Ilmoitukset alueelta Salo (28 kpl)

 - 
 
2 päivää sitten

Ystävää kesäisiin aktiviteetteihin👋

Mies, 55 vuotta, Salo, Varsinais-Suomi

Toivoisin löytäväni reippaan ja iloisen naispuoleisen ystävän kaikkeen kivaan yhdessäoloon...ulkoiluun, iltarasteille, lenkkeilyyn, kahvitteluun, jätskille, luontoretkeilyyn, kulttuuririentoihin...tai mitä ikinä keksitäänkin😊

Täällä Sinua Nainen ikääsi, kokoosi tai siviilisäätyysi katsomatta kaipailee ikäisekseen oikeinkin nuorekas ja liikkuvainen, vireä ja aktiivinen, siisti, savuton ja itsestäni hyvää huolta pitävä, puhelias ja seurallinen, mukava, asiallinen ja takuuvarmasti rehti, ihan tavallinen ja tavallisen mukava "pojanviikari"..🤭

Seurustelusuhdetta en siis ole hakemassa..ethän sinäkään! Otahan rohkeasti yhteyttä..ja katsotaan mitä me voisimme yhdessä keksiä..

Tämä ilmoitus ei myöskään vanhene😊 Otahan rohkeasti yhteyttä..lupaan vastata!
Kikistä löydyn..naisentuoksu!

15.6.2022

Uusia ystäviä

Mies, 49 vuotta, Salo, Varsinais-Suomi

Hei olen 49v mt syistä eläkkeellä oleva sosiaalinen positiivisesti elämään suhtautuva skitsofreenikko mies Salosta olen vakituisessa osa aikaisessa työssä henkilökohtaisena avustajana toiselle vajaakuntoiselle ihmiselle etsin uusia ystäviä perinteiseen kirjeen vaihtoon toisista mt kuntoutujista mielellään naisista jos kiinnostuit niin viestittele

7.5.2022

Moikka!

Nainen, 20 vuotta, Salo, Varsinais-Suomi

Oon tosiaan 20 vuotias nainen Salosta.
Voidaan mennä kahville, pullalle, yksille(tai useammille 💃) tai mihin vaan. Oikeestaan kaikki on hyvässä seurassa hauskaa :)
Etsin vain kavereita, poikaystävä löytyy jo!

5.3.2022

Moikka!

Nainen, 18 vuotta, Salo, Varsinais-Suomi

Olen 18 vuotias, kohta 19 täyttävä nuori nainen. Jo pidemmän aikaa olen etsinyt perinteistä kirjekaveria! Olen todella vahva retkeilijä ja luonnossaliikkuja. Kokki ammatiltani joten retkillä tietysti myös ruokaa! Mukava olisi löytää hieman samanhenkinen ja suunnilleen saman ikäinen kirjeenvaihtokaveri😊

21.2.2022

Kaikkien outolintujen hakukuulutus!

Nainen, 33 vuotta, Salo, Varsinais-Suomi

Otsikossa mukana huumoria mutta myös samalla keskeinen ajatus itsestäni. Toivoisin löytäväni elämääni ihmisiä ja ystäviä joiden seurassa todella viihtyisin ja joista muodostuisi elämääni tärkeitä henkilöitä.

Haasteena onkin ollut se että olen aika erikoinen tapaus, ainakin jos miettii minkälainen on "tavallinen/normaali" ikäiseni tyyppi. Mitään normaalia ei mielestäni ole edes olemassa, mutta jos nyt kuvailen itseäni niin varmaan huomaa etten oikeen pysty samaistumaan ihan jokaiseen tallaajaan.

Eli millainen olen ja mistä tykkään? Olen siis juuri 33v täyttänyt nainen, en ole koskaan pystynyt lokeroimaan itseäni kovinkaan hyvin. Olenkin pohtinut mahdollisuutta olla kenties bi- ja/tai jonkun sortin aseksuaali? Mutta aina kaikki riippuu paljon toisesta ihmisestä ja henkilökemioista.
Lisäksi olen introvertti, koiranomistaja, vegaani, nörtti, luontoihminen ja kiinnostunut buddhalaisesta elämänfilosofiasta. Harrastan piirtämistä, valokuvausta, mediaatiota, koirankoulutusta, sienestystä, marjastusta, pelaamista (niin tietokone, lautapeli, korttipelit ym. uppoaa)

Elokuvat, kirjat, sarjat, dokumentit (fantasia, historia, luonto, eläimet) ym. toki myös kiinnostaa eli ihan tavallisistakin asioista pidän. Olen myös suht liikunnallinen ja pidän terveellisistä elämäntavoista. Uusia vegetuotteita testailen intohimolla. Alkoholi, tupakka ja muut päihteet eivät ole kuuluneet elämääni juuri koskaan. En ole absolutisti, mutta en koe tarvetta juoda. Kombucha on ihan hyvää joskus! :)

Välillä tosiaan tuntuu että ystävien tai puolison löytäminen on kivien alla eikä samanhenkisiä ihmisiä tunnu löytyvän mistään. Myös ihan puhdas koirakavereiden saaminen olisi mahtavaa, sillä myös koirani kaipailisi leikki- ja lenkkiseuraa jos asutaan lähellä ja kulkeminen olisi helppoa. :)

Mitä tulee ystäviin tai koirakaveriseuraan ei iällä eikä sukupuolella ole kovin suurta merkitystä. Tietenkin olisi mahtavaa jos ikämme ei tuhottomasti poikkeaisi, mutta en halua asettaa mitään rajaa.
Olen …

30.1.2022

Heips!

Nainen, 20 vuotta, Salo, Varsinais-Suomi

Etisin uusia höpöttelijöitä snäppiin/discordiin tai vaikka IRL.

Oon 20/-01 Salosta, asun kihlatun kanssa. tykkään valokuvaamisesta, pelaamisesta ja kaikesta uusista haasteista.

Jos kiinostuit laita koodii
Snäppi @saramarjailona
DC: Sarquuh#9108

12.12.2021

43-vuotias mies etsii ajattelevia naishenkilöitä ajatustenvaihtoon

Mies, 43 vuotta, Salo, Varsinais-Suomi

Vuosi 2021 jää omiin historian kirjoihin suurten ja yllättävienkin muutosten vuotena. Kaikesta tapahtuneesta huolimatta se sama peruspositiivisuus on luonteessa säilynyt, eikä se onneksi varmaan katoakaan - mitä ikinä vastaan tuleekaan.

Olen siis positiivinen, iloinen, ajattelevainen, avoin, rehellinen, pohdiskeleva, maanläheinen ja toiset huomioiva ihminen. Harrastus- ja kiinnostusrintamalla liikunta ja urheilu ovat aina olleet lähellä sydäntä. Nyt olen tässä lähiaikoina palannut juoksun pariin, lämpimämpään ja valoisampaan aikaan viiletän mielelläni fillarilla suht pitkiäkin matkoja. Jos pelikaveri löytyy, niin tennikset, sulkapallot yms. ovat mukavaa ajanvietettä. Mielelläni myös lähden metsään rauhalliselle kävelylle. Elokuvia tykkään katsella - tyylilajit laidasta laitaan. Musiikki saa minut hyvälle tuulelle, ja tykkään myös liikuttaa vartaloani mitä eriskummallisimmalla tavalla musiikin tahdissa :)! Teatterit, musiikkitapahtumat, keilailu yms. ovat kiinnostavia asioita myös. Olen varsin eläinrakas, sen huomaa minusta heti, jos esimerkiksi altistun koiraeläimen lähikontaktille :)!

Asun Varsinais-Suomessa, mutta sinun sijainnillasi ei ole silmissäni väliä. Mukava tietty, jos olet näiltä nurkilta, mutta oikeastaan voit olla myös yhtä lailla vaikka toiselta puolelta maapalloa. Tietty jos sattuisi löytymään vaikka joku lenkkeilystä yms. liikunnasta tykkäävä ihminen tästä lähinurkilta, niin sitten varmasti keksittäisiin kyllä jotakin yhteistä tekemistä! Mutta internetin hyvä puoli on se, että välimatka ei estä yhteydenpitoa. Eikä kauheasti iälläsikään ole väliä. Lähinnä merkkaa se, että tykkäät kirjoittaa, ja sinulla on myös aikaa kirjoitella.

Piristä siis päivääni ja viskaa minut viestillä!

Sähköposti on minulle mieluisin kirjoittelutapa, vaikka kaipa kynäkin vielä kädessä pysyisi. Mutta eikös Posti kadota kumminkin puolet kirjeistään, niin varmempaa suorittaa kommunikointia bittiavaruutta hyödyntäen :)!

31.10.2021

Ystäviäkö?

Nainen, 32 vuotta, Salo, Varsinais-Suomi

32-vuotias sairaanhoitaja, joka on vakaasti sitoutunut ja perheen perustanut, etsii ystäviä. Kavereita on ennestäänkin, mutta mitä vanhemmaksi tullaan sitä enemmän on hankaluuksia löytää yhteistä vapaa-aikaa. Etsinkin nyt uusia kavereita ja ehkä sieltä se ystäväkin voi löytyä.

Minä pidän:
- lumesta
- pleikkarin peluusta
- lautapeleistä
- baari-illoista
- musiikista
- matkustelusta
- laivareissuista
- koirista
- ruuanlaitosta
- ruuasta
- koti-illoista
- kotibileistä
- kynttilöistä
- jouluvaloista
- penkkiurheilusta

Ja monista muista asioista. Jos mielessäsi pyörähti, että tuolle voisin vastata niin antaa tulla vaan 😊

10.8.2021

Mahdollisuus hyvinvointivalmennukseen

Nainen, 24 vuotta, Salo, Varsinais-Suomi

Heipsu!

Olen vastikään Saloon muuttanut fysioterapiaopiskelija ja opinnot rupeavat olemaan loppusuoralla. Meillä alkaa nyt syksyllä hyvinvointivalmennukseen liittyvä opintojakso, johon kaipailisin asiakasta eli valmennettavaa. Tarvitsetko apua elämäntapamuutokseen? Hyvinvointivalmennuksen ydinkohtana on kokonaisvaltainen hyvinvointi eli olit sitten aktiiviliikkuja tai vasta-alkaja, sinä määrittelet itse tavoitteesi, johon autan sinua pääsemään. Jos kiinnostuit, kerron mielelläni opintojaksosta enemmän!

Iloa ja valoa siulle

~ Elina

3.7.2021

Aikuiselle miehelle seuraa?

Nainen, 60 vuotta, Salo, Varsinais-Suomi

Olen vaalea, nuorekas, liikunnallinen vapaa mies joka tykkäisi reissailla mieluummin kahdestaan, liikun asuntoautolla, tietenkään en aina ole menossa, tykkää myös rauhallisista koti-illoista ja saunomisesta tai istua iltaa meren rannalla. Olisiko vielä yksinäistä naista jolla on halua lähteä mukaan? "Reissuun on kiva lähteä mutta kotiinkin on ihana tulla"
Etsin koko eteläisen Suomen alueelta.

25.3.2021

Tämmönen taiteilija täällä moi!

Nainen, 26 vuotta, Salo, Varsinais-Suomi

Moikka! Oon 26 v. nainen ja etin kavereita :) Olisi kiva löytää hieman samanhenkisiä ihmisiä. Pidän paljon taiteesta monissa muodoissaan ja kirjoittamisesta. Pidän myös uusien reseptien opettelusta, kävelyistä ulkona, venäjän kieli ja kulttuuri kiinnostaa. Teen musaa tietokoneellakin joskus! Kuuntelen oudosta taide ambientista, dreampopista, venäjänkielisestä musiikista, suomirokkiin rammsteiniin jne.
Mun kanssa voi jutella taideasioista vaikka tunnin putkeen uskoisin koska oon perehtyny ainaki "hyvin paljon" :D Ekologinen elämä kiinnostaa ja on tärkeää, tykkään junalla ja bussilla seikkailemisesta jonkun kanssa tai yksin (kun ei koronaa), tanssimisesta, tapahtumista, kävelyistä ulkona vuodenaikoja ihmetellen.
Tykkään seikkailla, usein ulkona tai sitten uusia juttuja kokeillen sisällä.

2.1.2021

Morjes kavereita olen vailla!!!

Mies, 21 vuotta, Salo, Varsinais-Suomi

Minulla ei ole oikein koskaan ollu ystäviä olen 21 vuotias mies tai no poika omasta mielestä :'D Asun tällä hetkellä Salossa ei haittaa vaikka asuisit kauempana, koska minulla on ajokortti ja autokin.

Jos omasta tilanteesta nyt kertoisi noh ex muija oli minun ainut kaveri, mut jätti about puolvuotta sitten ja esti snäpis, wapissa sen jälkeen en ole ollu ihmistenkanssa tekemisissä käyn tällä hetkellä koulua Salon ammattiopistolla, eikä minulla ole sieläkään juttelu tai kavereita ollenkaan.

Minulla on taustana koulukiusaamista minua kohtaan ala-aste ja yläaste olen kyllä varovainen ihmistenkanssa ja saatan jäätyä. Olisi mukavaa, jos pystyisi siitä pääsemään eroon esim yhdessä tekemällä jotain asioita niiku lenkillä käynti, tai sit elokuvien, sarjojen katsomista tai miksi ei pelaamista ja ehkä baari seurakin olisi kovasana.

Olen omasta mielestä ystävällinen, auttavainen, pidän lemmikeistä, videopeleistä ja haluaisin tutustua ihmisiin, mutta mulla saattaa olla estynyt persoonallisuus joten olisi mukavaa, jos sen ymmärtäisit

Mun snapchat on thotzu99 tein uuden tilin ku en jaksanut turhaa porukkaa poistaa snäpistä :) Kik: on mievain666

25.12.2020

Ystäviä/juttelu seuraa :D

Mies, 21 vuotta, Salo, Varsinais-Suomi

Heloust haloust uutta kaveri seuraa tai muutenvaa juttelu seuraa, kyllä se tyttöystäväkin olisi kovasana saada. XD

Seurustelin tossa 3 vuotta ja ero tuli 1kk ja pari päivää sit. Se mikä tästä tekee mukavaa oli et exä oli samalla mun ainut kaveri et seura ei olis pahasta ;__;

Tällä hetkellä itse olen koulussa, kun pitää sitä joku tutkinto saada aikaan vaikka hiukan masentaa, mut eikait siinä positiivisillä fiiliksillä tulevaan menen :"3

Snapissa saa kiini se on thotzu99
Ja kik on mievain666

Sivu
Takaisin ylös