Ilmoitukset alueelta Pohjois-Savo (130 kpl)

 - 
 
2 päivää sitten

Ystävä hakusessa

Mies, 38 vuotta, Rautalampi, Pohjois-Savo

Maalla yksin asuva työssäkäyvä mies etsii ystävää sinusta, miehestä jonka elämä myös tuntuisi kaipaavan läheisempää ihmiskontaktia ja seuraa yksinäisiinkin hetkiin.

Harrastuksiin kuuluu mm. tietokoneet, teknisten vempainten ja autojen rassailua, musiikki sekä elokuvien ja muunkin telkkaritarjonnan katselua. Sulkapalloakin tulee ilolla pelailtua, vaikka tämä nallemainen kroppa ei kovin atleettinen olekkaan. Liikuntaa tekisi mieli harrastaa enemmänkin, mutta siinä olisi kiva olla kaveria mukana.

Jos tää teksti sua jotenkin puhutteli ja tunnet myös etsiväsi ystävää niin arkeen kuin juhlaan, niin kirjoittele. Uuden oppimista yhdessä, vanhojen taitojen jakamista, avoimin mielin ajanviettoa.

10.12.2019

Moikka!

Mies, 20 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Eli meikä on tällänen 20v jäbä Kuopiosta.
Opiskelen tällä hetkellä ammattikoulussa sosiaalia ja terveysalalla ja koulupäivän jälkeen mulla ei yleensä ole oikein mitään tekemistä, joten ois kiva tutustuu uusiin ihmisiin. Jos nyt tässä pitäis pikkasen jotaki kertoo itestäni nii tuun hyvin toimeen muitten kanssa ja oon aika kova puhumaan sittenku oon tutustunu paremmin :D ja toki yleensä koitan naurattaa muita mun huonoilla jutuilla. Iällä ja sukupuolella ei ole mitään väliä ja ei tosin siis haittaa ollenkaan, jos olisit muutaman vuoden nuorempi tai vanhempi. Viestiä voi vaikka aluksi laittaa täältä sähköpostiin ja myöhemmin toki jutella vaikka snapis tai IG dires. Ps ei haittaa vaikka olisikin vanha ilmoitus, joten laita vaa viestiä

9.12.2019

Uusia ystäviä

Nainen, 27 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Moi!
Olen 27 vuotias tyttö. Asun Kuopiossa, olen kotoisin etelä-Suomesta.
Ystävät ovat kadonneet ja tunnen itseni yksinäiseksi. Etsin pidempiaikaisia ystäviä. Olisi kiva jos voitaisiin jutella mitä mieleen tulee kuin iloista ja suruistakin.
Jos asut lähellä voitaisiin nähdä, mutta ei haittaa jos asut kauempana.

9.12.2019

Ystävää Kuopiosta

Mies, 62 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Olen 62-vuotias mies, onnellisesti naimisissa ja tyytyväinen elämääni.
Paluumuuttaja Maailmalta Kuopioon pari vuotta sitten.
Hyvät ystäväni asuvat valitettavasti nykyisin niin kaukana, että tapaamiset ovat väkisinkin harventuneet.
Kaipaisin seuraa 30-70-vuotiaista naisista tai miehistä, haluaisin keskustella kirjallisuudesta, historiasta, filosofisista kysymyksistä, musiikista ja kaiken maailman asioista.
Haluaisin maistella viinejä kanssasi, tehdä riistaruokia ja käydä klassisen musiikin konserteissa. Polkupyöräily olisi myös mukavaa varsinkin kesäisin.
Ota rohkeasti yhteyttä, jutellaan!

9.12.2019

Moi kaikille :)

Nainen, 31 vuotta, Leppävirta, Pohjois-Savo

Etsin uusia naispuolisia kavereita täältä Pohjois-Savosta tai miksei kauempaakin? Perheeseen kuuluu mies,11v tytär,sekarotuinen 3-4v. poikakoira,kaksi maatiaiskissaa ja viljakäärme. Käyn koiran kanssa joka päivä lenkillä,tykkään siis harrastaa lenkkeilyä,sitten muut harrastukset: lukeminen,uiminen,musiikin kuunteleminen ja ehkä vähän baari biletyskin,jos sitä voi harrastukseksi sanoa?:D Olen mukava ja huumorintajuinen.
Tykkään katsoa myös netflixiä aina välillä Musiikki maku on lähinnä pop,rock ja ehkä myös vähän heavy:)

Jos yhtään heräsi kiinnostus,niin laita vain rohkeasti viestiä tulemaan,vastaan aina kun kerkeän. :)

8.12.2019

Terve!

Mies, 28 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

28-vuotias mies etsii kavereita Kuopiosta. Olen melko uusi paikkakuntalainen, ja yksinäisyys on painanut mieltä hieman alas, joten olisi mukava löytää samanhenkistä seuraa lenkille, oluelle, lätkämatsiin, elokuviin, kävelylle tai ihan vain kahville.

Olen rauhallinen ja utelias ihminen sekä mielestäni aika hyvä kuuntelija. Tykkään jutella kaikenlaisista aiheista, enkä ota itseeni poikkeavista mielipiteistä, sillä sehän siitä keskustelusta tekee mielenkiintoisemman.

Olen kovasti kiinnostunut eri kulttuureista ja opettelen huvikseni eri kieliä. Vapaa-aikana käyn myös kuntosalilla, lueskelen historiankirjallisuutta, katselen elokuvia ja jääkiekkoa sekä soitan akustista kitaraa. Yleisesti pidän kaikenlaisesta wanhasta: vanha musiikki, vanhat elokuvat ja rakennukset ym. kiehtovat.

En syrji sukupuolen tai iän perusteella. Toki "samanhenkisyys" helpottanee ystävystymistä huomattavasti. Viestiä saapi laittaa ihan rohkeasti! :)

7.12.2019

Kuopio

Mies, 22 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Moi! Seuraa lenkille tai muuhun aktiviteettiin?
Oon muuttanut Kuopioon puolitoista vuotta sitten eikä vieläkään tunnu, että kaupunkia kauheasti tuntisin. Olisikin kiva, jos jonku kanssa natsais niin, että voisi tuolla ulkona pyöriä enemmänkin.
Mun mielenkiinnonkohteita ovat ainakin eläimet, liikunta ja terveys.

Olit kuka hyvänsä, niin saa laittaa viestiä tääl tai kikissä. Vastaan kaikille! :)
Kik: omnipotenssi

7.12.2019

Hei !!! Onko täällä ystäviä

Mies, 27 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Moi!!
Olen Jean
Puhun suomea, mutta ei hyvää. pidän valokuvauksesta, matkustamisesta, musiikista, kahvista ja tavata uusia ihmisiä. Minulla ei ole tarpeeksi ystäviä Kuopiossa. jos etsit hyvää ystävää, olen täällä. voin puhua englantia hyvin. Olen suorittanut tutkinnon Savonia Amk. opiskelee Itä-Suomen yliopistossa. Pidän ystävistä, ilmoita minulle, niin voimme tavata tai kahvia yhdessä tai voimme puhua WhatsAppin tai minkä tahansa messengerin kautta. odottaa ystävyyttä

6.12.2019

Etsin ystävää/ystäviä

Mies, 39 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Etsin ystävää jonka kanssa käydä jossain, kävelyllä, kahvilla, keilaamassa tai vaikka elokuvissa. Eniten kaipaan jutteluseuraa, kahdelle kissalle kun ei loputtomiin jaksa jutella. Juttelua lähes mistä vaan, ajatusten ja kokemusten vaihtoa. Voit olla mies tai nainen 30-40v, ja asua mielellään Kuopion lähellä että voidaan tavata jossain vaiheessa. On yhdentekevää oletko parisuhteessa ja onko sinulla lapsia. Toivottavasti olet eläinrakas ja perusrauhallinen. Viestittele jos tuntui osuvan. Kari

5.12.2019

Hei Kuopio!

Nainen, 21 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Olen 21v tosi ujo ja hiljainen alkuun, mutta kun tutustuu tosi puhelias.
Olen tosi iloinen ja tunnollinen ihminen, tulen toimeen ihan minkälaisten ihmisten kanssa. Tällä hetkellä ahkerasti vietän aikaani koulun parissa. Voin lähteä vaikka lenkille tai baariin, kahville. Olisi kiva että tutustuisin uusiin ihmisiin ja vaikka saisin kavereita :)

4.12.2019

Moikka!

Mies, 31 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Olen 31 vuotias mies ja vähän aikaa sitten muuttanut tänne Tampereelta, koska haluaa uusia meininkejä elämässä.

Ei oikein ole kavereita täällä suunnin tullut, olisi kiva saada ja parasta olisi että vois tehdä harrastuksia esimerkiksi yhdessä.

Olen kova vaeltamaan ja retkeileen luonnossa vuodenajasta riippumatta. Olisi kiva vaikka sellasia tehdä ja vaik kuntosali.
Siellä on tullut käytyä koko ikä melkeinpä aktiivisesti ja paljon muuta urheilua tykkään tehdä.

Sukupuolella ei ole väliä, kuhan tunnistat itsesi että voisi olla kivaa yhdessä niin saa ottaa yhteyttä.

Asenteeltani olen melki aina positiivisella asenteella elävä ja toisia ymmärtävä ihminen sekä rauhallinen kaveri.

1.12.2019

Hei Kuopiolaiset! Uusia ystäviä Kuopiosta?

Nainen, 25 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Moikka!

Täällä kirjoittelee 25v nainen ja etsin uusia ystäviä Kuopiosta pääosin. Asun virallisesti Jyväskylässä mutta Kuopiossa vietän aikaa paljon kun löytyy kumppani täältä :) Eli musta saa "aktiivisen" ystävän jos joku Kuopion suunnilla etsii ystäviä kun täällä enemmän vaikutan ja siis muutto tänne tulossa :)

Opiskelen merkonomiks ja valmistun ennen joulua. Vapaa-ajan tykkään kuluttaa salilla ja kuunnellen musiikkia. Myös Netflixistä menee hyvä leffa. Tykkään välillä myös valokuvata ja pelata pleikkarilla 🙈 ja tietenkin välillä keskittyä vaan olemiseen.

Oon sosiaalinen ja Ilonen ihminen, myös huumorintajua löytyy :) Rento oon myöskin 👌🏼
Etsinnässä siis ystäviä Kuopiosta pääosin, olis kiva tuntea ihmisiä täältä kun muutto tänne
tosiaan tulossa ensi vuoden puolella. Musta saa seuraa kahville, leffaan, ulkoileen ja mitä vaan ideoidaan.
Tässä samassa etsin myös uusia kavereita snäppiin, siellä saa vapaasti lisätä ja tulla rohkeesti juttelemaan ja tutustumaan :) ja tietty snäppäämään. snäppi on: elisamaaritt

Jos ilmoitus oli sun mielestä jees, laita viestiä tai nähdään snäpissä!

1.12.2019

Yksinäinen etsii ystäviä

Nainen, 28 vuotta, Pohjois-Savo

Moikka! Olen 28 -vuotias nainen ja olen viime aikoina tullut siihen tulokseen, että tälle yksinäisyydelle pitää edes yrittää tehdä jotain. Olisi mukava löytää ihminen, jonka kanssa voisi jutella kaikesta maan ja taivaan välillä. Vaihtaa ajatuksia, kuulumisia, mielipiteitä, huolia ja murheita. Jakaa iloja ja suruja. Alkuun viestien muodossa ja jos homma sujuu, niin myöhemmin kenties kasvokkain.

Olen haaveileva realisti, sisukas mutta herkkä, syvällinen pohdiskelija, hyväsydäminen ja kovia kokenut selviytyjä. Huumorintajuakin löytyy, se voi tosin olla melko kummallista välillä. Vähän kummallinen taidan olla itsekin, mutta en pidä sitä ollenkaan pahana asiana. Erilaisuus on rikkautta.

Tykkään paljon luonnosta ja eläimistä, pitkistä ja syvällisistä keskusteluista, musiikista, leffoista, dokkareista, podcasteista ja kahvista. Musiikkimakuni on tosi laaja, mutta yleensä vähän raskaampi miellyttää korvia eniten. Tällä hetkellä lemppareita esim. Rammstein, Beast In Black, Unheilig ja Asking Alexandria. Saatan kumminkin innostua kuuntelemaan jopa klassista tai iskelmää. Fiiliksen mukaan.

Toivon että sinä olet luotettava, rehellinen ja aito oma itsesi. Ja kykenet kommunikoimaan muutenkin kuin parilla sanalla. Jos nämä kriteerit täyttyy ja kiinnostuit, niin laita ihmeessä viestiä tulemaan.

1.12.2019

Moi

Mies, 33 vuotta, Pohjois-Savo

Näin kolmannessa persoonassa: Laitostunut yksilö ja erakoitumisesta olisi aika vierottautua ja harrastaa enemmän sosiaalista elämää. Tietysti pienin askelin.


Löytyisikö täältä esim juttu,- tai lenkkikaveria? (Sukupuolellla ei merkitystä). Kaljottelemaan voidaan myös lähtee tai elokuviin.
Juoksu ja kuntosali on asioita, jotka täydentävät elämää fyysisen työn ohella.
Toki tullee myös pelattua ps4. Siinäpä se.


Ps. Laitellaa viestiä.

28.11.2019

:)

Nainen, 23 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Moi!
Muutin pari kuukautta sitten Turusta Kuopioon poikaystäväni perässä, ja olisi mukava löytää Kuopion seudulta kavereita. Sukupuolellasi ei ole väliä, ja ikäsi voi heittää muutamilla vuosilla suuntaan toiseen.

Elämäni on tällä hetkellä vähän paussilla. Pohdin mikä ala kiinnostaisi ja sopisi minulle, sekä samalla koitan hoitaa terveysasioitani kuntoon. Luonteeltani olen empaattinen, luotettava, herkkä, avarakatseinen sekä reilu. Tykkään näpertää käsilläni; piirrän sekä maalaan vesiväreillä, koitan opetella kutomaan ja virkkaamaan. Käytän myös paljon aikaa pelaamalla tietokoneella, sekä katsomalla elokuvia ja sarjoja. Olen eläin- ja lapsirakas, mutta toistaiseksi minulla ei ole kumpaakaan.

Jos kiinnoistuit, niin laitathan viestiisi pienen esittelyn itsestäsi :)

24.11.2019

Heii! c:

Mies, 28 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Hei! Täällä yksinäinen 28 vuotias Kuopiolainen jätkä. Kaverit ovat kukin kadonneet minnekkin ja olen jäänyt yksinäiseksi. Olisi mukava löytää tätä kautta uusia kavereita joiden kanssa mahdollisesti nähdä ja viettää aikaa. Mutta pelkkä juttuseura netin välityksellä kelpaa myöskin! Tällä hetkellä en ole töissä joten vapaa-aikaa minulla on. Tykkään tuhlata aikaani pelien (PS4/PC) ja sarjojen ja leffojen parissa. Baareissa en pahemmin viihdy joten tuskin saat minua sinne mukaasi. Olen valmis kuitenkin uusille kokemuksille. Luonteeltani olen alkuun ujo, mukava, huumorintajuinen ja rehellinen tyyppi joka tykkää jutella pitkiäkin keskusteluja. Yritän aina parhaani myös kannustaa muita jos tarvetta on. Tykkään myös eläimistä vaikka itselläni ei ainakaan tällä hetkellä löydy! Mikäli kiinnostaa tutustua niin laita ihmeessä viestiä! c:

24.11.2019

Moi

Mies, 18 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Olen 18v poika. Kavereita ettisin Kuopion alueelta. Tykkään pelailla PC:llä kaikenlaisia pelejä, kuunnella musiikkia, kattoa elokuvia ja sarjoja ja olla ulkona. Olisi kiva saada uusia kavereita kenen kanssa hengailla ja vaikkapa pelata PC:llä. Laita ihmeessä viestiä vaikka snäpis: Joonas279.

23.11.2019

Heissan😸

Nainen, 22 vuotta, Pohjois-Savo

Moikka toverit🙊 Rakastan tutustua uusiin ihmisiin ja haluisin tätä kautta löytää tovereita, joiden kanssa hengailla ja touhuta kaikenlaista maan ja taivaan väliltä😆 Sukupuolella ei oo väliä ja ei haittaa jos oot vuoden pari nuorempi tai vanhempi. Pidän itseäni semi sosiaalisena ja ystävällisenä. Olen myös luotettava, joten minun kanssa voi jakaa asioita. Itselläni myös elämänkokemusta erilaisista asioista niin pystyn samaistumaan☺ Tykkään käydä deeppejä keskusteluja👀 Musiikkimaku on laaja ja tykkään käydä konserteissa tai festareilla🎶 Tällä hetkellä myös harrastuksena tanssi. Tykkään myös matkustella ja kova matkakuume olisi lähteä jonnekkin, joten matkaseurakin kelpaisi😄🌍✈️ Jos fiilasit nii laita ihmeessä tänne päin viestiä! IG, snäppi ja wappi löytyy

20.11.2019

Kaveri Bryan Adamsin keikalle 7.3.2020 🤘😍

Nainen, 24 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Heippa!

Etsin tosi tarkoituksella kaveria Bryan Adamsin konserttiin, joka on siis 7. maaliskuuta 2020 Espoon Metro Areenalla. Jos sulla on jo lippu ja etsit myös kaveria keikalle tai huolisit mut sun kaveriporukan mukaan, ota yhteyttä! Tai jos sulla ei oo vielä lippua, niin ota siinäkin tapauksessa yhteyttä, sillä mun kaverilla on myynnissä lippu permannolle ja alennettuun hintaan! Hän ei itse pääse keikalle niin haluaa vain eroon lipusta.

Oma lippuni on permannolle eli todellakin saat musta kunnon hauskan keikkatoverin, joka aikoo nähä ihanan Bryanin mahdollisimman edestä ja laulaa mukana Heavenin tahtiin🥰🥰🥰

Laita rohkeesti viestii ja jatketaa viestittelyy meileillä tai esim. ig:ssä tai fb:ssä!☺️

Sivu
Takaisin ylös