Ilmoitukset alueelta Uusimaa (3060 kpl)

 - 
 
tänään

Uusia ystäviä?

Mies, 32 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Olen 32-vuotias yksinäinen miespuolinen henkilö Helsingistä, joskaan en oikein osaa ajatella itseäni jo näin vanhana, ja ulkonäköni perusteella minua luullaankin usein huomattavasti nuoremmaksi. Yleisesti ottaen tulen kuitenkin toimeen monenikäisten ihmisten kanssa. Perusluonteeltani olen rauhallinen, ystävällinen, huumorintajuinen sekä joissakin asioissa ehkä hieman tyttömäinenkin. Kasvokkain tavattaessa olen todennäköisesti myös ujo ainakin aluksi.

Toivoisin mielellään naispuoleista kaveria, joka olisi iältään noin 20–30 vuoden väliltä, mutta eipä tuo ikähaarukka aivan tarkka ole. Ensisijaisesti olen kuitenkin hakemassa itselleni uusia ystäviä, enkä parisuhdetta, vaikkei senkään mahdollisuus ole poissuljettu, mikäli molemminpuolista kiinnostusta siihen löytyy, mutta voit ottaa yhteyttä aivan hyvin myös ihan vain kaverimielessä.

Etsin itselleni siis sellaista kaveria, jonka kanssa voisi aluksi tutustua sähköpostitse kirjoittelemalla ja sen jälkeen mahdollisesti jossain vaiheessa nähdäkin, viettää aikaa sekä tehdä jotain yhdessä. Toivoisin, että olisit valmis kirjoittelemaan aktiivisesti ja ettei yhteydenpito jäisi vain yhteen tai muutamaan sähköpostiviestiin. Listasin tähän viestin avainsanoihin joitakin asioita, joista itse pidän tai olen kiinnostunut. Sinun ei tarvitse pitää kaikista samoista asioista, vaikka tutustuminen saattaa olla toki helpompaa, mikäli löytyy edes joitakin yhteisiä kiinnostuksen kohteita.

Itse tykkään kulkea luonnossa sekä kävellä ja ulkoilla muutenkin. Luonnossa liikkumisen lisäksi luonnontieteet kuuluvat omiin kiinnostuksen kohteisiini. Alkoholia en käytä juuri lainkaan ja tupakkaa en polta ollenkaan. Vapaa-aikoinani käyn usein ulkona kävelemässä, kiertelemässä kirpputoreilla tai kuuntelen musiikkia. Silloin tällöin tulee myös leivottua jotain. Lisäksi olen ollut useaan kertaan isosena sekä avustajana oman kotialueeni seurakunnan rippikouluissa.

Vaikka tunnen moniakin ihmisiä, minulla ei tällä hetkellä ole oikein ketään sellaista …

tänään

Aikuista seuraa

Mies, 49 vuotta, Espoo, Uusimaa

Hei,
Olisiko meistä seuraa toisillemme. Olen komeaksi kehuttu, solakka ja kaikinpuolin mukava ja luotettava avoimessa suhteessa oleva mies. Kuulemisiin:)

tänään

Onhan sinulla aikaa tavata

Nainen, 57 vuotta, Espoo, Uusimaa

Etsiskelen 50+ ikäistä kaveria. Juuri sinua jolla on aikaa minulle, eikä menoa sen miljoonaan suuntaan. Olet aamuvirkku, koska itse en ole yökyöpeli. Enkä etsi seksisuhdetta tai kirjekaveria. Puhuthan suomea, itse kun en muita kieliä hallitse.

eilen

Kavereita

Mies, 50 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Moikka!
Täällä mukava mies hakee mies kaveria vaikka kävely lenkille tai jos sinua vaikka kiinnostaa piha puuhastelu siihenkin mahdollisuus.
En ole mikään kova liikkumaan mut innostun uusista asioista helposti.
Tykkään kotimaassa nykyään matkustella.
Jos kiinnostaa ehdota tapaamista ja mitä tehdään sekä katsotaan miten tullaan toimeen. Aluksi itse hiljainen ja ujo mut kun tutustuu niin juttua varmaan tulee multakin jopa huumoria ! Iälläsi ei ole väliä!!!!

eilen

Moi☺️

Nainen, 21 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Oon 21-vuotias opiskelija Helsingistä. Olis kiva löytää enemmän samanhenkisiä kavereita joiden kanssa viettää aikaa, käydä ulkona, jutella kaikenlaisesta ja vaikka pelata😊 Tykkään videopeleistä, terveelliseen ja onnelliseen elämäntapaan liittyvistä asioista, muodista, shoppailusta, taiteesta, lukemisesta, musiikista ja vaikka mistä muusta. Tykkään olla ihmisten seurassa mut aluks mun on aina vaikeeta olla oma itteni ja oon kiusallinen😅 Yritän kuitenki oppia olemaan avoimempi ja sen takia uudet kaverit olis tosi tervetulleita🤗

eilen

Ystävä/ Kaveri

Nainen, 66 vuotta, Uusimaa

Hei, Saisinko sinusta ,luotettava ja mukava mies ystävän, kaverin. Ikävuosilta noin 60-66v.
Ulkoiluun/ lenkille, yhteiseen tekemiseen, mitä sitten keksitäänkin.
Viestiäsi odottaa 66 v. nuorekas, huumorintajuinen, mukava ja empaattinen nainen. Luonto ja meri on asioita joista pidän, mm. kävelylenkki, uiminen ym. liikkuminen kuuluukin harrastuksiin.

eilen

Ystäviä etsin! ❤ :)

Nainen, 30 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Hei! Olen tällä hetkellä päiväkodissa töissä. Luonteeltani olen avoin, luotettava, iloinen, empaattinen ja ystävällinen. Tykkään tanssia, ulkoilla, käydä leffassa, välillä viihteellä, matkustella, shoppailla, kokkailla, käydä keikoilla ja tykkään kokeilla uusia asioita elämässä. Rakastan myös meikkaamista ja sitä että saan olla avuksi muille ja tyttöjenillat ovat ihania. Olisi mahtavaa saada uusia sydän ystäviä! ♡ :) Tulkaa juttelee :)

eilen

Ystävä maailmaa parantamaan, retkeilemään, kulttuuririentoihin tms.

Nainen, 41 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Olisi kiva löytää ystävä, joka soittelisi ja kysyisi, mitä kuuluu, mitä aion tehdä viikonloppuna tms. Ihminen, jonka kanssa voisi lähteä esimerkiksi retkeilemään luontoon (sienestys, marjastus, vaellus ym.), teatteriin, keikoille, museoihin, kirjastoon, uimaan, pyöräilemään, melomaan, tanssimaan tai pelaamaan jotain yhdessä ryhmässä. Tykkään myös keskustella kirjoista, dokumenteista ja yhteiskunnallisista aiheista. Ihmisoikeudet, eläinten oikeudet ja ekologinen elämäntapa ovat minulle tärkeitä. Toivon empaattista ja reflektointitaitoista ystävää, joka kuuntelee, kutsuu mukaan joukkoon ja auttaa vaikkapa muutossa. Tämä ei ole treffi-ilmoitus, joten voi olla helpompaa, jos olet sukupuoleltasi nainen. Ystävyyden rakentuminen vaatii toistoa näkemisessä, joten helpottaisi, jos asuisit myös Helsingissä tai lähistöllä.

2 päivää sitten

hauska jäbykkä.. aivan yksin ;( 💔

Mies, 25 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Ois vailla samanikäistä juttelu/peliseuraa.
Oon rento ja mulle on helppo puhuu.
Luovuus, suorasanaisuus ja huumori <3.

Kiinnostaa videopelit, kauhu, musiikki, teknologia, taide, tv-sarjat, anime, cosplay, twitch.

En osaa kuvailla musamakua mut videopelien musat bängää.
Haluun joskus käyä animeconissa. Oon menossa opiskelemaan IT-alaa.

Lähiaikoina pelaillut mm.
League of Legends/Dead by Daylight/Persona/Dragon's Dogma/Fallout

Synttärit lähenee eli sun viimenen mahis nähä mun upea 25-vuotias olemus!! LAST CHANCE !!! NO TIME TO THINK!! CLICK CLICK!!! ✅

Discord: supersniffa 😳 👉 👈
Steam: /id/supersniffa 💕😘

2 päivää sitten

Taidekaveria etsimässä

Mies, 45 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Moi!
Etsin Helsingin tai Tampereen suunnalta taidepainotteista kirjoittelukaveria ja ehkä jokusen kerran vuodessa voisi nähdä livenäkin. Tykkään käydä näyttelyissä ja myös piirrän & maalaan, mutta en kovin kunnianhimoisesti, ja olisi kiva löytää samanhenkinen kaveri ajatuksien vaihtoon. Asun Tampereen suunnalla ja työni puolesta käyn usein Helsingissä, joten tapaamiset onnistuvat molemmissa kaupungeissa.

Tykkään keskustella kaikenlaisista asioista, mutta en perinteisistä "miesten jutuista". Olen sekoitus monenlaisia ja osin ristiriitaisia piirteitä. Yleensä viihdyn hyvin yksin, mutta toisinaan kaipaan ihmisten seuraa. Olen analyyttinen insinöörityyppi, mutta vapaa-ajallani haaveilen boheemista kulttuurielämäntavasta. Huumorintajuani voisi ehkä kuvailla sanoa ironiseksi tilannekomiikaksi, mikä joidenkin mielestä ei ole huumorintajua ollenkaan. Työni on akateemista siistiä sisätyötä ja vapaa-ajalla puuhailen vaihtelevasti nörttijuttuja, lukemista, liikuntaa, ruuanlaittoa ja kuvataidetta.

2 päivää sitten

Moikka!:)

Nainen, 21 vuotta, Espoo, Uusimaa

Etin kavereita espoo-kirkkonummi alueelta. Mulla on 9/2023 syntyny vauva niin päivät menee kotona lapsen kanssa touhuillessa. Kiinnostuksen kohteisii kuuluu kuntosalilla käynti sekä shoppailu. Luonteeltani oon ujo mutta alku ujouden jälkeen ni perus ilonen ja pirtee. Etin samanhenkisiä ihmisiä mitä itte oon!:)

2 päivää sitten

Sinä oman elämäsi Morticia tai Bridget Jones!🕯️

Nainen, 37 vuotta, Espoo, Uusimaa

Heips,

On kai muitakin samassa tilanteessa?
Syystä tai toisesta on vanha ystäväpiiri jäänyt, ja huomaat; ettei aikuisiällä ole niin helppoa löytää varsinaisia ystäviä? Töissä ja muualla kyllä tutustuu uusiin tyyppeihin, mutta suurimmalla osalla on perhe ja lapset, tai valmis ystäväpiiri jo olemassa; joten varsinaisia ystävyyksiä ei kovin helpolla enää muodostu.

Elikkä, 37-vuotias espoolainen avioliitossa oleva nainen toivoo vastauksia hauskoilta ja rennoilta naisilta. Katsotaan kohtaako kemiat, sielunsisaruutta. Tietty olisi hyvä, että asut lähellä Espoota.
Ns. perinteisiä livefrendejä etsiskelen, en facebook tms. etätuttuja.

Minussa taitaa olla intro- ja ekstroverttiä. Toisaalta erittäin toimelias ja sosiaalinen, mutta osaan olla omissa oloissakin.

Voitaisiin mennä vaikka aluksi kahville tai viinille.

En rajaa tai vaadi sinulta mitään ominaisuuksia tms. Vastaile jos tuntui, että voisi ajatukset käydä jotenkin yksiin! Ihan vaan normireipas tyyppi hakusessa. :)

2 päivää sitten

Dinner and chat, tonight??

Mies, 38 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Hei!

To make short and simple, I'm coming to Helsinki for work, I'll be there this evening without much of a plan. Anyone wants to hang out? Grab some dinner downtown? Casual, social, friendly foreigner here :)

Preferably looking for female company, mainly cause I always found it easier to talk and connect with them rather than with other males :D

Drop me a message if you are curious and interested, and if you include your social media, Whatsapp or another way to connect, even better!

Cheers and hopefully see you tonight!

2 päivää sitten

Moi !

Mies, 40 vuotta, Uusimaa

Moi! Olen neljän kymmenen nurkilla oleva mies, asustelen Helsingissä.
Arkeni kuluu töitä tehden, vapaalla tulee liikuttua vaihtelevasti ja luettua.

Etsin ystäviä, joiden kanssa keskustella maailman menosta, arjesta ja melkeinpä mistä vaan. Ulkoiluun olisi kiva saada joskus seuraa, jos välimatkaa ei ole liialti. Onhan kaksin mukavampaa ulkoilla.
Lenkillä voi käydä pitkiä, syvällisiä tai ei niin kovin syvällisiä keskusteluita. Aina ei tarvi lenkille olle menossa, voi nähdä vaikka kahvin äärellä. Iältäsi voisit olla noin +/-5 vuotta iästäni.

Moni hakee täällä peli tai nettiystäviä. Itselläni hakusessa ystävät, joita näkisi myös ihan face to face, jos välimatkaa ei ole liialti. Ystävyydellä itse tarkoitan ja ymmärrän ystävyyden niin, että pidetään yhteyttä molemmin puolin.

Olen parisuhteessa miehen kanssa, mutta ystävän suuntautumisella, parisuhde statuksella tai tilanteella ei ole minulle merkitystä.

Etsin vaan ystäviä. En mitään muuta, joillakin tuntuu olevan ystävyydestä kovin kummallisia näkemyksiä....

Nakkaa viestillä, jos haluat tutustua!

3 päivää sitten

Helloo!

Nainen, 28 vuotta, Porvoo, Uusimaa

Täällä 28- vuotias luova nainen, joka etsii uusia kavereita.

Olen luonteeltani mm. ajatteleva, spontaani ja muut huomioon ottava sekä tykkään myös kirjoittaa, laulaa ja maalata. Voimme myös tehdä näitä asioita, mutta myös shoppailua, käydä luonnossa, karaokessa, kirjastossa, jos oikein synkkää tehdä ulkomaan matkojakin tai jotain isompaa.


Sukupuolellasi ei ole väliä, kirjoittamisiin! :)

3 päivää sitten

Hei

Mies, 28 vuotta, Helsinki, Uusimaa

jos tähän jotain sitten kuvailis Aamu startti kuin diesel toytassa ei kylmä käyntiä suositeltavissa aamukahvi hörpyt,Päivä rullaa kuin 1,6 bensa audi mukavan tasaisesti pienin huumorein sekä yhtä pieni ruokainen,Ajan tuomaa patinaa vuosien saatossa luvassa kuin mersussa mutta niinhän viinikin paranee vanhetessa,luotettava kuin polkupyörä vie perille taatusti eikä valita 😂😉 ps auto ihmiset älkää ottako liian vakavasti huumori ihminen kyseessä Snapchat dansku1995

3 päivää sitten

Uusia ystäviä, harrastus kavereita

Nainen, 33 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Olen 33v nainen Vantaalta ja etsin uusia naispuolisia ystäviä pk - seudulta! :)

Tykkään eläimistä, muodista, leffoista, animesta, pelaamisesta, cosplaystä, baarista, yökerhosta, tatuoinnista, meikkaamisesta, saunasta, valokuvaamisesta, uimisesta, syömisestä, shoppailusta, Halloweenista, bileistä, nukkumisesta, matkustamisesta etc.

Olisi kiva mennä sinunkin kanssa vaikka syömään, baariin, leffaan, uimaan, shoppailemaan, hiekkarantaan, yökerhoon, lemmikkieläinten kauppoihin, erilaisiin uusiin tapahtumiin etc.

Pelikaverikin on tervetullut kun mulla on Switch! Pelaan Pokémon Violettia, Swordia silloin tällöin👊🏻 Multa löytyy tällä hetkellä Pokemon Sword & Violet, Smash Bros, Animal crossing, Yoshi. Oon kiinnostunut Monster Hunterista ja Pikministakin vähän :3

Ja en oo sinkku!! En etsi parisuhdetta täältä.

Mulla on aika paljon hyviä ystäviä sekä Suomessa, että Japanissa."Asuin aiemmin todella todella pitkään aikaan Japanissa ja käyn siellä joka vuosi koronan jälkeen". Mut hyvät ystävät ei saa olla koskaan liikaa ja haluun vielä tutustua uusiin ihmisiin😇 Oon myös löytänyt tosi ihania ystäviä täältä ja ollaan jo monta vuotta ystävinä♥️

Ja hmm... Mulla on eri - ikäisiä ystäviä "14 - 60v". Toivoisin kuitenkin, että olisit 24 - 37v" :)
Anyway laittakaa viestiä ihan rohkeasti minulle ja tutustutaan ja nähdään!😄👋🏻

3 päivää sitten

Tulisko meistä sielunsiskoja?🦋🩵

Nainen, 25 vuotta, Lohja, Uusimaa

Oon nuoren naisen alku Lohjalta ja asustelen tällä hetkellä poikaystäväni kanssa. Etsin tosi tarkoituksella itselleni uusia ystäviä kun vanhojen kanssa on mennyt välit jo poikki syystä ja toisesta, joten tällä hetkellä ei oikein ole ystäviä ja olisi mahtavaa saada uusia!. En etsi parisuhdetta ja etsin naispuolisia ystäviä.

Tykkään käydä kävelyillä, kesällä uimassa ja rannalla,viettää tyttöjeniltaa, käydä piknikillä, yhellä tai kahella vaikka , viettää aikaa muuten vain ilman stressiä, kuluttaa sohvaa elokuvia katellessa, käydä elokuvissa, jutella vaan niitä ja näitä, mitä mieleen tulee!. Tykkään myös matkustelusta ja valokuvaamisesta. 🏖️📸

Olen mielestäni sosiaalinen, empaattinen ja luotettava ystävä kenelle voi jakaa ilot, surut ja kertoa ihan mitä vaan maan ja taivaan väliltä. En säikähdä minkäänlaista keskustelua, koska itse olen todella avoin ja pystyn puhumaan mistä vaan.🤗

Netti kaveria en etsi vaan haluaisin mieluusti tavata kasvotusten jossakin vaiheessa kun on tarpeeksi tutustuttu ja molemmat kokee että on hyvä nähdä☺️. Toivon että olet myös aktiivinen laittamaan viestiä ettei olisi vain yksipuolista. Olisi myös kiva että jos viestiä satutkin laittamaan niin kiinnostus ei heti lopahda parin päivän sisällä ja juttelu tyssää siihen . Välimatka ei haittaa mutta toivoisin että molemmat ovat valmiita näkemään ja tekemään sen eteen.

Rakastan myös eläimiä ylikaiken ja erityisesti koirat ja hevoset ovat lähellä sydäntä. 🐴🐶
Jos teksti nappasi niin rohkeasti viestiä laittamaan!

Sivu
Takaisin ylös