Ilmoitukset alueelta Satakunta (186 kpl)

 - 
 
2 päivää sitten

Ystäviä Tampereelta

Mies, 24 vuotta, Kokemäki, Satakunta

Hei! Olen 24-vuotias mies ja asun tällä hetkellä yksin Kokemäellä, Satakunnassa. Elämäni täyttää tällä hetkellä kuntouttava työtoiminta sekä harrastuksina rockmusiikin kuunteleminen, sen säveltäminen/sanoittaminen sekä satunnaiset internet-radiolähetykset pienelle piirille. Haaveenani olisi lähitulevaisuudessa löytää oikeanlainen ala, opiskelupaikka sekä vuokra-asunto Tampereelta, kenties jopa bändikin, mutta ensisijaisesti ystäviä, joilta kenties kysyä ja saada neuvoja tulevaan Tampereelle muuttoon.

3 päivää sitten

Moikka!

Nainen, 18 vuotta, Rauma, Satakunta

Mä etin uusii kavereit, koska kaikki edelliset kaverit on jollaki taval lähteny mun elämäst. Etin kaveria/kavereita jolle vois jutel, jonka kans vois pitää hauskaa sekä jakaa vaikeimmatki surut ja huolet.

Mä oon 18-vuotias ja asun Raumalla. Käyn lukion tokaa vuotta. Oon rauhallinen ja luotettava, mut aluks aika ujo. Tykkään olla kotona perheen kans ja liikkuu luonnossa. Oon myös luova tyyppi ja avoin uusil ideoil. En oikeen harrasta paljoo mitään täl hetkel, koska ei oo aikaa eikä jaksamist.

En vielä tiiä mitä haluun tehä tulevaisuudes, mut jottai vois lähtee opiskelemaa sit lukion jälkee. Tai jos en mee opiskelee, ni sit varmaa töihi. Oisin ilone, jos laittaisit vaik viestii :)

3 päivää sitten

Heissan!

Nainen, 18 vuotta, Pori, Satakunta

Suht saman ikäistä ystävää ois hakusessa ja mieluiten tyttöpuolinen. Poikaystävä löytyy jo😊

Eli mä oon 18-vuotias tyttö Porin suunnalta.
Rakastan eläimiä ja musiikkia.

Oon myös puhelias ja rento huumorityyppi.

Etsin ystävää höpöttelemään niitä näitä ja eri tekemisiin seuraksi. Esim. Lenkille, kahville, rannalle yms😄

Eikä oo väliä mistä päin oot! Jutteluseurakin tervetullutta.

Laita rohkeasti viestiä jos yhtään nappas ja voin kertoo itestänikin paremmin 😅

20.5.2022

Henkistä polkua käyviä

Mies, 26 vuotta, Pori, Satakunta

Moi!

Olen siis 26-vuotias mies, ja olisi mukava päästä näkemään erilaisia omien polkujensa kulkijoita. Ken ties jotakin samoja mielenkiinnon kohteita kanniskelevia? Asun tällä hetkellä Suodenniemellä, ja jatkon suuntana mahdollisesti Pori tai Tampere, kunhan saa selkeyttä tässä ajatuksiin! (Merkkasin Pori, jotta voisi tutustua sielläkin päin asuviin ja saada ajatuksia, sekä mahdollisia kontakteja!)

Itse, vaikken ulkoisesti nykyisin kovinkaan paljoa hipiltä näytä, niin muuten olen kyllä aikamoinen hippeilijä. Henkinen polku on siis ollut vahvasti läsnä pari viimeisintä vuotta, sekä kaikenlainen vaihtoehtoisuus. Harjoittelen toisinaan itsekin energiahoitojen antamista, sen kautta sitten toisinaan myös selvänäköisyyttä ja muuta selkoaistisuutta, energioiden tulkitsemista, viestientuomista jne.. - Jos siis ihmisiä jotka näiden äärellä tykkää touhuta, niin olisi todella mukava harjoitella yhdessä! -

Meditaatio, chakrat, enkelit, omat henkiset merkitykset, joiden takia tänne maanpäälle ollaan tultu, yrtit, kaikki vaihtoehtohoidot, kivet, resonanssit, tiedon kanavointi, totuusresonanssi, energiat, tulkinnat, ufot, runoilu ja monenlaiset muut...

Olisi mukava törmätä joihinkin hengenheimolaisiin. Pidetään yhdessä meditaatiohetket ja lähdetään vaikka fiilistelemään luontoa! Tai katselemaan näkyykö ufoja, taikka muita valo-olentoja yön laskeutuessa! :)

Pistähän viestiä, jos resonoi! Olisi mukava saada ihmisiä tänne oikeaan elämään. Mutta etäyhteydenpitokin käy!

18.5.2022

Oltaisko ystäviä?

Nainen, 40 vuotta, Pori, Satakunta

Moikka,

Olen 40-vuotias, vapaaehtoisesti lapseton, avioliitossa elelevä porilainen nainen. Etsin suurinpiirtein samanikäistä ystävää mieluiten Porin seudulta, mutta ei haittaa jos asut jossain vähän kauempanakin.

Eläimet, matkustelu, kirjojen lukeminen, päiväunet, hyvä ruoka, hömppäsarjojen sekä dokkareiden katselu, luonto, avantouinti, syvälliset keskustelut, huumori, jooga, kahviloissa käynti.

Jos joku em. jutuista osui ja upposi, laita mulle viestiä 😊

16.5.2022

Hellou!

Mies, 21 vuotta, Rauma, Satakunta

Mahtaakohan täältä löytyy porukkaa kenen kanssa vois vaihtaa bändi/biisiehdotuksia (metal,punk) keskenään, ehkä pelata jotain koneella tai muuten vaan puhua paskaa jostain random aiheista?

Tällä hetkellä tulee paljon pelattuu minecraftii soolona :D Muita kiinnostuksenkohteita on marvel/dc leffat&sarjat, anime, kokkaaminen ja leipominen.

baareissa tulee harvoin käytyy mut aina voi muutaman olusen nauttia, keikoilla käyn kyllä mielelläni! kavereita etin, varmaan joku 18-26? mut jos nyt sattuu jotenkin etenemään niin.... en pistä vastaan :D (hetero, demiseksuaali)

16.5.2022

Heipsun! Etsitään kavereita/kaveria

Nainen, 25 vuotta, Pori, Satakunta

Heips, täällä rustailee huumorilla varustettu rempseähkö tapaus joka, tykkää jakaa hyvää fiilistä ympärille🌞!

En ole isojen porukoiden fani, eli vaikutan varmasti alkuun ujohkolta ja mielummin kuuntelen kuin puhun. Hiukan kun starttikohmeus taputeltu niin moottoriturpa aktivoituu ja juttua & pölinää piisaa...

Nautin myös yhtä paljon olla omissa oloissa ja tarvitsen sitä tietynlaista omaa rauhaa.

Erityisesti kaikki mikä on liikuntaa tuo hyvää fiilistä. Salilla käyn ja ulkoilen paljon koiran kanssa. Uinnin aloitin uudestaan pitkän tauon jälkeen...Osaan myös rentoutua ja olla vaan. Aina ei tartte mennä sähköjäniksenä joka paikassa 😁

Olisi nastaa löytää lenkkikaveri, ettei aina nii yksin tartteis koiran kans käpötellä...

Mutta ihan saa kahvillekki seuraa tai vaikka yksille.

Aina ei ole pakollista myöskään tehdä mitään, vaan mun kanssa voi myös jutella vaikka ihan arjen kuulumisista 🤗!

Toivoisin, että olisit noin 20-30v iältäsi 😊!

Snäppi myös löytyy ja Whatsappi.
Ilmoitus ei vanhene!

15.5.2022

Uusia frendejä vailla?

Mies, 22 vuotta, Pori, Satakunta

Moro! Olen 22v mies, joka on just muuttanu Poriin.

Oon aika lail tällane perus jamppa. Mitään parisuhdetta en etsi. Tykkään ajella ja pelailla koneel. Liikuntaa tulee kans harrastettuu sillo tällö. Hesesafka maistuu kans. Jos oot jotakuinki samanikänen ja etit uusii tyyppei elämääs nii pistä viestii. 👊 Vastailen aina ku kerkiin. Sukupuolel ei oo välii.

13.5.2022

Hengailu/harrastekaveri hakusessa

Mies, 26 vuotta, Pori, Satakunta

Muutin Poriin tässä korona-aikana, ja näin kesän saapuessa olisi kiva päästä viimeinkin liikkumaan ja harrastamaan Porin seudulla uusien tuttavuuksien kanssa.

Olen 26-vuotias mies, syntyjään keskipohjanmaalta. Saatan välillä puhhuu levveetä, vaan äläpä huoli, se on kuulemma hauskan kuuloista. Hivenen ekstrovertti kunhan pääsee alkuun. Olen myös huumorintajuinen, todella lojaali, luotettava ja avarakatseinen. Menevää seuraa, tulen toimeen sekä itseäni nuorempien, että vanhempien kanssa.

Harrastan piirtämistä, pelailua, terdeilyä, karaokea sekä erilaisia ulkoaktiviteetteja kuten frisbeegolffia, vaeltamista, fongausta, fisustelua, pipolätkää, jousiammuntaa ja pyöräilyä noin muutama mainitakseni.

Etsin varsinkin paikallisia kontakteja, joiden kanssa voisi hengailla livenä, esim. käydä kahvilla, terasseilla, ajelemassa tai muuten vain pööpöilemässä kylillä tai vaikkapa Yyterin ja Kallon suunnalla. Jos kiinnostaa kokeilla jotain allekirjoittaneen harrastuksia niin olen aina valmis opastamaan ja mukaan mahtuu kunhan kysyy.

Herrasmiehet ja naiset, tulkaa ihmeessä juttelemaan, tässä voi olla uuden ystävyyden alku.

11.5.2022

Hei, etsisin satakunnan alueelta kavereita

Nainen, 19 vuotta, Satakunta

Eli etsin täältä satakunnan alueelta ja suunnilleen saman ikäisiä uusia kavereita. Tässä vähän tietoa itsestäni; olen 19-vuotias tyttö Satakunnan alueelta ja tällä hetkellä opiskelen merkonomiksi ja olen harjoittelussa K-marketissa. Olen luonteeltani hieman arka (ainakin aluksi, kun tapaan uusia ihmisiä), ystävällinen, rehellinen ja empaattinen. Ja pahoittelen jo etukäteen sitä, että olen todella huono pitämään keskustelua yllä (yritän kyllä parhaani), mutta olisi siltin todella kiitollinen jos löytäisin täältä oikeasti uusia kavereita :)

11.5.2022

Moi!

Mies, 22 vuotta, Pori, Satakunta

Terve! Täällä kirjoittelee 22-vuotias rento, positiivinen ja muutenkin sosiaalinen ja menevää seuraa oleva mies. Olisi mukava löytää uusia tuttavuuksia/kavereita. Tykkään ulkoilusta, uinnista ja keilauksesta. Tulen hyvin toimeen kaikenlaisten ihmisten kanssa.

10.5.2022

Heips!

Nainen, 22 vuotta, Pori, Satakunta

Olen 22v naisenalku Porista. Etsin samanikäistä(20v-25v) seuraa läheltä, sukupuolella ei ole väliä.
Pidän monesta asiasta mm. Anime, marvel, kpop, Disney, musikaalit, star wars, piirtäminen yms.
Olen rento ja huumorintajuinen.
Olisi kiva, jos ottaisit yhteyttä😊

10.5.2022

Hei!

Mies, 20 vuotta, Pori, Satakunta

Olen 20v nuori mies porista vailla kavereita.Tykkään pitää hauskaa mutta chillaaminen luonaa myös. Olen todella eläin rakas ja musiikki on ollut aina lähellä sydäntä! Vapaa ajalla tykkään kuunnella musaa ja treenata tai ihan olla vaan ja katsoa nf tms. Jos kiinnostuit tai haluat kuulla lisää ota rohkeasti yhteyttä!

6.5.2022

Moikka!

Nainen, 35 vuotta, Eurajoki, Satakunta

Olen 35-vuotias nainen Eurajoelta, etsin uusia ystäviä elämääni. Olisi kivaa jos saisi seuraa esim kävelylle, kahville, salille, oluelle tai kesällä vaikka festareille, rannalle, mitä ikinä keksiikään 😄 Iälläsi ei ole merkitystä, eikä sukupuolellakaan.
Otathan yhteyttä ja nähdään ☺️

5.5.2022

Tosiystävää etsimässä

Nainen, 37 vuotta, Karvia, Satakunta

Moi!

Kaipaan elämääni ihmistä, jonka kans vois jakaa ilot ja surut, puuhailla kaikkee tavallista ja välillä vähä repästä jotain tavallisuudesta poikkeavaaki.

Oon välillä vähän rämäpää ja yllytyshullu, mut toisinaan ihan rauhallinen, ujokin, huumorintajunen ja luotettava.

Tykkään pyöräilystä ja lenkkeilystä, käsitöistä ja askartelusta, rikossarjoista, trillereistä ja komediasta, musiikista ja vintagesta.

Oon uskossa ja olis kiva, jos ystävällä olis samanlaiset arvot.

Mulla on kolme lasta, aviomies, villakoira ja kissa. Mulla on myös auto, jossa on kääntyvät etupyörät, joten välimatkakaan ei ole este.

Tällä hetkellä teen paluuta työelämään 6 vuoden tauon jälkeen ja vapaa-aika menee pitkälti vilkkaan taaperon tarpeiden mukaan, mutta ystävällekin järjestyy kyllä aikaa, kun sellainen löytyy.

29.4.2022

Moikka! 😊

Nainen, 20 vuotta, Satakunta

Toivoisin löytäväni uusia ystäviä(vain ystäviä) Porin, myös muualta Satakunnasta ja Tampereen alueelta🤗 Mieluiten läheltä omaa ikäluokkaa (noin 18-25v).Oon empaattinen, kiltti, syvällinen ja huumorintajuinen, isommassa porukassa ujompi henkilö😁 Tykkään ottaa elämää vastaan positiivisella ja pohdiskelevalla otteella, aika nauravainen oon kans:D Vapaa-ajalla tykkään treenata, kattoo leffoja, kirppistellä, käydä kaupungilla ja hengata myös vaan kotona.
Jos kiinnostuit, niin laitappa viestiä vaan rohkeesti tulemaan😊 Tää ilmotus ei vanhene:)

28.4.2022

Tervehdys

Nainen, 69 vuotta, Pori, Satakunta

Ystävää Porin seudulta etsin. Olen 69-vuotias nainen, Porissa asustan. Parisuhde on, mutta ystävä puuttuu. Olen muuttanut usein muut ystävät ovat hajallaan ympäri etelä-Suomea. Jos vaikka kahviteltaisiin, ehkä lenkillä tms. Kirjoitellaan.
Odotan viestiäsi!

Sivu
Takaisin ylös