Ilmoitukset alueelta Vantaa (272 kpl)

 - 
 
eilen

Uusia ystäväpariskuntia

Nainen, 30 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Moi!

Olemme naimisissa oleva rento ja huumorintajuinen pariskunta Vantaalta, toinen meistä on 30v. ja toinen 33v. Haluaisimme löytää uusia ystäviä Uudellamaalla asuvista mukavista pariskunnista, joiden kanssa viettää aikaa yhdessä esim. lautapelien ja/tai hyvän ruuan parissa tai reissaten eri paikoissa. Pääsemme hyvin liikkumaan myös pääkaupunkiseudun ulkopuolelle. Olemme molemmat töissä päivisin, joten meille sopii nähdä iltaisin ja/tai viikonloppuisin sekä lomien aikana. Laitattehan viestiä, jos haluaisitte tutustua.

Terveisin pariskunta Vantaalta

2 päivää sitten

Hyvä tyyppi haussa

Mies, 35 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Olen 35-vuotias vastaeronnut, surukseni lapseton, Pohjois-Suomesta etelään joitakin vuosia sitten muuttanut ylikoulutettu duunarimies. Masennusangsti uhkaa, vaikka yritän viettää vapaa-aikani hyvin ja mahdollisimman hölmösti. Lapsettomuus on raskas taakka. En tiedä, voisiko puhuminen auttaa, mutta vaikeneminen ei ainakaan toimi.

Olen introvertti, mutta toisinaan huomaan toivovani turinointiseuraa, joka ymmärtää sen, etten pulppua puhetta. Olen hyvä kuuntelija enkä tuomitse ihmisiä. Vaikea kuvitella tekoa tai ajatusmallia, jonka tuomitsin suoralta kädeltä. Saahan sitäkin yrittää!

Olen ankeiluun taipuvainen raskas rautamieli, ja on päiviä, jolloin sängyssä makaaminen on paras vaihtoehto. Toisinaan harrastan puuhastelua, mikä tarkoittaa kaikenlaista legorakentelusta vaatteiden ompelemiseen ja vesivärimaalauksesta amatöörimäiseen puun kanssa askarteluun. En omista televisiota enkä juurikaan katso elokuvia, joten niistä en osaa keskustella.

Luen paljon, mutta nykyään harmillisesti vain huonohkoa kirjallisuutta, dekkareita ja muuta kevyttä. Sydämeltäni olen kuitenkin lukija, ja yritän palata syvällisen lukemisen iloon.

Olisi mielenkiintoista saada seura kävelyille, puuhasteluun ja vaikka kahville / oluelle samantyyppisistä ihmisistä sukupuoleen ja ikään katsomatta.

2 päivää sitten

Hei!

Nainen, 33 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Olen 33-vuotias vakiintunut ja lapseton kokopäivätyössä käyvä korkeakoulutettu nainen Vantaalta. Luonteeltani olen rento ja huumorintajuinen.

Vietän mielelläni vapaa-aikaa esimerkiksi katselemalla elokuvia, pelaamalla lautapelejä, keskustelemalla ja "parantamalla maailmaa" kahvikupposen tai viinilasillisen äärellä. Minusta saat seuraa myös kahviloihin, ravintoloihin ja shoppailemaan. Pidän myös sisustukseen ja matkusteluun liittyvistä asioista.

Etsin uusia ystäviä toisista samanhenkisistä noin 29-40-vuotiaista naisista, joiden kanssa viettää aikaa yhdessä ja jakaa elämän ilot ja surut. Voit tykätä viinistä tai olla absolutisti, asua Vantaalla tai muualla pääkaupunkiseudulla. Tärkeintä on, että olet oma itsesi. Toivottavasti tämä on myös sinulle tärkeintä ystävyydessä. Laitathan viestiä, mikäli haluaisit tutustua. 😊

3 päivää sitten

Sydänystävä edelleen hakusessa! 😊

Mies, 27 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Moikka! Täällä olisi Vantaalainen miehen alku, vailla ystäviä, niitä todellisia ystäviä, joita nähdä ja joiden kanssa vaihtaa kuulumisia, joille olla tarvittaessa se tukitolppa ja olkapää, välimatka ei ole minulle ongelma. Ammatiltani olen rekkakuski.

Olen aluksi todella tönkkö ja puhun ehkä vähän, mut se johtuu ujoudestani. Kertokaa itsestänne jotain, niin voin keskustella paremmin, oon melko huono kysymään mitään.

Elämäni on ollut aika "brutaalia", yksinäisyyden suhteen. En myöskään viihdy porukassa, koska luonteestani johtuen, jään muiden varjoon aina. Olen siis todella kiltti, ehkä liiankin kiltti välillä.

Masennusta on ja lääkitys siihen, mutta juttelu ihmisten kanssa auttaisi vielä enemmän. Vantaalla asustelen, kimppakämpässä.

Laitelkaa rohkeasti viestiä, olen tosi avoin ihminen, joten kanssani voi jutella mistä vaan, kysyäkin voi mitä vain. Ennen olen tullut naisten kanssa paremmin toimeen, miehetkin voi toki laitella viestiä. Äskettäin eronnut pitkästä suhteesta ja nyt täytyy aloittaa uusi alku.

Ulkonäölläsi, parisuhde-statuksellasi tai iälläsi ei ole minulle merkitystä. 😊

Harrastuksia ei ihmeemmin oo. ☺️

Musiikki, autot/autoilu, videopelit (pc-pelaaminen lähinnä ja nyt kovassa käytössä Smite), uusien paikkojen näkeminen, eläimet (erityisesti kissat) ja syvälliset keskustelut lähellä sydäntä.

Laittakaa ihmeessä viestiä ja kertokaa jotain itsestänne! Käydään vaikka kahvilla ja tutustutaan. 😊 Minulle käy jutella whatsappissa tai muussa sellaisessa.

PS. Minä en aina jaksaisi olla se joka lähettää viestin ekana tai aloittaa keskustelut, huomaan monien hyvien alkujen loppuneen siihen. 😒

Olen viisi vuotta käyttänyt sivustoa aktiivisesti, eikä vieläkään ole löytynyt kunnon ystävää. 😒

3 päivää sitten

Moi :D

Nainen, 20 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Tulkaa rohkeesti tutustuu ja vaikka pelaamaa jos löytyy samoi pelei :D Tykkään ite puhuu tosi paljo discordissa ja sielt mut löytää aina, voisin sanoo että sitä kautta muhun pystyy tutustuu paremmin ku oma persoona tulee esii puhelussa paremmin ku kirjottaessa xD En viitti mitää romaanii täs rupee kirjotteleen jote ota selvää jos kiinnostelee :D

Dc: Suws#3809
Sc: suvituvisnap

23.1.2021

Ystäviä/kavereita

Nainen, 27 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Moikka.
Olen 27-vuotias Vantaalainen kahden lapsen äiti, joka kaipailisi uusia ystäviä.

Oon alkuun hieman ujo 🙈
Tuntuu, että kavereita voisi olla enempi ja sellasia, joille voi höpöttää mistä vaan.
Sellaisia uusia luottoystäviä. Ei ole väliä onko sinulla itselläsi lapsia, kunhan tulee vaan juttuun :)

Tykkään paljon ulkoilusta, kierrellä kirppiksiä, höpötellä kahvikupposen äärellä....
Oletko juuri sinä uusi ystäväni?

21.1.2021

Moi!

Mies, 18 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Olen 18 - vuotias mies, varattu ja asun avopuolisoni kanssa. Olen mukava, luotettava, aito, hauskaa, introvertti, rehellinen, avoin, sosiaalinen ja ystävällinen ihminen.

Etsin kavereita lähin alueelta kavereita/ystäviä joiden kanssa pystyisi jutella,näkemään, hengata, pelata, mennä (ajelulle jos on mahdollista), lenkille, ulkoiluttamassa koiraa tai mikä lie ja käydä salille. Iällä ja sukupuolella ei ole väliä

Minulle kelpaa naisystävä tai miesystävä. Itse tykkään kuunnella musiikkia, tykkään soittaa musiikkia vaikka en ole vielä täydellinen, mutta omista kaksi bassokitaraa ja kaksi sähkökitaraa. Olisi ihana löytää kavereita ku en jaksa kotona olemista enää.

Mikäli ilmoitukseni herätti kiinnostusta ja haluat tutustua paremmin, niin laita viestiä tulemaan.
Bonus: olen savuton

Discord: Chicken Ben#8325

20.1.2021

Uusia kavereita!

Mies, 25 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Heippa!
Vantaalla asuva mies. Toukokuussa täyttänyt 25vuotta, tuntuu että pikkuhiljaa kaverit ovat kaikonneet, tai nähdään vain harvemmin. Siispä ois kiva tutustua uusiin ihmisiin pääkaupunki seudulta, leffat, viininjuonti ja mökkeily on kivaa! Sekä kaiken laiseen muuhun oleskeluun /hengailuun ois kiva saada seuraa. Autoiluun liittyvät asiat kiinnostaa myös! Roadtrippi ois kiva toteuttaa! Suomen sisäinen taikka norjaan!
Laita viestiä niin tutustutaan!

18.1.2021

Huhuu, missä ootte ;)

Nainen, 34 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Olen lapista kotoisin, asunut vähän siellä ja täällä, lopulta löytänyt pääkaupunkiseudulta kodin, työn ja miehen. Työskentelen teknisellä alalla asiantuntijana, joten naispuoliselle seuralle/ystäville on huutava pula. Ehkä sitä löytyisi täältä? Kuvailisin itseäni seuraavilla sanoilla: maanläheinen, positiivinen, avoin uusille ajatuksille, ystävällinen, ratkaisukeskeinen ja maailman menosta kiinnostunut.

Viestittelyn sijaan mieluummin tapaisin face-to-face (zoom, teams, whatsup yms). Viestejäkin on kivempi kirjoitella, kun tietää kuka ne vastaanottaa ;)

Koetko yhtään samanhenkisyyttä? Laita ihmeessä viestiä tulemaan :)

18.1.2021

Kavereita?

Nainen, 30 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Terve!

Olen naisihminen Vantaalta ja etsin täältä kavereita, joita tulisi tavattua myös livenä.
Luonteeltani oon rauhallinen ja empaattinen pohdiskelija, joka viihtyy hyvin omissa oloissaan. Normaalisti käyn erilaisissa tapahtumissa/aktiviteeteissa ja oon sen verran avoinmielinen, että lähden helposti kokeilee ainakin kerran uusiakin asioita.

Vapaa-ajalla tulee käytyä mm.uimassa, juoksemassa, valokuvaan, sekä silloin tällöin tulee maalattuakin. Keikoillakin on tullut käytyä jonkin verran, ja olisi mukava löytää mm. sen tyyppisiin juttuihin seuraksi kavereita sitten kun se on taas mahdollista :)

Oon myös kiinnostunut mm. itsensä kehityksestä, joidenkin kulttuurien historiasta, matkailusta, kielistä (venäjä, italia), henkisyydestä ja ns. paranormaaleista ilmiöistä.

Toivoisin yhteydenottoja vain sellaisilta ihmisiltä, jotka olisi valmiita kirjoittelee pidempäänkin kuin vain muutaman viestin verran.

16.1.2021

Moikka moi!

Mies, 26 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Hei! Olen tämmöiset 26v kundi Etelä-Suomesta ja etsisin ihan kunnon ystäviä joiden kanssa jopa jossain vaihteessa voisi jotain tehdä.
Olen yleisesti surkea kirjoittamaan mitään alkuun, kuten tälläisiä ilmoituksia mutta yritetää^^

Olen tosiaan kavereita etsimässä koska ei niitä hirveästi ole tullut elämän varrella, ja olisi kiva jos ainakin muutaman voisi tätä kautta saada.
Mulla harrastuksina ovat esim. Basso, yleisesti myös Japani kiinnostaa(Kulttuuri etc), myöskin pelailen aika paljon, ja vaikka ei harrastukseksi voi sanoa niin nukkuminen on mun fortte.
Olisi ihan nice jos sulla ois jotain samoja kiinnostuksen kohteita mitä tuolla avainsanoissa löytyy, toki jos kiinnostaa opetella jotain uutta jne nii miks ei muutenki vois tulla puhuu, mielellää kuitenkin vois viestissä vähän kertoa itestää, en oikee jaksa vastaa vaa muutaman sanan posteihin.

Jos kiinostaa nii laittele S-postia nii voidaa paremmin tutustua!
Jesse.

15.1.2021

Sydänystävää etsimässä

Nainen, 30 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Olen 30-vuotias nainen Vantaalta. Introvertti, mutta en ujo. Parisuhteessa, mutta ei lapsia. Ateisti. Rehellinen, avoin, suvaitsevainen, lempeä ja lojaali, mutta huumorintaju tasoa "Chandler" (jutut vain huonompia).

Pidän mm. kahviloista, luonnontieteistä, eläimistä, ohjelmoinnista (Python, SQL), peleistä (mm. Fallout, Elder Scrolls, Dishonored, Deus Ex, Horizon) ja valokuvauksesta (aloittelija). Erityisesti tykkään kokea ja oppia asioita, joten intoilen satunnaisesti vaikka mistä: juoksemisesta, retkeilystä ja vaelluksesta, uimisesta ja vesiurheilusta, palapeleistä, käsitöistä, kielten opiskelusta, ruuanlaitosta... "jack of all trades, master of none".

Ennen kaikkea kaipaisin todellista ystävää ja juttukaveria, jonka kanssa vaihtaa kuulumisia ja pohdiskella elämää yhdessä. Viestittely (Skype/WhatsApp) on minulle luonnollisin tapa vaihdella päivittäisiä kuulumisia, mutta myös jokin säännöllinen kävelylenkki voisi kiinnostaa, jos asutaan lähekkäin. Tykkään myös käydä kahviloissa tai muuten vain kävelemässä kaupungilla. Leffaankin saa houkuteltua. Keväämmällä ottaisin mielelläni myös tukijoukkoja mukaan kaiken uuden kokeiluun, vaikkapa jousiammuntaan, melontaan, valokuvauskurssille tms. Tai ehkä sinulla on vielä parempia ideoita?

En käytä alkoholia tai tupakoi, joten baarireissut ja viinimaistelut eivät ole minun juttuni.

Tyypillisesti olen viihtynyt paljon miesten seurassa, ehkä miesvaltaisen alan sekä loogisuuteni, suorapuheisuuteni ja kiinnostuksenkohteideni vuoksi. Mutta mielelläni tutustuisin myös samanhenkisiin naisiin, mikäli sellaisia on olemassa. Sukupuolella ei siis väliä, kunhan oltaisiin suunnilleen samaa ikähaarukkaa.

12.1.2021

moi sä !

Nainen, 22 vuotta, Vantaa, Uusimaa

moi, oon 22-vuotias nainen vantaalta. oon muuttanut heinäkuussa 2020 tyttöystäväni kanssa tänne. en ole vielä(kään) löytänyt kavereita, joten yritän onnea täältä. olen tosiaan kihloissa tyttöystäväni kanssa ja meillä on 11-vuotias kissa. olen luonteeltani empaattinen, herkkä mutta myös tosi temperamenttinen ja räväkkä. omistan ns. kaksi puolta 😅 uskon, että olen tutustumisen arvoinen, kun vain tutustuu kunnolla. rakastan tatuointeja, lävistyksiä, kumpiakin multa löytyy sekä tottakai räikeät hiukset on ehdottomasti parasta.
mulla on takana monta vuotta mielenterveysongelmia, sekä muita henk.kohtasia ongelmia, mutta älä anna sen olla este tutustumiselle. tai jos on, niin ei kannata ottaa yhteyttä. 🙂 tutustun ihmisiin ihmisinä, olet sinä sitten sukupuolelta tai iältä mitä vain. pääasiassa etsin kuitenkin kavereita uudeltamaalta. jos sulle tuli yhtään sellainen olo, että haluaisit laittaa viestiä niin laita ihmeessä! mä odotan 🙂
(ps. mut saa kiinni ainakin snapchatissa nimellä : vimuuuh)

10.1.2021

Uusi sielunystävä etsinnässä!

Nainen, 21 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Moro!:)
Oon 21-vuotias nainen Vantaalta, ja tällä hetkellä kaipailisin uutta ystävää elämääni Vantaa-Helsinki-Espoo seudulta. Etsinnässä olisi siis tyyppi, jonka kanssa voisi viettää mahdollisimman paljon aikaa ja josta toivon mukaan tulisi erittäin läheinen ystävä. Koen olevani aika yksinäinen, minulla ei siis ole tällä hetkellä ketään läheistä ystävää, jonka kanssa voisi vain ottaa rennosti ja puhua syvällisiä. Olen rento ja rauhallinen introvertti, toivoisin myös että sinäkin olisit vähän rennompaa tyyppiä jonka seurassa voisi olla aidosti oma itsensä. Yksi suurimmista mielenkiintoni kohteista on musiikki. Toivoisin ystävää, jonka kanssa vois höpistä ihan kaikesta ja hengailla ihan vaan rennosti himassa kun siltä tuntuu. Hakusessa olisi etenkin naispuolinen tyyppi ikähaarukalla 21-29, mutta pääasia että juttu luistais ja olisit samanhenkistä tyyppiä. Laita ihmeessä viestiä niin tutustutaan!

9.1.2021

Moi!

Nainen, 18 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Hei vaan,

täällä pari kuukautta sitten Turusta Vantaalle muuttanut 18-vuotias tyttö. Olen varattu, ja asun nykyisin yhdessä poikaystäväni kanssa.

Viime aikoina on tuntunut, että kaipaan uusia tuttavuuksia, jopa kavereitakin, kun asun uudella seudulla. Ikäerolla ei niin väliä mutta ei enempää 8 vuotta. Oon mielestäni melko introvertti, jonka takia en oo varmaan aikasemmin tehnyt yksinäisyydelleni mitään.

Oon joulun tienoilla tykästynyt käsitöihin, ja varsinkin kutomiseen. Tykkään myös paljon kissoista ja hengailusta pienemmässä porukassa. En ole sellaista tyyppiä, joka tykkäisi erityisemmin olla ihmispaljoudessa mukaan lukien kauppakeskukset ja kahvilat. En käytä myöskään päihteitä ja mielummin myös tutustun sellaisiin, jotka eivät myöskään käytä. Oon luonteeltani aito, rehellinen ja tulen toimeen kaikkien kanssa.

Laita rohkeesti viestiä, jos vaikka voit jotenkin samaistua :)

9.1.2021

Moi ehkä tuleva ystävä! :D

Mies, 20 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Tässä parikymppinen mukava tyyppi Vantaan Korsosta. Haluisin ystävän/ystäviä, joiden kaa viettää aikaa ja pitää yhteyttä. Mua kiinnostaa yhteiskunnalliset asiat, kirjat, eläimet, musiikki ja oon avoin uusilleki asioille. Katon Pokémonia, dokumentteja ja komedioita. Ja mä oon sit aatteeltani kommunisti, joten jos sul on ennakkoluuloja, niin voit skipata mut. :) Toivottavasti kuitenki kuulen susta!

9.1.2021

Hei sinä

Nainen, 30 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Onko sultakin paras kaveri kadoksissa? Tylsyys ja yksinäisyys vaivaa? Aikaa on, mutta ei ketään kenen kanssa sitä viettää?

Jos on, niin jatka toki lukemista.
Etsinnässä se best friend, jonka kanssa viettää aikaa ja tehdä juttuja. Olipa se sit leffan katsomista tai lenkillä käyntiä.

Olen mustan huumorin omaava introvertti. Ateisti. Sarkasmi on vahva minussa. Vakava tarvittaessa. Huumoria löytyy, muttei välttämättä hyvää.

Toivoisin että olisit Uudenmaan alueelta ja ikä lähellä omaani. Minua ei kylläkään haittaa, jos olet muualtakin suomesta. Juttuseura kelpaa aina.

Jos jutut luistaa, niin sitten voidaan kipasta vaikka kahville.
Jos nyt yhtään nappas tää ilmotus, niin heitä viestii tulemaan.
En etsi parisuhdetta.

8.1.2021

Etsin uusia kavereita mun elämään.

Mies, 35 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Moi! Mä olen noin päälle 30 mies ja asun Vantaalla. Olen asunut tääl jonku aikaa jo, mutta en ole saanut ketään tuttuja ja kavereita mistään. Olen ihan mukava tyyppi ja sosiaalinen ja tykkään käydä kahviloissa lenkeillä jne. Aikusena vaikea löytää kavereita. Käyn töissä ja opiskelen siinä samalla, mut en ole niissä tutustunut vielä ihmisiin. Kuntoilen vapaa-ajat,, ja välillä salilla. Olisi kiva löytää ihan täältä kavereita. Ois kiva tutustua ihmisiin.

7.1.2021

Kavereita

Nainen, 22 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Etsin lähinnä kavereita pkseudulta, ei haittaa jos muualtakin tulee.
Oon alussa aika ujo, mutta se lähtee aika nopeesti jos hyvin juttuun tullaan. Vietän aika paljon aikaa kotona muksun kanssa tai jätkän kanssa, mutta olis kiva löytää ihmisiä arkipäivän ulkopuolelle, kun saa lapsivapaata.

Mulle voi laittaa viestiä snäpissä:
marieg_official
TAI
instagramissa:
0112498_

Sivu
Takaisin ylös