Ilmoitukset alueelta Pohjois-Pohjanmaa (341 kpl)

 - 
 
tänään

Hei!

Nainen, 34 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Menoseuraa Oulusta!
Nyt saa riittää tämä kotona olo, etsin siis kivaa seuraa kaupungille! Siiderille, tanssimaan, mitä nyt keksitäänkään:) Olen iloinen,huumorintajuinen ja nuorekas,reilu kolmikymppinen nainen. Kaikinpuolin ihan "normaali":D Onnellisesti parisuhteessa, joten etsin ainoastaan kavereita.

eilen

Hei!

Nainen, 29 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Olen 29-vuotias nainen Oulusta ja etsin tosi ystävää. Oon parisuhteessa ja mulla on kaksi lasta, mutta sulla ei tarvi olla kumpaakaan. :) Luonteeltani olen avoin, iloinen, huumorintajuinen ja luotettava. Oon kiinnostunut politiikasta; tykkään seurata, mitä Suomessa tapahtuu. Tykkään katsoa leffoja ja sarjoja. Parhaimpia sarjoja on Pako, Blacklist ja uusimpana Rahapaja. Tykkään myös käydä shoppailee, ulkona syömässä ja iltaa istumassa. Harrastan TFCD/TFP -kuvauksia mallin roolissa, joissa kuvaajat, mallit ja myös meikkaajat toteuttavat kuvauksia yhdessä maksutta.

Laita rohkeasti viestiä niin tutustutaan! :)

eilen

Uusia kavereita hakusessa

Nainen, 20 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Moikka! Olen 20-vuotias nainen Oulusta ja etsin itselleni lisää naispuolisia kavereita. Viime keväänä valmistunut ammattikoulusta merkonomiksi. Harrastan salia ja kesäisin maastopyöräilyä. Ratsastusta myös satunnaisesti. Tykkään kuunnella tosi paljon musiikkia ja matkustaa! Tykkään myös tosi paljon tutustua uusiin ihmisiin! Kesäpäiviin olisi mukava saada juttuseuraa. Olen rento ja sosiaalinen persoona ja koirarakas/lapsirakas. Muhun on helppo tutustua. Olen myös kaikkien kaveri, mun seurassa voit olla ihan oma itsesi <3

Tuu rohkeasti tutustumaan! :-)

Snapchat: rebekkaaaline
Instagram: rebekkaimm

eilen

Moro

Mies, 65 vuotta, Oulainen, Pohjois-Pohjanmaa

Moro! Mä yksin asuva metsämies liikun samoilen metiköissä jalan pyörällä keitelen kahvit nuotiolla. Sinnekin kaveria jätkää ketä ois ajankuluksi puhejuttuun ? Myös vaikka näin virtuaalijuttua kuvien kautta mitä nyt on tähän aikaan olevaa yhteyden otto konstia. Avoimesti ajatuksia turhan paljon yksinäisiä sielunystäviä varmaan on luonto ihmisiä ?

2 päivää sitten

Oisikko sää miun mate?

Mies, 20 vuotta, Pohjois-Pohjanmaa

Eli terve nyt taas vaan kaikille! Täällä ittestään ilmoittelee siis 20-vuotias poika, joka olis muuttamassa Ouluun opintojen perässä. Siksi olis kivaa jos saisi uusia kavereita Oulun suunnalta, mutta saat toki olla mistä päin tahansa. Miull on ollut tosi huono tuuri ystävien suhteen, joten toiveena olisi löytää joku jonka kanssa oikeesti sujuisi hyvin.

Avainsanoista näkyykin joitain kiinnostuksenkohteita ja minnuu määritteleviä teemoja. Miull on asperger (sanottakoon se tässä) ja se taatusti vaikuttaa millon mihinkin, sekä hyvässä että pahassa. Esimerkiks mie rakastan historiaa ja kulttuureita, mutta oon avoin muillekin aiheille... en vaan tän aspergerin takii osaa itse puhua niistä vaikka haluaisinkin mieluusti. Pliis voisiks sie opettaa miut olemaan "normaalimpi"?

Ja kirjat on tooosi lähellä miun sydäntä, koska ne on tyyliin miun ainoo harrastus. On tässä harrastettu jousiammuntaa, partioo, koripalloo ja hevostenhoitoakin, mutta ei ne harrastukset oo kestäny pidemmän päälle. Myös samba sekä tanssi- että musiikkigenrenä kiehtoo, vaikka se ei olekaan miulle mikään harrastus.

Se, millanen mie oon, riippuu paljon tilanteesta ja juttuseurasta. Yleensä oon rauhallinen, kiltti ja usein viisaaksikin haukuttu tyyppi, joka osaa kuunnella mitä toisella on sanottavaa. Mutta joskus miult löytyy huumorintajua (vaikken vitsejä osaa kertoo) enkä välttis oo aina niin syvällinenkään.

Oon aika hengellinen ihminen, ja mie tykkään jutella tähän aihepiiriin kuuluvista jutuista. Oon ite kristitty nykyään, mutta miulla on myös taustaa shamaanina ja oon perehtynyt melko hyvin tunnetuimpiin uskontoihin. Näkökulmani on siis ainakin omasta mielestäni todella avoin ja suvaitseva, joten keskustelu uskontokunnasta riippumatta on varmasti antoisaa. MEIDÄN EI OLE PAKKO jutella hengellisistä asioista, MUTTA TOIVON että hyväksyt miut tällaisena kuin oon ja siedät miun hengellisiä pohdintoja silloin tällöin.

Jos mikään kohta kuulosti sympaattiselta tahi jotenkin omalta, niin pistäpä viestiä …

2 päivää sitten

Vertaistukea omiin ajatuksiin ja muutenkin juttuseuraa?

Mies, 27 vuotta, Raahe, Pohjois-Pohjanmaa

Moro, täällä vuonna 1993 syntynyt mies Raahesta. Olen kokenut lähes aina yksinäisyyttä ja ulkopuolisuutta. Minulla on myös Asperger-diagnoosi. Kuntouttavassa työtoiminnassa kerkesin olla yli 6 vuotta, nyt olen eläkkeellä. Parisuhdettakaan ei minulla ole koskaan ollut. Minulla ei myöskään ole koskaan ollut edes auton ajokorttia, vaikka lähes kaikilla muilla ihmisillä täälläpäin tuntuu olevan auton ajokortti. Vain mopokortti löytyy itseltäni. Olen melko pienituloinen, joten minun ei ole mahdollista kustantaa ajokorttia omilla tuloillani. Aina kun näen jonkun tuttavani auton ratissa, tai kuulen jonkun saaneen ajokortin, niin minulle tulee erittäin hirveä olo. Eikä mulla ole koskaan ollut mitään palkallista työtä eikä edes kunnon koulutusta, vain datanomin paperit.

Kesäisin harrastan ulkoilua, juoksua ja pyöräilyä. Talvisin hiihtelen. Vakioharrastuksiin kuuluu myös kitaransoitto. Lähes aina sään salliessa käyn ulkona pelaamassa Pokemon GO-peliä. Musaakin kuuntelen päivittäin. Olen kärsinyt lähes koko ikäni itsetunto-ongelmista. Minulta puuttuu siis erittäin monia asioita. Minulla ei ole kunnon koulutusta, ei auton ajokorttia, ei mitään kokemusta palkkatöistä, eikä juurikaan oikeita ystäviä. Ajokortittomuus on näistä ylivoimaisesti pahin asia.

Mulla on täällä Raahessa vain pari miespuolista kaveria, joita niitäkin näen erittäin harvoin. Joten haussa olisi ensisijaisesti naispuolinen henkilö tällä kertaa. Mutta minulla on seuraavat EHDOTTOMAT vaatimukset:

Sinulla ei saa olla ajokorttia MISSÄÄN NIMESSÄ. Haluan myös, ettei sinulla ole koskaan aiemminkaan ollut ajokorttia. Sillä etsin täältä nimenomaan kohtalotovereita juttuseuraksi.

3 päivää sitten

Uusia kavereita

Nainen, 45 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Olen 46-vuotia nainen. Etsin kavereita yli 35-vuotiaista Pohjois-Pohjanmaalta/Oulun seudulta , jonka kanssa viettää aikaa ja keksiä jotain kivaa menoa, esim. kahville, terassille, tanssimaan, keikoille, shoppailemaan jne..

Laita rohkeasti viestiä, niin tutustellaan paremmin,,,

3 päivää sitten

Moikka!

Nainen, 21 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Olen 21-vuotias 10kk ikäisen tytön äiti Oulusta. Olen muuttanut tänne vasta reilu vuosi sitten, eikä minulla ole täällä yhtään ystäviä tai tuttuja, joten olisi ihanaa tutustua uusiin ihmisiin. Olisi kiva saada muita äitikavereita, joilla olisi suunnilleen samanikäisiä lapsia. Olisi mukava saada seuraa leikkipuistoihin, vaunuiluun, kahvitteluun, retkille yms sekä lapselle leikkiseuraa.

Olen aika iloinen ja positiivinen, ja tulen helposti kaikenlaisten ihmisten kanssa juttuun. Pidän niin lukemisesta, kirjoittamisesta, elokuvien ja sarjojen katsomisesta, lautapeleistä, lasten kanssa touhuamisesta, shoppailusta, retkistä kuin myös kotonakin oleilusta.

Laita viestiä jos haluaisit tutustua paremmin ja tavata!

9.7.2020

Moi!

Mies, 22 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Olen 22-vuotias yliopisto-opiskelija Oulusta. Seurustelen ihanan naisen kanssa. Asun omillani koirani kanssa. Asun lähellä keskustaa. Laita viestiä jos kiinnostaa. Kavereita joita nähdä ei ole kovin paljon, mutta juttuseura ja nettitutut kelpaa kyllä myös. Olen aika syvällinen. Tulen toimeen hyvin kaikkien kanssa. Sukupuolellasi ei ole väliä. Aloitan nyt syksyllä opinnot sähkötekniikalla. Haaveena on joku päivä saada DI tutkinto. Omistan parin vuoden ikäisen corgin. Minut tavoittaa snapchatista nimellä samuliimarol :) Whatsappista minut tavoittaa numerosta 0456058955

https://chat.whatsapp.com/KU0UOHPyJnZK6DuyTOWxze

Yllä whatsapp ryhmä halukkaille! :)

9.7.2020

Etsitään huumorillisia kavereita

Nainen, 20 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Helou!
Olen 20 vuotias muija Oulusta, joka kaipais juttuseuraa tähän tylsään elämään. Vaikka terdelle, kahville, ryyppäämään, elokuviin, kirjastoon tai mihin ikinä keksitäänkin!

Pelaan ja valmennan jalkapallon parissa sekä tullee ulkoiltua oman koiran ja ukon kanssa. Kiero huumori sekä kesän festarit on se ykkösjuttu.
Ota vaa rohkeesti yhteyttä!Terkuin ammatiltaan lähihoitaja ja syksyllä ammattikorkeakoululainen

8.7.2020

Hei!

Nainen, 52 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Olen 52-vuotias sinkku nainen ja etsin ystäviä liikuntaharrastukseen, kahvitteluun, elokuviin ja livekeikoille.
Asun yksin ja käyn työssä, matkustelen silloin tällöin kotimaassa enimmäkseen.
Olen avoin ja sosiaalinen.
Etsin naispuolisia harrastus kavereita

8.7.2020

Juttelemaan

Mies, 27 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Moi vaan

Etsin täältä ihmistä, jonka kanssa voisin tulla hyvin juttuun. Omaan itse oudon, lapsellisen ja "roolileikki -tyylisen" huumorin :-D Hankala selittää mitä tuolla meinaan, mutta sanotaan näin, että tykkään esittää tyhmää ja hyppäytyä rooliin. Kaikki ei arvosta tätä, eikä tarvikkaan. En tule tosikkojen kanssa kovin hyvin juttuun. Tykkään puhua sellaisten kanssa, jotka tykkää viestitellä välillä pitempiäkin viestejä.

Kummiskin!

Vaikka tän viestin aloitus saa mut kuulostamaan aika sekopäiseltä, niin todellisuudessa minulla on kyllä kaikki muumit laaksossa. Innostun kaikesta luovasta, ja pidän siitä, että saan tehdä kaikenlaisia projekteja. Kuntoilen jonkin verran, joten kävelyreissuille voi tulla seuraksi. Toisaalta haluaisin tutustua ensiksi viestien välityksellä. Jos haluat tutustua, niin mut tavoittaa täältä sekä:

Discordista: Jouni#6578

Jos haluat, niin voit aloittaa keskustelun esittämällä itsesi :-)

8.7.2020

Hei!

Nainen, 20 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Olen 20-vuotias parisuhteessa oleva nainen Oulusta. Haluaisin tutustua suunnilleen saman ikäluokan ihmisiin ja toivottavasti myös ystävystyä niin, että myös livenä nähtäisiin. Olisi mukava saada täältä Oulusta lisää kavereita, kun oma kaveripiiri on pienentynyt ja hajaantunut ympäri Suomea vuosien mittaan.

Harrastan paljon urheilua, kuten juoksemista, salia, maastopyöräilyä ja muuta luonnossa liikkumista. Olisi siis kiva saada esimerkiksi salille kaveri tai muuhun urheiluun (minut saa kyllä helposti mukaan lajiin kuin lajiin). Lisäksi pidän lautapeleistä, leipomisesta ja lukemisesta. Olen hyvin eläinrakas ja luonnonläheinen ihminen ja vapaa-aikani menee usein koirani kanssa touhutessa. Olisi siis plussaa, jos sinäkin pitäisit eläimistä ja luonnosta. Ympäristöasiat ovat myös minulle tärkeitä.

Jos olet ystävän tarpeessa ja sinusta olisi hauska viettää aikaa tämmöisen avoimen, rehellisen ja herkästi innostuvan ihmisen kanssa, niin laita ihmeessä viestiä!
snapchat: tuuliaaaaaa

8.7.2020

Ystävä Oulusta.

Nainen, 29 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Moikka,

Oulusta 29-vuotias nainen hakee oikiaa ystävää tositarkoituksella.
Ystävät ovat ajan myötä kaikonneet ja olisi ihana löytää luotettava ihmeinen, jonka kanssa voisi nähdä aina vaikka kahvin tai jonkin muun jutun seurassa ja puhua kaikesta maan ja taivaan väliltä, niin kliseiseltä kuin se kuulostaakin!

Kotoa löytyy mies ja taapero ja syksyllä alkaa ammattiopinnot. Tykkään kirppareista, luonnosta, joogasta, kotoilusta ja elokuvista.
Oon rauhallinen ja alkuun vähän ujokin, mutta tutustun nopeaa kun vain kemiat kohtaa.. avarakatseinen, huumorintajuinen ja innostun helposti uusista asioista.

Sää saisit olla just sellainen ku oot, kunhan vain lähet myös avoimin mielin liikkeelle ja oot oma ittes. Toivottavasti et oo kuluttamassa kummankaan aikaa, vaan lähet mukaan ihan tarkoituksella, ja jos tuntuu ettei meillä kemiat kohtaakaan, niin se sanottais suoraan, niin ei kummankaan tarvi jäädä miettimään mitä tapahtuu! :)

7.7.2020

Kaveria keskustaan

Mies, 27 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Olen 27-vuotias mies. Etsiskelen kaveria. Tapaamiset Oulun keskustassa tai kävelymatkan päässä. Haluaisin tavata melko pian yhteydenotosta, koska... Noh siis sähköposti ei ole minun ihanne tapa tutustua, mutta voidaan aloittaa sillä.

Koska olen minä ja luulen että saan miljoonia vastauksia, niin minulla on muutama sääntö joita minä ja toivottavasti sinä noudatat:

-Yksi kerrallaan. Yritän vastata ensimmäiselle ja katsotaan miten hänen kanssa menee. Koska en oikein tiedä mitä haluan, niin en usko, että selaan vastauksia ja valitsen niistä parhaat, mutta en voi mennä lupaamaan Jos menee hyvin niin kiva. Jos ei mene hyvin jostain syystä, niin vastaan seuraavaan. Tämä kuulostaa vähän... oudolta?? typerältä??

-Kerro itsestäsi. Helpottaisi, jos kertoisit hieman itsestäsi. Joillekin tämä on hankalaa, mutta haluaisin idean minkälainen ihminen olet. Mitä enemmän haluat kertoa, niin tietysti enemmän tiedän, mutta jos se tuntuu ikävältä, niin... Oikeastaan, yritä vaan kirjoittaa. Itse olen kirjoittanut jonkun verran tietoa.

-Aikaraja. Ideana oli että ilmoittaisit aikarajan, mihin asti sinä sallit vastauksia. Voisit myös ilmoittaa jos et katso sähköpostia päivittäin En usko että rupean laittamaan viestiä kuukausia/vuosia myöhemmin, mutta en edes tiedä haluanko enemmän kuin yhden kaverin.

-Vastaaminen. Jos en löydä kaveria ensimmäisestä, niin kuten mainitsin, siirryn seuraavaan. Ilmoitan sähköpostilla kysellen vieläkö käy, ja jatketaan siitä. Jos sinusta ei kuulu, sanotaan muutamaan päivään, joudun jättämään sinut. Jos jostain syystä et vaan pääse internettiin tai jokin muu syy, niin voitko ilmoittaa.

-Tekeminen. Jos et päätä tehdä ilmoitusta sen takia, koska tekemisistä puuttuu sinun mieli tekeminen, niin harkitse uudestaan. Tämä koko ilmoitus on hyvin epävarma. Esimerkkinä: En tiedä/pidä taiteesta, tietääkseni. Mona-Lisa on kiva. Voin kuvitella ainakin yhdesti käydä jossain taidenäyttelyssä, kun ollaan tutustuttu pikkasen paremmin. Selitinkö hyvin?? Onko tämä …

7.7.2020

Uusia ystäviä ?

Nainen, 31 vuotta, Pohjois-Pohjanmaa

Hei,
Olen 31v nainen , olen kolmen lapsen äiti ja lapsien myötä myös kaveri suhteet ovat erkaantuneet.
Kaipaisin erityisesti ystävää/kuuntelijaa jonka luo vain voisi mennä kahville tai käydä tapahtumissa ja parantaa maailmaa yhdessä.

6.7.2020

Making new friends as an adult is tough!

Mies, 30 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Hey guys, I have been in Finland for almost a year and a half and have made no friends. It's tough to make friends as an adult. I'm generally a pretty easy going guy

Just looking for someone to hang out with, go for coffee or drinks, nightclubs whatever it is I'm easy. Gender doesn't matter when contacting me I just want to meet fun interesting people.

I play video games and board games and have also tried disc golf but I am terrible at it, it's pretty tough!! I'm also into geocaching but I haven't done much of it around oulu as of yet.

I'm originally from Ireland but moved here to be with my girlfriend, and I would like to make some friends of my own.

I realise that this post isn't in Finnish and I hope that's okay. I speak Finnish and go to school to learn Finnish but I'm not too confident writing in Finnish yet.

So if you want to know more or you want to hang out get in touch and we'll take it from there.

Noniiiiiiin 🙃

Sivu
Takaisin ylös