Ilmoitukset alueelta Vantaa (185 kpl)

 - 
 
tänään

Hellou hellou

Nainen, 28 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Hakusessa potentiaalisia kavereita tai ystäviä kaikenlaiseen juttelemiseen, tekemiseen ja olemiseen. Kiinnostuksen kohteet: keikat/musiikki, hyvä ruoka (sushi! :) viini/kahvi/tee/mocktailit, leffat (sci-fi, fantasia, kauhu yms.) PS4, shoppailu, koiran lenkittäminen, kirjallisuus, museot, urheilu (uudet lajit kiinnostaa aina) yms.

Olen tällä hetkellä vakituisesti yötöissä eli saatan nukkua päivärytmissä eläville outoihin aikoihin :P Mulla on myös pidempiä vapaita jolloin käännän rytmiä ympäri eli en elä pysyvästi yössä. En ole sinkku ja ei haittaa olleenkaan vaikka sinä olisit. Miespuoliset ystäväehdokkaat tervetulleita, mutta romansseja en kaipaa. Omistan myös koiran ja pidän kissoista sekä muista elukoista.

Täältä olisi kiva löytää aitoja ihmisiä, joilla on elämässään tilaa ja aikaa tutustumiselle. Harrastustemme ei tarvitse olla täysin identtiset, olen kiinnostunut laajalti asioista ja tärkeämpää onkin, että meillä on yhdessä hauskaa :D

Laita viestiä ja kerro vaikka mitkä asiat saa sut intohimoiseksi ja innostumaan tai mikä tässä ilmoituksessa kolahti sulle :)

eilen

Etsin kavereita pk-seudulta!

Nainen, 29 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Moi!

Olen Vantaalla asuva nainen, joka etsii kavereita pääkaupunkiseudulta ja sen lähiympäristöstä. Mulle ei ole väliä, mitä sukupuolta edustat, joten kaikki halukkaat voivat ottaa yhteyttä. Oon 29-v. ja toivoisin löytäväni täältä lähelle omanikäisiäni ihmisiä, joihin tutustua :)

Luonteeltani oon rauhallinen ja empaattinen, mutta kuitenkin ihan menevä tyyppi. Tykkään käydä vähän kaikenlaisessa toiminnassa ja oon sen verran avoinmielinen, että minut saa helposti kokeilee ainakin kerran uusia/vieraita asioita.

Vapaa-ajalla tulee käytyä mm.uimassa, juoksemassa, baareissa kuuntelee live musiikkia, luen, sekä silloin tällöin saatan innostua maalaamaankin. Erilaisissa tapahtumissa ja keikoillakin oon käynyt itsekseni jonkin verran, ja olisi mukava löytää mm. sen tyyppisiin juttuihin seuraksi kavereita :)

Oon myös kiinnostunut mm. tatuointitaiteesta, joidenkin kulttuurien historiasta, matkailusta, kielistä ja ns. paranormaaleista ilmiöistä eli selittämättömistä tapauksista.
Tässä nyt tuli jotain minusta. Jos koet, että meillä voisi olla jotain yhteistä, tai muuten vaan kiinnostaisi tutustua, niin laittakaa vaan viestiä mulle päin!

2 päivää sitten

Moikka

Nainen, 27 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Oon 27 v, ja ois tosi kivaa löytää uusii ystäviä:),Välillä koen itteni tosi yksinäiseksi ja vetäytyväksi rankkojen kokemusten takia,mutta haluan uskoa että olen vielä se sama nainen joka on nauranut myös paljon. etin ystäviä tositarkoituksella, joidenkanssa keksiä kaikkee kivaa tekemistä,mutta joiden kanssa ois luottamus jakaa myös mieltä painavia asioita. Jos säkin etit tositarkoituksella ystäviä, niin pistä viestiä tulee :)

23.1.2020

Viestittelyä ja tapaamisia

Mies, 26 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Moikka kaikki jotka lukee tän :)

Olis kiva löytää joku jonka kanssa jutella asioista, ihan laidasta laitaan avoimesti ja ilman mitään ennakkoluuloja. Viestittelyä näin aluksi ja jos molemmat haluu, niin myös nähdä kasvokkain. Näin tässä vähän aikaa sitten on tehnyt mieli koota palapelejä tai sitten leegoja :)


Jos yhtään kiinostaa tulla juttelee, niin laita vaan viestiä😃

23.1.2020

Elämäntapa taiteilijat ja muut hyvät tyypit ottakaa yhteyttä!

Mies, 28 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Heitänpä vähän erilaisempaa ilmoitusta kehiin ja lyön samalla vähän niin kun kaksi kärpäistä yhdellä iskulla. Oon siis tällainen elämäntapa taiteilija musiikin saralla ja haen niin musan teko kavereita kuin myös kavereita ihan muuten. Toivottavaa ois et oltais suht saman ikäisiä, mut ei se oo niin kiveen hakattua, jos koet että voitais muuten tulla juttuun. Niin ja ois kiva, että oisit jostain täältäpäin niin voitais joskus nähdäkin, mut jos oot kauempaa niin siinä tapauksessa ois kiva, että voitais vaihtaa kuulumisia välillä puhelimitse.

Teen tosiaan musaa ja ois kiva löytää saman henkisiä ihmisiä tätä harrastusta jakamaan. Paras tilanne ois se et löytyis tyyppi jolla ois aikaa, kiinnostusta ja intohimoa olla harvasen päivä treeniksellä musisoimassa. 😄 Tätä hommaa on tosiaan tullu tehtyä yli 10 vuotta yhen soittokaverin kanssa, mut silti en oo mikään kummoinen soittaja. Kaveri on paljon parempi. 😄 Joten ei sunkaan tarvitse olla mikään kummoinen soittaja, mut saat toki olla. Musa mitä teen on karkealla jaolla joko räppiä tai kitaravetoista pop/rock musaa. Ajatuksena mulla tässä on että voitais yhdessä ideoida biisejä, mm kirjoitella lyriikoita, säveltää, sovittaa, tuottaa, ylipäätään tehdä kaikkea sitä mitä biisin teko pitää sisällään. Ja sellainenkin mua kiinnostais, että kuunneltais vinyyleitä ja tehtäis sämple pohjaista räppiä, mut millaista musaa sit tehdäänkään, niin mulle tärkeintä on se, että nauttii siitä mitä tekee. Sulta mä odotan sitä, että sä uskallat heitellä ideoita, että sulla on näkemystä siitä millainen lopullinen biisi vois olla. Välttämättä sun ei tarvitse edes osata soittaa mitään, jos sulla on muuten hyviä ideoita ja näkemystä.

Luonteestani sen verran, että olen tällainen avoin, rento puhelias elämänmyönteinen pohdiskelija tyyppi, mut myöskin aika tahditon, sillä puhun uusillekin ihmisille niin kun oltais tunnettu jo vuosia. 😄 Saatan toisinaan pälättää vaikka kuinka kun oikein innostun jostain asiasta, mut useimpia se ei haittaa, koska mun …

20.1.2020

Kavereita

Nainen, 23 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Moikka!

Olen 23-vuotias nuori nainen ja asun Vantaalla poikaystävän ja koiran kanssa.
Kaipailisin suunnilleen samanikäisiä kavereita pk-seudulta joita oikeesti kiinnostaa tutustua ja löytää uusia kavereita.
Musta saa seuraa kahville, shoppailemaan, kävelylle, bilettämään ja mihin vaan mitä ikinä keksitään. 😄
Teen vuorotyötä, joten joskus myös illat ja viikonloput oon töissä.
Rohkeasti viestiä tulemaan jos yhtään kiinnostaa tutustua, niin kerron myös itsestäni lisää 😊

20.1.2020

Ystäviä ajanviettoon/keskustelemaan

Mies, 27 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Uusia frendejä etsimässä keskusteluun, ajanviettoon, musiikkitapahtumiin tai kulttuurikokemuksiin. Mua saa pyytää myös vaikka kalastamaan tai urheilemaan 😁

Minusta: Olen vantaalainen(vuoden asunut) 27 v. mies. Olen melko urheilullinen ja harrastan salilla käymistä, lenkkeilyä(kävely/hölkkä), tanssia, pyöräilyä sekä myös nuorten vaikuttamista ja vapaaehtoistyötä. Olen sinkku, mutta se ei lisää kriteereitäni sille, oletko mikä sukupuoleltasi, sinkku tai jopa naimisissa. Kaikki käy ja arvostan erillaisuutta.
Joten jos tämä herätti edes mielenkiintosi, niin tule juttelemaan ja katsotaan riittääkö eväät kaveruuteen. Jos yritystä ja eväitä löytyy siis.

19.1.2020

Moi.

Nainen, 30 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Olen havahtunut siihen, että ystävät ovat kaikonneet muihin maiseliin ja ajoittain tunnen itseni todella yksinäiseksi. Elämäni pyörii aika paljolti nyt kodin ympärillä, koska minulla on pieni poika. Kaipaan kuitenkin aikuista seuraa esim. Kahville, siiderille, shoppailuun yms. Olen 29v, naimisissa ja asun Vantaalla. Ihmisenä olen huumorintajuinen, iloinen ja sosiaalinen. Rakastan mökkeilyä, kahvia, kesäiltoja. Olisi kiva ensiksi jutella vaikka WhatsAppissa ja sitten vaikka kahvikupposen äärellä.

17.1.2020

Tosi ystäviä etsimässä

Mies, 28 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Moikka, olen syksyllä vantaalaistunut 28-vuotias mies Kuopiosta. Olen rento, rauhallinen ja sporttinen. Etsin ystävää esim. keikoille, syömään, bilistä pelaamaan, leffaan, urheilutapahtumiin, festareille, viihteelle, urheilemaan, tai ihan vaan jauhamaan elämänmenosta ja mitä ikinä mieleen juolahtaakaan. Eritoten urheilu lähellä sydäntä juoksu varsinkin.
Toivoisin, että löytäisin loppuelämän kestäviä ystävyysuhteita, joissa pidetään tiiviisti yhteyttä ja nähdään livenä aina silloinkun aikataulut natsaa kohdilleen. =)

16.1.2020

Hei

Nainen, 20 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Heippa!
Olen 20v nainen
Olen naimisissa mieheni kanssa
Asutaan vantaalla
Etsin tällä hetkellä töitä😊
Minulla on 1v6kk ikäinen taapero😊
Etsin äiti kavereita / ystäviä
Itsellä On vaan 3 hyvää ystävää olis kiva että olis enemmän😊
Olis kiva nähä livenä eikä jäis vaan jutteluksi🤭
Tykkään käydä kirpputoreilla, kaikissa tapahtumista,uimisesta ja nyt oon tykästyny lenkkeilemään, tykkään kanssa hevosista.☺️
Oon sosiaalinen, tykkään kuunnella ja auttaan😄 mä en pure😙 laita ihmeessä viestiä jos vaikutan kivalta ja haluaisit tutustua.
Mut helpoiten tavoittaa fb,ig ja snäppi
Ig prinsessa330
Snäppi senkk24
Fb Senja saaranen
Odottelen innoissaan teiltä viestiä 😊

14.1.2020

Moikka kaikille!

Nainen, 24 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Täällä kirjoittelee 24-vuotias nainen, joka on vasta muuttanut itä-suomesta Vantaalle.
Luonteeltani oon spontaani ja temperamenttinen, tosin myös rutiinit ovat elämässä tärkeitä. Rakastan nauraa ja hymyillä!:D Oon myös aika puhelias ja sosiaalinen. Huumorintaju on miusta tärkeintä ystävyydessä. Tykkään suomalaisesta musiikista, ja käynkin aktiivisesti eri artistien keikoilla. Harrastuksiini kuuluu myös ryhmäliikuntatunnit kunhan täälläkin ehtisin sen aloittaa sekä lenkillä käynti :) Olisi mukava löytää uusia samanhenkisiä ystäviä, joiden kanssa istua iltaa, käydä kahvilla, kierrellä kirpputoreja ja oikeastaan mielikuvitus on vaan rajana tekemisten suhteen! :) Laittele viestiä jos nappas yhtään! 😇

13.1.2020

Lautapeliseuraa!

Mies, 22 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Morjesta! Lautapelit oiva tekeminen ja hyvä tapa tutustua uusiin ihmisiin =) Meikäläisellä parhaat hetket ovat rennossa peliseurassa iltaa viettäen. Suosikkipelejäni ovat mm. Carcassonne, Risk, Cards Against Humanity. Myös uudet pelit ovat tervetulleita =)

Iällä tai sukupuolella ei ole väliä! Peli-illat sijaitsisivat iltapäivisin arkisin tai/ja viikonloppuisin Pääkaupunkiseudulla. Meikä asuu Tikkurilassa. Joten jos haluat tutustua uusiin ihmisiin ja pelailla lautapelejä niin laita viestiä ja liity discordiin yhteiselle kanavalle jossa voidaan sopia tapaamisista. Linkki: https://discord.gg/8R4JGh

12.1.2020

Uusia ystäviä elämään!

Nainen, 24 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Moikka,
olen 24-vuotias nainen ja etsiskelen pitkä-
aikaisia ystäviä joiden kanssa voi jakaa niin ilot kuin surut, joihin voi luottaa ja joidenka kanssa voi tehdä muutakin kun käydä kahvilla kerran puolessa vuodessa. Elikkä olis tosi kiva nähä ainakin kerran viikkoon omien menojen mukaan tietysti ja keksiä jotain mukavaa tekemistä.😊 😊
Itselläni on 2 kissaa joten pidän lemmikeistä, lenkkeilystä, ryhmäliikunnasta, leffoista, lukemisesta jne. Hyvin meneväinen tyyppi olen joten minut saa kyllä liikkeelle kun vaan tekemistä keksii!😊 Suunnitelmissa on muutto pk-seudulle vuodenvaihteessa joten ensisijaisesti ystäviä sieltä suunnilta. Myös kaveripariskunnat on plussaa sillä asun avoliitossa mieheni kanssa. Pistä ihmeessä viestiä jos kiinnostuit.

11.1.2020

Uudet kaverittaret hukassa

Mies, 22 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Etsinnässä kavereita, joiden kanssa tulisin toimeen. Olen parikymppinen mies (puoleksi ulkomailta), käyn koulussa ja vietän paljon aikaa omassa seurassa pelaten tai kokkailen. Nukkumisen lisäksi ei ole muita harrastuksia. Käyn harvoin ulkona ja silloinkin vain kaupassa. Luonteelta mukavuuden haluinen. Aluksi tiukkapipoinen, mutta ajan saatossa oma itseni. En juo, enkä polta, enkä omaa lemmikkiä. En tykkää käyttää julkisia, toivon että seuralaisettarella olisi auto... Itsellä auto vielä hakusessa. Olen kokoa XXL ja pituutta 180cm, sekä viekas kuin kettu. Olen ryhmätöissä se hiljainen tekevä puolisko, koska en tykkää esiintyä... Tykkään makeasta kahvista, mutta muuten juon energiajuomia. Hygieenisyys kunnossa juomisesta riippumatta. (Aina joku valittaa energiajuoman löyhkästä ja tervellisyydestä.)

sc: prinssi_ihana

Toiveet seuralaisesta:
Ikähaarukka 21–24-vuotiaat
Tykkäät jutella, olla avoin ja reilu
Opiskelet korkeampaa astetta ja omistat auton?
Ulkonäkö ei ole este (eli et ole pinnallinen)
Olet vähintään 170cm? Heh, sainpas tinder kriteerit syötettyä. :D

9.1.2020

Lautapeliseuraa!

Muu sukupuoli, 29 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Moikka! Täällä kirjottaa pariskunta, joka kaipais lautapeliseuraa :) Ollaan molemmat 29v, mutta peliseuran iällä ei ole niinkään väliä :) Meiltä löytyy aika paljon pelejä ja suosikkeja on esim. Dominion, Catan, Carcassone yms. Ja uusia mielellään kokeillaan! Toinen meistä tekee arkityötä ja toinen kolmivuorotyötä, mutta varmasti saadaan yhteinen pelihetki aikaan :) Viestiä odotellen!

Sivu
Takaisin ylös