Ilmoitukset alueelta Tampere (696 kpl)

 - 
 
tänään

Toiveena löytää läheisiä ystäviä

Nainen, 29 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Hei!
Olen 29-vuotias nainen Tampereelta. Opiskelen yliopistossa ja vapaa-ajalla tykkään kuntoilla, olla luonnossa, lukea, katsella leffoja, käydä kirppareilla jne. Rakastan kahvia ja aina valmis lähtemään latelle. Eläimet lähellä sydäntä. Kaipaisin elämääni sellaisia ihmisiä, joiden kanssa voisin tutustua kunnolla, tuntea yhteyttä, puhua syvällisistä ja vaikeistakin asioista, tukea toinen toistaan, ja tietysti myös tehdä kaikenlaisia kivoja ja hauskoja juttuja. Olen sosiaalinen introvertti, "awkward but sweet", luotettava ja ystävällinen, tykkään kuunnella. Olisi ihana löytää luotettava ihminen, jonka kanssa jakaa elämän ilot ja surut.

eilen

Hei uusi ystävä!

Nainen, 56 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

50+ -vuotias nainen etsii ystävää,  jonka kanssa keskustella, harrastaa liikuntaa, kahvitella, matkailla lähelle ja kauas, käydä tapahtumissa, keikoilla- ja kaikkiin hauskoihin juttuihin elämässä. Luonteeltani olen avoin, iloinen ja suvaitseva, kiinnostunut ihmisistä ja halukas kuuntelemaan.  
Harrastan erilaisia tansseja, vaikka en lavatansseissa käykään, ja monenlaista muuta liikuntaa. Tykkään ulkoilla sekä kaupunkiympäristössä että tehdä päivävaelluksia. Matkustan mielelläni niin kotimaassa kuin ulkomaillakin ja seura matkoille olisi aivan upea juttu. Tapahtumiinkin tulisi helpommin lähdettyä yhdessä.
Aktiivisuuden vastapainona pidän keskusteluista,  pohdinnoista, maailman ja ihmismielen ihmettelystä.  Olen sinkku ja käyn töissä, mutta varsinkin viikonloppuisin  olisi aikaa ystäville.
Jos sinulla on elämässäsi oikeasti tilaa ystävälle, tykkäät sekä keskustella että toimia ja olet rento, mukava ihminen, ota yhteyttä niin katsotaan, tulisiko juuri meistä ystävät. Sukupuolellasi ei ole väliä -parisuhdetta en kuitenkaan etsi.

eilen

Nainen Tampereelta

Mies, 69 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Hei sinä kiva, vapaa tai varattu nainen, neiti tai rouva Tampereella/ympäristössä. 1/2-varattuna sopivasti sivistyneenä, läheisyydenkipeänä miehenä etsin sinusta seuraa piristämään elämääni ja minä sinun. Esteetikkona arvostan aikuista naisellisuuttasi. Harrastan luontoa, ulkoilua, lenkkeilyä, elokuvia, kuntosaliakin. Osaan myös vain olla ilman sen suurempaa suorittamisen tarvetta. En etsi 24/7 seuraa (ainakaan vielä), mutta läheistä turvallista seuraa, ystävää, elämääni. Olen elämään utelias mies, tarvitsen rinnalleni vastaavanlaisen naisen iloja ja suruja jakamaan. Olen hyvässä fyysisessä ja henkisessä kunnossa oleva kotimainen luotettava mies.

2 päivää sitten

Tervehdys!

Mies, 23 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Olen 23-vuotias mies, joka etsii uusia ystävyyssuhteita Tampere/Nokia/Sastamala seudulta. Vanhat suhteet ovat jääneet aika vähäisiksi muuton ja työelämän myötä, siksi tällä hetkellä kaipaa kavereita, joiden kanssa keskustella arki-iltoina, käydä salilla treenaamassa tai vaikka kaljatuopillisella viikonloppuna :) Laitahan viestiä tulemaan jos vastaavanlaisia ajatuksia löytyy :)

2 päivää sitten

Moikka

Nainen, 30 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Olen 30 vuotias nainen, muualta tänne Tampereelle muuttanut. Parisen vuotta olen täällä nyt asunut, kavereita ei ole vielä oikein löytynyt. Työkavereita ja tuttuja on mutta ei oikein sellaisia kenen kanssa käydä terassilla, kirpputoreilla kiertämässä, syömässä tai olla vaan tai ihan mitä vain. Olisi kiva aloittaa vaikka jokin uusi harrastus yhdessä:). Minulla on myös kaksi koiraa joita tulee lenkkeilytettyä aika paljon. Sukupuolellasi ei ole väliä iältäsi voisit olla 24-35 vuotias. Jos yhtään kiinnostaa tutustua niin laita viestiä 🙂

2 päivää sitten

Ystäviä rauhalliselle pohtijalle

Mies, 30 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Moi!

Olen 30-vuotias mies Tampereelta. Minua on kuvailtu hieman hitaasti lämpeneväksi huomaavaiseksi ja herkäksi ajattelijaksi, ja pitäähän tämä paikkansa. Olisi mukava löytää näiden ominaisuuksien kanssa resonoivia kavereita Tampereen alueelta. Haluaisin löytää ihmisiä joiden kanssa voisi kokea läsnäoloa sekä jakaa sisäistä maailmaa, elämän iloja ja suruja.

Olen kiinnostunut nörttikulttuurista, eli esimerkiksi videopelit, anime ja ajatuksia herättävät sarjat, niiden seuraaminen ja niistä keskusteleminen on mieleistä ajanvietettä. Ajoittain on kiva löytää yhteistä nettimoninpelattavaa, missä omana suosikkina ovat yhteistyöpelit. Opettelen myös parhaillaan pianon soittamista. Näiden ohessa nautin myös satunnaisesta liikunnasta vaikka lenkkeilyn tai frisbeegolfin muodossa.

Näiden jo olemassa olevien kiinnostusten lisäksi olen avoin kokeilemaan täysin uusia harrastuksia. Eli olisi loistavaa saada myös uusia kokemuksia tässä uusia ystäviä etsiessä(tiettyjen mukavuusrajojen sisällä :]).
Toivon että yhteydenpitoa voisi olla sekä netin välityksellä, että livenä.

Viestitellään ensin ja nähdään sitten livenä jos mahdollista, eli pistä viestiä!

2 päivää sitten

Heippa! 😀

Nainen, 40 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Olen 40-vuotias nainen Tampereelta ja kaipaisin uusia ystäviä elämääni.

Olen luonteeltani huumorintajuinen, kiltti, empaattinen, avoin ja luotettava. Ensitapaamisella voin vaikuttaa vaikeasti lähestyttävältä ja ujolta, mutta lämpiän kyllä suht nopeasti 😊

Olisi kiva vaihdella ajatuksia ensin kirjoitellen ja jos yhteinen sävel löytyy niin mennä vaikka teatteriin, keikoille, festareille, leffaan, ravintolaan, kahvilaan tai kävelemään vaikka luontoon. Tai viettää koti-iltaa tehden ruokaa, kuunnellen musiikkia tai olla vaan ja höpötellä kaikesta maan ja taivaan välillä. Kaipaan ystävää jonka luokse voisi vaan lähteä viettämään aikaa kun tylsyys iskee. Rakastan extempore juttuja, ettei aina tarvisi suunnitella kaikkea kuukausia etukäteen vaan voisi hetken mielijohteesta tehdä asioita ja lähteä vaikka roadtripille.

Jos sinusta tuntui tätä lukiessa että meistä voisi tulla ystäviä niin laita ihmeessä viestiä ja jutellaan lisää 😃

3 päivää sitten

Kavereita/peliseuraa? :)

Nainen, 21 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Hei! Meikä on 21v chill muija Tampereelta. Etsin lähinnä irl kavereita, mutta uudet nettikaveritkaan/peliseura ei olis pahitteeks! Taiteilen ja pelailen satunnaisesti fiiliksestä riippuen. Multa löytyy myös atm seitsemän tuhatjalkaista(spirobolus caudulanus + telodeinopus aoutii). 🐛💖

Pelejä löytyy laidasta laitaan, steamin saa kysymällä. Eniten tulee pelattua mhw, ow, drg, mut tosiaan löytyy paljon muitakin. Hyvät meemit ja biisi suositukset kelpaa kans. Kuuntelen enimmäkseen metallia, mut joka genrestä löytyy jotakin mieluista. Lempi artistei/bändei on esim Hatari, Hocico, Korn, Vector of Underground, 3TEETH, Infected Mushroom, Rabbit Junk. Löytys kyl rutkasti enemmänkin, mutta noi antaa hiema suuntaa mikä enite hittaa pfft.

Kahvilat ja kirpparit on ainakin sellasii paikkoi jonne mut saa pienellä kynnyksellä yoinkattuu mukaan. :) Sukupuolellas tms ei oo niinkää väliä, tuun tosin parhaiten toimeen about oman ikäiste kaa(kavereita löytyy atm väliltä 17-23v ja oon kokenu sen ikähaarukan suht toimivaks). Oon myös varattu, joten etsin ihan vain kavereita. ^^

Kerro jotai itestäs ja heitä vaik dc tunnukses!

22.5.2022

Uusia ystäviä haussa

Mies, 36 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Moi!

Viime vuoden lopulla Tampereelle muuttanut sinkku, perheetön, 36v mies etsii uusia ystäviä, ettei vallan yksin tarvitsisi tätä hienoa kaupunkia tutkia ja ihmetellä.

Käyn töissä IT-alalla isossa pörssiyhtiössä johtavana asiantuntijana, käytännössä ohjelmointihommia siis yliopisto (kauppatieteellinen) ja amk -taustalla (tekninen). Vapaa-ajalla harrastelen liikuntaa, (mm. kuntosalia, joogaa, salibandya, hiihtoa, maastopyöräilyä), ulkoilen, kokkailen ja tykkään käydä ravintoloissa, matkailla Suomessa (varsinkin Lappi kiinnostaa) ja ulkomailla, pelaan lautapeleja, maistelen uusia olutmakuja, saunon, luen erilaisia kirjoja, kuuntelen musaa. Kesällä tykkään käydä mökillä ja festareilla, kuten Himoksella ja Provinsississa. Muita kiinnostuksia mm. psykologia, terveys, sijoittaminen, tiede, johtajuus, liike-elämä, autot. Tällä hetkellä opettelen uusina taitoina uintitekniikkaa.

Luonteeltani olen sosiaalinen introvertti, määrätietoinen analyyttinen pohdiskelija mustalla huumorintajulla ja empatiakyvyllä varustettuna. Tausta pieneltä paikkakunnalta, melkein maalaistaustaa siis.

Löytyisikö samanhenkistä seuraa, joiden kanssa voisi harrastaa noita mainittuja ja jutella yhteisistä kiinnostuksista? Laitahan viestiä, niin otetaan Tampere haltuun! Hienointa olisi löytää seuraa matkoille ja festareille, jotta ei tarvitsisi niille yksin sentään lähteä :D .

Olen tähän mennessä kerännyt jo 5 hengen naisista ja miehistä koostuvan 30-38v kaveriporukan, joita tavannut livenä mm. sulkapallon, maastopyöräilyn, ravintoloiden, lautapelien (Bar cafe Lategame) merkeissä. Lisää kavereita porukkaan haussa, iällä ei ole hirveästi väliä, henkinen yhteensopivuus ratkaisee.

22.5.2022

Moikka moi

Mies, 27 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Olen 27- vuotias mies Tampereelta. Oma ystäväpiiri on täällä aika pieni, joten etsin uusia kavereita/ystäviä, joiden kanssa vois hengailla, jutella, tehä jotain extempore, harrastaa, jakaa arkea ja juhlaa tms.

Olen aika maanläheinen ja rento tyyppi. Luonteeltani olen kiltti, huumorintajuinen, sosiaalinen ja empaattinen.Teen töitä nuorisoalalla, joten pääsääntöisesti iltahommia. Vapaalla nään kavereita, ulkoilen tai katselen eri suoratoistopalveluita.

Itseä kiinnostaa ajankohtaiset asiat, politiikka, kirpparit ja liikunta (esim säbä, kesäisin biitsi, uiminen). Olisi myös mukava jutella ihan mistä vaan maan ja taivaan väliltä.

Etsin lähinnä oman ikäistä seuraa, muutaman vuoden heitto ei haittaa mitään. En etsi seksiä tai parisuhdetta.

Laita rohkeasti viestiä niin katsotaan mihin homma etenee :)

21.5.2022

Uusia kamuja

Mies, 23 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Olen 23-vuotias nuori insinöörin alku. Alun alkaen muutin Tampereelle koulun perässä Uudeltamaalta. Olen avoin kaikelle tekemiselle, sohvalla huulen heittämisestä aina yökerho iltaan asti! Kuullut palautetta muilta että olisin helposti lähestyttävä ja kaikki huomioon ottava. Palautteen antaja olikin oma äiti, joten sen on pakko pitää paikkansa 🤷🏻‍♂️Muhun voi rohkeasti ottaa yhteyttä vuorokaudenajasta riippumatta! :)

21.5.2022

Ystävää etsimässä

Mies, 37 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Täällä vuorovaikutteinen ja älyllinen maan asukas etsimässä rauhallista keskusteluseuraa. Olisi hienoa, jos omaisit luovuutta järkevästi 👽👩‍🎓🤡 ja tunteesi eivät olisi tuiki tuntemattomia sanoiksi säveltää. Ehkä kaiken kyllästeeksi löytyy vielä ripaus kokemuksesta oppimista? Tästä tulee varmasti hyvä pulla!👩‍🍳

Oletko intuitiivinen ja pohdiskeluun taipuva elämän ihmettelijä, mutta ymmärrät miksi jalat on pääsääntöisesti hyvä pitää maassa? 👣 Ymmärrät, ettei ihmisyys ole täydellistä, mutta jokaisen ytimessä saattaa jotain täydellistä silti ollakin? 💛 Loogisuuskin on ihan hyvä piirre mielestäni, jollei se ole "ainut" piirre ✍️. Piirteet näyttäisi elävän, jotkut vähän hitaammin kuin toiset. Siten näen toisemme erilaisina ja siten myös toinen toiselleen enempi tai vähempi sopivana. Jotkut palat sopivat hyvin yhteen, kun toiset taas asettuvat vähän kauemmaksi; se on hyvä, niin kuvakin näyttää siltä miltä pitää.

Tutustuminen on aika tärkeää. Näyttäisi siltä, että siinä voi päästä niin pitkälle kuin tuntee itsensä. Toki se syvyys on kuitenkin kahden asia, eikä koskaan yhdestä kiinni, vaikka suhde itseensä onkin mielestäni ydinasioita. Ihmissuhde on minulle oppikoulu itsestäni 🕌. Onhan se muutakin, mutta se muu riippuu siitä miten kaikki rakentuu.

Ole yhteydessä, jos sana resonoi. Rauhaa hetkeesi.

20.5.2022

Moi

Nainen, 27 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Etsin uusia ystäviä elämääni.
Olen 27.V haen ystäviä 27-28.V
Asun Tampeereella kahden koiran kanssa
Luonteeltani olen iloinen, rehellinen, avulias, luotettava, hyvä kuuntelija ja aluksi aika ujo.
Olisi kiva löyttää elämääni todellisia ja aitoja ystäviä ketkä jaksavat pitää yhteyttä❤

20.5.2022

Ystäviä?

Mies, 22 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Etsin ihmisiä joiden kanssa ystävystyä ja jutella kaikista mahdollisista asioista myös syvällisemmin. Olen luonteeltani hieman ujo, mutta tutustuttua kanssani voi ehkä saada jo aikaan jotain järkevää keskustelua. Pidän paljon metsäkävelyistä, niin musiikin kuuntelemisesta kuin soittamisesta, sekä vain kaikkien turhuuksien pohtimisesta. Taide ja kulttuuri yleisesti myös lähellä sydäntä.

20.5.2022

Moro.

Nainen, 33 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Kenenkään ei pitäis tahtomattaan olla yksin tai tuntea olevansa yksinäinen. Varsinkaan illalla. Varsinkaan viikonloppuna. Kerronpa jotain itsestäni tämän illan kuluksi…Oon paljasjalkainen hervantalainen. Kolme kertaa oon jo muuttanu pois Hervannasta, mutta palannut sitten takaisin ”kotiin”. Melkein 30 vuoden kokemuksella voin sanoa, että tää on varmasti mainettaan parempi alue. Onks täällä muita Hervannasta tai lähistöltä?Viime aikoina mun päivät on menny pääasiassa n. 1,5-vuotiaan pojan kanssa touhutessa. Oon siis hoitovapaalla töistä ja ainakaan vielä ei oo tullu ikävä takas töihin. Töitä ehtii kyllä tekeen vielä. Varsinkin kun eläkeikä taitaa olla joitain kuukausia yli 68 v. Päivisin on siis poika menossa mukana. Onks täällä kaveria vaikka ulkoileen tai leikkiin meijän kanssa?Mielestäni oon pojalle yksinhuolehtija, koska hoidan lähes kaiken mitä hän tarvitsee. Mies asuu samassa kämpässä, mutta häntä ei (yksittäisiä hetkiä lukuun ottamatta) kiinnosta. Ei minun eikä pojan asiat. Hän on sen itsekin moneen kertaan sanonut. Onks täällä muilla vastaavia kokemuksia?Vapaa-aikaa mulla on yleensä muutamana iltana viikossa (n. kello 18:30 ->). Vapaa-ajalla pyrin harrastamaan liikuntaa (kuntosali tai satunnaisesti jotain muuta, baletti on kesätauolla). Jos haluut kaverin salille, tuu jokin ilta Duon Fitness24seveniin tai Hervannan vaparille..?Tunnen itseni yksinäiseksi. On mulla kyllä pari kaveria/ystävää, mutta en tapaa heitä kovin usein. Tilanteeni on kieltämättä melko haastava (henkisesti, taloudellisesti, aikataulullisesti…), mutta näillä mennään tällä hetkellä. On tässä tilanteessa hyviäkin puolia. ”Kesälomaa” on koko kesä. No, edelleen poika on siis menossa mukana. Mutta ehkä voitais keksiä jotain kivaa tekemistä?Ehkäpä nämä kertoilut itsestäni riittävät tältä erää. Tai no lisätään nyt vielä, että oon myös esim. insinööri, reservin jääkäri, ex-motoristi, balettomaani ja lähes absolutisti. Näistä ja muusta voin kysyttäessä kertoa toki …

19.5.2022

Tervehdys.

Mies, 66 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Etsinnässä mukavaa rehellistä kaveri seuraa miehistä. Asustelen yksikseni Tampereen länsi laidalla. Näin eläkkeellä ollessa ei enää ole paljon harrastuksia, no musiikki on jäänyt kuitenkin elämään sitä aikanaan harrastaneena. Koiran kanssa lenkkeily on myös joka päiväistä toimintaa. Olis muka va löytää kaveri juttu seuraks.

19.5.2022

Moi!!

Nainen, 26 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Moi! Olisi kiva tutustua laita viestiä jos kiinnostaa lähinnä ystäviä etsin joutenkaa viestittää ja yms

Olen 26v nainen Tampereelta asun avopuolison ja 2 kissan ja 5 rottankanssa 😊

Luonne minulla on ujo,ystävällinen rauhallinen tulen toimeen kaikkien kanssa …

Laita viestii whatsapp +358 44 245 1870

18.5.2022

Hengellistä pohdiskeluseuraa

Mies, 35 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Olen 35-vuotias mies Pirkanmaalta. Yksin olo puuduttaa, joten etsin uusia kavereita joiden kanssa voisi tutustua kirjoitellen ja tavatakin jos hyvin tullaan juttuun. Olisi mukavaa tutustua syvällisemmin, ajatusten vaihtaminen toisten kanssa on virkistävää ja antaa uusia näkökulmia. Myös muunlainen yhdessäolo toisten kanssa saa elämän tuntumaan mielekkäämmältä, vaikka olisi välillä ihan hiljaakin yhdessä, tai kokeillen uusia asioita joita on mukavampi tehdä kun on seuraa. Vaikka asuisit kauempana, se ei haittaa, tavata voi silloinkin vaikkakin harvemmin.

Olen aikuisiällä löytänyt Jeesuksen, ja kristinusko on muuttanut minua monella tapaa, mutta olen kiinnostunut tutustumaan myös toisenlaisen maailmankatsomuksen omaaviin ja katsomaan syntyykö ystävyyttä. Luonteeltani olen enemmän rauhallinen perhekeskeinen koti-ihminen kuin menevä, en välitä juhlimisesta tai muusta meluisasta jossa on paljon ihmisiä. Huumori ja hyväntahtoinen asenne toisiin tuovat iloa yhdessäoloon, elämä on monesti raskasta muutenkin, niin täytyy koettaa löytää asioista myös hymyilyttäviä puolia. Tärkeitä elämänarvojani ovat aitous, rehellisyys, rentous, luotettavuus, kunnioitus. Kiinnostuksenkohteitani ovat lukeminen, kirjoittaminen, musiikki, käsillä tekeminen, luonto, tekniikka, politiikka, historia, maaseutu, kissat, vieraat maat ja kulttuurit.

17.5.2022

Seuraa erilaisiin asioihin

Nainen, 28 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Moikka!

Olen 28-vuotias nainen ja asunut Tampereella muutaman kuukauden koirieni kanssa.
Luonteeltani olen rauhallinen introvertti ja todella eläinrakas.

Olisi mukava löytää seuraa erilaisiin aktiviteetteihin kuten
Festareille, piknikille, keikoille, elokuviin, huvipuistoon, ulkoiluun, terassille, ravintolaan jne jne😄
Olisi toki mukava myös tutustua syvemmin ja ystävystyä :)

Laita ihmeessä viestiä mikäli kaipaisit seuraa erilaisiin juttuihin tai muuten vaan kaipaat ystävää! :)

17.5.2022

Avoimin mielin

Mies, 25 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Hei, millanen olisi sun unelma kesä? Ja miks se olis just tutustuminen muhun? ☺️

Luonteenpiirteiltäni olen mukava, pohdiskeleva, muut huomioonottava ja huumorintajuinen, tilannetajuisuus huumorissa on parasta.

25v, pitkä, parrakas, silmälasipäinen ja komea mies Tampereelta kiinnostunut tutustumaan uusiin ihmisiin pitkien keskustelujen, urheilun tai pelien parissa! 🥳

Rakastan kehittää itseäni epämukavuusalueilla ja oppia ymmärtämään omia tunteita, joten keskustelukykyisyys tai sen harjoittaminen on aika ehdoton minulle. ☺️ Vaikeistakin tunteista haluan oppia puhumaan.

Jos kiinnostuit niin vaihdetaan yhteystiedot. ☺️

Sivu
Takaisin ylös