Ilmoitukset alueelta Kuopio (138 kpl)

 - 
 
eilen

Ystäviä Kuopiosta

Nainen, 26 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Moikka!

Rennonrempseä, 26-vuotias, juuri Kuopioon muuttanut nainen täällä moi! 👋 Olen helposti-innostuva, avoin ja sosiaalinen tyyppi, joka nauttii syvällisistä (mutta myös vähemmän syvällisistä) keskusteluista, luonnosta, lenkkeilystä, itsensä kehittämisestä, muodista ja koirista.

Suurin osa ystävistäni on muuttanut opiskelujen/töiden perässä eri puolille Suomea ja olisikin mahtavaa löytää naispuolisia kavereita Kuopiosta, joiden kanssa lenkkeillä, käydä viinillä ja leffassa tai vaikka treenata koirien kanssa. 🤗

Ajattelen, että yhteisistä mielenkiinnonkohteista kertoo myös media, jota kuluttaa ja täällä tämänhetken lemppareita ovat Suits, Nonsense -podcast, SATC ja kaikki psykologiaan/kasvatustieteisiin ja koiran koulutukseen liittyvät julkaisut. 😊

eilen

Uusia ystäviä elämään

Mies, 38 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Hei sinä! :) Tunnistatko itsesi,
Haen ja kaipaan elämääni uusia ystäviä ja mielellään niin että ystävyyssuhteesta tulee pysyvä. Iälläsi tai sukupuolella ei ole suurta merkitystä eikä minulla ole sen suhteen tarkkoja kriteerejä. Toki luulen että ikäeroa on vähemmän niin voisi synkata paremmin. Uskon kuitenkin, että persoona, yhteiset asiat ratkaisee tässä.

Nykyisten ystävien elämän tilanne on tällä hetkellä sellainen, että yhteistä aikaa on vähän ja isoin syy, että kaverit ovat jääneet toiselle paikkakunnalle ja erilaiset yhteiset kiinnostuksen kohteet ovat muuttuneet ystäväsuhdetta.

Olen työelämässä oleva mies, kouluttautunut, luotettava, ymmärtäväinen ja huumorintajuinen persoona joka elää vakaata elämää. Persoonana olen introvertti mutta kun minuun tutustuu niin myös juttua tulee :) Urheilen paljon ja tykkään liikkua vapaa-ajalla. Kesäisin lenkkeilen, fillaroin, kuuntelen livemusiikkia. Nautin terveellisistä elämäntavoista.
Uudet asiat näen elämässä mahdollisuutena joten jos tunnet ja ajattelet samoin niin ota ihmeessä yhteyttä niin katsotaan mitä keksitään,
Voit olla hyvinkin kauempaakin.

Nykyään puuttuu tällä hetkellä tosiystävä/ystäviä jonka kanssa voi jakaa ilot, surut, viettää unohtumattomia viikonloppuja, kutsua kylään viinilasille, tehdä reissuja, harrastaa, katsoa elokuvia kaikkea mitä ympäröivä elämä voi tarjota :) Olen välistä työni puolesta osittain kiireinen mutta en niin ettenkö myös pystyisi järjestämään vapaa-aikaa hyvin ja tekemään vapaa-ajalla asioita..

Pidän itseäni luotettavana ja rehellisenä ja arvostan sitä myös ystäväpiireissäni.
Lapsia minulla ei ole,

Jos yhtään tunnustaa että tunnistat itsesi tästä tekstisä ja sait jonkinlaisen yhteyden niin laita rohkeasti viestiä, jos haluat jutella ja tutustua minuun 😊

Minusta saat hyvän ja luotettavan ystävän :)

1.7.2020

Hei! 🙂

Mies, 27 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Olen 27-vuotias mies Kuopiosta. Etsinnässä olisi uusia kavereita kenen kanssa jutella asoista kun asioista ja kaikkea muuta mukavaa. :)
Olen alkuun yleensä ujohko, mutta kun tutustuu niin löytää huumorintajuisen, mukavan ja puheliaan savolaisen miehen.

Vapaa-ajalla tulee puuhailtua mitä nyt aina mieleen juolahtaa ja harrastuksia minulla on keilailu sillointällöin, autojen korjailu/huoltaminen, ulkona oleminen esim, mökkeily, veneily ja kävelyllä käynti.
Pieni nörttikin minussa asuu eli pelikaverinkin minusta saa ja enimmäkseen pelailen Pc:llä mutta kosoleitakin löytyy.

Siinä alkuun minusta jotain ja lisää toki kerron myöhemmin jos kiinnostus heräsi. =) Tutustumaan saa tulla rohkeasti. =)

30.6.2020

Heii! c:

Mies, 29 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Hei! Täällä yksinäinen 29 vuotias Kuopiolainen mies.(Vaikka tunnen itseni nuoremmaksi) Kaverit ovat kukin kadonneet minnekkin ja olen jäänyt yksinäiseksi. Olisi mukava löytää tätä kautta uusia kavereita joiden kanssa mahdollisesti nähdä ja viettää aikaa. Mutta pelkkä juttuseura netin välityksellä kelpaa myöskin! Tällä hetkellä en ole töissä joten vapaa-aikaa minulla on. Tykkään tuhlata aikaani pelien (PS4/PC) ja sarjojen ja leffojen parissa. Baareissa en pahemmin viihdy sillä en juo alkoholia oikeastaan ollenkaan. Olen valmis kuitenkin uusille kokemuksille. Luonteeltani olen alkuun ujo, mukava, huumorintajuinen ja rehellinen tyyppi joka tykkää jutella pitkiäkin keskusteluja. Yritän aina parhaani myös kannustaa muita jos tarvetta on ja itse olen kokenut elämäni aikana alamäkiä. Tykkään eläimistä vaikka itselläni ei ainakaan tällä hetkellä löydy! Mikäli kiinnostaa tutustua niin laita ihmeessä viestiä! c:

30.6.2020

ystävä hakusessa

Mies, 63 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

heippa tytöt etsin ystävää jonka kanssa jakaa ajatuksia olen 63.vmies kuopiosta löytyiskö vielä kaveria jonka kanssa vaihtaa ajatuksia miksei muutakin asun yksin olisi kiva jos olisi kaveri.

25.6.2020

kavereita etsinnässä!

Nainen, 20 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Moi :)!
haluaisin löytää uusia kavereita pääasiassa naisista, keneen tutustua.
Tällähetkellä minulla ei juurikaan ole ystäviä kun mm. koulujen loputtua kaikki hajaantuneet eri suuntiin.
Mun mielenkiinnon kohteisiin kuuluu muun muassa maalaus, vintage vaatteet,musiikki, pelaaminen ja sen semmoinen.
Olisi mukavaa löytää pitkäaikaisia ystäviä joiden kanssa jakaa ilot ja surut.
Saa laittaa rohkeasti viestiä :)

25.6.2020

Moikka!

Mies, 21 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Eli meikä on tällänen 21v mies Kuopiosta.
Opiskelen tällä hetkellä ammattikoulussa sosiaalia ja terveysalalla ja koulupäivän jälkeen mulla ei yleensä ole oikein mitään tekemistä, joten ois kiva tutustuu uusiin ihmisiin. Jos nyt tässä pitäis pikkasen jotaki kertoo itestäni nii tuun hyvin toimeen muitten kanssa ja oon aika kova puhumaan sittenku oon tutustunu paremmin :D ja toki yleensä koitan naurattaa muita mun huonoilla jutuilla. Iällä ja sukupuolella ei ole mitään väliä ja ei tosin siis haittaa ollenkaan, jos olisit muutaman vuoden nuorempi tai vanhempi. Viestiä voi vaikka aluksi laittaa täältä sähköpostiin ja myöhemmin toki jutella vaikka snapis tai IG dires. Ps ei haittaa vaikka olisikin vanha ilmoitus, joten laita vaa viestiä

24.6.2020

Ystävää vailla

Nainen, 36 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Moikka!

Etsin tosi ystävää, joka ei kaadu esim, pinnallisiin asioihin kuten esim, siihen että olen työtön tai että sairastan erästä harvinaista autoimmuunisairautta (josta voin kertoa myöhemmin, aika pitkä juttu).
Asun kahdestaan lemmikkikanini kanssa ja harrastukseni/mielenkiinnonkohteitani ovat jooga/meditaatio, lukeminen, tietokoneet/pelaaminen.
Omasta mielestäni olen ihan mukava ihminen, ehkä hieman varautunut tuntemattomien seurassa, mutta kun minut oppii tuntemaan, niin varmasti minusta saisi hyvän ystävän, jos sellaista on vailla.
Ikä, sukupuoli eikä muukaan ole esteenä, jos ihmisenä muuten olet mukava ja empaattinen ihminen :)

24.6.2020

Mies 64, eläinrakas, luonnon ystävä

Mies, 64 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Löytyisiköhän täältä saman henkistä rauhasta pitävää ystävää joka ei pidä rimaa liian korkealla.
Olen 64 vuotias maaseudulle muuttanut eläkeläis mies
Pidän eläimistä luonnon rauhasta ja ihmisistä, joskin matkan varrella ystävät ovat kaikonneet omille teilleen ja elo on käynyt yksinäiseksi.
Etsin siis aikuista ihmistä jolla on samankaltaisia elämän kokemuksia elämästä. Aloitetaan tutustuminen näin . Ujona miehenä en oikein muuten saa ensi kontaktia ihmisiin.

24.6.2020

Hei:)

Nainen, 21 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Hei,
Etsin uusia kavereita. Asun Kuopiossa tällä hetkellä. Vapaa-ajalla tykkään lenkkeillä, katsella leffoja ja sarjoja, pyöräillä. Olen alkuun tosi hiljainen ja ujo. Sitten kun tutustuu muhun oon tosi puhelias ja avoin:).
Olisi kiva löytää uusia ihmisiä joiden kanssa voisi lähteä vaikka rannalle, lenkille, terassille tai ihan minne vain, mitä nyt keksii :).

23.6.2020

Moi!

Mies, 23 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Oon 23v Kuopiossa asuva mies ilman niin isoa kaveripiiriä tällä hetkellä. Olisi mukava löytää jonkinlainen tukipiiri. Luonteeltani olen ystävällinen ehkä hieman hölmö mutta rento kaveri 😂 mukava ois jutella menoista, vaihtaa kuulumisia ja tehdä asioita yhdessä.

Harrastan kitaran soittoo ja kalastusta 😎

En juo alkoholia tällä hetkellä, enkä käy baareissa ollenkaan. En ole ikinä ollut sellanen bilettäjä kaveri vaan tykkään enemmän viettää aikaa kotona ja harrastuksien parissa.

Myös pallopelit ulkona ovat tosi hauskoja, videopelit, lautapelit jne. Ottakee yhteyttä jos kiinnostaa nii lisätää aluks vaikka snäpissä. :D

21.6.2020

Kaverii

Mies, 23 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Moi olen 23v mies ja Kuopiossa asustelen tällä hetkellä. Vapaa-ajalla tykkään pelailla tietokoneella, katsella leffoja ja sarjoja, pyöräillä, korjailla autoa ja kaikkea muuta mitä sattuu mieleen tulemaan.

Ois kiva löytää uusia ihmisiä joiden kanssa vois lähtee vaikka terassille, rannalle, leffaan tai ihan mitä vaan.

16.6.2020

Hakusessa sieluntovereita!

Nainen, 25 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Moikka! Oon tänä vuonna 26 vuotta täyttävä naikkonen vailla todellisia sieluntovereita Kuopiosta. Suurin osa parhaimmista kamuista asuu monen tunnin päässä, joten olis kiva saada kamuja myös täältä Kuopiosta. Oon jonkin verran introvertti mutta yritän saada lisää sisältöä elämään.Kaipaisin tovereita joiden kanssa voisi hengailla, jutella vaikka mistä, laitella viestii, käydä leffassa tai ihan mitä vaan keksitäänkään! Rohkeasti vaa viestiä laittamaan, jos löytyis samanhenkinen toveri täältä. Oon iha kiltti ja vapaa aikana tykkään urheilla ja hengailla yksin tai kaksin :--)

15.6.2020

Moi!

Nainen, 20 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Täällä kirjoittelee 20-vuotias nainen Kuopiosta päin ja oon pidemmän aikaa ettinyt uusia tuttavuuksia ja kavereita elämään. Olisi näin kesällä varsinkin kiva saada seuraa vaikka terassille tai muuten vaan hengailemaan ja viettää illanistujaisia. Olen itse alkuun ujo, mutta tutustuessa juttua kyllä riittää, löytyy myös huumorintajua sekä olen luotettava ja rento tyyppi. Olisi kiva löytää kavereita, jotka voisivat pysyä elämässä pidempääkin, joille voi kertoa ihan mitä vaan ja voi oikeasti luottaa👊 Ota rohkeasti yhteyttä, ilmoitus ei vanhene!

14.6.2020

Moikka!

Nainen, 26 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Olen 26 v. nainen Etelä-Suomesta, ja muuttanut vastikään Kuopioon töiden perässä. Tosin olen aiemmin opiskellut täällä, joten olen tavallaan paluumuuttaja😊 Entiset opiskelukaverit ovat jo pitkälti muuttaneet pois, joten kaveripiiri on kutistunut lähes olemattomiin. Olisi kiva saada uusia kavereita, ja keksiä yhdessä tekemistä vapaa-ajalle. Itse tykkään esim. käydä lenkillä ja liikkua luonnossa, kahvitella ja ihan vaan jutella. Tykkään kokeilla ja opetella uusia asioita, ja olisi kiva tehdä näitä jonkun kanssa. Arvostan aitoja, avoimia ja erilaisia ihmisiä, ja kanssani voi jutella mistä tahansa.

9.6.2020

Kavereita kaikenlaisiin askareisiin =)

Nainen, 27 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Olen 27-vuotias, noin vuoden Kuopiossa asunut nainen. Olisi niin mukava, jos löytäisin täältä mukavan puuhailukaverin kaikenlaisiin askareisiin. Nyt kesälläkin voisi käydä vaikkapa sähköpyöräajelulla kaupunkipyörillä, sulkapalloa pelaamassa (meikällä mailat) tai mitä mukavaa keksiikään! :D Minun kanssani on jokseenkin luonteva olla, vaikka kokisitkin olevasi jäisen jännittynyt aluksi.

Ehdotan, että tavattaisiin ensin keskustassa ja turistaisiin niitä näitä. Kyllä siitä hoksaa, jos jutut kolahtaa. :) Viestiä voi laittaa tähän osoitteeseen: [email protected]

2.6.2020

Ystävää etsimässä

Nainen, 27 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Moikka!

Olen 27-vuotias nainen ja etsin ystävää tästä Kuopion seudulta. Etsin ystävää jakamaan ajatuksia ja vapaa-aikaa.

Olen huumorintajuinen, luotettava ja avarakatseinen. Aina valmis kokeilemaan kaikkea uutta :) Asun yhdessä avopuolisoni ja kahden kissan kanssa.

Ota rohkeasti yhteyttä jos yhtään kolahti, niin tutustutaan :) Sähköpostini on [email protected]

30.5.2020

Moikka!

Nainen, 20 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Etsin suunnilleen saman ikäsiä ja olosia kavereita! Ikää mulla on 20 vuotta ja Kuopiossa asustelen poikaystävän kanssa. Monet kavereista muuttanu muille paikkakunnille niin täältä päin ois ihana saada kans seuraa tekemisiin ja muuten vaa hengailuun. Tai pistää kaveriporukka pystyyn!
Lempi ajanviettoo on lenkkeily ja luonnossa liikkuminen koiran kanssa, kaupoilla ja kirppiksillä käynti, sarjoihin koukuttuminen, viherkasvien hoito ja "puutarhan" laitto parvekkeelle. Tykkään kans leipoo jonkun verran ja kokeilla uusia reseptejä.
Oon avoin, pirtsakka ja huumorintajuinen. Tykkään puhua aikalailla mistä vaan kunhan tuntuu, että juttu luistaa ja huumorintajut kohtaavat.
Kavereita/ystäviä joille vois jakaa hyvät ja huonot hetket tai vaikka sitten hassuja koiravideoita keskellä yötä ja nauraa vedet silmissä ihan tyhmille jutuille ois huippua saada. Seuraa musta saa melkein mihin vaa vaikka hetken mielijohteesta. Baareissa en toki hirveästi tykkää käyä, mutta esim. illat muutamien juomien, hyvän seuran ja leffan kanssa ovat mukavia.
Siinäpä taisi olla ne tärkeimmät! 😊 Otappa yhteyttä nii viestitellää ja keskitään vaikka jotain tekemistä! Ilmoitukseen saa vastata vaikka ois menny jo paljonki aikaa.

Sivu
Takaisin ylös