Ilmoitukset alueelta Satakunta (20 kpl)

 - 
 
20.1.2019

Ystäviä hakemassa

Mies, 47 vuotta, Pori, Satakunta

Moikka! Nytt onn se aika että olisi mukava löytää uusia ystäviä mistäpäin tahansa Suomea,itse asun Porissa mutta sinä voit olla mistä päin tahansa ja kumminkin täysi ikäinen.Olen siis jo 47v vanha ukkeli ja tällä hetkellä sinkku mutta ystäviä vailla ja harrastus seuraa ....Oletpa nuori tai vanhempi laita viestiä,ystäviä ei ole koskaan liikaa.

15.1.2019

Hello!

Nainen, 19 vuotta, Pori, Satakunta

Olen Meri-Porissa asuva nuori nainen (19), joka kaipailee seuraa. Olen tänne muuttanut Tampereen suunnalta viime kesänä, mutta kavereita ei silti tunnu löytyvän. Muutin poikaystävän perässä, ja hän on ollut minulle ainutta seuraa.

Olen eläinystävä, omistan ärhäkän saksanpaimenkoiran, joka tykkää vähän rajuimmista leikeistä. Pidän myös paljon muista eläimistä, paitsi hämähäkeistä ja ötököistä. Ne ei vaan mene :x. Tykkään myös piirtää, koneella pelailu onnistuu aina silloin tällöin, elokuvat ja sarjat on ihan jees (superi ja grein anatomia :3 myöskin kaikki lastenohjelmat (viellä lapsi), disney, karhukoirasarjat, anime jne ).

Olen yleensä todella ujo alkuun, en helposti lähde kotoa mihinkään ja puhuminen on vaikeaa. En helposti sano mielipidettäni asioihin ja myöntäilen vain kaikkeen. Baarit ja bilettäminen ei ole minun juttuni koska a) en pidä siit ja b) opiskelijan rahat. Koulusta on ollut vaikea löytää kavereita ujouteni takia enkä yleensä itse aloita keskustelua.

Toivoisin täältäkautta löytäväni uusia ja kivoja ihmisiä jotka pitävät edes jotenkuten samoista asioista! Tavataan pian :)

12.1.2019

Yksinäisyys

Mies, 23 vuotta, Nakkila, Satakunta

Moikka. Oon 23. vuotias mies. Oon just eronnut suhteesta jossa mustasukkaisuutta oli jonkun verran liikaa, eli siis vanhat kaverit ovat kaikonneet ympäriltäni melkein kokonaan. Olisi mukava tutustua uusiin ihmisiin. Sukupuolellasi tai oikeastaan millään muullakaan mutta mielellään saisit olla täysi-ikäinen :). Itse olen tosi sosiaalinen, mukavaksi ja hauskaksikin kehuttu. Pistä rohkeasti viestiä niin tutustutaan! :)

9.1.2019

Moi! Etsin kavereita ja ystäviä!

Nainen, 26 vuotta, Satakunta

Olen 26v nainen satakunnasta. Etsin kavereita viestittelyyn tai myös mahdollisesti olisi kiva nähdä myös livenä. :)
Olen hiukan ujo aluksi, mutta kunhan juttuun päästään niin puhetta löytyy :). Elämäntilanteiden muuttuessa ovat omat kaverini päättyneet toiselle puolelle suomea ja minä toiselle puolelle. Olen päätynyt pienelle paikkakunnalle mieheni perässä eikä täällä ole löytynyt samanikäistä seuraa.
Työskentelen floristina kukkakaupassa ja oikeastaan arki menee töissä käydessä, kotona ja avopuolison kanssa. Lapsia meillä ei ole, mutta haaveissa on.
Olen avoin uusille tuttavuuksille, kuitenkin etsin naispuolisia ihmisiä joiden kanssa voisi puhua ihan kaikesta mahdollisesta. Pidän läpän heitosta, mutta kaipaan myös syvällisempää keskustelua. Auto löytyy, joten kohtuullinenkaan matka ei ole ongelma.
Katselen aika paljon erilaisia sarjoja, pidän valokuvaamisesta vaikkakin vain puhelimella, olen huumorintajuinen ja yritän parhaani mukaan ajatella positiivisesti. :)
Ota ihmeessä yhteyttä jos vähänkään kolahti! :)

2.1.2019

Heippa hei

Mies, 16 vuotta, Rauma, Satakunta

Hei kaikille!
Etsin Mies puolisia nettikavereita jonka kanssa voi puheskella kaikenlaista kivaa! Ikä ei haittaa mitään. Eli jos olet vaikka 40 mies niin ei haittaa mitään.
Tulkaa rohkeasti juttelemaan.

1.1.2019

Ystäviä Satakunta/Tampere alueelta?

Nainen, 23 vuotta, Pori, Satakunta

Heippa!
Täällä kaipailisi uusia ystäviä elämäänsä 23v nainen Porista.
Pieni välimatka ei haittaa jos molemmat on vuorollaan valmiita matkustelemaan toista moikkaamaan. Kaipaan siis nettituttujen sijasta mielummin tyyppejä kenen kanssa voisi mahdollisuuksien mukaan viettää aikaa ihan livenä. :)

Oon tämmönen kotona viihtyvä introvertti, katselen paljon leffoja ja tv-sarjoja, kuuntelen musiikkia, luen kirjoja ja sarjakuvia, vietän liikaa aikaa tietokoneella. Mussa kuitenkin on myös se spontaani puoli joka rakastaa tutustua uusiin ihmisiin. Lähden mielelläni kokeilemaan uusia juttuja ja ideoita, kunhan ollaan ensin tultu tutuiksi. Jotkut sanoo että olen ujo mutta itse koen olevani lähinnä ihminen joka ei tahdo kohteliaana puhua kenenkään päälle tai keskeyttää ja osaan aidosti kuunnella ja olla läsnä. Vaikka olen ehkä ns. vähän hidas lämpenemään niin sen kuoren alta löytyy hölmöilevä blondi, mustan huumorin ystävä, hymyileväinen, kiltti, empaattinen ja välittävä tyyppi.

Saisko susta seuraa esim kahvilaan, ravintolaan, museoon, kirppareita kiertelemään, kävelylle, ihailemaan luontoa, matkusteluun, elokuviin, keikoille, tai mitä nyt yhdessä keksitäänkään?
Ystävältä en vaadi muuta kuin täysi-ikäisyyttä, avarakatseisuutta ja tietenkin aikaa uudelle ihmiselle elämäänsä. Laita siis ihmeessä viestiä jos yhtään tuntuu että voitais tulla juttuun ja haluaisit tutustua. :)

21.12.2018

Moi, naista ystäväks..yksinäiselle?

Nainen, 32 vuotta, Kokemäki, Satakunta

Heipsansaa. Täällä kohta 33v naikkonen Kokemäeltä. Ois kiva jos ois joku juttukaveri olemas, jonka kans käydä kahvilla, leffassa, syömässä, baarissa tai vaikka viettää muuten vaan tyttöiniltaa kotosalla sipsiä mässäillen ja netflixistä leffoja kattellen. Ihan mitä vaan muuta mut ei sitä samaa kuten tähän asti, olla yksinään. Harrastan palapelejä ja ristikoita , tosin löytyy ääripäästäkin harrastuksia, lumilautailu ja liitovarjoilu. Tykkään kokeilla kaikkee uutta. Horoskoopiltani oon oinas, tosin rauhallisemmasta päästä. Ilmottele itsestäs, niin piipahdetaan vaikka puolueettomalla rintamalla sufeella..

25.11.2018

Uusia kavereita Porista!

Nainen, 20 vuotta, Pori, Satakunta

Heippa hei!:) Olen 20-vuotias nainen ja olen hetki sitten muuttanut Poriin Tampereen seudulta asumaan kihlattuni kanssa. Muutin poikaystäväni perässä ja eikä minulta oikeen sitten löydy täältä kavereita. Usein vietänkin illat poikaystäväni kanssa katsellen elokuvia tai jotain sarjaa.
Harrastuksia ei oikeen mulla ole mutta tykkään tehdä kaikenlaista ja olen hyvin eläinrakas ja meillä onkin kaksi kissaa. Musiikki on hyvin lähellä sydäntäni ja sitä olen harrastanut monet vuodet.
Oon luonteeltani aika rento ja tykkään aika paljon vitsailla.
Etsin ihan vain kaveria alkaa ottaamaan päähän tämä kotona oleminen😁 t. Mökkihöperö

23.10.2018

Tyttö, joka kaipaa juttuseuraa

Nainen, 17 vuotta, Harjavalta, Satakunta

Hei! Oon 17v tyttö Satakunnasta. Käyn lukiota, harrastan musiikkia ja vpk:ta. Tykkään piirrellä, katson netfixiä yms. Oon kiinnostunut tosi monista asioista, mun kaa voi jutella mistä vaan taivaan ja maan väliltä ja sen yli. :).

Oon vähän outo tyyppi ja huumori on sarkastista, mustaa ja kaksimielistä, joten älä ota tosissaan kaikkea mitä sanon!!

Oon suvaitsevainen luontoa rakastava ihminen. Ja aika kypsä maailman menoon ja ihmiskuntaan :D, eli mulle saa valittaa!

Haluaisin saman henkistä ja ikäistä (16-19) juttuseuraa. Paikkakunnalla tai sukupuolella ei oo välii :)

En tuomitse ketään ikinä mistään syystä joten ole oma itsesi jos päätät ottaa yhteyttä!

30.8.2018

Uusia ystäviä?

Nainen, 19 vuotta, Pori, Satakunta

Heei kaikille!
Olen 19 vuotias nainen Porista (täytän kohta 20)
Tarvitisin ystävän kenelle jakaa ilot ja surut ja kuka oikeesti välittäisi.
Minun kanssa voi mennä vaikka kahville, yhille, leffaan tai lenkille :)
Luonteeltani olen luotettava, ujo aluksi, sosiaalinen, ystävällinen ja huolehtivainen.
Olisi kiva löytää sellanen ”sielun sisko” kenen kanssa voisi viettää aina aikaa ja ketä voisi nähdä vaikka joka päivä, eli joka asuisi todella lähellä minua.
Rakastan pupuja ja kissoja ja kaikkia muitakin eläimiä! :)

Kysymällä saa lisää tietoa..
Tulkaa vaan rohkeesti tutustumaan snäpin kautta! :)
Muita sosiaalisia medioita saa kysymällä..
Snap: liisaliini

19.8.2018

Moii

Nainen, 15 vuotta, Pori, Satakunta

Etsin bff. Oon aika tylsistyny ku ei oo mitään hyvii kavereita kelle vois sepittää tyylii kaiken... Porista päin kirjoittelen. Ig anetttee__

26.7.2018

Heippa!

Nainen, 28 vuotta, Satakunta

Kaipailen ystäviä ja kavereita, sillä olen muuton takia menettänyt kaikki ystäväni. 🙁 Luonteeltani olen elämäniloinen, suhteellisen hauska (musta huumori ja sarkasmi), lojaali ja luotettava. Minun kanssa pystyy keskustelemaan kaikesta maan ja taivaan välillä, aihe on täysin vapaa. 😄
Ystävänsä kaipaan huumorintajua. Olet mukava ihminen, jonka kanssa on hauska jutella ja jonka seurasta ei saa tarpeekseen. Sinun kanssa voi mennä leffaan tai kahville, miksei vaikka oluelle. Iällä tai sukupuolella ei ole merkitystä ja olen muutenkin suvaitsevainen ihminen.
Perheeseeni kuuluu kihlattuni, elokuvista pidän laidasta laitaan (esim. Hobitti, Pirates of the Caribbean, Päiväkoti, Hohto jne.) ja sama musiikin kanssa (Beast on black, Volbeat, HIM, Kaija Koo, Haloo Helsinki!, Iron maiden jne.). Luen paljon ja kirjoitan itsekin ja harrastan liikuntaa.
Jos kolahti niin ota yhteyttä!

7.5.2018

Heippa!

Nainen, 36 vuotta, Pori, Satakunta

Olen 36-vuotias naimisissa oleva, lapseton nainen.

Olisi mukava jakaa arjen iloja ja suruja jonkun samanhenkisen ihmisen kanssa. Olen siis tuntemattomien ihmisten seurassa ujohko, mutta tutuiksi tullessani olen melko räväkkäkin. Huumorintajua löytyy, mutta pohdin myös syvällisestikin asioita.

Kiinnostuksen kohteitani ovat niin fyysinen kuin psyykkinenkin hyvinvointi, eläimet, matkustelu ja hyvä ruoka.

Toivottavasti otat minuun yhteyttä! :)

Takaisin ylös