Ilmoitukset alueelta Helsinki (668 kpl)

 - 
 
eilen

Ystäviä etsin! ♡ ☺♡😘

Nainen, 28 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Hei! Olen 28v nainen ja asun Helsingissä. Opiskelen lähihoitajaksi sekä teen töitä opiskelun ohella. Luonteeltani olen avoin, luotettava, iloinen, empaattinen ja ystävällinen. Tykkään tanssia, ulkoilla, käydä leffassa, välillä viihteellä, matkustella, shoppailla, kokkailla, käydä keikoilla ja tykkään kokeilla uusia asioita elämässä. Rakastan myös meikkaamista ja sitä että saan olla avuksi muille ja tyttöjenillat ovat ihania. Olisi mahtavaa saada uusia sydän ystäviä! ♡

2 päivää sitten

Uusia ystäviä?

Mies, 29 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Olen viime syksynä 29 vuotta täyttänyt nuori mies Helsingistä. Perusluonteeltani olen yleisesti ottaen rauhallinen, ystävällinen, huumorintajuinen sekä joissakin asioissa ehkä hieman tyttömäinenkin. Kasvokkain tavattaessa olen varsinkin aluksi todennäköisesti myös ujo. Tulen kuitenkin yleensä toimeen eri-ikäisten ihmisten kanssa, vaikka minua onkin luultu melko usein noin viidestä kymmeneen vuotta nuoremmaksi kuin mitä oikeasti olen.

Itse tykkään kulkea luonnossa sekä ulkoilla muutenkin. Luonnossa liikkumisen lisäksi eri luonnontieteet kuuluvat omiin kiinnostuksen kohteisiini. Alkoholia en käytä lähestulkoon ollenkaan, enkä polta tupakkaa. Vapaa-aikoinani kuuntelen usein musiikkia, käyn ulkona kävelemässä tai käyn kiertelemässä kirpputoreilla. Silloin tällöin myös kokkailen tai leivon jotain suolaista tai makeaa. Lisäksi olen ollut useaan kertaan isosena sekä avustajana oman kotialueeni seurakunnan rippikouluissa.

Vaikka tunnen moniakin ihmisiä, ei minulla tällä hetkellä ole juuri ketään sellaista kaveria, jonka kanssa olla ja viettää aikaa useammin kuin kerran tai pari vuodessa. Muun muassa useimmat peruskoulu- ja lukioaikaiset kaverini ovat jatkaneet kukin omiin suuntiinsa. Nykyisin vietänkin siis useimmat viikonloput ja loma-ajat yleensä joko yksikseni tai vanhempieni kanssa.

Toivoisin mieluusti naispuolista kaveria, joka olisi iältään vaikkapa jostain 18–28 vuoden väliltä. Etsisin itselleni siis sellaista kaveria, jonka kanssa voisi jossain vaiheessa nähdä, viettää aikaa ja tehdä jotain yhdessä. Ennen mahdollista tapaamista haluaisin kuitenkin tutustua kunnolla sähköpostitse tai jollain muulla vastaavalla tavalla. Listasin tähän viestin avainsanoihin jonkin verran asioita, joista itse pidän. Sinun ei tarvitse pitää kaikista samoista asioista, vaikka tutustuminen voi olla toki helpompaa, mikäli löytyy edes joitakin yhteisiä kiinnostuksen kohteita.

Mikäli ilmoitukseni herätti kiinnostusta ja haluaisit tutustua paremmin, niin laita vain viestiä tulemaan. …

3 päivää sitten

Kaveria

Mies, 45 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Haen mahdollisuutta tutustua toiseen mieheen ystävänä. Harrastan kuntoilua, ja matkustelua kun on mahdollista. Lisäksi luonto, eläimet, toisen kunnioittaminen, kaiken merkityksen pohtiminen kuvaavat tätä rauhallista kaveria. Olen 176cm mukavannäköinen mies. Minulle on tapahtunut se perinteinen: ystävyyssuhteita on päättynyt erinäisistä elämäntilanteista johtuen. Kaipaan miehen seuraa ja ajattelumaailmaa, ja ilo olisi jokin yhteinen uusi harrastus tai vai kävelyt ajatustenvaihdolla. Laita viestiä.

23.1.2021

Moi!

Mies, 28 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Onko sullakin uusille kavereille vielä paikkoja auki?

Haen uusia kavereita vaikka liikunnan pariin.
Tykkään kokeilla uusia lajeja ja melkeinpä mikävaan liikuntamuoto nappaa. Olisi siis hauska kokeilla vaikka uusia lajeja yhdessä!
Kesällä tulee esim. matkusteltua ja käytyä patikoimassa eri kohteissa, nyt talvella on mukava lautailla ja hiihtää. Minkälaisia lajeja sinä tykkäisit harrastaa ja vaikka pistää testiin ?

Urheilun lisäksi pidän illoista hyvien juttujen ja seuran parissa.
Suoratoistopalveluita on myös tullut näinä aikoina kulutettua paljon, erityisesti "True Crime" aiheiset dokkarit/sarjat kiinnostelee.
Töitä teen logistiikan parissa toimistoaikojen puitteissa, eli illat ja viikonloput vapaita touhuta.

Ei ole väliä oletko mies/nainen/muu, tärkeintä että synkkaa noin muutoin. Jos yhtään nappasi, pistä rohkeasti viestiä ja tutustutaan!

23.1.2021

Uusia ystäviä ja kavereita!

Mies, 50 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Löytyiskös vakitöissä käyvälle urheilulliselle 50 v. miehelle uusia hyviä ystäviä naisista tai miehistä? Olen juuri muuttanut Maunula-Oulunkylä suunnalle, enkä tunne alueelta ketään, joten olisi kivaa tutustua tältä alueelta kivoihin ihmisiin, myös muualta. Haussa seuraa ulkoiluun, kahville, lautapelejä pelaamaan yms muita aktiviteetteja tekemään. Myös salille olisi kivaa löytää seuraa. Olen luonteeltani sosiaalinen, rento, avoin, reilu ja luotettava mies, josta saa tosi hyvän ystävän. Ota yhteyttä ja tutustutaan. :)

23.1.2021

Hei kamut! 😊

Nainen, 31 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Olen 31
v. Nainen Helsingistä. Luonteeltani olen huumorintajuinen, mukava, rento, ymmärtäväinen, sopivasti herkkä ja innostun erilaisista asioista, välillä on kivaa heittäytyä.

Olen joskus harrastanut tanssia, joten minulle ovat tärkeää musiikki ja se kun joskus pääsee myös tanssimaan ja irrottautumaan. 🎶🎵 tykkään myös laulaa, mutta en paljoa lauleskele yleisissä paikoissa, välillä karaokessa 😊.

Tykkään olla myös mm. luonnossa, uida, käydä salilla, joskus viihteellä, eläimistä, matkustamisesta, kesäilloista, hitaista aamuista, koti-illoista, kynttilöistä, hyvästä ruoasta ja mukavasta seurasta, pitkistä keskusteluista. Erittäin tärkeät asiat mulle ovat perhe, ystävät ja eläimet. ❤

Ystäviä ei ole koskaan liikaa, joten tutustuisin mielelläni täällä mukaviin tyyppeihin.

Laitellaanhan viestejä! 😊

23.1.2021

Lenkkiseuraa vailla

Nainen, 30 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Olen aloittanut juoksu-harrastuksen viime kesänä ja kaipaisin lenkkiseuraa! Juostessa maailma on 10 kertaa kauniimpi ja ois ihanaa fiilistellä sitä jonku kivan tyypin kanssa. Lähde siis mun kanssa juoksemaan ja höpisemään musasta, leffoista, arjen pienistä ihanista jutuista tai ihan vaan vaihtamaan viikon kuulumisia.

23.1.2021

Ola!

Nainen, 32 vuotta, Helsinki, Uusimaa

32-vuotias kantakaupungissa asuva nainen etsii uusia ystäviä. Sukupuolella ei ole väliä. Olen sinkku, lapseton, vakituisessa asiantuntijatyössä käyvä, korkeakoulutettu ja aina uusien asioiden oppimisesta kiinnostunut mukava tyyppi. Hyviä ystäviä löytyy jo, mutta niitä ei voi olla ikinä liikaa ja toisaalta tulevaisuuden haaveissa on myös törmätä loppuelämän kumppaniin ja perustaa perhe:)

Voisin kuvailla itseäni rauhalliseksi, valoisaksi, avoimeksi, rehelliseksi, hyvin lojaaliksi, tarkaksi, päämäärätietoiseksi, jämptiksi, hassuksi ja ihmisten kanssa hyvin toimeentulevaksi. Olen luonteeltani introvertti, aluksi saatan vaikuttaa ujolta, joka johtuu yleensä jännityksestä, mutta kun tutustutaan lisää ja klikkaa, pääsen näyttämään parhaita puoliani. :)

Pidän kuntoliikunnasta, etenkin juoksemisesta, kesäisin tulee pelattua golfia, eläimistä, matkustelua rakastan, kesästä, lämmöstä, kirppiksistä, autoilusta, avoimista keskusteluista, hyvästä ruuasta, elokuvista, lukemisesta ja opiskelusta.

En pidä tupakoinnista, en välitä alkoholin käytöstä usein, epärehellisyydestä, meluisista paikoista, baareilusta tai biletyksestä, epäoikeudenmukaisuudesta...

Aivan mahtavaa olisi löytää lenkkikaveri, seuraa golfiin, paritanssikaveri, joku jonka kanssa treenata ruotsin tai englannin kieltä, kokeilla uusia hullujakin juttuja, istua kahviloissa, käydä syömässä, kierrellä kaupoilla ja keskustella syvällisiä kaikesta mahdollisesta:)

Laita rohkeasti viestiä, jos sinulla on samoja mielenkiinnon kohteita, viestitellään ja tavataan:)

22.1.2021

Ystäviäkö?

Nainen, 35 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Oon 35 v nainen Helsingistä. Olen naimisissa, mulla ei oo lapsia.

Olis kiva löytää joku samalla aaltopituudella oleva tyyppi. Joka omaa hyvän huumorintajun, on lapsenmielinen, rehellinen, luotettava, avara katseinen, ei tuomitse. Ystävä jolle viestitellä milloin vain, lähettää tyhmiä kuvia, hauskoja meemejä, biisejä tai muuten vaan erikoisia juttuja.

Alkuun voisi viestitellä sähköpostilla/whatsappilla/jollain muulla. Ihan perinteinen etanapostittelukin käy :) Toivon, et yhteydenpito ois molemmin puolista, eikä jäisi vaan toisen tehtäväksi. Lisäksi toivon suorapuheisuutta, että sanotaan jos ei nappaakkaan.

Mä olen avoin, rehellinen, luotettava ja hieman hölmö. Tietyllä tapaa omaan oudon huumorintajun ja oon sopivasti lapsenmielinen (Disney ❤, Sims 4, Crash ja Mario). Kielioppiakaan en oo koskaan omaksunu, joten sitä on kestettävä.

Kärsin mt-ongelmista, joten jutut saattaa joskus olla syvällisiäkin ja synkkiä, mut pyrin aina kääntämään surun iloksi 😊

Rakastan musiikkia, elokuvia, valokuvaamista ja kädentaitoja. Kirjoja luen ihan liian harvoin ja keikollekkin olis kiva mennä. Lähellä sydäntä myös kirpparit ja museot.

NAISET, iällä ei niin merkitystä. Voit olla mistä päin vaan, kulkupelit kulkee pidemmällekkin. Sulla voi olla lapsiakin.

Jos yhtään siltä tuntuu, et haluisit tutustua, ni heitä viestillä 😊

HUOM! Muistathan katsoa roskapostikansion, mun vastaus saattaa löytyä sieltä lopulta.

21.1.2021

:) Kirjoitellaan, tutustutaan ja tavataan :)

Mies, 33 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Olen Töölössä asuva ujo, suvaitsevainen, rehellinen, luotettava, savuton ja lapseton kristitty sinkkumies, joka etsii ystäväkseen 25-36-vuotiasta sinkkunaista, jonka kanssa voi viestitellä sekä tapailla ja jutella useammin kuin yhden kerran kuukaudessa.

Pidän mm. lapsista, eläimistä (erityisesti hevosista ja koirista), liikunnasta, lauta- ja palapeleistä, ruoanlaitosta (minusta se on hauskempaa toisen kanssa), erilaisista viineistä, elokuvista ja luonnosta. Pidän myös kotimaassa matkailusta ja uusien asioiden kokeilemisesta/oppimisesta.

Näin korona-aikana olisi mukavaa saada naispuolinenkirjekaveri, jonka kanssa voisi ensin viestitellä sähköpostitse ja sitten mennä esim. kävely- tai hölkkälenkille, luontopolulle tai grillikodalle.

En käytä Facebookia enkä WhatsAppia.

En osaa vieraita kieliä. Puhun, luen ja kirjoitan vain suomea.

Laita rohkeasti viesti tulemaan ja tutustutaan toisiimme. Toivottavasti meistä tulee hyviä ystäviä. :)

Terveisin "nimimerkki" Mikael

21.1.2021

Ingrid jalas

Nainen, 18 vuotta, Helsinki, Uusimaa

18v kolumbiasta adoptoitu tyttö etsii lenkki/hengailu seuraa helsingistä sekä pk seudulta voi otta yhteyttä mikäli haluaa /haluat nähdä /jutella
mielenkinnon kohteitta on kestävyys urheilu ja sekä musiikki lempi artisteja on billie eilish avril lavigne sekä sanni ja anna abreu etsin lojaalia ja rehellistä sekä semmosta kaveria jolla on huumorintajaua/ ei ota asioita aina niin vakavasti jos mielenkiintosi heräsi voit ottaa minuun yhteyttä koskavaan ja jos asut severan kauempana että vain yhteyden otto netinvälityksellä ps harratan kestävyysjuoksua pääosin sekä opiskelen vartijaksi / järjestyksenvalvojaksi( sekä unelmani olisi tulla adoption avulla äidiksi 30 vuotiaana ) tällä hetkellä en hae kaveruutta suurempaa.
mikäli mielenkiintosi heräsi voit ottaa minuun yhteyttä.

21.1.2021

Hei!

Mies, 31 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Etsin uusia kavereita. Opiskelijeni vuoksi minulla on paljon vapaa-aikaa ja kaverini ovat kiireisiä. Haluaisin ystäviä, joiden kanssa pohtia maailman menoa ja puhella joutavanpäiväisistä. Tykkään viettää aikaa ilman sen kummempia suunnitelmia. Haluaisin yleisesti laajentaa ystäväpiiriäni.

Tykkään myös harrastella monia lajeja ja olen avoin ehdotuksille.

Minua kiinnostaa meditaatio, fantasiakirjat, lukeminen, tennis, sulkapallo, keskustelut, kahvilla istuskelu, yhdellä käynti,musiikki, lautapelit, luistelu, tanssiminen

20.1.2021

Moi! Sinä joka etit seuraa.

Mies, 18 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Oon tosi avoin ja ymmärtäväinen :) Mulle voi puhuu mistä vaan, ei tarvii pelätä että levittäisin. Soitan kitaraa ja rumpuja. Käyn salilla lähes päivittäin. Jos kiinnostaa tietää lisää musta pistäkää yhteistietojanne mulle tulemaan niin tutustutaan paremmin ja toivottovasti nähdään kans joskus :) Have a nice day :) Oot mahtava, kun jaksoit lukee tän loppuun!

19.1.2021

Kamuksi?

Nainen, 29 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Moi,

Olen 29-vuotias nainen ja asun Helsingissä. Muutin Keski-Suomesta Helsinkiin mieheni kanssa maisteriksi valmistumisen jälkeen. Minulla on paljon opiskelukavereita ja muutama lapsuudenystävä, mutta ystäviä näkee nykyisin harvoin aikuisten kiireiden takia, eli työt, perhe yms. Välillä vähän yksinäinen fiilis.

Etsinnässä lenkkeily, kaffella käynti, hengailu, sali, pelikamu. Tykkään myös pelata videopelejä esim. Apexia.

Tykkään siis liikunnasta (kaikki liikunta mutta tällä hetkellä aktiivisesti: sali,juoksu,kamppailu,temppuilu...), leffoista, kirjoista, videopeleistä, lautapeleistä, luonnosta, eläimistä...

Laita viestiä jos kolahti..:)

19.1.2021

Hakuessa BFF

Nainen, 27 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Moi! 27v tyttö Helsingistä. Asun yksin kahden kissanpentuni kanssa. Olen töissäkäyvä. Muutin tänne Vaasasta 2 v sitten ja ei oo oikeen löytyny kivoja uusia ystäviä.

Rakastan matkailua, viiniä, eläimiä, elokuvia, musiikkia (live keikkoja) ja meikkailua.

Etsin uusia kavereita Helsinki/Vantaa/Espoo alueelta. Naisia että miehiä. Kemia on tärkein. :)

Instagram nataliyal_

Laittakaa viestiä xoxo

PS. Asuuko tääl kukaan Mellunmäessä/Länsimäessä?

18.1.2021

Harrastuskaveria etsimässä !!

Mies, 48 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Olen 48-vuotias, huumorintajuinen, työssäkäyvä, erittäin liikunnallinen ja aktiivinen mies. Etsin kaveria monenlaisiin liikuntaharrastuksiin, jopa ihan uusiinkin lajeihin (mm.padel). Golfia olisi myös kiva aloitella. Saisinko sinusta siihen peliseuraa? Iälläsi tai sukupuolellasi ei ole väliä. Myös musiikki on lähellä sydäntäni. Kaveria live-keikoille myös kaipailisin. Lähetä viestiä, jos kiinnostuit.

17.1.2021

Friends? 😀

Mies, 23 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Hei! Olisi mahtavaa saada tutustua lisää ihmisiin joiden kanssa voisi sitten jatkossa viettää aikaa vaikka kahvin merkeissä, baari-ilta, peli-ilta ym.. Asun Helsingissä mutta kyllä sitä vähä kauempaakin uskaltaa lähteä. Luoteeltani avoin ja puhelias joten juttua varmasti riittää mikäli itsekin vaan osallistut. Jos yhtään nappaa niin pistä viestiä ja tutustaan lisää 😊

Sivu
Takaisin ylös