Ilmoitukset alueelta Varsinais-Suomi (414 kpl)

 - 
 
tänään

Moikka! :)

Nainen, 19 vuotta, Varsinais-Suomi

Oon 19-vuotias nuori nainen Turun lähettyviltä. Tällä hetkellä elämäni koostuu lähinnä töissä käynnistä ja kotona oloilusta. Olen puualalla töissä enkä tällä hetkellä opiskele mitään. Asun omakotitalossa ja pihalla tulee puuhailtua paljon. Mulla on kissa ja kolme pupua. Heinäkuuhun asti luonani asustelee myös kissani 4 pentua. Harrastelen vähän oman kiinnostuksen mukaan kaikenlaista. Käsitöistä ja sisustusjutuista pidän eniten. Olen aika maanläheinen ja pidän aika rennosta ja yksinkertaisesta elämästä. En kaipaa suurkaupunkien hulinaa enkä kauas matkustelua.

Olen aika kauan ollut melkeenpä ilman yhden yhtää ystävää tai edes kaveria. Olisi mukava löytää joku ehkä aika samanikäinen, jonka kanssa jakaisin samoja kiinnostuksen kohteita ja jonka kanssa voisin viettää usein aikaa yhdessä. Mieluiten joku aika läheltä kotoisin oleva, sillä en etsi internetystäviä. Sukupuolellasi ei ole merkitystä, eikä iälläkään kunhan tulemme vaan hyvin juttuun :) laita ihmeessä viestiä jos kiinnostuit!

eilen

Moikka!

Nainen, 20 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Oon 20-vuotias nuori nainen Turun seudulta ja etsin uusia kavereita. Oon mukava, luotettava, aito, rehellinen, sosiaalinen ja ystävällinen ihminen. Tykkään esim. kattella leffoja, käydä kävelyllä ja ajeluilla, shoppailla, jutella tai vaikka ihan hengailla vaan.😊 Sarkastista ja vähän outoa huumoria löytyy myös😅
Ihmisissä arvostan rehellisyyttä, aitoutta, avoimuutta, hyväsydämisyyttä ja halua tutustua oikeasti toiseen ihmiseen.
Olis kiva löytää joku todella hyvä kaveri tai jopa se paras kaveri, kenen kanssa vois tehdä kaikkea kivaa ja pystyis puhumaan ihan mistä vaan.
En oikeen tiiä mitä kaikkea tähän kertois lisää, mutta jos haluat jutella, kysellä ja tutustua lisää, niin laita ihmeessä viestiä tulemaan. Jos vaikka meistä voisi tulla hyvät kaverit.😊

eilen

Heippa!

Nainen, 27 vuotta, Varsinais-Suomi

Olen 27-vuotias nainen Turun seudulta. Kaipaisin uusia ystäviä, juttu seuraa jne. Ystäväpiiri on käynyt suppeaksi viimeaikoina ja olisi mukavaa tavata uusia samanhenkisiä ihmisiä.

Haaveilen ammattikorkeakouluun pääsystä syksyllä ja sitä myötä alan vaihdosta. Tykkään puuhastella kaikenlaista. Olen avoin ihminen ja pidän syvällisistä keskusteluista ja pohdiskelen paljon asioita. Keskustelen mielelläni kaikenlaisista aiheista erilaisten ihmisten kanssa. Olen huumorintajuinen. 😁 Olen vähän 50/50 sellainen supersosiaalinen ja puhelias, mutta myös omaan rauhaan vetäytyvä. Minua kiinnostaa musiikki, sarjat ja elokuvat. Pidän myös ruuanlaitosta ja pitkistä kävelylenkeistä.

Avoimin mielin toivon yhteydenottoja! 😊

2 päivää sitten

Uusia kavereita kaipaava

Mies, 29 vuotta, Varsinais-Suomi

Tässä eräs 29-vuotias sinkkumies kaipaa juttuseuraa ja uusia kavereita,itselle tämä vallitseva tilanne on aiheuttanut vähän yksinäisyyttä.

Harrastan monipuolisesti liikuntaa,lukemista ja musiikin kuuntelua ym.Olen luonteeltani aika sosiaalinen ja rauhallinen ihminen.Iälläsi,sukupuolellasi,asuinpaikallasi ja elämän tilanteellasi ei ole väliä,joten ota rohkeasti yhteyttä jos vaikutan kiinnostavalta tyypiltä.

2 päivää sitten

Uusia ystäviä!

Nainen, 43 vuotta, Masku, Varsinais-Suomi

Hei, olen 43v nainen. Kaipailen ystäviä lenkille/ulkoiluun/retkeilyyn alueella Vehmaa-Raisio. Toivon myös ihmisiä juttelemaan kanssani, niin alue voi olla laajempikin.

Tykkään kävellä metsässä kameran kanssa ja ilman, lintu/kasvibongauksesta, vaikka marjanpoiminnasta, puissa ja kallioilla kiipeilystä, kaikenlaisesta harmittomasta liikunnasta. Tykkään lukea mm historiaa, luonnontieteitä, avaruutta käsitteleviä lehtiä ja tekstejä, romaaneista useimmiten fantasiaa, tehdä käsitöitä ja askarrella sekä piirtää, sekä rakastan lavatansseja. Huumorista parhaiten iskee verbaliikka, arkielämän oivallukset, kaikenlainen Outside the box ajattelu, joka ei kohdistu ihmisryhmiin tai henkilöihin. Luonnonsuojelu on lähellä sydäntäni. En osaa kertoa lempiväriä tai musiikkia, sillä pidän niistä kaikista.

Kaipaan ystäviä ja yhteisöä, ihmisiä, joiden kanssa jutella kaikenlaista mitä on nähnyt ja lukenut ja niistä heräävistä ajatuksista. Olisin erityisen iloinen, jos voisin harjoitella kanssasi ruotsin puhumista.
Voit lähettää sähköpostia, mutta todennäköisemmin vastaan snapchatissa, nimeni on metsäpöhkö

3 päivää sitten

Uusia ystäviä?

Mies, 36 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Olen 36-vuotias turkulainen mies. Kirjoitan väitöskirjaa yliopistolla. Hyvälle ystävyydelle/tuttavuudelle olisi tilaa. Viime ajat olleet rankkoja koronan vuoksi, mutta eiköhän tämä tästä.

Haen seuraa esimerkiksi kahvitteluun/tapaamisiin kaupungilla tai miksei myös liikunnan harrastamiseen. Myös sähköpostituttavuus käy alkuun hyvin. En tupakoi tai käytä juuri alkoholia, joskus voin ottaa lasillisen viiniä. Olen kiinnostunut etenkin kielistä, kielitieteestä ja kulttuureista. Matkustelen varsin paljon tilanteen salliessa. Pidän myös uinnista ja lenkkeilystä luonnossa. Olen enemmän introvertti, mutta erittäin lojaali ystäviä kohtaan, kunnianhimoinen ja pidän mustasta huumorista :)

Iälläsi ja sukupuolellasi ei väliä.

3 päivää sitten

Samanhenkistä ystävyyttä etsimässä

Nainen, 46 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Heippa!
Olen 46 v. naimisissa oleva nainen. Olen empaattinen kuuntelija ja luotettava ystävä, kuitenkin mulla on aina ollut hankaluutta luoda oikeita ystävyyssuhteita. Viihdyn itsekseni mikä selittyy introvertti ominaisuudellani, mutta kaipaan kyllä sitä naispuolista ystävyyssuhdetta. En ole kuitenkaan hiljainen hissukka, vaan työnikin on hyvin sosiaalista. Nautin luonnossa liikkumisesta ja esim. teattereissa käymisestä.
Pistä viestiä jos sulla on samantapaista ajatusta ja koet samanhenkisyyttä.

7.5.2021

Moi!

Nainen, 26 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Haluaisitko kaverin, jonka kanssa käydä kävelyillä, pyöräilemässä, tanssimassa tai pelaamassa tennistä?

Olen keräillyt poikkeusaikana ansiokkaasti koronakiloja ja olisi kiva löytää kaveri, jonka kanssa harrastaa mielekästä liikuntaa kesäisessä Turussa. Olen valmis kokeilemaan kaikenlaisia uusia liikuntamuotoja ja urheilulajeja! Olisi kiva viettää aikaa yhdessä myös rennosti vaikkapa leffoja katsellen tai hyvän ruoan äärellä. Yhdessä voitaisiin suunnata esimerkiksi stand-up keikalle heti, kun korona sallii!

7.5.2021

Ystävä hakusessa

Nainen, 24 vuotta, Kaarina, Varsinais-Suomi

Moi!

Oon 24-vuotias nainen Kaarinasta ja etsin uusia ystäviä. Mielellään sellasia joita voi nähdä ihan kasvotusten.

Tykkään pelata videopelejä ja lautapelejä, katsella leffoja ja sarjoja, lukea sekä lenkkeillä. Pelaan lähinnä roolipelejä, muita seikkailupelejä ja tasohyppelypelejä. Tykkään vähän kaikenlaisista lautapeleistä, ja niiden pelailuun olisikin kiva saada lisää seuraa. Mulla on myös laaja leffamaku, eniten katson animaatioita, kauhua ja draamaa.

Mulla on 3-vuotias pieni koira ja asun yhdessä avomieheni kanssa. Toivoisin ystävää jonka kanssa voisi jutella kaikenlaista, ja viettää rentoa päivää toisen kotona vaikka pelaten, katellen leffaa tai vaan höpötellen. Toki välillä voisi käydäkin vaikka syömässä tai keilaamassa yms. Itse juon aika harvoin alkoholia, eli baariseuraa musta ei oikein saa.

Voidaan jutella vaikka whatsappissa tai discordissa, ja toki myös sähköpostissa tai täällä juttelu käy aluksi.

6.5.2021

Pelailu- ja hengailukaveria :)

Nainen, 29 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Oon turkulainen 29-vuotias nainen. Aika puhelias ja aina innostunut koittamaan kaikkea uutta!
Erityisesti kaipailisin video- ja lautapeliseuraa, mutta ihan muunkinlainen uus tuttavuus kiinnostais.
Tykkään myös liikkua luonnossa (innostunut vaeltamisesta just!), kuunnella musiikkia viinilasi kädessä (kaikki menee black metallista Lady Gagaan) ja piirtää ja tehdä käsitöitä ja mitä näitä nyt oli.
Lyhyesti sanottua oon vähän tämmönen outo sekoitus kaikkea.
Ystävänä koitan olla lojaali ja oon hyvä kuuntelemaan (jos vaan käskee mun ensin olla hiljaa).
Aloitin just kieliopinnot yliopistossa, mutta harmittaa, kun ei koronan takia ole päässyt tutustumaan oikein keneenkään...
Iällä ja sukupuolella ei ole väliä, mutta tosiaan ensisijaisesti kiinnostais löytää, joku jonka kanssa pelailla :)
Ihan rohkeasti yhteyttä! Vois olla hauska viestitelläkin vaan jonkun kanssa.

6.5.2021

Uusia ystäviä Turusta?

Muu sukupuoli, 28 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Heips! Täällä kirjoittelee 28-vuotias turkulainen. Seurustelen ja etsin täältä siis ihan vaan uusia ystäviä. Olen luonteeltani rauhallinen, empaattinen ja hieman introvertti. Aluksi saatan olla myös hieman ujo. :')

Etsin rehellistä, aitoa ja luottamuksellista ystävyyssuhdetta; sellaista jossa toisen kanssa voi jakaa niin ilot kuin surutkin. Tykkään syvällisistä keskusteluista ja monesti kaipaan myös rauhallista ja hälytöntä ympäristöä yhdessäololle; minusta olisi esimerkiksi tosi ihanaa viettää välillä aikaa ihan vaan toistemme luona rennosti jutustellen tai vaikka lautapeliä pelaten. Tapaamisten ei mielestäni tarvitse siis aina sisältää jotain menemistä, vaikka toki nekin välillä virkistävät!

Vapaa-aika menee tällä hetkellä enimmäkseen ulkoilun ja urheilun, konsolipelien, leffojen katselun ja musiikin kuuntelun parissa. Innostun melko helposti uusista harrastuksista.

Minulla ei ole sinulle muuten mitään vaatimuksia, mutta olethan LGBT+ -myönteinen tyyppi? 🏳️‍🌈 Muuten tämä ei oikein onnistu. Iältä voisit olla suurin piirtein minun ikäluokkaa, mutta ei sekään nyt niin tarkkaa ole.
Laitahan viestiä tulemaan, jos siltä tuntuu!

HUOM olethan tarkkana, että kirjoitat sähköpostiosoitteesi oikein mikäli laitat viestiä! Laitan tän huomion tähän nyt joksikin aikaa, koska hiljattain vastasin parille kivan oloiselle tyypille, mutta viestit palautuikin takaisin minulle eli ilmeisesti spostiosoitteissa oli jokin virhe tai vaihtoehtoisesti jokin muu häikkä? :/ Laittakaa ihmeessä viestiä uudelleen, jos minusta ei kuulunut!

5.5.2021

Kavereita?

Mies, 26 vuotta, Uusikaupunki, Varsinais-Suomi

Seudulla missä itse asun on vaikea löytää kavereita, varsinkaan kun ei ne uudet tuttavuudet tunnu kotoa tulevan hakemaan.. :D
Olen mukava, luotettava ja kuuntelevainen. Tykkään pohtia syvällisiä, kunhan ei liikaa asioita mieti.
Huumori laidasta laitaan, tilannekomiikka ja sarkasmi hauskaa.
Liikunta, leffat, autoilu/autojen laitto tai vaikka kirpputoreille kiertelemään
Ei niin tarkkaa mistäpäin olet koska autolla pääsee vaikka vkl viettämään sillon tällön.
iälläs/sukupuolella ei ole väliä.

5.5.2021

Ystäviä

Nainen, 26 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Moikka!

Olen luonteeltani luotettava, herkkä, positiivinen ja huumorintajuinen kissa-ihminen :3 Päivät menee digitaiteen /piirtämisen ja tietokonepelien kanssa. Käytän paljon aikaa myös katsellen sarjoja ja leffoja, erityisesti keski-aika ja fantasia aiheiset kiinnostaa! Muita mulle tärkeitä asioita on kissat, musiikki, pianonsoitto, sävellys, elokuvat, ekologisuus.. Kotoani löytyy lisäkseni mies ja kissa tietenkin:)

Haluaisin ystävän jonka kanssa voisi jakaa ilot ja surut, ystävän joka aidosti välittäisi. Olisi mahtavaa jos jakaisimme samoja kiinnostuksen kohteita! Musta saa seuraa vaikka kahville, shoppailemaan tai ihan vaan rennoissa kotioloissa aikaa viettäen :3

Etsin suurinpiirtein samassa ikäluokassa olevia kaveriksi! Toivomuksena löytää naispuolisia kavereiksi mutta kaikki käy :)

Laita viestiä niin tutustutaan!

5.5.2021

Uusia ystäviä elämään :)

Nainen, 24 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Moi, kaipailetko sinäkin elämääsi enemmän iloa, naurua ja ystävän kenen kanssa kokea asioita?

Olen 24v nainen Turusta. Opiskelujen päätyttyä kaverit ovat jääneet kauemmas paikkakunnille eli olisi mukava löytää hyviä ystäviä myös täältä suunnalta.

Asioita joista itse erityisesti pidän.
Pyöräily, kuntosali, luonto, valokuvaus ja ruuanlaitto
🏃‍♀️🚴‍♀️🥗🥂

Jos kaipaat kahviseuraa, lenkeiltäsi puuttuu kenties kaveri tai lähdetään vaikka istumaan yhdessä iltaa.
Jos sulla on heittää myös idiksiä yhteiselle ajanvietteelle. Olen myös innokas kuulemaan niitä :)

Minusta saat uteliaan, innokkaan, seikkailuntahtoisen, ehkä alkuun hieman ujon. Mutta iloisen ja rehellisen eli luotettavan kaverin :)

4.5.2021

Moikku!

Nainen, 34 vuotta, Varsinais-Suomi

Täällä kirjoittelee 34v nainen turun kupeesta. Korona sössi kaiken sosiaalisen elämän varmasti kaikilta muiltakin mut nyt mie kaipaan kavereita joten kokkeillaan ny tätäkin 😊
Tykkään käyä luonnossa liikumassa (koiran kanssa tai ilman), fillaroimassa, lätkimässä sulkapalloa, kesällä löhöillä rantsulla (tai oikeastaan kellua uimapatjalla), ajella moottoripyörällä (löytyy 2kpl) ja jotta en nyt ihan liian sporttiselta kuulosta (jota en pikeesti ees oo) nii mikäli paskat läpät ja viini uppoo nii hei seuraa perjantai-iltoihinkin kelpaa, voidaa röhnöttää sohvalla ja ahmia sipsejä 😁 Oon raksalla töissä ja toimin myös yrittäjänä, kotoa löytyy koiran lisäksi kaksi teini-ikäistyvää junioria jotka pitää osaltaan huolen ettei vapaa-aikaa aina arkisin nii kauhiast oo mut kaikki on järjestettävissä. Omasta mielestäni tuun kaikkien kanssa toimeen joten siun iällä tai sukupuolella ei ole merkitystä jos vaan toimeen tullaan, mun kanssa vaaditaan joskus pitkää pinnaa ja äärimmäisen huonon huumorintajun kestämistä 🙊 laita viestiä, koitan vastailla asap

3.5.2021

Uusia ystäviä

Nainen, 29 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Hei, Löytyisikö tätä kautta ystäviä? Olen 29 vuotias nainen Turun seudulta. Luonteeltani olen ensin hieman hiljaisempi vieraiden ihmisten kanssa mutta liika jännitys menee kyllä ohi kun tutustuu paremmin. Olen myös hyvä kuuntelija, empaattinen ja kiltti. Tykkään liikkua luonnossa, käydä kuntosalilla, lukea, kuunnella musiikkia/käydä keikoilla (Tykkään metalli/rock musiikista) ja keskustella erilaisten ihmisten kanssa. Iällä, sukupuolella tai asuinpaikalla ei ole niinkään merkitystä. Tietysti on helpompi, joskus nähdä jos välimatka on lyhyempi.

Toivottavasti jaksaisit oikeasti tutustua etkä, lopeta viestittelyä muutaman päivän jälkeen. Laita viestiä, jos yhtään kiinnostaa tutustua :)

3.5.2021

Mörö

Mies, 28 vuotta, Kaarina, Varsinais-Suomi

Hei olen 28v mies kaarinasta asunut täällä kohta 2 vuotta ois kiva löytää juttuseuraa kävely seuraa kiinnostais tai muuten vaan jutella iha miten vaan pelaan konella aika usein tykkään kävellä luontopolkua ja katsoa netflix ja sarjoja rakastan kissoja ja koiria ois kiva saada jtn seuraa kun ei ole mitään ystäviä täällä päin aika tylsää ja yksinäistä sorry mun kirjotus olen suomiruotsalainen kirjotaminen on vähä hankala😂 mut puhun suomee täysin normisti 😎

Jos kiinnostaa niin pistäpä viestin :)!

2.5.2021

Etsin sielunveljeä/ystävää

Mies, 40 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Moikka! Etsin itselleni ystäväksi mies hengenheimolaisia. Syystä tai toisesta, elämä ei ole tuonut niitä ystäviä jotka olisivat kiinnostuneita samoista asioista kuin itse tai samankaltaisia rauhallisia, mutta meneviä, vaan tuntuu että olen outolintu kaiken tämän keskellä. Työskentelen IT-alalla, joten kaikki nörtteily on kivaa ja mukavaa, mutta nykyisin aikuisena tiettyyn rajaan asti. Pidän rennosta huumorista sekä fiksuista ja syvällisistä elämän keskusteluista. Tykkään katsoa elokuvia ja urheilua mm. maajoukkuetason jääkiekkoa, nyrkkeilyä muutaman oluen kera joko telkkarista tai ihan paikan päällä. Joskus taas on mukava mennä kesäterassille, baariin tai vaikka ravintolaan rupattelemaan, niin pääsee välillä lapsiperheen arjesta hetkeksi pois. Musiikki on ollut elämässäni itselleni tärkeää ja kuuntelen enimmäkseen rock-henkistä musiikkia, mutta pidän aivan laidasta laitaan musiikista. Jos se kuulostaa hyvältä, niin mikä ettei, musalistalleni se silloin menee. Harrastan tällä hetkellä rullaluistelemista ja salibandyä. Olen aina valmis kokeilemaan kaikkia uusia harrastuksia kuten viimeisimmät mm. kart ajoa, seinäkiipeilyä, golfia ja pakohuoneita, mutta tandemhyppyyn minua ei saa. Rajansa kaikella :). Joskus taas on kiva pelailla lauta- ja tietokonepelejä hyvässä seurassa. Jos fiilis on sama ja etsit luotettavaa ystävää, niin laitapa viestiä.

2.5.2021

Uusia ystäviä elämään!

Nainen, 44 vuotta, Aura, Varsinais-Suomi

Elämä on näyttänyt kääntöpuolen viime aikoina rajulla tavalla. Siitä johtuen kaipaisin juttu/kirjoittelu seuraa, sukupuolella ei ole väliä. Miksei istuskelua kahvikupin äärelläkin, jos hyvin natsaa.
Olen työssä käyvä 44v. nainen ( tuleva auralainen) ja tyttäreni on ehtinyt 18v. ikään.
Jos kiinnostuit tästä lyhyestä viestistä niin laita viestiä tulemaan.

Sivu
Takaisin ylös