Ilmoitukset alueelta Pohjois-Pohjanmaa (217 kpl)

 - 
 
eilen

Oulusta ystäviä

Nainen, 43 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Moikka!

Etsinnässä naispuoleisia ystäviä, varsinkin tosiystävää, jonka kanssa keskustella ja viettää aikaa yhdessä. Olen 43 v nainen Oulusta. Tykkään matkustella, urheilla, käydä keikoilla, festareilla, leffassa, teatterissa, stand upissa. Ystävän kanssa olisi mukava lähteä ed. mainittuihin tai aloittaa uusi harrastus. Kirjoittele, niin tutustutaan :)

2 päivää sitten

Juttu/kaveriseuraa.

Mies, 18 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Moikka!

Olen 18-vuotias kaipailis seuraa täältä Oulusta tai tästä läheltä. Nyt eteenkin kun monet kaverit on kadonnu etelämmäs opiskelujen perässä. Mieluusti ei kuitenkaa ihan kauheen kaukaa kun tahtoo olla huonoja kokemuksia kaukokavereista.

Viestiä saa laittaa rohkiasti :)

2 päivää sitten

Kirjeenvaihto

Nainen, 18 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Tulin kattomaan josko löytäisin kirjeenvaihtotoverin kirjoittelemaan kanssani niin arkisista asioista kuin laajemminkin maailman menosta. Sellaisen, jonka kanssa voi kirjoitella aitona itsenään ja joka ei vedä hernettä nenuun joka asiasta. Toivoisin aikuismaisempaa keskustelua, ja sitä että kirjeily tapahtuisi vain puhdas ystävyys mielessä.

Olen yksinäinen ja etsin sisältöä elämääni historiasta, filosofiasta, (metalli)musiikista ja ruoanlaitosta. Keväisin, kesäisin ja alkusyksystä myös vaellan luonnossa ja teen lyhyitä lenkkejä ja retkiä ympäri vuoden. Tavoittelen luonnonmukaista elämäntapaa. Ei haittaa vaikka kirjeystävän elämäntilanne tai kiinnostuksenkohteet poikkeaisivat omistani, yritetään ymmärtää toisiamme.

2 päivää sitten

Vertaistukea omiin ajatuksiin ja muutenkin juttuseuraa?

Mies, 26 vuotta, Raahe, Pohjois-Pohjanmaa

Moro, täällä vuonna 1993 syntynyt mies Raahesta. Olen kokenut aina yksinäisyyttä ja ulkopuolisuutta. Minulla on myös Asperger-diagnoosi. Kuntouttavassa työtoiminnassa olen käynyt yli 6 vuotta putkeen. Parisuhdettakaan minulla ei ole koskaan ollut. Minulla ei myöskään koskaan ole ollut auton ajokorttia, vaikka lähes kaikilla muilla varsinkin miespuolisilla se tuntuu olevan, vain mopokortti löytyy. Olen melko pienituloinen, joten minun ei ole mahdollista kustantaa ajokorttia omilla tuloillani.

Omalla työtoimintapaikallani lähes kaikki muut ovat koulutukseltaan IT-alan insinöörejä, ja itse olen pelkästään datanomi kohtalaisin arvosanoin. Itsetuntoni kärsii pahasti siitä, että suurin osa porukasta on minua älykkäämpiä ja lahjakkaampia. Sen takia tunnen oloni täysin ulkopuoliseksi siellä. Itse en todennäköisesti pystyisi opiskelemaan insinööriksi, koska minulla on hahmotushäiriö, joka vaikeuttaa opiskelua. Tuntuu erittäin pahalta ajatella, että he voivat osallistua maailman kehittämiseen mutta minä taas en. Myöskin heillä on ajokortti lähes kaikilla. Oikeissa palkkatöissäkään en ole koskaan ollut, paitsi kesätöissä joskus 17-18 vuotiaana. Sen jälkeen olenkin ollut ainoastaan kuntouttavassa työtoiminnassa.

Kesäisin harrastan ulkoilua, juoksua ja pyöräilyä. Talvisin hiihtelen. Vakioharrastuksiin kuuluu myös kitaransoitto. Musaakin kuuntelen päivittäin. Vapaa-ajallani näen ihmisiä hyvin harvoin, joten viikonloput ja arki-illat tuntuvat melkein aina yksinäisiltä. Olen kärsinyt lähes koko ikäni itsetunto-ongelmista. Tunnen itseni täysin ulkopuoliseksi luuseriksi tässä yhteiskunnassa. Ei korkeakoulutusta, ei auton ajokorttia, ei palkkatöitä, eikä juurikaan oikeita ystäviä.

Mulla on täällä Raahessa vain pari miespuolista kaveria, joita niitäkin näen erittäin harvoin. Joten haussa olisi ensisijaisesti naispuolinen henkilö tällä kertaa.

3 päivää sitten

Moi

Mies, 18 vuotta, Pyhäjoki, Pohjois-Pohjanmaa

Olen 02/17 poika. harrastan metsästystä ja kalastusta. Kärsin vaikesta masennuksesta paniikista ja ahdistuksesta. Oon luonteeltani rauhallinen välittävä ja sosiaalinen. Luonto ja koirat on lähellä sydäntä. Vapaa-aikani kulúu pelatessa pcllä. En käytä alkoholia tai muita päihteitä ollenkaan. Kavereita mulla ei hirveästi ole ja olen tosi yksinäinen. Iällä tai sukupuolella ei ole mitään väliä. Tulkaa tutustuun. snäp keketsu02 Ilmoitus ei vanhene!

10.10.2019

Ystäviä etsimässä :)

Nainen, 33 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Täällä uusia ystäviä etsii vuosi sitten Espoosta Ouluun perheensä kanssa muuttanut 33v nainen. Harrastan opiskelua :)(ikuinen opiskelija), satunnaisesti käsitöitä ja yritän liikkua säännöllisesti. Paljon menee aikaa ihan vain opintoihin, töihin ja perheeseen, mutta olisi kiva muodostaa jonkinlainen pysyvämpi kaveripiiri myös tänne Ouluun. Olen helppo lähtemään monenlaiseen tekemiseen mukaan, mutta ehkä jatkuva biletys ei nykyään enää oikein innosta. Ehkä pikemminkin urheilu, kulttuuri jne enemmän mieleen. En oikein viihdy tupakoivien, muita ihmisiä arvostelevien ja rokotevastaisten seurassa. Jos kaikki näkemyksesi perustuvat iltapäivälehtiin tai raamattuun niin olen siinä tapauksessa väärä seuraa. Järkevät, normaalit ihmiset, joilla on tavoitteita olisivat taas mukavaa seuraa!

9.10.2019

Etsinnässä naispuolisia tuttavuuksia.

Mies, 33 vuotta, Pohjois-Pohjanmaa

Hei.

Toivoisin löytäväni ystäviä naisista ja lopulta kenties kumppaninkin.

Täältä pohjois-pohjanmaan maaseudulta teille kirjoittelee 33v mieshenkilö. Elämä on aikalailla mallillaan työn, asunnon ja terveyden suhteen, mutta yksinäisyys puree toisinaan tosi kipeää. Päiväni ovat aikalailla rutinoituneita uomiinsa ja kuluvat: töitä tehdessä, liikuntaharrastuksissa, löhöillessä, kotitöitä tehdessä ja joskus jopa matkaillessa. Kaipaan toista ihmistä rinnalleni, jakamaan hyviä ja huonoja päiviä kanssani. Kaipaan sitä kun katseiden kohdatessa molempien huulille nousee iloinen hymy. Haluaisin rakastaa ja olla rakastettu, kaivata ja olla kaivattu, himoita ja olla himoittu.

Minä etsin rinnalleni kumppania, jonka kanssa voisi suunnitella ja rakentaa yhteistä tulevaisuutta. Haaveilen simppelistä kotiarjesta, läheisyydestä ja yhdessä olosta, omaa aikaa, taikka harrastuksia unohtamatta. Olisi mukavaa, kun työpäivän päätteeksi ei tarvitsisi saapua pimeään ja tyhjyyttä huutavaan kotiin, vaan siellä olisi yksi elämän tärkeimmistä henkilöistä hymyillen vastassa, taikka minä voisin olla sinua vastassa. :D

Tulevaisuudessa voisimme: Matkustella yhdessä ja tutkia hieman maailmaa. Löytää yhteisiä harrastuksia, minkä parissa sitten touhuilla. Lapsiakin olisin valmis hankkimaan, kunhan suhde alkaisi vaikuttamaan sen verran lujalta, että se kestäisi niin hyvät kuin huonotkin päivät.

Olen luonteeltani: rauhallinen, ujo, asioita pohdiskeleva, huumorintajuinen, koti ihminen. (Koti ihminen ei tarkoita, että olisin tupajumi joka ei koskaan käy missään, vaan se tarkoittaa, että työpäivän päätteeksi menen mieluummin kotia viettämään vapaa aikaa, kuin mitä kylille pyörimään.)

Harrastuksiini kuuluu sopivassa suhteessa liikuntaa ja löhöilyä.
Löhöily puolta edustavat: Erilaisten elokuvien ja sarjojen seuraaminen, kirjojen lukeminen, tietokoneella värkkäily (lähinnä pelailu ja musiikin kuunteleminen). Tällä hetkellä minulla on 3000 palan "päänvaiva" levitettynä lattialleni, jota yritän …

9.10.2019

Ystäviä Oulusta? :)

Mies, 30 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Moi!

Nyt kun näitä ikävuosia on tullut jo vähän enemmän, niin sitä kaipailee samanhenkistä seuraa Oulun alueen ihmisistä. Jos viihdyt hyvin kahdestaan, pidät luonnosta, olet rock-henkisyyteen taipuva ja etsit luotettavaa ja lojaalia ystäviä, niin on aika hyvä mahdollisuus että me tultais hyvin juttuun keskenämme.

Minusta et saa ystävää sinne kaverijonon jatkoksi, mutta minusta voi saada sellaisen ystävän, jonka kanssa puhutaan pitkälle yöhön ja juodaan litratolkulla kahvia. Joskus juodaan viiniä, joskus ei juoda mitään. Höpistään vain, tai ollaan. Kuunnellaan musiikkia ja ihmetellään maailman menoa.

Toivon että olet avarakatseinen ja lähestyt minua aitona, omana itsenäsi! :) Lupaan tehdä saman sinulle!

P.S Kahvi on sitten tummaa, ja radioiden soittolistat ei yleensä kuulu mun musiikkivalikoimaan :)

7.10.2019

Ystävää

Mies, 34 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Ystäväksi nainen auttamaan ymmärtämään tätä maailmaa ja antamaan asioihin sen toisen näkökannan. Miespuolisia riittää mutta hankalan jo päättyneen parisuhteen takia naispuoliset ystävät hävisi. Rehellisesti ja ilman taka-ajatuksia

6.10.2019

seuraa vailla!

Nainen, 20 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Oon 20vuotias reilu vuosi sitten Ouluun muuttanut tyttö. Kauhiana en Oulusta porukkaa tunne nii kaverit ois jees😌 Aika mulla menee suurinpiirtein töisä ja salilla käyesä. Urheiluun olisi kiva saada seuraa, leffailtoihin ja käydä syömäs tms😌 Eioo sukupuolel välii, mieluiten suurinpiirtei omanikäne. Olis jees ko tulisit juttelee!😌

6.10.2019

Etsitään ystäviä Oulusta

Nainen, 19 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Moikka, oon 19-vuotias nuori nainen Oulusta joka etsii kavereita joiden kanssa vois lähteä vaikka kahville, erilaisiin tapahtumiin, baariin, kattelemaan elokuvia, keksiä jotain tekemistä sisällä laiskoina päivinä tai lähtee ulos ihan muuten vaan ihmettelemään 😂

Sukupuolella ei oo väliä mutta toivoisin että oot ainakin mun ikäinen ja olisit valmis tapaamaan irl sen sijaan että vaan viestitellään. Oon aika avoin ja voin puhua mistä vaan, tuun toimeen erikoisempienki ihmisten kanssa nii ei tarvitse ujostella. Mulla on mt-ongelmien kanssa taustaa ja opiskelu vähän pysähtynyt niin elämä vähän tylsässä tilanteessa mutta jospa se tästä lähtis käyntiin 👍

Oon kiinnostunut jännityksestä, psykologiasta, luonnosta, tanssimisesta (vaikka oon huono siinä) ja tykkään tehä kaikkea spontaanisti ja kokea uusia asioita.

Jos kiinnosti laita viestiä :)

5.10.2019

Ystävä haussa, tosi-sellainen

Mies, 43 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Moi!

Olen 43-vuotias hiljattain kaupunkiin muuttanut lapseton ja yksin asuva nuorekas mies. Tykkään ajatella, ideoida, pyöritellä, pohtia ja keskustella kaikesta. Kevyellä ja rennolla otteella, tietenkin.

Luonteeltani olen rauhallinen ja harkitseva, mutta leikkisä ja helposti innostuva. "Sosiaalinen introvertti" taitaa kuvata minua varsin osuvasti. Katson maailmaani, itseäni ja ihmisiä mieluummin vähän uteliaalla pilkkeellä ja itse löytäen, kuin jäykän tosissani ja kaiken valmiiksi tietäen.

Edellisten lisäksi olen avarakatseinen humanisti, suvaitsevainen idealisti, intuitiivinen ja intohimoinen, tunneälykäs ja luovan kekseliäs. Muun muassa. Niin ja itsetietoinen, kuten arvata ehkä saattaa. Kaikenlainen kirjoittaminen ja lukeminen ovat minua ja usein ne hulluimmat jutut ovat minulle juuri niitä parhaita, sanat ja merkitykset kun ovat suuri intohimoni ja avain eri maailmoihin. Musiikkia unohtamatta, huvina ja harrastuksena.

Kotona himmailun lisäksi viihdyn satunnaisen hyvin myös ulkona, oli se sitten kaupungissa tai luonnossa, tai vaikkapa taidemuseossa tai leffateatterissa, sykkelöimässä, tai ihan vaan jossakin, varsinaisesti ja näennäisesti mitään tekemättä. Minulle matka on usein paljon tärkeämpi kuin se varsinainen päämäärä.

Sillä, oletko mies vai nainen, ei ole mitään väliä. Eikä paljon iälläkään. Tärkein on se ihminen ja etenkin se yhteys, joka kahden persoonan välille muodostuu.

5.10.2019

Moikka!

Nainen, 19 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Olen hiljattain Ouluun opiskelujen perässä muuttanut 19-vuotias neitokainen. En oikeastaan entuudestaan tunne täältä ketään, joten olisi mukavaa tutustua uusiin ihmisiin :)
Otathan rohkeasti yhteyttä! :)

3.10.2019

Moikka 🙊

Nainen, 31 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Etsin uusia ystäviä Oulun alueelta. Olen 31-vuotias nainen, muutin Suomeen miehen perässä ja olen asunut Suomessa 6v. Minulla on 1v 3kk lapsi. Vapaa-ajalla tykkään muun muassa urheilla ja käydä kävelyillä.

Olisi kiva löytää seuraa esimerkiksi kävelylenkeille, kahville, kiertelemään kirppiksiä tai kauppoja tms ☺️ Olen rauhallinen, iloinen ja hyvä kuuntelija.

Laitathan viestiä jos sinäkin kaipaat uusia ystäviä niin jutellaan lisää :)

2.10.2019

Ystäväksi yksinäiselle naiselle Oulun alueelta!

Nainen, 44 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Olen Oululainen 44-vuotias nainen, työssä käyvä ja opiskelen töiden ohessa. Perheeseen kuuluu mies ja 2 lasta, esikoinen ollut omillaan jo vuosia ja nuorempikin aikuisuuden kynnyksellä.
Olisi mukava tutustua uusiin ihmisiin, vaihtaa kuulumisia, viesteillä, soittaa, käydä kahvilla, lounaalla, lenkillä, elokuvissa ja jutella mistä vain, vakavistakin asioista. Olen avoin monenlaiselle tekemiselle.
Harrastan kirppareita, musiikkia, luen, tykkään ulkoilusta.
Ystävät ovat harventuneet vuosien saatossa, jokaisella kun elämä ja tilanteet muuttuu.
Olen sosiaalinen ja puhelias, nyt kaipaisin uusia naispuolisia kavereita ja ystäviä.
Ota rohkeasti yhteyttä jos haluat tutustua rempseällä huumorilla varustettuun naiseen :)

2.10.2019

Ystävää etsimässä Pohjois-Pohjanmaalta

Nainen, 19 vuotta, Haapavesi, Pohjois-Pohjanmaa

19-vuotias nuori nainen etsii ystävää arkeen ja juhlaan.

Olen rempseä, puhelias ja paljon huumoria käyttävä nainen, joka kaipaa elämäänsä ystävyyssuhteita. Pidän rauhallisesta tekemisestä ja kasuaalista kahvittelusta, mutta vauhtia saa kysymällä.

Harrastan musiikkia aktiivisesti, ja soitan kolmea eri soitinta. Laulan ja teen välillä omiakin kappaleita.
Tykkään leipoa, ja kivahan se olisi jos joku tekeleitäni tulisi maistelemaan. :-) joskus onnistuu ja joskus ei. #masterchef2019?

Koulutukseltani olen vammaistyöhön erikoistunut lähihoitaja.
Olen perusluonteeltani avoin, minua voi lähestyä huoletta.

Keskustellaan lisää, ota rohkeasti yhteyttä!
Sukupuolellasi ei ole väliä.

Olethan +18v.

Seurustelen.

1.10.2019

Hei sinä!

Nainen, 34 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Olen muuttanut vajaa vuosi sitten Ouluun Haukiputaalle poikaystävän perässä ja etsin nyt uusia naispuoleisia ystäviä Oulusta. Olen 34-vuotias ja lapseton, mutta ei haittaa jos sinulla on lapsia.

Harrastan salilla käymistä ja käyn kitara- ja laulutunneilla. Minusta saa seuraa kahville, baariin, lenkille, leffaan, matkalle jne... Olen hyvä kuuntelija, huumorintajuinen ja luotettava.

Sivu
Takaisin ylös