Ilmoitukset alueelta Vaasa

 - 
 
eilen

Ystäviä

Nainen, 19 vuotta, Vaasa, Pohjanmaa

Moikka!
Olen 19-vuotias tyttö ja muutin opiskelujen perässä Vaasaan. Etsin aitoja ja luotettavia ystäviä, joiden kanssa voi puhua avoimesti kaikesta ja mahdollisesti käydä myös esimerkiksi kahvilla (tai "kahvilla", itse en kahvia juo, mutta kaakao kelpaa kyllä), elokuvissa tai vaan kaupungilla hengailemassa. 😊
Oon huumorintajuinen, energinen, positiivinen ja tykkään semmosesta extempore meiningistä.
Kissat, mainittakoon vielä toisen kerran kaakao, suklaa, ps4 ja burgerit (älä lue hampurilainen) on lähellä sydäntä.❤ Tykkään myös lukea, matkustella, neuloa ja katsoa erilaisia sarjoja.
Olisi kiva, jos asuisit lähellä Vaasaa, mutta juttuseura kelpaa myös!
Jos kiinnostuit niin laita ihmees viestiä!

10.12.2018

Moi!

Nainen, 25 vuotta, Vaasa, Pohjanmaa

Olis mukava löytää uusia ihania ihmisiä elämään :) Tykkään tosi paljon tehä viikonloppureissuja hyvässä seurassa esim. Uumajaan tai Helsinkiin. Suunnitteleminen on ihan kivaa, mutta voin myös innostua nopeasti uusista ideoista. Tykkään shoppailemisesta ja bilettämisestä, mutta myös rauhallisista koti-illoista ja leffoista, kahvittelusta ja lenkkeilystä. Kovasti kaipailisin uusia ystäviä joiden kanssa voisin jutella ja tehä kaikkee siistii. Laita mulle viestiä jos haluat tutustua :)

2.12.2018

Uusia ystäviä/kavereita

Nainen, 25 vuotta, Vaasa, Pohjanmaa

Hei, oon -93 syntynyt vaasalainen nainen ja olisin halukas tutustumaan uusiin ihmisiin. Olen luonteeltani rauhallinen, luotettava ja aika höpsökin välillä. 😄

Olisi kiva esim käydä kahvilla, lenkillä tai mitä ikinä keksiikään. Viestittelyseurakin vaan passaa 😊

24.11.2018

Miau!

Mies, 29 vuotta, Vaasa, Pohjanmaa

Olen 29-vuotias mies Vaasasta ja etsin kavereita. Voidaan jutella vaikka Facebookissa, Discordissä tai IRC :ssä. Vaihdetaan nyt aluksi kuitenkin sähköpostiviestejä. :)

Oon kuntoutustuella mt-syistä, ja vapaata aikaa on aika paljon. Välillä on yksinäistä, kun olen kotona vain kissan kanssa. Olen huono pyytämään ihmisiä ulos (kahville?), joten toivottavasti sinulla on parempi aloitekyky!

Koulutukseltani olen ylioppilas. Kaikenlaisia kouluja on tullut kokeiltua lukion jälkeen, mutta vielä sitä omaa alaa ei ole löytynyt. Toistaiseksi vaan chillailen kotona, ja yritän keksiä jotain järkevää tekemistä.

Tuntuu, että Facebookissa on “kavereita”, mutta harvojen kanssa tulee oikeasti juteltua. Tässä iässä on hankala löytää ystäviä, mutta onneksi meillä on tämä kaverihaku.net!

Tykkään kissoista, ja kaverina mulla on tosiaan yksi kisu. Lisää kissoja haluaisin, mutta kämpän koko asettaa rajoitteita.

Mitään erityisiä harrastuksia minulla ei ole, mutta tykkään lukemisesta (Taru Sormusten Herrasta on tällä hetkellä auki).

Elokuvia tulee katseltua jonkin verran, ja YouTubea tutkin päivittäin. Hyviä leffoja on mm. Shawshank Redemption, Green Mile, Harry Potterit (!), Schindler’s List, Pianist …

Musiikista tykkään kaikenlaisesta Juha Tapiosta Dimmu Borgiriin – hyvä melodia on tärkein!

Animea katsoin nuorempana enemmän – viime aikoina olen innostunut katsomaan vanhoja sarjoja uudestaan – tällä hetkellä työn alla on Great Teacher Onizuka.

Tykkään käydä kirppareilla ja matkustella (budjetin rajoissa). Jos kiinnostaa lähteä vaikka ex tempore reissulle Helsinkiin tai vaikka Ruotsiin/Viroon, niin pyydä ihmeessä mukaan!

Itsestäni sen verran, että olen lyhyt ja lihava – jos se on ongelma sinulle, niin ei kannata laittaa viestiä. :D

Olen kertonut mistä pidän, mutta seuraavista asioista en pidä: lapset, koirat, urheilu ja mustavalkoiset elokuvat.

Eli jos oot urheilullinen koiraihminen, jolla on lapsia, niin meillä ei välttämättä ole kauheasti yhteistä. :)

3.11.2018

Helei kaikki kivat otukset :3

Nainen, 24 vuotta, Vaasa, Pohjanmaa

Vaasassa tuntuu olevan tosi hiljaista. :D Onko teitä täällä muita uutta kaveria vailla kuin minä? Uusia opiskelijoita hukassa uudessa kaupungissa vaikka? Tai mistä päin Suomea vaan <3

Mä olen tällainen luonnonläheinen peikko-otus, matkallani maailman ympäri pysähtynyt hetkeksi tänne Pohjanmaan rannalle. Kuinka pitkäksi hetkeksi, sitä en tiedä, mutta nyt olen viettänyt täällä jo/ vasta pari vuotta.
Kieltämättä alan kaivata muuttoa Tampereelle, joten jos olet Tampereella, tutustu ihmeessä. :') Mahdollisesti seuraava suunta saattaa olla myös Jyväskylä, tai Helsinki... saa nähdä mistä löydän itseni ensi vuonna. :D

24 vuotta elämää takana, itseni ja ihmisyyden tutkimusta loppuun asti edessä. Olen päihteetön ja henkisyys on minulle tärkeää, energian kanssa työskentely yksi tärkeistä asioista joita olen tullut tänne maan päälle tekemään. Juuri nyt on ammatillisena operaationa saada tutkinto englannin kielestä, eli päivisin koluan yliopistolla. Tosin voi olla, että yliopisto vaihtunee pian vyöhyketerapiaan ja muihin luontaishoitoihin ^^ Muina aikoina minut löytää kirpparilta, taidemuseosta, elokuvista tai metsästämästä vegaanista kakkua :’D Haluaisitko lähteä seuraksi? :3

Arvostan luovuutta ja taiteilua, itse kirjoitan, luen paljon ja askartelen pieniä väkerryksiä. Leikin kristallikokoelmallani ja kokeilen kuinka monta eri väristä asiaa sisustukseen mahtuu ennen kuin tulee raja vastaan. Mitä sä harrastat?

Hei, ilahduta mua- heitä viestillä ja kerro mitkä on sun lempiasioita elämässä :) Vaikket olisi samassa suunnassa maata laisinkaan, kirjoita silti!

<3 peikko

18.9.2018

Vaasasta kavereita:)

Nainen, 25 vuotta, Vaasa, Pohjanmaa

Moikka!
Olen muualta Vaasaan muuttanut 25-v nainen ja etsin uusia kavereita Vaasasta. Tahtoisin seuraa lenkille, shoppailemaan, kahvitteluun tai ihan muuten vain ajanviettoon.

2.6.2018

Etsin kavereita

Nainen, 34 vuotta, Vaasa, Pohjanmaa

Etsin uusia kavereita elämääni. Olen 34 vuotias nainen Vaasasta. Pidän urheilusta, kahvittelusta, hauskanpidosta, juttelutuokioista.. koen elämäni tällä hetkellä hiukan surulliseksi ja kaverit ois vaan plussaa. Olen naimisissa ja lapsia ei ole. Jos olet vailla ystävää niin laita viestiä.

Takaisin ylös