Ilmoitukset alueelta Pori (77 kpl)

 - 
 
17.10.2021

Kavereita ja juttuseuraa

Mies, 21 vuotta, Pori, Satakunta

Oon 21 vuotias mies porista. Oon aina ollu tosi introvertti aluksi joten mun on vaikee tutustuu ihmisiin, viihdyn omis oloissani mutta välil sitä kuitenkin kaipais jotain seuraaki jonka kaa lähtis sillontällöin vaikka yksille tai vaikka ajelulle esim kalloo. 😁

Sukupuolella ei oo väliä. Suurin osa mun aiemmista kavereista on naisia, ku jotenkin tuun niitten kaa toimeen paremmin, ehkä siks et mua ei kiinnosta esim mikään auton korjaus/tuunaus touhu pätkääkään.

Oon asunu poris 2 vuotta ja kaveripiiri on todella pieni just siks ku oon niin huono tutustuu ihmisiin. Tykkään ite kävellä ulkona, maalata ja piirtää sekä välil vaan löhöt sohvalla ja kattoo telkkarii.

Jos mun "puhemoottorin" saa käyntiin niin juttuu kyl yleensä riittää kaikest mahdollisesta. Laita viestiä jos kiinnostuit niin toivotaan että synkkaa. ☺️🙃 Snäpin saa kysymällä.

12.10.2021

Crazy cat lady

Nainen, 19 vuotta, Pori, Satakunta

Hei olen 20-vuotias muija porista ja oon tosi goofy but fun around ja hyvin aktiivinen menemään olisi kiva saada kavereita kenenkaa vaiks vaa leffa iltaa pitää tai käydä ulkona terassilla tai valokuvailees📸
koska tää korona tilannekin, harraruksiin kuuluu pelaaminen ja animen katselu ja taide,

I dont mind you are boy ore girl 🤪

Snäppi saa pyytämällä

12.10.2021

Kelpo kalju

Mies, 53 vuotta, Pori, Satakunta

Kelpo kaljupää etsii juttuseuraa..kaveria..ym.toimintaan mielummin naispuolista ystävää..olen supersosiaalinen ja tylsyydenkammoinen..hyvällä huumorilla höystetty..

2.10.2021

Uusia ystäviä elämään

Nainen, 58 vuotta, Pori, Satakunta

Täällä huhuilee vielä hetken 58 vuotias yh äiti. Kanssani asustelee 18 vuotias nuori naisen alku.
Olisi kiva löytää uusia ystäviä niin naisia kuin mieskin mm. harrastuksiin ja kahville.
Harrastan lenkkeilyä, pieniä käsitöitä ja sienestelyä. Patikointi kansallispuistoissa /luontopoluilla on intohimoni. Viimeisen kahden vuoden aikana olen päässyt näkemään 14 eri kansallispuistoa. Haaveena nähdä kaikki 40.
Pistä viestiä niin jutellaan lisää.

17.9.2021

Heips!

Nainen, 22 vuotta, Pori, Satakunta

Olen 22v naisenalku Porista. Etsin samanikäistä(20v-24v) seuraa läheltä, sukupuolella ei ole väliä.
Pidän monesta asiasta mm. Anime, marvel, kpop, Disney, musikaalit, star wars, piirtäminen yms.
Olen rento ja huumorintajuinen.
Olisi kiva, jos ottaisit yhteyttä😊

12.9.2021

Kavereita Satakunnasta

Nainen, 34 vuotta, Pori, Satakunta

Moikka!

Olen 34-vuotias porilainen nainen ja etsiskelen kavereita Porista / muualta Satakunnasta. Olen arkena päivisin töissä, mutta iltoihin ja viikonloppuihin kaipaan seuraa.

Tykkään harrastaa liikuntaa (juoksu, kuntosali ja sulkapallo tällä hetkellä lajeina) ja kokeilla uusia juttuja. Myös matkustaminen ja uusiin kulttuureihin tutustuminen on lähellä sydäntä.

Toivoisin löytäväni positiivista ja iloista seuraa esimerkiksi urheiluun tai kahvikupin ääreen vaihtamaan kuulumisia. Myös syvälliset keskustelut kaikesta maan ja taivaan välillä on lähellä sydäntä.

28.8.2021

Heips!

Nainen, 39 vuotta, Pori, Satakunta

Täällä ystävää etsii pian 40 vuotias äiti ja 2 vuotias tyttö. Isäänkin saa tai joutuu vähän tutustumaan kun samassa taloudessa asuu :)

Sinä saat olla juuri sellainen kuin olet samoin lapsesi.
Tyttö kaipailee leikki kaveria kylään ja puistoon, uimaan jne. Äitien juorutessa mukavia.

Asutaan porissa ja kuljetaan autolla.
Pistä viestä jos kiinnostusta löytyy tutustua meihin paremmin.

28.8.2021

Patikointi- ja lenkkikaveri haussa

Nainen, 57 vuotta, Pori, Satakunta

Hei,

Etsin naispuolista kaveria lenkki- ja juttuseuraksi.

Teen etätöitä ja työpäiväni venyvät usein pitkiksi. Istuttua tulee siis aivan liian paljon. Oma aviomies ei ole kiinnostunut patikkaretkistä, joten niille olisi mukava saada ikäistään ja samanhenkistä seuraa. Ulkoilun lisäksi pidän uimisesta, tietokirjallisuudesta sekä britti-sarjoista ja -elokuvista.

Arvostan ihmisissä uskallusta olla oma itsensä, aitoa toisten huomioimista sekä luotettavuutta.

Olisi mukava kuulla sinusta, toisesta lenkkiseuraa vailla olevasta. Laitathan siis viestiä tulemaan, niin jutellaan lisää.

23.8.2021

Moikka

Mies, 18 vuotta, Pori, Satakunta

oon 18v poika porista, oon aika introvertti joten mun on vaikee saada kavereita ;D vapaa ajalla käyn pelaamassa frisbee golffia tai oon koneella pelaamassa videopelejä. olis tosi kiva saaka kavereita joiden kans vois viettää vapaa aikaa ja vaikka muutenki tavata. Oon myös jonkun verran taiteellinen ja tulee sillon tällön piirrettyä tai maalattua.

6.8.2021

Kaveria frisbeegolfiin ja muuhun

Mies, 31 vuotta, Pori, Satakunta

Heips.
Täällä ruudun toisella puolella kirjoittelee 31 vuotias mies porista
Kiinnostuksen kohteita ovat maastopyöräily, lenkkeily, ps4 konsolipelit sekä frisbeegolf
Olisi huippua löytää joku kaveri, jonka kanssa heitellä kiekkoa tai vaikka vaihtaa kuulumisia.
Itseltä löytyy lapsia, ei väliä vaikka sullakin olis, ni lapsetkin voisivat saada kavereita samalla.
Heitä viestillä, jos kuulostaa siltä, et meillä vois synkata ajatukset

28.7.2021

22v Opiskelija Porista

Mies, 22 vuotta, Pori, Satakunta

Oon muutaman vuoden asunut Porissa mutta tuttuja on vieläkin varsin vähän, joten uusia tuttavuuksia voisi olla mukava saada.

Vapaa-aikaan kuuluu: Pyöräily,Frisbee golf sekä PC pelailu.
Ruuanlaitto ja shoppailu on myös mukavaa :)

24.7.2021

Moi !

Mies, 29 vuotta, Pori, Satakunta

Olen 29-vuotias mies, tykkään erityisesti kaikesta liikunnasta erityisesti käytännössä kaikista pallopeleistä, sekä kuntosalilla käymisestä.

Jos haluat hauskaa seuraa liikunnan pariin tai vaikka joskus viinilasilliselle tai kahdelle niin laita ehdottomasti viestiä. Mitä siinä hävitä voi?

17.7.2021

Haluisin kavereit 😍

Nainen, 23 vuotta, Pori, Satakunta

Moikka! 😍 Oon 23 vuotias tyttö Porista. Oon mukava, aluks aika hiljanen mut ajan kans puheliaampi. Etin uusii kavereit eikä haittaa vaik asuisit eri paikkakunnal mut mieluiten lähel nii olis kiva.☺️ En oo parhaillaan töissä mut opiskeluu mietin. Olis kiva jos vois viettää aikaa ja tehdä jotain kivaa. Käydä syömässä, kahvilla, leffoissa, shoppailee ☺️

Mut ota yhteyttä jos haluut.

Snapchat vhä temppuilee jos kiinnostuit nii laita viestii nii vastaan ku nään ja vaik käyttäjänimi jos on snapchat nii seki myös ☺️

Instagram: roosamariaekholm__
T. Roosa-Maria

16.7.2021

Kuntoilemaan / keikalle / yhdelle / leffaan / teatteriin / Ässien peliin

Mies, 40 vuotta, Pori, Satakunta

Moi, asun nykyään Helsingissä ja käyn Porissa 3–5x vuodessa työkeikoilla ja moikkaamassa vanhoja kavereita, joilla kaikilla on kuitenkin pieniä lapsia yms. Olisi siis hauskaa löytää kaveri (/ kavereita), jonka kanssa käydä laatuoluella tai kahvilla, lenkillä / treenaamassa, Cafe Pori Jazzissa, teatterissa, shoppailemassa, maauimalassa, Ässien pelissä, leffassa, näyttelyissä, Yyterissä tai keikalla.

Itse harrastan valokuvausta, crossfitia ja tenniksen pelaamista, leffojen katsomista ja luen paljon. Katson jalkapalloa ja lumilautailen silloin, kun on tilaisuus. Olen aika sosiaalinen, kiinnostunut vähän kaikesta ja kavereita on paljon eri ikäisiä, joten ei ole isosti väliä, oletko 27 vai 72. Meilaillaan ja törmätään jossain, kun ollaan molemmat maisemissa.

Huom! Mulla on kiva perhe, joten en etsi mitään seikkailuita, ihan frendipohjalta siis!

11.7.2021

Kavereita hakusessa

Mies, 21 vuotta, Pori, Satakunta

Moikka!

21-vuotias mies, tarkotus olis laajentaa kaveripiiriä! Tykkään urheilla ja pelata kaikenlaista ulkona, terdellä tulee käytyä joskus, extemporet yö-ajelut ja kesä-illat on parasta. ❤️🙏

Sosiaalinen positiivisella mielellä varustettu, huumorintajuinen, rento, ystävällinen, avoin, sopeutuvainen ihminen kaipaa enemmän kavereita! Laita rohkeesti viestiä, mennään tekemään jotain! 😎

Suunilleen oman ikäisiä, mutta tulen toimeen kaikkien kanssa.! :)

24.6.2021

Heippa!

Nainen, 27 vuotta, Pori, Satakunta

Olen 27-vuotias työssäkäyvä nainen, joka huomaa kaipaavansa uusia tuttavuuksia. Aiemmat kaverisuhteet ovat voineet jäädä vähälle yhteydenpidolle kaukana asumisen vuoksi tai elämät vain ovat kulkeneet eri suuntiin. Täältä toivoisin löytäväni juttuseuraa arkeen, ihan perus kahville käymiseen ja muuhun hengailuun.

Kuntosalilla pyrin käymään ainakin nyt viikoittain, joogaa harrastan silloin tällöin. Uusiakin lajeja voisi kokeilla niinkuin squash, tennis jne. Vapaa-ajalla tykkään lukea kirjoja, katsoa elokuvia, kokkailla, käydä kävelyllä ja kirppareilla sekä tehdä kotimaan matkailua. Ihmisenä olen introvertti, mutta avoin, pyrin näkemään positiisen puolen elämästä ja tykkään ihmisistä. Uusilta tuttavuuksilta toivoisin voivani nähdä kasvokkain ennen pitkään, kirjoittelu sähköpostin tai muun kautta tuntuu usein jossain vaiheessa vain jotenkin jäävän. Porissa tosiaan asun tällä hetkellä, mutta kyllä Turkuun ja Tampereelle pääsee helposti käymään kahvittelemaan vapaapäivinä. Laita vaan viestiä ja nautitaan cappuccinosta nyt kesällä auringonpaisteessa 😊

11.6.2021

Tervehdys

Mies, 28 vuotta, Pori, Satakunta

Täällä 28v mies Porista etsimässä uusia tuttavuuksia, koska välillä on todella tylsää ja kaipaisi jotain sisältöä/tekemistä.

Elän avoliitossa, mutta molempien vuorotyön johdosta todella usein huomaan vain yksinäni tuijottavan netflixiä :D

Mulle käy ihan juttuseurakin tai jos asut lähellä niin toki ihan näkeminenkin onnistuu. Oon hieman ujo uusien ihmisten kanssa, joten siksi viihdyn paremmin pienessä tutussa porukassa kuin suuressa vieraassa.

Kiinnostuksen kohteita mm:
-Sulkapallo
- Patikointi
- Konsolipelit
- Penkkiurheilu

Sun iällä/muullakaan ei oo oikeestaan mitään väliä, kirjotellaan ja katsotaan tullaanko juttuun :)

6.6.2021

Ystävä haussa :)

Nainen, 26 vuotta, Pori, Satakunta

Hei, olen 26-vuotias nainen Porista, ja kaipaisin täältä seuraa kaikenlaiseen kivaan tekemiseen. Olen kiinnostunut mm. kauneudenhoidosta, shoppailusta, sisustamisesta ja hyvästä ruoasta. Joskus olisi kiva käydä yhdessä ihan vain kahvilla, kävelyllä tai vaikka piknikillä! Näin kesällä myös terassille olisi mukava mennä, tai viiniä juomaan vaikka rannalle. Olen avoin kaikelle, eli minulle voi myös ehdottaa tekemistä. Luonteeltani olen rauhallinen, empaattinen, avarakatseinen, aluksi vähän ujo, mutta kuitenkin hyvä keskustelija. Kaipaisin ymmärtäväistä ja avointa, rentoa seuraa. Ei ole väliä minkä ikäinen olet kunhan kemiat kohtaa. Ota rohkeasti yhteyttä!

Sivu
Takaisin ylös