Ilmoitukset alueelta Pohjois-Karjala (293 kpl)

 - 
 
2 päivää sitten

Hei Joensuu

Nainen, 45 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Sattuisiko täältä löytymään reilu 40 -vuotiaalle naiselle NAISpuolista ystävää Joensuusta?

Valokuvaan vapaa-ajalla, kiertelen kirppiksiä, museoita ja näyttelyitä, pidän luovista jutuista. Käyn kävelylenkeillä, elokuvissa [enimmäkseen draamaa ja komediaa esim. Elämäni ilman minua, Maanantain auringossa, Amelie, Biutiful, Kolme väriä], kuuntelemassa livemusaa klubikeikoilla tai joskus festareilla [eniten kolahtaa ambient/chill, indie, folk, elektroninen, pop]. Olen lähes absolutisti ja savuton. Perheeseeni kuuluvat aviomieheni sekä aikuistuva nuoremme, arkisin olen työelämässä mukana. Minulle ei ole väliä oletko perheellinen vai sinkku. Arvostan ystävyydessä aitoutta ja vastavuoroisuutta, helppoutta viettää aikaa yhdessä, esim. kävelylenkin, elokuvan, livemusiikin tai vaikkapa maalauskurssin parissa.

Millainen olen? Sopivassa seurassa tykkään jutella [syvällisiäkin] ja viljellä huumorinkukkia - osaan myös antaa tilaa - olla hiljaa ja kuunnella. Lähes kaikki vanhat ystävät opiskelu- ja työkavereista asuvat ympäri Suomea. Heidän kanssaan tulee kyllä pidettyä yhteyttä, mutta välimatkojen vuoksi nähtyä harvemmin.

Heitäthän viestillä ja kerro hieman itsestäsi. Olisi ilo tutustua, ja jos henkilökemiat kohtaavat, jopa ystävystyä. 😊

2 päivää sitten

Netissä kasvanut vasta-alkanut kristitty "nörtti" etsii tosiystäviä

Mies, 20 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Juuh hei, oon siis tälläne netissä kasvanu tyyppi joka vaikka toivoisi irtoutuvansa netin syövereistä niin tässä nykymaailmassa se on melko vaikeaa etenkin niille joilla on obskuurit kiinnostukset yms. Joten toinen parempi vaihtoehto on etsiä samankaltaisia tapauksia. Huomaankin etten aina pysty jatkamaan keskustelua juuri siksi ettei välttämättä ole niin montaa yhteensopivaa kiinnostusta/harrastusta. Tykkään pelata, lukea kirjoja, katsoo elokuvii ja kaikkee muuta sellaista kuten animea voin toki kokeilla :p

Olen hyvin tuore kristitty eli olen vasta muutama vuosi sitten alkanut vakavasti miettiä uskonnollisia kysymyksiä. Oma uskoni on ortodoksiseen kirkkoon kuuluvaa mutten ole vielä tohdinnut liittyä kirkkoon sillä haluan olla jossain kohti varma omasta pysymisestäni juuri kristittynä.

Muhun voi ottaa yhteyttä joko täällä tai Discordissa: puhveli02
Jos myös haluat viestitellä Snapissa niin ainoastaan jos ei oo oikee muuta, Whatsapp kelpaa hyvin mulle koska se toimii tietokoneella. En oo älypuhelinta paljoa käyttävä tyyppi...

28.11.2023

Moi!

Mies, 28 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Tosiaan täällä 28v miekkonen Joensuusta etsii jutteluseuraa :) Vähän itestäni voin kertoa tässä. Elikkäs, tykkää liikkua luonnossa, esim kalastaen taikka muuten eräillen. Pelailen myös jonkin verran videopelejä ja kattelen leffoja/sarjoja ja harrastan frisbeegolfia 🙃 Tulkaa laittamaan viestiä ihmeessä :)

27.11.2023

Morjesta kaikille!

Mies, 33 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Heippa!

Etsiskelen helppoa ja mutkatonta kaveruutta/ystävyyttä. Hyvät keskustelut esimerkiksi kahvikupin, metsäkävelyn tai nuotion äärellä ovat lähellä sydäntä. Voidaan jutustella kaikesta taivaan ja maan väliltä – niin syvällisistä keskusteluista pinnallisempiin. Tykkään ajatella, että kaiken elämässä ei tarvitse aina olla niin vakavaa. Aina ei tarvitse välttämättä edes keskustella mitään, vaan joskus voi olla ihan mukavaa olla vain hiljaa katsoen kaukaisuuteen. Oon viime vuosien ajan elänyt elämää, jossa kaverit ja sosiaaliset kontaktit ovat lähinnä opiskeluissa ja työyhteisössä, joten vapaa-ajan kaverikuviot pääsivät huonoon jamaan ja nyt haluan tältä osin korjata tilanteen.

Jos tähän väliin lyhyesti minusta… Oon 33-vuotias ja asun Joensuussa. Asun yhdessä puolison ja koiran kanssa. Arkea rytmittää mukavasti päivätyö sote-alalla ja bonuksena psykoterapeuttikoulutus Tampereella. Vapaa-ajalla tykkään ottaa rennosti kotosalla, käydä pyöräilemässä tai lähteä ulkoilemaan luontoon, mennä istumaan nuotion äärelle. Yleensä ihmiset kuvaavat, että olen sosiaalinen ja puhelias, mutta osaan alkuun olla melko ujo. Tutustuttamisen myötä sekin lopulta karisee pois.

Laita viestiä, jos kuulosti osuvalta! Miut löytää Snäpistä iamasikainen ja sitten toki viestiä saa laittaa myös sähköpostilla.

26.11.2023

Hei kaikki kiinnostavat persoonat!

Nainen, 44 vuotta, Pohjois-Karjala

Nostellaanhan ilmoitusta ja päivitetään samalla.

Olen 44-vuotias naisimmeinen Pohjois-Karjalasta. Etsiskelen elämääni uusia ihmisiä, alkajaisiksi viestittelemään, myöhemmin miksei ihan livenäkin

Iälläsi ja sukupuolellasi ei sinällään ole väliä, kunhan meiltä vaan löytyy jotain yhteistä. Olisi mahtavaa tavata joku ajatuksiltaan samalla aaltopituudella oleva.

Olen sinkku, ollut nyt reilun vuoden, ja opetellut elämään omaa elämää. En etsi parisuhdetta tässä vaiheessa elämääni, mutta tutustun avoimin mielin uusiin ihmisiin.

Minulla ei ole lapsia. Jos sinulla on, se ei ole ongelma. Mutta jos jo etukäteen tiedät, että suurin osa jutuistasi tulee pyörimään lapsiarjen ympärillä, silloin en ole oikea kaveri sinulle.

Minulle luonto on tärkeimpiä asioita elämässäni, nautin retkeilystä, patikoinnista tai ihan vaikka vaan kannonnokassa istumisesta. Harrastan geokätköilyä, johon olisi ihan kiva saada joku joskus kaveriksi. Rakastan hyviä kirjoja, hyvää musiikkia ja kauhuleffoja.

Jos kertomani herätti kiinnostuksesi, ota yhteyttä. Ja vaikka asuisit toisella puolella Suomea, ei haittaa, viestit kulkevat. Toivottavasti kerrot viestissä itsestäsi, on tylsää saada parin rivin pituisia yhteydenottoja, sellaisiin en yleensä jaksa vastata.

26.11.2023

Toinen herkkä? ✨

Nainen, 28 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Heii. Olen viime aikoina opetellut hyväksymään itseäni ja erityisherkkyyttäni. Kaipailisinkin ystävää, joka on kanssani samaa 'maata'. Olisi mukava vaihtaa aiheesta kokemuksia ja fiiliksiä ja samalla tehdä yhdessä asioita. Esim taide-, musiikki-, kulttuuri -tapahtumat/ keikat, luonto 💫

(Plussaa, jos olet myös opiskelija, niin voisi käydä yliopistolla syömässä ja vaihtaa ajatuksia myös siitä ympäristöstä selviämisestä 😄)

Omia mielenkiinnon kohteitani on siis luovuus ja itseilmaisu, ihmisenä kasvaminen ja elämän merkityksen pohdiskelu, traumat ja psykologia, hengellisyys, toimivien ihmissuhteiden luonne. Luonto, kehollisuus, meditaatio, rukous ym 🙏 välillä myös laulaminen ja tanssiminen

Olen 28v / nainen, sosiaalinen introvertti

23.11.2023

Talvenalkuinen tervehdys ❄️☃️

Mies, 39 vuotta, Polvijärvi, Pohjois-Karjala

Hei 🙂
Täällä kirjoittelee 39 v sinkku mies.
Olen avarakatseinen, huumorintajuinen, elämänmyönteinen kaveri.
Olen kissarakas ja tykkään käydä kävelyillä.
Harrastan autoilua ja niiden laittoa kun kuntoni sallii, (selän kanssa on vähän ongelmia).
Pidän myös musiikista sekä elokuvista. Maistuvan ruuan laitto on myös mukavaa puuhaa.
Olisi kiva alkuun jutella puhelimessa. Tai viestein,mielellään tekstiviestein, en ole tullut käyttäneeksi paljon sähköpostia ja tietokonetta käytän silloin tällöin.
Jos kemiat tuntuu kohtaavan olisi mukava tavata ja esim käydä rauhallisilla kävelyillä tai katsella yhdessä vaikka leffoja. Tai mitä kivaa ikinä keksitäänkään mutta akrobaatiksi minusta ei ole :D
Etsin rehellistä, luotettavaa tosiystävää naisesta.
Voisit olla iältäsi 25-45v, luotettava, mukava nainen. 🙂

23.11.2023

Morjes!

Mies, 24 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

24-vuotias Joensuuhun muuttanut miehen alku etsii juttuseuraa / uusia kavereita sukupuoleen tai ikään katsomatta!

Oon itte tämmönen suht. introverttimpi ja rauhallisemman puoleinen kaveri, mutta kun alkujännitys lievenee niin hyvinkin avoin ja puhelias, kaikin puolin rento ja hyväntuulinen kaveri myös.

Vapaa-ajalla tulee ajeltua autolla, kuunneltua musaa ja jonkin verran liikuntaakin tulee harrastettua (salin aloittaminen harkinnassa).

Ihan perus juttuja siis aika pitkälti!

Näkemisenkin mahdollisuus toki olisi toivottua, mutta ei välttämätöntä.

Jos siis kolahti, niin voit laittaa koodia tulemaan mulle snäpissä 👉🏻 aleksijuhaa

Kuulemisiin!

21.11.2023

👋

Nainen, 27 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Täällä kirjoittelee 27 vuotias kahden pienen lapsen äiti joensuusta.
Entiset ystäväni ovat muuttaneet pois joensuusta tai muutenvain tiet erkaantuneet joten etsinnässä olisi uusia ystäviä Joensuusta tai miks ei vähän kauempaakin.
Tykkään kierrellä kaupungilla, kirppareilla, tehdä pieniä reissuja, kahvitella ja käydä myös lapsivapailla baarissa muutamilla. En harrasta lenkkeilyä kummempaa.
Sinulla ei ole pakko olla lapsia, toki esikoinen kaipaisi myös välillä seuraa esim. puistoiluun.

Jos yhtään kiinnostaa tutustua niin laita viestiä tulemaan 😊

18.11.2023

Hei !

Mies, 22 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Oon asunu Joensuussa reilun vuoden, muutin tänne opintojen perässä. Olis kiva saada seuraa koulun ulkopuolelle.

Oon luonteeltani aika rauhallinen ja hiljainen tyyppi, viihdyn paljon kotona enkä tykkää pyöriä kaupungilla ellei ole pakko. Biletys ja viihteellä käynti ei ole myöskään mun juttu, mielummin vietän illan hyvän elokuvan tai kirjan parissa. Voidaan vaikka pitää Harry Potter maratooni :)

Etsin oman ikäistä seuraa, mieluiten tästä läheltä, että myös näkeminen onnistuis.

22.10.2023

Moikka!!

Muu sukupuoli, 21 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Minä (21) ja kaverini (F21) etsitään samanhenkistä seuraa Joensuu/Pohjois-Karjala alueella. Jos asut kauempana niin sopii myös discordin kautta juttelu.(madonkuiskaus & parascyth3) ei ole väliä kummalle laittaa kaveri pyyntöä, koska molemmat ollaan aika aktiivisia. :)

Ollaan molemmat lgbtq+ ja neurodivergenttejä, jos tää yhtään vaivaa sua niin älä sit ota yhteyttä.

Meidän yhteisiin ja omiin mielenkiinnonkohteisiin kuuluu esim. kuvataide, videopelit (Genshin, Skyrim, Sims, Destiny 2, Honkai Star Rail, Minecraft ja Switch), chat- ja pöytäroolipelaaminen, Lemmikkieläimet (rotat, hamsterit, koirat) anime, turreilu ja fandom-kulttuuri.
Lisäksi tykätään käydä kahvilla ja esim. setan-ryhmissä.

Olisi kiva, että meillä olisi yhteisiä kiinnostuksen kohteita, mutta riittää jos ollaan muuten samanhenkisiä!

21.10.2023

Hellou!

Nainen, 25 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Kaipailisin elämääni uusia tuttavuuksia, joiden kanssa kahvitella ja puhua jonnii joutavia!😊 Oon 25v ja asustelen avopuolison kanssa Joensuussa. Tällä hetkellä päiviä kuluttaa hyvin pitkälti opiskelu ja työt sen ohella. Saatan aluks olla hieman ujo,mutta sit ku tuun kuorestani ulos nii miun kaa voi keskustella kaikesta maan ja taivaan väliltä😄 Tykkään ulkoilemisesta, etenkin kesäisin luontopolut on best! Viini-illat,lautapelit, kahvihetket, shoppailu, kirppareilla kiertely, you name it🤩 Rohkeesti vaan viestiä tulemaan,uudet tuttavuudet on aina tervetullutta😊

15.10.2023

Elämään mahtuisi uusia kavereita ja tuttuja

Nainen, 37 vuotta, Pohjois-Karjala

Hei!
Olen 37-vuotias nainen.
Olen asunut Joensuussa aviomieheni kanssa nyt reilut neljä vuotta. Elämääni mahtuisi lisää tuttuja/kavereita/ystäviä, etenkin koska enimmät ystävistäni asuvat entisellä kotipaikkakunnallani toisella puolella Suomea.

Vapaa-ajallani olen etenkin liikunnallinen ihminen, tykkään mm. ulkoilla, tanssia ja käydä kuntosalilla, kotitreenailen myös aina välillä. Meillä ei ole lapsia, olemme vapaaehtoisesti lapseton pariskunta. Olen eläinrakas, mutta omia lemmikkejä ei enää ole.

Ystävissä ja kavereissani tykkään siitä, että elämää voi halutessaan pohtia syvällisempienkin tuntojen kautta, jo aika alkuvaiheesta lähtien. Mutta se ei ole pakollista, jakaa voi sen verran kuin haluaa. Omasta mielestäni olen maanläheinen ihminen, pinnallisuus ei niin sanotusti nappaa.

14.10.2023

Moikka!

Nainen, 26 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Lähetään kahville, kirpparille, lenkille, shoppailemaan tai vietetään ilta hengaillen. Mulla on pieni koira kaverina. Tykkään viettää aikaa itekseni, mutta aika ajoin kaipaa kavereiden seuraa. Vietän omaa aikaa katellen sarjoja, lukien, maalaten/piirtäen ja laulaen.
Ystäviä näkee harvoin, kun tänne Joensuuhun eivät enää opintojen loppumisen jälkeen jääneet asumaan.
Uudet tuttavuudet olis siis erittäin tervetulleita!

Sivu
Takaisin ylös