Ilmoitukset alueelta Vantaa (143 kpl)

 - 
 
eilen

Hei :)

Nainen, 43 vuotta, Vantaa, Uusimaa

ūüĆĽYST√ĄV√Ą ūüĆĽhakusessa...
Jotenkin on elämä vienyt niin että ystävät jos niitä on joskus ollut ovat hävinneet tai yhteyden pito on vuosien saatossa jäänyt.
Olisi mukava l√∂yt√§√§ joku jonka kanssa h√∂pist√§ niit√§ n√§it√§, k√§yd√§ kahvilla‚ėētai vaikka siiderill√§ūü•ā
Tai joskus ihan bilett√§m√§ss√§kinūüφ
Yst√§v√§ joka pit√§isi my√∂s YHTEYTT√Ą ‚ėéÔłŹ‚úČ yll√§, ja kyselisi joskus kuulumisia.
Samassa taloudessa asustaa aviomiesūüĎ∑‚Äć‚ôāÔłŹ ja pari teini√§ ūüôć‚Äć‚ôāÔłŹūüôć‚Äć‚ôÄÔłŹsek√§ kaksi kissaaūüźąūüźą.
Olen rauhallinen , sosiaalinen ja pikkuisen yllytyshullu.
Harrastuksena liikkuminenūüŹÉ‚Äć‚ôÄÔłŹ,lukemineūüďö ja k√§sity√∂t.ūüß∂
Tykk√§√§n k√§yd√§ k√§velyll√§ luonnossaūüćā, k√§yd√§ kuntosalilla ja sis√§pelikaudella h√∂nts√§-s√§b√§ ūüŹĎon mun laji.
Musiikkia kuuntelen aika laidasta laitaan mm. Volbeat, Yö, Happoradio ,Within temptation ,Metallica ja Smash in to pieles.

15.9.2019

Anyone?

Mies, 24 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Kuka lähtee heittää frisbeegolfia kanssani? Ei tarvi olla hyvä heittämään, kuhan ei yksin tarvis lähtä kiertämään :) ilmoitus ei vanhene !

15.9.2019

Hakusessa ystäviä‚ėļÔłŹ

Mies, 20 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Moikka! Olen juuri 20v t√§ytt√§nyt nuori mies. Etsin uusia kavereita kenen kanssa vaihtaa kuulumisia ja viett√§√§ aikaa. Oon kaikkien kanssa toimeentuleva, alkuun hieman ujo. Luonteeltani olen rauhallinen, iloinen, positiivinen, luotettava, ihminen. Eli tosi rentoūüėÄ Tykk√§√§n oikeastaan tehd√§ mit√§ vaan ja perus oleminenkin on kivaa. Alkoholia ei ole kovin mun juttu. Jos tuntuu ett√§ voitaisiin tutustua niin laita viesti√§ ja kerro v√§h√§n itsest√§si. Mieluiten sellaiset yhteyden otot joita oikeasti kiinnostaisi tutustua ja eik√§ asuisi kauhean kaukana. En etsi internet kaveria. ‚ėļÔłŹ.Ilmoitus ei vanhene. :).

14.9.2019

Ystäviä etsimässä

Nainen, 32 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Moikka vaan ūüėä

Olen muuttanut Vantaalle noin 1.5 vuotta sitten ja kaipailisin uusia ihmisi√§ el√§m√§√§ni. Olen pienelt√§ paikkakunnalta kotoisin ja siksi viihdynkin luonnossa ja ns. "maalaisj√§rke√§" l√∂ytyyūüėĀ
Varsinkin viikonloppuisin tunnen itseni yksinäiseksi ja olisi kiva kun voisi suunnitella kaikkea kivaa tekemistä jonkun kanssa. Toiveissa olisi löytää tosi ystävä johon voi luottaa ja jakaa yhdessä ilot ja surut.
Itse olen 32 vuotias työssä käyvä nainen ja asun koiran kanssa kahdestaan. Olen ystävällinen ja toiset huomioon ottava. Tykkään kokeilla uusia asioita ja pysyä aktiivisena. Ulkoilu ja liikunta kuuluvat vapaa-aikaani. Olisi kiva käydä elokuvissa, yöelämässä, kaupoilla, tai erilaisissa tapahtumissa yhdessä. Tai istua vaan kotona jutellen tai leffaa katsellen. Innostun helposti erilaisista asioista ja tykkään kokeilla kaikkea uutta ja erilaista. Olen luonteeltani positiivinen ja pyrin välttämään turhaa synkistelyä. Ihmiset joita en siedä ovat itseään täynnä olevat, negatiiviset valittajat. Ei pissis meininkiä tai ylenmääräistä itseään ihannointia/meikkiövereitä. Muodista ja vaatteiden shoppailuista en ole hirveän kiinnostunut.

Rento seura, jossa ei tarvitsisi ottaa itse√§√§n liian vakavasti, esitt√§√§ mit√§√§n eik√§ varoa sanomisiaan tai tekemisi√§√§n olisi tosi kivaūüėä

Saa laittaa viesti√§ūüėä

10.9.2019

Heippa! 😊

Mies, 26 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Moikka! Täällä olisi tuorehko Vantaalainen, vailla ystäviä, niitä todellisia ystäviä, joita nähdä ja joiden kanssa vaihtaa kuulumisia, välimatka ei ole minulle ongelma. Työkseni ajelen rekkaa.

Olen aluksi todella tönkkö ja puhun ehkä vähän, mut se johtuu ujoudestani ja siitä kun ei yksinkertaisesti ole vuosiin ihmisten kanssa kunnolla puhunut. Elämäni on ollut aika "brutaalia", yksinäisyyden suhteen. En myöskään viihdy porukassa, koska luonteestani johtuen, jään muiden varjoon aina. Olen siis todella kiltti, ehkä liiankin kiltti välillä.

Vähän aikaa sitten aloitin masennuksesta parantumisen, lääkärin avulla. Mieli on jo parempi, mutta puhelin on yhtä hiljaa edelleen ja yksinäisyys piinaa. Majailen Rajakylässä ja pian Martinlaaksossa. Laitelkaa rohkeasti viestiä, olen tosi avoin ihminen, joten kanssani voi jutella mistä vaan, kysyäkin voi mitä vain. Ennen olen tullut naisten kanssa paremmin toimeen, miehetkin voi toki laitella viestiä (en etsi parisuhdetta).

Ulkon√§√∂ll√§si, parisuhde-statuksellasi tai i√§ll√§si ei ole minulle merkityst√§. ūüėä

Musiikki, autot/autoilu, videopelit, uusien paikkojen näkeminen, eläimet (erityisesti kissat) ja syvälliset keskustelut lähellä sydäntä.

Laittakaa ihmeessä viestiä ja kertokaa jotain itsestänne!

Kik:astiak44ppi
Snap:astiakaappi

8.9.2019

Kavereita pääkaupunkiseudulta

Mies, 37 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Hei!

Olen 37-vuotias vantaalainen mies. Etsin kavereita esim. lenkille, elokuviin, tapahtumiin, kahville, tai muuten vain juttelemaan ja viettämään aikaa.

Harrastuksiini ja mielenkiinnon kohteisiini kuuluvat mm. matkailu, kielet, historia, viihdemusiikki (jazz, swing, bossa nova ym.) ja kuntoliikunta (ei huolta, en ole huippukuntoinen himoliikkuja). Muualta Suomesta muuttaneena haluaisin myös tutustua pk-seutuun paremmin niin paikallisten kuin muiden "junantuomien" kanssa. Olen rauhallinen ja huumorintajuinen tyyppi. Aluksi olen uusien tuttavuuksien seurassa hieman ujo, mutta ihmisiin tutustuttuani minusta tulee puheliaampi.

Haen mieluiten 30-40-vuotiaita kavereita, mutta ikähaarukka joustaa toki muutaman vuoden kumpaankin suuntaan. Laita viestiä, niin jutellaan lisää. :)

8.9.2019

Moikku

Nainen, 39 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Olen pian 40 vuotias lapseton nainen Vantaalta. Elän parisuhteessa mutta kaipuuta on uudelle ystävälle.

Olen rento, hyvin huumorintajuinen, räväkkä ja rento mutta silti järki päässä.

Etsin ystävää leffaan, salille, porrastreeniin, kaupoille, aurinkoa ottamaan, kahville, baariin, festareille .. ihmistä jolle voi kertoa ilot ja surut.

PS, kuljen aina pilke silmäkulmassa enkä ota asioita liian vakavasti.

8.9.2019

Äitikavereita/ystäviä

Nainen, 26 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Moikka.
Olen 26-vuotias Vantaalainen yhden pojan äiti, joka kaipailisi uusia ystäviä. Oli sulla sit lapsia tai ei. :)
Oon alkuun hieman ujo ūüôą
Tuntuu, että kavereita voisi olla enempi ja sellasia, joille voi höpöttää mistä vaan.

Tykkään paljon ulkoilusta ja ihan perus kahvilla käynneistä sekä kirpputoreilla pyörimisestä!

31.8.2019

Uusia ystäviä

Mies, 34 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Moi! Täälä mukava mies Vantaalta. Ikää 34 V. Täl hetkel viel hetken työttömänä. Sit on tarkoitus aloittaa kuntoutus ja työllistyä. Harrastan liikuntaa ja käyn salilla. Oon ihmisenä aika rauhallinen luonne ja kiltti. Ois kiva saada uusia ihmisiä elämään, koska en omista juuri ketään kavereita. Kaikki jotka kaipaa hyvää kaverii tai ystävää voi laittaa viestii :).

25.8.2019

Hei!

Mies, 22 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Olen 22v nuori kundi:)ois kiva saada uusia naisystäviä tai vaikka parisuhde mutta ystäviä ainakin:).Eniten haluisin jutella sellaiselle jolla ei olisi kumppania mutta ei se ihan pois suljettu ole jos on kumppani. Nuorena olen kärsinyt paljon koulukiusaamisesta ja on ollut vaikea tutusta sen seurauksena muihin ihmisiin ja myös ahistuksen takia. Nyt kuitenki parempi ja haluisin enemmän ystäviä ja ei sitä koskaa tiedä:). Harrastan keilausta ni voidaa vaikka joskus mennä keilaa tai tehdä jotain.Tykkään myös eläimistä ja ois vaikka kiva tehä jotai eläinsuojelusta vaikka yhessä:).

18.8.2019

Ystäviä pk-seudulta

Nainen, 23 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Moikka!

Olen 23-vuotias nuori nainen ja asun Vantaalla poikaystävän ja koiran kanssa.
Kaipailisin suunnilleen samanikäisiä kavereita pk-seudulta.
Musta saa seuraa kahville, shoppailemaan, k√§velylle, bilett√§m√§√§n ja mihin vaan mit√§ ikin√§ keksit√§√§n. ūüėĄ
Alkuun ehkä oon vähän ujo, mutta kun tutustun paremmin niin juttua kyllä riittää!

Ota rohkeasti yhteytt√§ jos yht√§√§n kiinnostaa tutustua, niin kerron my√∂s itsest√§ni lis√§√§ ūüėä

18.8.2019

Viestittelyä

Mies, 26 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Moikka kaikki jotka lukee tän :)

Olis kiva löytää joku jonka kanssa jutella asioista, ihan laidasta laitaan avoimesti. Viestittelyä näin aluksi ja jos molemmat haluu, niin myös nähdä kasvokkain.

17.8.2019

Etsin juttuseuraa/ystäviä

Mies, 39 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Hei!
Olen 39-vuotias mies Vantaalta ja kaipaisin uusia ystäviä, lähinnä ensin jutteluseuraa jonka kanssa voi jutella mistä vaan maan ja taivaan välillä. Ehkä myöhemmin IRL- seuraa erilaisiin aktiviteetteihin kuten leffaan, baariin, lenkille yms. muihin aktiviteetteihin. Asun avoliitossa puolison kanssa ja meillä on kissa.
Olen kiinnostunut penkkiurheilusta ja seuraan tiivisti NHL:ää, jalkapalloa. Tykkään vapaa-aikana pelata konsolipelejä ja yleensä pelit kiinnostavat. Myös elokuvat ja musiikin kuuntelu kiinnostavat.
Olen työssäkäyvä mutta kuitenkin aika ujo persoona, joten uusien ystävien IRL-tapaaminen voi viedä ensin aikaa kunnes tutustuu ensin viestittelyn kautta.

17.8.2019

Uusia kavereita

Nainen, 30 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Hei

Olen 30-vuotias perheellinen nainen Vantaalta. Oma kodin ulkopuolinen aika on itselleni tosi tärkeää ja siksi etsinkin täältä seuraa sellaiseen :) Kaipailisin seuraa niin kahville, leffaan, erilaisiin tapahtumiin, keikoille, kirppiksille kuin myös toisinaan yöelämään ja reissuihinkin. Tai mitä nyt ikinä keksiikään!

Etsin ihmisiä joiden kanssa voisi mielellään jutella asiasta kuin asiasta ja jotka jaksavat panostaa kaverisuhteisiinsa :) En aseta minkäänlaista ikäkriteeriä koska ikää enemmän mulle merkkaa se miten kemiat kohtaa. Muutenkin tulen juttuun hyvinkin eri-ikäisten kanssa. Jään odottelemaan mielenkiinnolla viestejä :)

15.8.2019

Rempseetä kaveriseuraa pkseudulta?

Nainen, 25 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Hei, ootko samassa tilanteessa kuin mä mahdollisesti? Kaipaatko luotettavaa, menevää ja sosiaalista kaveria elämääsi? Puuttuuko sulta joku kenen kanssa höpötellä liibalaabaa asiaa ja välillä jotain täysin turhaa. Kaipaatko ihmistä joka ymmärtää sua, kenelle voit avautua ja vaikka "haukkua" ne miehetkin (miksei naisetkin) maanrakoon (naispuolinen kaveriseura siis haussa). Tuntuuko että usein kavereiden kanssa menee aika vaan alkoholia ottaessa? Ei siinäkään mitään väärää, välillä on kiva pitää tyttöjen iltoja ja puhua syvällisiä maailmanparannus ideoita hyvän ystävän kanssa. Mutta olisihan se kiva tehdä myös asioita selvinpäin, jos löytyisi se kaveri kenen kanssa juttu lentää myös selvänä. Olen itse aika sosiaalinen ja tykkään jutella paljon tuttujen ja tuntemattomien kanssa, joten juttuseuraa ainakin saat loputtomiin. Siksi toivoisinkin, ettet jättäisi vastaamatta heti yhden viestin jälkeen.

Pitkäaikaista rilluttelu, juttelu, shoppailu seuraa haussa. Mulle ei oo väliä ootko millainen, minkä kokoinen tai ikäinen, paitsi mieluusti täysi-ikäinen. Itse olen 25-v, toki uskon että enemmän yhteistä juteltavaa meillä olisi mitä enemmän olisit samaa ikäluokkaa.

Mahdolliset roadtripit, yhteiset keikkaelämykset ja brunssit ynnämuut voi lisätä myös listaan! Olen ihmisenä aika avarakatseinen ja avoin, enemmän tunteella menevä kuin järjellä pelaava ihminen. Töissäkäyvä, joten tekeminen harvemmin jää rahasta kiinni. Tämä ei ole mikään treffihaku, parisuhde löytyy, mutta yksinäinen ihan kavereiden puolelta.

Pistä ihmeessä mielenkiintoinen viesti, jutellaan lisää ja halataan kun tavataan! Tsau :)

13.8.2019

Iltoja!

Mies, 18 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Oon 01 syntynyt j√§tk√§. Kaveripiiri on aika pieni jne nyyhkytarinat. Harrastan pelaamista. Pc ja PS4 l√∂ytyy mut pelaan p√§√§asiassa koneella. Muut asiat mitk√§ kiinnostaa: Lent√§minen, autot, avaruus, teknologia, musiikki, valo/videokuvaus, leffat, erilainen "suunnittelu", mit√§ n√§it√§ nyt onūüėÖ. En etsi mit√§√§n tietty√§ t√§√§lt√§, l√§hinn√§ vaan joku kenen kans vois jutella niit√§ n√§it√§. I√§ll√§ ja sukupuolella ei periaatteessa mit√§√§n v√§li√§ mut laitetaan rajaksi 25v. Jos kiinnostaa hmu‚úĆÔłŹ

13.8.2019

Etsintäkuulutus!

Nainen, 19 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Olen 19-vuotias nainen Vantaalta ja opiskelen sosiaalialalla.
Etsin ikäistäni tai muutaman vuoden vanhempaa seuraa miehistä ja naisista.
Toivon, että päihteet ei ole sulle pääasia elämässä.
Laita viestiä tulemaan niin tutustutaan :)

11.8.2019

Mä oon kiva, sä oot kiva. Oltaisko ystäviä?

Nainen, 29 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Olen 29-vuotias nainen ja asun mieheni kanssa Vantaalla. Etsinn√§ss√§ olisi syd√§nyst√§v√§/sielunsisko jonka kanssa voisi tehd√§ yhdess√§ kaikkea kivaa ja jonka kanssa voisi jakaa ilot ja surut. Yst√§vi√§ ja kavereita l√∂ytyy nytkin, mutta sellaista sielunsisaruutta ja samankaltaisuutta kaipaan toisinaan! Oon kova puhumaan(moottoriturpa), omasta mielest√§ni omaan eritt√§inkin hyv√§ huumorintajun (ainakin v√§lill√§), tykk√§√§n shoppailla, matkustella, kokeilla uusia harrastuksia ja j√§rjest√§√§ illanistujaisia. Baareissa juokseminen on tosin jo alkanut kyll√§stytt√§√§, joten sinne musta ei seuraa saa kovin usein. M√∂kkeily, ulkoilu, hengailu, kahvittelu, joku uusi harrastus, uiminen, shoppailu, matkustelu, retkeily - siin√§ muutama asia mit√§ olis kiva yst√§vysten kesken tehd√§! yst√§v√§n√§ olen v√§litt√§v√§, hauska ja luotettava. Laita viesti√§ jos osuu yksiin omien ajatusten kanssa ps. Kuulostaa ihan deitti-ilmotukseltaūü§£(ei ole!)

10.8.2019

Hellou hellou

Nainen, 28 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Hakusessa tuttavia tai potentiaalisia kavereita kaikenlaiseen tekemiseen ja olemiseen. Kiinnostuksen kohteet: keikat, hyvä ruoka, viini tai olut, ranta, lautapelit/videopelit, koiran lenkittäminen, kesälöhöily sisällä tai ulkona, sup-lautailun kokeileminen, terassit, lukeminen ja nörtteily, urheilujutut yms. muu.

Lähdetäänkö kokeilemaan josko meillä olisi hauskoja, syvällisiä tai vähemmän syvällisiä hetkiä tiedossa~

6.8.2019

Ystävää etsimässä

Nainen, 21 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Heips! Olen 21v tytt√∂nen vantaalta. Olen todella nauravainen ja huumorintajuinen tyyppi, kun yhteinen kemia l√∂ytyy. Olen harrastanut tanssia monta vuotta ja vaikka mit√§ tyylej√§ tullut kokeiltua mutta eniten kuitenkin hiphoppia ja showta. Teinin√§ kuitenkin tanssi vaihtui saliin. Nyt siit√§ ollut jonkin verran taukoa kun tuntuu ett√§ el√§m√§ py√∂rii vain t√∂itten ymp√§rill√§ ja kouluun pyrkimisetkin on siin√§ v√§liss√§ v√§lill√§. Olen siis kosmetologi ja haaveena olisi viel√§ joku p√§iv√§ olla sairaanhoitaja. Tykk√§√§n my√∂s pelata aika paljonkin l√§hinn√§ ps4. Mulla on poikayst√§v√§ mutta ei h√§nk√§√§n aina voi mulle kaverin paikkaa korvata, niin olisi ihanaa jos t√§t√§ kautta vaikka l√∂ytyisi joku hyv√§ yst√§v√§ jonka kanssa jakaa asioita ja kenelle voisi puhua mist√§ vaan milloin vaan, viett√§√§ tytt√∂jen iltoja ja k√§yd√§ ulkona tai mit√§ n√§it√§ nyt onkaan tai vaikka jos saisi jonkinlaisen pelikaverin. ‚ėļÔłŹ

Sivu
Takaisin ylös