Ilmoitukset alueelta Tampere (976 kpl)

 - 
 
eilen

Kirjeystävä ihmettelemään tätä elämää

Nainen, 24 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Hei,

Olen viime aikoina innostunut vanhasta harrastuksestani, kirjeenvaihdosta. Kirjoittaessa saa otteen jostakin, johon muuten on vaikea päästä käsiksi. Itse kirjoitettu teksti on tie sydämeen, ja olisi ihana päästä uusien ihmisten kanssa tällaiseen aitoon yhteyteen.

Olen 24-vuotias nuori nainen. Tykkään lukea, ja keskustelen kirjeissäkin mielelläni lukukokemuksista ja teosten herättämistä oivalluksista. Kirjallisuudesta voisi suoltaa juttua vaikka kuinka pitkään! Lisäksi pidän käsitöistä, askartelusta, leipomisesta sekä taiteesta ja kulttuurista. Näihin liittyen jaan ja vastaanotan mielelläni uusia ideoita ja vinkkejä. Myös luonto on lähellä sydäntäni, ja kerron innokkaasti tekemistäni havainnoista luonnon siimeksessä.

Kirjeissä on kiva jakaa kuulumisia, arjen mietteitä ja elämän pieniä kauniita asioita, mutta välillä on mukava mennä pintaa syvemmälle ja pohdiskella elämän suuriakin kysymyksiä. Kirjeitä kirjoittaessa ja lukiessa voi vaikka viisastua.

Jos vaikutti siltä, että meidän välinen kirjeily voisi kantaa hedelmää, otathan rohkeasti yhteyttä! Iälläsi tai sukupuolellasi ei ole laisinkaan väliä.

2 päivää sitten

Uusia ystäviä Tampereelle muuttaneelle :)

Nainen, 35 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Moi!

Olen Lapista Tampereelle juuri muuttanut 35-v opiskelijanainen. Tampere on minulle kaupunkina suhteellisen tuntematon, joten olisi kiva käydä jonkun kanssa tutustumassa kaikenlaiseen toimintaan, mitä Tampereella voi tehdä! Työstän tämän kesän graduani, joten minusta saa kaverin myös opiskeluun!

Vähän tietoa minusta, eli olen sosiaalinen introvertti, ja kaipaisinkin uusia ystäviä. Luonteeltani olen rauhallinen mutta osaan myös innostua uusista asioista :D

Olisi kiva käydä kulttuuritapahtumissa, kahvilla (olen kuullut että täällä on pupukahvila!), pelaamassa lauta/konsolipelejä. Jos tykkäät lukea kirjallisuutta, voisimme lukea yhdessä kirjoja ja keskustella niistä. Olen ollut myös erilaisessa fandom-toiminnassa mukana. Jos ystävystymme enemmän, voimme myös hengailla toistemme luona, alkoholin kera tai ilman :)

Olen myös pitempään haaveillut ulkona maisemien piirtämisestä. Ostin jo luonnostarvikkeet sitä varten, mutta yksin ei tule niin helposti lähdettyä :,)
Myös erilainen askartelu kiinnostaa. Viime aikoina olen innostunut skräppäilystä. Syksyisin innostun neulomaan sukkaparin.

Tässäpä nyt vähän minusta, laita viestiä jos yhtään kiinnosti ilmoitus!

2 päivää sitten

Kavereita Tampereella 🙃

Nainen, 33 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Kavereita hakusessa. Olen kolmekymppinen nainen Tampereelta.

Toivon että olet:
🌼 25-40v tai tähän ikäryhmään samaistuva
🌼 Tampereella asuva tai pääset kulkemaan helposti Tampereelle melko usein
🌼 huumorintajuinen
🌼 ymmärtäväinen/hyväksyvä ja empaattinen
🌼 herkkä tai herkkyyttä ymmärtävä
🌼 avoin ja haluat jakaa asioitasi välillä myös syvällisemmin
🌼 leikkisä hassuttelija, innostuva, lähdet mielelläsi mukaan uusiin asioihin ja joskus hulluihinkin juttuihin
🌼 lapsiystävällinen (itselläni on lapsi joka olisi mahdollisesti välillä menossa mukana)

Olisi hienoa jos olet kiinnostunut jostain näistä asioista:
🌿 luonto ja luonnossa liikkuminen
🏄 uiminen ja suppailu (talvella mäenlasku)
♨️ grillaus ja nuotiopaikat
🏕️ telttailu ja leirimeininki
🎤 laulaminen (esim. sing star ja karaoke, katusoittaminen)
🎯🎲 seurapelit ulkona ja sisällä
🖱️sandbox-tyyliset tietokonepelit
🧵 käsityöt
🎶 musiikki tai sen tekeminen
🎨 kuvataide
📷 valokuvaus
✍️ kirjoittaminen
🗣️ syvälliset avoimet keskustelut
✝️ usko ja hengelliset asiat

2 päivää sitten

Kirjeenvaihto/ Live kaveri

Nainen, 37 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Hei! Olen 37v ja avoliitossa asun. Tampereen Tammelassa. Etsin sellaista kaveria joiden kanssa voisi joskus nähdä ja käydä esim kahvilla ja kävelemässä ja kyläillä esim toisten luona. Tai mitä keksii.. Näkeminen onnistuu parhaiten viikonloppuna. Toivon että yhteydenpito sekä näkeminen ei jää yhteen kertaan. Että pidettäisiin yhteyttä muuta kuin tätä kautta. Kirjekaverit myös tervetulleita! Viestiä voi myös lähetellä 0505503181 Tää on vain niille jotka haluavat pysyä ystävinä.

2 päivää sitten

Uusia ystäviä

Nainen, 30 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Moikka, olen nyt viitisen vuotta Tampereella asunut 30-vuotias nainen. Aikuisiällä tullut asuttua parissa eri kaupungissa ja ystäviä löytyy eri kaupungeista/osa ystävyyssuhteita ajan saatossa harmittavasti myös hiipunut. Olisi kiva, jos löytyisi täältä Tampereelta lisää ystäviä vapaa-aikaa piristämään.

Mä tykkään monenlaisesta tekemisestä esim. liikunta, kahvittelut, baarissa/terdellä hengailu, joskus kiva lähtee myös tanssimaan yökerhoon, eri ravintoloiden testaukset, reissaaminen niin Suomessa kuin ulkomaillakin ja erilaiset tapahtumat kiinnostaa esim. kesällä olisi kiva käydä jossain musiikkitapahtumissa ja pitkästä aikaa myös vaikka stand up keikalla.

Mä koen itse olevani melko sosiaalinen, ehkä just ekstrovertin ja introvertin välimuoto, vähän päivästä riippuen. Ihmisten kanssa hyvin toimeentuleva ja ihmisten seurasta nauttiva.

Jos kaipaisit kanssa uutta ystävää elämään, niin laita viestiä. :)

2 päivää sitten

Moi :)

Nainen, 42 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Hei, täällä 42 v Tampereella asuva lapseton, sinkkunainen.

Käyn arkisin töissä, illat ja viikonloput vapaata. Töiden vastapainoksi harrastan liikuntaa, käyn kävelyllä, kuntosalilla. Tykkään lukea kirjoja, katella erilaisia sarjoja yms.

Viihdyn paljon kotona omissa oloissani kissa seuranani. Kaipaan kuitenkin ympärilleni uusia kavereita, joiden kanssa viettää aikaa. Seura kelpaisi niin kävelylenkille, leffaan, teatteriin, syömään jne. ylipäänsä juttu seuraksi.

3 päivää sitten

Juttuseuraa ja aitoa meininkiä

Mies, 25 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Moi! Oon 25v mies Tampereelta ja etsin ihmisiä joiden kanssa jutella eri asioista mitä nyt mieleen tuleekaan ja ehkä myös joskus voitas nähdäkin. En käy töissä tai opiskele tällä hetkellä joten aikaa löytyy :D oon huumorintajunen ja rento tyyppi jonka kans ei varmasti tuu tylsää. Tykkään pelailla koneella cs ja osrs ja joskus käydä esim keikoilla. Toivon että et ghostaisi vaan oisit valmis kunnolla tutustumaan :) Laita mulle vaikka snäppi nii kerron itestäni lisää :D

3 päivää sitten

Jotain puuttuu...? Ehkä? Vai puuttuuko?

Mies, 38 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Onko sullakin samanlainen fiilis, että elämä on aikalailla hyvässä järjestyksessä, on perhettä, lapsia ja kumppani (tai ei pakko olla) yms. Mutta silti tunne, että kaipaisi jotain muutakin välillä kuin tätä "harmaata arkea" vuodesta toiseen (vaikka välillä elämässä on toki kivojakin hetkiä).

Itselläni on lapsia ja kumppani. Etsin naispuolisia kavereita, koska jotenkin tulen helpommin naisten kanssa juttuun, jostain syystä. Helpompi jotenkin jutella ja aloittaa keskustelut yms. Miespuolisia kavereita on jo. Ja olis kiva jutella elämästä ylipäätään jonkun naisen kanssa, joka ehkä kamppailee samanlaisista fiiliksistä (mahdollisesti) kuin minäkin.

En kyllä tiedä miksi nyt tänne kirjoitin, mutta kirjoitin nyt kuitenkin. Olis kiva tutustua ja rupatella niitä näitä ja jos juttu luistaa niin mahdollisesti nähdäkin ja tehdä jotain kivaa ja käydä jossain...? En tiedä, kunhan nyt vaan katson mihin tämäkin viesti johtaa tai johtaako minnekään :) Laittakaa viestejä, kiitos, iälläsi ei ole merkitystä, jos muuten viestini jotenkin "kolahti" niin kirjoittelemaan vaan! Ja please, ei sitten mitään moraalisaarnoja kuitenkaan postia tukkimaan, kiitos :)

Kerrotko myös viestissä jotain itsestäsi, mistä päin olet ja mitä mielenkiinnon kohteita tai harrastuksia sulla on yms niin päästään helpommin alkuun viestittelyssä.

HUOM! Laita viesti suoraan sähköpostiin (välillä tulee ilmoituksia, että viestejä olisi tullut tänne palveluun, mutta viestiä ei kuitenkaan ole saapunut)

3 päivää sitten

moi vaan,

Mies, 45 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

olen +45 mies jolla on takana pitkä etäopiskelu kausi, etsin nyt aktiivisuutta elämääni. Olen vuosia haaveillut sulkapallon, pingiksen ehkä myöhemmin myös tenniksen pelaamisesta kuntoilu mielessä mutta en kerta kaikkiaan löydä mistään pelikavereita. Harrastan myös luonnossa liikkumista, musiikkia ja taiteita. Ota rohkeasti yhteyttä jos sinulla on samansuuntaisia tavoitteita, lupaan tarjota ainakin ensimmäisen pelin,.

3 päivää sitten

Hei kaikki lautapeleistä kiinnostuneet!

Mies, 33 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Löytyisköhän Tampereen seudulta muita henkilöitä, jotka olisivat kiinnostuneet kokontumaan porukalla säännöllisen epäsäännöllisesti pelailemaan hieman monimutkaisempia ja peliajaltaan pidempiä lautapelejä?

Tarkoitan nyt lautapelejä, joiden läpipeluu kestää useammin yli 2 tuntia, sisältää yleensä useamman pelilaudan, pelinappuloita, kortteja, resurssikuutioita ja sääntöjä joutuu lukemaan etukäteen, että ymmärtää kunnolla pelin kulun. Esim. Terraforming Mars, Ark Nova, Dune: Imperium ja vastaavat.

Kevyempiä pelejä on tullut pelailtua enemmänkin, mutta haasteena on usein saada muut innostumaan tuollaisista enemmän aikaa ja sääntöjen opettelua vaativista peleistä, joten nyt olisi haussa nimenomaan sellaisista kiinnostuneita henkilöitä.

Jos sinulta löytyy aikaa ja kiinnostusta pelailuun, niin pistä rohkeasti vaan viestiä. Ei väliä vaikka et ole vielä kauheasti lautapelejä pelaillut, kunhan kiinnostusta löytyy opetella pelaamaan.

Tällä hetkellä meillä on whatsapp-ryhmässä reilu 10 jäsentä ikähaarukassa 20-35. Aikataulut ei aina osu yhteen, joten pelejä järjestetään vaihtelevalla kokoonpanolla yleensä 3-5 hengen porukoissa noin kerran viikossa. Itse pystyn järjestämään luonani pelejä Hervannassa ja saa toki kutsua myös luokseen pelaamaan tai esim. Tavernaan. Ryhmästä saa myös pyytää pelaajia muidenkin ryhmien peleihin, jos omista peleistä puuttuu riittävä määrä pelaajia.

Omasta kokoelmasta löytyy:
-Terraforming Mars
-Dune: Imperium (+lisäosat Rise of Ix, Immortality, Uprising)
-Dominion: Hovin juonet + Nousukausi-lisäosa
-Ark Nova

Ryhmän muilla jäsenillä myös enemmän pelejä saatavilla.

Tervetuloa mukaan. :)

3 päivää sitten

Pientä kaveriporukkaa etsinnässä

Nainen, 29 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Moi! oon 29-vuotias nainen etsimässä pientä kaveriporukkaa Tampereelta, joiden kanssa olisi kiva viettää aikaa. Ois kiva tavata ainakin kerran kuukaudessa (tiiän miten työ ja/tai perhe saattaa järsiä energiaa aika nopesti), mutta enemmänkin käyn.

Ois kiva yhdessä mennä kahviloihin, kirppareihin, brunsseihin, museoihin ja kulttuuritapahtumiin (teatteri/musiikki/muu). Oon myös kiinnostunut päiväretkistä luontoon tai toiseen kaupunkiin, lautapeleist ja animesta/mangasta.

Oon ite aika introvertti, mutta lämpenen nopeasti kun juttua löytyy. Rakastan lukemista, maalailen kun aikuisopiston kurssit aukeaa syksyllä sekä harrastan uintia ja salilla käyntiä.

Jos oot kiinnostunut niin lähettele viestiä! 😊

13.6.2024

Moro!

Mies, 28 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Etsin kaveria viettämään iltaa uimisen, pyöräilyn, shakin ja Tampereen mahtavan kulinaristisen kesätarjonnan äärellä! Miksei yhdistettäisi nämä kaikki kolme kerralla ja vietettäisi unohtumaton kesäpäivä.

Oon rento(joidenkin mielestä jäykkis), spontaani, rauhallinen, luotettava ja äärimmäisen fiksu 28v mies. Tää ei oo mulle mitenkään normaalia, introverttitausta ja neljän seinän sisällä liikaa vietetty aika on pakottanut mut tähän tilanteeseen.

Uudet tuttavuudet ja omien sosiaalisten taitojen kehittäminen on kehityslistallani korkealla, kun opinnot ohi ja työt sujuu mahtavasti.

Ota ihmeessä yhteyttä ja kerro vähän susta - snap, telegram tai wa :)

12.6.2024

Ystävä hakusessa ☀️

Nainen, 55 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Hei!

Täällä 55-v. nainen etsii ystävää/ystäviä Tampereen suunnalta. Kaipaan uusia harrastuksia ja kivaa samanhenkistä kaveriseuraa vaikka kävelylenkille, konserttiin, kirppiskierrokselle tai vaikka vaan kahville juttelemaan. Olen naimisissa, eli etsin vain naispuoleista ystävää.

Arki menee työn merkeissä ja vapaa-ajalla lenkkeilen (tällä hetkellä enemmän kyllä koiraa ulkoiluttaen) ja käyn muutaman kerran viikossa salilla. Sisustaminen ja vanhojen tavaroiden bongailu kirppiksiltä ja vanhan tavaran liikkeistä on ”must-juttu”. Aika yksinäistä on elo tällä hetkellä, työkin pääasiassa etänä, vaihtelua haen siis.

Minusta saisi seuraa moneen - lenkille, leffaan, kirppikselle tai vaikka vaan kahville. Myös matkaseuraa, kotimaan päiväreissulle tai vaikka johonkin kivaan kaupunkikohteeseen ulkomaille.

Olen sosiaalinen, aika puhelias, tykkään liikkua ja nähdä ihmisiä.
Olen helposti lähestyttävä ja rento tyyppi, laitathan viestiä, jos olet kaveriseuraa vailla 😃.

Kesä ja aurinko on parasta, toivottavasti tavataan ☀️

11.6.2024

Kavereita?

Nainen, 26 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Moi! Oon suht uus Tampereella, ja en tunne täältä ketää. Oon toistaseks pyörätuolis, jos sil on jotak merkitystä. Mutta muuten itsenäinen, ja päättäväinen. Huonon huumorin omistava. 😂ja ADHD. Tykkään musiikista, ja eläimistä.
Tatuoitu.
Lävistetty.
Ig saatanankata
sc damagekata

Poltan, mut en juo alkoholii juurikaa.

10.6.2024

Kavereita Tampereelta

Mies, 30 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Morjes,
Oma tilanne sellainen, että omassa arjessa on vain muutamia (vuosikymmeniä tuntemiani) ystäviä ja heistäkin moni asuu toisella paikkakunnalla. Olisi siis kiva löytää uusia samanhenkisiä kavereita täältä Tampereelta. Olen oikeastaan superhuono ollut myös tutustumaan uusiin ihmisiin vaikken mitenkään edes koe, että se olisi minulle haastavaa vaikkakin introvertiksi tietenkin itseni koen näillä seteillä. Viihdyn paremmin pienessä porukassa luottotyyppien kanssa kuin isossa väkijoukossa tuntemattomien seurassa. Olen luotettava ja arvostan pitkiä kaverisuhteita todella paljon. Harrastuksina satunnainen sulis ja milloin mikäkin urheilu sekä kuntosali tyylillä on/off. Siellä on tullut yksin ja välillä ystävien seurassa käytyä jo 15+ vuotta. Olisin valmis myös uuden harrastuksen aloittamiselle jonkun kanssa jos kiinnostuisi jostain samasta jutusta. No oikeastaan myös matkailu on kai jonkinasteinen harrastus mulle sillä matkustan paljon. Haluan matkoillani elää ja kokea. Nähdä uusia paikkoja, ihmetellä luontoa tai oppia paikallisesta historiasta/kulttuurista asioita joiden olemassaolosta en ollut edes tietoinen. Olisi aivan mahtavaa jos sunkin harrastuksiin kuuluisi samanhenkinen matkailu. All-inclusiven rantatuoleille musta ei saa seuraa. Muita kiinnostuksen kohteita: Talous, ajankohtaiset asiat, politiikka, sijoittaminen ja historia. Siinä muutamia toki on muitakin ja varmaan jotain oleellisia joita ei juuri nyt tullut mieleen. Eipä tähän aloitukseen kai muuta. Mainittakoon, että mulla on myös tyttöystävä jonka kanssa asustelen.

Ilmoitus ei vanhene. Katselen postia silloin tällöin.

10.6.2024

Tampereelta kavereita

Mies, 20 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Hei, olen 20-vuotias, yksin asuva kaveri Tampereelta. Opiskelen tietotekniikkaa, pelaan PC-pelejä ja viihdyn luonnossa. Pelimaailmassani pyörivät muun muassa RDR2, GTA V, CS:GO, Minecraft, Dead by Daylight... ja paljon muita. Kun en ole erakoitumassa sisätiloissa pelien tai koodauksen parissa, löydän itseni usein ulkoa kävelemässä tai lenkkeilemässä - niin puistoissa kuin metsäpoluillakin.

Sukupuolella ei ole minulle väliä; olisi hienoa saada eri sukupuolia edustavia kavereita. Uskonnolla tai poliittisella vakaumuksella ei myöskään ole merkitystä minulle. Tulen toimeen ihmisten kanssa, olivatpa he poliittisella spektrillä oikealla, vasemmalla tai jossakin siltä väliltä.

Ihannetapauksessa uusien ystävieni ikä sijoittuisi 19-26 vuoden väliin.
Enkä myöskään ole suhteessa.

Joten, siinäpä minä olen - tietokoneiden, pelien ja luonnon ystävä. Jos jokin tästä kiinnostaa myös sinua, ota ihmeessä yhteyttä, olisi hienoa kuulla sinusta ja oppia tuntemaan sinut paremmin.
Vaihdetaan aluksi vaikka snäpit tai vastaavaa :)

Kiitos kun luit ilmoitukseni! 😄

10.6.2024

Jotta meillä voisi olla parempi elämä!

Mies, 30 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Oikein mahtavaa, että silmäsi eksyi juuri minun ilmoitukseen!!!

Mä oon tämmönen 30v opiskelija Tampereelta. Kovissa liemissä keitetty ja suoranaisesti koen osittain tuhlanneeni elämääni itsesäälissä rypemiseen, vaikka paljon hyviäkin kokemuksia on. Kun sängyn pohjalla toivoin, että olisipa kaikki kurjuus ohi, tajusin ettei elämän tarvitse olla kurjaa. Tavoittelemalla ja toimimalla niin, että pääsee lähemmäksi unelmiaan antaa elämälle onnellisuuden jalokiviä. Haaveet elättää, haaveet hengissä pitää.

Nautin ihmisten seurasta ja oikeastaan kaipaan ihmisiä ympärilleni. Kuitenkin tiedostan, että minä en ole ihmisenä kaikille ihmisille mieluisaa seuraa ja kaikki ihmiset eivät ole minulle mieluisaa seuraa. Joskus pitkän yksinäisyysjakson aikana ajattelin, että kuka tahansa jonka kanssa voin viettää aikaa kelpaa. Nyt olen sitä mieltä, että olen joko yksin tai niiden oikeiden ihmisten seurassa. Tulen kaikkien kanssa toimeen, jos niin päätän.

Minkälainen ystäväpiiri olisi minulle täydellinen? Musiikin tekeminen (räpin), videoiden ja sosiaalisen median luominen on ollut pitkään yksi elämäni tärkeimpiä asioita. Taide/Viihde harrastukset pitkälti ovat syy miksi minua kiinnostaa nousta sängystä ylös ja tehdä yhtään mitään. Kun saan puhua mediasisällön tekemisestä (videot, ääni, livelähetys, some jne), niin silmäni syttyvät kirkkaimpien tähtien tavoin.

Sosiaalisen median tekemisessä ainoa miinus puoli on se, että se on yksinäistä puuhaa. Olisi loistavaa, jos voisi tehdä muiden kanssa sisältöä ja jakaa niistä ajatuksia. Silloin ei tarvitsisi olla yksin vaan voisi tehdä jonkun toisen kanssa sitä. Välttämättä paras ratkaisu ei ole yhteinen kanava vaan hyvä vaihtoehto voisi olla, että molemmat tekevät omia kanaviaan ja sitten autetaan toinen toisiamme niissä. Mua ei haittaa, vaikka kaverilla ei ois mitään kokemusta näistä. Intohimo ja halu tehdä asioita on mun mielestä osaamista tärkeämpi asia.

Näiden edellämainittujen asioiden lisäksi rakastan saunomista, hyviä pitkiä syvällisiä …

Sivu
Takaisin ylös