Ilmoitukset alueelta Helsinki (383 kpl)

 - 
 
tänään

Syysseuraa

Mies, 43 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Kaveria olisi hakusessa. Leffoja, kokkailua, ulkoilua ja Flamingo Spa:n kellumaan ja saunomaan. Kesällä myös pyöräilyä, mutta talvikaudeksi saa kyllä jäädä. Sekä tietystoi kun tulee kevyet pakkaset ja kunnon auringonpaiste, niin ulos ulos ulos.

Arkipäivät menee duunissa ja illat ja viikonloput pääasiassa opiskellen.

Jos kaipaat siis ulkoilukaveria, niin pistä viestiä.

tänään

Heip kaikki!

Nainen, 25 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Oon 25-vuotias muidu Helsingin kuppaisimmasta lähiöstä, jolle tämä nyt olkoon taas yksi yritys katkaista vuosia kestänyttä akuuttia kaveripulaa.

Intohimoni on trippailla mielikuvituksen syövereissä erilaisia fantasiahahmoja luoden ja niille tarinoita kehitellen, sekä tietysti piirrellä kuvia näistä tuotoksista. Olisikin ihan parasta päästä jakamaan tällaisia vähän mielikuvituksellisimpia juttuja jonkun kanssa jonka jalat ei ole niin tiukasti maassa. :) Rakastan myös vaatteita ja oma pukeutumistyyli on mulle tärkeä, shoppailuseuraksi lähden aina. Mainitaan nyt vielä, että seuraan Euroviisut läpi kokonaisuudessaan kaikkia mahdollisia karsintoja myöten.

En etsi pelkkää juttuseuraa, vaan haussa olisi joku oikeasti samanhenkinen, persoonallinen ja mielenkiintoinen nyyppä, josta toivottavasti saisi pitkäaikaisen ja lojaalin ystävän, mielellään suht samasta ikäluokasta. Tykkään keskustella niin syvällisistä aiheista kuin myös heittää aivotonta läppää.
En käytä päihteitä, biletä tai matkustele, joten tällaiset aktiviteetit jää valitettavasti pois. Kahvilaan, kävelylle, valokuvausreissulle tai minne tahansa missä on eläimiä voin sen sijaan lähteä. Jos yhtään oot samanmielinen tyyppi, niin älä epäröi laittaa viestiä! :)

eilen

Hellurei!

Nainen, 18 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Täällä olis 18-vuotias iloinen, empaattinen ja kiltti tyttö.
Oon muuttanut Helsinkiin alkuvuodesta ja tarvitsisin lisää kavereita, joiden kanssa voi vaikka ihan vaan jutella, olla tai käydä vaikka baarissa. Olis siistiä jos just susta tulis mun uus kaveri! ❤️
Tykkään taiteesta, piirtämisestä, hyvästä ruoasta, meemeistä, kännistä <3, festareista, keikoista ja tanssimisesta, vaikka oonkin siinä ihan paska 😂
Oon tosi avoin ja oma itseni aina. Mun kanssa on helppo tulla juttuun. Sanon asioita aika suoraan enkä esitä mitään.
Tuun kuitenkin melkein kaikkien kanssa toimeen.
Jos asut pk-seudulla ja tarviit lisää kavereita niin laita mulle viestiä. Kenenkään ei pitäis jäädä yksin ❤️

eilen

Uusia kavereita

Nainen, 18 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Helou!
Oon 2001/18v tyttönen Helsingistä ja tällä hetkellä olis kiva saada uusia kavereita täältä kenen kanssa vois jutella avoimesti kaikesta ja joita vois myös _oikeesti_ nähdä vapaa-ajalla :) Luonteeltani oon tosi sosiaalinen, luotettava ja energinen saatan toki alussa olla vähän ujo mutta ehkä se kuuluu asiaan, ajan myötä musta paljastuu tällänen hölösuu joka tykkää heittää myös läppää ja sen takia en tuu kauheen hyvin juttuun tosikoiden kanssa.
Vapaa-ajalla tykkään tehdä sitä sun tätä esim shoppailla, käydä kahvilla tai muuten vaan chillailla ja mitä sitä sit keksiikään. Oon myös vähän extempore ihminen, eli mulla saattaa tulla tosi paljon ideoita mitä tehdä esim kerran ehdotin et lähetään kaverin kans turkuun pariks tunniks ja sinne päädyttiin :’) Harrastan myös ratsastusta ja show-tanssia, eli oon aika eläinrakas ihminen ja kotoolta löytyy kaks chihua!
Sukupuolella ei oo mitään välii kunhan tullaan juttuun, mut toivoisin että oisit 18-21 vuotias koska uskon että tuun paremmin toimeen mua vanhempien ja saman ikäisten kanssa :) Ei nyt haittaa jos menee vuoden yli tai ali, en oo niin tarkka sentään. ^
Laita ihmees viestii vaik sähköpostis jos haluaisit tutustuu tai sit voit suoraan tulla snäppiin jos se on sulle helpompaa!
Snap: mimskuuw
( Ps. Viesti ei vanhene, eli saat tulla jubailee milloin vaan :) )

eilen

Hei kamut! 😊

Nainen, 30 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Olen 30v. Nainen Helsingistä. Luonteeltani olen huumorintajuinen, mukava, rento, ymmärtäväinen, sopivasti herkkä ja innostun erilaisista asioista, välillä on kivaa heittäytyä.

Olen joskus harrastanut tanssia, joten minulle ovat tärkeää musiikki ja se kun joskus pääsee myös tanssimaan ja irrottautumaan. 🎶🎵 tykkään myös laulaa, mutta en paljoa lauleskele yleisissä paikoissa, välillä karaokessa 😊.

Tykkään olla myös mm. luonnossa, uida, käydä salilla, joskus viihteellä, eläimistä, matkustamisesta, kesäilloista, hitaista aamuista, koti-illoista, kynttilöistä, hyvästä ruoasta ja mukavasta seurasta, pitkistä keskusteluista. Erittäin tärkeät asiat mulle ovat perhe, ystävät ja eläimet. ❤

Ystäviä ei ole koskaan liikaa, joten tutustuisin mielelläni täällä mukaviin tyyppeihin.

Laitellaanhan viestejä! 😊

2 päivää sitten

Uusia ystäviä

Nainen, 32 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Hei,

olen 32-vuotias nainen ja etsin uusia ystäviä.

Lähellä sydäntäni ovat urheilu, terveelliset elämäntavat, spontaanius, uusien asioiden kokeileminen, huumori, pitkät keskustelut, matkustaminen, hyvä ruoka ja koti-illat.

Olisi ihanaa löytää ystäviä esim. lenkille, kahvittelemaan, erilaisiin kulttuuritapahtumiin, kaupungille kiertelemään, urheilemaan tai vaikka ihan vaan juttelemaan. Kaipaisin myös ystäviä, joiden kanssa voisi spontaanisti soitella ja viestitellä.

2 päivää sitten

Kavereita

Mies, 26 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Moro,

Minusta:

- 26 vuotias jätkä
- rento, hauska, heittäytyjä, myös stressaaja
- kavereiden puolta pitävä
- urheilen
- ulkoilu & leffat +
- lähtee helposti juhlimaan
- hyvin toimeentuleva
- kokenut monenlaista
- oikeasti hyvä tyyppi, mutta valittevasti myös osittain pinnallinen —> ulkonäkö +

Jos tämän esittelyn jälkeen kiinnostaa laittaa viestiä, niin viskaa tulemaan :).

2 päivää sitten

Hei just sinä!

Mies, 24 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Moikka. Hakusessa sopivasti vinksahtaneita hörhöjä kulttia perustamaan. Tai sitten ihan muuten vaan seuraksi.

Mä oon 24-vuotias mies Helsingistä. Vähän yksinäiseksi ajautunut viime aikoina, kun kaveripiirissä elämäntilanteet muuttunut ja sen myötä yhteinen aika vähentynyt. Siispä nyt olisi ehkä aika uusille tuttavuuksille.

Oon aika rauhallinen luonne ja viihdyn ehkä parhaiten pienessä porukassa iltaa istuen, mutta toisaalta tykkään myös puuhailla erilaisia aktiviteetteja. Tykkään ainakin kauhuelokuvista, punkmusasta, oluiden maistelusta, pitkistä kävelyretkistä, lautapeleistä, podcasteista ja vaikka mistä muusta. Sun ei oikeastaan tarvitse tykätä mistään näistä, yhteinen sävel voi löytyä myös muuta kautta.

Jos oot huumorintajuinen, avomielinen ja seuran tarpeessa, älä epäröi ottaa yhteyttä. Kiinnostus molemminpuoliseen yhteydenpitoon ja kyky jutella pidempiä, kuin yhden sanan vastauksia myöskin erittäin suositeltavaa. Ei haittaa myöskään, jos et asu ihan naapurissa.

Multa löytyy snapchat, discord, wappi yms. mitä kautta jutella alkuun. Ilmottele viestissä mitä kautta haluaisit lähteä tutustumaan. :) Ilmoitus ei vanhene.

2 päivää sitten

Moi!

Mies, 31 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Täällä kirjoittelee 31-vuotias Helsingissä asuva mies. Kavereita ei montaa ole ja elämä on yksinäistä, joten olisi kiva tutustua uusiin ihmisiin. Millaisiin? Sukupuolella ei ole väliä, ikä nyt saisi olla öbaut samaa suuruusluokkaa. Olisi tietysti kiva, jos olisi jotain yhteisiä kiinnostuksen kohteita. Itse tykkään käydä paljon elokuvissa, mutta lähes aina menen yksin, joten siinä nyt olisi ainakin yksi asia johon olisi kiva saada kaveri.

Tykkään myös urheilla ja ulkoilla ja olen miettinyt jonkin uuden harrastuksen aloittamista, joten alkeistasoisen pelikaverin löytäminen vaikkapa squashiin, sulkapalloon tai tennikseen olisi kivaa. Tai yhtä hyvin olisi kivaa tehdä jonkun kanssa pienimuotoisia (luonto)retkiä. Tai jos tykkäät pelata shakkia, osaat ihan vähän mutta et liikaa, niin sitten voitaisiin olla siinä öbaut samalla tasolla :D Mutta tekemistä tärkeämpää on että on hauskaa yhdessä, pelkkä jutteleminen riittää aivan hyvin jos vain yhteinen aaltopituus löytyy.

Olen uusien ihmisten kanssa helposti aika varautunut ja ujo, yleensä pystyn rentoutumaan ja puhumaan vapautuneemmin vasta ajan kanssa. Hieman ekstrovertimpien tyyppien kanssa mulla voikin olla varsinkin aluksi helpompaa, minustakin tulee silloin herkemmin esiin ekstrovertimpi puoleni (sellainenkin on olemassa).

Luonteeltani olen kiltti ja herkkä, sanoisinko "pehmeä". Oon utelias tietämään lisää kaikenlaisista asioista, tykkään esim. kuunnella erilaisia podcasteja ja lukea lehtiä. Ainakin omasta mielestäni olen positiivinen ja haluan kokeilla uusia juttuja, vaikka olenkin arka ja pelkään monia sosiaalisia tilanteita sen verran paljon, että uusiin juttuihin lähteminen vaatii aina valtavasti rohkeuden keräämistä. Kannatan pehmeitä arvoja ja olen poliittisesti vasemmalle kallellaan. Olen opiskellut tutkinnon yliopistossa ja huomannut, että hyvin usein ihmiset joiden kanssa tulen hyvin toimeen ovat myös akateemisia.

Viihdyn yleensä hyväntuulisten, ystävällisten ja positiivisten ihmisten kanssa. En tarkoita …

3 päivää sitten

Uusia ystäviä?

Mies, 28 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Olen vähän aikaa sitten 28 vuotta täyttänyt miespuolinen yliopisto-opiskelija Helsingistä. Perusluonteeltani olen yleisesti ottaen rauhallinen, ystävällinen, huumorintajuinen ja joissakin asioissa ehkä hieman tyttömäinenkin. Varsinkin aluksi saatan olla myös jokseenkin ujo. Tulen kuitenkin yleensä toimeen hyvinkin eri-ikäisten ihmisten kanssa, vaikka minua onkin luultu usein noin viidestä kymmeneen vuotta nuoremmaksi.

Itse tykkään kulkea luonnossa sekä ulkoilla muutenkin. Luonnossa liikkumisen lisäksi eri luonnontieteet kuuluvat myös omiin kiinnostuksen kohteisiini. Alkoholia en käytä lähes ollenkaan, enkä polta tupakkaa. Vapaa-ajallani kuuntelen myös jonkin verran musiikkia sekä kokkailen tai leivon välillä jotakin suolaista tai makeaa. Lisäksi olen ollut pitkään mukana oman kotialueeni seurakunnan nuorten toiminnassa ja useaan kertaan isosena rippikoululeireillä.

Vaikka tunnen moniakin ihmisiä, niin tällä hetkellä minulla ei ole juuri ketään sellaista kaveria, jonka kanssa olla ja viettää aikaa useammin kuin kerran vuodessa. Muun muassa useimmat peruskoulu- ja lukioaikaiset kaverini ovat jatkaneet kukin omiin suuntiinsa. Täten joudunkin viettämään useimmat viikonloput ja loma-ajat nykyisin yleensä yksikseni tai sitten olemalla vanhempieni kanssa.

Etsisin itselleni siis sellaista kaveria, jonka kanssa voisi nähdä, viettää aikaa ja tehdä jotain yhdessä. Listasin avainsanoihin muutamia asioita, joista pidän, mutta sinun ei tarvitse pitää kaikista samoista asioista. Toki tutustuminen voi olla helpompaa, mikäli löytyy edes joitain yhteisiä kiinnostuksen kohteita.

Toivoisin mieluusti naispuolista kaveria, joka olisi iältään vaikkapa jostain 17–27 vuoden väliltä. Aluksi voitaisiin vaikka kirjoitella sähköpostitse ja katsoa sitten, mitä sen jälkeen. Toivoisin kuitenkin, ettei yhteydenpito jäisi vain yhteen tai kahteen sähköpostiviestiin.

Mikäli ilmoitukseni herätti kiinnostusta ja haluaisit tutustua paremmin, niin laita vain viestiä tulemaan!

3 päivää sitten

Kaveria erilaisiin tapahtumiin

Nainen, 26 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Moikka!

Bongailen usein somesta kiinnostavan oloisia tapahtumia, joihin minulla ei kuitenkaan löydy omasta ystäväporukasta mukaan kaveria. Tälläisiä tapahtumia ovat esim. itsensä kehittämiseen liittyvät workshopit, vapaaehtoistoiminnan kurssit, lajikokeilut jne. Tuoreimpana esimerkkinä vaikka Mimmit sijoittaa -afterwork, johon haluaisin joskus osallistua.

Olen kuitenkin sen verran introvertti, etten useinkaan yksin uskaltaudu tuollaisiin tapahtumiin. Olisi ihanaa, jos löytyisi mimmi/mimmejä, joiden kanssa voisi kokeilla ja oppia uusia juttuja!

Voit ottaa yhteyttä myös, jos sinulla on mielessä joku tapahtuma/kurssi, jolle etsit kaveria/tsempparia. Innostun yleensä lähes mistä vaan uudesta. :)

3 päivää sitten

Valokuvausseuraa etsimässä!

Mies, 22 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Hei! Etsiskelen toisia valokuvauksesta kiinnostuneita pääkaupunkiseutulaisia! Olisi hauskaa mennä yhdessä vaikka kuvailemaan johonkin vapaa-ajalla ja esitellä omia kuviaan ihan muuten vain :)

Miksi valokuvausseuraa? Tuntuu vain, että kukaan muu kaveripiirissä ei sitä harrasta, ja siksi olisi mukavaa saada sitä harrastava kaveri :)

Oon tosi rento tyyppi, en välitä sukupuolestasi, iästäsi, ulkonäöstäsi tai muusta! Ja siis vaikka valokuvausseuraa tässä mainitsen, niin ei sinun tarvitse mitenkään hyvä siinä olla - olisi kiva vain jos olisi jotain yhteistä harrastusta, ja valokuvaaminen voisi olla sellainen!

Laita vain viestiä jos kiinnostaa, ja tosiaa tää ilmotus ei vanhene :)

10.10.2019

Tämmönen rock n rollari stadista 😊

Nainen, 18 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Hellurei! ! Minä olen siis nimeltäni Bella, iältäni 17. Asun Helsingissä siskoni kanssa, jonkin verran keskustasta kaukaa.
-Olen luonteeltani avoin, ujo, hauska, välittävä ja mielikuvitukseellinen.
Huumorini osaa olla kaikkea sairaan ja lapsellisen väliltä 😄
-Musiikki on aina ollut valtava osa elämässä selviytymiseen, etenkin Rockabilly sekä Psychobilly ovat hyvin tärkeitä genrejä joissa tykkään elää 😎
-Etsin kaveria, nettikaveria, ystävää, ikähaarukalla 19-28, sukupuolella ei merkitystä 🤘🏻🤘🏻🤘🏻🤘🏻🤘🏻
Ei toki häiritse, jos satut olemaan vanhempi.
-Poikaystävä minulla on, joten ei kiinnosta muut kuin kaveria/netiikaveria etsivät ihmiset ! :)
Kiitos, ja kuulemiin 😊

9.10.2019

Uusia kavereita kaupungin iltaan ja yöhön

Nainen, 37 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Moi! Kaipaatko sinäkin porukkaa, jonka kanssa vois joskus niin sanotusti vaihtaa vapaalle? :) Oon 37-v nainen joka on havahtunut siihen että kaveriporukat ovat joko levinneet ympäri Suomea ja maailmaa, tai ovat elämäntilanteissa jossa (spontaani) irrottelu ei oikein onnistu tai kiinnosta. Piristäisi kovasti, jos löytäisin uusia kivoja ihmisiä joille vois lyhyelläkin varoitusajalla soittaa ja kysäistä jonnekin tuulettumaan. Ja vastaus vois ainakin joskus olla että joo mennään, sen lisäksi että toki voidaan sopia pidemmänkin ajan päähän :D Eikä aina olis niin kiire kotiinkaan :) Tykkään käydä esim. tanssimassa vaikka aamuun asti, karaokessa, keikoilla, kesäisin puistoissa hengailemassa ja erilaisissa tapahtumissa. Myös ihan vaan istuskelemassa vaikka baarissa, nauramassa ja nollaamassa mitä kenelläkin on nollattavana! Hyvin avoin kaikelle erikoisemmallekin toiminnalle, ja on hauskaa antaa hetken kuljettaa :) Kiva jos löytyy yksittäisiäkin uusia kavereita, mutta voisin mielelläni myös saattaa meitä yhteen isommaksikin porukaksi. Noin muuten olen iloinen, syvällinen, herkkä, innostuva.. harrastan näyttelemistä, laulua, parkouria, juoksemista ja sen sellaista. Pohjois-Helsingissä asustelen tällä hetkellä. Kumppanini asuu toisella paikkakunnalla, ja osan viikonlopuista olen hänen luonaan.
Heitä viestillä, niin katsotaan minne tuuli kuljettaa :)

9.10.2019

Keskustelukerho

Mies, 56 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Hei! Löytyisikö kiinnostusta osallistua perustettavan keskustelukerhon toimintaan?

Voisimme kokoontua porukalla sopivin väliajoin ja keskustella vapaamuotoisesti erilaisista asioista, joihin kerhon jäsenet tuntevat kiinnostusta. Esim. yhteiskunta, ajankohtaiset tapahtumat, julkkisten tekemiset ;-) jne. Kerhossa voisi olla myös muuta toimintaa, esim. käyntejä kulttuuritapahtumissa, elokuvissa jne. Sukupuoli- ja ikärajoitteita ei ole.

9.10.2019

Uusia ystäviä

Nainen, 27 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Heippa! Etsin uusia ystäviä tai kaveriporukkaa kenen kanssa viettää aikaa. Oon 27 vuotias ja vasta muuttanut Helsinkiin töiden perässä. Tykkään katsella leffoja, laittaa ruokaa, shoppailla, kauneudenhoidosta, istua kahvilla, käydä viinillä tai bilettämässä. Olisi mahtavaa löytää mimmiseuraa illanistujaisiin, lenkille tai ihan vaan katsomaan leffoja ja höpöttelemään. Tykkään myös urheilla, lenkkeillä, salilla, tanssia. Voidaan vaikka kimpassa aloittaa joku uusi harrastus! :D Asun avoliitossa ja mulla on koira joten lenkkeily/koirapuistoseura olisi myös kivaa.

Oon sosiaalinen, tykkään nauraa ja heittää huonoakin läppää. Pidän mustasta huumorista mutta tulen kaikenlaisten ihmisten kanssa toimeen. Tykkään höpötellä syvällisiäkin ja kaipailisin ystävää kenelle jakaa iloja ja suruja molemmin puolin.

Laita rohkeasti viestiä niin jutellaan lisää ja keksitään jotain kivaa tekemistä! :)

8.10.2019

Hei!

Nainen, 20 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Oon 20-vuotias nyt kesällä Helsinkiin muuttanut opiskelija.
Rakastan valokuvaamista, shoppailemista, kuntosaleilua ja kahviloissa käyntiä.
Asun nyt poikaystävän kanssa mutta kaipaan elämään myös tosi ystäviä, valitettavasti suurin osa nykyisistä jäi kotipaikkakunnalle. Olis kiva viettää yhdessä aikaa mieluiten Helsingin keskustan alueella!

Etsin mielellään about samanikäisiä naispuolisia kavereita :)

8.10.2019

Looking for friends for life

Mies, 33 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Hei, Well the purpose for the post is same as of others :) . I'm, Bikram, 86 born, espoolainen mies. Living, studied and working here in pk-seudulla. Working as a researcher. Love sports (lentopallo, sulkapallo), adventures (amateur paraglider), hiking, nature, love animals, ecstatic dances, trance music, traveling, etc. Would love if somebody could teach me drums :) As an alien 👽, I could use good friends in my life, and why not go for sometimes casual drinks and be a kid again after drinks or trance concerts or board games streak, or be in sauna :)

7.10.2019

ystäviä & kavereita !

Nainen, 18 vuotta, Helsinki, Uusimaa

jos etsit tylsää ja tavallista, niin mä en ole sellanen. oon menevä ja spontaani mutta toisaalta viihdyn chillimmässäkin ympäristössä ja etenkin deepimpi keskustelu kiinnostaa. ikää on 18 vuotta ja asun satakunnassa, mutta alle puolen vuoden päästä on edessä muutto helsinkiin. sun asuinpaikalla ei oo väliä, vaan sillä on että synkkaa! oon kiinnostunu ihmisistä ja niitten ajatuksista, että helposti varmaa tullaa toimee.

hyväksyn ihmiset sellasina kun ne on enkä tuomitse. heitän helposti läppää ja kannattaaki monesti ottaa moni mun sanomisista ihan vaan läpällä. oon kans luotettava ja lojaali ja sellasia piirteitä itekkin arvostan muissa ihmisissä.

harrastan salia ja muuten mielenkiinnonkohteisiin kuuluu kärjistetysti kaikki mahdollinen, koska kiinnostun äkkiä uusista jutuista.

jos nappaa niin vastaa tähän vaik sun snäppinimellä tai jotenkin muuten. ois varmasti kiva tutustuu suhu!

Sivu
Takaisin ylös