Ilmoitukset alueelta Satakunta (29 kpl)

 - 
 
10.4.2019

Kauempaakin voi kirjotella.

Mies, 26 vuotta, Satakunta

Moi, etin 18+ ikäisiä oman sukupuolen edustajia (miehiä) kaveriksi, sillä mulla on parisuhteen ulkopuolella tässä kaupungissa, hmm 0- varsinaista kaveria. Ylä-ikärajaa en nyt siis aseta, mutta etsin vain mieskavereita, sillä puoliso tosiaan on mutta ne kaverit puuttuvat.

Kaverin kanssa olis kiva: Käydä salilla, käydä pizzalla, ottaa olutta nurtsilla, käydä keikoilla (metallia prkl) paistaa makkaraa, kattoo leffaa, jne perus settii.

Oon muuttanu toiselt paikkakunnalt Poriin, ja asunu täällä nyt parisen vuotta... Kavereita ei ole löytyny, ehkä oma lähestymistapani on jopa liian avoin ja puhelias, niin ettei siihen ole satakunnassa totuttu. Olen kuitenkin toisinaan, myös aika hiljainen ja harrastan perisuomalaista tyhjyyteen tuijottelua.

Harrastan kuntoilua (painojen nostelu), videopelejä, piirtämistä, musiikkia, ruokaa/juomaa, lukemista, leffoja/sarjoja, valokuvailua, ja millon mitäkin.

Seuraan myös raveja, jos ravien katselu kiinnostaa jotakin. ( Joo se mis on ne hevoset, ei siis disko-reivit )

Arvoiltani olen vaalikoneen mukaan kevyesti oikealla ja konservatiivinen, mikään kristillis-konservatiivi en siltikään ole, minun on vaikea määritellä itseäni mihinkään uskontoon, mutta jo kulttuurisyistä voisin sanoa että lähimpänä olisi ehkä Asatru tai wanha suomenusko.


Sun ei tarvii olla samanlainen ku mä, kunhan sä vaan voit olla ja hyväksyä tälläsen kaverin! En tuomitse seksuaalisesta suuntautumisesta, kunhan vaan tajuut että en hae täs mitään seksiseuraa/romanttista seuraa vaan pelkästää miespuolisii kavereit.

[ Ainii, en ole töissä, oon käsittäny että tää on joillekki sellanen "deal breaker" ]

3.4.2019

Moi ihmiset!

Nainen, 16 vuotta, Pori, Satakunta

Moi kaikil! Oon 16-vuotias tyttö Porista. Opiskelen ekaa vuot lukios.

Oon tälläne sosiaaline, pirtee, luotettava, ystävälline ihmine. Must voi keksii vaik mitä kirjotettavaa mut yritän keksii itest jotai piirteit.

Urheilu ja ruotsin opiskelu o mu intohimot, pelaan aina talvella lätkää uj, muil vuodeaikoin sählyy & jalkapalloo. Sit leinkkeilen välil kans. En siis harrast misää seuras mitään vaik haluisin.

Ois siistii myös saad sellasi frendei joit pystyis näkee vapaa-aikan (:

Ottakaa yhteyt, jos haluutte tutustuu ku ois kiva saad uusii frendei:3

30.3.2019

Moikka

Nainen, 24 vuotta, Pori, Satakunta

Olen 24-vuotias lähihoitaja porista. Asun avomieheni kanssa ja odotan esikoistamme (LA syyskuussa). Läheisimmät ystäväni ovat muuttaneet kauemmas ja toivoisinkin löytäväni ihanan ystävän, jolla olisi samankaltainen elämäntilanne ja jonka kanssa jakaa ilot ja surut. Käyn kuntosalilla ja ryhmäliikunnoissa. Yhdessä olisi mukava kahvitella, shoppailla, lenkkeillä ja käydä istumassa iltaa 😊

26.3.2019

Ystäviä hakemassa

Mies, 47 vuotta, Pori, Satakunta

Moikka! Nytt onn se aika että olisi mukava löytää uusia ystäviä mistäpäin tahansa Suomea.Porilainen 47v mies odottaa viestiäsi,aiheena mikä tahansa,koska ajatuksia onn mukavampi ratkoa kaksin,auttaa toista pahan asian ylitse.Ja jos olet Satakunnasta niin harrastus seurakin kelpaisi,otappa rohkeasti yhteyttä sinä nainen joka olet ystävää vailla.Kevät tulee tuletko sinäkin..

25.3.2019

Moikka😊

Nainen, 17 vuotta, Pori, Satakunta

Moikka! Oon 17-vuotias tyttö Porista. Olis kiva löytää uusii kavereit, vanhoil ei oo enää aikaa samal taval (lukio yms.) Ja mulla taas et oon koulun jälkee iha väskä ja haluun vaa käpertyy mun poikaystävän kainaloo😴 mut nyt ku on kevät tullu nii on jotenki laittanu muhu lisää energiaa, olin varmaa jossai talvihorrokses😂 mut joo opiskelen kosmetologiks ja oon toisen vuoden opiskelija.
Oon myös ilonen, sosiaalinen, pirteä, puhelias ja vähä sellane hupsuttelia😂(lyhyt myös😂) toki aluks saatan ol hiljasempi mut ei sitä kauaa kestä. Tulkaa ihmees juttelee nii tutustutaa sit enemmä😊!

24.3.2019

Moips!

Mies, 19 vuotta, Pori, Satakunta

Moi! Porilainen 19-vuotias hakee uusia ystäviä ja kavereita elämään. Mielenkiinnon kohteita ovat pelaaminen, urheilu, jääkiekko, musiikki ja liikkuminen. Harrastan kuntosalilla käyntiä, tennistä, pesäpalloa, salibandyä ja lenkkeilyä. Tykkään vapaa-ajalla pelata, katsoa netflixiä, kuunnella musiikkia, chillata, käydä kahvilla ja baarissa harvoin. Minusta saa juttukaverin melkein kaikkeen. Olen luotettava, avoin, hyvää juttuseuraa, osaan kuunnella ja minulle voi avautua kaikesta. Mielusti ota yhteyttä täällä yksityisviestillä tai -sähköpostilla, myös kauempaakin voi lisätä juttuseuramielessä ja välimatka minulle ei ole mikään ongelma tapaamiseen :)

12.3.2019

Juttuseuraa? :)

Mies, 25 vuotta, Satakunta

Moi, olen siis avoliitossa elävä 25-vuotias mies Satakunnasta. Arki kuluu pääosin töissä ja kotona, joten hakusessa olisi ainakin uusia tuttavuuksia juttuseuraksi, toki myös mahdollisesti vapaa-ajan viettoon. Vietän paljon aikaa katsellen sarjoja ja leffoja, alkoholia tulee käytettyä hyvin harvoin joten baareissa en enää jaksa ravata. Jos sullakin on tylsää ja kaipaat ihan vaan ajatusten vaihtoa niin kirjoitteile, mulle ei ole väliä mistä päin Suomea saatika minkä ikäinen olet, ainahan sitä voi lähtee kokeileen miten juttu alkaa luistamaan :)

10.3.2019

Moikka!

Mies, 27 vuotta, Pori, Satakunta

Olen 27v mies, ja olis kiva löytää uusia kavereita, ku niit ei nii paljoo oo. Luonteeltani oon mukava, luotettava, ystävällinen ja varmaa ihan hauskaki, kuha vaa tutustuu :) Harrastuksiin kuuluu valokuvaus ja pelaamine (pc ja ps4). Pelkkä juttuseuraki kelpaa, mut parempi ois jos vois oikeestki nähä ja tehä kaikkee, esim käydä leffas, kahvil, valokuvaamas, pelaamas tai muute vaa hengata. Ottakaa yhteyt ni tutustutaa! :)

7.3.2019

Heippa!

Nainen, 24 vuotta, Kokemäki, Satakunta

Haluisin tavata uusia ihmisiä, lapsettomia tai lapsellisia. Iällä tai sukupuolellakaan ei ole väliä. :) Itseltä löytyy kaksi alle 3-vuotiasta lasta, joten heille leikkiseura kelpaa aina, sekä itselle kahvi, juttelu, shoppailu, lenkki seuraa tai joskus saatan lähteä jopa baariin. :D
Meiltä löytyy auto, joten päästään liikkumaan vähän pidemmällekin.

2.3.2019

Hei

Nainen, 15 vuotta, Satakunta

Etsin kaveria tai vaikka parisuhdetta
Olen 03/15 Satakunnasta
Harrastan karatea, kuntosalia,kuvataidetta ja ratsastusta
Rakastan eläimiä
Olen aika rauhallinen, luotettava, mukava ja kiltti
Mun kanssa voi puhua maan ja taivaan väliltä asioita
Sukupuolella ei oo välii mut jos suhde juttuja miettii niin poika täytyy olla muuten väliä ei oo ikä 15-17

Ottakaa rohkeasti yhteyttä
Ig:_annikahaavisto_
Ja sieltä kysymällä saat snäpin

2.3.2019

Hei

Nainen, 15 vuotta, Satakunta

Hei!
oon 03/15 tyttö joka etsii kavereita jonka kanssa jutellla tai hengailla somet saat kysymällä. ite harrastan karatea, kuntosali ja kuvataidetta
Rakastan eläimii itsellä on koiria ja hevosia
luonteeltaan olen aika rauhalinnen, mukava ja vähän ujo
itsellä ei ole väliä oletko tyttö vai poika ja minkä ikäinen olet mut (15-17) on raja

joten rohkeesti vain yhteyttä!

12.1.2019

Yksinäisyys

Mies, 23 vuotta, Nakkila, Satakunta

Moikka. Oon 23. vuotias mies. Oon just eronnut suhteesta jossa mustasukkaisuutta oli jonkun verran liikaa, eli siis vanhat kaverit ovat kaikonneet ympäriltäni melkein kokonaan. Olisi mukava tutustua uusiin ihmisiin. Sukupuolellasi tai oikeastaan millään muullakaan mutta mielellään saisit olla täysi-ikäinen :). Itse olen tosi sosiaalinen, mukavaksi ja hauskaksikin kehuttu. Pistä rohkeasti viestiä niin tutustutaan! :)

9.1.2019

Moi! Etsin kavereita ja ystäviä!

Nainen, 26 vuotta, Satakunta

Olen 26v nainen satakunnasta. Etsin kavereita viestittelyyn tai myös mahdollisesti olisi kiva nähdä myös livenä. :)
Olen hiukan ujo aluksi, mutta kunhan juttuun päästään niin puhetta löytyy :). Elämäntilanteiden muuttuessa ovat omat kaverini päättyneet toiselle puolelle suomea ja minä toiselle puolelle. Olen päätynyt pienelle paikkakunnalle mieheni perässä eikä täällä ole löytynyt samanikäistä seuraa.
Työskentelen floristina kukkakaupassa ja oikeastaan arki menee töissä käydessä, kotona ja avopuolison kanssa. Lapsia meillä ei ole, mutta haaveissa on.
Olen avoin uusille tuttavuuksille, kuitenkin etsin naispuolisia ihmisiä joiden kanssa voisi puhua ihan kaikesta mahdollisesta. Pidän läpän heitosta, mutta kaipaan myös syvällisempää keskustelua. Auto löytyy, joten kohtuullinenkaan matka ei ole ongelma.
Katselen aika paljon erilaisia sarjoja, pidän valokuvaamisesta vaikkakin vain puhelimella, olen huumorintajuinen ja yritän parhaani mukaan ajatella positiivisesti. :)
Ota ihmeessä yhteyttä jos vähänkään kolahti! :)

2.1.2019

Heippa hei

Mies, 16 vuotta, Rauma, Satakunta

Hei kaikille!
Etsin Mies puolisia nettikavereita jonka kanssa voi puheskella kaikenlaista kivaa! Ikä ei haittaa mitään. Eli jos olet vaikka 40 mies niin ei haittaa mitään.
Tulkaa rohkeasti juttelemaan.

21.12.2018

Moi, naista ystäväks..yksinäiselle?

Nainen, 32 vuotta, Kokemäki, Satakunta

Heipsansaa. Täällä kohta 33v naikkonen Kokemäeltä. Ois kiva jos ois joku juttukaveri olemas, jonka kans käydä kahvilla, leffassa, syömässä, baarissa tai vaikka viettää muuten vaan tyttöiniltaa kotosalla sipsiä mässäillen ja netflixistä leffoja kattellen. Ihan mitä vaan muuta mut ei sitä samaa kuten tähän asti, olla yksinään. Harrastan palapelejä ja ristikoita , tosin löytyy ääripäästäkin harrastuksia, lumilautailu ja liitovarjoilu. Tykkään kokeilla kaikkee uutta. Horoskoopiltani oon oinas, tosin rauhallisemmasta päästä. Ilmottele itsestäs, niin piipahdetaan vaikka puolueettomalla rintamalla sufeella..

Sivu
Takaisin ylös