Ilmoitukset alueelta Päijät-Häme (63 kpl)

 - 
 
tänään

Löytyisikö täältä uusia ystäviä tai jopa se sydänystävä?

Mies, 57 vuotta, Päijät-Häme

Moi! Olen yksin asuva nuorekas 57 v. mies Päijät-Hämeestä. Olisiko täällä löydettävänä luotettava empaattinen naispuolinen ystävä/sydänystävä kenestä voisi saada seuraa käydä teatterissa, elokuvissa, konserteissa, museoissa, taidenäyttelyissä, kierrellä kirpputoreilla, käydä kahviloissa, ravintoloissa, matkoilla, kävelyllä yms.

Mielestäni olen luotettava, rento, empaattinen mies kuka on hyvä kuuntelia mutta olen myös puhelias ja sosiaalinen luonteeltani. Osaan arvostaa pienten asioitten iloja jotka yhteensä voi kootua suurempaan.

Olen vahva ja rauhallinen luonteeltani ja olen kiinnostunut toisista ihmisistä ,olen utelias oppimaan uutta ja saada uusia harrastuksia. Minun musiikkimaku on laaja. Tykkään myös keskustella maailmanmenosta, vaihtaa ajatuksia arjesta ja muustakin.

Olen luotettava uskollinen ystävä jolle voi kertoa luottamuksella ilot ja surut sekä olla tukena.Olen mieleltäni avoin ja suvaitsevainen. Hyväksyn ihmisiä sellaisena kun he ovat. Pidän myös aina lupaukseni. Ei ole sosiaalisia ongelmia elämässäni, minulla on ystäviä mutta se hyvä ystävä/sydänystävä puuttuu elämästäni.

Etsin aluksi kirjoittavaa kaveria, jonka kanssa vaihtaa ajatuksia arjesta ja muustakin. Olet noin 40-60 v. ja jos sinä asut lähellä, olisi kiva, mutta ei ole väliä jos asut muualla Suomessa.

Ota rohkeasti yhteyttä niin tutustutaan!

8.10.2019

Moikka! Haen luotettavaa kaveria

Mies, 57 vuotta, Päijät-Häme

Olen ruotsinsuomalainen 57 vuotias mies, ja olen asunut Suomessa kohta puolitoista vuotta, mutta olen vailla mukavaa kaveria kenen kanssa voisin jutella ja kirjoitella kaikista mitä kiinnostaa. Haen naispuolista kaveria n. 45-55 v. Tulen parhaiten toimeen niitten kanssa ketkä ovat syntyneet neitsyt merkissä, mutta myös skorpionin, kauriksen, härän ja kalan merkeissä.

Minun kiinnostukset on kielet, ihmiset, kissat, luonto, kirpikset, vegetaarinen ruoanlaitto, Suomi, musiikki, kirjoittaminen, terveys, tiede, kulttuuri, matkustaminen ja kaikkia muuta mitä antaa iloa elämään.

Ota vaan kylmästi yhteyttä, niin vastaan sinulle pian;)

6.10.2019

Moikka! Haen viesteilykaveria

Mies, 58 vuotta, Päijät-Häme

Olen kohta 60 kymppinen mies, haen viesteilykaveria kenen kanssa voi keskustella kaikesta mitä tulee mieleen. Olen kiinnostunut aiheista kun luonnosta, eläimistä, ruoanlaitosta, ihmisistä, psykologiasta, kielistä, filologiasta, etymologiasta, kulttuurista, historiasta, filosofiasta, ideologeista, teologiasta, tiedestä, mediasta, politiikasta, ilmastonmuutoksista, maailmantapahtumisesta, talousasiosta, asumisesta, tilastoista ja monesta muusta aiheesta. Me elämme levottomassa maailmassa tänään ja se on hyvä jos saa keskustella toistemme kanssa kaikista mitä miellyttää ja kiinnostaa.

Jos olet halukas kirjoitella kanssani, ota yhteyttä niin kuullaan!

5.10.2019

Uusia frendejä vailla! 🙂

Mies, 22 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Hei, olen 22-vuotias jätkä ja olen just muuttanut Lahteen. Etsin siis uusia frendejä, joiden kaa vois vaa viettää vapaa-ajalla aikaa ja tehdä kaikkea kivaa ja ikimuistoista.
Olisi kiva saada pitkästä aikaan taas oikeita ystäviä kun on jo pitkään aikaan ollut aika yksinäistä.
Olen luonteeltani tosi rento, mukava ja huumorintajuinen. Seurustelen kans, joten en siis mitään parisuhdetta ole etsimässä. Sinä joka tätä luet niin ihan rohkeasti vaan laittamaan viestiä mulle! :) Voit olla mies sekä nainen ja ikähaarukka n. 18-30. Olen todella avoimin mielin liikkeellä ja en malta odottaa päästä tutustumaan jo uusiin ihmisiin täällä! 🙂

29.9.2019

Hei Sinä!

Nainen, 41 vuotta, Päijät-Häme

Tässä yksi yksinäinen etsimässä elämäänsä ihmisiä, uusia tuttavuuksia, joita voisi hyvällä lykyllä myöhemmin ystäviksikin kutsua.

Yritän tavoittaa sinua, lämpimällä sydämellä ja hyvällä tahdolla varustettu empaattinen & avarakatseinen persoona, johon todella voi luottaa. Leikkimielisyys hyvä, mutta taito vakavoitua myös. Itse samankaltainen. Ehkä sinustakin löytyy elämän tuomaa rosoa ja ruhjeita, kokemuksia, jotka ovat kasvattaneet kykyä myötätuntoon? Vai onko se on sinulla synnynnäistä?

Sukupuolella, koulutuksilla/ammateilla, pankkitilin saldolla yms. seikoilla ei väliä. Suuntaa-antava ikähaitari voisi olla n. 35-52v. Eikä ole kriteeri tämäkään, mutta jollain tapaa samantapaisessa elämäntilanteessa olevien kanssa voisi helpommin löytyä yhteistä.

Olen lapseton, eläinrakas, omissa oloissa paljon viihtyvä, rauhallisesta ja pienimuotoisesta elämästä jossain lähempänä luontoa unelmoiva eläkkeellä oleva ujo olento, jonka harrastuksiin ei kohta 10 vuoteen ole kuulunut alkoholi/baarit. Ehkä uudelle ystävyydelle voisi kilistää :)

Elämässäni riittää haasteita, varsinkin terveysongelmiini liittyen ja elämäntyyliäni ei voi mitenkään aktiiviseksi sanoa. "Menoseuraa" minusta voi olla vaikea saada. Esim. ulkomaan matkoille en ole lähdössä. Kotimaassa reissaamisesta haaveilen kyllä - ehkä vielä joskus! Entistä positiivisemman elämänasenteen opettelu on työn alla. Henkiset asiat, myös "hörhöily ja huuhaa-jutut", kuten jotkut sen ilmaisevat, kiinnostavat. Pelkkä pinnallisuus ei niinkään.

Toivottavasti jaksat tutustua meilaillen, ehkä myöhemmin vaikka tekstiviestitse. Kärsivällisyyttä se kysyy; en aina kykene tiiviseen yhteydenpitoon. Jos jonkun kanssa oikein natsaa niin tapaaminen ei minun puoleltani ole poissuljettua. Heimosisaren/-veljen löytäminen olisi ihan parasta :) Elämänkumppani olisi myös mieleinen löytö, vaikka en tässä sitä ensisijaisesti etsikään.

Jos yhtään onnistuin koskettamaan sinua, laita viestiä ja kerro itsestäsi enemmän kuin parilla rivillä :)

26.9.2019

Mooi! Löytyisköhän kaveria?

Mies, 29 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Terve! Lahdessa 6vuotta asunut, mutta ei oikeeta kaveria löytynyt. Erosta vuosi ja itellä kaksi lasta jotka asuu äitinsä luona. Etsi siis kaveria kenen kanssa käydä ulkoilemassa, kahvilla, yms perus juttuja. Töissä käyn normaalisti ja vapaa-aika meneekin yksin ihmetellessä ja urheillen. Maastopyöräily ja lätkä on lähellä sydäntä myös kuntosalilla tulee käytyä. Oon rento, rehellinen ja luotettava. Huumorintajua löytyy enemmän kuin tarpeeksi. Tupakkia tulee vielä poltettua ja olutta joskus otettua mutta ei muuta. Toivottavasti nähdään. Äijä seuraa ehkä enemmänkin, mutta myös naispuolisia kavereita olisi kiva saada.

22.9.2019

Loneliness is killing me

Nainen, 25 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Moi ihmiset.

Oon 25-vuotias nainen Lahdesta. Oon tosi epätoivonen ja yksinäinen niin kokeilen sitten tätäkin sivustoa. Oon tosi kyyninen, mutta omasta mielestä myös rento ja hauska tyyppi. Haluisin vaan juttuseuraa ihmisistä jotka ymmärtää asioita vähän syvällisemmin.

Koen, että elämä on todella merkityksetöntä, etenkin kun kavereita ei ole oikeastaan koskaan ollutkaan, niin on jäänyt paljon paitsi. Toki olen vuosia käynyt terapiassa ja edistynytkin. Nykyään olen jo ahdistuksen paremmalla puolella, haluaisin päästä taas opiskelemaan, ja kiinni normaaliin elämään. Tällähetkellä tykkään vaan kököttää kotona, maalailen ja pelailen sillointällöin. Olen matkustellut ja nähnyt maailmaa paljon. Tämän hetkinen unelma olisi muuttaa kauas hevonsviiduun tästä periferiasta. Oon jotenki kyllästyny mun koko elämään, enkä halua edes elämältä mitään tavallista kuten lapsia tai omaa asuntoa. En oikeestaan tiedä mitä se on mutta ehkä löydän paikkani vielä.

Etsin siis juttuseuraa esim. skypeen tai fb:seen. En halua mitää deitti seuraa, enkä tule sietää minkäänlaista yritystäkään.

22.9.2019

Oikeita kavereita etsinnässä

Nainen, 29 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Löytyisiköhän tältä sivustolta uusia kavereita? Asun Lahdessa yhdessä koirani kanssa ja kaipailisin vapaa-aikaan ajanviettoseuraa. Olisi mukava käydä ihan perinteisissä jutuissa, kuten vaikkapa ostoksilla, parilla lasillisella, kirppareilla, kävelyillä, leffassa, keikoilla ynnä muissa vastaavissa jutuissa. Tykkäisin myös pelata erilaisia lautapelejä tai korteilla, jos seuraa vain olisi.

Vastaile jos etsit kanssa kavereita oikeaan elämään. Jos etsit pelkkää nettikaveria tai olet deittiseuraa vailla, olen valitettavasti aivan väärä ihminen.

21.9.2019

Moi, etin kaveria!

Nainen, 18 vuotta, Päijät-Häme

Hei, olen 18-vuotias tyttö Päijät-Hämeestä ja tunnen oloni ajoittain todella yksinäiseksi. Tykkään urheilusta, musiikin kuuntelusta, Netflixin tai muuten TV:n katsomisesta. Mulla on kavereita, mutta ei ketään sellaista tosiystävää kenelle avautua mistä tahansa. Olisi kiva jos joku vastaisi. <3

4.9.2019

Moikka Lahdesta.

Mies, 26 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Hei.

Mulla on vaikeuksia tutustua ihmisiin ja vanhat ystävät alkavat siirtymään muihin kaupunkeihin ja elämässä muutenkin eteen päin, joten olisi mukava tutustua uusiin ihmisiin.

Oon melko hankalahko aluksi, mut jos tullaan juttuun niin meistä tulee mahtavat kaverit ja ehkä jopa ystävät. Inhoon small talkia ja pinnallista tylsää keskustelua. Pysyn mielummin hiljaa kun puhun jotain mikä vaan kuluttaa.

En juo pahemmin, poltan sähköröökiä ja siitäkin haluun eroon. Tykkään käydä jossain hiljasemmissa paikoissa kahvilla tai sit ihan ulkona istumassa. Arvostan omaa aikaa ylipaljon, koska se lataa mun pattereita.

Sillä oletko mies, nainen, tumma, valkoinen, uskovainen, homoseksuaali tjsp mitä näitä litanoimaan, ei ole mulle merkitystä millään tavalla, jos pidän susta ihmisenä, muuten noi asiat on mulle aika merkityksettömiä.

p.s: en etsi suhdetta enkä sellaiseen edes halua!

3.9.2019

Heipparallaa!

Nainen, 24 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Haussa uusia ystäviä ja kavereita.

Pidän luonnosta, rauhasta ja pelaamisesta. Tykkään myös leipoa ja toivonkin pääseväni kouluun kyseistä alaa opettelemaan lisää.

Tykkään progressiivisesta rockista, indiestä, suomalaisesta musiikista, iskelmästä, tanssimusiikista ja rap-musiikista. Oikeastaan kaikenlainen musiikki vetoaa ja keikalle olisi mukava saada seuraa.

Muutin Jyväskylästä Lahteen ja Jyväskylässä totuin käymään teatterissa, joten teatteriin minusta saa myös oivan kaverin.

Kahvittelut ja kirppistelyt ovat myös juttuja joista nautin suunnattomasti.

Vaatimuksina ystävälle: Olethan suvaitsevainen ja yrität aina ymmärtää kanssaeläjiä :-)

28.8.2019

Heissan!

Nainen, 29 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Olen 29-vuotias lahtelainen nainen. Hakusessa olisi ystäviä/kavereita mielellään lähialueelta. En kaipaa nettiystäviä, vaan ihmisiä joita voisi oikeasti tavata livenä.
Minulla on taustalla masennusta ja ahdistusta jonka takia en ole tällä hetkellä työelämässä. Olen kuitenkin suhteellisen elämäniloinen tyyppi, ja mielelläni tapaan uusia ihmisiä. :)
Kiinnostuksen kohteita ovat mm. luonto, valokuvaus, elokuvat, erilaiset tapahtumat, liikunta eri muodoissa, musiikki..
Sinun iälläsi, sukupuolella tai statuksella ei ole minulle mitään väliä, mutta toivon että olet mukava, aito ja rehellinen tyyppi.
Ota yhteyttä jos jokin kolahti! :D

26.8.2019

Kaveriseuraa

Mies, 25 vuotta, Päijät-Häme

Täällä 25v. rehti ja rento tyyppi etsiskelee samanhenkistä kaveria vapaa-ajan viettoon. Itse tykkään viettää vapaa-aikaa liikunnan parissa ja muutenkin ulkona liikkuessa. Olisi kiva saada seuraa vaikkapa juuri lenkkipolulle tai ihan vaan kahvitteluun ja muuten rentoon hengailuun. Jos kaipaat luotettavaa kaveria niin ota yhteyttä ja tutustutaan☺️

10.8.2019

Moi!

Nainen, 28 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Olen 28-vuotias nainen Lahdesta ja asun avopuolisoni kanssa kahden. Olen eläin- ja lapsirakas, mutta vielä tähän elämäntilanteeseen ei ole kumpiakaan mahtunut.

Pidän ulkoilusta, lenkkeilystä, kahvittelusta, ajelusta ja vain yhdessä olemisesta sekä avoin kaikille uusille ideoille. Arkisin olen töissä, mutta illat ja varsinkin viikonloput on vapaata aikaa.

Laita viestiä ja voidaan vaikka aluksi viestitellä sähköpostitse tai whatsappin kautta :)

5.8.2019

Moikka!

Nainen, 27 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Ajattelin kokeilla pitkästä aikaa jättää tänne ilmoituksen. Olen 27 v. parisuhteessa oleva nainen Lahdesta ja etsin uusia tuttavuuksia.

Tällä hetkellä en ole opiskelemassa tai työelämässä, mutta käyn työtoiminnassa väsäilemässä kaikenlaista taidetta yms. Ymmärrän siis hyvin, jos jollain on jotain ongelmia terveyden kanssa ja muutenkaan statuksellasi ei ole mulle merkitystä. :)

Tykkään eläimistä ja multa löytyy kissa. Muita asioita, jotka kiinnostavat mua ovat mm. luonnossa kävely, valokuvaus, raskaampi musiikki, yliluonnollinen, leffat ja sarjat, kirjoittaminen, kokkailu, kirpputorit, konsoleilla pelaaminen, shoppailu..

Jään odottelemaan viestiäsi ja ilmoitus ei vanhene. :)

27.7.2019

Hellurei!

Nainen, 22 vuotta, Heinola, Päijät-Häme

Olen 22-vuotias nuori nainen ja asunut avomiehen sekä kissojen kanssa kohta pari kuukautta Vierumäellä.
Töissä menee suurin osa ajasta, joten en ole päässyt tutustumaan uusiin ihmisiin.
Etsin kaveria, jonka kanssa voi jutella pölöpättää mistä vaan, käydä tapahtumissa, shoppaamassa, leffassa ja mitä nyt vaan keksitään.
Omaan mustan huumorintajun, tykkään musiikista laidasta laitaan, käsitöistä, viskistä ja leffoista.
Jos kiinnostaa tämmönen sähäkkä savolainen kaveri niin laeta viestiä!

26.7.2019

Moi!

Nainen, 26 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Olen 26v lahtelainen nainen, asustelen kahden kisusen kanssa. Käyn töissä arkisin, mutta kaipailisin seuraa vapaa-ajan viettoo. Leffaa, shoppailemaa, syömää, keikalle yms. :)
Saa laittaa viestiä, sukupuolella ja iällä ei väliä 😊

24.7.2019

Moikka!

Nainen, 29 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Olen 29 vuotias nainen Lahdesta, etsin siis Lahden alueelta ystäviä kaikenlaiseen ajanviettoon :) Harrastuksiini kuulu virkkaaminen, välillä kun on inspiraatio piirtäminen, pidän kovasti ulkoilemisesta, tanssimisesta, uimisesta, joogasta, koirista, matkustamisesta kotimaassa, laulamisesta, kokkaamisesta, shoppaamisesta, eli kaikenlaista tykkään puuhailla.
Sinä voit olla millainen tahansa, kunhan oma itsesi, en tuomitse ketään ja arvostan kaikenlaisia ihmisiä. Ps.Vastaan usein sähköpostiin :)

Sivu
Takaisin ylös