Ilmoitukset alueelta Tampere (594 kpl)

 - 
 
eilen

Iloinen tyttönen

Nainen, 21 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Moi ☀️
Oon 21 vuotias ja olen muuttanut 2 vuotta sitten Tampereelle. Minulla ei ole täällä paljon ystäviä, kun en ole päässyt tutustumaan uusiin ihmisiin vielä, kun koulupaikkaa ei ole avautunut. Haen lääkikseen tällä hetkellä ja pääsykoe on ensi keväänä. Olisi kivaa löytää kaveri, jonka kanssa voisi viettää aikaa! 😊
Tykkään kokeilla uusia juttuja ja harrastan omatoimisesti liikuntaa. Asun yhdessä mieheni ja kisulin kanssa 🐈.

eilen

Moi!

Nainen, 20 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Muutin jokin aika sitten tampereelle, enkä ole vielä juurikaan löytänyt itselleni ystäviä. Asun täällä poikaystäväni opintojen ja omien töideni vuoksi, olen alunperin Savosta.

Harrastan tanssia, muuta urheilua ja tykkään niin jutella kuin seikkaillakin.
Olisi kiva löytää samanhenkisiä ihmisiä, joiden kanssa viettää aikaa ja käydä vaikka kahvilla. Poikaystävä löytyy jo, joten etsin vain kavereita:)

Ota ihmeessä yhteyttä ja jutellaan lisää!

eilen

Moro!

Mies, 34 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Haluaisin löytää Tampereelta seuraa erilaisiin kulttuuritapahtumiin, ravintoloihin ja kahviloihin. Alkoholi ei ole mun juttuni, mutta muiden alkoholinkäyttö ei minua haittaa. Olen 34-vuotias lapseton ja lemmikitön sinkkumies. Olen töissä ja töiden ohella harrastan liikuntaa aika aktiivisesti yleensä vähintään neljä kertaa viikossa. Olen sosiaalinen ja ulospäinsuuntautunut sekä huumorintajuinen. Tykkään keskustella kaikenlaisista asioista ja yleensä mua kiinnostaa lähtökohtaisesti kaikki. Sinulta toivoisin, että olisit Pirkanmaalta ja mielellään aktiivisempi ihminen myös. Ikä tai sukupuoli on aika samantekevää. Ja paikkakunnallakaan ei ole väliä, jos matkustelu Suomessa kiinnostaa.

Laita viestiä, kerro itseatäsi ja tutustutaan lisää!

eilen

Musantekoseuraa ym

Nainen, 35 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Tampereelta tekemiseen seuraa?

Etsin muusikoita ja muita audiovisuaalisalan ihmisiä, yhdessä voisi luoda jotain tai autella puolin ja toisin. Itse olen kirjoittaja ja laulaja ja hiukan myös säveltäjä.

Omaan projektiini saa myös tulla mukaan, kuvittaja/kuvaaja kirjaprokkikseen olisi mukava :)

Ajanviettoseurakin olisi mukavaa, mutta olisi kiva keksiä jotain yhteistä projektia tai harrastusta, ja nähdä vaikka viikottain sen parissa.

2 päivää sitten

Kaveria kahville ja syksyn aktiviteetteihin

Mies, 49 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Moikka! Täällä kirjoittelee 49-vuotias mies Tampereelta. Erosin parisen vuotta sitten avioliitosta ja sen myötä muutin pikkupaikkakunnalta Pirkanmaalta takaisin Tampereelle. Tänä aikana olen huomannut, että kaveripiiri on muutaman vuoden Tampereelta poissaolon jälkeen kaventunut vähän turhan pieneksi ja nyt olis mukava löytää uusia tuttavuuksia kaikenlaiseen kivaan tekemiseen ja yhdessä olemiseen. Itse tykkään käydä kulttuuririennoissa mm. keikoilla, konserteissa, leffassa, teattereissa, taidenäyttelyissä ja stand upissa. Penkkiurheilu kiinnostaa myös, joten jos mielit lähteä seuraksi vaikkapa futis- tai korismatsiin niin saat minusta sinne kaverin. Myös ihan perusjutut kuten kahvilla, oluella tai viinilasillisella käynti toimii mainiosti. Tykkään jutella asioista laidasta laitaan ja uskallan väittää, että mulla on melko laaja yleissivistys, joten juttu tuskin loppuu ihan heti kesken. Olis mukava saada sinusta seuraa myös vaikkapa pubivisailuun, lautapeli-iltaan, keilaamaan, biljardisalille tai kävelylenkille raikkaaseen ulkoilmaan. Muita itseäni kiinnostavia asioita ovat mm. kuntoilu, kirjallisuus, yhteiskunnalliset asiat, politiikkakin, matkailu jne. Avoimena ja sosiaalisena persoonana minusta voit saada helposti hyvän kaverin, ehkä ystävänkin. Olen innostuvaa sorttia, joten mikäs sen hienompaa jos onnistut tartuttamaan minuun jotain itsellesi jo tuttuja juttuja :) Kaverina olen lojaali, luotettava, huumorintajuinen ja avarakatseinen.
Rohkea rokan syö (ja uhkarohkea kouluruuan), joten kirjoittele itsestäsi. Katsotaan jos tästä lähtis kiva kaverisuhde käyntiin. Mulle käy sekä mies- että naiskaverit enkä ole nirso iän suhteen. Pääasia on, että löydetään yhteistä juteltavaa ja toivottavasti yhteistä tekemistäkin :) Jos sun omat kiinnostuksen kohteet ei ole täysin samat mun kanssa niin älä anna sen haitata. Hyvä kaveruus/ystävyys ei välttämättä tarkoita samankaltaisuutta kaikissa asioissa. Etsin kaveria, jonka kanssa vois tavata livenäkin.

2 päivää sitten

Kavereita viestittelyyn

Mies, 24 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Hei,

Olen 24v, parisuhteessa oleva mies Tampereelta.
Luonteenpiirteiltäni olen mukava, pohdiskeleva, muut huomioon ottava ja huumorintajuinen, tilannetajuisuus huumorissa ehkä parasta.

Opiskelen ja olen melkolailla sitonut kaiken aikani opiskeluun ja sen ympärillä pyörivään toimintaan, parisuhteeseen ja urheiluun, mutta olen kykenevä tarpeen tullen joustamaan.

Toisinaan teen asioita paljon yksin, enkä ehdi suuresti kaveeraamaan koulun ulkopuolisten ihmisten kanssa, joten siksi olisi mahtavaa vaihtaa kuulumisia ja ajatuksia milloin itselle parhaalta tuntuu, sekä siinä samassa saada ystäviä erilaisista lähtökohdista tulevaisuuttakin ajatellen!

Pääpaino ystävissä on naisten puolelle, miespuolista seuraa löytyy jo riittämiin, mutta en pois sulje mitään!

Viestittely kiinnostaa esim snapchatissa, kikin voin tehdä tai ihan perinteisellä kirjepostilla!
Ps.
Tämä ilmoitus on kirjoitettu pitkän päivän päätteeksi, joten toivottavasti tästä ymmärtää joku vähintään yhtä paljon kuin minä. :D Tämä on minun ensimmäinen ilmoitus ja toivottavasti näitä voi korjailla jälkikäteen.

3 päivää sitten

Tervehdys sinne ruudun toiselle puolelle

Nainen, 28 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Oon vm -92, Pirkanmaalta kotoisin, lastenohjaaja ammatiltani. Tykkään: teatterista, musiikksta, eläimistä, lapsista, luonnosta, vesijuoksusta..

Miespuolisia kavereita ei koskaan ole ollut, tai no yksi. Naispuolisia on ollut, mutta läheisempiä hyvin vähän. MUTTA ei ole väliä mitä sukupuolta olet.

Muutama piirre musta:
- iloinen
- sosiaalinen
- höppänä
- idearikas
- lapsenmielinen

Ja riippuu täysin asiasta, niin olen helposti syttyvä.

3 päivää sitten

Tosiystävä hakusessa

Mies, 23 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Etsin ystävää kenen kanssa ois sellanen hyvä yhteys ja vois avoin olla toiselle. Jotain aktiviteettiä ois kiva olla esim käydä salilla, leffas tai kävelyllä. Tykkään valokuvaa kans jos jotain sellanen kiinnostaa mut oon aika aloittelija siinä harrastuksessa. Iällä tai sukupuolella ei oo välii jos vaan juttuun tullaan. Itse oon 23v mies parisuhteessa, pari vuotta sitten Tampereelle muuttanu tästä läheltä. En käy bilettää ja teen viikonloppusin yleensä mielummin muuta kun juon. Luonteeltani oon lojaali, huumorintajuinen ja hieman herkkä.

Laita viestiä jos vähänkään kiinnostaa nii voidaan lisää tutustuu :)

3 päivää sitten

Rento & ymmärtäväinen mies täällä!

Mies, 27 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Morjesta morjesta! Päädyit lukemaan mun ilmoitusta ja mun mielestä se on tosi kiva juttu!

Mä oon 27-vuotias tamperelainen jätkä! Mä harrastan videoiden ja musiikin tekemistä. Tykkään myös paljon jutella ihmisten kanssa. Mikään ei ole elämässä niin antoisaa kuin hyvä keskustelu.

Harrastan
+ videoiden tekoa (musavideot, vlogit, lyhärit jne laidasta laitaan)
+ Musiikkia. Tehnyt räppiä vuodesta 2008. Siinä sivussa tullut tehtyä myös punkkia ja konemusaa. Musiikin kuuntelijana kuuntelen kaikenlaisia genrejä.
+ Pelailen pelejä. Se on lähinnä ajan tappoa ja monet kaverit asuu ympäri suomea, niin moninpelien kautta sitten touhutaan juttuja kaverien kanssa kun ei livenä pääse näkemään.

Kivempi toki olisi oikeat kokemukset virtuaalimaailman sijaan, jos löytyisi lähempää kavereita.

Jos joku haluaa tulla juttelee mulle discordis, nii heittele viestii! :)
Mun discord on Sheikki#0933

Mä tykkään kaikenlaisista ihmisistä ja jokainen on arvokas mun mielestä! Tuu vaan juttelee! Eiköhän me juttuun hyvin tulla!

3 päivää sitten

Moro

Mies, 26 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Tampereella tai lähiseudulla asuva kaveri hakusessa :) Tällä hetkellä oon opiskelija ja osa-aikatöissä, mutta aikaa ja kiinnostusta riittäisi uusiin ihmisiin tutustumiseen. Koulussa ja (asiakaspalvelu)työssä tulee riittävästi kosketusta kyllä ihmisiin mikä kuormittaa välillä paljon ja iltaisin viihdyn lähinnä omassa rauhassa.
Tykkään aika paljon leffoista, varsinkin vanhemmista 70-00 lukujen taideleffoista (varsinkin ranskalaisista) ja 90-luvun alun elektronisesta musiikista. En ole kummankaan suhteen mikään fanaatikko, mutta olisi kiva jos joku muu nuorempi jakaisi tuollaisia kiinnostuksenkohteita ja haluis jutella niistä ja linkkailla mielenkiintoisia löytöjä. Aikaa ei ihan hirveästi tunnu löytyvän leffaharrastukseen enää, mutta arkistonäytöksiä käyn katsomassa säännöllisesti leffassa.
Kaikenlaiset lauta-/korttipelit on mieleeni, mutta videopelien ystävä en ole juuri yhtään.
En hae tällä ilmoituksella etupäässä nettituttuja, vaikka niille on oma paikkansa elämässäni niin oikeita ihmissuhteita ne ei korvaa. Eri puolilla asuvien nettituttujen kanssa on myös kiva välillä jutella kuulumisista, varsinkin kun ei ole mitään velvollisuutta pitää säännöllisesti yhteyttä, vaan jutella silloin kun osapuolet ovat online ja halukkaita juttelemaan.
Jos voisi kiinnostaa tutustua, niin ota yhteyttä ja vaihdetaan vaikka discord-nickei.

16.10.2021

Moi!

Nainen, 26 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Moi! Olisi kiva löytää lisää kavereita, joiden kanssa tehdä kaikkea kivaa ja käydä erilaisissa tapahtumissa. Myös kavereita joille voi jakaa niin ilot kuin surutkin, jos siltä tuntuu. Luonteelta olen introvertti, mutta avoin ja seurallinen. Tykkään tavata ihmisiä,mennä ja tehdä kaiken näköistä. En viihdy Isoissa porukoissa, mielummin tapaan kavereita ihan kahden kesken . Olen aika rauhallinen ja hyväntuulinen henkilö, kanssani voi jutella mistä vain. Tykkään lukea paljon ja ottaa selvää asioista jotka kiinnostavat. Harrastan pilatesta ja joogaa. Leffassa,teatterissa ja konserteissa käyminen on myös suosikki puuhia. En käytä alkoholia.

Asun Tampereella poikakaverin kanssa, olen 26 vuotias. Olisi kiva jos asuisit myös Tampereella tai lähistöllä niin voisi jossain vaiheessa myös nähdä, jos juttu luistaa. Iällä ei niin ole väliä kunhan tullaan juttuun 😊

16.10.2021

Suomalais-englantilainen pariskunta etsii kavereita

Muu sukupuoli, 33 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Ollaan lapseton pariskunta, joilla on kaksi suhteellisen tuotetta rescuekoiraa, ja etsitään kaveria tai kaveripariskuntaa esim koirapuistoon, koiraystävällisiin ravintoloihin ja vaikka meille pelaamaan lautapelejä tai xboxilla.

Emme kumpikaan juo alkoholia, olemme vegaaneita ja meille on eläimet äärimmäisen tärkeitä. Meistä toinen on englanninkielinen, joten olisi kiva, jos haluaisit kommunikoida lähtökohtaisesti englanniksi.

15.10.2021

Moi!

Muu sukupuoli, 20 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Oon 20v, kesällä Tampereelle muuttanut bigender. Eli päivästä/fiiliksistä riippuen oon välillä nainen, välillä mies. (biologisesti nainen jos sillä on väliä)

Haluaisin löytää samanhenkisiä ystäviä, joiden kanssa vois tehdä extempore kaikenlaista, tai vaan maata lattialla juttelemassa syvällisiä.
Luonteeltani oon herkkä, rauhallinen, empaattinen, avomielinen sekä luotettava, ja
pyrin olemaan tukena tarvittaessa. Enimmäkseen introvertti, ja alkuun uusien ihmisten kans ujo, mutta rohkaistun ajan kanssa!😁 Mun elämää voi rajoittaa joissain tilanteissa masennus, ahdistus ja sosiaalisten tilanteiden pelko, joten toivoisin sulta ymmärrystä jos en jaksa/pysty lähteä johonkin.

Tyyliltäni oon hevari-gootti, ja musiikkimakukin on enimmäkseen raskaanpuoleinen.
Oon silti lähes kaikkiruokainen musiikin suhteen, tykkään monista eri genreistä.
Vapaa-ajallani tykkään mm. piirtää, askarrella, tuunata vaatteita, sfx maskeerata, valokuvailla, ulkoilla ja kirppistellä. Keikoilla ja festareilla käyn myös paljon. Oon myös addiktoitunu kauhuun, ja katon paljon kauhuleffoja sekä psykologisia trillereitä.

Oon päihteetön, alkoholia käytän kyllä joskus, mutta sekin on 1-2 juomaa kerran kuussa, jos sitäkään. En oo baari-ihmisiä, paitsi joskus harvoin käyn jos sattuu olemaan joku keikka/tapahtuma.

Toivottavasti tää mun ilmotus anto edes jonkunlaista mielikuvaa minusta😄
Jos vaikutan edes vähän tutustumisen arvoiselta tyypiltä, laita viestiä tulemaan😊

13.10.2021

Maanläheistä seuraa

Nainen, 31 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Hei,

Kaipailisin ystäviä luovaan toimintaan. Olisi ihanaa askarrella, raapustella ja piirrellä yhdessä. Kutoa vaikka sukkaa tai lähteä nauttimaan luonnosta. Haaveilen, että olisi jopa luovan toiminnan piiri, jossa jokainen voisi tuoda omaa iloa ja valoaan toisille sen muodossa, millaisia taitoja on ja mitä haluaa muille jakaa.

Itse olen 31-vuotias, oman elämäni jokapäiväinen etsijä. Luonto on päivä päivältä entistä enemmän läsnä ja tärkeä. Olen luova ihminen ja olenkin äskettäin huomannut, kuinka paljon se itseäni määrittää. Olen rauhallinen, iloinen persoona. Tykkään löytää ja tulla löydetyksi, sen ohella kuinka on ihanaa möhköfanttiutua omaan kotipesäänsä.

Kuullaan ja tavataan 🤍

13.10.2021

Salikaveri hakusessa

Nainen, 19 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Moikka!

Oon huhtikuussa muuttanut pohjosesta tänne Tampereelle ja vielä en kovin kavereita oo saanut.

Ois tosi kiva löytää kavereita joiden kans voi viettää iltaa, shoppailla, juoruilla ja kenties käydä salilla ja harrastaa muutakin urheilua.

Itelle urheilu on tärkeä osa elämää. Takana vasta reilu vuosi saliharrastusta takana ja nyt pienen tauon jälkeen himoittais lähtä treenaamaan, mutta mukavampaa se ois kaverin kanssa mennä!

Vapaa-ajalla mm. katon netflixiä, syön, urheilen ja nukun.

Jos kiinnostaa niin ota yhteyttä nii jutellaan!

13.10.2021

Kaikki weeaboot kuulolle!

Nainen, 24 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Attention all weeaboos!

Ilahduttavan omalaatuinen tapaus Tampereelta kaipaa juttuseuraa ja kavereita! Pääasiassa olen kiinnostunut online-tuttavuuksista, mutta jos juttu luistaa ja kemiat kohtaavat, eivät irl-tapaamiset ole hassumpi ajatus.

Opiskelen yliopistossa, joten voisi olettaa suurimman osan ajastani kuluvan koulutöihin. Hmm, näin ei kuitenkaan kuolleen ja kuopatun opiskelumotivaation takia ole, vaan vietän päiväni mieluummin puuhaamalla vähän sitä sun tätä Minecraftista mangan lukemiseen. Toisinaan saatan ulkoilla, mutta silloin olen niin koomassa musiikin syövereissä, etten Maidenin jytinältä ehdi muuta maailmaa havainnoimaan. Kotona mulla on kissa, vaikka olenkin allerginen. Kissoja kun ei vaan voi vastustaa! Eikä koiria. Tai muita eläimiä...

Jos ilmoitus kolahti (luukusta Aamulehden sijaan hehe), ota ihmeessä yhteyttä! Aina kannattaa kokeilla, lähtisikö juttu luistamaan. Jos oikein innostutaan, niin jonain päivänä leivotaan joulutorttuja ja katsellaan animea yhdessä. Mieluiten keskellä kesää, koska sesonkileivonnaisten syöminen vain sesonkina on yliarvostettua.

11.10.2021

Moikka!

Mies, 25 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Olen 25-vuotias yhteiskuntatieteilijä ja tuleva alanvaihtaja ja etsin uusia ystäviä Tampereelta! Ois kiva tutustua ihmisiin joiden kaa vois käydä kävelyllä, pyöriä antikvariaateissa / kirjastoissa, juoda teetä ja muuten vaan hengailla.

Oon henkilönä aika nauravainen ja melko puhelias, mut vastavuorosesti pyrin myös parhaani mukaan olemaan hyvä kuuntelemaan. Kaikenlaiset hyvät, laadukkaat keskustelut ja pohdiskelut on parasta! Popkulttuuri, taide ja vastaava kiinnostaa kans.

Voisit mielellään olla suurin piirtein saman ikäinen, sukupuolella ei väliä. Kunhan oot kiva ja empaattinen niin eiköhän tulla toimeen! Seurustelukumppani multa löytyy mutta ei lemmikkejä, eli jos kaipaat kakadulles kiusallista ihailijaa niin täällä mä oon. 🤠

Btw kovin kaksista ryyppyseuraa et musta saa ku en enää nykyään juo oikeestaan ollenkaan mut ei mua myös haittaa vaikka ite haluaisit ottaa pari! Whatever floats your goat.

11.10.2021

Kavereita Tampereelta ja lähialueilta

Nainen, 19 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Moikka!

Olen 19-vuotias parisuhteessa oleva nainen ja etsin kavereita Tampereelta ja sen lähialueilta. Olen muuttanut tänne jo jonkin aikaa sitten, mutta hirveästi en tunne täältä vielä oikein ketään. Luonteeltani olen aika huumorintajuinen, mutta myös aika rauhallinen ja tykkään puhua syvällisistäkin asioista. Pidän sohvalla löhöilystä ja sarjojen/elokuvien katselusta, mutta toisaalta myös olen menevä ihminen, joka tykkää spontaaneista ideoista. Vapaa-ajalla töllön katselun lisäksi lenkkeilen, käyn keilaamassa/biljardia pelaamassa, kahviloissa ja kiertelen ihan vaan huvin vuoksi kaupoissa ja usein ilman aikomustakaan ostaa sieltä mitään. :D Pidän myös kalsarikännäilystä ja joskus myös kuppiloissakin tulee käytyä. Omistan auton, joten voin helposti päästä Tampereen lähikuntiinkin ja voidaan lähteä vaikkapa yöajeluille popittamaan musiikkia!

Jos pidät samoista asioista kuin minä niin laitahan viestiä, niin tutustutaan ja mennään vaikka niille kuuluisille yksille tai kahville. Voidaan vaihtaa snäpit/wapit, mutta en etsi mitään turhanpäiväistä snäppäilykaveria, vaan toivoisin, että oikeasti voitaisiin tutustua ja nähdä.

Sivu
Takaisin ylös