Ilmoitukset alueelta Pohjois-Karjala (280 kpl)

 - 
 
5.6.2023

Kaveria vapaa-ajalle

Mies, 32 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Moikka

Oletko aina ajatellut, että jossain täällä on kaveri sinulle? Minä olen ajatellut noin monia kertoja. Minä etsin kaveria kalalle, urheilemaan tai ihan vaan aikaa viettämään vaikka kahvikupin ääressä. Voidaan toki vaan jutella vaikka nuotion ääressä.
Alle olen listannut asioita itsestäni, jos tämä kuvaus tai listalla oleva asia kolahti, niin laita viestiä. Minulta löytyy myös snapchat.

Olen:
* Huumorintajuinen
* Puhelias
* Liikunnallinen
* Luotettava
* Rento
* Ystävällinen
* Hauska

4.6.2023

Uusia tuulia

Nainen, 50 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Hei,

jotenkin tässä on käynyt niin, että tunnen itseni yksinäiseksi ja kaipaan elämääni uusia ihmisiä. Minulla on ollut ilo kohdata ihania ihmisiä ja kulkea yhtä matkaa heidän kanssaan. Jossain vaiheessa elämä on kuitenkin kuljettanut joko fyysisesti tai henkisesti eri suuntiin.

Olen 50-vuotias nainen, avoliitossa ja yhden pian täysi-ikäisen lapsen onnellinen äiti. Työskentelen päivätyössä sosiaalialalla. Vapaa-ajalla mm. lenkkeilen ja liikun luonnossa, meditoin, nautin kulttuurista monessa muodossa, luen ja matkustelen.

Minulle tärkeitä arvoja ja asioita ovat mm. tasa-arvo ja yhdenvertaisuus, avarakatseisuus, huumori, myönteinen elämänasenne ja terveelliset elämäntavat. Luonteeltani olen herkkä, ehkäpä sosiaalinen introvertti ja sopivasti impulsiivinen. Iän myötä on alkanut yhä enemmän kiinnostaa henkinen hyvinvointi ja kehittyminen.

Asun Joensuussa. Ja toivoisin nyt löytäväni seuraa kotikaupungistani. En kaipaa kirjeystäviä (vaikka pidänkin kirjoittamisesta kovasti), heitä on muualle muuttaneissa ystävissä.

"Elämä on täynnä suuria ihmeitä sille, joka on valmis ottamaan niitä vastaan." - Muumipappa

30.5.2023

Etsitään kaveria

Mies, 35 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Heippa!

Etsinnässä olisi kaveri tällaiselle 35-vuotiaalle perheelliselle miehelle. Elämäni pyörii paljon työn, kodin ja perhe-arjen ympärillä, mutta kaverit siitä pitkälti puuttuvat. En ole täältä päin Suomea kotoisin, joten verkosto on melko ohut täällä.

Kaveria haen ihan minkälaiseen tekemiseen tahansa, kahvitteluun, jutusteluun, pelailuun, liikkumiseen, kirppiksille, oluelle.. aikalailla mikä vaan käy jos vain kemiat natsaapi.

Oon aiemmin tykänny liikkua paljonkin, mutta se on nyt vähän jäänyt omien haasteideni takia taka-alalle. Kiva ois saada aktiivisuutta tähänkin lisää, joten jos joku muukin tuskailee aloittamisen kanssa, niin voidaan kokeilla sitä yhdessä :) Tykkään vapaa-ajallani myös pelailla lautapelejä, videopelejä ja piirtää. Kierrän myös kirppareita säännöllisesti. Leffat ja sarjat uppoaa myös seurassa, samoin erilaiset tapahtumat ja illanistujaiset.

Lapsia mulla on kaksi, ja kolmas on tuloillaan, joten perheelliset voivat ilman muuta myös olla yhteyksissä jos joku kaipaa "vertaistukea" :D

Perusluonteeltani oon rauhallinen, sosiaalinen, vähän introvertti ja joustava. huumorintaju on mulle myös tärkeää ja sitä riittää. Elän suht normaalia elämää ja siihen mahtuisi mukavasti samanhenkisiä ihmisiä seuraksi.

Jos kolahti tai värisi jossain, niin heitäppä viestiä. :) Iällä tai sukupuolella ei ole väliä.

29.5.2023

Ystäviä

Nainen, 44 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Taiteilijasielu Itä-Suomesta huhuilee aitoja samanhenkisiä naispuolisia ystäviä. Olisi mukavaa, jos asuisit lähellä, niin voisimme joskus nähdäkin esim. kävelyllä tai kirppiskierroksella? Jos olet kauempaa, perinteiset kirjeystävätkin ovat tervetulleita. Ja kulkeehan junatkin, välimatka ei liene este ystävyydelle. Oikeassa seurassa olen aito oma itseni, minusta löytyy herkkyyttä & vahvuutta, olen huumorintajuinen, ystävällinen, tykkään jutella ja osaan myös kuunnella, olla läsnä. Nautin valosta, kevät ja kesä ovat vuodenaikojani. Vaikka toisaalta, ovathan syksyiset kadutkin kauniita... 🍂🍃☀️

Arkisin teen töitä ja elän onnellisesti perheeni kanssa, johon kuuluvat aviomies & nuori. Kiinnostuksen kohteinani ovat mm. elokuvat & sarjat, espanjan kieli, valokuvaus, museot, näyttelyt, kirjat, Taizé, kävely- & pyörälenkit, kirppistely, muotoilu, runot, yksityiskohdat, värit, viherkasvit/kukat, luonto. Livemusiikkia saatan käydä muutaman kerran vuodessa kuuntelemassa. Muutamia artisteja, joista pidän: Sir Elwood, Zalagasper, Nils Frahm, Rotem Cohen, Malla, Olavi Uusivirta, Suad, Tori Amos, Scandinavian Music Group, The Chicane, Alvaro Soler, Marconi Union. Elokuvamakuni menee eniten draaman/komedian puolelle: Amelie, Elämäni ilman minua, To the Wonder, Los lunes al sol, Uskollinen äänentoisto, Biutiful, Kieslowskin Kolme väriä, Hytti nro 6, Kauas pilvet karkaavat. Sarjoista mainittakoon vielä tähän loppuun ikisuosikkeinani Rimakauhua ja Rakkautta, Ponille kyytiä, Modernit miehet sekä Los Serrano. Jos samaistuit - kirjoitathan. ✉️

Ps. Pitkät postit ovat aina pop.😊👋

27.5.2023

Heips!

Mies, 65 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Varsinkin ja erityisesti sinä oikeastikin fiksu ja kiva, toivottavasti vieläpä jokseenkin terveet elämäntavat ja -asenteet omaavakin, jotakuinkin järjissäsikin edelleenkin tässä hullussa maailmassa oleva, tietenkin vielä aito ja alkuperäinen naarassukupuolen edustaja. Ehkä silti vähän tästä nykyisestä muoti- ja zombielaumasta kuitenkin poikkeavakin tapaus.

Sitävastoin ikäsi, asuinpaikkasi tai muukaan taustasi eivät niin tärkeitä ole. Enhän etsimässä itsekään mitään seurustelukumppania, seksiseuraa jos pervoilukohdettakaan. Lähinnä mielenkiintoisia uusia virkistäviä tapauksia vapaaseen ajatuksenvaihtoon. Erityisesti paljonkin nuorempien maailmankatsomus kiinnostaa.

Eli oletpa sitten mielestäsi tavallinen ihmisolento, keiju, peikko, Taivaan enkeli, toiselta planeetalta, metsän haltija tai mikä muu tahansa, sekään ei haittaisi. Tärkeintä, miten suhtaudut mihinkin asioihin. Olen itse politiikka- ja uskontovapaa. Silti en muotiateisti jos täysin välinpitämätönkään. Eli en itsekään välttämättä juuri minkään tietyn viiteryhmän edustaja todellakaan silleen ole.

Mutta kokeile ihmeessä ja ota rohkeasti kainostelematta yhteyttä. Synkkaa jos synkkaa. Tai sitten mahdollisesti ei... Yhteydenotot vaikkapa "sudenkuu[ät]gmail[.]com".

22.5.2023

Heips!

Nainen, 38 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Olen 38-vuotias, kahden koululaisen äiti ja yhden miehen vaimo. Laumaan kuuluu myös koiria ja olen eläinrakas. Tykkään lukea, käydä lenkillä, kuntosalilla ja uimassa.

Elämääni mahtuisi lisää ystäviä. Nautin enemmän luonnosta ja mökkeilystä kuin festareista ja tissuttelusta. Tutustutaan ja katsotaan, löytyisikö yhteistä ja halua tavata kasvokkainkin. Plussaa olisi, jos keskustelu ja elämän jakaminen voisi olla syvällisempääkin.

19.5.2023

Kavereita :)

Nainen, 35 vuotta, Pohjois-Karjala

Ruuhkavuodet haihdutti sosiaaliset suhteet.
Heippa, olen 36-v nainen, elän avoliitossa ja pienten lasten äiti. Käyn töissä ja arki on välistä aika puuduttavaa. Joitakin kavereita löytyy, mutta olen alkanut haaveilla uusiin ihmisiin tutustumisesta:)
Etsin samanhenkisiä ihmisiä (naispuolisia) esim patikointiin, vaelluksiin, mökkeilyyn, tyttöjen iltoihin, lavatansseihin, ompeluseuroihin, käsityöpiireihin, viinin maisteluun ,Road tripeille, keikoille, festareille ja vaikka puistokaljoitteluun :) Olis kiva jos löytyisi joku muutaman hengen porukka tehdä kaikkee yhdessä ja tutustua toisiin. Nuorempana ollut jotain kaveriporukoita, mutta ne on koostunut lähinnä pariskunnista ja erojen myötä nämä porukat hajonneet.
Tykkään pitkistä syvällisistä keskusteluista, raskaasta musiikista, tatuoinneista, keräilyharrastuksista, luonnosta, koirista ja hevosista, festareista, museoista yms yms.
Nykyaika on kuormittavaa lähes kaikille, kiva olis jakaa ilot ja surut, naiselta naiselle:)

12.5.2023

Hei!

Nainen, 57 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Usein yksinäiseksi itsensä tunteva, 57-vuotias nuorekas, erityisherkkä nainen etsii ystäviä/ samanhenkisiä ihmisiä ensisijaisesti juttu-/lenkkikaveriksi. Ikäsi mielellään n.45-57 vuotta. Tutustuttuamme, samanhenkisen/-sten ystävän/ystävien löydyttyä monenlaiseen vapaa-ajan viettoon ja sekä perinteiseen kirjeenvaihtoon. Voit olla mistäpäin Suomea tahansa. Työskentelen hoitoalalla 2-vuorotyössä. Aikuiset lapseni asuvat jo pois luotani. Musiikkia kuuntelen paljon, joskus käyn laulamassa karaokea. Liikun mielelläni luonnossa esim. kävellen, pyöräillen, uiden kesäisin. Tykkään retkeilläkin, istuskella nuotiolla, Talvisin käyn uimahallissa vesijuoksemassa sekä uimassa.Kotijumppa kuuluu myöskin arkeeni.Elämäntapani on muutoinkin liikunnallinen ja omaan enimmäkseen terveelliset elämäntavat, En polta, ethän sinäkään? Hieman alkoa käy silloin tällöin. Tykkään myös lukea kirjoja, ja kirjoittaa, mm.päiväkirja ja kirjeet. Tykkään syvällisistä keskusteluista kaikenlaisista aiheista. Olen huumorintajuinen, sosiaalinen ja minulla on positiivinen elämänasenne. Olen myöskin eläinrakas, ja erityisesti lähellä sydäntäni ovat koirat, joskaan sitä omaa koiraa ei juuri nyt ole.Olen oma itseni, ja niin voi itsekukin seurassani olla. Kirjeystävät kaikkialta tervetulleita mutta jos haluat tavata, toivon, että olisit täältä Pohjois-Karjalasta tai lähialueilta.P.S. Minulle on tullut yksityisviestejä, mutta en ole jostain syystä saanut niitä auki.

11.5.2023

Uusia kavereita/ystäviä

Nainen, 30 vuotta, Pohjois-Karjala

Olen 30-vuotias nainen. Olen muualta muuttanut Pohjois-Karjalaan ja toistaiseksi en ole täältä muita löytänyt kuin hyvänpäivän tuttuja. Toivoisin löytäväni luotettavia kavereita/ystäviä, mieluiten naisista.
Asun puolisoni kanssa, joten etsin vain kavereita. Asumme syrjäseudulla, mutta lähes viikoittain tulee käytyä Joensuussa. Meillä ei ole vielä lapsia. Eikä haittaa, jos sinulla on jo lapsia.

Arkipäivät kuluvat pitkälti töissä. Vapaa-ajalla tykkään lenkkeillä ja kierrellä kirpputoreja. Kotona tulee jonkin verran jumpattua ja välillä käyn kuntosalilla. Pidän luonnossa liikkumisesta, tykkään myös marjastaa ja sienestää. Kokeilen mielelläni myös uusia asioita.

Olen aluksi ujo, mutta kunhan minuun tutustuu paremmin, alkaa yleensä juttukin luistamaan. Olen enemmän introvertti eli viihdyn hyvin yksin, mutta kaipaan ympärilleni myös ihmisiä. Kuvailisin itseäni herkäksi, rauhalliseksi, luotettavaksi, ymmärtäväiseksi ja huumorintajuiseksi. Pohdin paljon asioita ja pidän syvällisemmistä keskusteluista. Alkoholia en juurikaan käytä, täysin absolutisti en kuitenkaan ole.

Jos koet olevasi yhtään samankaltainen kuin minä, niin laitathan viestiä ja katsotaan voisiko meistä tulla kaverit tai jopa ystävät. Mieluusti ensin vaihtaisin ajatuksia viestein ja mahdollisesti jossakin vaiheessa olisi mukava nähdä kasvotusten tai jatkaa keskustelua esim. WhatsAppissa. Voit olla kauempaakin, tärkeintä on kuitenkin, että kemiat kohtaavat ja juttu luistaa. :)

10.5.2023

Heipsun! :)

Nainen, 23 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Moi!

Oon 23-vuotias nainen ja asustelen Joensuussa poikaystäväni kanssa. Uudet kaverit ja ihan vaan vaikka juttuseurakin kelpaisi, kun ei sellaisia liiemmin ole 😅 Olis kiva jos olisit suurinpiirtein samanikäinen, mutta sillä ei niin väliä mistäpäin oot 😌

Vapaa-ajalla tykkään mennä ja tehä tai sit vaan olla ja hengailla eli minusta saa kaverin monenlaiseen tekemiseen. 😊 Musiikki on erittäin lähellä sydäntä ja sitä myöten myös konsertit ja festarit. 😍

Luonteeltani oon luotettava, rehellinen sekä avoin. Muhun on helppo tutustua ja oon tosi rento ja menevä persoona. Saatan vaikuttaa aluks vähän ujolta, mutta kun mut oppii tuntemaan ja rentoudun nii siitäpä se sit lähtee 🤪

Jos kiinnostaa, niin saa laittaa viestiä joko täällä tai jossain muualla 😊
SC: jjanskuuj
IG: janninooraa

Ilmoitus ei vanhene! 😇

5.5.2023

Moi!

Nainen, 36 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Täällä kirjoittelee 36 v, lapseton, eläinrakas, rauhallinen, korkeakoulutettu ja työssäkäyvä nainen. Tykkään näperrellä käsillä kaikenlaista (neuloa, ommella, laittaa puutarhaa, leipoa, tehdä ruokaa...), sisustaa, kalastaa, käydä ulkona syömässä, viettää iltaa terassilla, pelailla lautapelejä porukalla, käydä shoppailemassa tai elokuvissa (kotimaiset, draamat ja komediat) ja tehdä kävelylenkkejä koirien kanssa tai ilman.

Elämä on muuten mallillaan, mutta välillä yksinäisyys painaa päälle. Olisi mukava tutustua suunnilleen samanikäisiin, samanhenkisiin ja samassa elämäntilanteessa oleviin ihmisiin. Sukupuolellasi ei ole väliä, kunhan kemiat kohtaa :) Etsin kuitenkin vain kavereita.

Ps. Vaihdettaisiinko ensimmäiset viestit yksityisviestitse?
Pps. Ilmoitus ei vanhene :)

4.5.2023

Hellou :)!

Mies, 25 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Täällä -97 syntynyt mies joensuusta etsii kavereita ja uusia tuttavuuksia. Sijainnillasi, sukupuolellasi ja iälläsi ei ole juurikaan väliä, mutta mielellään 18-40v. Olen entinen kova urheilija, jolla on liikkuminen "vähän" hiipunut, ammatiltani olen koulutettu hieroja & Lukion käynyt. Tykkään pelailla kaikenlaisia videopelejä tietokoneella, tarkoituksena olisi hommata jossain vaiheessa myös ps5. Vapaa-aikaa on tällä hetkellä paljon ja tykkäänkin videopelien lisäksi ulkoilla jos seuraa löytyy, käydä kävelyillä. Tykkään paljon myös erilaisten leffojen ja sarjojen katselusta, ruoanlaitosta sekä perus chillailusta. Harrastuksenani on kalastus ja jos kiinnostus herää uudelleen niin kamppailulajit on lähellä sydäntä.
Olen luotettava, rehellinen, avoin, lempeä, suorasanainen ja vähän ujohko tyyppi.

Tulehan ihmeessä laittaa viestiä, en pure! :)

3.5.2023

Ystäviä vapaa-ajalle?

Nainen, 20 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Moikka!

Oon 20v nainen ja asun nykyään Joensuussa. Opiskelen täällä ja koulukavereita löytyykin muutamat, mut olis tosi mukavaa saada ystäviä joiden kanssa hengailla myös vapaa-ajalla, esim käyden kirppiskierroksilla tai katsoen sarjoja. Joten päätin kirjotella tänne!

Oon aika puhelias joten juttua kyllä riittää sit kunhan pääsen ensijännityksestä. Tykkään tehdä tosi paljon erilaisia asioita ja lähden kyllä mukaan lähes mihin vain. Erityisesti tykkään kuunnella musaa, pelaan simssiä ja luen paljon kirjoja. Katon myös sarjoja ja hengaan luonnossa aika paljon.

Jos yhtää herää kiinnostusta tutustuu ni oo ihmeessä yhteydessä ja myös nettikaverit on tervetulleita!! <3

Sivu
Takaisin ylös