Ilmoitukset alueelta Uusimaa (646 kpl)

 - 
 
tänään

Ulkoiluseuraa

Mies, 43 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Etsin uutta ystävää ulkoilemaan ja pyöräilemään, kävelemään ja ehkä pysähtymään jossain syömässä matkan varrella.

Matkailuseura kelpaa myös, ei sitä tiedä vaikka ottaisi äkkilähdön johonkin tai lähtisi ad hoc kaupunkilomalle vaikka Vilnaan.

Päivittäin tulee heitettyä ~ 30 kilometrin fillarilenkki ihan ulkoilun merkeissä, ei sitä viitsi kotonakaan jumittaa.

tänään

Uusia kavereita

Nainen, 18 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Moiksu!
Oon 2001/18v tyttönen Helsingistä ja tällä hetkellä olis kiva saada uusia kavereita täältä kenen kanssa jutella avoimesti kaikesta ja joita vois myös nähdä vapaa-ajalla :) Luonteeltani oon tosi sosiaalinen, luotettava ja energinen saatan toki alussa olla vähän ujo mutta ehkä se kuuluu asiaan, ajan myötä musta paljastuu tällänen hölösuu joka tykkää heittää myös läppää ja sen takia en tuu kauheen hyvin juttuun tosikoiden kanssa.
Vapaa-ajalla tykkään tehdä sitä sun tätä esim shoppailla, käydä kahvilla tai muuten vaan chillailla ja mitä sitä sit keksiikään. Oon myös vähän extempore ihminen, eli mulla saattaa tulla tosi paljon ideoita mitä tehdä esim kerran ehdotin et lähetään kaverin kans turkuun pariks tunniks ja sinne päädyttiin :’) Harrastan myös ratsastusta ja show-tanssia, eli oon aika eläinrakas ihminen ja kotoolta löytyy kaks chihua!
Sukupuolella ei oo mitään välii kunhan tullaan juttuun, mut toivoisin että oisit 18-21 vuotias koska uskon että tuun paremmin toimeen mua vanhempien ja saman ikäisten kanssa :) Ei nyt haittaa jos menee vuoden yli tai ali, en oo niin tarkka sentään. ^
Laita ihmees viestii vaik sähköpostis jos haluaisit tutustuu tai sit voit suoraan tulla snäppiin jos se on sulle helpompaa!
Snap: mimskuuw

tänään

Uusia ystäviä :)

Nainen, 26 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Olen 26-vuotias nainen Helsingistä. Toivoisin löytäväni täältä uusia kavereita. Välillä tulee yksinäinen olo, vaikka olen parisuhteessa.

Vapaa-ajalla tykkään valokuvata, pelata video- ja lautapelejä sekä lähteä pitkille kävelyille, luonnossa tai kaupungilla. Pidän myös matkustelusta, käydä erilaisissa tapahtumissa sekä keikoilla tai festareilla. Joskus tulee käytyä muutamilla/viihteellä. Minusta saa seuraa melkein mihin vaan 😎

Olen sosiaalinen introvertti, rento, huumorintajuinen sekä spontaani. Musiikkimakuni laaja, mutta kuuntelen paljon rock-musiikkia.

Lähdetäänkö bissen merkeissä tutustumaan? 🍻

tänään

Ystäviä🌞🌞

Nainen, 50 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Hei, Olen 50v sporttinen sinkku nainen Helsingistä🏋️‍♀️🚴‍♂️🏊‍♀️Huumorintajuinen,hauska ja sosiaalinen🤣Harrastan lenkkeilyä,uintia,pyöräilyä,kuntosalia, ja teatteritoimintaa🤡Tennistä ja sulkapalloa tykkään pelata🎾🏸Kartingia harrastan myös🏁🏎Etsin ystäviä leffaan,konserttiin,lätkämatsiin tai risteilylle🎥🎸🏒🛳💃Jos kiinnostaa,laita viestiä tulemaan ja
kerro itsestäsi lisää 📲

eilen

Moi!

Mies, 18 vuotta, Uusimaa

Etsin "nettikavereita"... btw 17v kohta 18v
todella ujo, ei sosiaalinen, mutta jos juttu luistaa, niin saatan jopa olla ei niin akward...
En juo alkoholia, käytä tupakkaa sun muita päihteitä, ois kiva jos löytyis samanlainen raitis ihminen jostain :))

eilen

Etsin tanssiparia

Mies, 39 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Kiinnostaisiko sinua lähteä tanssikurssille. Olen muutama vuosi sitten käynyt muutamalla paritanssikurssilla. En ole hyvä tanssimaan, mutta haluaisin oppia lisää ja tulla paremmaksi tanssijaksi. Tarkoitukseni ei ole lähteä tanssilavoja kiertämään, vaan oppia tanssimaan ainakin hieman erilaisissa tilanteissa ja tilaisuuksissa.

Olen 39-vuotias mies Helsingistä. Pituus 178 cm. Etsin mukavaa naista tanssiparikseni tanssikurssille. Jos kiinnostuit, niin ota ihmeessä yhteyttä :)

eilen

Juttuseuraa mukavista ihmisistä

Mies, 31 vuotta, Uusimaa

Iltaa.

Kaipailisin jonkinlaista seuraa alkuun lähinnä älykkääseen ja älyttömään viestittelyyn vaikkapa internetin välityksellä, on kyseessä sitten syvempi filosofinen pohdiskelu tai hauskat kakkajutut. Käytän useita eri pikaviestimiä taitavasti, vaikka itse sanonkin, mutta hitaampi sähköpostittelukin kelpaa. Liikaa voit tuskin häiritä! En ole tällä hetkellä optimaalisessa kunnossani niin henkisesti kuin fyysisestikään, mutta väitän että potentiaalia on vaikka mihin! Pidän itse tällä hetkellä kaikenlaisista asioista juttelusta, autolla ajelusta, videopelien pelaamisesta, elokuvista ja sarjoista, eläimistä, epäterveellisestä ruoasta, penkkiurheilusta ja ennen kaikkea musiikista, erityisesti sellaisesta jota nykyradiosta ei juurikaan kuule! Rämpyttelen myös itse kalliita kitaroita kalliiden laitteiden läpi enkä jaksa opetella soittamaan. Olen myös joskus lukenut paljonkin kirjoja, toivottavasti vaikutan viisaammalta.

Sukupuolellasi, iälläsi tai asuinpaikallasi ei ole väliä, kunhan olet avoin ja mukava ihminen, sekä huumorintajuinen, kaunis, rikas, älykäs ja vahva. Plussaa on jos tiedät kuka on Led Zeppelin tai vaihtoehtoisesti vastaat tähän viestiin. Ottakaa rohkeasti yhteyttä jos vähänkin siltä tuntuu. Saa myös ottaa yhteyttä jos ei tunnu siltä yhtään. Kiitos lukemisesta!

eilen

Helloy

Mies, 48 vuotta, Kerava, Uusimaa

Kavereita on mutta kalenterissa on tila myös uusille.Kirjoitella voi aina ja tutustua,aika näyttää mitä tulee.
Ei elämä pitää otta liian vakaavasti Avoimin mielin hakemassa uusia tuttavuuksia vaikka harrastuksiin.
Biljardi on hauskaa jos seura löytyy..Myös moni muu peli on mielenkiintoinen kun seura on.Viime syksynä sienet loisti poissaololla mutta silloin kun niitä on kuljen aina sienimetsässä kun aika on.Kalastus on mukaava harrastus vaikka jäänyt vähemmälle viime vuosina.
Valokuvausta ajan kuluksi ja omaksi huviksi kaupunkilla ja kauempa.Yhdessä voisi löytää uusia inspiraatioita kenties ja seurassa
hauskempaa.
Joskus voi käväistä vaikka taidenäyttelyssä.
Voidaan keskustella filateliasta tai maailmankaikkeudesta ja monesta muusta siitä välistä.
En seuraa muotia enkä uusimpia trendeja.Elämässä kuljen omia polkuja.Olen 48vuotias mies ja asun Keravalla mutta autolla
pääse ja bussi kulkee.

eilen

hei hei

Mies, 20 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Olen 20 v ja asun vantaalla. olen sossialinen ja hyväksyn kaikki semossena miten olet. tykkään olla ulkona paljon joko luonossa tai kaupungilla.
mulle myös sopii kalja seura tai kaikkea muuta mitää voi tehdää.
Käyn itse joskus keilamassa ja semmostakin seuraa olis hyvää.
Olen aikaa iso asiakassa myös finkinolle :D
Tule laitta rohkeasti viesti varmaa ekaaks sähköposti tai yv. vastaan ainaa ja nopeasti ;)

eilen

Uusia ystäviä?

Mies, 27 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Olen 27-vuotias miespuolinen opiskelija Helsingistä. Perusluonteeltani olen yleisesti ottaen rauhallinen, ystävällinen, positiivinen ja joissakin asioissa ehkä hieman tyttömäinenkin. Varsinkin aluksi saatan olla myös jokseenkin ujo. Alkoholia en käytä lähes ollenkaan, enkä myöskään polta tupakkaa. Tulen yleensä toimeen hyvinkin eri-ikäisten ihmisten kanssa, ja minua on myös usein luultu noin viidestä kymmeneen vuotta nuoremmaksi, vaikka täytänkin muutaman vuoden päästä jo 30 vuotta.

Itse tykkään kulkea luonnossa sekä ulkoilla muutenkin. Luonnossa liikkumisen lisäksi eri luonnontieteet kuuluvat myös omiin kiinnostuksen kohteisiini. Vapaa-ajallani kuuntelen myös jonkin verran musiikkia sekä kokkailen tai leivon välillä jotakin suolaista tai makeaa. Lisäksi olen ollut pitkään mukana oman kotialueeni seurakunnan nuorten toiminnassa ja useaan kertaan isosena rippikoululeireillä.

Vaikka tunnen moniakin ihmisiä, niin tällä hetkellä minulla ei ole juuri ketään sellaista kaveria, jonka kanssa olla ja viettää aikaa useammin kuin kerran vuodessa. Muun muassa useimmat peruskoulu- ja lukioaikaiset kaverini ovat jatkaneet kukin omiin suuntiinsa. Täten joudunkin viettämään useimmat viikonloput ja loma-ajat nykyisin yleensä yksikseni tai sitten olemalla vanhempieni kanssa.

Etsisin itselleni siis sellaista kaveria, jonka kanssa voisi nähdä, viettää aikaa ja tehdä jotain yhdessä. Listasin avainsanoihin muutamia asioita, joista pidän, mutta sinun ei tarvitse pitää kaikista samoista asioista. Toki tutustuminen voi olla helpompaa, mikäli löytyy edes joitain yhteisiä kiinnostuksen kohteita.

Haluaisin mieluusti naispuolista kaveria, joka olisi iältään vaikkapa 16–26 vuoden väliltä, mutta ei tuo ikähaarukka niin tarkka ole. Aluksi voitaisiin vaikka kirjoitella sähköpostitse ja katsoa sitten, mitä sen jälkeen. Toivoisin kuitenkin, ettei yhteydenpito jäisi vain yhteen tai kahteen sähköpostiviestiin.

Mikäli ilmoitukseni herätti kiinnostusta ja haluaisit tutustua paremmin, niin laita …

eilen

Ystäviä

Nainen, 20 vuotta, Tuusula, Uusimaa

Moikka,
Kaipailen ystäviä n. 17-23 vuotiaista. Olen 20- vuotias hevostenhoitaja- opiskelija Tuusulasta.
Luonteeltani olen rauhallinen, huumorintajuinen ja ystävällinen.
Vapaa- ajalla tykkään käydä kahvittelemassa, kaupungilla, käydä festareilla, viettää tallilla aikaa, värittää, valokuvata, olla vaan..

Laitathan viestiä, niin tutustutaan paremmin!

Snap: idamariaws

2 päivää sitten

Etsin uusia kavereita

Nainen, 27 vuotta, Mäntsälä, Uusimaa

Moikka!
Olen 27-vuotias nainen ja muuttanut pk-seudulta Mäntsälään miehen ja koiran kanssa noin puoli vuotta sitten. Vanhat ystävät jäivät edelliselle paikkakunnalle, joten olisi mahtavaa löytää täältä päin samanhenkisiä kavereita, joiden kanssa viettää aikaa; mennä kahville, jutella syvällisiä kera viinin tai vaikkapa lenkille koirien kanssa. Harrastan tanssia ja käyn kuntosalilla. Pidän myös juhlimisesta, erityisesti tanssimisesta ja käytän kohtuullisesti alkoholia.

Jos olet suunnilleen saman ikäinen ja vailla ystävää, vaikka asuisitkin kauempana niin laitathan rohkeasti viestiä! :) myös instagramista löytää nimellä sashulie jos siellä helpompi laittaa viestiä.

2 päivää sitten

Kavereita?

Nainen, 18 vuotta, Kerava, Uusimaa

Heei!

Oon 2001 syntynyt tyttö, joka kaipaisi kavereita. Olen huumorintajuinen ja mukava. Elämäni on aika rauhallista, koska tosiaan kun ei ole ainuttakaan kaveria vapaa-ajalla. Jos asut vähän kauempana niin voidaan sit vaan jutella muuten vaan!
Ikähaarukka olisi 17-21v
Jos haluut tutustuu paremmin niin ota yhteyttä! :)

2 päivää sitten

Heippa!

Nainen, 19 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Olen kohta 19 vuotta täyttävä nainen joka on 5kk sitten muuttanut Helsinkiin. En tunne ketään Pk-seudulta paitsi poikaystäväni jonka perässä tänne muutin :D Joten koen olevani hieman yksinäinen ja haluaisin kovasti löytää ihmisiä joiden kanssa voisi viettää vapaa-aikaa. Harrastan valokuvausta. Tykkään itse paljon lenkkeillä joten lenkki kaveriksikin saa ilmoittautua. :) Olen huumorintajuinen, urheilullien, avoin, ehkä aluksi hieman hiljainen mutta kun tutustun niin tykkään jutella aiheesta kun aiheesta :) Jos haluat tutustua niin ota rohkeasti yhteyttä. :)
Snäppi; kris_tiina

2 päivää sitten

Ehkä just meistä vois tulla ystävii?

Nainen, 19 vuotta, Porvoo, Uusimaa

Heej :)

Oon 19 vuotias (tuplanolla) ja asustelen Porvoossa. Kirjottelen tänne koska tällä hetkellä mulla on vaan pari kaveria ja tunnen itteni tosi yksinäiseks aina välil. Jostain syystä kaverit on hävinny täs ajan kuluessa enkä oikeen oo uusiinkaan ihmisiin tutustunu. Olisin tosi kiitollinen jos vaikka tätä kautta saisin uuden tai uusia hyviä ystäviä!

Mun arkipäivät kuluu töissä käyden ja viikonloput mulla on yleensä enimmäkseen vapaita. Tykkään tehä asioita laidasta laitaan, esim. ulkona pyöriminen, leffassa käyminen tai vaikka terdellä istuskelu on kivaa puuhaa. Myös sillon tällön juhliminen on ihan jees, mut tulisin kyl hulluks jos joka vklp pitäis ravata ryypiskelemässä😂 Rennot koti-illat on myös välillä tarpeen ja mainittakoon nyt vielä että tykkään käydä ajeluilla. Mitäs muuta tähän nyt sitte enää sanois ku että kaikki käy!

Luonteesta voisin sanoo sen verran että oon kiltti, huumorintajunen ja ystävällinen. Oon myös empaattinen ja tykkään jutustella syvällisii. Ja kai mä ihan hauskaki oon😂 Jos jotain vielä voisin sanoo mun luonteesta tai persoonasta, nii oon myös aika mukavuudenhalunen ihminen. Olis siis aika jees, jos saisit välil vedettyy mut mun mukavuusalueen ulkopuolelle.

Tuu laittaa mulle viestii nii katotaa mihin meiän juttu etenee😊 Voidaan eka jutella täällä tai s-postis, mut voidaan myös siirtyy vaik snäpin tai wapin puolelle!
Tarkkaa ikähaarukkaa en osaa sanoo, mut ei yhtään haittaa jos parilla vuodella menee yli tai ali.

2 päivää sitten

Ystäviä etsinnässä

Nainen, 24 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Olen 24-vuotias Helsingissä asuva nainen!
Etsin ystäviä, kun ei itsellä niitä tällä hetkellä paljon ole. Moni ystävä on lähtenyt lapsen saannin myötä. Eli kanssani asustaa 1.5 vuotias taapero😊.
Tykkään luonnossa kävelystä, kahvitelusta, musiikin kuuntelusta(rokista suomipoppiin, musa maku), kirjoista ja leffoista

Jos nappaisi niin rohkeesti vaan kirjottelee. Oon kyllä aluksi ujon puoleinen.

2 päivää sitten

Nettikaveria

Nainen, 33 vuotta, Uusimaa

Nyt ois etsinnässä kaveria netti viestittelyyn. Olisi mukava jutustella niitä näitä ja tutustua. Jos oikein natsaa niin tavatakkin voi ehkä joskus. Oon mukava, hyvä kuunelija ja tukija. Toivoisin 100 % rehellisyyttä ja luottamusta. En halua kuulla asioitani muualta.

Jos siltä tuntuu, niin laitahan viestiä 😊

2 päivää sitten

Ystävää etsin

Nainen, 45 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Etsin ystäväksi naista, jonka kanssa voisin käydä kahvilla, syömässä, ulkoilemassa, taidenäyttelyissä ja leffassa tai vaikka jossain reissussa. Olen neljävitonen lapseton naimisissa oleva nainen ja asun Helsingissä. Havahduin siihen, että moni ystävä on muuttanut pois pk-seudulta tai elää perherumbaansa ja olemme etääntyneet vuosien varrella. Nykyisin kohtaamiset ystävien kanssa ovat lähinnä pariskuntien tai miehen kanssa yhteisten ystävien tapaamisia ja kaipaan ”omaa ystävää”, jonka kanssa jutella naisten juttuja. Olen myös tainnut keskittyä hieman liikaa uraan ja todennut tässä pre-50 välitilinpäätöksessäni, että hieno titteli tai palkka ei tee kyllä yhtään onnelliseksi. En toki aio töitä yhtään vähempää tehdä tai lyödä niitä ranttaliksi, mutta haluaisin vain yksinkertaisesti muutakin sisältöä elämääni ja täysin toisenlaista keskusteltavaa.

Harrastan ulkoilua ja liikuntaa, mutta en ole mikään sporttimimmi. Liikun paljon luonnossa ja kerään marjoja ja sieniä. Luen kirjoja laidasta laitaan ja olen opiskellut kaikenlaista. Töitä teen kaupallisella alalla johtotehtävissä. Olen utelias oppimaan uutta ja innostun monesti tekemään asioita spontaanisti enkä jaksa nillittää pienistä asioista. Kestän hieman huonosti negatiivisessa pyörteessä kieriskelyä ja jankuttamisen sietokykyni on nollan tuntumassa. En ole tyyppinä se, joka kutsutaan paikalle kun halutaan juoruilla. Olen luotettava ja lojaali ystäviäni kohtaan sekä pidän aina lupaukseni. Olen tasainen luonne ja yksityiselämässä kartan riitelyä ja ärhäkkää keskustelua.

2 päivää sitten

Introvertti etsii sinua

Nainen, 42 vuotta, Espoo, Uusimaa

Olen 42-vuotias perheenäiti Espoosta.

Ujo ja porukassa liki mykkä, kahden kesken normaalimpi iloinen itseni. Olen rauhallinen ja kiltti, vaikka räväkämpi ja rempseä puoli minustakin löytyy. Se ei vaan tule ilmi kuin oikeasti tutuille ihmisille.

En etsi parisuhdetta, se puoli elämästä on kunnossa. Silti yksinäisyys vaivaa. Ystävät ja kaverit ovat jääneet pohjoisemmas, kun itse lähdin työn perässä etelään, eikä uusia enää ole löytynyt.

Olen ymmärtäväinen ja hyvä kuuntelija, mutta saatan joskus haastaa ajattelemaan asioita toisesta näkökulmasta.

Minusta saa seuraa rauhalliseen toimintaan, shoppailuun makutuomariksi, kahville, leffaan, kirjastoon, muuten vaan oleiluun ja rupatteluun, terassillekin satunnaisesti näin kesällä. En ole urheilullinen enkä kehtaa ainakaan heti lähteä yhdessä lenkille, vaikka hyvää se tekisikin.

Huumorintaju on ehdoton vaatimus, muita vaatimuksia ei
sitten olekaan.

Kuulumisiin!

Sivu
Takaisin ylös