Ilmoitukset alueelta Päijät-Häme (225 kpl)

 - 
 
eilen

Moro!

Mies, 22 vuotta, Päijät-Häme

Olen 22 v opiskeleva ja työssäkäyvä mukava ja ystävällinen nuori mies. Etsinnässä olisi seuraa suunnilleen samanikäisestä tytöstä/naisesta, plussaa on jos olet läheltä, mutta etäisyys ei välttämättä ole este. Kaveruuden kautta jotain enemmän olisi hakusessa. Olen luonteeltani aika rauhallinen, esim. baarit eivät juurikaan kiinnosta vaan vietän mieluummin aikaa omien harrastusteni ym. parissa.

Laita viestiä jos kiinnostuit niin jutellaan lisää :)

2 päivää sitten

Uusia ystäviä miehistä

Nainen, 45 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Haussa uusia ystäviä nykyisten lisäksi noin 35-50 vuotiaista miehistä lapsettomalle sinkku naiselle Lahteen.Mieluiten Lahdesta tai Lahden läheltä.En hae seksiseuraa yms tai parisuhdetta.Haen seuraa yleiseen hengailuun,kahvilla käymiseen ja jutteluun.

3 päivää sitten

Moro!

Mies, 22 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Moro! Oon kohta 22v Lahes vaikuttava mies. Oma kaveripiiri ei oo hirveen laaja, ja mielelläni tutustuisinkin uusiin ihmisiin. Ei haittaa jos asut kauempana, mutta jos meillä yhtään klikkaa niin olis joskus kiva nähdä livenä. Sukupuolella ei ole merkitystä, iälläkään ei suuremmin väliä mut vaikka 19-30v. Lähtökohtaisesti tuun kuitenkin kaikkien kanssa toimeen.

Luonteeltani oon huumorintajuinen, melko sosiaalinen mutta viihdyn myös aika paljon itsekseni. Harrastuksiin kuuluu autoilu ja moottoripyörät (yleensäkkin niiden laittaminen ja korjailu), ja ruoanlaitto / leipominen. Lisäksi tulee myös pelattua pc'llä jonkin verran, ja kateltua sarjoja / leffoja. 😌

Jos tuli fiilis et voitais tulla juttuun, ni laita viestiä täällä, tai sähköpostiin ni ihmetellää lisää! Multa löytyy discord, insta, snäppi yms.

3 päivää sitten

Moro!

Nainen, 30 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Täällä kolmekymppinen muikkeli Lahdesta päin. Kodin jaan kissan kanssa ja elelen pitkän suhteen loputtua sinkkuna, joten aikaa riittää. :D

Tällä hetkellä venailen eräänlaisen ammatillisen kuntoutuksen alkamista. Sairastelun takia elämä ei ole mennyt ihan tavanomaista polkua ja ollut vaikeaa löytää sitä omaa juttua.

Luonteeltani oon kuitenkin kaikesta huolimatta enimmäkseen huumorintajuinen ja nauraminen on hyvää terapiaa. Myös herkkyyttä, empatiaa ja ujouttakin löytyy. Välillä pitää kans ladata yksin akkuja, joten introverttiki taidan olla jonkin verran.

Raskaampi musiikki uppoaa mulle parhaiten ja tykkään kauhuleffoistakin paljon. True crime kanssa kovassa kulutuksessa. Useampia sarjoja tulee katseltua, välillä luen tai kuuntelen äänikirjoja, joskus pelailen. Käyn myös kameran kanssa pyörimässä luonnossa silloin tällöin ja nappailen luontokuvia ja välillä ihan vaan lenkillä.

Olis kivaa löytää lisää samanhenkistä porukkaa samasta kaupungista tai lähettyviltä. Laittele viestiä, niin katotaan, että tullaanko juttuun. :)

3 päivää sitten

Ystäviä/Kavereita/Peliseuraa

Nainen, 27 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Moikka!
Täällä Lahteen vasta muuttanu 27v transnainen. Kaverit on jäänyt aika vähille töiden, opintojen ja lasten vuoksi. Innostun helposti asioista ja tykkään opetella uusia taitoja.

Kiinnostuksen kohteisiin kuuluu mm. pc-pelaaminen, sarjojen katselu, podcastit, chilien kasvatus ja paljon muuta.
Kierrän mielelläni myös kirppareita.

Olisi mukava saada samanhenkisiä ystäviä joiden kanssa vaihtaa ajatuksia ja vaikka tehdäkin jotain välillä. Myös netti tuttavuudet ja peliseurakin käy sukupuoleen ja ikään katsomatta.
Paljon jää kertomatta, mutta en nyt tähän enempää avaudu itsestäni.
Jos mikään yllä olevasta nappas niin laita rohkeesti viestiä ja vaikka discord tunnusta.

19.5.2022

Kavereita, jutteluseuraa, peliseuraa

Nainen, 21 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

21v just takasin kotipaikkakunnalleen, eli Lahteen muuttanu nainen ettii kavereita ja jutteluseuraa. Pääsääntöisesti etin nyt kavereita lähialueilta, mutta voit olla muualtakin jos jaksat keskustella (ainakin alkuun) pelkästään somessa. Sukupuolella ei väliä, ikähaitari vaikka 19-28v.

Tykkään jutella oikeestaan kaikenlaisista aiheista, perehdyn asioihin useimmiten tosi syvällisesti ja tuun myös toimeen kaikenlaisten ihmisten kanssa. Omaan huonon huumorintajun, mulla on ADD-diagnoosi, oon melko räiskyvä mutta kuitenkin rauhallinen persoona.
Harrastan valokuvaamista, kuntosalia, lenkkeilyä mun koiran kanssa, ja vapaa-ajalla pelaan aika paljon pc'llä. Kuuntelen räppiä ja jonkun verran rock- ja metallimusiikkia. Myös autot kuuluu top10 mielenkiinnonkohteisiin, vaikka omaa ei valitettavasti nyt oo.

Pistä viestiä täällä tai vaikka sähköpostiin jos yhtään kiinnostaa tutustua :)

19.5.2022

Seuraa :)

Mies, 30 vuotta, Hollola, Päijät-Häme

Hei, olisi kiva löytää kaveri kenen kanssa käydä lenkillä tai olla vaan ja katsella vaikka elokuvia. Samalla jutella niitä näitä ja parantaa maailmaa:)
Olen 30vuotias mies Hollolasta.
Pistä ihmeessä viestiä niin jutellaan lisää ☺️

19.5.2022

moikka!

Mies, 30 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Oon muuttanu lahteen ja en tunne oikeen ketään. Lenkille olis kiva lähtee jonkun kaa ja vaikka pelailla pelejä ja viettää laatuaikaa esim teen äärellä tai jotain :D. Rohkeesti vaan viestiä!

17.5.2022

Ystävä hakusessa

Nainen, 30 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Moi,

Olen (parisuhteessa oleva) 30-vuotias nainen ja etsin ystäviä. Olen luotettava, kiltti, ujo, rauhallinen, empaattinen, asiallinen. Mielenkiintona mm. kokkaaminen, leipominen, musiikin kuuntelu, tv-sarjat, kosmetiikka. Laita viestiä, niin tutustutaan. :)

15.5.2022

Uusia ystäviä miehistä

Nainen, 45 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Haussa uusia ystäviä nykyisten lisäksi noin 35-50 vuotiaista Lahdesta tai Lahden läheltä.Olen sinkku ja lapseton sinkku nainen Lahdesta.Haen seuraa yleiseen hengailuun,kahvilla käymiseen,jutteluun.En hae seksiseuraa yms tai parisuhdetta.Olen aina tullut miesten kanssa paremmin toimeen ja siihen on syynsä,joita en tässä avaa.Jos olet super yksinäinen niin voit ohittaa tämän ilmoituksen.

14.5.2022

Kavereita etsimässä

Nainen, 19 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Hei! Olen 19-vuotias kotiäiti. Etsin kavereita Lahdesta joiden kanssa vois tavata. Olen avoin kaikelle uudelle, joten paljon kaikkea kiinnostaa. Kirjoita minulle sun harrastus, nii jutellaan siitä.😁

13.5.2022

Kavereita Lahdesta

Nainen, 21 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Moikka!

Oon 21-vuotias nuori, just Lahteen muuttanut neiti. En oikeen tunne täältä ketään, niin kaveri tekis terää.

Mielenkiinnonkohteisiin kuuluu pelaaminen, lemmikit, piirtäminen, feminismi ja jossain määrin politiikkakin. Mulla itellä on koira, jonka kans tulee ulkoiltuu ja teen kans arkisin aamuvuoroo töitä. Oon melko rauhallinen, maanläheinen mut humoristinen immeinen. Ulkonäkö ei oikeen itteeni kiinnosta, oon pikkupaikast kotosin ja se näkyy. :D

Parasta olis, jos löytyis tyyppi kenen kans kävis sillointällöin vaikka piknikillä, kävelyllä, uimassa tai iltaa viettämässä. 8) Rohkiast yhteyttä vaan.

11.5.2022

Kavereita, juttuseuraa ja ystäviä?

Mies, 27 vuotta, Päijät-Häme

Olen 27-vuotias nuorimies Hämeestä. Tuntuu siltä että elämästäni on hävinnyt suuri osa niistä ihmisistä joiden kanssa jutella ihan tavallisista asioista kuin sitten myös tarvittaessa niistä ikävimmistäkin. Etsinnässä on siis uusia tuttavuuksia juttuseuraksi (whatsapp, snäppi tai Instagram) ja miksei ihan muutenkin ystäväksi. Sukupuolellasi ei ole niin väliä vaan tulen kyllä hyvin toimeen naisten kuin miestenkin kanssa. Ikähaarukka olisi ehkä noin 22-32v mutta ei ole niin justiinsa kunhan molempien mielestä homma toimii. Sinä voit asua missä päin tahansa suomen maata kunhan vain olet halukas kirjoittelemaan asioista ja kertomaan itsestäsi ja elämästäsi. Tietysti jos asut lähempänä niin mahdollinen näkeminen ja yhdessä tekeminen onnistuu helpommin mikäli sellainen jossakin vaiheessa alkaa molempia kiinnostamaan. Auto löytyy eli kulkeminen ei ole sinänsä ongelma.

Jaa no kuka minä sitten olen?
Olen 27v päivätöissä käyvä, sinkku, lapseton, kouluja käynyt, omillaan toimeentuleva aika normaali mies. Harrastan aika monipuolisesti kaikkea ja niistä mainittavimpina moottoripyörien parissa puuhailu, salilla käyminen ja maastopyöräily. Luonteeltani kuvailisin itseäni huumorintajuiseksi (ainakin hauskat jutut omasta mielestä), sosiaalinen, heittäytyvä ja joskus jopa turhankin ajattelevainen. Ympättynä siis mies jolla on asiat sunnilleen reilassa mutta uusia ihmissuhteita olisi mukava luoda. Varsinainen treffi ilmoitus tämä ei ole eikä seuralainen juuri nyt ole hakusessa mutta tapana on olla sanomatta asioille ehdottomasti ei.

No mitä sitten voitaisiin tehdä jos viestittelyn jälkeen on halua nähdä ja tehdä jotain? No tietysti perus kahvittelu, syömässä käynti, pyörillä johonkin kivaan paikkaan kera ruokien ja juomien. Jutellaan ja puhutaan jos sille tuntuu, kuunnellaan millaista musaa toinen tykkää kuunnella. Tai sitten käydään ihan vaan elokuvissa ja sitten mahdollisesti oluen/ viinin äärellä istumassa. Liika suunnittelu yleensä kostautuu niin eletään sopivasti hetkessä ja …

11.5.2022

Juoksu ystäviä etsimässä

Nainen, 54 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Hei.

Olen 50+ vuotiasnainen ja asun Lahden keskustassa. Olen ajatellut viritellä nuoruuden harrastusta ja olisi mukava saa juoksuseuraan lenkeille, muuten helposti jää ajatuksen tasolle koko juttu. Matka ja vauhti ei kyllä vielä tässä vaiheessa päätä huimaa:) Jos lenkille pääsen niin matkat yleensä 8-10km.

Luonteeltani olen erittäin puhelias ja huumoritajuakin kuulemma löytyy.
Ota rohkeasti yhteyttä niin käydään ulkoiluttamassa lenkkareita.

Olisi mahtavaa jos vaikka useampikin innostuisi juoksusta mutta yhdestäkin juoksuystävästä olisin erittäin onnellinen.

11.5.2022

Lenkille, kiipeilyseinälle tai tuopilliselle?

Mies, 39 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

39v hiljattain Lahteen muuttanut mies etsii alueelta kaveria urheiluun ja miksi ei muutenkin. Olen naimisissa ja minulla on 1v 3kk ikäinen tyttö. Harrastan hölkkäämistä, lihaskuntoharjoittelua, pyöräilyä ja uintia. Yleensä juoksen 10-15 km lenkkejä. Pyöräilyni on päivittäistä hyötypyöräilyä, mutta olisin kiinnostunut myös ainakin alkuun maltillisten (20-30 km) pyörälenkkien aloittamisesta.

Olen harrastanut seinäkiipeilyä (lähinnä yläköydellä ja boulderoiden) ja aktivoituisin sen suhteen mielelläni uudelleen mikäli kiipeilykaveri löytyy. Myös ajoittainen sulkapallo kiinnostaisi. Kiinnostuksen aiheina ovat tekniikka, luonnontieteet, lääketiede, (ei-penkki)urheilu, sijoittaminen, ajoittainen PC-pelaaminen ja lukeminen.

Jos olet osapuilleen samanlaisilla ajatuksilla liikenteessä, niin ole yhteydessä.

8.5.2022

Hei!

Mies, 55 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Nuorekas ja sporttinen 55v mies etsii naispuolista ystävää. Olisi kiva kun olisi seuraa vaikkapa lenkille, kahville tai ihan vaikka kävelemään ja ihmettelemään luontoa. Olen yksinäinen työssäkäyvä mies, tuntuu että vapaa-aika on menettänyt vähän merkityksensä. Olisi kiva kun voitaisi käydä kahvilla toistemme luona, ja kesällä vaikkapa kierrellä ulkokirppiksiä tai hakea torilta mansikoita, ja mennä satamaan ihailemaan kaunista Vesijärveä. Olen luotettava ja lojaali ystävä, en vain hirveästi viihdy ravintoloissa, niin ystävät on pikku hiljaa etääntyneet. Toki korona-aikakin vaikutti asiaan. Ota ihmeessä yhteyttä jos yhtään koet samoja asioita mielessäsi tärkeiksi.

6.5.2022

Hei kaikki!

Nainen, 50 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Hei! Olen 50-vuotias lahtelainen naisihminen. Etsin noin 40-60 vuotiasta naispuolista ystävää. Iällä ei ole niin väliä. Elän parisuhteessa. Kuitenkin kaipaan luotettavaa ystävää. Olen aika introvertti. Pidän lukemisesta ja eläimistä. Ystävän kanssa voisimme käydä kahvilla, kävelyllä tai vaikka uimassa. Mitä keksitäänkään. Minulla on ongelmia. Toivon hyväsydämistä ja ymmärtävää ystävää.

3.5.2022

Moi kaikki etsin kavereita ja ystäviä täältä Lahden alueelta. ❤️👌👍

Mies, 19 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Olen 19 vuotias LIEVÄSTI KEHITYSVAMMAINEN ja kotoisin Helsingistä ASUN LAHDESSA . Tykkään KAIJA KOOSTA tosi paljon ❤ muusta musiikista paljon . Osaan laulaa ja tanssia . !!! TOIVOISIN SAADA YSTÄVII JA KAVEREITA TÄLTÄ KAVERIHAKUNETTISTÄ Tuu rohkeasti ottamaan yhteyttä 🤗 ja tutustumaan minuun ❤ terveisin ystävällisin: Veeti Knuutinen

3.5.2022

Uusia kavereita!

Mies, 24 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Hei, olen 24-vuotias mies, parisuhteessa ja etsin uusia kavereita, kun vanhojen kanssa en ole enään hirveästi ollut yhteyksissä.
Luonteeltani olen tosi rento ja sosiaalinen. Kuvailisin myös itseni olevan ekstrovertin ja introvertin väliltä. Välillä saatan siis olla porukassa se äänekkäin ja sit on niitä tilanteita, kun saatan olla se hiljaisin. Oon kuitenkin tosi spontaani, rakastan tehdä ja kokea kaikkea uutta.
Vapaa-ajalla taas tykkään pelailla PC:llä ja PS5:lla, oon pelaillu enimmäkseen Apex Legendsii ja Valoranttii.
Asun tällä hetkellä tyttöystäväni kanssa Lahdessa, mutta ollaan ajateltu joskus lähiaikoina muuttaa ihan pääkaupunkiseudulle päin.
Pistä ihmeessä viestiä ja tutustutaan lisää!
Ikähaarukka 18-35 ja ei väliä sukupuolella :)

Sivu
Takaisin ylös