Ilmoitukset alueelta Varsinais-Suomi (702 kpl)

 - 
 
eilen

No hei!

Nainen, 49 vuotta, Masku, Varsinais-Suomi

Olen 49v nainen Maskun Humikkalasta. Olen asunut täällä nyt muutaman kuukauden. Käyn paljon kävelemässä näissä ihanissa maastoissa, niin olis kiva saada seuraa vaikka lenkille! Tai biitsille! Ei mitään ikä- ym. rajoja, aina on kiva tutustua uusiin ihmisiin! Välillä tuntuu, että pää on kuin parikymppisellä.. Asun osittain Nousiaisissa, jossa mulla on ikuisuusprojektina vanhojen tavaroiden museo. Musa on tärkeää, erityisesti ysäri, mutta myös vähän raskaamman puoleinen. Olen tehnyt koko ikäni kaikkea luovaa harrastuksena, siitäkin voi löytyä jotain yhteistä. Myös eläimet lähellä sydäntä! Tällä hetkellä kotoa löytyy rescue -kissa. (Tuolla discordissa on kuva ninellä "maria maskusta.)

eilen

Ystävä

Nainen, 50 vuotta, Varsinais-Suomi

Hei!

Etsinnässä uusia ihmisiä elämään naisista mielellään
Turun seutuvilta.Seuraa lenkille, leffaan, syömään, kahville, terasseille.
Olen nuorekas,avoin, viiskymppinen naikkonen.
Ja toiveena olisi, että yhteydenpito olisi molemminpuolista, homma ei yksinkertaisesti toimi jos yksipuolista!

2 päivää sitten

Nuorempaa ystävätärtä👋

Mies, 53 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Hei,

En tiedä onko tämä ihan epätoivoinen ja tuhoon tuomitu yritys...mutta pidempään kiehtonut ajatus ystävyydestä nuoremman naisen kanssa🙈

Itse olen tälläinen ikäisekseni ihan nuorekas ja liikunnallisesti aina ollut aktiivinen, vireä ja hyväkuntoinen, puhelias, avoin, huumorintajuinen ja iloinen, asiallinen ja ehdottoman luotettava, leikkisä ja poikamainenkin mies.

Juttuseuraa, kaveria yhteisiin tekemisiin, menemisiin ja liikuntaharrastuksiin...mitä ikinä keksitäänkin😊

Kiva olisi löytää sinut kiva, ennakkoluuluton ja ikääni ei-kammoksuva nuori nainen:-)

Otahan rohkeasti yhteyttä! Kik löytyy myös!
Ilmo ei vanhene!

2 päivää sitten

Löytyiskö Turun seudulta uusia kavereita 20-30v

Mies, 27 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Hei. Olen 27-vuotias mies. Muutin Turkuun vuosi sitten, koska halusin maiseman vaihdosta suurempaan kaupunkiin. Turku itsessään on palvellut hyvin ja olen viihtynyt täällä hyvin. Kuitenkin olen havainnut sen että olen toisinaan todella yksinäinen, koska en tuntenut täältä kuin yhden kaverin entuudestaan. Uusille kavereille olisi siis tarvetta. Tykkään mm. Ulkoilusta ja liikunnasta. Päivätyön vuoksi viikonloppuna lähes aina valmiina tekemään kaikkea extemporea. Musiikkimaun suhteen olen kaikkiruokainen. Seuraan jääkiekkoa ja koripalloa. Koripalloa käyn myös kesäisin heittelemässä. Tykkään myös käydä viihteellä. Pienpanimo oluet ovat aihe joka kiinnostaa myös. Tulen toimeen myös itseäni nuorempien että vanhempien ihmisten kanssa. Eli tarkoitus siis löytää kaveri/kavereita joiden kanssa viettää vapaa-aikaa. Jotain jäi varmasti kertomatta, tule ja tutustu! Snapchatin saa pyytämällä

2 päivää sitten

Moi

Mies, 36 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Etsin naista ystäväksi. Olen luotettava 36 vuotias mies. Autot ovat lähellä sydäntäni. Olisi mukava lähteä autoajelulle tai luontoretkelle kanssasi. Kerron itsestäni lisää jos kiinnostuit. Ota yhteyttä ja tutustutaan.

3 päivää sitten

Nettituttuja?

Mies, 38 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Moi kaikki turkulaiset ja ei-turkulaiset,

Etsin ihmisiä joiden kanssa jutella netissä (Signal, WhatsApp tai vaikka sähköpostit), mutta voidaan toki nähdä myös IRL vaikka lenkkeilyn merkeissä mikäli satut asumaan Turun suunnalla.
Mulle ei ole väliä oletko mies, nainen ei ei-binäärinen, mutta olisi kiva jos oltaisiin suht samaa ikäluokkaa (+-5 vuotta). :-)

Tiedostan että tämän ikäisenä on aivan *hemmetin* vaikea löytää uusia kavereita/tuttuja, mutta laita viestiä tulemaan niin katsotaan josko löytyisi yhteisiä kiinnostuksenkohteita.

3 päivää sitten

Se on Moro!

Mies, 38 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Kokeillaan uudestaan näin kesän kunniaksi. Me muutettiin Turkuun tossa puolitoista vuotta sitten ja ehkä se on covidin jälkeinen oire tai iän tuoma rasite, mutta ystävystyminen on helvatan vaikeata nykyään.

Olen kohta nelikymppinen humanistin jatke, harrastan lautapelejä ja kitaran rämpytystä. Avantouinti, oluen juonti ja sali on myös just jees. Tykkään kauheasti intensiivisestä asioden puinnista näin ideatasolloa. Politiikka ja pop-kulttuuri on sotatantere, mutta itse olen niin harmaa ihminen, että itsestä puhuminen on välillä vaikeaa.

Olisi kiva, jos tämä vuosia kestänyt vuorovaikutuksen puute kääntyisikin tämän 2023 vuoden loppupuolella. Yksinäisyys on kyllä julma toimija. Eli puistoseuraa, lautapeli-iltoja, avointa tutustumista hakusessa. Ottakaa yhteyttä!

3 päivää sitten

Kaveriseuraa

Muu sukupuoli, 33 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Heippa!

Löytyisikö täältä naisen kehoon syntynyttä rohkeaa höpöttelijää? Hakusessa olisi kaveri, jonka kanssa voisi käydä niin kahviloissa kuin museoissakin sun muissa tapahtumissa ja jos oikein hyvin synkkaa niin olisi kiva jos voitaisiin yhdessä lähteä vaikka pienimuotoiselle kotimaan matkailulle loma-aikoina!

Vapaa-ajallani tykkään pääasiassa katsella TV-sarjoja tai uppoutua fanfictionin ihanaan maailmaan. Olen aika avoin puhumaan joten myös minulle saa hyvin avoimesti puhua mistä vain, kuuntelen mielelläni niin ilot, surut kuin ärripurrien purkamiset. En käytä alkoholia enkä polta, olen toisin sanoen täysin raitis enkä nauti baareissa hyppäämisestä / yöelämästä.

Muuta huomioitavaa: toivon että olet ihminen joka hyväksyy kaikki sateenkaaren värit ja kirjot

5.6.2023

HEI YSTÄVÄÄ OLEN TÄÄLTÄ ETSIMÄSSÄ SINUSTA NAINEN😊

Mies, 57 vuotta, Raisio, Varsinais-Suomi

No hei. Ajattelinhan taas laittaa hakuseen jälleen kerran sinut☺ En tiedä tuleeko sinulta mitään viestejä tälläkään kertaa, mutta koitetaan jälleen kerran kuitenkin. Sinä saisit olla vähän ujomman puoleinen Nainen iältäsi saisit olla noin 45-65v, sopuhtainen. Ihon värilläsi ei mitään merkitystä. Kunhan vain olet ymmärtäväinen myöskin minuakin kohtaan ja luonteeltasi edes jotenkin samanlainen. En siis ole mitenkään täydellusyys, josko sellaista etsit? Siispähän en etsi sinustakaan mitenkään täydellusyyttä omaavaa ihmistä. Itse olen jo 57v, 183cm, 83kg, ristiverinen mies täältä Raisiosta. Oma kaksio on ja autokin löytynee. Olen jo elääkkeellä. Ollut jo tovin aikaa. Mielellään sinäkin saisit olla myöskin jo eläkkeellä. Olisi kiva josko asuisit lähellä Raisiota. Korkeintaan noin 100km päässä. Ensi alkuun olisi kiva tutustua näin kirjoittelemalla ja sitten tavata, josko siltä sitten tuntuisi? Olen uskollinen, hellä, rehellinen, luotettava, toisenkin huomioon ottava. Ikuinen romantikko olen kyllä. Tykkään kynttilöiden tuikkeesta iltaisin ja tietenkin silloin hyvässä seurassa. Olen jo niin kylläsytnyt tähän täydelliseen yksinäisyyteeni. Kiva oisi saada sinusta se kaveri vaikkapa lenkkipolkuja samoilemaan kanssani? Kirjoittelethan vain rohkeasti minulle. En minä sinua sentään syö... Vastaan mahd pian.. Kysele mitä haluat tietää minusta. Vastaan mielelläni sinulle....

5.6.2023

Juuri sinä!

Mies, 21 vuotta, Salo, Varsinais-Suomi

Olen salolainen 21-vuotias opiskelija mies. AMK ohella teen töitä. Lukion jälkeen kaveri piiri hajaantunut muihin kuntiin pitkien matkojen päähän, niin pikkuhiljaa alkaa olla kavereita vailla!🦝 Vapaata aikaa löytyy ja pyörin yleensä joko Salossa tai Turussa , riippuen minne on asiaa. ☺️ ILMOITUS EI VANHENE

Minua kiinnostaa:
-Luonto
-Taide
-Liiketalous
-Historia
-Autot
-Salilla käyminen
-Airsoft
-Yksillä tai kaksilla käyminen
-Rakastan laittaa ruokaa 😋

Olen suhteellisen esteetön ihminen, sanon asiat suoraan miten ne ajattelen. Mutta Luonteeltani silti ymmärtäväinen! ☺️

Iälläsi ja sukupuolellasi ei ole väliä, eikä ilmoitus vanhene! Jos ilmoitus kiinnosti niin laittakaa ihmeessä viestiä ja vaihdetaan vaikka Snapchatteja tai numeroita 😇

5.6.2023

Uusia kavereita

Mies, 27 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Olen 27-vuotias mies Turusta ja etsin uusia kavereita. Muutin tänne opiskelemaan ja asumaan tyttöystäväni kanssa viime vuoden elokuussa (opiskelen IT-alaa ammattikorkeakoulussa) ja etsin uusia kavereita Turun seudulta. Kuuntelen raskaampaa musiikkia ja harrastan kuntosalia, rumpujensoittoa ja frisbeegolffia, vaikka jälkimmäinen onkin jäänyt vähemmälle. Pidän myös video- ja lautapelien pelaamisesta, lukemisesta, sarjoista, leffoista ja lenkkeilystä. Muita mielenkiinnon kohteita ovat mm. historia ja jääkiekon seuraaminen. Käyn aktiivisesti keikoilla ja festareilla, olisi mukavaa löytää seuraa niihin. Pelkkää juttelukaveria en etsi, vaan olisi mukava nähdäkkin. Ota yhteyttä jos kiinnostuit :)

5.6.2023

Kaveri 31 v miehelle Turun seutu

Mies, 31 vuotta, Lieto, Varsinais-Suomi

Hei! Laitan mieheni puolesta ilmoitusta, olen itse löytänyt täältä monta hyvää ystävää ja mies valittelee kun täällä Turun seudulla ei ole vapaa-aikaan ystävää. Olemme asuneet Liedossa muutaman vuoden. Meillä on pienet lapset joten esim pariskunta samassa elämäntilanteessa olisi hauska löytää lähiseudulta :) Ensisijaisesti kuitenkin miehelle kaveria haussa! Hän on 31 v, rento ja hauska tyyppi. Harrastaa kalastusta (etenkin tätä!) , kuntosalia ja välillä frisbeegolfia. Oletko sinä samanhenkinen tyyppi ja kaveria vailla? Laita rohkeasti viestiä!

5.6.2023

Kaveria etsimässä

Mies, 28 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Terve! Oon 28v jannu huonohkojen sosiaalisten taitojen omaava introvertti. Luonto, lukeminen, kalastus, frisbeegolf, pyöräily, musiikki ja videopelit ovat pitkälti vapaa-aikani kulutuksen kohteenani. Kavereita ei oikeastaan ole kuin muutama netin ulkopuolella, joten toivoisin saavani täältä kaverin, jonka kanssa voitaisiin tehdä asioita ja kokeilla uusia juttuja. Teen päivätöitä ja jaksoittain toista työtä siinä ohella. Sukupuolellasi ei ole mitään väliä.

5.6.2023

Löytyiskö täältä kaveria/ystävää :)

Mies, 31 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Hei!

Täällä vähän tutkimassa jos löytyisi kaveria kenen kanssa vois jutella kaikesta sekä viettää vapaa-ajalla aikaa vaikka ihan kahvin merkeissä tai käydä joskus vaikka iltaa viettämässä tai leffaa katella. Oon huono tekemään aloitetta alussa, mutta olen huumorintajuinen ja kiltti ja tulen toimeen kutakuinkin kaikkien kanssa. Tykkään niin elokuvista (kauhu ja jännitys 😄), videopeleistä, lautapeleistä, luonnossa liikkumisesta jne ja oon valmis myös lähes kaikkeen tekemiseen. Tykkään myös lukea true crime jne. Musiikkimaku on laaja mut eniten tulee kuunneltua metallia ja trancea.

Vuosien varrella on jäänyt kaveripiirit erittäin pieneksi ja töiden jälkeen lähinnä tulee yksin vietettyä aikaa ja iltaisin netflixiä katottua ja se käy vähän tylsäksi :)

Kävelylenkit iltaisin sekä elokuvat on kivoja mutta olis kiva myös tehdä kaikkee muutakin. Yöelämässä käyn harvemmin, mutta tykkään rennoista illanvietoista esim. viiniä maistellen tai jokirantaan istuskelee. Sukupuolella ei niin väliä kunhan olet huumorintajuinen etkä ota elämää liian vakavasti. Tykkään eläimistä ja toivottavasti säki tykkäät :).


ikähaarukka voisi olla siinä 24-33 ympärillä mut ei niin tarkkaa.

4.6.2023

Äitikavereita / ystäviä Liedosta ja Turun seudulta🤍

Nainen, 28 vuotta, Lieto, Varsinais-Suomi

Heippa 🤍
Etsin tositarkoituksella ystävää / äitikaveria jakamaan ruuhkavuosian ilot ja surut 🤍 joku, jolle voi sydäntä purkaa ja aikaa viettää. Iso plussa jos on omia lapsia, koska ovat suuri osa minun arkeani ja myös omalta osaltaan "rajoittava" tekijä :)

Voitais käydä kahvilla (lasten kanssa tai miksei ilmankin😊), lastenvaatekirppiksillä, vaunuilemassa/kävelyllä, ulkoilemassa, puistossa ja leikkitreffeillä lasten kanssa tai vaikka kauppakeskuksissa pyörimässä 🤍

Olen 28-vuotias vanhempainvapaita viettävä äiti Liedosta, minulla on aktiivinen kolmivuotias poika, sekä 7kk ikäinen hurmaava tyttövauva🫶🏻

Laittele viestiä, jos kiinnostaa ja haluaisit tutustua!

4.6.2023

Hei, vaihdetaanko ajatuksia? :)

Nainen, 21 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Hyvää kesän alkua, kanssakulkijani. Päätin antaa tälle sivustolle vielä mahdollisuuden. En etsi ketään sillä premissillä, että meidän tarvitsisi tavata kasvokkain, joten voit asustella missä tahansa. Kaipaisin ehkä eniten elämääni ihmisen/ihmisiä, joiden kanssa voisin oikeasti puhua kaikenlaisesta, kertoa huolistani ja iloistani, kuunnella hänen huoliaan ja ilojaan, vaihtaa ajatuksia, filosofisoida elämästä, miten vaan.

Haluaisin kirjoitteluseuraa hieman pidempien viestien muodossa, eli esim. sähköpostin välityksellä. Mua kiehtoo myös perinteinen etanaposti, mutta ymmärrän että onhan se nykypäivänä vähän pienemmässä kysynnässä. Jos meillä synkkaa, voidaan tietenkin vaihtaa myös muihin viestintäkanaviin, mutta koen että esimerkiksi tekstiviestillä kirjoittelu pysyy helposti vähän liian nopeatempoisena ja pinnallisena verrattuna siihen, minkälaista ystävää kaipaisin.

Lyhyesti musta: Oon vähän tällainen melankoliaan taipuvainen introvertti (infp jos se kiinnostaa). Miellän itteni melko herkäksi ja taiteelliseksi sieluksi ja pyrin näkemään kauneutta maailmassa (perisuomalaisella pessimismillä ja sarkasmilla höystettynä). Tällä hetkellä suurkulutan indiemusiikkia, yritän lukea enemmän kirjoja, pelaan stardew valleytä ja työskentelen osa-aikaisesti. Päätoimisesti mä opiskelen yliopistossa yhteiskunta/valtiotieteitä ja pyrin tarkkailemaan maailman menoja melko analyyttisellä silmällä.

Sun ei tarvitse olla ollenkaan samanlainen kuin minä tai olla samassa elämänvaiheessa kuin minä. Ehkä me voidaan pyrkiä tavoittamaan samaa aaltopituutta jos sulla vaan sattuu olemaan samanlaisia toiveita ystävyyden rakentamiselle tai muuten vaan ihmiskontaktille kuin minulla. :) Aina saa laittaa viestiä. Yritän vastata parin päivän sisällä.

3.6.2023

Kaveria/ystävää

Nainen, 45 vuotta, Varsinais-Suomi

Moikka,

Olen 45-vuotias nainen ja kaipaan kaveria/ystävää jutteluun ja ajatusten vaihtoon mielellään 40-50 vuotiaista. Tykkään luonnosta, ulkoilusta, puutarhan hoidosta, eläimistä, elokuvista ja peleistä. Plussaa on, jos olet Etelä-/Länsi-Suomesta. Rohkeasti yhteydenottoon.

Sivu
Takaisin ylös