Ilmoitukset alueelta Päijät-Häme (164 kpl)

 - 
 
eilen

21 v miehelle seuraa samanhenkisestä tytöstä

Mies, 21 vuotta, Päijät-Häme

Olen 21/99 mukava ja rento nuori mieshenkilö ja etsisin ainakin aluksi kaverimielessä seuraa, josta mielellään myös kehittyisi oikeanlaisen ihmisen kohdalle sattuessa jotain enemmän. Opiskelen amk:ssa ja harrastuksenani on italialaiset autot (omasta takaa löytyy jo 1 kpl), myös italialainen ruoka ja kulttuuri ovat lähellä sydäntä. Bilettäminen ja baarit eivät valitettavasti kuulu mielenkiinnon kohteisiini, siitä syystä samanikäisiä kavereita ei montaa ole.
Kysy esim. snäppiä :)

eilen

Aktiviteetteihin ystävää☺️

Mies, 32 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Moi. Täällä 32v mies Lahesta.
Etsin rupattelu kaveria ja kahvi seuraa nais puolisista, oon ite sinkku.
Oma elämän tilanne semmoinen oon kuntoutus lomalla ja kaipaisin juttu kaveria, lenkki seuraa ja halua olisi kokeilla uusia juttuja esim. Frisbee golfia. Tykkään myös kalastuksesta niin Kaverin kanssa näitä harrastuksia olisi mukava päästä jakamaan 🎣🤸‍♀️😊. Tykkäisin käydä myös eri paikoissa retkellä minulla on auto 🚙
Laitappa viestiä jos tykkäisit lähteä aktiviteetteihin mukaan ja omaat positiivisuutta✨✌️😌

2 päivää sitten

Uusia kavereita etsimässä 👋

Nainen, 22 vuotta, Päijät-Häme

Moikka, olen 22-vuotias yhden lapsen äiti. Minä opiskelen, mutta olen nyt äitiyslomalla ja opinnot pitäisi jatkua ensi vuoden alussa. Etsin ihmistä jonka kanssa olisi helppo puhua vaikka ihan vain viestein jos tapaamiset eivät onnistu. Eli etsinnässä ystäviä myös koko Suomesta! 😊 Sekä ei ole väliä onko sinulla lapsia, kunhan tulee vain toimeen. 😊

Olen luonteeltani kiltti, ystävällinen, luotettava ja empaattinen. Tykkään pelailla aina kun kerkeän lapsi arjen keskellä ps4 ja pelailen suurimmaksi osaksi call of dutya ja gta V. Tykkään myös lenkkeilystä, shoppailusta, kirppisten kiertelyistä sekä ihan vain jutustelusta. Aluksi saatan olla vähän ujo, mutta kun tutustuu paremmin, niin juttua kyllä tulee! 😅

Somet minulta löytyy, joten esim snäpissä tai ig diressä voidaan tutustua paremmin.
Laita rohkeasti viestiä, jos yhtään tuntuu että haluaisit tutustua! 😊

3 päivää sitten

Juttuseuraa, piristystä, jotain! 😁

Nainen, 38 vuotta, Päijät-Häme

Moikka

Jonkinlaista piristystä ja uutta sisältöä kaipaisin alkavaan syksyyn ja pitemmäksikin aikaa.

Olen kahden teinin äiti, melko tuoreessa parisuhteessa ja epävarmuudet painaa ajoittain jokaisella elämän osa-alueella. Epävarmuus on aikalailla mun kryptoniitti. 😬😊 Ahdistusta yms kivaa mahtuu elämään ja kaipaisin uutta ajateltavaa ja uusia näkökulmia vaikkapa juuri sulta.

Aika introvertti olen, mutta sosiaalinen sellainen. Nyt ois ympärillä tilaa kirjottelu ja ihan liveseurallekin. Kirjotella tykkään nopeampitempoisemmin esim kikissä.

Etsin siis ymmärtäväistä, empaattista, avointa ja sitkeää seuraa, mieluiten miehistä. Naiset saa kirjoitella myös mutta koen miesten kanssa höpöttelyn jotenkin helpommaksi. 😁
Olen hieman haastava tapaus, mutta pohjimmiltani aika huisin ymmärtäväinen ja avulias. Meitä voi yhdistää esim.ero pitkästä suhteesta, uuden suhteen jutut, haastavat teinit, mt -jutut tai mikä tahansa muukin.
Suht ikäistäni seuraa (+/-5 vuotta) etsiskelen, mutta periaatteessa ei iällä niin väliä.

Kirjoittelemisiin! ☀️

25.7.2021

Etsin ystäviä

Nainen, 29 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Moikka,

Olen 29-vuotias nainen Lahdesta. Etsin asiallista ystäväseuraa. Olen luonteeltani rauhallinen, fiksu, huumorintajuinen, luotettava. Tykkään kotimaan matkailusta, musiikkia kuuntelen laidasta laitaan ja seurailen suomalaisia tv-sarjoja, tykkään myös laitella ruokaa. Päihteet ei ole mun juttu. Voit olla myös PK-seudulta. Laita viestiä, niin tutustutaan paremmin. :)

25.7.2021

Moi

Mies, 25 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Hei , etsin kaunis nainen , että hän osaa Espanjaa , koska minä tulen Espanjasta ja haluaisin ystävä.
Minä harrastan uimista , jalka paloa ja kävelystä.
Minä pidän kuntosalin käymisestä.
Me voidaan tavata ja mennään kahville juttelemaan ja pidetään hauskaa.

Minä en osaa suomea , haluan opettaa sen.

25.7.2021

Valonpisaroita.

Nainen, 38 vuotta, Päijät-Häme

Etsinnässä ihminen, joka uskaltaisi puhua muustakin kuin säästä. Ei siis sillä, etteikö voida puhua myös säästä. Sää on jännä.
Mutta jotakin syvällisempää. Aitoa ja rehellistä, se vasta jännää onkin. Pohdiskella kaikkea maan ja taivaan väliltä ennakkoluulottomasti.
Toiveissa myös liveseuraa kahvin tai sohvaperunailun merkeissä. Tiedä kyllä miten tuo sohvaperunailu käytännössä, kun en omista televisiota. Mutta kenties istutaan sohvalla ja uskalletaan jutella, ilman pakottavaa tarvetta kaivaa esiin luuria ja katsoa somea. Aivan huisin jännä ajatus, eikö?
Käyn töissä ja kotiin tullessa ovella odottaa kissa. Pörröinen ja pehmeä se onkin. Muuten on aika hiljaista, vain minä ja ajatukseni, päivästä toiseen. Vielä en isotätini tavoin ole alkanut puhumaan omalle peilikuvalleni ääneen, mutta ehkä sekin aika koittaa.
Enemmän olen tälläistä kotona viihtyvää ja pienistä asioista ilahtuvaa tyyppiä. Villasukat lämmittävät jalkoja kylminä iltoina, mutta yksinäisyyttä eivät nekään poista. Ulkomuoto ja ikäsi ovat sivuseikkoja, kunhan ajatukset kohtaisivat. Toivottavasti jollakulla olisi uskallusta lähteä tutustumaan tälläiseen omanlaiseensa ylipainoiseen tanhupalloilijaan.

23.7.2021

Moi kaikki kaipaan ystävää tai myös kaveria mun elämää

Mies, 18 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Moi olen veeti Knuutinen 18 vuotias Lahdesta . minä tykkään tehä käsityötä ja kuunnella musiikkia ,kuten Kaija Koota❤️ ja muitakin artisteja . Olen aika paljon ulkona! teen siellä , kuten vaikka kävelly lenkillä olen , Tai pyöräillen. Tuu rohkeasti ottamaan yhteyttä❤️🤗 😃👍 vaikka olen erityinen 🙄 jaaha niin mitä sillä on merkitystä ❤️👍😅🤗😃

18.7.2021

Henlo

Mies, 28 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Olen 28v pojankloppi lahdesta. Etsin tyyppejä, joiden kanssa voi ihan vaan istua alas ilman mitään agendaa ja keskittyä toisen kanssa olemiseen. Ei ole pakko olla jotain alusta asti suunniteltua tekemistä, jonka varjolla pitäisi tavata. Mutta mikäli tekemistä suunnitellaan, voi se jutustelun lisäksi olla mitä vaan koiran ulkoiluttamisen, puistokaljan, videopelien pelailun tai vaikka seinäkiipeilyn välillä, kaikki käy (toki pakko myöntää, että pikkaisen "nörtähtävät" aktiviteetit ovat aina olleet lähellä sydäntä). Sukupuolella ei ole merkitystä ja olen naimisissa, joten ihan vaan kameruksia etsin. Minulta löytyy yli-innokas koirakaveri sekä kissa kämppiksinä. Lempileffani on Paddington 2 tai La la land, mietin asiaa vielä...

15.7.2021

Heipparallaa!

Nainen, 18 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Olen 18-vuotias nuori nainen Lahdesta. Muutin Lahteen muutama kuukausi sitten eikä kavereita täältä päin kovin montaa ole vielä. Asun avopuolisoni kanssa, mutta kaveriseurakin olisi mukavaa. Tällä hetkellä opiskelen. Tykkään käydä kirppareilla, lenkillä, laittaa ruokaa, lukea/opiskella historiaa jne. Etsin suhkot samanikäisiä uusia ystäviä. Olisi mukavaa jos asut lähellä Lahtea (en omista autoa). Laita viestiä tai vaihdetaan snäppejä, niin tutustutaan ja katsotaan, jos nähtäisiinkin. 😊

13.7.2021

Heips :)

Nainen, 19 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Haluisin löytää hyvän ystävän, jonka kanssa vois jutella kaikenlaisista asioista ja viettää aikaa. Olis mukava jos olisit suunnilleen saman ikäinen ja sukupuolella ei itselleni ole mitään väliä. Ota rohkeesti vaa yhteyttä jos yhtään siltä tuntuu, kerron kyllä itsestäni lisää jos laitat viestiä :)
(Tykkään myös kuunnella ja auttaa jos on vaikeeta)

13.7.2021

Ystävä

Nainen, 58 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Onko sulla joskus ikävä ollut jotai, jota ei ehkä olekkaan?
Onko sulla koskaan ikävä tullut, vaikka et tiedä mitä edes kaipaatkaan?
Minulla on ollut ikävä jo 15- pitkää vuotta, tosin sillä erolla, että tiedän mitä kaipaan. Siis sinua Ihminen olen odottanut, toivonut ja etsinyt ja arvelen, että olen nytkin ihan vika reitillä, mutta kokeilen. Etsinnässä siis Ystävä. Ihminen.
Tämä haku ei Todellakaan ole hakusanoille
- Satunnaista seuraa, silloin kun molemmille sopii ..
- Omillaan toimeentuevalle ..
- Tämä haku ei myöskään ole alko- ym riippuvuuksista nautintoa hakeville, myös tupakoitsijat kuuluvat tähän.
Joten edelliset kriteerit täyttävä, ole hyvä äläkä vastaa.
Olen 58-v nainen , erityinen tapaus.
Olen monenlaista osaava ja monista asioista innostuva, huumorintajuinen, nauravainen nainen. Pidän luonnosta; retkeily, marjastus, sienestys, vesistöt, kalastus, ravustus. Hyvästä ruuasta juomineen ja tanssimisesta.
Näitä " hyveitä" odottaisin myös sinulta.
Harrastan laulamista ja kesäteattertoimintaa ja " kesämökkeilyä" ympärivuoden, jos sellainen mahdollisuus kohdalle osuu.
Olen asioista johtuen " aina" töissä, eli teen arjessa aivan liikaa töitä.
Olen erittäin tyhjässä etäsuhteessa, joka ei tule täyttymystä koskaan näkemään. Nämä asiat välillä väsyttävät ja nyt toistan, etsin siis Ystävää, Ihmistä, jonka kanssa vaihtaa ajatuksia ja kokea yhdessä elämää rikastuttavia asioita. Tähän se on nyt kirjoitettu, mutta onkohan sinua oikeasti olemassakaan?
Ei ole matkaa, jos ei edes avaa ovea.

10.7.2021

Moikka!

Nainen, 29 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Olen 29 v. nainen Lahdesta ja haluaisin löytää uusia tuttavuuksia samasta kaupungista tai lähialueilta.

Mielenkiinnonkohteitani ovat mm. videopelit, true crime, kauhuelokuvat, valokuvaaminen, raskaampi musiikki, kirjoittelu.. Päihteitä ei tule käytettyä.

Luonteeltani olen melko rauhallinen, ystävällinen ja empaattinen.

Laita viestiä, jos jokin ilmoituksessa kolahti ja tutustutaan lisää. :)

7.7.2021

Terve

Mies, 31 vuotta, Päijät-Häme

Moi. Satuin ekaa kertaa sivustolle. No etin varmaan omaa suuntaa vieläkin elämässä. Tykkään harrastella varsinkin kesälajeja ulkona . Pelailu harrastuksiin kuuluu tarkovi matallal levelillä .. Alkoholia otan korkeintaan viikonloppusin, mutta yleensä jää yksin ollessa 1-2. Asun jonkun matkan päässä lahdesta. Puhua voi aina ja uusia tuttavuuksia ei ole koskaan liikaa. Käyny töissä sen 10v jo. Melko matalapalkka hommissa.

5.7.2021

Kaveri hakusessa

Nainen, 24 vuotta, Päijät-Häme

Hei, täällä olisi yksi yksinäinen 24 vuotta täyttänyt nainen, joka etsii ajanviettoseuraa.
Kiinnostuksen kohteitani on käsillä tekeminen, musiikin (metalli) kuuntelu ja eläimet.
Harrastan tällä hetkellä eläinten pitoa ja kutomista.
Minusta saa seuraa viestien välityksellä, ulkoiluun ja kotiin.
Toivoisin sinulta avointa asennetta ja ymmärrystä, että pieni lapsi kulkee mukana. Olisi kiva, jos asuisit suht lähellä Lahden/Orimattilan suuntaan.

5.7.2021

Moi!

Nainen, 20 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Etin semmosta kaveria jonka kaa voin helposti olla oma itteni ja jolle voi lähetellä tyhmiä tiktokkeja

Jos oot lahesta päin ni voiaa tehä jotai hauskaa:) Alkoholia en juo mut aina keksii muutaki tekemistä :D

Lähinnä naispuolista ystävää kaipaan ja ikähaarukalla 17-23 :) Pistä viestiä ni snäppäillää vaikka

5.7.2021

Hei anteeks hei...

Mies, 39 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Haluaisin löytää jonkun fiksun, huumorintajuisen ja persoonallisen tapauksen jonka kanssa pystyisi viettämään aikaa ja käymään syvällisempiäkin keskusteluja. Iälläsi ei ole merkitystä.
Nautin lukemisesta, musiikista, eläimistä ja spontaanista huumorista. Mielestäni olen ihminen kenestä on tosi helppo tykätä. Näet sitten itse.

3.7.2021

Ystäviä

Nainen, 40 vuotta, Päijät-Häme

Heippa!

Uusia ystäviä (live ja kirje) huhuilee vuosi sitten Päijät-Hämeeseen muuttanut 40 vuotias autismin kirjolla oleva nainen. Vanhat ystävät jäivät yli 100 km:n päähän, jälkikasvukin on jo lentänyt pesästä, joten nykyään sosialiseeraan vain miehen ja koiran kanssa.

Harrastan käsitöitä, perinteistä kirjeenvaihtoa ja lenkkeilyä metsäpoluilla. Pidän kotoilusta, telttailusta/mökkeilystä, kirppareista, kesästä jne. Mut saa mukaansa ennemmin perinnetaitokurssille kuin ravintola/leffailtaa viettämään.

Voit olla minkä ikäinen ja kirjeystävänä mistä päin tahansa. Elämäntilanteellasikaan ei ole väliä. Toivon kuitenkin, että kanssasi pystyy juttelemaan syvällisempiäkin aiheita, kuin tulevan viikon ruokalista. Jos kiinnostuit, laita viestä niin tutustutaan/kaivetaan kynät ja paperit esiin...niin ja ne postimerkit 🤗

Sivu
Takaisin ylös