Ilmoitukset alueelta Vantaa (512 kpl)

 - 
 
tänään

❄️Uusia ystäviä, harrastus kavereita❄️

Nainen, 32 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Olen 32v nainen Vantaalta ja etsin uusia naispuolisia ystäviä pk - seudulta! :)

Tykkään eläimistä, muodista, leffoista, animesta, pelaamisesta, cosplaystä, baarista, yökerhosta, tatuoinnista, meikkaamisesta, saunasta, valokuvaamisesta, uimisesta, salista, syömisestä, shoppailusta, Halloweenista, bileistä, nukkumisesta, matkustamisesta etc.

Olisi kiva mennä sinunkin kanssa vaikka syömään, baariin, leffaan, uimaan, shoppailemaan, hiekkarantaan, yökerhoon, lemmikkieläinten kauppoihin, erilaisiin uusiin tapahtumiin etc.

Pelikaverikin on tervetullut kun mulla on Switch! Pelaan tällä hetkellä Pokémon swordia ja sen lisäpeliä aika useasti👊🏻 Multa löytyy muun muassa Super Smash Bros, Animal crossing, Yoshi. Mietin nyt ostanko uuden Pokémonin pelin ja Monster hunteria😅

Ja olen parisuhteessa! En etsi parisuhdetta :)

Mulla on aika paljon ystäviä sekä Suomessa, että ulkomailla. Sitten tuun toimeen monenlaisten ihmisten kanssa "Nuorin on ala - asteella ja vanhin on varmaan 60 vuotiaat." Musta hyvät ystävät ei saa olla liikaa koskaan ja haluun vielä tutustua uusiin ihmisiin😇 Oon myös löytänyt tosi kivoja ystäviä täältä ja ollaan jo hyvinä ystävinä monta vuotta♥️

Laittakaa viestiä ihan rohkeasti minulle ja tutustutaan ja nähdään!😄👋🏻

eilen

Frendei?

Mies, 21 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Hei. Oon tämmönen 21v kundi joka on "parantunu" masennuksesta. Kavereita ei juurikaa oo ja ajan kulutan vaa pelatessa ja miettiessä miksi ei ihmisiä elämässä ole. Tykkään pyörii ulkona ja käydä keskustassa kaupoilla jne. Museot on myös tosi kivoi ja olis kiva käyä monis mut yksin ei oikee kehtaa😅. Oon avoin kaikelle ja kaikille ja menevä. Tuon omat mielipiteet esille ja muiten hylkimistä/kiusaamista en jaksa kattella saatika ymmärrä.

Tykkään pelaa ja vähä vaihdellen pelaanko koneel vai pleikkaril. Tuu vaik pelaa meitsi kaa tai jotai. Katon myös semi paljon animee ja jos suo se kiinostaa nii voiaan myös alottaa yhes joku sarja mitä katteltas!!

Jos suo kiinnostas lähtee ystävystyy ja seikailulle nii ota meitsii rohkeesti yhteyttä! Lähetää kaupoille hakee meitsille talvitakkii😄tai jutellaa vaa syvällisii!!😄

eilen

Moikka!

Nainen, 27 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Täällä olis 27-vuotias nainen Vantaalta. Olis ihan mahtava löytää uusia kavereita (ei miespuolista) kenen kanssa vois viettää viini iltoja, shoppailla, extempore reissujakin ois ihana tehä vaikka pitkä viikonloppu, jossakin päin Suomeekin autolla oon valmis lähtemään.🤩 Kiva olis käydä myös yhillä tai vaikka baarissakin!
Tykkään treenata ja herkutella myös.😁 Musta voi saada hieman pinnallisen ensivaikutelman tykkään laittautuu/meikata.

Laita ihmeessä viestiä jos asut HKI/VANTAA/ESPOO myös pääsen kyl autolla liikkumaan vaikka oisit vähän pidemmältä :)

3.12.2023

Moro( ̄▽ ̄)ノ

Mies, 29 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Moi.
Täällä huitoo tyyppi Uudeltamaalta joka etsii ihan kunnon kavereita, pelaamiseen sekä ihan livenä tekemiseen.

Olen Japanista kiinostunut, kattelen animee/luen mangaa, pelailen(Switch, PC) ja kulutan paljon musiikkia.
Autot/moottoripyörät myös kiinnostaa.

Toivoisin että kirjoittaisit itsestäsi jotain, pelkkä hei tai muutama sana lisää ei anna vaikutusta siitä että jaksat ylläpitää keskustelua.
Yksin keskustelun ylläpitäminen on hyvin rasittavaa.

Muuten kaikki on tervetulleita, ja tämä haku ei vanhene.

30.11.2023

~

Nainen, 22 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Heips, täältä moikkaa 22-vuotias nainen Vantaalta 👋🏻😊 kuvailisin itseäni lämminhenkiseksi, hilpeäksi, pohdiskelevaksi ja kroonisesti väsyneeksi eiku 😂 Kaikenlainen taiteilu on ihanaa, samoin videopelit ja laulaminen! Unohtamatta suoratoistopalveluja <3
Kuuntelen päivittäin samoja biisejä ja soittolistaa, en ikinä kyllästy 😂
Olisi aivan mahtavaa jos tykkäisit hassutella sekä miettiä mun kaa elämän syvempää merkitystä 😭😂🩷

Ota rohkeasti vaan yhteyttä 🥺✌🏻
🏳️‍🌈

23.11.2023

helliä & kivoja kavereita etsimässä!

Nainen, 24 vuotta, Vantaa, Uusimaa

moiks! oon välillä aika yksinäinen joten etsinnässä ois kivoja uusia ystäviä. oon 24v, asun Vantaalla mun kumppanin kanssa ja oon mamma parille sammakolle ja yhdelle gekolle. 💕 uusilta kavereilta toivoisin että olisit 20-35v ja asuisit PK-seudulla (tykkään nähdä livenä enemmän kuin chättäillä).

mulla on joitakin mielenterveysongelmia mutta toivottavasti ne ei pelota sua pois sillä oon niistä huolimatta positiivinen ja kiinnostunut ihmisistä. en jaksa aina vastata viesteihin heti mutta yritän parhaani. jos toi tuntuu vaikealta hyväksyä niin ehkä me ei sitten olla se paras yhdistelmä :)

rakastan taidetta, runoutta, luontoa, eläimiä, uusien juttujen tutkimista ja keskusteluja. tykkään kuunnella paljon musiikkia, piirtää ja pelata välillä videopelejä PC:llä. en oo töissä/koulussa joten mulla on paljon aikaa tutustua ja jutella! ✨

luonteeltani oon nauravainen, avoinmielinen, huumorintajuinen, rauhallinen, hellä, avoin ja utelias. tykkään kans halata mun kavereita mutta en tietysti lähde halaamaan ellei se tunnu just susta hyvältä. hyväksyn ihmiset sellaisena kuin ovat ja oon panseksuaali 🌈

discord: chaosjuwu
oon discordissa kaikkein aktiivisin joten lähetä kaveripyyntö niin tutustutaan! sähköpostia saa myös laittaa, mutta preferoisin vaihtaa esim. puhelinnumerot aika nopeasti sähköpostiviestittelyn jälkeen 🍀

18.11.2023

Uusia kavereita / Peliseuraa

Mies, 23 vuotta, Vantaa, Uusimaa

moikka! ois kiva löytää kavereita ketkä tykkäis samanlaisista asioista kun minä ^.^ tykkää todella paljon JRPG peleistä, mangasta, animesta ja sarjoista/elokuvista! tykkään myös jostain multiplayer peleistä kuten Dead by Daylight (*-*)!! Rakastan Final Fantasy, Kingdom Hearts, Persona yms. pelisarjoja eniten!

muhun saa yhteyttä täällä viestillä tai discordissa!

discord: thefinalday

13.11.2023

Moikka

Nainen, 50 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Etsin ystävää/seuraa.
Olen uudessa elämänvaiheessa. Olen herkkä, tunteellinen introvertti ja opettelen uusia asioita itsestäni. Pidän luonnossa kävelyistä. Käyn kävelyllä päivittäin koirani kanssa.

Etsin syvällistä yhteyttä ja keskustelutaitoa ja rehellisyyttä ja myös avoimuutta.
Tärkeää minulle on hyvä yhteys ja uskallus kokea ja kertoa asioita.
Haluatko harjoitella näitä kanssani?
Laita viestiä niin jutellaan lisää.

12.11.2023

Kamuleita😍

Nainen, 24 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Hellou!🌸
Ois kiva tutustua uusiin ihmisiin joten ajattelin tänne tulla ihmettelemään elämää🐼
Ikähaarukkana 20-28v
Oon ulospäinsuuntautunut,empaattinen ja avoin.
Rakastan kahvittelua, leffailtoja,shoppailuja ja kirppisten kiertelyä ja musta saa baariin seuraks myös!
Laita ihmeessä viestiä niin tutustutaan paremmin🖤
Poikaystävän paikka on varattu eli ystäviä vaan etsin.
mulle voi pistää viestiä täällä tai muussa sosiaalisessa mediassa!
snap:virvaa
Ig:virvuli
(Ilmotus ei vanhene!)

11.11.2023

Etsin ystävää keskusteluun, kävelyyn ja kaikkeen yhdessäollemiseen / tekemiseen

Nainen, 43 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Etsin kaveria syvälliseen jutteluun, liikkumiseen /urheiluun sekä yhdessä olemiseen / tekemiseen. Olen 43 v. sinkku yh-äiti Vantaalta. Olen joustava ja mun kaa on helppo tulla toimeen. Olen Iloinen, rehellinen, huumorintajuinen ja  oma mokaileva itseni. Olen myös empaattinen,avarakatseinen, kiltti,aito,luotettava. Pidän kiinni sovitusta. 
Käyn kävelyllä ja mielelläni kokeilisin uusia lajeja, jos kaverin sais niihin.  Tykkään monesta liikuntalajista ja nuorempana harrastanutkin, mutta nyt kunto huono ja joitain rajoituksia.
Patikointi, retkeily, jos kaveri hoitaa reitin. Mun suuntavaisto on erittäin vääristynyt, mut jos haluaa pidemmän reissun ja eksyä, niin siinätapauksessa mä näytän suunnan. Juuri huonon suuntavaiston takia en yksin voi patikoida ja joudun kävelemään samoja reittejä, jos pitää kotiinkin ehtiä.   Rakastan keskustelella syvällisiäkin sekä oppii tuntemaan t ja tutustua toiseen .  

Lähden mielelläni, elokuviin, kuuntelemaan musiikkia tai stand uppia. Tykkään löhöillä sohvalla ja katella netfliksiä tai jutella syvällisiä tai miksei pakskanjauhataakin. En kamalasti tykkää käydä baareissa ja olen lopettanut juomisen ja tupakanpoltonkin jo yli 10 vuotta sitten, mutta eiköhän sitä joskus voi vähän juoda. Tykkään pelata lautapelejä ja laitaa yhessä ruokaa vaikken  ooo kummonenkaan kokki. 

Kuuntelen myös välillä äänikirjoja kävelyn yhteydessä tai laittaessani esim. ruokaa. Viimeksi kuuntelin   'äidin petos',  tositarinaan perustuva syytetyn vanhimman tyttären kertomus norjassa v. 2011 mediakohun aiheuttanut pedofiliringistä, Tykkään kuunnella elämänkertoja, dekkareita, esim. Esim. Toray haydenin kirjoista Tykkään, siis niistä tositarinoita en tykännyt hänen fiktiokirjoistaan.Mukavaa päivää juuri Sinulle! Hanna

7.11.2023

Moi!

Nainen, 22 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Heipsun!
Oon 22v, kohta 23v nainen vantaalta.
Mä elän huumorin kautta, toki osaan myös ottaa tosiasiat vakavasti ja juttelu on ihanaa.
Tykkään melkein ihan kaikesta paitsi, vesimelonista, vaikka se onkin melkein pelkkää vettä ja mulla on oma kissa, jonka kanssa asustelen. 🫶😺
Oon tällä hetkellä tauolla opiskeluista, koska elämä on vähän sekasin ollut viimesen vuoden ajan, joten mulla on oikeastaan vaan aikaa.
Oon luonteeltani tosi avoin tykkään keskustella ihan kaikesta mahdollisesta mitä ikinä keksiikään. 🤭
Toivottavasti meillä kulkis juttu ja olis mielenkiintosia keskustelun aiheita ja seikkailuja!
Mä saatan olla vähän ujo ainakin aluks ja oon ihan super kova itseasiassa jännittää uusia ihmisiä ja asioita mut sit ku rentoutuu ni mun kaa on ihan rento fiilistellä elämää.😇✨

Rakastan joulua ja oon ihan fiiliksissä, siitä että se on kohta 🥳🧑🏼‍🎄🦌🎄


Laita viestiä jos yhtään tuntuu siltä snäppi on : henni_emiliaa

7.11.2023

Reipas mutta keskusteleva mies

Nainen, 45 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Etsin miespuolista, elämänkokemusta omaavaa kaveria, joka asuisi Vantaalta katsoen järkevän tutustumismatkan päästä.

Olen perheellinen 45v. mukava, kivan näköinen, urheilullinen ja luonnollinen/luontohenkinen neito, jolla on 3 lasta ja paljon tekemistä. Käynyt niin, että oma mies on menettänyt suhteemme historian varrella kiinnostustaan minuun, joten olen alkanut olemaan keskustelu-, matka- ja elämänintoni jakavaa kumppania vailla.

Kaipaan erityisesti yhteisiä tekemisiä ja fiksuja keskusteluja omanikäisteni miesten (alle 50v) kanssa, ilman keskustelua haittaavia asenteita. Jos meillä synkkaa, niin toivon myös tapaamisia yhteisten intressien parissa. Olisi ihanaa, jos ymmärtäisit vanhemmuutta ja bonusta saat laulu- ja/tai soittotaidoista. Arvostan kestävää kehitystä ja terveellisiä elämäntapoja - mutta en nipota :D

PS. Jos kiinnostuit niin vastaatko ystävällisesti kaverihaun yksityisviestinä, kiitos :)

2.11.2023

Uudet kaverit 🤗

Nainen, 34 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Olen 34v. nainen Vantaalta. Luonteeltani olen huumorintajuinen, mukava, rento, ymmärtäväinen, sopivasti herkkä ja innostun erilaisista asioista, välillä on kivaa heittäytyä.

Olen joskus harrastanut tanssia, joten minulle ovat tärkeää musiikki ja se kun joskus pääsee myös tanssimaan ja irrottautumaan. ☺️

Tykkään olla myös mm. luonnossa, uida, käydä salilla, joskus viihteellä, eläimistä, matkustamisesta, kesäilloista, hitaista aamuista, koti-illoista, kynttilöistä, hyvästä ruoasta ja mukavasta seurasta, pitkistä keskusteluista. Erittäin tärkeät asiat mulle ovat perhe, ystävät ja eläimet. ❤

Ystäviä ei ole koskaan liikaa, joten tutustuisin mielelläni täällä mukaviin ihmisiin 😊

Laitellaanhan viestejä! ☺️
Ilmoitus ei vanhene!

1.11.2023

Turkuun muuttavalle livekavereita. 😎

Mies, 32 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Kuulostaako turhankin tutulta?

Vastaat jonkun ilmoitukseen, mutta sinulle ei vastata takaisin. Saat joltain vastauksen ilmoitukseesi, mutta et kuule siitä toisesta enää mitään yhden tai muutaman viestin jälkeen ilman mitään kunnollista syytä. Tai ehkä olet päässyt niin pitkälle, että olet lisännyt jonkun henkilön esim whatsappissa vain huomataksesi, että se joku ei koskaan laita sinulle viestiä ja jos itse laitat sille jollekin viestiä niin saat takaisin vain lyhyitä parin sanan vastauksia joista ei saa mitään irti ja joista sinulle tulee lähinnä sellainen tunne, että ei se joku edes välitä tutusta sinuun, sillä ajattelet, että jos se joku välittäisi tutustua sinuun, niin se joku pyrkisi aidosti tutustumaan sinuun käymällä kanssasi normaalia mielekästä keskustelua jossa molemmat jakavat asioitaan ja ovat aidosti kiinnostuneita toistensa asioista ja että se joku myös pitäisi sinuun yhteyttä epäsäännöllisen säännöllisesti. Valitettavan usein se joku ei kuitenkaan ole valmis laittamaan tikkuakaan ristiin mahdollisen kaveruuden suhteen. Eli jos tiedät olevasi juuri sellainen henkilö joka on huono pitämään yhteyttä, jolla on paha tapa vastata vain sanalla tai parilla takaisin ja saatat jopa lopettaa yhteydenpidon ilman mitään sen kummempaa syytä, niin siinä tapauksessa älä vastaa tähän minun ilmoitukseeni, sillä minä haluan yhteydenottoja vain sellaisilta ihmisiltä joille on itsestäänselvää, että jos ei anna mitään muille itsestään, niin ei voi niitä uusia kavereita myöskään saada.

Nyt kun palopuhe on pidetty niin on aika siirtyä itse ilmoitukseen eli asustelen tosiaan Vantaalla, mutta tarkoitus olisi, että tässä jossain kohtaa muuttaisin Turkuun asumaan, niin että olisi kiva saada Turun suunnalta sellaisia uusia kavereita joiden kanssa voisi viettää aikaa myös ihan livenäkin. Myös uudet kaverit pk-seudulta on oikein tervetulleita, sillä tulen viettämään pk-seudulla säännöllisesti aikaa muutonkin jälkeen. Sukupuolellasi ei ole väliä, mutta ikäsi voisi olla lähellä …

31.10.2023

Hakusessa ystäviä☺️

Mies, 23 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Moikka! Olen juuri 23v täyttänyt nuori mies. Etsin uusia kavereita kenen kanssa vaihtaa kuulumisia ja viettää aikaa. Oon kaikkien kanssa toimeentuleva, alkuun hieman ujo. Luonteeltani olen rauhallinen, iloinen, positiivinen, luotettava, ihminen. Eli tosi rento😀 Tykkään oikeastaan tehdä mitä vaan ja perus oleminenkin on kivaa.😃 Jos tuntuu että voitaisiin tutustua niin laita viestiä ja kerro vähän itsestäsi. Mieluiten sellaiset yhteyden otot joita oikeasti kiinnostaisi tutustua ja eikä asuisi kauhean kaukana. .En etsi internet kaveria ☺️Ilmoitus ei vanhene. :)

Sivu
Takaisin ylös