Ilmoitukset alueelta Ylivieska (20 kpl)

 - 
 
2 päivää sitten

Sydänystävää metsästämässä

Nainen, 19 vuotta, Ylivieska, Pohjois-Pohjanmaa

Hei, moi ja tervehdys vaan kaikille! :)

Oon tosiaan tämmönen yksinäinen ihmisen alku Pohjois-Pohjanmaan suunnilta. Hakusessa ystävät ja uudet tuttavuudet, koska sellasia multa ei ennestään löydy käytännössä ollenkaan.

Tällä hetkellä opiskelen lukiossa, joten suurin osa ajasta kuluuki siihen tai siitä stressaamiseen. Sillon ku sitä vapaa-aikaa siunautuu, tykkään piirtää, kirjottaa, lukea, rakennella palapelejä, pelata video/lautapelejä ja käydä pienillä kävelyillä lähi metässä (vaikka oonki joka kerta kusi sukassa siitä, satunko törmäämään karhuihin). Tykkään kans käydä syvällisiä keskusteluja aina ku semmoseen tulee mahollisuus!

Luonteeltani sanoisin olevani pohtiva, herkkä, humoristinen ja luotettava. Monesti ainaki alkuun musta voi herkästi saada tylsän ja vakavan vaikutelman, mutta lämpenen kyllä, jos vaan jaksat antaa mulle oman aikani.

Piirteitä jotka ois plussaa mahdollisessa kaverissa:

- suunnilleen omaa ikäluokkaa (19-22)
- yhteiset mielenkiinnonkohteet
- avoimuus ja luotettavuus
- kyky ja halu pitää uutta ihmissuhdetta yllä
- hyvä (tai omalaatuinen) huumorintaju
(extra plussaa Bad Omens / Sleep Token / Dayseeker faneille!)

Nää ei kuitenkaan oo mitään kiveen hakattuja sääntöjä! Ota yhteyttä ihan omana ihtenäs, ja katsotaan löydetäänkö jotai, josta keskustella tai tarvittaessa vaikka väitellä ;D

Laita vaan rohkeesti viestiä, musta ois ihanaa jos puhelimeen tulis välillä ilmotuksia muustaki, ku akun latautumisesta tai tallennustilan puutteesta.

Voidaan myös siirtyä juttelemaan esim. Whatsappiin (dc löytyy myös), kuhan ollaan vähän tutustuttu :]

1.5.2024

84100 plus ympäristö

Nainen, 35 vuotta, Ylivieska, Pohjois-Pohjanmaa

Heippa.
Täällä uusia tuttavuuksia etsii 35 vuotias nainen. Sanotaan tähän väliin jo etten etsi parisuhdetta.
Pidän liikunnasta erimuodoissa, kirppiksistä, luonnosta, puutarhan hoitamisesta..
Olisi kiva löytää naispuolista seuraa vaikkapa kirppikselle tai lenkille 🙂

20.3.2024

Moi!

Mies, 22 vuotta, Ylivieska, Pohjois-Pohjanmaa

Ei mitää hajua mitä tähä kirjottais mut rupee kyllästyttää yksin pelaaminen ja jollaki tavalla löyty tämäki sivusto. Pelaan suurimmaks osaks apexia ja fortnitee joskus mut kai sitä uusia pelejäki voi kokeilla. jos täältä joku haluu tulla jauhaa paskaa ja tarvii peli kaveria nii addaa snäpissä ja tuu laittaa viestiä.
Sc: joppeeh_02
Ps5 tunnus: vJoppeeh
Discord: joppeeh

13.3.2024

Moi, hakusessa psykologiasta kiinnostuneita

Nainen, 21 vuotta, Ylivieska, Pohjois-Pohjanmaa

haluaisin sellasen oldschool tyylisen kirjeenvaihtokaverin, jonka kanssa kirjoitella ihmismielen mielenkiintoisista asioista. olen 21 vuotias tara täältä pohjosesta. mulla suurin puute ihmisistä joittenka kanssa näitä asioita pohtia, jospa täältä tärppäis sellainen🩷

6.3.2024

Moi

Nainen, 45 vuotta, Ylivieska, Pohjois-Pohjanmaa

Moikka
Olen 45-vuotias, urheilullinen, varattu, kolmen lapsen ”ura”-äiti.
Lapset on jo isoja ja nyt itsellä aikaa panostaa oman uran kehitykseen paremmin, luonto on lähellä sydäntä ja kaikenlainen liikkuminen/urheilu myös. Hiihto, pyöräily ja juoksu on ne mitä eniten tulee harrastettua.
En käytä juurikaan alkoa(ainakaan känni hakuun), en polta ja muutenkin arvostan terveellisiä elämäntapoja.

Ystäviä ei hirveästi ole ja sellainen myös itsellä haussa nyt. Ystävää ajatusten vaihtoon, lenkille, reissuun, leffaan, konserttiin…

3.2.2024

Heii vaan kaikille :)

Mies, 18 vuotta, Ylivieska, Pohjois-Pohjanmaa

Heii kaikille!

Heiiii täälä olisi nuori helposti lähestyttävä ja huumorillinen poika(sarkasmi, ironia, musta huumori, leikittely <3), tykkään mustasta ja sarkastisesta huumorista, Ilmoituksellani pyrin etsimään suunnilleen oman ikäistä seuraa ja uusia kavereita, sekä tuttavuuksia. Sukupuolella ei ole väliä mikä olet.

Viihdyn yleensä pienessä kaveriporukassa ja tykkään jutella syvällisiä ja olen mielestäni aika avoin puhumaan asioista niin arkisista kuin muusta. Toki ihan aluksi juttelu voi olla hieman aluksi hieman takkuavaa kun ei vielä toisesta ihmisestä niin kauheesti tiedä. Opiskelen muuten tällä hetkellä lukiossa.

Ja yleensä mitä teen vapaa-ajalla niin rakentelen tällä hetkellä opiskelujen sivussa autoa ja pelaan tietokoneella ja joskus pleikalla ja itse myös tykkään eläimistä ja omistan kissan ja ensi kesänä olisi tarkoitus hommata metsästyskortti ja eräilykin olisi mukavaa ajanvietettä.
Itseäni kiinnostaa kaikki vanhat laitteet ja koneet sekä tekniikka esimerkiksi autot, moottorit jne.

Olisi kiva saada uusia kavereita ja juttuseuraa hämärille lopputalven illoille, kun sitä asustelee maalla niin sitä ei kauhean useasti näe kavereita vapaa-ajalla.

Minulta löytyy snap ja Discord

11.1.2024

Heii 👋

Nainen, 22 vuotta, Ylivieska, Pohjois-Pohjanmaa

Etsin uusia tuttavuuksia Pohjois-Pohjanmaan alueelta, tai miksei kauempaakin, mikäli tullaan juttuun!

Vapaa-ajalla liikun, kirjoitan, leikin taiteilijaa, pelaan, luen, kuuntelen musiikkia laidasta laitaan ja katson animea, leffoja ja sarjoja. Oon kinnostunut erityisesti filosofiasta ja psykologiasta, ja näistä aiheista syvällisten keskusteleminen on itsestä kiinnostavaa. (Lue: lukemattomia eksistentiaalisia kriisejä takana.) esim. vapaan tahdon ongelmasta kiinnostaisi kuulla juuri sun näkemys!

Luen lähinnä tietokirjallisuutta, mutta myös kaikki muu mieltä stimuloiva kirjallisuus ja elokuvat kiinnostavat.

Luonteeltani oon huumorintajuinen ja avoin, vaikkakin alkuun saatan olla hieman pidättyväinen. Innostun helposti uusista asioista ja mielenkiintoisista keskusteluista. Toisaalta myös tylsistyn herkästi, minkä takia tarvitsen vaihtelua.

Myös muoti ja omalla itseilmaisulla leikittely kiinnostaa.

Meillä ei tarvitse kuitenkaan olla juuri mitään yhteistä, sillä kliseisesti näen, että erilaiset ihmiset on rikkaus ja oon utelias tutustumaan ihan kaikenlaisten ihmisten kanssa.

6.10.2023

Mooi 🦋

Nainen, 22 vuotta, Ylivieska, Pohjois-Pohjanmaa

Olen piahkoin Ylivieskaan muuttava nuori nainen ja etsin uusia ystäviä Pohjois-Pohjanmaan alueelta :) Mieluusti läheltä Ylivieskaa, mutta tutustun myös kauempanakin asuviin ihmisiin! Iällä ei ole sen koommin väliä, yli 20-vuotiaita mielellään ☺️

Olen luonteeltani huumorintajuinen, kiltti ja avoin. Olen empaattinen, herkkä ja tykkään keskustella syvällisistäkin asioista.

Tykkään luovista asioista, taide ja musiikki ovat lähellä sydäntä. Pidän myös liikunnasta ja olen kiinnostunut kokeilemaan erilaisia liikuntamuotoja! ❤️(Tykkään esimerkiksi salilla käymisestä ja joukkueurheilulajeista)

Mielelläni viettäisin aikaa lenkkeilen, keskustellen, taiteillen ja liikkuen🙏🏻 ota rohkeasti yhteyttä🫶🏻

26.9.2023

Ystäviä etsimässä!

Nainen, 20 vuotta, Ylivieska, Pohjois-Pohjanmaa

Heippa!

Täällä etsii 20-vuotias tyttö kavereita joiden kanssa voisi aikaa viettää ja jakaa ihan arkisiakin asioita!
Etsin ihan juttelua varten kavereita, mutta olis kiva, jos löytyis sellasiakin kavereita joiden kanssa vois nähdäkin!

Iällä tai sukupuolella ei oo väliä, kunhan juttuun tullaan.

Aluksi oon varmasti aika ujo ja on vaikea keksiä juteltavaa, mutta sittenkun muhun tutustuu niin oon huumorintajuinen ja avoin niin juteltavaa ja tekemistä varmasti keksitään!

Tykkään tehdä vähän kaikkea ja oppia mulle uusista jutuista paljon niin voidaan tehä mitä vaan!
Nyt aika kuluu lähinnä koulujuttuja ja käsitöitä tehdessä kotona.

4.3.2023

Spontaani, suorapuheinen ja epäjärjestelmällinen outo haluaa keskusteluseuraa

Mies, 31 vuotta, Ylivieska, Pohjois-Pohjanmaa

Spontaanius. Suorapuheisuus. Epäjärjestelmällisyys. Outous. Jos ne ovat sinulle ok, ota toki yhteys minuun.

Olen kiinnostunut ideoista, tiedonjanoinen, tykkään pohdiskella syvällisiä. Kiinnostuksenkohteita mm erilaisten aatteiden pohtiminen, kriittinen ajattelu, biologia, psykologia ja taide. Tupakkaa en polttele, huumeita en käytä, äläkä käytä sinäkään. Dealbreakereita ovat kovat huumeet. Mutta jos sinä esim poltat silloin tällöin kannabista kohtuuden rajoissa, en tuomitse sitä, vaikken itse hamppuun koskekaan. Mutta jos käytät jotain kovempia aineita, niin älä ota yhteyttä. Poikkeuksena alkoholi. Uskovainen olen. Persoonallisuustyypiltäni olen INTP. Käypä tekemässä 16 persoonallisuutta-testi netissä. Jos saat tulokseksi jonkin joka päättyy P-kirjaimeen, ota toki yhteyttä. Toki riittää sekin jos tiedät olevasi spontaani. Tai ainakin se että spontaanius, epäjärjestelmällisyys, outous ja suorapuheisuus on sinulle ok.

Jos pidät ihmisten johtamisesta, esimiestyöstä tai ihmisten kontrolloimisesta älä ota yhteyttä minuun. Älä myöskään ota yhteyttä minuun jos pidät paljon järjestelmällisyydestä tai organisoinnista tai jos tykkäät tehdä ja noudattaa suunnitelmia.

Keskusteluseuraa tosiaan hakemassa täältä. Sinun sijainnilla ei väliä.

Tämä ilmoitus ei vanhene.
Voimme keskustella esim sähköpostitse. Ja miksei vaikka muuallakin jossain vaiheessa, ehkä.

Ystävällisin terveisin INTP

21.10.2022

Moikka!

Nainen, 32 vuotta, Ylivieska, Pohjois-Pohjanmaa

Etsisin uusia ystäviä Pohjois-Pohjanmaalta. Asun itse Ylivieskassa ja muutin tänne uuden parisuhteen myötä pari vuotta sitten tyttäreni kanssa ja perheeseemme on syntynyt toukokuussa vauva. Päivät kuluu tällä hetkellä vauvan kanssa kotona.
Ystäviä en ole saanut vielä täällä asuessa ja alkaa tuntumaan aika yksinäiseltä välillä,kun olisi kiva jakaa ystävän kanssa elämää ja touhuta kaikkea mitä ystävät touhuaa. 😁
Ja tosiaan olen 32-vuotias nainen Keski-Suomesta lähtöisin alunperin.

14.3.2022

Helou :)

Nainen, 27 vuotta, Ylivieska, Pohjois-Pohjanmaa

Etsin naisista ystäviä/seuraa lenkeille, kahville, viinille. Mitä ikinä keksitäänkään. Olen parisuhteessa oleva 27v. turkulainen, joka muuttanut töiden perässä Ylivieskaan. Muuton takia ystävät jäänyt kotikonnuille, niin olisi kiva löytää uusia tuttavuuksia ja saada kaveripiiriä tännekin.

Pyrin käymään aktiivisesti salilla, joten olisi mukavaa jos joku jakaisi samanlaisen ajatusmaailman kuin itse. Vapaa-ajalla tykkään myös lukea perus arjen lisäksi.

23.12.2021

Kaveri/ystävä Ylivieskasta

Mies, 33 vuotta, Ylivieska, Pohjois-Pohjanmaa

Terveppä terve. Täällä kirjoittelee reilu kolmikymppinen ylivieskalaismies, joka kaipailee elämäänsä ystävää tai kaveria harrastuksiin ja/tai ihan yleiseen ajanviettoon.

Oman elämäni henkireikiä ovat ehdottomasti liikunta ja luonto sekä kyltymätön tiedonjano. Elikäs urheilen päivittäin, metsään ja poluille halajan alituisesti ja luen paljon kirjoja kaikesta maan ja taivaan välillä.

Mua ei oikeastaan kiinosta mikään mitä "normaalissa" kulutusyhteiskunnassa pidetään yleisesti hyväksyttynä, en katso lineaarista televisiota, en tavoittele omaisuutta ja materiaa, mainetta tai kunniaa.

Olisi mukava yhdessä käydä pitkillä kävelylenkeillä, patikoida (olen Lapinhullu), istuskella laavulla ja jutella kaikesta mahdollisesta maan ja taivaan välillä. Pidän myös paljon sulkapallosta mutta sitä on vähän vaikea itekseen pelailla.

Minulle ei sinänsä ole merkitystä iälläsi tai sukupuolellasi mutta jostain syystä olen aina ollut enemmän samalla aaltopituudella naisten kuin miesten kanssa, vaikka en kyllä koe millään tapaa olevani feminiininen. Mutta ilman mitään rajauksia, ota yhteyttä jos tuntuu että meillä voisi olla jotain yhteistä!

26.12.2020

Moikka!

Nainen, 21 vuotta, Ylivieska, Pohjois-Pohjanmaa

Olen 21v nainen Ylivieskasta. Kaverit hävinneet elämästä muuttuneiden elämäntilanteiden myötä. Toiveena olisi löytää pidempiaikaisia juttukavereita, joita voisi mahdollisesti joskus nähdäkin. Toiveena olisi, että olet suunnilleen samaa ikäluokkaa. Sukupuolella ei ole merkitystä, eikä sillä missäpäin asut.

Tällä hetkellä opiskelen hoitoalaa ja teen siinä ohella myös töitä. Vapaa-ajalla tykkään mm. liikkua luonnossa. Olen luonteeltani iloinen, rauhallinen, luotettava ja huumorintajuinen. Uusien ihmisten kanssa olen alussa ujo, jonka vuoksi keskustelujen aloittaminen on vaikeaa, tutustuessa juttua kuitenkin riittää.

Laita ihmeessä viestiä jos kiinnostaa ja haluat tutustua!

Takaisin ylös