Ilmoitukset alueelta Vantaa (131 kpl)

 - 
 
eilen

Heipparallaa :)

Nainen, 43 vuotta, Vantaa, Uusimaa

YSTÄVÄ hakusessa 😊Lapsuuden ystävät asuvat kaukana pääkaupunkiseudulta.
Olisi mukava löytää ystävä jota voisi nähdä arjen lomassa, käydä kahvilla, shoppailla, liikkua yhdessä, käydä viihteellä tai vaan höpistä niitä näitä ja parantaa maailmaa. Ystävä joka jaksaisi pitää yhteyttä yllä.
Olen 43v naimisissa oleva kahden teinin äiti.
Tykkään eläimistä ja etenkin kissoista🐱 joita löytyy myös kotoa kaksi. 🐱🐈
Harrastuksiin tällä hetkellä kuuluu jumppa ja höntsä-säbä ja kuntosalilla käynti. Välillä innostun lukemaan kirjoja 📚tekemään käsitöitä tai askartelemaan.

Musiikia🎶 kuuntelen mitä milloinkin..tän hetken suosikkeja ovat Volbeat, Smash in to pieces, Within Temptation ja Guns'n roses.
Luonteeltani olen rauhallinen, alkuun vähän hiljainen mutta kun tutustuu niin juttua kyllä riittää😊
Olen vähän yllytyshullu🙃 ja lapsenmielisyyttäkin 🙌löytyy.

2 päivää sitten

Etsin kavereita

Nainen, 19 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Moi!
Olen 19 äiti
Mulla on 10kk ikäinen poika lapsi
Asun mieheni kanssa vantaalla
Olis kiva löytää seuraa mun lapselle😊
Tykkään shoppaille, käydä kirpputorilla ja myös lenkkeillä.
Laita ihmeessä viestiä 😊
Snäppi senkk24
Skype senja Kuosmanen

16.5.2019

Kavereita

Nainen, 21 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Heyy

Elikkä toivottavasti tätä kautta löytyis joku kiva tyyppi kenen kanssa jakaa arjen ilot ja surut oon aika menevä tyyppi mut sohva seuraa mustakin saa heh:) tykkään ulkoilla ,. Käydä kirppareilla,yms. Haluasisin löytää kavereita kenen kanssa vois jakaa kaiken, käydä kahvilla tai muutamilla, shoppailla , käydä ihan vaan vaikka kävelyillä tai olla vaan. Oon 21-vuotias neitonen vantaalta ja asustelen täällä avopuolison sekä hänen 2 pienen lapsen kanssa ja luonteeltani olen iloinen, realistinen, huumorintajuinen ja jännitän uusia asioita vähäsen mut alku kankeuden jälkeen niin höpötän ihan tosi paljon. Koska asun itse vantaalla olis kiva jos asuisit pk-seudulla:).

Laita ihmeessä viestiä :)

15.5.2019

Moi!

Mies, 30 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Nimeni on Mikko Laakkonen.
Olen kolmekymmentä vuotta vanha poikamies
Vantaan Kivistöstä.
Etsin itselleni tyttöystävää, joka on uskossa,
savuton ja raitis.
Olen evankelisluterilaisen kirkon jäsen.
Saat olla mistä päin Suomea vaan.

14.5.2019

Hei kaikki!

Nainen, 19 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Olen 19-vuotias välivuotta viettävä nuori nainen Vantaalta. Kaipaisin elämääni uusia ystäviä. Olen absolutisti eikä juhliminen pahemmin kiinnosta minua. Sukupuolella ei ole väliä, kunhan olisit iältäsi 18-25v.

13.5.2019

Hakusessa ystäviä☺️

Mies, 20 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Moikka! Olen juuri 20v täyttänyt nuori mies. Etsin uusia kavereita kenen kanssa vaihtaa kuulumisia ja viettää aikaa. Oon kaikkien kanssa toimeentuleva, alkuun hieman ujo. Luonteeltani olen rauhallinen, iloinen, positiivinen, luotettava, ihminen. Eli tosi rento😀 Tykkään oikeastaan tehdä mitä vaan ja perus oleminenkin on kivaa. Alkoholia ei ole kovin mun juttu. Jos tuntuu että voitaisiin tutustua niin laita viestiä ja kerro vähän itsestäsi. Mieluiten sellaiset yhteyden otot joita oikeasti kiinnostaisi tutustua ja eikä asuisi kauhean kaukana. En etsi internet kaveria. ☺️.Ilmoitus ei vanhene :).

12.5.2019

Pk seudulta etsitään ystäviä

Nainen, 31 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Olen juuri muuttanut porista vantaalle ja nyt olisi hakusessa edes 1uusi ystävä minkä kanssa voisi lähteä vaikka baariin, tai oikeestaan mihkä vaan, sellasta ns.viikonloppu kaveria, välillä tulee yksinäisiä hetkiä ja kaipaa ystäviä kotikylästä joten toivottavasti apua löytyy täältä;)
Olen hupaisa ja innokas ja vähän hullukissanainenkin.

9.5.2019

Moi!

Mies, 19 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Heippa, tämmönen 19v (kesällä 20) etsisi jutteluseuraa ja toki ihan livenäkin uskallan nähdä. Minua kiinnostaa monet asiat muun muassa urheilu, autot yms perus mistä kaikki miehet tykkää, vapaa-ajalla käyn vakituisissa töissä pyörin ulkona ja rentoudun kotona esimerkiksi netflixin ääressä. Jos oot vailla juttutoveria niin rohkeasti yhteyttä vain.

9.5.2019

Monipuolinen tyyppi

Nainen, 26 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Moi!

Oon 26 vuotias nainen ja etsin naispuolisia kavereita. Seurustelen, kumppani asuu kauempana niin on paljon aikaa uudelle tutustumiselle ja aikaa muutenkin. Asun tällä hetkellä Vantaalla, liikun myös paljon Helsingissä.

Oon aina ollu aika ennakkoluuloton tyyppi. Pidän ihmisistä ja arvostan erilaisuutta. Välillä oon ujo ja välillä myös jännittää mutta ei se kai menoa haittaa. Olis hauska tutustua uusiin ihmisiin ja saada kavereita. Jos saan sinusta ystävän niin olen tosi huomaavainen ja annan paljon aikaa ystävyydelle. Oon rehellinen ja lojaali ystävä.

Minua kiinnostaa kirjat, henkisyys, ihmiset. Oon kai vähän hipihtävä tyyppi. Kiinnostaa esim kasvisruokailu, terveelliset elämäntavat, jooga.

Harrastan vähän kaikkea, käyn välillä kokeilemassa skeittaamista mut tosi harvoin. Talvella välillä soukkaamista. Maalaan, piirrän, lenkkeilen, valokuvaan, seikkailen, käyn kirppiksillä.

Voidaan keskustella lisää vaikka ennen tapaamista watsapissa pistä mulle koodii vaikka heti!

7.5.2019

Hakusessa rentoa kaveriseuraa Tikkurilan suunnilta

Nainen, 30 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Moi!
Olen 30v, muutaman vuoden Vantaalla asunut ja kavereita vailla. Entiset jäivät kotiseuduilleni ja muutamat tuttavuudet täältä päin ovat kiireisiä töiden tai lapsiperheen arjen vuoksi. Olisi kiva laittaa frendille viesti ”lähetään bisselle?” ja vartin päästä olla jo terassilla :)

Asun tyttöystäväni ja kissamme kanssa Hiekkaharjussa. Avopuolisoni työ on melko aikaavievää ja itse työskentelen yrittäjänä kotoa käsin, joten minulla on paljon vapaa-aikaa ja hyvin joustavat aikataulut. Suurin osa ajasta tulee kuitenkin vietettyä yksin ja usein huomaan etten ole päivän aikana jutellut muille kuin kissallemme.

Harrastan joogaa ja kuntosalilla käymistä, leffojen ja sarjojen katselua, pleikka- ja lautapelejä. Liikun polkupyörällä kaikki mahdolliset matkat, julkisilla sitten vähän pidemmälle. Tykkään erikoisoluista, tahtoisin retkeillä ja vaeltaa kansallispuistoissa enemmän kuin ehdin (johtuen siitä, että olisi kiva saada joku mukaan), tykkään käydä keikoilla (kuuntelen pääasiassa vähän raskaampaa musiikkia, mutta myös esim. Haloo Helsinki! Iskee) ja suosin vegaanista elämäntapaa. Eläin- ja ihmisoikeudet ovat lähellä sydäntä ja pyrinkin vaikuttamaan niiden piirissä. En kuitenkaan ole mikään ”käännyttäjä” tai suu vaahdossa omista mielipiteistäni kertomassa, pidän enemmän asiallisesta keskustelusta ja faktoista.

Sukupuoleltani olen enemmän ”muu” kuin mies tai nainen, ja tulenkin hyvin toimeen kaikkien kanssa sukupuolesta tai iästä riippumatta.

Jos siis kaipaat rentoa seuraa leffaan, pelaamaan, bisselle tai kahville, niin laita rohkeasti viestiä!

6.5.2019

Uusia kavereita / ystäviä

Nainen, 21 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Moikka,

oon 21-vuotias nuori nainen Vantaalta. Muutin Vantaalle viime vuoden puolella eikä vielä ole löytynyt paljoa uusia kavereita. Oon luonteeltani puhelias ja huumorintajuinen. Arkisin teen yleensä pitkää päivää töissä mikä on rajoittanut sosiaalista elämää aika paljon, mutta sovittaessa arki-iltaisin ja viikonloppuisin mulla olisi aikaa nähdä. Luonteeltani oon puhelias ja huumorintajuinen. Asun poikaystäväni ja koiranpennun kanssa. Musta saa seuraa kaikenlaiseen tekemiseen kuten kahville, lenkille, shoppailemaan, leffaan, kirppistelemään, ajelemaan, bilettämään, festareille ym mitä ikinä keksitäänkään! Kiinnostuksen kohteina mulla on shoppailu, sisustus, tatuoinnit, muoti ja meikit ym.. toivon että olisit iältäsi noin 18-25 -vuotias ja olisi kiva jos asuisit pääkaupunkiseudulla, mutta jos asut pidemmällä niin pidempi välimatka ei välttämättä haittaa :)

Jos yhtään kiinnostuit, ota rohkeasti yhteyttä:

susanna.a(@)wippies.com (poista sulut), niin jutskataan enemmän!

Voidaan jutella myös whatsappissa tai snapchatissa, jotka voin antaa sähköpostitse.

5.5.2019

Aitoja ystäviä

Nainen, 21 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Hei! Oon 21v nainen ja etsin uusia kavereita, joista mahdollisesti ja mielellään syventyisi pitkäaikaisia ystäviä.
Oon ajautunut tässä vuosien kuluessa sellaseen tilanteeseen, että koen itseni parisuhteesta huolimatta usein yksinäiseksi, koska jopa läheisimmät ystävyyssuhteet tuntuu yksipuolisilta. Oon mielestäni hyvä kuuntelemaan ja ymmärtäväinen sekä mulla on laajasti kokemusta elämän ikävämmistäkin asioista, joten tuntuu että oon aina se muiden kuuntelija ja heidän tukena, mutta sitten kun yritän avautua omista ongelmista niin ei osata oikein vastata mitään tai tunnutaan ajattelevan, että mulla on silti kaikki asiat täysin kunnossa. Yksinäisyydestäkin puhuttaessa saan vastaukseksi että "no mut sulla on sentään sun poikaystävä" ja vaikka näin onkin, niin tarvitsisi myös elämään niitä hyviä ystäviä. Etsin siis ihmisiä, jotka haluaisi oikeasti tutustua ja puhua välillä muustakin kuin säästä, lemmikeistä ja ihastuksista. Olisi ihanaa saada ajan kanssa niin läheisiä ystäviä, etten enää miettisi tuleeko kukaan mun häihin niin kuin sen kuvittelee olevan eli että ne ihmiset oikeesti välittää susta ja haluaa et se on sun paras päivä koska haluaa nähä sut onnellisena. Sellanen ystävä mä ainakin haluun olla muille. Mua ei myöskään melkeen koskaan pyydetä mihinkään, joten olisi kiva tulla kutsutuksi välillä mukaan, itse kyllä ilomielin kutsun sut vaikka mihin!
Asioita mistä nautin on mm. kahvittelu, koirien kanssa touhuuminen (mulla on kaks), shoppailu, bilettäminen, leipominen, leffat, musiikki, tapahtumat ja monet muut jutut. Asun Vantaalla ja jos täältä löytyis joku tyyppi kenen kaa vois nähdäkkin niin tottakai parasta jos asuttas lähekkäin, mutta ei pieni välimatkakaan ole este :)

4.5.2019

Hei moi tervehdys👋🏻

Nainen, 17 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Oon 17-vuotias tyttö pk-seudulta. Tykkään mm. kuunnella musiikkii (laidast laitaa), kattoo Netflixii, olla ihmisten kans ja editoida (tykkään editoida puhelimel videoita). Luonteeltani oon huolehtivainen (kavereiden suhteen), empaattinen, ja rehellinen. Etsin kavereita jotka olisivat mieluusti 15-18v. Ottakaa rohkeesti yhteyttä en pure :D.

1.5.2019

Moi!

Mies, 26 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Täällä olisi juurikin Vantaan muuttanut ukkeli, ja aika-ajoin vailla kavereita.
Luonteeltani olen rauhallinen ja aktiivinen.
Tykkään käydä uusissa paikoissa ja oppia uutta.
Kysymällä selviää enemmän ja laittakaa rohkeasti viestiä, mikäli kiinnostaa tutustua. Kiitos

29.4.2019

Moi!

Nainen, 18 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Täällä 18-vuotias nainen Vantaalta etsimässä uusia luotettavia ystäviä. Harrastan ratsatusta ja tykkään muutenkin urheilusta. Luonteeltani olen iloinen, utelias, kiltti ja ulospäinsuuntautunut.

Etsin uusia ystäviä joiden kanssa voisi viettää vapaa-aikaa ja arvostan sitä, että pitäisit paljon yhteyttä. Ei ole mitään tiettyä ikää keeneen voisin ystävystyy, mutta yleensä tulee helpommin juttuun suunnilleen oman kanssa. Ei haittaa, vaikka asuisit kaukana, koska voinhan tulla käymään sun asuin kaupungissa tai toisten päin.

29.4.2019

Vapuksi kaveriseuraa?

Mies, 34 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Hei! Tässä vähän yksinäinen mies etelästä kaipailis Vapuksi seuraa. Olisi kiva saada seuraa, ettei yksin tuola tarvis hengailla. Siis oon ihan mukava duunia käyvä mies. Kaikki jotka kaipaa seuraa Pk-seudulla voi laittaa viestii tähän.

Sivu
Takaisin ylös