Ilmoitukset alueelta Pori (89 kpl)

 - 
 
3 päivää sitten

Heissan!

Nainen, 18 vuotta, Pori, Satakunta

Suht saman ikäistä ystävää ois hakusessa ja mieluiten tyttöpuolinen. Poikaystävä löytyy jo😊

Eli mä oon 18-vuotias tyttö Porin suunnalta.
Rakastan eläimiä ja musiikkia.

Oon myös puhelias ja rento huumorityyppi.

Etsin ystävää höpöttelemään niitä näitä ja eri tekemisiin seuraksi. Esim. Lenkille, kahville, rannalle yms😄

Eikä oo väliä mistä päin oot! Jutteluseurakin tervetullutta.

Laita rohkeasti viestiä jos yhtään nappas ja voin kertoo itestänikin paremmin 😅

20.5.2022

Henkistä polkua käyviä

Mies, 26 vuotta, Pori, Satakunta

Moi!

Olen siis 26-vuotias mies, ja olisi mukava päästä näkemään erilaisia omien polkujensa kulkijoita. Ken ties jotakin samoja mielenkiinnon kohteita kanniskelevia? Asun tällä hetkellä Suodenniemellä, ja jatkon suuntana mahdollisesti Pori tai Tampere, kunhan saa selkeyttä tässä ajatuksiin! (Merkkasin Pori, jotta voisi tutustua sielläkin päin asuviin ja saada ajatuksia, sekä mahdollisia kontakteja!)

Itse, vaikken ulkoisesti nykyisin kovinkaan paljoa hipiltä näytä, niin muuten olen kyllä aikamoinen hippeilijä. Henkinen polku on siis ollut vahvasti läsnä pari viimeisintä vuotta, sekä kaikenlainen vaihtoehtoisuus. Harjoittelen toisinaan itsekin energiahoitojen antamista, sen kautta sitten toisinaan myös selvänäköisyyttä ja muuta selkoaistisuutta, energioiden tulkitsemista, viestientuomista jne.. - Jos siis ihmisiä jotka näiden äärellä tykkää touhuta, niin olisi todella mukava harjoitella yhdessä! -

Meditaatio, chakrat, enkelit, omat henkiset merkitykset, joiden takia tänne maanpäälle ollaan tultu, yrtit, kaikki vaihtoehtohoidot, kivet, resonanssit, tiedon kanavointi, totuusresonanssi, energiat, tulkinnat, ufot, runoilu ja monenlaiset muut...

Olisi mukava törmätä joihinkin hengenheimolaisiin. Pidetään yhdessä meditaatiohetket ja lähdetään vaikka fiilistelemään luontoa! Tai katselemaan näkyykö ufoja, taikka muita valo-olentoja yön laskeutuessa! :)

Pistähän viestiä, jos resonoi! Olisi mukava saada ihmisiä tänne oikeaan elämään. Mutta etäyhteydenpitokin käy!

18.5.2022

Oltaisko ystäviä?

Nainen, 40 vuotta, Pori, Satakunta

Moikka,

Olen 40-vuotias, vapaaehtoisesti lapseton, avioliitossa elelevä porilainen nainen. Etsin suurinpiirtein samanikäistä ystävää mieluiten Porin seudulta, mutta ei haittaa jos asut jossain vähän kauempanakin.

Eläimet, matkustelu, kirjojen lukeminen, päiväunet, hyvä ruoka, hömppäsarjojen sekä dokkareiden katselu, luonto, avantouinti, syvälliset keskustelut, huumori, jooga, kahviloissa käynti.

Jos joku em. jutuista osui ja upposi, laita mulle viestiä 😊

16.5.2022

Heipsun! Etsitään kavereita/kaveria

Nainen, 25 vuotta, Pori, Satakunta

Heips, täällä rustailee huumorilla varustettu rempseähkö tapaus joka, tykkää jakaa hyvää fiilistä ympärille🌞!

En ole isojen porukoiden fani, eli vaikutan varmasti alkuun ujohkolta ja mielummin kuuntelen kuin puhun. Hiukan kun starttikohmeus taputeltu niin moottoriturpa aktivoituu ja juttua & pölinää piisaa...

Nautin myös yhtä paljon olla omissa oloissa ja tarvitsen sitä tietynlaista omaa rauhaa.

Erityisesti kaikki mikä on liikuntaa tuo hyvää fiilistä. Salilla käyn ja ulkoilen paljon koiran kanssa. Uinnin aloitin uudestaan pitkän tauon jälkeen...Osaan myös rentoutua ja olla vaan. Aina ei tartte mennä sähköjäniksenä joka paikassa 😁

Olisi nastaa löytää lenkkikaveri, ettei aina nii yksin tartteis koiran kans käpötellä...

Mutta ihan saa kahvillekki seuraa tai vaikka yksille.

Aina ei ole pakollista myöskään tehdä mitään, vaan mun kanssa voi myös jutella vaikka ihan arjen kuulumisista 🤗!

Toivoisin, että olisit noin 20-30v iältäsi 😊!

Snäppi myös löytyy ja Whatsappi.
Ilmoitus ei vanhene!

15.5.2022

Uusia frendejä vailla?

Mies, 22 vuotta, Pori, Satakunta

Moro! Olen 22v mies, joka on just muuttanu Poriin.

Oon aika lail tällane perus jamppa. Mitään parisuhdetta en etsi. Tykkään ajella ja pelailla koneel. Liikuntaa tulee kans harrastettuu sillo tällö. Hesesafka maistuu kans. Jos oot jotakuinki samanikänen ja etit uusii tyyppei elämääs nii pistä viestii. 👊 Vastailen aina ku kerkiin. Sukupuolel ei oo välii.

13.5.2022

Hengailu/harrastekaveri hakusessa

Mies, 26 vuotta, Pori, Satakunta

Muutin Poriin tässä korona-aikana, ja näin kesän saapuessa olisi kiva päästä viimeinkin liikkumaan ja harrastamaan Porin seudulla uusien tuttavuuksien kanssa.

Olen 26-vuotias mies, syntyjään keskipohjanmaalta. Saatan välillä puhhuu levveetä, vaan äläpä huoli, se on kuulemma hauskan kuuloista. Hivenen ekstrovertti kunhan pääsee alkuun. Olen myös huumorintajuinen, todella lojaali, luotettava ja avarakatseinen. Menevää seuraa, tulen toimeen sekä itseäni nuorempien, että vanhempien kanssa.

Harrastan piirtämistä, pelailua, terdeilyä, karaokea sekä erilaisia ulkoaktiviteetteja kuten frisbeegolffia, vaeltamista, fongausta, fisustelua, pipolätkää, jousiammuntaa ja pyöräilyä noin muutama mainitakseni.

Etsin varsinkin paikallisia kontakteja, joiden kanssa voisi hengailla livenä, esim. käydä kahvilla, terasseilla, ajelemassa tai muuten vain pööpöilemässä kylillä tai vaikkapa Yyterin ja Kallon suunnalla. Jos kiinnostaa kokeilla jotain allekirjoittaneen harrastuksia niin olen aina valmis opastamaan ja mukaan mahtuu kunhan kysyy.

Herrasmiehet ja naiset, tulkaa ihmeessä juttelemaan, tässä voi olla uuden ystävyyden alku.

11.5.2022

Moi!

Mies, 22 vuotta, Pori, Satakunta

Terve! Täällä kirjoittelee 22-vuotias rento, positiivinen ja muutenkin sosiaalinen ja menevää seuraa oleva mies. Olisi mukava löytää uusia tuttavuuksia/kavereita. Tykkään ulkoilusta, uinnista ja keilauksesta. Tulen hyvin toimeen kaikenlaisten ihmisten kanssa.

10.5.2022

Heips!

Nainen, 22 vuotta, Pori, Satakunta

Olen 22v naisenalku Porista. Etsin samanikäistä(20v-25v) seuraa läheltä, sukupuolella ei ole väliä.
Pidän monesta asiasta mm. Anime, marvel, kpop, Disney, musikaalit, star wars, piirtäminen yms.
Olen rento ja huumorintajuinen.
Olisi kiva, jos ottaisit yhteyttä😊

10.5.2022

Hei!

Mies, 20 vuotta, Pori, Satakunta

Olen 20v nuori mies porista vailla kavereita.Tykkään pitää hauskaa mutta chillaaminen luonaa myös. Olen todella eläin rakas ja musiikki on ollut aina lähellä sydäntä! Vapaa ajalla tykkään kuunnella musaa ja treenata tai ihan olla vaan ja katsoa nf tms. Jos kiinnostuit tai haluat kuulla lisää ota rohkeasti yhteyttä!

28.4.2022

Tervehdys

Nainen, 69 vuotta, Pori, Satakunta

Ystävää Porin seudulta etsin. Olen 69-vuotias nainen, Porissa asustan. Parisuhde on, mutta ystävä puuttuu. Olen muuttanut usein muut ystävät ovat hajallaan ympäri etelä-Suomea. Jos vaikka kahviteltaisiin, ehkä lenkillä tms. Kirjoitellaan.
Odotan viestiäsi!

25.4.2022

Ystävä naisesta

Mies, 44 vuotta, Pori, Satakunta

Kaipailisin ystävää naisesta. Olen hiljattain muuttanut Poriin, olisi mukavaa käydä kahvilla ja kirpparilla mukavan naisen kanssa.
Alkoholista ja muistakin elämän iloista voisimme nauttia.

21.4.2022

Viestittelykaveria

Mies, 35 vuotta, Pori, Satakunta

Moikka! Täällä 35 vuotias mies porista etsii naispuolista kaveria. Olen naimisissa mutta pitkän ja "urautuneen" parisuhteen vastapainoksi kaipaisin mukavaa naista juttukaveriksi. Olen alkuun ujon puoleinen mutta kyllä se siitä helpottaa kun tutustuu. Harrastuksiin kuuluu VPK, ja partiotoimintaan ajauduin uudestaan mukaan lasten myötä. Autourheilua tykkään seurata ja luonnossa liikkua. Iälläsi ei ole minulle merkitystä eikä sillä mistä päin olet, tietenkin jos olet täältä lähialueelta niin voisi olla hauskaa joskus tavatakkin.

17.4.2022

Naista ystäväksi

Mies, 62 vuotta, Pori, Satakunta

Olen fiksu, reilu vapaa mies Satakunnasta. Etsinnässä n 45-65v nainen ystäväksi/kaveriksi ja vaikka enemmänkin, jos löytyy yhteinen sävel! Tykkään luonnosta/ulkoilusta, musiikista/kulttuurista, matkailusta ym.
Kiva nainen, ota rohkeasti yhteyttä! :):):)

16.4.2022

moi

Mies, 58 vuotta, Pori, Satakunta

etsin mukavaa aikuista naista 30-60v
seuraksi aivan kaikkeen .......
mitä huolettomaan vapaiden aikuisten elämään kuuluu
yhteisillä sopimuksilla....
sanomattakin on selvää että hakua ei rajattu poriin,,,

14.4.2022

Moi Kaverit Kelpais

Mies, 18 vuotta, Pori, Satakunta

Etsin seuraa kaveriks oon tällänen 18v junnu pori/Lohja alueelta muhu saa snäpis parhaiten yhteyttä tykkään kattoo leffoi ja vaa olla ja tehdä
Snäppi:@autistijekku

14.4.2022

Moi Kaverit Kelpais

Mies, 18 vuotta, Pori, Satakunta

Etsin seuraa kaveriks oon tällänen 18v junnu pori/Lohja alueelta muhu saa snäpis parhaiten yhteyttä tykkään kattoo leffoi ja vaa olla ja tehdä
Snäppi:@autistijekku

7.4.2022

23v puuseppä vailla kavereita

Mies, 23 vuotta, Pori, Satakunta

Useamman vuoden jo asunut Porissa mutta kavereita on jäänyt käteen kauhean huonosti, johtuen kotona istumisesta :D

Jos kaipailet seuraa mahdollisestikkin jossain vaiheessa tulevaan kesään niin laita viestiä.

25.3.2022

Ystävä haussa <3

Nainen, 25 vuotta, Pori, Satakunta

Moikka, olen 24 vuotias nainen (kohta 25) jolla on paljon vapaa-aikaa. Etsin 22-30 vuotiasta ystävää jonka kanssa hengailla ja/tai jutella.

Asun poikaystävän kanssa Porissa, mutta juttuseuran sukupuolella ei muuten ole väliä. Omistan kaksi kattia, jotka ovat hyvin ihmisläheisiä.

Olen hyvin huumorintajuinen ambivertti, jonka seurassa aika ei käy pitkäksi. Osaan myös kuunnella, jos on murheita ja huolia.

Tykkään piirtämisestä ja pelaamisesta, joten peliseuraakin saa PC:lle ja Playstation 4:lle. Olen innokas myös kokeilemaan uusia asioita ja lähtemään harratus-seuraksi.

Olisi kiva nähdä myös livenä, jos satut asumaan Porin lähettyvillä.
Ottakaa rohkeasti yhteyttä, en ole purrut viä ketään :)

23.2.2022

Kavereita ja juttuseuraa

Mies, 29 vuotta, Pori, Satakunta

Hei, olen avoliitossa elävä 29v mies Porista.

Etsiskelen täältä seuraa niin jutteluun kuin tekemiseenkin. Olen vähän ujo uusiin ihmisiin tutustuttaessa, mutta lämpenen siitä kyllä.

Kiinnostuksen kohteita mm, kaikenlainen ulkoilu ja liikunta. Vastapainona iltaisin on kiva tuijotella netflixiä pimeässä.

En jaksa tähän pitkää sepustusta kirjoittaa, mutta ots yhteyttä niin tutustutaan ihan rauhassa :)

Sivu
Takaisin ylös