Ilmoitukset alueelta Tampere (907 kpl)

 - 
 
tänään

Uusia ystäviä lapsiperheelle

Mies, 37 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Moikka. Etsiskellään uusia ystäviä, mielellään lapsiperheitä keiden kanssa voisi viettää aikaa, pelailla, kokkailla, tehdä reissuja. Meidän perheessämme ovat: 2-vuotias pikkumies, neljäs luokkalainen poika ja viides luokkalainen tyttö, Isä 37v ja Äiti 32v. Kotoamme löytyy myös koira. Asumme Tampereella. Ota ihmeessä yhteyttä, jos kiinnostaa 😊

tänään

Helou! 👋

Mies, 26 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Etsin enemmänki syvällisempää kaverisuhdetta. Sellasta jossa voitais viettää aikaa yhessä säännöllisemmin, ois hauskaa, jaettais kuulumisia ja juteltais syvällisiä sillon tällöin. Tärkeetä ois, että välittäminen ois molemminpuoleista, tultais juttuun ja tekemiset sopis yhteen.

Ite nautin erityisesti yhdessä liikkumisesta, pienestä haastamisesta, piikittelystä ja rauhallisemmasta tekemisestä, esimerkiks elokuvissa käynti. Myös kaikenlaisesta hengailusta ja yhessä rennosti juttelusta.

tänään

Kristallipallo.

Mies, 47 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Sinä näit minut siinä ja minä sinut. Näimme siellä meidät viettämässä mukavia vuosia läheisinä ystävinä! Emme tiedä vielä toistemme nimiä. Emme tiedä missä tämä tarina alkaa. Olemme rentoja ja onnellisia toistemme seurassa. Pidän myös lempiväreistäsi vaaleanpunaisesta ja violetista. Meitä yhdistää terve ja lämmin suhtautuminen toisiimme ja muihin lähellämme. Saatamme olla keski-ikäisiä perheellisiä tai sitten yksineläjiä. Haluamme huomioida muutkin lähellämme. Haluamme rakentaa välillemme ystävyyssuhteen. Yhdessä tapaamme toisinaan myös muita lähellämme, jotta kaikilla olisi luottavaiset ja hyvät fiilikset. Näin siis luomme ystävyyden välillemme ja pidämme sosiaalisen ilmapiirin lähellämme terveenä. Yhdessä etsimme ja rakentelemme meille pienen lämminhenkisen kaveriporukan. Voimme viettää aikaa kahdestaan ja toisinaan kaveriporukalla. Voimme kokea elämää yhdessä ja tahoillamme. Me olemme toisillemme rikkaus.

tänään

Jotta meillä voisi olla parempi elämä!

Mies, 29 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Oikein mahtavaa, että silmäsi eksyi juuri minun ilmoitukseen!!!

Mä oon tämmönen 29v opiskelija Tampereelta. Kovissa liemissä keitetty ja suoranaisesti koen osittain tuhlanneeni elämääni itsesäälissä rypemiseen, vaikka paljon hyviäkin kokemuksia on. Kun sängyn pohjalla toivoin, että olisipa kaikki kurjuus ohi, tajusin ettei elämän tarvitse olla kurjaa. Tavoittelemalla ja toimimalla niin, että pääsee lähemmäksi unelmiaan antaa elämälle onnellisuuden jalokiviä. Haaveet elättää, haaveet hengissä pitää.

Nautin ihmisten seurasta ja oikeastaan kaipaan ihmisiä ympärilleni. Kuitenkin tiedostan, että minä en ole ihmisenä kaikille ihmisille mieluisaa seuraa ja kaikki ihmiset eivät ole minulle mieluisaa seuraa. Joskus pitkän yksinäisyysjakson aikana ajattelin, että kuka tahansa jonka kanssa voin viettää aikaa kelpaa. Nyt olen sitä mieltä, että olen joko yksin tai niiden oikeiden ihmisten seurassa. Tulen kaikkien kanssa toimeen, jos niin päätän.

Minkälainen ystäväpiiri olisi minulle täydellinen? Musiikin tekeminen (räpin), videoiden ja sosiaalisen median luominen on ollut pitkään yksi elämäni tärkeimpiä asioita. Taide/Viihde harrastukset pitkälti ovat syy miksi minua kiinnostaa nousta sängystä ylös ja tehdä yhtään mitään. Kun saan puhua mediasisällön tekemisestä (videot, ääni, livelähetys, some jne), niin silmäni syttyvät kirkkaimpien tähtien tavoin.

Sosiaalisen median tekemisessä ainoa miinus puoli on se, että se on yksinäistä puuhaa. Olisi loistavaa, jos voisi tehdä muiden kanssa sisältöä ja jakaa niistä ajatuksia. Silloin ei tarvitsisi olla yksin vaan voisi tehdä jonkun toisen kanssa sitä. Välttämättä paras ratkaisu ei ole yhteinen kanava vaan hyvä vaihtoehto voisi olla, että molemmat tekevät omia kanaviaan ja sitten autetaan toinen toisiamme niissä. Mua ei haittaa, vaikka kaverilla ei ois mitään kokemusta näistä. Intohimo ja halu tehdä asioita on mun mielestä osaamista tärkeämpi asia.

Näiden edellämainittujen asioiden lisäksi rakastan saunomista, hyviä pitkiä syvällisiä …

eilen

Lisää luotettavia kavereita 🤍

Nainen, 21 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Hei! Oon Tampereella asuva tänä vuonna 21v täyttäny nainen joka etsii uusia kavereita :) Tykkään kirjottaa, urheilla, shoppailla & tehdä kaikkee luovaa <3 oon ite ambivertin ja ekstrovertin välimuoto, joka tykkää puhua ja nauraa. Oon myös luotettava, energinen sekä empaattinen. Arvostan paljon oma-aloitteisuutta kaverisuhteissa, mutta kaikista eniten sitä että synkkaa. Tykkään matalammalla kynnyksellä käydä vaikka kirpputoreilla, opiskella yhdessä tai ihan vaan juoda viiniä ja jutella. Jos jotain isompaa pitää mainita niin ekana tulee mieleen ulkomaille lähtö tai roadtripit. Mulle voi ehdottaa kaikenlaista ja yleensä suostun jos ei oo mitään muuta jo valmiiks xD oon kans parisuhtees en siis eti mitää muuta ku kaveruutta. Tuppaa mulle viesti nii katotaan onnistuisko vaikka kahvittelu nyt tai heti!

eilen

Moikka, ihanat 🤍

Nainen, 19 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Moikka, ois kiva tutustua uusiin ihmisiin ja löytää uusia kavereita.

Joiden kanssa pystyy tekemään kivoja asioita esim mennä shoppaile, syömään, makustella, jakaa ajatuksia yms.

Oon asunut noin 7-vuotta Kajaanissa, sieltä sitten muuttanut Tampereelle koulun takia.

Kaikki kaverit jäivät Kajaaniin eikä mulla oo ystäviä ollenkaan välillä koen olevani yksinäinen onneksi on perhe mutta kaipaan kavereita.

Oon yrittänyt tutustua erilaisiin ihmisiin mut ei niistä oo ikinä tullu mitään joko ne aina ghoustaa tai keksivät tekosyitä tapaamiselle etteivät pääsisi näkemiään toi on niin lapsellista ja turhauttavaa oon joutunut pettymään liian monta kertaa.

Haluun löytää sellasen ystävän joka olisi tosiaan ja olisi valmis näkemään ja arvostan rehellisyyttä.

Luonteeltani oon avoin, sosiaalinen, energinen iloinen, kannustavainen puhelias, hauska, huumorintajunen, menevä, helposti lähestyttävä ihminen.

Ps musta saa oikeesti hyvän ystävän mieluiten samalta paikkakunnalta

jos kiinnostuit tuu rohkeesti laittamaan viestiä älä ujostele! 🤍

eilen

Cs peliseuraa jne yms

Mies, 22 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

moi täytän 23 v kohta eli oon jo nyt elänyt kauemmin kuin yksikään hiiri

jos tykkäät vaikka pelata esim valorant / CS tai jotain hyvii pelei (multiplayer tietty ) . ja kaikkee mitä tylsyyteen jne keksiikään nii voi kutsua

ei sen kummempaa lisättävää tähän nyt addaa discordis eli hakuun nimimerkillä: calvinayre

ja joo käytän perus whatsappii myös mut laita viestii nii laitan takas. peliporukassa ois tilaa mut tosiaa silver rankkisii CS xd (jos sul ei oo mikkiä nii osta)

sijainti / ikä / ei välii

eilen

Uusia tuttavuuksia

Mies, 30 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Löytyiskö täältä uusia tuttavuuksia yhteiseen ajanviettoon ja aktiviteettien pariin?

Oon 30v mies. Luonteeltani oon seikkailunhaluinen, aktiivinen, avoin ja huumorintajuinen.

Itseä kiinnostavia asioita ovat :
Ulkoilut luonnossa, ekstempore reissut, matkustelu, laskettelu ja hiihto.
Vastapainona syvälliset keskustelut, illanvietto, ruoanlaitto, leffat, sarjat ja pelailu! Musta saa seuraa kyllä muuhunki, pääasia että juttu luistaa

2 päivää sitten

Kaveriseuraa aktiviteetteihin

Nainen, 42 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Hei.

Olen 42-vuotias nainen.
Olen rauhallinen luonteeltani, myös aika syvällinen. Pohdin paljon elämää ja tietoisuuteen liittyviä aiheita mm. kirjoittamalla.

Tykkään käydä kävelyillä, pelata lautapelejä ja toisinaan etsin geokätköjä luonnosta tai käyn päiväretkeilyllä. Myös muita ajanvietteitä voin harkita, etenkin jos kaveruus tuntuu toimivan keskustelutasolla.

2 päivää sitten

Uutta ystävää etsimässä

Nainen, 32 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Heipä hei! Mä oon 32-vuotias nainen, joka etsiskelisi uutta naispuolista ystävää/ystäviä suunnilleen samasta ikäluokasta rentoon yhdessä oleiluun. Olisi ihana löytää uusi ystävä kyläilyyn, kävelylenkeille, kahvitteluun, leffaan tai miksei joskus myös baariin. Alkoholia kylläkin käytän nykyään todella harvoin. Minulla on paljon tuttuja, mutta oikeasti kaipaisin ystävää, joka on rauhallinen, peruspositiivinen, sydämellinen ja aito. Katson elämää positiivisuuden kautta ja samaa toivoisin myös sinulta.

Mä oon tällainen aikas rauhallinen, rento, empaattinen ja nauru on herkässä. En yleensä ole kauhean spontaani ihminen, mutta innostun kyllä silti herkästi tekemään erilaisia asioita. Sellaista lapsenmielisyyttä löytyy. Pidän myös syvällisistä keskusteluista ja itsetuntemusasiat ovatkin nousseet minulle tässä kovasti pintaan viimeisen parin vuoden aikana. Ystävyydessä arvostan sellaista rentoa yhdessä oleilua, toistensa kannustamista, vastavuoroisuutta, luotettavuutta ja myös arkojen asioiden jakamista.

Kiinnostuksen kohteitani ovat mm. urheilusta esim. tanssi, lentopallo ja pesis, eläimet ja itsetuntemus. Syöminen on myös aina mukavaa ja suklaa on lempi herkkuni. :) Olen myös jonkin verran kiinnostunut kauneudenhoidosta, mutta en koe itseäni pinnalliseksi ihmiseksi.

Mitäs vielä kertoisin.... Olen sairaanhoitaja, mutta sanouduin irti pitkäaikaisesta työpaikastani pari vuotta sitten. Tein tuossa välissä postinjakoa sekä brain relief-hoitoja. Tällä hetkellä kärsin long covidin aiheuttamista hermosto-oireista ja en ole sen vuoksi nyt työelämässä. Tulevaisuuden suunnitelmat ovat vielä mietinnässä, menenkö töihin vai aloitanko opiskelut. Olen parisuhteessa, minulla ei ole vielä lapsia ja oon ambivertti. Nautin myös omasta ajasta ja tarvitsenkin sitä palautuakseni. Mutta tosiaan laitahan viestiä, jos tuntuu, että meillä voisi olla yhteistä. Olisi ihana löytää samanhenkinen ihminen, joka myös haluaa löytää uuden ystävän elämäänsä. 😊

2 päivää sitten

Moi! Metalhead etsii uusia ystäviä! 🖤

Nainen, 21 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Täällä kirjottelee parikymppinen metalheadmimmi Tampereelta!
Tykkään pyöriä keikoilla, kirppiksillä yms. En oo koulussa tai työelämässä.
Kiinnostuksenkohteita on mm luonto, musiikki. Oon avoin aurinkoinen, utelias, avoin persoona. Ehkä hiukan tempparamenttinen 🤣. Puhelias.

Kaipaan uusia ystäviä, en kaipaa nettikamuja.

Snäppi löytyy nimellä jjasminjohannap

2 päivää sitten

Kavereita haussa

Nainen, 23 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Moi
Etsin uusia kavereita, jotka jakais saman kiinnostuksen urheilusta, niin penkkiurheiluna, kuin itse urheiltunakin. Kiva olis löytää tuttavuuksia, jonka kans jutskailla urheilusta tai vaik käydä lenkillä tai vastaavaa :)

Sukupuolellas ei oo väliä, kunhan ikä on max +10v. Voit myös olla ihan mistä päin vaan. Jos sua kiinnostaa jutella ni pistä viestiä ja katotaan mitä keksitään.

2 päivää sitten

Heiii

Nainen, 18 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

En mä tiiä oikeesti ees mitä haen. Oon vaan ollut tosi yksinäinenMun pitäisi ihan oikeesti hankkia ystäviä, mutta jotenkin se vaan on mulle aina ollut tosi vaikeaa. Oon aika varma että mulla on masennusta ja varmaan kaikkee muutakin. Harrastan luisteluu ja yksin luonnossa liikkumista, ainakin silloin kun jaksan. Voitais puhuu kaikesta muustakin, esim kirjoista ja kissoista x3

Oon aika nuori tyttö Tampereelt. Pistä vaan viestii ihan rohkeasti, mä melko varmasti oon paljon sua ujompi ^^

3 päivää sitten

Moi!

Nainen, 33 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Moi! Oon 33-vuotias nainen Tampereelta. Kotona mies ja koira, lapseton. Tällä hetkellä pois työelämästä, tulevaisuudessa tarkoitus aloittaa opiskelut, joten vapaa-aikaa löytyy paljon uusille ystäville. Rakastan kierrellä kirppareita sekä shoppailua, käydä baareissa ja keikoilla, pelata eri pelejä (eniten AmongUs ja Fortnite), kuunnella musiikkia ja katsoa sarjoja. Olen eläinrakas ja koiralenkeille seura olisi myös tervetullutta. Käytän paljon sosiaalisia medioita, jos haluat aktiivisempaa jutteluseuraa mut voi lisätä discordiin suoraan @saiju90 , pidän siellä myös Amongus serveriä jos kaipaa peliseuraa siihen tai discordpeleihin (englannin kielellä). Olisi kiva jossain vaiheessa tavata esim. lähteä parille ensimmäisellä kertaa, jolloin alkujännityksestä pääsisi helpommin eroon. Oon puhelias, huumorintajuinen ja suvaistevainen ihminen, alussa voin tietysti olla hiljaisempi, mutta tuskin kauaa. Oon myös kahvin suurkuluttaja. Sukupuolella ei niinkän väliä, mutta olen siis naimisissa eli en etsi kuin kavereita! Laita viestiä tai lisää discordiin, niin kirjoitellaan!

3 päivää sitten

Musiikintekoa tai muuten vain kavereita

Nainen, 22 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Moikka
Oon jäänyt nyt viime aikoina ilman kavereita ja tunnen oloni yksinäiseksi joten toivoisin saavani seuraa. Etsin kavereita joiden kanssa jutella tai käydä vaikka kaupungilla tai vaikka pitemmilläkin reissuilla esim. keikalla.

🎶📝🎤Rakastan musiikkia ja teen myös itse sanoituksia. Ois kivaa jos sua kiinnostais kans tehä musaa. Voitais sit tehä musaa kaksin mutta ei ole siis mikään edellytys että voidaan kyllä muutenkin tutustua.

Must on sanottu et oon ymmärtäväinen, empaattinen ja hauska.
Haluan aina ratkaista tilanteet niin että kaikilla ois mahdollisimman hyvä olla ja kaikki asiat ois mahdollisimman oikeudenmukaisesti. Oon tunteikas ja luova tyyppi. Elän sille mitästä milloinkin satun pitämään. En anna helposti periksi varsinkin jos kyseessä on mulle tärkeä tyyppi.

Mitä vielä tulee mieleen niin:
Tykkään eläimistä etenkin kissoista
Mun lempi bändi on kuumaa (rakastan)
Tykkään katsoa kotimaisia sarjoja ja elokuvia
Oon huumorintajuinen
Mulle voi avautuu jos tarvii kuuntelijan ja yritän parhaani mukaan aina tukea ja auttaa❤️

Jos jäi vähäänkään kiinnostamaan niin laita viestiä niin katsotaan jos jutut kohtaa ja meistä tulis kavereita/ystäviä.

Voit laittaa viestiä myös jos olet muualta kuin tampereelta ja kiinnostaa tutustua.

3 päivää sitten

Reissukaveria?

Nainen, 23 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Löytyiskö täältä reissukaveria maalis-huhtikuulle? Itsellä kevät aika vapaata, mutta ei oikein ketään mukaan lähtijää. Mua kiinnostaisi Lappiin hiihto-/lasketteluloma tai vaikka joku ulkomaantrippikin. Tykkään mm. patikoida ja kokeilla eri aktiviteetteja. Mikään bilehile en oikeen oo :D

Oon sosiaalinen, positiivinen tyyppi ja tosiaan aika menevä tyyppi. Olehan yhteydessä jos kiinnostaa ja kerro jotai itestäs! :)

3 päivää sitten

Moi ✨

Nainen, 23 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Täällä kirjottelee Elina, olen 23-vuotias sosionomiopiskelija Tampereelta 😊 Oon asunu kohta 3 vuotta täällä, alunperin tulin miehen töiden perässä. Opiskelen tosiaan, mutta monimuotona Hämeenlinnassa, joten aika menee todella pitkälti yksin kotona ✌🏼

Olen sosiaalinen, mutta tarvitsen myös paljon omaa aikaa. Tykkään käydä kävelyillä sekä salilla. Olisi mukava löytää ystäviä, joiden kanssa voisi istua iltaa tai käydä kaupungilla 🫶🏻 Jos sinua kiinnostaa, ole yhteydessä niin jutellaan ja tavataan 🤩

Minut parhaiten saa kiinni snäpissä @halonenelina tai instassa @elinaannmaria 😇

20.2.2024

Moroo

Mies, 20 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Etsin uusia ystäviä/kavereita mielummin naisia ehkä myöhemmin ois enemmän kuin ystävä/kaveri. Oon intissä. Olen rauhallinen, mukava, en oo kauheen hyvä aloittaan keskustelua koska oon ujo ja en kauheen sosiaalinen ainakaan alussa.
Asun Tampereen lähellä
Olen sinkku
Sc: jessekhyl

20.2.2024

Ehkä sinä?

Mies, 33 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Tampereelta etsinnässä uusia tuttavuuksia ja samanhenkisiä ihmisiä!

Itse rento ja tilanteisiin heittäytyjä. Olipa sitten kyse urheilusta, musiikista tai vaikka lasillisen ääressä ajatustenvaihdosta. Laita viestiä jos koet olevasi samankaltainen heittäytyjä ja valmis jossain vaiheessa näkemään livenä!

Ja kyseessä vain kaveriseura ei parisuhdetta, kiitos

Sivu
Takaisin ylös