Ilmoitukset alueelta Varsinais-Suomi (220 kpl)

 - 
 
eilen

Ystäviä Turusta

Mies, 35 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Olen 35-vuotias yksin asuva turkulainen mies, jolla Aspergerin oireyhtymä. Olen aloittamassa keväällä väitöskirjaa, jos kaikki menee hyvin.

Haen lähinnä seuraa esimerkiksi kahvitteluun kaupungilla. En käytä alkoholia. Olen kiinnostunut henkisyydestä, kielistä ja kulttuureista. Matkustelen varsin paljon tilanteen salliessa. Pidän myös uimisesta ja lenkkeilystä luonnossa.

Iälläsi ja sukupuolella ei väliä.

eilen

Turku o-hoi!

Nainen, 37 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Kaipaan elämääni läheistä ystävää. Se side ei hetkessä muodostu muttei toivottavasti hetkessä katoakaan.

Ystäviä löytyy, mutta silti tunnen ajoittain itseni yksinäiseksi ja huomaan kaipaavani seuraa. Tähän on syynä ne perinteiset eli välimatka ja eri elämäntilanteet. Viihdyn hyvin yksin, mutta...kyllä sä tiedät :)

Sukupuolellasi ei ole väliä. Ikätoive olisi noin 30-45 vuotta.

Jos sinäkin kaipaat seuraa kahvilaan, ravintolaan, elokuviin, kävelylle, luontoon, syvällisiin keskusteluihin, baariin, päämäärättömään haahuiluun kaupungilla, kauppoihin, piknikille, illanviettoon kotona jne otathan yhteyttä minuun!

Sinulle vastaa introvertti ja toisinaan hitaasti lämpiävä nainen :D

eilen

Ystäviä hakusessa Turun seudulta

Nainen, 43 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Olen 43-vuotias positiivinen ja maanläheinen nainen. Turkuun muutin pari vuotta sitten. Elämäni on ollut melkoisen kiireistä eikä ole jäänyt aikaa työn ulkopuolella tutustua ihmisiin. Ystävät asuvat toisaalla, nyt olisi kiva löytää ystäviä myös Turun seudulta, kun täällä kuitenkin suuren osasta ajasta viettää.

eilen

kavereita

Nainen, 38 vuotta, Mynämäki, Varsinais-Suomi

hei!
olen 38 vuotias nainen ja olen naimisissa. minulla on 5 vuotias poika,joka on erityislapsi. haen kavereita vaan pelkästään,joitten kanssa voisi vaikka käydä ostoksilla, viettää iltaa yhdessä, käydä tansseissa, ulkoilemassa jne.. olisi mukavaa tutustua toisiin ihmisiin ja vaikkapa nähdäkin ja saisi uusia kavereita itselle. minulla ei niitä kavereita ole paljon. minulla on 3 kissaa. toivon yhteydenottoja ja eikä ole väliä oletko nainen vai mies.

eilen

37v. Miehelle, Naispuolisia kavereita?

Mies, 37 vuotta, Raisio, Varsinais-Suomi

Moikka

Olen 37v. Mies. Asun Raisiossa ja olen juuri eronnut joten haussa uusia kavereita, tuttuja harrastuksiin, ulkoileen, pyöräileen, leffaan, kotisohvalle tai melkein mihin vaan aikaa viettää...

Luonteeltani oon sosiaalinen, avoin, humoristinen ja ystävällinen sekä luotettava mies. Haen kavereita 20-50v. väliltä...

2 päivää sitten

Moi!

Nainen, 26 vuotta, Varsinais-Suomi

Olen 26 vuotias nainen ja etsin uusia ystäviä. Ei haittaa vaikka asuisit kauempana sillä juttuseurakin olisi tarpeeseen, tykkään keskustella sekä myös kuunnella muita.
Perheeseeni kuuluu kolme lasta sekä kissa ja koira. Tällä hetkellä olen lasten kanssa kotona.
Aluksi saatan olla hieman ujo ennen kuin tutustuu paremmin.
Ota yhteyttä ja voidaa jutella enemmän. :)

2 päivää sitten

Hei sinä.

Nainen, 31 vuotta, Varsinais-Suomi

Voisiko meitä yhdistää esim. käsityöt, ulkona/luonnossa liikkuminen, keikoilla käyminen tai vaikka kotona hengailu höpötyksineen?

Oon 31-vuotias työssäkäyvä nainen. Vapaa-aikani kuluu mm. käsitöiden parissa. Eniten neulon ja ompelen, mutta välillä tulee tehtyä muutakin. Oon aina tykännyt tehdä käsilläni ja nyt muutaman vuoden ajan se on säilynyt aktiivisesti osana mun arkea. Käsityöt on mun tapa rauhoittua, rentoutuakin, mutta yleensä siinä pitää olla haastettakin. Suunnittelu ja itse tekeminen on antoisaa, mutta kyllä lopputulos ja oman käden jälkikin ilahduttavat.

Liikkuisin enemmän ulkoilmassa, jos olisi joku kaveri lähtemään seuraksi. Musta ois kiva tehdä pieniä retkiä tai vaan joku kävelylenkki metsään ja satokautena käydä keräämässä marjoja tai sieniä. Geokätköt, lintujen ja eläinten bongailu olisi hauskaa myös. Sama pätee keikoilla tai vaikka leffassa käymiseen.

Millainen mä sitten olen? Toisinaan hukassa, mutta tutkimusmatkalla omaan minääni. Hitaammin lämpenevä, harkitseva, havainnoija, herkkä. Kotoisana hyvinkin lörppö höpöttäjä, hassukin yritän olla. Introvertti, joka kaipaa oman rauhan ja yksinolon lisäksi ihmisiä ympärilleen.

Mun toiveena on, että asuisit lähiseudulla, Paimion/Turun/Salon alueella tai kuitenkin niin, että näkeminen olisi suht vaivatonta. Toivoisin nimenomaan liveystäviä, mutta jutellaan nyt ensin hetki virtuaalisesti.

3 päivää sitten

Hei.

Nainen, 33 vuotta, Pöytyä, Varsinais-Suomi

Etsin uusia kavereita. Olen 33-vuotias nainen. Pidän runojen kirjoittelusta ja kynttilöistä. Toivon löytäväni tätä kautta mukavan ihmisen. Minulla on ollut elämässä vaikea vuosi takana. Olen selvinnyt monesta. Pidän leipomisesta ja käsitöiden neulomisesta. Tänä vuonna opettelin neulomaan kaulahuiveja puuvillalangasta.Olen ommellut myös pieniä vetoketjullisia pussukoita ja kangaslaukkuja. Olen suht kiltti mutta pidän silti puoliani etten anna muiden polkea alas itseäni. Ei sanominen on ok. Miksi minulla on sitten ollut niin vaikea vuosi. No se liittyy liikkumiseeni. Siitä voin kertoa vain sellaiselle johon luotan oikeasti.

8.12.2019

Ystäviä

Nainen, 51 vuotta, Varsinais-Suomi

Tervehdys

Tähän kaamoksen keskellä kaipaan muutama uusi pitkä-aikainen kirjeystävä jonka kanssa vaihtaa ajatuksia ja kuulumisia etanapostilla.

Olen vähän yli 5-kymppinen hoitoalalla työskentelevä naimisissa oleva nainen ja minulla on aikuiset lapset ja olen Mummi kahdelle pienelle prinsessalle ❤️❤️ Meillä on kaksi kissaa asumme maaseudun rauhassa omakotitalossa.
Kirjeenvaihdon lisäksi harrastan lukemista, lenkkeilyä, käsitöitä ja uimisesta. Pidän syksystä, kynttilöistä, vesistöistä, kukista, matkustelusta (sillä saralla ollaan vasta aloittelijoita), kotoilusta, kesästä jne.

Sinun iälläsi tai elämäntilanteellasi ei ole mitään väliä tai kiinnostuksen kohteilla toki toivon että löytyy jotain samaakin.
Jos kiinnostuit laita yv niin annetaan posteljoonille töitä ☺️

7.12.2019

Moi!

Nainen, 18 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Oon 18-vuotias tyttö Turusta. Etin uusia kavereita, joiden kanssa viettää vapaa-aikaa esim. shoppailla, käydä baarissa, leffassa, kahvilla jne. Ois kiva, jos oisit suunnilleen saman ikänen :) Ota rohkeesti yhteyttä !

5.12.2019

Ystävää etsimässä

Nainen, 21 vuotta, Varsinais-Suomi

Hei! Olen 21 vuotias tyttö turun seudulta. Etsin ystävää jonka kanssa tehdä kaikkea hauskaa: hengailla, käydä elokuvissa, baarissa, shoppailla, mennä festareille mitä vaan😊. Olen luotettava ja ystävällinen sekä nauravainen että huumorintajua löytyy😁. Tykkään lenkkeillä sekä käyn tanssissa, musiikin kuuntelukin kuuluu elämääni pop ja räp erityisesti. Aluksi saatan olla ujo mutta kun tutustutaan paremmin ei ongelmaa. Eikä haittaa vaikka olisit vähän kauempaakin, rohkeasti yhteyttä vaan😊 Olisi kiva että olisit iältäsi lähellä minun ikää n. 18-24v. Eikä sukupuolella väliä. Minuun on helppo tutustua ja mulle voi jutella kaikesta. Olen tosi ymmärtäväinen tyyppi

5.12.2019

Lähivuosina kohti Turkua

Nainen, 35 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Hei!

Tulevaisuuden suunnitelmissani on muutto Turkuun, joten ajattelin jo ennakoida tulevan muutoksen.

Haluaisinkin siis tutustua turkulaisiin. Toiveena olisi löytää kaupungista muutamia ystäviä, joiden kanssa voisi viettää vapaa-aikaa ja tutustua sitä kautta paremmin. Käyn Turussa säännöllisesti, joten aikaa kahvittelulle tms. on järjestettävissä.

Olen sosiaalinen, kiltti, luotettava ja herkkä. Tällä hetkellä elämäni on kovin hektistä töiden ja opiskelujen yhteensovittamisesta johtuen, mutta siihen on tulossa muutos valmistumiseni jälkeen :) Työni on henkisesti raskasta, joten toivoisin, että "tasapainoinen" kuvaisi sinua.

Tykkään liikunnasta, koirista, festareista, keikoista, luonnosta ja itseni kehittämisestä sekä ties mistä kaikesta muusta, jota Turku voisi tarjota! :)

Minulla ei ole lapsia ja olen sinkku.

5.12.2019

Kavereita

Mies, 38 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Olen 38v perheellinen mies. Olisi kiva löytää miespuolisia n. 25-55v kavereita lenkkiseuraksi tai iltaa istumaan. Jakamaan arjen ja elämän asioita, joko kasvotusten tai kirjoitellen. Tykkään jutella tai kirjoitella erilaisista asioista esimerkiksi luonto, musiikki ja ihmiset ovat minulle tärkeitä. Luonteeltani olen rauhallinen ja syvällinen, mutta en ota asioita liian vakavasti. Osaan pitää myös hauskaa. Laita ihmeessä viestiä! Lupaan vastata. Voit olla mistäpäin Suomea tahansa.

2.12.2019

Uusia tuttavuuksia

Nainen, 37 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Olen jo pitkään miettinyt ,että laitan tänne ilmoituksen. Olisi ihana tutustua uusiin ihmisiin Turun seudulla & Helsingistä päin, koska käyn siellä usein.
Olen huomannut, että tulen parhaiten toimeen suht rauhallisten, avarakatseisten & jalat maassa olevien kanssa. Sun koulutuksella ei ole väliä
Olen 37 vuotias nainen, tykkään ainakin joogasta,luonnosta,teatterista,
saliharjoittelusta,kokkailusta,elokuvista,taidenäyttelyistä,livekeikoista,
koti-illoista & eläimistä. Haave olisi päästä lappiin vielä joskus. Olisko se sun unelma myös?
Niin ja etsin lähinnä ystäviä

1.12.2019

Ystäviä/kavereita vailla

Mies, 25 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Moikka kaikille :) tääl 25v mies kirjottelee siinä toivossa jos ystäviä/kavereita löytyisi ? Olen kohta 3v asunut turussa ja en ole kavereita tai ystäviä löytänyt. Harrastan retkeilyä,lenkeilen/pyöräilen väli ja salillekki voisin lähtee mukaan tai kahvil,leffaan jne.
Iällä ja sukupuolella ei mitään väliä.
Kik temezkit ku en s-postia paljon tykkää käyttää.

30.11.2019

tasapainoinen ystävä

Mies, 62 vuotta, Uusikaupunki, Varsinais-Suomi

Olisi mukava jutella sähköpostitse jonkun toisen kanssa, joka kokee että arkinen elämä menee muita latuja, kuin ehkä kaipaa sisimmässään.
kotona ja perheen keskellä on ihan ulkopuolisen tuntu ,, mitä se olisi , jota todella kaipaisi. Olen jo vanhempi , maalla asuva mies, naimisissakin. Netti on täynnä himojensa perässä huhuilevia, sellaista en kaipaa löytäväni,, aidot ajatukset ja arvot olisivat jo ihan muuuta. Salaisia tapaamisia ei ole näköpiirissä, jos minulle vastaa ,, nainen taikka mies. Tuossa tiedoissa oleva kaupunki on likimain.

Sivu
Takaisin ylös