Ilmoitukset alueelta Uusimaa (1434 kpl)

 - 
 
eilen

Hellou!

Nainen, 23 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Olen 23-vuotias Helsingissä asuva. Tällä hetkellä opiskelen ja käyn kolmena päivänä viikossa töissä. Muutin Helsinkiin noin 3 vuotta sitten ja en ole oikein kunnon kavereita saanut. Asun tällä hetkellä poikaystäväni kanssa.

Tykkään käydä ulkona kävelemässä ja kahvilla. Kotona tykkään katsoa hieman Netflixiä, tehdä ruokaa ja kokeilla uusia ruokia ja aina välillä pelailla. Käyn epäsäännöllisen säännöllisesti salilla riippuen töitä ja opiskeluista.

En halua baari seuraa, kun baarissa käynti ei oo ikinä kiinnostanut, enkä oikein juo alkoholiakaan.

Laitappa viestiä, jos tuntuu että meillä voisi klikkaa :)

eilen

Moi vaan!

Nainen, 30 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Moi!

Täällä kirjoittelee 30-vuotias nuori nainen, jolla olisi elämässä tilaa uusille tuttavuuksille! Oon muuttanut jokin aika sitten Helsinkiin ja iso osa kavereista on jäänyt toiseen kaupunkiin ja kaipaisin piirien laajentumista myös täällä. :) Oon parisuhteessa ja etsin kavereita suunnilleen saman ikäisistä naisista.

Vapaa-aikaani tykkään kuluttaa esimerkiksi kirjojen ja hyvien sarjojen ääressä tai ulkoillen. En ole himoliikkuja, mutta joogasta oon löytänyt itselleni sopivan lajin. Viihdyn luonnossa hyvin (se on mulle tärkeä juttu), mutta välillä myös kaupungin riennot on jees. Nautin musiikista ja keikoilla käyminen on ihanaa! Jos siis musiikkimaku (omaan makuun kolahtaa mm. indiemmät jutut ja vanhempi rokki) kohtaa, niin olis huippua saada keikoille seuraa (kun tilanne sallii)! Tykkään myös kierrellä kirppareita ja museoissa on kiva käydä (mulla on museokortti).

Oon alkuun ehkä hieman ujo ja voin olla hitaasti lämpeävä, mutta kunhan alkukankeudesta pääsee, niin oon ihan hauskaa seuraa. :D

Pistä viestiä, mikäli susta tuntuu, että meillä on jotain yhteistä!

eilen

Ystävää ja ehkä enemmän?

Mies, 39 vuotta, Hyvinkää, Uusimaa

Nainen, jonka sisin on kaunis ja jolla halua tutustua mieheen muutenkin kuin pintapuolisesti, tämä on sinulle.

Yhteydenottoasi kaipailee huomaavainen, älykäs, kokkaamista rakastava, vapaaehtoisesti lapseton, pitkätukkainen mies. Olen luotettava, rehellinen ja kuulemma hauska, yksinäisyys vaan meinaa vähän vaivata ja sosiaaliset tilanteet yksin ahdistaa..

Toivoisin että olisit innokas maistelemaan erilaisia ruokia, avarakatseinen, ymmärtäväinen ja ei-pinnallinen/turhamainen ja pidät vaikkapa luonnossa retkeilystä/telttailusta.

Alkuun toivoisin tutustumista kirjoittelun muodossa, mutta tapaaminen on mahdollinen kyllä jos hyvin synkkaa. 😊

Etäisyydellä ei ole merkitystä 🙂
Oikeinkirjoituksesta plussaa.


Instagram: Inutile81
Kik: thewazoo
Snapchat: aheidenberg7

eilen

Kavereita

Mies, 25 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Moi! 25v opiskelija mies etsii kavereita pääkaupunkiseudulta. Vapaa-aikaa löytyy tyttöystävän opiskellessa ulkomailla ja koulun toteutuessa lähinnä etänä, ja toivonkin tutustuvani ihmisiin joilla aikaa ja kiinnostusta nähdä livenä. Suuressa joukossa olen hiljaisempi, mutta pienemmällä porukalla tai kahdestaan koen olevani sosiaalinen ja helposti lähestyttävä. Kiinnostuksen kohteita jiujitsu ja muu urheilu, musiikki, podcastit, matkustaminen, elokuvat, psykologia, filosofia, luonto ja historia. Luonteeltani olen eläinrakas, huumorintajuinen ja positiivisuuteen pyrkivä.
Yhdessä voisimme esimerkiksi katsoa elokuvia, käydä kaljalla, vaeltaa metsässä, käydä kierrätyskeskuksessa, harrastaa urheilua ja käydä kulttuuritapahtumissa.

Laita rohkeasti viestiä jos haluat tutustua paremmin!

eilen

Moikka sinä kiva mies.

Nainen, 47 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Olen työkyvyttömyyseläkkeellä oleva, 47-vuotias helsinkiläinen nainen. Olen sinkku ja asun yksin. Haen n.45-55-v. miehestä seuraa taidenäyttelyihin, teatteriin ja muihin taiderientoihin, kahville ja vaikka kaljallekin, kävelyille, leffaan jne. Rakastan kaikenlaista taidetta ja taiteilua, kirppareita, luontoa, asioiden pohtimista ja ihmettelyä. Olen luotettava ja avarakatseinen, pidän (mustasta) huumorista ja minusta saa fiksun ja mukavan kaverin tähän hämmentävään ja hämmästyttävään seikkailuun eli elämään.

eilen

Hakusessa ystäviä☺️

Mies, 21 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Moikka! Olen juuri 21v täyttänyt nuori mies. Etsin uusia kavereita kenen kanssa vaihtaa kuulumisia ja viettää aikaa. Oon kaikkien kanssa toimeentuleva, alkuun hieman ujo. Luonteeltani olen rauhallinen, iloinen, positiivinen, luotettava, ihminen. Eli tosi rento😀 Tykkään oikeastaan tehdä mitä vaan ja perus oleminenkin on kivaa. Alkoholia ei ole kovin mun juttu, mutta en sentään mikään absolutisti😃 Jos tuntuu että voitaisiin tutustua niin laita viestiä ja kerro vähän itsestäsi. Mieluiten sellaiset yhteyden otot joita oikeasti kiinnostaisi tutustua ja eikä asuisi kauhean kaukana. En etsi internet kaveria. ☺️.Ilmoitus ei vanhene. :)

eilen

Hei!

Mies, 31 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Etsin uusia kavereita. Opiskelijeni vuoksi minulla on paljon vapaa-aikaa ja kaverini ovat kiireisiä. Haluaisin ystäviä, joiden kanssa pohtia maailman menoa ja puhella joutavanpäiväisistä. Tykkään viettää aikaa ilman sen kummempia suunnitelmia. Haluaisin yleisesti laajentaa ystäväpiiriäni.

Tykkään myös harrastella monia lajeja ja olen avoin ehdotuksille.

Minua kiinnostaa meditaatio, lukeminen, tennis, sulkapallo, keskustelut, kahvilla istuskelu, yhdellä käynti, päämäärätön ajelu ympäri kaupunkia, musiikki.

2 päivää sitten

Uusia ystäviä?

Mies, 29 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Olen vähän aikaa sitten 29 vuotta täyttänyt nuori mies Helsingistä. Perusluonteeltani olen yleisesti ottaen rauhallinen, ystävällinen, huumorintajuinen sekä joissakin asioissa ehkä hieman tyttömäinenkin. Varsinkin aluksi olen todennäköisesti myös ujo. Tulen kuitenkin yleensä toimeen eri-ikäisten ihmisten kanssa, vaikka minua onkin melko usein luultu noin viidestä kymmeneen vuotta nuoremmaksi kuin mitä oikeasti olen.

Itse tykkään kulkea luonnossa sekä ulkoilla muutenkin. Luonnossa liikkumisen lisäksi eri luonnontieteet kuuluvat myös omiin kiinnostuksen kohteisiini. Alkoholia en käytä lähestulkoon ollenkaan, enkä polta tupakkaa. Vapaa-ajallani kuuntelen usein musiikkia ja käyn ulkona kävelemässä tai kiertelemässä kirpputoreilla. Silloin tällöin myös kokkailen tai leivon jotakin suolaista tai makeaa. Lisäksi olen ollut useaan kertaan isosena sekä avustajana oman kotialueeni seurakunnan rippikouluissa.

Vaikka tunnen moniakin ihmisiä, niin minulla ei tällä hetkellä ole juuri ketään sellaista kaveria, jonka kanssa olla ja viettää aikaa useammin kuin kerran tai pari vuodessa. Muun muassa useimmat peruskoulu- ja lukioaikaiset kaverini ovat jatkaneet kukin omiin suuntiinsa. Nykyisin vietänkin siis useimmat viikonloput ja loma-ajat yleensä joko yksikseni tai vanhempieni kanssa.

Etsisin itselleni siis sellaista kaveria, jonka kanssa voisi jossain vaiheessa nähdä, viettää aikaa ja tehdä jotain yhdessä. Listasin tähän viestin avainsanoihin jonkin verran asioita, joista pidän, mutta sinun ei tarvitse pitää kaikista samoista asioista. Tutustuminen voi toki olla helpompaa, mikäli löytyy edes joitain yhteisiä kiinnostuksen kohteita.

Toivoisin siis mieluusti naispuolista kaveria, joka olisi iältään vaikkapa jostain 18–28 vuoden väliltä. Aluksi voitaisiin kirjoitella sähköpostitse ja katsoa sitten, mitä sen jälkeen. Toivoisin kuitenkin, ettei yhteydenpito jäisi vain yhteen tai muutamaan sähköpostiviestiin.

Mikäli ilmoitukseni herätti kiinnostusta ja haluaisit tutustua paremmin, …

2 päivää sitten

Hei. Mitä sinulle kuuluu?

Nainen, 56 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Olen pääkaupunkiseudulla asuva nainen.
Uusia ystäviä kutsun kirjoittelemaan.
Olisi mukava saada/lähetellä sähköpostia tai whatsapp viestejä uusilta ystäviltä. Vaihdella ajatuksia, kuulumisia, pieniä, suuria, tavallisia elämästä ja arjesta. No vaikka maailmasta.
Olen kiinnostunut ihmisistä ja tarinoista niiden takana. Elämästä yleensä.
Pidän eläimistä, kukkien kasvattamisesta myös
chilien kasvatus, kokkaamisesta varsinkin japanilainen/kiinalainen ruoka, musiikista klassinen, metalli, K - pop jne.
Japani kiinnostaa eniten maana ja olen siellä viettänyt aikaani. Toivottavasti voin vielä sinne matkustaa. Toki muutkin maat ok.
Olen myös jonkun verran harrastanut vanhoja autoja/ korjannut. Vanhoja autoja arvostan.
Uudet autot, tulevaisuuden tuulet.
Pidän runoista ja kirjoista, sateesta, lumesta.
Minä olen sinkku, lapset aikuisia.
(Perheellinen, yh, sinkku, nuori, vanha, mies, nainen, henkilö jne.)
Jos olet ihan kuka vaan voit laittaa viestin.
Viestiäsi odottelen.

2 päivää sitten

Moi!

Nainen, 24 vuotta, Nurmijärvi, Uusimaa

Olen Nurmijärvellä asuva 24-vuotias nainen, joka kaipailisi uusia kavereita täältä tai lähiympäristöstä. Olen muuttanut vähän yli vuosi sitten tänne ja perheeseeni kuuluu miesystävä ja kissa.

Lyhykäisyydessään olen rehellinen ja aito tyyppi, joka tulee yleensä toimeen kaikkien kanssa. Vaikka yli vuoden verran kohta on tullut asuttua täällä niin silti on myönnettävä etten täältä ole kavereita löytänyt, joka harmittaa kovasti. Parasta olis jos tätä kaut siis vois löytää uusia tuttavuuksia :)

En hae mihinkään erityiseen "toimintaan" kaveria vaan toivon, että sinun kanssasi voisin tehdä sitä mistä me tykätään ja mikä meitä yhdistää.

Tällä hetkellä harrastelen säännöllisesti ratsastusta ja sen ohessa netflix, hyvä ruoka, pelaaminen ja eläimet ovat lähellä sydäntä.

Jos sust tuntuu et meil vois klikkaa nii pistä ihmees viestii tulemaan :)

2 päivää sitten

Uusia ystäviä etsinnässä

Nainen, 28 vuotta, Hyvinkää, Uusimaa

Heips! Etsin saman henkisiä ja suunnilleen saman ikäisiä ystäviä Hyvinkäältä. Voit olla muualtakin, jos meillä vaikuttaa olevan yhteistä juteltavaa. :)

Olen kotihiiri, sosiaalinen introvertti ja teehifistelijä, jonka sydäntä lähellä on synkiöestetiikka. Asun avopuolison kanssa. Harrastan piirtämistä ja maalausta, mutta niihin löytyy nykyään aikaa harvemmin. Tykkään askarrella ja tehdä käsitöitä - kaikenlaista joulukorteista polttokolvaukseen ja lasinkaiverrukseen asti.

Muita innostukseni kohteita ovat mm. sisustus, piha, (gluteeniton) leivonta, tiedostava kuluttaminen, kosmetiikka ja jooga. Sarjoja ja leffoja katson enimmäkseen fantasia-, scifi- ja kauhuakselilta. Viihdyn kahviloissa, ravintoloissa, kirppareilla, kaupoilla ja kävelyillä.

Kuppilat ja lapset eivät kuulu vahvuuksiini, joskin minusta saattaa saada seuraa yhdelle tai voin lähteä mukaan istumaan leikkipuistoon.

Kiinnostuitko? Nakkaa yv, niin katsotaan tulisiko meistä kavereita :)

2 päivää sitten

Kaveriporukka kasaan pk-seudulla?

Nainen, 19 vuotta, Espoo, Uusimaa

Hei! Mä kaipaisin uutta kaveriporukkaa, joka ois täynnä uusia ihmisiä, joihin tutustua. Ois todella ihanaa saada uus, tiivis porukka, jonka kanssa vois tehdä paljon kaikenlaista yhdessä. Mä itse olen 19v, opiskelen tällä hetkellä yliopistossa, ja tykkään tutustua kaikenlaisiin ihmisiin. Olen hyvin avoin ja tulen kaikkien kanssa toimeen ^^ kokeilen mielelläni oikeastaan mitä vain, kunhan seura on oikea (leffailtoja, urheilemista, taiteen tekoa)! Ois mahtavaa jos saatais kasaan joku porukka, jossa voitais yhdessä tehä kaikenlaista, kahviloissa jutustelusta vaikkapa... huvipuistoissa käymiseen! Tietenkin sitten vasta, kun koronatilanne on parempi taikka ohitse. Onneksi netissä voi tutustua jo ennen sitä. Jos kiinnostuit yhtään, niin laita ihmeessä viestiä. Vaikka et pitäiskään porukassa olemisesta, mä olisin mielelläni just sun ystävä <3

2 päivää sitten

Haluatko apua nimettömänä ongelmiisi, 41v kahden lapsen äidillä voisi olla sinulle neuvoja

Nainen, 41 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Moi
Itsekin olen aina välillä ollut neuvojen tarpeessa, niin nyt näin jo hieman vanhempana ja tietävämpänä voisin alkaa tarjota kertynyttä osaamistani muillekin avuksi. Minulla on kaksi lasta, tyttö ja poika, ja molemmat ovat jo aikuisiän kynnyksellä, eli tietämystä on kertynyt aika hyvin. Sinun ei tarvitse missään vaiheessa kertoa nimeäsi, niin mitään asioitasi ei näin pääse karkaamaan. Ja minuun voi olla yhteydessä vuosienkin ajan.
Syksyn jatkoa...

2 päivää sitten

Nurmijärven/Hyvinkään kotiäidit/-isät

Nainen, 30 vuotta, Nurmijärvi, Uusimaa

Hei kaikki Nurmijärven ja lähikuntien kotiäidit ja - isät, jotka eivät Facebookin ihmeelliseen maailmaan kuulu. Syksy synkkenee ja leikkipuistot ammottavat yleensä tyhjyyttään, jos sinne eksyy. Kiva olisi kuitenkin päivisin lapsille saada edes silloin tällöin leikkikaveria, koska pimeää on vielä aika paljon jäljellä ja korona estää pitkälti sisäpuuhat. Jos teitä tätä kautta ihmeen kaupalla löytyisi niin pistetään pystyyn vaikka ryhmä, jossa voi pyytää leikkikaveria puistoon tai muualle. Me liikutaan laajasti Nurmijärvi/Hyvinkää/Vantaa akselilla ja meidän porukkaan kuuluu 3v tyttö ja kohta vuoden täyttävä poika. ☺ Toivottavasti saadaan edes jonkinlainen ryhmä kasaan. Ja toki kauempaakin saa liittyä porukkaan, jos auto löytyy tai jaksaa julkisilla liikkua kauemmaksikin.

2 päivää sitten

Ystäviä etsin!:) ♡ :) ♡ :)

Nainen, 27 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Hei! Olen 27v nainen ja asun Helsingissä. Opiskelen lähihoitajaksi sekä teen töitä opiskelun ohella. Luonteeltani olen avoin, luotettava, iloinen, empaattinen ja ystävällinen. Tykkään tanssia, ulkoilla, käydä leffassa, välillä viihteellä, matkustella, shoppailla, kokkailla, käydä keikoilla ja tykkään kokeilla uusia asioita elämässä. Rakastan myös meikkaamista ja sitä että saan olla avuksi muille ja tyttöjenillat ovat ihania. Olisi mahtavaa saada uusia sydän ystäviä!

2 päivää sitten

Hei

Mies, 33 vuotta, Espoo, Uusimaa

Erakoitunut alkoholisti. En ole juonut 4 vuoteen. Pelailen nettiroolipelejä. WoWi joskus mutta nyt sitä en ole oikein jaksanut. Guild Wars 2 tulee pelailtua jonkin verran kun jaksaa eikä masenna. Olisi kiva että löytyy sama peli mitä pelata niin olisi sitä tekemisen meininkiä. Kuulokkeet ja mikki olisi hyvä voice chattiin. Ei oikein huvita poistua mukavuus alueelta. Netti kaveri hakusessa.

2 päivää sitten

Ystävän kanssa metsälenkille?

Mies, 29 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Hei,

Vaikka olen asunut pääkaupunkiseudulla koko ikäni tunnen oloni silti ajoittain yksinäiseksi. Elämäntilanteeni on viime vuosien aikana muuttunut niin, että vanhat ystävät ovat jatkaneet omia polkujaan tai jääneet muista syistä pois elämästäni.

Luonteeltani olen rauhallinen ajattelija -tyyppi. Filosofiaan taipuvainen ja helposti maailman menoa liiaksi murehtiva kaveri. En pidä itseäni melankolisena yleisesti ottaen, mutta huomaan miettiväni suuri asioita enemmän kuin pieniä.

Rakastan ulkoilua. Metsässä istuessani tunnen olevani "kotona". Tunnen lähiseutuni metsäpolut ja pellonlaidat kuin omat taskuni, enkä malta odottaa seuraavaa lenkkiä. Välillä olisi kuitenkin mukavaa jakaa lehtien kahina ja nuotiolla lämmitetty hernekeitto jonkun kanssa, höpistä niitä näitä ja miettiä mikäköhän lintu siellä kuusen nokassa laulaa lirkuttaa. Seinäkiipeily - tai tuttavallisemmin bouldering on myös mieleeni - vaikka nykyinen pandemia hiukan tätä harrastusta hankaloittaakin.

Musiikki on toinen intohimoni. Soitan kitaraa ja teen omaa musiikkia. Varsinaisesta bänditoiminnasta on kuitenkin jo vuosia aikaa ja tällä hetkellä sävellys ja äänitystyö tapahtuu soolona.

Pave lauloi aikanaan "lähtisitkö kanssani järvelle", mutta minä voisin kysyä vaikka lähtisitkö kanssani lenkille?

2 päivää sitten

Naispuoleinen hieroja hakusessa komealle miehelle, nuori tai vanha

Mies, 35 vuotta, Hyvinkää, Uusimaa

Moikka :)

Tällä ois tälläinen mukava rento heppu, joka kaipaisi uusia tuttavuuksia elämäänsä. Hierojaan olisi mahtavaa tutustua :) Ihan tavllinen hireonta mielessä mutta tantran maailmaan olisi myös mahtavaa tutustua joskus. Voit olla aloittelija tai kokenutkin, avoin lähes kaikelle.

Tässä hieman itsestäni pähkinänkuoressa:
Olen 35v, rakastan musiikkia, harrastan salilla käyntiä, tatuoiniteja, rentoutumista esim. kylpylössä, ulkomailla käyntiä. Olen 190cm pitkä. Kiltti äijä, hauska ja luotettava. Kaikki pysyy meidän välisenä.

Jos olet ammatiltasi hieroja tai tykkäät muuten vaan hieroa, niin laita viestiä! Jos haluat muuten vaan tutustua, käydä syvällisiä keskusteluita tai muuten vaan pitää hauskaa tai olet yksinäinen, niin laita viestiä siinäkin tapauksessa.

Helpointa jos olet Uudeltamaalta mutta liikun paljon autolla, joten muut paikkakunnatkin käyvät ;) Kauheita kriteerejä minulla ei ole, mutta tykkään itse pienehköistä/ sporttisista naisista/ tytöistä, ja vaikka luonnosta tykkäänkin, niin kauheista puskista en pidä. ;) Sanon asiat suoraan, niin ei tarvitse kenenkään tuhlata turhaan aikaansa :)

Mielellään kerron itsestänikin lisää ja laitan sinulle päin kuvaa kunhan laitetaan mailia tai soitellaan ensin :)

Jos sinua kiinnostaisi tutustua tälläiseen kaveriin, niin ei muuta kun sormet sauhuamaan ja kirjoittele minulle 👍😋 Et tule katumaan, en ole takertuvaa sorttia. Kaikesta voidaan sopia kahdestaan ja ne asiat pysyvätkin meidän välisenä.

2 päivää sitten

vanhemmuusseuraa

Mies, 46 vuotta, Uusimaa

Olen 46 -vuotias pääkaupunkiseudulla asuva mies ja minulla on kohta 7 vuotta täyttävä poika, joka on luonani vuoroviikoin. Löytyisikö toista vanhempaa, jolla olisi noin samanikäinen lapsi mitä itselläni ja halu tutustua yhteisen tekemisen merkeissä tai vain jutellen lapsen kanssa tai ilman. Harrastan lenkkeilyä, kuntosalia ja luonnontarkkailua. Tykkään vierailla kahviloissa, jutella monenlaisista asioista ja pohdiskella maailman menoa. Lapsen kanssa käymme uimassa, pelailemme lauta- ja tietokonepelejä ja poikani tykkää kovasti potkulautailla. Myös teemapuistoissa vierailemme välillä ja käymme risteilyllä silloin tällöin. Halukkuutta olisi kokeilla monenlaista muutakin, mutta olisi mukavaa tehdä asioita samankaltaisessa elämäntilanteessa olevan ihmisen kanssa, olitpa kumpaa sukupuolta vain. Seurustelusuhdetta en ole etsimässä, mutta olisi mukava suunnitella esimerkiksi yhteistä matkaa, jos lapsellakin olisi mukana ikäistä seuraa .

Luonteeltani olen mukava, seurallinen ja luotettava tyyppi. Teen työtä, jossa on paljon sosiaalista kanssakäymistä. En polta, enkä paljon käytä alkoholia. Kulttuuri, luonto, historia ja monenlaiset ajankohtaiset tapahtuvat kiinnostavat minua.

Sivu
Takaisin ylös