Ilmoitukset alueelta Uusimaa (3165 kpl)

 - 
 
tänään

Terve😊👋

Mies, 23 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Oon tällänen aik ujo äijä. Ois kivvaa löytää joku jonka kaa jutell tai tehä jotai. Mieluummin jotai urheiluu tai muuta.

Tykkään aik lailla kaikesta urheilusta mutt harrastan vaan säbää. Ja välil tulee pelailtuu frisbeegolffii ,käytyyn "lenkill" ja nyt oon sattunu salillekki välil eksymään.

Tykkään myös lukee ehk liikaa mangaa ja välil katella animee.

Snap teemu91
Ig tee.mu.23

tänään

Hellou!

Nainen, 36 vuotta, Espoo, Uusimaa

Kokeillaas itekki onnea jos vaikka elämääni eksyis uusia ystäviä!

Hakusessa soul sisteri tai useampikin, joku suht samalla aaltopituudella oleva, yhtä pahan resting bitch facen omaava, jolle laitella vaikka paskoja memejä, jonka kaa nauraa nii et mahaan sattuu ja toisinaan vois avautua ja itkeä silmät päästä, kylässäki ois kiva käydä! En pistä pahitteeks vaikka löytyis kaveriporukkakin.
3kymppinen akan retale, arkipäivät duunissa. Himasta löytyy kaksilahkeinen kihlattu, ei lapsia. Ei haittaa vaikka sulla olis lapsia, eikä siviilisäädylläkään oo mitää merkitystä.

Oon mustan huumorin ja sarkasmin ystävä, nauran paljon, huumorintajua on liikaaki ja läppä lentää. Toki musta löytyy se vakavempi puoli ja oon jossain asioissa herkkä, empatiakykyä ja kuuntelutaitoa on kehuttu. Tempperamenttia riittää ja asiat menee liiankin nopeesti tunteisiin välillä😅 Ja sisällä asuu pieni introvertti. Oon kova puhumaan kun sille päälle satun ja mulle voi myös avautua hyvistä ja huonoista asioista, varta vasten ois ihanaa jos mäki saisin joskus valittaa kun asiat ei mee niinku pitäis! Plussaa jos osaat keskustella ja vastata muutenkin kuin "okei" tai "joo" sanoilla.

Rakastan musiikkia ja keikkoja. Eniten kolahtaa raskaampi genre mutta kevyempiäkin suosikkeja löytyy. Tatuointeja tulee haalittua, menee terapiasta istua taskattavana. Kesä on parasta, viihdyn mökillä, auringossa ja grillin äärellä. Jouluki on lähellä sydäntä vaikka talvesta ja kylmästä en perusta, onneksi on sauna jossa voi lämmitellä. 😅 Perus chillailu ja fiilistely on omaan mieleen, en ole extremeä kaipaava vaikka haaveilenkin et joskus uskaltautuisin suppailemaan. Leffoi, sarjoi ja pelailua konsoleilla harrastan sohvan nurkassa töiden jälkeen rentoutuen. Tyttöjenillat ja illanistujaiset iskee paremmin kuin baareissa/yökerhoissa käyminen. Alkoa menee joskus ja juhannuksena.

Sun iällä/paikkakunnalla ei ole väliä, pääasia et haluisit tutustua ja katsella meneekö jutut yks yhteen! Aluksi toki viestitellen ni näkee …

tänään

Ystävät /New Friends

Mies, 31 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Hey there!

I'm a 31-year-old master's student always on the lookout for new friends to share experiences with. Sports and gaming are my usual outlets, but I also enjoy the peace and quiet of nature. I'm particularly interested in finding people who enjoy the outdoors and staying active.

I'm currently brushing up on my Finnish and would love to find a language partner. It would be great to explore the city together, try new things, or simply chat and help each other improve.

If you're open to making new connections and sharing interests, tell a bit about you and your hobbies I'd like to hear from you!

tänään

Hei, mitäs sitä keksittäisiin? :)

Mies, 28 vuotta, Kirkkonummi, Uusimaa

Hei, Olen oman elämän sähläri, joka etsii uusia hyviä tyyppei elämään. Minusta saa luotettavan hauskan, omalaatuisen sekä empaattisen ystävän. Minut saa mukaan ajelee, kalaan, grillaamaan, auto tapahtumiin, salille, kävelylle, leffaan, kahvittelemaan tai jos haluaa kokeilla jotain aivan uutta tai tehdä jotain muuta niin olen aina messissä!
Pidän myös luonnosta, eläimistä ja liikkumisesta.

Teen työkseni henkilökohtaisen avustajan töitä ja siinä sivussa opiskelen merkonomiksi.

Voitais keksii jotain kivaa tekemistä maan ja taivaan väliltä tai jotain mitä sä haluaisit tehdä✌️👌
Itse käyn uimassa, ajelemassa, patikoimassa, grillaamassa, kalassa. Vesisade eikä ukkosilma paljoa hetkauta vaan meno jatkuu.

Elämääni kuuluu 4-vuotias lapsi, kohta 5, ja vauva on myös tulossa, sekä kiltti sekarotuinen naaras koira. Kaverit ovat jääneet harvakseen tässä elämän varrella ja sitä muutakin tekemistä kaipailisin paitsi työt ja perhe elämä.

Parasta ehkä elämässä on vanhat kunnon roadtripit sekä grillaus, luonnossa patikointi ja mökkeily.!
Autojen näpertäminen onnistuu myös.

Ei ole väliä iällä tai sukupuolella että rohkeesti vaan juttelemaan ja tutustumaan. En etsi siis pelkkää kirjekaveria, vaan ihan erillisien asioiden tekemiseen.

Snäppi löytyy nimellä timppaaa-96

Viestiä vaan tulemaan jotta päästään alkuun ja hyvää kesää👌

tänään

Etsin ystäviä

Mies, 35 vuotta, Kerava, Uusimaa

Moikka, Olen 35 vuotias mies ja kanssani on helppo tulla toimeen. Olen luonteeltani ystävällinen, sosiaalinen, hymyileväinen, avoin ja rehellinen. Ja Minut saa mukaan moneen juttuun ja tykkään käydä kävelyllä metsässä ja kaupungilla kahvilla. Tykkään myös höpötellä kaikenlaisista asioista. Ja pidän myös matkustelusta ja minusta on kiva matkustaa etenkin Euroopassa. Asun rautatieaseman lähellä joten pääsen liikkumaan kätevästi julkisilla kulkuvälineillä. Minulle voi ehdottaa jos haluat käydä jossain mikä sinua kiinnostaa, lähden mielelläni mukaan😊. Ota rohkeasti yhteyttä, mielelläni tapaisin kasvotusten ja minulla on aikaa nähdä. Mulla löytyy whatsapp jossa voidaan myös keskustella ja vaihtaa ajatuksia.

tänään

30+ kaveria?

Mies, 37 vuotta, Uusimaa

Hei!

Löytyiskö tätä kautta kaveriksi ns hyvää tyyppiä. Arvostan yhteydenpitoa ja aktiivisuutta puolin ja toisin kuulumisten vaihtoon. Olisi mukava mennä vaikka kahville tai keksiä muuta tekemistä.

Olen asiallinen ja mun kanssa on helppo tulla toimeen.

eilen

Uusia ystäviä?

Mies, 32 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Olen 32-vuotias yksinäinen miespuolinen henkilö Helsingistä, joskaan en oikein osaa ajatella itseäni jo näin vanhana, ja ulkonäköni perusteella minua luullaankin usein huomattavasti nuoremmaksi. Yleisesti ottaen tulen kuitenkin toimeen monenikäisten ihmisten kanssa. Perusluonteeltani olen rauhallinen, ystävällinen, huumorintajuinen sekä joissakin asioissa ehkä hieman tyttömäinenkin. Kasvokkain tavattaessa olen todennäköisesti myös ujo ainakin aluksi.

Toivoisin mielellään naispuoleista kaveria, joka olisi iältään noin 20–30 vuoden väliltä, mutta eipä tuo ikähaarukka aivan tarkka ole. Ensisijaisesti olen kuitenkin hakemassa itselleni uusia ystäviä, enkä parisuhdetta, vaikkei senkään mahdollisuus ole poissuljettu, mikäli molemminpuolista kiinnostusta siihen löytyy, mutta voit ottaa yhteyttä aivan hyvin myös ihan vain kaverimielessä.

Etsin itselleni siis sellaista kaveria, jonka kanssa voisi aluksi tutustua sähköpostitse kirjoittelemalla ja sen jälkeen mahdollisesti jossain vaiheessa nähdäkin, viettää aikaa sekä tehdä jotain yhdessä. Toivoisin, että olisit valmis kirjoittelemaan aktiivisesti ja ettei yhteydenpito jäisi vain yhteen tai muutamaan sähköpostiviestiin. Listasin tähän viestin avainsanoihin joitakin asioita, joista itse pidän tai olen kiinnostunut. Sinun ei tarvitse pitää kaikista samoista asioista, vaikka tutustuminen saattaa olla toki helpompaa, mikäli löytyy edes joitakin yhteisiä kiinnostuksen kohteita.

Itse tykkään kulkea luonnossa sekä kävellä ja ulkoilla muutenkin. Luonnossa liikkumisen lisäksi luonnontieteet kuuluvat omiin kiinnostuksen kohteisiini. Alkoholia en käytä juuri lainkaan ja tupakkaa en polta ollenkaan. Vapaa-aikoinani käyn usein ulkona kävelemässä, kiertelemässä kirpputoreilla tai kuuntelen musiikkia. Silloin tällöin tulee myös leivottua jotain. Lisäksi olen ollut useaan kertaan isosena sekä avustajana oman kotialueeni seurakunnan rippikouluissa.

Vaikka tunnen moniakin ihmisiä, minulla ei tällä hetkellä ole oikein ketään sellaista …

eilen

Uusia tuttavuuksia?

Mies, 30 vuotta, Uusimaa

Löytyiskö sosiaalisesti ahdistuneelle 30v miehelle tätä kautta kohtalotovereita? Vapaa aika menee koneella pelatessa mutta olisi halukkuutta myös mennä tekemään jotain muutakin kunhan vain seura löytyy :) Mieluiten uudenmaan alueelta.

eilen

Heippa!

Nainen, 33 vuotta, Espoo, Uusimaa

Täällä 33-vuotias nainen kovasti kaipailis ystävää.

Perheeseen kuuluu mies, 14-ja 9-vuotiaat lapset, koira ja kissa. Mielestäni oon melko tavallinen tyyppi, joskus saatan olla jopa hauska, ja ainakin koen olevani aika syvällinen tyyppi joka pohdiskelee paljon. Ehkä aika paljon introvertti ja mulle on vähän vaikeaa löytää kavereita kun ei huvita lähteä yksin mihinkään mistä niitä voisi löytää :D

Tykkään kaikenlaisista eläimistä, tatuoinneista, musiikista ja luonnosta.

Oon nyt havahtunut siihen, että oon käyttänyt kaiken aikani töille ja perheelle, eikä mulla ole enää yhtäkään ystävää jäljellä ketä vois välillä nähdä tai kelle vois muuten vaan soitella. Ja nekin vähäiset ketä on, niin tuntuu et kaikilla on se oma elämä mihin ei oikein enää mahdu mukaan. Nyt tuntuu, että pakko saada jotain omaa aikaakin välillä, joten ois ihan parasta jos löytyisi edes yksi ystävä kenen kanssa klikkaa ja voisi tehdä erilaisia juttuja, vaikka esim kävelyllä käyminen tai kahvittelu riittää myös :)

Iällä, sukupuolella tai elämäntilanteella ei niin väliä, kunhan persoona klikkaa ja oot rento ja aito oma itsesi!

Plussaa jos satut asumaan Järvenperän lähistöllä, mulla kun ei ole autoa niin liikkuminen pidemmälle usein vähän vaikeaa.

Viestiä paiskaamalla saa yhteyden ja voidaan jutella lisää! (:

eilen

Hei

Mies, 67 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Olen 67-vuotias leskimies. Asun Helsingissä.
Etsin suunnilleen ikäistäni naiskaveria. Elämäni perusasiat ovat kunnossa. Olen eläkkeellä mutta harrastan jonkin verran töitä ajankuluksi. Kesäpaikkani on Pohjois-Savossa. Harrastan mökkeilyä, pihan hoitoa, ulkoilua, veneilyä, kalastusta, lukemista, elokuvia, sienestämistä ja marjastamista, museoita. Lyhyet kaupunkimatkat myös kiinnostavat kotimaassa ja ulkomailla. Seuraavaksi ajattelin mennä Roomaan.

Minulla on useita kissoja, jotka ovat minulle erittäin rakkaita.

eilen

Kavereita etsimässä

Mies, 37 vuotta, Espoo, Uusimaa

Moro,

Ikää mittarissa 37-v. Monet kaverit eri elämäntilanteessa (perheellisiä jne.) ja tulee nykyään harvakseltaan nähtyä.

Olisi hauska löytää kavereita kaikennäköiseen tekemiseen, esim. lenkkeilyyn tai miksi ei välillä vaikka ohramaltaalle. Päivät menee töissä, mutta useimmiten iltaisin ja viikonloppuisin olisi hyvin aikaa kavereille. En nyt kirjoittele tähän mitään romaania, koska ei ole treffi-ilmoituksesta kyse. Mielummin törmäilisin naamatusten pitkän viestittelyn sijaan.

Törmäilemisiin 👍

eilen

Kaikenlaisia ystäviä etsimässä 🫶

Nainen, 19 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Moikka! Etsin uusia ystäviä Uudenmaan alueelta ja pelikavereita kauempaakin :) Harrastuksia minulta löytyy mm: laskettelu, kesäisin rullaluistelu ja talvisin hiihto, boulderointi ja patikointi.
Pidän videopeleistä (mm: lol, r6, apex), lautapeleistä ja olen hiljattain aloittanut roolipelaamisen (d&d ja wh armeija tuloillaan) ja olisi mahtavaa löytää peli seuraa.
Vapaa ajalla pidän lenkkeillä, lukea, askarrella mm kortteja, tehdä pien keramiikkaa ja viettää aikaa perheen ja ystävien kanssa. Olen avoin kaikelle ja menevää sorttia eli mut voi napata mukaan vaikka museoon, kalastus reissulle, golffamaan, teatteriin tai ihan vaan lenkille.
Laita viestiä pienellä kynnyksellä ja voidaan jatkaa vaikka discordissa tai snapchatissa :>

eilen

Kavereita / kaveriporukkaa

Mies, 28 vuotta, Espoo, Uusimaa

Moikka!
Olisi kiva löytää kavereita tai vaikka jopa saada tiivis kaveri porukka kasaan keiden kanssa lähteä extemporee vaikka istumaan vaan iltaa tai vaikka matkustelemaan tai mitä vaan. Tai soittaa vaan ja mennä toisen luo kahville. Sillä ei ole väliä oletko nainen vai mies. Kirjekavereita en jaksa

Itsestäni jotain tietoo:
Sosiaalinen, rento, menevä, kohtelias. Työssäkäyvä ja harrastuksiin kuuluu kuntosali, sekä teen konemusaa aina kun on aikaa ja inspistä sille.
Tykkään matkustelusta, jonka oikeestaan oon vasta aloitellu. Tykkään myös elokuvista, shoppailusta, treenata, musiikista, festareista, kesästä ja monesta muusta asiasta.

Saa tulla rohkeesti laittaa viestii! Vastaan kaikille.
Mun ig on jjjepu

eilen

Heippa!

Nainen, 41 vuotta, Espoo, Uusimaa

Täällä kirjoittelee iloinen, nauravainen, sarkastinen, huumorintajuinen ja varsin puhelias nainen Espoosta! Olen muuttanut pohjoisesta monen mutkan kautta Espooseen ja kavereita on vähän siellä ja täällä. Ruuhkavuodet ja aikoinaan eletty vuorotyö ja oma laiskuus on tehnyt sen, että ystävyyssuhteet ovat jääneet. Nyt minulla on päivätyö, koulut käyty ja 2/3 lapsistakin melko omatoimisia, joten aikaa on taas enemmän itselle.

Minulla on 12, 11 ja 3-vuotiaat lapset ja puoliso. Elämme ihan tavallista arkea harrastuksineen ja menoineen. Etsin ystävää jakamaan arjen kuulumisia, jotain, jolle kertoa kun tapahtuu hyviä tai ikäviä asioita.

Pidän lenkkeilystä, sienestyksestä, luonnosta, kuntosalista, kahvittelusta, elokuvista ja jopa työstäni :) Käyn harvoin bilettämässä, mutta sekin on kivaa silloin tällöin. Pidän myös erilaisista viineistä ja oluista ja nostan käteni kun kysytään tastingiin vapaaehtoista seuraa!

Laitathan viestiä jos kiinnostuksesi heräsi ja sinäkin haluaisit löytää luotettavan ystävän.

eilen

Ystävää jakamaan pieniä ja suurempiakin arjen hetkiä

Nainen, 54 vuotta, Espoo, Uusimaa

Hei,

Olen 54 -vuotias nainen Espoosta. Etsin ystävää jakamaan arjen tyhjiä hetkiä. Olen huono tekemään tuttavuutta, ehkä nykyään jopa hieman syrjäänvetäytyvä ja erakkomainen, mutta kun tutustun tarpeeksi, juttuakin riittää. Periaatteessa, ilman tekosyitä, aikaa kuitenkin riittäisi enemmän kuin tarpeeksi työpäivien jälkeen. Napsuttelen työpäivät konetta, joten vapaa-ajalla olisi kiva tehdä jotain muutakin.

Haluaisin löytää jonkun, joka hakisi minua välillä pois kotikuplasta ja törkkisi mukaansa vaikkapa kahville tai lasilliselle, museoon, elokuviin tai teatteriin. Tai vaikka vain kävelylle lähistölle. Matkustelu on myös lähellä sydäntä, mutta eihän sitä yksinään kehtaa lähteä mihinkään kotikauppaa pitemmälle.

Jos sinäkin kaipaat uutta ystävää, otathan yhteyttä. Kauempaakin saa ottaa yhteyttä. Olisi mukava tutustua kaikenlaisiin kohtalotovereihin.

eilen

Jutusteluseuraa

Mies, 57 vuotta, Uusimaa

Hei, etsin nais- tai miespuolista e-mail ystävää juttukaveriksi. Olen siisti, luotettava, kirjoitustaitoinen, huumorintajuinen, liikunnallinen ja mukava 57 vuotias mies. Harrastan liikuntaa eri muodoissa, elokuvia, musiikkia, luonnossa liikkumista, valokuvausta ja vaikka mitä. Jos haluat vain kirjoitella, se sopii minulle oikein hyvin. Voit olla läheltä tai kaukaa, vapaa tai varattu. Hyvä huumorintaju on myös kantava voima. Kerro hieman itsestäsi, harrastuksistasi ja toiveistasi, niin katsotaan löytyykö yhteisiä jutun aiheita

eilen

Heippa 🌸

Nainen, 26 vuotta, Uusimaa

Etsitään uusia kavereita myös ihan irl eikä ainoastaan chattailemaan. Jos olet 25-31 v ja et asu ihan toisella puolella puolella Suomea (mielellään pk seutu) ja omaat keskustelutaidoissa muutakin kun sanat ”moi miten menee” niin laita viestiä. Snäp löytyy.

Sivu
Takaisin ylös