Ilmoitukset alueelta Pohjois-Pohjanmaa (516 kpl)

 - 
 
eilen

Terve !

Mies, 65 vuotta, Pohjois-Pohjanmaa

Terve ! Bi-henkistä kaveria avoimeen ajatusten vaihtoon mä yksin oleva omissa ympyröissä kulkeva mies . Tupakkaa ei alkoholin harvoin luonto ystävällinen retkeilijä . Kaiken huomioiva ymmärtävä höpötäjä mut myös kuuntelen mitä muut tuumailee ! Varmasti jotain aiheita on mistä voi keskenään tutkistella sielullisesti syvällisestikin ?

eilen

Moii

Mies, 19 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Olen 02/19 poika Oulusta. Harrastan metsästystä ja kalastusta. Kesäisin tulee myös ulkoiltua. Aikaa kuluu myös paljon pc:n äärellä vähän kaikenlaisia pelejä pelaillesa. Olen luonteeltani olen rauhallinen, sosiaalinen ja todella puhelias. Välitän ja arvostan ihmisiä sellasena ku ne on. Eikä ketään kuulu syrjiä tai kiusata. Kavereita ei oikeen ole. En käytä mitään päihteitä. Koirat ja luonto on myös todella lähellä sydäntä. 18-30v ihmiset kiinostaa. Olen myös valmis näkemään joskus.
Snäpin saa kysymällä.

2 päivää sitten

Kaverihaku OULU

Nainen, 22 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Hei, oon 22v tyttö Oulusta ja etsin kavereita Oulusta tai Oulun lähistöltä, iällä tai sukupuolella ei väliä, mutta kaipaisin ehkä enemmän lisää naispuoleisia ystäviä. Kiinnostuksen kohteitani on liikkuminen (sali, lenkkeily, uinti, sulkkis, sähly...), ulkoilu, syvälliset keskustelut ja leffa/sarjaillat hyvien herkkujen kanssa.

2 päivää sitten

Hei!

Nainen, 23 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Olen 23v nuori nainen Oulusta ja etsin uusia, mieluiten naispuolisia, kavereita/juttuseuraa. Asuinpaikallasi ei ole väliä, mutta toivoisin, että olisit suurin piirtein samanikäinen kanssani.
Opiskelen yliopistossa ja vapaa-aikani kuluu lähinnä urheilun, musiikkiharrastuksen ja leffojen/sarjojen parissa. Jos kiinnostuit, ota ihmeessä yhteyttä :)

2 päivää sitten

Moikka!

Nainen, 25 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Heippa! Mä olen 25-vuotias nainen ja oon muuttanut ouluun asumaan noin puoli vuotta sitten. Mulla itselläni ei ole kauhesti tuttuja täältä Oulusta ja olis kiva jos olisi muutakin juttuseuraa kun poikaystävä. Mä olen itse luonteeltani aika ulospäinsuuntautunut, mutta näin "aikuisena" on hieman hankalaa löytää uusia kavereita. Muuten luonteeltani oon kuullut että oon todella iloinen ja aurinkoinen, tykkään puhua paljon ja tutustua uusiin ihmisiin.

Oon tällä hetkellä päivätyössä ja opiskelen siinä sivussa avoimessa yliopistossa. Viikonloppuisin ja iltaisin olisi mahtavasti aikaa nähdä kavereita. Vapaa-ajalla tykkään käydä ulkoilemassa mun koiran kanssa, urheilla, leipoa, kattoo leffoja, käydä kahvilla tai vaikka olla kotona vaan juomassa viiniä (tähän olisi myös kiva saada joku kaveri, yksin viininjuominen on vähän tylsää. Toki viinistä ei oo pakko tykätä, muutkin juomat hyväksytään :D ). Baarissa en kauheesti jaksa enää käydä, toki välillä on mukava käydä tuulettumassa. Joten kyllä musta sinne myös tarvittaessa saa seuraa.

Näin tiivistettynä olis siis kiva löytää kavereita joidenka kanssa viettää aikaa, iällä/koulutuksella/elämäntilanteella yms. ei ole väliä kunhan tultaisiin vaan hyvin juttuun. Pääasiassa etsin kuitenkin naispuolisia ystäviä. Mulle saa laittaa viestiä rohkeesti ihan milloin vaan, mulle kelpaa aina uudet ystävät!

3 päivää sitten

Kavereita hakusessa

Nainen, 26 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Heippa sinä! :)

Olen 26-vuotias nainen. Asun Oulussa, mutta käyn myös usein Rovaniemellä. Molemmista kaupungeista olisi kiva löytää uusia ihmisiä. Sukupuolella ei ole väliä.

Olen luonteelta pirteä ja rehellinen ekstrovertti, joka puhuu ennen kuin ajattelee. Vapaa-ajalla tykkään seurata sarjoja, käydä elokuvissa, lenkkeillä koiran kanssa, käydä notskilla istuskelemassa ja paistamassa makkaraa sekä viikonloppuisin myös baareissa tulee käytyä. Uudet kokemukset ja extemporee jutut ovat myös kivoja. Lähen mielelläni myös pelailee korttia, lautapelejä, sulkapalloo tai vaikka keilaamaan.

Kavereitten lisäksi kaveriporukkaki olisi kiva löytää. :) Laita rohkeasti viestii!

3 päivää sitten

Moikka!

Nainen, 19 vuotta, Pohjois-Pohjanmaa

Täällä kirjoittelee 19v tyttö Oulusta. Ois hauska löytää seuraa pimenevään syksyyn! Itse olen luonteeltani huumorintajuinen, rento ja puhelias kunhan tutustuu. Minusta saa seuraa vaikka mihin, sillä innostun helposti! Tykkään illanistujaisista tai lähteä vaikka baariin tanssimaan, katsoa elokuvia tai käydä lenkillä. Asun kumppanini kanssa ja meillä on pari eläintä. Olisi kiva löytää ystäviä lähi alueelta kun vietän aikaa lähestulkoon vain kumppanin kanssa.

Ota yhteyttä matalalla kynnyksellä. Ilmoitus ei vanhene.

3 päivää sitten

Ystävähaku

Nainen, 21 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Moi!
Oon 21 vuotias nainen oulun seudulta joka kaipaisi ystäviä ja seuraa vapaa-ajalle. Oma ystäväpiiri on pieni ja harvoin nähtävissä. Omat kiinnostuksen kohteet liittyy aika paljon autoihin ja oma auto on aika tärkeä itselleni. Viikot menee töissä isomman auton ratin takana ja viikonloput tulee ajeltua niin sanottuihin kokoontumispaikkoihin oulussa. Poikakaverin kanssa tulee vietettyä aikaa ainakun lomilla sattuu armeijasta olemaan. Eläimet on kans tosi lähellä sydäntä ja itseltäni löytyy pari hamsteria ja perheelläni on pari koiraa. Moottorikelkkailun parissa pyrin vietämään talvet. Olisi ihana jos olisi joku jonka kanssa voisi ihan vaa käydä pyörimässä kaupungilla tai joka lähtisi mukaan yöllisiin ajeluihin mukaan ja jonka kanssa voisi jutustella kaikesta. Sarjoja ja leffoja tykkään katella jonkun verran. Oon luonteeltani aluksi vähän ujohko mutta ajan kanssa rohkenen uusille tuttavuuksille. Alkoholia en tykkää nauttia mutta seuraksi minusta aina on ja kuskin hommia on tullut tehtyä jonkun verran. Mielummin pysyttelen selvin päin että pääsee ajamaan omalla autolla vapaa-ajalla.

17.10.2021

Moi!

Nainen, 19 vuotta, Pohjois-Pohjanmaa

Olen 19-vuotias tyttö, joka asuu poikaystävän ja koiran kanssa Pohjois-Pohjanmaalla. Olen käynyt lukion ja opiskelen tällä hetkellä lähihoitajaksi. Harrastan metsästystä, kalastusta, pianon/kitaran soittamista ja erilaisien käsitöiden tekemistä. Lisäksi autot ja muut moottoriajoneuvot ovat lähellä sydäntä.

Etsin kavereita, joille voisin jutella kaikesta maan ja taivaan välillä. Sukupuolella ei ole väliä mutta ikähaarukka olisi 19-24 vuotiaat. Jos kiinostuit niin tule juttelemaan vaik ig:seen tai snäppiin

15.10.2021

Helou 😊

Nainen, 24 vuotta, Pohjois-Pohjanmaa

Etsinnässä uusia, aitoja kavereita taikka ihan peliseuraakin, mieluiten pysyviä ihmissuhteita kuin "hetken huuma" -tuttavuuksia. 😊

Itse olen reilu kaikkia kohtaan, lojaali, helposti lähestyttävä, herkkä, ujo alkuun, välittävä. Pyrin tulemaan kaikkien kanssa toimeen, jolloin sinä saat olla aivan oma itsesi ❤️

Sulta en vaadi ihmeitä, 20v ylöspäin jos kuitenkin 😊 Pistä ihmeessä viestiä niin jutellaan ja ihmetellään. Katsotaan miten kemiat kohtaa ja mitä saadaan aikaan 🤗

15.10.2021

Dubbausyhtiötä perustamaan!

Mies, 20 vuotta, Pohjois-Pohjanmaa

Hei!

Löytyisikö dubbauksista kiinnostunutta porukkaa, tai muuten vain monitaitoisia tyyppejä, joilta löytyisi luovuutta, sosiaalisia taitoja, teknistä osaamista ja muita hyödyllisiä ominaisuuksia, ja jotka voisivat kuvitella työskentelevänsä dubbausten parissa?

Kaipaisin porukkaa, jonka kanssa voitaisiin joskus perustaa ihan virallinen dubbausyhtiö! Tällainen on ollut mielessäni jo joitain vuosia, mutta yksin en kyllä kykenisi tällaista perustamaan, ja olen yrittänytkin kotiseudulta kerätä porukkaa siihen, mutta siitä ei ole tullut oikein mitään, varsinkaan kun itselläni ei ole hirveästi edes ihmissuhteita.

Alustava ikähaarukka olisi noin 18-24v, mutta ei toki haittaa, jos menee pikkuisen ulkopuolelle. Yhtiö tultaisiin tietysti perustamaan jonnekin Helsinkiin tai muualle Etelä-Suomeen, eli mikäli et sieltä päin ole, olisi sinun hyvä varautua muuttamaan sinne lähivuosina. Korostan vielä, että en ensisijaisesti etsi porukkaa ääninäyttelemään, vaan tekemään ihan kaikkia muita töitä dubbaustuotannoissa.

Ota yhteyttä, niin lähetän linkin tiedostoon, jossa kerrotaan tästä hommasta enemmän.

15.10.2021

Moiks!

Nainen, 30 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Täällä 30 vuotias nainen Oulusta :) Etsin kavereita/ystäviä, ystäviä tai kavereita ei oikein nykypäivänä enää tahdo olla, monet ystävät eri elämäntilanteessa kuin itse. Asun miehen kanssa tässä Oulun keskustassa ja aika paljon tulee oltua miehen kanssa , kaipaan muutakin seuraa ! :D käyn silloin tällöin salilla, muutapa ei oikein tule harrastettua, alkoholia käytän joskus :) illanistujaisista tykkään, oon alussa ujo mutta se menee nopeasti ohi:) oon myös huumorintajuinen! oon omasta mielestäni ehkäpä vähän nuoremman oloinen mitä 30 vuotias :D tykkään shoppailusta ja meikkaamisesta, tällä hetkellä työttömänä joten päivät yleensä menee kotosalla, käytän instaa ja snäppiä melkeinpä päivittäin :) snäp : iidakurv

14.10.2021

Vertaistukea omiin ajatuksiin ja muutenkin juttuseuraa?

Mies, 28 vuotta, Raahe, Pohjois-Pohjanmaa

Kerronpa itsestäni nyt kylmiä faktoja. Olen 1993 syntynyt. Mä oon ensinnäkin työkyvyttömyyseläkkeellä, mulla ei ole koskaan ollut ajokorttia, mulla ei koskaan ole ollut kunnon koulutusta, peruskoulun kävin mukautettuna ja sen jälkeen opiskelin datanomiksi melko huonoin arvosanoin, mulla ei koskaan ole ollut parisuhdetta, eikä paljoakaan kunnon kavereita ole myöskään koskaan ollut, eikä palkkatöitäkään ole kertaakaan ollut aikuisiällä, nuoruuden kesätöitä lukuunottamatta. Olen siis täysi nolla. Pelkkä jäte yhteiskunnalle, josta ei ole yhtään mitään hyötyä.

Näistä kaikista asioista ajokortittomuus on ylivoimaisesti pahin asia. Aina kun näen jonkun tuttavani ajavan autoa, niin mulle tulee niin paska fiilis että koko loppupäivä menee pilalle. Pohjanmaalla on varmasti aivan poikkeuksellista olla 28-vuotias miespuolinen ilman auton ajokorttia. Tosin nyt tällä hetkellä olen autokoulussa, mutta menee vielä pitkään ennenkuin ajokortin tulen saamaan, sillä pääsen inssiajoon vasta sitten kun olen maksanut koko kurssilaskun. Aikoinaan täyttäessäni 18v olisin saanut rahoituksen autokouluun mutta olin silloin arka ja pelkäsin etten opi hallitsemaan autoa kunnolla ja aiheutan onnettomuuden, olin silloin erittäin epävarma kyvyistäni joten käytin kyseiset rahat ihan muihin asioihin. Avainsanat kertovat lisää minusta. Ja HUOM! Minulla on sinulle kaksi EHDOTONTA vaatimusta joista en jousta YHTÄÄN:

Haluan ettei sinulla ole koskaan ollut ajokorttia. Haluan myös ettet ole koskaan ollut parisuhteessa. Sillä etsin kohtalotovereita elämääni.

11.10.2021

Ystävyyttä ja harrastuskaveria

Mies, 47 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Elämääni kuuluu monipuolisia harrastuksia, arki-iltoina ja viikonloppuisin. Liikuntaa, kulttuuria, luontoa, käsitöitä, musiikkiakin tapailen. Työni vastapainoksi kaipaan monenlaisia harrastuksia, mutta mihinkään sen vakavemmin tai tavoitteellisemmin menemättä. Omaksi iloksi ja rentoutumiseksi vaan.

Olen 47-vuotias mies. Uusille ystäville on elämässäni tilaa, ja myös harrastuskaverille esim. liikunnan pariin (sulkapallo, tennis, rullaluistelu, hiihto, pyöräily, laskettelu, melonta, ...). Liikunta rennolla otteella ja iloisella mielellä.

Olen luonteeltani rauhallinen, puhelias, pohdiskeleva. Seuraan aktiivisesti yhteiskunnan tapahtumia. Lapseni ovat jo aikuisia ja asuvat omillaan.

11.10.2021

Moi!

Mies, 36 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Haen ystävää ulkoiluun tai vaihtoehtoisesti ihan koti-iltojenkin viettoon. Voimme vaikka tee/kahvikupin äärellä jutella kaikesta mitä mielen ja sydämen päällä onkaan, pelailla erilaisia pelejä tai katsoa jotain hyvää ohjelmaa. Sanoisin että olen hyvä kuuntelija ja jaan myös avoimesti omia ajatuksiani ja kokemuksiani. Seurassa viihdyn parhaiten kahden kesken tai hyvin pienessä porukassa.

Olen rauhallinen, avarakatseinen ja ystävällinen. Pidän fantasia/sci-fi- ja elämänkertakirjallisuudesta, kuuntelen runsain määrin musiikkia, rakastan eläimiä ja harrastelen liikuntaa sitä mukaan mikä milloinkin hyvältä tuntuu. Olen alkoton, joten tissutteluseuraksi minusta ei ole. Asun kahden kissan kanssa keskustan lähettyvillä.

Sähköpostittelu ja viestittely sopii hyvin, mutta toivoisin että voisimme myös nähdä aika ajoin toisiimme tutustuessa.

Sivu
Takaisin ylös