Ilmoitukset alueelta Pohjois-Pohjanmaa (411 kpl)

 - 
 
tänään

Moi!

Mies, 20 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Olen 20-vuotias, viime kesänä Ouluun muuttanut nuori mies. Kavereita ei ole, eli itsekseen tulee oltua liiaksikin asti. Mielellään johonkin vakavampaankin ryhtyisi sopivan ihmisen kohdalle sattuessa.

Rauhalliseksi ja hyväksi tyypiksi ovat kuvailleet, kaikin puolin on elämä kunnossa yksinäisyyttä lukuunottamatta. Lapista tänne siis muutin töiden perässä, ja niiden parissa elämä pyörii tälläkin hetkellä.

Snäpissä saa parhaiten kiinni: mika.tapani

eilen

moikka

Mies, 54 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Etsin kavereita/ystäviä haukiputaan lähistöltä ulkoiluun ja rupattelu hetkiin ja muutenkin yhdessä oloon,olisi kyllä tässä tilanteessa tarpeen kun olisi sydän ystävä johon olla yhteydessä.Olen 54- vuotias mies ja mielestäni ihan nuorekasta sorttia.Voit olla nainen tai mies,50 molemmin puolin.Rohkeasti vaan yhteyttä jos siltä tuntuu.Tutustutaan toisiimme.Ja tehdään toistemme elämä mukavaksi elää.

eilen

Uusia kavereita!

Mies, 26 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Hei!
Olis mukava tutustua uusiin tyyppeihin!
Opiskelun ja harrastusten vastapainoksi, tykkään seurata sarjoja, katella elokuvia tai pelata.
Luonteeltani oon avoin, rento, ystävällinen ja pyrin tulemaan kaikkien kanssa toimeen.

Voit olla mistäpäin tahansa, mulle kelpaa myös juttuseura, mutta musta saa myös kaverin kaikenlaisiin aktiviteetteihin. Sukupuolellakaan ei ole merkitystä.

Mut saa kiinni vaikka Kikistä tai snäpistä ja ne saa kysymällä!

2 päivää sitten

Moi 🌿

Nainen, 18 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

18-vuotias tyttö kaipailisi kavereita vapaa-ajan viettoon.

Tykkään käydä baareissa kavereiden kanssa, mutta musta saa seuraa kuitenkin vaikka mihin, koska innostun nopeaa kaikesta. :)

Ota yhteyttä niin tutustutaan.

2 päivää sitten

Naista kaveriksi

Mies, 47 vuotta, Ylivieska, Pohjois-Pohjanmaa

Moikka täältä pohjois Pohjanmaalta Ylivieskassa asustelen oon 47v vapaa puhelias asiallinen rauhallinen raitis mies.etsinnäs lenkki seuraa puhe ym.ksi kaveriksi.koira löytyy vaan mukavampi olis ihmiselle puhua.Nais seuraa.iällä ei merkitystä eikä koolla kaveri haku tärkein ettei mökity kokonaan.luonnossa liikun paljon

2 päivää sitten

Vertaistukea omiin ajatuksiin ja muutenkin juttuseuraa?

Mies, 27 vuotta, Raahe, Pohjois-Pohjanmaa

Kerronpa itsestäni nyt kylmiä faktoja. Olen 27-vuotias. Mä oon ensinnäkin työkyvyttömyyseläkkeellä, mulla ei ole koskaan ollut ajokorttia, mulla ei koskaan ole ollut kunnon koulutusta, peruskoulun kävin mukautettuna ja sen jälkeen opiskelin datanomiksi melko huonoin arvosanoin, mulla ei koskaan ole ollut parisuhdetta, eikä juurikaan oikeita kavereita ole myöskään koskaan ollut, eikä palkkatöitäkään ole kertaakaan ollut aikuisiällä. Olen siis täysi nolla. Pelkkä jäte yhteiskunnalle, josta ei ole yhtään mitään hyötyä.

Näistä kaikista asioista ajokortittomuus on ylivoimaisesti pahin asia, eikä mulla ole varaa mennä autokouluun koska mulla on pieni eläke. Aina kun näen jonkun tuttavani ajavan autoa, niin mulle tulee niin paska fiilis että koko loppupäivä menee pilalle. Pohjanmaalla on varmasti aivan poikkeuksellista olla 27-vuotias miespuolinen ilman auton ajokorttia. Ja sitähän pidetään itsestäänselvänä että miehen kuuluu osata ajaa autoa, ainakin näin olen ymmärtänyt. Tuntuu että en ole mies ollenkaan. Nuorena olisin saanut rahoituksen autokouluun mutta olin silloin arka ja pelkäsin etten opi hallitsemaan autoa kunnolla ja aiheutan onnettomuuden, olin silloin erittäin epävarma kyvyistäni joten käytin kyseiset rahat ihan muihin asioihin. Muttä mä haluan osata ajaa autoa koska miehelle se on luonnollinen taito joka kuuluu miehuuteen. Ottaa aivan saatanasti itsetunnolle että minulta puuttuu tällainen taito. Olen jo ties kuinka monesti itkenyt itseni uneen tämän asian takia. Avainsanat kertovat lisää minusta. Ja HUOM! Minulla on sinulle kaksi EHDOTONTA vaatimusta joista en jousta YHTÄÄN:

Haluan ettei sinulla ole koskaan ollut ajokorttia. Haluan myös ettet ole koskaan ollut parisuhteessa. Koska etsin kohtalotovereita elämääni.

3 päivää sitten

Jotain uutta

Nainen, 21 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Olen pohjoiseen muuttanut 21v nainen. Kavereita ei oikein täällä ole.
Oon aika rauhallinen, ystävällinen, toisinaan ehkä hiljainenkin. Etsin siis mukavaa miestä, mahdollisesti harrastusseuraa, ulkoilua vaikka jos löytyy yhteistä mielenkiintoa tai vaikka toisinaan iltaa istumaan.

Ikä ei kaikkein olennaisin asia ole, tupakoimattomuus plussaa.

3 päivää sitten

Moi

Mies, 19 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Olen 02/19 poika. harrastan kalastusta. Kärsin masennuksesta paniikista ja ahdistuksesta. Oon luonteeltani rauhallinen välittävä ja sosiaalinen. Luonto ja koirat on lähellä sydäntä. Vapaa-aikani kulúu pelatessa pcllä. En käytä alkoholia tai muita päihteitä ollenkaan. Kavereita mulla ei hirveästi ole ja olen tosi yksinäinen. Iällä tai sukupuolella ei ole mitään väliä. Etsin elämääni kavereita!! Tulkaa tutustuun. snäp keketsu02
llmoitus ei vanhene!

3 päivää sitten

heissulivei! Mies, 51 vuotta, Sievi, Pohjois-Pohjanmaa

Mies, 51 vuotta, Sievi, Pohjois-Pohjanmaa

etsin naispuolista ystävää,kaveria,juttuseuraa,viestittelykaveria ja näkemyksiä/mielipiteitä nais näkökulmasta. olen avoliitossa ja paljon yksin kotona.ois mukava vaihella päivän ajatuksia ja miks ei muistakin asioista toiselle kertoa, sähkärillä ja vaikka puh numerotkin vaihtaa, kun toiseen paremmin tutustuu.jos ei hirveen kaukana toisistamme asustella, vois vaikka kahvillakin kävästä vaikka huoltoasemalla.voit olla vapaa tai suhteessa (en halua kenenkään suhdetta rikkoa)mutta jos tuntuu samalta laita viestiä tulemaan.
viesteissä sitten lisää.ongelmaa et minusta saa,et osaan lopettaa viestittelyn ja poistaa yhteystietosi jos/kun niin ilmotat.

16.1.2021

Kavereita

Nainen, 24 vuotta, Pohjois-Pohjanmaa

Hei. Olen 24-vuotias nainen. Muutin vastikään Pohjois-Pohjanmaalle poikaystäväni perässä. Etsin uusia kavereita, sijainnillasi ei ole väliä. Olen uuden edessä ja olisi mukava tutustua uusiin ihmisiin.

Vapaa-ajallani pidän piirtämisestä ja muusta luovasta tekemisestä. Videopeleissä en ole kovin hyvä, mielenkiintoihini kuuluu kuitenkin erilaisten lautapelien pelaaminen. Vuoden vaihteen jälkeen olen myös innostunut kirjojen lukemisesta.

Minulla on kaksi kissaa, pidän muistakin eläimistä ja olenkin kiinnostunut kuulemaan mikäli sinulla on lemmikkejä. Muita hyviä aloitus puheenaiheita voisi olla lempi elokuva, kirja tai peli. Katsotaan sitten mitä tapahtuu :)

16.1.2021

Alakko nää?

Nainen, 42 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Etsin juttu- ja harrastusseuraa noin 35-50-vuotiaista ihmisistä. Lähtisitkö vaikka kävelylle? Mentäisiinkö uimaan (sit kun taas pystyy) tai kahville?

Pidän lukemisesta, luonnosta, liikkumisesta, kädentaidoista. Baarit ja alkoholi eivät ole minun juttujani. Olen tarvittaessa vakava pohdiskelija, mutta minusta löytyy myös hassuttelija, ikuinen lapsi. Olen eläkeläinen eli mulla on aikaa päivisin.

15.1.2021

ETSINNÄSSÄ UUSIA YSTÄVIÄ

Nainen, 20 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

20v varattu nainen etsii uusia naispuolisia ystäviä. Luonteeltani olen hauska, sympaattinen ja sydänmellinen ihminen. Keväällä 2019 valmistunut kauppiksesta merkonomiksi. Tykkään kokkailusta ja leipomisesta
Tykkään myös eläimistä ja matkustamisesta. Harrastan salilla käymistä, ratsastusta ja maastopyöräilyä kesäisin.
Kahville? Juttuseuraa? Tuuppa rohkeasti laittamaan yksityisviestiä tai lisää mut someissa, mun seurassa voit olla ihan oma itsesi!
Ois ihana saada susta uus ystävä! ❤️

Snapchat: rebekkaaaline
Instagram: rebekkaimmonen

Ilmoitus ei vanhene

14.1.2021

Mies elämää ja elonkehää ihmettelemässä

Mies, 33 vuotta, Pohjois-Pohjanmaa

Minusta lyhyesti.

33-vuotias mies Pohjois-Pohjanmaalta, ala-asteikäisen pojan isä. Ontologinen naturalisti ja jos jokin poliittinen ismi pitäisi valita niin se olisi varmaankin ekofasismi. Työskentelen duunarina tehtaalla, haaveilen joskus tekeväni jotain, jolla on jotain merkitystä. Tällä hetkellä työ on vain nälän aiheuttamaa pakkoliikettä, eikä moraali ei anna periksi jäädä muiden elätettäväksi.

Luonteeltani ehdottomasti ennemmin introvertti kuin ekstrovertti. En viihdy väkijoukossa enkä koskaan voisi asua isossa kaupungissa. Omaan myös todella synkän huumorintajun sekä voimakkaat mielipiteet, joita kuitenkin olen valmis muokkaamaan jos ne virheelliseksi osoitetaan. Mielestäni nykyään tärkeimmäksi hyveeksi katsottava suvaitsevaisuus on monessa suhteessa synonyymi välinpitämättömyydelle.

Haaveilen yksinkertaisesta ja luonnonmukaisesta elämästä, mutta en ole kovin kätevä käsistäni, joten tuskin täysin omavaraiseen elämään pystyisin. Minulla ei ole akateemista koulutusta, mutta sammumaton tiedonjano sen sijaan löytyy.

Vapaa-aikani vietän mieluiten ulkona, urheilun parissa ja lukien. Olen myös mukana vapaaehtoisessa maanpuolustuksessa, kirjoittelen säännöllisen epäsäännöllisesti kolumnia paikallislehteen ja vuosi vuodelta tunnun erääntyvän muusta ihmiskunnasta. Mutta olen myös ajoittain yksinäinen ja kaipaan ihmistä, kenen kanssa jakaa ajatuksia ja ihmetellä maailmaa. Kirjekaveriksi tai ystäväksi tai jotain niiden väliltä.

Minusta ja ajatuksistani vähän pidemmän kaavan kautta:

Olen jo aika pitkään, vuosikymmenen ainakin, tuntenut olevani vähän outo lintu suhteessa muihin. En narsistisella tavalla, en koe olevani jotenkin parempi tai ainutlaatuisempi kuin muut vaan ennemminkin minun on vaikea ymmärtää, miksi muut ihmiset käyttäytyvät kuten käyttäytyvät tai ovat kiinnostuneita usein mielestäni todella merkityksettömistä asioista. Ymmärrän toki myös sen, että muut ajattelevat minusta samalla tavalla.

En juuri arvosta ihmisiä lajina, mutta …

13.1.2021

Moikkuliii! 🤗

Nainen, 23 vuotta, Pohjois-Pohjanmaa

Heipsu! Uusia tuttavuuksia etsinnässä, ensisijaisesti tästä Pohjois-Pohjanmaalta sillä itse tällä seudulla asustelen, mutta jos asut muualla niin ei haittaa! :)
Oon 23v tosi positiivinen persoona ja helposti lähestyttävä. Asustelen kihlattuni kanssa, hän on töissä ja minä en vielä tällä hetkellä (paikkakunnan vaihto eikä täällä valitettavasti oo töitä tarjolla) joten mulla ei oo mitään muuta kun aikaa!
Harrastan mm. kuntosalilla käymistä ja pelailua (PS4 vielä tällä hetkellä), tykkään meikata (paljon), ja kaikkea uutta tulee aina kokeiltua, esim. tällä hetkellä maalaus.
Voidaan jutella vaikka lemppari leffoista, sarjoista, peleistä, musiikista tai ihan mistä vaan tykkäät! 🐼
Laita ihmeessä viestiä, vastaan kyllä!

Sivu
Takaisin ylös