Ilmoitukset alueelta Kuopio (288 kpl)

 - 
 
2 päivää sitten

Moii😁

Nainen, 19 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Moikka! Täällä 19v nainen Kuopiosta. Hyviä ihmissuhteita ei voi olla liikaa ja oonkin kiinnostunut tutustumaan uusiin ihmisiin. Vapaa-ajallani käyn paljon salilla, mutta minusta saisi kaverin myös ihan rentoon hengailuun tai yöelämään. Plussaa, jos olet lähelle samanikäinen sekä naispuolinen😊!

6.6.2023

Pariskunta etsii uusia kavereita ^.^

Mies, 30 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Moi!

Meillä hakusessa yhteisiä uusia kavereita sekä ystäviä, joiden kanssa olisi mukava viettää aikaa esim. iltaa istuen ruoan ja juoman ääressä, peli-iltaa viettäen tai vaikkapa luonnossa lenkkeillen. Meistä saa seuraa myös kahville, elokuviin taikka yksille/kaksille paikalliseen kuppilaan :D

Lyhyesti jotain meistä:
Kaksi miestä 👬 30 v ja 31 v. Toinen meistä sairaanhoitaja ja toinen tradenomi, molemmat tehdään päivätyötä.
Ollaan molemmat rauhallisia introvertteja, joille kotoilu on mieluista. Tykätään syvällisistä keskusteluista, liikkua paljon luonnossa ja ollaan kissaihmisiä. Fanitetaan kovasti Haloo Helsinkiä!

Sinun sukupuolella ei ole meille merkitystä, myös pariskunnat saa ottaa yhteyttä!

Laittele rohkeasti viestiä! 😊

6.6.2023

Moikka!

Nainen, 40 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Löytyykö Kuopiosta retkeilykaveria päiväretkille, pidemmätkin reissut käy. 😊 Itse olen 40v nainen ja asun Kuopiossa. Tykkään liikkua luonnossa, pyöräillä, talvella hiihtää, luistella, eli harrastuskaveri hakusessa. Yksin aina niin tylsä lähteä ja itsellä retkien suhteen ongelmana se, kun en omista korttia enkä tietenkään autoa niin liikkuminen välillä hankalaa, luontokohteisiin pidemmälle ei muuten pääse. Osallistun tietenkin bensakuluihin. 😊 Ota rohkeasti yhteyttä.

5.6.2023

Seuraa kesätapahtumiin

Mies, 53 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Kesäteatterit, kevyen musiikin konsertit, ulkoilmatilaisuudet, näyttelyt, jokin kiintoisa luontokohde, päiväretket lähiseudulle?

Seuraksi 53-vuotiaalle tupakoimattomalle miehelle? Alkoholia käytän kohtuudella.

Arvostan keskustelutaitoa, koulutusta ja kiinnostusta elämän ilmiöihin monipuolisesti. Naisoletettujen kanssa huomaan viihtyväni parhaiten ja sukeltavani keskusteluissa syvemmälle myös tunne-elämän kirjossa.

Uusia kavereita ja ystäviäkin mahtuu elämääni.

4.6.2023

Kavereita & Peliseuraa etsiskelemässä. :)

Mies, 30 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Hei. Täällä kirjoittelee huumorintajunen, rento ja mukava Kuopiossa asusteleva 30-vuotias mies.

Etsin uusia kavereita koska vanhat kaverit on jääny elämästä pois.
Harrastuksia minulle ei hirveästi ole mutta pc:llä pelailu, lenkkeily, mökkeily aina kun vaan kelit sen sallii kesäisin ja moottoripyöräily.
Muutamia muitakin harrastuksia löytyy kyllä lisäksi.

Laita viestiä niin kirjotellaan paremmin. :)

2.6.2023

Heii juuri sinä! :)

Mies, 32 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Hei! Täällä yksinäinen 31 vuotias Kuopiolainen mies. (Vaikka tunnen itseni nuoremmaksi) Kaverit ovat kadonneet kukin minnekkin elämäni aikana ja olen jäänyt yksinäiseksi. Olisi mukava löytää tätä kautta uusia kavereita joiden kanssa mahdollisesti nähdä ja viettää aikaa. Mutta pelkkä juttuseura netin välityksellä kelpaa myöskin! Tällä hetkellä en ole töissä joten vapaa-aikaa minulla on. Tykkään tuhlata aikaani pelien (PS5/PC) ja sarjojen ja leffojen parissa. En juo alkoholia ollenkaan. Luonteeltani olen alkuun ujo, mukava, huumorintajuinen ja rehellinen tyyppi joka tykkää jutella pitkiäkin keskusteluja. Yritän aina parhaani myös kannustaa muita jos tarvetta on ja itse olen kokenut elämäni aikana alamäkiä. Tykkään eläimistä vaikka itselläni ei ainakaan tällä hetkellä löydy. Mikäli kiinnostaa tutustua niin laita ihmeessä viestiä! :)

2.6.2023

juntille kaveri seuraa!!

Mies, 26 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

moro. täällä ois 26v maalaisjuntti kuopiosta, jonka kaveripiiri on pienentynyt kun kaikki muuttanut etelään. eli haen pelkästään kaveri seuraa, koska olen avoliitossa. sukupuolella ei ole väliä, koska tulen yleensä kaikkien kanssa juttuun. huumorintaju on yhtä kiero kuin savolaiselta voi vaan olettaa. eli pääasiassa aivan helvetin mustaa ja rajua huumoria😂
itse en juo yleensä kuin yhden tai kaksi olutta pari kertaa vuoteen, eli olen melkein absolutisti.
mutta tupakkaa poltan siitäkin edestä😂
metsästys ja kalastus on elämäntapa.
pääasiassa etsin kavereita juttelemaan tai vaikka kalastamaan jos joku vaan uskaltaa lähtee veneeseen kyytiin🤔 mut siis pääsääntösesti ois mukava jos sais lisää kavereita jotka lähtisivät mukaan kalaan tai ihan vaan kahaville. snap:vilikki96

30.5.2023

Etsitkö kaveria? 🤔😇

Nainen, 23 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Heippa, tiällä ois 23- vuotias nainen, joka kaipailis kavereita. Jonkinlainen eläinrakas ihminen olen ja eläintenhoitaja ammatiltaankin😁☺ Saatan olla aluksi ujo, mutta kun tutustuu, asiaa kyllä riittää varmasti. Eli pelkästää kavereita, koska olen avoliitossa. Olisi kiva löytää ja saada ystäviä, joiden kans juttu luistaa ja vois nähdäkkin, mutta tosiaan ei haittaa missäpäi asuu. Nettikaveritki on tervetulleita!😇 Saa tulla juttelee vaikka päivän säästä tai kertoa huolia murheita ☺
Harrastan lähinnä kalastusta avopuolisoni kanssa, tykkään kesäilloista/kesäiltauinneista ja pelailen myös välillä :")


Minut tavoittaa parhaiten snäpissä: kiijuli99
mutta voi laittaa sähköpostii😇

ps. (päivitys ei vanhene)

28.5.2023

Moi!

Nainen, 18 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Tässä olisi mukava, rento ja ihan hauska 2005 syntynyt nainen Savosta :p Mulla on kavereita, mutta tunnen silti usein oloni yksinäiseksi. Olis ihan huippua löytää uusia ihmisiä elämääni!

25.5.2023

Uusia ihmisiä elämään 👀🙂

Nainen, 23 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Moikka!
Etsin uusia ihmisiä elämään 👋

Olen luotettava, kuunteleva, tykkään jutella asioista laidasta laitaan. Rento tyyppi. Olen sosiaalinenkin mutta myös introvertti.

Kaipaisin elämään sellaisia ihmisijä joihin voisi luottaa, jonka kaa jutella, käydä kirppareilla, käydä vaikka baarissa (en kuitenkaan siellä jaksa aina juosta) ja tietty viettää vaan aikaa. Aina ei tarvitse sen kummempii suunnitelmia olla, voi vaikka ex temporee lähtee jonnekin.
Musiikkia tulee kuunneltua aika paljon ja liikuntakin on aika jees. Seurassani voit olla oma ihtes :) Jos on hyvin asiat nii hyvä, jos vituttaa nii sit vituttaa. Tutustua voi viesteillä ja jos natsaa, niin nähdäkkin.
Laittele viestii tulemaan jos haluut enemmän tutustuu. 🙂 Iällä tai sukupuolella ei väliä.

24.5.2023

Mooooi👋

Nainen, 24 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Piknikille 🥪🍓tai huvipuistoon kaveriii??🎢🎠 tai johonkin muualle🤔😁 jos ei nappaa niin ehotappa sinä?


Tykkään kesäisin ulkona oleilla, 🙋‍♀️🍦
lähetää touhuamaan yhdessä↪

Aktiviteetteja joista tykkään kesällä, mut en sano että olisin hyvä 🥏🎾🏸  ⛱🌊
😄🙈

Laita viestii jos kiinnostuit 😃☀️
Sekä Ihanaa kesää☀️😎👐

22.5.2023

Kavereita/ystäviä haussa

Nainen, 32 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Hei! Olen 32 vuotias nainen Savon maalta. Olen lähtöisin Joroisista ja muuttanut Kuopioon hiljattain miehen luokse saman katon alle. Työskentelen sairaanhoitajana ja opiskelen samalla jalkaterapeutiksi Savonlinnassa monimuoto koulutuksessa. Vapaa aikana tykkään lenkkeillä ja liikkua luonnossa ja aiemmin harrastuksiin on kuulunut ratsastus. Nyt se on ollut tauolla reilun puoli vuotta. En ole löytänyt Kuopiosta vielä uutta tallia jonne lähtisin harrastamaan. Tykkään myös paljon käydä kahviloissa istuskelemassa ja nauttimassa kupillisen kuumaa. Pidän myös eläimistä ja ulkona puuhailusta muuten sekä lautapeleistä ja remontti hommista. Kesäisin on mukava myös käydä erilaisissa tapahtumissa. Kuopiosta en ole vielä oikein niitä omia juttuja löytänyt ja ihmisiin tutustuminen on hankalaa. Olisi mukava löytää saman henkisiä ihmisiä vaikka sitten sinne kahville tai muuten vain höpöttelemään. Ota rohkeasti yhteyttä, niin katsotaan ollaanko samoilla aalloilla :) Terveisin Henna

20.5.2023

Hakusessa sieluntovereita!

Nainen, 28 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Moikka! Oon tänä vuonna 29 vuotta täyttävä naikkonen vailla todellisia sieluntovereita Kuopiosta. Suurin osa parhaimmista kamuista asuu monen tunnin päässä, joten olis kiva saada kamuja myös täältä Kuopiosta. Oon jonkin verran introvertti mutta yritän saada lisää sosiaalista sisältöä elämään :-)
Kaipaisin tovereita joiden kanssa voisi hengailla, viestitellä tai mitä nyt kaikkea keksitäänkään! Rohkeasti vaa viestiä laittamaan, jos löytyis samanhenkisiä tovereita täältä. Oon ihan kiltti ja vapaa aikana tykkään urheilla ja hengailla yksin tai kaksin :--)

17.5.2023

Moikka

Nainen, 18 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Tarvitsisin uusia ystäviä kun niitä ei ole ja itse olen 18v nuori nainen kuopiosta. Kaiket päivär vaan makoilen sängyssa vaikka ulkona on todells hyvät kelit niin tekisi mieli lähteä ulos vaikka piknikille tai jotain ja haluaisin todella hyviä ystöviä saada mieluusti omaa ikäluokkaa mutt ei muutaman ikäeron kanssa ole väliä kunhan on yli 18 :) ja tykkään harrastaa autoja käydään aina isän kanssa a uto näyttelyissä

16.5.2023

Ohoi uudet kaverit!

Nainen, 32 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Morjesta!

Olen 32-vuotias nainen Kuopiosta.

On käynyt perinteisesti, että vanhat kaverit on etääntynyt vuosien myötä ja kaipaisin uusia huippu tyyppejä elämääni.

Huumorintajuani on luonnehdittu sairaaksi ja oudoksi, joten kaikki läpät uppoaa minuun. Olen sosiaalinen erakko ja välillä kaivaudun kotiin tuijottamaan seinää tai lukemaan (typerän imeliä kirjoja, joita en myönnä kenellekään lukevani).

Pidän erityisesti ulkoilusta metsissä ja veden äärellä. On tullut koluttua monia luontopolkuja lähikuntia myöten.


Aika arka olen heti ketään näkemään. Tutustumisen jälkeen se varmasti onnistuu :)

15.5.2023

Moi kaveri

Mies, 26 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Moikka. Kesäkaveria etsisin kesäaktiviteetteihin. Kylmän ja pimeän talven jälkeen ideana nauttia niin paljon kesäluonnosta kuin pystyy. Tykkään samoilla metsissä, hölkätä pururatoja, kalastaa, uida. Omaan eräänlaisen täytettävän kajakin, jos sinulta löytyy samanlaista tai suppilauta niin voitaisiin tehdä retkiä kallavedellä saaria koluten. Perus patikointi makkaranpaistolla nuotion ääressä käy hyvin myös.

Olen hieman kiinnostunut myös metsässä/saaressa yöpymisestä, riippumatolla lähinnä (ja autiotuvassa), mutta se nyt on hieman suunnitteluasteella.

Mutta ei pelkkää eräilyä tarvitse pelkästään harrastaa, laita ihmeessä omia ehdotuksia tulemaan😊. Olen melko urheilullinen ihminen ja valmis tutustamaan lajeihin mitä en vielä ole koennut. Perus löhöily leffalla ym. toimii vastapainona.

Kuitenkaan festareihin tai sellaisiin ei minua välttämättä saa, sanon tässä jo etukäteen👍

Viestittele ja katsotaan että syntyykö matchi😀

PS. Ikä sinulla menisisi noin 23-35v puolin, pieni liukuma ei haittaa. Sukupuoli puolelta kaikki käy.

14.5.2023

Ystävää vailla

Mies, 48 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Hei.
Olen 48v sinkkumies Kuopion läheltä.
Olen muuttanut toiselta paikkakunnalta, ja en ole onnistunut saamaan yhtään ystävää/kaveria Kuopiosta.
Harrastan jonkun verran salilla käymistä, mutta olisin kiinnostunut löytämään uuden harrastuksen.
Ikähaarukkaa en aseta, ja sukupuolella ei ole väliä.
Kunhan kemiat kohtaa, ja juttu luistaa.
Olen aluksi ujo ja hiljainen, mutta tutustuttua olen ihan puhelias.

14.5.2023

Kuopiosta uusi kaveri!

Nainen, 25 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Heippa!

Olen 25-vuotias nainen Kuopiosta. Etsin suurin piirtein samanikäistä ja -henkistä uutta kaveria. Pidän paljon liikunnasta, luonnossa liikkumisesta, sarjojen ja elokuvien katselusta sekä lukemisesta. Olisin valmis lähtemään vaikka luontopolulle, pyörälenkille tai kahville. ☺️ Laitahan viestiä, jos sinua kiinnostaisi tutustua!

Sivu
Takaisin ylös