Ilmoitukset alueelta Varsinais-Suomi (120 kpl)

 - 
 
tänään

Ystävät kadonneet

Mies, 40 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Hei!

Turussa jo jokusen vuoden asustellut perheenisä etsii uusia ystäviä. Työn kautta eikä juuri työmatkallakaan ole ilmaantunut / ystävystynyt uusiin ihmiseen.
Olen 40 -vuotias, jonka vapaa-ajan on vallannut työ ja perhe viime vuosina, mutta nyt löytyy taas aikaa muuhun. Harrastuksina hyvää fiilistä salilta ja lenkiltä. Kiva olisi löytää seuraa lenkille tai kaveria vaihtamaan ajatuksia maailman menosta ja muuten vaan piristämään päivää joka kahdestaan tai lastemme kanssa leikkipaikoilla.

3 päivää sitten

Etsitään kivoja kämyjä kavereita lähellä Naantalia

Nainen, 35 vuotta, Naantali, Varsinais-Suomi

Heippa!

Muutimme viime vuonna mieheni kanssa Naantalin alueelle, mutta täältä ei ole vielä löytynyt samanhenkisiä tuttuja. Meitä uhkaa tylsistyminen ja mökkihöperyys etenkin talviaikaan! Oh noes! :O

Ollaan 30+ -vuotiaita. Tykätään mm. kaikenlaisesta Japaniin liittyvästä, ulkoilusta, musiikista ja peleistä. Äänestämme perussuomalaisia ja kuunnellaan Junes Lokkaa. Ollaan tavallaan nörttejä, mutta toisaalta aika perinteisiä suomalaisia.

Laita viestiä, jos olet alueella ja samanhenkinen mökkihöperö ja haluat esim. höpöttely/lenkkiseuraa. :D

17.4.2019

Hei!

Nainen, 54 vuotta, Kaarina, Varsinais-Suomi

Olen 54v nainen Kaarinasta.Juuri muuttanut ja
vailla ystävää kaikenlaiseen tekemiseen.
Jos olet samassa tilanteessa oleva 40-60v
nainen tai mies, ota ihmeessä yhteyttä.. 🙂

15.4.2019

Karaokekavereita

Mies, 26 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Moikka!

Tykkäätkö musiikista ja laulamisesta? Oletko kenties joskus miettinyt, että olisi kiva lähteä laulamaan karaokea viikonloppuna, mutta kynnys yksin lähtemiseen on ollut liian korkea?

Täällä olisi 26 vuotias turkulainen ulospäinsuuntautunut ja ylisosiaalinen miehenalku, joka kaipailee kavereita karaokeen. Käyn lauleskelemassa (en ryyppäämässä) melkein joka viikonloppu, mutta oman ikäisiä laulukavereita saan harvoin mukaan. Tutustuttaisin mielelläni uuden ystävän kivaan harrastukseen, joka parhaimmillaan nostaa huikeasti itsetuntoa ja kasvattaa esiintymistaitoja!

Vähän itsestäni: Intohimoina musiikin lisäksi vanhat esineet, vintage-estetiikka, klassikkoajoneuvot ja elokuvat. Olen todella seurallinen ja tykkään todella paljon, kun pääsen tutustumaan uusiin ja erilaisiin ihmisiin!

Jos yhtään kolahti, niin laita ihmeessä viestiä! Sukupuolella ei ole mitään väliä, eikä sen suuremmin iälläkään. :)

PS. Saa musta kaverin muutenkin kuin karaokeen! :D

15.4.2019

Kaveria vailla

Nainen, 21 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Hei olen tyttö 21v joka muutti viime vuonna Turkuun ja etsin uusia ystäviä joiden kanssa tehdä yhdessä asioita viikolla kuin myös viikonloppuna
Olen luonteeltani sosiaalinen kiltti puhelias ja ystävällinen.
Vanhat ystävät ovat jääneet pois ja nyt olisi tilaa uusi tuttavuksille. Yksin minua ei saa lähtemään kovin helposti ulos mutta jos kaveri on nii mielelläni lähden ikäluokka olisi 21-27

11.4.2019

Heissan Turku/lähialueet! 👋

Nainen, 22 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Heii! 👋
Oon 22v mustanhuumorin omaava naikkone Turun lähiseudulta.
Oon luonteeltani nauravaine, huumorintajune, ystävällinen ja luotettava.
Tykkään aika paljo liikkuu luonnos, katella leffoi, kuunnella musiikkii, piirtää ym ja jutella oikeestaan mistä vaan! Plus eläimet on lähel sydäntä.

Ois kiva tutustuu uusiin ihmisiin, mennää vaiks kahvil, shoppailee, museoihi, syömää tai mitä sit ikin mielee tuleekaa!
Ois myös kiva jos asuisit Turun seudulla niin pystyis livenäkin näkemään! Mut juttuseura kelpaa myöskin muualtakin päin suomea 😊

Ikähaarukka n. 19-30v, ei oo välii kumpaa sukupuolta oot, jos yhtään nappas niin pistä viestiä ja tutustutaan! 👍

10.4.2019

Annetaan ystävyys! :)

Mies, 30 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Moikka turkulaiset! :)

Elämä kulkee kovaa vauhtia eteenpäin, ja välillä sitä löytää itsensä uudenlaisista tilanteista. Itselläni tilanne on tällä hetkellä se, että vanhat tuttavat ovat kasvaneet eri suuntiin ja huomaan kaipaavani elämääni ystäviä.

Olen yläkouluikäisestä asti viihtynyt enemmän naisseurassa. Vaikea sanoa tarkalleen, mistä tämä johtuu. Osa syy sille voi olla se, että viihdyn puhumalla tunteista, höpöttämällä ja vain hengailemalla ja “parantamalla maailmaa”. Lisäksi pidän mm. shoppailusta, vaikka koitankin karsia sitä harrastuksena…

Aikuisena uusien ystävyyssuhteiden luominen tuntuu kuitenkin jotenkin erittäin haastavalta, varsinkin “ystäväasteelle” siirtyminen. Tuttuja löytää helposti. Varsinkin perheellisenä miehenä tuntuu siltä, että ystäviä etsiessä yhteiskunta olettaa saman tien minun etsivän salasuhdetta tai jotain vastaavaa.

Olen luonteeltani sosiaalinen introvertti - toisin sanoen oikeassa seurassa oikeinkin puhelias, mutta isoissa porukoissa keon helposti yksinäisyyttä. Tästä syystä isot kaveriporukat eivät ole juttuni, vaan enemmänkin “oikea” läheinen ystävyys. Pidän rauhoittumisesta ja luonnosta, mutta tykkään myös tanssimisesta. Tykkään kokeilla uutta, puuha ei ole se tärkein vaan se henkilöiden kemia.

Netti-ilmoitusten laittaminen on ison kynnyksen takana, uskoisin, että siellä päässä joku ajattelee samoin. :D Ehkä täältä suunnalta kuitenkin löytyy joku, joka löytäisi minusta luotettavan ystävän pitkäksi aikaa ja pystyisi tarjoamaan minulle samaa. :) Iälläsi ei ole väliä!

10.4.2019

Ystäviä etsimässä

Nainen, 24 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Moikka!

Olen 24-vuotias nainen ja etsin naispuolisia ystäviä Varsinais-Suomesta, mutta voit olla ihan mistä päin Suomea vain :)

Haluaisin ystävän jonka kanssa voisi jakaa ilot ja surut, ystävän joka aidosti välittäisi. Olisi kivaa jos jakaisimme samoja kiinnostuksen kohteita :)

Luonteeltani olen ystävällinen, luotettava ja huumorintajuinen. Sydäntäni lähellä on taide, piirtäminen, pelit (ps4 ja tietokone), musiikki, elokuvat, luonto, ekologisuus, eläimet.. RAKASTAN kissoja :)

Ikää sinulla toivoisin olevan 20 v ylöspäin :)

Laita viestiä niin tutustutaan! :3

6.4.2019

Uusia ystäviä

Nainen, 22 vuotta, Kaarina, Varsinais-Suomi

Hei!

Kaipaisin lisää ystäviä ja ajattelin et vois täältä koittaa jos jonkun löytäisi. Olen 22-vuotias nainen ja toivoisin että olisit suunnilleen 18-30-vuotias, sukupuolella ei ole väliä.

Oon luonteeltani vähän ujo, ystävällinen ja luotettava. Perhe ja eläimet on tärkeitä mulle, ja mulla onkin yks vuoden ikäinen koira. Tykkään lukea ja katella sarjoja sekä leffoja, pelailen myös aika paljon videopelejä ja lautapelejä. Siihen ois kiva löytää seuraa enemmän!

Lempisarjoja on esim. Game of Thrones ja Criminal Minds. Ja lempipelejä esim. Kingdom Heartsit, Dragon Aget, Mass Effectit, Splatoon ja Zeldat. Eniten siis tykkään roolipeleistä ja seikkailupeleistä.

Asun Kaarinassa, joten olisi kiva jos asuisit jossakin täällä päin. Sillä haluaisin ensin toki jutella netissä, mutta myös nähdä joskus ja olisihan se helpompaa jos asuttais suht lähekkäin. Mutta ei haittaa vaikka asuisit kauempana ja pelkät nettikamutkin käy!

Laita rohkeesti viestiä! :)

6.4.2019

Uusia ystäviä ja kavereita

Mies, 34 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Hei!

Olen 34-vuotias turkulainen mukava, fiksu, toiset huomioon ottava ja luotettava mies. Pidän urheilusta ja urheilemisesta. Harrastan mm. hiihtoa, juoksua, uintia ja satunnaisesti muutakin. Tykkään myös urheilun seuraamisesta televisiosta ja paikanpäällä. Pidän myös lukemisesta, lautapeleistä, elokuvista, matkustelusta, purjehtimisesta ja mökkeilystä. Joskus on mukava käydä erilaisissa kulttuuritapahtumissa. Pidän myös hyvästä ruoasta ja hyvistä keskusteluista. Minua voisi kuvailla hyväksi kuuntelijaksi ja keskustelijaksi, huumorintajuiseksi, lojaaliksi ja aidoksi.

Elämäni on muuten hyvällä mallilla, mutta kavereita ja ystäviä on turhan vähän, siis sellaisia, joilla olisi aikaa ja halua nähdä useammin, kuin pari kertaa vuodessa. Haluan löytää sekä mies- että naispuolisia ystäviä ja ikää voisi olla 27-36 vuotta. Mitään erityisiä kriteereitä en sinulle aseta. Pääasia, että olet oma itsesi, etkä esitä muuta, kuin mitä olet. Ei haittaa, vaikka olisitkin toiselta paikkakunnalta, jos muuten tullaan hyvin juttuun.

3.4.2019

Haaveena uusia ystäviä

Nainen, 22 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Hei! Olen 22-vuotias Turussa asuva opiskelija ja elämässäni olisi tilaa uusille tuttavuuksille :). Olen onnellisesti parisuhteessa ja kaipailenkin nyt tyttökavereita niin ajatusten jakamiseen kuin kivaan tekemiseen yhdessä. Luonteeltani olen rauhallinen ja lojaali, mutta myös puhelias, sosiaalinen ja iloinen. Viihdyn paremmin pienissä porukoissa kuin suurissa ryhmissä. Olisi kiva yhdessä esim. käydä kahviloissa, erilaisissa kulttuuritapahtumissa, testaamassa uusia ravintoloita, kirpputorikierroksilla, kävelylenkeillä luonnossa, taidemuseoissa, viinilasillisilla tms. Tykkään myös istuskella rauhassa kotona teekupin äärellä ja pohdiskella syvällisiä. Olen myös esteetikko ja rakastan kaikkea kaunista, kuten suomalaista designia ja sisustamista. Liikunta ja musiikki ovat myös lähellä sydäntäni.

Laita viestiä, jos tuntuu, että voisimme viihtyä yhdessä niin kerron mieluusti itsestäni tarkemmin lisää.

1.4.2019

Ystäviä hakusessa

Nainen, 19 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

moikka👋😀 etsii kavereita koska olen tällä hetkellä yksinäinen ja olen paljon kotona kun ei yksin huvita oikeen minnekkään mennä kaverin kanssa kyllä tykkään tehdä vaikka mitä.😁

Oon huono tälläsissä "itsensä esittelyissä" mut oon 19v ja aluks uijo mutta ujous menee äkkiä pois oon utelias, luotettava ja ystävällinen. Olen onnellisessa parisuhteessa.😋

Ikähaarukka 18-26. ei oo välii mistäpäin oot tietenkin turun läheltä on plussaa😊
Laita ihmeessä viestiä jos kaipaa kaveria/ystävää. 🤗
löytyy myös KIK: mastercard_nindex

1.4.2019

Moi!

Mies, 51 vuotta, Naantali, Varsinais-Suomi

Hei, Olen 51v justiinsa eronnut mies Turun seudulta ja hakusessa olisi kiva nainen ystäväksi ,kaveriksi.Luonteeltani ole rauhallinen ja Kesäisin tykkään pyöräillä ja nostella vähän painoja kunnon ylläpitämiseksi.Viihdyn hyvin kotona ja luonnossa .Mulla on kaksi koiraa ja kissa.

30.3.2019

Uusia kavereita

Nainen, 23 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Hei,

olen 23-vuotias nainen, joka opiskelee ja asuu Turussa. Luonteeltani olen positiivinen, avoin, iloinen ja sosiaalinen introvertti. Olen parisuhteessa, joten etsin vain naiskavereita. Pidän salilla käymisestä, juoksemisesta ja pitkistä kävelyistä luonnossa tai kaupungilla. Tykkään myös kokeilla uusia asioita ja innostun helposti. Kaipailen uusia ystäviä elämääni koska moni kavereistani ovat muuttaneet toiselle paikkakunnalle. Vapaa-ajalla tykkään käydä erilaisissa tapahtumissa ja museoissa, matkustella ja katsella sarjoja. Olisi myös kivaa saada seuraa esimerkiksi testaamaan uutta kahvilaa tai ravintolaa. Joskus olisi myös kivaa viettää tyttöjeniltaa viinilasin kanssa ja vaikkapa mennä yöelämään tanssimaan.

Laita rohkeasti viestiä! :)

PS är finlandssvensk så om du också pratar svenska så ta mer än gärna kontakt om du känner att vi skulle ha något gemensamt :)

30.3.2019

Uusia ystäviä?

Nainen, 27 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Hei! Löytyykö täältä joku muukin turkulainen joka on huomannut että vanhojen kavereiden kanssa alkaa olla niin eri elämäntilanteet tai muut syyt minkä vuoksi ei enää kovin usein nähdä ja yhteydenpito muutenkin välillä vähän jää?

Täytän tänä kesänä 27. Kaipailen jotain suurin piirtein oman ikäistä seuraa esim. leffaan, lenkille, kahvilaan...

Löytyiskö meistä jotakin samaa?
Mulla on aika rock/metallipainotteinen musiikkimaku, tykkään piirrellä, pelailla, katella sarjoja tai muuten vaan rentoilen ja haaveilen päivisin jotakin. :D Luonne on siis vähän sellainen rauhallisempi ja saatan alussa olla hieman jopa ujon oloinen, tai hitaasti lämpeävän oloinen uusille tuttavuuksille. Kyllä se siitä sitten helpottaa kun toinen tulee tutummaksi. Mussa on kuitenkin varmasti ystäväaineksia; oon luotettava ja huolehtiva, kuuntelen toista ja mun kanssa voi jutella kaikista vähän kipeemmistäkin aiheista. Eli jakaa niin ilot kuin surut. Mikään kova bilehile mä en ole, eikä mulla ole tanssijalkaa tai innostusta karaokeen - ehkä sä olet samanlainen, mutta silti me oltais joskus hurjia ja saatettaisiin käydä baarissa istumassa muutamalla jos sellanen olo tulis spontaanisti? Tai sitten me ollaan enemmän sitä "kalsarikänniväkeä" eli oltas rennosti kotona/toisen luona vaan? :D Eli kyllä musta varmaan voi aika moneen taipua jos meillä vaan ystäväkemiat kohtaa. Huumorintajuakin multa löytyy ja yleensä se kuoriutuu esiin vähän paremmin sitten tutustumisen edetessä.

Jos koet että me voitais tulla hyvin juttuun, laita viestiä. Mulla ei muuten ole sitten oikein mitään sometilejä, jos joku nyt niitä ois halunnut kysellä. En oikein oo koskaan pahemmin jaksanut someissa roikkua, whatsappia mä käytän kyllä yhteydenpitoon :)

Huom. mä siis seurustelen (onhan sulle muuten täysin ok että ollaan naispari? Kaikki kun ei aina hyväksy) ja etsin itselleni ihan vaan kavereita/ystäviä. Ainiin ja tarkennukseksi että voit toki olla myös muualta kuin Turusta, kunhan voitais silti joskus nähdäkin? Mulla …

26.3.2019

Moikka

Nainen, 29 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Etsin sydänystäviä elämääni. yksinäisyyttä potenut täsä ja haluis surut ja ilot jakaa jonkun ystävän kaa. Asun turussa ja ikää on 29v.
Luonteeni: iloinen, positiivinen, puhelias, sosiaalinen, herkkä, eläinrakas, luotettava, jne.
haluun ystäviä ihan lenkkiseuraks, kahviseuraks,
viettämään kivoi hetkii shoppailujen, reissujen merkeissä, kyläilemään, jne.
harrastan vapaa ajalla kirjeenvaihtoo, kukkien hoitoa, askartelua, lenkkeilyy, kuoroa, musan kuunteluu, kanavatöitä, yms. Jos kiinnostus herätti niin ota yhteyttä niin tutustutaan. :)

25.3.2019

Moi!

Nainen, 17 vuotta, Somero, Varsinais-Suomi

Olen -01 tyttö Somerolta (pieni paikkakunta Forssan ja Salon välissä). Olen ollut koko ikäni melko yksinäinen, koska en ole löytänyt saman henkisiä kavereita. Poikaystävä löytyy, mutta tyttökavereita ei juuri ole. Kaipaisin siis tyttökaveria, jonka kanssa jutella "tyttöjen jutuista" kun ei toi poikaystävä niistä oikein ymmärrä. :D

Soitan pianoa, piirtelen ja käyn kuntosalilla.

Snapchat: ronjuuuu01

24.3.2019

Ystäviä etsimässä

Mies, 23 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Hei!
Oon 23-vuotias Turkulainen mies
joka kaipaisi ystäviä.
Sukupuolella ja iällä ei oo väliä.

Tällä hetkellä elämä aika tyhjän oloista,
oon jonkun aikaa kärsinyt masennuksesta ja kovasta yksinäisyydestä. Ois kiva löytää joku jonka kanssa vois jutella ja tehdä asioita.

Eniten kiinnostaa ulkoilu, luonnossa liikkuminen ja uusissa paikoissa käyminen.
Mut saa yllättävän helposti houkuteltua mukaan melkein mihin vaan.

Ja mikä tärkeintä mä oon hyvä kuuntelija ja mulla on aikaa uusille ystäville.

24.3.2019

Moi sinä!

Nainen, 33 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Olen kolmekymppinen nainen Turusta. Päivät menee töissä, ja iltaisin olisi aikaa keksiä jotain kivaa tekemistä. Pyrin näkemään asioiden hyvät puolet, olen energinen ja kaikinpuolin ihan mukava tyyppi. Tykkään pohdiskella asioita, urheilla ja iloita elämästä. Ihmisiin tutustuminen ei ole vahvuuteni, joten siksi koitan onneani täällä. Ei tule hirveästi käytyä missään, joten siinä lienee ongelman ydin. Laitathan viestiä, mikäli olet samansuuntaisilla ajatuksilla liikkeellä :)

Sivu
Takaisin ylös