Ilmoitukset alueelta Varsinais-Suomi (807 kpl)

 - 
 
tänään

Nuorempaa ystävätärtä🤗

Mies, 56 vuotta, Varsinais-Suomi

Nuorempaa naista kaikkeen kivaan yhdessä tekemiseen..kuten liikunnallisiin aktiviteetteihin, elokuvissa, kahvilla/ syömässä ja konserteissa käymisiin ja vaikka vain kirjeenvaihtoon kaipailee ihan kiva, asiallinen ja luotettava, ikäisekseen oikeinkin nuorekas ja urheilullinen, puhelias ja sosiaalinen, kunnollinen ja turvallinen, naisenkin arjessa huomioiva, leikkisä ja poikamainen mies Varsinais- Suomesta..☺️
Kikistäkin löydyn naisentuoksu..

tänään

Heips

Nainen, 34 vuotta, Varsinais-Suomi

Huomannut että kavereita on liian vähän ja olisi mukavaa saada niitä lisää. Olisi tosi kiva tutustua uusiin ihmisiin🙂

Parisuhteessa oleva ja kahden pienen koiran omistaja.

Luonteeltani olen iloinen, ujo alussa, utelias välillä liiankin utelias😂positiivinen, avoin ja hyvä kuuntelemaan.

Jotain musta harrastan leffojen ja sarjojen katsomista(Lempi sarja on Supernatural🥰), tykkään myös animesta ja mangasta ja mielellään luen fantasia kirjoja, luonnossa olemisesta ja talojen remontoinnista ja puutarha hoidosta ja eläimistä. Myöskin salilla käymistä ja välillä pelaamassa sulkapalloa. Tykkään käydä myös kirppiksillä ja pelata frisbeegolfia (aloittanut vasta lajin).
Mökkeily on myös mukavaa puuhaa.

Hakusessa ystävä jonka kanssa jutella niitä näitä, viettää iltaa viinin kanssa, ihan kahvilla, tehdä mitä vaan juolahtaa mieleen.
Käy myös ihan vaan viestittely. Ja jos asut lähellä niin vaikka kävely lenkillä käyminen.

Ei ole väliä mistä olet kun puhelimet on keksitty, tärkeitä on vaan että synkkaa ja että tutustuttaisiin. Jos oot jostain läheltä niin voidaan tietty nähdä ja tehdä jotain kivaa.

Ilmoitus ei vanhene🙂

tänään

Vertaistukea ja aitoa ystävyyttä

Nainen, 54 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Onko palstalle eksynyt muita vaikeassa elämäntilanteessa olevia, jotka kaipaavat ystävän olkapäätä ja luottamuksellisia keskusteluja? Ja yhtä lailla näiden ohella ystävää, joka vetää ulos neljän seinän sisältä elämään. Elämänhallinta on itselläni ulkoisesti kunnossa, mutta sielu ja sydän näivettyvät, ja siihen haluan muutoksen. Sukupuolellasi ei ole väliä, kunhan osaat sekä puhua että kuunnella ja elämässäsi on aikaa ja tilaa ystävyyssuhteelle. Nauretaan ja itketään yhdessä, ja tehdään keväästä kaunis ja elämänmakuinen.

eilen

Moi!

Mies, 18 vuotta, Loimaa, Varsinais-Suomi

Etsin keskusteluseuraa, kavereita ja ystäviä tms. Musta olisi ihanaa jakaa kuulumisia, keskustella monista asioista, avautua, jakaa meemejä ja soitella vaikka välillä ja jossain vaiheessa nähdä jos haluaa:) Ois kiva shoppailla, käydä kahviloissa ja ihan vaikka vaan hengailla rauhassa. Luonteeltani olen huumorintajuinen, aika ujo (alussa ainakin), ystävällinen, jokseenkin helposti stressaava, empaattinen, mukava ja vähän ”blondi” :D
Kiinnostuksen kohteita:
📝Kirjoittaminen
🌍 Yhteiskunnalliset/Poliittiset asiat
🎶 Musiikki
🎨 Taide
🎬 Elokuvat/sarjat.
✨Tässä vain osa kiinnostuksen kohteista ja itsestäni. Luultavasti selviää aina enemmän kun juttelee.✨
Sinun sukupuolellasi tai iälläsi ei niinkään väliä:)

eilen

Talvilomaa

Mies, 44 vuotta, Raisio, Varsinais-Suomi

Töitä kahdessa vuorossa viikot, viikonloput olutta sohvalla ja punaviini todellinen heikkous.

Vaimokin löytyy, omakotitalo, tai pankille siitä siivu vielä kuuluu. Lapset potkittu pois ja nyt kun maha kasvaa ja hiukset harvenee olisi kiva löytää joku vaihtamaan ajatuksia.

Ps. Huumorinkukka on jo tähän aikaan keväästä nousussa kuin se kuuluisa käyrä.

eilen

Kavereiden tarpeessa tai miksei muutakin ;)

Mies, 32 vuotta, Raisio, Varsinais-Suomi

Hei. Olen 32v mies jolla ei ole vapaa ajalla tarpeeksi sosiaalista elämää. Joten haluaisin kavereita. esim leffassa käyntiin tai vain muuten vaan jutusteluun. Itse pidä elokuvien/sarjojen katselusta ja katselen myös paljon striimejä ja tykkään pelata videopelejä. Musiikki makuuni kuuluu lähes Kaikki jopa korkea pop. Olen huumorintajuinen, avoin ja rehellinen sekä avoin uusille vapaa ajan tekemisille, paitsi en sellaisiin mihin kuuluu päihteet koska en sellaisia itse käytä.

Haluan mieluusti kavereita joilla on samanlaisia kiinnostuksen kohteita. Asuu Turun lähistöllä ja on mieluiten iältään 18-35v jos haluat tutustua olet sitten nainen tai mies ota rohkeasti yhteyttä.
Niin ja tiedoksi olen ihan sinkku tällä hetkellä sekä seksuaalinen suuntautumiseni on naisiin jos se jäi mietityttämään.

eilen

Moikka

Mies, 44 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Nais seuraa vailla olisi reilu nelikymppinen isä. Lähtisitkö mukaan kesän aktiviteetteihin kun se kesä toivon mukaan saapuu lämpimänä. Sitä odotellessa voi kylminä pimeinä iltoina käpertyä sohvan nurkkaan vaikka leffaa katsoen.

2 päivää sitten

Oletko uusi paras ystäväni? 🤗❤

Mies, 21 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Moikka!👋 Oon 21v jätkä Turusta. Haluaisin löytää oikeita ystäviä joiden kanssa jakaa elämän iloja ja suruja sekä tehdä kaikenlaista kivaa, kuten käydä yksillä tai vaikka mennä elokuviin. Sukupuolella ei ole väliä mutta iältäsi voisit olla 18-25 vuotias.

Olen sosiaalinen, avoin, luotettava, rehellinen ja positiivinen. Tykkään ulkoilusta, shoppailusta, liikunnasta autoilusta ja paljon kaikesta muusta. Olen avoin kaikelle tekemiselle. En pelaa oikeastaan mitään pelejä tai muutenkaan vietä aikaa koneella mutta telkkaria tulee katseltua silloin tällöin. Tykkään käydä bileissä tai järjestää vaikka yökylävierailun ystävien kesken. En myöskään tarvitse nettiystäviä vaan oikeita :)

Toivon myös että kun päätät laittaa viestiä niin panostaisit ystävyyteen eikä keskustelu lopahtaisi parin päivän tai muutaman viikon päästä.

Jos jokin näistä sai jotakin tunteita aikaan sinussa tai koet että meistä voisi tulla ystäviä niin laitathan rohkeasti viestiä🤗

3 päivää sitten

Heipä hei🤗

Nainen, 24 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

oon 24-vuotias parisuhteessa oleva nainen. Asun turussa ja kissan kanssa. oon avoin, spontaani, rauhallinen ja utelias. Etsin kaveria turun alueelta.

Asioita mistä tykkään:
- kierrellä kauppoja ja kirppareita
- maalaaminen
- elokuvat
- laittautumine ja naamiaiset
- uiminen, pyöräily ja keilaaminen
- teemjuhlat
- kissat
- tanssiminen ja karaoke
- lautapelit
-tatuoinnit

3 päivää sitten

Ystävätärtä vapaa-aikaan👋

Mies, 56 vuotta, Salo, Varsinais-Suomi

Hei,

Uusia ystäviä kauniimman sukupuolen edustajasta ikääsi, kokoosi tai siviilisäätyysi katsomatta kaipailen☺️ Paikkakunnallasi ei niin väliä, mutta olisihan se kiva jos asuisit tässä suht lähellä mahdollisten tapaamisten onnistumiseksi..🤗

Itse olen tälläinen ikäisekseni ihan nuorekas ja liikunnallisesti aina ollut aktiivinen, vireä ja hyväkuntoinen, puhelias, avoin, huumorintajuinen ja iloinen, asiallinen ja ehdottoman luotettava, leikkisä ja poikamainenkin mies.

Olisi kiva löytää juttuseuraa, kahvi-, leffa- ja miksei teatteriseuraakin, kuntosaliharrastuksen aloittamiseen, keväthangille hiihtämään, avantouintiin...ja mitä ikinä keksitäänkin😊
Mutta parisuhdetta en ole hakemassa...ja sitä samaa sinulta toivon.

Kiva olisi löytää sinut kiva, ennakkoluuluton ja hyvää seuraa kaipaava nainen:-)

Otahan rohkeasti yhteyttä! Kik löytyy myös!
Ilmo ei vanhene!

3 päivää sitten

Matkaseuraa viikonloppureissulle eurooppaan

Mies, 22 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Täällä kirjoittelee 22-vuotias mies turun suunnilta, tarkoituksena olisi lähteä pienelle reissulle eurooppaan ja etsin nais puolista kaveria mukaan, iällä ei ole väliä. Haluatko sinä lähteä kanssani reissuun?? Voin kustantaa liput ja hotellit
Laita viestiä jos haluat lähteä suomen loskaa ja kylmää hieman pakoon!

3 päivää sitten

(Kaveri)seuraa hakusessa

Mies, 34 vuotta, Varsinais-Suomi

Täällä on 34-vuotias mies hakemassa seuraa Turun seudulta. Olen työssäkäyvä, luonnosta ja eläimistä pitävä mies, joka liikkuu ja sohvaperunoi sopivassa suhteessa. Musiikkia, kirjoja ja elokuvia/sarjoja kulutan runsaasti.
Hakusessa olisi ennakkoluulotonta ja hauskaa seuraa, on se sitten vain viestittelyn tai tapaamisten muodossa. Pistä viestiä!

19.2.2024

Uusia ystäviä? 🌸

Nainen, 24 vuotta, Varsinais-Suomi

Heips! 🍂

Täällä 24v nainen Uudestakaupungista.

Luonteeltani olen empaattinen, luotettava, kiltti ja huumorintajuinen.

Tykkään liikkua luonnossa, lenkkeillä koiran kanssa, joogata, käydä ryhmäliikuntatunneilla, lukea ja kuvailla.

Olisi mukava saada seuraa vaikka koiralenkeille, tutkimaan uusia paikkoja, kahville tai kiertelemään kirppiksiä. Tai sitten jotain ihan muuta, tykkään extempore-jutuista. 😊

Laita vain viestiä, niin katsotaan josko meistä voisi tulla ystäviä ☺

Iälläsi/sukupuolellasi ei ole merkitystä.

19.2.2024

Syvällistä seuraa

Mies, 27 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Etsin ystävää, jonka kanssa voisi jutella avoimesti kaikesta. Olen masennukseen taipuvainen, jokseenkin elämään kyllästynyt ja sen merkityksettömyyteen, mutta toisinaan tuntuu, että olisi kiva jakaa tuskailuja ja keventää tilanteita jonkun samanhenkisen kanssa.

Luonteeltani olen todella yksityinen ihminen, introvertti ja ajatuksellinen. (Persoonallisuustyypiltä INTJ jos joku muukin tykkää näitä luokituksia tehdä.) Tällä hetkellä ihmissuhteeni ovat käytännössä nollassa. En usein tapaa ihmisiä, joiden kanssa kokisin olevani samalla aaltopituudella. Toisaalta jos koen jonkun kiinnostavana niin osaan olla aktiivinen ja lojaali ystävä, liiaksikin.

Kuulen mieluusti niitä syvempiä ajatuksia ja tunteita arkisten juttujen lisäksi. Olen hyvä kuuntelemaan ja en järkyty helposti. Parasta viihdettä on ihmetellä elämää, syntyjä syviä tai muuten vaan kyseenalaistaa asioita sopivan sarkastiseen sävyyn. Psykologia ja filosofia kiinnostaa ainakin keittiötasoisesti. Muita kiinnostuksia, jotka saa vielä mielen vireille ovat fantasiamaailmat, videopelit, taide ja vastaava.

Tykkään yksinkertaisesta ja hitaasta elämästä. Tulevaisuudelta minulla ei ole muita haaveita kuin katsella luontoa hiljaisuudessa ja lukea kirjoja.

Jos koet, että meiltä voisi löytyä yhteistä, laitathan viestiä.

18.2.2024

Moi

Mies, 28 vuotta, Varsinais-Suomi

Olen 28 vuotias mies Varsinais-Suomesta. Olen luonteeltani rauhallinen, rehellinen ja suorasanainen. Heikohkoista sosiaalisista taidoista johtuen kavereita ei ole oikein koskaan ollut joten ajattelin että täältä voisi sellaisia löytyä. Olisi kiva löytää seuraa vaikka liikunta harrastuksiin tai muuhun tekemiseen. Itse harrastan mm. juoksua, pyöräilyä, avantouintia, kalastusta, ps5 pelailulua. Olen valmis kokeilemaan jotain uuttakin.

18.2.2024

Uusia kavereita etsimässä

Nainen, 19 vuotta, Salo, Varsinais-Suomi

Heipsan! Etsinnässä uudet samanhenkiset kaverit, joiden kanssa vois tehdä joka lähtöön vähän mitä vaan🤷🏼‍♀️ Iällä tai sijainnilla ei niin väliä koska reissaan ite suht paljon, mutta plussaa jos asut Salon lähellä ja oot lähempänä mun ikää! +Oon jo parisuhteessa niin mitään kavereita enempää en kaipaile✌🏻

Oon itse leppoisa ja huumorintajuinen tyyppi ja mun vapaa aika kuluu autojen tai pyörien parissa, ratsastamassa tai hyvää kirjaa lukien😇

Tuu laittaa viestiä niin lähetään vaikka kahville tai bilistä pelaamaan, you name it

17.2.2024

uuet kamulit welcome!

Nainen, 23 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Moiksu! Oon Turun seudulta kotosin, tykkään paljo piirtää, maalailla, tehdä sekä suunnitella tatuointei, ja lävistykset on kans kivoi. Multa iteltä löytyy semmone +50 tatuointii!
Mitään noista sulla ei tarvihe olla :D.
Oon luotettava, hauska, ystävälline, mulle on helppo jutella munkaa on yleensä aina hauska jutella 😅!
snapchat löytyy nimellä jetskuu0
instagram: jjetsku
Ja jos haluut nähä mun tekemii töitä ja sul on hyvä huumori, ni käy tsiigaa mun tiktok: jjetsku

Sivu
Takaisin ylös