Ilmoitukset alueelta Tampere (384 kpl)

 - 
 
tänään

Moi

Mies, 54 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Moi oon 54 v mies Tampereelta ystävää kaveria naisesta oon sosiaalinen huumoria löytyy en polta alkoo harvoin uin ulkoilen salii kävely erilaiset tapahtumat matkustelu lätkämatsit mökkeily moottoripyöräilen työssäkäyvä Pirkanmaa voit toki olla muualtakin laita viestiä jos kiinnostus heräsi Oon urheilullinen nuorekas Oisko sportti urheillulinen liikunnallinen nainen vois ulkoilla matkailla erilaisissa tapahtumissa käydä salilla uida mökkeillä ihan jutustella kävelylenkillä käydä syömässä ulkona tai vaikka ihan olla vaan

eilen

🐤💜

Nainen, 30 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Moikka!

Bongailen hyviä tyyppejä elämääni. Olen tällanen elämän virrassa soljuva, vissiin rauhallinen ja positiivisuuteen taipuvainen tyyppi.

Ihmissuhteissa pyrin olemaan uuvuttamatta toista siinä missä odotan sitä myös toiselta. Itse helposti inspiroituvana ja innostuvana haluan myös palvella toista omien ideoideni muodossa. Kuulemma mun seurassa on helppo olla. Pyrin siihen että pysyn omana itsenäni. Olen sovittelija.

Mun mielestä on hauskaa olla iloinen omassa autenttisuudessaan. On lystikästä heittää reppu selkään ja vaan lähteä. On myös hauskaa maksaa laskut, siivota asunto ja hoitaa alta pois kaikki pikkujutut. Kaiken tämän tekemisen ja menemisen alla on se kaiken kattava hiljainen voima.

Jos tekstini resonoi, niin laita vaan viestiä tulemaan. Haen kuitenkin samankaltaisia ihmisiä, jotka tietävät mistä puhun. Voitais tutustua, olla ja kasvaa vähän isommiksi :)

eilen

Moro!

Mies, 32 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Tällanen ihan perusihmiseliö etsii toisia samanlaisia tai erilaisia. Mies olen. Opintovapaalla tällä hetkellä. Harrastan ja olen aika aktiivinen menijä ja tekijä muutenkin. Haluan uusia ihmisiä elämään. Mieluiten Pirkanmaalta, mutta viestiä voi laittaa kuka vaan.. Kesällä voi vaikka seikkailla Suomeakin ympäriinsä!

Tietty olisi kiva, jos jaksat vaihtaa enemmänkin kuin vain kaksi viestiä... 🤷🏻‍♂️ Iällä ei ole minulle niin paljon merkitystä. Kerro jotain ja kysy jotain! 😌

2 päivää sitten

Ystäviä ❤

Nainen, 20 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Hellurei!
Pistetäänpäs ihan mielenkiinnosta ilmoitus tänne vaikka jokainen meistä tietää että uusien ystävien etsiminen on haasteellista aina välillä tai ystävyyden pitäminen :c noh aina voi yrittää! Mutta kuitenkin: olen 20v muijja Tampereelta. Olen huumorintajuinen (musta ja varsinkin ne tyhmimmät läpät naurattaa aina), puhelias ja tykkään tehä mitä vaan! Kuntoilla, kaljotella, jutella maan ja taivaan väliltä kaikkea, shoppailla, mennä ympäriinsä -- you name it! Oon aika huono esittelee itteeni sen ihmeellisemmin, tutustumalla saa tietää lisää :)
Tuu ihmees höpisee ja katotaa tuleeks meistä ystävii 😍

ps. Olen suhteessa joten oikeasti pelkästään ystäviä etsin!

2 päivää sitten

Rento & ymmärtäväinen mies täällä!

Mies, 26 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Morjesta morjesta! Päädyit lukemaan mun ilmoitusta ja mun mielestä se on tosi kiva juttu!

Mä oon 26-vuotias tamperelainen jätkä! Mä harrastan videoiden ja musiikin tekemistä. Tykkään myös paljon jutella ihmisten kanssa. Mikään ei ole elämässä niin antoisaa kuin hyvä keskustelu.

Harrastan
+ videoiden tekoa (musavideot, vlogit, lyhärit jne laidasta laitaan)
+ Musiikkia. Tehnyt räppiä vuodesta 2008. Siinä sivussa tullut tehtyä myös punkkia ja konemusaa. Musiikin kuuntelijana kuuntelen kaikenlaisia genrejä.
+ Pelailen pelejä. Se on lähinnä ajan tappoa ja monet kaverit asuu ympäri suomea, niin moninpelien kautta sitten touhutaan juttuja kaverien kanssa kun ei livenä pääse näkemään.

Kivempi toki olisi oikeat kokemukset virtuaalimaailman sijaan, jos löytyisi lähempää kavereita.

Jos joku haluaa tulla juttelee mulle discordis, nii heittele viestii! :)
Mun discord on Sheikki#0933

Mä tykkään kaikenlaisista ihmisistä ja jokainen on arvokas mun mielestä! Tuu vaan juttelee! Eiköhän me juttuun hyvin tulla!

2 päivää sitten

Heissan Tampere!

Nainen, 26 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Tälläsiin kaverihaku systeemeihin postaaminen tuntuu jokseenkin kuumottavalta, koska tutustuminen uusiin ihmisiin yleensäkin on ollut mulle aina hankalaa. Tapaan yliajatella ihmissuhteitani (kuten montaa muutakin asiaa), minkä vuoksi uudet ihmiset ja tilanteet jännittää, mutta tästä huolimatta annetaan mahdollisuus tällekin sivustolle :) Täällä siis rustailee 26v nainen Tampereelta, joka kaipaisi aitoa ystävyyttä. Edellämainituista syistä oon hidas lämpeämään ihmisille ja jonkin verran nirsokin seuran suhteen, mutta oikeanlaisessa seurassa huumorintajuinen ja symppis höpöttäjä, joka rakastaa keskustella ihan kaikesta maan ja taivaan välillä! Ihan mahtavaa olisi löytää sellanen sydänystävä jonka kanssa viettää leffa ja höpötys -iltoja, kierrellä kirppiksiä ja museoita, pelata video- tai vaikka lautapelejäkin, käydä kahviloissa/baareissa/syömässä - tehdä mitä vain ikinä keksitään :)

Mielenkiinnonkohteita olis varmaan hyvä listata jotakin, mutta tbh niitä on ihan liiaksi. Oon sellanen ihminen joka löytää ihmettelyn aihetta vähän kaikesta, sekä saan säännöllisesti erilaisia inspiksiä esim luoviin juttuihin. Viimeisimpinä tälläsinä juttuina polaroid kuvaus ja pixel artin piirtely. Tykkään kahmia myös hyllyyn erilaisia tietokirjoja, joita en saa kuitenkaan koskaan aikaseks lukea. Kaikki kulttuurillinen kiinnostaa, oon hirveä elokuvafriikki ja taide kaikissa sen muodoissa = ❤ Nörttään mielelläni myös pelejä, joitakin sarjoja ja animea. (Kaikenlaiset ns. nörtimmät asiat yleisesti kiinnostaa ja täntyylisten ihmisten kanssa tuun myös ehdottomasti parhaiten toimeen :J) Kaikki naisellinen hömpötys on kans tietysti ihanaa - pukeutuminen ja tyyli, kauneudenhoito ja sen semmoset! :^D Ruuanlaitto & leipominen, luonto & eläimet, huonekasvit & yrtit & parvekepuutarhurointi, astrologia, vinyylit...okei ehkä jätän tän pidemmälti listaamisen.

Mussa yhdistyy aika vahvasti sellanen kaksijakoisuus monessa asiassa. Herkkä ja lämpöinen tunneihminen, mutta myös vahvasti rationaalinen realisti. …

3 päivää sitten

Parasta ystävää etsimässä

Nainen, 28 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Moro! Olen selannut läpi tällä sivulla olevia julkaisuja eikä kovin montaa omantyyppistä ilmoitusta ole tullut vastaan niin päätin kirjoittaa oman!

Olen -92 ja asunut Tampereella reilu kolme vuotta. Mulla on yksi lapsi ja avomies. Tykkään neuloa, leipoa ja kokkailla. Oon hyvin introvertti ja viihdyn todella hyvin kotona, mutta silti kuitenkin sellanen höpöttäjä, joka tykkää kokeilla uusia juttuja. Extemporejuttuihin mua ei kuitenkaan saa mukaan. Alkoholia en juurikaan käytä ja huumorintaju on tietenkin ihan parasta A-luokkaa (=hyvällä maulla piikittelevä, sarkastinen, yksinkertainen..😂).

Mulla ei oo koskaan ollut sitä parasta ystävää mitä näkee leffoissa tai mitä tuntuu että kaikilla muilla on. Tuntuu, että oon jäänyt niin paljosta paitsi, kun ei oo ollut sitä huipputyyppiä kenen kanssa viettää tyttöjen iltoja tai jolle lähetellä hölmöjä viestejä. Jonka kanssa ois voinu nauraa vedet silmissä jollekin aivan päättömälle jutulle ja jonka kanssa oltais, kuin "paita ja peppu" 😁 Sitä kenen kanssa ois 100 % luottamus ja vois puhua ihan kaikesta, ja jonka kanssa oltais todella ne parhaimmat ja tärkeimmät ystävät toisillemme. Sellasta mä täältä nyt etsin, katotaan kuin käy ✌

Joten! Jos sulta on myös hukassa se paras ystävä, ja haluat oikeasti panostaa ystävyyteen niin laita viestiä!

(Ilmoitus on tehty jo jonkin aikaa sitten – nyt vähän muokkasin tätä, että saan sen nostettua ylös. Ystävä edelleen etsinnässä 🧡)

2.8.2020

Moikka!

Nainen, 36 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Olen 36v nainen ja olen vasta muuttanut Pirkanmaalle. Nyt olisi etsinnässä ulkoilu- ja lenkkiseuraa. Tietenkin muitakin asioita voidaan tehdä, mutta nyt päällimmäisenä ajatus että olisi mukava jonkun kanssa jutella kaikesta ja samalla lenkkeillä. Lenkkeilyllä tarkoitan kevyttä hölkkää tai mahdollisesti kävelyä. Olen iloinen ja sosiaalinen ja sen takia yksinäisyys onkin päässyt yllättämään.

Ota yhteyttä jos tuntui kolahtavan ja jutellaan lisää.

31.7.2020

Äitikavereita

Nainen, 26 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Löytyisikö tätä kautta äitikaveria toiselle 26-vuotiaalle kahden alle 2-vuotiaan tytön äidille? Saat olla mistä vain ja minkä ikäinen vain, mutta Tampere ja lähialue on näkemisen kannalta paras!

Oletko sinäkin äiti josta olisi kiva jutella välillä muustakin kuin vaippasankareista (kaikella rakkaudella 😅) ? Mielellään liikut ulkona lenkkeilyn ja vaikka piknikin parissa? Mahtavaa jos lapsetkin saa toisistaan seuraa! Meillä esikoinen täytti juuri 1v9kk ja kuopus on muutaman kuukauden ikäinen.

Omia kiinnostuksen kohteita on mm. hyvinvointi, taide, maanläheisyys ja pyöräilyretkeily lasten kanssa.

31.7.2020

Kavereita vailla

Mies, 25 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Mies vailla uusia kavereita Tampereelta. Olen 25-vuotias, asun yhdessä tyttöystäväni ja kissamme kanssa.

Olen suorittanut korkeakoulututkinnon, käyn töissä ja työn ohessa opiskelen maisteriksi yliopistolla.
Harrastuksina mm. kuntoilu ja pyöräily. Mielenkiinnon kohteina mm. jääkiekon seuraaminen penkkiurheilijana ja matkailu (kun on aikaa ja rahaa).

Olen spontaani ja avoin uusille kokemuksille. Tulen toimeen kaikenlaisten ihmisten kanssa.

30.7.2020

Heippa just sinä!

Nainen, 24 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Morjesta päivää! Täällä huutelee 24v Tamperelainen nainen! Etin täältä ystäviä joidenka kanssa pystyis tekemään kaikenlaista kivaa tekemistä, esimerkiks vaikka reissailuun, leffaan, kahville mitä nyt keksiikään 😊 Oon hieman ujo alkuun, mut nou hätä se menee ohi kun on paremmin tutustuttu. Oon rento, paskalla huumorilla höystetty olento 😂 Musamaku on laaja, melkeen kaikki menee meikäläiselle.

Tulkaahan juttusille niin katsotaan lähtiskö juttu luistaa niin sanotusti 😊

29.7.2020

Moro!

Mies, 31 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Löytyisköhän täältä -88 syntyneelle miehelle kaveria erilaisiin aktiviteetteihin? Olen erityisen innostunut seikkailupuistoissa kiipeilystä, myös huvipuistot, suppailu, melonta, pakohuonepelit, seinä-/kalliokiipeily ja erilaiset extremelajikokeilut kiinnostavat, ja muutenkin elämyksellisyys, luontomaisemat, vauhti ja korkeat paikat ovat mun juttuja melkein missä muodossa tahansa. En etsi huippuatleetteja, vaan kaltaisiani innostuneita aloittelijoita :D Välillä voi ottaa rauhallisemminkin vaikka kahvittelun tai lautapelin merkeissä.

Ryyppy-/bileseuraksi musta ei kuitenkaan ole, olen absolutisti enkä tykkää meluisista väkijoukoista. Muutenkin olen aika introvertti. Em. aktiviteettien lisäksi muita kiinnostuksenkohteitani ovat mm. kuvankäsittely, fandomit, eläimet (varsinkin tarantulat), mielikuvitusmaailmat/worldbuilding, sekä koodaus/tietotekniikka, millä alalla myös työskentelen. Perusnörtti siis :)

Sukupuolellasi ei väliä, ikä mielellään max 5v säteellä omastani. Fyysisestä iästä riippumatta pieni lapsenmielisyys on tosi jees, itse olen ikuinen lapsi ainakin noiden kiinnostuksenkohteiden sekä elämäntilanteeni perusteella (=ikisinkku, jolla ei tarvetta muuttaa asiaa). Koska etsin lähinnä liveseuraa, olisi hyvä jos asuisit Tampereella tai kohtuu lähellä. Ja viimeisenä olennainen kriteeri: olethan LGBT-myönteinen (sun ei tarvi näihin vähemmistöihin kuulua, mutta itse satun edustamaan paria ko. kirjaimista 🌈).

Ota yhteyttä jos jokin tässä nappasi! :)

29.7.2020

Moi!

Mies, 22 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Kohta 23v mies, kohta vuoden tampereella asuneena olen huomannut, että on vaikea löytää ihmisiä ketkä lähtisivät ulos tekemään muita asioita, kun juomaan viikonloppuisin.

Itsellä arkipäivät menee sisällä joskus pelaillessa jotain ja kaikenlaisen turhan katsomisessa. Löytäiskö täältä esimerkiksi kaveria kalastamaan tai johonkin vastaavaan tekemiseen :)

28.7.2020

Heii😊

Nainen, 22 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Oon 22-vuotias nainen. Oon asunut Tampereella avopuolisoni kanssa reilun vuoden. Harrastan valokuvaamista ja käyn salilla. Käyn myös mielelläni esimerkiksi leffassa, lenkkeilemässä, pelaamassa minigolfia, piknikillä sekä erilaisissa tapahtumissa.

Luonteeltani olen empaattinen, rento, toiset huomioon ottava, ystävällinen sekä seikkailunhaluinen. Pidän aktiivisesta elämäntyylistä ja haluaisinkin kokoajan olla jossain menossa. Vastapainoksi tottakai ihan kiva välillä makoilla ihan vaan kotona, jota sitäkin teen kyllä välillä enemmän ku riittävästi 😅 Matkustelen mielelläni niin ulkomaille kuin Suomen sisälläkin, joten uudet tuttavuudet kauempaakin tervetulleita😊

Pistä rohkeesti viestiä jos kiinnostuit 😁

27.7.2020

Moikka mooi😊

Nainen, 21 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Olen 21v nainen tampereelta ja etsin uusia ystäviä paikkakunnasta riippumatta.
Tulen kaikkien kanssa toimeen ja otan ihmiset sellaisinaan kuin he ovat.
Olen luonteeltani mukava, tempperamenttinen, hauska, huumorintajuinen, hyvä kuuntelija ja kaikki huomioon ottava.
Harrastuksina lenkkeily ja joskus hevosten parissa liikkuminen.

Jos kiinnostuit, haluat jutella ja kysellä lisää niin laita ihmeessä viestiä.

27.7.2020

Uusia ihmisiä Tampereelta!

Nainen, 27 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Moikka! Oon Tamperelainen 27 -vuotias nainen. Mulla on ystäviä Tampereella, mutta monet läheiset ystävät ovat muuttaneet parin vuoden sisään Helsinkiin ja koen, että haluaisin tutustua uusiin ihmisiin ja käydä uusia keskusteluita viinilasillisen tai kahvikupin äärellä.

Oon hetkessä eläjä, tykkään nähdä asioista valoisat puolet, mutta oon myös sopivissa määrin kyyninen ja sarkastinen. Oon rento ja hauska, mutta syvällinen. Rakastan syvällisiä keskusteluita, mutta myös vastapainona nauraa ja heittäytyä. Tällä hetkellä tuntuu, että kaipaan uusia asioita ja ihmisiä elämään. Tuntuu et oon eniten elossa kun liikun, matkustan, teen luovia asioita tai vietän aikaa läheisten kanssa.

Tykkään lukea, valokuvata, kierrellä kirppiksiä, museoita (erityisesti taidenäyttelyitä), käydä keikoilla ja fiilistellä viinillä ja kahviloissa. Sunnuntaisin on kiva käydä elokuvissa. Pidän juhlista ja luonnonpuistoista. Oon tavoitteellinen, aito, heittäytyvä, avoin ja luotettava. Käyn juoksemassa lähes joka päivä.
Oon läsnä mun ystäville ja multa saa aina tukea.

Kaipaan lisää samanhenkisiä ja avoimia ihmisiä mun ympärille.

27.7.2020

Hellurei! Ollaanks kavereita?

Nainen, 19 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Oon 19-vuotias reippaalla ja iloisella luonteella varustettu nainen. 👩🏻 Mä oon yleensä se joka ei ikinä kieltäydy mistään, mut saa mukaan vaikka road tripille Norjaan! 🏔
Mulla on poikaystävä ja pieni kanivauva, joiden kanssa asustan tällä hetkellä Tampereella.
Oon valmistunu hiljattain lähihoitajaksi ja jatko-opiskelupaikka fyssarikouluun olisi seuraava tavoite. 📚
Olen erittäin ujo tekemään ”aloitetta”, mutta hyvin luotettava ja lojaali ystävä kun kohdalle sattuu oikea ihminen ja sellainen, jonka kanssa ajatusmaailmat kohtaa.
Erityisesti tykkään ulkoilla/patikoida, lenkkeillä ja urheilla, shoppailla, pelata, tehdä ruokaa, käydä leffassa tai vaikka syömässä.
Tärkeintä minusta kaveruudessa on luottamus, toisen auttaminen ja kuunteleminen, hyvä ja ehkä hieman kieroutunut huumorintaju ja se että asioille pystytään nauramaan eikä kaikkea oteta niin tosissaan, tsempataan ystävää ja tuetaan 110%.

Kaipaan itelleni sielunsiskoa! 🐓🐓

Saa laittaa viestiä, kysyä vaikka instagramia tai snäppiä. 🦹🏼‍♀️
Etsin kaveriksi lähinnä samanikäistä tyyppiä!
Tein myös kikin tätä varten, eli siellä saa myös pistää viestiä jos kokee sen helpommaksi! KIK: emiliamilla1
Edit. Mulle oli tullu uusia viestejä, mutta kun pääsin kikkiin, jostain syystä se kirjautu ulos ja kaikki viestit hävis. 😂 Eli yritetään uusiks!

26.7.2020

Hei!

Nainen, 34 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Olen 34- vuotias nainen, Tampereelle olen asettunut avomieheni kanssa parisen vuotta sitten. Näin iän myöden olen alkanut kaipaamaan samanhenkisiä ihmisiä ympärilleni. Välillä koen, että elämääni olisi tervetullutta sellainen tietynlainen sielunsiskous, että toiseen ihmiseen voisi luottaa 100%. Tuntuu välillä, että ihmisillä on paljon omia menoja taikka perhettä jonka kanssa aikaa viettää. En siis kaipaile hyvänpäivän tuttuja, vaan lisää naispuolisia ystäviä elämääni, olisi mukavaa jakaa elämän ilot ja surut Luotto ystävän kanssa. Viihdyn ennemmin pienemmissä ryhmissä kuin suurissa. Minulla ei ole lapsia. Saatan olla hieman hitaasti lämpenevä, mutta kun oppii tuntemaan, niin minusta saa luotettavan ystävän. Olen vuorotyössä, joten myös arkipäivä viikonlopun sijasta voi osua vapaa päiväkseni, jolloin olisi mukava ystävän kanssa keksiä tekemistä :)
Pidän esim kaikesta estetiikasta, esim shoppailusta ja sisustusjutuista. En ole kuitenkaan mikään hienohelma kaiken aikaa, vaan minusta saa seuraa esim luontoon patikoimaan, pyöräilyretkelle tms. Kaikki uudet kokemukset ovat kivoja, sekä uusissa paikoissa käyminen. Pidän kesästä, terassilla on kiva paistatella päivää parista lasista viiniä nauttien. Baari elämä on jo nähty joten sinne minua ei enää innosta hakeutua. Eläimet on lähellä sydäntä, haaveilen hieman omasta koirasta. Joskus olis kivaa esim. vetää yhteis treenit kuntosalilla treenimotivaation buustaamiseksi. Uusia kahviloita ja ravintoloita on kiva testata. Matkustelusta pidän myös tosi paljon ja olisi kiva myös kehitellä uusia reissuja tulevaisuudessa. Tykkään myös valokuvaamisesta ja olen ihminen joka bongailee liikkuessa kuvaus spotteja ja instagramin myös omistan. Jos kuvailua harrastat niin myös kuvausseura olisi kivaa! Festareista Flow festarit tuntuu omimmalta. Perusluonteeltani olen rauhallinen, kuunteleva, en se porukan puheliain, ystävällinen ja hieman hassuttelevakin kai.
Nakkaahan postilla jos huomasit samaa! :)

26.7.2020

Uusia naiskavereita Tampereelta 🙂

Nainen, 29 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Moikka,

Olen 29-vuotias vasta ikään Tampereelle muuttanut ja olisi kiva löytää uusia tyttökavereita joiden kanssa viettää aikaa. Tykkään käydä esim museoissa,tapahtumissa,keikoilla ja ihan vaan kaupungilla. Silloin tällöin on kiva päästä yöelämään vähän tuulettumaan.
Mielenkiinnonkohteisiini kuuluu mm. hyvinvointi, retkeily, eläimet, leipominen yms.

Pistä viestiä, jos yhtään tuntuu että voitais tulla juttuun 🙂

Sivu
Takaisin ylös