Ilmoitukset alueelta Oulu (317 kpl)

 - 
 
eilen

Uusia ystäviä

Nainen, 55 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Hei
Olen 55-vuotias oululainen nainen.Lapset lentäneet jo pesästä.Olisi kiva löytää kavereita, ystäviä/ ystävää erilaisiin aktiviteetteihin kävely-,kahvittelu-, juttuseuraa yms. Olen kiinnostunut kaikesta maan ja taivaan väliltä, puhelias ja kiinnostunut tutustumaan uusiin ihmisiin.Jos kaipailet samankaltaista toimintaa niin ota yhteyttä niin tutustutaan :)

eilen

Kavereita kaivattaisi

Mies, 20 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Moi!

Olen 20-vuotias nuori Oulusta, kavereita ei paljoa ole ja yksinäiseksi olen viime aikoina itseni kokenut. Lukiossa on nyt 3. vuosi takana (4 vuoden ohjelma), mutta olen sen nyt lopettamassa, kun ei ole pidempään aikaan sujunut ja vaikuttaa voimakkaasti arjessa jaksamiseen.

Sosiaalinen piirini on Oulussa hyvin pieni. Lähinnä se rajoittuu kouluun, vaikkei sielläkään kummempia suhteita nykyään ole ja nekin ovat nyt sitten jäämässä. En ole Oulussa montaa vuotta asunut, ja minulla on vaikeuksia sosiaalisissa tilanteissa ja niihin menemisessä, että en osaa oikein tutustua ihmisiin oma-aloittesesti ja hankalaa on jutella tuommoisten vähän jo tutuiksi tulleidenkin kanssa.

Joidenkin lähempien suhteiden kanssa ei nykyään tule hirveästi aina pidettyä yhteyttä, ja heidänkin kanssa lähitulevaisuudessa hankalampi olla tekemisissä, että vapaa-aika kuluu enimmäkseen yksin kotona. Rankka menneisyys on myös taustalla, ja kaikki tämä on vaikuttanut viime aikoina siten, että välillä on ollut pidemmän aikaa henkisesti hyvin raskas olo, olotila on vaihdellut paljon ja monesti on ollut vaikea saada intoa sellaisiinkaan asioihin, joita yleensä tykkään tehdä.

Silloin kun olo on ollut parempi, vapaa-ajan viettooni ovat kuuluneet elokuvat, konsolipelit ja ihan muuten netissä oleminenkin. Pari erikoisempaakin kiinnostuksen kohdetta on, joista olisi kiva puhua sitten vähän tutumpien kanssa. Itsekseni en ulkoile paljon muuten kuin kesän aikoihin, mutta kyllä yhdessä ulkoileminenkin on kivaa. Tykkään myös katsella hauskoja videoita netistä.

Päihteisiin minulla ei ole minkäänlaista suhdetta, että pientäkään juomaseuraa minusta ei kyllä saa. Kovin urheilullinen en myöskään ole, mutta ei se tietysti estä jotain kevyttä harrastelua.

Olen aika rauhallinen ja hiljainen, minun on itse vaikea usein alkaa puhumaan jostain, että helpompaa on, jos itse on aktiivinen, sosiaalinen ja keksii kaikesta jotain juteltavaa. Minun on aika vaikea olla avoin monista asioista, mutta kyllä se jotenkin …

2 päivää sitten

Ystäväksi

Nainen, 30 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Olen 30-vuotias nainen, kahden pienen lapsen äiti ja vaimo Oulusta. Olen elämäni aikana muuttanut useasti ja sen vuoksi ystäviä on jäänyt matkan varrelle, vaikka pari tärkeää ystävyyssuhdetta mukana onkin säilynyt. Nyt lasten kanssa kotona ollessa olen kokenut yksinäisyyttä ja kaipaan ystävää. Toivoisin ystävän kanssa syvemmänkin kuin vain vertaistukeen perustuvan suhteen, mutta ei toki haittaa jos elämäntilanteesi muistuttaisi minun tilannettani. Mutta aika näyttää ja paineita en ystävystymiseen halua liiemmin laittaa vaan mielellään viestittelen/lähden kävelylle tai puistoon ihan kevyellä mielellä :). Toivoisin ystävän olevan Oulun seudulta jolloin tapaaminenkin onnistuisi, en lähtökohtaisesti etsi mailikaveria.

Aikani kuluu paljolti lasten kanssa ja yhdessä liikutaan ja puistoillaan. Harrastan astangajoogaa ja kestävyysliikuntaa (hiihto/juoksu/pyöräily) nykyään tosin melko pienillä panoksilla. Laitan kasvis-/vegaaniruokaa ja leivon. Nyt oman pihan myötä olen innostunut hyötypuutarhajutuista. Pidän viinilasillisista ja suklaasta. Luen ja kuuntelen äänikirjoja. Unelmoin omasta kajakista. Jatkan syksyllä unelma-ammatissani osa-aikaisesti ja pari päivää ollaan edelleen lasten kanssa kotona.

Pidän keskusteluista monenlaisista aiheista, rakastan oppia ja nähdä asioita muistakin kuin omasta näkökulmastani. Tykkään kyseenalaistaa ja tulla kyseenalaistuksi, mutta mielellään rakentavasti. Olen avarakatseinen ihminen, en ääripää mihinkään suuntaan. Arvostan luontoamme, ilmastoamme ja lähimmäisiäni. Ihmiset ovat minulle tärkeitä, mutta voimaannun yksin olemisesta.

Laita viestiä jos mietteet millään tavalla täsmäävät, olisi mukava tutustua :).

2 päivää sitten

Hei!

Mies, 32 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Ystävän paikka olisi auki :)

Olen itse perheellinen ja lemmikkejä löytyy myös samasta kodista.
Keskustelisin mielellään erilaisista aiheista.

Mikäli kiinnostuit, kirjoita vaan viesti niin katsotaan tulisko meistä kaiffareita :)

2 päivää sitten

Uusia kavereita

Mies, 23 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Moikka! Oon 23-vuotias mies Oulusta ja hakusessa ois uusia kavereita. Oon luonteeltani aika rauhallinen, huumorintajuinen ja usein ujo ainakin aluksi, mutta kun tutustuu niin se ujous kyllä katoaa :D Vapaa-ajalla tulee paljon katsottua netflixiä, ulkoiltua, seurattua jääkiekkoa ja kuunneltua musiikkia.

Ois kiva löytää kaveri/kavereita joiden kanssa vois vaikka ulkoilla, pelailla, katsoa leffoja tai muuten vaan viettää aikaa. Keikoille/festareille olis kans kiva saada seuraa, jos niihin vielä joskus vaikka pääsisi.

Laita ihmeessä viestiä jos haluut tutustuu!

2 päivää sitten

Kavereita

Nainen, 20 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Moikka!

Oon syksyllä Ouluun muuttanut 20-vuotias nainen. Viihdyn kotosalla, mutta aika usein kaipailisin edes molemminpuolista juttuseuraa - itsekseen on tylsää rupatella. Siksi ei haittaa vaikka olisit kauempaakin!

Leffaillatkin ovat ihania ja oikeastaan kaikenlainen yhteinen tekeminen on hauskaa, joten jos olet likeltä, niin sitä parempi :) Mä oon tosi laiska kulkemaan pitkiä matkoja, koska bussi ei oo mun juttu, eikä sinne näin korona-aikaan muutenkaan huvita puskea. Pyörällä kuitenkin pääsen!

Mitään erikoisempia harrastuksia mulla ei oo, joten oon avoin tekemään kaikenlaista. Laita ihmeessä viestiä! Sukupuolella tai kiinnostuksenkohteilla ei ole väliä.

Ilmoitus ei vanhene 🙌🏼

2 päivää sitten

Ystävähaku 💛

Nainen, 20 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Moikka!

Mä oon kyllästynyt pintapuolisiin ystävyyksiin: mä en jaksa sitä, että vaihdetaan kerran viikossa pari snäppiä ja käydään hyvällä lykyllä kerran kuussa kahvilla, jolloin puhutaan koulu- tai työasioista. Semmosia kavereita mulla on, mutta mä kaipaisin nyt ystäviä.

Mä kaipaisin sitä tunnetta, kun tietää, että sille hyvälle tyypille voi soittaa kellon ympäri. Että siitä on hauska saada viesti, jossa lukee vaan "kävin kaupassa" ja se kertoo itse ajankulukseen, mitä söi aamiaiseksi. Mä kaipaan sitä, että päätetään yhtäkkiä leipoa kakku ja syödä se lähimmän vesistön rannalla vaikka ulkona olisi pakkasta. Mä haluan istua pienissä sievissä tai selvänä keskellä yötä portaikossa puhumassa siitä, mihin uskoo ja mitä toivoo. Mä haluan viettää peli- ja leffailtoja, ottaa kuvia, nauraa itsensä kipeäksi, shoppailla, itkeä, suunnitella hauskaa tekemistä ja luottaa johonkin 100%.

Ootko se sä? Pistä viestiä, katotaan natsaako ystävyyskemiat <3

2 päivää sitten

Moi

Mies, 19 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Olen 02/19 poika. harrastan kalastusta. Kärsin masennuksesta paniikista ja ahdistuksesta. Oon luonteeltani rauhallinen välittävä ja sosiaalinen. Luonto ja koirat on lähellä sydäntä. Vapaa-aikani kulúu pelatessa pcllä. En käytä alkoholia tai muita päihteitä ollenkaan. Kavereita mulla ei hirveästi ole ja olen tosi yksinäinen. Iällä tai sukupuolella ei ole mitään väliä. Etsin elämääni kavereIta!! Tulkaa tutustuun. snäp keketsu02
llmoitus ei vanhene!

8.5.2021

Hey you!

Mies, 22 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Tyypillinen tilanne: kaveripiiri pienentynyt tasaisen tappavasti vuosien varrella. Olisi kiva löytää seuraa ainakin kesäksi :)

Itse olen luonnonläheinen, urheilullinen, utelias ja luova. Tämän hetken kiinnostuksenkohteena erityisesti kitaran soittelu ja musiikki yleisesti. Viihdyn ainakin lyhyillä ja pidemmillä retkillä, (lauta)peli-illoissa ja pussikaljalla. Kaikkiin noihin olisi kaverin paikka tarjolla! Arvomaailmalta liberaali ja vihreähkö.

Asun yksin huonekasvieni seassa, opiskelen yliopistolla syksyllä neljättä vuotta ja nyt kesätöissä täällä Oulussa.

Sinulta toivoisin reilua asennetta ja rohkeutta lähteä matalalla kynnyksellä vaikka tapaamaan. Toisaalta aktiivinen viestittely tai snäppäily kelpaa myös, jos "kirjekaveri" hakusessa. Voisihan tuota myös aktivoitua jälleen vaikka tietokoneella pelaamaan jotain yhdessä. Olen avoin uusille kokemuksille!

Sukupuolella ja iällä ei väliä, mutta helpompi varmasti samaistua suunnilleen saman ikäiseen seuraan. Laita viestiä täällä ilman turhaa miettimistä! Ilmoitus ei vanhene, poistan jos koen tarpeettomaksi :)

7.5.2021

Helou!

Mies, 25 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Täällä olisi 25-vuotias liikunnallinen ja huumorintajuinen tyyppi etsimässä lisää kavereita. Vapaa-ajallani liikun paljon. Harrastuksiini kuuluvat esim. kuntosaliharjoittelu sekä kesällä eri ulkolajit. Olisi kiva saada pelikavereita eri harrastuksiin sekä kaikkeen muuhunkin. Tykkään myös katsoa hyviä sarjoja ja elokuvia. Luonteeltani olen huumorintajuinen, sosiaalinen ja ystävällinen.

Laitaha viestiä, jos kiinnostais tehä jotain yhessä! Olisi hyvä jos asut Oulun alueella. Iällä tai sukupuolella ei ole väliä.

6.5.2021

Ystävät, missä olette?

Mies, 27 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Tiedonjanoinen luonnonlapsi ja uusia asioita tutkiva sielu etsimässä kavereita ja jos paremmin menee, niin ystäviäkin. Olen etsimässä ystäviä täältä Oulusta, kaikki ystävät kun ovat niin kaukana nykyään. Arvostan suuresti totuutta ja asioiden sanomista niin kuin ne ovat.

Harrastuksia löytyy melkeinpä kaksi tusinaa, niistä tärkeimpiä ovat lukeminen, musiikki ja ruuanlaitto. Tällä hetkellä seikkailemassa korkealaatuisten suklaiden maailmassa vastoinkäymisistä huolimatta.

5.5.2021

Moi

Mies, 29 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Olen 29v mies Oulusta ja etsisin uusia samaa ikäluokkaa tai vanhempia kavereita täältä, miehiä ja naisia. Välillä kun on tää elämä vähän tylsää ja yksinäistä..
Olisi mukava löytää seuraa vaikka kuulumisten ja ajatusten vaihtoon, käydä kahvilla tai baarissa ja harrastaa jotain liikuntaa tai pelata eri pelejä.
Oon ihan rento ja luotettava tyyppi.
Vastaa vaan ihan rohkeasti, jos tuntuu siltä.

4.5.2021

Heii :)

Nainen, 30 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Olen 30-vuotias nainen, joka etsii uusia ystäviä elämäänsä. Asun Oulussa avopuolisoni ja kahden kissan kanssa. Valmistuin joulukuussa lastenohjaajaksi. Tykkään lukea, lauleskella, piirtää, katsoa animea, käydä keikoilla ja kirjoittaa tarinoita. Jääkiekkoa tulee myös seurattua. Luonteeltani olen rento, huumorintajuinen, ystävällinen, empaattinen, vähän ujo, varsinkin uusien ihmisten kanssa, mutta tuttujen seurassa olen todella puhelias. Jos kiinnostaa tutustua, niin pistä rohkeasti viestiä tulemaan :) paikkakunnalla tai sukupuolella ei ole väliä. Toivoisin kuitenkin, että iältäsi olisit ainakin 20v.

Minut löytää Instagramista nimimerkillä meewi, sielläkin saa laittaa viestiä :) tai discordissa (meewi#8443)

Ilmoitus ei vanhene :)

Ps. Minusta et saa baariseuraa. Juon välillä alkoholia, mutta en tykkää käydä baareissa.

3.5.2021

Hei!

Nainen, 50 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Oululainen nainen ystävää vailla. Lapset ovat lentäneet pesästä. Oon sinkku, ja kaipaan elämään samanlaista, puolisotonta, itsellistä ihmistä. Ihmistä, jolla on tilaa olla läsnä.

Sienestän, marjastan. Pidän musiikista. Olen koti-ihminen. Olisi mukavaa saada kävelykaveri, juttuseuraa, luottoystävä.

3.5.2021

Heippa!

Nainen, 30 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Oon 30v. nainen, muutin Ouluun viime kesänä ja näin ehkä pitkästi koronan takia ( alotin opiskelut ja koulu ollu etänä ) ei oo oikein tutustunu kehenkään. Oon kyllä vähän ujo myös lähteä mihinkää tutustumaan tms. Nii seki voi olla😅 Oon vuosi sitten eronnu pitkästä parisuhteesta, 10 v naimissa ja kaks lasta niin on mennyt aika sit töissä ja kotona lasten kans ja vähän unohtunu miten omaa elämää eletään. Nyt onkin se tilanne että lapset joka toinen viikko isällä ja itsellä ois aikaa vaikka mihin mut ei sit mitää mihi mennä..musta sais seuraa vaikka lenkille, kahville ym. Ois kiva löytää kavereita täältä!

2.5.2021

Hei!

Nainen, 35 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Olen 35v sinkku nainen Haukiputaalta, yhden lapsen äiti. Ajattelin kokeilla onnistuisiko tällälailla löytää kavereita ajanviettoon ja jutteluun :) sukupuolella ja iällä ei niinkään väliä kunhan on luotettava ja rehellinen tyyppi. Mielellään tietenkin lähialueelta, että voi oikeasti aikaakin viettää, en etsi kirjekavereita.
Aluksi ujo mutta kun tutustuu niin olen huumorintajuinen höpöttäjä. Tykkään konsolipeleistä, musiikinkuuntelusta, kirppistelystä, ajelusta yms rennosta ajanvietosta. Ilmoitus ei vanhene.

Sivu
Takaisin ylös