Ilmoitukset alueelta Pohjois-Karjala (70 kpl)

 - 
 
7.12.2019

Hei

Mies, 24 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Etsin juttukavereita ainakin näin alkuun, lähinnä naispuoleisii kamui siis. Netis jubailuu tai kikis esim tutustuu eka. Kiva ois löytää hengailu kamui ainaki, eli jos et uskalla tutustuu, niin siinä tapaukses ehkä kannattaa jättää väliin;P Lähetään vaik bussikaljalle jos ei muuta keksitä. Eipä siis haittaa vaikka, menis vähän vakavemmaskin ;P Harrastuksiakin löytyy liikunnanparista ja tykkään pelata. Tuu ja tutustu, iällä eip niin oo välii, vaan enneminkin sil millanen oot luonteeltas.

29.11.2019

Kavereita Joensuusta

Nainen, 22 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Olen 22-vuotias nainen, joka etsii elämäänsä ihmistä, jonka kanssa jakaa ajatuksia ja kokemuksia. Jos tykkäät kirjallisuudesta, elokuvista ja vegaanisesta ruoasta, tulisimme varmasti hyvin juttuun! Etsin ihmistä, joka mahdollisesti jakaisi samoja kiinnostuksenkohteita ja samankaltaisen maailmankuvan.

Kuvailisin lyhyesti itseäni introvertiksi humanistiksi, joka pitää kulttuurin lisäksi luonnosta, eläimistä, uuden oppimisesta ja kotona oleilusta. Minulle on tärkeää omannäköinen, mielekäs elämä ja muiden kunnioittaminen. Vaikka olen tavallista pidättyväisempi isoissa ryhmissä, olen kahden kesken uuden ihmisen kanssa puhelias ja positiivinen. Yhtenä tavoitteenani on tällä
hetkellä tutustua uusiin ihmisiin ja ehkä jopa uskaltautua heittäytymään spontaaniksi.

Jos luulet, että voisimme tulla juttuun, otathan rohkeasti yhteyttä! :)

28.11.2019

Syvällisiä keskusteluja, uusia ystäviä?

Nainen, 41 vuotta, Pohjois-Karjala

Kuiskasi nainen kahvilan nurkkapöydästä ja vilkaisi taas kännykkäänsä. Oli vasta kääntänyt sivua, vanhat tuttavat, joita myös ystäviksi joskus kutsuttiin, osa heistä oli haihtuneet jonnekin vuosien taa...  lakkasivat olemasta. Katseessaan siinsi rakkaus taiteisiin, valoihin ja varjoihin, valokuvaamiseen, huumoriin, syvällisyyteen, aitouteen, elokuviin, kaikkeen kauniiseen. Sellaiseen sydämeen ja siihen, että ystävien seurassa olisi hyvä ja helppo olla, hengittää. Saisi olla juuri sitä mitä on. Jokaisella meillä on elämässä omat menetyksemme ja ilomme kohteet.

Ps. Tämän naisen nurkkapöytään käveli juuri mies ja lapsi, perhe minulla on. Uusia ystäviä etsien, odotan viestiäsi, kerro tarinaa sinusta. :-)

25.11.2019

Sinä olet ihminen muistatko?

Muu sukupuoli, 33 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Terse

Olen vast'ikään yliopisto-opiskelut aloittanut oman tien kulkija. Olen itsenäinen, herkkä ja syvällinen introvertti. Osaan kuitenkin myös olla äänekäs ja seurallinen. Mutta kuitenkin rakastan rauhaa ja turvallista elämäntyyliä. Elämäntapani ovat terveelliset, eli en esim. juo tai polta ja kiinnitän arkena huomiota ruokavalioon. Baarissa tai muussa hälinäpaikassa en pitkään viihdy.

En hirveästi välitä sukupuolista. Olen mies, mutta en kovin vahvasti (ulkoinen olemukseni ja harrastukseni ovat kaikkea sekaisin)... Mutta kuitenkin ihan normaali tylsä ihminen olen. Olen myös aseksuaali ja luopunut kaikista suunnitelmista olla missään fyysisissä tekemisissä ihmisten kanssa. Eli olen tässä maailmassa lähinnä vain henkisellä tasolla. Missään somessa en myöskään ole, eli elän hyvin perinteistä off-line elämää.

Tuoreet opiskelut vie aika paljon aikaa päivisin ja iltaisin. Mutta olisi kuitenkin välillä mukava olla jossain yhteydessä ulkopuoliseen ihmiseen ja jutella ihan eri asioita. Väitellään vaikka mekon värin nimestä tai ollaan samaa mieltä teen mausta...

Jos olet elänyt ~20-40 vuotta ja olet rauhallinen/turvallinen/tylsä, niin laita viestiä ja kerro mitä olet tänään tehnyt ja miksi.

19.11.2019

Hei.!

Mies, 36 vuotta, Pohjois-Karjala

Etsin sitä mahdollista ”parempaa” puoliskoa, olen 36v mies, 182 / 82, teen ruumiillista työtä, ja harrastuksena omakotitalo. Haen ihan ensisijaisesti juttuseuraa, ja katotaan mitä käy.

18.11.2019

Terve !

Mies, 50 vuotta, Kitee, Pohjois-Karjala

Olen 5-kymppinen liikuntarajoitteinen ja kesällä,heinäkuussa 2019 sepelvaltimotautidiagnoosin saanut,ja näitten seikkojen vuoksi lähes erakoitunut muusta maailmasta oleva yksinäinen mies täältä pohjois-karjalan suunnilta ja kaipailisin lähinnä sähköpostikirjoittelukavereiksi suurinpiirtein saman ikäluokan naista,vaikkakaan ikähän nyt ei ole se tärkein tekijä maailmassa,sehän tunnetusti on vain numeroita.Kirjoitele jos haluat vaikka lyhempiaikaisempaakin kirjoitteluseuraa.Jos siis olet aito suomenkielinen ja sujuvaa suomea puhuva nainen (,ulkomaisia nimimerkkejä,sähköpostiosoitteita ja selvästi internetin käännöskoneilla epäpuhtaalla suomenkielellä väsättyjä viestejä en noteeraa ja enkä niihin näinollen vastaa,kun näitäkin em. on ollut liikkeellä) niin minulle voi kirjoitella kaikista ”päivänvalon” kestävistä aiheista.

16.11.2019

HeiMoi!

Nainen, 28 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Kokeillaas löytyiskö tiältä kautta uusia naispuolisia ystäviä.. jos sitä tulis semmosia vastaan joittenka kanssa vois höpötellä kaikesta ja käyvä kahvittelemassa sun muuta. Mie oon ite tämmöne rauhalline kotihiiri.. oisha se iha paikallaa käyvä välillä kodinki ulkopuolella pyörimässä, vaikkapa iltaaki istuen ja keikoilla. Yksin ei kyllä millään saa aikaseks lähteä minnekkää. Mie tykkään lukemisesta, eläimistä, aasialaisista sarjoista ja leffoista, omena limsasta, vintagesta ja retrosta sekä sillon tällön iskee hirmu hinku päästä pelaileen xboxilla. Saatan alussa olla aikas ujokin introvertti mutta ku tutustuu ja alkaa juttu luistaa nii miustaha tulee iha mahoton höpöttäjä. Nii ja tosiaan oon ite 28v nais immeinen. Siun iällähä ei oo mitään väliä vaikka oisit nuorempi tai vanhempikin. Mutta joo tarinointi sikseen tässä. Jutellaan lissee jos piätät niin ja et pahasti säikähtäny miun kirjotuksia.

15.11.2019

Hei!

Nainen, 31 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Oon kohta 32vuotias nainen. Ajattelin jättää tänne ilmoituksen jos nyt tätä kautta löytäisin uusia ystäviä. Alkuun oon hyvin ujo mutta kun toiseen tutustun osaan olla rennompi ja avoin ihminen. Tännekin tuntuu vaikealta kirjoittaa itsestä jotain. Naimisissa oon. Toivottavasti tätä kautta löytyis ystäviä :)

15.11.2019

Hei. Olen 25- vuotias opiskelija juuri muuttanut.

Nainen, 25 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Heippa. Olen 25- vuotias ensimmäistä vuotta yliopistossa opiskeleva nuori nainen ja uusi tällä paikkakunnalla. En siis tunne täältä Joensuusta ketään ja kaipaisin uusia tuttavuuksia/hyviä ystäviä.Olisi kiva löytää suunnilleen saman ikäisiä ystäviä. Ikä haarukaltaan 22-30 vuotiaita.
Luenteeltaan haluaisin saman henkisiä ystäviä. Olen mukava, luotettava, rehellinen ja ystävällinen. Kaipaisin täältä Joensuusta ensisijaisesti opiskelu kaveria. Siis kaveria/ kavereita, joiden kanssa voisin opiskella vapaa-ajalla. Lukupiirin tyyliin. Niin, että opiskeltaisiin vaikkapa toistemme luona. Siksi voitaisiin vaikkapa tutustua ja käydä ensin kahvilla. :) Ei tarvitse olla sama oppilaitos eikä sama opiskelu aine eli käy myös jos opiskelet vaikkapa ammattikorkeakoulussa. Alueelta josta haluaisin saada ystäviä sijoittuisi keskustorin ja sen lähialueille sekä Niinivaaran seudulta. Miksi juuri täältä? Itselläni ei ole autoa käytössä ja kuljen harvoin bussilla joten kävelen aika paljon kaikkialle minne tarvitsee mennä. Myös sellaisetkin kaverit ovat tervetulleita jotka eivät halua opiskella vapaa ajallaan. Itse katselen Netflixiä ja tv sarjoja silloin kun en opiskele. Esim. Masterchef on yksi suosikeistani sekä ensitreffit alttarilla on myös hyvä ohjelma. Ota yhteyttä jos vähänkin kiinnostaa ja itsekin olet vailla opiskelu kaveria.
Terveisin
Opiskelu ystävää innolla odottava opiskelija! :)

10.11.2019

Moi kaikki!

Nainen, 20 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Moikka! Oon joensuulainen 20 vuotias nainen ja vailla kavereita/kaveria. Opiskelen hius-ja kauneuden hoitoalaa joensuun ammattikoulussa ensimmäistä vuotta. Olen vähän ujo niin on hankala saada uusia kavereita, istuskelen paljon kotona koulun jälkeen ja viikonloppuisin ja haluisin kaverin jonka kanssa tehdä kaikkea hauskaa. Olen huumorintajuinen, ja pidän shoppailemisesta ja ihan vaan hengailusta😊 Minulla on koira, ja harrastan salilla käyntiä. Jos luulet miusta olevan siulle kaveriks niin otathan yhteyttä! Sc; marika_karo

26.10.2019

Ajatustenvaihtoa ja juttuseuraa

Nainen, 28 vuotta, Pohjois-Karjala

Olen perheellinen naimisissa oleva nainen, jonka elämä pyörii perhe-elämän ja somen selailun ympärillä.
Olen luonteeltani introvertti, lämpenen hitaasti uusiin ihmisiin. Tutuksi tultua minusta kuitenkin löytyy melko ronskilla huumorilla varustettu temperamenttinen persoona.
Kaipailisin elämääni ihmistä, jonka kanssa voisi jakaa ajatuksia, arkea, höyrytä turhanpäiväisyyksistä ja vitsailla härskejä.
Sukupuolella tai iällä tai asuinpaikkakunnalla ei ole niin väliä, kunhan klikkaa :)

24.10.2019

Hei!

Mies, 23 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Olen vuosia asunut pohjois-karjalassa mutta kaikki kaverit on vähitellen lähtenyt muuhun suuntaan ja en tällä hetkellä tunne ketään täältä Joensuusta. Olisi kiva lähteä minne tahansa. Kävelemää jonnekki, oluelle, leffaan jne. Jos löytyy auto niin voi keksiä jonkun määränpäänkin jonne lähteä ajelemaa, iteltä löytyy B-luokan ajokortti niin pystyn auttamaan ajamisessa.

20.10.2019

Moikka!

Nainen, 20 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Olen parikymppinen nainen ja olen asunut täällä Joensuussa nyt vajaa 1,5v poikaystäväni kanssa. Opiskelen tällä hetkellä Karelia AMK:lla toista vuotta. Vapaa-ajalla touhuilen pentukoirani kanssa, lenkkeilen, käyn salilla, laittelen ruokaa ja välillä käyn tekemässä jotain spessumpaa kaupungilla. Kaikkiin näihin olisi mukava saada seuraa, kaipaan varsinkin naispuolisia ystäviä, joiden kanssa vois höpöttää ja viettää aikaa vapaa-ajalla.
Olen huumorintajuinen, melko puhelias, avoin, sosiaalinen ja positiivinen, ja tulen aikalailla kaikenlaisten ihmisten kanssa toimeen. Toki asiaa auttaa, jos on yhteisiä mielenkiinnonkohteita.
Laittele ihmeessä viestiä, jos vaikuttaa yhtään siltä, että meillä vois olla yhteisiä puheenaiheita!:)

20.10.2019

Ystävää

Mies, 27 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

No hei. -92 omien polkujen tallaaja, sosiaalinen ujo. Pyörinyt Joensuussa koko aikuisikäni mutta kaveripiiri on pieni eikä tunnu elämässä olevan muuta kuin työt ja yksinoleminen.

Tykkään käydä kävelyillä, elokuvissa, kahvittelemassa, en niinkään viihdy baareissa. Kuuntelen kaikenlaista musiikkia, nopeampaa metallia ja rokkia/punkkia pääsääntöisesti. Pidän eläimistä ja lapsista. Viihdyn yhtähyvin hyvän elokuvan parissa tai laavulla nuotion ääressä.

Olisi mukava ihan vaan vaihtaa kuulumisia, kuunnella mitä sinulle kuuluu, jakaa niitä elämän pieniä iloja ja suruja.

20.10.2019

Hei vaan hei

Nainen, 23 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Oon 23-vuotias ja alkanu kaipaa arkeeni tekemistä töiden ohelle sekä uusia ihmisiä joiden kaa vois käydä esim. lenkillä, kaupungilla, kahvilla/oluella tai kokeilla yhessä vaikka uusia harrastuksia. You name it. Tykkään spontaaniudesta, joten musta saat aika helposti lähtijän melkein mihin vaan.

Syvälliset keskustelut ja randomien asioiden pohdiskelu on myös aina mukavaa ajanvietettä.

Pidempiä lurituksia en tähän jaksa nyt kirjotella, mutta laitelkaahan viestii jos herätti kiinnostusta tutustuu. 😊

18.10.2019

hei

Mies, 50 vuotta, Liperi, Pohjois-Karjala

moikka 013 alueen vapaa nainen joka olet vailla juttu kaveria jakamaan arjen ilot kuin surutkin.olen hieman yli50v.töissä käyvä mies.tykkään viettää aikaa ns.luonnon helmassa ja toivon että sinäkin olisit saman henkinen

15.10.2019

Heiii

Nainen, 20 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Oon -98 syntyny tyttö joensuusta. Asunu nyt reilu vuoden verran täälläpäi, alunperi savosta.
Oon ollu ihan vaan kotona nyt päivät ja siitäjohtuen meinaan tulla pikkuhiljaa mökkihöperöks, nii ois kiva jos sais ees muutaman kaverin lissää kenet täältä tuntis. 😃

Oon tosi huumorintajuinen, mustahuumori best. En oo kovin hiljanen joten toivoisin ettet siekää ois. Oon luotettava, avoin ja aika suorasananen. Suorasanasuudella tarkotan kuitenkin että omaan käytöstavat, mut miula on vahvat mielipiteet ja tykkään keskustella paljon, oikeestaan kaikesta.

Ja siis oikeesti, miun päivät on menny nyt liian kaua aikaa siinä et pelaan tietokoneella ja katon netflixii, joten jos kuulostin yhtää siedettävältä nii ota yhteyttä! Tosi vaikee tähän kuvailla itteensä nii jutellaa sit lisää ja tutustutaa.
Nii ja hei miunkaa voit lähtee kahville, shoppailee, lenkille, kaljalle.. no melkeimpä mihi vaa, jos meillä ees jotenki ”synkkaa” 😄

Sivu
Takaisin ylös