Ilmoitukset alueelta Satakunta (226 kpl)

 - 
 
3 päivää sitten

kavereita ja ystäviä etsinnässä

Nainen, 22 vuotta, Rauma, Satakunta

Moi!

Olen 22-vuotias nainen satakunnan alueelta. Hieman ujo aluksi, mutta paremmin tutustuessa kunnon papupata😅 Etsinnässä olisi kavereita 20v-25v joiden kanssa voisi esim. käydä kaupoilla, kahvilla, viihteellä tai ihan vaan jutella😁

Oon huumorintajuinen, kiltti ja kuuntelevainen.
Tykkään kissoista, tanssimisesta, bilettämisestä, musiikista ja kivistä😂

Kihloissa joten etsinnässä vain kavereita☺️
Laita viestiä ihmeessä jos kiinnostaa😁

3 päivää sitten

Moikka moi!

Nainen, 46 vuotta, Rauma, Satakunta

Olen keski-ikäinen sinkku lounaisrannikolta!

Etsin nimenomaan KIRJEkavereita eli vanhanaikaisesti kynä, paperi, kirjekuori, postimerkki jne.

Tällä hetkellä olen työtön, alaa vaihtanut höpsähtänyt omituinen höpöttäjä. Ja lapseton - siihen omalta osalta olen asennoitunut niin ettei asia minua haittaa - silti lapsista (ala-aste - ikäiset ja sitä nuoremmat) tykkään. Kirjeenvaihto on se rakkain harrastus, jota ilman en osaa elää enkä hengittää. Hyvänä kakkosena (vai ykkösenä?) tulee jääkiekon seuraaminen.

Muita harrastuksia ovat palapelit, leffat, TV-sarjat ja yritän vuosien jälkeen taas saada lukuinnostusta takaisin (iän tuoma näon huononnus on vaikuttanut asiaan - nykyään on lukulasit, totta kai). Kirjahyllyni kertoo suosikkini: sieltä löytyy lähes kaikki eli yli 70kpl Stephen King:n suomennettua kirjaa. Leffoissa ja sarjoissa pyörin kauhun, dystofian, maailmantuhon, luonnonvoimien ja sci-fin parissa pääsääntöisesti - muutkin menee, paitsi romantiikka tms. Hiljattain olen myös hurahtanut "parvekkeiluun" (kerrostaloasuntoni parveke-juttuihin).

Muita kiinnostukseni ja tykkäämiseni kohteita ovat luonto, luonnonvoimat, esihistoria, saunominen, tuoksut (ei liian vahvoja, kuten väkevät hajusteet - migreeni paukahtaa päälle), (muutto)linnut, vuorovaikutteiset keskustelut, pitkät kirjeet, kissaeläimet, lapset, sudokut, musiikin kuuntelu, penkkiurheilu (jääkiekon lisäksi hiihto, yleisurheilu, olympialaiset, jalkapallon EM/MM-kisat) - ja paljon muuta. Lisäksi lähes rakastan seurata ihmisten käyttäytymisiä eri tilanteissa.

Olen puhelias, peruspositiivinen, luotettava, löydän paskoistakin jutuista aina ne hyvät puolet, en siedä negatiivisia ihmisiä & teinejä, saatan toisinaan sanoa liiankin suoraan mielipiteeni (mutta vain toisinaan), puheliaisuudesta huolimatta osaan antaa toiselle puheenvuoron, kuuntelen, olen itseironinen ja mielestäni parhaiten nauraa se, joka nauraa itselleen!

Kirjoitan todellakin pitkiä kirjeitä ja oletan, että kirjoitat minulle vastavuoroisesti …

5.6.2023

Uusia kavereita?

Nainen, 19 vuotta, Satakunta

Moikka!

Mä haluaisin uusii kavereit, koska kaikki edelliset kaverit on jollaki taval lähteny mun elämäst. Etin kaveria/kavereita jolle vois jutel ihan kaikesta ja jonka kans vois viettää aikaa.

Mä oon 19-vuotias ja asun Satakunassa. Oon rauhallinen ja luotettava, mut alus toki hieman ujo. Tykkään olla kotona perheen kans ja liikkuu luonnos. Oon myös luova tyyppi ja avoin uusille ideoil. Alkoholia en käytä ollenkaan, joten siihe musta ei oo kaveriks. En viel tiiä mitä haluun tehä tulevaisuudes, joten pidän täs välivuotta ja käyn töissä nyt kun lukio on ohi.

Mut semmone pikku juttu viel et ois kiva, jos oltais suunnilleen samaa ikäluokkaa, mut sukupuolella ei tosiaan oo väliä. Toivottavast otat yhteyttä :)

4.6.2023

Hei, etsisin Porin alueelta kavereita

Nainen, 20 vuotta, Pori, Satakunta

Eli etsin täältä Porin alueelta ja suunnilleen saman ikäisiä uusia kavereita. Tässä vähän tietoa itsestäni; olen 20-vuotias tyttö kotoisin Satakunnan alueelta ja olen juuri muuttanut Poriin, joten olisi tosi mukavaa löytää täältä päin uusia kavereita. Olen ystävällinen, rehellinen ja empaattinen. Ja pahoittelen jo etukäteen sitä, että olen todella huono pitämään keskustelua yllä (yritän kyllä parhaani), mutta olisi siltin todella kiitollinen jos löytäisin täältä oikeasti uusia kavereita :)

4.6.2023

Hei, sinä vapaaehtoisesti lapseton

Nainen, 41 vuotta, Pori, Satakunta

Moikka,

Kaipaisin kaveria (tai miksei useampaakin 😊) muista vapaaehtoisesti lapsettomista naisista. Iällä ei ole suurempaa merkitystä.

Vapaa-aikana tulee ulkoiltua koirien ja aviomiehen kanssa, käytyä kahviloissa istuskelemassa, joogattua, kudottua, katsottua telkkaria, piirrettyä/maalattua ja tietysti surffattua netissä.

31.5.2023

Hei

Nainen, 57 vuotta, Pori, Satakunta

Elämä vie välillä kovin ottein ja tulee hetkiä, jolloin kaipaisi ystävää vierelle tuomaan taas aurinkoa ja iloa päiviin ja arkeen. Olen yleensä positiivinen, sosiaalinen ja huumorintajuinen nainen, joka tykkää puuhastella monenmoista. Erityisiä kiinnostuksen kohteita ovat luonto, elokuvat, historia ja kaikenmoinen näpräily, milloin minkäkin projektin parissa, siinä lienee vain mielikuvitus rajana. Pidän patikoimisesta, pyöräilystä ja luonnossa liikkumisesta. Toivoisin itselleni keskustelukumppania, yhdessä tekemistä ja iloa elämään.
Iällä tai sukupuolella ei ole niin väliä, jos koet kiinnostusta samankaltaisiin asioihin, niin otathan yhteyttä ja kirjoittele.

30.5.2023

Ystävä naisesta

Mies, 45 vuotta, Pori, Satakunta

Kaipailisin ystävää naisesta.
Olen hiljattain muuttanut Poriin, olisi mukavaa käydä kahvilla ja kirpparilla mukavan naisen kanssa.
Alkoholista ja muistakin elämän iloista voisimme nauttia.

30.5.2023

Ystäviä?

Muu sukupuoli, 21 vuotta, Nakkila, Satakunta

Oon 21-vuotias autismin kirjolla oleva muunsukupuolinen ihminen Nakkilasta. Suunnitelmissa ois muuttaa Tampereen seudulle vuoden sisään. Etin suurin piirtein oman ikästä seuraa, ehkä siitä 20-25v ikähaarukalta.

Piirrän paljon ja tykkään animoida ja luoda omia hahmoja ja tarinoita vapaa-ajalla. Tykkään käydä kiertelemässä kauppakeskuksia, kävellä luonnossa, ja kesäsin käydä huvipuistoissa. Mulla ei vaan yleensä oo oikeen kavereita, joilla ois mahollisuuksia käydä mun kanssa missään, mut oon tosi kiitollinen seurasta jos sellasta on!
Tykkään myös pelata, mutta en oikeen piittaa online-peleistä eikä mulla oo tottapuhuen kauheen hyvät pelitaidot.

Mulla on shetlanninlammaskoira, joka asuu osa-aikasesti mun luona ja osan ajasta viettää mun isällä

ig: @kingikizu
discord: kizu#0834

28.5.2023

Morjens

Mies, 23 vuotta, Pori, Satakunta

Uusia tuttavuuksia olis kiva saaha Porin suunnilta. Oon tosiaan muuttanu tänne vajaa vuossitten, joten olis kiva tutustua uusiin ihmisiin. Aluks saatan olla aika hiljanen. Kun tutustuu nii alkaa lentää kyllä juttua. Kaikki on tervetulleita.

27.5.2023

Kavereita haussa😁

Nainen, 20 vuotta, Pori, Satakunta

Toivoisin löytäväni uusia ystäviä Porin, myös muualta Satakunnasta ja Tampereen alueelta🤗 Mieluiten läheltä omaa ikäluokkaa (noin 18-28v).Oon empaattinen, kiltti, syvällinen ja huumorintajuinen, menevä ja energinen tapaus😁 Kaipailisin uusii ystäviä, joiden kans jutella mistä vaan ja tehdä oikeestaan mitä vaan, avoin ehdotuksille😄 Vapaa-ajalla tykkään treenata, kattoo leffoja, käydä viihteellä, kirppistellä, käydä kaupungilla ja hengata myös vaan kotona.
Jos kiinnostuit, niin laitappa viestiä vaan rohkeesti tulemaan😜 Tää ilmotus ei vanhene:)

23.5.2023

Heippa.

Nainen, 39 vuotta, Satakunta

Etsin kirjeenvaihtokaveria tai muunlaista kirjoittelukaveria / -ystävää muista NAISISTA. Mahdollisesti myös liveseuraa, mutta ryyppyseuraa minusta ei saa. Asun satakunnassa. Olen aviovaimo yhdelle miehelle, etä-äiti kahdelle teinitytölle ja 7 vuotiaan karvaisen kissan mami. Iltaisin olen töissä, muulloin teen pitkälti sitä mitä milloinkin haluan. Samanlaisia meidän ei tarvii olla, kunhan jotain yhteistä löytyy, ni juttu luistaa. Koitetaan ja katotaan mitä tulee?

23.5.2023

Pelikaveria/jutteluseuraa!🥹

Nainen, 21 vuotta, Satakunta

Hei kaikille😊. 21v nainen Satakunnasta. Etsin lisää ihania sydänystäviä🥰. Tällä hetkellä oon työtön ja aikani menee enimmäkseen pleikkarilla ja pc:llä pelaten. Eli olisi ihanaa löytää joku joka pelaa molemmilla tai edes toisella🤩. Ps, myös kelpaa höpöttely seura niin ei välttämättä tarvii pelata samoja pelejä😅. Tällä hetkellä pelaan enimmäkseen ps:llä Fortnite ja Pc:llä Lost Ark.
Ps. Jos edes hiukan kiinnostuit niin laitahan yksityisviestiä, ni jutellaan lisää!😊 Mieluiten etin naispuolisia ystäviä + olen jo ollut yli 3v hyvässä parisuhteessa, nii vain ystäviä haussa!

22.5.2023

Tervehdys

Nainen, 70 vuotta, Pori, Satakunta

Ystävää Porin seudulta etsin. Olen 70-vuotias nainen, Porissa asustan. Parisuhde on, mutta ystävä puuttuu. Olen muuttanut usein muut ystävät ovat hajallaan ympäri etelä-Suomea. Jos vaikka kahviteltaisiin, ehkä lenkillä tms. Kirjoitellaan.
Odotan viestiäsi!

21.5.2023

Sydänystävä

Nainen, 34 vuotta, Pori, Satakunta

Hei,

Olen kolmikymppinen nainen ja perheeseeni kuuluu mies ja pieni poikamme. Etsin ystäviä Porin alueelta (koska olisi mukava tavata kasvokkain myös) naisista, iällä ei ole väliä. Olisi ihanaa käydä yhdessä vaikka teatterissa, näyttelyissä, elokuvissa, keikoilla, syömässä. Olen luonteeltani herkkä, helposti innostuva, rehellinen, ambivertti. Kaipaan sielujen sympatiaa, aitoa yhteyttä ja kivoja kokemuksia. Laita viestiä :)

19.5.2023

kaveria/juttuseuraa?:)

Mies, 25 vuotta, Satakunta

Moikka, olen 25v mies satakunnasta, toiveena olis löytää kaveria taikka sitten ihan juttuseuraa kun päivät tuntuvat välillä olevan vähän tylsiä. Olen työelämässä rakennusalalla ja asun avopuolison ja kahden kissan kanssa omakotitalossa. Minulta löytyy snäppi ja whatsappikin. Kuulemisiin :)

18.5.2023

Moikku

Mies, 21 vuotta, Kankaanpää, Satakunta

Hei, olen tämmöinen 21-vuotias poika kankaanpääst ja etsin uusia kavereit täält. Kuuntelen paljon musiikkia mutta tykkään myös lukea kirjoja ja virkkailen mummuni kans usein.

18.5.2023

Uusia kavereita

Mies, 23 vuotta, Pori, Satakunta

Terve! Olen 23-vuotias porilainen mies, olisi kiva löytää uusia kavereita. Arki minulla on tasaista ja tykkään käyttää vapaa-aikaani ulkoiluun, uintiin sekä jääkiekkoon talvisin (kun ulkojäät ovat kunnossa :'D). Lähden myös matalalla kynnyksellä mukaan uusiin asioihin. Kotona katselen Youtubea sekä pelaan myös PC:llä, joten pelikaveritkin käyvät. Olen luonteeltani sosiaalinen, avoin, huumorintajuinen sekä omaan muutenkin positiivisen asenteen. Tulen varsin hyvin toimeen kaikenlaisten ihmisten kanssa, joten jos etsit uusia kavereita niin viestiä kehiin vaan.

Sivu
Takaisin ylös