Ilmoitukset alueelta Espoo (266 kpl)

 - 
 
2 päivää sitten

Moi!

Mies, 23 vuotta, Espoo, Uusimaa

Hei, olen 23-v yliopisto-opiskelija. Useimmiten päivät kuluvat opiskellen ja vapaa-aika menee sitten juoksun ja pyöräilyn parissa. Varmaankaan sosiaalinen toiminta ei olisi pahitteeksi mikäli lähialueilta semmoista löytyisi.

2 päivää sitten

Hyvä ystävä hakusessa

Nainen, 30 vuotta, Espoo, Uusimaa

Moi,

Asun Espoossa mieheni kanssa. Elämä on nyt asettunut, mutta tähän mennessä vienyt aika paljon kaupungista toiseen, mistä syystä elämään ei ole asettunut läheistä kaveriporukkaa.

Luonteeltani olen iloinen, empaattinen ja hieman lapsenmielinen. Kiinnostuksen kohteitani ovat mm. shoppailu, liikunta, ulkonäkö, eläimet, pelit, viini ja ruoka.

Etsin about samanikäistä tyttökaveria kahvitteluun, viestittelyyn, terassille, urheiluun, kirppareilla pyörimiseen yms. Olisi ihana joskus löytää oikea sielunystävä, jonka kanssa jakaa kaikki elämän ilot ja surut. :) Pistä viestiä, jos kiinnostuit.

3 päivää sitten

Heippa hei :)

Mies, 32 vuotta, Espoo, Uusimaa

Täällä olisi miesihmienen Espoosta, tekemiseen seuraa ajatustenvaihtoon(ystävä)vaikka kahville, lenkille, elokuviin voisi tokin rannalle mennä aurinkoisena päivinä, mitäs grillille :)(Kaverin mielessä)
Luonteeltani avoin, urheilullinen, ilomielinen ja huumorintajuinen, tykkään tehä uusia asioita ja luoda kokemattomia elämyksiä :)ehkä tulisi paljon keskusteltavia asioita jos vaan tärppää.:) samanlaista henkisyyttä🥸🧐😊

21.6.2021

Moikka!

Nainen, 18 vuotta, Espoo, Uusimaa

Oon 18-vuotias (02) tyttö Uudeltamaalta ja etsin uusia kavereita. Oon etääntyny vuosien varrella omista vanhoista kavereista. Olis mahtavaa, jos löytäis täältä kavereita, joiden kanssa vois aluks vaikka jutella esim. snäpissä ja myöhemmin mahdollisesti nähdä. Valmistuin nyt keväällä. Koen olevani luotettava, hyvä kuuntelija ja rauhallinen. Tykkään esimerkiksi lukea, shoppailla kattoo sarjoja ja leffoja ja käydä museoissa. Tykkään myös kaikista sisustus, kauneus ja muotijutuista, vaikka en ookkaan mikään muodin mukana menijä :D Oon myös kiinnostunut erilaisista kulttuureista, uskonnoista ja psykologiasta. Sukupuolella ei oo väliä. Ois hyvä, jos olisit lähellä omaa ikääni ja asuisit Uudellamaalla. Mutta tässä oli nyt jotain juttuja musta ja kerron kyllä mielellänikin lisää, jos kiinnostaa! En etsi niinkään nettikavereita, vaan ihmisiä ihan oikeeseen elämään. Ota yhteyttä rohkeesti, koska tartteen muutakin seuraa, kun mun perheen. Ja muutenkin haluisin oikeesti tutustua uusiin ihmisiin ja kokea ja tehdä asioita yhdessä jonkun kanssa :)

sähköposti: [email protected]

21.6.2021

Moi!

Mies, 23 vuotta, Espoo, Uusimaa

Moi! Olen 23-vuotias yliopisto-opiskelija Espoosta. Kesätöiden lomassa tapaan viettää iltani yksin tietokonetta tuojotellen, kiitos uudelle paikkakunnalle muuton ja koronan. Olisi mahtavaa löytää lähettyviltä kaveri jonka kanssa touhuta mitä tahansa maastojuoksusta elokuvien katseluun.

20.6.2021

Hei Sinä, joka pysähdyit lukemaan viestiäni

Nainen, 25 vuotta, Espoo, Uusimaa

Olen kesällä 26 vuotta täyttävä nainen Espoosta.
Perheeseeni kuuluu mies ja kaksi lasta, mutta koska ystäviä ei voi koskaan olla liikaa, ajattelin kirjoitella jos tätä kautta löytyisi uusia ystäviä :)

Tykkään kirjoitella novelleja, katsella elokuvia ja kuunnella musiikkia. Se missä asut niin sillä ei ole niinkään väliä kunhan on kiva rupatella yhdessä.

Joskus kun olin Tinderissä niin kirjottelin tietoihin todella paljon, mutta nyt kun etsitään pelkästään kaveria niin oon sitä mieltä että miksei vaan tutustuttais ja juteltais kun kyllä sen sitten huomaa jos ei tuu juttuun 🙊

Niin siis lopuksi vielä että iälläsi ei ole väliä mutta toivoisin kuitenkin että olisit sukupuoleltasi nainen 🥲

Kirjottele jos yhtään siltä tuntuu :)

18.6.2021

Kirjoitteluseuraa!

Nainen, 53 vuotta, Espoo, Uusimaa

Moi!

Mukavaa kirjoitteluseuraa mieluiten perheettömistä henkilöistä iältään n. 40-60v., jotta sama elämäntilanne mahdollistaisi paremmin yhteisen sävelen löytymisen. En ole mikään pintaliitotyyppi vaan mieluiten keskustelisin syvällisemmin esim. henkiseen hyvinvointiin liittyvistä aiheista. Olen nuorekas ja minulla ihana iäkäs perhoskoira.
Etsin rauhallista ja tasapainoista ystävää, jonka kanssa vaihtaa ajatuksia hyvässä hengessä.

17.6.2021

Heippa

Mies, 30 vuotta, Espoo, Uusimaa

Oon juuri 30 vuotta täyttävä mies Espoosta. Tyytyväisesti sinkku. Opiskelen yliopistossa tietojenkäsittelytiedettä. Vapaa-ajalla saatan intoutua pelaamaan Dotaa, Rocket Leagueta ja muita pelejä. Haen uusia kavereita, joiden kanssa jutella Discordissa syntyjä syviä ja mahdollisesti tavatakin aika ajoin. Sukupuolellasi ei ole mulle väliä. MBTI-kirjaimiltani olin ENTP viimeksi kun tarkistin.

12.6.2021

Kavereita pk-seudulta

Nainen, 24 vuotta, Espoo, Uusimaa

Moikka,

Olen muuttanut Espooseen mieheni kanssa n. 2 vuotta sitten, mutta tuttavia ei täältäpäin oikeastaan ole yhtään. Mulla on kaksi koiraa ja kaksi kissaa, ja rakastan metsässä lenkkeilyä, etenkin true crime- podeja kuunnellen. Kotosalla joogailen/jumppaan säännöllisen epäsäännöllisesti, ja joskus pelailen koneella ja nykyisin myös switchillä. Tykkään käydä kirppiksillä/shoppailemassa/kaljalla/kahvilla/luonnossa yms pyörimässä milloin missäkin 😃 Olisi ihanaa saada ystäviä/kavereita joiden kanssa puhua paskaa, vaikka elämäntyylit olisi ihan erilaiset, kuhan juttu luistaa.

11.6.2021

Looking girlfriend

Mies, 30 vuotta, Espoo, Uusimaa

I'm 30 yrs old somalian i live in Espoo i work and i have a car i'm looking a girlfriend that we can do a lot of things together you can contact me this email

11.6.2021

Kirjekaveri hakusessa

Nainen, 27 vuotta, Espoo, Uusimaa

Etsin kirjekaveria kirjeiden (ja miksi ei korttienkin) vaihtoon. Ensisijaisesti etsin seksuaalivähemmistöön kuuluvaa naista, mutta saavat muutkin toki laittaa minulle viestiä :) Seksuaalivähemmistöön kuuluvaa naista etsin siksi, koska lähes kaikki kaverini ovat heteroita ja olisi mukava päästä puhumaan asioista, joihin he eivät välttämättä pysty samaistumaan.

Kirjoittaminen on minulle kenties se luonnollisin tapa kommunikoida ja olisi todella siistiä tutustua ihmiseen/ihmisiin kirjeiden välityksellä. Jos juttu luistaa hyvin niin näkeminenkin voisi minun puolestani joskus olla mahdollista.

Luonteeltani olen huomaavainen ja huumorintajuinen introvertti.

Kiinnostuksenkohteitani ovat mm: lukeminen, maalaaminen, kirjoittaminen (kirjoitan runoja), keskustelut, kirpparit, taide, leffat, sarjat, itseni henkinen kehittäminen ja kävelyillä käyminen.

11.6.2021

Hei, Ystävää/Kaveria ettimässä

Mies, 32 vuotta, Espoo, Uusimaa

Hei,

Kaveria/ystävää etsimässä

Vähän itsestäni:

Olen Iloinen, rehellinen,ambivertti,huumorintajuinen, eli kelpaa tilanne komiikka, kun sivistyneet vitsit ja myös vessavitsit uppoo sillon tällöin. Olen myös empaattinen, kiltti, aito, luotettava ja vähän itsepäinen. On minussa myös pientä spontaanisuutta. Vietän myös paljon aikaa yksin ja nautin siitä.

Käyn kävelemässä,pyöräilen,ravaan kuntoportoita ja joskus satunnaisesti saatan eksyä salille. Tykkään myös frisbeegolfista ja kiipeilystä.

Mökkeily on rentouttavaa mm. kalastus,grillaus,saunominen, metsässä räpiköinti, tuvassa keskusteleminen ja virvokkeista nauttiminen.

Viihdyn myös sohvalla netflixin parissa, melkein kaikki elokuvat käy. Amelie elokuvaa en suostu kattoo, siinä menee raja ja myös Downton Abbey tapaiset sarjat ei uppoa. Sarjoja tulee välillä katsottua esim. got,vikings,billions jne. Lautapelit on myös kiva tapa viettää aikaa.
Kuuntelen myös äänikirjoja joskus kävelyn yhteydessä. Viimeisimmät ovat olleet; Sapiens - Ihmisen lyhyt historia, Homo Deus - huomisen lyhyt historia, 21 oppituntia maailman tilasta.

Olen myös kiinnostunut ihmisistä joilta voi oppia uusia asioita. Pystyn keskustelemaan aiheesta kun aiheesta ja olisi kiva, jos sinäkin pystyisit 😎 Etsin kaveria jonka kanssa voi keskustella muustakin, kun siitä että makkaran päälle on kiva laittaa sinappia.😅

Mulle ei ole mitään väliä oletko nainen vai mies.

Aluksi voitaisiin jutella täälä tai whats up:ssa.

Toivoisin että olisit suht läheltä.

8.6.2021

Ollaax kamui?

Mies, 19 vuotta, Espoo, Uusimaa

Moi,
Oon 19 vuotias Espoosta, oon parisuhteessa eli etsin vaan platonisia kaverisuhteita.

Olis kiva jos voitais käydä esimerkiksi museoissa, kirppareilla, rannalla/luonnossa, kaljalla, urheilemassa tai muuta kivaa. Keskustelen mielelläni mistä vaan ja oon avoinmielinen.
tykkään: animesta, muodista, taiteesta, kasveista, boba teestä ja kuvaamisesta vaikka en sitä mitenkään harrasta :D

Mulla on nytten kesäloma jonka jälkeen joudun inttiin kärsimän mutta ennen sitä ois kiva hengaa :) laita ihmeessä viestiä!

5.6.2021

Uusia ystäviä 🧡

Nainen, 21 vuotta, Espoo, Uusimaa

Moikka! ^^

Olen 21-vuotias nainen Espoosta. Olen ollut useamman vuoden yksinäinen, joten kaipaisin elämään ihmisiä kenen kanssa jutella viestillä ja myös kasvotusten viettää aikaa.

Arkipäivät menee töissä, tosin nyt kesä lomalla. Mielenkiinnon kohteisiin kuuluu eläimet, käsityöt, hyvä ruoka, festarit ja yksittäiset live keikat, ihmisten auttaminen, autolla ajelu sekä syvälliset keskustelut.

Luonteeltani olen rehellinen, empaattinen, erittäin avoin sekä sosiaalinen ihminen. Olen introvertti ihminen joten tarvitsen myös oman tilan.

Päihteitä en juurikaan käytä. Alkoholia saatan käyttää kerran pari vuodessa mutta hyvin vähän.

Arvostan, että uskaltaa olla oma itsensä. Paikkakunnalla eikä sukupuolella ole merkitystä. Olisi mukavaa jos kuitenkin olisit suunnilleen samaa ikäluokkaa kanssani, noin 17-25 vuotias. Tapaaminen toki on helpompaa, jos asuu pääkaupunkiseudulla, mutta onneksi matkustaa voi tarvittaessa kauemmaskin.

Laita viestiä, jos kiinnostaa tutustua enemmän! :)
Ps. Ilmoitus ei vanhene.

2.6.2021

Sinä reipas ja fiksu siellä!

Mies, 39 vuotta, Espoo, Uusimaa

Wanted,

On kai muitakin samassa tilanteessa?
Syystä tai toisesta on vanha ystäväpiiri jäänyt, ja huomaat; ettei aikuisiällä ole niin helppoa löytää varsinaisia ystäviä? Töissä ja muualla kyllä tutustuu uusiin tyyppeihin, mutta suurimmalla osalla on perhe ja lapset, tai valmis ystäväpiiri jo olemassa; joten varsinaisia ystävyyksiä ei kovin helpolla enää muodostu.

39-vuotias espoolainen odottelee vastauksia reipasmielisiltä miehiltä. Naisia on ystävinäkin minulla ollut, mutta siinä on aina se, onko suhde todella vain platoninen...sitä saattaa puoliso tiedustella... :)
Olisi hyvä, että asut Espoossa tai lähellä Espoota. Ns. perinteisiä frendejä etsiskelen, en mitään etätuttuja.

Pidän muun muassa kunnon keskusteluista, joissa voidaan jutella ihan mistä vain. Hankalistakin asioista; sitä vartenhan frendit ovat. Tiedän mistä puhun, olen kokenut esim. todellisen lääketieteellisen masennuksen. Välillä tai jopa usein sitten naurettaisiin vedet silmissä, vaikka omille toilailuille.

Elämässä on siis tullut turpaan, ja toisinaan ns. menestystäkin, riippuen toki minkälaisia mittareita katsotaan. Olen tietynlainen “totuuden etsijä”, maailman parantaja, amatöörifilosofi jne. Varsinkin yleistieto houkuttaa. Elämä ja sen monet ilmiöt sekä asiat kiinnostaa.

Itseironiaan ja sarkasmiin kykevät ihmiset varsinkin ovat tervetulleita tutustumaan; varovainen ajatukseni on, että ko. ilmaisunmuodot saattavat osoittaa jonkintyyppistä sopivaa älykkyyttä. Tai sitten voi kyseessä olla ihan luonnevikakin. :)

Musiikki usein soi vähintään taustalla; olin sitten töissä, kotona tai vaikka autossa. Yleensä rockin jokin laji. Mutta en oo täysin kranttu lajista, biisi ratkaisee.

Mökkeily ja luonto on kovin tärkeitä myös. Tästä tulikin mieleen. Minussa taitaa olla intro- ja ekstroverttiä. Toisaalta erittäin toimelias ja sosiaalinen, mutta toisaalta osaan olla vaikkapa mökillä korvessa päiviä omissa oloissakin. Toki seurana yleensä on jokin elukka, kissa tai koira ollut.

Liikunnallinenkin …

1.6.2021

Hei!

Mies, 31 vuotta, Espoo, Uusimaa

Etsin uusia kavereita. Olen kesän vapaalla. Haluaisin ystäviä, joiden kanssa pohtia maailman menoa ja keskustella molempia osapuolia kiinnostavista ideoista, ilmiöistä ja aiheista. Tykkään viettää aikaa ilman sen kummempia suunnitelmia. Haluaisin yleisesti laajentaa ystäväpiiriäni. Olen aktiivinen ja liikun paljon pääkaupunkiseudulla.

Minua kiinnostaa historia, lukeminen, tennis, padel, sulkapallo, keskustelut, kahvilla istuskelu, yhdellä käynti, musiikki, lautapelit, yleinen pohdiskelu, talous, uiminen, salilla käynti

Sivu
Takaisin ylös