Ilmoitukset alueelta Kuopio (99 kpl)

 - 
 
10.12.2019

Moikka!

Mies, 20 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Eli meikä on tällänen 20v jäbä Kuopiosta.
Opiskelen tällä hetkellä ammattikoulussa sosiaalia ja terveysalalla ja koulupäivän jälkeen mulla ei yleensä ole oikein mitään tekemistä, joten ois kiva tutustuu uusiin ihmisiin. Jos nyt tässä pitäis pikkasen jotaki kertoo itestäni nii tuun hyvin toimeen muitten kanssa ja oon aika kova puhumaan sittenku oon tutustunu paremmin :D ja toki yleensä koitan naurattaa muita mun huonoilla jutuilla. Iällä ja sukupuolella ei ole mitään väliä ja ei tosin siis haittaa ollenkaan, jos olisit muutaman vuoden nuorempi tai vanhempi. Viestiä voi vaikka aluksi laittaa täältä sähköpostiin ja myöhemmin toki jutella vaikka snapis tai IG dires. Ps ei haittaa vaikka olisikin vanha ilmoitus, joten laita vaa viestiä

9.12.2019

Uusia ystäviä

Nainen, 27 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Moi!
Olen 27 vuotias tyttö. Asun Kuopiossa, olen kotoisin etelä-Suomesta.
Ystävät ovat kadonneet ja tunnen itseni yksinäiseksi. Etsin pidempiaikaisia ystäviä. Olisi kiva jos voitaisiin jutella mitä mieleen tulee kuin iloista ja suruistakin.
Jos asut lähellä voitaisiin nähdä, mutta ei haittaa jos asut kauempana.

9.12.2019

Ystävää Kuopiosta

Mies, 62 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Olen 62-vuotias mies, onnellisesti naimisissa ja tyytyväinen elämääni.
Paluumuuttaja Maailmalta Kuopioon pari vuotta sitten.
Hyvät ystäväni asuvat valitettavasti nykyisin niin kaukana, että tapaamiset ovat väkisinkin harventuneet.
Kaipaisin seuraa 30-70-vuotiaista naisista tai miehistä, haluaisin keskustella kirjallisuudesta, historiasta, filosofisista kysymyksistä, musiikista ja kaiken maailman asioista.
Haluaisin maistella viinejä kanssasi, tehdä riistaruokia ja käydä klassisen musiikin konserteissa. Polkupyöräily olisi myös mukavaa varsinkin kesäisin.
Ota rohkeasti yhteyttä, jutellaan!

8.12.2019

Terve!

Mies, 28 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

28-vuotias mies etsii kavereita Kuopiosta. Olen melko uusi paikkakuntalainen, ja yksinäisyys on painanut mieltä hieman alas, joten olisi mukava löytää samanhenkistä seuraa lenkille, oluelle, lätkämatsiin, elokuviin, kävelylle tai ihan vain kahville.

Olen rauhallinen ja utelias ihminen sekä mielestäni aika hyvä kuuntelija. Tykkään jutella kaikenlaisista aiheista, enkä ota itseeni poikkeavista mielipiteistä, sillä sehän siitä keskustelusta tekee mielenkiintoisemman.

Olen kovasti kiinnostunut eri kulttuureista ja opettelen huvikseni eri kieliä. Vapaa-aikana käyn myös kuntosalilla, lueskelen historiankirjallisuutta, katselen elokuvia ja jääkiekkoa sekä soitan akustista kitaraa. Yleisesti pidän kaikenlaisesta wanhasta: vanha musiikki, vanhat elokuvat ja rakennukset ym. kiehtovat.

En syrji sukupuolen tai iän perusteella. Toki "samanhenkisyys" helpottanee ystävystymistä huomattavasti. Viestiä saapi laittaa ihan rohkeasti! :)

7.12.2019

Kuopio

Mies, 22 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Moi! Seuraa lenkille tai muuhun aktiviteettiin?
Oon muuttanut Kuopioon puolitoista vuotta sitten eikä vieläkään tunnu, että kaupunkia kauheasti tuntisin. Olisikin kiva, jos jonku kanssa natsais niin, että voisi tuolla ulkona pyöriä enemmänkin.
Mun mielenkiinnonkohteita ovat ainakin eläimet, liikunta ja terveys.

Olit kuka hyvänsä, niin saa laittaa viestiä tääl tai kikissä. Vastaan kaikille! :)
Kik: omnipotenssi

7.12.2019

Hei !!! Onko täällä ystäviä

Mies, 27 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Moi!!
Olen Jean
Puhun suomea, mutta ei hyvää. pidän valokuvauksesta, matkustamisesta, musiikista, kahvista ja tavata uusia ihmisiä. Minulla ei ole tarpeeksi ystäviä Kuopiossa. jos etsit hyvää ystävää, olen täällä. voin puhua englantia hyvin. Olen suorittanut tutkinnon Savonia Amk. opiskelee Itä-Suomen yliopistossa. Pidän ystävistä, ilmoita minulle, niin voimme tavata tai kahvia yhdessä tai voimme puhua WhatsAppin tai minkä tahansa messengerin kautta. odottaa ystävyyttä

6.12.2019

Etsin ystävää/ystäviä

Mies, 39 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Etsin ystävää jonka kanssa käydä jossain, kävelyllä, kahvilla, keilaamassa tai vaikka elokuvissa. Eniten kaipaan jutteluseuraa, kahdelle kissalle kun ei loputtomiin jaksa jutella. Juttelua lähes mistä vaan, ajatusten ja kokemusten vaihtoa. Voit olla mies tai nainen 30-40v, ja asua mielellään Kuopion lähellä että voidaan tavata jossain vaiheessa. On yhdentekevää oletko parisuhteessa ja onko sinulla lapsia. Toivottavasti olet eläinrakas ja perusrauhallinen. Viestittele jos tuntui osuvan. Kari

5.12.2019

Hei Kuopio!

Nainen, 21 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Olen 21v tosi ujo ja hiljainen alkuun, mutta kun tutustuu tosi puhelias.
Olen tosi iloinen ja tunnollinen ihminen, tulen toimeen ihan minkälaisten ihmisten kanssa. Tällä hetkellä ahkerasti vietän aikaani koulun parissa. Voin lähteä vaikka lenkille tai baariin, kahville. Olisi kiva että tutustuisin uusiin ihmisiin ja vaikka saisin kavereita :)

4.12.2019

Moikka!

Mies, 31 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Olen 31 vuotias mies ja vähän aikaa sitten muuttanut tänne Tampereelta, koska haluaa uusia meininkejä elämässä.

Ei oikein ole kavereita täällä suunnin tullut, olisi kiva saada ja parasta olisi että vois tehdä harrastuksia esimerkiksi yhdessä.

Olen kova vaeltamaan ja retkeileen luonnossa vuodenajasta riippumatta. Olisi kiva vaikka sellasia tehdä ja vaik kuntosali.
Siellä on tullut käytyä koko ikä melkeinpä aktiivisesti ja paljon muuta urheilua tykkään tehdä.

Sukupuolella ei ole väliä, kuhan tunnistat itsesi että voisi olla kivaa yhdessä niin saa ottaa yhteyttä.

Asenteeltani olen melki aina positiivisella asenteella elävä ja toisia ymmärtävä ihminen sekä rauhallinen kaveri.

1.12.2019

Hei Kuopiolaiset! Uusia ystäviä Kuopiosta?

Nainen, 25 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Moikka!

Täällä kirjoittelee 25v nainen ja etsin uusia ystäviä Kuopiosta pääosin. Asun virallisesti Jyväskylässä mutta Kuopiossa vietän aikaa paljon kun löytyy kumppani täältä :) Eli musta saa "aktiivisen" ystävän jos joku Kuopion suunnilla etsii ystäviä kun täällä enemmän vaikutan ja siis muutto tänne tulossa :)

Opiskelen merkonomiks ja valmistun ennen joulua. Vapaa-ajan tykkään kuluttaa salilla ja kuunnellen musiikkia. Myös Netflixistä menee hyvä leffa. Tykkään välillä myös valokuvata ja pelata pleikkarilla 🙈 ja tietenkin välillä keskittyä vaan olemiseen.

Oon sosiaalinen ja Ilonen ihminen, myös huumorintajua löytyy :) Rento oon myöskin 👌🏼
Etsinnässä siis ystäviä Kuopiosta pääosin, olis kiva tuntea ihmisiä täältä kun muutto tänne
tosiaan tulossa ensi vuoden puolella. Musta saa seuraa kahville, leffaan, ulkoileen ja mitä vaan ideoidaan.
Tässä samassa etsin myös uusia kavereita snäppiin, siellä saa vapaasti lisätä ja tulla rohkeesti juttelemaan ja tutustumaan :) ja tietty snäppäämään. snäppi on: elisamaaritt

Jos ilmoitus oli sun mielestä jees, laita viestiä tai nähdään snäpissä!

28.11.2019

:)

Nainen, 23 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Moi!
Muutin pari kuukautta sitten Turusta Kuopioon poikaystäväni perässä, ja olisi mukava löytää Kuopion seudulta kavereita. Sukupuolellasi ei ole väliä, ja ikäsi voi heittää muutamilla vuosilla suuntaan toiseen.

Elämäni on tällä hetkellä vähän paussilla. Pohdin mikä ala kiinnostaisi ja sopisi minulle, sekä samalla koitan hoitaa terveysasioitani kuntoon. Luonteeltani olen empaattinen, luotettava, herkkä, avarakatseinen sekä reilu. Tykkään näpertää käsilläni; piirrän sekä maalaan vesiväreillä, koitan opetella kutomaan ja virkkaamaan. Käytän myös paljon aikaa pelaamalla tietokoneella, sekä katsomalla elokuvia ja sarjoja. Olen eläin- ja lapsirakas, mutta toistaiseksi minulla ei ole kumpaakaan.

Jos kiinnoistuit, niin laitathan viestiisi pienen esittelyn itsestäsi :)

24.11.2019

Heii! c:

Mies, 28 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Hei! Täällä yksinäinen 28 vuotias Kuopiolainen jätkä. Kaverit ovat kukin kadonneet minnekkin ja olen jäänyt yksinäiseksi. Olisi mukava löytää tätä kautta uusia kavereita joiden kanssa mahdollisesti nähdä ja viettää aikaa. Mutta pelkkä juttuseura netin välityksellä kelpaa myöskin! Tällä hetkellä en ole töissä joten vapaa-aikaa minulla on. Tykkään tuhlata aikaani pelien (PS4/PC) ja sarjojen ja leffojen parissa. Baareissa en pahemmin viihdy joten tuskin saat minua sinne mukaasi. Olen valmis kuitenkin uusille kokemuksille. Luonteeltani olen alkuun ujo, mukava, huumorintajuinen ja rehellinen tyyppi joka tykkää jutella pitkiäkin keskusteluja. Yritän aina parhaani myös kannustaa muita jos tarvetta on. Tykkään myös eläimistä vaikka itselläni ei ainakaan tällä hetkellä löydy! Mikäli kiinnostaa tutustua niin laita ihmeessä viestiä! c:

24.11.2019

Moi

Mies, 18 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Olen 18v poika. Kavereita ettisin Kuopion alueelta. Tykkään pelailla PC:llä kaikenlaisia pelejä, kuunnella musiikkia, kattoa elokuvia ja sarjoja ja olla ulkona. Olisi kiva saada uusia kavereita kenen kanssa hengailla ja vaikkapa pelata PC:llä. Laita ihmeessä viestiä vaikka snäpis: Joonas279.

20.11.2019

Kaveri Bryan Adamsin keikalle 7.3.2020 🤘😍

Nainen, 24 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Heippa!

Etsin tosi tarkoituksella kaveria Bryan Adamsin konserttiin, joka on siis 7. maaliskuuta 2020 Espoon Metro Areenalla. Jos sulla on jo lippu ja etsit myös kaveria keikalle tai huolisit mut sun kaveriporukan mukaan, ota yhteyttä! Tai jos sulla ei oo vielä lippua, niin ota siinäkin tapauksessa yhteyttä, sillä mun kaverilla on myynnissä lippu permannolle ja alennettuun hintaan! Hän ei itse pääse keikalle niin haluaa vain eroon lipusta.

Oma lippuni on permannolle eli todellakin saat musta kunnon hauskan keikkatoverin, joka aikoo nähä ihanan Bryanin mahdollisimman edestä ja laulaa mukana Heavenin tahtiin🥰🥰🥰

Laita rohkeesti viestii ja jatketaa viestittelyy meileillä tai esim. ig:ssä tai fb:ssä!☺️

18.11.2019

Introvertille kavereita

Nainen, 28 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Heipä hei!
Olen 28-vuotias töissä käyvä nainen. Muutin Kuopioon vajaa kolme vuotta sitten. Kaikki kaverit jäi toiselle paikkakunnalle eikä sen takia ole heihin tullut pidettyä aktiivisesti yhteyttä. Vaikka introverttinä viihdyn paljon yksin niin rajansa kaikella! Tarvitsen siis kaverin jolla riittää ymmärrys sairaalle huumorille, epäsosiaaliselle koiralle (joka kulkee aika usein mukanani) ja introvertille minälle. Laita viestiä jos tunnistat itsesi tekstistä! Harvoin lupaan mitään mutta nyt lupaan vastata joka viestiin :)

17.11.2019

juntille kaveri seuraa!!

Mies, 23 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

moro. täällä ois 23v maalaisjuntti kuopiosta, jonka kaveripiiri on pienentynyt kun kaikki muuttanut etelään. eli haen pelkästään kaveri seuraa, koska olen avoliitossa. sukupuolella ei ole väliä, koska tulen yleensä kaikkien kanssa juttuun. huumorintaju on yhtä kiero kuin savolaiselta voi vaan olettaa. eli pääasiassa aivan helvetin mustaa ja rajua huumoria😂
itse en juo yleensä kuin yhden tai kaksi olutta pari kertaa vuoteen, eli olen melkein absolutisti.
mutta tupakkaa poltan siitäkin edestä😂
metsästys ja kalastus on elämäntapa.
pääasiassa etsin kavereita juttelemaan tai vaikka kalastamaan jos joku vaan uskaltaa lähtee veneeseen kyytiin🤔 mut siis pääsääntösesti ois mukava jos sais lisää kavereita joita vois nähdä irl. snap.vilikki96

15.11.2019

Uusia ystäviä elämään

Mies, 37 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Ystävien elämän tilanne on tällä hetkellä sellainen, että yhteinen aika on kortilla ja yhteisille asioille ei jää aikaa. Erilaiset kiinnostuksen kohteet ja elämän muutokset ovat muuttaneet ystävä pohjaa. Uusien ystävien löytäminen on tuntunut jotenkin haasteelliselta näin aikuisiällä. Etsinkin muuten ensimmäistä kertaa tätä kautta uusia luotettavia ihmisiä elämään :) Urheilemaan, istumaan iltaa, matkustelemaan, nauttimaan pienistä asioista elämässä olit sitten mies tai nainen. Olisi mukavaa jos kuitenkin olisit suunnilleen lähelle samaa ikäluokkaa kanssani mutta tämä ei ole tietenkään välttämätöntä. Persoona, yhteiset asiat ratkaisee tässä :)
Olen työelämässä oleva mies, kouluttautunut, luotettava, ymmärtäväinen ja huumorintajuinen persoona joka elää vakaata elämää mutta myös kiinnostunut tutustua ja saada elämään uusia ihmisiä. Urheilen paljon ja tykkään liikkua vapaa-ajalla. Uudet asiat elämässä pitää nähdä mahdollisuutena joten jos tunnet ja ajattelet samoin niin ota ihmeessä yhteyttä niin katsotaan mitä keksitään, Voit olla kauempaakin kuin pohjois-savon alueelta.
Minusta saat hyvän ja luotettavan kaverin, laita rohkeasti viestiä, jos haluat tutustua minuun 😊
uusien asioiden vuosi 2019

14.11.2019

Peli- ja jutteluseuraa

Mies, 27 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Etsinnässä olisi uusia peli ja siinä sivussa myös jutteluseuraa. = )
Olen 27v mies varustettu hyvällä huumorintajulla, mukava ja alkuun hieman ujo. Pelailen tällä hetkellä enimmäkseen Pc:llä mutta löytyy myös Ps4 ja Xbox one. Pc:llä pelailen Red Dead Redemption 2, World of Tanks, Euro Truck Simulator 2, Rocet League ja Farming Simulator 19 mutta löytyy myös paljon muitakin pelejä.

Tutustumaan suaapi tulla ja minut löytääpi discordista tägillä Riiviö#4817

9.11.2019

Uusia ystäviä :)

Nainen, 40 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Olen 40 vuotias perheellinen nainen, tällä hetkellä lasten kanssa kotona hoitovapaalla. Muutamia ystäviä ja kavereita on mutta kaipaisin sydänystävää jolla olisi sijaa elämässään ja sydämmessään ystävyydelle :) Mieluusti tutustuisin ihmiseen, joka asuisi lähialueella että voitaisiin käydä lenkillä, kahveilla ja harrastuksissa yhdessä. Toivoisin että haluaisit myös viestitellä usein ja kirjoitella ajatuksistasi!

Sivu
Takaisin ylös