Ilmoitukset alueelta Pohjois-Pohjanmaa (733 kpl)

 - 
 
eilen

Moi!

Mies, 22 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

22-vuotias mies etsis ystävyys-suhteita oulusta, meikä on ollu ihan lapsesta asti yksinäinen (kiusaamisen takia) joten ystävät kelpaisivat mulle tällä hetkellä. Harrastan musiikkia, soitan siis kitaraa pianoa ja laulan, tykkään pelata pleikkari pelejä tällä hetkellä omistan ps5 konsolin ja kaks ohjainta siihen ja tykkään myös vaan ihan hengailla muuten vaan. etsisin kavereita siis enemmän silleen että vois käydä jossain. lisään vielä tänne puhelinnumeronkin varalta että jos sähköpostit jää lukematta eli mun puh. on 0443259494

2 päivää sitten

Uusia ystäviä

Nainen, 23 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

23-vuotias nainen etsii naispuolisia ystäviä Oulun suunnilta. Lähetäänkö lenkille, kahville, kirpparille tai ulkosalille. Ihan mitä mieleen tulee niin voin lähtä kaveriksi😊
Olen kahden lapsen äiti, tällähetkellä olen äitiyslomalla vauvan kanssa kotona.
Tykkään sisustaa ja käydä kirppiksillä. Harrastan salilla käymistä. Olen luonteeltani huumorintajuinen, luotettava ja rento. Alkuun saatan olla ujo.
Ois mukava tutustua ja saada uusia kavereita elämään, ota yhteyttä jommassa kummassa 😊
Snapchat @immonenrebe tai instagram @rebekkaaline :)

Ikähaarukka 20-27

2 päivää sitten

Uusia tuttavuuksia?

Mies, 26 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

EDIT: muutin elokuussa 2023 Ouluun. :)
Hellou! Aika jättää taakse vanhat kuviot ja siirtyä kohti uutta. Olen muuttamassa Ouluun ja kaipailen sieltä uusia kontakteja. Oon aikalailla kaikkiruokainen, joten kelpaa monenlainen tekeminen. Lähetkö kaupunkioppaaksi vaikka? Saat näyttää Oulun suosikkipaikat.

Jotain perustietoja minusta:
Käyn töissä
Pidän eläimistä
Liikunnallinen elämäntapa
Positiivinen luonne 😊

2 päivää sitten

Moroo

Nainen, 32 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Moikka! Oon 32 vuotias nainen Oulusta :) Asun mieheni kanssa täällä Oulussa :) nykyään tosi yksinäistä, ja paljon olen miehen kanssa. Tykkään bailata, käydä kirppareilla, kahvilla yms! :)
Aika monen kaverin kanssa ajauduttu erilleen, monella ei ole aikaa enää niinkuin ennen.

Käytän tiktokkia, siellä livettelen aika paljon :)

Insta myös löytyy ja snäppi!

3 päivää sitten

Moro !

Mies, 60 vuotta, Pohjois-Pohjanmaa

Moro ! Kavereita etsii lestadiolainen maaseudulla asuva yksinäinen susi no niitä löytyy myös tuossa liki luonnovaraisina ?
Eli tavallinen mies täällä huhuillee juttuseuraa pitkiin pimeisiin iltoihin aiheet musiikki luonto liikkuminen ruoka nukkuminen vois tämän talven nukkua kuin karhu tietämättä mitä ympärillä tapahtuu?
Rohkeasti vaan kirjoittamaan ajatuksia uskosta omastta hyvinvoinnista otan vastaan syvällisiä ajatuksia armosta siunauksia matkalla maailmassa.
Hyvä luotettava kaveri kertomaan mitä uskominen tuo tullessaan jakamaan armo evankeliumin sekä vastaan ottamaan omalle kohdalle?

3 päivää sitten

Kavereita/Ystäviä etsimässä

Nainen, 25 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Hellurei :)

Olen arkaluontoinen ja ujo, mutta tutustumisen jälkeen sosiaalinen puhelias ihminen XD. Opiskelen Oulun yliopistossa kasvatustiedettä vakalla (maisteri).
Muutin Ouluun muutama vuosia sitten ja enimmäkseen kotona kököttänyt.

Reilu ja kuuntelevainen ihminen, joka kaipaa kavereita. Minulla on muutama kauempana asuvia, mutta Oulun suunnilta en ole saanut juttuseuraa koulun ulkopuolelle.
Pelien lisäksi tulee tehtyä myös 1000 palan palapelejä.

Piirtelen, kattelen animea tai aasialaisia, (kdrama, cdrama ja jdrama) sarjoja ja muuta myös mielen mukaan.

3 päivää sitten

Treenikavereita etsimässä!

Nainen, 33 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Moikka,

Täällä reilu 30v perheellinen nainen etsii itselleen treenikavereita Oulusta! Harrastelen kuntosalia missä käyn yleensä puolison kanssa tai yksin. Kaipailisin kuitenkin seuraa kokeilemaan uudenlaisia harrastuksia. Harrastelen vaihtelevasti myös maastopyöräilyä, juoksua, ratsastusta ja jooga/pilates hommat kiinnostelee kans. ☺️
Kotoa löytyy koira jonka kanssa lenkkeilen.

28.11.2023

Uusia ystäviä.

Mies, 39 vuotta, Raahe, Pohjois-Pohjanmaa

Etsin uusia ystäviä täältä Raahen suunnilta. Löytyiskö täältä Raahesta ketään lenkille seuraksi. En ole mikään himourheilia, mut semmoselle kävelylenkille ois kiva saada juttuseuraa missä sais vaihtaa ajatuksia ja tutustuu.
Naimisissa olen ja kolme lasta löytyy.
Baariin et minusta seuraa saa.
Sillä ei väliä oletko nainen tai mies... kaveria vaan etsin. Rohkeasti vaan viestiä tulemaan niin tutustutaan.

28.11.2023

Kavereita etsinnässä!

Nainen, 42 vuotta, Lumijoki, Pohjois-Pohjanmaa

Hei,olen Minna.
Etsin naispuolisia kavereita,kun elämän varrella ystävät vähentyneet kun elämä kuljettanut asumaan eri suuntiin jne. Mukava olisi löytää ystäviä,joita nähdä ja jotka pitävät yhteyttä.

Asun miehen ja lemmikkien kera Lumijoella. Minulla on 3 kissaa ja koira. Ei lapsia,mutta tykkään lapsista. Työt minulla on Oulussa.

Eläinrakas,huumorintajuinen,luotettava,toiset huomioon ottava,hyvä kuuntelija ja puhuminenkin luonnistuu. Rauhallinen,mutta halutessaan menevä.😄

Musiikki lähellä sydäntä,kuuntelen paljon musaa ja mielellään käyn live keikoillakin. Ysäri,dance,disco/menomusa,rock uppoaa ja kelpaa raskaampikin musiikki. Tykkään tanssiakin ja käydä iltamenoissa, jos kaveria löytyy. Kahvittelemassa,leffassa tms. voi käydä,mitä nyt keksii.
En ole kovinkaan liikunnallinen kun jo oma työ fyysisesti raskasta,mutta ei haittaa jos sinä olet liikunnallinen.
Leffoja ja sarjoja tulee katseltua laidasta laitaan.

Ilmoitus ei vanhene! 🙂

26.11.2023

Uusia kavereita ja ystäviä

Nainen, 29 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Moikka! Täällä kirjoittelee 29v nainen, jolla olisi haaveissa löytää uusia kavereita ja ystäviä Pohjois-Pohjanmaan alueelta.

Arki kuluu pitkälti töissä ja harrastusten parissa. Tykkään liikkua luonnossa ja haaveilen pidemmistä Lapin vaellusreissuista, mutta toistaiseksi ne on jäänyt haaveeksi ja päiväretkien tasolle. Kesäisin juoksen ja pyöräilen ja talvisin hiihtelen. Salille lähtemistä inhoan, mutta ehkäpä täältä löytyy joku, jonka kanssa voitaisiin mennä vaikka yhdessä 😁
Kotoa löytyy pari kissaa, kumppani, kesken jääneitä käsitöitä ja ennen löyty useita huonekasveja, mutta kissojen myötä niille tuli lähtö.

En etsi itseni kopiota vaan ihmisiä, joiden kanssa henkilökemiat kohtaisi, joten jos yhtään uskot että meillä voisi synkata niin matalalla kynnyksellä viestiä 😊

26.11.2023

Ystäviä!

Nainen, 27 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Moikka!
Olen 27 vuotias lähihoitaja opiskelija Oulusta.
Opiskelujen lisäksi minulla on kotona kaksi lapsosta jotka pitävät arjen kiireisenä.
Ps. Mieskin löytyy, ystäviä olen etsimässä 😊

Luonteeltani olen ujo, empaattinen,mustan huumorintajun omaava, avoin ja iloinen ihminen. Aluksi olen hiljainen mutta älä anna sen hämätä olen äänekäs ja naurava tyyppi,joka ei aina mieti mitä suustaan päästää😁

Mielenkiinnon kohteita mm ovat leipominen, liikunta, kirpputorilla käyminen ☺️

Hakusessa aito ja pitkäaikainen ystävyys ☺️!
Pistä ihmeessä viestiä jos haluat tutustua 😊

26.11.2023

Kivaa naisseuraa etsitään

Mies, 51 vuotta, Pohjois-Pohjanmaa

Etsinnässä ihana suomalainen nainen ystäväksi tai tyttöystäväksi. Ei ole väliä missä päin Suomea asut. Iällä ei ole myöskään mitään väliä. Liikuntaseura olisi hyvä idea. Retkeilemään kansallispuistoihin voin myös lähteä. Kaupungeissa voimme kierrellä shoppailemassa kaupoissa, kirppareilla, kahviloissa ja museoissa. Voimme käydä myös toisemme luona juttelemassa, kahvittelemassa. Vai olisitko kiinnostunut lautapeleistä. Niitäkin minulla on useita erilaisia.

25.11.2023

Uusia ystäviä!

Nainen, 23 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Hei! Olen 23-vuotias pirteä ja empaattinen nainen Oulusta. Oon tosi henkinen ihminen, syvälliset keskustelut teekupin ääressä on parhaita. Mulla on vahvat arvot ja ajatusmallit, en mee massan mukana monessakaan asiassa. Haluaisin samanhenkistä seuraa kun tuntuu et sitä on tosi vaikea löytää näinä päivinä valtamedian keskellä! Esimerkiksi korona aiheena on hajottanut omia ystävyyssuhteita kun itse ei siinä asiassa massan mukana mennyt. Muunmuassa kyseinen aihe kertoo jo paljon mun ajatusmaailmasta. Ois ihanaa keskustella, kierrellä kirpputoreja, käydä kahvilassa tai vaikka leipoa. Ystävyydeltä toivon syvyyttä ja lujuutta, en siis hae mitään viestittelyseuraa vaan enemmän sellaista parasta tai ainakin tosi hyvää kaveria kelle voi puhua kaikesta. Naispuoleisia kavereita etsiskelen. Ota yhteyttä jos koet että voitais olla samalla aaltopituudella niin tutustutaan! 🌞

24.11.2023

Kavereita Oulun alueelta

Mies, 20 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Haussa kavereita Oulun alueelta. Ulkoilu, jonkin sortin liikunta, hengaileminen, sarjat ja kirjat ovat asioita mihin aika pitkälti aika menee tällä hetkellä. Luonteeltani oon rauhallinen mutta tosi spontaani ja lähden mukaan melkein mihin vaan.

Haussa kaveria jonka kans vois nähdä ihan face to face. Lädetään vaikka keilaamaan, elokuviin tai kahville. Oon henkilö, jonka kanssa ei tarvitse sopia tapaamisia viikkoa ennen vaan voi kysyy yhteistä tekemistä vaikka samallekin päivälle. Laita rohkeasti viestii! Vaihdetaan yhteystiedot ja sovitaan tapaamine.

Sukupuolella ja iällä ei väliä. discord on : hugoh9184, snäp ja ig saa kysymällä.

24.11.2023

Uusia kavereita!

Mies, 29 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Hei!
Olis mukava tutustua uusiin tyyppeihin!
Opiskelun ja harrastusten vastapainoksi. Harrastan urheilua.Tykkään seurata sarjoja, katella elokuvia tai pelata pc:llä tai konsoleilla.
Luonteeltani oon avoin, rento, ystävällinen ja pyrin tulemaan kaikkien kanssa toimeen.

Voit olla mistäpäin tahansa, mulle kelpaa myös juttuseura ja mun kanssa voi jutella mistä vaan. Musta saa myös kaverin kaikenlaisiin menoihin. Iällä eikä sukupuolellakaan ei ole merkitystä.

Mut saa kiinni vaikka snäpistä ja sen saa kysymällä!

23.11.2023

Hellouu

Mies, 35 vuotta, Pyhäjärvi, Pohjois-Pohjanmaa

Kavereita etsimässä, aikasempi ilmoitus löytyy mulla käyttäjälle ei pääse kirjautumaan. Nettikavereita sekä oikeanelämän kaverit on tervetulleita, ikä tai sukupuolella ei ole väliä 😃

23.11.2023

Hei

Mies, 28 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Hei,

Etsin miespuolista kaveria Oulusta. Olisit 16-38v ja asut lähellä keskustaa, että voi tavata ilman pidempiä matkoja.

Kik: Jonas.1995

Snäp saa kysymällä.

23.11.2023

Oulussa kivoja tyyppejä, joiden kanssa viettää aikaa vapaa-ajalla?

Mies, 27 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Heei, olisiko Oulussa noin 6km säteellä keskustasta jotain kivoja tyyppejä kenen kanssa tutustua ja viettää vapaa-aikaa? :)

Ikä haarukka voisi olla suurinpiirtein 20-28, ei niin väliä sukupuolella. Pääasia olisi, että kemiat kohtaisi, olisi samoja kiinnostuksen kohteita ja tulisimme hyvin toimeen.

Itse olen 2 osa-aika työtä tekevä avustaja, toista avustajan työtä olen tehnyt 1 vuoden verran vakituisena. Toisen työn aloitin vastikään. Vaikka minulla on 2 työtä, aikaa on silti riittävästi uusien ihmisten tapaamiseen.

Olen itse empaattinen ja rento tyyppi, kenen kanssa ei tarvitse jännittää, tulen kaikenlaisten ihmisten kanssa toimeen ja onkin sanottu, että olen hyvä kuuntelija, sekä minulle on helppo puhua

Jos yhtään kiinnostuit lukemastasi, laita mulle viestiä täällä! :) Snäpin saa kanssa kysymällä, jos sen haluaa

Sivu
Takaisin ylös