Ilmoitukset alueelta Varsinais-Suomi (378 kpl)

 - 
 
eilen

Tervehdys!

Mies, 23 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Olen 23-vuotias turkulainen henkinen höpöttelijä, joka on töissä lähihoitajana vanhuspuolella, mutta tavoitteena olisi myös AMK-koulutus joko sosionomiksi tai sairaanhoitajaksi. Pidän nykyistä työtäni vain välietappina, kohti äsken mainittua koulutusta. Minulta löytyy ennestään merkonomin tutkinto.

Kun en ole töissä, vapaa-aikaani hallitsee suunnitelmattomuus. Teen silloin asioita mieliala– ja hyvä ensimmäisenä. Siihen sisältyy runojen kirjoittamista, musiikin kuuntelua, elokuvien katselua, kirjojen lukemista, tietoista läsnäoloa ja ihmisten tapaamista. Pidän itseäni avoimena, rehellisenä ja empaattisena, joka kuuntelee mielellään muiden ajatuksia ja tarinoita. En jaksa tehdä asioita, mitä monet minun ikäiset tekevät, kuten bilettäminen humalahakuisesti. Arvostan enemmän omaa aikaa kodin turvassa, jossa voin palauttaa akkuja ja parantaa itseäni tulevaa varten, mutta en ole erakko. Koen sen hyvinvointini edellytykseksi. Aina ei tarvitse olla riehumassa tai tekemässä kaikkea maailman silmien alla – myös vapaus olla tekemättä mitään voi aiheuttaa samanlaisen vaikutuksen.

Heikkouteni ovat mukavuudenhaluisuus ja laiskuus. Ne ottavat joskus liikaa valtaa ja ovat usein yhteydessä toisiinsa. Ehkä tämä tapahtuu eniten työelämässä, varsinkin päivinä jolloin ei ole motivaatiota, mutta yritän parhaani kehittää oma-aloitteisuutta ja löytää energiaa jostain kasvattaakseni voimia työssä jaksamiseen.

Tärkeimmät asiat elämässäni ovat ihmiset, jotka luovat minulle merkityksen olla täällä. Minulla on vain muutama ystävä, mutta pidän sitä parempana kuin sadan kaverin verkostoa. He ovat sieluja, joille voin uskoutua asiasta kuin asiasta, ilman turhaa tuomitsemista. Parempi puoliskoni kuuluu tähän joukkoon, lisäksi hän tekee maailmastani kokonaisemman – kliseisesti sanottuna.
Mainitsen myös henkisen hyvinvoinnin, kiitollisuuden ja sisäisen tähteni, joka johdattaa minua kohti onnellisuutta, palanen kerrallaan.

Jos tämä teksti puhutteli sinua tai samaistut siihen, laita rohkeasti …

eilen

Heippa! 👋🏻

Nainen, 23 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Heippa vaan!
Ois kiva tutustuu uusiin ihmisiin Kaarinan seudulta/lähistöltä, myös juttuseuraa kelpaa mistä päin suomea vaan!

Valokuvaus, luontoaiheiset piirtelyt/maalaamiset, kävelylenkit ja kesäiset pyörälenkit sekä tarinoiden kirjoittamiset kuuluvat harrastuksiini. Mielenkiinnon kohteisiin kuuluvat myöskin luonto, eläimet, hyvät kirjat ja leffat, musiikki ym.
Tykkään myöskin hoitaa kasvejani, pitäis päästä ostamaan muutama lisää sillä eihän kasveja voi olla koskaan liikaa 🌱

Oon mustanhuumorin omaava 23v nainen, ystävällinen, haaveileva, luotettava, mulle on myöskin helppo puhua (näin olen ainakin kuullut). Aluks saatan ehkä olla hieman hiljaisempi mut juttu luistaa kunhan tutustuu ja kemiat kohtaavat.

Viestiä vaan tulemaan jos kiinnostuit, kuulemisiin! 👋🏻😊

2 päivää sitten

Tosi ystävä hakusessa

Nainen, 26 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Moi!
Olen 26v naimisissa oleva nainen varsinais-suomesta. Etsin itselleni naispuolista tosi ystävää, Oon vähän ujo ja hitaasti lämpenevä .Vaikeeta tehdä aloitetta ja tutustua uusiin ihmisiin. Minusta kyllä saisi luotettavan ja aidon ystävän .
Arvostan aitoa ja rehellistä , uskollista ystävyyttä.
Rakastan luontoa ja eläimiä, tykkään kesäisin uida ja valokuvata luonnossa.
En oo baari ihmisiä enkä juo tai polta, viihdyn kotona . Tykkään hoitaa kotiaskareita ja katsella iltaisin elokuvia.
Olisi vaan kiva löytää se oikea ystävä jonka kanssa voisi olla oma ittensä ja puhua kaikesta.

Löytyisköhän minulle vielä se oikea aito ystävä?

2 päivää sitten

Moikka!

Nainen, 20 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Oon 20-vuotias tyttö Raisiosta ja etsin uusia kavereita. Oon mukava, luotettava, aito, rehellinen, sosiaalinen ja ystävällinen ihminen. Tykkään esim. kattella leffoja, käydä kävelyllä ja ajeluilla, shoppailla, jutella tai vaikka ihan hengailla vaan.😊 Sarkastista ja vähän outoa huumoria löytyy myös😅
Ihmisissä arvostan rehellisyyttä, aitoutta, avoimuutta, hyväsydämisyyttä ja halua tutustua oikeasti toiseen ihmiseen.
En oikeen tiiä mitä kaikkea tähän kertois lisää, mutta jos haluat jutella, kysellä ja tutustua lisää, niin laita ihmeessä viestiä tulemaan. Jos vaikka meistä voisi tulla hyvät kaverit.😊

2 päivää sitten

Ystävää etsin

Nainen, 35 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Heippa 😊

Olen 4 vuotta sitten turkuun muuttanut nainen. Parisuhteessa ja 4 lasta. Opiskelen tällä hetkellä, joten aikaa olisi etsiä ystävää täältä lähempää. Vanhojakin ystäviä on, muttei juuri täältä turun seudulta.

Pidän ulkoilusta, leipomisesta, eläimistä (minulla on koira) , kauniista maisemista, raikkaista aamuista ja pimeistä illoista. Etsin sellaista ystävää, jonka kanssa voisi jutella kaikesta mahdollisesta (politiikka ei ole vahvin puoleni..) voit olla mies tai nainen, suhteessa tai sinkku. Laita viestiä jos tuli sellainen tunne.

3 päivää sitten

Joku mukaan painonpudotus projektiin?

Nainen, 25 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Moikka! Olisko täällä joku joka haluaisi aloittaa mun kanssa terveellisemmät elämäntavat? Kamppailen itse siis vuosien mittaan kertyneen ylipainon kanssa ja vihdoin mulla on tullut motivaatiota sekä jaksamista tehdä asialle jotain. Yksin muutosten tekeminen on hankalampaa, sen takia siis etsin täältä seuraksi jotain toista naista suunnilleen samantyyppisessä tilanteessa. Olisi huippua jos voitaisiin tukea ja motivoida toisiamme tässä prosessissa.

Kärsin mm. masennuksesta ja tunnesyömisestä, mitkä onkin olleet isoimpia tekijöitä lihomiselle. Olen päälle parikymppinen nainen, pituutta on lähemmäs 170cm ja painoa about 120kg. Koen, että ruokavalioni on ihan hyvä, sillon kun jaksan henkisesti hyvin, mutta kun on pahempia masennuskausia, syön liikaa roskaruokaa ja herkkuja. Isompana ongelmana koen liikunnan puutteen, haluaisin saada lenkillä käymisestä rutiinin ja jossain vaiheessa uskaltautua myös kuntosalille. Toisen kanssa liikkuminen ja saman kokemuksen jakaminen ylläpitäisi varmasti halua tehdä parempia valintoja.

Voidaan myös muutenkin ystävystyä, koen olevani aika sosiaalinen ihminen. Olen ymmärtäväinen, lempeä ja ihan hauskakin ajoittain. Laita vaan rohkeasti viestiä jos kiinnostuit tästä ja haluaisit lähteä opettelemaan uusia elämäntapoja mun kanssa. 🥰

3 päivää sitten

OMAA KULTAA ETSIMÄSSÄ!!

Nainen, 44 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Eikö tosiaankaan ole enää rehelistä luotettava huumorintajuista lapsi ja eläinrakasta yhden naisen ja sanansa pitävä miehiä vapaana????Olen 44v äiti ja kahden lapsen mamma turusta.Lapset on jo tehty ja 2 on jo lentänyt pesästä ja 2 asuu isän kanssa ja 1 asuu mun kanssa.Etsiin tositarkoituksella sitä omaa kultaa jonka kanssa elää loppuelämään.Baareista en halua sellaista etsiä.....Koska sieltä saa sitä mitä tilaakin.....Etsin elämän kumppania et ole seikkailija tai kukasta kukkaan hyppivä.En etsi yhden illan suhdetta tai hetken huumaa vaan loppuelämään kumppania.Alkohooli ei hallitse elämääsi jos tunnet olevasi minulle juuri se oikea mies niin ota rohkeasti yhteyttä katsotaan mihin polkumme vie.Luonteeltani olen rehelinen luotettava huumorintajuinen lapsi ja eläinrakas ja yhden miehen nainen.Omia harrastuksia ja asioita saa olla.Omaa aikakin saa.Ei tarvi olla yhdessä 24/7 mutta toivon myös sulta löytyvän sitä yhteistäkin aikaa.Ikä sulla sais olla 35-48v mutta ikähän on vaan numeroita vaikka ikä on vain numeroita niin en ole kiinostunut alle 35v enkä myöskään yli 48v.Jutellaan ja tavataan ja katsellaan syttyykö kipinä.

23.1.2021

Ystäviä/kavereita hakusessa pääsääntöisesti Salon, Varsinais-suomen, Tampereen alueelta ja mahdollisesti muualtakin...

Mies, 26 vuotta, Varsinais-Suomi

Juu elikkäs oon 26vee jäbä Salosta ja olisi ihan jepa löytää uusia frendejä otsikon mukaisista paikoista!. Lähen mielelläni mm. vaikka leffaan, kahville, salille, pleikkari/tietokone peleihin, kaikenlaisiin harrastuksiin,musiikki/festarit,illanistujaiset, lenkille, ulkoiluttamaan vaikka koiraa, työntämään lastenvaunuja, drinksille, rannalle, grillaamaan, heittämään lumipalloja tai tekemään vaikka lumiukkoja jne...
Ja taatusti uusien ystävien/kaverien mukana tulee kaikkea uutta jännää puuhaamista/mielenkiintoa elämään.
Käyn duunissa joka päivä ja tunnen että tarvitsen enemmän sosiaalisia kontakteja elämään...
Tarvitsen välillä kipinää uusien kaverien löytämiseen ja täällä sitä
uskoisin olevan.
Minulle voi laittaa rohkeasti viestiä jos nappaa sekä koitan itse olla aktiivisempi!
Sukupuolella ei ole väliä mutta ikähaarukka voisi olla keskimäärin noin.17-35v välillä mutta ei ole niin justiinsa! Enkä ole pilkun tarkka.
Minulta löytyy myös mm snapchatti: Hondaliini
Sieltä voit pommittaa.

23.1.2021

Turunseudulta naisia kaveriksi.

Mies, 38 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Moi...

Haussa Turusta tai lähialueilta uusia kavereita arkeen, harrastuksiin yms. tai kahville. Ikä vois olla noin 25-40v. Mulla on monenlaisia kavereita joten sun elämän tilanne voil olla ihan mitä vaan. Tuossa on aika hyvät hakukriteerit sulle, koska en haluu rajata ketään pois. Aikanaan sitte näkee miten tullaan juttuun jos tullaan.

Mä tykkään ulkoilusta, kävelystä metsissä tai poluilla ja liikuntaakin tulee harrastettua jonkun verran. Aikaa tulee vietettyä lähinnä kavereiden luona et baarit kierrän jo kaukaa tässä iässä :) Muuten oon tällänen luotettava, avoin ja perus elämää viettävä työssä käyvä mies...

22.1.2021

reiska

Mies, 32 vuotta, Uusikaupunki, Varsinais-Suomi

Eli moro. oon huomannu et kavereita on tosi vaikee tässä iässä tehdä niin jos nyt tän kautta :) oon 32v... ja teikäläisestä vähän infoa ? PS: mulla ei oo facebookkia tai twitteriä

22.1.2021

ystäviä!

Nainen, 20 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

hei! oon 20v tyttö ja muutin syksyllä turkuun opintojen perässä :)
oon yrittäny tutustua täällä uusiin ihmisiin, mutta se on ilmeisesti tosi vaikeaa mulle. oon tavallaan introvertti ja ryhmässä jään aina aika taka-alalle... lisäks suurinosa haluaa vaan bilettää yms ja mua se ei oikein kiinnosta. en oo absolutisti tho, mutta sellanen riehuminen ja kännääminen ei oo mun juttu sitte yhtään.

ois kiva löytää täältä päin sellasia kavereita, joiden kans vois viettää aikaa ihan rennosti, esim. käydä kahvilla, kävelyllä, tehä jotain aktiivista kuten pelata jotain pallo/lautapelejä :D tykkään niinku jutella, vaikka oon aina aluks ehkä vähän hiljasempi. mutta jos vastapuoli on aktiivinen nii en minäkää ihan tuppisuuksi jää :)

oon tosi rauhallinen, mutta aika hauska tyyppi kumminki. viihdyn kotona erittäin hyvin, mutta välillä on mukavaa nähdä ihmisiä. pukeutuminen kivasti on mukavaa ja tykkään sellasista oversized vaatteista. tykkään kans laulaa ja soitella pianoa. ja ainii, koirat on parhaita ja ikävöin mun omaa, joka jäi kotikotiin :(

mutjoo jos yhtään tuntuu siltä, että oisit samanhenkinen ku minä ja oot n. 18-25 vuotias, nii laitahan ihmeessä viestiä :) sukupuolella ei väliä.
(ja tää ilmotus ei vanhene)

21.1.2021

Samanhenkistä ystävää vailla

Nainen, 52 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Löytyisiköhän täältä ystävää tavalliselle 52-vuotiaalle naiselle? Olen sosiaalinen introvertti, empaattinen, ”jalat maassa” -tyyppi, joka on elänyt tähän saakka täysin perheen ehdoilla. Nyt olisi tarve ja myös mahdollisuus ottaa enemmän omaa aikaa ja aikaa myös ystäville. Ihan oman jaksamisen ja hyvinvoinnin takia on pakko laittaa elämää uuteen järjestykseen ja toivottavasti siihen kuuluisi myös ystävät.

Toivoisin löytäväni avoimen, rehellisen ja empaattisen ystävän, jonka kanssa voisi keskustella kaikesta maan ja taivaan väliltä. Ystävän, joka osaa myös kuunnella ja jolla olisi mahdollisesti samankaltainen elämäntilanne kuin itselläni.

Mitään erityisiä harrastuksia minulla ei ole. Nautin musiikista, tanssista, rennoista koti-illoista, hyvästä ruuasta, matkustelusta ja tietysti rennosta rupattelusta hyvässä seurassa.

Laita viestiä, jos kiinnostuit.
Ps. en etsi seurustelukumppania vaan ystävää!

20.1.2021

Hellou!!

Nainen, 23 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Siis nyt on tarjolla hyvä tyyppi :DD

Eli siis olen -97 tyttö turusta, joka tykkää hullutella vähän missä milloinkin. Mut saa aina mukaan kaikkeen, koska olen tosi sponttaani ja elämäniloinen ihminen. Mut saa myös innostumaan uusista asioista ja harrastuksista, voit siis tartuttaa omat mielenkiinnonkohteesi minuun! Mutta kuten sanoin hulluttelu ja hauskanpito on elämän kulmakiviä ja musta saa hyvän ryyppäys- ja tanssikaverin vaikka yöclubille(jos ne joskus avautuu).

Samaan aikaan olen luotettava tyyppi ja kaverit on mulle kaikki kaikessa! Pyrin aina olemaan tukena tilanteessa kuin tilanteessa. Olen myös henkilö, jonka kanssa on vaikea saada suurta riitaa aikaan.
Mulle saa ehdottaa mitä vaan: urheilu, shoppailu, leffat, pussikaljat jokirannassa, tyttöjenilta tai vaikka pelailu.

Jos yhtään kiinnostuit, laita mulle viestiä. Voidaan vaikka heti järkätä jotain tekemistä, jos tylsää. :)

19.1.2021

Ystäviä etsimässä

Nainen, 32 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Moikka,

olen 32v. puoliksi turkulainen nainen. Asun siis vuoroviikoin Turussa ja Ahvenanmaalla, koska mieheni asuu Maarianhaminassa. Vanhemmiten olen huomannut, että kavereita/ystäviä on jäänyt pois ja uusia on hankala saada. Olisi kiva löytää uusia kavereita/ystäviä joiden kanssa voisi jutella kaikesta maan ja taivaan väliltä sekä tehdä kaikenlaisia asioita.

Minulta löytyy yksi ranskanbulldoggi, Hertta. Olen kristitty. Tykkään mm. matkustella ja tutustua uusiin paikkoihin, käydä teattereissa ja museoissa, lukea dekkareita ja klassikoita, geokätköillä, pelata lautapelejä, valokuvata, vaeltaa luonnossa ja harrastaa liikuntaa.

Jos mm. etsit seuraa lenkille, kaveria teattereihin, museoihin tai kirppiskierroksille, juttuseuraa tai ihan vaan jotakuta mukaan testaamaan jotain uutta, niin laita viestiä.

18.1.2021

Moro!

Muu sukupuoli, 33 vuotta, Raisio, Varsinais-Suomi

Oon animesta, videopeleistä, liikkunnasta ja videopeleistä kiinnsotunut tyyppi. Toivoisin saman henkistä väkeä. Olen ite asia introvertti mutta juttu rupeaa tottakai luistamaan ajan kanssa.
Olisi kiva siida videopeli-lautapeli tai jopa animen katsomis kavereitakin! Toivon sinulta ehkä jonkinlaita ennakkoo luulottomuutta ja sitä ettie heitetä bussin alle niitä heikoimpia. Lupaa on aina kehityä! Jos kiinnostuit niin ohta yhteyttä
Omiin suosikki peleihini kuuliu yksin pelit mutta voisi olla hauskaa kokeilla muitakin pelejä

18.1.2021

Moi!

Nainen, 24 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Oon 24 vuotias nainen, joka etsii uusia tuttavuuksia.
Arki menee suurin osin töissä ja poikaystävän kanssa mut olisi kiva keksii myös arkipäiville jotain kivaa tekemistä. En varsinaisesti harrasta mitään, mutta lähden kyllä mukaan jos sulla on jotain mielessä! Lähden myös mielelläni drinksuille tai kahville, syömään, leffaan tms.

Iälläsi ei ole mitään väliä. Laitathan viestiä, jos yhtään kiinnostuit! :)

Sivu
Takaisin ylös