Ilmoitukset alueelta Pohjois-Karjala (244 kpl)

 - 
 
22.5.2022

Hei!

Nainen, 61 vuotta, Liperi, Pohjois-Karjala

Etsin uusia kavereita/ ystäviä/tsemppaajia/kannustajia niin naisista kuin miehistäkin tämän kevään yritykseeni "painon hallinnan" kanssa. Olen muualta tänne Pohjois-Karjalaan muuttanut, parisuhteessa olen, mutta ystäviä minulla ei täällä vielä ole joten haluaisin tutustua tätä kautta eri ikäisiin ja erilaisiin ihmisiin. Kävely/kahvitteluseuraa kaipaisin ja ehkäpä matkusteluun ja tutustumiseen paikalliseen kulttuuriin. Olen itse työelämässä oleva hoitoalan ihminen. Rohkeasti vaan viestiä tulemaan....mitä pikemmin sen parempi....

20.5.2022

Moikka!

Nainen, 23 vuotta, Pohjois-Karjala

Etsin kavereita ensisijaisesti itä-suomen alueelta, toki muualtakin saa ottaa yhteyttä:D
Pelailtua tulee jonkin verran (ps5) ja tällä hetkellä eniten menee apex, genshin, dbd ja elden ring.
Tykkään myös katsella leffoja ja sarjoja (kauhu ja marvel uppoo), sekä kuunnella musiikkia. Hakusessa ois huonon huumorintajun omaavia tyyppejä joiden kanssa vois pelata ja jutskailla, ehkä jopa nähdä joskus myöhemmin myös ihan f2f :D
Discordissa voi pistää viestiä: miss.dain#1034

18.5.2022

Mistä niitä ystäviä aikuisena löytää?

Nainen, 28 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Moikka!

Mistä niitä ystäviä aikuisena löytää? Olen työelämässä, lapseton, onnellisesti kihloissa, on asuntolaina ja luottotiedot kunnossa. Elämänhallinta siis aivan kunnossa, mutta jostain syystä ei ole ystäviä löytynyt. Tai jos on löytänyt, se ei ole ollut pysyvää. Tuntuu, että tämän ikäisenä monella on jo enemmän tai vähemmän isompi kaveripiiri, osalla kaverit jo lapsuudesta asti. Itsellä kaikki on syystä tai toisesta karissut pois matkan varrelta, kliseisesti elämä vienyt eri suuntiin. Olen onnellinen, mutta kuitenkin yksinäinen. Tuttua?

Minua sytyttää huumori (mustaakin mustempi), hyvät syvälliset keskustelut, liikunta, hyvä ruoka ja joskus ihan kiva bilettääkin. Nykyisin tosin ei enää jaksa bilettää samalla tavalla kuin ennen, arvostan suuresti myös ei-krapulaista sunnuntaita (eli jaksaa maanantaina painua duuniin). En ole taiteellinen ihmeellinen, en ymmärrä politiikasta enkä kulttuurista juuri mitään (paitsi festarit/livemusiikki sytyttää aina), katson telkkarista milloin mitäkin ja kuuntelen musiikkia, mikä sillä hetkellä sytyttää.

Olen arkiorientoitunut, mutta en kaavoihin kangistunut. Jos jaksoit lukea tänne asti, älä huoli, sukupuolella tai millään muullakaan suuntautumisella ei ole miulle mitään väliä. Sinulla saa olla lapsia tai olla olematta. :) Kunhan olisit oma itsesi ja elämänhallintasi olisi kunnossa, autan ihmisiä työkseni joten kokoaikatyö ystävän tukemisessa ei ole nyt hakusessa. Hakusessa on kaveri/ystävä, jonka kanssa puhuu enemmän tai vähemmän paskaa ja tehdä jotain kivaa yhdessä (= eli vastapainoa sille työlle)!

16.5.2022

Mies etsii kavereita/ystäviä.

Mies, 31 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Joensuuhun muutettua ja erottuani olo on ajoittain yksinäinen. Kaipaisin elämään kavereita/ystäviä. Enemmänkin , jos sellaista osuu kohdalle. Avoimin mielin siis. Olen huumorintajuinen ja urheilusta pitävä koiranomistaja. Olen myös työelämässä. Vapaa-ajalla löydät minut esimerkiksi mökiltä, tai koiran kanssa kamera kaulassa kuvaamassa. Baareissa minuun tuskin tulet törmäämään. Tykkään myös videopeleistä, vaikka tämä harrastus hieman jäänyt töiden ja koiran vietyä aikani. Tiede ja taide lämmittää mieltä. Lämpimän sään tullen näet minut luultavasti koirani kanssa ulkoilemasta milloin missäkin. Myös piirtäminen on mieleen, kuten leipominen ja kokkailu, varsinkin hyvässä seurassa.
Jos näet itsessäsi jotain samaa, niin ota yhteyttä... 🙂

15.5.2022

Moikka!

Mies, 28 vuotta, Pohjois-Karjala

Mie oon vähä huono kirjoittelemaan tämmösiä mutta kokeillaan nyt kuitenkin jotain raapustella...

Olen 28v yksin asuva mies. Minulla on työ ja elämä muuten mallillaan mutta tuntuu että elämä pyörii vain työn ja kodin välillä. Siihen ois mukava saada jotain vaihtelua. Kaipaisin vaikka aluksi ihan juttuseuraa mutta en laittaisi pahakseni jos saisin kaverin vaikka metsälle, kalaan, kävelylle tms. Baarit ja yöelämä ei oo miun juttu niin unohdetaan semmoset laskuista. Sukupuolella ei ole väliä mutta ois mukava jos oisit suurinpiirtein saman ikäinen kanssani...

14.5.2022

Moi!

Nainen, 36 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Täällä kirjoittelee 36v lapseton, avoliitossa oleva nainen. Olen työssäkäyvä, korkeasti koulutettu, (välillä jopa tylsän) rauhallinen ja eläinrakas. Tykkään näperrellä käsillä kaikenlaista (käsityöt, puutarhan hoito, leivonta, ruuanlaitto...), kalastaa, viettää aurinkoista päivää rannalla, käydä ulkona syömässä, viettää iltaa terassilla, pelailla lautapelejä porukalla, käydä shoppailemassa tai elokuvissa (kotimaiset, draamat ja komediat) ja tehdä kävelylenkkejä koirien kanssa tai ilman.

Elämä on muuten mallillaan, mutta välillä yksinäisyys puskee päälle. Olisi mukava tutustua suunnilleen samanikäisiin ja samassa elämäntilanteessa oleviin ihmisiin. Sukupuolellasi ei ole väliä, mutta haen siis vain ja ainoastaan kavereita :)

14.5.2022

Hei!

Nainen, 52 vuotta, Pohjois-Karjala

Hei! Tanssilavoilla soi musiikki ja kesä on pian kauneimmillaan. Etsin kaveria tanssimaan, lenkeille luontoon ja tutustumaan maailman menoon.

11.5.2022

Tervehdys naisesta pitävä nainen

Nainen, 47 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Etsin ystävää naisista ja jos kirjoittelu johtaa syvempäänkin tuttavuuteen, en laita pahakseni. Olen huumorintajuinen, nauravainen, kivaa seuraa oleva nainen. Tykkään kävelystä ja luonto lähellä sydäntä. Tykkään syvällisistä keskusteluista ja pohdin paljon elämää. Haluan tutustua rehelliseen ihmiseen, joka kunnioittaa toista ihmistä, eikä loukkaa toisen tunteita. Tykkään rauhalliisista koti-illoista. Olen romanttinen ja tykkään kun pidetään hyvänä. Toisen kainalossa on kiva köllötellä.. En tupakoi ja alkoholia käytän kohtuudella. Toivon sinun olevan samankaltainen huumorilla varustettu romanttinen nainen. Toivon, ettet tupakoi ja alkoholin käyttö vähäistä. Jos kiinnostuit viestistäni niin heitäppä mulle kiva viesti. Katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Haluan tavata myös ystäväni kasvotusten.

5.5.2022

Hei! ☺️

Nainen, 22 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Hei, oon 22 vuotias nainen Joensuusta. Koen oloni aika yksinäiseks ja lähes kaikki vapaa-aika menee vaan kotona ollessa. Luonteeltani oon sosiaalinen, puhelias, huumorintajunen, ystävällinen sekä luotettava. Lähimpänä sydäntä on musiikki ja eläimet ja vapaa-ajalla tykkään liikkuu ulkona ja matkustella, leipoo millon mitäkin ja jos seuraa löytyy nii käydä esim kahviloissa, shoppailemassa sekä kirppareita kiertelemässä Jos siusta tuntuu että haluisit tutustuu nii miut voi lisätä snäpissä nimellä tiia_annikaa tai sit laittaa täällä viestii ☺️

4.5.2022

Ilmoitus se on tämäkin

Mies, 22 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Terve,

Olen 22 v. opiskelijamies Joensuusta. Kaverit on kuvaillut hauskaksi, mutta välillä huumorini (etenkin se musta puoli :D) tuntuu menevän ohi muilta. Arvostan ystävyyssuhteissa avoimuutta, luotettavuutta, empaattisuutta ja uskollisuutta.

Itse olen aloittanut puntinnoston hiljattain, enkä ole vielä likikään lihakaupanhyllyn näköinen. Mukava olisi, jos saisi kaverin kuntosalille (salille lähteminen ei ole edellytys), lenkkeilemään tai kahvittelulle.

Intohimona on kauhupelit, kirjoittaminen ja lukeminen. Lemmikkejä on myös: kaksi kissaa ja koira.

2.5.2022

Hei

Mies, 35 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Etsin kivoja henkilöitä vaikka ulos kävelylle tai kirjoittamaan ja juttelemaan netissä. Urheilu, liikunta, luonto, kalastus, musiikki enimmäkseen rock- ja metalli, sarjat scifi, yliluonnolliset yms. kiinnostaa, eri asioista ja aiheista jutteleminen on mukavaa.

Sillä ei ole väliä millainen olet. Voit omata samoja kiinnostuksen kohteita tai olla toisenlainen. Voidaan viestiä tarkemmin löytyykö juttelun aiheita. Jos olet kiinnostunut näkemään livenä esimerkiksi käymään kävelyllä, pelaamassa sulkapalloa tai kalastamassa, niin se käy hyvin.

Voidaan kirjoittaa sähköpostin välityksellä tai jos löytyy discord, niin sitä kautta.

Iällä tai muulla ei ole väliä. Tärkeintä kunhan on hyvä asenne ja kiinnostusta jutella / nähdä.

1.5.2022

Hei kaikille

Nainen, 47 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Oletko sinäkin ylipainoinen ja haluaisit yrittää yhdessä? Olen 40+ nainen Joensuusta ja tuskailen ongelman kanssa. Lisäksi muutenkin mukavat ihmiset ovat elämään tervetulleita. Olen empaattinen ja huumorintajuinen, eläinrakas nainen. Luonto rauhoittaa mielen.

22.4.2022

Harrasteluseuraa/ystävää naisesta

Nainen, 30 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Heipä hei!

Täällä kirjoittelee 30-vuotias paljasjalkainen joensuulainen, joka on huomannut, että se parempi puolisko tosiaan ei tee autuaan onnelliseksi ja täytä kaikkia elämän tyhjiä kohtia. Ystävä/harrastuskaveri on jäänyt uupumaan. Erityisesti etsin kaveria, jonka kanssa tehdä (pitkiä) (pyörä)lenkkejä, käydä luontokohteissa tai telttailla, mutta hyvin voin myös möhnöttää sisällä elokuvan tai musiikin kuuntelun parissa. En ole lainkaan kokenut eräilijä, mutta ei sinunkaan tarvitse olla; voimme opetella yhdessä. Olen kiinnostunut myös parantamaan omia läsnäolon taitojani, joten olisipa hienoa, jos voisimme tukea toisiamme ja tehdä vaikka läsnäoloharjoitteita yhdessä. Toivon, että kännykkä ei ole aina ensimmäisenä kädessä eikä tyhjiä hetkiä tarvitse aina täyttää, mutta toki niin voi tarvittaessa tehdä. Ei mitään nipoilumeininkiä siis, mutta toivon meidän jakavan saman tavoitteen mitä tulee läsnäolevuuteen.

Olen mielenterveyskuntoutuja. Ihan mukavaa voisikin olla tavata toinen traumataustainen henkilö, antaa ja saada ulkoilun lisäksi vertaistukea. Terveen etäisyyden kanssa tietenkin; emme ole toistemme terapeutteja ja olemme sen verran hyvässä voinnissa, että voimme pitää lupauksistamme kiinni. Olisi mukava vaihtaa ajatuksia tunnetaidoista, traumatriggereiden hallinnasta, dissosiaatiosta, rauhoittumisen taidosta jne.

Etsin suunnilleen samanikäistä naista (25-40v). Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää ja tavataan pian, jos kolahtaa.

18.4.2022

Etsinnässä ystävä :)

Nainen, 29 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Heips! 29 vuotias nainen etsii elämäänsä kavereita. Nykyiset asuvat toisella puolella suomea (tai maailmaa) ja vaikka elämä muuten onkin kaikin puolin kivaa, niin siitä puuttuu omat ystävät. 💔

Lyhykäisesti kerrottuna: olen työssäkäyvä, avoliitossa asuva sosiaalinen introvertti :) vapaa-ajalla tykkään käydä lenkillä, salilla, piirtää ja maalata sekä pelata videopelejä. Mielelläni kokeilisin kaikenlaisia uusia harrastuksia jonkun kanssa, esimerkiksi ratsastusta tai seinäkiipeilyä!

Minusta saa kaverin lenkkipolulle, kahville, shoppailemaan, lasilliselle, lautapelin ääreen tai vaikka tanssimaan :)
Mun kanssa voi jutella mistä vaan, ja kaipaankin sellaista kaveria jonka kanssa voi olla 100% oma itsensä.

Saa ottaa yhteyttä jos kiinnostaa.

17.4.2022

Moikka!

Nainen, 23 vuotta, Outokumpu, Pohjois-Karjala

Ei tääl sattus olee ketää Outokummusta?👀 Aina ei jaksas liikkuu Joensuuhun tai kauemmas jos kavereita haluu nähä🙈Oon 23v ja siis muuttanut miehen kanssa tänne viimesyksynä, meil on 2 kissaa ja miulla hirrrrrrrrrmu kova koirakuume🙈 Kaipaisin oman ikäistä seuraa kun en täältä käytännössä tunne ku miehen perheen😂 työpaikkaki mulla on muualla niin ei sitäkään kautta tutustumaan lähellä oleviin ihmisiin😅 Oon sosiaalinen, mitenkää himo lenkkeilijä en oo mut kyllä mie perässä voin laahustaa😂 mitenkään hirveesti en baareissa juokse mut ois kiva saada seuraa tupakalle, iltaa istumaan tai ihan vaikka höpöttelee niitänäitä (ehkä myös sinne baariin)🤭 niin ja siis en eti mitään mies seuraa et kaikki läähpuuh viestit menee estoille😇

Sivu
Takaisin ylös