23.11.2022

Kavereita pääkaupunkiseudulta

Mies, 32 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Heippa! :)

Olen 32-vuotias vantaalainen mies, joka haluaa laajentaa nykyistä ystäväpiiriään. Ihmisenä olen avoin, empaattinen ja intuitiivinen. Arvostan positiivista elämänasennetta, nokkelaa huumoria ja keskustelutaitoa. Kaikenlaisen tasa-arvon ja monimuotoisuuden ymmärtäminen on mulle ydinarvo. Olen itse avoimesti homo.

Nautin niin syvällisistä keskusteluista kuin leikkimielisestä hulluttelustakin. Keskustelen mielelläni ihmissuhteista, eri taiteista, viihdemaailman kuvioista ja elämästä ylipäätään. Innostun erityisesti komedia- ja draamasarjoista, koskettavista romaaneista, teatterista, keikoista, taidenäyttelyistä sekä kepeistä lautapeli-illoista.

Etsin ystäviä monenlaiseen tekemiseen. Voidaan höpötellä kahvilassa, mennä elokuviin, tanssia yömyöhään baarissa, ihmetellä museoissa, kierrellä kirpputoreilla tai unelmoida viinilasillisen ääressä. Olisi erityisen kivaa, jos susta saisi matkaseuraa.

Jos koet olevasi samanhenkinen, niin laita viestiä ja tutustutaan! :) Toivon, että olet suunnilleen ikäiseni ja että asut pääkaupunkiseudulla.

Ilmoitus ei vanhene. :)

Katso myös

Ystäviä ja/tai juttuseuraa (Nainen, 26 vuotta, Espoo)

Moi! Olen 26-vuotias nainen ja etsin sekä kirjoittelu että livekavereita, iältä saisit olla 25-35v. Ihmisenä …

Moikka!😊 (Nainen, 26 vuotta, Espoo)

Olen 26-vuotias nainen Espoosta ja olen 1,5v pojan äiti🙂 Haluaisin saada enemmän äiti-kavereita joiden …

Tervehdys (Mies, 34 vuotta, Helsinki)

Kiinnostaisiko kirjoitella pidempiä (tai lyhyempiä) viestejä ja tutustua sitä kautta? Olen akateeminen …