Ilmoitukset alueelta Turku (64 kpl)

 - 
 
2 päivää sitten

Moikka!

Mies, 30 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Täällä 30v (ikä hämää) naimisissa olevan mies, jolla tavoitteena löytää aikuisiällä vielä oikeita ystäviä. :)

Olen alunperin maalta kotoisin. Urheilen (sähly), lautapelailen, pc-pelailen ja vietän aikaa perheeni (vaimo+eskarilainen) kanssa. Työskentelen luokanopettajana.

Pidän shoppailemisesta (kun on varaa), maailman parantamisesta juttelemalla, syvällisemmistä keskusteluista ja fantasiahömpästä. Olen aina inhonnut äijäporukoita, inttijuttuja ja muuta machoilua. Pidän itseäni huumorintajuisena ja lapsenmielisenä. :)

Laita viestiä, jos sinullakin on ystävä hakusessa! En tykkää laittaa kriteereitä, sillä kaikki on kiinni kemioista enemmänkin. Äijäjutut eivät kuitenkaan kiinnosta.

6.2.2019

Tervehdys!

Mies, 28 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

28v mies Kaarinasta etsii ystäviä ja kavereita. Olen urheilullinen niin konsoli- kuin pallopeleistä tykkäävä kasvissyöjä. Minut löytää joko lenkiltä, salilta tai kahvilta tai opiskelemasta tietotekniikkaa. Joskus myös elokuvista. Alkoholia en käytä. En tunne paikkakuntaa Turku kovin hyvin, vaikka olenkin lähialueelta kotoisin. Tänne olen vasta kuitenkin muuttanut.
Olen enemmänkin toiminnan mies, eli yhdessä tekeminen on mun juttu. Turhanpäiväinen jutustelu on minusta turhaa, mutta välillä sitäkin joutuu harrastamaan.
Tunnen itseni hyvin yksinäiseksi vaikka viihdynkin yksin. Ei vain ole kavereita joiden kanssa olisi edes mahdollisuuksia tehdä.

5.2.2019

Ystävä

Nainen, 25 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Olen 25-vuotias turkulainen. Luonteeltani olen rauhallinen ja tulen juttuun monenlaisten ihmisten kanssa. Olen aika herkkä, mutta yritän suhtautua asioihin positiivisesti. Arki ottaa välillä niskaotteen, mutta sitä vastaan olisi mukava taistella hyvässä seurassa :)

Itselleni läheisiä asioita ovat luonto, elokuvat ja musiikki. Elämäntyylini on aika vaatimaton. Tykkään myös 70-luvun asioista, sisustuksesta, astioista jne. Olen kasvissyöjä, mutta sinun ei tarvitse olla :)

Ota ihmeessä yhteyttä, jos tuntuu, että voisimme tulla juttuun :)

30.1.2019

Ystäviä hakusessa

Nainen, 19 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

moikka👋😀 etsii kavereita koska olen tällä hetkellä yksinäinen ja olen paljon kotona kun ei yksin huvita oikeen minnekkään mennä kaverin kanssa kyllä tykkään tehdä vaikka mitä.😁

Oon huono tälläsissä "itsensä esittelyissä" mut oon 19v ja aluks uijo mutta ujous menee äkkiä pois oon utelias, luotettava ja ystävällinen. Olen onnellisessa parisuhteessa.😋

Ikähaarukka 18-26. ei oo välii mistäpäin oot tietenkin turun läheltä on plussaa😊
Laita ihmeessä viestiä jos kaipaa kaveria/ystävää. 🤗
löytyy myös KIK: mastercard_nindex

30.1.2019

Moikka!

Nainen, 24 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Täällä 24-vuotias nainen etsii uusia ystäviä!
Oon puhelias, huumorintajuinen ja menevä nuori nainen. Tykkään shoppailla, käydä baareissa ja juoruilla tietty. :D
Jos oot myös ystävää vailla niin ota ihmeessä yhteyttä! :)

30.1.2019

Seikkailullinen ja spontaani ystävä Turun seudulta

Nainen, 26 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Moikka,

26-vuotias entinen työnarkomaani ja suoratoistopalvelujen suurkuluttaja etsii spontaania ystävää jakamaan taide-elämyksiä, henkeviä keskusteluja, addrenaliinipiikkejä, maailmanparannusta viinilasin ääressä, ulkoilmaseikkailuja ja roadtrippejä.

Olen monimutkainen ääripäiden ihminen, jolle on tärkeää tuntea kuuluvuutta johonkin ja merkityksellisyyttä kaikessa mihin ryhtyy. Rakastan luontoa, taidetta, rohkeita ihmisiä, itseni likoon laittamista ja luovuutta kaikissa muodoissa. Olen hyvä ongelmanratkaisija ja yllyttäjä, lojaali ystävä ja kuuntelija, mutta myös taitava argumentoija.

Minusta ei saa ihanteellista kaveria shoppailureissuille, säännölliseen baari-ilakointiin (toki rakastan tanssia silloin tällöin), pelkkiin ravintolaseurusteluihin (mieluummin kokkaan itse) tai keilaamaan. Mikään kovin staattinen oleminen ja tekeminen ei innosta, mutta ei tarkoita ettenkö kokeilisi oikeassa seurassa mitä vaan.

Jos siis etsit ystävää ulkoilemaan ja seikkailemaan kanssasi, parantamaan maailmaa, luomaan jotakin kankaalle, paperille, kuviin tai kansiin... olen oikea nainen siihen hommaan. Jos meillä saattaisi lukemasi perusteella synkata, niin laita viestiä!

29.1.2019

Heipsun!

Nainen, 25 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Olen 25-vuotias yliopisto-opiskelija Turusta. Vapaa-aikani kuluu erilaisten kulttuuritapahtumien, lukemisen, kirjoittamisen ja elokuvien parissa. Toisinaan minut voi myös löytää roikkumasta Turun kuppiloista ja baareista kirja kourassa.

Olen luonteeltani haaveileva taivaanrannamaalari, jonka on joskus hieman vaikea ottaa kiinni todellisesta elämästä. Rakastan uuden oppimista ja kaikenlaista luovaa toimintaa. Rustailen aamuöisin runoja kaikkeen kauniiseen kätkeytyvästä melankoliasta. Astun toisinaan myös teatterinlavalle kadottaakseni hetken olemisen loputtoman haasteellisuuden.

Olen introvertti, joka kuitenkin toisinaan kaipaa epätoivoisesti ympärilleen ihmisiä. Olen jo pitemmän aikaa kokenut elämässäni hieman kummallistakin yksinäisyyden tunnetta. Vaikka minulla on jonkin verran ystäviä, toisinaan koen silti, ettei minulla ole elämässäni ihmisiä, joihin pitää yhteyttä ja joiden kanssa viettää aikaa. Ehkäpä tämän ilmoituksen avulla voisin löytää elämääni juuri sinut?

24.1.2019

ystävää Turusta?

Nainen, 19 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Moikka!
Olen 19-vuotias, noin 6kk sitten Turkuun muuttanut tyttö. Muuton jälkeen kaverit ja poikaystävä jäivät toiseen kaupunkiin, joten olisi kiva löytää täältä Turun puolelta joku kaveriksi.

Tykkään piirtää, laittaa ruokaa, pelailla niin lautapelejä kuin konsolipelejä, meikata sekä aloittaa kaikenlaisia omia projekteja. Miellän itseni myös urheilulliseksi, vaikkakin tällä hetkellä on oman lajin etsintä vielä kesken. Omasta mielestäni innostun helposti uusista ideoista, ja koitan mielelläni uusiakin aktiviteetteja.
Pidän eläimistä paljon, vaikka nykyään niitä ei itsellä enää ole. Elämän aikana minulta on löytynyt kissoista ja koirista aina lampaaseen asti, eli ei siis ole pahitteeksi jos sulla eläimiä on.
Iälläsi tai sukupuolellasi ei ole väliä, jos juttu kulkee! Eli laita viestiä jos seura kelpaa vaikka kahvitteluun :)

24.1.2019

Kaveri Turusta

Nainen, 23 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Heippa! Oon 23 v. nuori nainen, joka on juuri muuttanut Turkuun töihin. Ettiskelisin nyt ittelleni kaveria, jonka kanssa vois jakaa iloja ja suruja, tehä kaikkea kivaa kuten lähtee kahville ja shoppailee ja miksei vaikka matkustella.
Kiva ois jos asusit Turussa tai lähistöllä.

23.1.2019

Uusia ystäviä Turusta?

Nainen, 17 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Moi! Oon 17-vuotias tyttö Turusta. Luonteeltani oon puhelias, huumorintajuinen, rento, luotettava, avoin ja ystävällinen. Saatan aluksi olla varautunut, mut alkujännityksen jälkeen oon vähän liiankin sosiaalinen😂

Rakastan musiikkia ja tykkään lisäksi mm. matkustelemisesta, meikkaamisesta, eläimistä ja shoppailusta.

Tuu laittamaan viestiä, jos kiinnostais tutustuu paremmin! 😊 Iällä tai millään muullakaan ei oo mulle väliä. Come as you are🙏🏼

20.1.2019

22v nainen etsii kavereita

Nainen, 22 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Olen 22v suomenruotsalainen opiskelija Turussa (eli äidinkieleni on ruotsia, anteeksi jos tekstissäni on paljon virheitä). Mulla ei ole kauheasti kavereita Turussa joten etsin täältä jos niitä löytyisi? Tykkään käydä kirpputorilla, leffalla, katsoa elokuvia yhdessä, käydä kahvilla, ja voin myös käydä baarissa(käyn todella harvoin) mutta en juo paljon. Tykkään myös 'tyttöjen illoista' esim viinin piirissä. Olen ystävällinen ja melkein aina hyvällä tuulella. Voin myös auttaa esim jos haluat oppia enemmän ruotsia. Asun yksiössä noin 3km turun keskustasta.

17.1.2019

Juttuseuraa/Ystäviä etsimässä!

Mies, 26 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Olen 26-vuotias miehenalku, jolta puuttuu oma kaveripiiri.
Etsiskelen juttuseuraa ja ystäviä. Olen juuri muuttanut Turkuun töiden perässä enkä tunne täältä oikeastaan ketään. Sukupuolellasi tai iälläsi ei ole väliä. Olen hyvin humoristinen kaveri, joskus ehkä vähän lapsellinenkin, riippuen seurasta.

Etsin kaveria ihan vaan juttuseuraksi, jos Turun lähellä asustelet myös kahviseuraksi/baarikaveriksi. Miksei myös salikaveriksi, mitä vain keksiikin. Olen avoin kaikelle.

Pidän ruoanlaitosta, olen itse ollut noin vuoden kasvissyöjä ja se kiinnostaa minua. Pidän myös elokuvista ja peleistä. Konsoleita löytyy liiaksikin. Pelikaverikin olisi kivaa vaihtelua. Tykkään myös käydä baareissa yksillä.

Meiltä löytyy 3 kissaa, ja yksi koira. Olen hyvin eläinrakas, kuten tästä eläintarhasta sen saattaa huomatakkin.

Otathan yhteyttä jos yhtään nappaa rempseämpi seura!

16.1.2019

Holà

Nainen, 15 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Olen 15/03, kesäkuussa 16. Nuori nainen. Olen sosiaalinen ja avoin ihminen. Vähän hiljanen mutta sit kun tutustun paremmin niin sosiaalisempi. Lisää tietoa saa kysymällä.

15.1.2019

Uutta/uusia ystäviä etsimässä!

Nainen, 21 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Moikka! Oon 21-vuotias nainen ja asun Turussa. Asun yksikseni joten miestäkään vierelle ei ole vielä löytynyt. Etsin uusia kavereita tai ystäviä ihan siitä syystä, että tuntuu että olen erkaantunut entisistä kavereistani ja olo on alkanut tuntua hieman yksinäiseltä. Olisi ihanaa jos olis joku kaveri kenelle voisi puhua kaikesta ja tehdä kaikkea kivaa😍 käydä lenkeillä, kahvilla, syömässä, leffassa, mitä vaan. Oon aluksi ehkä vähän ujo mut kuitenki tosi ystävällinen ja iloinen persoona! Tykkään tosi paljon kattella kaikkia sarjoja ja ohjelmia ja kaikki perus hömpät ja tosi-tv ohjelmat on mun lemppareita! Laita ihmeessä mulle viestiä niin jutellaa enemmän! :) PS. Jos mietit et onko säälittävää hakee ystävää näin ni mä aattelin kans ihan samaa...joten tuu vaa juttelee :D

13.1.2019

Uusia kavereita vailla🙈

Nainen, 19 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Hei! Oon 19 vuotias nuori nainen Turusta. Poikaystävä löytyy, mutta kavereita mulla ei juurikaan oo, joten innolla tutustuisin uusiin ihmisiin. Tykkään vapaa-ajalla olla vaan ja kattoa vaikka netflixiä, käydä shoppailemassa, leffassa mut tykkään myös silloin tällöin käydä viihteellä! Luonteeltani olen sosiaalinen toki aluksi saatan hieman olla ujo😅 huumorintajua löytyy ja nauran paljon😂 Toivon, että olisit iältäsi 18-25v!

9.1.2019

Lenkkiseuraa

Nainen, 33 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Kaksi koiraa vievät ulos, mutta juttuseura ei olisi pahitteeksi lenkittäjälle. Olisiko sinusta sellaiseksi?

Päivät vietän töissä ja erityisesti arki tuntuu rullaavan suhteellisen samalla kaavalla. Kaikenlaiset yleiset kuvaukset avoimesta, mukavasta ja huumorintajuisesta persoonasta sopivat minuun pääsääntöisesti. Erilaisia kiinnostuksen kohteita löytyy, mutta höpöttelen yleensä suht sujuvasti kaikenlaisista asioista. Osaan kuitenkin olla myös vahva mielipiteideni kanssa, joten avarakatseisuus on valttia seurassani. Paasataan ihmisoikeuksista, vatvotaan suhdekoukeroita, pohditaan tv-sarjojen juonikuvioita tai vaikka nauretaan edellisen viikonlopun kännitörttöilyille.

Jos kemiat tuntuvat kohtaavaan, niin toki olen valmis myös muuhunkin ajanviettoon kuin metsäpolkujen tallaamiseen.

7.1.2019

Moikka

Nainen, 18 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Olen 18v tyttö Turusta, poikaystävä on mutta ei kavereita ja kaipaisin ystävää jonka kanssa voisi viettää aikaa ja tehdä kaikenlaista esim. mennä shoppailemaan, kahville, käydä baarissa/yksillä, viettää tyttöjen iltaa yms. Tykkään kaikista tyttömäisistä jutuista, meikkaamisesta, salilla käymisestä, leffojen katselemisesta sun muusta. Saatan olla aluksi ujo mutta se lähtee kun tutustuu. Olisi kiva jos olisit aika saman ikäinen. Ota rohkeasti yhteyttä! :)

Sivu
Takaisin ylös