Ilmoitukset alueelta Etelä-Savo (75 kpl)

 - 
 
tänään

Etsin kivaa naista tai pariskuntaa ystäväksi ja kaveriksi kaikkeen pitkä aikaisesti😍

Mies, 54 vuotta, Etelä-Savo

Olisi yksinäiselle sinkulle jos kaveria kaipaa tai on yksinäinenkin eikä koskaan oikeeta kaveria tai kyläile seuraakin sponttaanista asiallisesta pariskunnasta esim iltoja istumaan kaiken kivan merkeissä esim saunomaan tai ihan laatu ajan viettoon esim lauta pelejä pelaamaan tai vaikkapa jutustelukin seuraksi ja kaikki kaveri ehdotuskset enempi kun tervetulleita elämääni ja oletpa millainen tai mistä tahansa niin täällä odotteelee tutustusmis kykyinen/haluinen sinkku mies ihan millä mielellä vain kun olen sponttaani inspiroiva liian yksinäinen ja kaveritonkin aito oma itseni joten kirjoita niin vasta kaikua ja empatia kykyä riittää ja haen pidempi aikaista kirje ja livekin seuraa kohti uutta vuotta ja uusia tuuliakin? Ota yhteyttä niin vastailen empimättä kun aikaakin on ja malttia. Asun yksikseni ja olen eläin rakas symppis hymypoika😊😊! PS. HYVÄÄ ALKAVAA UUTTA VUOTTA TEILLE KAIKILLE YKSINÄISYYDESSÄ ELÄVILLE JA KAVERITTOMILLE NAISILLE JA PAREILLE YMPÄRI SUOMEN JOTKA AITOUTTA JA AVOIMIN MIELIN ETSISKELETTE NIIN KIRJOITELKAA OMANA ITSENÄNNE SELLAISINA KUN OLETTE✍

2 päivää sitten

Heips :-)

Nainen, 27 vuotta, Etelä-Savo

Tässä olisi ystävä jollekkin sitä kaipaavalle!🖤
Oon kyllästynyt yksinäisyyteen ja
välillä olisi varmaan tervettä vaivata muitakin kun omaa miestä oli kyse sitten kävelylenkistä tai vaikka konsertista.

Aikaani kulutan teeveen ääressä sarjoja seuraillen, haahuillen omissa ajatuksissa ja välillä taas podcasteja kuunnellen.
Tykkään liikunnasta mutten ole mikään himourheilija, fiilistelen milloin Juha Tapiota milloin jotain raskaampaa ja haaveilen road tripistä Suomen kyliä kierellen.
Mulla on pienoinen pakkomielle kauniisiin vaatteisiin ja kenkiin vaikken muuten maallista mammonaa halua nurkkiini kerryttää.
Slow living elämäntapa kiehtoo ja yritän opetella hetkessä elämisen taitoa. Luonnossa liikkuessa ihailen kaikkea kaunista ympärillä ja toisinaan on kiva ikuistaa hetket kameran muistikortille.

Ihmisissä ihailen aitoutta, ystävällisyyttä ja rohkeutta elää omannäköistä elämää. Oon mieleltäni ikuinen nuori, osaan ilmaista itseäni paremmin kirjoittamalla kuin puhumalla ja  viihdyn parhaiten kahden kesken.

Minusta saat pitkäaikaisen ystävän joka haluaa nähdä sinua ilman tekosyitä, innostuu spontaaneimmistakin ideoista eikä väheksy ongelmiasi koska itsellänikin monenlaista vaikeutta elämässä ollut.

Sitten eikun kirjoittamaan! Naispuoleisia ystäviä etsin. :)

23.1.2021

Kavereita?

Mies, 19 vuotta, Etelä-Savo

Moi!
Tulin ettii täältä juttuseuraa, uusia kavereita ja vaikka peliseuraa, jos täällä on porukkaa ketkä tykkää pelailla. Ite pelaan suurimman osan ajasta yksin nii joku pelikaveri ois kyl kiva löytää :D

Harrastuksia mulla ei hirveemmin ton pelaamisen lisäks oo, jonka takii vapaa-aikaa on tosi paljon.. suurin osa siitä sit meneeki musiikin, sarjojen ja elokuvien parissa.

Tosiaan sun sukupuolella eikä asuinpaikalla oo mitään väliä, mut oisha se kiva jos asus lähistöllä, nii näkeminenki ois joskus mahollista. Ikä jos ois suunnillee sama ku mulla nii se ois kans iha hyvä.

Mut saa parhaiten kiinni snäpissä ja discordissa, niin jos kiinnostaa tutustuu nii voit jättää yhteystiedot viestiin nii päästää tutustuu. Ilmoitus ei vanhene

21.1.2021

Uusia kavereita?

Mies, 19 vuotta, Savonlinna, Etelä-Savo

Moi!
Oon 19-vuotias poika Savonlinnasta ja uusia kavereita ois kiva saada, ihan juttuseuraa etin mutta jos pelaaminen kiinnostaa nii voidaan vaikka pelata jotain yhessä.

Sun asuinpaikalla ei oo mitää väliä, mutta jos oisit suunnillee saman ikänen ku minä nii ois kiva.

Ilmoitus ei vanhene, saa laittaa viestii pitkänki ajan jälkeen.

6.1.2021

Moi!

Nainen, 34 vuotta, Mikkeli, Etelä-Savo

Olisi ystävälle paikka auki 🙋 Olen kahden pienen lapsen äiti joka kaipaa ystävää. Kavereita on kourallinen mutta olisi ihanaa saada joku jolle voisi olla ykkönen. Olen mielestäni huipputyyppi kun minuun tutustuu, yläasteaikaisen koulukiusaamisen vuoksi vain arkailen herkästi tutustua ihmisiin. Myös esikoiselle olisi ihanaa jos löytyisi leikkiseuraa ♥️

Tykkään lenkkeilystä, piirtämisestä, eläimistä, lukemisesta,leipomisesta, kahvilla käymisestä... lähden kyllä myös mielelläni kokeilemaan uusiakin asioita jos on joku jonka kanssa lähreä. Lapset ovat vielä niin pieniä että se tällä hetkellä rajoittaa vielä liikkumistani melkoisesti mutta ne kasvavat niin pian. Kerron mielelläni lisää itsestäni jos koet että meillä voisi olla jotain yhteistä.

5.1.2021

Hei

Nainen, 20 vuotta, Savonlinna, Etelä-Savo

Olen 20-vuotias nainen ja etsin uusia kavereita. Olen kotoisin Savonlinnasta, mutta opintojeni takia vietän aikaa myös Joensuussa. Vapaa-ajallani tykkään lenkkeillä, katsella elokuvia ja lukea kirjoja. Pidän paljon myös matkustelusta. Olen positiivinen, luotettava, hyvä kuuntelija ja vähän ujo. Kun tutustun ihmiseen paremmin, ujouskin lähtee pois.

Olisi mukava käydä esimerkiksi lenkkeilemässä, kahviloissa, lasillisella tai kahdella. Aluksi olisi toki mukava tutustua vähän viestitellen.

31.12.2020

Uusia ystäviä/kavereita?

Nainen, 32 vuotta, Pieksämäki, Etelä-Savo

32-vuotias Pieksämäellä avoliitossa asuva iloinen ja huumorintajuinen nainen etsii elämäänsä uusia ystäviä/kavereita Etelä- ja Pohjois-Savosta jotka tykkää toisesta juuri sellaisena kuin on ja joiden kanssa voisi viettää aikaa kahvin merkeissä sekä käydä lenkillä ja viettää aikaa. Tykkään hevosista ja koirista sekä kissoista niin olisi kiva, jos löytyisi myös sellainen ystävä/kaveri jonka kanssa voisi käydä hevostallilla ratsastamassa.

Olen sosiaalinen sekä huumorintajuinen ihminen. Tykkään jutella ja höpöttää joten toivon, että sinä et olisi mikään tuppisuu vaan tykkäät myös jutella asiasta kuin asiasta. Jos haluat tutustua minuun niin ota yhteyttä sähköpostilla niin kerron itsestäni lisää.

25.12.2020

Moi uusi ystävä!

Mies, 51 vuotta, Etelä-Savo

Olen n. 5-kymppinen positiivisesti ajatteleva mies. Olen myös huumorintajuinen ja rehellinen. Voit saada minusta luotettavan tosi ystävän. Sie voit olla n. 37-54 v. nainen. Mies kaveri kans ok. Mie tykkään luontopoluista ja heavy metallista. Myös liikunta ulkona ja salitreenit ok. Luen jonkun verran esim. historiaa. En tupakoi ja alkoholiakin kohtuudella. Mökkeily ja luonto kiinnostaa. Asun itä-Suomessa, sie voit asua kaukanakin. Voidaan kirjoitella, chattailla esim. Whatsapissa. Myöhemmin voidaan ehkä tavatakin. Laita viestiä niin tutustutaan!

19.12.2020

Olisi paikka avoinna ystävälle ❤️

Nainen, 35 vuotta, Etelä-Savo

Moikka!

Toivoisin löytäväni ystävän viestittelyyn, kyläilyyn, kahville, lenkille ja miksei vaikka matkoillekin! Saat olla läheltä tai kaukaa, kunhan koronasta päästään, liikun mielelläni muuallakin kuin kotiympyröissä. :)

Olen naimisissa ja minulla on lapsia. Lapsille olisi kiva löytää myös leikkiseuraa, mutta yhtä hyvin voit olla lapsetonkin.

Harrastukset on aika liikuntapainotteisia (kävelylenkit, pilates, uinti), mutta tykkään myös leipoa ja kesällä tehdä puutarhajuttuja, syksyisin minut voi löytää sieni-/marjametsästä ja sillointällöin aikaa riittää käsitöillekin.

Jos tuntuu siltä että jotain yhteistä voisi löytyä, laita viestiä niin tutustutaan!

15.12.2020

Heippa!! :)

Nainen, 22 vuotta, Mikkeli, Etelä-Savo

Moikka,
Oon 22-vuotias nainen mikkelistä. Opiskelen restonomiks ja samalla töissä. Omistan 3 kissaa ja muutenki eläimet lähellä sydäntä😌
Ei oo väliä missä päin asut, mut kuhan tullaan toimeen niin sehän on pää asia😇
Tykkään käydä viinillä, kahvilla, lenkillä ja nauraa paljon.
Luonteeltani oon aika ilonen, hymyilevä ja huumorintajuinen.
Joten jos haluisit tutustua niin laitappa viestiä ja mennään vaikka kahville!

13.12.2020

Hellurei!

Nainen, 23 vuotta, Kangasniemi, Etelä-Savo

Heissan! Täällä kirjottelee 23v nainen Kangasniemeltä. Muutimme marraskuun lopussa Mikkelistä puolison sekä tammikuussa 1v täyttävän pojan kanssa. Tuttuja täällä ei ole, joten kaikki seura on tervetullutta! Mikkelissä käymme yhä viikottain. :)

11.12.2020

Hellurei! :)

Nainen, 33 vuotta, Pieksämäki, Etelä-Savo

Sinustako kirjeystävä minulle: kirjeissäsi on muutakin asiaa, kuin kauppalistoja, iällä tai sukupuolella ei ole minulle mitään merkitystä, kun kemiat kohtaa. :) (ei ole seuranhaku ilmoitus, oma mies löytyy kotoa) ^^

Täälläpä huhuilee (paperikirjeitä kirjoittavaa kirjeystävää) 33 vuotias kahden kouluikäisen naperon äiti (lapset eivät tällä hetkellä asu kanssani) Etelä-Savosta, Pieksämäeltä.

Kirjeenvaihtoa olen harrastanut ihan lapsesta asti ja silloin joskus teini-iän kynnyksellä se jäi *muiden harrastusten tieltä*, mutta 2008 aloitin uudelleen, esikoistani odottaessa. Tällä hetkellä muihin harrastuksiini kuuluu kirpputorit, postcrossing, palapelit.

Rakastan joulua ihan yli kaiken ja kissoja (ei ole tällä hetkellä omia, mutta haaveissa on), kahvia, suklaata, kynttilöitä, pörrö & villasukkia, lapsiani ja miestäni tottakai. ^^

Nyt minulla ei ole muuta kuin aikaa kirjeille, kun olen kotona tämän vallitsevan koronatilanteen vuoksi.

Omien kirjeiden pituus vaihtelee paljon sitä mikä fiilis on ja kuinka paljon on asiaa toisen kanssa. :) Mutta kyllä kirjeeni ovat pidempiä kuin 1x A5

Otahan yhteyttä ja kerro itsestäsi, jos yhtään siltä tuntuu ja vaihdetaan postiosoitteita, josko meistä tulisi loppuelämän ystäviä. :)

4.10.2020

Moikka!

Nainen, 24 vuotta, Mikkeli, Etelä-Savo

Täällä olis 24-vuotias nainen Mikkelistä, kotoa löytyy mies, alle vuoden ikäinen tyttö sekä kans koira ja kissa. :) Tykkään lenkkeilystä, oli se sitte vaunujen kanssa, koiran tai ihan vaan itekseen. Tykkään tehä käsitöitä ja kaikenlaiset diy-projektit on kans kivoja. Ois kiva löytää toisia samanhenkisiä äitejä, kenen kanssa vois vaikka sinne lenkkipolulle mennä tai viettää lapsivapaata iltaa vaikka lasillisella, kaupungilla kierrellen yms, joka ymmärtää tätä arjen pyöritystä :) Nakkaa viestiä ni höpistään!

24.9.2020

Kavereita asap❤️

Nainen, 21 vuotta, Savonlinna, Etelä-Savo

Moikka!😊

Oon 21-vuotias (pian 22v) sairaanhoitaja opiskelija Vantaalta. Muutin vuosi sitten tänne Savonlinnaan opintojen perässä, enkä oo oikeen asettunut tänne. Rakkaat ystävät asuu muissa kaupungeissa eikä päälle 29v perheellisten luokkaisten kanssa oo jutut kohdanneet.. (en tarkota ettei sun kanssa jutut kohtaisi, vaikka olisit vanhempi/ perheellinen). Savonlinna kaupunkina on ollu kans pieni shokki verrattuna Vantaan/ Helsingin menoihin.. aina ei tiedä mitä sitä vois tehdä tai minne liikkua. Viihdyn loistavasti yksikseen, mutta välillä etenkin iltasin yksin kotona ollessa kaipaa oikeeta ystävää, jolle vois laittaa viestiä ja lähteä vaikka kahville, kävely lenkille tai vaan rennosti ottamaan☺️ Saan tän nyt kuulostamaan aivan joltain treffi-ilmotukselta tai työhaastattelulta, mutta ei auta kun yrittää (pelkästään ystävää etsin, en ukkelia) ! Ystävyyssuhteiden luominen on välillä ollut hankalaa, koska osaan olla ujo aluksi ja kaikilla ei ole intressejä tulla vastaan/ olla se puhelias osapuoli. Tutustuttaessa ei ujoudesta ole tietoakaan ja musta huumori lentää useasti! Samoin Aku ankalta kuulostava nauru...se nyt ainakin naurattaa😄. Ystävät on mulle kaikki kaikessa ja pistän useasti muut itteni edelle. Oon empaattinen tyyppi, tykkään kuunnella muiden huolia ja murheita, aina ei neuvot ehkä oo parhaimmista päistä mutta yritys 10! Shoppailu reissuilla voin luvata, että kerron rehellisesti mitä ajattelen.. ja ei, en mä ilkeän suorasanainen ole..no worries!🥰 Vapaa-ajalla tykkään lenkkeillä koiran/ystävien kans, piirtää, soittaa pianoa, laulaa tiskiharja kädessä niin, että naapurit hermostuu, käydä yksillä ja ottaa rennosti ! Ei tekemisellä niin väliä 😊 Niin, rakastan myös ruokaa, eläimiä ja vauvoja🤟🏼😍 laita ihmeessä vaikka mun instaan viestiä: jonnaemiliaek

19.9.2020

Moikku✨

Nainen, 24 vuotta, Mikkeli, Etelä-Savo

Täällä pian 25 v nuori nainen etsiskelee naispuolisia kavereita!

Harrastan salia, uintia ja satunnaisesti lenkkeilyä. Minulla on avopuoliso ja pian kissanpentu.🐈 (Tykkään myös koiruleista!) Olen ekstrovertti, mutta tykkään kuunnella muita. Tykkään extempore jutuista ja olen valmis tekemään aika lailla kaikenlaisia asioita.

Täällä hetkellä päivät kuluu töissä ja vapaa-ajalla katson luvattoman paljon BBtä sekä vastapainoksi opiskelen. Olisi kuitenkin välillä ihan tervettä viettää aikaa muuallakin kuin neljän seinän sisällä ja ruudun ääressä, joten siksi etsin uusia tuttavuuksia!

Laita meiliä niin voin heittää vaikka miun instagramin siule! ☺️

12.8.2020

Kaveria etsimässä

Nainen, 19 vuotta, Etelä-Savo

Hei! Olen jonkin aikaa tuntenut itseni yksinäiseksi kavereiden puutteen takia. Kaverit katosivat lukion jälkeen, kun ei enää nähtykään päivittäin. Nyt etsin kaveriksi kanssani suunnilleen saman ikäisiä naisia, asuinpaikalla ei ole väliä. Toivoisin kaveria, jonka kanssa voi pitää yhteyttä aktiivisesti.

Olen luonteeltani rauhallinen, iloinen, avoin ja puhelias. Olen jokseenkin ujo tavatessani uusia ihmisiä, mutta pääsen siitä useimmiten yli nopeasti. Tykkään jutella kaikesta maan ja taivaan välillä. Rakastan kieliä ja niiden oppimista. Vapaa-ajallani luen kirjoja, katson sarjoja ja surffailen netissä.

Käyn harvoin missään, mutta lähden mielelläni vaikka kahville. Alkoholia en juurikaan käytä enkä viihdy baareissa, mutta minua ei myöskään häiritse, jos nämä jutut kuuluvat elämääsi.

Mutta tässä on vain tiivistetty esittely minusta. Jos haluat tutustua paremmin, niin laita rohkeasti viestiä.

10.8.2020

Moi! :)

Nainen, 22 vuotta, Mikkeli, Etelä-Savo

Olen kohta 22.v nainen ja muuttanut vuosi sitten Mikkeliin. Olisi kiva löytää seuraa yksille, kahville tai johonkin muuhun mukavaan tekemiseen! Harrastuksiin kuuluu videopelit, kielten opiskelu, käsityöt sekä kitaran, pianon ja viulun soitto.

Laita viestiä niin tutustutaan ja lähetään vaikka kahville!

2.8.2020

No hei

Nainen, 46 vuotta, Mikkeli, Etelä-Savo

Hei.

Olen ehkä Suomalaisille hyvinkin omaperäinen ulkomaalainen sydämeltä ja mieleltä. Mutta katsotaanko...

Olen nuoren mielinen ja oloinen nainen, ikä jo +40 🙈 (äsken olin just 20) 🤣

Olen aviossa (mies, ei lapsia) ulkomaalainen (Eesti) nainen, yli 20 vuotta elänyt Suomessa ja etsin vain kavereita.

Tykkään paljon käydä kuntosalilla Fitness 24-7 ja tämän kesän alussa aloitin myös pyöräilyn.

Kai se on myös syy, miksi käyn paljon salilla, kun ei ole sitä naisenergia kenen kanssa voitaisi tehdä vaikka jotain muuta.

P.s. En käytä alkoholia ollenkaan, en siis hae ketään baaritoukka kaveriksi (sellaiset kaveri-jutut eivät tule toimimaan)

Yksi minun outo harrastus on, että ajelen autolla ilman mitään päämäärää ja kuuntelen musiikkia, esimerkiksi radio Nova "Retro perjantai"

Olen kiinnostunut tosi paljon tietotekniikasta ja jokaiset uudet vimpaimmet ovat jänniä.

Ja olen tosi eläinrakas, ne ovat minun juttu. Itsellä on kissa 😼

Tykkään käydä katsomassa uusia elokuvia ja joskus syömässä kun rahallinen tilanne sitä lupaa.

Mikkelissä en vaan halua yksin mennä minnekään :(

Hetkellä on kesäloma, mutta syksyllä alkaa koulu, aikuiskoulutus ja ammatinvaihto on menossa.

Olen hyvin suorapuheinen, ehkä liiankin suoraa joidenkin mieleen ja makuun.

Olen huumoriystävä, mukavahaluinen, (autolla saa ja lähden kauppaan, kovat kuntosali treenit on taas eri asia ja siellä mukavuus on kaukana).

Arvostan tosi paljon syvällistä - pohtimista - älyllisestä keskustelusta, ihan laidasta - laitaan.

Ja samalla myös sellaista pientä "small-talk" missä ei pitää ottaa kaikkea ihan tosissaan, huumori ja nauru ovat silloin parhaat ystäviä.

Lapset ja niistä puhumisesta, se ei ole minun juttu, koska minulla ei ole ollut lapsia ja en osaa puhua paljon niistä mitään!! En osaa siis antaa mitään neuvoja ja en jaksaisi muksuista puhua paljon mitään. Ei pahalla sitten!

Musiikki ja nauru on minulle tärkeä elämässä, sitä jos on, niin maailma ei ole enää niin tumma!

Pidän …

Sivu
Takaisin ylös