Ilmoitukset alueelta Vantaa (330 kpl)

 - 
 
tänään

Yksinäisten kerhon

Nainen, 29 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Tervehdys!

Jos kaipaat juttuseuraa tulle ihmeessä juttelemaan kansani kaverina! Voit lähettää sähköpostia tai tulla facebook ryhmä nimeltään yksinäisten kerho.

Ajattelin perusta kerhon. Koska moni on yksinäinen. Jos haluat tietää lisää. Kysy rohkeasti. Kaikki ovat tervetulleita. Toivottavasti olet täyttänyt 18v. Olemme aikuisia. Muuten iällä ei ole väliä. Meitä on ympäri Suomea. Arvostamme hyviä käytöstapoja.


Discordissa voi pistää myös viestiä. Ryhmän nimi on yksinäisten kerho.

Kaverini sherman teki pysyvän linkin sivulle.


https://discord.gg/Y58Skte3nS

tänään

Uusia kavereita!

Mies, 26 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Heippa!
Vantaalla asuva mies. Toukokuussa täytin 26vuotta, tuntuu että pikkuhiljaa kaverit ovat kaikonneet, tai nähdään vain harvemmin. Siispä ois kiva tutustua uusiin ihmisiin pääkaupunki seudulta, leffat, kahvinjuonti, viininjuonti ja mökkeily on kivaa! Mennää vaik Suomenlinnaa!
Sekä kaiken laiseen muuhun oleskeluun /hengailuun ois kiva saada seuraa. Autoiluun liittyvät asiat kiinnostaa myös! Roadtrippi ois kiva toteuttaa! Suomen sisäinen taikka norjaan!
Laita viestiä niin tutustutaan!

eilen

Ystäviä/kavereita

Nainen, 27 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Moikka.
Olen 27-vuotias Vantaalainen kahden lapsen äiti, joka kaipailisi uusia ystäviä.

Oon alkuun hieman ujo 🙈
Tuntuu, että kavereita voisi olla enempi ja sellasia, joille voi höpöttää mistä vaan.
Sellaisia uusia luottoystäviä. Ei ole väliä onko sinulla itselläsi lapsia, kunhan tulee vaan juttuun :)

Tykkään paljon ulkoilusta, kierrellä kirppiksiä, höpötellä kahvikupposen äärellä, käydä lenkillä, myös salille ois kiva saada kaveria....
Oletko juuri sinä uusi ystäväni?

Snäpissä voi myös laittaa suoraan
viestiä. Löytyy nimellä mirtsyli

eilen

Hakusessa ystäviä☺️

Mies, 21 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Moikka! Olen juuri 21v täyttänyt nuori mies. Etsin uusia kavereita kenen kanssa vaihtaa kuulumisia ja viettää aikaa. Oon kaikkien kanssa toimeentuleva, alkuun hieman ujo. Luonteeltani olen rauhallinen, iloinen, positiivinen, luotettava, ihminen. Eli tosi rento😀 Tykkään oikeastaan tehdä mitä vaan ja perus oleminenkin on kivaa. Alkoholia ei ole kovin mun juttu, mutta en sentään mikään absolutisti😃 Jos tuntuu että voitaisiin tutustua niin laita viestiä ja kerro vähän itsestäsi. Mieluiten sellaiset yhteyden otot joita oikeasti kiinnostaisi tutustua ja eikä asuisi kauhean kaukana. En etsi internet kaveria. ☺️.Ilmoitus ei vanhene. :)

eilen

Uusia ystäviä

Nainen, 27 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Heippa! Olen 27-vuotias nainen Vantaalta. Etsin uusia ystäviä, joiden kanssa viettää vapaa-aikaa tekemisen ja olemisen merkeissä. Olen rauhallinen ja jalat maassa oleva introvertti, joka kuitenkin tutussa seurassa osaa myös innostua ja olla äänessä.

Vapaa-ajalla liikun paljon, erityisesti jooga on lähellä sydäntäni. Käyn myös kuntosalilla ja satunnaisesti juoksemassa. Tykkään nähdä läheisiä, kierrellä kaupungilla ja nauttia lähiseudun nähtävyyksistä ja luonnosta. Joskus rentoudun hyvän kirjan, sarjan tai elokuvan parissa. Olen avoin uusille kokemuksille ja uuden tekemiselle ja oppimiselle, joten minut saat seuraksi myös muiden aktiviteettien pariin. Asun yhdessä poikaystäväni kanssa ja olen työelämässä.

Toivon, että sinä olisit suurin piirtein samanikäinen ja samanhenkinen nainen. Laita viestiä, niin tutustutaan lähemmin! 😊

2 päivää sitten

Sydänystävä, missä olet?

Mies, 28 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Moikka!

Täällä olisi Vantaalainen miehen alku, vailla ystäviä, niitä todellisia ystäviä, joita nähdä ja joiden kanssa vaihtaa kuulumisia, välimatka ei ole minulle ongelma. Ammatiltani olen rekkakuski.

Olen aluksi todella tönkkö ja puhun ehkä vähän, mut se johtuu ujoudestani.

En viihdy porukassa, koska luonteestani johtuen, jään muiden varjoon aina.

Vantaalla Rajakylässä asustelen, kimppakämpässä.

Laitelkaa rohkeasti viestiä, olen tosi avoin ihminen, joten kanssani voi jutella mistä vaan, kysyäkin voi mitä vain.

Ulkonäölläsi, parisuhde-statuksellasi tai iälläsi ei ole minulle merkitystä. 😊

Musiikki, autot/autoilu, videopelit, uusien paikkojen näkeminen, eläimet (erityisesti kissat) ja syvälliset keskustelut lähellä sydäntä, tykkään myös kokeilla uusia juttuja. Ja seura ajeluille olisi kiva juttu!

PS. Kuudes vuosi tällä sivustolla lähti käyntiin ja vieläkin on sydänystävä etsinnässä.

3 päivää sitten

Moikka! ✨

Nainen, 23 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Oon 23v nainen Vantaalta ja opiskelen tällä hetkellä. Etsin suunnilleen samanikäisiä kavereita pk-seudulta. Oon suht seurallinen luonne, tykkään jutella ja tutustua ihmisiin. Ulkoilu, tanssi ja aasialainen musiikki on lähellä sydäntä. Oon kyl avoin mille aktiviteetille vaan, oli se sit baari- tai leffailta. Voi se olla jotain villimpääkin. 😂

Laita viestiä, jos yhtään kiinnostaisi tutustua. 😄

25.7.2021

Tevve

Muu sukupuoli, 20 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Täällä kirjottelee 19 ja 21v pariskunta joka ettis snäppiseuraa/juttuseuraa.
Sun sukupuolella ei oo väliä, ikähaarukka sais olla vaikka sellanen 18-25v.
Snäpit olis lotta_01v ja kaapo_99

22.7.2021

Uusia kavereita?

Mies, 29 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Minusta on monesti sanottu, että olen innostavaa ja inspiroivaa seuraa. Harmikseni olen saanut kuitenkin huomata, että minun kaverini ovat nykyisin aika saamattomia möllejä. Siksi haluisinkin tutustua samanlaisiin innostaviin ja inspiroiviin ihmisiin kuin mitä itse olen.

Olen itse tosi energinen avoin, välitön, pitkäjänteinen, luova ja pohdiskeleva taitelijasielu. Tykkää kertoa ihmisille mitä milloinkin päässäni liikkuu. Oli ne sitten iloja, suruja tai asioita mitkä ovat minua äskettäin innostaneet ja inspiroineet. Olen myös aikamoinen vitsiniekka kun sille päälle satun. Tilannehuumoria tulee viljelyä aikas paljon. Ei ole mitenkään tavatonta, että välillä räkättää ihan täysillä omille jutuilleni.

Uusin ihmisiin tutustuminen on minulle aina yhtä jännittävää ja mielenkiintoista. Olen muutenkin sellainen ihminen, että olen aidosti kiinnostunut muiden ihmisten asioista ja kuulumisista. Samallaista asennetta toivoisin myös sinulta. Asioista keskusteleminen ihmisten kanssa on minun mielestä ihan parasta.

Olisi myös tosi jees jos tätä kautta saisi ihan live kavereita joiden kanssa voisi tehdä kaikkea. Toki myös kauempana asuvat voivat ottaa yhteyttä. Oon vähän sellainen, että toisaalta tykkään suunnitella asioita, mutta toisaalta taas tykkään tehdä asioita tosi extempore. Tykkään esim suunnitella mökkiviikonloppua, mutta myös hetken mielijohteesta lähteä vaikka piknikille.

Harrastan musiikin tekemistä ja jos satut olemaan musikaalinen tai muuten vaan sua kiinnostais tehdä musiikkia niin sellaista vois olla kiva puuhailla. Ite en oo mikään ammattilainen, että ei tarvii ottaa paineita sen suhteen. Luonto ja mökkeily on lähellä sydäntä. Kalassakin tykkää käydä. Pyöräily ja koripallo mukavaa puuhaa. Hyvää ruokaa ja juomaa osaan arvostaa. Baaris on kiva käydä parilla. Livemusa ja festarit on jees, Biljardia on kiva pelata ja pussittaa palloja. Erilaiset seurapelit on kivoja esim mölkky, lautapelit, korttipelit. Erilaisissa paikoissa on kiva käydä esim Suomenlinnassa. …

22.7.2021

Hellou!

Nainen, 25 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Täällä kirjoittelee 25-vuotias vantaalainen nainen, joka ois vailla uusia ystäviä.
Luonteeltani oon spontaani ja temperamenttinen, tosin myös rutiinit ovat elämässä tärkeitä. Oon aika puhelias ja sosiaalinen. Huumorintaju näyttelee suurta osaa minussa ja ystävyyssuhteissani :) Kuuntelen paljon musiikkia ja käyn lemppariartistien keikoilla. Vapaa-ajalla tykkään lenkkeillä ja ulkoilla sekä kierrellä kirppareilla. Olisi mukava löytää uusia samanhenkisiä ystäviä, joiden kanssa vois keksiä vaikka mitä extemporejuttuja. Sellaisia, joiden kanssa istua iltaa, käydä kahvilla, kierrellä kirpputoreja ja ois kiva kokeilla jotain uutta, mitä ei oo vielä päässy kokeilemaan :) Laita ihmeessä viestiä!😇

21.7.2021

Löytyiskö se bff :D

Mies, 29 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Heyyyyy kaikki!

Aika uusi tyyppi täällä, mutta posin kautta mennään. Löytyiskö tätä kautta se bae omaan elämään? 😃 Itse olen semirauhallinen tyyppi, mutta tykkään kuitenkin kaikenlaisista aktiviteeteista. Annetaan maininnat esimerkiksi fillaroinnille ja välillä tulee lähdettyä näkemään ja kokemaan läheisiä uusia sekä vanhoja, hyväksi todettuja mestoja. Lisäksi jonkun verran tulee musiikkia kuunneltua ja suoratoistopalveluja kulutettua. Mikään bilehile en ole, mutta lähdetäänkö joskus vaikka pussijuomille kallioille?

Mitä sitten etsin? No, ensinnäkään en halua liikaa rajata ihmisiä pois, mutta jotain itse arvostamiani asioita mainitakseni:
Sosiaalisuus (itse olen ambivertti)
Positiivisuus
Helposti lähestyttävä
Huolehtii itsestään

Mainittakoon lisäksi, että itse olen parisuhteessa, joten vain ystävät hakusessa. Sukupuolella ei kuitenkaan väliä minulle.

Kiitos, kun luit loppuun asti! Jatketaan vaikka wapin tai muun somekanavan kautta jutustelua :)

21.7.2021

Heippa 😊

Nainen, 20 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Kaipailen enemmän syvempää yhteyttä ja ystävyyttä. En varta vasten etsi hyvän päivän tuttuja, vaikka eihän se haittaa jos niitä kertyy.
Olen ystävänä empaattinen, avarakatseinen, lojaali ja hyvä kuuntelija. Tulen yleensä erilaisten ihmisten kanssa hyvin juttuun, eli taustasi ja elämäntilanteesi ei paina paljon mitään. Yhteiset kiinnostuksen kohteet on plussaa, mutta eivät välttämättömiä. Tärkeintä on samalla aaltopituudella kohtaaminen.
Minusta jonkin verran: olen 20v opiskelija Vantaalta. Tykkään mm. käydä kirppiksillä, katsoa suoratoistopalveluiden ja YouTuben tarjontaa, kiinnostunut käsitöistä, tykkään lukea, mennä luontoon latautumaan, pelata muinaisella PS3 ja muitakin klassisia PC pelejä.

Jos haluat tutustua, niin ehdota missä voisimme jutella tai laita suoraan viestiä Kik: vinkkuu

20.7.2021

Löytyisikö hyviä ystäviä

Nainen, 48 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Etsinnässä uusia ystäviä. Olen 48-vuotias nainen Vantaalta. Mulla on masennusta. Olen eläkkeellä. Käyn työpajalla töissä. Olen kiltti ja hyväsydäminen ja eläinrakas. Yhteyttä voitais pitää soitellen kirjoitellen tavaten. Sinun iälläsi ei ole väliä. Voit olla mistä päin Suomea tahansa.Ylipainoa mulla on. Seurakunnat on mun juttu mutta tykkään myös käydä joskus drinkillä. Ota rohkeasti yhteyttä.

20.7.2021

Kavereita?

Nainen, 31 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Hei!

Etsiskelen ihmisiä seuraksi näin kesän edetessä, jos vaikka festareille, tapahtumiin ym. löytyisi kavereita. Toki pidempiaikaisetkin ystävyydet olis tervetulleita. Olen 31-v. nainen ja harrastuksiin kuuluu mm. uinti, lenkkeily, taide, valokuvaus.
Olisin kyllä halukas kokeilee uusiakin lajeja tms. niin voisin ottaa vinkkejä vastaan :)

Oon luonteeltani : ujo, empaattinen ja huumorintajuinen, tykkään nauraa. Ujoudesta tosin pääsen eroon kun paremmin tutustun ihmisten kanssa.

Mua kiinnostaa erityisesti avaruus ja maan ulkopuolinen elämä aiheena, sekä kaikki mystiset tapaukset mille ei ole löydetty vastauksia.

Toivoisin yhteydenottoja vain sellaisilta ihmisiltä, jotka olisi valmiita kirjoittelee pidempäänkin kuin vain muutaman viestin verran.

19.7.2021

Uusia ystäviä elämään!

Nainen, 25 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Moikka,
olen 25-vuotias nainen ja etsiskelen pitkä-
aikaisia ystäviä pk-seudulta.
Omistan kaksi kissaa joten pidän lemmikeistä, lenkkeilystä, ryhmäliikunnasta, leffoista, kirppareitten kiertelystä jne. Olen suht meneväinen ja energinen tyyppi joten minusta saa kyllä seuraa eri aktiviteetteihin🙂 Kaveripariskunnat on plussaa jos täältä semmoisia löytyy sillä olen itse parisuhteessa ja olisi mukava tehdä asioita porukalla🙂 Mutta ei haittaa vaikka hakisit ystäviä yksin!
Laita viestiä mikäli kiinnostuit🌸🌸

18.7.2021

Uusia kavereita ja ystäviä

Nainen, 29 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Helou! Olisi ihana päästä tutustumaan uusiin ihmisiin ja saada jopa uusia kavereita tai ystäviä. Olisi mukavaa löytää seuraa vaikkapa ulkoiluun, museossa käymiseen tai kahvitteluun! Pidän syvällisistä keskusteluista. On mielenkiintoista pohtia elämän ilmiöitä ja tarinoita. Toisaalta, kivaa on myös jakaa hauskoja/huonoja memejä. Nauraminen ja huumori on parasta! Arvostan ihmisissä aitoutta ja avarakatseisuutta.

Kulttuuri ja taide kiehtovat. Luontokohteissa seikkailu on tärkeää. Myös liikunta on kivaa. Minut voi löytää myös virkkaamasta tai lukemasta.

Jos ilmoitus nappasi, laita ihmeessä viestiä! :) Ihanaa kesää!

16.7.2021

Oisko täällä kavereita kesäpäiviin/iltoihin

Nainen, 27 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Moikka! 🌞 27 vee nainen etsii kavereita mukavaan yhdessäoloon (leffailta, terdelle, kuntosalille, lenkille, shoppailu, kahvittelu). Muutin kuopiosta vantaalle kesällä 2019 töiden perässä, joten ei hirveästi ole kerennyt kaverisuhteita luomaan. Olen sosiaalialalla töissä, vapaa-ajalla käyn salilla. Luonteeltani olen rempseä, avoin ja energinen tapaus. Kiinnostuksen kohteena kuntosali, tanssi ja leffat.. Alkoholia en juurikaan käytä, mutta tykkään silti käydä bailaamassa🤣 Jos sinulla on samankaltaisia kiinnostuksen kohteita ja haluaisit tutustua niin laita viestiä ja sovitaan tapaaminen. En etsi kirjekaveria. 🙊

14.7.2021

Terve

Mies, 21 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Uudeltamaalta etsin uusia kavereita, asun itse Vantaalla. Opiskelen tällä hetkellä hitsaajaksi. Tosin tällä hetkellä olen saikulla, kun mursin koulussa vahingossa sormeni. Harrastan vapaa ajalla itseni sivistämistä, tietokoneella pelaamista ja hengailen kissojeni kanssa (2kpl). Olen ollut aika yksinäinen ja kiusattu koko elämäni lähinnä ADHD takia. Kiinnostuksen kohteita: eläimet/lemmikit, vanhat autot ja moottoripyörät tai oikeastaan kaikki mistä löytyy polttomoottori, fysiikka, erityisesti astrofysiikka, historia, psykologia, biologia, biokemia, tietotekniikka, extreme metalli musiikki (välillä kuuntelen muutakin), telttailu/vaellus, tv-sarjat.
"Biletys" ei kiinnosta niin pätkän vertaa.

14.7.2021

Paraskaveri🌸

Nainen, 22 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Moikka!

Olis ihanaa löytää se paraskaveri, kenellä ois aikaa ja halua nähdä paljon ja kenen kanssa jakaa niin ilot kuin surut.
Oon kaverina tosi lojaali, välittävä ja heitän läppää. Mulle voi puhuu mistä vaan enkä tuomitse.
Tykkään käydä rannalla, terassilla, viinillä, shoppailee, urheilee. Musta saa aina seuraa kaikkeen extempore tekemiseen, mutta myös sohvalla löhöäminen, netflixin tuijottelu ja juoruilu on kivaa. Meikit ja muoti on lähellä sydäntä.
Toivon et meillä olis samanlaisii kiinnostuksenkohteita😊

Sivu
Takaisin ylös