Ilmoitukset alueelta Pohjois-Karjala (60 kpl)

 - 
 
3 päivää sitten

Uusia kohtaamisia?

Nainen, 41 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Hei! Olen 41 -vuotias nainen Joensuusta, vaimo ja yhden lapsen äiti. Olisi ilo löytää uusia ystäviä; taiteellisia, herkkiä, aitoja. :-) Kaipaan ystävyyttä, jossa on sisältöä ja syvällisyyttä.

Rakkain harrastukseni on valokuvaus, valot ja varjot... Myös leffat, kävelylenkit, sisustaminen, värit, kirjat, museot... Musiikin puolelta menee niin Idan Raichel, Rotem Cohen, Deep Forest, Asgeir, Enigma kuin myös Scandinavian Music Group, Sir Elwood, Tuure Kilpeläinen tai Eva+Manu...

Lisää viesteissä. Kirjoita! :-)

10.10.2019

Heissan!

Nainen, 23 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Yksinäisyys vaivaa aika paljon tämänhetkistä elämää, joten kokeillaanpas tällaista.

Olen 23-vuotias naikkonen Joensuun seudulta ja opiskelen kolmatta vuotta Karelia-ammattikorkeakoulussa. Olen parisuhteessa, mutta siitä huolimatta kaipaan niitä ystäviä, joiden kanssa voisi purkaa kaikenlaiset huolet ja höpötykset.

Olen intohimoinen sosiaalisen median käyttäjä ja seuraan aktiivisesti erilaisia uutismedioita. Vapaa-aikani kuluu lähinnä leffojen ja sarjojen parissa, erityisesti romanttiset komediat ja toiminta ovat minun makuuni, mutta lenkkeilen myös paljon ja vietän aikaa perheeni koirien kanssa. Tykkään myös käydä paljon livekeikoilla ja käyn useamman kerran vuodessa risteilemässä. Musiikkimakuni on aika vaihteleva, lähinnä kaikkea muuta paitsi raskasta heviä/metallia tulee kuunneltua.

Luonteeltani olen melko äkkipikainen ja suorasukainen, joten koen, että ihmiset eivät vain ole tottuneet sellaiseen. Sanon aika suoraan mielipiteeni, mutta osaan ne myös usein perustella. Olen sosiaalinen ja tulen juttuun melkeinpä kaikkien kanssa, mutta jostain syystä samanhenkisiä ihmisiä ei vain ole elämääni löytynyt kovinkaan montaa. Koskaan en ole ollut tervetullut mihinkään kaveriporukoihin, joten minulta ovat jääneet väliin niin syntymäpäiväjuhlat kuin myös kaikki normaalit juhannukset ynnä muut.

Jos koet tarvitsevasi juttuseuraa tai muuten vain tunnet piston sydämessäsi niin ota ihmeessä yhteyttä! :) Aina löytyy keskusteltavaa ja koskaan ei ole liikaa hyvän päivän tuttavuuksia.

28.9.2019

Juttukaveria vailla!

Nainen, 23 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Heippa kaikki! Etsin rentoa jutteluseuraa mistä päin Suomea tahansa. Tärkeää olisi, että tykkäät keskustella arkipäiväisten asioiden lisäksi vähän syvällisemmistäkin jutuista. Omiin mielenkiinnon kohteisiin kuuluu mm. leffat ja sarjat, luonnossa liikkuminen, luonnonsuojelu ja huonot mutta hauskat vitsit, mutta tykkään jutella kaikesta maan ja taivaan väliltä.

Iälläsi tai sukupuolellasi ei ole väliä, pääasia että voidaan pitää seuraa toisillemme ja jutella! :)

12.9.2019

Kaveria harrastuksiin ja yhteiseen puuhailuun

Mies, 31 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Hei!

Hakusessa samanhenkisiä tovereita yhteiseen tekemiseen. Olen suht tuore täällä Joensuussa, eikä verkostoa juuri ole. Käyn töissä ja harrastan monenlaista mielelläni, mutta olisi kiva vapaalla tutustua ihmisiin. Kelpaat siis vallan mainiosti vaikka lenkille, lautapeleihin, jutustelemaan, kahville, oluelle tai vaikka tanssimaan. Tai miksei voitais aloittaa jotain uutta harrastusta :)

Olen 31-vuotias, rauhallinen ja sosiaalinen mies. Huumorintaju on minulle tärkeää ja pidän siitä kun on hauskaa. Töiden lisäksi yritän käydä salilla ja ulkoilemassa.

Näin lyhkäsesti siinä, lisää sitten jos ilmoitus johonkuhun kolahti. Ilmoitus on voimassa kunnes se tästä jonnekin häviää, ja kaveriksi kelpaavat niin miehet kuin naiset. Ja jos sinulla on lapsi/lapsia, niin myös "lapsitreffit" onnistuvat, itselläni on alakouluikäinen poika!

12.9.2019

Hei!

Nainen, 23 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Olen 23-vuotias opiskelija Joensuusta. Olen asunut täällä koko ikäni, mutta suuri osa kavereista on viime vuosina muuttanut pois opiskelujen tai työn perässä ja kaipaisin uusia ystäviä.
Olen empaattinen ja ystävällinen, mutta aluksi usein hieman ujo. Vapaa-ajalla tykkään lenkkeillä, ulkoilla, kirjoittaa, lukea, kuunnella musiikkia, katsoa sarjoja ja leffoja yms. Erityisesti kirjoista olisi kiva jutella, mutta ei haittaa, jos et lue!
Toivoisin seuraa erityisesti kahvitteluun, shoppailuun, baarissa käyntiin tai ihan vaan lenkille. Tykkään jutella aikalailla kaikesta!

Ilmoitus on voimassa niin kauan kuin se täällä sivustolla näkyy. Laita rohkeasti viestiä! :)

11.9.2019

Heipsan

Nainen, 19 vuotta, Kitee, Pohjois-Karjala

Olen 19 vuotias nainen ja asun poikaystäväni kanssa yhdessä. Harrastan laulamista, kitaran soittoa, kirjoittamista, lukemista ja lenkkeilyä. Kaipaisin itselleni naispuolista seuraa joka on kiinnostunut esim, Lenkkeilystä tai peleistä (Xboxille löytyy Tekken 6) tai vaikkapa leffaseurasta. Pidän myös paljon pitkistä juttutuokioista ja saunakin meiltä löytyy, jos saunaseuraksi haluaa meille tulla! Meiltä löytyy myös pieni kissa. Haluan ensisijaisesti seuraa tästä läheltä jotta voisi nähdä ja vaikka ensinnä kahvitellla, mutta nettiseurakaan ei ole pahitteeksi.
Jos kiinnostaa niin älä epäröi pistää viestiä, minä en pure ketään :D

10.9.2019

Nettikavereita etsiskelemässä

Nainen, 19 vuotta, Pohjois-Karjala

Hei!

Olen 19-vuotias naispuoleinen henkilö. Asuinpaikkaani en paljasta, sillä etsin lähinnä nettikavereita. :)

Luonteeltani olen hyvin sosiaalinen, mutta osaan myös nauttia yksinolosta. Nautin pitkistä, syvällisistä keskusteluista. Usein heittäydyn kuitenkin myös hulluttelemaan, eikä elämää kannata mielestäni ottaa liian vakavasti. Rapatessa roiskuu ja niin edespäin. Pidän spontaaneista ihmisistä ja olen sellainen itsekin, tosin tarvittaessa osaan myös pitää jalat maassa.

Harrastuksiini kuuluvat videopelit sekä kaikenlainen luova tuottaminen. Rakastan luonnossa liikkumista ja vietänkin siellä paljon aikaa: käyn esimerkiksi vaeltamassa ja kalastamassa. Myös urheilu on lähellä sydäntä. Pidän erityisesti jääkiekon ja jalkapallon pelaamisesta, vaikka en kummassakaan ole kovin hyvä. Vapaa-aikaani ei kuulu alkoholi, tupakointi tai huumeet millään muotoa.

Kuten tekstistä huomaa, en ole mikään naisellinen nainen. En tiedä esimerkiksi muodista mitään. Sen vuoksi etsin lähinnä miespuolisia kavereita, joiden kanssa voisin olla oma itseni. Toki tytötkin kelpaavat kavereiksi, kunhan mielenkiinnon kohteet kohtaisivat edes jollain tasolla.

1.9.2019

Hei. Olen 25- vuotias opiskelija juuri muuttanut.

Nainen, 25 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Heippa. Olen 25- vuotias pian opiskelut aloittava nuori nainen ja uusi tällä paikkakunnalla. En siis tunne täältä Joensuusta ketään ja kaipaisin uusia tuttavuuksia/hyviä ystäviä. ( mieluiten keskustan suunnilta tai max 5km säteeltä keskustasta). Olisi kiva löytää suunnilleen saman ikäisiä ystäviä. Ikä haarukaltaan 20-30 vuotiaita.
Luenteeltaan haluaisin saman henkisiä ystäviä. Olen mukava, luotettava, rehellinen ja ystävällinen. Minun kanssa voi puhua aikalailla kaikesta. Hyvistä hetkistä niinkuin mieltä painavistakin asioista.
Vapaa ajalla lenkkeilen, maalailen/ piirtelen ja joskus kuvailen. Pidän ruuanlaitosta ja tykkään katsella tv ohjelmia kuin myös netflixiä.
Tv- sarjoista lemppareita ovat tempparit, masterchef, ensitreffit alttarilla, rillit huurussa, modernfamily yms. Netflixissä elokuva mieltymyksiä ovat lajeiltaan trillerit, toisitapahtumiin perustuvat dokumentit, draama ja komediat.
Musiikkia kuuntelen jonkin verran. Musiikki makuuni ei kuulu raskas musiikki esim. hevi, metalli yms. eikä ooppera.
Voin lähteä kanssasi kahville, elokuviin, shoppailemaan, syömään tai vaikkapa lenkkeilemään/ urheilemaan. Minusta saa myös ihan vain juttu seuraa.
Jos olet samassa elämän tilanteessa. (Opiskelut alkavat vieraalla paikkakunnalla etkä oikein tunne täältä ketään tai tunne paikkoja.) Voin ilo mielin lähteä kanssasi tutkimaan kaupunkia ja vaihtelemaan kuulumisia tuntemuksista ja mielipiteistä opiskelusta kuin myös uudesta paikkakunnasta. Jos tunnistat saman henkisyyttä tai tekstini herätti mielenkiintoa niin laita minulle ihmeessä viestiä.

31.8.2019

Hei!

Nainen, 31 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Miten voikaan olla vaikeeta tutustua tällä iällä hyviin kavereihin. Aina oon ollut hiljainen ja ujo ihmisten seurassa ja on ollut vaikea saada kavereita mutta kun ihmiset ei oo helppoja. Oon saanut kestää nuoruudessani kiusaamista mikä tehnyt vaikeammaksi tutustua uusiin ihmisiin. Välillä on ollut vaikeuksia luottaa ihmisiin mutta onneksi enää en jaksa välittää. Laita viestiä jos tuntuu siltä. Mukava ois kun löytyis hyväkin kaveri tätä kautta. Iällä ei oo väliä. Seurustelen :)

29.8.2019

Hei!

Nainen, 53 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Etsin ystäviä/ samanhenkisiä kavereita noin 45-60-vuotiaista naisista kaikenlaiseen vapaa-ajan viettoon ja keskusteluihin sekä perinteiseen kirjeenvaihtoon. Itse olen 53-vuotias 2-vuorotyötä tekevä nainen, jolla jo aikuiset lapset. Nuorin asuu vielä luonani. Mm.luonto, eläimet, liikunta monipuolisesti, pääosin terveelliset elämäntavat, kirjoittaminen, lukeminen ja musiikki lähellä sydäntäni. Tykkään syvällisistä keskusteluista kaikenlaisista aiheista. Olen huumorintajuinen ja minulla on positiivinen elämänasenne.

26.8.2019

Kavereita ja tuttavia Joensuusta?

Nainen, 19 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Moi! Oon just muuttanut Joensuuhun opintojen vuoksi ja tuttujahan täällä mulla ei vielä ole, joten ois ihan kiva tutustuu edes viestitse johonkuhun. Tosielämässä oon aina ollu vähän vetäytynyt ihminen, minkä vuoksi kavereiden tekeminen on ollut joka kerta tosi pitkä prosessi, mut toivottavasti tähän tulis nyt muutos :D

Varsinaisia harrastuksia mulla ei oo koskaan juurikaan ollut, mut vapaa-ajalla yleensä lähinnä pelailen (pleikalla sitä sun tätä ja tietokoneella The Sims 4) ja kattelen roskaviihdettä Netflixistä tai sitten vaan möllötän kotona. Joskus intoudun piirtelemään ja maalailemaan. Musiikista tykkään ihan kuten kuka tahansa muukin ja kuuntelenkin vähän kaikkee K-popista black metalliin.

Kavereiden kanssa aktiviteetteihin perinteisesti on kuulunut shoppailu, leffassa käyminen, pelaaminen ja muuten vaan hengailu. Baareissa oon aika vähän aikaani viettänyt, mutta en sulje sitäkään puuhaa ihan kokonaan pois. Tyypillisesti juttelen kaikenlaisesta turhanpäiväisestä, mut jos niikseen tulee, niin voidaan jutella myös vähemmän mukavia.

Niin ja luonteeltani oon kai ihan jees yleensä. Jotkut sanoo huumorintajuiseksi, mut en ota itse kantaa niinkin subjektiiviseen asiaan. Ylipäänsä oon aika rauhallinen ihminen.

Oon avoinmielinen kaikennäkösille tuttavuuksille, mut toivoisin jotakuinkin omanikäistä seuraa. Sähköpostiviestittely ei ole välttämättä ihan se mun juttu ja suosin vähän nopeampitempoista jutustelua, et viestillä voit heittää suoraan vaikka snäppisi tmv. viestisovelluksen nimimerkin.

// EDIT: Ilmotus on tosiaan voimassa niin kauan ku se on näkyvissä.

25.8.2019

Moikka!

Nainen, 21 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Hei, olen 21-vuotias nuori nainen, joka pian asuu Pohjois-Karjalassa ja etsin uusia ystäviä. Ei ole väliä missä asut, voimme viestitellä ja olisi myös mukavaa kasvotusten nähdä, jos mahdollista :)
Liikunta ja eläimet ovat tärkeitä minulle, kavereiden näkeminen ja mieleisen musiikin kuuntelu ovat myös tärkeä osa elämää.
Laita rohkeasti viestiä, niin jutellaan lisää!

22.8.2019

Moi!

Nainen, 19 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Oon 19-vuotias tyttö. Muutan poikaystäväni kanssa Joensuuhun syyskuun alussa😊 Olen käynyt Joensuussa vain pari kertaa, joten melkein kaikki paikat ovat minulle uusia. Enkä myöskään tunne ketään Joensuusta (paitsi poikaystäväni).
Poikaystäväni pääsi kouluun Joensuuhun, joten muutin hänen kanssaan. Itse tosin vietän välivuotta. Hakusessa olisikin uusia kavereita Joensuusta, joiden kanssa voisin viettää vapaa-aikaani🥰 Tykkään vapaa-ajalla esim. käydä kahviloissa, elokuvissa ja viihteellä. Lähden mielelläni myös suppailemaan, kajakoimaan tai tekemään muuta hauskaa aktiviteettiä. Olen yleensä valmis kaikkeen😊 Luonteeltani olen hauska ja mukava.

20.8.2019

Moikka

Nainen, 28 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Olen 28 vuotias naimisissa ja lapseton oleva nainen joka etsii ystäviä joiden kanssa jakaa ilot ja surut, käydä shoppailemassa, kahvilla ja vaikkapa vaan katsoa sohvalla jotain hyvää leffaa :) Jos olet luotettava ja rehellinen niin ota yhteyttä ja tutustutaan toisiin paremmin :)

18.8.2019

Hei!

Nainen, 32 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Olen 32-vuotias nainen, joka kaipaisi elämäänsä uusia tuttavuuksia ja toivottavasti pidempiaikaisia ystäviä. Opiskelen vielä ja tällä hetkellä kaveripiirini koostuukin lähinnä toisista opiskelijoista. Olisi kuitenkin mukava tutustua ihmisiin myös opintojen ulkopuolelta. Vapaa-ajalla tykkään lukea, katsella sarjoja ja tehdä käsillä kaikenlaista, kuten ommella itselleni vaatteita. Harrastan myös lähes päivittäin jotain liikuntaa: juoksen, rullaluistelen ja käyn ryhmäliikuntatunneilla. Jos sinulla on joitain samoja kiinnostuksen kohteita, on tutustuminen tietysti helpompaa, mutta ei haittaa vaikka ei olisikaan. Ennen kaikkea toivoisin, että olisit avarakatseinen ja aidosti kiinnostunut tutustumaan.

7.8.2019

Uusia ystäviä Itä-Suomesta ja miksei muualtakin

Nainen, 22 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Hei! Olen 22-vuotias pian Joensuuhun muuttava nainen. Poikaystäväni lisäksi en tunne kaupungista ketään ja olisi mukavaa saada uusia ystäviä, joiden kanssa jakaa elämän ilot ja surut. Olisi hienoa löytää läheltä ystäviä, joiden kanssa voisi helposti tavata, mutta olen avoin myös kaukaisemmille yhteydenotoille :)

Yhdessä voisimme mm. kierrellä kirpputoreja, ulkoilla, keskustella syvällisistä ja ei-syvällisistä asioista, katsella netflixistä sarjoja ja elokuvia sekä pelata lautapelejä tai pleikkarilla. Myös ruuanlaitto voisi olla mukavaa. Lähden myös mielelläni poimimaan marjoja tai muuten vain nauttimaan luonnosta. Olen myös kiinnostunut sienestyksestä, mutta en ole siinä vielä kovin hyvä. Olen avoin uusille harrastuksille, mutta baariin tai shoppailemaan (muuta kuin kirppikselle) en luultavasti tule lähtemään.

Kiinnostuksen kohteitani ovat ainakin lukeminen, veganismi, eläimet, ekologinen elämäntapa, Disneyn elokuvat, palapelit, henkinen hyvinvointi ja bullet journal. On tietenkin plussaa, jos löytyy samoja kiinnostuksen kohteita, mutta se ei ole välttämätöntä. Odotan kuitenkin toisen valintojen kunnioittamista, molemmin puolin.

Olen luonteeltani ujo (varsinkin ryhmässä), mutta se kuitenkin hälvenee tutustuttaessa. Olen introvertti ja kaipaan myös omaa tilaa. Toivonkin, että ymmärtäisit sen etkä ottaisi sitä loukkauksena. Olen myös luotettava ja odotan sitä muiltakin.

Odotan innolla yhteydenottoja :)

P.S. Ilmoitus on voimassa ainakin seuraavan vuoden.

1.8.2019

Terve !

Mies, 50 vuotta, Kitee, Pohjois-Karjala

Olen 5-kymppinen liikuntarajoitteinen ja juuri sepelvaltimotautidiagnoosin saanut,ja näitten seikkojen vuoksi lähes erakoitunut muusta maailmasta oleva yksinäinen mies täältä pohjois-karjalan suunnilta ja kaipailisin lähinnä sähköpostikirjoittelukavereiksi suurinpiirtein saman ikäluokan naista,vaikkakaan ikähän nyt ei ole se tärkein tekijä maailmassa,sehän tunnetusti on vain numeroita.Kirjoitele jos haluat vaikka lyhempiaikaisemmankin kirjoittelukaverin.Minulle voi sillointällöin,harvakseltaan kirjoitella,niinhän teen itsekin,kaikista ”päivänvalon” kestävistä aiheista.

28.7.2019

Ystävä olis kiva..

Mies, 40 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Paljon sairasteleva mies etsii juttuseuraa ja kaveria miehistä tai naisista. Elämä on kolhinut paljon ja vastoinkäyminen seuraa toistaan, puolison olen kuitenkin onnistunut löytämään joten mitään parisuhdetta en ole hakemassa vaan uutta kaveripiiriä. Entiset on vuosien saatossa karisseet ja nykyisellään on itsellä energiat aika vähissä joten elämä on urautunut työn ja kodin ylläpitämiseen, oman elämisen kustannuksella. Harrastukset on jääneet aika vähälle kun yksin ei jaksa lähteä joten sellaiseenkin olisi kiva saada seuraa. Kaikki pärisevä kiinnostaa, talvella yritän hiihtää ja kesällä pyöräillä. Alkoholia en juo ja tupakkaa en polta, toivottavasti et hirveästi sinäkään. Somessa en tykkää olla mutta sähköpostia käytän joten viestitellä voi vaikka toiselle puolelle suomea

Sivu
Takaisin ylös