Ilmoitukset alueelta Turku (479 kpl)

 - 
 
2 päivää sitten

Nuorempaa ystävätärtä👋

Mies, 53 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Hei,

En tiedä onko tämä ihan epätoivoinen ja tuhoon tuomitu yritys...mutta pidempään kiehtonut ajatus ystävyydestä nuoremman naisen kanssa🙈

Itse olen tälläinen ikäisekseni ihan nuorekas ja liikunnallisesti aina ollut aktiivinen, vireä ja hyväkuntoinen, puhelias, avoin, huumorintajuinen ja iloinen, asiallinen ja ehdottoman luotettava, leikkisä ja poikamainenkin mies.

Juttuseuraa, kaveria yhteisiin tekemisiin, menemisiin ja liikuntaharrastuksiin...mitä ikinä keksitäänkin😊

Kiva olisi löytää sinut kiva, ennakkoluuluton ja ikääni ei-kammoksuva nuori nainen:-)

Otahan rohkeasti yhteyttä! Kik löytyy myös!
Ilmo ei vanhene!

2 päivää sitten

Löytyiskö Turun seudulta uusia kavereita 20-30v

Mies, 27 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Hei. Olen 27-vuotias mies. Muutin Turkuun vuosi sitten, koska halusin maiseman vaihdosta suurempaan kaupunkiin. Turku itsessään on palvellut hyvin ja olen viihtynyt täällä hyvin. Kuitenkin olen havainnut sen että olen toisinaan todella yksinäinen, koska en tuntenut täältä kuin yhden kaverin entuudestaan. Uusille kavereille olisi siis tarvetta. Tykkään mm. Ulkoilusta ja liikunnasta. Päivätyön vuoksi viikonloppuna lähes aina valmiina tekemään kaikkea extemporea. Musiikkimaun suhteen olen kaikkiruokainen. Seuraan jääkiekkoa ja koripalloa. Koripalloa käyn myös kesäisin heittelemässä. Tykkään myös käydä viihteellä. Pienpanimo oluet ovat aihe joka kiinnostaa myös. Tulen toimeen myös itseäni nuorempien että vanhempien ihmisten kanssa. Eli tarkoitus siis löytää kaveri/kavereita joiden kanssa viettää vapaa-aikaa. Jotain jäi varmasti kertomatta, tule ja tutustu! Snapchatin saa pyytämällä

2 päivää sitten

Moi

Mies, 36 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Etsin naista ystäväksi. Olen luotettava 36 vuotias mies. Autot ovat lähellä sydäntäni. Olisi mukava lähteä autoajelulle tai luontoretkelle kanssasi. Kerron itsestäni lisää jos kiinnostuit. Ota yhteyttä ja tutustutaan.

3 päivää sitten

Nettituttuja?

Mies, 38 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Moi kaikki turkulaiset ja ei-turkulaiset,

Etsin ihmisiä joiden kanssa jutella netissä (Signal, WhatsApp tai vaikka sähköpostit), mutta voidaan toki nähdä myös IRL vaikka lenkkeilyn merkeissä mikäli satut asumaan Turun suunnalla.
Mulle ei ole väliä oletko mies, nainen ei ei-binäärinen, mutta olisi kiva jos oltaisiin suht samaa ikäluokkaa (+-5 vuotta). :-)

Tiedostan että tämän ikäisenä on aivan *hemmetin* vaikea löytää uusia kavereita/tuttuja, mutta laita viestiä tulemaan niin katsotaan josko löytyisi yhteisiä kiinnostuksenkohteita.

3 päivää sitten

Se on Moro!

Mies, 38 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Kokeillaan uudestaan näin kesän kunniaksi. Me muutettiin Turkuun tossa puolitoista vuotta sitten ja ehkä se on covidin jälkeinen oire tai iän tuoma rasite, mutta ystävystyminen on helvatan vaikeata nykyään.

Olen kohta nelikymppinen humanistin jatke, harrastan lautapelejä ja kitaran rämpytystä. Avantouinti, oluen juonti ja sali on myös just jees. Tykkään kauheasti intensiivisestä asioden puinnista näin ideatasolloa. Politiikka ja pop-kulttuuri on sotatantere, mutta itse olen niin harmaa ihminen, että itsestä puhuminen on välillä vaikeaa.

Olisi kiva, jos tämä vuosia kestänyt vuorovaikutuksen puute kääntyisikin tämän 2023 vuoden loppupuolella. Yksinäisyys on kyllä julma toimija. Eli puistoseuraa, lautapeli-iltoja, avointa tutustumista hakusessa. Ottakaa yhteyttä!

3 päivää sitten

Kaveriseuraa

Muu sukupuoli, 33 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Heippa!

Löytyisikö täältä naisen kehoon syntynyttä rohkeaa höpöttelijää? Hakusessa olisi kaveri, jonka kanssa voisi käydä niin kahviloissa kuin museoissakin sun muissa tapahtumissa ja jos oikein hyvin synkkaa niin olisi kiva jos voitaisiin yhdessä lähteä vaikka pienimuotoiselle kotimaan matkailulle loma-aikoina!

Vapaa-ajallani tykkään pääasiassa katsella TV-sarjoja tai uppoutua fanfictionin ihanaan maailmaan. Olen aika avoin puhumaan joten myös minulle saa hyvin avoimesti puhua mistä vain, kuuntelen mielelläni niin ilot, surut kuin ärripurrien purkamiset. En käytä alkoholia enkä polta, olen toisin sanoen täysin raitis enkä nauti baareissa hyppäämisestä / yöelämästä.

Muuta huomioitavaa: toivon että olet ihminen joka hyväksyy kaikki sateenkaaren värit ja kirjot

5.6.2023

Uusia kavereita

Mies, 27 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Olen 27-vuotias mies Turusta ja etsin uusia kavereita. Muutin tänne opiskelemaan ja asumaan tyttöystäväni kanssa viime vuoden elokuussa (opiskelen IT-alaa ammattikorkeakoulussa) ja etsin uusia kavereita Turun seudulta. Kuuntelen raskaampaa musiikkia ja harrastan kuntosalia, rumpujensoittoa ja frisbeegolffia, vaikka jälkimmäinen onkin jäänyt vähemmälle. Pidän myös video- ja lautapelien pelaamisesta, lukemisesta, sarjoista, leffoista ja lenkkeilystä. Muita mielenkiinnon kohteita ovat mm. historia ja jääkiekon seuraaminen. Käyn aktiivisesti keikoilla ja festareilla, olisi mukavaa löytää seuraa niihin. Pelkkää juttelukaveria en etsi, vaan olisi mukava nähdäkkin. Ota yhteyttä jos kiinnostuit :)

5.6.2023

Kaveria etsimässä

Mies, 28 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Terve! Oon 28v jannu huonohkojen sosiaalisten taitojen omaava introvertti. Luonto, lukeminen, kalastus, frisbeegolf, pyöräily, musiikki ja videopelit ovat pitkälti vapaa-aikani kulutuksen kohteenani. Kavereita ei oikeastaan ole kuin muutama netin ulkopuolella, joten toivoisin saavani täältä kaverin, jonka kanssa voitaisiin tehdä asioita ja kokeilla uusia juttuja. Teen päivätöitä ja jaksoittain toista työtä siinä ohella. Sukupuolellasi ei ole mitään väliä.

5.6.2023

Löytyiskö täältä kaveria/ystävää :)

Mies, 31 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Hei!

Täällä vähän tutkimassa jos löytyisi kaveria kenen kanssa vois jutella kaikesta sekä viettää vapaa-ajalla aikaa vaikka ihan kahvin merkeissä tai käydä joskus vaikka iltaa viettämässä tai leffaa katella. Oon huono tekemään aloitetta alussa, mutta olen huumorintajuinen ja kiltti ja tulen toimeen kutakuinkin kaikkien kanssa. Tykkään niin elokuvista (kauhu ja jännitys 😄), videopeleistä, lautapeleistä, luonnossa liikkumisesta jne ja oon valmis myös lähes kaikkeen tekemiseen. Tykkään myös lukea true crime jne. Musiikkimaku on laaja mut eniten tulee kuunneltua metallia ja trancea.

Vuosien varrella on jäänyt kaveripiirit erittäin pieneksi ja töiden jälkeen lähinnä tulee yksin vietettyä aikaa ja iltaisin netflixiä katottua ja se käy vähän tylsäksi :)

Kävelylenkit iltaisin sekä elokuvat on kivoja mutta olis kiva myös tehdä kaikkee muutakin. Yöelämässä käyn harvemmin, mutta tykkään rennoista illanvietoista esim. viiniä maistellen tai jokirantaan istuskelee. Sukupuolella ei niin väliä kunhan olet huumorintajuinen etkä ota elämää liian vakavasti. Tykkään eläimistä ja toivottavasti säki tykkäät :).


ikähaarukka voisi olla siinä 24-33 ympärillä mut ei niin tarkkaa.

4.6.2023

Hei, vaihdetaanko ajatuksia? :)

Nainen, 21 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Hyvää kesän alkua, kanssakulkijani. Päätin antaa tälle sivustolle vielä mahdollisuuden. En etsi ketään sillä premissillä, että meidän tarvitsisi tavata kasvokkain, joten voit asustella missä tahansa. Kaipaisin ehkä eniten elämääni ihmisen/ihmisiä, joiden kanssa voisin oikeasti puhua kaikenlaisesta, kertoa huolistani ja iloistani, kuunnella hänen huoliaan ja ilojaan, vaihtaa ajatuksia, filosofisoida elämästä, miten vaan.

Haluaisin kirjoitteluseuraa hieman pidempien viestien muodossa, eli esim. sähköpostin välityksellä. Mua kiehtoo myös perinteinen etanaposti, mutta ymmärrän että onhan se nykypäivänä vähän pienemmässä kysynnässä. Jos meillä synkkaa, voidaan tietenkin vaihtaa myös muihin viestintäkanaviin, mutta koen että esimerkiksi tekstiviestillä kirjoittelu pysyy helposti vähän liian nopeatempoisena ja pinnallisena verrattuna siihen, minkälaista ystävää kaipaisin.

Lyhyesti musta: Oon vähän tällainen melankoliaan taipuvainen introvertti (infp jos se kiinnostaa). Miellän itteni melko herkäksi ja taiteelliseksi sieluksi ja pyrin näkemään kauneutta maailmassa (perisuomalaisella pessimismillä ja sarkasmilla höystettynä). Tällä hetkellä suurkulutan indiemusiikkia, yritän lukea enemmän kirjoja, pelaan stardew valleytä ja työskentelen osa-aikaisesti. Päätoimisesti mä opiskelen yliopistossa yhteiskunta/valtiotieteitä ja pyrin tarkkailemaan maailman menoja melko analyyttisellä silmällä.

Sun ei tarvitse olla ollenkaan samanlainen kuin minä tai olla samassa elämänvaiheessa kuin minä. Ehkä me voidaan pyrkiä tavoittamaan samaa aaltopituutta jos sulla vaan sattuu olemaan samanlaisia toiveita ystävyyden rakentamiselle tai muuten vaan ihmiskontaktille kuin minulla. :) Aina saa laittaa viestiä. Yritän vastata parin päivän sisällä.

2.6.2023

Turkulaiset naiset ja miehet, mennään oluelle?

Mies, 38 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Neljänkympin kriisiin ajautuva ja äskettäin eronnut mies etsii uusia kavereita. Olen sen verran introvertti, että pärjään hyvin myös itsekseni, mutta kesällä olisi mukava käydä kaverin/kavereiden kanssa festareilla, terassilla, jetteilemässä, istua jokirannassa ja naurattaa tyttöjä.

Henkisesti tunnen olevani paljon nuorempi, tai ainakin niin luulen :) Entinen kumppanini oli 15 vuotta nuorempi, ehkä johtuu osittain siitä. Joka tapauksessa etsin samanhenkistä kaveria, joka ei siis ole ihan täysin aikuistunut.

Olen yrittäjä ja asun Kupittaalla. Vapaa-ajallani seuraan uutisia, katson Netflixiä, käyn koiran kanssa missä milloinkin (lapsia ei ole), ja kesällä tykkään tehdä kaikenlaista kesätekemistä, kuten juuri mainitsemani festarit ja muut aktiviteetit. Olen luotettava, lojaali ja minulla on erittäin huono huumorintaju kun tutuiksi päästään. Ajoittain olen hyvinkin sosiaalinen, ja toisinaan en niin.

Vanha kaveripiiri on hajonnut eri paikkakunnilla ja osa eri maihin. Olen itse asunut muutamassa eri kaupungissa, viimeisimpänä Helsingissä ennen Turkuun muuttamista. Jos vielä kavereita vailla, niin mennään vaikka joku ilta oluelle ja katsotaan löytyykö juttua? Sukupuolella ja iällä ei ole väliä, tulen toimeen kanssasi, olitpa sitten 20v tai 50v.

1.6.2023

Mistä tunnet sä ystävän?

Nainen, 39 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Moro! 39v. Junantuoma turkulaistunut nainen vailla uusia kavereita ikään ja sukupuoleen katsomatta. Lähdetkö oppaaksi maastopyöräpoluille? Höntsäämään pesistä,fudista etc. Tai sparraamaan lenkille/kuntosalille? Kaveria liikuntaan,kirppikselle,teatteriin,
leffaan,museoon etc. Olen aluksi ujo ja hiljainen mutta kun tutustun enemmän niin kielenkannat on herkässä.
En etsi suhdetta/sutinaa vaan kaveria ja ystävää koska niitä ei ole montaa. Kuljen sateenkaaren alla joten toivon että oot suvaitsevainen tyyppi. Kysymällä saat musta enemmän selvää.
🏳️‍🌈

1.6.2023

Seikkailukaveri kesäksi

Mies, 35 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Hakusessa mieluiten naispuolinen kaveri ikähaarukasta 25-30v, jonka kanssa voisi käydä terassilla, festareilla, istua jokirannassa pussikaljalla, shoppailla, kahvitella, parantaa maailmaa, käydä mökillä ja viettää kesää.

En etsi parisuhdetta, mutta tulen toimeen paremmin naisten kanssa.

Viihdyn hyvin yksin (introvertti), mutta jonkun kanssa olisi kiva myös tehdä asioita. Oma kaveripiiri on kaukana Turusta, joten...

Pidän eläimistä, mökkeilystä, festareista, matkustelusta, kesäilloista, ruuasta, terasseista, huonosta huumorista ja kivoista ihmisistä. Asun Turussa, melkein keskustassa. Ammatiltani olen yrittäjä, ja ajatus olisi pitää heinä- elokuu lähes kokonaan lomaa.

Jos olet seikkailunhaluinen, hauska ja haluat lähteä seikkailemaan kanssani, niin laita viestiä. Mennään vaikka syömään ensin ja katsotaan olisiko meistä kesäkavereiksi.

31.5.2023

Tekemistä?

Mies, 28 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Kaverin paikka auki roadtripeille uusiin paikkoihin tutustumaan, autiotaloja ihmettelemään tai vaikka rantaan grillaamaan ja maailmaa ihmettelemään. Sukupuolella ei väliä, kunhan oot luotettava ja huumorintajuinen tyyppi :)
Olen kuunteleva, tykkään liikkua, fiksailla autoja ym välillä vaan tylsyyttäni juon kaljaa ja kuuntelen musiikkia.. :D Tällähetkellä lomalla ja olishan se kiva luoda muistoja ja kokea asioita yhdessä kun yksin.
Olen turun kupeesta ja autolla pääsee. Laittele viestiä jos yhtään kiinnostaa!

28.5.2023

Kaveria jakamaan elämää ja kokemuksia

Mies, 24 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Terve! Olen 24-vuotias mies Turun liepeiltä. Teini-iän sosiaalisten tilanteiden pelon takia tipuin pois kaveriporukoista lukion jälkeen. Nykyään on rennompi ote itseen ja uusiin tilanteisiin, mutta vapaa-ajan kavereiden hankkiminen on osoittautunut hankalaksi. Taustani takia olen ymmärtäväinen enkä välitä ollenkaan jos sinulla on samankaltaista jännitystä tai muuta "outoutta".

Tykkään historiasta, kielistä, videopeleistä, lautapeleistä, elokuvissa käynnistä, luonnossa seikkailusta ja ihan vain kävelylenkeistä ja ympäristön tarkkailusta. Olen luonteeltani rauhallinen ja syvällinen, mutta myös huumorintajuinen. Pidän kaikenlaisesta musiikista ääripäästä toiseen, esimerkiksi klassisesta tranceen ja poppiin. Kulttuuri kaikissa muodoissaan on yleensäkin lähellä sydäntä ja lähden mielelläni mihin vain kulttuuriin liittyvään tapahtumaan.

Voidaan käydä vaikka luontopolulla tai ihan vaan yksillä, lähden matalalla kynnyksellä. Tykkään fiilistellä tunnelmaa ja nykyään on sellanen suhtautuminen, että kaikki kokemukset voittaa yksin kotona sohvalla makoilun.

Snäpissä tavoittaa: tumppi007 ja Discordissa Tumppi#1538

27.5.2023

Etsin ystävää / kaveria Turun seudulta

Nainen, 27 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Hei!
Olen 27-vuotias nuori nainen Suomen Turusta.
Etsin itselleni uusia tuttavuuksia, ystäviä/kavereita, joiden kanssa ois kiva nähdä.
Sydäntäni lähimpänä on jääkiekko, josta on syntynyt iso osa elämääni. Käyn ahkerasti jääkiekko otteluissa ja seuraan pelejä koti sohvalta käsin muuten. Lempi seurat ovat kotikaupunkini Forssan Palloseura (Mestis) ja Turun palloseura liiga ja nuorten SM-liigan tasolta.
Olisi hienoa löytyy uusia tuttavuuksia joiden kanssa vois käydä katsomassa matseja, leffassa, uimassa tai muuten vaan pyöriä Turun alueella.
Jos kiinnostuit, ota rohkeasti yhteyttä minuun.
Parhaiten saat yhteyden facessa tai instagramissa nimellä Satu Mäki (@isosatu tai @latkaleidi)

27.5.2023

Henkevää ystävää etsimässä

Nainen, 40 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Etsin uusia kavereita.

Olen turkulainen nainen, joka tykkää jutella, kahvitella, lenkkeillä, joogata, käydä leffoissa tai katsoa Netflixiä muuten vaan. Olen opiskellut kandin tasoon asti psykologiaa ja henkiset ja hengellisetkin asiat kiinnostaa, joten saat minusta syvällisen pohdiskelija- ja keskustelukaverin.

Olen asunut 8 vuotta elämästäni Dublinissa mutta palasin kotikaupunkiini Turkuun vuonna 2010. Minulla on 8-vuotias tytär.

Olen jo pitkään yrittänyt löytää sielunperhettäni täällä Suomessa. Muutama kaveri löytyy mutta aika paljon vietän aikaa yksinäni ja haluaisin jakaa arkeani muiden kanssa.

Jos olet kiinnostunut, niin lähetä toki viestiä.

Hyvää kesää!

Sivu
Takaisin ylös