Ilmoitukset alueelta Varsinais-Suomi (323 kpl)

 - 
 
tänään

Moi :) Turkulainen introvertti hujoppi täs

Mies, 26 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Olen 26v mies turun lausteelta.
Etsin kaikkea muuta paitsi suhteita... sitä virhettä en enää tee....

En tule miesten kanssa toimeen.
hmm...
Erilainen, hieman epäsosiaalinen, ujohko.
Tietokoneella pelailen päivät :D ja pokemonien perässä ulkoilen.

yksin o mukava asua xD .
en omista autoa tai paljoa rahaa.... siks kotoa kauas matkustus ei ole helppoa.

Snapchat: ancient_ai
kik: thisguyisinsane

tänään

Moi!

Nainen, 19 vuotta, Varsinais-Suomi

Olen yhdeksäntoistavuotias joka on kohta muuttamassa opintojen takia. Etsin ensisijaisesti nettikavereita joiden kanssa voisi jutella, mieluiten 18-25 v. Paikkakunnalla tai sukupuolella ei ole mitään väliä.

Olen lojaali tyyppi, luovuutta riittää ja huumorintajua löytyy. Minun läppä saattaa kylläkin olla aika lapsellista joskus, etenkin ollessani sokerihumalassa. Alkoholia en itse käytä, mutta ei häiritse jos sinulle maistuu.
Korjaus: Mun läppä on aivan paskaa.

Olen eläinrakas ja mulla on tällä hetkellä yksi kani. Tietyt sosiaaliset tilanteet (esim. kaupassa käynti) tuottavat ahdistusta, mutta en kuitenkaan ole ujo. Harrastan laulua ja nettisurffailua.

Ps. Kesähelteet ei minua kyllä kiinnosta

Ota yhteyttä milloin vaan, ilmoitus ei vanhene!

Ja HUOM! Tää on siis kaverihaku. #DonJuaninPorttikielto

tänään

Uusia kavereita?

Mies, 24 vuotta, Varsinais-Suomi

Olis kiva löytää naisista uusii kavereita ku niit ei viel oo oikee.
Ja olis kiva jos et häveis hetken pääst ku tuhka tulee.
Ja joo oon 24v mies varsinais suomesta.
Oon paskan huumorin omaava ja alkuu livenä ainaki ujo mut kun tutustuu alkaa juttuu riittää ja oon tosi välittävä ja rehelline.
Saa lisätä snäpis Juuso.96
Tuu ottaa selvää millane tapaus tääl on.
Ja ei haittais vaikka löytyis tätä kautta jotai vakavempaaki.

tänään

Moi!

Nainen, 23 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Täällä 23 vuotias turkulainen nainen, joka etsii uusia (mielellään naispuolisia) kavereita.
En varsinaisesti harrasta mitään, mutta lähden kyllä mukaan jos sulla on jotain mielessä! Lähden myös mielelläni drinksuille tai kahville, syömään, leffaan tms.

Iälläsi ei ole mitään väliä. Laitathan viestiä, jos yhtään kiinnostuit!

tänään

Kaikkien kaveri , vailla kavereita :)

Mies, 38 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Liikunnallinen, urheilullinen eronnut 38v. mies. Tykkään ulkoilla, pyöräillä, uida, heitellä korista, kuunnella musiikkia, kattoo leffoja, pelata pleikkaria... Kaverin kanssa kaikki olisi kuitenkin hauskempaa. Omaan terveelliset elämän tavat. Yritän syödä terveellisesti, en polta, en juo paljoa. Luonteeltani olen rento, rauhallinen, maanläheinen, huumorintajuinen, avoin ja luotettava kiva mies.

Haussa siis alustavasti kavereita ja seuraa arkeen 30-45v. Naisesta. Tulen naisten kanssa vaan paremmin toimeen ja juttuun noin yleisesti. En suoranaisesti etsi parisuhdetta vaan kavereita, mut kyllä parisuhdekin jossain vaiheessa on mulle ajankohtainen tietenkin. Tehdäänkö jotain kivaa Yhdessä? Olen avoin ehdotuksille ja tutustumiselle aina. Sekä VASTAAN kaikille kun ehdin.

HUOM.!!!
Vaikka sulla olisi kuinka huono olo niin täältä löytyy sulle silti kaveri vaikket siihen edes uskoisi... Yksin ei ole hyvä olla ! (kokemusta on) Liian monesti olen kuullut lauseen "jos tuntisit mut et haluisi olla mun kaveri" Älä oleta tällästä... Eron jälkeen ollut masennusta ja tuttava piirissä on myös ollut kaikenlaista paskaa, joten ota yhteyttä vaikka olisi huonompikin tilanne. Tukea, apua ja kaveri on saatavilla aina jos sitä vaan uskaltaa kysyä ja pyytää..

eilen

Kaarina/Turku 👋

Nainen, 23 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Moikkaa!
Oon 23v nainen, muutin tossa viime vuonna turun lähelle. Muutama kaveri täältä löytyy mutta olis kiva tutustua myös muihinkin kaarinan seudulta/täältä läheltä.
Oon huumorintajuinen, ystävällinen ja mun seurassa voi olla ihan oma itsensä, saatan olla aluks ehkä vähän hiljasempi mut sitkun tutustuu niin juttua riittää!

Ois kiva löytää vapaa ajoille seuraa esim. Pyöräilemään, luontoon kävelee tai muuten vaan viettämään aikaa! Seuraa saa myöskin museoihin, skanssiin, kirppiksille, kahvittelee, syömään ym.

Harrastuksiin kuuluu kuvaaminen, piirtämine/maalaaminen, kirjoittamista sekä kesäisin tykkään silloin tällöin pyöräillä.
Mielenkiinnon kohteisiin kuuluu harrastusten lisäks luonto, museot, musiikki, viherala, eläimet, leffat ym.

Ja ennen ku kirjottelen tähän koko mun elämän stoorin nii rohkeesti vaan viestiä jos yhtään kiinnostuit tai uskoisit et tultaisiin toimeen! 👋
Ikähaarukka mieluiten 22-30v.

2 päivää sitten

Hei

Nainen, 28 vuotta, Varsinais-Suomi

Ihan tavanomainen nainen täällä, varmaankin. En ole järin talentti missään enkä harrasta oikeastaan mitään sen hienompaa tai erikoisempaa. En ole räiskyvä tai äänekäs persoona, en jaksa juuri käydä bilebaareissa riehumassa enkä toisaalta myöskään osaa löytää itseäni meditoimasta tai etsimässä sielun polkuja, mitä ikinä ne sitten ovatkaan. Tykkään rauhallisista ja hiljaisista paikoista ja jalat maassa omaavista ihmisistä. En omista kymmentä eri somekanavaa enkä jaksa käydä ravintoloissa valokuvailemassa viinilaseja ja hienoja ruoka-annoksia, tai ylipäänsä jaksa katsoa toisten #perfectlife -päivityksiä varsinkaan kun oma elämä on monesti kaukana siitä. Kaipaan ihmisiä, joiden seurassa voisin olla ihan oma ja aito itseni ilman syrjityksi tulemista. Mikään ei myöskään olisi hienompaa kuin kokea vielä lisää sellaista ystävyyttä, jossa voisin kokea olevani ihan aidosti pidetty. Sen verran monesti sitä on huomannut olevansa se, jolle soitetaan vain koska muihin ei saatu yhteyttä (jolta tarvitaan jotakin) tai sitten olevansa se roskasanko, jolle ehkä käydään kertomassa ummet ja lammet omasta elämästä ja siinä vaiheessa kun yritän kertoa takaisin omat kuulumiseni, niin yllättäen kiire iskee ja "asiaan voisi palata myöhemmin (=ei ikinä)."

Voisiko yksinäisemmältä tuntua. En etsi seurustelusuhdetta.

2 päivää sitten

Reissu Helsinkiin!

Mies, 20 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Moi! Löytyiskö täältä halukkaita lähteä Helsinkiin 1 tai 2 yöksi! Tämä olisi vähän niiku ryyppyreissu! Vuokrattaisiin airbnb kautta huoneisto (5-7 henkeä) mahtuisi mukaan. Olen siis 20v mies turusta ja olisi kiva tutustua uusiin ihmisiin ihan kunnolla (toivoisin samaa ikäluokkaa) ja mikä sen parempaa kun tehdä yhteinen reissu. Voisin tehdä WhatsApp ryhmän jos porukkaa kiinnostaa lähteä mukaan ja siellä jutella asiasta lisää ja tutustua. Jos kiinnostaa niin laita viestiä!

2 päivää sitten

Ystäviä etsimässä!

Nainen, 33 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Mukavan viestittely-, kahvi- ja lenkkiseuran lisäksi toiveissa olisi löytää luottoystäviä, joiden kanssa voisi keskustella syvällisiä sohvan nurkassa, nauraa maha kippurassa, parantaa maailmaa viinilasin äärellä, lähteä luontoon retkeilemään, kuluttaa sadepäivä lautapelejä pelaten, kokeilla uusia asioita tai vaan hengailla ilman sen suurempia suunnitelmia.

Arkisin teen toimistotyötä ja illat viihdyn kotona. Tykkään tehdä käsitöitä neuloen ja välillä innostun testaamaan erilaisten leivonnaisten tai ruokien tekoa. Toisinaan yritän käydä ryhmäliikuntatunneilla, mutta arkiliikunta kolahtaa enemmän. En suuremmin välitä baareissa hyppimisestä, mutta joskus voin käydä lasillisella. Olen omimmillani pienessä ja tutussa porukassa. Tuntemattomien ihmisten kanssa olen melko varautunut ja hitaasti lämpenevä. Tutustuttuamme paremmin ja kemioiden kohdatessa minusta saa pitkäaikaisen ja luotettavan ystävän.

Toivon sinun olevan samanhenkinen ja samaa ikäluokkaa oleva tasapainoinen ja avarakatseinen jalat maassa –tyyppi.

3 päivää sitten

Kavereita etsinnässä eeppisille seikkailuille

Nainen, 28 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Morjesta!

Etsin ystäviä, ylläri kun tänne kirjoittelen.

Olen muutaman vuoden Turussa asunut dippainssi, N28, jonka sydäntä lähellä ovat uran luominen, musiikki (erityisesti live), tanssiminen, eläimet, tasa-arvo sekä matkailu Suomen luonnossa.

Ostin helvetin kalliit vaellusvarusteet, joita olen päässyt käyttämään liian vähän. Etsinnässä onkin sellainen ihana ystävä, jonka kanssa voisi jakaa ilot ja surut, ja mikä parempaa, ylä- ja alamäet vaellusreissuilla. Bucket listillä on kiertää kaikki Suomen kansallis- ja luonnonpuistot - lähdetkö mukaan suorittamaan? Kunto ei ole hääppöönen, eli semmosta 15km päivävauhtia on hyvä mennä.

No, jos sinua ei kiinnosta vaeltaminen, niin kiinnostaako sitten juhliminen? Tykkään laittaa parasta päälle ja lähteä käymään Turun yöelämässä :) Suosikkibaarejani ovat mm. Hunter's Inn, Alvar, Blankon terassi, Bar Kuka, Bar 4, mitä näitä nyt on. Ehdottomasti parasta lähteä Dynamoon tanssimaan, varsinkin, jos eeppinen EDM soi tanssilattialla.

Muita harrastuksia ryyppäämisen ja vaeltamisen (nääkin voi yhdistää) lisäksi on esimerkiksi taekwondo ja laulaminen. Laulamisessa olen kyllä paskempi.

Toivoisin, että olet jo valmistunut tai ainakin lähellä sitä. Valitettavasti olen huomannut, että opiskelijoilla on yleensä niin erilainen elämäntilanne, että sitä on vaikea saada oman 8-16 duunin kanssa sopimaan.

Jos tunnistat itsesi tällaiseksi määrätietoiseksi ja vahvaksi naiseksi, niin olis ihana päästä juttelemaan lisää! Karhun kierrosta ei oo heti ekalla tapaamisella pakko vetää :D

9.7.2020

Tosiystävä hakusessa

Nainen, 23 vuotta, Kaarina, Varsinais-Suomi

Hei!
Mielenkiinnon kohteisiini kuuluu pelailu, leffat, lukeminen, eläimet ja treenailu. Kaipaisin enemmän ystäviä keiden kanssa viettää aikaa, olisi kiva käydä kahvilla, leffassa tai vaikka vaan istuskella yhdessä rannalla. Myös peliseura olisi kivaa, varsinkin Dead by Daylightiin pc:llä. Olen avoimin mielin liikkeessä ja kaikenlainen tekeminen kiinnostaa :) Toivon että asuisit suht lähellä, sillä mielestäni on helpompi pitää yhteyttä jos on tavannut ihan livenä. En aseta mitään vaatimuksia, sillä juttelemalla varmasti selviää tullaanko juttuun.

9.7.2020

Ystävää etsimässä!

Nainen, 30 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Moikka, etsin samanhenkistä ja suunnilleen samanikäistä ystävää tekemään milloin mitäkin tai ihan vaan olemaan ja jutskailemaan ☺️

Olen aika liikunnallinen ja muutenkin suht terveelliset elämäntavat on minulle tärkeitä asioita. Tykkään käydä kävelyllä tai lähteä kunnolla patikoimaan. Lisäksi käyn säännöllisesti salilla treenamassa. Balanssi kuitenkin pitää elämässä olla joten vastapainoksi tykkään kyllä laittautua kunnolla ja lähteä viinille😁 Varsinkin näin kesäaikaan olisi mukava saada seuraa terassille muutamalle lasilliselle ja ruoalle🥂 tai vaikka piknikille puistoon hyvän eväskorin kanssa.

Olen ihmisenä iloinen ja ystävällinen sekä helposti lähestyttävä ☺️
Laita viestiä niin jutskaillaan lisää!

8.7.2020

Tervehdys!

Mies, 22 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Olen syntyperäinen turkulainen, joka opiskelee lähihoitajaksi mielenterveys– ja päihdepuolella viimeistä vuotta. Ennen sitä opiskelin merkonomiksi. Tavoitteena olisi tulevaisuudessa kouluttautua psykiatriseksi sairaanhoitajaksi ja ehkä erikoisammattitutkinto päälle.

Harrastan kirjoittamista ja teen nyt runokokoelmaa. Se on mun aktiivisin harrastus, vaikka en tee sitä joka päivä. Se että saa purkaa ajatuksia ja ideoita paperille edistää luovuutta ja tekee hyvää psyykkisesti.

Harrastan myös taikuutta. Sen myötä mulla on esiintymistaitoa, joka on kylläkin hieman ruostunut, kun ei ole päässyt toteuttamaan sitä. Ja se että saa viihdyttää "ihmeillä" ja saada ihmisten arjen murheet unohduksiin edes hetkeksi on tärkeää mulle :)

Lisäksi tykkään keskustella ihmisten kanssa. Sen lisäksi että teen sitä pian työkseni, opin niistä aina jotain. Ja kehitys/tiedon lisääminen on valaisevaa. Eikä sen tarvitse olla aina psykoanalyyttista sukellusta, se voi olla ihan kuulumisten vaihtelua, huumorin jakamista tai viatonta ajatusten purkua :)

Pidän musiikista paljon, voisin kutsua itseäni nörtiksi sen suhteen. Soitan eniten indie rockia, emoa ja countrya. Mutta lähtökohtaisesti ja kirjaimellisesti, kuuntelen ihan mitä vaan.

Sitten katon leffoja ja enimmäkseen sarjoja, niinku kaikki muutkin. Se on vaan helppoa ja viihdyttävää :D Tykkään ihan kaikenlaisista sarjoista, ehkä draamoista ja rikossarjoista eniten. Oma suosikki on House Of Cards.

Laita rohkeasti viestiä, minulla ei ole kiire hyville keskusteluille :)
Voit laittaa myös Instagramissa, Snapchatissä tai Discordissa viestiä...

IG: ottopoika7
Snapchat: ottopaasikivi7
Discord: DaveSpeedo#1810

7.7.2020

Ystäviä/kavereita etsimässä

Nainen, 34 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Moikka! Työelämä ja asuinpaikan vaihdokset ovat saaneet hyvät ystävyyssuhteet jäämään turhan kauas. Nyt olen asustellut Turussa n.10 vuotta, mutta varsinaista aikuisiän ystävää en ole kiireiltäni löytänyt. Elän pitkässä ja mukavassa avioliitossa naisen kanssa, joten avioelämä on tuttua. :) Tykkään hyvästä ruuasta, arkiliikunnasta, kaikenlaisesta hauskasta tekemisestä ja keskusteluista. Parasta on hyvä seura, kaunis maisema ja ehkä lasillinen hyvää juomaa. Pidän eläimistä koirat, kissat ja hepat, itselläni on kissa. En ole puhelias tai hiljainen, tykkään tutustua pikku hiljaa. Huumori on minulle tärkeää.

Olisi hauskaa löytää ystävä luontoretkille, jokilaivoille yksille, rannalle, kaupungille syömään tai harrastamaan... Sukupuolella/suuntautumisella ei ole väliä. Saat sulkeutua ja avautua omaan tahtiisi. Laita viestiä ja kerro itsestäsi. :)

5.7.2020

Moikka!

Nainen, 19 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Oon 19 -vuotias tyttö Raisiosta ja etsin uusia kavereita. Oon mukava, luotettava, aito, rehellinen, aika sosiaalinen ja ystävällinen ihminen. Tykkään esim. kattella leffoja, käydä kävelyllä, shoppailla, jutella tai vaikka ihan hengailla vaan.😊 Sarkastista ja vähän outoa huumoria löytyy myös😅
En oikeen tiiä mitä kaikkea tähän kertois, mutta jos haluat jutella ja tutustua lisää, niin laita ihmeessä viestiä tulemaan. Jos vaikka meistä voisi tulla hyvät kaverit.😊 Toivoisin myös että oltaisiin vähän samaa ikäluokkaa, eli noin alle 23v.

5.7.2020

Moikka!

Nainen, 20 vuotta, Salo, Varsinais-Suomi

20-vuotias kyseenalaisella huumorintajulla varustettu salolainen etsii melkoisen monotoniseen arkeen juttuseuraa/kaveria/ystävää! Tavata voidaan myös kasvotusten, jos tuntuu, että synkkaa hyvin tekstinkin välityksellä.

Aikani kuluu tällä hetkellä töissä ja vapaa-ajalla tykkään lukea, katsoa leffoja ja sarjoja sekä kuunnella musiikkia. Mielenkiinnonkohteisiin kuuluu mm. historia, kirjallisuus ja kielet, etenkin englannin kieli. Oon kotihiiriäkin kotihiirempi, mutta voin lähteä ilomielin ihmisten ilmoillekin, jos sillä fiiliksellä ollaan. En ole bileihmisiä enkä juo oikeastaan ollenkaan, mutta on täysin ok, jos itse tykkäät juhlia kovaakin.

Jos tuli sellainen fiilis, että meillä kemiat kohtaisivat, laita rohkeesti viestiä. Olis kiva, jos oltais suunnilleen samaa ikäluokkaa, sukupuolella ei kuitenkaan ole mitään väliä, kunhan oot hyvä tyyppi!
Paikkakunnalla ei väliä, eikä ilmoitus vanhene.

snap: outokorva

2.7.2020

Instakuvia, ruokaa&juomaa, aurinkoo ja musiikkia

Nainen, 28 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Tekee pahaa katsoa kun instassa kuvia jokilaivoilta, terassilta missä hyvää ruokaa ja juomaa, paljon ihmisiä, hymyä ja aurinkoo. Mäki haluan tälläistä. Lähde mukaan viettää iltaa jokilaivalle, rantsulle, tai pidetään grillibileet (jossain?).

Jäikö juhannuskranssi tekemättä? Mullaki! Tehdäänkö yhdessä ku en tekniikasta ole täysin varma 😂 ja tietysti lopuksi kuvia 📷

Lähteeks joku vkl shoppailee ? Skanssiin tai myllyyn tai vaiks keskustaan. Syödään jotain kans.

2.7.2020

Moikka!

Nainen, 21 vuotta, Varsinais-Suomi

Haen uusia kavereita suunnilleen samanikäisistä tytöistä kuin itse olen. Vapaa-ajalla tykkään piirtää, maalata, askarrella ja lenkkeillä. Tykkään eläimistä ja kotona on kaksi kissaa. Olen luonteeltani usein rauhallinen, iloinen, toiset huomioon ottava, rehellinen, luotettava ja hyvä kuuntelija. Laita viestiä jos haluat tutustua. Sc: finanelli

Sivu
Takaisin ylös