Ilmoitukset alueelta Varsinais-Suomi

 - 
 
eilen

Moikka!

Nainen, 32 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Välillä huomaan että liikaa vapaa-aikaa tulee vietettyä itsekseen, ja siksi koitan onneani täällä. Olisi kiva saada seuraa vaikka lenkille, kahville yms. tai ihan mitä mieleen juolahtaa.

Olen kolmekymppinen ja Turusta. Ihan mukava ja iloinen luonne, mutta jotenkin aikuisena ihmisiin tutustuminen hankalaa. Mulle tärkeitä asioita ovat luotettavuus ja sellainen edes hieman positiivinen elämänasenne. Pidän keskusteluista ja asioiden pohtimisesta, ja mut saa puhuttua kyllä moneen mukaan.

Sinun suhteen ei sen kummemmin kriteerejä, kunhan että asut jossain Turun seudulla. Laita ihmeessä viestiä jos kiinnostuit! :)

10.12.2018

Ystäviäkö?

Nainen, 32 vuotta, Salo, Varsinais-Suomi

32-vuotias sairaanhoitaja, joka on vakaasti sitoutunut ja perheen perustanut, etsii ystäviä. Kavereita on ennestäänkin, mutta mitä vanhemmaksi tullaan sitä enemmän on hankaluuksia löytää yhteistä vapaa-aikaa. Etsinkin nyt uusia kavereita ja ehkä sieltä se ystäväkin voi löytyä.

Minä pidän:
- lumesta
- pleikkarin peluusta
- lautapeleistä
- baari-illoista
- musiikista
- matkustelusta
- laivareissuista
- tupakasta
- koirista
- ruuanlaitosta
- ruuasta
- koti-illoista
- kotibileistä
- kynttilöistä
- jouluvaloista
- penkkiurheilusta

Ja monista muista asioista. Jos mielessäsi pyörähti, että tuolle voisin vastata niin antaa tulla vaan 😊

9.12.2018

Uutta ystävää vailla

Nainen, 25 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Moi :)

Olen 25 v. nainen Turusta ja etsin uutta ystävää elämääni. Luonteeltani olen rauhallinen ja tulen juttuun monenlaisten ihmisten kanssa. Stressaan asioista helposti, mutta pohjimmiltani olen positiivinen tyyppi :)

Itselleni läheisiä asioita ovat luonto, kirjat, elokuvat, musiikki ja simppeli elämäntyyli. Olen kasvissyöjä, mutta en paasaa asiasta muille :) Eläimet on luonnollisesti lähellä sydäntä, vaikka itsellä ei (vielä) nelijalkaista kaveria olekkaan :)

Toivoisin, että olisit naispuolinen ja iältäsi n. 24-28 v.

Jos olet myös vailla ystävää, ota ihmeessä yhteyttä :)

8.12.2018

Etsitään ystävää

Mies, 26 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Moi! Olisi kivaa löytää uusia kavereita. Olen ollut aika yksinäinen viime aikoina, joten kokeilen nyt tätä jos löytäis täältä ihmisiä :). Tykkään tatuoinneista, videopeleistä, lukemisesta, rumpujen soittamisesta, kissoista ja lenkkeilystä. Olen persoonaltani positiivinen, rauhallinen, empaattinen ja musiikki on minulle tärkeä tapa käsitellä tunteita. Laita ihmees viestiä jos haluat tutustua :).

6.12.2018

Moikka😊

Nainen, 19 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

moikka👋😀 etsii kavereita koska olen tällä hetkellä yksinäinen ja olen paljon kotona kun ei yksin huvita oikeen minnekkään mennä kaverin kanssa kyllä tykkään tehdä vaikka mitä. Oon huono tälläsissä "itsensä esittelyissä" mut oon 19v ja aluks uijo mutta ujous menee äkkiä pois oon utelias, luotettava ja ystävällinen. Seurustelen myös.
Ikähaarukka 18-25. ei oo välii mistäpäin oot tietenkin turun läheltä on plussaa😊
Laita ihmeessä viestiä jos kaipaa kaveria/ystävää. 🤗

6.12.2018

Moikka!

Nainen, 23 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Olen 23-vuotias turkulainen, avoliitossa elävä ja hieman yksinäinen nuori nainen. Olen hyvin kiinnostunut oman maailmankuvani avartamisesta ja toivoisin löytäväni ystäväkseni samasta sukupuolesta kiinnostuneita ihmisiä, olitpa sitten homo, lesbo tai bi tai jotakin siltä väliltä. Tai et tiedä vielä mikä olet, kuten minun tapauksessani.

Minusta:

Olen lempeä, avarakatseinen ja hauska. Pidän muunmuassa koti-illoista, ruoanlaitosta, shoppailusta ja kahvitteluista. Olen myös ujo. Jos joku on lukenut Thomas Eriksonin "Idiootit ympärilläni"-kirjaa, olen vihreä jossa on sinisiä piirteitä. :D

Jos tämä ilmoitus puhutteli sinua ja olet aidosti vailla ystävää, laita ihmeessä viestiä tulemaan! :)

4.12.2018

Sydänystäviä

Nainen, 45 vuotta, Nousiainen, Varsinais-Suomi

Kaipaisin uusia ystäviä ja uutta sisältöä elämääni. Aikuisiällä ystävyyssuhteet usein kärsii arjen ja oman perheen kiireiden ym. vuoksi ja herkästi tapaamiset rajoittuu vaan siihen, että joku pitää illanistujaiset tms. Ystävyys alkaa kääntyä pinnallisempaan suuntaan.
Haluaisin silti uskoa, että vielä tässä iässäkin on mahdollista olla sydänystäviä ja jakaa asioita vähän enemmän tai useammin kuin muutaman kerran vuodessa juopottelun lomassa.

Minulle ei ole väliä oletko nainen vai mies. Se on tärkeintä, että synkkaa ja on helppo jutella sekä olla toistemme kanssa. Olen vähän ujo ja huono keksimään jutunjuurta sellaisen kanssa, ketä en vielä tunne mutta näin muuten pystyn jutella aiheesta kuin aiheesta. Toivonkin, että olet vähän avoimempi ja puheliaampi niin päästään nopeammin alkukankeuden ohi :)

Olen naimisissa ja aikuiset lapset. Menemisiäni ja tulemisiani rajoittaa ainoastaan karvaisemmat "lapset", joista yksi vielä pentu.

Laita rohkeasti viestiä ja tutustutaan :)

1.12.2018

Moi!

Mies, 22 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Olen turkulainen 22-vuotias mies ja etsiskelen uusia kavereita, kun vanhat ovat armeijan vuoksi etääntyneet. Intistä kotiudun jouluna ja kotoa löytyy koira sekä tyttöystävä. Harrastuksia ei tällä hetkellä ole, mutta olen avoin uusille ideoille. Pelaamisen, autojen ja oluen lisäksi kiinnostuksen kohteisiin kuuluvat eläimet (erityisesti koirat), ruuanlaitto, netflix sekä patikointi. Luonteeltani olen varsin rauhallinen, mutta kaikin puolin mukava.

Kavereita etsiskelen Varsinais-Suomen alueelta. Sukupuolella ei ole merkitystä, kunhan kiinnostuksenkohteet edes jossain määrin kohtaa.

1.12.2018

Kaveria vailla

Nainen, 21 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Hei olen tyttö 21v muutin juuri Turkuun takaisin
Olen yksinäinen ja etsin ystäviä kun tuntuu että vanhat ystävät ovat jäneet pois eivätkä enään juttele niin paljoa kuin ennen. Siksi päätin laittaa tänne viestiä ja koittaa tätä kautta saada ystäviä. Olen iloinen positiivinen reipas ja ystävällinen ja todella sosiaallinen. Ystävien kanssa voisi mennä leffaan kahville kirpiksille shoppaila mennä tapahtumiin tulla kylään mennä baareihin voisi melkein mitä vain tehdä ystävän kanssa.
Toivottavasti täältä edes löytyisi ystäviä

26.11.2018

Olisihan se muutama ystävä mukava olla..

Mies, 25 vuotta, Uusikaupunki, Varsinais-Suomi

Hei. Elikkäs olen tälläinen 25 vuotias mies uudestakaupungista ja hakusessa olisi edes yksi ihminen ketä voisi kutsua ystäväksi ja kenen kanssa pystyisi puhumaan oikeestaan mistä vaan. Alkuunsa saatan olla vähän ujohko mutta vähän aikaa kun tulee juteltua niin se ujous katoaa oikeestaan kokonaan. Vähän taustaa itsestäni. Kouluaikaiset yhtävä suhteet ovat opintojen päättymisen jälkeen kuihtuneet pois pikku hiljaa kun toiset eivät ole osoittaneet kiinnostusta olla missään tekemisissä vaikka itse kyllä heille olen viestiä pistänyt ja kuulumisia ollaan vaihdeltu mutta se olen aina minä ketä ensin pistää viestiä ja en ole moneen vuoteen edes jaksanut yrittää kun ei heitä selvästikkään kiinnosta. Tässäkin varmaan heidän innostustaan viettää aikaa kanssani vähensi se kun koulun viimeisenä vuonna tutustuin nykyiseen avopuolisooni jonka kanssa vieläkin olen yhdessä seitsemän vuoden jälkee. Silloin vietin pääsääntöisesti aikaa hänen kanssaan ja kaverit jäivät sivummalle suurimmaksi osin. Nykyään vietän aikaa vain oikeastaan avopuolisoni kanssa tietokoneilla pelaillen tai leffoja katsellen. Olen ehkä jonkin verran kateellinen hänelle kun hänellä on melkein aina jotain menoa hänen kavereidensa kanssa tai muuten vain juttelevat watsupissa jatkuvasti ja itsellä ei ole oikeastaan ketään. Esimerkiksi nytkin hänellä on joulukuussa joka viikko yksi ilta/vklp kun hän viettää jonkun kaverin kanssa aikaa tai on muutenvain jotain menoa että itse jään yksin kotiin. Hän kyllä mielellään ottaisi minut mukaan kun lähtee iltaa kavereidensa kanssa viettämään mutta itse en vaan juomisesta saati baariin lähdöstä välitä joten helpompaa vain jäädä kotio. En siis tarkoita ettenkö yhtään joisi tai voisi muutamalle lasilliselle lähteä mutta en viihdy ulkona aamun pikkutunneille koska silloin ihmiset yleensä ovat eniten juovuksissa ja itseä rupeaa ahdistamaan sellaisten ihmisten seurassa olo. Itse tykkään raskaammasta musasta ihan siitä örinästä josta ei saa selvää niin vähä melodillisempaan metalliin. …

20.11.2018

Uusia ystäviä

Nainen, 21 vuotta, Kaarina, Varsinais-Suomi

Hei!

Kaipaisin lisää ystäviä ja ajattelin et vois täältä koittaa jos jonkun löytäisi. Olen 21-vuotias nainen ja toivoisin että olisit suunnilleen 19-28-vuotias, sukupuolella ei ole väliä.

Oon luonteeltani vähän ujo aluksi, ystävällinen ja luotettava. Perhe ja eläimet on tärkeitä mulle, ja mulla onkin yks 8kk ikäinen koira. Tykkään lukea ja katella sarjoja sekä leffoja, pelailen myös aika paljon videopelejä ja lautapelejä. Siihen ois kiva löytää seuraa enemmän!

Lempisarjoja on esim. Game of Thrones ja Criminal Minds. Ja lempipelejä esim. Kingdom Heartsit, Dragon Aget, Mass Effectit, Splatoon ja Zeldat. Eniten siis tykkään roolipeleistä ja seikkailupeleistä.
Carcassone on kiva lautapeli ja räjähtävät kissat on hauska korttipeli. :D

Asun Kaarinassa, joten olisi kiva jos asuisit jossakin täällä päin. Sillä haluaisin ensin toki jutella netissä, mutta myös nähdä joskus ja olisihan se helpompaa jos asuttais suht lähekkäin. Mutta ei haittaa vaikka asuisit kauempana ja pelkät nettikamutkin käy!

Laita rohkeesti viestiä! :)

19.11.2018

Uusia ystäviä

Mies, 26 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Hei!
Täällä naimisissa oleva mies 26, etsii uusia ystäviä. Toivottavasti täältä löytyisi järkeviä ja terveelliseen elämäntapaan kiinnostuneita ihmisiä. Haen täältä kaveria juoksemaan kävelemään, pelaamaan sulkapalloa tai frisbeegolfia. Ihan vaan kahvittelukin ja elokuvissa käyminen käy.

16.11.2018

Kaija Koon keikka naantalissa tänään! Kuka lähtee mukaan?

Nainen, 26 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Hei Kaija Koon keikka tänään naantalin kylpylässä. Onko mukaan lähtijöitä?

Keikka on klo 21.00, liput 38 e, K18, ja jostain luin että tanssiminen jatkuu keikan jälkeenkin.

Jos tulee montakin osallistujaa niin pyrin keräämään porukan kansaan kivaa iltaa varten.

Bussilla menen, jos jollain on auto niin silläkin varmaan pääsee.

voit myös laittaa viestiä 0504059001

14.11.2018

Hei

Mies, 24 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Tämä on ehkä aika nopsa ja spontanista mutta mulla olis yks ylimääräinen lippu turun linnan halloween tapahtuma. Ja olis mukava mennä jonkun kanssa koska sen kanssa kenen oli tarkoitus mennä ei nyt voinut tulla. Se on tämä perjaintaina kello 20:15. Olen itse 24 vuotias suomenruotsalainen mies. On asunnut turussa 5 vuotta nyt. On ollut hankala saada ystäviä koska on ollut kipeä 3 vuotta ja nyt pikku hiljaan alan olemaan parempi. Ja on tosi kyllästynyt vaan olemaan kotona mutta ku ei sille oo ystävi niin ei se oo kovin kiva mennä yksin tekemään asioita. Olen mukava, huomion ottavainen, huumori löytyy. Pystyin keskustelemaan syvempiä asioita että en pelkää puhua tunteista. Olen eläin ja luonto ihminen. Tykkään olla ulkona kuvamassa luonto. Luen tosi paljon klassiset kirjat. Tykkään olla keittiössä laitamassa ruoka ja leipoa. Olen itse kasvis syöjä. Katson erillaiset tv-ohjelmat ja elokuvat. En ole kauhu leffa ihminen niin saa nähdä miten selvin tosta halloween tapahtuma 😁 saa rohkeasti kysyä lisää niin vastaan mielellään.

T. André

Sivu
Takaisin ylös