Ilmoitukset alueelta Turku (243 kpl)

 - 
 
tänään

synkkyyttä, masennusta ja kaverin puute...

Mies, 37 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Täällä olisi yks synkee, melankolinen masentunutkin Turkulainen 37v. mies vailla uusia kavereita, mielellään naispuolisia. Mitenkä kuvailis itteensä parhaiten ; Mies jolta puuttuu nykyään sisältö, haaveet, kumppani, miltei kaveritkin elämästä. Mitä mulla sitte on; työpaikka, muuta sitten ei juuri olekaan. Elämä on oikeestaan jo menny ohitte ja nyt vaan koitetaan kerätä palikoita kasaan jos jotain vielä on tehtävissä. Päivä kerrallaan eteenpäin fiiliksillä.

Tykkään liikkuu ulkona, kattoo leffoja/sarjoja kotona yms. ihan normi puuhailua. Kuuntelen enemmän metalli/raskaampaa musiikkia, mut sun ei tarvii tietenkään. Mä en käy baareissa, enkä polta et niihin musta ei saa kaveria, muuten oon ehdotuksille avoin.

Hakusessa olisi Nainen kaveriksi Turun seudulta. Periaatteessa voit olla ihan minkä ikäinen vain. Jos sulla on jotain omia ongelmia ni ehkä voidaan auttaa toisiamme eteenpäin. Kaikenlaista on tullut vastaan, joten en enää ylläty mistään. Että sen puoleen ainakin rohkeesti vaan viestiä tulemaan.

Jos kiinnostaa kaveerata ni ota yhteyttä jatketaan siitä. Kaikki uudet tutut on tervetulleita...

PS. Kun kahlaa syvissä vesissä tarvii olla kunnon kumpparit...

2 päivää sitten

Oletko ystävää tai kaveriporukkaa vailla?

Nainen, 24 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Helou!

Etsin ystävällistä ja miksei hauskaakin seuraa yksinäisiin päiviin ja iltoihin. Mulle kelpaa niin juttuseura kuin tapaaminenkin erilaisissa merkeissä. Lähdetäänkö vaikka kahville, kaakaolle tai viinille? Keskustellaanko hiusten- tai kasvien hoidosta? Käydäänkö ostoksilla kirppiksillä tai kauppakeskuksissa? Lähetelläänkö kissavideoita toisillemme? Tai oisko sulla jotain mielenkiinnonkohteita, joita haluisit jakaa mun kanssa?

Olen myös halukas luomaan tätä kautta jonkin sortin kaveriporukan jos vain on muitakin sellaisesta kiinnostuneita!

3 päivää sitten

Musantekoseuraa ym

Nainen, 34 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Omat audiovisuaaliset/kirjalliset projektit olleet käynnissä jo reilun aikaa, niin jos joku vähän innostuisi tulee messiin?

Projekteissa on vähän kaikkea, joitain teemoja ja tyylejä: ympäristö (ei ilmastonmuutosjuttua vaan kemikaalien ja luonnonvarojen käytön vaikutuksia), krooninen kipu, luonto, tanssi, musiikki, scifi/fantasia, suora toiminta, mysteeri, dystopia, sananvapaus, yhteiskuntasatiiri.

Voisin myös jotain tehdä sun projektissa (esim. laulaa tai kirjoittaa) jos voit autella puolestasi mun jutuissa. Haussa kuvittajaa kirjoille, animaattoria, konemusan väsäilijää, leffantekijöitä ym.

Lopullinen tavoite on saada jossain joskus joidenkin toimesta tekeille leffa/sarja, mikä on erittäin seksikäs action audiovisuaalinen tekniikkaa ja hienoja maisemia pursuava musavideomainen korvia hivelevä silmänruoka, pahimpaakin nettitrollia myhäilyttävä ja luultavasti vähintään puolta yleisöstä jollain tapaa ärsyttävä monimutkainen tuotos, jossa ei yhtään perinteistä taistelukohtausta tai perhedraamaa nähdä. :)

3 päivää sitten

Kaukametsän pakolainen

Nainen, 28 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Kokeillaan tällä kertaa omalla runolla

Minä halusin, että sinä rakastat minua, mutta sinä et rakastanut.

Minä katsoin liikaa Nalle Puhia ja itkin Ihaalle, joka katseli taivaan yösateenkaaren valoja, mutta en ihmisenä vahvistunut.

Kiltti minusta tuli, mutta maailma on maantiejyrä. Ja minä olen kivensirpale soratiellä. Julkkikset saavat kaiken kuulostamaan helpolta ja media on täynnä selviytymistarinoita. Mutta eivät kaikki tarinat pääty hyvin, eikä kaikista tule jotain perkeleen staroja. On ihan tavallisia ihmisiä täynnä maailma ja näillä maailman ihmisillä tuskia. Muitakin, kuin olisiko ensi syksyn trendi pinkki vai fuksia.

Minä en ole kovanaama, muuta kuin joskus, kun olen suden tuulella. Silloin minä haluan purra ja näykkäistä, jotta sinä siinä opit, että sinä et todellakaan tiedä kaikkea.

Minä katsoin yksin yössä vihreään lasipalloon, se veti ja vetää minua puoleensa, ja kuuntelin lohdutusta. Lasipallo hajottaa maailman ja tekee kaikesta kummallista. Minulla on valtava tarve nähdä jotain uutta ja ihmeellistä, koska elämäni on ollut vuositolkulla pelkkää diagnoosien, ystävien, terveyden, ystävien ja vakituisen jäädäkseen tulleen mielenrauhan odottamista.

Mutta vaikka minä olen tehnyt sitä sun tätä, en minä en ole saanut vielä todella läheistä ystävää. Onneksi on sketsit ja vitsit ja lumoukset sun muut. Muuten tässä kuolisi muutakin kuin maailman puut. Nimittäin sisältäni elämänilo.

Minä kirjoitin runoja ja minä kirjoitin tarinoita, jotta minä voisin luoda itselleni todellisuuden, jota ei ole olemassa maan päällä.

Minä huusin ja raivosin itsekseni, koska minua vitutti kuin pientä eläintä huutopakkasilla oljettomassa onkalossa ihan vitun kylmässä talvisäässä. Varpaat jääty, saatana!

Golfkentille ajetaan tuhansia litroja kasteluvettä ja tuhansien ja tuhansien romutehtaiden piipuista nousee paksuja savuja ja se on ihan ok. Mutta minä en saisi käydä kunnollisessa suihkussa, vaikka minulla on vaikea pakko-oireinen häiriö, koska joka perkeleen kuluttajan …

20.9.2020

Hei!

Nainen, 19 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Minä olen 19 vuotias nainen Tampereelta ja etsin ystäviä. Muutin vastikään poikaystäväni kanssa Turkuun ja en ole löytänyt ystäviä.

Persoonallisuudeltani olen pirteä optimisti ja nauran paljon. Olen kiltti, luotettava ja hyvä kuuntelija.

Jos uskot että meistä tulisi ystäviä niin laita viestiä niin lähdetään vaikka kahville ja tutustutaan paremmin.

19.9.2020

Kavereita Turusta

Nainen, 19 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Moi! Olen 19-vuotias juuri yliopiston aloittanut turkulainen, tiedekuntana LuTe (luonnontieteet). Luonteeltani olen hieman ujo, mutta tutustumisen jälkeen todella puhelias :D

Harrastukset koostuvat pääosin eri urheilulajeista, erityisesti pallopelit ovat lähellä sydäntä. Tykkään myös ihan vaan hengailla ja jutella tai pelailla lautapelejä, baariinkiin voin lähteä, vaikka en alkoholin suurkuluttaja olekaan.

Sukupuolella ei väliä, mutta mieluiten suunnilleen samaa ikäluokkaa. Jos yhtään siltä tuntuu, niin laita vaan viestiä! :)

19.9.2020

Turku/Kaarina

Nainen, 23 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Moikka! 👋🏻
Tääl yks 23v naine, ois kiva tutustuu uusiin ihmisiin 😄 Oon luonteeltani ystävällinen, luotettava, mustanhuumorin omaava. Tykkään jutella melkeinpä mistä vaan!
Harrastan kuvaamista, piirtämistä ja tarinoiden kirjoittamista. Mielenkiinnon kohteisiin kuuluu myös eläimet, luonto, viherala, musiikki, taide ym.
Ois kiva löytää seuraa esim. luontoon, kuvailemaan tai muuten vaan viettämään aikaa. Myöskin juttuseura kelpaa :)
Ikähaarukka 22-30v.
Jos yhtään kiinnostuit niin pistä viestiä ja tutustutaan 😊

19.9.2020

Uusia ystäviä elämään :)

Nainen, 25 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Moi! Oon 25-vuotias ja etsisin nyt uusia kavereita/ystäviä. Muutin Turkuun vuoden alussa ja enkä tunne täältä paljoa ketään.Olen rento, huumoria löytyy, tykkään autoista ja käydä ajelemassa ja kuunnella hyvää musiikkia. Lemmikkejä löytyy, koska oon tosi eläinrakas. Haluisin ystäviä joille kertoa ilot ja surut, käydä lenkillä, shoppailla vaikka tanssimassakin.

19.9.2020

Ystäviä Turusta

Mies, 36 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Olen 36-vuotias yksin asuva turkulainen mies, jolla Asperger. Aloitin keväällä väitöskirjan yliopistolla, ja se pitää varsin kiireisenä. Hyvälle ystävyydelle/tuttavuudelle olisi kuitenkin tilaa elämässäni.

Haen seuraa esimerkiksi kahvitteluun/tapaamisiin kaupungilla tai miksei myös liikunnan harrastamiseen. Ja voisin myös aktivoitua enemmän erilaisiin tapahtumiin ystävän/tuttavan kanssa :) Myös sähköpostituttavuus käy hyvin. En käytä alkoholia tai tupakoi. Olen kiinnostunut henkisyydestä ja etenkin kielistä ja kulttuureista. Matkustelen varsin paljon tilanteen salliessa. Pidän myös uimisesta ja lenkkeilystä luonnossa.

Iälläsi ja sukupuolellasi ei väliä.

18.9.2020

Ystävää etsimässä

Mies, 23 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Etsin ystävää, jonka kanssa voisin lähinnä vaihtaa ajatuksia ja käydä syvällisiä keskusteluja (ihmisluonne, politiikka, tiede, taide...). Kaipaan myös seuraa kävelyille ja luonnossa liikkumiseen jos asut lähialueella.

Olen hieman ujo, rauhallinen introvertti (Myers-Briggs INTJ), mutta hyvä kuuntelemaan ja käymään keskustelua. Lähestyn asioita hyvin rationaalisesti, joten minun kanssa ei tarvitse aina olla hienotunteinen. Inhoan sellaista suorittamisen kulttuuria, jossa ihmisen näennäinen arvo on sen saavutuksissa ja sitten taas rakastan kesää, luontoa, pohdiskelua sekä kirjojen lukemisesta.

Iällä, sukupuolella tai paikkakunnalla ei ole väliä.
Laita viestiä niin tutustutaan.

18.9.2020

Uusia ystäviä

Nainen, 24 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Moi!

Olen 24-vuotias nainen ja olisi mukava löytää uusia kavereita/ystäviä Turun seudulta tai miksei muualtakin. Vapaa-ajallani teen mielelläni käsitöitä (neulon enimmäkseen), ulkoilen ja treenaan. Tykkään laittaa ruokaa ja leipoa. Kokeilen mielelläni uutta, mutta kotoilukin tekee usein hyvää. Luonteeltani olen iloinen ja ystävällinen :) Olen parisuhteessa. Ota rohkeasti yhteyttä! Iälläsi tai sukupuolellasi ei ole väliä.

16.9.2020

Hei kaveri siellä!

Mies, 21 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Morjens!

21v Turkuun juuri muuttanut kaveri täällä etsii kaikennäköisiä ihmisiä kaveriksi, kaikennäköinen toiminta kiinnostaa urheilusta illanistujaisiin kapakoissa. Tällä hetkellä seurustelen, mutta kotona kökkiessä on syntynyt halua tavata muitakin ihmisiä. Etenkin kun on uuteen kaupunkiin muuttanut ja kaikki on aika uutta.

Itse harrastan opintojen ohella mm. elokuvien katselua, pelaamista ja treenaamista. Saatan vaikuttaa ulkokuoren osalta aika kylmältä, mutta en sitä sisältä ole. Joten ei kannata säikähtää :D

Kavereiden kesken minua on kuvailtu hyväksi ja rauhalliseksi tyypiksi. Joten hirveästi draamaa minusta ei ainakaan saa, lähinnä vaan rentoa meininkiä ja nautin chillailusta sekä ajoittain syvällisten puhumisesta.

Mikäli kiinnostaa jutella niin snäpit ja muut viestittimet saa kysymällä!

15.9.2020

Kaveria

Mies, 46 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Hei, olen 46v mies, parisuhteessa. Toveria/ystävää/kaveria katselen, höpinään ja vaikka jonnin joutavaan löpinään. Raitis reipas auttavainen ystävää kohden.

15.9.2020

Ystäviä Turusta

Nainen, 19 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Heips! Olen 19-vuotias tuore turkulainen ja etsin ystävää/ystäviä Turun seudulta. Aloitin juuri opinnot Turun yliopistossa, pääaineena sosiaalitieteet.

Vapaa-ajallani olen tällä hetkellä jumittanut lähinnä vain kotona ja siksi kaipaisinkin kaveria, jonka kanssa touhuta jotain, esim. käydä kahvilla, shoppailemassa, lenkillä, pelata lautapelejä yms. Baarissakin voin käydä, mutta alkoholia kulutan yleisesti vähän.

Olen kiinnostunut mm. musiikista, tv-sarjoista, liikunnasta ja leipomisesta. Haluaisin myös oppia laulamaan ja siksi tykkään hoilailla autossa etenkin balladeja. Muuten kuuntelen soft rockia. Soitan myös pianoa. Tykkään katsoa fantasia-, draama- ja lääkärisarjoja. Haluaisin elää mahd. terveellisesti ja siksi olen kiinnostunut liikunnasta. Yksin liikkuminen ei kuitenkaan oikein nappaa ja lenkkiseura olisi siksi tosi jees! Leipominen on minulle uusi juttu, mutta olisi hauska kokeilla uusia reseptejä jonkun kanssa.

Olen luotettava, reilu ja hyvä kuuntelija. Aluksi voin olla ujo, mutta parhaimmillani olen oikeinkin puhelias ja rento. Olen myös hieman old school.

Asun poikaystäväni kanssa yhdessä, mutta muuten koen olevani yksinäinen. Kaipaisin naispuolista ystävää, joka ymmärtää kauneushömpötyksien päälle ja muutenkin naisten jutuista ja jonka kanssa voisi jutella myös säätä syvällisemmistä asioista, esim. yhteiskunnallisista kysymyksistä ja elämästä muutenkin. Iällä ei ole juurikaan väliä.

Somet saa kysymällä, mutta ihanaa olisi myös nähdä kasvokkain. :)

12.9.2020

Moikka!

Nainen, 19 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Oon 19 -vuotias tyttö Raisiosta ja etsin uusia kavereita. Oon mukava, luotettava, aito, rehellinen, aika sosiaalinen ja ystävällinen ihminen. Tykkään esim. kattella leffoja, käydä kävelyllä, shoppailla, jutella tai vaikka ihan hengailla vaan.😊 Sarkastista ja vähän outoa huumoria löytyy myös😅
En oikeen tiiä mitä kaikkea tähän kertois, mutta jos haluat jutella ja tutustua lisää, niin laita ihmeessä viestiä tulemaan. Jos vaikka meistä voisi tulla hyvät kaverit.😊

11.9.2020

Ystävää

Nainen, 52 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Huumorintajuinen, rauhallinen, luonnosta pitävä. Tanssikaveri kiinnostaisi. Juttuseuraa. En pidä siitä, että vain seksin takia otetaan yhteyttä. Etsin oikeasti keskustelutaitoista ystävää.

Olen tavallinen suomalainen nainen. Maaseudulla syntynyt ja oppinut siellä tapani. En osaa hienosti puhua enkä pukeutua. Osaan ottaa toiset huomioon ja kuunnella. Joku hyvä neuvokin välillä vahingossa tulee. Vasta nyt tällä iällä olen oppinut pitämään itsestänikin huolta. En ole tadellakaan missin mitoissa, mutta ihan ok toimiva pakkaus silti.

Jos kiinnostaa niin kirjoittele!!!

9.9.2020

Kavereita vailla

Nainen, 27 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Oon pian 28 vuotta täyttävä nainen Suomen Turusta joka kaipaisi elämäänsä uusia naispuolisia kavereita/kaveriporukkaa. Olen luonteeltani helposti lähestyttävä, hyvä kuuntelija joka on samaan aikaan aika hauska, spontaani ja vähän hömppä tyyppi. Olen parhaimillani kahdenkeskisissä tilanteissa mutta toisaalta kaipaisin kovasti elämääni johonkin ryhmään kuulumista. Olisi mukavaa viettää aikaa esimerkiksi jonkun uuden harrastuskokeilun parissa, lenkkipolulla, elokuvissa tai vaikka ravintolassa viinin ja hyvän ruuan parissa. Kakut ja pullat on myös lähellä sydäntä + mahaa. ♥️

Vapaa-aikaani vietän tanssitunneilla, lenkkipoluilla sekä sarjojen ja elokuvien parissa. Podcasteja kuuntelen laidasta laitaan mutta rikospodcasteja kuluu eniten. Lisäksi tykkään valokuvailusta ja sitä oisi kiva harrastaa enemmän.

Mikäli et oo hirvee tosikko ja kaipaisit elämääsi uutta kaveria ni tässä nyt ois sellainen 😇.

7.9.2020

Kavereita?

Mies, 25 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Moi! Yllättään vaikeaa vanhemmalla iällä löytää kavereita niin miehistä kuin naisista, voisitko sä olla mun kaveri? Itsellä harrastuksena suurimpana mielenkiinnon kohteena autoihin liittyvät ym mekaaniset laitteet. Olen luonteeltani kärsivällinen sekä positiivinen vaikka kaikki menisikin päin persettä.. Tykkään fiilistellä ja podiskella syvällisempiäkin asioita. Ulkoilu on kivaa, sekä uuden oppiminen. Eli toisin sanoen kiinnostaa myös sun harrastukset?
Tällä hetkellä työnhakijana ja olen ollut muutenkin melko paljon yksikseen (melkeenpä vältellyt sosiaalisia tilanteita :D), joten olishan se mukavaa päästä taas sosiaaliseen elämään.

7.9.2020

Kaveriseuraa

Mies, 23 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Moikka!

Etsin uusia kavereita. Asuinpaikallasi ei ole väliä, eikä sukupuolella tai iälläsi.

Olen luotettava, huumorintajuinen, ystävällinen.
Käyn töissä, sekä harrastan lenkkeilyä.
Olen kihloissa, joten suhdetta en etsi.

Pistä viestiä jos kiinnostaa

7.9.2020

Moikka!

Mies, 21 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Moi. Etsin oikeastaan millaista vain kaveria ja seuraa. Mielelläni kuuntelen sun ilot ja surut. Ja muutkin aiheet. Tykkään kuunnella/jutella. Ikähaarukkaa ei oikeastaan ole. Voit olla 18 tai 80. Parhaiten (ainoastaan) minut saa kiinni Kik Messengerissä. Jos TODELLA tahdot minun seuraa, ei ole ongelma tehdä tiliä ;) Kerron itsestäni lisää sitten siellä. Älä epäröi!

Sivu
Takaisin ylös