Ilmoitukset alueelta Uusimaa (771 kpl)

 - 
 
tänään

Etsin kavereita Helsinkistä

Nainen, 19 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Hei! Olen 19 vuotias transsukupuolinen nainen nykyään. Olen tässä muutoksessa vasta alkutaipaleella. Olet tyttö tai poika tai transsukupuolinen niin laita viestiä. Olisi ihanaa mennä kahville ja hengata. Toivon että sukupuoleni ei sinua haittaa. 💓Olen iloinen ja positiivinen sateenkaari ihminen🌈🌈🌈

tänään

Tehdäänkö jotain?

Mies, 27 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Moi, löytyisikö pääkaupunkiseudulta uusia kavereita yhteisiin tekemisiin?

Vanhoja kavereita kyllä löytyy, mutta osalla perhettä, osa ei jaksa tehdä mitään kiinnostavaa tai sitten saa sovittua kerran tai max. 2 kuukauteen jotain tekemistä.. Kaipaisin siis uusia kavereita/uutta kaveria.

Luonteeltani olen luotettava, huumorintajuinen ja muut huomioon ottava.
Liikuntaa tulee myös harrastettua siihen minusta saa varmasti seuraa, olen lauantaina menossakin tuollaiselle ohjatulle venyttelytunnille, lähdetkö mukaan?
Ilmoitus tuskin vanhenee lähiaikoina tai riippuu nyt siitä tuleeko paljonkin vastauksia vai tuleeko ollenkaan :D

tänään

Sielunsisko/sielunveli, kaveri?

Nainen, 21 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Hei,
En etsi parisuhdetta/säätöä, sillä olen parisuhteessa. Dickpicit voitte jättää suosiolla taakse päin. Etsin about saman ikäistä kaveria/kavereita, ei väliä missä olet ja mitä sukupuolta edustat. Olen parikymppinen, musta huumori sekä sarkasmi. Aamukahvi on parhautta, sushi on rakkaus. Musiikkimakuni on laaja. Kuuntelen räppiä, poppia, rokkia ja metellia. Olisi kiva jos löytyisi saman ikäisiä (19-26) seuraa samoilla kiinnostuksen kohteilla. Minua kiinnostaa rikosjutut, salaliittoteoriat, luonnossa kävely, keikoilla käynti, elokuvat, valokuvaus. Olen semi introvertti, joten älä pahastu kun en ole 24/7 puhelin kädessä. Tykkään kahvista, yksisarvisista, diipeistä keskusteluista/miten nähdään maailma, disney elokuvista.Olisi kiva löytää pitkäaikainen juttukaveri/kaveri. Minut saa kiinni snapchatissä nimimerkillä taikapaprika. Samoiten telegramissa. Pistä viestiä ja toivottavasti juttu luistaa. Haluaisin pitkäaikaisen juttukaverin/kaverin. Haluaisin jakaa jollekin huoleni, iloni. Jos luulet, että tullaan hyvin juttuun, pistä viestiä :)

tänään

Kavereita haetaan📲👀

Nainen, 50 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Hei, Olen 50v sporttinen,huumorintajuinen,sosiaalinen,sinkku nainen Helsingistä🏋️‍♀️🚴‍♂️🏊‍♀️Harrastan lenkkeilyä,uintia,pyöräilyä,kuntosalia, ja teatteritoimintaa🤡Tennistä ja sulkapalloa tykkään pelata🎾🏸Olisi kiva löytää kavereita face to face leffaan,konserttiin,oopperaan,lätkämatsiin, taidenäyttelyyn, teatteriin tai risteilylle🎥🎸🏒🖼🎨🎭🛳💃Jos kiinnostaa,laita viestiä tulemaan ja
kerro itsestäsi lisää 📲

eilen

Uusia kavereita? :)

Nainen, 19 vuotta, Espoo, Uusimaa

Hei! :)

Olen 19-vuotias nainen Espoosta. Asun avopuolison kanssa. Olen ollut useamman vuoden yksinäinen, joten kapaisin ihmistä kenen kanssa jutella ja myös mahdollisesti joskus tavata. Usein kuitenkin tuntuu siltä, että keskustelut alkavat "Moi, mitä kuuluu?" ja päättyvät siihen. Saatan olla alkuun ujo mutta tutustumalla ujouskin katoaa. Luonteeltani olen avoin, rehellinen, empaattinen ja sosiaalinen. Minulle voi jutella mistä vaan ja kuuntelen mielelläni.

Arkipäivät menee töissä. Vapaa-ajalla tykkään viettää aikaa kotona, ottaa rennosti ja ulkoilla. Leffassa käynti ja shoppailu kuuluvat myös vapaa-ajan viettooni. Lisäksi lähellä sydäntäni on musiikki - tykkään käydä keikoilla ja kesällä festareilla, ihmisten auttaminen ja hyvinvointi - jota teen myös työkseni, sekä eläimet - joita minultakin löytyy kotoa.

Kaipaan elämään hyviä kavereita, paikkakunnalla eikä sukupuolella ole merkitystä. Olisi mukavaa jos kuitenkin olisit suunnilleen samaa ikäluokkaa kanssani, noin 16-25 vuotias. Tapaaminen toki on helpompaa, jos asuu pääkaupunkiseudulla, mutta onneksi matkustaa voi tarvittaessa kauemmaskin.

Laita rohkeasti viestiä!

eilen

Introvertti etsii sinua

Nainen, 42 vuotta, Espoo, Uusimaa

Olen 42-vuotias perheenäiti Espoosta.

Ujo ja porukassa liki mykkä, kahden kesken normaalimpi iloinen itseni. Olen rauhallinen ja kiltti, vaikka räväkämpi ja rempseä puoli minustakin löytyy. Se ei vaan tule ilmi kuin oikeasti tutuille ihmisille.

En etsi parisuhdetta, se puoli elämästä on kunnossa. Silti yksinäisyys vaivaa. Ystävät ja kaverit ovat jääneet pohjoisemmas, kun itse lähdin työn perässä etelään. Uusia ystäviä ei ole vain löytynyt, enpä ole oikein osannut etsiäkään.

Olen ymmärtäväinen ja hyvä kuuntelija, mutta saatan joskus haastaa ajattelemaan asioita toisesta näkökulmasta.

Minusta saa seuraa rauhalliseen toimintaan, shoppailuun makutuomariksi, kahville, leffaan, kirjastoon, muuten vaan oleiluun ja rupatteluun, terassillekin satunnaisesti näin kesällä. En ole urheilullinen enkä kehtaa ainakaan heti lähteä yhdessä lenkille, vaikka hyvää se tekisikin.

Huumorintaju on ehdoton vaatimus, muita vaatimuksia ei
sitten olekaan.

Kuulumisiin!

eilen

Tervehdys!

Nainen, 34 vuotta, Uusimaa

Heippa! Toiveena olisi löytää ystävä, jonka kanssa pitää tiiviisti yhteyttä, lähetellä meemejä, ilon ja surun viestejä, kuvia ja höpinöitä. Ystävä, jonka kanssa puuhastella kaikenlaista hengailusta ja kahvittelusta biletykseen ja vaikka reissailuunkin. Ystävä, joka myös itse näkisi vaivaa yhtävyyden eteen, ettei kaikki yhteydenpito ja tapaamisten ehdottelu jäisi yksin minulle. Ystävä, joka olisi kiinnostunut siitä, mitä toiselle kuuluu. :) Yksinkertaisesti, etsin siis sitä frendit-tyyppistä sielunsiskoa, liekö sellaisen löytäminen mahdottomuus, mutta aina voi yrittää :)

eilen

Uusia kavereita

Nainen, 18 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Helou!
Oon 2001/18v tyttönen Helsingistä ja tällä hetkellä olis kiva saada uusia kavereita täältä kenen kanssa jutella avoimesti kaikesta ja joita vois myös _oikeesti_ nähdä vapaa-ajalla :) Luonteeltani oon tosi sosiaalinen, luotettava ja energinen saatan toki alussa olla vähän ujo mutta ehkä se kuuluu asiaan, ajan myötä musta paljastuu tällänen hölösuu joka tykkää heittää myös läppää ja sen takia en tuu kauheen hyvin juttuun tosikoiden kanssa.
Vapaa-ajalla tykkään tehdä sitä sun tätä esim shoppailla, käydä kahvilla tai muuten vaan chillailla ja mitä sitä sit keksiikään. Oon myös vähän extempore ihminen, eli mulla saattaa tulla tosi paljon ideoita mitä tehdä esim kerran ehdotin et lähetään kaverin kans turkuun pariks tunniks ja sinne päädyttiin :’) Harrastan myös ratsastusta ja show-tanssia, eli oon aika eläinrakas ihminen ja kotoolta löytyy kaks chihua!
Sukupuolella ei oo mitään välii kunhan tullaan juttuun, mut toivoisin että oisit 18-21 vuotias koska uskon että tuun paremmin toimeen mua vanhempien ja saman ikäisten kanssa :) Ei nyt haittaa jos menee vuoden yli tai ali, en oo niin tarkka sentään. ^
Laita ihmees viestii vaik sähköpostis jos haluaisit tutustuu tai sit voit suoraan tulla snäppiin jos se on sulle helpompaa!
Snap: mimskuuw
( Ps. Viesti ei vanhene, eli saat tulla jubailee milloin vaan :) )

eilen

Moikka :)

Nainen, 26 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Olen 26-vuotias nainen Helsingistä. Toivoisin löytäväni uusia kavereita. Välillä tulee yksinäinen olo, vaikka olen parisuhteessa.

Vapaa-ajalla tykkään valokuvata, pelata video- ja lautapelejä sekä lähteä pitkille kävelyille, luonnossa tai kaupungilla. Pidän myös matkustelusta, käydä erilaisissa tapahtumissa sekä keikoilla tai festareilla. Silloin tällöin on kiva käydä kahvilla, yksillä/muutamilla tai ulkona syömässä. Minusta saa seuraa melkein mihin vaan :)

Olen sosiaalinen introvertti, rento, huumorintajuinen sekä semi spontaani. Musiikkimakuni laaja, mutta kuuntelen paljon rock-musiikkia.

2 päivää sitten

Älä missaa tätä viestiä

Mies, 33 vuotta, Uusimaa

Moro!

Nyt, kun lomat on ohi, tulee väistämättä mieleen ajatus, että pimeä ja pitkä syksy on edessä. En halua synkistellä kuitenkaan, tuki vaan ajatus, että nyt laitan ilmoituksen tilille ja toivon, että joku toinenkin haluaisi sohvanpohjalta tekemään asioita.

Tämä vuonna ois kiva tehdä muutakin kuin töitä. Täällä hyvin rento ja kuulemma mukava mies pk-seudulta huhuilemassa toista asiallista kaveria. Mulla ei ole kaveruudelle kriteereitä, toive toki, että voisi nähdä ihan kasvotustenkin välillä.

Sun ei tartte olla kiinnostunut näistä mutta näitäkin voi kokeilla:

🍊 Lenkkeily silloin tällöin
🍊 Kaupungille syömään tai yksille
🍊 Museot ja näyttelyt (liian vähän tulee itsellä käytyä)
🍊 Ihan vaan sarjat ja koti-illat

Laita viestiä tulee ja mennään vaikka sinne kahville.

Lupaan vastauksen nopeasti.

2 päivää sitten

Uusia ihania tyyppejä vailla

Nainen, 21 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Heips!

Kovasti kaipaisin uusia kasvoja elämääni, mut niiden löytäminen on tuntunut vähän hankalalta, enkä oikein tiedä mistä edes lähtisin niitä etsimään. Ehkä siis tää on semmonen eka askel!

Riesana on ujous, josta kuitenkin pyrin pääsemään yli. Luonteeltani muuten oon tosi puhelias ja vähän uteliaskin. Mun huumorintaju on aika vinksahtanut ja huono, joten lähettäkää mulle vaikka tyhmimmät vitsinne, lupaan nauraa. Musiikkimaku on aika laaja ja riippuvainen fiiliksestä, mut raskas musiikki on ollu koko elämän lähellä sydäntä ja tulee aina olemaankin. Harrastuksiin kuuluu piirtäminen ja maalaaminen, leffat ja yleinen haahuilu ympäriinsä.

En etsi mitään tietyn tyyppistä ihmistä, joten rohkeesti vaan viestiä tulemaan, jos vähääkään tuntuu siltä, että meillä voisi synkata. Voidaan jutella vaikka Kikissä.

2 päivää sitten

Hellou!

Nainen, 23 vuotta, Uusimaa

Täällä kirjoittelee 23-vuotias naikkonen pk-seudulta! Tarkoitus olisi saada uusia tosiystäviä ja ihan parhaita kavereitakin, joten innolla odotan millaisia tyyppejä täältä voisi elämään löytyä.

Olen aika menevä ja sosiaalinen tapaus ja tykkään tehdä kaikenlaista ja nähdä ihmisiä. Tykkään käydä leffassa, testailla uusia ravintoloita, osallistua erilaisiin tapahtumiin, lähteä pitkän kaavan mukaan baareilemaan, kirppistellä ja suunnitella illanviettoja ja vaikka peli-iltoja. Välillä on ihana vain olla rennosti ja mennä vaikka vain toisen sohvaa kuluttamaan ja höpisemään elämästä. Haen ystävää siis ihan kaikenlaiseen tekemiseen ja parasta olisi jos lähtisit innolla mukaan erilaisiin juttuihin ihan vaikka viikoittainkin. Mä harvoin kieltäydyn mistään ja näin opiskelijana aikaakin löytyy, joten näkeminen ei jää siitäkään kiinni! Vapaa-ajalla tykkään urheilla ja multa löytyy myös koira, joten koirapuistoseurakin olisi tosi mukavaa :) Tykkään myös muodista ja kaikenlaisista kauneusjutuista, vaikka aina ei kyllä jaksakaan laittautua vimpan päälle :D

Olen ihmisenä iloinen ja nauravainen, tykkään keskustella myös syvällisesti ja mulle voikin avautua mistä vaan ja tykkään ainakin yrittää aina auttaa parhaani mukaan, jos toisella on huolia. Ystävissä arvostan aitoutta ja avoimuutta sekä sitä, että jaksetaan oikeasti panostaa ystävyyssuhteeseen. Aktiivinen yhteydenpito ja se, että oikeasti tuntee kuuluvansa toisen elämään ja voivansa jakaa asioita, on myös se mitä haen :)
Haen ensisijaisesti ystäviä noin samanikäisistä ihmisistä, mutta kunhan kemiat kohtaavat niin se on tärkeintä! Laita siis viestiä, jos tuli tunne että meillä voisi synkata niin jutellaan lisää :)

2 päivää sitten

Nettikaveria

Nainen, 33 vuotta, Uusimaa

Nyt olisi etsinnässä kaveria netti viestittelyyn. Olisi mukava jutustella niitä näitä ja tutustua. Jos oikein natsaa niin tavatakkin voi ehkä joskus. Oon mukava, hyvä kuunelija ja tukija. Toivoisin 100 % rehellisyyttä ja luottamusta. En halua kuulla asioitani muualta. En hae suhdetta, koska olen onnellisesti naimisissa.

Jos siltä tuntuu, niin laitathan viestiä 😊

2 päivää sitten

Helloy

Mies, 48 vuotta, Kerava, Uusimaa

Kavereita on mutta kalenterissa on tila myös uusille.Kirjoitella voi aina ja tutustua,aika näyttää mitä tulee.
Ei elämä pitää otta liian vakaavasti Avoimin mielin hakemassa uusia tuttavuuksia vaikka harrastuksiin.
Biljardi on hauskaa jos seura löytyy..Myös moni muu peli on mielenkiintoinen hyvässä seurassa.Viime syksynä sienet loisti poissaololla mutta silloin kun niitä on kuljen aina sienimetsässä kun aika on.Kalastus on mukaava harrastus vaikka jäänyt vähemmälle viime vuosina.
Valokuvausta ajan kuluksi ja omaksi huviksi kaupunkilla ja kauempa.Yhdessä voisi löytää uusia inspiraatioita kenties ja seurassa
hauskempaa.
Joskus voi käväistä vaikka taidenäyttelyssä.
Voidaan keskustella filateliasta tai maailmankaikkeudesta ja monesta muusta siitä välistä.
En seuraa muotia enkä uusimpia trendeja.Elämässä kuljen omia polkuja.Olen 48vuotias mies ja asun Keravalla mutta autolla
pääse ja bussi kulkee.

2 päivää sitten

Kivaa seuraa pk-seutu

Nainen, 40 vuotta, Espoo, Uusimaa

Heippa.

40v. nainen hakee kavereita. Herkkyys, huumorintaju, ujouden ja rohkeuden yhdistelmä, rentous, empaattisuus ja teeskentelemättömyys ovat sellaisia piirteitä minussa, joita toivon löytäväni myös sinusta, jotta voimme ymmärtää toisiamme. Tarvitsen paljon aikaa yksinoloon, joten en ole roikkuja (ethän sinäkään?), mutta rajansa yksin vietetyllä ajallakin. Siksi olen täällä.

Harrastan kirjoittamista ja valokuvausta. Kuuntelen musiikkia ja katson elokuvia, ja harrastan myös liikuntaa jonkin verran. Minun kanssa voi lähteä esim. karaokeen, piknikille, luontoretkelle, puistoon ihailemaan kukkaloistoa, keikalle kuuntelemaan musiikkia, teknobileisiin tanssimaan. En käytä huumeita, etkä sinäkään, koskaan. Yleinen hengailu "tekemättä mitään" on myös tosi kivaa, kun on löytänyt sopivan kaverin.

Etsin siis kavereita, ja sinulla on sama tavoite ilman taka-ajatuksia. Voit olla nainen tai mies. Minua luullaan yleensä alle kolmekymppiseksi, ja myös itse tunnen olevani ikäistäni nuorempi. Rouvat kahvilla -meininki ei oikein ole minua..sitä paitsi en syö pullaa :,P

Jos yhtään nappasi, niin laita viestiä.

3 päivää sitten

Sinustako ystäväni?

Nainen, 33 vuotta, Uusimaa

Oon 33 v nainen pk-seudulta. Oon jo pitkään halunnut uuden ystävän, joka ois samalla aaltopituudella mun kanssa. Omaa hyvän huumorintajun, on lapsenmielinen, rehellinen, luotettava, avara katseinen, ei tuomitse. Ystävä jolle viestitellä milloin vain, lähettää tyhmiä kuvia, hauskoja meemejä, biisejä tai muuten vaan erikoisia juttuja. Alkuun voisi viestitellä netin kautta/wa/skype/joku muu. Ihan perinteinen etanapostittelukin käy :)

Mä olen avoin, rehellinen, luotettava ja hieman hölmö. Tietyllä tapaa omaan oudon huumorintajun ja oon sopivasti lapsenmielinen.
Innostun uusista asioista ja joskus innostus lopahtaa yhtäkkiä. Kielioppiakaan en oo koskaan omaksunu, joten sitä on kestettävä.

Rakastan musiikkia, elokuvia ja valokuvaamista. Kirjoja luen ihan liian harvoin ja keikollekkin olis kiva mennä. Lähellä sydäntä myös kirpparit, museot ja road tripit.

Elämässä on sattunu kaikenlaista, siksi kai kärsinkin mielenterveys ongelmista 🤯 Joten jos se kauhistuttaa, niin jätä suosiolla väliin. En kaipaa sääliä tai tyhmänä pitämistä. Ei mun älykkydessä mitään vikaa oo, vaik muuten viiraakin.

Mielellään naiset, iältään lähellä minun ikääni. Voit olla mistä päin vaan, kulkupelit kulkee pidemmällekkin. Olen onnellisesti naimisissa, joten en hae suhdetta.

Jos yhtään siltä tuntuu, et haluisit tutustua, ni nakkaa viestillä. 😊

3 päivää sitten

Mulla on koira jos se nyt ollenkaan kiinnostais

Nainen, 18 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Heij! Etsiskelen kavereita joiden kanssa vois sitte pitkäaikaisemmi olla yhteydessä ja keksittäis yhessä tekemistä. Tollane 18-23 ikävyöhyke mutta eihän se ikä mitenkää vaikuta.

Itte oon aika luonnosta kiinnostunu mutta haluaisin seikkailla kauemmas omasta itä nurkastani :) Vähä itseeni vetäytyny tykkään kuitenkin ihmiseurasta vaikka joskus vähän hiljaisena istun keskessä. En oo mikää super bilettäjä mutta silloin tällöin tykkään hypellä baareissa. En oikein harrasta mitään muta yhessä voitais keksii jotain.

Iha rohkeesti yhteyttä, puhutaan vaikka koirista :)

3 päivää sitten

Kavereita arkeen ja viikonloppuaktiviteetteihin!

Nainen, 29 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Olen 29-vuotias töissä käyvä nainen Pohjois-Helsingistä, joka etsii uusia ystäviä suurin piirtein samanikäisistä ihmisistä. Luonteeltani olen avoin, utelias, kiltti ja empaattinen.

Toiveissa olisi seuraa erityisesti uusiin urheilu-/harrastuskokeiluihin, luontoretkiin, taidetapahtumiin, konsertteihin, kiinnostaviin ravintoloihin, tai ihan vain kahvittelemaan ja maailmanparannukseen viinilasin äärellä. Kaikenlainen shoppailu ja hemmottelu on myös mieleistä.:)

Asun avoliitossa ja etsin vain kavereita/ystäviä. Sukupuolellasi ja elämäntilanteellasi ei ole väliä, kunhan yhteisiä mielenkiinnon kohteita löytyisi.:)

3 päivää sitten

Moi!

Nainen, 24 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Olen 24-vuotias naisopiskelija Helsingistä ja teen myös osa-aikaisesti töitä. Etsin kavereita, joiden kanssa voisi ihan vaan jutella ja/tai käydä esim. syömässä, kahvilla, baarissa, lenkillä, keilaamassa jne - lähden vapaasti kokeilemaan uusia juttuja. Tykkään luonnosta, eläimistä ja matkustelusta, myös eri kulttuurit kiinnostavat minua, erityisesti Itä-Aasian kulttuurit. Olen avoin ihminen ja rentoa seuraa. Laita viestiä! :)

3 päivää sitten

Naispuolisia kavereita?

Nainen, 28 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Hei! :)
Olen 28-vuotias naimisissa oleva nainen täältä Helsingistä. Olen ystävällinen ja sosiaalinen, mutta kuitenkin rauhallinen persoona. Olen harrastanut kuntosalilla käyntiä enimmäkseen mutta minusta saa helposti seuraa myös uusien harrastuksien/juttujen kokeilemiseen.
Tykkään myös matkustella paljon joten siihenkin minusta voi mahdollisesti saada kaverin.

Laita viestiä niin tutustutaan! :)

Sivu
Takaisin ylös