Ilmoitukset alueelta Espoo (56 kpl)

 - 
 
eilen

Moi!

Nainen, 18 vuotta, Espoo, Uusimaa

Olen 18-vuotias tyttö, jolla on viime aikoina alkanut tiet erkanemaan kavereiden kanssa. Uudet tuttavuudet olisivat siis tervetulleita! :)

2 päivää sitten

kaveria vailla :(

Mies, 31 vuotta, Espoo, Uusimaa

haussa uusia kavereita. vaikka olenkin parisuhteessa mutta ei ole ketään kavereita kelle jutella mistään. Reilu vuosi sitten muuttanut espooseen, eikä tahdo löytyä kavereita joten jos täältä löytyisi? vaikka kahviseuraa, bisselle yms? auto löytyy millä liikkua

toivon ainakin että omaat hyvän huumorintajun :)

10.2.2019

Moro kauniimman sukupuolen edustajat!

Mies, 48 vuotta, Espoo, Uusimaa

Tummatukka 48v leijonakundi etsii itseään nuorempaa, saman ikäistä tai nuorekasta seuraa kaikkeen kivaan. Pidän lemmikeistä. Harrastan kokkailua, palstaviljelyä, puutarhanhoitoa, kalastusta ja veneilyä, autojen sekä kaikenlaisten koneiden korjausta, pyöräilyä ja tietysti matkailua kun löytyy kaveri. Olen tyypillinen leijona kaikin puolin, hyvässä ja vähemmän hyvässä. Eduksi on jos tuntee tätä merkkiä. Ota ihmeessä yhteyttä niin torjutaan yhdessä yksinäisyyttä... tv sami

9.2.2019

Moikka!

Mies, 23 vuotta, Espoo, Uusimaa

Täällä kirjoittelee 23-vuotias mies Espoosta. Olen lojaali kaveri, huolehtiva, kuunteleva, omaan alhaisen huumorintajun ja positiivisen asenteen, olen ulospäin suuntautunut ja helppo tutustuttava. Tykkään urheilusta monissa eri muodoissa. Tykkään käydä katsomassa elokuvia, ajella autolla, kesäisin pyörällä, kierrellä kauppoja, kahvitella ja ihan vaan olla ilman suunnitelmia. Pitkiä lenkkejä tykkään tehdä, kävellen ja hölkäten. Tykkään myös matkustella. Ja kaikkea uutta tekisi mieli kokeilla mitä mieleen juolahtaa. Muutin tänne Etelä-Suomeen vähän aikaa sitten. Jos tunsit jonkun kolauksen tästä tekstistä niin laita vaan rohkeasti viestiä, olethan kuitenkin uusimaalta niin olisi mahdollista nähdäkkin! Ikä +18 mielellään.
Rohkeasti vaan jutulle:)
Ilmoitus ei vanhene.

8.2.2019

Moi!

Nainen, 24 vuotta, Espoo, Uusimaa

Olen 24-vuotias, alunperin kotoisin Lapista, syksyllä Espooseen muuttanut nainen. Tällä hetkellä käyn töissä ja teen AMK-opintojani loppuun. Koirat ovat hyvin lähellä sydäntä ja sellaisen hankkimista olenkin miettinyt jo tovin. Vapaa-aikani kuluu urheillessa ja poikaystävän kanssa. Välillä on myös ihana istuskella viinilasin äärellä ja käydä esimerkiksi keikoilla. Luonteeltani olen iloinen, ystävällinen ja mielestäni tietysti todella hauska :D Lappiin jäi suurin osa ystävistä ja toivoisin, että löydän takuulla täältä uusia sellaisia. Uusiin ihmisiin on aina kiva tutustua ja mikäli kuulostin sellaiselta, josta voisit ystäväsi itselle haluta, laita ihmeessä viestiä! :)

6.2.2019

Kaveria espoosta/ pks ! :)

Nainen, 19 vuotta, Espoo, Uusimaa

Moikka! täällä 19, pian 20 vuotta täyttävä naisen alku espoosta. Etsin kaveriseuraa, lähtemään lenkille, salille, ihan vaan hengailemaan tai vaikka bisselle ! :)
Olen itse pari vuotta täällä asunut, ja ystäväpiiri ei ole kovin laaja, itse olen kiltti, lojaali, empaattinen ja positiivinen jokseenkin ujo joissain tilanteissa, mutta ulospäinsuuntautunut ihminen :) Monesti luonnettani käytetty hyväksi jonka vuoksi siis ystäviä ei paljoa olekkaan.. Pidän tatuoinneista, itseltänikin löytyy. Meikkaamisesta, opiskelenkin kosmetiikkaneuvojaksi. Musiikista, hardcore, hardstyle on iso osa elämää joten reiveissä tulee myös käytyä siiis! Joten miks ei vaikka sinnekkin seuraa ! :D Sukupuolellasi ei ole väliä, ikä mieluiten 18+ :)

2.2.2019

Rentoa kaveriseuraa haussa

Mies, 32 vuotta, Espoo, Uusimaa

Moro!

Syömään kaupungille, rennosti lenkille tai vaikka vain Netflixiä tiiraamaan? Tykkäsit sitten sporttaillla tai et, olisin kiinnostunut kuulemaan sinusta. Työt ovat vieneet sosiaalista elämää turhan vähäiseksi ja paikka hyvällekin kaverille ois auki.

Täällä kirjoittelee 32-vuotias mies. Arki rullaa varsin kivasti ja töitä riittää ja sen takia olisi kiva vastapainoksi saada muutakin.

Ympärillä olevat perheelliset kaverit ovat niin kiireisiä, että näin vuoden alettua olisi kiva tutustua uusiin ihmisiin.

Tarkkoja kriteerejä en halua asettaa, mutta iän puolesta suunnilleen oma ikä +- 10-vuotta tuonee eniten yhteisiä jutunaiheita. Jos tätä sattuu lukemaan joku mies, niin vastaahan säkin - erityisesti omat miespuoliset kaverit ovat tällä hetkellä tosi kiireisiä ja joskus ois kiva vaikka käydä uimassa tai mennä kaljalle.

Sinänsä vapaa-ajalla olen kiinnostunut tekee mitä vain kaupungilla pyörimisestä mökkeilyyn ja lyhyistä matkoista vaikka museossa pyörähtämiseen.

Laitas vastausta, niin palaan pian sinulle.

31.1.2019

Espoosta lenkkikaveria

Nainen, 30 vuotta, Espoo, Uusimaa

Moi
Täällä yksi espoolainen (Järvenperä) nainen kaipaa lenkkikaveria tai uintikaveria - miksei joskus vaikka kahvitteluseuraa tai shoppailuseuraakin.
Olen aloittanut painonpudotus projektin ja joskus kaipaa sitä juttelukaveria lenkille tai uimaan. Olen pitkään halunnut kokeilla vesijuoksua mutta yksin on vaikee päästä lähtemään. Olen iloinen, suhteellisen kova puhumaan sitten kun opin tuntemaan, huumorintajuinen tyyppi. Opiskelen tällä hetkellä.
Jos kiinnostaisi tutustua minuun niin laita viestiä.

31.1.2019

Moi

Mies, 20 vuotta, Espoo, Uusimaa

Moi olen 20 vuotias poika espoosta olen rauhallinen, ystävällinen, kiltti ja vähän ujo. Olen suhteelisen yksinäinen pk seudul kun ystäväni on enemmän keski suomessa. Toivoisin jos voitais tutustua niin en tuntisi oloa niin yksinäiseksi. Tutustun uusiin ihmisiin helposti ja hyväksyn kaikki sellaisenaan ku he ovat. Asiat mistä tykkään tehdä on piirtäminen, kaikkien pelejen pelailu ja ihmisten auttaminen. Tulkaa rohkeasti puhumaan.

25.1.2019

Etsintäkuulutus!

Nainen, 28 vuotta, Espoo, Uusimaa

Heips!

Haussa kaveria/ystävää vapaa-ajan rientoihin; lasilliselle, keikoille, rupattelemaan niitä näitä, lenkille, leffaan, syömään, penkkiurheilemaan...

Täällä kirjoittelee liikunnallinen, niin luonnon hiljaisuudesta kuin kaupungin menostakin välittävä 28-vuotias nainen. Arki kuluu kokopäivätyössä, mutta illat ja viikonloput on aikaa muulle. Ystäväpiirin hajaannuttua ja elämäntilanteiden muututtua olisi kiva löytää uusia sieluntovereita elämään vaikkapa yllä mainitun tekemisen merkeissä. Olen myös avoin kaiken uuden näkemiselle ja kokemiselle esimerkiksi matkaillen, mutta myös melko uutena pk-seutulaisena löytyy täältäkin uutta nähtävää.

Viestiä tulemaan!

10.1.2019

terve!

Nainen, 15 vuotta, Espoo, Uusimaa

olen 15-v tyttö espoosta ja kaipaisin uusia kavereita! kuvailisin itseäni rennoksi, spontaaniksi, luotettavaksi, hauskaksi ja jonkun verran lapselliseksi. tykkään käydä salilla ja kuunnella musiikkia (metallia!). sukupuolellasi ei ole väliä, mutta toivoisin, että olet 14-18v ja asuisit pk-seudulla. juttelen mielelläni snäpissä tai vaikka whatsapissa. ota ihmeessä yhteyttä jos kiinnostuit (:

7.1.2019

Juttuseuraa?

Mies, 39 vuotta, Espoo, Uusimaa

Täällä olis puhelias ja reilu kaveri Espoosta. Olis kiva jutella ihmisten kanssa, arjessa on aina hetkiä kun on aikaa hieman jakaa kuulumisia tai jopa pohdiskella syvempiä. Rakastan matkustelua, kokkailua, bloggailua, konsertteja ja elokuvia, puheenaiheita löytyy yleensä helposti. Tulen toimeen erilaisten ihmisten kanssa, nuorten ja vanhojen, pistäkää reippaasti viestiä niin katsotaan :)

Kirjoittelen mielelläni sähköpostejakin, mutta päivittäiseen kuulumisten vaihteluun Whatsapp on suosikkini. Ollaan yhteyksissä!

6.1.2019

kaveria vailla!

Nainen, 22 vuotta, Espoo, Uusimaa

Hei,oon 21v espoosta ja epätoivoisena ajattelin kokeilla etsiä täältä uusia kavereita elämään kun entiset kaikkosivat vuosia sitten.Silloin tällöin tulee yksinäinen fiilis vaikka parisuhteessa olen kun ei ole kavereita ja kun kaipaa sitä että saat jutella ja tehä kaikkee ns. "tyttöjen" juttui.. luonteeltani oon aluks hieman ujo uusien ihmisten kans mut muuten oon tosi ystävällinen ja empaattinen ihminen. Ulkoisesti hieman erilainen kuin perus muottiin valetut,pukeudun miten tykkään enkä mee muodin mukaan :D Mulle on helppo avautua ja oon hyvä kuuntelemaan ja tukemaan koska kaikenlaisesta elämässä on kokemusta niin osaan samaistua kaikenlaiseen :). Oon kova puhumaan kun löytyy se oikeen tyyppinen ihminen ja nauran aika paljon kaikelle turhallekkin joten en ota elämää niin vakavasti ja tykkään tsemppaa muita mörrimöykkyjä alamäes :'D Olen myös introvertti ihminen joka tykkää vaan löhötä kotona vapaalla joten en etsi ihan joka päivälle/viikolle kaipaavaa seuraa koska arki vie suurimman ajan ja tarviin palautumiseen omaa aikaa ,mut silti aika usein tulee sillon tällön halu lähteä kun siltä tuntuu kahville/leffaan/syömään/kävelylle/museoon/ihan extempore juttuihin. Kiinnostuksen kohteet on mm. leipominen,kokkaus,leffas käynti, kahvilla/teellä käynti, koirat, ulkoilu luonnossa, shoppailu/kirpparit, keikat ,museot,taiteilu,lautapelit,konsolipelit,musiikki (enemmän raskaanpi tyyli) yms. En oo mikään urheilija mut aina voi toki innostuu jostain :) En myöskään käytä päihteitä joten baarit ei ehkä oo se mun juttu mut sille voi aina keksii jotain korviketta :'D mutta jos olet ihminen joka kaipaa sillon tällön seuraa kun siltä tuntuu ja on tylsää niin ota ihmees yhteyttä, iällä ei oo niin väliä.

3.1.2019

Etsisin ystäviä

Nainen, 17 vuotta, Espoo, Uusimaa

Hei!
Muutin juuri Espooseen ja uusien ystävien löytäminen on ollut hankalaa. Olen 17 vuotias tyttö ja olen luotettava ja mukava, mut tosi ujo. Etsisin kavereita, jotka ovat suunnilleen ikäisiäni ja joiden kans voisin olla :) Mulle saa tulla juttelee jos huvitta :)
Tykköön katsoo netflixii, lukea mut haluusin päästä vähän enemmän pois kotoa, ko melkei kaikki päivät menee neljän seinän sisällä :D
Snäp neppeg
Ig nellaoliviaw

18.12.2018

Ystävyys kunniaan

Nainen, 56 vuotta, Espoo, Uusimaa

Etsin ystäviä pääkaupunkiseudulta. Myös jos tarvitset osa-aikaista asuntoa Espoosta, voisit asua luonani kerrostalokolmiossa. Vastikkeeksi auttaisit minua kotitöissä ja tietokoneen kanssa.

17.12.2018

Uusia ystäviä pk-seudulta?

Nainen, 25 vuotta, Espoo, Uusimaa

Moikka!

Täällä kirjoittelee 25-vuotias nainen Espoosta. Kaipailisin uusia tuttavuuksia/ystäviä elämääni. Sukupuolellasi tai iälläsi ei ole niinkään väliä, tärkeintä on, että olis hauskaa yhdessä ja viihdyttäisiin toistemme seurassa. Omaat kuitenkin hyvät käytöstavat ja osaat käyttäytyä niinkuin aikuinen.

Kotoa löytyy avopuoliso ja 2 kissaa. Voin lähteä seuraksi keikalle, shoppailemaan, kirppikselle, töiden jälkeen yksille, syömään tms. Kaikki hauska arjen piristys kelpaisi tähän talven synkkyyteen.

Jos yhtään tuntuu, että voisi synkata, niin laita meiliä. :)

15.12.2018

Etin oikeita kavereita

Mies, 17 vuotta, Espoo, Uusimaa

Tässä ois 17- vuotias kundi Espoosta. Niiku otsikossa lukee, mä etin oikeita kavereita, koska mä satun olee aika yksinäinen koulun ulkopuolella.
Mä tuun hyvin toimeen kaiken ikästen kaa, mut parhaiten 16-20-vuotiaiden kaa. Sukupuolella ei oo väliä. Ja ei oikeastaan haittaa vaikka pari vuotta nuorempi tai vanhempi ottas yhteyttä.
Mun harrastuksia on pelaaminen, salilla käynti, uiminen, karate ja kesäisin 2-pyöräisten ajaminen. Mut mulla on yksinäisyyden takia aika tylsää päivittäin.
Jos pitää kuvailla itteäni nii mä oon hyvin sosiaalinen, puhelias, kova heittää läppää ja luotettava. Mä käyn ulkona (leffassa, kahvilla jne.) / hengaan ilomielin ja viestittelyki whatsapissa on iha jees etenki alus.
Jos tykkäät käyvä ulkona ja asut pk.seudulla nii ota ihmeessä yhteyttä. (Mä voin sillon antaa numeron)

IG: kostiz16
Snapchat: kostiz15

11.12.2018

Tosiystävä pk-seudulta

Nainen, 36 vuotta, Espoo, Uusimaa

Olen 36-vuotias alunperin pohjoisesta kotoisin tällä hetkellä Espoossa asusteleva lapseton sinkkunainen. Etsin luotettavaa ja pidempiaikaista (naispuolista) ystävää elämän iloihin ja suruihin; sellaista, jolla ei ole koko ajan kiire / kalenteri varattuna ja johon voisi ottaa yhteyttä myös elämän kipukohdissa. Arvostan ystävässä tietynlaista raakaa aitoutta enemmän kuin vaikkapa titteleitä, statusta tai koulutustaustaa.

Luonteeltani olen ns. sosiaalinen introvertti: Viihdyn ihmisten seurassa (mieluiten kaksin/kolmin kuin suuressa joukossa), mutta kaipaan myös paljon omaa aikaa ja tilaa. Odotan kuitenkin ystävältä vastavuoroista panostusta yhteydenpitoon. Olen luotettava ja rehellinen ja toivon, että asioista puhutaan suoraan, myös niistä vaikeista. Oon melko analyyttinen tyyppi ja tykkään kyseenalaistaa asioita. Myös syvälliset ja henkevät keskustelut uppoavat enemmän kuin small talk. Toisaalta osaan heittää myös vapaalle. Omaan sarkastisen huumorintajun ja osaan olla hauskakin.

Vapaa-ajallani luen (psykologia, filosofia, self-help teokset), joogaan, saunon (addikti!), käyn kulttuuritapahtumissa, elokuvissa ja toisinaan yöelämässä (musamaku: soul, funk, hiphop, reggae, soulful/deep house). Myös matkustelu uppoaa; olen asunutkin ulkomailla useaan otteeseen. Olen kiinnostunut itsetutkiskelusta, tietoisuudesta, henkisistä/mystisistä asioista ja esim. Rajatiedon messuilla ja David Icken videoita on tullu koluttua.

Olisi kiva tutustua vaikka saunomisen tai kahvin/viinilasillisen äärellä ja katsoa miten kemiat kohtaa. Laita viestiä! :-)

9.12.2018

Uusia kavereita!

Nainen, 29 vuotta, Espoo, Uusimaa

Moikka, ois kiva löytää uusia kavereita.
Luonteeltani oon iloinen, huumorintajuinen, rauhallinen ja positiivinen.

Tykkään esim. lenkkeillä, käydä keikoilla, tehdä ruokaa (syödä terveellisesti) kierrellä kaupoilla, viettää iltaa ja innostun myös helposti uusista asioista.

Sivu
Takaisin ylös