Ilmoitukset alueelta Oulu (108 kpl)

 - 
 
3 päivää sitten

Terve! Kaverit ja ystävät hakuun

Mies, 25 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Hei, olen 25-vuotias flegmaattinen/melankolinen mies Oulusta. Pitkän yksinäisyyden jälkeen etsin kavereita ja ystäviä piristämään minun sekä heidän elämää, jopa paikkaani tässä maailmassa.

Kiinnostuksen kohteita ovat mm. animaatio, musiikki(klassinen, metalli ja OST), pelit(ajo-, rooli- ja strategiapelit tietokoneella), piirtäminen(digitaalinen taide), puutarhurointi(chillit) ja ruuanlaitto. Arvoihini kuuluu mm. kunniallisuus, lojaalisuus ja luotettavuus.

17.4.2019

Haussa uusia ystäviä

Nainen, 43 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Hei! Olen oululainen 43-v nainen (hetero). Etsin naispuolista kaveria Oulun seudulta / Pohjois-Pohjanmaalta. Olisi ihana löytää hyvä ystävä jonka kanssa vaihtaa ajatuksia, pohtia maailmanmenoa, käydä kahvilla, kaupungilla, tapahtumissa yms. Tykkään harrastaa mm. liikuntaa ja minusta saa kaverin esim. sulkapallopeliin ☺. Laitathan viestiä jos kiinnostuit.

17.4.2019

Kavereita etsimässä!

Nainen, 29 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Moi,

täällä vähän alta kolmekymppinen nainen etsiskelee kavereita Oulusta (pohjoispuolelta). Minulla on lapsia ja olisi mukava saada uusia äiti kavereita itselle esimerkiksi lenkkeilyyn tai puistoiluun. Omia kiinnostuksen kohteita on matkustelu, sisustaminen, lastenvaatteet, kirppikset ja liikunta. Olisi mukava löytää samanhenkisiä kavereita ja tavata vaikka kahvittelun merkeissä!

16.4.2019

Uusia kavereita Pohjois-Pohjanmaalta

Nainen, 30 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Moikka!
Olisi ihana löytää uusia tuttavuuksia elämään, kenties ystäviä jos kemiat natsaa hyvin yhteen. :-)
Olen 30v, naimisissa, kahden lapsen äiti.
Olisi ihana käydä vaikka makkaran paistossa, shoppailemassa, kirppareilla, syömässä , elokuvissa yhdessä :-)

15.4.2019

Hei!

Mies, 26 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Minulla olisi etsinnässä kaveria erilaisiin tapahtumiin. Tykkään käydä kuuntelemassa musiikkia, kävelyillä, kirppiksillä ja tsekkaamassa erikoisia paikkoja Oulussa. Olen vähäpuheinen tuntemattomille, mutta lämpeän nopeaa. Minua kuvaillaan usein rauhalliseksi, kiltiksi ja mukavaksi sekä myös laiskaksi :D

Jos kiinnostaa niin ota toki yhteyttä!

9.4.2019

Hyvää tyyppiä etsimässä

Nainen, 26 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Moi!

Etsin samanhenkistä sosiaalista, rennon rempseää ja spontaania tyyppiä kaikkeen mukavaan! Eli siis kavereita etsimässä, jopa sielunsiskoa.

Olen 26 vuotias ja asun Oulussa. Alunperin toiselta paikkakunnalta muuttanut mutta hyvin tänne kotiunut. Pohjosen likkoja.

Sinä jolla kiinnostaa esim. musiikki, urheilu, biletys sillon tällön, kahvittelu ja herkuttelu, kauneus ja terveysjutut - laitahan viestiä ja tutustutaan!

Iällä ei väliä kunhan olet täysi-ikäinen. :)

9.4.2019

Etsitään ystäviä!

Nainen, 26 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Olen 26-vuotias vasta Ouluun muuttanut opiskelija. Muutin Ouluun viime syksynä, kun avomieheni sai täältä työpaikan, joten en tunne täältä ketään. Olenkin ollut aika yksinäinen ja olis mahtava saada uusia ystäviä!

Tykkään kotihiireillä, leipoa, tehdä käsitöitä ja mummoilla sisätiloissa. Mut saa kyllä vietyä uloskin, varsinkin kesäisin ja hyvällä ilmalla! Tykkään valkoviinistä ja voin lähteä hengailemaan jonnekin rauhalliseen kuppilaan, mutta biletysseuraksi musta ei oo, koska mummoutuminen. Tykkään myös hifistellä vihreää teetä, kahvia ja hapanjuurileivontaa. Pystyn neulomaan villasukkaparin yhdessä illassa ja oon viime aikoina innostunut erilaisista lauta- ja videopeleistä.

Ihmisenä oon tosi empaattinen ja rauhallinen. Aluksi saatan olla arka, mutta rentoutun ajan myötä. Oon myös aika neuroottinen tosi oudoista asioista, esim. siitä, että maustepurkit on hyllyllä viivasuorassa rivissä. Nyt kun kirjoitan tätä niin tajuan että kuulostan tosi raskaalta ihmiseltä mutta oon oikeesti ihan kiva!

Laita viestiä niin mennään vaikka kahville! :)

9.4.2019

Uusia tuttavuuksia ja kavereita

Nainen, 26 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Hei kaikki!

Ensimmäistä kertaa olen tämmösen asian tiimoilta liikenteessä. Eli, pitkään olen kaipaillut uusia ihmisiä elämääni. Ystäviä ja kavereita toki on, mutta koskaan ei voi olla liikaa hyviä tyyppejä ympärillä.

Olen pian 27 vuotta täyttävä nainen, asun Oulussa yhdessä avopuolisoni kanssa.
Rakastan musiikkia ja laulamista, terveysjuttuja ja kauneutta. Hyvää ruokaa ja viinejä. Aktiviteetteja ja myös kotona olemista hyvien sarjojen parissa.

Sinä joka tykkäät shoppailla, kahvitella, käydä baarissa ja tanssimassa, ulkona lenkillä tai salilla, ota ihmeessä yhteyttä.

Olen spontaaniluonne joten lähden helposti mukaan myös hulluihinki ideoihin ja ei muutako sanoista teoiksi!

8.4.2019

Uusia kavereita

Nainen, 45 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Olen 45-v nainen (hetero) . Haussa uusia kavereita Oulun seudulta / Pohjois - Pohjanmaalta ja miksei muualtakin.. Tykkään harrastaa liikuntaa(lenkkeily yms..), käydä kahvittelemassa,keikoilla yms..jutella ja vaihtaa ajatuksia..

8.4.2019

Moikka!

Mies, 22 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Heipparallaa! Tämmönen 22 vuotias nuorimies Oulusta etsii uusia ystäviä elämään. Tykkään touhuta kaikenlaista esim. Voitaisiin vaikka käydä elokuvissa, lenkillä voin myös sinne baariinkin lähteä. Voit soittaa mulle vaikka keskellä yötä jos siltä tuntuu xD. Mua ei tarvi ujostella joten tuu rohkeasti vaan juttelee. Ystäviä ei oo koskaan liikaa =).

8.4.2019

Moi!

Mies, 26 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Hei, oon 26-vuotias mies, jonka päivät menee koodaillessa ja illat pelien parissa. Lisäksi seuraan formuloita, katselen ajoittain jääkiekkoa, tykkään Marvelin leffoista, kokkailen ja olen kahvihifistelijä.

Minulla on etsinnässä ystävä, josta olisi peliseuraa joko tietokone- tai lautapeleihin, jonka kanssa voisi lähteä spontaanisti yksille tai joka tulisi mieluusti seuraksi kahville. Oon enemmän kuuntelija kuin puhuja, mutta eiköhän jotain jutun tynkää aikaseks saada jos laittelet viestiä.

Jos kiinnostaa käydä kahvilla tai vain pelailla moninpelejä netissä niin laita viestiä tulemaan :)

7.4.2019

Kaveripiirin laajennusta

Mies, 32 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Kaverit kasvoi aikuisiksi ja katosi, joten uusia tarvitaan :D

Kolmekymppinen mustalla huumorilla ja runsaalla sarkasmilla varusteltu ehkä vähän varautunut ja introvertti miesoletettu hakee kavereita including but not limited to kävelylle, kaljalle, keikoille tai avartamaan maailmankuvaa tekemällä jotai uutta!

Vapaalla pelailen videopelejä, koodailen, luen joskus harvoin kirjoja ja koukutun sarjoihin. Joku harrastusporukka olis kiva löytää mut en ihan tiedä mitä haluaisin harrastaa, joten jos sulla on joku idea niin anna kuulua :D

Iällä tai sukupuolella ei ole niin väliä, kunhan olet hyvä tyyppi

4.4.2019

Oululaiset hoi!

Nainen, 23 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Hei!
Hakusessa ois kaveri Oulusta, jonka kanssa voisi järjestää viini-iltoja, kehitellä päättömiä matkasuunnitelmia ja tietenkin toteuttaa ne, käydä kahvilla ja ihan vain höpötellä.
Oon aluksi hyvin ujo, mietin tosi paljon mitä mun pitäis sanoa vai sanonko mitään ollenkaan, mutta sitten kun opin tuntemaan en voi olla hiljaa. Tykkään maalata ja piirtää ja taide yleisestikin on lähellä mun sydäntä. Tykkään katsella elokuvia ja sarjoja ja kuunnella musiikkia. (nii, kukapa ei tykkäis? XD)
Oon hyvä kuuntelija, ja mulle voi soittaa keskellä yötä ja voin mää sut sieltä putkastakin tulla hakemaan.
Otahan yhteyttä niin jutskaillaan. :)

3.4.2019

Uusia ystäviä ja harrastuskavereita Oulun alueelta

Mies, 34 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Moikka,

Kaipailisin uusia ystäviä ja kavereita Oulun seudulta. Sukupuolella tai iällä ei ole väliä.

Olen 34v mies ja muuttanut Ouluun muutamia vuosia sitten opintojen perässä. Tällä hetkellä ystävät asuu yli 400km etäisyydellä. Luonteeltani olen introvertti ja uusien ihmisten tapaaminen jännittää. Siksi tutustuminen uusiin ihmisiin on vaikeaa. Kokeillaan nyt, jos netin kautta jää olisi helpompi rikkoa ja löytyisi uusia ystäviä :) Kun tutustun paremmin olen kyllä ihan rentoa ja huumorintajuista seuraa.

Isot väkijoukot tuntuvat ahdistavilta ja päihteitä en juurikaan käytä, joten baariin minusta ei saa seuraa ainakaan kovin usein. Vapaa-aikana tulee harrasteltua liikuntaa, mutta välillä rentoudun myös musiikkia kuunnellen, sekä elokuvia ja tv-sarjoja katsellen. Pidän erityisesti luonnossa retkeilystä koiran kanssa. Kuntosalilla tulee myös käytyä melko säännöllisesti pari kertaa viikossa. Tällä hetkellä harjoittelen pääasiassa oman kehon painolla. Uusien taitojen opettelu tuntuu jotenkin mielekkäimmältä. Palloilulajeista pelaan varsinkin tennistä, mutta minusta saa pelikaverin muihinkin lajeihin. Mielelläni kokeilen uusiakin lajeja, joten jos kaipailet harrastuskaveria lajista riippumatta, niin kannattaa ottaa yhteyttä. Kaksin tai pienessä porukassa olisi hauskempi harrastaa. Myös juttuseura kelpaa.

Jos tuntuu, että meillä on edes jotain yhteistä mielenkiinnon kohdetta ja haluaisit tutustua, niin saa ottaa yhteyttä.

2.4.2019

Kavereita Oulun suunnalta

Nainen, 18 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Moikka! Oon kohta 19-vuotias nuori nainen Oulusta ja ois kiva tutustua uusiin ihmisiin. Tuun kaikkien kanssa toimeen nii iällä ja sukupuolella ei oikeen oo väliä kunhan oot täysikäinen. Joskus viikonloppusin tulee juhlittua mutta välillä on kiva kans käydä vaan jossain kävelyllä, elokuvissa, lähteä spontaanisti reissuun ja enimmäkseen etsin vapaamielisiä ihmisiä jotka lähtee kaikkeen mukaan ja joiden kanssa voi puhua mistä vaan säikkymättä :-) Mulla on kans pentu joka kaipais koirakavereita! Jos kiinnostaa laita viestiä [email protected]

2.4.2019

Moro! Uusia kavereita etsimässä

Mies, 25 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Hei, oon tälläne räpmusiikin ystävä Oulusta. Kiinnostaisi duunailla jonku kanssa musiikkia, oli se sitten biittejä, laulua tai räppiä. Muutenkin uusia kavereita ettimässä ko en hirveästi tapaa uusia ihmisiä juuri missään vaa vanhat kaverit ollu kuviossa joista ei saa mitää iloa enää irti :s.

Oon aika sosiaalinen, ystävällinen, kaikki huomioon ottava jne. Kiva tyyppi :) Mä kans tupakoin aika paljon ja juon seurassa alkoholia, baarissakin saatan käydä.

Laitta ihmees viestiä jos seurani kiinnostaa tän perusteella!

2.4.2019

Kavereita hakusella ?

Mies, 31 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Moikka, täällä etsitään uusia tuulia kaveripiireihin. Harrastuksiin kuuluu moottoripyöräily pääasiassa, talvisin romujen remppaaminen.

Kaikenlaiseen vapaa-ajan viettoon olisi kiva löytää ystäviä.

Käyn päivätöissä ja perhettäkin löytyy.


Kiinnostavia asioita (ei tärkeysjärjestyksessä):
- Moottoripyörät
- Valokuvaus
- Kissat
- Autot, muut moottorivehkeet
- EDM / rock musiikki
- Kesä

1.4.2019

26-vuotias nainen etsii ystäviä

Nainen, 26 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Olen 26-vuotias nainen ja muutin Ouluun loppuvuodesta, kun sain koulustani vastaavaa työtä. Töissä on kaikki hyvin ja pidän työstäni. En kuitenkaan ole vielä kotiutunut tänne uuteen kotikaupunkiin vaan ikävöin entiselle pienemmälle paikkakunnalle, jossa ovat kaikki minun ystäväni. Olen parisuhteessa, mutta puoliso tekee reissutyötä ja on viikot pois.

Arkisin minua odottaa kotona koira, joka on ihana ystävä. Kaipaisin kuitenkin ihania ihmisiä elämääni. Olen todella yksinäinen arkisin ja monesti olenkin yksin itkeskellyt, kun keksi minne lähtisin neljän seinän sisältä etsimään ystäviä. Haluaisin jonkun tyypin, joka potkii takapuolelle ja jonka kanssa voisi käydä kahvilla, shoppailemassa, syömässä, liikkumassa, kiertelemässä kirppareita tms. Pääsen liikkumaan hyvin, koska minulla on auto. Asun noin 15 km päässä Oulun keskustasta.
Olen tosi kiva, huomaavainen ja huumorintajuinen nainen. Hyvällä tavalla saa hullu olla... Parhaiten tuun toimeen "ihan tavallisten" ihmisten kanssa. Miten sen kukakin sitten määrittää.

Jos yhtään kolahti ja sinulla on oikeasti motivaatiota lähteä rakentamaan tuttavuutta kanssani niin lähetä viestiä! Sukupuolella tai iällä ei ole väliä. Minulla on ystäviä kaiken näköisiä, kokoisia ja ikäisiä. Kaikki käy, kunhan oot aidosti hyvä tyyppi.

1.4.2019

Sosiaalisten Tilanteiden Pelko :(

Mies, 26 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Moikka!

Olen herkkä introvertti, joka on jäänyt todella yksin, koska minua on kiusattu ja olen ollut pitkään rikkinäinen siitä. Minulla on sosiaalisten tilanteiden pelkoa, mikä estää minua kohtaamasta ihmisiä ja tutustumasta syvällisemmin.

Ajattelin, että minulle olisi ihan kauheasti apua, jos löytäisin ystävän, jonka kanssa voisin harjoitella sosiaalisia taitoja, rikkoa kuortani ja vähentää estyneisyyttäni. Jonkun, joka tietäisi minun kärsivän tästä, mutta voisi ehkä silti tavata minut. Olen kyllä edennyt tilassani runsaasti viime aikoina. Haluaisin ihan oikeasti parantua.

Olen 26-vuotias mies ja asun yksin Oulussa. Harrastan musiikin puolella laulua, sähkökitaraa ja pianoa. Pääasiassa metallia, jonkin verran klassista ja satunnaisesta muuta. Liikuntani on pääasiassa voimatreenin muodossa salilla (olen kuitenkin kai enemmän hoikka kuin lihaksikas) ja yleensäkin terveys on minulle iso kiinnostuksen kohde. En polta enkä juo.

Sivu
Takaisin ylös