Ilmoitukset alueelta Varsinais-Suomi (265 kpl)

 - 
 
eilen

Moi!

Nainen, 23 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Olen 23-vuotias nuori Turusta. Suomenkielisiä sivuja esim. matkaseuraa etsiville ei oikein ole, joten ajattelin tänne pistää ilmoituksen jos vaikka tärppäisi. Olen siis kiinnostunut saksan kielen opiskelusta, ja ideoin että lähtisin saksan kielikurssille johonkin saksankieliseen maahan. Ajankohtaa en ole vielä päättänyt, matka on vasta suunnitteluasteella. Korona tilanteen huomioonottaen tietysti.
Minua kiinnostaa kulttuuri, taide ja historia.

Etsin kaveria jonka kanssa voi olla oma itsensä, keskustella luotettavasti ja avoimesti. Olen vakaumuksellinen kristitty, joten muut uskovat on tervetulleita juttelemaan.

eilen

Morjensta ☺️

Nainen, 32 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Elämässä on tullut nähtyä monenlaista ja paljon "opittu" kantapää kautta asioita, mutta se kuuluu elämään. Olen työssä käyvä kahden lapsen äiti ja arkipäivät on aika hektistä. Kavereita löytyy ympäriltä, mutta on huomattu että jos en itse ota yhteyttä niin yksinäisyys valtaa elämän. Vaikka itselläni on lapsia niin ei se estä elämästä ja nauttimasta elämästä.
Olen luonteeltani huumorintajuinen, iloinen, energinen, ystävällinen ja toisia ajattelevainen. Sinäänsä olen aika tyytyväinen elämään, mutta tahtoisin uusia tuttavuuksia elämään. Rakastan luontoa, eläimiä ja lapset ovat myös minulle tärkeitä.

eilen

Uusia ystäviä elämään!

Nainen, 43 vuotta, Rusko, Varsinais-Suomi

Olen 43 vuotias työssäkäyvä nainen. Elän ja asun parisuhteessa ja uusperheeseen kuuluu 17v. tyttö sekä 8v. poika. Parisuhteessa kipinät lentää ”välillä” minun sosiaalisen elämän puutteesta, kun miehellä sitä on paljon. Nyt olisin kaverille/ ystävälle tarvetta jakamaan ilot,surut, huolet, murheet maan ja taivaan välillä.
Saatan alkuun tuntua varautuneelle, mutta jutun edetessä olen hyvinkin avoin. Luonteeltani olen iloinen, reipas ja ronski huumorintaju on paheeni.
Haluaisin seuraa miehistä/naisista kävelylenkille, kahville, leffaan tai lasille viiniä.
WhatsApp ja sähköposti kulkee, joten ole yhteyksissä jos kiinnostuit 😎

2 päivää sitten

Kirjoittelu- / käppäilyseuraa

Nainen, 36 vuotta, Varsinais-Suomi

Heippa.

Muutaman mutkan kautta päädyin Varsinais-Suomeen reilu vuosi sitten. Täällä on mahtavaa sekä toisinaan yksinäistä. Monet ajanvietteet, joista nautin itsekseni, ovat nyt jonkin aikaa tavoittamattomissa. Lienee siis hyvä hetki tutustua uusiin ihmisiin.

Kaikki ihmiseen sekä ihmisyyteen liittyvä kiinnostaa minua. Tykkään lukea, käppäillä luonnossa tai jossain vieraassa kaupungissa, leikkiä sanoilla ja oppia uusia asioita. Tällä hetkellä olen työelämässä, mutta tärkeää on myös vapaaehtoistyö.

Ihmisvilinä, yökerhot, pikkusieluisuus tai pinnallinen pönöttäminen eivät kiehdo minua.

Mikäli uskallat kirjoittaa minulle, saatan jopa vastata.

3 päivää sitten

Ystävää etsimässä

Nainen, 21 vuotta, Varsinais-Suomi

Hei! Olen 21 vuotias tyttö turun seudulta. Etsin ystävää jonka kanssa tehdä kaikkea hauskaa: hengailla, käydä elokuvissa, baarissa, shoppailla, mennä festareille mitä vaan😊. Olen luotettava ja ystävällinen sekä nauravainen että huumorintajua löytyy😁. Tykkään lenkkeillä sekä käyn tanssissa, musiikin kuuntelukin kuuluu elämääni pop ja räp erityisesti. Aluksi saatan olla ujo mutta kun tutustutaan paremmin ei ongelmaa. Eikä haittaa vaikka olisit vähän kauempaakin, rohkeasti yhteyttä vaan😊 Olisi kiva että olisit iältäsi lähellä minun ikää n. 18-24v. Eikä sukupuolella väliä. Minuun on helppo tutustua ja mulle voi jutella kaikesta. Olen tosi ymmärtäväinen tyyppi

4.4.2020

Moikka!

Nainen, 19 vuotta, Salo, Varsinais-Suomi

19-vuotias kyseenalaisella huumorintajulla varustettu salolainen etsii melkoisen monotoniseen arkeen juttuseuraa/kaveria/ystävää! Tavata voidaan myös kasvotusten, jos tuntuu, että synkkaa hyvin tekstinkin välityksellä (tietenkin vasta, kun korona ei enää ole este tapaamiselle)!

Kulutan aikaani pääasiassa kirjoja, sarjoja, leffoja ja YouTubea ahmien sekä kävelylenkkejä tehden. Mielenkiinnonkohteisiin kuuluu mm. historia, kirjallisuus ja kielet, etenkin englannin kieli. Olen kotihiiriäkin kotihiirempi, mutta voin lähteä ilomielin ihmisten ilmoillekin, jos sillä fiiliksellä ollaan. Kaikesta turhasta ja vähemmän turhasta jutteleminen on oma lempiaktiviteettini, oli paikka sitten kahvila, oma huone tai some. En ole bileihmisiä enkä juo oikeastaan ollenkaan, mutta on täysin ok, jos itse tykkäät juhlia kovaakin.

Jos tuli sellainen fiilis, että meillä kemiat kohtaisivat, laita rohkeesti viestiä. Olis kiva, jos oltais suunnilleen samaa ikäluokkaa, sukupuolella ei kuitenkaan ole mitään väliä, kunhan oot siisti tyyppi!
Paikkakunnalla ei väliä, eikä ilmoitus vanhene.

Snap: outokorva

1.4.2020

Virtuaaliystävä

Mies, 28 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Etsin ystävää skypen, hangoutsin tai muun vastaavan teleyhteyden päähän. Olen laiska kirjoittelemaan rakkauskirjeitä, joten vaihdetaan suoraan sanoja. Miksei myös lauseita. Uskallatko siis heittäytyä ja alkaa juttelemaan tuosta vaan ventovieraan kanssa?

Entäs minä? Kuka, mitä, häh? Väri, koko ja maku?

Olen Turussa asuva, masennuksesta toipuva pitkän linjan opiskelija. Kuntoilen, haaveilen ja olen mies. Farkut ja t-paita. Et varmasti pety!

26.3.2020

Jotain samaa, jotain erilaista

Nainen, 53 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Etsin ihmistä jonka kanssa ajatukseni kohtaavat.
Ihmistä joka ymmärtää sarkastista huumorintajuani eikä kavahda suorapuheisuuttani. Mielestäni elämä on liian lyhyt kiertelyyn ja kaarteluun.
Etsin ihmistä jolla on sisäistä paloa ja kykyä näyttää se, suhtautumalla intohimoisesti tekemisiinsä. Oma intohimoni näkyy voimakkaissa väreissä joita maalailen taulukankaalle, mausteiden ja makujen kirjossa laittamassani ruuassa ja pienen kotini aika räiskyvässä värimaailmassa, joitakin mainitakseni.
Ihmismieli on minulle yksi mielenkiintoisimmista ihmetyksen aiheista. Tämän mielenkiinnon vuoksi olenkin hyvin analyyttinen ja se saattaa joitakin ihmisiä ärsyttää mutta vastapainoksi voin sanoa olevani hyvä ihmistuntija.
Rauhoitan mieltäni haaveilemalla. Taito haaveilla on auttanut minut monen rankan kokemuksen läpi. Välillä kun kyllästyn ihmisiin niin haaveilen pienestä mökistä keskellä Lapin erämaata.
Omien elämänkokemusteni kautta olen omaksunut ateistisen maailmankatsomuksen mutta uskonnot ilmiönä kiinnostavat minua.
Olisi mukava jos sinulla olisi joitakin samoja mielenkiinnon kohteita mutta eniten sinulta odotan aitoutta, rehellisyyttä ja rohkeutta puhua vaikeistakin asioista.
Koulutuksellasi, työlläsi tai asuinpaikkakunnallasi ei ole minulle merkitystä. Minulle sopii mainiosti tutustuminen kirjoittelemalla, jos ajatuksemme kohtaavat ja aika on oikea niin voimme tulevaisuudessa tavatakkin.

25.3.2020

Ystäviä

Nainen, 24 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Moikka!

Olen luonteeltani luotettava, herkkä, positiivinen ja huumorintajuinen taiteilija-persoona :3 Päivät menee paljolti digitaiteen/piirtämisen ja tietokonepelien kanssa. Muita minulle tärkeitä asioita on kissat, musiikki, pianonsoitto, sävellys, elokuvat, luonto, ekologisuus, luonnonkosmetiikka.. Kotoani löytyy lisäkseni mies ja kissa:)

Haluaisin ystävän jonka kanssa voisi jakaa ilot ja surut, ystävän joka aidosti välittäisi. Olisi mahtavaa jos jakaisimme samoja kiinnostuksen kohteita mutta se ei ole välttämätöntä! Musta saa seuraa vaikka kahville, shoppailemaan tai ihan vaan rennoissa kotioloissa aikaa viettäen :3

Ikää sinulla toivoisin olevan 20 v ylöspäin ja etsin ainoastaan naispuolisia kaveriksi! :)

Laita viestiä niin tutustutaan!

25.3.2020

Kirjekavereita

Nainen, 33 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Hei! Olen 33 vuotias nainen Varsinais-Suomesta, ja muutamaa kirjekaveria vailla. Elämä ei aina ole ollut ruusuilla tanssimista, mutta onko toisaalta kenenkään elämä sitä aina. Harrastan lukemista,lenkkeilyä,käsitöitä,kirjoittamista, ystävien kanssa oleilua ja touhuamista. ☺️ Olen perusluonteeltani sosiaalinen,puhelias,empaattinen, herkkä, helposti innostuva... Sinä saat olla juuri sellainen kuin olet, kunhan et kuuluu yhden kirjeen kirjoittajiin. 😊 Laita sähköpostia jos kiinnostus heräsi. ☺️

24.3.2020

Heippa!

Nainen, 18 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Etsin elämääni ystäviä/kavereita joiden/jonka kanssa jakaa ihan vaikka arkipäivisiä asioita ja viettää aikaa vaikka kaffella tai ihan vaan kasuaalia hengailua:) Sukupuolella eikä iällä niinkään merkitystä, mutta jos se jotakin kiinnostaa olen pian 19-vuotias ja asun tyttöystäväni ja kolmen kissan kanssa saman katon alla. Jos oot yhtään kiinnostunut ni paa mulle vaikka snäpissä viestiä (jennverika) niin katsotaan tullaanko juttuun!
Ps. Harrastan salilla treenailua ja muita kiinnostuksenkohteita on mm. ruuanlaitto ja musiikinkuuntelu

23.3.2020

Juttuseuraksi, pelikaveriksi, spedeksi, ystäväksi

Mies, 45 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Moikka vaan kaikille, toivottavasti te ja läheisenne olette terveinä, ja selviätte pystypäin päivästä toiseen!

Olen fyysisesti keski-ikäinen, mutta sillai ajattomalla tavalla ikinuori mies, joka tykkää mm. kirjoista (fantasia, historia, scifi, elämäkerrat jne.), elokuvista (rajaton maku), kaikenlaisesta taiteesta, niin populaari- kuin korkeakulttuuristakin, luonnosta, eläimistä, video- ja lautapeleistä, väärille alueille eksyvästä huumorista ja yleisestikin ottaen elämästä, elossaolosta. Tieteellisesti ajatellen olen mustekala; minussa on humanismin, luonnontieteiden ja yhteiskuntatieteiden lonkerot. Arvoiltani olen pehmeä, sateenkaaren kaikissa väreissä.

Toivon löytäväni mukavia ihmisiä, joiden kanssa tavalla tai toisella pitää yhteyttä tänä eristäytymisen aikana. Yhdessä uskoen siihen, että iloisemmat ja huolettomammat ajat ovat tulossa. Jutellaan mistä vain: leffoista, sarjiksista, kirjoista, peleistä, historiasta, ruoasta, tähtitieteestä. lapsuustraumoista, parisuhteista, vanhemmuudesta, lapsettomuudesta, peloista, toiveista, unelmista. Tai ollaan ihan hiljaa ja pelataan vaikka jotain nettipeliä kimpassa. Tai yritetään lyödä toisemme laudalta niin surkein ja epähauskoin vitsein, että alamme jo toivoa että tulis korona ja veis pois. :D

Iälläsi ja muilla numeerisilla arvoilla ei ole väliä, eikä sinun tarvitse kuulua edes kädellisten heimoon, kunhan jonkinlainen kommunikointimuoto löytyy väliltämme. Epidemian tuolla puolen odottaa muuttunut elämä - ollaan toisillemme osa sitä. Ihminen tarvitsee ihmistä. Tämmöinen introverttikin, hiivatti.

22.3.2020

Lisää kavereita etsimässä!

Mies, 20 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Moi! Olen 20v - 00 syntynyt Mies Turusta joka etsis lisää juttuseuraa ja livenäkin näkemistä jos vaan on mahdollista! Oon aika extemppore ihminen ja seikkailuhaluinen muutenkin niin tykkään erityisesti matkustella ja hengaa ulkona esim. Ajella vaan tai kahvilla, leffassa, kävelyllä/lenkillä tai ihan vaan muuta aktiviteetti käy! Miksei baarissakin🤔Harrastan siis lenkkeilyä ainoastaan tällä hetkellä. Opiskelen myös Raisiossa vaikka nyt onkin etäpäiviä kun korona riehuu tuolla ulkona. Olen sosiaalinen ja mulla kyllä huumorintajua löytyy Mutta jos yhtään kiinnostuit niin sukupuolella ei oo mitää väliä mutta toivoisin samaa ikähaarukkaa vaikka pari vuotta sinne tänne kunhan tullaan juttuun! Laita vaa rohkeesti viestiä. Lisää vaikka igssä @JoonaKalviainen

22.3.2020

Heipsun!

Nainen, 26 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Täällä yksi 26-vuotias humanistinainen etsii seuraa kahville, teatteriin, kirppiksille tai kaljalle. Jos välimatkamme on hirmuisen pitkä, myös kirjeiden kirjoittelu kiinnostaa!

Olen luonteeltani lempeä ja haaveiluun taipuvainen. Harrastan teatteria, kirjoittamista sekä erilaisissa kulttuuritapahtumissa juoksentelua. Rakastan runoutta, hyvää kahvia, syvällisiä ja avartavia keskusteluja, vanhoja elokuvia, valaiden laulua, huonekasveja, lautalattioita, luontopolkuja ja kaiken kauniin sekä herkän ympärillä taivastelua.

Jos kiinnostuit niin ota toki yhteyttä. Täällä minä odotan.

19.3.2020

Moi!

Nainen, 23 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Täällä 23 vuotias turkulainen nainen, joka etsii uusia kavereita.
Monet ystäväni ovat eri elämäntilanteissa, joten aikataulujen sovittaminen yhteen on välillä hankalaa. Olisi kiva löytää joku kenen kanssa käydä vaikka kahvilla, syömässä, leffassa tms. Myös pelkkä jutteluseura käy.
Laita viestiä, jos yhtään kiinnostuit!

18.3.2020

Uusia ystäviä

Nainen, 23 vuotta, Kaarina, Varsinais-Suomi

Hei! Olen 23-vuotias nainen Kaarinasta. Kaipailisin uusia kavereita ja jutteluseuraa. Tykkään pelailla lautapelejä ja videopelejä, katsella sarjoja ja lukea.

Voitaisiin vaikka pelailla yhdessä, käydä kahvilla tai vaikkapa keilaamassa. Myös netissä juttelu käy minulle, vaikka olisi kiva nähdä oikeastikin.
Kotona kanssani asuu avomieheni ja pieni koira. Seurustelusuhdetta en siis etsi täältä, mutta kaveriksi käy sekä miehet että naiset :)

18.3.2020

Ystävää etsimässä :)

Nainen, 21 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Oon 21-v tyttö ja asun Turussa. Etsin ystävää, jolla olisi samanlaisia kiinnostuksenkohteita ja jonka kanssa voisin viettää aikaa, eikä haittaa vaik olisit toiselta paikkakunnalta, mut mielellään olis kiva jos vois nähä useemmin. :)
Luonteeltani oon ystävällinen, luova, syvällinen, ymmärtäväinen, huumorintajuinen persoona. Harrastan luovaa kirjoittamista ja kuntoilua.Tykkään myös kuunnella musiikkia, laulaa ja kokkailla, silloin tällöin lukeminenkin maittaa. :D
Musiikkimakuni on aika monipuolinen, kpop, pop, klassinen, elokuvamusiikki.. Tykkään erityisesti koreankielestä, ja oon opiskellut sitä hieman itse, muutenkin oon kiinnostunut erilaisista kulttuureista ja pidän matkustelusta. Oon eläinrakas ihminen. En polta.
Vapaa-aikana olis kiva kahvitella, käydä syömässä tai vaan ihan hengailla, rentoo tekemistä, tehä jotain kivaa yhdessä. Olisi kiva myös löytää matkaseuraa tulevaisuutta ajatellen. Nyt tää korona-virus on pistäny koko yhteiskunnan sekasin eikä eletä tietosuudes siitä, kui kaua tää tilanne tulee kestämään. Siinä sitä rupee miettii syvällisemmin asioita ku huomaaki et pienistäki asioista pitää kokee kiitollisuutta. Pistä vaa rohkeesti viestii jos tuntuu että olis juteltavaa. :)

Sivu
Takaisin ylös