Ilmoitukset alueelta Pohjois-Karjala (198 kpl)

 - 
 
eilen

Moikka

Nainen, 46 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Löytyisikö täältä oman ikäistä ja liikuntaa säännöllisesti harrastavaa kahvitteluseuraa. Olen juuri seurustelusuhteesta eronnut 46 nainen, HUOM EN halua uutta suhdetta tälle kesälle. Olisi kiva käydä kesäkahvilla, ja vielä mukavampi olisi saada kahville myös saman henkistä juttuseuraa. Toinen pieni haave, mikä minulla on ollut jo monta vuotta: olisi saada joku tsemppaamaan/potkimaan minut tekemään 1. avoimen yliopiston kurssi, johon ilmoittauduin… Minulta hävisi kaikki ilo ja aloitekyky, jota aina on ollut monenlaisesta opiskelusta(nyt kaupallinen), kai väsymyksen ja seurustelun vuoksi. Lenkkeily olisi myös mieleistä ajatustenvaihto aikaa.

2 päivää sitten

Moikka!

Nainen, 22 vuotta, Pohjois-Karjala

Etsin kavereita ensisijaisesti itä-suomen alueelta. Toki muualtakin saa ottaa yhteyttä :D Olen kotosin länsirannikolta niin sielläkin päässä tulee välillä käytyä.
Pelailen paljon (ps5) etenkin seuraavia pelejä: Apex Legends, Destiny 2, Borderlands 3 ja Dead by Daylight.
Tykkään myös katsella leffoja ja sarjoja, sekä kuunnella musiikkia. Hakusessa ois huonon huumorintajun omaavia tyyppejä joiden kanssa vois pelata ja jutskailla, mutta nähdä joskus myöhemmin myös ihan f2f :D
Discordissa voi pistää viestiä: valo#1034
Ps. juusto kuuluu kinkun alle

2 päivää sitten

No moi

Mies, 28 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Mulla on nyt pari viikkoa lomaa ja kaverit 404, tehtäiskö jotain, mentäiskö jonnekkin. Elokuviin, pyöräilemään, kirpputorille?

28v omien teiden kulkija, pidän lähipiirissäni vain kourallisen ihmisiä, tähän lähipiiriin joku vielä mahtuisi.

Tykkään korjailla ja rakennella kaikenlaista, pyöräillä ja olla vain tekemättä mitään.

Kuuntelen punkkia ja käyn töissä, kotona pötköttää kiisu ja autossani on aina jotain vikaa.

Varmaan parhaiten olen saatavilla discordissa ja instagrammissa

3 päivää sitten

Heei!

Nainen, 20 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Oon 20v nainen Joensuusta ja etsiskelen uusia kavereita tai ihan vaan juttuseuraa. Ei oo väliä missä päin asut tai ootko mies vai nainen🙌🏼Olis kuitenkin hyvä jos oisit iältäs n.18-24v. Oon ite tämmönen rento, huumorintajunen ja ilonen persoona. Mulle voi puhuu mistä vaan ja juttuu kyllä riittää kun vaa tutustuu paremmin☺️Voit laittaa vaikka snäpin nii tutustutaan siellä paremmin!

3 päivää sitten

Moi!

Nainen, 46 vuotta, Pohjois-Karjala

Olen nainen Pohjois-Karjalasta. Etsin naisia viestittelyyn, jotka painivat samanlaisen ongelman kanssa kuin minä. Elikkäs olen avioliitossa miehen kanssa, mutta nyt 46 vuotiaana minulla on herännyt ajatuksia omasta seksuaalisuudestani. Olen huomannut, etten olekkaan vain hetero, vaan ihastun myös naisiin. Näin on ollut jo kauan, mutta nyt heräsin tähän asiaan. Olen suorastaan hämmästynyt kuinka vahvoja tunteita koen naisia kohtaan. Itseasiassa avioliittoni ei tällä hetkellä ole kovin hyvissä kantimissa ja siksi tällaiset ajatukset ovat nyt vahvasti minulla nousseet mieleen. Koen suurta vetoa naisiin, mutta kuinka pystyn näitä tunteita hallitsemaan. Tuntuu, että jos kohdalle sattuisi nainen, johon ihastuisin, olisi se menoa. Tietty, jos toinenkin niin tuntisi. Tätä puolta olen näköjään itseltänikin pitkään piilotellut, vaikka todellisuudessa jo teini vuosinani ihastuin naisiin. Jos samoin miettein olet, kirjoittele!

25.7.2021

Moikka!

Nainen, 24 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Täällä 24v nainen, etsii kavereita ja sitä todellista ystävää. Käyn töissä, asun kihlattuni ja koiran kanssa, silti elämä tuntuu välillä yksinäiseltä koska puuttuu se ystävä ja kavereitakaan ei montaa ole.

Tykkään "kahvitella" vaikka en kahvia juokkaan, käydä kirppareilla, lenkeillä ja olis kiva vaikka keksiä yhdessä joku harrastus🙂 Viime talvena aloin neuloa ja sitäkin olis tarkotus jatkaa.

Haluaisin kaverin/ystävän jonka kanssa voisi keskustella melkeinpä mistä vaan ja kirjoitella pitkin päivää. Toivon että voitais nähdä usein ja tehdä asioita yhdessä, olen alkuun ujo mutta kun saadaan juttu luistamaan niin juttua ja huumorintajua löytyy.

Jos kiinnostuit niin kysy toki lisää, kaikkea mitä en tajunnut tähän jo laittaa. Käytössä myös ig ja whatsapp. ❤️

23.7.2021

Heii!

Nainen, 23 vuotta, Kitee, Pohjois-Karjala

Etin kavereita, koska sellaisia miulle ei ole, ollutkaan ikinä. Oon 23 -vuotias nainen Kiteeltä ja oon kihloissa. Tällä hetkellä teen töitä, mutta pian määräaikainen sopimukseni loppuu. Omistan 5 lemmikkiä, 2 rescue kissaa, yhden rotunkissan, koiran sekä käärmeen. Tykkään k-pop musiikista, taiteesta ja kiinalaisesta ruuasta. Harrastan piirtämistä ja maalaamista. Myös Sims 4, autot, kahvi, tatuoinnit ja Disney/Studio Ghibli leffat on lähellä sydäntä.

Ois tosi kiva löytää sellainen pitkäaikainen kaveri/ystävä jonka kanssa vois jutella illat whatsappissa ja käydä kahvilla tai drinkeillä (en kuitenkaan ole yökerho-ihmisiä) tai vaikka kattomassa taidetta tai eläimiä. Iällä ei nyt niinkään oo väliä mut toivoisin kuitenkin täysi-ikäistä kaveria.

22.7.2021

Kavereita ja jutteluseuraa?😊

Nainen, 18 vuotta, Pohjois-Karjala

Moikka!

Aattelin huviksee pistää tänne ilmotuksen, koska ois kiva löytää uusia kavereita ja muutenki jutteluseuraa! Sun paikkakunnalla eikä millää oo mitää väliä, kunhan vaan oot suunnillee samaa ikäluokkaa. Heitetää haarukaks nyt vaikka 17-21v, mutta vuos sinne tänne ei ny haittaa😁
Ite oon 18/02 ikäne ja valmistuin lukiosta nyt keväällä. Tarkotus ois vuoden sisällä muuttaa jossai kohti Kuopioon tai Jyväskylään täältä Pohjois-Karjalan peräkyliltä😅

Tuu laittamaa viestii täällä tai nopeemmi vaikka snäpissä👉🏻 @riikkaaaz , nii tutustutaa!

20.7.2021

Ystäviä <3

Nainen, 21 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Moikka! :)

Ajattelin nyt rohkaistua ja laittaa ilmoituksen tänne, koska tiedän miltä yksinäisyys tuntuu, enkä halua kenenkään joutuvan olevan yksin tai tuntea oloansa yksinäiseksi.

Olen siis 21-vuotias, muualta päin Suomea tänne Joensuuhun muuttanut nainen. Tämän vuoksi en oikein täältäpäin hirmuisesti ihmisiä tunne ja olisi tosi mukavaa löytää uusia tuttavuuksia, josta voisi kehittyä pitkiäkin ystävyyssuhteita. Iälläsi tai sukupuolellasi ei sinänsä ole mitään merkitystä

Vapaa-ajallani tykkään chillailla/hengailla ulkona, käydä kahvittelemassa/syömässä, istua terassilla, katsoa sarjoja/leffoja, kuunnella musiikkia, kierrellä kirppareita, käydä lenkkeilemässä, liikkumassa luonnossa, frisbeegolffaamassa, uimassa ja ottamassa aurinkoa rannalla.

Luonteeltani olen sosiaalinen ja puhelias, mutta osaan myös kuunnella, huumorintajuinen, myötätuntoinen, empaattinen, auttavainen, luotettava, rehellinen sekä melko avoin.

Tule vain rohkeasti juttelemaan, koska mukava olisi kuulla sinustakin! :)

Myös vaikka snäpin tai ig:n puolella saa tulla juttelemaan mikäli sinulta sellainen löytyy :) sc: aansuune
IG:n saa kysymällä☺️

19.7.2021

Hei

Mies, 34 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Etsin kivoja henkilöitä vaikka ulos kävelylle tai kirjoittamaan ja juttelemaan netissä. Urheilu, luonto, musiikki enimmäkseen rock- ja metalli, sarjat scifi, yliluonnolliset, erikoiset yms. kiinnostaa, eri asioista ja aiheista jutteleminen on mukavaa.

Sillä ei ole väliä millainen olet. Voit omata samoja kiinnostuksen kohteita tai olla toisenlainen. Voidaan viestiä tarkemmin löytyykö juttelun aiheita.

Voidaan kirjoittaa sähköpostin välityksellä tai jos löytyy discord, niin sitäkin kautta.

18.7.2021

Heippa ♡

Nainen, 30 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Haluaisin kirjoittaa tähän paljon ja silti en oikein mitään niin katsotaan mitä tästä tulee.
Etsin ystävää, sellaista minulla ei ole ollut vuosiin. Yrittänyt olen mutta usein olen huomannut jääväni ilman vastausta.

Vastaantulijana olen se vähän hassummin pukeutuva, kuulemma joskus pelottava, välillä taas hyvinkin helposti lähestyttävä tapaus. Arka introvertti joka ei osaa pitää small talkkia yllä, usein se mitä haluan sanoa kehkeytyy päässäni liian myöhään ja aihe on jo vaihtunut.

Ystävänä olen hassu, mustalla ja vittuilevalla huumorilla. Tukena monissa asioissa, ymmärtäväinen ja huomaavainen. Puhun yhtäpaljon kuin toinen osapuoli, hiljaiset hetketkään eivät ole ongelma. Lähetän memejä ja hassuja eläinvideoita.

Olen kiinnostunut monista asioista; taidejutut, videopelit (Steam Deck hype), lauta-ja roolipelit, luonto, eläimet, leipominen, liikunta, turrit, avaruusalukset, kirpputorit, okkultismi, erilaiset mytologiat ja uskomukset. Uskon melkein kaikkeen, mutta en käytä foliohattuja. Musiikkia (kaikki menee, tällä hetkellä deathcore kausi käynnissä) kuuntelen paljon ja keikoilla kävisin jos tilanne sallisi.

Minusta saa seuraa internettiin, mutta ensisijaisesti etsin ihmistä jonka kanssa tehdä livenä kaikenlaista mikä sillä hetkellä sattuu kiinnostamaan. En polta, joskus juon joten tanssilattiallekin minut tulee saamaan. Asun yhdessä puolisoni kanssa, joka mielellään myös osallistuu pelaamaan erilaisia pelejä. Kodista löytyy 5kk koira ja 3 kissaa (kaikki nimetty Harry Potter maailman mukaan) joita saa tulla rapsuttelemaan. Plussaa tietysti jos löytyisi koirakavereita samalla.

Ole oma itsesi♡
Mielenterveysjuttuja tai sitä mihin päin suuntaudut ei tarvitse minun kanssani piilotella. Tuttuja juttuja.

Viestiä saa laittaa sähköpostiin tai kirjoitella Discordiin: Mauruta#9895

15.7.2021

Uusia ystäviä

Nainen, 24 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Moikka. Olen 24 vuotias nainen Joensuusta.
Entiset ystäväni ovat muuttaneet pois täältä ja tai muuten vain ajautuneet eri teille. Tunnen itseni nykyään yksinäiseksi niin uudet ystävät olisivat tervetulleita.

Asun kihlattuni kanssa ja harrastan pääosin vain lenkkeilyä.
Olen perusluonteeltani rauhallinen, empaattinen ja omistan myös hyvän huumorintajun. Olen myös rehellinen ja luottamuksen arvoinen ja toivoisin myös samaa sinulta.

Kaipaan myös aitoa kontaktia viestittelyn lisäksi.
Minusta saa seuraa kahville, kävelylle, matkustamiseen, lasilliselle baarin tai ihan muuten vain hengailemaan.

Jos yhtään nappasi niin laita ihmeessä viestiä tulemaan :)

15.7.2021

Retkikaveri

Mies, 68 vuotta, Nurmes, Pohjois-Karjala

Hei, luonnosta kiinnostunut ja siellä viihtyvä, samanhenkistä retkikaveria kaipaava vapaa nainen. Meillä on ainakin kolme yhteistä asiaa. Olen ihmisten kanssa toimeen tuleva, asiallinen, huumorintajuinen, luotettava, luonnossa viihtyvä, retkikaveria kaipaava vapaa, raitis mies. En odota sinulta samoja luonteenpiirteitä tai ominaisuuksia. Jos niitä on, hyvä niin. Pääasiahan on toistensa kanssa juttuun tuleminen. Ikä ei ole ratkaisevaa, hyvä liikuntakunto on toivottavaa.

Harrastan monenlaisia asioita, joiden parissa vietän aikaa luonnossa, virkistäydyn ja hoidan kuntoa. Rengastan ja seuraan peto- ja muita lintuja, valokuvaan, retkeilen, samoilen, lenkkeilen, marjastan jne. Lintujen ohella kiinnostavat muut eläimet, kasvit, maisemat, ym., mieluummin luonnontilainen tai sen kaltainen luonto sekä luonnossa tapahtuvat asiat. Harrastusten ohella teen työaskareita ja puuhailen mitä milloinkin, seuraan uutisia ja ohjelmia radiosta, televisiosta ja netistä, kuuntelen musiikkia ja katson joskus elokuvia.

Olen ja liikun luonnossa usein yksin. Kaverin kanssa olisi kivempi liikkua, viettää aikaa, tutustua toisiinsa ja luontoon, keskustella, vaihtaa ajatuksia, harrastaa, retkeillä, samoilla, lenkkeillä, marjastaa jne. Tehdä sitä mikä kiinnostaa kumpaakin, muutakin kuin mainittuja. Alku- ja keskikesällä käytän aikaa lintuharrastuksiin. Halutessasi voit tutustua niihin kanssani. Retkeilyyn ja muuhun yhteiseen on enemmän aikaa muuna aikana vuodesta. Haen retkikaveria mieluummin lähiseudulta. Voit olla kauempaakin, jos esimerkiksi haluat kaverin tai oppaan lähistöllä sijaitseviin kansallispuistoihin tai muihin suojelualueisiin tutustumiseen tai jos haluat tutustua muuhun sinua kiinnostavaan. 🙂

Jos kiinnostuit, ota rohkeasti yhteyttä Kaverihaussa sähköpostiviestillä. Kerro itsestäsi, harrastuksistasi ja kiinnostuksistasi sekä mitä toivot ja mitä haluat tietää minusta tai muusta. Viestitellään - ja kiinnostuksen jatkuessa tavataan ja tutustutaan.

13.7.2021

Heips!

Nainen, 41 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Olen 41-vuotias perheellinen nainen. Nyt kun lapset ei tarvitse enää minua muuten kuin kaupassa maksajana niin aikaa olisi naispuoliselle ystävälle. Tykkään kierrellä kaupoilla, kirpparilla ja vaikka rautakauppaankin minusta saa kaverin. Tällä hetkellä aika menee remontoidessa ja työ vie tietysti puolet päivästä, mutta täytyyhän elämässä olla muutakin. Jos elämääsi mahtuu muutakin kuin KORONA niin otahan yhteyttä🙂

11.7.2021

Morjesta kaikille!

Mies, 31 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Heippa!

Etsiskelen helppoa ja mutkatonta kaverisuhdetta. Kaipaan esimerkiksi keskustelukumppania kahvikupin äärelle maailman menoa ihmettelemään. Vietän mielelläni aikaa myös luonnossa, joten voidaan käydä myös kävelemässä/retkeilemässä tai lähteä vaikkapa pyöräilemään. Sekään ei haittaa, jos joskus olemme vain hiljaa katsoen kaukaisuuteen. Se voi olla joskus jopa mukavaa. Olen viime vuosien ajan elänyt elämää, jossa kaverit ja sosiaaliset kontaktit ovat lähinnä opiskeluissa ja työyhteisössä, joten vapaa-ajan kaverikuviot pääsivät huonoon jamaan ja nyt haluan korjata tilanteen.

Jos tähän väliin lyhyesti minusta: olen 31-vuotias ja asun Joensuussa. Asun yhdessä puolison ja koiran kanssa. Arkea minulla rytmittää mukavasti päivätyö sosiaali- ja terveysalalla. Mielekkäitä keskustelunaiheita minulle on mm. psykologian, mielenterveyden ja miehisyyden eri näkökulmat, mutta toki mielelläni puhun myös muistakin aiheista. Vapaa-ajalla tykkään ottaa rennosti kotosalla, käydä pyöräilemässä tai lähteä ulkoilemaan luontoon. Jo tovin olen pohdiskellut, että aloittaisin käymään kuntosalilla, mutta jostakin syystä en ole yksin sinne saanut vielä mentyä. Ehkäpä tähänkin voisi löytyä muutosta uuden kaverisuhteen kautta.

Yleensä ihmiset kuvaa minua sosiaaliseksi ja puheliaaksi tyypiksi, joka tulee kaikenlaisten kanssa toimeen. Itse toki ajattelen olevani aluksi ainakin ujohko, mutta kun rentoudun niin juttua luistaa ja usein olenkin hassuttelija.

Minut löytää Instagramista nimimerkillä iamasikainen ja sitten toki viestiä saa laittaa myös sähköpostilla.

11.7.2021

moi

Mies, 67 vuotta, Lieksa, Pohjois-Karjala

olen 66v ukkomies olen huumorintajuista seuraa
liikumme paljon luonnossa ja etsimme miestä tai
naista lenkki kaveriksi ja myös muutenkin yhdessä
olon olisi kiva jos sinäkin olisit huumorintajuista
ja luotettava seura ja et käyttäisi alkoholia

Sivu
Takaisin ylös