Ilmoitukset alueelta Kuopio (85 kpl)

 - 
 
3 päivää sitten

Hola amigos

Nainen, 19 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Täällä ruudun toisella puolella kirjottelee kohta 20v nainen, Kuopiossa jo hetken asustellut. 😎💃🏼Etsiskelen uusia kavereita (18-24) ja jos yhtään kiinnostut niin pistä koodia📝🤩
Opiskelen amk:ssa toista vuotta ja asun keskustassa. Intohimona mm. kuntosali, spinning ja musiikki. Oon valmis uusille harrastuksille tai ihan vaan chillailulle ja deepeille keskusteluille.
Persoonana oon luotettava, spontaani ja innostun uusista jutuista. Huumoria ei puutu ja mun kanssa saa kokea vaikka ja mitä🤡 KUULEMIIN👋🏽☺️

3 päivää sitten

Tosiaankin kaveria

Mies, 50 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Heippa! Olen mies joka tuumailee isoa maailmanmenoa sekä pienempiäkin juttuja tarpeen mukaan. Töissä käyn sen verran, että harrastuksetkin ovat perin vaatimattomia mutta aina on aikaa kevyelle liikunnalle tai no..lasketaanko ristisanat harrastukseksi. Etsisin suunnilleen ikäistäni naisystävää koska se sukupuoli tuntuisi olevan kuitenkin herkempää eri aaltopituuksille. Yhteydenpito säädyllisyydestä huolimatta mielellään ja ainakin aluksi kirjoittamalla. Olenhan viiskymppinen ukkomies eli pahinta laatua. Huumorillakin saisi olla sijaa.

3 päivää sitten

Moi kaikille

Nainen, 42 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Olen 42 oleva nainen. Olen eronnut tänä vuonna. Minulla on iso lapsi. Etsin kaveria tai ystäviä viettää vapaita aikaa, kävelemään, syömään yhdessä, tanssimaan, matkustamaan, pelaamaan biljardia.
Olen Kuopiosta, mutta etsin ympäri Suomen kaveria.
Olen ystävällinen, huumorintajuinen, avoin, rento, herkkä nainen.
Nyt mulla on vähän masentava olo, mutta luonteeltani olen aktiivinen, aina liikkeessä positiivinen ihminen. En tykkää istumaan kotona.

10.10.2019

Morjes!

Nainen, 19 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Olen 18-vuotias nainen ja olen juuri muuttanut Kuopioon, joten hieman on yksinäistä. Ikähaarukalla ja sukupuolella ei niin väliä.
Luonteeltani olen rempseä, huumorintajuinen ja spontaani. Olisi kiva löytää ystävä, jonka kanssa harrastaa kaikkea mahdollista mitä mieleen juolahtaa esim. vaikka lenkkeilyä, baarissa käyntiä sekä maakuntamatkailua.
Ota rohkeasti yhteyttä!

8.10.2019

Kavereita hakusessa :)

Nainen, 18 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Oon 18 vuotias tyttö Kuopion seudulta. Etsin kavereita, jotka olis 17-20- vuotiaita. :)
Opiskelen ammattikoulussa, ja vietän vapaa-aikani enimmikseen kotona ja poikakaverini kanssa. Tykkään mm. käydä kirppiksillä, kuunnella musaa ja kierrellä luonnossa hienoissa maisemissa. Oon luonteeltani rento, ystävällinen, rauhallinen, ja luotettava. Oon aluksi vähän ujo uudessa seurassa, mutta sitten oon avoimempi ja puhelias kun tutustuu paremmin. Kaipaisin saman ikäistä kaveriseuraa, jonka kanssa viettää aikaa ja jutella vaikka mistä.
Laita viestiä jos kiinnostaa tutustua. :)

1.10.2019

Moikka!

Mies, 20 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Eli meikä on tällänen 20v jäbä Kuopiosta.
Opiskelen tällä hetkellä ammattikoulussa sosiaalia ja terveysalalla ja koulupäivän jälkeen mulla ei yleensä ole oikein mitään tekemistä, joten ois kiva tutustuu uusiin ihmisiin. Jos nyt tässä pitäis pikkasen jotaki kertoo itestäni nii tuun hyvin toimeen muitten kanssa ja oon aika kova puhumaan sittenku oon tutustunu paremmin :D ja toki yleensä koitan naurattaa muita mun huonoilla jutuilla. Iällä ja sukupuolella ei ole mitään väliä ja ei tosin siis haittaa ollenkaan, jos olisit muutaman vuoden nuorempi tai vanhempi. Viestiä voi vaikka aluksi laittaa täältä sähköpostiin ja myöhemmin toki jutella vaikka snapis tai IG dires. Ps ei haittaa vaikka olisikin vanha ilmoitus, joten laita vaa viestiä

1.10.2019

Hei!

Mies, 21 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Moi, olen 21-vuotias mies ja vasta muuttanut Kuopioon. Olisi mukava tutustua uudessa kaupungissa uusiin ihmisiin. Olen persoonalta ihmisläheinen, sosiaalinen ja rauhallinen. Harrastan kuntosalia ja tykkän liikkua paljon luonnossa. Tykkään käydä erilaisissa tapahtumissa, kuten konserteissa, erilaisissa urheilutapahtumissa. Sukupuolella ei ole väliä. Jos kiinnostuit, saa ottaa yhteyttä!

30.9.2019

Ystäviä, tuttavia, hengenheimolaisia

Nainen, 33 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Kaipaan kohtaamisia upouusien ihmisten kanssa. Keskusteluja niin arjen asioiden kuin syvien mietteiden parissa. Kävelyretkelle kanssakulkijaa, elämänfilosofioita vaihtamaan ja teekupposen äärelle istahtamaan.
Olen lempeä ja hyväntuulinen luonne. Hyvä kuuntelija ja herkkä hyvässä ja pahassa. Pidän kovasti käsillä tekemisestä, kaihoisista runoista, vuodenaikojen vaihtelusta. Pastellisävyistä ja keltaisesta!
Olen rauhaa rakastava, kissoihin hullaantunut koti-ihminen. Kahvilat ja kirjastot on mielipaikkojani kaupungissa.
Vastaan kaikille, mutta toivon että kirjoitat vain jos jokin tekstissäni kolahti.
Värikästä syksyä toivotellen,
Kati

27.9.2019

Kavereita Kuopiosta ja Siilinjärveltä

Nainen, 28 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Moikka!

Olen 28-vuotias työssäkäyvä, yksinasuva ja lapseton nainen Siilinjärveltä. Olen kotoisin Siilinjärveltä ja paluumuuttanut tänne kotipaikkakunnalle takaisin viime syksynä. Etsiskelen uusia kavereita ja tuttavuuksia Siilinjärven ja Kuopion alueelta. Ja kiva olisi, jos sattuisi löytymään se luottoystävä :) Sellainen samanhenkinen, jonka kanssa voisi puhua melkeinpä kaikesta :)
Pidän esimerkiksi liikunnasta, musiikista, eläimistä, kesästä ja matkailusta :) Luonteeltani olen nyt ainakin energinen, iloinen, luotettava, suvaitsevainen ja ymmärtäväinen.
Kysymällä selviää sitten enemmän :) Laitahan rohkeasti viestiä, jos yhtään kiinnostaa niin jutellaan lisää. :)

25.9.2019

Hyvä ystävä,sielunsisko?

Nainen, 41 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Olen 41-vuotias työssäkäyvä nainen,vaimo ja perheenäiti. Haluaisin löytää todellisen ystävän,sielunsiskon. Rakastan istua saman pöydän ääressä ystävän kanssa ja jakaa elämää, olla kuulolla ja tulla kuulluksi.
Jos olet noin ikäiseni nainen, valmis ystävystymään,valmis antamaan aikaa ystävyydelle,laitahan viestiä ja kerro itsestäsi! Ei haittaa,mistä olet kotoisin,ystävystyä voi kauempanakin asuvaan.

20.9.2019

Hellurei sinä siellä

Mies, 19 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Olen juuri Kuopioon muuttanut suhteellisen suorapuheinen eksovertti ja etsin uusia ystäviä. Olen kiinnostunut luonnontieteistä, sisustamisesta, kuvaamisesta ja lenkkeily on ihan jees jos on seuraa.
Laita viestiä jos kiinnostaa luottoystävä

17.9.2019

Uusia tovereita

Mies, 39 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Terve!

Täällä yhteydenottoja odottelee kolkyt ja risat miesolento Kuopion suunnalta. Päivät kuluvat IT-alan/asiakaspalvelun töissä ja vapaa-ajalla tulee usein karattua niin elokuvien, TV-sarjojen kuin videopelien mielenkiintoisiin maailmoihin. Olisi kiva, jos täältä löytyisi samanhenkistä juttuseuraa.

Viisarini värähtää ainakin seuraavista aihepiireistä: Babylon 5, Battlestar Galactica, Lost, Star Gatet ja Trekit, Supernatural, X-Files sekä muutenkin kaikenlainen scifiin liittyvä. Olen intohimoinen TV-sarjojen ja leffojen hyllyyn hamstraaja, mutta olen kiinnostunut myös kuulemaan vinkkejä hyvistä Netflixin ja HBO:n tarjonnoista. Pelirintamalla kiinnostus kohdistuu puolestaan sekä uusiin että vanhempiinkin Nintendon ja Sonyn tuotoksiin. Minullakin on kuitenkin myös omat turn offini ja jos haluat jutella esim. politiikasta, urheilusta tai autoista niin uskon sinun löytävän parempaa juttuseuraa muista ilmoituksista! :)

Sinällään iällä tai sukupuolellasi ei ole merkitystä, kunhan kiinnostuksen kohteet ovat ainakin jollain tasolla samansuuntaisia ja osaat pitää juttelua edes sen verran yllä, että osaat vastata "mitä sinulle kuuluu?" kysymyksiin hieman muutakin kuin vain "hyvää". Olisi myös kiva, jos kertoisit heti ensimmäisessä yhteydenotossa hieman itsestäsi ja että miksi mielestäsi tulisimme juttuun.

Juttelisin mieluiten esim. Whatsappin, Facebookin tai muulla puolella, sähköposti alkaa olemaan jo niin last season. Laittele viestiä, niin katsellaan tarkemmin miten homma etenee. :)

14.9.2019

Uusia ystäviä

Nainen, 26 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Moi!
Olen 26 vuotias tyttö. Asun Kuopiossa, olen kotoisin etelä-Suomesta.
Ystävät ovat kadonneet ja tunnen itseni yksinäiseksi. Etsin pidempiaikaisia ystäviä. Olisi kiva jos voitaisiin jutella mitä mieleen tulee kuin iloista ja suruistakin.
Jos asut lähellä voitaisiin nähdä, mutta ei haittaa jos asut kauempana.

12.9.2019

Ystävää etsimässä

Nainen, 26 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Moikka!

Olen 26-vuotias nainen ja etsin ystävää tästä Kuopion seudulta. Etsin ystävää jakamaan ajatuksia ja vapaa-aikaa.

Olen huumorintajuinen, luotettava ja avarakatseinen. Aina valmis kokeilemaan kaikkea uutta :) Asun yhdessä avopuolisoni ja kahden kissan kanssa.

Ota rohkeasti yhteyttä jos yhtään kolahti, niin tutustutaan :) Sähköpostini on anskivain@gmail.com

8.9.2019

Helou

Mies, 25 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Terve, olen kuopiolainen opiskelija. Alkujaan Kymenlaaksosta kotoisin :D

Olen herkästi innostuva, aktiivinen ja ystävällinen. Olen pääsääntöisesti viileä ja rauhallinen kuin munkki Shaolinista, mutta rentouduttuani olen aivan vallaton ADD :D Avopuolison kanssa asun. Päivät koostuvat tällä hetkellä opiskelun eri velvoitteista, itsensä kehittämisestä ja ajoittaisesta liikunnasta. Jotain lisää siis olisi hienoa olla, uusien tuttavien ja puuhien muodossa!
Ulkona seikkailuista, esteettisistä maisemista ja asioista saan iloa elämääni. Eri pallolajit ovat mieluista puuhaa. Tykkään myös mm. ruuanlaitosta, kirppiksistä ja kotimaan matkailusta. Lempieläimeni on kissa, ja vaikka tykkäänkin kaikista musiikin muodoista, niin useimmiten eri elektroniset genret löytyvät Spotifystani. Videopelit kiinnostavat myös!

Pistä rohkeasti viestiä! Hyvä kahvi maistuu aina.

29.8.2019

Vähän päälle kolmekymppinen nainen etsii kavereita muista matkustelusta kiinnostuneista.

Nainen, 34 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Etsin uusia tuttavuuksia, sillä yhteydenpito "vanhoihin kavereihin" on jäänyt jo vuosia sitten vähiin, erilaisten yhteisten kiinostuksenkohteiden puuttuessa ja elämäntilanteiden muuttuessa. Kaipuu samanhenkiselle seuralle on kasvanut ajan saatossa, mutta koen vaikeaksi muodostaa kontaktia tuntemattomiin.

Voit asua missä päin (maailmaa) tahansa. En osaa sanoa, onko iällä tai sukupuolella väliä uusia ystävyyksiä etsiessä, joten ei nyt mitään tiukkoja rajauksia sen suhteen. Toki uskoisin, että jos ikä on edes vähän sinne päin, saattaisi synkata paremmin.

Tällä hetkellä opiskelen ja käyn töissä (alanvaihto kyseessä), joten aika on välillä vähissä uusien tuttavuuksien luomiseen.

Luonteeltani olen jonkin verran introvertti, joten kaipaan paljon omaa rauhaa. Olen liikunnallinen ja olen kiinnostunut, ravitsemuksesta, hyvinvoinnista ja terveydestä. Viime vuosina olen hurahtanut matkusteluun ja se onkin tällä hetkellä suurimpia intohimojani. Pidän itseäni luotettavana ja arvostan piirrettä tietenkin myös kaverisuhteissa. Huumori on mielestäni tärkeä osa elämää, joten sitäkin toivoin kanssaihmisiltä löytyvän, niin mustan huumorin, kuin ironiankin merkeissä. Biletystä en nykyisin enää jaksa harrastaa, mutta lasillinen valkoviiniä maistuu silloin tällöin.

Yksi syy, miksi nyt koen kaipaavani uusia ystäviä, on se, että toivoisin tutustuvani ihmisiin, joiden kanssa voisin mahdollisesti jonain kauniina päivänä uskaltautua matkustelemaan, sillä joka reissua ei ole mukava yksin tehdä. Introverttiluonteeni takia, kun en ihan kenen kanssa tahansa ole siihen valmis :)

Olen lapseton ja toivoisin, että sinäkin olisit, sillä en lapsista/perhejutuista pahemmin välitä. Olisi myös kiva, jos sinäkin olisit kiinnostunut matkustelusta ja edes jossain määrin terveellisistä elämäntavoista. Jos yhtään koet, että sinulla voisi löytyä jonkinlainen yhteys kanssani, laitappa viestiä :)

Sivu
Takaisin ylös