Ilmoitukset alueelta Päijät-Häme (145 kpl)

 - 
 
5.5.2021

Kirjoittaja

Mies, 34 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Näyttää siltä että kaveripiirini on aika laiha nykyisin. Olisin kiinnostunut samaan uusia tuttavuuksia, voisi kokeilla vaikka ensin sähköpostein löytyykö jonkinlaista yhteyttä. Tekemiseni ovat paljon kiinni tarinoissa, monin tavoin, esimerkiksi kirjoitan kirjaa tällä hetkellä. Minun kanssa voi helposti aloittaa monenlaisia keskusteluja, kepeitä tai syviä ja kaikenlaista siltä väliltä. Jos ei keksi mitä minulle sanoo, niin pidän esimerkiksi paljon eri sarjoista ja elokuvista (monista genreistä), tai kirjoista tai peleistä. (Pidän esimerkiksi rpg peleistä niin kuin Fallout: New Vegas ja sotataidollisista strategiapeleistä, niin kuin esimerkiksi Total War: Attila.)
Tietenkin monenlaiset aiheet kiinnostavat, minulle voi puhua myös vaikka politiikasta, niin kuin esimerkiksi nykyisestä tilanteesta, missä vaikuttaa sananvapaus katoavan pikkuhiljaa. (Että se mikä loukkaa tunteita on alkanut olla tärkeämpää kuin se mitä saa sanoa.)
Arvomaailmaltani olen kristitty, mutta käyn vähän seurakunnissa. Tietenkin tästäkin aiheesta saa puhua, Minulle mikään aihe ei ole oikeastaan ns. kuuma peruna. Haluan ystävältäni mielummin raakaa rehellisyyttä kuin sitä että ystävä pelkää loukkaavan minua. Haluan todellakin että minua haastetaan ajoittain, peilataan sitä mitä olen. Mielistelystä en pidä. Yksi huonoista puolistani on varmasti se että joskus on hyvin vaikeaa luottaa toisiin... Jos joku on tehnyt sen erään Jungin persoonallisuustestin, niin siinä persoonallisuuteni on ollut monien kokeilujen jälkeen INFJ. Se kertoo aika paljon. (Tai ainakin tarpeeksi paljon.) Testi löytyy esim. sivustosta http://www.humanmetrics.com/cgi-win/jtypes2.asp

5.5.2021

Ystäviä Haetaan

Mies, 60 vuotta, Päijät-Häme

Olen rauhallinen mies kuka haluaa löytää mukavan naispuolisen viestikaverin sopivassa iässä, kenen kanssa voi kirjoitella kaikenlaisista asiosista mitä kiinnostaa ajan hetkessä.

Olen rehellinen ja sosiaalinen, ja pidän ihmisistä ketkä on samanlaisia.
Tykkään kovasti eläimistä ja luonnosta ja olen kiinnostunut myös kulttuurista niinkun teatterista, musiikista ja museoista. On hauska matkustella Suomessa sekä ulkomailla. Tykkään myös kahvitella ja käydä ravintolassa syömässä joskus. Katselen usein mukavia elokuvia ja ensikäteen hyvää komediaa mutta myös muitakin joskus. Mun musiikkimaku on hyvin laaja, sillä mä nautin monenlaisesta musiikkilajista. Käyn joskus musiikkitapahtumissa kun niitä tulee jonnekkin lähelle mun asuinpaikkaa. On mulla paljon muita harrastuksiakin mutta sen saat kuulla kun tutustumme toisiimme.
Kirjoitellaan tutustumisvaiheessa ja jos sopii niin voisimme tavata livenä myöhemmin.

Olisi kiva tutustua mukavaan henkilöön Itä-Suomesta!

Ota rohkeesti yhteyttä vaan, niin kuullaan!

4.5.2021

Tuulen tuomaa :)

Mies, 45 vuotta, Heinola, Päijät-Häme

Olen herkkävireinen, aitoutta arvostava, toiset huomioon ottava ja hiukan hassutteleva ellen hassunkurinenkin ikisinkkumies juttu- ja menoseuran tarpeessa. Lähtisin mahdollisuuksien mukaan mielihyvin kanssasi niin kirpputorille, keilaradalle kuin kahvikupillisellekin - tai vaikka balettiin, happihyppelylle, taidenäyttelyyn... Olen avoin ideoillesi ja uusille tuulille ylipäätään. Räväkkä huimapää en kuitenkaan ole, joten kannustaisin sinua esimerkiksi laskuvarjohypyssäsi varmaan maankamaralta käsin mutta täydestä sydämestäni siltikin :)

Etsin siis ennen kaikkea ystävää Päijät-Hämeestä, mutta jos tämän ilmoituksen luettuasi satut tuntemaan jotain yhteenkuuluvuutta kanssani, niin ethän epäröi ottaa yhteyttä, asuit vaikka missä.

En osaa tarkoin luonnostella sinua, ystävyydessä kun ei mielestäni ole kyse esimerkiksi iästä, sukupuolesta, vyötärönympäryksestä tai yhteiskunnallisesta asemasta vaan todellisuuksien kohtaamisesta. Käytännössä tulen yleensä paremmin juttuun naisten kuin miesten kanssa, olen huomannut, mutta en halua rajata ketään elämästäni pois toissijaisilla perusteilla. Toivon melkeinpä vain, että olisit hyväntahtoinen, vähintään hitusen elämänmyönteinen sekä mieleltäsi avara persoona ja voisit kuvitella ystävystyväsi tällaisen ilmoituksen laatineen lajikumppanisi kanssa :)

Annan arvoa erilaisuuden kunnioittamiselle, sydämen sivistykselle ja kyvylle tuntea myötätuntoa. Pidän luonnosta ja luontokappaleista/seuraeläimistä, musiikista, sana- ja kuvataiteista, estetiikasta sekä yleisestä ihmisen ja maailmankaikkeuden ihmettelemisestä. En käytä päihteitä, ja takaan, että pysymme puhtaasti ystävinä, jos niin sovimme.

En koe olevani ihmisenä valmis vaan elävä ja muovautuva. Millaisen jäljen mahtaisimmekaan toisiimme tehdä? :)

3.5.2021

ystäväää

Mies, 65 vuotta, Orimattila, Päijät-Häme

Moi olen 65v leski pitkä hoika raitis savuton rehti puhuu pusaa luontoihminen kesäisin liikun matkailuautoja luonosa järvienrannoila Lappi on hohokohta ruskaaikaan ykkös kohde vastaile rohkeita pena

28.4.2021

Seuraa :)

Mies, 29 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Hei, olisi kiva löytää kaveri kenen kanssa käydä lenkillä tai olla vaan ja katsella vaikka elokuvia. Samalla jutella niitä näitä ja parantaa maailmaa:)
Olen 29vuotias mies Lahden läheltä.
Pistä ihmeessä viestiä niin jutellaan lisää ☺️

28.4.2021

Heippa!

Nainen, 23 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Mie oon varattu 23-vuotias nainen Lahdesta. Kotoisin olen Joensuusta ja asunut Lahdessa kohta vuoden ~

Etsinnässä olisi tyttöpuolisia kavereita, jotka tykkäisivät samanhenkisistä asioista (anime/manga/pelit/cossaus) :3 Voi olla nettikavereita tai voi nähdä ihan irl, että miten vaan :D Että voit asua missä päin vaan! (Tottakai plussaa olisi että pääsisi välillä tapaamaan) ~

Mie oon introvertti ja sen takia hieman ujo sekä hiljainen ^-^ Tykkään käyttää paljon hymiöitä... oon myös huumorintajuinen :D Harrastuksiin kuuluu pelaaminen, animen katsominen, valokuvaus, nukkuminen....eiku xD Välillä myös cosplay.

Tykkään myös piirtämisestä ja piirtelen digitaalisesti.

Musiikkimaku on aika laaja, mutta eniten dubstep ja edm on mieleen.

Tykkään pelailla Switchillä ja PC:llä, Steam käyttäjä löytyy ^^ Tykkään platformer, open world/mmorpg sekä rytmipeleistä. Lempipeleihin kuuluvat esim. Genshin Impact, Ori and the Blind Forest, Breath of the Wild, Black Desert Online, Osu! ja muita :3

Voidaan keskustella discordissa, instassa, steamissa, whatsapissa...mikä siulle nyt sopiikaan owo
Laita rohkeasti viestiä, jos haluat tutustua!! :3 ~

26.4.2021

21 v miehelle seuraa samanhenkisestä tytöstä

Mies, 21 vuotta, Päijät-Häme

Olen 21/99 mukava ja rento nuori mieshenkilö ja etsisin ainakin aluksi kaverimielessä seuraa, oikeanlaisen ihmisen löytyessä myös hyvin mahdollisesti jotain enemmän :) Opiskelen amk:ssa ja harrastuksena on kaikki autoihin liittyvä. 1 kpl autoja löytyy omasta takaa ja sen parissa tulee vietettyä paljon aikaa. Bilettäminen ja baareissa käyminen eivät valitettavasti kuulu mielenkiinnon kohteisiini, joten samanhenkistä seuraa olisi nyt etsinnässä.
Kysy esim. snäppiä :)

26.4.2021

Kaveri hakusessa

Nainen, 24 vuotta, Päijät-Häme

Hei, täällä olisi yksi yksinäinen 24 vuotta täyttänyt nainen, joka etsii ajanviettoseuraa.
Kiinnostuksen kohteitani on käsillä tekeminen, musiikin (metalli) kuuntelu ja eläimet.
Harrastan tällä hetkellä eläinten pitoa ja kutomista. Tarkoituksena olisi myös nyt aloittaa kynttilöiden valmistaminen kotona.
Minusta saa seuraa viestien välityksellä, ulkoiluun ja kotiin.
Toivoisin sinulta avointa asennetta ja ymmärrystä, että pieni lapsi kulkee mukana. Olisi kiva, jos asuisit suht lähellä Lahden/Orimattilan suuntaan.

24.4.2021

Moikka!

Nainen, 29 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Olen 29 v. nainen Lahdesta ja haluaisin löytää uusia tuttavuuksia samasta kaupungista tai lähialueilta.

Mielenkiinnonkohteitani ovat mm. videopelit, true crime, kauhuelokuvat, valokuvaaminen, raskaampi musiikki, kirjoittelu.. Päihteitä ei tule käytettyä.

Luonteeltani olen melko rauhallinen, ystävällinen ja empaattinen.

Laita viestiä, jos jokin ilmoituksessa kolahti ja tutustutaan lisää. :)

23.4.2021

Hei!

Nainen, 28 vuotta, Päijät-Häme

Olen 28-vuotias nainen Lahesta, joka etsii elämään uusia tuttavuuksia, kavereita tai ystäviä. Yksinäisyys vaivaa ajoittain vaikka olenkin parisuhteessa ja löytyy muutamia ystäviä niin olisi mukava löytää joku jonka kanssa voisi jutella maailman menosta, jauhaa paskaa, viljellä huonoa huumoria, lähettää söpöjä kuvia kissanpennuista tai jutella syvällisempiäkin, jos siltä tuntuu. Iälläsi tai asuinpaikallasi ei ole ainekaan mulle mitää väliä vaan ennakkoluulottomasti olen valmis tutustumaan erilaisiin ihmisiin.

Olen kai ihan mukava, fiksu ja huumorintajuinen. Vapaa-ajallani tykkään katsoa liikaa netflixiä, lenkkeillä koiran kanssa, lukea, kierrellä kirppiksiä ja ihan vaan olla möllöttää. Pidän eläimistä, luonnosta, huonosta huumorista, sarkastisista jutuista, hyvästä ruuasta ja nukkumisesta. Jos joku on niin rohkea ja kiinnostuu niin paljon jokseekin huonosta ilmoituksestani, että laittaa viestiä, niin olisin hyvin otettu :D

23.4.2021

juuuu

Mies, 18 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

moi! oon 03 vuonna syntyny poika lahesta, etin juttuseuraa ja mahollisesti kavereita. en ite kauheest tykkää sosiaalisista medioista, mut gmail ja wappi kuitenki löytyy.
tykkään tosi paljon kauhuleffoista, animesta ja oon yhen sarjan iso fani. luen myös mangaa ja iha kirjojaki välillä. rakastan tosi monenlaista musiikkia ja oon myös kiinnostunu muodista.

oon introvertti ja tarvin aika paljon omaa aikaa, mut tykkään läheisyyestä ja vähän syvällisemmistä keskusteluista myös tosi paljon.
luonteeltani oon aika rauhallinen, en niin kauheen puhelias, mut silti ihan hauska tyyppi.
oon tosi avomielinen, sun iällä, sukupuolella/sukupuolettomuuella tai millää muulla ei oo mitää välii. erilaisuus on vaan hyvästä.

[email protected]

21.4.2021

Uusia kavereita vailla

Nainen, 25 vuotta, Hollola, Päijät-Häme

Hei! Oon pian 25v täyttävä nainen, jonka sydäntä lähellä ovat erityisesti musiikki(raskaampi sellainen), matkailu ja koirat. Vuosien varrella kaveripiiri on päässyt kaventumaan. Kaikilla alkaa olla omat kuvionsa ja kiireensä, tai sitten he asuvat jossain kaukana. Näin ollen haussa olisi uusia ystäviä, joiden kanssa voisi käydä vaikka keikoilla, kahvilla, lenkillä tai yhteisillä matkoilla. :) kaksimielinen ja musta huumori ovat lähellä sydäntä. Voisin kuvailla itseäni melko spontaaniksi ihmiseksi, joka tykkää lähteä vaikka roadtripille hetken mielijohteesta. Asustan Hollolassa tällä hetkellä. Auto löytyy ja liikunkin usein Lahden ja Tampereen välimaastossa. Heitä ihmeessä viestillä, niin tutustutaan paremmin!

15.4.2021

Helou!

Nainen, 20 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Oon 20-vuotias tyttö Lahesta! Harrastuksii kuuluu laulaminen ja salilla käyminen (aina kun sinne vaa ehtii). Ois kiva tutustuu uusii ihmisii ja löytää ihmisiä, joidenkaa vois hengailla ja tehä kaikkee kivaa ! Tykkään shoppailla, käyä kahviloissa, lenkkeillä ja netflixin ääressä tulee vietettyy paljon aikaa.
Jos susta ois kiva tutustuu nii pistä ihmeessä viestii :)

15.4.2021

Löytyykö naista ystäväksi L;ranta Kouvola alueelta

Mies, 53 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Kaipaatko naisena miehistä näkökulmaa ajatusten vaihtoon ja kahviseuraksi kuunhan korona hellittää. On monia tunteita, tuntemuksia, suurin osa niistä hyviä,mutta, yksinäisyyden tunne kuitenkin tunneena ei pidemmänpäälle oikein hyvä kuitenkan ole . . . Sillehän voi itsekkin jotain tehdä . . . tehdään, tämä foorumi luotu löytämään ystäviä ja tutustumiseen, vaikka ihan koti sohvalta. Suomalaisena miehenä pidän naisesta joka pitää itsestään huolta, arki elämä sujuu. mutta kaipaat kuten minäkin miehenä yhteisiä keskusteluja, kuulla toisenkin mielipiteitä jne. Niin paljon on asioita joista voidaan käydä henkevät keskustelut kun alkuun päästään . . Jostain pitää aina aloittaa, olisko se vastaus tähän ilmoitukseeni . .? Olen hyvin katseenkestävä, alkoton, mutta virkeä mies
(176-78)

14.4.2021

Heipsan! Kirjekaveria etsimässä!

Nainen, 18 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Tosiaan oon 18v tyttö Lahdesta. Tykkään harrastaa tanssia, kirjoitella kirjeitä, lukee kirjoja paljon ja kakkee muutakin, voin kertoo niistä enemmän sit kirjeessä:) Asun perheeni kanssa (ainaki vielä jonkun aikaa).
Iällä ei sitten ole väliä, että kaiken ikäiset ihmiset voivat laittaa sähköpostia minulle.
Olisi kiva että kirjekaveri olisi pitkäaikainen, ettei olisi vaan pari kuukautta kestävää kirjoittelu hetkeä:)

29.3.2021

Sielunsisko 🌹

Nainen, 22 vuotta, Päijät-Häme

Heips! Täällä kirjoittelee muutaman kuukauden päästä 23-vuotta täyttävä nuori nainen, joka kaipaa elämän mutkittelevalle polulle seurakseen suht samaa ikäluokkaa olevaa kaveria/parhaimmassa tapauksessa elinikäistä ystävää. Jo tovin tottunut pällistelemään maailmaa sillä asenteella, että pärjään hyvin omillani, mutta kuitenkin sisimmässä koen olevani välillä kovin yksin, enkä nauti siitä. Kaipaan yhteenkuuluvuuden ja ymmärtäväisyyden tunnetta toisen ihmisen kanssa, enkä haaveile tällä hetkellä juurikaan muusta kuin siitä, kuinka hienoa olisi löytää sielunsisko kenen kanssa jakaa ajatuksia, tunteita, ja elämää ylipäätään. Luoda siinä sivussa kenties kokemuksia ja muistoja, eikä välttämättä aina niin syviä saatika fiksujakaan. 🌝 Syvemmältä luonteeltani olen hyvin herkkä, aika rauhallinen, intuitiivinen tarkkailija, pohdiskelija, empaatikko. Vastapainona rakastan mustaa huumoria ja naurua, kaipaan räjähtävää toimintaa ja spontaaniutta, jotka toivottavasti saisit kaivettua minusta ajoittain esiin. Ulkokuoreni usein hämää, josta olen saanut muovattua ilmeisesti melko kovan, en kuitenkaan ole missään nimessä kylmä, koen vain alkuun vaikeaksi luottaa uuteen. Eläimet ovat erittäin lähellä sydäntäni, ja usein koenkin sympatiaa enemmän karvaisia olentoja kohtaan. Kiinnostuksenkohteita ovat esimerkiksi terveys ja hyvinvointi, liikunta, kauneus, luonto, sekä hyvin vahvasti henkimaailman asiat, astrologia.. Omalla kartalla vahvimpina paikkaa pitävät rapu, oinas ja kaksonen. Olisi mielenkiintoista löytää sielunsisko yhtä syvissä vesissä uivista kaloista tai skorpionista, miksei toki vaikka härästäkin. Keep that in mind 😂 Katson paljon elokuvia ja hömppäsarjoja joihin on muodostunut jo monien vuosien takaa tunnesiteitä, kenties jaetaan nessupakettia joskus yhdessä niiden äärellä? Minusta saat ystävänä luotettavan, lojaalin tukipilarin, joka valvoo vierellä pimeinä öinä. Pohdiskelee maailmankaikkeutta, jauhaa paskaa asioista mitkä ottaa päähän, ja nauraa siinä sivussa, you name it. …

29.3.2021

Täällä 35v äippä etsii ystävää/kaveria :)

Nainen, 35 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Olen 35v vuotias taaperon äiti.Olen muuttanut noin.3 vuotta sitten Helsingistä tänne,enkä ole tutustunut kehenkään.Asun aviomieheni,lapseni ja kissan kanssa täällä ja niiden kanssa menee päivät.Olisi ihana päästä myös vapaalle,ihan vain vaihtamaan ajatuksia,tekemään kaikkea hauskaa tai edes tapaamaan muita.Tykkään rockista ja metallimusiikista,muutkin menee.Käyn kirppiksillä,salilla, kävelemässä.Tykkään myös leipoa ja kokkailla, katsella kauhuelokuvia,seurata sarjoja,lautapeleistä,kirjoista.Välillä voi oluella käydä tai juhlimassa mutta harvemmin.Tai ihan syömässä/kahvilla.Museoissa,keikoilla yms.Alussa olen ujo mutta kun tutustutaan,juttua lähtee.
Jos sinulla ei ole lapsia,se ei haittaa yhtään.Ja jos on,voi treffata lastenkin kanssa mutta ei aina.
Ota ihmeessä yhteyttä jos olisi kiva nähdä ja tutustua.

27.3.2021

Moi kaikki kaipaan ystävää tai myös kaveria mun elämää

Mies, 18 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Moi olen veeti Knuutinen 18 vuotias Lahdesta . Minä olen syypaattinen, seurallinen, huumorin tajuinen,
ujostelematon, sosiaalinen, puhelias muille ihmisille .Tykkään ulkoilla paljon ja tehä käsityötä ja myös tykkään musiikista
paljon esimerkiksi suomalaisesta etu rivi nais artisteista (pop iskelmä ). Kaija Koo on mun super suosikki ja siitä mä tykkään. Olen lievä kehitysvammainen ihminen . Ja mulla on Myös ADHD . Mut mitäs siitä kaikki on saman arvoisia ihmisiä 👍😀👌. Tuu
rohkeasti ottamaan yhteyttä minuun vaikka olen erityinen terveisin Veeti Knuutinen

Sivu
Takaisin ylös