Ilmoitukset alueelta Päijät-Häme (48 kpl)

 - 
 
17.4.2019

Höpöttelyseuraa vailla..

Nainen, 21 vuotta, Päijät-Häme

Moikka! Oon 21v avoliitossa oleva akka, ja etsiskelen jonkinlaista juttuseuraa, höpöttelykaveria jonka kanssa vois jakaa arjen iloja ja suruja. Olen muuttanut miehen perässä päijät-hämeeseen enkä ole juuri löytänyt täältä kavereita tai muutenkaan ketään kenen kanssa jutella... Olen aikamoinen introvertti, mutten kuitenkaan mielestäni hirvittävän ujo, olen mukavuudenhaluinen ja meillä on kaksi koiraa. En siis ole mikään fitness ihminen enkä varsinkaan baareissa aikaani kuluttava. Jos siis olet yhtään saman henkinen niin ota yhteyttä, kerron mielelläni itsestäni lisää ja kuulen mielelläni myös sinusta. Ps. Paikkakunnallasi ei ole merkitystä :)

14.4.2019

Moikka!

Mies, 14 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Kohta 14 vuotias poika etsii tyttöä juttelukaveriksi. Luulen että haluaisin olla itsekkin tyttö ja haluaisin löytää jonkun kenen kanssa voisin puhua asiasta. Tykkään pukeutua tytöksi ja ottaa valokuvia.
Pistä rohkeasti viestiä! :)

9.4.2019

Heippa!

Nainen, 27 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Ajattelin kokeilla pitkästä aikaa jättää tänne ilmoituksen. Olen 27 v. parisuhteessa oleva nainen Lahdesta ja etsin uusia tuttavuuksia.

Tällä hetkellä en ole opiskelemassa tai työelämässä, mutta käyn työtoiminnassa. Ymmärrän siis hyvin, jos jollain on jotain ongelmia terveyden kanssa yms. :)

Tykkään eläimistä ja multa löytyy kissa. Muita asioita, jotka kiinnostavat mua ovat mm. luonnossa kävely, raskaampi musiikki, yliluonnollinen, leffat ja sarjat, kirjoittaminen, kokkailu, kirpputorit, konsoleilla pelaaminen..

Jään odottelemaan viestiäsi ja ilmoitus ei vanhene. :)

7.4.2019

Aitoja ihmisiä, oikeita kavereita?

Nainen, 28 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Heipä hei, hyvää päivää/iltaa/yötä.

Kaverit ovat kadonneet elämän eri kiemuroihin ja nyt olisikin mukavaa saada seuraa vaikkapa kävelylenkille, kahville, oluelle (kohta alkaa terassikausikin taas, vink vink!), kirpparikierrokselle, keikoille, jutusteluun ynnä muihin aktiviteetteihin. Tällä hetkellä koitan työllistyä johonkin suuntaan muun muassa ja päiviäni rytmittää esimerkiksi oma koira, jonka kanssa tulee liikuttua säännöllisesti. En omaa mitään hienoja harrastuksia, mutta puuhailen mitä milloinkin keksin. Musiikista tykkään lähinnä kitarapitoisesta sellaisesta, viime aikoina olen kuunnellut enimmäkseen rockin ja punkin rämpytystä. Tunnun olevan aika pihalla myös siitä, mitä radiot soittaa nykyisin.

Tientynlainen ulkopuolisuuden tunne on seurannut perässä koko pienen ikäni. Olen ystävällinen (välillä ehkä liiankin kiltti), huumorintajuinen (sarkasmin, ironian ja mustan huumorin ymmärrys löytyy myös), nauravainen, höpsö, välillä hiljaisempi/välillä taas enemmän papupata, herkkä/vahva, luotettava, enkä pidä pahan puhumisesta selän takana tai minkäänlaisesta kiusaamisesta (Kokemusta aiheesta on lapsuudesta aina aikuisikään). Olen myös ihmisenä sellainen, että mun kanssa pystyy puhumaan myös niistä elämän vakavista asioista, oma elämä kun ei ole ollut aina suoraan siitä ruotsinkielisestä askarteluohjelmasta ja ruusuja/tanssitaitoakaan ei ole mulle pahemmin suotu. Maalaisjärki on kanssa ihan hyvä ja arvostettava juttu!

Somesta et saa mua kiinni (en harrasta nääs), mutta tämän kautta saa otettua yhteyttä. Etsin siis sellaisia ihmisiä, joita sitten näkisi ihan oikeastikin jossain vaiheessa, eli en etsi nettikavereita. Mitään varsinaisia kriteereitä en halua oikeastaan asettaa, mutta voisit olla suunnilleen samaa ikäluokkaa, itse lähestyn kohti kolmeakymppiä täyttäen 29 ja varmaan olisi ihan plussaa, jos olisi samoja kiinnostuksen kohteita/jonkinlaista "samanhenkisyyttä" esimerkiksi. Olisi myös ihan mukavaa jos olisit tästä lähiseudulta ja etsisit kanssa ihan oikeasti …

4.4.2019

Uusia kavereita/ystäviä/mammaseuraa

Nainen, 29 vuotta, Hollola, Päijät-Häme

Yksinäisyys vaivaa aina välillä. Elämän varrella on ihmisiä tippunut pois kyydistä, mutta heidän paikka ei varmaan ollut jäädä siihen. Olisitko juuri sinä uusi kaverini?

Olen 29-vuotias naimisissa oleva yhden pienen lapsen äiti. Asun maalla omakotitalossa ja meillä on myös kolme karvakaveria, ei siis haittaa jos sinulla on myös eläimiä.

Rakastan ulkona liikkumista, olen addiktoitunut kahvin juontiin sekä töihin. Harrastan polkujuoksua ja haaveilen lottovoitosta. Pidän aidoista rehellisistä aidoista ihmisistä jotka ovat seurassa kuin seurassa juuri omia itsejään. Vuodet ovat kasvattaneet minulle paksun nahan joten uskallan olla täysin omaitseni ja sanoa mitä haluan (joskus voisi miettiä kahdesti).

Minusta saa seuraa niin kahville, lenkille, sohvalle tai vaikka ostoksille. Tai mitä ikinä keksiikään. Lapsi luonnollisesti kulkee ainakin suurimman osan ajasta mukana, tosin on sillä maailman paras isäkin.

30.3.2019

Kavereita/Tuttavia/Ystäviä

Nainen, 23 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Heloouu, täälä 95-vuonna syntynyt nainen Lahdesta.
Hakusessa uusia tuttuja Lahden alueelta.

Olen yhden lapsen äiti sekä avopuoliso. Myös parin lemmikin omistaja.

Tykkään:
-kahvista
-suklaasta
-kirppareista
-positiivisista tyypeistä
-huumorintajusta
- huomaavaisuudesta
-oma-aloitteisuudesta
-rehellisyydestä
- musiikistaLahti/Lähialueet


#uusiakavereita
#Päijät-häme
#Kahviseuraa
#Mammaseuraa
#kavereita

23.3.2019

Uusia ystäviä

Nainen, 30 vuotta, Orimattila, Päijät-Häme

Moikka!

Olen 30 vuotias Orimattilassa asuva nainen, ja etsin kaveria kaikenlaiseen tekemiseen. Leffaan, kirppareille, harrastuksiin ym.

Muutin mieheni kanssa Orimattilaan noin 4 vuotta sitten, ja kaverini jäi pk-seudulle. Heitäkin toki näen silloin kun aikataulut antaa periksi lähteä niin kauas.

Olisi kiva löytää Päijät-Hämeen alueelta uusia tuttavuuksia. Olen Lahdessa töissä, ja Vapaa-aikani kuluu pääasiassa hevosten tai koirani kanssa.

Laitahan viestiä jos haluat tutustua :)

18.3.2019

Taidat olla se mitä etsin🤔👋🏻

Nainen, 18 vuotta, Päijät-Häme

Alotukset ei ole mun vahvuuksia mutta yritetää🤪 elikkä oon 18vuotias nuori naisen alku, päijät hämeen alueelta. kaipaan juttu seuraa ja rakastan puhelimessa puhumista ja kyllä näkeminenki onnistuu. Olen luonteeltani huumorintajuinen ja sarkastinen. Juttua mulla riittää, kun alku ujoudesta eroo päässy. Olen myös hyvä keskustelemaan syvempiä ja kuuntelemaan huolia. Kiinostuksen kohteisii kuuluu eläimet ja kävely lenkit ja musiikki. Jos kiinnostaa nii ota reippaasti yhteyttä. Ikähaarukka ois sellai 16-22v.

9.3.2019

Moikka! :)

Nainen, 29 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Olen 29v. nainen Lahdesta ja etsin uusia ystävyyssuhteita. Harrastan kuntosalia 4-6 krt viikossa. Treenit ja kaikki siihen liittyvä viekin hyvin paljon mun vapaa-aikaa, eikä sosiaalisiin suhteisiin ole juuri tullut panostettua. Oon vähän sellaista suorittajatyyppiä, ja osittain myös sen takia varmaan karsinut elämästä kaiken ”ylimääräisen”. Nyt kuitenkin haluan tähän muutosta ja alkaa sosialisoitua enemmän :D Kiinnostuksen kohteitani ovat fitness, muoti ja kauneus ja kaikki esteettiset jutut mutta oon silti tosi jalat maassa oleva tyyppi, luotettava ja ystävällinen :) Laita viestiä jos kiinnostuit :)

23.2.2019

Moi!

Nainen, 26 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Olen 26 vuotias nainen lahdesta. Kaverit ovat vuosien varrella kadonneet erilaisista syistä. Varsinaisia harrastuksia minulla ei ole joten en oikein tapaa uusia ihmisiä. Haluaisin seuraa lenkille, kahville, leffaan, shoppailemaan tai mitä ikinä mieleen tulee :) jonkun jonka kanssa voisi jutella oikeastaan mistä vain. Töiden ohella vapaa-aika menee kotona telkkaa katsellen. Seuraa minulle pitää vain kissani :D Jos sinäkin kaipaat juttukaveria niin laita ihmeessä viestiä :)

15.2.2019

Uusia kavereita

Nainen, 28 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Hei, Olen 28 vuotias 2 lapsen äiti Lahdesta. Muutin tänne noin vuosi sitten toiselta paikkakunnalta enkä ole onnistunut löytämään täällä oloaikana kavereita. Tällä hetkellä olen työtön, mutta tarkoitus olisi aloittaa opiskelu pian. Olen parisuhteessa ja se onkin oikeastaan lasten lisäksi ainut ihmissuhteeni täällä päin. Kaipaisin naispuolista kaveria jonka kanssa voisi jakaa elämän ilot ja surut, käydä kahvilla, shoppailemassa tai vaikka istua iltaa silloin tällöin, oikeastaan mitä vain. Jos sinäkin kaipaat seuraa ja juttukaveria niin laita rohkeasti viestiä 😊

11.1.2019

Ystäviä etsimässä :)

Nainen, 14 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

🌸Moi! Päätin koittaa onneani ja toivoa että joku ottaisi yhteyttä :)
Oon 14/04 tyttö ja asun Lahdessa. Harrastan tanssia kymmenettä vuotta ja vapaa-ajalla piirrän, joskus soitan kitaraa ja valokuvailen. Musiikkia kuuntelen melkein kokoajan, varmaan sekailaisesti K- ja J poppia ja jotain englantilaisii. Oon semmonen pastelliprinsessa ja erittäin kiinnostunut Japanilaisesta katumuodista.
Tässä jotain random faktoja musta:
1.Mun lempiväri on vaaleanpunainen.
2.Mun inhokkivärit on punainen ja keltainen.
3.Ananas kuuluu pitsaan.
4.Mun lempiaineita koulussa on: musiikki, köksä ja kuvis.
5.Mun lempi kotieläin on koira.
6.Tykkään suklaasta.
7.Oon 8lk.
8.Saatan olla vähän ujo aluksi mutta useinmiten oon kyl aika sosiaalinen.
9.Tykkään ruseteista.
10.Mun lempiruoka on kaikki Aasialainen.
11.Tykkään halailusta.

Olis tosi ihanaa jos sä tulisit juttelee, haluisin löytää ystävän josta olen pitkään haaveillut..
Ikähaarukkaa 13-15 sukupuolel tai seksuaalisuudella ei oo väliä tärkeintä että oot oma itsesi se on todella tärkeää. Mieluiten juttelen jossakin somessa, mutta ota yhteyttä sähköpostissa heti jos kiinnostuit, musta oilisi myös ihana nähdä joskus kunhan ollaan vähän tutustuttu. Tärkeintä on että hyväksyt erilaiset ihmiset ja rakastat etkä vihaa.🌸

7.1.2019

Heipsun!

Nainen, 18 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

18-vuotias tyttö Lahdesta.
Mulla on koira, eli elukoista tykkään kovasti.
Omasta mielestäni koen olevani mulava ja luotettava ihminen.
Mulla tapahtu tossa suuria muutoksia kaveripiirissä ja siitä johtuen etsin uusia.
Tykkään käydä baarissa, tissutella kotona, käydä kaupoilla tai ihan vaan maata ja katsoo netflixiä :D
Etin ihmistä / ihmisiä jotka oikeesti olis läsnä ja olisi valmiita näkemään myös ihan f2f eikä vaan tsättäillä :)
Jos kiinnostaa nii laita toki viestiä <3
ps. muistetaan että ikä on vain numero.

27.12.2018

Heips!

Nainen, 13 vuotta, Päijät-Häme

oon 13 -vuotias tyttö ja etsiskelen noin 11-15 -vuotiaita kavereita!
tykkään kpopista, voimistelusta, laulamisesta ja tanssimisesta :3
jos sua kiinnostaa olla mun kaveri nii mut saa kiinni igssä @hattaramasiina :D

23.12.2018

Etsin oikeita ystäviä :)

Nainen, 39 vuotta, Heinola, Päijät-Häme

Oon muualta muuttanut Heinolaan ja olisi kiva saada ystäviä ja kavereita Päijät-Hämeestä. Frendejä on kyllä paljon muttei ketään näillä seuduilla.

Oon 39v nainen ja oon aina tullu kaikkien kanssa hyvin juttuun, hyväksyn ihmiset sellaisenaan. Oon taiteellinen ja eläinrakas ja kuten eräs ystäväni sanoi "kävelevä tietotoimisto". Luen tosi paljon ja haluan oppia uutta joka päivä. Tykkään keskustella, somettaa, nähdä, auttaa toisia, syödä ulkona yms. Alkoholia en käytä lainkaan eli baariin et tuu mua saamaan.

Olitpa minkäikäinen tahansa, minkä maalainen tahansa, mitä sukupuolta vaan, haluan tutustua juuri Sinuun. :)

12.12.2018

Haluan ystävä puhelimessa

Nainen, 25 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Moi kaikkelle , Olen ulkomalainen muslim nainen. olen sinkko .asun suomessa noin yhden vuoden . Tarvitaan joku auttaa minua oppimaan suomea , puhutaan yhdessa .Jos nainen mä voin tavata hänet .Mutta jos mies vain puhelimessa .
Toivon että löydän ystävä .

10.12.2018

Etsitään noin 30 vuotiasta kaveria:)

Nainen, 29 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Olen 29 vuotias yhden lapsen äiti ja olen sinkku. Kaverit hävinneet muutaman vuoden sisään, muuttoja toiselle paikkakunnalle kiireinen perhe elämä ym. Lapsi on noin puolet ajastaan kanssani ja silloin kun on isällään olen aikalailla yksin. Olis jees jos löytys joku kenen kanssa käydä kahvilla, shoppailemassa, kirpparilla, vaikka muutamalla joskus ym. Tällähetkellä en ole työelämässä joten aikaa on välillä liikaakin. Olen sosiaalinen ja iloinen.

Sivu
Takaisin ylös