Ilmoitukset alueelta Varsinais-Suomi (591 kpl)

 - 
 
eilen

Etsin kavereita

Nainen, 23 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Hei :)

Olen 23-vuotias turkulainen nainen. Puolet elämästäni olen kärsinyt jonkinasteisesta sosiaalisten tilanteiden pelosta, joten kavereita ei minulla oikein ole ja tutustuminen voi olla alkuun vähän kankeaa.

Harrastan piirtämistä ja jonkin verran tulee myös luettua. Pidän myös kävelyistä, eläimistä, psykologiasta, taiteesta, komediasarjoista, elokuvista ja musiikista. Black metallia tullut kai eniten kuunneltua. Olen rehellinen, luotettava ja avoin tyyppi.

Voisin lähteä esim. museoon, yhdelle tai kävelylle. Pelkästä netissä juttelusta ei saa irti niin paljoa kuin kasvokkain näkemisestä, mutta kyllä sekin käy.

eilen

Ystäviä etsimässä!

Mies, 24 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Moi!
Olen 24-vuotias syntyperäinen turkulainen, joka asuu Turun Länsikeskuksessa avopuolisonsa kanssa. Työskentelen kolmivuorotyössä lähihoitajana iäkkäiden tehostetussa asumispalveluyksikössä yksityisellä sektorilla. Tavoitteena olisi tulevaisuudessa ehkä sairaanhoitajan tai sosionomin tutkinto. Sillä ei ole kuitenkaan vielä kovin kiire. Aion tehdä jonkun aikaa töitä. Minulta löytyy ennestään merkonomin tutkinto, joka sisältää tarjoilijan opintoja ja anniskelupaikan vastaavan hoitajan pätevyys.

Olen runoilija. Aloitin kirjoittamisen 12-vuotiaana ja nykyään uskon kirjoittavani hyvin. Käsittelen runoissani eniten kaipausta, rakkautta, ihmissuhteita ja toivoa. Julkaisen runojani Instagramissa käyttäjänimellä @paasikivenrunot. Esikuviani runoudessa ovat Leonard Cohen ja Louise Glück.

Kuuntelen erittäin paljon musiikkia, eli olen tavallaan musiikkinörtti. Olen avoin kirjaimellisesti kaikille genreille. Suosikkejani ovat progressiivinen rock, dream pop/shoegaze, ambient ja kantri. Mutta lähes jokaisesta genrestä löytyy suuria suosikkeja. Musiikista saa hyvän keskustelun startin. Kerro mikä biisi/albumi tai artisti on saanut paikan sydämessäsi.

Harrastan tuoksuja ja niiden keräilyä. Erilaiset aromimaailmat vetävät minua puoleensa. Hajuaisti on kaikista eloisin aistimme. Se esimerkiksi palauttaa muistoja kokemuksista, joihin meillä on vahva tunneside. Myös tuoksuista/hajuvesistä saa hyvän alun keskustelulle. Kerro mitä hajuvettä käytät tai mistä pidät.

Lisäksi luen kirjoja, katson elokuvia tai sarjoja – tai ihan vaan olen. Joskus on ihan hyvä olla tekemättä mitään. Olen avoin uusille ajanviettomahdollisuuksille.

Kuvailisin itseäni rauhalliseksi pohdiskelijaksi, joka ei ota maallista elämää kovin vakavasti. Huumori on minulle tärkeää, mutta osaan tarvittaessa suhtautua asioihin niihin kuuluvalla tavalla. Minulla ei ole mitään vikaa sosiaalisissa taidoissa, mutta olen enemmän introvertti kuin ekstrovertti. Tarvitsen paljon omaa aikaa ja viihdyn hyvin itsekseni. …

eilen

Ystävää aktiviteetteihin👋

Mies, 55 vuotta, Salo, Varsinais-Suomi

Toivoisin löytäväni reippaan ja iloisen naispuoleisen ystävän kaikkeen kivaan yhdessäoloon...ulkoiluun, iltarasteille, lenkkeilyyn, kävelylenkille, heittämään frisbeekiekkoa, elokuviin, nähtävyyksiä katsomaan...tai mitä ikinä keksitäänkin😊

Täällä Sinua Nainen ikääsi, kokoosi tai siviilisäätyysi katsomatta kaipailee ikäisekseen oikeinkin nuorekas ja liikkuvainen, vireä ja aktiivinen, siisti, savuton ja itsestäni hyvää huolta pitävä, puhelias ja seurallinen, mukava, asiallinen ja takuuvarmasti rehti, ihan tavallinen ja tavallisen mukava "pojanviikari"..🤭

Seurustelusuhdetta en siis ole hakemassa..ethän sinäkään! Otahan rohkeasti yhteyttä..ja katsotaan mitä me voisimme yhdessä keksiä..

Tämä ilmoitus ei myöskään vanhene😊 Otahan rohkeasti yhteyttä..lupaan vastata!

2 päivää sitten

Kavereita kesään!

Mies, 40 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Etsin mieskavereita kaikenlaiseen kesätekemiseen. Olen nelikymppinen mies Turun seudulta. Hauska ja huumorintajuinen. Sosiaalinen ja ihmisrakas. Kätevämpää jos asut suhteellisen lähellä, mutta välimatka ei ole ongelma. Kirjoitella voidaan kauemmaksikin Iältäsi voisit olla n. 30-55v

2 päivää sitten

Moi!

Nainen, 46 vuotta, Salo, Varsinais-Suomi

Täällä olis nainen joka kaipailee kaveria kaikkeen tekemiseen, ajatusten vaihtoon, kahville, lenkeille ja viihteelle.

Laitathan viestiä, niin mietitään, mitä mukavaa voisimme yhdessä tehdä. Toivoisin mielelläni ystävää naisista, mutta miksei miehistäkin. Tärkeämpää kuitenkin on se, että jutut ja (surkea) huumorintaju kohtaavat 😉

3 päivää sitten

Kavereita?

Nainen, 26 vuotta, Varsinais-Suomi

oon 26 v sosiaalisesti ahdistunut mimmi. Kärsin sosiaalisten tilanteiden pelosta ja siitä syystä oman ikäisiä kavereita ei oikeen löydy. Lisäksi nepsy haasteet lisäävät kompastuskiviä ihmissuhteiden luomisessa ja ylläpidossa. Etsin tyyppejä jotka ymmärtää mitä on olla sosiaalisesti ahdistunut tai ketkä myös mahdollisesti kamppailee nepsy haasteiden kanssa (ADHD/ADD/Asperger jne) Rakastan eläimiä ja urheilen pelaamalla pallopelejä. Tykkään kuunnella kaikenlaista musiikkia,soittaa soittimia (jos keskittyminen riittäisi opetteluun) käydä keikoilla,risteilyllä ja festareilla.Pelaan vaihtelevasti konsolipelejä,välil enemmän ja välil vähemmän. Kahdestaan tai porukalla jotain tehdessä en tunne itseäni läheskään sosiaalisesti niin vammaseksi kuin yksinään,joten olisi myös mahdollista joskus poistua kotoota,toisaalta siihen on aika pitkä matka ennen kuin lopetan tekosyiden keksimisen miksi en voi nähdä ketään😅Jos koit samaistumista laita viestiä, iällä tai sukupuolella ei väliä (valitettavasti ei kannata odottaa mitää esseitä sähköpostin puolella, kirjoituslahjat vähintään yhtä alhaiset kuin sosiaaliset lahjat)😂😂
Ja siis mikäli samaistut mun ongelmiin ja ahdistukseen nii ymmärrät varmaan kuinka ristiriitaista on tulla ekassa viestissä jo ehdottamassa tapaamista,lue uudelleen ilmoitus....😅
Terveisin outolintu 🐓

3 päivää sitten

Nuorempaa ystävätärtä🤗

Mies, 52 vuotta, Varsinais-Suomi

Hei,

En tiedä onko tämä ihan epätoivoinen ja tuhoon tuomitu yritys...mutta pidempään kiehtonut ajatus ystävyydestä nuoremman naisen kanssa🙈

Itse olen tälläinen ikäisekseni ihan nuorekas ja liikunnallisesti aina ollut aktiivinen, vireä ja hyväkuntoinen, puhelias, avoin, huumorintajuinen ja iloinen, asiallinen ja ehdottoman luotettava, leikkisä ja poikamainenkin mies.

Juttuseuraa, kaveria yhteisiin tekemisiin, menemisiin ja liikuntaharrastuksiin...mitä ikinä keksitäänkin😊

Kiva olisi löytää sinut kiva, ennakkoluuluton ja ikääni ei-kammoksuva nuori nainen:-)

Otahan rohkeasti yhteyttä! Kikissäkin saa kiinni..sportm70
Ilmo ei vanhene!

19.5.2022

Yksinäinen aikuinen.

Nainen, 38 vuotta, Varsinais-Suomi

Oletko sinäkin?
Tässä "Keski iän kynnyksellä" huomannut kuinka yksinäiseltä elämä tuntuukin vaikka parisuhteessa olenkin mutta hyvät kaverit puuttuu. Olisi kiva löytää kavereit jonka kans mennä kahville/syömään/piknikille, kauppa/kirppisreissuille yms. tekemään siis iha normi juttuja tai vaan vaikka heittää päivän juttuja whatsapin kautta...

Kriteereil saa heittää vesilintua! olet sinä sit pitkä tai lyhyt, tumma taikka vaalee, lihava tai laiha, ryppynen tai sileä 😅..ne asiat eivät mua kiinnosta. Vaan se millainen olet toisille eli sisin on tärkeintä.

Noh, tuli nyt vähän tällainen erilaisempi kaverihaku minulta..mutta saa pistää viestiä! 😊

19.5.2022

Baariseuraa

Nainen, 49 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Heissan!

Löytyykö täältä sivustolta vähän samaa ikäluokkaa olevaa naista, joka tykkäisi joskus lähtee viihteelle?
Silloin tällöin olis kiva lähteä viihteelle,eikä aina homehtua kotona.
Voit ilmoittautua, jos tunnistat itsesi!

18.5.2022

Moro!

Mies, 23 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Olen positiivinen 23 vuotias mies. Vapaa ajalla tykkään mennä leffoihin, tai jopa jäädä kotii kattoo netflix. Jalkapalloakin tykkään seurailla, Ois mukava saada seuraa vaikka kahville juttelee tai leffaan, käydä syömään ja vaikka mitä!

Sukupuolella ei ole väliä joten rohkeesti vaan lähettää viestii!

18.5.2022

Heippa!

Nainen, 28 vuotta, Varsinais-Suomi

Moikka! Haussa uusia kavereita ja juttu seuraa. Olen 28-vuotias perheellinen nainen. Opiskelen tällä hetkellä. Pidän kaikenlaisesta puuhastelusta ja syvällisistä keskusteluista. Olen useimmiten todella seurallinen, mutta minussa on myös omasta rauhasta nauttiva puoli. Viestittelen myös mielelläni, sillä elämä on välillä kiireistä ja aina ei ehdi näkemään. 😊 Tulen hyvin juttuun yleensä melkeinpä kaikkien kanssa, joten ei kriteereitä vastapuolelle sen kummemmin. 😊

Erityisesti pidän musiikista, sarjojen katselusta, ulkoilusta, eläimistä ja muodista. 🙃

Laita viestiä, niin tutustutaan lisää! 😊

17.5.2022

Kaveri ahdistuneelle mielelle

Mies, 24 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Hei!

Olen 24v mies Turusta joka kärsii "yleistyneestä ahdistuneisuushäiriöstä". Asiaa ei auta, että aikaisemmin elämässä luottamus on viety moneen kertaan. Luottamus on itselle siis äärimmäisen tärkeä asia itselleni.

Haen kaveria, jonka kanssa voisi oikeesti tehdä asioita livenä esim. laivalla käynti, ulkomailla käynti, yksillä käynti tai vaikka museossa käynnit. Olisi kiva vaikka tehdä kanssasi päiväreissu Tukholmaan! Festareilla en ole ikinä käynyt, mutta jos haluat lähteä niin messissä ollaan!

Eli sinulla olisi hyvä olla rohkeutta kohdata kasvotusten. Teen vakityössä pitkiä päiviä, mutta vastaavasti vapaitakin tulee sitten reilusti.

Voit olla mies tai nainen ei väliä ainakin suurin piirtein omaa ikäluokkaa 20 - 26.

Harrastuksia lähinnä salilla käynti. Joskus tuli valokuvausta harrastettua, jäänyt. Oma auto löytyy ja rakastan ajamista ja musiikin kuuntelua eli ei haittaa ajaa kauemmas luoksesi jos jotain sovitaan ja ennen kaikkea ajatukset kohtaavat.

Olen ex-lähihoitaja eli todella ymmärtäväinen ja hyväksyn erillaisuuden. Luotettavuus/rehellisyys ja aitous ovat tärkeitä asioita minulle tässä kohtaa elämää.

Laittele viestiä! Tämä ilmoitus ei vanhene!

17.5.2022

Peli- tai juttukaveria vailla

Mies, 26 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Hei, olen sosiaalisesti kömpelö DI-opiskelija Turusta. Tykkään aika laajalla skaalalla peleistä, Dungeons&Dragonsista, luonnontieteistä sekä eläimistä. Pelien saralta tykkään sekä yksinpeleistä, että nettipeleistä. Ehkä lähimpänä sydäntä ovat kuitenkin Pokémon, Soulsborne -pelit, Final Fantasy XIV, RuneScape sekä League of Legends.

Etsin erityisesti ihmistä, jonka kanssa voisi luonnollisesti keskustella ihan jokapäiväisistä ajatuksista, tai pelailla yhdessä päivän päätteeksi. Olen autismin kirjoon kuuluva, jonka vuoksi keskustelu voi osoittautua jähmeäksi, joten tätä pahoittelen etukäteen.
Hakemani kaverin iällä, sukupuolella tai asuinpaikkakunnalla ei ole väliä, sillä haen itse niin nettikaveria, kuin potentiaalista irl-kaveria, kunhan mielenkiinnon kohteet jossain määrin kohtaavat.

16.5.2022

Harrastukseen kaverit hakusissa

Mies, 30 vuotta, Raisio, Varsinais-Suomi

Löytyykö heitä? Turusta/ympäristökunnista kavereita, mies, nainen, 27-35 vuotias, maastossakin retkeilemään pystyvä, viikinkiajasta, historian elävöittämisestä kiinnostunut, larppiharrastaja - sinua nyt tarvittaisiin. Osallistumaan, tekemään,asiaan innostuneena, sitoutuneena aikansa ja työpanoksensakin sovituin, suunnitelluin tavoin antamaan.
Itse olen muutaman vuoden viikinkiharrastukseen ”hurahtanut”, itse asuja, kilpiä,keihäitä tehnyt, osan valmiina tilaillut, omaa larppitapahtumaa kehitellyt, siihen viikinkiperustaista tarinaa kirjoitellut, kotisivujakin yrittänyt aikaansaada. Mutta se suurin puute on, paitsi pakollisen normaalileipätyön aiheuttamat esteet tälle harrastukselle, ennen kaikkea samanhenkisten, osallistuvien kavereiden puuttuminen. On tylsää ja aikaan saamatontakin yksinään,kaikenlaista haaveillen , yrittää toteuttaa, saatikka yksin mihinkään oikein mennäkään. Nettipelit, hevimusiikin kuuntelu, viikinkiasujen rakentelu käy aikansa, mutta ne kaverit- teitä nyt tarvitaan. Rohkeasti siis pikaisesti yhteyttä - kaikki samanhenkiset! Paras aika retkeilyyn, viikinkitapahtumiinkin- kesä on sentään tuloillaan!

15.5.2022

Ystävä hakusessa

Mies, 30 vuotta, Kaarina, Varsinais-Suomi

Heippa! Etsin uusia ystäviä Turun/Kaarinan alueelta. Mielenkiinnon kohteet ovat videopelit, rumpujen soitto, Youtube videoitten tekeminen, musiikki, lenkkeily ja leffojen kattelu. Ihan pelkkä peliseurakin kelpaisi jos ei muuta. Töitä ja harrastuksii riittää mutta tuntuu että en ole vielä oikein löytänyt omanlaist porukkaa. Mulle on ihan sama oletko mies vai nainen. Toivoisin kuitenkin että olisit iältään 18-35v.

Persoonaltani olen hyvin rauhallinen, avarakatseinen ja empaattiinen. Tykkään pohdiskella asioita mut en myöskään liikaa. Pistä rohkeasti viestii jos kiinnostais tutustua!

15.5.2022

Tervehdys

Mies, 52 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Sinä sinkku aamuvirkku nainen, jolla on kainalokarvat :)
Ryhdy kirjeenvaihtoon kanssani tai muulla tavoin tutustumaan.
Sinulla saa olla liikalihaa tai lapsia tai molempia.
Toivon että olisit samanikäinen tai nuorempi.
Itse olen raitis, savuton, reipas ja itsenäinen.
Harrastan esim. kävelyä, kirjoittamista ja musisointia.
Olen mielenterveyskuntoutuja

15.5.2022

Moi

Mies, 35 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Toiveissa olisi löytää uusia naiskavereita elämääni.
Olen 35 vuotias 185 cm pitkä mies Turusta.
Päivisin olen töissä ja vapaa-ajalla harrastan autoja.
Pidän luonnosta ja ulkoilusta.
Olen luotettava ja rauhallinen.
Otahan yhteyttä.

Sivu
Takaisin ylös