Ilmoitukset alueelta Oulu (83 kpl)

 - 
 
2 päivää sitten

Heipä hei!

Mies, 29 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Avoimin mielin etsimässä ystäviä elämään! Olen vasta eronnut 29-vuotias mies Oulusta. Omat kaverit ovat enemmän tai vähemmän perheellisiä tai muuten vain todella kiireisiä ja ollaan tässä vuosien varrella etäännytty jo siihen pisteeseen että yhteydenpitoa ei juuri ole.

Kokeillaan voisiko täältä löytyä niitä mahtavia tyyppejä elämään. Jos tykkäät valokuvauksesta, kahvista, vähän raskaammasta musiikista, biljardista, kahvista, eläimistä, Marvelin leffoista, pihveistä, avaruudesta ja keskellä yötä höpöttelystä, niin meillä vois olla jotain yhteistä puhuttavaa. Toki mulla on muitakin mielenkiinnon kohteita, mutta tuossa muutama alkuun :)

Oon rauhallinen, syvällinen ja empaattinen tyyppi, joka tykkää ajatella ja puhua asioista monelta kantilta. Arvostan avarakatseisuutta, aitoutta, rehellisyyttä, iloista elämänasennetta sekä hyviä keskustelutaitoja! Voisit saada minusta hyvän kaverin sun elämään, että laitappa viestiä nii jatketaan juttelua vaikka facessa tai whatsapissa! Voidaan joskus lähtee vaikka lappiin kuvaamaan tai yökerhoon pitään hauskaa!

3 päivää sitten

Viime elokuussa muuttaneelle 23-vuotiaalle naiselle kaveriseuraa

Nainen, 23 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Hei sinä, kenties uusi kaverini! :) olen viime elokuussa muuttanut opiskelemaan Ouluun ja etsin vapaa-ajalleni kaveria/kavereita. Sukupuolella ei ole väliä. Iältäsi saisit olla 20-30.
Tykkään liikunnasta, musiikista, leffoista, kahvittelusta, museoista yms. Eli vähän kaikenlaisesta tekemisestä! :)
Luonteeltani olen positiivinen, sosiaalinen( tosin alussa hieman ujo) ja huumorintajuinen! :)
Otahan yhteyttä, jos edes hieman rupesi kiinnostamaan! :)

12.2.2019

Hei

Mies, 23 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Moi Täällä olisi 23V Mies Oulusta haluaisin saada täältä kavereita esim shoppailuun,elokuvissa,kahvilla käyntiin ja juttuseuraakin olisi kiva saada.Ottakaa vaan rohkeasti yhteyttä omaan myös hyvän huumorintajun :)

11.2.2019

Huomenia.

Mies, 17 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Oon 17v poika Oulusta joka on vähitellen alkanu tylsistyä yksin oloon. Etsin esim. juttelu- tai pelikaveria, mutta kyllä ihan irl kaveritkin kelpais. En oo kauhean hyvä sosiaalisissa tilanteissa, joten mun on vähän vaikee saada kavereita.

Tykkään paljon tietokone/konsoli pelaamisesta ja tällä hetkellä lempipeleihin kuuluu The Legend of Zelda: Breath of The Wild, Fortnite ja Minecraft.
Kokeilen myös mielelläni muitakin pelejä.

Jos hyvän keskustelun saa alkuun, en yleensä haluaisi lopettaa niitä ennen kuin olisi pakko. Lempi keskustelun aiheisiin kuuluu erilaiset teoriat ja se mitä mieleen vaan tulee.

Olen Zelda ja Harry Potter "fani"

Aika pitkä ja kankea esittely. Jos yhtään kiinnostaisi tutustua, niin sähköposti vaan tulille ja keskustelua käyntiin.

Pitää varmaan vielä lisätä se ettei sukupuolella ole erityisemmin merkitystä mutta mieluusti joku ikäluokasta 15-17.

Ps. Ei ollut todellakaan tarkoitus tehdä tästä näin pitkää. Näin käy aina jos innostun kirjoittelemasn jotain.

11.2.2019

Uusia kirjeystäviä/ystäviä

Nainen, 53 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Hei, olen 53-vuotias avoliitossa oleva ja kolmen lapsen äiti Oulusta. Etsin uusia kirjeystäviä/ystäviä ympäri Suomen maata. Olen tällä hetkellä työtön ja aika käy aika pitkäksi välillä ja eipä noita ystäviä muutenkaan kauheesti ole täällä Oulussa. Harrastuksia minulla on lukeminen, pitkät kävelylenkit ja musiikin kuuntelu. Olisi kiva saada piristystä tähän välillä niin ankeaan elämään. Voit kirjoitella minulle joko perinteisellä etanapostilla tai sähköpostilla.

10.2.2019

Ystävät hukassa

Nainen, 49 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Muutin rankan opiskelun jälkeen vajaa vuosi sitten Ouluun. Sitten iski hirvittävä burn out, josta olen nyt hitaasti toipumassa. Päässä ei ole vikaa, tää väsymys on vaan välillä aika invalidisoivaa ja alan pikkuhiljaa erakoitua, kun en tunne täältä ihmisiä.
Olis kiva saada juttuseuraa, tykkään jutella vaikka mistä. Kuppiloihin, kirppareille, ulkoiluun ja vaikka mihin olis kiva saada joku kaveriksi.
Perhettä mulla ei ole, enkä ole tällä hetkellä työelämässäkään, joten aikaa olis vaikka mihin.
Iällä ja sukupuolella ei ole väliä, kunhan vaan löydetään yhteistä tekemistä :-)
Olen seurallinen ja ihan mukava ja hauska ihminen.

9.2.2019

Terve! Kaverit ja ystävät hakuun

Mies, 24 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Hei, olen 24-vuotias mies Oulusta. Pitkän yksinäisyyden jälkeen etsin kavereita ja ystäviä piristämään minun sekä heidän elämää. Hiljainen saa olla, mutta ihan hiljaa olemalla ei paljoa saa aikaan. Juoppoja en myöskään etsi.

Kiinnostuksen kohteita ovat mm. animaatio, musiikki(klassinen, metalli ja OST), pelit(ajo-, rooli- ja strategiapelit tietokoneella), piirtäminen(digitaalinen taide), puutarhurointi(chillit) ja ruuanlaitto. Arvoihini kuuluu mm. kunniallisuus, lojaalisuus ja luotettavuus.

Ikähaarukka voisi olla 18-30 luokkaa.

7.2.2019

Moikka!

Nainen, 25 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Oululainen etsii uusia kavereita ja tuttavuuksia :)
Koulun lisäksi aika kuluu esim parin koiran kanssa, mökillä, pelatessa.
Luonteelta alkuun aika hiljainen, mutta ku tutustuu ni alkaa ääntä ja intoa olla vaikka muille jakaa. Mut saa mukaan melkee minne vaan, ja varmaa ite oon eniten vailla mökkeilyyn seuraa. :D
Kaikki hyvät sarjat ja leffat on suuressa kulutuksessa, samalla teen yleensä käsitöitä.
Tähän en osaa kummosia rustailla, et jos iloinen kaveri tulee tarpeeseen nii täältä löytyy! :)

7.2.2019

Oulusta/lähiympäristöstä kavereita

Nainen, 42 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Moi! Hakusessa uusia kavereita Oulusta ja lähiympäristöstä. Iällä ei ole väliä. Tulen toimeen kaiken ikäisten kanssa. Itse olen 42 v perheetön nainen, iloinen, huumorintajuinen ja luotettva. Tuntuu välillä yksinäiseltä vapaa-ajalla ja silloin olisi mukava viestitellä/soitella tai lähteä johonkin. Töistä, kun ei ole kaverisuhteita syntynyt. Lähden mukaan salille, keikoille, koira/kissa näyttelyihin, minigolfaamaan, ratsastamaan, luonto retkille, kävelylle, stand upia katsomaan, leffaan, teatteriin, kirppikselle, shoppailemaan, kahvilaan/ruokaravintolaan, erilaisiin tapahtumiin, sulkapalloa pelamaan, järjestettäviin matkoihin kuten esim. Tuurin kyläreissulle, ikeaan. Jne. Kirjoittele, niin tutustutaan.

4.2.2019

Ruutuhyppelyä ja tervapataa

Mies, 35 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Etsinnässä henkilö jolla on aikaa ystävyydelle ja kiinnostusta kokea erilaisia asioita vaikka ne eivät aina olisi sitä ominta itseään.
Henkilö jolle somessa pyöriminen ei ole jokapäiväistä.
Minulle on yhdentekevää mikä olet ammatiltasi tai koulutukseltasi.
Minä en ihmisiä niiden mukaan luokittele ja toivottavasti et sinäkään.
Kukin kaipaa välillä kuuntelijaa, mutta se ei ole kuitenkaan ystävän päätehtävä. Toivoisin siis sen sisältävän paljon muutakin, jotta se säilyisi ja molemmat saisivat siitä mitä hakevat.

3.2.2019

Moikka!

Mies, 22 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Hei! Olen 22 vuotias poikamies Oulusta. Etsin uusia ystäviä, myös tosiystävää Oulusta tai saa olla kauempaakin. Olen luonteeltani hyvin rauhallinen, kiltti ja huumorintajuinen. Aluksi saatan olla vähän ujo, mutta kun tutustuu nii juttua lentää. Olen sairastanut vaikeaa masennusta pitkään joten hyvä ystävä saisi varmasti mielialan kohenemaan. =)

ota yhteyttä jos kiinnostuit.

31.1.2019

Moi!

Nainen, 36 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Uusia tuttavuuksia etsiskelee 36-vuotias nainen. Olen iloinen ja sosiaalinen,kaikinpuolin mukavaa ja rentoa seuraa (luulisin:D). Mennään yhdessä shoppailemaan,tanssimaan,lenkille,salille,mitä nyt vain keksitäänkään!
Otahan yhteyttä niin jutellaan lisää:)

24.1.2019

Uusia ystäviä?

Nainen, 22 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Moikka!

Olen 22-vuotias Oululainen nainen. On tullut tässä mietittyä paljon, että minulla ei oikeasti ole kovin ihmisiä ketä nähdä irlissä. Enimmäkseen kaverit ketä minulla on löytyvät netistä tai asuvat muuten vain jossain muualla päin Suomea. Jotenkin alkavatkin ihmissuhteet ovat jääneet josakin vaiheessa pois, koska ne ovat tuoneet enenpi harmia kuin hyvää. Tuntuu että minulla on vaikea tutustua "oikeassa elämässä" ihmisiin, vaikka puhelias olenkin tai oikeastaan ne eivät etene ikinä ystävyyssuhteeksi. Etsisin siis niin nais- kuin miespuolisiakin ystäviä, jotka olisivat kiinnostuneet samoista asioista kuin minä. Mieluiten ikähaarukasta 20-30 vuotta, mutta ikähän on vain numero loppupeleissä.

Kiinnostuksen aiheitani on luonnossa liikkuminen, matkustelu, pelaaminen (pc), laskettelu, ratsastus, eläimet ja ylipäätänsä tykkään tehdä monenlaisia asioita ja kokeilla uusiakin. Minua voisi kuvailla iloiseksi, suorapuheiseksi, pohdiskelevaksi ja empaattiseksi persoonaksi. En ole kovin vakava ihminen ja huumoria löytyy, vaikkakin osaan vakavakin olla jos tilanne vaatii. Huumorini on yleensä aika sarkastista, kaksimielistä ja vähän jopa mustaakin. Tykkään keskustella myös syvällisistä asioista ja pohdiskella syntejä syviä. Aluksi olen yleensä hieman varovaisempi uusien ihmisten suhteen, koska menneisyydessäni on paljon pettymyksiä ihmissuhteiden saralta. Jos yhtään luulet et tultas juttuun nii pistä viestiä ja katotaan et klikkaisko meil yhtään :)

23.1.2019

Uusia ystäviä

Mies, 35 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Morjesta!

Mää oon 35-vuotias mies Oulusta. Oon introvertti luonteeltani ja uusia ystäviä ois hakusessa. Tykkään pelailla ainakin tennistä, sulkapalloa ja käydä lenkillä. Pelailen myös jonkin verran pleikkarilla ja leffoja/sarjoja tulee aika paljon katseltua. Olen kiinnostunut mm. sijoittamisesta, uusista teknologia härveleistä ja maailman menoakin tulee pohdittua. Peliseuraa jos on hakusessa niin tässä on yksi vaihtoehto :)

Laittakaapa viestiä, jos kiinnostaa. Jos on jotain kysyttyvää niin saa kysyä.

19.1.2019

Moi

Muu sukupuoli, 16 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Etsisin itselleni kavereita kun valmiiksi niitä ei löydy, itse olen hieman ujo ja hiljainen aluksi mutta kun tutustuu ni juttelua riittänee.
Olen biologisesti tyttö mutta koen olevani poika, täytän tässä toukokuussa 17.
Iällä, sukupuolella ei ole väliä kuhan toimeen tultas ja kaveruus toimii.
Kuuntelen paljon musiikkia vähän laidasta laitaan, mutta enemmän raskasta.
Tulkaa rohkeesti tutustuu.

16.1.2019

Moi!

Nainen, 13 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Oon siis tämmönen tyttö Oulusta 12v ja etsin kavereita. Tykkään kissoista, lukemisesta, piirtämisestä, Netflix sarjoista ja kaikesta muusta! Mun luokkakavereista ei oikeen oo kavereiksi niin yleensä vietän vapaa ajan yksin kotona katsomassa mm. Riverdalea, stranger thingssiä ja chilling adventures of Sabrinaa. Harrastan myös yöllä valvomista. Jos kiinnostaa niin laita vaan viestiä 🙂

16.1.2019

Moi

Nainen, 36 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Moi! Olen 36v naimisissa oleva nainen oulusta. Etsin ystäviä 18-35v miehistä ja naisista. Ei asiattomia kuvia eikä viestejä. Positiivisia😊 max 100km. Eikä seksiehdotuksia!

Sivu
Takaisin ylös