Ilmoitukset alueelta Varkaus (13 kpl)

 - 
 
20.7.2021

Kaveri

Mies, 67 vuotta, Varkaus, Pohjois-Savo

Mukavaa ennakkoluulotonta ja suvaitsevaista aikuista miespuolista ihmistä ilman ikärajaa ajatustenvaihtoon elämästä ja mikäli löytyy ihminen jonka kanssa on mukava olla, myös yhteiseen ajanviettoon.
Luonteeltani olen introvertti ja enemmänkin sivustaseuraaja ja tunnen itseni melko yksinäiseksi, vaikka muutama kaveri onkin.
Pidän mm. maailmantapahtumien, uutistapahtumien seuraamisesta, autoilusta, matkustamisesta, luonnosta, ajatustenvaihdosta, ulkopolitiikasta, uskonnosta. kierrellä museoissa, istua kahvilla ja seurata elämänmenoa.
Sinä ihminen ilman ikärajaa, joka myös olet mieluummin introvertti, sydämmellinen ja positiivisesti elämään suhtautuva, vaikka kaikki ei olisikaan elämässä mennyt toiveiden ja haaveiden mukaan.
Kirjoita ja kerro itsestäsi, ajatuksistasi, sekä toiveistasi ystävyydestä, ehkä löydämme sielunkumppanuuden pidemmällekkin ystävyydelle.

6.7.2021

Only weird people allowed

Nainen, 23 vuotta, Varkaus, Pohjois-Savo

Tällä hetkellä Varkaudessa asusteleva 23-vuotias nainen etsii lähialueelta suunnilleen samanikäistä (noin 18 - 28-vuotiasta) seuraa, jota voisi ihan oikeassa elämässäkin joskus tavata. Sukupuolella ei sen liiemmin väliä.

Ja siinä taisikin olla kaikki.

Vitsi, vitsi.

(((Jos koko viesti ei näy, niin klikkaa otsikkoa lukeaksesi loput.)))

Pidän itseäni "normaalista poikkeavana"; Monet minun mielipitestäni eroavat valtavirrasta, varsinkin tabuaiheiden kohdalla. Yritän olla avoinmielinen ja oppia ymmärtämään eri näkemyksiä, mutta ilmaisen myös omat aatteeni suoraan. Pidän syvällisistä keskusteluista, mutta pakko myöntää että olen joskus huono (varsinkin kasvotusten) johdattelemaan keskustelun niihin. Ja saatan hermostuneena antaa itsestäni idiootin vaikutelman (Olen parempi ilmaisemaan tunteeni kirjoittamalla), mutta mitä paremmmin tunnen toisen, sitä luonnollisempi pystyn olemaan.

Toivoisin tähän "yhteydenottopyyntöön" mahdollisesti vastaavien henkilöiden olevan rentoja (Rentoudun jos toinenkin on rento), puheliaita, erilaisuuden/outouden hyväksyviä, EI liian kilttejä ja EI-vanhanaikaisia. En halua toisten teeskentelevän, mielistelevän tai manipuloivan. EN ole kiinnostunut puhumaan teknologiasta, koneista tai tieteistä (biologia ja spykologia poisluettuina eli niistä VOIN puhua). Keskustelunaiheiksi kelpaavat mieluummin arki, media (pelit, animaatioelokuvat, anime, kirjat, internet ym.), yhteiskunnan nykymenot, omat ja toisten tavoitteet, näkemykset, tunteet ja kokemukset. Huumori koostuu enimmäkseen ironiasta ja tilannekomiikasta. Vaikutan alussa varmasti "viattomalta pikkutytöltä", mutta minussa on pirullisempikin puoli ja toivoisin enemmän tuttuja, joille voisin toisen minäni jakaa.

Tosin olisi mukava myös kokea asioita yhdessä toisen kanssa eikä pelkästään rupatella. Urheilen vapaa-ajallani, mutta en ole mikään kuntosali-ihminen; käyn iltakävelyillä, järvessä uimassa ja koripalloa pelaamassa tai sitten harrastan mummojumppaa kotioloissa (Tuohon listan …

24.5.2021

Moi

Mies, 30 vuotta, Varkaus, Pohjois-Savo

Etsin varkaudesta tai lähialuealta kaveri seura lenkkeily tai syöminen olisi kiva asun yksin olen 30 vuotias mies minut saa tavoitta whatsappista helposti 0414845737

31.3.2021

Moippis

Mies, 54 vuotta, Varkaus, Pohjois-Savo

Savolainen 54v, osa-aikainen aikuinen, mies etsiskelee uusia kavereita ikään tai sukupuoleen katsomatta.
Olen rauhallinen, huumorintajuinen ja luotettava tyyppi joka on nähnyt ja kokenut matkallaan kaikenlaista ja todennut että itseään ei kannata ottaa liian vakavasti sekä sen että asioilla on tapana lopulta järjestyä.
Harrastan ristikoita, hevosia, remontointia, vaeltamista, kalastusta, autolla ajelua, lukemista, post crossingia, jne
Kaikenlaiset inehmot saa kirjottaa koska kavereita ja ystäviä ei ole ikinä liikaa.

5.11.2020

Varkaudesta hei!

Nainen, 28 vuotta, Varkaus, Pohjois-Savo

Oon muuttanut etelästä tänne Varkauteen hetki sitten ja ystävät jäi sinne etelään. Oon 28 vuotias nainen ja etsinkin suht saman ikäistä seuraa, n. 24-35 vuotiaita :) Toivon että löytyis semmonen kaveri jota vois ihan livenäkin nähdä! Mitäköhän kirjottaisin itestäni.. No nyt mulla alkaa yötyö täällä ja vapaalla tulee aika pitkälti oltua kotona. Pelailen lähinnä xboxilla. Uutta tekemistä ja uusia paikkoja olis kiva käydä läpi :) Musta saa aivan varmasti luotettavan ystävän ja toivon että sultakin löytyis iso kasa huumorintajua :) Mutta samalla iteltäkin löytyy pitkä ja kivinen tie takaalta joten mulle voi myös avautua omasta elämästä, mä kyllä kuuntelen ja autan parhaani mukaan!

12.2.2020

Ystäviä

Nainen, 41 vuotta, Varkaus, Pohjois-Savo

Etsin aitoja ystäviä. Iälläsi tai sukupuolella ei ole väliä. Kunhan olet rehellinen ja luotettava.

Olen 41-v nainen. Tavallinen tallaaja. Minuun kolahtaa kissat, eläimet, kynttilät, kesä...
Tykkään pohtia asioita ja keskustella.

Ota yhteyttä

28.12.2019

Moikka!

Nainen, 31 vuotta, Varkaus, Pohjois-Savo

Uusia ystäviä etsii 31v nainen varkaudesta. Äiti oon kahdelle pienelle lapselle ja mies löytyy, koira ja kani lemmikkeinä.
Harraskukset:kuntosali, lenkkeily.
Viihdyin ulkona luonnossa paljon, rakastan aurinko nousuja laskuja, paljon lunta.
Tykkään herkkutella. Namnam
Olis kiva saada juttuseuraa ja muutenkin jos mahdollisuus nähdä useamminkin 😊

11.2.2019

Moikka

Nainen, 30 vuotta, Varkaus, Pohjois-Savo

Moikka.
Pari vuotta sitten varkauteen muuttanut 30-vuotias nainen. Olen myös kahen pikkulapsen äiti. Tykkään lenkkeillä, käydä salilla ym
Muuten päivät menee töissä ja opiskelussa.

Kaipasin kavereita. Kahville,lenkkille, lastenkanssa leikkimään ym
Myös valmis lähtee kauemmaksikin tapaamaan jos siltä tuntuu 😊

10.2.2019

Moikka

Nainen, 30 vuotta, Varkaus, Pohjois-Savo

Kaipasin kavereita, olen yksinäisyydestä kärsivä 30-vuotias kahden pikkulapsen äiti varkaudesta. Elämä pyörii kodin ja töiden ja opiskelujen parissa. Vähän kuntosalilla keriään välillä pyörähtää. Ja löytyy mies +koira ja pupu.
Olen eläinrakas, haaveillut et pääsisin taas heppailemaan ym
Olen herkkä ja halusin uskoa että on vielä niitä mukaviakin ihmisiä, olis Kiva löytää joku hyvä ystävä jonka kanssa vois keksiä jotain kivaa tekemistä tai möllöttää vaa 😊👍 ja ei haittaa vaikka et ihan läheltä olisikaan, valmis kyllä lähtee seikkailemaan ja tapaamaan muuallekin jos löytyy joku semmonen ihminen 😊

Mulla on ihana perhe mut kaipaan kovasti ystäviä, koska olis kiva kun olis jotain muutakin sisältöä elämään,
Olen vähän arka ollut sen takia kun häpeän itseäni vaikka eioo mitään syytä,
oon ihan mukava tyyppi jos vaa uskaltaa tutustua 😊

13.10.2018

Etsin tanssipartneria tanssikurssille

Nainen, 51 vuotta, Varkaus, Pohjois-Savo

Lavatanssit olivat mieleinen harrastus "entisessä elämässä". Olen nyt käynyt jonkin verran yksittäisillä lavatanssikursseilla Varkauden-Kuopion-Pohjois-Karjalan seudulla. Tanssi ja mukavaa ja sosiaalista liikuntaa, mutta harmittamaan jää aina se, ettei opittua ole mahdollista harjoitella kenenkään kanssa ja siten saada askelkuvioita painumaan liikemuistiin. Olen käynyt jonkin verran myös lavatansseissa, mutta olen pohjattoman ujo seisomaan siellä hakujonossa ja arka oman osaamiseni suhteen. Muutoin olen kyllä varsin seurallinen ja puhelias. Rentoa seuraa asiallisella otteella.

Takaisin ylös