Ilmoitukset alueelta Pirkkala (8 kpl)

 - 
 
29.9.2023

KAVERI ERHEILUUN.

Mies, 32 vuotta, Pirkkala, Pirkanmaa

Terve olen 32-VUOTIAS mies joka kaipaisi kaveria urheiluun PYÖRÄILYLENKILLE, lenkille tai salille. Tai olisi myös mukava katsella elokuvia.

Tai vain jutella. Urheilun ohella minua kiinnostaa erityisesti historia meditointi ja TIETTYJEN PS4-PELIEN pelaaminen ja myös eri STRATEGIAPELIT myös. Ja aion alkaa opiskelemaan HIERONTAA. LISÄKSI eri kielet kiinnostaa erityisesti saksa ja ranska.

Olen luonteeltani syvällinen, Rauhallinen luotettava, HERKKÄVAISTOINEN, tiedonhaluinen, hyvä KESKUSTELIJA ja KUUNTELIJA. Sekä henkisesti VAHVA TUKIPYLVÄS.

Mutta olen avoin uusille aiheille. Joten jos on yhtään SAMANHENKISYYTTÄ ota yhteyttä

11.6.2023

Mentäskö lauttikselle 😳

Mies, 24 vuotta, Pirkkala, Pirkanmaa

24v M, asuin tossa pienen pätkän ulkomail ja kaverit vähän levis ympäri Suomea sillä välin. Eli ettisin pitkälti frendei nyt täyttämään kyseisen tyhjiön. Iällä ny ei kauheesti väliä oo kuha et ihan vaipoissa ois (vielä tai taas). Jos kiinnostaa vaik lautapelit, maailman tilanteestä kitiseminen, salaliitot, leffat, kaffittelu meillä voi olla jotain yhteistä. Yleensä tykkään puhua ihan mistä vaan jos jollain vähänkin intohimoa jostain aiheesta löytyy. Jos satut portugalia tai espanjaa opettelemaan voidaan koittaa yhessä reenata.

Liven lähen mieluusti viettään aikaan mutten baariin kun ei tuo alkomahooli maita. Laita vaikka cordi käyttistä jos ny jokin sytytti.

1.5.2023

Ystäviä Pirkanmaalta

Nainen, 44 vuotta, Pirkkala, Pirkanmaa

Moikka! Olen 44-vuotias alunperin Helsingistä Pirkanmaalle muuttanut kolmen lapsen äiti. Lapsista kaksi jo nuoria aikuisia ja asuvat omillaan. Kotona vielä 1-luokkalainen tytär. Tällä hetkellä olen asumuserossa. Uuden elämäntilanteen myötä yksinäisyys tullut osaksi arkea. Vuosien myötä osa ystävistä jäänyt matkasta ja osan kanssa matka lähtenyt eri suuntiin. Ihana olisi löytää uusia naispuolisia ystäviä jakamaan arjen ilot ja surut. Arvostan ystävyydessä rehellisyyttä, vastavuoroisuutta ja hyviä käytöstapoja.
Luonteeltani olen avoin, iloinen ja muut huomioon ottava. Koen olevani myös introvertti eli isossa porukassa enemmän taustalla kuin äänessä.
Harrastan ryhmäliikuntaa (jumppa) ja koiran kanssa lenkkeilyä. Vapaa-ajalla tykkään myös käydä kahvilla, kirppareilla, elokuvissa, keikoilla.
Jään odottamaan yhteydenottoasi!❤️

26.3.2023

Hepskukkuu

Mies, 42 vuotta, Pirkkala, Pirkanmaa

Olen leffojen, sarjojen, pelien ja kirjojen keräilijä ja kyllä myös lueskelen, pelailen ja kattelen niitä myöskin
Introvertti joka nauttii hyvästä seurasta ja läheisyydestä, kommunikointi ei ole mun parhaita puolia (ainakaan alkuun) joten saattaa tulla sammakoita ja välillä jopa rupikonnia oikeiden sanojen sijaan
Loppujen lopuksi en oikeasti ole niin paha miltä saatan näyttää tai kuulostaa vaan jos pääset tarpeeksi lähelle niin olen ehkä liiankin rauhallinen, ystävällinen, lämmin..

Leffa/sarja osastolta uppoo lähes kaikki fantasia/scifi/toiminta/seikkailu osastoilta tulee kyllä katottua kaikkee muutakin mutta kauhu genrestä on hyvin vähän hyviä tullu vastaan
PCllä ja konsoleilla pelailen enimmäkseen RPG, strategia, seikkailu, FPS..
Lauta, kortti ja roolipelejä on tullut kans pelailtua
Oma kirjasto koostuu suurimmaks osaks fantasia kirjoista
Olisi kiva löytää joku kenen kanssa jakaa näitä seikkailu hetkiä ja mahdollisesti myös co-op kumppania tähän oman elämän seikkailuun
Ehkäpä kaipaan rinnalle olentoja joita löytyy vain saduista kuten lohikäärmeitä, yksisarvisia ja ihmisiä jotka ovat aidosti kiinnostuneita ja välittävät siitä mikä ja millainen olen, muita toiveita olisi tupakoimaton koska sitä en voi sietää, musiikki maku mieluusti raskaamman puolella mutta en kyllä karta muita kuin räppia.

Jos luit tänne asti ja mahdollisesti löysit itsesi näistä sanoista tai muuten vaan mielenkiinto heräsi niin laita viestiä niin katsotaan sitten mitä tuleman pitää

13.8.2022

Uusia kavereita

Nainen, 33 vuotta, Pirkkala, Pirkanmaa

Hei, olen Heidi 33v. Etsin pirkanmaalta kavereita kahville, ihan hengailuun, illan viettoon, pelailuun.
Minulla on yksi 5 vuotias täyttävä tyttö ja mieskin löytyy. Asun tällähetkellä Pirkkalassa.
Itseltä löytyy auto, joten voit olla vähän kauempaakin.
Toivoisin kaveria ketä enemmin nähdä ja tavata kuin somen kautta ensi tutustumisen jälkeen. Otahan yhteyttä :)

4.2.2022

Heippa!

Nainen, 43 vuotta, Pirkkala, Pirkanmaa

Täällä huutelee 43v nainen Pirkanmaalta ja etsisin ystäväksi menevää ja heittäytyvää ja rempseää ihmistä.
Ei ole väliä oletko nainen tai mies, seura kelpaa jos vaan hyvin klikkaa.
Itse olen kiinnostunut kulttuurista, tykkään käydä teattereissa ja keikoilla (suomalainen rock,pop ja iskelmä).
Myös penkkiurheilu, kirppiksillä kierrot ja peli-illat on lähellä sydäntä.
Löytyy myös kaksi koiraa, keiden kanssa lenkkeilen, joten lenkkiseurakin tervetullutta.
Myös kahvittelut, ruokailut ja parilla oluella käynti sopii erinomaisesti aina silloin tällöin.
Haluaisin ystävän kenen kanssa elää mukavaa elämää ja ennen kaikkea nauttia siitä ja luottaa ystävän mukana oloon elämän eri tilanteissa.
Laita viestiä ja kerro itsestäsi enemmän.
Olisi kiva tutustua.

26.9.2020

Kaveria kotivanhemmalle Pirkanmaalta

Mies, 29 vuotta, Pirkkala, Pirkanmaa

Löytyisikö ~50 km säteellä Tampereesta kotona lasta/lapsia hoitavaa vanhempaa (sukupuoleen katsomatta), josta olisi kiva saada arkeensa enemmän tekemistä lapsille ja siinä samassa päästä juttelemaan toiselle aikuiselle? Teihin haluaisi tutustua mukava 29-vuotias koti-isä 3- ja 1-vuotiaan mukulansa kanssa. Me asumme Pirkkalassa, mutta pääsemme hyvin liikkumaan muuallekin. Yhteistä tekemistä voisi olla vaikka leikkipuistoilu, kyläily, metsäretki, kaupungilla käyminen jne.

Tässä jotakin minusta. Olen ymmärtäväinen ja suvaitsevainen tyyppi, joka tykkää toisinaan syvällisistä/älyllisistä keskusteluista ja toisinaan vaan vuodattaa arjen veetutusta. Vastavuoroisesti on mukava kuunnella myös toisten huolia ja yrittää antaa uutta näkökulmaa. Huumori on minulle tärkeä asia jaksaa elämässä, ja huumorintajuni on toisinaan rajoja koettelevaa. Perusluonteeltani olen hieman ujo introvertti, joka kuitenkin omaa vahvoja mielipiteitä. Yleensä olen tosi sovinnainen ja joustava, mutta kärkevyyttäkin löytyy tarpeen tullen. Kiinnostuksenkohteita mulla on tosi paljon ja aika helposti innostun uusistakin jutuista, mutta sanottakoon esimerkiksi ainakin ruoanlaitto, treenaaminen ja kaikenlainen käsillä väkertäminen.

Jos jaksoit lukea tähän asti mutta vielä epäröit niin toivottavasti seuraavan perusteella vastaat edes säälistä: koti-isänä oleminen voi olla tavattoman yksinäistä, jos lähipiiristä ei löydy samassa elämäntilanteessa olevia ihmisiä. Sivulauseessakin lapsista mainitseminen karkottaa kaiken mielenkiinnon ihmisiltä, joilla lapsia ei ole ja ne joilla lapsia on (etenkin pieniä sellaisia), elävät sellaista elämää ettei siihen oikein muuta mahdukaan. Ujon ja introvertin ihmisen on myös äärimmäisen epäluontevaa lähestyä ketään perhekahvilassa tai leikkipuistossa. Lisäksi musertavalla enemmistöllä kotivanhemmista genitaalit poikkeavat omistani, mikä vaikuttaa edelleenkin olevan peruste sille, ettei voi olla vain ystävä. Itse olen ainakin sitä mieltä, että antoisan ystävyyden synnyssä …

Takaisin ylös