Ilmoitukset alueelta Vaala (4 kpl)

 - 
 
23.2.2024

Moikku!

Nainen, 18 vuotta, Vaala, Pohjois-Pohjanmaa

Oon 18v nuori, joka rakastaa esteettisyyttä & taidetta, shoppailua & kirppistelyä, rullaluistelua, kesäiltoja, keskusteluja ja elämän elämistä. Tykkään mennä ja kokea kaikenlaista, mutta viihdyn myös rauhallisemmassa ja "tylsemmässä" seurassa; oikeesti paremmin ku hyvin! Oon nimittäin aika introvertti, ja tykkään nauttia elämän pienistä jutuista myös yksinään.
Vapaa-aikaani mä vietän sisustaen, piirrellen, hengaillen, matkustellen ja esimerkiks sarjoja katsellen. MLP:llä on aina paikka mun sydämessä, vaikkakin nykyään nautin eniten korealaisten rikossarjojen tai randomien, yle-areenasta löytyvien sarjojen parissa.
Mulla on oma kissa, Merlin, jonka kanssa asun vielä tällähetkellä pienessä yksiössä. Lukion jälkeen on tarkotus muuttaa Ouluun!
Kaverina mua ollaan kehuttu mm. siitä, miten ymmärtäväinen, rehellinen ja hyvä kuuntelija mä oon. Sanoisin et mun yhtiä huonoja puolia on kuitenkin esimerkiks se, että saatan olla äkkipikainen, sekä oon myös tietyssä porukassa tosi hiljainen ihminen.

3.1.2022

Soitellaan ja kirjoitellaan

Nainen, 61 vuotta, Vaala, Pohjois-Pohjanmaa

Juttukaverini menehtyi ja nyt etsin ihmistä, jonka ksnssa voisi vaihtaa ajatuksia. Olen 61-vuotias nainen ja teen pääasiassa etänä töitä ja toimin siinä sivussa äitini omaishoitajana. Iltaisi tuntuu, että voisi vaihtaa ajatuksia jonkun muunkin kuin äidin kanssa. Iälläsi ja sukupuolellasi ei ole väliä.

Takaisin ylös