Ilmoitukset alueelta Uusimaa (999 kpl)

 - 
 
tänään

Ulkoilu-/lenkkeilykaveri etsinnässä

Nainen, 29 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Moi! Sattuiskohan täältä löytymään toista ulkoilukaveria etsiskelevää? Kaipailisin uutta ystävää ulkoiluun ja lenkkeilyyn. Ois mukavaa kierrellä lähiluonnossa tai vaikka Nuuksiossa jonkun kanssa, joka viihtyy myös ulkoilmassa. Olen 29v. (-90-syntyinen) nainen pk-seudulta, käyn töissä ja harrastuksina on liikuntaa, kirjojen lukemista, musiikin kuuntelua, teen juomista, kirjeenvaihtoa, mökkeilyä yms. ulkoilun lisäksi. Linnut ja luonto kiinnostaa paljon, ja tykkään esim. lintujen ulkoruokinnasta ja yritän opetella tunnistamaan eri lintuja. Suuntaan luontopoluille aina kun vaan pääsen. Oon aika rauhallinen ja maanläheinen. Kirjottele viestiä, jos tää ilmoitus nappasi ja oot melko samanikäinen. :) Myös mailikavereita etsinnässä.

eilen

Tosikaveri

Mies, 32 vuotta, Espoo, Uusimaa

Moro

Löytyykö tyyppiä, jonka kanssa vois joskus ottaa vaikka useamman bissen, laittaa saunan päälle ja jutella maailmanmenosta pikkutunneille. Tia vain tuijottaa sarjoja ja hirttää rennosti iltaa tai käydä kaupungilla kahvilla.

Olen työssä käyvä, mielestäni järkevä mies, jolle kävisi hyvin tutustuminen suunnilleen samanikäiseen mieheen. Lenkkipolulle tai vaikka pizzalle saa myös seuraa koska vaan.

Kirjoittele jos kiinnostuit.

eilen

Uusia tuttavia ja ystäviä!

Nainen, 22 vuotta, Uusimaa

Heippa!

Olen pääkaupunkiseutulainen opiskelija, joka haluaisi tutustua uusiin ihmisiin. Vapaa-ajalla luen ja pelaan videopelejä (pc/ps4). Pidän uimisesta, mutta muuten en ole vielä elämäni aikana löytänyt suurempaa kiinnostusta liikuntaan. Pidän kissoista ja olen varattu.

Erilaiset tapahtumat, keikat, lautapelailu ja museot kiinnostavat. Shoppailemaan vaatekaupoille musta ei saa seuraa, mutta kirppiksille, lasilliselle hyvää viiniä tai syömään lähden mielelläni. Olen kiinnostunut luonnontieteistä ja joissain määrin esimerkiksi myös ohjelmoinnista.

Jos tuntuu, että ollaan kiinnostuneita samoista asioista tai muuten vaan tultaisiin toimeen, laita viestiä! Multa löytyy esimerkiksi kik, snapchat, steam ja discord, joissa jutella :-)

eilen

30-vuotias nainen etsii vapaa-ajan kavereita PK-seudulta!

Nainen, 30 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Moikka!
Olen 30-vuotias nainen ja asun Helsingissä.
Tykkäisin käydä vaikka yksillä /kaksilla/ kahvilla / tai iltariennoissa.
Melkein kaikki lähipiirissä perheellistyy tai asuu muualla, joten vapaa-ajan kavereita olen vailla :)
Minulla ei ole lapsia eikä lemmikkejä (ainakaan vielä).
Tykkään shoppailusta, kauneudenhoitoon liittyvistä jutuista, trillereistä ja kauhuleffoista, matkailukin kiinnostaa vaikka on jäänyt vähemmälle kuin toivoisin. Myös filosofiset ja tieteelliset aiheet kiinnostaa.
Olen perusluonteeltani rauhallinen, positiivinen, suvaitsevainen ja eläinrakas.
Käyn välillä lenkkeilemässä mutta en harrasta urheilua. Sulkapallosta tykkäsin mutta ei ole enää sellaista kaveria joka lähtisi mukaan.

eilen

Uusia pitkäaikaisia kirjekavereita perinteiseen kirjeenvaihtoon

Nainen, 42 vuotta, Espoo, Uusimaa

Olen 42 vuotias Espoossa asuva nainen. Harrastan lukemista, kirjeenvaihtoa ja musiikin kuuntelemista. Pidän syksystä, joulusta, lumisateesta, rauhallisista koti-illoista, pitkäaikaisesta kirjeenvaihdosta, hevosista, kokeilla erilaisia teemakuja ja kirpputoreilla kiertämisestä.

Etsin uusia pitkäaikaisia kirjekavereita ympäri Suomea perinteiseen kirjeenvaihtoon. Etsimäni kirjekaveri on suunnilleen ikäiseni ja kirjoittaa enemmän kuin pari riviä. Jos löytyy yhteisiä juttuja, niin se helpottaa ystävyyden alkua. En vastaa yhden kirjeenkirjoittajille, kiertokirjeisiin ja seurustelukumppania hakeville. Osoitteeni kirjeitä varten annan sähköpostissa.

eilen

Ystäviä pk-seudulta

Nainen, 26 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Moikka,

Toiveissa olisi löytää uusia ystäviä pk-seudulta. Olen 26-vuotias nainen Helsingistä. Luonteeltani olen rauhallinen, huumorintajuinen ja semi spontaani.

Olen kiinnostunut valokuvaamisesta, matkustelusta, videopeleistä/lautapeleistä, pitkistä kävelyistä sekä keikoilla tai festareilla käymisestä (lähinnä rock-keikat/festarit)

Silloin tällöin on kiva käydä erilaisissa tapahtumissa, kirpputoreilla, yksillä/parilla, kahvilla tai ulkona syömässä. Viihdyn siis luonnossa sekä kaupungilla. Minusta saa seuraa melkein mihin vaan :)

eilen

Kavereita pääkaupunki seudulta (Helsinki, Espoo) ja matkustaminen

Mies, 37 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Olen muuttanut pääkaupunki seudulle. Työni takia eniten minulla on aikaa viikonloppuisin. Budjetti minulla on ja ensimmäistä kertaa matkustan Asiaan Helmikuun loppu noin 2 viikkoa. Työtoverini jonka vaimo on Thaimaasta ehdotti sitä ja minä pidin siitä ajatuksesta.

Myöhemmin tänä vuonna voisin mennä esim. Kreikkaan.

Pidän elokuvista FINNKINO tai muuten. Rentoa seuraa esim kahville tai syödä ulkona tai joskus yhdessä elokuvan katsominen. Juonko? Harvoin mutta voin juoda mutta en ole kiinnostunut baareista.

Kuntoni on ok ja pidän urheilusta.. Uiminen ja sauna voi olla myös ihan mukaavaa.

Minulla ei ole väliä oletko nainen tai mies kaikki
saa ottaa yhteyttä ja katsotaan:). Ikä haarukka? Paras olisi jos olet 24-60 ikävuoden välillä. Osaan sujuvasti puhua suomea, ruotsia ja englantia.

eilen

Juttuseuraa mukavista ihmisistä

Mies, 32 vuotta, Uusimaa

Iltaa.

Kaipailisin jonkinlaista seuraa alkuun lähinnä älykkääseen ja älyttömään viestittelyyn vaikkapa internetin välityksellä, on kyseessä sitten syvempi filosofinen pohdiskelu tai hauskat kakkajutut. Käytän useita eri pikaviestimiä taitavasti, vaikka itse sanonkin, mutta hitaampi sähköpostittelukin kelpaa. Liikaa voit tuskin häiritä! En ole tällä hetkellä optimaalisessa kunnossani niin henkisesti kuin fyysisestikään, mutta väitän että potentiaalia on vaikka mihin! Pidän itse tällä hetkellä kaikenlaisista asioista juttelusta, autolla ajelusta, videopelien pelaamisesta, elokuvista ja sarjoista, eläimistä, epäterveellisestä ruoasta, penkkiurheilusta ja ennen kaikkea musiikista, erityisesti sellaisesta jota nykyradiosta ei juurikaan kuule! Rämpyttelen myös itse kalliita kitaroita kalliiden laitteiden läpi enkä jaksa opetella soittamaan. Olen myös joskus lukenut paljonkin kirjoja, toivottavasti vaikutan viisaammalta.

Sukupuolellasi, iälläsi tai asuinpaikallasi ei ole väliä, kunhan olet avoin ja mukava ihminen, sekä huumorintajuinen, kaunis, rikas, älykäs ja vahva. Plussaa on jos tiedät kuka on Led Zeppelin tai vaihtoehtoisesti vastaat tähän viestiin. Ottakaa rohkeasti yhteyttä jos vähänkin siltä tuntuu. Saa myös ottaa yhteyttä jos ei tunnu siltä yhtään. Kiitos lukemisesta!

eilen

Nettikaveria

Nainen, 34 vuotta, Uusimaa

Nyt olisi etsinnässä kaveria netti viestittelyyn. Olisi mukava jutustella niitä näitä ja tutustua. Jos oikein natsaa niin tavatakkin voi ehkä joskus. Oon mukava, hyvä kuunelija ja tukija. Toivoisin 100 % rehellisyyttä ja luottamusta. En halua kuulla asioitani muualta. En hae suhdetta, koska olen onnellisesti naimisissa.

Jos siltä tuntuu, niin laitathan viestiä 😊

2 päivää sitten

Tarvitsisin sen ihmisen jolle kertoa KAIKESTA

Nainen, 20 vuotta, Porvoo, Uusimaa

Oon 20v tyttö/nainen porvoosta joka kaipaisi sitä kuuluisaa niin sanottua ”parastakaveria” jonka kanssa olla usein ja tuijottaa yhdessä vaikka seinää, ihan sama minulle 😂

Luonteeltani oon introvertti, tosi luova (tykkään piirtää ja käyttää mielikuvitusta), negatiivinen eli sellanen juoru martta että jos sua joku vituttaa kiroan mielelläni sun kanssa sen ihmisen/asian helvettiin.
Ainiin oon myös todella masentunut, mutta paranemaan päin kyllä!
Mä oon ystävänä myös todella suojelevainen ja tukeva, enkä tuomitse mistään sekä tuen sitä ystävääni ihan sama mitä hän nyt haluaakaan tehdä.
Juon/biletän ehkä kerran kahdessa kuukaudessa (bilettäisin ehkä enemmän jos kavereita/menoja olis), en polta paitsi juodessa.

Päivät käytän piirtämällä ja pelaamalla nintendo/switch/PS4 pelejä ja kattomalla youtube videoita ja netflixiä. Teen myös youtube videoita.

Etin Kaveria tästä jostain lähiseuduilta (Porvoo, Helsinki, Espoo yms) että voisi usein nähdä. Etsin siis naispuoleisia ystäviä.

Aijon myös hankkia koiran joten olis ihanaa jos olis joku jolle siitä puhua ja jos kaverilla olis koira niin sekin olis kiva niin nekin voisi olla kavereita!

Tulipas taas pitkä romaani mut hei jos kiinnostaa nähä, tosiaan tuijottaa sitä seinää, syödä vaikka sipsejä ja silitellä mun eläimii niin ota toki yhteyttä vaikka sähköpostilla janette.huh@gmail.com, täällä kaverihaun chatissa tai snapissa nimellä janeschat.

2 päivää sitten

Tosi ystäviä etsimässä

Mies, 28 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Moikka, olen syksyllä vantaalaistunut 28-vuotias mies Kuopiosta. Olen rento, rauhallinen ja sporttinen. Etsin ystävää esim. keikoille, syömään, bilistä pelaamaan, leffaan, urheilutapahtumiin, festareille, viihteelle, urheilemaan, tai ihan vaan jauhamaan elämänmenosta ja mitä ikinä mieleen juolahtaakaan. Eritoten urheilu lähellä sydäntä juoksu varsinkin.
Toivoisin, että löytäisin loppuelämän kestäviä ystävyysuhteita, joissa pidetään tiiviisti yhteyttä ja nähdään livenä aina silloinkun aikataulut natsaa kohdilleen. =)

2 päivää sitten

Uusia ystäviä?

Mies, 28 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Olen 28-vuotias miespuolinen yliopisto-opiskelija Helsingistä. Perusluonteeltani olen yleisesti ottaen rauhallinen, ystävällinen, huumorintajuinen ja joissakin asioissa ehkä hieman tyttömäinenkin. Varsinkin aluksi saatan olla myös jokseenkin ujo. Tulen kuitenkin yleensä toimeen hyvinkin eri-ikäisten ihmisten kanssa, joskin minua onkin luultu melko usein noin viidestä kymmeneen vuotta nuoremmaksi.

Itse tykkään kulkea luonnossa sekä ulkoilla muutenkin. Luonnossa liikkumisen lisäksi eri luonnontieteet kuuluvat myös omiin kiinnostuksen kohteisiini. Alkoholia en käytä lähes ollenkaan, enkä polta tupakkaa. Vapaa-ajallani kuuntelen myös aika paljon musiikkia sekä kokkailen tai leivon silloin tällöin jotakin suolaista tai makeaa. Lisäksi olen ollut pitkään mukana oman kotialueeni seurakunnan nuorten toiminnassa ja useaan kertaan isosena rippikoululeireillä.

Vaikka tunnen moniakin ihmisiä, niin tällä hetkellä minulla ei ole juuri ketään sellaista kaveria, jonka kanssa olla ja viettää aikaa useammin kuin kerran vuodessa. Muun muassa useimmat peruskoulu- ja lukioaikaiset kaverini ovat jatkaneet kukin omiin suuntiinsa. Täten joudunkin viettämään useimmat viikonloput ja loma-ajat nykyisin yleensä yksikseni tai sitten olemalla vanhempieni kanssa.

Etsisin itselleni siis sellaista kaveria, jonka kanssa voisi nähdä, viettää aikaa ja tehdä jotain yhdessä. Listasin avainsanoihin muutamia asioita, joista pidän, mutta sinun ei tarvitse pitää kaikista samoista asioista. Toki tutustuminen voi olla helpompaa, mikäli löytyy edes joitain yhteisiä kiinnostuksen kohteita.

Toivoisin mieluusti naispuolista kaveria, joka olisi iältään vaikkapa jostain 17–27 vuoden väliltä. Aluksi voitaisiin vaikka kirjoitella sähköpostitse ja katsoa sitten, mitä sen jälkeen. Toivoisin kuitenkin, ettei yhteydenpito jäisi vain yhteen tai muutamaan sähköpostiviestiin.

Mikäli ilmoitukseni herätti kiinnostusta ja haluaisit tutustua paremmin, niin laita vain viestiä tulemaan!

2 päivää sitten

Kaveriseuraa

Mies, 27 vuotta, Helsinki, Uusimaa

27v mies Helsingistä etsii uusia kavereita kaikkeen mukavaan yhdessäoloon. Voidaan esimerkiksi käydä viinillä/kahvilla, leffassa, syömässä, pelailla jne. Viihteellekin voidaan mennä. Itse olen puhelias, huumorintajuinen ja todella rento tapaus. Haussa ihmisiä, jotka myös ehtivät nähdä livenä, sillä en etsi vain kirjoitteluseuraa. Laita viestiä, jos haluat tutustua. Sukupuolella ei ole väliä.

2 päivää sitten

Hei kaikki 11-12 vuotiaiden poikien äidit!

Nainen, 34 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Hei!

Olisiko täällä Helsingistä äitejä, joilla olisi 11-12sta vuotias poika? Täällä äiti 34.v ja poika 11.v, vailla hyviä sydänystäviä. Harrastuksina meillä koripallo, fudis, kalastus, luonto ja pojalla tietty se fortnite välillä :). Jos tilanteesi on sama viestiä voi laittaa: helina87@yahoo.com

2 päivää sitten

Heip kaikki!

Nainen, 25 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Oon 25-vuotias muidu Helsingin kuppaisimmasta lähiöstä, jolle tämä nyt olkoon taas yksi yritys katkaista vuosia kestänyttä akuuttia kaveripulaa.

Intohimoni on trippailla mielikuvituksen syövereissä erilaisia fantasiahahmoja luoden ja niille tarinoita kehitellen, sekä tietysti piirrellä kuvia näistä tuotoksista. Olisikin ihan parasta päästä jakamaan tällaisia vähän mielikuvituksellisimpia juttuja jonkun kanssa jonka jalat ei ole niin tiukasti maassa. :) Rakastan myös vaatteita ja oma pukeutumistyyli on mulle tärkeä, shoppailuseuraksi lähden aina. Mainitaan nyt vielä, että seuraan Euroviisut läpi kokonaisuudessaan kaikkia mahdollisia karsintoja myöten.

En etsi pelkkää juttuseuraa, vaan haussa olisi joku oikeasti samanhenkinen, persoonallinen ja mielenkiintoinen nyyppä, josta toivottavasti saisi pitkäaikaisen ja lojaalin ystävän, mielellään suht samasta ikäluokasta. Tykkään keskustella niin syvällisistä aiheista kuin myös heittää aivotonta läppää.
En käytä päihteitä, biletä tai matkustele, joten tällaiset aktiviteetit jää valitettavasti pois. Kahvilaan, kävelylle, valokuvausreissulle tai minne tahansa missä on eläimiä voin sen sijaan lähteä. Jos yhtään oot samanmielinen tyyppi, niin älä epäröi laittaa viestiä! :)

Sivu
Takaisin ylös