Ilmoitukset alueelta Helsinki (855 kpl)

 - 
 
eilen

Hello

Nainen, 30 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Moro🎃👻🍂

Olen 30v nainen Helsingistä ja etsin uusia ystäviä pk - seudulta! :)
Tykkään eläimistä, muodista, leffoista, animesta, cosplaystä, baarista, yökerhosta, tatuoinnista, meikkaamisesta, saunasta, valokuvaamisesta, uimisesta, salista, syömisestä, shoppailusta, Halloweenista, bileistä, nukkumisesta etc.

Nyt odotan tulevaa Halloweenia innolla!!🎃🌟

Ai niin ystävien mukaan oon mukava ja hauska, sitten outo hyvällä tavalla kuulemma😂👻😂

Olisi kiva mennä sinun kanssa vaikka syömään, baariin, leffaan, uimaan, shoppailemaan, hiekkarantaan, yökerhoon, lemmikkieläinten kauppaan etc. Sitten pelaa peliä yhdessä😁👌🏻

Saan kohta poikaystävältäni lahjaksi Nintendo Switchin!
Meinaan ostaa Nintendo smash brothers, joku Pokemon peli sitten Animal crossing!
Etsin myös pelikaveria näihin peleihin :)

Sitten toivon, että oot 20 - 35 v väleistä... Mut suunnilleen 🤏🏻 Sillä luonteesi on kuitenkin tärkeämpi.
Ja etsin mieluummin naispuolisia ystäviä.

Sitten olen onnellisessa parisuhteessa👩‍❤️‍👨♥️ En etsi muuta kuin ystävyyttä. Sitten en myöskään etsi kirjekavereita ja nettikavereita kun en elä nettimaailmassa😅 Haluaisin nauttia asioista mieluummin kasvotusten yhdessä sinun kanssasi🌟

Laittakaa viestiä ihan rohkeasti minulle ja tutustutaan ja nähdään!😆💫 Oon löytänyt täältä ystävän ja toivon löytäväni lisää!

eilen

Kirjekaveria etsimässä

Nainen, 28 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Moikka,

Olen 28-vuotias nainen Helsingistä ja etsimässä kaveria vanhanaikaiseen kirjeiden vaihteluun. Kaipaan käsinkirjoitettuja pitkiä kirjeitä ja sitä kun postiluukusta kilahtaa kirje ainaisten mainosten ja laskujen lisäksi!

Mulla lähellä sydäntä on käsityöt, valokuvaus, tatuoinnit (joita itsekin alkanut harjoittelemaan stick'n'poke tyylillä), bullet journal ja eläimet, joita kotoakin löytyy 13 mukaan lukien kissa, käärmeitä, liskoja ja kotiloita. Tykkään myös ulkoilusta ja harrastetaankin avopuolison kanssa silloin tällöin geokätköilyä. Myös taiteella ja musiikilla on myös suuri osa elämääni.

Olisi ihanaa löytää pitkäaikainen kirjekaveri naisesta, joka jaksaisi vaihtaa tiuhaankin tahtiin kirjeitä ilman turhia viikkojen odottelua. Aiheilla kirjeissä ei minulle ole väliä ja haluankin että aiheena voisi olla mitä vaan syvällisestä pinnallisiinkin juttuihin, tämän päivän uutisista aina oman elämän menoihin. Iälläsi ei ole väliä, kunhan vain löydetään yhteinen sävel niin homma on selvä!

Laita rohkeasti viestiä niin vaihdetaan yhteystiedot ja katsotaa mihin juttu vie!

eilen

Hei uusi ystäväni!

Nainen, 24 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Ystäviä huhuilee 24-vuotias opiskelija pääkaupunkiseudulta.

Luonteeltani oon rento, empaattinen, jalat maassa-tyyppi, erityisherkkä ja melkoisen introvertti. Viihdynkin paljon yksin mut vastapainoksi kaipailisin elämään uusia sosiaalisia kohtaamisia.

Olis kiva lähteä vaikkapa kiertämään stadin museoita tai musatapahtumia, opiskelijabileisiin, tutustumaan johonkin uuteen ravintolaan, shoppailemaan tai tekemään kirpparilöytöjä, kävelylle merenrantaan, extempore reissulle toiseen kaupunkiin, pelaamaan vaikka lautapelejä tai sulkapalloa tai kokeilemaan jotain uutta aktiviteettia, yms oon avoin lähtemään mukaan uusiin juttuihin. Tai sit vaan juoda viiniä ja jutella niitä näitä, ei aina tarvitse olla mitään erikoista suunnitelmaa (eikä myöskään alkoholia).

Laita rohkeesti viestiä niin tutustutaan! :)

eilen

Uusia ystäviä?

Mies, 30 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Olen juuri 30 vuotta täyttänyt nuori mies Helsingistä. Perusluonteeltani olen rauhallinen, ystävällinen, huumorintajuinen sekä joissakin asioissa ehkä hieman tyttömäinenkin. Kasvokkain tavattaessa olen todennäköisesti varsinkin aluksi myös ujo. Ulkonäköni perusteella minua on luultu melko usein noin 15–20-vuotiaaksi, mutta tulen kuitenkin toimeen yleensä monien eri-ikäisten ihmisten kanssa.

Itse tykkään kulkea luonnossa sekä kävellä ja ulkoilla muutenkin. Luonnossa liikkumisen lisäksi luonnontieteet kuuluvat omiin kiinnostuksen kohteisiini. Alkoholia en käytä juuri lainkaan ja tupakkaa en polta ollenkaan. Vapaa-aikoinani käyn usein ulkona kävelemässä tai kiertelemässä kirpputoreilla sekä kuuntelen musiikkia. Silloin tällöin tulee myös leivottua jotain, useimmiten jotain makeaa. Lisäksi olen ollut useaan kertaan isosena sekä avustajana oman kotialueeni seurakunnan rippikouluissa.

Vaikka tunnen moniakin ihmisiä, minulla ei tällä hetkellä ole oikein ketään sellaista kaveria, jonka kanssa olla ja viettää aikaa useammin kuin kerran tai pari vuodessa. Muun muassa useimmat peruskoulu- ja lukioaikaiset kaverini ovat jatkaneet kukin omiin suuntiinsa. Niinpä olenkin ollut jo useamman vuoden aika yksinäinen ja pääsääntöisesti olen viettänyt nykyisin lähes kaikki viikonloput sekä muut vapaa-aikani joko yksikseni tai olemalla vanhempieni kanssa.

Etsin itselleni siis sellaista kaveria, jonka kanssa voisi jossain vaiheessa nähdä, viettää aikaa ja tehdä jotain yhdessä. Ennen mahdollista tapaamista haluaisin tutustua sähköpostitse kirjoittelemalla tai jollain muulla vastaavalla tavalla. Listasin tähän viestin avainsanoihin jonkin verran asioita, joista itse pidän tai olen kiinnostunut. Sinun ei tarvitse pitää kaikista samoista asioista, vaikka tutustuminen voi olla toki helpompaa, mikäli löytyy edes joitakin yhteisiä kiinnostuksen kohteita.

Toivoisin mielellään naispuolista kaveria, joka olisi iältään vaikkapa jostain 19–29 vuoden väliltä, mutta ei se niin tarkkaa ole. Ensisijaisesti …

eilen

Kavereita Helsingistä

Nainen, 24 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Moikka!
Olen 24v nuori nainen ja haluaisin tutustua uusiin ihmisiin. Opiskelen tällä hetkellä AMK ensimmäistä vuotta. Olen hyväntuulinen, ulospäinsuuntautunut ja tykkään asioita laidasta laitaan. Tykkään käydä keikoilla, kahvilla, leffassa tai vaikka pitää rentoa koti-iltaa ja katsella hyvää sarjaa. Suunnitelmissa olisi aloittaa sali parin vuoden tauon jälkeen, joten olisi ihana lisä jos saisi salikaverin myös vaikka satunnaisesti :) Seurustelen, joten en etsi mitään muuta kun kavereita. Laita viestiä ja jutellaan lisää!

eilen

Etsintäkuulutus ystäviä haetaan🔊

Nainen, 52 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Hei kaikille 🤗

Olen nainen Helsingistä,52v mittarissa, liikunnallinen, seurallinen ja huumorintajua löytyy.

Uusia ystäviä haussa face to face esim. liikunta harrastuksiin,taidenäyttelyihin,oopperaan,teatteriin,leffaan,konsertteihin,risteilylle tai yms.Ystäville myös aikaa löytyy.

Laita viestiä tulemaan ja kerro itsestäsi ja sinun kiinnostuksen kohteistasi📲

2 päivää sitten

Vapaalle naiselle halikaveri.

Mies, 55 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Hei!
Olisiko täällä se kaipaamasi halikaveri?
Kelpaako mukava seura, esim retkelle meren rantaan?

Olen vapaa, raitis, lapseton, huumorintajuinen nuorekas mies vailla mukavan naisen seuraa.

T: Mies Helsingistä, 189x93, ruskeat hiukset.

2 päivää sitten

Kavereita Helsingistä (tai lähistöltä)!

Mies, 20 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Oon 20 vuotias transmies Helsingistä ja opiskelen aikuislukiossa.

Haluaisin kaverin/kavereita, joidenka kanssa voisi viettää aikaa, käydä kahvilla ja/tai harrastaa liikuntaa (etenkin anaerobista). Tai vaikka ihan vain käydä kävelyllä ja jutella.

Toivoisin, että oot 18-26 vuotias, avoinmielinen (kannatat lgbt asioita, suvaitset erilaisuutta, et ole rasisti yms.) ja valmis näkemään kasvotusten. Jos tulee muitakin yhteydenottoja, voitaisiin vaikka nähdä porukalla.

Kunhan pyrit olemaan reilu ja mukava, mua ei kiinnosta muut seikat (ulkonäkö, tausta, sukupuoli, seksuaalisuus, elämäntilanne tai muu vastaava)!

Jos haluisit musta kaverin, ota yhteyttä! Voitaisiin ennen näkemistä puhua vähän vaikka esim. instagramissa, discordissa tai whatsappissa.

Etsin vain kavereita.

2 päivää sitten

nörttitytölle kavereita?

Nainen, 19 vuotta, Helsinki, Uusimaa

moi!

Oon 19-vuotias tyttö, asun Helsingissä, Vuosaaressa poikaystävän kanssa. (tyttö)kavereita mulla ei oo ollu moniin vuosiin, yksinäisekshän tää välillä käy kun ei oo oikeestaan ketään kelle oikeesti puhua kaikesta maan ja taivaan välillä. :c (poikaystävää lukuunottamatta)

Mulla on muutama kaveri discordissa, joita about kerran kuussa miittaan illanistujaisten merkeissä, mut kaikki niistä on miehiä ikäluokasta 25+, niin kaipaisin vähän feminiinisempää seuraa. :D Saat liittyä mukaan, me pelataan useesti jackboxeja ja cards against humanitya rennolla meiningillä!

Ois ihanaa löytää joku vaikka shoppailuseuraksi, lautapelejä pelaamaan, istumaan iltaa, pokemon go metsästykseen, elokuvailtaan, yökyläilemään, piknikille, Lintsille, kahville, yökävelylle, uimaan/rannalle, seikkailulle, tai muuten vaan hengailemaan. etsin siis bestistä/bestiksiä tositarkoituksella! <3

vaikka rakastan videopelejä, en niinkään etsi peliseuraa.

Haen vain naispuolisia kavereita!

mä:
- sims 4 luonteenpiirteeni ois: nörtti, erakko, luova, äijä, kissaihminen, seikkailunhaluinen
- oon oikeesti älyttömän huono kuvailemaan mun luonnetta tarkasti, koska mulla on jokaisen ihmisen kanssa erilainen olemus (esim. poikaystävä, perhe, opettajat jne.) mut jos nyt yritän, niin sanoisin että oon ujo, mutta ensijännityksen mentyä todella räväkkä ja ekstroverttimainen :D luotettava, empaattinen, avoin, mielikuvituksellinen, utelias, idealistinen ja impulsiivinen
- koulutukselta datanomi, jatkoon haluaisin graafiseksi suunnittelijaksi metropoliaan
- tällä hetkellä teen keikkatyötä, suurin osa vapaa-ajasta menee tietokoneella, tai muuten vaan kotona.
- aurinko kalat, kuu härkä ja nouseva vesimies (jos sil on jotai välii, itse en näitä oo vielä oppinu tulkitsemaan ;_;)
- INTJ-T (mut tää on välillä INFJ, riippuen vähä mil mielellä teen sen testin :D)


tykkään:
- videopeleistä
- eläimistä, etenkin kissoista ja maatilan eläimistä
- animaatioista
- kauhuelokuvista
- herkuista:D
- cosplaysta …

3 päivää sitten

Hei vain

Mies, 28 vuotta, Helsinki, Uusimaa

On mukavaa tavata ihmisiä ja eläimiäkin (toivottavasti ei autotiellä tosin..). Poikkeuksellisen ajankohdan myötä.. olisin kohtaamisia vailla. Sillä ei ole niinkään väliä, että tuleeko siitä kaveruutta taikka ystävyyttä. Sitä on kuitenkin mielenkiintoista kokeilla ^_^

Tykkään tehdä kaikenlaista aktiivista ja vähemmänkin aktiivista.. Esimekkeinä seikkaileminen, liikkuminen (ei lajilla niin väliä), ulkona oleminen, konsertit/keikat, keskusteleminen missä vain, sauna, luontosamoilu, telttailu, musiikin harrastaminen, lukeminen, impro, keräily: kasvit,marjat,ruokasienet, joskus pelaaminen ja myös suunnittelematon oleminen jossain julkisissa paikoissa: voi katsoa mitä tapahtuu ja melkein aina tapahtuu jotain jännää.

Muuten olen ekstro- ja introvertin välimaastosta: ambivertti? tai jokin sen tyyppinen. On yhtä mielekästä olla porukassa, kuin yksityisemminkin ja myös yksin. Myers-Briggs persoonallisuusteoria-stereotypian mukaan olisin enfp-a ' liekittelijä ' (vapaa käännös suomeksi) ja horoskoopiltani jousimies. Oma ja etenkin kaikkien muiden vapaus on mulle tärkeää. Siis, että kukin saa toteuttaa itseään ilman rajoittamista, niin että myös muiden oikeutta samaan vapauteen kunnioitetaan. Minulla ei taida olla mitään tabu-aiheita, niin sana on myös vapaa keskusteltaessa.

Mahdollisilta vastaajila en oikein toivo mitään. Kaikki käy ja kelpaa niin sukupuolista, iästä, taustoista, suhdestatuksista tai niiden puuttumisista, aatteista ja muistakin asioista riippumatta.. Vaikka useimmiten tulen helpoiten toimeen ehkäpä noin yli 20-vuotiaiden kanssa (yläikärajaa ei ole). Voin mielelläni lähteä kokeilemaan melkein mitä vain tai vaikka seuraksi johonkin ulkoilmatapahtumaan.

Käytän chat-ohjelmista eniten telegram, discord ja toiseksi eniten fb-msn. Kohtaamisiin!

Also if someone is speaking English only - feel free to send a message :)

3 päivää sitten

Minussa on vielä monta puolta...

Nainen, 35 vuotta, Helsinki, Uusimaa

35 vuotias monessa sopassa uitettu nainen kaipaa ystävää. Kotoa löytyy koiravanhus sekä avopuoliso, mutta ne arkipäivän (sekä juhlan!) valopilkut ja oma hölmöilyseura on kadoksissa.

Sinun sukupuolella tai iällä ei ole juurikaan merkitystä. Toivon kuitenkin samankaltaisuutta luonteessa ja harrastuksissa, ettei mene mielensäpahoittamiseksi :D Arvostan suuresti kiltteyttä sekä aitoa kohtaamista sellaisena kuin on. Tekopyhyys saa minussa kaikki karvat pystyyn kuten myös minkäänlainen narsismi sekä valehtelu.

Juon ja poltan, joten jatka toiseen ilmoitukseen mikäli nämä asiat häiritsee. Muuten olen kiltti mutta ärhäkkä, rauhallinen mutta sekava, suorapuheinen mutten röyhkeä, sarkastinen aina väärään aikaan ja huumorintajuinen tippa silmässä :D Harrastan musiikinkeräilyä, leffoja ja sarjoja, kokkaamista ja viiniä, keittiöpsykologiaa, true crime-podcasteja, kahvin kanssa haaveilua, kuvien räpsimistä...
Onko sinussa yhtä monta puolta?

3 päivää sitten

Yksnainen

Nainen, 24 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Moikka,

Helsingissä asusteleva 24v nainen etsiskelee miespuolista kaveria vapaa-ajalle. En ole himoliikkuja, mutta liikun kuitenkin säännöllisesti omaksi iloksi.

Arki rullaa töiden merkeissä. Välillä tulee mieleen voiko jotain harrastaa kenties porukassakin.

Lähinnä etsin siis miespuolista kaveria, ikä ei kaikkein olennaisin ole.

17.10.2021

Helloou

Mies, 22 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Moi! Etsin samanhenkisiä kavereita joiden kanssa tavata ja hengailla kasvotusten. Opiskelen AMK:ssa tietojenkäsittelyä ja tykkään tehä erilaisia asioita. Mm. Videopelit, hevimusiikki ja musiikki ylipäätään, 3D muotoilu, lukeminen ja luonnossa käveleminen kuuluu kiinnostuksen kohteisiin. Mä oon hitaasti lämpenevä, enkä viihdy isoissa porukoissa. Lopulta ku alan rentoutuu nii mä heitän tosi paljon läppää, ja voin olla aika sarkastinen. Olen mielestäni hyvä kuuntelija, ja tuun helposti toimeen kaikkien kanssa. Ei kiinnosta bileet tai yökerhot ja sen sellaiset. Mä pidän rennosta menosta. En juo enkä polta tai käytä huumeita. Sukupuolella ei oo väliä :) Olis kivaa saada myös opiskeluseuraa, jonka kaa hengailla kahvilassa tai jotai. Mut löytää kaverihaun discord servulta. Olen aika aktiivinen siellä.

17.10.2021

Hei!

Nainen, 33 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Olen 33-vuotias nainen ja etsin elämääni uusia kavereita. Olen rauhallinen ja pohdiskeleva tyyppi, mutta vauhtiin päästessäni en mikään tuppisuu, vaan tykkään vauhdikkaasta ja huumorintäyteisestä keskustelusta.

Iloa elämääni löydän siitä, että opin uusia asioita ja pääsen keskustelemaan ihmisten kanssa. Katson paljon erilaisia telkkarisarjoja, kuuntelen podcasteja ja luen kirjoja. Liikunta ei kuulu elämäni ykkösprioriteetteihin, mutta siitä kategoriasta mieluisinta itselleni on jooga ja uinti.

Minulle tärkeitä ovat suvaitsevaisuus ja vihreät arvot ja toivon, että sinullekin. Etsin ensisijaisesti kavereita, joita voisi tavata jossain vaiheessa kasvotusten ja olisi kiva lähteä vaikkapa kaljalle, kirppareille tai ihan vaan kävelylle.

17.10.2021

Kavereita ja uusia tuttavuuksia?

Mies, 50 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Löytyiskös urheilulliselle, kivalle, luotettavalle 50 v. miehelle uusia hyviä ystäviä ja kavereita pääkaupunkiseudulta?

Täällä päässä kirjoittelee sosiaalinen ja rento tyyppi Helsingistä. Etsin uusia ystäviä kaikenlaiseen tekemiseen ja yhdessä olemiseen, kuten tenniksen, biljardin tai sulkiksen pelaamiseen tai ihan vaan ulkoiluun. Yhdessä olisi kivaa käydä myös jossain kahvilla tai vaan iltaa istumassa. Minusta saa hyvän ystävän, turvallisen, luotettavan ja sellaisen johon voi luottaa :)

16.10.2021

Kavereita etsimässä

Mies, 29 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Hei!

Olen 29-vuotias mies. Asun vaimoni kanssa kahdestaan Helsingissä. Arkeni menee lähinnä työn ja kodin välillä. Viikonloppuna on enemmän aikaa tehdä muita asioita.
Tällä hetkellä minulla ei juurikaan ole muita kavereita, niin olisi kiva löytää uusia ihmisiä joihin tutustua. Voidaan jutella vain netissä tai sitten tavatakkin jossain vaiheessa jos tulemme hyvin juttuun. Asuinpaikallasi ei ole sinänsä niin väliä. Olisi kiva jos olisit about samanikäinen n.25-35vuotias. Sukupuolella ei väliä.

Luonteeltani olen rauhallinen, ystävällinen ja luotettava introvertti persoona. Tulen kuitenkin kaikenlaisten ihmisten kanssa juttuun ja vaikka aluksi saatan vaikuttaa ujolta niin tutustuessa juttelu muuttuu helpommaksi. Itse en juurikaan juo alkoholia ja muutenkin minulla on suhteellisen terveelliset elämäntavat.

Tykkään videopeleistä, etenkin rpg, mmo ja ajopeleistä pc:llä sekä switchillä. Tällä hetkellä pelailussa mm. Guild wars 2, Forza horizon 4, Animal crossing ja muita vastaavia. Tykkään myös musiikista(rock, metalli jne), autoista ja etenkin viikonloppuisin tulee ulkoiltua. Olisi kiva tehdä välillä uusia asioita. Voisimme esim. ihan vain jutella rennosti tai syvällisemmin, lenkkeillä tai sitten vaan pelailla jotain.

Jos kiinnostuit, ole ihmeessä yhteydessä niin tutustutaan paremmin netin välityksellä esim. sähköposti tai discord. :)

16.10.2021

Uusia ystäviä

Nainen, 30 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Moi! Etsin Uudenmaan alueelta noin 25-32-vuotiaita ihmisiä, joiden kanssa voisi vaikka käydä kävelyllä, roadtripillä, museossa, urheilemassa, viettää kevyitä illanistujaisia, tai vaikka pelailla lautapelejä tai vain istuskella jossakin ilman sen kummempaa tekemistä :)

Pidän muun muassa matkustelusta, elokuvista, musiikista (laajalla skaalalla), PC- ja muista peleistä, historiasta, luonnossa liikkumisesta sekä yleisestä maailmanmenon ihmettelystä. En ole parasta seuraa yöelämään tai shoppailemaan, mutta muutoin olen aika helposti innostuva :) Voin lähteä vaikka teatteriin tai seinäkiipeilemään, tai mitä keksitäänkin. Olen melko seikkailijahenkinen, mutta arvostan myös rauhaa ja hiljaisuutta.

Jos luulet, että voisimme tulla juttuun, laitahan viestiä matalalla kynnyksellä :) Huomioi kuitenkin, että etsin vain ystäviä/kavereita.

16.10.2021

Moi

Nainen, 20 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Etsin uusia kavereita :)
Olisi kiva jos löytyisi joku jonka kanssa voisi mennä kävelylenkeille, motivoitaisiin toisiamme saamaan pehvat ylös sohvalta.. Kahvittelua ja muuta tekemistä tietysti kanssa :)
Nainen, 20v

Discord : ynicorn#6359
(en osaa käyttää, joten jos vastailussa kestää tiedät syyn)

15.10.2021

Hei!

Mies, 19 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Olen 19 vuotas helsinkiläinen, ja etsin uusia ystäviä. Suurin osa koulu kavereista on ajautunut erilleen, joten olis kiva tutustua uusiin ihmisiin.

Olen kiinnostunut muodista ja taiteesta. Kutsuisin itseäni luovaksi ihmiseksi, tykkään käydä taide gallerioissa ja kirppareissa. Filosofia on myös tosi kiinnostavaa. Olen myös kiinnostunut animesta ja japanilaisesta kulttuurista. Minun asunnossani on myös Wii, joten voidaan pelata mario kaartia jne., jos joskus haluisit tulla käymään.

Etsin noin saman ikäisiä ihmisiä, saa heittää parilla vuodella ja sukupuolella ei ole väliä. Voidaan toki aloittaa tutustumisen netissä mutta etsin ihmisiä, joita myös voisin tavata irl!

I also speak English!

Jag pratar också svenska!

Laita vaan rohkeasti viestiä, jos kiinnostuit :)

Sivu
Takaisin ylös