Ilmoitukset alueelta Vantaa (540 kpl)

 - 
 
tänään

Hei!

Nainen, 31 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Olen 31-vuotias nainen Vantaalta. Olen lojaali ystävä, joka auttaa tavalla tai toisella (jos ei ratkaisua löydy niin lyödään viisaat päät yhteen ja keksitään ratkaisu!)

Olen aluksi ujo, mutta kun uskallan niin juttua piisaa niin huumorimielessä kuin syvällisissäkin aiheissa.

Minun kanssa voi keskustella syvällisiä, mutta myös kevyet puheenaiheet onnistuvat :)

Aiemmat kaveripiirit jääneet matkan varrelle elämän aikana syystä tai toisesta.

Etsin kavereita, joiden kanssa kahvitella ihan kotioloissa. Mahdollisimman pienellä budjetilla tavattaisiin, ihmisten tapaaminen se ideana ja rikkaus!

Kaveriporukkakin käy! Ja myös ihan chatti-kaverit käy (Discord, wa, FB, email)

eilen

Lähdetään seikkailuun yhdessä

Mies, 28 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Hei kaikille, olen Kai.
Muutin Vantaalle muutama kuukausi sitten savonlinnasta. Tänne muuton jälkeen kaikki kaverini jäivät sinne ja etsin kavereita täältä. Vapaa-ajalla harrastan kehonrakennusta, kirjoitan kirjoja, pelaan jalkapalloa, käyn luontoretkillä ja yritän usein seikkailuja.

Minulle on hyvin tärkeää tavata uusia ihmisiä. Tarvitsen paljon inspiraatiota, ja hyvät ihmiset inspiroivat minua. Olen luonut scifi-universumin, joka muistuttaa Starwars-universumia, ja kirjoitan siitä kirjaa. Voit antaa minulle motivaatiota kirjani loppuun saattamiseen.

Parasta ystävyydessä on yhdessä tekeminen. Jos sinulla on ongelma, voin ratkaista sen yhdessä kanssasi. Olen hyvin harmoninen ihminen ja tulen toimeen kaikenikäisten ja -kulttuuristen ihmisten kanssa. Voit siis lähettää minulle viestin sukupuolesta ja iästä riippumatta.

Elämä on täynnä sattumia, eikä koskaan voi tietää, mistä hyviä asioita tulee. Joskus talven pimeimpinä hetkinä auringonvalonsäde suodattuu pilvien läpi ja lämmittää. Tämä auringonvalo valaisee vain sinun taivaasi koko maailmassa. Etsin juuri nyt auringonpaistettani ja siksi olen avoin suhteelle. Jos haluat koristella taivaasi sateenkaarilla, voimme tehdä sen yhdessä.

Olen kiinnostunut filosofiasta, kirjallisuudesta, teknologiasta, genetiikasta, kansainvälisestä politiikasta, avaruus- ja kvanttifysiikasta, psykologiasta ja sosiologiasta, ja voimme keskustella näistä aiheista.

Sen lisäksi olen myös kiinnostunut asioista, kuten laulamisesta, elokuvien/sarjojen katsomisesta, videopelien pelaamisesta, matkustamisesta kotimaassa tai ulkomailla, voimme tehdä näitä yhdessä.

Jos olet lukenut tähän asti, olet mahtava ihminen. Ja me lähdemme yhdessä seikkailuihin näyttämään maailmalle, miten mahtava olet. Lähetä minulle viesti ja muutetaan jotain elämässäsi.

Voit tavoittaa minut discordissa tai instagramissa.

IG: heiolenkai
DC: heiolankai
SC: heiolenkai

eilen

21-vuotias nainen vailla parasta kaveria!

Nainen, 21 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Moikka! ☺️ Tosiaan niinku otsikko kertoo niin oon ettimästä parasta kaveria, musta ois ihana löytää ees yks kaveri täältä päin, jonka kanssa vois tehä käytännössä mitä vaan ja jutella mistä vaan, plussaa jos oot Vantaalta, mutta ei oo pakollista! En vaan oikeen ite osaa liikkua Vantaan ulkopuolella :D

Oon tosiaan 21-vuotias, tällä hetkellä työttömänä, mutta toivottavasti alan opiskelemaan syksyllä! Mulla on koira ja poikaystävä, joitten seurassa oon suurimman osan ajasta. Vapaa-ajalla tykkään katella sarjoja, pelata videopelejä, kokata ja leipoa kaikkea hyvää! 😋

Oon myös hyvin eläinrakas ihminen ja mulle ois tärkeetä, että säkin tykkäisit niistä! <3

Etin vaan naispuolisia kavereita.

2 päivää sitten

Moikka!

Nainen, 38 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Täällä 38- vuotias yhden pojan äiti ja yhden miehen vaimo Vantaalta. Etsin uusia naispuolisia ystäviä/juttuseuraa pk-alueelta. Vaikka omaankin kristilliset arvot ja maailmankatsomuksen ei se tarkoita etteikö huumorintajua löytyisi. Tässä maailman ajassa on vaikea löytää samanmielisiä kavereita, joten kokeillaan tätä kautta. Pidän salillakäymisestä, extempore matkailusta ja muustakin extempore puuhailusta. Musiikki on lähellä sydäntäni ja musta saa seuraa vaikka keikoille tai karaokeen.Voidaan myös jutella syvällisiä ja hengellisiä asioita. Olen melko sosiaalinen ja rohkea. Olen hieman skeptinen monen asian suhteen, mitä maailmassa tapahtuu/on tapahtunut. Joku saattaisi sanoa, että päässäni on hieman vinossa oleva "foliohattu" ;) Kaikkea on elämässä nähty ja koettu ja olisi kiva päästä jakamaan ajatuksia elämästä, nykyisestä ja menneestä ☺️

Pistä rohkeasti viestiä jos tuli yhtään sellainen olo 👍

3 päivää sitten

Ystäviä

Nainen, 30 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Moikka.
Olen 30-vuotias Vantaalainen kahden lapsen äiti, joka kaipailisi uusia ystäviä.

Ei ole väliä onko sinulla itselläsi lapsia, kunhan tulee vaan juttuun :)

Tykkään paljon ulkoilusta, kierrellä kirppiksiä, höpötellä kahvikupposen äärellä, käydä lenkillä, uimassa, pelata sulkkista, käydä keikoilla... Mitä nyt sitten keksiikään.

Oletko juuri sinä uusi ystäväni?

Snäpissä voi myös laittaa suoraan
viestiä. Löytyy nimellä mirtsyli

20.5.2024

Moii!

Nainen, 19 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Oon 19vuotias, kohta 20. Oon asunu alle vuoden vantaalla mun poikaystävän kanssa ja kaikki kaverit asuu muualla. Tykkään autoista ja meikeistä. Olis kiva saada seuraa varsinkin nyt kesäks ja uudet ystävät on kyllä tervetulleita. Tykkään kierrellä ympäriinsä ja vaikka vaan istuu penkillä ja jutella kaikesta. Mut saa seuraks mihin tahansa! Oon ehkä vähän huono tutustuu tällee viesteillä, mut jos klikkaa nii nähään ja tutustutaan lisää.

18.5.2024

Terve!

Mies, 22 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Hei,

Olen 22-vuotias opiskelija ja olen muuttanut muutama viikko sitten Vantaalle kesäksi kesätöiden perässä. Mielenkiinnon kohteisiin kuuluu autot, urheilu ja liikunta. Olen luonteeltaan rauhallinen ja introvertti, mutta tykkään kyllä keskustella. Olisi kiva löytää uusia tuttavuuksia pk seudulta! Sukupuolella tai iällä niinkään väliä. Jos kiinnostaa niin ota ihmeessä yhteyttä.

18.5.2024

Uusia ystäviä pk-seudulta?

Nainen, 21 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Muutin alle vuosi sitten Vantaalle enkä tunne täällä paljoa ketään. Siksi etin pk-seudulta uusia ystäviä kenen kanssa viettää aikaa!

Oon 21-vuotias opiskelija ja tykkään kiertää kirppiksillä, käydä kahviloissa, kuvailemassa, terasilla ja bilettää. Varsinki näin kesäaikaan ois kiva käydä ulkona piknikillä tai terassilla, käydä kävelyllä tai bilettää baarissa!

Ota rohkeasti yhteyttä jos kiinnostaa tutustua!

16.5.2024

Uusia ystäviä, harrastus kavereita🌞

Nainen, 33 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Olen 33v nainen Vantaalta ja etsin uusia naispuolisia ystäviä pk - seudulta! :)

Tykkään eläimistä, muodista, leffoista, animesta, pelaamisesta, cosplaystä, baarista, yökerhosta, tatuoinnista, meikkaamisesta, saunasta, valokuvaamisesta, uimisesta, syömisestä, shoppailusta, Halloweenista, bileistä, nukkumisesta, matkustamisesta etc.

Olisi kiva mennä sinunkin kanssa vaikka syömään, baariin, leffaan, uimaan, shoppailemaan, hiekkarantaan, yökerhoon, lemmikkieläinten kauppoihin, erilaisiin uusiin tapahtumiin etc.

Pelikaverikin on tervetullut kun mulla on Switch! Pelaan Pokémon Violettia, Swordia silloin tällöin👊🏻 Multa löytyy tällä hetkellä Pokemon Sword & Violet, Smash Bros, Animal crossing, Yoshi. Oon kiinnostunut Monster Hunterista ja Pikministakin vähän :3

Ja en oo sinkku!! En etsi parisuhdetta enää.

Mulla on aika paljon hyviä ystäviä sekä Suomessa, että Japanissa. "Asuin aiemmin todella todella todella pitkään aikaan Japanissa ja käyn siellä joka vuosi matkustamassa. Ja hyvät ystävät ei saa olla koskaan liikaa ja haluun vielä tutustua uusiin ihmisiin😇 Oon myös löytänyt tosi ihania ystäviä täältä ja ollaan jo monta vuotta ystävinä♥️"

Ja hmm... Mulla on eri - ikäisiä ystäviä "14 - 60v". Toivoisin kuitenkin, että olisit 24 - 37v" :)
Anyway laittakaa viestiä ihan rohkeasti minulle ja tutustutaan ja nähdään!😄👋🏻

*Mä oon muuten Japanissa koko kesäkuussa. Vastaukset hidastuu varmaan silloin😅

13.5.2024

Juttuseuran hakua

Nainen, 27 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Moi

Oon tällänen 27-vuotias nainen pk-seudulta ja etin juttuseuraa ja kavereita/ystäviä. Sukupuolella ei väliä.

Kaipailisin juttuseuraa ja uusia kavereita ku mul ei niitä pahemmin oo.

Mulla on autismi/asperger ja kommunikointi viestien välityksel on tällei aluks ainaki helpompaa. Haluun tutustuu eka kunnolla ennenku näkee irl ja jos ei muuta ni voidaa pysyä ihan nettikavereinaki. :)

11.5.2024

Kavereita pääkaupunkiseudulta

Mies, 33 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Heippa! :)

Olen 33-vuotias vantaalainen mies, joka haluaa laajentaa nykyistä ystäväpiiriään. Ihmisenä olen avoin, empaattinen ja intuitiivinen. Arvostan positiivista elämänasennetta, nokkelaa huumoria ja keskustelutaitoa. Kaikenlaisen tasa-arvon ja monimuotoisuuden ymmärtäminen on mulle ydinarvo. Olen itse avoimesti homo.

Nautin niin syvällisistä keskusteluista kuin leikkimielisestä hulluttelustakin. Keskustelen mielelläni ihmissuhteista, eri taiteista, viihdemaailman kuvioista ja elämästä ylipäätään. Innostun erityisesti komedia- ja draamasarjoista, koskettavista romaaneista, teatterista, keikoista, taidenäyttelyistä sekä kepeistä lautapeli-illoista.

Etsin ystäviä monenlaiseen tekemiseen. Voidaan höpötellä kahvilassa, mennä elokuviin, tanssia yömyöhään baarissa, ihmetellä museoissa, kierrellä kirpputoreilla tai unelmoida viinilasillisen ääressä. Olisi erityisen kivaa, jos susta saisi matkaseuraa.

Jos koet olevasi samanhenkinen, niin laita viestiä ja tutustutaan! :) Toivon, että olet suunnilleen ikäiseni ja että asut pääkaupunkiseudulla.

Ilmoitus ei vanhene. :)

10.5.2024

Moii!

Nainen, 31 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Oon vantaalainen just 31 vuotta täyttänyt mimmi. Vaikka pääasiassa sosiaalinen elämä on ihan jees, on elämän edetessä itselle tullut uusia mielenkiinnon kohteita, eikä näihin oikein ole löytynyt vanhasta kaveripiiristä ajanviettoseuraa. Kokeilen siis jos täältä sattuisi onnistamaan!

Alotin alkuvuonna street workoutin/calisthenicsin, ja nyt kun kelit on alkanut olla kohdillaan, houkuttelee ulkokuntosalit. Ois kiva löytää treeniseuraa! Jos tykkäät ylipäätään kehonpainotreenaamisesta, niin se riittää! :D

Toinen tuoreempi harrastus on dj-jutut, joita oma mies on opettanut. Tätä myöden musan tekeminenkin on alkanut kiinnostamaan. Ois ihan mahtavaa tutustua enemmän näitä tekeviin tai näistä kiinnostuneisiin, joiden kanssa vois järkkää vaikka omia soitteluiltamia.

Hei ja yrittäjät tai etäduunarit! Yhteisiä duunipäiviä, anyone?

Lisäksi mä valokuvaan, käyn bike parkeissa ja poluilla ajamassa, ja haikailen takasin hevosen selkään.

Persoonana oon rento, aito ja avoin, Rakastan tyhmää huumoria, asioiden ihmettelyä ja keittiöpsykologiaa. Tykkään käydä ulkona, fiilistelen teknoa ja suomiräppiä, spontaanit "hei lähetääks uimaan" ideat on best. Koen etten oikein istu stereotyyppiseen kolmekymppisen mimmin statukseen :D

Sun sukupuolella ei oo mitään väliä, eikä pahemmin iälläkään, eikä millään muullakaan, mutta se mies tosiaan kotoa löytyy jo.
Laita hei viestiä, jos teksti vähääkään tai edes joltain osin resonoi!

10.5.2024

Hei,

Mies, 34 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Etsin ystävää tekemään aktiviteetteja, kuten kuntosali, pyöräily, uinti jne. Pidän myös jousiammunta, valokuvaamisesta ja nyrkkeilystä. Olen 34-vuotias mies, joka työskentelee ohjelmoijana. Olen rauhallinen, luotettava, kuuntelija, rehellinen ja vähän vakava. Haluan myös parantaa suomen kielen puhetaitojani. Olisin kiitollinen, jos joku auttaisi minua parantamaan puhetaitojani. Olen introvertti, mutta voin olla erittäin hyvä ystävä, jos yhdistän kunnolla. Laita viestiä jos olet kiinnostunut.

9.5.2024

Lenkkiseuraa ja uusia kavereita

Mies, 37 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Moikka! Täällä 37v. huumorintajuinen, luotettava ja urheilullinen mieshenkilö Itä-Vantaalta etsimässä lenkkiseuraa ja uusia tuttavuuksia miehistä ja naisista. Mitään ikähaarukkaa en aseta.

Harrastuksiin kuuluu lenkkeily, tennis ja jääkiekon peluu maalivahtina silloin tällöin joka tosin vähän jäi kun korona tuli ja hallit meni kiinni. Kesäisin tykkään rullaluistella ja käydä uimassa. Urheilua (jalkapalloa ja jääkiekkoa) tulee myös seurattua jonkun verran.

Välillä innostun myös lähtemään viihteellekin, joten sekään ei ole poissuljettua. Kesä lähestyy ja olisi kiva saada seuraa urheiluun ja muuhun, miksei vaikka pidemmällekin reissulle tai johonkin musiikkitapahtumaan. Jääkiekon MM-kisat ja jalkapallon EM-kisat kiinnostavat myös, niin vois vaikka johonkin sporttibaariin seuraamaan pelejä:)

Laita rohkeasti viestiä jos kiinnostaa tutustua ja kerro itsestäsi:)

8.5.2024

Kavereita, peliseuraa, muuta?

Mies, 26 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Oon humoristinen, sarkastinen, avoin, tunteellinen ja intensiivinen persoona.
Mulla on omanlaatunen ajatelutapa, olen viiihdyttävä ja mulle on helppo puhua.
Kiinnostaa mm. videopelit, teknologia, musiikki, taide, kauhu, anime.
Lähiaikoina pelaillut LoL, DBD, Overwatch, Fallout ja Persona pelejä.
Asun Vantaalla.

Discord, Steam & Instagram -> supersniffa

ADD NOW! NO TIME TO LOSE! NO TIME TO THINK!! CLICK CLICK!! SEND MESSAGE!!

7.5.2024

Ollaanko ystäviä?

Nainen, 26 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Hei!

Olen 26-vuotias nainen, asun tällä hetkellä Vantaalla. Virka-aikoina päiväni kuluvat töissä. Vapaa-ajalla viihdyn hyvin luonnossa lenkkeillen. Minut saa suostuteltua helposti mukaan erilaisiin liikuntaharrastuksiin. Olisin valmis aloittamaan jopa jonkin uuden lajin.
En tosin pahastu, vaikka uusi ystäväni ei viihtyisi liikuntaharrastusten parissa.

Minusta saa huumorintajuista seuraa liikkumisen lisäksi esimerkiksi myös kahville, kisakatsomoon, leffailtaan, kokkailuun tai mihin vaan muuhun, mikä nyt sattuu milloinkin tuntumaan hyvältä idealta. Minua on kuvailtu empaattiseksi ja välittäväksi, joten mainittakoon nuo ominaisuudet vahvuuksina.

Minulla on varsin kiitettävästi ystäviä jo entuudestaan, mutta valtaosa heistä elää todella kiireistä elämää, joten huomaan kaipaavani usein samanhenkistä ja kiireetöntä juttuseuraa. Ystäviä ei voi koskaan olla liikaa, joten laita rohkeasti viestiä, jos sinulle jäi sellainen tunne, että meistä voisi tulla ystäviä!🤍

Tämä ilmoitus ei vanhene.

6.5.2024

Moi

Mies, 20 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Moi oon 20v asun vantaalla ja kaipaan lisää kavereita ja seuraa oon varattu joten asiallista seuraa ja harrastan kuntosalilla käyntiä ja kesäisin tykkään olla pihalla joten etsin kavereita miehistä tai naisista. Tulkaa ihmees ehottelee kaikkee nii lähen messii tekee jtn kivaa.😎

6.5.2024

Uusia ystäviä

Nainen, 45 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Hei!

Etsin uusia ystäviä Pääkaupunkiseudulta, minne pääsee julkisilla kulkemaan, kun autoa en omista. Olen 45-vuotias nainen. Minulla ei ole lapsia. Yksi kissa löytyy ja hankin todennäköisesti vielä koiran.

Ystävänä olen empaattinen, lojaali, rehellinen, luotettava ja avoin. Olen sosiaalinen ja minun kanssa voi jutella hyvinkin monista erilaisista asioista.

Harrastan salilla ja lenkkeilyä. Lisäksi joskus käyn ratsastamassa ja tanssitunneilla. Yhdessä voisimme mennä vaikka kahville, leffaan, keikoille, festareille, ihan mitä vaan keksitään! =)

Hyvää kesää!

Sivu
Takaisin ylös