Ilmoitukset alueelta Pohjois-Pohjanmaa (157 kpl)

 - 
 
tänään

Heippa!

Nainen, 36 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Löytyisiköhän 36-vuotiaalle nuorekkaalle naiselle uusia kavereita Oulun alueelta?:) Perhe ja työt vievät luonnollisesti suurimman osan ajastani,mutta välillä sitä huomaa kaipaavansa jotain aivan muuta,pientä irtiottoa arjesta. Etsin siis kaveria kahville,keikoille,kirppiksille,shoppailemaan,festareille,tanssimaan,lenkille,mitä nyt vain keksitäänkään! Luonteeltani olen iloinen ja sosiaalinen. Iällä ei sinänsä väliä,jos muuten tullaan juttuun:)

tänään

Uusia kavereita hakuses

Mies, 21 vuotta, Ylivieska, Pohjois-Pohjanmaa

Kaverit on viimeaikoina tahtoneet käydä vähiin, joten etsin omaikäisiä kavereita joiden kans vois viettää aikaa. Sukupuolella ei ole niin väliä. Alueena mielellään Pohjois- sekä Keski-Pohjanmaa.
Tykkään liikkua, pelailla kattoo sarjoi ja leffoi sekä tahon innostua melkeempä mistä vaan 😁
Tykkään myös höpöttää niitä näitä.
Etäisyydellä ei niin oo väliä ku oon lomalla ja on auto jolla liikkua.
Jos tekee mieli jutella niin pistä vaan rohkeesti viestii

tänään

Uskallatko lukea? Taruolentoja etsimässä.

Mies, 30 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Tähän pitäisi nyt heittää joku syväluotaava analyysi omista luonteenpiirteistä ja lisäksi vielä muotoilla teksti mahdollisimman huomiota herättäväksi, että kukaan ei lopettaisi lukemista ensimmäiseen riviin. Jos jostakin syystä olet vielä täällä, niin hae kuppi kahvia ja jatka lukemista tai avaa vaihtoehtoisesti vauva.fi keskustelupalsta ja ahdistu ihmiskunnan typeryydestä.

Pölyistä näppäimistöä kirjoittelee jokin aika sitten 30 ikävuotta mittariin kelannut introverttiyteen taipuva, joskus myös "hyväksi tyypiksi" tai veronmaksajaksi, luonnehdittu miespuoleinen henkilö. Itse en tiedä miten kuvailisin tätä peilistä tuijottavaa kummajaista. Muiden silmin olen kaiketi melko tavanomainen kaveri. Omin silmin jotain ihan muuta. Omistan asunnon ja koiran, maksan veroni, juon Juhla Mokkaa, maksan kuntosalista vaikka en muista missä sali sijaitsee sekä luulen olevani jotain vaikka en oikeasti ole mitään.

Ainoita kavereiden lausumia kommentteja mikä on jäänyt mieleeni, on vuosia sitten silloisen kaverini lausahdus lievässä humalatilassa n. klo 5.30 aamuyöstä enemmän tai vähemmän vaiherikkaan ravintolaillan jälkeen:

"Jätkällä on lehmän hermot ja sitten kun se vitun lehmäkin suuttuu niin sää oot sitä lehmää rauhoittelemassa".

Koskaan ei ole tarvinnut lehmää rauhoitella mutta katsoakseni kaikilla on oikeus suuttua tai olla vihainen. Minä suutun valehtelusta ja vääryydestä. Inhoan esittämistä, ahdasta ajattelua sekä yleistä typeryyttä.

Mistä sitten nautin? Kiirettömyydestä, luonnosta, omasta rauhasta. Aidoista ihmisistä, periaatteista. Kyvystä ajatella ja pohtia asioita sekä ilmiöitä. Keskustelutaidoista, kyseenalaistamisesta, hyvästä viinistä, vain olemisesta, pitkistä automatkoista, kesäöistä. Raskaasta metallista. Eminemistä. Riki Sorsasta. Oluesta, huumorista, sarkasmista. Marvelin elokuvista, tietokonepeleistä.

Ennen kaikkea nautin siitä, että minun ei tarvitse pelätä tai esittää mitään muuta kuin olen. Nautin suunnattoman paljon niinsanottujen sielunveljien …

eilen

Moi! 😊

Nainen, 25 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Hei! Olen 25-vuotias nainen Oulusta. Olisi ihanaa köytyy uusia ystäviä/kavereita Oulusta, joiden kanssa voisi rupatella, käydä shoppailemassa, lenkillä siis ihan mitä vain mitä keksii :)

Olen iloinen ja rempseä.

Jos kiinnostaa tutustua ni laita ihmees viestiä :)

eilen

Moi

Mies, 18 vuotta, Pyhäjoki, Pohjois-Pohjanmaa

Olen 02/17 poika. harrastan metsästystä ja kalastusta. Kärsin vaikesta masennuksesta paniikista ja ahdistuksesta. Oon luonteeltani rauhallinen välittävä ja sosiaalinen. Luonto on lähellä sydäntä. Vapaa-aikani kulúu pelatessa pcllä. Kavereita mulla ei hirveästi ole ja olen tosi yksinäinen. Iällä tai sukupuolella ei ole mitään väliä. Tulkaa tutustuun. Ikä on 17. snäp keketsu02 Ilmoitus ei vanhene!

eilen

Moikka :)

Nainen, 26 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Moikka! Olen 26-vuotias nainen Oulusta. Olisi kiva löytää uusia ystäviä/kavereita Oulusta, joiden kanssa vois vaikka käydä leffassa, kahvilla tai vaikka iltaa viettämässä.

Olen iloinen ja luotettava :)

Jos kiinnostaa tutustua niin pistäppä vaikka viestiä :)

2 päivää sitten

Moikkamoi

Nainen, 20 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Hei olen tällainen kohta 20 vuotias nuori nainen oulusta. Etsin uusia kavereita joiden kanssa viettää vapaa-aikaa. Olen sosiaalinen, sympaattinen ja ihan mukava likka. En ole tällä hetkellä töissä- tai koulussakäyvä ihminen masennuksen ja ahdistuksen takia. Etsin kavereita 18-25 ikähaarukan välistä ja sukupuolella ei mitään merkitystä. Jos nappasi yhtään niin ei muuta kuin s-postia tulemaan :)

2 päivää sitten

Moikka!

Nainen, 18 vuotta, Ylivieska, Pohjois-Pohjanmaa

Etsin uusia samanhenkisiä kavereita, kun monien entisten kanssa ollaan pikkuhiljaa kasvettu erilleen. Arvostan ihmisissä aitoutta, rehellisyyttä, avoimuutta ja positiivista asennetta. Mutta myös rohkeutta ja itsepäisyyttä. Pinnallisuus ei oikein sytytä. Psyykkisten vaikeuksien jälkeen haluan taas päästä takas normaaliin elämään, tehdä ja kokea asioita ja nauttia elämästä. Omaan terveelliset elämäntavat ja tykkään liikkua luonnossa. En käytä muita päihteitä paitsi alkoholia joskus. Uusien ihmisten kans saatan olla alkuun vähän hiljanen, mutta se menee kyllä ohi sitten ku paremmin tutustuu. Jos oot 17-22 vuotias, pohjois-pohjanmaalta ja arvelet että meillä vois synkkaa nii laita vaa rohkeesti viestiä :)

2 päivää sitten

Uusia ystäviä etsimässä!

Nainen, 23 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Moikka!

Olen 23-vuotias nainen Oulun keskustan läheisyydestä. Olen luotettava ja hyvä kuuntelija. Juttua kyllä riittää, kunhan ollaan tutustuttu tarpeeksi hyvin :)

Etsin uusia ja toivottavasti pitkäaikaisia ystäviä elämääni. Kaveria, jonka kanssa käydä kahvilla, shoppailla, liikkua ulkona tai juhlia. Olen avoin kaikelle uudelle tekemiselle. Toivoisin, että olet naispuoleinen henkilö, iällä ei ole niin väliä.

Otathan yhteyttä, niin nähdään ja tutustutaan toisiimme! :)

3 päivää sitten

Terve! Kaverit ja ystävät hakuun

Mies, 25 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Hei, olen 25-vuotias flegmaattinen/melankolinen mies Oulusta. Pitkän yksinäisyyden jälkeen etsin kavereita ja ystäviä piristämään minun sekä heidän elämää, jopa paikkaani tässä maailmassa.

Kiinnostuksen kohteita ovat mm. animaatio, musiikki(klassinen, metalli ja OST), pelit(ajo-, rooli- ja strategiapelit tietokoneella), piirtäminen(digitaalinen taide), puutarhurointi(chillit) ja ruuanlaitto. Arvoihini kuuluu mm. kunniallisuus, lojaalisuus ja luotettavuus.

3 päivää sitten

Kavereita etsimässä!

Nainen, 29 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Moi,

täällä vähän alta kolmekymppinen nainen etsiskelee kavereita Oulusta! Minulla on lapsia ja olisi mukava saada uusia kavereita itselle esimerkiksi lenkkeilyyn tai lasten kanssa puistoiluun. Sinulla ei tarvi olla lapsia. Omia kiinnostuksen kohteita on matkustelu, sisustaminen, lastenvaatteet, kirppikset, ruoka ja liikunta. Olisi mukava löytää samanhenkisiä kavereita ja tavata vaikka kahvittelun merkeissä! Laita viestiä tulemaan jos kiinnostaa tutustua :)

14.6.2019

Kaveri hukassa!!

Nainen, 50 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Hei,
Olen 50 vuotias nainen Oulusta (hetero). Etsin naiskaveria elokuviin, kahville rupattelemaan jne.
Harrastan kuntosalia ja lukemista + TV:n katselua : )
Tällä hetkellä minulla ei ole miesystävää. Aikuinen lapsi löytyy.
Olen huumorintajuinen ja ihan fiksukin.
Otahan yhteyttä!

13.6.2019

Hei!

Mies, 38 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Etsisin kavereita naisista ja miehistä.Jos sinullakin on lapsia niin voidaan käydä yhdessä tapahtumissa jne.Myös muuhun vapaa-ajan viettoon olen valmis mitä muilta kiireiltäni ehdin.Ikähaarukkaa en tähän niin tarkasti laita, ei sinänsä ole väliä.Yksinäinen en ole mutta lisää ihmisiä kaipaisin elämääni.

12.6.2019

Moi!

Mies, 21 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Etsin samanikäisiä mielellään 18-30 vuotiaita ihmisiä, joiden kanssa perustaa vaikka whats app ryhmä. Haussa siis miehiä ja naisia, erityisesti Pohjois-Pohjanmaalta mutta myös muualtakin. Ei haittaa jos olet vähän vanhempi tai nuorempikin. Jutteluseuran ja uusien ystävien hakeminen tarkoituksena.

Olen 21-vuotias yliopisto-opiskelija Oulusta. Asun omillani koirani kanssa. Laita viestiä jos kiinnostaa :)

https://chat.whatsapp.com/KU0UOHPyJnZK6DuyTOWxze

Yllä whatsapp ryhmä halukkaille! :)

12.6.2019

Moi

Mies, 26 vuotta, Kempele, Pohjois-Pohjanmaa

Hei.

Etsin Oulun seudulta lenkkeily seuraa eli kaveria että jonka voisin käydä kävelyllä tai pyöräilyä ajamassa.

Eikä se jäisi muuttamaan kertaan. Ikää saisi olla 20-35 välillä ja mieluiten Oulun seudulta. Laita rohkeasti viestiä. Vaikka muuten vaan kirjoitelluun. Sukupuoli mieluiten naispuoliset. Miksei miehet.

10.6.2019

Vertaistukea omiin ajatuksiin ja muutenkin juttuseuraa?

Mies, 26 vuotta, Raahe, Pohjois-Pohjanmaa

Moi, täällä 1993 syntynyt mies Raahesta. Olen kokenut aina yksinäisyyttä ja ulkopuolisuutta ihan kaikkialla, eikä loppua tunnu näkyvän. Minulla on myös Asperger-diagnoosi. Kuntouttavassa työtoiminnassa olen käynyt viimeiset 6 vuotta. Parisuhdettakaan minulla ei ole koskaan ollut, ja sinkku olen vieläkin.

Omalla työtoimintapaikallani lähes kaikki muut ovat koulutukseltaan IT-alan insinöörejä, ja itse olen pelkästään datanomi melko huonoin arvosanoin. Itsetuntoni kärsii pahasti siitä, että suurin osa porukasta on miljardi kertaa minua älykkäämpiä ja lahjakkaampia. Sen takia tunnen oloni täysin ulkopuoliseksi siellä. Itse en todennäköisesti pystyisi opiskelemaan insinööriksi vaikka haluaisinkin, koska minulla on hahmotushäiriö, joka vaikeuttaa opiskelua. Tuntuu erittäin pahalta ajatella, että he voivat osallistua maailman kehittämiseen mutta minä taas en, tunnen erittäin suurta alemmuudentunnetta työkavereitani kohtaan. Kaikista pahimmalta tuntuu se, että siellä on eräs aivan sairaalloisen arka ja sairaalloisen ujo, lähes puhumaton nainen, ja jopa hänkin on tietotekniikan insinööri. Asia mietityttää minua joka päivä. Oikeissa palkkatöissäkään en ole koskaan ollut, paitsi kesätöissä joskus 17-18 vuotiaana. Sen jälkeen olenkin ollut ainoastaan kuntouttavassa työtoiminnassa.

Kesäisin harrastan ulkoilua, juoksua ja pyöräilyä. Talvisin hiihtelen. Vakioharrastuksiin kuuluu myös kitaransoitto. Musaakin kuuntelen lähes päivittäin. Vapaa-ajallani näen ihmisiä hyvin harvoin, joten viikonloput ja arki-illat tuntuvat melkein aina yksinäisiltä. Olen kärsinyt lähes koko ikäni itsetunto-ongelmista.

Mulla on täällä Raahessa ainoastaan pari miespuolista kaveria, joita niitäkin näen erittäin harvoin. Joten haussa olisi ensisijaisesti naispuolinen henkilö tällä kertaa.

9.6.2019

Ystävää etsimässä

Nainen, 26 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Hei!

Olen 26-vuotias oululainen nainen. Asun avopuolisoni kanssa, mutta ystävät ovat puuttuneet elämästä jo useamman vuoden.

Olen intovertti (INFJ), rauhallinen, lämminsydäminen ja hyvä kuuntelija, minkä takia aiemmissa kaverisuhteissa minulla on usein tullut tunne, että minun niskaani kaadetaan kaikki ongelmat mutta itse jään edelleen ymmärrystä ja tukea vaille ja tavallaan vähän syrjään. Ehkä tästä johtuen ystävyyssuhteet ovat tuntuneet työläiltä ja raskailta, eikä sellaista sielunsiskoa ole oikein löytynyt.

Rakkaimpia harrastuksiani ovat lukeminen ja kirjoittaminen. Tällä hetkellä suosikkipuuhaa on myös äänikirjojen ja podcastien kuuntelu. Tykkäisin myös kesäisin käydä silloin tällöin vaikkapa terassilla, mutta tällä hetkellä ei kaveria sellaiseen ole. Musiikki on myös lähellä sydäntä, eniten pidän rauhallisesta indiemusasta. Olen avarakatseinen ihminen, maailmaparantaja ja pesunkestävä feminsti ja rakastan keskustella yhteiskunnallisista aiheista (kunhan ilmapiiri ei ole tuomitseva vaan rauhallinen ja turvallinen).

Jos kiinnostuit, laita ihmeessä viestiä :)

Sivu
Takaisin ylös