Ilmoitukset alueelta Uusimaa (1231 kpl)

 - 
 
tänään

Hellou!

Nainen, 24 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Täällä kirjoittelee 24-vuotias vantaalainen nainen, joka ois vailla uusia ystäviä.
Luonteeltani oon spontaani ja temperamenttinen, tosin myös rutiinit ovat elämässä tärkeitä. Oon aika puhelias ja sosiaalinen. Huumorintaju näyttelee suurta osaa minussa ja ystävyyssuhteissani :) Kuuntelen paljon musiikkia ja käyn lemppariartistien keikoilla. Vapaa-ajalla tykkään lenkkeillä ja ulkoilla sekä kierrellä kirppareilla. Olisi mukava löytää uusia samanhenkisiä ystäviä, joiden kanssa vois keksiä vaikka mitä extemporejuttuja. Sellaisia, joiden kanssa istua iltaa, käydä kahvilla, kierrellä kirpputoreja ja ois kiva kokeilla jotain uutta, mitä ei oo vielä päässy kokeilemaan :) Laita ihmeessä viestiä! :)

tänään

Terve

Mies, 21 vuotta, Uusimaa

Namaste, oon 21-vuotias homomies, joka etsii uusia frendejä. Oon uskovainen hindu/pakana, en juo enkä polta ja oon kasvissyöjä. Etin tosifrendei, joiden kans voin puhuu kaikesta taivaan ja maan välillä, pelailla yhes, kattoo leffoja ja sarjoja, meditoida, käyä temppeleis, kokata, käyä safkal, kaffel, kaupoil, kävelyl, matkoil ja ylipäätään hengaa. Tärkeimmät pyhät kirjoitukset mulle on Vedat, Bhagavad-gita, Daodejing, Dhammapada, Sri Guru Granth Sahib, Kalevala ja Kuolleiden kirja (Kantsii lukee btw) Kiinnostuksiini kuuluu historia, filosofia, meditointi, japa, buddhalaisuus, hindulaisuus, pakanuus, mytologiat, temppelit, lehdot, New Age, Kultainen keskitie, sielutietoisuus, transhumanismi, reiki, ayurveda, fengshui, kasvissyönti, astrologia, tarot, Japani, Kiina, Intia, Neuvostoliitto, Korea, Vietnam, anime, pelaaminen, sarjat ja leffat, vanhat leffat,vinyylit, fantasia ja scifi, eläimet, kulttuuri, luonto, uinti, jousiammunta, taide, kirjallisuus, musiikki, tähtitiede, lääketiede, uusiutuva energia, pianonsoitto, kanteleensoitto, kitaransoitto, kirjastot, käsityöt, museot, teatteri, ooppera, messut, ratsastus, kielet, miniatyyrit, kortit, huvipuistot, sirkus, kirpparit, ruoanlaitto jne. Oon tridosha, ENTJ-T, jänis, kissahenkilö, esteetikko ja herkkä taiteilijasielu. Luonteeltani oon empaattinen, luotettava, rehellinen, utelias, luova, ambivertti, eksentrinen, syvälline, pessimisti, melankolinen. Oon oma itseni, seuraan omaa polkuani ja unelmiani, enkä seuraa länsimaisia trendejä. Itel asperger, ADHD, lievää masennusta, oon koulukiusattu ja totaalisesti menettäny uskoni ihmiskuntaan ja koska tää aineellinen maailma on sairas, paha, kärsimystä ja illuusio, nii Mokša on mun päämäärä. Toivoisin, et oisit myös pakana ja omaisit vihreät arvot sekä joitakin kiinnostuksiani. Pinnalliset henkilöt ahistaa mua ja oon sielutietoinen, joten elämänmuodollasi ei ole väliä. Voit kertoo Discord, Telegram jne nimes et voitas jutella ja vaikka pelailla tms. On plussaa, jos tiiät mitä …

tänään

Hei!

Nainen, 24 vuotta, Porvoo, Uusimaa

Etsin uusia ystäviä Porvoosta. Tykkään monesta asiasta 😃 Opiskelen myyntiä ja markkinointia Haaga-Helia Porvoon Campuksessa. Laita viestiä niin jutellaan!

tänään

Hei, Ystävää/Kaveria ettimässä

Mies, 31 vuotta, Espoo, Uusimaa

Hei,

Kaveria/ystävää etsimässä

Vähän itsestäni:
Olen Iloinen, melko spontaani, rehellinen, huumorintajuinen, eli kelpaa tilanne komiikka kun sivistyneet vitsit ja myös pissa/kakkavitsit uppoo sillo tällöin. Olen myös empaattinen, kiltti, aito, luotettava ja vähän itsepäinen.

Mitä liikuntaan tulee niin tykkään tehdä melkein mitä vaan kunhan se tapahtuu ulkona. Esim, kävelymerkeissä metsässä/asvaltilla, myös pyöräily on ollu yks tapa liikkua viime aikoina ja tykkään heitellä fribaa. Mökkeily on myös kivaa mm. kalastus,grillaus,saunominen, metsässä räpiköinti ja kanotointi.😎

Viihdyn myös sohvalla netflixin parissa, kaikki elokuvat käy melkein. Amelie elokuvaa en suostu kattoo siinä menee raja. 😅 Hyvät sarjat menee kans. Lautapelit on kans kiva tapa viettää aikaa.

Olen myös kiinnostunut ihmisistä joilta voi oppia uusia asioita. Keskusteleminen aiheesta kun aiheesta on myös positiivinen ominaisuus. Olis kiva jos löytäisi kaverin jonka kanssa keskustella muustakin, kun siitä että makkaran päälle on kiva laittaa sinappia.😅

Mulle ei ole mitään väliä oletko nainen vai mies.

Aluksi voitaisiin jutella täälä tai whats up:ssa.

Toivoisin että olisit suht läheltä, 50km säteellä Espoosta

tänään

Tervetuloa tutustumaan!

Mies, 28 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Tarkoituksena mulla ois löytää uusia hyviä kavereita niin kun oletettavasti kaikilla tänne ilmoituksen jättäneillä. Itse olen siis tällainen avoin ja posiivinen tyyppi. Tykkään pohdiskella syvällisiä kuin myös nauraa omille tyhmille jutuillenikin. Innostun myös helposti muiden ehdotuksista ja oon ihan messissä niitä toteuttamassa, mut järjen pidän kuitenkin päässäni. Arvostan myös hiljaisia hetkiä ja välillä haluan olla ihan vaan omissa oloissani. Ymmärrän hyvin erilaisia ihmisiä, enkä ole mikään sormella osoittelija vaan enemmänkin rento tyyppi jonka seurassa on kuulemma helppo olla oma itsensä.

Harrastan musiikin tekemistä, soitan kitaraa, räppään, laulan, koskettimet löytyy ja sitä rataa.
Tykkään jutella musiikin herättämistä mielikuvista, arvostella musiikkia ja näähän on mielipide asioita. Räpissä mua kiehtoo eniten sanat kun taas esim 70 luvun rokissa itse musiikki. Oma musiikkini ammentaa mun elämästä ja biisien aiheet on monesti aika universaaleja. Mut siis sun ei tarvitse olla mikään muusikko. Ei mun kaveritkaan ole yhtä lukuunottamatta.

Pidän luonnosta, piknik veden äärellä, kalastaminen mökillä tai kävely luonnossa on niin mua. Urheiluun ja ylipäätään kaikenlaiseen pelailuun suhtaudun kilpamielellä vaikka olenkin ikuinen höntsäilijä. Hyvää ruokaa ja juomaa osaan arvostaa ja tykkään itsekin kokkailla. tv-sarjoja ja elokuvia on tullut aika paljon katseltua, baarissa on kiva istua ja jutella. miksei samalla heittää vähän tikkaa, pelata bilistä tai kuunnella livemusaa. Yökerhoissa käyjäksi en itseäni miellä. Niin ja keikoilla ja festareilla on tietty myös kiva käydä. Mut vaik mä tykkään tehdä paljon kaikenlaista niin ehkä tärkeintä mulle on se, että aina ei tarvii olla mitään ihmeellistä tekemistä. Että välillä voi vaan olla ja ihmetellä.

Sun sukupuolella ei ole mulle väliä. Ikäkään ei ole niin justiinsa jos koet että voitais muuten tulla juttuun. Tietty ois kiva et olisit jostain täältä päin niin vois joskus nähdäkin. Tosin jos tiedät olevasi vähäsanainen …

tänään

Ystävyys

Nainen, 36 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Hei kaikki mukavat ihmiset ympäri Suomen! 36 vuotias nainen Vantaalta ilmoittautuu, etsin kavereita vaihtamaan ajatuksia sähköpostin välityksellä. Luonto, musiikki, lukeminen ja taiteen harrastaminen ovat itselleni tärkeitä asioita. Olen introvertti ja pidän syvällisistä pohdiskeluista aiheesta kuin aiheesta. Suhtaudun hyvin kiinnostuneesti ja avarakatseisesti maailmaan, mutta kaikenlainen julmuus ja epäoikeudenmukaisuus puistattaa. Rehellisyys ja aito välittäminen muista ovat minusta viehättäviä piirteitä, niihin tahtoisin törmätä enemmänkin. Teini-iässä kärsin vaikeasta masennuksesta ja ahdistuksesta, mutta se kaikki on jo taakse jäänyttä aikaa. Joka tapauksessa elämän nurjempaakin puolta on tullut nähtyä enkä aivan vähästä säikähdä, oli taustasi sitten millainen tahansa. Olen onnellisesti naimisissa joten en etsi parisuhdetta vaan pelkästään hyvää ystävyyttä. Kirjoittele!

tänään

Uusimaa ja pkseutu!

Nainen, 32 vuotta, Uusimaa

Nyt olis haussa loppu elämän ystäviä isolla yyllä, jonka seurassa sais olla just ja vaan oma itsensä. Haluaisin myös että sinä olisit valmis tutustumaan minuun.

Oon 32v neiti, asustelen avoliitossa. Rakastan keikkoja ja musiikkia. Olis ihana saada keikkaseuraa jos menee suosikit yks yhteen. Tykkään myös järkätä illanistujaisia, käydä shoppailee, istumassa kahviloissa tai toisen luona, autokin löytyy joten voin lähtee seuraks vaikka ikeaan tai muuten vaan ajelemaan. Pääsen siis kulkemaan pidemmällekkin. Kesällä viihdyn mökillä, merenrannalla, syksysin odotan joulua, talvella rakastan heittää villasukat jalkaan ja käpertyä sohvalle ja keväisin muhun puree aina lenkkikärpänen.

Omistan mustan huumorintajun enkä ota kaikkea kovin vakavasti. Osaan kuunnella ja toivon että voisin joskus itekki avautua jos on sellanen päivä et ottaa asiat päähän. Oon ystävällinen ja otan kaikki huomioon, tulen myös toimeen kaikkien kanssa.

Laita rohkeesti viestiä, tarviin soul sisterin! Iällä ei ole väliä.

tänään

Hakusessa kavereita Helsingistä😇

Nainen, 19 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Moikka!
Täällä kirjottelee nauravainen 19-vuotias muikkeli. Oon asunu Helsingissä poikaystävän kanssa melko vähän aikaa ja siinä ajassa ei oikein oo kaverisuhteita ehtiny syntyä. Kaikki kaverit asuu entisellä kotipaikkakunnalla ja mun sosiaalinen luonne tarttee jo seuraa niin testaan oisko tästä jotain apua. 🙂

Oon ilonen ja rempseä persoona, joka rakastaa lauleskella, tanssia ja muutenki bailata aina välillä. Mun mielestä festarit tekee kesän ja Euroviisut on vuoden kohokohta. Tuun yleensä aina toimeen kaikkien ihmisten kans ja tykkään tutustua uusiin kivoihin tyyppeihin.

Olis aivan huippua, jos jaettais jotain samoja mielenkiinnon kohteita, joista voitas jauhaa vaikka tuntikausia. Toivoisin myös löytäväni tyypin, jonka kans vois jutella, shoppailla, kyläillä, nauraa vedet silmissä, tehä välillä jotain spontaaneja juttuja, käydä festareilla, viettää kesäpäiviä, käydä baareissa ja miksei urheillakki.

Ota muhun rohkeesti yhteyttä niin tutustutaan lisää! Ehkä just sää voit olla mun uus kesäkaveri!😊❤

eilen

UUSIA YSTÄVIÄ ETSINNÄSSÄ ❤️

Nainen, 21 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Heipä hei!
Täällä epätoivoisesti uusia ystäviä kaipailee 21v nainen Valtaalta. Olen muuttanut mieheni kanssa vajaa vuosi sitten Vantaalle Lahdesta ja ystäviä ei paljon toistaiseksi ole.. Välillä tuntuu, että miehen kaverit ainoita kavereita ja haluaisin välillä ihan ”omien ystävien” kanssa touhuilla ja höpistä..
Iälläsi/sukupuolellasi eikä juuri sijainnillasikaan ole juuri merkitystä.. Toki jos asut pk-seudulla tapaamiset on iisimpiä..

Mitäs minusta.. Olen todella sosiaalinen (joskus ehkä liiankin), huumorintajuinen, empaattinen ja kai ihan hauskakin tyyppi :) Tykkään touhulla kaikenlaista mitä vaan ikinä keksitään!
Esim. leffailtaa, kahvihetkiä, piknikkiä, rannalle, terassille, mökille ym..
Minulla ihana rakas 8v koira, joten lenkkiseurakin olis kiva. Asun tosiaan Vantaalla!

Olisi super kiva saada uusia ystäviä :)
Snäppi: liisa_amanda - johon voit suoraan vaikka laitella viestiä!

eilen

Heei!

Nainen, 22 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Etsinnässä kavereita perus viikonlopun viettoon ihan semmosta perus hengaamis seuraa, voidaa mennä vaikka ulos lenkkeilee tai vaan katsella jotain leffaa tms. Toivon että oot huumorintajunen ja tykkäät keskustella muutenkin silloin tällöin. Oon muuttanu eri paikkakunnalta nii ois ihana löytää ihmisiä täältä. (: Sun iällä ja sukupuolella ei sinänsä väliä ole:). Parisuhteessa olen niin ei jää sekään asia epäselväksi 😅.

eilen

Peliseuraa Ark Survival Evolvediin tai Atlakseen

Mies, 25 vuotta, Lohja, Uusimaa

Löytyisikö ahkeria ja PVP henkisiä pelaajia jompaan kumpaan peliin? Olisi tarkotuksena yrittää jonkinlaista basea saada kasaan ja selviytyä vähän pidempään kuin päivä mutta yksin on haastavaa. Itsellä on pelitunteja hyvin kasassa kummassakin pelissä ja voin tarvittaessa opettaa eli ei väliä vaikka olisitkin aloittelija kunhan pelaisit suht aktiivisesti. En itse välttämättä tykkää mikkiä käyttää kovin usein mutta company/tribe chätissä voi tarvittaessa kirjotella. Discossa voi tulla kyselee lisää: MetaMake#1661

eilen

Mökkeily/kesäkaveria

Mies, 30 vuotta, Uusimaa

Etsin toista rehtiä miestä kaveriksi. Kesä ja sitä myöten loma kolkuttelee ja halua esimerkiksi mökkeillä tai ihan vain nähdä ja viettää aikaa löytyy.

Voit kirjoitella mielellään, vaikka ikäeroa tai välimatkaa ois enemmänkin (liikun itsekin kesällä eri puolilla Suomea). Jos on halua, on mahdollisuuksia nähdä.

En jaksa juosta enää baareissa mutta mökkeily, lenkkeily ja mitä nyt keksii, vaikka saunominen hyvän kaverin kanssa toimii. Sellainen luotettava ja rauhallinen yhdessäolo. Ja minusta saa kyllä seuraa ihan harrastuksiinkin tai vaikka whatsapp-viestejä vaihtaa arkisista tapahtumista.

Anna kuulua itsestäsi, niin päästään tutustumaan

eilen

Kavereita ja harrastuskavereita

Mies, 33 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Kohta 34-vuotias luotettava, utelias, avoin, rento ja huumorintajuinen mies Vantaalta etsii uusia kavereita ja harrastuskavereita 18-45-vuotiaista miehistä sekä naisista.

Harrastan jääkiekkoa, lenkkeilyä sekä tennistä. Kesäisin teen pitkiä rullaluistelulenkkejä, niin olisi kiva saada kaveri joka rullaluistelee tai pyöräilee mukana:) Saa meikästä seuraa muuhunkin ja olen valmis kokeilemaan uusia lajeja. Kesällä myös rannalle, uimaan tai vaikka puistoon pussijuomille.

En etsi kirjoitteluseuraa. Näen mielummin nopeasti. Kaikki kiinnostuneet voi laittaa viestiä. Kik on tässä vaiheessa paras ja sieltä mut löytää nimellä oltzu86

eilen

Kavereita?

Mies, 21 vuotta, Uusimaa

Moikka!

Haluisko joku uudenmaan alueelta tutustuu paremmin? :)
Itse käyn töissä ja olen parisuhteessa. Vapaa-ajalla harrastan valokuvaamista ja käyn salilla. Välillä tulee katsottua sarjoja ja leffoja. Mielenkiinnon kohteisiin kuuluu vapaaottelu, moottoripyörät ja autot

Ota ihmees yhteyttä jos oot kaverii tai ihan vaan jutteluseuraa vailla! iällä tai sukupuolel ei oo välii.

eilen

Uuutta porukkaa

Mies, 28 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Heips!

Oon ulkomaalainen jäbä täält stadista ja hakusessa olisi uusia frendejä. Jonkun pienen porukka kokoaminen ois siisti.
Nykyiset kaverit ovat enemmänkin vain tuttavia kuin tosikavereita ja ois jees jos löytys joku jolle vois tekstailla random juttui ja ehdotella ex temporee jotai hauskaa tekemistä tai vaa hengailla.
Ite tykkään urheilusta, bilettämisestä, video-peleistä, matkustelusta sekä kaikennäköisistä tapahtumista. Lähden myös helposti mukaan kokeileen uusia juttuja.
Olen ulospäinsuuntautunut, puhelias ja positiivinen.

PS: Olethan oikeasti halukas tutustumaan ja tapaamaan, koska en etsi nettikavereita.

Laita viestiä jos nappasi. Sukupuolella ei ole väliä.

eilen

Ayyy✌️

Mies, 18 vuotta, Espoo, Uusimaa

Mä etin frendiä/ frendejä lähtökohtaisesti semmoseen irl hengailuun esim. perjantai ja lauantai-iltojen viettoon, mut arki-illatki käy hyvin. Esim. teille/meille, yöklubiin tai ihan vaan chillailukin on ok. Mutta mulle se yöelämä on parasta ku oon synnynnäisesti yöihminen😎

Oon ekstrovertin puolella oleva tosi sosiaalinen tyyppi. Kun mulle kerran sanoo moi nii siit tulee helposti tunnin tai kahen mittanen keskustelu XD. Oon myös tosi avoin, luotettava ja rehellinen. Ja en tuomitse kirjaimellisesti mistään.🤗

Mun harrastuksia on vapaa-ajalla pelaaminen (PC) ja 2-pyörästen ajaminen. Ja urheilun puolella karate ja sali.

Mä tuun toimeen lähtökohtasesti kaiken ikäisten ja kaikenlaisten kanssa mut parhaiten saman ikäisten. Ja sukupuolella ei oo yhtää väliä.

snapchat: kostiz15
ig: kostiz16

eilen

Moi

Nainen, 53 vuotta, Uusimaa

Kirjeystäväksi minulle mies n 50v-62v Harrastan mm. pitkiä kävelylenkkejä, valokuvailua luonnossa, elokuvia... en ole työelämässä joten aikaa harrastuksille löytyy ja kirjoittelukaveri olisi mukava asia. Jutella voi mistä asiasta vain, olen hyvin luotettava ihminen (kuitenkaan ei asiatonta kirjoittelua, eikä törkyjuttuja, enkä kirjoittele intiimiasioita, en myöskään vastaa tälläisiin viesteihin, niitäkin on tullut)

2 päivää sitten

Uusia ystäviä etsimässä!

Nainen, 20 vuotta, Järvenpää, Uusimaa

Hei!😊
Olen 20-vuotias nainen Järvenpäästä. Etsin samanhenkisiä ihmisiä joitten kanssa lähtis kaljalle tai vaikkapa uimaan, koska nyt on kesä. Toivottavasti asut Uudellamaalla niin voitais nähdä paljon.

Olen sosiaalinen, spontaani ja iloinen ihminen. Minulla on myös sairas huumorintaju. Tykkään käydä yökerhois ja bilettää pilkkuun asti joten koronan jälkeen otetaan oluet ja lähdetään tanssilattialle. En kuitenkaan joka päivä ryyppää.

Jos sinua kiinnostaa tutustua niin ota rohkeasti yhteyttä niin voidaan tutustua snapchatissä!😊

2 päivää sitten

Moi!

Mies, 20 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Hei etsin kavereita.
Harrastuksiin kuulu jääkiekko, sali ja lenkkeily. Olen urheilullinen ja tykkään urheilusta. Olen myöskin sosiaalinen ja tykkään tutustua uusin ihmisiin.
Haluaisin kavereita, jotka lähtisi kansani lenkille tai salille tai vaikka ulkojäille pelaa pipolätkää. Opiskelen lukiossa ja tulevaisuuden suunnitelmat ovat korkeakouluihin kohti.
Olen helposti lähestyvä ja puhelias ja mun seurassa ei tylsä varmasti tule. Ottakaa rohkeasti yhteyttä vain.
Snäp: ken.liivet

Sivu
Takaisin ylös