Ilmoitukset alueelta Pohjois-Karjala (88 kpl)

 - 
 
tänään

Auringonsäteitä

Nainen, 41 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Perheellinen ja työelämässä oleva nainen etsii sähköpostiystäviä naispuolisista ihmisistä. Mahdollisesti liveystäviäkin. Ensin olisi mukava tutustua, en siis kiirehdi näkemistä, ethän sinäkään? :)

Kiinnostuksen kohteitani ovat mm. elokuvat, valokuvaus, kirpparit, kävelylenkit, museot, usko (olen kristitty), kasvitieteelliset puutarhat/metsäpolut ja hiljaisuus, värit/sisustaminen, kirjat, kirjoittelu, pienet ilot ja hetket, pyöräily kesätuulessa, joskus jopa klubikeikatkin.

Millainen olen? Empaattinen, herkkä, oikeassa seurassa nauravainen, iloa kupliva. Näen sävyt, tunnen tuulet. Elämässä on paljon hyvää.

Kertoilethan itsestäsi enemmän kuin pari riviä. Aitoon ystävyyteen tarvitaan kai ripaus onnea sekä syvällisyyttä, henkevyyttä, samankaltaisuuttakin.

2 päivää sitten

Hei!

Nainen, 50 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Olen muuttamassa Pohjois-Karjalaan ja haluaisin löytää kaverin, jonka kanssa voisi jakaa elämän huikeimmat hetket, ilot ja surut. Päivät kuluu työn parissa, mutta iltaisin on hiljaista ja kaipaan juttuseuraa. Nautin luonnossa liikkumisesta, tanssimisesta, elokuvista, hyvästä ruuasta, auringonlaskusta mökkilaiturilla, takkatulen lämmöstä ja hyvästä seurasta.

20.2.2020

Uusia kavereita ja juttuseuraa

Nainen, 24 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Moii!
Oon 24-vuotias tyttö Joensuusta joka kaipailis uusia kavereita :)
Tykkään olla spontaani ja innostun monista eri ideoista, mutta usein tuntuu ettei oo ystävää jonka kanssa ottaa ja lähtee tekemään asioita, ja huomaan usein viettäväni paljon aikaa kotona. Tykkään kyllä olla kotona, mut en haluu kokea itseäni yksinäiseksi. Näin on kuitenkin ollu jo jonkin aikaa mutta aion muuttaa asian!
Mulla on monia eri kiinnostuksenkohteita ja harrastuksia, tykkään mm. käsitöistä, eläimistä, taiteesta, liikunnasta, sisustamisesta ja videopeleistä. Miulla on lemmikeitä ja vapaa-ajalla pelailen PC:llä aika paljon, meikkaan, kierrän kirpputoreja.. Tykkään käydä paikoissa. Tulevaisuudessa tavoitteena ois päästä opiskelemaan yliopistoon. :)
Oon loppujenlopuksi aika tavallinen tyyppi, aluksi ehkä vähän ujo, mutta oon lopulta kova puhumaan. :D Tuntuu et mun huumorintaju ei oikein aukea kaikille sillä kaikenlainen typerä huumori saa mut nauramaan, meemit, kummelihuumori (heh) jne.... Jos täältä löytyis ees joku ymmärtäväinen?!
Jos oot täältäpäin, niin ois ihan huippua lähtee yhdessä käymään jossain, käydä toistemme luona kylässä tai vaikka lenkille, kahville ja erilaisiin tapahtumiin. ☺ tai ihan vaikka vaan löhötä sohvilla omissa kodeissamme ja lähettää turhia viestejä toisillemme, ihan sama! :-D

Voit olla samalta seudulta tai kauempaakin, ei todellakaan ole este! Jutteluseurakin on ihan kiva, mutta tietenkin joskus ois kiva nähdä kasvotusten. Pääasia on, että meillä on jotain yhteistä :)
Snapchat, kik, instagram, discord jne löytyy. :)

Laita viestiä jos tuntuu siltä ja oot valmis tutustumaan :-) iällä, sukupuolella tai paikkakunnalla ei oo väliä!

16.2.2020

Hei!

Mies, 27 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Olen 27-vuotias mies, 12 vuotta tuli asuttua Kainuussa, mutta nyt joulukuun alussa muutin Joensuuhun töiden perässä. Kaipaisin ihan vaan juttuseuraa, jonkun kaveriksi kahville, leffaan tai vaikka lenkille luontoon. Tykkään syvällisistä keskusteluista, mutta myöskin keveämmästä juttelusta. Aluksi melko ujo, mutta seuraan tottuessa alkaa juttu luistaa paremmin.
Laita viestiä ja tutustutaan paremmin! :)

9.2.2020

Terve!

Muu sukupuoli, 19 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Moi, olen maaliskuussa 19v muunsukupuolinen tyyppi! Asun Joensuussa Rantakylässä jabetsin uusia ihmisiä elämääni!

Mitä etsin? Noh, ei iällä minulle paljoakaan väliä kunhan tullaan toimeen. Sukupuolikin täysin sama. Kärsivällisiä ja ymmärtäviä.. Avarakatseisia ihmisiä! :)

En oikein osaa kuvailla itseäni. Hyviä puolia on ehkä, että olen luotettava ja rehellinen, niistä olen ylpeä. Muutoin sosiaaliselta puolelta olen hieman vajaa. Minulla on siis asperger (autismin kirjoa) ja adhd jotka saattaa rajoittaaasioita, joten en ehkä ole kovin helpoin tai normaalein ihminen x). Olen huumorintajuinen ihminen, ehkä liiankin joskus. Musta huumori sopii myös!

Mistä tykkään? Eläimistä, ne ovat ehkä elämäni keskikohta. Kasvatan hiiriä, sekä minulla on monia muita eläimiä. Pelaan myös tietokonepelejä(ow eniten) , joten pelkät pelikaveritkin kiinnostavat.

Mitä haluaisin tehdä? Kaikki kiinnostaa aikalailla. Minulla on kovin tylsä elämä ja vietän aikana enimmikseen seinien sisällä. Uudet kokemukset olisi kiva ja mukava tekeminen. Pelkkä keskusteleminen vietsiste tai kasvokkain kiinnostaa. Voisin lähteä vaikka yksille, kahville, kirppareille, hengaamaan, pelaamaan, elokuviin, lenkille. Mitä vaan! Ele kaiha laittaa viestiä! Jos ei synkkaa niin sitten ei, no hards feelings!

7.2.2020

Moi!

Nainen, 20 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Oon 20v nainen Joensuusta. Muutin tänne opiskelujen takia noin vuosi sitten ja kaipailisin täältä päin kavereita. Vapaa ajalla ja viikonloppuisin meinaa olla vähän tylsää niin olisi kiva saada seuraa tekemään kaikenlaista.Tuu laittamaan viestiä niin tutustutaan :)

3.2.2020

Terve! :)

Nainen, 25 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Olen yliopistossa opiskeleva 25 v. nainen joka tekee (sivu)työnään videopelejä. Kuvailisin itseäni avomieliseksi ihmiseksi joka pitää huumorista ja hauskan pitämisestä, mutta myöskin syvällisistä keskusteluista vaikkapa maailmankaikkeudesta muihin filosofisempiin kysymyksiin. Pidän niin kahvilla kuin myös lasillisella käymisestä sekä kaikenlaisten elokuvien katselusta ja vaikkapa kävelyistä, mutta myöskin keikoilla käymisestä. Olen musiikin suuri ystävä ja musiikkimakuni onkin melko laaja. :)

Joensuussa ei tällä hetkellä kovin paljon tuttuja ole sillä suurin osa tutuista ovat lähteneet muualle. Itse olen asunut ympäri Suomea ja muutin tänne yliopiston vuoksi muutama vuosi sitten. Lähdetään vaikka kahville, lasillisille, leffaan... tai miksei vaikka keilaamaan, heh. Asun keskustassa ja olen aika avoin tekemisten suhteen, tykkään kokeilla uusia asioita.

2.2.2020

Heips,

Mies, 39 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Olen 39 vuotias mies ja etsin kaveria tai kavereita. Minun työt on tyypillisesti osa aikaisia tai sit pätkä duunia ja ne työllistää välillä aika heikosti. Toisinaan on kiire ja toisinaan onkin sitten vähän tylsää. Ois kiva jos olisi enemmän kavereita vaikka random kahville, hiihtämään tai mitä nyt vaan sattuu keksimään. Tykkään opetella kaikkia uusia asioita ja haastaa itseäni. Luen jonkin verran ja katson mielelläni tiedejuttuja juutupesta. Jotkut tietsikkapelit on kyllä kivoja mutta aika vähän niitä kuitenkin tulee pelattua. Alkoholia en juurikaan käytä ja baareissa istuminen on omasta mielestä vähän tylsää. Mieluummin lähden vaikka lenkille. Kaikenlaiset askartelujutut on kans lähellä sydäntä vaikka ei niistä koskaan tule kauhean hyviä. Jos haluat hengailla satunnaisesti vaikka jonkun liikuntalajin yhteydessä tai muuten vaan, niin ota ihmeessä yhteyttä. Lupaan että en pure. :)

26.1.2020

Sinustako sydänystäväni

Nainen, 46 vuotta, Pohjois-Karjala

Hei vaan,

täällä päässä kirjoittelee 46 vuotias neito Joensuun läheltä. Luonteeltani olen ystävällinen, rehellinen, aito, keskustelutaitoinen ja empatiakykyinen. Olen erityisherkkä persoona joten tutustuminen uusiin ihmisiin hieman haasteellista. Harrastuksia mm. lukeminen, leffat, kuntosali, ulkoilu, meditointi sekä henkinen kasvu olen kiinnostunut sen tuomista mahdollisuuksista rikastuttaa elämää. Olen tällä hetkellä työttömänä pitkän sairasloman jälkeen, masennus vei voimani ja uuvuin niin henkisesti kuin fyysisesti. Nyt toipunut parempaan suuntaan. Olen sinkku mutten etsi nyt parisuhdetta vaan aluksi rehellistä ja ymmärtäväistä ihmistä jonka kanssa tutustua ja käydä vaikka kahvilla tms kivaa. Alkoholia en käytä kuin todella harvoin ja meluisat yökerhot eivät enää houkuttele. Mikäli olet empatiakykyinen, rehellinen ja muutenkin kiva niin otappa yhteyttä niin tutustutaan.

26.1.2020

Missä olet, etsimäni

Mies, 60 vuotta, Pohjois-Karjala

Olen ollut monilla sivuilla, löytämättä kaveria/kumppania. Haen naista joka on työtön/eläkkeellä tai yksin. Toivoisin hänen olevan luonnosta pitävä ja raitis. Maalla viihtyvä ja kaikenlainen yhdessä tekeminen. Edellä mainitut asiat, koska olen itsekin työtön niin työtön ymmärtää ja tietää asian kun on kokemusta. Kerron tarkemmin asian, kun päästään juttuun. Olen 60v ja vielä on elämän halua ja intoa touhuta yhdessä. Jos koet ja tunnet samoin, niin tehdään yhdessä tuleva vanhuus ja "köpötellään" onnellisina loppuun saakka. HUOM. Jos haluatte olla yhteyksissä niin, laittakaa oikea osoite jotta voin vastata. Kiitos!

15.1.2020

Olisiko meillä jotain jaettavaa?

Mies, 29 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Olisitkohan sinä se ihminen jonka kanssa voisin jakaa palasen elämääni?

Itse olen omia polkuja kulkeva, helposti lähestyttävä pohdiskelija. Nautin uusiin ihmisiin tutustumisesta ikään tai asemaan katsomatta. Nautin luonnossa liikkumusesta ja eräilystä. Myös tekniikka ja kaikki siihen liittyvä kiinnostaa. Myös käytännön läheisyys ja uteliaisuus kuvailevat minua. Olen hyvän aikaa sitten kaupunkilaistunut pienen kylän kasvatti. Tykään haastaa itseäni ja ajatuksiani jotta voisin kehittyä paremmaksi itsekseni. Olisi mukava kuulla sinusta ja tarinastasi, koska mielestäni jokaisella meistä on oma ainutlaatuinen tarinamme. Nautin aikuisesta seurasta ja pitkistä keskusteluista. Vaikka olemme jostakin asioista eri mieltä se ei haittaa, koska mikään ei ole mustavalkoista. Kirjoittelu ystävä voisi tuoda iloa myös arkiseen elämään ilojen ja murheiden keskelle. En hae puolisoa tai kumppania vaan ystävää jonka kanssa voisimme jakaa palasen itsestämme.

Ota rohkeasti yhteyttä. Kaikki uudet ystävät ja tuttavuudet ovat enemmän kuin tervetulleita. Mielellään sähköisten viestimien kautta ainakin aluksi.

5.1.2020

Hei

Mies, 24 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Etsin juttukavereita ainakin näin alkuun, lähinnä naispuoleisii kamui siis. Netis jubailuu tai kikis esim tutustuu eka. Kiva ois löytää hengailu kamui ainaki, eli jos et uskalla tutustuu, niin siinä tapaukses ehkä kannattaa jättää väliin;P Lähetään vaik bussikaljalle jos ei muuta keksitä. Eipä siis haittaa vaikka, menis vähän vakavemmaskin ;P Harrastuksiakin löytyy liikunnanparista ja tykkään pelata. Tuu ja tutustu, iällä eip niin oo välii, vaan enneminkin sil millanen oot luonteeltas.

Sivu
Takaisin ylös