Ilmoitukset alueelta Etelä-Savo (144 kpl)

 - 
 
3.6.2023

Morjensta

Nainen, 41 vuotta, Mikkeli, Etelä-Savo

Olen 41 -vuotias nainen Mikkelistä mutta olen erittäin vaikeasti huonokuuloinen ja viittomakielinen sillä kommunikaatio ei kovin vaikealta vaikka pärjätä elekielellä, kirjoittamalla, välillä puhumalla kyllä keinoja löytyy tavalla kuin pärjäsin hyvin niissä. Asustan yksin,ei ole lapsia eikä lemmikkieläimet ole ( ei enää ole). Olen silti seksuaalivähemmistöjen kuuluva mutta kunnioitan jokaista huolimatta ilman tuomitsemasta ketään kuten olen hyvin avarakatseinen ja avoimena mielenä.
Tykkään musiikista, tanssista, konsolipeleistä ja jotain hauskaa vaikka huumorilla. Olen myös kiinnostava asioita joita mitä tahansa . En ole 100% ekstroverttiä vain ambivertti. Tykkään myös elokuvien katseluun. Ehkä tutustumalla helpompaa kuin tietää paremmin ilman ennakkoluuloja.
Etsisin kavereita ehkä ystäviä kuin kokeilla. Kaveri ja ystävä ei ole sama asia.

23.5.2023

Ystävää/ystäviä etsimässä

Nainen, 20 vuotta, Mikkeli, Etelä-Savo

Hei. Olen 20 vuotias ja asun mikkelin suunnilla. Rakastan eläimiä ylikaiken ja niitä minulta löytyykin monia. Autolla ajaminen ja samalla musiikin kuunteleminen on best. Haluaisin ystäviä joiden kanssa jakaa ilot ja murheet. Ystäviä ei minulla entuudestaan ole. Olen alussa ujo mutta tutustuttua minusta kuoriutuu ihan uusi ihminen. Olisi kiva viettää kesä jollain muulla tavalla kuin yksin kotona

23.5.2023

Uusia ystäviä Savonlinnasta

Nainen, 37 vuotta, Savonlinna, Etelä-Savo

Moikka! ☀️ Täällä uusia ystäviä huhuilee pian 38-vuotias paluumuuttaja. Asustelen Savonlinnan keskustassa koirani ja kahden papukaijani kanssa. Päivät menevät töissä ja illat usein koiran kanssa lenkkeillessä ja papukaijojani hoitaessa. Olisi mukavaa saada lenkkiseuraa koiran lisäksi ja ehkä iltakävelyiden varrella poiketa vaikka vanhankaupungin kesäterassille juomaan tai syömään tai torikahville. Olen sosiaalinen ja avoin, vähän sellainen haaveilijatyyppi. Rakastan eläimiä, uimista (varsinkin järvessä kesäisin) ja matkailua. Vaikka arki on ajoittain kiireistäkin, kaipaan toisinaan seuraa vapaa-ajalle kaikkeen tekemiseen ja olemiseen. Laita viestiä, jos yhtään kiinnostuit, niin katsotaan, jos nähtäisiin livenä. 😊

20.5.2023

Moikka!

Nainen, 29 vuotta, Savonlinna, Etelä-Savo

Täällä 29-vuotias nainen kaipailee uusia ystäviä/tuttavia elämään. Käyn töissä ja opiskelen ja olen perheellinen. Aikaa uusille tuttavuuksille löytyy silti!
Viihdyn luonnossa samoillen ja erityisesti hevosten parissa. Liikuntaharrastuksia olen jälleen herättelemässä henkiin. Uuden oppimisen ja matematiikan koen mielenkiintoiseksi. Tykkään keskustella aiheesta kuin aiheesta.
Sun ei tarvitse tykätä samoista asioista, kunhan meillä vaan klikkaa yhteen.
Lenkkipoluille, kirpparikierroksille, tapahtumiin, leffaan, kahville yms olis kiva saada seuraa. Olen avoin uusille ihmisille ja uusille harrastuksille. Sun iällä tai sukupuolella ei ole merkitystä.
Otathan yhteyttä!

19.5.2023

Kavereita ja ystäviä haussa

Mies, 38 vuotta, Pieksämäki, Etelä-Savo

Heips.
Olen 38v mies, joka hakee kavereita, ystäviä ja pc-peliseuraa ympäri Suomen. Iällä tai sukupuolella ei ole väliä. Ystäviä ei juurikaan ole niin pelien parissa kuin tosielämässäkään. Voidaan jutella discordissa tai tavata oikeastikkin.

Kiinnostuksen kohteita/harrastuksia mm. maaseutu, luonto, liikunta, pc-pelit,e-sports, tietokoneet, tekniikka.

Olen toiset huomioon ottava, rauhallinen ja kiltti. En käytä päihteitä tai tupakoi. Olisi mukava vaihtaa ajatuksia/kuulumisia, jutustella asiasta mistä milloinkin.
Ollaan kavereita toisillemme.

Discord ja steam löytyy. Myös sähköpostilla käy.
Ottakaa rohkeasti yhteyttä.
Huom. Ilmoitus ei vanhene.

18.5.2023

tervehdys!

Nainen, 19 vuotta, Mikkeli, Etelä-Savo

Muutin Mikkeliin viime syksynä opintojen perässä. Tykkäisin varsinki nyt kesällä ku kelit höllii ni käydä pelaamassa futista, muutki urheilulajit käy 😁 Tykkään myös käydä kirppiksillä ja luonto on lähellä sydäntä ni luontoreitit yms kävelyki nappaa. Oon avoin ja ystävällinen ihminen että rohkeasti vaan, jos yhtään sua vois kiinnostaa nii yhteydenottoa! :)

12.5.2023

Moi!

Nainen, 27 vuotta, Mikkeli, Etelä-Savo

Oon 27-vuotias nainen, joka asuu Mikkelissä avopuolison ja kilpikonnan kanssa. Kiinnostuksenkohteisiin kuuluu mm. videopelit (FFXIV:tä pelailen tällä hetkellä), kokkaaminen, musiikki (pääasiassa metalli, mutta iän myötä musiikkimaku on laajentunut aika paljon) ja piirtäminen/tarinan kirjoittaminen aina kun satun saamaan siihen inspiraation. Joskus katson myös sarjoja ja tällä hetkellä yritän myös epätoivoisesti saada joitakin hyötykasveja kasvatettua. Saa nähdä pysyvätkö hengissä. :D Vietän paljon aikaa tietokoneella, jonka vastapainoksi tykkään käydä myös ulkoilemassa. Tykkään erityisesti luonnossa liikkumisesta.

Oon luonteeltani aika ujo ja kömpelö sosiaalisissa tilanteissa, mutta onneksi iän myötä on sen verran rohkeutta tullut, etten oo enää ihan tuppisuuna kun pitäisi keskustella jonkun kanssa. Alkukankeuden jälkeen oonkin sitten kova höpöttelemään ja nauramaan. Mulla on melko erikoinen huumorintaju, se on yleensä ihmisten mielestä joko kamala tai aivan mainio. Sen takia aluksi esitän aina asiallista ja suht järkevää ihmistä.

Siinäpä jotain tietoa minusta. Möllötän paljon itsekseni kotona, joten olisi tosi kiva tutustua ihmisiin. Laita ihmeessä viestiä, jos yhtään vaikutti kiintoisalta. Asuinpaikallasi ei oo väliä, eikä ilmoitus vanhene.

6.5.2023

Moi! 🌞

Nainen, 25 vuotta, Mikkeli, Etelä-Savo

Etsin ystävää lenkeille, luontopoluille, kirpputoreille tai ihan vaan kahvittelemaan.

Luonteeltani oon introvertti eli bilekaveria en hae, en myöskään käytä ollenkaan päihteitä.
Oon vapaaehtoisesti lapseton, feministi ja seksuaalivähemmistöön kuuluva. Siun perhemuodolla ei ole väliä, mutta lapsettomana ihmisenä toivon, että lapset eivät ole mukana ystävyydessämme.

Vapaa-ajallani harrastan käsitöitä, kuuntelen podcasteja ja vietän aikaa miehen ja koiran kanssa. Tykkään myös pelata lautapelejä!

Siun iällä tai sukupuolella ei oo merkitystä, tärkeintä on samat mielenkiinnon kohteet ja arvomaailma. Ota rohkeasti yhteyttä, niin tutustutaan!

Ilmoitus ei vanhene! 💛

3.5.2023

Moi !

Nainen, 33 vuotta, Pieksämäki, Etelä-Savo

Olen kohta 34 vuotta täyttävä työssäkäyvä nainen. Etsin täältä ystäviä/ kavereita, joiden kanssa voisi viestitellä ja saada seuraa vapaa-aikaan. Tutustun mielelläni uusiin ihmisiin. Luonteeltani olen aluksi ujo, mutta tutustuttua paremmin olen puhelias, iloinen hassuttelija, nuorekas, utelias, innostun helposti uusista asioista, osaan olla myös asiallinen.

En tupakoi, alkoholia käytän erittäin harvoin.

Eläimet, luonto ja musiikki ovat lähellä sydäntä. Olen liikunnallinen, joten olisi kiva saada seuraa ulkoiluun.

Iällä tai sukupuolella ei ole väliä, tärkeintä on että kemiat kohtaa. Ota rohkeasti yhteyttä jos kiinnostuit, niin tutustutaan toisiimme !

2.5.2023

Uusia ystäviä

Nainen, 23 vuotta, Savonlinna, Etelä-Savo

Hei, 23-vuotias nuori nainen Vantaalta. Suunnitelmissa olisi muutto Savonlinnaan Heinäkuussa. Asun kaksiossa poikaystäväni ja kahden rotukissani kanssa. Lähinnä etsin ihmisiä, joiden kanssa olisi helppo ja mukavaa keskustella kaikenlaisista asioista (joten ihmiset muualtakin kuin Vantaalta/Savonlinnasta) voi rohkeasti ottaa yhteyttä :) Olisi myös mukava käydä silloin tällöin vaikka lenkillä. Omia kiinnostuksen kohteita ovat eläimet, elokuvat, hyvinvointi ja urheilu.

30.4.2023

Haussa hyviä tyyppejä

Mies, 36 vuotta, Mikkeli, Etelä-Savo

Hei vaan kaikki!

Täälläpä rustailee 36v mieshenkilö. Olen juuri muuttanut kumppanini ja kahden kissan kanssa Mikkeliin opintojen vuoksi. Kaikki ystävät ovat kaikonneet muuttojen yms. elämän myllerrysten myötä ja hakusessa olisi tämän vuoksi uusia ystäviä täältä päin tosin myös kirjoitteluseura on ok, joten jos vaan kemiat kohtaa niin kyllähän sitä mielellään muualtakin päin maailmaa seura viestittelyn muodossa kelpaa. Tykkään myös ajella ympäriinsä, joten senkään puolesta ei ole ongelmaa jos on kauempaa. Etsinnässä olisi seuraa niin harrastuksiin kuin illanviettoihinkin! Itselläni ei tällä hetkellä oikeastaan ole sellaista luottoystävää, joten sellaisen löytyminen olisi niin sanotusti ihan parasta!

Olen hyvin rauhallinen sekä ystävällinen ihminen ja herkkä introvertti joka tarvitsee toisinaan myös omaa aikaa jolloin voi latautua kaikesta kuormituksesta mitä erilaiset ärsykkeet saa aikaan. Tykkään metsäretkistä, geokätköilystä, videopeleistä, kalastuksesta ja marjasteltua tulee myös. Silloin tällöin tulee myös käytyä baareissa istumassa iltaa ja keikoilla viihdyn kanssa. Musiikista puhuttaessa parhaiten itseeni iskee metalli. Yleensä myös sieltä raskaammasta päästä (black, death, doom, grind jne.). Tosin myös 90- ja 2000-luvun alkupuolen räpillä tärkeä osa omaa musamakuani. Eikä se näihin edes rajoitu. Jos alkaisin musiikkihommista tarinoimaan niin ei tälle esittelylle loppua tulisikaan 😅 Muita mielenkiinnonkohteita on esimerkiksi kitaransoitto, auton rassailu, pitkät kävelyt, kirjat ja eläimet.

Jos itseäni pitäisi kuvailla ystävänä niin voisin sanoa että olen aluksi vähän hitaasti lämpenevä, mutta kunhan siitä vauhtiin pääsee niin ihan jotain muuta! Saatan olla hyvinkin puhelias ja olen valmis keskustelemaan aiheesta kuin aiheesta. Olen kiinnostunut erilaisista ihmisistä ja kykenen myös hyvinkin syvällisiin keskusteluihin ja koen olevani empaattinen. Toisaalta mielestäni ole olemassa sellaista asiaa kuin huono huumori. Tosiaan kuten aikaisemmin mainitsin, olen …

29.4.2023

Ystävää etsimässä, yritys #2

Nainen, 35 vuotta, Pieksämäki, Etelä-Savo

Tajusin parin päivän jälkeen, että minulla oli kirjoitusvirhe tänne laittamassani sähköpostiosoitteessa! Alkuperäinen hakuni oli siis seuraava:

Olen kohta 35-vuotias nainen, joka elää ns. "elämän ruuhkavuosia", mutta olisi kiva tutustua toisiin ihmisiin. Elämästäni puuttuu tällä hetkellä kokonaan lähialueen ystävät, joiden luona voisi vaikka piipahtaa satunnaisesti kylässä, käydä yhdessä uimassa tai vaikka kierrellä kirpparilla.

Perhemuodollasi ei sinänsä ole minulle mitään väliä, mutta voisi olla mukava, jos sinullakin olisi tarhaikäisiä lapsia, kun oma elämäni pyörii niin paljon arjen ympärillä. Vaikka sinulla ei olisikaan lapsia, minun lapseni ovat väkisinkin osa kuviota.

Lasten lisäksi minulla on kissoja ja koiria, ja silloin kun joskus jää aikaa, harrastan lukemista tai kirjoittamista. Viherkasvini olen saanut lähinnä kuolemaan, mutta haaveilen vielä joskus oppivani muistamaan niiden kastelun.

Jos koet hengenheimolaisuutta ajatustasolla, välimatkakaan ei sinänsä ole este juttelulle.

Anteeksi kaikille, toivottavasti kukaan ei ole jo yrittänyt lähettää minulle viestiä ja joutunut pettymään!

28.4.2023

Kesää, uimista, hengailuu.

Mies, 30 vuotta, Savonlinna, Etelä-Savo

Moikka :) olen 30-vuotias mies. Tykkään liikkua luonnossa, poluilla ja kesäisin rannalla. Nuotio ja metsän antimien keräilykim on kivaa.

Dronella kuvaaminen on nyt kaikkein kiinnostavin juttu. 3d-mallinnus ja kartoittaminen dronella on suunnitelmissa. Harrastan myös piirtämistä, pleikan peluuta, ruoanlaittoa ja lämpimänä päivänä voin lähtee vaikka kaljalle, uimaan tai voidaan muuten vaan hengailla.

Haaveena on matkustaa jonain päivänä ympäri Suomea, yöpyä teltassa ja kuvata dronella siisteissä paikoissa. Välimatka ei ole este ystävyydelle.

Luonteeltani olen rauhallinen, hyväntahtoinen, elämänmyönteinen, mietiskelevä ja utelias.

Ilmoitus ei vanhene.

28.4.2023

Kavereita?

Nainen, 24 vuotta, Mikkeli, Etelä-Savo

Olen 24-vuotias nainen ja asun kolmen kissan kanssa Mikkelissä ja mies käy täällä aina kun omilta töiltään ehtii. Opiskelen terveydenhoitajaksi ja miun olis tarkoitus valmistua keväällä -24. Tykkään pelata PC:llä ja tällä hetkellä lemppareina on ollut Leaguen Aram, Teamfight tactics, Grounded ja FFXIV. Tykkään tosi paljon pelata myös cs, r6s ja kaikkia survival pelejä. Kuuntelen pääosin metallia, mutta oon nyt saanut pakkomielteen phonkkiin.

Kaipailisin ihmisiä, joille voisi viestitellä, jutella vaikka discordissa ja tutustumisen jälkeen ehkä nähdä livenäkin. Ja pelikaverit ois myös enemmän kuin tervetulleita.

Sivu
Takaisin ylös