Ilmoitukset alueelta Turku (523 kpl)

 - 
 
eilen

Moi

Nainen, 68 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Etsin miestä mukavaa,sosiaalista,itsestään huolehtiva, näkö ei tärkein,rehellinen ja seurallinen. Olen itsenäinen, itsestä huolta pitävä,rehellinen, seurallinen,kiva ja sosiaalinen nainen t.Eija Kaarinasta

2 päivää sitten

Moi

Mies, 36 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Etsin kaveria mukavasta naisesta
Olen luotettava, nuorekas, raamikas mies. Viihdyn enemmän maaseudulla kuin kaupungin vilskeessä. Työviikon jälkeen on mukava ladata akkuja vaikka metsässä liikkuen tai autolla ajellen. Illat pimenee voit lähteä kanssani tähtitaivasta katselemaan tai takkatulen lämpöön.
Otahan rohkeasti yhteyttä sillä sydämessäni on yksi paikka yhdelle naiselle.

3 päivää sitten

Henkevää ystävää etsimässä

Nainen, 41 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Etsin uusia kavereita.

Olen turkulainen nainen, joka tykkää jutella, kahvitella, lenkkeillä, joogata, käydä leffoissa ja kuunnella musiikkia. Olen opiskellut kandin tasoon asti psykologiaa ja henkiset ja hengellisetkin asiat kiinnostaa, joten saat minusta syvällisen pohdiskelija- ja keskustelukaverin.

Olen asunut 8 vuotta elämästäni Dublinissa mutta palasin kotikaupunkiini Turkuun vuonna 2010. Minulla on 8-vuotias tytär.

Olen jo pitkään yrittänyt löytää sielunperhettäni täällä Suomessa. Muutama kaveri löytyy mutta aika paljon vietän aikaa yksinäni ja haluaisin jakaa arkeani muiden kanssa.

Jos olet kiinnostunut, niin lähetä toki viestiä.

Hauskaa talvea!

27.11.2023

Tuoreutta etsimässä...

Nainen, 53 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Olen 53-vuotias nainen Turun naapurikunnasta. Avioliittoni on lasten aikuistuttua väljähtynyt ja liikehdintä siinä "poteroitunut". Kaipaan tuoretta keskustelua ja läheisyyttä, joista kumpaakaan avioliitossani ei ole tarjolla. En kaipaa elättäjää, en myöskään elätettävää. Rakastan lukemista, tiedonjanoni on laaja-alaista ja koulutustasoni em. syystä korkea. Peilistä näkyy aika lailla luonnonmukainen ja kohtuullisen hyvin vuosien kulutusta kestänyt olemus. Ulkoilen koirieni kanssa, mutta himourheilijaa minusta ei saa. Kapakoissa en viihdy lainkaan. Lähden mieluusti kaffelle tms., jos sinullakin on tarvetta tuuletella ajatuksia ja pohtia askelkuvioita kohti onnellisempaa tulevaisuutta.

25.11.2023

Hei,

Nainen, 58 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

olen muuttamassa Turkuun ja vailla ystäviä tällä seudulla.
Olen etätyötä tekev 58 v elämää kohtaan utelias äiti ja isoäiti. Paljon olen kokenut - reissannut, vaellellut, sukeltanut, rullaluistellut, pyöräillyt, lenkkillyt, suunnistanut, joogaillut, kasvattanut ja kasvanut.
Vuosikymmenet landella omassa kuplassa ja lopulta - kaikki olivat ympäriltäni kaikonneet - kuka minnekin. Nyt, uuden kynnyksellä, etsin ystäviä, joiden kanssa olisi kivaa käydä taidenäyttelyissä, museoissa, jutustella nähdystä ja yhdessä koetusta, käydä lenkillä kohentamassa tai pitämässä yllä terveyttä, vierailla konserteissa (klassinen musiikki kiehtoo), teatterissa, katsoa omaan sisimpään, keskustella ihmisenä olemisesta kahvikupposen tai viinilasillisen äärellä, jakaa ajatuksia ja mietteitä elämästä, olemisesta, olleesta, tulevasta, miksei käydä viettämässä pitkää viikonloppua jossain päin Euroopan mahtavia kaupunkikohteita.
Sytyn ja leimahdan uusille kokemuksille, seikkailuille, haluan nähdä, kokea, tuntea, aistia, antaa, luoda, saada. Uteliaana haluan aina kurkata seuraavan kulman taakse. Myös omassa sisimmässäni.
Olet mies tai nainen, sillä ei väliä, kunhan sinulta löytyy sydän, ihmisiä tässä vaan toisillemme on tarkoitus olla. Kuunnella ja tulla kuulluksi. Nähdä ja tulla nähdyksi.
Asun keskustassa.
Terveisin
Utelias untuvikkoturkulainen

25.11.2023

Moikka :)

Nainen, 34 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Etsin elämääni sydänystävää reilua, sosiaalista, iloista, puheliasta jonka kanssa voi jakaa ilot ja surut. Olen Turusta Runosmäeltä ja 34v. Lemmikkinä löytyy chinchilla tyttö Siiri.😊Harrastan: kirjeenvaihtoo, askarteluu, keräilyy, värityskirjat aikuisten, pelailu, yms. Tykkään käydä kirppareilla, elokuvis, laivareissuist, shoppailuist muutenkin jne. Saisit olla eläinrakas itsekin. Voitais nähäki ja käydä toistemme luona kyläs ja yökyläski ja tehdä kaikkee kivaa.😊Laita viestii jos kolahti.😊

25.11.2023

Moi!

Mies, 30 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Olen 30v mies. Etsin kavereita/ystäviä joiden kanssa haluaisin luoda sosiaalisen elämän. Olisi kiva käydä leffassa, kahvilla, jutella tai muuten vaan viettää aikaa. Itse pidän leffoista/sarjoista, luonnosta, animeista/mangasta, musiikista, lukimisesta ja taiteesta. Mulle pääasia on se, ett kiva kertoa omista lempiasioista ja ottaa huomioon muiden mielenkiinnon kohteet.

Harrastan lenkkeilyä, uimista, kuntosalia, lukemista, kirjoittelua, piirtämistä, keräilyä ja animaatio tutkimista.

Olen luonteeltani rauhallinen, rento, huumorintajuinen, energinen ja kaikin tavoin ihan mukava. Olisi kiva saada saman tai 24-34 ikäisiä ihmisiä elämään kun tuntee välillä oloa yksinäiseksi ja kaipaa seuraa. Vaikka haluaa myös väliilä omaa rauhaa, niin silti olisi kivaa jutella muille. Otathan rohkeasti yhteyttä?

19.11.2023

Ystäviä etsinnässä ❤️

Nainen, 32 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Täällä kirjoittelee 32 vuotias Turkulainen. Asun yhdessä avopuolisoni kanssa. Päätin vielä kokeilla tätä kautta jos löytyisi ystäviä ajatusten vaihtoon. Välillä voitaisiin myös nähdä.

Olen ammatiltani sairaanhoitaja ( olen kolmivuorotyössä). Halua olisi vielä joskus opiskella. Etenkin psykologia kiinnostaisi. Luonteeltani olen aluksi melko varautunut ja hiljainen uusien ihmisten kanssa. Uskon tämän johtuvan huonoista kokemuksista ihmissuhteissa. Olen mielestäni myös kiltti, luotettava ja pyrin ymmärtämään muidenkin näkökulmia asioihin.

Pidän raskaammasta musiikista, taiteesta, Japanin kulttuurista, luonnossa liikkumisesta, kuntosalilla käymisestä, melonnasta, lukemisesta, kirppareillä kiertelystä, lautapeleistä ja sarjojen katsomisesta.

Laita viestiä jos yhtään samaistut. Voit asua myös muualla kuin Turussa. Pelkkä kirjoittelukin sopii 😊.

19.11.2023

Bestis haussa!

Nainen, 27 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Hei, täällä olisi parhaan kaverin paikka auki! Mulla menee arjet töissä, salilla ja sohvan pohjalla maaten ja viikonloput menee kumppanin seurassa tai yksin simsiä pelaillen 😅 Olisi kiva saada vapaa-ajalle samantyyppistä seuraa eli joku joka olisi luotettava, rento, ja empaattinen perusduunari ja jonka kanssa istua baarissa ja käyttää päihteitä, pelata lauta- ja pleikkapelejä, heittää tyhmää läppää tai vaikka mennä pulkkailee. Jos yhtään samastuit tähän ilmotukseen niin ota yhteyttä! 😃

15.11.2023

Heipä hei🤗

Nainen, 23 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

oon 23-vuotias parisuhteessa oleva nainen. Asun turussa ja kissan kanssa. oon avoin, spontaani, rauhallinen ja utelias. Etsin kaveria turun alueelta.

Asioita mistä tykkään:
- kierrellä kauppoja ja kirppareita
- maalaaminen
- elokuvat
- laittautumine ja naamiaiset
- uiminen, pyöräily ja keilaaminen
- teemjuhlat
- kissat
- tanssiminen ja karaoke
- lautapelit
-tatuoinnit

13.11.2023

Löytyiskö täältä kaveria/ystävää :)

Mies, 31 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Hei!

Täällä vähän tutkimassa jos löytyisi kaveria kenen kanssa vois jutella kaikesta sekä viettää vapaa-ajalla aikaa vaikka ihan kahvin merkeissä tai käydä joskus vaikka iltaa viettämässä tai leffaa katella. Oon huono tekemään aloitetta alussa, mutta olen huumorintajuinen ja kiltti ja tulen toimeen kutakuinkin kaikkien kanssa. Tykkään niin elokuvista (kauhu ja jännitys 😄), videopeleistä, lautapeleistä, luonnossa liikkumisesta jne ja oon valmis myös lähes kaikkeen tekemiseen. Tykkään myös lukea true crime jne. Musiikkimaku on laaja mut eniten tulee kuunneltua metallia ja trancea.

Vuosien varrella on jäänyt kaveripiirit erittäin pieneksi ja töiden jälkeen lähinnä tulee yksin vietettyä aikaa ja iltaisin netflixiä katottua ja se käy vähän tylsäksi :)

Kävelylenkit iltaisin sekä elokuvat on kivoja mutta olis kiva myös tehdä kaikkee muutakin. Yöelämässä käyn harvemmin, mutta tykkään rennoista illanvietoista esim. viiniä maistellen tai jokirantaan istuskelee. Sukupuolella ei niin väliä kunhan olet huumorintajuinen etkä ota elämää liian vakavasti. Tykkään eläimistä ja toivottavasti säki tykkäät :).


ikähaarukka voisi olla siinä 24-33 ympärillä mut ei niin tarkkaa. Kannattaa vastata viestillä täällä kun sähköpostit ei näköjään tuu perille aina :(

13.11.2023

Moikku

Mies, 25 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

25-vuotias mies etsii Turusta seuraa tykkään raskaammasta musiikista, luonnosta ja urheilemisesta. Alkoholia tulee myös seurassa juotua, joten minusta saa vaikka baariin kaverin. Olen todella avoinmieleinen kaikille uusille harrastuksillekin, joten uskon, että tulen hyvin sinun kanssasi toimeen. Kesäsin tykkään myös viettää aikaa uimarannoilla

Sukupuolellasi ei ole merkitystä. Toivoisin sinun olevan noin 20-30 vuotias.

12.11.2023

Uusia samanhenkisiä tuttavuuksia etsimässä

Mies, 37 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Moi! Täällä nuorekas 37v mies etsii samanhenkisiä tuttavuuksia/uusia frendejä sekä naisista että miehistä. Varsinkin läheisimmistä miespuolisista kavereista useampi on muuttanut parin viime vuoden aikana pk-seudulle, joten olisi kiva löytää uusia tuttavuuksia vaikka urheiluun (tennis, padel, kaikki pallopelit), penkkiurheiluun, lenkkeilyyn, salille, peli-iltoihin (Fifa, änäri tai miksei lautapelitkin), kahvitteluun ja miksei toisinaan myös viihteelle. Oon sosiaalinen, syvällisistäkin keskusteluista pitävä, urheilun seuraaminen hyvin lähellä sydäntä jo ammatinkin puolesta, tykkään pukeutua trendikkäästi (sopivan) ja kuulemma myös erinomainen kuuntelija ja tyyppi, jolle on helppo soittaa myös jos on huolia tai sydänsuruja. Ota rohkeesti yhteyttä! :)

11.11.2023

Hei!

Nainen, 23 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Hei, olen 23v nainen Turussa, etsii naispuolisia ystäviä 18-30
Muutin Turkuun jokin aika sitten, mutta en ole löytänyt ystäviä, joiden kanssa voisi jutella tai käydä kahvilla, kirpputorilla jne.
Olen erittäin ystävällinen ja empaattinen henkilö, yritän olla se henkilö, joka saa ihmiset nauramaan tai hymyilemään.

Tykkään käydä kirpputoreilla, museoissa ja kahviloissa, taiteesta, lukemisesta, videopeleistä, ja tv-sarjosta/elokuvasta.


Olen parisuhteessa, joten etsin vain ystäviä!

10.11.2023

Moi! Etsin kavereita puhumaan suomea.

Nainen, 33 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Kateryna. 33-vuotias ukrainalainen nainen. Olen asunut Turussa 5 vuotta. Haluaisin kehittää kielitaitoni puhumalla suomalaisten kanssa. Käyn suomen kurssilla ja työskentelen urheiluvalmentajana sekä lasten, että aikuisten kanssa. Olen naimisissa, ei ole lasta. Harrastan tankotanssia, tykkään matkustaa. Voisin joskus mennä kahvilaan, ostoksille, kävelylle kaupungin keskustaan naisten seurassa ja samaan aikaan jutella kaikesta)

Sivu
Takaisin ylös