Ilmoitukset alueelta Pohjois-Karjala (31 kpl)

 - 
 
2 päivää sitten

Ystävän kaipuu...

Nainen, 25 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Hei, hei SINÄ!
Tunnetko olevasi yksinäinen? Haluaisitko löytää sydänystävän?

Näin ystävänpäivänä ystävän kaipuu on vahvistunut ja rustaan tätä ilmoitusta. Olisi ihana löytää muutama hyvä ystävä keiden kanssa tehdä kaikkea maan ja taivaan väliltä, viettää rentouttavia tyttöjeniltoja joko rauhallisesti tai sitten vähän räväkämmin. Tai ihan vaan syvällisiin keskusteluihin paneutuen kupposen tai lenkin merkeissä.
Ota rohkeasti yhteyttä jos tunnistat itselläsi samanlaista kaipuuta! Tutustutaan ja katsotaan oisko meistä match :)

9.2.2019

Heips !

Mies, 49 vuotta, Kitee, Pohjois-Karjala

Olen 49-vuotias liikuntarajoitteinen mies täältä 013-arealta ja hakisin meilikavereita suurinpiirtein saman ikäluokan naisista,vaikkakaan ikähän tässä nyt ei ole se tärkein asia.Kirjoitella voi kaikista ”päivänvalon” kestävistä aiheista,pääasia kuitenkin olisi että saisi vähän välillä etäisyyttä tähän helvetillisen raastavaan yksinäisyyteen ajatustenvaihdon muodossa ettei elämä olisi ja tuntuisi päivästä toiseen vain samasta muotista valettua harmaalta massalta,mitä se on jo jonkinaikaa ollut lopunkin entisen kaveripiirin hajottua ja tyyppien kadottua ties minne omiin ympyröihinsä.Siispä rohkeasti kirjoittamaan.

5.2.2019

Uusia ystäviä vailla

Nainen, 32 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Hei.
Uusia ystäviä vailla olisi tälläinen vm 86 oleva nainen ja 4 pojan äiti. Lähinnä etsin äiti kavereita. Ja miksikäs ei lapsillekin uusia ystäviä.
Mutta miksikäs ei lapsetonkin ystävä kävisi, mikäli et hätkähdä lapsiperheen arki löpinöitä. Lapset siis 08/09, 03/15, 08/15 & 09/18. Joten päivät pitkät menee aikalailla tuon nuorimmainen kanssa ollessa. Kiva ois löytää seuraa vaikka perhekerhoihin, vaunulenkille tai miksikäs ei tyttöjeniltaakin viettämään.
Naimisissa olen ja omistan myös kaksi koiraa, sekä kissan. Eli ainakin koirapuistoon minusta myös saisi seuraa.

3.2.2019

Heipä hei kaikki kamulit!

Nainen, 25 vuotta, Pohjois-Karjala

Etsin seikkailumielistä kaveria tekemään yhdessä juttuja, kuten liikkumaan luonnossa, lenkkeilemään, hiihtämään, laskettelemaan, luistelemaan, lumikenkäilemään, pyöräilemään, valokuvaamaan, fiilistelemään auringonnousuja ja laskuja tai kuutamoa, keskustelemaan henkeviä tai vähemmän henkeviä, pelaamaan, piirtämään tai muuten taiteilemaan, käymään teatterissa tai elokuvissa jne (lista on loputon mitä asioita haluaisin kanssasi jakaa!) Olisi mukava löytää kaveri jonka kanssa voisi tehdä kaikenlaista tai vaikka ihan vaan olla, jos ei huvita touhuta mitään. Kiva jos olet avoin uusille asioille ja kokemuksille. Ei haittaa vaikka asut jossain kauempana. Jos haluat aloittaa kirjeenvaihdon kanssani, se olisi myös mukava tapa tutustua paremmin. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä. Kuulen mielelläni sinusta lisää.

1.2.2019

Juttugamulii

Nainen, 25 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

25v Mieshenkilö böndeltä. Introverhtihko ja yksinviihtyvä ( en oo lemmikki)
Lähinnä kaipailisin jotain juttuseuraa, ajatustenvaihtoa yms. ei oo välii jutellaanko kukkaruukusta vai moottorisahoista, vaan aikalailla tykkään ihan mitä mieleen tulee jutustelusta. Tykkään metalli;100erigenree musiikista, talvesta, kahvista, dataamisesta, elukoista, syrjäytymisestä, lenkkeilystä (ryömin,kuolen,maadun) touhusta yms. Puhun aika suoraan ja aroistaki asioista, nothing to hide touhusta .Jos kiinnostaa juttuseura 247, sillointällöin tai jotain liibalaaba niin ig/sc voi ottaa yhteyttä : jonskuponskuh, wappi yms löytyy kans

27.1.2019

Tosiystävä hakusessa

Nainen, 29 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Moi!

Etsitkö luotettavaa, huumorintajuista ja eläinrakasta kaveria vaikkapa kirpparille tai kahville? Mikäli näin, niin lueppa ilmoitus loppuun 😊

Olen 29-vuotias kaksikielinen (suomi, venäjä) nainen Joensuusta ja etsin naispuoleista kaveria erilaisiin harrastuksiin. Iälläsi ei ole väliä. Harrastan mm. lenkkeilyä, uintia, lukemista, matkustelua ja kauneusjuttuja. Kokeilen mielelläni uusia asioita.

Laita rohkeasti viestiä, niin tutustutaan. :)

12.1.2019

Tervehdys!

Mies, 27 vuotta, Pohjois-Karjala

Kyseessä on 27v mies, joka muutti keväällä Joensuuhun. Tässä iässä kavereiden löytäminen ilman harrastusta tms voi olla, ja onkin hieman haastavaa, etenkin kun viihtyy kotona. Tästä syystä löysin itseni tältä sivulta, joka tuntuu kummalliselta, sillä kavereita minulla on aina ollut ja on vieläkin, mutta kaukana täältä missä itse asun. Seuraa haen ensisijaisesti miehistä, mutta naisetkin saa ottaa yhteyttä. Tyttöystävä löytyy jo eli ihan kaveria täältä etsin.
Pidän monenmoisesta musiikista ja erilaisista ihmisistä, yleensä juuri sellaisista mitkä hämmentävät peruspenttejä. Musiikin lisäksi luonto sen kaikissa muodoissa on lähellä sydäntä.
Haussa oleva kaveri olisi mieluusti jonkinlaiset omat mielipiteet omaava "massasta erottuja". En siis tarkoita, että etsin uniikkia lumihiutaletta vaan ihmistä, jolla on oma mieli ja ajatukset. Olen hieman ujo ja epäsosiaalinen tuntemattomien seurassa, mutta jos juttu luistaa niin olen melko helposti rento oma itseni. Otahan yhteyttä jos seura kelpaa!

11.1.2019

Uusia tuttavuuksia Joensuusta!

Nainen, 23 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Heipsan. Olen 23-vuotias parisuhteessa ja yhden koiran omistava nainen Joensuusta, joka kaipailisi nyt uusia kavereita. Omat ystäväni ovat suurimmaksi osaksi muuttaneet muille paikkakunnille ja osaan taas ajansaatossa välit hiljentyneet koulujen jälkeen.
Tykkään käydä salilla, lenkeillä, uimassa, leffoissa, syömässä ja biletämmässä ulkona. Ja varsinkin näin talvisin hiihtämässä. Myös rauhallisina hetkinä kirjat ja playkkari vie voiton. :) Shoppailu on kanssa ihanaa. (H&M ikuinen ihanuus ).
Olen ehkä arka ihminen näin aluksi. Mutta kun juttu lähtee niin puhetta riittää.
Pääasiassa toivoisin löytäväni naispuolisia kavereita, jotka myös innostuisivat näkyilemään. Esim. Kahvilla.
Laitelkaa viestiä jos vaikka keksitään jotain tekemistä tänne pikkukaupunkiin. 😁

4.1.2019

Ystäviä Joensuusta

Nainen, 25 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Moi!
Olen 25-vuotias nainen ja etsin suunnilleen 20-30v naispuolisia ystäviä Joensuusta. Monet ystäväni ovat harmikseni muuttaneet Joensuusta viimevuosien aikana muualle. Minulla on täällä pari hyvää ystävää , mutta uusia kavereita ei voi olla koskaan liikaa :)

Yhdessä voitaisiin pitää vaikka leffailtoja, käydä viihteellä yöelämässä, festareilla, kävelylenkeillä, ravintolassa yms. Tykkään tehdä spontaaneja asioita, lähteä vaikka vaan johonkin reissuun tms jos tilanne sallii. Perusluonteeltani olen ujo ja rauhallinen, mutta kun tutustuu paremmin, olen puheliaampi ☺

Laita viestiä ni jutellaan lisää! 😊

16.12.2018

Morjenttees

Mies, 24 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Tääl kirjottaa kohta 25v jäpikkä. Oon aika tylsä tyyppi, en tykkää matkustella tai harrastaa mitään. Oon aika ailahteleva persoona ja tunteet on kadonnu jonnekkin ajan saatossa, siitä huolimatta kuitenkin ois kiva joskus vaihtaa jotain kuulumisia satunnaisesti. Oon aika kotihiiri, tykkään rauhasta ja yksinolosta, pimeästä, sateesta, lävistyksistä , eläimistä. Musta tuskin saat livekaveria, ellei tapahdu ihmettä ja opettelen sosiaalisen elämän perusalkeet uudelleen (notgonnahappen) , mutta satunnaista juttuseuraa tai snappikaveria täältä löytyis. Mulla ei oo odotukset kovin korkeat ja muutenkaan en oleta susta muuta kuin asiallista seuraa. Pistä viestiä instagrammissa; subutexmex tai snappia; jonskuponskuh

12.12.2018

Moi!

Nainen, 20 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Moi! Etin kavereita joensuusta 🤗
Muutin tänne syksyllä ja koska en opiskele/ole töissä tällähetkellä, tuntuu tosi vaikeelta löytää ystäviä tai ees tutustua kehenkää näin uuella paikkakunnalla..
Oon siis 20 vuotias tyttö ja asun poikaystävän kanssa.
Oon luonteenpiirteiltäni sarkastinen ja tosi huumorintajuinen, parasta on musta huumori😅
Oon myös kavereiden mukaan luotettava, avoin, hyvä kuuntelija!
Tykkään kauhuleffoista, sisustamisesta, kirppareista, ruuanlaitosta, kahvista, tietokoneella/pleikkarilla pelaamisesta, kissoista jne. 😎
Otaha yhteyttä jos oot kans iha sairaan tylsistyny ja yksinäinen tai jos meissä oli ees jotain samaa!😺

2.12.2018

Kavereita etsimässä!

Nainen, 22 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Heissan vain,
Itse ajattelin jos tällä tavalla tärpäis löytää kavereita. :)
Kun itselläni on jotenkin vain vuosien saatossa kaverit hävinneet pois,
ja tunnen itseni aika yksinäiseksi, vaikka parisuhteessa olenkin.
Itse olen avoin kaikelle, huumoria löytyy, ja tykkään höpistä melkein mistä vain. Tykkään pelailla erillaisia pelejä, oli se sitten lautapeli tai konsolipeli. Jonkun verran piirtelen. Tykkään myös katsella elokuvia,että sarjoja.
Toki eläimet on myös lähellä sydäntä.

Etsin kavereita,joko Joensuun läheltä tai ihan kauempaakin. Mutta mukava olisi jossain välissä nähä livenä, jos tärpäisi sitten se ystävyys kunnolla :) Iällä eikä sukupuolella ole niin väliä.

Mutta jos nappas jollain tavalla tää teksti, nii laita rohkeesti viestii! :)

23.11.2018

Hei !

Nainen, 25 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Täällä kirjoittelee 25-vuotias nainen Joensuusta!
Olen muuttanut Joensuuhun miesystävän kanssa alle vuosi sitten ja olisi huippua löytää uusia kavereita/tuttavuuksia Joensuun alueelta esimerkiksi kahville, lenkille, salille tai vaikka iltaa istumaan 😊
Mikäli kaipaat itse myös seuraa, niin ota rohkeasti yhteyttä ja tutustutaan!

16.11.2018

Uusia ihmisiä ympärille (ystäviä ja ehkä jopa rakkaus)

Nainen, 24 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Satu meni saunaan, laittoi laukun naulaan. Satu tuli saunasta ja otti laukun naulasta. No joo. Minä siis olen siis Satu ja olen -94 syntynyt nainen.
Haluaisin uusia ihmisiä elämääni, tositarkoituksella myös miehistä rakkautta.
Ei ole väliä minkä ikäinen olet, eikä sukupuolellakaan ole merkitystä (jos etsit ystävää,) jos haluat uusia tuttavuuksia, niin ota rohkeesti yhteyttä.
Harrastan valokuvaamista, piirtämistä sekä pidän blogia. Käsillä tekeminen on minun intohimoni ja perhe on minulle tärkeä...
Liikun paljon luonnossa valokuvaamisen ohella ja vietän paljon aikaa näpertelyjen parissa. Minulla on pienet piirit ympärilläni ja siksi ajattelin kokeilla jos täältä löytyy uusia tuttavuuksia löytyisi minunkin elämääni. Olen aluksi aika ujo, mutta kun minuun tutustuu ja tullaan tutuksi, niin minusta kuoriutuu ihan uusi ihminen. Ystäväni kutsuu minua luotettavaksi, iloiseksi, avuliaaksi ja jopa vähän höpelöksi tietyissä asioissa. Olen hyvä kuuntelia ja haluan auttaa ihmisiä parhaani mukaan, jos vain pystyn olemaan avuksi. Olen ystävien tukipilari ja olisi kiva saada se omakin tukipilari osaksi minunkin elämääni, eli uskon tosi rakkauteenkin jos vaan oikea sattuu vastaan. Minulla on yksi pitkä suhde takana ja se päättyi ikävästi jo yli 3-vuotta sitten. Luottamus kärsi kolhuja, mutta ei tässä siitä sen enempää. Toivottavasti kuulen sinusta pian, sillä en keksi enää mitä kirjoittaa lisää juuri nyt. Ota rohkeasti yhteyttä jos haluat minusta etes vaikka kirjevaihtoa sähköisesti, niin tutustutaan paremmin.

12.11.2018

Moi!

Nainen, 15 vuotta, Pohjois-Karjala

Etsiskelen itselleni uusia kavereita tai edes juttu seuraa. Sukupuolellasi tai millään muulla ei oikeastaan ole väliä, paitsi miellään ois kiva jos oisit edes 14-v. Rohkeesti vaan viestiä laittamaan jos yhtään kiinnostuit!

14.10.2018

Löytyisikö täältä ystäviä?

Nainen, 27 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Hei,

Ajatukset kiitää niin nopeasti etten tiedä mistä aloittaa 😅
Olen 27v naisenalku Pohjois-Karjalasta/Etelä-Savosta. Oon kotosin savosta mutta opiskelen karjalassa. Oon kova myös ajelemaan autolla joten välimatka ei ole este 😊
Opiskelen lähihoitajaksi sekä teen töitä opintojen ohella, mutta vapaa-aikaa löytyy tarpeeksi myös ystäville.

Elelen elämääni maaseudulla jossa ei hirveesti uusiin ihmisiin pääse tutustumaan joten päätin kokeilla tätä kautta.
Saatan alkuu olla hieman ujohko mutta kun tutustutaan niin ei ole ujoudesta tietoakaan 😊
Tarkoituksenani olisi löytää ihmisiä, joiden kanssa voitais myös nähdä kasvotusten ja tehdä asioita 😍

Mie harrastan koiran kanssa lenkkeilyä, kuntosalia ja kirjoittamista. Välillä myös heiluttelen raivaussahaa metsässä, ihan vain harrastusmielessä 😅
Miun perheeseen kuuluu mies, koira sekä appivanhemmat.

On paljon asioita jotka ovat lähellä sydäntä/mistä pidän😍 Tässä niistä osa:
-syksy
-mökkeily/caravaanarinaoleminen
-maalaaminen/piirtäminen
-shoppailu
-kirpputorit
-lautapelit
-autoilu
-luonto
-eläimet
-kylpylät
-kynttilät
-muumit
-elokuvat/sarjat
....tätä listaa voisi jatkaa loputtomiin!
Ja mielelläni kerron itsestäni lisää asioita, JUST SULLE 😊

Toivoisin että olisit luotettava, rehellinen ja avoin. Niinkuin itsekkin olen. Iällä eikä paikkakunnallasi ole mitään merkitystä 😊 Sukupuolellakaan ei ole väliä mutta teen tässä jo selväksi että etsin vain ja ainoastaan ystäviä sillä mies talosta löytyy jo 🤗

Mukavaa syksyä! Kuulemisiin ☺️

25.9.2018

Etsitään kavereita ja ystäviä

Nainen, 25 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Opiskelen tällä hetkellä Joensuussa ja koen itseni hiukan yksinäiseksi. Olisi mahtavaa löytää täältä kavereita, mutta yhteydenotot ympäri Suomen otetaan mielellään vastaan :)

Kiinnostuksenkohteitani ovat mm. pelit (lautapelit, korttipelit, konsolipelit,..), lukeminen, kirjoittaminen, musiikki, kielet ja kulttuurit (erityisesti Japani), sarjakuvat, matkustaminen ja eläimet. Sinun ei tarvitse pitää samoista asioista kuin minä, mutta olisi hyvä, että pitäisit edes yhdestä noista :)

Olen todella ujo, joten voin olla hiljaisen puoleinen, jos tapaamme livenä. Yritän kuitenkin parhaani. Sukupuolellasi tai iälläsi ei juuri ole väliä, joten rohkeasti vain ottamaan yhteyttä. Olen kuitenkin varattu, joten treffiseuraa en hae :)

Sivu
Takaisin ylös