Ilmoitukset alueelta Oulu (250 kpl)

 - 
 
tänään

Kavereita

Nainen, 24 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Olen 24vuotias naimisissa oleva pienen tytön äiti. Tykkään harrastaa liikuntaa ja käydä elokuvissa, syömässä ja välillä viihteellä muutamalla. Olen rehellinen, huumorintajuinen, herkkä, ujo aluksi tempperamenttiakin löytyy. Olisi mahtava saada uusia ystäviä joiden kanssa juttu lentää ja on rento olla. Lenkki/Sali kaveri, ajanvietto, höpötys yms. Ota yhteyttä jos yhtään kiinnostaa. :)

eilen

Uusia ystäviä lähiseudulta?

Nainen, 43 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Yksin asuva, joskus vähän yksinäinen, nainen kaipaa uusia ihmisiä elämäänsä. Kaveripiiri on kutistunut ja harrastusseurakin voisi olla tervetullutta. Kävelylle, uimaan, teatteriin, ihan vaan iltaa istumaan, tai mitä nyt keksitään. Baarikierrokset ja alkoholi eivät ole minun juttuni.

Olen ihmisystävällinen introvertti ja lukutoukka, utelias tietämään enemmän melkein mistä vaan. Alkuun ujo ja hiljainen, mutta kyllä se siitä sit helpottaa :) Siksi toivon, että kirjoitellaan ja tutustutaan tovi ennenkuin aletaan miettiä tapaamista.

3 päivää sitten

Moi

Mies, 21 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Etsin lähinnä alkoholin nauttimis tarkoitukseen kavereita mutta voi sitä muutenkin vaan olla. Kaverit jäi Kemiin jokunen vuosi sitten joten ei ole vapaa-ajan seuraa. Kuulostan tän perusteelta juopolta ja tykkään käydä silloin tällöin keikoilla viihteellä :D. Pc:llä pelaaminen menee kans. Hmu... kik: Tappi1998

3 päivää sitten

Moro!

Nainen, 20 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Olen 20 vuotias yliopisto-opiskelija Oulusta. Etsin rentoja kavereita keiden kanssa hengailla vapaa-ajalla, ja keiden kanssa voi vaan jauhaa paskaa kun siltä tuntuu.

Parasta puuhaa on vaan lähteä ulos käppäilemään yömyöhään, valita pisimpään auki oleva kahvila, pizzeria tai terassi ja jutella kaikesta mitä mieleen tulee.

Olen avoin kaikenlaisille ihmisille eli sukupuolella, olemuksella, mielipiteillä tai elämäntilanteilla ei ole minulle väliä. Ja vaikka mitään parhaita kavereita ei heti tuttavuuksista syntyisikään, niin onhan sentään saanut irtiottoa arjesta edes yhden illan ajaksi! Ota siis yhteyttä millon vaan :)

3 päivää sitten

Hei! :)

Nainen, 29 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Olen 29-vuotias nainen, joka etsii uusia ystäviä elämäänsä. Asun Oulussa avopuolisoni ja kahden kissan kanssa. Opiskelen toista vuotta lastenohjaajaksi. Tykkään lukea, lauleskella, piirtää, katsoa animea, käydä keikoilla ja kirjoittaa tarinoita.Jääkiekkoa tulee myös seurattua. Luonteeltani olen rento, huumorintajuinen, ystävällinen, empaattinen, vähän ujo, varsinkin uusien ihmisten kanssa, mutta tuttujen kanssa olen todella puhelias. Jos kiinnostaa tutustua, niin pistä rohkeasti viestiä tulemaan :) paikkakunnalla tai sukupuolella ei ole väliä. Toivoisin kuitenkin, että iältäsi olisit ainakin 20v.

Minut löytää Instagramista nimimerkillä meewi, sielläkin saa laittaa viestiä :) tai discordissa (meewi#8443)

Ilmoitus ei vanhene :)

Ps. Minusta et saa baariseuraa. Juon välillä alkoholia, mutta en tykkää käydä baareissa.

2.8.2020

If silence is golden Then I'm a millionaire to this day

Mies, 34 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Puhetta ja naurua kaipaisin kieltämättä tähän hiljaisuuteen.
Uusia elämän ääniraitoja.
Jotain löydettävää.
Joka olisi myös löytämisen arvoista.
En kaipaa kaukaisia kaikuja, joiden kohdetta en koskaan tavoita.

En välttämättä osaa itsestäni erityisen loistavaa ensi presentaatiota
antaa.
Mutta jos ei tämän anna haitata ja aidosti on kiinnostusta tutustua niin
uskoisin, että palautusoikeuteen ei tarvitse turvautua.

Mm. seuraavat asiat kiinnostavat:
musiikki, luonto, retkeily, kalastus, mökkeily, liikkuminen (en kuitenkaan varsinaisesti etsi kaveria liikuntaharrastuksiin), valokuvaaminen, elokuvat
Aina sen mukaan millä fiiliksellä sattuu olemaan.

ps. Mahdolliset yhteydenotot Oulun alueelta.

2.8.2020

Ystävää etsimässä

Nainen, 31 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Olen 31v. mieheni vaimo ja poikani äiti. Kaipailisin seuraa rentoon oleiluun, kahvitteluun ja höpöttelyyn. Tykkään myös jutella syvällisiä asioita. Harrastan lukemista, käsitöitä, leipomista, kotona puuhailua ja luonnossa liikkumista. Ekoilu ja villiyrtit kiinnostavat kovasti.
En juo enkä polta, enkä myöskään käy baareissa.
Iälläsi ei ole väliä, kunhan vaan jutut natsaa ja on mukavaa!
Olen avarakatseinen, enkä tuomitse. Kaikenlaiset ja kaikenikäiset ihmiset ovat tervetulleita elämääni!

1.8.2020

moro!

Mies, 42 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Olen 42 v lapseton yksinelävä mies pohjois-pohjanmaalta.elämäntilanteeni on yksinäinen.kavereita ei ole.kaipailisin ihmisiä kaikenlaiseen tekemiseen.ja uusia ideoita.osana elämäntapa muutosta lenkkeily ja liikunta kaverikin olisi kiva.tykkään eläimistä ja luonnosta.oulu ja lähikunnat.

1.8.2020

Uusia ystäviä Oulusta ja muualtakin

Nainen, 38 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Hei, hakusessa uudet ystävät.

Olen 38 vuotias tyttölapsi Oulusta. Olis kiva vaihtaa ajatuksia ja tutustua uusiin ihmisiin. Iälläsi tai sukupuolellasi ei ole niin kauheasti väliä, kunhan ajatukset ja kemiat kohtaa. Ois mukava jos olet huumorintajuinen kuten itsekin. Alkuun voin vaikuttaa ujoltakin, mutta todellisuudessa olen melko rempseä ja puhelias tapaus.

Keskustelen mielellään niin arkisista kuin syvällisistäkin asioista. Olen myös kulttuurin ystävä. Tykkään katsoa leffoja, sarjoja ja dokumentteja. Sisustaminen ja taide kiinnostaa myös.

Myöskin luonto ja eläimet kiinnostaa ja hyvinvointiin ja terveyteen liittyvät asiat. Harrastan joogaa ja pilatesta ja tykkään harrastaa koirieni kanssa kaikenmoista. Kokkailen myös mielelläni hyvää kasvisruokaa kotosalla ja joskus tulee käytyä ulkona syömässä.

Minusta saa seuraa näyttelyihin, elokuviin ja vaikka tapahtumiin. Jos taas kaipaat seuraa kävelylle tai haluat kaverin jonkin harrastuksen pariin, niin sekin onnistuu. Voin myös lähteä mielellään kahvikupposen äärelle maailmaa parantamaan.

Jos yhtään tuntuu, että haluaisit tutustua, niin laita ihmeessä viestiä :)

31.7.2020

Juttelemaan

Mies, 28 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Moi vaan

Etsin täältä ihmistä, jonka kanssa voisin tulla hyvin juttuun. Omaan itse oudon, lapsellisen ja "roolileikki -tyylisen" huumorin :-D Hankala selittää mitä tuolla meinaan, mutta sanotaan näin, että tykkään esittää tyhmää ja hyppäytyä rooliin. Kaikki ei arvosta tätä, eikä tarvikkaan. En tule tosikkojen kanssa kovin hyvin juttuun. Tykkään puhua sellaisten kanssa, jotka tykkää viestitellä välillä pitempiäkin viestejä.

Kummiskin!

Vaikka tän viestin aloitus saa mut kuulostamaan aika sekopäiseltä, niin todellisuudessa minulla on kyllä kaikki muumit laaksossa. Innostun kaikesta luovasta, ja pidän siitä, että saan tehdä kaikenlaisia projekteja. Kuntoilen jonkin verran, joten kävelyreissuille voi tulla seuraksi. Toisaalta haluaisin tutustua ensiksi viestien välityksellä. Jos haluat tutustua, niin mut tavoittaa täältä sekä:

Discordista: Jouni#6578

Jos haluat, niin voit aloittaa keskustelun esittämällä itsesi :-)

31.7.2020

Treenikamuja ja rentoa seuraa vapaa-ajalle

Nainen, 35 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Oon 35-v nainen Oulusta.
Kaipailen välillä seuraa vapaa-ajalle. Tässä kesän aikana olen huomannut, että vaikka harrastuksia ja ystäviä on, niin aika monella nykyään perhe-elämän kuviot vievät aikaa, eikä samalla tavalla tule aikaa vietettyä kavereiden kanssa kuin ennen. Oon parisuhteessa ja lapsia ei ole. Koiria on pari kappaletta. Töissä kuluu arki.

Harrastuksina tykkään käydä salilla ja kävellä tai juosta lenkkejä metsäpolulla/kuntoradalla, tai ottaa kunnon hapot mäessä/portaissa. Kesällä pelaan tennistä vaikken oo mikään pro. Talvella hiihtelen. Mukava ois saada lisää kamuja etenkin urheiluun :)

Joskus oon ollu enempi bilehile, mutta nykyään en kovin usein jaksa lähtä mihinkään baariin, mutta joskus kiva käydä terassilla ja tanssimassa, ja mielellään lähden etenkin kesällä keikoille, festareille ja illanistujaisiin.

Jos kiinnostaa tutustua niin pistä viestiä :)

31.7.2020

Moi

Nainen, 24 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Olen 24-vuotias nainen Oulusta. Etsin itselleni kaltaistani seuraa. Olen luonteeltani rauhallinen, herkkä, empaattinen, huumorintajuinen. Omistan oudon huumorintajun. Mulla on koira ja kaksi kania, eli olen melko eläinrakas tyyppi. Jutustelen mielellään eläimistä.. Olen ollut elämässä melko yksinäinen omantien kulkija (muutamia kavereita ollut aina) joten en ole helpoin ihminen kehen tutustua mutta jos tykkäät puhua syvällisiä ja meidän huumorit natsaa, niin minusta voi saada mukavan ja iloisen seuralaisen. Tykkään olla luonnossa, retkeillä, käydä issikka vaelluksilla, neuloa, maalata, piirtää, pyöräillä, valokuvata, leipoa, käydä kirppiksillä/museoissa/kirjastossa.. En käytä alkoholia enkä päihteitä. Katson myös erilaisia dokumentteja mielummin elokuvien sijaan. Etsin ikäistäni tai vanhempaa kaveri seuraa :) viihdyn ja olen oma itseni paremmin kaksin kuin porukassa.

31.7.2020

Hei!

Nainen, 34 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Uusia kavereita Oulusta! Arki rullaa pääosin opiskelujen ja töiden parissa mutta vapaa-ajalle kaipailisin rentoa ja mukavaa seuraa. Lähdetään lenkille, salille, shoppailemaan tai kiertämään kirppiksiä. Istutaan iltaa, käydään viinilasillisella tai tanssitaan aamuun asti. Minusta saa seuraa moneen:) Sukupuolella tai iällä ei niin väliä, jos muuten tullaan juttuun. Olen iloinen,huumorintajuinen ja nuorekas,reilu kolmikymppinen nainen. Kaikinpuolin ihan "normaali":D Onnellisesti parisuhteessa, joten etsin ainoastaan kavereita.

30.7.2020

Kaveria keskustaan 2.5

Mies, 27 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Olen 27-vuotias mies. Etsiskelen kaveria 24-33v tai lähelle. Voidaan viestitellä ensin pikkasen, mutta haluaisin tavata aika pian. En pysty kunnolla tutustumaan sähköisesti. Tavattaisiin Oulun keskustassa tai kävelymatkan päässä jossain kahvilassa.

Minulla oli ennen tässä jonkin verran "hauskoja" asioita itsestäni, mutta ihmiset joko eivät halua lukea, tai minussa on jokin vikaa joten en kerro mitään muuta paitsi että on huumorintajua. Olen MYSTEERINEN. Seuraavalla kerralla laitan vaan että "Etsin kaveria" enkä mitään muuta.

30.7.2020

Moi

Mies, 18 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Olen 02/18 poika. harrastan kalastusta. Kärsin masennuksesta paniikista ja ahdistuksesta. Oon luonteeltani rauhallinen välittävä ja sosiaalinen. Luonto ja koirat on lähellä sydäntä. Vapaa-aikani kulúu pelatessa pcllä. En käytä alkoholia tai muita päihteitä ollenkaan. Kavereita mulla ei hirveästi ole ja olen tosi yksinäinen. Iällä tai sukupuolella ei ole mitään väliä. Etsin elämääni kavereita!! Tulkaa tutustuun. snäp keketsu02
llmoitus ei vanhene!

29.7.2020

Loisto himisiä

Mies, 28 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Hei.

Olen asustellut Oulussa 12 vuotta. Ystäviä olen kyllä töiden ja koulun kautta runsaasti saanut, kuitenkin kaveri suhteet muutamaa lukuunottamatta on hälventyneet työpaikan tai koulun vaihdossa. Mukava ois lenkkeily/kuntoiku seuraa, pleikkaa pelaamaa, leffaa katsomaan tai vaikka viiniä maistelemaan joku pitkä aikainen ystävä. Sukupuolella ei niin väliä.
Pidän monista eri asioista joten kysy rohkeasti 😊

27.7.2020

Hellou!

Mies, 19 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Etsin uusia kavereita Oulun seudulta. Muutin keväällä tänne ja tarvitsis tutustuu uusin ihmisiin. Harrastuksiin kuuluu mm. elokuvien katselu, kirjojen lukeminen, musiikin kuuntelu. Jonnekkin kahville tai terassille olisi kiva tapa tutustua.

sc: henkkaradio

27.7.2020

Sosiaalista seuraa.

Mies, 26 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Hei! Olen yltiösosiaalinen 26-vuotias Mies Oulun seudulta, ja kaipailisin itselleni uusia sosiaalisia kontakteja, sillä olen huomannut, että ammattini ja vapaa-aikani puolesta minun on vaikea luoda aikuis-iän uusia tuttavia.

Olen hyvin avoin ja lämminsydäminen henkilö, joka ennemmin kuuntelee ja auttaa, sekä tarjoaa vaihtoehtoja, kuin syyllistää, kyseenalaistaa ja tuomitsee. En koskaan oppinut sitä taitoa. Minulle on myös kerrottu, että minulle on helppo puhua asioista. Haluatko sinä kokeilla?

Harrastuksiini kuuluu Golf, Frisbee-golf, kalastus, sekä luonnossa muutenkin liikkuminen. Tutustuminen ennemmin urheilullisen aktiviteetin parissa, kuin terassilla muutamalla, vaikkakaan sekään ei ole poissuljettu vaihtoehto.

Jos edes yksi asia herätti mielenkiintosi, toivottavasti kynnys ottaa yhteyttä on minimaalinen. :)

27.7.2020

Ystäviä etsimässä tämän saman taivaan alta

Mies, 26 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Hei, olen 26-vuotias flegmaattinen/melankolinen mies Oulusta.

Luonteeltani olen rauhallinen ja pohtiva ihminen kuka kaipaa toimintaa ja vaihtelua elämässä. Olen myös erittäin vahva uskoja yhteistyön voimaan, 100% taitoa ja 0% onnea, niin sanotusti.
Kiinnostuksen kohteitani ovat mm. animaatio, lukeminen, musiikki(klassinen, metalli ja OST), pelit(ajo-, rooli- ja strategiapelit tietokoneella), piirtäminen(digitaalinen taide), puutarhurointi(chilit) ja ruuanlaitto.

Heräsikö kiinnostuksesi? Jos näin, niin antaa viestiä tulla.

24.7.2020

Hei!

Nainen, 20 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Olen 20-vuotias nuori nainen Oulusta. Muutin tänne viime syksynä poikaystäväni kanssa eikä minulta löydy yhtään ystävää täältä.

Olen kasvissyöjä ja pääsääntöisesti syön vegaanisesti. Luonto ja eläinten oikeudet on mulle tärkeitä. Opiskelen eläintenhoitajaksi. Minulta löytyy oma 4-vuotias uroskoira, jonka kanssa lähden mielellään lenkille uudessa seurassa.

Jos sinusta tuntuu, että tulisit kanssani toimeen, niin tutustutaan ihmeessä! En tuomitse ihmisiä, vaikka tietyistä asioista omaankin vahvan mielipiteen. :)

Sivu
Takaisin ylös