Ilmoitukset alueelta Espoo (361 kpl)

 - 
 
tänään

Moikka! :)

Nainen, 23 vuotta, Espoo, Uusimaa

Etsisin samanhenkisiä kavereita ihan vaikka Discordii tai sähköpostiin höpöttelemään, jos kemiat natsaa ja asut lähellä niin olisi kiva nähdäkin! Olisi kiva käydä vaikka yhdessä syömässä, kävelyllä tai vaikka kattella leffoja ja sarjoja, mutta nettikaveritkin tosiaan käy.

Päivät menee tällä hetkellä etäopinnoissa, aloitan nyt syksyllä kolmannen opiskeluvuoden ammattikorkeakoulussa.

Tykkään katsella anime sarjoja (suosikkeja on Demon slayer, Higurashit, Evangelion, Hunter hunter... ) ja lukea (oikeastaan kaikki hyvin kirjoitettu kirjat menee, mutta historia kirjat kiinnostaa, jos pitää joku suosikki nimetä niin George Orwelin 1984. )
Pelailen myös säännöllisesti, Genshin impact on viime aikoina vienyt eniten aikaa.
Käyn myös välillä salilla ja lenkillä (tai ainakin yritän :D).

Kuvailisin itseäni huumorintajuiseksi, rennoksi ja pohdiskelevaksi.

Sukupuolella ei ole väliä, mutta olen parisuhteessa joten etsin tosiaan vain kavereita. Toivon, että olet noin ikäluokkaa 21-35 v.
Jos kiinnostaa tutustua laita viestiä ja kerro itsestäsi! :)

eilen

Etsin ystäviä / kavereita

Nainen, 33 vuotta, Espoo, Uusimaa

33 vuotias sinkkunainen Espoosta etsii ystäviä.
Olis kiva löytää samankaltaisia tyyppejä 25-35 vuotiaista. Toivon, että yhteydenpito on molemminpuolista, eikä jää vain toisen tehtäväksi. Toivon myös suorapuheisuutta.

Mä olen seikkailunhaluinen, utelias, huumorintajuinen, sopivasti lapsenmielinen, avarakatseinen, empaattinen, rehellinen, luotettava, hieman itsepäinen, ambivertti. Tykkään kokeilla uusia juttuja.

- Katon paljon sarjoja ja leffoja.
- K-pop ja K-draama ❤🥰
- Opiskelen korean kieltä omatoimisesti.
- Ulkoilu; kävely
- Ulkona syöminen/kahvittelu, shoppailu, kirpparit, leffassa käyminen, keilaaminen, golf, huvipuisto, vesipuisto yms
- Viini-illat, joissa höpötellään kaikesta maan ja taivaan välillä.. Toki kahvi/teekin käy. 😀
- Pleikkarilla ja wiillä pelaaminen.. Toki lautapeleistäkin tykkään..
- Valokuvaaminen
- Ompelu
- Eläimet; tykkään erityisesti kaneista, mutta en omista itse lemmikkiä. 🐇

Laita viestiä jos kiinnostaa höpötellä ja tutustua. 😊

eilen

Kaverihaku...

Mies, 40 vuotta, Espoo, Uusimaa

Moi, sattumanvaraisessa järjestyksessä joitain avainsanoja mun kuplaani...

...kahvi, sarkasmi, sijoittaminen, seesteisyys, historia, autot, tekniikka, laivat, lentokoneet, hillintä, hallinta, heittäytyminen, arvokkuus, rehtiys, ryhdikkyys, rentous, liikkuminen, lukeminen, aitous, kiintymys, omaperäisyys, estetiikka, kunnioitus, arvostus, nautinto, seura, fyysisyys, aistikkuus, yhdessä, yksin, kyseenalaistaa, eläimet, ihmiset, nöyryys, sitkeys, itseironia, empatia, uteliaisuus, realismi, sauna, saaristo, lautapelit, luonto, metsä, meri, järvi, sade, myrsky, ilta, yleistieto, tilannetaju, tunneäly, aamu, vuorovaikutus, tuli, yö, mielikuvitus,...

Noilla ehkä pääsee pikkasen alkuun.

Luettua tulee aika paljon ja seurailtua maailman menoa. Vähän myös kirjoiteltua. Historia ja erilaiset tarinat asioiden ja ihmisten takana kiinnostavat erityisesti.

Olisi kiva löytää kaveri, jonka kanssa voisi istua iltaa ja keskustella, käydä salilla tai muuten reippailla. Nautiskella löylyistä saunan lauteilla, taikka retkeillä maastossa, taikka kaupungilla.

Pääasia on se, että juttu luistaa ja persoonat kohtaa.

Koko aikaa ei tarvitse myöskään onneksi olla tekemässä ja menossa, vaan ihan myös rento kotoilu tai mökkeily on sydäntä lähellä.

Joten, jos sua kiinnostaa poukkoilevat hyvät keskustelut, spontaanit pienet retket, road tripit, museot, saunominen, kuntoilu. Ja niiden lisäks ihan kotoilu ja satunnainen rento irrottelu, niin saa laittaa viestiä.

2 päivää sitten

Heissan kaikille✌️

Mies, 26 vuotta, Espoo, Uusimaa

Ois kavereita hakauksessa.

Täällä Espoolainen, 26-vuotias, 
Huumorintajuinen, hauska, avoin, sosiaalinen, vähän jääräpää ja tosi mukava kaveri.

Töissä rakennusalalla ja kohta ehkä takaisin koulunpenkille. Olisi kiva saada kavereita ja tutustua uusiin ihmisiin ja saada seuraa ympärille.

Käyn kalastamassa, grillaamassa, patikoimassa, korjailen autoja, sekä kokkaan.
Yö ajelut on parasta ja pitkin Suomes reissailu.

Oon ite kans hyvä kuuntelija ja hyvä puhuja.
Aika paljon tulee juttua kyllä ja saattaa vaihtua jutut koko ajan, noh eipä tuu ainaskaan tylsää😅

Snäpissä saa nopeammin kiinni ja vastailen siellä myös ahkerammin kuin myös wapissa. Snäppiin voi listätö nimimerkillä timpp_096. Enkä nytten tähän oikeen mitään laittanu mutta viesteillä saa kyllä musta hyvin irti ku en nyt tiiä et mitä tähän edes kirjoittelis😅

Ilmoitus ei vanhene!

2 päivää sitten

Kaverihaku🙂

Mies, 33 vuotta, Espoo, Uusimaa

Ciao,😊👋
Ois kavereita hakauksessa, 👋
Huumorintajuinen, avoimen mielen ja hauskaa, 😊
En kehuisi itseni mut osaan lohduttaa asioista riippumatta, ei väliä mistä puhutaan vaan että välillämme synkkaa so lets see,🙂
En o salaperäinen mut kyllä osaan olla salaperäinen,😊
Työelämässä kyllä olen, vapaa-aikakin riittää mukavasti.
Liikunta harrastan ja siihen kuuluu salin käymistä ja futista, tietysti silloin tällöin käyn lenkkeilylle.

Tykkään matkustamisesta ja kokeilla uusia asioita elämässä, 👩‍🚀😊
Ois kiva tutustua sinuun, jolla on saman näkemykset elämän periaatteista, pitäisikö viestitellä ensin ja tutustua niin katsotaan syntyykö ystävyyttä vai.😌☺️

2 päivää sitten

Hey 🗺

Nainen, 28 vuotta, Espoo, Uusimaa

Hei, etsimme naispuolista luotettavaa ihmistä. Olemme pariskunta, (poika Suomalainen 23 vuotias) ja (tyttö Turkkilainen 28 vuotias) Tämän pojan kiinnostuksen kohteisiin kuuluu filosofia, psykologia, uskonnot. Musiikki (psytrancesta meren aaltojen kohinaan), ps4 (esim call of duty, tai spyro) Elokuvat (esim, kauhuelokuvat, mysteeri, toiminta…) 2 kirjaa kirjottanut, ja muita pieniä projekteja edessä. Ja naisten asema maailmassa mietityttää.
Tämä tyttö tykkää rikostarinoista, erilaisten ruokien kokkaamisesta, lakiasioista. Elokuvista (kaikenlaisista elokuvista esim, draama ja Turkkilaisesta tv sarjasta) Mausteista. Koirista ja kissoista.

Osataan ajatella myös hieman avoimilla mielin. Eikä me olla täydellisiä, mutta ollaan silti jonkin verran kokeneita tässä elämässä. Tehään paljon unelmiemme eteen. Ei oteta aina elämää niin tosissaan. Puhutaan englantia. Tyttö harjottelee puhumaan Suomea.

Ois tosi kiva päästä puhumaan ja näkemään ihmisiä. Ja jos me ei tulla toimeen, niin meidän ei tarvii olla yhteyksissä tietenkään. Ja meiltä saa kysyä ihan mitä vaan.


Hey, we are searching trustful woman. We are couple, (boy from Finland 23 years old) and (girl from Turkey 28 years old) This boy are interested about philosophy, psychology, religions. Music (from Psychedelic trance to occean wave sounds), ps4 (call of duty, or spyro) Movies (horror, mystery, action…) 2 books writed, and new little projects coming. And womans situation in world is making me think.
This girl likes crime stories, cooking different foods, law. Movies (all kind of movies, drama, Turkish tv series etc..) Spices. Dogs and cats.

We can also think open minded. We are not perfect, but we have somewhat experience about this life. We are doing very much about making dreams coming true. We are not always taking life so seriously. We are speaking English, this Turkish girl is practising speaking Finnish.

It could be very nice to speak and see people. And if we are not feeling good with each others, …

23.6.2022

Kavereita hakusessa!

Mies, 31 vuotta, Espoo, Uusimaa

Terve,
Täällä 31 vuotias mies etsii kavereita vaikka näin aluksi netin välillä kaikesta höpöttelyyn.

Tällä hetkellä opiskelen it-alaa ja harrastuksiini kuuluu manga ja videopelit sekä luonnossa liikkuminen ja nyt keväällä varsinkin pyöräily. Jos satut pelailemaan vaikka yhteistyöpelejä niin niistä saat minut helposti kaveriksi.

Yhteyttä voi pidellä vaikka sähköpostilla tai lisäämällä kaveri pyynnön discordiin - Andyman#7096

22.6.2022

Kesäseuraa?

Mies, 28 vuotta, Espoo, Uusimaa

Juhannus lähestyy kovaa vauhtia, eikä tänä kesänä ole oikein tutustunut kehenkään. Löytyisikö täältä kiinnostuneita lähtemään kansallispuistoon vaeltamaan tai ihan vaan ulkoilemaan lenkkeillen tai esimerkiksi sulkapallon, uinnin tai ulkokuntosalin merkeissä? Nettikavereita löytyy jo tarpeeksi, joten toivoisinkin että olisit kiinnostunut tutustumaan oikean elämän puolella. Jos kuitenkin asut pk-seudun ulkopuolella, älä sen takia jätä viestiä lähettämättä.

22.6.2022

Espoosta tai lähialueelta äitikaveri

Nainen, 29 vuotta, Espoo, Uusimaa

Moikka,

Etsin Espoosta tai lähialueilta äitikaveria joka jaksaisi höpötellä niitä näitä ja jolla olisi erityisesti arkipäivisin aikaa nähdä ja tehdä jotain yhdessä. Olen itse kohta 30v ja odotan nyt ensimmäistä lasta joka syntyy lähiviikkoina. Kaipaisin erityisesti kaveria joka elää suunnilleen samaa vaihetta lapsen kanssa ja jonka kanssa voisi jakaa fiiliksiä ja myöhemmin käydä yhdessä vauvatreffeille, vaunulenkeillä jne. Ystävystyn helposti ja mulla on jo ennestään paljon kavereita, mutta puuttuu semmosia ihmisiä elämästä jotka pystyis samaistumaan mun nykyelämäntilanteeseen. Oon itse aika sosiaalinen mutta myös rauhallinen puoli löytyy ja tuun hyvin toimeen monenlaisten ihmisten kanssa eli voit olla räväkämpi, rauhallisempi, eri ikäinen tai mitä vaan ei väliä. Tutustumalla sen sitten huomaa onko yhteistä säveltä. Tykkään kierrellä kirppareilla, kahvitella, käydä uusissa paikoissa, leivonnasta ja syömisestä yleisesti :D ennen raskautta myös salilla käynti ja kävelylenkit kuului mun arkeen. Samoin tykkäsin käydä juhlimassa silloin tällöin mutta sun ei tarvitse. Jos susta tuntuu et äitiyslomalla kaipaisit juttuseuraa ja olis kivempi tehdä asioita jonkun kanssa kuten käydä yhessä aamupalalla jossain ni laita viestiä niin tutustutaan:)

20.6.2022

Moi

Mies, 24 vuotta, Espoo, Uusimaa

Olen 24 vuotias opiskelija mies etsinnässä uusia kavereita vaihtamaan elämän tapoja paremmaksi ja päästää irti masennuksesta sekä vaikeita. Harrastin thainyrkkeilyä, nyrkkeilyä ja aion aloittaa mahdollisesti pian uudestaan ja nykyisin harrastus vaan juoksu kodin ympäristössä....

19.6.2022

Kavereita

Nainen, 56 vuotta, Espoo, Uusimaa

Uusia kavereita Espoon seudulta, iältään n. 50-60v.
Tutustun aluksi kirjoittelemalla, mutta jos yhteistä säveltä löytyy niin mikä ettei tavatakin voisi kävelylenkin tai kahvilassa käynnin merkeissä.
Tykkään jutella syvällisemmistäkin aiheista, toki ihan arkijututkin käy. Mitään biletysseuraa en kuitenkaan hae. Kerro itsestäsi hieman enemmän kuin vaan muutama lause.

16.6.2022

Oletko reipas ja fiksu?

Nainen, 35 vuotta, Espoo, Uusimaa

Moikka,

On kai muitakin samassa tilanteessa?
Syystä tai toisesta on vanha ystäväpiiri jäänyt, ja huomaat; ettei aikuisiällä ole niin helppoa löytää varsinaisia ystäviä? Töissä ja muualla kyllä tutustuu uusiin tyyppeihin, mutta suurimmalla osalla on perhe ja lapset, tai valmis ystäväpiiri jo olemassa; joten varsinaisia ystävyyksiä ei kovin helpolla enää muodostu.

Itse muutin Espooseen vuosia sitten Pohjois-Pohjanmaalta, ja en oikein työkavereiden lisäksi varsinaisia ystäviä ole täältäpäin riittävästi vielä löytänyt.

Elikkä, 35-vuotias espoolainen avioliitossa oleva nainen toivoo vastauksia hauskoilta ja rennoilta naisilta. Katsotaan kohtaako kemiat. Tietty olisi hyvä, että asut lähellä Espoota.
Ns. perinteisiä livefrendejä etsiskelen, en facebook tms. etätuttuja.

Miksei olisi kiva saada vaikka liikuntaseuraakin, yksin olen hiukan huono lähtemään liikuntaharrasteisiin. Lenkille, sulkapalloa pelaamaan tai jotain muuta lajia, ehdotahan?

Luonnossakin tykkään välillä hengailla, esim. rantaraitilla kävellen ja mökillä ollen. Tästä tulikin mieleen, minussa taitaa olla intro- ja ekstroverttiä. Toisaalta erittäin toimelias ja sosiaalinen, mutta osaan olla omissa oloissakin.

Voitaisiin mennä vaikka kahville tai siiderille ja joskus ihan kunnolla bilettämäänkin. Ja eihän sitä aina tarvii muuta kuin olla vaan ja höpötellä.

En rajaa tai vaadi sinulta mitään ominaisuuksia tms. Vastaile jos tuntui, että voisi ajatukset käydä jotenkin yksiin! Toki erilaisuuskin on välillä vain hyvä asia, kuka sitä pitkän päälle peilikuvaansa jaksaa? Ihan taulapäätä tai vätystä en kyllä jaksa, en ala terapeutiksi tai opettamaan miten elämä toimii. Ihan vaan normireipas tyyppi hakusessa. :)

14.6.2022

Tere

Mies, 20 vuotta, Espoo, Uusimaa

Oon 20v/ 01 poika Espoosta. Etin lähinnä poika/ miespuolisia kavereita, koska mulla on jo tyttöystävä, PK- seudulta ja mielellään Espoosta.

Jonkun kokonen porukkakaan ei olisi pahitteks.

Harrastuksiani on:
Taekwondo (ITF) (pitkä historia myös Karatessa)
2- pyöräset
videopelit (PC)
kuntosali (ajoittain)
frisbeegolf
politiikka (kuulun yhteen puolueeseen)
näyttely (harrastelijanäyttelijä)

Mä tykkään tehä kaveritapaamisissa yllä mainituihin aktiivitteeteihin liittyviä juttuja, muita urheiluun liittyviä juttuja, käydä pussikaljalla, käydä baarissa ja varmasti säki keksit hyvää tekemistä!

Mä oon luonteeltani ystävällinen, sosiaallinen, syvällinen, huumoriakin löytyy ja mun kaa voi puhuu mistä vaan.

Available in english too🇬🇧

Snapchat: Kostiz15
Muut somet voin antaa S-postissa

10.6.2022

Uusia kavereita :)

Nainen, 26 vuotta, Espoo, Uusimaa

Olen 26-vuotias nainen ja etsin uusia kavereita.
Olisi kiva tehdä kaikenlaista yhdessä esim. shoppailla, käydä syömässä, kahvitella, elokuvissa tms. vaikka harrastella jotain, mitä nyt keksii.
Arkena oon yleensä töissä, vapaa-ajalla mielenkiinnonkohteisiin kuuluu mm. elokuvat/sarjat, kirjat, musiikin kuuntelu, ihonhoito, historia, kielet, taitoluistelu, sali, matkustelu yms.
Saa ottaa yhteyttä muualtakin kuin pk-seudulta, mulle sopii sekä liveseura että jos haluaa vaikka kirjotella. Haussa kuitenkin myös sellanen "sydänystävä" :)

9.6.2022

Moikka!

Nainen, 19 vuotta, Espoo, Uusimaa

Oon 19-vuotias (02) nuori nainen Uudeltamaalta ja etsin uusia kavereita. Oon etääntyny vuosien varrella omista vanhoista kavereista. Olis mahtavaa, jos löytäis täältä kavereita, joiden kanssa vois aluks vaikka jutella esim. snäpissä ja myöhemmin mahdollisesti nähdä. Valmistuin viimme keväänä ja tällä hetkellä vietän välivuotta. Koen olevani luotettava, hyvä kuuntelija ja rauhallinen. Tykkään esimerkiksi lukea, shoppailla, kattoo sarjoja ja leffoja ja käydä museoissa. Tykkään myös kaikista sisustus, kauneus ja muotijutuista, vaikka en ookkaan mikään muodin mukana menijä :D Oon myös kiinnostunut erilaisista kulttuureista, uskonnoista ja psykologiasta. Sukupuolella ei oo väliä. Ois hyvä, jos olisit lähellä omaa ikääni ja asuisit Uudellamaalla. Mutta tässä oli nyt jotain juttuja musta ja kerron kyllä mielellänikin lisää, jos kiinnostaa! En etsi niinkään nettikavereita, vaan ihmisiä ihan oikeeseen elämään. Ota yhteyttä rohkeesti, koska tartteen muutakin seuraa, kun mun perheen. Ja muutenkin haluisin oikeesti tutustua uusiin ihmisiin ja kokea ja tehdä asioita yhdessä jonkun kanssa :)

sähköposti: [email protected]

6.6.2022

Kesä, ja miksei pidempiaikaistakin kaveria

Mies, 29 vuotta, Espoo, Uusimaa

Moikka,

Oon kohta 30v täyttävä mies Espoosta ja rankan työntäytteisen kevään jälkeen nyt kesäksi on muodostumassa melkein tylsistymiseen asti liikaa aikaa.

Etsiskelisin seuraa ihan yleiseen hengailuun ja syvällisempien asioiden pohdiskeluun esim. yksille tai rannalle tai minne vaan. Kaikennäköiset ajatukset on mielenkiintoisia ja tykkään keskustella pilke silmäkulmassa totta kai.

Jotain yleistä itsestäni
- Työskentelen koulunkäynninohjaajana ala-asteella sekä jalkapallovalmentajana iltaisin
- Futis on intohimo
- Hyväksyn urheiluhaasteet lähes poikkeuksetta
- Introvertti (kai?)
- Parempi tutustumaan livenä, mutta alkuviestittely sopii kyllä hyvin
- Jos tulee mieleen muuta mitä haluat tietää niin vastailen kyllä :)


Ei ikä eikä sukupuoli rajoituksia.
Kiva jos laitat viestiä!

6.6.2022

Moiii! :))

Mies, 32 vuotta, Espoo, Uusimaa

Etin frendii ku muutin tänne opintojen peräs. Ja ei oo oikee tullu tehtyy mitää frendei liikaa, mikä on tosi harmi ku oon aika sosiaalinen ja sit jään yksin näitten tyhmien vitsieni ja juttujeni kans. Tykkään hengailla ulkona ja kävellä tai rantsuun istuu tai vaikka puiston penkille parille keventävälle. Oon positiivinen ja tosi avo mielinen ja joskus ujo alkuun riippuen kyllä ihan päivästä 😁 mut sitku vähä tutustuu niin mua ei välillä hiljaiseksi saa. Sukupuolella ei mitään merkitystä, jos yhtään kiinnostaa tutustua niin lähetä ihmees viestii ja ei haittaa jos oot ujo tai mitä vaan, itselläkin oli joskus tosi isoja vaikeuksia näiden asioiden kanssa( ja on vieläkin välillä). Että ymmärrän kyllä ja voin ehkä antaa jotain tipsejäki mitkä mulla ainakin on auttanu. <3 hyvää päivää/iltaa/yötä kuka ikinä tän romaanin jakso lukea 😁😁 + iällä ei ole minulle merkitystä!!

5.6.2022

Heissan!

Nainen, 22 vuotta, Espoo, Uusimaa

Oon 22-vuotias Espoosta!😊Ystäviä olisi hakusessa Uudeltamaalta, ei oo väliä ootko jätkä vai muija.
Ikähaarukka sais olla 20-24v

Oon luonteelta aika rento ja helposti lähestyttävä. Oon alkuun ujo, mut kyllä musta aikanaan kuoriutuu aika puheliaski pakkaus😄

Tykkään mm.käydä kahvilla ja ulkoilemassa ja uimassa yms!👌🏻

Etsin tosiaan hyviä ystäviä, joiden kanssa jutella mistä vaan ja jotka jaksaisi kuunnella, eikä hylkäisi huonoina päivinä.

Rohkeesti vaa ottamaa yhteyttä jos haluat! :)

SC: julsku_hiltunen
IG: julleeh_99

29.5.2022

La dolce vita!

Nainen, 53 vuotta, Espoo, Uusimaa

Moi kaikki te huumorintajuiset ja elämäniloiset ihmiset, jotka olette saavuttaneet keski-iän, mutta teistä tuntuu että olette eläneet vasta 25v. ja muutaman villin kevään päälle 😁
Itse olen lapseton eläväinen ikääni nuoremman näköinen ja oloinen sinkkunainen Espoosta. Maailmaa on tullut nähtyä, enkä kieltäydy hyvästä ruosta, viinistä tai oluesta. Tykkään hurvitella sähköpotkulaudalla, kävelylenkkeillä tai sitten vaan kääriytyä torkkupeittoon piiloon kavalaa maailmaa 😉
Etsin ystäviä kaltaisistani luovaa tai lievää hulluutta potevista nuorekkaista ihmisistä. Ihan sama kuka tai mikä olet, kunhan olet tyyppi jolle elämä ei loppunut siihen kun täytit 40v. tai 50v. vaan siitä se vasta alkoi! Ota rohkeasti yhteyttä, huumoroidaan ja hullutellaan yhdessä unohtamatta tietenkään sitä että elämä ei ole aina pelkkää hymyssä suin viipottamista.

29.5.2022

Uusia kavereita!

Nainen, 25 vuotta, Espoo, Uusimaa

Heippa. Olen 25 vuotias nainen. Asun Espoossa mutta pian muutan keravalle. Asun yksin. Olen aika menevä mutta viihdyn hyvin myös kotona. Tykkään katsella sarjoja,opiskella kieliä, lukea ja käydä shoppailemassa. Olen luotettava ja hyvä omistautuva ystävä. Minulle kaverisuhteet ovat tärkeitä. En juurikaan käy yöelämässä. Kaverin kanssa olisi kiva shoppailla, ihmetellä maailmaa ja käydä vaikka kuntosalilla. Laita rohkeasti viestiä. Tapaan mielellään kasvotusten mahd. pian.

Sivu
Takaisin ylös