Ilmoitukset alueelta Päijät-Häme (125 kpl)

 - 
 
2 päivää sitten

Seuraa :)

Mies, 29 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Hei, olisi kiva löytää kaveri kenen kanssa käydä lenkillä tai olla vaan ja katsella vaikka elokuvia. Samalla jutella niitä näitä ja parantaa maailmaa:)
Olen 29vuotias mies Lahden läheltä
Etsin vain kaveria/ystävää :)
Pistä ihmeessä viestiä niin jutellaan lisää ☺️

23.1.2021

21 v nuorelle miehelle seuraa

Mies, 21 vuotta, Päijät-Häme

Olen 21 v mukava nuori mies ja etsisin ainakin näin aluksi kaverimielessä seuraa suunnilleen samanikäisestä tytöstä/naisesta. Opiskelen amk:ssa, vapaa-aika kuluu pitkälti autoharrastuksen parissa. Bilettäminen ja baareissa käyminen eivät valitettavasti kuulu mielenkiinnon kohteisiini, vaikken toki absolutisti olekaan.
Kysy snäppiä :)

23.1.2021

Transvestiitti etsii ystävyyttä

Muu sukupuoli, 46 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Etsinnässä aitoa Ystävyyttä, joka antaa tilaa ihmisen erilaisuudelle ja luovuudelle. Olen crossdresser / transvestiitti ja kunnioitan naiseutta, naista ja ihmisiä kaikin tavoin muutenkin. Luonteeltani olen empaattinen ja ystävällinen, sekä rauhallinen.

Harrastan vaatteiden ompelua ja valokuvausta. Olen luova ja arvostan jokaista ihmistä sellaisena kukin ja olen kiinnostunut ihmisestä. Mitä Sinä harrastat? Olen kiinnostunut Sinusta ja harrastuksistasi. Rakastan menevää musiikkia, jota on ihana tanssia.

Olisi hauskaa viettää iltaaa yhdessä ja jutella, nauraakin. Voisin meikata sinut, stailata sinut tai ommella Sinulle jotain hauskaa. Voisimme jakaa asioita ja olkapäämme olisi tarjolla molemminpuolin. Arvostan välittämistä ja kuuntelemista, mutta haluan myös kuunnella Sinua. Ystävyys ei katso ulkonäköä tai mitä on päällä, vaan sitä mitä on sydämessä ja korvien välissä. Tervettä ystävyyttä hakusessa.

22.1.2021

Helou!

Nainen, 25 vuotta, Heinola, Päijät-Häme

Tule rohkeesti juttelemaan vaikka snäpissä niin katsotaan miten juttu lähtee luistamaan :) Olis kiva tutustua uusiin ihmisiin! snäpchat on millammar

21.1.2021

Kirjeystäviä

Nainen, 40 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Heippa!

Olen 40 vuotias kolmen lapsen äiti. Kaksi heistä on jo täysi-ikäisiä ja asuvat omillaan, kuopuskin kolkuttelee jo siinä rajalla. Harrastan käsitöitä ja lenkkeilyä metsäpoluilla.

Pidän kotoilusta, telttailusta/mökkeilystä, kirppareista, kesästä jne. Parin vuoden tauon jälkeen innostuin taas viherkasveista. Tarkemmin sanottuna kaupasta ostettujen hedelmien siemenistä kasvattelen ja ihmettelen minkä näköistä niistä syntyy. Mut saa mukaansa ennemmin perinnetaitokurssille kuin ravintola/leffailtaa viettämään.

Voit olla minkä ikäinen ja mistä päin tahansa. Elämäntilanteellasikaan ei ole väliä. Toivon kuitenkin, että kanssasi pystyy kirjoittelemaan syvällisempiäkin aiheita, kuin tulevan viikon ruokalista ja kevään mittaan kohoavat ulko lämpötilat. Jos kiinnostuit, laita viestä niin kaivetaan kynät ja paperit esiin...niin ja ne postimerkit 🤗

20.1.2021

Heiii 😝

Mies, 20 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

outo mutta ihan kiva 🥴
Tykkään mm pelaamisesta, urheilun katsomisesta, ajeluista ilman päämäärää, extempore asioista ja ihan perus koti-illoista 🥰
Jos luonteeltani kuvaan itteäni sanoisin että olen hyvän huumorintajun omaava ihminen, välittävä ja tekevä.
Mennääks vaikka ajelulle ja illan päätteeks mäkin drive in? 🥴
👻 Snapchat xdenv

19.1.2021

Uusi ystävä? :)

Mies, 25 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Oon avarakatseinen, tasapainoinen ja huolettoman sekä rennon elämänasenteen omaava tyyppi. Suhtaudun asioihin lähtökohtaisesti positiivisesti, mutta realistisesti!
Rakastan "huonoa" huumoria ja erityisesti sarkasmia! Tykkään puhua loputtomiin mm. henkisyydestä, psykologiasta, politiikasta ja muista yhteiskunnallisesti tärkeistä asioista. Pidän luonnossa liikkumisesta, tunnelmavalaistuksesta, lautapeleistä, yhdessä pleikkarilla pelaamisesta, ja toisinaan vauhdikkaista baari-illoistakin!

Minua ehkä parhaiten kuvaa se, että olen elämyshakuinen erityisherkkä, joka välillä tarvii omaa tilaa, mutta ei kieltäydy koskaan, jos joku haluaa seuraa johonkin! Toisinaan olen hyvinkin spontaani ja ideoita tulee helposti aivan tyhjästäkin. Mun kanssa tullaankin helposti toimeen ja omaankin ystäviä, mutta tilaa olisi vielä ystävälle ja erityisesti samanhenkiselle sellaiselle.

Olen siis 25-vuotias mies, opiskelen AMK:ssa ja asun Lahdessa. Se minkä ikäinen tai mistä sinä olet, niin sillä ei ole juurikaan väliä, koska tykkään matkustella ympäri suomea. Mieluiten näen ihmisen hetken juttelun jälkeen myös livenä!

Jos nappas, niin rohkeasti vaan viestiä! 😊 Ehkä lähettämästäsi viestistä alkaa meidän jopa elämänmittainen ystävyys...?

18.1.2021

Ystäviä Haetaan

Mies, 60 vuotta, Päijät-Häme

Olen rauhallinen mies kuka haluaa löytää mukavan naispuolisen viestikaverin sopivassa iässä, kenen kanssa voi kirjoitella kaikenlaisista asiosista mitä kiinnostaa ajan hetkessä.

Olen rehellinen ja sosiaalinen, ja pidän ihmisistä ketkä on samanlaisia.
Tykkään kovasti eläimistä ja luonnosta ja olen kiinnostunut myös kulttuurista niinkun teatterista, musiikista ja museoista. On hauska matkustella Suomessa sekä ulkomailla. Tykkään myös kahvitella ja käydä ravintolassa syömässä joskus. Katselen usein mukavia elokuvia ja ensikäteen hyvää komediaa mutta myös muitakin joskus. Mun musiikkimaku on hyvin laaja, sillä mä nautin monenlaisesta musiikkilajista. Käyn joskus musiikkitapahtumissa kun niitä tulee jonnekkin lähelle mun asuinpaikkaa. On mulla paljon muita harrastuksiakin mutta sen saat kuulla kun tutustumme toisiimme.
Kirjoitellaan tutustumisvaiheessa ja jos sopii niin voisimme tavata livenä myöhemmin.

Ota rohkeesti yhteyttä vaan, niin kuullaan!

17.1.2021

Moikka

Nainen, 18 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Juu elikkäs, kaverit ollu vähän vähissä ja välillä olis kuitenkin kiva jonkunkanssa jutellakkin. Mieluiten lahen alueelta niin pääsis helposti näkemäänkin ja viettää aikaa ihan livenä.

16.1.2021

Mammakaveria

Nainen, 23 vuotta, Päijät-Häme

Löytyisikö täältä toista tuoretta vanhempaa, jonka kanssa jutella arjen asioista ja kaikesta mitä mieleen tulee. Ensisijaisesti toivoisin sinun asuvan Päijät-Hämeessä, tai suht lähellä, jotta näkeminen olisi mahdollisuus tulevaisuudessa. Vastaan toki, vaikka asuisit kauempanakin.

16.1.2021

Kirjeenvaihtoystävä

Nainen, 28 vuotta, Päijät-Häme

Hei!

Kaipaan ystävää perinteisen etanapostin merkeissä. Kirjoittaminen on minulle luontaisin taps purkaa ajatuksia, ja välillä kirjeeni pursuavat ajatuksia vailla päämäärää ja poukkoilevat aiheesta toiseen. Välillä haluan keskustella syvällisistä asioista, välillä kevyemmistä. Ajatuksissani olisi pitkäaikainen ja suht tiiviillä aikataululla kirjoitteleva ihminen, miksei useampikin. :) Kirjoittelusta ei saa ottaa paineita, että olisi pakko kirjoittaa - mutta en halua sitäkään, että kirjeet vaihtuu vain kerran vuodessa.

Sukupuolesi eikä ikäsi ole oleellinen, vaan se, että meillä "kolahtaa" keskenämme! Täällä huhuilee naishenkilö, joten jos kiinnostaa niin pistähän viestiä! Moi! 💘

15.1.2021

Etsin naispuolista ystävää lahdesta

Nainen, 35 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Hei olisi kiva löytää naispuolista ystävää lahdesta kenen kanssa voisi käydä kahvila,shopailla ja mennä lenkille ja kenen kanssa voisi jakaa ajatukset/surut ja kuka on aito ihmisen. En halua ketään feikkiä ystävää joka luulee olevansa parempi kuin toiset ihmiset ja ketä juoruilee. Minulla itselläni ei ole ystäviä suomessa koska on vaikea löytää ihmisiä kehen voi luotaa ja kertoo itsestäni pahemmatki puolet. Minulla on muutama kaveri ketä asuu ulkomailla. Aika usein viettään aikaani mieheni kanssa tai yksin. Olen 35vuotias nainen ja onnellisesti naimissia mieheni kanssa ja meillä on kissa nimeltä puppi,minulla on 16vuotias poika kuka asuu biologi isänsä luona Kirkkonummessa. Jos olet kiinnostunut tutustumaan minuun niin laita viesti olisin kiinnostunut tutustua sinuun :)

12.1.2021

Yksinäisestä seuraa..

Nainen, 25 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Moi ihmiset.

Oon 25-vuotias nainen Lahdesta. Oon ihan rento ja omasta mielestä hauska tyyppi. Oon ollut aina yksinäinen, mutta viimevuosina kaivannut seuraa.

Oon amatööri meikkitaitelija, taidemaalari, kokki, puutarhuri ja tuleva insinööri. Tykkään alternative muodista, kissoista, videopeleistä, kirppiksistä ja matkustelusta myös. Ois kiva jos ois edes jotaikin yhteistä.

Etsin mieluusti naispuolista ja omanikäistä seuraa.. Olis kiva tavata oikeessa elämässä, niin olisi kiva jos asuisit jossain etelä-suomessa... Ois kiva jutella syvällisä ja vaan olla jonkun seurassa välilllä. En halua mitää deitti seuraa!

10.1.2021

Uusia kavereita haussa!

Nainen, 31 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Moikka!

Oon 31v. aika tuore lahtelaistunut nainen, joka kaipailisi uusia naispuolisia tuttavuuksia elämään, sillä en montaa ihmistä täältä tunne.

Vapaa-ajalla olisi kiva kun vois käydä jonkun kanssa vaikka kahvilla, muutamalla, shoppailemassa tai lenkillä yms. Ja vaihtaa ihan vaan kuulumisia :)

Oon huumorintajuinen, rauhallinen ja avarakatseinen tyyppi. Ota yhteyttä jos kaipaat ystävää :)

9.1.2021

Aitoa ystävyyttä etsimässä

Muu sukupuoli, 46 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Etsinnässä aitoa Ystävyyttä, joka antaa tilaa ihmisen erilaisuudelle ja luovuudelle. Olen transvestiitti ja kunnioitan naiseutta, naista ja ihmisiä kaikin tavoin muutenkin. Luonteeltani olen empaattinen ja ystävällinen, sekä rauhallinen. Olen parisuhteessa ja etsin siis vain ja ainoastaan ystävyyttää, Sinusta :)

Harrastan vaatteiden ompelua, sekä valo- ja videokuvausta. Ompelen näyttäviä vaatteita ihanista ja upeista materiaaleista, jotka hivelevät silmää. Olen todella luova ja arvostan jokaista ihmistä sellaisena kukin ja olen kiinnostunut ihmisestä. Mitä Sinä harrastat? Olen kiinnostunut Sinusta ja harrastuksistasi. Rakastan menevää musiikkia, jota on ihana tanssia.

Olisi hauskaa viettää iltaa yhdessä ja jutella, nauraakin. Arvostan välittämistä ja kuuntelemista, mutta haluan myös kuunnella Sinua. Ystävyys ei katso ulkonäköä tai mitä on päällä, vaan sitä mitä on sydämessä ja korvien välissä. Tervettä ystävyyttä hakusessa.

9.1.2021

Kirjeennälkäiset, huomio!

Nainen, 42 vuotta, Päijät-Häme

Täällä 42-vuotias nainen etsii muutamaa uutta kirjeystävää noin 30-50-vuotiaista naisista. Toivon, että sinulla on aikaa kirjeille useammin kuin kerran vuodessa.

Elän suhteellisen vaatimatonta elämää, johon ei sisälly omaisuuden haalimista, ulkomaanmatkoja eikä vuosisadan rakkaustarinoita, joten kirjeeni ovat aika arkisia. Teen kuitenkin havaintoja ympäröivästä maailmasta ja altistun ajatuksia herättäville kulttuurijutuille yms., joten en kirjoita pelkkiä ostoslistoja tai sääkatsauksia. Arvostan kirjeissä enemmän sisältöä kuin kauniita kirjepapereita. (Mutta saa ne silti kauniita olla ;))

Jos olet normaalijärjellä ja jonkinlaisella huumorintajulla varustettu ihminen, tutustukaamme :)

7.1.2021

Moi!

Nainen, 29 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Olen 29 v. nainen Lahdesta päin ja haluaisin löytää uusia tuttavuuksia samasta kaupungista tai lähialueilta.

Tykkään mm. valokuvaamisesta, eläimistä, kauhuleffoista, raskaammasta musiikista, videopeleistä..

Sivu
Takaisin ylös