Ilmoitukset alueelta Uusimaa (1082 kpl)

 - 
 
eilen

Ystäviä hakusessa 🌼

Nainen, 19 vuotta, Uusimaa

Heips! Oon 19-vuotias nainen Uusimaalta. Nykyään näen omia kavereitani hyvin harvoin, sekä vietän harmillisen paljon aikaa yksin.. Kaipailisin siis läheisiä ystäviä ketä tavata face to face, sekä viettää aikaa yhdessä vaikkapa coneissa, tai muissa tapahtumissa. Toivon että yhteydenpito olisi molemminpuolista ja aitoa, sekä kumpikin voisi jakaa omia murheitaan tarpeen tullen. Myös nettikaverit ovat tervetulleita. :^)

Etsin mielelläni naispuolisia, ja suht. samanikäisiä kavereita. Paikkakunnalla ei ole niin väliä, plussaa tietenkin jos asut Etelä-suomessa !

Aluksi saatan olla todella ujo ja hiljainen, mutta ajan myötä muutun rennoksi. Alkoholia tulee hyvin harvoin otettua, enkä pahemmin välitä bileistä tai baareissa istumisesta. En kumminkaan tuomitse ketään, ja arvostan että uskaltaa olla oma itsensä.

Harrastuksiin kuuluu mm. taidejutut, valokuvaaminen, musiikin kuuntelu (k-pop), cosplay, pelaaminen, ja coneissa pyöriminen.

Jos yhtään kiinnostaa tutustua, laita viestillä discord tagi / ig / tai joku some, jotta voidaan jutella enemmän !

eilen

Uusia ystäviä?

Mies, 28 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Olen 28-vuotias miespuolinen yliopisto-opiskelija Helsingistä. Perusluonteeltani olen yleisesti ottaen rauhallinen, ystävällinen, huumorintajuinen ja joissakin asioissa ehkä hieman tyttömäinenkin. Varsinkin aluksi olen todennäköisesti myös ujo. Tulen kuitenkin yleensä toimeen hyvinkin eri-ikäisten ihmisten kanssa, joskin minua on luultu melko usein noin viidestä kymmeneen vuotta nuoremmaksi kuin mitä oikeasti olen.

Itse tykkään kulkea luonnossa sekä ulkoilla muutenkin. Luonnossa liikkumisen lisäksi eri luonnontieteet kuuluvat myös omiin kiinnostuksen kohteisiini. Alkoholia en käytä lähes ollenkaan, enkä polta tupakkaa. Vapaa-ajallani kuuntelen myös aika paljon musiikkia sekä kokkailen tai leivon silloin tällöin jotakin suolaista tai makeaa. Lisäksi olen ollut useaan kertaan isosena sekä avustajana oman kotialueeni seurakunnan rippikoululeireillä.

Vaikka tunnen moniakin ihmisiä, niin tällä hetkellä minulla ei ole juuri ketään sellaista kaveria, jonka kanssa olla ja viettää aikaa useammin kuin kerran vuodessa. Muun muassa useimmat peruskoulu- ja lukioaikaiset kaverini ovat jatkaneet kukin omiin suuntiinsa. Täten joudunkin viettämään useimmat viikonloput ja loma-ajat nykyisin yleensä yksikseni tai sitten olemalla vanhempieni kanssa.

Etsisin itselleni siis sellaista kaveria, jonka kanssa voisi nähdä, viettää aikaa ja tehdä jotain yhdessä. Listasin avainsanoihin muutamia asioita, joista pidän, mutta sinun ei tarvitse pitää kaikista samoista asioista. Toki tutustuminen voi olla helpompaa, mikäli löytyy edes joitain yhteisiä kiinnostuksen kohteita.

Toivoisin mieluusti naispuolista kaveria, joka olisi iältään vaikkapa jostain 17–27 vuoden väliltä. Aluksi voitaisiin vaikka kirjoitella sähköpostitse ja katsoa sitten, mitä sen jälkeen. Toivoisin kuitenkin, ettei yhteydenpito jäisi vain yhteen tai muutamaan sähköpostiviestiin.

Mikäli ilmoitukseni herätti kiinnostusta ja haluaisit tutustua paremmin, niin laita vain viestiä tulemaan!

eilen

Moi

Mies, 19 vuotta, Espoo, Uusimaa

Etsin uusia kavereita, mutta en nettikavereita. Haluisin läheisiä kaverisuhteita. Harrastan musiikin soittoa. Olen vegaani. Yritän olla minimalisti. En juo.

eilen

Terve

Mies, 20 vuotta, Uusimaa

Terve, olen 20-vuotias homomies joka etsii uusia frendejä. Oon yksinäinen, ja elämä on liian lyhyt tuhlattavaks turhaan joten etinkin tosiystäviä, luotettavia, ymmärtäväisiä, joiden kanssa voisin nähdä maailman kauniimpana paikkana elää sekä joiden kanssa voin puhuu kaikesta taivaan ja maan välillä, jakaa ilot ja surut, pelailla yhdessä, kattoa leffoja ja sarjoja, kokata yhessä, käydä safkalla, kaffella, kaupoil, kävelyllä, matkoilla, ylipäätään hengaa yms. Oon empaattinen, ambivertti ja uskovainen hindu. Ittee kiinnostaa mm. historia, filosofia, meditointi, buddhalaisuus, hindulaisuus, pakanuus, mytologiat, New Age, Japani, Kiina, Intia, anime, pelit, sarjat, leffat, fantasia ja scifi, eläimet, kulttuuri, luonto, uinti, jousiammunta, taide, kirjallisuus, musiikki, tähtitiede, lääketiede, pianonsoitto, kirjastot, käsityöt, museot, teatteri, ooppera, messut, ratsastus, kielet, miniatyyrit, kortit, huvipuistot, sirkus, kirpparit, ruoanlaitto jne. En juo enkä polta ja olen kasvissyöjä. Itselläni asperger ja ADHD ja on masennusta ja ahdistusta, oon koulukiusattu ja oon totaalisesti menettäny uskoni ihmisiin ja maailma on sairas, mutta yritän silti löytää oikeita frendejä. On niin vaikeaa löytää oikeanlaisia samanhenkisiä ihmisiä, kuin neulaa heinäsuovasta etsis. Toivon, että löytäisin täältä ehkä jonkun, jonka kanssa tulis hyvin juttuun. Saatan vastata hitaasti, sillä opiskelut ja ahdistus vie omaa aikaansa. Elämänmuodollasi ei ole väliä, eli jos kiinnostaa, niin laita viestii, voit myös kertoo Discord jne nimes, jotta ois helpopi jutella.

eilen

Uusia tuttavuuksia!

Mies, 24 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Heippa!
Olen Vantaalle viime joulukuussa muuttanut mies. Kesällä mittariin tulee 25vuotta, tuntuu että pikkuhiljaa kaverit ovat kaikonneet, tai nähdään vain harvemmin. Siispä ois kiva tutustua uusiin ihmisiin pääkaupunki seudulta, ois aivan huippua saada matkustelu seuraa.
En hirveästi ole päässyt matkustelemaan aikuisiällä seuran puutteen vuoksi. Myös kaiken laiseen muuhun oleskeluun/hengailuun ois kiva saada seuraa. Extempore jutut kivoja!
Laita viestiä niin tutustutaan!

eilen

Ulkoiluseuraa, kahville - olen koiran kanssa liikkeelllä

Nainen, 46 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Hei!
Olen 46-vuotias nainen Helsingistä, kantakaupungista. Työni vuoksi päiväni ovat vapaat ja tykkään käydä lenkeillä ja mm. museoissa ja näyttelyissä päiväsaikaan. Lenkeillä mukana kulkee koira, samoin joskus esimerkiksi kahviloissa.

Etsin seuraa ulkoilusta pitävistä ihmisistä, ja sellaisista jotka myös päiväsaikaan voisivat joskus tavata vaikka näyttelyssä piipahtamalla.
Sukupuolella eikä iällä ole niin väliä, tärkeintä on kuitenkin yhteiset puheenaiheet - itse olen kiinnostunut elokuvista, pelaamisesta, maailman parantamisesta ja matkailusta.

Tykkään pyöriä myös kirppareilla ja Fidan liikkeissä, koluan joskus rantoja järviruokoja keräillen ja haaveena on kesällä liikkua pyörällä koira kyydissä ympäri Helsinkiä.

Jos tuntuu että haluaisit liittyä lenkeille seuraan (vaikka Töölönlahden ympäri tai päiväksi Nuuksioon) tai käydä jossain näyttelyssä, niin laita rohkeasti viestiä!

eilen

Kavereita haussa harrastuksiin 🎤🎥🏒🥅🎾🏸🎫🖼🎳🍸

Nainen, 51 vuotta, Uusimaa

Hei kaikille! Olen 51v hyvän huumorintajun omaava,sosiaalinen,liikunnallinen ja lapseton sinkku nainen.

Haussa on uusia kavereita 51-55v liikunta harrastuksiin tai erilaisiin menoihin esim. teatteri,ooppera,matkat ja taidenäyttely.Olen kiinnostunut myös sinun kiinnostuksen kohteista.Tutustun mielelläni sinuun face to face🤗

eilen

Ujolle ja komealle miehelle seuraa?

Mies, 25 vuotta, Lohja, Uusimaa

Löytyiskö tätä kautta yksinäiselle 25v sinkkumiehelle samantyyppistä naisseuraa?

Muihin ihmisiin tutustuminen on ollut haaste ja olen siis suurimman osan elämästä ollut yksin. Sen takia sosiaaliset taidot on jokseenkin päässy ruostumaan. Ideana olis löytää joko samassa tilanteessa olevaa tai vähintäänkin muuten vaan ymmärtäväistä/suvaitsevaista seuraa ensin viestittelyyn, peliseuraksi ja myöhemmin mahdollisesti tapailemaan sillon tällöin eri aktiviteettien parissa. Oleellista olis että kumpikin pystyisi olemaan oma itsensä :)

Kerron itsestäni sen verran että olen luonteeltani mukava, luotettava, avoin, ehkä joskus hauskaki ja tietyssä mielessä aika herkkä persoona. Kevyenä varoituksena kuitenkin etten ole pohjimmiltani mikään maailman puheliain tyyppi eli siis olen aika hiljanen ja se saattaa häiritä monia, siksi etsinkin tätä kautta sopivaa seuraa. Isot plussat saa jos olisit kiinnostunut peleistä (lähinnä PC) TAI löytyisi intoa lähteä urheilemaan jonkun lajin pariin.

Täsmennän että ihan rennolta kaveripohjalta saa tulla tutustumaan mutta saa siitä kehittyä jotain enemmänkin, en sulje sitä pois :)

Sähköposti: [email protected]

eilen

Heippa 😊

Mies, 30 vuotta, Espoo, Uusimaa

Moikka. ☺️

Olen 30 vuotias mies Espoosta, etsin uusia ystäviä.

Olen erittäin hyväsydäminen ja tosi kiltti.
Minä olen vähäsen ujo, mutta kun tutustun, niin ujous häviää.

Pidän paljon uimisesta, saunomisesta, kokkailusta, animesta, Japanista, matkustamusesta ja paljon muusta.

Jos kiinnostuit ota yhteyttä. :)

Puh: 0440137061
Line app: 0440137061
Telegram: @kawaiifurry89

eilen

Etsin Kavereita

Mies, 20 vuotta, Kerava, Uusimaa

Terve! Täällä 20-vuotias mies Keravalta

Etsin Kaveria tai Kaveriporukkaa, jonka kanssa vois esimerkiksi käydä leffassa, baarissa tai matkustella. Tehdä sellaisia juttuja mitä 20-vuotiaat normaalisti tekee. Sukupuolella ei ole väliä.

snapchat: karva_naama20 tulkaa juttelee

eilen

Ystävyyttä etsimässä!

Nainen, 31 vuotta, Uusimaa

Haluisin tutustua uusiin, mukaviin tyyppeihin! En aseta kriteerejä, kuhan olet samassa tilanteessa kuin minä ja olet valmis tututustumaan!
Asustelen pkseudulla, ikää on 31v, avoliitossa. Ei lapsia mutta koirakuume on kova.

Tykkäyksen kohteita mm: kesä, mökkeily, tatskat, musta huumori, musiikki, luonto, keikat, shoppailu, illanistujaiset, joulu, eläimet, lenkkeily, road tripit.

Luonteeltani olen avoin, ystävällinen, luotettava, hauska ja kova puhumaan. Sanon asiat suoraan ja seison sanojeni takana, en siedä selän takana jauhamista tai selkään puukottamista. Ne kuuluu teineille.

Mikäli löytyi yhteisiä mielenkiinnon kohteita ni olis kiva jos laittaisit mulle viestiä. Kirjoittelemisiin!

2 päivää sitten

✔ luepas tämä

Mies, 34 vuotta, Uusimaa

Morjesta!

Siltä varalta, että täällä on joku toinenkin mies vailla hyvää kaveria, ajattelin laitella tänne ilmoitusta. Monella tuntuu noin 30+:na muuttuneen kaverikuviot ja samanlainen tilanne täälläkin suunnalle. Paikka ois siksi auki hyvälle, huumorintajuiselle tyypille.

Olen itse kolmenkympin alkupäässä oleva mies. Väittäisin, että ihan järkevä ja helposti lähestyttävä tapaus. Mitään erikoisempia harrastuksia ei ole, lueskelen ja tykkään käydä ihan vain kepeillä kävelylenkeillä. Kesällä tulee myös mökkeiltyä ja hyvä fillarikin löytyy varastosta, jos taas innostuisi pyöräilystä.

Tykkään pitää arjessa yhteyttä (vaikka whatsapp tms) ja toki kaffelle, syömään tms. saa aina seuraksi. Tai voi vain istua iltaa jomman kumman luona ja katsella telkkaria, ei se sen kummempaa aina vaadi.

Laitahan kirjoitellen, niin päästään vaikka sinne kahville.

2 päivää sitten

Hei!

Nainen, 24 vuotta, Porvoo, Uusimaa

Etsin uusia ystäviä Porvoosta. Olen tosi ujo minkä takia minulla on vaikeaa saada ystäviä. Tykkään liikunnasta ja terveellisestä elämäntapoista, mutta toki on jaksoja milloin ei jaksa pitää niin hyvää huolta itsestään kuin haluaisi. Muuten tykkään luovista asioista kuten taide ja musiikki. En juo alkoholia. Opiskelen myyntiä ja visuaalista markkinointia Haaga-Helia Porvoon Campuksessa.
Etsin kaikenlaisia ystäviä kunhan olet kiltti, vastuullinen ja kohtelet ihmisiä hyvin. Haaveilen aidosta yhteydestä, sellainen missä molemmat oikeasti välittäisi toisistaan ja olisi tukena hyvinä ja huonoina aikoina.

2 päivää sitten

Tervehdys neidot!

Mies, 51 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Heissan! Olen tervehenkinen, 51-vuotias mies Kanta-Helsingistä. Luonnehtisin itseäni hauskaksi, huumorintajuiseksi sekä määrätietoiseksi ja oikeudenmukaiseksi isännäksi. Maatilaa ei ole mutta olen kotini isäntä:). Olen asunut Helsingin seudulla noin 32 vuotta. Saavuin tänne, tottahan toki neidon perässä aikanaan, mutta nyt asustelen yksin. Minulla on 29-vuotias poika, joka asustelee myös PK-seudulla. Työskentelen asiakaspalvelutehtävissä täällä Helsingissä.

Rakastan tässä maailmassa vain poikaani ja jääkiekkoa, neidoista ja urheilusta pidän myöskin:). Nautin kulkea luonnossa ja myös lenkkeilen siellä lähes päivittäin ja käyn myös lisäksi kuntosalilla. Se miksi olen täällä niin etsin mukavaa, elämäniloista, sensuellia ja hauskaa leidiä, jolla jalat tukevasti maassa ja pää pilvissä. Kirjoittele minulle, jos uskot että meillä olisi jotain yhteistä, kenties!! Terkuin Vesku

2 päivää sitten

Moi!

Mies, 21 vuotta, Uusimaa

Löytyiskö täältä hengailuseuraa vaikka baariin, kahville, chillailuun tms? iällä tai sukupuolel ei välii :)

Snäpis tai whatsapis voidaa jutella lisää!

2 päivää sitten

tutustutaanko?!

Nainen, 36 vuotta, Espoo, Uusimaa

Moikka!

Kaipailisin elämääni uusia tuttavuukisia. Tykkään eläimistä, kesästä, syksystä, tatuoinneista, bujoilusta, neulomisesta ja sisustamisesta sekä paljon muusta:)

Harrastan lukemista, bujoilua, luonnossa liikkumisesta.

Luonteeltani olen; luotettava, rehellinen, avoin, ystävällinen, hyväsydäminen ja hyvä kuuntelija.

Tykkään käydä kiertelemässä kirpputoreja ja kirjastoissa tykkään myös käydä. Olisi kiva löytää samanhenkinen ystävä. Hyväksythän ihmiset sellaisina, kun he ovat ja pidät erilaisuutta rikkautena:)

Päivät vietän kissan kanssa, leffoja tykkään katsella, kotitöitä tehdä. Mt-ongelmien takia olen kotona. Hoidot ovat vasta alkaneet, niin en ole heti menossa töihin, jos tämä on ongelma ystävyydelle, niin ohita ilmoitukseni. Jos taas kolahti, niin laita ihmeessä viestiä. :)

2 päivää sitten

Etsin ystävää, joka välittää, kuuntelee ja ei ole pinnallinen

Mies, 37 vuotta, Hyvinkää, Uusimaa

Hei! Olen 37v asioita pohdiskeleva surullinen muusikko. Rakastan monia taiteen lajeja ja viihdyn syntikoiden ääressä ja luontopoluilla. Minun paras ystäväni on ystävällinen lapinkoira, jonka kanssa lenkkeilen lähimetsissä. Minulla ei ole muita ystäviä eikä juuri mitään sisältöä elämässä. En kaipaa lottovoittoja vaan ystävää joka kuuntelee ja välittää ja jolle minä voisin olla hyvä ihminen. Olen ollut aina kiltti ja mukava, mutta ystäviä ei ole. Tuntuu että vuodet kuluvat ja haihtuvat ilmaan. Jos haluat tutustua tähän rikkinäiseen ja herkkään sieluun, ota yhteyttä, En halua viestejä miehiltä.

3 päivää sitten

Rakkaus ❤️katsoo sydämmen ❤️ ei ulkonäköön ❤️

Mies, 29 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Hei! :)

Olen Antti 29v asun tällä hetkellä helsinki , mutta sukulaisia asuu ympäri suomea niin mahdollisuus matkustaa ympäri suomea :) Opiskelen päihde ja mielenterveystyötä , mun luonne on: Sosiaalinen, syvällisiä puhuva ja kohtaan ihmisen ihmisenä. Harrastukset: Penkkiurheilu , Elokuvat , Teatteri , Laskettelu.

Jos heräsi mielenkiinto niin minulla on whatsapp 0451778303

3 päivää sitten

Aitoja ystäviä etsimässä!😊

Nainen, 19 vuotta, Järvenpää, Uusimaa

Moi! Olen 19-vuotias nainen Järvenpäästä. Vantaalta olen kotoisin ja muutin Järvenpäähän poikaystävän kanssa. Olen luonteeltani suorapuheinen ja kiltti. Tykkään tanssia joten olisi kiva saada jotain bileseuraa ja mennä jonnekkin yökerhoon lasilliselle.
Etsin uusia ystäviä jotka ovat empaattisia, osaavat kuunnella ja ovat rehellisiä. Ota vaan rohkeesti yhteyttä minuun!😊

Sivu
Takaisin ylös