Ilmoitukset alueelta Pohjois-Karjala (255 kpl)

 - 
 
eilen

Rento ja mukava mies etsii seuraa

Mies, 32 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Hei!
Olen 32v huumorintajuinen ja urheilullinen mies Joensuusta. Yksinäisyys alkanut painaa ja kaipaisin seuraa. Tykkään urheilla, piirtää, valokuvata ja pelata videopelejä. Luonto ja eläimet myös lähellä sydäntä. Alkoholia käytän hyvin harvoin.
Ota yhteyttä jos kuvauksen kaltainen kaveri saattaisi mahtua elämään. 🙂 Minusta saat luotettavan kaverin ja jopa ystävän..

2 päivää sitten

Uusia kavereita?

Nainen, 21 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Moi! Oon 21v nainen Joensuusta ja etsiskelen uusia kavereita, ihan vaan juttuseuraa tai vaikka pelikavereita! Ei oo väliä missä päin asut tai ootko mies vai nainen🙌🏼Olis kuitenkin hyvä jos oisit iältäs n.18-24v. Oon ite tämmönen rento, huumorintajunen ja ilonen persoona. Mulle voi puhuu mistä vaan ja juttuu kyllä riittää kun vaa tutustuu paremmin! Laita viestiä vaikka snäpissä tai dc:ssä😌
Snap: saana_zz
Discord: neitinäpsä#0252

3 päivää sitten

Moi

Mies, 29 vuotta, Liperi, Pohjois-Karjala

Etsin uusia kavereita lähinnä Liperistä ja lähialueilta. Tykkään ulkoilla paljon ja käydä kahveilla. Harrastan frisbee golffia ja luonnossa liikkumista.

1.10.2022

Moi!

Nainen, 23 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Olen 23v joensuussa asuva nainen. Olisi kiva tutustua uusiin ihmisiin. Minulla on 1v lapsi. Päivät menee töissä, mutta vapaa-ajalla touhuan taaperon kanssa, urheilen,käyn elokuvissa, kahviloissa, shoppailemassa, liikutaan luonnossa, leivotaan, katson netflixiä jne. Rakastan myös matkustelua. Olen iloinen ja ystävällinen. Laita viestiä jos haluaisit tutustua!

28.9.2022

Moi!

Nainen, 42 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Etsin uusia kavereita naisista Pohjois-Karjalasta. Ikää on 42v verran, luonteeltani olen ystävällinen, luotettava, rehellinen ja huumoriakin löytyy ☺️
Jos haluat viestittelyyn, kahvilla käyntiin kaveria niin täällä oon!
Toivon että olet avoin, rehellinen,luotettava pilke silmäkulmassa kulkeva henkilö 🙏

26.9.2022

Ystäviä? ☀️

Nainen, 44 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Introvertti/ambiverttinainen etsii muutamia aitoja ystäviä. Arkisin teen töitä, vapaa-aikaani vietän usein taiteen/luovien asioiden parissa; elokuvat, musiikki, valokuvaus, kirjat, runot... Tykkään käydä myös kiertelemässä kirppareilla sekä museoissa/taidenäyttelyissä, pitkillä kävelylenkeillä tuulessa... Olen naimisissa sekä äiti nuorelle.

Jotain yhteistä meillä olisi hyvä olla - samanlaisia mielenkiinnonkohteita - kirjoita, niin tutustutaan. Lisää tarinaa posteissa.

25.9.2022

Tervehdys naisesta pitävä nainen

Nainen, 47 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Etsin ystävää naisista ja jos kirjoittelu johtaa syvempäänkin tuttavuuteen, en laita pahakseni. Olen huumorintajuinen, nauravainen, kivaa seuraa oleva nainen. Tykkään kävelystä ja luonto lähellä sydäntä. Tykkään syvällisistä keskusteluista ja pohdin paljon elämää. Haluan tutustua rehelliseen ihmiseen, joka kunnioittaa toista ihmistä, eikä loukkaa toisen tunteita. Tykkään rauhalliisista koti-illoista. Olen romanttinen ja tykkään kun pidetään hyvänä. Toisen kainalossa on kiva köllötellä.. En tupakoi ja alkoholia käytän kohtuudella. Toivon sinun olevan samankaltainen huumorilla varustettu romanttinen nainen. Toivon, ettet tupakoi ja alkoholin käyttö vähäistä. Jos kiinnostuit viestistäni niin heitäppä mulle kiva viesti. Katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Haluan tavata myös ystäväni kasvokkain mahdollisimman pian.

24.9.2022

Moikka moi sinä!

Nainen, 35 vuotta, Pohjois-Karjala

Etsin uusia tuttavuuksia ajatusten vaihtoon kaikenlaisten aiheiden äärelle 😊

Alkuun nyt kirjoittelukaveria vailla, joten asuinpaikallasi tai sukupuolellasi ei ole väliä. Ikää sinulla voisi olla 30- 45 väliin.
Jos olet samalta suunnalta voisi käydä esim harrastamassa yhdessä liikuntaa/lenkkeilemässä, tai käydä mm tapahtumissa, kirppiksellä, elokuvissa, kahvilla/syömässä.

Laita hyvän tuulista postia tai jaa murheesi, niin minä kyllä kuuntelen mielelläni 😊 Kirjoittelemisiin!

15.9.2022

Moikka!

Mies, 36 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Etsin uusia kavereita Joensuun alueelta. Olen Joensuulainen 36 vuotias mukava ja ystävällinen mies. Lasilliselle tai esim. keikoille mitä ikinä keksiikään. Ota rohkeasti yhteyttä. Kavereita ei oo koskaan liikaa :)

15.9.2022

Ohoy! Onko spekulatiivisesta fiktiosta innostuneita linjoilla?

Mies, 33 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Löytyykö täältä muita spefistä (fantasia, scifi, kauhu) innostuneita? Erityisesti minua kiinnostaa tällä hetkellä kaikki kirjoittamiseen liittyvä ja yritys olisi saada tekstiäkin syntymään. Olenkin aprikoinut, että olisi varmasti antoisaa keskustella luovasta prosessista, hahmojen kehittelystä, henkilökohtaisista oivalluksista jne. Ja toki myös elämästä ylipäänsä. Kuka on sun lempikirjailija?

Kirjoittelemisiin!

15.9.2022

Helei!

Nainen, 24 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Olen N24 Joensuusta ja toiveissa olisi löytää samanhenkinen kaveri (ikähaarukka about 22-27v). Etsinnässä olisi porukkaa pääosin Joensuun lähimaastosta jotta näkeminen ja tekeminen olisi helpompaa. Mutta ota ihmeessä yhteyttä kauempaakin jos koet että kiinnostukset ja yleisviba menee yhteen yliluonnollisen hyvin tekstiseinän perusteella.

Olisi kiva saada hyvänpäiväntuttujen sijaan tosiystäviä joiden kanssa voi niin nauraa tyhmille jutuille kuin miettiä syvällisempiäkin asioita. Sukupuolella ja suuntautumisella ei ole mitään väliä kunhan ollaan suunnilleen samalla aaltopituudella. Mulla on aikuisiällä diagnosoitu ADHD joten ymmärrystä löytyy jos elämä on potkinut päähän tai kaikista asioista ei meinaa löytää sitä valoisaa puolta. Tästä huolimatta olen suhkot positiivinen tyyppi. Olen myös päihteetön.

Mielenkiinnonkohteita on aivan liikaa, tässä ehkä tärkeimpiä: elokuvat, sarjat, videopelit, japanikulttuuri (niin animangasta arkipäiväisempään), musiikki (pääosin vanhempi ja ulkomalainen, etenkin rock ja elektroninen) Lempigenrejä yleisesti ovat kauhu, fantasia, scifi, toiminta ja mysteeri.
Muita tärkeitä/kiinnostavia juttuja ovat eläimet, design, käsillä tekeminen, autot ja teknologia, retrojutut, etenkin lelut, "internetmysteerit", etc. Itselle on melkein ihan sama mitä milloinkin keksitään. Kokkaillaan tai testataan uusi ravintola, hillutaan jossain päämäärättä, suunnitellaan oma fiktionaalinen maailma, pidetään leffailta/levyraati/lanit, opetellaan jokin uusi asia tai ollaan vain. Olisi kiva myös käydä mahdollisesti jossain tapahtumissa, vaikkapa keikoilla, tai coneissa. Ehdottomia lisäpointseja kaiken kukkuraksi jos olet miettinyt matkustaa/interrailata tulevaisuudessa mutta potentiaalinen matkaseura puuttuu.

12.9.2022

Terve! :)

Nainen, 28 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Olen yliopistossa opiskeleva 28 v. nainen joka tekee (sivu)työnään videopelejä. Kuvailisin itseäni avomieliseksi ihmiseksi joka pitää huumorista ja hauskan pitämisestä, mutta myöskin syvällisistä keskusteluista vaikkapa maailmankaikkeudesta muihin filosofisempiin kysymyksiin. Pidän niin kahvilla kuin myös lasillisella käymisestä sekä kaikenlaisten elokuvien katselusta ja vaikkapa kävelyistä, mutta myöskin keikoilla käymisestä. Olen musiikin suuri ystävä ja musiikkimakuni onkin melko laaja. :)

Joensuussa ei tällä hetkellä kovin paljon tuttuja ole sillä suurin osa tutuista ovat lähteneet muualle. Itse olen asunut ympäri Suomea ja muutin tänne yliopiston vuoksi muutama vuosi sitten. Lähdetään vaikka kahville, lasillisille, leffaan... tai miksei vaikka keilaamaan, heh. Asun keskustassa ja olen aika avoin tekemisten suhteen, tykkään kokeilla uusia asioita.

11.9.2022

Moi etsin kaveri

Mies, 37 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Moi olen mies 37v, asun Joensuussa. Etsin uusia kavereita/ystäviä juttuseuraksi,harrastuksiin ja vapaa-ajalle.Olen luonteeltani sosiaalinen, huumorintajuinen, kiltti, mukava, luotettava. Tykkää retkeilystä,salilla käymisestä ,lenkkeilystä, pyöräilystä, leffoista, musiikista,
viihteelläki tulee välil käytyä.

11.9.2022

Tiilikalla tanssinut nainen Tuusulasta

Mies, 69 vuotta, Nurmes, Pohjois-Karjala

Olimme lauantaina 3.9.2022 Tiilikkajärven kansallispuiston 40-vuotisjuhlassa. Patikoimme pienehköllä porukalla Tiilikankierron. Sen päätteeksi tanssit Sammakkotammen opastuspaikalla vanhemman miehen kanssa. Valokuvasin reipasta tanssianne. Ottaisitko yhteyttä Kaverihaussa sähköpostiviestillä, niin lähetän muutaman kuvan tanssistanne. Jos joku olettaa tietävänsä tanssijan, pyydän häntä vihjaamaan tästä ilmoituksesta hänelle. Kiitos!

Sivu
Takaisin ylös