Ilmoitukset alueelta Espoo (279 kpl)

 - 
 
tänään

Hei Sinä, joka pysähdyit lukemaan viestiäni

Nainen, 26 vuotta, Espoo, Uusimaa

Hei, olen vuonna 1995 syntynyt Espoossa asusteleva nainen, joka etsii uusia kavereita. Muutin Espooseen viime vuonna enkä ole saanut oikein hyviä ystäviä niin ajattelin nyt jos tätä kautta saisi edes jonkun juttukaveriksi :)

Meidän perheeseen syntyi 3kk sitten vauva, joten olisi kiva jos sinullakin olisi lapsi tai lapsia, mutta sekään ei ole pakollista. Kunhan se on OK etten pääse baariin tai iskemään muita miehiä. Sanon tän näin suoraan ja ehkä jopa hiukan kärkkäästi, koska aina löytyy joku joka ehdottaa baariin menemistä. Olen tällä hetkellä vapaalla niin aikaa kyllä löytyy jos haluaa tavata tai soitella :) Toivon tietenkin että asut Uudellamaalla, mutta ei haittaa vaikka asuisit hiukan kauempana jos kemiat kohtaa ja on hauskaa yhdessä.

Mun harrastuksiin kuuluu netflix, musiikin kuuntelu,
kirjoittaminen, hyvä ruoka ja ystävät. Aluksi olen rauhallinen ja ehkä jopa hiukan ujo, mutta sitten kun tutustutaan niin oon spontaani, iloinen ja puhelias persoona.

Jos yhtään kiinnostuit niin laita viestiä. Vastaan kyllä niin jutustellaan lisää :)

2 päivää sitten

Etsin kavereita voit ehdottaa mitä vain!

Mies, 22 vuotta, Espoo, Uusimaa

Jos haluat tutustua johonkuhun joka osaa olla aito ja välittävä niin olet tullut oikeaan paikkaan 😇

Pidän:

Urheilusta: koripallo, juoksu, sulkapallo ja paljon muuta

Luonnosta: vaeltamisesta, metsälenkeistä, juoksemisesta metsäpoluilla ja piknikeistä.

Kielistä: Puhun suomea, englantia, saksaa, ranskaa, ruotsia, espanjaa ja venäjää.

Lauta/korttipeleistä: Monopoly, Trivial Pursuit, Dixit, Pokeri, Uno sekä monia muita.

Kokkailusta: Lasagne, uunipasta ja risotto.

Kiitos!
- Samuel

2 päivää sitten

Mooi

Nainen, 18 vuotta, Espoo, Uusimaa

Oon 18v tyttö ja muutin just Espooseen opiskelujen perässä. En tunne täält ketää eikä oo semmosii kunnon kavereit nii ois kiva tutustuu uusiin tyyppeihin ja mielellään nähäkki jossai vaihees (ei iha heti tarvii).

Tykkään pyöräilystä ja kävelystä, piirtelystä, k-popista ja lukemisesta. En juo, polta enkä tykkää olla isoissa porukoissa :)

Mielellään suunnilleen samanikäsii kavereita etin. Sukupuolella ei oo välii, mut etin tosiaan pelkkii kavereita

Tuu ottaa yhteyttä ja kertomaan snäppiä/instaa/whatsappii

3 päivää sitten

Tosi ystäviä haussa

Nainen, 50 vuotta, Espoo, Uusimaa

Etsin uusia ystäviä samanhenkisistä ihmisistä.
Rakastan eläimiä ja luontoa. Eläinten oikeudet ovat minulle todella tärkeitä. Kuten ihmisoikeudetkin. Olen ulospäinsuuntautunut erityisherkkä 50- vuotias ( näytän ikäiseltäni, mutta käytökseni ja aivoni ovat jotain 15- 30-v) lapseton nainen Espoosta.
Innostun helposti, lähes kaikesta. Olen kova suunnittelemaan/haaveilemaan erilaisia juttuja, toteutus vain tuppaa vähän jäädä puolitiehen. Liikutun helposti, niin hyvästä kuin pahasta. Olen utelias elämää ja lähes kaikkea kohtaan. Seuraan maailman menoa, uutisia ja imen itseeni uusia oppeja mm. ekologisesta elämästä, hyvinvoinnista, terveellisimmistä valinnoista ym.
Tykkään mm. Rap-ja pop musiikista, chillailusta, bilettää aamuun asti (en käytä alkoholia), pohdiskella syvällisiä, pelata lautapelejä hyvässä porukassa, miettiä maailman menoa ilman aikatauluja ,touhuilla koiran kanssa, kulttuuririentoihin osallistumisesta, sisustamisesta, katsella netflixiä, käydä syömässä/kahvilassa, tuunailla vanhoja huonekaluja, nauttia vedessä esim. vesijuosta, oppia uutta, pohtia politiikkaa, tehdä hyviä tekoja/ maailmasta parempi paikka, lököillä riippumatossa, mökkeillä ja lukea. Viihdyn myös kotona todella hyvin.
Pelkojakin on, mm. ulkopuolisuuden tunne on usein läsnä elämässäni. Olen myös kokenut surua ja masennusta. Lapsettomuus on yksi kipeimpiä asioitani.
Minulla on kavereita ja muutama ystäväkin, mutta nyt olisi paikka tai parikin vapaana todelliselle sielunkumppanille, joka ei tuomitse ja jolle voi kertoa ne ihan oikeat tunteet ja kokemukset. Siis vain YSTÄVÄ tasolla.
Olen eroamassa pitkästä parisuhteesta.
Lähimmät ystäväni ovat n. 30- vuotiaita tai 60-70.v. Iällä ei ole merkitystä kunhan kemiat kohtaavat.
Toivon, että olet Helsinki-Espoo akselilta, jotta tapaamiset voisivat olla myös extempore tyylillä.
Loppuun vielä muutama asia, mistä en pidä: persujen politiikka, huono käytös (eri asia kuin luova hulluus), prätkät ja metsästäminen (vaikka onkin eettisin tapa hankkia …

12.9.2021

Rento ja mukava nais-/äitikaveri etsinnässä

Nainen, 34 vuotta, Espoo, Uusimaa

Moi!

34-vuotias nainen vajaa 1,5-vuotiaan tyttären kanssa etsii kaveriseuraa. Voit olla lapsellinen tai lapseton, jos sinulle myös taaperoseura on tervetullutta :-)

Olen rento ja ystävällinen tyyppi, en pilkunviilaaja lainkaan enkä hermostu pienistä. Tykkään jutella, kahvitella ja käydä kirpputorilla ja syömässä, sellainen ihan tavallinen on ihanaa, erityisesti kivassa seurassa. Myös pienet retket esim. Korkeasaareen tai Heurekaan olisivat hauskoja.

Meillä on auto mutta tapaamisten kannalta kätevää toki olisi jos asuisit Espoon alueella. Olen hoitovapaalla joten aikaa tapaamisiin riittää hyvin, nettikavereista en ole kiinnostunut.

Iältäsi voit olla mitä vain mutta näistä nuorten jutuista alan olla jo vähän ulkona, hyvä kun puhetta ymmärrän :-D En tiedä mikä on Discord tai Kik, en pelaa videopelejä tai seuraa somettajia, tubettajia, Tiktokia tai Netflixiä.

Laita viestiä niin järkätään tapaaminen :-) Toivoisin pidempijänteistä lähestymistapaa että tapaamisia voisi olla enemmän kuin yksi vaikka heti ei ihan sydänystävyys leimahtaisikaan :-) Olen huomannut että monesti viesteihin ei saa vastausta, joten mainittakoon että vastaan kaikkiin viesteihin, mielestäni kyse on käytöstavoista ja toisten ihmisten kunnoittamisesta.

11.9.2021

Puuttuuko elämästäsi ystävä?

Mies, 21 vuotta, Espoo, Uusimaa

Moi! Täällä on 21v miespuolinen henkilö Kauniaisista, joka etsii uusia ystäviä.

Muutin tänne juuri opiskelujen perässä ja olis kiva tutustua uusiin ihmisiin!
Tykkään paljon liikunnasta. Harrastan uimista, pyöräilyä ja käyn silloin tällöin salilla. Mutta välillä tulee kuitenki katottua tilannekomedioita Netflixistä ja syötyä kebabia.
Soitan sähkökitaraa bändissä ja sydäntä lähellä on teknomusa ja autot. Oon huumorintajuinen ja rento tyyppi. Vastaan aina viesteihin ja lähden mukaan melkeen mihin vaan. Käydään vaikka ajelemassa, lenkillä tai yksillä!

Olis tosi hienoa löytää uusia tuttavuuksia ja toivon, että pistät viestiä, niin päästään tutustumaan! 👊

8.9.2021

Hei!

Nainen, 45 vuotta, Espoo, Uusimaa

Olen 45- vuotias sinkkunainen Espoosta. Koen itseni aika yksinäiseksi ja etsin uusia ystäviä kaikenlaiseen kivaan yhdessä tekemiseen ( elokuvat, kävelylenkit, kahvittelu ym.) Ja ennen kaikkea pitkiin, syvällisiinkin keskusteluihin.

7.9.2021

Uutta ystävää kaipaava

Nainen, 27 vuotta, Espoo, Uusimaa

Olen viimeaikoina havahtunut useamman kerran yksinäisyyteen. Se on tunne, jota en ole koskaan aikaisemmin elämässäni joutunut kokemaan (ja siitä on oltava kiitollinen). Pitkään luulin, että en kenties edes pystyisi tuota tunnetta tuntemaan, koska olen niin introvertti.

Nyt olen kuitenkin yksinäisyyden tunteen joutunut kokemaan ja tavallaan olen siitä myös kiitollinen, sillä se on opettanut minulle taas jotain uutta itsestäni.

Yksinäisyyteni johtuu tosiaan muutosta uudelle paikkakunnalle. Olen jo pidemmän aikaa yrittänyt luoda tänne uusia ystävyyssuhteita ja yksi yrityksistä onkin kantanut hedelmää. Elämässäni olisi kuitenkin vielä tilaa uudelle kaverille.

Olen luonteeltani rauhallinen, kiltti, luotettava ja huumorintajuinen. Tykkään mm. pitkistä iltakävelyistä, kirppareista, taiteesta, runoista, kirjoista, leffoista, auringonlaskuista ja tähtitaivaasta.

Kavereiden kanssa tykkään mm. keskustella, kahvitella, käydä kävelyillä, lasillisella, syömässä ja leffassa.

Kuulun itse seksuaalivähemmistöön, joten sinun sateenkaarevuutesi olisi iso plussa, mutta ei välttämätöntä :) Toivoisin, että olisit about samanikäinen ja asuisit mieluiten pk-seudulla, jotta näkeminen olisi helppoa :)

4.9.2021

Kavereita pääkaupunkiseudulta

Muu sukupuoli, 22 vuotta, Espoo, Uusimaa

Moi!
Lapsuudenkavereiden kanssa kasvettu erilleen ja kaipaisin tänne muuton jälkeen frendejä.

Oon 22-vuotias Espoosta ja mulla on 3 kissaa. Tykkään vapaa-ajalla mm. lukea, lasketella, olla luonnossa ja kiertää kirppareita. Oon kiinnostunut psykologiasta, revontulista ja biohakkeroinnista.

Oon introvertti, joten ois hyvä, että säkin arvostat välistä hiljaisuutta.

En etsi juomaseuraa, mutten ole absolutisti. En etsi pano/seurusteluseuraa, sellasten vinkujat menee samantien estoon.

3.9.2021

Hei, Ystävää/Kaveria ettimässä

Mies, 33 vuotta, Espoo, Uusimaa

Hei,

Kaveria/ystävää etsimässä

Vähän itsestäni:

Olen Iloinen, rehellinen,ambivertti,huumorintajuinen, eli kelpaa tilanne komiikka, kun sivistyneet vitsit ja myös vessavitsit uppoo sillon tällöin. Olen myös empaattinen, kiltti, aito, luotettava ja vähän itsepäinen. On minussa myös pientä spontaanisuutta. Vietän myös paljon aikaa yksin ja nautin siitä.

Käyn kävelemässä,pyöräilen,ravaan kuntoportoita ja joskus satunnaisesti saatan eksyä salille. Tykkään myös frisbeegolfista ja kiipeilystä.

Mökkeily on rentouttavaa mm. kalastus,grillaus,saunominen, metsässä räpiköinti, tuvassa keskusteleminen ja virvokkeista nauttiminen.

Viihdyn myös sohvalla netflixin parissa. Amelie tapaiset elokuvat ei uppoa tai Downton Abbey tapaiset sarjat.
Sarjoja tulee välillä katsottua esim. got,vikings,billions,suits,Narcos,cosmos ja luonto aiheisija. Dokumentteja tulee myös katsottua.

Lautapelit on myös kiva tapa viettää aikaa.

Kuuntelen myös joskus äänikirjoja kävelyn yhteydessä. Viimeisimmät ovat olleet; Yuval Noah Harari kirjat, Taru sormusten herrasta. Tämän aloitin nyt; Niemi
Romaani, Juha Hurme

Olen myös kiinnostunut ihmisistä joilta voi oppia uusia asioita. Pystyn keskustelemaan aiheesta kun aiheesta ja olisi kiva, jos sinäkin pystyisit 😌 Etsin kaveria jonka kanssa voi keskustella muustakin, kun siitä että makkaran päälle on kiva laittaa sinappia.😑

Mulle ei ole mitään väliä oletko nainen vai mies.

Aluksi voitaisiin jutella täälä tai whats up:ssa.

3.9.2021

Tutustumista oikeassa elämässä

Mies, 25 vuotta, Espoo, Uusimaa

Onko muita, jotka haluaisivat tutustua viestittelyn sijaan oikeassa elämässä? Mielestäni ainakin olisi paljon mukavampi tutustua vastapuoleen livenä kuin netissä, sillä monet nettikaveruudet jäävät helposti vain netin puolelle. Jos löytyy muita samanmielisiä, laita ihmeessä viestiä ja kerro hieman itsestäsi, niin voidaan sopia tapaaminen.

Itse pidän erilaisissa tapahtumissa käymisestä ja lenkkeilystä. Pelit on myös kivoja. Myös muihin kulttuureihin on mukava tutustua.

30.8.2021

Kavereita hakusessa!

Mies, 30 vuotta, Espoo, Uusimaa

Terve,
Täällä 30v kainuusta kotoisin oleva nuori mies etsii kavereita vaikka näin aluksi netin välillä kaikesta höpöttelyyn.

Tällä hetkellä opiskelen it-alaa ja harrastuksiini kuuluu manga ja vastapainoksi luonnossa liikkuminen. Old School pelaajana lähellä sydäntä on tarinavetoiset ja yhteistyöpelit, joten jos tykkäät myös pelailla niin jutun aihetta varmaan löytyy.

Yhteyttä voi pitää joko sähköpostilla tai sitten suoraan discordilla lisäämällä kaveriksi
Discord: Andyman#7096

30.8.2021

Ystävä

Nainen, 26 vuotta, Espoo, Uusimaa

Täällä kirjoittelee 26vuotias luonteeltaan hieman lapsellinen, ystävällinen sekä rehellinen hippinainen. Pidän mm musiikista, kokkailusta, leipomisesta, siivoamisesta, eläimistä, chillailusta, piirtämisestä, maalaamisesta, peleistä. Horoskooppini on jousimies. Juon hyvin harvoin enkä polta tupakkaa.

Toivoisin löytäväni samanhenkisen ystävän. Vaikka mieheni onkin ihana ja paras ystäväni, niin kaipaan kuitenkin tyttökaveria jonka hiuksia voisin vaikka joskus laittaa! Olen introvertti, joten heti ei minusta seuraa saa vaan tykkään tutustua ensin viesteillä.

Tässä nyt jotain, jos koet olevasi samanhenkinen niin laita viestiä ja tutustutaan :-)

29.8.2021

Juttuseuraa?

Mies, 42 vuotta, Espoo, Uusimaa

Täällä olis puhelias ja reilu kaveri Espoosta. Olisi kiva jutella ihmisten kanssa, arjessa on aina hetkiä kun on aikaa hieman jakaa kuulumisia tai jopa pohdiskella syvempiä. Rakastan matkustelua, kokkailua, bloggailua, konsertteja ja elokuvia, puheenaiheita löytyy yleensä helposti. Tulen toimeen erilaisten ihmisten kanssa, nuorten ja vanhojen, pistäkää reippaasti viestiä niin katsotaan :)

Korona-aikana elämä on ehkä hieman rauhallisempaa, joten yhteydenpitoon on enempi aikaa ja kaipailenkin uusia ihmisiä :)

Kirjoittelen mielelläni sähköpostejakin, mutta päivittäiseen kuulumisten vaihteluun Whatsapp on suosikkini. Ollaan yhteyksissä!

29.8.2021

Heips!

Nainen, 65 vuotta, Espoo, Uusimaa

Hei! Olen + 60v nuorekas, luotettava , uskossa oleva nainen. Harrastuksena ulkoilu, käsityöt, seurakunnassa käynti sillon kun sinne pääsee :}. Olisi kiva löytää ystävä joka tykkää liikkua luonnossa ka joskus käydä vaikka syömässä ym. Asun Keski-uudellamaalla joten kiva jos suht läheltä olisit esim 20-60 km ihan ok mutta kauempaakin voit ottaa yhteyttä :} Kuulumisiin!

22.8.2021

Ajatuksien vaihtoon?

Nainen, 41 vuotta, Espoo, Uusimaa

Moi!
Minä oon reilu nelikymppinen neito, joka kaipailisi ihmistä ajatusten vaihtoon. Elämä on jotenkin jumissa, enkä tiedä mihin suuntaan lähtisi. En ole mikään baarissäkävijä eikä pahemmin tule juotuakaan. Olen varmaan aika lailla kotihiiri,työ, liikunta ja lapset vie aika lailla ajan tällä hetkellä. Mahdollisuuksien mukaan tykkään käydä metsällä, metsässä ja kalassa. Syksyyn tarvis jotain piristustä.Löytyisikö tätä kautta uutta kaveria kirjoittelemaan asioista laidasta laitaan?

18.8.2021

Moikka!😊

Nainen, 25 vuotta, Espoo, Uusimaa

Olen 25-vuotias nainen Espoosta ja olen 4kk pojan äiti🙂 Haluaisin saada enemmän äiti-kavereita joiden kanssa jakaa asioita ja viettää aikaa. Opiskelen tällä hetkellä ja opintojen ohessa olen kavereiden kanssa,leivon ja kiertelen kauppoja ja kirppareita! Välillä myös neulon😊 Tulkaa ihmeessä juttelemaan,jos haluatte tutustua ja myös nähdäkkin! 😊

18.8.2021

Hei!

Nainen, 21 vuotta, Espoo, Uusimaa

Olen 21-vuotias opiskelija Espoosta, asustan yksin kissani kanssa. Vapaa-ajalla harrastan tanssia, kattelen leffoja/sarjoja ja myös luen jonkun verran. Mielenkiinnon kohteenani on ihmisten välinen vuorovaikutus, itsensä kehittäminen sekä erilaiset ihmissuhteet. Ihmisenä olen empaattinen, muut huomioon ottava, rehellinen, suorasanainen, hauska sekä syvällinen. Tykkään välillä tehdä asioita extempore, sekä olisi kivaa lähteä esimerkiksi kylpylään eri paikkakunnalle tai risteilylle. Eniten tulen juttuun 25-30 vuotiaiden kanssa, joten etsinnässä tämän ikähaarukan kavereita.
En pahemmin juhli, enkä myöskään baareissa viihdy hirveästi. Mieluisin ajanviettotapa on lenkkeily, yhdessä kokkaaminen, kaupoilla kiertely tai vaikka leffassa/kahvilla käynti. Olisi ihanaa löytää pitkäaikainen ystävä. Etsin ainoastaan naispuolisia ystäviä.
Pistä vaan rohkeasti viesti! :)

16.8.2021

Heippahei! ☺️

Nainen, 26 vuotta, Espoo, Uusimaa

Kaipaatko sinä ystävää? Kaipaatko sinä elämääsi ekstroverttiä, spontaania ihmisiä?
Kaipaatko elämääsi ihmistä, jolla on aikaa nähdä ja viettää aikaa kanssasi?
Pidät viinistä, hyvästä ruuasta, karaokesta tai retkeilystä?
Jos vastasit kyllä niin jatka ihmeessä lukemista ☺️

Täällä huutelee nuori (26-v) spontaani , ekstrovertti nainen Espoon Suur-leppävaarasta. Karaoke hyvän viinin saattelemana on elämäni suola, mutta toisinaan nautin enemmän luonnonrauhasta ja löydän itseni metsän keskeltä riippumatosta.

En kulje kello kaulassa, mutta toisinaan joudun käyttämään kalenteria, sillä unohdan usein tapahtumat, mikäli en kirjaa niitä ylös.
Pidänkin enemmän spontaaneista tapaamisista, mennään fiiliksen mukaan meiningistä.

Jos tämä kuulosti yhtään itseltäsi/ kolahti. Niin laita ihmeessä viestiä ☺️

16.8.2021

Kirjeystävän haku

Mies, 60 vuotta, Espoo, Uusimaa

Löytyisikö pääkaupunkiseudulta naispuolista ystävää joka pitää moottori-
pyöräilystä. Puheen aiheita löytyy kyllä muultakin alalta. Politiikan ja uskonnon jätän mielelään pois puheista, mutta mnekin kelpaa jos ei muuta löydy. Matkailu on myös mukava keskustelun aihe joka kiinostaa myös käytännössä.

Sivu
Takaisin ylös