Ilmoitukset alueelta Tampere (546 kpl)

 - 
 
eilen

Moi!

Mies, 43 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Täällä 43-vuotias nuorekas, huumorintajuinen ja urheilusta tykkäävä sinkkumies Tampereelta. Olisi kiva saada kaveri jostain kivasta naisesta esim. kävelylle, jäätelölle, syömään jne. Voisit olla noin 18-35 -vuotias.

eilen

Rento & ymmärtäväinen mies täällä!

Mies, 27 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Morjesta morjesta! Päädyit lukemaan mun ilmoitusta ja mun mielestä se on tosi kiva juttu!

Mä oon 27-vuotias tamperelainen jätkä! Mä harrastan videoiden ja musiikin tekemistä. Tykkään myös paljon jutella ihmisten kanssa. Mikään ei ole elämässä niin antoisaa kuin hyvä keskustelu.

Harrastan
+ videoiden tekoa (musavideot, vlogit, lyhärit jne laidasta laitaan)
+ Musiikkia. Tehnyt räppiä vuodesta 2008. Siinä sivussa tullut tehtyä myös punkkia ja konemusaa. Musiikin kuuntelijana kuuntelen kaikenlaisia genrejä.
+ Pelailen pelejä. Se on lähinnä ajan tappoa ja monet kaverit asuu ympäri suomea, niin moninpelien kautta sitten touhutaan juttuja kaverien kanssa kun ei livenä pääse näkemään.

Kivempi toki olisi oikeat kokemukset virtuaalimaailman sijaan, jos löytyisi lähempää kavereita.

Jos joku haluaa tulla juttelee mulle discordis, nii heittele viestii! :)
Mun discord on Sheikki#0933

Mä tykkään kaikenlaisista ihmisistä ja jokainen on arvokas mun mielestä! Tuu vaan juttelee! Eiköhän me juttuun hyvin tulla!

2 päivää sitten

Moi, etsisin uusia kavereita

Nainen, 25 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Hei, Olen Saara 25 vuotias yhden lapsen äiti. Olen myös erityis ihminen ja samalla myös sairastan mielialasairautta mutta se on nyt tasapainossa. En juo, enkä polta, enkä biletä vaan olen koti hiiri ja tykkään paljon arjen tuomasta turvasta. Olen autistinen ja adhd ihminen.Mutta olen tällä hetkellä tooodella tasapainoinen ja enkä itselleni halua mitään hirveään jännitystä elämään. Tykkään siis uida. Tehdä lapsen kanssa monenlaisia asioita plus avopuolisoni kanssa. Eli ihan perus jutuista nautin ja juttu seurasta. Pelkään jonkin verran miehiä mutt olen yrittänyt opetella sen yli. Ja enkä kaipaa MITÄÄN treffi seuraa, koska olen varattu. Ja olen aika puhelias jos tunnettaisiin hyvin mutta aluksi ujo. Ja välillä en vastaa viesteihin mutta en tee sitä tahalleen ja yritän silti aina kun ehdin vastata.Olen myös välillä todella aktiivinen. Ja enemmän musta saa irti ku alkaa vaan viestittelemään. Toivottavasti et pelästy mua. Ja niin meidän perheeseen kuuluu kääpiöluppa kani manteli. Rakastan taiteista. Eli itsekin piirrän, valokuvaan ja maalailen. Joskus olis kiva mennä katsomaan taide näyttelyitä. Ja niin rakastan aivan liikaa Muumeja. Minulla on siis kaikenlaista muumeihin liittyvää. Myös rakastan matkustamista kotimaassa ja Lontoossa. En osaa englantia yhtään tai vähän ymmärrän.

2 päivää sitten

Ystäviä Tampereelta

Nainen, 35 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Hei!

Olen 35-vuotias avioliitossa elävä nainen Tampereelta. Päivät töissä, vapaalla liikuntaa, luontoa, lukemista, käsitöitä, elokuvia, musiikkia, kaupungilla kiertelyä, kahviloita, matkustelua ja tavallista arkea. Haaveilen koirasta, vanhasta puutalosta, uusien asioiden kokeilemisesta, mutta myös ihan tavallisesta ja onnellisesta arjesta.

Etsin ystäviä erityisesti Tampereen alueelta, mutta voit olla kauempaakin. Olisi ihana löytää kaveri lenkille, kaupungille, kahville, harrastamaan ja ihan vaan vaihtamaan arjen kuulumisia.

Tutustutaan ja katsotaan tulisiko meistä kavereita. :)

3 päivää sitten

Uusia kavereita /ystävää

Mies, 20 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Moii oon 20v poika Tampereelta . Kaipaisi ystävyyssuhdetta/ uusia kavereita joiden kanssa vois kuluttaa aikaa tehdä jotain yhdessä ja jutella iha kaikesta arkipäivän ja elämä jutuista sekä jakaa omat elämä ilot ja surut . vanhat kaveritki jääny taakse ku osa ei oo ollu niitä oikeita tai sitte ne on vaa lähtenyt omalle polulleen. Elämässä on muutenkin tapahtunut paljo , viimeiset pari vuotta ollu vähä kurjia , niiku tää nyky maailma korona takia mikä on syy ettei kauheesti ihmiskontaktejatuu. Siksi kaipaisi todella paljon samanhenkistä ihmistä rinnalle kenenkaa voi syntyä hyvä ystävyysuhde tai kaveri.

Luoteentani olen luotettava auttavainen yli kiltti ehkä alkuun hiljainen mutta ku aihee keksii Tarinaa tulee paljon😅., Välitän , olen myös hyvä kuuntelee eli mun kaa voi puhuu mitä vaa ei tarvitse häpeeks aatella mitää:). Lähen minne vaa mukaan on se si festareille , terassiille uimaa , fresbeegolfia iha minne vaa

Vapaa ajalla tykkään urheilla paljo , kuunnella musiikkia joskus käydä terassilla istumassa, festareilla kierrellä tai erilaisii tapahtumia. Kesällä varsinkin uida /käydä fresbeegolfia pelaamassa , eli munkaa voi ilmoittautua mitä vaa tekeen') ois tosi ihana löytää ihminen kenenkaa voi tehdä mitä vaa /viettää aikaa yhdessä ikä 18-22 ei oo välii missä päin asut. Mielellään lähellä nii näkeminen vois onnistua. Jos kiinnostaa laita viestii nii tutustutaan paremmin!:)

3 päivää sitten

Moikka moi

Mies, 25 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Moro! Jokunen vuosi opintojen perässä muuttelin Tampeerelle, mutta sen jälkeen porukka hajaantunut ja pieneksi jäänyt kaveriporukka paikkakunnalla ja viime vuosien aikana on olut vaikea tavata uutta porukkaa.

Aika monitoiminen mitä tulee omaan tekemiseen. Tykkään melkein urheilusta kuin urheilusta. Salitreeniä ja frisbeegolfia näin vakituisesti ja satunnaisesti kaikkea muuta.

Rakastan kahvia, mutta kukaan nykyisestä porukasta ei kukaan juo kahvia oudolta sattumalta, joten kahville minut saa melkein aina. Tykkään muutenkin jutustella viestitse tai vaikka sitten sen kahvin äärellä.

Baareissa ja klubeilla tykkään käydä satunnaisesti, enemmän suosin terasseja, mutta lähden kyllä seuraksi useammiten.

Netin kautta jutustelu onnistuu myös, jos tykkää enemmän viettää aikaa netissä. Ihan viestittelystä vaikka nettipelaamiseen asti saa minusta seuraa tai miksei vaikka Netflixin katsomiseen.

Viestittele jos heräsi kiinnostusta :)

Ei haittaa vaikka ilmoitus olisi kerennytkin istua jonkin aikaa.

3 päivää sitten

Heippa 😇

Nainen, 21 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Olen 21-vuotias nainen ja muutin juuri toukokuun alussa Tampereelle poikaystäväni töiden perässä. Nyt pääsen vihdoinki itekki alottelemaan koulun. Sosionomiopinnot olisi tarkoitus aloittaa nyt elokuussa ja toivon mukaan tulevaisuudessa saisin työskennellä lasten ja nuorten parissa.

Oon tällanen pirtsakka ja omasta mielestä ihan hauska pirskahteleva persoona, vaikkakin ehkä alussa saatan vaikuttaa hieman hiljaiselta. Olisi mukava, jos löytäisin jonkun, jonka kanssa lähteä vaikka viinilasilliselle taikka irpparikierrokselle, ettei päivät olisi ihan tylsiä istuskellen yksin kotona. 😇

Tulkaa vaikka juttelemaan snaphatissa tai ig-diressä, @elinaannmaria

25.7.2021

Ihmissuhteita hakusessa 🙂

Mies, 37 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Olen ollut jo 19 vuotiaasta asti kiinnostunut psykologisista ja hengellisistä asioista. Hengelliset asiat tosin tulivat enempi vähän myöhemmin. En kuitenkaan kuulu mihinkään uskontokuntaan, vaikka uskonkin, että uskontojen pyhistä kirjoista löytyy myös viisautta. Pyrin kasvattamaan hyveitä elämässäni. Näen mielen kuin puutarhana, jonne voimme kasvattaa asioita sydämemme mukaisiksi. "Sisältä ulos" on eräs itseäni puhutteleva vertaus ja viisaus.

Harrastan taiteita, jonglööraamista, hiljaisuuden kuuntelemista, kirjoittamista, totuuden etsimistä, kuntosalia, kävelyitä, uimista, lukemista, vuorovaikutustaitojen harjoittamista, sekä elokuvia ja sarjoja ym. Harrastukset menevät useimmiten kausittain, mutta ovat silti näyttäneet olevan säännöllisiä sykleissään.

Olen luonteeltani mm. avoin, utelias, huomaavainen ja herkkä. Piirteistä ylipäänsä kuitenkin olen miettinyt niin, että ne ajan myötä ovat enempi tasapainottuneet ja riippuvat ilmentymisensä suhteen usein tilanteista.

Olisi hyvä tutustumisen varrella kuulla aidosti mistä pidät ja mistä et, sekä harjoitella ilmaisemaan todellista näkyväksi tulemista ja siten kasvattaa luottamusta, sekä pyrkiä kunnioittamaan toisen erilaisuutta ja erilaisia näkemyksiä niitä kohdatessa. Vuorovaikutus ja sen harjoittaminen ovat minulle tärkeitä asioita. Kaikenlaiset tunteet näen kuuluvaksi elämään ja myös siksi vuorovaikutuksen näen avaimena syvempään tuttavuuteen. Olisi myös hyvä kuulla mitä mahdollisesti toivot ihmissuhteelta, jolloin tarpeemme voivat kohdata tietoisesti lähemmin. Kaikkea ei kuitenkaan tarvitse tietää. En minäkään tiedä, vaan tutustuminen paljastaa osansa.

Pidän eläimistä, sekä luonnosta. Syvälliset keskustelut antavat usein paljon, mutta myös rauhoittuminen ja hiljeneminen ovat tärkeitä.

Jos koet ilmoitukseni resonoivan niin ole ihmeessä yhteydessä ja katsotaan sitten siitä eteenpäin 🙂.

25.7.2021

Henkinen

Mies, 25 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Hei.

Mietin juuri, että täytyisi uusia ihan kokonaan tuo vanha ilmoitus, ja katsoa miten sitä kirjoittaa nykyisin itsestä.

Täällä kirjoittaa siis 25 vuotias Tampereella asuva mies. Olen etsimässä ystäviä, (minulla on myös kumppani).
Olisi siis mukava löytää ihmisiä sellaiseen rentoon ja läsnäolevaan hengailuun, välttämättä ilman mitään sen suurempia suunnitelmia.

Pidän kaikenlaisesta hengellisestä keskustelusta, henkisten asioiden jakamisesta, toteuttamisesta ja muusta. Olen myös kiinnostunut energiahoidoista, todellisuuden eri tasoista, salaliitoista ja muista.
Mutta silti nykyisin arvostan todella paljon hiljaisuutta, ihan vain sellaista läsnäolevaa olemista. Nykyhetken katselemista ihan sellaisenaan. Melkein eniten näinä päivinä kaipaan vain sitä, että menen ulos, istun hiljaa ja katselen mitä lintuja näkyy.

Olen läpi elämän kokenut todella suurta tarvetta osoittaa jonkinlaista kypsyyttä ja halua näyttää, että kuinka tietävä sitä onkaan, mutta nykyisin tuntuu, että ei ole enää niin suurta tarvetta kompensoida niitä epävarmuuksia jotka sen on aiheuttanut. Tuntuu että on syntynyt ainakin entiseen verraten todella paljon rauhaa, joka sitten tuo uudenlaista energiaa ja tilaa keskusteluihin.

Etsisin jossakin määrin samanhenkisiä ihmisiä, koska tuntuu että sellainen mukava tunne ja tila syntyy ihmisten kanssa, jotka ymmärtää niitä asioita joista oma arki koostuu suureksi osaksi.

Olen todella epäaktiivinen nykyään ja vähän väsähtänytkin. Paljon prosesseja käynnissä henkisellä puolella, mutta toisinaan tuntuu että olis kiva käydä ihan vaan istumassa jonkun uuden tyypin kanssa.

Laita viestiä, jos siltä tuntuu, katsotaan miten käy.
Pahoittelen jos en vastaa viestiisi. On paljon lukkoja ja patoumia, mutta yritän olla avoin jokaiselle. Vaikka tämä ei usein onnistu.

:)

Discord: Piikivi#0835

24.7.2021

Maaginen moro!

Nainen, 30 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Täällä huumorintajuinen naiseläjä etsii ystävää sähköposteiluun ja myös ihan livenä tapaamiseenkin.

Kiinnostuksenkohteisiini kuuluu mm.
- historia (etenkin keskiaika koska ritarit on vaan niin siistejä)
- kirjallisuus (fantasia/kauhu suosikkeja)
- mystiikka, mytologiat, henkiset asiat, uneksinta
- videopelit (esim. Zeldat, kauhupelit, soulsborne)
- politiikka, mutta tämä on vähän niin ja näin

Harrastan lähinnä kirjoittamista ja lukemista, eli en ole mikään kovin urheilullinen tai ulkona viihtyvä persoona. Olen tällä hetkellä sinkku, jos sillä tiedolla joku jotain tekee :) Joskus on mukava käydä kaljalla ja parantaa maailmaa juttelemalla.

Sukupuolellasi ei ole väliä, eikä sinun tarvitse pitää 100% samoista asioista kuin minä, kunhan koet jonkinlaista resonointia ilmoitukseni kanssa. Pääasia että juttu luistaa muuten!

23.7.2021

Morjens

Mies, 23 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Olen vuonna -98 syntynyt Tamperelainen. Olen Tampereella asunu koko ikäni. Olen rakennusmies ja minulla on jo nainen.

Olen metalligootti mies ja osaan soittaa rumpuja ja sähkökitaraa. Mulla on todella monipuolinen musiikkimaku, mutta pääpaino on metallimusiikissa. Etsin samanhenkisiä ihmisiä kaveriksi. Muhun voi rohkeesti ottaa yhteyttä, tykkään jutella monenlaisista asioista.

23.7.2021

Löytyyks täält frendejä?

Mies, 22 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Moro! Oon tosi huono kertoon itestäni mutta yritetään!😂 Kihloissa oleva kundi treelt kavereita vailla! Oon vasta muuttanut kaupunkiin eikä oikein oo löytyny ketään kenen kans viettää aikaa. Oon tosi sosiaalinen ja avoin tyyppi :D juttua riittää varmasti. Muhun on tosi helppo tutustua😃 vapaa-ajalla tykkään käydä uimas välillä terdellä ja pelailla koneel lolia🤩 nakkaa koodia ja katotaan miten käy😎

22.7.2021

Pidän ystävälle paikkaa

Nainen, 20 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Hiljattain Tampereen keskustaan muuttanut pian 20-vuotias etsii (tai ei etsi, enemmänkin antaa mahdollisuuden...) uusia tuttavuuksia sekä ystäviä, mieluiten aitoja ja elämäniloisia ihmisiä. Luotettavuus, raadollinen rehellisyys ja ihan kaikenlaisten ihmisten kunnioitus on musta ihailtavimpia piirteitä ihmisessä, mutta toki meidän ystävyyden alkuun tai alkamattomuuteen vaikuttaa myös se että kohtaako meidän luonteet! Mä ainakin toivon – toivottavasti säkin – että kohtaa :)

Vähän musta sitten (ei kuitenkaan liikaa, pidetään ytimekkäänä): mä pidän kirjallisuudesta ja runoudesta kaikissa niiden muodoissa, uusista jännittävistä asioista, lampaista, vanhoista rähnäisistä rakennuksista, hidastempoisista kappaleista, itse tehdystä ruoasta, rauhallisuudesta... jne jne. Mun mielestä aina voisi olla syksy ja mulle maailman tärkeintä on että kaikkia kohdellaan tasa-arvoisesti.

Anna intuition kertoa, laitatko viestiä vaiko et. Ja jos se sanoo että älä, niin laita silti<3

22.7.2021

Uusia ystäviä?

Nainen, 21 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Moikka! ☺️

Täällä kirjoittelee 21v nainen Tampereelta. Pidän lenkkeilystä, luontoretkistä, eläimistä, joogasta, valokuvauksesta ja matkailusta.
Innostun helposti uusista asioista ja musta saa seuraa moniin juttuihin kahvittelusta seinäkiipeilyyn tai extempore-juttuihin.

Luonteeltani olen kiltti, huumorintajuinen, auttavainen, rauhallinen, avoin ja empaattinen.

Tule rohkeasti tutustumaan! 😌

22.7.2021

Heippa!

Mies, 22 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Oon 22v mies Tampereelta ja etin kavereita joiden kanssa nähdä ja hengata ihan livenä, mutta toki myös peliseura kelpaa (Pelaan enimmäkseen CS:GO). Sukupuolella tai iällä ei oo väliä mutta toivon että oot vähintään 18v. Tykkään jutella kaikenlaisista jopa syvällisistäkin asioista paljon ja toivon että voitas olla avoimesti toistemme seurassa. jos luit tänne asti nii pistähän viestiä!!:)

21.7.2021

💜 Uusia ystäviä 💜

Nainen, 27 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Moi! Oon 27v nainen Tampereelta ja etsiskelen uusia ystäviä. Rakastan tutustua uusiin ihmisiin, joten aattelin pistää tämmösen kaverihaun tulille 😄 Olen muuttanut muualta enkä ole onnistunu löytämään täältä todellisia ystäviä, kavereita kyllä löytyy, mutta mun todelliset ystävät asustelevat ympäri Suomea.

Itse oon tämmöinen positiivinen hömppä ihminen. Oon ihan menevä ja sosiaalinen tyyppi ja ihan hauskaki 😂 Elän todellakin tunteella ja sen vuoksi oonki aika herkkä ja innostun helposti uusista asioista. Oon yleensä se, joka aina lähtee mukaan jos kysytään 🤩 Tykkään laittautua, muodista, viinittelystä, keikoista, kierrellä kahviloissa ja ravintoloissa, lenkkeillä sun muuta! Nyt uusimpina villityksinä on horoskoopit ja kynnet ✨🤭 Oon semmonen, joka tykkää päivitellä kuulumisia usein ja laittaa ties mitä hauskoja juttuja mitä nyt mieleen pälkähtää, joten en tuu hirveenä semmoisten kanssa toimeen, jotka kuluu tommosesta viestittelystä 😄

Ois kiva lähtee vaikka lenkkeileen, paistaan makkaraa, kattoo jotai hömppää yhes, tehä ruokaa ja napostella jotain, puiston penkille tai vaikka terassille ottaan kuppia tai muuten vaa jonnekki notkuun 🤩❤️

21.7.2021

Kavereita hakusessa :)

Nainen, 19 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Oon 19 vuotias tyttö Tampereelta. Vietän vapaa-aikani enimmikseen kotona ja poikakaverini kanssa. Tykkään mm. käydä kirppiksillä ja kierrellä luonnossa hienoissa maisemissa. Oon luonteeltani rento, ystävällinen, rauhallinen, ja luotettava. Oon aluksi vähän ujo uudessa seurassa, mutta sitten oon avoimempi ja puhelias kun tutustuu paremmin. Kaipaisin saman ikäistä kaveriseuraa, jonka kanssa viettää aikaa ja jutella vaikka mistä.
Laita viestiä jos kiinnostaa tutustua. :)

21.7.2021

Uutta ystävää etsimässä

Nainen, 30 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Heipä hei! Mietin kauan, että laitanko tänne ilmoitusta, mutta päätin nyt sitten laittaa. Mä oon siis 30-vuotias nainen, joka etsiskelisi uutta naispuolista ystävää/ystäviä suunnilleen samasta ikäluokasta rentoon yhdessä oleiluun. Viime aikoina monet ystäväni ovat muuttaneet pois Tampereelta, joten kaipailisin uusia ystäviä kyläilyyn, kahvitteluun, kävelylenkeille, rannalle, piknikille tai miksei joskus myös baariin. Tällä hetkellä olen yksinelävä. Minulle ei ole väliä, oletko perheellinen vai yksinelävä. Toivoisin kuitenkin, että pystyisimme myös kaksin tapaamaan.

Olen luonteeltani rauhallinen, rento, empaattinen ja perus positiivinen eli nauru on herkässä. En yleensä ole kauhean spontaani ihminen, mutta innostun kyllä silti herkästi tekemään erilaisia asioita. Sellaista lapsenmielisyyttä löytyy, esim. Särkänniemeen tai flowparkkiin minut saa helposti mukaan. Pidän erityisen paljon syvällisistä keskusteluista ja itsetuntemusasiat ovatkin nousseet minulle tässä kovasti pintaan viimeisen parin vuoden aikana. Toivoisinkin siis, että pystyt keskustelemaan myös aroista asioista. Minulla on taustalla ollut masennus n. 1,5vuotta sitten, josta olen kyllä toipunut, mutta terapiassa käyn edelleen.

Kiinnostuksen kohteitani ovat mm. urheilusta esim. tanssi, lentopallo ja pesis, eläimet, itsetuntemus ja uutena juttuna meditointi itsekseen. Syöminen on myös aina mukavaa ja suklaa on lempi herkkuni. :) Olen myös jonkin verran kiinnostunut kauneudenhoidosta, mutta en koe itseäni pinnalliseksi ihmiseksi.

Olen introvertti, joten kaipaan myös paljon omaa aikaa ja itsekseen olemista. En siis kaipaa yhdessä olemista jatkuvasti. Yleensä olen tottunut tapaamaan ystävääni n. parin viikon välein. Jos teksti kolahtaa niin ota ihmeessä yhteyttä.

21.7.2021

Uusia ystäviä Tampereen suunnalta?

Nainen, 34 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Moi. Tutustuisin mielellään uusiin ystäviin Tampereen suunnalta tai Pirkanmaan alueelta. Kirjallisuus, luonto, muoti, liikunta, kosmetiikka, taide, mystiikka, musiikki ja matkailu kiinnostavat.

Pidän ihmisistä, jotka eivät anna toisten määräillä liikaa itseään, osaavat aidosti iloita ystävien menestyksestä ja tahtovat olla läsnä ilossa ja surussa. Olen itse 34-vuotias nainen joten suunnilleen samanikäisiin tutustuisin mielelläni mutta ei muutama vuosi sinne tänne haittaa tietenkään. Monilla ystävillä on nykyisin perhe ja ymmärrettävästi siksi vähemmän aikaa kaverisuhteille, osa taas on muuttanut töiden perässä ulkomaille joten ajattelin uteliaisuudesta kokeilla löytyisikö täältä uusia kivoja ihmisiä.

Sivu
Takaisin ylös