Ilmoitukset alueelta Oulu (410 kpl)

 - 
 
tänään

Ystäviä kaipaava

Mies, 25 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Moi

Ystävyyksiä olis kiva löytää vähän ympäri suomea. Itte asustelen Oulussa. Rauhallinen ja huomioonottava tyyppi. Minusta saa uskollisen ja luotettavan ystävän. Myös kirjeitä tykkäisin kirjoitella, jos joku sattus sellasest oleen kiinnostunu :) Ikäeroa enintään 10vuotta, ja molemmat sukupuolet käy.

tänään

Hei

Mies, 20 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Olen 02/20 Mies Oulusta. Harrastan pc pelaamista. Kesäisin tulee myös ulkoiltua. Olen luonteeltani rauhallinen, sosiaalinen ja todella puhelias. Tykkään pelata ja jutella ihmisten kanssa. En käytä mitään päihteitä. Koirat ja luonto on myös todella lähellä sydäntä. Snäpin saa kysymällä.

eilen

Juttuseuraa

Mies, 18 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

moro
oon 18 vuotias poika oulun seudulta. päivät ny menee töissä käydessä ja vapaalla tulee just ulkona liikuttua, elokuvia ja sarjoja katellessa ja iha vaa kavereitte kaa hengailtua. etin just kavereita joiden kanssa vois vaa viettää aikaa ja jotka tykkää mennä ja tehä kaikelaista

Laita viestii, niin katotaan jos tulis juttuun

22.6.2022

Moi!

Nainen, 30 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Tämä on vähän erilainen ilmoitus, mutta me etsitään koko perhe kavereita eli perhetuttuja, joiden kanssa voisi viettää aikaa kahvitellen, grillaillen, puistoillen, mökkeilen tai joskus vaikka Vappua viettäen. Omilla kavereilla eikä sukulaisilla ole samanikäisiä lapsia, joten etsitään perheitä, jotka ovat samassa elämäntilanteessa. Me ollaan 3-kymppinen työssä käyvä pariskunta ja meillä on 3,5v ja pian 2v pojat sekä kaksi koiraa. Ikähaarukka voisi olla vanhemmilla 30-40v ja lapset mielellään alle 5v, että hekin saisivat mahdollisesti uusia kavereita ja menisi leikit yksiin. Olemme mieheni kanssa molemmat puheliaita, joten odotamme sitä teiltäkin. Toivoisimme myös, että tekin etsitte pidempi aikaisia ystäviä eikä sellaisia, joita on aikomus nähdä vain kerran. Pistä viestiä, jos kolahti!

22.6.2022

Ystävänhakuilmotus

Mies, 23 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Menen suoraan asiaan: olen yksinäinen, ja kaipaan ystävää, jonka kanssa voin jakaa iloja ja suruja ja viettää aikaa. Sukupuolella ei ole väliä, mutta iän suhteen toivon, että olet suunnilleen samanikäinen. Etsin ystävää Oulusta, enkä muualta Suomesta. En etsi myöskään pelkkää nettiystävää.

Olen positiivinen, rauhallinen ja täysin päihteetön ihminen. Olen selvästi enemmän introvertti kuin ekstrovertti. Olen myös asiallinen henkilö ja hyvä kuuntelija, ja lämmintä huumorintajuakin löytyy.

Opiskelen yliopistossa matemaattisia aineita, ja tarkoitukseni on valmistua parissa vuodessa opettajaksi. En ole kuitenkaan mikään matikkanörtti, vaan on mulla elämässä paljon muitakin mielenkiinnon kohteita.

Olisi kiva käydä yhdessä esimerkiksi joissain tapahtumissa, syömässä, pyöräilemässä tai kävelylenkillä. Voidaan myös tehdä, mitä sinä keksit ehdottaa, ja tokihan samanhenkisen ihmisen kanssa melkein mikä vaan on mukavaa ajanvietettä.

Suuri intohimo minulla on elektroninen musiikki, etenkin dubstep, hardstyle ja hard trance. Hyvän musiikin jakaminen, yhdessä kuuntelu ja siitä keskustelu on mahtavaa.

Minulta löytyy myös muutamia Steam- ja Switch-pelejä, joita voi pelata kaksinpelinä. Tykkään myös pelata kasuaaleja lautapelejä, joten peli-illat tai leffaillat voivat olla myös kivaa ajanvietettä.

Ilmotus on voimassa niin kauan, kuin tää on näkyvillä täällä.

19.6.2022

Moi!

Mies, 24 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Olen 24v nuorimies Oulusta. Luonteenpiirteiltäni olen mukava, syvällinen, pohdiskeleva ja huumorintajuinen. En oo yhtään tosikko. Toivon sinultakin huumorintajua.

Opiskelen yliopistossa elektroniikkaa ja tietoliikennetekniikkaa toista vuotta. Omistan 4 vuotiaan corgin. Harrastan geokätköilyä ja pokemon go pelaamista. Opinnot vie paljon aikaa, mutta olisi kiva löytää opiskelun oheen uusia tuttavuuksia joiden kanssa viettää aikaa ja vaikka kirjoitella.

Välillä teen paljon asioita yksin. En aina jaksa lähteä opiskelurientoihin mukaan. En ehdi kauheasti näkemään opiskelun ulkopuolisia ihmisiä. Siksi toivoisinkin löytäväni ihmisiä joiden kanssa vaihtaa kuulumiset ja ajatuksia miten itselle parhaiten sopii. Ei sitä tiedä millainen ystävyys siinä lomassa syntyy.

Olisi myös mahtavaa löytää samalla alalla opiskelevia tai samassa tiedekunnassa.

Etsin ystäviä sekä miehistä että naisista. Viestittely kiinnostaa vaikka whatsappissa tai snapchatissa tai missä keksitäänkään. On kiva tutustua uusiin ihmisiin 😊

sc samuliimarol

17.6.2022

20-vuotias nuori etsii juttukaveria

Mies, 20 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Moi!
Oon 20v nuori Oulusta ja etsin seuraa samanikäisistä naisista. Ihan vaan juttuseuraa ja uusia ystäviä.

Harrastuksia mulla tällä hetkellä ei oikein ole, joten oon valmis lähtemään mukaan minne vaan :)

Kaipaisin ystävää, jonka kans vois käydä vaikka kahvilla, hengailla ihan muuten vaan, käydä shoppailemassa tai mitä vaan. Nettikaveritkin käy, mutta etsin ensisijaisesti ystäviä netin ulkopuolelta. Sellaisia, joita vois nähdä face to face.

Oon ollut vuosia yksinäinen ja sen johdosta todella introvertti ja syrjäytynyt. Kaipaisin muutosta asiaan, mutta itselläni on aloitteen tekemisessä niin paljon ongelmia, etten uskalla tai kykene hankkimaan jotain harrastusta esim. jonka kautta vois saada kavereita.

Siks aattelin, että jospa tätä kautta vois jonkun kaverin löytää.

Oon kiinnostunut musiikista, videopeleistä, mediasta ylipäätään, tykkään valo- ja videokuvailla sillon tällön. Siinä jotain, mistä saada ehkä jotain otetta.

Jos tarvit kaveria, niin ota yhteyttä. Mielellään samasta ikäluokasta (18-21). Snäpin saa lisätä @raseofficial, mutta oon tosi huono tekemään aloitetta, joten jos haluat jutella, niin lähetä rohkeasti viestiä. Silloin kyllä vastaan kaikille :)

🙌 ILMOITUS EI VANHENE 🙌

13.6.2022

Hei

Nainen, 24 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Kaipailisin kaveria, jonka kanssa voisi harrastaa liikuntaa tai ihan vaan jauhaa aiheesta kuin aiheesta.

Tykkään tosi monista asioista kuten kirjojen lukemisesta, videopeleistä, treenaamisesta, neulomisesta ja ulkoilusta. Tykkään myös puhua erilaisista aiheista.

Minulla on pari lasta, joten aikataulut sopii parhaiten normi viikonlopun ulkopuolelle. Baarikaan ei ole pois suljettu, jos sinne haluaa.

12.6.2022

Uusia kavereita!

Mies, 28 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Hei!
Olis mukava tutustua uusiin tyyppeihin!
Opiskelun ja harrastusten vastapainoksi. Harrastan urheilua.Tykkään seurata sarjoja, katella elokuvia tai pelata pc:llä tai konsoleilla.
Luonteeltani oon avoin, rento, ystävällinen ja pyrin tulemaan kaikkien kanssa toimeen.

Voit olla mistäpäin tahansa, mulle kelpaa myös juttuseura ja mun kanssa voi jutella mistä vaan. Musta saa myös kaverin kaikenlaisiin menoihin. Sukupuolellakaan ei ole merkitystä.

Mut saa kiinni vaikka snäpistä ja sen saa kysymällä!

10.6.2022

Juttuseuraa :)

Nainen, 22 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Moi
Olen 22v Oulusta päin.
Etsin juttelukaveriksi 18-noin 30v miehiä, joilla on hyvä huumorintaju eikä haittaa jos osaat soittaa jotain soitinta. Itse soitan pianoa. Voit olla ympäri Suomen maan.

Olen ammatiltani koulunkäynninohjaaja ja haaveilen luokanopettaja ammatista. Kesä menee työhakuja kirjoitellessa. Saa tulla antamaan parhaat vinkit työnhakuun😄

Olen musikaalinen, koiraihmisiä ja penkkiurheilija. Omistan hyvän huumorintajun ja osaan olla aikamoinen papupata. Eli juttua riittää :)
Jos kiinnostuit laita viestiä kik: Jemppuliini00 ja snäppi: Jemppu000

10.6.2022

Moikka!

Mies, 19 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Moi! Oon 19-vuotias poika Oulusta
Päivät menee nykyään musiikkia kuunnellessa, pelatessa ja toivottavasti kohta töissä käydessä xd
Ois kiva saada kavereita joiden kanssa vois viettää aikaa pelatessa, hengailla ja tehä mitä ny mieleen tulee. Harrastan myös valokuvausta, joten voidaan vaikka käydä nappaamassa pari kuvaa!
Viihdyn paremmin naispuolisten ihmisten kanssa, mut ei se mikään este ole tutustua miespuolisiin ihmisiin!

Laita ihmeessä viestiä jos mielenkiinto heräsi!
Ilmoitus ei vanhene.

10.6.2022

Tervehdys

Mies, 34 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Kivaa seuraa niin jutteluun ja ajatuksien vaihtoon tiedä vaikka kahville sijainnilla ei suoranaisesti väliä kun liikuskelen 08 alueella laidasta siis laitaan
Ja löytyy, kik snap ig fase tg ja muutama muu päälle =)

Ja wappi 08 alueelle

9.6.2022

Kesä tullut on

Mies, 45 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Terve! Olen 45v mies Oulusta ja seura kelpaisi. Itse käyn ainakin koirapuistoissa ja lenkkeilemässä muutenkin koirani kanssa.
Pidän luonnossa olosta,musiikista,historiasta ja mökkeilen lähettyvillä. Peruskunto hyvä,kun teen fyysistä työtä.
Luonteeltani olen sekä toiminnan mies,että mietiskelevää syvällistä tyyppiä. Perus rauhallinen,luotettava ja kohtelias huumorin ystävä hauskoine juttuineen. Vapaaehtoistyönä teen arkunkantoa.
Voit olla nuorempi tai vanhempi. Olen oman polun tallaaja.

8.6.2022

Hei!

Nainen, 36 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Olen 36v nainen Haukiputaalta, paljon vietän aikaa myös Kempeleessä. Yhden lapsen äiti. Toivoisin löytäväni kavereita rentoon ajanviettoon, jutteluun, illanviettoon, kirppareille, kävelylle, salille, ym :) mielummin naispuolisia, iällä ei niinkään väliä. Mielellään lähialueelta, että voi oikeasti aikaakin viettää, en etsi kirjekavereita.

Aluksi ehkä ujo mutta kun tutustuu niin olen huumorintajuinen höpöttäjä. Tykkään konsolipeleistä, musiikinkuuntelusta, kirppistelystä, käydä salilla, ym.


Ilmoitus ei vanhene.

7.6.2022

Ystävä tai ystäväporukka

Nainen, 30 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Hei!

1991 syntynyt yksin asuva oululainen naisihminen etsii ystäviä elämäänsä. Aikuiselämästäni on puuttunut aina läheisiä ystäviä. Nuoruuden ystävät ovat jääneet muuttojen ja omien haasteiden takia taakse. Työskentelen opettajana.

Luonteeltani olen hieman ujo, rauhallinen ja pohdiskeleva. Huumori on tärkeää! Minulla on koiria, joiden kanssa lenkkeilen paljon ja harrastan agilitya.

Olisi kiva muodostaa ystäväporukka samanhenkisistä ihmisistä. Toki kahdenkeskinen ystävyys on myös tervetullutta. Omia kiinnostuksen kohteita ovat koirat, kuntosali, työni ja kirjat. Tykkään esimerkiksi käydä kahvilla ja lenkillä. Myös kulttuuritapahtumat olisivat kivoja porukalla. Laitapa minulle viestiä, jos sinua kiiinnostaisi ystäväporukka tai jos semmoinen jo on, kerro. 😊

5.6.2022

Kavereita

Nainen, 21 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Moikka!

Mä oon 21-vuotias oululainen nainen ja etsiskelen ystäviä, jotka haluavat viettää aikaa yhdessä – mielellään muutenkin kuin alkoholin parissa. Kesäisin ja hyvällä ilmalla tykkään pyöräillä ympäriinsä, käydä piknikillä ja kävelyillä, muutenkin ulkoilla ja napsia kuvia. Talvella ja huonolla säällä on mukavaa katella leffaa, leipoa/kokkailla, jutella ja soitella puheluita.

Mä tykkään kommunikoinnin saralla myös niistä "turhista" viesteistä, syvällisistä keskusteluista, avoimuudesta ja ymmärtäväisyydestä. Päättymättömät keskustelut ovat parhaita, varsinkin kun molemmat näkevät vaivaa siihen, että juttu luistaa <3

Jos oisit samalla hengellä liikkeessä, niin laita ihmeessä viestiä! Sukupuolella ei ole väliä, kavereita vaan haen, mutta olisi kiva jos olisit iältäsi 19–26 :)

Sivu
Takaisin ylös