Ilmoitukset alueelta Vantaa (412 kpl)

 - 
 
eilen

Uusi ystävä & Peliystävä & Harrastusystävä

Nainen, 31 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Moikka!

Olen 31v nainen Helsingistä ja etsin uusia ystäviä pk - seudulta! :)
Mutta muutin just Vantaalle poikaystävän kanssa ja olisi kiva etsiä ystäviä sieltäkin🏘️✨

🌸Tykkään eläimistä, muodista, leffoista, animesta, pelaamisesta, cosplaystä, baarista, yökerhosta, tatuoinnista, meikkaamisesta, saunasta, valokuvaamisesta, uimisesta, salista, syömisestä, shoppailusta, Halloweenista, bileistä, nukkumisesta etc.

Ai niin ystävien mukaan oon mukava ja hauska, sitten outo hyvällä tavalla kuulemma😂👻😂
Olisi kiva mennä sinun kanssa vaikka syömään, baariin, leffaan, uimaan, shoppailemaan, hiekkarantaan, yökerhoon, lemmikkieläinten kauppaan etc.

Mulla on Switchia ja pelaan sitä silloin tällöin :)
Minulla on nyt vain Super Smach brothers & Animal crossing, Pokémon miekka, Yoshi!
Olen pelannut usein AC:ta :3
Näin ollen olisi kiva olla ystävänä myös Animal crossingissa ja voit kyl kertoa minulle muista peleistä ja ehdota jos sinulla on joku hyvä peli☺️

Discordkin löytyy mut ehkä sitten kun me tultiin hyvin toimeen :)

Sitten toivon, että oot 20 - 35 v väleistä... Mut suunnilleen 🤏🏻 Sillä luonteesi on kuitenkin tärkeämpi kuin ikä ja sitten multa löytyy kaikenikäisiä kavereita🍀
Nuorin on varmaan nyt 18v ja vanhin on yli 60v.
Ja etsin mieluummin naispuolisia ystäviä kuin miespuoliset ystävät.

Sitten olen onnellisessa parisuhteessa👩‍❤️‍👨♥️ En etsi muuta kuin ystävyyttä. Sitten en myöskään etsi kirjekavereita ja nettikavereita kun en elä nettimaailmassa😅 Haluaisin nauttia asioista mieluummin kasvotusten yhdessä sinun kanssasi🌟

Laittakaa viestiä ihan rohkeasti minulle ja tutustutaan ja nähdään!😆💫 Oon löytänyt täältä liian mainion ystävän ja toivon löytäväni lisää!

eilen

Kavereita?

Mies, 27 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Hei! Olen tämmöiset 27v kundi Etelä-Suomesta ja etsisin ihan kunnon ystäviä joiden kanssa jopa jossain vaihteessa voisi jotain tehdä livenä.

Mulla harrastuksina ovat esim. Autot/pyörät, musiikki, yleisesti myös Japani kiinnostaa(kulttuuri etc)+kulutan aika paljon mangaan nykyään.
Yritän myös opiskella japania joten jos ite satut myös kyseistä kieltä opiskelemaan niin tule ihmeessä kiroamaan kanjeja.

Pelailen aika paljon myös PC / Switch.

Olisi ihan nice jos sulla ois jotain samoja kiinnostuksen kohteita mitä tuolla avainsanoissa löytyy. toki jos kiinnostaa kokeilla jotain uutta jne nii miks ei muutenki vois tulla puhuu.
mielellää kuitenkin vois viestissä vähän kertoa itestää, en oikee jaksa vastaa vaa muutaman sanan posteihin.

Jos kiinostaa nii laittele viestiä nii voidaa paremmin tutustua!
Jesse.

eilen

Yksinäinen muitten joukossa.

Mies, 27 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Moikka!

Luonteelta olen
Lempeä, Nörtti, Huumorintajuinen, Avoin, Herkkä, Kohtelias,Ujo,Empaattinen,Epätäydellinen, nolo, hajamielinen, rehellinen, luotettava
ja ihan okei ihmisolento.🙃

Olen luovalla alalla, vaikka en pidä itseäni kovinkaa luovana. 🙈😄

Vapaa ajan käytän lähinä videopeleihin tai katson elokuvia ja sarjoja, muttaa tykkään tehdä paljon muutakin, esim pelaa eri lautapelejä, jos vain olisi seuraa, mutta ei koskaan ole, koska minulla ei ole paljon kavereita, surulista, eikö? 🙈😄 Kuitenkin olen aina utelias kokeilla kaikkee uuta!

Laita viestiä jos koet olevasi saman henkinen tyyppi!🙃

Snapchat & kik
nobody.995
Instagram
kela_teemu_photography
discord- nobody#5838
telegram: Teme95
Whatsapp: jos annat numeron!

2 päivää sitten

Moi!

Mies, 20 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Olen 20 - vuotias. Olen mukava, luotettava, aito, hauskaa, introvertti, rehellinen, avoin, sosiaalinen ja ystävällinen ihminen.

Etsin ihmisiä jotka oikeasti kiinnostaa tutustua. Minun kanssa voi jutella, hengata, pelata, käydä lenkille ja tehdä kaikkea muuta. Iällä ja sukupuolella ei ole väliä. Olisi ihana löytää kavereita ku en jaksa kotona olemista enää.

Mikäli ilmoitukseni herätti kiinnostusta ja haluat tutustua paremmin, niin laita viestiä tulemaan.

3 päivää sitten

Yhdessä liikkumaan

Nainen, 42 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Etsin kaveria, jonka kanssa pääsisin liikkeelle (yksin en saa aikaiseksi), kävely, kuntoportaat,pallon potkiminen, sulkapallo, uinti, melkein mikä vaan liikuntamuoto sopii. Kaipaisin kaveria liikkumiseen arkisin klo 8/9-15 sekä joka toinen viikonloppu, siis silloin ku oon ilman lapsia Vantaan Ylästön lähistölle. Olen 2 ala-aste ikäisen lapsen 42 v yh-äiti... Ota rohkeasti yhteyttä, jos kaipaat kaveria liikkumisen ja jutteluun. Liikuntakaverin ja laihdutuskaverin etsiminen, mutta tykkään myös jutella ja olen kiinnostunut muista ihmisistä, hyvä kuuntelija, olen avarakatseinen, paljon kokenut. Hanna

21.5.2022

Kavereita etelästä

Mies, 27 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Pohjosesta alunperin, etelään eksynyt about kolme vuotta sitten töiden perässä. PK-seudulle muutto vaatinut klassisesti kavereissa verotusta ja olis mukava löytää niitä enemmän täältäkin.

Oon ite aika urheilullinen, sosiaalinen ja menevä... mut saa helposti urheilemaan, kahville, elokuviin, kaljalle tai vaikka lani-iltaa viettämään.(sotapeleissä oon vaan aika pska). Hyppään uusiin juttuihin mukaan ja mielellään lähen nopeallakin aikataululla tekemään kaikkea hullua aina tallinnan risteilystä, croatian äkkilähtöön, tai festareille inariin. Rauhallinen leffailta ja saunominen menee yhtä hyvin.

Laita viestiä niin vaihdellaan kuulumiset ja tutustumisviestit vaikka whatsapissa, katotaan siitä josko tästä tulis vaikka vuosia kestävä ystävyys.

20.5.2022

Ystäviä/juttelukavereita/äitikavereita

Nainen, 28 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Moikka.
Olen 28-vuotias Vantaalainen kahden lapsen äiti, joka kaipailisi uusia ystäviä.

Oon alkuun hieman ujo 🙈
Tuntuu, että kavereita voisi olla enempi ja sellasia, joille voi höpöttää mistä vaan.
Sellaisia uusia luottoystäviä. Ei ole väliä onko sinulla itselläsi lapsia, kunhan tulee vaan juttuun :)

Tykkään paljon ulkoilusta, kierrellä kirppiksiä, höpötellä kahvikupposen äärellä, käydä lenkillä, pelata sulkkista... Mitä nyt sitten keksiikään.

Oletko juuri sinä uusi ystäväni?

Snäpissä voi myös laittaa suoraan
viestiä. Löytyy nimellä mirtsyli

17.5.2022

Moi

Nainen, 24 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Oon 24v nainen Vantaalta. Tällä hetkellä vielä opiskelen. Etsin pk-seudulta samanhenkisiä ystäviä vapaa-ajan juttuihin. Tykkäisin esimerkiksi ulkoiluseurasta, kahvittelusta, baariseurasta ja niin edelleen. Oon aika spontaani, lähen mielelläni erilaisiin juttuihin mukaan. ✨
(Älä laita viestiä, jos et jaksa tutustua.)

16.5.2022

Hakusessa ystäviä☺️

Mies, 22 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Moikka! Olen juuri 22v täyttänyt nuori mies. Etsin uusia kavereita kenen kanssa vaihtaa kuulumisia ja viettää aikaa. Oon kaikkien kanssa toimeentuleva, alkuun hieman ujo. Luonteeltani olen rauhallinen, iloinen, positiivinen, luotettava, ihminen. Eli tosi rento😀 Tykkään oikeastaan tehdä mitä vaan ja perus oleminenkin on kivaa.😃 Jos tuntuu että voitaisiin tutustua niin laita viestiä ja kerro vähän itsestäsi. Mieluiten sellaiset yhteyden otot joita oikeasti kiinnostaisi tutustua ja eikä asuisi kauhean kaukana. En etsi internet kaveria. ☺️.Ilmoitus ei vanhene. :).

16.5.2022

Kaipaan uusia kavereita.

Mies, 37 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Moro! Täälä kirjottelee 37 v mies Vantaalta. Olen ollut pitkään yksin tai yksinäinen ja kaipaisin kavereita. Sanon nyt suoraan sitten että tämä yksin olo ei hyvä ja mulla on masennus. Etsin kavereita tekemään kaikkea yhdessä. Mut saa mihin vaan. Olen sosiaalinen, avoin ja mukava tyyppi. Odotan viestejä.

16.5.2022

Löytyisikö hyviä ystäviä

Nainen, 49 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Etsinnässä uusia ystäviä. Olen 49-vuotias nainen Vantaalta. Mulla on masennusta. Olen eläkkeellä. Olen kiltti ja hyväsydäminen ja eläinrakas. Yhteyttä voitais pitää soitellen kirjoitellen tavaten. Sinun iälläsi ja sukupuolella ei ole väliä.Voit olla mistä päin Suomea tahansa.Ylipainoa mulla on. Seurakunnat on mun juttu mutta tykkään myös käydä joskus drinkillä. Ota rohkeasti yhteyttä.

16.5.2022

Hei!

Nainen, 18 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Haluisin löytää kavereita/kaverin kenen kanssa jutella ja viettää aikaa vapaa-ajalla, asun uudellamaalla ja olisi kiva jos säkin, mutta ei se ole niin tarkkaa jos asut vähän kauempana. Vapaa-ajalla tykkään esimerkiksi kuunnella musiikkia, käydä kävelyillä, shoppailla, tehdä käsitöitä ja soittaa pianoa. Mulla on aika paljon vapaa aikaa ja siinä ehtiikin usein tylsistyä, niin olisi kiva jos olisi välillä juttuseuraa/tekemistä. Oon ystävällinen, empaattinen ja huumorintajuinen ja mun kanssa voi heittää tyhmääkin läppää 😂 Ehkä meistä vois tulla vaikka parhaat kaverit, mistä tietää ellei ota selvää! Huom, toivon kavereiksi vain naispuolisia ihmisiä 😊

15.5.2022

Moi!

Mies, 26 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Olen kohta 27v ukkeli Vantaan Tikkurilasta. Itsestäni sen verran että olen tällä hetkellä töissä ravintola-alalla vuorotyöläisenä iltapainoitteisesti.

Olen positiivinen sekä huumorintajuinen tyyppi ja tilannehuumori on ajoittain todella sutjakasta, varsinkin jos on pari olutta alla. Myös musta huumori luonnistuu mutta se puskee esiin enemmän silloin kun tiedän ettei toinen loukkaannu siitä. Osaan nauraa itselleni ja toivon sitä myös muilta, mutta ymmärrän jos se ei tunnu luonnolliselta.

Pidän itseäni hyvin rauhallisena ihmisenä, ja haluan aina ajatella ihmisistä parasta. Joskus olen liiankin kiltti, mutta virheistä tietenkin oppii.
Joitakin mielenkiinnon kohteita ovat ainakin:
-maantiede
-historia
-luonnossa liikkuminen
-parvekepuutarhurointi
-terdellä istuminen, tai no missä vaan kunhan on hyvää seuraa, kesäisin varsinkin puistoilu on ihan mahtavaa!


Sukupuolellasi ei ole väliä, tärkeintä on että olet oma itsesi eli toivottavasti iloinen ihminen ja valmis oikeasti pitämään yhteyttä!

Olen hyvin avoin ihminen enkä tuomitse ihmisiä esim. heidän ulkonäkönsä, seksuaalisen suuntautumisensa tai ujoutensa takia. En kuitenkaan koe oloani mukavaksi huumeita käyttävien ihmisten seurassa.

Omistan kivan, ihan pikkuisen 50kg Berninpaimenkoiran ja hän liikkuu usein mukana!

Jos kiinnostuit niin olisi kiva että uskaltaisit laittaa viestiä niin voidaan yhdessä keksiä jotain kivaa tekemistä minkä parissa tutustua paremmin kun ollaan vähän aikaa tietty jutskattu :)

14.5.2022

Muikkeli Vantaalta etsii uusia ystäviä🖤

Nainen, 24 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Hello!👋🏼

Oon empaattinen, lojaali, extrovertti ja introvertti samassa ihmisessä, huumorintajuakin löytyy.

Pidän eläimistä, tatuoinneista(oon semi tatuoitu tyyppi jo), autoista/moottoripyöristä, meikkaamisesta, ulkoilusta, uusien asioiden kokeilusta ja monista muista asioista🖤

Tykkään myös tehdä kaikennäiköistä esim. käydä erilaisissa tapahtumissa, ajamassa kartingia, lenkillä, roadtripillä, shoppailemassa, kirppareilla, ajelemassa autolla, syömässä, kahvilla, viihteellä, tyttöjen illat on myös kivoja ☺️

Lähden helposti suunnitelmiin mukaan lyhyemmälläkin varoitusajalla. Töitä teen paljon vuoroviikoin aamussa ja illassa, mutta silti löytyy aina vapaa aikaa ja aikaa olla läsnä ja tukena 🤍

Mulla on vähentynyt vuosien varrella ystävät kun oon tajunnut ketkä on oikeita ja ketkä ei. Lähdin tätä kautta nyt sitten kokeilemaan josko täältä mahdollisesti löytyisi kivoja tyyppejä, uudet pitkäaikaiset ystävät kun olisivat todella tervetulleita 🙏🏼

Toivoisin ystäväehdokkaan jaksavan oikeasti pitää yhteyttä, nähdä ja tehdä asioita. Aina ei toki tarvitse olla tekemässä jotain ihan vaan kahvikupposenkin äärellä juttelu olisi aivan mahtavaa. Kilpailu ja kateellisuus ei kuulu ystävyyteen joten toivoisin sinun olevan avoin ja kannustava tyyppi, joka osaa keskustella myös syvemmistäkin asioista kun vaan hauskoista ja pinnallisista aiheista 🤍

Sun iällä ei oo kauheasti väliä tuun kaikenlaisten ihmisten kanssa toimeen jos vaan juttua riittää.
Oot sitten sinkku,parisuhteessa tai naimisissa, lapsellinen tai lapseton ei sillä oo väliä.

Itse kuitenkin pidän lapsista ja aijon niitä hankkia tulevaisuudessa olisi kiva jos tulisit lasten kanssa toimeen kuitenkin.

Olen sinkku ollut jo muutaman vuoden ja varmaan vielä muutaman lisää aijon olla 😅
Etsin pääasiassa naispuolisia ystäviä niitä kun on ihan muutama vain jäljellä. Miesten kanssa tulen kyllä myös hyvin toimeen jollen paremminkin,mutta täytyy vain muistaa etten etsi ystävyyttä enempää.

Toivoisin sun asuvan …

14.5.2022

Hei kamut! 😊

Nainen, 32 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Olen 32v. Nainen Helsingistä. Luonteeltani olen huumorintajuinen, mukava, rento, ymmärtäväinen, sopivasti herkkä ja innostun erilaisista asioista, välillä on kivaa heittäytyä.

Olen joskus harrastanut tanssia, joten minulle ovat tärkeää musiikki ja se kun joskus pääsee myös tanssimaan ja irrottautumaan. 🎶🎵 tykkään myös laulaa, mutta en paljoa lauleskele yleisissä paikoissa, välillä karaokessa 😊.

Tykkään olla myös mm. luonnossa, uida, käydä salilla, joskus viihteellä, eläimistä, matkustamisesta, kesäilloista, hitaista aamuista, koti-illoista, kynttilöistä, hyvästä ruoasta ja mukavasta seurasta, pitkistä keskusteluista. Erittäin tärkeät asiat mulle ovat perhe, ystävät ja eläimet. ❤

Ystäviä ei ole koskaan liikaa, joten tutustuisin mielelläni täällä mukaviin tyyppeihin.

Laitellaanhan viestejä! 😊

13.5.2022

Ystävää etsimässä

Nainen, 31 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Moikka! 🤗 Täällä kirjoittelee 31-vuotias nainen. Asustelen Vantaalla 2 pienen koiran kanssa. Etsin tosiystävää seuraksi kaikenlaiseen tekemiseen.

Ammatiltani olen rakennusinsinööri. Muutin pk-seudulle 3 vuotta sitten töiden perässä. Tuolloin kaverit ovat jääneet ympäri Suomea ja uusien löytäminen on tuntunut hankalalta näin aikuisiällä, joten ajattelin kokeilla tätä kautta!

Tykkään pitkistä juttuhetkistä kahvikupin äärellä, shoppailusta, ravintoloista, elokuvista, yksillä käymisestä ja miksei ihan vaan sohvalla möllöttämisestäkin. Urheilukin kiinnostaa. Haluaisin aloittaa kuntosalilla käymisen. Siihen olisi mukava löytää kaveri.

Olen positiivinen höpöttäjä, joka tykkää puhua myös syvällisemmin. Osaan kuunnella ja tukea. Toivon molemminpuolista vuorovaikutusta ja rentoa otetta elämään.

Mikäli sulla tuli fiilis, että meillä saattaisi juttua riittää - Niin laita viestiä! 😊

10.5.2022

Ystäviä hakusessa

Mies, 40 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Moro! Olen viime aikoina herännyt siihen että kaverit on perheellistynyt tai aina duunissa joten etsin uusia merkityksellisiä kaverisuhteita. Teen pääasiassa etätöitä IT-alalla ja varsinkin arkiviikot tuntuvat olevan aika synkeän yksinäisiä nykyään. Olisi mahtava saada uusia juttukavereita elämään!

Minusta saa seuraa melkein mihin tahansa. Yksikseni käyn paljon vaeltelemassa ja luontokohteissa grillailemassa yms. Seuraan myöskin fanaattisesti kaikkea sporttia ja lähden mielelläni oluelle katsomaan melkein mitä tahansa lajia. Käyn myös usein pitkillä kävelylenkeillä/pyöräilemässä joten seura passaisi myös noihin aktiviteetteihin.

Frendinä olen lojaali, läsnä, rento ja varmaan hauskakin. Mulle voi aina soittaa tai laittaa viestiä. Kuuntelen mielelläni ja olen nähnyt elämää joten en järkyty mistään. Minut löytää Itä-Vantaalta mutta auto liikkuu pidemmällekin tarvittaessa. Laitelkaa äijät viestiä niin kehitellään jotain!

10.5.2022

kavereita tai ystäviä

Nainen, 47 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Hei, oon 46 vuotias nainen. Asun pääkaupunkiseudulla. En tupakoi ja alkoholin juominenkin hyvin vähäistä. Etsin ikäistäni luotettavaa ja rehellistä ystävää pääkaupunkiseudulta/lähiseudulta. Ensin alkuun mailin kirjoitteluun ja sitten myöhemmin EHKÄ mahdollisesti voisi tavata ja katsoa jos vaikka jonkinlainen yhteys samanhenkisyys olisi. Tavata en heti halua. Ja kirjottamalla ja ensi tapaamisella jo huomaa onko mitään yhteyttä. Voisin eka tapaamisella käydä vaikka kahvilla/teellä juttelemassa ja katsoa onko mitään yhteyttä. En välttämättä alkuun ole kovin puhelias, mut kyl se siitä hiljalleen.

Oisi siis mukava käydä jossain yhdessä. Mitä nyt ystävät tekee yms. Tunnen yksinäisyyttä välillä. Olisi siis mukava jutella asioista jonkun kanssa. Tietenkin molemmin puolin. Pidän myös eläimistä varsinkin koirista, mutta omaa ei ole. Pidän musiikista ja katson paljon tv:tä yms. Kirjoittelen kirjeitä, soittelen pianoa vain itsekseni ja laulan. Toivon, että kerrot jotain itsestäsi, kun vastaat. Ainakin ois kiva tietää ootko mies vai nainen ja ikäsi. Ei oikeasti sukupuolella oo väliä ja en hae parisuhdetta, mut siitä huolimatta epäilyttävää ja on outoa jos varattu mies hakee naispuolista kaveria/ystävää. Ihan asiallista ja kunnollista, luotettavaa ystävää/kaveria haen.

Sivu
Takaisin ylös