Ilmoitukset alueelta Pohjois-Savo (192 kpl)

 - 
 
2 päivää sitten

Kaveria ei jätetä

Mies, 34 vuotta, Pohjois-Savo

Moro.
34-vuotias raksajantteri mies jota kiinnostaa kovasti liike elämä, politiikka/yhteiskunta, liikunta ja mm. yrittäminen. Olen enemmän aate suunnaltani oikealla kuin vasemmalla.

Haussa Hengailu, juttu ja ulkoilukaveria. Ei mitään tiettyä lajiketta/harrastusta,siitä voidaan neuvotella
ja myöhemmin kättä vääntää, mutta avoin melkeinpä kaikelle.

Olen suvaitsevainen, mukava, lämmin, kuunteleva, ulospäin suuntautunut ja välittävä persoona.

Oitpa vailla risteilylle kaveria tai 10 km juoksuun, voin lähteä.
Sukupuolellasi ei ole merkitystä, mutta ikähaarukka voi olla siinä 25-40 vuoden kohdilla niin ollaan
suurinpiirtein samalla tontilla, mutta ei oo niin justiinsa. Toivottavasti jaat edes jotain samoja mielenkiinnon kohteita :).

Ota yhteyttä niin katsotaan mitä tehhään :).

3 päivää sitten

Juttuseuraa

Mies, 22 vuotta, Pohjois-Savo

Helouu täälläpä 22v mies. Hakusessa olisi kunnon juttuseuraa jossa saataisiin aikaan keskustelua joka ei jää jokapäiväiseen "moi mitä kuuluu" tasolle.

Vapaa-ajalla tykkään pelailla ja kuunnella musiikkia. Viime aikoina tullut kiinnostusta myös vaeltamiseen.

Laita viestiä jos löytyy samoja kiinnostuksenkohteita tai jos vaan muuten olet juttuseuraa vailla.

Ilmoitus ei vanhene :)

3 päivää sitten

Heipä hei

Nainen, 25 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Olen 25 vuotias nainen Pohjois-Savon seudulta. Etsin jotain juttu kaveria edes täältä. Toivon että löytäisin jotain pientä "piristystä arkeen". Olen myös kädentaidot omaava ihminen. Rakastuin tänä kesänä pyöräilyyn, josta taisi tulla uusi intohimon aihe. Ammatiltani olen vaatetusompelija, vaikka en töitä löytäisikään. Musiikki on aina ollut lähellä sydäntäni, vaikka joskus ei innostaisi kuunnella mitään musiikkia. Pyrin ajattelemaan positiivisesti. Iällä tai sukupuolella ei ole väliä.

3 päivää sitten

moikka!

Nainen, 20 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

oon 20vee ja muutin just eilen kuopioon jyväskylästä opiskelujen perässä enkä tunne koko kaupungista ketään :D ois tosi jees tutustua uusiin ihmisiin ja saada uusii frendei koska vanhat kaverit asuu muualla. sun sukupuolella tai iällä ole niin väliä, mutta mieluiten suurinpiiretein saman ikäistä seuraa etsiskelen. saa tulla juttelee ihan millon vaa ihan mistä vaa! jooko :-) ja snäppi on iinaannica, tuu toki addaa

3 päivää sitten

Ystäviä hakemassa löytyykö?

Nainen, 41 vuotta, Pohjois-Savo

Olenko ainoa, joka tallaa tällä planeetalla ilman ystävää. Löydänkö täältä saman henkistä ihmistä kuin olen. Katsotaan

Olen tuiki tavallinen nainen. Ikää on 41-v. En ole löytänyt elämän kumppania, sillä kriteerini ovat niin tiukat. Enkä ole siitä ottanut paineita, ettei minulla ole elämänkumppania.
Minä olen herkkä, rehellinen, luotettava, rauhallinen, iloinen, h-tajuinen. Nämä kaikki kuuluu minun luonteeseeni.
Harrastan lukemista, liikuntaa, kirjeenvaihtoa, käsityöt ja askartelu. Kissan hoito.
Pidän eläimistä tosi paljon.

Oisko minulla kohtalo tovereita? Haluaisiko joku olla se tosi ystävä. Ikää voisi olla 40-45. Kirjoita itsesi näköinen kirje.
En hae seurustelua. Laitathan ikäsi.

8.8.2020

Heii! c:

Mies, 29 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Hei! Täällä yksinäinen 29 vuotias Kuopiolainen mies. (Vaikka tunnen itseni nuoremmaksi) Kaverit ovat kukin kadonneet minnekkin ja olen jäänyt yksinäiseksi. Olisi mukava löytää tätä kautta uusia kavereita joiden kanssa mahdollisesti nähdä ja viettää aikaa. Mutta pelkkä juttuseura netin välityksellä kelpaa myöskin! Tällä hetkellä en ole töissä joten vapaa-aikaa minulla on. Tykkään tuhlata aikaani pelien (PS4/PC) ja sarjojen ja leffojen parissa. Baareissa en pahemmin viihdy sillä en juo alkoholia oikeastaan ollenkaan. Olen valmis kuitenkin uusille kokemuksille. Luonteeltani olen alkuun ujo, mukava, huumorintajuinen ja rehellinen tyyppi joka tykkää jutella pitkiäkin keskusteluja. Yritän aina parhaani myös kannustaa muita jos tarvetta on ja itse olen kokenut elämäni aikana alamäkiä. Tykkään eläimistä vaikka itselläni ei ainakaan tällä hetkellä löydy! Mikäli kiinnostaa tutustua niin laita ihmeessä viestiä! c:

7.8.2020

Hei

Mies, 25 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Moikka etsin itselle uusia kavereita. Tuun monien kanssa toimeen ja olen sosiaalinen. Mun kaverit on kiireisiä ja niillä ei oo aikaa nähdä minua. Toivoisin yhteistä tekemistä. Omaan myös hyvän kuuntelu taidon. Snapista löytää Landelaane

7.8.2020

Hei,

Nainen, 39 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Olen muualta muuttanut nainen, parisen vuotta tällä alueella viihtynyt.

Nyt kaipailsin seuraa marjamettälle- vadelmapuskaan, mustikkametsään, ehkä puolukkaankin?

Ei vitthuakaan kiinnosta meneekö myyntiin vai ithelle, en vaan enää pysty kuuntelemaan omia ajatuksia tunnista toiseen, kaipaan jonkun viereeni turisemaan.

Olisitko sinä se, joka vierelläni paskaa puhuu mistälie?

Metässä rämpiminen on mulle enemmänkin terapiaa kuin tuloksellista marjanpoimintaa.

Auto löytyy. Seura puuttuu.

Kaveripohjalta kiitos! Aviomies löytyy jo <3

7.8.2020

Huomenta

Muu sukupuoli, 18 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Tämmöne random 18v trans tyttö täs. Oon yksinäinen niin etin täältä kavereita. Tykkään pelaa ja soittaa kitaraa (en oo hyvä kummassakaa) Tuu puhuu ihmees jos kiinnostaa.

7.8.2020

Moi

Nainen, 32 vuotta, Leppävirta, Pohjois-Savo

Etsin naispuolisia kavereita Pohjois-Savosta ja miksei tietty kauempaakin? Olisi mukava saada uusia juttu kavereita joittenka kanssa jutella joko täällä,facessa,instagramissa tai s-posti välityksellä :)

Vähän minusta:
Perheeseeni kuuluu mies,12v. lapsi,koira ja kaksi poikakissaa.
Tykkään musiikista(pop,rock ja heavy) ja elokuvista. Kesäisin on mukava käydä grillaamassa grilli ruokia joko mökillä tai sitten ihan vaikka laavulla.

Luonteeltani olen mukava ja huumorintajuinen.

Jos yhtään heräsi kiinnostus,niin laita vain rohkeasti viestiä :)

Käytän facebookkia,instagarmia ja snapchattia.

3.8.2020

Uusia ystäviä elämään

Mies, 38 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Hei sinä! :) Tunnistatko itsesi?
Haen ja kaipaan elämääni uusia ystäviä ja mielellään niin että ystävyyssuhteesta tulee pysyvä. Iälläsi tai sukupuolella ei ole suurta merkitystä eikä minulla ole sen suhteen tarkkoja kriteerejä. Toki luulen että ikäeroa on vähemmän niin voisi synkata paremmin. Uskon kuitenkin, että persoona, yhteiset asiat ratkaisee tässä.

Nykyisten ystävien elämän tilanne on tällä hetkellä sellainen, että yhteistä aikaa on vähän ja isoin syy, että kaverit ovat jääneet toiselle paikkakunnalle ja erilaiset yhteiset kiinnostuksen kohteet ovat muuttuneet ystäväsuhdetta.

Olen työelämässä oleva mies, kouluttautunut, luotettava, ymmärtäväinen ja huumorintajuinen persoona joka elää vakaata elämää. Persoonana olen introvertti mutta kun minuun tutustuu niin myös juttua tulee :) Urheilen paljon ja tykkään liikkua vapaa-ajalla. Kesäisin lenkkeilen, fillaroin, kuuntelen livemusiikkia. Nautin terveellisistä elämäntavoista.
Uudet asiat näen elämässä mahdollisuutena joten jos tunnet ja ajattelet samoin niin ota ihmeessä yhteyttä niin katsotaan mitä keksitään,
Voit olla hyvinkin kauempaakin.

Nykyään puuttuu tällä hetkellä tosiystävä/ystäviä jonka kanssa voi jakaa ilot, surut, viettää unohtumattomia viikonloppuja, kutsua kylään viinilasille, tehdä reissuja, harrastaa, katsoa elokuvia kaikkea mitä ympäröivä elämä voi tarjota :) Olen välistä työni puolesta osittain kiireinen mutta en niin ettenkö myös pystyisi järjestämään vapaa-aikaa hyvin ja tekemään vapaa-ajalla asioita..

Pidän itseäni luotettavana ja rehellisenä ja arvostan sitä myös ystäväpiireissäni.
Lapsia minulla ei ole,

Jos yhtään tunnustaa että tunnistat itsesi tästä tekstisä ja sait jonkinlaisen yhteyden niin laita rohkeasti viestiä, jos haluat jutella ja tutustua minuun 😊

Minusta saat hyvän ja luotettavan ystävän :)

3.8.2020

Lenkki/kahvi/peliseuraa tarkoituksella!

Nainen, 26 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Heippa!
Olen aivan totaalisen surkea kirjoittamaan tällaisia ilmoituksia, mutta yritetään! Olen 26 vuotias nainen Kuopiosta, olen asunut täällä kutakuinkin nelisen vuotta. Vapaa-ajalle ei kuitenkaan ystäviä ole kertynyt. Tykkään lukea, kuunnella äänikirjoja/podcasteja, lenkkeillä ja pelailen satunnaisesti PC/PS4. Saman katon alta löytyy myös tyttöystävä ja neljä koiraa. Vuoroviikoin myös arkea ilahduttaa lapsi (3,5v).

Luonteeltani olen helposti lähestyttävä, hauska (enemmän sarkasmin ja mustan huumorin puolella), sanavalmis ja sellainen rennon rempseä. Liikun paljon koirien kanssa, mutta sairastan kuitenkin elämääni jonkin verran rajoittavaa autoimmuunisairautta. Päälle päin se ei näy, mutta verottaa jaksamista. Ne päivät kulutan katsomalla sarjoja.

Minulle ei sukupuolella (tai iällä) ole väliä, jutut on yleensä kohdanneet miespuolisten kanssa enemmän yhteen. Olen ehkä enemmän poikatyttöhenkinen ja tiedän autoista enemmän kuin meikeistä. ^^''

3.8.2020

Uusia ystäviä etsinnässä. :)

Mies, 28 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Hei.
Täällä kirjottelee Kuopiossa asusteleva huumorintajunen, positiivinen ja rento 28v savolainen mies.
Eetsin uusia ystäviä jonka kanssa voisi jutella asoista kun asoista, käydä kahvilla, elokuvissa, viettää aikaa tai mitä ikinä sitten keksiikään. : )

Vapaa-ajalla yleensä olen vain ja otan rennosti kuuntelemalla musiikkia, katsomalla elokuvia taikka pelailen pc:llä tai konsolilla. Kesäisin tykkään mökkeillä ja olla ulkosalla varsinkin jos kelit sen sallii. :) Muuta mitä myös kesäisin tulee puuhaltua on oman auton korjailu ja saattaapi sitä joskus innostua jotain projektin tynkääkin kehitellä. :)

Siinä alkuun minusta jotain ja jos aidosti ja oikeasti kiinnostuit niin laita viestiä tuleemaan niin kerron toki lisää itsestäni. :)

3.8.2020

Moi, tulkaa rohkeesti tutustumaan

Nainen, 20 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Moi vaan, täällä kirjoittelee Kuopiolainen nainen, joka viettää tällä hetkellä välivuotta, joten uudet tuttavuudet ja ystävät olisivat enemmän kuin tervetulleita. Lähes kaikki kaverini asuvat eri paikkakunnilla/muuttivat opiskelujen perässä, joten mulla olis kiinnostusta ja paljon vapaa-aikaa tutustua uusiin ihmisiin. Olen hyvin eläinrakas ja aikaa tulee vietettyä paljon kissojen kanssa tai sitten käytän aikaani esim. urheiluun, ruuanlaittoon, pelailuun, kavereiden kanssa oleskeluun tai ihan vaan chillailuun. Oon rento ja tuun erilaisten ihmisten kans toimeen, joten ota rohkeasti yhteyttä 🤘🏻
Voit lisätä suoraan myös snäpissä: erro_rawr
Ilmoitus ei vanhene!

3.8.2020

Etsin kaveria/ystävää

Mies, 36 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Moi!
Olen 36v. mies ja etsin kavereita. Perheeseeni kuuluvat vaimo ja lapset. Omat kaverini ovat vuosien aikana hävinneet ja uusia kaverisuhteita ei ole vaan sattunut tulemaan.
Opiskelen ja teen montaa eri työtä eli vapaata ei hirveästi ole, mutta joskus kaipais kaveria kenen kanssa viestitellä, jutella ja käydä lenkillä. Mielenkiinnon kohteet autot, musiikki (iskelmä, pop). Olen kuulemma myös hyvä kuuntelija jos haluat jakaa iloja ja murheita.

Ota yhteyttä jos haluat tutustua paremmin. 😊

2.8.2020

Nuorelle miehelle kavereita!

Mies, 33 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Eli tilanne on se, että olen muuttanut töiden perässä Kuopioon ja kaverit eivät halunneet jostain syystä muuttaa minun mukana tänne joten siinä syy miksi tätä ilmoitusta kirjoittelen :)

Itseäni luonnehtisin mukavaksi, vastuuntuntoiseksi ja luotettavaksi ihmiseksi. Joku on kehunut joskus jopa ulkonäköäni joten sinun ei tarvitse kamalasti hävetä liikkumista kanssani esin. keskustan alueella. Harrastan pyöräilyä, juoksemista, crossfittiä sekä jonkun verran kamppailulajeja.

Seuraa olisi mukava löytää sekä nais-, että miespuolisista ihmisistä esimerkiksi pyörälenkille, kahville tai mitä nyt satutaan keksimään :) Pistäkää rohkeasti viestiä, olen itse ainakin huomannut, että ei kannata liikaa miettiä sattuuko joku olemaan juuri oikeanlainen ihminen ennen tapaamista!

29.7.2020

Moi!

Nainen, 21 vuotta, Pohjois-Savo

Hei !
Etsin uusia kavereita. Olen alkuu tosi ujo. Mutta kun tutustuu tosi puhelias.Vapaa aikana lenkkeilen ja katson telkkaria. Olisi kiva saada juttelu seuraa tai nähdä, jos onnistuu. :)

25.7.2020

Kavereita vailla

Mies, 29 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Olen pian 30v mies Kuopiosta. Olen rento ja huumorintajuinen. Alkuun ehkä vähän hiljaisempi mutta kun tutustuu niin juttuakin riittää. Harrastuksiin kuuluu esim biljardi, frisbeegolf, pleikkarilla pelailu, kalastus, kirpputori, leffat. Mikäli kiinnostaa tutustua nii viestiä saa laittaa :)

21.7.2020

Hei taas!

Mies, 23 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Olisi kiva tutustua uusiin ihmisiin kun en livenä tunnu tutustuvam niin löytyisikö täältä? Asun itse kuopiossa tyttöystäväni, kahden kissan ja kohta koiranpennun kanssa että siltä osin kaikki hyvin mutta silti on kovin yksinäinen olo. Tykkään pelata, käydä salilla ja pyöräilemässä. Välillä tulee hakattua pokemon go:ta jos siitäkin tykkää niin hyvä! Aloitan merkonomi opinnot parin viikon päästä ja toivon että kavereita löytyisi enemmänkin. Lisää ihmeessä snäpissä Villevaalter niin aletaan juttelee!

Sivu
Takaisin ylös