Ilmoitukset alueelta Paimio (6 kpl)

 - 
 
13.4.2024

Paluumuuttaja, Paimio

Mies, 23 vuotta, Paimio, Varsinais-Suomi

Moro

Oon 23 vuotias Paimiolainen paluumuuttaja. Oon jonki aikaa sitten palannut takas Paimioon missä oon asunut lapsuuden. En kuitenkaan tunne täältä oikein ketään enää kun olin niin pitkään poissa, niin löytyisköhän tätä kautta jotain seuraa? Mielenkiintona taide, musiikki, kävelylenkit etenkin iltaisin, ja uiminen sekä kuntosali nyt joitain mainitakseni. Etin sekä juttuseuraa että f2f seuraa esim kahville tms.

Molemmat sukupuolet käy joten reippaast vaan juttelee jos kiinnosti. Snachat ja IG löytyy, ne saa yv:nä jos haluu mieluummin siel jutella.

12.4.2024

Moi!

Mies, 20 vuotta, Paimio, Varsinais-Suomi

Hei! Täällä kirjoittaa 20v mies Paimiosta, joka tykkään liikkua luonnossa koiran että myös ilman seuraa, luonnossa lemppari asiat ovat nokipannu kahvi (mustana) nuotiolla istuskelu ja vaan nuotion ääressä mietiskely. Kotona ollessa tulee kuunneltua vinyylejä ja CD levyjä joita löytyy hyllystä noin yhteensä 350 eli ainakin valinnan varaa on ;), omat suosikki genret musiikissa ovat prog-rock, grunge,pop/rock, alt rock, hevi, ja ainiin työkseni teen kiinteistön hoitajan töitä,

Jos kiinnostuit enemmän niin tässä somet missä voi laittaa viestiä
Snapchat : roni.peltola
Ig : peltsi03_

8.9.2023

Morjensta Turun seudulta ystäviä

Nainen, 20 vuotta, Paimio, Varsinais-Suomi

Morjensta :)! Oon 20 vee Paimiosta ja etiskelen ystävää yksinkertaisesti 😅. Turun seudulta lähinnä.

Meikäläisen kiinnostukset:
Eräjormailu (vaellus), autot, hylätyt autiotalot, historialliset kohteet, kirppikset, kahvilat, grillit, kaikki

°Alotetaan vaikkapa kuntosalilla käynti ja käydään Varsinais-suomen parhaat lounas/grillit paikat läpi🙈😁!

Jos sua kiinnostaa nii otaha yhteyttä :)

27.1.2021

Ystäviä vailla Turku/Paimio/Salo seudulta

Mies, 39 vuotta, Paimio, Varsinais-Suomi

Olen kohta nelikymppinen mies. Rakastan valokuvausta, luontoa, ruuanlaittoa, hyvää keskustelua ja eläimiä. Asustelen vaimoni kanssa nykyään Paimiossa, mutta minkäänlaista sosiaalista verkostoa ympärillemme ei ole päässyt muodostumaan. Alkoholi ei kuulu elämääni, enkä polta tupakkaa.

Ihminen tarvitsee ystäviä.

Uskon että kaikki ihmiset ovat arvokkaita ja oikeutettuja omaan kehoonsa ja identiteettiinsä.

Kaipaan seuraa kävely- ja pyöräretkille. Tykkään kierrellä kirpputoreilla. Valokuvaus on erityisen lähellä sydäntäni, ja olen valmis osallistumaan monenlaiseen projektiin. Olen kiinnostunut kokeilemaan kaikenlaista uutta. En ole oikein koskaan osannut käydä keikoilla, museoissa, luennoilla tai taidenäyttelyissä - ei niin että ei ole kiinnostanut, yksin vain ei ole viitsinyt.

En ole viime vuosina kauheasti pelaillut mitään, mutta ala ei ole aivan outo. Varsinkin näin korona-aikana myös verkkoseura kelpaa, vaikka toivonkin löytäväni tätä kautta ihmisiä joita voi nähdä livenä.

Huumorini on huonoa, mutta osuu joskus kyllä mukavasti kohdalleen. Pyrin ottamaan vastaan ilot ja surut sitä mukaa kun ne tulevat kohdalle. Arvostan ihmisissä rehellisyyttä ja tahtoa oppia virheistään.

30.12.2018

Uusia ystäviä Turun seudulta

Nainen, 29 vuotta, Paimio, Varsinais-Suomi

Hei! Täällä kirjoittelee 29 v. nainen Paimiosta. Olen asunut muutamia vuosia Turussa jo, mutta kaverit ovat jääneet vähän muille paikkakunnille. Olisi kiva löytää ystävä myös vähän lähempää! Aikuisiällä tuntuu olevan vaikeampi tutustua.

Kaipaisin ihan vain juttuseuraa, kaveria lenkille, elokuviin, kahville tai miksei vaikka baariin :) Pelkkä viestittely ei nappaa, toivon kaveria jonka kanssa viettää aikaa ihan livenä.

Itse harrastan vapaa-ajalla lähinnä erilaista liikuntaa, käyn salilla ja lenkkeilen. Eläimet ovat hyvin lähellä sydäntä, kissoja löytyy kotoa :) Olen naimisissa.

Jos sinäkin olet ystävää vailla, laita rohkeasti viestiä! Toivon että asut Turun seudulla ja iältäsi olet noin 24-35 vuotta.

Takaisin ylös