Ilmoitukset alueelta Tampere (507 kpl)

 - 
 
eilen

Heterotrofisuus & raparperipiirakka

Mies, 25 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Betonin ympärillä tuntuu yksinäiseltä, mieli voi kasvaa kieroon.
Ehkä joku lähtisi puistoon tai rannalle istumaan parille tai 10:lle.
Jos kaadut, nostan. Jos siis jaksan nostaa. :D
Suomen ensimmäiset valkohäntäpeurat istutettiin Laukon kartanon maille vuonna 1934. Valkohäntäpeuralla on mielenkiintoinen historia Suomen mailla. :)
Pelailen videopelejä ja opettelen kitaran soittoa.
En haluaisi istua valtaistuimessa tai valita konvehtirasiasta parhaimpia paloja.
Vanha köysi katkeaa jos sitä pitkin liukuu ja kettinki on liian kylmä.

eilen

Kavereita Tampereelta!

Nainen, 25 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Moikka!

Olen 25-vuotias tamperelainen nainen ja yliopisto-opiskelija. Etsin uusia kavereita nimenomaan Tampereelta - tällöin olisi helppoa tavatakin, jos tunnutaan tulevan hyvin juttuun. Alkuun olisi kuitenkin toki kiva tutustua ihan viesteitse.

Olen hieman kotihiirimäinen: tykkään mm. katsoa leffoja/sarjoja ja lukea. Toisaalta harrastuksiin kuuluvat esimerkiksi pitkät kävelyt ja pallopelit. Olisikin kiva käydä vaikka yhdessä ulkoilemassa ja keskustella samalla kaikesta maan ja taivaan väliltä - tykkään tutustua monenlaisiin ihmisiin ja olen avoin uudenlaisille näkökulmille.

Luonteeltani olen kuulemma kiltti ja mukava - aika tavanomaisia adjektiiveja, mutta mikäs siinä. Koen lisäksi olevani hieman introvertti eli tarvitsen selvästi myös omaa aikaa, mutta silloin kun kalenteriin on merkittynä jotakin sosiaalista, olen kyllä menossa mukana.

Jos nappaa, niin laitahan viestiä ja jutellaan enemmän (esim. Discordissa)! :D

2 päivää sitten

Heippa👋🏻

Nainen, 23 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Oon 23-vuotias nainen Tampereelta. Muutettiin vuosi sitten tänne avopuolison töiden perässä. Mulla on pari hyvää ystävää täällä ketkä on muuttanu tänne kans opintojen tai töiden perässä, mutta muuten en tunne täältä kauheasti ketään. Ois kiva tutustua uusiin ihmisiin ja saada kavereita täältäkin päin. Saa toki tulla laittamaan myös viestiä vaikka asuisitkin jossain kauempana 😇

Oon ystävällinen, iloinen ja rempseä persoona. Vapaa-ajalla tykkään mm. pyöräillä, lukea kirjoja, pelailla, katella elokuvia ja sarjoja sekä leipoa. Musta saa seuraa esim. kahviloihin, terassille, kiertelemään kirppiksiä, piknikille, pelaamaan firsbeegolfia/minigolfia tai vaikka muuten vaan hengailemaan 😊

Jos kiinnostuit niin tuu rohkeasti tutustumaan 🤭 Olisi kiva jos olisit n. 20-25-vuotias, mutta se ei ole mitenkään täysin ehdotonta, pääasia että tullaan hyvin juttuun!

2 päivää sitten

Moikka!

Nainen, 20 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Täällä 20v. tyttö Tampereelta. Oon muuttanu tänne tammikuussa poikaystävän perässä ja olis kiva tutustuu uusiin ihmisiin! Varsinkin nyt kesän tullessa olis kiva saada seuraa piknikille, lenkille, terdelle tai ihan mihin vaan mitä mieleen juolahtaa :) Vapaa-aika menee tällä hetkellä oikeestaan pääsykokeisiin lukiessa ja salilla. Tykkään kans maalailla ja piirrellä ja hyvä ruoka maistuu aina. Tuu rohkeesti juttelee täällä tai vaikka ig diressä @verakrok nii tutustutaan!

2 päivää sitten

”Ollaan kuin oltaisiin matkalla etelään”

Nainen, 41 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Aitoja kohtaamisia tutkailemassa...

Lämpöä, empatiaa ja hyviä keskusteluja, aitoa läsnäoloa, välittämistä, älyä ja humoristista seuraa etsinnässä.
Voit olla ehkä vähän kepeämpää seuraa tai parhaimmillaan sinusta löytyy jotain kiehtovaa pintaa syvemmältä jolle kestävääkin ystävyyttä voisi lähteä rakentamaan?
Voihan olla että etsin kuuluisaa neulaa heinäsuovasta, mutta jo yksikin tielle osuva samanhenkinen tuttavuus riittäisi varsin hyvin.. sinänsä voisi sanoa että olen vain katselemassa ”näyteikkunaostoksilla” sillä elämä on ihan mallillaan näinkin, haaveissa vaan siintää jotain muutakin kuin tämä ”ihan hyvä” (lue, hieman tylsähköksi muodostunut oravanpyörässä juokseminen) arki..
Tampereen seudulla vaikutan ja täältä olisikin kiva löytää sitä mahdollista seuraa, sillä kesä tulee ja paikka olisi avoinna lähteä vaikka kesäreissulle, skumppajoogaan, torikahville, näyttelyihin, terassille, piknikille, iltakävelyille, kaikenlaista kulttuuritarjontaa katsastamaan, tai vaikka sunnuntaiajeluille hyvää musiikkia autostereoista luukuttaen.. ihan sellaista vapautunutta ja rentoa olemista, jota näin semi-introverttina haen vastapainoksi yksinäisyyden tarpeelleni.

Olen nelikymppinen nainen (tässä kohtaa kuuluu painottaa sitä kuinka nuorekas olen, okei niin olenkin, työkavereiden mukaan jopa useitakin vuosia nuoremman näköinen, mikäli sillä on merkitystä sinulle).
Voisin ehkä kuvailla että fiksu, empaattinen, avarakatseinen, kultturelli, kuulemma hauskakin (paitsi aamuisin ennen kahvia), monenlaisia kiinnostuksen kohteita omaava ja lämpimän intohimoisesti elämään ja sen kauniisiin pikku asioihin suhtautuva, herkkäkin, mutta myös ronskilla huumorilla vankasti varusteltu, ja erittäin rehti ja sydämellinen ystävä.

Sinun toivoisin olevan hyvää keskusteluseuraa, humoristinen ja elämää lämmöllä ja mielenkiinnolla tutkaileva mies tai nainen.. kerrothan jotain kiinnostavaa (vaikkapa lempibiisisi lyriikat tai kuinka mieluiten vietät vapaapäiväsi?) mikä sinua liikuttaa?

2 päivää sitten

Rento & ymmärtäväinen mies täällä!

Mies, 26 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Morjesta morjesta! Päädyit lukemaan mun ilmoitusta ja mun mielestä se on tosi kiva juttu!

Mä oon 26-vuotias tamperelainen jätkä! Mä harrastan videoiden ja musiikin tekemistä. Tykkään myös paljon jutella ihmisten kanssa. Mikään ei ole elämässä niin antoisaa kuin hyvä keskustelu.

Harrastan
+ videoiden tekoa (musavideot, vlogit, lyhärit jne laidasta laitaan)
+ Musiikkia. Tehnyt räppiä vuodesta 2008. Siinä sivussa tullut tehtyä myös punkkia ja konemusaa. Musiikin kuuntelijana kuuntelen kaikenlaisia genrejä.
+ Pelailen pelejä. Se on lähinnä ajan tappoa ja monet kaverit asuu ympäri suomea, niin moninpelien kautta sitten touhutaan juttuja kaverien kanssa kun ei livenä pääse näkemään.

Kivempi toki olisi oikeat kokemukset virtuaalimaailman sijaan, jos löytyisi lähempää kavereita.

Jos joku haluaa tulla juttelee mulle discordis, nii heittele viestii! :)
Mun discord on Sheikki#0933

Mä tykkään kaikenlaisista ihmisistä ja jokainen on arvokas mun mielestä! Tuu vaan juttelee! Eiköhän me juttuun hyvin tulla!

2 päivää sitten

Uusia ystäviä!

Nainen, 20 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Löytyisikö täältä sydänystävää, jonka kanssa tarpoa elämän ylä- ja alamäet?

Vietän tällä hetkellä seesteistä lomaelämää ja haluaisin tutustua muihin yksinäisiin sieluihin. Sosiaaliset piirini ovat kutistuneet lähes olemattomiin ja kaipaan kipeästi seuraa lämpeneviin kesäiltoihin. Sukupuolellasi ei ole väliä, mutta toivon sinun olevan samaa ikäluokkaa itseni kanssa. En etsi pelkkiä nettituttavia, vaan toivon sinun olevan valmis tapaamaan myös face-to-face.

Olen arvomaailmaltani feministi ja vahvasti vasempaan kallella. Vähemmistökysymykset ovat lähellä sydäntäni, joten toivon sinunkin olevan suvaitsevainen. Vapaa-ajalla kirjoittelen runoja ja maalaan. Olen myös kiinnostunut muodista ja kirjallisuudesta. Lempipaikkojani ovat kirjastot, kauniit kahvilat/ravintolat ja taidemuseot. Minusta et saa seuraa kuntosalille, mutta patikoimaan tai joogaan lähden mielelläni. En käytä päihteitä, mutta se ei estä minua revittelemästä juhlissa.

Jos uskot, että meillä saattaisi klikata, pistä viestiä!

2 päivää sitten

Uusia ystäviä

Nainen, 26 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Olen 26-vuotias yliopistossa opiskeleva nuori nainen ja etsin itselleni uusia ystäviä. Kuvailisin itseäni positiiviseksi realistiksi, joka eksyy välillä romanttisiin haaveisiin. Rehellisyys, hyvä maku ja hyvät tavat ovat minulle tärkeitä.Tykkään urheilla ja katsella elokuvia. Etsin sekä ihan vain ystäviä kuin myös romanttista kumppania. Toivoisin että olisit iältäsi noin 25-32. Voisimme viettää aikaa rennosti yhdessä, mutta suhteen syveneminen on aina toiveissani.

2 päivää sitten

Parasta ystävää etsimässä

Nainen, 29 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Moro! Olen selannut läpi tällä sivulla olevia julkaisuja eikä kovin montaa omantyyppistä ilmoitusta ole tullut vastaan niin päätin kirjoittaa oman!

Olen -92 ja asunut Tampereella nelisen vuotta. Mulla on kaksi lasta ja aviomies. Tykkään neuloa, leipoa ja kokkailla. Oon hyvin introvertti ja viihdyn todella hyvin kotona, mutta silti kuitenkin sellanen höpöttäjä, joka tykkää kokeilla uusia juttuja. Extemporejuttuihin mua ei kuitenkaan saa mukaan. Alkoholia en juurikaan käytä ja huumorintaju on tietenkin ihan parasta A-luokkaa (=hyvällä maulla piikittelevä, sarkastinen, yksinkertainen..😂).

Mulla ei oo koskaan ollut sitä parasta ystävää mitä näkee leffoissa tai mitä tuntuu että kaikilla muilla on. Tuntuu, että oon jäänyt niin paljosta paitsi, kun ei oo ollut sitä huipputyyppiä kenen kanssa viettää tyttöjen iltoja tai jolle lähetellä hölmöjä viestejä. Jonka kanssa ois voinu nauraa vedet silmissä jollekin aivan päättömälle jutulle ja jonka kanssa oltais, kuin "paita ja peppu" 😁 Sitä kenen kanssa ois 100 % luottamus ja vois puhua ihan kaikesta, ja jonka kanssa oltais todella ne parhaimmat ja tärkeimmät ystävät toisillemme. Sellasta mä täältä nyt etsin, katotaan kuin käy ✌

Joten! Jos sulta on myös hukassa se paras ystävä, ja haluat oikeasti panostaa ystävyyteen niin laita viestiä!

(Ilmoitus on tehty jo jonkin aikaa sitten – nyt vähän muokkasin tätä, että saan sen nostettua taas ylös.)

2 päivää sitten

Taaperolle leikkiseuraa !

Nainen, 29 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Hei! Minulla on 2,5 vuotias tyttö, jolle kokeilen löytää tätä kautta leikkikaveria. Meillä ei ole lähipiirissä lapsia, eikä oikeastaan muutakaan lähipiiriä, joten lapsen sosiaaliset kontaktit jäävät hyvin vähäisiksi. Ja huomaahan sen, että tyttö kaipaisi jo pikkuhiljaa muutakin seuraa, kuin omat vanhemmat 😅 Olen yrittänyt erilaisista faceryhmistä löytää leikkiseuraa, mutta ei ole löytynyt. Nyt syksyllä tyttö pääsee aloittamaan päivähoidon, joka toivottavasti muuttaa vähän tuota sosiaalista tilannetta 😊

Tyttö on alkuun vähän sellainen tuumailija ja vierestä seuraaja, joten saman tyylinen rauhallinen tapaus olisi varmasti paras leikkikaveriksi. Tyttö kyllä siitä reipastuu, kun kaveri tulee tutuksi.

Täytyy tän nykyhetken tilanteen mukaan miettiä kannattaako tavata ollenkaan, mutta laitan nyt kuitenkin ilmoituksen 🙂

Julkisia en käytä, joten yleensä parhaat ajat jolloin pääsemme kulkemaan omalla autolla, on arkena klo 15 jälkeen ja viikonloput 😊 Ota yhteyttä niin tutustutaan! 😊

2 päivää sitten

Morjens !

Nainen, 46 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Kaveria ystävää vaille. Oletko kenties sinäkin? Sukupuolellasi ei ole väliä. Olen 46v.nainen Tampereelta, toissa kesänä eronnut. Nuorten äiti. Olis mukava saada uusia tuttavuuksia.viestittelyyn.liikuntaan tai muuten vaan.

Alkuun vaikka ajatusten vaihtoa viestillä ja sitten vois tavata jos juttu luistaa. Rauhallinen ,henkinen .tykkään keskustellen pohdiskella. Kevyesti pilkettä silmässä tai kunnolla syvällisesti.

Toisaalta löytyy myös levoton puoli iloista huumorintajuista hömpötystä .😁innostuva. Meditoinnista moottorip. kokeiluihin. 😁

Harrastuksina liikunta, vaihdellen sisällä hikitreenejä. Luonnossa rauhallisista
pitkistä raikkaista kävelylenkeistä , ympäristöä havannoiden tai lyhyet kunnon hikolut.reippaillen.kävellen.joskus välillä pyöräillen.Kotona äänikirjoja välillä kuunnellen, elokuvia katsellen..

Luonto sydämessä, ❤️ Raikkaista tuoksuista.linnunlaulusta. ihaiillen aistien sen kauneutta, istuskella rannalla.esim. uinti.retkeily, piknikit .
Tai jatkuvasti muuttuviin kaupunki maisemiin esim.kävellen tutustuen.
kahville, syömään näyttelyyn.keikalle.,yms.tms.
Kulttuuri. musiikki, valokuvataide lähellä sydäntä. Mitä sitten keksitäänkään.( Kun tilanteet normalisoituu Pirkanmaalla .jos sopivaa ajankohtaa yhdessä löytyy.)

Yksin on joskus tylsempää lähteä. Kavereilla ja ystävilläkin on omia kiireitä. Avoimin mielin liikkeellä . Pelkkä juttuseurakin käy.jos se on sinulle luontevampaa. Kiva jos oisit rento ja mukava. Ikä samaa , kun itsellä.Toive, jos Tampereelta tai lähikunnasta. Helpompi tavata. Laitappas viestiä jos yhtään resonoi 🙂

3 päivää sitten

(Kesä)kavereita <3

Nainen, 21 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Hellou!

Kesä lähestyy ja ois enemmän kun mukavaa tutustua uusiin ihmisiin ja miksei vaikka kokeilla jotain uusia juttujakin (uudet urheilulajit, uutuusjäätelöt, uudet paikat, u name it), koronarajoitusten mukaan tietenkin. Tykkään retkeillä, mutta myös kaupungilla vaeltelu on kivaa. En ryhdy tässä sen tarkemmin määrittelemään, ketkä saa ottaa yhteyttä, koska loppupeleissä se ratkasee, miten tullaan juttuun :) Oon kuitenkin ite 21v nainen, joten olis kiva, jos olisit suunnilleen samanikänen. Sukupuolella ei oo väliä, mutta kumppani löytyy jo. Oon luonteeltani rauhallinen, mutta oikeenlaisessa seurassa juttua kyllä riittää :D
Etin pääasiassa kavereita/porukkaa, jota vois nähdä ihan livenä Tampereella, mutta koronan salliessa tulee varmaan reissattua Suomen sisällä, joten välimatka ei välttämättä oo este, olis kiva tutustua myös muihin kaupunkeihin. Laita ihmeessä viestiä ja katotaan mitä keksitään :)

3 päivää sitten

Ystävää ja ehkä enemmän?

Mies, 40 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Nainen, jonka sisin on kaunis ja jolla halua tutustua mieheen muutenkin kuin pintapuolisesti, tämä on sinulle.
Yhteydenottoasi kaipailee 40-vuotias huomaavainen, älykäs, kokkaamista rakastava (ruoka on intohimo), vapaaehtoisesti lapseton, pitkätukkainen mies.

Minulla on aivovamma, mutta se ei rajoita elämääni muuten kuin, että en ihan kaikkea jaksa tehdä samoin kuin joku muu. Kaikki raajat ovat tallella ja toimivat. (Älä pelkää, se ei ole tarttuvaa.)

En tykkää esim. isoista ihmisjoukoista, varsinkaan yksin ja nautin hiljaisuudesta.

Olen luotettava, rehellinen ja kuulemma hauska, yksinäisyys vaan meinaa vähän vaivata ja sosiaaliset tilanteet yksin ahdistaa.
Toivoisin että olisit innokas maistelemaan erilaisia ruokia, avarakatseinen, ymmärtäväinen ja ei-pinnallinen/turhamainen ja pidät vaikkapa luonnossa retkeilystä/telttailusta.
Alkuun toivoisin tutustumista kirjoittelun muodossa, mutta tapaaminen on mahdollinen kyllä jos hyvin synkkaa.

Olen todella hyvä tekemään ruokaa, mutta muuten ihan vaaraton.

Arvostan oikeinkirjoitusta ja sitä, että ei ole vainoharhainen ja/tai usko salaliittoteorioihin.

Etäisyydellä ei ole merkitystä 😊
(Kesät vietän suurimmaksi osaksi Tampereella.)

Instagram: Inutile81
Snapchat: aheidenberg7
Kik: thewazoo

3 päivää sitten

Moikka kaikki!

Nainen, 21 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Täällä 21-vuotias Tampereella asuva opiskelija etsii uusia (suunnilleen samanikäisiä) kavereita, miksei ystäviäkin. Oon asunut Tampereella nyt parisen vuotta ja kavereita on löytynyt jonkun verran, mutta tykkään tutustua uusiin ihmisiin ja olis kiva löytää lisää samanhenkisiä tyyppejä ^^ Löysin joskus jostain termin "sosiaalinen introvertti" ja se kuvaa mun mielestä mua hyvin: tykkään höpötellä ja osallistua jos jonkinlaisiin tapahtumiin ja bileisiin, mutta välillä kaipaan myös yksinoloa. Innostun helposti uusista asioista, joten uskallan ehkä sanoa, että musta saa seuraa vaikka mihin :D Vapaa-ajalla liikun luonnossa, leivon, kirjottelen tarinoita ja teen järjestöhommia. Laita ihmeessä viestiä jos kiinnostaa tutustua! Tapaisin mielelläni ihan kasvotustenkin, koska siten näkee yleensä parhaiten että tuleeko juttuun ^^

3 päivää sitten

Mies 34v Tampereelta.

Mies, 34 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Morjesta kaikille,

Hetki sitten Tampereen alueelle muuttanut, 34v mies. Täällä siis toista kertaa elämässä asustelen, jokin tänne takasin vetää. Varmaan muuten se, että kaupungissa on semmoista tietynlaista tervettä välinpitämättömyýttä toisia ihmisiä kohtaan, kuin taas pikkupaikkakunnalta mistä muutan, ei suhtauduttu niin kauhean suvaitsevaisesti uusiin asioihin tai ihmisiin. Noh, who knows.

Tässä tosiaan tulikin jo mun yks luonteenpiirre esiin, eli oon analyyttinen ja pohtiva, tykkään hirveästi hakea uutta tietoa ja oppia uutta, varsinkin mua kiehtoo psykologia, se saa mussa semmosen tunteen esiin, että innostun ja saatan uppoutua lukemaan esim. kirjallisuutta, tutkimuksia tuntikausiks, ihanaa! :) Käyn myös heitteleen frisbee-golffia kesäsin ja käyn epäsäännöllisesti punttisalilla. Menneinä vuosina harrastin aktiivisestikin punttireeniä nelisen vuotta. Nykyään hieman rennommalla asenteella. Myös videopelien ja kaikenlaisten muun pelaaminen tuntuu hyvältä, esim kortti- ja lautapelit, leffat ja sarjat ja uutena innostuksena viherkasvit. :) Tykkään lämpimällä ilmalla olla paljon ulkona, luonto on lähellä sydäntä ja siellä tulee pyöräiltyä tai lenkkeiltyä melkein päivittäin. :) Pidän syvällisistä ja pitkistä keskusteluista, välillä myös ihan hiljaa olemisesta. Pidän uusien asioiden kokeilemisesta ja oikeestaan parhaimmat kokemukset on tullutkin spontaaneista teoista. Mut saa helposti mukaan kokeileen uusia juttuja. :)

Etsiskelen siis uusia tuttavuuksia keitä kiinnostaisi samankaltaset asiat, olis kiva jakaa näitä toisen kanssa. Upeaa olis jos kemiat synkkais ja saatais toisistamme kavereita tai ystäviä, niitä kun ei koskaan voi olla liikaa. :)

Olis hienoo saada seuraa lenkeille, frisbeegolffaileen, pyöräileen heti kun saan renkaan paikattua, uusiin asioihin ylipäätänsä. Ja ihan vaan jutteleen pinnallisia ja syvällisiä asioita. :) Laidasta laitaan vaan, mulle voi puhua oikeastaan ihan mistä vaan, en pelästy ihmisten avautumisia tai aroista aiheista puhumista. …

3 päivää sitten

Heips:)

Mies, 22 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Moro! Olen 22v mies Tampereelta ja etsin tyyppiä kenen kanssa lähteä esim. ulkoilemaan, yksille (tai monelle:D) tai vaikkapa pelailemaan yms, ja jonka kanssa voisi jutella rennosti kaikenlaisista asioista mitä nyt mieleen tulee :D pistä viestiä jos koet että haluut tutustua!:))

9.5.2021

Uusia kavereita /ystävää

Mies, 20 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Moii oon 20v poika Tampereelta . Kaipaisi ystävyyssuhdetta/ uusia kavereita joiden kanssa vois kuluttaa aikaa tehdä jotain yhdessä ja jutella iha kaikesta arkipäivän ja elämä jutuista sekä jakaa omat elämä ilot ja surut . vanhat kaveritki jääny taakse ku osa ei oo ollu niitä oikeita tai sitte ne on vaa lähtenyt omalle polulleen. Elämässä on muutenkin tapahtunut paljo , viimeiset pari vuotta ollu vähä kurjia , niiku tää nyky maailma korona takia mikä on syy ettei kauheesti ihmiskontaktejatuu. Siksi kaipaisi todella paljon samanhenkistä ihmistä rinnalle kenenkaa voi syntyä hyvä ystävyysuhde tai kaveri.

Luoteentani olen luotettava auttavainen yli kiltti ehkä alkuun hiljainen mutta ku aihee keksii Tarinaa tulee paljon😅., Välitän , olen myös hyvä kuuntelee eli mun kaa voi puhuu mitä vaa ei tarvitse häpeeks aatella mitää:).

Vapaa ajalla tykkään urheilla paljo , kuunnella musiikkia joskus käydä terassilla istumassa, festareilla kierrellä tai erilaisii tapahtumia. Kesällä varsinkin uida /käydä fresbeegolfia pelaamassa , eli munkaa voi ilmoittautua mitä vaa tekeen') ois tosi ihana löytää ihminen kenenkaa voi tehdä mitä vaa /viettää aikaa yhdessä ikä 18-22 ei oo välii missä päin asut. Mielellään lähellä nii näkeminen vois onnistua. Jos kiinnostaa laita viestii nii tutustutaan paremmin!:)

8.5.2021

Olisitko ystäväni?

Nainen, 39 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Moikka,
kohta 40-vuotta täyttävä nainen Tampereelta etsii uusia ystäviä elämäänsä. Korona-aika on vaan korostanut yksinäisyyden tunnetta ja tämä jatkuva kotona yksinään omien ajatusten kanssa oleminen alkaa pikkuhiljaa riittämään.
Nyt kun ei voi ihmisiä normaalisti tavata, olisi ihanaa jos voisi vaihdella ajatuksia jonkun kanssa näin kirjoitellen ja jutella niitä näitä. Sitten kun päästään elämään normaalia elämää olisi kiva mennä esim. teatteriin, keikoille, festareille, leffaan, ravintolaan, kahvilaan tai kävelemään vaikka luontoon. Tai viettää koti-iltaa tehden ruokaa, kuunnellen musiikkia ja olla vaan ja höpötellä.
Olen luonteeltani huumorintajuinen, avoin ja luotettava. Ensi tapaamisella voin vaikuttaa vaikeasti lähestyttävältä ja ujolta, mutta lämpiän kyllä suht nopeasti.
Jos haluat jutella lisää niin laita ihmeessä viestiä 😊

7.5.2021

Uusi kaupungissa🙋🏼‍♀️

Nainen, 29 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Olen muuttamassa kuun vaihteessa avopuolisoni ja kissamme kanssa Tampereelle. Minulla ei ole ystäviä Tampereella, mutta haluaisin todella paljon tutustua sinuun jonka kanssa voisin käydä terassilla/baarissa, museossa, keikoilla(omaan laajan musiikkimaun), leffassa, hengailla ulkona tai käydä salilla.
Tykkään pelata The sims 4 ja perus lautapelejä, laittautua, käydä ulkona syömässä ja lasillisilla, kuunnella podcastejä ja äänikirjoja, katsoa youtube videoita ja matkustella.
Olisi myös kivaa, jos olisit puhelias, tykkäisit käydä ulkona, pitää illanistujaisia viiniä/kaljaa maistellen ja ehdottaa jotain uutta tekemistä.
Itse olen puhelias, iloinen, hyvä kuuntelija, huumorin tajuinen, miulla on myös vahva etelä-karjalan murre. 💃🏼💃🏼

Instasta löydät @kylli_15 👩🏻‍🦳

Sivu
Takaisin ylös