Ilmoitukset alueelta Pohjois-Karjala (177 kpl)

 - 
 
eilen

Tervehdys 🌞

Nainen, 31 vuotta, Pohjois-Karjala

Täällä kirjoittelee luonnonläheinen ja eläinrakas naisihminen. Tykkään puuhastella luonnossa kaikenlaista ja haaveena on muuttaa metän keskelle omakotitaloon. Itseltä löytyy miesystävä ja kaksi kissaa, ei lapsia. Työskentelen sosiaalialalla.

Olen herkkä ja syvällinen pohdiskelija. Olen lojaali, sydämellinen ja elämänmyönteinen. Minussa asuu myös esteetikko, mutta en kulje muodin mukana. Somemaailma ei juurikaan kiinnosta minua.

Vapaa-ajalla tykkään harrastaa liikuntaa kuten lenkkeillä ja uida. Erästelyharrastuksista mainittakoon patikointi, sienestys, marjastus ja kalastus. Kuuntelen paljon musiikkia. Erityisesti kolahtaa metallimusiikki. Seuraan myös joitain sarjoja.

Haluaisin tutustua samanhenkisiin, suunnilleen samanikäisiin naisiin. Tutustutaan ja katsotaan mihin se johtaa. ☺️

3 päivää sitten

Kirjekaveria vailla!

Nainen, 27 vuotta, Pohjois-Karjala

Muistelin yksi päivä miten vekarana oli kiva pongailla lehdestä kirjekaveri-ilmoituksia ja löysin tieni tälle sivulle. Olisi mukava saada uusi(a) ystäviä ja raapustella kirjeitä ja postikortteja kerran pari kuussa. En ainakaan toistaiseksi kaipaa kasvotusten näkemistä tai somekaveruutta.

Minulla on muutamia satunnaisia harrastuksia mm. luonnossa liikkuminen, ruoanlaitto ja puutarhan hoito. Tykkään myös pelata ja kuunnella äänikirjoja. Kirppareilla tulee (tai tuli ennen koronaa) pyörittyä. Ekologisuus näkyy arjessani jonkin verran, mutta en paasaa muille. Jos jotain, niin haluaisin oppia aiheesta lisää ja vaihdella ajatuksia. Pidän eläimistä ja minulla onkin kaksi kissaa, jotka ovat minulle todella rakkaita. Asun miesystäväni kanssa ja haaveilemme perheen perustamisesta lähivuosina.

Nautin syvällisistä keskusteluista ja kaikenmaailman pähkäilystä ystävien kanssa. Olen herkkä pohdiskelija, mutta omaan myös tulisen puolen. Miulla on myös melko musta huumorintaju ja saatan heittää joskus rohkeaakin vitsiä. Kunnioitan kuitenkin erilaisuutta ja toivon sinulta samaa. Etsin pitkäaikaista kirjekaveria.

Onkin yllättävän vaikea kertoa itsestä näin ilmoituksen muodossa. Toivottavasti tästä sekametelisopasta saa jotain irti. :-D Laita viestiä ja tutustutaan paremmin. Yhteydenottoja odotellen!

3 päivää sitten

Seikkailuhenkistä kaveria

Nainen, 20 vuotta, Pohjois-Karjala

Olen pian 20 vuotta täyttävä nuori nainen, ja etsin ainakin jokseenkin samanhenkistä kaveria/kavereita ~18-26 vuotiaista TYTÖISTÄ/NAISISTA. Vaikka olenkin omaa rauhaa rakastava, niin alkaa jo pää lahoamaan kun ei ole ketään kenen kanssa kokea mitään.

Nyt kesän aikana olisi hienoa käydä vaikka kansallispuistoissa, muissa luontokohteissa, museoissa, tapahtumissa, retkeilemässä, uimassa, syömässä, juomassa, piknikillä, ylipäätään nähdä, kokea ja seikkailla. Olen avoin monenlaiselle tekemiselle, pääasia ettei tulisi vietettyä kesää yksin sisällä. Käytän silloin tällöin alkoholia, eli ei tarvitse laittaa viestiä jos tämä on ongelma. Olen myös toistaiseksi työn ja opiskeluiden ulkopuolella, eli rahaa ei ole valtavasti.

Toiveena olisi löytää joku joka aidosti nauttii seurastani(ja toisinpäin), jolle en olisi vain varakaveri nro 583. Tietenkään kaikkien kanssa ei aina persoonat natsaa, eikä silloin tarvitse väkisin ylläpitää kaveruutta.

Olen vähän sellainen hippihenkinen, arvostan rentoa, kiireetöntä elämäntyyliä ja hetkessä elämistä. Pidän liikkumisesta, musiikista, taiteesta, käsitöistä, ja minua kiehtoo suomalainen pakanausko.
Olen biseksuaali, jos tällä on jotain merkitystä.

Parasta olisi löytää joku Itä-Suomen alueelta, mutta en sano ehdotonta eitä muuallakaan asuville. EN etsi pelkkää nettikaveria. Snäppi löytyy, sen saa kysymällä.

9.5.2021

Kaveria etsimässä

Nainen, 23 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Moikka! Olen paluumuuttamassa kesäksi Joensuuhun töiden takia. Iltoihin ja erityisesti viikonlopuille kaipaisin kuitenkin seuraa. Esimerkiksi luontopolkuretki tai ihan vain maailman menon pohtiminen oluen äärellä passaisivat erinomaisesti. Myös liikunnalliset aktiviteetit ovat erittäin tervetulleita, joskaan palloihin en koske minigolfia ja keilausta lukuun ottamatta :D Kulttuuri- ja keikkarientojen osalta lähitulevaisuus näyttää hiukan ankealta koronan vuoksi, mutta sadesään leffailta on aina hyvä vaihtoehto.

Erilaisiin ihmisiin tutustuminen on mielestäni rikkaus, joten iälläsi tai sukupuolellasi ei ole liiemmin väliä. Myöskään koulutus- tai työstatuksellasi ei ole merkitystä, mutta uskoisin meidän tulevan paremmin juttuun, jos sinäkin koet kykeneväsi ns. älykkääseen keskusteluun. Olisi mukavaa kuulla sinusta ja tutustua! Voin kertoa lisää itsestäni vaikkapa sähköpostitse.

PS. Käyn perhesuhteiden vuoksi Joensuussa säännöllisesti ympäri vuoden, joten pelkäksi kesäkaveriksi ei tarvitse pelätä jäävänsä :)

8.5.2021

Kaveria vailla

Nainen, 56 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

+50 nainen etsii kävelyseuraa tai ihan vaan kaffekupposen ääressä istumista mukavia turisten. hyvä huumori ja myönteinen asenne iso plussa. jaksat myös huolehtia hygieniastasi. entiset kumppanit eivät kummittele tai aiheuta draamaa. tapaamiset Joensuun keskustassa, kaveripohjalta.

6.5.2021

Kaverin kaipuu! ❣️

Nainen, 27 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Laitan uudelleen verkon vesille!
Vielä olisi kaverin kaipuuta, ehkä aika specify kaipuu; taide/luovuus ja koirat! Oletko kiinnostunut näistä ja tunnet myös kaverin kaipuuta?
Olen huomannut, että kaverin "tarve" tulee olla about samansuuruinen. Olisi mukava saada viestiin vastaus samana päivänä, eikä odottaa montaa päivää. Kaikilla tottakai arjen omat kiireet ja ymmärrän sen, mutta jos ei ole aikaa kaverille niin miksi etsiä kaveria? Luottamus, avoimuus, rehellisyys ja huomaavaisuus ovat minulle tärkeitä. Ja tottakai, että kemiat kohtaisi, ei ole kiva kummallekkaan jos yhteydenpidosta tulee vaan stressiä.
Kaipaisin ystävää höpisemään taidejutuista. Valokuvaan, niin siihenkin seuraa minusta saisi. Minulla on esim kehittymässä sarjakuvajuoni, niin olisi kiva heitellä ideoita yms. Innostaa ja kannustaa toista! Vaikkapa teemukin ääressä tai lenkkeilyn merkeissä! Ja siinäpä hännänheiluttajat pystyisivät olemaan mukana. Olen pian ensimmäistä kertaa koiraäiti, niin doge-treffitkin olisivat mukavia!
Olen onnellisesti parisuhteessa eli en etsi sellaista. Kaveria, ystävää. Naispuolista. Toivottavasti jotain pitkäkestoista ❤️ Oletko sielunsiskoni?

4.5.2021

Kaveriseuraa?

Mies, 21 vuotta, Lieksa, Pohjois-Karjala

Itä-Suomen alueelta hakusessa juttu- ja ystäväseuraa! iällä ei mitään merkitystä! Eikä sijannillasi! :) Itse olen luonteeltani avoin, rento, kiva, huumorintajuinen, ehkä jopa puhelias! :) Helppo tutustua! :D

Whatsapp, Sc, kik ja discord löytyy ja ne saa kysymällä :)

Ilmoitus ei vanhene!

2.5.2021

Moi!

Nainen, 21 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Olen 21-vuotias, sosiaalinen, iloinen ja luotettava neitokainen Joensuusta. Asustelen täällä tällä hetkellä avopuolisoni ja koiran kanssa kolmistaan.
Minulla on koulu vielä hieman kesken ja sen lisäksi käyn töissä, joten tekemistä kyllä aina löytyy. Vapaa-ajallani tykkään viettää aikaa ulkoillen ja urheillen, kokkaillen ja tottakai nauttien keittiössä aikaan saamistani tuotoksista sekä touhuillen koirani kanssa.
Kaipaisin elämääni uusia tuttavuuksia, joiden kanssa voisi esimerkiksi tehdä kaikkia näitä edellä mainittuja asioita. Lisäksi kaipaisin juttukaveria, jonka kanssa voisi keskustella aiheesta kuin aiheesta loputtomiin, nauraa ja pitää hauskaa yhdessä. Ehkä myös mahdollisesti viettää aikaa pariskuntina, jos vastapuolelta sattuu kumppani rinnalta löytymään ja jos jutut kaikilla menee hyvin yksiin. Tämä ei tietenkään ole kuitenkaan välttämättömyys.😊
Laittele ihmeessä viestiä, jos sinusta tuntuu että meillä voisi olla jotain yhteistä!

2.5.2021

No moi

Mies, 28 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Lähettäiskö pyöräilyretkelle kirpputorille?

28v omien teiden kulkija, pidän lähipiirissäni vain kourallisen ihmisiä, tähän lähipiiriin joku vielä mahtuisi.

Tykkään korjailla ja rakennella kaikenlaista, pyöräillä ja olla vain tekemättä mitään.

Kuuntelen punkkia ja käyn töissä, kotona pötköttää kiisu ja autossani on aina jotain vikaa.

Varmaan parhaiten olen saatavilla discordissa ja instagrammissa

28.4.2021

Hei!

Nainen, 40 vuotta, Kitee, Pohjois-Karjala

Elämä huristaa vauhdilla ohi, mutta itse toivoisin vielä kovasti seikkailukaveria rinnalleni :) Sitä vierestä seuraamaan :)
Olen nelikymppinen nainen, jo lapsivapaa itse (toki ainainen huolehtija), hirmuisen yksinäinen, ja kaikesta mahdollisesta innostunut!
En siis hae täällä raittiita, reippaita ja kaikin puolin kunnollisia ihmisiä, vaan meitä normaaleja inhimillisiä tyyppejä, joita elämä voi heitellä tai sitten ei. :)
Olisi mukava löytää seikkailukaveri, tai edes joku, jonka kanssa voisi suunnitella moista..
Itselläni ei ole mitään rajoitteita iän/sukupuolen suhteen. Osaan suhtautua ihmisiin sellaisina kuin kukin on :)

28.4.2021

Hei

Mies, 33 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Olen rockmetallihenkinen urheilullinen mies joka seuraa paljon asioita ja on tottunut filosofiseen ajatteluun. Etsin mukavaa henkilöä, jonka kanssa voi pelata, jutella, kävellä, liikkua, retkeillä. Scifi, yliluonnolliset, ajankohtaiset, musiikki aiheet kiinnostaa. Onnistuu myös nettikeskustelut ja mailien vaihto. Kiva ois käydä vaikka kävelyllä ja juttelemassa. Voit laitella viestiä jos innostaa.
Kaikille vastaus.

28.4.2021

Heissan!

Nainen, 25 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Yksinäisyys vaivaa aika paljon tämänhetkistä elämää, joten kokeillaanpas tällaista.

Olen 25-vuotias naikkonen Joensuun seudulta ja valmistuin viime vuonna liiketalouden tradenomiksi, joskin tällä hetkellä työtön. Olen parisuhteessa, mutta siitä huolimatta kaipaan niitä ystäviä, joiden kanssa voisi purkaa kaikenlaiset huolet ja höpötykset.

Olen intohimoinen sosiaalisen median käyttäjä ja seuraan aktiivisesti erilaisia uutismedioita. Vapaa-aikani kuluu lähinnä leffojen ja sarjojen parissa, erityisesti romanttiset komediat ja toiminta ovat minun makuuni, mutta lenkkeilen myös paljon ja vietän aikaa perheeni koirien kanssa. Tykkään myös käydä paljon livekeikoilla ja käyn useamman kerran vuodessa risteilemässä. Musiikkimakuni on aika vaihteleva, lähinnä kaikkea muuta paitsi raskasta heviä/metallia tulee kuunneltua.

Minulla on ADHD, jonka puolesta olen jo luonnostaan melko äkkipikainen ja suorasukainen. Koen, että ihmiset eivät vain ole tottuneet sellaiseen eikä sen takia minulla ole oikein ystäviä tai edes kavereita. Sanon aika suoraan mielipiteeni, mutta osaan ne myös usein perustella asianmukaisesti. Olen sosiaalinen ja tulen juttuun melkeinpä kaikkien kanssa, mutta jostain syystä samanhenkisiä ihmisiä ei vain ole elämääni löytynyt kovinkaan montaa. Koskaan en ole ollut tervetullut mihinkään kaveriporukoihin, joten minulta ovat jääneet väliin niin syntymäpäiväjuhlat kuin myös kaikki normaalit juhannukset ynnä muut.

Jos koet tarvitsevasi juttuseuraa tai muuten vain tunnet piston sydämessäsi niin ota ihmeessä yhteyttä! :) Aina löytyy keskusteltavaa ja koskaan ei ole liikaa hyvän päivän tuttavuuksia.

Minut löytää ig:stä nimellä nannizi_! Tervetuloa sitäkin kautta suoraan vaan rupattelemaan. :)

25.4.2021

Moikka!

Nainen, 22 vuotta, Pohjois-Karjala

Etsin kavereita ensisijaisesti itä-suomen alueelta. Toki muualtakin saa ottaa yhteyttä :D Olen kotosin länsirannikolta niin sielläkin päässä tulee välillä käytyä.
Pelailen paljon (ps5) etenkin seuraavia pelejä: Apex Legends, Destiny 2, Borderlands 3 ja Dead by Daylight.
Tykkään myös katsella leffoja ja sarjoja, sekä kuunnella musiikkia. Hakusessa ois huonon huumorintajun omaavia tyyppejä joiden kanssa vois pelata ja jutskailla, mutta nähdä joskus myöhemmin myös ihan f2f :D
Discordissa voi pistää viestiä: valo#1034
Ps. juusto kuuluu kinkun alle

24.4.2021

Ystäviä vailla!

Mies, 20 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Tervehdys,

Olen 20v mies vailla keskustelukavereita. Tällä hetkellä elämäni koostuu pääasiassa omista harrastuksistani, sillä koulupaikkaa tai työtä en omaa. Harrastuksena ovat musiikki ja taide. Aika paljon tulee myös kirjoiteltua välillä ja luettua. Pidän myös erityisen paljon syvällisistä keskusteluista ja -aiheista, kuten filosofiasta, politiikasta, psykologiasta ja historiasta! Luonteeltani olen avoin ja rauhallinen!

21.4.2021

moi

Mies, 66 vuotta, Lieksa, Pohjois-Karjala

olen 66v ukkomies olen huumorintajuista seuraa
liikumme paljon luonnossa ja etsimme miestä tai
naista lenkki kaveriksi ja myös muutenkin yhdessä
olon olisi kiva jos sinäkin olisit huumorintajuista
ja luotettava seura ja et käyttäisi alkoholia

20.4.2021

Moi!

Nainen, 40 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Etsin uusia kavereita Pohjois-Karjalasta. Ikää on 40v verran, luonteeltani olen ystävällinen, luotettava, rehellinen ja huumoriakin löytyy ☺️
Jos haluat viestittelyyn, kahvilla käyntiin kaveria niin täällä oon!

Sivu
Takaisin ylös