Ilmoitukset alueelta Kuopio (77 kpl)

 - 
 
eilen

Kavereita hakusessa :)

Nainen, 18 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Oon pian 18 vuotta täyttävä tyttö Kuopion seudulta. Etsin kavereita tytöistä, jotka olis 17-19- vuotiaita. :)
Opiskelen ammattikoulussa, ja vietän vapaa-aikani enimmikseen kotona ja poikakaverini kanssa. Tykkään mm. käydä kirppiksillä, kuunnella musaa ja kierrellä luonnossa hienoissa maisemissa. Oon luonteeltani rento, ystävällinen, rauhallinen, ja luotettava. Oon aluksi vähän ujo uudessa seurassa, mutta sitten oon avoimempi ja puhelias kun tutustuu paremmin. Kaipaisin saman ikäistä kaveriseuraa, jonka kanssa viettää aikaa ja jutella vaikka mistä.
Laita viestiä jos kiinnostaa tutustua. :)

eilen

OCD/Pakko-oireinen häiriö vertaistuki

Mies, 28 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

- Olen huomannut, että joillakin ihmisillä on tilanne mennyt semmoiseksi, että hän toistaa asioita kerta toisensa jälkeen. Joku voi pestä vaikka käsiään vähän väliä, joku tarkastaa onko kahvinkeitin, uuni tai joku muu sähkölaite jäänyt päälle.

Päähän voi ajautua asioita mitä mieltä ei itse tosiaankaan ole. Ne vaan tulee jostain ja siitäpä se ns pakko tehdä jotakin kierre helposti alkaa, kun yrittää välttää mitä tulee pään sisälle.

Asia tuli itselleni myös tutuksi. (EI OLE HYVÄ JÄÄDÄ AHDISTUKSEN KANSSA YKSIN)

Kaiken tämän keskellä haluaisin jollakin tavalla auttaa, koska tiedän miten (SAIRAAN) raskasta voi olla.

Mietinkin, että löytyisikö tätä kautta ihmisiä joilla on samanlaisia tai sinne päin kokemuksia.

Voitais perustaa joku vertaistukiryhmä tai nähdä/jutella/kirjoitella ihan kahden kesken. Haluan auttaa.

minut tavoittaa sähköpostin kautta skm149@hotmail.com
Ystävällisin terveisin Sami. Voimia teille, jotka olette samassa tilanteessa.

Itse olen 28-vuotias kuopiolainen mies.

15.8.2019

Hei

Mies, 19 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Etsin naisista jutteluseuraa mutta en pistä pahitteeks jos tulee vakavaakin. Olen kuopiossa 21.08 asti niin jos oot kiinnostunut niin laita viesti snäpissä vaikka.
Harrastuksiin kuuluu metsästys ja autot.
Kuopiossa olen just metsästyksen takia muuten asun itse tampereella mutta olen pohjois-savosta kotoisin :D
Snäp: jesse.hyvarinen
Kik: jesperi14

10.8.2019

Moikka!

Mies, 20 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Eli meikä on tällänen 20v jäbä Kuopiosta.
Opiskelen tällä hetkellä ammattikoulussa sosiaalia ja terveysalalla ja koulupäivän jälkeen mulla ei yleensä ole oikein mitään tekemistä, joten ois kiva tutustuu uusiin ihmisiin. Jos nyt tässä pitäis pikkasen jotaki kertoo itestäni nii tuun hyvin toimeen muitten kanssa ja oon aika kova puhumaan sittenku oon tutustunu paremmin :D ja toki yleensä koitan naurattaa muita mun huonoilla jutuilla. Iällä ja sukupuolella ei ole mitään väliä ja ei tosin siis haittaa ollenkaan, jos olisit muutaman vuoden nuorempi tai vanhempi. Viestiä voi vaikka aluksi laittaa täältä sähköpostiin ja myöhemmin toki jutella vaikka snapis tai IG dires. Ps ei haittaa vaikka olisikin vanha ilmoitus, joten laita vaa viestiä

10.8.2019

Moi!

Nainen, 22 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Oon 22-vuotias ja muuttanut vasta kuopioon joten olisi kiva tutustua ja löytää uusia kavereita. Lenkkeilen ja tykkään liikkua luonnossa mutta ihana on käydä välillä juomassa muutamat ja lähteä vaikka tanssimaan. Löytyskö täältä samanhenkistä porukkaa?

7.8.2019

Moikka! :)

Nainen, 25 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Hei vaan!

Olen 25-vuotias nainen Kuopiosta.
Opiskelujen loputtua kaverit täältä Kuopiosta ovat kadonneet ympäri Suomen.
Kaipailenkin tällä hetkellä kovasti uusia ystäviä joiden kanssa jakaa elämän ilot ja surut ja nauraa yhdessä!
Yhdessä voitaisiin käydä vaikka lenkillä, kahvilla, ulkona syömässä, stand-up keikalla, shoppailemassa, viinilasillisella, leffassa jne... Mitä ikinä keksitääkään!
Jokin uusi harrastuskin voisi olla kiva kokeilla. :)

Olen hyvin avarakatseinen, sosiaalinen, iloinen, positiivinen ja seikkailunhaluinen ihminen.

Laita viestiä, niin keksitään jotain tekemistä! :)

6.8.2019

Hei kaikki!

Nainen, 19 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Moikka! Oon 19-vuotias tyttö ja muutan tänä syksynä Kuopioon kissani, kultakalojeni ja poikaystäväni kanssa. Hänen lisäksi en tunne Kuopiosta ketään ja olisi ihan super kiva tutustua!

Tykkään luonnosta, miun huonekasveista, tykkään unista ja nään aika usein unii, pidän myös hyönteisistä, auringonlaskuista ja sateesta. Harrastan teatteria (tai ainakin harrastin, saa nähä miten opiskeluiden alkaessa löytyy aikaa/harrastelijaryhmää) ja piirrän/maalaan enemmän tai vähemmän!

Etin siis kaveria, jolle jutella ja joka ois tukena ja voin olla vastaavasti tukena siulle :) Oon luultavasti mukava sinnuu kohtaan joten laita vaikka sähköpostiin viestii tai sitten instagramiin @viikunapuu :>

4.8.2019

Vähän päälle kolmekymppinen nainen etsii kavereita muista matkustelusta kiinnostuneista.

Nainen, 34 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Etsin uusia tuttavuuksia, sillä yhteydenpito "vanhoihin kavereihin" on jäänyt jo vuosia sitten vähiin, erilaisten yhteisten kiinostuksenkohteiden puuttuessa ja elämäntilanteiden muuttuessa. Kaipuu samanhenkiselle seuralle on kasvanut ajan saatossa, mutta koen vaikeaksi muodostaa kontaktia tuntemattomiin.

Voit asua missä päin (maailmaa) tahansa. En osaa sanoa, onko iällä tai sukupuolella väliä uusia ystävyyksiä etsiessä, joten ei nyt mitään tiukkoja rajauksia sen suhteen. Toki uskoisin, että jos ikä on edes vähän sinne päin, saattaisi synkata paremmin.

Tällä hetkellä opiskelen ja käyn töissä (alanvaihto kyseessä), joten aika on välillä vähissä uusien tuttavuuksien luomiseen.

Luonteeltani olen jonkin verran introvertti, joten kaipaan paljon omaa rauhaa. Olen liikunnallinen ja olen kiinnostunut, ravitsemuksesta, hyvinvoinnista ja terveydestä. Viime vuosina olen hurahtanut matkusteluun ja se onkin tällä hetkellä suurimpia intohimojani. Pidän itseäni luotettavana ja arvostan piirrettä tietenkin myös kaverisuhteissa. Huumori on mielestäni tärkeä osa elämää, joten sitäkin toivoin kanssaihmisiltä löytyvän, niin mustan huumorin, kuin ironiankin merkeissä. Biletystä en nykyisin enää jaksa harrastaa, mutta lasillinen valkoviiniä maistuu silloin tällöin.

Yksi syy, miksi nyt koen kaipaavani uusia ystäviä, on se, että toivoisin tutustuvani ihmisiin, joiden kanssa voisin mahdollisesti jonain kauniina päivänä uskaltautua matkustelemaan, sillä joka reissua ei ole mukava yksin tehdä. Introverttiluonteeni takia, kun en ihan kenen kanssa tahansa ole siihen valmis :)

Olen lapseton ja toivoisin, että sinäkin olisit, sillä en lapsista/perhejutuista pahemmin välitä. Olisi myös kiva, jos sinäkin olisit kiinnostunut matkustelusta ja edes jossain määrin terveellisistä elämäntavoista. Jos yhtään koet, että sinulla voisi löytyä jonkinlainen yhteys kanssani, laitappa viestiä :)

30.7.2019

Helou

Nainen, 20 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Moikka! Oon 20-vuotias töissä käyvä tyttö, joka pitää matkustelusta, urheilusta, eläimistä yms☀️ Ois kiva tutustua uusiin ihmisiin täällä Kuopiossa ja saada seuraa esim leffaan, liikkumaan, shoppailee tms, mitä vaan🌻 Asun yhdessä avopuolison sekä meidän kisulin kanssa🤸🏼‍♀️ Laita viestiä tulemaan, ilmoitus ei vanhene 🤓

29.7.2019

Whatsapp-ryhmä

Nainen, 34 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Moikka Kuopion seutu!
Olisiko täällä yksinäisiä ihmisiä, jotka haluais liittyä whatsapp-ryhmään? Ryhmässä voitaisiin porukassa jakaa ajatuksia, kysellä seuraa esim. kahville, lenkille, shoppailuun, tapahtumiin yms..
Iällä tai sukupuolella ei ole väliä.
Jos kiinnostuit pistä numerosi viestillä niin pistän ryhmän kasaan, jos innokkaita ilmaantuu.

20.7.2019

Terve

Mies, 50 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Olen viisikymppinen, pitkälle koulutettu, monipuolista työuraa tehnyt veronmaksaja.
-Elämänarvoni ovat perinteiset suomalaiset, vapaa-aikana useimmin "kehonhuoltoa" ulkosalla, pihalla ja puupinolla, milloin mitäkin eteen tulee harrastellen. Olisi mukava olla joskus tuumailukaveri puuhissa mukana.

Varsinainen kulttuuripersoona en ole, mutta esim. klassinen musiikki ja eri taiteenlaijit ovat hyvää vastapainoa muille elämän kuvioille.
Sosiaalinen luonne olen, mutten laumasielu, yksityiselämässä huomaan jääneeni vähän liikaa omiin ympyröihini, ajatuksia olisi siis ajoittain hyvä jakaakin.
Luotettava ja samanhenkinen tolkun mieskaveri (35-50v..) olisi hyvä olla olemassa, olitpa suomalainen tai muusta taustasta peräisin.

15.7.2019

Moikka!

Nainen, 30 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Löytyisiköhän tätä kautta uusia ystävyyksiä esimerkiksi toisista koiraihmisistä? :)

Olen nykyisin pikkukylässä elävä peruspositiivinen avoliitossa oleva aikuinen ja havahtunut harmittelemaan miten vanhat ja vähäiset ystävät ovat etääntyneet kaukaisiksi vuosien varrella paikkakunnan vaihdoksien ja elämänmuutosten myötä. Koenkin oloni ajoittain todella yksinäiseksi ja olisi aivan mahtavaa jos onnistuisi tutustua jälleen uusiin ihmisiin joiden kanssa päästä jakamaan päivittäin elämää puolintoisin, niitä hyviä että huonojakin hetkiä. :)

Rakastan keskikokoisia koiriani yli kaiken ja olen sellainen eläinystävällinen hömppä, katson elokuvia ja hyviä sarjoja, nautin himmeästä valaistuksesta, herkuista ja lämpimään vilttiin käpertymisestä. Luen kirjoja mielelläni ja tykkään myös kaupoilla haahuilemisesta sekä luonnossa liikkumisesta. Haaveilen matkustelusta ja toivottavasti joskus pääsisi taas reissuun. Olen luova vaikka harvoin saan mitään edes aikaiseksi, pidän nauramisesta ja mustasta huumorista sekä toisinaan häpeän sitä miten herkästi ja vähän lapsekkaasti innostun uusista asioista ja toivoisinkin että minut hyväksyttäisiin sellaisena kuin olen, aivan kuten itse arvostan muiden omalaatuisuutta. :)

Kuka sinä olet, mitä harrastat ja mitä haluaisit harrastaa tai tehdä, mistä pidät tai et pidä, onko sinulla lemmikkejä, entä millaisia he ovat? Minua ei haittaa missä päin Suomea asut, yhteydenpito ei mielestäni ole välimatkasta kiinni. Minusta saa myös mainion nostalgisen kirjekaverin mikäli joku sellaista sattuu etsimään. :) Kuulemiin!

15.7.2019

Etsitään kämppis/kämppiksiä

Mies, 19 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Hei! Aloitan ensimmäistä opiskeluvuottani Kuopiossa ammattikorkeakoulussa ja olen yhä hakemassa asuntoa. En voi hakea tavanomaista soluasuntoa henk.koht. syistä joista voin avautua, jos laitat yksäriä.
Olen 19v mies. Siisti ja hiljainen. Todennäköisesti pysyn poissa silmistäsi ellet halua seuraa. En omista lemmikkejä enkä polta. Tulen toimeen monenlaisten ihmisten kanssa. Jos kiinnostaa niin ota mahdollisimman pian yhteyttä niin päästään etsimään asuntoa. Kämppisten sukupuolella ja iällä ei ole sen väliä.

10.7.2019

Ystäviä hakemassa

Nainen, 58 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Etsin ystäviä jakamaan elämää ja kokemuksia ja tuntemaan ystävyyden side. Tuntuu että kaikilla on joku jonka kanssa mennä vaikka lenkille, kahville, konserttiin, tanssimaan tms. mutta minulla ei ole. On minulla naiskavereita, mutta he asuvat kauempana. Olen 58 vuotias, liikunnallinen, luotettava ja avoin vesimies nainen. Ikä ei ole niinkään tärkeää, mutta samanhenkisyys ja kiinnostus toista ihmistä kohtaan lujittaa ystävyyttä.

4.7.2019

Heii! c:

Mies, 28 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Hei! Täällä yksinäinen 28 vuotias Kuopiolainen jätkä. Kaverit ovat kukin kadonneet minnekkin ja olen jäänyt yksinäiseksi. Olisi mukava löytää tätä kautta uusia kavereita joiden kanssa mahdollisesti nähdä ja viettää aikaa. Mutta pelkkä juttuseuerakin kelpaa! Tällä hetkellä en ole töissä joten vapaa-aikaa minulla on. Tykkään tuhlata aikaani pelien(PS4/PC) ja sarjojen ja leffojen parissa. Baareissa en pahemmin viihdy joten tuskin saat minua sinne mukaasi. Olen valmis kuitenkin uusille kokemuksille. Luonteeltani olen alkuun ujo, mukava, huumorintajuinen ja rehellinen tyyppi joka tykkää jutella pitkiäkin keskusteluja. Yritän aina parhaani myös kannustaa muita jos tarvetta on. Tykkään myös eläimistä vaikka itselläni ei ainakaan tällä hetkellä löydy! Mikäli kiinnostaa tutustua niin laita ihmeessä viestiä! c:

30.6.2019

Terve

Mies, 23 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

23-vuotias mies etsii kavereita Kuopiosta. Kaikki kaverit muuttaneet pois Kuopiosta joten olisi mukava löytää kavereita töiden vastapainoksi.
Muualla asuvia kavereita löytyy 20-40 ikävuoteen.

Itse tykkään käydä keikoilla tai hengailla vaan ulkona. Tykkään myös pelata pleikkaria, mutta vähentänyt sitäkin viimeaikoina.

Musiikkimaku painoittuu pääasiassa melodisesta hardcoresta metalcoreen, mutta tykkään kyllä kaikenlaisesta musiikista.

Laita rohkeesti viestiä. Voidaan jutella alkuun vanhan kunnon sähköpostin kautta ja edetä siitä sitten eteenpäin.

28.6.2019

Ystävää etsimässä

Nainen, 26 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Moikka!

Olen 26-vuotias nainen ja etsin ystävää tästä Kuopion seudulta. Etsin ystävää jakamaan ajatuksia ja vapaa-aikaa.

Olen huumorintajuinen, luotettava ja avarakatseinen. Aina valmis kokeilemaan kaikkea uutta :) Asun yhdessä avopuolisoni ja kahden kissan kanssa.

Ota rohkeasti yhteyttä jos yhtään kolahti, niin tutustutaan :) Sähköpostini on anskivain@gmail.com

27.6.2019

Moi! Etsin uusia kavereita/ystäviä

Nainen, 23 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Olen 23-vuotias nainen. Olis kiva tutustua uusiin ihmisiin ja saada uusia kavereita/ystäviä, kaikkien ei tarvitse asua pohjois-savossa. Ne jotka asuvat niinden kanssa voisi viettää aikaa vaikka käydä leffassa, kahvilla, shoppailla, käydä festareilla ja tehdä mitä aina keksii. Oon valmis kokeilee kaikkea uutta. Itse harrastan valokuvausta ja koirien kanssa lenkkeilyä. Oon luonteeltani iloinen, ystävällinen, luotettava ja mulla on hyvä huumorintaju. Iällä tai sukupuolella ei ole väliä, kunhan löytyy juttuja mistä puhua. Saa rohkeasti laittaa viestii tai sit lisätä snäpissa: nitskujasmin

Sivu
Takaisin ylös