Ilmoitukset alueelta Tampere (457 kpl)

 - 
 
2 päivää sitten

Heips:)

Mies, 21 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Moro! Olen 21v mies Tampereelta ja etsin tyyppiä kenen kanssa lähteä mm. Baariin ja välillä vaikka leffaan yms, ja jonka kanssa voisi jutella rennosti kaikenlaisista asioista mitä nyt mieleen tulee :D pistä viestiä jos koet että haluut tutustua!:))

2 päivää sitten

Ystävää etsimässä

Nainen, 38 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Hei!

Olisi ihana saada ystävä, joka olisi suurinpiirtein samanlaisessa elämäntilanteessa eli keskellä ruuhkavuosien kamalaa ihanuutta ja lapsiperhearjen mielekästä kaaosta.

Itse olen 38v, naimisissa ja lapsia on kolme (alakoululaisia kaksi ja yksi taaperoikäinen). Arki on siis työpalavereiden ja lasten harrastusten välimaastossa räpiköintiä, jonne itsensä kyllä onnistuu välillä kadottamaan.

Pidän kirjoista, hyvistä tarinoista, eläimistä (meiltä löytyy koira), leipomisesta ja koukuttavista sarjoista. Suklaasta ja hyvästä sushista, kävelylenkeistä, joilla katsella rauhassa maailmaa. Matkustelusta ja uusista kulttuureista.

Kaipaan kaveria, ystävää, vertaistukea ja samanhenkisyyttä suht samanikäisestä (aika venyvä käsite!) naisesta. Ihmistä, jolle laittaa seinien kaatuessa päälle se ahdistusviesti - ihmiselle, joka sen ymmärtäisi ja jolle voisi olla kaikkea tuota samaa. Nyt tuntuu, että vanhat tuttavuudet ovat kaikki kadonneet eri elämäntilanteisiin, omaan harmaaseen arkeensa ja toisiin kaupunkeihin. Olisi mahtavaa, jos asuisit Tampereella - lähdettäisiin kävelylle, kahville, museoon tai lasten kanssa porukalla Särkänniemeen. Rentoa ajanviettoa ja välillä syvemmälle meneviä keskusteluja. Hassuja WA-viestejä piristämään päivää.

Jos edes jokin osui yksiin omien ajatustesi kanssa, kirjoittele.

3 päivää sitten

Hengenheimolaisia ja syvän veden fisuja

Mies, 36 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Olen kohdannut monenmoisia matkamiehiä ja -naisia niin läheltä kuin kaukaakin ymmärtääkseni, että hengenheimolaiset ovat harvinaisia kohdata ja uniikkeja sielunmaailmaltaan. Toki jokainen meistä on uniikki ja kasvaa esiin sellaiseksi, jos olosuhteet ovat myöten ja tahto oikeaan suuntaan. Silti emme kohtaa toisiamme yhtä läheltä kaikkien kanssa. Toivoisinkin elämääni hengenheimolaisia. Muutama hengenheimolainen elämääni onkin siunaantunut, joten ymmärrän kuinka arvokkaista kohtaamisista on kyse. Silti tahtoisin kasvattaa heimoani. Tahtoisin olla ihminen ihmiselle, sielu sielulle.

Olen inhimillinen ja erehtyväinen, en osaa olla täydellinen ilman virheitä. Näen varjoja ihmisillä ja itsessäni, muttei kyse mielestäni olekaan siitä, että olisimme täällä ilman varjoja. Kunnon kuvassa on varjot ja valot. Tietoisuus varjojen yleisestä olemassaolosta ja niiden parissa työskentely ovat elinehto syvemmille vesille.

Rajoissa minua on viimeaikoina kiehtonut se, että saan niitä asettamalla sanoa kyllä. Tunteissa minua puolestaan kiehtoo niiden vapaudellinen syvyys ja jalostava itsehillintä. Sanoissa minua kiehtoo viisauden oppi ja hyveet, näitä minä tahdon sielussani ravita.

Tieto on minulle elävää, sellaista, joka alati avautuu, vaikka pysyisikin samana. Joskus jumitan näkemyksissäni, mutta hyvästä syystä, kun en parka näe aina pimeyden takaa muotoja. Silloin on kiva, jos toinen pehmeästi heijastaa omaa valoaan näyttämään mitä muodot todella paljastavat.

Arvostan halua kehittää kommunikointia. Arvostan kykyä luoda korjausliikkeitä pakollisten ihmisyyteen liittyvien virheliikkeiden jälkeen. Arvostan avoimuutta ja pyrkimystä rehellisyyteen. Nöyrästi painan pääni alas, pyrkien itsekin rehellisyyteen. Toisaalta ylpeästi voin kohottaa kuontaloni, jos tiedän toimineeni oikein. Kohottaminen kun on kuin vettä näille hyveille. Tätä vettä löydän sivuilta, sanoja tutkimalla, pyhistä kirjoista. Vesi ei kuitenkaan riitä, vaan tarvitaan myös kultaisia säteitä. Näitä säteitä löytyy …

3 päivää sitten

Heeips :3

Mies, 20 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Moi, etsin uusia ystäviä hengailuun, pelaamiseen tai ihan vaan juttelemaan.
Olen 20v ADD yölintu joka on asuu Tampereelle.
Olen hullu ja vähäsen outokin :x
Vapaa ajallani tykkään; pelata, lukea, piirtää, kokata/leipoa & kirjoittaa mitä ikinä mieleen tulee ^^' (runoja, lyhyitä tarinoita ja ajatuksia..)
Kiinnostuksiani ovat; ,runot,tietokoneet, pelit, psykologia, historia, mytologia & nerd stuff (i.e pelit, anime, jne..)
Kerron varmasti itsestäni lisää jos otat yhteyttä :3
Minusta olisi mahtavaa tehdä uusia tuttavuuksia ja kavereita
Ihan vaa hengaamaan, pelaamaan yhdessä tai vaikka juttelemaan
Toivottavasti otat minuun yhteyttä & pääsemme tutustumaan ^^

19.1.2021

Parasta ystävää etsimässä

Nainen, 29 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Moro! Olen selannut läpi tällä sivulla olevia julkaisuja eikä kovin montaa omantyyppistä ilmoitusta ole tullut vastaan niin päätin kirjoittaa oman!

Olen -92 ja asunut Tampereella reilu kolme vuotta. Mulla on toistaiseksi yksi lapsi ja aviomies. Tykkään neuloa, leipoa ja kokkailla. Oon hyvin introvertti ja viihdyn todella hyvin kotona, mutta silti kuitenkin sellanen höpöttäjä, joka tykkää kokeilla uusia juttuja. Extemporejuttuihin mua ei kuitenkaan saa mukaan. Alkoholia en juurikaan käytä ja huumorintaju on tietenkin ihan parasta A-luokkaa (=hyvällä maulla piikittelevä, sarkastinen, yksinkertainen..😂).

Mulla ei oo koskaan ollut sitä parasta ystävää mitä näkee leffoissa tai mitä tuntuu että kaikilla muilla on. Tuntuu, että oon jäänyt niin paljosta paitsi, kun ei oo ollut sitä huipputyyppiä kenen kanssa viettää tyttöjen iltoja tai jolle lähetellä hölmöjä viestejä. Jonka kanssa ois voinu nauraa vedet silmissä jollekin aivan päättömälle jutulle ja jonka kanssa oltais, kuin "paita ja peppu" 😁 Sitä kenen kanssa ois 100 % luottamus ja vois puhua ihan kaikesta, ja jonka kanssa oltais todella ne parhaimmat ja tärkeimmät ystävät toisillemme. Sellasta mä täältä nyt etsin, katotaan kuin käy ✌

Joten! Jos sulta on myös hukassa se paras ystävä, ja haluat oikeasti panostaa ystävyyteen niin laita viestiä!

(Ilmoitus on tehty jo jonkin aikaa sitten – nyt vähän muokkasin tätä, että saan sen nostettua taas ylös.)

19.1.2021

Uusi tuttavuuksia

Mies, 24 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Olen 24-vuotias mies Tampereelta ja hakusessa olisi uusia ihmisiä, joihin tutustua.

Elämä pyörii tällä hetkellä pitkälti yliopisto opiskeluiden ja harrastusten parissa. Eikä todellakaan haittaisi, jos sitä jotain sosiaalista elämääkin saisi siihen hieman lisäksi :D

Vapaa-aika kuluu tosiaan tällä hetkellä pitkälti jollain tapaa harrastusten parissa, pelaillessa jotakin ja sitten säätäessä, milloin mitäkin tulee mieleen.

Kiinnostuksen kohteina nyt ainakin kuntosalitreenaaminen, elektronien musiikki, vanhat kauhuleffat, retkeily/vaeltaminen, valokuvaus ja vaikka mitä kaikkea muuta. Miesten pukeutuminen on myös hyvin lähellä sydäntäni, joten siitä keskusteleminen käy aina. Voin myös muustakin pukeutumisesta puhua mutta niistä en tiedä mitään.

Tykkään myös kuunnella podcasteja sekä seurata muita ajankohtaisia asioita, joista mielelläni poimin keskustelunaiheita. Joten varaudu siihen, että yhtäkkiä saatan kysyä mielipidettä tai ajatuksia mitä oudoimpiin asioihin. Lisäksi tapana on sanoa asiat aika suoraan kauheasti kaunistelematta, jos olen jotakin mieltä. Se ei kuitenkaan tarkoita, etten voisi mielipidettäni muuttaa ja keskustella aiheesta, päinvastoin olen mielelläni muuttamassa ajatuksiani, jos joku kykenee minulle argumentoimaan riittävän hyvät syyt.

Voisi yrittää pitää tämän edes maltillisen pituisena niin joku jaksaa lukea loppuunkin. Jos yhtään alkoi kiinnostamaan, niin heitä viestiä ja lähdetään katsomaan mihin suuntaan homma lähtee!

18.1.2021

Moikka!

Nainen, 20 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Täällä kirjoittelee 20-vuotias nainen Tampereelta. Kaipaisin kavereita ja ystäviä, joiden kanssa viettää aikaa ja jutella ihan kaikista arkipäivän ja elämän jutuista. Elämässä on tapahtunut aika paljon vaikeita asioita viimeisten vuosien aikana ja se on osasyynä sille, että kavereita ja ylipäätään ihmiskontakteja ei hirveästi ole. Siksi kaipaisinkin kovasti samanhenkistä ihmistä, jonka kanssa voisi syntyä syvä ja läheinen ystävyyssuhde.

Oon luonteeltani kiltti, todella empaattinen, herkkä, välittävä ja hyvä kuuntelija. Oon myös hieman ujo ja kiusallinen uusien ihmisten seurassa, mutta kun tutustutaan, niin musta paljastuu kyllä myös se rohkeampi ja puheliaampi puoli.

Vapaa-ajalla tykkään kattella sarjoja ja elokuvia, kuunnella musiikkia, tanssia, kirjoittaa ja lukea. Olis tosi kiva löytää ihminen, jonka kanssa käydä shoppailemassa, kahvilla, baarissa, syömässä tai vaan viettää aikaa yhdessä. Haen lähinnä suht. omanikäisiä ihmisiä, mutta ei oo väliä, missäpäin asut. Laita ihmeessä viestiä, jos yhtään kiinnostuit, niin tutustutaan paremmin!

18.1.2021

Aitoa ja vastavuoroista ystävyyttä

Nainen, 35 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Olen Tampereella asuva 35-vuotias naisihminen ja etsin uusia ystäviä ilostuttamaan elämääni.

Persoonana olen rauhallinen, mutta eläväinen tyyppi, joka rakastaa syvällisiä keskusteluja sekä aitoa läsnäoloa ja kohtaamisia. Pohdiskelen paljon maailmaa ja olen kiinnostunut ihmismielen tutkimisesta sekä itseni kehittämisestä. Vaikka minussa elää hyvinkin syvällinen puoli, niin nautin myös kevyistä, hyvinkin raffin huumorin täyttämistä keskusteluista ja spontaaneista irtiotoista arjessa. Sydäntä lähellä on psykologia, astrologia, ekologisuus, eläimet, luonto ja siellä liikkuminen sekä liikunta kaikissa muodoissa. Nautin myös tietynlaisesta arjen henksyydestä, kirpputoreilla käymisestä, pienistä sympaattisista kahviloista, luovuudesta sekä kaikesta silmää hivelevästä esteettisyydestä. Olen myös luonnonkosmetiikan suurkuluttaja, joten se siitä ekologisuudesta. :D

Kaipaan aitoa ja vastavuoroista ystävyyttä, joka parhaimmassa tapauksessa voisi kestää läpi elämän. Iälläsi, siviilisäädylläsi, lastesi lukumäärällä tai millään muullakaan ei ole minulle merkitystä. Toivon ainoastaan, että asustelet Pirkanmaalla, koska etsin ystäviä joita kohdata kasvotusten. En siis etsi kirjeystäviä tältä erää, enkä myöskään seurustelukumppania. Se mikä todella kumminkin merkitsee on, että tämä teksti jollain tavalla resonoi sinua ja koet, että meillä olisi jotakin yhteistä. :)

17.1.2021

Henkisyydestä kiinnostunut foliohattu

Mies, 24 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Hei vain, kaikille teille!

Olen tosiaan 24 vuotias ihminen Tampereelta.
Kiinnostunut mieltä herättelevistä näkökulmista, elämän kaikenlaisista kerroksista, salaliitoista, henkisyydestä ja sen moninaisuudesta, taiteesta: runoudesta, maalauksista yms.

Olisi hauskaa saada elämään lisää ihmisiä, joita mahdollisesti kiinnostaisi samat asiat, tai olisi jotakin samanlaisia suuntia.

Yritän itse pyrkiä elämässäni pois dualismista ja kyetä rakentamaan kokemustani totuudesta mahdollisimman laajaskaalaisesti, ylipäänsä katselemaan asioita monesta näkökulmasta, vaikka se on toisinaan hankalaa, sillä lähes jokainen kokee edustavansa miltein absoluuttista totuutta ja kokee tekevänsä valinnat totuuden ja rakkauden puolesta.

Juurikin näiden asioiden takia minusta tuntuu siltä, että yksi tärkeimmistä suunnista johon voisi viedä omaa elämää on jokotai-ajattelun vähentäminen itsessä, omissa elämäntavoissa ja läheisissä.

Rakkaus on kuitenkin laajenemista, niin mieleltä, solutasolta, hengeltä ja kokemukselta. Rakastetaan sillä tavalla toisiamme, miten sen hetken tietoisuus sallii ja pystyy. Pyritään antamaan anteeksi ja ymmärtämään asioita, joihin emme toistaiseksi pysty.

Olen todella laiska ihminen joissain asioissa, ja näinä aikoina varsin väsynyt. Mutta olisin iloinen, jos löytyisi hengellistä tai jonkinlaista vastaavaa polkua käyviä ihmisiä elämään, joiden kanssa jakaa ajatuksia vaikkapa chattaillen tai puheluilla. Nykyisin todella pitkiin sähköpostiviesteihin ei vain ole energiaa jostakin syystä, mahdollisesti johtuu elämän kaipuusta. Kaipaan kokea keskustelut hetkessä, sillä silloin ne rakentuvat jollain tavalla, mitä sähköpostissa tai kirjeissä ei kykene.

Laita sähköpostiin viestiä, tai lisää discordissa tai jotakin, jos kiinnostaa!
Lähdetään kävelylle, tai lasilliselle!

Discord: Kivipii#0835

17.1.2021

Moi!

Mies, 33 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Moi! Olen 33-vuotias mies ja muuttanut Tampereelle parisen vuotta sitten. Asun tyttöystäväni kanssa. Harrastan aktiivisesti kuntosalia ja esim treenikaveri olisi tervetullutta! Pidän myös autoista, leffoista, matkustamisesta sekä eläimistä ja etenkin koirista. Alkoholia en itse juo ja omaan muutenkin terveelliset elämäntavat, tietysti välillä pitää herkutella. Olis mukava tutustua johonki äijään joka omaa samoja kiinnostuksen kohteita ja käyä kahvilla taikka salilla treenaamassa, leffassa tms. Toki vois olla kiva tutustua myös muihin pariskuntiin ja keksiä ajanvietettä koska nyt omaamme lähinnä omia kavereita.

16.1.2021

Rento & ymmärtäväinen mies täällä!

Mies, 26 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Morjesta morjesta! Päädyit lukemaan mun ilmoitusta ja mun mielestä se on tosi kiva juttu!

Mä oon 26-vuotias tamperelainen jätkä! Mä harrastan videoiden ja musiikin tekemistä. Tykkään myös paljon jutella ihmisten kanssa. Mikään ei ole elämässä niin antoisaa kuin hyvä keskustelu.

Harrastan
+ videoiden tekoa (musavideot, vlogit, lyhärit jne laidasta laitaan)
+ Musiikkia. Tehnyt räppiä vuodesta 2008. Siinä sivussa tullut tehtyä myös punkkia ja konemusaa. Musiikin kuuntelijana kuuntelen kaikenlaisia genrejä.
+ Pelailen pelejä. Se on lähinnä ajan tappoa ja monet kaverit asuu ympäri suomea, niin moninpelien kautta sitten touhutaan juttuja kaverien kanssa kun ei livenä pääse näkemään.

Kivempi toki olisi oikeat kokemukset virtuaalimaailman sijaan, jos löytyisi lähempää kavereita.

Jos joku haluaa tulla juttelee mulle discordis, nii heittele viestii! :)
Mun discord on Sheikki#0933

Mä tykkään kaikenlaisista ihmisistä ja jokainen on arvokas mun mielestä! Tuu vaan juttelee! Eiköhän me juttuun hyvin tulla!

14.1.2021

Uusia ystäviä

Nainen, 26 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Olen 26-vuotias yliopistossa opiskeleva nuori nainen ja etsin itselleni uusia ystäviä. Kuvailisin itseäni positiiviseksi realistiksi, joka eksyy välillä romanttisiin haaveisiin. Rehellisyys, hyvä maku ja hyvät tavat ovat minulle tärkeitä.Tykkään urheilla ja katsella elokuvia. Etsin sekä ihan vain ystäviä kuin myös romanttista kumppania. Toivoisin että olisit iältäsi noin 25-32. Voisimme viettää aikaa rennosti yhdessä, mutta suhteen syveneminen on aina toiveissani.

14.1.2021

Moi :)

Nainen, 19 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Möy. Mul voi tulla juttelee s-postil tai tääl ^^ Aika lyhyel varotusajalla voin lähtä tekee jotain jos tuntuu et voitais mahollisesti kavereina 'mätsätä' ja aikataulut natsaa. Tykkään tehä jotain muutakin kun istua kahvilla (vaik sekin on tosi jees!), esim vaikka pelata bilistä tai käydä museossa. Kuunnella musaa.. :3
Oon suvaitsevainen nii mua ei kiinnosta millanen karvapallero sä oot suuntautumiselta tmv.
En nyt tiiä miten paljon tääl liikkuu metallipäitä, mut siis joo jos punk, metal tai rock kiinnostaa niin <3 en väitä tietäväni kaikesta kaikkea mut ois kiva päästä tutustuu samanhenkisiin ihmisiin, käydä keikoilla yhes jne nauttia musiikista! Ja vaik et oiskaan Tampereelt mut nää asiat kiinnostaa niin ota yhteyttä ^^ Ite tykkään eniten old school metallista ja rockista

Sit harrastuksia mul on kirjottaminen/runot, laulaminen, filosofia, valokuvaus ja tykkään eri urheilulajeista vaik en nyt aktiivisesti harrastakkaan mitään mut oon harrastanu voimisteluu/tanssia ja vapaaottelua :) Mut eipä noista harrastuksista juuri kenenkään kaverin kanssa tule puhuttua, eniten vaan haluisin tehä musiikkia joidenkin kaa bändissä ja opetella yhdessä.

Mut joo oon elämäni aikana tutustunu aika erilaisiin ihmisiin, laidasta laitaan, nii ei sun tarte nyt mihkää muottiin sulautua jos haluut tulla jutteleen tai tehä jotain :D

PS. EN HAE POIKAYSTÄVÄÄ VAAN YSTÄVIÄ :D<3

13.1.2021

Muutakin kuin laskuja

Nainen, 32 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Eläkkeellä oleva bloggaaja täällä hei. Käsialani on kuulemma kaunista. Saako siitä selvää välillä, en tiedä. Kyniä löytyy kilo erialaisia ja nakkaan tulostuspaperilla, tykkään lisätä postin painorajoissa kirjeeseen tarroja ym ekstraa. Voisit olla avoin. En halua lyhyitä kirjeitä ruutupaperille. Minulla ei ole lapsia enkä niitä hanki. Mulla on media-alan koulutus (painaja) ja lukion päättötodistus, olin silloin vaihto-oppilaana. Some olisi kiva jos käytät muttei pakko. En ole tupakoimaton ja olen hankkimassa piakkoin hamsterin. Swappailun olen lopettanut.

12.1.2021

Morjes :)

Mies, 20 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Oon 20-vuotias miehenalku Tampereelta ja tylsyyden tuoman ankeuden vallatessa hakusessa ois äijäkaveri joka repis mut pihalle neljän seinän sisältä, miksei vaikka kokonainen porukka. Teen pitkiä päiviä töissä ja oon pitkään tykänny vaan olla ja makoilla vapaa-ajalla mut liika on liikaa tässäkin asiassa :)

Kiinnostuksen kohteita on pelaaminen (löytyy itse kasattu kone ja kihlatun kanssa yhteinen PS4) ja sen lisäks perus musiikki ja autot, suurena haaveena että olis joskus rahaa, paikka jossa värkkäillä autoja ja itse harrasteauto. Musiikista sen verran että pääasiassa metalli on se ykkösjuttu mut kuuntelen silti laidasta laitaan kaikkee mikä omaan korvaan kuulostaa hyvältä, eli tiivistettynä kaikki uppoo kantrista raskaampaankin musiikkiin :D

Oon avoin uusillekkin asioille, tottakai uudet harrastuksetkin ois tervetulleita :) Kesäisin lähellä sydäntä on terassilla istuminen oluen kera ja muu auringossa istuskelu tai yöajelut autolla, talvet on oikeestaan menny tähän tylsään möllötykseen kotona mihin tää pää on oikeestaan alkanu hajoonkin.

Viskase rohkeesti viestillä jos koet että meil ei tulis oleen tylsää!

10.1.2021

Elämän nälkä 💚

Nainen, 40 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Hola 😊
Näin uuden alkavan vuoden kunniaksi ajattelin hieman alkaa piristämään koronan tylsistämää elämääni 😉 Mun vanha elämä on kokenut aikamoisen muodonmuutoksen kun ei voi matkustella tai nähdä osaa läheisistään. Olen menevä ja elämännälkäinen nuorekas tyttönen, ystäviäkin on, mutta kaipailisin enemmän sellaista reissuseuraa vaikka Lappiin, mökkeileen tai ihan vaan toiseen kaupunkiin hengaileen tai road tripille. Kaipaan kokemuksia ja elämyksiä 🤗 Tykkään myös urheilla ja testailla uusia lajeja, ulkolajeja lähinnä, joten olis kiva jos olisit edes hieman sporttinen ulkoilmaihminen.
Muita mielenkiinnon kohteita mm kesä ja aurinko, luonto, eläimet, sisustaminen, valokuvaus, hyvä ruoka ja viini.. ja paljon muuta. Olen visualisti, kulinaristi ja elämän nautiskelija, fiksu, mutta hieman säheltäjä 😅 mun seurassa tuppaa sattuun ja tapahtuun, joten toivottavasti sulta löytyy huumorintajua 😂 Nauraminen on parasta! Toivoisin että sulla olisi aikaa lähinnä vkonloppuisin. Musta saa kemioiden kohdatessa luotettavan, aidon ja vaikka loppuelämän ystävän 😊

10.1.2021

Kristittyjä kavereita :)

Nainen, 25 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Olen 25-vuotias nainen Tampereelta, ja toivon uskovista kavereita n.23-30-vuotiaita. :)
Tykkään käydä luonnossa ja muutenkin ulkona liikkumassa ja rentoutumassa. Pidän myös hengellisistä asioista juttelemista, valokuvaamisesta, ja virkkaamisesta uutena harrastuksena. Olen syvällinen introvertti, ja kun tutustuu paremmin niin olen melko avoin ja puhelias. Olen yleisesti myös rento, luotettava, ystävällinen ja avulias. Kaipaan kaveriksi kristittyä jonka kanssa olisi mahdollista jutella vaikka mistä, viettää aikaa ja tulla vaikka ystäviksi. :)

10.1.2021

Moikka!

Nainen, 46 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Etsin kaveria/ystävää. Niin monenmoista nähneenä ja niin moneen pettyneenä usko on alkanut hiipumaan, että löytyykö tässä iässä enää. Kaverit ja seura on vaihtunut moneen kertaan. Missä olet sinä rehellinen, aito, mukava sielunsisko tai vaikka veli. Olen aito, hyväsydäminen, auttavainen, huonon huumorintajun omaava 😝, pienen ihanan pojan äiti, joka on vastikään eronnut. Koti on pyhä ja kaunis asia. En voi sietää tekopyhyyttä, narsisteja, psykopaatteja, turhantärkeilyä, elämän teatteria tai leveilyä missään muodossa. Näen helposti mikä kukakin on loppupeleissä. Pelkkä pinta ei kiinnosta. Respectiä niille ketkä on sen arvoisia. Sydämen asialla aina. Yhdessä ❤️

10.1.2021

Haussa uusia ystäviä!

Nainen, 21 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Moikka! ☺️

Toiveissa ois uusia kavereita/ystäviä, joiden kanssa vois käydä vaikka kaakaolla, leffassa, kävelyllä tms.
Iällä ei ole niin merkitystä jos muuten tullaan juttuun, mutta ois kiva jos olisit jotain 20-35v väliltä.
Mä innostun aika helposti uusista asioista ja tykkään extempore-jutuista, joten mut saa helposti moniin juttuihin mukaan. Harrastan joogaa, lukemista, kirjoittelua, musiikin kuuntelua, luonnossa liikkumista ja kuvailua. Luonteeltani oon kiltti, huumorintajuinen, luotettava ja suvaitsevainen.
Jos kiinnostuit, niin tuu ihmeessä tutustumaan! ✨

Sivu
Takaisin ylös