Ilmoitukset alueelta Vantaa (487 kpl)

 - 
 
2 päivää sitten

Etsin kavereita

Nainen, 20 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Hei,

Olen 20-vuotias nuorinainen pk-seudulta ja etsin uusia kavereita/ystäviä. Harrastan aika monipuolisesti ja tykkään kokeilla myös uusia asioita. Tulen paremmin toimeen miespuolisten kanssa, joten miehet ottaakaa vaan rohkeasti yhteyttä. Noin 19-24v ois hyvää ikä. Olkoon se selvä asiaa, suhdetta en etsi, vaan ihan vaan oikeita miespuolisia ystäviä olen etsimässä. Tulen kanssa toimeen naispuolisten kanssa, joten ottaakaa myös vaan rohkeasti yhteyttä.

3 päivää sitten

Ystävää pääkaupunkisedulta

Nainen, 56 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Hei

Etsin miespuolista ystävää pääkaupunkiseudulta.
Olen 56 vuotias päivätyössä oleva nainen.

Kiinostuksen kohteet taidenäyttelyt teatteri matkailu . Tyyppinä olen täysin kaupunkityyppi. Luonteeltani olen hyvin ulospäinsuuntautunut ja puhelias.
Inostunut myöskin maailmasta joka ei meille näy pelkillä silmillä.

Kirjoittele

6.6.2023

Moi

Nainen, 75 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Etsin ystävää tositarkoituksella. Asun itsekseni Martinlaaksossa Vantaalla. Minulla on kissa. Asun kerrostalossa yksiössä ja minulla on iso parveke.
Toivon löytäväni itselle kaverin ja ystävän . En etsi seksiseuraa ja odotan normaalia käyttäytymistä mieheltä. Toivon mieheltä kaveria harrastuksiin.
Harrastan tanssia, ulkoilua ja kissanhoitoa. Matkustelisin mielellään, jos vain löydä kaverin.
Puhelinnumero on 0503457049
Olen huono tabletti käyttäjä ja tietokoneenkäyttäjä.
Mieluiten puhelinsoitto, johon vastaan.
Olen iloinen, jos soitat,

4.6.2023

Moro! Diipeistä asioista kiinnostunut mies hakee oikeasti avoinmielistä seuraa!

Mies, 27 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Etsin kavereita, jotka olisi kiinnostuneita hengellisyyteen liittyvistä asioista kuten okkultismi, uskonnot, filosofia ja astrologia! Jos löytyy hengellinen asenne koko maailmankaikkeutta kohtaan, niin se on jees!

Muita mielenkiinnon kohteita löytyy mm. liikunta ja perus illanvietto muiden ihmisten kanssa. Alkoholia käytän seurassa. Tutustutaan tsättäilemällä paremmin, juttelemalla ne asiat oikeasti selviää!

4.6.2023

Hakusessa ystäviä☺️

Mies, 22 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Moikka! Olen juuri 22v täyttänyt nuori mies. Etsin uusia kavereita kenen kanssa vaihtaa kuulumisia ja viettää aikaa. Oon kaikkien kanssa toimeentuleva, alkuun hieman ujo. Luonteeltani olen rauhallinen, iloinen, positiivinen, luotettava, ihminen. Eli tosi rento😀 Tykkään oikeastaan tehdä mitä vaan ja perus oleminenkin on kivaa.😃 Jos tuntuu että voitaisiin tutustua niin laita viestiä ja kerro vähän itsestäsi. Mieluiten sellaiset yhteyden otot joita oikeasti kiinnostaisi tutustua ja eikä asuisi kauhean kaukana. .En etsi internet kaveria ☺️Ilmoitus ei vanhene :).

3.6.2023

Kavereita ja harrastuskavereita

Mies, 36 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Moikka! Päivitetään ilmoitusta pitkästä aikaa eli 36-vuotias luotettava, rento ja huumorintajuinen mies Vantaalta etsii uusia kavereita ja harrastuskavereita miehistä ja naisista. Iällä ja asuinpaikalla ei väliä. Auto on ja pääsen liikkumaan.

Harrastan jääkiekkoa, lenkkeilyä sekä tennistä. Kesäisin teen pitkiä rullaluistelulenkkejä. Saa meikästä seuraa muuhunkin ja nyt kun pari harrastusta jää tauolle, niin olen valmis kokeilemaan uusia lajeja. Vapaa-ajalla tykkään ottaa rennosti, kuunnella musiikkia, nähdä kavereita ja urheiluakin tulee seurattua jonkun verran. Baareissa ei tuu hirveesti käytyä mut välillä kiva käydä terassilla.

Pystyn näkemään noin kerran viikossa, eikä haittaa vaikka olisi joku kaveriporukka.

Laita vaan viestiä jos kiinnostaa tutustua:)

2.6.2023

Samanhenkinen aito ystävä.

Mies, 31 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Sosiaalinen höpöttäjä, hauska mustan huumorin viljelijä, syvällinen pohdiskelija, luova taiteilijasielu, energinen touhuaja, seikkailuhaluinen heittäytyjä, suorasanainen keskustelija, empaattinen ymmärtäjä, elämänmyönteinen voimaannuttaja ja elämässä vaikeuksia kohdannut. Olen kaikkea tätä ja paljon muuta.

Jo heti näin aika alkuun haluan tehdä selväksi, että en kaipaa yhteydenottoja ihmisiltä jotka lopettavat yhteydenpidon yhden tai parin viestin jälkeen, enkä myöskään kaipaa yhteydenottoja sellaisilta ihmisiltä joiden kanssa niin sanottu kaveruus jää tosi pinnalliselle tasolle. Enkä myöskään kaipaa mielensä pahoittajia, sillä olen itse tottunut siihen, että ihmiset voi välilä sanoa kovastikin, eikä se kaveruus siihen kaadu.

Sen sijaan kaipaan ihmisiä joiden seurassa koen tulevani aidosti nähdyksi, joiden seurassa voin olla aidosti oma itseni ja joiden kanssa voin jutella asioista, mahdollisesti myös tehdä asioita ja viettää livenä aikaa. Elämästäni on aina vähän niin kuin puuttunut ne ihmiset joiden kanssa jakaa ne elämän parhaimmat hetket ja joille voisi kertoa niistä omista vaikeuksista ilman, että tarvitsee ajatella tulevansa sivuutetuksi. Toiveissa olisi myös että yhteyttä pidettäisiin molemmin puolin epäsäännöllisen säännöllisesti, ja ettei vähän pidempikään välimatka olisi este näkemiselle, jos siis vaikuttaa siltä, että tullaan toisillemme viestejä laitellessa ja mahdollisesti puhelimessa puhuessa hyvin juttuun.

Minua kiinnostaa mm maailman meno, politiikka, ihmisyys, syvälliset keskustelut, musiikin tekeminen, musiikki instrumentit, musiikki yleisesti, tv-sarjat, elokuvat, ulkoilu, retkeily, mökkeily, ruuanlaitto, ulkona paremmin syöminen, seurustelubaarissa muutaman ottaminen ja jutustelu, biljardin pelaaminen, livekeikat, festarit, minun tai kaverin luona ajan viettäminen, perinteiset seurapelit, suomi road trip, extempore päähänpistot ja vaikka mitkä asiat. Innostun myös helposti uusistakin asioita ja tykkään kun ihmisillä on intohimoja asioita …

2.6.2023

Naispuolinen kaveri hakusessa

Nainen, 34 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Heipparallaa! Nyt on käynyt niin, että elämässäni ei ole yhtään naispuolista ystävää, jonka kanssa voisin luontevasti jutella erilaisia ns. tyttöjen juttuja ja tehdä jotakin kivaa, kuten urheilla, käydä joskus ulkona ja kokeilla uusia asioita ja mahdollisesti reissata.

Olen 34-vuotias nainen Vantaalta, ja haluaisin löytää ystävän, jolla olisi ainakin osittain samanlaisia kiinnostuksenkohteita ja arvoja. Tykkään liikunnasta, kuten salilla käymisestä, luonnossa liikkumisesta ja mielelläni haluaisin kokeilla uusia lajeja, kuten vaikka melontaa tai vaeltamista. Lisäksi harrastan laulua ja tykkään myös käydä erilaisissa ravintoloissa hakemassa uusia kulinaristisia kasvisruokaelämyksiä.

Eläimet ovat lähellä sydäntäni, teen muun muassa eläinsuojelutyötä vapaaehtoisena. Olen myös kiinnostunut hyvinvoinnista, kauneudenhoidosta ja vaatteista. Paljon muitakin kiinnostuksen kohteita löytyy, kuten vaikka paranormaalit ilmiöt ja kauhutarinat.
Olen luonteeltani sosiaalinen ja teen ihmisläheistä työtä, mutta toisaalta ihmisten kanssa olemiseen liittyy myös paljon epävarmuutta ja joskus jännittyneisyyttäkin. Tulen helposti juttuun pienessä porukassa, mutta isommassa ryhmässä saatan tuntea itseni ulkopuoliseksi.
Minulla on tällä hetkellä masennus, joka kuluttaa jonkin verran voimavaroja ja saa vetäytymään omiin oloin, mutta pyrin pitämään silti itsestäni huolta mm. liikkumalla säännöllisesti.

Luonteeltani olen aito eli en esitä mitään muuta kuin mitä olen, ja minulla on outo ja alkeellinen huumorintaju. Myös leikkisyyttä löytyy. Erityisen tärkeää minulle on asenne, että kaikki ei ole elämässä aina niin vakavaa :) Laita rohkeasti viestiä just sellaisena kuin olet, niin katsotaan, jos joskus vaikka tavattaisiin <3 En etsi parisuhdetta, koska avopuoliso minulta jo löytyy.

30.5.2023

Moi!

Mies, 40 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Moi!
Haussa olisi naispuolinen "kirjekaveri" jonka kanssa voisi vaihtaa ajatuksia ja ihmetellä maailman menoa. Olen varattu 40v, 2 lapsen isä ja haussa tosiaan toinen mieluiten samassa tilanteessa oleva ihminen jolle voisi laittaa viestiä ja piristää omaa ja toisen päivää! Omia mielenkiinnonkohteita ovat luonnossa liikkuminen monella eri tavoin, liikunta noin yleensä ja ihan yleinen maailman meno. Pallopelit ja urheilu myös lähellä sydäntä kuten myös kalastus ja mökkeilyä. Toki jos jutut natsaa niin olisi myös kiva löytää seuraa talvella hiihtoladuille tai lenkille!

29.5.2023

Ystäviä?

Nainen, 22 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Heipsun!
Oon 22v nainen vantaalta.
Mä elän huumorin kautta, toki osaan myös ottaa tosiasiat vakavasti ja juttelu on ihanaa.
Tykkään erityisen paljon extempore jutuista ja mulla on oma kissa, jonka kanssa asustelen :)
Oon tällä hetkellä tauolla opiskeluista, koska elämä on vähän sekasin ollut viimesen vuoden ajan, joten mulla on oikeastaan vaan aikaa.
Oon luonteeltani tosi avoin tykkään keskustella ihan kaikesta mahdollisesta mitä ikinä keksiikään🤗
Toivottavasti meillä kulkis juttu ja ois mielenkiintosia keskustelun aiheita!
Mä saatan olla vähän ujo ja oon ihan super kova itseasiassa jännittää uusia ihmisiä ja asioita mut sit ku rentoutuu ni mun kaa on ihan rento fiilistellä elämää 😇✨
Ja lisäyksenä mä poltan sillon tällön ja käytän alkoholia jonku verran toivon ettei oo este tutustumiselle 🌞


Laita viestiä jos kiinnostelee snäppi on : henni_emiliaa

28.5.2023

Missä ois se ihminen, jonka kanssa voitais yön pikkutunneilla nauraa paskoille tiktok videoille kyyneleet silmissä? 😔

Nainen, 99 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Oon vasta muuttanu Helsingin alueelle ja tällä hetkellä elämä on pelkkää töissä käymistä ja kotona istumista.

Koko elämä ja kaverit jäi muuton yhteydessä, joten elämästä puuttuu nyt juorukaveri, paskanjauhaja, leffaseura, olkapää mihin nojata, kun asiat tuntuu raskailta, räkänaurun omaava ilopilleri...

Löytyisiköhän tätä kautta uusia naispuoleisia kavereita, joiden kanssa shoppailla tai istuskella kahvilla/ yksillä jossain? Leffailta piknikkeineen onnistuu myös saabin näytöltä subbarin paukkeessa, jos nyt oikeen eksoottisen kokemuksen pakkasilla haluaa 😂

Olen pieni työnarkomaani, ympäriinsä tatuoitu, varustettuna huonolla huumorilla ja sarkasmilla. Elokuvat, musiikki, ympäri kyliä ajelu harrastuksena tällä hetkellä, joten jotain muuta kaipaisin elämään 🤷‍♀️

28.5.2023

Uusia kavereita :)

Mies, 28 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Moikka! 28 vuotias mies Vantaalta etsis uusia tuttavuuksia tai ystäviä elämään sukipuoleen katsomatta. Teen töitä aamuvuorossa, mut illat ja viikonloput suurimmaks osaks vaan itekseni. Ihan kaikenlainen tekeminen ois parasta! Vaikka kahville, ulkoilee tai vaik yksille. Oon avoin kaikelle. Tykkään kokeilla uusia juttuja!

25.5.2023

Tsau

Mies, 29 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Tsau, sosiaalinen introvertti hakee seuraa :) tykkään tutustuu uusiin ihmisiin! Tällä hetkellä koen turhan paljon yksinäisyyttä niin ehkä siks oon nyt enemmän sellanen joka näkee maholliisimman nopeesti eikä viestittele kuukaustolkulla 😇 Mielellään vielä pkseutu lähistöltä niin vois vaik mennä extemporee kahville/mitä nyt keksitäänkään.

Oon kiva 29vuotias mies vantaalta ja olis kiva saada naispuoleisia kavereita (jostain syystä tuun paremmin juttuun naisten kanssa) mutta en sulje miltään vakavammalta myöskää mahollisuuksia 😁

24.5.2023

Heippa! Kavereita hakusessa!

Mies, 23 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Heippa! Täällä 23v nuori panseksuaali jäbyli vantaalta. Rakastan elokuvia, sarjoja, musiikkia ja videopelejä. Pelailen aika paljon roolipelejä (final fantasy, persona, kingdom hearts yms.) ja joskus joitain multiplayer pelejä (apex legends, valorant, dead by daylight yms.) olis kiva löytää ihmisiä keiden kanssa jutella roolipeleistä tai pelailla dead by daylightia yms ^.^

Mut saa parhaiten kiinni discordissa!

discord: t <3#6744

23.5.2023

Ystäviä/juttelukavereita/äitikavereita

Nainen, 29 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Moikka.
Olen 29-vuotias Vantaalainen kahden lapsen äiti, joka kaipailisi uusia ystäviä.

Oon alkuun hieman ujo 🙈
Tuntuu, että kavereita voisi olla enempi ja sellasia, joille voi höpöttää mistä vaan.
Sellaisia uusia luottoystäviä. Ei ole väliä onko sinulla itselläsi lapsia, kunhan tulee vaan juttuun :)

Tykkään paljon ulkoilusta, kierrellä kirppiksiä, höpötellä kahvikupposen äärellä, käydä lenkillä, uimassa, pelata sulkkista, käydä keikoilla... Mitä nyt sitten keksiikään.

Oletko juuri sinä uusi ystäväni?

Snäpissä voi myös laittaa suoraan
viestiä. Löytyy nimellä mirtsyli

Sivu
Takaisin ylös