Ilmoitukset alueelta Vantaa (445 kpl)

 - 
 
tänään

Uusi ystävä & Harrastusystävä

Nainen, 31 vuotta, Vantaa, Uusimaa

🎃Moroo🎃

Olen 31v nainen Vantaalta ja etsin uusia naispuolisia ystäviä pk - seudulta! :)


😈Tykkään eläimistä, muodista, leffoista, animesta, pelaamisesta, cosplaystä, baarista, yökerhosta, tatuoinnista, meikkaamisesta, saunasta, valokuvaamisesta, uimisesta, salista, syömisestä, shoppailusta, Halloweenista, bileistä, nukkumisesta etc.

Ai niin ystävien mukaan oon mukava ja hauska, sitten outo hyvällä tavalla kuulemma😂👻😂
Olisi kiva mennä sinun kanssa vaikka syömään, baariin, leffaan, uimaan, shoppailemaan, hiekkarantaan, yökerhoon, lemmikkieläinten kauppaan etc.

Mulla on Switchia ja pelaan sitä.... Enää harvoin😅
Minulla on nyt vain Super Smach brothers & Animal crossing, Pokémon miekka, Yoshi!
Discordkin löytyy mut ehkä sitten kun me tultiin hyvin toimeen :)

Sitten toivon, että oot 20 - 35 v väleistä... Mut suunnilleen 🤏🏻 Sillä luonteesi on kuitenkin tärkeämpi kuin ikäsi. Sitten multa löytyy kaikenikäisiä kavereita.
Nuorin on varmaan nyt 18v ja vanhin on yli 60v. Ja etsin vain naispuolisia ystäviä.

Sitten olen parisuhteessa👩‍❤️‍👨 En etsi muuta kuin ystävyyttä. Sitten en myöskään etsi kirjekavereita ja nettikavereita kun en elä nettimaailmassa😅 Haluaisin nauttia asioista mieluummin kasvotusten yhdessä sinun kanssasi.

Laittakaa viestiä ihan rohkeasti minulle ja tutustutaan ja nähdään!🔥 Oon löytänyt täältä liian mainioita ystäviä jo! Olisi hyvä tutustua vielä yhteen ihanaan naispuolisen ystävään☺️

tänään

Äiti kavereita /kavereita

Nainen, 23 vuotta, Vantaa, Uusimaa

HEIPPA!
Olen 23v nainen👩Asutaan vantaalla 🏙
Olen kahden lapsen YH-ÄITI
ETSIN KAVEREITA
Itsellä On vaan 3 hyvää ystävää, olis kiva että olis enemmän😊
Sukupuolella ei ole väliä!
Olis kiva nähä livenä eikä, jäis vaan jutteluksi.🤭

Tykkään käydä kirpputoreilla, kaikissa tapahtumista,uimisesta ja nyt oon tykästyny lenkkeilemään, tykkään kanssa hevosista.🐴

Olen sosiaalinen, tykkään kuunnella ja auttaan🥰 laita ihmeessä viestiä jos vaikutan kivalta ja haluaisit tutustua.

👻Snäppi Kuosmanen.senja
Kikki Senkk24👽

tänään

Moi

Mies, 22 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Etsin jotain ihmisiä ketää kiinosta kootaminen ja web3 mailma. Olis pari hyvää idea mutta yksin todetauminen on pikkasen vaikea. ei ole väli sukupuolella tai iällä kunha on sama kiinostukset. Olen itse siis 22v/m ja olen välillä liika konella. otta yhteytä Discord:MadCrow#1167 / snap: arnosaks5

eilen

Moi!

Mies, 39 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Moi!
Haussa olisi naispuolinen "kirjekaveri" jonka kanssa voisi vaihtaa ajatuksia ja ihmetellä maailman menoa. Olen varattu 39v, 2 lapsen isä ja haussa tosiaan toinen mieluiten samassa tilanteessa oleva ihminen jolle voisi laittaa viestiä ja piristää omaa ja toisen päivää! Omia mielenkiinnonkohteita ovat luonnossa liikkuminen monella eri tavoin, liikunta noin yleensä ja ihan yleinen maailman meno. Pallopelit ja urheilu myös lähellä sydäntä kuten myös kalastus ja mökkeilyä. Toki jos jutut natsaa niin olisi myös kiva löytää seuraa talvella hiihtoladuille tai lenkille!

2 päivää sitten

Jotain seuraa?

Mies, 27 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Hei!
Kiinnostavaa, rehellistä ja aitoa seuraa. :)
Kaipaan sosiaalisuutta elämään. :)

Tykkään animesta, disneystä, tykkään myös pelaa pelejä, niin lautapelejä, kuin videopelejä.
Kuten harrastaa monia muita asioita, jos olisi seuraa , helposti innostun kokeilee kaikkea uutta. :)

Laita viestiä, jos haluat jutella ja tutustua lisää. :)

HUOM!! Laita vain viestiä näistä paikoista!!>
en jaksa vastaa tänne kaverihaku omaan viesti palveluun..

Snapchat & kik
nobody.995
Instagram
kela_teemu_photography / nobody.995
discord- nobody#5838
telegram: Teme95
Whatsapp: jos annat numeron!

3 päivää sitten

Terve :)

Nainen, 35 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Täällä kirjottelee 35v nainen uudeltamaalta. Etin kavereita kirjotteluun tai vaikka ihan hengailuun livenä 😊 Aikaa löytyy, sillä elän sinkkuelämää tällä hetkellä pitkästä aikaa..Multa löytyy huumoria.. myös mustaahuumoria joten toivon että myös sinulta!!Olen eläinrakas ja itselläni koira❤️ Musamaku on enimmäkseen rappi mutta muuki menee 😊 ..omasta mielestä oon aika avoin ja luotettava.. Lisää selvii kysymällä 😊

1.10.2022

Heiii! Muita sateenkaarisia hahmoja?

Muu sukupuoli, 18 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Hayoo! Oon Jesse (Jessie) 18v "AltGoottiHomo" PK seudulta. Muutin tänne ihan vasta tämmösee 40neliön yksiöön enkä tunne täältäpäin suomea oikeestaan yhtään ketään joten kaverien hankinta on hankalaa ku pitää alottaa puhtaalta pöydältä :c

Alotan pian Kemian opiskelun Keudalla✌️

Sanoisin et mä oon suvaitsevainen tapaus, hyväksyn kaikki sellaisina ku on. Ei oo itelläkään paljoa varaa valittaa muista vaikka olis isoja ongelmia ja asioita koska niin on ollu mullakin ja on vieläkin.🙏❤️

Etin pääosin kavereita muista samantyyppisistä vähemmistöihin kuuluvista tai ylipäätään porukasta erottuvista ihmistä jotka on suhtkoht samaa ikäluokkaa (max raja jossain siel 25v kohdilla)

Saat multa vaikka horsman kukan jos haluut (poimin sen kesällä maantien ojasta) xd

Voi ottaa yhteyttä kans esim snäpis: Xana_404 tai instassa: jessevaijessie

1.10.2022

Hei!

Nainen, 25 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Uusia ihmisiä etsin elämääni!

Olen sosiaalinen introvertti ja erittäin lähellä sydäntä on jutteleminen kaikesta maan ja taivaan välillä. Tykkään todella laaja-alaisesti erilaisista asioista ja ihmisissä on parasta kun heiltä oppii aina jotain uutta!

Etsin ensisijaisesti naispuolisia ystäviä ☺️

30.9.2022

Uusia tuttavuuksia & kavereita!

Nainen, 31 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Olisipa ihanaa päästä tutustumaan uusia ihmisiin ja saada kenties uusia kavereita! 😊

Olisi mukavaa löytää seuraa vaikkapa luontokohteissa seikkailuun, museoissa kiertelyyn, keikoilla käymiseen tai kahvitteluun ja mukavaan keskusteluun!

Raskaampi musiikki, valokuvaus, elokuvien & sarjojen katselu ja liikunta ovat lähellä sydäntäni. Toisinaan innostun myös maalaamaan tai tekemään erilaisia käsitöitä!

Nautin pohdiskelusta ja syvällisistä keskusteluista. Myös huumori ja hassuttelu on parasta! Arvostan ihmisissä aitoutta ja avarakatseisuutta.

Olen onnellisesti parisuhteessa, joten etsin ainoastaan uusia kavereita ja ystäviä! ❤️

Jos ilmoitus nappasi, laita ihmeessä viestiä!

30.9.2022

Helou!!

Nainen, 27 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Täällä 27-vuotias nuori nainen etsii elämään uusia ystäviä! Alunperin muualta muuttanut, jonka takia olis kiva saada uusia ystäviä:) ps. vain ystävät hakusessa ei mikään seurustelusuhde :D

Vapaa ajalla tykkään urheilla. Lukea, viihdyn luonnossa ja Lappiin ois haaveena lähteä joskus vaeltamaan. Urheiluun vois olla kiva joskus saada seuraa ja sit muuten ihan vaan perus hengailuun ku kaipais jtn oikeeta "sydänystävä".

Laita viestiä, jos yhtään intuitio tuntuu siltä. :)

29.9.2022

Savolainen okkultisti etsii ystäviä

Nainen, 30 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Lisäystävät ja -kaverit tervetulleita.
Iälläsi ei ole väliä, mutta olen itse juuri täyttänyt kolmekymmentä. Kaikista mieluiten, anteeksi vain kaikille sukupuolisensitiivisille, etsin ensisijaisesti naisystäviä, sillä identifioidun ko. sukupuoleen itse - mutta voit kokeilla, vaikka olisit muutakin.
Kaipaan lisää kavereita ja ystäviä, joiden kanssa jakaa mielen syövereitä. Olen itse nähnyt ja kokenut kaikenlaista, joten kuuntelen ihan mielelläni kokemuksia sellaisistakin asioista, joista helposti pelkää, että toinen järkyttyy. Eniten ehkä kuitenkin kaipaan sellaista ystävää, joka on mielenterveydeltään itse suht vakaa (löytyykö sellaisia lol), sillä minulla on kokemus, että minusta moni on etsinyt tukijaa ja auttajaa, mutta olen uupunut siihen. Kai näytän päällepäin olevan niin zen että se houkuttelee ihmisiä takertumaan helmoihini apua anellen. Pääni sisällä olen kuitenkin yleensä kuin tornadon jäljiltä. En siis tiedä mistään mitään, epäilen kaikkea, kamppailen tunteideni ja huonon itsetunnon kanssa ja mietin vähän väliä, löytyykö tästä maailmasta mitään tolkkua. Ei haittaa, vaikka samaistut tähän, voidaan jakaa kokemuksia. Tällä hetkellä resurssini eivät kuitenkaan riitä auttamaan akuutin avun tarpeessa olevia, silloin niin sanotusti swaippaa ohi, kiitos. Jos olet ihminen ihmiselle, laita viestiä. Kuljen jatkuvasti siihen suuntaan, että voisin paremmin auttaa kanssaihmisiä elämään täyttä elämää, mutta tarvitsen myös itse sellaista ehkä tsemppaajaa tai kuuntelijaa välillä.

Minua kiinnostaa luonto, okkultismi, musiikki ja kirjoittaminen. Ei kiinnosta kahdeksasta neljään tylsän työn tekeminen, mitkään pakot, ihmisten vapauden rajoittaminen. Olen tosin ehkä menossa nyt itsekin osa-aikaisesti töihin, koska rahakin on kyllä hyödyllistä. :D
Tykkään viettää aikaa kotona lukien kiinnostavista aiheista koirieni kanssa hengaillen, nostelen välillä tarot- ym. kortteja ja viestittelen ihmisille, mutta tykkään myös seikkailla erilaisissa paikoissa ja olen avoin ihmisten kohtaamiselle, …

29.9.2022

Moikku!

Nainen, 19 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Oon tämmöne 19/02 syntyny typy ja oon koko tähän aikasen elämän ettiny oikeeta aitoo kaverii, joka ei pienest hätkähtäis❤️. Jos itteesä pitäs jotenki kuvailla ni avoin, rehellinen, iso persoonallisuus, vahva tunteinen/avoin tunteiden kanssa, hyvä puhumaa, ystävällinen, auttavainen, joskus tempperamenttinen, mut harvoin kavereille xd ja sit kans se ehkä et oon omanlainen miten kaikki aina on kuvaillu mua🤭.

Pääsääntösesti käyn töis niiku kaikki muutki, mut vapaa ajal tykkään tanssii, kuunnella, musiikkii ja erityisesti bilettää, mihi sit sisältyy kunno meikkaus, hiusten laitto ja kaikki muu kiva kauneutee liittyvä.

Opiskelin pari vuot sit hius- ja kauneudenhoitoalaa, mut sit tuli korona ja siin se sit meniki.
Tykkään edellee tällee siviilis tehä just näit hius ja meikki hommii plusss unohin mainita sen tanssin ja ison persoonallisuude lisäks ni tykkään esiintyy esim tiktokis ja iha jos vaa ajattelee tanssin puolelt, ni esityksis myös😊

Mul itellä on rescue koira joho aina kaikki rakastuu ja sit asun poikaystävän kans myös, jote siihe se sit jääki. Omistan yhe kaverin kuka oikeest heittäytyy esim baarii lähtee yms yms, mut ois kiva et ois ees pari hyvää kaverii lisää ketkä ei vaa sano vaa myös tekee😌. Etin ystävää, joka haluu just kans pitää girls nights, shoppaa sillo ku rahaa xd, ja ylipäätää tekee tyttöje juttui💅🏽 ja toki lähtee mukaa ku aikatauluihi vaa sopii!

Täs vähä pidemmä kaavan mukaa xdd ja sori jos kirjotusvirheit kärsin siit lukihäiriöst vai mikä onkaa😂
Mut joo tuu ihmees laittaa viestii, jos ollaa yhtää saman henkisii ja haluut heittäytyjää❤️
Snäp: amaisabellak
Ig: amaawee

28.9.2022

Uusia ystäviä.

Mies, 37 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Olen 37 v mies ja asun Vantaalla. Arkipäivät töissä ja muuten olen vain yksin. Ei ole yhtään kavereita, ja olisi kiva tutustua ihmisiin. Olen ihmisenä rento, avoin, sosiaalinen ja mukava tyyppi. Etsin sekä miehistä ,että naisista kavereita. Tykkään käydä salilla ja lenkillä. Välillä pyöräilen. Olisi kiva saada kavereita kahville, urheilemaan, lenkille ja vaikka ulos.

27.9.2022

Etsin ystäviä

Nainen, 44 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Hei!

Olen 44-vuotias. Asun kissani kanssa Vantaan Hiekkaharjussa. Lapsia minulla ei ole.

Harrastan online-jumppia (jooga,tanssi,aerobic), salilla ja lenkillä käyntiä, sekä islanninhevosilla ratsastusta. En ole mikään himoliikkuja kuitenkaan. Oman voinnin ja tuntojen mukaan meno on tärkeämpää. Luonnossa liikkuminen on lähellä sydäntä.

Pidän musiikin kuuntelusta. Power-metalli on se ykkösjuttu. Tykkään käydä oopperassa ja teatterissa. Lisäksi Helsinki on täynnä nähtävää. Voikin arvata, että olen muualta päin muuttanut, mutta asunut täällä yli 20 v.

Mitä toivoisit minulta? Olen rehellinen, muut huomioon ottava, sanon asiat niin kuin ne ovat, jämäkkä, aikatauluja ja tapaamisia noudattava, ystävällinen ihminen.

Ensin muutama viesti, sitten kahville, lenkille tms.
Odotan yhteydenottoasi. ♥️

27.9.2022

Onko täällä perussuomalaisia kotiäitejä?

Nainen, 38 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Moikka, olen naimisissa ja kahden pienen pojan (1&4v.) kotiäiti Vantaalta. Kaipaisi seuraa samassa elämäntilanteessa olevista lähinnä arkipäiviin, lenkki- kahvittelu- tai leikkipuistoseuraa itselle ja pojille. Ja toki välillä rentoutumaan ilman lapsiakin.

Olen jonkin verran introvertti, en kaipaa paljon ihmisiä ympärilleni tai jokapäiväistä tai edes jokaviikkoista yhteydenpitoa, mutta olen sosiaalinen ja puhelias kun pääsen samanhenkiseen seuraan. Panostan mieluummin ihmissuhteiden laatuun kuin määrään.

Tykkään puhua syvällisiä liittyen esim arvoihin, tavoitteisiin ja haaveisiin. Aikaisemmin olin vihervasemmistolainen bilettäjä, mutta sittemmin silmät ovat avautuneet ja yritän olla loogisempi ja vastuullisempi. Tärkeintä minulle elämässä on perhe, haaveilen kolmannesta lapsesta ja omistusasunnosta. Yritän elää terveellisesti ja yritän tehdä parempia taloudellisia päätöksiä kuin ennen. Tällä hetkellä tosin on tiukkaa, koska haluan kuitenkin olla pitkään kotona lasten kanssa. Esikoinen on juuri aloittanut osapäiväisesti päiväkodin neurologin suosituksesta, koska hänellä on autismipiirteitä.

Tykkään lukea itsensä kehittämiseen liittyviä ja tiedekirjoja. Tällä hetkellä olen tosi kiinnostunut evoluutiopsykologiasta. Viihdyn kirppareilla, pellon laidassa, veden ääressä ja katson scifileffoja ja Studio Ghiblin tuotantoa. Iloa saan lenkkeilystä, kirpparisisustamisesta ja yrttien kasvattamisesta, käsitöistä ja mm. 80-luvun musiikista. Yritän olla säästäväinen ja tehdä halpoja tai ilmaisia asioita. En juo, polta enkä biletä öisin, elämä pyörii pienten lasten ehdoilla.

Olisiko täällä sielunsisko tai vaikka samanhenkinen pariskunta? Tykkäisin pidemmän päälle tavata kasvotusten. Asun Vantaalla, Aviapoliksen alueella, eikä minulla ole ajokorttia, joten olisi iso plussa jos asuisit lähellä.

26.9.2022

Ystäviä/juttelukavereita/äitikavereita

Nainen, 29 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Moikka.
Olen 29-vuotias Vantaalainen kahden lapsen äiti, joka kaipailisi uusia ystäviä.

Oon alkuun hieman ujo 🙈
Tuntuu, että kavereita voisi olla enempi ja sellasia, joille voi höpöttää mistä vaan.
Sellaisia uusia luottoystäviä. Ei ole väliä onko sinulla itselläsi lapsia, kunhan tulee vaan juttuun :)

Tykkään paljon ulkoilusta, kierrellä kirppiksiä, höpötellä kahvikupposen äärellä, käydä lenkillä, pelata sulkkista... Mitä nyt sitten keksiikään.

Oletko juuri sinä uusi ystäväni?

Snäpissä voi myös laittaa suoraan
viestiä. Löytyy nimellä mirtsyli

25.9.2022

Uusia ystäviä PK seudulta

Mies, 33 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Terve Täällä kirjoittelee huumorintajunen, mukava, suoran sanovan ja avoin 33v mies.
Etsiskelen uusia kavereita, koska vanhojen kanssa ei ole
samankaltaisia kiinnostuksia enää. Itse olen alkanut käymään kaupungilla, museoissa, kirkoissa, ravintoloissa ja kävelemässä. Muuten käyn salilla, välillä pyöräilemässä ja nykyään harvoin juoksemassa.hienoa jos nämä asiat kiinnostaisi myös sinua, mutta olen myös utelias tutustumaan myös itselleni vieraisiin asioihin.
Minusta ei saa kaveria valitettavasti peleihin,löhöily, vaan oleskelu tai tämmöiseen juttu.
En etsi kirjan kavereita vaan live.
PS. Että ei tulisi yllätyksenä olen Ns vitun Virolainen 😁

25.9.2022

Positiivisia frendejä :D

Mies, 31 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Heyyyy kaikki!

Mulla on sellaiset 3,5 ystävää muuttanut viimeisen vuoden sisään kauemmas ja olis mukavaa, jos tätä kautta löytyisi lisää!

Itse tykkään tehdä laidasta laitaan juttuja, ihan vaikka leffaillasta saaristoristeilyyn, mutta olen ehkä parhaaksi tutustumistavaksi huomannut liikunnan :) en ole mikään huippu-urheilija, mutta tykkään liikkua kävellen, pyörällä, kesäisin ulkosaleilla, heitellä koripalloa, pelata sulkkista, tennistä jne. Aika laaja skaala siis.

Vaimoke löytyy jo kotoa, jos sillä on merkitystä 😄

Ei muuta kuin törmäillään!

23.9.2022

Luova, syvällinen ja energinen

Mies, 31 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Sattuisko tätä kautta löytymään esim musiikin harrastajia, politiikasta kiinnostuneita, ihmisyyttä pohdiskelevia tai ihmisiä jotka tykkää keskustella esim tv-sarjoista?

Olen itse tällainen tavallisen oloinen kaveri, jota tolkun ihmiseksikin on kutsuttu. Ymmärrän elämän monia eri sävyjä ja mun kanssa voi nauraa roisillekin huumorille. Niin vanhat kuin uudetkin tuttavuudet kuvailevat mua usein ihmiseksi jonka kanssa on helppo olla. Harmi vaan, että olen sen verran luova ja syvällinen ihminen, että mun on vaikea löytää näin aikuisiällä ihmisiä joita kiinnostaisi samat asiat.

Harrastan musiikin tekemistä harrastelija tasolla, niin suomiräpin kuin kitaravetoisen popin ja rokin merkeissä. Poliittiselta kannaltani olen aavistuksen oikealla ja tykkään miettiä miten asiat voisi tehdä paremmin. Ihmisyyteen liittyviä asioita olen miettinyt paljon elämässäni. Niin ja pidän hyvin kirjoitetuista tv-sarjoista kuten Better Call Saulista, Orvillesta ja House of dragonista.

Pidän myös tavallisemmista asioista kuten ulkona olemisesta, mökkeilystä, kalastamisesta, kevyestä liikunnasta, ruuanlaitosta, kyläilystä, seurustelubaareista, biljardin peluusta, keikoista, festareista jne... Oikeastaan hyvässä seurassa tykkään tehdä melkein mitä vaan. Jos karkeasti ajattelisi, että on kahdenlaisia ihmisiä niitä jotka on passiivisia, joita ei kiinnosta mikään, eikä ne halua tehdä mitään ja taas niitä joilla on energiaa, joita kiinnostaa asiat ja joilla on halua tehdä asioita, niin näistä kahdesta olen tätä jälkimmäistä porukkaa.

Kuulin jostain, että yksi suurin syy yksinäisyyteen on se, että ihmiset ei pidä toisiinsa yhteyttä, niinpä olisi kiva, että sinä joka minun ilmoitukseeni mahdollisesti vastaat, niin olisit valmis pitämään yhteyttä, että et etsisi mitään pinnallista kaveruutta, vaan ns syvempää ystävyyttä missä molemmat haluaa oikeasti tutustua toiseen ihmiseen ja jakaa ne elämän ilot ja surut.

Kavereiksi ja ystävikseni etsin niin live kuin nettikavereitakin sukupuoleen tai …

Sivu
Takaisin ylös