Ilmoitukset alueelta Espoo (467 kpl)

 - 
 
eilen

Moikka!

Nainen, 26 vuotta, Espoo, Uusimaa

Etsin uusia tuttavuuksia joiden kanssa voi käydä kahvilla ja puhua avoimesti :) muhun on helppo tutustuu mut oon huono kertoo itestäni :) tuu tutustuu :)

2 päivää sitten

Autoista ja matkailusta kiinnostuneita?

Mies, 43 vuotta, Espoo, Uusimaa

Täällä olis puhelias ja reilu kaveri Espoosta. Haeskelen autoista ja matkailusta kiinnostunutta ihmistä, joka voisi välillä vaikkapa tulla mukaan autonhakureissulle.

Rakastan matkustelua, kokkailua, konsertteja ja elokuvia, puheenaiheita löytyy yleensä helposti. Tulen toimeen erilaisten ihmisten kanssa, pistäkää reippaasti viestiä niin katsotaan :)

Kirjoittelen mielelläni sähköpostejakin, mutta päivittäiseen kuulumisten vaihteluun Whatsapp on suosikkini. Ollaan yhteyksissä!

3 päivää sitten

Tänne viestiää! 🥰🥰

Nainen, 26 vuotta, Espoo, Uusimaa

Moikka!
Täällä huutelee 26-vuotias naisen alku😅
Kavereita ei oo koskaan liikaa ja kyllä mä haluisin lisää ihania ihmisiä elämääni!🥺♥️
Oon iloinen helposti innostuva suht spontaani 😅
Mun kanssa voi myös jutella kaikesta ja osaan kuunnella ja olla kans hiljaa. Mulla on kaksi lasta (2,5v ja 10kk). Ja aviomies kans😅. Asutaan Espoossa.
Laittele viestiä jos tuntuu et haluut tutustua!
Odotan sun yhteydenottoa voitas tehä vaikka mitä kivaa kun nyt on kesä täällä!🌞🌞
Ja ei oo sukupuolella väliä!😊

20.5.2024

Kavereita haussa

Mies, 25 vuotta, Espoo, Uusimaa

Moro :)

Olen nyt asunut Espoossa parisen vuotta, enkä hirveästi täältä ihmisiä tunne. Olen introvertti, joten uusien ihmisten kanssa olen aika ujo, ja suurin osa vapaa-ajasta tulee joko pelattua pelejä tai katsottua ohjelmia kotona yksikseen.

Etsinnässä olisi kavereita, vaikka pelkästään jutteluseuraa, tai sitten voitaisiin vaikka pelata videopelejä, tai jopa henkilökohtaisesti lautapelejä (esim. Gloomhaven, Witcher Old World, tai jopa mahdollisesti Pathfinder 2e), tai sitten vain katsoa leffoja, jutella, jne.

Jos kiinnostuit, laita vaan viestiä. Minulta löytyy Discord.

19.5.2024

Uusia naispuolisiaystäviä pk-seudulta

Nainen, 32 vuotta, Espoo, Uusimaa

Moikka!

Olen 32.v urheilua ja eläimiä rakastava nainen Espoosta ja vailla uusia ystäviä erillaisiin aktiviteetteihin ja ajanviettoon :)

Asun yhdessä poikaystäväni kanssa ja meillä on kissa.

Olen työelämässä ja opiskelen töiden ohessa.
Olisi kiva saada myös seuraa urheilun pariin sekä kahvitteluun ja brunsseille. Tykkään myös kierrellä kirpputoreilla ja kaupoilla sekä liikkua luonnossa.

Vapaa-ajallani harrastan aktiivisesti urheilua. Päälajina juoksu, lisäksi tanssi ja kuntosalilla käynti :)

17.5.2024

Sinä oman elämäsi Morticia tai Bridget Jones!🕯️

Nainen, 37 vuotta, Espoo, Uusimaa

Heips,

On kai muitakin samassa tilanteessa?
Syystä tai toisesta on vanha ystäväpiiri jäänyt, ja huomaat; ettei aikuisiällä ole niin helppoa löytää varsinaisia ystäviä? Töissä ja muualla kyllä tutustuu uusiin tyyppeihin, mutta suurimmalla osalla on perhe ja lapset, tai valmis ystäväpiiri jo olemassa; joten varsinaisia ystävyyksiä ei kovin helpolla enää muodostu.

Elikkä, 37-vuotias espoolainen avioliitossa oleva nainen toivoo vastauksia hauskoilta ja rennoilta naisilta. Katsotaan kohtaako kemiat, sielunsisaruutta. Tietty olisi hyvä, että asut lähellä Espoota.
Ns. perinteisiä livefrendejä etsiskelen, en facebook tms. etätuttuja.

Minussa taitaa olla intro- ja ekstroverttiä. Toisaalta erittäin toimelias ja sosiaalinen, mutta osaan olla omissa oloissakin.

Voitaisiin mennä vaikka aluksi kahville tai viinille.

En rajaa tai vaadi sinulta mitään ominaisuuksia tms. Vastaile jos tuntui, että voisi ajatukset käydä jotenkin yksiin! Ihan vaan normireipas tyyppi hakusessa. :)

14.5.2024

Moi!

Nainen, 26 vuotta, Espoo, Uusimaa

Oon 26v nainen Espoosta. Valmistuin vuosi sitten AMK:sta, ja nyt olen työelämässä. Asun mieheni kanssa. Etsin suunnilleen samanikäisiä kavereita pk-seudulta. Oon seurallinen, tykkään jutella ja tutustua uusiin ihmisiin. Lähes mikä vaan tekeminen käy, tosin tälleen kesään päin mennessä ois kiva esim. puistoilla tai käydä yksillä. ✨

Laita viestiä, jos yhtään kiinnostaisi tutustua! 😄

10.5.2024

Moi

Nainen, 35 vuotta, Espoo, Uusimaa

Olen 35 vuotias nainen Espoosta ja etsin uusia ystäviä kaikenlaiseen rentoon tekemiseen.

Oon perustylsä luonteeltani. Tykkään käsitöistä, kahvista, hyvästä ruuasta, hitaista viikonlopuista, lautapeleistä, ryhmäliikunnasta, päiväretkistä, historiallisista dokumenteista ja tosirikos draamoista. Minua on kuvailtu fiksuksi, hienosanaiseksi, vähän hassuksikin välillä ja empaattiseksi.

Olisi kiva löytää seuraa kaikenlaiseen rentoon hengailuun kun kaverit ympärillä ovat vakiintuneet ja perheellistyneet. Iällä, sukupuolella ei ole väliä. Pääasia että löydät itsesi jollain tapaa tästä viestistä.

7.5.2024

Aitoja ystäviä 💛

Nainen, 41 vuotta, Espoo, Uusimaa

Totuus
Tietoisuus
Kyseenalaistaminen
Henkinen kehitys
Itsenäinen ajattelu
"Foliohattu" 😜
Saunominen
Matkustelu
Musiikki
Keikat
Patikointi
Luonto

Mikäli useampi kuin vain pari ylläolevista uppoaa, otahan yhteyttä! Olisi kiva tutustua vaikka saunomisen, ulkoilun ja/tai kahvin/viinilasillisen äärellä ja katsoa miten kemiat kohtaa. Etsin NAISPUOLISTA ystävää pääkaupunkiseudulta maailman ihmettelemiseen ja kaikenlaiseen tekemiseen.

Hieman tarkemmin minusta: Olen nelikymppinen (lapseton) sinkkunainen. Luonteeltani olen utelias maailmaa kohtaan, huumorintajuinen (sarkasmi uppoaa), rehellinen (joskus ehkä liiankin) 🤭, suora, analyyttinen ja syvällinen. En pelkää tabujakaan aiheita. Olen myös ns. oman tien kulkija ja yksinäinen susi. Tykkään kyseenalaistaa valtavirtatotuuksia ja "ajatella omilla aivoilla".

Sinun ei tarvi olla samanlainen, mutta toivon, että tykkäisit keskustella joskus myös syvällisempiä, osaat ajatella itsenäisesti etkä ole kovin rajoittunut ajatusmaailmaltasi. Toisin sanoen: Pelko ei ohjaa elämääsi. 🧘‍♀️ Perusvireeltäsi olisit suht positiivinen tyyppi, mutta osaisit myös tarpeen tullen vakavoitua eri asioiden parissa (ei siis vakavia asioita välttelevä tyyppi).

Arvostan ystävässä luotettavuutta, rehellisyyttä ja aitoutta. Tarjoan sitä itsekin. 😌 Toivoisin sinulta myös *vastavuoroisuutta* siten, että yhteydenpito olisi molemminpuolista (ei vain toisen harteilla), viesteihin vastattaisiin ja sovittuihin tapaamisiin sitoudutaan eikä esim. tehdä ohareita viime hetkellä. En kuitenkaan toivo mitään päivittäistä viestittelyä enkä etsi kirjekaveria. Yleensä tykkään sopia tapaamiset etukäteen, koska töitteni takia en pääse helposti extemporee-tapaamisiin. Viikonloput ovat minulle parhaita päiviä nähdä.

En pidä: juoruilu, epärehellisyys, tunteiden pullottaminen, passiivis-aggressiivisuus, ghostaaminen, woke-kulttuuri

Laitahan rohkeasti viestiä! 💌

7.5.2024

kaveria etsimässä espoo

Mies, 33 vuotta, Espoo, Uusimaa

Hei! Olen 33 vuotias mies espoosta ja etsin kavereita/ystäviä mieluiten espoon alueelta.
Olen todella sosiaalinen siksi tänne kirjoitan.
Harrastan lenkkeilyä, elokuvia/salia, ruoanlaittoa ja satunnaista pleikkarin pelaamista.
Eli jos itseäsi kiinnostaa vaikka lenkkeily, muuten vaan höpöttely tai konsolipelaaminen niin ota yhteyttä
Musiikkimaku rock
Mua ei saa hiljaiseksi kun jutusta pääsee jyvälle eli toivottavasti ollaan samalla aalto pituudella.

Ota yhteyttä niin katsotaan mihin homma johtaa! 🙂

6.5.2024

Syksy tulossa?

Nainen, 44 vuotta, Espoo, Uusimaa

Moi!
Minä oon reilu nelikymppinen neito, joka kaipailisi ihmistä ajatusten vaihtoon. Ero kaikkine kiumuroineen menossa ja jonkun verran ois vapaa-aikaa nähdä uusien kavereiden kanssakin. En ole mikään hirmuinen baarissäkävijä vaikka tykkään kyllä baarissa tanssia, juotua ei pahemmin tule. Olen varmaan aika lailla kotihiiri, työ, liikunta ja lapset vie aika lailla ajan tällä hetkellä mutta aina joskus on aikaa muullekin . Mahdollisuuksien mukaan tykkään käydä metsällä, metsässä ja kalassa. Löytyisikö tätä kautta uutta kaveria kirjoittelemaan asioista laidasta laitaan? Mieluusti sen verran sana hallussa olevaa ja huumorintajun omaavaa ettei tarvi kiskoa juttuja rautalangalla eikä kyselemällä koko aikaa :) Laitahan viestiä jos yhtään kiinnostaa.

5.5.2024

Uusia ystäviä<3

Nainen, 27 vuotta, Espoo, Uusimaa

Heippa!

Oon 27-vuotias nainen Espoosta ja päätin nyt kirjotella tänne:) ois ihana löytää ympärille ihmisiä, joiden kaa synkkaa.<3 iällä ei oo väliä, kunhan vaan oltais samalla aaltopituudella. Etin vaan naispuolisia kavereita.

Haluaisin löytää aitoja ja luotettavia ihmisiä mun elämään:) semmosia, joiden kanssa vois hullutella, mutta sitten myös vaihtoehtoisesti myös vaikka olla vaan, ja keskustella asioista maan ja taivaan väliltä. Mielellään loppuelämän ystäviä.
Ite oon aluks tosi ujo, mutta musta löytyy myös hassuttelija puoli!

Mulla on myös 1,5 vuotias koira joka toivois löytävän koirakavereita:)

Jos yhtään kolahti niin pistähän viestiä ja tutustutaan!

3.5.2024

Moro

Mies, 22 vuotta, Espoo, Uusimaa

Oon 22/ 01 poika kotosin Espoosta, mutta iha äskettäi muuttanu Helsinkiin. Etin lähinnä poika/ miespuolisia kavereita, koska mulla on jo tyttöystävä, PK- seudulta ja mielellään Espoosta tai Helsingistä koska niissä tulee pyörittyä aikalailla.

Ja mulla on jo sellanen tilanne, että mulla on jo valmiiks pieni kaveriporukka, mutta niitä näkee vaan aina sillontällön ja mä haluaisin mielellään joka viikolle/ viikonlopulle jotain sosiaalista tekemistä. Jos oot vähän ekstrovertimpi ja haluut mukaan meijän kaa nii varmasti pääset, kaikki meist tulee hyvi toimee uusien kaa😎

Harrastuksiani on:
Taekwondo (ITF) (pitkä historia myös Karatessa)
2- pyöräset
videopelit (PC)
kuntosali (ajoittain)
frisbeegolf
politiikka (kuulun yhteen puolueeseen)
näyttely (harrastelijanäyttelijä)

Mä tykkään tehä kaveritapaamisissa ihan mitä vaan; oli se sitte kävelylenkki, pyörälenkki tai muuta urheilua ja erityisesti tykkään käydä lasillisella tai parilla XD

Mä oon luonteeltani ystävällinen, sosiaallinen, syvällinen, huumoriakin löytyy ja mun kaa voi puhuu mistä vaan.

Ilmotus ei vanhene

Available in english too

Snapchat: Kostiz15
Muut somet voin antaa S-postissa

3.5.2024

Keltainen toukokuu ☀️🍄

Nainen, 28 vuotta, Espoo, Uusimaa

Moikka! Täällä kirjottelee 28v nainen, joka kokee hieman ahdistusta tulevasta kesästä. Muutamia kavereita löytyy, mutta silti koen yksinäisyyden ja ulkopuolisuuden tunnetta. Enkä varmasti oo ainut 💔 Hakusessa siis kavereita kesän rientoihin, ellei jopa sydänystäviä 😊

Musta saa seuraa kirppareille pyörimään, kahville/bisselle, kokkailemaan, pelaamaan, ulkoilemaan, juttelemaan syvällisiä elämästä... melkeinpä mitä vaan :)

Laita viestiä, niin tutustutaan lisää 🙋‍♀️

3.5.2024

Hei <3

Nainen, 22 vuotta, Espoo, Uusimaa

Oon 23-v nainen Espoosta. :) Opiskelen tällä hetkellä toista vuotta ammattikorkeassa.

Kaipaisin naispuolista ystävää , jonka kanssa voitais käydä yhessä salilla, kävelyllä, kahvilla, syömässä, leffassa... melkein mitä vaan. Toivoisin, että en ois ainoo yhteyden ylläpitäjä ja voitais keskustella syvällisemminkin elämästä.

Oon ystävällinen, rauhallinen ja empaattinen. Tykkään liikkua ja olla aktiivinen, rakastan luistelua ja ringetteä. Eläinihminen en kuitenkaan ole. Viihdyn luonnossa. Kuuntelen musiikkia joka päivä sekä laulan myös usein. Tykkään ruoanlaitosta ja leipomisesta. En käy baareissa tai klubeilla, en välitä bilettämisestä ja suuresta alkoholin käytöstä. Kotona voitaisiin juusto-viini ilta pitää ja kattoo vaikka leffa.

Ois kiva, jos oisit pk-seudulta, niin vois nähä kasvotusten.
Oon parisuhteessa eli en etsi muuta kuin naispuolisia ystäviä.

Jos meiän arvot tai kiinnostuksenkohteet kohtaa, niin ota yhteyttä ja tutustutaan paremmin :)

29.4.2024

Etsin ihania uusia naispuolisia ystäviä!

Nainen, 24 vuotta, Espoo, Uusimaa

Heippa! Olen 24 vuotias Espoolainen, joka ajatteli koittaa onneaan ja laittaa tänne postauksen.
Opiskelen ja käyn töissä tällä hetkellä ja arki pyörii aika lailla näiden, sekä salin ja poikaystävän parissa.
Tykkään aidoista, empaattisista sekä luotettavista ihmisistä, joiden seurassa voi olla täysin oma itsensä :).
Tykkään käydä satunnaisesti bilettämässä elektronisen musiikin parissa tai erilaisilla keikoilla/festareilla, mutta baareissa ei tule käytyä.
Viikottaista seuraa musta ei ehkä saa, mutta itse koen, että laatu korvaa määrän! :) tykkään käydä kahvilla/syömässä, museossa, pelaamassa tennistä, kävelyllä, urheilemassa tai rennosti vaan hengailemassa. Meditointia ja joogaa haluaisin ehtiä harrastaa enemmän.. Henkevyys ja hyvinvointi on myös siis lähellä sydäntä.
Jos huomio heräsi niin viestiä saa laittaa rohkeasti :)

26.4.2024

Kavereita

Mies, 49 vuotta, Espoo, Uusimaa

Olen 49-vuotias sinkku mies Espoosta. Nyt ku kesäkin on tulossa ni olis kiva löytää rentoa ja huumorintajuista seuraa naisista vapaa-ajalle ja kaikkeen kivaan tekemiseen ja miksei vaikka johonki reissuunki. Ite käyn salilla ja uimassa, moottoripyöräilen ja kaikenlaista muuta mut katotaan sit mitä tekemistä yhdessä keksittäis. En polta enkä juokaan melkein ollenka, ethän sinäkään. Laitapa viestiä!

Sivu
Takaisin ylös