Ilmoitukset alueelta Varsinais-Suomi (186 kpl)

 - 
 
2 päivää sitten

Lukupiiri syksyn iloksi

Nainen, 19 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Moikka! Olen 19-vuotias Turkuun hiljattain muuttanut nuori nainen ja etsinkin nyt ympärilleni samanhenkisiä ihmisiä. Olen luonteeltani rauhallinen, unelmointia rakastava järjestelmällinen introvertti. Viihdyn parhaiten kahdestaan tai pienessä ryhmässä. En käytä päihteitä.

Kirjat ja lukeminen ovat lähellä sydäntäni. Parasta on, kun joku onnistuu muutamalla lauseella kiteyttämään jotain sykähdyttävää ja puhuttelevaa tästä maailmasta. Haaveilen 3-4 hengen lukupiiristä, jossa voisimme yhdessä uppoutua kirjojen ja kauniin kielen maailmaan, keskustella lukemastamme ja elämästä ylipäätään, samalla toisiimme tutustuen. Voimme lähteä yhdessä myös esimerkiksi lenkille, kahviloihin, teatteriin ja kirppiksille. Luen usein romanttisia ja historiallisia kirjoja ja yleisestikin kirjoja, joissa korostuu kaunis kieli. Myös psykologiaan, mielen hyvinvointiin ja itsensä kehittämiseen liittyvät kirjat kiinnostavat. Vieraimpia kirjallisuuden genrejä itselleni ovat kauhu ja fantasia.

Myös käsitöiden tekeminen, syksy, tunnelmallisuus, luonto ja kauniit maisemat saavat hymyn huulille. Rakastan rentoja koti-iltoja ja pidän eläimistä, erityisesti kissoista.

Ystävyys on minulle vastavuoroisuutta, luottamusta, rehellisyyttä, avoimuutta ja sitä, että voi olla täysin oma itsensä. Kaipaan syvällisiä keskusteluja.

Laita viestiä, jos innostuit ja olet noin 18-24 -vuotias naispuolinen Turussa tai lähialueilla asuva uusia ystäviä elämääsi kaipaava kirjojen ystävä. Kerro vaikka lempikirjasi ja sykähdyttävin lukukokemuksesi, niin jatketaan keskustelua siitä. Vaikka et kirjoista niin välittäisikään, mutta koet olevasi muuten samanhenkinen, niin laita ihmeessä viestiä, keskusteltavaa löytyy kyllä. Iloa syksyysi! :)

2 päivää sitten

Moikka! :)

Nainen, 18 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Oon -01 Turussa asuva tyttö. Alunperin en täältä ole mut muutin opiskelujen perässä. Mulla ei oikeestaan ole kavereita. Kavereiden kanssa tiet vähän eros ku kaikki mentiin eri opiskelupaikkoihin sun muuta. Oon tässä nyt sit pari vuotta kituutellu ilman kavereita mut nyt alkaa mitta olee täynnä :D Tarviin todellaki jonkun ystävän, jonka kanssa tehä kaikkee kivaa. Tykkään kattoo leffoja ja shoppailla. Tykkään myös ihan vaan käydä kävelyillä ja hengailla vaan jossain ja jutella :) Tykkään tosi paljon luonnosta ja eläimistä. Oon tosi kiinnostunut käsillä tekemisestä. Käsityöt, askartelu ja etenkin puusta rakentaminen on mulle mieluista. Tykkään myös sisustus jutuista, tykkään aina välillä ostella sisustuslehtiä ja lueskella niitä ja ettii inspiraatioo. Oon kiva tyyppi jolle voi tulla juttelemaan mistä tahansa. En tuomitse ketään. Etin ystävää, jolla on samanlaisia kiinnostuksen kohteita ja jonka kanssa vois puhuu mistä tahansa. Mulle ei sukupuolella ole väliä, kunhan vaan on kiva ja ihana tyyppi :) Etin mieluiten suurin piirtein saman ikäistä seuraa jostain täältä Turusta tai sen lähialueelta. Jos kiinnostuit niin ota ihmeessä yhteyttä :)

3 päivää sitten

Uusia ystäviä

Mies, 37 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Olen 37v perheellinen mies. Olisi kiva löytää miespuolisia n. 25-50v kavereita vaikka lenkki tai treenikaveriksi tai yhteiseen pieneen reissuun ja ennen muuta jakamaan elämän asioita. Tykkään keskustella erilaisista asioista. Luonto, musiikki ja ihmiset ovat minulle tärkeitä. Luonteeltani olen rauhallinen ja syvällinen, mutta en ota asioita liian vakavasti. Osaan pitää myös hauskaa. Ei ole väliä oletko perheellinen vai sinkku, on kiva tutustua myös erilaisessa elämäntilanteessa olevaan ihmiseen. Pääasia, että kaipaat ystävää. Laita ihmeessä viestiä! Lupaan vastata. Ei ole väliä jos olet kauempaakin.

12.10.2019

Moi

Mies, 22 vuotta, Kaarina, Varsinais-Suomi

Olen 22- vuotias mies Kaarinasta .Olen tällä hetkellä vailla kavereita. Käyn arkisin töissä ja töiden jälkeen aika menee kotosalla koska kavereita ei ole. Tykkään urheilun katsomisesta etenkin jääkiekko ja futis olen myös joskus itsekkin pelannut jalkapalloa ja säbää. Luonteeltani olen rauhallinen ja ehkä alkuun ujokin

10.10.2019

Ystäviä etsimässä

Nainen, 24 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Moikka!

Olen 24-vuotias nainen, asustelen Turussa aviomiehen ja kissan kanssa.
Oon ystävällinen, luotettava, herkkä, rehellinen ja huumorintajuinen taiteilija :3

Sydäntäni lähellä on taide/piirtäminen(käsin ja digimaalaus), eläimet (Rakastan erityisesti kissoja!), pelit (ps4 ja tietokone), musiikki, elokuvat, sisustaminen, luonto, ekologisuus, luonnonkosmetiikka..

Haluaisin ystävän jonka kanssa voisi jakaa ilot ja surut, ystävän joka aidosti välittäisi. Olisi kivaa jos jakaisimme samoja kiinnostuksen kohteita!

Ikää sinulla toivoisin olevan 20 v ylöspäin, etsin ainoastaan naispuolisia ystäviä! :)

Laita viestiä niin tutustutaan! :3

9.10.2019

Kokeillaampa tätä sitten :D

Mies, 21 vuotta, Varsinais-Suomi

Hei! Olen 21v miehenalku turunseudulta, harrastan bmx pyöräilyä ja pidän vähän kaikenlaisesta tekemisestä, etsin uusia kavereita/juttuseuraa tylsiin päiviin
Musikkimakuni on sekalaista ja kauhuleffat parasta, tykkään ajella autolla ja myös rakennella niitä jonkunverran, kaupoissa/kirppiksillä käynti on myös mielitekemistä
Pidän myös lävistyksistä ja tatuoinneista!
Olisi kiva löytää ystäviä ja viettää heidän kanssaan aikaa et toivon että olet lähistöltä!
Ota yhteyttä jos koet että tullaan toimeen ja katotaan mitä siitä seuraa!

8.10.2019

Moikka!

Nainen, 19 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Olen 19-vuotias nainen. Olisi kiva tutustua uusiin ihmisiin ja aloittaa vaikka jokin yhteinen harrastus esim. jooga, lenkkeily, valokuvaaminen, kokkaus tms yhdessä.

Etsin pääsääntöisesti oman sukupuolen edustajia ystäviksi. Iällä ei niin väliä. Helpointa kaikille olisi että myös asuttaisiin lähellä toisiamme. Tärkeintä kuitenkin että oltaisiin edes hieman samanhenkisiä niin varmasti kaikki muu seuraa perässä.

Olen parisuhteessa eli ei ole hakusessa muut kuin ystäväsuhteet.

Tykkään positiivisista seikkailunhaluisista ihmisistä, joten tekemisen puutetta ei varmasti tule. En pahemmin juo alkoholia tai muutenkaan käytä päihteitä.

7.10.2019

Moi 21v Henkka tässä

Mies, 21 vuotta, Kaarina, Varsinais-Suomi

Heippa Henkka täs, etin henkilöitä joiden kanssa viettää aikaa. olen toipunut pitkän aikaa erosta yksin ja toivoisin saada jonkun kenelle jakaa murheitani. Asun kaarinassa, Turun lähistöllä ja omistan auton jolla pääsen kulkemaan hyvin paikasta toiseen.

Viikkooni kuuluu työt ja liikkuminen sen mukaan että jaksaa töitä tehdä, työni on rankkaa fyysisesti joten en töiden jälkeen yleensä tee mitän raskasta loppupäivään.

olisi mukava saada seuraa kun tässä elämän tilanteessa ei tule tavattua uusia tuttuja. En polta tupakkaa, enkä käytä nuuskaa. En myöskään juo paljoa alkoholia joten iha kiltti mammanpoika.

suurin pravuuri on ruan laitto ja siitä nauttiminen. paljon on mulla sulle kerrottavaa. pistä viestiä voidaan vaikka jakaa reseptejä

18-24v

6.10.2019

Heips Turun lähialueet/Kaarina!

Nainen, 22 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Heips 👋
Oon 22v mustanhuumorin omaava naine Turun lähiseudulta, ois kiva tutustuu uusiin ihmisiin ja saada seuraa erilaisiin tekemisiin esim. käydä kahviloissa, museois, kirppiskierroksil, jutel kaikest maan ja taivaan välist, käydä vaikka luonnos lenkillä tai kuvailees, tai muuten vaan hengaamaan kaupungille ym. Muutama kaveri löytyy mut aina haluu tutustuu uusiin ihmisiin ja ehkä löytää hyvän ystävän tai kaveriporukan jonka kans viettää aikaa.

Luonteeltani oon nauravaine, luotettava, heitän paskaa läppää, oon kans semmonen joka ajattelee paljon ja on välillä ihan omissa maailmoissa. 😄
Eläimet on lähellä sydäntä.

Ois kiva jos asuisit Turun lähialueilla/Kaarinan suunnalla jotta pystyisi livenä näkemään!
Ikähaarukka n.19-28v, sukupuolella ei niinkään väliä. Otathan yhteyttä jos yhtään kiinnostuit tai uskoisit et tultaisiin toimeen! 😊

5.10.2019

Kaveria syksyyn

Nainen, 29 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Heipsan!
Muutin Turkuun pari vuotta sitten enkä vielä toistaiseksi ole löytänyt seudulta kavereita. Koulu meni puihin ja etsin tällä hetkellä töitä. Oon todella yksinäinen ja olisi kiva, kun olisi joku jonka kanssa viestitellä, soitella, jutella ja käydä kylässä. En suuremmin välitä baareissa hyppimisestä, silloin tällöin voi toki käydä lasillisella, mutta viihdyn paremmin kotona ja pienessä porukassa. Leffaillat erityisesti on aika kultaa! Tykkään eläimistä, elokuvista ja peleistä, niin konsoli-kortti- kuin lautapeleistäkin. Asun itsekseni kahden kissan kanssa.

Luonteeltani oon aluksi ujo ja hiljainen, mutta oon kyllä ihan kiva. Lämpenen vaan hitaasti. Nauran paljon kun selviän alkujännityksestäni ja musta saa pitkäaikaisen ystävän. Mulle ei ole väliä ootko mies vai nainen eikä iälläkään ole sen suuremmin merkitystä, jos jutut natsaa.

2.10.2019

Uusia ystäviä Turusta?

Nainen, 27 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Heips! Oon 27v nainen, asun Turussa mun naisen ja yhden kissan kanssa. :) Oon jo pitkään kokenut itseni hieman yksinäiseksi ja haluaisinkin nyt löytää sellaisia, joiden kanssa voisin viestittelyjen lisäksi joskus oikeasti myös nähdä, eli toivoisin että asuisit suht lähellä (=en siis etsi tällä hetkellä nettikavereita).

Mua kiinnostaisi käydä esim. leffoissa, museoissa, kahviloissa, ulkoilemassa, kirppareilla.. joskus vaikkapa yksillä tai miksei ihan vaan toistemme luona kahvilla? Mitä sitten keksittäiskään. Tykkään noiden lisäksi myös rock/metallimusiikista (käyn joskus harvoin keikoilla) ja erilaisista lauta- ja konsolipeleistä.

Luonteelta oon suht rauhallinen tyyppi, viihdyn yleensä paremmin pienessä kuin isossa porukassa. Huumorintajua löytyy. Alussa saatan olla vähän ujokin (tai ihan vaan sosiaalisesti kömpelö) mutta onneks se helpottaa kun tutustutaan paremmin :'D

Laita mulle rohkeesti viestiä jos tää kolahti :)

2.10.2019

”Tässä seison, enkä muuta voi. Ystävät minua auttakoon”

Nainen, 27 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Päivää ihmiset

Olen 27-vuotias nainen ja asun Turussa. Olen koko elämäni ajan tuntenut itseni henkisesti enemmän ja vähemmän, useimmiten enemmän yksinäiseksi ja ulkopuoliseksi. Jatkuva yleinen ahdistuneisuuteni ja ajoittain valtavaksi paisuva vierauden kokemukseni johtuu mielestäni pitkälti ajoittain erittäin vaikeasta pakko-oireisesta häiriöstäni, joka sisältää niin pakkoajatuksia kuin pakkotoimintojakin sekä erityisherkkyydestäni. Koen kaikki ulkopuoliset ärsykkeet voimakkaasti ja välillä en ymmärrä sanaakaan, mitä toinen ihminen minulle puhuu, kun aivoni ovat ärsyketulvan vallassa. Samaan aikaan olen oikeasti todella monipuolinen ihminen. Olen kiinnostunut kaikesta aina maapallon geologisista prosesseista ja luomuruuasta lapinrummun soittamiseen ja nyrkkeilyyn. Minusta ei voi A-nelosella päätellä juuri mitään, oletan.

Lähtökohtaisesti olen empaattinen, samaistun hyperempatian määritelmään ja se saa minut yhä useammin tulemaan jopa vihaiseksi ja erittäin turhautuneeksi ja epätoivoiseksi, kun näen ja kuulen joka päivä näitä asioita, mitä maailmassa tapahtuu. Kun yrittää ymmärtää kaikkia ja kaikkea ja ympärillä on niin paljon pahaa, niin ei enää tiedä, mitä ajatella ja miten löytää sielunrauha. Voisinpa auttaa enemmän itseäni ja muita. Se toisi elämääni merkitystä, joka on välillä aivan jossain hukkateillä.

Olen juuri valmistumassa kandiksi humanistiselta alalta ja aion päättää tähän opintoni. Nyt en yhtään tiedä, miten elämä tästä jatkuisi, kun minulla on mielenterveysongelmani ja vaikea uupumisoireistoni, joka rajoittaa elämääni paljon. Tuntuu, että leijun aika tyhjän päällä ongelmineni ja muutaman toverin tapaaminen on jäänyt yhä harventuvaksi huviksi. Stressaan kamalasti ihmisten tapaamista ja käyn yleensä silloin aina hirveillä ylikierroksilla, joista seuraa pian myöhemmin kamala väsymys. Useimmiten tuntuu, etten vain voi saavuttaa yhteyttä ihmisten kanssa. Siksi kirjoittaminen on muodostunut minulle vuosien varrella yhä tärkeämmäksi asiaksi, samoin kuin …

1.10.2019

Hei kaikki ihmiset!

Mies, 26 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Olis kiva löytää turun alueelta uusia ihmisiä johon tutustua.
Vapaa aika menee töissä ja opiskeluun mutta olishan se sosiaalinenkin elämä joskus mukavaa.

Olen vähän introvertti alkuun mutta kyllä musta pälättävä puolikin löytyy kun sille päälle ryhdyn :)

30.9.2019

Uusia ihmisiä

Nainen, 31 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Täällä kirjoittaa yhden lapsen yli kolmenkympin ylittänyt äippä , joka kaipaa elämäänsä ihmisiä, uusia ystäviä. Sellaisia joiden kanssa voi nähdä ihan hetken mielijohteesta vaikka tunnin päästä, joille soittaa työpäivän jälkeen ja rupatella niitänäitä, sellaisia joiden kanssa käydä lenkillä, elokuvissa, keikoilla. se että olet perheellinen tai perheetön ei ole mitään merkitystä, kunhan lapset ja eläimet ole ongelma sillä niitäkin löytyy. Raskaamman musiikin ystävä ja keikat/festarit on mitä parhain tapa viettää aikaa kun vapaalle lähtee. :)
Toki myös mikä tahansa tapa uusiin ihmisiin tutustumisessa on tällä hetkellä vaihtoehto :) ilman mitään sen suurempia odotuksia mutta toiveikkaana.

29.9.2019

Moi!

Nainen, 45 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Olen 45v, nainen, naimissa ja äiti, Tykkään mm matkustella, käydä keikoilla, leffassa, syömässä, kahvilla, ja minulla on moottoripyörä. Olen hauska ja rempseä, mutta luotettava ja hyvä kuuntelija. Vaikka arki on välillä kovinkin kiireistä, hyville ystäville järjestyy aina aikaa. Minun kanssa ei tarvitse teeskennellä yli-positiivista jos ei siltä tunnu. Jos voi olla huonokin päivä.

24.9.2019

Ystävää etsimässä :)

Nainen, 20 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Oon 20-v tyttö ja asun Turussa. Etsin ystävää, jolla olisi samanlaisia kiinnostuksenkohteita ja jonka kanssa voisin viettää aikaa.
Valmistuin tekstiili- ja vaatetusompelijaksi, ja nykyään mietin, mitä lähtisin opiskelemaan, tällä hetkellä oon töissä. Olen luova huumorintajuinen persoona. Harrastan luovaa kirjoittamista ja kuntoilua.Tykkään suunnitella vaatteita, kuunnella musiikkia, laulaa ja kokkailla. Oon eläinrakas ihminen, tykkään erityisesti kissoista ja pöllöistä. :)

23.9.2019

Uusia kavereita Turusta :)

Nainen, 26 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Moi,

Ollaan miehen kanssa muutettu äskettäin Turkuun eikä tunneta täältä vielä ketään. Molemmat 26v, katellaan leffoja/sarjoja, mie tykkään matkustella, käydä leffassa/museoissa/taidegallerioita tms ja mies mielellään kalastaa ja heittelee frisbeegolfia ja joskus pelaa pleikkarilla. Ois kiva saada seuraa vaikka illanviettoon tai ihan vaan kahvitteluun. Myö ei oteta elämää liian vakavasti ja tullaan toimeen kaikkien kanssa, laita viestiä niin jutellaan lisää :)

18.9.2019

Ystävää

Mies, 35 vuotta, Masku, Varsinais-Suomi

Olen asustanut turun alueella jo reilu 15 vuoden ajan. Omat kaverit pikkuhiljaa siinä ajassa tippuneet pois kuvioista. Olen parisuhteessa ja asustelen Lemussa. Kaipaan juttuseuraa ja mahdollisesti peli kaveria tennikseen tai sulkapalloon. En ole kedon kapein kukka joten liikkuminen minun kanssa on rauhallista tekemistä. Omaan kummelimaisen huumorintajun ja osaan myös kuunnella. Harrastan kalastelua, kuntoilua, kävelyä (kun saan taas jalat kuntoon) ja jenkki autoja. Olen avoin kaikelle tekemiselle. En laita ilmoitukseen mitään ikärajoja tai sukupuolimääritteitä. Laita viestiä niin kehitellään yhdessä tekemistä.

Sivu
Takaisin ylös