Ilmoitukset alueelta Espoo (320 kpl)

 - 
 
eilen

Puuttuuko sinulta ystävä?

Mies, 22 vuotta, Espoo, Uusimaa

Mooi! Olen 22-vuotias mies pääkaupunkiseudulta.

Soitan sähkökitaraa ja opiskelen tällä hetkellä musiikkia.
Harrastan silloin tällöin liikuntaa kuten pyöräilyä ja uintia. Käyn silloin tällöin salilla ja pelailen myös koneella.
Sydäntä lähellä on teknomusa ja autot.
Oon mielestäni huumorintajuinen ja rento tyyppi. Toivoisin, että pistät viestiä, niin päästään tutustumaan! Pyrin aina vastaamaan. Käydään vaikka ajelemassa, lenkillä tai yksillä ✌

3 päivää sitten

Uusia tuttavuuksia

Mies, 33 vuotta, Espoo, Uusimaa

Moi!

Olisi mukava löytää samanhenkisiä ihmisiä erilaisiin aktiviteetteihin tai sitten ihan vain juttukaveriksi.

Olen rauhallinen, positiivinen, huumorintajuinen ja rento tyyppi. Tulen toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja arvostan positiivista elämänasennetta ja pilkettä silmäkulmassa :)

Jos kiinnostus heräsi, niin laita viestiä ja katsotaan, miten jutut kolahtaa :)

3 päivää sitten

Kutistuneesta elinpiiristä ulos

Nainen, 45 vuotta, Espoo, Uusimaa

Olen tovi sitten pääkaupunkiseudulle muuttanut 45.v nainen. Teinin ja koiran kanssa elelen. Käyn töissä ja liikun omaksi iloksi eri tavoin. Nyt tämä pandemia-aika on kutistanut elämän pieneksi ja kaipaisinkin seuraa ulkoiluun (kävely, retkeily jne), lumien sulettua fillaroimaan. Ehkä sä olisit se, jonka kanssa opeteltais pelaa padelia tai jotain ihan muuta. Tai sitten mennään kahvilaan puhumaan elämän kummallisuuksista.
Arvostan savutonta ja muutenkin tervehenkistä elämäntapaa. Olen avoin kaikenlaisille kohtaamisille. Museokortti on, autolla voin kulkea ja toivon todella, että löydän jotain tähän sosiaaliseen tyhjyyteen minkä kummallinen aika ja muutto toisaalta on elämääni nyt saanut aikaan.

24.1.2022

Heips!

Nainen, 31 vuotta, Espoo, Uusimaa

Asun Espoossa ja olisi mukava löytää uusia tuttavuuksia, joilla olisi samanlaisia mielenkiinnon kohteita🤗 Minulla on ennestään läheisiä ystäviä,joiden kanssa olen yhteyksissä päivittäin. Moni heistä on saanut viime aikoina lapsen, joten näkeminen luonnollisesti on tämän myötä hieman vähentynyt. Olisi siis mukava löytää samanhenkisiä ihmisiä vaikkapa lenkki,treeni taikka kahvittelu seuraksi🙂

Rakastan kaikkea liikuntaa, etenkin kuntosali on ollut monta vuotta tärkeä harrastus. Kun lumet sulaa,niin porrasjuoksu ja pyöräily seuraa olisi kiva saada🤸Tämän lisäksi tykkään liikkua luonnossa, kokeilla erilaisia ravintoloita/kahviloita tai ihan vaan istua iltaa ja höpötellä. Baareissa tulee käytyä nykyään tosi harvoin, mutta satunnaiset viinittelyt/illanvietot ilman alkoakin ovat mielestäni erittäin jees🍝🥂

Luonteeltani olen jotakin sosiaalisen ja introvertin väliltä🙈 Isossa porukassa en tee itsestäni numeroa,mutta kahden kesken ja pienemmässä porukassa olen hyvinkin puhelias. Olen muutenkin todella avoin,huumorintajuinen ja tykkään jutella kaikesta maan ja taivaan väliltä. Parasta ystävyydessä on, kun voi jakaa kaikki ilot ja surut molemminpuolin🤍

Jos koet,että meillä voisi olla jotakin yhteistä,niin laita ihmeessä viestiä! 🙂

23.1.2022

Moikka!😊

Nainen, 25 vuotta, Espoo, Uusimaa

Olen 25-vuotias nainen Espoosta ja olen 9kk pojan äiti🙂 Haluaisin saada enemmän äiti-kavereita joiden kanssa jakaa asioita ja viettää aikaa. Opiskelen tällä hetkellä ja opintojen ohessa olen kavereiden kanssa,luen,leivon ja kiertelen kauppoja ja kirppareita! Välillä myös neulon😊 Tulkaa ihmeessä juttelemaan,jos haluatte tutustua ja myös nähdäkkin! 😊

22.1.2022

Moro!

Mies, 33 vuotta, Espoo, Uusimaa

Täällä kirjoittelee 33v mies Espoosta. Nykyään useammalla kaverilla alkaa olla jo perhettä ja huomaa välillä että kaipaisi ystävää, jonka kanssa lähteä portaita juoksemaan, saunomaan, bisselle tai viinille mitä näitä nyt keksii? Maailmanmenoa on kivempi ihmetellä kaksistaan, kuin yksistään.

Itse olen aika maanläheinen ja avoin kaveri. Introverin ja extrovertin välimaastossa. Positiivinen asenne ja myös paljon pohdiskeleva. Helpoiten tulen toimeen ihmisten kanssa, jos myös toisella on asioita kerrottavana eikä ihan yksinpuhelua ole keskustelut.

Omat kiinnostukset ovat mm. sulkapallo (tulee pelattua viikottain), tennis, frisbeegolf, lautapelit, fantasianovellit, olut, viini, hyvä ruoka. Padelin aloittamista olen mitettinyt myös. Kesällä tulee myös lähes viikottain käytyä frisbeegolffia. Aika avoimesti ja valmiisti olisin lähdössä kokeilemaan uusiakin asioita. Satunnaisesti tulee myös käytyä keikoilla tai muissa tapahtumissa.

Olisi kiva löytää n. 25-37v seuraa. Sukupuolella ei väliä. Parasta olisi jos saisi vaikka pienen kaveriporukan muodostettua, mutta kovin hankalaa tuo tuntuu nykyään olevan. Toivottavasti osittain löytyy samoja kiinnostuksen kohteita.

Katsotaan mätsääkö jutut.

21.1.2022

Ystäviä samanhenkisistä ihmisistä?

Nainen, 32 vuotta, Espoo, Uusimaa

Olen kolmekymppinen nainen ja haluaisin löytää uusia oikeita ystäviä. Iällä tai sukupuolella ei ole väliä, vaan sillä, löytyykö syvempää yhteyttä.

Mulle tärkeää on luontom hengellisyys, taiteet, musiikki ja luovuus ylipäänsä. Hengellisyyden osalta luokkitelisin itseni lähinnä jonkinnäköiseksi uuspakanaksi, ja myös shamanismi kiinnostaa. Arvostan kuitenkin myös tiedettä :)

Olisi ihanaa löytää aitoja, syviä ihmissuhteita. Sellaisia, joissa voi kohdata toisen merkityksellisellä tasolla juuri sellaisenaan.

Jos ilmoituksessani mikään herätti kiinnostuksen, laita viestiä niin kirjoitellaan lisää.

21.1.2022

Tervehdys 🤗

Mies, 32 vuotta, Espoo, Uusimaa

Hei kaikki. 🤗
Olen 32 vuotias mies Espoosta.

Minä olen furry harrastaja, anime sekä
Japani fani. 😻
Minua kiinnostaa paljon Japanilainen kulttuuri ja Japanin kieli.

Tykkään paljon söpöistä jutuista ja söpöistä leikeistä. 😻

Luonteeltani olen erittäin luotettava, hyväsydäminen, herkkä, urheilullinen, ystävällinen ja iloinen ihminen. 😺

En suutu melkein ollenkaan.
Olen melkein aina iloinen.

Tulen hyvin toimeen kaikkien kanssa. Olen hyvä kuuntelija, puhelias ja nauran helposti. 😉

Pidän matkailusta, valokuvaamisesta, videokuvaamisesta, ruuanlaitosta, uimisesta, saunomisesta, risteilyistä,

veneilystä, lenkkeilystä, elokuvissa käymisestä, shoppailusta, videopelien pelaamisesta, vaeltamisesta ja mökkeilystä. 🙂
Kerron mielelläni lisää itsestäni.

Mukavaa päivää kaikille.

Jos kiinnostuit ota yhteyttä. :)

E-mail:
[email protected]

Telegram:
@kawaiifurry89

Whatsapp:
0440137061

18.1.2022

Sielunystäviä? 💙

Nainen, 23 vuotta, Espoo, Uusimaa

Kavereita on tullut ja mennyt ajan myötä, niinpä tällä kertaa hakusessa muutama syvempi ystävyys. Olen parhaimmillani ihan kahdestaan. Mulla ei oo ollut naispuolisia ystäviä vuosiin, joten kaipailisin nyt lähinnä feminiinistä energiaa elämääni. Miesten kanssa ei pysty puhumaan aina kaikesta. You know what I mean ladies.

Asun aviomieheni kanssa Helsingin rajalla. Syntynyt ja asunut Espoossa koko ikäni, asunto kerrallaan hivuttautunut lähemmäksi Helsinkiä. Haaveilen isommasta kodista, ulkomaille matkustamisesta/asumisesta (lue: New York) ja karvaisesta lemmikistä. Mun kovan kuoren murettuaan ihmiset usein yllättyvät siitä, kuinka lämmin, herkkä, hauska ja seikkailuhenkinen mä olen. Mussa yhdistyy kaksi maailmaa; toisaalla on tiedonjanoinen, rauhallinen pohdiskelija ja toisaalta koko ajan vitsiä heittävä räväkkä ilopilleri.

Vapaa-aikaani kuuluvat lukeminen, luonto, sarjojen katselu, pianonsoitto, musiikin kuuntelu (rakastan!), hyvän vegaanisen ruoan laittaminen, liikunta ja uusien asioiden kokeileminen.

En käytä minkäänlaisia päihteitä, joten klubille mut saa lähinnä tanssiseuraksi. Olen koulutukseltani kosmetologi, mutta en itse meikkaa, laita kynsiä tai hiuksia. Tärkeitä asioita, jotka antavat suuntaa elämässäni ovat feminismi, ekologisuus, tasa-arvo, huumori, toisten hyväksyminen (en tuomitse, saat olla juuri sellainen kuin olet!) ja henkinen kasvu.

Näin aluksi jutellaan ihan internetin välityksellä, mutta tapaan toki mielelläni ihmisiä, joiden kanssa klikkaa. Jos koet meidän tulevan juttuun, niin ollaan yhteyksissä! Vastaan kaikille yhteyttä ottaville! Ilmoitus ei vanhene!

P.S. Horoskooppini on rapu ja luonnetyyppini ISFJ.

18.1.2022

Moi!

Nainen, 31 vuotta, Espoo, Uusimaa

Viimeaikoina on ollut aika yksinäinen olo, joten olis kiva tutustuu uusiin ihmisiin ja toivottavasti löytää ihan pysyviä ystäviä joiden kanssa vois lähtee extempore tekee jotain tai ihan vaa chattailla ilman kummempaa asiaa 😊 Oon avoin kaikenlaiselle tekemiselle, ja ihan vaan hengailulle. Eli musta sais ihan mielellään seuraa vaikka kävelylle, illanviettoon tai mitä ikinä keksiskään, mielelläni kokeilen kaikkia uusia asioita vaikkei ne musta olis ajatuksena aluks niinkään kiinnostavia! Voisit mielellään olla 20+ iältäs ja nyt vain naispuolisia ystäviä olisin vailla ✌️

18.1.2022

Moikka!

Nainen, 43 vuotta, Espoo, Uusimaa

Uusia naispuolisia ystäviä kaipailee Espooseen kesällä muuttanut 43 vuotias nainen. Olen parisuhteessa ja bonuslapseni, eli miehen lapset, vierailevat meillä joka toinen viikonloppu, omia lapsia minulla ei ole. Elämässäni olisi tilaa uudelle ystävälle. Arki kuluu töissä. Vapaa-ajalla tykkään ulkoilla, lukea, leffoista pidän myös sekä erilaisista kulttuurijutuista. Minulla on kaksi kissaa. Suhtaudun elämään myönteisesti ja kiva olisi löytää positiivisia ihmisiä ulkoilemaan, kahville tai vaikka taidenäyttelyyn. Tutustutaanko?

17.1.2022

Junalla Lappiin äitikaverin kanssa

Nainen, 35 vuotta, Espoo, Uusimaa

Täällä kolmevitonen äiti ja taaperotytär etsivät kavereita, toinen äiti&lapsi -pari olisi huippua mutta toki kaikki naispuolinen seura sopii!
Olen rento ja ystävällinen, juttelevainen tyyppi ja erityisesti etsinnässä olisi parivaljakko jonka kanssa voisi tehdä erilaisia retkiä, olisi ihanaa lähteä tässä keväällä lasten kanssa junalla Lappiin muutamaksi yöksi :-)

Laittele viestiä jos olet nainen ja kaveriseuraa vailla. Etsinnässä vain siis ihan kaveriseuraa ja naisista lähinnä pk-seudun alueelta mutta ei haittaa vaikka olisit kauempaakin jos retket kiinnostaa ja esim junalla Lappiin -retki :-)

17.1.2022

Moi!

Nainen, 22 vuotta, Espoo, Uusimaa

Moikka! Oon 22-vuotias nainen Espoosta. Opiskelen tällä hetkellä ekaa vuotta Laureassa ja nyt oon tekemässä ekaa harkkaa :). Mulla on elämässä nyt pari vuotta tapahtunu muutoksia, minkä takia kaverit on jääny vähemmälle ja niitä olis kiva saada lisää! Oon vähän ujompi aluksi mut lämpenen tosi nopeasti oikeessa seurassa. Muuten oon ystävällinen, tosi empaattinen ja aina valmis kokelee uusii asioita!

Voidaan puhua somessa tai viesteillä, kerron siellä sit lisää itestäni :)

16.1.2022

Moiiii

Nainen, 19 vuotta, Espoo, Uusimaa

Oon 19v tyttö Espoosta. Hengailen osan ajasta eri kaupungissa mutta ainakun palaan Espooseen tulee erittäin yksinäinen olo. Minun sosiaalinen verkosto on todella pieni… siis todella pieni, ainoa kaverini tällä hetkellä on oma kumppani. Siksi haluaisin muitakin ystäviä kenen kanssa jutella ja viettää aikaa!

Olen hieman ujo aluksi mutta sittenkun koen oloni turvalliseksi ja mukavaksi myös minun olemus muuttuu.
Sukupuolesta riippumatta kaikki ystävät kelpaavat 😄

Olethan rohkeasti yhteydessä jos olet kaveria vailla!

16.1.2022

Heippa!

Nainen, 42 vuotta, Espoo, Uusimaa

Olen 41 vuotias nainen Espoosta.
Olen naimisissa, ja lapsia on myös.
Tuntuu että elämä on täynnä kaikkea, mutta siltikin olen välillä yksinäinen.
Olen huumorintajuinen ja puhelias introvertti.
Rakastan musiikkia, elokuvia, ja nuotiota jaksan tuijotella tunteja. Luonto on lähellä sydäntäni.
Käyn mielelläni ulkona, esim. kahvilla tai viinittelemässä, joskus keikoilla.
Olen avoin, iloinen ja nauravainen.
Jaksan kuunnella ja puhua kaiken maailman asioista.

16.1.2022

Avarakatseisia ystäviä

Mies, 42 vuotta, Espoo, Uusimaa

Olen sateenkaareva 42-v mies ja etsin uusia ystäviä. Tulen parhaiten toimeen naisten kanssa, mutta en syrji muitakaan sukupuolia :) Pidän henkevistä keskusteluista, koirista, ulkoilusta hyvällä säällä, lukemisesta ja pelaamisesta (no worries, pelaan yleensä tietokonetta vastaan koska live-pelitilanteet on rasittavia :)). Olen opiskellut yliopistossa ja arvostan henkisiä arvoja enemmän kuin esim. rahaa, urheilua tai urakehitystä. Minulla ei ole autoa joten toivoisin että asut Espoossa tai lähialueella. Toki pelkkä puhelinkeskustelukin voi olla antoisaa jos ollaan samalla aaltopituudella :) Enpäs nyt keksi muuta sanottavaa joten lopetan tähän.

Sivu
Takaisin ylös