Ilmoitukset alueelta Pohjois-Savo (113 kpl)

 - 
 
3 päivää sitten

Hola amigos

Nainen, 19 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Täällä ruudun toisella puolella kirjottelee kohta 20v nainen, Kuopiossa jo hetken asustellut. 😎💃🏼Etsiskelen uusia kavereita (18-24) ja jos yhtään kiinnostut niin pistä koodia📝🤩
Opiskelen amk:ssa toista vuotta ja asun keskustassa. Intohimona mm. kuntosali, spinning ja musiikki. Oon valmis uusille harrastuksille tai ihan vaan chillailulle ja deepeille keskusteluille.
Persoonana oon luotettava, spontaani ja innostun uusista jutuista. Huumoria ei puutu ja mun kanssa saa kokea vaikka ja mitä🤡 KUULEMIIN👋🏽☺️

3 päivää sitten

Tosiaankin kaveria

Mies, 50 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Heippa! Olen mies joka tuumailee isoa maailmanmenoa sekä pienempiäkin juttuja tarpeen mukaan. Töissä käyn sen verran, että harrastuksetkin ovat perin vaatimattomia mutta aina on aikaa kevyelle liikunnalle tai no..lasketaanko ristisanat harrastukseksi. Etsisin suunnilleen ikäistäni naisystävää koska se sukupuoli tuntuisi olevan kuitenkin herkempää eri aaltopituuksille. Yhteydenpito säädyllisyydestä huolimatta mielellään ja ainakin aluksi kirjoittamalla. Olenhan viiskymppinen ukkomies eli pahinta laatua. Huumorillakin saisi olla sijaa.

3 päivää sitten

Hellou!

Nainen, 37 vuotta, Iisalmi, Pohjois-Savo

Oon 37 vuotias lapseton nainen joka etsii uusia ystäviä. Vapaa-aikana mut löytää salilta, lenkiltä ja joskus baaristakin. Huippua olisi löytää suunnilleen ikäiseni, mielellään lapseton nainen jakamaan ajatuksia ja ehkäpä joskus seuraksi lenkille tai kahvilaan. Asun iisalmessa joten erityisen tervetulleita uudet tuttavuudet olisivat täältä.

3 päivää sitten

Moi kaikille

Nainen, 42 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Olen 42 oleva nainen. Olen eronnut tänä vuonna. Minulla on iso lapsi. Etsin kaveria tai ystäviä viettää vapaita aikaa, kävelemään, syömään yhdessä, tanssimaan, matkustamaan, pelaamaan biljardia.
Olen Kuopiosta, mutta etsin ympäri Suomen kaveria.
Olen ystävällinen, huumorintajuinen, avoin, rento, herkkä nainen.
Nyt mulla on vähän masentava olo, mutta luonteeltani olen aktiivinen, aina liikkeessä positiivinen ihminen. En tykkää istumaan kotona.

10.10.2019

Morjes!

Nainen, 19 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Olen 18-vuotias nainen ja olen juuri muuttanut Kuopioon, joten hieman on yksinäistä. Ikähaarukalla ja sukupuolella ei niin väliä.
Luonteeltani olen rempseä, huumorintajuinen ja spontaani. Olisi kiva löytää ystävä, jonka kanssa harrastaa kaikkea mahdollista mitä mieleen juolahtaa esim. vaikka lenkkeilyä, baarissa käyntiä sekä maakuntamatkailua.
Ota rohkeasti yhteyttä!

10.10.2019

Hei vaan

Nainen, 23 vuotta, Pohjois-Savo

Hei

Olen 23 vuotias nainen ja kaipailisin ystäviä juttuseuraksi ja vähän kaikenlaiseen tekemiseen; lenkkeilyyn, leffaan, kahville(vaikken itse kahvia juokkaan), pelailuun, salille jne. Olen avoin uusille ideoille ja harrastuksille.

Luonteeltani olen kärsivällinen sekä luotettava. Myös sanoilla rauhallinen, realisti ja positiivinen voisi minua kuvailla. Hiljainenkin aikaajoin. Osaan kuunnella mitä toisella on sanottavana. Olen eläin ihminen, ja minulla onkin kissa sekä koira. Tykkään lenkkeillä, mutta yksin sinne on välillä hankala lähteä. Kaikenlainen rakentelu/kokoaminen (Legot, palapelit yms) on lähellä sydäntä.

Jos nappas etes jostain kohtaa, niin heitä viestillä. Kerrothan kuitenkin vähän itsestäsi. (:

8.10.2019

Hei Huomennako koittaa minun päivä

Mies, 45 vuotta, Lapinlahti, Pohjois-Savo

Onko täällä kavereita ja ystäviä savossa asuvalle 45v poikamiehelle, yksinäisyys pistää ison pojan polvilleen. (ainakin kyykkyyn)
On rankkaa tuntea itsensä näkymättömäksi, ettei kukaan oikeasti näe eikä ketään oikeasti kiinnosta.
Sen enempää tähän valittamatta juttukaveria/ystävää vailla ja voisin olla ihan hauskaakin seuraa sinulle. Kävely, pyöräily ja luonnossa liikkuminen jos tälläinen kiinnostaa. En ole mikään superkiitäjä kävely on mitä on. Remppa hommat jätän toisille, mutta ruoan ja leipomisen taidot omaan ne perinteiset.

8.10.2019

Kavereita hakusessa :)

Nainen, 18 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Oon 18 vuotias tyttö Kuopion seudulta. Etsin kavereita, jotka olis 17-20- vuotiaita. :)
Opiskelen ammattikoulussa, ja vietän vapaa-aikani enimmikseen kotona ja poikakaverini kanssa. Tykkään mm. käydä kirppiksillä, kuunnella musaa ja kierrellä luonnossa hienoissa maisemissa. Oon luonteeltani rento, ystävällinen, rauhallinen, ja luotettava. Oon aluksi vähän ujo uudessa seurassa, mutta sitten oon avoimempi ja puhelias kun tutustuu paremmin. Kaipaisin saman ikäistä kaveriseuraa, jonka kanssa viettää aikaa ja jutella vaikka mistä.
Laita viestiä jos kiinnostaa tutustua. :)

8.10.2019

Heippa kaikille :)

Nainen, 31 vuotta, Leppävirta, Pohjois-Savo

Etsin uusia naispuolisia kavereita täältä Pohjois-Savosta. Perheeseen kuuluu mies,yksi lapsi,koira,kaksi kissaa ja viljakäärme. Harrastan lenkkeilyä koiran kanssa ja tykkään myös välillä yksinkin käydä lenkillä,tosin olisihan se kivaa jos lenkillä olisi mukana joku kaveri,jonka kanssa jutella niitä näitä :) Kesällä tulee käytyä perheen kanssa mökillä.

Tykkään käydä porukalla grillaamassa jotain hyviä grilli ruokia,tosin enemmän kesällä ja kyllä vielä näin syksylläkin.

Elokuvissakin olisi kiva käydä jonkun kaverin kanssa. Baari jutut on jääny nytten vähän vähemmälle. Harrastuksiin kuuluu lähinnä lenkkeily ja uiminen. Keikoilla olisi kyllä kiva vielä käydä,jotka nekin on jääneet vähemmälle.

Olen mukava ja huumorintajuinen :)

Jos yhtään heräsi kiinnostus,niin laita vain rohkeasti viestiä tulemaan.

1.10.2019

Moikka!

Mies, 20 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Eli meikä on tällänen 20v jäbä Kuopiosta.
Opiskelen tällä hetkellä ammattikoulussa sosiaalia ja terveysalalla ja koulupäivän jälkeen mulla ei yleensä ole oikein mitään tekemistä, joten ois kiva tutustuu uusiin ihmisiin. Jos nyt tässä pitäis pikkasen jotaki kertoo itestäni nii tuun hyvin toimeen muitten kanssa ja oon aika kova puhumaan sittenku oon tutustunu paremmin :D ja toki yleensä koitan naurattaa muita mun huonoilla jutuilla. Iällä ja sukupuolella ei ole mitään väliä ja ei tosin siis haittaa ollenkaan, jos olisit muutaman vuoden nuorempi tai vanhempi. Viestiä voi vaikka aluksi laittaa täältä sähköpostiin ja myöhemmin toki jutella vaikka snapis tai IG dires. Ps ei haittaa vaikka olisikin vanha ilmoitus, joten laita vaa viestiä

1.10.2019

Hei!

Mies, 21 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Moi, olen 21-vuotias mies ja vasta muuttanut Kuopioon. Olisi mukava tutustua uudessa kaupungissa uusiin ihmisiin. Olen persoonalta ihmisläheinen, sosiaalinen ja rauhallinen. Harrastan kuntosalia ja tykkän liikkua paljon luonnossa. Tykkään käydä erilaisissa tapahtumissa, kuten konserteissa, erilaisissa urheilutapahtumissa. Sukupuolella ei ole väliä. Jos kiinnostuit, saa ottaa yhteyttä!

30.9.2019

Ystäviä, tuttavia, hengenheimolaisia

Nainen, 33 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Kaipaan kohtaamisia upouusien ihmisten kanssa. Keskusteluja niin arjen asioiden kuin syvien mietteiden parissa. Kävelyretkelle kanssakulkijaa, elämänfilosofioita vaihtamaan ja teekupposen äärelle istahtamaan.
Olen lempeä ja hyväntuulinen luonne. Hyvä kuuntelija ja herkkä hyvässä ja pahassa. Pidän kovasti käsillä tekemisestä, kaihoisista runoista, vuodenaikojen vaihtelusta. Pastellisävyistä ja keltaisesta!
Olen rauhaa rakastava, kissoihin hullaantunut koti-ihminen. Kahvilat ja kirjastot on mielipaikkojani kaupungissa.
Vastaan kaikille, mutta toivon että kirjoitat vain jos jokin tekstissäni kolahti.
Värikästä syksyä toivotellen,
Kati

28.9.2019

Yksinäinen etsii ystäviä

Nainen, 27 vuotta, Pohjois-Savo

Moikka! Olen 27 -vuotias nainen ja olen viime aikoina tullut siihen tulokseen, että tälle yksinäisyydelle pitää edes yrittää tehdä jotain. Olisi mukava löytää ihminen, jonka kanssa voisi jutella kaikesta maan ja taivaan välillä. Vaihtaa ajatuksia, kuulumisia, mielipiteitä, huolia ja murheita. Jakaa iloja ja suruja. Alkuun viestien muodossa ja jos homma sujuu, niin myöhemmin kenties kasvokkain.

Olen haaveileva realisti, sisukas mutta herkkä, syvällinen pohdiskelija, hyväsydäminen ja kovia kokenut selviytyjä. Huumorintajuakin löytyy, se voi tosin olla melko kummallista välillä. Vähän kummallinen taidan olla itsekin, mutta en pidä sitä ollenkaan pahana asiana. Erilaisuus on rikkautta.

Tykkään paljon luonnosta ja eläimistä, pitkistä ja syvällisistä keskusteluista, musiikista, leffoista, dokkareista, podcasteista ja kahvista. Musiikkimakuni on tosi laaja, mutta yleensä vähän raskaampi miellyttää korvia eniten. Tällä hetkellä lemppareita esim. Rammstein, Beast In Black, Unheilig ja Asking Alexandria. Saatan kumminkin innostua kuuntelemaan jopa klassista tai iskelmää. Fiiliksen mukaan.

Toivon että sinä olet luotettava, rehellinen ja aito oma itsesi. Ja kykenet kommunikoimaan muutenkin kuin parilla sanalla. Jos nämä kriteerit täyttyy ja kiinnostuit, niin laita ihmeessä viestiä tulemaan.

27.9.2019

Kavereita Kuopiosta ja Siilinjärveltä

Nainen, 28 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Moikka!

Olen 28-vuotias työssäkäyvä, yksinasuva ja lapseton nainen Siilinjärveltä. Olen kotoisin Siilinjärveltä ja paluumuuttanut tänne kotipaikkakunnalle takaisin viime syksynä. Etsiskelen uusia kavereita ja tuttavuuksia Siilinjärven ja Kuopion alueelta. Ja kiva olisi, jos sattuisi löytymään se luottoystävä :) Sellainen samanhenkinen, jonka kanssa voisi puhua melkeinpä kaikesta :)
Pidän esimerkiksi liikunnasta, musiikista, eläimistä, kesästä ja matkailusta :) Luonteeltani olen nyt ainakin energinen, iloinen, luotettava, suvaitsevainen ja ymmärtäväinen.
Kysymällä selviää sitten enemmän :) Laitahan rohkeasti viestiä, jos yhtään kiinnostaa niin jutellaan lisää. :)

25.9.2019

Hyvä ystävä,sielunsisko?

Nainen, 41 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Olen 41-vuotias työssäkäyvä nainen,vaimo ja perheenäiti. Haluaisin löytää todellisen ystävän,sielunsiskon. Rakastan istua saman pöydän ääressä ystävän kanssa ja jakaa elämää, olla kuulolla ja tulla kuulluksi.
Jos olet noin ikäiseni nainen, valmis ystävystymään,valmis antamaan aikaa ystävyydelle,laitahan viestiä ja kerro itsestäsi! Ei haittaa,mistä olet kotoisin,ystävystyä voi kauempanakin asuvaan.

Sivu
Takaisin ylös