Ilmoitukset alueelta Etelä-Savo (56 kpl)

 - 
 
21.1.2020

hei sinä härkä, leijona tai neitsyt horoskoopin nainen

Mies, 42 vuotta, Heinävesi, Etelä-Savo

asun maalla itä-suomessa lähellä joensuuta. minulla ei ole karjaa eikä viljaa mutta saan elantoni metsätaloudesta maalaus urakoista ja maa ja viherrakennus töistä. etsin naista mukaan matkoille ja harrastuksiin. matkustaessa minulle on tärkeintä maan hisstoria,kulttuuri ja luonto sekä eläinten näkeminen ja kuvaaminen. pidän myös aurinkorannoista ja ostosten teosta mutta koko loma ei saa olla vain sitä. pidän myös retkipainotteista äkkilähdöistä, reppureisuista ja ohjatuista lähi ja kaukomatkoista sekä vaelluksista kansallispuistoissa. luonteeltani olen rehellinen, suora sanainen, helposti lähestyttävä, innokas toteuttamaan uusia asioita ja henkilö joka tietää mitä tahtoo. pidän haasteista, antoisista keskusteluista, uuden oppimisesta, tilaisuuksiin tarttumisista ja uusiin ihmisiin tutustumisista. minulle on myös tärkeää molemmin puolinen kommunikaatio, empatia, henkilö kemioiden toimiminen ja ajatusten ja arvojen yhteen sopiminen. olen kissa ja koira ihminen. myös uskonnon harjoittaminen on minulle tärkeää. alkoholia käytän joskus ja silloinkin kohtuudella. kännissä örveltäminen, kovien humalien ottaminen ja rapula aamut ei kuulu minun elämään. irrottaudun mielelläni rutiineista. olen herkkä ja esteettinen sielu jolle on tärkeää nauttia elämästä ja elää täysillä. minulle voi lähettääkirjeitä tai sähköpostia
tane karhu
heinävedentie 284
83100 liperi

19.1.2020

Moikka

Nainen, 27 vuotta, Savonlinna, Etelä-Savo

Olen 27- vuotias, lähihoitaja Savonlinnasta. Olen toiselta paikkakunnalta tänne muinoin muuttanut. Ystäväni ja kaverini osuvat suurimmaksi osaksi siis muualla. Minulla on mies, 4 vuotias poika ja keväällä syntyy uusi vauva. Olen jäämässä vajaan 2kk äitiyslomalle joten seura tulee tarpeeseen.
Laita viestiä jos yhtänkin haluat tutustus ja jutella lisää 🙂

17.1.2020

Moi! :)

Nainen, 22 vuotta, Mikkeli, Etelä-Savo

Etsinnässä olisi uusia tuttuja ja kavereita Mikkelin seudulta. Olen muuttanut tänne pari vuotta sitten opiskelemaan ja olisi mukava saada täältä uusia kavereita muualtakin kuin koulusta.

Harrastan erilaista liikuntaa, mm. lenkkeilyä, ryhmäliikuntaa ja kuntosalilla käyntiä. Tykkään myös kokata ja lukea vapaa-ajalla. Joskus on myös mukava vaan olla ja katsoa hyvää sarjaa tai leffaa.

Kavereitten kanssa tykkään lenkkeillä, käydä kahvilla/lasillisella, shoppailla, pelata lautapelejä ja milloin mitäkin. Ja tietenkin jutella! Jos itsekin kaipaat uusia tuttavuuksia ja yhtään kiinnoistuit niin laita viestiä. :)

9.1.2020

vertaistukea mahdollisesti?

Nainen, 19 vuotta, Etelä-Savo

Heissan,

oon 19v tyttö täältä Itä-Suomesta ja aattelin yrittää tälleen ihan avoimesti ettiä semmosia tuttavuuksia, joilla ois kanssa kokemusta ahdistuksesta. Olis kiva jutella ja vaihtaa ajatuksia ja miksei höpöttää muutenkin.

1.1.2020

Uusi vuosi uusia kavereita?

Mies, 18 vuotta, Etelä-Savo

Oon 18v poika etelä-savosta ja ois kiva tutustuu uusiin ihmisiin ja saada juttuseuraa tylsiin päiviin.

Oon aluks vähän ujo mutta siitä ei kannata pahemmin välittää, ajan myötä musta tulee paljon avoimempi.

En kehtaa nyt luetella tähän kaikkia kiinnostuksen kohteita ja yksityiskohtia mun elämästä mutta jos kiinnostaa tutustuu nii pistä ihmees viestii.

8.12.2019

Uusia ystäviä

Nainen, 30 vuotta, Savonlinna, Etelä-Savo

Hei,olen 30-vuotias nainen Savonlinnasta.Ystäviä on muuttanut muualle asumaan joten näkeminenkin tapahtuu harvemmin joten kaipaisi omaan elämään enemmän ystäviä jotka löytyisivät samalta paikkakunnalta.Omassa arjessa lapsi on ykkönen mutta vapaa aikaakin on ja siihen kaipaisi enemmän tekemistä esim elokuvissa käynti,lenkkeily,kahvilassa käynti tai joskus illanvietto jossain yökerhossa.Yhteyttä voi ottaa jjjasmiina@hotmail.fi

5.12.2019

Olisiko sinusta nettiystäväksi?

Nainen, 29 vuotta, Etelä-Savo

Laittaisin mielelläni viestiä sähköpostitse erilaisten ihmisten kanssa.

Päiväni kuluvat työn merkeissä, kotiaskareissa ja lemmikkejä hoitaen. Päivät ovat täynnä kiireitä, mutta välillä kun ehdin pysähtyä, niin olisi ihana lukea toisen päivän kulusta ja vaihdella kuulumisia.

Itsestäni sen verran, että olen parisuhteessa ja minulla ei ole lapsia. Etsin siis vain ystäviä. En tykkää käydä baareissa tai valvoa myöhään. Mieluummin istun kotona hyvän sarjan ääressä, teen käsitöitä ja vain nautin hetkestä.
Luonto ja eläimet ovat minulle tärkeitä.

Laita viestiä ja katsotaan saadaanko aikaan mukavia keskusteluja :)

22.11.2019

Hellurei!

Nainen, 21 vuotta, Mikkeli, Etelä-Savo

Heissan! Mikkelliin muuttanut ja uusia tuttavuuksia vailla 21 vuotias opiskelija. Odotan esikoista ja asun mieheni kanssa. Tuttuja täälläpäin ei juurikaan ole joten jos vain kiinnostaa niin laita ihmeessä viestiä niin katsotaan mitä keksitään!

16.11.2019

heyy

Nainen, 18 vuotta, Etelä-Savo

hey! muutin uuelle paikkakunnalle jokunen kuukaus sitten ja oikeestaan kaikki aiemmat kaverisuhteet on kariutunu pois ja oon yksinään miltei kokoajan. kaipailisin juttukaverii jos hyvällä tuurilla semmoi täältä netinsyövereistä sattuis löytymää. en nyt kokoelämän tarinaa tähä väserrä mut tuu ihmeessä juttelemaa jos oot juttuseuraa vailla !

kik. totaalinen

16.11.2019

Ystävät, kaverit ja juttuseura tervetullutta :)

Nainen, 22 vuotta, Mikkeli, Etelä-Savo

Hei väki,

Oon 22v yhteisöpedagogiksi opiskeleva nainen Mikkelistä ja omiin mielenkiintoihin elämänviidakossa kuuluuvat mm. impro, valokuvaus, runot, tanssi, anime sekä tatuoinnit. Ehdottomasti tykkään höpötellä niin syvällisemmistä sisimmässä mietityttävistä pohdinnoista kuin siitä, mitä sitä tänään syötäisiin. Jos en tiedä paljoa jostain aiheesta, niin kaikin mokomin kerro ja minä yritän oppia jotain uutta.

Luonteeltani olen empaattinen ja ystäville lojaali persoona. Uteliaisuus uusia asioita kohtaan ja hieman lapsenmielisempikin hassuttelu asuvat samassa kehossa.Olen avoin puhumaan ja kuulemaan niin huonoimmista vaiheista elämässä kuin juhlimaan tapahtuvia tähtihetkiä. Yökyöpeliyspuoli vetää miua mielellään tanssimaan yökerhoon, tähtien ihmettelyyn ja keskiyön jälkeiseen filosofisointiin esimerkiksi elämänperuskysymyksistä, ihmissuhteista jne. Yhteinen tekeminen ja passiivisempi ajanvietto vaikka leffoja katsoen, molemmat vaihtoehdot ovat mieleisiä. Miut saa siis helposti innostumaan spontaanista road trip - reissusta kuin tapahtumaanlähtijäksi tai jos sua kiinnostaa vaikka vaan tee ja sympatia.

Ei tarvitse olla paikkakuntalainen, vaikka ensisijaisesti tietysti sehän vain helpottaisi jos loppupeleissä sinultakin löytyy halua tavata naamatusten jossain vaiheessa. Mutta asuminen toisessa kaupungissa ei vedä rajoja kiinni halultani tutustua. Joten eikun nakkaamaan yhteydenottoa, jos vähänkään kiinnostaa aloittaa tutustumista :D.

15.11.2019

Hellou!

Nainen, 20 vuotta, Pieksämäki, Etelä-Savo

Syyskuussa 2018 muutettu Kuopiosta avopuolisoni kanssa Pieksämäelle. Meillä kotona pyörii suomenlapinkoira.
Uudet tuttavuudet todella tervetulleita!
Olisi kiva löytää seuraa vaikkapa kahville taikka muutamille.
Eikä sun tarvihe olla ite välttämättä täältä päin, koska junat kulkee ja juttuseurakin kelpaa.
Alkuun olen hieman ujo uusien ihmisten parissa, kun oppii tuntemaan hirveä pälättämään kaikesta turhanpäiväisestä.
Toiveena olisi ettei keskustelu tyssäisi heti kuulumisten vaihtoon.😅
Laita viestiä rupatellaan enemmän! :)

26.10.2019

Hei!

Nainen, 45 vuotta, Mikkeli, Etelä-Savo

Olen kohta 46 vuotta täyttävä paluumuuttaja Mikkelin, asuin 2000 luvun alussa Ristiinassa. Nyt sitten kun lapset ovat aikuisia, niin muutin tänne takaisin. Muutin tänne 2 viikkoa sitten ja ystäviä kun ei koskaan ole liika, niin haluaisin tutustua uusin ihmisiin. Opiskelen omatoimisesti hierojaksi ja niitä kursseja sitten riittäkin. Luonteeltani olen ikuinen romantikko, avoin, huumorintajuinen, avulias, eläinrakas ja luotettava. En polta ja alkoholiakin otan vaan harvoin ja harkitusti hyvässä seurassa. Minulla ei ole lävistyksiä eikä tatuointeja. Olisi kiva jos meillä olisi jotain yhteistä, harrastuksia tai mitä vaan, vaikka sinäkin olisit mummo niin kuin minäkin. Kutottais yhdessä villasukkia tai leivottais, nyt kun joulukin on tulossa, taikka mentäis karaoken. Tykkään myös sieni, marja ja kalastuksesta sekä puutarhan hoidosta. Mutta nyt pallo on sinulla, joko vastailet taikka et.

13.10.2019

Hei!

Nainen, 55 vuotta, Savonlinna, Etelä-Savo

Täällä 55v. nainen hakee ystäviä. Voit olla nainen tai mies suurinpiirtein ikäiseni. Lähinnä ajatusten vaihtoon elämän kiemuroista ja syvällisemmistäkin asioista. Tärkeintä on luottamus ja avoimuus. Olen Savonlinnasta ja mikäli olet samalta paikkakunnalta ja kaipaat ystävää, lenkkikaveria ym. ota ihmeessä yhteyttä....poistetaan yksinäisyys! Myöskin sähköpostilla ajatusten vaihto onnistuu mikäli olet kauempaa.

7.10.2019

Heinävedelle muuttanut =D

Mies, 25 vuotta, Heinävesi, Etelä-Savo

Joo tuota, tuli tuossa kesällä muutettuu extemporena heinävedelle vanhaan omakotitaloon. :D
Suurin osa kavereista asuu Joensuussa niin on aika paljon välimatkaa sinne.Jos täälläpäin sattus asumaan muita nuoria ois ihan siisti tutustuu.
Harrastan salia välillä, hiihtoa yleensä metsasuksilla, ja kaikkee mitä vaan mieleen tulee.
urheilu ja Ulkona oleminen on parasta.
Olen yleensä talvisin lomautettuna niin joutaa kyllä tekemään vaikka mitä.
Voi laitella ihan viestiä jos huvittaa, vaikka kauempaakin, täällä meikä lammittelee uunia ja käyn metsurin hommia tekemässä. :D

Kik heii95

28.9.2019

Moikka!

Mies, 26 vuotta, Heinävesi, Etelä-Savo

Uusia kavereita, ystäviä, juttuseuraa hakemassa. Voin olla vähän ujokin jutellessa alussa, mutta siitä lähtee kun enemmän pääsee jutulle. Harras urheilua lähinnä, judoa ja uintia, ja geokätköilyä.

18.9.2019

Etsin ystävää💕⭐️✌🏻

Nainen, 25 vuotta, Mikkeli, Etelä-Savo

Heippa!

Etsiskelen kavereita (20-30-vuotiaita), toivoisin jopa ihan oikean ystävän löytyvän! Olen kiinnostunut ihmisistä ja mielelläni kuuntelen heidän ajatuksiaan, jolloin voin oppia uutta. Voidaan hei jutella oikeasti mistä vaan, pidän diippejäkin keskusteluja tärkeinä. Rakastan mm. ihon- ja kauneudenhoitoa, kirjoja, muotia ja koiria. Harrastan juoksulenkkejä ja sellasta tavan tallaajan salilla käymistä sekä värityskirjan värittämistä☺️

Uuden ystävän kanssa tykkäisin kovasti ensin tietysti jutella ja tutustua (tällein netissä). En kuitenkaan etsi mitään kirjekaveria, vaan olen myös valmis livenä tutustumaan ja olemaan, jos meillä klikkaa!😇 Ystävieni kanssa tykkään käydä juoksulenkillä, baarissa, lasillisella (tai vaikka viidellä), matkustella, löhötä vain, shoppailla (ah!) ja mitä nyt milloin keksitäänkin.

Mielestäni ystävyyssuhteet vaativat onnistuakseen kuitenkin tietyn kipinän, kunhan antaa niille mahdollisuuden. Laita mulle oikeest viestii jos vaan tuntuu yhtään siltä!:) voi myös alkaa seuraamaan instagramissa tai laittaa siellä DM @ __sirppaliisa (kaksi alaviivaa).
Olis niiin kiva löytää uus ystävä!!❤️❤️✨✌🏻

Ps. Kuka lähtee mun kaa I love me -messuille?😍💄💋💅🏻💆🏻‍♀️👄✨

Sivu
Takaisin ylös