Ilmoitukset alueelta Pohjois-Pohjanmaa (673 kpl)

 - 
 
eilen

Terve !

Mies, 68 vuotta, Pohjois-Pohjanmaa

Pohjois-pohjanmaa etelän suunnalla oon yksin etin kaveria Kauhavan suviseuroihin matkataan polkupyörän kanssa kiireettönänä kulkijana.
Muutenkin kelpaa kaveri aikaa kuluttamaan mutta nyt kiehtoo kesäkuun lopulla olevat suviseurat?

eilen

Etsinnässä kaveri/porukka ajanviettoon kodin ulkopuolelle

Nainen, 32 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Hei!
Olen 30 ja risat oleva nainen, ja etsin kaveria / pientä porukkaa, jonka kanssa voisi lähteä tapahtumiin (mm. teatteri, musiikkikeikat, ylipäätään erilaiset kulttuuritapahtumat), harrastukseen (esim. sulis), terassille ja mihin milloinkin. Luen paljon, ja pidän kirjoittamisesta, lisäksi teen puutarhahommia ja jonkun verran käsitöitä.

Toivon liveseuraa, ja sitä, että tutustuminen tapahtuisi kasvotusten eikä kirjoitellen. Olisi mukava, jos olisit vähintään lähemmäs 30-vuotias, yläikärajaa ei ole eikä sukupuolella ole väliä. Minulla on perhe, joten ymmärrettävästi se tulee ensin ja huvit sitten. Eli joskus voi joutua sovittelemaan aikatauluja enemmän yhteen. Myös vanhempi-lapsi kombolla seura on tervetullutta.

Ps. Meillä tykätään pelata lautapelejä, joten meille voi tulla pelailemaan.

eilen

TERVEHDYS

Mies, 38 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Hei,

38 vuotias mies Oulusta kaipaa ystävää. Kaipaan sellaista syvempää yhteyttä toiseen ihmiseen. Arvostan ihmistä, kenen seurassa voisi olla luottavaisin ja turvallisin mielin oma itsensä, niin hyvinä kuin vaikeinakin hetkinä. Toivoisin myös että olet halukas sitoutumaan ystävyyteen ja myös työskentelemään sen eteen. Etsin ihmistä jonka kanssa saisi jakaa arjen asioita ja ajatuksia sekä viettää mukavaa yhteistä aikaa. Aluksi voisimme tutustua kirjoittelemalla ja jos molemmista siltä tuntuu, myöhemmin voisimme tavata ihan kasvotusten. Ajan kanssa näkee mihin suuntaan suhteella on mahdollista kehittyä.

Minulla on lemmikkejä joiden kanssa tykkään ulkoilla ja retkeillä metsissä. Luonto ja liikunta ovat osa arkeani. Tykkään myös mm. katsella hyviä sarjoja ja leffoja, lukea, kierrellä kirpputoreja, maalata ja käydä urheilutapahtumissa ja vaeltaa metsissä. Olisi mukavaa jos tällaisia asioita voisi tehdä yhdessä toisen kanssa. Valitsen mieluummin rauhallisen leffaillan kuin illan kaupungilla. Olen luonteeltani hieman introvertti enkä viihdy pitkiä aikoja isoissa ihmisjoukoissa. Saatan olla ihmissuhteissa aluksi hieman varautunut ja minulla saattaa kestää hyvän aikaa alkaa luottaa ihmisiin. Kun tunnen oloni turvalliseksi, niin olen hyvinkin avoin ja puhelias. Olen aina tullut toimeen paremmin naisten kuin miesten kanssa eikä minulla ole koskaan ollut läheisiä miespuolisia ystäviä. En ole oikein koskaan ymmärtänyt tiettyjä miesten ajattelu- ja toimintatapoja. Työskentelen myös naisvaltaisella alalla.

Ikäsi ei ole minulle tärkeä asia kunhan arvot ja muut ajatukset kohtaavat.

2 päivää sitten

Sydän ystävä❤️

Nainen, 27 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Moikka! Olen 27 vuotias nainen Oulusta jolla on mies ja lapsia. Olen luonteeltani huumorintajuinen, ujo, empaattinen, rehellinen ,avoin ja iloinen ihminen.
Arki pyörii lasten ,kodin ja omien harrastusten ympärillä johon tällä hetkellä kuuluu leipominen,kuntosali ja lenkkeily.

Kaipaisin elämääni ystäviä joiden kanssa käydä ulkona ja jutustella ihan arkipäiväisistä asioista.

Pistä ihmeessä viestiä jos haluat tutustua 😊

2 päivää sitten

Moikka etsin kavereita

Nainen, 35 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Hei olen 35v kohta 4 lapsen äiti oon nyt raskaana ja lokakuussa laskettu aika. asun mieheni ja lasten kanssa. Olen rehellinen, iloinen, mukava, hauska ja rento. Tykkään kuunnella musiikkia ysäri musiikki on parasta. Kuuntelen tietysti muutakin musiikkia esim. Suosikkejani on portion boys, petri nygård, pasi ja anssi.. jne. Tykkään leipomisesta ja kirppareilla on myös kiva käyä. Tykkään myös luonnossa liikkua esim. Nallikarissa on kiva käyä grillaamassa. Minulla ei ole paljoa kavereita oon aika yksinäinen. En juo enkä polta ja baareissa en käy.
Olisi kiva löytää kavereita joiden kans viettää aikaa tai jutella mistä vaan. Kaikki päivät menee lasten kans ja en oo töissä. Tykkään myös eläimistä oon vaa kissoille allerginen koirat on kivoja. Tykkään katsoa myös elokuvia komedioita ja harry potter on mun suosikki. Luen myös joskus kirjoja kun on aikaa tykkään myös käydä kavilassa.

3 päivää sitten

Kavereita Oulusta

Mies, 32 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Hei. 👋🏻

Etsinnässä pysyviä kavereita / ystäviä mieluiten Oulusta ja lähialueilta. Olen äskettäin muuttanut Ouluun enkä täältä vielä ketään tunne mutta olisi todella mukava tutustua ja saada kaveri / kavereita joiden kanssa voisi usein nähdä ja tehdä milloin mitäkin ja puhua kaikesta. Muutama asia mainiten jo heti näin aluksi.

❌ En opiskele enkä käy töissä

❌ En juo alkoholia enkä polta röökiä

❌ En ole oikein auto ihmisiä enkä omista korttia

❌ En pelaa paljoa konsoli pelejä lähinnä änäriä tai joku seikkailu peli (hyvin harvoin)

Olen 32v mies. Luonteeltani olen huumorintajuinen, helposti lähestyttävä, ystävällinen ja kohtelias. Harrastuksia ja mielenkiinnonkohteita on muun muassa kalastus, biljardi, frisbeegolf, ravit sekä leffojen ja sarjojen katselu. Saat toki ehdottaa tekemistä, lähden mieluusti kaveriksi 🙂 Lähdetkö vaikka näyttämään minulle kaupunkia?

Sinun sukupuolella ei ole väliä, mieluiten jos olisit 20-40v.
🎱🎣☕🐴☀️

3 päivää sitten

Moi!

Nainen, 30 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

30v. sosiaalinen ja huumorintajuinen nainen. Opiskellut ja ollut töissä.
Etsin uusia kavereita Oulusta ja lähialueilta olisi kiva löytää samanhenkistä seuraa vaikkapa baariin yhdelle tai bilettämään, keikoille, kahville, piknikille, kävelylenkille luontoon ym. Voidaan vaan istua iltaa ja jutella kaikenlaista syvällistäkin. Tykkään metallimusiikista, ysäripopista ja erillaisista leffoista, kuuntelen true crime Podcasteja ja ompelen joskus. Hyvän ruoan merkeissä voidaan myös tavata sushi oma suosikki. Sarjat ja videopelit myös kiinnostaa muttei tule koko ajan pelattua :) Pyöräily ja skootteilu myös mukavaa ja keilaus. Tykkään meikkaamisesta ja joskus laulaa karaokea. Minulla on ystäviä pieni kaveripiiri mutta nykyään ei tule nähtyä niin usein tai tapaamisia on vaikea saada sovittua. Olisi kiva saada uusia tuttavuuksia kenen kanssa näkemiset onnistuu helposti ilman viikkoja ennen sopimista. Mielellään ikäluokkaa 24-38v. Tämä ei ole seuranhaku ilmoitus olen parisuhteessa. Sukupuolellasi ei ole väliä, mutta olisi kiva saada lisää naispuolisia ystäviä. :)

3 päivää sitten

Moikka🦝

Mies, 20 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Moikka! Oon 20-vuotias mies Oulusta.
Vapaa-aika kuluu lähestulkoon poikkeuksetta yksin kotona (leffoi, pelaamista ym) ja ois kiva saaha siihen muutos.
Käyn töissä ja harrastan valokuvaamista. Tykkään kans tosi paljo eläimistä ja luonnosta
Ois kiva saada kaveri jonka kanssa jutella ja vaihtaa kuulumisii ja tehä kaikkee mitä mieleen tulee.

Laita rohkeesti viestii ja kerro itestäs jotain.

6.6.2023

Uusia ystäviä ajatusten vaihtoon

Nainen, 40 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Hei vaan :)

Haen uusia kavereita piristämään elämää ja vaihtamaan ajatuksia vähän kaikesta. Hakusessa on mukavat ja huumorintajuiset ihmiset, joilla olis joskus aikaa harrastaa jotakin yhdessä. Ois kiva tutustua ihan rauhassa, mutta haluaisin tavata myös livenä.

Vähän minusta: Nainen, 40 vuotias, elän avoliitossa. Tykkään pohtia asioita eri näkökulmista. Olen avarakatseinen ja maailmanparantajan vikaakin musta löytyy. Kertakäyttökulttuuri ei oikein siis nappaa. Eläimet ja luonto on mulle tärkeitä. Niin on toisaalta kulttuuriin ja viihteeseen liittyvät jutut. Harrastan ulkoilua ja lemmikkien kaa puuhailua. Sitten tykkään elokuvista,sarjoista ja vähän taidejutuistakin.

Uusilta kavereilta toivoisin keskustelutaitoa ja avarakatseisuutta. Ois kiva välillä hengailla ja jutella asioista ja sitten joskus käydä vaikka kaupungilla.Vois mahdollisesti viettää aikaa vaikka liikunnan parissa.
Mua ei haittaa, jos sullakin on ollut vähän vaikeaa elämässä. Kunhan oot suht kunnossa nyt ja haluat jatkaa eteenpäin. Pääasia, että olisit motivoitunut tutustumaan ja jaksat kertoa sinulle tärkeistä asioista omaan tahtiin.

Kirjoittele jos haluat tutustella :)

Iällä, sukupuolella tai muilla asioilla ei niin väliä, persoona ja henkilökemiat on niitä tärkeimpiä juttuja ystävyyden kannalta :)

5.6.2023

Uusia ystäviä

Nainen, 50 vuotta, Pohjois-Pohjanmaa

Moikka!
Sinä noin 35-55 -vuotias, kirjoittele menevälle ja huumorintajuiselle viiskymppiselle naiselle Pohjois-Pohjanmaalle. Kiinnostuksen aiheitani ovat retkeily, luonto, valokuvaus, leffat, musiikki, matkailu (erityisesti Lappi) yms. josta olis kiva kirjoitella. En hae parisuhdetta, vaan luotettavaa, aktiivista sekä hyvällä huumorilla sävytettyä viestittely seuraa.

Laita viestiä, niin katotaan klikkaako jutut 😊

5.6.2023

Hei vaan!

Nainen, 42 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Olen 40-kymppinen nainen Oulusta. Etsin uusia kavereita/uusia ystäviä ihan vaikka vain ajatustenvaihtoon, juttukaveriksi. Jos natsaa niin miksi ei myös kahvitteluun, yms. Tykkään liikunnasta. Lenkkeily on lähellä sydäntä. Elokuvat, etenkin scifi ja toiminta menee. Olisiko meistä ystäviksi?

5.6.2023

Moi!

Nainen, 18 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Mitäs tässä nyt itestään kertois. Kiteytettynä vois sanoa että oon rauhallinen introvertti varustettuna värikkäällä ja humoristisella persoonalla. Eläimet ja luonto todella lähellä sydäntä ja itseltä löytyy kotoa kani ja koira. Tykkään vapaa-ajalla leipoa, piirtää ja käydä kävelemässä yleensä oma koira seurana😁

Etsin suunnilleen oman ikästä seuraa, ikähaarukalla 18-21. Sukupuolella ei oo niinkään väliä.

Ilmoitus ei vanhene!😄

5.6.2023

Moikka!

Mies, 31 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Olen 31-vuotias mies Oulusta, jonka sosiaalinen elämä on aika olematonta ja jolle on kehittynyt tunne, että olisi ehkä ihan kiva tehdä muutakin kuin mennä kodin ja työpaikan väliä. Olen aika paljon kiinnostunut kaikenlaisesta, mm. kulttuurista, historiasta (mitä olen opiskellutkin) ja kaikenlaisesta muusta millä voin ylläpitää pseudointellektuelleja kuvitelmiani itsestäni.

Tykkään pohdiskella kaikenlaisia juttuja, sekä syvällisiä että vähemmän syvällisiä, ja silloin tällöin ehkä osa siitä mitä suustani päästän saattaa olla jopa jotain mielenkiintoista. Voi mennä aika nörtiksi kyllä välillä.

Tykkään tosi paljon elokuvista ja leffaseura on aina tervetullutta! Viime aikoina on tullut käytä melkein joka viikko elokuvissa, ja mukaan kyllä mahtuu. Animaatiot ovat lähellä sydäntäni. Japanijuttuja on tullut myös harrastettua.

On vähän tylsää vastata kysymykseen ”Millaisesta musiikista pidät” sanomalla ”kaikesta”, joten käännän kysymyksen omasta mielestäni helpompaan muotoon ”Mitä olet kuunnellut viime aikoina?” ja vastaan tähän, että ”elektronista musiikkia, kasaria sekä J-poppia”. Voin ehkä lisätä että jazzia tulee kuunneltua myös paljon, joten kokonaisuudessa voisi sanoa, että musiikkimaussani ei ole päätä eikä häntää.

Tämä on sama juttu mikä mainitaan n. 50% ilmoituksista täällä, mutta mainitsenpa silti, että saatan olla alkuun vähän ujo ja voi mennä hetki, ennen kuin saan kiinni toisen henkilön flow'sta. Sitten kun tunnen oloni mukavammaksi, ole valmis lukemaan lähettämiäni esseepituisia pohdintoja siitä, miten Rooman historia linkittyy Attack on Titaniin tai geopolitiikan roolista Marvel-elokuvissa.

Tykkään käydä istumassa kahviloissa tai syömässä ravintoloissa, mutta olen hirveän huono tekemään sitä yksin, niin jos joku haluaa tulla turvaksi, niin paikka auki! Ja vaikka aika harvoin juon, kyllä minut drinkillekin tai pussikaljalle voi saada suostuteltua.

4.6.2023

Ystäviä etsimässä :)

Nainen, 37 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Hei! Olen 37v korkeasti koulutettu nainen, joka etsii uusia ystäviä Oulun alueelta. Olen naimisissa ja 2 lapsen äiti. Mielellään perustaisin wa ryhmän naisille, jotka haluavat seuraa kesän menoihin. Oma elämä pyörii lähinnä perheen ja työn/opiskelun ympärillä. Ruuhkavuodet menossa ja olisi kiva löytää samassa tilanteessa olevia ihmisiä, jotka kuitenkin haluavat ottaa välillä myös omaa aikaa. Laita rohkeasti viestiä!

4.6.2023

Friends in Oulu

Mies, 26 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Hey, I'm a 26-year-old guy from Croatia living in Oulu.

I recently split up with my girlfriend, so I'm hoping to find some friends here to go out and hang out with. I like doing things like cafe-hopping, going for walks/runs and playing card games like Uno and Cards Against Humanity (got a whole large set at home).

So y'know, just hit me up if you wanna be friends and hang out sometimes.

4.6.2023

Juttua? Suhteita?

Mies, 22 vuotta, Ii, Pohjois-Pohjanmaa

Feminiininen nainen + maskuliininen mies =?
Harvassa on nykyään sellaset naiset jotka haluaa panostaa kestävään suhteeseen.
Mutta jos koet omallekohalles että tuli tuttua tekstiä nii pistä toki viestiä tulemaan.
Itellä kuluu arkena aika töissä ja kotona + kakspyörästen parisa tullee vietettyä kans aika paljo vklppusi aikaa.
Päihteitä en käytä. Enkä myöskään tuomitte ihmisiä jotka niitä käyttää😌
Olisin tosiaanki valmis kuulee vaikka sun harrastuksista ja yhtenäiset mielenkiinnokohteethan on vaa plussaa👌🏽

Peace✌🏽

4.6.2023

Mies puolista ystävää?

Nainen, 23 vuotta, Taivalkoski, Pohjois-Pohjanmaa

Hei, olen 23-vuotias nainen pohjois-pohjanmaalta.

Teen paljon töitä jotka liittyy vaatteisiin, musiikkiin ja muuhun taiteeseen, teen esimerkiksi tilaustyönä vaatteita :)

Olen luonteelta erittäin herkkä ja suorasanainen. Etsin henkilöä joka voisi jakaa samanlaisia ajatuksia ja voitaisiin viestitellä ja hengailla joskus :)

Olen myös erittäin luonnon läheinen.

:)

Sivu
Takaisin ylös