Ilmoitukset alueelta Pohjois-Pohjanmaa (622 kpl)

 - 
 
eilen

Vertaistukea sosiaaliseen fobiaan ja ripaus toivoa yksinäisyyteen? (Oulu)

Nainen, 38 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Moimoi! :) Etsiskelen lähinnä vertaistukiystävää sosiaalisten tilanteiden pelkoon, ahdistushäiriöön ja masennukseen/uupumukseen täältä Oulusta, ja muutenkin syvällisempää ystävyyttä. Ajatuksena se että voitaisiin jakaa vapaasti ja aidosti juuri ne kaikenkirjavat tunteet ja käytännön ongelmat mitä tuohon aihepiiriin liittyy, ja olla jopa jonkinlaisena empaattisena kannustuksena toisillemme. Ja toki muutenkin tutustumista, koska onhan elämässä ja kaikissa ihmisissä paljon muitakin puolia, vaikka nuo mt-asiat onkin aikamoinen varjo ollessaan tarpeeksi vahvoja ja pitkäaikaisia.
Kaikenlaisista asioista, iloista ja suruista avoimesti puhuminen on mulle luonnollista. :)

Mulla on kyllä joitain nettikavereita joilla on samoja ongelmia kuin itselläni, mikä on ollut myös hyvää vertaistukea, mutta toivoisin löytäväni jonkun vertaistukiystävän Oulusta että voitaisiin jossakin vaiheessa tavatakin, ylittää se sosiaalisen ahdistuksen kynnys yhdessä pienin askelin. Välillä yksi askel eteen ja sitten taas pari askelta taakse, vai miten se meni.. :) Mulla on ollut tämä sosiaalisten tilanteiden pelko koko ikäni enemmän tai vähemmän, välillä se on ollut enempi taustalla eikä vaikuttanut liikaa elämääni, mutta nyt on taas kausi kun se on pahempana ahdistushäiriön ja uupumuksen kera. Siksi toivoisin ystävää joka ymmärtäisi omakohtaisestikin tuon fobian, ja jos vielä ymmärtäisi sen lisäksi masennuksen ja uupumuksen (vähintään kausittaiset sellaiset) niin olisi tosi vapauttavaa jutustella kaikesta feikkaamatta mitään. En kuitenkaan halua velloa vain negatiivisuudessa, vaan yrittää löytää nimenomaan jotakin positiivista elämään ystävyyden ja jutustelujen kautta. :)

Olen tästä huolimatta aika puhelias ja avoin yleensä. :) Kuitenkin myös kuormitun sosiaalisesti tosi helposti. Aina mun sosiaalista fobiaa ei ihmiset erota tuon puheliaisuuteni ja avoimuuteni vuoksi, mutta on se siellä jossakin joka kerta kun näen vieraampaa tai vähän tutumpaakin ihmistä. En ole elänyt koko elämääni erakkona …

eilen

Hei.

Mies, 38 vuotta, Raahe, Pohjois-Pohjanmaa

Täällä etsii juttukaveria naimisissa oleva kolmen lapsen isä. Ystävät on vuosien saatossa kadonnut kaikki ja olo tuntuu nykyään todella yksinäiseltä. Päivät muodostuu normi arjesta perheen kanssa ja töissä käymisestä. Olisi kiva löytää joku ystävä vaikka vaan viestittelyyn missä voisi tutustua ja katella lähteekö juttu luistaan. Olet sitten mies tai nainen ei väliä.

2 päivää sitten

Moi !

Mies, 68 vuotta, Pohjois-Pohjanmaa

Mitä etsin ? Kavereita keiden kanssa voi avoimesti kysellä aatella rennosti kahvitella,ulkoilla, saunoa,ja miten sinulle sopii?
Kuka olen? Vanhempi mies hyvin sosiaalinen muita ymmärtävä liikunnallinen elämäntapa bi-henkinen myös .

3 päivää sitten

Harrastuskaveria köysiin / sidontaan

Mies, 46 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

(Uusi) harrastus mielessä?

Etsin sidontaharrastukseen kaveria, eli kyseessä shibari/kinbaku. Olen itse rigger eli sitoja ja olen sopivan kokenut ollakseni turvallinen ja varma köysiharrastaja. Olen myös tarkka, huolellinen, läsnäoleva, kommunikoiva, huomioon ottava sekä rohkea ja teen sidonnat aina hyvässä yhteydessä mallini kanssa.

Sinun ei tarvitse olla kokenut köysissä (toki saat olla). Tärkeintä on, että ymmärrät ja haluat oppia ymmärtämään, mistä köysitaiteessa on kyse ja olet utelias oppimaan lisää. 🖤 Ikä ja sukupuoli tms. asiat ovat hyvinkin toisarvoisia, tärkeintä on hyvä dynamiikka ja halu harrastaa.

Viskaa viestillä ja kysy vaikka lisää niin katsotaan, mihin se johtaa 🍀

1.2.2023

Moi

Mies, 25 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Olen Oulussa asuva 25-vuotias mies ja etsin kavereita, koska niitä ei tällä hetkellä oikein ole. En ole kovin hyvä tutustumaan uusiin ihmisiin ja olen vähän kömpelö sosiaalisissa tilanteissa mutta yritän parhaani että olisin taitavampi...

Minusta on sanottu ainakin että olen kiltti, oikeudenmukainen ja hauska. Tosin huumorintajuni on aika rajua.

Tykkään urheilusta, erityisesti jalkapallosta. Yökävelyt ovat myös ihan kivoja. On muitakin harrastuksia kuten internetin keskustelufoorumit ja silloin tällöin jotkut sarjat/elokuvat sekä lukeminen.

Jos koet että löytyy yhteisiä kiinnostuksenkohteita tai muuten vaan tuntuu että haluaisit tutustua niin laita vaikka viestiä.

1.2.2023

Moikka

Mies, 36 vuotta, Raahe, Pohjois-Pohjanmaa

Mies 35 varattu ja perheellinen
Lähinnä juttuseuraa , ystävää , aitoa ystävää
Tulen toimeen hyvin erilaisten ihmisten kanssa,, luotettava ja ihan mukava
Kysymällä selviää lisää 😜😜

Ikä on vain numeroita, vai kuinka

Kaveri ja ystävä piirit pienentyneet ajan saatossa eri elämän tilanteiden myötä ja saattanut tuo vuorotyökin olla osasyynä.
Joskus kuullut sanottavan minusta et tutustumisen arvoinen
MUTTA Itse erimieltä asijasta
Paljon varmasti pitäis kirjoittaa huono näihin kirjoittaa oikein mitään 🤷
kysymällä saa snäpi ja kik yms

1.2.2023

Hellou :)

Mies, 31 vuotta, Raahe, Pohjois-Pohjanmaa

Tuuhan jutulle kuka ikinä ootkaan. Keksitään jotain kivaa tekemistä. Toki jos välimatka ei ole niin suuri voidaan nähelläkkin. Kahvittelun merkeissä tai vaikka lasillisen tai ihan mitä vaan leffaa katsoa. Pelata vaikka korttia. :) Jos kauempaa olet voidaan vaikka kirjoitella tai soitella kuulumisia.

31.1.2023

Moii kaikille

Mies, 18 vuotta, Pohjois-Pohjanmaa

Heii kaikille!

Olen mielestäni helposti lähestyttävä ja omaan hyvän huumorintajun, tykkään mustasta ja sarkastisesta huumorista, Ilmoituksellani pyrin etsimään suunnilleen oman ikäistä seuraa ja uusia kavereita, sekä tuttavuuksia ja sukupuolella ei ole väliä mikä olet. Itse olen 18 vuotias hyvin ymmärtäväinen nuori mies.

Viihdyn yleensä pienessä kaveriporukassa ja tykkään jutella syvällisiä ja olen mielestäni aika avoin puhumaan asioista niin arkisista kuin muusta. Toki ihan aluksi juttelu voi olla aluksi hieman takkuavaa kun ei vielä toisesta ihmisestä niin kauheesti tiedä. Opiskelen muuten tällä hetkellä lukiossa.

Ja yleensä mitä teen vapaa-ajalla niin rakentelen tällä hetkellä opiskelujen sivussa autoa ja pelaan tietokoneella ja joskus pleikalla ja itse myös tykkään eläimistä ja omistan kissan ja ensi kesänä olisi tarkoitus hommata metsästyskortti ja eräilykin olisi mukavaa ajanvietettä.
Itseäni kiinnostaa kaikki vanhat laitteet ja koneet sekä tekniikka esimerkiksi autot, moottorit jne.

Olisi kiva saada uusia kavereita ja juttuseuraa hämärille lopputalven illoille, kun sitä asustelee maalla niin sitä ei kauhean useasti näe kavereita vapaa-ajalla. 😊

Minulta löytyy Ig, snap ja dc
ja muistattehan katsoa sähköpostia jos laittelette minulle viestiä.

31.1.2023

Moi!

Nainen, 20 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Olen muuttamassa kuukauden päästä Ouluun ja olisi kiva löytää sieltä kavereita (20-25vuotiaita). Muutan helluni ja kahden koiran kanssa. Tykkään lenkkeillä ja harrastaa koirien kanssa, käydä shoppailemassa ja ihan muuten vain chillailla ja juoda vaikka viiniä!
Olen ystävällinen, rento ja huumorintajuinen ihminen. Aluksi saatan olla vähän ujo.

Parisuhteessa olen, joten ei yhteydenottoja siinä mielessä.

30.1.2023

Hei

Mies, 21 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Olen 02/21 Mies Oulusta. Harrastan pc pelaamista. Kesäisin tulee myös ulkoiltua. Olen luonteeltani rauhallinen, sosiaalinen ja todella puhelias. Tykkään pelata ja jutella ihmisten kanssa. En käytä mitään päihteitä. Koirat ja luonto on myös todella lähellä sydäntä. Tykkään katsella sarjoja ja leffoja etenkin toimintaa. Jos kiinnostuit laita ehdottomasti viestiä. Snäpin saa kysymällä.

29.1.2023

Hei! Iloinen nainen etsii ystävää

Nainen, 54 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Olen 54 -vuotias sosiaalinen ja nauravainen nainen. Olisi kivaa löytää ystävä, jonka kanssa voisi höpötellä, viettää aikaa ja tehdä kaikkea kivaa. Tykkään teattereista, elokuvista ja matkustelusta (niin kotimaassa kuin ulkomailla). Myös live keikat, konsertit, ravintolat ja muuten vaan jutustelu kaverin kanssa kuuluvat ajanviettoon. Näiden lisäksi tykkään paljon monista muista tekemisistä, joten ehdota vapaasti. Olenkin avoin, rento, spontaani ja hyvää juttuseuraa. Minusta saat luotettavan ja aktiivisen ystävän.

Otathan yhteyttä niin tutustutaan.

29.1.2023

Tervepä terve.

Mies, 26 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Heipä kaikille.

Ajan myötä täältä oulusta on vakio kaverit muuttaneet etelään töiden perässä, ja siitä on kaveriporukat keventyneet.

Olen siis 26-vuotias mies, ja opiskelen sairaanhoitajaksi oulun ammattikorkeassa. Etsin noin saman ikäisiä henkilöitä (20-30), sukupuolella ei väliä. Haen kavereita joita voisin nähdä ihan livenä.

Harrastuksiini kuuluvat pääasiallisesti videopelit, anime/manga, netflix, vesikuntoilu ja kuntosali, vaikka monet näistä on opiskelun ohella kärsineet.

Pyrin olemaan avoin, rento, joustava ja hyvä kuuntelija joka palauttaa myös sanoja eikä vain istu hiljaa. Kanssani voi puhua melkeinpä mistä vain. Aihe vapaa, mutta tietämykseni voi olla rajattu. Late night talk show onnistuu.

Olen itse myös aika ujo, en siis hiljainen, vaan sellainen joka löytää hiljaisuuden tuskaisaksi etenkin ensitapaamisilla, niin saatan itse pälpättää ja vetää keskustelua juurikin sen kiusallisen tunteen estämiseksi. Toivottavasti et pahastu jos katkaisen hiljaisuuden alkutekijöihinsä.


Discordi & snapchat löytyy. Whatsapp myös mutta jos tutustutaan hieman aluksi?

28.1.2023

Moi!

Nainen, 21 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Oon 21-vuotias opiskelija joka etsii sitä bestistä kenen kans juoda viiniä ja höpötellä. Rakastan sisustamista, taidetta ja kaikkea visuaalista, teen hiton hyvää pizzaa, tykkään kiertää kirppiksiä ja kauppoja ja vaikka taidenäyttelyitä. Jos oot samanhenkinen niin laita viestiä! En etsi miehiä, oon parisuhteessa.

28.1.2023

Hei sinä! :)

Mies, 42 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Olen Ville, liikuntarajoitteinen, 42-vuotias mies Oulusta.

Kiinnostuksen kohteinani ovat taide, kirjallisuus ja luonto.
Pidän ympäristön ja ihmisten seurailusta, sillä olen itse rauhallinen ja hiljainen. Arka en kuitenkaan ole, ja pidän kyllä puoleni jos tilanne vaatii.
Olen innokas kokeilemaan kaikenlaista uutta, niin ruokaa kuin harrastuksia. Kumppaniksi toivon naista joka on avoin ja hyvä kuuntelemaan. Tunteiden näyttäminen sekä läheisyys on iso osa elämässäni. Elämässäni on myös lemmikkejä, joten allergioita ei saisi olla. Olethan myös päihteetön. :)

28.1.2023

Kavereita/ystäviä etsimässä

Nainen, 27 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Moi!

**Etsinnässä olis ystäviä, jotka tosissaan haluaa nähdä vaivaa ystävyyssuhteen luomiseksi, minusta ei oo kirjekaveriksi. ***

Oulussa asustelen ja käyn töissä. Asun puolison ja koiran kanssa. Oon itte ihan tavallinen, ei mitenkään massasta erottuva tyyppi :D Oon huomannu, et oon tosi introvertti ja isoissa porukoissa jään helposti seinäruusuks, mut sit jos pienellä porukalla ollaan niin löytyy kyllä myös ääntä ja naurua! Käyn pari kertaa viikossa salilla (tai sillon ku jaksan) ja ulkoilen toki päivittäin koiran kanssa.

Tykkään käydä vaikka keskustassa kahvittelemassa tai viini-iltaa pitää silloin tällöin. Tykkään bailatakkin, mutta sinne ei oo sellaista jatkuvaa hinkua. :D Rakastan hirveesti keskustella kaikesta syvällisestä ja kyllä multa huumoria kans löytyy! Oon ite omasta mielestä sosiaalinen tyyppi ja sellaista rentoa seuraa.

Kaipaisin kavereita, joiden kanssa vois vaikka laitella viestiä muuten vaan ja höpötellä! Jos ja kun aikataulut sopii, niin voitais vaikka pitää viini-iltaa tai vaikka käydä siellä salilla! Eikä kaveruus heti kaatuis siihen, jos ei kerkee näkee, joten no stress!

Etin suurin piirtein saman ikäisiä kavereita ja joilla on vähän saman tyyppinen elämäntilanne, kun itellä. Laittele viestiä, jos kiinnostaa :)

28.1.2023

Höntsätason sulis- tai padelseuraa?

Nainen, 38 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Mieli tekisi pelata sulista sekä päästä perehtymään padeliin, mutta seura puuttuu. Oma tasoni on mallia höntsä eli pallo pysynee useimmiten enemmän ilmassa kuin maassa, mutta teknisesti upeita suorituksia ei taida olla ihan heti luvassa.

Löytyisikö täältä suunnilleen samantasoista ja -ikäistä sekä ennen kaikkea huumorintajuista peliseuraa, jonka kanssa höntsäillä ja höpötellä pelaamisen lomassa? Jos juttu luistaa pelikenttienkin ulkopuolella, vaikkapa muissa liikuntalajeissa, niin mikäs sen parempaa.

Sivu
Takaisin ylös