Ilmoitukset alueelta Uusimaa

 - 
 
eilen

Ystäviä etsimässä👀🎅🎄🎄🎄

Nainen, 50 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Hei, Olen 50v sporttinen sinkku nainen Helsingistä🏋️‍♀️🚴‍♂️🏊‍♀️Huumorintajuinen ja sosiaalinen🤣Harrastan lenkkeilyä,uintia,pyöräilyä,kuntosalia, ja teatteritoimintaa🤡Tennistä ja sulkapalloa tykkään pelata🎾🏸Kartingia harrastan myös🏁🏎Etsin ystäviä harrastusten pariin,leffaan,konserttiin,lätkämatsiin tai risteilylle🎥🎸🏒🛳💃Jos kiinnostaa,laita viestiä tulemaan ja
kerro itsestäsi lisää 📲

eilen

juttuseuraa

Mies, 30 vuotta, Helsinki, Uusimaa

moi.
ois kiva löytää uutta juttuseuraa. snäppiin tai kikkiin esim.
tai sit joku jonka kaa hengata, mennä museoihin, klubittamaan tai jotai muuta kivaa.
laita viestiä nii jutellaa lisää!

2 päivää sitten

Espoolaiset?

Nainen, 30 vuotta, Uusimaa

Moikka!

Hakusessa olis ystävä/ystäviä/kaveriporukka. Olis ihana tutustua muihin samassa tilanteessa oleviin ihmisiin ja katsoa klikkaako niin paljon että ystävystyttäis!

Tykkään musiikista, illanistujaisista, shoppailusta, kahvitteluista ja mökkeilystä. Näin syksyn tullen on kiva käydä lenkillä metsässä ja luonnossa muutenkin. Bilehile kausi on menny jo vuosia sitten :) Asun avoliitossa ja oishan se kiva jos itselläsi olisi suht sama elämäntilanne.

Luonteeltani oon puhelias, ystävällinen, huumorintajuinen, kaikkien kanssa toimeen tuleva, nauravainen ja ystävänä lojaali sekä luotettava.

Elämässä tosiaan on sattunut ja tapahtunut ja ihana ois saada uusia tuulia, laita rohkeasti viestiä niin katsellaan :)

2 päivää sitten

Moi

Nainen, 38 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Hei
Etsin kirjeen vaihtoystäviä samoin sähköposti ystäviä 30-40 vuotiaita.
Minä olen 38 vuotias tyttö nainen. Asun Vantaalla. Minulla on
Poikaystävä ja kaksi gerbiiliä tyttöjä.
Minulla on kaksi veljeä. Isoveli ja pikku veli.
Minä harrastan pianon soittoa, musiikin kuuntelu, elokuvat
Uinti kauan sitten harrastin judoa keilaus, tykkään myös
Tosi paljon kissoista joten toivon että sinulla olisi
Kissa tykkään vähän lapsista. Minä etsin luottettavaa
Rehellistä huumorintajuista ja musikaalinen ja eläinrakas ja
Lapsi rakas kirjeenvaihto ystävä ja sähköposti ystäviä
Lähetä kuvasi kirjeen mukana
Terveisin Annika peltonen
Laurintie 28
01420 Vantaa

2 päivää sitten

Uusia ystäviä Pk-seudulta 😁

Mies, 22 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Morjens! 😀 Oon 22- vuotias nuorimies Stadist, etsin uusia kavereita/ystäviä joiden kanssa viettää aikaa ja vaihtaa kuulumisia aina silloin tällöin. Yksinäinen en väitä olevani, mutta kyllä sitä kaipaa kaverita joiden kanssa tekis muuta kun bilettää. Huumorintajua löytyy ja joskus sanotaan että oon ihan hauskaki vaikka aina omille vitseilleni nauran :-D Luonteeltani oon aika extempore ihminen ja mikäli suunitelma kuulosta hyvältä niin menossa mukana! Haluaisin aloittaa jonkun harrastuksen vaikka kuntosali joka on ollut To do listallani jo lähes vuoden, mutta ideoita kehiin niin mietitään. Arkipäivät menevät töissä, mutta aikaa kyllä riittäisi vaikka aina silloin tällöin juoda kahvit jossain.
Minusta saa iha mukavaa seuraa ja mielelläni aina auttamishaluinen. Mikäli jonkilainen kiinnostusta herätin sinussa laitathan minulle viestiä 😀

2 päivää sitten

Hei muut nuoret naiset!

Nainen, 22 vuotta, Kirkkonummi, Uusimaa

Tiedän, ettei tämä ole deittiseuran hakuun tarkoitettu. Haluan silti yrittää, jos tätä kautta löytäisin kaltaistani seuraa. Pidän siis naisista ja haluaisin tutustua muihin nuoriin naisiin, jotka myös ovat kiinnostuneita samasta sukupuolesta. Toivoisin sinun olevan Uudeltamaalta ja vähintään täysi-ikäinen. Lähtisin mielelläni kanssasi kahvikupin tai viinilasillisen ääreen tutustumaan. :)

Olen avoin, rehellinen ja puhelias. Kanssani tulet varmasti juttuun, mikäli yhtään meillä on samoja mielenkiinnon kohteita. :)

Ota selvää ja laita rohkeasti viestiä!

2 päivää sitten

Hakusessa ystäviä☺️

Mies, 20 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Moikka! Olen juuri 20v täyttänyt nuori mies. Etsin uusia kavereita kenen kanssa vaihtaa kuulumisia ja viettää aikaa. Oon kaikkien kanssa toimeentuleva, alkuun hieman ujo. Luonteeltani olen rauhallinen, iloinen, positiivinen, luotettava, ihminen. Eli tosi rento😀 Tykkään oikeastaan tehdä mitä vaan ja perus oleminenkin on kivaa. Tupakkaa ja nuuskaa en käytä. Alkoholia harvoin. Jos tuntuu että voitaisiin tutustua niin laita viestiä ja kerro vähän itsestäsi. Mieluiten sellaiset yhteyden otot joita oikeasti kiinnostaisi tutustua ja eikä asuisi kauhean kaukana. En etsi internet kaveria☺️.

2 päivää sitten

Muita yksinäisiä ujoja/hiljaisia kohtalotovereita?

Mies, 24 vuotta, Lohja, Uusimaa

Täällä olis siis aika yksinäinen 24-vuotias mies Lohjalta etsimässä samantyyppistä seuraa, mieluiten naisesta. Olen luonteeltani mukava, rauhallinen, luotettava ja satunnaisesti hauska mutta aika hiljainen ja ujo tietyissä tilanteissa (ujous näkyy oikeestaan enemmän ryhmissä, ei niinkään kahden). Pientä sosiaalisten tilanteiden pelkoa on tullut pitkän eristäytymisen seurauksena. Tuntuu että paljon on jäänyt elämästä koettua niin olisi kiva löytää samanlaista seuraa jonka kanssa voi olla oma ittensä eikä ja sietäisi niitä hiljaisiakin hetkiä. Vaikka nautinkin myös paljon yksinolosta en kuitenkaan haluaisi viettää loppuelämää kokonaan omissa oloissa. Vapaa ajalla pelit ovat suurena intohimona ja lähinnä PC:llä tulee pelailtua sitä sun tätä. Koneella istumisen vastapainoksi olisi kiva saada seuraa eri urheilulajeihin eli otan haasteita vastaan. Katson myös jonkin verran animesarjoja (action) vaikka en suurin otaku olekkaan. Leipominen on myös mukavaa varsinkin silloin kun saa aikaan jotain syöntikelpoista.

3 päivää sitten

Moi.

Mies, 35 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Etitään uusia kavereita.
Jakamaan huolia ja murheita, tai syvällisiä juttuja keskustelee omasta olemisesta ja elämästä.
Tai Seuraks johki joka vois olla kivaa, jotain vois keksiä, jotain mukavuusalueen ulkopuolelle menoa se kuitenkin enimmäkseen ois sit?
jotain sosiaalisia tilanteita. pienes tai isommas mittakaavas.. tai kahvi tai pubi seuraa...ihan mitä vaan mikä tuntuu hyvältä!
Tai vaikka jos löytyis hyvä wingman yökerhoon?

3 päivää sitten

Tosiystävä pk-seudulta

Nainen, 36 vuotta, Espoo, Uusimaa

Olen 36-vuotias alunperin pohjoisesta kotoisin tällä hetkellä Espoossa asusteleva lapseton sinkkunainen. Etsin luotettavaa ja pidempiaikaista (naispuolista) ystävää elämän iloihin ja suruihin; sellaista, jolla ei ole koko ajan kiire / kalenteri varattuna ja johon voisi ottaa yhteyttä myös elämän kipukohdissa. Arvostan ystävässä tietynlaista raakaa aitoutta enemmän kuin vaikkapa titteleitä, statusta tai koulutustaustaa.

Luonteeltani olen ns. sosiaalinen introvertti: Viihdyn ihmisten seurassa (mieluiten kaksin/kolmin kuin suuressa joukossa), mutta kaipaan myös paljon omaa aikaa ja tilaa. Odotan kuitenkin ystävältä vastavuoroista panostusta yhteydenpitoon. Olen luotettava ja rehellinen ja toivon, että asioista puhutaan suoraan, myös niistä vaikeista. Oon melko analyyttinen tyyppi ja tykkään kyseenalaistaa asioita. Myös syvälliset ja henkevät keskustelut uppoavat enemmän kuin small talk. Toisaalta osaan heittää myös vapaalle. Omaan sarkastisen huumorintajun ja osaan olla hauskakin.

Vapaa-ajallani luen (psykologia, filosofia, self-help teokset), joogaan, saunon (addikti!), käyn kulttuuritapahtumissa, elokuvissa ja toisinaan yöelämässä (musamaku: soul, funk, hiphop, reggae, soulful/deep house). Myös matkustelu uppoaa; olen asunutkin ulkomailla useaan otteeseen. Olen kiinnostunut itsetutkiskelusta, tietoisuudesta, henkisistä/mystisistä asioista ja esim. Rajatiedon messuilla ja David Icken videoita on tullu koluttua.

Olisi kiva tutustua vaikka saunomisen tai kahvin/viinilasillisen äärellä ja katsoa miten kemiat kohtaa. Laita viestiä! :-)

3 päivää sitten

Juttukaveri hakusessa

Nainen, 18 vuotta, Uusimaa

Moi,
Olen 18 vuotias tyttö Etelä-Suomesta ja etin juttuseuraa, koska en omista suurta määrää kavereita ja tykkään tutustua uusiin ihmisiin! Sukupuolella ja iällä ei ole väliä, suht sama ikä olisi aina plussaa, mutta en katso pahalla jos oot joitain vuosia vanhempi tai nuorempi. Olen itse mielestäni aika rauhallinen, ystävällinen ja tulen helposti juttuun muiden kanssa. Vapaa-ajalla tykkään kuunnella musiikkia, katsoa netflixiä, lenkkeillä koiran kanssa yms. Olisi kiva löytää täältä joku jonka kanssa tulee todella hyvin toimeen :) jos yhtään kiinnostuit niin laita viestii!

3 päivää sitten

Moikka!

Mies, 24 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Moikka! Olen 24-vuotias mies Stadista. Huumorintajuinen ja ystävällinen, myös sosiaalinen. Harrastuksena tykkään liikkua ja urheilla, kävellä, juosta ja tehä muita treenei. Leffat, musiikki, pelit, sekä kahvi menee. Nyt amikses ja olin joskus duunissa aikasemmin.

Kaverit kelpaavat, yhteyttä ottamaan jos oot kiinnostunu tai muuten haluut juttuseuraa. Voin myös tavata jos asut lähempänä. Ikähaarukka olis 18-35v.

10.12.2018

Moii!

Mies, 23 vuotta, Espoo, Uusimaa

Täällä kirjoittelee 23-vuotias mies Espoosta. Olen sosiaalinen, positiivinen (joskus voi olla huonoja päiviä :D) auttavainen perus jäbä, joka tykkää urheilusta monissa eri muodoissa, uusia lajeja olisi kiva kokeilla mitä vaan tulee mieleen. Tykkään käydä katsomassa ja kritisoimassa/kehumassa elokuvia, ajella ilman päämäärää, kierrellä kauppoja, kahvitella ja päivitellä ja voivotella miten maailma makaa. Pitkät lenkit kuuluu myös arkeen, paitsi nyt ihanan loskan aikaan pysyn mielellään vain juoksumatolla. Ja kaikkea uutta tekisi mieli tehdä ja kokea ja viedä itsensä epämukavuus alueelle. Jos tunsit jonkun kolauksen tästä tekstistä niin laita vaan rohkeasti viestiä, olethan kuitenkin uusimaalta niin olisi mahdollista nähdäkkin! Ikä +20 mielellään.

10.12.2018

Etsin aitoja ja luotettavia naispuolisia ystäviä

Nainen, 29 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Olen kiva ja vähän lapsenmielinen. Alkuvuodesta eronnut. Lähitulevaisuudessa ei ole suunnitelmissa hankkia esim. lapsia koska nautin vapaudesta. Ystävien määrä on vuosien mittaan vähentynyt, eikä tilalle ole tullut uusia. Paljon viihdyn yksikseni, mutta kun haluaisi esim. lähteä baariin tai leffaan, istumaan iltaa, festareille jne. Tulee eteen, että on vain pari tyyppiä ketä voisi pyytää :(

Haluaisin ystäväksi aitoja ja luotettavia ihmisiä, joille voi puhua avoimesti asioista. On ollut ”ystäviä”, jotka vaihtelee kavereita kenen kanssa on sillä hetkellä hauskinta, tai kun kuvioon tulee mies, yhteydenpito jopa katkeaa kokonaan. Ei kiitos!

Olen mukava, maanläheinen hassuttelija. Pidän itseäni vähän outonakin ja vieraiden ihmisten joukossa pysynkin usein hiljaa, kun pelkään että mun jutut on ihan hölmöjä. Oon huolehtivainen, luotettava ja lojaali ystävänä.

Vapaa-ajalla urheilen; vesijuoksen, sali, lenkkeily, kesällä pesis. Tykkään sisustaa, kattoo sarjoi ja leffoi. Puhuu tyttöjen juttui. Kesällä maata rannalla. Nauraa hauskoille videoille ja meemeille. Oon vähän sarkastinen ja viisastelija, jota en kuitenkaan kaikkien seurassa uskalla harrastaa.

Kuuntelen paljon musiikkia; latino, pop, edm.. Ja tykkäänkin just käydä silloin tällöin baarissa joraamassa. Jos näillä spekseillä nyt yhtään kuulostin potentiaaliselta ystävältä, niin laita viestiä tulemaan :)

10.12.2018

Moikka!😄

Nainen, 19 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Täällä kirjoittelee 19-vuotias Helsingissä asusteleva tyttö, joka etsii uusia tuttavuuksia/kavereita erityisesti pk-seudulta. Oon muuttanut tänne noin puoli vuotta sitten lukion loputtua ja tällä hetkellä vietänkin rentoa välivuotta töitä tehden.
Ois kiva löytää kavereita esim. extempore
leffailtoihin tai ihan vain kahvilla käymiseen. Tykkää käydä salilla, piirtää, maalata, leipoa yms. Luonteeltani oon helposti lähestyttävä, puhelias sekä huumorintajuinen.

Ota ihmeessä yhteyttä jos yhtään kiinnostuit tällaisesta tyypistä!😊
(parhaiten vastaan instagramissa mutta toki myös sähköpostia saa laittaa!)

ig:pinjahakkinen

Sivu
Takaisin ylös