Ilmoitukset alueelta Satakunta (202 kpl)

 - 
 
29.9.2022

Ystävä naisesta

Mies, 44 vuotta, Pori, Satakunta

Kaipailisin ystävää naisesta.
Olen hiljattain muuttanut Poriin, olisi mukavaa käydä kahvilla ja kirpparilla mukavan naisen kanssa.
Alkoholista ja muistakin elämän iloista voisimme nauttia.

28.9.2022

Uusia tuttavuuksia/kavereita ☺️

Nainen, 24 vuotta, Pori, Satakunta

24v. nainen etsii uusia kavereita ☺️ Muutin Poriin kesällä enkä tunne täältä hirveästi ketään. Lähellä sydäntä hyvinvointi/liikunta, kauneudenhoito, eläimet jne.

Seuraa musta saa esim. lenkille, salille, kaupoille, baariin jne. ✨

PS. En etsi treffiseuraa miehistä 😅 Uudet naispuoliset kaverit enemmän kun tervetulleita 🥰

25.9.2022

Moikka!

Nainen, 18 vuotta, Rauma, Satakunta

Mä etin uusii kavereit, koska kaikki edelliset kaverit on jollaki taval lähteny mun elämäst. Etin kaveria/kavereita jolle vois jutel, jonka kans vois pitää hauskaa sekä jakaa vaikeimmatki surut ja huolet.

Mä oon 18-vuotias ja asun Raumalla. Käyn lukiota ja just alotin abivuoden. Oon rauhallinen ja luotettava, mut alussa toki hieman ujo. Tykkään olla kotona perheen kans ja liikkuu luonnossa. Oon myös luova tyyppi ja avoin uusil ideoil. En oikeen harrasta paljoo mitään täl hetkel, koska ei oo aikaa eikä jaksamist.

En vielä tiiä mitä haluun tehä tulevaisuudes, mut jottai vois lähtee opiskelemaa sit lukion jälkee. Tai jos en mee opiskelee, ni sit varmaa töihi. Oisin ilone, jos laittaisit vaik viestii :)

Tää ilmotus ei sit muute vanhene😊

25.9.2022

Hellou!

Mies, 28 vuotta, Pori, Satakunta

Olen rento enkä aina turhan vakava huumorintajuinen avaramielinen tyyppi ja juttelen aivan sitä sun tätä, mutta ei tarvi sanavalmis kaveri olla jos haluat tutustua vähän fokusta voidaan hakea kaikenlaisista puuhista mitkä on myös itessään kiinnostavia juttuja. Etsin liveseuraa mutta minulle voi aluksi vaan viestitelläkin jos tykkäät tökkiä näppäimiä.

23.9.2022

Moi!

Mies, 22 vuotta, Pori, Satakunta

Terve! Olen 22-vuotias porilainen mies, olisi kiva löytää uusia kavereita/tuttavuuksia. Arki minulla on tasaista ja tykkään käyttää vapaa-aikaani ulkoiluun, keilaukseen, jääkiekkoon talvisin sekä uintiin. Aina ei tietystikään tarvitse olla koko aikaa aktiivisena jossain. :D Muita kiinnostuksen kohteita ovat Youtube, šakki sekä ajoittainen pc pelaaminen. Tulen itse varsin hyvin toimeen kaikenlaisten ihmisten kanssa, joten jos yhtään kavereita kaipaat niin viestiä kehiin vaan. Luonteeltani olen sosiaalinen ja rento sekä omaan yleisesti positiivisen asenteen.

19.9.2022

Hellou!

Mies, 21 vuotta, Rauma, Satakunta

Heyo! (Also available in finnish!)
-
Just some antisocial metalhead from a small town. In my free time i like to play videogames, listen to metal (duh), occasionally go walking/cycling and if all else fails, i sew patches on my jacket lol. Guess i do some baking too if im feeling it, marble cake is my fav!
-
Big fan of marvel and dc stuff, Batman is my favourite superhero! Also a big fan of Pokèmon and Digimon. Occasionally i watch some anime aswell.
-
If you wanna chat or something, im more active on discord Severi#1610

18.9.2022

Hei, sinä vapaaehtoisesti lapseton

Nainen, 40 vuotta, Pori, Satakunta

Moikka,

Kaipaisin kaveria (tai miksei useampaakin 😊) muista vapaaehtoisesti lapsettomista naisista. Iällä ei ole suurempaa merkitystä, itse olen nelikymppinen.

Vapaa-aikana tulee ulkoiltua koirien ja aviomiehen kanssa, käytyä kahviloissa istuskelemassa, joogattua, käytyä talvisaikaan avannossa, luettua kirjoja, kudottua villasukkia, katsottua telkkaria ja tietysti surffattua netissä.

12.9.2022

Heips!

Nainen, 23 vuotta, Pori, Satakunta

Olen 23v naisenalku Porista. Etsin samanikäistä(20v-30v) seuraa läheltä, sukupuolella ei ole väliä.
Pidän monesta asiasta mm. Anime, marvel, kpop, Disney, musikaalit, star wars, piirtäminen yms.
Olen rento ja huumorintajuinen.
Olisi kiva, jos ottaisit yhteyttä😊

9.9.2022

Heipsun! Etsitään kavereita/kaveria

Nainen, 25 vuotta, Pori, Satakunta

Heips, täällä rustailee huumorilla varustettu rempseähkö tapaus joka, tykkää jakaa hyvää fiilistä ympärille🌞!

En ole isojen porukoiden fani, eli vaikutan varmasti alkuun ujohkolta ja mielummin kuuntelen kuin puhun. Hiukan kun starttikohmeus taputeltu niin moottoriturpa aktivoituu ja juttua & pölinää piisaa...

Nautin myös yhtä paljon olla omissa oloissa ja tarvitsen sitä tietynlaista omaa rauhaa.

Erityisesti kaikki mikä on liikuntaa tuo hyvää fiilistä. Salilla käyn ja ulkoilen paljon koiran kanssa. Uinnin aloitin uudestaan pitkän tauon jälkeen...Osaan myös rentoutua ja olla vaan. Aina ei tartte mennä sähköjäniksenä joka paikassa 😁

Olisi nastaa löytää lenkkikaveri, ettei aina nii yksin tartteis koiran kans käpötellä...

Mutta ihan saa kahvillekki seuraa tai vaikka yksille.

Aina ei ole pakollista myöskään tehdä mitään, vaan mun kanssa voi myös jutella vaikka ihan arjen kuulumisista 🤗!

Toivoisin, että olisit noin 20-30v iältäsi 😊!

Snäppi myös löytyy ja Whatsappi.
Ilmoitus ei vanhene!

3.9.2022

Uusia ihmisiä ja tuttavuuksia 😊 En etsi miestä

Nainen, 37 vuotta, Satakunta

Hei!

Huomaan kaipaavani etenkin viikonloppuihin kavereita / kaveria ja ystäviä / ystävää jonka / joiden kanssa voisi tehdä erilaisia kivoja juttuja, kuten vaikka lähteä käymään hotellissa, kylpylässä, miksipä ei metsässä vaeltamassa, tai pyöräilemässä. Myös matkustelu kiinnostaa. Rakastan taidetta sen kaikissa erimuodoissa. Olen kiinnostunut myös esimerkiksi metsästämisestä, mutten ole mikään fanaatikko. Hyväksyn erilaisuuden.
Tykkään kehittää itseäni ja opiskella. Minulla on hyvin laaja huumorintaju.

Minulla on perhe, johon kuuluvat mies, kaksi kouluikäistä lasta ja koira. En ole satakuntalainen ja aika-ajoin koen täällä aika vahvaa ulkopuolisuuden tunnetta. Asun pienellä paikkakunnalla, mutta minulla on auto käytettävissä.

Iloa, valoa ja naurua, extempore- reissuja odotellessa! Minulla on tärkeää hyvät käytöstavat ja toisen huomioon ottaminen, sekä turvallisuus ja ihminen yksityisyys. Olen vahva, mutta herkkä.

Jos kolahti, laita meiliä! 😊

31.8.2022

Moi!

Nainen, 20 vuotta, Eurajoki, Satakunta

Täällä 20vuotias nainen etsii itselleen uusia ystäviä. Vain ystäviä. Olen vasta muuttanut satakunnan alueelle enkä tunne täältä vielä oikein ketään. Olen menevä tyyppi jolta ei energia lopu, joskin alkuun vaikutan varmasti hieman ujolta. Tarkoitus lähteä opiskelemaan nyt itseäni kiinnostavaa alaa, tähän mennessä oon tehnyt vain todella sealaisia töitä laidasta laitaan. Oon myös tosi eläinrakas ja mun luona asuukin pupu.
Jos haluaisit lähteä mun kanssa yksille, kahville tai vaikka kiipeilemää niin laita ihmeessä viestiä😄

31.8.2022

Ystävää kansallispuistoja kiertämään jne…

Mies, 54 vuotta, Satakunta

Olisitko ehkä kiinnostunut tulemaan ystäväkseni? Olen nuorekas, empaattinen, positiivinen ja hyvätapainen mies. Tykkään mm. ulkoilla, kansallispuistoissa, meloa ja pyöräillä. Kaipaan ystävää, jonka kanssa voisi puuhata yhdessä kaikenlaista. Uskon, että olisin harvinaisen hyvä ystävä. Voit olla mistäpäin vain Suomea. Kirjoittele, niin tutustutaan enemmän. Halutessasi voit kirjoittaa myös sähköpostiini [email protected]

26.8.2022

Moikka! 😊

Nainen, 20 vuotta, Satakunta

Toivoisin löytäväni uusia ystäviä(vain ystäviä) Porin, myös muualta Satakunnasta ja Tampereen alueelta🤗 Mieluiten läheltä omaa ikäluokkaa (noin 18-25v).Oon empaattinen, kiltti, syvällinen ja huumorintajuinen, isommassa porukassa ujompi henkilö😁 Tykkään ottaa elämää vastaan positiivisella ja pohdiskelevalla otteella, aika nauravainen oon kans:D Vapaa-ajalla tykkään treenata, kattoo leffoja, kirppistellä, käydä kaupungilla ja hengata myös vaan kotona.
Jos kiinnostuit, niin laitappa viestiä vaan rohkeesti tulemaan😊 Tää ilmotus ei vanhene:)

24.8.2022

Moikku

Mies, 19 vuotta, Kankaanpää, Satakunta

Hei, olen tämmöinen 19-vuotias poika kankaanpääst ja etsin uusia kavereit täält. Kuuntelen paljon musiikkia mutta tykkään myös lukea kirjoja ja haluaisin oppia virkkaamaan.

Sivu
Takaisin ylös