Ilmoitukset alueelta Etelä-Savo (123 kpl)

 - 
 
tänään

Nainen ilman koko ja ikä rajaa ystäväksi elämääni🌞

Mies, 56 vuotta, Etelä-Savo

Oletko yksinäinen taikka ujokin vapaa nainen joka kaipaat kirje ja muutakin kaveria elämääsi? Olisiko halua tutustua kivaan nuorekkaaseen +50v mieheen joka aitoutta arvostaa ja elämän pieniäkin asioita. Olen oma leppoisa itseni ja romantikko luonnekkin. Eläin rakaskin ja tykkään koti illoista sekä poltella tuikkujakin ja tykkään kokata, leipoa, luontoilla, ulkoilla yms mut seuraakin kaipaisin koska aikaakin allakassa ja tilaa elämässä. Plussaa olisi jos et olisi varattu ja matkustus haluinenkin👍 olen avoimin mielin liikkeellä enkä alkoile tai kapakoi mut ei haittaa jos harvoin hillitysti otat. Olen ihminen ihmiselle suurella❤ olisi kiva jos kirjoittelu johtaisi syvällisempääkin tapailuun myöhemmin. Kirjoita itsestäsi niin vastaan varmasti ja toivoisin molemmin puoleista yhteyden pitoakin kiitos. Oon sponttaani ja extempore on mun juttu. ps. Kannatan tasa-arvoakin👍 en ikä enkä koko rasisti tai vastaava👍

tänään

Kiva vapaa ujokin nainen😊 etsitkö ystävää, kaveria, kumppania aluksi kirjeitse ja liveenkin?

Mies, 55 vuotta, Etelä-Savo

Täällä symppis jo aikuinen yksinäinenkin mies etsii sinua nuorempikin nainen ihan kirjoitteluun aluksi ja liveenkin myöhemmin. Tykkään kokkailla, leipoa, luontoilla, kirppistellä, kuunnella musaa jne ja kirje kaveria kaipaan näin aluksi jos aikaa allakassa ja tilaakin elämässäsi? Luonto tärkeä ja olen eläin rakaskin leppoisa kiltti luonne🐈🐕 asun yksin ja aikaa kirjoitteluun ja näkemiseenkin on. Kirjoita✍ ps. Olen nuorekas ja ikä raja +18 ylöspäin. Voit olla kauempaakin että nähtäis.

30.9.2022

Kavereita etsimässä

Mies, 31 vuotta, Savonlinna, Etelä-Savo

Morjes! Olen 31-vuotias mies ja asun Savonlinnassa. Uudet tuttavuudet olisi tervetulleita. Harrastan lukemista, pelaamista ja koiran kanssa lenkkeilyä.
Anime ja manga kiinnostaa myös.
Ois kiva löytää kavereita joiden kanssa tehä ihan perus juttuja, kuten käydä viihteellä, pitää leffa ja peli-iltoja tai mitä nyt ikinä keksii :D Ihan rohkeesti vaan viestiä laittamaan :D sukupuolella ei ole väliä.
Snäppi: hessjesse

20.9.2022

Kavereita ja ystäviä haussa

Mies, 37 vuotta, Etelä-Savo

Heips.
Olen 37v mies, joka hakee kavereita, ystäviä ja pc-peliseuraa ympäri Suomen. Iällä tai sukupuolella ei ole väliä. Ystäviä ei juurikaan ole niin pelien parissa kuin tosielämässäkään. Voidaan jutella discordissa tai tavata oikeaastikkin.

Kiinnostuksen kohteita/harrastuksia mm. maaseutu, luonto, liikunta, pc-pelit,e-sports, tietokoneet, tekniikka.

Olen toiset huomioon ottava, rauhallinen ja kiltti. En käytä päihteitä tai tupakoi. Olisi mukava vaihtaa ajatuksia/kuulumisia, jutustella asiasta mistä milloinkin.
Ollaan kavereita toisillemme.

Discord ja skype sekä steam löytyy.
Ottakaa rohkeasti yhteyttä !

7.9.2022

Kirjepostia minulleko? Ihanaa!

Nainen, 34 vuotta, Etelä-Savo

Olen 35vuotta täyttävä ja ainakin toivottavasti hyvällä tavalla omituinen introvertti höpöttelijä etelä-savosta. Perheeseen kuuluu minun lisäksi myös puoliso ja yksi yhteinen lapsi, sekä 5 hiirityttöstä.

Olen aika monipuolisesti kaikenlaisesta innostuva ja kausittaisuus on vahvasti esillä suurimmassa osassa tekemistä. Kuitenkin sellaisia minulle elämäniloa yleisesti tuottavia asioita on luovuus, käsillä tekeminen, luonto ja itsenäinen liikkuminen. Niiden parista yleensä löydän itselleni voimavaroja jaksaa arjen pyöritystä ja mielenmyllerrystä.

Kirjeenvaihto on yksi pysyvimmistä "harrastuksista" mitä minulla on kuunaan ollut ja sellaisena toivoisin sen pysyvänkin hamaan tulevaan asti. Kirjeystävänä olen luotettava, osallistuva sekä toisinaan ylenpalttisen avoin kirjoittaja. Ajan puutteessa kirjeistä on tullut myös jollain tapaa sellainen luovuuden purkukeino, joten vaihtelevasti harrastan ns.mailart kulttuuriakin.

Pääpaino itselläni tässä tekemisessä kuitenkin on nimenomaan itse kirjeiden kirjoittaminen, joten kauniit kirjeet tai "lahjat" on aina vain ja ainoastaan bonusta. En todellakaan odota kirjeystäviltäni asiaan paneutumista, ihan perinteinen paperi tekstillä ja kuorella riittää, kunhan juttu luistaa!

Olen rauhaa rakastava ja ymmärtäväinen, toisinaan kyynisyyteen vaipuva hipihkö ihmehiihtäjä, jonka kanssa voi höpistä ihan mistä vaan. En suutu helposti ja hyväksyn myös eriävät mielipiteet osaksi yhteiskuntaa. Haluan kuitenkin korostaa että olen HLBTIQ+ myönteinen, feministi maailmankansalainen, joten tervetuloa vaan lennolle mikäli siis tykkäät kirjoitella ja etenkin vastaanottaa pitkiä tai vähintään keskimittaisia kirjeitä avoimin mielin!

4.9.2022

EDIT: 4.9.22

Nainen, 48 vuotta, Mikkeli, Etelä-Savo

KAVERUUS ja ei siis muuta 🚫
Olen varovainen, vitsaileva huumorin ystävä, mutta katsotaanko...

Olen nuoren mielinen ja oloinen nainen, ikä jo +40 🙈 (äsken olin just 20) 🤣
(vitsi-vitsi)

Olen aviossa (mies, ei lapsia) ulkomaalainen (Eesti) nainen, yli 20 vuotta elänyt Suomessa ja etsin vain kavereita.

Harrastan kuntosalia Fitness24Seven ja pyöräilen.
Kai se on syy treenaa, kun ei ole sitä naisenergia kenen kanssa voitaisi tehdä vaikka jotain muutakin.
Vaikka keilausta tai jousiammunta ..

P.s. En käytä alkoholia ollenkaan, en siis hae ketään baaritoukka kaveriksi (sellaiset kaveri-jutut eivät tule toimimaan)

Olen itse kiinnostunut tosi paljon tietotekniikasta ja jokaiset uudet vimpaimmet ovat minusta niin jänniä.
Mitä sitten vielä?! 🙄
Hmm .. minulla puuttuu sellainen asia kuten "suodatin". Eli olen hyvin suorapuheinen ..
En siis puhuu ympäri-ämpäri kuin poliitikko ja en kuuntele kaikkea 💩 ..
Arvostan tosi paljon syvällisiä - pohtimista - älyllisestä keskustelusta, ihan laidasta - laitaan, paitsi poliittikka.
Ja samalla myös sellaista pientä "small-talk" missä ei pitää ottaa kaikkea ihan tosissaan, huumori ja nauru ovat silloin parhaat ystäviä.

Lapset ja niistä puhumisesta.... se ei ole minun juttu, koska minulla ei ole ollut lapsia, niin en osaa puhua niistä paljon mitään!!
En osaa siis antaa mitään neuvoja ja en jaksaisi muksuista puhua paljon mitään.
Ei sitten pahalla !
Musiikki ja nauru on minulle tärkeä elämässä, sitä jos on, niin maailma ei ole enää niin musta!
Niin, mitä sitten vielä?! 🤔

Ja olen tosi eläinrakas, ne ovat minun juttu.
Itsellä oli kissa 😼 R.I.P.

Pidän ihmisistä, kuka on rehellisiä, oikeudenmukaisia ja heillä on myös sydän paikalla ..
On hyvä jos on selvät mielipiteet ja osaa myös niitä perustella ja jos ei ole omia mielipiteitä, niin se ei ole maailman loppu.

Pidän niistä ihmistä, kuka on rempseä, räväkkä, pirteä omalaatuinen hyväntahtoinen *hullu*.
Toinen ääripää .. ne ovat maailman parantajat, …

24.8.2022

Etsinnässä naispuolisia kavereita🌸🙂

Nainen, 23 vuotta, Etelä-Savo

Heippa kaikille! 😊👋🏻

Olisi kiva löytää naispuoleisia kavereita tältä alueelta, koska itselläni ei tällä alueella ole oikein kavereita. Puoliso löytyy jo kotoa, joten EN etsi mitään muuta. Iälläsi ei sinänsä ole mitään merkitystä, pääasia olisi että tultaisiin hyvin juttuun.👍🏻

Harrastuksiini kuuluu lenkkeily, juoksu, pyöräily, luonnossa liikkuminen, leipominen, ruuanlaitto, shoppailu, muoti sekä sisustaminen. Tykkään myös uida ja talvisin hiihtää sekä luistella. Kivat sarjat ja leffat sekä musiikin kuuntelu vievät myös osan päivistä.

Luonteeltani olen aluksi melko ujo, mutta tutustuessa sosiaalinen ja melko puhelia. Osaan ja haluan myös kuunnella mitä toisella on sanottavana. Lisäksi olen empaattinen, iloinen ja nauravainen. Rehellisyys, luotettavuus ja auttavaisuus kuvaavat minusta myös hyvin luonnettani.😊

Laita rohkeasti tulemaan viestiä, koska olisi mukava kuulla sinustakin!😌

22.8.2022

Moikka!

Nainen, 27 vuotta, Savonlinna, Etelä-Savo

Olen 27v työssäkäyvä nainen. Asustan miehen ja kolmen kissan kanssa. Etsin uusia tuttavuuksia, mielellään pidempi aikaisempia kaverisuhteita viettämään aikaa erilaisten aktiviteettien parissa 👍🏻 Olen luonteeltani ennakkoluuloton, rento ja hauska tyyppi ja tykkään keskustella. Ota rohkeasti yhteyttä ja keskustellaan lisää 🙂

18.8.2022

Kaveria vapaa-ajalle Mikkelistä

Mies, 37 vuotta, Mikkeli, Etelä-Savo

Moi! Olen 37-vuotias, avoliitossa ja perheeseemme kuuluu 4v muksu. Työ ja perhe vie suurimman osan ajastani, mutta vapaalla ollessa olisi virkistävää nähdä muitakin ihmisiä kuin perhettä ja työkavereita :) Etsin siis uusia kavereita Mikkelistä kahvitteluun, lenkille tai vaikkapa silloin tällöin parille bisselle seuraksi. Tykkään urheilusta ja harrastelen mm lenkkeilyä ja lätkää. Lisäksi penkkiurheillen lajivalikoima on laaja, joten mielelläni aikaa kulutan myös telkun äärellä. Olen muuttanut Mikkeliin 3v sitten enkä isommin tunne paikallisia.

Jos haluat reippaan ja sosiaalisen isihahmon kaveriksi niin laitteleppa viestiä :)

15.8.2022

Moi

Nainen, 19 vuotta, Mikkeli, Etelä-Savo

Olen 19vuotias tyttö Mikkelistä.
Käyn töissä ja minulla on koira:
Luonteeltani olen ystävällinen, autan toisia sekä ujo. Jokainen ihminen saa olla sellainen kuin on❤️
Aluksi saatan vaikuttaa hiljaiselta, mutta kun minuun tutustuu olen tosi sosiaalinen.
Minulle voi puhua mistä aiheesta vaan.
Jospa löytyisi uusia tuttavuuksia sekä kehkeytyisi kaveruuksiin asti🥲 Laita rohkeasti viestiä ja tule tutustumaan!

29.7.2022

Uusia ystäviä

Nainen, 44 vuotta, Etelä-Savo

Moikka,

Etsin uusia ystäviä, paikkakunnalla ei ole väliä. Lähikavereiden kanssa lähden mielelläni esim. kävelylenkeille, kahville, teatteriin, puistoon, konsertteihin, elokuviin, taidenäyttelyihin jne. Pidän eläimistä, luonnosta, taiteesta, kirjallisuudesta ja kirjoittamisesta, monenlaisesta pohdiskelusta ja ääneen nauramisesta. Aikaa kuluu päivätyön lisäksi mm. perheen, liikunnan ja käsitöiden parissa. Höpötän mielelläni puhelimessakin. Laita sähköpostia, niin tutustutaan paremmin.

27.7.2022

Tere!

Mies, 28 vuotta, Mikkeli, Etelä-Savo

Etsinnässä kavereita Mikkelistä, muuttamassa juuri vaimoni kanssa paikkakunnalle ja en tunne vielä Mikkelistä ketään. Harrastuksiin kuuluu musiikintuottaminen, autot, liikunta(nykyään vähemmän) pelaaminen, seurakunta ja leffat.

16.7.2022

Kaveria kaipaava

Mies, 57 vuotta, Etelä-Savo

Hei !

Täällä 57-vuotias iloinen, positiivisen elämänasenteen omaava ja sosiaalinen mies etsii uusia kavereita. Asun yksin ja tulen toimeen omillani. Olen savuton eikä alkoholikaan ole ongelma.

Yksinäisyys vaivaa ja siksi kaipaan kaveria / ystävää. Harrastan vaeltelua, retkeilyä, tanssimista, valokuvausta ja kirjoittamista. Pidän paljon lisäksi syvällisistä keskusteluista ja käyn mielelläni eri kulttuuritapahtumissa, kuten konserteissa, elokuvissa, teatterissa ja museoissa. Minulla on museokortti käytössä.

Lavatansseissa olisi kiva käydä, mutta ilman tanssikaveria tulee harvoin lähdettyä. Ehkäpä tätä kautta löytyisi mahdollinen tanssikaverikin. Ensisijassa kaipaan naispuoleista kaveria.

Luonto on minulle ollut lapsesta asti rakas paikka ja siksi tykkään olla usein retkeilemässä, vaeltelemassa tai valokuvaamassa luontoa. Seuraan myös lintujen elämää ja luonnon kiertokulkua.

Vaikka asun Etelä-Savossa, sinä voit olla mistä päin Suomea tahansa.

Jos sinusta tuntuu, että voisit olla vaikkapa tanssikaverini, niin kirjoittele. Tanssitaito ei ole välttämättä tarpeellinen, sillä voisimme yhdessä käydä myös tanssikursseilla.

15.7.2022

Ystäviä Savosta

Nainen, 50 vuotta, Mikkeli, Etelä-Savo

Etsin uusia ystäviä Mikkelistä tai lähialueelta. Asun pks:lla ja käyn lomilla Mikkelin seudulla. Kaipailisin seuraa kävelylenkille, frisbeegolfiin, taidenäyttelyihin ja tapahtumiin.

14.7.2022

Moikka!

Nainen, 35 vuotta, Mikkeli, Etelä-Savo

Täällä 35-vuotias nainen kaipaisi uusia kavereita/ystäviä elämäänsä. Monet kaverisuhteet ovat etääntyneet jos on muutettu eri paikkakunnille joten olisi ihanaa, jos tästä läheltä löytyisi joku, jonka kanssa voisi nähdä ihan livenä 😊

Itse olen uusien ihmisten kanssa alkuun tarkkailija luonne, enemmän kuuntelija kuin puhuja, riippuu kyllä paljon ihmisestä. Juttuun kun pääsee niin keskustelen mielelläni monenlaisista asioista. Olen kiinnostunut siitä mitä keskuskelukumppani kertoo, enkä höpötä vain itsestäni, joten toivon että sinäkin olet. Muutenkin arvostan vastavuoroisuutta.

Olisi ihanaa käydä kahvilla, lenkillä, kirppiksillä tai mitä nyt keksii, olen motivoitunut kokeilemaan uusiakin asioita.

Ystävänä olen luotettava, reilu enkä tuomitse. Huumorintajuja on monenlaisia, se käykö ne yksiin on kyllä varmaan aika tärkeää jotta ystävyys toimii.

Jos nyt jotain vielä itsestäni niin tykkään paljon lukemisesta, piirtämisestä ja käsillä tekemisestä, luonnossa liikkumisesta ja käydä uusissa paikoissa.

Loppuun vielä tärkeä osa elämääni, joka myös väkisin tuo jonkin verran rajoitteita tekemisiini on se että minulla on kaksi päiväkoti-ikäistä lasta. Mutta heillä on myös isä, joten pystyn järjestämään aikaa myös ilman lapsia. Toivon toki ettei lapset ole sinulle ongelma ja mukavaa jos itselläsi kun on.

Jos koet että meillä voisi olla jotain yhteistä niin laita viestiä 😊 ja lasten isän kanssa olemme edelleen onnellisesti yhdessä, joten en kaipaa mitään muuta kuin kaveri/ystävyyssuhteita

12.7.2022

Hei!

Nainen, 28 vuotta, Savonlinna, Etelä-Savo

Nuori nainen Savonlinnasta etsii uusia ystäviä naispuoleisista ihmisistä. Voit olla täältäpäin tai vähän kauempaakin, kunhan näkemiset onnistuu. En etsi viestittelyseuraa. :)

Olisi mukavaa vaikka istuskella ulkona, syödä jätskiä, käydä pyöräilemässä ja ehkä uimassakin!
Ja tekemisen suhteen kelpaa melkein mikä vaan, paitsi en ehkä viihdy niinpaljon terasseilla.

Tykkään monenlaisesta musiikista, ravintoloista ja kahviloista, luonnossa ulkoilusta..

Kuulemiin :)

29.6.2022

Uusia ystäviä hakusessa!

Nainen, 36 vuotta, Mikkeli, Etelä-Savo

Etsin uusia ystäviä Etelä-Savosta sekä muualtakin. Kiva olisi tavata toisinaan livenä mutta sielunsisaruus/veljeys ei tietenkään katso välimatkaa. Olen 36-vuotias perheellinen ja liikunnallinen nainen. Minusta saa lenkkikaverin ja uusia harrastuksia olisi mukava kokeilla.

Läheiset kuvaisi minua varmaan: herkkä, empaattinen, huumorintajuinen, luontorakas, kuunteleva, keskusteleva.

Toivon ystävyydeltä vastavuoroisuutta, osaan kysellä kuulumisia ja jutella, mutta yksipuolista viestittelyä ei pitkään jaksa. Ystävyyskin on kahden kauppa :)

Jos seuraavilla on väliä, niin musiikkia kuuntelen nykyajan jumputuksesta metalliin. Syön mielellään kasvisruokaa mutta myös lihaa. Olen kiinnostunut hyvinvoinnista. Elämänkolhuja minullakin, mutta pyrin katsomaan positiivisen kautta ja pitämään ympärillä samantyylisiä ihmisiä :)


Jos tekstissä joku kolahti niin otathan yhteyttä!

Sivu
Takaisin ylös