26.9.2021

Uusia ystäviä?

Mies, 30 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Olen juuri vähän aikaa sitten 30 vuotta täyttänyt nuori mies Helsingistä. Perusluonteeltani olen rauhallinen, ystävällinen, huumorintajuinen sekä joissakin asioissa ehkä hieman tyttömäinenkin. Kasvokkain tavattaessa olen todennäköisesti varsinkin aluksi myös ujo. Ulkonäköni perusteella minua on luultu melko usein noin 15–20-vuotiaaksi, mutta tulen kuitenkin yleensä toimeen monien eri-ikäisten ihmisten kanssa.

Itse tykkään kulkea luonnossa sekä kävellä ja ulkoilla muutenkin. Luonnossa liikkumisen lisäksi luonnontieteet kuuluvat omiin kiinnostuksen kohteisiini. Alkoholia en käytä juuri lainkaan ja tupakkaa en polta ollenkaan. Vapaa-aikoinani käyn usein ulkona kävelemässä tai kiertelemässä kirpputoreilla sekä kuuntelen musiikkia. Silloin tällöin tulee myös leivottua jotain, useimmiten jotain makeaa. Lisäksi olen ollut useaan kertaan isosena sekä avustajana oman kotialueeni seurakunnan rippikouluissa.

Vaikka tunnen moniakin ihmisiä, minulla ei tällä hetkellä ole oikein ketään sellaista kaveria, jonka kanssa olla ja viettää aikaa useammin kuin kerran tai pari vuodessa. Muun muassa useimmat peruskoulu- ja lukioaikaiset kaverini ovat jatkaneet kukin omiin suuntiinsa. Niinpä olenkin ollut jo useamman vuoden aika yksinäinen ja pääsääntöisesti olen viettänyt nykyisin lähes kaikki viikonloput sekä muut vapaa-aikani joko yksikseni tai olemalla vanhempieni kanssa.

Etsin itselleni siis sellaista kaveria, jonka kanssa voisi jossain vaiheessa nähdä, viettää aikaa ja tehdä jotain yhdessä. Ennen mahdollista tapaamista haluaisin tutustua sähköpostitse kirjoittelemalla tai jollain muulla vastaavalla tavalla. Listasin tähän viestin avainsanoihin jonkin verran asioita, joista itse pidän tai olen kiinnostunut. Sinun ei tarvitse pitää kaikista samoista asioista, vaikka tutustuminen voi olla toki helpompaa, mikäli löytyy edes joitakin yhteisiä kiinnostuksen kohteita.

Toivoisin mielellään naispuolista kaveria, joka olisi iältään vaikkapa jostain 19–29 vuoden väliltä, mutta ei se niin tarkkaa ole. Ensisijaisesti etsin ihan vain ystäviä, mutta mikäli molemminpuolista kiinnostusta löytyy, ei parisuhteenkaan mahdollisuus ole poissuljettua.

Mikäli ilmoitukseni herätti kiinnostusta, niin laita vain viestiä tulemaan!
Toivoisin kuitenkin, ettei yhteydenpito jäisi vain yhteen tai muutamaan sähköpostiviestiin.

Katso myös

Kavereita pääkaupunkiseudulta (Mies, 30 vuotta, Vantaa)

Heippa! :) Olen 30-vuotias vantaalainen mies, joka haluaa laajentaa nykyistä ystäväpiiriään. Ihmisenä …

Olisi mukava tutustua (Mies, 25 vuotta, Lohja)

Hei, Etsin elämääni uusia kavereita kun vanhat ovat kadonneet elämän muutosten takia. Pidän elokuvista/sarjoista, …

Yksinäisyyden salaliitto (Mies, 38 vuotta, Helsinki)

Välillä tuntuu että maailma on mennyt ihan mullin mallin. Ihmisiä pelotellaan, tapaamisia kaihdetaan, …