Ilmoitukset alueelta Kuopio (302 kpl)

 - 
 
eilen

Juuri sinä, hoi!❤️

Nainen, 29 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Heippa kaikki naiseksi itsensä katsovat, täällä olisi reipas ja iloinen 29-vuotias nainen kaveriseuraa vailla!

Asun mieheni kanssa Kuopion keskustassa yhdessä koiramme kanssa. Etsin siis ystävää Kuopion alueelta.

Olen puhelias ja huumorintajuinen, toivoisin että sinäkin olet. Toki alussa kaikkia osapuolia jännittää varmasti hieman, mutta uskon että tunnelma nopeasti sitten rentoutuu!

Arjessa tykkään tehdä käsitöitä, luen/kuuntelen kirjoja ja lenkkeilen. Tykkäisin kovasti nähdä ystäviä kahvittelun, viinittelyn, shoppailun tai esimerkiksi lenkkeilyn merkeissä. Minusta on mukava jutella syvemmistäkin asioista, eikä aina vain päivän säästä.

Ystävyyssuhteissa tärkeänä pidän luottamusta, avoimuutta, huumoria, sekä yhdessä tekemistä ja olemista. Ethän siis vastaa tähän ilmoitukseen, mikäli et ole valmis tapaamaan livenä tai etsit ainoastaan kirjekaveria!

Puolisoni kanssa olemme veloja, eli vapaaehtoisesti lapsettomia. Ei kuitenkaan ole mikään ongelma, mikäli sinulla on lapsia. Olen perusluonteeltani varsin avoin ja kiinnostunut ihmisistä ihmisinä.

Heitä rohkeasti matalalla kynnyksellä viestiä, ilmoitus ei vanhene❤️😇

eilen

Peli seuraa vailla! PC JA XBOX ONE

Mies, 22 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Hei, etsin pelikavereita ja jos ystävystytään paremmin niin sitten voisi tehdä muutakin kuin pelailla. Olen onnellisesti kihloissa joten sellaista seuraa en siis etsi.

Pelikaveriksi kelpaa kaiken ikäiset eikä sukupuolellakaan ole väliä. Mielellään tietenkin suomenkieltä puhuvat mutta englanninkielikin onnistuu.

Pääosin pelailen:
Palworld, League of legends, MW3 Zombies, GTA V, Minecraft, Fortnite ja Apex legends.
Ensijaisesti pelailen lolia ja MW3 Zombies

Kiinnostuksen aiheet:
Autot, autoilu ja autonlaitto.
Ulkoilu, kuntoilu ja lenkkeily.
Valokuvaaminen ja maisemat.
Videopelit ja pelaaminen.
Illanvietto, kahvittelu ja baarissa käynti.

eilen

Ystävän päivä joka päivä!

Mies, 53 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Merkityksellistä ystävyyttä, syvällistä, läsnäolevaa ja vuorovaikutteista keskustelua, elämänkokemusten ja mieluusti uusien yhdessä jaettujen kulttuurielämysten jakamista sekä oman ajatusmaailman haastamista uusin näkökulmin haen.

Joskus vielä toivon löytäväni myös sen loppuelämän ihmissuhteen, joka on jotain ystävyyttäkin suurempaa. Elämääni mahtuu jatkossakin myös syvällisiä kohtaamisia ja uusia merkityksellisiä ystäviä.

2 päivää sitten

Kaverihaku

Mies, 33 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Hei! Jos etsit seuraa esimerkiksi kahville, elokuviin, tavalliseen koti-iltaan tai ihan vain juttuseuraa, tämä ilmoitus voi olla juuri sinulle!

Minä olen 33-vuotias mies, ja asun kävelymatkan päässä Kuopion keskustasta. Teen 2-vuorotyötä asiakaspalvelussa, ja olen usein myös viikonloppuisin töissä. Tästä huolimatta uskon että aikataulut ovat järjestettävissä. Luonteeltani olen kohtelias, toiset huomioon ottava ja vieraanvarainen. En polta tai käytä alkoholia, joten biletys-seuraa minusta ei valitettavasti saa. Tykkään toki käydä ulkonakin, ja esimerkiksi keilaamista tai biljardia olisi mukava kokeilla pitkästä aikaa.

Hienoa jos olet Pohjois-Savon alueelta, mutta en sulje pois mahdollisia tuttavuuksia muualta!

Jos kiinnostuit, laita ihmeessä viestiä niin jutellaan lisää 😊 Ilmoitus ei vanhene.

3 päivää sitten

AAAAHHH, kiitos huomiostasi, lue nyt kun pysähdyit

Mies, 24 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Hei vaan sinulle, kuka ikinä tätä sattuukaan lukemaan. Oon työn perässä muuttanut Kuopioo, alunperin Itä-Suomest (välttele jos et pidä mie/sie murteesta) ja tosiaan kavereita etsimässä. Suurinpiirtein saman ikästä seuraa etsin, plussaa jos jotain yhteistä löytyy. Lyhyesti minusta:

-introvertti (ei siis ujo, mut en välttämättä viihdy hyvin isois porukois/tapahtumis)
-päihteetön
-tunneälykäs
-typerää huumoria
-huumorintajua muutenkin
-englantia tulee käytettyä aikalailla
-jaksan kyllä runoilla itsestäni tarvittaessa, yleensä helpompi vastata kysymyksiin

Mielenkiintoja:

-pelit/sarjat/elokuvat
-lautapelit (varsinkin shakki)
-kirpparit
-pitkät keskustelut (myös deep stuff)
-urheilu
-pitkät ajomatkat
-varmaa jotai muutakin, joka vaa sattuu nyt unohtuu

Muhun on helppo tutustuu ja yritän parhaani mukaan viedä keskusteluu eteenpäin. Paineita viestittelystä ei kannata ottaa. Helpoiten kiinni saa discordist, mut wa, snap yms. käy myös. Laita ihmeessä viestiä, jos vähänkään kiinnostuit.

Ilmoitus ei vanhene :)

3 päivää sitten

Moi!

Nainen, 24 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Etsinnässä olisi uusia kavereita Kuopiosta tai lähialueilta, toki myös somekaverit ovat tervetulleita. Tykkään mm. raskaasta musiikista ja valokuvaamisesta, lenkkeilen ja liikun luonnossa, käyn salilla sekä kirppistelen. Seura esimerkiksi noihin, tai johonkin muuhun, olisikin tosi jees! Lähden siis mielelläni mukaan myös uusiin juttuihin.

Kanssani tuskin tulee hiljaista hetkeä, sillä olen sosiaalinen ja puhelias. Osaan kuitenkin myös kuunnella, ja panostan ystävyyssuhteisiini.

Minulla on koira, ja koiratreffiseura onkin myös tervetullutta!

Laita ihmeessä viestiä niin tutustutaan paremmin! 😊

20.2.2024

Huhuu... pitkiä etanapostikirjeitä kaivataan..

Nainen, 53 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Täällä 53 vuotias, optimistisen elämänasenteen omaava naisimmeinen Pohjois-Savosta, Kuopion lähettyviltä.
Kirjeenvaihto on kuulunut elämääni siitä lähtien, kun kynä on pysynyt kädessä. Rakastan pitkiä kirjeitä sisällöltään pohdiskelua, mielipiteiden vaihtoa, arkisia asioitakin, silkkaa tajunnanvirtaa.. ihan mitä vaan sillä hetkellä mielessä liikkuu. Itse olen puhelias ihminen ja kova suoltamaan tekstiä paperille, laidasta laitaan.
Pidän etanapostista (kirjeet, postikortit) sähköposti ei ole oikein se minun juttuni. Yksi arjen ilahduttavampia asioita on löytää aito, oikea kirje postilaatikosta, avata se ja lukea kaikessa rauhassa teekupposen äärellä.
Harrastuksiin /elämäntapaani kuuluu läheisesti rekikoirat, Siperian huskyt ja niiden myötä liikunta: päivittäiset kävelylenkit ja metsäretket, vaeltaminen ja tietenkin rekitreenit lumen aikaan. Meillä on myös yksi kissavanhus.
Eläimet ja luonto ovat lähellä sydäntäni. Pidän myös lukemisesta ja leivon mielelläni. Olen utelias elämää kohtaan ja tutustun mielelläni uusiin ihmisiin.
Toivon löytäväni samanhenkisiä ihmisiä ystäviksi. Jään innolla odottamaan vastausviestiäsi, joka toivottavasti tulee pian. Laitahan postiosoitteesi mukaan, niin johan alkaa postilaatikko täyttyä! Kirjeissä sitten lisää..

P.S. Ilmoitus ei vanhene, kirjoittamisiin!

19.2.2024

Heippa!

Nainen, 34 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Täällä kirjoittelee kolmekymppinen kuopiolaistunut naisoletettu. Muutin tänne Kuopioon alun perin 2022 opiskelujen perässä, joten täällä nyt siis olen ehtinyt asuttaa Kuopiota Kuopion keskustan tuntumassa jo jonkin aikaa. Kuopiokin on ajan saatossa jo tullut hiukan tutummaksi paikaksi elää ja olla.

Päätin raapustaa ilmoituksen tänne kaveripalstalle, koska olisi hienoa päästä tutustumaan uusiin ihmisiin täällä Kuopion lähellä. :)

Opiskeluiden lisäksi tykkään tehdä pitkiä kävelylenkkejä. Koen, että kävely sekä piristää että rauhoittaa mieltä. Onneksi täällä Kuopiossa on hyvät mahdollisuudet ulkoiluun. Luontoa ja lenkkipolkuja löytyy! Olisikin mukava löytää muita kävelystä kiinnostuneita ja saada juttuseuraa kävelylenkeille.

Olisi hienoa saada seuraa myös keikoille, festareille tai konsertteihin. Olen musiikkimakuni suhteen kaikkiruokainen. Tykkään rankemmasta metallista ja hevistä, mutta myös pop, klassinen ja elävä musiikki kiinnostelee.

Minusta olisi mukavaa tutustua myös Kuopion muuhun kulttuurielämään. Olisikin kivaa saada seuraa vaikkapa teatteriin tai taidenäyttelyihin. Kuopiossa kun tarjontaa näistäkin löytyy!

Lähden myös mielelläni vaikka ihan kahville tai leffaan lyhyellä kynnyksellä. Houkutus-kahvila onkin jo noussut suureksi suosikikseni ja elokuvateattereitakin Kuopiosta löytyy kaksin kappalein.

Tykkään vapaa-aikanani oppikirjojen vastapainoksi lukea kevyempääkin kirjallisuutta, joten jos sinua kiinnostaa minimuotoinen kirjakerho, jossa luetaan ja keskustellaan kirjoista niin tämä olisi mahtavaa!

Ilmoitus ei vanhene!
Kirjoittelemisiin!

19.2.2024

Ieh

Mies, 31 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Kuopiolainen mies etsii kaveria tai kavereita, viestittelyä tai ehkä tapaamistakin ajan myötä. Päivät kuluvat ruudun ääressä ja sudokuja ratkoen, ulkona käyn kävelemässä Pokemon GO:n parissa (jota pelaan tarkoituksella peliyhteisöstä erillään), jos ei ole muuta syytä lähteä. En ole työelämässä.

Suht terveet elämäntavat, bilettäminen ei ole koskaan ollut minun juttuni. Pidän lukemisesta ja elokuvista. Enimmäkseen kai luen fantasiaa, joskus scifiä. Elokuvan katson viikonloppuna, muodostunut sellainen tapa. Joo, vähän kaavoihin kangistunut rytmi päivissä, mutta on mukavampi toimia ilman yllätyksiä. Pelaan Switchillä monenlaisia pelejä. Musiikissa mieluisia ovat mm. Avatar ja Ludovico Technique, mitä lajia ne nyt ovatkaan. Rakentelen legoilla, vielä en ole kovin edistynyt siinä. Kuntosalilla treenaamista jatkanen tällä puolella vuotta. Haluaisin osata piirtää, kirjoittamisessa olen ihan hyvä, vaikka sitä harvoin teen.

Luonteesta ei ole varmuutta. On sanottu "stoalaiseksi", "viilipytyksi". Sellaiselta se varmaan näyttää ulospäin. Huumorintajua löytyy, saatan vitsailla, vaikka en olekaan erityisen puhelias. Koen haasteelliseksi muihin ihmisiin samaistumisen, tavalliset keskustelut tuntuvat usein oudoilta. En tiedä, onko minulla sen puoleen mitään syvällistäkään sanottavaa, mutta ei kai se selviä kuin kokeilemalla.

16.2.2024

Moi

Nainen, 33 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Hei,

Arkeni menee 2v ja 4v lapsien kanssa lähes kokonaan, mutta välillä on pieniä hetkiä jolloin mietin saisinkohan elämästäni vieläkin täyteläisempää ja ihmissuhteen joka toisi elämääni lisäarvoa.

Asun pohjois-savossa, ei ole väliä missä sinä asut kunhan meillä vain aidosti synkkaisi oikein hyvin ja ihmissuhde tuntuisi antoisalta. Tietenkin olisi plussaa jos olisit täällä päin ja jos sinulla olisi lapsia niin voitaisiin porukalla viettää aikaa yhdessä. Mutta ei tarvitse olla. Toki autotkin ja junat kulkee.

Ihmisissä pidän aidosta empaattisuudesta, en sen mainostamisesta, siitä että pystytään puhumaan ihan kaikesta ja keskustelu tuntuu antoisalta ja lämminhemkiseltä, ei oteta itseään liian vakavasti, ja katsotaan elämää positiivisesti miettien miten siitä saisi parempaa, toivotaan lähtökohtaisesti hyvää ihmisille, vaikka maailma ja ihmiset suurimmaksi osaksi ovatkin vähän mitä sattuu (niistä voi onneksi pysyä kaukana) Ja sellaisista jotka ovat rohkeasti sitä mitä ovat itseään anteeksi pyytelemättä, eivätkä koe tarvetta pahansuopaisuuteen ja muiden tuomintaan ja silmien pyörittelyyn. Minä meinaan aiheutan paljon silmien pyörittelyä. Pidän myös psykologisista keskusteluista ja se on erikoisalaani vaikka en olekkaan kirjan lukenut tapaus

En kuulu mihinkään gendreen, olen pieni pala kaikkea ja kiinnostunut erilaisuudesta ja outoudesta. Tuiki tavalliset ihmiset pitkästyttävät minua.

Jotta minusta voisi pitää sinun täytyy olla avarakatseinen, hyväntahtoinen, kateudesta ja katkeruudesta vapaa, rento ja ns. aidosti hyvä ihminen.

Puhutaan mielenkiintoisista asioista, ja myös lapsiarjesta ja kevyistä aiheista. Kunhan ei tarvitse esittää ja sensuroida mitään.

Olen sisällöntuottaja mutta minua kiinnostaa helpon rahan lisäksi myös maanläheiset asiat kuten sienimetsä. Olen naimisissa. Ilmoitus ei vanhene

Mukavaa jos laitat viestiä, vastaan takaisin

14.2.2024

Moi!

Nainen, 23 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Olen 23-vuotias nuori nainen ja etsiskelen seuraa erinäisiin aktiiviteetteihin kuten lenkkipoluille, kulttuuritapahtumiin, elokuviin.. taikka sitten ihan vaan hengailuseuraa :-) Käyn kuntosalilla, harrastan musiikkia vähän eri muodoissa ja opiskelen viimeistä vuotta. Taiteet ja tieteet kiehtoo minua ja nautin sekä pitkistä syvällisistä kekusteluista että rennoista huumorillavarustetuista hetkistä :-) Luonteeltani oon ystävällinen ja tunnollinen, mutta myös hyvin rento ja huumorintajuinen puoli minusta löytyy kunhan vähän paremmin tutustuu :-D Ota yhteyttä mikäli haluisit lähtee vaikka kahville tai liikkumaan! :-)

11.2.2024

Etsin ystäviä ja juttuseuraa

Mies, 39 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Moi

Olen 39v. mies Kuopiosta ja etsin ystäviä / kavereita Kuopiosta tai lähiseudulta, kenen kans käydä shoppaimessa, leffassa, kävelemässä tai mitä yhdessä keksitäänkään.

Pieni välimatka sinun ja minun välillä ei ole este :)

Olen puhelias, sosiaalinen, elämäniloinen, luotettava ja luonteeltani rauhallinen. Minussa piilee myös kulttuurin kipinä, eli tykkään käydä leffassa, teatterissa, konserteissa tai vaikka kesän tullen kesäteattereissa, autollahan pääsee joka paikkaan, ainakin melkein mihin vuodenaikaan tahansa.

Toivon, että elämäsi on tasapainossa ja että muuten voit hyvin ja että tunnet sisimmissäsi niin.

Jos kiinnostuit, niin laita minulle viestiä, vastaan kaikille.. Koskaan ei tiedä, vaikka sinusta ja minusta voisi tulla ystäviä pidemmäksikin aikaa :)

9.2.2024

Ystävä etsinnässä

Mies, 33 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Kuopiosta lähtöisin oleva mies, välillä olen asunut Joensuussa, Nurmeksessa, sekä Oulussa ja nyt taas muuttanut takaisin Kuopioon. Työskentelen sosiaali- ja terveysalalla tällä hetkellä.

Itsestä on aika vaikea kirjoittaa, mutta luonnettani on sanottu todella rauhalliseksi, rennoksi, ystävälliseksi, uskolliseksi, rehelliseksi, myötätuntoiseksi, empaattiseksi ja luotettavaksi. Voin kyllä hyvin allekirjoittaa nuo kaikki ja lisäisin itse vielä tuohon, että avoin, kun minuun tutustuu paremmin. Olen erakoitumiseen taipuva introvertti, eli tykkään myös olla omissa oloissani. Olen tietyn tason haaveilija ja pohdiskelen paljon asioita. Käyn mökkeilemässä silloin kuin pystyn. Olen erittäin eläin- ja lapsirakas ihminen. Pidän erittäin paljon keskusteluista oli kyseessä sitten syvällisempi keskustelu tai niin sanottua pelkkää vitsin heittoa.

Vapaa-ajallani käyn kävelemässä jonkun verran, juoksemassa käyn useamman kerran viikossa, tykkään todella paljon liikkua luonnossa, meditoin paljon, joogaa ja pilatesta harrastan, vastusharjoittelua tulee myös säännöllisesti, rakastan kokkaamista ja kirjojen lukemista. Joskus myös on oikein mukava löhöillä sohvalla ja nollata tai katsella telkkaria. Kuuntelen paljon musiikkia ihan laidasta laitaan, todella raskaasta metallista jazziin kaikki menee siis.

Ystävyydeltä/kaveruudelta toivoisin sujuvaa ja ei pakotettua keskustelua, joka olisi kuitenkin vastavuoroista. Jos asut Kuopiossa tai lähiseudulla mielellään näkisin kasvotusten ja jos asut kauempana, niin ihan sähköposti tai jonkun sovelluksen kautta (whatsapp, telegram, signal) viestittely käy myös. Tärkeintä on se, että tullaan juttuun ja kaveruus/ystävyys ei tunnu työltä.

8.2.2024

Moiksu! :-P

Nainen, 27 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Heippa! Täällä kirjoittelee 27v hieman ujo ja introvertti nainen kuopiosta. Itsellä ei juuri kavereita täällä päin ole, joten olisi kiva löytää joku jonka kanssa nähdä ja viettää aikaa. Myös pelkkä juttuseura kelpaa :)

Olen melko rauhallinen enkä viihdy isoissa porukoissa tai paikoissa missä on paljon ihmisiä, mutta tykkään esim. shoppailla ja kierrellä kirppareita. Lisäksi tykkäisin ihan vaan hengailla tai viettää vaikkapa peli- tai leffailtaa sekä käydä kävelyillä ja seikkailemassa ympäri ämpäri. Toki olen valmis kokeilemaan uusiakin asioita, mutta vaikkapa baariin minusta ei saa seuraa :D

Laittele ihmeessä viestiä jos yhtään siltä tuntuu :-)

7.2.2024

Hei!

Nainen, 60 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Olen 60vuotias nainen ja etsin NAISPUOLISIA HENKILÖITÄ PERINTEISEEN KIRJEENVAIHTOON(EI SÄHKÖPOSTI KIRJEEN VAIHTOON)Olen luonteeltani rehellinen,luotettava,rauhallinen.avoin, avarakatseinen.sosiaallinen.Olen uskossa mutta en tyrkytä kenellekään asiaa(sillä uskon omalla tavallani ja usko on tärkeä asia elämässäni.Harrastuksiini kuuluu;
kirjeenvaihto,lukeminen,ulkoilu,muusikkin kuunttelu.Muita kiinnostuksen kohteita ovat: intiaanit,edelliset elämät,ufot,avaruus,maailman
kaikkeus,henkiset ja pehmeät arvot matkustaminen,elokuvat

PS; OLETHAN PITKÄ AIKAINEN KIRJEYSTÄVÄ ETKÄ SELLAINEN JOKA LOPETTAA MUUTAMAN
KIRJEEN JÄLKEEN!!!!! JA TOIVOTTAVASTI HYVÄKSYT ERILAISUUDEN SILLÄ OLEN AINA
TIENNYT OLEVANI ERILAINEN KUIN MUUT!!! NIMENOMAAN SILLÄ TAVALLA ETTÄ EN OLE
KOSKAAN SUOSTUNUT MENEMÄÄN MASSAN
MUKANA VAAN ELÄÄ TOISIN!!!

PS: VAIN NAISET SAAVAT VASTA ILMOITUKSEEN!!! EN TODELLAKAAN VASTAA MIEHILLE JOTEN IHAN TURHA LAITTAA VIESTIÄ!!!!!!

PS,:OLEN 100% ELVIKSEN IHAILIJA!!!!
PS: TYKKÄÄN TODELLA PITKISTÄ KIRJEISTÄ JA
TYKKÄÄN SELLAISIA SAADA JA KIRJOITTAA!!!

7.2.2024

Etsin ystävää🤗

Nainen, 44 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Moikka. Olen 44v nainen pohjois-savosta. Olen ujo, mutta kun oikean ystävän löydän on meno taattua😅 ja naurua riittää. Lapsia on 4, kaksi asuu jo omillaan ja 2 muualla. Olen eronnut vuosi sitten, eikä tällä hetkellä ole seurustelukumppania. Asun hevostilalla joten toivottavasti pidät eläimistä. Lisäksi lähellä sydäntäni on puutarhanhoito, lähinnä kurkun,tomaatin ym kasvatus. Myös ruuanlaitto on mielipuuhiani, Kokki kun olen ammatiltani. Huumorintajua löytyy ja tykkäänkin nauraa vedetsilmissä jos olemme samalla aaltopituudella

6.2.2024

Kuopio

Nainen, 24 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Hei! 👋

Hakusessa kavereita tai miksei jokin porukka johonka mahtusi vielä yksi! 😊 Olen 24- vuotias, positiivisen elämänasenteen omaava, pääsääntöisesti vähän enemmän introverttiuteen kääntyvä persoona. Viihdyn kyllä kotioloissa, mutta kaipaan ja pidän sosiaalisuudesta, olkoot se sitten meemien lähettelyä puolin ja toisin tai ajanviettoa yhdessä, vaikka paskoille jutuille naureskellen. Toivoisin siis sinulta myös jonkinasteista aktiivisuutta viestittelyn ja yhteisten suunnitelmien suunnittelun osalta. 😊

Vapaa-ajalla ykkösjuttuja minulle on muun muassa ulkona liikkuminen/lenkkeily, kirppistely, videopelit, sarjat ja rennot illanvietot viinin ja juustojen, leffan ja ruuanlaiton tai vaikka maalausten maalaamisen tai askartelun parissa. Minulla on myös kaksi koiraa. Parisuhteessa olen myös.
Listahan ei kuitenkaan onneksi näihin lopu!
Kokeilen mielelläni jotain uutta (reseptistä taitoon tai harrastukseen) tai lähden seuraksi reissuun ja tapahtumiin (taikka ihan vaan ruokakauppaan).

Kuulemisiin! 👋

Ilmoitus ei vanhene

Sivu
Takaisin ylös