Ilmoitukset alueelta Etelä-Savo (165 kpl)

 - 
 
5.6.2024

Moimoi!

Mies, 22 vuotta, Mikkeli, Etelä-Savo

Mikkelissä nykyisin asuva, ammattikorkeassa opiskeleva 22-vuotias tyyppi täällä! Oon nyt vihdoista viimein tykästynyt urheilemaan ihan kunnolla eli tulee päivittäin käytyä joko juoksemassa tai salilla ja siihen päälle vielä joskus tekee mieli jotain kevyempääkin lähteä tekemään esim. pyöräilemään. Muuten meneekin kaikki vapaa-aika aikalailla tietokoneella Twitchiä eli livestreamaajia katsellen 🤣 OON KOTIHIIRI!

Autoista tykkään kans ja ne mulla vaihtuukin aika ripeään tahtiin. Ei ne kyl mitään hienoja oo vaan parin tonnin romuja mitä saa aina korjailla, mutta kuiteskin! Taas olisi tarkoitus vaihtaa ääripäähän eli todella epäkäytännöllisestä autosta erittäin käytännölliseen autoon 😀

Kesän tuun olemaan töissä toisella paikkakunnalla missä myös majoitun suurimman osan ajasta, mutta aina kun kerkeen niin Mikkelissäkin ois tarkoitus olla ja uudet kaverit ois kivoja! Ainut suunnitelma kesälle olisi, että haluaisin käydä roadtripillä ajamassa Suomen kauneimman tien läpi (se on Lapissa ja päättyy Utsjoelle). Ja ehkä käydä jossain huvipuistossa. Ehkä myös jollain festareilla kun en oo ikinä käynyt. Ehkä lähtee sekoilee kaupungille kesäyöhön vaikka en hirveesti tykkääkkään juoda. Ja ja ja voishan sitä jotain muutakin lähtee tekemään, jos sulla on jotain ideoita? 😁

Jos vielä minusta jotain kertoisin muuta niin oon aika hiljainen ja ujo, MUTTA opiskelen sosiaalialaa ja kesätyötkin on pelkkää asiakaspalvelua eli ainakin yritän pakottaa itseäni oppimaan ulospäinsuuntautuneeksi! Se on sitten eri asia, että tuleeko mikään ikinä muuttumaan, mutta yritetty on ainakin... 🙄

Jos herätin mielenkiintosi ja haluaisit tutustua niin laittele täällä aluksi viestiä. Paikkakunnalla ja sukupuolella ei oo mulle väliä, mutta kunhan olisit suunnilleen samaa ikäluokkaa (18-25) niin ehkä meistä tulee vielä kavereita, who knows?

27.5.2024

Moikkuli

Muu sukupuoli, 18 vuotta, Savonlinna, Etelä-Savo

Moi :D
Oon tällanen 18v "muunsukupuoline" ja ettisin ihan irl ja nettikavereita. Olen autistinen ja sosiaalisesti ahdistunut niin mulla ei oikein oo kokemustakaan kaverisuhteista, oon aina ollu aika yksinäinen ja hiljanen. Mutta mielellään tutustusin ihmisiin ja oppisin sosiaalisoitumaan paremmin! :3

Tykkään paljon videopeleistä ja animesta/mangasta. Nintendo switch löytyy, ja pelaisin mielellään esim. Ssbu muiden kanssa. Mä myös piirrän paljon, erityisesti digitaalisesti, lähinnä omia hahmoja ja sellasta. Oon myös harkinnu cosplayaamisen alottamista ja niin haluisin johonkin coniin, mutta en ole ikinö uskaltanu yksin mennä 3:

Oon discordissa nimellä seksipommi_sephiroth saa laittaa ystäväpyynnön millon vaan!!

23.5.2024

Äitikavereita Mikkelin seudulta

Nainen, 34 vuotta, Juva, Etelä-Savo

Moikka!

Olen puhelias 34-vuotias kotiäiti, joka muutti perheineen viime vuonna Juvalle. Toivoisin kovasti löytäväni uusia tuttavuuksia tältä seudulta, jotta kotiutuminen onnistuisi helpommin. Reissaamme myös Keski-Uusimaalle usein isovanhempien luo.

Olen aktiivinen ja tykkään mennä ja tehdä perheen kanssa. Toisaalta, viihdymme hyvin myös kotona ja asummekin maalla. Meillä on koira ja kanoja ja haaveilemme ottavamme muitakin kotieläimiä.

Lapset ovat syntyneet 11/20, 05/22 ja 10/23. Lapset nauttivat myös uusista kavereista ja lähtisimme mielellämme vaikka leikkipuistoon! Lasten kautta uusiin ihmisiin tutustuminen onkin mielestäni helpompaa, kun aina riittää puhuttavaa ja hiljaisia hetkiä ei tarvitse ”jännittää”. =)

Itselleni mielenkiintoisia aiheita ovat oma ja lasten terveys ja liikunta, eläimet, yrittäminen sekä ylipäätään perheasiat. Mieheni kanssa olemme innokkaita lautapelaajia ja toisaalta videopelitkin onnistuu. Yrittäminen ja omaan arkeen sekä yhteiskunnan asioihin eri tavoin vaikuttaminen on myös mielestäni mielenkiintoista!

Minuun voi ottaa reippaasti yhteyttä, vaikka tämä ilmoitus ehtisi vanhetakin. Pidän uusiin ihmisiin tutustumisesta jatkossakin!

5.5.2024

Moi! 🌞

Nainen, 26 vuotta, Mikkeli, Etelä-Savo

Etsin ystävää luontopoluille, kirpputoreille tai ihan vaan kahvittelemaan.
Tykkään vapaa-ajalla käydä kuntosalilla, kuunnella true crime -podcasteja sekä pelata lautapelejä. Kevään alkaessa myös pyöräily on tosi jees!
En viihdy isoissa porukoissa tai älyttömässä hälinässä eli miusta ei saa seuraa baariin tai bileisiin.

Arkea miun kanssa jakaa avopuoliso ja meijän pieni koira. Etsinnässä olisi siis ystävä, kenen kanssa voisi muodostaa ystävyyssuhteen näin aikuisiällä.

Ota yhteyttä, niin tutustutaan. 💛

25.4.2024

Moikka!

Mies, 28 vuotta, Savonlinna, Etelä-Savo

Etsin ystäviä joko etänä tai sitten voidaan nähdä. Lempi harrastukset on pelaaminen tietokoneella,PS4,puhelin. Harrastuksiin kuuluu myös tietokoneiden kasaaminen,puhdistus yms.
Olen perheellinen isä.
Perheestä löytyy avopuoliso ja tytär.
Olisi mukavaa saada kavereita vaikka etänä.

11.4.2024

Kavereita?

Nainen, 25 vuotta, Mikkeli, Etelä-Savo

Olen 25-vuotias nainen ja asun miehen ja kolmen kissan kanssa Mikkelissä. Opiskelen terveydenhoitajaksi ja miun olis tarkoitus valmistua 2024 loppuun mennessä. Teen töitä sairaanhoitajana psykiatrian osastolla. Miulla on ADHD, mutta lääkityksellä oon ihan omasta mielestäni siedettävä.

Tykkään pelata PC:llä ja tällä hetkellä lemppareina on ollut Leaguen Aram, TFT ja DBD. Rakastan kans survival, crafting, base building ja resource management pelejä. Kuuntelen pääosin metallia, lemppareina Lorna Shore ja Bloodred Hourglass. Rakastan kans anime openingeja. Lempparianimet on Attack on titan, Ancient magus bride, Demon slayer ja tykkäsin kans tosi paljon Sign of affectionista. Luen paljon, keräilen tällä hetkellä light novelleja.

Kaipailisin ihmisiä, joille voisi viestitellä, jutella vaikka discordissa ja tutustumisen jälkeen ehkä nähdä livenäkin. Ja pelikaverit ois myös enemmän kuin tervetulleita.

8.4.2024

Kavereita ja ystäviä haussa

Mies, 38 vuotta, Pieksämäki, Etelä-Savo

Heips.
Olen 39v mies, joka hakee kavereita, ystäviä ja pc-peliseuraa ympäri Suomen. Iällä tai sukupuolella ei ole väliä. Ystäviä ei juurikaan ole niin pelien parissa kuin tosielämässäkään. Voidaan jutella discordissa tai tavata oikeastikkin.

Kiinnostuksen kohteita/harrastuksia mm. maaseutu, luonto, liikunta, pc-pelit, tietokoneet, tekniikka,sotahistoria.

Olen toiset huomioon ottava, rauhallinen ja kiltti. En käytä päihteitä tai tupakoi. Olisi mukava vaihtaa ajatuksia/kuulumisia, jutustella asiasta mistä milloinkin.
Ollaan kavereita toisillemme.

Discord ja steam löytyy. Myös sähköpostilla käy.
Ottakaa rohkeasti yhteyttä, iällä tai sukupuolella ei väliä.
Huom. Ilmoitus ei vanhene.

6.4.2024

Hei!

Nainen, 30 vuotta, Mikkeli, Etelä-Savo

Hei!

Olen 30v nainen Etelä-savosta. Minun perheeseen kuuluu mies,1v 6kk poika ja toinen lapsi on tulossa.♥️
Ollaan muutettu tänne Mikkeliin reilu pari vuotta sitten ja oikein semmoisia oikeita ystäviä ei täällä ole ja olisi kiva löytää uusia ystäviä keiden kanssa synkkaa!😊

Olen ihmisenä avoin, ystävällinen, iloinen ja vähän herkkä.

Tykkään kierrellä kirppareita, harrastaa liikuntaa, tehdä ruokaa & leipoa, katsoa elokuvia, liikkua luonnossa, puhua syvällisiä sekä huumori todella tärkeää!☺️

Minusta saa seuraa melkeinpä minne vaan😇

2.4.2024

Ystäviä?

Nainen, 23 vuotta, Savonlinna, Etelä-Savo

Hei!
Olen kohta 24-vuotias nainen, joka on asunut Savonlinnassa nyt vähän päälle vuoden. Ois ihana löytää samanhenkistä seuraa viettämään esim. peli-iltoja, kattomaan leffoja, kahvittelemaan tai ihan vaan hengailemaan.
Arkea mun kanssa jakaa avopuoliso ja meidän seniorikissa. Mun mielenkiinnonkohteisiin kuuluu kaikenlainen taide, huonekasvit ja pelailu.

19.3.2024

Hei 😊

Nainen, 30 vuotta, Savonlinna, Etelä-Savo

Hei!

Etsiskelen äiti-kavereita toisista äideistä.
Esikoista odotan, ja olisi kiva vaihtaa ajatuksia toisen samassa tilanteessa olevan kanssa!

Tykkään mm. lenkkeilystä, livemusiikista, hyvästä ruuasta ja reissailuista.

Kirjoittele jos kolahti ja tavataan jokukerta. 😊

Ps. sähköpostissa on välillä ollut häikkää, laita viestiä uudelleen jos näyttää että viestit ei mene perille.

27.2.2024

Hei!

Nainen, 33 vuotta, Mikkeli, Etelä-Savo

Olen pian 34-vuotias nainen ja kotona vauvan kanssa, minulla on myös kaksi kouluikäistä lasta. Pyöritän tätä sirkusta yksin. Lapset kuuluvat väkisinkin mukaan yhtälöön ja kulkevat kanssani, varsinkin pienin eli lapset eivät saa olla este, jos joskus tavataan.

Pidän lukemisesta, neulomisesta, virkkaamisesta, luonnossa liikkumisesta. Kierrän kirppareita. Olen mukavuudenhaluinen, kiltti ja empaattinen, kuuntelen mielelläni ja olenkin alkuun hieman hiljaisempi kasvokkain, mutta tutustuessa löytyy kyllä juttua. Viestein saatan innostua höpöttämään ummet ja lammet. Olen myös minimalismista ja henkisestä kasvusta kiinnostunut. Omaan melko perinteiset arvot.

Iälläsi tai sukupuolellasi ei ole väliä, ilmoitus ei myöskään vanhene. Jos yhtään kolahti tälläinen esittely, niin laita viestiä niin tutustutaan!

18.2.2024

Moi!

Nainen, 39 vuotta, Mikkeli, Etelä-Savo

Etsin uusia kavereita elokuvien katseluun, kahvilla käyntiin tai mitä milloin keksitäänkin.

Olen 39-vuotias nainen ja asun Mikkelissä.
Olen luonteeltani avoin, rehellinen, luotettava ja ennenkaikkea aito.
Tykkään hyvistä keskusteluista, koirista, elokuvien katsomisesta ja välillä viinittelystäkin.

En ole työelämässä ja välillä päivät tuntuu pitkiltä. Olisi mahtavaa löytää kaveri tai jopa ystävä, jonka kanssa jakaa ilot ja surut.

Olen nähnyt elämässä kaikenlaista, enkä ole ketään ensimmäisenä tuomitsemassa.

Laita viestiä jos tuntuu että haluaisit tutustua!

Sivu
Takaisin ylös