Ilmoitukset alueelta Espoo (119 kpl)

 - 
 
eilen

Ystävää vailla?

Nainen, 31 vuotta, Espoo, Uusimaa

Olen 31-vuotias nainen Espoon lintuvaarasta, olen muuttanut kesällä näille seuduille ja kaipaisinkin uusia ystäviä ja tuttavuuksia, mieluiten naispuoleisia aikuisia ihmisiä.

MINÄ: Harrastan liikuntaa, esim. uintia, salia, pyöräilyä ja melkein kaikki käy. Olen liikunta-alalla töissä ja opiskelen siinä ohella avoimessa yliopistossa. Asun mieheni kanssa ja hänen kaksi lastaan ovat vuoroviikoin meillä. Olen iloinen, ulospäinsuuntautunut ja sosiaalinen. Tarvitsen myös omaa tilaa ja viihdyn myös itsekseni (mutta en aina). Tykkään myös laiskotella katsella sarjoja ja leffoja...

Niinkuin monissa muissakin ilmoituksissa, kaipaisin ystävää. Ihan tavallisiin asioihin mitä ystävät tekevät. Toivoisin, että sinua kiinnostaisi edes vähän liikunta ja liikkuminen, himourheilija ei tarvitse olla! ;)

Olisi kiva lähteä kahville ja tutustua!

eilen

Moikka!

Nainen, 36 vuotta, Espoo, Uusimaa

Täällä kirjoittelee 36-vuotias nainen Espoosta. Olen onnellisesti parisuhteessa, eli se puoli elämästäni on kunnossa! Kaipailen uusia ystäviä, samanhenkistä ihmistä kuin itse olen. On vaikeaa määritellä itseään, tai sitä millainen toivon sinun olevan. Joskus vaan kemiat kohtaa, ja joskus ei. Itse kuvailisin itseäni iloiseksi, positiiviseksi, eläinrakkaaksi, nauravaiseksi, luotettavaksi ja sosiaaliseksi introvertiksi :D Olen lähihoitajana vanhuspuoella ja omistan koiravanhuksen :) Tykkään kävellä luonnossa, ja muutenkin pitkät kävelylenkit, hyvät keskustelut,pyöräily, leffat, ja lukeminen ovat lähellä sydäntäni. Pidän myös kirpputoreilla kiertelemisestä, ja tykkään sisustaa kotiani. Jospa sinusta tuntuu, että vosi nähdä ja tutustua, niin kirjoitele minulle! :)

7.12.2019

Ystäviä elämään!

Nainen, 22 vuotta, Espoo, Uusimaa

Hei,oon 22v espoosta ja etsin elämääni uusia kavereita kun vanhat ovat kadonneet elämän muutosten ja ajan myötä matkan varrelle. Olen avoliitossa ja mieheni sekä koirani onkin ainut ystäväni mutta tarviin myös omiakin joiden kanssa pöljäillä kaikkee hauskaa. Oon ihmisenä kasvanut tosi ujosta hieman sosiaalisemmaks ja ulospäinsuuntautuneeks joten mulla kyllä juttua riittää :D joten ymmärrän jos joku muu on hieman ujo, parhaani yritän tsemppaa ja auttaa kaikkii. Mulle mikään aihe ei oo tabu ja siks mulle voi jutella ystävänä mistä vaan, en tuomitse koska normaaleita asioitahan kaikki on :)Oon myös tosi empaattinen ja huumorintaju on sitä että ku löytyy oikee henkilö seuraks nii nauran ja hiritän kaikelle, joten toivottavasti sullakin on kieroutunut huumorintaju! Ois toki kiva löytää kaverii harrastamaan jotain esim. ,lenkkeily, joku sulkapallo, kuntosali yms kunha on kivaa ja hyödyllistä :) en omista hirveesti harrastuksii mut maalaan tauluja joskus ja tosi harvoin käsitöitä. Mut leipominen on mun elämä ja sitä teen töissä että kotona :) asioita johon mut saa mukaan on leffaan,keikoille(musa maku on rock/hevi/pop/vähä kaikenlaine:D) museoon,reissaamaan uusiin paikkoihin,metsään,kalaan,marjastamaan sekä sieni metsään,shoppaileen, kokeilemaan jotain uutta. Ja vaikka ihan olla vaan eikä tekis mitään!
Oon absolutisti joten baareis en käy mut tuskin sekää mikään ongelma on. Toki alkohollittomii viinei tykkään ryystää :D

Mut eipä siinä muuta, iällä ei niin väliä kunha sullakin on 100%halu tutustua eikä se tyssää siihen että kysellään vaa kuulumisia. Oon myös introvertti ihminen joten oma aika on tärkee joten älä pahastu jos en ihan joka viikko jaksa lähtee mihinkään.. :D

Ilmoitus ei vanhene!

5.12.2019

Ystäviä?

Nainen, 19 vuotta, Espoo, Uusimaa

Moi!

Oon ollut jo pitkään yksinäinen ja haluaisin löytää kavereita joiden kanssa vois jutella kaikesta ja viettää aikaa yhdessä. (Parisuhdetta en etsi, sellainen löytyy jo.)

Pelaan melko paljon tietokonepelejä, joista CS:GO on ehdoton suosikki. :D Toki satunnaisesti tulee pelattua muutakin ja oon myös hetki sitten aloittanut vanhojen Nintendo-konsolien keräilyn.

Rakastan myös kaikkea Japanin kulttuuriin liittyvää. Opiskelen japanin kieltä ja olis hauskaa löytää kavereita joiden kanssa käyttää sitä. :D Etenkin kaikki perinteiseen japanilaiseen kulttuuriin liittyvä kiinnostaa mua ja tällä hetkellä harrastan teeseremoniaa ja keräilen kimonoja. Pidän myös söpöistä japaniasioista ja se näkyy myös mun pukeutumisessa.

Musta voi saada seuraa oikeestaan mihin tahansa, oon avoin niin tavallisille kuin erikoisemmillekin ideoille! Voidaan pelata videopelejä ja opiskella japania tai sitten voidaan puhua syvällisiä, juoda kaljaa, käydä kahvilla, katsoa leffamaratoneja tai valvoa öitä, kaikki onnistuu. ^^ Tykkään myös kovasti järjestää illanistujaisia ja juhlia (alkoholilla tai ilman).

Oon avoin, rehellinen ja huumorintajuinen ihminen, jossain määrin ehkä myös vähän omalaatuinen persoona. Mutta arvostan mun ystäviä kovasti enkä tuomitse ketään. c': Olis mukava löytää ihmisiä joiden kanssa vois olla oma itsensä ja tehdä kaikkea mitä nyt ikinä keksitäänkään! Voidaan myös tutustua esim. kahvilassa käymällä jos keskustelut tuntuu hyytyvän netissä. (Mutta kauempanakin asuvat voi toki ottaa yhteyttä! ^^)

Laita viestiä jos yhtään tuntuu siltä! :3

2.12.2019

Kaverihaku Espoosta

Mies, 25 vuotta, Espoo, Uusimaa

Nimeni on Sami. Olen rauhallinen ihminen
Olen asunut Suomessa 3 vuotta. Aloitan tammikuussa IT opiskelusta ammattikorkeakoulussa.
Etsin ystäviä, joiden kanssa voi puhua, kahvia, mennä katsomaan peliä.
Ikä ja sukupuoli eivät ole tärkeitä. Pidän parempana olla espoon alueella.

29.11.2019

Mä etin niitä joita voi kutsuu aidoiks kavereiks

Mies, 18 vuotta, Espoo, Uusimaa

Oon 18/01 poika Espoosta. Ja mä etin kaveria tai pieni porukkakaa ei ois pahitteeks, jonka kaa voi kaveeraa jubaamalla ja mielellää pääsääntösesti näkemäl irl kans.

Oon ekstrovertin puolella oleva tosi sosiaalinen tyyppi. Jos mulle sanoo moi tai mite päivä o menny nii siit usei tulee tunnin tai parin mittane keskustelu xd. Oon myös tosi avoin, luotettava ja rehellinen. Ja en tuomitse kirjaimellisesti mistään.

Mun harrastuksia on vapaa ajalla pelaaminen (PC) ja 2-pyörästen ajaminen. Ja urheilun puolella karate ja sali.

Ja vähä niiku mä sanoin aijemmi, mä tykkään tosi paljo nähä irl ja tehä kirjaimellisesti kaikkia mahollisia aktiiviteettejä iha pelkästä jubaamisesta känneihi asti.

Mä tuun toimeen lähtökohtasesti kaiken ikästen kaa mut parhaite saman ikästen. Ja sukupuolella ei oo yhtää väliä.

Eli jos asutte pk-seudulla ja etitte frendii jota nähä irl siel päi nii vaik ite sanonki nii
suosittelen ottaa yhteyttä xd

snapchat: kostiz15
ig: kostiz16

22.11.2019

Sielunsiskoja etsimässä

Nainen, 32 vuotta, Espoo, Uusimaa

Moi kaikki.
Ajattelin kokeilla jos täältä löytyisi saman henkistä mimmi seuraa elämän iloja ja surujakin jakamaan. Kaipailen aitoja tyyppejä, sydänystäviä, sielunsiskoja. Kavereita minulla on, mutta oikeat ystävät ja samanhenkiset tyypit puuttuvat. Mimmiporukka olisi ihana joiden kanssa voisi esim. Kiertää festareilla, mökkeillä, urheilla, viettää viini ja sushi iltoja sekä tehdä kaikkea vähemmän ja enemmän greisii ja nauttia elämästä.

Itse olen 32 vuotias parisuhteessa elävä nainen.
Jos en ole töissä niin käyn ahkerasti salilla ja touhuan koiran kanssa. Terveet elämäntavat ovat lähellä sydäntäni. Pidän kauniista asioista, ja hömppä jutuista. Pidän sisustamisesta, tuoksukynttilöistä ja sohvalla löhöilystä hyvän sarjan parissa villasukat jalassa.
Rakastan myös fyysisiä lajeja ja tanssimista. Eli minut saa aina tanssilattialle joraamaan.

Luonteeltani olen ulospäinsuuntautunut ja puhelias ja minut saa helposti innostumaan mukaan uusiin juttuihin.

Olispa kiva kun voisi keskustella jonkun spesiaali
ihmisen kanssa tässä arjessa syvällisiä asioita tai niitä näitä, vaikka kello olisi jo mitä.. soitella aina kun siltä tuntuu.

Jos samanlaisia fiiliksiä niin laita ihmeessä viestiä niin keksitään jotain mukavaa. 😊

15.11.2019

Syvällistä ystävyyttä paikantelen lähialueilta

Nainen, 30 vuotta, Espoo, Uusimaa

Kompassi vasemmassa kädessä, kartta oikeassa. Etsin jotain, mutta en oikein itsekään ole varma mitä. Elämässä kaikki asettuu kohdilleen, kumppani nukkuu vierelläni yöt, elämäntavat hioutuvat terveellisempään suuntaan koko ajan ja olen tyytyväinen sosiaaliseen elämääni. Paitsi, että kaipaan syvällisiä pohdiskelevaa ja samalla arkeen sulautuvaa ystävää jakamaan mietteitä muuttuvasta maailmasta ihan fyysiseen todellisuuteen.

Sellaista ihmistä, jolle halaaminen ei ole outoa ja jota lämmin aitous ja empatia ympäröivät. Todellista sydänystävää, jonka kanssa syventää ihmissuhdetta loputtomiin arjen pienten tavallistenkin hetkien kautta. Metsään, kaupunkikävelylle, palapelin äärelle, spinningiin, boulderoimaan tai vaikka valokuvaamaan, maalaamaan ja piirtämään yhdessä. Sohvalle keskustelemaan tai yhteiseen ruoanlaittohetkeen. Jakamaan elämää monella eri tasolla.

Hyvä ystävyys on mielestäni molemminpuolista kannustusta, kuuntelua ja aitoa vuorovaikutusta. Pyrin rehellisyyteen, mutta minulle toisessa kokemieni vikojen kertominen suoruuden nimissä ei ole rehellisyyttä. Avoimuuden, myötätunnon ja hyväksynnän kehittäminen ovat minulle tärkeitä monien kohtaamieni vastoinkäymisten myötä. Vaikeita kokemuksiani olen tutkinut suurennuslasilla, mutta nykyisin nuo muistot antavat lähinnä voimaa olla oma itseni ja nauttia elämästä.

Sinä tasavertainen itsessäsi ja elämässä tutkimusmatkaileva ihmisolento, jos tunsit olosi kotoisaksi lukiessasi, niin laita ihmeessä viestiä. Katsotaan lähteekö tutustuminen luontevasti soljumaan.

14.11.2019

Uusia kavereita?

Nainen, 20 vuotta, Espoo, Uusimaa

Hei!

Olen 20-vuotias nainen Espoosta. Asun avopuolison kanssa. Olen ollut useamman vuoden yksinäinen, joten kapaisin ihmistä kenen kanssa jutella ja myös mahdollisesti joskus tavata. Usein kuitenkin tuntuu siltä, että keskustelut alkavat "Moi, mitä kuuluu?" ja päättyvät siihen. Saatan olla alkuun ujo mutta tutustumalla ujouskin katoaa. Luonteeltani olen avoin, rehellinen, empaattinen ja sosiaalinen. Minulle voi jutella mistä vaan ja kuuntelen mielelläni.

Arkipäivät menee töissä. Vapaa-ajalla tykkään viettää aikaa kotona, ottaa rennosti ja ulkoilla. Leffassa käynti ja shoppailu kuuluvat myös vapaa-ajan viettooni. Lisäksi lähellä sydäntäni on musiikki - tykkään käydä keikoilla ja kesällä festareilla, ihmisten auttaminen ja hyvinvointi - jota teen myös työkseni, sekä eläimet - joita minultakin löytyy kotoa.

Kaipaan elämään hyviä kavereita, paikkakunnalla eikä sukupuolella ole merkitystä. Olisi mukavaa jos kuitenkin olisit suunnilleen samaa ikäluokkaa kanssani, noin 17-25 vuotias. Tapaaminen toki on helpompaa, jos asuu pääkaupunkiseudulla, mutta onneksi matkustaa voi tarvittaessa kauemmaskin.

Laita rohkeasti viestiä!

10.11.2019

25 w äijä Espoo/knummi

Mies, 25 vuotta, Espoo, Uusimaa

Moro!
En tiä toimiiko mut kokeillaan

Muuton vuoksi kaikki kaverit jäänyt toiselle paikkakunnalle, nyt siis olis uusi kaveriporukka/partyseura/pelikaveri/yms kaikki käy kiikarissa.
Tarkoituksena olis löytää se bro sieltä kenen kanssa : pelata (ps4)/ käydä bissellä / heittää äly paskaa läppää ,” rikoskumppani” .
Itse olen energinen , helvetin persoonallinen / tempperamenttinen mutta hyvällä huumorilla varustettu suorasanainen tyyppi / luotettava rento lojaali . Mielenkiinnon kohteina olis musiikki / autot / pelit / prätkät mitä nyt mieleen tulee . Extempore reissut on jees . Ei haitta vaikka aluksi olisit ujo kunhan juttuun tullaan . Laitellaan viestiä ensin annoit ja muu loska löytyy kyllä .
Vähän saman tyylistä kaveria hakusessa.
Oonkohan nyt jotenkin vitun outo kun etin frendiä täältä ? Noh aika näyttää, tuu pistää koodia vastaan niin nopeasti ku kerkiän. Lähetään bisselle puhutaan naisista , jne kyl sä tiiät 👍🏼

10.11.2019

Tarvitsen ystävä!

Mies, 25 vuotta, Espoo, Uusimaa

Moi, olen ulkomalainen mies 25 v , asun Espoossa perhen kanssa.Opiskelen ammatikoulusaa mutta suomen kieli on vaikkea minulle. Tarvitsen joku ystävä suomalainen että voi puhua mun kanssa, se autta mun puhe kielin kiitos. Olen ystävälinen 😊.minulle ei ole väliä sukopuoli🙂 jos joku kinnostunut laitta viesti sähkopostille rohkeasti. Ehkä tule meistä hyvä ystävät😊

6.11.2019

Ystävä/ harrasteseuraa

Nainen, 45 vuotta, Espoo, Uusimaa

Hei

Haussa ystäviä pääkaupunkiseudulta, iällä ja sukupuolella ei ole väliä, kunhan kiinnostuksen kohteet jollain tavalla matchaavat. Toivoisin että sinuakin kiinnostaisi elokuvat, pelit, lautapelit, luonto, liikunta, matkustelu ja ulkonakin olisi kiva joskus käydä baarissa tms. Tai toivottavasti ainakin jotkin näistä edellä mainituista olisivat myös sinulle tärkeitä.

Elokuvia ja TV-sarjoja tulee katsottua aika paljon, etenkin kauhu, sci-fi ja toiminta ovat lähellä sydäntä. Katson silti melkein mitä vain paitsi romcomeja. Pelailen myös jonkin verran, lähinnä puzzle ja room escape tyylisiä pelejä, yleensä iPadilla mutta joskus myös Xboxilla. Liikunnasta sen verran että en ole ns. himoliikkuja, vaikka liikkua tykkäänkin, yleensä käyn kävelylenkeillä joskus hölkkään, käyn uimassa tai vaeltamassa. Olisi kiva joskus lähteä yhdessä lenkille tai vaikka leffaan. :)

Introverttina on välillä vähän haastavaa tutustua uusiin ihmisiin, mutta kun yhteys löytyy niin siitä voi syntyä elinikäinen ystävyys. Toivottavasti tätä kautta löytyisi samanhenkisiä ihmisiä.

Olen parisuhteessa, joten haen vain ystäviä.

5.11.2019

Ystäviä!

Nainen, 25 vuotta, Espoo, Uusimaa

Moi!

Kaipaan elämääni uusia kiinnostavia ihmisiä - tuntuu, että monet vanhat ystäväni ovat tällä hetkellä liian kiireisiä viettämään aikaa kanssani. Muutenkin tällainen "boksin ulkopuolelta" -tutustuminen kiehtoo minua.

Olen 25-vuotias yliopisto-opiskelija, jonka arki kuluu lähinnä töissä tai koulussa. Vapaa-ajalla tykkään hengailla ihmisten kanssa kotona tai ulkomaailmassa - kahvilat, eri tyyppiset kuppilat tai tapahtumat, kaikki menee! Erityisesti nautin kulttuuririennoista. Olen aika spontaani ja minulla on taipumus suostua sosiaalisiin aktiviteetteihin, mikäli minua sellaisiin houkutellaan. 😎

Ihannetapauksessa toivon ystävältä hyvää ja edes jokseenkin rehellistä (:D) keskusteluyhteyttä, kykyä haastaa omaa ja muiden ajattelua sekä lämmintä suhtautumista ihmisiin ja maailmaan. Haluan avautua minulle tärkeistä asioista ja vastapainoksi kuuntelen myös mielelläni toisen iloja ja suruja. Pidän kuitenkin monenlaisista tyypeistä ja tarkempien ennakkokriteerien asettaminen ihmissuhteille on muutenkin turhaa ja keinotekoista.

Olen parisuhteessa, joten suosittelen iskemään kiinni ainoastaan platonisessa mielessä! Laita viestiä, jos siltä tuntuu, niin tutustutaan. :)

3.11.2019

Lisää ystäviä!

Nainen, 24 vuotta, Espoo, Uusimaa

Täällä kirjoittelee 24-vuotias nainen Espoosta, asun poikaystävän kanssa ja opiskelen tällä hetkellä amkissa liiketaloutta. Joka toinen viikonloppu menee toistaiseksi töissä, mutta aikaa riittää kyllä ystäville.

Haluisin uusia ystäviä, joiden kanssa aikaa voisi kulutttaa vaikka menemällä kahvilaan juttelemaan, lasillisille, leffaan, museoihin, teatteriin tai mitä muuta ikinä keksiikään. Voidaan istua iltaa vaikka sohvalla ja pelata lautapelejä.

Oon avoin tyyppi, vaikka introvertti olenkin. Osaan puhua sujuvasti sarkasmia sekä syvällisiä ja muhun on helppo tutustua, jos vaan uskaltaa avautua ja jakaa omiakin kokemuksia elämästä. En säikähdä oikeestaan mitään, kaikenlaista on jo elämässä nähty. Eniten vaan haluaisin lisää ihmisiä elämään, joiden kanssa viettää aikaa ettei elämä tunnu valuvan ihan hukkaan.

Tykkään mm. näistä asioista:
+ elokuvat (kauhu, komedia, animaatiot, hyvät draamat...)
+ koirat (koirakuume on ihan mahoton)
+ tatuoinnit
+ ruoka (ravintolaruoka, kotiruoka..)
+ valkoviini
+ tee
+ keikat ja etenkin rock-genren musa
+ syvällisemmät keskustelut
+ asioiden sanominen suoraan
+ ekologisuus
+ kyky nauraa elämälle ja sen julmuudellekin

Nämä ei nappaa:
- pinnallisuus
- eräjormailu
- kahvi
- jatkuva negatiivisuus ja valittaminen

Jos yhtään klikkas, niin laita viestiä ja jatketaan jutustelua muualla ja
kerro myös itestäs samalla! Haen lähinnä oman ikäisiä kavereita. Olis kiva nähdä mahdollisimman pian! :)

En oikein perusta kasvottomasti jutustelusta loputtomiin. Mennään vaikka kaveritreffeille jonnekin kahvilaan ja tutustaan oikeasti! Puhelimen tai koneen ääressä saa viettää aikaa muutenkin ihan tarpeeksi.

29.10.2019

Moikka!

Nainen, 19 vuotta, Espoo, Uusimaa

Oon tämmöne energinen tosin myös masentunut välivuotta pitävä nainen :D Ois ihana löytää aitoja ystäviä kun oon jotenki jääny tosi yksin kun kaverit opiskelee tai on töissä eikä jotenkin tunnu enää mätchäävän niiden kanssa yhtä hyvin ku ennen. Haluisin ystävän jota vois oikeesti nähä useemminki ja höpötellä iha kaikesta. Tykkään tehä oikeestaan kaikkee seinän tuijotuksen ja rankan juomisen väliltä jote meil ei tekemine kyl lopu! Sukupuolella ei niinkään väliä mutta en eti muuta ku ystävyyssuhetta. Toivoisin et ikä ois suurinpiirtein sama kun mulla mutta muutama vuosi sinne tänne ei haittaa :) Laita viestii ja toivottavasti tullaa toimeen!

24.10.2019

Ystäviä/kavereita

Nainen, 50 vuotta, Espoo, Uusimaa

Olen ihan tavallinen 50-vuotias Espoossa asusteleva nainen, jonka talouteen kuuluu myös 1 teini-ikäinen ja 1 täysi-ikäinen poika.
Käyn töissä ja harrastuksina mm. kävely, lenkkeily, lukeminen.
Musiikki ja tanssiminen myös lähellä sydäntä. Tykkään liikkua, löhöillä sohvalla, käydä kirppiksillä, musakeikoilla, leffassa, teatterissa, oopperassa, ravintolassa… Matkustelu myös kivaa siinä määrin miten vapaat ja rahavarat antavat myöten.
Haaveissa ja suunnitelmissa vaellusreissu jonnekin/jossakin, ehkä ensin Suomessa.
Toinen haave on oppia purjehtimaan ja suunnitelmissa purjehduskurssi ensi kesänä.

Kaipaisin naispuolista ystävää/kaveria kaikenlaiseen toimintaan esim. leffaan, teatteriin, museoon, kahville, kävelylenkille, matkaseuraksi tai mitä keksitäänkään.
Ihanaa olisi, jos täältä löytyisi purjehduksesta samoin ajatteleva ja sitä myöten kaveria purjehduskurssille. Tai kaveria suunnittelemaan ja toteuttamaan vaellusreissua Lappiin.

Iälläsi ei niin merkitystä, ikäero voi olla vaikka 15 vuotta ja siltin synkkaa.
Elämäntilanteellasikaan ei merkitystä, koska se on ihminen joka merkitsee.
Rehellisyys ja luotettavuus ovat minulle tärkeitä asioita ja niitä arvostan, kuin myös hyvää huumorintajua.

23.10.2019

Uusi tosiystävä

Nainen, 39 vuotta, Espoo, Uusimaa

Olisi tosi kiva löytää uusia 36-44 vuotiaita Pk-seudulla asuvia positiivisen elämänasenteen omaavia ystäviä esim. kävelylle, syömään, keikoille, museoihin ja joskus muutamallekin :) Ja ylipäätään jakamaan elämän iloja ja suruja. Olen optimistinen, nauravainen ja avoin. Minusta saa luotettavan ja empaattisen ystävän. Olen lapseton, mutta parisuhteessa. Asun kuitenkin yksin ja aikaa riittäisi hyvin uudelle ystävälle. Olisi kiva kuulla susta :)

21.10.2019

Loppuelämän ystäviä!

Nainen, 24 vuotta, Espoo, Uusimaa

Moikka!
Olen juuri muuttanut avomieheni ja pienen karvaisen lapsemme (koiran) kanssa Kauniaisiin. Etsin samanikäsiä ystäviä, jotka olisivat rehellisiä, luotettavia ja "down to earth" tyyppisiä. Haluan tsemppaavia hyvän olon ystäviä, joihin voi luottaa aina. Heille voi kertoa sekä hyvät jutut, että kaikki huolet. :)

Toivoisin että kommunikointi olisi molemmin puoleista.

Tykkään kovasti kotioloista, mutta suostun myös lähtemään aivan sponttaaneihin reissuihinkin! Kotosalla tykkään istua koneen ääressä ja pelailla siskojeni kanssa tai sitten tuijotan illasta toiseen Netflixiä avomieheni kanssa.

En pidä ryyppäämisestä, bilettämisestä, yökerhoista, yms. Viini-illoista kotosalla pidän :D En myöskään tupakoi.

Jos kiinnostuit tästä pienestä pätkästä tekstiä, laita minulle postia :)

21.10.2019

Uusia kavereita?

Mies, 26 vuotta, Espoo, Uusimaa

Moikka, oon 26-vuotias mies. Muutin vasta Espooseen ja nyt olisi tarve uusille tuttaville.

Haen kavereita, joille voisi laittaa random viestejä ja myös jutella tärkeistä jutuista. Oon tosi avoin kaikelle tekemiselle ja tykkään liikkua ulkona. Luonteeltani olen huumorintajuinen, luotettava ja rento. Pidän peleistä, kahvista ja leffoista

Mikäli sua kiinnostaa jutella kahvista tai vaikkapa käydä katsomassa esportsia niin laita vaan viestiä tulemaan :)

Sivu
Takaisin ylös