Ilmoitukset alueelta Turku (257 kpl)

 - 
 
tänään

Moi :) Turkulainen introvertti hujoppi täs

Mies, 27 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Olen 27v mies turun lausteelta.

Päivät menee pelaten ja tyttöystävän kaa sisällä istuen ni ois hauskaa saada peliseuraa tai vaik ulos kävely seuraa tms . Ärsyttää et istuu vaa sisällä ja kyllästyy....

En tule miesten kanssa toimeen kauhee hyvi.... traumoja yms.

hmm...

Erilainen, epäsosiaalinen, ujohko.

Snapchat: ancient_ai

huomannu et naiset saa helposti seuraa... jostai syyst en ite löydä mistään tai mitenkään ketään seuraks :/


eh... vois lisätä kaikkee tietoo must..
esim isoin syy miks haen kaveriseuraa on just se et tyttöystävä on menossa ja itekki kavereittensa kans. ni ite oon mustasukkane ja pelkään et mitä käy yms... oon outo siin asias kai ... tosin... en osaa luottaa ees itseeni jos oisin vastakkais sukupuolisen ihmisen kans ja jos se yrittäis jotai...
hmm
ite oon aika konemainen ajattelultani ja tavoiltani. aika kylmätunteinen ja looginen mut silti uskon kummituksiin henkiin yms. tosin.. saattaa olla skitsofreniaa :D
hmm
niiku sanottu.. oon aika nörtti ja katson animea. ja tykkään just miettiä asioita loogisesti ja hahmojen voimia oikeassa maailmassa. tyttöystävää ei nämä kiinnosta niin joudun sitten yksin miettimään niitä.
tykkään pelaamisesta paljon. yksi asia mitä voin tehdä vielä aika moitteetta ja asia missä olen hyvä. sairauksieni takia en voi paljoa muuta tehdä. haluaisin mennä ulos vaikka potkimaan palloa tms. en viihdy baareissa ja elän köyhää elämää niin rahaa ei ole mihinkään.
en ole hyvä olemaan kaveri. unohtelen. jännitän ja mietin asioita liikaa. en osaa heittäytyä tai olla huomion keskipiste. en osaa laulaa tai tanssia. enimmäkseen koska tiedän että asiat menevät pieleen.
oletan aina että ihmiset valehtelevat ja huijaavat yms . en kykene luottamaan ihmisiin...
se huomattiin taas tänään... täältä kautta tuli yksi juttelemaan... ja olikin 10 vuotta väitettyä vanhempi ja halusi että nousen hänen autoonsa... en osaa luottaa ihmisiin..
olen eläinrakas. tykkään silittää ja paijata. ja halailla. myös ihmisten …

tänään

Hei!

Nainen, 60 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Hakusessa naispuolinen kaveri kaikkeen kivaan tekemiseen. Yksinkin voi mennä, mutta mukavampaa olisi jos löytyisi suurinpiirtein samanikäistä seuraa kävelylle, lasillisella, shoppailuun, teatteriin, erilaisiin tapahtumiin ym.
Olen 60 v, positiivisesti elämään suhtautuva nainen, joka pitää itsestään huolta. Olen eronnut muutama vuosi sitten ja nyt omaan elämään tyytyväinen, mutta se paras ystävä puuttuu.
Ota yhteyttä, nähdään.

tänään

Syvällistä seuraa

Mies, 24 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Asustelen Turussa lähellä keskustaa ja etsin ystäviä lähialueelta. Tutustun mielelläni kasvotusten.
Olisi kiva löytää joku, jonka kanssa keskustella syvällisemmin eri aiheista(kulttuuri, ihmisluonne, filosofia, politiikka, tiede, taide..). Minusta saa seuraa myös muuhun.
Pidän kirjallisuudesta, kokkailusta, elokuvista, peleistä, musisoinnista sekä luonnossa haahuilusta ja rentoutumisesta.
Luonteeltani olen introvertti, lempeä, pohdiskeleva ja hyvä kuuntelija.
Iälläsi tai sukupuolellasi ei ole väliä.

eilen

Turussa Kaikille kavereita....

Mies, 38 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Moikka

Tääl olis 38v. metalli musiikista ja kauhu, toiminta leffoista tykkäävä Mies vailla uusia kavereita. Netflixii tulee kateltua kotosalla. ulkona liikuttua, töissä duunattua ja pleikkarii runtattua sen minkä ehtii. Kaverit on jääny vähemmälle Turkuun muuttamisen ja eron jälkeen ja nyt elämäntilanne muutoksen jälkeen ois kiva saada uusia kavereita ja rakentaa elämää samalla kuntoon. Haussa kavereita illan viettoon, ulos/ulkoilee, fillarilenkille, pelikavereiksi, juttelee tai vaan viettää aikaa. Toki aina voi ehdottaa ni katotaan mitä keksitään. Kaverina oon ehdottoman luotettava, hyvä kuuntelee, asiallinen ja aidosti välittävä.

Kaveriksi 20-35v. Nais puolisia kavereita Turusta tai lähialueelta. Elämän tilanne sulla voi olla millainen vaan.

PS. vastaa vaan jos aiot oikeesti pitää yhteyttä ja oikeesti tarviit kaveria...

eilen

Tervehdys!

Mies, 23 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Olen 23-vuotias turkulainen henkinen höpöttelijä, joka on töissä lähihoitajana vanhuspuolella, mutta tavoitteena olisi myös AMK-koulutus joko sosionomiksi tai sairaanhoitajaksi. Pidän nykyistä työtäni vain välietappina, kohti äsken mainittua koulutusta. Minulta löytyy ennestään merkonomin tutkinto.

Kun en ole töissä, vapaa-aikaani hallitsee suunnitelmattomuus. Teen silloin asioita mieliala– ja hyvä ensimmäisenä. Siihen sisältyy runojen kirjoittamista, musiikin kuuntelua, elokuvien katselua, kirjojen lukemista, tietoista läsnäoloa ja ihmisten tapaamista. Pidän itseäni avoimena, rehellisenä ja empaattisena, joka kuuntelee mielellään muiden ajatuksia ja tarinoita. En jaksa tehdä asioita, mitä monet minun ikäiset tekevät, kuten bilettäminen humalahakuisesti. Arvostan enemmän omaa aikaa kodin turvassa, jossa voin palauttaa akkuja ja parantaa itseäni tulevaa varten, mutta en ole erakko. Koen sen hyvinvointini edellytykseksi. Aina ei tarvitse olla riehumassa tai tekemässä kaikkea maailman silmien alla – myös vapaus olla tekemättä mitään voi aiheuttaa samanlaisen vaikutuksen.

Heikkouteni ovat mukavuudenhaluisuus ja laiskuus. Ne ottavat joskus liikaa valtaa ja ovat usein yhteydessä toisiinsa. Ehkä tämä tapahtuu eniten työelämässä, varsinkin päivinä jolloin ei ole motivaatiota, mutta yritän parhaani kehittää oma-aloitteisuutta ja löytää energiaa jostain kasvattaakseni voimia työssä jaksamiseen.

Tärkeimmät asiat elämässäni ovat ihmiset, jotka luovat minulle merkityksen olla täällä. Minulla on vain muutama ystävä, mutta pidän sitä parempana kuin sadan kaverin verkostoa. He ovat sieluja, joille voin uskoutua asiasta kuin asiasta, ilman turhaa tuomitsemista. Parempi puoliskoni kuuluu tähän joukkoon, lisäksi hän tekee maailmastani kokonaisemman – kliseisesti sanottuna.
Mainitsen myös henkisen hyvinvoinnin, kiitollisuuden ja sisäisen tähteni, joka johdattaa minua kohti onnellisuutta, palanen kerrallaan.

Jos tämä teksti puhutteli sinua tai samaistut siihen, laita rohkeasti …

3 päivää sitten

Heips!

Nainen, 28 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Heippa! Täällä 28-vuotias Turussa syntynyt ja Turussa asuva nainen etsiskelee samanhenkistä seuraa arjen ja viikonloppujen perusjuttuihin hyvän ruoan, keskustelun, ulkoilun, sarjojen katsomisen ja ihan minkä tahansa muun keksimämme idean merkeissä.

Aikoinaan minulla on ollut paljon kavereita joista harvat ja valitut on jääneet pysyviksi ystäviksi. Osalla kuitenkin parisuhde, pakonomainen miesten metsästys (olen itsekin sinkku mutten koe tarvetta tällaiselle) tai tuore perhe vievät aikaa eikä siksi tule nähtyä enää niin usein. Osa myös asuu pidempien etäisyyksien päässä mikä hankaloittaa. Ikävä kyllä myös kuningas alkoholi on aika rajoittavana tekijänä ystävyyssuhteissa, kun osa jaksaa vuodesta toiseen bilettää ja näin ollen vietän viikonloput lähinnä yksin. En siis ole absolutisti ja tykkään itsekin rällästää tietyssä mielentilassa ehkä pari kertaa vuodessa, mutta yökerhot ja ylipäänsä alkoholi ei oo se ykkösjuttu. Lähinnä etsin uusia ihmisiä elämääni, koska kyllästyttää tämä tilanne, että haluaisin tehdä kaikenlaista mutta oikeaa ihmistä ei enää ystäväpiiristä tunnu löytyvän.

Olen rauhallinen ja aluksi tosi ujo, mutta jos tuun juttuun ihmisten kanssa, rentoudun nopeasti ja voin olla oma itseni. Ystävien kuvailemana olen luotettava ja hyvä kuuntelija. Omasta mielestäni olen myös hauska.

Tällä hetkellä minulla ei juurikaan ole harrastuksia, mutta jotenkin toivoisin sellaista ihmistä elämääni joka patistaisi ja saisi minut kokeilemaan uusia juttuja. Rakastan musiikkia ja minut näkeekin aika lailla aina kuulokkeet korvissa kun lenkkeilen osa-aikaisen (asuu osittain vanhemmillani) koirani kanssa. Olen myös tämän vuoden aikana löytänyt huonekasviharrastuksen ja nautin kun näen että kasvini kasvavat ja voivat hyvin. Olen myös vastikään tehnyt elämäni ensimmäiset villasukat, joten pakko myöntää, että pientä pakkomiellettä kutomiseen on iskenyt. Tykkään myös lukea, joten ajatus jonkin sortin samanikäisten ihmisten kirjakerhosta olisi kiva!

Olen avoin ihan kaikenlaisille …

3 päivää sitten

Hei turkulaiset! Löytyisiköhän 25-35v naisista uusia ystäviä?

Nainen, 28 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Heippa! Mä oon 28v nainen Turusta. Avopuoliso löytyy. 🏳️‍🌈 Etsin täältä siis vaan ja ainoastaan uusia ystäviä. :)

Luonteeltani mä olen melko rauhallinen, pohdiskeleva ja hyvä kuuntelemaan. Saatan olla uusien ihmisten seurassa hieman ujokin, mutta se onneksi helpottaa yleensä ajan saatossa kunhan ollaan tutustuttu paremmin. Vapaa-ajalla mä tykkään yleensä ulkoilla, käydä leffassa, välillä lukea jotain kirjoja tai muuten vaan viettää rentoa aikaa lähinnä kotosalla.

Etsin uusia ystäviä nyt toistaiseksi vaan täältä Turun alueelta; vanhoja ystäviä löytyy jo ihan tarpeeksi ympäri Suomea ja selkeästi mun yksinäisyyden syy löytyy nyt nimenomaan tästä Turusta, kun täällä on vielä tosi pienet piirit. Olisi siis ihanaa, jos olisi enemmän niitä ihmisiä joiden kanssa voisin oikeasti viettää kasvotusten aikaa suht vaivattomasti, mennä vaikka kaakaolle/kirppareille/leffaan/kävelylle ja mikä parasta - joku päivä viettää aikaa vaikka ihan vaan toistemme luona rennoissa tunnelmissa, vaikka viinilasin äärellä taikka ilman. Tuosta nauttisin kaikkeista eniten, koska kaipaan usein myös hieman rauhallisempaa ympäristöä yhdessäololle - Eihän sitä aina tarvitse olla hirveästi menossa jonnekin? Laitetaan siis myös yhdessä kotoilu kunniaan, pelaillaan rauhassa vaikka jotakin lautapeliä tai konsolipeliä, katotaan leffoja tai muuten vaan jutellaan ja oleskellaan. :)

Toivottavasti täältä löytyis samanhenkistä seuraa! Laita rohkeesti viestiä, jos tuntuu että meillä ehkä synkkaisi.

3 päivää sitten

Heips 👋🏻

Nainen, 23 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Heippa,
Ois mahtavaa löytää samanhenkisiä ihmisiä elämään!
Oon Turun/Kaarinan suunnilta 23v nainen. Harrastan taidetta, tarinoiden/runojen kirjoittamista sekä kuvaamista. Tykkään myös musiikista, pyöräilystä, luonnossa kävelystä, eläimistä, kasveista, kirjoista, leffoista ym.
Luonteeltani oon luotettava, ystävällinen, haaveileva, mustanhuumorin omaava.
Näin alkuun olisi kiva ensin jutella viestien välityksellä ja myöhemmin ehkä tavata livenä mikäli koronatilanne sen sallii 😄
Ikähaarukka n. 23-30v
Pistä viestiä jos yhtään kiinnostuit! 😊👋🏻

23.11.2020

Ystäviä

Mies, 36 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Olen 36-vuotias yksin asuva turkulainen mies. Aloitin keväällä väitöskirjan yliopistolla, ja se pitää varsin kiireisenä. Hyvälle ystävyydelle/tuttavuudelle olisi kuitenkin tilaa elämässäni.

Haen seuraa esimerkiksi kahvitteluun/tapaamisiin kaupungilla tai miksei myös liikunnan harrastamiseen. Ja voisin myös aktivoitua enemmän erilaisiin tapahtumiin ystävän/tuttavan kanssa :) Myös sähköpostituttavuus käy hyvin. En käytä alkoholia tai tupakoi. Olen kiinnostunut henkisyydestä ja etenkin kielistä ja kulttuureista. Matkustelen varsin paljon tilanteen salliessa. Pidän myös uimisesta ja lenkkeilystä luonnossa.

Iälläsi ja sukupuolellasi ei väliä.

22.11.2020

Moiiii 🥰

Nainen, 24 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Täällä olis 24 vuotias nainen Turusta, asun keskustassa kahden kissan kanssa pienessä ja ihanassa vanhan talon yksiössä kasvien ja kirjojen keskellä. ✌️🏳️‍🌈

Mulle tärkeitä juttuja elämässä on ekologisuus, luovuus, oma kasvu, syvien keskustelujen ja huumorin harmonia sekä yhteys toisiin ihmisiin.
Oon luonteeltani lempeä, avoin, pohtiva ja luova tyyppi. Mulla onkin yleensä vähintään yksi käsityöprojekti käynnissä ihan puutöistä ompeluun ja maalaukseen. Tykkään myös kirjoitella runoja, lukea kirjoja, katella sarjoja, kuunnella musiikkia ja true crime podcasteja. Nautin myös kirppisaarteilla sisustamisesta, hyvän vegaanisen ruoan kokkailusta ja viherkasveista.

Oon myös vasta eronnut pitkästä parisuhteesta, muuttanut sen myötä turkuun nyt kesällä ja käyn myös ekaa vuotta psykoterapiaa, eli atm ajatukset on myös paljon oman itsensä pohdiskelun ympärillä ja noista fiiliksistä riittää varmasti keskusteltavaa.

Kaipaisin seuraa vähän yksinäiseen arkeen. Tykkään käydä kahviloissa, museoissa, leffassa, kirppiksillä, kävelyillä vaikkapa jokirannassa, retkillä metsässä tai ihan vaan jutskailla syvempiä kämpillä esim viinilasin kera. Oon parhaimmillani kahdestaan jutellessa, mutta kiinnostaisi myös jossain vaiheessa löytää pienimuotoinen kaveriporukka joiden kanssa voisi vaikkapa mökkeillä tai järjestää brunsseja.

Lähinnä etsin naispuoleisia ystäviä, iällä ei ole niinkään väliä - monesti oon huomannut bondailevan enemmän vähän mua vanhempien tyyppien kanssa eli jos yhtään klikkas tää ilmotus niin laita ihmeessä viestiä ja mennään vaikka teelle tai kahville jutustelemaan! 🥰

19.11.2020

Ystäviä/kavereita vailla

Mies, 26 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Moikka kaikille :) tääl 26v varattu mies kirjottelee siinä toivossa jos ystäviä/kavereita löytyisi ? Olen kohta 4v asunut turussa ja en ole kavereita tai ystäviä löytänyt. Joiden kanssa jutella ja viettää aikaa livenä.
Harrastan retkeilyä,lenkeilen/pyöräilen väli ja salillekki voisin lähtee mukaan tai kahvil,leffaan jne.
Iällä ja sukupuolella ei mitään väliä.
Kik temezkit/snäppi:Temezkit94
ku en s-postia paljon tykkää käyttää.

16.11.2020

Moi!

Nainen, 20 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Oon 20-vuotias tyttö ja asun mun pikku chihuahuan kanssa Turussa. Tykkään tosi paljon eläimistä, meikkaamisesta ja kaikkeen kauneuteen liittyvästä, hyvästä ruuasta, musiikista, elokuvista jne. Olis kiva löytää uusia ja vähän läheisempiä kavereita. Voitais pitää viini ilta, tehä jotai ruokaa, ihan vaan hengailla, tai mennä kahville, leffaan, baariin tms. Saa siis ottaa rohkeasti yhteyttä! :)

13.11.2020

Moikka!

Nainen, 19 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Oon 19 -vuotias tyttö Raisiosta ja etsin uusia kavereita. Oon mukava, luotettava, aito, rehellinen, aika sosiaalinen ja ystävällinen ihminen. Tykkään esim. kattella leffoja, käydä kävelyllä ja ajeluilla, shoppailla, jutella tai vaikka ihan hengailla vaan.😊 Sarkastista ja vähän outoa huumoria löytyy myös😅
En oikeen tiiä mitä kaikkea tähän kertois, mutta jos haluat jutella ja tutustua lisää, niin laita ihmeessä viestiä tulemaan. Jos vaikka meistä voisi tulla hyvät kaverit.😊

10.11.2020

Hauskaa seuraa vailla!

Nainen, 27 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Heippaa!

Täällä myös yksi 27 vuotias nainen juuri Turkuun muuttanut. Aloitan opiskelut täällä alkuvuodesta. Olisi kiva löytää uusia tuttavuuksia VAIN naisista 😊 Minulla itselläni on koira ja asun keskustassa. Tykkään puuhailla kaikkea rentoa vapaa-ajalla. Oluet ja viinit hyvässä seurassa toimii aina! Mukavat rennot baarit ja tietysti klubitkin, corona toki vain estää nyt ''bilettämisen'' yöaikaan 😾 Biljardi, keilaus, lenkkeily, jooga, ryhmäliikunta yms! Olen itse luonteeltani aika hassuttelija enkä tykkää ottaa elämää kovinkaan vakavasti! Toivottavasti löytyy samanhenkistä seuraa 💃🏻

7.11.2020

No heipä hei!

Nainen, 25 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Olen 25-vuotias kaksi vuotta sitten Turkuun muuttanut opiskelija. Asun Turussa poikaystäväni ja ihanan kissani kanssa. Ja tehän tiedätte, että kissaihmiset tykkäävät lähetellä kuvia ja puhua kissoistaan, joten toivottavasti et vihaa kissoja! :D Etsin kaverikseni pelkästään naisia.

Kaipailisin elämääni ystävää, jonka kanssa höpötellä kaikkea turhaa ja välillä asiaakin. Olen etääntynyt ystävistäni muutettuani toiselle paikkakunnalle ja olisikin kiva löytää ihmisiä, joiden kanssa viettää aikaa joko viestitse tai ihan kasvotusten, kunhan tilanne sen taas sallii. Parhaassa tapauksessa pitäisit myös peleistä. Itse tykkään pelata niin pc:llä kuin pleikkarillakin. Tykkään myös puhua peleistä. Tästä profiilista taitaa käydä selväksi, että tykkään puhua. XD

Tykkään myös paljon aasialaisista draamasarjoista, joten myös niistä riittää juteltavaa. Olen myös löytänyt tänä vuonna animen uudestaan, joten jos on suositella sarjoja, niin saa kertoa! Viimeksi katsonut animea aktiivisesti monta vuotta sitten, joten kirittävää on!

Toivottavasti täältä löytyisi suht samanhenkisiä ja -ikäisiä uusia ystäviä!

7.11.2020

Heips!

Nainen, 20 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Täällä parikymppinen hoitsuopiskelija etsiskelee kavereita Turun suunnilta! Sukupuolellas ja iälläs ei ole suurempaa väliä, kunhan tullaan hyvin juttuun.
Itse olen suht tuore turkulainen, tosi kiltti ja symppis, alkuun ehkä hieman ujo mutta siitä päästään yleensä aika nopsaan 😁 Olis kivaa viettää aikaa yhdessä erilaisissa merkeissä, ehdotuksia saa heittää ihan oman maun mukaan. Tuu rohkeest laittaa viestiä ja jutellaan lisää 😊

7.11.2020

31-vuotias mies etsii kavereita Turun suunnilta

Mies, 31 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Moro!

Elämäntilanteen muutosten jälkeen huomannu että alkanu omista kavereista on tullut etäännyttyä aika tavalla. Nyt olisi siis hakusessa hyviä, suht saman ikäisiä tyyppejä Turun suunnalta aktiviteetteihin sekä muuten vaan hengailuun ja jutusteluun.

Itse olen sosiaalinen, joskin alussa hiljaisempi, mutta vauhtiin päästyäni ei voi kyllä ujoksi haukkua :D Omasta mielestäni huumorintajuni on loistava, toisinaan lähipiiri ei ole yhtä vakuuttunut. xD
Harrastuksina on liikunta, lähinnä lenkkeily ja kuntosali; ruoanlaitto: musiikki ja kitaran soitto, sekä koodailuprojektit. Lisäks itsensä kehittäminen ja kuuntelenkin esim. Tony Robbinsia ajoittain (älkää tuomitko :D).

Ystävät siis hakusessa, oma kumppani löytyy jo. Sukupuolella ei väliä eikä iälläkään jos vaan juttuun tullaan. :) Saa laittaa viestiä tätä kautta tai kikissä: Marizius

4.11.2020

Turku, säbä, vapaaottelu ja frendit on se juttu

Mies, 20 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Moi oon 20v kundi turun seudulta. Harrastan salibandyä ja vapaaottelua siinä ohessa. Olen todella rento ja hauska tyyppi ja omasta mielestä muhun on helppo tutustua.

Tällä hetkellä aika kuluu intissä sotilaspoliisina ja intin jälkeen ois tarkotus lähtee kiertää joko suomee tai eurooppaa. Joten jos juttu seura tai muuten vaan uusia tuttavuuksia niin laita mulle ihmeessä viestiä

3.11.2020

Moikka

Nainen, 31 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Etsin sydänystäviä elämääni. yksinäisyyttä potenut täsä ja haluis surut ja ilot jakaa jonkun ystävän kaa. Asun turussa ja ikää on 31v.
Luonteeni: iloinen, positiivinen, puhelias, sosiaalinen, herkkä, eläinrakas, luotettava, jne.
haluun ystäviä ihan lenkkiseuraks, kahviseuraks,
viettämään kivoi hetkii shoppailujen, reissujen merkeissä, kyläilemään, jne. Lemmikkei ei oo omia mutta houkuttais kyllä ottaa. itselläs saa olla. Tykkään auttaa koiran lenkittämiseskin jos elämäntilanne sinulla sellasta tai et jostain syyst ehdi tms. :)
harrastan vapaa ajalla kirjeenvaihtoo, kukkien hoitoa, askartelua, lenkkeilyy, keräilyä, aikuisten värityskirjat, musan kuunteluu, kanavatöitä, yms. Jos kiinnostus herätti niin ota yhteyttä niin tutustutaan. :)

Sivu
Takaisin ylös