Ilmoitukset alueelta Tampere

 - 
 
10.10.2018

Heippaa~ :3

Nainen, 14 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Heihei! Täällä 14v Tampereelta päin kaipaisi kavereita, vaikka aluksi ihan vain viestittelyyn. Olen usein aika säikky ihmisten kanssa, joten ei kannata ihmetellä jos aluksi vaikutan oudolta tai epäsosiaaliselta. Ujoutta se vaan on!

Tykkään kauheasti eläimistä, vaikka tosin ei omia lemmikeitä olekkaan.. ainakaa vielä! Aikaa vievät paljon anime, kirjat ja netissä pyöriminen. Tietty ulkoilua tulee näin harrastettua, joskaan en mitään hurjaa harrastakkaan.

Ei minulla kai kaverille minkäänlaisia erityisehtoja oo, kunhan vain tullaan juttuu. Muutenkin ole aika avoin, kunhan vauhtiin pääsen.

Pistäkää viestiä tai kysymyksiä ihan vapaasti, mutta älkää suuttuko jos en heti huomaa tai uskalla vastata!

7.10.2018

Terve!

Mies, 19 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Ollaan kavereita jookos niinkuin ananas ja kookos! :D
Elikkä siis minä oon 19v transtaustalla varustettu nuorukainen. Asustelen Tampereella, mutta oon kotosin Rovaniemen läheltä. Kaverin/tosi ystävän tarpeessa. Ite tykkään luonnosta ja elläimistä. Mulla itellä on koira. Matkustaminen kiinostaa. Oon melekolainen sekotus kypsyyttä ja lapsellisuutta. En oo mikkään kauhian maskuliininen ihminen, että multa voi oottaa ihan mitä vaan. :) Mukavaa tekemistä on mm. lauta- ja palapelit, elokuvat, pyöräily, patikka reissut ja ihan vaan yhessä oleminen ja tekeminen.
Olis kiva löytää juttuseuraa ja joku jonka kanssa olla ja tehä yhessä asioita. En käytä alkoholia enkä polta. Niinpä juominkeihin minusta ei oo lähtiäksi. :)
Saatan alakuun olla vähän ujonpuoleinen mutta kyllä se siitä lähtee ku tutustutaan! Hyvä olis jos oisit ite enempi puhelias ja sosiaalinen ;P
Nii yritä nyt tässä kirjottaa itsestäsi lyhyesti ja saaha samalla kerrottua itestäs tarpeeksi ja hyödyllistä tietoa..novellihan tästä kohta tullee :D
Näinpä, jos yhtään sytytti niin laita ihmeessä viestiä!

7.10.2018

tampere/ylöjärvi

Nainen, 29 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Olisitko sinä etsimäni henkilö?

Etsin suurinpiirtein itseni ikäistä, naispuolista kaveria, tai viestittelykaveria.
Olen 29 -vuotias nuorekas nainen, olen aamu/päivätyössä, joten aamupäivät menee hommissa, mutta iltapäivät ja viikonloput ovat akaneet käymään hieman tylsiksi. Olen asunut tampereella kolmisen vuotta, mutta omanlaisia ihmisiä ei ole juurikaan löytynyt.

Etsin hauskaa ja rempseää seuraa, puhun itsekin paljon, joten sunkin täytyisi olla ainakin jonkin verran puhelias.
Olen pääosin rauhallinen ja iloinen ihminen, mutta kyllä minussa hieman villiäkin puolta löytyy.
Baareilut on pääosin baareiltu, mutta saatan joskun lähteä illanviettoon, mikäli hyvää seuraa löytyy.
Asun mieheni ja parin koiran kanssa.
Sulla voi olla lapsia tai ei, kumpikin käy mulle, pidän paljon pienistä lapsista ja puuhastelen heidän kanssaan mielelläni.

Mä en seuraa politiikkaa, ole taideihminen enkä juurikaan käy keikoilla, koien olevani aika perustyyppi, ja kovin radilaakeja mielipiteitä omaavat ihmiset, eivät ehkä ole kaltaisiani, toki en mielipiteiden perusteella halua tuomita ketään.

on todella vaikea määrittää minkälaista ihmistä etsin tai minkälainen olen, joten parempi, että laitat viestiä, mikäli saatan olla etsimäsi ystävä, kirjoitellaan ja tutustutaan lisää. Tässä kaverisähköpostini, laita viestiä niin vaihdetaan jossain vaiheessa oikeat yhteystiedot =)

2.10.2018

Kissaihmisiä Tampereelta?

Nainen, 31 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Mau,

31-vuotias enemmän tai vähemmän hullu kissanainen etsii muita, suunnilleen ikäisiäni kissaihmisiä ystäviksi. Ei ole välttämätöntä olla omaa kissaa, kunhan vain tykkää erityisen paljon kissoista ja viihtyy esim. kissakahvilassa (ja jaksaa keskustella noista ihanista kehruukoneista). :)

28.9.2018

Terve löytyisikö ystävää urheilulliselle miehelle.

Mies, 21 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Etsin uusia kavereita Tampereen alueelta. olen vasta muuttanut tänne asumaan avopuolisoni kanssa. Ikä kohta 22 . Päivä töissä käyn.
Kaipailisin kahvittelu kaveria ja oikeata ystävää jonka kanssa pitää hauskaa ja vaihtaa kuulumisia 😄
Sydäntä lähellä kaikki urheiluun liittyvä, olisi kiva käydä katsomassa esim jääkiekkopeliä .
kaipaisin myös sportti henkisiä hauskan pitäjiä ystävikseni.
Olen hyvin rauhallinen ja rento jätkä jolta ei virta lopu niin punttisalilla kuin yössäkään (tykkään käydä viihteellä)😂
Toivon että pääsisi tutustumaan uusiin saman henkisiin ihmisiin joilta löytyy huumoria!
Laittakaahan viestiä jos yhtään tuntuu että samoja kiinnostuksen kohteita löytyy ja yksinäisyys tuntuu tympeelle.

22.9.2018

Uusia ystäviä Tampereelta

Nainen, 28 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Hei, olen 28-vuotias tamperelainen nainen. Etsin uusia ystäviä kahville, kävelemään,yksille, baariin tms. mitä keksitäänkin. Myös uuden harrastuksen aloittaminen toiveissa. Koirat lähellä sydäntä, aikaisemmin omistin 13v koiran, joka menehtyi tänä keväänä, joten myös koiralenkkiseuraksi tms tulisin mielelläni. Arjet menevät töissä, olen myös avioliitossa, mutta varsinkin viikonloppuisin ystäville olisi paljon aikaa, myös arki-iltaisin. Yksinäistä aikaa tuntuu olevan ihan liian paljon ja uudet ystävät hyvin kaivattuja 😊

21.9.2018

Kavereita Tampereelta!

Mies, 40 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Kavereita Tampereelta!

Olen 40v mies Tampereelta. Etsin uusia kavereita Tampereelta ja lähikunnista, joiden kanssa viettää aikaa yhdessä.

Minusta olisi kiva käydä yhdessä syömässä, pelaamassa tennistä/sulkapalloa, käydä katsomassa jalkapalloa/jääkiekkoa, käydä risteilyllä, jne.

Ota rohkeasti yhteyttä!

19.9.2018

uusia ystäviä tampereen seudulta

Nainen, 15 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

moi
oon 03, eli 15v tyttö tampereen läheltä. etsin ystävää jonka kanssa vois jakaa kaiken ja joskus mahollisesti nähäkin. olis kiva jos pääsisit vaikka tampereelle sillee semi helposti et voitas vaikka useemminki nähä jos hyvin menis. ei toki haittaa jos asut kauempanaki, voidaa sit vaikka vaa jutella.
jos yhtään kiinostuit nii laita ihmees viestii, ja vaikka et olis kiinostunu laita silti viestii :) haluisin hirveest tutustuu uusiin ihmisii.
sukupuolella tai iällä ei oo mitää välii :)

näin loppuun sanottakoon että laitoin vähän aikaa sitten saman ilmotuksrn mut laitoin väärän sähköpostin ja sen takia en mahollusesti vastanny :( mut nyt on oikee sähköpostiosote niin laita ihmees uudellee viestii.

15.9.2018

Hei sinä ihana Tamperelainen ihmisolento! :)

Nainen, 26 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Heipä hei,

Minä olen Noora 26v Tampereelta. Minulla on rescuekoira ja pupu. Asun miesystäväni kanssa, joten en etsi suhdetta.

Olen ihmisenä aika ujo jos olen porukassa mutta juttua tulee kahdenkesken. En ole mikään vitsiniekka joten jos etsit vitsikaveria niin en ole siihen sopiva henkilö. Tarkoitan juuri sitä mitä sanon ja siinä ei ole mitään piilomerkityksiä. En ymmärrä muutenkaan mtn hienoja vihjailuja, joten arvostan sitä että olet suorasukainen ja sanot asiat niin kuin ne ovat.

Olen aika tunteellinen henkilö, joten joskus asiat saattavat mennä tunteisiin. Silti en ole pitkävihaista tyyppiä ja toivon siitä huolimatta suoruutta. Joskus toistan itseäni aika paljon ja se saattaa joitakin aikalailla ärsyttää. Älä ota sitä itseesi niin että haluisin tarkoituksella ärsyttää tai pitäisin juuri sinua tyhmänä ja sen takia toistan. En vain aina itse huomaa asioideni toistelua, mutta olen siitä aika paljon kuullut.

Väkisin en myöskään tuppaa kenenkään seuraan jos tulee selväksi että seurani ei kelpaa. Joten ei pelkoa et alan roikkumaan. :)

Tykkään käyttää paljon hymiöitä, joten toivottavasti siedät sen ja se ei haittaa. Olen sellainen kun olen enkä aio itseäni muuttamaan ennen kuin huomaan että siihen on tarvetta. Tykkään myöskin jutella paljon joten toivon, että et ala sitten tympääntymään pitkiin "tekstiseiniin". Minulle ei tarvitse vastata heti, enkä sitä keneltäkään oleta. Vaikka viestiä olisin laittanut niin ota oma aikasi.

En urki liian henkilökohtaisia asioita paitsi silloin kun olet niistä itse alkanut ensin puhumaan. Annan ihmisen itse päättää mistä haluaa/ voi puhua. Joten en pyri olemaan tunkeileva vaikka kysymyksiä yleisistä asioista saatankin heittää. Ja jos jostain asiasta et halua puhua sen voi minulle sanoa, eikä siinä ole mitään pahaa.


Vapaa-aikani vietän paljon koneella pelaten tai sarjoja katsellen. Olen kiinnostunut erityisesti fantasia- ja strategiapeleistä. Lautapelit ovat myös juttuni tietokonepelien ohella. Kirpputorille tykkään …

14.9.2018

uusia ystäviä tampereen seudulta

Nainen, 15 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

moi
oon 03, eli 15v tyttö tampereen läheltä. etsin ystävää jonka kanssa vois jakaa kaiken ja joskus mahollisesti nähäkin. olis kiva jos pääsisit vaikka tampereelle sillee semi helposti et voitas vaikka useemminki nähä jos hyvin menis. ei toki haittaa jos asut kauempanaki, voidaa sit vaikka vaa jutella.
jos yhtään kiinostuit nii laita ihmees viestii, ja vaikka et olis kiinostunu laita silti viestii :) haluisin hirveest tutustuu uusiin ihmisii.
sukupuolella tai iällä ei oo mitää välii :)

13.9.2018

Anime/manga/cosplaykaveria Tampereelta!

Nainen, 17 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Elikkäs siis oon 17-vuotias tyttö Tampereen läheltä (basically käyn lukiota Tampereella joten tulee paljon vietettyä aikaa siellä). Tosiaan mun mielenkiinnon kohteisiin kuuluu anime, manga, cosplay, musiikki (pelkkä kuunteleminen tosin kun en osaa soittaa mitään XD) ja japaniakin hieman tulee sillon tällön opiskeltua(siis takana kaks alkeiskurssia ja itsenäisesti vähän kanjiopiskelua). Ehkä vähän introvertti oon, enkä oikeestaan viihdy "liian monen ihmisen seurassa". Mikä käytännössä tarkoittaa sitä, että kun on enemmän ihmisiä ympärillä, joiden kanssa pitäisi hengata niin mielummin ei, tulee vaan vetäydyttyä sivuun. Mutta sitten kun pääsee kunnolla tutustuun toiseen, niin varmasti ihan mukavaakin aikaa olis! Ja siis lähinnä tietysti juttukaverikin kelpaa yms mutta erityisen kiinnostunut oisin nimenomaan cosplay-kaverista. Ite en käy hirveen usein coneissa (koska raha) mutta kolmena viime kertana tullut Traconissa käytyä. Joskus olis tietty kiva harkita (jos kiinnostusta löytyy) niin paricosplaysta! Okei, tää kuulostaa varmaan tosi sekavalta, mutta jos kiinnostaa vähänkin niin tulkaa ihmeessä tutustuun!! Oh, ja niin, mä en sitten tosiaankaan oon erityisen hyvä cosplayssa, monet vaan luulee niin kun tulee mainittua cosplay-harrastuksena heh. Well looking forward to get to know nice people!!!

13.9.2018

Heipsulivei!

Nainen, 13 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Oon 13/05 vuotias tyttö Tampereelta päin, mutten kuitenkaan siellä asu. :) Etsisin n. 13-15 vuotiasta kaveria. Toivoisin pitkäaikaista ystävää, ja sellasta joka olis ehkä valmis joskus tapaamaan. Sukupuolella tai seksuaalisella suuntautumisellasi ei ole minulle mitään väliä, joten kuka tahansa oletkin, olen valmis juttelemaan. Minulla tietysti on kavereita, mutta silti tuntuu siltä että jään aina yksin, eikä minulla ole/ole koskaan ollut sitä parasta ystävää.

Musiikki on lähellä sydäntä! Soitan pianoa ja kitaraa aina kun pystyn (koulun musatunneilla, ja pian itsellänikin on). Rakastan lukemista, eläimiä, syvällisiä keskusteluita sekä suklaata!

Luonteeltani olen yleensä ujo, mutta kun tutustuu paremmin pälinäpukki. Mulla on huono huumori ja olen todella sarkastinen ihminen 😝 Nauran ja hymyilen paljon, ja minulle vaikeaa on sanoa ”Ei”, enkä kykene olemaan muille ilkeä, joka on tietysti hyvä juttu. Minua on koulukiusattu pienesti nelos luokalla, jonka takia on ollut paljon itsetunto-onglemia, mutta niistä olen jo aika hyvin päässyt pois. Luokkalaisemme antavat joka vuosi toisilleen ”vuoden...” palkinnon, eli siis jokin asia sinussa, joka on vuoden... paras xD Minulle on luotu ”vuoden kiltein” palkinto. Eli voin sanoa, että olen hyvin kiltti ja ystävällinen. Puhun myös TODELLA paljon, ja selitän kaiken todella tarkasti, vaikka jonkin asian voisi selittää yhdellä lauseella alle minuutissa, minä käytän siihen pidemmänkin aikaa. Ps. Vihaan valehtelua! Joten jos valehtelet paljon/petät luottamuksen helposti... en siedä sitä D:

Toivon että löytäisin jonkun juttukaverin, ja jonka kanssa voisin tutustua paremmin. Jos edes yksi asia täsmää, tule ihmeessä juttelemaan!

13.9.2018

Uusia ystäviä Tampereelta!

Mies, 20 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Moro!

Oon kohta 21v täyttävä mies, vasta valmistunut merkonomi ja ei ole tarkkoja jatkosuunnitelmia.

Muutin 3 vuotta sitten Tampereelle opiskelun perässä ja jotenkin kaverien ja uusien tuttavien hankkiminen jäi pois, kun keskityin täysin opiskeluun ja töihin mutta nyt on aikaa niin haluaisin tutustua uusiin ihmisiin.

Minua kiinostaa taide, musiikki, elokuva, matkailu, kamppailulajit ja urheilu. Olen spontaaninen ja tykkään liikkua paljon ulkona. Luonteeltani erittäin puhelias, positiivinen, reilu ja hauska. Toivon että olet samanhenkinen ihminen. Jos kiinnostuit niin laita viestiä niin tutustutaan!

3.9.2018

Ystäviä Tampereelta

Nainen, 32 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Hei!

Olen 32 vuotias parisuhteessa elävä nainen Tampereelta. Päivät töissä, vapaalla liikuntaa, luontoa, lukemista, käsitöitä, elokuvia, musiikkia, kaupungilla kiertelyä, kahviloita, matkustelua ja tavallista arkea.

Etsin ystäviä Tampereen alueelta, olisi ihana löytää kaveri lenkille, kaupungille, kahville, harrastamaan ja ihan vaan vaihtamaan arjen kuulumisia. Saat toki olla kauempaakin, laita viestiä jos siltä tuntuu.

Tutustutaan ja katsotaan tulisiko meistä kavereita. :)

2.9.2018

Moikka! =)

Nainen, 20 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

20v nainen Tampereelta etsimässä juttuseuraa ja kavereita.
Olis kiva jos lähellä asuis mutta ei haittaa vaikka muualtakin ois.
Itsestä sen verran että oon suhteessa ja toivoisin ettei se olis esteenä.
Harrastan musiikkia ja salilla oon taas alkanu käymään pitkän tauon jälkeen.
Oon lähihoitaja ja töitä riittää mutta vapaa-aikaaki löytyy.

Ota yhteyttä niin kerron lisää!

Mulla ei muuta vaatimuksia oo muutakun että ikä 18-30

Sivu
Takaisin ylös