Ilmoitukset alueelta Pohjois-Savo (430 kpl)

 - 
 
tänään

Etsitkö kaveria? 🤔😇

Nainen, 23 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Heippa, tiällä ois 23- vuotias nainen, joka kaipailis kavereita. Jonkinlainen eläinrakas ihminen olen ja eläintenhoitaja ammatiltaankin😁☺ Saatan olla aluksi ujo, mutta kun tutustuu, asiaa kyllä riittää varmasti. Eli pelkästää kavereita, koska olen avoliitossa. Olisi kiva löytää ja saada ystäviä, joiden kans juttu luistaa ja vois nähdäkkin, mutta tosiaan ei haittaa missäpäi asuu. Nettikaveritki on tervetulleita!😇 Saa tulla juttelee vaikka päivän säästä tai kertoa huolia murheita ☺
Harrastan lähinnä vain kalastusta avopuolisoni kanssa, mutta tykkään myös pelailla ☺


Minut tavoittaa parhaiten snäpissä: kiijuli99
mutta voi laittaa sähköpostii😇

ps. (päivitys ei vanhene)

eilen

Heeei:)

Nainen, 37 vuotta, Pohjois-Savo

Etsinnässä olisi kiva tyyppi juttukaveriksi tai kaveriksi asti jos hyvin kävisi.
Aikaa olisi höpötellä niitä näitä muttei laskea sormenpäitä koska matikkapää on aika huono 🥹
Loistavan huumorin lisäksi minusta löytyy sarkastisuutta, empaattisuutta, suuria tunteita ja herkkyyttä. Oon aika ujo ja introvertti, mutta silti lapsenmielinen ja nauravainen.
Tykkään pelailla konsolilla ja piirtäminen on mun juttu silloin, kun inspistä siihen on.
Oikeestaan koko elämä on yhtä inspiksen etsimistä tällä hetkellä, jospa se sieltä löytyis taas 😅
Voisko joku löytää sen mulle?

eilen

Hilpatipippan!

Nainen, 58 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Tsaukkis! Olen positiivinen ja parhaimmillani hilpeän hauska +50 tyttönen. Rakastan mm. hirsimökkejä ja ruutuverhoja. Olen kiinnostunut niin bigfooteista kuin maapallon ulkopuolisesta elämästä ja Stonehengestä silti olematta hörhö hihhuli. Universumin ihmeet ja salaisuudet kiehtovat minua. Pidän kukkasista ja eläimistä ja kokkaamisesta. Samoin matkustelusta ja kirppareilla pörräämisestä. Seuraan maailman tapahtumia sopivasti niin, ettei angsti iske. Näinä aikoina kun sekin vaara on olemassa.
Yritän muistaa elää hetkessä ja ammentaa hyvää mieltä eteenpäin. Jos mikään asia tästä sykähdytti, niin pistä postia tulemaan. Voipi olla, että vastaan😄.

eilen

Ystävä etsinnässä

Mies, 33 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Kuopiosta lähtöisin oleva mies, välillä olen asunut Joensuussa, Nurmeksessa, sekä Oulussa ja nyt taas muuttanut takaisin Kuopioon. Työskentelen sosiaali- ja terveysalalla tällä hetkellä.

Itsestä on aika vaikea kirjoittaa, mutta luonnettani on sanottu todella rauhalliseksi, rennoksi, rempseäksi, ystävälliseksi, uskolliseksi, rehelliseksi, myötätuntoiseksi, empaattiseksi ja luotettavaksi. Voin kyllä hyvin allekirjoittaa nuo kaikki ja lisäisin itse vielä tuohon, että avoin, kun minuun tutustuu paremmin. Olen erakoitumiseen taipuva introvertti, eli tykkään myös olla omissa oloissani. Olen tietyn tason haaveilija ja pohdiskelen paljon asioita. Käyn mökkeilemässä silloin kuin pystyn. Olen erittäin eläin- ja lapsirakas ihminen. Pidän erittäin paljon keskustelusta oli kyseessä sitten syvällisempi keskustelu tai ns pelkkää vitsin heittoa.

Vapaa-ajallani käyn kävelemässä jonkun verran, tykkään todella paljon liikkua luonnossa, meditoin paljon, joogaa ja pilatesta harrastan parisen kertaa viikossa, kuntosalilla kävin aiemmin kolmisen kertaa viikossa (nykyään treenailen kotona), rakastan kokkaamista ja kirjojen lukemista. Joskus myös on oikein mukava löhöillä sohvalla ja nollata tai katsella telkkaria. Kuuntelen paljon musiikkia ihan laidasta laitaan, todella raskaasta metallista jazziin kaikki menee siis.

Ystävyydeltä/kaveruudelta toivoisin sujuvaa ja ei pakotettua keskustelua, joka olisi kuitenkin vastavuoroista. Jos asut Kuopiossa tai lähiseudulla mielellään näkisin kasvotusten ja jos asut kauempana, niin ihan sähköposti tai jonkun sovelluksen kautta (whatsapp, telegram, signal) viestittely käy myös. Tärkeintä on se, että tullaan juttuun ja kaveruus/ystävyys ei tunnu työltä.

23.3.2023

Roolipelikaveria/ystävää Pohjois-Savosta?

Nainen, 30 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Hei, oon 30v nainen Kuopiosta, ja tykkään kirjotella mieshahmojen välisiä k-18 romanssiroolipelejä. On kuitenkin hankalaa löytää lähialueilta ihmisiä joiden kanssa jakaa tätä harrastusta, kun hengailisin mieluusti myös kasvotusten ja harrastaa/keskustella siinä sivussa muitakin juttuja toisen kanssa. Pitkän matkan tuttavuudet tuntuisivat uuvuttavilta, kun ei voisi olla muutoin kuin tekstillä yhteydessä... Koen siis jonkinasteista yksinäisyyttä, vaikka kavereita löytyykin. Hengenheimolainen siis haussa! Miesten kanssa roolailun saatan kokea epämukavaksi, joten etsin pääasiassa naista, suunnilleen samanikäistä mieluiten. Pelityylinä kirjoitan n. yhden lauseen tekstejä/one-linereita/chat-tyylisiä vastauksia, joskus monta kertaa päivässä; kuin tekstiviestejä, ja samalla höpötän toisen kanssa muutenkin mielellään niitä näitä tavallisilla tekstiviesteillä. Sekä suomi että englanti käyvät kirjoituskielenä, vaikka prefeeraankin englantia.

Laita viestiä jos kiinnostais jutella ja tutustua!
Discordista löytää nimimerkillä tacocat#2367

23.3.2023

Tanssikaveri

Nainen, 52 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Tanssitaitoista (tai haluaa opetella) miestä ystäväksi etsii 52 v sinkkunainen, jolla perustanssit hallussa ja halu oppia ja kehittyä lisää.

Olen iloinen, huumorintajuinen, avoin, rehellinen, luotettava, alkuun ujo ja hiljainen...

Olethan lähellä samaa ikäluokkaa, savuton, luotettava, iloinen, pilkettä silmäkulmassa...

21.3.2023

Uusia kavereita ja ystäviä

Nainen, 52 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Etsin uusia kavereita, ehkä löytyy enemmänkin ...
Olen muutamia vuosia sitten eronnut ja nyt olisi aika jatkaa eteenpäin. Aikuiset lapset asuvat muualla, joten iltaisin ja viikonloppuisin yksinäisyys vaivaa ja olisi aikaa uusille tuttavuuksille.

Olen huumorintajuinen, luotettava, ujo ja hiljainen, mutta tutussa seurassa juttuakin riittää. Kotioloissa harrastan käsitöitä, palapelejä, sanaristikoita ja lukemista. Seuraa kaipailen lenkille, lavatansseihin, terassille, teatteriin, konsertteihin, matkoille, hiihtämään, kahvikupin tai viinilasin äärelle ihmettelemään elämän menoa ja mitä sitten yhdessä keksittäisiinkään.

Toivoisin yhteydenottoja suurinpiirtein samaa ikäluokkaa olevilta naisilta ja miehiltä. Asuinpaikallasi ei niin väliä, tosin läheltä Kuopiota olisi helpompaa tavata yhteisen tekemisen merkeissä.

18.3.2023

HEI

Mies, 57 vuotta, Pohjois-Savo

Löytyykö vapaata naista 40-60 pohjois-savon alueelta.
Täällä vapaa mies vailla naista.jos tarvit ota yhteys.

18.3.2023

Hellurei!

Nainen, 21 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Moikka😊oon 21-vuotias nainen. Saatan olla alkuun hieman ujo, mutta kyllä sitä juttua tulee kun tutustui paremmin. Muutan kesällä takasin kuopioon tampereelta. Nyt olisin vailla uusia kavereita illan viettoon, shoppailuun, lenkkeilyyn tai ihan vaan rupatteluun. Mitä nyt keksiikään. Laita ihmeessä viestiä rohkeesti jos haluat kuulla lisää😊somet saa kysymällä
Ps. Olen parisuhteessa eli etsin vain kavereita.

18.3.2023

Pariskunta etsii uusia kavereita ^.^

Mies, 30 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Moi!

Meillä hakusessa yhteisiä uusia kavereita sekä ystäviä, joiden kanssa olisi mukava viettää aikaa esim. iltaa istuen ruoan ja juoman ääressä, peli-iltaa viettäen tai vaikkapa luonnossa lenkkeillen. Meistä saa seuraa myös kahville, elokuviin taikka yksille/kaksille paikalliseen kuppilaan :D

Lyhyesti jotain meistä:
Kaksi miestä 👬 29 v ja 30 v. Toinen meistä sairaanhoitaja ja toinen tradenomi, molemmat tehdään päivätyötä.
Ollaan molemmat rauhallisia introvertteja, joille kotoilu on mieluista. Tykätään syvällisistä keskusteluista, liikkua paljon luonnossa ja ollaan kissaihmisiä. Fanitetaan kovasti Haloo Helsinkiä!

Sinun sukupuolella ei ole meille merkitystä, myös pariskunnat saa ottaa yhteyttä!

Laittele rohkeasti viestiä!😊

17.3.2023

Ystävää etsimässä

Nainen, 39 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Heippa!

Olen 39-vee nainen Kuopiosta.. Olen juuri tänne muuttanut ja olisi kiva löytää uusia tuttavuuksia, en tunne täältä entuudestaan ketään.

Asun yksin kolmen koirani kanssa, ja vapaa-ajalla aika meneekin pääasiassa koirien kanssa ulkoillen, tykkään kovasti liikkua luonnossa ja olen kiinnostunut retkeilystä, omia varusteita olen pikkuhiljaa hankkinut ja lyhyitä yhden yön reissuja harjoitellut. Reissaan myös kesäaikaan pakulla nähtävyyksiä metsästäen. Kotona ollessa katselen sarjoja netistä, neulon ja luen.
Olisi ihana löytää sellainen kaveri jonka kanssa viettää vaikka lautapeli-iltaa, kokkailla jotain tai ottaa lasi viiniä. Kierrellä kaupoilla tai piipahtaa kahvilassa tai vaikkapa teatterissa, museot on myös kivoja. Lenkkeilyseura kelpaa myös, voin jättää koirat kotiinkin jos kaivataan nopeampitempoista lenkkiä.
Baariin/yökerhoon voin myös lähteä, käytän alkoholia hyvin vähän mutta aina yksille voi lähteä :D Tykkään käydä myös keikoilla jne.

Vaikka olenkin sinkku, niin en etsi kuitenkaan miesseuraa. Kaipaan pääasiassa sellaista naispuolista ystävää jonka kanssa jutella "tyttöjen juttuja". Iälläsi, ihon värilläsi ja parisuhdestatuksellasi ei ole väliä, tärkeintä on että olet kiinnostunut omalta osaltasi ylläpitämään kaveruussuhdetta jos juttuun tullaan. Olen itse alkuun ehkä vähän ujo ja saatan antaa itsestäni hieman hiljaisen kuvan, mutta yleensä kun olen tutustunut uuteen ihmiseen paremmin, uskallan alkaa antaa itsestänikin enemmän ja rentoudun. Osaan olla myös aika puheliaskin jos juttukaverikin on sellainen vähemmän hiljainen :D Minulla on hyvä huumorintaju enkä kavahda likaistakaan huumoria. Olen myös luotettava, en ehkä osaa aina vastata järkevästi, mutta kuuntelen kyllä sujuvasti.

Itselläni on auto käytössä, ei siis haittaa jos olet kaupungin rajojen ulkopuolelta, mutta toivon ettei liikkuminen jää vain toisen vastuulle.

Ota rohkeasti yhteyttä niin katsotaan, tulisiko meistä uudet kaverit!

17.3.2023

Hei sinä :)

Mies, 37 vuotta, Pohjois-Savo

Haussa liikunnasta pitävä nainen. Olet Tervetullut kanssani ulkoilemaan, juttelemaan maailman menosta tai kahville yms. Mikäli vielä koiran omistat niin lenkittyy sekin samalla.

Olen lapseton aktiiviliikkuja. Puhelias, rehti ja kiva. Päällisin puolin rauhallinen,- ja osittain rauhaton mies :).

Laita viestiä niin rupatellaan lissää :).

16.3.2023

Uskova kirjekaveri?

Nainen, 31 vuotta, Pohjois-Savo

Moi! Etsin kristittyä, Jumalaan uskovaa kirjekaveria joka haluaa jakaa ajatuksia elämästä. Olethan nainen. Kirjoitetaan toisillemme perinteisiä kirjeitä. Olen itse 31v. uskova nainen ja asun rakkaan aviomieheni ja energisen kissan kanssa Pohjois-Savossa.

Lempiharrastuksiani: lukeminen, vegeruuan kokkaaminen, kielet, musiikin kuuntelu, sekä värittäminen. Nautin myös luovista puuhista kuten Bible Journaling omalla tyylillä ja tupsueläinten askartelu. Odotan innolla uusia kirjekavereita!

14.3.2023

Moikka!

Nainen, 23 vuotta, Iisalmi, Pohjois-Savo

Etsin uusia ystäviä pohjois-savon alueelta tai pelikavereita mistä tahansa!
Olen itse 23v nainen ja kaipailen elämääni lisää kavereita.
Tykkään vapaa-ajalla ihan pelailla tai käydä kahvilla. Kirpputorit ja elokuvat on kanssa jees!
Elämästäni löytyy mies ja koiria.
Olen melko humoristinen ja välillä taas todella yliajattelia kuitenkin aina ystävieni puolella.
Iälläsi ei ole väliä.
Someja löytyy kysymällä☺️

12.3.2023

Hei!

Nainen, 27 vuotta, Pohjois-Savo

Olen 27 v. nainen ja etsin kavereita suunnilleen samanikäisistä henkilöistä.
Itseä kiinnostaa esim. keikoilla tai baareissa käyminen, ulkoilu, musiikki, kesällä uiminen. Aikaa tulee vietettyä myös sarjoja katsellen tai muuten netissä. Kavereiden kanssa tykkäisin viettää aikaa rennosti jutellen ja yhteisen tekemisen parissa. Seuraa minusta saisi niin viinilasin äärelle kuin jotain urheilulajia kokeilemaan tai mitä nyt sitten keksitäänkään.

Laita viestiä jos haluat tutustua paremmin, en osaa tähän enempää kirjoittaa itsestäni eikä minulla ole tarkkoja kriteerejä sinunkaan kiinnostuksen kohteille, pääasia että tullaan juttuun ja senhän näkee sitten kun viestitellään enemmän.

12.3.2023

Uusi ystävä hakusessa :)

Nainen, 31 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Moikka! Täällä kirjoittelee 31-vuotias nuori nainen Kuopiosta. Työssäkäyvä, yksi koira löytyy, mutta silti mieleltään niin kovin yksinäinen toisinaan. Uusia ystäviä olisi kiva saada, samanhenkisiä tietenkin.

Pidän eritoten matkustelusta, retkeilystä luonnossa, sekä musiikista. Olisi kiva käydä vaikka ravintolassa tai leffassa tai istua vain iltaa kotosalla. Olisi kiva pysähtyä miettimään ja tutkailemaan maailmaa toisen kanssa kaiken tämän arjen kiireen keskellä. Asun siis tästä päätellen myös tällä hetkellä itsekseni. :) Pistä viestiä! VAIN NAISET!

10.3.2023

Kohta kuopiolainen

Nainen, 29 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Moi te!

Mä oon pian 30v täyttävä yrittäjänaenen joka muuttaa tiältä peräkylän periferiasta ihmisten ilmoille Kuopijjoon mahdollisesti jo tänä vuonna. Mä parka jäin tänne kylille kyräilemään ja kaverit muutti duunien perässä muille maille, osan kanssa kasvettiin vaan erilleen. Nyt mä etsin just SUA :)

Mulla on kaksi isoa koiraa, kaksi kissaa sekä mies, se lasketaan varmaan lemmikiksi :D asustellaan atm omassa talossa taajamassa. mulla ei oo eikä oo suunnitteilla perhettä, mutta perheellisyys ei oo kaveruuden este.

Työkseni piirrän tuhmia kuvia turreille ja harrastan liiankin paljon PC ja PS2-4 pelaamista. Oon suora ja avoin, nauran paljon - mun huumori on iskää tai mustaa. Oon intohimoinen, mut kyllästyn myös tosi nopeesti uusiin asioihin. Mulla on ollu traumaattisia ystäväsuhteita, joten anna mulle aikaa oppia luottamaan uudestaan :)

Mä haluaisin alkaa harrastaa kamppailulajeja, käydä ulkomaanmatkoilla, ratsastaa, jutella roiseja kahvihetkillä ja röhönauraa tai kutsuu sut pelaamaan mun kanssa pleikkaa. Lähetään baariin, kokataan, mennään sushille, lenkitetään koiria tai ollaan vaan olemassa ja kuunnellaan taivasta :D

Sekamelska, mut nii oon mäki :D toivottavasti nappaa! :3

10.3.2023

Heii juuri sinä! :)

Mies, 31 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Hei! Täällä yksinäinen 31 vuotias Kuopiolainen mies. (Vaikka tunnen itseni nuoremmaksi) Kaverit ovat kadonneet kukin minnekkin elämäni aikana ja olen jäänyt yksinäiseksi. Olisi mukava löytää tätä kautta uusia kavereita joiden kanssa mahdollisesti nähdä ja viettää aikaa. Mutta pelkkä juttuseura netin välityksellä kelpaa myöskin! Tällä hetkellä en ole töissä joten vapaa-aikaa minulla on. Tykkään tuhlata aikaani pelien (PS5/PC) ja sarjojen ja leffojen parissa. En juo alkoholia ollenkaan. Luonteeltani olen alkuun ujo, mukava, huumorintajuinen ja rehellinen tyyppi joka tykkää jutella pitkiäkin keskusteluja. Yritän aina parhaani myös kannustaa muita jos tarvetta on ja itse olen kokenut elämäni aikana alamäkiä. Tykkään eläimistä vaikka itselläni ei ainakaan tällä hetkellä löydy. Mikäli kiinnostaa tutustua niin laita ihmeessä viestiä! :)

Sivu
Takaisin ylös