Ilmoitukset alueelta Mäntsälä (20 kpl)

 - 
 
9.6.2024

Kavereita/uusia tuttavuuksia(Mäntsälä)

Nainen, 22 vuotta, Mäntsälä, Uusimaa

Heips,
Täällä olis tämmöinen tatskattu 22v nuori naisen alku, joka on alkuvuodesta muuttanut Mäntsälään vailla uusia ihmisiä elämään.
En tunne täältä ketään tai oikeen mitään, joten yksinäisyys painaa aika paljon.

Pelailen paljon kolmella alustalla, sen lisäks opiskelen. Valokuvailu, kokkaus, musiikki, leffat, sarjat, eläimet on lähellä sydäntä. Epäsäännöllisen säännöllisesti maalailen ja taide noin yleisellä tasolla kiinnostaa.

Oon aika ronskilla ja sensuroimattomalla huumorintajulla varustettu tyyppi, toivoisinkin että sä olisit myös. Yleensä oon tosi puhelias tapaus, vaikka uusissa tilanteissa saatanki olla vähän ujo alkuun. Oon mä omasta mielestä oikeesti kans aika kiva ja herttanen, niin kauan kun oot myös mulle. Päihteet ei mulle erinäisistä syistä oikeen maistu, muttei haittaa vaikka muille maistuu.
Oon avoimin mielin liikenteessä, tarjouduit sit pelikaveriks tai ihan livetapaamisiin. Toki plussaa jos oot tästä lähettyviltä, koska mieluusti hengailisin livenäkin. Sukupuolella ei oo merkitystä, kunhan oot ikähaarukkaa ~20-30v.

5.6.2024

Morjensta!

Mies, 29 vuotta, Mäntsälä, Uusimaa

Heluu! Olen 29v mies Mäntsälästä. Persoonana ujo introvertti, mutta temperamenttinen ja kilpailunhaluinen jahka kuori aukeaa. Harrastuksiin kuuluu pyöräily, reissaaminen, kortti- ja lautapelit ja tietokilpaileminen. Myös tietokoneen rakentelu ja videopelit on sellaisia mitä minä teen toisinaan.

Olen lähtökohtaisesti peliseuran perässä Magic the Gatheringiin. Minulta löytyy pakkoja lainaan jos ei omia ole mukana, mutta jos on niin aina parempi. Muutakin toimintaa voi ehdottaa, kunhan noudattaa sitä sääntöä että kysyy ensin.

Jos kiinnostuit niin laita viestiä tulemaan. ✌️

16.3.2024

Tehdäänkö yhdessä?

Mies, 68 vuotta, Mäntsälä, Uusimaa

Sielu kuihtuu kun tuntee yksinäisyyttä! Muutaman eläkeläisvuoden jälkeen ajattelin että jospa vielä löytyisi naishmistä jonka kanssa tehdä kaikkea mukavaa yhdessä. Pidän luonnossa liikkumisesta niin maalla kuin vesillä. Harrastan kaikennäköisiä käden ja älyn vaatimien taitojen kehittämistä. Yksin puurtaminen on aika ikävää puuha kaipaan luotettavan ystävän. En tupakoi enkä ryypiskele, absolutisti en kylläkään ole. Olen nuorekas, huumorintajujnen, monikielitaitoinen ja hyvin selvillä maailman tapahtumista ja keskustelisin niistäkin mielelläni. Avaisanoja: Retkeily, matkustelu, sienestys, kalastus, veneily, mopoilu, mökkeily, puutahanhoito, kokkaaminen ja leivonta sekä kuuntelu ja kädestäpito.
Nyt riittää tää puolueellinen itsetutkinta!
Jos tuntuu yhtään kiinnostavalta niin paneppa postia tulemaan!

16.12.2023

Heheeeeei

Mies, 40 vuotta, Mäntsälä, Uusimaa

2017 vuodesta saakka asustellut Mäntsälässä eikä ole ystäviä löytynyt vielä, olisitko sinä semmonen? Kaikesta pystyn keskustelemaan eikä suuntautumisesi/sukupuolesi/tukan väri/koulutuksesi taso jne. häiritse mitenkään☺️
No minusta jotain, pyöreitä tuli täytettyä just, harrastan kuntosalia, maastopyöräilyä ja rumpujen soittoa. Musamaku regeestä brutaaliin deathcoreen, kauhuleffat ja sarjat suosikkina, huumori keveestä mustaan☺️
Laita viestiä ja lätistään!

28.10.2023

Uusia kavereita

Nainen, 19 vuotta, Mäntsälä, Uusimaa

Moi!

Hakusessa uusia kavereita.

Oon Mäntsälästä ja must olis kiva löytää saman henkisii kavereita tyylii Uudeltamaalta, jonka kans vois mennä ulos baariin, kahville tai leffaan vaikka.
Tai sit vaikka shoppailee tai autolla cruisailee, mitä keksitäänkään ajan vietteeks.

Luonteeltani oon mukava, sosiaalinen, rento ja helposti lähestyttävä.

Haen vaan kavereita, oon parisuhteessa.

Ilmoitus ei vanhene, ota yhteyttä rohkeasti.

Voidaan vaik vaihtaa snäpit ja somet.

23.4.2023

Moikka

Mies, 23 vuotta, Mäntsälä, Uusimaa

Etsin uusia tuttavuuksia naisista kaikeen tekemiseen liikkumiseen ajeluille tai vaikka viihyeelle itse olen vähän ujo aluksi mutta juttua kyllä riittää kun tutustuu ja kalastusta ja frisbiigolffia tulee harrastettua jonkin verran niihin vois joku vaikka lähtee messiin ja ja ei muutakun viestiä tulemaan
snäp santeri68

11.3.2023

Heippa

Mies, 23 vuotta, Mäntsälä, Uusimaa

Tääl olis 23v miehen alku kaiken maista seuraa vailla tulkaa kikkissä juttelee ku vähä tylsiä työpäiviä ja ehkä livenäki vois tapilla jos juttu näyttää luistavana
Kik: santeri68 ja snäppi sama ku kik käyttis

14.4.2022

Heippa

Mies, 21 vuotta, Mäntsälä, Uusimaa

Täällä olis mukava ja rento 22 täyttävä miehenalku kaikki saa tulla höpöttelemään kun töissä tuppaa olemaan vähän tylsää ja kaikkea voipi ehdotella avoimin mielin liikkeellä ja mieluiten kuva itestäs ei kiinnostais jutella kuvattomille ps. Yö ajeltut best
Kik:santeri68
Snäpin saa sitä kautta ehkä😉

9.4.2022

Ystäviä hakusessa 😊

Nainen, 26 vuotta, Mäntsälä, Uusimaa

Moi, oon 26 vuotias nainen Uudeltamaalta ja vailla uusia ystäviä. Muutin neljä vuotta sitten Mäntsälään, eikä mulla ole mun miehen lisäksi täällä paljon kavereita. Niitä kun koskaan ei voi olla liikaa. Mutta sun ei tarvitse asua Mäntsälässä, omistan auton jolla pääsee muuallekin. 😊

Oon ite jotain introvertin ja ekstrovertin väliltä, ja tykkäänkin tosi paljon istuskella kotona ja katsoa netflixiä. (Mulla on sellainen hassu tapa katsoa mun lempisarjoja uudelleen ja uudelleen..) Mutta, välillä sitä kaipaisi lenkki-, kahvi-, viini tai ihan mitä vain sulla juolahtaa mieleen - seuraa. Oon avoin kokeilemaan uusia juttuja.

Tykkään itse lenkkeillä, harrastan ratsastusta ja rakastan musiikkia ylikaiken. Tykkään ajoittain neuloa paljon villasukkia. Koirat on mun ihan lemppari eläimiä. 🐕Oon omasta mielestäni mukava ja omaan hyvän huumorintajun. Tuun toimeen kaikkien kanssa ja osaan myös ottaa hyvin muut huomioon.

Jos susta tuntuu että me voitaisiin tulla juttuun, niin ota rohkeesti yhteyttä, niin tutustutaan paremmin! 😊

22.5.2021

Terves

Nainen, 37 vuotta, Mäntsälä, Uusimaa

Mäntsälässä asunut vuodesta 2019, ei ole oikein toveria täältä löytynyt. Salilla käyntikaverihan olisi aivan mahtava, mutta sepä tällä hetkellä koronan myötä haastellista. Joten ihan kävelyksi ja pyöräilyksi homma mennyt, napit korvilla viipotuksen vaihtoehdoksi olisi kiva kokeilla juttu seuraa. Vanhat kaverit jääneet pohjanmaalle ja erilleen kasvua jo tullut. Perheellinen ukko siis olen, ikää 37. Ammatiltani olen suunnittelija ja kehittelen itseeni ohjelmoinnin suhteen. Jos kiinnostaa ohjelmointi, mustaa läppä, omaa elämää purkaa vaikkapa lenkkeillessä, höpöttely musasta, mistä vain. ota yhteyttä

7.12.2020

Heips! Peli frendei hakusessa!

Mies, 21 vuotta, Mäntsälä, Uusimaa

Haluisko kukaan tulla pelailemaan? Hakusessa siis kevyeen pelailluun ystäviä. Päivät olen töissä, iltaisin siis olen paikalla.

Pelikirjasto on laaja.
Tällähetkellä pelailen yksin mm
-Minecraft (Oma servu)
-Rust
-DayZ
-Beamng MP Mod
-TF2
-Among of us
-Apex Legends
-Forza Horizon 4

Steam - https://steamcommunity.com/id/kirvesifyvara/
Discord - Ghost_#5182

6.9.2020

Naispuoleisia kavereita Mäntsälästä (25-30 v)

Nainen, 25 vuotta, Mäntsälä, Uusimaa

Moikka,

25-vuotias nainen etsii kavereita, mieluiten Mäntsälästä (tai lähialueilta.) Olen pari vuotta sitten Mäntsälään muuttanut. Multa löytyy kavereita ympäri Suomea, mutta ei juurikaan Mäntsälästä!

Luonteeltani olen positiivinen, nauravainen ja pirtsakka. Tykkään bilettää, treenata salilla, lenkkeillä, kahvitella ja ihan vaan höpötellä. Tykkään myös kovasti eläimistä, erityisesti kissoista ja koirista! Etsin täältä kaveria, jonka voisi extempore pyytää vaikka kahville tai lenkille.

Mikäli kiinnostus heräsi niin laita rohkeasti viestiä! :)

6.9.2020

Naispuoleisia kavereita Mäntsälästä (25-30 v)

Nainen, 25 vuotta, Mäntsälä, Uusimaa

Moikka,

25-vuotias nainen etsii kavereita, mieluiten Mäntsälästä (tai lähialueilta.) Olen pari vuotta sitten Mäntsälään muuttanut. Multa löytyy kavereita ympäri Suomea, mutta ei juurikaan Mäntsälästä!

Luonteeltani olen positiivinen, nauravainen ja pirtsakka. Tykkään bilettää, treenata salilla, lenkkeillä, kahvitella ja ihan vaan höpötellä. Tykkään myös kovasti eläimistä, erityisesti kissoista ja koirista! Etsin täältä kaveria, jonka voisi extempore pyytää vaikka kahville tai lenkille.

Mikäli kiinnostus heräsi niin laita rohkeasti viestiä! :)

27.1.2020

Moikka!

Nainen, 18 vuotta, Mäntsälä, Uusimaa

Oon suhteellisen yksinäinen joten uusiin ihmisiin tutustuminen ois tosi jees! Täytän kohta 19, asun tällä hetkellä Mäntsälässä opintojen perässä mutta viikonloput vietän Orimattilassa poikaystävän luona.

Mä oon aika ujo aluks mut sitte ku tutustuu niin juttua riittää. 😅 Tykkään raskaasta musiikista, kissoista ja netflixin tuijottamisesta. Ois kiva löytää seuraa vaikka lasilliselle joten ihan rohkeesti ottamaan yhteyttä. 😊

Mut voi lisätä snäpissä ronwuhh

5.8.2019

Hevimuija etsii saman henkisiä ystäviä

Nainen, 20 vuotta, Mäntsälä, Uusimaa

Heippa! Oon hevimuija ja etsisin saman henkisiä ystäviä. Sukupuolel ei oo välii eikä niin hirveest iälläkää.
Ois kiva löytää ystävä jonka kaa vois soitella ja nähä useesti ja tehä kaikkee kivaa. Vaikka puhuu musast.
Nyt vähän itsestäni. Oon luonteeltani rauhallinen, välittävä, hyvä sydäminen... tuun kaikkien kanssa toimeen. Tykkään kissoista ja harrastan vähän kaikenlaista taiteellista ja kirppareilla käyntiä. Luen myös välillä kirjoja.
Nyt sinä lähistöllä asuva synkemmän tyylin edustaja otahan rohkeesti yhteyttä. :)
Sori jos on vähä tönkkö ilmotus :3

Takaisin ylös