Ilmoitukset alueelta Pohjois-Savo

 - 
 
eilen

Pelikavereita PClle!

Nainen, 29 vuotta, Pohjois-Savo

Etsitään pelailukavereita aloittelijalle. Itseä kiinnostaa pelit tyylilta Fallout, Skyrim, Shadow of Mordor/War ja Far Cry. Ei kannata ottaa ainakaan samaan tiimiin minua jossain CS:GO tyylisessä pelissä!

Olen positiivinen, räväkkähuumorinen savolaisakka. Ikä ei ihan yllä kolmeenkymppiin, 29-vuotias. Työni on muotoa kolmivuoro ja aika viikonloppupainotteinen, joten sopivat ajat peleille vaihtelee.

Kiinnostaako tutustua?
Voit myös lisätä suoraan discordiin tept89#8866 tai kik on teptz.

3 päivää sitten

Heissan😸

Nainen, 21 vuotta, Pohjois-Savo

Moikka toverit.😊 Päätin nyt kokeilla onneani täällä 😂 Haluaisin siis tutustua uusiin ihmisiin ja saada alkuun juttukaveria ja tarkotus ois saada oikeaan elämään ystäviä. Sukupuolella ei oo väliä ja ei haittaa jos oot vuoden pari nuorempi tai vanhempi. Opiskelen itse tällä hetkellä ja omalla paikkakunnalla ei vapaa-ajalla ole ihmisiä, joiden kanssa viettää aikaa, joten tilaa on uusille tovereille😂 Pidän itseäni semi sosiaalisena ja ystävällisenä. Olen myös luotettava, joten minun kanssa voi jakaa asioita. Itselläni myös elämänkokemusta erilaisista asioista niin pystyn samaistumaan☺ Tykkään käydä deeppejä keskusteluja👀 Musiikki on lähellä sydäntäni ja tykkään käydä konserteissa🎧🎤 Haluaisin myös kovasti alottaa jonkin uuden harrastuksen, ehkä jotain luovaa tai liikuntapainotteista.🎨🏃 unelmana myös matkustella🌍 Laita ihmeessä viestiä ja jutellaan vaikka whatsapissa😊

8.12.2018

ystävää etsimässä

Mies, 47 vuotta, Leppävirta, Pohjois-Savo

Hei! Olen naimissa oleva 47v mies Leppävirroilta olen kiva rehellinen,luotettava ja huumorintajuinen minulla on tummat lyhyet hiukset ja siniset silmät harrastan keilailua ja biljardia. etsin ystävää kauniista vapaista tytöistä iältä 20-25v tumma tai vaalee pitkähiuksista.

6.12.2018

Hei!

Nainen, 16 vuotta, Iisalmi, Pohjois-Savo

kaksi 16 v tyttöä etsii jäseniä kpop tanssiryhmään

(Alempana mainitaan paikka, mutta älä säikähdä jos et asu lähellä, laita silti viestiä tulemaan niin yritetään järjestää matka asiat porukalla kuntoon, sillä ryhmässä on henkilöitä pidemmältä matkalta ja näillä näkymin juna kuljetuksilla!)

- Huomattavin asia on se että ryhmässä ei ole "virallista opettajaa" vaan ryhmää vedämme me, vaikka asioista pyritään päättämään porukalla, jolloin otetaan huomioon kaikkien mielipiteet. Tämä tarkoittaa myös sitä että koreografioihin ei ole kunnon opettajaa, vaan asiat opetellaan ja mietitään yhdessä ryhmänä
- Jos haluat ryhmään, sinun täytyy ensin laittaa jompaan kumpaan alla näkyvään sähköpostiin itsestäsi esittely
- Treenit järjestetään Iisalmessa tanssisalissa, joten katso että matka asiat ovat kunnossa
- Varaamme salin aina noin kuukaudeksi kerrallaan, ja koska sali ei ole ilmainen, maksu jaetaan tasan kaikkien kesken ja maksetaan heti ensimmäisellä kerralla. Katso siis että olet myös valmis maksamaan. Hinta määräytyy sen mukaan, paljonko ryhmässä on loppujen lopuksi jäseniä.

Hinta aina yhdeksi kuukaudeksi yhdelle henkilölle:
3 henkilöä: 32€
4 henkilöä: 24€
5 henkilöä: 19,20€
6 henkilöä: 16€
7 henkilöä: 13,70€
8 henkilöä: 12€
9 henkilöä: 10,70€

- Treeni aika on 2 tuntia, sisältäen mahdollisesti alussa lämmittelyä/venyttelyä
- Aiomme tehdä ryhmälle tilejä somessa (twitter, instagram) joten kerro esittelyssä myös mielipiteesi siitä, ja haittaisiko sinua jos näkyisit kuvissa/videoissa

- sekä tytöt että pojat ovat tervetulleita

Haemme ryhmään henkilöitä
- jotka ovat valmiita yrittämään parhaansa ja oppimaan
- joilla on hyvät taidot toimia ryhmässä
- joiden ikä on 14-18 v, ja valitettavasti se on ehdoton raja
- myös aloittelijoita, koska tanssit opetellaan joka tapauksessa alusta loppuun yhdessä

Huomioitavaa:
- Treeneihin ei mukaan "katsojia", eli siis vaikka kavereita mukaan odottamaan, sillä joitakin se voi häiritä
- Ryhmän jäsenillä tulee …

1.12.2018

Morjesta!

Mies, 19 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Eli meikä on tällänen 19v pojankloppi Kuopiosta.
Opiskelen tällä hetkellä ammattikoulussa ja koulupäivän jälkeen mulla ei yleensä ole oikein mitään tekemistä, joten ois kiva tutustuu uusiin ihmisiin. Jos nyt tässä pitäis pikkasen jotaki kertoo itestäni nii tuun hyvin toimeen muitten kanssa ja oon aika kova puhumaan sittenku oon tutustunu paremmin :D ja toki yleensä koitan naurattaa muita mun huonoilla jutuilla. Iällä ja sukupuolella ei ole mitään väliä ja ei tosin siis haittaa ollenkaan, jos olisit muutaman vuoden nuorempi tai vanhempi. Viestiä voi vaikka aluksi laittaa täältä sähköpostiin ja myöhemmin toki jutella vaikka snapis tai IG dires. Ps ei haittaa vaikka olisikin vanha ilmoitus, joten laita vaa viestiä :)

22.11.2018

Etsin ystävää Kuopion alueelta🙂

Nainen, 30 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Hei, olen 30-vuotias 4-vuotiaan tytön äiti ja tuntuu, että elämästä puuttuu ystävä, jolle puhua asioista, jonka kanssa tehdä asioita ja joka olisi samantyylinen. Sinulla ei tarvitse olla lapsia, mutta se olisi silti kiva plussa. Olen itse iloinen, huumorintajuinen ja luotettava. Minua kiinnostaa matkustelu, sisustaminen, shoppailu ja tanssiminen. Ota ihmeessä yhteyttä, jos kolahti🙂

11.11.2018

Kaverihaku

Mies, 24 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Halloota, olen 24-vuotias opiskelija, alunperin Kymenlaaksosta lähtöisin :) Täältä P-Savon(ja miksei mistä tahansa muualtakin!) seuduilta ystäviä ja tuttavia ei ole vielä paljon muodostunut, niin kokeilen tätä. Asun avopuolisoni kanssa Kuopiossa.

Harrastan ennakkoluulottomasti eri lajeja, tosin vaihtelevasti ja useimmiten seuran sekä ajan puute tyssää innon. Tahtoisin esimerkiksi käydä eri palloilulajeja pelaamassa. Tykkään myös historiasta, ruuanlaitosta, amatöörivalokuvaamisesta ja kotimaan matkailusta. Videopeleistä nautin myös, ja myös virtuaalista peliseuraa tahtoisin. Lempieläimeni on kissa, ja vaikka tykkäänkin kaikista musiikin muodoista, niin useimmiten eri elektroniset soinnut löytyvät Spotifystani.

Pistä rohkeasti viestiä! Käydään vaikka biljardia pelaamassa tai kahvit kiskomassa jossain kuppilassa. Etäviestittely passaa myös.

5.11.2018

Terveppä terve

Mies, 19 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Morjens! Meikä on tällänen 19v jantteri Kuopiosta.
Opiskelen ammattikoulussa sosiaali- ja terveysalalla. Ajattelin sit testata tätä sivustoo ku mulla on melkeen aina tylsää ja tykkään tutustuu uusiin ihmisiin :D Joten laitas vaikka sähköpostissa viestii ja vaikka sitte rupattelee snäppii, jos kiinnostaa 😀

4.11.2018

Moi!

Nainen, 16 vuotta, Pohjois-Savo

Tässä kirjottelee sellanen 16 v tyttö savosta :)
Ajattelin antaa tälle sivulle mahdollisuuden kun omassa kaveriporukassa ois laajentamisen varaa ja en oikein osaa alottaa juttelemaan kenellekkään noin vaan :) en oikein tiedä mitä kaikkea kertoisin itestäni muuta kun että kiinnostuksen kohteita on mm. Matkustelu, kielien oppiminen, Kpop, Kdrama ja jonkun verran oon kans animee katellu. Aluks en yleensä puhu paljon, mutta sitten kun tutustuu paremmin niin mä en pysy hiljaa, en tiiä onko hyvä vai huono juttu😂 tykkään kans käydä shoppailemassa ja muutenkin syömässä jossain. Tällä hetkellä oon siis ammattikoulussa ja on ihan liikaa vapaa-aikaa. Toivosin että oisit suunnilleen mun ikänen, mutta ei siis tarvii tykätä ihan samoista asioista. Snäppi ja sähköposti löytyy joten niidenkin kautta voitais sitten jutella :)

3.11.2018

Ystävää etsimässä

Nainen, 25 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Moikka!

Olen 25-vuotias nainen ja etsin ystävää tästä Kuopion seudulta. Etsin ystävää jakamaan ajatuksia ja vapaa-aikaa.

Olen huumorintajuinen, luotettava ja avarakatseinen. Aina valmis kokeilemaan kaikkea uutta :) Asun yhdessä avopuolisoni ja kahden kissan kanssa.

Ota rohkeasti yhteyttä jos yhtään kolahti, niin tutustutaan :)

1.11.2018

Moi!

Nainen, 27 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Hei. Etsin itselleni samanhenkistä seuraa vapaa-ajalle. Kuopiossa iso osa ajasta menee opiskellessa, sillä asun virallisesti toisella paikkakunnalla. Kaipaan kuitenkin arki-iltoina välillä tekemistä ja seuraa ajatusten vaihtoon ja vaikka keikoille.

Opintojeni lisäksi taide on minulle hyvin tärkeää, luova ajattelu erityisesti. Olen harrastanut kuvataidetta melko pitkään, ja tykkään mm. käydä näyttelyissä. Muukin kulttuuri ja taidemuodot kiinnostavat yleisellä tasolla. Olisi kiva, jos aihepiiri kiinnostaisi sinuakin.

Arkeeni mahtuu kuitenkin myös (hyöty)liikuntaa, lukemista ja koiria. Omistan kaksi karvaista ystävää. Kun on mahdollista, vietän niiden kanssa aikaa luonnossa ja muissa rauhallisissa ympäristöissä. Olenkin perusluonteeltani pohdiskeleva ja introvertti, mutta oikeanlainen seura tuo erilaisia puolia esiin.

Pistä viestiä jos kolahti. :)

Sivu
Takaisin ylös