Ilmoitukset alueelta Valkeakoski (18 kpl)

 - 
 
29.5.2024

Kavereita koskissa 🌞

Nainen, 25 vuotta, Valkeakoski, Pirkanmaa

Moikka! Oon 25 v just Valkeakoskelle muuttanut, olis kiva löytää kavereita täältä päin. Hengaan mielummin muiden naisten kanssa, miespuolisista ystävistä sen verran huonoja kokemuksia et ei vaan jaksa ees yrittää. Eli rennonletkeetä meininkiä ja tyttöjen juttuja kaipaisin kaikista eniten.

Oon pirtee ja positiivinen, rauhallinen tyyppi. Tykkään käydä salilla ja urheilla, pelata, touhuta kaikkea luovaa ja käyn mielelläni myös ulkona & tanssimassa. Musta saa siis seuraa niin puistobisselle kun juoksulenkillekkin.

Koodaa niin jutellaan lisää! Snap tibsuuz 🌞

23.5.2024

Kavereita? 🩷

Nainen, 23 vuotta, Valkeakoski, Pirkanmaa

Heipsun!
Oon 23v nainen muutin hetki sitten poikaystävän perässä valkeakoskelle ja alotan elokuussa kosmetologi alan opinnot. ✨

Mä elän huumorin kautta, toki osaan myös ottaa asiat vakavasti ja juttelu on ihanaa.
Tykkään melkein ihan kaikesta paitsi, vesimelonista, vaikka se onkin melkein pelkkää vettä ja meillä on kissa. 🫶😺

Oon luonteeltani tosi avoin tykkään keskustella ihan kaikesta mahdollisesta mitä ikinä keksiikään. 🤭
Toivottavasti meillä kulkis juttu ja olis mielenkiintosia keskustelun aiheita ja seikkailuja!

Mä saatan olla vähän ujo ainakin aluks ja oon ihan super kova itseasiassa jännittää uusia ihmisiä ja asioita mut sit ku rentoutuu ni mun kaa on ihan rento fiilistellä elämää.😇✨Laita viestiä jos yhtään tuntuu siltä!!
Snäppi on : henni_emiliaa

23.5.2024

Heipsan :)

Nainen, 40 vuotta, Valkeakoski, Pirkanmaa

Oon 40v.nainen yhden kissan omistaja :) Asustelen kissani kanssa täällä Valkeakoskella. Nyt kesän ajan oon päivä töissä viikonloppuna vapaata lähinnä aikaa menee lisäksi pihatöitä tehdessä, olin monen monta vuotta muualla Suomea kun tänne Valkeakoskelle tulin takaisin, lähiseuduilta kavereita kaipailisin vaikka kahvilla tms poiketa :) kai ehkä vähän erilainen mut ihan hyvä tyyppi huumorintajuinen, ilonen ja puhelias pälpättäjä alkuun vähän ehkä ujo Ja hienohelma en osaa olla 😄 Hm Valehtelu ja kakkiaisena olemiset ei ole mun juttu. Omat polkuni tallannut ja elämää jonkin asteisesti kokenut niin hyvää kun pahaakin kantapään kautta. Tykkään eläimistä ja myös kissat ovat lähellä sydäntä❤ Vapaa ajalla möllöttelen välillä, jos aikaa lyijykynä piirtäminen paperille parantaa, luonnonhelmassa ulkoilu tekee hyvää, mm. Kirppareilla toisinaan tulee käytyä. Toisinaan tulee olutta vähän otettua mut en harrasta kännittelyjä,övereitä,paheeni tupakoin. Musiikki maku on laidasta laitaan mut räppi ei sekä ei ihan kaikki iskelmät ja rämpytykset ei uppoa. Nakkaa viestiä jos haluaa tutustua :)

21.5.2024

21vuotias mies etsii uusia ystäviä ja pelikavereita (pc)

Mies, 22 vuotta, Valkeakoski, Pirkanmaa

etsinnässä ystäviä kenenkanssa jakaa arki ja nähdä kasvotusten. myös nettikaverit ovat tervetulleita:). itse tykkään tatuoinneista ja kaikkeen valokuvaamiseen liittyvästä. tällä hetkellä majailen valkeakoskella mutta ideana olisi muuttaa tampereelle työn perässä. käyn salilla ja pelailen enempi vähempi pelejä koneella :D. snäpistä Lleevih saa parhaiten kiinni. rohkeesti tutustuun ja jutteleen:3!

18.5.2024

Ystäväviä etsimässä

Mies, 33 vuotta, Valkeakoski, Pirkanmaa

Moro olen 33-vuotias mies Valkeakoskelta. Luonteeltani olen introvertti, varsinkin uusien ihmisten seurassa olen vähän ujo ja hiljainen. Mutta kunhan tutustun ihmiseen paremmin, niin olen enemmän oma itseni mutta kunhan tutustun ihmiseen paremmin niin uskallan olla enemmän oma itseni.
Tavoitteena olisi tutustua samanlaisiin ihmisiin, joiden arvot ovat aika samankaltaisia. Arvostan paljon ihmisessä rehellisyyttä, huumorintajuisuutta, ymmärtämistä sekä kuunnella toista jos joku tarvii kuuntelijaa sekä aitoutta kiinnostusta toisten asioista kohtaan.
Liikkumisesta on tullut aika iso osa elämääni ja se on auttanut paljon minua elämässä eteepäin. Myös alkanut oleen energiaa tehdä asioita ja halua elää tätä elämää.
Olisi kiva saada seuraa vaikka salille, kävelylle tai johonkin muuhun tekemiseen. Yhdessä voidaan miettiä kanssa mitä sitä tekis. Pääasia on että pääsis kotoa vaan pois.
Olen myös todella eläinrakas, mutta itselläni ei ole tällä hetkellä lemmikkiä.

Tupakkaa en poltta enkä ole edes koskaan maistanut. Alkoholia ei tule nautittua, koska on laihdutus menossa. Sen takia olen myös olen aika tarkka mitä syön ja tutkin vähän mitkä ruoka-aineet sopivat vatsalle. Hyvässä seurassa ja hyvän ruoan yhteydessä asia voi muuttua.

Vapaa-aikana tulee harrastettua pelailua yksin, sekä kavereiden kanssa co-oppi pelejä PC:llä. Tykkään myös salilla ja kävelyllä käydä. Joogassa käyn kerran viikossa, sitä on tullut harrastettua kohta kaksi vuotta. Joskus jotain sarjoja tulee katsottua. Tykkään myös ruokaa tehdä ja olen harkinnut leipomista, joten jos on osaamista näistä alueista, otan neuvoja mieluusti vastaan.
Siskoni lapset on tärkeitä minulle ja niiden kanssa tulee tehtyä kaikenlaista mukavaa ja tänä vuonna olisi tavoitteena opettaa siskon tyttö ajaan ilman apupyöriä. Katotaan mitä siitä tulee.😃

Ole vaan rohkeasti yhteydessä. Ei sitä tiedä vaikka tästä kehittyis hyväkin ystävyyssuhde. Sukupuolella ei väliä, iän toivoisin olevan lähellä omaani. Paikkakunnallasi ei niin …

31.3.2024

Hei

Nainen, 37 vuotta, Valkeakoski, Pirkanmaa

Olen 37 vuotias nainen valkeakoskelta, etsin uusia kavereita Pirkanmaan ja hämeenlinnan alueelta joita näkisi kasvotusten ja viettää aikaa, olen eläin rakas, minulla on 7 vuotias maatiais kissa neiti, olen huumorintajuinen, luotettava,, rehellinen . Kiinnostuksen kohteita ovat uiminen, showpaini, amerikkalainen jalkapallo, kissat, jääkiekko, keilaaminen, ysäri tapahtumat 🙂 elokuvissa käynti on kivaa ja välillä käyn ulkona syömässä..

26.3.2024

Uusia kavereita hakusessa!

Nainen, 25 vuotta, Valkeakoski, Pirkanmaa

Hei, olen 25-vuotias nuori nainen Valkeakoskelta. Tykkään tosi paljon lukemisesta, elokuvista ja sarjoista.

Yritän aina ajatella positiivisesti ja olla iloinen. Aluksi voin kuitenkin olla hieman ujo. En polta ja alkoholia käytän tosi harvoin.

Toivottavasti olisit saman ikäinen mutta ei tarvitse pakosti olla. En ole kuitenkaan hakemassa mitään parisuhdetta.
Laita ihmeessä viestiä, niin voidaan tutustua paremmin. 😊

14.3.2024

Hei 🙋🏻‍♀️

Nainen, 23 vuotta, Valkeakoski, Pirkanmaa

Hei, olisi kiva löytää juttuseuraa, peliseuraa, koiran ulkoilutusseuraa yms.

Oon 23v nainen Valkeakoskelta, mulla on 2 koiraa ja kissa :) Oikeastaan kaikkien koulukavereiden kanssa tiet erkaantuneet aikanaan. Oon kuulemma ihan mukava ja hauska tyyppi, mut oon tosi sarkastinen mikä ei oo monen mieleen :D En oo mikään baareissa pyörivä tyyppi, vaan mieluummin tuun vaikka kahville, elokuviin, lenkille jne.

Vapaa-ajalla pelaan tietokonepelejä, kuten Valorant, League of Legends, black desert online, lenkkeilen koirien kanssa ja hukutan itteni netflix sarjoihin. Harrastin ratsastusta sillon tällön, nyt oon ollu pitkällä tauolla. Laita ihmeessä viestiä jos haluisit jutella :)

11.11.2023

Ystäviä etsimässä

Mies, 26 vuotta, Valkeakoski, Pirkanmaa

Hei, täällä 26 vuotias nuori mies Valkeakoskelta.
Hakusessa olis uusia juttu kavereita, toki myös mielellään jotain livenäkin tekis!

Olen raitis, mukava, luotettava, aito, rehellinen ja ystävällinen.
Tykkään paljon tehdä kotona hyvää ruokaa, lenkkeillä, kuunnella musiikkia, katsella elokuvia sekä sarjoja.
Lähellä sydäntä myös yölliset Extembore autolla ajelut.

Sarkastista ja vähän outoa huumoria löytyy.

Olen hieman huono tälläiseen sen kummempia lähteä itsestäni avaamaan.
Tuuthan rohkeasti laittamaan viestiä ja päästään tutustumaan toisiimme! :)
Kik: Aleksio.
Instagram: Moiqqu
Snap: moiqqu
Discord: Moiqqu#5210

8.2.2023

Moi!

Nainen, 32 vuotta, Valkeakoski, Pirkanmaa

Olen vähän aikaa sitten muuttanut Valkeakoskelle mieheni ja 10- vuotiaiden kaksosten kera. Olen elämää pohdiskeleva sekä avoin. Hyvässä seurassa puhelias. Mielelläni kokeilen kaikkea uutta ainakin kerran. Hakusessa ystävä jonka kanssa käydä lenkillä, viettää iltaa viinin kera tai mitä vaan juolahtaa mieleen. Toiveita en luettelisi millaista tyyppiä etsin, koska kemiat sen loppupeleissä kertoo☺️

2.4.2022

Haluaako joku Oikeasti lähteä täältä

Mies, 40 vuotta, Valkeakoski, Pirkanmaa

Matkaseuraksi maailmalle, kokonaan pois joksikinaikaa Suomesta..? Joku jolla on jo
aikasempaa kokemusta maailmalla reissaamisesta; jopa asumisesta toisessa maassa.

Kiinnostaisi jopa lähteä tekemään matkakertomusta Madventures-tyyliin muista maista & kulttuureista.

Mitä pitemmälle päästään sitä parempi (; .

Toivottavaa on Rehellisyys, Vilpittömyys, Avoimuus sekä kiinnostus & pitkäjänteisyys
hanketta kohtaan ja ettei olisi mitään isoja
rajoittavia sitoomuksia esteenä matkustamiselle
(terveyssyistä voi joustaa joitakin myönnytyksiä;
itsekin olen sairaseläkkeellä oleva aikuis-etäopiskelija).

Voit omata journalistista kokemusta taikka sitten ei. Hyvä englanninkielentaito on etu.

Sukupuolella eikä syntyperällä ei ole väliä.
Ikähaarukka ~25-30 - 46.

Vain vakavissaan kiinnostunut vastaus.

🛩️🚂⛵🌊🏄🏝️
-JM/ "Shaghead"

18.1.2022

Uusia kaverieta!

Nainen, 22 vuotta, Valkeakoski, Pirkanmaa

Hei, olen 22-vuotias nuori nainen Valkeakoskelta.
Tykkään tosi paljon leffoista, sarjoista, retkeillä ja käsitöistä. ja etsin kavereita niin miehistä kuin naisista, myös ikä ei ole este jos tullaan toimeen tai löydetään samanlaisia kiinnostuksen kohteita tai muuten vaan tuntuu kivalta:)

Oon sosiaalinen, kiltti, aluksi ehkä hieman ujo iloinen persoona. Asustelen Valkeakoskella:D

9.8.2020

Jeps

Nainen, 23 vuotta, Valkeakoski, Pirkanmaa

Oon 23 vuotias, miehen mukana tänne alkuvuodesta muuttanut ja AMK-opintoja aloitteleva nainen. Tyttökaverit kiinnostaa.

Oon sosiaalinen, kiltti, aluksi ehkä hieman varautunut iloinen persoona. Harrastan käsitöitä ja kaikenlainen askartelu kiinnostaa. Tykkään kiertää kirppiksiä ja tykkään kuunnella ihmisten tarinoita sekä erilaisia näkemyksiä. Lurkkaan myös paljon lautaa, joten sen henkinen meemeily on mun mielestä ihan hauskaa. Ois kiva saada ulkoiluseuraa tai keksitään yhdessä joku uusi harrastus. Voit myös tulla kahville niin leivon sulle jotain.

Jos kiinnostaa niin laitatko viestiin kikin, wickrin tmv. Kivempi keskustella siellä kuin sähköpostilla.

6.12.2018

Ystävä?

Mies, 30 vuotta, Valkeakoski, Pirkanmaa

Ystävä hakusessa! Olen huomannut tässä viimeaikoina, että kaveripiirini on käynyt kovin pieneksi, eikä minulla ole sellaista ystävää, jonka kanssa jakaa iloja ja suruja syvällisemmin. Small talk kavereita kyllä löytyy, mutta kaipaisin ihmistä, jonka kanssa pystyy puhumaan kaikesta. Tästä syystä ehkä mieluiten haluaisin naispuoleisen ystävän?
Joku luonnetesti sanoi, että olen INTJ :) Olen luonteeltani melko introvertti, vaikka nautinkin ulkoilmasta ja uusien ihmisten tapaamisesta. Nautin todella paljon syvällisistä keskusteluista, ihmismielen ja tunteiden tutkimisesta, sekä olen todella auttamishaluinen. Minua on hieman vaikea saada innostumaan uusista asioista, mutta kaipaisin tässä asiassa elämänmuutosta, omien rajojeni rikkomista, eli mielelläni kokeilisin kaikkea uutta.
Harrastuksiini kuuluu mm. kalastus, sienestys, tykkään kierrellä kirppareilla vaikken ikinä mitään löydäkään, veneily ja retkeily on mukavaa, piknikit, pc:llä pelailen, elokuvia katselen paljon yms.
Olisi hauska saada vaikka leffaseuraa, pilkkikaveria tms?
Auto löytyy, ei ole ongelma ajella esim. Tampereelle :)

Takaisin ylös