Ilmoitukset alueelta Tampere (235 kpl)

 - 
 
tänään

Ystäviä elämään?

Nainen, 26 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Olen 26-vuotias nainen, ja muutin hiljattain puolison kanssa takaisin Tampereelle parin muualla vietetyn vuoden jälkeen. Vanhat tuttavuudet täällä ovat väljehtyneet, ja nyt elämässä olisi todellakin tilaa uusille ystäville!

Tällä hetkellä olen työttömänä, ja viihdyn mm. neuloen ja sarjoja tuijotellen. Odotamme esikoislasta loppuvuodeksi, joten lapselliset ystävät ovat myös erittäin tervetulleita! 🍼

Lisäksi tykkään shoppailla (liikaa) niin kaupoilla kuin kirppiksillä, parantaa maailmaa kotisohvalla, tai käydä vaikka kahvilassa herkuttelemassa. Minusta saa seuraa kaikenlaiseen tekemiseen, tai voidaan myös olla tekemättä mitään erityistä. 😊

Luonteeltani olen hieman hitaasti lämpeävä introvertti, mutta samalla avoin ja luotettava tyyppi, joka aidosti välittää läheisistään. Käytän paljon sarkasmia ja viljelen tyhmiä vitsejä. 😄

Olisi mahtavaa löytää elämään ihmisiä, joille lähettää hölmö kuva Snapchatissa ilman pelkoa siitä, että tuntee itsensä idiootiksi, tai jonka kanssa sopia ex tempore treffit kotisohvalla, ja höpötellä niitä näitä maailman menosta.

Sinä voit asua missäpäin Suomea tahansa, toivon vain että olet kärsivällinen tutustuja, eikä viestittely loppuisi lyhyeen.

Laita mulle viestiä, niin katsotaan ollaanko "match"! 😊

eilen

Moro mies

Mies, 46 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Olen 46-vuotias naimisissa oleva mies joka etsii kaveriseuraa Tampereelta.

Lapsuus oli kova (niin kuin monilla) joten kaverin halaukset lämmittäisi myös huomattavasti.

Pidän leffoista, luonnossa liikkumisesta, seinäkiipeilystä. Luen toisinaan myös sarjakuvia ja muitakin "oikeita" kirjoja. Istun keskustan kahviloissa ja käyn yleisissä saunoissa.

Olisi mukava löytää seuraa miehestä jonka kanssa mennä saunoihin, kahville ja vaikka elokuviin.

Minulla on aikaa usein arkipäivisin, mutta voin järjestää toisinaan iltaisinkin aikaa.

Laita viestiä jos kiinnostaa, iällä ei ole väliä.

eilen

Uusia ystäviä!

Nainen, 24 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Heippa!
Kaipailisin enemmän samanhenkisiä ihmisiä elämääni. Pidän luonnosta ja eläimet ovat todella lähellä sydäntä. Olen luonteeltani rauhallinen, ystävällinen ja tulen helposti juttuun ihmisten kanssa. Joissain tilanteissa saatan olla hiukan ujo varsinkin alussa, mutta se menee ohi kunhan tutustun paremmin. Pyrin löytämään joka päivästä jotakin positiivista ja pitää hauskaa.
Musta saa seuraa ihan minne vaan, vaikka kirppareille kirteleen, kahvilaan, konsertteihin, leffaan tai vaikka matkustamaan pitkin poikin suomea. Alkoholia en juurikaan käytä joten, en ehkä ole maailman parasta baari seuraa.

Laita viestiä jos kiinnostuit 😊

eilen

Empaatti etsii ihmisperhettään

Nainen, 29 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Hei sinä siellä!

Haaveenani on, että ympärilläni olisi kaltaisiani ihmisiä. Ystäviä, kohtalotovereita, avartavia kohtaamisia, vertaisia tallustamaan samaa polkua niin pitkään kuin on tarkoitettu.

Olen 29-vuotias neitokainen. Olen herkkä, rauhallinen, tykkään innostua. Olen luova monella tapaa. Joogaan, venyttelen, meditoin, teen käsitöitä. Luen. Liikun luonnossa. Toisinaan käyn lenkillä ja yritän parhaani mukaan käydä kuntosalilla. Tanssi on ihanaa ja musa myös.

Tykkään käydä reikihoidoissa ja olen itsekin alkanut pikkuhiljaa avautumaan energioille. Puhun puille, kannan kiviä kotiini metiköstä, kuuntelen intuitiotani ja seikkailen ties missä meditoidessani. Tallaan siis henkistä polkua ja nyt kaipaan muita samankaltaisia otuksia matkalle mukaan tänne ihmisyyteen. Haluan luoda tukiverkon itselleni sekä vastaavasti haluan olla kiintopisteenä muille. Tämän "tyylinen" elämä voi synnyttää paljon ulkopuolisuutta ja toiseuden kokemista tässä ajassa, jos ei ole ketään kenen kanssa jakaa samoja asioita. Kaipaan siis seuraa, jossa on normaalia puhua chakroista, täysikuusta tai lätkiä parit oraakkelikortit pöytään. Huomautan kuitenkin että en käytä päihteistä muuta kuin alkoholia ja sitäkin harvemmin. Kahvia menee kyllä 😄

Ystävyydessä tärkeimmät arvoni ovat vastavuoroisuus, luottamus ja läsnäolo. Olis ihan vaan kiva lähteä kokeilemaan yhdessä kaikenlaista uutta, käydä tapahtumissa, seikkailla kylillä ilman päämäärää. Kutoa sukkaa, juoda teetä. Viettää aikaa tavalla tai toisella :)

Jos tekstini resonoi sisäisen minäsi värähtelykarvoissa, niin viskaathan viestiä. Katsotaan mitä siitä kehkeytyy 🙏

eilen

Uusia noin 19-26v kavereita

Nainen, 20 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Oon 20v nainen, joka viettää toista välivuotta. Luonteeltani olen avoin, luonnonläheinen ja melko rauhallinen(ainakin suurimman osan ajasta).
Vapaa-aika menee käsitöiden ja netflixin parissa, lenkillä/salilla ja haaveillessa. Pohdin mielelläni myös syvällisiäkin asioita, mutta en ole kovin perillä maailman menoista, koska uutisten lukeminen nykyään vaan masentaa.

Näkisin mielelläni myös kasvotusten. Voidaan vaikka urheilla, viettää leffailtaa, seikkailla uusissa paikoissa, kierrellä kirpputoreja tai käydä baarissa. Mikäli juttu luistaa niin musta saa luotettavan ystävän pitkäksi aikaa.
Jos sua kiinnostaa vegaaninen ruoka, olis ihanaa testata yhdessä uusia reseptejä! Olisi kiva myös opetella valokuvaamaan. 😊

2 päivää sitten

MOOOOOOOOOOOOOOOOI

Mies, 18 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Olen 18 v. venäläinen jäbä, joka pari kuukautta sitten muutti Tampereelle.
En siis tunne yhtään ketään täällä ja ois hyvää saada jonkun seuran. Kukahan tiesi, että se on niin vaikeaa löytää jotakin kun olet uudessa kaupungissa. Minulle nyt hyvin riitti hautua tässä yksinäisydessä, joten päätin, että ainakin voisin tänne laittaa ilmoituksen. En oikeastan muuta voi kertoa. Oon ihan semmonen perus teini, en ainakaan pysty itseään kuvailla yhdessä ilmoituksessa(toivottavasti se on hyvä merkki). Ulkonäöltäni olen vankka 7, en hirveesti venäläiseltä näytä, mutta mitenhän niitten pitää nyt näyttää?(pohtikaa itse).
Laitan tänne mun IG:n(@igorekkkka), joten voitte vaikka seurata siellä aluksi ja kattoo minkäläinen mä oon ja siitä päättää mitä tehdä tai vaan laittaa täällä viestin. :OOOOOO

2 päivää sitten

Uudet ystävät tervetulleita elämään! :)

Nainen, 26 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Heipsan! :) Olen 26 vuotias nainen ja vuosi sitten Tampereelle muuttanut. Kaipaisin uusia ystäviä elämään ja kaikenlaiseen tekemiseen, kahvitteluun, lenkkeileen, viini lasilliselle,baareilee,syömään, tapahtumiin ym.

Arkeni menee töissä ja vkloput vapaalla. Olen aito, luotettava, empaattinen,puhelias ja toivoisin myös ystävältä samoja piirteitä, ja sitä että pystyisi puhumaan avoimesti kaikesta maan ja taivaan välillä jos vaan kolahtaa kemiat ja jutut :)

Laita rohkeasti viestiä, nähdään ja höpötellään enemmän! :)

3 päivää sitten

Kavereita/ryhmä

Nainen, 27 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Moikka

Pitkään asiaa miettineenä, olisi kiva jos löytyisi sellaisia kavereita/ystäviä, joiden kanssa voisi viettää mukavia iltoja ja tehdä kaikkea hauskaa. Itse olen melko yllytyshullu ja minut saa mukaan kaikenlaiseen tekemiseen. Oli sitten kyse urheilusta, elokuvista, museoista tai mistä vain. Haluaisin, silloin tällöin käydä viihteellä rentoutumassa tai syömässä/kahvilla jonkun kanssa. Melkein kaikilla ystävilläni on lapsia, joten heidän kanssaan ajan viettäminen ei aina ole niin helppoa. Jos yhtään tuntuu siltä, että uudet kaverit tai vaikka ryhmä kiinnostaisi, niin pistä viestiä :) ps. myös mahdollinen matkaseura on plussaa!

4.10.2019

Moi

Nainen, 19 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Heii 👋☺️

Oon 19-vuotias tamperelainen, luonteeltani rauhallinen, herkkä ja kärsivällinen. Oon tunnollinen ihminen ja päätöksenteossa ennemmin jahkailija kuin spontaani 😁. Kiinnostuksenkohteisiin kuuluu mm. taide, psykologia ja luonnossa liikkuminen. Pohdin ja analysoin paljon asioita ja tykkään jutella syvällisistä aiheista. Vietän aika rauhallista elämää ja kouluhommilta kun ehdin, tykkään harrastaa liikuntaa, piirtää, kuunnella musiikkia ja katsoo turhanpäiväsiä tv-ohjelmia.

Tahtoisin löytää ystävän, jonka kanssa jutella kaikesta ja joka olis edes jossain määrin samanhenkinen kuin mä itse. Toivon myös ymmärrystä sen suhteen, että oon yleensä alkuun tosi ujo 😌.

3.10.2019

Moikka!

Nainen, 20 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Täällä huutelee loppuvuodesta 21v täyttävä naispuoleinen ihminen. Tampereella oon koko ikäni asunu ja kaverit koostuu lähinnä nykyään työporukasta. Itse käyn töissä ja muuten vapaa-aika meneekin koirien kanssa puuhaillessa. Harrastuksiin kuuluukin siis koirat ja suunnitelmissa olisi palata takaisin salille tauon jälkeen.

Olis mahtava löytää muutamakin ystävä jota näkis viikottain, josta sais seuraa syömään, kahville,salille, festareille,yksille ja kesällä terassille, kiertelemään kauppoja ja kirppiksiä, joskus ehkä jopa yöelämään tai ihan muuten vaan hengailuun. Viihdyn itse parhaiten lenkkireiteillä ja metsässä pyörien.

Samanhenkinen ihminen olis sellanen joka ymmärtäis mun mustan huumorin eikä loukkaantuis vähän räikeemmistäkin kommenteista, osais nauraa itelleen, ehdottomasti luotettava, tykkäis ruuasta, luonnosta ja retkeilystä sekä tottakai koirista ja eläimistä. Ei myöskään tarvi olla superpuhelias, mäkään en aina jaksa olla😄
Iältään ehkä 20-26? Sukupuolella ei oo merkitystä kunhan ymmärtää etten hae minkäänlaista parisuhdetta. Asun avopuolison kanssa😌

Heitä ensin viestiä ja laita vaikka samalla ig tai snäppi niin jutellaan siellä!🙋🏻‍♀️

3.10.2019

Uusia kamuja?

Nainen, 18 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Etsin uusia kavereita Tampereen seudulta, oon muuttanu tänne kesällä ja haluisin tutusta muihin samanikäsiin täälläpäin. Oon kohta 14 vuotias, olis kiva tutustua 13-15 vuotiaisiin tai lähelle sen ikäsiin, ei sillä iällä tarkkaan niin väliä jos on muuten kiva :)
tulkaa juttelee!

Kik: sonskii05

30.9.2019

Moro !

Nainen, 45 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Elämänmuutoksia.Kaveria ja seuraa vaille.Oletko kenties sinäkin? Sukupuolellasi ei ole väliä. Olen 45v.nainenTampereelta,juurikin eronnut.Kaksi lasta (murkku/teini) Lapsivapaata siis jokatoinen pitkä viikonloppu.Olis siis mukava saada seuraa johonkin.Vaikkapa liikuntaan Pidän luonnosta .esim. Kävelylenkki ,koiralenkkikin käy(jos sinulla sellainen on.) Kuntosali (salilla harrastanut vuosia sitten.mielenkiintoa on,liikeradat varmaankin osin jo hukassa) muukin liikunta käy.Myöskin juttuseura käy kahvi/tee yms.Syömään,shoppailu,ravintolat/bubit harvemmin,menee nekin,musiikki keikat,karaoke.tanssi. yms.Mitä sitten keksitäänkään.Saa ehdottaa.Yksin on tylsempää lähteä.Ystävät ja kaverit asuvat kauempana.Avoimin mielin liikkeellä.Rennosti.Kiva jos oisit sellanen rento, mukava.Ikä aika sama ,kun itsellä.Toiveena, jos Tampereelta tai lähikunnasta.Helpompi tavata.Viestiä vaan rohkeasti!

30.9.2019

Yhteys toiseen

Nainen, 31 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Kaipaan jutustelua ja rauhaisaa tutustumista näissä pimenevissä illoissa. Kasvokkain ja kirjoittaen.

Olen keskeneräinen, elämännälkäinen vaikka ajoittain myös melankoliaan taipuvainen, vetäytyvä ja hämmentynyt. Joku sanoi että villiä sutta silmissä ja hylättyä lastakin, toinen sanoo hahmoksi leijailemassa kosmoksen reunalla pensseli kädessään. Koetan ylittää omia sosiaalisia kynnyksiä ja tutustua uusiin ihmisiin.

Lueskelen, kuuntelen äänikirjoja, kuljeskelen metsissä, maalaan, valokuvaan, kirjoitan kirjeitä, joogaan, jammailen, kiertelen kirppiksiä, ideoin. Minua kiehtoo luovat touhuilut, unet ja mielentilat. Matkustaminen kiinnostaa ylipäätään, vaikka koenkin tehneeni parhaat matkat mielenmaailmoissa sekä kirjojen parissa. Ja eräs maailman paras asia on kun minulle luetaan ääneen kirjallisuutta (iltasatuja).

Olisi kieltämättä hienoa löytää ihminen jonka kanssa jakaa useanlaisia asioita. Auttaa ymmärtää itseäni, maailmaa ja myös häntä. Tärkeänä koen että keskustelussa on tietynlainen kaiku, että kumpikin tuntee tulevansa kuulluksi. Olen jännijätyyppiä, mutta lopulta etsin yhteyksiä toisiin. Eli lämminhenkiset ja huomaavaiset uudet tuttavat ovat tervetulleita elämääni rikastuttamaan.

29.9.2019

Uusia ystäviä

Nainen, 44 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Moi. Reissussa rähjääntynyt ja työelämässä uupunut 44-vuotias sinkkunainen etsii tätä kautta uusia ystäviä Tampereelta elämäänsä.

Olen helposti lähestyttävä ja huumorintajuinen. Olen nähnyt ja kokenut elämää, enkä säikähdä ihan vähästä. Juuri nyt arvostan eniten yhdessä kahvittelua ja ajatusten vaihtoa. Mitä muuta yhdessä voisi tehdä; kerro sinä? Olen avoin kaikelle.

Kuuntelen oikeasti, mitä minulle puhut. Samaa toivon sinulta. En kuitenkaan etsi terapeuttia, enkä sellaiseksi myöskään ala. Haen aitoa vuorovaikutusta kahden aikuisen välillä. Johon kuuluvat niin ilot kuin surutkin. Ikähaarukka voisi olla tuosta päälle kolmekymppisestä ylöspäin. Ensisijaisesti etsin ystäviä naisista. Miksei miehistäkin.

En usko pitkiin kirjeenvaihtoihin, eli tapaisin sinut mielelläni aika piankin sen kahvikupposen ääressä, jos yhtään kuulostan potentiaaliselta ihmiseltäsi.

28.9.2019

Kavereita Tampereelta

Nainen, 18 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Hei! Oon tämmönen 18v tyllerö, joka on kesällä muuttanu Tampereelle poikaystävän perässä. Tosiaan ois kiva saada uusia kavereita kun ei oo koulussakaan hirveemmin kaverisuhteita kehittynyt. Kaverit muun muassa asuu ympäri Suomea.
Tykkään tutustuu uusiin ihmisiin, vaikka oonkin tosi huono menemään juttelemaan kellekkään ja aluks vähän ujompi, mutta kyllä huumorintajua löytyy! Voi tulla siis rohkeesti laittaa viestii jos kiinnostais tutustuu ja lähtee vaik kahville tai baarii, mitä vaan voi ehottaa.

27.9.2019

Kristittyjä kavereita :)

Nainen, 24 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Olen 24- vuotias nainen Tampereelta, ja etsin uskovista vain kavereita n.22-30-vuotiaita. :)
Opiskelen netissä joten minulla on suht paljon vapaa-aikaa. Tykkään käydä luonnossa ja muutenkin ulkona liikkumassa ja rentoutumassa. Pidän myös kirppareilla kiertelystä, valokuvaamisesta ja hengellisten asioiden juttelusta. Olen syvällinen introvertti, ja kun tutustuu paremmin niin olen melko avoin ja puhelias. Olen yleisesti myös rento, luotettava, ystävällinen ja avulias. Kaipaan kaveriksi kristittyä jonka kanssa olisi mahdollista mm. jutella vaikka mistä, viettää aikaa ja tulla vaikka ystäviksi. :)
Haluan pitää esittelyn suht lyhyenä, joten tule juttelemaan lisää jos kiinnostaa tutustua. :)

26.9.2019

Samanhenkisyys hakusessa

Nainen, 20 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Mooi! Täällä hieman erakoitunut parikymppinen tyllerö, joka ei sinänsä kipeästi kaipaa kavereita mutta on silti avoinna samanhenkisille ihmisille. Toivon, että olisit kiinnostunut henkisyydestä, maailman(kaikkeuden) ymmärtämisestä ja kaikesta muusta hippimäisestä :D Luonto, tiede, taide ja mielikuvituksellisuus kiehtoo. Minusta saa myös esimerkiksi vaellusseuraa!

Viihdyn ehkä senkin takia itsekseni, koska en ole löytänyt seuraa, joka tuntuisi kotoisalta. Analysointi ja pohtiminen on ihanaa. Luonnossa oleskelu on ihanaa. Kuulostaa ristiriitaiselta (ja onkin) mutta täytyy myöntää että olen melko kriittinen sen suhteen millaisia ihmisiä haluaisin elämääni, mutta toisaalta en halua luoda mitään paineita tai odotuksia. Avoimin mielin liikkeellä :) Aitous on tärkeintä!

PS. Olisi erittäin kiva jos asuisit Tampereella tai lähettyvillä. Haluaisin mielummin tavata livenä kuin perustaa nettituttavuutta (toki sekään ei oo poissuljettu jos natsaa muuten hyvin, tykkään myös kirjoittaa).

25.9.2019

Hei!

Nainen, 21 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Hei! Olen 21- vuotias tamperelainen nainen ja kaipaisin uusia kavereita elämääni. En mitään suurempaa esittelyä kirjoittele, mutta kerron nyt edes muutamia asioita itsestäni.

Pelailen tietokoneella vähän kaikkea:
- Osrs ja Rs3
- loli eune ja euwest (leveli ei riitä rankedii)
- Diablo 2 ja diablo 3
- skyrim, Cs ja dota 2 pelailussa myöskin(olen cs ja dotassa ihan aloittelija)

Katson myös paljon animea ja luen melko paljon mangaa. Pidän myös eläimistä ja luonnosta.

Minulle on helppo puhua ja olen mukava sekä kuuntelen murheista lähtien kaiken auttaen parhaani mukaan.

Peliseuraa, juttuseuraa, kavereita tai nettikavereita jos olet hakemassa niin pistä tännepäin viestiä c:
Asuinpaikkakunnalla ei ole väliä tai iällä juurikaan.

Somet tossa alhaalla jos niissä haluaa lisätä tai tulla juttelemaan c:

Sc: nooruuhh
IG: nooruuhh

Ilmoitus ei vanhene!

24.9.2019

Uusia tuttavuuksia

Nainen, 18 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Olen 18-vuotias lukiota käyvä tyttö. Etsin suunnilleen samanikäisiä tuttavuuksia, joiden kanssa voisi tavata oikeassa elämässä. Sukupuolella ei ole väliä. Harrastuksiini kuuluu tällä hetkellä ratsastus, luonnossa seikkailu ja ryhmäliikuntatunneilla käyminen. Luonteeltani olen sosiaalinen, luotettava ja suvaitsevainen. Voidaan käydä vaikka kahvilla, lenkillä tai baarissa. Jatketaan keskustelua snäpissä!

Sivu
Takaisin ylös