Ilmoitukset alueelta Pohjois-Savo (78 kpl)

 - 
 
eilen

Helou!

Mies, 16 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Olen 16v/02 poika ja täytän pian 17. Tykkään urheilusta, musiikista ja pelaamisesta :) kaipaisin siis uusia ystäviä irl tai vaik iha vaa netissä, joten jos yhtää kiinnostuit nii ota yhteyttä nii voijaa jutella enemmä (ei väliä vaikka tää ilmotus oliski jo vanha, voit silti ottaa yhteyttä :D)

Sukupuolella tai iällä ei väliä :)

Piti laittaa toisen kerran tää ku ekas sähköpostiosoite väärin...

eilen

Helou!

Mies, 16 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Olen 16v/02 poika ja täytän pian 17. Tykkään urheilusta, musiikista ja pelaamisesta :) kaipaisin siis uusia ystäviä irl tai vaik iha vaa netissä, joten jos yhtää kiinnostuit nii ota yhteyttä nii voijaa jutella enemmä (ei väliä vaikka tää ilmotus oliski jo vanha, voit silti ottaa yhteyttä :D)

Sukupuolella tai iällä ei väliä :)

17.4.2019

Moikka!

Nainen, 21 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Olen 21-vuotias tyttö Savosta. :) Olisi mukavaa tutustua ihmiseen jota kiinnostaa esim. kävelylenkit, sulkapallo, eläimet....jne. Kaikki ei siis tarvitse kiinnostaa mutta olisi kiva esim saada lenkkiseuraa tai sulkapalloon pelikaveri! Tai ihan vaan hengailla!😊 Olisi mukava saada uusia ihmisiä ympärille ja tutustua! Laita siis viestiä jos kiinnostaa niin jutellaan lisää!🙂👍(Tämä ei ole mikään kumppanin etsintäilmoitus, vaan ihan kaveria etsin!😊)

14.4.2019

Moi :)

Nainen, 17 vuotta, Pohjois-Savo

Oon 17-vuotias lukion toisella luokalla oleva tyttö. Täytän kesällä 18. Tykkään opiskelusta ja kirjojen lukemisesta. Vapaa-ajalla tykkään mm. soittaa pianoa, laittaa ruokaa, katsoa elokuvia ja pelailla lautapelejä.

Olisi kiva saada uusia kavereita, joiden kanssa voisi jutella kaikesta ja mahdollisesti myös nähdä. Iällä, asuinpaikalla ja sukupuolella ei ole väliä.

14.4.2019

Etsin sielunsisaruksia ystäväksi :)

Nainen, 29 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Heippa,

Täällä on 29-vuotias Kuopiosta kotoisin oleva nainen. Olen vuosi sitten paluumuuttanut takaisin Kuopioon asuttuani välissä muutamissa muissa kaupungeissa useampien vuosien ajan. Kaipaisin kovasti elämääni aitoa ystävyyttä ja ns. hengenheimolaisia.

Olen luonteeltani todella empaattinen, leikkimielinen, vilkkaan mielikuvituksen omaava, spontaani, avoin ja ns. "erityisherkkä". Kikatan kuulemma paljon :D Temperamenttiakin löytyy suht paljon, vaikka alkuun vaikutan varmasti ujolta, aralta ja rauhalliselta :D Rakastan spontaaneja seikkailuja, syvällisiä keskusteluja, kirpputoreja ja kirjastoja, lautapelejä, tähtitaivaan tuijottamista ja luonnossa fiilistelyä. Ympäristöasiat on lähellä sydäntä. Olen suht introvertti, mutta kaipaan kyllä merkityksellistä seuraa aidoista ihmisistä. Suuret tapahtumat, ihmismassat, meluisat paikat ja alkoholi eivät ole mun juttuja. Uutena harrastuksena mulla on länsimainen cosplay. Oon aika miniatyyrikokoa (about 140cm) ja minusta on hauskaa, kun pystyn vaikka pukeutumaan Helinä-keijuksi tai muiksi satuhahmoiksi :'D Larppaamistakin haluaisin kokeilla, mutta on vielä sellainen kynnys, että en ole uskaltanut.

Toivoisin löytäväni ystävän, jonka kanssa menee kemiat yhteen. Olisi kivaa jutella, nauraa, keksiä hupsuja seikkailuja ja toteuttaa hölmöjä ideoita yhdessä. Ja myöskin vaan välillä olla hiljaa yhdessä, niin että se tuntuisi luonnolliselta.

Sun iällä, sijainnilla, sukupuolella yms. ulkoisilla tekijöillä ei ole väliä, vaan sillä, että meillä on jotain yhteistä. Ehkä alkuun voisi viestitellä etänä, ja sitten suunnitella tapaamista jos tuntuu, että juttu kulkee:)

13.4.2019

Moikka!

Mies, 19 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Eli meikä on tällänen 19v jäbä Kuopiosta.
Opiskelen tällä hetkellä ammattikoulussa ja koulupäivän jälkeen mulla ei yleensä ole oikein mitään tekemistä, joten ois kiva tutustuu uusiin ihmisiin. Jos nyt tässä pitäis pikkasen jotaki kertoo itestäni nii tuun hyvin toimeen muitten kanssa ja oon aika kova puhumaan sittenku oon tutustunu paremmin :D ja toki yleensä koitan naurattaa muita mun huonoilla jutuilla. Iällä ja sukupuolella ei ole mitään väliä ja ei tosin siis haittaa ollenkaan, jos olisit muutaman vuoden nuorempi tai vanhempi. Viestiä voi vaikka aluksi laittaa täältä sähköpostiin ja myöhemmin toki jutella vaikka snapis tai IG dires. Ps ei haittaa vaikka olisikin vanha ilmoitus, joten laita vaa viestiä

11.4.2019

Hei sie siellä!

Nainen, 30 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Löytyisiköhän tätä kautta ystävää, siihen mitä ystävät ikinä tekevätkään, keskustelemiseen, tekemiseen, olemiseen, toistensa tukemiseen? 😊

Olen lupsakka, lievää kolmenkympin kriisiä poteva nainen, alunperin kotoisin auvoisesta Pohjois-Karjalasta. Lapsuudenstävät ovat kadonneet omille teilleen aikuistumisen varrella ja nyt maalle muuttamisen vuoksi on ollut hankalaa tavata kunnolla uusia ihmisiä. Olenkin jäänyt kaipaamaan rattoisaa ja lämmintä ystävyyttä ja etenkin sitä yhdessä nauramista.

Elän mieheni ja lemmikkiemne kanssa keskellä korpea sekä haaveilen todella kovasti uudesta koirasta, jonka kanssa voisi lähteä kokeilemaan koiraharrastuksia. Pidän lenkkeilystä, ratsastamisesta ja käsitöistä, vapaa-ajalla tulee myös selailtua aikalailla Netflixiä ja tykkään käydä kaupoilla katselemassa vaikka mitään ei sitten tulisikaan edes ostettua. Tulen oikein hyvin toimeen kaikenlaisten ihmisten kanssa ja olen seurassa aika lailla mukautuvainen, unohtamatta kuitenkaan omaa persoonallisuuttani.

Laitahan viestiä itsestäsi ja ystävystytään, ei haittaa vaikka asuisit kauempanakin!

9.4.2019

Moikka!

Nainen, 30 vuotta, Iisalmi, Pohjois-Savo

Täällä näpyttelee tekstiä 30v nainen, joka on suoraan sanottuna tyytynyt elämään sen tosiasian kanssa ettei minulla ole avomiehen ja lemmikkien lisäksi ollenkaan ystäviä ja olen todennut yhä uudestaan ettei uusien ystävyyksien luominen oikein toteudu harrastusten tai töiden parissa ns. oikeassa elämässä kauniista ajatuksista ja yrittämisestä huolimatta. Toivoisinkin löytäväni aidon neitipuolisen ystävän/ystäviä, jonka kanssa jakaa niin iloisia kuin surullisia asioita, nauraa, höpöttää turhanpäiväisiä juttuja, nauraa vähän lisää, käydä yhdessä tekemässä ja saada olla vapaasti oma itsensä. :)

Olen erittäin eläinrakas koirakissaihminen ja jaksan jutella lemmikeistä aikalailla loputtomiin, kaipaan ikuisena heppatyttönä aina tallille, videopelejä tulee harvoin enää pelattua mutta pidän niistä edelleen (Final Fantasyt, Kingdom Hearts, God of War..), viimeaikaisia seurattuja sarjoja/elokuvia ovat olleet mm. Game of thrones, Stranger things, Marvelit, Harry Potter.. Pidän myös aivan kaikenlaisista käsitöistä, valokuvauksesta, mustasta huumorista, lukemisesta, luonnossa liikkumisesta, kirppiksillä käymisestä, haaveilen matkustelusta, pelottelen itseäni toisinaan kummitusjutuilla, höhötän meemeille ja vastaaville sekä tykkäisin kokeilla uusia harrastuksia tai käydä esim. salilla mutta yksin en saa aikaiseksi.

Omasta mielestä olen helposti lähestyttävä persoona (resting bitch face löytyy tottakai!), reipas ja iloinen, ikuinen optimisti, toivottavasti jokseekkin pullantuoksuinen, avoin, oikeudentajuinen, suoraselkäinen ja -sanainen, ymmärtäväinen, avarakatseinen, luotettava, yleisesti ottaen positiivinen luonne, vaikka elämässä on tullut koettua paljon vaikeita asioita ja olen oppinut olemaan sinut myös masennuksen kanssa. :)

Jos kolahti niin laita ehdottomasti itsesi näköistä viestiä, mielestäni hyvän ystävyyden esteenä ei ole välimatka vaikka olisikin mahtavaa jos olisi mahdollista päästä useamminkin kasvotusten pulisemaan. :)

7.4.2019

Hei!

Nainen, 26 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Hei,

Olen 26v. neiti, joka etsii ystävää. Olen lähtöisin länsi-Suomesta, mutta päätynyt nyt itä-Suomeen. Opiskelen, ja teen töitä, hyvä yhdistelmä molempia. Olen sosiaalinen, suorasanainen ja peruspositiivinen. Elämästä oppinut eniten ihmisten kautta, ja innolla tutustunkin uusiin ihmisiin. Olisi kiva saada ystävää kahville, elokuviin, whatsupp-keskusteluun yms. Yleensä keskustelut kanssani menee aina asiasta toiseen, joten osaan keskustella, ja mielelläni keskustelenkin kaikesta. Toivoisin, että olisit luonteeltasi positiivinen, ja tulevaisuutta myönteisesti ajatteleva, vaikka elämä kaikilla onkin elämys, ei unelma. Sukupuolella tai muulla ei ole väliä.

7.4.2019

Hei

Nainen, 60 vuotta, Kiuruvesi, Pohjois-Savo

Etsin nais kaveria sauvakävelemään,pyöräilemään, vaeltamaan, kun mies ei lähde. Olis mukava kun ois samanhenkinen ymmärtäs huumoria hitaanpuoleinen vauhti riittäis, Ite oon hiljanen ja vähän varauksellinen kaikkeen uuteen.Asun kiuruvedellä ja oon 60v.,

1.4.2019

kavereita Kuopion alueelta

Nainen, 26 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Moi! Etsin kavereita vapaa-ajan viettoon Kuopion alueelta ja lähialueilta mikäli Kuopiossa päin sattuu liikkumaan. Itse olen 26-vuotias ja asun etelässä päin, mutta käyn usein kotosalla savossa vanhempien luona. Olisi kiva tavata esim. viikonloppuisin nyt kesän lähestyessä jos löytyy yhteistä aikaa.Tykkään liikkua ulkona, käydä joskus viihteellä tai vaan katsoa leffaa ja pelailla kotona. Iällä tai sukupuolella ei ole väliä, pääasia että juttua riittää. Laita vaan viestiä jos kiinnostaa tutustua :)

29.3.2019

Moikka!

Nainen, 20 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Hei, olen 20v ja asun Kuopion lähellä miehen ja 1v pojan kanssa. Kaverit on jäänyt melko vähiin kun ovat muuttaneet opiskelujen yms perässä muualle.. ja äitiyslomalla ollut haastavaa löytää uusia ihmisiä joihin tutustua niin ajattelin tätä kautta sitten.. Arki menee siis suurimmaksi osaksi perheen kanssa, mutta tykkään ulkoilla, käydä salilla, shoppailla.. aika lailla kaikenlaisista erilaisesta.. kavereidenkin kanssa tykkäisin viettää aikaa ja kokeilla uutta jos olisi kenen kanssa tehdä :)

21.3.2019

Kavereita!

Nainen, 17 vuotta, Pohjois-Savo

Moi!

Oon 17-vuotias tyttö ja asun Pohjois-Savossa. Käyn tällä hetkellä lukion ensimmäistä vuotta.

Olis kiva saada uusia kavereita. Aluks oon aika ujo, mutta kyllä mullakin juttua tulee sitten kun ollaan tutustuttu paremmin!

7.3.2019

Ystäviä Kuopiosta

Nainen, 32 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Hei! Etsin kavereita/ystäviä Kuopiosta, entisistä iso osa jäi opiskelupaikkakunnalle. Olen 32-vuotias yksin asuva työssäkäyvä nainen. Pidän musiikista (soitan pianoa), luonnosta ja monesta muustakin asiasta. Kaipaisin seuraa lenkille, konsertteihin/keikoille, leffaan, teatteriin, urheilutapahtumiin, kahville tms. Myös musisointi- tai tallikaverit olisivat tervetulleita!

Luonteeltani olen toisaalta toimelias ja rempseä, toisaalta myös analyyttinen ja pohdiskeleva.

Ota yhteyttä jos haluaisit tutustua.

6.3.2019

Aitoa ystävää etsimässä

Nainen, 40 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Olen reipas, iloinen, puhelias, tarvittaessa hyvin rauhallinen ja kuuntelevainen nuorekas nainen. Muutamia erilaisia ystäviä on, joiden kanssa näemme, toisten kanssa useammin, toisten harvemmin. Kaipaan nyt kuitenkin oikeaa rehellistä, luotettavaa ja aitoa ystävää, jonka kanssa voisi jakaa ilot ja surut. Itse tunnen olevani vailla kaveria myös esim. kulttuurin pariin, kahville, baariin, matkoille, patikoimaan mitä vain keksimme. Olen viikot työelämässä, harrastan mm. liikuntaa paljon. Iälläsi ei ole väliä. Kiva, jos asuisit Kuopiossa, olisi helppo tavata ja lähteä harrastamaan. Kirjoittele avoimesti.

Sivu
Takaisin ylös