Ilmoitukset alueelta Valkeakoski (5 kpl)

 - 
 
6.7.2021

Moikka!

Mies, 34 vuotta, Valkeakoski, Pirkanmaa

Olen juuri 34 vuotta täyttänyt aika tavallinen mies, tai poika - kuinka sen nyt ottaa.
Ulkoisesti ja luonteeltanikin vaikutan varmaan hieman ikäistäni nuoremmalta - tästä tämä 'poika' -heitto, jota aina välillä kuulen.

Luonteeltani olen melko rauhallinen ja ehkä hieman sisäänpäinkääntynyt yksilö. En ole välttämättä antisosiaalinen, mutta melko ujo ja hiljainen saatan olla tavatessani uusia ihmisiä. Hyvästä seurasta ja kavereista kyllä nautin, kunhan opin tuntemaan.

Tykkään viettää aikaa kotona koirani kanssa ja pelata, laittaa ruokaa, katsella leffoja tai kuunnella musiikkia. Pidän myös ulkoilusta ja luonnossa liikkumisesta ihan ylipäätään, varsinkin sen nelijalkaisen ystäväni kanssa :)

En ole fanaattinen urheilun ystävä ja en aktiivisesti seuraa mitään lajia. Pidän kyllä liikkumisesta ja itsestäni huolehtimisesta muuten.

Omaan ehkä vähän omalaatuinen huumorintajun ja pidän kovasti siitä jos saan ihmiset nauramaan jutuilleni tai vaikka itselleni ja arvostan myös muissa edes jonkinasteista huumorintajua.

Minulla ei ole oikeastaan mitään erityisiä kriteerejä sille että millaista kaveria haen mutta yleensä arvostan ihmisissä avoimuutta, rehellisyyttä ja luotettavuutta ja varmaan myös ennakkoluulottomuutta. Iloisuus ja kiltteys on aina tietty plussaa ihmisessä.
Asioita joista en ihmisissä yleensä pidä on esimerkiksi ahdasmielisyys tai yletön negatiivinen suhtautuminen asioihin. En myöskään kovin äänekkäiden ihmisten kanssa aina tule ihan parhaiten juttuun.

Sukupuolellasi tai suuntautumisellasi ei ole minulle väliä - miespuolisia ystäviä / kavereita minulla on ehkä ympäriltä vuosien saatossa kadonnut muuttojen yms seurauksena enemmän, että miespuolinen kaveri olisi varmaan ihan jees, mutta ei siis välttämättömyys.
Ikää en lähde hirveästi rajaamaan, mutta kyllähän sekin hieman voi vaikuttaa esim yhteisiin kiinnostuksen kohteisiin, elämäntilanteeseen yms. Eli varmaan 30-36 sellainen jonka kanssa parhaiten voisi synkkaa.

En välttämättä halua heti tavata …

10.12.2020

Kaveria etsimässä

Nainen, 47 vuotta, Valkeakoski, Pirkanmaa

Etsin uusia kavereita, etsin miehiä ja naisia. Ikähaarukka voisi olla 40-47.Asun Pirkanmaalla. Olen eronnut vuonna 2016.Minulla on kaksi lasta nuorempi on kehitysvammainen. Tytöt ovat jo aikuisia. Harrastuksena mulla on lenkkeily eri muodoissa, kävely, juoksu, pyöräily. Olisi kiva löytää kaveri.

9.8.2020

Jeps

Nainen, 23 vuotta, Valkeakoski, Pirkanmaa

Oon 23 vuotias, miehen mukana tänne alkuvuodesta muuttanut ja AMK-opintoja aloitteleva nainen. Tyttökaverit kiinnostaa.

Oon sosiaalinen, kiltti, aluksi ehkä hieman varautunut iloinen persoona. Harrastan käsitöitä ja kaikenlainen askartelu kiinnostaa. Tykkään kiertää kirppiksiä ja tykkään kuunnella ihmisten tarinoita sekä erilaisia näkemyksiä. Lurkkaan myös paljon lautaa, joten sen henkinen meemeily on mun mielestä ihan hauskaa. Ois kiva saada ulkoiluseuraa tai keksitään yhdessä joku uusi harrastus. Voit myös tulla kahville niin leivon sulle jotain.

Jos kiinnostaa niin laitatko viestiin kikin, wickrin tmv. Kivempi keskustella siellä kuin sähköpostilla.

6.12.2018

Ystävä?

Mies, 30 vuotta, Valkeakoski, Pirkanmaa

Ystävä hakusessa! Olen huomannut tässä viimeaikoina, että kaveripiirini on käynyt kovin pieneksi, eikä minulla ole sellaista ystävää, jonka kanssa jakaa iloja ja suruja syvällisemmin. Small talk kavereita kyllä löytyy, mutta kaipaisin ihmistä, jonka kanssa pystyy puhumaan kaikesta. Tästä syystä ehkä mieluiten haluaisin naispuoleisen ystävän?
Joku luonnetesti sanoi, että olen INTJ :) Olen luonteeltani melko introvertti, vaikka nautinkin ulkoilmasta ja uusien ihmisten tapaamisesta. Nautin todella paljon syvällisistä keskusteluista, ihmismielen ja tunteiden tutkimisesta, sekä olen todella auttamishaluinen. Minua on hieman vaikea saada innostumaan uusista asioista, mutta kaipaisin tässä asiassa elämänmuutosta, omien rajojeni rikkomista, eli mielelläni kokeilisin kaikkea uutta.
Harrastuksiini kuuluu mm. kalastus, sienestys, tykkään kierrellä kirppareilla vaikken ikinä mitään löydäkään, veneily ja retkeily on mukavaa, piknikit, pc:llä pelailen, elokuvia katselen paljon yms.
Olisi hauska saada vaikka leffaseuraa, pilkkikaveria tms?
Auto löytyy, ei ole ongelma ajella esim. Tampereelle :)

Takaisin ylös