Ilmoitukset alueelta Helsinki

 - 
 
eilen

Ystäviä etsimässä👀🎅🎄🎄🎄

Nainen, 50 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Hei, Olen 50v sporttinen sinkku nainen Helsingistä🏋️‍♀️🚴‍♂️🏊‍♀️Huumorintajuinen ja sosiaalinen🤣Harrastan lenkkeilyä,uintia,pyöräilyä,kuntosalia, ja teatteritoimintaa🤡Tennistä ja sulkapalloa tykkään pelata🎾🏸Kartingia harrastan myös🏁🏎Etsin ystäviä harrastusten pariin,leffaan,konserttiin,lätkämatsiin tai risteilylle🎥🎸🏒🛳💃Jos kiinnostaa,laita viestiä tulemaan ja
kerro itsestäsi lisää 📲

eilen

juttuseuraa

Mies, 30 vuotta, Helsinki, Uusimaa

moi.
ois kiva löytää uutta juttuseuraa. snäppiin tai kikkiin esim.
tai sit joku jonka kaa hengata, mennä museoihin, klubittamaan tai jotai muuta kivaa.
laita viestiä nii jutellaa lisää!

2 päivää sitten

Uusia ystäviä Pk-seudulta 😁

Mies, 22 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Morjens! 😀 Oon 22- vuotias nuorimies Stadist, etsin uusia kavereita/ystäviä joiden kanssa viettää aikaa ja vaihtaa kuulumisia aina silloin tällöin. Yksinäinen en väitä olevani, mutta kyllä sitä kaipaa kaverita joiden kanssa tekis muuta kun bilettää. Huumorintajua löytyy ja joskus sanotaan että oon ihan hauskaki vaikka aina omille vitseilleni nauran :-D Luonteeltani oon aika extempore ihminen ja mikäli suunitelma kuulosta hyvältä niin menossa mukana! Haluaisin aloittaa jonkun harrastuksen vaikka kuntosali joka on ollut To do listallani jo lähes vuoden, mutta ideoita kehiin niin mietitään. Arkipäivät menevät töissä, mutta aikaa kyllä riittäisi vaikka aina silloin tällöin juoda kahvit jossain.
Minusta saa iha mukavaa seuraa ja mielelläni aina auttamishaluinen. Mikäli jonkilainen kiinnostusta herätin sinussa laitathan minulle viestiä 😀

3 päivää sitten

Moi.

Mies, 35 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Etitään uusia kavereita.
Jakamaan huolia ja murheita, tai syvällisiä juttuja keskustelee omasta olemisesta ja elämästä.
Tai Seuraks johki joka vois olla kivaa, jotain vois keksiä, jotain mukavuusalueen ulkopuolelle menoa se kuitenkin enimmäkseen ois sit?
jotain sosiaalisia tilanteita. pienes tai isommas mittakaavas.. tai kahvi tai pubi seuraa...ihan mitä vaan mikä tuntuu hyvältä!
Tai vaikka jos löytyis hyvä wingman yökerhoon?

3 päivää sitten

Moikka!

Mies, 24 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Moikka! Olen 24-vuotias mies Stadista. Huumorintajuinen ja ystävällinen, myös sosiaalinen. Harrastuksena tykkään liikkua ja urheilla, kävellä, juosta ja tehä muita treenei. Leffat, musiikki, pelit, sekä kahvi menee. Nyt amikses ja olin joskus duunissa aikasemmin.

Kaverit kelpaavat, yhteyttä ottamaan jos oot kiinnostunu tai muuten haluut juttuseuraa. Voin myös tavata jos asut lähempänä. Ikähaarukka olis 18-35v.

10.12.2018

Moikka!😄

Nainen, 19 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Täällä kirjoittelee 19-vuotias Helsingissä asusteleva tyttö, joka etsii uusia tuttavuuksia/kavereita erityisesti pk-seudulta. Oon muuttanut tänne noin puoli vuotta sitten lukion loputtua ja tällä hetkellä vietänkin rentoa välivuotta töitä tehden.
Ois kiva löytää kavereita esim. extempore
leffailtoihin tai ihan vain kahvilla käymiseen. Tykkää käydä salilla, piirtää, maalata, leipoa yms. Luonteeltani oon helposti lähestyttävä, puhelias sekä huumorintajuinen.

Ota ihmeessä yhteyttä jos yhtään kiinnostuit tällaisesta tyypistä!😊
(parhaiten vastaan instagramissa mutta toki myös sähköpostia saa laittaa!)

ig:pinjahakkinen

10.12.2018

Ystävää Helsinki

Mies, 45 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Olen parisuhteessa elävä mies, ja hyvin yksinäinen vapaa-ajalla.

Kaipaisin asiallisen ja rehdin miehen ystävyyttä, jonka kanssa voi jossain muodossa liikkua ja keskustella eri asioista. Maailman tilanne, luonto, eläimet, tv-sarjat, leffat, uskonto, liikunta, matkat, yms.
Olen tavallinen ja introvertti kaveri, sarkastisella huumorintajulla.

Haen siis luontevaa - jos sellainen muodostuu - toistemme kunnioittamista ja vähän toisillemme eri näkökulmaa antavaa ystävyyttä.

Olen työelämässä, välillä on arkivapaita, jolloin on päivä aikaa.

Olen alkuun hieman varovainen, mutta kuunteleva ja rauhallinen tyyppi.

Tässä iässä, 40v+, on vaikeampaa ystävystyä, muttei poissuljettua.

Asun Helsingissä alueella, jossa on hyvät lenkkimaastot, ja voi myös siirtyä hieman etäämmälle merenrannalle luontoon pitkälle kävelylenkille tai ihan punttisalille tms.

Ota yhteyttä mailitse luottamuksella.

9.12.2018

Heippa!

Nainen, 25 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Täällä 25-vuotias nainen Helsingistä (6 v. sitten kauampaa tänne muuttanut) etsiskelee samanhenkisiä ystäviä, joiden kanssa jakaa elämän pieniä ja suuria asioita. :) Oon perusluonteeltani ystävällinen ja empaattinen pohdiskelija. Viihdyn vapaa-ajalla hyvin kotona, esim pienen koirani kanssa touhuillen tai netflixiä katsoen. Tykkään myös ruoanlaitoista, leipomisesta, ulkoilusta ja liikkumisesta, ja esim sisustaminen on melko paljon sydäntä lähellä. Toisinaan lähden vklppuisin ulos tuulettumaan tai vietän koti-iltaa viinilasin äärellä. Joskus on kiva järjestää jotain illanistujaisia tai lähteä vaikka mökille kivan porukan kanssa :) Olen pari vuotta käynyt vakituisessa työssä, mutta haaveilen toisinaan alanvaihdosta ja opiskelusta. Oma elämä ei ole ollut mitään ruusuilla tanssimista, oikeastaan lapsuus oli aika kaukana siitä, mutta aika pitkälle olen jo niistä ajoista ponnistanut. :)

Jos koet että meillä voisi olla jotain yhteistä niin laittele viestiä!

9.12.2018

Uusia ystäviä

Nainen, 31 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Heippa, olen 31vee itä-helsingissä asuva, töissäkäyvä parivuotiaan pikkumimmin äiti, talouteen kuuluu myös mies.

Talven pitkiin ja pimeisiin iltoihin kaipaisin piristystä. Kahvittelu, rento hengailu ja kuulumisten vaihto sopisi oikein mukavasti. Tykkään myös lähteä erilaisiin tapahtumiin, kirppiksille, leffaan, syömään, viinille, jumppaan (kortti Fressiin) tai melkeinpä minne vain :)

Olen tällainen helposti monenlaisten ihmisten kanssa toimeentuleva ja mukava tyyppi. Saatan ehkä olla vähän ujo ja sen takia monet saattavat ajatella, että olen vähän etäinen mutta tutustumisen myötä avaudun kyllä paremmin :) Olisi mukava löytää uusi ystävä tai tuttuja, joiden kanssa voisi jakaa vaikkapa niitä ihan tavallisia ja arkisia asioita, kokkailla, kahvitella tai ulkoilma :) Nakkaa viestillä, jos joku näistä kolahti!

9.12.2018

Kaveruus ja sparraus

Mies, 57 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Tervehdys! Kokeilenpa näin, sattuisiko hyvää kaveria, ehkä jopa sielunveljeä, löytymään tätä kautta. - Kahvilassa voisimme joskus jutustella. Olen 57-vuotias perheellinen mies, jolla omat asiat kaikin puolin kunnossa. Kaltaistani ymmärtävää kaveria kuitenkin olen vailla. Tässä elämänvaiheessa, kun omat lapsetkin ovat jo maailmalla, on kaltaisellani miehellä jotenkin eksistentiaalisen yksinäistä. Kaverin kanssa juttelu ja keskinäinen sparraus saattaisi auttaa, toivottavasti puolin ja toisin? - Työelämä on minut niellyt, joten vapaa-aikaa on vain vähän, mutta suunnitellen voisi varmaan kahvilassa käynti tms. onnistua. Laita viestiä, jos yhtään kolahti.

8.12.2018

Lähdetkö Thaimaaseen kanssani?

Mies, 27 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Elikkäs ajattelin lähteä tammi/helmikuussa Thaimaan suunnille nauttimaan vähän lämmöstä ja maisemista.

Ajattelin matkalla välillä vain löhöillä rannalla ja uida eli ottaa rennosti🙂 Välillä olisi tehdä pieni retki johonkin nähtävyyksille ja ottaa muutama valokuva eli aika lepposin meiningein liikenteessä.

En varsinaista reppureissaamista hae, mutta rinkalla mielummin kuin matkalaukulla, koska majoitusta voisi vaihtaa pari kertaa.

Kavereillani ei ole oikein aikaa/mahdollisuutta niin koitetaan täällä.

Luonteeltani olen sellainen suht rauhallinen ja hyväntuulinen. Tunnollinen, ainakin persoonallisuustestien mukaan ja myös huumorintajuinen😀 Asun Helsingissä.

Mies- tai naismatkaseura kelpaa, jos kiinnostuit laita viestiä ja aletaan suunnittelemaan lisää!

8.12.2018

Hauska kaveriporukka haussa

Nainen, 27 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Kaksi sinkkua (29 v mies ja 27 v nainen) kaipaisivat uutta kaveriporukkaa! Ollaan viime vuodet lähinnä kärsitty yliopistossa ja nyt kaamoksen inspiroimana tekisi viimein mieli nousta suosta ja alkaa tehdä kaikkea "hullua" ja hauskaa uusien spontaanien ystävien kanssa.

Uusien ystävien kanssa olisi kiva esimerkiksi samota metsissä, käydä museoissa, järjestää juhlia, kiivetä puihin, valvoa öitä, jumittaa sohvalla, mökkeillä, käydä baarissa, pelata pelejä, käydä keikoilla, käydä syömässä, leikkiä kokkisotaa, juoda viiniä ja katsoa Youtubesta Bob Rossin maalausohjeita ja sen jälkeen epäonnistua niiden kopioinnissa.

Meille tärkeintä on huumori ja vaikka ei olla koskaan kovin tosissaan, tykätään silti pohtia usein kaikkea syvällistä. Joskus kriiseillään elämästä, mutta sillekin yritetään nauraa.

Haussa siis hauskaa ja syvällistä seuraa! :)

Laittakee viestiä. Sanotaan yhdessä ei oravanpyörälle ja joo platonisille ihmissuhteille!

7.12.2018

Hei!

Mies, 26 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Haluaisin tutustua uusiin ihmisiin asuinpaikasta, sukupuolesta ja iästä riippumatta! (En etsi parisuhdetta.)

Itse olen 26-vuotias mies Helsingistä ja opiskelen yliopistossa kulttuurintutkimusta.

Musiikki on intohimoni. Soitan kitaraa, laulan ja teen omaa musiikkia kotona. Pidän myös joogasta ja elokuvien katselusta. Lisäksi ihmis- ja eläinoikeudet ovat lähellä sydäntä.

Olen ystävällinen, kiltti, pohdiskeleva ja herkkä. Kanssani voi puhua melkein mistä vain, ja lähden mielelläni kahville, baariin tai vaikka konserttiin. Myös illanistujaiset kotona ovat hyvä vaihtoehto. Pakko ei ole tietenkään lähteä mihinkään, vaan voimme jutella myös netin ja/tai puhelimen välityksellä!

Ei tarvitse ottaa mitään paineita tutustumisen suhteen, eikä yhteydenotto sido mihinkään. Ystävyyttä ei voi pakottaa, eikä kaikkien kanssa tarvitse tulla toimeen.

Sivu
Takaisin ylös