Ilmoitukset alueelta Helsinki (181 kpl)

 - 
 
eilen

moi

Mies, 35 vuotta, Helsinki, Uusimaa

etiskelen kaverii.
sellanen hyvä tyydyttävä elämä on oma juttu mitä haen.
joku kenen kans vois käydä kahvil, baaris, vaikka mökil tai jotain, tai harrastamas mitä vaan taivaan ja maan väliltä. jakaa huolia ja murheita omista ahdistuksista sillon kun painaa, tai sit vaan jotain hauskaa kokea.
nyt itellä aika paljon harrastuksii ja normi työaikoina töitä. ongelma on siinä että harrastuksis jossakin ei välttämättä niin syvällisiä puhuta ja jutella. harrastukseen liittyvää enemmän, jos sitäkään (esim. punttisalilla aika vähän puheita on), niin selkeesti ois tarvetta enemmälle jutustelulle.

eilen

Ystäviä❄❄⛄☃️

Nainen, 50 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Hei, Olen 50v sporttinen sinkku nainen Helsingistä🏋️‍♀️🚴‍♂️🏊‍♀️Huumorintajuinen, hauska ja sosiaalinen🤣Harrastan lenkkeilyä,uintia,pyöräilyä,kuntosalia, ja teatteritoimintaa🤡Tennistä ja sulkapalloa tykkään pelata🎾🏸Kartingia harrastan myös🏁🏎Etsin ystäviä leffaan,konserttiin,lätkämatsiin tai risteilylle🎥🎸🏒🛳💃Jos kiinnostaa,laita viestiä tulemaan ja
kerro itsestäsi lisää 📲

3 päivää sitten

Heippa!

Nainen, 25 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Täällä 25-vuotias nainen Helsingistä (6 v. sitten kauampaa tänne muuttanut) etsiskelee samanhenkisiä ystäviä, joiden kanssa jakaa elämän pieniä ja suuria asioita. :)
Oon perusluonteeltani ystävällinen ja empaattinen pohdiskelija, aika seurallinen luonne loppujenlopuksi. Viihdyn vapaa-ajalla kuitenkin hyvin kotona, esim pienen koirani kanssa touhuillen tai netflixiä katsoen. Tykkään myös ruoanlaitoista, leipomisesta, ulkoilusta ja liikkumisesta, ja esim sisustaminen on melko paljon sydäntä lähellä. Rakastan joulua, mutta myös kesää, auringonottoa ja uimista!
Toisinaan lähden vklppuisin ulos tuulettumaan tai vietän koti-iltaa viinilasin äärellä. Joskus on kiva järjestää jotain illanistujaisia tai lähteä vaikka mökille kivan porukan kanssa :)
Olen pari vuotta käynyt vakituisessa työssä, mutta haaveilen toisinaan alanvaihdosta ja opiskelusta, sekä rennommasta elämäntyylistä. Oma elämä ei ole ollut mitään ruusuilla tanssimista, oikeastaan lapsuus oli hyvin kaukana siitä, mutta aika pitkälle olen jo niistä ajoista ponnistanut. :)

Jos koet että meillä voisi olla jotain yhteistä niin laittele viestiä!

11.2.2019

Heissan!☀️

Nainen, 19 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Olen keväällä 20-vuotta täyttävä Helsinkiläinen tyttö. (Vai pitäisikö sanoa nainen jo tässä vaiheessa?😅) Opiskelen rauhalliseen tahtiin ja asustelen Eteläisessä Helsingissä.

Sairastin pitkään ja lukio jäi kesken, samalla ystävätkin jäivät. Nyt kuitenkin kaipaan mukavaa olemista ja tekemistä ystävien seurassa.

Voin olla alkuun hieman varautuneen oloinen ja ujo, mutta se ei tarkoita, etteikö seura kiinnostaisi.😊 Olen iloinen, rento ja pohdiskeleva. Rakastan myös hulluttelua ja huumoria. Puhettakin riittää varmasti, kun tutustuu hieman!

Vapaa-ajallani tykkään muunmuuassa kierrellä kirppareita, leipoa, käydä teellä ja vaikka uimassa. Myös luovuus on vahvasti mukana elämässä.

Etsin lähinnä tyttö/naisseuraa ikähaarukalla 19-23 lähialueelta. Voit kuitenki olla just oma itsesi!❤️

11.2.2019

Uusia ystäviä Pk-seudulta 😁

Mies, 22 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Morjens! Oon 22- vuotias nuorimies Stadist, etsin uusia kavereita/ystäviä joiden kanssa viettää aikaa ja vaihtaa kuulumisia aina silloin tällöin. Yksinäinen en väitä olevani, mutta kyllä sitä kaipaa kaverita joiden kanssa tekis muuta kun bilettää. Huumorintajua löytyy ja joskus sanotaan että oon ihan hauskaki vaikka aina omille vitseilleni nauran :-D Luonteeltani oon aika extempore ihminen ja mikäli suunitelma kuulosta hyvältä niin menossa mukana! Haluaisin aloittaa jonkun harrastuksen vaikka kuntosali joka on ollut To do listallani jo lähes vuoden, mutta ideoita kehiin niin mietitään. Arkipäivät menevät töissä, mutta aikaa kyllä riittäisi vaikka aina silloin tällöin juoda kahvit jossain.
Minusta saa iha mukavaa seuraa ja mielelläni aina auttamishaluinen. Mikäli jonkilainen kiinnostusta herätin sinussa laitathan minulle viestiä 😀

11.2.2019

Ystäväksi aikuiselle

Mies, 35 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Moikka,

Olen aikuinen, tyylikäs, ja pitkä mies joka kaipaa ystäviä. Työelämässä olen monitoimija, ja harrastan liikuntaa monipuolisesti, ja kaikenlaista rakentelua. :) Olen hyvätapainen ja kiltti ja fiksu tyyppi, joskaan en tylsä - koska huumoria aina täytyy olla elämässä oikeastaan joka käänteessä.

Etsin kaveria liikkumaan: kävelemään tai juoksemaan tai pyöräilemään, ehkä kun tunnetaan, uimaankin. Ja ehkä valokuvamalliksi koska haluan aloittaa henkilökuvaamisen. Töiden puolesta olen kuvannut ihmisiä mutten suoraan niin sanotusti mallimielessä, vaan vain tilannekuvia.

Minulla voi puhua mistä vain ja ei ole tabuja, enkä säikähdä juuri mitään - olen elänyt onnellista elämää ja kokenut kovan avioeron, käynyt läpi masennusta, ja kaikesta tästä huolimatta olen todella positiivinen tyyppi - joka näkee kaiken aina valoisana vaikka ihmisen elämä ei olekaan aina pelkkää ruusuilla tanssimista.

Tutustutaan rauhassa. Ota yhteyttä.

10.2.2019

Peliseuraa ja Kavereita Etsimässä

Mies, 17 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Moi, olen 17v poika Helsingistä.
On ollut yksinäistä ja kaipaan vähän peliseuraa.

Etsin kavereita joiden kanssa pelata Team Fortress 2:sta, Borderland 2:sta ja Left 4 Dead 2.sta, mutta mieluiten TF:ää.
Ei alle 16v, eikä yli 21v. Sukupuolestakaan ei oo väliä.
Tykkään myös FNAF-sarjasta, Undertalesta ja Deltarunesta, ja toivoisin että se on ok teille.
En ole paras pelaamaan, mut haluan vain pitää hauskaa pelatessa ja jutellessa.
En ole kiinnostunut Overwatchin, Fortniten tai Apex Legendsin pelaamisesta.
En tarkoita että ette saisi tykätä niistä, mut mua ei kiinnosta ne pelit.

Toivoisin myös että pelkkä pelaaminen ei olisi ainoa juttu jota tehdä yhdessä.
Olisi mukavaa muuten vain chattaillä Discordissa silloin tällöin.

Tykkään myös eläimistä, etenkin kissoista.

Lähettäkää sähköpostissa Discord nimenne niin lisään teidät käyttäjänimellä Zegastion.

9.2.2019

Uusia ystäviä?

Mies, 27 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Olen 27-vuotias miespuolinen yliopisto-opiskelija Helsingistä. Luonteeltani olen rauhallinen, ystävällinen, positiivinen ja joissain asioissa ehkä hieman tyttömäinenkin. Varsinkin aluksi saatan olla myös jokseenkin ujo. Alkoholia en käytä lähes ollenkaan, enkä myöskään polta tupakkaa.

Itse tykkään kulkea luonnossa sekä ulkoilla muutenkin. Luonnossa liikkumisen lisäksi eri luonnontieteet kuuluvat myös omiin kiinnostuksen kohteisiini. Vapaa-ajallani kuuntelen myös jonkin verran musiikkia sekä kokkailen tai leivon välillä jotakin suolaista tai makeaa. Lisäksi olen ollut pitkään mukana oman kotialueeni seurakunnan nuorten toiminnassa ja useaan kertaan isosena rippikoululeireillä.

Vaikka tunnen moniakin ihmisiä, niin tällä hetkellä minulla ei ole juuri ketään sellaista kaveria, jonka kanssa olla ja viettää aikaa useammin kuin kerran vuodessa. Muun muassa useimmat peruskoulu- ja lukioaikaiset kaverini ovat jatkaneet kukin omiin suuntiinsa. Täten joudunkin viettämään useimmat viikonloput ja loma-ajat nykyisin yleensä yksikseni tai sitten olemalla vanhempieni kanssa.

Etsisin itselleni siis sellaista kaveria, jonka kanssa voisi nähdä, viettää aikaa ja tehdä jotain yhdessä. Listasin avainsanoihin muutamia asioita, joista pidän, mutta sinun ei tarvitse pitää kaikista samoista asioista. Toki tutustuminen voi olla helpompaa, mikäli löytyy edes joitain yhteisiä kiinnostuksen kohteita.

Haluaisin mieluusti naispuolista kaveria, joka olisi iältään vaikka 16–26 vuoden väliltä. Aluksi voitaisiin vaikka kirjoitella sähköpostitse ja katsoa sitten, mitä sen jälkeen.

8.2.2019

Uusia ystäviä Helsingistä

Nainen, 26 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Heippa!

Olen 26-vuotias Helsingissä asuva nuori nainen. Olisi ihanaa löytää samanhenkisiä naispuolisia uusia ystäviä, joiden kanssa jakaa arkea ja kokeilla uusia juttuja! Olen muuttanut Helsinkiin toiselta paikkakunnalta reilu 5 vuotta sitten ja tuttavapiirissäni täällä päin olisi todellakin varaa kasvaa.

Käyn päivätöissä ja elän ihan normaalia arkea, johon kuuluu erilaiset liikuntaharrastukset (lenkkeily, jooga, pilates), ruuanlaitto, sarjojen ja elokuvien katselu, siskon koirien hoito, sekä tietysti poikaystävän kanssa ajan viettäminen. Ystävien kanssa olisi kiva käydä kaupungilla, kokkailla, jutella, katsella elokuvia, lenkkeillä tai vaikka kokeilla jotain ihan uutta.

Olen hieman introvertti luonteeltani ja yleensä minulla kestää hetki "lämmetä" uusille ihmisille. Toisaalta, jos kemiat kohtaavat, olen tosi puhelias ja äänekäs. Toivoisinkin löytäväni ystävän/ystäviä, joiden kanssa kemiat kohtaisivat ja jotka olisivat laillani halukkaita luomaan pitkän ja kestävän ystävyyssuhteen. Läheisten ystävien kanssa voi jakaa sekä ilot että surut. :)

Laita ihmeessä viestiä niin jutellaan lisää!

8.2.2019

Moi pk-seutulaiset!

Nainen, 23 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Olen 23-vuotias positiivisella elämänasenteella varustettu luotettava ja mukava nainen Helsingistä. Haluaisin löytää uusia tosiystäviä, mieluiten noin 22-25 vuotiaista naisista (vaikka ikähaarukan rajasinkin melko pieneksi, niin saa ottaa sen ulkopuoltakin yhteyttä, jos ilmoitus tuntuu omalta!). Myös Helsingissä tai lähialueilla asumisesi olisi mukavaa, jotta näkeminen ja spontaanimpikin treffailu onnistuisi :)
Vapaa-ajalla tykkään aika perusjutuista; kahvittelusta, leffoista ja sarjoista, shoppailusta, matkustamisesta, ruoanlaitosta, treenaamisesta.. Tykkään olla menossa ja kokeilla esim. uusia urheilulajeja tai ruokapaikkoja, mutta musta löytyy myös se kotihiiri :D Toisinaan kuitenkin on kiva päästä myös kunnolla viihteelle ja tanssimaan, joten olisi huippua, jos et sellaistakaan tekemistä vastusta.
Olen melko ahkera viestittelijä, joten toivottavaa olisi, jos itsekin haluat pitää yhteyttä useammin kuin kerran kuukaudessa!
Jos tuntuu, että meillä voisi olla yhteistä, niin laita viestiä ja kerro jotakin itsestäsi, niin vaihdetaan vaikka numerot ja jatketaan tutustumista :)

6.2.2019

Uusia tuttavuuksia ja kavereita

Nainen, 24 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Moikka!

Olen 24-vuotias nainen Helsingistä. Pesiydyin tänne n.2 vuotta sitten ja nyt olisi korkea aika saada vähän enemmän tuttavuuksia tänne. Seurustelen ja käyn töissä (ja sen kautta tullutkin muutama uusi tuttavuus). Olisi kiva löytää joku jonka kanssa voisin käydä vihdoinkin testaamassa sen kissakahvilan!

Luonnettani on kuvailtu huumorintajuiseksi ja synkkä huumori onkin lähellä sydäntäni. Olen mieleltäni avoin ja tykkään kokeilla uusia asioita. Tykkään myös pohdiskella asioita ja joskus saatankin eksyä kokonaan ajatuksiini, heh :)

Olen harrastanut pitkälti piirtämistä, sarjakuvia, pelaamista ja nyt vähän urheiluakin tässä viime aikoina.

Vaikeaa oikein rustata että mitä olen hakemassa sinulta. Kuitenkin tärkeintä on, että toisen kanssa tulee toimeen ja mielellään huumorintajukin kohtaa.. voisi muuten tulla aika kiusallisia tapaamisia :D

5.2.2019

Heippa :)

Nainen, 17 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Oon 17-vuotias etelä- Suomessa asusteleva tyttö. Haluisin löytää uusia ystäviä, kun koulun vaihduttua erkaannuin vanhoista ystävistä. Saatan olla aluks vähän ujo mutta kunhan päästään tutustumaan enemmän kaivautuu musta esiin rento ja ystävällinen persoona jonka kanssa on helppoa puhua ihan kaikesta.
Viihdyn erityisesti shoppailun, urheilun, sarjojen ja musiikin parissa ja oliskin ihanaa löytää ystäviä joiden kanssa viettää aikaa kahviloissa, festareilla tai ihan vaan kattoen sarjoja.

Jos yhtään kiinnostaa niin rohkeesti laittelemaan viestiä niin päästään tutustumaan paremmin:)

5.2.2019

🙋🏼‍♀️🙋🏼‍♀️

Nainen, 23 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Moikka! Täällä kirjottelee 23v Nainen Helsingistä.Tännepäin olen muuttanut 1,5v sitten Tampereelta ja hakusessa olis uusia hyviä ystäviä kun niitä ei vielä ihan liikaa ole täältä päin löytynyt. Asustelen poikaystäväni ja kahden kissani kansssa.
Oon tosi puhelias,rehellinen ja luotettava.Sekä hyvä kuuntelija.
Rakastan kaikkea kauneuteen liittyvää,ruuan laittoa,shoppailua,kirppareita ja hömppä sarjoja ja leffoja.
Musta saat lyhyelläkin varotusajalla seuraa melkeinpä mihin vaan.
Olis kiva löytää oikeesti ystäviä joiden kanssa viettää aikaa ja tehä kaikkea.
Nakkaa viestiä jos kiinnostuit niin tutustutaan lisää!☺️

3.2.2019

Moikka

Nainen, 29 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Hei etsin uusia kavereita Helsingistä kävelylenkeille, katsomaan elokuvia tai muuten vain erilaisiin tapahtumiin. Tykkään liikkua luonnossa. Olen pienen lapsen yh-äiti tietoisesti. Olisi mukava saada uusia tuttavuuksia arkeen, joko lapsellisia henkilöitä tai vain ihan aikuisseuraa:) Toivon, että asuisit lähellä niin helpompi iltalenkille esim.

3.2.2019

Hei! Haussa ystävä / toveri

Mies, 24 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Hei!

Kiitokset tämän ilmoituksen lukemisesta.

Olen pääkaupungissa asuva yli kaksikymppinen sinkkumies.

Kiinnostukseni kohteinani ovat erilaiset elokuvat, kirjat, pelit yliluonnollisen lisäksi. Pidän myös koirista.

Etsin ystävää/toveria, jonka kanssa voisi kirjoitella/nähdä livenä mahdollisesti, ja jolla olisi samanlaisia kiinnostuksen kohteita.

Laittele viestiä!

3.2.2019

Uusia kavereita?

Mies, 30 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Hei. Etsitään uusia tuttavuuksia, ja miksi ei vaikka oikein ystävääkin. Olen itse kolmekymppinen mies Helsingistä. Sinun iällä tai sukupuolella ei ole väliä. Pääasia että ymmärrät huonoa huumoria ja kirjoitus virheitä :D. Olisi kiva löytää juttuseuraa, mutta kiva olis käydä vaikka leffassakin tai urheilemassa tai vaikka yksillä 🍻🙊Avoin ehdotuksille. Laittele viestiä kik:ssä: zzzwhzzz

Ps: Uusin tän ilmoituksen kun en aiemmi päässy kirjautuu ja vastaan noihin viesteihin tän kautta. Eli laittakaa uudestaa jos en aiemmi vastaillu 😱🙊

1.2.2019

Sinustako ystäväni?

Nainen, 33 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Oon 33 v nainen Helsingistä. Oon jo pitkään halunnut ystävän, joka ois samalla aaltopituudella mun kanssa. Omaa hyvän huumorintajun, on lapsenmielinen, rehellinen, luotettava, avara katseinen, ei tuomitse. Ystävä jolle viestitellä milloin vain, lähettää tyhmiä kuvia, hauskoja meemejä, biisejä tai muuten vaan erikoisia juttuja. Alkuun voisi viestitellä netin kautta/wa/skype/joku muu. Ihan perinteinen etanapostittelukin käy :)

Mä olen avoin, rehellinen, luotettava ja hieman hölmö. Tietyllä tapaa omaan oudon huumorintajun ja oon sopivasti lapsenmielinen.
Innostun uusista asioista ja joskus innostus lopahtaa yhtäkkiä. Kielioppiakaan en oo koskaan omaksunu, joten sitä on kestettävä.

Rakastan musiikkia, elokuvia ja valokuvaamista. Kirjoja luen ihan liian harvoin ja keikollekkin olis kiva mennä. Lähellä sydäntä myös kirpparit, museot ja road tripit.

Elämässä on sattunu kaikenlaista, siksi kai kärsinkin mielenterveys ongelmista 🤯 Joten jos se kauhistuttaa, niin jätä suosiolla väliin. En kaipaa sääliä tai tyhmänä pitämistä. Ei mun älykkydessä mitään vikaa oo, vaik muuten viiraakin.

Voit olla mies, nainen tai joku muu. Iälläsi ei ole merkitystä, ikähän on vain numeroita. Voit olla mistä päin vaan, kulkupelit kulkee pidemmällekkin. Olen onnellisesti naimisissa, joten en hae suhdetta.

Jos yhtään siltä tuntuu, et haluisit tutustua, ni nakkaa viestillä. 😊

31.1.2019

Uhka vai mahdollisuus?

Mies, 40 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Uusiin ihmisiin tutustuminen tekee hyvää sielulle.

Mitähän muita syitä vielä ihminen tarvitsee? Aina ajoittain huomaan, että vaikka ihmisiä on ympärillä paljon päädyn olemaan aika paljon yksin itseni kanssa. En välttämättä tarkoita fyysisesti yksin (onhan tuota jälkikasvuakin jo), mutta tuntuu, että jokainen ihminen ympärillä on jo jossain lokerossa ja kontekstissa eikä sellaista vapaata ajatustenvaihtoa oikein ole.

Olisi kiva löytää ihminen, jonka kanssa voisi jutella jostain mielenkiinnon kohteesta tai vaikka tehdä jotain yhdessä. Itseäni kiinnostaa luonto, vaeltaminen, melominen, valokuvaus, piirtäminen, kirjoittaminen (scifiromaani), tiedejutut, pelien kehittäminen, ruuanlaitto, eri maiden kulttuurit.

En nyt ala suuremmin tässä määrittelemään sinua. Ota yhteyttä!

31.1.2019

Uusia tosiystäviä

Nainen, 25 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Moi,

Olen 25-vuotias työssäkäyvä nainen. Luonteeltani olen rento ja huumorintajuinen. Olen sosiaalinen introvertti. Pidän valokuvaamisesta, matkustelusta, pyöräilystä sekä pitkistä kävelyistä, luonnossa tai kaupungilla. Tykkään myös kokeilla uusia asioita.

Olisi kiva saada uusia ystäviä kenen kanssa käydä esim. kävelyllä, ulkona syömässä, shoppailulla, elokuvissa, kahvilla, viihteelle tai pelaamaan vaikka bilistä :)

30.1.2019

Heippa!

Nainen, 19 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Oon nainen 19 pohjois haagasta. Oon aluksi ujo koska oon vasta selättämässä mun sosiaalisten tilanteiden pelkoa. Mutta kun on vähän tutustuttu niin oon tosi avoin ja hyvä kuuntelija :)heitän tosi huonoa läppää mut mun itteni mielestä nii hyvää et nauran omille jutuilleni :D tykkään pelata koneella kotona ja sitten touhuilla elukoiden kanssa. Käyn tällä hetkellä valmassa koulussa .Etsisin kaveria jonka kanssa voitaisiin vaan vaikka löhöillä netflixin äärellä/ pelata tai kierellä kirppiksiä :) mulla on poikaystävä kissa ja koira :) ihan sama ootko mies tai nainen. Ikä luokka ois varmaankin 17-22v snäppini on: jessicaemiliaas

Sivu
Takaisin ylös