Ilmoitukset alueelta Pohjois-Savo (409 kpl)

 - 
 
tänään

Etsin ystäviä ja juttuseuraa

Mies, 38 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Omalla kohdallani käynyt perinteisesti, että vanhat kaverit ovat muuttaneet muualle, jonka seurauksena olen etääntynyt heistä vuosien saatossa.

Kaipaisin ystäväkseni naista, jonka kanssa käydä elokuvissa, lenkillä tai muuten vaan hengata yhdessä ja kuluttaa aikaa vaikka hyvän leffan äärellä :)

Minua ei tarvitse pahemmin suostutella, jos löydetään joku yhteinen kiinnostuksen kohde tai kiinnostava reissukohde vaikka toiseen kaupunkiin.

Olen myös puhelias silloin, kun löydetään aihe, joka meitä molempia kiinnostaa :)

Konserteissa tai teatterissa tykkään ympäri vuoden käydä, jos löydetään joku yhteinen kiinnostuksen kohde, joka molempia kiinnostaa :)

Olen luonteeltani rauhallinen, ulospäinsuuntautunut, kun yhteinen jutunaihe löydetään. Olen myös avoin ja spontaani, hauskimmat jutut syntyy hetken mielijohteesta!

Vain ystäväseuraa hakusessa 🙂

eilen

Saiskos luvan ?💃🕺

Nainen, 52 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Löytyisiköhän Kuopiosta tai lähiseudulta lava/paritansseista kiinnostunutta miestä ?
Tanssikaveria kaipaa 52 v sinkkunainen, jolla perustanssit hallussa ja halu oppia ja kehittyä lisää.

Olen iloinen, huumorintajuinen, avoin, rehellinen, luotettava, ujo ja hiljainen, mutta tutussa seurassa juttuakin riittää.

Toivoisin sinun olevan lähellä samaa ikäluokkaa, savuton, luotettava, iloinen, pilkettä silmäkulmassa...

Jos askeleet käy hyvin yksiin...voisiko löytyä muutakin yhteistä...

2 päivää sitten

Ystävää kaipaan

Mies, 53 vuotta, Iisalmi, Pohjois-Savo

Olen yksin asustava sinkku mies Pohjois-savosta. En ole enää työelämässä mukana. Olen tehnyt työurani maanviljeliänä,mutta lopetanut tilan pidon.
Asun kaupungissa ja olisi mukava löytää ystävä elämään minua iältään varttuneemasta miehestä. Voisit olla vapaa myös niin voitaisiin viettää yhteistä aikaa kahden. Olen luonteeltani rauhallinen ja rehellisyys on tärkeä asia. Mukavat keskustelut ovat myös mielenkiintoinen asia. Kirjoita sinä lämpöinen mies sydämeltään.

2 päivää sitten

Huhuu... pitkiä etanapostikirjeitä kaivataan..

Nainen, 52 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Täällä 52 vuotias, optimistisen elämänasenteen omaava naisimmeinen Pohjois-Savosta, Kuopion lähettyviltä.
Kirjeenvaihto on kuulunut elämääni siitä lähtien, kun kynä on pysynyt kädessä. Rakastan pitkiä kirjeitä sisällöltään pohdiskelua, mielipiteiden vaihtoa, arkisia asioitakin, silkkaa tajunnanvirtaa.. ihan mitä vaan sillä hetkellä mielessä liikkuu. Itse olen puhelias ihminen ja kova suoltamaan tekstiä paperille, laidasta laitaan.
Pidän etanapostista (kirjeet, postikortit) sähköposti ei ole minun juttuni. Yksi arjen ilahduttavampia asioita on löytää aito, oikea kirje postilaatikosta, avata se ja lukea kaikessa rauhassa teekupposen äärellä.
Harrastuksiin /elämäntapaani kuuluu läheisesti rekikoirat, Siperian huskyt ja niiden myötä liikunta: päivittäiset kävelylenkit ja metsäretket, vaeltaminen ja tietenkin rekitreenit lumen aikaan. Meillä on myös yksi kissavanhus.
Eläimet ja luonto ovat lähellä sydäntäni. Pidän myös lukemisesta ja leivon mielelläni. Olen utelias elämää kohtaan ja tutustun mielelläni uusiin ihmisiin.
Toivon löytäväni samanhenkisiä ihmisiä ystäviksi. Jään innolla odottamaan vastausviestiäsi, joka toivottavasti tulee pian. Laitahan postiosoitteesi mukaan, niin johan alkaa postilaatikko täyttyä! Kirjeissä sitten lisää..

P.S. Ilmoitus ei vanhene, kirjoittamisiin!

3 päivää sitten

HEI

Mies, 57 vuotta, Pohjois-Savo

Löytyykö vapaata naista 40-60 pohjois-savon alueelta.
Täällä vapaa mies vailla naista.jos tarvit ota yhteys.

3 päivää sitten

Moi

Nainen, 37 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Uusia kavereita etsii 37v nainen. Olen luonteeltani introvertti ja tullut siihen tulokseen, että oma seura paras seura, mutta välillä kaipaisin kaveria vaikka lenkille. Ei millekään hikilenkille, vaan ihan vaan hissukseen hiippailemaan ja juttelemaan niitänäitä. Metsässä kävely on parhautta.

Arki etenee töissä käyden, kotihommissa, sohvalla löhöten ja kahden lapseni kanssa. Lapsetkin jo niin isoja, ettei ne enää äidin kanssa halua hengailla ja olen onnistunut eristäytymään vanhoista kavereistani. En hirveästi tykkää ihmisistä, joten olen kokenut uusiin ihmisiin tutustumisen vaikeaksi. Introvertin luonteeni vuoksi monesti riittää, että olisi joku viestin päässä höpöttelemässä, en aina jaksa tavata ketään.
Huumorintajuni on kieroutunut ja välillä taitaa jutut olla tasoa teini, mutta osaan olla vakavasti otettavakin. Toivon että sinultakin huumorintajua löytyy, kestän huonosti tosikkoja.

Saa laittaa viestiä :)

3 päivää sitten

Moiks

Nainen, 21 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Oon 21v kuopion keskusta aluella asuva nainen joka kaipaisi kavereita . Harrastuksiin kuuluu maalaamista ja käsitöitä ja joskus lauta- ja video pelejäkin. Rakastan kaikenlaista söpöä .
Olen sosialinen pääosin mutta alussa saatan olla jännittynyt uusien ihmisten seurassa.
Kiinnostuksen kohteena 3 kovaa k:ta elikkäs
Kissa kahvila
Kristallit
Kirppari
Parhaiten minut tavouttaa igstä @kindy_01
(Luki häiriö älä piittaa kirjoitusvirheistä)👩🏽‍🦯 näkövamma 85 %

26.11.2022

Heii juuri sinä! :)

Mies, 31 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Hei! Täällä yksinäinen 31 vuotias Kuopiolainen mies. (Vaikka tunnen itseni nuoremmaksi) Kaverit ovat kadonneet kukin minnekkin elämäni aikana ja olen jäänyt yksinäiseksi. Olisi mukava löytää tätä kautta uusia kavereita joiden kanssa mahdollisesti nähdä ja viettää aikaa. Mutta pelkkä juttuseura netin välityksellä kelpaa myöskin! Tällä hetkellä en ole töissä joten vapaa-aikaa minulla on. Tykkään tuhlata aikaani pelien (PS5/PC) ja sarjojen ja leffojen parissa. En juo alkoholia ollenkaan. Luonteeltani olen alkuun ujo, mukava, huumorintajuinen ja rehellinen tyyppi joka tykkää jutella pitkiäkin keskusteluja. Yritän aina parhaani myös kannustaa muita jos tarvetta on ja itse olen kokenut elämäni aikana alamäkiä. Tykkään eläimistä vaikka itselläni ei ainakaan tällä hetkellä löydy. Mikäli kiinnostaa tutustua niin laita ihmeessä viestiä! :)

23.11.2022

Aitoja kohtaamisia elämään?

Mies, 52 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Joskus elämässä tulee vastaan kohtaamisia, jotka ilahduttavat ja kantavat pitempäänkin. Ystävyys voi syntyä taustoista ja elämäntilanteesta riippumatta.

Korkeasti koulutettu sivistys miltä tahansa tieteen alalta tai jonkin erityisalan tuntemus työn, harrastusten tai vapaaehtoistoiminnan kautta kiinnostavat. Sanattomana toivon pilkahduksena, että aina voi oppia ja omaksua jotain uutta tai päästä eteenpäin omissa ajatuksissaan ja elämässään, kun katsoo asioita aivan eri kantilta.

23.11.2022

Kaveruksia

Nainen, 22 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Heipsuli vei!
Muutin juuri Kuopioon, olisi kiva saada tuttuja täältä päin. :’) Voitaisiin mennä vaikkapa elokuviin, ajelemaan tai muuten vaan samoilemaan, nettiseurakin käy!

22.11.2022

21v jätkä, Juttu seuraa vailla

Mies, 21 vuotta, Lapinlahti, Pohjois-Savo

Oon tällänen vähän ujo, ja en mikään mielenkiintosin.
Piirrän, Pelaan pelejä ja nukun ehkä vähän liikaakin.
En välitä sukupuolesta enkä iästä, jos juttuun tulee nii riittää mulle.

Oon avoin ja pystyn puhumaan aiheesta, kun aiheesta. Puhelias jos mut saa vaan innostumaan aiheesta. Aika harvoin olen ihan hiljaa
Lapinlahdella asustelen eli pohjois-savosta, että ehkä voi joskus nähäkin jos siihen on kiinnostusta.
Snäppi: emilvaisanen01

21.11.2022

Moikka :)

Mies, 30 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Hei. Täällä kirjoittelee huumorintajunen, rento ja mukava Kuopiossa asusteleva 30-vuotias mies.

Etsin uusia kavereita koska vanhat kaverit on jääny elämästä pois.
Harrastuksia minulle ei hirveästi ole mutta pc:llä pelailu, lenkkeily, mökkeily aina kun vaan kelit sen sallii kesäisin ja moottoripyöräily.
Muutamia muitakin harrastuksia on kyllä lisäksi.

Olisi mukava löytää rupattelu seuraa arkeen ja vaikka lenkille taikka kahveelle tai ihan muuten vain piristämään arkea. :)

Laita viestiä tulemaan jos yhtään siltä tuntuu niin jutellaan ja tutustutaan paremmin. =)

18.11.2022

Moi!

Nainen, 39 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

39v nainen etsii uusia kavereita.
Pitkään perhe-elämä on vienyt kaiken ajan ja omat kaverisuhteet paljolti jääneet hoitamatta ja unohtuneet, osa jäänyt tai muuttanut eri paikkakunnille. Nyt eron myötä omaa aikaa taas on, niin huomaan ettei olekaan enää niitä kavereita kenelle soittaa. Haluaisin tutustua uusiin ihmisiin ja löytää kavereita, joiden kanssa viettää aikaa. Olen huumorintajuinen, rento, rauhallinen, mutta touhukas ja nopeasti innostuva.
Omia mielenkiinnonkohteita on mm. sisustaminen, remontointi/rakentaminen, piha- ja puutarhajutut, neulominen, tykkään tehdä ruokaa ja leipoa. Lapsista ja eläimistä tykkään ja molempia löytyykin.
Kaveria kaipaisin ihan kaikenlaiseen ajatusten vaihtoon, puhelimessa ja livenä; kahville, kävelylle, terassille, livekeikalle, kaupoille...
Olen aluksi ujo ja jännitän uusia ihmisiä, mikä saattaa ilmetä höpöttämisenä tai vastaavasti hiljaisuutena. :D Kun tutustutaan niin olen puhelias, tykkään jutella kaikenlaisista asioista, kevyesti tai syvällisemmin. Kaverina olen empaattinen, reilu ja luotettava.

En rajaa sukupuolta tai ikää, jos yhtään tuntuu että haluaisit tutustua niin laita viestiä!

18.11.2022

Etsitkö kaveria? 🤔😇

Nainen, 23 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Heippa, tiällä ois 23- vuotias nainen, joka kaipailis kavereita. Jonkinlainen eläinrakas ihminen olen ja eläintenhoitaja ammatiltaankin😁☺ Saatan olla aluksi ujo, mutta kun tutustuu, asiaa kyllä riittää varmasti. Eli pelkästää kavereita, koska olen avoliitossa. Olisi kiva löytää ja saada ystäviä, joiden kans juttu luistaa ja vois nähdäkkin, mutta tosiaan ei haittaa missäpäi asuu. Nettikaveritki on tervetulleita!😇 Saa tulla juttelee vaikka päivän säästä tai kertoa huolia murheita ☺
Harrastan lähinnä vain kalastusta avopuolisoni kanssa, mutta tykkään myös pelailla, ajella autolla (ku on rahaa sellaiseen😁) jne.


Minut tavoittaa parhaiten snäpissä: kiijuli99
mutta voi laittaa sähköpostii😇

ps. (päivitys ei vanhene)

18.11.2022

Uusi ystävä hakusessa :)

Nainen, 31 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Moikka! Täällä kirjoittelee 31-vuotias nuori nainen Kuopiosta. Työssäkäyvä, yksi koira löytyy, mutta silti mieleltään niin kovin yksinäinen toisinaan. Uusia ystäviä olisi kiva saada, samanhenkisiä tietenkin.

Pidän eritoten matkustelusta, retkeilystä luonnossa, sekä musiikista. Olisi kiva käydä vaikka ravintolassa tai leffassa tai istua vain iltaa kotosalla. Olisi kiva pysähtyä miettimään ja tutkailemaan maailmaa toisen kanssa kaiken tämän arjen kiireen keskellä. Asun siis tästä päätellen myös tällä hetkellä itsekseni. :) Pistä viestiä!

17.11.2022

Aitoja ystäviä

Nainen, 44 vuotta, Varkaus, Pohjois-Savo

Moi,

Tunnen välillä olevani yksinäinen. Kavereita ei liiemmin ole. Olisi kiva saada se todellinen aikuis iän ystävä jakamaan ilot ja surut. Jonka kanssa vois mennä kahville ja konsertteihin.
Olen 44-v nainen. Etsin ikäisistäni naisista ystävää.

Pidän kesästä, mansikat, askartelu käsityöt, leipominen.Nasu, eläimet, kissat. Live keikat.

13.11.2022

Moi!

Nainen, 24 vuotta, Siilinjärvi, Pohjois-Savo

Rohkaistuin viimein ja tein tällaisen pienen "kaverihaku" tekstin itsestäni. Etsinnässä olisi uusia ystäviä/kavereita Siilinjärven/Kuopion&lähettyviltä. Voit olla muualtakin!

Olen hiljattain muuttanut Siilinjärvelle,sad story ettei mulla ole oikein ystäviä/kavereita tällä hetkellä&aiemmat ystävyyssuhteet ovat jääneet syystä jos toisesta taakse. Haluaisin kavereita jotka oikeasti haluaa nähdä mua&hengaa! Oon 24,sun iällä ei ole väliä jos muuten kemiat kohtaa🙂

Luonteeltani oon energinen,empaattinen,huumorintajuinen,spontaani,rehellinen,luotettava jne mitä hyvältä ystävältä voi toivoa.

Musta saa seuraa oikeastaan minne vaan,vaikka kahville,leffaan,lenkkeilee/treenaamaan,syömään tms.

Tykkään tutustua uusiin ihmisiin,oon valmis syvällesimpiin keskusteluihin.
Jos oot uutta ystävää vailla niin laita viestiä vaikka
Sc sosssih

Sivu
Takaisin ylös