Ilmoitukset alueelta Uusimaa (2852 kpl)

 - 
 
eilen

Uusia ystäviä?

Mies, 32 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Olen juuri 32 vuotta täyttänyt yksinäinen miespuolinen henkilö Helsingistä, joskaan en oikein osaa ajatella itseäni jo kolmekymppisenä, ja ulkonäköni perusteella minua luullaan usein selvästi nuoremmaksi. Yleisesti ottaen tulen kuitenkin toimeen monenikäisten ihmisten kanssa. Perusluonteeltani olen rauhallinen, ystävällinen, huumorintajuinen sekä joissakin asioissa ehkä hieman tyttömäinenkin. Kasvokkain tavattaessa olen todennäköisesti myös ujo – ainakin aluksi.

Toivoisin mielellään naispuoleista kaveria, joka olisi iältään jostain noin 20–30 vuoden väliltä, mutta ei se niin tarkkaa ole. Ensisijaisesti olen kuitenkin hakemassa itselleni uusia ystäviä, enkä parisuhdetta, vaikkei senkään mahdollisuus ole poissuljettu, mikäli molemminpuolista kiinnostusta siihen löytyy. Voit siis ottaa yhteyttä aivan hyvin myös ihan vain kaverimielessä.

Etsin itselleni siis sellaista kaveria, jonka kanssa voisi aluksi tutustua sähköpostitse kirjoittelemalla ja sen jälkeen mahdollisesti jossain vaiheessa nähdä, viettää aikaa sekä tehdä jotain yhdessä. Toivoisin, että olisit valmis kirjoittelemaan aktiivisesti ja ettei yhteydenpito jäisi vain yhteen tai muutamaan sähköpostiviestiin. Listasin tähän viestin avainsanoihin joitakin asioita, joista itse pidän tai olen kiinnostunut. Sinun ei tarvitse pitää kaikista samoista asioista, vaikka tutustuminen saattaa olla toki helpompaa, mikäli löytyy edes joitakin yhteisiä kiinnostuksen kohteita.

Itse tykkään kulkea luonnossa sekä kävellä ja ulkoilla muutenkin. Luonnossa liikkumisen lisäksi luonnontieteet kuuluvat omiin kiinnostuksen kohteisiini. Alkoholia en käytä juuri lainkaan ja tupakkaa en polta ollenkaan. Vapaa-aikoinani käyn usein ulkona kävelemässä, kiertelemässä kirpputoreilla tai kuuntelen musiikkia. Silloin tällöin tulee myös leivottua jotain. Lisäksi olen ollut useaan kertaan isosena sekä avustajana oman kotialueeni seurakunnan rippikouluissa.

Vaikka tunnen moniakin ihmisiä, minulla ei tällä hetkellä ole oikein ketään sellaista …

eilen

Nettiseuraa introvertille

Nainen, 30 vuotta, Järvenpää, Uusimaa

Onko pelityylisi melee vai ranged, physical vai magical? Fire, grass vai water? Tartutko mielummin sniper rifleen vai shotguniin? Otatko Orderin vai Chaosin puolen?

Sosiaalisesti kömpelö introvertti kaipailee nörttiseuraa ja potentiaalisesti uusia tuttavuuksia joiden kanssa olisi jossain määrin samalla aaltopituudella. Erityisesti RPG:t on lähellä sydäntä, videopeleissä kestosuosikkeina Guild Wars 2 sekä Divinity Original Sin 2 (pelaan vähän kaikkea aina Stardew Valleysta Paydayhin) sekä perinteisemmissä lautapeleissä Mansions of Madness on kulutuksen alla. Näiden lisäksi vapaa-aikaan mahtuukin sitten piirtämistä, tv-sarjoja ja Warhammer miniatyyrien kokoamista ja maalailua. Pääasiallisesti osaan olla kylmän rationaalinen persoona, tykkään käyttää kaappietsivänä aikaa kaikenlaisten mysteerien tutkimiseen ja erityisesti persoonallisuuspsykologia kiehtoo kovasti aiheena. En ole uskonnollinen, mutta piilotettu spirituaalinen puoli löytyy kyllä ja suurena kiinnostuksena on mm. kristallit, tarot-kortit sekä astrologia.

En kovin mielelläni vietä aikaa kodin ulkopuolella, joten ensisijaisesti etsin etäseuraa - jos hyvin tullaan juttuun niin tietysti en laske pois myös livenä tapaamista. Arvostan omaa rauhaa ja viesteihin saatan vastata viiveellä, mutta jos tämä ei haittaa ja koet olevasi samanhenkinen niin katsotaan ihmeessä lähteekö juttu luistamaan. Parisuhdetta en ole etsimässä, eli pelkällä kaverimielellä olen liikenteessä.

Viestit mielellään kaverihaun kautta, sähköpostini tykkää nähtävästi syödä tuntemattomasta lähteestä tulleita viestejä aamupalaksi.

eilen

Moi!

Mies, 25 vuotta, Järvenpää, Uusimaa

Olen 25-vuotias mies Järvepäästä ja haen samanhenkistä seuraa.Olen luonteeltani hyvin rauhallinen avarakatseinen ja rehellisyyttä tasa-arvoa myötätuntoa ja oikeudenmukaisuutta arvostava. Olen MBTI testi mukaan INTJ ja lievästi autismin kirjolla. Mielekiinnonkohteisiin kuuluu filosofia, psykologia , mielenterveys ja luonnossa olo, kestävyysurheilu, suitsukkeet, ja Ambient-musiikki. Olen kiinnostunut pääasiassa Taolaisesta filosofiasta mutta myös buddhalaisuudesta. Olen myös päihteetön ja vegaani.
Ilmoitus ei vanhene.

eilen

Hyviä ystäviä etsin

Mies, 51 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Etsin hyvää kaveria / ystävää.
Olen 51 vuotias mies Laajasalosta Helsingistä. Asun puolisoni kanssa.
Olen nuorekas, liikunnallinen, luotettava ja kiva mies.
Tykkään mm. lenkkeilystä, kävelystä, frisbeegolfista, uinnista, kuntosalista, hiihdosta, pyöräilystä ja ruoantaitosta. Toiselta ammatiltani olen kokki.
Tykkään myös liikkua luonnossa. Metsäretket on ihania.
En polta. Minusta saa hyvän ja luotettavan kaverin / ystävän.
Olen keskustelutaitoinen.
Tulen naisten kanssa paremmin toimeen. Iällä ei ole väliä.

eilen

Moikka uusia kavereita Helsingistä tai ympäri Suomea

Mies, 25 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Moikka haluaisitko tutustua täällä 25 vuotias 183 cm pitkä mies Helsingistä. Olen Huumorintajuinen, sosiaalinen, kiltti, rehellinen ja ystävällinen välillä myös spontaani eli lähden mielelläni pelaamaan minigolfia tai keilaamaan yms:
ammatilta olen kokki mutta tällä hetkellä teen myyjän töitä. Asun omillani Helsingissä vapaa ajalla tykkään käydä vaeltamassa, patikoimassa sekä liikkua luonnossa käydä festareilla ja keikoilla sekä katsomassa jalkapalloa ja jääkiekkoa 😊

eilen

Etsin avointa & hauskaa seuraa :)

Mies, 30 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Heippa! Etsin uusia frendejä varsin avoimella haulla.

Oon tällainen kolmekymppinen, treenatussa kondiksessa oleva kiva, avoin, sosiaalinen mies. Varmasti miellyttävää ja puheliasta seuraa!

Mulle sopii aika moni juttu, ihan urheilusta klubittamiseen tai mun luona hengailuun. Olen kiinnostunut vähän kaikesta ja siten ihan monipuolista seuraa :)

Esimerkiksi nyt viikonloppuna olisi hyvin aikaa tutustua ja hengailla. Laita viestiä jos etsit kanssa seuraa, niin jutellaan mitä tehtäisiin?

2 päivää sitten

Kavereita etsimässä satunnaisiin tekemisiin

Mies, 26 vuotta, Uusimaa

Hei,

etsiskelen kavereita joiden kanssa voisi pelailla co-op pelejä PC:llä tai mahdollisesti käväistä ihmettelemässä muuten vain kaupunkeja tai joitain uusia harrastuksia.
Itselläni työ ja mielenkiinto on tietotekniikassa. Käyn ajoittain salilla ja käväistyä tekemässä satunnaisia asioita ensimmäistä kertaa niiden tullessa eteen.

2 päivää sitten

Hei!

Mies, 60 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Haluan aloittaa tämän ilmoituksen lainauksella Antiikin Kreikan filosofilta Diogenekselta, joka kantoi lamppua ja vastasi ihmetteleville kysyjille: "Etsin ihmistä." Samalla tavoin minäkin etsin ihmistä, ja plussaa olisi, jos hän olisi nainen.

Uskon, että sielujen yhteys rakentuu vahvan kommunikaation kautta. Aluksi voimme vaihtaa sähköposteja, puhua puhelimessa ja ehkäpä siirtyä virtuaalisiin videokeskusteluihin, kun olemme valmiita. Jos huomaamme, että kemiat kohtaavat ja meillä on yhteinen sävel, voimme harkita tapaamista kasvotusten tulevaisuudessa.

Itsestäni voin kertoa, että olen intohimoinen tietokoneiden käyttäjä ja nautin algoritmisen taiteen luomisesta. Lisäksi rakastan shakkia ja olen aina valmis haastamaan vastustajia.

Jos tunnet, että jaamme samankaltaisia kiinnostuksia ja että voimme rakentaa mielenkiintoisen ystävyyden, älä epäröi ottaa yhteyttä. Odotan innolla mahdollisuutta tutustua sinuun ja jakaa ajatuksia sekä harrastuksia!

2 päivää sitten

Helou noin 30-vuotiaat kavereita etsivät naiset!

Nainen, 29 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Moi!

Löytyisköhän täältä samanhenkistä tai samassa elämäntilanteessa olevaa kaveria? Oon pian 30 v täyttävä nainen itäisestä Helsingistä. Asun mieheni ja koirani kanssa ja pohdiskelen elämän suuria kysymyksiä esim. lastenhankinnan osalta. Olisi kiva saada vertaistukea pohdintoihin samassa elämäntilanteessa olevilta naisilta.

Teen uraa vaativissa asiantuntijahommissa ja jatko-opiskelen samalla. Oon yhteiskunnallisella alalla. Muutenkin mua kiinnostaa superpaljon kaikki yhteiskunnalliset ilmiöt, kuten työelämä ja politiikka. Toisaalta tykkään myös puhua ihan niitä näitä ja katsoo hömppää ja tosi-tv-juttuja. Sekä true crimea!
Tykkään liikkua ja kuntoilla, esim. koiran kanssa kävellen tai juosten - olisi hauska testata esim. kuntoportaita! Ja tykkään myös näin syksyllä sienestää.
Musiikkimakuani kuvaa se että useimmiten, jos kuuntelen radiota, mulla on päällä Radio Rock, City tai Nostalgia. Radion lisäksi mulla on muutenkin varmaan vähän mummo-harrastukset, en oikein jaksa notkua baareissa vaan tykkään enemmin pelailla lautapelejä tai istua kahvilla. Myös museot on kivoja!

Koska netissä on tullu vastaan vähän kaikenlaisia ihmisiä niin pitää vielä täsmentää, että etsin kaveriseuraa nimenomaan naisista, vaikkapa ikähaarukalla 28-38. Toivon, että oot elämään suht. positiivisesti suhtautuva tyyppi, jolla on ns. perusasiat kunnossa (kauheeta sanoo näin, mutta mulla ei oo resursseja eikä pätevyyksiä ryhtyä kenenkään ammattiauttajaksi, sori!).

Jos koet, että meillä vois olla jotain yhteistä niin pistähän ihmeessä viestiä! :)

2 päivää sitten

Haluutko tutustua?😊

Nainen, 19 vuotta, Uusimaa

Moi!😊 Oon 19-vuotias tyttö/nainen pääkaupunkiseudulta, ja tutustuisin tosi mielelläni uusiin ihmisiin!
Oon energinen ja ystävällinen ja tykkään tehä vapaa-ajalla vähän kaikenlaista!
Jos kiinnostus heräs niin voitais aluks puhuu vähän esim. snäpissä tai muussa ja sit nähä jos tullaan hyvin juttuun. Ota ihmeessä yhteyttä jos kiinnostaa😁 voi olla että meistä tulis hyviäkin kavereita!
Mielellään, että asuisit pääkaupunkiseudulla tai sen lähettyvillä jotta pystyy sitten oikeasti näkemään sillä nettikavereita en oikein harrasta!

2 päivää sitten

Kavereita

Nainen, 23 vuotta, Uusimaa

Moikka!
Löytyisköhän täältä juttuseuraa ja uusia kavereita pimeneviin iltoihin? Olis ihanaa tutustua uusiin tyyppeihin ja käydä vaikka yhessä kävelyllä, kahvilla, leffassa tai ehkä vaan jutella. Jos sullakin on koira niin ois kiva pitää vaikka koiratreffit!

Mä oon 23-vuotias ja asun lähellä Järvenpäätä poikaystävän ja koiran kanssa. Opiskelen terveydenhoitajaksi ja valmistuminen häämöttää jo. Tykkään käydä ryhmäliikunnassa, ulkoilla, kattoo sarjoja, kuunnella podeja, leipoo ja laittaa ruokaa, käydä kahvilla/leffassa/syömässä. Musta saa kyllä seuraa vaikka minkälaiseen tekemiseen.

Laita mulle viestiä, niin voidaan vaikka jatkaa sitten snäpissä!

2 päivää sitten

Ystävää kolmekymppiselle naiselle

Nainen, 35 vuotta, Kerava, Uusimaa

Hei!

Elämässäni olisi tilaa yhdelle tai useammalle kaverille. Olethan saman ikäluokan nainen, tämä ilmoitus ei ole miehille.

Olen perheellinen, mutta sinun ei tarvitse olla. Jos sinulla on pieniä lapsia voidaan toki tavata lasten kera, mutta erityisesti kaipaan seuraa itselleni.

Olen vähän introvertti ja minusta kertoo jotain se että arvostan enemmän ulkoilua metsässä kuin netflixiä. Tykkäisin istua kahvikupposelle ja jutella elämästä, tai käydä vaikka taidenäyttelyssä.

Seurassani ei tarvitse peitellä elämän kolhuja, en itsekään jaksa pitää yllä täydellisen elämän kulissia. En kaipaa pinnallisia tuttavuuksia.

Voit asua missä vain, mutta toivottovasti sellaisen matkan päässä että yhteydenpito ei jää pelkälle viestittelyn tasolle. Jos kiinnostuit niin laita viestiä :)

2 päivää sitten

Hellou!

Nainen, 35 vuotta, Espoo, Uusimaa

Kokeillaas itekki onnea jos vaikka elämääni eksyis uusia ystäviä!

Hakusessa soul sisteri tai useampikin, joku suht samalla aaltopituudella oleva, yhtä pahan resting bitch facen omaava, jolle laitella vaikka paskoja memejä, jonka kaa nauraa nii et mahaan sattuu ja toisinaan vois avautua ja itkeä silmät päästä, kylässäki ois kiva käydä! En pistä pahitteeks vaikka löytyis kaveriporukkakin.
3kymppinen akan retale, arkipäivät duunissa. Himasta löytyy kaksilahkeinen kihlattu, ei lapsia. Ei haittaa vaikka sulla olis lapsia, eikä siviilisäädylläkään oo mitää merkitystä.

Oon mustan huumorin ja sarkasmin ystävä, nauran paljon, huumorintajua on liikaaki ja läppä lentää. Toki musta löytyy se vakavempi puoli ja oon jossain asioissa herkkä, empatiakykyä ja kuuntelutaitoa on kehuttu. Tempperamenttia riittää ja asiat menee liiankin nopeesti tunteisiin välillä😅 Ja sisällä asuu pieni introvertti. Oon kova puhumaan kun sille päälle satun ja mulle voi myös avautua hyvistä ja huonoista asioista, varta vasten ois ihanaa jos mäki saisin joskus valittaa kun asiat ei mee niinku pitäis! Plussaa jos osaat keskustella ja vastata muutenkin kuin "okei" tai "joo" sanoilla.

Rakastan musiikkia ja keikkoja. Eniten kolahtaa raskaampi genre mutta kevyempiäkin suosikkeja löytyy. Tatuointeja tulee haalittua, menee terapiasta istua taskattavana. Kesä on parasta, viihdyn mökillä, auringossa ja grillin äärellä. Jouluki on lähellä sydäntä vaikka talvesta ja kylmästä en perusta, onneksi on sauna jossa voi lämmitellä. 😅 Perus chillailu ja fiilistely on omaan mieleen, en ole extremeä kaipaava vaikka haaveilenkin et joskus uskaltautuisin suppailemaan. Leffoi, sarjoi ja pelailua konsoleilla harrastan sohvan nurkassa töiden jälkeen rentoutuen. Tyttöjenillat ja illanistujaiset iskee paremmin kuin baareissa/yökerhoissa käyminen. Alkoa menee joskus ja juhannuksena.

Sun iällä/paikkakunnalla ei ole väliä, pääasia et haluisit tutustua ja katsella meneekö jutut yks yhteen! Aluksi toki viestitellen ni näkee …

2 päivää sitten

Heissan kaikille✌️

Mies, 27 vuotta, Kirkkonummi, Uusimaa

Kahville, rannalle vai grillaamaan?
Vai mitä sä haluaisit?😌

❤️perhe, ystävät, roadtripit, autojen korjailu, kokkaus, rakentaminen, grillaus, mökkeily, sarkasmi, huumori…, ( näin lyhykäisyydessään).
Aito, rehellinen menevä kundi kuka tykkää höpöttää kaikenlaista.

Vapaa-ajalla käyn salilla, kulutan netflixiä, vietän aikaa frendien kaa, grillailen, ajelen, uin, yms. Salilla tulee käytyä myös💪

Ei tule vietettyä pahemmin aikaa baareissa mutta kyllä mut sinne myös saa👌
Tällä hetkellä opiskelen korikorjaajaksi😌👌
Laitellaan viestiä ja tutustutaan jos yhtään nappasi.😌

Snäp: timppaaa-96

Ilmoitus ei vanhene!

3 päivää sitten

Moi!

Mies, 31 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Onko sullakin tilaa uusille kavereille?

Haen uusia kavereita vaikka liikunnan pariin. PK Seudun Elixioille jäsenyys, siellä tulee käytyä säännöllisesti.
Tykkään kokeilla myös uusia lajeja ja melkeinpä mikävaan liikuntamuoto nappaa. Olisi hauska kokeilla jokin uusi laji yhdessä!
Urheilun lisäksi pidän myös rennosta oleskelusta ja oon avoin monenlaiselle tekemiselle.
Muita mielenkiinnon kohteita on lukeminen, pelailu ja ulkoilu.
Jos yhtään nappasi, pistä rohkeasti viestiä ja tutustutaan!

3 päivää sitten

Heips!

Nainen, 25 vuotta, Espoo, Uusimaa

Multa löytyy seikkailumieltä ja tykkäänkin paljon matkustella sekä retkeillä. Luonto on lähellä sydäntä. Lukeminen ja taideprojektit virittää mun arkea urheilun lisäksi.

Kaipailisin uusia kaveruuksia pääkaupunkiseudulta juuri itse muuttaneena tänne!
Musta saa seuraa kahviloita kiertelemään, luontopoluille, sulkapalloon haastajaksi taikka kiipeilemään.
Viikonloppuisin tanssijalkaa alkaa vipattamaan, joten lähen mielelläni vaikka reiveihinkin!

Sähköpostilla saa sujuvammin kiinni, vaihdetaan vaikka snäpit sitten. Ikähaarukka 20-35v. 😊

3 päivää sitten

Uusia ystäviä

Mies, 59 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Hei! Voisiko 59 v. melko tavallinen, mukava mies löytää uusia ystäviä ja harrasteseuraa tällä tavalla pk-seudulta? Työ ja tuttuja on, mutta ystäviä voisi olla enemmänkin. Pidän syvällisistä ja kevyistäkin keskustelusta, elokuvista, liikunnasta, esim. kävely ja kuntosali..

Joskus olisi myös mukava käydä kahvilla, oluella, erilaisissa tapahtumissa ja/tai juttelemassa kaikesta mahdollisesta, pohtia asioita ja parantaa maailmaa. Voit olla nainen tai mies. Jos yhtään kiinnostuit, niin lähetä viesti.

Sivu
Takaisin ylös