Ilmoitukset alueelta Vantaa (131 kpl)

 - 
 
eilen

Heippa! 🤗

Nainen, 27 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Löytyisiköhän täältä uusia tuttavuuksia, sielunsisko/veli ja miks ei isompaakin kaveriporukkaa. 😊 Kavereita on mutta niinkun monella tuntuu olevan nii ei meinaa enää yhteistä aikaa löytyä kun heillä omat perheet ja menot. Olen sinkku ja asun itsekseni joten yksinäistä on.

Olen avoin, huumorintajuinen ja luotettava. Elämäntaparemontti on parhaillaan käynnissä. En ole himo urheilia mutta tykkään käydä kävelyillä, uimassa sekä kokeilla uusia asioita. Shoppailu ei ole vahvuuteni joten isoille shoppailureissuille musta ei oikein ole seuralaiseksi 😅. Pidän syvällisistä keskusteluista kuin myös paskan läpän heitosta missä voi nauraa ja räkättää pissat housussa.

Matkustelu on yksi suurimmista intohimoista ja siihen olisi mahtavaa löytää kaveri. Japani on lähellä sydäntä ja sitä myös opiskelen itsenäisesti aina kun sille päälle sattuu.

Lähdetäänkö syömää ja leffaan? Entäs kävelylle luontopolulle? Tai miten olis päiväreissu johonkin? Avoin ehdotuksille! ✌😁

2 päivää sitten

Moi!

Mies, 25 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Moikka kaikki jotka lukee tän :)

Olis kiva löytää joku jonka kanssa jutella asioista, ihan laidasta laitaan avoimesti. Vaikka tykkään olla itekseni, niin oon huomannu, että olis kiva jutella ja tehdä asioita jonkun kanssa.
Töiden jälkeen arkisin olis aikaa nähdä ja tietty viikonloppusin.

Tämä on lyhyt ilmoitus, mutta jos yhtään kiinostaa, niin tiiet mitä nappia painaa :)

2 päivää sitten

Moi!

Nainen, 40 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Olen 40-vuotias nainen Vantaalta. Etsin uusia ystäviä kahville, syömään, ulkoilemaan, erilaisiin tapahtumiin (musiikki/teatteri/markkinat jne), elokuviin, matkusteluun tai ihan vaan juttuseuraksi.

Aluksi saatan olla hieman ujo, mutta sitten kun tutuksi pääsee niin juttua kyllä tulee :). Luonteeltani olen iloinen, ystävällinen sekä huumorintajuinen. Oletan sinä myös rehellisesti oma itsesi ja sinulla on positiivinen asenne elämään.

Jos kaipaat uutta kaveria elmämääsi, otathan rohkeasti yhteyttä!

19.7.2019

Moi

Nainen, 25 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Olen 25 vuotias nainen, etsinnässä olisi kirjoittelua eri näin alkuun ehkä siitä jotain syntyy.. :) olen rauhallinen ujo sosiaalinen rehellinen auttavainen ymmärtäväinen.. Omistan koiran harrastan värittämistä lenkkeilyä pelaamista... Tykkään käydä kahvilla leffassa joskus ihan viihtrelläkkin voi käydä... Taikka ihan vaan kävelemässä jossain... :) rohkeasti viestiä tulemaan... Pidetään keskustelua yllä....

15.7.2019

Stop yli 1.90m mies!

Nainen, 51 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Etsin n. 40-62-vuotiasta pitkää ( yli 1.90m) miestä seurustelusuhteeseen tai ystäväksi. Olethan tupakoimaton ja raitis.
Itse omaan terveelliset elämäntavat. Olen hyväsydäminen, avoin ja keskustelutaitoinen 51-vuotias nainen Vantaalta.

13.7.2019

Ystävää etsimässä

Nainen, 26 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Hei.
Olen 26-vuotias nainen Vantaalta ja kaipailisin kovasti uusia ystäviä elämääni, sillä nykyisillä tuntuu olevan aina kiire. Olen sosiaalinen ihminen ja koen olevani ajoittain yksinäinen. Lähin sydän ystävä puuttuu.

Asun poikaystäväni ja pienen koiran kanssa. Koirani liikkuu paljon kanssasi paikasta toiseen ja hän on minulla tärkeä. Toinen tärkeä asia minulle on ekologisuus. Olisi ihanaa löytää saman henkinen ihminen, joka välittää ympäristöstä ja pyrkii elämään ekologisesti. Olen huomannut tämän ihmisen puuttuvan elämästäni kokonaan. Bloggailen instagramiin @jannajoanna nimellä, jos haluat käydä tutustumassa minuun tarkemmin.

Harrastan valokuvaamista ja rakastan liikkua luonnossa. Toisaalta tykkään myös löhötä kotona ja katsoa Netflixiä. Päihteitä en käytä, mutta minusta saa kyllä seuraa baariin halutessaan. Osaan pitää hauskaa ilman alkoholia.

Vietän paljon aikaa kotona sillä opiskelen ammattikorkeassa monimuotona geronomiksi. Minulla on siis aikaa nähdä. Laita viestiä jos nappasi.

Terkuin Janna

12.7.2019

Moi

Nainen, 38 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Etsin ystäviä.minä olen 38 vuotias nainen.
Minulla ON lemmikkinä kaksi gerbiili tyttöjä.
Minulla ON myös poikaystävä.minä asun asuntolassa.
Minä harrastan pianon soittoa,musiikin kuuntelu,
Keilaus,uinti joskus,
Väitöskirjojen väri TT Ä minen, tietokoneet sähköposti ja
Net t i. Minä myös videoon kaikkee mahdollista.
Tykkään kissoista joten Toivon että minun ystävä
Olisi eläinrakas joka pitää kissoista ja muista k in eläimistä.
Minulla ON myös kaksi veljeä.kirjoita minulle jos kiinnostaa
Tykkään myös kauhu elokuvista ja kaikista elokuvista
Elokuva seuraa ja harrastus seuraa ja joka myös tykkää lapsista ja joka
ON oikeesti kiinnostunut julkisuuden henkilöistä.minä
Pelaan myös tietokone pelejä baby Haze L.

10.7.2019

Hakusessa ystäviä☺️

Mies, 20 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Moikka! Olen juuri 20v täyttänyt nuori mies. Etsin uusia kavereita kenen kanssa vaihtaa kuulumisia ja viettää aikaa. Oon kaikkien kanssa toimeentuleva, alkuun hieman ujo. Luonteeltani olen rauhallinen, iloinen, positiivinen, luotettava, ihminen. Eli tosi rento😀 Tykkään oikeastaan tehdä mitä vaan ja perus oleminenkin on kivaa. Alkoholia ei ole kovin mun juttu. Jos tuntuu että voitaisiin tutustua niin laita viestiä ja kerro vähän itsestäsi. Mieluiten sellaiset yhteyden otot joita oikeasti kiinnostaisi tutustua ja eikä asuisi kauhean kaukana. En etsi internet kaveria. ☺️.Ilmoitus ei vanhene :)

9.7.2019

Tosi ystävä

Nainen, 44 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Olen 44 v nainen pääkaupunkiseudulta. Perheetön. Tykkään eläimistä, varsinkin koirista ja musiikki on ihanaa. Olen rauhallinen, ystävällinen, luotettava nainen, en viihdy rellestämässä baareissa. Haluaisin löytää naisia ystäviksi esim kahville, lenkille ja ihan juttelukaveri ja koti-illat joskus vaikka lasi viiniä joskus, ihan voin lähteä vaikka messuille. Olen myös hyvä kuuntelija ja empaattinen ja huumorintajuinen ihminen. Musta saisi luotettavan ystävän. Ja vain naisia haen ystäviksi.

7.7.2019

Kaveria etsimässä :)

Nainen, 27 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Moi,
Olen 27-vuotias tyttö muutin viime syksynä Joensuusta Vantaalle puolison kanssa. Kaverithan ei sitten muuttaneet mukana ja kaipailisinkin tyttö kavereita kahville, kirpparille, juttelemaan tyttöjen jutskia jne.
Tykkään itse liikkua luonnossa, käydä keikoilla, haaveilla lomareissuista, miettiä maailman tilannetta. Välillä ajatella tai pohtia liikaakin eri elämän skeenarioita :)
Voisimme aluksi jutskailla sähköpostin kautta ja mahdollisesti, jos juttu luistaa nähdä. Mukavaa kesän jatkoa kaikille!

1.7.2019

Uusia kavereita?

Mies, 34 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Moi! Täälä mukava mies Vantaalta. Päivät kuluu töiden parissa, teen keikkatöitä asiakaspalvelu/kuljetusalalla. Harrastuksia on vähän, yritän mahdollisimman paljo liikkua, käyn lenkeillä ja salilla. Kavereita ei ole yhtään, kun on vähän elämäntilanteet muuttunu ja sillee. Musta sais kaverin mihin vaan. Tykkään kokeilla kaikkee uutta, mutta ei oikein yksin jaksa. Lähinnä etsin seuraa ja kavereita naisista, ikähaarukka voisi olla 23-40. Laittakaa viestiä vain tulemaan, tässä vielä puh: 0469417643.

28.6.2019

Hei!

Mies, 22 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Olen 22v nuori kundi:)ois kiva saada uusiystäviä tai vaikka parisuhde mutta ystäviä ainakin:).Eniten haluisin jutella sellaiselle jolla ei olisi kumppania mutta ei se ihan pois suljettu ole jos on kumppani. Nuorena olen kärsinyt paljon koulukiusaamisesta ja on ollut vaikea tutusta sen seurauksena muihin ihmisiin ja myös ahistuksen takia. Nyt kuitenki parempi ja haluisin enemmän ystäviä ja ei sitä koskaa tiedä:). Harrastan keilausta ni voidaa vaikka joskus mennä keilaa tai tehdä jotain.Tykkään myös eläimistä ja ois vaikka kiva tehä jotai eläinsuojelusta vaikka yhessä:).

27.6.2019

Yksikin on etsimisen arvoinen

Nainen, 52 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Livenä harrastus-/matka-/juttuseuraa vailla tässä ei-mulle-niin-sopivassa somemaailmassa.
Olen tällainen aika tavallinen 50+ työssäkäyvä naisihminen. Lähtöisin Oulusta, täällä pk-seudulla asunut kohta 20v. Harrastuksena squash, jumpat ja moottoripyöräily. Aiemmin myös
lavatanssit, rullaluistelu, ratsastus, matkailu, leffat, pihatyöt ja nikkarointikin, mutta iän ja arjen kiireen myötä ei vaan jaksa kaikkea enää. Elämä hidastuu ja yksinkertaistuu.
En viihdy isoissa ihmisryhmissä, mutta toisaalta juttelen rohkeasti vieraiden kanssa. Jotenkin koen taas olevani vähän hukassa tässä elämässä, kun rakas ystäväni kuoli. Usein pysähdyn miettimään miksi elämä on tällaista. Intuitioon olen yrittänyt turvautua ja siten lähteä muuttamaan kulkuni suuntaa. Uskon, että muutos auttaa ja ohjaa oikeaan suuntaan. Nöyränä on pitänyt olla ja maailman pinnalliset arvot on jääneet, kai ikäkin vaikuttaa siihen. Yritän ottaa opiksi ja olla kiitollinen kaikista ihmissuhteista. Ihan huikeaa olisi, jos tutustuisin sellaiseen ihmiseen, joka olisi myös kiinnostunut elämän suurista kysymyksistä ja muusta pohdinnasta vaikka harvoinhan tulee itsekään noita mietittyä. Tai jotain muuta, en halua määritellä liikaa. Ihminen ilmoituksen takana on todennäköisesti ihan jotain muuta, kuin millaisen kuvan muodostat.
Kaikkien kanssa ei löydy yhteistä säveltä, mutta se yksikin on kaiken etsimisen arvoinen <3
Päivitys 27.6.2018: Muutto käynnissä, olen kiireinen

26.6.2019

Moikka

Mies, 30 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Olen 30 vuotias mies muuttanut keski-suomesta etelään töiden perässä. Olen puhelias, huumorintajuinen ja tulen melkeimpä kaikkien kanssa toimeen. Lähdetään leffaan, syömään, kaljalle, fribaamaan ym. Tervetulleita ovat sekä miehet ja naiset. Tykkään pitkistä keskusteluista myös. Rohkeasti viestiä tulemaan ja tapaamaan ;)

24.6.2019

Hei !

Mies, 24 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Kiinnostaako kaveriseura? Entäpä koripallo? Urheilu? Kahvi tai kaljaseura? Jos vastaus on kyllä niin täällä on toinen ! Helsingistä Vantaalle on tullut muutettua ja vuorotyön parissa menee välillä suurin osa ajastani. Olen rento ja rauhallinen persoona mutta paremmin tutustuttua hyvinkin puhelias ja menevä. Etsin kavereita tosi tarkoituksella elämääni, joten tule ja tutustu.

24.6.2019

Uusi otuksia elämään!

Nainen, 21 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Moikka moi!

Kovasti tahtoisin löytää uusia tyyppejä joiden kanssa jutella ja jakaa omia mielenkiinnonkohteita ja ajatuksia. Oon tosi puhelias kun pääsee tutuksi, mut myös aika hard core-introvertti, joten kavereiden löytäminen on vähän hankalaa. Oon rock-henkinen sinkku otus, rakastan luontoa ja eläimiä ja haaveilen omasta eläinimperiumista. Harrastuksiin kuuluu kaikenlaiset taiteidein eri muodot, piirrän, maalaan, valokuvaan, muotoilen yms.

En etsi mitään tietyntyyppisiä ihmisiä, joten jos vähänkin tuntuu, et meillä vois synkata niin laita ihmeessä viestiä! ☺️ Voidaan jutella täällä, kikissä tai vaikka skypessä!

19.6.2019

Moi!

Nainen, 19 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Täällä 19-vuotias nainen Vantaalta etsimässä uusia luotettavia ystäviä. Harrastan ratsatusta ja tykkään muutenkin urheilusta. Luonteeltani olen iloinen, kiltti ja ulospäinsuuntautunut. Vapaa ajalla tykkään shoppailla ja käydä yökerhois.

Etsin uusia ystäviä joiden kanssa voisi viettää vapaa-aikaa ja arvostan sitä, että pitäisit paljon yhteyttä. Ei ole mitään tiettyä ikää keeneen voisin ystävystyy, mutta yleensä tulee helpommin juttuun suunnilleen oman kanssa. Ei haittaa, vaikka asuisit kaukana, koska voinhan tulla käymään sun asuin kaupungissa tai toisten päin, mutta paljon helpompaa olisi, jos asuisit lähellä.

18.6.2019

Uusia ystäviä😌

Nainen, 22 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Moikka! Täällä kirjottelee 22v/-97 naisenalku vantaalta, tiksistä.☀️ Ajattelin tätä kautta huudella jos sattuis löytymään joku samankaltanen sydänystävä jonka kanssa jakaa ihan kaikki😌
Elieli! Oon tosiaan 22v, kokopäivä töissä ja seurustelen. Ystäviä ja kavereita löytyy mutta ehkä kaipaillut sellasta parasta ystävää, jolle voi soittaa tilanteessa kuin tilanteessa ja joka lähtee kaikkiin extempore hullutuksiin mukaan.
Leffaan, syömään, piknikille, kävelylle, viikonloppuna vaikka baariin tanssimaan, viinittelemään puistoon tai terdelle, ja kun ei aikataulut osu nappiin niin yhteyttä voi pitää viesteillä ja soitellen jnejne😌

Oon luonteeltani tosi sosiaalinen ja puhelias, alkuun ehkä vähän kankee. Mut jos vaan luonteet klikkaa yhteen niin musta saa kyllä ihan loppuelämän ystävän❣

Mun kuvia voi käydä kurkkaamassa ig @johannanette niin sieltäkin saa ehkä vähän kuvaa millanen oon🙌

Sivu
Takaisin ylös