Ilmoitukset alueelta Tampere (750 kpl)

 - 
 
tänään

Moikka!

Nainen, 24 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Olen 24v nainen Tampereelta. Etsiskelen ystävää jonka kanssa lähetellä hauskoja tiktok videoita, nauraa maha kippurassa muutenkin tyhmille jutuille, käydä ulkoilemassa vaikka paistamassa makkaraa, käydä elokuvissa tai keilaamassa, käydä kahvilla tai syömässä. Oikeastaan etsin siis ystävää kaikenlaiseen tekemiseen. Olen itse hyvin avoin, puhelias, huumorintajuinen sekä luotettava. Nautin hyvästä seurasta ja tietysti kahvista. Pleikkarilla pelaaminen, piirteleminen, diy juttujen tekeminen ja maalaaminen myöskin mieleisiäni asioita. Koira minulta löytyy, joka on tärkeä osa elämääni. Miehen köriläs myöskin asuu kanssamme. Heitä ihmeessä viestiä, jos ilmoitukseni herätti kiinnostusta/halua tutustua.

tänään

Tylsä mies

Mies, 42 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Jaahas, tämmösiä kirjainten yhdistelmiä aluksi. :
AD(h)D, BPD, OCD, INTP, Steam, Xbox.
Sanatkin on kirjainten yhdistelmiä.

Oon liikuntarajoitteinen, ahdistukseen taipuvainen ja muutenkin vähän erikoinen nelikymppinen mies. Kammoksun kotoa poistumista. Aamulla/päivällä ja vkl on tylsää. Sen ajan täytän pelaamisella, youtubella, äänikirjoilla ja nukkumisella.

Joskus mut löytää discordistakin. En tykkää käyttää puhelinta koska lapiokädet ja mutisen.

Mikäli näinkin vetävän ilmoituksen jälkeen tekee mieli ottaa yhteyttä, niin juttukavereille yms. on aina käyttöä. Kyläänkin saa tulla jos uskaltaa. Oon ihan kiltti eli hameväkeä. Yleensä on helpompi puhua asioista naispuolisten kanssa, mutta beggars can't be choosers... Kaikki käy.

Oon OPP, parisuhde on jo, mutta parille muullekin suhteelle on aina tilaa.

tänään

Ei eksy taivaan lintukaan jos ystävän löytää

Nainen, 47 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Kaveriseuraa etsii 47-vuotias nainen. Löytyisikö aitoa ja rehellistä naisihmistä kaveriksi jonka kanssa voisi tavata ja keskustella ja tehdä asioita yhdessä. Puhtaasti kaveria etsin, olen hetero.
Taivun luontevasti niin syvällisiin keskusteluihin kuin hauskanpitoon, huumoria ja nuorekkuutta löytyy! Olen peruspositiivinen tolkun ihminen vaikka vaikeita aikoja onkin joutunut kokemaan jo muutamia vuosia ja raskasta ollut. Hyvä olisi saada myös vertaistukea jos yhteistä kokemustaustaa. Olen eronnut muutama vuosi sitten. Olen sairaslomalla ja aikaa riittää, yksin ei ole kiva olla. Olen sellainen sosiaalinen erakko. Hyvät käytöstavat ja sydämensivistys ovat hyveitä joita toivon sinullakin olevan. Minulla on kaksi jo isompaa tytärtä joista toinen jo aikuinen ja asuu omillaan, toinen 16 vuotias, asuu joka toinen viikko luonani.
Kuuntelen laajasti erilaista musiikkia ja olisi kiva saada seuraa livekeikoille ja tapahtumiin yms. sekä ihan kyläilyyn. Pidän ruoanlaitosta ja leipomisesta. Sellainen "4-tähden illallinen" tyyppinen juttu olisi kiva toteuttaa myös. Olen kiinnostunut kirpputoreista, astrologiasta, rajatiedosta, avaruudesta, henkisestä kasvusta,uskonnollinen en niinkään ole.
Arvostan kulttuuria mm.museot, teatterit, johon olisi kiva saada kaveri mukaan, tykkään myös paljon elokuvista. Luonto on tärkeä. Kirjoitan tekstejä ja runoja. Ulkoilua rauhakseen, tanssia ja voimistelua omaan tahtiin kotosalla, en tykkää käydä kuntosaleilla. Auton omistan jolla mukava ajella. Viiniä on kiva nauttia silloin tällöin ja en ole täysin savuton.
Sinä saat olla juuri se kuka olet kunhan olet avoin ja rehellinen ja sinulla on sydän ja järki kohdillaan ja löydämme saman aaltopituuuden.

tänään

”Minä haluan hieman huvia, seikkailuja, elokuvia..”

Nainen, 42 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Herra Ylppöä lainaillen, täällä huhuilee uusia, kiehtovia tuttavuuksia elämäänsä hieman päälle nelikymppinen nainen.
Miehiä ja naisia, tarkkoja ikäkriteereitä en aseta (itseltäni edelleen välillä papereita kysellään, joten ikä on todellakin vain numeroita), sillä tärkeämpää on, löytyykö jotain yhteistä paremmin tutustuttaessa ja elämään kyllä mahtuu monenlaisia erilaisia tuttavuuksia.
Olisi mukavaa löytää seuraa vaikkapa keikoille, näyttelyihin, kävelylle, kahvittelemaan, brunssille, leffaan, yksille tai ihan rentoon oleiluun ja jutusteluun..
Olen syvällinen (mutta myös pinnallisempaan ilotteluun kykeneväinen!), pohdiskeleva, fiksukin, sydämellinen, esteetikko ja visualisti, joka kiinnittää huomiota elämän pieniin kauniisiin asioihin ja hetkiin, vähän ehkä ristiriitainenkin persoona joka on naisellinen ja herkkä, mutta josta löytyy todella musta ja roisi huumorintaju, helposti lähestyttävä ihminen, rakastan ja arvostan elämän pieniä nautintoja ja kiinnostuksen kohteita löytyy myös varsin laajasti.

Lähdetäänkö Sara Hildeniin katsomaan Nick Caven veistoksia?? 😌

eilen

Kaveri kahville, kävelylle ja muihin aktiviteetteihin

Mies, 50 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Moro! Täällä kirjoittelee viisikymppinen mies Tampereelta. Mulla on etsinnässä kaveri tai kaveriporukka kaikenlaiseen rentoon vapaa-ajanviettoon. Itse tykkään käydä mm. erilaisissa kulttuuririennoissa kuten keikoilla, konserteissa, leffassa, teattereissa, taidenäyttelyissä ja stand upissa. Penkkiurheilu kiinnostaa myös, joten jos mielit lähteä seuraksi vaikkapa futis-, pesis- tai korismatsiin niin saat minusta sinne kaverin. Myös ihan perusjutut kuten kahvilla tai oluella käynti toimii mainiosti. Tykkään jutella asioista laidasta laitaan ja uskallan väittää, että mulla on melko laaja yleissivistys, joten juttu tuskin loppuu ihan heti kesken. Olis mukava saada sinusta/teistä seuraa myös vaikkapa pubivisailuun, keilaamaan, biljardisalille tai kävelylenkille raikkaaseen ulkoilmaan. Muita itseäni kiinnostavia asioita ovat mm. kuntoilu, kirjallisuus, yhteiskunnalliset asiat, politiikkakin, matkailu jne. Avoimena ja sosiaalisena persoonana minusta voit saada helposti hyvän kaverin, ehkä ystävänkin. Olen innostuvaa sorttia, joten mikäs sen hienompaa jos sulla on jokin harrastus, johon myös minä innostun mukaan. Kaverina olen lojaali, luotettava, huumorintajuinen ja avarakatseinen.
Rohkea rokan syö (ja uhkarohkea kouluruuan), joten kirjoittele itsestäsi. Katsotaan jos tästä lähtis kiva kaverisuhde käyntiin. Pääasiassa etsin miespuolista kaveria. Iällä ei ole niin väliä. Pääasia on, että löydetään yhteistä juteltavaa ja toivottavasti yhteistä tekemistäkin :) Jos sun omat kiinnostuksen kohteet ei ole täysin samat mun kanssa niin älä anna sen haitata. Hyvä kaveruus/ystävyys ei välttämättä tarkoita samankaltaisuutta kaikissa asioissa. Etsin tyyppejä, joiden kanssa vois tavata livenä.

Mulla on naisystävä ja haen tällä ilmoituksella vain kavereita itselleni.

eilen

Uusia ystäviä

Nainen, 47 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Moi. Lapseton 47-vuotias nainen etsii uusia ystäviä elämäänsä.

Olen helposti lähestyttävä ja huumorintajuinen. Olen nähnyt ja kokenut elämää, enkä säikähdä ihan vähästä. Harrastan lämpimän aikaan kävelyä ja käyn mielelläni keikoilla. Elämäni ikirakkaus on rock. Mitä vanhemmaksi tulen, sitä raskaammaksi musiikkimaku tuntuu menevän :D Olen erittäin eläinrakas, vaikkei omia eläimiä olekaan. En savua tai juo. Olen onnellisesti parisuhteessa. Viikonloput menevät kullan kainalossa. En ole työelämässä. Etsinkin seuraa lähinnä arkipäiville siihen aikaan, kun muut ovat töissä.

Etsin niitä sydänystäviä, joiden kanssa mennään syteen ja saveen.

En usko pitkiin kirjeenvaihtoihin, eli tapaisin sinut mielelläni aika piankin kahvikupposen ääressä, jos yhtään kuulostan potentiaaliselta ihmiseltäsi.

2 päivää sitten

Moikka! 😀

Nainen, 41 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Täällä kirjoittelee 41v. nainen Tampereelta.
Kaipaan elämääni ystävää jonka kanssa voisi jutella kaikesta taivaan ja maan välillä ja jakaa kaikki tunteet. Sellaista ystävää jonka luokse voisi vaan mennä kun on tylsää.

Luonteeltani olen aluksi kasvotusten ujo ja hiljainen mutta kun minuun tutustuu paremmin niin olen huumorintajuinen, luotettava, rehellinen, rento, iloinen ja huumorintajuinen.

Tykkään mm. musiikista, keikoilla käymisestä, luonnossa kävelystä, penkkiurheilusta, elokuvista, sarjoista ja rauhallisista koti-illoista.

Jos haluat vaihdella ajatuksia lisää niin kirjoittele ja tutustutaan lisää 😊

3 päivää sitten

Moikka! :)

Nainen, 28 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Oon 28 vuotias nainen Tampereelta ja etsin uusia ystäviä. Minulla on ystäviä, mutta jostain syystä nään heitä tyyliin kerran, kaks vuodessa. He opiskelevat ja ovat sinkkuja kun minä käyn töissä ja olen avoliitossa, joten meillä on eri elämäntilanteet ja tuntuu ettei olla enään niin läheisiä mitä joskus. Tykkään olla kotona sekä mieheni kanssa mutta viikottain kaipaan sitä ystävää kelle voi soittaa ja viestitellä niitä näitä ja vaikka puhua tunteja puhelimessa kaikesta. Kehen voisin luottaa 100% ja kenen kanssa jakaa ilot sekä surut
Aina ei se toinen puolisko ymmärrä naisten juttuja🤣 ja olisi kiva saada nainen ystäväksi. Oon valmis vaikka lähteen salille tai lenkille tai mihin vain uuden ystävän kanssa, kenen kanssa voisi sillon tällöin lähtee viihteelle nollaan 😊 oo muhun yhteydessä jos kaipaat kanssa sitä oikeeta, aitoo ja luotettavaa ystävää 😇

1.10.2022

Need friends :<

Nainen, 20 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Moikka!

Olen 20-vuotias nainen ja olen luonteeltani rento, hieman ujo, ystävällinen ja joidenkin mielestä hauska :D
Pidän paljon taiteesta ja olisi plussaa jos sinäkin pitäisit. Voisimme kahdestaan piirrellä tai soitella pianolla yms. Pelailen paljon vapaa-ajallani eli minusta saa myös pelikaverin. (Ow, l4d2 ja dbd eniten, mut voin ostaa uusia pelejä sitä mukaan, mitä sinulta löytyy :D)
Kuuntelen rockia ja metallia, ja kauhuelokuvat ovat lähellä sydäntäni. Olisi kiva jos pystyisit katsomaan kauhuelokuvia, niin voisin esitellä sinulle kauhuelokuva kokoelmaani >:D

1.10.2022

Moikka!

Nainen, 21 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Oon 21v nainen, alun perin etelä-pohjanmaalta. Pari vuotta sitten muutin tampereelle ja en tunne vieläkään täältä juuri ketään, elikkäs kavereita hakusessa, varsinkin täältä suunnalta, miksei myös muualtakin :) Tykkään leffoista, varsinkin kauhusta, sarjoista, eläimistä, kaikista kauneusjutuista, rauhallisista ja syvällisistä keskusteluista, mutta myös villeistä baari-illoista ja extempore päähänpistoista :D Luotettava ja pitkäaikainen ystävä ois tavoitteena löytää, vaikka sitten tätä kautta! Seurustelen tällä hetkellä, eli ystäviä ainoastaan hakusassa. Jos yhtään kolahti ja oot suunnilleen samaa ikäluokkaa, niin pistä viestiä :) Ois hauska saada seuraa vaikkapa seikkailuun jossain tai vaan viinin juontiin ja juoruiluun :D Ilmoitus ei vanhene!

1.10.2022

Mitä se yksinäisyys on?

Mies, 38 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Olen miettinyt viime vuosina tutustuessani uusiin ihmisiin ja katsoessani menneisiin ihmissuhteisiini, että suomalainen kansa on yleistäen välttelevän kiintymysuhdemallin omaavaa kansaa. En ymmärtänytkään aikanani, että kuinka harvinaisia olivatkaan ne sellaiset ystävyyssuhteet, joissa ennakkoluulottomasti omasta halusta ollaan yhteydessä toiseen ja ystävyydet toimivat ikään kuin luonnostaan. Nykypäivänä suuri osa ihmisistä näyttäisi välttelevän konflikteja ja jos ongelmia alkaa ilmetä, niitä ei tuoda esille ja vetäydytään. Kuitenkin näyttää siltä, että jo ennakkoon vetäydytään tai pidetään tietty etäisyys, jotta kaikelta epämukavalta vältyttäisiin.

Mitä vanhemmaksi tullaan, sitä tiukemmaksi ja turvanhaluisemmaksi vaikuttaisi mielenlaatikko muuttuvan. Tilaa läheisemmille ihmissuhteille ei näytä oikein kenelläkään olevan tai sitten eletään aika epämiellyttävissäkin riippuvuussuhteissa, jotka heijastavat voimakkaasti mennyttä vanhempisuhdetta. Monikaan ei myöskään ole osannut irtaantua vielä vanhemmistaan ja elää sitten heidän varjossaan. Minusta suomalainen kansa on siis vielä aika kehittymätöntä ja emotionaalisesti epäkypsää. Tämän saman näkökulman omaan pääsääntöisesti kyllä muihinkin maailman kolkkiin. Näenkin, että elämme emotionaalista mustaa aikaa. Tämä musta aika ei kuitenkaan mielestäni väisty sillä, että jatkaisin suomalaista traumaperinnettä, eli vetäytymistä, vaan koitan huudella järvelle, jos sieltä vastaisi jokin muukin kuin kaiku.

Vaikka menisi kansan eteen pitämään luennon ja vuodatuksen omasta yksinäisyydestä, on vain murto-osa, joka haluaisi vastata tällaiseen tarpeeseen. Väistämättä tästä mietin, että yksinäisyys ei suinkaan ole vain harvojen ja valittujen kirous, vaan kyseessä on lähes kaikkia koskeva asia, sillä jos yksinäisyyttä ei tunnisteta ja siihen ei osata vastata, on sen oltava mielestäni tuolloin omalta tietoisuudelta piilossa.

Olen ajatellut yksinäisyydestä, että se johtuisi siitä, ettei todellista nähdyksi, kuulluksi ja tunnetuksi …

30.9.2022

Moikka!

Nainen, 30 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Olen 30-vuotias Tampereella asuva nainen, joka kaipailisi uusia tosiystäviä. Pähkinänkuoressa olen yliopistosta valmistunut ja töiden tekemisen lisäksi pelaan tarinavetoisia pelejä, luen erilaisista aiheista ja kulutan leffoja, soundtrack-musiikkia sekä dokkareita. Maailma on täynnä kaikenlaista mun sydäntä lähellä olevaa kuten eläimet ja luonto, kaikenlainen taiteilu, Ghibli-elokuvat, cosplay, science fiction ja vaikka mitä muuta! Moni juttu kiinnostaa ja siksi varmasti sunkin harrastuksista löytyy jotain, josta kuuntelen tarinoita mielelläni. :)

Olen tällainen mukava ja sopuisa, itselleni naurava tapaus. Pyrin kaikessa tekemisessä olemaan kanssaihmisille mukava ja reilu. Mun seurassa saa siis olla oma itsensä, enkä ole riitelijä, loukkaantuja tai päällepuhuja. Haluan ymmärtää just sun kokemusmaailmaa ja sitä, mikä tekee jostain asiasta sulle niin tärkeän.

Toivon sellaista tietynlaista vastavuoroista, kepeää ja iloista ystävyyttä, vaikka tykkäänkin mustasta huumorista ja olkapäänä olemisesta. Olisi kiva viettää jonkun kanssa aikaa pyjamat päällä pelaten tai paasaten, tai vastaanottaa meemejä ja älyttömiä ääniviestejä silloin, kun ei nähdä.

Jos susta tuntuu, että musta voisi olla ystäväainesta juuri sun elämään, niin laita rohkeasti viestiä! Tuu kertomaan jostain kutkuttavasta videopelistä, käsittämättömästä faktasta minkä tiedät tai vaikkapa oudoimmasta asiasta mitä sulle on tapahtunut. Introverttina vaadin jonkun verran juttelua ja tutustumista ennen kuin näkeminen tulee ajankohtaiseksi, mutta jos natsaa, musta saa nopeasti oikein mainion kaverin!

30.9.2022

Hei

Nainen, 62 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Olen 60+ leski vailla ystävää.
Olen ollut leskenä kohta 10 vuotta ja olisi kiva löytää elämääni ihminen, kenen kanssa jakaa iloja ja suruja, ihan vaan ystävänä.

Varsinaista parisuhdetta en etsi, mutta joskus olisi kiva käydä vaikka kahvilla, ongella, kävelyllä tai ihan vaan rupatella maailman menosta.

30.9.2022

Kavereita etsimässä

Mies, 34 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Moro,

Täältä löytyy tamperelainen 34v mies. Arkea jakaa vaimo ja 1,5v poika, mutta kaverit on jäänyt matkan varrella kuka minnekin ja nyt olisi uusille kavereille/ystäville aikaa.

Listaan tähän alle joitakin mulle tärkeitä asioita:

- Penkkiurheilu: Melkein laji kuin laji käy, mutta etenkin kotimainen kiakko
- Liikunta: Höntsäsählyä ja sulista, myös futiksen potkiminen, metsässä
samoilu ja kävelylenkit. Frisbeegolf kiinnostelee, vaikka vielä
kokeilematta
- Maailmanmenon seuraaminen: Melko hyvin olen kartalla kaikesta, mitä
maailmalla tapahtuu ja tiedän suunnillee kaikesta vähän, että juttua saa
mistä vaan :) ( Uutiset, politiikka, talous, musiikki)
- Säästäminen ja sijoittaminen
- Lautapelit: Shakkia pelannut aiemmin jonkin verran kilpailumielessäkin.
- Kahvittelu/ajatustenvaihtaminen
- Espanjankieli: Ihan itsenäisesti alkanut sitä joku aika sitten opiskelemaan, joskin melko alkutekijöissä vielä
- Leikkipuistoilu: Viimesimpänä mutta ei vähäisimpänä. Muksun kanssa
tulee paljon puuhasteltua kaikenlaista :)

Siinä nyt jotain alkuun. Jos tuntuu, että jotkut kohdat täsmää omiisi, niin laita viestiä ja katsotaan, lähteekö juttelu siitä paremmin luistamaan. Jollain aikavälillä olisi kiva, kun se kirjoittelu johtaisi ihan livenäkemisiin.

30.9.2022

Uusia ystäviä haussa

Mies, 37 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Moi!

Viime vuoden lopulla Tampereelle muuttanut sinkku, perheetön, 37v mies etsii uusia ystäviä, ettei vallan yksin tarvitsisi tätä hienoa kaupunkia tutkia ja ihmetellä.

Käyn töissä IT-alalla isossa pörssiyhtiössä johtavana asiantuntijana, käytännössä ohjelmointihommia siis yliopisto (kauppatieteellinen) ja amk -taustalla (tekninen). Vapaa-ajalla harrastelen liikuntaa, (mm. kuntosalia, joogaa, salibandya, hiihtoa, maastopyöräilyä), ulkoilen, kokkailen ja tykkään käydä ravintoloissa, matkailla Suomessa (varsinkin Lappi kiinnostaa) ja ulkomailla, pelaan lautapeleja, maistelen uusia olutmakuja, saunon, luen erilaisia kirjoja, kuuntelen musaa. Kesällä tykkään käydä mökillä ja festareilla, kuten Himoksella ja Provinsississa. Muita kiinnostuksia mm. psykologia, terveys, sijoittaminen, tiede, johtajuus, liike-elämä, autot. Tällä hetkellä opettelen uusina taitoina uintitekniikkaa uintikurssilla.

Luonteeltani olen sosiaalinen introvertti, määrätietoinen analyyttinen pohdiskelija mustalla huumorintajulla ja empatiakyvyllä varustettuna. Tausta pieneltä paikkakunnalta, melkein maalaistaustaa siis.

Löytyisikö samanhenkistä seuraa, joiden kanssa voisi harrastaa noita mainittuja ja jutella yhteisistä kiinnostuksista? Laitahan viestiä, niin otetaan Tampere haltuun! Hienointa olisi löytää seuraa aktiviteetteihin, matkoille ja vaikka keikoille, jotta ei tarvitsisi niille yksin sentään lähteä :D .

Olen tähän mennessä kerännyt jo yli 5 hengen naisista ja miehistä koostuvan 30-38v kaveriporukan, joita vuoden aikana tavannut livenä joitan kertoja mm. sulkapallon, maastopyöräilyn, ravintoloiden, lautapelien (esim. Bar cafe Lategame) merkeissä. Lisää kavereita porukkaan haussa, iällä ei ole hirveästi väliä, henkinen yhteensopivuus ratkaisee.

Valitettavasti täältä on muutamia kokemuksia, että ihmisten yhteydenpito lakkaa, ghostataan ensimmäisten kontaktien jälkeen, keksitään selityksiä tms. Toiveena olisi siis sitoutuminen: eli jos olet vastaamassa tähän ilmoitukseen, harkitse …

29.9.2022

Kavereita/peliseuraa? :)

Nainen, 21 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Hei! Meikä on 21v chill muija Tampereelta. Etsin lähinnä irl kavereita, mutta uudet nettikaveritkaan/peliseura ei olis pahitteeks! Taiteilen ja pelailen satunnaisesti fiiliksestä riippuen. Multa löytyy myös atm seitsemän tuhatjalkaista(spirobolus caudulanus + telodeinopus aoutii).

Pelejä löytyy laidasta laitaan, steamin saa kysymällä. Eniten tulee pelattua mhw, ow, lol(suostun pelaa vaa aramia siitä tho :-D) drg, mut tosiaan löytyy paljon muitakin. Hyvät meemit ja biisi suositukset kelpaa kans. Kuuntelen enimmäkseen metallia, mut joka genrestä löytyy jotakin mieluista. Lempi artistei/bändei on esim Hatari, Hocico, Korn, 3TEETH, Infected Mushroom, Judas Priest, Rabbit Junk. Löytys kyl rutkasti enemmänkin, mutta noi antaa hiema suuntaa mikä enite hittaa pfft.

Kahvilat ja kirpparit on ainakin sellasii paikkoi jonne mut saa pienellä kynnyksellä yoinkattuu mukaan. :) Sukupuolellas tms ei oo niinkää väliä, tuun tosin parhaiten toimeen about oman ikäiste kaa(kavereita löytyy atm väliltä 17-23v ja oon kokenu sen ikähaarukan suht toimivaks). Oon myös varattu, joten etsin ihan vain kavereita. ^^

Kerro jotai itestäs ja heitä vaik dc tunnukses!

29.9.2022

Uusia kavereita haussa Tampereelta

Mies, 38 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Hei!

Olen 38-vuotias mies Tampereelta. Asun tällä hetkellä Tammelassa naisystäväni kanssa kahdestaan, joten parisuhdetta en tarvitse, mutta uusille kavereille olisi aina käyttöä. Minulla ei ole omia lapsia. Olen itse ikuinen lapsi, joten ikää ei kannata pelätä, suhtaudun avoimesti kaikkiin täysi-ikäisiin ihmisiin. En ole itsekään juuri kypsynyt parikymppisestä.

Olen mielenterveyskuntoutuja, tein aiemmin koodarin hommia monikansallisessa konsulttifirmassa mutta nyt useampia vuosia sairaseläkkeellä työuupumuksen takia.

Minulla on ADD-diagnoosi ja olen oikeastaan kiinnostunut melkein kaikesta, mutta en ole kovin hyvä missään. Käyn teatterissa, leffoissa, taidenäyttelyissä ym. Kulttuuriharrastukset on lähellä sydäntä. Katson kotona istuessa paljon sarjoja ja luen kirjoja. Vietän rauhallista arkea ja yritän välttää ylimääräistä stressiä.

Etsin kaikenikäisiä kavereita, naisia tai miehiä, joko nettitutuiksi tai ihan IRL-kavereiksi, jos satutaan molemmat asumaan Tampereella. Olen hyvä keskustelija ja kuuntelija, enkä pelkää mitään keskustelunaiheita. Olen nähnyt ja kokenut aika paljon kaikenlaista, eikä juuri mikään auringon alla ole minulle täysin vierasta.

Ota yhteyttä jos kiinnostaa!

29.9.2022

Moikkaa!

Nainen, 22 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Oon 22-vuotias nainen Tampereelta, ja kaipailisin elämääni samanhenkisiä ystäviä 😊. Luonteeltani oon rauhallinen, avoin, puhelias ja tunnollinen. Tykkään kiertää museoita ja näyttelyitä, kirppistellä, ulkoilla ja joskus myös käydä yöelämässä 😄. Parasta on kuitenkin se, että pääsee räpättämään jonkun samanhenkisen ihmisen kanssa!

Etsin lähinnä naispuolisia kavereita, ja miesystävä jo löytyy. Laitahan viestiä tulemaan, jos haluat tutustua paremmin ☺️.

29.9.2022

Opiskelija hoi!

Nainen, 20 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Moiksu

Sanotaan että opiskelijaelämä on ihmisen parasta aikaa, mutta en vielä oo ihan allekirjoittanut sitä. Oon opiskellu vuoden verran Tampereen ammattikorkeakoulussa enkä oo oikeen päässy vielä ineen mihinkään. Mieli tekisi kiertää opiskelijabileitä, mutta seura puuttuu

Voisin kertoa vähä itestäni. Oon 20v vuosi sitten Tampereelle muuttanut. Oon mielestäni helposti lähestyttävä ja ihan hyvä tyyppi. Oon sosiaalinen ja vähä hömelö. Blondi muutenki ku hiustenväriltään. Aina menossa mielummin kun kotona sohvan nurkassa. Jos kaipaat yhtä puuhapetepöksyä mukaan elämääsi nii laitahan viestiä.

Sivu
Takaisin ylös