Ilmoitukset alueelta Tampere (173 kpl)

 - 
 
tänään

Kuisketta valoisassa illassa

Nainen, 22 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Etsin kaikkea löytämättä useimmiten yhtikäs mitään.
(Mangoja sentään alehintaan, olivat menossa pehmeiksi.)
Hiljalleen ja yksitellen kuulakärkikynäni kuivahtavat, pian haen vereviä tilalle ja kirjoitan kirjeen, mutta kenelle?
Sitä kahvia tietty on kupissa, ja mielessä symbolisen solmuisia lankakeriä, joita pyrin availemaan sinne sun tänne minkä kerkiän.
Valmiina on ehkä pieni patalappu jahka saapuu aamu.
Joskus kaikki on vain hyvin vähän, ja sitä saavuttaa juuri tarpeeksi.

tänään

Ystävä haussa.

Muu sukupuoli, 30 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Etsimme kolmatta tai useampaa ystävää rinnallemme. Olemme henkisiä sisaruksia vailla lajitovereita. Toinen meistä ei juo, toinen juo liikaa. Pääasiassa jaksamme käydä ulkona asunnoistamme vain viettämässä iltaa viikonloppuisin.
Sinulta odotamme lähtökohtaisesti mielipidettä kaikesta, mutta tunteetonta suhtautumista keskusteluun. Et provosoidu turhasta etkä halua pelastaa maailmaa. Et vihaa ihmisiä, mutta et erityisemmin pidäkään heistä. Ehkä et pidä meistäkään, ei se mitään, emme mekään sinusta. Elämään suhtaudumme kuitenkin suurella nautinnolla ja toivomme sitä myös sinulta. Jos olet positiivinen kyynikko etkä järkyty mistään, sinulle maistuu passiivinen tekeminen ja kenties passiivinen tai aktiivinen tupakointi, laita viestiä. Ikämme on yhteenlaskettuna 62 vuotta.

tänään

Unkarin katulapsi

Mies, 23 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Katson ikkunasta ohi kulkevia nuoria ja kiroilen sitten yksinään.
Saatan silittää kissaa samalla tavalla kuin paholaiset.
Nuoriso tupakoi ikkunan alla ja pahan hajuinen löyhkä häiritsee minun kutomista.
Jumalasta ja Jeesuksesta kerron mielellään.
Sunnuntaina kirkkoon.
Kanelipullat ja välipala kahvit on se juttu
Seitsemän uutiset ovat jänniä.
Markat takaisin.
Interwebit ja kaikki muut hömpötykset ovat turhia.
Faksi löytyy.
Rakkauskirjeet ovat vielä "in"
Lankapuhelin ja kahvi.
Ota rahaa ja otatko vielä ruokaa?
Otas nyt siitä vähän viellä.
Onko sukkia? Kudonko sukat? Varo ettet vilustu.
Eivät perkele hiekota tuota jalkakäytävää.
Ei jaksa enää näin vanhana tuota menoa.
En enää muista.
Jotain minun nuoruudesta piti sanoa.
Dementia ja osteoporoosi.
Kahvia ja pullaa.

Käytän sarkasmia ja ironiaa.
Älä ota tuota tekstiä liian kirjaimellisesti.

PS. Vaihdan tätä tekstiä usein koska saan siitä huumoria.

tänään

Luovasielu etsii kavereita 🌳

Mies, 29 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Heippa. Tässä yksi pohjoisemmasta Suomesta etelään muuttanut tamperelainen. Reilun vuoden verran olen täällä asunut ja uusia kaverisuhteita muodostanut jonkin verran, mutta lisääkin olisi kiva saada.

Luonteeltani olen rauhallinen, ystävällinen, eläinrakas (minulla on kissa), rento, välittävä ja ajoittain tunneherkkä. Luonnehtisin itseäni myös sosiaaliseksi introvertiksi. Tykkään viettää aikaa hyvien kavereiden kanssa ja puhella tunteja syvällisiä tai vähemmän syvällisiä juttuja, mutta vastineeksi erakkopuoleni kaipaa myös säännöllistä omaa aikaa ja yksinoloa. Uskon positiivisuuteen sekä lempeään suhtautumiseen kanssaihmisiä kohtaan ja toivon sinulta samaa. Työelämän oravanpyörää tasoittaakseni yritän elää hetkessä ja nauttia elämän pienistä asioista: sateen ropinasta, tähtitaivaasta, kynttilänvalosta, saunan lämmöstä, luonnon äänistä. Hidas ja helppo elämä kuvaa aika hyvin omaa elämänkaartani. Retkeilen usein luonnossa ja valokuvaan sen kauneutta järkkärilläni. Luonnon ohella rakastan myös musiikkia, ja viimeisen puolen vuoden aikana olen alkanut myös itse soittamaan sähkökitaraa. Muita yleisiä kiinnostuksen kohteita ovat mm. video-/lautapelit, hyvinvointi, ihmissuhteet, itsensä kehittäminen sekä meditointi.

Notta jos tällainen persoonallisuus kiinnostaa, niin olisi kiva jossain vaiheessa tavata myös kasvokkain. Tästä syystä toivoisin, että asuisit mieluusti kohtuullisen matkan päässä Tampereesta ja kokisit jonkinlaista hengenheimolaisuutta edeltävän tekstini kanssa. Minun kanssani voi vaikkapa kahvitella, käppäillä metsäpolulla, käydä elokuvissa / konserteissa, istua iltaa nuotiolla tai pelailla. Hyvää juomaseuraa minusta et kuitenkaan saa. 😁

tänään

Moro kaikille

Mies, 32 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Olen tamperelainen kolmikymppinen mies ja ajansaatossa, sekä elämäntilanteiden muuttuessa ystävät ovat kadonneet muutamia hyviä lukuunottamatta. Haeskelen seuraa kaikenlaiseen tekemiseen ja sukupuolella ei ole väliä, kuten ei iälläkään. Nettikaveritkin kelpaa, mutta enemmän hakusessa oikeita, eläviä ihmisiä ja sen vuoksi alueena olisi Pirkanmaa hyvä, mutta itse tykkään matkustella ja ihmiset muualta Suomestakin on tervetulleita!

eilen

Uusia kavereita

Nainen, 37 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Olen 37-vuotias Tampereella asuva nainen. Etsin uusia kavereita vapaa-ajan menoihin.

Minusta saa seuraa shoppailuun, terassille, kirpputorikierrokselle, matkalle, lasillisille töiden jälkeen, kahville, viinilasin äärelle, baarikierrokselle, tanssimaan, iltaa istumaan..

Olen huumorintajuista, rentoa ja spontaania seuraa.

Tuleeko meistä kavereita?

eilen

Kavereita Pirkanmaalta

Nainen, 22 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Moikka!

Olen 22-vuotias nainen Tampereelta ja 2-vuotiaan tytön äiti sekä odotan toista lasta syntyväksi kesällä. Erilaisten elämäntilanteiden myötä, kaverit ovat lähteneet omille teilleen ja nykyisten kanssa aikataulut ei aina kohtaa. Joten olisi mahtavaa löytää uusia kavereita, joiden kanssa viettää aikaa ja jutella kaikesta. Kaikkein parasta olisi löytää pitkäaikainen ystävä.

Luonteeltani olen huumorintajuinen, rento ja spontaani. Tykkään reissailla, viettää aikaa ulkona ja tehdä käsitöitä. Ajatuksena on myös aloittaa jokin liikuntaharrastus.

Lapsille olisi kiva myös saada leikkikaveria, mutta etsin myös lapsettomia tuttavuuksia. Välillä on kiva päästä tästä lapsikuplasta pois ja jutella muustakin :) Myöskään iälläsi tai sukupuolellasi ei ole mitää väliä!

Pistä ihmeessä viestiä jos kiinnostuit! :)

2 päivää sitten

Moro vaan!

Mies, 25 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Olen tällainen 25-vuotias mies Tampereelta, jolta puuttuu kavereita joita nähdä ja joiden kanssa viettää aikaa. Omat kaverit jäi edelliselle paikkakunnalle tai muutti muille.

Kavereita siis etsin, joiden kanssa vaikka pelailla tai juoda kahvia/käydä kahvilla tai kirpputoreilla pyörimässä, tai oikeastaan mitä vaan keksitään :) Teen kolmivuoro työtä, joten ihan kokoaikaa en ole vapaalla, mutta yleensä viikonloput ainakin.

Olen Sosiaalinen, hieman ujo aluksi, rehellinen, rento ja tulen hyvin toimeen kaikkien ihmisten kanssa, mutta isoista porukoista en oikein välitä, esim: festivaaleilla ei tule käytyä.
Saatan kyllä lähtä parille baariin jos on hyvää seuraa.

Pidän raskaammasta musiikista, rockista ja iskelmistä(niistä vanhoista ja hyvistä)

Iälläsi tai sukupuolellasi ei ole väliä, kunhan olet yli 18-vuotias.

Jos sinäkin kaipaat kaveria tai ystävää, niin
ota rohkeasti yhteyttä ja kerro itsestäsi lisää :)

2 päivää sitten

Ystäviä vailla :)

Nainen, 27 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Hei! Itse oon Tampereella asunut vuoden. Muutin tänne töitten ja miehen perässä :D
Käyn töissä arkisin että vkl vapaat :)
Itse oon 27v ja haluan löytää ystäviä täältä :) että voi jakaa ilot ja surut ja käydä kahvilla jossain tai leffassa, syömässä, tai olla vaan ja nauttia seurasta, käyn aika harvoin baarissa mutta lähden kyllä yhdelle tai kahdelle :) Lenkille yritän aina mennä kun jaksaa :D itse oon, iloinen, ulospäin suuntautunut, huumoria löytyy, mukava, hauska, luotettava :) Oon myös ujo mutta kun juttu luistaa niin sitten ei oo hiljaista hetkeä! :D Jos alkoi kiinnosta niin laita viestiä! :D niin tustustaa paremmin :)

2 päivää sitten

Moi!

Nainen, 19 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Etsin juttukaveria yksinäisiin päiviin. Oon luonteeltani rauhallinen ja kärsivällinen. Tykkään puhua syvällisistä aiheista, mutta myös arkisista asioista. Oon hyvin ujo, joten etin ensisijaisesti viestittelykaveria, mutta ehkä jossain kohtaa uskaltaudun myös tapaamiseen. Vapaa-ajalla kuuntelen paljon musiikkia, käyn kävelyillä metsässä ja piirtelen. Mietiskelen paljon maailmanmenoa ja ihmisyyttä ja olis kiva joskus jakaa näitä ajatuksia ja kuulla muiden näkökulmia. Laita ihmeessä viestiä, jos haluat tutustua paremmin!

14.6.2019

Kaveria elämäntapamuutokseen?

Nainen, 28 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Moikka!
Olen 28-vuotias nainen, jolla olisi reilusti painoa pudotettavana. Olisi hauska löytää joku samassa tilanteessa oleva kaveri, jonka kanssa tsempata toisiamme ja vaikka käydä kävelyllä tai aloittaa joku uusi liikuntaharrastus 🙂 Tietysti voimme tehdä myös kaikkea muutakin yhdessä!

Sukupuolellasi ei ole merkitystä, mutta toivon, että olisit iältäsi suunnilleen väliltä 24-35 ja sinulla olisi pudotettavana vähän enemmän painoa kuin vain pari kiloa 🙂

13.6.2019

Etsitään oliota

Mies, 24 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Olen pomppija, joka tällä hetkellä tuhlaa suurimman osan ajastaan tietokoneella. Olisi kiva saada juttu- ja puuhasteluseuraa.
Pureskelen paljon purkkaa, pidän alkusoinnusta, pyöräilen välillä sekä kuuntelen äänikirjoja ja podcasteja kävelylenkeillä.
Olen varsin varautunut otus, enkä liiemmin pidä suurista porukoista.
En ota elämää erityisen tosissani, ja tykkään tyhmistä jutuista.
Minulle tärkeitä arvoja ovat rehellisyys ja järki.
Olen varsin huono small talkissa; pidän enemmän rakenteellisemmista keskusteluista.
Tykkään oppia uutta ja haastaa omia ja muiden ajatuksia. En kaihda mitään puheenaihetta.

Jos uskot, että voisimme tulla juttuun, saa lähettää viestiä.

12.6.2019

Moro mies!

Mies, 46 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Olen 46-vuotias naimisissa oleva mies joka etsii kaveriseuraa Tampereelta.

Pidän leffoista, luonnossa liikkumisesta, seinäkiipeilystä (tosin täksi kesäksi on Flow parkiinkin kausilippu). Luen toisinaan myös sarjakuvia ja muitakin "oikeita" kirjoja. Istun keskustan kahviloissa ja käyn yleisissä saunoissa.

Olisi mukava löytää seuraa miehestä jonka kanssa jutella syvällisempiäkin juttuja. Minulla on aikaa usein arkipäivisin, mutta voin järjestää toisinaan iltaisinkin aikaa.

Pidän myös ihmisten läheisyydestä ja yhdessäolosta.

Laita viestiä jos kiinnostaa, iällä ei ole väliä.

12.6.2019

Uusia naispuolisia ystäviä hakusessa Tampereelta!

Nainen, 27 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Heip!

27-vuotias rokkityttö Tampereelta etsii uusia naispuolisia ystäviä. Ystäviä löytyy jo ennestäänkin, mutta hyvin monella niin erilainen elämäntilanne että aikaa nähdä löytyy hyvin vähän. Töiden ja kuntosaliharrastuksen lisäksi olis kiva tehdä jotain muutakin kun istua sohvalla tuijottamassa itsekseen Netflixiä, erityisesti nyt kesällä.

Mun arkipäiviä täyttää päivätyö ja sen lisäks käyn myös kuntosalilla 3-4 kertaa viikossa. Musiikki on mulle hyvin tärkeää ja tykkäänkin sen kuuntelun lisäks käydä myös ihan livekeikkoja kattomassa. Pääasiassa rock, rockabilly ja psychobilly menee, mutta kuunneltua tulee kyllä laidasta laitaan paljon muutakin, vähän fiiliksen mukaan. Valokuvausta harrastan satunnaisesti omaksi ilokseni. Tykkään myös fiilistellä auringonlaskuja, erityisesti kesäisin vaikka rannalla istuen. Kirppiksilläkin tulee pyörittyä aina sillon tällön. Eläimistä tykkään myös, erityisesti koirat on lähellä sydäntä. Musta huumori ja meemeille nauraminen on myös osa mua.

Olis kiva löytää edes se yks tyyppi, jonka kanssa alkuun höpötellä vaikka täällä/s-postin välityksellä, mutta jonka kanssa vois myöhemmin toivottavasti myös nähdä ja tehdä asioita tai vaikka vaan istua alas teekupillisen/viinilasillisen ääreen ja höpötellä kaikesta maan ja taivaan välillä.

Mikäli yhtään nappas, niin laitahan viestiä! :)

11.6.2019

Juhannusta Viettämään Tampereelle

Nainen, 44 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Etsin naiskaveria lähtemään kanssani juhannusaattona Valtterifestareille Tampereelle ja jatkossa kesällä muihinkin tapahtumiin, teatteriin, keikoille ja iltaelämään. Olen Tampereella asuva nelikymppinen eronnut nainen ja kahden nuoren äiti. Olisi kiva tutustua uusiin ihmisiin ja saada juttukaveria mukaan menoihin. Kavereita on mutta osa perheellisiä ja osa asuu kauempana niin ei aina aikataulut tai intressit kohtaa ja välillä olo yksinäistä ja olisi kiva saada kaveri mukaan eri tapahtumiin. Olen aitoa, nuorekasta, huumorintajuista ja rentoa seuraa. Ota yhteyttä jos sulla samoja fiiliksiä!

9.6.2019

Ystäviä Tampereelta

Nainen, 19 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Olen - 99 syntynyt ammatiltani lähihoitaja. Etsin pitkäaikaista kaveria. Käyn säännöllisesti salilla, muuten vapaa-ajalla tykkään shoppailla, käydä kahviloissa, kesäsin rannalla yms. Tykkään matkustella. Olen sosiaalinen ja helposti lähestyttävä sekä huumorintajunen.

Pistäthän rohkeasti viestiä jos kiinnostuit!

6.6.2019

Hello!

Nainen, 24 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Heippa!
Löytyiskö täältä uusia ystäviä?
Kaipailisin hiukan lisää samanhenkisiä ihmisiä elämääni. Olen luonteeltani iloinen positiivinen henkilö, olen aika rauhallinen ja ehkä joissain tilanteissa vähän ujokin, mutta tulen hyvin juttuun erillaisten ihmisten kanssa.

Joogaan paljon ja käyn sillointällöin ryhmäliikunta tunneilla. Pidän luonnosta ja olen erittäin eläinrakas ihminen. Tykkään elokuvista ja sarjoissa (saatan joskus innostua höpöttämään niistä ehkä liikaakin).
Musta saa seuraa oikeestaan minne vain, esim. kahville, kirpparille, leffaan, keilaamaan tai muuta vastaavaa. En juurikaan käytä alkoholia eli baari seuraa minusta ei saa.

Laita viestiä viestiä jos halusit tutustua paremmin.

6.6.2019

Uusia ystäviä Tampereelta

Nainen, 25 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Moi! Olen 25-vuotias nainen, ja muuttanut kesäkuun alussa Tampereelle mieheni kanssa töiden perässä, enkä oikeastaan tunne kaupungista ennestään ketään. Etsin suunnilleen 20-30v ikähaarukasta naispuolisia ystäviä.

Ois kiva saada seuraa leffailtoihin, viihteelle baariin, ravintolaan syömään tai ihan vaan kahville kuulumisia vaihtamaan :) Näin kesällä varsinkin lähden mielelläni terassille viikonloppuisin ja viiniseura ei ois pahitteeksi :D Tykkään musiikista tosi paljon ja kaikki festarit ja musiikkitapahtumat on huippuja! Matkustelu ja roadtripit myös lähellä sydäntä. Olen aika rauhallinen ja ujo, mutta kuitenkin seurallinen ja helposti lähestyttävä.

Jos siun mielestä meiltä löytyy samoja mielenkiinnonkohteita niin laita viestiä ja tutustutaan lisää :) !

4.6.2019

Uusia tuttavia Tampereelta

Nainen, 27 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Moikka!

Oon 27-vuotias nainen Tampereelta. Muutin miehen kanssa Tampereelle n. 2 kk sitten Helsingistä. Tuttuja ennestään kaupungissa ei valitettavasti juurikaan ole, joten uusia naispuolisia kavereita kaupungista ikähaarukalta ~24-30 olisi ihana löytää!

Teen itse vuorotyötä, ja vapaillani koti-iltojen lisäksi tykkään usein viettää aikaa käyden kaupungilla mm. kahviloissa, syöden ravintoloissa, elokuvissa sekä kesällä olla erityisesti terassilla viinin äärellä. Tykkään monipuolisesti kaikesta musiikkiin liittyvästä ja kaikenlaiset musiikkitapahtumat kiinnostaa. Eläimet on lähellä sydäntä ja koira myös itseltänikin löytyy. Mun kanssa on helppo tulla toimeen, oon sopivasti rauhallinen ja seurallinen, huumorintajuakin varmasti löytyy :D Mikäli yhtään on samoja kiinnostuksen kohteita ja kiinnostaisi tutustua paremmin, niin laita viestiä niin jutellaan. :)

Sivu
Takaisin ylös