Ilmoitukset alueelta Varsinais-Suomi (346 kpl)

 - 
 
eilen

Kiinnostunut tekemään pelejä? Peliseuraa?

Mies, 23 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Teen pelejä vapaa-ajallani ja niitä olisi kiva tehdä jonkun kanssa yhdessä. Tarkoitus ei olisi siis ottaa liian vakavasti vaan harrastusmielessä, mutta kivaa olisi jos saisi jotain lopulta aikaiseksi.

Osaan tehdä grafiikoita, musiikkia sekä ohjelmoida. Jos et itse osaa niin ei haittaa kunhan kiinnostusta löytyy. Eiköhän tutoriaalien avuin kaikki onnistu. Minulla on myös paljon valmiita ideoita, mutta suunnitellaan yhdessä.

Muutamia pelejä joista pidän:
* Minecraft
* Terraria
* Stardew Valley
* Runescape
* Fantasy Life
* Overwatch
* League of Legends
* The Legend of Zelda
* Dark Cloud
* Cave Story
* Undertale
* Earthbound
* Among Us
...

Myös peliseura kelpaa. Discord löytyy. c:

eilen

kaverin puute...

Mies, 37 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Täällä olisi yks Turkulainen 37v. mies vailla uusia kavereita, mielellään naispuolisia. Mitenkä kuvailis itteensä parhaiten ; Mies jolta puuttuu nykyään sisältö, haaveet, kumppani, miltei kaveritkin elämästä. Mitä mulla sitte on; työpaikka, muuta sitten ei juuri olekaan. Elämä on oikeestaan jo menny ohitte ja nyt vaan koitetaan kerätä palikoita kasaan jos jotain vielä on tehtävissä. Päivä kerrallaan eteenpäin fiiliksillä.

Tykkään liikkuu ulkona, kattoo leffoja/sarjoja kotona yms. ihan normi puuhailua. Kuuntelen enemmän metalli/raskaampaa musiikkia, mut sun ei tarvii tietenkään. Mä en käy baareissa, enkä polta et niihin musta ei saa kaveria, muuten oon ehdotuksille avoin.

Hakusessa olisi Nainen kaveriksi Turun seudulta. Periaatteessa voit olla ihan minkä ikäinen vain. Jos sulla on jotain omia ongelmia ni ehkä voidaan auttaa toisiamme eteenpäin. Kaikenlaista on tullut vastaan, joten en enää ylläty mistään. Että sen puoleen ainakin rohkeesti vaan viestiä tulemaan.

Jos kiinnostaa kaveerata ni ota yhteyttä jatketaan siitä. Kaikki uudet tutut on tervetulleita...

PS. Kun kahlaa syvissä vesissä tarvii olla kunnon kumpparit...

2 päivää sitten

Moikka!

Nainen, 19 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Oon muuttanut Turkuun vastikään ja olisi kiva löytää täältä kavereita keiden kanssa viettää aikaa! Tykkään urheilusta, musiikista ja lukemisesta ja oon kiinnostunut lääketieteistä. Esimerkiksi lenkkikaveri olisi jees! Laita ihmeessä viesti jos tuntuu et voitais ystävystyä!

3 päivää sitten

Ystäviä ja kavereita

Mies, 39 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Moi!

Etsin ihmisiä, joiden kanssa voisi liikunnan merkeissä käydä vaikka lenkillä tai tehdä muuta mukavaa, vaikka viettää iltaa tai sitten vaan kahvilla vaihtaa ajatuksia, miten nyt kulloinkin tuntuis parhaalta. Sukupuolella tai iällä ei niin väliä. Ite oon kai nuoremman olonen ku mitä mun iästä vois olettaa 🙃

Olen luonteeltani ehkä introvertti, sellanen utelias, joskus turhankin analyyttinen. Mutta ihan jalat maassa oleva, ja kun opin tuntemaan niin eiköhän me juttuun tulla. Jos ei tulla, niin eipä siinäkään mitään, ei kannata stressata etukäteen. Oon oppinut ettei näistä nyt kannata liikaa murehtia 😀

Ota vaan rohkeesti yhteyttä. Olen tottunut olemaan itekseni, mutta lisää ihmisiä kyllä kaipaan elämääni 🙂

23.9.2020

Uusia kavereita?

Mies, 24 vuotta, Varsinais-Suomi

Olis kiva löytää naisista uusii kavereita ku niit ei viel oo oikee.
Välil tuntuu vähä yksinäisel ni olis siisti löytää seuraa snäpin puolel.
Vapaa ajal oon jonkun verran koneel ja sit kavereitten kans tykkään tehä kaikenlaist.
Ja olis kiva jos et häveis hetken pääst ku tuhka tulee.
Ja joo oon 24v mies varsinais suomesta.
Oon paskan huumorin omaava ja alkuu livenä ainaki ujo mut kun tutustuu alkaa juttuu riittää ja oon tosi välittävä ja rehelline.
Saa lisätä snäpis Juuso.96
Tuu ottaa selvää millane tapaus tääl on.
Ja ei haittais vaikka löytyis tätä kautta jotai vakavempaaki.

22.9.2020

Oletko ystävää tai kaveriporukkaa vailla?

Nainen, 24 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Helou!

Etsin ystävällistä ja miksei hauskaakin seuraa yksinäisiin päiviin ja iltoihin. Mulle kelpaa niin juttuseura kuin tapaaminenkin erilaisissa merkeissä. Lähdetäänkö vaikka kahville, kaakaolle tai viinille? Keskustellaanko hiusten- tai kasvien hoidosta? Käydäänkö ostoksilla kirppiksillä tai kauppakeskuksissa? Lähetelläänkö kissavideoita toisillemme? Tai oisko sulla jotain mielenkiinnonkohteita, joita haluisit jakaa mun kanssa?

Olen myös halukas luomaan tätä kautta jonkin sortin kaveriporukan jos vain on muitakin sellaisesta kiinnostuneita!

21.9.2020

Musantekoseuraa ym

Nainen, 34 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Omat audiovisuaaliset/kirjalliset projektit olleet käynnissä jo reilun aikaa, niin jos joku vähän innostuisi tulee messiin?

Projekteissa on vähän kaikkea, joitain teemoja ja tyylejä: ympäristö (ei ilmastonmuutosjuttua vaan kemikaalien ja luonnonvarojen käytön vaikutuksia), krooninen kipu, luonto, tanssi, musiikki, scifi/fantasia, suora toiminta, mysteeri, dystopia, sananvapaus, yhteiskuntasatiiri.

Voisin myös jotain tehdä sun projektissa (esim. laulaa tai kirjoittaa) jos voit autella puolestasi mun jutuissa. Haussa kuvittajaa kirjoille, animaattoria, konemusan väsäilijää, leffantekijöitä ym.

Lopullinen tavoite on saada jossain joskus joidenkin toimesta tekeille leffa/sarja, mikä on erittäin seksikäs action audiovisuaalinen tekniikkaa ja hienoja maisemia pursuava musavideomainen korvia hivelevä silmänruoka, pahimpaakin nettitrollia myhäilyttävä ja luultavasti vähintään puolta yleisöstä jollain tapaa ärsyttävä monimutkainen tuotos, jossa ei yhtään perinteistä taistelukohtausta tai perhedraamaa nähdä. :)

21.9.2020

Kaukametsän pakolainen

Nainen, 28 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Kokeillaan tällä kertaa omalla runolla

Minä halusin, että sinä rakastat minua, mutta sinä et rakastanut.

Minä katsoin liikaa Nalle Puhia ja itkin Ihaalle, joka katseli taivaan yösateenkaaren valoja, mutta en ihmisenä vahvistunut.

Kiltti minusta tuli, mutta maailma on maantiejyrä. Ja minä olen kivensirpale soratiellä. Julkkikset saavat kaiken kuulostamaan helpolta ja media on täynnä selviytymistarinoita. Mutta eivät kaikki tarinat pääty hyvin, eikä kaikista tule jotain perkeleen staroja. On ihan tavallisia ihmisiä täynnä maailma ja näillä maailman ihmisillä tuskia. Muitakin, kuin olisiko ensi syksyn trendi pinkki vai fuksia.

Minä en ole kovanaama, muuta kuin joskus, kun olen suden tuulella. Silloin minä haluan purra ja näykkäistä, jotta sinä siinä opit, että sinä et todellakaan tiedä kaikkea.

Minä katsoin yksin yössä vihreään lasipalloon, se veti ja vetää minua puoleensa, ja kuuntelin lohdutusta. Lasipallo hajottaa maailman ja tekee kaikesta kummallista. Minulla on valtava tarve nähdä jotain uutta ja ihmeellistä, koska elämäni on ollut vuositolkulla pelkkää diagnoosien, ystävien, terveyden, ystävien ja vakituisen jäädäkseen tulleen mielenrauhan odottamista.

Mutta vaikka minä olen tehnyt sitä sun tätä, en minä en ole saanut vielä todella läheistä ystävää. Onneksi on sketsit ja vitsit ja lumoukset sun muut. Muuten tässä kuolisi muutakin kuin maailman puut. Nimittäin sisältäni elämänilo.

Minä kirjoitin runoja ja minä kirjoitin tarinoita, jotta minä voisin luoda itselleni todellisuuden, jota ei ole olemassa maan päällä.

Minä huusin ja raivosin itsekseni, koska minua vitutti kuin pientä eläintä huutopakkasilla oljettomassa onkalossa ihan vitun kylmässä talvisäässä. Varpaat jääty, saatana!

Golfkentille ajetaan tuhansia litroja kasteluvettä ja tuhansien ja tuhansien romutehtaiden piipuista nousee paksuja savuja ja se on ihan ok. Mutta minä en saisi käydä kunnollisessa suihkussa, vaikka minulla on vaikea pakko-oireinen häiriö, koska joka perkeleen kuluttajan …

20.9.2020

Hei!

Nainen, 19 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Minä olen 19 vuotias nainen Tampereelta ja etsin ystäviä. Muutin vastikään poikaystäväni kanssa Turkuun ja en ole löytänyt ystäviä.

Persoonallisuudeltani olen pirteä optimisti ja nauran paljon. Olen kiltti, luotettava ja hyvä kuuntelija.

Jos uskot että meistä tulisi ystäviä niin laita viestiä niin lähdetään vaikka kahville ja tutustutaan paremmin.

19.9.2020

Tosiystävää etsimässä

Nainen, 25 vuotta, Varsinais-Suomi

Tajusin tässä jonkin aikaa sitten, että mun elämästä on jo jonkun aikaan puuttunut sellainen oikea ystävä. Usein tuntuu että pitää olla pieni kuori ympärillä, jotta ei saisi tuomintaa ihmisiltä. Tuntuu että omat kiinnostukset kohteet ovat liian outoja useimmille ihmisille. Tämän takia on vaikea luoda syvällisiä ystävyyssuhteita. Haluaisin ystävän, mielellään naispuoleisen, jonka kanssa voin olla vapaasti oma itseni. Sellaisen sielunkaverin. :)

Rakastan luontoa ja eläimiä. Olisi mukava jos sinäkin pitäisit. Metsässä on ihana haahuilla ja rentoutua. Tällä hetkellä suuresti kiinnostaa yrttilääkintä, ja haluan perehtyä siihen kunnolla.
Olen erittäin kiinnostunut kaikesta henkisestä. Pyrin meditoimaan aina tasaisin väliajoin. Tämän lisäksi kiinnostaa suuresti toispuoleisen maailman asiat, astrologia sekä luonnon uskonnot.

Rakastan tehdä myös kaikkea aktiivista, eli minusta saa seuraa kyllä esim. pyöräilemaan, seinäkiipeilemään tai metsäretkelle.

Olen aluksi melko rauhallinen, mutta kun tutustuu, niin tuon uusia puolia esille.

Mikäli yhtään kiinnostaisi tutustua, niin laita ihmeessä viestiä!

19.9.2020

Kavereita Turusta

Nainen, 19 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Moi! Olen 19-vuotias juuri yliopiston aloittanut turkulainen, tiedekuntana LuTe (luonnontieteet). Luonteeltani olen hieman ujo, mutta tutustumisen jälkeen todella puhelias :D

Harrastukset koostuvat pääosin eri urheilulajeista, erityisesti pallopelit ovat lähellä sydäntä. Tykkään myös ihan vaan hengailla ja jutella tai pelailla lautapelejä, baariinkiin voin lähteä, vaikka en alkoholin suurkuluttaja olekaan.

Sukupuolella ei väliä, mutta mieluiten suunnilleen samaa ikäluokkaa. Jos yhtään siltä tuntuu, niin laita vaan viestiä! :)

19.9.2020

Uusia ystäviä elämään :)

Nainen, 25 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Moi! Oon 25-vuotias ja etsisin nyt uusia kavereita/ystäviä. Muutin Turkuun vuoden alussa ja enkä tunne täältä paljoa ketään.Olen rento, huumoria löytyy, tykkään autoista ja käydä ajelemassa ja kuunnella hyvää musiikkia. Lemmikkejä löytyy, koska oon tosi eläinrakas. Haluisin ystäviä joille kertoa ilot ja surut, käydä lenkillä, shoppailla vaikka tanssimassakin.

19.9.2020

Ystäviä Turusta

Mies, 36 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Olen 36-vuotias yksin asuva turkulainen mies, jolla Asperger. Aloitin keväällä väitöskirjan yliopistolla, ja se pitää varsin kiireisenä. Hyvälle ystävyydelle/tuttavuudelle olisi kuitenkin tilaa elämässäni.

Haen seuraa esimerkiksi kahvitteluun/tapaamisiin kaupungilla tai miksei myös liikunnan harrastamiseen. Ja voisin myös aktivoitua enemmän erilaisiin tapahtumiin ystävän/tuttavan kanssa :) Myös sähköpostituttavuus käy hyvin. En käytä alkoholia tai tupakoi. Olen kiinnostunut henkisyydestä ja etenkin kielistä ja kulttuureista. Matkustelen varsin paljon tilanteen salliessa. Pidän myös uimisesta ja lenkkeilystä luonnossa.

Iälläsi ja sukupuolellasi ei väliä.

18.9.2020

Uusia ystäviä

Nainen, 24 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Moi!

Olen 24-vuotias nainen ja olisi mukava löytää uusia kavereita/ystäviä Turun seudulta tai miksei muualtakin. Vapaa-ajallani teen mielelläni käsitöitä (neulon enimmäkseen), ulkoilen ja treenaan. Tykkään laittaa ruokaa ja leipoa. Kokeilen mielelläni uutta, mutta kotoilukin tekee usein hyvää. Luonteeltani olen iloinen ja ystävällinen :) Olen parisuhteessa. Ota rohkeasti yhteyttä! Iälläsi tai sukupuolellasi ei ole väliä.

16.9.2020

Hei kaveri siellä!

Mies, 21 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Morjens!

21v Turkuun juuri muuttanut kaveri täällä etsii kaikennäköisiä ihmisiä kaveriksi, kaikennäköinen toiminta kiinnostaa urheilusta illanistujaisiin kapakoissa. Tällä hetkellä seurustelen, mutta kotona kökkiessä on syntynyt halua tavata muitakin ihmisiä. Etenkin kun on uuteen kaupunkiin muuttanut ja kaikki on aika uutta.

Itse harrastan opintojen ohella mm. elokuvien katselua, pelaamista ja treenaamista. Saatan vaikuttaa ulkokuoren osalta aika kylmältä, mutta en sitä sisältä ole. Joten ei kannata säikähtää :D

Kavereiden kesken minua on kuvailtu hyväksi ja rauhalliseksi tyypiksi. Joten hirveästi draamaa minusta ei ainakaan saa, lähinnä vaan rentoa meininkiä ja nautin chillailusta sekä ajoittain syvällisten puhumisesta.

Mikäli kiinnostaa jutella niin snäpit ja muut viestittimet saa kysymällä!

15.9.2020

Moi!

Mies, 25 vuotta, Salo, Varsinais-Suomi

Olen 25v mies Perttelistä, Salosta. Etsin tosiaan ennemmin yhtä hyvää kaveria, kuin monta kenen kanssa ei muodosta minkäänlaista yhteyttä. Iälläs ja sukupuolellas ei ole niinkään väliä kunhan tullaan hyvin juttuun ja ois plussaa jos asuisi suht lähellä. :)

Olen aika rauhoittavaa seuraa, vaikka pieni jännitys elämässä välillä onkin kivaa. Pidän urheilusta etenkin salista ja frisbeegolfista, leffojen & sarjojen katsomisesta, pelaamisesta (ps4), ilta-ajeluista joskus ilman määränpäätäkin, luonnosta ja ihan vaan hetkessä elämisestä. Aina se harva on myös mukavaa käydä ulkona yöelämässä. Vaikka liikunta iso osa elämää, niin en odota että kaikki tykkäävät salista ym. mutta ois mukavaa tosin, että edes esim. frisbeegolfia pelaisi tai tykkäisi lenkkeilystä vaikka ei muuten olisi kiinnostunut liikunnasta.

Jos vähänkään tuntuu siltä, niin yhteyttä rohkeasti vaan niin tutustutaan.

15.9.2020

Kaveria

Mies, 46 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Hei, olen 46v mies, parisuhteessa. Toveria/ystävää/kaveria katselen, höpinään ja vaikka jonnin joutavaan löpinään. Raitis reipas auttavainen ystävää kohden.

15.9.2020

Ystäviä Turusta

Nainen, 19 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Heips! Olen 19-vuotias tuore turkulainen ja etsin ystävää/ystäviä Turun seudulta. Aloitin juuri opinnot Turun yliopistossa, pääaineena sosiaalitieteet.

Vapaa-ajallani olen tällä hetkellä jumittanut lähinnä vain kotona ja siksi kaipaisinkin kaveria, jonka kanssa touhuta jotain, esim. käydä kahvilla, shoppailemassa, lenkillä, pelata lautapelejä yms. Baarissakin voin käydä, mutta alkoholia kulutan yleisesti vähän.

Olen kiinnostunut mm. musiikista, tv-sarjoista, liikunnasta ja leipomisesta. Haluaisin myös oppia laulamaan ja siksi tykkään hoilailla autossa etenkin balladeja. Muuten kuuntelen soft rockia. Soitan myös pianoa. Tykkään katsoa fantasia-, draama- ja lääkärisarjoja. Haluaisin elää mahd. terveellisesti ja siksi olen kiinnostunut liikunnasta. Yksin liikkuminen ei kuitenkaan oikein nappaa ja lenkkiseura olisi siksi tosi jees! Leipominen on minulle uusi juttu, mutta olisi hauska kokeilla uusia reseptejä jonkun kanssa.

Olen luotettava, reilu ja hyvä kuuntelija. Aluksi voin olla ujo, mutta parhaimmillani olen oikeinkin puhelias ja rento. Olen myös hieman old school.

Asun poikaystäväni kanssa yhdessä, mutta muuten koen olevani yksinäinen. Kaipaisin naispuolista ystävää, joka ymmärtää kauneushömpötyksien päälle ja muutenkin naisten jutuista ja jonka kanssa voisi jutella myös säätä syvällisemmistä asioista, esim. yhteiskunnallisista kysymyksistä ja elämästä muutenkin. Iällä ei ole juurikaan väliä.

Somet saa kysymällä, mutta ihanaa olisi myös nähdä kasvokkain. :)

Sivu
Takaisin ylös