Ilmoitukset alueelta Tornio (5 kpl)

 - 
 
7.12.2020

Vieras paikkakunta ja ystäviä kaivataan elämään.

Muu sukupuoli, 33 vuotta, Tornio, Lappi

Hei. Olemme 33 ja 31 vuotias pariskunta. Olemme muuttaneet merilappiin työnperässä, mutta sosiaaliset suhteet ovat jääneet uupumaan. Tykkäämme molemmat ulkoilla ja liikkua. Luonnossa retkeily ja hiihtäminen on asia, jossa viihdymme yhdessäkin. Hyvä ruoka ja teatteri / lautapeli on myös mukava tapa viettää aikaa. Liian vakavasti ei elämää pidä ottaa = nauru kuuluu asiaan. Ota/ottakaa rohkeasti yhteyttä :)

1.12.2020

Hei

Nainen, 29 vuotta, Tornio, Lappi

Oon vaikeasti laatikoitava tapaus, kertoisin mieluiten heti alkuun huonot puolet niin saisi parhaiten rajattua väärän henkisiä pois, mutta oon käsittänyt että sillein voi saada turhankin aggressiivisen kuvan ja karkoittaa ne potentiaslisetkin samalla. Niin aloitan vaikka perujuttujen kerronnalla itsekin. Kasvattelen vihanneksia sun muuta, asun lämpimässä maassa. Oon kiinnostunut kokeilemaan uusia tee juomia, löytyy nytkin parikymmentä pakettia. Kahvia juon myös ja alkoholia mutta vanhemmiten kiinnostunut juomaan enemmän näitä muita. Kokkaaminen myös yksi harrastus, kivan luovaa ja kaikenlaiset terveys/sairaus/vitamiini/vanhenemis/kauneus asiat kiinnostaa niin niistä tiedän aika paljon. Musiikkimaku on pieni pala kaikkialta, kaikki missä on hyvä melodia ja tunteisiin sopiva oikea energia. Ei siis kiinnosta lokeroida ihmisiä eikä muutenkaan mitkään boxit. Ehkä eniten kuitenkin kuuntelen jonkinlaista metallia sekä purkkapoppia. Luonteeltani olen hyvin vaikeasti laatikoitava, paljon pohtiva, joten harvojen kanssa synkkaa tarpeeksi hyvin. Oon naimisissa ja jo 29 vuotias nainen. Välillä on tylsää koska työskentelen vaan tietokoneelta käsin kotona, hieman kyseenalaistavja hyvin tuottoisaa alaa joten siinä on kans yksi esimerkki miksi mun kanssa toimeen tullakseen täytyy olla hyvin avaramielinen, utelias, erilainen tapaus, sekä älyllinen. Muutenkin mun ajatukset ja pitkälliset johtopäätökset ei oo aina yleisesti suosittuja joten tälläinen seura mua kiinnostaisi jossa löytyy jotain yhteistä. Mun mies on usein töissä, ja silloin mulla on välillä tylsää ja olisi mukava löytää antoisaa ja samanhenkistä juttuseuraa. Jos samaistut ja vois olla jotain yhteistä niin laita toki viestiä :)

23.9.2019

Moikka!

Nainen, 18 vuotta, Tornio, Lappi

Etsisin mielellään uusia kavereita Kemi-tornio alueelta.. Olen itse vielä 18vuotias mutta marraskuussa 19..myös minulla on mies ja helmikuussa syntyisi esikoinen meille. Olisi kiva saada jonkinlaisia kavereita ota rohkeasti yhteyttä! =)

22.9.2019

Hei

Nainen, 28 vuotta, Tornio, Lappi

Olisi kiva löytää samaa sukupuolta oleva aito ystävä. Sellaista minulla ei ole koskaan ollut ja koska olen aina parisuhteessa niin sosiaalisuuden tarvetta ei minulla muutoin ole ollut. Kuitenkin aina tietenkin olisin iloinen jos samalla aaltopituudella oleva samanhenkinen kaverikin löytyisi. Välillä on ihan liikaa aikaa ja ei tiedä mitä tekisi, silloin voisi olla jees olla kaveri jonka kanssa jutustella. Minut on vaikea tuntea tai määrittää johonkin ihmistyyppiin koska olen vähän kaikkea, mutta en niin paljon mitään että kuuluisin jonnekin yhteisöön. Omasta mielestäni tulisin kaikkien kanssa toimeen, olen ystävällinen, avomielinen, ymmärtäväinen ja hyvää seuraa, kuitenkin monet ihmiset eivät tule minun kanssani toimeen ja minut helposti tulkitaan tai halutaan tulkita väärin. Minulla on erikoinen magneetti ja kyky saada ihmiset näyttämään todella avoimesti synkimmät puolensa joihin suurin osa ei pysty. Minulla on paljon 'vihollisia' ja olen helposti silmätikuksi ja joukoilla kohteeksi otettu persoona minne ikinä olenkaan mennyt, ja tämä on koulinut minusta lievän misantropikon, ja vaikuttanut ajatusmaailmaani kyseisen tavan mukaisesti. kuitenkin suhtaudun ihmisiin aina kunnioituksella lähtökohtaisesti. Luonteeltani olen kiltti, kohtelias, älykäs, lämmin, vilpitön, hyväntahtoinen, aito, rehellinen, syvällinen, sympaattinen, suorapuheinen, itsetietoinen, ja välillä vähän arka. Vain harvat asiat kiinnostavat minua ja se on minusta vähän sääli. Elämä olisi paljon jännempää jos näin ei olisi. Pidän kuitenkin esim luonnosta, puista, raittiista ilmasta, syksystä, talvesta, eläimistä, ruuasta ja kokkaamisesta, kalastamisesta, retkeilystä, meikkaamisesta, death metallista, popista, juoksemisesta, syvällisten miettimisestä ja omissa ajatuksissa vellomisessa, sekä miehestäni. Hän on minulle ainut tärkeä asia elämässä sekä kaikkeni. Olen 28-vuotias nainen ja asun ulkomailla, käyn suomessa hyvin harvoin mutta jos aidon ja oikean ystävän löytää niin kai joku keino löytyy aina nähdä. …

17.7.2019

Hei

Nainen, 28 vuotta, Tornio, Lappi

Etsin mukavia, aitoja syvällisiä kavereita joilla on mielipiteitä ja jotka on mahdollisimmat samoja kun itsellä. Ei haittaa jos on pienistä asioista eri mieltä, eikä se nyt kivaa oiskaan jos ihan kaikesta ajattelee täysin samoin, suurista asioista kuitenkin, että olisi samalla aaltopituudella ja että kaveri suhteella oisi jotain annettavaa. Oisi kiva vaan välillä vaihtaa ajatuksia jonkun mukavan ihmisen kanssa ja kysellä kuulumisia. Mulla on vain 1 tällanen ihminen ja se on mun mies, ja asun ulkomailla niin voisi olla kiva jutella myös jonkun suomalaisen ja samaa sukupuolta olevan kanssa joskus.

En näillä näkymin oo muuttamassa enää takaisin Suomeen mutta vierailen siellä ehkä puolentoista vuoden välein. Silloin voisi tapailla.

Itse oon luonteeltani mukava, ystävällinen, vilpitön, aito, avoin, suorapuheinen, empaattinen, lojaali, ja aika kaksijakonen ja poikkeava. Mulla on aina mielipide ja annan mielelläni neuvoja, mutta en jos niitä ei kaivata. Kunnioitan ihmisiä aina lähtökohtasesti. Kivat tyypit ottakaa yhteyttä :)

Mun kik on Tiia95_

Se ei kyl oo oikea ikä vaan oon 28.v, syyn voin selittää myöhemmin

Takaisin ylös