Ilmoitukset alueelta Varsinais-Suomi (505 kpl)

 - 
 
eilen

Uusia ystäviä tai tuttavia?

Mies, 37 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Olen 37-vuotias turkulainen mies. Kirjoitan väitöskirjaa yliopistolla. Hyvälle uudelle ystävyydelle/tuttavuudelle olisi tilaa elämässä.

Haen ystäviä esimerkiksi kahvitteluun tai tapaamisiin kaupungilla tai miksei myös liikunnan harrastamiseen. Myös sähköpostituttavuus käy alkuun hyvin eli voit olla muualtakin kuin Turusta. En tupakoi tai käytä juuri alkoholia, mitä nyt joskus voin ottaa lasillisen viiniä. Olen kiinnostunut etenkin kielistä, kielitieteestä ja kulttuureista, ja niihin kytkeytyy tuo väikkäriprojektikin.

Matkustelen yleensä paljon, vaikka nyt en ole koronan takia päässyt kahteen vuoteen kunnolla ulkomaille. Pidän myös uinnista ja lenkkeilystä luonnossa. Olen enemmän introvertti, mutta erittäin lojaali ystäviä kohtaan, kunnianhimoinen ja pidän mustasta huumorista :)

Iälläsi ja sukupuolellasi ei väliä, ja ilmoitus ei vanhene.

eilen

Nuorempaa juttuseuraa🤗

Mies, 53 vuotta, Varsinais-Suomi

Hei,

En tiedä onko tämä ihan epätoivoinen ja tuhoon tuomitu yritys...mutta pidempään kiehtonut ajatus ystävyydestä nuoremman naisen kanssa🙈

Itse olen tälläinen ikäisekseni ihan nuorekas ja liikunnallisesti aina ollut aktiivinen, vireä ja hyväkuntoinen, puhelias, avoin, huumorintajuinen ja iloinen, asiallinen ja ehdottoman luotettava, leikkisä ja poikamainenkin mies.

Juttuseuraa, kaveria yhteisiin tekemisiin, menemisiin ja liikuntaharrastuksiin...mitä ikinä keksitäänkin😊

Kiva olisi löytää sinut kiva, ennakkoluuluton ja ikääni ei-kammoksuva nuori nainen:-)

Otahan rohkeasti yhteyttä! Ilmo ei vanhene!

eilen

Kaveria vailla

Mies, 42 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Hei!

Kavereita ei ole ikinä ollut liikaa ja ne vähäisetkin ovat kadonneet johonkin vuosien varrella.
Kiva olis löytää uusia kavereita elämää ilostuttamaan.

Täällä 42-vuotias isä etsii uusia kavereita.
Löytyisikö esim. toista isää tai äitiä, joka kaipaa uutta seuraa, pientä jutustelua tai ihan mitä vaan. Avoin kaikille ehdotuksille.
Laita viestiä, myös kik: vellu.tku78

2 päivää sitten

Ystäviä Turusta

Nainen, 22 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Moikka!

Olen 22v nainen Turusta, ja muutin tänne vuodenvaihteessa. Vielä ei kuitenkaan ole oikein tullut tutustuttua ihmisiin. Siispä kaipaankin seuraa vapaa-ajan viettoon ja jutteluun. Toivoisin että löytyisi semmoinen hengailuporukka tai hyvä ystävä, jonka kanssa jakaa elämän käänteitä.

Tykkään urheilla, liikkua luonnossa, pelata videopelejä, leipoa, sekä katsella elokuvia ja sarjoja. Sarjoista lemppareita on ollut outlander, sons of anarchy, punisher, bridgerton, lucifer (ja toki monia muita).
Urheilusta kiinnostaa kuntosali, ulkona liikkuminen ja sulkapallon pelaaminen. Tietokoneella pelailen enimmäkseen csgo.

Musiikkimaulta olen _melkein_ kaikkiruokainen, menee iskelmät ja humpat, rock ja metalli, pop ja kasarihitit. Tykkään myös käydä festareilla, keikoilla, ja muissa tapahtumissa.

Luonteeltani olen melko rauhallinen, ja alkuun hieman ujo introvertti, mutta mitä enemmän tutustuu, niin sitä enemmän juttua lentää :)

Sukupuolellasi ei ole väliä, mutta toivoisin että olet +20 vuotta. mikäli kiinnostuit ja kaipaat myös seuraa, laita ihmeessä viestiä! (Voit laittaa sähköpostia tai viestiä instagramissa: kristiinavv)

2 päivää sitten

Uusia kavereita kaipaava

Mies, 30 vuotta, Varsinais-Suomi

Hei.Täällä 30-vuotias mies kaipailis juttuseuraa ja uusia kavereita.

Tulee harrastettua monipuolisesti liikuntaa esim.pyöräilyä,lenkkeilyä,uimista ja lavatansseja,sekä harrastan myös lukemista,musiikin kuuntelua ja elokuvien ja sarjojen katsomista Netflixistä ym.Olen luonteeltani aika sosiaalinen,huumorintajuinen,kohtelias ja rauhallinen ihminen.

Sinun iälläsi,sukupuolellasi,asuinpaikallasi ja elämän tilanteellasi ei ole merkitystä ,joten ota rohkeasti yhteyttä jos vaikutan kiinnostavalta ihmiseltä.Ja yhteydenpitoon käy hyvin esim. Whatsapp

3 päivää sitten

Sinusta ystävä?

Nainen, 30 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Olen 30 vuotias nainen Turun seudulta. Kaipaisin kovasti ystävää kenen kanssa voisi jakaa elämän iloja ja suruja ja keskustella myös, ihan arkisista asioista.

Luonteeltani olen ensin hiljaisempi ja ujo mutta liika jännitys menee kyllä ajan kanssa ohi. Kuvailisin itseäni myös empaattiseksi, kiltiksi (ehkä välillä liiankin kiltiksi), herkäksi, rehelliseksi ja avoimeksi kun tutustuu paremmin. Opiskelen ammattikorkeakoulussa ja teen satunnaisesti töitä opiskelun ohessa.

Harrastan kuntosalilla käyntiä, melontaa, thainyrkkeilyä ja pyöräilyä. Käyn myös luontoreiteillä kävelyllä välillä. Tykkään metallimusiikista, konserteissa käymisestä, lukemisesta, elokuvien/sarjojen katsomisesta. Museoissa, taidenäyttelyissä ym. olisi myös kiva käydä enemmän. Koitan tehdä myös elämäntapamuutosta ja muutoksia olenkin saanut jo aikaiseksi :).

Iältäsi voisit olla noin. 27-37 ja mielellään sellaisen etäisyyden päästä että voisi välillä nähdä mutta voit olla kauempaakin. Sukupuolella ei ole väliä. Etsin pitkäaikaista ystävää joka jaksaisi oikeasti tutustua eikä katoa muutaman päivän viestittelyn jälkeen. Laita viestiä niin tutustutaan.

3 päivää sitten

Hei

Mies, 26 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Hei haluan ystäviä Turusta kun olen tällä uusi, olen 26 vuotias mies.
Olen luotettava, rauhallinen joskus puhelias,
Olen töissä ohjaajana. Työn jälkeen ois vaapa ja viikonloppuisin. Tykkään käydä kahvilassa katso leffoja. Jos kiinnostaa tutustaan enemmän.

14.10.2021

Moi!

Nainen, 30 vuotta, Varsinais-Suomi

Olisi ihana löytyy ystäviä jakamaan arkisia asioita ja juttelemaan niitä näitä, ystäviä kun ei ole koskaan liikaa.
Olen aktiivinen ja liikunnallinen. Teen asiantuntijatöitä ja työ vie melko paljon aikaa. Kotoa löytyy mies ja kissa. Vapaa-ajalla harrastan liikuntaa, ratsastan, leivon, sisustan ja remppaan kotiamme. Olen rehellinen ja positiivinen tyyppi.

Etsin naispuolisia henkilöitä etäyhteydenpitoon, arki on kiireistä ja välillä voi olla haastavaa löytää aikaa ”livetapaamiseen”. Mutta mikä ettei myös kokeilemaan uusia urheilulajeja tai vaikka kahville.

Asuinpaikallasi ei ole väliä. Laita viestiä niin tutustutaan paremmin.

14.10.2021

Sielunkumppaneita etsimässä!

Mies, 24 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Tervehdys!

Olen 24-vuotias lähihoitajaksi kouluttautunut paljasjalkainen turkulainen. Osaamisalani on mielenterveys– ja päihdeala. Työskentelen iäkkäiden tehostetussa palveluasumisyksikössä yksityisellä sektorilla. Tavoitteena olisi tulevaisuudessa kenties edetä sairaanhoitajaksi tai sosionomiksi. Minulta löytyy ennestään merkonomin tutkinto, johon sisältyy tarjoilijan opintoja ja anniskelupaikan vastaavan hoitajan pätevyys.

Vapaa-ajalla kirjoitan runoja ja muutakin proosaa, kuuntelen paljon musiikkia, luen kirjoja, katson elokuvia ja sarjoja – ja ihan vain olen. Joskus on ihan hyvä välillä olla tekemättä mitään. Olen avoin uusille ajanviettomahdollisuuksille.

Olen kristitty. Kuvailisin itseäni vapaamieliseksi luterilaiseksi sen suhteen. Olisi mukavaa vaihtaa ajatuksia toisten uskovien kanssa. Tämä ei tarkoita, ettetkö voisi edustaa toista katsomusta.

Kuvailisin itseäni rauhalliseksi pohdiskelijaksi, joka ei ota maallista elämää kovin vakavasti. Huumori on minulle tärkeää, mutta osaan tarvittaessa suhtautua asioihin niihin kuuluvalla tavalla. Minulla ei ole mitään vikaa sosiaalisissa taidoissa, mutta olen enemmän introvertti kuin ekstrovertti. Tarvitsen paljon omaa aikaa ja viihdyn hyvin itsekseni. Mutta sosiaaliset kanssakäymiset eivät ole kirous. Ne tasapainottavat elämääni. Pidän puhumisesta, mutta yhtä paljon pidän kuuntelemisesta.

Mitä tarkoitan sielunkumppanilla? Se tarkoittaa mielestäni sellaista kontaktia, jossa kemiat sulautuvat yhteen välittömästi. Sitä ei voi oikein selittää, sen vain tuntee. En etsi sellaista romanttisessa mielessä, sillä minulla on avopuoliso. Mutta voisiko sinusta tulla arvokas ystävä osaksi elämääni? Sellaisia ei ole koskaan liikaa. Uskon kuitenkin, että on parempi olla muutama ystävä, kuin sata "kaveria."

Voit olla mistä vaan. Tietysti, jos olet Turusta, tapaamismahdollisuus on paljon todennäköisempi. Eri somekanavat ja sähköposti avaavat myös tien kommunikaatiolle.

Laita rohkeasti viestiä, jos koit tämän puhuvan …

13.10.2021

Kavereita Turussa

Nainen, 20 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

20-vuotias turkulainen nainen etsii kaveria Turusta. Tänne muuttanut pari vuotta sitten opiskeluiden perässä, mutta poikkeusolojen myötä orastavat kaverisuhteet niin sanotusti ajautuivat karille.

Kaipaisin sellaista kaveria, jonka kanssa voisi viettää aikaa rennosti ilman sen suurempia suunnitelmia. Pidän kirppareilla, kirjastossa, museoissa ja kirjakaupoissa pyörimisestä. Olisi kiva tutustua myös Turun alueen kahviloihin kivassa seurassa.

Vapaa-ajallani soitan pianoa, luen, ulkoilen, piirrän ja laitan hyvää ruokaa. Innostun pienistä asioista ja tykkään puhua kiinnostuksen kohteistani, mutta saatan alkuun olla hieman hiljainen ja ujo. Rennossa ilmapiirissä saan kuitenkin hyvin suunvuoronkin. Tutustuisin mielelläni uusiin ihmisiin. 😊

13.10.2021

Moi

Mies, 34 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Olen 34 vuotias 185 cm pitkä mies Turusta ja etsin ystävää ehkä vakavampaakin suhdetta, jos kemiat toimii.
Toivoisin, että olisit 20-35 vuotias luotettava nainen.
Päiväni kuluvat töissä ja vapaa-ajalla harrastan autoja ja
erilaisten koneiden kanssa puuhastelen. Pidän luonnosta ja ulkoilusta.
Olen hiljainen ja luotettava.

13.10.2021

TURKU metalli henkiset naiset??

Mies, 38 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Moikka

Eronnut ja vapaa mies. Harrastan ulkoilua, liikuntaa, pleikkari/tietokone pelejä (Doom, Call OF Duty exc.), leffat ja netflix (kauhua ja toimintaa), kotoilua. Musiikin puolesta Trash ja Death metal on suosikkeja. Ulkoilun ja liikunnan suhteen taas aktiivista ulkoilua omien aikataulujen mukaan. Välillä matkaan lähtee myös maastopyörä.

Luonteeltani oon avoin, luotettava ja ystävällinen kaikkien kaveri. Vapaa aika menee kavereiden tai omien harrastusten parissa...

Haussa 25-40v naispuolisia kavereita. Kiva jos tykkäät raskaammasta musiikista, muttei välttämätöntä tietenkään. Kavereita arkeen, ulos, jäähallille tai vaik ihan ulkoilee. Sun elämän tilanne voi olla mitä/mikä vaan et laita reippaasti viestiä....

13.10.2021

Maalaamisesta kiinnostunut

Nainen, 56 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Etsinnässä olisi uusia kavereita, joita kiinnostaa akryyliväreillä maalaaminen, olen aloittanut uuden harrastuksen ja olisi kiva oppia eri tekniikkaa, jos täältä löytyis joku sellainen jolla enemmän kokemusta maalaamisesta, pouring ja abstrakti myös kiinnostaa

12.10.2021

Moikka!

Nainen, 20 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Oon 20-vuotias nuori nainen Turun seudulta ja etsin uusia kavereita. Oon mukava, luotettava, aito, rehellinen, sosiaalinen ja ystävällinen ihminen. Tykkään esim. kattella leffoja, käydä kävelyllä ja ajeluilla, shoppailla, jutella tai vaikka ihan hengailla vaan.😊 Sarkastista ja vähän outoa huumoria löytyy myös😅
Ihmisissä arvostan rehellisyyttä, aitoutta, avoimuutta, hyväsydämisyyttä ja halua tutustua oikeasti toiseen ihmiseen.
Olis kiva löytää joku todella hyvä kaveri tai jopa se paras kaveri, kenen kanssa vois tehdä kaikkea kivaa ja pystyis puhumaan ihan mistä vaan.
En oikeen tiiä mitä kaikkea tähän kertois lisää, mutta jos haluat tutustua, kysellä ja jutella lisää, niin laita ihmeessä viestiä tulemaan. Jos vaikka meistä voisi tulla hyvät kaverit.😊

12.10.2021

Uusia kavereita

Nainen, 39 vuotta, Kustavi, Varsinais-Suomi

Etsin uusia kavereita elämääni olen 39 vuotias nainen ja yhdenlapsen äiti ja olen myöskin varattu etten ole hakemassa enää elämänkumppania. Hakusessa kavereita kun vanhat on jääneet elämäntilanteiden vuoksi pois elämästäni.Äiti/naisihmiset kirjoitelkaa jos kaipaatte uusia kavereita elämään niin tutustutaan!

11.10.2021

Moi.

Mies, 37 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Heissan,
Tässä 37vmies turusta.
Mukava ja ihan luotettava mies.
Hakusessa ehkä hieman tuhmenpaa seuraa mukavasta naisesta.
Iällä nyt ei varsinaisesti oo väliä.
Mut ota yhteyttä nii katotaa mitä keksittäis

Sivu
Takaisin ylös