Ilmoitukset alueelta Helsinki (240 kpl)

 - 
 
eilen

Ystäviä/kavereita, mitä vaan.

Mies, 26 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Heippa!

Täällä olisi juurikin Helsinkiin muuttanut ukkeli, ja aika-ajoin vailla kavereita, minulla on melko intensiivinen ystävyyssuhde kämppikseni kanssa, mutta aina hänenkään aika ei minulle riitä. Eli etsinnässä satunnaiseen kahvitteluun/kauppojen kiertelyyn ja mihin tahansa tekemiseen kavereita. Omistan auton eli välimatka ei ole ongelma. Työkseni ajan rekkaa.

Luonteeltani olen rauhallinen, rehellinen, avoin ja erittäin ujo, varsinkin aluksi, aika empaattinen olen myös. Elämä on ollut melkoista vuoristorataa, olen masennuksen selättänyt jokin aika sitten ja monet muutkin vaikeudet. Aika huonosti luotan ihmisiin, edellisistä selkäänpuukotuksista johtuen, mutta ajan kanssa pystyn luottamaan. En polta, juon todella harvoin. Baareissa en tykkää notkua. Musiikkimaku on kaikkiruokainen, olen myös eläinrakas.

Tykkään käydä uusissa paikoissa ja oppia uutta.

Minulle ei ole väliä minkä ikäinen/näköinen olet.

Kysymällä selviää enemmän ja laittakaa rohkeasti viestiä, mikäli kiinnostaa tutustua.

Ps. Tulen valitettavasti naispuolisten ihmisten kanssa paremmin toimeen.

eilen

Biletys ja arkipäivien seuraa 🤩🥂

Nainen, 20 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Hei!!

Olen 19v nainen ja asun omillaan porvoosta, mutta käyn helsingissä melkein joka viikonloppu ja viikollakin 😁

Etsin ystävää jolla olisi oikeasti aikaa ja halua nähdä aika useinkin eikä vain kerran kuussa. Ja tietenkin tulla bilettämään kanssani, kuunetelmaan huoliani ja jonka kanssa voin jauhaa paskaa kun vituttaa 😂

Lempi puuhaani on laivalla käynti (jäänyt vähän vähemmälle nyt valitettavasti kun ei ole ystävää jonka kanssa mennä 😕 ehkä sä oot se? 😏), piirtäminen, valokuvaaminen, matkustelu (jäänyt sekin vähäiselle kun ei aina rahaa löydy sellaiseen tosta vaan), festareilla käynti (läheks kesäl ruissii tai blockeille?), pelaaminen, meikkailu ja laittautuminen yleensäkkin, youtuben ja netflixin katteli, kotona oleskelu ja syöminen.

Minulla on kaksi kania ja olen ihan täysi crazy bunny lazy 👯‍♀️

Tietenkin jos oiken matchaa meillä niin olis ehkä hauska muuttaa kimppa kämppään helsinkiin joku päivä! 🤩

Ystävänä olen todella tukeva, rehellinen, auttavainen ja jos löytyisi sellainen true BFF niin vittu I would beat anyone up who hurts you 😂 mä oon just ”se” kaveri 😅

Mut hei jos kiinnostaa niin tuu puhuu somes :

Snap -> janetensnap
Instagram -> janetteamalia

eilen

Ystäviä haussa🌞🌞😎

Nainen, 50 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Hei, Olen 50v sporttinen sinkku nainen Helsingistä🏋️‍♀️🚴‍♂️🏊‍♀️Huumorintajuinen,hauska ja sosiaalinen🤣Harrastan lenkkeilyä,uintia,pyöräilyä,kuntosalia, ja teatteritoimintaa🤡Tennistä ja sulkapalloa tykkään pelata🎾🏸Kartingia harrastan myös🏁🏎Etsin ystäviä leffaan,konserttiin,lätkämatsiin tai risteilylle🎥🎸🏒🛳💃Jos kiinnostaa,laita viestiä tulemaan ja
kerro itsestäsi lisää 📲

2 päivää sitten

Bilekansa hoi!

Mies, 27 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Täällä olisi 27v ulkomaalaistaustainen jäbä, joka ettis bileseuraa täält pääkaupunkiseudun alueelta.
Nykyiset frendit eivät ole yhtä innokaita ku mä lähetemään ulos, joten tsiigailisin, että löytyykö täältä jotain siistii porukkaa baareihin, festareille, tapahtumiin, keikoille yms.
Toki välillä on kiva vain ottaa rennosti ja chillata kotona pelaa video pelei, kattoo leffaa tai jauhaa niitä näitä.
Oon aika perus energinen, sosiaalinen, positiivisella maailmankatsomuksella varustettu sälli, jos kuulosti silt et tultais juttuu niin laita viestiä niin mennä vaikka kahville tutustuu.

3 päivää sitten

Moi!

Mies, 31 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Täällä kirjoittelee 31-vuotias Helsingissä asuva mies. Kavereita ei montaa ole ja elämä on yksinäistä, joten olisi kiva tutustua uusiin ihmisiin. Millaisiin? Sukupuolella ei ole väliä, ikä nyt saisi olla öbaut samaa suuruusluokkaa. Olisi tietysti kiva, jos olisi jotain yhteisiä kiinnostuksen kohteita. Itse tykkään käydä paljon elokuvissa, mutta lähes aina menen yksin, joten siinä nyt olisi ainakin yksi asia johon olisi kiva saada kaveri. Tai jos tykkäät pelata shakkia, osaat ihan vähän mutta et liikaa, niin sitten voitaisiin olla siinä öbaut samalla tasolla :D Tykkään myös urheilla ja ulkoilla ja olen miettinyt jonkin uuden harrastuksen aloittamista, joten alkeistasoisen pelikaverin löytäminen vaikkapa squashiin, sulkapalloon tai tennikseen olisi tosi kivaa.

Olen uusien ihmisten kanssa helposti aika varautunut ja ujo, yleensä pystyn rentoutumaan ja puhumaan vapautuneemmin vasta ajan kanssa. Hieman ekstrovertimpien tyyppien kanssa mulla voikin olla varsinkin aluksi helpompaa, minustakin tulee silloin herkemmin esiin ekstrovertimpi puoleni (sellainenkin on olemassa).

Luonteeltani olen kiltti ja herkkä ja sanoisinko "pehmeä". Oon utelias tietämään lisää kaikenlaisista asioista, tykkään esim. kuunnella erilaisia podcasteja ja lukea lehtiä. Ainakin omasta mielestäni olen positiivinen ja haluan kokeilla uusia juttuja, vaikka olenkin arka ja pelkään monia sosiaalisia tilanteita sen verran paljon, että uusiin juttuihin lähteminen vaatii aina valtavasti rohkeuden keräämistä. Kannatan pehmeitä arvoja ja olen poliittisesti vasemmalle kallellaan. Olen opiskellut tutkinnon yliopistossa ja huomannut, että hyvin usein ihmiset joiden kanssa tulen hyvin toimeen ovat myös akateemisia.

Viihdyn yleensä hyväntuulisten, ystävällisten ja positiivisten ihmisten kanssa. En tarkoita tällä että pitäisi nauraa koko ajan tai olla Marco Bjurström; tarkoitan että kyynisyys, ilkeys ja empatian puute ovat ihmisissä minulle luotaantyöntäviä piirteitä.

En sano kategorisesti "ei" kirjekavereille, …

3 päivää sitten

Löytyykö muita samanhenkisiä?

Nainen, 21 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Hellou. Oon 21-vuotias opiskelija. Asun avoliitossa poikaystäväni kanssa, ja meillä on hyvin itsepäinen pieni koira. Helsingissä on tullut asuttua reilun vuoden verran. Olisi mukava tutustua uusiin ihmisiin ja löytää ystäv(i)ä.

Oon aika avoin ihminen, mutta samalla hiukan introvertti = tykkään olla myös yksin. Pidän ihmisissä aitoudesta, sellaisesta jalat maassa -meiningistä, ja ettei ole pelkoa tuomitsemisesta. Oikeastaan oon myös aika tavallinen tallaaja, pidän elokuvien katselusta ja herkkujen syömisestä, sekä pitkistä keskusteluista. Joskus myös hiljaa oleminen toisen kanssa on okei. Luonnon rauha saa mun mieleni tyyntymään, ehkäpä voisimme lähteä yhdessä kävelyretkelle?
En ole juhlija-ihminen. Tykkään kyllä istua pubeissa ja viettää aikaa lasillisen äärellä. Tykkään pelailla lautapelejä ja joitain videopelejä, mut saa haastaa kyllä. En oo oikein päässyt mukaan sosiaalisen median kelkkaan, somet kyllä löytyy mutta ne ei ole mulle kaikki kaikessa. Elias Kaskisen biisin sanoin: ”Yksikään tavara taikka pelikanava ei ole toinen ihminen”. :)

Laittakaahan viestiä jos tuntuu, että meillä vois kolahtaa! Hyväksyn sut sellaisena kuin oot, hyväksythän myös mut?

3 päivää sitten

Moikka!

Nainen, 16 vuotta, Helsinki, Uusimaa

En koskaa miettiny päätyväni tälle sivustolle :D mutta jos haluut juttu seuraa tai uuttaa kaveria ota yheyttä! Oon sosiaalinen, mutta välillä ujouskin iskee. Huono alottamaan keskusteluja, mutta oon hyvä kuuntelia ja enkä mikään tylsä.

3 päivää sitten

Nettikavereita etsimässä!

Mies, 22 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Moikka! Olisin etsimässä juttuseuraa jonka kanssa jutella ties mistä kaikesta ja tutustua, ehkäpä joskus saada ystävän jonka kanssa käydä kahvilla, syömässä tai ottamassa parit!

Voisin kertoa tähän vähän itsestäni, olen siis kohta 23-vuotias homomies Helsingistä joka tykkää kahvittelusta, syvällisestä juttuseurasta viinin kera, harrastan valokuvaamista ja matkustelua. Nyt viimeisin kohteeni oli NYC ja seuraava Los Angeles, eli jos olet itsekkin matkustelutyyppiä niin saatais siitäkin paljon yhteistä juttuaihetta! Hit me up jos kiinnosti. :)

Voit ottaa minuun myös yhteyttä snapchatin kautta: @tombarexi tai instagramin @tompatrik_

3 päivää sitten

Lenkkeily seuraa pääkaupunkialueelle (Helsinki, Espoo

Mies, 39 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Hei,

Olen 39v mies. Olen kova lenkkeilemään. Keskimäärin viikossa tulee käveltyä n. 25-40km yhteensä. Yleensä 5-10km lenkkejä, mutta kerrallakin menee 15-20km.

Haluaisin joko nais tai mies lenkkeilyseuraa, jonka kanssa voisi puhua eri elämän asioista tms. ihan mistä vain. Ikä haarukka ei ole tärkeä minulle. kunhan olet valmis lenkkeilemään.

Taustastani vähän. Olen ennen ollut isokokoinen, mutta kovan treenin ja elämäntapamuutoksen jälkeen olen normaali mittasuhteissa. Voin toki antaa vinkkejä miten tähän olen päässyt. Haluan olla kannustajana.

17.4.2019

Syvällistä seuraa

Nainen, 39 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Hei! Olen 39-vuotias nainen kantakaupungista. Olen lapseton ja asun yksin. Töiden takia olen usein kiireinen, mutta samanhenkinen seura on aina tervetullutta. Harrastan balettia, salia ja ratsastan satunnaisesti. Pidän myös eläimistä, taiteesta, kulttuurista, lukemisesta, ulkoilusta, syvällisistä keskusteluista, elokuvista, teatterista ja matkustamisesta. Alkoholia juon harvemmin, mutta minua ei haittaa vaikka sinä joisit kohtuudella. Yritän elää muutenkin terveellisesti, syödä kasvispainotteisesti ja liikkua terveyden edistämiseksi.

Luonteeltani olen rauhallinen introvertti. Olen luotettava, fiksu ja ystävällinen ja minun kanssani ei varmasti tarvitse riidellä. Pidän itse myös samanlaisista luonteenpiirteistä.

Olisi kiva käydä esimerkiksi kulttuuririennoissa, luontopolulla, kävelylenkillä, piknikillä, ravintolassa, elokuvissa, teatterissa tai talvella luistelemassa. Minulla ei ole autoa, joten pystyn liikkumaan sen mukaisesti.

17.4.2019

Uusia ystäviä?

Mies, 27 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Olen 27-vuotias miespuolinen opiskelija Helsingistä. Perusluonteeltani olen yleisesti ottaen rauhallinen, ystävällinen, positiivinen ja joissakin asioissa ehkä hieman tyttömäinenkin. Varsinkin aluksi saatan olla myös jokseenkin ujo. Alkoholia en käytä lähes ollenkaan, enkä myöskään polta tupakkaa. Tulen yleensä toimeen hyvinkin eri-ikäisten ihmisten kanssa, ja minua on myös usein luultu noin viidestä kymmeneen vuotta nuoremmaksi, vaikka täytänkin muutaman vuoden päästä jo 30 vuotta.

Itse tykkään kulkea luonnossa sekä ulkoilla muutenkin. Luonnossa liikkumisen lisäksi eri luonnontieteet kuuluvat myös omiin kiinnostuksen kohteisiini. Vapaa-ajallani kuuntelen myös jonkin verran musiikkia sekä kokkailen tai leivon välillä jotakin suolaista tai makeaa. Lisäksi olen ollut pitkään mukana oman kotialueeni seurakunnan nuorten toiminnassa ja useaan kertaan isosena rippikoululeireillä.

Vaikka tunnen moniakin ihmisiä, niin tällä hetkellä minulla ei ole juuri ketään sellaista kaveria, jonka kanssa olla ja viettää aikaa useammin kuin kerran vuodessa. Muun muassa useimmat peruskoulu- ja lukioaikaiset kaverini ovat jatkaneet kukin omiin suuntiinsa. Täten joudunkin viettämään useimmat viikonloput ja loma-ajat nykyisin yleensä yksikseni tai sitten olemalla vanhempieni kanssa.

Etsisin itselleni siis sellaista kaveria, jonka kanssa voisi nähdä, viettää aikaa ja tehdä jotain yhdessä. Listasin avainsanoihin muutamia asioita, joista pidän, mutta sinun ei tarvitse pitää kaikista samoista asioista. Toki tutustuminen voi olla helpompaa, mikäli löytyy edes joitain yhteisiä kiinnostuksen kohteita.

Haluaisin mieluusti naispuolista kaveria, joka olisi iältään vaikkapa 16–26 vuoden väliltä. Aluksi voitaisiin vaikka kirjoitella sähköpostitse ja katsoa sitten, mitä sen jälkeen. Toivoisin kuitenkin, ettei yhteydenpito jäisi vain yhteen tai kahteen sähköpostiviestiin.

Mikäli ilmoitukseni herätti kiinnostusta ja haluaisit tutustua paremmin, niin laita vain viestiä tulemaan!

15.4.2019

Helsinki&pkseutu

Mies, 20 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Hei! 20v miespuolinen henkilö etsii seuraa vaikka leffaan, jääkiekkomatsiin, museoon, taidennäyttelyyn tai mihin vaan mikä kuulostaa mielenkiintoiselta! En polta tupakkaa tai nuuskaa ja alkoholiakin juon suhteellisen vähän mikäli tällä on jollekkin väliä. Jos kiinnostaa peliseura netin välityksellä niin pelailen mielelläni ihmisten kanssa mutta olen enemmän kiinnostunut ihan uusista irl ystävistä koska ajan myötä on suurin osa irl ystävistäni muuttanut pois pk-seudulta ja nykyään hyvin harvoin pystyn näkemään heitä. Laita viestiä olit sitten nainen tai mies tai joku muu ja minkä muotoinen, ikäinen tai näköinen tahansa, lupaan vastata! :)

15.4.2019

Juttu- ja peliseuraa

Nainen, 19 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Hehei! Etsin mukavaa tyyppiä tai pientä porukkaa, jonka kanssa jakaa arjen pieniä iloja kuten huumoria huonolla maulla ja pelaamista vielä huonommalla taidolla. En ole ihan kaikkien heiniä, mutta pärjään monenlaisten ihmisten kanssa ja tykkään heittää paskaa läppää sekä muutenkin jauhaa turhasta. Luonteeltani oon melko pirteä, avoin ja sosiaalinen, mitä nyt vähän varautunut uusien ihmisten kanssa. Kiinnostuksenkohteitani ovat historia, pelaaminen, piirtäminen ja lukeminen, ja lupaan että innostuessani pulisen ihan mistä vain maan ja taivaan välillä.
Sukupuolella ja asuinpaikalla ei ole mitään väliä, ellei mua syystä tai toisesta halua paikan päälle tulla morjenstamaan. Sitten saattaa se 500 kilometriä tuntua. Ikäkään ei ole niin suuri juttu, mutta mieluiten täysi-ikäisiä parin vuoden heitolla. Ensisijaisesti etsin ehkä enemmän kavereita discordin puolelle, mutta hei, jos homma toimii ja juttu luistaa, niin miksei ihan vaan muuten vaan hengailuun. Mut saat kiinni parhaiten heittämällä discordtunnukset vastauslootaan tai jos oot epäkimurantimpaa tyyppiä niin ihan vaan heittämällä viestiä osoitteeseen Routakuolio#0237 :D

14.4.2019

Moi!

Nainen, 54 vuotta, Helsinki, Uusimaa

54-v. nainen hakee kaveriseuraa n. 55-68-v. mukavasta, sivistyneestä, autoilevasta miehestä. Kiinnostaisi myös esim. kotimaan matkailu, veneily tai mökkeily.

Olen raitis ja positiivinen nainen. Harrastan lukemista ja ulkoilua. Olen hyväluontoinen, nauravainen ja tasapainoinen persoona, jolta löytyy pilkettä silmäkulmasta. :-)

13.4.2019

Sinustako ystäväni?

Nainen, 33 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Oon 33 v nainen Helsingistä. Oon jo pitkään halunnut ystävän, joka ois samalla aaltopituudella mun kanssa. Omaa hyvän huumorintajun, on lapsenmielinen, rehellinen, luotettava, avara katseinen, ei tuomitse. Ystävä jolle viestitellä milloin vain, lähettää tyhmiä kuvia, hauskoja meemejä, biisejä tai muuten vaan erikoisia juttuja. Alkuun voisi viestitellä netin kautta/wa/skype/joku muu. Ihan perinteinen etanapostittelukin käy :)

Mä olen avoin, rehellinen, luotettava ja hieman hölmö. Tietyllä tapaa omaan oudon huumorintajun ja oon sopivasti lapsenmielinen.
Innostun uusista asioista ja joskus innostus lopahtaa yhtäkkiä. Kielioppiakaan en oo koskaan omaksunu, joten sitä on kestettävä.

Rakastan musiikkia, elokuvia ja valokuvaamista. Kirjoja luen ihan liian harvoin ja keikollekkin olis kiva mennä. Lähellä sydäntä myös kirpparit, museot ja road tripit.

Elämässä on sattunu kaikenlaista, siksi kai kärsinkin mielenterveys ongelmista 🤯 Joten jos se kauhistuttaa, niin jätä suosiolla väliin. En kaipaa sääliä tai tyhmänä pitämistä. Ei mun älykkydessä mitään vikaa oo, vaik muuten viiraakin.

Voit olla mies, nainen tai joku muu. Iälläsi ei ole merkitystä, ikähän on vain numeroita. Voit olla mistä päin vaan, kulkupelit kulkee pidemmällekkin. Olen onnellisesti naimisissa, joten en hae suhdetta.

Jos yhtään siltä tuntuu, et haluisit tutustua, ni nakkaa viestillä. 😊

13.4.2019

Tosiystäviä pääkaupunkiseudulta?

Nainen, 29 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Hei!

Olen 29-vuotias nainen ja olen asunut Helsingissä nyt reilu 2 vuotta. Asun avoliitossa, opiskelen ja haaveena olisi vielä oma koira. En ole vielä löytänyt sitä sydänystävää, jonka kanssa voisi puhua ihan mistä vaan (niin iloista kuin suruistakin). Harrastukseni ja/tai mielenkiinnon kohteeni ovat esim. ympäristö, koirat, netflix, kielet, eri kulttuurit, musiikki eri vuosikymmeniltä. Luonteeltani olen huumorintajuinen, asiakeskeinen, luotettava ja ahkera.

Toivoisin löytäväni nimenomaan luotettavaa ystävää, jonka kanssa voisi vaikkapa mennä (luontoon) lenkille, käydä toisen luona kylässä, kahvilla, ravintolassa syömässä, elokuvissa, viinillä (disco ei ehkä ole mun juttu, mutta vaikka pubiin) tai vaikka aloittaa yhdessä joku harrastus. Toisin sanoen siis nähdä livenä. Haluaisin kovasti myös matkailla. Pidän hyvästä ruuasta, mutta en itse ole mikään erityisen hyvä kokki.

Iälläsi ei ole väliä tai sillä, onko sinulla lapsia vai ei. En vaadi sinulta samoja kiinnostuksen kohteita, koska hyväksyn ja ymmärrän sen, että kaikki olemme erilaisia. Sen verran kuitenkin toivon, että sinulta löytyisi huumorintajua etkä olisi tuomitseva. Tykkään myös kuunnella eli jos sinulla on paljon puhuttavaa niin se on vaan hyvä asia. :)

Ota ihmeessä yhteyttä!

12.4.2019

Ystävä hakusessa

Nainen, 21 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Hei!

Olen herkkä, avoin ja eloisa nuori nainen. Asustelen Helsingin läntisessä kantakaupungissa. Minusta saisit luotettavan ystävän, joka on aidosti kiinnostunut sinusta ja tavastasi elää ja kokea maailmaa. Introverttiuteni vuoksi en ole valmis tapaamaan kovin tiuhaan tahtiin; todennäköisemmin viikottain tai kahden viikon välein.

Harrastuksiini lukeutuvat neulominen/virkkaaminen, lukeminen, jooga ja syksyn tullen marjastus sekä sienestys. Pidän myöskin dokumenteista, kirpputori- ja museokierroksista. Olen kiinnostunut luonnonmukaisuudesta ja minimalistisesta elämäntyylistä.

Kuuntelen tällä hetkellä lähinnä vain klassista musiikkia, sillä haluan rauhoittaa itseäni ylimääräiseltä stimulaatiolta. Käytän alkoholia ani harvoin ja silloinkin muutaman annoksen, mutta tee ja (pannu)kahvi maistuvat mainiosti.

Voit itse olla minkä ikäinen tahansa, eikä sukupuolellakaan ole juurikaan merkitystä. Olisi kiva käydä kävelyllä tai vaikka piknikillä kesän lähestyessä.

12.4.2019

Ystäviä etsinnässä.

Mies, 35 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Moi.
Etsiskelen seuraa monenlaiseen juttuun.
Vaikka kevyeen liikuntaan, esim jotain randomia mihin ei tarvii satsata ihan kauheasti rahaa ja energiaa alkajaisiksi ainakaan, eikä tarvii olla huippu-urheilua useimmiten. Pururata kävelykin on jotain jo. Joku muukin käy.
Huolista ja iloistakin puhumaan, ja voin olla myös kuunteluavuksi. Jotain hauskaa kehittämään ja jakamaan myös.
Jotain luovaakin vois koittaa. Ei niin väliä mitä, sama se rämpytetäänkö kitaraa vai maalataanko taulua. Pois koneelta ja ruutujen äärestä Pääsis näin näppärästi kanssa. Muutenkin jotain harrastuspuuhaa jos keksii niin sekään ei oo pahitteeksi, jotain minkä kanssa vähän vapaa-ajalla haastaa itseään.
Ehkä Baarissakin vois käydä, ja jotkut illanistujaiset tai kyläilytkin vois olla kivoja.
Ite oon lapseton sinkku, asun HKI.

Sivu
Takaisin ylös