Ilmoitukset alueelta Pohjois-Pohjanmaa (276 kpl)

 - 
 
eilen

Morjes!

Mies, 22 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

22v opintojen loppuvaiheilla oleva "mies" ettii seuraa tylsiin iltoihin ja viikonloppuihin. Voidaan ihan vaan vaikka kaljotella, käyä leffassa, pelailemassa sulista tms.

Asun kissan kanssa ja vapaa-aika menee enimmäkseen netflixin, xboxin ja musiikin parissa. Oon aluksi aika ujo, mutta kun tutustuu paremmin nii juttua riittää.

Iällä tai sukupuolella ei nii väliä, kaikkien kanssa tuun toimeen!

eilen

Moi

Mies, 18 vuotta, Pyhäjoki, Pohjois-Pohjanmaa

Olen 02/18 poika. harrastan kalastusta. Kärsin vaikesta masennuksesta paniikista ja ahdistuksesta. Oon luonteeltani rauhallinen välittävä ja sosiaalinen. Luonto ja koirat on lähellä sydäntä. Vapaa-aikani kulúu pelatessa pcllä. En käytä alkoholia tai muita päihteitä ollenkaan. Kavereita mulla ei hirveästi ole ja olen tosi yksinäinen. Iällä tai sukupuolella ei ole mitään väliä. Etsin elämääni kavereita!! Tulkaa tutustuun. snäp keketsu02
llmoitus ei vanhene!

eilen

Moi!

Nainen, 25 vuotta, Kuusamo, Pohjois-Pohjanmaa

Olen 25-vuotias nainen.. Olen Kuusamosta. Minulla ei ole täällä kuin mies kaverina ja hänen mumminsa olisi kiva tutustua uusiin ihmisiin ja saada kavereita.. Tykkään kahvitella, kotimaisista leffoista sarjoista kodiat toiminnat yms.. Miks ei jopa lenkkeillä jos kaveri löytyy.. Uimist olen suunnitellut aloittavani.. Ota yhteyttä niin kerron itsestäni enemmän =)

2 päivää sitten

Hei!

Nainen, 34 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Olen 34v nainen Haukiputaalta, parisuhteessa ja minulla lapsi . Olen aluksi tosi ujo ihmisten seurassa, on siis hankala tutustua uusiin ihmisiin. Ajattelin kokeilla onnisituisiko tällälailla löytää kavereita ajanviettoon ja jutteluun :) sukupuolella ja iällä ei niinkään väliä kunhan on luotettava ja rehellinen tyyppi. Mielellään tietenkin lähialueelta, että voi oikeasti aikaakin viettää, en etsi kirjekavereita.
Aluksi siis ujo mutta kun tutustuu niin olen huumorintajuinen höpöttäjä ja osaan myös kuunnella. Tykkään konsolipeleistä, musiikinkuuntelusta, kirppistelystä, ajelusta yms rennosta ajanvietosta, en ole mikään urheiluhullu :D

3 päivää sitten

Uusia kavereita?

Nainen, 18 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Olen 18 vuotias tyttö Oulusta ja kaipaisin uusia kavereita. Täl hetkel kaikki kaverit poikaystävän kautta ja koen itseni välillä hieman yksinäiseksi, kun he ovat poikien kesken jossain.
Olen luonteeltani aluksi hieman arka mutta kun paremmin tutustuu niin tosi sosiaalinen, oon tosi seurallinen ja tykkään olla tosi paljon ihmisten kanssa, tuun melkee kaikkien kaa toimeen! Kaipaisin semmosia kavereita keiden kanssa voi viettää aikaakin eikä pelkästään snäppäillä. Saa tulla tutustumaan vaikka et oliskaan Oulusta :)
Sukupuolella ei väliä.

3 päivää sitten

30-vuotias nainen kaipaa uusia kavereita

Nainen, 29 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Etsin elämääni uusia kavereita/ystäviä. Olen 30-vuotias naimisissa oleva nainen Oulusta. En osaa luetella tarkemmin harrastuksiani, koska teen vähä kaikenlaista mm. pyöräilyä, kotijumppaa, kutomista, laulamista, sisustamista ja haluan kokeilla aina kaikkea uutta 😅. Kuntosalille haluaisin kaveria, koska edellisestä kerrasta on jo useampi vuosi kun on tullut käytyä, enkä tykkää yksin käydä. 🤸‍♀️
Jos sinulta puuttuu kaveri, ota ihmeessä yhteyttä. Lähden kaveriksi eri juttuihin niin kahville tai tanssimaan jonnekin illaksi.

3 päivää sitten

Hei!

Nainen, 28 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Olen 28-vuotias nainen, joka etsii uusia ystäviä elämäänsä. Asun Oulussa avopuolisoni ja kahden kissan kanssa. Opiskelen toista vuotta lastenohjaajaksi. Tykkään lukea, piirtää, laulaa, katsoa animea, käydä keikoilla ja kirjoittaa. Jääkiekkoa tulee myös seurattua. Luonteeltani olen rento, huumorintajuinen, empaattinen, ystävällinen, aika ujo, varsinkin tuntemattomien ihmisten kanssa, mutta kun tutustun niin ujous katoaa ja puhetta tulee ^^ jos kiinnostaa tutustua, niin pistä rohkeasti viestiä, paikkakunnalla tai sukupuolella ei ole väliä, toivoisin kuitenkin, että olisit iältäsi ainakin 20v.

20.2.2020

Terkkuja

Nainen, 25 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Eri elämäntilanteiden, kiinnostusten kohteiden ja työllistymisen jälkeen kaikki vanhat ystäväni ovat lipuneet omille reiteilleen ja yksinäisyys kalvaa ikävästi. Etsin ystävää, tai useampaa, jonka kanssa voisin kahvitella ja käydä vaikka elokuvissa, teatterissa, aloittaa yhdessä vaikka käsityökerhon tai taidemaalauksen. Lähes kaikki käy :) baarissa käymisestä tai urheilusta en hirmuisasti innostu, mutta pidän kävelylenkeistä ja luonnossa liikkumisesta.

Olen luonteeltani ujo ja varautunut, sosiaalinen kanssakäynti ei ole vahvimpia puoliani, mutta rentouduttuani ja tutustuttuani ihmisiin en lakkaa puhumasta ja pystyn olemaan täysin oma itseni. Välillä saatan vetäytyä omiin oloihini, etenkin vielä suhteellisen pimeään aikaan, ja olla hiukan poissaoleva. Asia kuitenkin korjaantuu kesää kohti mennessä. Vietän vapaa-aikaani paljon puolisoni kanssa koneella pelaten ja Netflixiä katsoen kudelma kädessä, joskus kokkaillen hiukan pidemmän kaavan kautta tai innostun leipomaan. Haaveilen viileästä kesästä ja parvekeistutusten hoitamisesta sekä akvarellimaalauksesta Ainolanpuistossa aurinkoisena päivänä.

Laita viestiä tulemaan niin kakkukahvitellaan keskustassa tai käydään kävelemässä ja tutustutaan!

20.2.2020

Hei:)

Nainen, 31 vuotta, Pohjois-Pohjanmaa

Moikka!
Olen kolmikymppinen nainen oulusta. Huumorintajuinen,mukava,iloinen,sosiaalinen,aktiviinen,luotettava.
Liikuntaa tulee harrastettua aktiivisesti,sali,lenkkeily,pyöräily yms:)
Luonnossa liikkuminen on lähellä sydäntä

Olisi mukavaa löytää uusia tuttavuuksia:)

20.2.2020

Ystäviä etsimässä

Mies, 26 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Hei, olen 26-vuotias flegmaattinen/melankolinen ghostaamiseen kyllästynyt mies Oulusta kenellä on jo kaikki muu elämässä paitsi muut ihmiset, varsinkin luotettavat sellaiset.

Luonteeltani olen rauhallinen ja pohtiva ihminen kuka kaipaa toimintaa ja vaihtelua elämässä. Olen myös erittäin vahva uskoja yhteistyön voimaan, 100% taitoa ja 0% onnea, niin sanotusti.
Kiinnostuksen kohteitani ovat mm. animaatio, lukeminen, musiikki(klassinen, metalli ja OST), pelit(ajo-, rooli- ja strategiapelit tietokoneella), piirtäminen(digitaalinen taide), puutarhurointi(chilit) ja ruuanlaitto.

Viestiä saa pistää vapaasti jos kiinnostus tutustua heräsi.

19.2.2020

Rento ja rauhallinen

Mies, 27 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Moikka kaikille

Olen rauhallinen, rento ja hieman ehkä ujo uusien ihmisten seurassa. Tykkään käydä silloin tällöin erilaisissa tapahtumissa ja minua kiinnostaa varsinkin taiteeseen ja musiikkiin liittyvät tapahtumat. Tykkään myös lukea paljon kaiken maailman tieteellisiä artikkeleita ja muuta sellaista vähän nörtihtävää :D Etsin täältä kaveria joka on halukas käymään kanssani erilaisissa kulttuuriin liittyvissä tapahtumissa.

Jos klassinen musiikki, taide, näyttelyt ja niihin liittyvät erilaiset tapahtumat kiinnostaa niin pistä viestiä tulemaan!

18.2.2020

Moi T: 19v miekkonen

Mies, 19 vuotta, Pohjois-Pohjanmaa

Etsin täältä uusia tuttavuuden alkuja näin täältä koska en niitä osaa tehdä kasvotusten kait lievän sosiaalisen ahdistuksen takia mutta pitäisköhän sitä kertoa itsestänsä jotakin noh olen hiljainen sillalailla että en puheen aiheita keksi usein mutta osaan kyllä kuunnella jotenkuten vapaa ajallani alhaisen sosiaalisuuteni takia vietän paljon aikaa kotona katselemassa sarjoja animea ja netflixistä sitä sun tätä joskus pelaillen

17.2.2020

Moro!

Nainen, 18 vuotta, Pohjois-Pohjanmaa

Täällä kaipailis kavereita syksyllä Oulun seudulle muuttanut tyttönen. Kavereita ei oo hirveesti joten ois kiva saaha joitakin seuraa vapaa-ajan viettoon. Oon tosi eläinrakas ja omistankin koiran poikaystävän kanssa. Mun kanssa on helppo jutella ja tutustua vaikka oonkin ensin ujo.

Otathan yhteyttä niin jutellaan lisää!

17.2.2020

Luottofrendi puuttuu

Nainen, 29 vuotta, Pohjois-Pohjanmaa

HUOM! Etsin naispuolisia kavereita Pohjanmaan alueelta Oulu - Kokkola väliltä.

Hei :)

Haen täältä uusia ystäviä sillä asenteella että löydän vihdoin sen luottofrendin kenen kanssa voin jutella luontevasti kasvokkain ja whatsapissa.

Oon asunut Pohjois-Pohjanmaalla kaksi kuukautta. Perheeseeni kuuluu avopuoliso, pari kissaa ja pari käärmettä. Tää paikka on tuntunu jo pitkään kodilta mutta ystäviä - jotka on aina kuulunu mun elämään - ei täältä oo löytyny.
En ripustaudu ja annan myös tilaa silloin kun tarviit sitä.

Toivon täältä löytyvän seuraa kaikkeen hauskaan mitä tulee mieleen; leffailtaan, keikalle, yksille, ehkä uuteen harrastukseen...

Kirjoitan laulujen sanoituksia, bloggaan, ja oon kiinnostunu astrologian opiskelusta.

Laita ihmeessä viestii jos tuntuu siltä.

15.2.2020

Uusia ystäviä Oulusta? :)

Nainen, 21 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Moi! Olen 21-vuotias nuori nainen ja juuri muuttanut Ouluun, joten kavereita täältä ei pahemmin ole. Etsinnässä olis siis täältä pidempiaikainen ystävä, jonka kanssa jutella kaikesta maan ja taivaan väliltä ja tehdä vapaa-ajalla jotain yhdessä, esim. kierrellä kahviloita, käydä leffassa tai muuten vaan viettää aikaa yhdessä. Rakastan eläimiä, raskaampaa musiikkia, sarjojen katselua ja keikoilla käymistä.
Olen avoin, spontaani, luotettava, ystävällinen ja empaattinen. Tykkään jutella syvällisiä.

Laita ihmeessä viestiä, jos kiinnostaa tutustua! :) Toivon, että olisit iältäsi 18+ :)

15.2.2020

Uusia Ystäviä 🙂

Nainen, 33 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Moikka! Olen 32-vuotias työelämässä oleva nainen. Olen rento, sydämellinen ja huumorintajuinen persoona. Viihdyn paljon koirani kanssa luonnossa lenkkeillen ja retkeillen, tykkään joogata ja innostun helposti kokeilemaan uusia asioita (etenkin jos kaveri mukana🤩).

Hienoa olisi löytää elämääni lisää aitoja ja innostuvia ystäviä vierelleni elämän polkuja taaplaamaan! Kiva oli lähteä esim. arkena iltalenkille ja viikonloppuisin vaikka pidemmälle luontoretkelle, kahville, harrastuksiin jne.

Laitahan viestiä tulemaan, jos tunnistit itsesi🤩

14.2.2020

Ystävää

Mies, 36 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Moi.

Oon 36 v mies, ja ois kiva saada uusia ystäviä.

Ikähaarukka voisi olla n. 25-45, koska yleensä juttu luistaa paremmin, kun on suunnilleen sama elämänkokemus ja -tilanteet. Sukupuolella ei väliä, mutta naispuolisista ystävistä on enemmän vajausta. Sijainti Oulua lähellä, nörttijutut on mulla taakse jäänyttä elämää.

Harrastukset on luontoon, koiriin ja moottoriajoneuvoihin suuntautuneita. Voitais lähteä vaikka kelkkailemaan, kesällä moottoripyöräilemään tai ihan vaan nuotiolle tulistelemaan. Uiminen luonnonvesissä on kans mukavaa. Ois kivaa, jos tietäisit jotain esim autoista tai moottoripyöristä.

Minusta ei saa kaveria salille (turhaa), tuskin baariinkaan tai keikalle, vaikka viimeinen ei oo poissuljettua.

12.2.2020

Uusia ystäviä😊😋

Mies, 20 vuotta, Kempele, Pohjois-Pohjanmaa

Päätin kokeilla että löytyisikö täältä ihmisiä joitten kanssa voisi rupatella ja tutustua ja laajentaa vähän kaveri piiriä ja miksei jotain muutakin:) Asun tosiaan Oulun alueella ja olen aikalailla vasta kempeleeseen/Oulun alueelle muuttanut ja en täältä juurikaan ketään tunne niin olisi mukava saada vähän uusia ystäviä ja seuraa:) kuljen tosiaan sotkamossa töissä, mutta olen aina vain ma-to sotkamossa päin ja viikonloput aina kempeleessä kämpillä. Etsin siis uusia ystäviä joitten kanssa voisi jutella ja tutustua ja tappaa aikaa yhdessä :D kiinnostuksen kohteita minulla on melkopaljon :D esim. Anime, pelaaminen, musiikki ja autohifistely ja matkustaminen ja kaiken maailman "roadtripit" on erityisen mukavaa :D
Tule ihmeessä laittamaan viestiä tai kysymään vaikka bisselle tai lähteen vaikka ulos syömään jtn😄 tulkaa ihmeessä kaikki joita kiinnostaa tutustua, niin laittamaan viestiä😁 mun kanssa voi kyllä puhua ihan mistä vaan😊

Snap- zussaa

Sivu
Takaisin ylös