Ilmoitukset alueelta Helsinki (975 kpl)

 - 
 
eilen

Haussa pelikavereita

Nainen, 24 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Moikka! Hommattiin kumppanin kanssa juuri 7 Wonders -lautapeli, mut oltaisiin pelikavereita vailla. Jos siis strategiset lautapelit kiinnostaa niin ota yhteyttä ja sovitaan peli-ilta meille tai puistoon lämpimänä iltana :) Ei olla mitään superhyviä, mut tykätään pelata. Ja muitakin pelejä yms tekemistä saa ehdottaa!

T. 24- ja 28-v nainen ja mies Helsingistä

eilen

Uusia ystäviä?

Mies, 30 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Olen 30-vuotias nuori miespuolinen henkilö Helsingistä, joskaan en oikein osaa ajatella itseäni kolmekymppisenä, ja minua luullaankin usein ulkonäköni perusteella noin viidestä viiteentoista vuotta nuoremmaksi. Tulen kuitenkin toimeen monien eri-ikäisten ihmisten kanssa. Perusluonteeltani olen rauhallinen, ystävällinen, huumorintajuinen sekä joissakin asioissa ehkä hieman tyttömäinenkin. Kasvokkain tavattaessa olen todennäköisesti myös ujo – ainakin aluksi.

Itse tykkään kulkea luonnossa sekä kävellä ja ulkoilla muutenkin. Luonnossa liikkumisen lisäksi luonnontieteet kuuluvat omiin kiinnostuksen kohteisiini. Alkoholia en käytä juuri lainkaan ja tupakkaa en polta ollenkaan. Vapaa-aikoinani käyn usein ulkona kävelemässä, kiertelemässä kirpputoreilla ja kuuntelen musiikkia. Silloin tällöin tulee myös leivottua jotain, useimmiten jotain makeaa. Lisäksi olen ollut useaan kertaan isosena sekä avustajana oman kotialueeni seurakunnan rippikouluissa.

Vaikka tunnen moniakin ihmisiä, minulla ei tällä hetkellä ole oikein ketään sellaista kaveria, jonka kanssa olla ja viettää aikaa useammin kuin kerran tai pari vuodessa. Muun muassa useimmat peruskoulu- ja lukioaikaiset kaverini ovat jatkaneet kukin omiin suuntiinsa. Niinpä olenkin ollut jo useamman vuoden aika yksinäinen ja pääsääntöisesti olen viettänyt nykyisin lähes kaikki viikonloput sekä muut vapaa-aikani joko yksikseni tai olemalla vanhempieni kanssa.

Toivoisin mielellään naispuolista kaveria, joka olisi iältään vaikkapa jostain 19–29 vuoden väliltä, mutta ei se niin tarkkaa ole. Ensisijaisesti olen etsimässä ihan vain kavereita, mutta mikäli molemminpuolista kiinnostusta löytyy, ei parisuhteenkaan mahdollisuus ole poissuljettu. Se ei kuitenkaan ole mikään välttämättömyys, vaan voit ottaa yhteyttä aivan hyvin myös ihan vain kaverimielessä.

Etsin itselleni siis sellaista kaveria, jonka kanssa voisi jossain vaiheessa nähdä, viettää aikaa ja tehdä jotain yhdessä. Ennen mahdollista tapaamista haluaisin tutustua kirjoittelemalla …

2 päivää sitten

Hei Lego-masters

Mies, 45 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Moi!
Löytyykö 11v pojalle ja vähän isällekin Lego-seuraa pääkaupunkiseudulta?! Voitaisiin tulla teille rakentelemaan tai tulkaa te meille - joko vain lapset leikkivät ja aikuiset vaikka kahvittelevat tai sitten rakennellaan yhdessä kaikki :) Star Wars on kova aihe ja kaikki käy. Ollaan itäisessä Helsingissä, auto löytyy. Laitahan sähköpostia!

2 päivää sitten

Menoseuraa

Nainen, 55 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Etsiskelen uusia ystäviä naisista ja miksipä ei miehistäkin erilaisiin menoihin kuin myös mukaviin keskusteluihin ja ajatusten vaihtoon kaikesta maan ja taivaan välillä. Olen työssä käyvä, rehellinen ja luotettava sinkkunainen (eronnut kauan sitten). Tykkään luonnossa liikkumisesta ja patikointireissuista, leffoista, teattereista, museoista ja näyttelyistä (museokortti löytyy), konserteista, matkustelusta, risteilyistä Tukholmaan ja Tallinnaan, kylpylöistä, mökkeilystä, ravintola illallisista kera viinilasillisen ja kaikenlaisiin muihinkin juttuihin ja menoihin minut saa helposti innostumaan. Ystäviä ei koskaan ole liikaa joten laitahan viestiä niin tutustutaan.

2 päivää sitten

Kaveria Helsingin alueelta/pk-seudulta? 🤞😇

Nainen, 21 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Moikka! 🖤
Oon tätä kautta muutamia ihmisiä jo tavannut, mutta syystä tai toisesta ne ei valitettavasti oo jääny pysyviksi. Kokeilen tätä nyt vielä kerran, jos vaikka tällä kertaa nappais, kun kovasti edelleen kaipaisin seuraa ja vaikka ihan loppuelämän kaveria.🙂🙏

Oon 21v, alunperin Pohjois-Pohjanmaalta ja asunut Helsingissä nyt vähän yli kaks vuotta. Asun täällä poikaystävän ja vuoden vanhan koiran kanssa. Aikeena olis aloittaa opiskelu heti, kun vain kouluun sisään pääsen🤞 , mutta siinä samalla jatkaa töiden tekoa. Mulla on kyllä kavereita muualla, mutta ei yhtäkään Helsinkikaveria, jota nähdä arkena useammin. Aika täällä käy välillä vähän yksinäiseksi, vaikka ei poikaystävän naamassa mitään vikaa olekaan. 😁

Rakastan euroviisuja yli kaiken ja ne on aina mun vuoden kohokohta. Niiden lisäksi edm painotteinen musiikki on erittäin lähellä mun sydäntä ja musta ois siistiä löytää joku joka tykkäis siitä myös! 😇 Toki kuuntelen myös paljon paljon muita genrejä. 😁 Laulan ja jammailen paljon omaksi huviksi, tykkään kierrellä kirppiksiä, käydä leffassa, festaroida (weekendit etenkin), pitää hauskaa, pelata pleikalla Just dancea, vitsailla ja nauraa mahan kipeeksi.

Oon rempseä, sosiaalinen, puhelias ja kiltti ihminen. Omasta mielestäni aika helposti lähestyttävä ja helppo tutustua.

En oo kauheen poliittinen ihminen. En voi sietää kahvia, kookosta tai teetä missään muodossa, mutta jos mennään kahville voin ottaa kivan kakkupalan tai kaakaota. 😄 Myöskään sushia mua et saa syömään. 😁 En osaa meikata yhtään, mutta mua saa meikata ja tykkään olla myös kameran edessä kuvattavana (ei siis haittaa, jos esim. omaat taidon valokuvata😌).

Saikohan tästä mitään selvää, millanen oon?🤔😄 Noh, jos siltä tuntuu, tuu tutustumaan niin saat ehkä selkeämmän kuvan ja katotaan jos meillä synkkais. Olis ihanaa vihdoin löytää läheltä samanhenkisiä ihmisiä tai edes se yksi. 😊🖤

2 päivää sitten

Ulkoilu ja matkailuseuraa pk-seudulta?

Mies, 45 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Nyt olisi paras kaveri hakusessa, toivottavasti loppuelämäksi.

Tykkään:
- Kävelylenkeistä 8+ km
- Pyöräilystä 30+ km
- Olla itsekseni kotona
- Istua tietokoneenääressä, ehkä liikaakin
- Ujoista taviksista
- Olla oma itseni, toivottavasti sinäkin
- Sinusta, kun tulet sellaisena kuin olet
- Ei ole turhia odotuksia, näkyillään ja törmäillään vaan
- Kahden kesken seurasta
- Itsenäisistä ihmisistä

En tykkää:
- Yksipuolisuudesta, joskin jollain osa-alueilla kontraan tätä ihan suoraan itse
- Ihmisistä jotka tulevat kylään ja ovat vieraana, jos satut pääsemään kylään, ole kuin kotonasi
- Laumailusta, eli siis todennäköisesti en koskaan halua nähdä kavereitasi, mielummin kahdestaan
- Harvoin tykkään olla muualla kuin kotona yötä, ellei mm. hotelleita matkaillessa lasketa. En siis ole tunkemassa yöseuraksi tms
- Nykyaikaisesta yksityisyysnäkemyksestä, joka käytännössä estää ihmisiä kertomasta mitään itsestään. Tähän liittyy tiettyä ristiriitaa, mutta loppujenlopuksi se tappaa kaiken aika lyhyeen. Toisaalta konseptina privacy aware dating on aika hauska. Voit siis valita, valehtelenko kaikesta vai enkö kerro mitään.
- Lyhyistä tai kiertelevistä vastauksista. Vaikka minua onkin usein syytetty kiertelystä ja kyrptisyydestä, ehkä juuri tiettyjen tässäkin viestissä mainittujen osa-alueidne osalta
- Mobiiliplattareista, niillä kirjoittaminen on niin sadistista, että vastaukset jäävät usein lyhyksi ja tökeröiksi
- Listoista, tämä oli se vitsi

En todellakaan tykkää:
- Tupakointi
- Kännäämisestä
- Liian kuumasta
- Meluisista mestoista
- Jos annettuja ehtoja ei noudateta
- Parisuhde uteluista tms. - Ahdistun niistä -> seuraa hylkääminen) - Pahoittelut niille, jotka aikaisemmista ilmoituksistani käsittivät että olisin hakemassa parisuhdetta ja ajoivat juuri tähän miinaan
- "Moi" tyypisistä avauksista. Kun kerran vaivaudun tekemään tällaisen ilmoituksen, niin oletan, että yrität edes vähän vastauksessasi.

Kaipaisin erityisesti:
- Matkailu, pyöräily ja …

3 päivää sitten

Moikka!

Mies, 44 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Löytyisikö sieltä mukava ja keskustelutaitoinen nainen tai mies mulle kaveriksi?

Etsin juttuseuraa kävelylenkille, taidemuseoon, lasilliselle, illalliselle tai jonkin muuhun rentoon ja mutkattomaan olemiseen. Olen teknologia-alan töissä, taskussa on DI:n paperit ja elän normaalia keskiluokkaista elämää, tosin lapsia tai lemmikkejä ei ole. Harrastan luovia asioita, lukemista, ruuanlaittoa ja liikuntaa. Jos aikaa ja energiaa olisi enemmän, niin keksisin vielä paljon lisää harrastuksia, sillä minun on helppo innostua uusista asioista. Luonteeltani olen sosiaalinen introvertti, eli tulen hyvin juttuun ihmisten kanssa, mutta tarvitsen välillä myös omissa oloissa vietettyä aikaa.

Jos kiinnostuit, pistä viestiä tulemaan. :)

21.5.2022

KESÄ - onko joku vailla kaveria?

Mies, 35 vuotta, Helsinki, Uusimaa

sieltä se taas hiipii. Kesä ja loma.
Täällä luultavasti tiedossa aika hiljaista: monet kaverit viettää lomaa perheineen tai lähtee kauas lomailemaan.

Nyt olisi hyvä aika tutustua ja kesällehän ehtisi keksiä jotain tekemistä. Tekeminen vois olla mitä tahansa ihan perus kahvittelusta terassille menoon, pyöräilyyn, retkeilyyn tai miksei vaikka mökkireissuun jos sellainen saadaan järkättyä.

Jos täältä löytyisi vaikka useampikin vastaaja, niin hauska ois tutustua vaikka porukalla.

Voit olla mistä päin Suomea vain: kyllä auto tai juna kuljettaa. Ois hauska löytää kaveri, kenen kanssa vaihtaa vaikka WhatsApp-viestejä/kuulumisia ja tulevina kuukausina vois toivottavasti tehdä myös jotain livenä.

Kukas täällä sitten?

-mielestään mukava ja huumoriakin löytyy
-ikää 35
-luotettava ja rehti tyyppi
-päivät kuluu töissä, ihan kovin erikoisia harrastuksia ei ole mutta tuijottelen sarjoja, käyn salilla epäsäännöllisesti ja ulkona tykkään liikkua

sinä voit olla nuorempi tai vanhempi, en halua asettaa ikärajoja tai paikkakuntarajoja. Pääasia ois, että sulla on halu tutustua ja ehkä vastausviestissä kirjoitat muuta kuin moi.

Nyt näppis sauhuamaan ja laita viestiä tulee.

21.5.2022

Uusia ystäviä!💞

Nainen, 23 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Moikka!🌸 23v nainen etsii uusia naispuolisia ystäviä pääkaupunkiseudulta. Olisi kiva löytää uusia ystäviä joiden kanssa olisi samanlaisia kiinnostuksen kohteita.

Olen aika urheilullinen, mutta en kovinkaan tavoitteellisesti. Kuntosalilla käyn säännöllisesti, mutta muuten tykkään laidasta laitaan eri lajeista ja aktiviteeteista. 🤸‍♀️ Tykkään myös paljon liikkua luonnossa. Mut saa mukaan melkeinpä mihin vaan!

Olen luonteeltani todella rento, heittäytyvä ja aktiivinen. Tykkään puhua syvällisiä ja pohtia asioita maan ja taivaan väliltä. Laita ihmeessä viestiä niin jutellaan lisää☀️

20.5.2022

Uusia ystäviä?

Nainen, 26 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Moikka! 🌸

Täällä 26-vuotias nainen kaipaisi elämäänsä uusia naispuolisia ja suunnilleen samaan ikäluokkaan kuuluvia ystäviä. 😊
Tällä hetkellä asun Helsingissä aviomieheni kanssa ja yritän pikkuhiljaa saada yliopisto-opintojani loppuun. Etenkin viime aikoina oon huomannut kaipaavani uusia kivoja ihmisiä elämääni ja tästä syystä ajattelinkin kokeilla löytyisikö näin netin kautta ystäviä.

Harrastuksiini kuuluvat muun muassa valokuvaus, lukeminen ja neulominen. Tykkään myös leipoa, pelailla Switchilla ja katsoa sarjoja ja dokumentteja kiinnostavista aiheista. Harjoittelen myös maalaamista. Luonto on lähellä sydäntäni ja rakastan niin lyhyempiä kuin pidempiä metsäretkiä! 🌲
Luonteeltani oon ystävällinen, introvertti ja alkuun ujo, mutta ujoudestani huolimatta oon kiinnostunut tutustumaan uusiin ihmisiin ja se ujouskin vähenee mitä paremmin tutustuu. Mun kanssa voi jakaa ilot ja surut ja koen olevani hyvä kuuntelija jolle voi avautua mistä vaan ja laittaa viestiä aina kun vaan siltä tuntuu. Kovin menevää baariseuraa musta tuskin saa, mutta lähden mielelläni vaikkapa kahville, viinilasille, luontopolulle, eväsretkelle, valokuvailemaan, leffaan, museokierrokselle, testailemaan uusia ravintoloita, taidekurssille, pelaamaan videopelejä Oodiin, istuskelemaan merenrannalle, seikkailemaan ulos kesäyössä, retkelle Lappiin tai vaikka matkalle toiseen kaupunkiin/maahan! Toki myös ihan leffa-, peli- tai vaikka kokkailuillat on kivoja. 😊 Arvostaisin ennen kaikkea ystäviä joilla olisi kiinnostusta tutustua kunnolla ja pitää yhteyttä, toki ymmärrän että elämässä itse kullakin on kiireisempiä jaksoja, mutta olisi kiva jos yhteydenpito jatkuisi niistä huolimatta.

Olisi mahtavaa löytää myös pieni samanhenkinen ystäväporukka, joten jos tällaiseen olisi kiinnostusta niin kerro ihmeessä! Totta kai voidaan tutustua ihan kahdestaankin, tuli vaan tämmöinen idea mieleen. 😊

Laita ihmeessä viestiä jos yhtään kolahti, ilmoitus ei vanhene!

20.5.2022

Heips^^

Mies, 29 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Päivät on pitkiä ja seuraa vähän. Olisi kiva löytää juttukaveri, jonka kanssa voisi rupatella ihan mistä vaan. Olen luonteeltani kunnon herkkis ja tunteista sekä mielenterveydestä keskusteleminen ovat mielipuuhaani, kuhan se on rakentavaa eikä itsesäälissä vellomista (tosin on sillekin paikka aina välillä).

Kiinnostun ja innostun herkästi uusista jutuista, joten vaikea luokitella itseäni tietyn tyyppiseksi. Tykkään koirista ja kissoista, metallista ja iskelmästä, breaking badista ja rupauls drag racesta, dark soulsin tykittämisestä ja puistossa hengailusta. Urheilusta en ole tosin koskaan innostunut vaikka monesti sille mahdollisuuden antanut, voit toki muuttaa mieleni. Työskentelen sosiaalialalla (sosionomi).

Muutan tässä ihan piakkoin vaimoni, kissani ja koirani kanssa keskustan lähettyville lahdesta, joten ihan vaan kaupunkiin tutustuminen voisi olla oikein mukavaa ajanvietettä :) Iälläsi tai sukupuolellasi ei ole minulle merkitystä. Olisi mukavaa löytää juttuseuraa ja myös ihan irl-tapaamisia joskus jos energiat kohtaavat!

19.5.2022

Friends? 😀

Mies, 24 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Moikka, olisi mahtavaa saada tutustua lisää ihmisiin joiden kanssa voisi sitten jatkossa viettää aikaa vaikka kahvin merkeissä, baari-ilta, peli-ilta ym.. Asun Helsingissä mutta kyllä sitä vähä kauempaakin uskaltaa lähteä. Luoteeltani avoin ja puhelias joten juttua varmasti riittää mikäli itsekin vaan osallistut. Jos yhtään nappaa niin pistä viestiä ja tutustaan lisää :)

19.5.2022

Räyh

Nainen, 27 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Toisesta maailmasta karannut taidenyyppä vailla uusia, samanhenkisiä tuttavuuksia. Suurkulutan energiajuomia ja kirjoitan fantasiaromaania lohikäärmeistä, seuraa tykkäisin saada muista mahdollisimman mielikuvitusrikkaista otuksista joiden kanssa voitaisiin käydä vaikka kävelyillä ja valokuvausreissuilla. Lisätiedot kysymällä, vihreät arvot välttämättömyys.

19.5.2022

Peliseuraa hakusessa.

Mies, 25 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Moikka.

Olen 25 vuotias mies Helsingistä ja etsin itselle pelailu seuraa.

Elikkäs mitä etsin?

Ihmistä kuka tykkää pelailla kaikenlaisia coop pelailua. Ikää mielellään yli 18+ ylärajaa ei ole eikä sukupuolella ole väliä.
Pelejä mitkä ensimmäisenä tulisi mieleen on Back 4 Blood, Payday 2, Call of duty, Heroes of hammerwatch ja toki paljon muuta mitä ei nytten tule mieleen.

Olen omasta mielestä mukava, luotettava, huumorintajuinen, hiljainen, ihan ok pelaajana ja taitava sekä introvertti. Olen myös parhaillaan oppisopimuksella työskentelevä ihminen 2 vuoro työssä. Viikko aamua viikko iltaa joten sen mukaan aikataulut.

Discordin ja steamin saa kysymällä jos kiinnostaa pelailla.

18.5.2022

Kaveripariskunta

Nainen, 36 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Heippa,

Olemme muutaman vuoden seurustellut pariskunta, joka etsiskelee toista pariskuntaa kavereiksi, tai mikä ettei vaikka useampaa pariskuntaa niin olisi mukava viettää vaikka yhteisiä illanviettoja vaikka lautapelejä pelaillen tai mökkeillen? :)

Olemme 36 ja 34vuoden ikäisiä ja asumme Helsingissä. Tykkäämme vapaa-ajalla liikkua luonnossa, pelailla erilaisia lautapelejä (tosin ne monen tunnin lautapelit eivät ole tuttuja :D). Kesällä tykkäämme mökkeillä sekä matkustella.

Alkoholia nautimme silloin tällöin.

Tuntuuko että teiltäkin puuttuu niitä yhteisiä ystäviä joiden kanssa viettää aikaa? Siinä tapauksessa laita viestiä tulemaan niin lähdetään yhdessä vaikka keilaamaan tms.

18.5.2022

Hei!

Mies, 43 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Nyt on haussa uusia kavereita ja välimatka ei ole este. Tietysti tapaaminen on helpompaa, jos asut pk-seudulla.

Olen itse luotettava ja rehellinen yli 40-vuotias mies Helsingistä. Elämässä sellainen vaihe, että etsin siis uusia kavereita, joiden kanssa voi harrastaa, käydä leffassa, matkustaa ja tehdä niitä ihan normaaleja asioita, mistä elämä koostuu.

Olisi aivan huippua, jos meitä löytyisi enemmänkin, jotka haluamme tutustua uusiin ihmisiin ja saisimme kaveripiirin koottua.

Koen itse olevani positiivinen ja toista kannustava.

Mitä enää epäröit vaan ota yhteyttä ja kerro hieman itsestäsi. Teen samoin, kun vastaan sinulle.

Ps. Olisi mukava aloittaa jonkun kanssa pelaamaan esim. sulkapalloa tai padelia ihan alkeista paikkana esim. joku paikka Helsingin kantakaupungin alueella.
Ei yhden viestin kirjoittajille.

18.5.2022

Ystävää ulkoiluun, harrastuksiin?

Mies, 51 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Löytyisikös tätä kautta sporttiselle homomiehelle toista homokundia yhteisiin harrastuksiin, ulkoiluun ja muuhun tekemiseen? Itse siis kiva sporttinen hauskan huumorintajun omaava kundi. Olisi kivaa aloittaa joku uusi harrastus yhdessä, vaikkapa tennis tai sulkis. Myös fillarointi olisi mukavaa tai terassilla oleminen. Olen todella kivaa seuraa, luotettava, aito ja kunnollinen tyyppi.

17.5.2022

Äitikavereita

Nainen, 33 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Moi! Olen 33-vuotias ensimmäistä lastaan odottava nainen ja olisi kiva löytää samankaltaisessa elämäntilanteessa olevia naisia seuraksi esim. kahville, lenkille tai muuhun vapaa-ajan viettoon. Asun itä-Helsingissä puolison ja koiran kanssa. En tunne muita raskaana olevia/äitejä täältä päin ja olisi kiva tutustua :) Vapaa-ajalla tykkään mm. harrastaa paljon liikuntaa, esim. juoksua, joogaa, mailapelejä ja metsälenkkejä koiran kanssa. Olen rauhallinen ja luotettava tyyppi, ja olisi ihanaa löytää samanhenkisiä, pidempiaikaisiakin ystäviä vaikka sitten tätä kautta. Laita viestiä jos kuulostaa yhtään tutuilta ajatuksilta ja etsit myös uusia ystäviä!

Sivu
Takaisin ylös