Ilmoitukset alueelta Helsinki (605 kpl)

 - 
 
tänään

Uusia ystäviä Helsingistä.

Nainen, 39 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Moikka! 39-vuotias nainen kaipailee elämäänsä uusia, mukavia, kunnollisia, puheliaita, keskustelutaitoisia ja luotettavia ihmisiä. Olen: sosiaalinen,optimistinen,rauhallinen,kiltti ja kaikinpuolin mukava tyyppi. :) Toivoisin,että olisit suunnilleen samaa ikäluokkaa oleva lapseton ihminen jolla elämä kunnossa.

Harrastan: sisustamista,vapaaehtoistöitä, lukemista,leffoja,pyöräilyä, lenkkeilyä,salia,kirppareita,kirjottelua,matkustelua... Töissäkäyvä olen, mutta kyllä sitä vapaa-aikaakin löytyy.

Baareissa en tykkää käydä enkä juurikaan käytä alkoholia, joten en etsi ystävikseni mitään bilettäjä tyyppejä.

Tykkäilen: kirppareista, shoppailusta,rauhallisista koti-illoista, kirjallisuudesta, matkustelusta, kesästä, syksystä, joulusta, koirista, maaseudusta, kaupungista, leffoista/sarjoista, ruuanlaitosta, leipomisesta, sisustamisesta, pitkistä meileistä, musiikista, valokuvaamisesta, tatskoista, läväreistä, kortti/lautapeleistä, liikunnasta, terveellisistä elämäntavoista...

Jos kiinnostaa tutustua niin laita meiliä ja kerro itsestäsi enemmän kuin pari riviä.

tänään

52v mies Hesasta ja voisin alkaa mentoriksi nuoremmalle henkilölle

Mies, 52 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Terve
Aluksi tähän heti mentori määritys eli henkistä tukea elämän eri vaiheisiin, ei siis mitään seksuaalista.
Lähinnä ajattelin henkilöitä, joilla on ongelmia, jotka ei nyt vaan omin avuin selviä. Yhdessä voitaisiin selvittää ja jos kaikkia ongelmia ei saada ratkottua, niin ainakin löydetään tahot, jotka voivat auttaa asiassa enemmän.
Ota vaan rohkeasti yhteyttä

tänään

52v mies Hesasta etsii kavereita naisista ja miehistä, iällä ei väliä

Mies, 52 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Terve
Tällä hetkellä olen aika yksinäinen mies ja haluaisinkin saada seuraa varsinkin viikonloppuihin. Aiemmin olin kovin kiinni perheessäni, niin minulla ei ollut aikaa oikein harrastaa mitään, mutta nyt kun perhettä ei enää ole, niin aikaa voisi löytyä.
Olen rauhallinen, keskustelutaitoinen, pidän henkisistäkin asioista. Tässä iässä en enää lähde kovin rääkkääviin urheiluharrastuksiin, aiemmin harrastin pallopelejä, uintia, laskettelua jopa surffausta, mutta nykyään otan rauhallisemmin. Lähinnä ajattelin rennompaa meininkiä, kahvilla, taidenäyttelyssä, museossa tai vaikka kaljalla käyntiä.

eilen

Uusia ystäviä pk-seudulta

Nainen, 33 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Moi,

täällä kolmekymppinen naisihminen huhuilee uusia kavereita :) Tuntuu, että vanhoista kavereista on tullut vähän etäännyttyä ja elämässä olisi tilaa uusille ystäville.
Asustelen puolison ja 3vee lapsen kanssa helsingissä. Käyn normaalioloissa toimistoaikaan töissä ja vapaa-ajalla tykkään touhuta perheen kanssa tai keksiä muuta tekemistä liikunnan tai muun toiminnan ohessa.

Kaipailisin ystävää, jonka kanssa viettää aikaa ja jakaa kokemuksia. Mieleistä tekemistä voi olla kahvilla istuskelu tai syömässä käyminen, liikunta, sohvan nurkassa netflixin katselu tai mitä vain. Sulla ei tarvitse olla samanlainen elämäntilanne jos kiinnostuksen ja muuten kemiat synkkaa. Mieluusti asuisit tässä pk-seudulla niin päästäisiin yhdessä tekemään asioita.

Ihanaa olisi jos löytyisi sydänystävä jakamaan arjen iloja ja suruja :) Itsestäni sen verran, että olen iloinen, mukava, rauhallinen ja luotettava ystävä. Helposti monenlaisten ihmisten kanssa toimeentuleva ja mukava tyyppi. Saatan ehkä olla vähän ujo ja sen takia monet saattavat ajatella, että olen vähän etäinen mutta tutustumisen myötä avaudun kyllä paremmin :)

2 päivää sitten

Uusia ystäviä?

Mies, 29 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Olen vähän aikaa sitten 29 vuotta täyttänyt nuori mies Helsingistä. Perusluonteeltani olen yleisesti ottaen rauhallinen, ystävällinen, huumorintajuinen sekä joissakin asioissa ehkä hieman tyttömäinenkin. Varsinkin aluksi olen todennäköisesti myös ujo. Tulen kuitenkin yleensä toimeen eri-ikäisten ihmisten kanssa, vaikka minua onkin melko usein luultu noin viidestä kymmeneen vuotta nuoremmaksi kuin mitä oikeasti olen.

Itse tykkään kulkea luonnossa sekä ulkoilla muutenkin. Luonnossa liikkumisen lisäksi eri luonnontieteet kuuluvat myös omiin kiinnostuksen kohteisiini. Alkoholia en käytä lähestulkoon ollenkaan, enkä polta tupakkaa. Vapaa-ajallani kuuntelen usein musiikkia ja käyn ulkona kävelemässä tai kiertelemässä kirpputoreilla. Silloin tällöin myös kokkailen tai leivon jotakin suolaista tai makeaa. Lisäksi olen ollut useaan kertaan isosena sekä avustajana oman kotialueeni seurakunnan rippikouluissa.

Vaikka tunnen moniakin ihmisiä, niin minulla ei tällä hetkellä ole juuri ketään sellaista kaveria, jonka kanssa olla ja viettää aikaa useammin kuin kerran tai pari vuodessa. Muun muassa useimmat peruskoulu- ja lukioaikaiset kaverini ovat jatkaneet kukin omiin suuntiinsa. Nykyisin vietänkin siis useimmat viikonloput ja loma-ajat yleensä joko yksikseni tai vanhempieni kanssa.

Etsisin itselleni siis sellaista kaveria, jonka kanssa voisi jossain vaiheessa nähdä, viettää aikaa ja tehdä jotain yhdessä. Listasin tähän viestin avainsanoihin jonkin verran asioita, joista pidän, mutta sinun ei tarvitse pitää kaikista samoista asioista. Tutustuminen voi toki olla helpompaa, mikäli löytyy edes joitain yhteisiä kiinnostuksen kohteita.

Toivoisin siis mieluusti naispuolista kaveria, joka olisi iältään vaikkapa jostain 18–28 vuoden väliltä. Aluksi voitaisiin kirjoitella sähköpostitse ja katsoa sitten, mitä sen jälkeen. Toivoisin kuitenkin, ettei yhteydenpito jäisi vain yhteen tai muutamaan sähköpostiviestiin.

Mikäli ilmoitukseni herätti kiinnostusta ja haluaisit tutustua paremmin, …

3 päivää sitten

Naiskavereita hakusessa

Nainen, 21 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Oon 21v nainen ja etin uusia kavereita, joiden kaa voin viettää tyttöjen iltaa eli alotettais päivä shoppailulla sit syödään hyvää ruokaa ja katotaa Netflixist jotai sarjaa. En juo pahemmin alkoholia ollenkaan, mut tykkään tanssia ja laulaa karaokee. Tykkään myös keskustella ja kuunnella huolia.
Mulla on 2 koiraa ja oon onnellisessa parisuhteessa. Laitathan viestii, jos sulla on fiilis et me voitais vibaa.

3 päivää sitten

Moi!

Nainen, 19 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Oon 19-vuotias nuori nainen pääkaupunkiseudulta. Oon muuttanut reilu kuukausi sitten tänne ja olis tosi kiva löytää saman henkisiä kavereita.
Oon luonteeltani aika sosiaalinen ja tuun toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Kiinnostuksen kohteisiin kuuluu eläimet, matkustelu, salilla käyminen, muoti, musiikki, elokuvat ja ravintolat yms. Voisin jatkaa listaa vaikka kuinka :D

Jos kiinnostaa tutustua niin tuu vaan rohkeesti juttelee.

21.10.2020

Hei!

Mies, 31 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Etsin uusia kavereita. Opiskelijeni vuoksi minulla on paljon vapaa-aikaa ja kaverini ovat kiireisiä. Haluaisin ystäviä, joiden kanssa pohtia maailman menoa ja puhella joutavanpäiväisistä. Tykkään viettää aikaa ilman sen kummempia suunnitelmia. Haluaisin yleisesti laajentaa ystäväpiiriäni.

Tykkään myös harrastella monia lajeja ja olen avoin ehdotuksille.

20.10.2020

Löytyiskö täältä uusia kavereita?

Nainen, 25 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Helloo!

Täällä 25-vuotias nuori nainen Helsingistä jolla olisi etsinnässä uusia kavereita!

Oon sellanen tyyppi joka tykkää eniten istua alas ja jutella kaikesta mahdollisesta, niin kivoista kuin vaikeista jutuista. Mutta väitellä en tykkää, joten poliittiset keskustelut mahdollisimman minimiin, niistä tulee vaan paha mieli! :D
Tykkään videopeleistä, elokuvista ja sarjoista, myös taiteesta, historiasta, kummitustarinoista, kirjoista ja kirjoittamisesta, ja ennen kaikkea koirista! Voin olla se tyyppi joka linkkaa sulle koiravideoita ja memejä koko päivän, jos haluut.

Opiskelen tällä hetkellä joten päiväni kuluvatkin lähinnä koulun parissa. Arkipäivisin oon siis suht. kiireinen (aka uupunut ja laiska) mutta viikonloppuisin musta olis seuraksi joko kylään, kaupungille tai reissuun!

Oon tosi mukava tyyppi paitsi jos spoilaat mulle jonkun tarinan lopun.
Ottakkee yhteyttä!
xoxo

19.10.2020

Ystäviä ei ole koskaan liikaa

Nainen, 36 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Heippa!
Oon 36v nainen Helsingistä,parisuhteessa naisen kanssa(jos sillä nyt jollekin on merkitystä). Asun kaksistaan poikani kanssa ja elelen ihan perus elämää. Tässä on tullut muutamien viime vuosien aikana huomattua että lähes kaikki entiset ystävät ovat kukin lähteneet omille teilleen elämissään ja harvoin enää näkee heitä ja elämässä olisi tilaa hyvälle ystävälle/ystäville.

Etsin uusia ystäviä joiden kanssa voisi jutella ja jakaa niitä arkisiakin asioita, iloja ja suruja sekä tehdä asioita, käydä vaikka kävelyllä, leffassa, kahvilla jne.
Luonteeltani olen aluksi ehkä hieman ujo, mutta kun tutustun ihmiseen niin ujous häviää. Luonteeltani oon kiltti, luotettava ja huumorintajuinen. Hieman ajois saattaa vaivata ja jännitän uusien ihmisten tapaamista kasvotusten välillä melko paljonkin joten mielellään ensin tutustun ihan kirjoittelemalla. Toivoisin sinun olevan oma itsesi, avarakatseinen joka ei tuomitse, huumorintajusta saa plussaa🙈
Sukupuolella ei väliä, kunhan ymmärrät että en etsi muuta kuin ystävää.

Nyt kun koronakin jyllää ja joutuu vähän miettimään ja rajoittamaan omia menemisiä ja tulemisia niin ihan vaan aluksi vaikka näin netin välityksellä tutustua :)

19.10.2020

Uusia ystäviä!

Mies, 49 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Täällä kirjoittelee vakitöissä käyvä urheilullinen 49 v. eronnut mies Hgistä, joka etsii hyvää ystävää naisesta tai miehestä. Etsin ystäviä ulkoiluun, fillarointiin, kahville, tennistä, sulkapalloa tai biljardia pelaamaan. Myös salille olisi kivaa löytää seuraa tai terassille. Tykkään kirjoittamisesta ja historiasta. Olen avoin, reilu ja luotettava mies, josta saa tosi hyvän ystävän. Ota yhteyttä ja tutustutaan. :)

19.10.2020

Moikka sinä ihana murmeli.

Nainen, 47 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Olen työkyvyttömyyseläkkeellä oleva, 47-vuotias helsinkiläinen nainen. Olen sinkku ja asun yksin. Haen n.45-55-v. miehestä seuraa taidenäyttelyihin, teatteriin ja muihin taiderientoihin, kahville ja vaikka kaljallekin, kävelyille, leffaan jne. Rakastan kaikenlaista taidetta ja taiteilua, kirppareita, luontoa, asioiden pohtimista ja ihmettelyä. Olen luotettava ja avarakatseinen, pidän (mustasta) huumorista ja minusta saa fiksun ja mukavan kaverin tähän hämmentävään ja hämmästyttävään seikkailuun eli elämään.

19.10.2020

Moi!

Nainen, 18 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Moikka moi!

Täällä kirjottelee 18-vuotias nuorukainen Stadin keskustasta, asun yksin. Olis huippuu löytää täältä saman henkisiä kavereita.
Oon super energinen, puhun paljo ja oon yleensä aina kaikessa menossa. 😊
Rakastan shoppailla ja muoti onkin lähellä sydäntä 💁🏼‍♀️
Tykkään kierrellä pienissä kahviloissa, kokkailla ja tietenki illanistujaiset hyvässä seurassa on parasta!
Menossa mun mukana tassuttelee satunnaisesti perheeni karvapallo koira.

Jos yhtään siltä tuntuu, ni nakkaahan viestiä takasin ja jutellaa lisää! 😊

18.10.2020

Suomenruotsalainen stadissa!

Nainen, 24 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Moikka!, olen suomenruotsalainen 24v tyttö joka Vaasasta on muuttanut Helsinkiin. Asun yksin Helsingissä, mulla on kaksi kissanpentua ja rakastan eläimiä. Olen töissä sote alalla, teen vuorotyötä.

Rakastan matkailua, ruokaa, viiniä, eläimiä, elokuvia, musiikkia (live keikkoja), meikkailua ja kauneutta. Lisää painoo on tullut coronan aikana niin salikortti harkinnassa.

Etsin uusia kavereita Helsinki/Vantaa/Espoo alueelta. Asun itse Itä Helsingissä. Mulle uusi sopiva BFF olisi sinkku jolla ei ole lapsia ja pystyy spontaanisesti matkustaa ja keksiä kaikkee kivaa mun kaa.
Instagram nataliyal_

Laittakaa viestiä vaan:)!

18.10.2020

Ystäviä?

Nainen, 35 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Oon 35 v nainen Helsingistä. Olis kiva löytää joku samalla aaltopituudella oleva tyyppi. Joka omaa hyvän huumorintajun, on lapsenmielinen, rehellinen, luotettava, avara katseinen, ei tuomitse. Ystävä jolle viestitellä milloin vain, lähettää tyhmiä kuvia, hauskoja meemejä, biisejä tai muuten vaan erikoisia juttuja. Alkuun voisi viestitellä netin kautta/whatsapp/joku muu. Ihan perinteinen etanapostittelukin käy :) Toivon, et yhteydenpito ois molemmin puolista, eikä ykspuolista.

Mä olen avoin, rehellinen, luotettava ja hieman hölmö. Tietyllä tapaa omaan oudon huumorintajun ja oon sopivasti lapsenmielinen (Disney ❤).
Kielioppiakaan en oo koskaan omaksunu, joten sitä on kestettävä.

Rakastan musiikkia, elokuvia ja valokuvaamista. Kirjoja luen ihan liian harvoin ja keikollekkin olis kiva mennä. Lähellä sydäntä myös kirpparit ja museot.

Naiset, iältään lähellä mun ikääni. Voit olla mistä päin vaan, kulkupelit kulkee pidemmällekkin. Olen onnellisesti naimisissa, joten en hae suhdetta.

Jos yhtään siltä tuntuu, et haluisit tutustua, ni kolauta viestillä 😊

18.10.2020

KavereitA

Mies, 27 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Morjensta,

Täällä päässä 27 vuotias sanavalmis ja rento mies Helsingistä. Pidän urheilusta, ulkoilusta, leffoista, syömisestä, hauskoista jutuista ja paljon muusta.

Arkena käyn töissä ja viikonloput vietän vapaalla. Viikonloput vaihtelevat siten, että välissä ulkoilen ja käyn salilla ja toisinaan taas on mukava nähdä kavereita mennä syömään sekä juhlimaan. Rennot peli & viini/olut illat ovat myös tosi jees.

Kavereita on ennestään, mutta hyville tyypeille on tilaa ja aikaa :).

Toivottavasti kuullaan pian!

18.10.2020

Tervehdys

Nainen, 65 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Onko muita yksinäisiä, jos olet vaikka muuttanut hiljattain vieraaseen kaupunkiin, kuten itse tänne Helsinkiin. Olisi ihan kiva jutustella muodossa tai toisessa. Puhelimitse tai livenä, kyllä myös kirjoitellen.. Olen luotettava ystävä, ihan mukava ja lämminhenkinen. Ei ole pitkää listaa harrastuksia, aina jotain pientä. Lenkkeilen kuntoni vuoksi ja olisi kiva joskus kaverin kanssa lenkkeillä tai kahvtella mm. Jos etsit hyvää ystävää, niin ota yhteyttä. Minulla on perussairautena Diabetes ja kilppariongelmia (kilpirauhanen) Odotan sinun yht.ottoasi. Toivon vähän samanikäisiltä mieluimmin.. yläikärajaa ei ole, voit olla vaikka 100 vuotias, ei haittaa.🙂

Sivu
Takaisin ylös