Ilmoitukset alueelta Pohjois-Savo (476 kpl)

 - 
 
eilen

Miesystävä

Nainen, 53 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Hei mies, lähtisitkö kävelylle, elokuviin, teatteriin, luontoon liikkumaan tai makkaranuotiolle, hiihtämään, tanssimaan, pelaamaan lautapelejä, viettämään koti-iltaa tai mitä sitten keksittäisiinkään.

Olen iloinen, avoin, luotettava, huumorintajuinen, varsinkin tilannekomiikasta pitävä sanansa mittainen sinkkunainen.

Olethan samaa ikäluokkaa, mielellään Kuopion seudulta, savuton, luotettava, keskusteleva, iloinen, pilkettä silmäkulmassa.

2 päivää sitten

Tervetuloa jakamaan hetkiä elämässä syvällistenkin keskusteluiden ja kulttuurikokemusten parissa

Mies, 53 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Nautin teatteriesityksistä, taidenäyttelyistä, musiikista monipuolisesti klassisesta kevyeen ja jazziin, ulkoilmatapahtumista ja mielenkiintoisista luontokohteista. Haluaisitko jakaa hetken kahvilassa teen tai kaakaon äärellä syventyen keskusteluun tai lähteä päiväretkelle lähiseudulle?

Toivon seuraa keskusteluihin ja jaettuihin hetkiin korkeasti koulutetuista ja nuorekkaaksi itsenä mieltäviltä naisoletetuilta, jotka arvostavat elämän monimuotoisuutta. Olen tupakoimaton ja käytän alkoholia kohtuudella. Arvostan keskustelutaitoa, sivistystä ja kiinnostusta elämän eri ilmiöitä kohtaan. Erityisesti naisseurassa koen viihtyväni ja nauttivani syvällisemmistä keskusteluista, haastaen myös omaa ajatusmaailmaani, näkemyksiäni ja tuntemuksiani.

Elämässäni on tilaa uusille kavereille ja ystäville, joten olisi ilo tutustua sinuun!

3 päivää sitten

Hei!

Mies, 64 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Löytyisikö Kuopion keskustan alueelta kaveria 64-vuotiaalle yksineläjälle? Olen savuton/alkoton, luonteeltani kiltti ja rehellinen perheetön/lapseton mies. En kaipaa muuta kuin luotettavaa ystävyyttä. Sellaista, että ollaan yhteyksissä säännöllisesti, joko ulkoilun, kyläilyn tms. merkeissä. Yksin ei ole kiva olla. Joulu on tulossa ja yksin sitä on kurja viettää. Eli jos sama asia vaivaa sinua ottanet yhteyttä. PS. Sukupuolella ei ole väliä. Ja olisi tosi mukavaa, jos löytyisi useampi ihminen, voitaisiin kyläillä vuorotellen toistemme luona ja pelata vaikka jotain pelejä.

28.11.2023

Olen kaveriseuraa vailla!

Mies, 53 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Haen 55+ miehestä rentoa kaveriseuraa - olen 50+ yksinäinen homomies ja asun kaupunki-alueella, Savossa.

Minun kanssani voi puhua mistä tahansa asiasta. jos niin haluaa tilanteen ja fiiliksen mukaan.

Olen mitoiltani 183/100+kg, rotevahko karvasuu. Haen vakikaveria.

Käyn välillä uimahallissa uimassa ja käytän kuntosalia, ylläpidän pidän siten terveyttäni.

Olen luotettava ihminen sekä reilu ihmisenä. En viihdy kapakoissa. Olen enemmänkin koti-ihminen.

Taitaa tämäkin seuranhakupalvelu olla yhtä tyhjän kanssa - turhaa ja turhauttavaa. Kaverihaussa on paljon onnenonkijoita, pitäkää varanne.

Mikäli kiinnostuit, ota rohkeasti yhteyttä.

26.11.2023

Moi

Mies, 55 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Hei sinä vaisussa suhteessa oleva rouva.Täällä mahdollisesti samanlaisessa parisuhteessa oleva, mukava ja avoin tervejärkinen mies kaipailee juttuseuraa kivasta ja keskustelutaitoisesta naisesta. Joko sähköpostin välityksellä tai vaikka jossain nokatusten vaikka kahvitellen tmv.
Kirjoittelen ja juttelen mielelläni kaikesta. Laita reilusti viestiä tulemaan.

26.11.2023

Ystävä etsinnässä

Mies, 33 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Kuopiosta lähtöisin oleva mies, välillä olen asunut Joensuussa, Nurmeksessa, sekä Oulussa ja nyt taas muuttanut takaisin Kuopioon. Työskentelen sosiaali- ja terveysalalla tällä hetkellä.

Itsestä on aika vaikea kirjoittaa, mutta luonnettani on sanottu todella rauhalliseksi, rennoksi, ystävälliseksi, uskolliseksi, rehelliseksi, myötätuntoiseksi, empaattiseksi ja luotettavaksi. Voin kyllä hyvin allekirjoittaa nuo kaikki ja lisäisin itse vielä tuohon, että avoin, kun minuun tutustuu paremmin. Olen erakoitumiseen taipuva introvertti, eli tykkään myös olla omissa oloissani. Olen tietyn tason haaveilija ja pohdiskelen paljon asioita. Käyn mökkeilemässä silloin kuin pystyn. Olen erittäin eläin- ja lapsirakas ihminen. Pidän erittäin paljon keskusteluista oli kyseessä sitten syvällisempi keskustelu tai ns pelkkää vitsin heittoa.

Vapaa-ajallani käyn kävelemässä jonkun verran koiran kanssa, juoksemassa käyn useamman kerran viikossa, tykkään todella paljon liikkua luonnossa, meditoin paljon, joogaa ja pilatesta harrastan, vastusharjoittelua tulee myös säännöllisesti, rakastan kokkaamista ja kirjojen lukemista. Joskus myös on oikein mukava löhöillä sohvalla ja nollata tai katsella telkkaria. Kuuntelen paljon musiikkia ihan laidasta laitaan, todella raskaasta metallista jazziin kaikki menee siis.

Ystävyydeltä/kaveruudelta toivoisin sujuvaa ja ei pakotettua keskustelua, joka olisi kuitenkin vastavuoroista. Jos asut Kuopiossa tai lähiseudulla mielellään näkisin kasvotusten ja jos asut kauempana, niin ihan sähköposti tai jonkun sovelluksen kautta (whatsapp, telegram, signal) viestittely käy myös. Tärkeintä on se, että tullaan juttuun ja kaveruus/ystävyys ei tunnu työltä.

23.11.2023

Hellou! <3

Nainen, 21 vuotta, Pohjois-Savo

Oon 21-vuotias nuori nainen Pohjois-Savo/Keski-Suomi -akselilta. Opiskelen media-alalla etänä. Etsin mistä päin Suomea tahansa oman ikäistäni kaveria, jonka kanssa vois jutella erilaisista asioista (syvällisistäkin), jakaa vaikka hauskoja meemejä tai kuunnella musiikkia. Ja tietysti mahdollisuuksien mukaan myös nähdä! ☺️ Ikähaarukka n. 20-24. Rakastan matkustamista, musiikin kuuntelua, erilaisia kulttuuritapahtumia, keikalla käymistä, elokuvia, virkkaamista, kirjoittamista, valokuvaamista, kirppistelyä ja vaikka ja mitä muuta :D Olen luonteeltani ambivertti, luotettava ja yleisesti mukava, huumorintajuinen tyyppi. Alussa saatan olla ujo, mutta hyvässä seurassa rohkaistun aika äkkiä. Kuuntelen enimmäkseen vanhempaa musaa, rockia ja poppia, mutta kaikenlaisia genrejä eri aikakausilta tulee kuunneltua. Kunhan oot asiallinen ja muita kunnioittava ihminen, niin tullaan varmasti juttuun! Ota ihmeessä yhteyttä, jos kiinnostuit ja kerro ihmeessä susta ainakin perustiedot :)

23.11.2023

Heissan hei ♡

Nainen, 25 vuotta, Pohjois-Savo

Hellurei! Mie oon -97 vuosmallin äiti 2 taaperolle ja vaimo. Myö asutaan Pohjois-savossa ja auto sekä kortti löytyy joten liikkuminen ei oo onkkelma, ku ajamisesta tykkään ja täten myös laitella autoja uutena harrastuksena. Muutoin vapaa-aika menee neuloen ja liikkuen sekä touhuten lasten ja koiran kanssa. Oon avoin, huumorintajuinen ja pölpöttäjä mahdollisen ujouden jälkeen :D. Miusta saa seuraa oikeestaan minnekkä vaan! Tykkään kokkeilla uusia asioita ja juttuseura onkin erittäin tervetullutta! Parin vuoden asumisen jälkeen pienemmällä paikkakunnalla ei täällä ole, ku muutama tuttu. Jos tuntuu et meillä saattais klikata pistä ihimeesä viestiä ♡

Ja sulla ei tarvii olla lapsia tai pelätä että miun elämä pyörii pelkästään lapsien ympärillä!

13.11.2023

Ystävää vailla

Mies, 49 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Hei.
Olen 49v sinkkumies Kuopion läheltä.
Olen muuttanut toiselta paikkakunnalta, ja en ole onnistunut saamaan yhtään ystävää/kaveria Kuopiosta.
Harrastan jonkun verran salilla käymistä, mutta olisin kiinnostunut löytämään uuden harrastuksen.
Ikähaarukkaa en aseta, ja sukupuolella ei ole väliä.
Kunhan kemiat kohtaa, ja juttu luistaa.
Olen aluksi ujo ja hiljainen, mutta tutustuttua olen ihan puhelias.

13.11.2023

Hellurei!

Nainen, 23 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Etsiskelen itselleni naispuolisia ystäviä tasapainottamaan arkea poikaystävän kanssa 😂 Olisi kiva höpötellä jonninjoutavia sekä syvällisempiäkin asioita. Aina ei tarvi keksimällä keksiä tekemistä, kuhan vaikka vaan hengaillaan! Mielenkiinnon kohteet vaihtuu ko sukat, tällä hetkellä ne ovat päämäärätön urheilu ja villasukan kudonta, eilen se oli pianon soitto ja huomenna varmaan täyttelen sudokuita 😊 päivät kuluvat pitkälti opintojen viimeistä vuotta hinkatessa, jotta saisi jonkinmoiset paperit kouraan ja sitten mars työelämään. Tai sitten jatkan opintoja, eipä sitä vielä tiiä. Saatan olla alkuun ujo tai sitten hölösuu, riippuu päivästä ja sosiaalisen akun tilasta. Otahan yhteyttä, lähemä kaffelle!

12.11.2023

25-likka ettii ystäviä ~

Nainen, 25 vuotta, Varkaus, Pohjois-Savo

Heippa, täällä kirjoittelee 25-vuotias nainen, joka on asettumassa pikkuhiljaa Varkauteen.😊 Olisi kiva tutustua uusiin ihmisiin, jos sattuisi löytymään uusia ystäviä (kumppani minulla jo on).
Luonteeltani olen avoin, kiltti, huumorintajuinen, toki saatan ujostella ennen kuin kunnolla tutustun, mutta ei anneta sen liikaa häiritä :D
Kiinnostuksen kohteitani ovat manga, anime, videopelit, musiikki (mm. laulaminen, soittaminen, säveltäminen, tekeminen eri softilla), liikunta jne. Suunnittelen myös Magic The Gathering - korttipelin harrastamisen aloittamista, sitä muutamat kerrat lainapakoilla kokeilleena olen innostunut siitäkin, mutta en omista vielä omaa pakkaa (pitää saada aikaiseksi!).

Mun kanssa voi ensin jutustella vaikka netin välityksellä ja jos siltä tuntuu niin tulevaisuudessa tavata livenäkin: lähteä kiertämään kirppareita, käydä kahvilla, karaokessa tai mitä vaan oikeestaan keksii. Sukupuolella tai iällä ei ole merkitystä vaan sillä, että tulee toimeen ja seurassa viihtyy. Jos kuulostaa hyvältä, pistä sähköpostia ^^~

12.11.2023

Hei Kuopio!

Nainen, 24 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Olen sosiaalinen ja puhelias nainen. Etsin kavereita esimerkiksi illanviettoihin, valokuvaamaan, lenkille, kirppistelemään, salille tai oikeastaan mihin vaan! Tykkään myös käydä raskaamman musiikin keikoilla ja festareilla. Minulla on koira, joten koiratreffiseura on myös tervetullutta!

Laita ihmeessä viestiä, jos ilmotus herätti kiinnostuksesi. Somet saat kysymällä. 😊

12.11.2023

Heii juuri sinä! :)

Mies, 32 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Hei! Täällä yksinäinen 32 vuotias Kuopiolainen mies. (Vaikka tunnen itseni nuoremmaksi) Kaverit ovat kadonneet kukin minnekkin elämäni aikana ja olen jäänyt yksinäiseksi. Olisi mukava löytää tätä kautta uusia kavereita joiden kanssa mahdollisesti nähdä ja viettää aikaa. Mutta pelkkä juttuseura netin välityksellä kelpaa myöskin! Tällä hetkellä en ole töissä joten vapaa-aikaa minulla on. Tykkään tuhlata aikaani pelien (PS5/PC) ja sarjojen ja leffojen parissa. En juo alkoholia ollenkaan. Luonteeltani olen alkuun ujo, mukava, huumorintajuinen ja rehellinen tyyppi joka tykkää jutella pitkiäkin keskusteluja. Yritän aina parhaani myös kannustaa muita jos tarvetta on ja itse olen kokenut elämäni aikana alamäkiä. Tykkään eläimistä vaikka itselläni ei ainakaan tällä hetkellä löydy. Mikäli kiinnostaa tutustua niin laita ihmeessä viestiä! :) Lähetä viestisi mielummin sähköpostiin jos otat yhteyttä sillä kaikki yksityisviestit eivät tule perille.

12.11.2023

Uusia tuttavuuksia etsimässä

Mies, 31 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Hei.
Olen 31-vuotias Kuopiossa asusteleva rento, ystävällinen ja avoin mies. Etsin uusia kavereita kenen kanssa vaihtaa kuulumisia tai viettää aikaa vaikka kahvi kupposen ääressä rupatellen.

Harrastuksia minulla ei hirveästi ole mutta pc:llä pelailu, lenkkeily, musiikin kuuntelu, mökkeily kesäisin ja moottoripyöräily.

Jos kiinnostus heräsi, pistä viestiä tulemaan niin tutustutaan paremmin. : )

9.11.2023

ACE

Mies, 38 vuotta, Siilinjärvi, Pohjois-Savo

Olen kohta 38-vuotias maailmalta Siilinjärvelle kulkeutunut. Tykkään kirpputoreista ja tutkin mielelläni kahviloita ja haaveilen lotto-voitosta koska on mukavaa pelata parilla eurolla jackpottia kerran tai pari viikossa. En enää ole käynyt ihmisten ilmoilla vuosiin baarissa koska en muista enää miten Suomalaisten kanssa ollaan. Ois hyvä olla Kaveri että voi mennä klubbailemaan parille tuopille humalaisten sekaan, koska tykkään seurata ihmisiä :) tai konsertteihin tai pelata UNO-korttipeliä. Käytän yrttejä ja syön kasvisruokaa, koska kiinnitän huomiota hyvin paljon siihen että mitä syön. Ruoka auttaa jaksamiseen. Olen suomettunut tosi paljon ulkomaiden jälkeen. Laitan tämän ilmoituksen ettei tarvitse enää matkustan ulkomaille, vaikka lentoliputkin jo tilattuna, koska kavereita vaille se että jäänkin kotosuomeen ja se ettei tarvis lähteä kikkailemaan jännityksen perässä hornan hiiteen asti.

Pähkinänkuoressa tämä, että minusta saa helposti kaverin!

7.11.2023

Hei!

Nainen, 59 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Olen 59 vuotias nainen ja etsin NAISPUOLISIA HENKILÖITÄ PERINTEISEEN KIRJEENVAIHTOON(EI SÄHKÖPOSTI KIRJEEN VAIHTOON)Olen luonteeltani rehellinen,luotettava,rauhallinen.avoin, avarakatseinen.sosiaallinen.Olen uskossa mutta en tyrkytä kenellekään asiaa.Harrastuksiini
kuuluu:kirjeenvaihto,lukeminen,ulkoilu,muusikkin kuunttelu.Muita kiinnostuksen kohteita ovat: intiaanit,edelliset elämät,ufot,avaruus,maailman
kaikkeus,henkiset ja pehmeät arvot,matkustaminen,elokuvat.
PS; OLETHAN PITKÄ AIKAINEN KIRJEYSTÄVÄ!
PS: VAIN NAISET SAAVAT VASTATA !!! EN TODELLAKAAN VASTAA MIEHILLE JOTEN IHAN
TURHA LAITTAA VIESTIÄ!!!!!
PS; OLEN 100%ELVIKSEN IHAILiJA!
PS; TYKKÄÄN TODELLA PITKISTÄ KIRJEISTÄ JA
TYKKÄÄN MYÖS SELLAISIA KIRJOITTAA JA
SAADA!!

5.11.2023

Moikka!

Nainen, 37 vuotta, Pohjois-Savo

Täällä tämmöinen vähän erakkomielinen 37v savolainen nainen kaipaisi jonkunlaista piristystä talveen. Jos edes mukavaa juttuseuraa löytyisi kun ei kukaan oveltakaan tule hakemaan :D

Luonteeltani oon mm. empaattinen, huumorintajuinen ja aika yksinkertainen pösilö. Yritän olla ottamatta elämää turhan vakavasti, mutta joskus sorrun siihenkin.

Yritän tässä herätellä luovuuden kipinää, sillä aikaa pelailen. En ole kova liikkumaan, vaikka olisihan se kiva saada intoa siihenkin 😅

Kaipaan samanhenkistä seuraa jossa huumorit kohtaa ja nauru ei lopu.

3.11.2023

Uusia ihmisiä elämään 👀🙂

Nainen, 24 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Moikka!
Etsin uusia ihmisiä elämään 👋

Olen luotettava, kuunteleva, tykkään jutella asioista laidasta laitaan. Rento tyyppi. Olen sosiaalinenkin mutta myös introvertti.

Kaipaisin elämään sellaisia ihmisijä joihin voisi luottaa, jonka kaa jutella, käydä kirppareilla, käydä vaikka baarissa (en kuitenkaan siellä jaksa aina juosta) ja tietty viettää vaan aikaa. Aina ei tarvitse sen kummempii suunnitelmia olla, voi vaikka ex temporee lähtee jonnekin.
Musiikkia tulee kuunneltua aika paljon ja liikuntakin on aika jees. Seurassani voit olla oma ihtes :) Jos on hyvin asiat nii hyvä, jos vituttaa nii sit vituttaa. Tutustua voi viesteillä ja jos natsaa, niin nähdäkkin.
Laittele viestii tulemaan jos haluut enemmän tutustuu. 🙂 Iällä tai sukupuolella ei väliä.

Sivu
Takaisin ylös