Ilmoitukset alueelta Pohjois-Pohjanmaa (301 kpl)

 - 
 
tänään

Ystäviä etsimässä

Mies, 26 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Hei, olen 26-vuotias flegmaattinen/melankolinen ghostaamiseen kyllästynyt mies Oulusta kenellä on jo kaikki muu elämässä paitsi muut ihmiset, varsinkin luotettavat sellaiset.

Luonteeltani olen rauhallinen ja pohtiva ihminen kuka kaipaa toimintaa ja vaihtelua elämässä. Olen myös erittäin vahva uskoja yhteistyön voimaan, 100% taitoa ja 0% onnea, niin sanotusti.
Kiinnostuksen kohteitani ovat mm. animaatio, lukeminen, musiikki(klassinen, metalli ja OST), pelit(ajo-, rooli- ja strategiapelit tietokoneella), piirtäminen(digitaalinen taide), puutarhurointi(chilit) ja ruuanlaitto.

Viestiä saa pistää vapaasti jos kiinnostus tutustua heräsi.

eilen

Vertaistukea omiin ajatuksiin ja muutenkin juttuseuraa?

Mies, 26 vuotta, Raahe, Pohjois-Pohjanmaa

Moro, täällä vuonna 1993 syntynyt mies Raahesta. Olen kokenut lähes aina yksinäisyyttä ja ulkopuolisuutta. Minulla on myös Asperger-diagnoosi. Kuntouttavassa työtoiminnassa kerkesin olla yli 6 vuotta, nyt olen eläkkeellä. Parisuhdettakaan ei minulla ole koskaan ollut. Minulla ei myöskään ole koskaan ollut edes auton ajokorttia, vaikka lähes kaikilla muilla ihmisillä täälläpäin tuntuu olevan auton ajokortti. Vain mopokortti löytyy itseltäni. Olen melko pienituloinen, joten minun ei ole mahdollista kustantaa ajokorttia omilla tuloillani. Aina kun näen jonkun tuttavani auton ratissa, tai kuulen jonkun saaneen ajokortin, niin minulle tulee erittäin hirveä olo, niin hirveä että oireilen ihan fyysisesti. Eikä mulla ole koskaan ollut mitään palkallista työtä eikä edes kunnon koulutusta, vain datanomin paperit. Peruskoulunkin kävin aikoinaan mukautettuna.

Kesäisin harrastan ulkoilua, juoksua ja pyöräilyä. Talvisin hiihtelen. Vakioharrastuksiin kuuluu myös kitaransoitto. Lähes aina sään salliessa käyn ulkona pelaamassa Pokemon GO-peliä. Musaakin kuuntelen päivittäin. Vapaa-aikani tuntuu lähes aina yksinäiseltä. Olen kärsinyt lähes koko ikäni itsetunto-ongelmista. Minulta puuttuu siis erittäin monia asioita. Minulla ei ole kunnon koulutusta, ei auton ajokorttia, ei mitään kokemusta palkkatöistä, eikä juurikaan oikeita ystäviä. Ajokortittomuus on näistä ylivoimaisesti pahin asia. Tunnen olevani täysin arvoton ja tarpeeton luuseri tässä maailmassa.

Mulla on täällä Raahessa vain pari miespuolista kaveria, joita niitäkin näen erittäin harvoin. Joten haussa olisi ensisijaisesti naispuolinen henkilö tällä kertaa. Mutta minulla on seuraavat EHDOTTOMAT vaatimukset:

Sinulla ei saa missään nimessä olla ajokorttia. Haluan myös, ettei sinulla ole koskaan aiemminkaan ollut ajokorttia. Sillä etsin täältä nimenomaan kohtalotovereita juttuseuraksi.

eilen

Moi

Nainen, 32 vuotta, Ii, Pohjois-Pohjanmaa

32-vuotias naimisissa oleva yhden tyttölapsen äiti iistä etsii uusia kavereita oulun alueelta tai miksei kauempaakin :)
Tykkään liikkua, käydä salilla, kahvilla, välillä viihteellä tai vaikka ihan vaan istuskella sohvalla ja jutella kaikesta maan ja taivaan väliltä.
Mies tekee reissutöitä ja itse aloitin opiskelut. Autoa ei viikolla ole mutta liikumme julkisilla sujuvasti.

eilen

Kavereita?

Nainen, 20 vuotta, Pohjois-Pohjanmaa

Heippa! Olen parikymppinen poikaystävän ja kissan kanssa asuva nainen, joka kaipailisi ystäviä tai vähintään hauskaa ja rentoa jutteluseuraa 😄
Olen kohta vuosi sitten muuttanut lapista Pohjois-Pohjanmaalle enkä ole löytänyt täältä vielä ystäviä ympärilleni. Vanhojen kavereiden kanssa harvoin nähdään ja ollaan alettu kasvaa erilleen toisistamme, joten nyt olisi mahtavaa saada uusia tuttavuuksia!

Harrastukset: harmonikan soittaminen, maalaaminen, piirtäminen, xboxilla pelaaminen, lukeminen
Pidän myös lautapeleistä, netflix ja hbo sarjoista, kasveista, tanssimisesta, laulamisesta, nauramisesta, kirppareista, hyvästä ruoasta, leipomisesta, luontopoluista, syvällisistä keskusteluista ja uusista ihmisistä! Eläimet on parhaita, joten kissa- ja koirakuvilta et voi välttyä kanssani jutellessa 🤭 Varaudu siihen!

Olen rento ja puhelias, vaikka alussa hieman ujo joka ei välttämättä näy edes päällepäin! Empatiaa löytyy vaikka muille jakaa ja sarkasmi toimii. Minun kanssa varmasti löytyy jotain juteltavaa aina!

Oothan rohkee ja laitat viestiä, jos tuntuu siltä, että meistä vois tulla kavereita tai ystäviä! Oon avoin, joten voit olla millanen vaan🌻 Ikä mieluiten 18-30, mutta en sulje kokonaan pois vanhempiakaan. Sukupuolella ja asuinpaikkakunnalla ei ole väliä.

Sc: @pedro.pah

2 päivää sitten

Heips

Nainen, 18 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

18-vuotias tyttönen kaipailis seuraa. Harrastan urheilua, joten olis kiva jos olis jotain yhteistä aktiiviteettiä, ehkäpä frisbee, ulkokuntosali, illanviettoa tai jotain muuta?

Jos kiinnostaa, niin viestiä vain tulemaan :)

2 päivää sitten

Moi!

Mies, 21 vuotta, Pohjois-Pohjanmaa

Moi. Toiveissani olisi löytää uusia ystäviä, kun niitä ei oikein tällä hetkellä ole. Ajattelin kokeilla että löytyisikö täältä ihmisiä joitten kanssa voisi rupatella ja tutustua ja laajentaa vähän kaveri piiriä.
Ottakaa rohkeesti yhteyttä 😁
Kik makk0nen99
Sc m1kk0099

2 päivää sitten

Moro!

Mies, 18 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

18-vuotias poika oulun seudulta kaipailis kavereita vapaa-ajan viettoon.

Oon luonteeltani huumorintajuinen, mukava ja rento. Asun tyttöystäväni kanssa. Kiinnostuksen kohteisiini kuuluu autot, pelaaminen ja musiikki. Yleensä kulutan aikaa laittamalla autoa tai ajelemalla sielläsuntäällä. Etsin kavereita ensisijaisesti oulun alueelta mutta voi olla myös jostain vähän kaumpaa. Tulen toimeen monenlaisten ihmisten kanssa.

Otathan yhteyttä niin lähdetään vaikka kaljalle :D

2 päivää sitten

Moro!

Mies, 30 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Hiljattain Ouluun muuttanut rento, huumorintajuinen ja sosiaalinen sälli ois vailla uusia kaveri ympyröitä. Ei toki se seuran määrä vaan se laatu, että ympyrän voi muodostaa vähemmälläkin.

Kaupunki on tuttu, mutta niitä tuttuja ei täällä vielä oikein olekkaan. Perhettäkin löytyy, joten jo tästä syystä semmonen "oma aika" olis enemmän kuin tervetullutta. :D

Pidän avoimista ja spontaaneista ihmisistä. Kauhean ujon tyypin ei ehkä kannata lähestyä, koska en ole itse yhtään sellainen. Enemmänkin olen jämäkkä, rohkea ja määrätietoinen.

Toki en aina ole lentämässä raketilla kuuhun tai hyppimässä benji hyppyjä, mutta jotakin mielekästä täytyy kuitenki koittaa tehä joka päivä, että tuntee elävänsä.

Naispuolisia kavereita vastaan ei ole mitään ja heitäkin löytyy, mutta nyt on haussa ihan samat vehkeet omaava yksilö.

Harrastuksia ei ole vielä täällä tullu aloitettua, mutta sopivan hakeminen on päällä.

Tykkään luonnosta, hyvistä keskusteluista, saunasta, ruoanlaitosta, lenkkeilystä ja tekniikasta. Innostun myös uusien asioiden kokeilemisesta ja oppimisesta. Rajoittunut ei kauheana kuvaa mun luonnetta.

Kaverilta odottaisin ikää vähintään sen 25 vuotta, elämänkokemus ja itsevarmuus plussaa.

Siinäpä oli sen verran settiä, että jos myös siellä päässä seuran kipeyttä ilmenee ja oma elämä / psyyke on päällisin puolin kunnossa, niin laitappa viestiä, niin lähemä ottaan parit stobet. :)

2 päivää sitten

Kavereita Oulusta/Kainuun alueelta

Nainen, 18 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Heippa!

Täällä olisi sosiaalinen ja puhelias, kohtsilleen 19-vuotias abi, joka tutustuisi mielellään uusiin ihmisiin. Heti tän korona-ajan jälkeen mut saa houkuteltua mukaan ihan vain kahville, shoppailemaan tai vaikka golfaamaan - mihin vain seuraa haluaa! Sitä odotellessa viestittelyseurakin olisi enemmän kuin jees :)

3 päivää sitten

juuri muuttanut

Nainen, 19 vuotta, Siikalatva, Pohjois-Pohjanmaa

Terve
Olen 19 vuotias tyttö, juuri muuttanut siikalatvan kuntaan
En tunne täältä ketään, eikä kavereitakaan oikein ole yhtään missään muuallakaan :D
Omaan ihan hyvän huumorintajun, eli kanssani voi heittää läppää mistä vain asiasta. Pidän kaljasta, eläimistä, pelaamisesta ja valokuvaamisesta.
Tule toki juttelemaan, lähetään vaikka kaljalle, ajelulle tai istutaan ja tuijotetaan seinää, miten vain :D
niin ja sukupuolellasi ei ole väliä, mutta ikää mieluiten sellaiset 18-24v

snäppi --> staryyh

3 päivää sitten

Moi! 🌷

Nainen, 18 vuotta, Pohjois-Pohjanmaa

Tulin kokeilemaan löytyisikö täältä ystäviä.

Olen syksyllä opiskelujen takia muuttanut Oulun seudulle ja kavereita en ole juuri saanut täältä päin. Olisi kiva tutustua ja viettää aikaa muunkin kuin poikaystävän kanssa. 🤗

Luonteeltani olen mukava ja huumorintajuinen ehkä hieman ujo ensialkuun. Mielenkiinnon kohteisiini kuuluu eläimet, autot, ruuanloitto & leipominen. Jos yhtään tuntuu siltä että voisit tutustua niin pistä viestiä, tulen toimeen nuorempien ja hieman vanhempienkin kanssa. 😊

3 päivää sitten

Uusia kavereita & juttuseuraa

Nainen, 25 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Moikka!
Oon kohta 25v täyttävä nainen Oulusta.
Kaipaisin ympärilleni uusia kavereita, juttuseuraa ja kenties kavereita myös yhteisten harrastusten ja muun ajanvieton pariin.
Työskentelen miesvaltaisella alalla joten olis mukava saada enempi myös naispuolisia kavereita, mutta sinänsä iällä, sukupuolella tai missä päin asut ei ole väliä sillä koen tulevani monien kanssa juttuun.
Vapaa-ajalla mm. urheilen eri muodoissa, mökkeilen ja vietän aikaa luonnossa, soitan kitaraa ja hengailen ihan vaan kotona. Touhuan vähän mitä milloinkin innostaa ja kiinnostun helposti uusista harrastuksista ja tekemisistä.
Koen pohjimmiltani olevani lämmin, luotettava, rento, nauravainen ja kieronkin huumorintajun omaava persoona, mutta myös ujo, rauhallinen, kuunteleva ja syvällinen ajattelija. Mun kanssa voi jakaa niin ne päivän kuulumiset, kuin ne syvällisemmätkin ajatukset ja asiat.
Nakkaa rohkeesti viestillä jos kiinnostus yhtään heräsi! 🙂 Viestitellä voidaan s-postin, whatsapin, instan ja snäpin välityksellä.

4.4.2020

Heipä hei! 👋

Nainen, 22 vuotta, Pohjois-Pohjanmaa

Olen 22-vuotias (pian 23v täyttävä) nainen, jolla kaverit ovat kadonneet elämästä muuttuneiden elämäntilanteiden takia. Toivoisin siis tämän ilmoituksen avulla löytäväni todellisia juttukavereita yksinäisyyteen. Arvostaisin sitä, ettei viestien lähettäny jäisi vain muutamaan viestiin.

Opiskelen tällä hetkellä ammattikorkeakoulussa ja teen myös töitä opiskelujen ohessa. Vapaa-ajalla tykkään urheilla, matkustella ja leipoa. Luonteeltani olen avoin, iloinen, huumorintajuinen, luotettava ja tulen hyvin ihmisten kanssa toimeen. Aluksi saatan olla hieman ujo, mutta jännitys katoaa kyllä nopeasti, kun aletaan tutustumaan paremmin.

Sinulta toivoisin, että olisit suurin piirtein samanikäinen 20-30v ja sukupuolella ei ole merkitystä. Eikä ole väliä missäpäin asut. Nettikaverit sekä oikeat ystävät haussa.

Kavereiden kanssa tykkään pitkien viestien kirjoittelusta, kahvittelusta sekä yhteisestä ajanvietosta. Musta saa seuraa kaikkiin ideoihin ja oon liki kaikessa ihan täysillä mukana.

Olen erittäin huono kirjoittamaan itsestäni mitään esittelytekstiä, mutta jos kiinnostaa ja haluat tutustua lisää niin laita ihmeessä viestiä! Voidaan jutella ihan sähköpostitse tai jossain somemaailmassa. 😊

4.4.2020

Moi!

Mies, 22 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Olen 22-vuotias yliopisto-opiskelija Oulusta. Asun omillani koirani kanssa. Asun oikeastaan aika lähellä keskustaa. Laita viestiä jos kiinnostaa. Kavereita joita nähdä ei ole kovin paljon, mutta juttuseura ja nettitutut kelpaa kyllä myös. Olen aika syvällinen. Tulen toimeen hyvin kaikkien kanssa. Sukupuolellasi ei ole väliä. Hain nyt kevään haussa teknilliseen tiedekuntaan. Haaveena on joku päivä saada DI tutkinto. Tekniikka kiinnostaa minua kovasti. Omistan parin vuoden ikäisen corgin, josta puhun paljon. Minut tavoittaa snapchatista nimellä samuliimarol :)

https://chat.whatsapp.com/KU0UOHPyJnZK6DuyTOWxze

Yllä whatsapp ryhmä halukkaille! :)

Meillä on myös snäppiryhmä jos jotakin kiinnostaa :) Voin lisätä jos on halukkaita.

3.4.2020

Hei kaikki

Nainen, 37 vuotta, Ii, Pohjois-Pohjanmaa

Hei olen 37-vuotias avoliitossa elävä nainen joka kaipaa kirjeenvaihto seuraa olen eläkkeellä ja minä asun Iissä haluan pitkäaikaisen kirjekaverin.
Lisää kirjeessä yhden kirjeen kirjoittajat älkää vaivautuko minulle voi kirjoittaa myös sähköpostilla
Postia odotellen T Heidi

3.4.2020

Rento ja rauhallinen

Mies, 27 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Moikka kaikille

Olen rauhallinen, rento ja joskus hieman ujo uusien ihmisten seurassa. Tykkään käydä silloin tällöin erilaisissa tapahtumissa (paitsi nyt pysyttelen sisällä) ja minua kiinnostaa varsinkin taiteeseen ja musiikkiin liittyvät tapahtumat. Tykkään myös lukea paljon kaiken maailman tieteellisiä artikkeleita ja muuta sellaista vähän nörtihtävää :D Etsin täältä kaveria joka on halukas käymään kanssani erilaisissa kulttuuriin liittyvissä tapahtumissa (sit kun pystyy) tai puhumaan kanssani kaikkea maan ja taivaan väliltä.

Tulen hyvin juttuun ihmisten kanssa, joilla on hauska luonne ja hyvä huumorintaju. Tulen myös hyvin juttuun ihmisten kanssa, jotka tykkäävät ajatella syvemmin asioita sekä haluavat tuoda esiin omia mielipiteitä. Itse vitsailen aika paljon, koska tykkään pitää ihmisiä positiivisina, mutta kaikki ei ymmärrä mun huumoria siksi oiskin kivaa löytää joku, joka ei ota mua liian tosissaan.

Jos tämä ilmoitus herätti mielenkiintosi, niin pistä viestiä tulemaan!

1.4.2020

Hei

Nainen, 20 vuotta, Ylivieska, Pohjois-Pohjanmaa

Hei! Olen 20v nainen Ylivieskasta. Kaipaisin ystäviä/kavereita. Olen luonteeltani ujo ja hiljainen mutta tutustuessa juttua riittää, ujouden vuoksi keskustelun aloittaminen vaikeaa mutta sujuu kun pääsee alkuun. En juo enkä polta joten sellaiseen en lähde mukaan. Tykkään luonnossa liikkumisesta, ruoanlaitosta ja ihan vain kotona olemisesta. Edelleen kaverit hakusessa. Paljon on porukka laittanut viestiä mutta ei ole vastannut minun vastauksen jälkeen viesteihin, joten laitathan viestiä vain jos oikeasti kiinnostaa tutustua ja vastailla.

31.3.2020

Ystäviä etsimässä :-)

Nainen, 40 vuotta, Pyhäjärvi, Pohjois-Pohjanmaa

40v yksin kissan ja koiran kanssa asustava nainen haluaisi kirjeenvaihto /sähköposti/whatsapp ystäviä ja ehkä myöhemmin voitaisiin nähdä livenäkin
Olen ystävällinen, huumorintajuinen ja luotettava. Olen työkyvyttömyyseläkkeellä kaksisuuntaisen vuoksi. Mutta se on melko oireeton.
Olen raitis ja tupakoimaton.
Harrastan ystävien kanssa yhteyden pitoa, liikkumista koirani kanssa, eläinten hoitoa, lukemista, kirjoittelua netissä olemista ja musiikkia kuunnellen, kosketinsoittimen soittoa ja laulua joskus.
Olisi kiva tutustua samanhenkisiin ihmisiin 🙂
sheenaneela@gmail.com

Sivu
Takaisin ylös