Ilmoitukset alueelta Pohjois-Karjala (43 kpl)

 - 
 
2 päivää sitten

Hei Pohjois-Karjala ja muu maailma!

Nainen, 21 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Ajattelin ottaa (rohkean) askeleen ja kokeilla tälläistä ilmoitusta.
Olen siis 21-vuotias nuori nainen Joensuusta, ja kaipailen juttukavereita tai miksei ihan tosielämän yhteyksiä. :) Haluaisin tutustua uusiin ihmisiin ja saada mahdollisesti kavereita. Olen eläinrakas, omistan kaksi kissaa ja koiran, ja tykkään liikkua. Kiinnostuksen aiheita ovat mm. psykologia, fysiologia, eläimet, ruoka, elokuvat, taide, tarut.. mutta uskon, että kanssani saa puhetta ihan mistä vain (myös vaikeista asioista). :)
Olen avoin kaiken ikäisille ja sukupuolisille yhteydenotoille ja voidaan yhdessä sitten miettiä mikä se ois se meidän juttu :)

8.6.2019

Moi!

Nainen, 21 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Täällä kirjoittelee 21-vuotias nuori nainen Joensuusta. Olen asunut täällä noin viisi vuotta, mutta kavereita ei oikein ole tarttunut mukaan ja yksinäisyys kolkuttelee oven takana...
Asun avomieheni kanssa (jonka perässä tänne muutinkin :D) ja menossa mukana kulkee kaksi koiraa ja kaksi kania. Eläinrakas siis olen!
Olen tällä hetkellä työtön, mikä lisää yksinäisyyttä vielä enemmän. Etsin sitä omaa juttuani ja vähän muutenkin omaa paikkaani. Olen aiemmalta koulutukseltani lähihoitaja, mutta sillä alalla kaikki ei mennytkään niinkuin Strömsössä..
Vietän aikaani käsityö/ tuunaus/ rakentelu juttuja tehdessä, milloin mikäkin projekti työn alla. Välillä ulkona, välillä sisällä. En yleensä mieti osaanko, lähden vain kokeilemaan ja katson, mitä tapahtuu.
Eläimet kuuluvat myös harrastuksiini, lenkkeilen koirien kanssa, käyn koirapuistoissa yms. Metsällä kuljen myös, tähän asti lähinnä mieheni mukana. Olen kyllä aloittanut metsästäjätutkinnon suorittamisen, se vaan on vähän vaiheessa vielä. Muttei pahasti, lähinnä kertausta tarvitsisin! Koirammekin ovat metsästyslinjaisia.
Kiinnostuksen kohteisiini kuuluu myös muita juttaja, mutta alkaa tämän tekstin pituus olla jo aikamoinen, että parempi ehkä lopettaa tältä erää tähän :D
Kerron mielelläni lisää itsestäni! Jos kiinnostuit miun höpinöistä, niin ota ihmeessä yhteyttä! Sukupuolella tai iällä ei oo mittään väliä, kuhan vaan ois joku jonka kaa jutella ja käydä vaikka kahvilla tai yksillä tai lenkillä! :)

7.6.2019

Moi!

Nainen, 23 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Kaverit Joensuun alueelta olisi etsinnässä. Muutin Joensuuhun jokin aika sitten, mutta kaveripiiriä ei ole päässyt muodostumaan kun olen tällä hetkellä työttömänä/ harkitsen koulutusvaihtoehtoja. Kavereita kummempaa en kuitenkaan etsi :) Lyhyesti mainittuna tykkään pelailla (mm.tietokoneella), käydä joskus muutamalla, reissailla, ulkoilla, käydä nuotiolla ja katsella sarjoja/leffoja yms. Jos yhtään nappaisi esimerkiksi jossain noissa merkeissä tavatakin, niin nakkaa ihmeessä viestiä!
Myös KIK löytyy, jos haluaa helpommin tavoittaa, kysymällä sen suapi.

5.6.2019

Moi!

Nainen, 20 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Hei! Etsin ystävää jonka kanssa voisi jutella kaikesta ja viettää iltaa. Olen rauhallinen ja huumorintajuinen. Käytäis vaikka kahvilla, syömässä, elokuvissa, viihteellä tai oltais vaan. Olen tällä hetkellä työtön joten aikaa riittää.
Lähellä sydäntä on eläimet ja pelaaminen pleikkarilla. Ota yhteyttä niin tutustutaan!

30.5.2019

Mukavaa kesää..

Nainen, 35 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Seuraa, kavera, ystävää..kesä jo hyvässä vauhdissa, itsekseen siitä ei niin paljoa nauti..antoisampaa olisi lähteä humputteleemaan rennon, kiltin tyypin kanssa. Arki rullaa samaa kehää kun yksin hengailee.. kaverin seura tekisi hyvää pääkopalle..

30.5.2019

Hei!

Nainen, 53 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Etsin tosiystävää noin 45-60-vuotiaista ihmisistä kaikenlaiseen vapaa-ajan viettoon ja keskusteluihin sekä perinteiseen kirjeenvaihtoon. Itse olen 53-vuotias 2-vuorotyötä tekevä nainen, jolla jo aikuiset lapset. Nuorin asuu vielä luonani. Mm.luonto, eläimet, liikunta monipuolisesti, terveeliset elämäntavat, kirjoittaminen, lukeminen ja musiikki lähellä sydäntäni. Tykkään syvällisistä keskusteluista kaikenlaisista aiheista.

27.5.2019

Moi!

Nainen, 40 vuotta, Polvijärvi, Pohjois-Karjala

Olen 40-vuotias nainen. Olen pan-seksuaali, a-seksuaali sekä bi-seksuaali. Olen ollut todella yksinäinen viimeiset seitsemän vuotta, kun aviomieheni kuoli. Minulla on kyllä muutenkin ollut koko elämäni ajan vaikea hankkia ystäviä, koska mua pelottaa päästää ihmisiä lähelle. Olen sairastanut masennusta ja mulla on ollut huono itsetunto, koska lapsuudessa ja nuoruudessa kärsin koulukiusaamisesta. Olen koko ikäni tuntenut itseni jotenkin erilaiseksi. Olen myös erityisherkkä-ihminen. Elämääni on kuulunut paljon traumaattisia kokemuksia, mutta olen päässyt niistä yli. Tiedän, että tämä seuraava sanomani asia varmasti valitettavasti karkoittaa teidät kaikki vastaamasta minulle, mutta sanon sen silti, minä uskon Jumalaan ja johdatukseen. Eli olen uskossa. Mutta en ole hihhuli, enkä ole käännyttämässä ketään. Jokaisen ihmisen suhde Jumalaan on henkilökohtainen asia, eikä kuulu minulle. Vaikka olenkin absolutisti, niin se johtuu siitä, että lapsuudessani minun perheessäni oli alkoholismia ja sen vuoksi alkoholi ei mulle maistu. Mutta välillä minäkin kiroilen ja voin sanoa, että olen todella kaukana täydellisestä kristitystä! Olis kyllä kiva, jos joku teistä vastais mulle..

26.5.2019

Terve !

Mies, 49 vuotta, Kitee, Pohjois-Karjala

Olen hilkkua vajaa 5-kymppinen liikuntarajoitteinen ja sen vuoksi lähes erakoitunut muusta maailmasta oleva yksinäinen mies täältä pohjois-karjalan suunnilta ja kaipailisin lähinnä sähköpostikirjoittelukavereiksi suurinpiirtein saman ikäluokan naisia,vaikkakaan ikähän nyt ei ole se tärkein tekijä maailmassa,sehän tunnetusti on ”vain numeroita”.Kirjoitele jos haluat vaikka lyhempiaikaisemmankin kirjoittelukaverin.Minulle voi sillointällöin,harvakseltaan kirjoitella,niinhän teen itsekin,kaikista ”päivänvalon” kestävistä aiheista,pääasia kuitenkin olisi että saisi vähän välillä etäisyyttä tähän pitkästyttävän raastavaan yksinäisyyteen ettei elämä tuntuisi päivästä toiseen vain samasta muotista valetulta harmaalta massalta, mitä se on jo jonkinaikaa ollut lopunkin,ja entisen mielekkään harrastuksen,ja sen mukana näköjään vain niissä ympyröissä ”kavereina” pyörineen porukan kadottua ties minne omiin ”mielekkäimpiin” uusiin harrastuksiinsa yms. ympyröihinsä ja lopetettua yhteydenpidot ja unohdettuaan minut tyystin.Eli jos sinusta on enemmänkin kuin vain yhden ”Moi”-viestin kirjoittajaksi niin rohkeasti vain viestiä tulemaan.

18.5.2019

Hei!

Nainen, 56 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Ups, olen jäänyt yksin liian pitkäksi aikaa!!!
Olen 56-vuotias nainen Itä-Suomesta, välillä asunut muuallakin, mutta juuret ovat täällä.
Pitäisin yhteisistä harrastamisista ystävän kanssa (kävelyt, elokuvat, kirjat, konsertit...) ja olen avoin myös uusille asioille. Keskustelen mielelläni ja on taito myös olla välillä hiljaa toisen kanssa. Nauru on toki tervetullutta, samoin itku ja tunteet laidasta laitaan. Se maistuu elämältä!
Sukupuolella ei ole väliä, en etsi seurustelukumppania. Ikärajoja en myöskään ole halukas asettamaan; jokainen harkitkoon itse haluaako juuri tämän ikäiseen tutustua. Ikä on pelkkä numero, ihminen numeron takana on tärkein.

15.5.2019

Hei.!

Mies, 36 vuotta, Pohjois-Karjala

Etsin sitä mahdollista ”parempaa” puoliskoa, olen 36v mies, 183 / 83, teen ruumiillista työtä, ja harrastuksena omakotitalo. Haen ihan ensisijaisesti juttuseuraa, ja katotaan mitä käy.

9.4.2019

Moikka!

Nainen, 28 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Täällä äitiyslomalainen etsii uusia kavereita. Olen juuri muuttanut poikani kanssa takaisin Joensuuhun Etelä-Suomesta ja toivoisin löytäväni kavereita vaikkapa vaunulenkeille tai kahville.
Tällä hetkellä jokapäiväinen harrastukseni on juurikin tuo vaunulenkkeily😁 Pidän muutenkin kaikenlaisesta liikunnasta, kuten hiihtämisestä ja jumppailusta. Mikään superliikkuja en kuitenkaan ole, vaan nautin myös ihan vain hengailusta ja juttutuokioista kahvikupposen äärellä.
Mukanani (lähes paikkaan kuin paikkaan) kulkee tuo 4kk:n ikäinen iloinen, mutta melko temperamenttinen vesseli. Toivoisinkin uusilta kavereilta ymmärrystä vauvaperhearkea kohtaan. Mammaloman jälkeen tarkoitukseni on palata sosiaalialan töiden pariin, mutta sitä ennen minulla on kuitenkin vielä rutkasti aikaa tutustua uusiin kavereihin ja jopa ystäviin!😊

9.4.2019

Uusia ystäviä etsin :)

Nainen, 31 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Hei! Itsellä ei oo kovin montaa hyvää kaveria Joensuussa ja siksi ajattelin laittaa tänne ilmoitukset. Jos tätä kautta löytäis aitoja ihmisiä jotka haluaa pitää yhteyttä. Tällä hetkellä oon kotona kun oon äitiyslomalla. Mukava kun siulla ois lapsia mut ei oo pakollista. Laita rohkeasti viestiä niin tutustutaan :)

8.4.2019

Hey everybody! :)

Nainen, 22 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Moi :) Täällä kirjoittelee 22v tyttönen. Olen alkuun ujo mutta se katoaa tutustuessa paremmin. Etsin ystäviä tositarkoituksella ympäri suomea.
En jaottele ketään iän,kansalaisuuden,koulutuksen,seksuaalisuuden tai minkään muunkaan seikan perusteella. Joten voit olla millainen otus tahansa. Olen rehellinen,luotettava,suvaitsevainen,ymmärtäväinen,
empaattinen ja huumorintajuakin löytyy. Olisi kiva jos sinultakin löytyisi saman kaltaisia ominaisuuksia. Rakastan eläimiä erityisesti kissoja joita itsellä onkin 4 ihanaa yksilöä. Pidän myöskin koirista,chincilloista,
papukaijoista,maatilaeläimistä yms. Musiikki on lähellä sydäntäni ja
kuuntelen kaikkea mikä kuullostaa hyvälle mutta enimmäkseen vanhaa 60-70-80 luvun rockia,metallia,sekä psykedeelistä. Tyylillisesti olen jonkun sortin sekasikiö. Pidän rock,metal ja goottityylistä ja se näkyykin päällepäin. Toisinaan taas viihdyn hippipöksyissä köllötellen :D
Talvisin tykkään ajella moottorikelkalla ja kesäisin motskarilla.
Tykkään pelailla joskus mutten 24/7. Pidän myös leffoista/sarjoista/
piirretyistä. Avaruus, sekä erinlaiset ilmiöt
kiehtovat minua. Olen maanläheinen ja rakastan luontoa jossa tykkään lenkkeillä. En käytä alkoholia enkä polta tupakkaa ei silti haittaa jos sinä käytät. Jos jollain yhtään nappasi niin laita viestiä niin tutustutaan ,olisi mahdollisesti kiva tavatakkin ja ystävystyä kunnolla :)

27.3.2019

Moi!

Nainen, 38 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Olen 38 vuotias, 3 lapsen äiti Joensuusta. Haen naispuolisia ystäviä jakamaan arjen iloja vaikka yhdessä harrastaen, kirppareita kierrellen tai leikkipuistossa istuen:) Lapseni ovat -06, -09 jä -17 syntyneet. Olen vielä jonkin aikaa kotiäitinä, mutta vuoden vaihteessa palailen hoitoalan töihin. Olisi mukava jakaa ajatuksia mieluiten suht saman ikäisen ja samassa tilanteessa olevan ihmisen kanssa. Ota rohkeasti yhteyttä!

19.3.2019

Morohei

Mies, 37 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Ystävää/ kaveria olisin vailla. Olen 37 v sinkkumies Joensuusta. Lupsakka luonne ja keskustelut lähellä sydäntä. Tykkään liikkua etenkin luonnossa. Kokkasminen,leffat,teatteri ja kirjat rakkaita harrastuksia . Laita rohkeasti viestiä

19.3.2019

Moi

Mies, 31 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Moi. Kaveri hakusessa kaikenlaiseen tekemiseen, olen normaali työssäkäyvä omillani toimeentuleva mies, haussa olisi iloinen hyvällä huumorintajulla varustettu ystävä jolle voi puhua mistä vain, minusta hiukan, olen 190cm pitkä, 100kg katseenkestävä mies, luonteeltani olen ystävällinen, avoin, iloinen ja huumorintajuinen, olen hyvä kuuntelia. Ota rohkeasti yhteyttä :)

10.3.2019

moi

Nainen, 56 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

taidan olla liian vanha tälle sivustolle,mut kokeillaan. olen 56v,eronnut nainen,etsin samanikäisestä miehestä ystävää,ehkä elämänkumppania,.pitkä,omillaan toimeentuleva mies,otathan yhteyttä?

Sivu
Takaisin ylös