Ilmoitukset alueelta Etelä-Savo (117 kpl)

 - 
 
tänään

Moikka aikuinen yksinäinen kirje ja live kaveria kaipaava vapaa nainen☀️

Mies, 56 vuotta, Etelä-Savo

Oletko yksinäinen taikka ujokin vapaa nainen joka kaipaat kirje ja muutakin kaveria elämääsi? Olisiko halua tutustua kivaan nuorekkaaseen +50v mieheen joka aitoutta arvostaa ja elämän pieniäkin asioita. Olen oma leppoisa itseni ja romantikko luonnekkin. Eläin rakaskin ja tykkään koti illoista sekä poltella tuikkujakin ja tykkään kokata, leipoa, luontoilla, ulkoilla yms mut seuraakin kaipaisin koska aikaakin allakassa ja tilaa elämässä. Plussaa olisi jos et olisi varattu ja matkustus haluinenkin👍 olen avoimin mielin liikkeellä enkä alkoile tai kapakoi mut ei haittaa jos harvoin hillitysti otat. Olen ihminen ihmiselle suurella❤ olisi kiva jos kirjoittelu johtaisi syvällisempääkin tapailuun myöhemmin. Kirjoita itsestäsi niin vastaan varmasti ja toivoisin molemmin puoleista yhteyden pitoakin kiitos. Oon sponttaani ja extempore on mun juttu. Kirjeitse kohti kesää🌞🌞 ps. Kannatan tasa-arvoakin👍 en ikä enkä koko rasisti tai vastaava👍

3 päivää sitten

Moi🌞 nais kamu oisi tervetullut kirjoitteluun ja livenäkin tapailuun🤗

Mies, 55 vuotta, Mikkeli, Etelä-Savo

Haikailen juurikin sinua yksinäistä naista kirjoitteluun ja myöhemmin livenäkin näkemään🙄 olen yksin asuva symppis +50v mies ja yksinäinenkin. Tykkään luontoilusta, pyöräilystä ja muutenkin tykkäisin myöhemmin nähdäkkin. Kapakat ei kiinnosta eikä alkoilu. Kirjoittele kiitos✍ olen aito oma itsenikin joten olethan sinäkin. Hyvää kevättä kaikille🌞 ps. Ilmoitus ei vanhene ja koko suomea koskeva/olen nuorekas ja avoimin mielin kirjoitelkaa ja nähdään🤗

17.5.2022

Moro!

Nainen, 31 vuotta, Mikkeli, Etelä-Savo

Etsin uusia tuttavuuksia Mikkelistä tai miksei kauempaakin. Olen 31 - vuotias,joten kiva olisi saada oman ikäisiä.

Olisi kiva saada juttu kavereita tai elokuva seuraa täältä Mikkelistä kun, juuri olen muuttanut tänne.

Olen iloinen, huumorintajuinen ja avoin ihminen.
Toivoin samoin sinäkin olet!

16.5.2022

Hei!

Nainen, 28 vuotta, Savonlinna, Etelä-Savo

Miltä kuulostaisi kesäyössä ajelut, piknik rannalla ja musiikin täysillä huudattaminen, keikoilla bilettäminen, kameralla hetkien taltioiminen, juoksentelu kukkapellolla?

Ystävää haeskelen toisesta naisesta, kesäkin tulossa niin olisi mukava löytää seuraa ja tehdä jotain kivaa yhdessä!
Kaikki spontaanit jutut on parhaita ja mitä hullumpi idea sen parempi!

Rakastan livemusiikkia, huvipuistoja, dokkareita, itseleivottuja herkkuja, seikkailuja toisiin kaupunkeihin, kukkia, korkkareita, maaseutumaisemia..

Loppuelämän ystävyyskään ei olisi pahitteeksi jos vain kemiat kohtaa, en siis varsinaisesti etsi kaveria vain kesään. Ota yhteyttä jos sinultakin puuttuu sellainen sydänystävä.

14.5.2022

Moi!

Nainen, 37 vuotta, Mikkeli, Etelä-Savo

Etsin uusia kavereita elokuvien katseluun, kahvilla käyntiin tai mitä milloin keksitäänkin.

Olen 37-vuotias nainen ja asun Mikkelissä.
Olen luonteeltani avoin, rehellinen, luotettava ja ennenkaikkea aito.
Tykkään hyvistä keskusteluista, koirista, elokuvien katsomisesta ja välillä viinittelystäkin.

En ole työelämässä ja välillä päivät tuntuu pitkiltä. Olisi mahtavaa löytää kaveri tai jopa ystävä, jonka kanssa jakaa ilot ja surut.

Olen nähnyt elämässä kaikenlaista, enkä ole ketään ensimmäisenä tuomitsemassa.

Laita viestiä jos tuntuu että haluaisit tutustua!

11.5.2022

Ystäviä Savosta

Nainen, 50 vuotta, Mikkeli, Etelä-Savo

Etsin uusia ystäviä Mikkelistä tai lähialueelta. Olen viiskymppinen nainen, perheeseeni kuuluu mies ja aikuiset lapset. Asun pks:lla ja käyn lomilla Mikkelin seudulla. Kaipailisin seuraa kävelylenkille, frisbeegolfiin, ajatusten vaihtoon, taidenäyttelyyn ja mitä muuta kivaa keksitään.

1.5.2022

Moi naiset Mikkelissä!

Nainen, 34 vuotta, Mikkeli, Etelä-Savo

Ajattelin kokeilla löytyiskö tätä kautta uutta kaveria tai jopa ystävää Mikkelistä! Asun tällä hetkellä mieheni ja kissamme kanssa Tampereella. Elämä on ihan teinistä asti kuljettanut milloin minnekin, Mikkelissä kuitenkin alkoi miun ja mieheni tarina ja sinne saattaisi paluumuutto olla jossain vaiheessa ajankohtainen, joten haluan katsoa josko löytäisin kaveria sieltä päin :)

Olen 34 vuotias, empaattinen ja luotettava, eläinrakas mielenterveysongelmainen, pysyvällä eläkkeellä niiden vuoksi, ja loistavaksi persoonaksi kehuttu. En välitä luuhata pitkin kyliä, kahvittelu /teehetki kodin rauhassa hyvän ystävän kanssa on enempi miun juttu. Harrastan etanapostia, luen ja neulon, taiteilen -art journal & decot- ja nukkekotiharrastuksesta kiinnostuin. Elokuvat ja sarjat iso osa elämää, vaikkei tietenkään kaikki kiinnosta :D Tykkään luonnosta, siellä mieli lepää mutta missään korvessa ei ole mahdollisuutta asua. Oon aikas avoin ja aito ihminen, tykkään höpötellä jos vaan toinenkin osaa ja haluaa avautua. En koe olevani uskossa, mutta kaulassani roikkuu risti ja siipi. Uskon enkeleihin, ja haluan uskoa että kuoleman jälkeen ei kaikki vain lopu. Että sellainen höpsö olen :D Risti edustaa miulle toivoa ja voimaa, tuo lohtua.

Jos koet että meillä voisi olla yhteistä, tai joku tunne tulee et muuten tultais juttuun, niin laitappa viestiä! Toivottavasti sinäkin ihan vakavasti etsit ystävää ja olet valmis yrittämään parhaasi, että tutustumme ja selviää, tulemmeko juttuun :)

28.4.2022

Ystäviä/kavereita vailla😌

Nainen, 22 vuotta, Etelä-Savo

Moikka!🤗

Olen 22-vuotias nainen. Tänä keväänä olen muuttanut etelä-Savon alueelle. Kotoa löytyy puoliso, joten en etsi seurustelukumppania. Pelkästään kavereita/ystäviä tältä alueelta, koska en täältäpäin ketään tunne. Iälläsi, sukupuolellasi tai sillä missäpäin etelä-savoa tai sen lähettyvillä asut ei sinänsä ole mitään merkitystä. Tärkeintä, että juttu luistaisi ja tultaisiin hyvin toimeen!😊

Vapaa-ajallani tykkään käydä kahvilla/syömässä, istuskella terassilla/käydä parilla, katsoa sarjoja/leffoja, kuunnella musiikkia, kierrellä kirppareita, käydä luistelemassa, hiihtämässä, uimassa, ottaa aurinkoa, lenkkeillä ja liikkua luonnossa. Tykkään myös muodista, sisustamisesta sekä laittaa ruokaa ja leipoa.☺️

Luonteeltani olen mielestäni aluksi hiukan ujo ja varautunut, mutta paremmin tutustuessa rento ja puhelias, toki osaan myös kuunnella mitä toisella on sanottavana. Lisäksi olen myös huumorintajuinen, koska hymyt ja naurut ovat itselle tärkeitä juttuja elämässä.😀 Myös iloisuus, positiivisuus, auttavaisuus, rehellisyys ja luotettavuus kuvaavat mielestäni hyvin minua.☺️

Tule rohkeasti juttelemaan, mikäli ilmoitukseni sai sinut kiinnostuneeksi tutustua. Olisi mukava kuulla sinusta ja päästä juttelemaan sekä katsomaan voisiko meistä tulla ystäviä!🤗

22.4.2022

Kaveria arki-iltoihin

Nainen, 43 vuotta, Mikkeli, Etelä-Savo

Moi! Muutin reilu kuukausi sitten Mikkeliin töiden perässä, näillä näkymin viihdyn täällä syksyyn asti. Etelään jäi mies odottamaan, joten parisuhdetta en ole etsimässä. Päivät ja useimmiten myös viikonloput ovat täynnä ohjelmaa. Vaan mitä tehdä arki-iltaisin - ja kenen kanssa? Kaverin sukupuolen tai iän suhteen ei rajoitteita, ja jos jos haluat ottaa lenkille mukaan lastenvaunut tai koiran, niin eipä sekään haittaa. Itselläni ei kumpaakaan toki ole enkä niistä juuri mitään tiedä :)

Minusta: innostun ihmisistä ja eläimistä, ulkoilusta ja kulttuurista, toisinaan myös keikoista ja viinilasillisesta. Olen avoin, puhelias, ulospäinsuuntautunut, ihan rento tapaus. Harrastukset ovat laidasta laitaan, kaapista löytyvät niin vaelluskengät kuin piikkikorotkin. Olen valmis kokeilemaan uusiakin juttuja ja uuteen kotikaupunkiin olisi kiva tutustua.

Jos sinäkin mietit, mistä aikuinen saisi uusia kavereita ja kuka lähtisi spontaanisti tekemään jotain kivaa yhdessä, pistä viestiä. Mennään kahville, leffaan, kävelemään tai mitä sitten keksitäänkin ;)

18.4.2022

Moi

Nainen, 18 vuotta, Mikkeli, Etelä-Savo

Mie just muutin mikkeliin avopuolison kanssa ja oisin kavereita vailla, oon 18v ja vähän ujo aina aluks mutta kun tutustuu ni oon tosi erinlainen. Rakstan kissoja ja niitä meillä onkin 2 😁 tykkään vähän kaikenlaisesta ajanvietosta ja oon hauska kun minuu tutustuu, miul on kyl vähä omanlainen huumori 😅😬

15.4.2022

Kavereita/ystäviä haussa

Nainen, 31 vuotta, Joroinen, Etelä-Savo

Hei! Olen 31-vuotias nainen Joroisista. Olen luonteeltani kiltti, empaattinen ja huumorintajua no jotkut väittää oudoksi :D en sit tiiä onko se sitä ;) Olen sosiaali- ja terveysalalla töissä, jonka vastapainoksi tykkään kovasti ratsastuksesta, sekä olen innostunut live musiikista. Myös erilaiset tapahtumat kiinnostavat lautapelien lisäksi. Kahvittelu ja hetkeen pysähtyminen myös mielekästä. Remontti suunnitelmia ja tee se itse juttuja tykkään myös tehdä, mutta ne jääneet vähemmälle nyt. Etsin täältä juttelu seuraa ja jos juttu luistaa niin kahvittelu/lasillisella käynti olisi mukava kokemus. Vaikka asunkin pienellä paikalla on käytössäni auto. Oleilen myös paljon kuopio-leppävirta- Varkaus akselilla Joroisten lisäksi. Laittakaa rohkeasti viestiä, vastaan mielelläni :) En etsi mitään seurustelukumppania, olen onnellisesti yhdessä ja mies löytyy jo :)

9.4.2022

Kavereita ja ystäviä haussa

Mies, 37 vuotta, Etelä-Savo

Hei.
Olen 37v mies, joka hakee kavereita, ystäviä ja pc-peliseuraa ympäri Suomen. Iällä tai sukupuolella ei ole väliä. Ystäviä ei juurikaan ole niin pelien parissa kuin tosielämässäkään. Voidaan jutella discordissa tai tavata oikeaastikkin.

Kiinnostuksen kohteita/harrastuksia mm. maaseutu, luonto, liikunta, pc-pelit,e-sports, tietokoneet, tekniikka, elokuvat.

Olen toiset huomioon ottava, rauhallinen ja kiltti. En käytä päihteitä tai tupakoi. Olisi mukava vaihtaa ajatuksia/kuulumisia, jutustella asiasta mistä milloinkin.
Ollaan kavereita toisillemme.

Discord ja skype löytyy!
Ottakaa rohkeasti yhteyttä !

9.4.2022

Kavereita etsimässä

Mies, 31 vuotta, Savonlinna, Etelä-Savo

Morjes! Olen 31-vuotias mies ja avopuolison kanssa asutaan Savonlinnassa. Uudet tuttavuudet olisi tervetulleita. Harrastan lukemista, pelaamista ja koiran kanssa lenkkeilyä.
Anime ja manga kiinnostaa myös.
Ois kiva löytää kavereita joiden kanssa tehä ihan perus juttuja, kuten käydä viihteellä, pitää leffa ja peli-iltoja tai mitä nyt ikinä keksii :D Ihan rohkeesti vaan viestiä laittamaan :D sukupuolella ei ole väliä.
Snäppi: hessjesse

6.4.2022

Ystäviä?

Mies, 20 vuotta, Etelä-Savo

Heissan, olis kiva löytää uusia ystäviä tai vaikka peliseuraa. Sun sukupuolella tai asuinpaikalla ei oo väliä.

Tykkään lukea kirjoja, soittaa kitaraa, pelata erilaisia pelejä, katsoa sarjoja, elokuvia ja animea. Kissat on kans tosi lähellä sydäntä :D

Peliseuraa ois kans kiva löytää, tulee yleensä pelattua yksin joka käy aika nopeesti tylsäks. Pelaan laidasta laitaan kaikkea erilaista, mutta eniten Fps ja Rpg tyylisiä pelejä, saa tulla ehottaa pelejä mitä voitas pelata, oon avoin kaikelle uudelle.

Oon aika introvertti, mutta tykkään silti tutustua uusiin ihmisiin. Ilmoitus ei vanhene :)

4.4.2022

Ootko just sä mun kamu?

Nainen, 24 vuotta, Mikkeli, Etelä-Savo

Heipsun!💗
Mulla on etsinnässä uusia ystäviä!

Oon 24-vuotias mikkeliläinen ja asustelen avopuolison kanssa! Rakastan extempore -juttuja ja oon myös osittain todella järjestelmällinen😅 Sytyn helposti uusille jutuille ja musta saa seuraa oikeestaan mihin vaan!

Luonteeltani oon spontaani, sosiaalinen, rehellinen ja luotettava. Alkuun oon yleensä hiukan ujo, mutta kunhan tutustutaan pikkuhiljaa niin katoaa ujouskin samalla.😊
Oon todella luova ihminen ja rakastan sisustaa, piirtää ja maalata sekä valokuvata ja tanssia! Vapaa-ajalla pyrin tekemään mahdollisimman paljon reissuja luontoon sekä muihin kaupunkeihin ja toki musta löytyy se laiskempikin puoli, joka osaa käpertyä viltin alle sohvalle ja kattoa Netflixiä... hit me up jos innostuit niin jutellaan lisää!🤩

23.3.2022

Kaunista kevätpäivää!

Nainen, 40 vuotta, Savonlinna, Etelä-Savo

Olen 40-vuotias joogaa, kirjallisuutta ja puutarhanhoitoa rakastava nainen Savonlinnasta. Olisi mukava löytää uusia tuttavia lähistöltä ja kirjekavereita kauempaakin jakamaan hyvää energiaa.

Luonteeltani olen avoin, elämänmyönteinen, hyväntahtoinen, rauhallinen ja rento. Tykkään syvällisistä keskusteluista mutta en ota itseäni tai elämää liian vakavasti. Sinulta toivon, että olisit myös positiivinen ja fiksu tyyppi, josta tarttuu hyvä fiilis.

Yhteiset mielenkiinnon kohteet auttavat mutta eivät ole pakollisia. Luen paljon sekä kauno- että tietokirjallisuutta, meditoin, kokkaan raakaruokaa, viljelen puutarhaa, kuuntelen Van Halenia ja The Beatlesia, talvisin lumikenkäilen, kesäisin pyöräilen. Pidän tatuoinneista, laulamisesta, autolla ajamisesta, kirjoittamisesta ja päiväunelmoinnista. Olen enemmän henkisen kuin materialistisen polun kulkija. Minulla ei ole minkäänlaisia ideologioita.

Livetuttavien kanssa lähtisin mielummin lenkille, marjametsään tai rantakallioille istuskelemaan kuin terassille. En käytä alkoholia enkä somea. Kirjekaveriksi voin ryhtyä sähköisesti tai perinteiseen tapaan. Iällä ja sukupuolella ei ole väliä, jos olet kiva immeinen. Otathan huomioon, että olen parisuhteessa ja haen ystävää, en seuraa.

19.3.2022

Tutustutaanko?

Nainen, 30 vuotta, Savonlinna, Etelä-Savo

Hei.
Etsin juttu seuraa läheltä tai kaukaa.
Olen 30 vuotias, hoitaja ja asustelen tällä hetkellä Savonlinnassa.
Haaveissa olisi päästä jatkamaan opiskelua lähi vuosina.
Etsin siis ystäviä en parisuhdetta! Mies löytyy jo kotoa ja toista en tarvitse.

28.2.2022

Hei!

Nainen, 41 vuotta, Mikkeli, Etelä-Savo

Olen nelikymppinen luontoa, eläimiä ja maalaisjuttuja rakastava nainen. Myös vanhat autot ja isot moottorit kiehtovat. Etsin samanhenkistä ystävää ajatustenvaihtoon ja vapaa-ajalle.

19.2.2022

Biljardi/kävely/escoot/retkeily/matkustus -kaveria etsimässä

Mies, 36 vuotta, Mikkeli, Etelä-Savo

Terve,

Olen 36 vuotias kaveri Mikkelistä. Olen asustellut koirani kanssa pian jo 12 vuotta putkeen. Koira on ollut aina etusijalla, minkä johdosta oma sosiaalinen elämä on harvinaisen laimeaa. Muutamia kavereita kyllä löytyy, mutta asustelevat hieman kauempana ja niitä näkee harvemmin.

Harrastan jousiammuntaa (juuri aloittanut) sekä pidän kotona elokuvien katselusta, musiikista ja tietokonepeleistä. Rakastan myös matkailua ja useimmiten pidänkin kesälomani aina elo-syyskuussa, jolloin käyn lapissa viikon-reilun viikon reissulla retkeillen ja sitten lähden etelän lämpöön :)

Etsin kavereita mm. ihan kävelyyn, retkeilyyn, biljardiin vaikka, jousiammuntakaveriksi, ym. Toki peliseurakin käy.

Sivu
Takaisin ylös