Ilmoitukset alueelta Satakunta (75 kpl)

 - 
 
eilen

Moikka!

Nainen, 41 vuotta, Pori, Satakunta

Olen mieleltäni nuori nelikymppinen. Tykkään kävelylenkeistä luonnossa, kahviloissa istuskelusta, pitkistä juttutuokioista, yms. Olen valmis kokeilemaan kaikkea kivaa puuhaa, liikunnassa tärkeintä on hauskuus, eläimistä pidän paljon... Kaipaan elämääni ihmistä, jonka kanssa voi jakaa ilot, surut, onnistumiset ja ketutukset. Jolle voi vaikka pienellä varoitusajallakin laittaa viestiä, esim. "lähdetkö käymään kahvilla?".

3 päivää sitten

Hei

Nainen, 36 vuotta, Pori, Satakunta

Olen 36 vuotias nainen Porista.
Etsin uusia tuttavuuksia, kavereita/ystäviä =)
Luotettava ja pitkäaikainen ystävä olisi tavoitteena löytää.
Olisi kiva löytää kaveri kahville, lenkkipolulle tai vaikka shoppailuun.

Olen luotettava ystävä, ihan mukavakin :D
Huumorintajuakin löytyy.

19.2.2020

Heips!

Nainen, 20 vuotta, Pori, Satakunta

Olen 20v tyttö Porista. Etsin samanikäistä seuraa läheltä, sukupuolella ei ole väliä.
Opiskelen tällä hetkellä aikuislukiossa.
En sinäänsä harrasta mitään, mutta jos animen katsominen ja kpop kuuntelu/albumeiden keräily lasketaan harrastukseksi niin sitä sitten harrastan😄
Tykkään piirtää välillä. Rakastan Disney-leffoja ja musikaaleja (vaikka en montaa musikaalia olekkaan nähnyt)
Olen rento ja huumorintajuinen. Vihaan kauhuleffoja, mutta silti katon niitä välillä xD

Olisi kiva, jos ottaisit yhteyttä😊

19.2.2020

Urheilu hullulle ystävää?

Nainen, 28 vuotta, Satakunta

Moi.
Mä rakastan valtavan paljon jalkapalloa. Penkkiurheilun muodossa nykyisin. Se vie kyllä paljon aikaa mun elämässä. Toki on niitä tyhjiä ja tylsiä hetkiä, kun kaipaa sosiaalista elämää, eli ystävää kenen kanssa tehdä jotakin muuta, kuin istua sohvalla ja tuijottaa televisiota. Tykkään urheilla itsekin erilaisia lajeja ja olisi kiva jos siihen sais vaikka ystävän. Tupakoi en yhtää. Ja alkoholia kuluu hyvin harvoin, joten baarissa kävijäksi minusta ei ole. Kahvia ja teetä en myöskään juo, mutta kyllä kahviloissa muutakin kai saa. Musiikkia kuuntelen liikaa. Vapaa-aikaa mulla on tällä hetkellä liikaakin, koska kuntoutan itseäni mun mt-ongelmistani. Sukupuolellasi ei ole väliä, iältäsi jotakuinkin samaa luokkaa voisit olla kyllä 🙂

15.2.2020

Kavereita vailla

Mies, 25 vuotta, Pori, Satakunta

Porilainen 25-v. mies etsii kavereita. Kaikki kaverit pääosin muuttaneet pois Porista opiskelujen ja työn perässä, itsekin väliaikaisesti taannoin asuin muualla.

Olen parisuhteessa ja meillä on kotona myös kissa. Harrastuksena mainittakoon kuntoilu. Mielenkiinnonkohteina mm. jääkiekon seuraaminen penkkiurheilijana ja matkailu (kun on aikaa ja rahaa).

Olen rauhallinen tyyppi, joka tulee kyllä kaikenlaisten ihmisten kanssa toimeen. Käyn töissä vuorotyössä, joten vapaa-aikaa on säännöllisen epäsäännöllisesti.

15.2.2020

Kavereita, ystäviä

Mies, 26 vuotta, Eurajoki, Satakunta

Tervehdys,

Etsinnässä ihmisiä jotka osaavat nauraa, nauttia hetkestä ja keskustella maailmasta kahvi- tai teekupin äärellä.

Itseäni kiinnostaa musiikki, taide ja kulttuuri. Harrastuksena soitan urkuja/pianoa ja sisustan. Jos osaat ja tykkäät laulaa, tai soitat jotain soitinta, siitä suuri plussa.

The Sims -pelisarja on myös yksi vapaa-ajan suosikki. Itseltäni löytyy 3 ja 4, mutta olen pelannut kaikkia ykkösestä lähtien. Pelihistoriaa on taustalla siis melkein kaksikymmentä vuotta.

Laitoin tähän mielenkiinnosta paikkakunnaksi Eurajoen, koska opiskelen siellä tällä hetkellä. Asun vakituisesti Etelä-Pohjanmaalla Ilmajoella, mutta tuntuu että Pohjanmaa on joka asias ylijäämän ylijäämää, eikä siellä sen vuoksi tapahdu mitään tai ole ketään.

12.2.2020

Moi kaikille! 👋🙂

Mies, 19 vuotta, Pori, Satakunta

Olen muuttanut Poriin syksyllä jatko-opintojen perässä, mutta ystäviä ei ole kuitenkaan löytynyt.
Harrastuksiin kuuluu pyöräily ja uinti. Lukeminen ja musiikki on myös lähellä sydäntä. Tykkään paljon eläimistä, etenkin koirista ^^
Luonteeltani olen rento, rauhallinen ja huumorintajuinen. Olisi kiva löytää uusia ystäviä, joita voi tavatakin. Otathan yhteyttä pian!

11.2.2020

Puuttuuko sinulta hengailuseuraa?

Mies, 26 vuotta, Satakunta

Morjes

Mulla on ollut vaikeaa löytää kavereita muutettuani Poriin, siksipä yritänkin NYT VIELÄ tällä ilmoituksella niitä löytää, luulisi että täälläkin päin nyt joku saman/eri-ikäluokan kundi haluais meikäläisestäki kaverin.

Tarkemmin kertoan asun siis puolisoni kanssa, mutta olisi ihan kiva saada edes pari miespuolista kaveria satakunnan alueelta/lähiseudulta, joita voisi nähdä vaikka kuntosalin, oluen/kahvin/viinin/pizzan, tai vaikkapa lenkkeilyn tai roadtripin merkeissä.

Pelailen videopelejä, katselen sarjoja, kuuntelen musiikkia (esim metallia, myös muuta) kuntoilen jonkinverran, sellaisia perusjuttuja - voin katsoo urheiluakin seuraksi, ite seuraillut joskus raveja. Moni täällä katselee näköjään animea, itsekin katson muiden sarjojen ohessa, mutta en mikään varsinainen otaku ole, heheh. Pasi Viherahoa seurailen jonkiverran, se on vähän niinku minä muttei kuitenkaan.

Miullahan on sellainen tilanne että olen työtön, minkä voi ottaa vaikka niinkin että minulla on aikaa kavereille - toisaalta, voisihan kaverin kautta löytyä joku työpaikkakin, vaikka onhan se vähän utopistisesti sanottu :D


Millainen kaveri mulle kävisi?

ennemmin rempseä ja reilu kun akateeminen ja kuiva. Kaverin kanssa voi vaikka hakea mätöt grilliltä ja mennä puistonpenkille syömään, tutustuminen voidaan kuitenkin aloittaa keskustelulla.

Paremmin sujuis varmaan jos olisit joku toimintaa kaipaava ihminen, kun mikään teoreetikko, juttelu kavereita mulla jo on tarpeeks muutenkin, koska siihen riittää ihan pari, ja sen toiminnan ei tarvii olla mitään ihmeellistä - vaan just aijemmin kuvatun kaltaista.

8.2.2020

Uusia kavereita?

Mies, 28 vuotta, Pori, Satakunta

Olen 28v mies, ja olis kiva löytää uusia kavereita. Luonteeltani oon mukava, luotettava, ystävällinen :) Aluks saatan olla vähän ujo, mut kun tutustuu paremmin ni puhun aika paljonki. Harrastuksiin kuuluu valokuvaus ja pelaamine (pc ja ps4). Pelkkä juttuseuraki kelpaa, mut parempi ois jos vois nähdä ja tehä kaikkee, esim käydä leffas, kahvil, valokuvaamas, pelaamas tai muute vaa hengata. Laittakaa rohkeest viestii ni tutustutaa ja käydään kahveel tai jotai! :)

5.2.2020

Kaverin kaipuu

Nainen, 18 vuotta, Pori, Satakunta

Mooi!

Etsin elämääni ystävää, jonka kanssa jakaa ilot ja surut. Oon minimalisti. Se hämmentää monia mut älä anna sen häiritä :) Omistan kissan ja rakastan eläimiä yli kaiken. Ne saa mut aina latautumaan.

Kaipailisin kuitenkin ihmistä, jolle vois soittaa tai laittaa viestiä koska vaan (tietty myös hän mulle). Lähden innolla mukaan kaikkeen tekemiseen mitä vaan mieleen tulee kaverin kanssa touhuilla. Yhdessä ruuanlaitto tai vaikka pulkkailu vanhojen aikojen muistelun kunniaks olis ihan mahtavaa jonkun samanhenkisen kanssa, en siis etsi vaan viestikaveria vaan sitä "sielunsiskoa".

Käyn lukiota, venytän neljännelle vuodelle. Vapaa-aika kuluu nykyään lähinnä poikaystävän kanssa mun luona. Olis kiva saada siihen just sitä vaihtelua jonkun kaverin kanssa.

Tulipas jotenkin kökkö teksti. No, kello on toisaalta melkein yks yöllä ja jännitän täällä ihan jalat ristis huomisia penkkareita. Miten tää aina menee tähän et valvon yöt xD Mut joo, pistä viestiä ni jutellaan lisää!

5.2.2020

Heippa!

Nainen, 24 vuotta, Satakunta

Oon 24-vuotias likka ja ois mukavaa saada vähän uusia tuttavuuksia ja kavereita, joiden kans oleskella, jutustella tai joskus vaikkapa ryypiskellä kohtuudella kahvia tai vahvempaa🤭 lyhyesti jotain lempipuuhia tai mitä osaan: höpötys, hiusten letitys, ulkoilu, kahvin juonti, remppahommat, koiran kans temmellys, ja ja ja vaikka lukeminen🙈

4.2.2020

Haen ystäviä/juttuseuraa 😊

Nainen, 20 vuotta, Kankaanpää, Satakunta

20 vuotias tyttö Satakunnasta terve! 🤪 olis mukavaa jos tulisit juttelemaan ja tutustumaan, kun kavereita itselläni ei oikeastaan oo. Oon aloittanut vuoden alussa terveellisemmän suunnan elämälläni, joten olis mukavaa jos olis kohtalotovereita 🤩 kiinnostuksen kohteita ovat ruoanlaitto, matkailu, urheilu ja sisustaminen. Toivottavasti laitat viestiä ja päästään juttelemaan! 😊

31.1.2020

Pori/Turku!

Nainen, 23 vuotta, Pori, Satakunta

Heips! Olen 23 vuotias nainen Porista. Asun väliaikaisesti Turun seuduilla, joten muhun voi törmätä kummassa vaan. Tuu tutustumaan, vaihtamaan kuulumisia tai höpöttämään turhia! Laita vaikka snäppis mulle tai minkä vaan mistä sut kiinni sais :)

29.1.2020

Uusia kavereita vailla

Nainen, 24 vuotta, Satakunta

Olen 24v nuori nainen Satakunnasta, olen parisuhteessa ja minulla on pieniä lapsia.
Olisi mukava löytää uusia tuttavuuksia elämään, ihan vain vaikka juttuseuraa. Olen hieman arka näkemään uusia ihmisiä, mutta jos jutut kohtaa niin sekään ei ole mahdottomuus.
Tällä hetkellä elämä pyörii hyvin pitkälti kodin ja lasten ympärillä joten harrastuksia ei ole.
Olen rauhallinen, aluksi ujo mutta kun tutustuu niin suht puhelias, huumorintajuinen, tuun yleensä toimeen kaikenlaisten ihmisten kanssa ja tykkään oppia uutta.
Iällä tai sukupuolella ei ole väliä, jos olet myös juttuseuraa vailla.

14.1.2020

Heeeips :3

Mies, 19 vuotta, Pori, Satakunta

Moi, etsin uusia ystäviä hengailuun, pelaamiseen tai ihan vaan juttelemaan.
Olen 19v yölintu vailla ystäviä.
Olen hullu ja vähäsen outokin :x
Kiinnostuksiani ovat; Kokkaaminen,runot,tietokoneet, pelit, psykologia, historia & nerd stuff..Tykkään myös piirtää & paljon muuta. ^^'
Kerron varmasti itsestäni lisää jos otat yhteyttä :3
En mielellään juo alkoholia tai polta tupakkaa.
Toivottavasti otat minuun yhteyttä & pääsemme tutustumaan ^^

(Ilmoitus ei vanhene)

2.1.2020

Uusia ystäviä vailla!

Nainen, 26 vuotta, Pori, Satakunta

Moikka! Olen 26 vuotias nainen Porista ja etsin uusia pitkäaikaisia ystäviä, koska melkein kaikki vanhat ystäväni ovat muuttaneet pois ja yhteydenpito heihin on jäänyt vähäiselle.

Minulla on 1 vuotias tyttö, joten ei haittaa jos sinullakin on lapsia. Luonteeltani olen uusien ihmisten seurassa hieman ujo, mutta tutustuttuani olen sosiaalinen ja puhelias. Ystävien kanssa tykkään tehdä ihan normaaleita asioita, kahvitella, shoppailla, lenkkeillä ja joskus käydä viihteellä 😊

Jos kiinnostuit, laita ihmeessä viestiä 😊

30.12.2019

Sähköposti ystävää etsin

Nainen, 51 vuotta, Satakunta

Etsin itselleni ystävää ihan mistäpäin vaan Suomea.
Olisi kiva lähetellä sähköpostia ja myöhemmin nähdäkkin. 🤩
Luonteeltani olen ns. luonnonlapsi, jolla huumoria ja rauhallisuutta nuorekkaaseen ajatusmaailmaan yhdistetty.
En polta ja en ole suurkuluttaja alkoholille.
Ystävää kaipailen, jonka kanssa vaihtaa kuulumisia. 🤗😁

29.12.2019

Moi!

Nainen, 22 vuotta, Pori, Satakunta

Heippa, täällä ois 22-vuotias nainen, joka ois vailla kavereita, sukupuolella ei ole väliä. Niitä kun ei ole vielä oikein löytynyt Poriin muuttamisen jälkeen.

Jotain minusta: olen huumorintajuinen, hieman sarkastinen, kiltti ja hyvä kuuntelija. Musta huumori viihdyttää mua usein, joten sitä kaverin tulisi sietää :D Huonot vitsit on myös mun erikoisalaa, eli niihinkin on hyvä varautua. Vapaa-ajalla tykkään harrastuksien lisäksi liikkua luonnossa, valokuvata, katsoa esim lätkää tai Netflixiä ja käydä ajelemassa. Oon välillä vähän liikaa kotihiiri, mutta lähden aika helposti mukaan melkein mihin vain.

Jos yhtään kiinnosti, niin laita viestiä :)

Sivu
Takaisin ylös