Ilmoitukset alueelta Uusimaa (1725 kpl)

 - 
 
tänään

Moi!

Mies, 25 vuotta, Uusimaa

Olisi kiva löytää naispuolinen henkilö ihan vaan kaveriksi tai ehkä johonkin vakavempaan :D Olen töissä käyvä, aika rauhallinen ja melko urheilullinen mies. Luonteeltani hieman introvertin puoleinen eli viihdyn pienissä porukoissa ja hiljaankin on ihan hyvä olla :D Kiinnostuksen kohteisiin kuuluu urheilu monipuolisesti, tällä hetkellä erityisesti maastopyöräily ja erilaisten tv-sarjojen katselu. Osaan ja tykkään tehdä hyvää ruokaa ja toisinaan leipoa. Ei haittaa ja olisi jopa kiva jos sinulla on lapsia, itseltä löytyy myös.

tänään

Ystävä parantamaan arkea

Mies, 24 vuotta, Hyvinkää, Uusimaa

Moikka!

Oon 24-vuotias tyyppi Hyvinkäältä 🙂 Oon töissä Helsingin kaupungilla ja vapaa-aika kuluu enimmäkseen kaverien kanssa, liikuntaa harrastaessa ja pelaillessa 😁 Liikun siis myös Helsingin seudulla. Tykkään paljon luontoon liittyvistä jutuista ja luonnossa liikkuminen onkin yksi suosikkiasioitani. Ois kiva löytää tyyppi, jonka kanssa käydä ulkona ja tehdä kaikenlaista arkena ja viikonloppuna. Eli etsinnässä pidempiaikainen suhde. Pidän itteeni mukavana ja ilosena ja toivon susta samaa 😊 Viestitellään! 😁

tänään

Uusia ystäviä

Nainen, 22 vuotta, Lohja, Uusimaa

Moikka ! Oon 22-vuotias täyttämässä 23 nuoren naisen alku!. Asun Lohjalla avopuolisoni kanssa ja opiskelen eläintenhoidonammattitukintoa josta valmistun toukokuun lopulla. Etsin itselleni uusia ystäviä tosi tarkoituksella. Oon tosi huono kertomaan itestäni mitään ja en oikee tiiä mitä tähän pitäs sanoa, mutta kerron itestäni mieluusti lisää!. Olisi kiva jos Lohjan alueella asuisi tai lähistöllä mutta ei estä ystävyyttä jos nyt pidemmällä.

tänään

Vailla ystäviä!

Nainen, 28 vuotta, Hanko, Uusimaa

Heippa!
Oon 28v naisenalku Hangosta, mutta muuttamassa jossain vaiheessa muualle päin uusimaan aluetta. Minulla löytyy myös 1v uros koira joka on rodultaan valkopaimenkoira/huskymix Ystävät kaikki lähtenyt toisille paikkakunnille ja täälläpäin ei ole kavereita laisinkaan. Luonteeltani oon todella sosiaalinen, alkuun ehkä ujokin. Huumorintajua löytyy huhujen mukaan, mut parasta mussa on positiivisuus, kiltteys, avoimuus ja suorapuheisuus. Alkoholia käytän todella vähän.
Sukupuolella ja iällä ei ole väliä. Suosittelen tutustumaan ja ottamaan selvää, mun kanssa voi puhua aina syvällisistä ja ihan mistä vaan.
Auto löytyy, jolla pääsee eteenpäin, taaksepäin ja tarvittaessa sivuttain, joten paikkakunnallasi ei ole myöskään väliä! Voisinko minä olla se kauan kadonnut ystäväsi? ☺️

tänään

Why me? Why not.

Nainen, 21 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Kaipaisin ainutlaatuista keskusteluseuraa. Toivottavaa olisi jos olisit kiinnostunut kirjoista, historiasta ja musiikista. Joten laitapa vain rohkeasti viestiä!

tänään

Oletko reipas ja fiksu mieleltäsi?

Mies, 39 vuotta, Espoo, Uusimaa

Wanted,

On kai muitakin samassa tilanteessa?
Syystä tai toisesta on vanha ystäväpiiri jäänyt, ja huomaat; ettei aikuisiällä ole niin helppoa löytää varsinaisia ystäviä? Töissä ja muualla kyllä tutustuu uusiin tyyppeihin, mutta suurimmalla osalla on perhe ja lapset, tai valmis ystäväpiiri jo olemassa; joten varsinaisia ystävyyksiä ei kovin helpolla enää muodostu.

39-vuotias espoolainen odottelee vastauksia reipasmielisiltä miehiltä, sen kummemmin ketään pois rajaamatta. Naisia on ystävinäkin minulla ollut, mutta siinä on aina se tietty juttu.... no tiedät varmasti. :)
Katsotaan natsaako kemiat. Olisi hyvä, että asut tai aktiivisesti liikut Espoon lähellä. Ns. perinteisiä frendejä etsiskelen, en Facebook tms. etätuttuja. Mielestäni todelliseen ystävyyssuhteeseen kuuluu että livenäkin tavataan riittävän usein, eikö?
Aikataulujen ja muiden menojen puitteissa toki; mutta varmaan vaikkapa keskiarvolla väh. joka toinen viikko?

Pidän muun muassa kunnon keskusteluista, joissa voidaan jutella ihan mistä vain. Hankalistakin asioista; sitä vartenhan frendit ovat. Tiedän mistä puhun, olen kokenut esim. todellisen lääketieteellisen masennuksen. Välillä tai jopa usein sitten naurettaisiin vedet silmissä, vaikka omille toilailuille.

Elämässä on siis tullut turpaan, ja toisinaan ns. menestystäkin, riippuen toki minkälaisia mittareita katsotaan. Olen tietynlainen “totuuden etsijä”, amatöörifilosofi jne. Varsinkin yleistieto houkuttaa. Elämä ja sen monet ilmiöt sekä asiat kiinnostaa.

Itseironiaan ja sarkasmiin kykevät ihmiset varsinkin ovat tervetulleita tutustumaan; varovainen ajatukseni on, että ko. ilmaisunmuodot saattavat osoittaa jonkintyyppistä sopivaa älykkyyttä. Tai sitten voi kyseessä olla ihan luonnevikakin. :)

Musiikki usein soi vähintään taustalla; olin sitten töissä, kotona tai vaikka autossa. Yleensä rockin jokin laji. Mutta en oo täysin kranttu lajista, biisi ratkaisee.

Mökkeily ja luonto on kovin tärkeitä myös. Tästä tulikin mieleen. Minussa taitaa …

tänään

.

Nainen, 20 vuotta, Uusimaa

Tähtien kyttäilyä kaukoputkella, (lääkiksen) pääsykokeisiin lukemista ja höperöitymistä mökillä- niistä on mun arki tehty!

Olen pian 21-vuotias nainen, joka hartaasti toivoo välttävänsä välivuosikierteen ja pääsevänsä aloittamaan opinnot ensi vuonna. Loppukevät kuluukin oppikirjojen ja laskinten ympäröimänä, mutta pänttäyksen ohella olisi enemmän kuin mukavaa turinoida uusien ihmisten kanssa. Iälläsi, sukupuolellasi tai elämäntilanteellasi ei ole minulle mitään merkitystä, ajatustenvaihto kun ei näistä tekijöistä ole millään lailla riippuvainen!

eilen

Tutkimusmatkaa

Mies, 33 vuotta, Uusimaa

Kävikö sinullakin näin? Ajelit autolla, istuit bussissa tai kävelit kotiin. Hetkellisesti vaivut syvempään mietteeseen katsellessasi tuntematonta taloa, tai ohi kiitävää maisemaa. Mielessäsi syntyi ajatuksia ajan vietosta uuden ystävän kanssa. Mielikuvassasi keskustelit tuon tuntemattoman henkilön kanssa keittiöpöydän äärellä, tai sitten kuuntelitte vain musiikkia. Ehkäpä mielikuvasi vei sinut harrastuksiin tuon henkilön kanssa kenet haluaisit tavata.

Hetkellinen mielikuva oli niin voimakas, että se sai sinut saapumaan tänne kaverihakuun parin päivän kuluessa. Selailet eri ilmoituksia ja etsit sieltä semmoista tekstiä mikä heijastaa tuota ajatusta mikä sinulla syntyi.

Minulle kävi näin. Syntyi ajatus ja saavuin tänne kaverihakuun etsimään ajatustani peilaavaa viestiä. Löysin sellaisen, mutta tajusin että ei se olekaan mitä etsin. Oikeasti etsin nimittäin vastauksia sellaisiin kysymyksiin kuten: mitä aivoissa käytännössä tapahtuu kun siellä syntyy arkirutiineja muuttava ajatus, mikä ohjaa ihmisen kaverihaku.net sivustolle.

Aika ja massa ovat yhteydessä toisiinsa, kehon aistinelimet muodostuvat massallisista partikkeleista. Jääkö jäljelle kahdeksas, ajan ulkopuolella oleva aisti kun keho kuolee? Ja muita omituisia kysymyksiä mitä itsekseni esitän omassa introvertti elämässäni.

eilen

28-vuotias mies hakee miespuolista ystävää

Mies, 28 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Olen 28-vuotias helsinkiläinen luonnontieteiden parissa työskentelevä mies, joka hakee samanhenkistä ystävää suunnilleen samassa ikähaarukassa. Olen mahdollisesti arka tavatessa, mutta yleensä juttu luistaa hyvin kun pääsee keskustelemaan mielenkiintoisista asioista. Voisimme tavata ihan kahvilla tai vaikkapa oluen parissa. Kiinnostuksen kohteeni ovat: autoista puhuminen, golf, yleisurheilu, sulkapallo, retropelit ja -pelikonsolit, luontokuvaus, linnut ja rennot olut- ja lautapeli-illat.

Olethan yhteyksissä jos kiinnostaa tavata!

eilen

Moikka!

Nainen, 18 vuotta, Espoo, Uusimaa

Oon 18-vuotias tyttö Uudeltamaalta ja etsin uusia kavereita. Oon etääntyny vuosien varrella omista vanhoista kavereista. Olis mahtavaa, jos löytäis täältä kavereita, joiden kanssa vois aluks vaikka jutella esim. snäpissä ja myöhemmin mahdollisesti nähdä. Tällä hetkellä opiskelen. Oon luotettava, hyvä kuuntelija ja rauhallinen. Tykkään lukea, shoppailla kattoo sarjoja ja leffoja ja käydä museoissa. Tykkään myös kaikista sisustus, kauneus ja muotijutuista, vaikka en ookkaan mikään muodin mukana menijä :D Oon myös kiinnostunut erilaisista kulttuureista, uskonnoista ja psykologiasta. Sukupuolella ei oo väliä. Ois hyvä, jos olisit lähellä omaa ikääni ja asuisit Uudellamaalla. Mutta tässä oli nyt jotain juttuja musta ja kerron kyllä mielellänikin lisää, jos kiinnostaa! Ota yhteyttä rohkeesti, koska tartteen muutakin seuraa, kun mun perheen! 😂 Ja muutenkin haluisin oikeesti tutustua uusiin ihmisiin ja kokea ja tehdä asioita yhdessä jonkun kanssa :)

sähköposti: [email protected]

eilen

Naiset 45+

Nainen, 58 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Hei. Etsin kaveria jonka kanssa keskustella maailman menosta ja omasta elämästä. Olen hyvä kuuntelija. Elämästä puuttuu ystävä jonka kanssa vaikka matkustella, käydä kävelyllä, tavata kahvikupin ääressä tai mikä milloinkin mieleen juolahtaa. Olen nuorekas työssäkäyvä 58v nainen. Sinä nainen joka kaipaat aitoa ystävää ota rohkeasti yhteyttä.

eilen

Terve

Mies, 22 vuotta, Uusimaa

Namaste, oon 22-vuotias homomies(tritiya-prakrti, vers), hindu/pakana, hindusosialisti, kasvissyöjä ja absolutisti. Oon jänis/oinas, ANFJ, kissahenkilö, nörtti, otaku, esteetikko, avoin polyamorialle, boheemi taiteilijasielu ja persaukinen opiskelija. Luonteeltani oon empaattinen, rento, rauhallinen, luotettava, rehellinen, utelias, luova, ambivertti, filosofinen, eksentrinen, syvälline, pessimisti, melankolinen. Omaan pimeen huumorintajun ja mun kypsyystaso riippuu siit kenen kans oon xD Mul on asperger, ADHD, lievää masennusta, oon koulukiusattu, mut on otettu pentuna huostaan ja oon aikalail menettäny uskoni ihmiskuntaan. Ja vaik tää sairas maailma, ihmiskunta jne masentaa, ni silti toivon löytäväni kunno tyyppei.

-Etin tosifrendei ja miksei joitki jätkiiki, joit kiinnostaa tutustuu toisee iha oikeesti syvällisesti, jotka ois avarakatseisia, ymmärtäväisii, reiluja ja joiden kans voi jutella syvällisesti kaikesta taivaan ja maan välillä, pelailla yhes, tsiigailla leffoja ja sarjoja, meditoida, käyä temppeleis, soittaa jtkn yhes, kokata, käyä safkal, kaffel, käppäilemäs, matkoil, tapahtumis, festareil ja ylipäätään hengaa, jakaa samoi kiinnostuksii, harrastuksii ja voitas vaikka opiskella yhessä kiinnostavii aiheit jne :)
Ois myös kiva löytää joku, jonka kans puhuu/opiskella mm mandariinikiinaa, hindii, venäjää, japanii tms :)
您会说普通话吗?
क्या आप हिन्दी बोलते हैं ?
Говорите по русски?
日本語は話せますか ?

-Harrastan mm. filsaa, hissaa, taijita, pelaamist, frisbeegolfia, sulkapalloa, jousiammuntaa, käppäilyy, itseopiskeluu, musan kuunteluu, sähköpianon, karatalojen ja kanteleen opetteluu/soittamista, dokkarie, leffoje ja sarjoje tsiigaamist, lukemista, kirppareil, kaffel, markkinoil, toreil, kirjastos, temppeleis, joogaamas, metässä, museois, taidenäyttelyis, konserteis, festareil, retkil, huvipuistois, eläinpuistois, coneis, messuil, teatteris jne muis kiinnostavis mestois ja kulttuurikohteis käymist, käsi-, puu- ja metallitöit sillotällö, piirtämistä, maalaamista, kirjotteluu, …

eilen

Ystäviä ulkoiluun ja muuhun vapaa-ajan viettoon

Nainen, 45 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Heippa! Täällä uusia ystäviä kaipailee (ainakin omasta mielestään) nuorekas, aktiivinen ja impulsiivinen nainen. Olisi mahtavaa löytää kaveri kaikenlaiseen harrastamiseen ja touhuamiseen. Tykkään liikkua luonnossa ja kaupungissa. Helposti innostuva ja ”aina valmis” -asenteella varustettu, eli mukaan saa melkein mihin vaan seikkailuun 😃Toki myös kaikenlainen rennompikin puuha on mukavaa, esim. leffassa, syömässä ja vaikka terassilla käyminen.

Lapset on jo isoja ja pärjäävät omillaan.
Pieniä koiria löytyy myös.
Olen päivätyössä, mutta iltaisin ja viikonloppuisin olen vapaa harrastamaan.

Laita viestiä, jos koet että mielenkiinnon kohteet osuu yksiin :)

eilen

Uusia ystäviä?

Mies, 29 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Olen 29-vuotias nuori mies Helsingistä. Perusluonteeltani olen rauhallinen, ystävällinen, huumorintajuinen sekä joissakin asioissa ehkä hieman tyttömäinenkin. Kasvokkain tavattaessa olen todennäköisesti varsinkin aluksi myös ujo. Tulen kuitenkin yleensä toimeen monien eri-ikäisten ihmisten kanssa, vaikkakin minua on usein luultu noin viidestä kymmeneen vuotta nuoremmaksi kuin mitä oikeasti olen.

Itse tykkään kulkea luonnossa sekä kävellä ja ulkoilla muutenkin. Luonnossa liikkumisen lisäksi luonnontieteet kuuluvat omiin kiinnostuksen kohteisiini. Alkoholia en käytä juuri lainkaan ja tupakkaa en polta ollenkaan. Vapaa-aikoinani käyn usein ulkona kävelemässä tai kiertelemässä kirpputoreilla sekä kuuntelen musiikkia. Silloin tällöin tulee myös leivottua jotain, useimmiten jotain makeaa. Lisäksi olen ollut useaan kertaan isosena sekä avustajana oman kotialueeni seurakunnan rippikouluissa.

Vaikka tunnen moniakin ihmisiä, minulla ei tällä hetkellä ole oikein ketään sellaista kaveria, jonka kanssa olla ja viettää aikaa useammin kuin kerran tai pari vuodessa. Muun muassa useimmat peruskoulu- ja lukioaikaiset kaverini ovat jatkaneet kukin omiin suuntiinsa. Niinpä olenkin ollut jo useamman vuoden aika yksinäinen ja pääsääntöisesti olen viettänyt nykyisin lähes kaikki viikonloput sekä muut vapaa-aikani joko yksikseni tai olemalla vanhempieni kanssa.

Etsin itselleni siis sellaista kaveria, jonka kanssa voisi jossain vaiheessa nähdä, viettää aikaa ja tehdä jotain yhdessä. Toivoisin mieluusti naispuolista kaveria, joka olisi iältään vaikkapa jostain 18–28 vuoden väliltä. Ennen mahdollista tapaamista haluaisin tutustua sähköpostitse kirjoittelemalla tai jollain muulla tavalla. Listasin tähän viestin avainsanoihin jonkin verran asioita, joista itse pidän tai olen kiinnostunut. Sinun ei tarvitse pitää kaikista samoista asioista, vaikka tutustuminen voi olla toki helpompaa, mikäli löytyy edes joitakin yhteisiä kiinnostuksen kohteita.

Mikäli ilmoitukseni herätti kiinnostusta …

eilen

Uusia ystäviä pk:seudulta

Mies, 38 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Moi

Ajattelin kokeilla nyt tätä kautta jos uusia ystäviä löytyisi. Olen 38v mies helsingistä. Harrastan jalkapalloa, skeittausta, melontaa, valokuvausta ja räp-musiikkia.

Pidän merestä ja luonnossa liikkumisesta ns eräjormailusta. Minulla on vaimo ja kaksi lasta. Tavallaan olisi mukava tavata henkilöitä joiden kanssa tehdä uusia asioita, eli jos omaat tiettyjä taitoja esim urheilua olisi mukava kokeilla lajiasi. Itseäni kiinnostaisi vesiurheilu ja itsepuolustuslajit, jooga, yleisurheilu, pyöräily mm.

Olisi myös mukava tutustua taiteelliseen puoleesi. Jos osaat laulaa, tanssia, runoilla, maalata, valokuvata, soittaa jotain soitin vaikkapa rumpuja. jne. Mukavaa olisi myös jakaa ystävyyttä uusien tuttavuuksien kautta. Niin että kaikki olisi aluksi täysin uusia tuttavuuksia ja kohdata esim porukalla.

Mitään kiirettä face to face tutustumisella ei ole, mutta näin kesän tullessa se olisi mukavaa. Etenkin jos säät suosii ja kesälomat alkaa rullailla niin aikaa on enemmän. Voit olla mies tai nainen. Iällä ei sinäänsä merkitystä jos kemiat toimii.

eilen

Tarvitsetko remonttitaitoisen miehen apua?

Mies, 54 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Tervehdys
Täällä nuorekas remonttitaitoinen mies työkaluineen, vailla tekemistä.
Tarvitsetko kotiin tai mökille apua pikkuremonttiin?
Jos, niin suunnitellaan miten saadaan asia järjestykseen.

Olen raitis huumorintajuinen ja luotettava kaveri,
189x93, ruskeat hiukset
- Juha

2 päivää sitten

Kavereita haen😊

Nainen, 21 vuotta, Kirkkonummi, Uusimaa

Etsin uusia ystäviä/kavereita vapaa ajalle!
Olen avoin uusille ideoille ja tykkään käydä ulkona, syömässä, leffoissa,kirppiksillä pyörimässä ja välillä baareissa yms😊
Mieluiten sellaset yhteydenotot, joita oikeesti kiinostaa tutustua ja ei asuis liian kaukana.
Jos tuntuu, että voitais tutustua laita viestiä :D
Olen mukava,luotettava ja ystävällinen ihminen. tuun aika hyvin uusien ihmisten kaa toimeen😊💁🏻‍♀️
Asun yksin😎
Snäppi saa kysymällä
En etsi poikaystävää:)
Ikähaarukka saa olla 18-22

2 päivää sitten

Omituiset otukset

Mies, 33 vuotta, Uusimaa

Hyvää iltaa!

Todella ainutlaatuinen ja hyvin monesti uskomatonkin mies kaipais sosiaalista vuorovaikutusta kaikenlaisten hyväntahtoisten ja viisaiden tai mukaviisaiden ihmisten kanssa! Ei haittaa vaikka löytyis loppuelämänkin mittasia ihmissuhteita, en varsinaisesti etsi kun ihmisiä joitten kanssa on helppo olla ja joista tulee hyvä olo. Sillä ei ole niin väliä miten se sitten tapahtuu, erilaisuus on rikkaus ja ainakin itteä kiinnostaa monenlaiset uudetkin jutut!

Ite oon tällä hetkellä vähän vajaakuntonen mielenterveysongelmien takia, mm. unirytmi on vähän hassu, mut voin olla vampyyrikin, tai joku... Hyvänä päivänä kiinnostaa soittelu- ja musiikkijutut, videopelien pelaaminen, lukeminen, telkkariohjelmien kattelu, nörttijutut yleensäkin, psykologia, filosofia ja vaikkapa autolla ajelu. Kuntoilisin jos jaksaisin. Mutta sinä saat tehdä muitakin asioita, uskon että toisilleen sopivat ihmiset tekee ihan mielellään yhdessä melkein mitä tahansa, paljon tärkeempää on se että seura on tyydyttävää ja miellyttävää! Avoimuus ja avarakatseisuus ovat tärkeitä juttuja!

Näinä aikoina olis kiva alottaa internetissä juttelemisella, itteä juttelu nyt kiinnostaa paljon muutenkin mut en ole myöskään mikään kaikista innokkain tai nopein tapailija, kärsin suhteellisen pahasta sosiaalisten tilanteiden pelosta enkä todellakaan tuomitse jos sinulla on vastaavia ongelmia. Ymmärrän myös muutenkin vähän turhan hyvin ettei elämä aina ole liian helppoa, niin ei tarvitse pelätä sitä!

Saa olla tavallinenkin, mutta jos koet olevasi jotenkin "omituinen" (joka siis minusta tässä maailmassa on usein suuri kehu ja olen siitä itse ylpeä), niin toivoisin että ottaisit rohkeasti yhteyttä! En pidä monista nykyihanteista ja -arvoista, ja kaikenlaisten asioiden pohdinta ja normien kyseenalaistaminen miellyttää minua. En myöskään niin välitä massajutuista ja minusta on erittäin ihailtavaa jos ihmiset ajattelevat omilla aivoillaan ja nauttivat asioista joista ei ole ihan niin helppo nauttia nykypäivänä. …

2 päivää sitten

I need some new friends ❤️

Nainen, 19 vuotta, Uusimaa

Moikku! 🙋🏼‍♀️
Musta ois tosi jees päästä tutustuu uusiin ihmisiin, ja esim. vaihtaa kuulumisia ja päästä tekee muutaki. Etenkin ku korona on just tuonut etäisyyttä vanhoihin frendeihin, ja sit yhtäkkii on vaan huomannut senki et neki on kadonnut!

Oon siis tosiaan 19-vuotias opiskelija. Mulla on haaveena päästä jatko-opiskelemaan ulkomaille. Luonteelta mä oon kuulema huumorintajuinen, ystävällinen ja semi sosiaalinen. Mun kaa hengailu on tosi vahvasti pelkkää extemporee, ja sen tulee kyl huomaa. Mulla ei oo mitään kummosempii harrastuksii, mut tykkään käyttää vapaa-ajat meikkien parissa, luonnossa ja leffojen paris. Korona on tehnyt must tosi yksinäiseks, ja rehellisesti muutto koulun perässä toiselle paikkakunnalle ei helpottanut yhtään asiaa!

Oon elänyt koko elämäni monikulttuurises ympäristös, niin ois tosi kivaa jos monikulttuurisuus ei oo sulle ongelma, vaikka oonkin ihan syntynyt suomalaiseks. Mulle ei oo oikeestaan mitään välii missä päin Suomee sä asut. Iän mä toivon olevan jotain 16-25v. Muullakaan ei oo oikein välii. Toivon että meil synkkais, ja päästäis näkee vaikka kesällä ihan missä vaan!!

Ja hei! Älä oo ujo, vaan laita vastausta ihan rohkeesti, jos vaikutan vähänki samalta ku sä. Voidaan jutustella lisää vaikka Snapissa, tai mahdollisesti jossain muualla!

Toivon, että kuulen sust pian!!! See youu ❣️

2 päivää sitten

Harrastuskaveri?

Mies, 45 vuotta, Porvoo, Uusimaa

Moikka - hello

Mielelläni puhun englantia (tai ruotsi käy myös)
Would very much like to find a young sporty girl intrested in tennis playing (Helsingfors capital I try to avoid but cost free courts in Tolkis Borgå are great, cycling there), walking, jogging (or cycling) or any other hobby would be nice even discussions first virtually. I am not interested in sex, I want friendship and mutual interests. A picture would be nice to share by mail.
Preferred age ca. 20-40. At least fit enough for tennis.

Okidoki

Hyvää kesää (kunhan saapuu)

Henkka

Sivu
Takaisin ylös