Ilmoitukset alueelta Kuopio (244 kpl)

 - 
 
eilen

Moi!

Mies, 52 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Haen 55+ miehestä rentoa kaveriseuraa - olen 50+ yksinäinen mies ja asun yksin - harrastan ja liikun sen ohella. Haen kaveria. Olen tavallinen tallaaja - teen kaikenlaista mitä osaan. Tylsyys alkaa astua arkielämääni.

Haen 50+ vuotias mieskaveria.

2 päivää sitten

Kaveria kaikkeen kivaan...

Nainen, 51 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Etsin uusia kavereita kadonneiden tilalle ja jos hyvin käy löydänkin ystävän...
Olen reilu 2 vuotta sitten eronnut ja aikuiset lapset asuvat muualla, joten iltaisin ja viikonloppuisin yksinäisyys vaivaa ja olisi aikaa uusille tuttavuuksille.

Olen huumorintajuinen, avoin, rehellinen, luotettava, ujo ja hiljainen, mutta tutussa seurassa juttuakin riittää. Kotioloissa harrastan käsitöitä, palapelejä, sanaristikoita ja lukemista. Seuraa kaipailen lenkille, lavatansseihin, terassille, teatteriin, konsertteihin, matkoille, hiihtämään, kahvikupin tai viinilasin äärelle ihmettelemään elämän menoa ja mitä sitten yhdessä keksittäisiinkään.

Toivoisin yhteydenottoja suurinpiirtein samaa ikäluokkaa olevilta naisilta ja miehiltä. Asuinpaikallasi ei niin väliä, tosin läheltä Kuopiota olisi helpompaa tavata yhteisen tekemisen merkeissä.

20.5.2022

Sinustako ystävä

Mies, 32 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Kuopiosta lähtöisin oleva mies, välillä olen asunut Joensuussa, Nurmeksessa, sekä Oulussa ja nyt taas muuttanut takaisin Kuopioon. Työskentelen sosiaali- ja terveysalalla tällä hetkellä.

Itsestä on aika vaikea kirjoittaa, mutta luonnettani on sanottu todella rauhalliseksi, rennoksi, rempseäksi, ystävälliseksi, uskolliseksi, rehelliseksi, myötätuntoiseksi, empaattiseksi ja luotettavaksi. Voin kyllä hyvin allekirjoittaa nuo kaikki ja lisäisin itse vielä tuohon, että avoin, kun minuun tutustuu paremmin. Olen erittäin eläin- ja lapsirakas ihminen. Pidän erittäin paljon keskustelusta oli kyseessä sitten syvällisempi keskustelu tai ns pelkkää vitsin heittoa.

Vapaa-ajallani käyn kävelemässä jonkun verran, tykkään todella paljon liikkua luonnossa, meditoin paljon, joogaa ja pilatesta harrastan parisen kertaa viikossa, kuntosalilla kävin aiemmin 2-3 kertaa viikossa (nykyään treenailen kotona), rakastan kokkaamista ja kirjojen lukemista. Kuuntelen paljon musiikkia ihan laidasta laitaan, todella raskaasta metallista jazziin kaikki menee siis.

Ystävyydeltä/kaveruudelta toivoisin sujuvaa ja ei pakotettua keskustelua, joka olisi kuitenkin vastavuoroista. Jos asut Kuopiossa tai lähiseudulla mielellään näkisin kasvotusten ja jos asut kauempana, niin ihan sähköposti tai jonkun sovelluksen kautta (whatsapp, telegram, signal) viestittely käy myös. Tärkeintä on se, että tullaan juttuun ja kaveruus/ystävyys ei tunnu työltä.

19.5.2022

Uusia tuttavuuksia!

Nainen, 22 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Helou! Oon 22-vuotias naikkonen Kuopiosta. Oon muuttanu tänne Uusimaalta kohtapuoliin jo kaksi vuotta sitten opiskelemaan ja asustelen täällä avopuolison kanssa. :-)

Oon todella rento ja ystävällinen tyyppi. Tykkään nauraa vähän kaikelle ja myös itselleni sekä hölmöillä minkä ehdin. Tykkään myös tosi paljon auttaa ja kuunnella ja oon semmonen kaikkien kaveri! Alussa hiukan ujokin, mutta totuttua oon kunnon höpöttäjä ja asiasta toiseen laukataan nopeemmin kun hevoset raveissa. Mulle voi puhua vaikka mistä tai vaan kertoa päivän kuulumisia ja saa tietty tutustua myös ihan kunnolla! :-)

Tykkään muun muassa luonnosta, eläimistä, sarjojen kattelusta, kokkaamisesta, lukemisesta, ristikoiden tekemisestä, pelaamisesta, podcasteista, musiikista, autolla reissailusta ja ajelusta ympäriinsä, illanistujaisista ynnä muusta mitä ei tähän hätään mieleen tuukkaan. Haaveena olis joskus omistaa kissa!

Jos kiinnostuit niin ota ihmeessä yhteyttä! :-) ilmoitus ei vanhene!

16.5.2022

Kuopiosta kavereita <3

Nainen, 21 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Heii!! Oon 21-vuotias nainen ja asun Kuopiossa poikaystävän ja koiran kanssa. Toiveissa olisi päästä syksyllä opiskelee jotain tietotekniikkaan liittyvää 8)

Tykkään pelata kaikenlaisii videopelejä, kattoo huonoja ja joskus hyviä elokuvia ja kuunnella punkkia ja käydä keikoilla <3 Myös piknikillä käyminen on kesäsin lempparia.

Jos oot 19-22 vuotias ja sulla löytyy samat kiinnostuksen kohteet niin laita vaan viestiä! Myös Instagramissa löytyy nimellä brexens niin sielläkin voi ottaa yhteyttä! <3

16.5.2022

Hei

Mies, 52 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Olen 52v suhteessa oleva mies, hakusessa kiva nainen jonka kanssa jutella kaikesta,saat olla vapaa tai varattu ikä 18-52 , kaikkea saa kysyä toki välttämättä kaikkeen en vastaa, Kik on, skype ja snappi on, ne saa kysymällä, Toivon meille mukavia hetkiä jatkossa. Ps ilmoitus ei vanhene

15.5.2022

Ystäviä elämään!

Nainen, 28 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Moikka!

Olen hieman alle kolmekymppinen, perheellinen nainen Kuopiosta ja etsiskelen ystäviä. Luonteeltani olen rento, empaattinen ja viljelen huonoa huumoria. Aina kun vapaa-aikaa jää, minut löytää erilaisten DIY-projektien parista; neulomasta, leipomasta tai puhelin kädessä sohvan nurkasta.

Olisi kiva löytää uusia ystäviä, ehkä jopa sielunsisko tai pieni kaveriporukka, jonka kanssa jakaa arkea, vaihtaa ajatuksia ja tehdä kivoja juttuja. Välimatkalla, iälläsi tai muillakaan ominaisuuksilla ei ole väliä jos juttu lähtee luistamaan. 🌻

Ilmoitus ei vanhene.

15.5.2022

Moi!

Nainen, 22 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Olen 22 vuotias, sosiaalinen ja rempseä nainen, ja etsin uusia tuttavuuksia ja kavereita esimerkiksi illanviettoihin, kirppistelemään, valokuvaamaan, lenkille tai oikeastaan mihin vaan! Harrastan myös hevosia. Asustelen poikaystävän ja kahden pienen koiran kanssa. Käyn päivätöissä, joten vapaa-aikaa löytyy iltaisin ja viikonloppuisin.

Iälläsi tai sukupuolellasi ei ole väliä. Laita rohkeasti viestiä, mikäli ilmoitus kolahti! :) Somet saat myös kysymällä.

14.5.2022

Uusia ihmisiä elämään? 👀

Nainen, 22 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Moikka!
Etsin uusia ihmisiä elämään, Kuopio/Siilinjärvi alueelta.

Olen luotettava, kuunteleva, tykkään jutella asioista laidasta laitaan. Rento tyyppi. Olen sosiaalinenkin mutta myös introvertti.

Kaipaisin elämään sellaisia ihmisijä joihin voisi luottaa, jonka kaa jutella, käydä kirppareilla, käydä vaikka baarissa (en kuitenkaan siellä jaksa aina juosta) ja tietty viettää vaan aikaa. Aina ei tarvitse sen kummempii suunnitelmia olla, voi vaikka ex temporee lähtee jonnekin.
Musiikkia tulee kuunneltua aika paljon ja liikuntakin on aika jees. Seurassani voit olla oma ihtes :) Jos on hyvin asiat nii hyvä, jos vituttaa nii sit vituttaa. Tutustua voi viesteillä ja jos natsaa, niin nähdäkkin.
Laittele viestii tulemaan jos haluut enemmän tutustuu. 🙂 Iällä tai sukupuolella ei väliä.

14.5.2022

Moi, tulkaa rohkeesti tutustumaan

Nainen, 22 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Moi, täällä kirjoittelee Kuopiolainen nainen! Asun avomiehen ja kissojen kanssa. Opiskelen, mutta ollaan pääosin etänä, joten paljon vapaa-aikaa on. Uudet tuttavuudet ja ystävät olisivat enemmän kuin tervetulleita tähän arkeen ☺️ Sukupuolellasi ei ole väliä, ikähaarukka mieluiten 18-30 vuotiaat.

Vapaa-ajalla tykkään käydä salilla, tehdä ruokaa, pelata videopelejä, nähdä ihmisiä tai ihan vaan ottaa rennosti. Olen empaattinen, tykkään tutustua ja tuun erilaisten ihmisten kans toimeen, joten ota rohkeasti yhteyttä 🤘🏻
Parhaiten minut tavoittaa snapchatista nimellä: erro_rawr
Mutta muitakin someja löytyy!
Ilmoitus ei vanhene :)

12.5.2022

Uusia ystäviä ja pelikavereita

Nainen, 33 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Moikka!
Ajattelin laittaa tänne ilmoituksen, jos täältä löytyisi uusia ystäviä. Olen 33v vuotias nainen Kuopion läheltä. Tykkään laulaa ja luen paljon kirjoja, enimmäkseen dekkareita, mutta välillä muitakin. Mulla on kaksi koiraa, joiden kanssa lenkkeilen. Pelaan myös erästä peliä ja olisi kiva saada joku vastustaja mukaan pelaamaan!

10.5.2022

Suhun ois varmasti kiva tutustuu!

Nainen, 20 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Hei! Olen 20 vuotias nainen joka kaipaisi juttu seuraa. Asun vielä tällä hetkellä suonenjoella mutta käyn paljon vapaa ajalla viettämässä päiviä kuopiossa. Mä tykkään lenkkeillä koirienkaa, käyä salilla, sisustaa ja nähä ihmisiä.
Mulle saa tulla vaikka iha vaa juttelemaa tai sitte tutustua paremminkin ja jatkossa käyä kahvilla, kaupoilla, salilla tai mitä nyt keksitäänkään.

7.5.2022

Huhuu... pitkiä etanapostikirjeitä kaivataan..

Nainen, 52 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Täällä 52 vuotias, optimistisen elämänasenteen omaava naisimmeinen Pohjois-Savosta, Kuopion lähettyviltä.
Kirjeenvaihto on kuulunut elämääni siitä lähtien, kun kynä on pysynyt kädessä. Rakastan pitkiä kirjeitä sisällöltään pohdiskelua, mielipiteiden vaihtoa, arkisia asioitakin, silkkaa tajunnanvirtaa.. ihan mitä vaan sillä hetkellä mielessä liikkuu. Itse olen puhelias ihminen ja kova suoltamaan tekstiä paperille, laidasta laitaan.
Pidän etanapostista (kirjeet, postikortit) sähköposti ei ole minun juttuni. Yksi arjen ilahduttavampia asioita on löytää aito, oikea kirje postilaatikosta, avata se ja lukea kaikessa rauhassa siemaillen samalla kupillinen teetä.
Harrastuksiin /elämäntapaani kuuluu läheisesti rekikoirat, Siperian huskyt ja niiden myötä liikunta: päivittäiset kävelylenkit ja metsäretket, vaeltaminen ja tietenkin rekitreenit lumen aikaan. Meillä on myös yksi kissavanhus.
Eläimet ja luonto ovat lähellä sydäntäni. Pidän myös lukemisesta ja leivon mielelläni. Olen utelias elämää kohtaan ja tutustun mielelläni uusiin ihmisiin.
Toivon löytäväni samanhenkisiä ihmisiä ystäviksi. Jään innolla odottamaan vastausviestiäsi, joka toivottavasti tulee pian. Laitahan postiosoitteesi mukaan, niin johan alkaa postilaatikko täyttyä! Kirjeissä sitten lisää..

P.S. Ilmoitus ei vanhene, kirjoittamisiin!

5.5.2022

Moro

Mies, 18 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Olen nuori mies kuopiosta, ja olis mukava löytää kaveri tai seuraa vapaa ajalle !

Harrastuksia on mm. autoilla ajelu, korjaus yms. , Leffat, sarjat. Tykkään myös ajella autolla huvikseen, ja auton korjailu ym. Vimpaimien laitto on mukavaa.

Seuraksi kelpaa siis ihan vaan vapaa ajan seura, henkilö kenen kanssa voi heittää läppää, olla rennosti ja pitää hauskaa, viettää aikaa ja kertoa ehkä syvällisempiäkin. sukupuolella ei väliä mutta oman ikäistä vois olla :D . Minusta et saa seuraa kuntosalille tai kirkkoon, mutta melkein kaikki muu käy! Tai ainakin voi harkita 🤔
Opiskelen lukiossa, mutta tykkään tehdä asioita omilla kätösillä, enkä ole niinkään kirjaviisas (muuten viisas kyllä 😆)
Kuopion tai kaavin seudulta löytyvä seura olisi parasta! Kuopiossa olen useimmiten arjet, ja kaavilla viikonloput. Laita toki viestiä jos olet etenpääkin. Juttuseurakin olisi mukavaa 👍

Jos kiinnostais tutustua, nii voit laittaa myös viestiä kik.issä : jeespoks1

3.5.2022

Moikka_ :)

Mies, 29 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Hei. Täällä kirjoittelee huumorintajunen, mukava ja avoin 29-vuotias mies.
Etsiskelen uusia ystäviä / kavereita koska vanhoja ei juurikaan ole ja vapaa-aika tahtoo välillä olla aika yksinäistä.
Harrastuksia minulle ei hirveästi ole mutta pc:llä pelailu, mökkeily aina kun vaan kelit sen sallii ja kävelyllä käynti. Muutamia muitakin harrastuksia on kyllä lisäksi.
Enempää en näin alkuun keksi mitä tähän vielä kirjottelisi.
Laita viestiä tulemaan niin jutellaan ja tutustutaan paremmin. =)

2.5.2022

Heippa! 😊

Nainen, 33 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

33-vuotias nainen vailla (suurinpiirtein) samanikäistä seuraa. Toivoisin löytäväni ystävän, jonka kanssa viettää aikaa ja parantaa maailmaa vaikka lasillisen ääressä - hyvää ruokaa unohtamatta! Oon rento ja huumorintajuinen tyyppi, joskin mussa on myös perfektionistin vikaa 🤭 Minusta saa seuraa lenkkeilemään, pyöräilemään, istumaan iltaa, leffaan, keikalle, suppailemaan jne. Kokeilen mielelläni uusia juttuja 😁 Havahduin siihen, ettei nykyisestä ystäväpiiristä aina löydy seuraa, koska aikataulut eivät natsaa (kaikilla omat ruuhkavuosien kiireet) ja osan kanssa fyysinen välimatka on paikkakunta vaihdosten myötä vuosien varrella kasvanut. Siispä sitä parempi mitä lähempänä asut! Laita viestiä, mikäli sinua kiinnostaisi tutustua, aloitetaan vaikka käymällä yhdessä lenkillä! 😊

(Minulla on lapsia ja olen onnellisesti naimisissa - en siis etsi muuta kuin (naispuoleista) ystävää 😁)

1.5.2022

Moikka! 👋

Nainen, 30 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Olis kiva löytää uusia tuttavuuksia ja ystäviä kaikenlaiseen tekemiseen ja ihan vaan hengailuun! 🤩 Toiveissa olisi löytää aitoja, pitkiä ystävyyssuhteita ja ystäviä, joiden kanssa voisi puhua ihan mistä vaan.

Oon luonteeltani puhelias, avoin, ystävällinen, luotettava ja helposti lähestyttävä. Vapaa-ajalla tykkään mm. lenkkeillä koiran kanssa, liikkua luonnossa, retkeillä, nauttia hyvästä ruuasta, kahvitella, shoppailla, kierrellä kirppareilla tai katsella sarjoja ja leffoja. Rakastan matkustelua ihan täällä Suomessa sekä ulkomailla, samanhenkistä matkaseuraa olis siis kiva myös löytää. Musta saa seuraa muutenkin oikeestaan mihin vaan ja kokeilen mielellään uusia harrastuksia tai aktiviteetteja, mutta usein on myös kiva olla tekemättä varsinaisesti mitään!

Laittele viestiä, jos yhtään kiinnostuit, niin tutustutaan paremmin! 😊

Sivu
Takaisin ylös