Ilmoitukset alueelta Espoo (146 kpl)

 - 
 
eilen

Ystäviä elämään!

Nainen, 23 vuotta, Espoo, Uusimaa

Hei,oon 23v espoosta ja etsin elämääni uusia kavereita kun vanhat ovat kadonneet elämän muutosten ja ajan myötä matkan varrelle. Olen avoliitossa ja mieheni sekä koirani onkin ainut ystäväni mutta tarviin myös omiakin joiden kanssa pöljäillä kaikkee hauskaa. Oon ihmisenä kasvanut tosi ujosta hieman sosiaalisemmaks ja ulospäinsuuntautuneeks joten mulla kyllä juttua riittää :D joten ymmärrän jos joku muu on hieman ujo, parhaani yritän tsemppaa ja auttaa kaikkii. Mulle mikään aihe ei oo tabu ja siks mulle voi jutella ystävänä mistä vaan, en tuomitse koska normaaleita asioitahan kaikki on :)Oon myös tosi empaattinen ja huumorintaju on sitä että ku löytyy oikee henkilö seuraks nii nauran ja hiritän kaikelle, joten toivottavasti sullakin on kieroutunut huumorintaju! Ois toki kiva löytää kaverii harrastamaan jotain esim. ,lenkkeily, joku sulkapallo, kuntosali yms kunha on kivaa ja hyödyllistä :) en omista hirveesti harrastuksii mut maalaan tauluja joskus ja tosi harvoin käsitöitä. Mut leipominen on mun elämä ja sitä teen töissä että kotona :) asioita johon mut saa mukaan on leffaan,keikoille(musa maku on rock/hevi/pop/vähä kaikenlaine:D) museoon,reissaamaan uusiin paikkoihin,metsään,kalaan,marjastamaan sekä sieni metsään,shoppaileen, kokeilemaan jotain uutta. Ja vaikka ihan olla vaan eikä tekis mitään!
Oon absolutisti joten baareis en käy mut tuskin sekää mikään ongelma on. Toki alkohollittomii viinei tykkään ryystää :D

Mut eipä siinä muuta,etsin siis sosiaalista ilosta ja huumorin täyteistä ihmistä ja iällä ei niin väliä kunha sullakin on 100%halu tutustua eikä se tyssää siihen että kysellään vaa mitä kuuluu? Oon myös introvertti ihminen joten oma aika on tärkee joten älä pahastu jos en ihan joka viikko jaksa lähtee mihinkään.. :D

Ilmoitus ei vanhene!

2 päivää sitten

Valokuvaus ja kaveriseuraa Pk-seudulta 📸

Mies, 19 vuotta, Espoo, Uusimaa

Hejsan,

Oon 19 -vuotias jäbä Espoosta, joka harrastaa valokuvausta ja näyttelemistä. Olen mielestäni ystävällinen, helposti lähestyttävä ja todella extrovertti tapaus.

Jos tykkäät valokuvata ja sähköpotkulautailla pitkin Kaivopuiston rantaa, laitappa viestii!

2 päivää sitten

Heippa!

Nainen, 26 vuotta, Espoo, Uusimaa

Täällä 26-vuotias nainen Espoosta (7 v. sitten kauampaa tänne muuttanut) etsiskelee samanhenkisiä ystäviä, joiden kanssa jakaa elämän pieniä ja suuria asioita. :)
Oon perusluonteeltani ystävällinen ja empaattinen pohdiskelija, aika seurallinen luonne itselleni samanhenkisessä porukassa. Viihdyn vapaa-ajalla kuitenkin hyvin kotona, esim pienen koirani kanssa touhuillen, netflixiä katsoen tai avomieheni kanssa. Harrastan maalaamista, tykkään ruoanlaitosta, leipomisesta, ulkoilusta ja liikkumisesta, ja esim sisustaminen on melko paljon sydäntä lähellä. Rakastan joulua, mutta myös kesää, auringonottoa ja uimista! Toisinaan vietän koti-iltaa viinilasin äärellä ja uloskin on joskus kiva lähteä tuulettumaan.

Korkeakoulututkinto on takataskussa ja työvuosiakin muutama, mutta haen vielä sitä omaa unelmatyöpaikkaa ja -alaa.. Haaveilen luovasta työstä ja yrittäjyydestä. 😍 Oma elämä ei ole ollut ruusuilla tanssimista - varsinkin lapsuus oli todella haastavaa aikaa - mutta aika pitkälle olen jo niistä ajoista ponnistanut. Arvostan nykyisin elämässä pieniäkin asioita ja tärkeintä mulle on oma ja läheisten hyvinvointi :)

Jos koet että meillä voisi olla jotain yhteistä niin laittele viestiä!

20.2.2020

Hei kaikki!

Mies, 24 vuotta, Espoo, Uusimaa

Tääl 24v mies kaipaa hengailu tms seuraa.
Olit sit minkä kokone tai näköne tahansa niin voit tulla juttelee ja pyytää kahville.
Ei oo välii ootko mies vai nainen, sinkku tai varattu:)
Pääasia et tulee juttuun:)
Iällä ei oo myöskään merkitystä:)

Ite asustelen Espoossa koirani kanssa:) ensisijaisesti snäppi ja jos haluaa nuneron pyytämällä nii onnistuu:)

Snäp : antsa96

20.2.2020

Treeniseuraa haussa

Nainen, 40 vuotta, Espoo, Uusimaa

Hei!

40-vuotias Espoolainen nainen etsii treenikaveria! Tykkään käydä salilla, uimassa, fillaroimassa sekä maastopyöräilemässä. Erityisesti salille olisi kiva saada sparraajaa ja muutenkin yhdessä liikkuminen on mukavampaa=) Olen tuiki tavallinen liikkuja, en kilpaile missään lajissa vaan liikun puhtaasta liikkumisen ilosta. Pyöräilytapahtumissa tulee myös käytyä ja tavoitteena on vähitellen nostaa ajettujen matkojen pituutta.

Mikään superkuntoinen en ole, mutta sinä voit olla =) Sukupuolellasi ei ole minulle väliä. Tulen juttuun monentyyppisten ihmisten kanssa ja tutustun mielelläni uusiin ihmisiin. Olethan yhteydessä, jos kiinnostuit!

19.2.2020

Yökerhoon ja risteilylle:)

Nainen, 42 vuotta, Espoo, Uusimaa

Hei! Olen nuorekas nainen Espoosta, ja etsin uusia naispuolisia ystäviä, jotka voivat lähteä kanssani clubeille yöelämään, festareille, keikoille ja leffaan. Sydäntä lähellä on melodinen tanssittava musiikki, kuten myös suomirap-keikat.

Olen luonteeltani luotettava, pirteä ja erittäin puhelias. Tykkään tanssia ja viihdyn seuraelämässä. Tulen kaiken ikäisten ihmisten kanssa toimeen, ja ulkonäön perusteella luullaan 10-vuotta nuoremmaksi. Joten kaikki bilekissat, ottakaa yhteyttä, niin päästään joraamaan:)

17.2.2020

Moi. Olen 25 v mies

Mies, 25 vuotta, Espoo, Uusimaa

Etsin uusia kavereita Olen Afghanilainen mies 25v mulla on vaimo ja pieni lapsi asumme Espoon keskuksessa olemme ystävällinen tällä hetkellä opiskelen lähihoitajaksi ei ole väliä poika tai tytty tai mies tai nainen tai perhe ystävä kakki on oko. puhun selkeä kielillä suomea minulla on vaikea kieli ja haluan oppia lisää. jos olet kiinustunt lähettä rohkeasti viesti. kiitos

16.2.2020

Moi! :)

Nainen, 20 vuotta, Espoo, Uusimaa

Moi,

Olen 20-vuotias nainen Espoosta. Asun avopuolison kanssa. Olen ollut useamman vuoden yksinäinen, joten kaipaisin elämään ihmisiä kenen kanssa jutella viesteillä ja myös kasvotusten viettää aikaa.

Arkipäivät menee töissä. Mielenkiinnon kohteisiin kuuluu eläimet, käsityöt, leivonta, hyvä ruoka, festarit ja yksittäiset live keikat, ihmisten auttaminen, switchillä pelailu, ajelu, syvälliset keskustelut sekä luonto.

Luonteeltani olen rehellinen, empaattinen, erittäin avoin sekä sosiaalinen ihminen. Olen introvertti ihminen joten tarvitsen myös oman tilan.

Päihteitä en juurikaan käytä. Alkoholia saatan käyttää kerran pari vuodessa mutta hyvin vähän.

Arvostan, että uskaltaa olla oma itsensä. Paikkakunnalla eikä sukupuolella ole merkitystä. Olisi mukavaa jos kuitenkin olisit suunnilleen samaa ikäluokkaa kanssani, noin 17-25 vuotias. Tapaaminen toki on helpompaa, jos asuu pääkaupunkiseudulla, mutta onneksi matkustaa voi tarvittaessa kauemmaskin.

Laita viestiä, jos kiinnostaa tutustua enemmän! :)
Ps. Ilmoitus ei vanhene.

13.2.2020

Heippa 😊

Mies, 30 vuotta, Espoo, Uusimaa

Moikka. ☺️

Olen 30 vuotias mies Espoosta, etsin uusia ystäviä.

Olen erittäin hyväsydäminen ja tosi kiltti.
Minä olen vähäsen ujo, mutta kun tutustun, niin ujous häviää.

Pidän paljon uimisesta, saunomisesta, kokkailusta, animesta, Japanista, matkustamusesta ja paljon muusta.

Jos kiinnostuit ota yhteyttä. :)

Whatsapp: 0440137061
Line app: 0440137061
Telegram: @kawaiifurry89

11.2.2020

kavereita?

Mies, 32 vuotta, Espoo, Uusimaa

haussa uusia kavereita & tuttavuuksia :), mutta ei ole ketään kaveria kelle jutella mistään. pari vuotta suunillee asunut täällä, eikä tahdo löytyä kavereita joten jos täältä löytyisi? vaikka kahviseuraa, bisselle, kävelylle... ihan mitä vain? auto löytyy millä liikkua. ja niin en sitten omista mitään snapchattia tai vastaavia näitä nykyajan juttui?? eli käytän vain whatsappii ja facee... oon kuulemma vanhanaikanen 😂 ja yhteydenpito olisi kiva jo se toimisi molemminpuolin eikä vain että minä pidän yhteyttä.

ja joo olen kyllä ujo välillä ja hiljainen. tai en muuten vaa jaksa/ ole kiinnostunut mistään


toivon ainakin että omaat hyvän ja kieroutuneen huumorintajun :) ja tykkäisit myös ulkoilusta hiukan, ettet olisi ihan sohvaperuna

sukupuolella ei ole väliä
iällä sen verran väliä että +18v jos käy esim bissellä jossain


tenavia löytyy kaksi kappaletta, ja nyt ero meneillään. koska näitä yleensä kysytään onko lapsia yms :)

noh jos nappaa jollaa tasolla nii laittakaahan viestiä

10.2.2020

Hei kaikki.

Nainen, 33 vuotta, Espoo, Uusimaa

Moi kaikki! Mä olen 33v nainen espoosta ja etsin uusia naispuolisia tuttavuuksia ja kavereita/ystäviä. Miksei poikapuolisiakin..vain kaveri mielessä tottakai. Itse olen melko liikunnallinen eli esim. kaikenlaiset aktiviteetit kiinnostaa ja myös ihan vaan oleilu, netflix, viini ja sushi illat, tyttöjen jutut, mitä sitä ikinä keksiikään. 😊 Olen melko sponttaani, puhelias ja huumorintajuinen ja hyvä myös kuuntelemaan. Olen parisuhteessa ja lapseton. Rennot koti illat ja bailaus on myös mukaavaa kivassa seurassa. Mukava olisi aidot ja samanhenkiset tyypit, suurinpiirtein samaa ikäluokkaa olevat, joiden kanssa voi jakaa elämän ilot ja surut koska vain. Laita rohkeasti viestiä 😊

10.2.2020

Moi!

Nainen, 23 vuotta, Espoo, Uusimaa

Nuori nainen etsii tosiystävää/kavereita ja/tai juttuseuraa.
Ei haittaa vaikka asuisit kauempanakin voidaan jutella ja mahdollisesti tavata livenäkin jos tullaan hyvin juttuun. Oon avoin lähes kaikelle aktiviteetille ja uusille jutuille, olis kiva joku jonka kanssa vois mennä esim. elokuviin, kaupoille, ravintolaan tms. Polttamista ja humalahakuista juomista en kuitenkaan harrasta enkä oikein välitä kuvien postaamisesta someen tms. Ei haittaa jos sinä teet näin kunhan et odota minulta samaa.
Luonteeltani olen luotettava, ystävällinen, positiivinen, ehkä vähän omalaatuinen ja isosti ajatteleva.
Kiinnostuksen kohteisiini kuuluvat mm. elokuvat, sarjat, musiikki, kauneus, ravintolat, taitoluistelu, kielet, historia, kirjat, tarot... jne. Siinä jotain tarttumapintaa, sinulla ei tarvitse välttämättä olla samoja, kunhan tullaan juttuun ja voimme molemmat olla omia itsejämme.
Laita viestiä jos siltä tuntuu :)

10.2.2020

Tervehdys!

Mies, 27 vuotta, Espoo, Uusimaa

Täällä tämmöinen 27 vuotias mies Espoosta. Kaveripiiri pienentynyt viime vuosien aikana sen verran, että nyt olisi hyvä aika tutustua uusiin ihmisiin. Olisi kiva löytää kaveri jonka kanssa voisi jutella kaikenlaista varsinkin, kun olen aika kova höpöttelemään =D Ja olisihan sitä kiva viettää aikaa ihan kasvotustenkin.

Itse tykkään katsella sarjoja ja leffoja ja musta onkin kiva keskustella ja analysoida niitä. Luonto ja eläimet ovat lähellä sydäntäni ja jos sulla sattuu olemaan lemmikki niin toivottavasti laitat siitä pian kuvaa tulemaan! Omasta mielestäni omaan hyvän huumorintajun mutta se on tietenkin väiteltävissä =D Empaattiseksi höpsöksi mua on myös kuvattu.

Eli jos juuri sua kiinnostaa tutustua enemmän tai ehkä haluat vaan jonkun jonka kanssa jutella niin laita ihmeessä viestiä!

6.2.2020

Moi

Mies, 18 vuotta, Espoo, Uusimaa

Mä etsin frendiä/ frendejä lähtökohtaisesti semmoseen irl hengailuun esim. perjantai ja lauantai-iltojen viettoon, mut arki-illatki käy hyvin. Esim. baariin/ bilettään tai ihan vaan chillailukin on ok.

Olen ekstrovertin puolella oleva tosi sosiaalinen tyyppi. Olen myös tosi avoin, luotettava ja rehellinen. Ja en tuomitse kirjaimellisesti mistään.

Mun harrastuksia on vapaa-ajalla pelaaminen (PC) ja 2-pyörästen ajaminen. Ja urheilun puolella karate ja sali.

Mä tuun toimeen lähtökohtasesti kaiken ikäisten kanssa mut parhaiten saman ikäisten. Ja sukupuolella ei oo yhtää väliä.

snapchat: kostiz15
ig: kostiz16

5.2.2020

Hakusessa keskusteluseuraa

Nainen, 27 vuotta, Espoo, Uusimaa

Moi! Olen nainen pääkaupunkiseudulta, joka etsii pääasiassa keskusteluseuraa Discordiin. Tykkään jutella kaikesta maan ja taivaan välillä, mutta etenkin tiede, filosofia, yhteiskunnalliset ilmiöt, eri maiden kulttuurit, liikunta ja psykologia ovat mieluisia aiheita. Maailmankatsomukseni on avoin, ja mielestäni toisistaan poikkeavat mielipiteet ovat rikkaus.

Iälläsi tai sukupuolellasi ei ole väliä, kunhan olet liikkeellä kaverimielessä. Ota rohkeasti yhteyttä, niin tutustutaan!

1.2.2020

Ystävä

Nainen, 25 vuotta, Espoo, Uusimaa

Täällä kirjoittelee 25vuotias lapsellinen (minulla ei siis ole lapsia) hippinainen. Pidän mm musiikista, kokkailusta, leipomisesta, siivoamisesta, eläimistä, chillailusta, piirtämisestä, maalaamisesta, peleistä. Luonteeltani olen ystävällinen ja rehellinen. Juon hyvin harvoin enkä polta tupakkaa.

Toivoisin löytäväni samanhenkisen ystävän. Vaikka mieheni onkin ihana ja paras ystäväni, niin kaipaan kuitenkin tyttökaveria jonka hiuksia voisin vaikka joskus laittaa!

Tässä nyt jotain, jos koet olevasi samanhenkinen niin laita viestiä ja tutustutaan :-)

1.2.2020

Helloo!

Nainen, 24 vuotta, Espoo, Uusimaa

Moi kaikki!

Päätin, että 2020 on mun vuosi :D Haluisin tutustua uusiin ihmisiin!

Olen siis 24v nuori naisen alku Espoosta. Oon luonteeltani ujo, rauhallinen, rento ja boheemi. Huumorintaju omalaatuinen, joten tosikot älkää ottako yhteyttä :D

Musta saa seuraa kirppareille kiertelemään, pleikkaa pelaamaan, baariin tai ihan vaan hengailemaan :)

Tässä tämmönen lyhyt esittely, laita viestiä, niin tutustutaan :)

Sivu
Takaisin ylös