Ilmoitukset alueelta Pohjois-Karjala (126 kpl)

 - 
 
11.10.2020

Moikka!

Nainen, 23 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Olen 23 vuotias nainen Joensuusta. Elämään kuuluu enimmäkseen perhe, koira, miesystävä ja työ. Olen nykyisin aika yksinäinen ja suuresti hyvää ystävää vailla jonka kanssa jutustella ja viettää rennosti aikaa. Myös joku yhteinen harrastus olisi kiva.

Tykkään viherkasveista, kierrellä kirpputoreilla, ulkoilla ja luonto on lähellä sydäntä. Ulkoiltua tulee enemmän kun on koira ja sen kanssa vaan on lähdettävä sinne ulos🤣 Opettelen kotosalla itsekseni ompelua. Vapaa-aikaa vietän ihan vaan kotona, kierrellessä yksin jossain, koiran kanssa ulkoillessa ja perheen tai miesystävän kanssa.

Laita vaan reippaasti viestiä tulemaan jos kiinnostuit😊

8.10.2020

Ystävyydelle

Nainen, 52 vuotta, Kontiolahti, Pohjois-Karjala

Onkohan kenelläkään enään tässä kiireisessä maailmassa aikaa uudelle ystävyydelle...?? Iälläsi ei ole merkitystä sillä ikähän on vain numeroitaa 🤣 jos ystävyys kemiat natsaa, niin olisipa mukavaa.Viskaa postilla, niin tutustutaan 😁

8.10.2020

Kaveri haku

Nainen, 47 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Etsin kaveria/ystävää jolla olisi joskus aikaa vaihtaa ajatuksia. Käydä vaikka kahvilla, lenkillä, kirppiksellä, elokuvissa, syömässä, baarissa, tapahtumissa jne..joka joskus viitsisi lähteä kokeilemaan eri harrastuksia esim seinäkiipeily, sup lautailu, jne.. yksin ei enää saa aikaiseksi lähdettyä. Etsin lähinnä yksinäisiä ja sinkkuja. En jaksa mitään perheongelmia kuunnella.

1.10.2020

Jutusteluseuraa

Mies, 27 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

No minä tässä hei!

Tälläinen hassun hauska vuorotöissä käyvä ihmisperse Joensuusta.

Tykkään jutella niitä näitä ja raportoida naapurista kuulemiani ääniä, en seuraa politiikkaa enkä usko mihinkään suurempaan voimaan, kaiken kokoiset, näköiset ja väriset ihmiset on minulle saman arvoisia. Siis kaikenkaikkiaan kohtalaisen selväjärkinen ihminen, jos nyt näillä korteilla on varaa mitään sanoa, kuitenkin jos autoni alla on lätäkkö niin maistan sormella onko siinä kusta vai jäähdytysnestettä.

Pyöräilen ja kävelen, 3D-Tulostan, korjailen puhelimia, katselen elokuvia ja luen kirjoja, tietokonepelit kinostelee myös.

Turmion Kätilöt, Suomi-Punkki, Maustetytöt ja Queen soi tällä hetkellä.

Sosiaalinen introvertti, tunnen kaikki mutta kukaan ei tunne minua. Alkuun awkwardein ihminen kenet olet koskaan tavannut jos ei ole suojakänni päällä, ajan kanssa se sitten helpottaa :D
Sitten kun joskus kykenen olemaan oma itseni niin lentää aika värikästä juttua.

Jos en ole töissä enkä ulkoilemassa niin notkun discordissa.

Viskaa viestillä jos kiinnostuit.

27.9.2020

Keskustelukerhoa Joensuuhun

Nainen, 56 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Hei kaikki 50+ yksinäisyyttä kokevat immeiset! Oletko Sinäkin ehkä pettynyt seuranhaussasi ja jäänyt kotiin "mököttämään"? Näin on tainnut käydä minulle ainakin. Ajattelin, että luontevaa kohtaamista olisi 4-6 hengen porukalla kokoontua vapaamuotoisesti juttelemaan kaikenlaisista asioista maailmassa, ilman "seuranhakupakkoa". Ja aluksi vaikka WhattsApp-ryhmä, jos ei koronatilanne salli kokoontumista?
En ole noheva tai ylen aktiivinen, mutta kyllästyin pohtimaan asioita yksin. Jopa mielelläni annan vetovastuun mahdollisesta ryhmästämme jollekin nokkelammalle ja sosiaalisemmalle;), mutta toki itse aloitteen tekijänä voin tätä viedä eteenpäin. Toivon, että ryhmässä emme arvostele toisten elämäntapaa, vakaumusta tai mitään persoonaan liittyvää, vaan avoimesti antaisimme kaikkien olla, mitä ovat. Hyväksyntä sellaisenaan kuuluu kaikille ja antaa voimaa tällaisena aikana.
Jos kohtaaminen on kankeaa, kohtaamisilla voi aluksi olla jokin aihe jään murtamiseksi. Miettikää! Kehitellään tätä ihan tosissaan, mutta ei otsa rypyssä. Lisään vielä, että alkoholi ei kuulu mahdollisiin tapaamisiin päihtymismielessä ja toisten vakaumuksen kunnioittamiseksi siitä on syytä pidättäytyä mahdollisissa kohtaamisissa, eikö?

23.9.2020

Hei! ☺️

Nainen, 21 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Hei, oon 21 vuotias nainen Joensuusta, muutama kaveri miulta täältä löytyy mut olis silti mukava löytää uusia kavereita kun niitä ei koskaan oo liikaa! Luonteeltani oon tosi sosiaalinen, puhelias, huumorintajuinen, ystävällinen sekä luotettava. Oon myös aika extempore ihminen, saan ideoita jotka sit pitäs päästä mahollisimman nopeesti toteuttaa ja miut on myös helppo saada mukaan mihin vaan tekemiseen 😄 Pidän tosi paljo musiikista ja eläimistä ja vapaa-ajalla tykkään paljo liikkuu ulkona ja matkustella, tehä ruokaa ja leipoo sekä shoppailla ja kahvitella. Jos siusta tuntuu että haluisit tutustuu nii miut voi lisätä snäpissä nimellä tiiawxw tai sit laittaa sähköpostiin viestii. ☺️

21.9.2020

Jo muinaiset kreikkalaiset kaipailivat kirjekavereita:

Mies, 31 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

”Vaaliakseen ystävyyden lakeja keksi Luonto välineet, joiden avulla erossa olevat saavat mahdollisuuden jakaa elämänsä sattumukset: kynän, papyrusarkin, musteen ja kullekin ominaisen käsialan, kaukaa kaipaavan sielun tunnusmerkit.”

Eräs päivä mieleeni tuli, että olisi hauska taas rustailla sähköisiä kirjeitä ja pohdiskella jonninjoutavia asioita jonkun kanssa. Tai käydä vaikka taidemuseossa taikka metsäpolulla harhailemassa. Elämässäni tärkeää on avovaimo, luonto, historia, kirjallisuus ja hiljaisuus. Historiaan ja kirjallisuudentutkimukseen olen saanut uppoutua opinnoissani yliopistolla. Tykkään vietellä aikaa kotosalla Netflixin tarjontaan uppoutuen, mutta on myös mukava käydä elokuvissa, lenkillä tai tuopilla kuppilassa. Toisinaan innostun kynäilemään novelleja Lovecraftin ja Poen hengessä. Haaveena olisikin joku päivä kirjoittaa romaani – saa nähdä jääkö se ikuisuusprojektiksi.

Kirjoittelemisiin!

21.9.2020

Moikka!

Nainen, 20 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Oon 20-vuotias kyseenalaisella huumorintajulla varustettu tuore joensuulainen, joka kaipaa etenkin täältä päin Suomea uusia ystäviä. Voit toki olla mistä päin tahansa, se ei lopulta ole mikään este tutustumiselle.

Vapaa-ajalla tykkään lukea, katsoa leffoja ja sarjoja sekä kuunnella musiikkia. Mielenkiinnonkohteisiin kuuluu mm. historia, kirjallisuus ja kielet, etenkin englannin kieli. Oon kotihiiriäkin kotihiirempi, mutta voin lähteä ilomielin ihmisten ilmoillekin, jos sillä fiiliksellä ollaan. En ole bileihmisiä enkä juo oikeastaan ollenkaan, mutta on täysin ok, jos itse tykkäät juhlia kovaakin.

Jos tuli sellainen fiilis, että meillä kemiat kohtaisivat, laita rohkeesti viestiä. Olis kiva, jos oltais suunnilleen samaa ikäluokkaa, sukupuolella ei kuitenkaan ole mitään väliä, kunhan oot hyvä tyyppi!
Paikkakunnalla ei väliä, eikä ilmoitus vanhene.

16.9.2020

Hei!

Nainen, 26 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Mie kaipailen ystävää, sukupuolella tai millään sellaisella ei ole väliä. Elän parisuhteessa, kavereita löytyy pari, mutta jotain puuttuu, nimittäin hyvä ystävä. Olen asunut Joensuussa pitkään, mutta samanhenkisiä ihmisiä ei ole vain sattunut kohdille, ja näin aikuisiällä on vähän hankala tutustua uusiin ihmisiin. Olen alkuun vähän ujo, mutta ajan kanssa paljon höpöttävä hupsu, johon voi luottaa ja turvautua.

Olen kotona viihtyvä touhuilija, mutta mieluusti lähden tekemään asioita ja olen aina avoin ehdotuksille. En oikein tykkää yökerhoista enkä ole kova bilettäjä, mutta joskus on mukava käydä jossain pienessä pubissa oluella tai viinillä.

Tykkään esimerkiksi kirppareista, ruuasta, luonnonläheisyydestä, väreistä, taiteesta, saunasta ja hyvästä kahvista. Metsässä ja luontopoluilla liikuskelu on mukavaa. Musiikkimakuni on monipuolinen ja tykkään käydä keikoilla.

Jos yhtään kolahti niin laita viestiä rohkeasti. Eikä haittaa jos et olekkaan se etsimäni sielunystävä, kaipailen myös hyviä kavereita joiden kanssa viettää aikaa ja jutustella.

14.9.2020

Mukavia tyyppejä

Mies, 31 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Olen rockmetallihenkinen urheilullinen mies joka seuraa paljon asioita ja on tottunut filosofiseen ajatteluun. Etsin mukavia tyyppejä joiden kanssa voi pelata, jutella tai vaikka kävellä ulkona. Onnistuu myös nettikeskustelut. Voit laitella viestiä jos innostaa. Kaikille vastaus.

9.9.2020

🖐

Mies, 30 vuotta, Pohjois-Karjala

Tämä on hankala miettiä mitä kirjoittaisi. Olen Itä-suomalainen ukko, joka elää parisuhteessa. Vapaa-ajalla tulee paljon ulkoiltua ja ajatuksissa olisi hommata pleikkari tässä joku päivä. Työelämässä olen myöskin. Kavereita ei koskaan voi olla liikaa😊

Iälläsi tai sukupuolellasi ei ole väliä, kunhan olet oma itsesi.

9.9.2020

Moro!

Mies, 29 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Olen 29 vuotta vanha jamppa susirajalta. Teen töitä luovalla alalla ja se on tosi itsenäistä ja aika yksinäistä. Kavereita tulee nähtyä hyvin harvoin ja olisi kiva saada online-kavereita joitte kanssa jutella niitä näitä ja vaikka pelailla PC:llä.

Pelailen laidasta laitaan kaikenlaista. Musiikkimakuni on aika kaikki ruokainen, vaikka ehkä metallin suuntaan enemmänkin painottuu. Olen alussa aika ujo mutta paremmin tutustuessa lähtee puhemoottorikäyntiin.

Sukupuolella, palkkapussin suuruudella,poliittisella tai uskonnolliselle suuntautumisella ei ole minulle väliä. Mielestäni ihmiset erinilaisine taustoineen ovat rikkaus.

Laita viestiä tai lisää suoraan discordissa kaveriksi :)

2.9.2020

Moi!

Nainen, 22 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Olen 22 vuotias nainen Joensuusta. Kaipailisin uusia kavereita, joiden kanssa vois lähteä vaikka piknikille tai reissuun. Höpöttelyä pitkin päivää.

Tykkään matkustella ja nauttia hyvästä ruuasta. Olen myös eläinrakas vaikken omista itse tällä hetkellä lemmikkejä. Luen jonkin verran kirjoja ja kiertelen mielelläni uusia kahviloita. Harrastan vapaa-ajalla pallopelejä.

Sinä voit olla kaukaa tai läheltä, välimatka ei ole itselle ongelma, jos yhtään klikkasi niin otathan yhteyttä. 😊

29.8.2020

Terveppä terve

Nainen, 20 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Täällä kirjoitteleepi uhkaavasti 21. ikävuotta lähestyvä naikkonen Joensuusta. Kesä 2020 tuli vietettyä aikalailla vain omissa oloissa, mutta ois iha jees löytää joku paikallinen, joka sais revittyä mut ylös leveältä perseeltäni ja ulos tekemään jotain. Tietysti juttuseura vähän kauempaakin on tervetullutta.

Haastetta lisää mun jäätävä sosiaalinen ahdistus (ihan diagnosoitu sellainen, vautsivau) ja synkkyyteen taipuvainen luonteeni. Nämä mainittakoot ihan siitä syystä, että odotukset eivät nouse liian korkealle. Oon valmis vaikka sun mihin puuhaan, paitsi rannalle tai salille (kärsin sellaisesta ihqusta piirteestä kuin ylipaino). Vapaa-ajallani puuhastelen vähän kaikkea turhaa. Pelailen, lueskelen, kuuntelen musiikkia, kaivan nenääni. Tämmöstä.

Muutin Joensuuhun noin vuosi sitten opintojen perässä etelästä ja kaverit niin ikään jäivät sinne. Sanovat, että olen "hauska", mutta se johtuu vaan siitä, että heillä itsellään on aivan paska huumorintaju. Itse kuvailisin luonnettani ärsyttäväksi, mutta saatte ottaa siitä itse selvää paremmin.

Kaikki sukupuolet suapi ottaa yhteyttä, mutta sanottakoot vielä, että kaikki kaverukseni tähän mennessä ovat olleet naisia, joten miehet varautukaa tylsiin keskusteluihin jostain kynsilakoista tjsp. Kaikki maholliset somet löytyy (Snapchat, Discord, WhatsApp...), mutta en jaksa käydä mitään syvällisiä ja pitkiä sähköpostikeskusteluja.

27.8.2020

Moi

Nainen, 31 vuotta, Pohjois-Karjala

Etsin kirjekaveria/juttelu seuraa. Olen 31v nainen Pohjois-Karjalasta. Ota yhteyttä saat uskollisen kaverin miusta.

11.8.2020

Kaveri haussa kaikkeen kivaan😊

Mies, 42 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Hei!

Olen 42-vuotias akateemisesti koulutettu mies. Olen kiltti, luotettava ja huumorintajuinen. Musiikki, kulttuuri ja historia ovat sydäntä lähellä. Tykkään myös tehdä ruokaa, katsella elokuvia, lukea ja ulkoilla.

Löytyisikö täältä kaveria kaikkeen kivaan, mutta myös syvällisiin keskusteluihin? Vastaan kaikkiin asiallisiin viesteihin. Toivon sinun omaavan hyvät käytöstavat ja huumorintajun.

9.8.2020

Tulisiko sinusta kaverini?

Mies, 30 vuotta, Pohjois-Karjala

Olisi mukava löytää sellaisia kavereita/ystäviä, jotka ei heti katoa minnekkään. Olen sosiaalinen ja hyvä kuuntelija. Tulen toimeen kaikkien kanssa. Terveet elintavat ovat minulle tärkeitä. Luonnossa tykkään liikkua myös ja liikuntaa harrastaa.

Minusta luotettavuus ja rehellisyys ovat kaveruudessa tärkeitä, toki myös se ajan viettäminen kaverin kanssa. En listaa tähän mitään erityisiä toiveita/vaatimuksia kaverille. Kunhan olet oma itsesi ja haluat löytää kaverin, hyväksyn ihmiset sellaisina kuin he ovat. Saat myös olla mistä päin tahansa.

Sivu
Takaisin ylös