Ilmoitukset alueelta Satakunta (152 kpl)

 - 
 
17.10.2021

Kavereita ja juttuseuraa

Mies, 21 vuotta, Pori, Satakunta

Oon 21 vuotias mies porista. Oon aina ollu tosi introvertti aluksi joten mun on vaikee tutustuu ihmisiin, viihdyn omis oloissani mutta välil sitä kuitenkin kaipais jotain seuraaki jonka kaa lähtis sillontällöin vaikka yksille tai vaikka ajelulle esim kalloo. 😁

Sukupuolella ei oo väliä. Suurin osa mun aiemmista kavereista on naisia, ku jotenkin tuun niitten kaa toimeen paremmin, ehkä siks et mua ei kiinnosta esim mikään auton korjaus/tuunaus touhu pätkääkään.

Oon asunu poris 2 vuotta ja kaveripiiri on todella pieni just siks ku oon niin huono tutustuu ihmisiin. Tykkään ite kävellä ulkona, maalata ja piirtää sekä välil vaan löhöt sohvalla ja kattoo telkkarii.

Jos mun "puhemoottorin" saa käyntiin niin juttuu kyl yleensä riittää kaikest mahdollisesta. Laita viestiä jos kiinnostuit niin toivotaan että synkkaa. ☺️🙃 Snäpin saa kysymällä.

15.10.2021

Moos pelaileen?

Mies, 21 vuotta, Huittinen, Satakunta

Olen ihan perus mies, huumorin tajuinen, rehellinen, hyvä kuuntelemaan, ystävällinen ja paljon muuta.
Etsin peliseuraa (PC) pelailen melkein mitä vaa jos muitaki pelaajia on. Täl hetkel eniten Valorant, New world.
Tai ihan vaa juttelu seuraa. Myös elokuvat ja muut asiat mitä ny ketäkin tekee ni on ok.

Minut saa helposti kiinni Discord sovelluksessa.
Rillirousku#6603

12.10.2021

Crazy cat lady

Nainen, 19 vuotta, Pori, Satakunta

Hei olen 20-vuotias muija porista ja oon tosi goofy but fun around ja hyvin aktiivinen menemään olisi kiva saada kavereita kenenkaa vaiks vaa leffa iltaa pitää tai käydä ulkona terassilla tai valokuvailees📸
koska tää korona tilannekin, harraruksiin kuuluu pelaaminen ja animen katselu ja taide,

I dont mind you are boy ore girl 🤪

Snäppi saa pyytämällä

12.10.2021

Kelpo kalju

Mies, 53 vuotta, Pori, Satakunta

Kelpo kaljupää etsii juttuseuraa..kaveria..ym.toimintaan mielummin naispuolista ystävää..olen supersosiaalinen ja tylsyydenkammoinen..hyvällä huumorilla höystetty..

6.10.2021

Luonnosta ja liikunnasta pitävä tyyppi hakee kaveria

Mies, 30 vuotta, Satakunta

Moi

Olen rennon rauhallinen, mukava ja huumorintajuinen, luotettava tyyppi.

Harrastelen liikuntaa ja musa keikoilla käyntiä kun mahdollista ja tykkään korjailla itse kaikenlaista mm autoja. Luonto aiheiset jutut on myös oikein kiinnnostavia, esim luonnonpuistoissa tykkään käydä ja muutoinkin ihmetellä luonnon ihmeitä ja näkyjä. Muita kiinnostuksen kohteita esim, avaruus, meri, eläimet, hyönteiset, historia, viikingit, mytologia, elektroniikka, ruuanlaitto, kalastus, valokuvaus, piirtäminen, elokuvat, pc-pelit.

Olisi mukava löytää seuraa vaikkapa luonnonpuistoihin tai lappiin tai festareille tai mihinvaan yhteiseen kiinnostuksen kohteeseen.

Voit olla lähempää tai kauempaa ja iällä ei niin suuurta merkitystä kunhan synkkailee riittävästi.

2.10.2021

Uusia ystäviä elämään

Nainen, 58 vuotta, Pori, Satakunta

Täällä huhuilee vielä hetken 58 vuotias yh äiti. Kanssani asustelee 18 vuotias nuori naisen alku.
Olisi kiva löytää uusia ystäviä niin naisia kuin mieskin mm. harrastuksiin ja kahville.
Harrastan lenkkeilyä, pieniä käsitöitä ja sienestelyä. Patikointi kansallispuistoissa /luontopoluilla on intohimoni. Viimeisen kahden vuoden aikana olen päässyt näkemään 14 eri kansallispuistoa. Haaveena nähdä kaikki 40.
Pistä viestiä niin jutellaan lisää.

27.9.2021

Moikka!

Nainen, 18 vuotta, Harjavalta, Satakunta

Oon 18-vuotias tyttö Satakunnasta, Harjavallasta. Oon ite tosi avoin, puhelias, huumorintajuinen ja iloinen ihminen. Mua kiinnostaa loppujen lopuksi moni asia ja kaikesta on kiva puhua. Tykkään olla aktiivinen ja urheilu on ollut isossa osassa mun elämää. Tällä hetkellä tykkään tehdä paljon käsitöitä, katsoa kaikenlaisia sarjoja (esim. K-dramat on hyviä). Kaikki musiikki menee suomalaisesta ulkomaalaiseen että yhtä lempparia ei oo. Jos vaikutan edes vähän mielenkiintoiselta ihmiseltä niin laita mulle viestiä :)

17.9.2021

Heips!

Nainen, 22 vuotta, Pori, Satakunta

Olen 22v naisenalku Porista. Etsin samanikäistä(20v-24v) seuraa läheltä, sukupuolella ei ole väliä.
Pidän monesta asiasta mm. Anime, marvel, kpop, Disney, musikaalit, star wars, piirtäminen yms.
Olen rento ja huumorintajuinen.
Olisi kiva, jos ottaisit yhteyttä😊

12.9.2021

Kavereita Satakunnasta

Nainen, 34 vuotta, Pori, Satakunta

Moikka!

Olen 34-vuotias porilainen nainen ja etsiskelen kavereita Porista / muualta Satakunnasta. Olen arkena päivisin töissä, mutta iltoihin ja viikonloppuihin kaipaan seuraa.

Tykkään harrastaa liikuntaa (juoksu, kuntosali ja sulkapallo tällä hetkellä lajeina) ja kokeilla uusia juttuja. Myös matkustaminen ja uusiin kulttuureihin tutustuminen on lähellä sydäntä.

Toivoisin löytäväni positiivista ja iloista seuraa esimerkiksi urheiluun tai kahvikupin ääreen vaihtamaan kuulumisia. Myös syvälliset keskustelut kaikesta maan ja taivaan välillä on lähellä sydäntä.

11.9.2021

Ystäviä ja uusia tuttavuuksia etsimässä

Nainen, 32 vuotta, Satakunta

Moi,

Täällä kirjoittelee yhden kouluikäisen pojan äiti Pohjois-Satakunnasta. Luonteeltani olen ujo ja herkkä (introvertti), mutta omasta mielestäni minulta löytyy kuitenkin esimerkiksi oikein hyvä huumorintaju ;)

Musiikki on lähellä sydäntäni, se antaa minulle voimaa ja auttaa jaksamaan elämän vaikeinakin hetkinä. Tykkäisin käydä kuuntelemassa livemusiikkia, mutta yksin ei oikein tule lähdettyä. Onhan musiikki parasta livenä :) Valokuvauksesta on tullut viimeisen vuoden aikana minulle myös uusi, tärkeä harrastus. Haluaisin oppia siihen liittyviä niksejä, koska se vie ajatukset hyvin pois arkisista asioista. Tykkään kuvata, mutta olla myös itse kuvattavana.

Näiden lisäksi luonto ja liikunta on ollut aina sydäntäni lähellä. Sekä myös leipominen.

Etsin uusia tuttavuuksia, jokainen varmasti haluaisi elämäänsä niitä aitoja ystäviä. Sinun ei tarvitse olla kiinnostunut samoista asioista, kuin minä. Nopeasti sitä huomaa, onko toisen kanssa ns. samalla levelillä :) Tietenkin olisihan se kiva, jos saisi lenkki- tai esim. valokuvausseuraa.

31.8.2021

Satakunta

Nainen, 18 vuotta, Rauma, Satakunta

Hei! Etsin kavereita satakunnan alueelta. Olen pian 19-vuotta ja harrastan salilla käyntiä sekä lenkkeilyä ja vapaa-ajalla pelailen mm. Forttia sekä siegeä. Olen hauska ja huumorintajuinen, mutta aluksi vähän ujo. Tykkään puhua syvällisistä asioista ja muutenkin puhua paljon. Jos yhtään kiinnostaa kuulla lisää, otahan yhteyttä vaikka snäpissä: subersuus666 tai instassa susannapekkaneen

28.8.2021

Heips!

Nainen, 39 vuotta, Pori, Satakunta

Täällä ystävää etsii pian 40 vuotias äiti ja 2 vuotias tyttö. Isäänkin saa tai joutuu vähän tutustumaan kun samassa taloudessa asuu :)

Sinä saat olla juuri sellainen kuin olet samoin lapsesi.
Tyttö kaipailee leikki kaveria kylään ja puistoon, uimaan jne. Äitien juorutessa mukavia.

Asutaan porissa ja kuljetaan autolla.
Pistä viestä jos kiinnostusta löytyy tutustua meihin paremmin.

28.8.2021

Patikointi- ja lenkkikaveri haussa

Nainen, 57 vuotta, Pori, Satakunta

Hei,

Etsin naispuolista kaveria lenkki- ja juttuseuraksi.

Teen etätöitä ja työpäiväni venyvät usein pitkiksi. Istuttua tulee siis aivan liian paljon. Oma aviomies ei ole kiinnostunut patikkaretkistä, joten niille olisi mukava saada ikäistään ja samanhenkistä seuraa. Ulkoilun lisäksi pidän uimisesta, tietokirjallisuudesta sekä britti-sarjoista ja -elokuvista.

Arvostan ihmisissä uskallusta olla oma itsensä, aitoa toisten huomioimista sekä luotettavuutta.

Olisi mukava kuulla sinusta, toisesta lenkkiseuraa vailla olevasta. Laitathan siis viestiä tulemaan, niin jutellaan lisää.

27.8.2021

Ystävää etsimässä :)

Nainen, 28 vuotta, Satakunta

Moikka!

Olen 28 vuotias nainen, ja asustelen ylä-satakunnassa, pienessä maalaiskunnassa. Etsin oman ikäisiä naispuolisia ystäviä. :)

Olen aikalailla tavallinen tallaaja. Pidän eläimistä, musiikista, liikunnasta… ja kiinnostaa sisustus ja shoppailu. Iltaa on joskus kiva viettää vaikka lenkkeillen, tai lasillisen ääressä.

Luonteeltani olen hieman ujo, joten siksi koen ystävystymisen hankalaksi, näin aikuisiällä.

Voidaan tutustua lisää viestien välityksellä, kerron itsestäni kyllä enemmän. 😊

Sillä ei väliä, minkälainen oot… ei koskaan tiedä, jos kemiat osuu kohdilleen! 😊

23.8.2021

Moikka

Mies, 18 vuotta, Pori, Satakunta

oon 18v poika porista, oon aika introvertti joten mun on vaikee saada kavereita ;D vapaa ajalla käyn pelaamassa frisbee golffia tai oon koneella pelaamassa videopelejä. olis tosi kiva saaka kavereita joiden kans vois viettää vapaa aikaa ja vaikka muutenki tavata. Oon myös jonkun verran taiteellinen ja tulee sillon tällön piirrettyä tai maalattua.

17.8.2021

Ystäviä Porin seudulta

Nainen, 22 vuotta, Harjavalta, Satakunta

Moikka, oon 22-vuotias nainen Harjavallasta. Ois tosi mukavaa löytää samaa ikäluokkaa olevia ystäviä Huittisten-Porin väliseltä alueelta.

Oon luonteeltani rauhallinen ja alussa vähän ujo, mut sitten kun ollaan vähän aikaa juteltu niin juttua kyllä riittää. Tykkään tosi paljon mietiskellä ja keskustella kaikesta maan ja taivaan väliltä :)
Vapaa-aikana tykkään liikkua paljon luonnossa, ja sen lisäks tykkään muun muassa ajella autolla, käydä kaupungilla ja hengailla ihan vaan kotosalla.

Laita ihmeessä viestiä jos tuntuu siltä, tää ilmoitus ei vanhene! :)

Sivu
Takaisin ylös