Ilmoitukset alueelta Varsinais-Suomi (862 kpl)

 - 
 
tänään

Ystävätärtä kesän aktiviteetteihin👋

Mies, 56 vuotta, Salo, Varsinais-Suomi

Hei,

Uusia ystäviä kauniimman sukupuolen edustajasta ikääsi, kokoosi tai siviilisäätyysi katsomatta kaipailen☺️ Paikkakunnallasi ei niin väliä, mutta olisihan se kiva jos asuisit tässä suht lähellä mahdollisten tapaamisten onnistumiseksi..🤗

Itse olen tälläinen ikäisekseni ihan nuorekas ja liikunnallisesti aina ollut aktiivinen, vireä ja hyväkuntoinen, puhelias, avoin, huumorintajuinen ja iloinen, asiallinen ja ehdottoman luotettava, leikkisä ja poikamainenkin mies.

Olisi kiva löytää juttuseuraa, kahvi-, leffa- ja miksei terassiseuraakin, kuntosaliharrastukseen, iltarasteille tai ihan luonnossa liikkumiseen...tai mitä ikinä keksitäänkin😊
Mutta parisuhdetta en ole hakemassa...ja sitä samaa sinulta toivon.

Kiva olisi löytää sinut kiva, ennakkoluuluton ja hyvää seuraa kaipaava nainen:-)

Otahan rohkeasti yhteyttä! Kik löytyy myös!
Ilmo ei vanhene!

eilen

Moi!

Mies, 25 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Terve! Kaipaisin elämään lisää live-seuraa. Nettikavereita onkin jo jonkun verran, mutta harvassa ihmiset keitä nähdä livenä. Olisi siis hyvä jos olisit Turusta tai ainakin lähialueilta.

Olen luonteeltani maanläheinen, rauhallinen ja leppoisa. Luonteenpiirteistä varmaan johtuukin että tykkään eniten hiljaisista ja intiimeistä paikoista. Meluisaan baariympäristöön minua ei siis saa lähtemään :). Rauhalliset koti-illat hyvässä seurassa ovatkin suosikkejani. Lautapelaaminen olisi sellainen harrastus minkä haluaisin aloittaa. Oman pikkuporukan kasaaminen mm. lautapelaamiseen olisikin hieno juttu!

Kiinnostuksenkohteisiin kuuluu mm. PC-pelit, sotahistoria (ja historia yleisesti), sarjojen katselu, lenkkeily ja jossain määrin ruuanlaittokin. Lisäksi olen ASOIAF, Star Wars ja Halo nörtti :). Biljardin pelaaminen nappaa myös vaikka melko surkea siinä ainakin toistaiseksi olenkin. Musiikkimaku koostuu lähinnä erilaisesta iskämusasta.

Iskeppä viestiä jos siltä tuntuu, niin katotaan natsaako!

eilen

Moi!

Mies, 18 vuotta, Loimaa, Varsinais-Suomi

Hejsan, täällä tälläinen homppeli joka etsii keskusteluseuraa, kavereita, ystäviä ja vaikkapa rentoa treffi seuraa jos muutenkin mätsää! Arvostan hyviä keskusteluita ja toivonkin, että osaat edes hieman keskustella.✌🏻 Kiva ois vaikka käydä shoppailee, kahviloissa, keikoilla tai ihan vaan chillisti ottaa ja jutella:) Luonteeltani olen huumorintajuinen, aika ujo (alussa ainakin), ystävällinen, jokseenkin helposti stressaava, empaattinen, mukava ja vähän ”blondi” :D
Kiinnostuksen kohteita:
📝Kirjoittaminen
🌍 Yhteiskunnalliset/Poliittiset asiat
🎶 Musiikki
🎨 Taide
🎬 Elokuvat/sarjat.
👩‍🍳 kokkaaminen
✨Tässä vain osa kiinnostuksen kohteista ja itsestäni. Luultavasti selviää aina enemmän kun juttelee.✨
Sinun iälläsi ei niinkään väliä:) Toivottavasti tässä nyt tiivistetty jotenkin, see u ja tutustutaan!

eilen

Tervehdys Salosta

Mies, 32 vuotta, Salo, Varsinais-Suomi

Tervehdys!

Täällä kirjoittaa 32-vuotias sinkku miäs Salosta. Olen asustellut myös Helsingissä ja Tampereellakin. Lähtöjään stadilainen, joka nyttemmin viihtyy paremmin pienemmässä kaupungissa. Tulevaisuudessa kenties maalla tai jossain kirkonkylässä.

Naispuolista tosiystävää olisin tässä etsiskelemässä, ns. sillä silmällä. En lähde tässä rajaamaan, että kuinka kaukaata sinä voisit olla, kunhan meillä juttu natsaa. Voisit kuitenkin olla kutakuinkin samaa ikäluokkaa, vaikkapa 20-35 vuotta vanha.

Lähellä sydäntä on keuhkot sekä Kristilliset elämänarvot (kirkossa käyn kyllä harvoin), liikunta (pyöräily läpi vuoden, uiminen kesäisin), harrastukset (ainakin IT, DIY, HiFi, optiikka [mikroskoopit]), seikkaileminen/matkustaminen kuin muutenkin maailman/luonnon tutkiminen.

Näiden lisäksi harrastan ostomyyntiä. Toisinaan saa lähteä tavaranhakureissuille auton kanssa. Kirppareita en tosin jaksa pahemmin käydä läpi kuin joskus hyvin satunnaisesti.

Mitä matkailuun, niin suosin autoa tai polkupyörää. Viime vuonna kävin heittämässä autolla useamman Euroopan lenkin kun jokin kärpänen pääsi puremaan. Joskus olisi siistiä lähteä myös "interrailaamaan" jonkun kanssa.

Musiikkimaku on vahvasti metallin ja rockin puolella, muu taas uppoaa melko satunnaisesti.

Ruoan osalta tykkään perinteisestä kotiruoasta, joskus kiinalaisesta sekä pikaruoasta jos tien päällä. Tulisesta ruoasta tykkään myös ja joskus pitäisikin kasvattaa omia chilejä.

En käytä mitään huumeita tms. Alkoholia juon aika harvoin. Ihoni on myöskin puhdas, ei ole yhtäkään tatuointia.

Tähän loppuun maininta myös siitä, että tunnen itseni kinkyksi. En tiedä aukeaako tämä sinulle, mutta asiaa tunteville varmaan aukeaa. Tosin olen vähän piilossa asian suhteen.

eilen

Nuorempaa ystävätärtä🤗

Mies, 56 vuotta, Varsinais-Suomi

Nuorempaa naista kaikkeen kivaan yhdessä tekemiseen..kuten liikunnallisiin aktiviteetteihin, Lintsille/ Särkänniemeen, elokuvissa, kahvilla/ syömässä ja konserteissa käymisiin ja vaikka vain kirjeenvaihtoon kaipailee ihan kiva, asiallinen ja luotettava, ikäisekseen oikeinkin nuorekas ja urheilullinen, puhelias ja sosiaalinen, kunnollinen ja turvallinen, naisenkin arjessa huomioiva, leikkisä ja poikamainen mies Varsinais- Suomesta..☺️

2 päivää sitten

Kavereita haussa

Mies, 38 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Neljääkymmentä lähestyvä mies etsii uusia kavereita. Oon introvertti ja tykkään viettää aikaa yksinkin, mutta välillä olisi kiva käydä oluella tai sitten vaikka päiväreissulla kansallispuistossa. Teen työkseni IT-alan hommia ja harrastuksetkin ovat perinteistä 'nörtti'linjaa (videopelit, elokuvat, kirjat jne.). :)

Uudet online-tututkin ovat tervetulleita eli laita reippaasti viestiä vaikket Turussa asuisikaan.

2 päivää sitten

I’m an Englishman in Turku

Mies, 30 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Buckle up buttercups, I’m looking for friends. I’m an English/Irishman who has been living in Turku for the past year with my girlfriend (sorry ladies). I’m now looking for a friend/s to hang out with since my old ones wouldn’t leave the U.K. (the cheeky bastards 😂).

I work as a video game programmer so by definition I’m a bit nerdy and I hope you are too! It would be great if you’re into games / computers / tech / anime / etc… I also enjoy watching films, grabbing coffee, riding my bike, and talking shit about politics over a few beers at the pub. I like to work on personal projects outside of work and currently I’m trying hard to learn Finnish, build my own games, and write a book. What are you doing?

2 päivää sitten

Hei uusi mahdollinen tuttavuus!

Nainen, 39 vuotta, Varsinais-Suomi

Olen 39-vuotias nainen. Minulla on synnynnäinen liikuntavamma ja käytän sen vuoksi pyörätuolia. Sen vuoksi toivon sinulta ennen kaikkea avointa mieltä ja ymmärrystä sen suhteen, ettei liikuntarajoite ole este täysipainoiselle elämälle. En siis etsi täältä avustajaa enkä sen paremmin pelastajaakaan! :) Haluan elämääni pelkästään ihmissuhteita, joissa kumpikin on mukana tasavertaisena. Omituisin kokemukseni on ehkä se, että eräs henkilö yllättyi siitä, että kanssani voi mennä elokuviin!

Olen vakituisesti työelämässä ja pyöritän myös sivutoimisesti omaa yritystä. Olen kiinnostunut monista elämän ilmiöstä, joskaan en kuitenkaan niin paljon politiikasta. Harrastuksiin kuuluu lukeminen/äänikirjojen kuuntelu, musiikinkuuntelu ja keittiöpuuhat. Matkustelua rakastan!

Jos voittaisin Eurojackpotissa, ostaisin kartanon ja eläimiä. Kutsuisin tiluksilleni ihmisiä, joita on esimerkiksi koulukiusattu tai joilla on muuten vaikeaa. Ihan näin muutenkin minulla on vahva oikeudentunto, suhtaudun intohimoisesti itselleni tärkeisiin asioihin ja haluan jakaa tarvitseville siitä hyvästä, mitä itse on saanut. Luonteeltani olen iloinen, herkkä ja vastuuntuntoinen.

Tärkeintä mulle on löytää yhteys toisen kanssa. Ajatustenvaihtoon, joka tuntuu mielekkäältä ja merkitykselliseltä. Ehkä kuulen sinusta ihan pian.....

2 päivää sitten

Hej! Moi! Hello! Konnichiwa! 🦊

Nainen, 29 vuotta, Varsinais-Suomi

Mitä etsin?
🪷 Uusia kavereita

Mitä arvostan ihmisissä?
🪷 Rehellisyyttä & luotettavuutta
🪷 Avarakatseisuutta
🪷 Avoimuutta
🪷 Ystävällisyyttä
🪷 Kunnioittamista
🪷 Aitoa välittämistä

Kuka & millainen minä olen?
🦊 29v nainen
🦊 Asun Varsinais-Suomessa
🦊 Luonteeltani olen avoin, luotettava, pohdiskelija, ujo, varautunut, jalat maassa oleva, rento, huumorintajuinen, jämerä, huomaavainen, avarakatseinen, luova & nokkela.
🦊 Hyvä ystävä

Mistä pidän tai en pidä?
😍 Luonto & eläimet
😍 Erilaiset pelit
😍 Ulkoaktiviteetit
😍 Kahvi
😍 Anime, true crime, reality, horror, sci-fi, fantasia
😍 Luovat jutut
😐 Hämähäkit
😐 Liika ihmispaljous
😐 Tupakointi/päihteet
😐 Ooppera
😐 Roskaaminen
😐 Turha kulutus

Tadaa! Siinäpäs ilmoitusta kerrakseen vaikka itse sanonkin 🤣
Ainakin pitäisi olla melko helppo valinta laitetaanko viestiä vai ei, eikös? 🤔
Elikkäs laittakaa rohkeasti näpytellen jos yhtään kolahti nyt positiivisesti tämä teksti tai mikäli sai aikaan negatiivisia tunteita niin saa silloinkin laittaa palautetta tulemaan.
Tiedä vaikka meistä tulisi bestiksiä pienen ärinän jälkeen! 🤺
Kaiken karvaiset ja ikäiset tervetulleita rupattelemaan, olit sitten mistä päin maailmaa tahansa.
Kuulemisiin! 👋🏼

2 päivää sitten

Ystävä hakusessa.

Nainen, 48 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Moi.
Haen ystävää . Olen työnpuolesta kiireinen arkisin ,mutta viikonloppuihin olisi kiva löytää tekemistä, sekä loma aikoina. Olisi kiva jos löytyisi ystävä joka tykkää matkustella, matkustus on suosikki mutta se matkaseura uupuu. Ei ole väliä oletko mies vai nainen ,mutta luottamus toiseen on tärkeää. En hae parisuhdetta ,toivottavasti et myös sinäkään,vaan haen ystävää. Ikäsi ei ole niin tärkeää vaan pitää olla huumorintajuinen ja nuorekas, ymmärtää lapsia ja muuttuvia tilanteita.
Tykkään myös käydä leffassa ja syömässä ulkona. Olen sosiaalinen ja tykkään keskustella asioista.

13.6.2024

Hei! Ystävää etsimässä.

Mies, 26 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Hei! Ystävää etsimässä.

Asioita mitä tulee tehtyä ja mistä tykkään:
- Autot
- Moottoripyörät
- Auringon ottaminen kesällä
- Eläimet
- Uiminen
- Pyöräily
- Hyvä ruoka
- Salilla käyminen
- Tennis
- Frisbeegolf
- Jalkapallo
- Koripallo
- Leffat & sarjat
- Tietokonepelit
- Metsässä käveleminen ja luonnosta nauttiminen

Mieluiten Turusta tai lähialueelta.

12.6.2024

Ystäviä Turusta

Nainen, 59 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Hei,

Etsin ystäviä, joiden kanssa olisi mukavaa, hauskaa ja turvallista tutkia maailmaa.

Tykkään käydä klassisen musiikin konserteissa, museoissa, näyttelyissä, drinksulla, kaffella, istuskelemassa jokirannassa, haaveilen pitkistä viikonlopuista Euroopan eri kaupungeissa. Pidän seikkailemisesta, pitkistä syvällisistä keskusteluista, ihmisistä, joilla on sydän ja sielu.

Olen pohdiskeleva, joskus melankolinen, mutta samalla myös energinen ja elämää kohtaan utelias.

Työni teen etänä konetta naputellen, asun täl' puol' jokkee.

Kirjoitellaan, kuullaan, nähdään

Terveisin I

11.6.2024

Uusia ystäviä Turun lähistöltä🤗

Mies, 21 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Moikka!👋

Oon 21 vuotias jätkä Turusta. Etsin ystävää kaikenlaiseen ajanviettoon ja hauskanpitoon. Olen avoin kaikelle tekemiselle niin ulkona kuin sisällä, säällä kuin säällä😁👍🏻 Extempore jutut on parhaita

Asioita joista pidän tai tykkään tehdä
- Autoilu ja autotapahtumat
- Ulkoilu ja luontopolut
- Uiminen ja saunominen
- Hyvä ruoka ja ulkona syöminen
- Kaikenlaiset liikunta harrastukset kuten lenkkeily, pyöräily, sulkapallo, tennis, jalkapallo jne jne

Minut saa mihin vaan mukaan.
Laita ihmeessä viestiä matalalla kynnyksellä en pure tai ole muutenkaan pelottava🤭

11.6.2024

Ystäviä

Nainen, 21 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Heii

oon 21-vuotias opiskelija ja etin uusia ystäviä joiden kanssa voisi tehdä kaikkea kivaa yhdessä, esim käydä luontopoluilla, pyöräillä, pelata jotain, osallistua tapahtumiin tai mitä ikinä keksiikään. Sukupuolella ei ole väliä, mutta toivoisin sun olevan n. 18-26 v. oon aluksi vähän ujohko, mut kun tutustun ihmisiin, niin oon luotettava, ystävällinen ja positiivinen. Toivoisin, että olisit aidosti kiinnostunut ystävyydestä ja haluaisit pitää yhteyttä pidempäänkin kuin vain muutaman päivän tai viikon. Jos kiinnostuit ja uskot, että voitaisiin tulla ystäviksi, niin laita viestiä! (:

11.6.2024

Ystäviä

Mies, 25 vuotta, Varsinais-Suomi

Hei. Yritän pitää tän lyhyenä.😅
Olen 25 vuotias mies. Minulla on kolme lasta ja olen sinkku.
Arki menee töissä ja lasten kanssa mutta kyllä sitä kaipaa aikuista juttuseuraa.

Mainittakoon että tykkään animesta, peleistä, raskaammasta musiikista, elokuvista, ruoan laitosta ja sarjoista. (Kauhu uppoo parhaiten)
(Treenaan kyllä ) Autoa tulee korjaiktua kun tulee tarve 😅

Olen helposti lähestyttävä persoona ja haluaisin näin alkuun ainakin uusia kavereita.
Jos jokin asia vaivaa, voin kuunnella ja yritän auttaa parhaani mukaan 💪🏻
Alkuun olen ujo, mutta pikkuhiljaa juttu luistaa paremmin.
Kiitos kun jaksoit lukea loppuun asti.
Hyvää kesän alkua kaikille. 🌞

Ilmoitus ei vanhene 😌

11.6.2024

Meillä on vain tämä yksi elämä ❤️

Nainen, 39 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Ei siis keskitytä vain negatiivisiin asioihin ☺️
Täällä huutelee Turussa asusteleva 39-vuotias naimisissa oleva naikkonen.
Haluaisin löytää sielunsukulaisia, ihmisiä, joiden kanssa nauttia elämästä, ihmetellä maailmaa ja jakaa iloja ja suruja ja kaikkea maan ja taivaan väliltä 🥰
Rakastan...luonnon kauneutta ja siellä liikkumista, eläimiä, auringonsäteitä puhtaalla lumella, varpaiden upottamista hiekkaan, kunnon hikitreeniä, naurua, aitoutta, herkkyyttä, rehellisyyttä, meditointia, joogaa, läsnäolemista ja hetkessä elämistä.
En kaipaa elämääni...kateutta, itsekkyyttä, narsismia tai välinpitämättömyyttä. Näitä on elämässä tullut vastaan jo ihan tarpeeksi.

Olen kaikkien kaveri ja iloinen höpöttäjä, joka omaa huonon huumorintajun. Sisimmältäni olen ikuinen eläinrakas maailmanparantaja, joka on sisäiseen lapseensa hyvin kosketuksissa. ☺️
Lähden mielelläni metsään tai lenkkipoluille, salille tai vaikka kokeilemaan uutta lajia. Minusta saa seuraa myös vaikka roadtripille tai muuten reissuun. Tai voidaan vaan höpöttää aamuun asti tai olla hiljaa. 😊 Voidaan myös mennä puistoon piknikille kori täynnä mansikoita ja pieniä kuohuviinipulloja ja testailla mikä maistuu parhaimmailta. 🥰
Kotoa löytyy miehen lisäksi whippet ja kaksi Espanjasta pelastettua galgoa. Elämään kuitenkin mahtuisi ihania uusia tuttavuuksia. 💖

Jos meillä voisi olla jotain yhteistä, niin nakkaa viestillä.
Täällä mää oon! ✨

10.6.2024

Moi

Nainen, 18 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Mä oon tämmönen 18 vuotias nainen täältä Turun läheltä, joten haen enimmäkseen kavereita siltä alueelta. Etsin ihmisiä joiden kanssa voisi jutella ja viettää aikaa yhdessä. Oon aikas avoin myös testaa uusia kokemuksia ja juttuja.

Mä oon luonteeltani aika rauhallinen ja luotettava. Jos vaikutat mukavalta nii mieluusti just voin antaa snäppini esim. ja voitais jutella siellä enemmän.

Tykkään puhua enemmän kasvotusten kun tekstiviestin välillä joten voitaisiin yhdessä vaikka shoppailla, käydä syömäs tai kahvilois tai testailla vaikka uusia asioita.

Etsin enemmän naispuolisia ihmisiä, mutta jos vaikutat mukavalta saatan vastata vaikka et olisikaan. Iältäs mieluusti olisit aikas lähellä mun ikää (18-25). Ja älkää lähettäkö viestii jos haluutte alkaa deittailla tai yms. ku se mua ei kiinnosta.

10.6.2024

Moikka

Mies, 45 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Nais seuraa vailla olisi reilu nelikymppinen isä. Lähtisitkö mukaan kesän aktiviteetteihin, esim mp ajelulle. Sadepäivinä ja iltoina voi käpertyä sohvan nurkkaan vaikka leffaa katsoen.

9.6.2024

Moikka!

Nainen, 49 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Mahtaisko täältä löytyä samanhenkistä naisystävää ?

Olen 49 vuotias turkulainen, perheellinen ja naimisissa oleva nainen.
Luonteeltaani olen rauhallinen,maanläheinen ja empaattinen. Herkistyn herkästi ja tunnen syvästi itseäni liikuttavat asiat, joka voi olla esim. teatteriesitys, luontoelämys tai toisen henkilön tunnetila. Tarvitsen myös paljon omaa aikaa enkä ole erityisen suulas. Pidän retkeilystä tutustuen erilaisiin kohteisiin. Siis retkeilyseurakin on tervetullutta.Ystävyydessä arvostan aitoutta, luottamusta ja syvällisyyttä.

Laitahan viestiä jos koet samankaltaisuutta 😊

Sivu
Takaisin ylös