Ilmoitukset alueelta Tampere (425 kpl)

 - 
 
tänään

Moi

Mies, 55 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Moi oon 55v mies Tampereelta ystävää kaveria naisesta uin ulkoilen kävelylenkit matkailu lätkämatsit tanssitaitonen erilaiset tapahtumat sosiaalinen huumoria löytyy en polta alkoo harvoin mökkeily jutustelu kahvittelu töissä käyvä laita viestiä jos kiinnostus heräsi oon rentoa seuraa pirkanmaa voit toki olla muualtakin pidät ulkoilusta erilaisista tapahtumista mökkeilystä avantouinti jutustelu huumoria löytyis ihan vaan oleilusta matkailu saman henkistä seuraa naisesta

eilen

25-35-vuotiaasta ropeseuraksi ja ystäväksi Tampereella?

Nainen, 29 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Täällä kirjoittelee kohta 30-vuotias henkilö jonka suurimpiin intohimoihin kuuluu tarinankerronnallinen roolipelaaminen. Itselläni on ollut täällä jo hakemus jossa hain ystäviä yleisemmällä tasolla ja ajattelin nyt koettaa onneani myös ropeseuran etsimiseen. Kuitenkin henkisen vointini vuoksi voin ropettaa vasta kun pohjalla on jo ystävyyttä, joten ensisijaisesti tarvitsen ihmistä joka hakee myös ystävää. Olisi kuitenkin siistiä puhua ropeasioista vaikkemme vielä olisi päässytkään ropettamaan.

Kirjoittamisesta:

- Rope-kokemusta itseltäni löytyy 15-16 vuotta. Sinun kokemuksellasi ei ole väliä! Pelkkä kiinnostuskin ropettamista kohtaan riittää ja mielelläni vaikka opettaisin vasta-alkajaa.
- Kirjoitan genreä kuin genreä. Heikoimmillani olen toimintapainotteisissa peleissä, mutta kirjoitan sitäkin joskaan en niin aktiivisesti. Tunnen eniten vetoa rennompiin ja ihmissuhteisiin painottuviin peleihin. Fantasia ja yliluonnollisuus ovat myös vahvassa osassa kirjoituksiani, mutta eivät aina. Olisi kiva kirjoittaa monipuolisesti erilaisia juttuja.
- Suosin spontaneeja ja vapaita pelejä valmiiksi suunniteltujen ohi, mutta olen ok satunnaisesti suunniteltujen/juonellisten pelien kanssa myös.
- Olen kirjoittanut vuosia englanniksi ja se on ykkösvaihtoehtoni, mutta yritän hiljakseen palautua myös suomeksi kirjoittamiseen.
- Kirjoitan useilla hahmoilla. En pysty sitoutumaan vain yhden hahmon kirjoittamiseen ja olisi siistiä jos sinullakin olisi kiinnostusta kirjoittaa useammalla hahmolla.
- Oma aktiivisuus tasoni vaihtelee.
- Olen tyypillisesti kirjoittanut sekä originaaleja, että fiktiosta valmiita hahmoja. Originaaleilla hahmoilla kirjoitan useammin, koska koen niistä vähemmän paineita.
- Kirjoitustyylini painottuu vahvasti hahmojeni tunne-elämään ja sisäiseen ajatusmaailmaan.
- Viestien pituus vaihtelee one-linereista pidempiin 'romaaneihin'.

Itsestäni:

- Olen empaattinen, aito, rehellinen, välittävä ja avarakatseinen.
- Omaan pehmeät arvot ja ihmisoikeudet …

eilen

Musiikki/soittokavereita bändiin

Nainen, 18 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Soitan kitaraa ja oon viimeaikoina kiinnostunu oman musiikin tekemisestä tai bändin perustamisesta. Tyyli olisi jotain indie rock, lofi, bedroom/dream pop, shoegaze, alternative, post punk tyylistä. Oon vielä lukiossa, mutta jatko-opinnoissa kiinnostais just musiikintuotanto.
Ylipäätään ois kiva tutustua muihin soittajiin Tampereen tai Pirkanmaan alueella kun vähän tylsää harjotella aina yksin. Liikun Tampereen lisäks myös Sastamalassa. Kauempanakin asuvat voi ottaa yhteyttä mutta olis kiva joskus nähdäkin. :)

eilen

Rento & ymmärtäväinen mies täällä!

Mies, 26 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Morjesta morjesta! Päädyit lukemaan mun ilmoitusta ja mun mielestä se on tosi kiva juttu!

Mä oon 26-vuotias tamperelainen jätkä! Mä harrastan videoiden ja musiikin tekemistä. Tykkään myös paljon jutella ihmisten kanssa. Mikään ei ole elämässä niin antoisaa kuin hyvä keskustelu.

Harrastan
+ videoiden tekoa (musavideot, vlogit, lyhärit jne laidasta laitaan)
+ Musiikkia. Tehnyt räppiä vuodesta 2008. Siinä sivussa tullut tehtyä myös punkkia ja konemusaa. Musiikin kuuntelijana kuuntelen kaikenlaisia genrejä.
+ Pelailen pelejä. Se on lähinnä ajan tappoa ja monet kaverit asuu ympäri suomea, niin moninpelien kautta sitten touhutaan juttuja kaverien kanssa kun ei livenä pääse näkemään.

Kivempi toki olisi oikeat kokemukset virtuaalimaailman sijaan, jos löytyisi lähempää kavereita.

Jos joku haluaa tulla juttelee mulle discordis, nii heittele viestii! :)
Mun discord on Sheikki#0933

Mä tykkään kaikenlaisista ihmisistä ja jokainen on arvokas mun mielestä! Tuu vaan juttelee! Eiköhän me juttuun hyvin tulla!

2 päivää sitten

Hellou :)

Nainen, 31 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Hei,

Täällä 31-vuotias Tampereelle paluu muuttanut nainen. Olen avarakatseinen, luotettava ja iloinen tyyppi. Tykkään luonnosta, kirpputoreista, viinistä, keikoista, shoppailusta, museoista, mustasta huumorista, leffojen/sarjojen katsomisesta, matkustelusta ja uusien harrastusten koittamisesta.

Etsinnässä olisi hyvä ystävä josta saisi rentoa hengailuseuraa ja jonka kanssa voisi jakaa ilot ja surut. Pistä viestiä jos nappaa! :)

3 päivää sitten

Kavereita Tampereelta

Mies, 21 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Moi! Tuli tuossa huomattua että vaikka olen asunut Tampereella kohta kaksi vuotta, niin sosiaalista piiriä ei ole tullut kauheasti kasvatettua.

Olen 21v mies ja keskityn tällä hetkellä päivisin yo-kokeiden uusimiseen yliopistopaikan takaamiseksi.

Aika menee tällä hetkellä pitkälti lukiessa, erinäisiä projekteja järjestellessä ja musiikkia tehdessä. Mielenkiinnon kohteita on paljon ja innostun aika helposti asioista, mutta mainitaan isoimpina vaikka taiteet, uskonnot ja psykologia, tarkempana vielä psykoanalyyttiset teoriat ja neuropsykologia.
Luonteeltani olen aika nopeasti lämpeävä ja avoin. Viihdyn kuitenkin myös paljon pääni sisällä ja suosin yleisesti pienempiä piirejä.

Etsin ihmisiä jotka ovat kiinnostuneita asioista ja puhuvat tekemisistään mielellään. Tietyt kiinnostuksen kohteet eivät ehkä ole niin olennaisia, vaan se että intoa on johonkin suuntaan paljon:D Mistä tahansa aiheesta kuuntelee mielellään pitkiäkin juttuja, jos puhuja on siitä todella kiinnostunut.
Sukupuolella tai iälläsi ei ole merkitystä.
Pitkät keskustelut hyvässä ympäristössä ovat parhaita, mutta lähden helposti mukaan kaikennäköisiin aktiviteetteihin.
Laita viestiä niin tutustutaan:)

3 päivää sitten

Uusia ystäviä hakusessa

Nainen, 20 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Moikka! 😊

Täällä kirjoittelee 20v nainen Tampereelta. Harrastuksiini kuuluu lenkkeily, jooga, kirjoittaminen, kuvaaminen ja Netflixin katselu. Rakastan matkustelua, reissuja eri kaupunkeihin ja extempore-juttuja. Luonteeltani huumorintajuinen, luotettava, kiltti ja spontaani.
Olisi ihana löytää täältä uusia ystäviä ja kavereita!
Pistä ihmeessä viestiä niin tutustutaan :)

3 päivää sitten

Wanted: Friends for life 💕

Nainen, 33 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Harrastuksia, hengailua, musiikkia, lauleskelua, matkustelua, viiniä, kahvia, sapuskaa, valokuvia, luonnonkosmetiikkaa, uusia kokemuksia ja lautapelejä. Syvällisiä keskusteluja, herskuvaa naurua ja pyjamaleffailtoja. Joskus voi eksyä pubiin tai yökerhoon, tanssijalkaa kun oikein vipattaa.
Hyvää huumoria ja tyttöjen juttuja ✨

Eläinrakas luonnonystävä ja kasvissyöjä, jota naurattaa niin hyvät kuin huonotkin jutut, välillä omatkin. Viihdyn ihmisten seurassa, mutta myös itsekseni. Joskus on niitä hetkiä, kun kaipaa kovasti tekemistä ja seuraa, haluaa laittautua ja heittää korkkarit jalkaan, kun taas toisinaan (nykyään useammin) nauttii hyvinkin olostaan omassa rauhassa collareissa ja hupparissa hiukset rennosti nutturalla. Jos täytyy lokeroitua, kutsuisin itseäni ambivertiksi :)

Ykkösharrastuksena tällä hetkellä sulkapallo, muita mm. laulaminen, Ilmajooga, jooga ja pyöräily. Ryhmäliikunta ja uusien lajien kokeilu kiinnostaa aina! Mysteerit, erikoiset paikat ja elämykset, nämä kiehtoo myös.

Innostun helposti, olen rohkea, luotettava ja eteenpäinpyrkivä. Pohdin joskus hyvin syvällisesti asioita ja olen myös tunteellinen. Varsinkin eläinten kaltoinkohteluun liittyvät asiat saavat minut tolaltani.

Tampere since 2014, nykyään asustelen Ylöjärven puolella. Alkuperäinen Etelä-Pohjalaasuus joskus kuuluu ja näkyy :)
Arjessa mukana kulkee vakkarityö markkinoinnin parissa, (joka vie joskus liikaakin aikaa), avopuoliso ja kaksi pientä koiraa.
Ai niin — tatuointejakin on, jos sillä on merkitystä.

Olisi mahtavaa, jos arvomaailmamme kohtaisi ja olisit suunnilleen samaa ikäluokkaa, tosin se ei ole mikään välttämättömyys. Ystäväpiiriini kuuluu paljon ihania ihmisiä, huomaan kuitenkin kaipaavani seuraa, joka jakaa samanlaiset kiinnostuksen kohteet ja arvot.

Laita viestiä, jos tunnistit itsesi :)

3 päivää sitten

Uusia ystäviä

Muu sukupuoli, 27 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Täällä olisi ystävää etsimässä 27-vuotias tamperelainen tyyppi. Sinun iälläsi, asuinpaikallasi tai sukupuolellasi ei ole väliä. Jos asut riittävän lähellä, voimme mahdollisesti tavatakin aina välillä ja mikäli taas majailet kauempana, voimme ehkä pitää yhteyttä kirjeiden (joko perinteisten tai sähköisten) kautta. Olen parisuhteessa, joten mikäli etsit jotain muuta kuin ystävyyttä, älä turhaan vaivaudu ottamaan yhteyttä.

Mielenkiinnon kohteisiini kuuluvat neuropsykologia, persoonallisuuspsykologia, kliininen psykologia, jooga ja LGBTQIA+-jutut. Pidän myös kävelyllä käymisestä, metsässä oleskelusta, uimisesta, kahviloista, kirpputoreista, museoista sekä lauta- ja korttipeleistä.

En ole toistaiseksi työelämässä tai opiskelemassa mielenterveysongelmien ja neuropsykiatristen rajoitteiden vuoksi. Kerroin tämän, jotta ei tule myöhemmin ikävänä yllätyksenä jollekulle, jota tällainen asia mahdollisesti häiritsee. Olen paljon omaa rauhaa tarvitseva introvertti, joten en välttämättä ole paras mahdollinen kaveri erityisen sosiaaliselle ja menevälle ekstrovertille.

Mikäli arvelet, että voisimme tulla juttuun, ota rohkeasti yhteyttä. Pienenä huomautuksena vielä sellainen, että viestittelymahdollisuudet minun kanssani rajoittuvat Kaverihaun yksityisviesteihin, sähköposteihin ja Facebookiin.

25.10.2020

Heippa!

Nainen, 25 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Heippa!
Hakusessa olisi tosi ystäviä, joiden kanssa voisi jutella aiheesta, kuin aiheesta, jakaa ilot ja surut. Olisi myös mukavaa käydä yhdessä erilaisissa tapahtumissa, teatterissa, leffassa kahvilla tai syömässä.

Asustelen Tampereella poikakaverin kanssa ja olen 25-vuotias nainen. Luonteeltani olen rauhallinen perus positiivinen. Olen ystävällinen ja muut huomioon ottava. Harrastan joogaa, pilatesta ja valokuvausta. Pidän luonnossa liikkumisesta varsinkin näin syksyllä, kun luonto on mielestäni kauneimmillaan. Olen hyvin eläinrakas, omistan kaksi kissaa. En viihdy isoissa porukoissa ja saatan alkuun vaikuttaa hiukan ujolta, mutta se yleensä menee nopeesti ohi, kun alku jännitys hiipuu. Olen helposti innostuva eli minusta saa seuraa melkeinpä minne vain. Baari/ryyppy seuraa minusta ei kuitenkaan saa, sillä alkoholista en välitä.


Tämä vuosi on ollut henkisesti raskas(varmasti kaikille) ja olen viime aikoina huomannut olevani hiukan uupunut ja viettänyt paljon aikaa kotosalla. Tästä syystä olisi kiva löytää lisää kavereita, joita nähdä aina silloin tällöin ja tehdä jotain kivaa, ettei ihan erakoidu😅Etsin kavereita oikeaan elämään enkä ainoastaan viestittelyyn. 😊

Laita viestiä jos kiinnostuit!

25.10.2020

Etsin uusia ystäviä

Nainen, 21 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Heippa!

Olen 21 vuotias nainen Tampereelta.
Asun yhdessä kihlattuni kanssa.
Etsinnässä olisi löytää lisää uusia ystäviä sillä aikaa minulta löytyy. Olen luonteeltani hauska ja ystävällinen, mutta aluksi saattaa tottakai jännittää. Olisi kiva löytää samankaltaisia ystäviä ja seuraa. Tykkäisin paljon jos tekisimme yhdessä kivoja asioita, kuten kahvilla/viinillä/mikä ikinä sulle maistuukaan, shoppailemassa, kirpputoreilla, liikkumassa, pelailemassa yms..

Pistä viestiä jos kiinnostuit! :)

25.10.2020

Uusia ystäviä etsimässä

Nainen, 39 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Moi,
39-vuotias lapseton sinkkunainen Tampereelta etsii uusia ystäviä samanhenkisistä ihmisistä. Toivoisin löytäväni elämääni ystäviä joiden kanssa voisin jakaa kaikki elämän ilot ja surut.

Tykkään:
- musiikista
- keikoista ja festareista
- kahviloista ja ravintoloista
- ruoanlaitosta ja leipomisesta
- luonnossa kävelystä
- kirppareista
- leffoista ja sarjoista
- rauhallisista koti-illoista
- urheilun seuraamisesta, erityisesti jääkiekosta
- extempore reissuista ja tekemisestä

Jos lukiessasi tuli yhtään sellainen tunne että meistä voisi tulla ystäviä niin laita rohkeasti viestiä niin tutustutaan lisää.

24.10.2020

Elämän ihmettelijä

Mies, 36 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Olen luova, herkkä, intuitiivinen, huumorintajuinen, rehellinen, tunteellinen, looginen, älykäs ja syvällinen. Minua kiinnostavat paljon psykologiset aiheet ja niistä keskusteleminen, sekä kommunikointitaidot. Olen sosiaalinen introvertti hakeutuen myös ryhmiin, mutta tykäten myös  yksinolosta. Kahden kesken tykkään myös viettää aikaa. Olen harrastellut persoonallisuusteorioista MBTI:tä ja enneagrammia. Oma tyyppini mbti:ssä on INFJ ja enneagrammi on 6w5.

Harrastan jonglöörausta, piirtämistä, kirjoittamista ja kitaran soittoa, sekä laulamista. Tykkään herätä aikaisin aamulla ja aloittaa päiväni usein liikunnalla. En käytä päihteitä, vaikken leimaakaan itseäni mitenkään absolutistiksi asioiden suhteen. Olen myös kasvissyöjä.

Ystävyydet ovat myös tervetulleita. Olen sinkku, joten jos ystävyydestä kehittyy muutakin niin en laita vastaan.

23.10.2020

Etsin ystävää tai kahta

Mies, 33 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Terve. Asustelen Pirkanmaalla Tampereelta n.65km pohjoiseen päin. Ikää on 33v. Käyn useasti Tampereella työni puolesta ja siellä olen asunut yli puolet elämästä. Haen ystävää jonka kanssa voi soitella, nähdä, jutella niitä näitä, käydä kahvilla, lenkillä, erilaisiin harrastuksiin, muutamalla joskus tai mitä mieleen tulee. En ole vuosiin käynyt ns ulkona viihteellä. Omat sosiaaliset suhteet ovat vuosien varrella jäänyt, vanhat ystävät on jäänyt syystä tai toisesta Tampereelle ja ylpeys ei ole antanut periksi ottaa yhteyttä. Kauheasti olen kaivannut sydän ystävää, hyvää ystävää kenen kanssa jakaa surut/murheet. Ei ole aina ollut voimia sosiaalisiin kontakteihin ja sydän on huutanut elämää mistä olen ollut poissa vuosia, osittain omasta tahdostani. Minulla on perhe, ihanat lapset, työ eikä minulta oikeestaan puutu mitään muuta, muutakuin edes yksi hyvä ystävä/ystäviä. Ei ole väliä vaikka asuisit pidemmällä. Olisi kiva jos ikä oli + - 5v.

22.10.2020

Moikka!

Nainen, 30 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Tällaisia ilmoituksia on tosi hankala kirjoittaa, mutta yritän nyt parhaani. :) Olen yliopistolla luumuileva tamperelainen, joka kaipailisi uusia tosiystäviä elämää ilostuttamaan. Vapaa-ajalla pelaan paljon tarinavetoisia yksinpelejä, mutta myös meditoin, luen erilaisista aiheista ja kulutan dokkareita sekä podcasteja. Maailma on täynnä kaikenlaista mun sydäntä lähellä olevaa kuten eläimet ja luonto, psykologia, kirpparit, juhlapyhät, aasialainen safka, Ghibli-elokuvat, science fiction ja mitähän muuta! Moni juttu siis kiinnostaa ja siksi varmasti sunkin harrastuksista löytyy jotain, josta kuuntelen tarinoita mielelläni. :')

Olen sellainen tyyppi, joka kaikessa tekemisessään pyrkii olemaan kanssaihmisilleen mukava ja reilu. Olen ehkä siis sellainen kultaisen keskitien kulkija, joka haluaa ymmärtää muita ja maailmaa tuomitsematta. Mun seurassa saa olla oma itsensä, enkä ole riitelijä, loukkaantuja tai päällepuhuja. :) Haluan ymmärtää just sun kokemusmaailmaa ja sitä, mikä tekee jostain asiasta sulle niin mahtavan, ja musta tällainen vastavuoroisuus tekee sydänystävyyden!

Jos voi tulevalta ystävältä jotain toivoa, niin peruspositiivisena ja iloisena ihmisenä toivon, että et ole kovin kyynistynyt tai kielteinen. Musta huumori toimii ja tietenkin ystävien huolissa tukeminen on musta tärkeää, mutta silti toivon sellaista kepeyttä ja iloa ystävyyteen. Yleisesti ottaen olen tullut parhaiten kilttien ja herkkien ihmisten kanssa toimeen, ja suurin osa kavereistani on nörtihtäviä. Poliittisista tai hengellisistä asioista tai ainakaan niihin liittyvästä ehdottomuudesta en ole niin kiinnostunut, toivottavasti ymmärrät tämän. :)

Jos susta tuntuu, että musta voisi olla ystäväainesta juuri sun elämään, niin laita rohkeasti viestiä! Ilmoitus ei vanhene. :)

22.10.2020

Kavereita nörtti- ja taidetouhuihin

Mies, 27 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Helou!

Hakusessa olisi kaveri/kavereita, jotka olisivat kiinnostuneita esim. videopeleistä, animesta/mangasta, leffoista ja/tai erilaisista taide- ja käsityöprojekteista. Voisin myös enemmäin kuin mielelläni lähteä vinguttamaan museokorttia.

Kaverin sukupuolella tai iällä ei ole niin väliä, mikäli kiinnostuksen kohteet suunnilleen täsmäävät. Olisi ihan kiva (muttei välttämätöntä), jos asut Pirkanmaalla, niin voisi nähdä ihan kasvotustenkin.

Voit laittaa viestiä täällä sivustolla tai vaikka Discordissa, jos alkoi kiinnostamaan. Discord: Seko#0146

21.10.2020

Heeeips :3

Mies, 20 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Moi, etsin uusia ystäviä hengailuun, pelaamiseen tai ihan vaan juttelemaan.
Olen juuri 20v täyttänyt ADD yölintu joka on juuri muuttanut Tampereelle.
Olen hullu ja vähäsen outokin :x
Puhun Suomea & Englantia ilman ongelmia sekä pari lausetta Ranskaa.
Vapaa ajallani tykkään; pelata, lukea, piirtää, kokata/leipoa & kirjoittaa mitä ikinä mieleen tulee ^^' (runoja, lyhyitä tarinoita ja ajatuksia..)
Kiinnostuksiani ovat; ,runot,tietokoneet, pelit, psykologia, historia, mytologia & nerd stuff (i.e pelit, anime, jne..)
Kerron varmasti itsestäni lisää jos otat yhteyttä :3
Minusta olisi mahtavaa tehdä uusia tuttavuuksia ja kavereita
Ihan vaa hengaamaan, pelaamaan yhdessä tai vaikka juttelemaan
Toivottavasti otat minuun yhteyttä & pääsemme tutustumaan ^^

21.10.2020

Hejsan!

Nainen, 19 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Moikka! Olen Tampereella asuva 19 vuotias nainen ja juuri aloittanut Tampereen Ammattikorkeakoulussa. Kaveri ja ystäväpiiri ovat supistuneet aika pieniksi, kun kaikki muuttivat eri puolelle Suomea opiskelujen myötä. Hakusessa olisi siis uusia tuttavuuksia. Sukupuolella ei ole merkitystä, mutta ikäskaala mielellään jotakin omaani lähellä.

Itsestäni voin sen verran kertoa, että asustelen tosiaan Tampereella avopuolisoni kanssa ja pääsääntöisesti arjen täyttää opiskelu. Rakkaimpia harrastuksia ovat tanssi ja vaellus. Tykkään kuitenkin tehdä vaikka ja mitä keikoista retkiluisteluun ja käsitöistä sohvalla löhöilyyn.
Kiva olis saada kavereita, joiden kanssa nähdä ja pitää muuten yhteyttä.

21.10.2020

🌻

Nainen, 30 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Etsin uusia tuttavia Tampereelta. Ensin vain viestittelyä, mutta myöhemmin voisi satunnaisesti tavata. En kuitenkaan jaksaisi nähdä koko ajan. Lähinnä haen rentoa juttuseuraa, joka olisi iältään 27 - 35. Oon melko tarkka tämän ikähaarukan suhteen joten toivottavasti kunnioitat sitä. Sun sukupuolella ei ole väliä.
Mulla on mielenterveys ongelmia joten antisosiaalisia vaiheita tulee olemaan aina enemmän tai vähemmän.
Sanon nyt jo tähän alkuun että olen kihloissa joten deittiä hakevat, suksikaa muualle.

Olen vahvatahtoinen ja eteenpäin pyrkivä, harvemmin jään maahan makaamaan. Oon avoin uusille asioille ja toivoisin että myös sinä kykenisit poistumaan mukavuusalueeltasi. Lämpenen ihmisille hitaasti ja toivon ettet ole ripustauvuvaa sorttia.
Nuorena jouduin esittämään paljon, joten mulla ei oo enää kiinnostusta sensuroida itseäni. En ole kusipää, mutta sanon kyllä mitä mieltä olen joten ethän ole herkkä. Sun mielipaha tai ylpeys ei ole mun vastuulla.
En ole myöskään koskaan arkaillut kyseenalaistaa asioita. Jos joku asia on mun mielestä ihan älytön, sanon sen kyllä. Musta huumori on myös hauskaa, kaikkea ei tarvitse ottaa tosissaan.
Mun kiinnostuksista sen verran, että kpop (lähinnä girl groupit), aasialainen kulttuuri, elokuvat, dokkarit, kirjat, lauta -ja videopelit on jees. Alkoholia käytän erittäin vähän ja mua ei kiinnosta roikkua baareissa.
Pidän myös eläimistä, mutta oon allerginen monelle. Kotoa löytyy kuitenkin hamsteri.
Sitten taas asiat joista en pidä; ihmiset jotka elää vain omassa kuplassaan, valittajista, päähän silittelijöistä ja lässyttäjistä, liian poliittisista ihmisistä enkä lapsista.
Ne joita kiinnostaa, pistäkää viestiä!

19.10.2020

Hei!

Nainen, 19 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Oon 19-vuotias tyttö ja asun tällä hetkellä Tampereella. Kotosin oon Etelä-karjalasta, mutta opintojen perässä tuli muutettua Tampereelle. Ketään en täältä Tampereelta tunne, joten ois hienoa tutustua uusiin ihmisiin ja löytää kavereita toki myös, muualtakin kuin Tampereelta. Ois kiva löytää ihminen, jonka kanssa vois jutella kaikesta ja se ois tukena huonoina sekä hyvinä hetkinä.

Luonteeltani oon rauhallinen ja hieman ujo varsinkin alkuun, mutta muuten ihan rento tyyppi. Kiinnostuksen kohteita on elokuvat ja lukeminen, tykkään fantasia kirjoista, animee tulee katottuu sekä mangaa luettuu. Kpop ja jpop on ollu elämässä mukana noin 10 vuotta jo. Ulkoilu ja luonnossa oleminen on miulle tosi tärkeetä. Jos miulla on seuraa, tykkään käydä kahviloissa, elokuvissa ja tehdä kaikkea muuta mahdollista.

Jos kiinnostaa tutustua pistäthän viestiä! 😊

Sivu
Takaisin ylös