Ilmoitukset alueelta Päijät-Häme (56 kpl)

 - 
 
14.8.2019

Netti ystävä /sielun ystävä ?

Nainen, 18 vuotta, Päijät-Häme

18-vuotias nainen etsi netti/sielun ystävää
Iällä ei väliä ja eikä sillä missä asut ,mutta ois kiva plussa 17-22 ikä luokka väliltä .
Kokeille ,jos kiinostaa erilaisen nuoren kanssa ystävystyminen
-instagram ja kik ( merimetsomeloja )
#luonto#melonta#melontavaelus#yö -tähtitaivas-kuutamo #ulkona nukuminen

10.8.2019

Moi!

Nainen, 28 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Olen 28-vuotias nainen Lahdesta ja asun avopuolisoni kanssa kahden. Olen eläin- ja lapsirakas, mutta vielä tähän elämäntilanteeseen ei ole kumpiakaan mahtunut.

Pidän ulkoilusta, lenkkeilystä, kahvittelusta, ajelusta ja vain yhdessä olemisesta sekä avoin kaikille uusille ideoille. Arkisin olen töissä, mutta illat ja varsinkin viikonloput on vapaata aikaa.

Laita viestiä ja voidaan vaikka aluksi viestitellä sähköpostitse tai whatsappin kautta :)

5.8.2019

Moikka!

Nainen, 27 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Ajattelin kokeilla pitkästä aikaa jättää tänne ilmoituksen. Olen 27 v. parisuhteessa oleva nainen Lahdesta ja etsin uusia tuttavuuksia.

Tällä hetkellä en ole opiskelemassa tai työelämässä, mutta käyn työtoiminnassa väsäilemässä kaikenlaista taidetta yms. Ymmärrän siis hyvin, jos jollain on jotain ongelmia terveyden kanssa ja muutenkaan statuksellasi ei ole mulle merkitystä. :)

Tykkään eläimistä ja multa löytyy kissa. Muita asioita, jotka kiinnostavat mua ovat mm. luonnossa kävely, valokuvaus, raskaampi musiikki, yliluonnollinen, leffat ja sarjat, kirjoittaminen, kokkailu, kirpputorit, konsoleilla pelaaminen, shoppailu..

Jään odottelemaan viestiäsi ja ilmoitus ei vanhene. :)

4.8.2019

Oikean elämän tuttuja?

Nainen, 29 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Hei,

Hakusessa olisi uusia tuttavuuksia erilaiseen ajanviettoon. En etsi satunnaisia Whatsapp- tai kirjekavereita vaan ihan niitä oikean elämän kontakteja, joiden kanssa sitten tulisi ihan oltua tekemisissä oikeasti.

Itse olen nauravainen, maalaisjärjellä varustettu höppänä naisolento, joka ymmärtää myös sarkasmin ja mustan huumorin yms. Mitäpä muuta tylsää kertoisin? Omistan koiran, haen työtä tällä hetkellä, tykkään rokimmasta musasta. En käy hienoissa tai kalliissa harrastuksissa, vaan puuhailen ajankulukseni mitä milloinkin. Ulkoilu esimerkiksi on aika pop jo pelkästään koirankin takia. Ehkäpä just sinä lähdet joskus kävelylle tai vaikkapa kirppareille? Itse olen tällä viikolla käynyt itsekseni kiertelemässä eri paikoissa ja jutuissa, mutta on se ilman seuraa vähän tylsää kieltämättä.

Itseäni ei kiinnosta työstatuksesi, koulutuksesi, ulkonäkösi ynnä muut "luokittelevat" asiat, ne eivät kuitenkaan kerro kaikkea ihmisestä. Kirjoittelemisiin! PS. Etsin kavereita, en treffiseuraa.

28.7.2019

Hei Sinä!

Nainen, 41 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Tässä yksi yksinäinen etsimässä elämäänsä ihmisiä, uusia tuttavuuksia, joita voisi hyvällä lykyllä myöhemmin ystäviksikin kutsua.

Yritän tavoittaa sinua, joka olet lämpimällä sydämellä ja hyvällä tahdolla varustettu empaattinen ja avarakatseinen persoona, johon todella voi luottaa. Leikkimielisyys hyvä, mutta taito vakavoitua myös. Itse olen samankaltainen. Ehkä sinustakin löytyy elämän tuomaa rosoa ja ruhjeita, kokemuksia, jotka ovat kasvattaneet kykyä myötätuntoon? Tai sitten se on sinulla synnynnäistä?

Sukupuolella, koulutuksilla/ammateilla, pankkitilin saldolla yms. seikoilla ei ole väliä. Suuntaa-antava ikähaitari voisi olla n. 35-55v. Ei ole kriteeri tämäkään, mutta jollain tapaa samankaltaisessa elämäntilanteessa olevien kanssa voisi helpommin löytyä yhteistä.

Olen lapseton, eläinrakas, omissa oloissa paljon viihtyvä, rauhallisesta ja pienimuotoisesta elämästä jossain lähempänä luontoa unelmoiva eläkkeellä oleva ujo olento, jonka harrastuksiin ei kohta 10 vuoteen ole kuulunut alkoholi ja baarit. Täysin raivoraittiiksi en silti tunnustaudu.

Elämässäni on tällä hetkellä paljon haasteita, varsinkin terveysongelmiin liittyen, ja elämäntyyliäni ei voi mitenkään aktiiviseksi sanoa. "Menoseuraa" minusta voi olla mahdoton saada.. esim. ulkomaan matkoille en ole lähdössä. Kotimaassa reissaamisesta haaveilen kyllä - ehkä vielä joskus! Entistä positiivisemman elämänasenteen opettelu on koko ajan työn alla. Henkiset asiat, myös "hörhöily ja huuhaa-jutut", kuten jotkut sen ilmaisevat, kiinnostavat. Pelkkä pinnallisuus ei niinkään.

Toivottavasti jaksat tutustua viestitellen. Kärsivällisyyttä tutustuminen minuun vaatii; en aina kykene tiiviseen yhteydenpitoon. Jos jonkun kanssa oikein natsaa niin tapaaminen ei minun puoleltani ole poissuljettua - vaan toivottavaa. Heimosisaren/-veljen löytäminen olisi ihan parasta :)

Jos yhtään onnistuin koskettamaan sinua, laitahan viestiä ja kerro itsestäsi enemmän kuin parilla rivillä :)

28.7.2019

Moi! Viesteilykaveria etsitään

Mies, 57 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Olen 57 v. mies Lahdesta ja haen 45-55 v. naispuolista viesteilykaveria.
Olen sinkku, perheetön ja juuri ulkomaailta palanut takaisin Lahteen monen vuoden jälkeen.
Minun kiinnostukset on mukavat ihmiset, vegetaarinen ruoka, minun kissa, kielet, muusiikkia 80-, 90- ja 2000-luvuilta, kirjoittaminen, piknikki järviluonnossa, kauniita maisemia, kirpputorit, matkailu, käydä hyvissä musiikkitapahtumissa ja kaikkea muuta mikä antaa elämäniloa.
Olen sosiaalinen, rehellinen, luotettava ja ilman suuria ongelmia, mutta puuttuu mukavia ihmisiä elämästäni. Olisi hauska tutustua mukavaan viesteilykaveriin Lahen seudulta , ja jos on halua niin voidaan tavata livenäkin.

27.7.2019

Hellurei!

Nainen, 22 vuotta, Heinola, Päijät-Häme

Olen 22-vuotias nuori nainen ja asunut avomiehen sekä kissojen kanssa kohta pari kuukautta Vierumäellä.
Töissä menee suurin osa ajasta, joten en ole päässyt tutustumaan uusiin ihmisiin.
Etsin kaveria, jonka kanssa voi jutella pölöpättää mistä vaan, käydä tapahtumissa, shoppaamassa, leffassa ja mitä nyt vaan keksitään.
Omaan mustan huumorintajun, tykkään musiikista laidasta laitaan, käsitöistä, viskistä ja leffoista.
Jos kiinnostaa tämmönen sähäkkä savolainen kaveri niin laeta viestiä!

26.7.2019

Moi!

Nainen, 26 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Olen 26v lahtelainen nainen, asustelen kahden kisusen kanssa. Käyn töissä arkisin, mutta kaipailisin seuraa vapaa-ajan viettoo. Leffaa, shoppailemaa, syömää, keikalle yms. :)
Saa laittaa viestiä, sukupuolella ja iällä ei väliä 😊

24.7.2019

Moikka!

Nainen, 29 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Olen 29 vuotias nainen Lahdesta, etsin siis Lahden alueelta ystäviä kaikenlaiseen ajanviettoon :) Harrastuksiini kuulu virkkaaminen, välillä kun on inspiraatio piirtäminen, pidän kovasti ulkoilemisesta, tanssimisesta, uimisesta, joogasta, koirista, matkustamisesta kotimaassa, laulamisesta, kokkaamisesta, shoppaamisesta, eli kaikenlaista tykkään puuhailla.
Sinä voit olla millainen tahansa, kunhan oma itsesi, en tuomitse ketään ja arvostan kaikenlaisia ihmisiä. Ps.Vastaan usein sähköpostiin :)

19.7.2019

19 v poika etsii ystävää

Mies, 19 vuotta, Päijät-Häme

Hieman yksinäinen 19-vuotias poika etsii seuraa samanhenkisestä mukavasta tytöstä vakavassa mielessä. Olen hyväkäytöksinen, lisäksi huoliteltu ulkonäkö ja tyylikäs pukeutuminen ovat 'tavaramerkkejäni'. Olen luotettava, huolehtiva, hieman herkkä ja tunteellinen. Suurin intohimoni on autot, olen myös hyvin eläinrakas, vaikka omia lemmikkejä ei olekaan. Kuuntelen pääasiassa vanhempaa musiikkia. Haaveilen paljon kaikesta, enkä vähiten tytöstä joka välittäisi ja saisi minut tuntemaan itseni kokonaiseksi.
Kuvan saa kysymällä. Tule rohkeasti juttelemaan, voin luvata ettet pety :)
Snapchat, kik ja ig: demipoju_99

16.7.2019

Hei kaikki!

Nainen, 45 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Hakusessa olisi ihmisiä joilla on lämmin sydän ja aito kiinnostus tutustua toiseen ihmiseen. Ikähaarukka 35-50 ei tosin ihan pakollinen, itse olen 45v nainen. Harrastuksia on ja sinun kanssasi keksitään uusia. En viihdy baareissa kuin oikein hyvässä seurassa, ennemmin lähtisi vaikka laavulle yöksi maailmaa parantamaan. Perhettä on ja kotieläimiä joten allergista saattaa seurani aivastuttaa. Laita viestiä, olisi kiva viestitellä jo tänään :)

30.6.2019

Moikka

Nainen, 54 vuotta, Päijät-Häme

Kaipaisin naispuolista ystävää jutusteluun, viestittelyyn ja ehkä myöhemmin voisimme vaikka tavata. Olen reilu viisikymppinen koirista pitävä ja niiden kanssa harrastava nainen. Lapseton ja jotenkin ikiteini. Kaupungista maalle muuttanut.
Baareissa en viihdy mutta luonnossa kylläkin valokuvaillen kaikkea mielenkiintoista .Kahvit kahvilassa tai termarista kivellä istuen kaikki käy.
Luonteeltani olen aika itsepäinen mutta ystävänä lojaali ja luotettava. Elämä on tuonut murhettakin mutta jutustelemalla kaikki puolittuu. Toivoisin samanhenkistä ystävää. Iälläsi ei ole niin väliä jos tuntuu että meillä olisi toisillemme jotain annettavaa. Tuttavia tulee ja menee, ystävyyden löytäminen olisi aika makeeta.

18.6.2019

Ystävä

Nainen, 20 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Moi oon 20-vuotias nainen lahdesta. Etsin saman henkisiä kavereita. Tykkään urheilla, olla ulkona, musasta, koirista, pelata lautapelejä <3 kehonhuollosta ja sarjojen katselusta etenki selviytyjät ja gladiaattorit ihan parhaita. Oon absolutisti mut ei haittaa jos juot mut tupakkaa en siedä. Absolutisti lähinnä siks ku toleranssit periny isältä nii sais juoda pullon viinaa et tuntuis jossain nii lähteny vähä maku hommasta joten en ole tosikko ! ;) Haluisin nähdä usein esim joka viikko toki jos asutaa hirvee kaukana nii katotaa sit mitä tehää!
Oon aika rehellinen, suorasanainen, energinen ja tosi puhelias ja vähän utelias. En välitä kauheesti sosiaalisesta mediasta tai tätä ns nykyaikaa tuntuu et välil oon jääny 90-luvulle vaikka oonki 99 :D. Mut tykkään puhuu puhelimessa ! Oon ehkä vähä jääny sukupuoli väliakselii en välitä meikeistä tai asusteista ja tykkään rennoista vaatteista. Kauneusjutut ei siis kauheasti kiinnosta. Sukupuolella ei oo välii! Ikähaarukka vois olla 18-23.

17.6.2019

26-vuotias nainen etsii uusia ystäviä.

Nainen, 26 vuotta, Hollola, Päijät-Häme

Taas olisi aikaa ja energiaa tutustua muutamaan uuteen ihmiseen, internetissä tai IRL. Ei niin isosti väliä. Tärkeempää on, että haluat pysyvän, pitkäaikaisen ystävyyssuhteen.

Olen siis 26-vuotias naishenkilö Lahden seudulta, jossa asustelen yksin koirani kanssa. Mulla ei ihan hirveästi ystäviä ole ikinä ollut ja niiden vähäistenkin kanssa elämä on ajanut eri paikkakunnille ja erilaisiin elämäntilanteisiin.

Harrastuksia ja mielenkiinnonkohteita löytyy laidasta laitaan, mm. tietokoneet/internet/pelaaminen, koirat, luonto/eräily, kirjeenvaihto, kirjallisuus, historia, astronomia ja järjestötoiminta.
Jos en vietä aikaa harrastusten parissa, niin viihdyn ulkona erilaisissa tapahtumissa, kahvittelemassa, tapaamassa ihmisiä, pelaamassa biljistä/keilaamassa ja aina keksin uusia juttuja, mitä kokeilla tai missä käydä. Baareilu ei kuitenkaan ole mun juttu, eikä päihteet noin ylipäätään.

Persoonani merkittävimpiä piirteitä ovat varmaan avoimuus ja ennakkoluulottomuus. Ilmaisen itseäni yleensä melko suorasti ja tykkään puhua asiat halki, enkä jättää hautumaan. Pyrin olemaan helposti lähestyttävä ja aktiivinen keskustelija.
Huumorini on mustaa ja joskus vähän hyvän maun rajoissa. Nauran kaikelle. Meemit on elämäntapa.

Sähköpostiin voi laittaa viestiä, mutta toki olisi ihan jees, jos voitaisiin vaihtaa mahdollisuuksien mukaan muihin yhteydenpito tapoihin. Sähköpostien kirjoitteluun multa löytyy joskus tosi huonosti keskittymiskykyä.

hukkaretki@gmail.com
DC: And Hell Followed With Her#6306

21.5.2019

Moi

Nainen, 19 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Olen 19-vuotias tyttö lahesta. Tykkään kaikenlaisesta musiikista ja netfliksin katselu on kivaa. Haluaisin kavereita, joiden kanssa voi käydä juomassa alkoholia, kahvia tai kaakaota, kaupoilla, diskoissa tai vaan hengata. Itse saat valita, pidän kaikista niistä. Olen vain todella yksinäinen ja pelkään että en sosiaalisesti taitava. Mt-ongelmiakin on. Olen puhelias, ja koska olen epävarma mua pelottaa että nolaan itseni. Olen myös sairaslomalla. Toivon että edes 1 kirjoittaa mulle.

14.5.2019

Kavereita/ystäviä haussa!

Nainen, 33 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Heippa! Olen 33-vuotias Lahtelainen nainen ja vailla kavereita ja ystäviä shoppailemaan, kävelylle, terasseille ja kaikenlaiseen hauskaan mitä keksitään. Tarinani on perinteinen, eli elämäntilanteiden myötä on ystävien kanssa tiet eronneet tai muuttoja on tullut toisille paikkakunnille. Olen huumorintajuinen enkä kovinkaan ujo, joten mielelläni etsin ystäviä joita tavata oikeassa elämässä eikä pelkästään pitää yhteyttä viestein. :)

14.5.2019

Moikka!

Nainen, 19 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Oon kohta 20 täyttävä mimmi lahdesta. Kaipaisin kaveria jonka kanssa vois puhua kaikesta ja vois käydä ulkona sekä vaan hengata vaikka kotona. Tykkään hirveesti eläimistä liikunnasta, peleistä ja netflixin kattelusta :p
Oon alkuu ehkä vähän ujo mut ku tutustuu nii juttuu alkaa lentää :D Mulle ei oo väliä missä päin suomee asuu :)

12.5.2019

Loneliness is killing me

Nainen, 25 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Moi ihmiset.

Oon kohta 25-vuotias nainen Lahdesta. Oon tosi epätoivonen ja yksinäinen niin kokeilen sitten tätäkin sivustoa. Oon tosi kyyninen, mutta omasta mielestä myös hauska tyyppi. Haluisin vaan juttuseuraa. Joitain ketä haluaa yrittää ymmärtää, että masentaa ja ahdistaa.

Käyn töissä, mutta vapaa aika menee pleikkaria pelaillen, seinää tuijottaen ja nukkuen. Koen, että elämä on todella merkityksetöntä, etenkin kun kavereita ei ole oikeastaan koskaan ollutkaan, niin on jäänyt paljon paitsi. Olen persoonallisuushäiriöinen, eikä minulla näin ollen ole edes niitä sosiaalisia taitoija, mitä ns. normaaleilla ihmisillä on. Toki olen vuosia käynyt terapiassa ja edistynytkin. Etsin siis juttuseuraa esim. skypeen. En halua mitää deitti seuraa, enkä tule sietää minkäänlaista yritystäkään. Semmoiset ihmiset blokkaan heti.

Eikai tässä muuta. Ota yhteyttä tai ole ottamatta.

Sivu
Takaisin ylös