Ilmoitukset alueelta Vantaa (105 kpl)

 - 
 
22.3.2019

Heipparallaa :)

Nainen, 43 vuotta, Vantaa, Uusimaa

YSTÄVÄ hakusessa 😊Lapsuuden ystävät asuvat kaukana pääkaupunkiseudulta.
Olisi mukava löytää ystävä jota voisi nähdä arjen lomassa, käydä kahvilla, shoppailla, liikkua yhdessä, käydä viihteellä tai vaan höpistä niitä näitä ja parantaa maailmaa.
Olen 43v naimisissa oleva kahden teinin äiti.
Tykkään eläimistä ja etenkin kissoista🐱 joita löytyy myös kotoa kaksi. 🐱🐈
Harrastuksiin tällä hetkellä kuuluu jumppa ja höntsä-säbä. Välillä innostun lukemaan kirjoja 📚tekemään käsitöitä tai askartelemaan.

Musiikia🎶 kuuntelen mitä milloinkin..tän hetken suosikkeja ovat Volbeat, Smash in to pieces, Within Temptation ja Guns'n roses.
Luonteeltani olen rauhallinen, alkuun vähän hiljainen mutta kun tutustuu niin juttua kyllä riittää😊
Olen vähän yllytyshullu🙃 ja lapsenmielisyyttäkin 🙌löytyy..talvella❄ saatan innostus rakentamaan lumiukkoja ☃️ja laskemaan pulkkamäkeä..toki myös hiihtämäänkin ⛷saatan välillä eksyä.

5.3.2019

Uusia frendejä

Mies, 34 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Moro! Täälä kirjottelee 34 v Mies Vantaalta. Myös etin kavereita. Päivät kuluu yleensä tietokoneella tai meen salille tai lenkille. Ois kiva löytää uusia kavereita. Oon aika monelle kirjotellu, mutta suurin osa ei vastaa edes takaisin. Oon luonteeltaani aika ujo alussa, mut sosiaalinen kyllä. Täl hetkel en tee mitään.

Tässä sähköposti: [email protected]

5.3.2019

Hakusessa ystäviä☺️

Mies, 20 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Moikka! Olen juuri 20v täyttänyt nuori mies. Etsin uusia kavereita kenen kanssa vaihtaa kuulumisia ja viettää aikaa. Oon kaikkien kanssa toimeentuleva, alkuun hieman ujo. Luonteeltani olen rauhallinen, iloinen, positiivinen, luotettava, ihminen. Eli tosi rento😀 Tykkään oikeastaan tehdä mitä vaan ja perus oleminenkin on kivaa. Alkoholia ei ole kovin mun juttu. Jos tuntuu että voitaisiin tutustua niin laita viestiä ja kerro vähän itsestäsi. Mieluiten sellaiset yhteyden otot joita oikeasti kiinnostaisi tutustua ja eikä asuisi kauhean kaukana. En etsi internet kaveria☺️.Ilmoitus ei vanhene. :)

4.3.2019

22v mies vantaalta

Mies, 22 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Oon oikeastaan tosi huono selittää itsestäni mitään tuosta vaan mutta siis etsin uusia kavereita kenen kanssa voi puhua tai vaikka pelaa.
Vapaa ajallani katson leffoja ja pelaan pc:llä sekä vietän aikaa lapseni kanssa.
Minä siis olen 2 lapsen isä.
Oon tosi huono aloittaa keskustelua yleensä mutta toivotavasti se ei haittaa plus minulla on lukihäiriö niin voi tulla kirjoitus virheitä.
Iällä ja sukupuolella ei ei ole oikein väliä kunhan oot oikeasti mukava ihminen

2.3.2019

Moi.

Nainen, 29 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Olen havahtunut siihen, että ystävät ovat kaikonneet muihin maiseliin ja ajoittain tunnen itseni todella yksinäiseksi. Elämäni pyörii aika paljolti nyt kodin ympärillä, koska minulla on pieni poika. Kaipaan kuitenkin aikuista seuraa esim. Kahville, siiderille, shoppailuun yms. Olen 29v, naimisissa ja asun Vantaalla. Ihmisenä olen huumorintajuinen, iloinen ja sosiaalinen. Rakastan mökkeilyä, kahvia, kesäiltoja. Olisi kiva ensiksi jutella vaikka WhatsAppissa ja sitten vaikka kahvikupposen äärellä.

27.2.2019

Moikka

Nainen, 38 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Olen 38-vuotias perheellinen nainen Vantaalta ja etsin itselleni uusia ystäviä ihan kaikkeen, mitä nyt ystävät yhdessä yleensä tekevät :)
Minulla on kolme lasta ja kohta jo viimeisenkin saattelen koulutielle.
Olen huumorintajuinen, sosiaalinen, toiset huomioon ottava ja sopivasti lapsen mielinen :)
Lapsen mielisyyttä ja heittäytymistä tarvitsen usein työssäni lasten kanssa :)
Harrastan ulkoilua ja jonkun verran laulamista.
Haussa siis samankaltaiset rennon mielen ja hyvän huumorintajun omaavat uudet tuttavuudet :)

Meiliä suapi laitella :)

24.2.2019

Uusia ystäviä elämään?

Mies, 34 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Hei! Täälä kirjottelee päälle 30 mies Pk-seudulta. Alkanu viimeaikoina olemaan vähän yksinäistä, kun loppui työt ja tuli ero tossa, ja kaverit vähä niinku hävisi. Eli etsin uusia kavereita. Musta saa seuraa, kahville, lenkille vaikka baariin. Olen aika sosiaalinen, mukava, rento ja hauskaa seuraa. Täl hetkel yritän työllistyä kohta, Vapaa-aika menee leffojen ja lenkkeilyn ja salin parissa. Kaikki jotka kaipaa kaveria, niin eiku rohkeesti yhteyttä vaan.

22.2.2019

Juttuseuraa

Mies, 25 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Moikka ja hauska tutustua juuri suhun, joka luet tätä.

Hakusessa olisi juttuseuraa ja mahdollisesti myös näkemistä esimerkiksi leffan parissa. Saa toki ehdottaa muitakin aktiviteetteja.

Itse olen siis 25v mies ja luonteeltani olen rauhallinen nalle. Omasta mielestäni tuo kuvastaa minua hyvin, mutta jos haluut kysyä, ni laitapahan viestä.

Iloista kesän odotusta kaikille :)

17.2.2019

Etsin kavereita?

Mies, 34 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Hei! Mukava vähä yli 30 mies Vantaalta etsii kavereita. Usein tuntuu vähä olo yksinäiseltä kun ei ole ketään. Yksin tulee tehtyä paljon, ja olisi kiva löytää kavereita. Tällä hetkellä olen työtön. Tykkään katella leffoja käyn lenkillä ja viihdyn kahviloissa. Olisi kiva löytää uusia kavereita.

Tässä sähköposti: [email protected]

15.2.2019

Kavereita pääkaupunkiseudulta

Nainen, 25 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Hei, olen itse 25v nainen ja etsisin uusia, pitkäaikaisia, kaverisuhteita elämääni. Elän parisuhteessa, mutta koen olevani kaveririntamalla aika yksinäinen. Haluaisin jonkun kenelle jutella vaikka päivittäin maan ja taivaan väliltä, viettää iltaa (jos itsekin olet suhteessa niin tuplatreffitkin on välillä kivoja), shoppailla, viettää aikaa muuten vain. Jonkun kuka olisi luotettava ja liikkeellä vilpittömästi. Toivoisin sinulta vain, että olet avoin ja helposti lähestyttävä, koska itsekin olen. Introvertti puoleni nauttii siitä, kun saan kuunnella "maailmaakin suurempia" huoliasi ja ekstrovertti puoleni taas tykkää, kun on vuorostaan joku kelle saan itse vuodattaa ajatuksia ja lähteä käymään tiesmissä matkoilla, suunnitella roadtrippejä yms. Olen itse todennäköisesti en niin vakava, lapsenmielinen ja multa löytyy tyhmiä juttuja. Meikit ja muodit ei kuulu listan kärkisijoille, mutten niitä poissulje elämästäni kumminkaan. Jos haluat nauttia elämästä, suunnitella hullunkurisia ja mukavia reissuja joko lappiin, tallinnaan tai ihan vain helsingin yöhön niin pistä viestiä ja jutellaan lisää sekä tutustutaan! Niin ja käyn töissä arkisin, vklp aina vapaalla. :)

14.2.2019

Heipä hei vaan

Nainen, 14 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Etsin uutta kaveria, tyttöä tai poikaa. "Oikeessa elämässä" mulla on lähinnä sellasia hyvän päivän tuttuja. Ois ihanaa vaan jutella jonkun kans jotain <3

-Tärkeetä ois kuitenki että oisit luotettava!

-Yritän olla positiivinen, mutta joskus vaan asiat kasaantuu ja se pitäis saada purettua jollekkin.

-En oikeesti osaa tutustua uusiin ihmisiin ja saatan olla _erittäin_ kiusallinen, siispä sun pitää olla edes vähän aloitteellisempi. Toki mäkin yritän parhaani.

-Tykkään ulkoilusta, eläimistä, ruoan laitosta (ja syömisestä), läheisyydestä..

14.2.2019

Moikka!

Nainen, 13 vuotta, Vantaa, Uusimaa

kohta 14:) etin uusia kavereita pk seudulta ja haluisin saaha hyviä kavereita tai joku kaveri porukka ois kiva✌🏻 Tykkään paljon eläimistä ja musiikista ainii ja kahvi on best:D joten tulkaa vaan tutusuu pliis:D ja haen suurinpiirtein 13-15v ja sukupuolella ei oo mitään väliä

10.2.2019

Uusia tuttavuuksia yksinäiselle otukselle

Nainen, 20 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Moikka moi!

Kaipaisin uusia ihmisiä elämääni, mutten oikein tiedä mitä kautta lähteä edistämään tätä. Vähän outoa tänne kirjotella, mutta aina voi yrittää!

Oon avoin ja iloinen tyyppi, yksinäinen tosin ollut jo jonkun aikaa. Ujous on ehkä suurin syy sille, miksei oikein uusia tuttavuuksia oo syntynyt. Tahtoisin jutella kohtalotovereille ja jakaa ajatuksia ihan mistä vaan aluksi somen tms välityksellä, mutta olisi ihana löytää seuraa myös "offline". Sukupuolella tai paikkakunnalla ei oo merkitystä, ikähaarukkaakaan en taida uskaltaa heittää.

Mä tykkään luonnosta, eläimistä, leffoista, musiikista ja taiteilusta. Oon leffojen suurkuluttaja, joten olis kiva löytää leffaseuraa. Musiikin osalta kallistun aika vahvasti raskaampaan puoleen, ja ulkonäöltänikin oon vähän enemmän rock-henkinen, mutta ihan kaiken tyyppiset ihmiset on tervettuleita juttelemaan! Muita harrastuksia mulla on piirtäminen, maalaaminen ja omaksi iloksi huonoilla välineillä kuvaaminen. Olis tietenkin kiva, että meiltä löytyisi samankaltaisia mielenkiinnonkohteita ja harrastuksia.

Mä en enää tiedä mitä mä tähän höpöttelisin, mutta jos yhtään kiinnostaa tutustua niin laita viestiä tulemaan. Voidaan jutella lisää vaikka KIKissä, Snäpissä tai Skypessä, jossain!

8.2.2019

Mooi

Nainen, 28 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Olen 1,5vuoden ikäisen pojan yksinhuoltaja Vantaalta, 28vuotias nainen. Tykkään ulkoilla, käydä uimassa, kirppiksillä ja käydä ostoksilla.
Juttelu kaveri olisi kiva, ja miksi ei baariseurakin kun sinne pääsee lapsen ollessa isovanhemmilla.
Olen iloinen, huumorintajuinen, luotettava ystävä joka kuuntelee murheet ja on tukena kun tarvitset sitä :)

7.2.2019

Moikka!

Nainen, 14 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Etsin uusia kavereita oon 14v tyttö Vantaalta harrastan mm. tanssia, koripalloa ja pianon soittoa. Tykkään myös valokuvaamisesta ja kokkaamisesta.
Oon luonteeltani tosi puhelias ja positiivinen. Tulkaa rohkeesti vaan jutteleen. Juttelen mieluiten snäpissä, wapissa tai ig:ssä. ja ois kiva löytää aktiivisia kavereita noin. 12-17

30.1.2019

Uusia ystäviä

Nainen, 26 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Hei!

Täällä uusia ystäviä etsii 26v nainen Vantaalta. Olo tuntuu joskus hieman yksinäiseltä, joten seuraa kaipaisin esim. liikkumaan, ulkoilemaan, kahvittelemaan, elokuviin tai mitä ikinä keksitäänkin.

Olen rento ja rauhallinen tyyppi, enkä ota asioita turhan vakavasti. Suuren osan päivästäni vie kaksi pientä lastani, mutta iltaisin tai viikonloppuisin olisi mukavaa ottaa aikaa pelkästään itsellenikin. Tai jos sinulla on lapsia niin voidaan pitää leikkitreffit.

Kirjoitellaan aluksi, ja jos kiinnostuksen kohteet täsmää niin nähdään!

27.1.2019

Mooi!

Nainen, 18 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Elikkäs asun Vantaalla ja valmistun toukokuussa eläintenhoitajaksi eli pidän todella paljon eläimistä. Kotona mulla on paljon erinlaisia eläimiä, mutta eniten aikani kuluu rotikkani kanssa.
Muutin vasta Oulusta Vantaalle joten mulla ei ole vielä täällä kavereita.
Olen todella sosiaallinen ihminen ja nyt kun ei näe paljoa Oulun kavereita niin ajattelin tänne laittaa kaveri ilmoituksen etten sekoa tähän olemiseen 😄
Tällähetkellä en harrasta mitään koska opiskelu ja koira vie aika paljon aikaa mutta tykkään urheilla. Käyn salilla ja lenkkeilen koiran kanssa.
Tykkään myös liiankin paljon jumittua sohvalle leffojen ja sarjojen ääreen 😂 Tykkään kaikenlaisista leffoista mutta toiminta leffat on ehdoton lemppari!
Juon joskus kavereiden kanssa mutta en polta, en tietenkään kiellä jos joku muu polttaa mutta itse en välitä.
Tykkään käydä kahviloissa, leffoissa ja hengailla kaikkialla. En ole mikään pikku prinsessa vaikka jotku on ulkonäön perusteella luullut muuta 😂 Mutta tosiaan tykkään urpoilla, pelleillä koiran kanssa, pidän moottori urheilusta ja kamppailu lajeista. Löytyy toki musta se tyttömäinenkin puoli! Niinkuin aijemmin mainitsin niin pidän eläimistä, en edes halua tietää paljonko olen tuhlannut rahaa meikkeihin, tykkään shoppailla, katsoa romanttisia leffoja jne. Tulen hyvin monenlaisten ihmisten kanssa toimeen.
Etsisin kaveria pk-seudulta eikä ole väliä onko mies vai nainen.
Tulkaa tutustumaan ja juttelemaan.

25.1.2019

Etsin uusia kavereita

Mies, 34 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Hei! 34 v Mies Pk-seudulta etsii kavereita. Täl hetkel loppu työt ja nyt ois enempi aikaa kavereille. Harrastan lenkkeilyä, käyn välillä salilla ja semmosta. Olen ihmisenä, mukava,rehellinen ja luotettava. Etsinnässä kaveria leffaan, kahville sun muuta.

Sivu
Takaisin ylös