Ilmoitukset alueelta Päijät-Häme (111 kpl)

 - 
 
tänään

Heiii 😝

Mies, 20 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Olen tosiaan 20v mies Lahdesta joka on luonteeltaan huumorintajuinen, puhelias, välittävä, luotettava ja ihminen kenelle voi oikeastaan puhua mistä vain. paikkakunnalla eikä iällä väliä.

Mielenkiinnonkohteitani ovat mm pc:llä pelaaminen, festarit/keikat, luonto, matkailu ja elokuvat/sarjat

Mielenkiinnonkohteet eivät tarvitse meillä kohdata kuhan juttuun tullaan ^^ Etsin mielellään pidempiaikaista seuraa kenen kanssa juttu ei jää kuulumisiin. Paikkakunnalla ei väliä!

👻 Snapchat: xDenv
😝 jos ei löydy snäppiä niin pistä viestiä niin keksitään joku toinen paikka!

eilen

Moikka!

Nainen, 22 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Olen 22-vuotias nainen. En asu kokoaikaisesti vielä Lahessa, mutta mun poikaystävä muutti tänne ja itsellä olisi tarkoitus muuttaa perässä kokonaan sitten kun on mahdollista. Olisi siis kiva saada täältä kavereita, koska en tunne täältä oikeen ketään. Oon luonteeltani empaattinen, rauhallinen ja huumorintajuinen. Tykkään leipomisesta, käsitöistä ja elokuvista sekä luonnosta. Jos haluat tutustuu muhun enemmän nii pistä vaa rohkeesti viestiä tulemaan. :)

eilen

Uusia ystäviä

Nainen, 44 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Haussa uusia ystäviä/kavereita miehistä 44-vuotiaalle sinkkunaiselle.En hae seksiseuraa tai parisuhdetta.Lahti/50 km.Iältäsi voisit olla n. 35-52 vuotias.Deittipalstat koluttu ja sieltä ei pelkkää ystävyyttä haluavia miehiä löydy.

2 päivää sitten

Hei!

Nainen, 27 vuotta, Päijät-Häme

Olen 27-vuotias nainen Lahesta päin, joka etsisi elämään uusia tuttavuuksia, kavereita tai ystäviä. Yksinäisyys vaivaa ajoittain vaikka olenkin parisuhteessa ja löytyy muutamia ystäviä niin olisi mukava löytää joku jonka kanssa voisi jutella maailman menosta, jauhaa paskaa, viljellä huonoa huumoria tai vaikka lähettää söpöjä kuvia kissanpennuista, jos siltä tuntuu. Iälläsi tai asuinpaikallasi ei ole ainekaan mulle mitää väliä vaan ennakkoluulottomasti olen valmis tutustumaan erilaisiin ihmisiin.

Olen kai ihan mukava, fiksu ja huumorintajuinen. Päiväni kuluvat opiskelujen parissa ja vapaa-ajallani katson liikaa netflixiä, lenkkeilen koiran kanssa, luen ja olla möllötän. Pidän eläimistä, luonnosta, huonosta huumorista, sarkastisista jutuista, hyvästä ruuasta ja nukkumisesta. Jos joku on niin rohkea ja kiinnostuu niin paljon jokseekin huonosta ilmoituksestani, että laittaa viestiä, niin olisin hyvin otettu :D

3 päivää sitten

Ulkomaalaistaustaisia ystäviä haetaan

Mies, 58 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Heippa! Olen 58 vuotias mies kuka on syntynyt Suomessa mutta asunut koko ikäni ulkomailla. Olen pari vuotta sitten muuttanut takaisin Suomeen ja viihdyn hyvin mutta ne hyvät ystävät puuttuu vielä. Haluaisin kokeilla jos kaverihaussa pystyis tutustumaan uusiin ihmisiin keillä on Suomessa asuva ulkomaalainen tausta. Tunnen itteni myös ulkomaalaiseksi koska monet ihmiset pitää mua sellaisena mun kaupungissa. Mä puhun sujuvaa englantia ja myös toisen kotimaisen kielen, mutta olen myös tutustumassa hiljattain viron kieleen.

Olen mielestäni luotettava ja empaattinen mies kuka on myös sosiaalinen ja puhelias kun saa mahdollisuuden siihen.

Mulla on muutoin kaikki hyvin mutta vaan se että puuttuu hyviä luotettavia ystäviä kenen kanssa voisi kirjoitella elämästä ja arjesta mitä sattuu olemaan mielessä, siis mitä ilahduttaa sekä suruttaa tai ihmetyttää.

Olen rauhallinen ja rento mies kuka haluaa tutustua ulkomaalaistaustaiseen naiseen sopivassa iässä jossain Suomessa ja kuka puhuu ja kirjoittaa hyvää suomea tai englantia.

Olen kiinostunut kaikenlaisesta kulttuuritapahtumista ja myös Suomen luonnosta, kaupungeista, puistoista ja historiallisista rakennuksista yms.

Mun musiikkimaku on hyvin laaja ja mä nautin siittä hyvin paljon. Mä käyn joskus myös teatterissa katsomassa kun tulee joku hyvä näytelmä kaupunkiin.

Jos haluat tutustua mukavaan mieheen, niin ota yhteyttä vaan!

7.8.2020

Heippa!

Nainen, 41 vuotta, Orimattila, Päijät-Häme

41v nainen etsii kavereita ja ehkäpä sitä tosiystävääkin. Tämmönen perushöseltäjä, sattuu ja tapahtuu mitä milloinkin ja jos joku voi mennä pieleen, se menee. Huumori riittää melko pitkälle, ite olen semmonen naljailija ja vinoilija, mutta pahalla en sitä harrasta. Harrastuksia ei nyt niin hirveesti ole; kirppareilla kierrän ostamassa ja myymässä, luen paljon, kokkailen ja yritän aina toisinaan saada persuksen irti sohvasta. Salille vois ehkä mennä muttakoskakun..kaverin kanssa vois jopa onnistua. Koiran kanssa tulee käytyä kävelemässä, mutta mikään sporttihirmu en tosiaankaan siis ole 😅
Ens alkuun saatan joskus olla ehkä vähän vaikeasti lähestyttävä, mutta hetken päästä juttu lentää jo ehkä liiankin kanssa, suupaltti siis. Osaan kyllä kuunnellakin ja hirveen hyvä mä olen auttamaan muita niiden ongelmissa 😬 jutun juurta keksii kyllä jos vaikka mistä, mutta muoti ja semmoset ei ole sitä mun juttua.
En oo absolutisti, mutta melko harvoin tulee alkoa otettua, joskus se tietty irtoaa sokka multakin (ehkä kerran, kaks vuodessa), tupakkaa poltan lukuisista lopetusyrityksistä huolimatta, sen suhteen siis täysin selkärangaton tyyppi 🤦🏼‍♀️
Lapsia on kotona vielä pari, mieskin on jo löydetty eli mitään treffiseuraa tmv en todellakaan ole etsimässä, eli ei kannata edes vaivautua mikäli sellasia mielessä.
Hakusessa siis kaveri, jonka kanssa viettää aikaa niin livenä kuin puhelimella, siis oikeata kanssakäymistä. Kyläilyä, kahvittelua, juttelua ja ihan kunnon keskustelua, ajanviettoa missä milloinkin.
En mä oikeen tiedä mitä muuta tähän nyt laittais, tutustumalla kai ne kemiat sun muut systeemit parhaiten selviää 🤔😊

7.8.2020

Piristystä

Mies, 48 vuotta, Hollola, Päijät-Häme

Moi olen naimissa oleva mies. Hakusessa olisi nainen viestittelykaveriksi jonka kanssa voisi keskustella asiosta mistä kotona ei voi.
Olen rento mutta jännitän vähän alkuun.
Mahdollisesti voisimme joskus tavatakkin jos vain juttu hyvin lentää:

5.8.2020

Moi,

Mies, 35 vuotta, Päijät-Häme

Olen 35v suomalainen huumorintajuinen, siisti, 188cm, luotettava ja sovituista asioista kiinnipitävä mies. Etsiskelen lenkkeily, kahvi/tee seuraa ja muuhun kaikkeen kivaan mitä ikinä, sitten keksimmekään. Otahan rohkeasti yhteyttä Nainen. Jutellaan lisää ja tutustutaan.

5.8.2020

Etsintäkuulutus

Mies, 25 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Etsin sinua, joka kaipaat ystävää keikoille, kahviloihin tai kaljalle. Kuuntelet musiikkia runsaasti eri genreistä. Soittolistoiltasi löytyy esim. rockia, indietä, punkia, poppia ja alternativea, ja korviisi kantautuu mielellään uusiakin artisteja. Nautit kirjoista, elokuvista ja sarjoista. Jos erotut eduksesi massasta paljon ajattelevana, mutta myös sanavalmiina tyyppinä jolla on ehkä taiteellisia tai luovia harrastuksia, olet etsimäni ihminen.

Oma luovuuteni tarvitsee polttoaineekseen ymmärrystä ja ennen kaikkea innoitusta. En nyt kuitenkaan myönnä etsiväni pelkästään muusaa taiteelleni sillä toimin myös vastavuoroisesti. Luova tekeminen vaatii virikkeitä ja samanhenkisessä vuorovaikutuksessa olemista.

Sukupuolellasi ei ole väliä mutta toivoisin sinun olevan melko samanikäinen kuin itse olen.

2.8.2020

Etsin mukavia ystäviä!

Mies, 58 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Löytyisikö täältä uusia ystäviä?
Hoi! Olen nuorekas 58 v. mies Päijät-Hämeestä. Olisiko täällä löydettävänä luotettava empaattinen naispuolinen ystävä kenestä voisi saada seuraa käydä teatterissa, elokuvissa, konserteissa, museoissa, taidenäyttelyissä, kierrellä kirpputoreilla, käydä kahviloissa, ravintoloissa, matkoilla, kävelyllä yms.

Mielestäni olen luotettava, rento, empaattinen mies kuka on hyvä kuuntelia mutta olen myös puhelias ja sosiaalinen luonteeltani. Osaan arvostaa pienten asioitten iloja jotka yhteensä voi kootua suurempaan.

Olen rauhallinen luonteeltani ja olen kiinnostunut toisista ihmisistä ,olen utelias oppimaan uutta ja saada uusia harrastuksia. Minun musiikkimaku on laaja. Tykkään myös keskustella maailmanmenosta, vaihtaa ajatuksia arjesta ja muustakin.

Olen luotettava uskollinen ystävä jolle voi kertoa luottamuksella ilot ja surut sekä olla tukena.Olen mieleltäni avoin ja suvaitsevainen. Hyväksyn ihmisiä sellaisena kun he ovat. Pidän myös aina lupaukseni. Ei ole sosiaalisia ongelmia elämässäni, minulla on ystäviä mutta sinne mahtuu toisiakin mukavia ihmisiä.

Etsin aluksi kirjoittavaa kaveria, jonka kanssa vaihtaa ajatuksia arjesta ja muustakin. Olet noin 45-60 v. ja jos sinä asut lähellä Lahtea olisi kiva, mutta ei ole väliä jos asut muualla Suomessa.

Ota rohkeasti yhteyttä niin tutustutaan!

2.8.2020

miestä kirjeenvaihtoon

Mies, 29 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

HEI!
Täällä kyyninen ja sairaalla tavalla optimistinen haahuilija etsii 25-35 vuotiasta miestä hitaaseen tutustumiseen säännöllisen kirjeenvaihdon välityksellä. Älykkyyden tulisi riittää lauseiden muodostamiseen ja varallisuuden postimerkkiin.

Harrastan maalaamista, kirjoittamista ja pitkiä kävelylenkkejä. Olen kiinnostunut mielenkiintoisista asioista kuten saippuakuplista, spider-pasianssista, lätäköiden pinnoille valuneista bensoista ja kissojen silittämisestä (se vaatii tiettyä hienovaraisuutta). Musta tuntuu että jos osaisin täyttää veroilmoituksen, nauttisin siitäkin. Olen käynyt teattereissa ja taidenäyttelyissä, mutta minulla ei ole hajuakaan mitä taiteesta pitäisi ajatella, joten älä kysy.

Voit asua missä päin tahansa. Olen valmis matkustelemaan, jos joskus päätämme tavata, Lahdesta on ihan kohtalaiset yhteydet. Taidan kuitenkin mennä asioiden edelle. Tutustutaan rauhassa. Innolla odotan vastaustasi.

24.7.2020

Hei etsisin vertaistukea

Nainen, 25 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Hei etsin ystävää jolla olisi kaksisuuntainen mielialahäiriö niinkuin minullakin.
Olisi kiva jakaa tuntemuksia ja oloja puolin ja toisin s-postilla, perinteisellä kirjeellä tai watsappissa.
Olen 25 vuotias nainen ja etsin myös naispuolista kaveria.
Olen luonteeltani rauhallinen ja pyrin ajattelemaan positiivisesti masennuskausinakin vaikka välillä se on vaikeaa.
Harrastan kuntosalilla käyntiä, lukemista ja piirtämistä.
En etsi mies seuraa.

24.7.2020

Heipparallaa!

Nainen, 25 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Haussa uusi ystävä.

Pidän luonnosta, rauhasta, lautapeleistä, musiikista ja kirjoittamisesta. Tykkään myös leipoa ja opiskelen kyseistä alaa.

Olen myös taiteellinen ja luen kun ehdin ja maltan. Kirjoitan myös, proosaa ja runoja.

Kuuntelen progressiivista rockia, indietä suomalaista musiikkia, iskelmää ja tanssimusiikista. Oikeastaan kaikenlainen musiikki vetoaa ja keikalle olisi mukava saada seuraa.

Muutin Jyväskylästä Lahteen ja Jyväskylässä totuin käymään teatterissa, joten teatteriin minusta saa myös oivan seuralaisen. Tykkään käydä keräämässä marjoja ja sieniä. Olen perehtynyt myös villiyrtteihin ja ravitsemukseen. Ruoka on minulle tärkeää yleisen hyvinvoinnin lisäksi. Juoksen myös n. 3 krt viikossa ja omistan älykellon jolla seuraan tavoitteita.

Kahvittelut ja kirppistelyt ovat myös juttuja joista nautin suunnattomasti.

"Vaatimuksena" ystävälle: Olethan suvaitsevainen ja yrität ymmärtää kanssaeläjiä, ethän kärsi kateellisuudesta. Kaikenlainen väkivalta on no-go.

Oma sielunsiskon löytäminen on yksi tavoitteistani!
Ei haittaa vaikka asuisit jossakin muualla kuin Lahdessa.

23.7.2020

Heii!

Nainen, 18 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Olen 18- vuotias nainen, asun Lahdessa ja kaipaisin ystäviä juttuseuraksi sekä vapaa- ajalle. Luonteeltani kuvaisin itseäni kyyniseksi introvertiksi, pohdiskelen paljon asioita. Olen tottunut viettämään aikaa yksin, mutta kaipaisin seuraa arkeen ja viihteelle.
Kiinnostukseni kohteisiin kuuluu mm kirjallisuus, elokuvat ja sarjat, taide, vintage, kirpputorit, musiikki, pelit, historia ja hyvä ruoka.
Kaikenlaiset eläimet ovat myös lähellä sydäntä.
Olisi mukava jos olisit suunnilleen samaa ikäluokkaa.
Jos yhtään kiinnostaa jutella enemmän niin laita viestiä!

22.7.2020

Moi!

Mies, 30 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Olen 30v mies Hollolasta. Etsin seuraa naisesta kaverimieles tai tositarkoituksel, jonka kanssa voisi jakaa päivittäisiä asioita. Harrrastan elokuvia ja kesällä veneilyä ja kalastamista. Jos kiinnostuit, niin laita viestiä tulemaan jutellaan lisää.

21.7.2020

27v uusi lahtelainen kaipaa seuraa

Nainen, 27 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Hei vaan, täällä huhuilee 27-vuotias nainen, joka kaipailee kovasti tyttökavereita! Muutin pari kuukautta sitten miehen luokse Lahteen enkä tunne täältä ketään.
Koko ystäväpiirini on hajaantunut ympäri Suomea eikä mies täytä tyttökavereiden virkaa 🤭

Haluatko lähteä mun kanssa lenkille, salille, retkeilemään, leffaan, viinille tai tanssimaan yöelämään? Olen myös halukas kokeilemaan uusia juttuja! Mielellään susta saisi seuraa jopa useampaankin aktiviteettiin! Ehkä ensin juodaan kahvit ja katsotaan tullaanko juttuun?

Mun harrastuksiin kuuluu salilla jumppailu, lenkkeily, kiipeily, ulkoilu ja olen juuri aloittanut tankotanssin. Pelaan myös pleikkaria välillä enemmän, välillä vähemmän.

Olen melko sosiaalinen ja iloinen mutta aluksi saattaa ujostuttaa. Olen myös suorasanainen ja tempperamenttinen kun tutustutaan 🤭

Jos viestiä lukiessa tuli yhtään sellanen olo, että meistä voisi tulla kaverit niin laita rohkeasti viestiä. Vastaan kyllä 😊

6.7.2020

Heippa!

Nainen, 23 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Etsinnässä kavereita Päijät-Hämeen alueelta, mutta miksei muualtakin :) olen 23-vuotias nainen. Sinun sukupuolella ei väliä. Ystäviä löytyy 20-30v akselilta ja kaikkien kanssa tuun toimeen. Moni pitääkin mua vanhempana mitä olen, kai se pitää kehuna ottaa... :D Harrastuksiini kuuluu koirani kanssa lenkkeily, lukeminen ja sulkkis kaverieni kanssa. Mun kanssa voit lähtee lenkkipolulle, kaupoille, terdelle, yöelämään tai vaikka kotisohvalle leffaa kattomaan. Keikoilla tykkään myös käydä! Lautapelejä tulee myös ystävieni kanssa pelailtua usein. Laita rohkeasti viestiä jos ilmoitukseni nappasi :)
Huom. vain kaverimielessä lähtökohtaisesti.

1.7.2020

Uusia ystäviä

Nainen, 44 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Haussa uusia ystäviä/kavereita miehistä 44-vuotiaalle sinkkunaiselle.En hae seksiseuraa tai parisuhdetta.Lahti/100 km.Iältäsi voisit olla 38-52 vuotias.Deittipalstat koluttu ja sieltä ei pelkkää ystävyyttä haluavia miehiä löydy.

Sivu
Takaisin ylös