Ilmoitukset alueelta Pohjois-Pohjanmaa (116 kpl)

 - 
 
eilen

Juttuseuraa yksinäisiin iltoihin?

Mies, 25 vuotta, Raahe, Pohjois-Pohjanmaa

Moro, täällä 25-vuotias mies Raahesta. Olen kokenut jo teini-ikäisestä alkaen paljon yksinäisyyttä ja ulkopuolisuutta. Olen lähes aina tuntenut itseni kaikkialla enemmän tai vähemmän ulkopuoliseksi. Minulla on myös Asperger-diagnoosi.

Omalla työtoimintapaikallani lähes kaikki muut ovat koulutukseltaan IT-alan insinöörejä, ja itse olen pelkästään datanomi. Itsetuntoni kärsii pahasti siitä, että koen olevani siellä miljardi kertaa lahjakkaampien ihmisten joukossa. Itse en todennäköisesti voisi opiskella insinööriksi vaikka sellaiseksi haluaisinkin, koska minulla on synnynnäisiä hahmotusvaikeuksia sekä muitakin oppimisvaikeuksia. Asia mietityttää minua joka päivä.

Kesäisin harrastan usein ulkoilua, juoksua ja pyöräilyä. Talvisin hiihdän hyvin usein. Vakioharrastuksiin kuuluu myös kitaran soitto.. Olen tehnyt myös pari omaa biisiä, ja muutenkin kuuntelen monentyyppistä musaa paljon, lähinnä Youtuben ja Spotifyn kautta. Myös koodaamista eli ohjelmointia harrastelen silloin tällöin. Kuntouttavassa työtoiminnassa käyn maanantaista torstaihin, mutta vain klo 8-12. Sen ajan ulkopuolella näen ihmisiä vain kerran, pari viikossa, erityisesti viikonloput tuntuvat yksinäisiltä usein. Mutta hyvin pitkälti sama tunne on myös arki-iltojen kohdalla, odottelen vain että ilta tulisi ja pääsisin nukkumaan. Tosin työtoiminnassakin tunnen oloni ulkopuoliseksi, koska siellä lähes kaikki muut harrastavat asioita joita itse en harrasta.

Mulla on täällä Raahessa ainoastaan pari miespuolista kaveria, joita niitäkin tapaan hyvin harvakseltaan. Joten haussa olisi ensisijaisesti naispuolinen henkilö tällä kertaa. Myös elämänkumppanin löytö olisi haaveissa, kunhan jonkun kanssa vain kemiat kohtaavat. Oikeastaan se on yksi elämäni suurimmista haaveista tällä hetkellä. Mutta aluksi haluan toki luonnollisesti tutustua ystävinä, en halua edetä liian nopeasti.

Olen lähes koko ikäni myös kärsinyt itsetunto-ongelmista, joten olisi plussaa, jos itsekin olisit kokenut samaa. Mutta se ei ole missään …

2 päivää sitten

Heipä hei!

Mies, 29 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Avoimin mielin etsimässä ystäviä elämään! Olen vasta eronnut 29-vuotias mies Oulusta. Omat kaverit ovat enemmän tai vähemmän perheellisiä tai muuten vain todella kiireisiä ja ollaan tässä vuosien varrella etäännytty jo siihen pisteeseen että yhteydenpitoa ei juuri ole.

Kokeillaan voisiko täältä löytyä niitä mahtavia tyyppejä elämään. Jos tykkäät valokuvauksesta, kahvista, vähän raskaammasta musiikista, biljardista, kahvista, eläimistä, Marvelin leffoista, pihveistä, avaruudesta ja keskellä yötä höpöttelystä, niin meillä vois olla jotain yhteistä puhuttavaa. Toki mulla on muitakin mielenkiinnon kohteita, mutta tuossa muutama alkuun :)

Oon rauhallinen, syvällinen ja empaattinen tyyppi, joka tykkää ajatella ja puhua asioista monelta kantilta. Arvostan avarakatseisuutta, aitoutta, rehellisyyttä, iloista elämänasennetta sekä hyviä keskustelutaitoja! Voisit saada minusta hyvän kaverin sun elämään, että laitappa viestiä nii jatketaan juttelua vaikka facessa tai whatsapissa! Voidaan joskus lähtee vaikka lappiin kuvaamaan tai yökerhoon pitään hauskaa!

3 päivää sitten

Viime elokuussa muuttaneelle 23-vuotiaalle naiselle kaveriseuraa

Nainen, 23 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Hei sinä, kenties uusi kaverini! :) olen viime elokuussa muuttanut opiskelemaan Ouluun ja etsin vapaa-ajalleni kaveria/kavereita. Sukupuolella ei ole väliä. Iältäsi saisit olla 20-30.
Tykkään liikunnasta, musiikista, leffoista, kahvittelusta, museoista yms. Eli vähän kaikenlaisesta tekemisestä! :)
Luonteeltani olen positiivinen, sosiaalinen( tosin alussa hieman ujo) ja huumorintajuinen! :)
Otahan yhteyttä, jos edes hieman rupesi kiinnostamaan! :)

12.2.2019

Hei

Mies, 23 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Moi Täällä olisi 23V Mies Oulusta haluaisin saada täältä kavereita esim shoppailuun,elokuvissa,kahvilla käyntiin ja juttuseuraakin olisi kiva saada.Ottakaa vaan rohkeasti yhteyttä omaan myös hyvän huumorintajun :)

11.2.2019

Huomenia.

Mies, 17 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Oon 17v poika Oulusta joka on vähitellen alkanu tylsistyä yksin oloon. Etsin esim. juttelu- tai pelikaveria, mutta kyllä ihan irl kaveritkin kelpais. En oo kauhean hyvä sosiaalisissa tilanteissa, joten mun on vähän vaikee saada kavereita.

Tykkään paljon tietokone/konsoli pelaamisesta ja tällä hetkellä lempipeleihin kuuluu The Legend of Zelda: Breath of The Wild, Fortnite ja Minecraft.
Kokeilen myös mielelläni muitakin pelejä.

Jos hyvän keskustelun saa alkuun, en yleensä haluaisi lopettaa niitä ennen kuin olisi pakko. Lempi keskustelun aiheisiin kuuluu erilaiset teoriat ja se mitä mieleen vaan tulee.

Olen Zelda ja Harry Potter "fani"

Aika pitkä ja kankea esittely. Jos yhtään kiinnostaisi tutustua, niin sähköposti vaan tulille ja keskustelua käyntiin.

Pitää varmaan vielä lisätä se ettei sukupuolella ole erityisemmin merkitystä mutta mieluusti joku ikäluokasta 15-17.

Ps. Ei ollut todellakaan tarkoitus tehdä tästä näin pitkää. Näin käy aina jos innostun kirjoittelemasn jotain.

11.2.2019

Uusia kirjeystäviä/ystäviä

Nainen, 53 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Hei, olen 53-vuotias avoliitossa oleva ja kolmen lapsen äiti Oulusta. Etsin uusia kirjeystäviä/ystäviä ympäri Suomen maata. Olen tällä hetkellä työtön ja aika käy aika pitkäksi välillä ja eipä noita ystäviä muutenkaan kauheesti ole täällä Oulussa. Harrastuksia minulla on lukeminen, pitkät kävelylenkit ja musiikin kuuntelu. Olisi kiva saada piristystä tähän välillä niin ankeaan elämään. Voit kirjoitella minulle joko perinteisellä etanapostilla tai sähköpostilla.

10.2.2019

Ystävät hukassa

Nainen, 49 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Muutin rankan opiskelun jälkeen vajaa vuosi sitten Ouluun. Sitten iski hirvittävä burn out, josta olen nyt hitaasti toipumassa. Päässä ei ole vikaa, tää väsymys on vaan välillä aika invalidisoivaa ja alan pikkuhiljaa erakoitua, kun en tunne täältä ihmisiä.
Olis kiva saada juttuseuraa, tykkään jutella vaikka mistä. Kuppiloihin, kirppareille, ulkoiluun ja vaikka mihin olis kiva saada joku kaveriksi.
Perhettä mulla ei ole, enkä ole tällä hetkellä työelämässäkään, joten aikaa olis vaikka mihin.
Iällä ja sukupuolella ei ole väliä, kunhan vaan löydetään yhteistä tekemistä :-)
Olen seurallinen ja ihan mukava ja hauska ihminen.

9.2.2019

Terve! Kaverit ja ystävät hakuun

Mies, 24 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Hei, olen 24-vuotias mies Oulusta. Pitkän yksinäisyyden jälkeen etsin kavereita ja ystäviä piristämään minun sekä heidän elämää. Hiljainen saa olla, mutta ihan hiljaa olemalla ei paljoa saa aikaan. Juoppoja en myöskään etsi.

Kiinnostuksen kohteita ovat mm. animaatio, musiikki(klassinen, metalli ja OST), pelit(ajo-, rooli- ja strategiapelit tietokoneella), piirtäminen(digitaalinen taide), puutarhurointi(chillit) ja ruuanlaitto. Arvoihini kuuluu mm. kunniallisuus, lojaalisuus ja luotettavuus.

Ikähaarukka voisi olla 18-30 luokkaa.

8.2.2019

Kavereita

Mies, 26 vuotta, Oulainen, Pohjois-Pohjanmaa

Moi.
Etsin uusia kavereita sekä ihan vaan juttu seuraa. Olen Pohjanmaalle vasta muuttanut ja haluaisin tutustua ihmisiin ja saada uusia kavereita, niitä kun ei ole kuin muutama ja nekin asuvat toisella puolella Suomea. Yöt ajan rekkaa ja se työ on aika yksinäistä muutenkin niin senkin takia on varmaan vaikea kavereita saada kun valvon yöt ja nukun päivät.
Seuraan kaikenlaista urheilua ja pelaan salibandyä sen minkä ehdin. Autoista tykkään myös ja kaikesta missä on moottori. Pelailen jonkun verran pelejä pc:llä ja ps4:llä.
Ei ole väliä minkä ikäinen olet tai oletko mies tai nainen.

8.2.2019

Hei

Nainen, 19 vuotta, Ylivieska, Pohjois-Pohjanmaa

Moikka! Oon 19v. (-99) nuori nainen Ylivieskasta. Kaipaisin ystäviä/kavereita. Oon luonteeltani ujo ja hiljainen mutta tutustuessa juttua riittää, en juo enkä polta joten sellaiseen en lähe mukaan. Rakastan luonnossa liikkumista, treenaamista ja hyvää ruokaa.

7.2.2019

Moikka!

Nainen, 25 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Oululainen etsii uusia kavereita ja tuttavuuksia :)
Koulun lisäksi aika kuluu esim parin koiran kanssa, mökillä, pelatessa.
Luonteelta alkuun aika hiljainen, mutta ku tutustuu ni alkaa ääntä ja intoa olla vaikka muille jakaa. Mut saa mukaan melkee minne vaan, ja varmaa ite oon eniten vailla mökkeilyyn seuraa. :D
Kaikki hyvät sarjat ja leffat on suuressa kulutuksessa, samalla teen yleensä käsitöitä.
Tähän en osaa kummosia rustailla, et jos iloinen kaveri tulee tarpeeseen nii täältä löytyy! :)

7.2.2019

Oulusta/lähiympäristöstä kavereita

Nainen, 42 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Moi! Hakusessa uusia kavereita Oulusta ja lähiympäristöstä. Iällä ei ole väliä. Tulen toimeen kaiken ikäisten kanssa. Itse olen 42 v perheetön nainen, iloinen, huumorintajuinen ja luotettva. Tuntuu välillä yksinäiseltä vapaa-ajalla ja silloin olisi mukava viestitellä/soitella tai lähteä johonkin. Töistä, kun ei ole kaverisuhteita syntynyt. Lähden mukaan salille, keikoille, koira/kissa näyttelyihin, minigolfaamaan, ratsastamaan, luonto retkille, kävelylle, stand upia katsomaan, leffaan, teatteriin, kirppikselle, shoppailemaan, kahvilaan/ruokaravintolaan, erilaisiin tapahtumiin, sulkapalloa pelamaan, järjestettäviin matkoihin kuten esim. Tuurin kyläreissulle, ikeaan. Jne. Kirjoittele, niin tutustutaan.

5.2.2019

Juttu seuraa😊

Mies, 23 vuotta, Nivala, Pohjois-Pohjanmaa

Moro! Löytyykö tätä kautta joku suunnillee oma ikäne tyyppi kelle jutella kaikenlaisia asioita?
Vois vaikka laitella viestejä tai vaikka soitella tai nähäkki😃
Tykkään esim urheilusta ja pelailusta ja eläimistä.
Ei tähä jaksa hirveesti kirjoitella, nii tuu juttelee jos kiinnostaa.
Tyttöystävä löytyy nii en sellaista seuraa hae. 😂
Ja ei väliä mistä päin oot. 😊

4.2.2019

Ruutuhyppelyä ja tervapataa

Mies, 35 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Etsinnässä henkilö jolla on aikaa ystävyydelle ja kiinnostusta kokea erilaisia asioita vaikka ne eivät aina olisi sitä ominta itseään.
Henkilö jolle somessa pyöriminen ei ole jokapäiväistä.
Minulle on yhdentekevää mikä olet ammatiltasi tai koulutukseltasi.
Minä en ihmisiä niiden mukaan luokittele ja toivottavasti et sinäkään.
Kukin kaipaa välillä kuuntelijaa, mutta se ei ole kuitenkaan ystävän päätehtävä. Toivoisin siis sen sisältävän paljon muutakin, jotta se säilyisi ja molemmat saisivat siitä mitä hakevat.

3.2.2019

moi

Nainen, 15 vuotta, Pohjois-Pohjanmaa

tosiaa oon 15 vuotias tyttö keskeltä ei mitään,asustelen peltojen ja mehtän keskellä. oon aika sosiaalinen ja multa kyllä juttua riittää,jos vaa päästää kunnolla jutustellee. rakastan kuunnella musiikkia ja se on aina ollu lähellä sydäntä,vaikka en mitään musikaalisia taitoja omista :Dnauraminen ja muka hauskojen juttujen kuuntelemine on aina kivvvaaaa. haluisin uusia kavereita,ihan mistä vaaa, mielellää suunnillee mun ikäsiä:))
mulla ois iha kauheena kerrottavaa ja musta tuntuu että tässä ei ollu etes murto osa siitä millanen oon,mitä teen ja kaikkee semmost.
mut tosiaaa tuu jutskailee vaikka kissoista tai kerro joku nii hauska juttu että sille ei voi etes naurraa. jso et muuta keksi ja snäpit ja tämmöset voi ehkä saaha sitte sähköpostisa.
mooooido

3.2.2019

Moikka!

Mies, 22 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Hei! Olen 22 vuotias poikamies Oulusta. Etsin uusia ystäviä, myös tosiystävää Oulusta tai saa olla kauempaakin. Olen luonteeltani hyvin rauhallinen, kiltti ja huumorintajuinen. Aluksi saatan olla vähän ujo, mutta kun tutustuu nii juttua lentää. Olen sairastanut vaikeaa masennusta pitkään joten hyvä ystävä saisi varmasti mielialan kohenemaan. =)

ota yhteyttä jos kiinnostuit.

1.2.2019

Moikka ihmiset!!

Nainen, 17 vuotta, Pohjois-Pohjanmaa

Olen 17 v. etsimässä kavereita tai BFF(koska mulla ei oo) ja haluan naispuolista kaveria enemmän. Ikäraja 17-21 v.

Olen todella ystävällinen :D mutta en osaa aloittaa keskustelua ihan hyvin :( olen todella rento easy going tyyppi, TODELLA poikamainen ja hauska, mut sun pitää olla vähän rauhallinen kun mä selitän tai puhun jostakin koska mä en osaa suomea 😂😂 niin mä välillä tai suurin osa käytän enkkua. Poltan ja välillä juon mutta en yleensä juo.

TÄRKEIN OSA mä oon L LGBTQ+:sta 😆 (Mä en oo emo ite mutta jos sä oot ja haluat tietää et haluunko mä olla sun kaveri, halun olla sun kaveri!! XD)
ig: nn.o.p.e309

31.1.2019

Moi!

Nainen, 36 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Uusia tuttavuuksia etsiskelee 36-vuotias nainen. Olen iloinen ja sosiaalinen,kaikinpuolin mukavaa ja rentoa seuraa (luulisin:D). Mennään yhdessä shoppailemaan,tanssimaan,lenkille,salille,mitä nyt vain keksitäänkään!
Otahan yhteyttä niin jutellaan lisää:)

Sivu
Takaisin ylös