Ilmoitukset alueelta Espoo (390 kpl)

 - 
 
eilen

Hellou!

Nainen, 34 vuotta, Espoo, Uusimaa

Kokeillaas itekki onnea jos vaikka elämääni eksyis uusia ystäviä!

Hakusessa soul sisteri tai useampikin, joku suht samalla aaltopituudella oleva, yhtä pahan resting bitch facen omaava, jolle laitella vaikka paskoja memejä, jonka kaa nauraa nii et mahaan sattuu ja toisinaan vois avautua ja itkeä silmät päästä, kylässäki ois kiva käydä! En pistä pahitteeks vaikka löytyis kaveriporukkakin.
3kymppinen akan retale, arkipäivät duunissa. Himasta löytyy kaksilahkeinen kihlattu, ei lapsia. Ei haittaa vaikka sulla olis lapsia, eikä siviilisäädylläkään oo mitää merkitystä.

Oon mustan huumorin ja sarkasmin ystävä, nauran paljon, huumorintajua on liikaaki ja läppä lentää. Toki musta löytyy se vakavempi puoli ja oon jossain asioissa herkkä, empatiakykyä ja kuuntelutaitoa on kehuttu. Tempperamenttia riittää ja asiat menee liiankin nopeesti tunteisiin välillä😅 Ja sisällä asuu pieni introvertti. Oon kova puhumaan kun sille päälle satun ja mulle voi myös avautua hyvistä ja huonoista asioista, varta vasten ois ihanaa jos mäki saisin joskus valittaa kun asiat ei mee niinku pitäis! Plussaa jos osaat keskustella ja vastata muutenkin kuin "okei" tai "joo" sanoilla.

Rakastan musiikkia ja keikkoja. Eniten kolahtaa raskaampi genre mutta kevyempiäkin suosikkeja löytyy. Tatuointeja tulee haalittua, menee terapiasta istua taskattavana. Kesä on parasta, viihdyn mökillä, auringossa ja grillin äärellä. Jouluki on lähellä sydäntä vaikka talvesta ja kylmästä en perusta, onneksi on sauna jossa voi lämmitellä. 😅 Perus chillailu ja fiilistely on omaan mieleen, en ole extremeä kaipaava vaikka haaveilenkin et joskus uskaltautuisin suppailemaan. Leffoi, sarjoi ja pelailua konsoleilla harrastan sohvan nurkassa töiden jälkeen rentoutuen. Tyttöjenillat ja illanistujaiset iskee paremmin kuin baareissa/yökerhoissa käyminen. Alkoa menee joskus ja juhannuksena.

Sun iällä/paikkakunnalla ei ole väliä, pääasia et haluisit tutustua ja katsella meneekö jutut yks yhteen! Aluksi toki viestitellen ni näkee …

2 päivää sitten

Moi!

Mies, 24 vuotta, Espoo, Uusimaa

Olen Chris ja oon 24 vuotias. Tykkään tehdä paljon erilaisia asioita, kuten pelata pleikalla, streamata youtubessa, käydä kaupoilla, katsoa elokuvia, ulkoilla, olla kavereiden kanssa ja käydä baarissa välillä. Olen positiivinen, ystävällinen, iloinen, hauska ja huumorintajuinen. Voit olla yhteydessä minuun whatsapissa numerolla: +358452531736

2 päivää sitten

Moi!

Mies, 19 vuotta, Espoo, Uusimaa

Olen 19vuotias mies nimeltä Niko, tykkään tehdä paljon erilaisia asioita, kuten harrastaa paljon erilaisia urheilu lajeja, kuunnella hyvää musiikkia, tanssia, olla kavereiden kanssa, ulkoilla, katsoa elokuvia, maalata/piirtää, kirjoittaa, tehdä ruokaa ja tehdä kotitöitä. Olen positiivinen, iloinen, ystävällinen, kohtelias, sosiaalinen, hauska ja huumorintajuinen tyyppi. Mulle saa laittaa viestiä Whatsappiin numerolla: +358405618996.

2 päivää sitten

Moi!

Nainen, 31 vuotta, Espoo, Uusimaa

Olen Jaana 31vuotta, tykkään tehdä paljon erilaisia asioita, kuten ulkoilla, kuunnella musiikkia, tehdä tiktok videoita, pelata tietokoneella, värittää, kirjoittaa laulun sanoja ja kirjoittaa kirjeitä kavereille. Olen positiivinen, iloinen, ystävällinen, rauhallinen, hauska, huumorintajuinen ja auttavainen. Voit ottaa minuun yhteyttä whatsapissa numeroon: 0400940425

2 päivää sitten

Moi!

Mies, 22 vuotta, Espoo, Uusimaa

Olen Thomas ja oon 22vuotias. Mä tykkään tehdä paljon erilaisia asioita, kuten tykkään urheilla, pelata sählyä, esiintyä, ulkoilla, tehdä töitä, katsoa telkkaria ja olla kavereiden kanssa, olen positiivinen, ystävällinen, iloinen, kohtelias, hauska ja huumorintajuinen. Minuun voi ottaa yhteyttä Whatsapissa numerolla: +358408180350

18.3.2023

Moikka,

Nainen, 49 vuotta, Espoo, Uusimaa

Löytyisikö etelä-Espoon alueelta kaveria naisista ulkoilemaan ja vaikka kahvittelemaan. Olen kiinnostunut tieteistä ja taiteista, eläimistä ja luonnosta sekä omilla käsillä tekemisestä etätyön vastapainona, liikun mielelläni ulkona. Kaipaisin seuraa kävelylle, metsäretkille ja vaikka sieniretkille. Kahvittelu- ja lounasseurakin kelpaisi. Ei kiitos mielensäpahoittajille - niistä tarpeeksi kokemuksia😊

Jos kiinnostuit, kirjoittele.

18.3.2023

Kavereita etsimässä

Mies, 36 vuotta, Espoo, Uusimaa

Moro,

Ikää mittarissa 36-v. Monet kaverit eri elämäntilanteessa (perheellisiä jne.) ja tulee nykyään harvakseltaan nähtyä.

Olisi hauska löytää kavereita kaikennäköiseen tekemiseen, esim. lenkkeilyyn tai miksi ei välillä vaikka ohramaltaalle. Päivät menee töissä, mutta useimmiten iltaisin ja viikonloppuisin olisi hyvin aikaa kavereille. En nyt kirjoittele tähän mitään romaania, koska ei ole treffi-ilmoituksesta kyse. Mielummin törmäilisin naamatusten pitkän viestittelyn sijaan.

Törmäilemisiin 👍

16.3.2023

Moro

Mies, 34 vuotta, Espoo, Uusimaa

Onko ketään noin 30+ tyyppiä etsimässä seuraa arkiseen kuulumisten vaihtoon, kahville tms rentoa tekemistä. Ois kiva jos oisit läheltä Espoota.

15.3.2023

Heissan kaikille✌️

Mies, 27 vuotta, Espoo, Uusimaa

Täällä hauska, sosiaalinen, avoin, rehellinen, muut huomioonottava, mukava kaveri. kuuntelen paljon erillaista musaa ja tulen toimeen kaikenlaisten ihmisten kanssa.
Tykkään extemporematkoista, juhlimisesta, ajeluista ja varsinkin yöajeluista sekä grillauksesta.
Tatuointei löytyy myös muutama kappale :D

Töissä rakennusalalla ja kohta takaisin koulunpenkille opiskelemaan Catering kokiksi, sekä autojen korjailu ja huoltaminen myös tuttua. Olisi kiva saada uusii tyyppei elämään ja tutustua uusiin ihmisiin ja saada seuraa ympärille ja tehdä asioita asiota yhdessä.

Käyn ite kalastamassa, grillaamassa, patikoimassa, telttailemassa, kierrän eri kaupunkeja, Mutta välillä on vaan kiva olla eikä tartte aina tehä oikeen mitään.
Yö ajelut on parasta omasta mielestäni ja pitkin Suomea reissailu. Omistan hyvät käden taidot sekä olen vähän semmonen tee-se-itse kaveri😅

Oon ite kans hyvä kuuntelija ja hyvä puhuja.
Aika paljon tulee juttua kyllä ja saattaa vaihtua jutut koko ajan, noh eipä tuu ainaskaan tylsää😅

Autojen parissa tulee touhuttua aika paljon kuten myös autotapahtumissa tulee oltua.

Snäpissä saa nopeammin kiinni ja vastailen siellä myös ahkerammin. Snäppiin voi lisätä nimimerkillä timppaa_v Enkä nytten tähän oikeen mitään laittanu mutta viesteillä saa kyllä musta hyvin irti kuten tapaamisilla, kun en nyt tiiä et mitä tähän edes kirjoittelis😅 ja kai se pitää tässäkin mainita että poltan myös mutta enpä kauheen paljoa (onneksi) enään😂

Jos tää nyt yhtään nappas niin viestiä vaan tulemaan✌️

Laitetaan vaikka vielä että oon 27/-96.

Ilmoitus ei vanhene👌

15.3.2023

Moikka!😊

Nainen, 26 vuotta, Espoo, Uusimaa

Olen 26-vuotias nainen Espoosta ja olen 2-vuotiaan pojan äiti🙂 Haluaisin saada enemmän äiti-kavereita joiden kanssa jakaa asioita ja viettää aikaa. Pidän tällä hetkellä opinnoista taukoa ja vapaa-ajalla vietän aikaa kavereiden kanssa aina kun ehtii ja tykkään myös lukea ja leipoa. Välillä myös neulon😊 Tulkaa ihmeessä juttelemaan,jos haluatte tutustua ja myös nähdäkkin! 😊

12.3.2023

Ystäviä Espoosta

Nainen, 43 vuotta, Espoo, Uusimaa

Löytyisikö täältä seuraa kävelylle keskuspuistoon, pyöräilemään rantaraitille, hiihtoon tai kesällä vaikka kahvilaan istumaan jäätelölle?

Olen nelikymppinen vuorotyötä tekevä nainen. Perheeseen kuuluu mies ja teini-ikäiset lapset. Ruuhkavuosien jälkeen olisi enemmän aikaa kavereiden tapaamiselle. Olisi kiva, jos sinäkin olet perheellinen ja sulla olisi teini-ikäiset lapset (muttei tietenkään pakollista).

Himourheilija en ole, mutta tykkään liikkua etenkin luonnossa monipuolisesti (retkeily, hiihto, uinti, kävely, pyöräily). Muita harrastuksia mm. lukeminen, käsityöt ja keväällä alan taas kuopsuttamaan maata ja kokeilen lavakaulusviljelyä. 🌞

Luonteeltani olen empaattinen, herkkä ja elämänmyönteinen. Minusta saat pitkäikäisen ja luotettavan ystävän, jos kemiat kolahtaa ja löydämme jotain yhteistä.

Jos elämäntilanteesi kuulostaa samanlaiselta, laitathan viestiä! 😊

p.s. Etsin vain naispuolisia ystäviä.

12.3.2023

Kavereita, ystäviä ja hyviä tyyppejä?

Mies, 40 vuotta, Espoo, Uusimaa

Morjesta,

Tässä pikkuhiljaa espoolaistunut ja keski-ikäistyvä nuorimies, joka olisi etsimässä elämäänsä uusia ystäviä ja kavereita. Työelämässä olen, sekä parisuhteessa, ja kaksi persoonallisen vaativaa kissaakin kotoa löytyy, mutta paljon jää silti myös tyhjääkin aikaa, sekä tekemätöntä olemista. Olisi siis todella hienoa saada tutustua uusiin ihmisiin, sekä heidän kiinnostuksenkohteisiinsa, ja ehkä myös löytää, sekä kehittää jotain yhteistäkin harrastetta.

Käyn itse säännöllisesti salilla ja satunnaisemmin kävelyllä. Katselen paljon leffoja, dokumentteja, sekä kuuntelen podcasteja. Lueskelen reilusti ja vähän myös kirjoittelen, ja ehkä suurimmat kiinnostuksenkohteet ovat historia, yleistieto ja erilaiset tarinat asioiden ja ihmisten takana. Sijoitan, seuraan uutisia, yhteiskuntaa ja maailmaa. Pelailen välillä Cities Skylinesiä, ja WOT:ia. Pidän eläimistä, sekä useimmista ihmisistä, ja persoonana olen ilmeisen empaattinen pohdiskelija ja analyyttinen nostalgikko. Olen myös sellainen jalat maassa viihtyvä ratkaisukeskeinen, utelias skeptikko, mutta myös käytännönläheinen, sosiaalinen ja aikaansaava muita mielellään kestitsevä kotihiiri. Ymmärrän myös hyvin sarkasmia, sekä ironiaa, ja huumori ylipäätään, sekä arjen kuiva komiikka ovat tärkeässä osassa elämänasennetta.

Kaipailisin seuraa esimerkiksi kävelylle, lenkille, taikka salille. Istumaan iltaa lasilliselle. Retkeilemään luontoon ja nuotiolle. Saunanlauteille ja mökille. Pelaamaan, kiipeilemään, taikka rakentelemaan. Museoon, näyttelyyn, leffaan, taikka ruokaa kokkailemaan ja lautapelejä pelailemaan...Ihan myös vaikka kahville istumaan, tai etänä viestittelemään.

Kokoaikaa ei tarvitsisi myöskään olla menemässä ja tekemässä, vaan tärkeintä olisi se, että kemiat kohtaavat.

Rohkeasti saa ja kannattaa ilmoitukseen vastata, jos tuntuu yhtään siltä, että jotakin yhteistä saattaisi olla. Siitä se lähtee😀

12.3.2023

Kavereita haen😊

Nainen, 23 vuotta, Espoo, Uusimaa

Heissan!😊olen 23v nainen Espoosta! ja etsin uusia kavereita kun todella yksinäinen olen. Tykkään viikonloppuisin käydä yökerhoissa aina silloin tällöin. Tykkään shoppailla, käydä syömässä,leffassa,uimassa. Toivoisin että olisit 19-26 Ei ole väliä sukupuolella😊Etsin uusia kaverisuhteita👍🏻😊Lähden oikeastaan lyhelläkin varoitusajalla viettämään aikaa.!
Rakastan eläimiä ja tatuointi on mun juttu😍

Laittakaa rohkeesti yhteyttä❤️

10.3.2023

new city new friends 🤙

Mies, 22 vuotta, Espoo, Uusimaa

Moikka!

Muutin just pk-seudulle, enkä tunne täältä paljo ketään niin ois mukava tutustua ihmisiin kenen kans vois suunnitella kaikkee hauskaa!

Oon ammatiltani koodari, mistä voiki päätellä että kaikki nörttijutut on mun harrastuslistalla. Tykkään lukee kirjoi, mangaa, pelaa video- ja lautapelei, kattoo leffoi ja animee yms. Oon myös aika hifistelijä joten mun kämpil on loistva pitää leffailtoi ku löytyy hyvä setuppi! Taino en oo viel tähän uuteen kämppään saanu laitettuu mut sooner or later 😅

Nörttijuttujen lisäks liikunta ja urheilu on iso osa mun elämää. Viimeset 2 vuotta oon harrastanu kiipeilyy (boulderointii), tosin nyt aattelin vaihtelun vuoksi kokeilla jotain uutta. Eli saa ehottaa harrastuksia ja lähen mielellään testaan! Muutenki jos tarvii sulkkis- tai lenkkiseuraa tai watever niin lähen mielellään 🏃‍ Mitä hullumpi laji sitä enemmän innostun :D Uusien asioiden kokeilu on aina kivaa

Jos pitää jotain luonteesta sanoo niin oon aika introvertti ja viihdyn paljo yksin :D Mut kaverit ja hauskanpito silti tärkee osa elämää, mun silmissä lautapeli-ilta muutaman frendin kaa hiljasessa kuppilassa >>>>> bailaaminen

Laita koodia niin lähtään käymään kahvilla, kaljalla, tai vaikka lenkillä. Voidaan tutustua täällä tai jossain somes aluksi. Mut tarkotus kuitenki löytää oikeita kavereita eikä kirjekavereita, joten miitataan mielellään semi nopeeta ennenku molemmille tulee kiireitä jo koko juttu unohtuu :)

7.3.2023

Hei!

Nainen, 37 vuotta, Espoo, Uusimaa

Olen 37 v. 7-vuotiaan tyttären äiti. Jaettu huoltajuus. Olen kotoisin Vaasasta, mutta viimeiset vuodet olen asunut Espoossa.
Ihmisenä olen rauhallinen ja empaattinen iloisen hymyn kanssa. Olen joustava henkilö, joka nauttii useimmista asioista: liikunta, kirjojen lukeminen, kävelyt, museokäynnit, konsertit.
Olisi hauskaa löytää samassa tilanteessa olevia äitejä, jakaa ajatuksia ja keksiä kivaa tekemistä myös lasten kanssa. Uusia naisystäviä ilman lapsia ovat myös tervetulleita :)
Olen suomenruotsalainen, mutta haluaisin oppia parempaa suomea.

3.3.2023

Haluisitko tutustua?

Mies, 20 vuotta, Espoo, Uusimaa

Moikka! 20v nuori mies etsiskelee seuraa itselleen. Erosin viime lokakuussa pitkäaikaisesta parisuhteesta ja asun kaksiossa alle vuoden ikäisen kissani kanssa. Työskentelen kokoaikaisena ravintola-alalla, mutta vapaa-ajalla oon yleensä yksinäni. Olis tosi mukavaa saada jakaa elämäni jonkun ihanan ihmisen kanssa. En vaadi sinulta mitään erityistä, tutustun aina mielelläni uusiin ihmisiin! Laita viestiä niin jutellaan sitten lisää ja katsotaan miten meillä kolahtaa! :)

27.2.2023

Seuraa?

Nainen, 32 vuotta, Espoo, Uusimaa

Hei.

Olen 32-vuotias sinkkunainen, kotoisin Hkistä, nyt asun Espoossa. Olisi mukava löytää saman henkistä seuraa ihan kirjoitteluun ja ehkä myös johonkin tekemiseen tai näkemiseen.

Viihdyn yksin ja välillä olo että samalla aaltopituudella olevia ihmisiä vaikea löytää, siksi laitan ilmoitusta tänne..
Olen aika puhelias, empaattinen ym.

Teen sosiaali- ja terveysalalla töitä, koen olevani oikealla alalla. :)

Tällä hetkellä harrastan tanssia. :) Innostun helposti uusistakin jutuista.

En juo alkoholia, en viihdy baareissa.

Sinulta toivon, että kerrot itsestäsi jos kiinnostusta löytyy.

26.2.2023

Uusia ystäviä vuodelle 2023

Nainen, 36 vuotta, Espoo, Uusimaa

Hei vain kaikki!

Olen 36 -vuotias nainen Espoosta ja etsiskelen uusia kavereita elämääni. Asuin useita vuosia Kuopiossa opiskellessani kauppatieteiden maisteriksi, mutta nyt olen asunut jo muutaman vuoden taas Espoossa, joka on myös lapsuuden kotikaupunkini.

Olen luonteeltani varsin rauhallinen ja mietiskelevä, mutta tutussa seurassa juttu kyllä luistaa. :) Olen enemmän kotihiiri kuin menevä tyyppi. Tykkään laadukkaista leffoista ja tv-sarjoista ja lisäksi harrastan myös sisustamista ja lukemista. Kuuntelen myös arjessani paljon podcasteja, kuunnelmia ja musiikkia, etupäässä poppia. Taylor Swift on suuri suosikkini ja “Midnights” on tällä hetkellä luonnollisesti kovassa kuuntelussa. :) Kirjojen suhteen olen varsin valikoiva, sillä inhoan sekä kirjan kesken jättämistä että huonojen kirjojen lukemista. Tämän vuoksi yritän valikoida lukemiseni tarkoin. Jos myös sinulle on lukeminen rakas harrastus, niin otan mielelläni lukuvinkkejä vastaan. :)

Olen nuorempana harrastanut sekä tennistä että sulkista, mutta tällä hetkellä ainoa liikunnallinen harrastukseni on kävely. Tosin välillä kyllä haaveilen, että pääsisin kokeilemaan squashin peluuta! Lempi ulkoilupaikkani on Espoon keskuspuiston metsät, joten jos joku sattuu ulkoilemaan samoilla alueilla ja haluaisi saada ulkoiluseuraa, niin minuun saa ottaa yhteyttä. :)

Tällä hetkellä olen muuten tosi koukussa tuohon Googlen viime Halloweenina julkaisemaan Great Ghoul Duel Doodle peliin. Jos täältä löytyy muita samaan addiktoituneita, niin voidaan ottaa matsi! :)

Jos koet, että me voisimme tulla toimeen, niin laita ihmeessä viestiä! Jos asut pk-seudulla, niin olisi toki kiva tavata, mutta myös nettikaverit käyvät! :)

Hyvää talven jatkoa kaikille!

Sivu
Takaisin ylös