Ilmoitukset alueelta Uusimaa (1550 kpl)

 - 
 
eilen

Ystäviä etsimässä!

Nainen, 32 vuotta, Uusimaa

Moro kaikki muut jotka kaipaavat ystäviä.

Täältä löytyis mukava ja huumorintajuinen lapseton kihloissa oleva akka pkseudulta jolla on iso aukko ystävissä tällä hetkellä. Haluun sellasen ystävyyden joka jatkuu vaikka vanhuuteen asti ja voitais miettiä kiikkustuoleissa et mitä tulikaan tehtyä.

Ensiksi tykkään heitellä viestejä ja jos menee kiinnostuksen kohteet yks yhteen ni ois kiva jatkaa juttelua kasvotustenkin. Musta ei ihan hirveetä bilettäjää saa, mut illanistujaiset on enemmän mua. Samoin mökkeily hyvällä porukalla. Festarit ja keikatkin kiinnostaa. Musiikki on lähellä sydäntä ja sitä tulee kuunneltua hyvinä ja huonoina hetkinä. Shoppailen pääasiallisesti netissä mutta aina musta seuraa saa kiertelemään tai joka ikeaan! Mun autoon ei välttämättä divaanisohvaa mahdu mutta kaikkea muuta voi sopia. Välillä iskee pelifiilis ja saatan viettää tuntejakin pelaamisen äärellä(pleikat ja nintendot)!

Oon aika suorapuheinen, hieman introvertti ja tarviin myös omaakin aikaa. Huumorintaju menee joskus todella yli, mutta osaan mä käyttäytyäkki ja olla mukava. :) Sarkasmia ymmärrän liiankin hyvin, tykkään jutella asiasta ku asiasta, keveistä ja rankemmistakin aiheista. Empatiaa ja herkkyyttäkin löytyy.

Oisko susta vaikka lähtee ottaa extempore tatuointeja, seuraksi keikalle sitten kun niihin pääsee tai kenties istuskelemaan kahvin/teen ääreen toisen luo ja avautua vaikka ihan vaan työpäivästä?

Heitä mua viestillä. Täytetään parhaan ystävän paikat!

eilen

Uusia ystäväpariskuntia

Nainen, 30 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Moi!

Olemme naimisissa oleva rento ja huumorintajuinen pariskunta Vantaalta, toinen meistä on 30v. ja toinen 33v. Haluaisimme löytää uusia ystäviä Uudellamaalla asuvista mukavista pariskunnista, joiden kanssa viettää aikaa yhdessä esim. lautapelien ja/tai hyvän ruuan parissa tai reissaten eri paikoissa. Pääsemme hyvin liikkumaan myös pääkaupunkiseudun ulkopuolelle. Olemme molemmat töissä päivisin, joten meille sopii nähdä iltaisin ja/tai viikonloppuisin sekä lomien aikana. Laitattehan viestiä, jos haluaisitte tutustua.

Terveisin pariskunta Vantaalta

eilen

Kiltit ja fiksut ihmiset, huom.!

Mies, 33 vuotta, Uusimaa

Hyvää iltaa!

Vielä toivottavasti joidenkin mielestä nuori, hieman yhteiskunnan kyydistä pudonnut ja elämää pikkuhiljaa uudelleen opetteleva mies täällä etsii mahdollisesti kohtalotovereita, ja miksei kaikenlaisia muitakin ihmisiä, mutta ettei tule kenellekään yllätyksenä! Kärsin masennuksesta ja jonkinasteisesta sosiaalisten tilanteiden pelosta, joten en varmaan ole aivan ensimmäiseksi ketään livenä tapaamassa, toisaalta minusta olisi muutenkin mukava tutustua ihmisiin paremmin ennen mitään suurempaa. Mutta pois en sulje yhtään mitään! Yksinäisyys vaivaa ja siihen olisi kiva saada helpotusta. En pidä itseäni aivan mahdottomana kuitenkaan, ja väitän olevani vähintäänkin ihan siedettävän hauska ja fiksu ja hyvä tyyppi. Mutta jokainen saa tietenkin arvioida aivan itse!

Kaipaisin seuraa varsinkin internetin välityksellä keskustelemiseen, mutta jos välimatka ei ole hurja niin voi tehdä kaikenlaista muutakin. Harrastan myös musiikkia sekä lähinnä PC:llä pelailua, joten jos aiheeseen liittyvät helpot tekemiset kiinnostavat niin ole ihmeessä yhteydessä! Autolla ajelu, yleinen hengailu, elokuvat ja pelit ja monenlainen muukin tekeminen miellyttävät, pyrin olemaan helppo ja avoin ihminen! Ei liikaa paineita!

Sinä saat olla oma itsesi, en välitä juurikaan iästäsi tai sukupuolestasi tai monesta muustakaan asiasta, toivoisin kyllä tietynlaista avarakatseisuutta ja ymmärrystä asioihin.

Jos yhtään tekee mieli, niin toivon että otat rohkeasti tai vähemmän rohkeasti yhteyttä! Kiitos kun luit tänne asti!

eilen

Ystäviä etsin! ♡ ☺♡😘

Nainen, 28 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Hei! Olen 28v nainen ja asun Helsingissä. Opiskelen lähihoitajaksi sekä teen töitä opiskelun ohella. Luonteeltani olen avoin, luotettava, iloinen, empaattinen ja ystävällinen. Tykkään tanssia, ulkoilla, käydä leffassa, välillä viihteellä, matkustella, shoppailla, kokkailla, käydä keikoilla ja tykkään kokeilla uusia asioita elämässä. Rakastan myös meikkaamista ja sitä että saan olla avuksi muille ja tyttöjenillat ovat ihania. Olisi mahtavaa saada uusia sydän ystäviä! ♡

eilen

Ystäviä elämään!

Nainen, 24 vuotta, Kirkkonummi, Uusimaa

Hei,oon 24v kirkkonummelta ja etsin elämääni uusia kavereita kun vanhat ovat kadonneet elämän muutosten ja ajan myötä matkan varrelle. Olen avoliitossa ja mieheni sekä koirani onkin ainut ystäväni mutta tarviin myös muutakin. Oon ihmisenä kasvanut tosi ujosta sosiaalisemmaks ja ulospäinsuuntautuneeks joten mulla kyllä juttua riittää jos sullakin :D joten ymmärrän jos joku muu on hieman ujo, parhaani yritän tsemppaa.

Mulle mikään aihe ei oo tabu ja siks mulle voi jutella ystävänä mistä vaan, en tuomitse koska normaaleita asioitahan kaikki on :) ja pidän syvällisistä keskusteluista ja oon se tyyppi jolla on hauskat ideat ja tykkään ratkoa ongelmia.

Oon myös tosi empaattinen ja huumorintajuinen on sitä että ku löytyy oikee henkilö seuraks nii nauran ja hiritän kaikelle, ja oon tosi räikee persoona oikeessa seurassa, joten toivottavasti sullakin on hyvä huumorintaju.

Ois toki kiva löytää kaverii harrastamaan jotain koska yksin on iso kynnys aloittaa eli jos säkin kaipaat seuraks uusiin harrastuksiin lähden mielelläni esim. ,lenkkeily, joku sulkapallo, kuntosali, taide aiheet, ja ihan mikä tahansa koska tykkään extempore jutuists yms kunha on kivaa ja hyödyllistä :) en omista hirveesti harrastuksii mut maalaan tauluja joskus ja tykkään käsitöistä.

Mut leipominen on mun elämä ja sitä teen töissä että kotona :) asioita johon mut saa mukaan on leffaan,keikoille(musa maku on rock/hevi/pop/vähä kaikenlaine:D) museoon,reissaamaan uusiin paikkoihin,metsään,kalaan,marjastamaan sekä sieni metsään,shoppaileen, kokeilemaan jotain uutta. Ja vaikka ihan olla vaan eikä tekis mitään!
Oon absolutisti joten baareis en käy mut miksi en tarvittaessa seuraks lähtis.Toki alkohollittomii viinei tykkään juoda ja tutkii.

Kiinnostus kohteet lyhyesti siis, musiikki,eläimet,disney+,pc pelit, konsolipelit, lautapelit,ulkoilu,viherkasvit,ruuan laitto, tee+kahvi,käsityöt,valokuvaus,retkeily ja monia muita :)

Mut eipä siinä muuta,etsin siis sosiaalista ilosta ja huumorin täyteistä …

eilen

Moi!

Nainen, 28 vuotta, Espoo, Uusimaa

Olen 28-vuotias nainen ja asun Espoossa mieheni ja kahden kissamme kanssa. Olen alunperin kotoisin pikkukaupungista ja ystävät ovat muuttaneet eri puolille Suomea. Olisi mukava saada pk-seudulta seuraa vaikka lenkkeilyyn, kahvitteluun ja viineilyyn. :)

Harrastan salilla käymistä, joogaa ja lenkkeilyä, ja kun arkikiireiltä jää aikaa, tykkään panostaa ruoanlaittoon ja leipoa sekä lukea kirjoja. Tykkään myös kovasti matkustelusta ja haaveissa on aina jokin reissu!

Jos samaistut johonkin, laita viestiä! :)

2 päivää sitten

Hyvä tyyppi haussa

Mies, 35 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Olen 35-vuotias vastaeronnut, surukseni lapseton, Pohjois-Suomesta etelään joitakin vuosia sitten muuttanut ylikoulutettu duunarimies. Masennusangsti uhkaa, vaikka yritän viettää vapaa-aikani hyvin ja mahdollisimman hölmösti. Lapsettomuus on raskas taakka. En tiedä, voisiko puhuminen auttaa, mutta vaikeneminen ei ainakaan toimi.

Olen introvertti, mutta toisinaan huomaan toivovani turinointiseuraa, joka ymmärtää sen, etten pulppua puhetta. Olen hyvä kuuntelija enkä tuomitse ihmisiä. Vaikea kuvitella tekoa tai ajatusmallia, jonka tuomitsin suoralta kädeltä. Saahan sitäkin yrittää!

Olen ankeiluun taipuvainen raskas rautamieli, ja on päiviä, jolloin sängyssä makaaminen on paras vaihtoehto. Toisinaan harrastan puuhastelua, mikä tarkoittaa kaikenlaista legorakentelusta vaatteiden ompelemiseen ja vesivärimaalauksesta amatöörimäiseen puun kanssa askarteluun. En omista televisiota enkä juurikaan katso elokuvia, joten niistä en osaa keskustella.

Luen paljon, mutta nykyään harmillisesti vain huonohkoa kirjallisuutta, dekkareita ja muuta kevyttä. Sydämeltäni olen kuitenkin lukija, ja yritän palata syvällisen lukemisen iloon.

Olisi mielenkiintoista saada seura kävelyille, puuhasteluun ja vaikka kahville / oluelle samantyyppisistä ihmisistä sukupuoleen ja ikään katsomatta.

2 päivää sitten

Hei!

Nainen, 33 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Olen 33-vuotias vakiintunut ja lapseton kokopäivätyössä käyvä korkeakoulutettu nainen Vantaalta. Luonteeltani olen rento ja huumorintajuinen.

Vietän mielelläni vapaa-aikaa esimerkiksi katselemalla elokuvia, pelaamalla lautapelejä, keskustelemalla ja "parantamalla maailmaa" kahvikupposen tai viinilasillisen äärellä. Minusta saat seuraa myös kahviloihin, ravintoloihin ja shoppailemaan. Pidän myös sisustukseen ja matkusteluun liittyvistä asioista.

Etsin uusia ystäviä toisista samanhenkisistä noin 29-40-vuotiaista naisista, joiden kanssa viettää aikaa yhdessä ja jakaa elämän ilot ja surut. Voit tykätä viinistä tai olla absolutisti, asua Vantaalla tai muualla pääkaupunkiseudulla. Tärkeintä on, että olet oma itsesi. Toivottavasti tämä on myös sinulle tärkeintä ystävyydessä. Laitathan viestiä, mikäli haluaisit tutustua. 😊

2 päivää sitten

Uusia ystäviä?

Mies, 29 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Olen viime syksynä 29 vuotta täyttänyt nuori mies Helsingistä. Perusluonteeltani olen yleisesti ottaen rauhallinen, ystävällinen, huumorintajuinen sekä joissakin asioissa ehkä hieman tyttömäinenkin. Kasvokkain tavattaessa olen varsinkin aluksi todennäköisesti myös ujo. Tulen kuitenkin yleensä toimeen eri-ikäisten ihmisten kanssa, vaikka minua onkin luultu melko usein noin viidestä kymmeneen vuotta nuoremmaksi kuin mitä oikeasti olen.

Itse tykkään kulkea luonnossa sekä ulkoilla muutenkin. Luonnossa liikkumisen lisäksi eri luonnontieteet kuuluvat omiin kiinnostuksen kohteisiini. Alkoholia en käytä lähestulkoon ollenkaan, enkä polta tupakkaa. Vapaa-aikoinani kuuntelen usein musiikkia, käyn ulkona kävelemässä tai käyn kiertelemässä kirpputoreilla. Silloin tällöin myös kokkailen tai leivon jotain suolaista tai makeaa. Lisäksi olen ollut useaan kertaan isosena sekä avustajana oman kotialueeni seurakunnan rippikouluissa.

Vaikka tunnen moniakin ihmisiä, ei minulla tällä hetkellä ole juuri ketään sellaista kaveria, jonka kanssa olla ja viettää aikaa useammin kuin kerran tai pari vuodessa. Muun muassa useimmat peruskoulu- ja lukioaikaiset kaverini ovat jatkaneet kukin omiin suuntiinsa. Nykyisin vietänkin siis useimmat viikonloput ja loma-ajat yleensä joko yksikseni tai vanhempieni kanssa.

Toivoisin mieluusti naispuolista kaveria, joka olisi iältään vaikkapa jostain 18–28 vuoden väliltä. Etsisin itselleni siis sellaista kaveria, jonka kanssa voisi jossain vaiheessa nähdä, viettää aikaa ja tehdä jotain yhdessä. Ennen mahdollista tapaamista haluaisin kuitenkin tutustua kunnolla sähköpostitse tai jollain muulla vastaavalla tavalla. Listasin tähän viestin avainsanoihin jonkin verran asioita, joista itse pidän. Sinun ei tarvitse pitää kaikista samoista asioista, vaikka tutustuminen voi olla toki helpompaa, mikäli löytyy edes joitakin yhteisiä kiinnostuksen kohteita.

Mikäli ilmoitukseni herätti kiinnostusta ja haluaisit tutustua paremmin, niin laita vain viestiä tulemaan. …

2 päivää sitten

Kaveriseuraa

Nainen, 52 vuotta, Uusimaa

Uutta kaveriseuraa naisista ja miehistä vaikkapa konsertteihin, teatteriin tai pienelle matkalle, sitten joskus kun tämä koronatilanne on muuttunut ja jäänyt historiaan. Olen työssäkäyvä, liikuntaa harrastava, luonnossa ja maalla viihtyvä.
Ja totta kai myös ulkoilu, lenkkeily, patikointi voi olla mukavampaa hyvän kaverin kanssa.
Koronatilanteessa myös kirjoittelu ( meilitse) on yksi vaihtoehto, ainakin siinä voi vaihtaa ajatuksia suuntaan ja toiseen.
Voit vastailla vaikkapa suoraan seuraavaan sähköpostiin
[email protected]

Viestejä odotellen!

2 päivää sitten

Pitkäaikainen ystävä hakusessa!

Nainen, 26 vuotta, Kirkkonummi, Uusimaa

Hei,

Hakusessa pitkäaikainen sydänystävä jonka kanssa voisi jakaa maan ja taivaan väliltä asioita. Käydä puistoilemassa, kahvilla tai ihan vaan oleskella yms.

Tällä hetkellä olen hoitovapaalla esikoisen kanssa ja toista lasta odotetaan saapuvaksi 5/2021.
Olen huumorintajuinen, empaattinen, helposti lähestyttävä.
Aluksi hieman ujo,mutta tutustuessa juttua riittää 😀 Mun seurassa voit olla oma itsesi!

Ota yhteyttä,jos kiinnostaa tutustua!

2 päivää sitten

uusia ystäviä

Muu sukupuoli, 22 vuotta, Uusimaa

Moikka
Olen 22-vuotias korkeakoulun opiskelija ja olisi kiva saada ystäviä, kun viime vuosi oli aika huonoa aikaa aika monelle. Vapaa aikani menee enimmäkseen yksin pelailuihin tai nukkumiseen. Olisi kiva saada juttelu seuraa tai peliseuraa, ja ei haittaa vaikka et asuisikaan lähellä. Olen hyvin ystävällinen ja ymmärtäväinen niin pystyn keskustelemaan melkeimpä kaikesta. Sukupuolella ei ole väliä ja ikä olisi kiva jos olisit alle 30-vuotias. Laita viestiä jos kiinostaa tulla juttelemaan tai pelailemaan ja mistä sitä tietää jos meistä tuleekin hyviä ystäviä.
Minut saa kiinni parhaiten discordissa nimellä minttu#9448, mutta ei se haittaa jos laitat s-postia.

3 päivää sitten

Moikka!

Nainen, 28 vuotta, Espoo, Uusimaa

Moi!

28-vuotias Espoolainen etsii uusia kavereita/ystäviä.

Iällä, sukupuolella, paikkakunnalla ei väliä.

Tykkään käydä kahviloissa ja vaikka kävelyillä. Myös kahvittelut jommankumman luona käy :)

Olen kiinnostunut fantasiasta, pelailusta, sarjojen katsomisesta, henkevistä keskusteluista ja monesta muusta.

Olen aluksi ujo, mutta kun rohkaistun niin juttua riittää. Olen myös hyvä kuuntelija ja olkapää. Olen lojaali myös. (Ja toistan joskus itseäni 😅).

Rohkeasti vaan yv:tä tulemaan 😊

Ps. Myös kaveriporukka käy! 😺

3 päivää sitten

Ystävä/tyttöporukka haussa!

Nainen, 34 vuotta, Espoo, Uusimaa

Moikka moi mä olen 34v neitonen ja asun espoossa, alunperin kotoisin itäsuomesta. Olen parisuhteessa ja vielä lapseton. Arki pyörii paljon vuoro työn ja liikunnan parissa. Rehellisesti sanottuna välillä tuntuu todella yksinäiselle, et onko tää elämä vaan tätä oravanpyörää. Toisaalta tavoitteenani on menestyä eri osa aluilla, eli olen myös aika kunnianhimoinen siitä mitä teen. Puuttuu hyviä ystäviä jotka oikeasti jaksaisi pitää yhteyttä sekä vaihtaa kuulumisia, Iloja sekä suruja, useammin kun kerran puoleen vuoteen. Se tunne kun joku soittaa vaan kun tarvii bilekaveria. Ehkä on ollut vaan vääriä ihmisiä lähipiirissä. Ystäviä on valitettavasti tippunut matkan varrelta syystä sun toisesta ja se on aika surullista tässä iässä. Se siitä surkuttelusta 😊 mutta jos samoja fiiliksiä, niin ehkä ymmärrät. Mä olen tälläinen sosiaalinen ja pirteä tyyppi, enkä hirveästi ujostele. Mussa on introverttikin puoli, eli ei ole ongelmaa olla hetken omissa ajatuksissa, latautua ja tuijotella vaikka seinää. Nautin kumminkin hyvistä keskusteluista, nauramisesta ja tyttöjen jutuista. Rakkain ja pitkäaikainen harrastukseni on kuntosali jumppailut, olisko susta vaikka treeni kaveriksi? Muutenkin kiinnostaa hyvinvointi, kauneus ja terveys jutut. Leffa ja viini/sushi illat, eri tapahtumat, mökkeily, kahvittelut, bailaus, treenaaminen ja ihan vaan hengailu jne. . Mut saa mukaan moneen kivaan. Koirat ja eläimet on myös lähellä sydäntä. Mukava jos olisit lähiseudulta, ja ehkä suurinpiirtein samaa ikäluokkaa. Jos klikkas yhtään ni pistäppä messagea.

3 päivää sitten

Heippa 😊

Nainen, 28 vuotta, Hyvinkää, Uusimaa

Olen reilu vuosi sitten Hyvinkäälle muuttanut parisuhteen perässä toisesta kaupungista, jossa asunut koko ikäni. Luonnollisesti siis miltei kaikki sosiaaliset suhteeni jäivät kotikaupunkiini. Korona aika on rajoittanut uusien kaverisuhteiden syntymistä tänne Hyvinkäälle/lähiseuduille syystä että on tullut liiaksikin vietettyä aikaa vaan kotona.

Odotan esikoistani avopuolisoni kanssa kesällä syntyväksi. Minulla ei ole väliä oletko itse perheellinen vai et, toki vauva vuotena vauva on vahva yhdistävä tekijä ja näin myös lapsi saisi sosiaalisia suhteita 😊

Luonteeni on rauhallinen ja hillitty. Pidän itseäni positiivisena realistina. Mielenkiinnon kohteita arjen pienien ilojen löytäminen, kahvi, hyvä ruoka, visuaalisuus, käsityöt, luonto, liikkuminen, kauneudenhoito ja siihen liittyvät asiat, sisustus, koirani, myös viini ja laajasti kaikki ihmisen hyvinvointiin liittyvät asiat. Töissä sosiaalialalla.
Sukupuolellasi yms. ei ole merkitystä vaan etsin ystäviä, keiden kanssa koen jollain lailla samanhenkisyyttä - toisaalta olen myös sitä mieltä, että vastakohdat täydentävät toisiaan ja erilaiset ihmiset ympärillä ovat rikkaus.

Koska haluan, että yhteydenotot minuun ovat rehellisiä ja luotettavia sekä saan kasvot keskustelukumppanille, pyydän liittämään viestiisi oman somekanavasi/nimesi millä sinut löytää jostain sosiaalisesta mediasta.

3 päivää sitten

Uusia ystäviä

Nainen, 28 vuotta, Hyvinkää, Uusimaa

Heips! Hakusessa olisi suunnilleen saman ikäisiä ja saman henkisiä ystäviä Hyvinkäältä. Voit olla muualtakin, jos meillä vaikuttaa olevan paljon yhteistä. :)

Olen kotihiiri, sosiaalinen introvertti ja teehifistelijä, jonka sydäntä lähellä on synkiöestetiikka. Jaan kotini rakkaan avomieheni kanssa ja haaveillaan ehkä joskus hankkivamme jokin pörheä lemmikki.

Harrastan piirtämistä sekä maalausta ja tykkään askarrella ja tehdä käsitöitä - kaikenlaista joulukorteista puun polttokolvaukseen asti. Muita innostukseni kohteita ovat mm. sisustus, piha, gluteeniton leivonta, kosmetiikka ja jooga. Sarjoja ja leffoja katson enimmäkseen fantasia-, scifi- ja kauhuakselilta, mutta myös jotain hömppää. Parhaillaan Netflixissä pyörii mm. Timeless ja Cobra Kai.

Viihdyn kahviloissa, ravintoloissa, kirppareilla, kaupoilla ja kävelyillä. Kuppilat eivät kuulu vahvuuksiini, mutta niihinkin saatan joskus lähteä mukaan piipahtamaan.

Kiinnostuitko? Nakkaa yv niin katsotaan, tulisiko meistä kavereita :)

Huom: Jos toivot löytäväsi ystävien sijaan puolison tai jotain säätöä, niin ethän ota yhteyttä minuun. Epärelevanteista yhteydenotoista tulee lähinnä paha mieli, kun ihan tosissaan etsii itse kavereita.

3 päivää sitten

Sydänystävä edelleen hakusessa! 😊

Mies, 27 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Moikka! Täällä olisi Vantaalainen miehen alku, vailla ystäviä, niitä todellisia ystäviä, joita nähdä ja joiden kanssa vaihtaa kuulumisia, joille olla tarvittaessa se tukitolppa ja olkapää, välimatka ei ole minulle ongelma. Ammatiltani olen rekkakuski.

Olen aluksi todella tönkkö ja puhun ehkä vähän, mut se johtuu ujoudestani. Kertokaa itsestänne jotain, niin voin keskustella paremmin, oon melko huono kysymään mitään.

Elämäni on ollut aika "brutaalia", yksinäisyyden suhteen. En myöskään viihdy porukassa, koska luonteestani johtuen, jään muiden varjoon aina. Olen siis todella kiltti, ehkä liiankin kiltti välillä.

Masennusta on ja lääkitys siihen, mutta juttelu ihmisten kanssa auttaisi vielä enemmän. Vantaalla asustelen, kimppakämpässä.

Laitelkaa rohkeasti viestiä, olen tosi avoin ihminen, joten kanssani voi jutella mistä vaan, kysyäkin voi mitä vain. Ennen olen tullut naisten kanssa paremmin toimeen, miehetkin voi toki laitella viestiä. Äskettäin eronnut pitkästä suhteesta ja nyt täytyy aloittaa uusi alku.

Ulkonäölläsi, parisuhde-statuksellasi tai iälläsi ei ole minulle merkitystä. 😊

Harrastuksia ei ihmeemmin oo. ☺️

Musiikki, autot/autoilu, videopelit (pc-pelaaminen lähinnä ja nyt kovassa käytössä Smite), uusien paikkojen näkeminen, eläimet (erityisesti kissat) ja syvälliset keskustelut lähellä sydäntä.

Laittakaa ihmeessä viestiä ja kertokaa jotain itsestänne! Käydään vaikka kahvilla ja tutustutaan. 😊 Minulle käy jutella whatsappissa tai muussa sellaisessa.

PS. Minä en aina jaksaisi olla se joka lähettää viestin ekana tai aloittaa keskustelut, huomaan monien hyvien alkujen loppuneen siihen. 😒

Olen viisi vuotta käyttänyt sivustoa aktiivisesti, eikä vieläkään ole löytynyt kunnon ystävää. 😒

3 päivää sitten

Kaveria

Mies, 45 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Haen mahdollisuutta tutustua toiseen mieheen ystävänä. Harrastan kuntoilua, ja matkustelua kun on mahdollista. Lisäksi luonto, eläimet, toisen kunnioittaminen, kaiken merkityksen pohtiminen kuvaavat tätä rauhallista kaveria. Olen 176cm mukavannäköinen mies. Minulle on tapahtunut se perinteinen: ystävyyssuhteita on päättynyt erinäisistä elämäntilanteista johtuen. Kaipaan miehen seuraa ja ajattelumaailmaa, ja ilo olisi jokin yhteinen uusi harrastus tai vai kävelyt ajatustenvaihdolla. Laita viestiä.

Sivu
Takaisin ylös