Ilmoitukset alueelta Turku (220 kpl)

 - 
 
eilen

Kirjoitteluseura hakusessa

Nainen, 27 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Heippa! Olen 27-vuotias nainen ja asustelen Turussa puolisoni, kahden lapsemme ja yhden epäsosiaalisen kissan kanssa. Opiskelen IT-alaa, mutta tällä hetkellä olen hoitovapaalla.

Olen pehmeät arvot omaava tyyppi, joka rakastaa luontoa, eläimiä ja toisinaan myös ihmisiä. Arvostan vanhoja metsiä, rakennuksia ja esineitä, joilla on oma historiansa. Toisaalta pidän myös luvattoman paljon tietokoneestani, ja vähäinen vapaa-aika menee aika usein pelatessa tai netissä pyöriessä.

Muita kiinnostuksenkohteitani ovat mm. hevoset, piirtäminen, lukeminen, neulominen, kasvien kasvatus ja sukututkimus.

Etsin ainakin näin aluksi pelkkää kirjoitteluseuraa, ja mieluummin hiukan hitaampaan viestien vaihtoon (tiedän, etten kuitenkaan ehdi istua puhelimen tai tietokoneen äärellä tuntikausia vaihtamassa viestejä, vaikka se ihanaa olisikin). Tutustumisen jälkeen toki tapaaminenkin onnistuu.

Iällä, sukupuolella ynnä muulla ei ole juuri väliä, mutta olisi toki kiva, jos elämäntilanteet tai kiinnostuksenkohteet jotenkin natsaisivat. :) Jos yhtään kiinnostuit, niin laita viestiä!

eilen

Kavereita... ulkoilee ja arkeen

Mies, 38 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Liikunnallinen, urheilullinen 38v. mies katselee mitä täältä löytyy. Tykkään ulkoilla, pyöräillä, uida, heitellä korista, kuunnella musiikkia, kattoo leffoja, pelata pleikkaria... Ehkä kuitenkin jonkun kanssa mieluummin kuin yksin. Omaan terveelliset elämän tavat. Yritän syödä terveellisesti, en polta, en juo. Luonteeltani olen rento, rauhallinen, maanläheinen, huumorintajuinen, avoin ja luotettava kiva mies...

Haussa siis alustavasti kavereita ja seuraa arkeen 30-40v. Naisesta. Mennäänkö tekee jotain kivaa Yhdessä? Katotaanko telkkuu yhdes, tai kahville ulos, tällästä ihan normi arkea ja juttuja. Ei tarvii olla mitenkään erikoista puuhaa...

eilen

Moi :) Turkulainen introvertti hujoppi täs

Mies, 26 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Olen 26v mies turun lausteelta.
Etsin kaikkea muuta paitsi suhteita... sitä virhettä en enää tee....

En tule miesten kanssa toimeen.
hmm...
Erilainen, hieman epäsosiaalinen, ujohko.
Tietokoneella pelailen päivät :D ja pokemonien perässä ulkoilen.

yksin o mukava asua xD .
en omista autoa tai paljoa rahaa.... siks kotoa kauas matkustus ei ole helppoa.

Snapchat: ancient_ai
kik: thisguyisinsane

2 päivää sitten

Moikka!

Nainen, 19 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Oon 19 -vuotias tyttö Raisiosta ja etsin uusia kavereita. Oon mukava, luotettava, aito, rehellinen, aika sosiaalinen ja ystävällinen ihminen. Tykkään esim. kattella leffoja, käydä kävelyllä, shoppailla, jutella tai vaikka ihan hengailla vaan.😊 Sarkastista ja vähän outoa huumoria löytyy myös😅
En oikeen tiiä mitä kaikkea tähän kertois, mutta jos haluat jutella ja tutustua lisää, niin laita ihmeessä viestiä tulemaan. Jos vaikka meistä voisi tulla hyvät kaverit.😊 Toivoisin myös että oltaisiin vähän samaa ikäluokkaa, eli noin alle 23v.

2.7.2020

Instakuvia, ruokaa&juomaa, aurinkoo ja musiikkia

Nainen, 28 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Tekee pahaa katsoa kun instassa kuvia jokilaivoilta, terassilta missä hyvää ruokaa ja juomaa, paljon ihmisiä, hymyä ja aurinkoo. Mäki haluan tälläistä. Lähde mukaan viettää iltaa jokilaivalle, rantsulle, tai pidetään grillibileet (jossain?).

Jäikö juhannuskranssi tekemättä? Mullaki! Tehdäänkö yhdessä ku en tekniikasta ole täysin varma 😂 ja tietysti lopuksi kuvia 📷

Lähteeks joku vkl shoppailee ? Skanssiin tai myllyyn tai vaiks keskustaan. Syödään jotain kans.

1.7.2020

Kaverihaku päällä!

Nainen, 57 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Hei,

olen vasta muuttanut Turkuun ja olisi kiva jos löytyisi kavereita (nais/mies, iällä ei väliä) vaikka kävelylle, kahvitteluun, keikoille ja konsertteihin (oon kaikkiruokainen musiikin suhteen), miksei terassillekin, vaikken juurikaan harrasta juomista , syömään, taidenäyttelyyn ja kaikkeen hauskaan tekemiseen. Olen utelias elämälle ja pidän myös syvällisistä keskusteluista. Kirjoita niin tutustutaan!

T.Sikke

1.7.2020

Kaarina/Turku 👋

Nainen, 23 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Moikkaa!
Oon 23v nainen, muutin tossa viime vuonna turun lähelle. Muutama kaveri täältä löytyy mutta olis kiva tutustua myös muihinkin kaarinan seudulta/ turun alueelta.
Luonteeltani oon huumorintajuinen, ystävällinen ja mun seurassa voi olla ihan oma itsensä, saatan olla aluks ehkä vähän hiljasempi mut sitkun tutustuu niin juttua riittää 😄

Ois kiva löytää vapaa ajoille seuraa esim. Pyöräilemään, luontoon kävelee tai muuten vaan viettämään aikaa! Sitku tää koronatilanne rauhottuu nii seuraa saa myöskin museoihin, kirppiksille, kahvittelee, syömään ym.

Harrastuksiin kuuluu kuvaaminen, piirtämine/maalaaminen, kirjoittamista sekä kesäisin tykkään pyöräillä.
Mielenkiinnon kohteisiin kuuluu harrastusten lisäks luonto, museot, musiikki, viherala, eläimet, leffat ym.

Ja ennen ku kirjottelen tähän koko mun elämän stoorin nii rohkeesti vaan viestiä jos yhtään kiinnostuit tai uskoisit et tultaisiin toimeen! 👋
Ikähaarukka mieluiten 22-30v.

30.6.2020

Moi!

Nainen, 23 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Täällä 23 vuotias turkulainen nainen, joka etsii uusia (mielellään naispuolisia) kavereita

Näin kesällä olisi kiva lähteä ravintolaan, kahville, rannalle tai vaikka ihan vaan kävelylle.

Laita viestiä, jos yhtään kiinnostuit!

30.6.2020

Uusia kavereita?

Mies, 28 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Mooi!
Tuttuja löytyy kyllä ja porukkaa kenen kanssa touhuta, mutta sellasta hyvää yksittäistä kaveria kaipais viel. Ei oo väliä ootko mies/nainen/muu ja kaikenikäset kaverit kelpaa. Tärkeempää ois et tullaa sit hyvin juttuun ku yksittäiset yhtäläisyydet olemuksessa.

Sit jotain itestäni eli täällä kirjottelee 28v miespuolinen säheltäjä Turusta. Kuvailisin itteeni sosiaaliseks introvertiks. Tuun kyl toimeen melkeenpä kenen vaan kanssa, mut syvempi tuttavuus vaatii sit kemioiden kohtaamista ja sit ku avaudun lopulta ni oon ehkä liianki avoin. Kiinnostuksenkohteita löytyy niin urheilun kuin nörtteilynkin puolelta ja mut saa helposti mukaan myös uusia juttuja kokeilemaan. Tän hetken top-listaan kuuluu frisbeegolf, rantalentis, luonnossa ulkoilu ja kaikki muukin touhuilu. Musiikin suhteen oon ihan kaikkiruokanen, fiiliksen mukaan saattaa soida mitä vaan örinähevistä iskelmään tai edm/trance biitteihin vaikka toi metalli lähinnä sydäntä onki. Leffoi ja sarjoi tulee nykyää aika vähän katottuu ja sielläkin kaikki kyl käy mut piirretyt ja fantasiaseikkailut on kyl best!

Hienoo jos jaksoit lukee ton kaiken tai josset jaksanu niin ei se mitään.... Oon varmaa unohtanu jotain oleellista, mut jos yks tai useempiki asia natsas ja kiinnostus heräs ni tuu kyselee lisää sit. Viestiä voi laittaa suoraan kikis nimimerkille superkilppari tai sit tänne/sähköpostiin. Tuuthan rohkeesti vaan jutulle jos yhtään kiinnostus heräs :)

29.6.2020

Moi😊

Nainen, 21 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Olen 21 vuotias nainen, miulla ollut ennenkim täällä ilmoitus, nyt turun alueelle😊 Mie harrastan lenkkeilyä aktiivisesti ja alkoholia ei tuu käytettyä melki ollenkaan.
Tuuhan tutustuun☺
Kik tuulizu98

29.6.2020

Kavereita :)

Mies, 30 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Moikka! Täällä ens kuussa 30v täyttävä mies Turusta. Ajatteleva, kiltti, huumorintajuinen ja reipas. Tykkään puhua, joskin aluks oon ujohko ja etäällä ja hitaasti lämpeävä. Tykkään ihmisten seurasta kovasti, joskin oon introvertti eli tarvitsen myös omaa tilaa. :)

Ammatiltani oon lähihoitaja, joskin aion opiskella jotain uutta tulevaisuudessa. Harrastuksiani on tennis, sulkapallo, biljardi, uinti, lukeminen, kalastus... Enemmän tai vähemmän ja seurankin mukaan joten ois kiva saada seuraa ulkoiluun, liikkumiseen, lasilliselle, leffaan, mihin vaan keksitään! :)

Laittele viestiä niin tutustutaan! :)

28.6.2020

Moikka!

Mies, 22 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Täällä 22-vuotias nuori mies Turusta, jonne muutin noin vuosi sitten opintojen perässä. Elämäntilanteen muutosten seurauksena elämääni on vähitellen vapautunut tilaa uusille ystäville, joten uudet tuttavuudet ovat enemmän kuin tervetulleita. Olisi mahtavaa löytää samanhenkinen ihminen, jonka kanssa vaihtaa kuulumisia, pohtia maailman menoa ja mahdollisesti puuhata jotain.

Olen melko herkkä ihminen, joten alkuun vaikutan usein varautuneelta, mutta se on ohimenevää. Sosiaalisesti olen vähän kömpelö, mutta huomaavainen ja kaikkia kohtaan reilu. Tykkään syvällisistä keskusteluista ja rennosta oleskelusta. En ole erityisen menevää tyyppiä, mutta silloin tällöin saatan uskaltautua kokeilemaan jotain uutta ja jännittävää.

Vapaa-aikaani käytän usein lukemiseen ja kirjoittamiseen, urheiluun, musiikin kuunteluun ja pleikkarin pelailuun. Nautin ulkoilmasta ja pienistä retkistä luonnossa, vaikka koira seurana. Mielelläni kokeilisin uusia aktiviteetteja tai lähtisin pidemmille reissuille, mutta yksin se on turhan ankeaa.

Ensisijaisesti etsin kavereita suunnilleen samanikäisistäni. Sukupuolella tai sillä, missä asut ei ole niin väliä. Mulle kelpaa kaverit läheltä ja kaukaa. Tärkeintä, että oot aidosti halukas tutustumaan. Laita rohkeasti viestiä, jos uskot että voitaisiin tulla hyvin juttuun.

Tämä ilmoitus ei vanhene :)

26.6.2020

Moi!

Mies, 36 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

- näinä aikoina ihmistä,kaveria,ystävyyttä olen vailla....
- kaipaan luottamusta, kauneutta,totuudellisuutta
-musiikkia , tehden ja kuunnellen
-väsyttää pahan kuuleminen,näkeminen...
-haluaisin kokea sielunkumppanuutta,elämän ihmetystä...
- olla realisti ja silti unelmoida
Olen mies kohta 36v.
nähnyt,kokenut,kyllästynyt baareissa telmimiseen
odotan....
voiko laimeaan esittelyni tulla vastaus
(varsinais-suomi missä minä /sinä mistä vaan) nainen tai mies

26.6.2020

Ystäviä ja kavereita

Mies, 39 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Moi!

Etsin ihmisiä, joiden kanssa voisi liikunnan merkeissä käydä vaikka lenkillä tai tehdä muuta mukavaa, vaikka viettää iltaa tai sitten vaan kahvilla vaihtaa ajatuksia, miten nyt kulloinkin tuntuis parhaalta. Sukupuolella tai iällä ei niin väliä. Ite oon kai nuoremman olonen ku mitä mun iästä vois olettaa 🙃

Olen luonteeltani kai introvertti, sellanen utelias, joskus turhankin analyyttinen. Mutta ihan jalat maassa oleva, ja kun opin tuntemaan niin eiköhän me juttuun tulla. Jos ei tulla, niin eipä siinäkään mitään, ei kannata stressata etukäteen. Oon oppinut ettei näistä nyt kannata liikaa murehtia 😀

Ota vaan rohkeesti yhteyttä. Olen tottunut olemaan itekseni, mutta lisää ihmisiä kyllä kaipaan elämääni 🙂

24.6.2020

Moi!

Nainen, 20 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Oon muuttamassa pian Turkuun ja ois kiva saada sieltä päin kavereita! Olen itse parikymppinen nainen.
Tykkään esim. ihan vaan hengailla, käydä leffassa, bilettää, shoppailla, lenkkeillä, käydä salilla jne. Jos tykkäät samoista asioista, ota yhteyttä! :)

Sukupuolella ei oo väliä (EN kuitenkaan etsi parisuhdetta) ja ikä mieluiten alle 30, jotta jutut ja elämäntilanne on samalla tasolla.

24.6.2020

Ystäviä/kavereita vailla

Mies, 26 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Moikka kaikille :) tääl 26v varattu mies kirjottelee siinä toivossa jos ystäviä/kavereita löytyisi ? Olen 3v asunut turussa ja en ole kavereita tai ystäviä löytänyt.
Harrastan retkeilyä,lenkeilen/pyöräilen väli ja salillekki voisin lähtee mukaan tai kahvil,leffaan jne.
Iällä ja sukupuolella ei mitään väliä.
Kik temezkit/snäppi:Temezkit94
ku en s-postia paljon tykkää käyttää.

24.6.2020

Keskusteluseuraa ja rentoa ajanviettoa?

Mies, 25 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Hei!

Muutin paikkakunnalle puolisentoista vuotta sitten vakituisen työn perässä ja aikaisemmat sosiaaliset piirit jäivät toiselle puolelle Suomea. Etsiskelen seuraa niin netin yli jutteluun/ pelaamiseen/ harrastuksiin tai ihan vaan ajanviettoon.

Lenkkeilen, pyöräilen, pelaan satunnaisesti pc:llä varsinkin kesäisin valokuvaan. Myös ruoanlaitto on yksi mielenkiinnonkohteita jossa haluan myös kehittyä. Sinulla voi myös olla jokin oma harrastus jota voitaisiin ehkä tehdä yhdessä. Sukupuolellasi ei myöskään ole väliä.

Luonteeltani olen luotettava, aito, rehellinen ja huumorintajuinen. Olen myös hyvä kuuntelija ja tulen toimeen hyvin erilaisten ihmisten kanssa. Muuten elämässäni on kaikki hyvin, mutta uusia tuttavuuksia haluaisin saada, joiden kanssa voisi nähdäkin ihan face to face.

24.6.2020

Kaveri haussa

Mies, 35 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Moi!

Oon kolmekymppinen avioliitossa elävä nörtti ja etsin uusia kavereita. Vapaa-aika kuluu koodauksen, leffojen, pelien, ulkoilun sun muun parissa.

En etsi isoa kaverilaumaa vaan yhtä tai kahta ihmistä, joiden kanssa synkkaa ja juttu luistaa.

Sivu
Takaisin ylös