Ilmoitukset alueelta Satakunta (87 kpl)

 - 
 
2 päivää sitten

Moi!

Mies, 59 vuotta, Eura, Satakunta

Etsin naisystävää, joka on kiinnostunut luonnossa liikkumisesta, marjastamisesta, puutarha/kasvihuoneviljelystä omaan tarpeeseen.
Olen urheilullinen 173/73 mies Eurasta, harrastan uintia, pyöräilyä, lenkkeilyä metsässä koiran kanssa, marjastamista ja sienestämistä.
Kerrohan itsestäsi.

3 päivää sitten

24v Yksinäiselle miehelle juttelu ja PC peliseuraa.

Mies, 24 vuotta, Pori, Satakunta

Hei! Tälläinen 24v "mies" etsii juttelu ja kaveri seuraa vähän joka paikkaan. Olen tälläinen nörtti asioista kiinnostunut ja niiden kanssa puuhailen aika paljon mutta kyllä koiran kanssa ulkonakin ja autolla meneminen kelpaa.

Lähinnä etsin jonkinlaista keskustelu ja PC:lle peliseuraa kun olen aika pitkään yksin ollut ja kaipaan erillaisiin peleihin ja muutenkin yleisesti seuraa. Tykkään pelata kaikenlaisia pelejä että lähinnä riippuu sinusta että mitä pelaat. Otathan rohkeasti yhteyttä ^^ Molemmat sukupuolet kelpaavat.

Luultavasti aluksi keskustellaan ihan viestein ja sitten vasta muilla tavoin myöhemmin ^^

30.7.2020

Moikka vaan :D

Mies, 20 vuotta, Pori, Satakunta

Huumorintajuinen tyyppi, joka rakastaa kasveja - mun kämppä on kohta täynnä kasvei :) Oon töissä järjestöhommissa kotoo käsin ja niissä merkeissä menee nyt suurin osa vapaa-aikaaki. Muutoin jos jää aikaa, niin luen oikeestaan vähä kaikkee tekstii sekalaisesti. Ystävii mulla ei järjestöjen ulkopuolella juurikaan ole, joten olis mukava saada uusien ystävien kautta lisää sisältöö elämään. Mitään ikähaarukkaa ystäville mul ei oo ja ihan matalalla kynnyksellä saa tulla viestittelee! :D

25.7.2020

Hei

Nainen, 37 vuotta, Pori, Satakunta

Olen 37 vuotias nainen Porista.
Etsin uusia tuttavuuksia, kavereita/ystäviä =)
Luotettava ja pitkäaikainen ystävä olisi tavoitteena löytää.
Olisi kiva löytää kaveri kahville, lenkkipolulle tai vaikka shoppailuun.

Olen luotettava ystävä, ihan mukavakin :D
Huumorintajuakin löytyy.

20.7.2020

Moikka!

Nainen, 26 vuotta, Pori, Satakunta

26-vuotias nainen Porista etsisi luotettavaa ja ihanaa ystävää, jonka kanssa voisi lähteä lenkille, kahville tai pitää vaikka viini-illan juoruten. Omaan erikoisen huumorintajun ja tykkään lähteä seikkailemaan extempore. Tällä hetkellä päivät menee töissä ja netflixin ääressä, joten toivottavasti täältä löytyisi ystäviä raahaan mut pois telkun äärestä ulos 😄

4.7.2020

Heeeips :3

Mies, 19 vuotta, Pori, Satakunta

Moi, etsin uusia ystäviä hengailuun, pelaamiseen tai ihan vaan juttelemaan.
Olen 19v ADD yölintu Porista, kohta mahdollisesti muuttamassa Elokuussa Tampereelle opiskelujen perässä.
Olen hullu ja vähäsen outokin :x
Puhun Suomea & Englantia ilman ongelmia sekä pari lausetta Ranskaa.
Vapaa ajallani tykkään; pelata, lukea, piirtää, kokata/leipoa & kirjoittaa mitä ikinä mieleen tulee ^^' (runoja, lyhyitä tarinoita ja ajatuksia..)
Kiinnostuksiani ovat; ,runot,tietokoneet, pelit, psykologia, historia, mytologia & nerd stuff (i.e pelit, anime, jne..)
Kerron varmasti itsestäni lisää jos otat yhteyttä :3
En mielellään juo alkoholia tai polta tupakkaa.
Minusta olisi mahtavaa tehdä uusia tuttavuuksia ja kavereita :3
Ihan vaa hengaamaan, pelaamaan yhdessä tai vaikka juttelemaan ^^
Toivottavasti otat minuun yhteyttä & pääsemme tutustumaan ^^

29.6.2020

Ystäviä äipälle ja kohta tokaluokkaiselle :)

Nainen, 41 vuotta, Pori, Satakunta

Löytyisikö Pohjois-Porista äitejä ja/tai 7-8v tyttäriä, jotka haluaisivat uusia ystäviä?
Kaffe/leikkitreffeille, kävelylle, leffaan, shoppaileen, ravintolaan, iltaa perheiden kesken viettämään tai ihan vaan olemaan :) Täällä avoin, positiivinen ja perheen kanssa enimmäkseen vapaa-aikansa viettävä äiti ja puhelias, rohkea, kiltti ja kavereita kaipaava 7v tyttö. Nytkin on oikein hyvä, mutta jos elämään löytyisi uusia samanhenkisiä ihmisiä ystäviksi, niin olisi vielä parempi 😀

23.6.2020

Viestittelykaveria

Mies, 33 vuotta, Pori, Satakunta

Moikka! Täällä 33 vuotias mies porista etsii kaveria. Täällä on se tuttuakin tutumpi vanha tarina, eli ensin löytyi puoliso ja sitten tuli lapset ja vanhat kaverit jäi jonnekin matkan varrella. Olen alkuun ujon puoleinen mutta kyllä se siitä helpottaa kun tutustuu. Harrastuksiin kuuluu VPK, ja partiotoimintaan ajauduin uudestaan mukaan lasten myötä. Autourheilua tykkään seurata ja luonnossa liikkua. Iälläsi ei ole minulle merkitystä eikä sillä mistä päin olet, tietenkin jos olet täältä lähialueelta niin voisi olla hauskaa joskus tavatakkin.

23.6.2020

Moro!

Mies, 22 vuotta, Rauma, Satakunta

Moro, tääl ois reilu parikymppinen, parisuhteessa oleva mies Raumalta.
Hieno kesä menossa, ja ois kiva jos löytyis joku frendi ketä lähtis pelaan frisbeegolffii, istuun terdelle, seikkaileen metsiin ja poluille tai vaikka ihan vaan pleikkaa pelaileen. Toki kaikkee muutakin voidaan tehdä.

Sun sukupuolel, iäl tai asuinpaikal ei mitään väliä.
Tapaaminen onnistuu kaukaakin.

Laita viestiä takaspäin, laita mukaan wappi, kikki, facebook yms. Joku jossa voidaan jutella.

22.6.2020

Herkkis kaipaa seuraa toisista herkistä

Nainen, 38 vuotta, Pori, Satakunta

Heippa kaikille!

Olen 38-vuotias, lapseton avioliitossa elelevä porilainen nainen. Kotoa löytyy miehen lisäksi koira, jonka kanssa tulee vapaa-aikaa vietettyä luonnon keskellä.
Luonteeltani olen herkkä introvertti. Vaikka olen introvertti, kaipaan silti seuraa toisista herkkyyteen taipuvaisista ihmisistä.
Eläinten, luonnon ja vapaa-ajan lisäksi mieluisia asioita ovat hyvän ruuan/herkkujen syöminen, matkustelu, kirppisten kiertely ja lukeminen. Joskus täytyy päästä myös hieman juhlimaan.

Ota rohkeasti yhteyttä 😊

20.6.2020

Heiips kaiken mukaiset pallerot

Nainen, 19 vuotta, Pori, Satakunta

Tääl ois 19v tyttönen joka etsii vaan kavereita/ystäviä.(olen parisuhteessa:D)
Tykkään jutella ihan kaikesta mahdollisesta vaikka aiheesta en mitään tietäisi. Avaruus, tähdet, meri, ruoka, ihmiset, historia jne mistä vaan voi tulla juttelemaan. Olen myös välillä todella ujo/epäsosiaalinen mutta jos puhut mulle, puhun sulle:D Toisin sanoen en aloita keskustelua helposti mutta tykkään jutella vaikka en siltä vaikuttaisi😅☺️
Mun sähköposti on vuodelta nakki ja kirves so just ignore it.

12.6.2020

Ystäviä etsinnässä

Nainen, 52 vuotta, Satakunta

Hei
Etsin itselleni ystäviä.
Sähköpostin, WhatsAppin tms. välityksellä.
Viestittelyjen jälkeen tulevaisuudessa ois kiva nähdäkkin.
Olen tavallinen nainen, eronnut hetero jne.
Pidän luonnosta, käsitöistä. En polta ja melko absolutisti olen. Luonteeltani olen rehellinen,huumoritajuinen, rauhallinen. 😊

7.6.2020

moi

Nainen, 33 vuotta, Harjavalta, Satakunta

olen 33vuotias 3:n lapsen äiti harjavallasta, minulla ei ole muita kuin avopuoliso ja lapset, kaipaan kaveria/kavereita elämääni lähiseudulta jonka/joiden kanssa voi pitää hauskaa sekä harrastaa lenkkeilyä, patikointia, salilla käyntiä, uimista, rullaluistelua, talvisin luistelua ja ulkoilua, olen huumorintajuinen, luotettava, rehellinen, osaan pitää hauskaa, olen rento mutta ensi alkuun ujo ja hiljainen.

1.6.2020

Moips!

Nainen, 23 vuotta, Pori, Satakunta

Olisi kiva löytää Porin suunnilta samanhenkistä kaveria esimerkiksi lenkkeilyyn tai muuhun liikuntaan, retkeilyyn, piknikille, kahville tai illanviettoon.

Itse asustelen Porissa, olen viime syksynä restonomi opintojen perässä tänne muuttanut. Olen 23 v., tykkään avoimista keskusteluista oli aihe mikä hyvänsä, liikunnasta (tällä hetkellä kunnonkohotus menossa:D), luonnosta, eläimistä, matkustelusta ja extempore reissuista, ruuasta ja viinistä, kirppareiden kiertelystä, käsitöistä ja kuvataiteesta. Oon aika helposti innostuva, utelias ja ystävällinen, alkuun saatan olla vähän ujo.

Oon avoimin mielin kiinnostunut tutustuun kaikenlaisiin ihmisiin, mieluusti suht. samanikäsiin:) Pistä viestiä, jos koet että olis jotain samoja kiinnostuksia, niin jutustellaan ja mieluusti nähdäänkin :D

23.5.2020

Heips!

Nainen, 40 vuotta, Kokemäki, Satakunta

Olen nelikymppinen nainen Kokemäeltä. Etsin kaveria seuraksi kaikenkaiseen tekemiseen.
Tykkään käydä lavatansseissa, laulaa, ulkoilla, lenkkeillä ja pelata lauta- ja korttipelejä. Musta sais seuraa aika moneen!🙂
Tykkään huvipuistoista ja muutenkin hurjasta menosta, toki rauhallisempikin käy.
Ois myös kiva ottaa vaikka vähän viiniä ja viettää koti-iltaa vaikka lautapelejä porukalla pelaillen tai elokuvia katsellen...
Ja baarissa on kiva kans joskus käydä vähä laulamassa karaokea!🎤🎶

Luonteeltani olen aluksi vähän ujo ja hiljainen, mut sit kun muhun tutustuu, niin tutustuu myös mun kaksmieliseen hurttiin huumoriin...😂
Olen spontaani, ex-tempore reissut ihan parhaita!

Ei väliä oletko mies vai nainen, kunhan samanhenkisyytta löytyis. Etsin vain kaveri-ystäväseuraa!
5
Mulla 10 v tyttö ja 12 v poika kotona, et jos sulla on vielä suurinpiirtein samanikäisiä lapsia, niin heidän kans olis myös kiva tehdä jotain mahdollisesti.

17.5.2020

Kavereita haussa

Nainen, 22 vuotta, Pori, Satakunta

Moi! Oon 22v tyttö Porin suunnilta, tarkalleen ottaen Kankaanpäästä. Laitoin ilmoituksen ”Pori-osioon”, koska tää taitaa olla näkyvämpi, ja kuljen helposti myös Poriin lyhyen välimatkan ansiosta :) kiinnostuksenkohteita on koirat, matkustelu, kauneudenhoito jne. Musta saa seuraa oikeastaan mihin vaan. Rauhallisiin leffailtoihin, shoppailuun, lenkeille, viihteelle jne. Luonteeltani oon sosiaalinen, vaikka mulla onkin ollut aina todella pieni kaveripiiri. Nyt haluaisi tutustua uusiin ihmisiin ja saada lisää samanhenkisiä kavereita! Muita ”kriteerejä” uusien kavereiden suhteen ei ole, mutta ois kiva jos oisit samaa ikäluokkaa (18-25v?) ja naispuoleinen :) ota yhteyttä jos kolahti!

13.5.2020

Vailla hauskaa tai "hauskaa" seuraa?

Nainen, 21 vuotta, Pori, Satakunta

Moikkelismoi! :)
Me ollaan hupsu kolmen tytön kaveriporukka porista! Kaksi meistä on muuttanut tänne vuosi sitten ja yksi asustellut täälläpäin koko ikänsä. Olisi kiva saada porukkaan mukaan joku/jotkut, joiden kanssa voi tehdä mitä ikinä huvittaaa.
Ajeleminen, hengailu, leffat ja yleinen sekoilu on meillä jokapäiväinen juttu ja toivottaiskin, että et olisi kauheen tiukkapipoinen tyyppi. :)
Karanteeni, kun loppuu, niin ois kiva lähtee vaikka terassille istuskelemaan :)
Eli meillä etsinnässä: huumorintajuiset, mustan huumorin kestävät, rennot, kissoista tykkäävät, homo-lespo-ystävällismieliset, hupsut tyypit!
Heitä viestiä, niin lähetään vaikka käymään kallossa!!
Ainiin ollaan 20, 21 ja 22 v 👍

Sivu
Takaisin ylös