Ilmoitukset alueelta Pohjois-Savo (84 kpl)

 - 
 
2 päivää sitten

Heissan😸

Nainen, 22 vuotta, Pohjois-Savo

Moikka toverit.ūüėä P√§√§tin nyt kokeilla onneani t√§√§ll√§ ūüėā Haluaisin siis tutustua uusiin ihmisiin ja saada alkuun juttukaveria ja tarkotus ois saada oikeaan el√§m√§√§n yst√§vi√§. Sukupuolella ei oo v√§li√§ ja ei haittaa jos oot vuoden pari nuorempi tai vanhempi. Pid√§n itse√§ni semi sosiaalisena ja yst√§v√§llisen√§. Olen my√∂s luotettava, joten minun kanssa voi jakaa asioita. Itsell√§ni my√∂s el√§m√§nkokemusta erilaisista asioista niin pystyn samaistumaan‚ėļ Tykk√§√§n k√§yd√§ deeppej√§ keskustelujaūüĎÄ Musiikki on l√§hell√§ syd√§nt√§ni ja tykk√§√§n k√§yd√§ konserteissaūüéßūüé§ Haluaisin my√∂s kovasti alottaa jonkin uuden harrastuksen, ehk√§ jotain luovaa tai liikuntapainotteista.ūüé®ūüŹÉ unelmana my√∂s matkustellaūüĆć Jos fiilasit nii laita ihmeess√§ t√§nne p√§in viesti√§ tai lis√§√§ sn√§pis roosaemilia.a

2 päivää sitten

Moi vaan!

Nainen, 21 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Olen 21-vuotias nainen (noin kuukauden päästä 22!), ja pari vuotta sitten opintojen perässä tänne Kuopioon muuttanut. Tällä hetkellä olo on melko yksinäinen, ja näitä kesäpäiviä täyttää vain muutama satunnainen meno sekä työt. Olen puhelias ja huumorintajuinen, suhtaudun asioihin reippaalla otteella ja elämänasenteeni on positiivinen. Osaan myös tarvittaessa jutella asioista vakavastikin ja musta saa varmasti myös hyvän keskustelukaverin. Harrastuksiini kuuluu kitaran soittelu ja monipuolinen liikunta. Tykkään kokeilla kaikkea uutta ja oon aika seikkailunhaluinen.
Olisi kiva, jos sun kanssa vois käydä vaikka viinilasillisilla, urheilemassa, ottamassa aurinkoa, miksei myös ihan yöelämässä tai pidemmillä reissuillakin.
Plussaa on, jos olisit yhtä spontaani ja heittäytymiskykyinen kuin mä, ja lähtisit innoissasi mukaan erilaisiin tempauksiin mitä nyt milloinkin sattuu vastaan tulemaan. Tavoitteenani on kuitenkin löytää ihminen, joka pystyisi sitoutumaan tähän ystävän etsimis "projektiin" niin, että tulisi juteltua enemmänkin kuin kerran kuukaudessa ja nähtyäkin oikeasti. Iällä tai sukupuolella ei niinkään väliä, kunhan edes jokseenkin olisi samanlaisia mielenkiinnonkohteita.

Aloitetaan vaikka vanhalla kunnon sähköpostilla ja siirrytään sitten whatsappiin tai snäppiin mikäli juttu luistaa! :)

2 päivää sitten

Hei!

Mies, 50 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Kuopiolainen, juuri 50 vuotta täyttänyt mies, etsii ystävää naisesta joka kirjoittelee mielellään silloin kun on sopiva tilaisuus. Saat olla vapaa tai varattu, ei ikä eikä kokovaatimuksia. Kunhan tykkäät että on joku, jonka kanssa voit vaihtaa ajatuksia normi arjen keskellä. Itse olen parisuhteessa, lapset jo maailmalla. Nyt kuitenkin ajattelin, että saa olla jokin oma juttu ja siksipä täällä kaverihaussa siihen ystävää etsin.

Kirjoita, siitä se tutustuminen alkaa. Sitten paljon lisää.

postini1100@gmail.com

3 päivää sitten

Moikka moi

Mies, 22 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Täällä kirijottellee 22-vuotias jätkä. Muutin noin vuosi sitten Kuopioon töiden perässä, mutta kavereita vapaa-ajalle en ole vielä saanut. Olis ihan mukava saada uusia ystäviä esim. kahville, leffaan tai kaupungille chillailemaan. Tykkään urheilla paljon joka päivä, mutta pidän myös juhlimisesta baareissa, keikoilla ja illanistujaisissa on mukava käydä ja näin kesällä olisi siistiä lähteä festareille. Kaverina olen hyvin huumorintajuinen, hyvä kuuntelija, sekä luotettava ja muutenkin rento tyyppi. Iällä ja sukupuolella ei ole niinkään väliä, kunhan juttu luistaa. Jos yhtään kolahti niin ota rohkeesti yhteyttä.
Snäppi juppe-96
Kik jubbe96

3 päivää sitten

moi

Mies, 33 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Olen yksinäinen ja kaveria vailla .olen 33v pertti kuopiosta ,töissä käyvä rehti mies. Harrastan salilla käyntiä sekä ps4/pc pelaamista.Jos täältä löytyisi kaveri jonka kanssa käydä kahvilla tai viettää iltaa

14.6.2019

Juttuseuraa etsimässä

Nainen, 24 vuotta, Pohjois-Savo

Heips!

Täällä kirjoittelee 24-vuotias opiskelija Itä-Suomesta. Elämä on vienyt vanhoja kamuja eri suuntiin, joten olisi ihana tutustua uusiin ihmisiin ympäri Suomea. Iälläsi, sukupuolellasi, asuinpaikallasi jne. ei ole minulle väliä kunhan vain jaksat vaihtaa ajatuksia/kuulumisia.

Vähän tietoa minusta: Olen siis opiskelija, pääaineena historia. Filosofia ja pykologia kiinnostavat myös. Rakastan lukemista, kotoa löytyy monta hyllyllistä kirjoja. Tykkään myös piirtää, kirjoittaa ja katsoa leffoja tai urheilua. Itse harrastan vain hölkkäilyä tai pyöräilyä.

Jos kiinnostuit laitathan viestiä, sposti toimii hyvin mutta minulta löytyy myös kik jos se on mieluisampi vaihtoehto. Sieltä minut löytää nimellä defyingsa

13.6.2019

Eteläkarjalainen Pohjois-Savossa

Muu sukupuoli, 28 vuotta, Pohjois-Savo

Heippa,

Olen Varkauteen muuttanut, kolmeakymppiä lähestyvä opiskelija.
Koen oloni yksinäiseksi ja hieman ulkopuoliseksi toisinaan. Opiskelen uutta alaa ja pääasiassa aikani kuluu koulutöihin ja työssäoppimiseen sekä yleiseen ihmettelyyn.
Tuttavani ja ystäväni ovat nykyään aika kaukana minusta, maantieteellisesti ja henkilökohtaisesti, uusine elämäntilanteineen, asuntolainoineen, kiireineen päivineen.
Kaipaisin oikeastaan ihan tavallista ihmettelyseuraa, satunnaisia kahvitteluita tai vaikka päiväkaljoja.


Enpä oikein osaa tähän muuta nyt avata.

Terkuin
Töppö

12.6.2019

ystävää etsimässä

Mies, 47 vuotta, Leppävirta, Pohjois-Savo

Hei! Olen naimissa oleva 48v mies Leppävirroilta olen kiva rehellinen,luotettava ja huumorintajuinen minulla on tummat lyhyet hiukset ja siniset silmät harrastan keilailua ja biljardia. etsin ystävää kauniista vapaista tytöistä iältä 18-25v tumma tai vaalee pitkähiuksista.

10.6.2019

Uusia ystäviä

Nainen, 26 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Moi!
Olen 26 vuotias tyttö. Asun Kuopiossa, olen kotoisin etelä-Suomesta.
Ystävät ovat kadonneet ja tunnen itseni yksinäiseksi. Etsin pidempiaikaisia ystäviä. Olisi kiva jos voitaisiin jutella mitä mieleen tulee kuin iloista ja suruistakin.
Jos asut lähellä voitaisiin nähdä, mutta ei haittaa jos asut kauempana.

9.6.2019

Heii! c:

Mies, 28 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Hei! Täällä yksinäinen 28 vuotias Kuopiolainen jätkä. Kaverit ovat kukin kadonneet minnekkin ja olen jäänyt yksinäiseksi. Olisi mukava löytää tätä kautta uusia kavereita joiden kanssa mahdollisesti nähdä ja viettää aikaa. Mutta pelkkä juttuseuerakin kelpaa! Tällä hetkellä en ole töissä joten vapaa-aikaa minulla on. Tykkään tuhlata aikaani pelien(PC/PS4) ja sarjojen ja leffojen parissa. Baareissa en pahemmin viihdy joten tuskin saat minua sinne mukaasi. Olen mukava, huumorintajuinen ja rehellinen tyyppi joka tykkää jutella pitkiäkin keskusteluja. Tykkään myös eläimistä vaikka itselläni ei ainakaan tällä hetkellä löydy! Mikäli kiinnostaa tutustua niin laita ihmeessä viestiä! c:

6.6.2019

Moikka!

Mies, 20 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Eli meikä on tällänen 20v jäbä Kuopiosta.
Opiskelen tällä hetkellä ammattikoulussa sosiaalia ja terveysalalla ja koulupäivän jälkeen mulla ei yleensä ole oikein mitään tekemistä, joten ois kiva tutustuu uusiin ihmisiin. Jos nyt tässä pitäis pikkasen jotaki kertoo itestäni nii tuun hyvin toimeen muitten kanssa ja oon aika kova puhumaan sittenku oon tutustunu paremmin :D ja toki yleensä koitan naurattaa muita mun huonoilla jutuilla. Iällä ja sukupuolella ei ole mitään väliä ja ei tosin siis haittaa ollenkaan, jos olisit muutaman vuoden nuorempi tai vanhempi. Viestiä voi vaikka aluksi laittaa täältä sähköpostiin ja myöhemmin toki jutella vaikka snapis tai IG dires. Ps ei haittaa vaikka olisikin vanha ilmoitus, joten laita vaa viestiä

5.6.2019

Heissanhopsan

Nainen, 20 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

‚ÄĘOletko Kuopiosta?
‚ÄĘPid√§tk√∂ sy√∂misest√§ sek√§ nukkumisesta?
‚ÄĘTarvitsetko kaverin, koska siskosikin on jo kyll√§stynyt hengailemaan kanssasi?
‚ÄĘOnko hikoilu (liikunnan parissa) osa el√§m√§√§si?
‚ÄĘOletko aina halunnut blondin kaverin, joka sy√∂ ruokasi?
‚ÄĘHaluatko el√§m√§√§si ihmisen, jonka kanssa jakaa niin festarit kuin netflix illatkin?

Jos vastasit edes yhteen kohtaan kyll√§ olen t√§√§ll√§ sinua vartenūüôÉ pist√§h√§n viesti√§ tulemaan kiitos kuitti
snäppikin on mm4ri

2.6.2019

Uusia tovereita

Mies, 38 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Terve!

Täällä yhteydenottoja odottelee kolkyt ja risat miesolento Kuopion suunnalta. Päivät kuluvat IT-alan töissä ja vapaa-ajalla tulee usein karattua niin elokuvien, TV-sarjojen kuin videopelien mielenkiintoisiin maailmoihin. Olisi kiva, jos täältä löytyisi samanhenkistä juttuseuraa.

Sinällään iällä tai sukupuolellasi ei ole merkitystä, kunhan kiinnostuksen kohteet ovat yhteisiä ja osaat pitää juttelua edes sen verran yllä, että vastaat "mitä sinulle kuuluu?" kysymyksiin hieman muutakin kuin vain "hyvää".

Juttelisin mieluiten esim. Whatsappin, Facebookin tai muulla puolella, sähköposti alkaa olemaan jo niin last season. Laittele viestiä, niin katsellaan tarkemmin miten homma etenee. :)

30.5.2019

Moikka!

Nainen, 30 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Löytyisiköhän tätä kautta uusia ystävyyksiä esimerkiksi toisista koiraihmisistä? :)

Olen nykyisin pikkukylässä elävä peruspositiivinen avoliitossa oleva aikuinen ja havahtunut harmittelemaan miten vanhat ja vähäiset ystävät ovat etääntyneet kaukaisiksi vuosien varrella paikkakunnan vaihdoksien ja elämänmuutosten myötä. Koenkin oloni ajoittain todella yksinäiseksi ja olisi aivan mahtavaa jos onnistuisi tutustua jälleen uusiin ihmisiin joiden kanssa päästä jakamaan päivittäin elämää puolintoisin, niitä hyviä että huonojakin hetkiä. :)

Rakastan keskikokoisia koiriani yli kaiken ja olen sellainen eläinystävällinen hömppä, katson elokuvia ja hyviä sarjoja, nautin himmeästä valaistuksesta, herkuista ja lämpimään vilttiin käpertymisestä. Luen kirjoja mielelläni ja tykkään myös kaupoilla haahuilemisesta sekä luonnossa liikkumisesta. Olen luova vaikka harvoin saan mitään edes aikaiseksi, pidän nauramisesta ja mustasta huumorista sekä toisinaan häpeän sitä miten herkästi ja vähän lapsekkaasti innostun uusista asioista ja toivoisinkin että minut hyväksyttäisiin sellaisena kuin olen, aivan kuten itse arvostan muiden omalaatuisuutta. :)

Kuka sinä olet, mitä harrastat ja mitä haluaisit harrastaa tai tehdä, mistä pidät tai et pidä, onko sinulla lemmikkejä, entä millaisia he ovat? Minua ei haittaa missä päin Suomea asut, yhteydenpito ei mielestäni ole välimatkasta kiinni. Minusta saa myös mainion nostalgisen kirjekaverin mikäli joku sellaista sattuu etsimään. :) Kuulemiin!

28.5.2019

moi

Nainen, 30 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Hei etsin kipeästi ystävää itselleni, olen 30-vuotias nainen. Tykkään monenlaisista asioista ja varsinkin aidoista ihmisistä. Ota yhteyttä ja kerro ittestäs tiijä vaik pidettäis hauskaa, en oo vakavamielinen kolmikymppinen ainakaan suurimmaks osaks, mut silloin oon jos tielle sataa paskaa. oon ns. Monipuolinen. Sposti. Pinkfairytale3@gmail.com

22.5.2019

Uusia tuttavuuksia Kuopiosta

Nainen, 19 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Päätinpä nyt kirjoittaa tällaisen ilmoituksen, kun olen jo hetken aikaa kaipaillut enemmän seuraa täältä Kuopion alueelta, paikkakunnalta johon viime syksynä muutin. Aloitin amk-opinnot mutta luokkakaverini eivät juurikaan kokoonnu yhdessä, niin... kavereita tarvitaan siis toista kautta.
Olen tosiaan 19-v ja asun avopuolison kanssa. Kuvailisin itseäni varsin monipuoliseksi ihmiseksi. Harrastuksiini kuuluu valokuvausta, juoksua sekä mitä liikuntaa milloinkin. Katselen kiinnostavia YouTube-videoita, luen psykologisia ja henkisiä aiheita ja yritän ymmärtää maailmaa kaikkine kummallisuuksineen. Seuraan joitain rikossarjoja ja kuuntelen musiikkia, jota voi olla joskus hankala lokeroida mihinkään. Tämän kaiken perusteella uskoisin siis, että tulen juttuun monenlaistenkin ihmisten kanssa ja ehkä olen siedettävä useimpien mielestä. :D
Harrastuksieni kirjosta löytyy varmasti jotain, mitä voisin uusien ihmisten kanssa tehdä. Olisi enemmän kuin mukavaa liikkua yhdessä, kokeilla Kuopion alueen aktiviteetteja, mennä valokuvausreissulle...tai mitä vaan. Myös toivon, että sinua innostaisi keskustella asioista pintaa syvemmälle ja panostaa tuttavuuden säilymiseen. Muuten jätän tämän nyt avoimeksi. Kirjoitahan sähköpostia ja kerro sinun tarinasi. Katsotaan sitten, miten edetä. :D

22.5.2019

Uusia ystäviä elämään kuopiosta tai muualta

Mies, 37 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Ystävien elämän tilanne on tällä hetkellä sellainen, että yhteinen aika on kortilla ja yhteisille asioille ei jää aikaa. Etsinkin muuten ensimmäistä kertaa tätä kautta uusia luotettavia ihmisiä elämään :) Urheilemaan, istumaan iltaa, matkustelemaan, nauttimaan pienistä asioista elämässä olit sitten mies tai nainen. Koskaan ei voi tietää mitä eteen tulee.
Olen työelämässä oleva mies, kouluttautunut, luotettava, ymmärtäväinen ja huumorintajuinen persoona joka elää vakaata elämää mutta myös kiinnostunut tutustua ja saada elämään uusia ihmisiä. Urheilen paljon ja tykkään liikkua vapaa-ajalla. Uudet asiat elämässä pitää nähdä mahdollisuutena joten jos tunnet ja ajattelet samoin niin ota ihmeessä yhteyttä niin katsotaan mitä keksitään, Minusta saat hyvän ja luotettavan kaverin :)
uusien asioiden vuosi 2019

Sivu
Takaisin ylös