Ilmoitukset alueelta Kuopio (221 kpl)

 - 
 
eilen

Kavereita etsimässä! :)

Nainen, 23 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Hei!😊

Täällä kirjoittelee 23-vuotias nainen Kuopiosta😊 Ajattelin jos tätä kautta sais juttuseuraa
,hengailuseuraa tai ihan ystävyyssuhteitakin!😊 Etin pääsääntösesti naisystäviä,kun niitä ei pahemmin ole. Ois kiva jos ikäs ois siin 18-25 väliltä ja ei oo väliä mistäpäin oot !:)

Olen luonteeltani aluksi vähän ujo, mutta nopeasti sekin häviää kun juttelee.Oon myös luonteeltani iloinen,kiltti,empaattinen ja semmonen kaikkien kaveri😇

Omistan myös koiran joka on rodultaan saksanpaimenkoira & labradorinnoutaja mix.

Tykkään musiikista ja rakastan käydä keikoilla! Rakastan valokuvaamisesta.Tykkään eläimistä (varsinkin koirat on lähellä mun sydäntä), viihteellä käymisestä, matkustelusta, sisustamisesta ja monista muista asioista😊

Jos kiinnostuit niin ota rohkeasti yhteyttä!😇

2 päivää sitten

Uusia ystäviä ja pelikavereita

Nainen, 32 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Moikka!
Ajattelin laittaa tänne ilmoituksen, jos täältä löytyisi uusia ystäviä. Olen 32v vuotias nainen Kuopion läheltä. Tykkään laulaa ja luen paljon kirjoja, enimmäkseen dekkareita, mutta välillä muitakin. Mulla on kaksi koiraa, joiden kanssa lenkkeilen. Pelaan myös erästä peliä ja olisi kiva saada joku vastustaja mukaan pelaamaan!

2 päivää sitten

Kavereita vailla

Mies, 31 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Olen 31v mies joka asuu vaimon ja kissan kanssa Kuopiossa. Olen rento, kiltti, huumorintajuinen, kohtelias, luotettava, rauhallinen ja osaan kuunnella/ottaa muut huomioon. Alkuun ehkä vähän hiljaisempi mutta kun tutustuu niin juttuakin riittää.

Etsin kaveria jonka kanssa viettää aikaa kaikenlaisen tekemisen muodossa sekä ajatusten vaihtoon. Haluaisin mieluusti löytää live kavereita ettei kaveruus jäisi vain pelkän kirjoittelun tasolle.

Harrastuksiini/vapaa-ajan viettoon kuuluu muun muassa biljardi, frisbeegolf, pleikkarilla pelailu, lautapelit, kalastus, kirpputori, leffat, kuvailu, metallinetsintä jne. Mielenkiinnonkohteita on myös veikkaus, ravit sekä bingo. Mutta myöskin sinä voisit ehdottaa tekemistä/harrastuksiasi jota voitaisiin tehdä. Baareissa en käy kuin pelaamassa biljardia.
Tykkään katsoa lähinnä kotimaisia komedioita ja rikossarjoja ja leffoja sekä hieman urheilua. Lajit jotka kiinnostavat on snooker, jääkiekko, jalkapallo, ravit.

Saat olla mitä sukupuolta tahansa mutta iältäsi voisit olla noin 25-35v.
Viestiä vain rohkeasti laittamaan ja tutustumaan 😊☕🍀🎱🎮 ☀️💬

2 päivää sitten

Kaveria kaivataan...

Nainen, 51 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Etsin seuraa luontoon, liikuntaan, tanssimaan, kahvikupin tai viinilasin ääreen, tapahtumiin, kirpparille, leffaan, kokkailuun, lautapelailuun, jne jne... Myös keskustelemaan asiasta tai sen vierestä asiallisesti tai huumorilla höystettynä. Olen myös avoin uusille asioille.

Olen rauhallinen, luotettava, rehellinen, huumorintajuinen, empaattinen, romanttinen, herkkä, kuunteleva, kiltti (liiankin?), alkuun ujo ja hiljainen yksin elelevä aikuinen nainen. Aikaa kavereille ja ystäville olisi iltaisin ja viikonloppuisin.

Voit olla nainen tai mies, maalta, kaupungista tai jostain siltä väliltä. Toivoisin sinun olevan savuton ja noin 45-60 vuotta.
Otathan rohkeasti yhteyttä, katsotaan löytyisikö yhteistä tekemistä pimenevään syksyyn.

3 päivää sitten

Roolipelikaveria/ystävää Pohjois-Savosta?

Nainen, 28 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Hei, oon 28v (kohta 29v) nainen Kuopiosta, ja tykkään kirjotella sota-ajan historiallisia k18 romanssiroolipelejä joko ihmisillä tai susianthroilla. On kuitenkin hankalaa löytää lähialueilta ihmisiä joiden kanssa jakaa tätä harrastusta, kun hengailisin mieluusti myös kasvotusten ja harrastaa/keskustella siinä sivussa muitakin juttuja toisen kanssa. Koen siis jonkinasteista yksinäisyyttä, vaikka kavereita löytyykin... hengenheimolainen siis haussa! Miesten kanssa roolailun koen epämukavaksi, joten etsin naista, suunnilleen samanikäistä mieluiten. Kirjoitan n. yhden lauseen tekstejä monta kertaa päivässä, kuin tekstiviestejä, ja samalla höpötän toisen kanssa muutenkin mielellään niitä näitä tavallisilla tekstiviesteillä. Aikaa löytyy koska olen tällä hetkellä kuntouttavaltakin sairaslomalla.

Laita viestiä jos kiinnostais jutella ja tutustua!
Discordista löytää nimimerkillä tacocat#2367

17.10.2021

Uusia ystäviä

Nainen, 28 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Moi!
Olen 28 vuotias nainen, asun Kuopiossa, olen kotoisin etelä-Suomesta.
Ystävät ovat kadonneet ja tunnen itseni yksinäiseksi. Etsin pidempiaikaisia ystäviä. Olisi kiva jos voitaisiin jutella mitä mieleen tulee kuin iloista ja suruistakin.
Jos asut lähellä voitaisiin nähdä, mutta ei haittaa jos asut kauempana.

17.10.2021

Heii juuri sinä! :)

Mies, 30 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Hei! Täällä yksinäinen 30 vuotias Kuopiolainen mies. (Vaikka tunnen itseni nuoremmaksi) Kaverit ovat kadonneet kukin minnekkin elämäni aikana ja olen jäänyt yksinäiseksi. Olisi mukava löytää tätä kautta uusia kavereita joiden kanssa mahdollisesti nähdä ja viettää aikaa. Mutta pelkkä juttuseura netin välityksellä kelpaa myöskin! Tällä hetkellä en ole töissä joten vapaa-aikaa minulla on. Tykkään tuhlata aikaani pelien (PS5/PC) ja sarjojen ja leffojen parissa. Baareissa en pahemmin viihdy sillä en juo alkoholia oikeastaan ollenkaan. Olen valmis kuitenkin uusille kokemuksille. Luonteeltani olen alkuun ujo, mukava, huumorintajuinen ja rehellinen tyyppi joka tykkää jutella pitkiäkin keskusteluja. Yritän aina parhaani myös kannustaa muita jos tarvetta on ja itse olen kokenut elämäni aikana alamäkiä. Tykkään eläimistä vaikka itselläni ei ainakaan tällä hetkellä löydy. Mikäli kiinnostaa tutustua niin laita ihmeessä viestiä! :)

17.10.2021

Moi!

Mies, 25 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Moi, etsin uusia tuttavuuksia/ystäviä elämään! En ole kauheasti viettänyt aikaa ihmisten kaa tällä hetkel, suurin osa ajasta menee kotona omien juttujen parissa. Mut kyllä mä silti kaipaan jonkinlaista yhteyttä toisiin ihmisiin, näi aluks iha netin välityksellä juttelu olisi raikastavaa! :D

Harrastuksia on mulla, tykkään lukee kirjoja, kirjoittaa, pelata, katsoo sarjoja tai elokuvia. Käyn töissä välillä, pidän huolta itsestäni, itsensä kehittämistä ja näin. Mitäpä muuta tähän :D En juo enää alkoholia.

Oon enemmän kuuntelija kuin puhuja mut avoin monista asioista kun oikein tutustuu. Koen että oon ystävällinen ja arvostan tätä piirrettä myös muissa paljon! Jutellaan lisää jos kiinnostaa

12.10.2021

Jeppis Jee

Mies, 28 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Tervehdys
Olisi mukava löytää seuraa ja kavereita erilaisiin liikuntoihin, luontoon, syömään tai pelaamaan lauta/korttipelejä ja elokuvia kahtelemaan. Mahdollisimman luomuna pyrin menemään etten piristeitä käytä, ettei sauhutteluja tarvi peljätä 👍
Kysymällä voip selvitä lisää.

11.10.2021

Useamman henkilön kaveriporukkaa Kuopiosta

Nainen, 26 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Hei! :)

Olen 26-vuotias Kuopiossa asuva naisopiskelija. En ole koronasta johtuen päässyt tutustumaan kovinkaan moneen kaupungissa asuvaan, jotenka ajattelin kokeilla tätä kautta vähän erilaista lähestymistapaa.

Löytyisiköhän Kuopiosta samaa ikäluokkaa olevia (20-30v) ihmisiä, jotka innostuisivat tutustumaan yhdessä pienellä porukalla? Itse koen, että minun olisi helpompi luoda tuttavuutta uusiin ihmisiin, jos kyseessä olisi yhden henkilön sijasta useampi henkilö (juttu luistaa yleensä helpommin!) ja tällä keinoin olisi mahdollista kerätä yhteen useampi henkilö, jotka kaipailevat uusia tuttavuuksia!

Riippuen kiinnostuneiden määrästä voisin luoda alkuun pienen, ehkä noin 4-6 henkilön keskusteluryhmän esimerkiksi Instassa, Facessa tai WhatsApissa. Chattailun jälkeen voitaisiin sopia porukalla esimerkiksi kahvittelua tai yksillä käyntiä, mikä nyt kaikille tuntuu yhdessä parhaalta :)

Itsestä voin kertoa lyhyesti sen, että rakastan hirveästi kahvia, erilaisia musiikkityylejä, kirppareitten penkomista, pelejä, ulkomailla matkustelua (etenkin suuria kaupunkeja) sekä pitkiä automatkoja.

10.10.2021

Ohoi uudet kaverit!

Nainen, 30 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Morjesta!

Olen 30-vuotias nainen Kuopiosta.

On käynyt perinteisesti, että vanhat kaverit on etääntynyt vuosien myötä ja kaipaisin uusia huippu tyyppejä elämääni.

Minua ei tarvitse kahta kertaa suostutella spontaaneihin reissuihin toiseen kaupunkiin tai tyhjentämään sangriakannua Amarilloon.
Huumorintajuani on luonnehdittu sairaaksi ja oudoksi, joten kaikki läpät uppoaa minuun. Toisaalta olen myös erakkoluonne ja välillä kaivaudun kotiin tuijottamaan seinää tai lukemaan (typerän imeliä kirjoja, joita en myönnä kenellekään lukevani).

Pidän myös erityisesti ulkoilusta metsissä ja veden äärellä. On tullut koluttua monia luontopolkuja lähikuntia myöten.


Viestittely ja näkeminen käy mainiosti.
Ota ihmeessä yhteyttä!

1.10.2021

Kuopion seudulta kavereita?

Nainen, 21 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Hei! Oon vasta hiljattain Kuopioon muuttanut opiskelija, ja nyt oisin kipeästi uusia tuttavuuksia ja kavereita vailla :) Syksyn illat alkaa pimetä, eikä sellaista arkista seuraa löydy, kun ketään ei täältä oikeim tunne.

Kuvailisin itteäni melko rauhalliseks, mutta lähden kyllä moneen mukaan ja innostun spontaaneistakin jutuista! Kysy mukaan vaikka kahville, viinilasilliselle, kävelylle, kirppistelyyn jne jne, tai ihan vaikka hiljaa lattialla istumiseen, niin oon todennäköisesti jo messissä.

Arvostan sussa luotettavuutta, rehellisyyttä, avoimuutta, ja sitä että säkin arvostat toisia ihmisiä. Se ois musta siistiä. Sukupuolella ei niinkään ole väliä, kunhan tullaan juttuun :)

Laita rohkeesti viestiä jos haluut tutustua!

30.9.2021

Uusia frendejä

Nainen, 23 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Etsiskelen siis uusia kavereita Kuopion suunnilta kun olen sinne itse muuttamassa piakkoin. :)
Olen 23 vuotias, suhkot sosiaalinen tyyppi joka kyllä täyttää awkardin hiljaisuuden, halusit tai et. :'D
Mulla on pari koiraa, kissa, lapsi ja mies, eli pyöritän 24/7 pieneläintarhaa mutta varmasti löydän kans aikaa esim kahvilla käymiseen tai lenkkeilyyn. Olisi tietysti kiva saada joku kaveri kans puistoon mukaan mukulan vahtiseuraksi mutta siihen ei pakoteta :D
Tykkään shoppailla, käydä kirppareilla, kahvilla, leffassa, lenkeillä ja ihan vaan hengailla. Oon harrastanut tanssia ja ratsastusta nuorempana, mutta avoin kokeilemaan kyllä uusiakin harrastuksia.
Lähtökohtaisesti etsin naispuolisia kavereita mut kuka vaan voi laittaa mulle viestiä kyllä.

Jos yhtään kiinnostuit nii heitä ihmeessä viestiä. :)

30.9.2021

Pelikaveri hakusessa

Nainen, 25 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Moikka! Etsin suunnilleen samanikäistä (+-5v) pelikaveria sulkapalloon, olisi kiva käydä säännöllisesti pelaamassa ja siinä samalla tutustua muutenkin jos siltä tuntuu. Olen 25-vuotias nainen, vuoden ajan pelannut säännöllisesti höntsäillen nelinpeliä, eli en ihan aloittelija mutta en kuitenkaan harrastelijaa kummemmalla tasolla. Aiemman porukan tiet veivät eri suuntiin, mutta jos nyt löytyisi edes yksi kiinnostunut, voisi harrastusta jatkaa. Laita viestiä, niin käydään kokeilemassa!:) Harrastan lisäksi kuntosalia ja lenkkeilyä, niihinkin minusta saisi seuraa!

28.9.2021

Peliporukka lautapelailuun

Nainen, 27 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Moi!

Olen muuttanut Kuopioon opintojen perässä tässä hiljattain ja etsin peliseuraa. Aiemmassa kotikaupungissa oon pelaillut satunnaisesti lautapelejä sekä vähän säännöllisemmin pöytäroolipelejä ja olisi mukavaa, jos pelikavereita löytyisi täältäkin.

Joten jos oot kiinnostunut nörtteilystä (tai siis eeppisistä seikkailuista) roolipelien parissa tai enemmän tai vähemmän kasuaalista lautapelailusta, pistä viestiä! Ei haittaa, jos ei ole mitään kokemusta mistään pelailuista, oon itse hyvin leppoisa pelailija ja aika vasta-alkaja. Plussaa, jos oot iältäsi 25-35v, mutta ei sekään niin tarkkaa ole - mun puolesta on kiva tutustua uusiin ihmisiin iästä ja sukupuolesta riippumatta!

Pöytäroolipeleistä oon pelannut lähinnä Pathfinderia, mutta sen pohjalta varmaan DnD:kin sujuisi. Myös Delta Greeniä olen testannut. Jos pöytäroolipelailu kiinnostaa mutta säännöt on hukassa, ei haittaa. Mä osaan neuvoa ainakin Pathfinderissa, ja yhdessähän niitä sääntöjä voi sit selvitellä.

Lautapeleistä mulla ei ole mielettömästi kokemusta, on tullut kokeiltua vähän sitä sun tätä. Kivoja pelejä ovat olleet mm. Lords of Waterdeep, Battlestar Galactica ja Castles of Mad King Ludwig. Myös perus Carcassonet ja Dominionit toimii. Olen varsin kasuaali pelailija, mutta oppisin mielelläni lisää (jotta päihittäisin puolisoni vielä joskus).

27.9.2021

Moi

Nainen, 67 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Etsin lenkkeily, marjastus , sienestys, soppailu seuraa. Kaveria muuhunkin tekemiseen tanssiin, matkailuun, mökille, lappiin, etelään, teatteriin.

26.9.2021

Moi :)

Nainen, 24 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Olen 24-vuotias nainen Kuopiosta. Olisi kiva tutustua uusiin ihmisiin ja ihan vaikka ystävystyä, kun on kaverit tässä vähän jääneet.

Olen luotettava, ystävällinen ja positiivinen, alkuun olen myös ujo, mutta kun tutustuu niin sekin jää. Tykkään paljon ihan vaan hengata, shoppailla ja kierrellä kirppareilla sekä ulkoilla. Uusia juttujakin voisi olla ihan kiva kokeilla jos olisi joku kaverina, kun ei sitä yksin oikein tule lähdettyä semmoiseen :D

Olisi kiva jos voisi hengata ihan livenä, mutta alkuun olisi ehkä helpompi vähän tutustua viestitellen :)

24.9.2021

Sinustako ystävä

Mies, 31 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Hei, olen 31 vuotias mies Kuopiosta. Olen syntynyt Kuopiossa, välillä olen asunut Joensuussa, Nurmeksessa, sekä Oulussa ja nyt taas muuttanut takaisin Kuopioon. Työskentelen sosiaali- ja terveysalalla tällä hetkellä.

Itsestä on aika vaikea kirjoittaa, mutta luonnettani on sanottu todella rauhalliseksi, rennoksi, rempseäksi, ystävälliseksi, uskolliseksi, rehelliseksi, myötätuntoiseksi, empaattiseksi ja luotettavaksi. Voin kyllä hyvin allekirjoittaa nuo kaikki ja lisäisin itse vielä tuohon, että avoin, kun minuun tutustuu paremmin. Olen erittäin eläin- ja lapsirakas ihminen. Pidän erittäin paljon keskustelusta oli kyseessä sitten syvällisempi keskustelu tai ns pelkkää vitsin heittoa.

Vapaa-ajallani käyn kävelemässä jonkun verran, tykkään todella paljon liikkua luonnossa, meditoin paljon, joogaa ja pilatesta harrastan parisen kertaa viikossa, kuntosalilla kävin aiemmin 2-3 kertaa viikossa (nykyään treenailen kotona, kun olen hankkinut vastusharjoitteluun soveltuvia välineitä), rakastan kokkaamista ja kirjojen lukemista. Kuuntelen paljon musiikkia ihan laidasta laitaan, todella raskaasta metallista jazziin kaikki menee siis.

Korona aikaan nyt ystävää kaipailisin, kun elämä pyörii muuten liikaa töiden ja nukkumisen välillä. Sukupuolellasi ja iälläsi ei ole väliä. Jos asut Kuopiossa tai lähiseudulla mielellään näkisin kasvotusten ja jos asut kauempana, niin ihan sähköposti tai jonkun sovelluksen (whatsapp, telegram, signal) viestittely käy myös. Tärkeintä on se, että tulemme juttuun ja kaveruus/ystävyys ei tunnu pakotetulta tai työltä.

23.9.2021

Kavereita lissää

Mies, 34 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Hei! Kaipaisin uusia kavereita harrastuksiin ja muuhun vapaa-ajan viettoon. Olen rauhallinen, luotettava ja avoin. Terveet elämäntavat on tärkeitä, joten baareihin minusta ei saa seuraa.

Harrastan mm. lenkkeilyä (polkujuoksua) ja maastopyöräilyä. Luonnossa liikkuminen ja retkeily kiinnostaa myös, sekä talvisin hiihto ja moottorikelkkailu.

Laita rohkeasti viestiä, niin lähetään vaikka lenkille. Iällä tai sukupuolella ei väliä.

Sivu
Takaisin ylös