Ilmoitukset alueelta Tampere (303 kpl)

 - 
 
tänään

Kavereita

Nainen, 19 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Moikka!

Olen Keski-Suomesta kotoisin oleva nuori nainen. Muutan alkukesästä Tampereelle, joten tältä suunnalta olisi mukavaa löytää kavereita.
Olis mukava saada kaveri vaikka kahville käymään tai ulkoilemaan. Oon avoin kaikelle tekemiselle ja tykkään myös vaikka vaan olla ja jutella tai tehdä palapeliä :)

Laita vaan rohkeesti viestiä tulemaan jos yhtään kiinnosti!

tänään

Ei elämää enempää😎

Mies, 39 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Moro vaan.

Ripauksen yli vuoden Tampereella on nyt tullut asuttua. Naisen perässä tänne muuttanut ja edelleen onnellisesti kihloissa ja alkaa muutamaa pvää vaille vuosi olla ensimmäiseen vuosipäivään aikaa. Eli en TODELLA etsi mitään muuta seuraa kuin ystäviä.. En ole täällä ehtinyt tutustumaan oikeen kenenkään. Aika mennyt firmaa pystyyn laitettaessa ja se tehty, niin ainoa mitä täs on ehtinyt on käydä reenaan salilla ja se on ISO osa mua. Eli vaikka sinne salille kamua tai kahville tai vaan hengaileen😎 Baareissa on ehtiny elämässä aikanaan käydä, joten sinne mua ei saa tätä nykyä ku ehkä 3krtaa vuodessa. Eli se ei oo mun toinen olohuone 😁 Ikä tai ulkonäkö vaatimuksia ei oo, ku tuskin niitä ystäviä / kavereita sen perusteella valitaan. Ite tatuoitu, kalju, lihaksikas ja iha komea, mut sen ei oo mitn väliä varmaan sullekkaan mikä mä oon ulkoisesti🥳

Ystäviä ja kavereita on varmaan joka Suomen isossa kaupungissa minulla. Mut ainoo mistä en yksinkertaisesti ole niitä ehtinyt katteleen on Tampere. No salituttuja on jokunen tullut, mut ne sit siel salilla. Ku ite oon siellä enempi se joka tekee kuin se joka keskustelee ja tekee tuottavuutta ihmisten kans. Mut luonteeltani erittäin sosiaalinen ja iha rento tyyppi.

tänään

Moikka ystävää kaveria

Mies, 54 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Moi naisystävää kaveria ystävää Kaikenlaiseen tekemiseen käyn salilla uin ulkoilen mökkeily lätkämatsit erilaiset tapahtumat elokuvat matkailu moottoripyöräily kesällä sosiaalinen kahvittelu jutustelu en polta alkoo harvoin töissä käyvä voi olla mistäpäin vaan sinkku olen vain laita viestiä jos kiinnostus heräsi

eilen

Kavereita Tampereen seuduilta

Nainen, 18 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Moi.
Etsin kavereita Tampereen seudulta. Muutin tänne viimevuonna enkä tunne täältä oikein ketään. Toivoisin lähinnä naispuolisia kavereita ja että olisit vähintään sen 18v.

Mielenkiinnon kohteita on lähinnä politiikka ja muutenkin maailmanmenon ihmettely. Pitäisin siitä, että et olisi mikään tosikko ja omaisit jonkinnäköisen yleissivistyksen.

Tuu laittaa viestii nii jubaillaan lisää ja käydään sitten vaikka yksillä. (Tai kymmenillä.)

2 päivää sitten

Kavereita?

Nainen, 19 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Hei! Täällä 19v tyttö.
Asustelen Tampereella, oon tuore tamperelainen. Kaipaisin elämää kavereita joiden kanssa voin viestitellä ja viettää vapaa-aikaa. Mutta toivon myös että olet ymmärtäminen ja annat myös omaa tilaa jos olemme kavereita. Sukupuolella ei ole niinkään väliä mutta ei mitään pervoja tai vanhoja miehiä! Jos olet ihminen joka ei hyväksy tämmösenä mikä oon esim ulkomaalaisuutta yms niin älä tuu tutustuu. Haluan rehellisiä &aitoja ihmisiä 😊 tulkaa ottaa yhteyttä niin katsotaan tutustutaanko:)

2 päivää sitten

Moikka naiset

Nainen, 51 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Etsin ystäviä, ehkäpä enemmänkin jos hyvin käy. Olen l nainen. Asustan pirkanmaalla, olen 51 vuotias. Ystävät, eläimet, musiikki, kirjallisuus, luonto, läheisyys ym ovat tärkeitä. Rehellisyys ja avoimuus on tärkeää myös, luottamus. Tykkään kirjoitella, keskustella. Käydä kävelyllä, konserteissa, elokuvissa. Baareissa en viihdy. Laita rohkeasti viestiä tulemaan, olisi mukavaa saada lisää ystäviä ja ehkä se rakaskin löytää.

20.2.2020

Kavereita

Nainen, 22 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Olen päätynyt tilanteeseen jossa kaikki läheiset kaverini asuvat muualla Suomessa. Koen vaikeaksi luoda uusia ihmissuhteita koska tiedostan olevani aika kontroversiaali ihminen, joten on helpompi olla hiljaa kuin kertoa mielipiteeni ääneen. Kaikesta huolimatta olen ekstrovertti ja kaipaan aktiivista sosiaalista elämää. Aloitin juuri opiskelut yliopistossa mutta absolutistina kanssa opiskelijoihin tutustuminen tuntuu hankalalta.
Harrastan leffojen katselua, populaarikulttuurin seuraamista, patikointia, salitreenailua, lukemista, kirjoittamista jne. Etenkin leffassa käyntiin ja patikointiretkiin olisi kiva saada seuraa. Panostan enemmän laatuun kuin määrään, pidän ihmisistä jotka eivät loukkaannu helposti tai ole herkkiä suoralle puheelle.
Etsinnässä pääasiassa naispuolisia. Löydän tarpeeksi mieskavereita tinderistä jo. :D

19.2.2020

Sori, mutta mun on kerrottava sulle totuus.

Nainen, 21 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Sori, mutta mun on kerrottava sulle totuus: ihmiset eivät halua olla ystäviäni. Ehkä olen ikävä tyyppi, raskas ja leuhka. Muut myös ajattelevat usein, että minulla on jo kaikki, enkä kaipaa uusia ystäviä. Tosiasiassa minulla ei juuri ole ystäviä. Olen hyvänpäiväntuttu, jolle sanotaan bileissä ”tosi kiva nähdä, pitää kyllä tavata joku päivä” emmekä me koskaan tapaa.
En voi täysin liioitella, minulla on upea kumppani ja muutama todella rakas ystävä, mutta nämä ystävät asuvat kaukana ja elämämme eivät ole nk. synkassa tällä hetkellä, joten yhteydenpito on melko hidasta. Olisi kuitenkin kivaa, jos minulla olisi kaveri-ihminen, jonka kanssa keskustella ja tehdä asioita.
Yleisesti musta on aina tuntunut jollain tavalla ulkopuoliselta - siltä, että on haastavaa onnistua aidosti kohtaamaan tai bondaamaan toisten ihmisten kanssa vaikka tulisikin ihan juttuun kuten ihmisten kanssa useimmiten tullaan. Varmasti myös toistuvat tähdenlentomaiset ystävyyssuhteet, jotka tulevat ja menevät, tekevät vielä vaikeammaksi tilanteet, joissa minun tulisi avata itseäni muille. Pahinta ulkopuolisuuden kokemuksessa on se, että ulospäin näytän hallitsevan tämän sosiaalisen pelin täydellisesti, eikä kukaan toinen ulkopuolinen osaa tulla luokseni.
Mulle riittäisi, että olisi edes joku, jota kysyä joskus kahville. Pidän keskusteluista. Tai sitten voidaan olla hiljaa. En koe tarpeelliseksi luetella elämääni kuvastavia hienoja asioita, koska ne eivät tarkoita paljon mitään. Tärkeämpää on, että tiedät, että kaikista niistä asioista huolimatta mä olen todella yksinäinen.

Moikka.

19.2.2020

Moi

Mies, 24 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Moi olen 24 mies Pirkanmaalta kotoisin asunu Lempäälässä käyn töissä maatilalla löytyy jonku verran harrastuksien parissa mutta uusia ystäviä on vaikee löytää

Ite oon tosi sosiaalinen ihminen ja tykkään rupatella ja kuunnella, oli asia mikä tahansa. Oon varsinki tosi hyvä kuuntelija ja rakastan neuvoa mun ystäviä kiperien juttujen kanssa. Haluisin ystävän jonka kanssa vois käydä kahvilla, leffassa, lenkillä, salilla, baarissa , festareilla yms. Mikä vaan tekeminen käy, oon tosi avoin kaikelle itse harrastan salibandy ja musiikista ( muta sori mulla on luki häiriö toivoisin että ei häiritse sinua ) ☺️☺️

18.2.2020

Ystävä haussa

Nainen, 29 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Hei,

olen melkein kolmikymppinen nainen Tampereelta. Valmistumisen jälkeen kaverit ovat vähentyneet ja olen huomannut kaipaavani ihmistä, kenen kanssa jakaa päivän ilot ja surut.

Olen luonteeltani ulospäinsuuntautunut, mutta minusta löytyy myös ujo puoli. Pidän lukemisesta, ulkoilusta koirien kanssa ja kissan rapsuttamisesta. Pidän kuitenkin myös baarissa käymisestä, tanssimisesta ja karaoken laulamisesta.

Hakusessa olisikin ihminen, kenen kanssa tehdä erilaisia asioita: käydä kaupungilla, kahvilla tai syömässä, leffoissa, pubissa tai esimerkiksi tanssimassa yökerhossa. Ikähaarukka voisi olla noin 25-35, mutta olen avoin myös tämän haarukan ulkopuolelle, mikäli kemiat kohtaavat.

Tässä muutama sananen itsestäni, millainen sinä olet? Otathan yhteyttä, jos kiinnostus heräsi. Tämä ilmoitus ei vanhene, joten rohkeasti vain yhteyttä :)

17.2.2020

Vähän hullu nainen etsii kavereita

Nainen, 19 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Hei!

Olen 19v nainen Tampereelta. Vähän ujo, mutta kun tuntee paremmin niin puhelias ja avoin. Eläimet ovat tärkeitä minulle, ja itselläni niitä talo täynnä.

Mielenterveysongelmia löytyy paljon, mutta jos sen läpi näkee niin olen ystävällinen ja mukava.

Ainut toiveeni on, että olisit mukava ja ymmärtäväinen. Sukupuolella ei ole väliä.

17.2.2020

Kavereita kalastamassa

Mies, 27 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Hei!

Asiahan on sillä tavalla, että ihmissuhteet on hieno juttu elämässä. Monesti ongelmana on kuitenkin se, että ne vanhat tahtovat hiipua ja uusia ei välttämättä niin vain onnistu löytämään tilalle. Tai näin ainakin itselleni on päässyt käymään, mutta toivottavasti tilanteeseen löytyy piristystä tämän palstan kautta.

Muutin hiljattain takaisin Tampereelle tyttöystäväni ja kissamme kanssa. Ikämittarini näyttää tällä erää lukemaa 27, ja pääosan arkipäivistä kulutan toimistohommissa. Vapaa-ajalla pidän lenkkeilystä, salilla/kahvakuulilla treenaamisesta, pelailusta, penkkiurheilusta ja ihan vain sohvalla köllöttelystä. Nautin myös lukemisesta, jos kohta se onkin viime aikoina jäänyt turhan vähiin.

Luonteeltani olen rauhallinen ja pohtivainen tyyppi. Small talk ei yleensä kuulu vahvuuksiini heti kädenpuristuksesta alkaen, mutta olen kuulemma siitäkin huolimatta rentoa ja mukavaa seuraa. Pidän Fingerpori-huumorista, raskaasta musiikista, draamaelokuvista ja tarinavetoisista PC-peleistä. Tykkään pitää itseni suunnilleen ajan tasalla maailmanmenosta, mutta en ole erityisen innostunut politiikasta.

Haluaisin löytää uusia tuttavuuksia niin arkeen kuin juhlaan. Keikoille, oluelle, lenkille, pelailemaan tai vaikkapa vain kahvikupposen äärelle juttelemaan. Viestittelykaveritkin kyllä kelpaavat, mutta välillä olisi tietysti mukava nähdä ja vaikka tehdäkin jotain yhdessä.

Haluaisin pitää tapaamiskynnyksen suht matalalla, enkä oikein osaa tai halua asettaa määritelmiä millainen sinun tulisi olla. Kyllä sen sitten huomaa ajan kanssa miten tullaan juttuun. Sukupuolellasi (tai suuntautumisellasi) ei ole väliä, iän puolesta toimiva haarukka saattaisi olla ehkä 22-32 v.

16.2.2020

Syvällisiä keskusteluja

Mies, 35 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Pyytäisin sinua lukemaan sydämen kanssa ja kuuntelemaan itseäsi sen suhteen haluaisitko sinä mahdollisesti ystävyyttä tämänkaltaisen matkaajan kanssa. Ystävyys kuitenkin selviää vasta ajan myötä ja tahdon edetä asioiden suhteen maltillisesti tiedostaen. Uskon, että se mitä teen ja olen, kertoo myös paljon siitä mitä ystävyydeltä toivon:

Intohimoni ovat kahdenkeskiset syvälliset keskustelut, jotka voivat ulottua psykologiasta hengellisyyteen. Vuorovaikutustaidot kiinnostavat. En kuitenkaan rajaa keskusteluitani vain näihin aiheisiin, vaan löydän mielenkiintoa monista asioista, vaikka pääpaino onkin edellä mainituissa. Olen myös alkanut tutustua erilaisiin ryhmiin, joiden kautta kohtaan vuorovaikutusta myös ryhmän tasolla ja koitan kehittyä myös silläkin saralla. Erityisesti psykologisia aiheita käsittelevät ryhmät ovat saaneet minut innostumaan. Tarvitsen myös omaa aikaa käsitelläkseni elämäni tapahtumia. Jumala on tärkein asia elämässäni.

Kaipaan aitoja ystävyyksiä, jotka kunnioittavat erilaisuutta, hyväksyvät minut minuna ja myös osaavat haastaa ja sanoa ei silloin kun sen paikka on. Tutustuminen ja tutustumiseen tarvittava aika on tärkeää. Omien rajojen asettaminen ja tunteet ovat myös tärkeitä. Tahdon erityisesti välittää myös siitä miltä sinusta tuntuu ja miten koet, joten siksi minulle on tärkeää tutustua hyvin. En tietenkään voi kuitenkaan luvata ystävyyttä.

Itse olen herkkä ja olen opetellut rajojen asettamista ja ein sanomista, mutta olen myös alkanut ymmärtämään kuinka tärkeä on omata samoja arvoja ymmärtäviä ihmisiä lähipiirissään niin aallokot eivät ole niin suuria. Olen oppinut myös jämäkkyyttä.

Olen avoin ja pystyn juttelemaan monenmoista, mutta toivon keskusteluja kunnioittavasti ja myös toisetkin huomioonottavasti. Kunnioitusta en näe lopulta varsinaisesti minään tiettynä toimena, vaan ennemminkin asenteena, joka loistaa lävitse vuorovaikutuksesta. Luottamus on minulle erityisen tärkeää.

Tykkään tutkia hengellisiä asioita. En usko, että …

15.2.2020

Terve!

Mies, 23 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Ajattelin laittaa pitkästä aikaa uuden ilmoituksen tänne.

Täälläpä siis pian 24 vuotta täyttävä mies, joka asustelee Tampereella.

En omista kovin useita ystäviä täältä päin, ja olisi todella mukavaa, jos saisi seuraa arkisiin ja vähemmän arkisiin tekemisiin ehkäpä juuri sinusta.

Olen itse rauhallisuuteen pyrkivä ihminen, niin mielellisesti kuin kehollisesti, vaikka useasti en välttämättä siltä vaikuta yhtään, mutta harjoitan paljon meditaatiota, ja rauhan saavuttaminen tietoisesti hyvin väliajoin on yksi tärkeistä suunnista elämässäni.

Viihdyn luonnossa, vaikka sitä teen todella harvoin, mutta olisi vähintäänkin mahtava löytää ihminen, kenen kanssa voisi sielläkin vierailla useammin. Tarkoituksenani olisi myös aloittaa käymään avannossa tässä piakkoin, joten sinnekin on seura tervetullutta!

Kiinnostuksen kohteisiin kuuluu taide aika monipuolisesti, mutta viimeaikoina ehkä eniten tapetilla on ollut runous. Taidenäyttelyihinkin minusta siis saa toverin!

Ihminen, ihmismieli ja elämä kokonaisuudessaan asioita myös, jotka puhuttelevat, joista pystyn keskustelemaan hyvinkin paljon, kun taajuudet kohtaavat. Ja tietysti itsensä kehittäminen.

Tärkeintä ehkä ystävystymisessä mielestäni on halu tutustua ihmiseen, aito kiinnostus, ja vastavuoroisuuden ymmärtäminen. Näihin itsekin pyrin.

Myös vaikka en ole tähän mennessä viihtynyt kauheasti villimmissä riennoissa, niin olisi mukava sitäkin opetella tekemään, kenties joskus käymään jossakin keikalla / pubissa istuskelemassa, tai jotain vastaavaa.
Sellaiseenkin siis voi pyytää, ja katsoa jos uskaltautuisin.

Sitten mitä minä odotan sinulta?

Minua ei kiinnosta tosiaan missä suunnassa olet esimerkiksi poliittisesti, kunhan kukaan ei pakota ketään ajattelemaan haluamallaan tavalla, ja hyväksytään erilaisetkin näkemykset, niin asialla ei ole mitään merkitystä.

Sukupuolella taikka iällä ei ole hirveästi väliä, mutta olen huomannut ehkä parhaiten tulevani toimeen noin 20 - 40 ikäisten ihmisten kanssa, ja …

14.2.2020

Morjens!

Mies, 20 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Oon 20-vuotias poika ja oon muuttanut äskettäin Tampereelle, joten ei kavereita tai tuttuja tällä hetkellä täältä löydy. Olis jees löytää semmosia tyyppejä keitä nähdä ihan oikeessa elämässä, eikä vaan internetissä. Tykkään keskustella oikeestaan mistä vaan, tärkeintä että juttu luistaa :D. Minusta saa seuraa baariin, kahville, ulkoilemaan, ihan mitä nyt mieleen tuleekaan! Joten eikun vaan viestiä naputtelemaan niin voidaan vaihtaa jotain someja vaikka ja katotaan miten homma siitä sitten etenee!:))

14.2.2020

🌻

Nainen, 29 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Etsin uusia tuttavia Tampereelta. Ensin vain viestittelyä, mutta myöhemmin voisi satunnaisesti tavata. En kuitenkaan jaksaisi nähdä koko ajan. Lähinnä haen rentoa juttuseuraa, joka olisi iältään 27 - 35. Oon melko tarkka tämän ikähaarukan suhteen joten toivottavasti kunnioitat sitä. Sun sukupuolella ei ole väliä.
Mulla on mielenterveys ongelmia joten antisosiaalisia vaiheita tulee olemaan aina enemmän tai vähemmän.
Sanon nyt jo tähän alkuun että olen kihloissa joten deittiä hakevat, suksikaa muualle.

Olen vahvatahtoinen ja eteenpäin pyrkivä, harvemmin jään maahan makaamaan. Oon avoin uusille asioille ja toivoisin että myös sinä kykenisit poistumaan mukavuusalueeltasi. Lämpenen ihmisille hitaasti ja toivon ettet ole ripustauvuvaa sorttia.
Nuorena jouduin esittämään paljon, joten mulla ei oo enää kiinnostusta sensuroida itseäni. En ole kusipää, mutta sanon kyllä mitä mieltä olen joten ethän ole herkkä. Sun mielipaha tai ylpeys ei ole mun vastuulla.
En ole myöskään koskaan arkaillut kyseenalaistaa asioita. Jos joku asia on mun mielestä ihan älytön, sanon sen kyllä. Musta huumori on myös hauskaa, kaikkea ei tarvitse ottaa tosissaan.
Mun kiinnostuksista sen verran, että kpop (lähinnä girl groupit), aasialainen kulttuuri, elokuvat, dokkarit, kirjat, lauta -ja videopelit on jees. Alkoholia käytän erittäin vähän ja mua ei kiinnosta roikkua baareissa.
Pidän myös eläimistä, mutta harvoja siedän koska olen allerginen kaikelle. Kotoa löytyy kuitenkin kani ja hamsteri.
Sitten taas asiat joista en pidä; ihmiset jotka elää vain omassa kuplassaan, valittajista, päähän silittelijöistä ja lässyttäjistä, liian poliittisista ihmisistä enkä lapsista.
Ne joita kiinnostaa, pistäkää viestiä!

14.2.2020

Uusia ystäviä

Nainen, 44 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Moi. Reissussa rähjääntynyt ja työelämässä uupunut 44-vuotias sinkkunainen etsii tätä kautta uusia ystäviä Tampereelta elämäänsä.

Olen helposti lähestyttävä ja huumorintajuinen. Olen nähnyt ja kokenut elämää, enkä säikähdä ihan vähästä. Juuri nyt arvostan eniten yhdessä kahvittelua ja ajatusten vaihtoa. Mitä muuta yhdessä voisi tehdä; kerro sinä? Olen avoin kaikelle.

Kuuntelen oikeasti, mitä minulle puhut. Samaa toivon sinulta. En kuitenkaan etsi terapeuttia, enkä sellaiseksi myöskään ala. Haen aitoa vuorovaikutusta kahden aikuisen välillä. Johon kuuluvat niin ilot kuin surutkin. Ikähaarukka voisi olla tuosta päälle kolmekymppisestä ylöspäin. Ensisijaisesti etsin ystäviä naisista. Miksei miehistäkin.

En usko pitkiin kirjeenvaihtoihin, eli tapaisin sinut mielelläni aika piankin sen kahvikupposen ääressä, jos yhtään kuulostan potentiaaliselta ihmiseltäsi.

14.2.2020

ystäviä hakusessa

Mies, 20 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Hei
Olen sinkku. Tampereelta ja etsin uusia pitkäaikaisia kaverisuhteita.
Minulle ei ole kaveri tai ystävä haluan joku ystävä!
Olen opiskelija Ammattikoulun lähihoitajaksi ja 2 vuotta jäljillä.
Haluan löytö ystävä ja tyttöystävä. Ja etsitaan 18-23 tyttö.
Olen yksin ja haluan olla joku ihmisen kanssa.
Olen vähän hiljainen ja ujo.
Olen sosiaalinen, ystävällinen ja kiltti.

13.2.2020

Uusia pitkäaikaisia ystäviä Tampereelta

Mies, 24 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Hei!

Olen ihan äskettäin Tampereelle muuttanut 24-vuotias mieshenkilö. Nykyinen kaupunki on vielä uusi ja täältäpäin en juuri ketään tunne joten olisi kiva löytää uusia ystäviä joiden kanssa viettää aikaa, harrastaa ja jutella kaikenlaista. Sukupuolella ei ole väliä. Suuntaa-antava ikähaitarina voisi olla 20-28v, mutta ei ole kumminkaan mikään ehdoton kriteeri.

Luonteeltani olen hiukan ujo, hiljainen ja mietteliään oloinen tyyppi (riippuu aika paljon kumminkin minkälaisessa seurassa tulee liikuttua) mutta muuten huumoritajuinen ja nauravainen tapaus, joka ymmärtää sitä mustempaa huumoria ja sarkasmia. Aika monta vuotta ilman minkäälaista kaveriseuraa kun vähäisetkin kaverit muuttivat pois omalta paikkakunnalta joten nyt kaipailisinkin elämään uusia kavereita, joiden kanssa käydä vaikka kävelyillä, pyöräillä, urheilla, katsoa elokuvia, hengailla kaupungilla, tai vaikka käydä parilla baarissa. Ihan mitä vaan tulee mieleen. Lähden kyllä helposti kaikkeen mukaan joten minusta kyllä saa seuraa kaikenlaiseen tekemiseen.

Viestittely ei ole oikein minun juttu, itselle jotenkin livenä olisi helpompaa, joten olisi kiva jos voitaisiin tutustua face2face jossain
vaikka kahvilla ja katsottaisiin siitä sitten etiäppäin. Mutta miten vaan itselle sopii, voidaan myös viestitellä aluksi, oma viestittely ehkä jonkinverran tönkköistä ja hidasta mutta koitan vastailla parhaani mukaan.

12.2.2020

Ystäviä Tampereelta

Nainen, 23 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Hei!

Oon 23-vuotias yliopisto-opiskelija Tampereelta. Oon parisuhteessa, mutta kaipaisin elämään myös ystäviä, joiden kanssa käydä kahvilla, kävelyillä, urheilla tai muuten vain hengailla. Harrastan ryhmäliikuntatunteja ja tanssia, ja rakastan liikkua luonnossa.

Oon muuttanut Tampereelle puoli vuotta sitten, joten kaupunki on vielä suht uusi. Oon luonteeltani iloinen ja tykkään tehdä kaikkea hauskaa. Aluksi oon vähän ujo. Rakastan käydä keikoilla ja musiikkia ylipäätään, ja opettelen kitaran soittoa. Oon kiinnostunut kaikista tee-se-itse -jutuista ja on kivaa kokeilla kaikkea uutta. Oon tiedonjanoinen ja elämä on kiehtovaa.

Laita viestiä, jos yhtään siltä tuntuu! 🤗

Sivu
Takaisin ylös