Ilmoitukset alueelta Satakunta

 - 
 
25.11.2018

Uusia kavereita Porista!

Nainen, 20 vuotta, Pori, Satakunta

Heippa hei!:) Olen 20-vuotias nainen ja olen hetki sitten muuttanut Poriin Tampereen seudulta asumaan kihlattuni kanssa. Muutin poikaystäväni perässä ja eikä minulta oikeen sitten löydy täältä kavereita. Usein vietänkin illat poikaystäväni kanssa katsellen elokuvia tai jotain sarjaa.
Harrastuksia ei oikeen mulla ole mutta tykkään tehdä kaikenlaista ja olen hyvin eläinrakas ja meillä onkin kaksi kissaa. Musiikki on hyvin lähellä sydäntäni ja sitä olen harrastanut monet vuodet.
Oon luonteeltani aika rento ja tykkään aika paljon vitsailla.
Etsin ihan vain kaveria alkaa ottaamaan päähän tämä kotona oleminen😁 t. Mökkihöperö

6.11.2018

Ystäviä Satakunta/Tampere alueelta?

Nainen, 23 vuotta, Pori, Satakunta

Heippa!
Täällä kaipailisi uusia ystäviä elämäänsä 23v nainen Porista.
Pieni välimatka ei haittaa jos molemmat on vuorollaan valmiita matkustelemaan toista moikkaamaan. Kaipaan siis nettituttujen sijasta mielummin tyyppejä kenen kanssa voisi mahdollisuuksien mukaan viettää aikaa ihan livenä. :)

Oon tämmönen kotona viihtyvä introvertti, katselen paljon leffoja ja tv-sarjoja, kuuntelen musiikkia, luen kirjoja ja sarjakuvia, vietän liikaa aikaa tietokoneella. Mussa kuitenkin on myös se spontaani puoli joka rakastaa tutustua uusiin ihmisiin. Lähden mielelläni kokeilemaan uusia juttuja ja ideoita, kunhan ollaan ensin tultu tutuiksi. Jotkut sanoo että olen ujo mutta itse koen olevani lähinnä ihminen joka ei tahdo kohteliaana puhua kenenkään päälle tai keskeyttää ja osaan aidosti kuunnella ja olla läsnä. Vaikka olen ehkä ns. vähän hidas lämpenemään niin sen kuoren alta löytyy hölmöilevä blondi, mustan huumorin ystävä, hymyileväinen, kiltti, empaattinen ja välittävä tyyppi.

Saisko susta seuraa esim kahvilaan, ravintolaan, museoon, kirppareita kiertelemään, kävelylle, ihailemaan luontoa, matkusteluun, elokuviin, keikoille, tai mitä nyt yhdessä keksitäänkään? :)
Ystävältä en vaadi muuta kuin täysi-ikäisyyttä, avarakatseisuutta ja tietenkin aikaa uudelle ihmiselle elämäänsä. Laita siis ihmeessä viestiä jos yhtään tuntuu että voitais tulla juttuun ja haluaisit tutustua.

1.11.2018

Haluun ystäviii! D:

Nainen, 13 vuotta, Satakunta

Moi! Oon 13v tyttö ja etin todellisii ystävii jotka ei jättäis mua. )):

Mulla on tällä hetkellä oikeestaa vaan 1 ystävä..

Haluun ystävii joiden kaa voi jutella vapaasti kaikesta, tehdä kaikkee kivaa yms. Sellane johon mä voin luottaa, eikä musta tuntuis epämukavalle olla sen kaa. Sukupuolella ei oo välii, mut haluisin et oot suunnillee mun ikänen.

Minä pähkinänkuoressa: Oon ujo ja aika hiljanen, mut rohkenen ajan myötä. Tykkään tehä kaikkee "hulluu", mutta oon todella rauhallinen (ironista).
Oon kunnianhimonen, itsepäinen, perfektionisti ja yliherkkä.
Mun heikko kohta on muiden tunteista välittäminen. Rakastan auttaa muita, mutta rakastan tehdä myös päinvastoin. Oon myös romantikko, järjestelmällinen ja helposti uutta oppiva. Rakastan puhua englantia ja rakastan myös pelaamista (peliriippuvuus). Tilannekomedia on hauskin asia ikinä. Ja vielä lopuksi.. Vaikka päältäpäin saatan vaikuttaa viattomalta, älä oleta etten tuhoisi sinua, jos vahingoitat minua. ((:

23.10.2018

Tyttö, joka kaipaa juttuseuraa

Nainen, 17 vuotta, Harjavalta, Satakunta

Hei! Oon 17v tyttö Satakunnasta. Käyn lukiota, harrastan musiikkia ja vpk:ta. Tykkään piirrellä, katson netfixiä yms. Oon kiinnostunut tosi monista asioista, mun kaa voi jutella mistä vaan taivaan ja maan väliltä ja sen yli. :).

Oon vähän outo tyyppi ja huumori on sarkastista, mustaa ja kaksimielistä, joten älä ota tosissaan kaikkea mitä sanon!!

Oon suvaitsevainen luontoa rakastava ihminen. Ja aika kypsä maailman menoon ja ihmiskuntaan :D, eli mulle saa valittaa!

Haluaisin saman henkistä ja ikäistä (16-19) juttuseuraa. Paikkakunnalla tai sukupuolella ei oo välii :)

En tuomitse ketään ikinä mistään syystä joten ole oma itsesi jos päätät ottaa yhteyttä!

30.8.2018

Uusia ystäviä?

Nainen, 19 vuotta, Pori, Satakunta

Heei kaikille!
Olen 19 vuotias nainen Porista (täytän kohta 20)
Tarvitisin ystävän kenelle jakaa ilot ja surut ja kuka oikeesti välittäisi.
Minun kanssa voi mennä vaikka kahville, yhille, leffaan tai lenkille :)
Luonteeltani olen luotettava, ujo aluksi, sosiaalinen, ystävällinen ja huolehtivainen.
Olisi kiva löytää sellanen ”sielun sisko” kenen kanssa voisi viettää aina aikaa ja ketä voisi nähdä vaikka joka päivä, eli joka asuisi todella lähellä minua.
Rakastan pupuja ja kissoja ja kaikkia muitakin eläimiä! :)

Kysymällä saa lisää tietoa..
Tulkaa vaan rohkeesti tutustumaan snäpin kautta! :)
Muita sosiaalisia medioita saa kysymällä..
Snap: liisaliini

19.8.2018

Moii

Nainen, 15 vuotta, Pori, Satakunta

Etsin bff. Oon aika tylsistyny ku ei oo mitään hyvii kavereita kelle vois sepittää tyylii kaiken... Porista päin kirjoittelen. Ig anetttee__

26.7.2018

Heippa!

Nainen, 28 vuotta, Satakunta

Kaipailen ystäviä ja kavereita, sillä olen muuton takia menettänyt kaikki ystäväni. 🙁 Luonteeltani olen elämäniloinen, suhteellisen hauska (musta huumori ja sarkasmi), lojaali ja luotettava. Minun kanssa pystyy keskustelemaan kaikesta maan ja taivaan välillä, aihe on täysin vapaa. 😄
Ystävänsä kaipaan huumorintajua. Olet mukava ihminen, jonka kanssa on hauska jutella ja jonka seurasta ei saa tarpeekseen. Sinun kanssa voi mennä leffaan tai kahville, miksei vaikka oluelle. Iällä tai sukupuolella ei ole merkitystä ja olen muutenkin suvaitsevainen ihminen.
Perheeseeni kuuluu kihlattuni, elokuvista pidän laidasta laitaan (esim. Hobitti, Pirates of the Caribbean, Päiväkoti, Hohto jne.) ja sama musiikin kanssa (Beast on black, Volbeat, HIM, Kaija Koo, Haloo Helsinki!, Iron maiden jne.). Luen paljon ja kirjoitan itsekin ja harrastan liikuntaa.
Jos kolahti niin ota yhteyttä!

7.5.2018

Heippa!

Nainen, 36 vuotta, Pori, Satakunta

Olen 36-vuotias naimisissa oleva, lapseton nainen.

Olisi mukava jakaa arjen iloja ja suruja jonkun samanhenkisen ihmisen kanssa. Olen siis tuntemattomien ihmisten seurassa ujohko, mutta tutuiksi tullessani olen melko räväkkäkin. Huumorintajua löytyy, mutta pohdin myös syvällisestikin asioita.

Kiinnostuksen kohteitani ovat niin fyysinen kuin psyykkinenkin hyvinvointi, eläimet, matkustelu ja hyvä ruoka.

Toivottavasti otat minuun yhteyttä! :)

Takaisin ylös