Ilmoitukset alueelta Mäntsälä (2 kpl)

 - 
 
tänään

Uusia tuttuja

Nainen, 26 vuotta, Mäntsälä, Uusimaa

Hei

Uusia tuttuja, kavereita, ystäviä etsinnässä (:

Kaveri piiri haihtunut olemattomiin monista eri syistä. Näin aikuisiällä tuntuu olevan vaikeata saada enään uusia ihmisiä elämään. Kokeillaan nyt vielä tätä kautta (:

Olen puhelias, iloinen ja energinen. Minusta saa kaverin melkeen kaikkeen tekemiseen ja extempore jutut on mieleen kanssa.

Pidän tanssimisesta ja liikunnasta muutenkin. Pelailen videopelejä monipuolisesti välillä ehkä liikaakin. Autot ja moottoriurheilu myös mielenkiinnon kohteeni (:

Olen utelias ja monet asiat kiinnostavat mutta mainittakoon että draama ja pinnallisuus ei ole minua varten.

Paremmin olen aina tullut juttuun miesten kanssa mutta naispuoliset tutut myös tervetulleita ^^

22.6.2019

Etsin uusia kavereita

Nainen, 27 vuotta, Mäntsälä, Uusimaa

Moikka!
Olen 27-vuotias nainen ja muuttanut pk-seudulta Mäntsälään miehen ja koiran kanssa noin puoli vuotta sitten. Vanhat ystävät jäivät edelliselle paikkakunnalle, joten olisi mahtavaa löytää täältä päin samanhenkisiä kavereita, joiden kanssa viettää aikaa; mennä kahville, jutella syvällisiä kera viinin tai vaikkapa lenkille koirien kanssa. Harrastan tanssia ja käyn kuntosalilla. Pidän myös juhlimisesta, erityisesti tanssimisesta ja käytän kohtuullisesti alkoholia.

Jos olet suunnilleen saman ikäinen ja vailla ystävää, vaikka asuisitkin kauempana niin laitathan rohkeasti viestiä! :) myös instagramista löytää nimellä sashulie jos siellä helpompi laittaa viestiä.

Takaisin ylös