Ilmoitukset alueelta Espoo (219 kpl)

 - 
 
eilen

Kirjoitteluseuraa!

Nainen, 53 vuotta, Espoo, Uusimaa

Moi!

Mukavaa kirjoitteluseuraa perheettömistä henkilöistä, ikä voisi olla n. 40 - 60v. En ole mikään pintaliitotyyppi vaan mieluiten keskustelisin syvällisemmin esim. henkiseen hyvinvointiin liittyvistä aiheista. Olen nuorekas ja minulla ihana iäkäs perhoskoira.
Etsin rauhallista ja tasapainoista ystävää, jonka kanssa vaihtaa ajatuksia hyvässä hengessä.

19.1.2021

Uusia pitkäaikaisia kirjekavereita.

Nainen, 43 vuotta, Espoo, Uusimaa

Olen 43 vuotias nainen. Harrastan lukemista, kirjeenvaihtoa ja musiikin kuuntelemista. Luonteeltani olen rehellinen, luotettava, huumorintajuinen, avoin ja sosiaalinen. Pidän syksystä, joulusta, lumisateesta, rauhallisista, koti-iloista, pitkäaikaisesta kirjeenvaihdosta, hevosista, käydä suosikki yhtyeitteni keikoilla, kokeilla erilaisia teemakuja ja käydä kirpputoreilla. Etsin uusia pitkäaikaisia kirjekavereita perinteiseen kirjeenvauhtoon.

19.1.2021

Etsin ystäväksi kristillisiä arvoja omaavaa naista

Mies, 51 vuotta, Espoo, Uusimaa

Suomalainen mies etsii luotettaa hyvää ystävää kristillisiä arvoja omaavasta naisesta. Asuin paikkana vois olla esim Uusimaa, Etelä-Karjala, Kymenlaakso. helpompaa jos jolloinkin tapaamme. Tosin viestitellä voi oikein hyvin vaikka olisit muualtakin kuin edllämainituista lääneistä. Olen hyvin suvaitsevainen, ääri ajattelu on miinusta karissut aikojen saatossa, samoin kuin jyrkät kannanotot jne. Kaipaan avointa keskutelua, ajatustenvaihtoa, avarakatseisuutta, hyvää asennetta arkeen, elämään yleensäkkin. Meistäkö iki hyvät ystävät, aika näyttää, mutta jostainhan pitää aloittaa, vastaus tähän viestiini, avataan yhteys, ystävyys välillämme.

18.1.2021

Moi! Kavereita 42v perheelliselle miehelle Espoosta

Mies, 42 vuotta, Espoo, Uusimaa

Moi! Etsin kavereita vapaa-ajan viettoon, treenaamiseen yms. mukavista ja rennoista tyypeistä. Itse tykkään työn ohella käydä lenkillä ja kuntosalilla. Lasten kanssa tulee ulkoiltua ja leikittyä, mutta olisi myös kiva löytää lisää kavereita erilaisiin tekemisiin ja harrastuksiin. Voit olla lapseton tai perheellinen, kunhan sinullakin on uudet tutut ja kaverit haussa. Laita viestiä tai sähköpostia [email protected] niin vaihdellaan sähköpostia ja whatsappia ja tutustutaan paremmin.

18.1.2021

Hei, Ystävää/Kaveria ettimässä

Mies, 32 vuotta, Espoo, Uusimaa

Hei,

Kaveria/ystävää etsimässä

Vähän itsestäni:

Olen Iloinen, rehellinen,admivertti, huumorintajuinen, eli kelpaa tilanne komiikka, kun sivistyneet vitsit ja myös vessavitsit uppoo sillon tällöin. Olen myös empaattinen, kiltti, aito, luotettava ja vähän itsepäinen. On minussa myös pientä spontaanisuutta. Vietän myös paljon aikaa yksin ja nautin siitä.

Liikunta on ollut korona aikaan aika yksipuolinen kävelemistä kaikkialla ja pyörän selässä on menty myös. Mökkeily on rentouttavaa mm. kalastus,grillaus,saunominen, metsässä räpiköinti, tuvassa keskusteleminen ja virvokkeista nauttiminen.

Viihdyn myös sohvalla netflixin parissa, melkein kaikki elokuvat käy. Amelie elokuvaa en suostu kattoo, siinä menee raja ja myös Downton Abbey tapaiset sarjat ei uppoa. Sarjoja tulee välillä katsottua myös esim. got,vikings,billions jne. Lautapelit on myös kiva tapa viettää aikaa.
Kuuntelen myös äänikirjoja ja viimeisimmät ovat olleet; Sapiens - Ihmisen lyhyt historia, Homo Deus - huomisen lyhyt historia, 21 oppituntia maailman tilasta.

Olen myös kiinnostunut ihmisistä joilta voi oppia uusia asioita. Keskusteleminen aiheesta kun aiheesta on myös positiivinen ominaisuus. Olis kiva jos löytäisi kaverin jonka kanssa keskustella muustakin, kun siitä että makkaran päälle on kiva laittaa sinappia.😅

Mulle ei ole mitään väliä oletko nainen vai mies.

Aluksi voitaisiin jutella täälä tai whats up:ssa.

Toivoisin että olisit suht läheltä, 50km säteellä Espoosta

16.1.2021

Moi!

Nainen, 23 vuotta, Espoo, Uusimaa

23-vuotias nainen Espoosta etsii uusia ystäviä. Opiskelen amk:ssa ja käyn töissä. Luonteeltani olen rauhallinen ja vapaa-aika kuluu nykyään paljolti kotona. Olisi ihanaa löytää uusia ystäviä joiden kanssa lähteä lenkille, shoppailemaan, kahville, juhlimaan, keikoille, viettää aikaa rennosti kotona, lähteä matkustelemaan tai mitä vaan. Laita viestiä niin tutustutaan! :)

14.1.2021

Ystävä

Nainen, 26 vuotta, Espoo, Uusimaa

Täällä kirjoittelee 26vuotias luonteeltaan hieman lapsellinen, ystävällinen sekä rehellinen hippinainen. Pidän mm musiikista, kokkailusta, leipomisesta, siivoamisesta, eläimistä, chillailusta, piirtämisestä, maalaamisesta, peleistä. Horoskooppini on jousimies. Juon hyvin harvoin enkä polta tupakkaa.

Toivoisin löytäväni samanhenkisen ystävän. Vaikka mieheni onkin ihana ja paras ystäväni, niin kaipaan kuitenkin tyttökaveria jonka hiuksia voisin vaikka joskus laittaa! Olen introvertti, joten heti ei minusta seuraa saa vaan tykkään tutustua ensin viesteillä.

Tässä nyt jotain, jos koet olevasi samanhenkinen niin laita viestiä ja tutustutaan :-)

13.1.2021

Uusi tosiystävä

Nainen, 40 vuotta, Espoo, Uusimaa

Olisi tosi kiva löytää uusia 37-45 vuotiaita Pk-seudulla asuvia positiivisen elämänasenteen omaavia naispuolisia ystäviä esim. kävelylle, kahville, joskus yhdellekin :) Sekä ylipäätään jakamaan elämän iloja ja suruja. Olen optimistinen, nauravainen ja avoin. Minusta saa luotettavan ja empaattisen ystävän. Olen lapseton, mutta parisuhteessa. Olisi kiva kuulla sinusta :)

12.1.2021

Tosi ystäviä haussa

Nainen, 49 vuotta, Espoo, Uusimaa

Etsin uusia ystäviä samanhenkisistä ihmisistä.
Rakastan eläimiä ja luontoa. Eläinten oikeudet ovat minulle todella tärkeitä. Kuten ihmisoikeudetkin. Olen ulospäinsuuntautunut erityisherkkä 49- vuotias ( näytän ikäiseltäni, mutta käytökseni ja aivoni ovat 30-v) lapseton nainen Espoosta.
Innostun helposti, lähes kaikesta. Olen kova suunnittelemaan/haaveilemaan erilaisia juttuja, toteutus vain tuppaa vähän jäädä puolitiehen. Liikutun helposti, niin hyvästä kuin pahasta. Olen utelias elämää ja lähes kaikkea kohtaan. Seuraan maailman menoa, uutisia ja imen itseeni uusia oppeja mm. ekologisesta elämästä, hyvinvoinnista, terveellisimmistä valinnoista ym.
Tykkään mm. Rap-ja pop musiikista, chillailusta, bilettää aamuun asti (en käytä alkoholia), pohdiskella syvällisiä, pelata lautapelejä hyvässä porukassa, miettiä maailman menoa ilman aikatauluja ,touhuilla koiran kanssa, kulttuuririentoihin osallistumisesta, sisustamisesta, katsella netflixiä, käydä syömässä/kahvilassa, tuunailla vanhoja huonekaluja, nauttia vedessä esim. vesijuosta, oppia uutta, pohtia politiikkaa, tehdä hyviä tekoja/ maailmasta parempi paikka, lököillä riippumatossa, mökkeillä ja lukea.
Pelkojakin on, mm. ulkopuolisuuden tunne on usein läsnä elämässäni. Olen myös kokenut surua ja masennusta. Lapsettomuus on yksi kipeimpiä asioitani.
Minulla on kavereita ja muutama ystäväkin, mutta nyt olisi paikka tai parikin vapaana todelliselle sielunkumppanille. Siis vain YSTÄVÄ tasolla. Olen eroamassa pitkästä parisuhteesta.
Lähimmät ystäväni ovat n. 30- vuotiaita tai 60-70.v. Iällä ei ole merkitystä kunhan kemiat kohtaavat.
Toivon, että olet Helsinki-Espoo akselilta, jotta tapaamiset voisivat olla myös extempore tyylillä.
Loppuun vielä muutama asia, mistä en pidä: persujen politiikka, prätkät ja metsästäminen (vaikka onkin eettisin tapa hankkia lihaa).

11.1.2021

Haaksirikkountunut maailmanmatkaaja etsii seikkailijoita!

Mies, 29 vuotta, Espoo, Uusimaa

Tässä olisi 29-vuotias (M, 185 cm) Espoolainen paluumuuttaja. Viettänyt viimeiset 10 vuotta pääosin ulkomailla Singaporessa, Koreassa, Ranskassa, Kiinassa, ja Briteissä töiden ja opiskelujen perässä. Nyt palannut tänne koronaa pakoon ja kaipaisin uusia tuttavuuksia, joten täällä ollaan! Aloitin uudet työt IT-alalla ja samalla työstän tohtorin väikkäriä.

Olen etniseltä taustaltani Aasialainen, ja itämaiset kulttuurit ja kielet ovat lähellä sydäntä. Luonteeltani olen melko rauhallinen, vaikka on tullut seikkailtua ympäri maailmaa. Tykkään jutella melko diipeistä aiheista, etenkin jos tulee viiniä vedettyä :) Matkustamisen lisäksi tykkään ulkoilusta, valokuvauksesta, salilla käymisestä, miekkailusta, pelaamisesta, sekä tietty netflixistä. Oon myös harrastekokki – tulee tehtyä kaikenlaista sapuskaa idästä länteen :D

Etsin ulkoilu- ja kävelyseuraa tällä hetkellä (pulkkaseura olisi tervetullutta :D) – tosin olisi hauskaa myös vaikkapa kokata jos hyvin synkkaa!

Kiinnostaisko tutustua paremmin vaikkapa pulkkamäellä, laita rohkeasti viestiä!

11.1.2021

Moi!

Nainen, 29 vuotta, Espoo, Uusimaa

Tuntuuko sustakin, että aikuisiällä on yllättävän hankalaa löytää kavereita? Mä en tiedä onko se tää ikä (ihan just 30), vai mikä, mutta oma piiri on ruvennut pienenemään ja ehkä itsestäkin tullut vähän kranttu että kenen seurassa viettää aikaa.

En oo koskaan antanut mun sisäisen lapsen väistyä aikuisuuden tieltä ja sen takia mulla on paljon mielenkiinnon kohteita ja uskallusta heittäytyä uusiin juttuihin. Jaksan edelleen ihmetellä miten auringonlaskuun tulee ne värit tai miten lentokone OIKEESTI pysyy ilmassa, haha.

Mulla on 8kk ikäinen lapsi enkä malta odottaa että hän kasvaa ni pääsen rakentaa legoja.
Toisaalta mä seuraan kuitenkin politiikkaa, luen paljon tietokirjallisuutta, teen töitä sosiaali ja terveysalalla ja pyöritän arkea yhdessä mun puolison kanssa.

Harrastan kiipeilyä ja kuntosalilla käyntiä. Lenkkeilen meidän koiran kans, tietty säällä kuin säällä. Nyt korona-aikaan oon tyyliin unohtanut mitä kaikkea mä tein ennen. Mä taisin käydä jonkinverran ravintoloissa syömässä, kahvilla ja kirjastoissa. Muutama ystävä multa löytyy, mutta elämä on kuljettanut meidät niin eri kolkkiin ympäri Suomea ettei juuri tuu tavattua.

Musta ois kivaa löytää kaveri jonka kans harrastaa liikuntaa, kutsuu kylään vaikka viinille tai mennä tekee jotain ihan uutta. Jos sä osaat retkeillä yön yli ja tiiät miten pystytät teltan ni mä lähden mielellään myös retkelle.

Ainiin, meidän perhe on sateenkaariperhe joten olis kyllä tosi suotavaa ettei tää olisi ongelma.

Mun puolesta saat olla nainen tai mies ja oikeastaan minkä ikäinen vaan. Pääasia että oot aito itsesi ja uskallat kohdata ihmisiä, olet avoin. Mä oon itse tosi supliikki ja aito itseni. Vaikka mun taustat on tosi raffit, mä en kanna mitään muureja mun ympärillä enkä oikeuta epäkohteliasta käytöstä itseltäni nojaten hankalaan taustaani.. Joten toivottavasti et säkään! Peace 'n out!

9.1.2021

Moikka!

Nainen, 21 vuotta, Espoo, Uusimaa

Moi! :)
Oon 21-vuotias aikuislukio-opiskelija, joka on asunut nyt pk-seudulla pari vuotta. Toivoisin löytäväni täältä päin enemmän samanhenkisiä kavereita jotka ovat suunnilleen saman ikäisiä ja mielellään naispuoleisia. Oon kaikille extempore jutuille avoin ja olisi huippua löytää kaveri jonka kanssa lähteä vaikka vieraalle paikkakunnalle seikkailemaan! Tällä hetkellä mun aikani kuluu pitkälti opiskelujen ja töiden parissa, joskus käyn lenkkeilemässä. Kiinnostuksenkohteina mulla on mm. muoti, valokuvaus, kaiken uuden kokeminen, elokuvien tekeminen sekä rakastan yli kaiken merta ja saaristoa. Arvostan myös positiivistä elämänasennetta, monipuolisuutta ja koen tärkeäksi ystävien tukemisen silloin kun heillä on vaikeaa.

Musta saisi siis seuraa esim. kahville tai baariin! :) Mutta ois huippuu jos susta löytyis seuraa ja aikaa myös esim. matkustamiseen, laskettelemiseen, telttaretkille, mökkeilemiseen tai uusien ig kuvien ottamiseen.

Laita ihmeessä mulle viestiä, jos kiinnostuit niin tutustutaan paremmin! :)

8.1.2021

Moi!

Nainen, 33 vuotta, Espoo, Uusimaa

Olen 33 vuotias nainen ja etsin kavereita.
Olen kiinnostunut musiikista ja vieras kieleista. Tykään suomen luonnosta.

6.1.2021

Moi

Nainen, 66 vuotta, Espoo, Uusimaa

Etsin itselleni ystävää ja ulkoiluseuraa olen 66vuotiad pirteä pirtsakka nainen.ois kiva olla joku juttu seuralainen.minulla ei ole ketään kaveria ja tunnen välillä itseni aika yksinäiseksi

5.1.2021

Juttuseuraa

Mies, 21 vuotta, Espoo, Uusimaa

Moikka! 21v nuori mies etsii juttuseuraa snäppiin n. 20-25v jätkistä mut miksei naisistakin :) Opiskelen Helsingin Yliopistossa, mut on aika tylsää yleensä varsinkin nyt, kun melkein kaikki on etänä. Voidaan jutella melkein mistä vaan, tuu laittaan viestii! :D Snäppi on siis jullejeii

3.1.2021

Äitikaveri Espoo tai pk-seutu (yh?)

Nainen, 34 vuotta, Espoo, Uusimaa

Hei!

Etsinnässä äitikaveri pk-seudulta :-) Olen reilu kolmekymppinen nainen, asumme kahdestaan alle vuoden ikäisen tyttäreni kanssa lähellä Kauklahtea. Olisi mukavaa jos asuisitte suht lähellä tai hyvien yhteyksien päässä, esim Kehä 3 varsi, junayhteys, Länsiväylän varsi. Meillä on auto ja toki julkisillakin pääsee että sijainti ei sinänsä ole ongelma. Olisi mukavaa jos teistä saisi seuraa itselle ja lapselle kahville, ulkoilemaan, ravintolaan, brunssille, elokuviin, koti-iltaan, mökille, kylpylään, retkille, matkoille tai minne vaan. Olen tällä hetkellä kotona lapsen kanssa ja aion olla vielä pari vuotta ja toiveissa olisi lisääkin lapsia.

Tykkään puhua mutta en ole mikään suupalttityyppinen vaan enemmän rauhallinen ja ystävällinen ja jos näin voi sanoa niin enemmän syvällinen kuin pinnallinen :-)

Ota yhteyttä [email protected]

1.1.2021

Friends?

Mies, 45 vuotta, Espoo, Uusimaa

Hi,
Greetings from an ordinary guy from the neighborhood(Tapiola), software engineer by profession, a Croatian living 15 years in Finland. I speak Finnish fluently. In general I am social and trying to live a healthy life.

I am a father of two kids(8y and 10y), single, divorced, seeking for new friends, male or female - it does not matter as long as personalities and interests match, and we have fun. I am not looking for relationship or romance.

My social life used to revolve pretty much about team sports and cultural events, and with Corona limitations when working from home is a norm and gatherings are limited, it would be nice to get more friends from the nearby area to do occasionally something fun together.

I am museum card holder and enjoy things like football, swimming, cycling, skiing, causal PS4 brawl games, reading non-fiction, indie movies and music. I started to play a bass guitar in September, and playing mate(s) would be really great to find!

I would like to learn bridge, and in generaI I like card games.

I also enjoy academic discussions from meaning of life to mindfulness, conspiracy theories, and how to make kids cleaning their room. I like to be with kids, dogs, cats, mammals in general, so we could be babysit buddies too.

Couple of my favourite shows/music/series/games//movies: MythBusters, Seinfeld, Blackadder, Monty Python, Breaking bad, Pulp fiction, The Big Lebowski, Smashing Pumpkins, RHCP, Beavis&Butthead, South Park, Star Trek, Connan O'Brian, The Little Brittain, X-Comm, Chess, Kimble.

1.1.2021

Uusia ystäviä!

Nainen, 47 vuotta, Espoo, Uusimaa

Olen 47-vuotias nuorekas nainen Espoosta. Etsin iloista ja huumorintajuista seuraa lenkeille, jumppiin, syömään, viinille, reissaamaan... kaikkeen kivaan siis😊.
Olen eronnut ja minulla on kaksi aikuista lasta ja kaksi koiruutta, olen yrittäjä.
Jos tunnistit samoja kiinnostuksen kohteita, laittele viestiä niin tavataan vaikka koiralenkillä😊.

29.12.2020

Pitkässä suhteessa

Mies, 59 vuotta, Espoo, Uusimaa

Oletko sinäkin pitkässä suhteessa,keksitään yhdessä jotain piristystä tähän elämään. Olen työssä käyvä 180/84 en polta,ei alko ongelmaa,tykkään keskustella kaikesta,ymmärtäväinen,sivistynyt,omaan käden taitoja monessakin mielessä,ihan kunnon mies. Lähtisitkö joskus kävelylle,kahville,syömään.

27.12.2020

Monitahoinen normaali

Mies, 39 vuotta, Espoo, Uusimaa

Hola,

On kai muitakin samassa tilanteessa?
Syystä tai toisesta on vanha ystäväpiiri jäänyt, ja huomaat; ettei aikuisiällä ole niin helppoa löytää varsinaisia ystäviä? Töissä ja muualla kyllä tutustuu uusiin tyyppeihin, mutta suurimmalla osalla on perhe ja lapset, tai valmis ystäväpiiri jo olemassa; joten varsinaisia ystävyyksiä ei kovin helpolla enää muodostu.

39-vuotias espoolainen odottelee vastauksia lähes keneltä vain, sen kummemmin ketään pois rajaamatta. Katsotaan natsaako kemiat. Tietty olisi hyvä, ettet tajuttoman kaukana asu. Ns. perinteisiä frendejä etsiskelen, en pelkkiä facebook tms. etätuttuja.

Pidän muun muassa kunnon keskusteluista, joissa voidaan jutella ihan mistä vain. Hankalistakin asioista; sitä vartenhan frendit ovat. Tiedän mistä puhun, olen kokenut esim. todellisen lääketieteellisen masennuksen. Välillä tai jopa usein sitten naurettaisiin vedet silmissä, vaikka omille toilailuille.

Elämässä on siis tullut turpaan, ja toisinaan ns. menestystäkin, riippuen toki minkälaisia mittareita katsotaan. Olen tietynlainen “totuuden etsijä”, amatöörifilosofi jne. Varsinkin yleistieto houkuttaa. Elämä ja sen monet ilmiöt sekä asiat kiinnostaa, muttei mikään niin spesifisti, että olisin tohtorin hattua hankkinut.

Itseironiaan ja sarkasmiin kykevät ihmiset varsinkin ovat tervetulleita tutustumaan; varovainen ajatukseni on, että ko. ilmaisunmuodot saattavat osoittaa jonkintyyppistä sopivaa älykkyyttä. Tai sitten voi kyseessä olla ihan luonnevikakin. :)

Musiikki usein soi vähintään taustalla; olin sitten töissä, kotona tai vaikka autossa. Yleensä rockin jokin laji. Mutta en oo täysin kranttu lajista, biisi ratkaisee.

Mökkeily ja luonto on kovin tärkeitä myös. Tästä tulikin mieleen. Minussa taitaa olla intro- ja ekstroverttiä. Toisaalta erittäin toimelias ja sosiaalinen, mutta toisaalta osaan olla vaikkapa mökillä korvessa päiviä omissa oloissakin. Toki seurana yleensä on jokin elukka, kissa tai koira ollut.

Liikunnallinenkin taidan …

Sivu
Takaisin ylös