Ilmoitukset alueelta Pohjois-Pohjanmaa (484 kpl)

 - 
 
tänään

Moi

Mies, 19 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Olen 02/19 poika Oulusta. Harrastan metsästystä ja kalastusta. Aikaa kuluu myös paljon pc:n äärellä vähän kaikenlaisia pelejä pelaillessa. Olen luonteeltani rauhallinen, sosiaalinen ja todella puhelias. En käytä mitään päihteitä. Koirat ja luonto on myös todella lähellä sydäntä. Iällä ja sukupuolella ei ole merkitystä. Jos juttu luistaa nii nähdäkin joskus voisi.
Snäpin saa kysymällä.

eilen

Tekemistä kesäilloiksi

Mies, 31 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Olen 31v perheenisä oulusta ja näin kiireisten vauvavuosien jälkeen ajattelin, että löytyisikö täältä perus hengailuseuraa kahville, kaljoitteluun tai vaikkapa pienimuotoiseen urheiluun (tennis, frisbeegolf ym.).

Työkseni teen taloushommia, luonteeltani olen sosiaalinen ja iloinen persoona joka tykkää keskustella kaikesta maan ja taivaan väliltä.

Laita viestiä jos tuntuu että voitais tehdä jotain rentoa ja mukavaa.

eilen

Kavereita Oulusta

Nainen, 20 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Moi! Muutan elokuun alussa Ouluun musiikkikasvatusta opiskelemaan enkä tunne ketään etukäteen, eli seura kelpaisi! Olen 20-vuotias ja vapaa-ajalla luen kirjoja, kirjoitan, soitan vaikka mitä, neulon, teen vaellusreissuja ja näin kesäisin uin. Tykkään kävelyistä ja keskinkertaisten luontokuvien ottamisesta, elokuvista, teatterista, kirjastoista, kirppiksistä ja teenjuonnista. Lähden mielelläni seuraksi vaikkapa taidenäyttelyyn, vaikka en siitä luultavasti paljoa tajuakaan.

Olen hilpeä mutta samalla vähän kyyninen, puhelias mutta en hyvä puhuja, yleisesti ystävällismielinen ja toivottavasti vähän fiksukin. Tajusin taannoin, että kaikki mun kaverit on poliittisesti valveutuneita kulttuurin ystäviä ja vähän hippejä, että jos kuulostaa sinulta niin luultavasti tullaan toimeen. :D Erityisesti haluaisin LGBTQ+-kavereita, että siitä saa lisäpisteitä. Tulkaa joku pitämään mulle Oulu-turistikierros, kiitos!

eilen

Iltateeseuraa

Nainen, 23 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Hei! Olen 23-vuotias nainen ja asustelen mieheni kanssa Oulussa. Jo pienestä asti minulla on ollut vain pari hyvää ystävää. Nyt kun hekin asuvat eri paikkakunnilla tuntuu, että kaipaan ihmisiä/ihmistä, jonka kanssa voisi istahtaa vaikka iltateelle. Seura kelpaa myös kirppareille, kävely/juoksulenkeille yms. Olisi kiva kokeilla vaikka jotain uutta😉 Luonteeltani olen rauhallinen, lempeä ja myötätuntoinen, mutta myös peloton ja elämää ihmettelevä ajattelija. Yllä mainittujen lisäksi minut saa viedä villasukan neulomiskilpailuihin tai kartingradalle.

Otahan rohkeasti yhteyttä, jos kiinnostuit!

2 päivää sitten

Hei :)

Nainen, 33 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Olen 33v parisuhteessa oleva ja Oulusta.
Kaipaan niin sähköpostikavereita kuin tosielämänkin ^^ Sydäntä lähellä on valokuvaus, laulaminen, neulonta ja pelaaminen joko lautapeli muodossa tai konsolilla.

Etsin kaveria esim. Ryhmäliikuntoihin, kirppareille, kahvil/teelle/jääkahville/jätskille
oikeastaan mihin vaan minne mieli tekee :)

Pyyteetön aika on kuitenkin rahaakin tärkeämpi💖
Arvostan avoimuutta, rehellisyyttä sekä aitoutta!

Sukupuolellasi ei ole väliä.

~

2 päivää sitten

Uusia ystäviä

Nainen, 22 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Hei, 22-vuotias nuori nainen Vantaalta. Suunnitelmissa olisi muutto Ouluun ensi vuoden alussa. Asun kaksiossa poikaystäväni ja kahden rotukissani kanssa. Lähinnä etsin ihmisiä, joiden kanssa olisi helppo ja mukavaa keskustella kaikenlaisista asioista (joten ihmiset muualtakin kuin Vantaalta/Oulusta) voi rohkeasti ottaa yhteyttä :) Olisi myös mukava käydä silloin tällöin vaikka lenkillä tai vaikka yksillä. Omia kiinnostuksen kohteita ovat eläimet, hyvinvointi ja urheilu.

3 päivää sitten

Moi!

Nainen, 30 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Tämä on vähän erilainen ilmoitus, mutta me etsitään koko perhe kavereita eli perhetuttuja, joiden kanssa voisi viettää aikaa kahvitellen, grillaillen, puistoillen, mökkeilen tai joskus vaikka Vappua viettäen. Omilla kavereilla eikä sukulaisilla ole samanikäisiä lapsia, joten etsitään perheitä, jotka ovat samassa elämäntilanteessa. Me ollaan 3-kymppinen työssä käyvä pariskunta ja meillä on vajaa 3v ja 1v pojat sekä kaksi koiraa. Ikähaarukka voisi olla vanhemmilla 25-35v ja lapset mielellään alle 5v, että hekin saisivat mahdollisesti uusia kavereita ja menisi leikit yksiin. Olemme mieheni kanssa molemmat puheliaita, joten odotamme sitä teiltäkin. Toivoisimme myös, että tekin etsitte pidempi aikaisia ystäviä eikä sellaisia, joita on aikomus nähdä vain kerran. Pistä viestiä, jos kolahti!

3 päivää sitten

Moro Pohjois-pohjanmaa

Mies, 60 vuotta, Pohjois-Pohjanmaa

Moro ! Bi-henkistä kaveria avoimesti ajattelevaa kahville saunomaan lenkille ! Olen vanhempi mies jos kiinnostaa kaiken ikäiset ihmiset keskustelemaan aiheesta kuin aiheesta niitä varmasti löytyy ? Oisko rentoa viesti juttua sais aidon ystävän elämysretkille !

3 päivää sitten

Oulusta tuttavia/kavereita

Mies, 25 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Moiks, Oon 25v jäbä pikkukaupungista Ouluun muuttanut ja etsin uusia tuttavia ja kavereita ku en tunne töitten ulkopuolta ketään. : /

Kuvaisin itseäni rennoksi, puheliaaksi ja tosi meneväksi.Tykkään vapaa-ajallani urheilla ja käydä salilla, pelailla, kokkailla, leipoa, tehdä youtube videoita ja kaikkea muuta, :D

joten, jos kuulostaa hyvältä niin ota yhteyttä vaan rohkeasti. :)
Snapchat:rytky96
insta: anttirytky

3 päivää sitten

Kaveri

Mies, 45 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Kaverihaku

Hei,
Kuntosali, Sijoittaminen, Minimalismi, reissaaminen, maailman meno.
Tuossapas muutama mielenkiintoni kohde.
Olen 45v varattu mies. Olisi mukava löytää kaveri harrastusten, ja vaikka kahvitteluun ja kulttuuriin, ja ihan vain hengailuun.
Olen raitis, ja terveitä elämäntapoja vaaliva, ehkä hieman yksinäisyyttä tunteva introvertti.Moottoripyörällä kurvailen kesällä jonkin verran, Jenkkikulkineet- ja tapahtumat on mukavia. Musiikkka kulutan laidasta laitaan.

24.7.2021

Hei!

Nainen, 53 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Olen 53-vuotias sinkku ja etsin ystäviä liikuntaharrastukseen, kahvitteluun, elokuviin ja livekeikoille.
Asun yksin lähellä Oulun keskustaa
Olen avoin ja sosiaalinen. Pidän syvällisistä keskusteluista ja rauhallisuudesta myös vastapainona muulle.
Pidän valokuvauksesta, kirpputoreista ja myös käsitöistä
Etsin naispuolisia harrastuskavereita

23.7.2021

Etsin ystäviä :)

Nainen, 30 vuotta, Pyhäjärvi, Pohjois-Pohjanmaa

Hei! Olen 30v nainen Pohjois-Pohjanmaalta ja haluaisin löytää ystäviä watsapin/spostin kautta kirjoitteluun. Voidaan joskus myös nähdäkin jos kummastakin siltä tuntuu.

Asun maalla ok-talossa mieheni ja 3 koiran kanssa. Vapaa ajalla lenkkeilen, teen pihahommia, luen kirjoja, katson elokuvia/sarjoja, teen ruokaa, leivon, pelaan pleikkarilla. Kirjoissa ja elokuvissa kiehtoo eniten kauhu/jännitys.

Tykkään myös katsella kaikenlaisia true crime ohjelmia ja lukea niihin liittyviä juttuja myös netistä/kirjoista. Yliluonnolliset aiheetkin kiinnostaa, tosin en tiedä uskonko niihin vai en. Mutta mielenkiintoinen aihepiiri sekin.

Oon huumorintajuinen, eläinrakas, keskustelutaitoinen, rauhallinen, introvertti, itsepäinenkin osaan välillä olla.

Nautin luonnosta ja oon erähenkinen. Luonto, eläimet ja ympäristöasiat on mulle tärkeitä. Kiinnostaisko sua lähteä joskus vaikka vaeltamaan tai jonnekin luontoretkelle? En ole itse koskaan vaeltanut, mutta ajatuksena kiehtoo ehkä joskus vaikka kokeilla. Tai ihan vain käymään jossakin luontopolulla? Ei ole pakko, riittää että tykkäät samantyyppisistä asioista :)

En ole yhtään menevä/bilettäjä tyyppinen, vaan täysin kotihiiri. Tykkään jutella ihan mistä vaan.

Inhoan itsekkäitä, minäminäminä ihmisiä, niistä on tarpeeksi kokemusta.

Iältäsi voisit olla noin 27-40v ja nainen. Asuinpaikkakunnallasi ei väliä. Jos tämä ilmoitus yhtään kolahtaa, niin reippaasti viestiä tulemaan! :)

23.7.2021

Uusi ystävä luonnon poijalle :)

Mies, 35 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Moi. Olen perheellinen hyvässä työssä käyvä 35 v mies. Työkuviot ja perhe elämä tuntuu syöneen ystävät poies. Kaipaan kunnon juttutuokioita ystävien kesken. Joille puhua ja kuunnella kaikesta kummallisten elämien sattumusten sarjoista :) Ei ole väliä oletko väliltä 25-45, mies tai nainen.

Harrastan ammuntaa pyssyillä ja jousella, puutöitä välillä ja luonnossa liikkumista. Taiteellinen sielu, joka piirtää mielellään tunnetiloja ja liikkeitä. Joku eräreissu olisi mahtava tehdä. Koulutukseltani raksa insinööri, joka osaa myös rakentaa omilla kätösillään. Tykkään mökkeilystä ja aloittanut taas laskettelun. Kovien polkujen karaistama jolla on aina ollu positiivinen asenne mennä eteenpäin. Jotkut sanovat että pilke silmäkulmassa, mutta tiedä näistä :) rentoa seuraa. Jos haluat voin opettaa sinulle ammuntaa tai laskettelua. Jos nämä ovat ennestään outoja ja mielenkiintoa riittää :)

Entinen introvertti, nykyinen pulputtaja
Entinen vampyyri, nykyinen vegaani
Entinen työnarkomaami, nykyinen elämää arvostava.
Luonnossa liikkuva, käsistään taitava muokkamaan puusta koteja ja huonekaluja.

Mitäpä muuta.. kirjoitellaan ja tutustutaan :)

23.7.2021

Moi!

Nainen, 23 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

23-vuotias muualta Ouluun muuttanut etsii suunnilleen samanikäisiä kavereita.
Oon luonteeltani melko introvertti, rauhallinen, aluksi ujo ja hiljainen mutta eiköhän se väisty jos tullaan hyvin juttuun. Tykkään ulkoilusta, eläimistä, videopeleistä, piirtämisestä, myöhään valvomisesta, leffoista, sarjoista ja kirjoista. En polta enkä käytä alkoholia mutta kahvia kuluu.

En paljoa käytä somea mutta snäpin saa kysymällä. Arvostan, jos oot aito ja luotettava tyyppi. Nähdäkin voidaan jos tullaan toimeen, tapaamisesta ei tarvitse ottaa paineita joten ei väliä vaikka et asuisikaan Oulussa :)

23.7.2021

Moi kaikki

Nainen, 38 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Moi. Olen 35v sinkku nainen ja etsin kaikenikäisiä ystäviä kaikenlaisiin harrastuksiin. Tykkään käydä leffassa, keikoilla, baarissa, minut saa melkein mihin vaan mukaan.

Tykkään fantasiasta, eläimistä, perhosista, elokuvista, peleistä, korttipeleistä, videopeleistä, urheilusta, penkkiurheilusta, vaikka mistä sarjoista, käsitöistä. Melkein mistä vaan.

Laita rohkeasti viestiä!

Perustin myös wa ryhmän kavereiden löytämiseksi
Liity WhatsApp-ryhmääni napauttamalla linkkiä: https://chat.whatsapp.com/FdYgljqhtM2BpkQGBZrwaY

22.7.2021

Uusia ystäviä! :)

Nainen, 28 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Hei,
täällä 28-vuotias nainen Oulusta. Vanha kaveriporukkani on pirstaloitunut pitkin Suomea. Toiveissa olisi löytää uusia ystäviä (miksei vaikka kokonaista kaveriporukkaa!) n. 25-35-vuotiaista ihmisistä. Sukupuolella ei ole mitään väliä.

Olen positiivinen ja aktiivinen persoona, joka pitää mm. liikunnasta, taiteesta, uusien asioiden kokeilemisesta, kahviloista ja matkustamisesta. Tykkään kepeästä ja iloisesta hengailemisesta, mutta minusta saa myös syvällisen keskustelukumppanin. Tykkään ajoittain käydä myös juhlimassa.

Arvostan toisissa aitoutta ja ystävällisyyttä. Mielestäni elämässä on oleellista osata olla armollinen sekä itselleen että muille.

Olisi ihan huippua löytää uusia ystäviä, joiden kanssa matkustaa (maailmantilanteen sen taas salliessa), käydä yökerhoissa, keskustella syvällisiä, kikattaa vähemmän syvällisille asioille ja ylipäätään viettää aikaa mieluisten aktiviteettien parissa.

22.7.2021

Moi!

Mies, 36 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Haen ystävää jonka kanssa ulkoilla eri merkeissä tai vaihtoehtoisesti koti-iltojen viettoon vaikka vain tee/kahvikupin äärellä jutteluun kaikesta mitä mielen ja sydämen päällä onkaan. Sanoisin että olen hyvä kuuntelija ja jaan myös avoimesti omia ajatuksiani ja kokemuksiani. Seurassa viihdyn parhaiten kahden kesken tai hyvin pienessä porukassa.

Olen rauhallinen, avarakatseinen ja ystävällinen. Pidän fantasia/sci-fi- ja elämänkertakirjallisuudesta, kuuntelen runsain määrin musiikkia, rakastan eläimiä ja harrastelen liikuntaa sitä mukaan mikä milloinkin hyvältä tuntuu. Olen alkoton, joten tissutteluseuraksi minusta ei ole. Asun kahden kissan kanssa keskustan lähettyvillä.

Sähköpostittelu ja viestittely sopii hyvin, mutta toivoisin että voisimme myös nähdä aika ajoin tutustuessa.

22.7.2021

Moi!

Mies, 18 vuotta, Ylivieska, Pohjois-Pohjanmaa

Asun pohjois-pohjanmaalla ja etsin kavereita täältä päin ja kaikenlaista juttuseuraa ja mitä vain löytyyy.
Oon urheileva nuori joka harrastaa salilla käymistä ja on raksal töis ja semmosta mut tulkaahan juttelee jos vain kiinnostaa niin kerron lisää.

21.7.2021

Kaveri etsinnässä☺️

Nainen, 20 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Moi! Olen 20v tyttö Oulusta joka etsii kavereita jokapäiväiseen elämäänsä. Olen vuorotöissä ja muuten vapaa ajalla tykkään urheilla tehdä extempore reissuja ja vaikka lähteä bailaamaan. Asun poikaystäväni kanssa yhdessä, mutta olisi kiva nähdä muitakin ihmisiä vapaa ajalla kuin poikaystävää. Tykkään leffoista ja sushin syönnistä eli mennään vaikka syömään. Etsin ystävää jonka kanssa voi lähteä vaikka festareille tai vain löhötä sohvalla ja syödä karkkia.

Sivu
Takaisin ylös