Ilmoitukset alueelta Turku (575 kpl)

 - 
 
eilen

Heipä hei🤗

Nainen, 24 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Olen avoin, spontaani, rauhallinen ja utelias.
Asioita mistä tykkään:
- kierrellä kauppoja ja kirppareita
- maalaaminen
- elokuvat
- laittautumine ja naamiaiset
- uiminen, pyöräily ja keilaaminen
- teemajuhlat
- kissat
- tanssiminen ja karaoke
- lautapelit
-tatuoinnit
-ruuanlaitto ja leipominen

eilen

Oletko uusi paras ystäväni? 🤗❤

Mies, 21 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Moikka!👋 Oon 21v jätkä Turusta. Haluaisin löytää oikeita ystäviä joiden kanssa jakaa elämän iloja ja suruja sekä tehdä kaikenlaista kivaa, kuten käydä lenkillä kävellen tai pyörällä, yksillä baarissa, laavulla grillaamassa tai vaikka mennä luontopolulle. Sukupuolella ei ole väliä mutta iältäsi voisit olla 18-25 vuotias.

Olen sosiaalinen, avoin, luotettava, rehellinen ja positiivinen. Tykkään ulkoilusta, shoppailusta, liikunnasta autoilusta ja paljon kaikesta muusta. Olen avoin kaikelle tekemiselle. En pelaa oikeastaan mitään pelejä tai muutenkaan vietä aikaa koneella mutta telkkaria tulee katseltua silloin tällöin. Tykkään käydä bileissä tai järjestää vaikka yökylävierailun ystävien kesken. En myöskään tarvitse nettiystäviä vaan oikeita :)

Toivon myös että kun päätät laittaa viestiä niin panostaisit ystävyyteen eikä keskustelu lopahtaisi parin päivän tai muutaman viikon päästä.

Jos jokin näistä sai jotakin tunteita aikaan sinussa tai koet että meistä voisi tulla ystäviä niin laitathan rohkeasti viestiä🤗

eilen

Naispuolisia Kavereita.

Mies, 41 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Moikka

Täällä olis hevi/rock henkinen 41v sinkkumies. Uusia kavereita arkeen ja juhlaan. Arki kuluu töiden ja muutamien kavereiden kanssa, hyviä kavereita ei kuitenkaan ole koskaan liikaa...

Haussa ihan kaikenlaista arkista kaveri seuraa. Kahvitauko on aina paikallaan, mennään ulos kävelee, pelataanko jotain, jutellaanko jostain vai mitä me tehtäs? Haussa mieluiten pitkäaikaisia pysyviä ja luotettavia kavereita....

Myös pleikkarille pelikavereita? (Löytyy ps4 ja ps5)

2 päivää sitten

Rellestävästä menosta ja sekoilusta kiinnostuneet kokoon

Mies, 21 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Morjesta!!

Noni nyt ois etsinnässä jo valmista kaveriporukkaa tai sitten luodaan oma. Eli tarkotus ois löytää ihmisiä jotka ois kiinnostunu kokeilee kaikkee tyhmää vaikka jeesusteipillä pään ympäri niin että menee nenä lyttyyn, paljain jaloin juoksua keskellä yötä vaikka ydin keskustassa, niittipyssyllä muistilappuja perseeseen ja kaikkea muuta yhtä päätöntä. Vähän samanlaista kuin aikoinaan duudsoneissa.
Toivottavasti tällaisesta kiinnostuneita löytyy täältä myös. Ja siis tarkoitus ei ole satuttaa tai vahingoittaa itseään millään tavalla vaan pitää hauskaa ja kokeilla rajoja kaikilla osa alueilla

Voit olla iältäsi aikalailla minkä ikäinen vain mutta haussa olisi noin 18-30 v porukkaa

Ota rohkeasti yhteyttä niin järkätään joku tapaaminen jonne voit ottaa samanhenkiset kaverisi mukaan myös.

2 päivää sitten

Moi

Mies, 37 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Etsin kaveria mukavasta naisesta
Olen luotettava, nuorekas, raamikas mies. Viihdyn enemmän maaseudulla kuin kaupungin vilskeessä. Työviikon jälkeen on mukava ladata akkuja vaikka metsässä liikkuen tai autolla ajellen katsellen kesäisiä kauniita maisemia.

3 päivää sitten

Moi!

Mies, 25 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Terve! Kaipaisin elämään lisää live-seuraa. Nettikavereita onkin jo jonkun verran, mutta harvassa ihmiset keitä nähdä livenä. Olisi siis hyvä jos olisit Turusta tai ainakin lähialueilta.

Olen luonteeltani maanläheinen, rauhallinen ja leppoisa. Luonteenpiirteistä varmaan johtuukin että tykkään eniten hiljaisista ja intiimeistä paikoista. Meluisaan baariympäristöön minua ei siis saa lähtemään :). Rauhalliset koti-illat hyvässä seurassa ovatkin suosikkejani. Lautapelaaminen olisi sellainen harrastus minkä haluaisin aloittaa. Oman pikkuporukan kasaaminen mm. lautapelaamiseen olisikin hieno juttu!

Kiinnostuksenkohteisiin kuuluu mm. PC-pelit, sotahistoria (ja historia yleisesti), sarjojen katselu, lenkkeily ja jossain määrin ruuanlaittokin. Lisäksi olen ASOAIF, Star Wars ja Halo nörtti :). Biljardin pelaaminen nappaa myös vaikka melko surkea siinä ainakin toistaiseksi olenkin. Musiikkimaku koostuu lähinnä erilaisesta iskämusasta.

Iskeppä viestiä jos siltä tuntuu, niin katotaan natsaako!

20.5.2024

Turkuun muuttanut vailla samanhenkisiä kavereita.

Mies, 32 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Naisystäväni sai minut muuttamaan pk-seudulta Turkuun. Ja nyt kun olen täällä Turussa jo jonkun aikaa asunut niin olen alkanut ajatella, että olisi kiva jos minulla olisi muitakin ihmissuhteita kuin vain naisystäväni.

Luonteeltani sanoisin olevani tällainen aikas välitön, ajattelevainen, innostuva, energinen, luova, pohdiskeleva ja huumorintajuinen. Ehdottomasti enemmän ekstrovertti kuin introvertti.

Haluaisinkin kavereikseni kaltaisiani sosiaalisia, avoimia, aidosti toisesta ihmisestä kiinnostuneita, empaattisia, yhteyttäpitäviä, asioita tekemään tottuneita, heittäytymiskykyisiä, luovia, asioita pintaa syvemmin ajattelevia ja monenlaista huumoria ymmärtäviä ihmisiä.

En ala tässä nyt luetella sen kummemmin mitä kaikkea tykkään tehdä, koska tykkään tehdä niin monenlaisia asioita, mutta sen verran voin paljastaa, että harrastan musiikin tekemistä, ja jos sattuisit olemaan myös musiikki ihmisiä, niin miksei voitaisi tehdä jotain musikkiinkin liittyvää yhdessä.

Etsin tosiaan lähinnä livekavereita, mutta myös nettikaveruus käy, jos sinulle käy, että aletaan jossain kohtaa vaihtaa ajatuksia elämästä puhelimitse. En nimittäin oikein välitä pitkien viestien näpyttelystä ja lyhyistä viesteistä taas ei saa oikein mitään irti. Lisäksi koen, että kun puhuu puhelimessa toisen ihmisen kanssa niin saa paljon paremmin kuvan siitä millainen toinen oikeasti on. Mitä sitten tulee ikääsi ja sukupuoleesi niin sellaisilla asioilla ei ole minulle niin suurta merkitystä, kunhan muistat että olen jo onnellisesti parisuhteessa.

Jos tykkäät ajatuksesta, että sinulla olisi kaveri jonka kanssa voi puhua mistä vaan ja tehdä mitä mieleen juolahtaa ja olet myös itse samanlainen, niin olisi kyllä mukava kuulla sinusta. Meidän kaltaisia kun ei kasva ihan joka oksalla.

Ilmoitus ei vanhene!

19.5.2024

Seuranhaku

Mies, 36 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Täällä on 36-vuotias mies hakemassa seuraa Turun seudulta. Olen työssäkäyvä, luonnosta ja eläimistä pitävä mies, joka liikkuu ja sohvaperunoi sopivassa suhteessa. Musiikkia, kirjoja ja elokuvia/sarjoja kulutan runsaasti.
Hakusessa olisi ennakkoluulotonta ja hauskaa seuraa, on se sitten vain viestittelyn tai tapaamisten muodossa.

18.5.2024

Hellou!

Muu sukupuoli, 22 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Olen parikymppinen Turkuun huhtikuussa muuttanut muunsukupuolinen (tosin enemmän "naisellinen") tyyppi, joka tykkää animaatiosta, piirtämisestä ja luonnossa liikkumisesta. Valmistuin vasta amiksesta animaatio- ja pelialalta ja odottelen jospa pääsisin syksyllä taas opiskelemaan!

Oon avoin ja mielellään tulen seuraksi vaikka kävelyretkille, piknikeille, eri tapahtumiin tai vaikka viettämään leffailtaa! (Mun oma kämppä tosin valitettavasti on niin pieni, että sohvaa saati televisiota en omista). Omistan kissan, mutta oon myös koiraihmisiä ja mulla on aiemmin ollut koira. Tykkään tehdä ruokaa ja leipoa piirtämisharrastuksen lisäksi!

Oon autismin kirjolla, joka ilmenee lähinnä rajoitettuina mielenkiinnonkohteina ja sosiaalisena ahdistuksena, mutta totun uusiin ihmisiin nopeasti ja vietän kyllä mielellään aikaa muiden kanssa!

Mieluiten etsin kaveriseuraa muista parikymppisistä tai vähän vanhemmista. Sukupuolella ei ole väliä.

Yhteydenotot mieluiten Discordin kautta (@kingikizu), sähköpostit eivät aina tule perille.

18.5.2024

Moikka!

Mies, 26 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Moikka! 26v mies etsii uusia kavereita.

- Uiminen
- Pyöräily
- Salilla käyminen
- Tennis
- Frisbeegolf
- Koripallo
- Leffat & sarjat
- Pelit

Sekä paljon muita mielenkiinnon kohteita.

Mieluiten Turusta tai lähialueelta.

17.5.2024

Moro:D

Nainen, 21 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Parikymppinen yksinäinen susi Turust joka ystävii vailla. Harrastuksina lähinnä taide maalaaminen (realismi) mm. Mettäs käppäily, ja yltiö musiikin kuuntelu xD

Muita kiinnostuksen kohteita, hyvä ruoka, hengellisyys, luonto, eläimet, videoitte kyttääminen netist ihan muute;D

Alussa voin olla semi arka, mut muuten ystävänä avoin, rehellinen, huumorintajuinen, ja uskollinen

Discord: artaddict0547

Nepsynä olis myös vertaistuki tervetullutta🦥..

17.5.2024

Elämää kaipaava ekstrovertti tällä👋!

Mies, 22 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Moi! Olis mahtavaa löytää joku kaveri, jonka kanssa hengata ja käydä iha misä vaan, ja joka olis melkoisen ihmisläheinen.

Itselle ei oo siunaantunut oikein kavereita, ei ainakaan kavereita kenellä olis mitään samoja mielenkiinnon kohteita ku mulla. Mä oon tosi rehellinen ja ymmärtäväinen, ja oon oma itseni suuressa porukassa (tottakai myös kaksinkin), sekä rakastan esittäytyä uusille ihmisille.

Käytän alkoholia ainoastaan, kun paikka ja aika on oikea (eli baari tai "terassi").

Olis sairaan siistiä lähteä esimerkiks kesällä jonnekki festareille Suomessa. Käy ulkomaillekkin🤷.

Tykkään kyllä myös viettää aikaa rauhallisesti luonnossa ja kävelylenkeillä.

Harrastan ja teen EDM musiikkia himas, (tulonlähde on kylläkin kokonaan kokopäivätöistä).

Lenkillä käyn epäsäännöllisesti kerran viikossa.

Musiikki ja ihmiset on mun intohimo.

Laita mulle viestiä jos soulmates found each other.

17.5.2024

Meillä on vain tämä yksi elämä ❤️

Nainen, 39 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Ei siis keskitytä vain negatiivisiin asioihin ☺️
Täällä huutelee Turussa asusteleva 39-vuotias naimisissa oleva naikkonen.
Haluaisin löytää sielunsukulaisia, ihmisiä, joiden kanssa nauttia elämästä, ihmetellä maailmaa ja jakaa iloja ja suruja ja kaikkea maan ja taivaan väliltä 🥰
Rakastan...luonnon kauneutta ja siellä liikkumista, eläimiä, auringonsäteitä puhtaalla lumella, varpaiden upottamista hiekkaan, kunnon hikitreeniä, naurua, aitoutta, herkkyyttä, rehellisyyttä, meditointia, joogaa, läsnäolemista ja hetkessä elämistä.
En kaipaa elämääni...kateutta, itsekkyyttä, narsismia tai välinpitämättömyyttä. Näitä on elämässä tullut vastaan jo ihan tarpeeksi.

Olen kaikkien kaveri ja iloinen höpöttäjä, joka omaa huonon huumorintajun. Sisimmältäni olen ikuinen eläinrakas maailmanparantaja, joka on sisäiseen lapseensa hyvin kosketuksissa. ☺️
Lähden mielelläni metsään tai lenkkipoluille, salille tai vaikka kokeilemaan uutta lajia. Minusta saa seuraa myös vaikka roadtripille tai muuten reissuun. Tai voidaan vaan höpöttää aamuun asti tai olla hiljaa. 😊 Voidaan myös mennä puistoon piknikille kori täynnä mansikoita ja pieniä kuohuviinipulloja ja testailla mikä maistuu parhaimmailta. 🥰
Kotoa löytyy miehen lisäksi whippet ja kaksi Espanjasta pelastettua galgoa. Elämään kuitenkin mahtuisi ihania uusia tuttavuuksia. 💖

Jos meillä voisi olla jotain yhteistä, niin nakkaa viestillä ❤️
Täällä mää oon! ✨

16.5.2024

Moi!

Nainen, 29 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Oon 29-vuotias nainen Turusta. Etsin kavereita, joiden kanssa voisi hengailla ja tehdä kaikkea kivaa. Kesäisin tykkään ainakin käydä puistoissa, rannoilla, jokilaivoilla ja festareilla. Muita kiinnostuksen kohteita ovat mm. kirppistely, ristikot, lautapelit, leffat ja sarjat, retket ja talvisin laskettelu.

Sun iällä ei oo hirveästi väliä, kunhan tullaan hyvin juttuun ja keksitään yhteistä tekemistä:) Laita viestiä niin mennään vaikka kahville tai yksille ja tutustutaan.

14.5.2024

Löytyiskö täältä kaveria/ystävää :)

Mies, 31 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Hei!

Oon huono tekemään aloitetta alussa, mutta olen huumorintajuinen ja kiltti ja tulen toimeen kutakuinkin kaikkien kanssa. Tykkään niin elokuvista (kauhu ja jännitys 😄), videopeleistä, lautapeleistä, videopeleistä pcllä esim. sons of the forest tms, luonnossa liikkumisesta ja oon valmis myös lähes kaikkeen seikkailuun vaikka valtamaan johonkin!

Vuosien varrella on jäänyt kaveripiirit erittäin pieneksi ja töiden jälkeen lähinnä tulee yksin vietettyä aikaa ja iltaisin netflixiä katottua ja se käy vähän tylsäksi :)

Kävelylenkit iltaisin sekä elokuvat on kivoja, mutta olis kiva myös tehdä kaikkee muutakin. Yöelämässä käyn harvemmin, mutta tykkään rennoista illanvietoista esim. viiniä maistellen tai terassilla. Sukupuolella ei niin väliä kunhan olet huumorintajuinen etkä ota elämää liian vakavasti. Tykkään eläimistä vaikka ja toivottavasti säki tykkäät :)

Kannattaa vastata viestillä täällä kun sähköpostit ei näköjään tuu perille aina :(

12.5.2024

Kavereita etsimässä

Nainen, 27 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Moi!

Olen 27-vuotias nainen ja asun Turussa. Kaipaan uusia kavereita ja juttuseuraa. Oon aluksi ujo, mut tykkään höpötellä ja nähdä ihmisiä. Oon rento ja ystävällinen.
Vapaa-aika usein kuluu video- ja lautapeleihin, lukemiseen ja sarjojen katteluun. Mä kans tykkään eläimistä, animesta, uimisesta ja leipomisesta. Mut oon kans avoin tekee monii asioita.

Ois kiva joskus nähä kasvotustenkin, mut aluksi tykkään viestitellä vähän. Ei iällä niin väliä, mut kiva ainakin, jos ois yhtesiä mielenkiinnonkohteita :)

Sivu
Takaisin ylös