Ilmoitukset alueelta Vantaa (301 kpl)

 - 
 
eilen

Naiset 45+

Nainen, 58 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Hei. Etsin kaveria jonka kanssa keskustella maailman menosta ja omasta elämästä. Olen hyvä kuuntelija. Elämästä puuttuu ystävä jonka kanssa vaikka matkustella, käydä kävelyllä, tavata kahvikupin ääressä tai mikä milloinkin mieleen juolahtaa. Olen nuorekas työssäkäyvä 58v nainen. Sinä nainen joka kaipaat aitoa ystävää ota rohkeasti yhteyttä.

eilen

Ystäviä ulkoiluun ja muuhun vapaa-ajan viettoon

Nainen, 45 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Heippa! Täällä uusia ystäviä kaipailee (ainakin omasta mielestään) nuorekas, aktiivinen ja impulsiivinen nainen. Olisi mahtavaa löytää kaveri kaikenlaiseen harrastamiseen ja touhuamiseen. Tykkään liikkua luonnossa ja kaupungissa. Helposti innostuva ja ”aina valmis” -asenteella varustettu, eli mukaan saa melkein mihin vaan seikkailuun 😃Toki myös kaikenlainen rennompikin puuha on mukavaa, esim. leffassa, syömässä ja vaikka terassilla käyminen.

Lapset on jo isoja ja pärjäävät omillaan.
Pieniä koiria löytyy myös.
Olen päivätyössä, mutta iltaisin ja viikonloppuisin olen vapaa harrastamaan.

Laita viestiä, jos koet että mielenkiinnon kohteet osuu yksiin :)

3 päivää sitten

Uusia kavereita?

Mies, 29 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Kokeillaas jos tätä kautta löytyis vaikka uusia kavereita, ku vanhoista kavereista on vähän niin ku tullu kasvettua erilleen, eikä uusia ole oikein tullut tilalle.

Ite oon persoonana tällainen energinen, puhelias ja rento tyyppi. Ja tuunkin hyvin juttuun ihmisten kanssa jotka tykkää tehdä kaikenlaista, joista on mukava höpöttää ja keskustella erilaisista asioista ja jotka ei ota tätä elämää liian vakavasti eikä turhia aristele itseään.

Osaan olla toisinaan aika humoristinen ja sponttaani heppu joka nauraa räkättää omille jutuilleen ja joka tykkää tehdä asioita hetken mielijohteesta, mut samalla musta löytyy myös sellainen syvällinen ja rauhallinen puoli joka tykkää pohdiskella ihmiselämää kuin myös analysoida asioita esim esittävää taidetta ja elokuvia/tv-sarjoja.
.
Harrastuksena mulla on musiikin tekeminen. Asioita joista pidän niin niitä on mm ulkona ja luonnossa oleminen, mökkeily veneily, kalastaminen, retkeily, hyvä ruoka ja juoma, höntsäliikunta esim hiihtämimen, pyöräily ja koripallo. Mikään salillakävijä en oo koskaan ollu. Lautapelit/seurapelit on kivaa ajankulua, tv-sarjoja ja leffoja on kiva välillä katella. Videopelejä ja pc pelejä en pahemmin pelaa, mut Bowt 2 odotan kuin kuuta nousevaa ja jotain tiettyjä vanhoja pelejä vois olla kiva pelata nostalgia mielessä jonkun kanssa. Ammatiltani oon raksamies joten erilaiset rakennusprojektit on myös mieleisiä. Ja tätä listaahan vois jatkaa vaikka kuinka, mut kyl tost varmaan kävi selville et tykkään tehdä vähän muutakin kuin vaan löhötä sisällä.

Mitään sen kummempia sukupuolellisia, iällisiä, tai sijaintiin liittyviä vaatimuksia mulla ei ole. Toki ois kiva et oisit jostain täältä päin niin voitais ehkä tulevaisuudessa nähdä jos tää korona joskus helpottaa, mut ei sekään ole välttämätöntä. Nettikaverit on myös tervetulleita.

Mut siis jos ajattelet et voitais tulla juttuun niin laita viestiä tulemaan.

6.5.2021

Kavereita etsimässä

Mies, 26 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Hei! Olen tämmöiset 26v kundi Etelä-Suomesta ja etsisin ihan kunnon ystäviä joiden kanssa jopa jossain vaihteessa voisi jotain tehdä.
Olen yleisesti surkea kirjoittamaan mitään alkuun, kuten tälläisiä ilmoituksia mutta yritetää^^

oon tosiaan kavereita etsimässä koska ei niitä hirveästi ole tullut elämän varrella, ja olisi kiva jos ainakin muutaman voisi tätä kautta saada.

Mulla harrastuksina ovat esim. Basso, yleisesti myös Japani kiinnostaa(Kulttuuri etc)+kulutan aika paljon mangaa nykyään, myöskin pelailen aika paljon, ja vaikka ei harrastukseksi voi sanoa niin nukkuminen on mun fortte.

Olisi ihan nice jos sulla ois jotain samoja kiinnostuksen kohteita mitä tuolla avainsanoissa löytyy. toki jos kiinnostaa kokeilla jotain uutta jne nii miks ei muutenki vois tulla puhuu.
mielellää kuitenkin vois viestissä vähän kertoa itestää, en oikee jaksa vastaa vaa muutaman sanan posteihin.

Jos kiinostaa nii laittele S-postia nii voidaa paremmin tutustua!
Jesse.

6.5.2021

Juttuseuraa

Mies, 27 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Juttuseuraa olis kiva saada ja jos juttu luistaa, niin voidaan jossain vaiheessa tavata myös. Sinun iällä, sukupuolella, uskonnolla, ihonvärillä taikka millään muullakaan ole merkitystä. Ainoo kriteeri on, että olet valmis tutustumaan ja puhumaan aidosti :)

Itsestä sen verran, että olen luonteeltani kiltti, rento, ystävällinen, osaan nauraa itselleni ja hyväksyn kaikki. En tuomitse ketään, jokainen saa olla juuri sellainen kun haluaa.

Ei muuta kun viestien odotteluu ja mukavien uusien ihmisten tapaamista.

Kuullaan pian :)

Muussa tapauksessa oikein hyvää kesän odotusta sinulle😊

5.5.2021

ystävä hakusessa

Nainen, 36 vuotta, Vantaa, Uusimaa

hei kaikki vantaalaiset tai tikkkurilan vierestä olevia. löysin tämän sivun vahingossa niin aatelin kokeilla onnea. tarkoitan siis sitä että jos vaikka löytäisin tätä kautta ystävän/ystäviä. Jos mä vaikka kertoisin hieman ittestäni,
Eli olen nuori 36 vuotias venäläinen nainen. Asun tikkurilassa. Muutin tikkurilan 6kk sitten. Olen sosiaallinen, huumorintajuinen. Lapset ja eläimet ovat lähellä sydäntä eli tykkän lapsista ja eläimistä tosi paljon. Itse en käytä alkoholia (poltan kyllä) en ole baari ihminen mutta on kiva vähän mennä irroteleman arjesta ja (tansiman ja laulaman karaokea. Tykkän laulaa karaokea. Myös käsityöt kuulu mun elämään. rakastan tehdä käsitöitä. Tykkän myös metsässä olemisesta, mökkeillä, nuotiolla oleminen. laiturilla oleminen,jne
Olen myös taitava tekemään ruoka, esimerkiksi venäläisiä ruokia tai vaikka semmoisia omastapäästä olevia ruokia. Mun lemppi ruoka on joku venäläinen salaatti ja pelemenit. Mitäköhän mä viellä kirjoitaisin.... toivoisin että olet sosiaallinen myös ja tykkät myös eläimistä tai lapsista. Mutta mä nyt en keksi mitä mä kirjoitaisi itsestäni niin kirjoitelee mulle jos haluat tuttustua.. sinun ikä ei ole väliä eikä sukupuolellakan ole mitä väliä.

5.5.2021

Ystäviä/kavereita Vantaalta tai muualta Uusimaata.

Mies, 42 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Hei olen 42v mies ja kahden lapsen isä. Olen eronnut. Harrastan kävelyä, lukemista, kotitreenausta, pyöräilyä. Olen atleettinen, pitkä, hoikka. Haen ystäviä/kavereita lenkille mukaan, kahville, juttuseuraa whatsappiin,telegrammiin, signaaliin, meseen. Jos olet 18v-50v nainen ota rohkeasti yhteyttä [email protected]

4.5.2021

Ystäviä/kavereita

Nainen, 27 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Moikka.
Olen 27-vuotias Vantaalainen kahden lapsen äiti, joka kaipailisi uusia ystäviä.

Oon alkuun hieman ujo 🙈
Tuntuu, että kavereita voisi olla enempi ja sellasia, joille voi höpöttää mistä vaan.
Sellaisia uusia luottoystäviä. Ei ole väliä onko sinulla itselläsi lapsia, kunhan tulee vaan juttuun :)

Tykkään paljon ulkoilusta, kierrellä kirppiksiä, höpötellä kahvikupposen äärellä....
Oletko juuri sinä uusi ystäväni?

4.5.2021

Hakusessa ystäviä☺️

Mies, 21 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Moikka! Olen juuri 21v täyttänyt nuori mies. Etsin uusia kavereita kenen kanssa vaihtaa kuulumisia ja viettää aikaa. Oon kaikkien kanssa toimeentuleva, alkuun hieman ujo. Luonteeltani olen rauhallinen, iloinen, positiivinen, luotettava, ihminen. Eli tosi rento😀 Tykkään oikeastaan tehdä mitä vaan ja perus oleminenkin on kivaa. Alkoholia ei ole kovin mun juttu, mutta en sentään mikään absolutisti😃 Jos tuntuu että voitaisiin tutustua niin laita viestiä ja kerro vähän itsestäsi. Mieluiten sellaiset yhteyden otot joita oikeasti kiinnostaisi tutustua ja eikä asuisi kauhean kaukana. En etsi internet kaveria. ☺️.Ilmoitus ei vanhene. :)

2.5.2021

Huippu tyyppejä haussa!

Nainen, 45 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Moikka!
Sitä huomaa yhtäkkiä että monet ystävät ja tuttavat ovat lähteneet perheen perustamisen, erojen, muuttojen ja elämän muutosten tuulien mukana ihan liian pitkälle.
Hyviä tyyppejä siis hakusessa!
Suhtaudun elämään intohimoisesti. Liikuntaa harrastan pyöräilyn, ratsastuksen, lenkkeilyn ja kuntosalin mainitakseni mutta uudet lajit kiinnostavat ja minulta kuulee helpostikin että "joo tottakai, milloin mennään testaamaan".
Kaipaisin pitkiä mielenkiintoisia keskusteluja joissa ei aina ole välttämättä mitään järkeä. Pohdiskelua ja haaveilua ja mielipiteiden vaihtelua. Toisaalta, urheilun parissa haasteiden heittoa ja pientä kilpailua. Ja kaikenlaista mitä vain mutta hyvässä huumorin täytteisessä meiningissä.
Minulla on lapsia jotka haastavat arjessa teini ikäisten ajatusmaailman kanssa. Ehkä niistäkin saattaa keskusteluihin aiheita pompahdella.
Jos yhtään vaikuttaa siltä että lenkki seuraa tai jotain edellämainittuja olet vailla niin laitathan viestin.

2.5.2021

Hei

Nainen, 21 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Heippa!
Olen 21v nainen
Olen sinkku:)
Asutaan vantaalla
Kesäkuussa pitäis syntyä vauva
Minulla on 2,10v taapero😊
Etsin kavereita / suhdetta
Sukupuolella ei oo väliä!
Itsellä On vaan 3 hyvää ystävää olis kiva että olis enemmän😊
Olis kiva nähä livenä eikä jäis vaan jutteluksi🤭
Tykkään käydä kirpputoreilla, kaikissa tapahtumista,uimisesta ja nyt oon tykästyny lenkkeilemään, tykkään kanssa hevosista.☺️
Oon sosiaalinen, tykkään kuunnella ja auttaan😄 laita ihmeessä viestiä jos vaikutan kivalta ja haluaisit tutustua.
Snäppi Kuosmanen.senja
Kikki Senkk24
Odottelen innoissaan teiltä viestiä 😊

1.5.2021

Löytyisikö hyviä ystäviä

Nainen, 48 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Etsinnässä uusia ystäviä.Olen 48-vuotias nainen Vantaalta. Olen työelämässä. Olen kiltti ja hyvä ystävä. Olen eläinrakas. Sinun iälläsi ei ole väliä. Myös miehet voivat ottaa yhteyttä mutta vaan ystävänä. Harrastan sauvakävelyä kirjeenvaihtoa ja uintia. Tykkään luonnosta ja tykkään käydä picnikillä. Olen Jumalaan uskova.

1.5.2021

Uusia ystäviä, ja ehkä se oma rakas haussa. :)

Mies, 29 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Moikka sinä ihana joka luet tätä.

Täällä on 29v mies jonka arki menee tällä hetkellä opiskelun merkeissä. Opiskelen IT-tukihenkilöksi. Tällä hetkellä harrastan ajosimulaattoreita eli käytännössä autopelejä ja ennen kuin korona tuli niin harrastin 19 vuotta jalkapalloa. Olen itse lääkityksen vuoksi absolutisti enkä käytä muitakaan päihteitä. Tämä tekee minusta monen mielestä tylsän :D En itse siihen usko.

Ystävänä voit tietysti olla mistä päin Suomea vain ystäviä ei ole koskaan liikaa. :) Ystävyydestä voi kehittyä jotain ihanaa.
Naispuolisia tällä haetaan heidän kanssaan on vaan helpompi puhua asioista muustakin kuin pelaamisesta.

Olen introvertti joka viihtyy suuren osan päivästä yksinään mutta välillä olisi mukava todella höpöttää jonkun ihanan kanssa. Olen aluksi tosi tosi ujo uusien ihmisten kanssa.

Ihanaksi minua on moni sanonut. Kunhan ollaan vähän tutustuttu ja kiinnostukseni on herännyt niin sitten en oikein osaakaan olla enää hiljaa. :D Rakastan syvällisiä keskusteluja jonkun kanssa joka vastaa enemmänkin kuin vain sen yhden sanan vastauksia.

Elokuvia tykkään katsoa myös. :) Sekin olisi mukavampaa jonkun kanssa. Herkkänä ihmisenä alan helposti välittämään mikä on osunut ajoittain omaan nilkkaan.

Asun itse vielä kotona koska se nyt on tässä opiskelijan elämäntilanteessa mielestäni fiksumpaa.

Kik: X_Jii_X
Instagram: JiiX92
Discordia voi viestillä kysyä. Näistä mainituista voi saada paremmin kiinni. Naispuolisia pelaajiakin on.

30.4.2021

Juttuseuraa.

Mies, 58 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Olen 58-vuotias vanha, ruma, lihava, kaljuuntuva ja tekohampainen äijä, ja luonteeltani pessimistinen ja masentunut. Kerron tämän siksi, että olen inhorealisti enkä etsi seurustelukumppania enkä seksiä vaan ihmistä, jonka kanssa voin uppoutua keskustelemaan eri aiheista. Rockista, politiikasta, uutisista, teologiasta, huonekasveista... Kaipaan laaja-alaisesti elämän ilmiöitä seuraavaa juttukaveria, ihmistä, jonka sisällä on sanomattomia sanoja.

29.4.2021

Hellurei!

Mies, 45 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Olen mukava ja lämmin mies. Hakisin ystävän, niin kirjoittelun kuin ehkä livenkin merkeissä. Musiikki ja kulttuuri on ammattini, joten koronan takia on ollu välillä hiljaista, mutta opetustyö pitää rytmissä ja sykkeessä kiinni.
Haluaisin tutustua ja ystävystyä n 20-40 vuotiaan naisen kanssa, mielellään keskustelutaitoisesta ja joka tykkää ja arvostaa kulttuuria sekä hyviä hetkiä. Tykkään kosketella ja pidän läheisyydestä. Saat olla vapaa tai suhteessa 🤗

28.4.2021

Hei

Mies, 39 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Oon lammikon toiselta puolelta, eli oon ruotsalainen. Ja oon nyt asunut Suomessa pari vuotta. Elämä on hyvää, mutta olisi vielä parempi, jos voisin löytää jonkun seuraamaan retkeilyyn tai mökkeilyyn. Ehkä opi soutamaan, purjehtimaan tai ihan miten vaan, jousiammuntaa?
Pidän ruoasta, juomista, peleistä ja höpöttäämisestä.
Niin, en tiiä mitä kirjoittaa mut kysykää vaan.
(Sori, jos teen kielioppivirheitä, opin vielä, mutta ymmärrän melkein kaiken :))

26.4.2021

Uudet ystävät

Nainen, 25 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Moikka!

Oon Henna, vantaalta, 25v asun mun avomieheni ja kolmen kisun kans☺️ Tällä hetkellä opiskelen merkonomiksi ja toivon mukaan tämän vuoden aikana saan paperit🤗 Kärsin mt-ongelmista mutta saan nyt apua näihin :)
Oon ihmisenä avoin, rento, hauska, sosiaalinen, rehellinen, hyvä sydämminen ja mielelläni kuuntelen muita ^^ myös hieman ujo alkuun mutta se katoaa kyllä aikaa myöten :3
Mä tykkään vapaa-ajalla, olla, katsoa sarjoja ( salkkarit, tempparit, selviytyjät suomi, the voice of finland, the walking dead, rantabaaria) leffoja myös! (Kauhu, scifi, jännitys) virkkailen, kutoon, pelailen sillon tällöin fortniteä, sims4, dead by daylightiä, fall guys 🤭😁
Kokkailu ja leipominen on kans kivaa puuhaa 😍
Ulkoilen satunnaisesti, pidän shoppailusta, leffassa käydä, syömässä ulkona ☺️
Ois ihanaa löytää samanhenkisiä ihmisiä lisää elämään, mennään vaikka viinille? Vedetään kalsarikännit? :D tai shoppailee, tai pidetään leffa iltaa, yökyläillään? 🌞 Oon avoin ehdotuksille ja ois ihanaa jos löytyisi samoja kiinnostuksen kohteita! :) Ei haittaa asutko Pk-seudulla vai vähän kauempaa😄😌 kunhan on sit mahdollista tutustua, ja otathan yhteyttä vain jos on kiinnostusta tutustua 🌺🤗 ja olitpa mies/nainen nii ei ole sukupuolella väliä:) kavereita vain etsinnässä☺️
Sc: Hensukka95
Ig: Hepsukas95

23.4.2021

Moikka!

Nainen, 34 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Olen 34-vuotias naimisissa oleva lapseton nainen Vantaalta. Luonteeltani olen rento ja huumorintajuinen.

Vietän mielelläni vapaa-aikaa esimerkiksi katselemalla elokuvia, pelaamalla lautapelejä, keskustelemalla ja "parantamalla maailmaa" kahvikupposen tai viinilasillisen äärellä. Osaan pitää hauskaa myös ilman alkoholia. Minusta saat seuraa myös kahviloihin, ravintoloihin ja shoppailemaan. Pidän myös sisustukseen ja matkusteluun liittyvistä asioista.

Etsin uusia ystäviä noin 30-40-vuotiaista Uudellamaalla asuvista naisista, joita voisi tavata viimeistään koronatilanteen parannuttua. Tärkeintä on, että olet oma itsesi. Toivottavasti tämä on myös sinulle tärkeintä ystävyydessä. Jään odottelemaan viestiäsi. 🙂

23.4.2021

Pariskunnalle uusia ystäviä

Nainen, 34 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Moikka,

Olemme 30v ja 34v huumorintajuinen ja välitön pariskunta pääkaupunkiseudulta. Vapaa-ajalla tykkäämme mm. mökkeillä ja tehdä autoreissuja eri puolille Suomea. Ennen korona-aikaa matkustelimme useamman kerran vuodessa myös Suomen rajojen ulkopuolella. Tykkäämme myös pelata lautapelejä ja tehdä hyvää ruokaa. Käymme mielellämme kahviloissa ja ravintoloissa, mutta mukavat illanvietot kotonakin ovat kivoja. Haluaisimme löytää uusia ystäviä pääkaupunkiseudulta tai lähistöltä. Toivoisimme vastauksia sillä ajatuksella, että voisimme nähdä viimeistään korona-ajan jälkeen.

22.4.2021

Moi

Nainen, 45 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Hei, oon 45 vuotias nainen. Asun pääkaupunkiseudulla. Etsin luotettavaa ja rehellistä ystävää ensin alkuun mailin kirjoitteluun (koska korona) ja sitten myöhemmin, kun voi niin voisi tavata ja katsoa jos vaikka jonkinlainen yhteys samanhenkisyys olisi. Oisi siis mukava käydä jossain yhdessä. Mitä nyt ystävät tekee yms. Tunnen yksinäisyyttä välillä. Olisi siis mukava jutella asioista jonkun kanssa. Tietenkin molemmin puolin. En oikein usko miehen ja naisen pelkkään ystävyyteen, joten siksi etsin vain naisia ystäviksi. Pidän myös eläimistä varsinkin koirista. Pidän musiikista ja katson paljon tv:tä yms. Kirjoittelen kirjeitä. En kuitenkaan hae pitkäaikaista kirjekaveria, vain ja ainoastaan niin kauan kunnes voi vaikka tavata. Toivon, että kerrot jotain itsestäsi, kun vastaat.

Sivu
Takaisin ylös