Ilmoitukset alueelta Espoo (446 kpl)

 - 
 
eilen

Kavereita haussa

Mies, 48 vuotta, Espoo, Uusimaa

Olen 48-vuotias mies, muuttanut jokin aika sitten Espooseen ja haluaisin löytää uusia kavereita. Harrastan (rata)moottoripyöräilyä, tykkään lautapeleistä ja tietokoneiden kanssa puuhastelusta, jota teen myös työkseni. Hiljattain aloin käydä taas salilla muutaman vuoden tauon jälkeen. Olen eronnut ja minulla on kaksi aikuista lasta. Vapaa-aikani on usein aika vähissä työn ja muun puuhastelun takia mutta enköhän ehdi vähintään kirjoitella, tavoitteena on kyllä kaveerata myös ihan livenä. Harrastuksiani/kiinnostuksen kohteitani on lisää avainsanalistassa.

Ilmoitus on miehille ja naisille. Ja siis ystäviä haen, en parisuhdetta ainakaan ensisijaisesti.

28.11.2023

Hei

Nainen, 73 vuotta, Espoo, Uusimaa

Olen 73v nainen Espoosta ja olen koulutukseltani kielenkääntäjä sekä kuvataiteilija.
Rakastan luontoa ja musiikkia. Nautin myös TV draaman ja luontodokumenttien katsomisesta ja rauhallisesta kotielämästä.
Luonteeltani olen avoin, aito, avulias, herkkä, huumorintajuinen ja sosiaalinen.
Etsin samanoloista ystävää

26.11.2023

Terve

Mies, 19 vuotta, Espoo, Uusimaa

Olen nuoren mies 19v. Itsen kaveri ,jolla pystymme puhumaan ja vitseilleen. Olen avulias ja rauhallinen.
Olen koulussa tällä hetkellä ,muta haluan saada täällä , jos on mahdollisuus kaveri , joka halusi mennä ulos ,tai keskustella kaikkista asiasta tai mitä hän haluaa .
Tykkään futista . Myös katsoin leffaan . 👍🫡⚽️🔍

24.11.2023

Ystävätärtä syksyyn

Mies, 49 vuotta, Espoo, Uusimaa

49/180/80/18 kiva, fiksu ja komea mies etsii nuorempaa (20-35v.) ystävätärtä tulevaan syksyyn. Jos olet itsestäsi huolehtiva, luotettava, raipas nainen 09 alueelta ja kaipaat seuraa niin laita viestiä ja jutellaan tarkemmin. kik tom_tomii

22.11.2023

Etsi parasta kaveria!

Nainen, 22 vuotta, Espoo, Uusimaa

Tosijjjaaaan. Oon 22v(kohta 23!!!). Suhteellisen tuore espoolainen, alunperin tuolta savonmaalta. Eksyin tänne pk seudulle miehen ja töiden (on muuten huomattavasti helpompi päästä naisena kuorma-autohommiin täällä päin) perässä.

Työkseni ajan siis kuorma-autoa ja kotonta löytyy mies sekä kaks koiraa. Koirapuistoon ei lähdetä eli sinne musta ei saa seuraa😅 Arki kuluu pääasiassa kotona koirien kanssa ja kesäsin tykkään ajella enduroa. Harrastan myös amatöörivalokuvausta sillon tällön.

Oon luonteeltani aika spontaani ja sellanen öö "rämäpää", ja mä ihan aikuisten oikeesti tosissani haluaisin löytää naispuolisia kavereita. Mulle on vaan aina ollu tosi vaikee löytää sellasta "yhteyttä" kenenkään naispuolisen kaverin kanssa(liekkö koulukiusaamisella vaikutusta asiaan vielä nykyäänkin😂). Sanon siis ihan suoraan, että en ehkä oo parhaimmillani sellasen tosi rauhallisen ja hiljaisen, runoilua ja postimerkkienkeräilyä harrastavan henkilön kanssa, vaan ennemmin kaipaisin omanlaistani seuraa joka lähtis tyhmiin ideoihin mukaan, koska haluisin ihan tosissaan löytää sellasen sydänystävän kenen kanssa huumori ja energiat muutenki mätsäis🫶🏻

22.11.2023

Morjens

Mies, 24 vuotta, Espoo, Uusimaa

Oon tälläne 24w mihen alku savosta. Teen töitä pk seudulla joten olisi kiva löytää seuraa vapaa ajalle. Autolla kyllä pääsen vapaasti liikkumaan. Minulta löytyy miesystävä joten jos 🏳️‍🌈 on ongela jätä vain yhteydenotto laittamatta. Saatan aluksi olla ujo ja jännittynyt mutta ajankanssa se siitä helpottaa.😄 Saa ehdottaa tekemistä. Minun perus lauseeni on "sä saat päättää". Olen siis mukana melkein missä vaan🤪

21.11.2023

Hellou!

Nainen, 35 vuotta, Espoo, Uusimaa

Kokeillaas itekki onnea jos vaikka elämääni eksyis uusia ystäviä!

Hakusessa soul sisteri tai useampikin, joku suht samalla aaltopituudella oleva, yhtä pahan resting bitch facen omaava, jolle laitella vaikka paskoja memejä, jonka kaa nauraa nii et mahaan sattuu ja toisinaan vois avautua ja itkeä silmät päästä, kylässäki ois kiva käydä! En pistä pahitteeks vaikka löytyis kaveriporukkakin.
3kymppinen akan retale, arkipäivät duunissa. Himasta löytyy kaksilahkeinen kihlattu, ei lapsia. Ei haittaa vaikka sulla olis lapsia, eikä siviilisäädylläkään oo mitää merkitystä.

Oon mustan huumorin ja sarkasmin ystävä, nauran paljon, huumorintajua on liikaaki ja läppä lentää. Toki musta löytyy se vakavempi puoli ja oon jossain asioissa herkkä, empatiakykyä ja kuuntelutaitoa on kehuttu. Tempperamenttia riittää ja asiat menee liiankin nopeesti tunteisiin välillä😅 Ja sisällä asuu pieni introvertti. Oon kova puhumaan kun sille päälle satun ja mulle voi myös avautua hyvistä ja huonoista asioista, varta vasten ois ihanaa jos mäki saisin joskus valittaa kun asiat ei mee niinku pitäis! Plussaa jos osaat keskustella ja vastata muutenkin kuin "okei" tai "joo" sanoilla.

Rakastan musiikkia ja keikkoja. Eniten kolahtaa raskaampi genre mutta kevyempiäkin suosikkeja löytyy. Tatuointeja tulee haalittua, menee terapiasta istua taskattavana. Kesä on parasta, viihdyn mökillä, auringossa ja grillin äärellä. Jouluki on lähellä sydäntä vaikka talvesta ja kylmästä en perusta, onneksi on sauna jossa voi lämmitellä. 😅 Perus chillailu ja fiilistely on omaan mieleen, en ole extremeä kaipaava vaikka haaveilenkin et joskus uskaltautuisin suppailemaan. Leffoi, sarjoi ja pelailua konsoleilla harrastan sohvan nurkassa töiden jälkeen rentoutuen. Tyttöjenillat ja illanistujaiset iskee paremmin kuin baareissa/yökerhoissa käyminen. Alkoa menee joskus ja juhannuksena.

Sun iällä/paikkakunnalla ei ole väliä, pääasia et haluisit tutustua ja katsella meneekö jutut yks yhteen! Aluksi toki viestitellen ni näkee …

20.11.2023

Uusia ystäviä pk-seudulta

Nainen, 56 vuotta, Espoo, Uusimaa

Tervehdys!
Olisi kiva löytää uusia ystäviä suunnilleen samaan ikäluokkaan kuuluvista, joiden kanssa vaihtaa ajatuksia elämästä. Henkiset asiat lähellä sydäntä.
Mieluiten naispuolisista sinkuista, koska perheellisillä yleensä omat kuvionsa, mutta voit olla mieskin jollet ole suhdetta hakemassa.
En hae seurustelu- enkä seksisuhdetta!

17.11.2023

Uusia ystäviä❤️

Nainen, 24 vuotta, Espoo, Uusimaa

Hei,
Kovasti haluaisin tutustua uusiin ihmisiin ja luoda kaverisuhteita. Olen 24 vuotias nainen Espoosta ja odotan esikoista, joten olisi tosi kivaa tutustua myös muihin odottaviin äiteihin ja saada äitikavereita.
Luonteeltani olen avoin, rehellinen, empaattinen ja kokeilunhaluinen. Tykkään käydä ulkona syömässä, kahvilla, shoppailemassa, käydä uusissa paikoissa ja kierrellä kirppareita.
Tulen toimeen kaikenikäisten kanssa ja omat ystäväni on olleet yleensä minua muutaman vuoden vanhempia.
Tällä hetkellä viimeistelen korkeakouluopintoja, joten minulla on hyvin aikaa tavata livenä☺️.
Etsin ainoastaan naispuolisia kavereita.

15.11.2023

Kirjoittajaystäviä? :)

Nainen, 33 vuotta, Espoo, Uusimaa

Moi! Löytyisikö täältä tavoitteellisia kirjoittajia, joiden kanssa jutella kirjoittamisesta, saada tukea ja mielellään vaihtaa palautteita toistemme teksteistä? Olisi mahtavaa tutustua! Toiveeni on, että voisi pitää jotain pienimuotoista kirjoituspiiriä, jossa voisimme arvioida toistemme tekstejä ja antaa palautetta välimatkasta riippuen joko vaikka sähköpostilla, kahvilla istuen tai vaikka videopuhelussa :)

Kirjoitan lähinnä proosaa ja esseitä. En ole mitenkään genrerajoittunut, mutta spefistä minulla ei ole juuri kokemusta sen paremmin lukijana kuin kirjoittajana.

Nakkaa viestiä, jos kiinnostuit! :)

14.11.2023

Kaveriseuraa!

Mies, 33 vuotta, Espoo, Uusimaa

Hei,

Etsinnässä olisi kavereita pelaamiseen, luonnossa liikkumiseen, harrastuksiin, kahvilla käymiseen, kirpputorien kiertämiseen ja muihin ihmeellisiin seikkailuihin. Kiva olisi myös käydä syvällisiä keskusteluja ja heittää hyvää huumoria.

Iälläsi ei ole väliä, kunhan toimeen tullaan. Mielelläni nähdään kasvotusten, mutta myös voidaan viestitelläkin.

Laita rohkeasti viestiä, mikäli kiinnostuit! :)

12.11.2023

Uutta elämää uudella paikkakunnalla

Mies, 29 vuotta, Espoo, Uusimaa

Moi! Olen 29v mies, juuri muuttanut Espooseen ja olisi mukava tutustua uuteen porukkaan. Tällä hetkellä päivät menevät kotona ja haluaisin tutustua itseeni kokeilemalla uusia asioita. Olen hiljaisempi kaveri alkuun, mutta kun selviän alkutärinöistä, niin eiköhän keskustelu onnistu.

Sukupuolella ei ole väliä, olisi hyvä jos olisit samaa ikäluokkaa, mielellään pääkaupunkiseudulla jos haluat tavata, vaikka ei nettikaveritkaan haittaa.

Löytyy Discordit, steamit, whatsappit ymymymym. loputtomat alustat.

11.11.2023

Moi

Mies, 48 vuotta, Espoo, Uusimaa

Moi olen 49v nudistinies ja etsin kaveri seuraa saman henkisistä naisista ei ikä tai koko juttuja kiva rento nainen

11.11.2023

Etsin suomalaisen ystävän

Mies, 40 vuotta, Espoo, Uusimaa

Olen mies Aasiasta. Olen ollut suomessa yli 10 vuotta ja etsin tällä hetkellä suomalaista tyttö- tai naisystävää. Haluan jonkun juttelemaan, jakamaan ja tekemään asioita yhdessä. Olen sinkku ja työskentelen IT-insinöörinä. Olen rehellinen ja luotettava ihminen. Rakastan urheilua ja lukemista. Ota yhteyttä, jos haluat oppia uutta kulttuuria maassa, joka on täynnä aurinkoa ja lämpöä. Voin myös viedä sinut sinne jos haluat :)

11.11.2023

Tosiystävä

Nainen, 26 vuotta, Espoo, Uusimaa

Moikka. Oon just alottanu pitkästä aikaa opinnot mut vapaa aikaa on ja sillon ois kiva kun ois välillä muutakin seuraa kun mies. Oon käyny läpi rankan menneisyyden mikä jättäny jälkensä ja siks mulle on tärkeetä luoda ihmissuhteita missä on muutakin kun pintapuoliset jutut eli se mitä korvien välissä liikkuu. Arvostan aitoutta ja sitä että on oma itsensä tai ainakin yrittää. Ystävyydessä toivon rehellisyyttä ja luottamusta ja että asiat sanotaan suoraan mutta asiallisesti. Voi nauraa kaikelle tyhmälle ja pelleillä yhessä mut myös puhua vakavista ja syvällisistä olkapäätä vasten jos siltä tuntuu. Itseä ei kiinnosta mikään jatkuva kännykän räpläys eikä somessa huomion hakeminen, mielummin nään ihmistä kasvotusten. Oon kuitenkin rento luonne mut saa melkeenpä mihin vaan mukaan ja mitä tyhmempi idea sen parempi :D Esim matkustelu, illanistujaiset, leffaillat, pussikaljat, baareilu, ulkoilu, mökkeily, ajelut ympäriinsä, extreme jutut yms on kivaa ajan vietettä. Tykään ottaa rennosti sohvan pohjalla mut samal oon tosi menevä ja usein miettimäs et mitä seuraavaks keksis :D Oon luonteeltani empaattinen, tuen läheisiä ja mun kaa voi puhua ihan mistä vaan asioista Oon myös kova puhumaan sitten kun saa luottamuksen ihmiseen ja sillon jutut ja huumori on välillä aika villiä. Jos tuntuu että meistä vois tulla ystävät ja oot sellasessa elämäntilanteessa että on aikaa tutustumiselle ja näkemiselle niin laittele viestiä😇

11.11.2023

Nyt niitä uusia kavereita tänne!

Nainen, 28 vuotta, Espoo, Uusimaa

Mä olen kasvanut vanhoista kavereista erilleen ja nyt on aika päivittää lähipiiriä. Ja muutakin elämää.

Luonteeltani olen energinen, sanavalmis, hölmö, ajoittain turhamainen, sarkastinen, positiivinen, impulsiivinen hyvässä ja pahassa, nauran elämän tyhmille hetkille. Duunikaverit sanoo että olen aina iloinen, tehokas ja asiallinen. Kukaan ei voi tätä todistaa, joten suhtauduthan skeptisesti. Toivoisin samanhenkisiä tyyppejä elämään. Arvostan ihmisissä määrätietoisuutta, ymmärrystä kaikenlaisia ihmisiä kohtaan, tervettä itsekkyyttä ja surkeaa huumoria.

Mun elämääni kuuluu päivätyö, jonne tuntuu katoavan suurin osa ajatuksista. Siksi kaipaankin vapaa-ajalle enemmän meininkiä. Harrastan erilaisia käsitöitä, leipomista ja satunnaista ulkoilua. Kiinnostaishan suakin liikkua enemmän ja lähtee boulderoimaan, lenkkeilemään ja nostaa rautaa. Olen valmis kokeilemaan sulle mieluisia harrastuksia, vaikken mitään osaisikaan.

Kavereiden kanssa haluisin nähdä säännöllisesti. Istutaan jomman kumman sohvalla, mennään kaupungille, urheillaan ja tehdään reissuja sinne tänne.

Laita mulle viestiä niin nähdään jossain ja tehdään jotain!
Discord: tantt3

8.11.2023

Pelikaveria sulkapalloon? 🏸

Mies, 30 vuotta, Espoo, Uusimaa

Moi! Täällä kolmekymppinen mies etsimässä seuraa ensisijaisesti sulkapallokentälle. Harrastan liikuntaa aktiivisesti ja toiveenani olisi voida ottaa nämäkin pelit kuntoilun kannalta; pelikaverini toivoisin olevan ainakin hieman vasta-alkajaa pidemmällä. Asun Espoossa, mutta liikun sujuvasti pääkaupunkiseudun alueella.

7.11.2023

Moikkamoi!

Nainen, 35 vuotta, Espoo, Uusimaa

Hei te ruudun toisella puolella! Mä haluaisin ihania, positiivisia, hauskoja ja suorapuheisia uusia ystäviä elämääni! En jaksa negatiivisia, energiaa vieviä ja turhia suhteita enää yhtään.

Olis ihana viettää aikaa lasillisen, teen, kahvin tai vastaavan äärellä, jutellen, nauraen ja vaikka sit vakavoituen tärkeiden asioiden ääressä. Mites olis vaikka shoppailureissu naapuri kaupunkiin? Tai keikka-ilta? Olen itse elämäntaparemppaa alottanut joten musta sais seuraa vaikka pienelle kävelylenkille.

Oon empaattinen, hauska ja huumorintaju on sarkastista ja mustaa. 😎 nautin myös omasta ajasta, olen alkuun hiukan varautunut ja hitaasti syttyvä, mut ei anneta sen haitata. Juttua riittää kahdenkin edestä. Small talk ei oo mun juttu enkä innostu keskusteluista jossa en saa vastaukseksi kuin "joo" tai "okei". Aidot keskustelut on parhaita, ei pintapuoliset. Myös hauskojen memejen lähettely ja snäppäily ois kivaa!

Oon raskaamman musiikin ystävä ja ois ihanaa jos joku lähtis joskus keikka kaveriksi. Toki löytyy kevyempiäkin suosikkeja. Tykkään pelata videopelejä, värittää, pelailla lautapelejä, mökkeillä, kattoa leffoja.

Jos yhtään jaksoit tänne asti lukea, iske mua viestillä.

Sivu
Takaisin ylös