Ilmoitukset alueelta Turku (89 kpl)

 - 
 
13.5.2019

22v Turusta 😊

Nainen, 22 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Moikka,

Haussa uusia kavereita Turusta. Olen aikanaan Turkuun opiskelemaan muuttanut nainen. Ikää löytyy 22v, mutta kavereita mulla on aikalailla kaikenikäisiä eli ikä ei ole ongelma.

Etsisin Turusta lisää kavereita joiden kanssa voi tehdä mitä vaan kivaa maan ja taivaan välillä. Tykkään itse erityisesti peleistä (oli sitten bilis, lautapeli tai vaikka koripallo), ulkoilusta, elokuvista ja tv sarjoista, uimisesta, eläimistä ja oikeestaan vähän kaikesta. Oon super sosiaalinen ja aktiivinen elämä on mun juttu.

Kuitenkin oon myös hyvää jutusteluseuraa ja elämänkokemusta on kertynyt reilusti ikään nähden. Joten täältä löytyy myös luotettava ja aito kuuntelija sekä ystävä tässäkin mielessä.

Mielellään tutustun uusiin ihmisiin ja siten kaikki viestit on tervetulleita 😊

13.5.2019

Ystävyyttä etsimässä.

Mies, 28 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Täällä kirjoittelee 28-vuotias uus-turkulainen, avoliitossa elävä, amk:ssa opiskeleva mies. Olen päällepäin melko "tavallinen", siisti ja rauhallinen kaveri. Raapustelen nyt tänne toiveikkaana tämän asian suhteen.

Itsestäni. Olen kiinnostunut itseni kokonaisvaltaisesta kehittämisestä sekä henkisesti (huom. ei hengellisesti) että fyysisesti. Nämä asiat ovat myös jossain määrin henkilökohtaisena tavoitteena elämässäni, ja yleisesti tavoittelemisen arvoisia asioita. Ihanteeni näissä asioissa kumpuavat osittain kaukaa antiikin maailmasta, mistä ajasta olen muutenkin kiinnostunut. Politiikka (josta perillä aivan liian vähän), ympäristöasiat, ihminen, informaatioteknologia, sopivan alhaisella tasolla oleva filosofia ja historia kuuluvat tavalla tai toisella päivittäisiin pohdiskeluihini.

Tämän hetken konkreettisiin harrastuksiin kuuluu kunnostani huolehtiminen, soittaminen (piano, haitari), runoilu ja kirjoittelu sekä lukeminen (jos sitä voi mainita). Teatteri ja elokuva kiinnostavat myös. Eiliseen on jäänyt erilaisia harrastuksia ja kokeiluja, huomisesta toivon että tulen kokeilemaan paljon ja kaikkea uutta.

Pähkinänkuoressa: En ole vielä itseäni kokonaan hyväksynyt, en tarpeeksi sisäisesti sivistynyt, (enkä omista vakosamettihousuja) mutta jonkinlainen mies tai miehenkuva sentään olen.

Sinulle, hyvä lukija, minulla on myös toiveita.
Sinulta löytyy samaistumispintaa tai kiinnostusta samanhenkisiin asioihin kuin minulta ja olet jossain oman ikäni kantturoissa. Toivomuksien lisäksi minulla on vaatimus. Avoimesta mielestä ja avarakatseisuudesta. Olen päätynyt huomaamaan ja hyväksymään, ettei elämä olekaan niin mustavalkoista.

Toiveissani on siis ystävä, eli oikea ja rehellinen ystävyyssuhde. Sellainen, joka on aina loistanut poissaolollaan. Ystävä, jota kiinnostaisi keskusteleminen, harrastaminen ja silloin tällöin fiksu elämän ja asioitten juhlistaminen.

Jos tämä kirjoitus herätti ajatuksia tai parhaassa tapauksessa kiinnostusta, vastaukset ovat enemmän kuin …

12.5.2019

Moikka!

Nainen, 26 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Oon 26-vuotias työssäkäyvä nainen ja asun Turun keskustan tuntumassa poikaystävän kanssa. Päivät menee töissä ja elämä on ihan mallillaan.

Vapaa-ajalla tykkään katsoa elokuvia ja sarjoja. Erityisesti kauhu on mieleen, mutta ihan kaikenlaista tulee katsottua. Musiikkia tulee myös kuunneltua monipuolisesti. Sen suurempia harrastuksia mulla ei ole, ulkoiltua tulee satunnaisesti ja kotona treenattua muutaman kerran viikossa. Lautapelejä olisi kiva pelata jos löytyisi kiva porukka siihen. Pelit on ihan parasta!

Nautin hyvästä ruoasta ja juomasta, miksi varmaan oonkin pullukka :D Ruoanlaitosta en tykkää yhtään, jos asuisin yksin niin en laittaisi ruokaa varmaan koskaan.

Olisi kiva saada kaveria suurin piirtein saman ikäisestä naisesta 😊

9.5.2019

Samanhenkisiä ystäviä vailla...

Nainen, 43 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Olen 43 v. nainen ja olen parisuhteessa naisen kanssa. Joten ihan ystäviä/ kavereita etsin (ainoastaan naispuolisia) kenenkanssa käydä lenkillä, kahvilla, näyttelyissä tai vaan juttuseuraa.
Hyvä kahvi, kirjallisuus, ihmiset, esoteerisuus. Savuton ja holiton :)
Olen kiltti, ujo ja ystävällinen. En väitä olevani joku jota en ole, koska olen hyvä olemaan Minä :) Siinä olen paras.

8.5.2019

Kesäkaveri?

Nainen, 19 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Olen 19-vuotias tyttö turun seudulta. Valmistun tänä keväänä lukiosta ja tällä hetkellä luen maantiedon pääsykokeisiin.

Olen huomaavainen, avarakatseinen, menevä, rauhallinen ja hauska. Minua kiinnostaa esimerkiksi elokuvat, oppiminen, uudet lajit, luonnossa liikkuminen, syväliset keskustelut, ruuanlaitto ja kulttuurit.

Etsin ystäviä etenkin kesän varalle! Olisi kiva päästä tekemään kesällä kaikkea uutta jännittävää. Haluisin kokeilla muunmuassa kiipeilyä, erilaisia tanssityylejä ja geokätköilyä. Voitaisiin vaikka tehdä kirpparikierros, lähteä pienelle roadtripille tai ihan vaan yksille.

Laita viestiä jos olet 18-22vuotias, tykkäät jutella syvällisistäkin asioista, haluat kokeilla uusia juttuja ja tutustua minuun! :D

8.5.2019

Hyvää ystävää vailla

Nainen, 23 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Moikka! Olen 23-vuotias, viherkasveista, sisustamisesta ja käsitöistä kiinnostunut nainen. Olen alkuperäinen turkulainen, mutta koulussa syntyneet kaverisuhteet ovat ajansaatossa kuivuneet kasaan ja tuntuu, että on vaikea löytää uusia ystäviä elämään. Olisi kiva tavata joku, jonka kanssa viesteillä, käydä kaupungilla ja kahviloissa. Joku jonka kanssa juttu luistaisi ja huumori kohtaisi 8) .
Minua on kuvailtu iloiseksi, lempeäksi ja avarakatseiseksi ihmiseksi, jonka kanssa on helppo tulla toimeen. Toivoisin myös tulevalta ystävältä näitä ominaisuuksia. Huippua olisi, jos olet eläinrakas.

8.5.2019

Samanhenkistä ystävää vailla

Nainen, 46 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Moi

Olen 46- vuotias nainen ja jo pidemmän aikaa ollut kiinnostunut henkisestä etsinnästä, kasvusta yms. Kaikenlaista olen lueskellut, tutkaillut, opiskellut. Joitain vuosia nämä asiat olivat enemmän taka-alalla mutta nyt taas voimakkaasti pinnalla ja läsnä elämässä.
Näiden asioiden myötä elämässä on tullut ja mennyt ihmisiä eikä tällä hetkellä ole sellaista ystävyyssuhdetta, jossa henkisyys, henkinen etsintä yms. olisivat yhdistävä tekijä. Olisi ihanaa löytää ystäviä, joiden kanssa jutella näistä asioista. Olen kuitenkin kokenut, että henkisellä polulla näistä asioista keskustelu ja kokemusten/ajatusten jakaminen on arvokasta ja avaavaa. Näistä haluaa jutella :D

Kävisikö tuuri (tai jonkinlainen johdatus :D ) että tätä kautta löytyisi henkisistä asioista kiinnostuneita ystäviä? :)
Itse olen ehkä enemmän old age kuin new age mutta molempia on tullut tutkailtua. :)
Sinun iällä ja sukupuolella ei ole merkitystä, ainoastaan sillä on merkitystä, että olet aidosti kiinnostunut henkisistä asioista :)

Toiveikkaana viestiä odotellen :)

8.5.2019

heip!

Nainen, 28 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Oon viimeaikoina huomannut että mun nykyiset kamut on suurilta osin joko eri elämäntilanteissa, muuttaneet tai ollaan muuten vaan etäännytty eikä nähä enää niin usein. Vaikka nääkin kaverit on tosi tärkeitä, oon aina ollu enemmän sitä tyyppiä, joka mielummin pitää lähellä muutamaa hyvää ystävää, joiden kanssa jakaa surut/ilot/murheet/muut päivittäiset kuulumiset/tyhmät memet ja tätä puolta oon jääny kaipaamaan.

Oon ite vastavalmistunut, vakkaritöissä ja asun py:n kanssa Turun keskustassa. Tykkään mm. käydä keikoilla, festareilla, kirppareilla, shoppailemassa, leffassa, pubivisoissa sekä pitää peli-iltoja (lautapelit tai esim. rockband!). Lisäksi netflixmaratonit jonkun hömppäsarjan ja viinin/herkkujen parissa on ihan best. Välillä on myös kiva käydä ulkona tai löytää ittensä sieltä yllättäen koti-illan päätteeksi ! Oon ihmisenä spontaani, hyväntuulinen, avoin ja menevä mut myös herkkä ja sydämellinen. Oon aika puhelias, mutta viihdyn silti paremmin pienemmässä porukassa :) Mulla on myös aina ollut paljon miespuolisia kavereita, ja varmaan siksi musta on muotoutunut tällainen pleikkari-/tietsikkapeleistä tykkäävä "tyttömäinen" tyttö.

Ois kiva esim myös saada kokoon joku pieni kaveriporukka, jos löytyy samanoloisia tyyppejä! Laita viestiä :) (voi laittaa myös kikissä: keetuw)

5.5.2019

Etsitkö sydänystävää?

Nainen, 22 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Hei yksinäiset. Etsin ystävää, jonka kanssa jakaa kaikki mitä mieleen putkahtaa, nauraa ilman syytä ja vaikka mennä metsäretkelle. Sinä puolestasi saisit parhaassa tapauksessa elinikäisen ystävän, joka kuuntelee ja välittää ja jolla on aikaa sinulle. Haluan oppia tuntemaan sinut syvemmällä tasolla (en ole järin hyvä small talkissa) ja kenties kokea sitä myyttistä sielunsisaruutta tai sydänystävyyttä, josta haaveilen. Ystävyys on minusta kaunein asia maailmassa.

Pidän näistä asioista: rehellisyys, avoimuus, Harry Potterit, matematiikka, henkisyys, Dan & Phil ja sähköpostien kirjoittaminen. Olen ISFJ, rapu ja erittäin sisäänpäinkääntynyt kotihiiri. Jos pidät vähimmässäkään määrin mahdollisena, että voisimme olla samalla aallonpituudella, laita viestiä! :3

4.5.2019

Harrastuskaveria?

Nainen, 33 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Tykkään kokeilla kaikenlaisia uusia juttuja, mutta aika usein innostun asiasta X enkä löydäkään kaveria mukaan. Lähtisitkö sinä mun kanssa testaamaan boulderointia, runopajaa, pakohuonetta tai vaikka twerkkausta? Tai jotain ihan muuta mitä en edes ole osannut ajatella? Suhtaudun kaikkeen uuteen mielenkiinnolla ja musta saa seuraa lähes mihin tahansa uuteen ja yllättävään.

3.5.2019

Kavereita tai juttuseuraa?

Nainen, 19 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Hei, olen 19vuotias nuori nainen turun suunnilta. Itsestäni sen verran et käyn töissä ja ratsastus lähellä sydäntä. Seurustelen mutta kaverit puuttuu... kerron lisää jos o kiinnostusta tutustuu :D olis kiva saada kaveria tekemään oikeestaan mitä vaan, ulkona kävelemäs, leffas, baaris tai mitä mieleen vaa tulee :).
Mul ei oo iälläs välii eikä muullakaa :)

1.5.2019

Uusia kavereita :)

Mies, 20 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Moi!

Olen 20-vuotias työssäkäyvä, mutta yksinäinen mies Turusta. Tilanne on siis se, että mulla ei ole pahemmin koskaan ollut mitään aitoja kavereita, jos niin voi sanoa. Luonteeltani olen kiltti, huumorintajunen, ystävällinen ja luotettava.

Tykkään eläimistä, kävellä luonnossa, kuunnella musiikkia, kattoa leffoja, jutella syvällisiä jne. Lista on pitkä.

Kaipaan elämääni uusia kavereita! :) Ei väliä millanen oot, kunhan oot luotettava ja pystyn jakamaan sun kanssa surut ja ilot. Se on pääasia.

Voitais käydä esim. kahvilla/syömässä/leffassa/mitä vaan tulee mieleen.

Laitahan viestiä jos yhtään kiinnostuit! :)

29.4.2019

Moi:)

Nainen, 13 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Oon tämmöne perus 13v tyttö, joka ettii noi 12-13 ikäisiä tyttöjä ja poikia juttu seuraks/iha vaa kavereiks . Oon aika aktiivinen viesteissä joten vastaan aika nopeesti. Oikeassa elämässä mulla on paljon kavereita ja tuun helposti toimeen lähes kaikkien kanssa, joskus olen tosi energinen, sillä minulla on pientä yli energisyyttä. Harrastan cheerdancea tällä hetkellä.


~tykkää kisata
~todistuksessa keskiarvo oli 8.36
~puhuu paljon
~ihan nätti
~kuuntelee, jos on murheita tai muuten vaan:)
~urheilee
~paska huumorin taju xd
~suht suosittu koulussa
~vaaleet hiukset ja siniset silmät


Jos kiinnostuit ni tuu juttelee;)🔥
Snp:soffuww
Ig:joku_turh

28.4.2019

Moikka!

Nainen, 21 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Olen 21-vuotias työssäkäyvä nainen onnellisessa parisuhteessa ja etsin uusia ystäviä joiden kanssa voisi puhua maan ja avaruuden väliltä. Olisi kivaa viettää aikaa kirppareilla, luonnossa,salilla, kahviloissa tai missä sitten keksitäänkään viettää yhteistä aikaa. :)

Olen rauhallinen, luotettava ja ystävällinen.Saatan aluksi vaikuttaa ja olla hiljaisempaa sorttia, mutta kun tutustun paremmin ihmisiin niin kyllä hilajisuus on tipotiessään. :D Sydäntä lähelläni ovat Japani ja siihen liittyvät ihanuudet, joita suomesta ei saa... Eläimet, luonto, ps4, bujoilu ja lista on loputon.

Jos yhtään nappasi niin laita ihmeessä viestiä! :)

24.4.2019

Moikka!

Nainen, 27 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Olen 27-vuotias nainen ja olen muuttanut äskettäin Turkuun töiden perässä. Kaikki ystäväni jäivät toiselle paikkakunnalle ja ajattelin, jos tätä kautta löytyisi mahdollisesti uusia paikallisia sellaisia!
Tällä hetkellä elämäni on kulkenut hetken aikaa kodin ja töiden väliä ja nyt tuntuu siltä, että kevääksi haluaisin asioihin muutoksen! :)

Minuun on helppo tutustua, olen aito ihmisenä ja hymyssä suin kulkeva persoona. Olen extempore ihminen, elämäniloinen ja pidän syvällisistä keskusteluista ja nauravaisista hetkistä!

Etsin kavereita kenen kanssa voisi tehdä kaikkea maan ja taivaan väliltä! Käydä lenkkeilemässä, elokuvissa, shoppailemassa, harrastamassa erilaisia liikuntamuotoja (esim tennis, rullaluistelu), syömässä, viinillä, kirpputoreilla, jutella yms yms!
Toivon, että olisit iältäsi noin 25-35-vuotias.

Ota yhteyttä, jos tuntuu siltä, että kaipaisit uuden kaverin! :)

23.4.2019

Kavereita :)

Mies, 28 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Moikka! Oon 28v mies Turusta ja etsin uusia kavereita.
Liikkumaan, leffaan, juhlimaan, mitä sitten ikinä keksitäänkään. :)

Ei ole väliä ootko mies vai nainen (vain kavereita etsin), iältä mielellään suht samassa haarukassa (20-35v), ulkonäölläsi tms ei ole mulle väliä. Kunhan oot luotettava, rehellinen ja huumorintajuinen.

Tykkään kuunnella musaa, liikkua ja katella sarjoja.
Käyn töissä.

Laita viestiä ni keksitään jotain kivaa kaveritekemistä!:)

PS Tuu mun kanssa DBTLään ! 😊👍

23.4.2019

Uusia tuttavuuksia vailla

Nainen, 26 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Hellurei! Täällä olisi viimeistä vuotta opintojaan suorittava 26-vuotias turkulainen. Tilannehan on se, että introverttinä ja erakkoluonteisena ihmisenä ei ole juurikaan tullut haalittua mitään suurta kaveripiiriä, ja nyt vaikuttaisi siltä, että ne muutamat harvatkin ovat liukumassa pois, yrityksistä huolimatta.

On siis aika aloittaa oman elämäni vallankumous, ja ois kiva jos siihen sais jonkun mukaan. Hakusessa siis ihan kaikenlaisia tuttavuuksia viestittelijöistä livehengailuun asti. Harrastan teatteria, vaihtelevasti geokätköilyä js liikuntaa eri muodoissa, eli jos sais kaveria esim. näihin mukaan ni oisin tosi onnellinen! Kaikki perinteiset ravintolat/kahvilat/muut aktiviteetit on myös enemmän kuin tervetulleita.

Ei mulla muuta.

22.4.2019

Uusia ystäviä ja kavereita

Mies, 34 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Hei!

Olen 34-vuotias turkulainen mukava, fiksu, toiset huomioon ottava ja luotettava mies. Pidän urheilusta ja urheilemisesta. Harrastan mm. hiihtoa, juoksua, uintia ja satunnaisesti muutakin. Tykkään myös urheilun seuraamisesta televisiosta ja paikanpäällä. Pidän myös lukemisesta, lautapeleistä, elokuvista, matkustelusta, purjehtimisesta ja mökkeilystä. Joskus on mukava käydä erilaisissa kulttuuritapahtumissa. Pidän myös hyvästä ruoasta ja hyvistä keskusteluista. Minua voisi kuvailla hyväksi kuuntelijaksi ja keskustelijaksi, huumorintajuiseksi, lojaaliksi ja aidoksi.

Elämäni on muuten hyvällä mallilla, mutta kavereita ja ystäviä on turhan vähän, siis sellaisia, joilla olisi aikaa ja halua nähdä useammin, kuin pari kertaa vuodessa. Haluan löytää sekä mies- että naispuolisia ystäviä ja ikää voisi olla 27-36 vuotta. Mitään erityisiä kriteereitä en sinulle aseta. Pääasia, että olet oma itsesi, etkä esitä muuta, kuin mitä olet. Ei haittaa, vaikka olisitkin toiselta paikkakunnalta, jos muuten tullaan hyvin juttuun.

21.4.2019

Kavereita tai -porukka hakusessa - Turku

Nainen, 56 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Etsin ja tarvitsen uusia kavereita Turun alueelta :)
Olen 56 vuotias nuorekas lapseton sinkkunainen, ja asunut Turussa runsaan vuoden. Käyn edelleen päivittäin työssä Pääkaupunkiseudulla, joten ihmisiin tutustuminen ei tapahdu esim. työn parissa.
Olisi mahtavaa saada uusia ystäviä, tai vaikka kasaan kokonainen porukka, jonka kanssa voisi viettä aikaa kaiken mukavan merkeissä 😉Tykkään kaikenlaisista asioista ihan fiiliksestä riippun kuntoilusta kulttuurin kautta biletykseen, ja kaapistani löytyykin lenkkarit, korkkarit, tennarit, fillari, sukset, rullaluistimet, virveli ja haulikko! Iällä tai sukupuolella ei ole väliä, kunhan juttu luistaa ja löytyy sielujen sympatiaa. Istutaan iltaa ja parannetaan maailmaa syvällisiä puhumalla tai lähdetään vaikka metsään patikkaan - tai ihan vaan kahville :) Laittakaa viestiä 😊

Sivu
Takaisin ylös