Ilmoitukset alueelta Varkaus (36 kpl)

 - 
 
24.3.2024

Friend or Buddy

Mies, 40 vuotta, Varkaus, Pohjois-Savo

Hello I will like to make friends, preferably female. I am a Christian and still improving my Finnish skills. You will get to know me more when we start talking. If you don't mind send a message.

instagram: otkings_nathan

7.3.2024

Uusia ystäviä

Nainen, 33 vuotta, Varkaus, Pohjois-Savo

33-vuotias nainen etsii uusia kavereita ja ystäviä.. :)
Mieluiten vaihtaisin enemmänkin kuin pari viestiä. Seuraa minusta saisi esim. ulkoiluun, elokuviin, terassille jne. Luonteeltani olen huumorintajuinen, rehellinen, luotettava ja rauhallinen . Aluksi saatan olla vähän hiljainen, mutta kyllä puhetta sitten riittää kun tutustuu paremmin. Pidän eläimistä, erityisesti koirista, vaikka minulla ei tällä hetkellä olekkaan lemmikkejä.
Ilmoitus ei vanhene! :)

29.2.2024

Kavereita hakusessa

Nainen, 26 vuotta, Varkaus, Pohjois-Savo

Helou!
Täällä 26-vuotias yhden pojan äiti etsii samanhenkisiä kavereita. Olen asunut uudella paikkakunnalla muutaman vuoden ajan, mutta kaverit eivät ole kulkeneet mukana.

Voit olla lapseton tai perheellinen eikä iälläsi ole väliä! Olen itse kahvin suurkuluttaja, raskaamman musiikin ystävä ja innokas museoiden/kirpputorien/kauppojen kiertelijä. Olen myös alkanut pikkuhiljaa nauttia taas lenkkeilystä ja pyörälenkeistä. Luonteeltani olen rento ja huumorintajuinen ja saatankin vitsailla aiheesta kuin aiheesta.

Laitahan siis viestiä, jos voisimme tulla juttuun 😌

P.s. olen se ystävä, joka ei arvostele kotiasi tai vanhemmuuttasi vaan olen tukena ja rötvään kanssasi sohvalla viinilasin kanssa mielelläni vai syötäisiinkö kulhollinen jäätelöä ja vaihdettaisiin ajatuksia?

11.12.2023

Kavereita etsimässä

Mies, 33 vuotta, Varkaus, Pohjois-Savo

Morjes! Olen 33-vuotias mies ja Varkauteen muuttanut. Uudet tuttavuudet olisi tervetulleita. Harrastan lukemista, pelaamista ja koiran kanssa lenkkeilyä.
Anime ja manga kiinnostaa myös.
Ois kiva löytää kavereita joiden kanssa tehä ihan perus juttuja, kuten käydä viihteellä, pitää leffa ja peli-iltoja tai mitä nyt ikinä keksii :D Ihan rohkeesti vaan viestiä laittamaan :D sukupuolella ei ole väliä.
Snäppi: hessjesse
Pelkästään kavereita siis, parempi puolisko löytyy jo :D

12.11.2023

25-likka ettii ystäviä ~

Nainen, 25 vuotta, Varkaus, Pohjois-Savo

Heippa, täällä kirjoittelee 25-vuotias nainen, joka on asettumassa pikkuhiljaa Varkauteen.😊 Olisi kiva tutustua uusiin ihmisiin, jos sattuisi löytymään uusia ystäviä (kumppani minulla jo on).
Luonteeltani olen avoin, kiltti, huumorintajuinen, toki saatan ujostella ennen kuin kunnolla tutustun, mutta ei anneta sen liikaa häiritä :D
Kiinnostuksen kohteitani ovat manga, anime, videopelit, musiikki (mm. laulaminen, soittaminen, säveltäminen, tekeminen eri softilla), liikunta jne. Suunnittelen myös Magic The Gathering - korttipelin harrastamisen aloittamista, sitä muutamat kerrat lainapakoilla kokeilleena olen innostunut siitäkin, mutta en omista vielä omaa pakkaa (pitää saada aikaiseksi!).

Mun kanssa voi ensin jutustella vaikka netin välityksellä ja jos siltä tuntuu niin tulevaisuudessa tavata livenäkin: lähteä kiertämään kirppareita, käydä kahvilla, karaokessa tai mitä vaan oikeestaan keksii. Sukupuolella tai iällä ei ole merkitystä vaan sillä, että tulee toimeen ja seurassa viihtyy. Jos kuulostaa hyvältä, pistä sähköpostia ^^~

20.10.2023

Aitoja ystäviä

Nainen, 45 vuotta, Varkaus, Pohjois-Savo

Moi,

Tunnen välillä olevani yksinäinen. Kavereita ei liiemmin ole. Olisi kiva saada se todellinen aikuis iän ystävä jakamaan ilot ja surut. Jonka kanssa vois mennä kahville ja konsertteihin.
Olen 45-v nainen. Etsin ikäisistäni naisista ystävää.

Pidän kesästä, mansikat, askartelu käsityöt, leipominen.Nasu, eläimet, kissat. Live keikat.

3.10.2023

Halojatahalloo

Nainen, 29 vuotta, Varkaus, Pohjois-Savo

Täällä huhuilee melko tuore Varkautelainen, joka kaipaisi kaveria vaikka lenkille, koirapuistoon tai mihin nyt ikinä keksitäänkin..

Perheeseen kuuluu avomies ja 3-vuotias lapsi, chihuahua-koira sekä kissa.

Harrastan videopelejä PC:llä (lähinnä mmorpg, wowia yms), käsitöitä ja koiran kanssa puuhastelua. Tykkään liikkua luonnossa, vaikken mikään varsinainen sporttihitmu olekaan, ja koira tosiaan liikuttaa päivittäin. Kirppareilla käynti on myös lempiharrastuksia :)

Koska luen sähköpostiani vain harvoin, toivoisin yhteydenottoja esimerkiksi instagramissa tai snäpissä (jota boomerina koitan opetella käyttämään..)

IG: iiidammoi
Snap: iida.k94

11.8.2023

Moikka!

Nainen, 22 vuotta, Varkaus, Pohjois-Savo

Oon muuttanu vasta Varkauteen, enkä tunne poikaystävän lisäks muita. Hirmu tarve olis sosiaalisoitua ja olis kiva tutustua uusiin ihmisiin. Tulkee juttelemaan, jos kiinnostaa!🥰
Snäppi olis @kartanomaki
Instagram olis @kartanomakii

20.6.2023

Moikka

Nainen, 52 vuotta, Varkaus, Pohjois-Savo

Moi.etsin uusia kavereita.
Olen eronnut pitkästä suhteesta muutama vuosi sitten.
Aluksi kirjoittelun kautta ajatusten vaihtoa ja ehkä myöhemmin jos siltä tuntuu niin voi vaikka tavatakkin.
Juhannus kun on sitten jo parin päivän päästä ,ei uskoisi.
Eli hyvää jussia teille.

27.1.2023

Kaveri-, harrastus- ja ajanviettoseuraa

Mies, 48 vuotta, Varkaus, Pohjois-Savo

Hei,
Viime vuosina aika on mennyt turhan passiivisesti pelkän työn ja kotonaoleilun parissa. Nyt oliskin haluja löytää uusia kavereita tai vaikka ihan juttu- ja ajanviettoseuraa, jotta tuota sosiaalista elämääkin pääsisi taas kokemaan.

Se voisi olla vaikkapa leffassa käyntiä, liikuntaa, tai mukavaa jutustelua ja yhdessäoloa. Omasta puolesta uusille tuttaville ei ole ikä- tai sukupuolirajoitteita, joten jos tämmöinen 48-vuotias miiehentekele (enemmän tai vähemmän aikuinen sellainen) ei pelota, niin ottakaa toki yhteyttä.

Omia harrastuksia mm. lukeminen, piirtäminen, ja koripallon pelaaminen, joten jos joku toinen Varkautelainen koriksenpalaaja tämän lukee niin otahan heti yhteyttä.
Muitakin palloilulajeja on tullut kokeiltua. Tietokoneellakin pelailen vaikka en mikään online-pelien suurkuluttaja olekaan Kesällä mökkeilya ja pientä nikkarointia tulee harrastettua. Scifi ja fantasia ovat mielenkiintoani lähellä mutta se ei tarkoita, että puhuisin vain niistä aiheista.

. .

Sivu
Takaisin ylös