Ilmoitukset alueelta Oulu (389 kpl)

 - 
 
tänään

Lenkkikaveria Oulun alueelta?

Nainen, 24 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Hei! Olen 24-vuotias juuri yliopistosta valmistunut nainen, joka kaipaisi suunnilleen samanikäistä ja samanhenkistä kaveria Oulun alueelta. Olen muuttanut tänne kuutisen vuotta sitten opiskeluiden perässä, mutta nyt useimmat opiskelukaverit ovat muuttaneet pois. Olisi mukava nähdä vapaa-ajalla välillä muitakin ihmisiä kuin omaa avopuolisoa.

Erityisesti hakusessa olisi lenkkiseura, joko ihan kävelylenkeille tai kevyeen hölkkäilyyn. Olisi mahtavaa jos asuisit Oulun pohjoispuolella (esim. Linnanmaa, Kaijonharju, Kuivasranta, Kuivasjärvi, Ritaharju, Pateniemi, Rajakylä) niin päästäisiin nopeasti yhdessä lenkkeilemään. Itse harrastan juoksemista pari-kolme kertaa viikossa, mutta en todellakaan ole mikään himourheilija enkä missään nimessä odota sinultakaan sellaista.

Jos meillä klikkaa hyvin, niin voitaisiin tietysti joskus tehdä myös kaikenlaista muuta: kahvittelua, kokkailua tai vaikka lähteä yhdessä vaeltamaan. Laita viestiä jos kiinnostaa :)

eilen

Moii

Mies, 20 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Olen 02/20 Mies Oulusta. Harrastan metsästystä ja kalastusta. Kesäisin tulee myös ulkoiltua. Aikaa kuluu myös paljon pc:n äärellä vähän kaikenlaisia pelejä pelaillessa. Olen luonteeltani olen rauhallinen, sosiaalinen ja todella puhelias. Tykkään pelata ja jutella ihmisten kanssa. Kavereita ei oikeen ole ja aika käy pitkäksi ja tylsäksi. En käytä mitään päihteitä. Koirat ja luonto on myös todella lähellä sydäntä. Olen myös valmis näkemään joskus.
Snäpin saa kysymällä.

3 päivää sitten

Hei!

Nainen, 20 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Muutin vasta Ouluun, ja etsin nyt jotakin juttuseuraa täältä suunnilta.
Oon vähän introvertti mutta osaan puhuakkin paljon jos sille päälle satun. Tykkään musiikista, eläimistä ja elokuvista. Snäpin saa kysymällä.

3 päivää sitten

Tutustutaan?

Mies, 38 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Etsitkö juttuseuraa vai kaveria myös näkemiseen? Täällä puolella kirjoittelee nuorekas urheilullinen, työssäkäyvä ja rento mies.

Tykkään urheilun lisäksi matkustelusta ja uusiin ihmisiin tutustumisesta. Korona on rajoittanut molempia, mutta ehkä kevät ja sinä tuotte valoa?

Olisi mukava tutustua rentoihin ihmisiin, joilla on pilkettä silmäkulmassa. Eihän oteta asioita liian vakavasti vaan nautitaan elämästä ja kaikesta mitä se tarjoaa.

24.1.2022

Ystäviä

Nainen, 45 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Kaipaan vaihtelua arkielämään ja uusia naispuolisia ystäviä. Iällä ei ole väliä eikä paikkakunnalla, mutta livenä tapaaminen paikan päällä Oulussa on tietysti helpompaa, kun asuu samalla paikkakunnalla. Yhdessä tekemistä kuten leffassa käydä, live keikoilla, teatterissa, ulkoilemassa jne. Olen 45 v nainen Oulusta. Pidän musiikista, liikunnasta, live keikoista, matkustelusta ja luonnosta.

24.1.2022

👋🏻

Mies, 21 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Toiveena löytää ainakin uusia tuttavuuksia, mielellään Oulun seudulta niin voisi jopa kasvotustenkin nähdä.

Luonteenpiirteistä eniten korostunee rauhallisuus, ja samanlaisten ihmisten kanssa sitä parhaiten tulee toimeen.

Muuten on elämällä hyvä suunta ja asiat kunnossa, liikaa yksinoloa lukuunottamatta. Siksipä täällä ollaankin.

Snäpissä saa parhaiten kiinni: tolkkinen.mika

23.1.2022

Ystävää

Nainen, 57 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Hei... Haen ystävää miehestä ja olet iältään 55-60 vuotias. Joka tykkää luonnossa olemisesta ja esim. Lapin maisemista koska tykkään käydä lapissa. Haen mies ystävää joka on rauhallinen ja alkoholi ei ole ongelma. Jos et tupakoi se on plussaa kun en itse tupakoi. Koet elämässä yksinäisyyttä ja haluat jakaa sen saman henkisen naisen kanssa niin etsin juuri sinua.

21.1.2022

Hayooo!

Muu sukupuoli, 18 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Oon tämmöinen Oulussa asuva 18kesänen nuori sateenkaari poju. Tykkään kaikista Japani jutuista ja gootti tyylistä.
Kuten arvata saattaa minulla ei ole ystäviä taikka kumppania kun tänne kirjoittelen…
Mut kaikki Pohjois-Pohjanmaalla ovat tervetulleita puhumaan, olen innokas näkemään jos mukavia ihmisiä löytyy
Snap: jaksuwu

20.1.2022

Nainen Oulusta

Nainen, 23 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Moikka!

Olen 23v nainen Oulusta. Tällä hetkellä opiskelen, ja opinnot vie jonkin verran aikaa, mutta aina on kiva tutustuu uusiin tyyppeihin. Oon tosi extemporee tyyppi, lähden mielelläni moneen juttuun mukaan. Oon tosi puhelias ja energinen.Tässä vähän mulle kiintoisia asioita
- Mulla on koira ja kaksi kissaa, ne on tosi hyvä jäänmurtaja.
-Pelaan ps4;llä lähes päivittäin, joten jos olet pelaaja, meillä on varmasti juteltavaa!
-Olen liikunnallinen, lähden lenkille, salille, uimaan, mitä vaan
-Tykkään kierrellä kaupungilla, joten ulkona syöminen, kaffet, tai kauppojen kierto on tosi mieluista hommaa
-Katson mielelläni leffoja ja sarjoja, niistä riittää juteltavaa.

18.1.2022

Kavereita/ystäviä etsimässä

Nainen, 26 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Moi!

Oulussa astustelen ja tällä hetkellä vielä vähän aikaa opiskelen. Asun puolison ja koiran kanssa. Oon itte ihan tavallinen, ei mitenkään massasta erottuva tyyppi :D Käyn pari kertaa viikossa salilla (tai sillon ku jaksan) ja ulkoilen toki päivittäin koiran kanssa.

Oon tosi huono yleensä näkemään ketään, johtuen nyt tosta koulusta, joka vie toki paljon aikaa. Mutta tykkäisin käydä vaikka keskustassa kahvittelemassa tai viini-iltaa pitää silloin tällöin. Tykkään bailatakkin, mutta sinne ei oo sellaista jatkuvaa hinkua. :D Rakastan hirveesti keskustella kaikesta syvällisestä ja kyllä multa huumoria kans löytyy! Oon ite omasta mielestä sosiaalinen tyyppi ja sellaista rentoa seuraa.

Kaipaisin kavereita, joiden kanssa vois vaikka laitella viestiä muuten vaan ja höpötellä! Jos ja kun aikataulut sopii, niin voitais vaikka pitää viini-iltaa tai vaikka käydä siellä salilla! Eikä kaveruus heti kaatuis siihen, jos ei kerkee näkee, joten no stress!

Etin suurin piirtein saman ikäisiä kavereita ja joilla on vähän saman tyyppinen elämäntilanne, kun itellä. Laittele viestiä, jos kiinnostaa :)

16.1.2022

Kirjeystävyys

Mies, 28 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Hei

Etsin kirjeenvaihto ystävää, korona aika on tehnyt
uusiin ihmisiin tutustumisen haasteelliseksi, joten
kokeillaan nyt tällä tavalla. Mulle ei oo suuresti väliä
sun iällä eikä sukupuolella, pääasia jos tykkäät jakaa
asioita kirjoittamalla.. kaipaat ehkä ystävää, joka
kuuntelee ja aidosti välittää, jonka kanssa voi vaihtaa
mielipiteitä erinäisistä asioista. Jutustella voidaan niin
syvällisemmisestä tai vähemmän syvällisemmistä asioista
fiiliksen mukaan.

16.1.2022

Tervehdys Oulun eläjät!

Nainen, 39 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Olen monilla tavoin omintakeinen persoona. Yleensä tulen parhaiten toimeen ihmisten kanssa, jotka ovat myös jollain tapaa "poikkeavia." No, kaikkihan me tietenkin ollaan ainutlaatuisia yksilöitä, mutta jos olet normityöelämässä, olet hyvin perhekeskeinen ja harrastelet vaikkapa tv-sarjoja, meillä ei vain todennäköisesti olisi tarpeeksi yhteistä yhtä viestiä pitemmälle. Ulkoisesti olen kyllä hyvinkin massaan hukkuva, kesäisin saatan pukeutua hieman hippimäisesti, mutta muuten olen normieläjän näköinen. En nyt lopulta luonteeltanikaan älyttömän erikoinen ole - mitä nyt kohtalaisen puhelias, hyvin avarakatsainen ja kunnon pohdiskelija -, mutta elämäntapani on omanlainen. Tahtoisin vielä joskus elää mahdollisimman omavaraisesti ja minulla on Savossa hirsitorppa, jonka ympärille rakennan tätä unelmaa. Tässä kapitalistisessä maailmassa ei kuitenkaan ilman rahaa tule toimeen, joten olen päätynyt hankkimaan käteistä majoittamalla matkailijoita. Minulla on siis kesäisin majoitustoimintaa ja pyrin kehittämään sitä jatkuvasti. Kumppaninani on tässä ollut mieheni, mutta juuri nyt suhteemme on pienellä tauolla. Todennäköisesti jatkamme vielä yhdessä - joten en etsi tällä ilmoituksella treffiseuraa, - mutta juuri nyt hän on pitkällä matkalla ja itse asun yksin Oulussa. Elämäntapaani on kuulunut myös nomadius eli olen kuljeskellut pitkiä aikoja ympäri maailman. Olen kulkurisielu ja ilman koronaa ja terveysongelmiani (eivät liity koronaan vaan ovat fyysistä kipuilua ja henkistä ahdistusta) olisin nytkin jossain tien päällä. Olen kohta saamassa luokseni eroahdistuskoiran, jonka ei pitänyt päätyä tänne kerrostaloon ollenkaan, eli olen siinä hyvin kiinni. Toivoisin siis, että tahtoisit nähdä vaikkapa kävelylenkin merkeissä tai jos sinullakin on koira, olisi mukavaa tavata koirapuistossa. Koirat ovat yksi suuri mielenkiintoni kohde, muita äkkiseltään mieleen tulevia: eri uskonnot, filosofiat, kuvataide, Aasiassa matkailu, kaunokirjallisuus ja itseapukirjat, psyykkiset ongelmat, aikuisten …

15.1.2022

Luotettavia ystäviä yksinäiselle

Nainen, 30 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Hei!

30-vuotias yksin asuva oululainen naisihminen etsii ystäviä elämäänsä. Aikuiselämästäni on puuttunut aina läheisiä ystäviä. Nuoruuden ystävät ovat jääneet runsaiden muuttojen ja omien haasteiden takia taakse. Työskentelen opettajana. Minulla on koiria, joiden kanssa lenkkeilen paljon ja harrastan agilitya. Tykkään käydä kuntosalilla, tehdä käsitöitä, leipoa, lukea ja kuunnella kirjoja ja podeja. Olisi kiva saada lenkkeilyseuraa, kahvitella ja ihan vain vaihtaa ajatuksia. Juon alkoholia hyvin harvoin, joten baariin ei välttämättä saa seuraksi. 😃

14.1.2022

Kavereita?

Nainen, 23 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Elikkä, olen vuonna - 98 syntynyt nainen Oulusta. Tässä vähän tietoja minusta.
🔸Opiskelen sosionomiksi Lapin ammattikorkeakoulussa (tällä hetkellä olen äitiyslomalla)
🔸Kihloissa
🔸Kaksi lasta (syntyneet vuonna 2020 ja 2021)
🔸Käytän todella vähän päihteitä, joten minusta ei saa baariseuraa.
🔸Luonteeltani olen sosiaalinen persoona, mutta aluksi saatan olla hiukan ujo.
🔸Tykkään lenkkeillä
🔸Jääkiekko lähellä sydäntä
🔸Iältäsi saisit olla:20-28v. (koko suomi)
🔸Sukupuolella ei väliä

Jos kiinnoistuit, laita viestiä!

12.1.2022

Kamux

Mies, 45 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Kaverihaku

Moi,
Kuntoilu, Sijoittaminen, Minimalismi, reissaaminen, maailman meno.
Tuossapas muutama mielenkiintoni kohde.
Olen 45v 182/88 varattu mies. Olisi mukava löytää kaveri harrastusten, ja vaikka kahvitteluun ja kulttuuriin, lenkille,nuotiokahville tai ihan vain hengailuun.
Olen raitis, ja terveitä elämäntapoja vaaliva, ehkä hieman yksinäisyyttä tunteva minimalisti introvertti.Työelämän vietävänä. HD:llä kurvailen kesällä jonkin verran, Jenkkikulkineet- ja tapahtumat on mukavia. Musiikkka kulutan laidasta laitaan.

11.1.2022

Hei, olen 27v uskovainen mies

Mies, 27 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Hei olen 27v vuotias mies Oulusta. Minä pelkään ja rakastan Jumalaa. Elämäni menee raamatun (Jumalan Sanan lukemiseen) Rukoilen myös paljon. Minulla ei ole yhtään ystävää, Jumala on ainoa ystävä, joka minulla on. Jos joku on kiinnostunut elämän tarkoituksesta/uudestaan syntymisestä, niin olen aina iloinen auttaessa ja ohjatessa uskon juoksussa eteenpäin. Maailma on paha/ syntinen, mutta ken on valmis antautumaan/nöyrtymään Jeesuksen Kristuksen edessä Herrojen Herran, Kuninkaiden Kuningasten ja antamaan elämänsä hänelle ja kuuntelemaan Pyhää Henkeä ja saamaan elämälle tarkoituksen ja suunnan, olen valmis auttamaan.

11.1.2022

Kaveriseuraa

Nainen, 25 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Heippa! Mä olen 25-vuotias nainen ja oon muuttanut ouluun asumaan noin vuosi sitten. Mulla itselläni ei ole kauhesti tuttuja täältä Oulusta ja olis kiva jos olisi muutakin juttuseuraa kun poikaystävä ja koira. Mä olen itse luonteeltani aika ulospäinsuuntautunut, mutta näin "aikuisena" on hieman hankalaa löytää uusia kavereita. Muuten luonteeltani oon kuullut että oon todella iloinen ja aurinkoinen ja tykkään tutustua uusiin ihmisiin.

Oon tällä hetkellä vakituisesti etätöissä. Viikonloppuisin ja iltaisin olisi mahtavasti aikaa nähdä kavereita. Vapaa-ajalla tykkään käydä ulkoilemassa mun koiran kanssa, urheilla, leipoa, kattoo leffoja, käydä kahvilla tai vaikka olla kotona vaan juomassa viiniä. Tähän olisi myös kiva saada joku kaveri, yksin viininjuominen on vähän tylsää. Toki viinistä ei oo pakko tykätä, muutkin juomat hyväksytään. Baarissa en kauheesti ole jaksanut enää käydä, toki välillä on mukava käydä tuulettumassa. Joten kyllä musta sinne myös tarvittaessa saa seuraa.

Näin tiivistettynä olis siis kiva löytää kavereita joidenka kanssa viettää aikaa, iällä/koulutuksella/elämäntilanteella yms. ei ole väliä kunhan tultaisiin vaan hyvin juttuun. Pääasiassa etsin kuitenkin naispuolisia ystäviä. Mulle saa laittaa viestiä rohkeesti ihan milloin vaan, mulle kelpaa aina uudet ystävät!

9.1.2022

Ystävyyttä ja harrastuskaveria

Mies, 47 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Elämääni kuuluu monipuolisia harrastuksia, arki-iltoina ja viikonloppuisin. Liikuntaa, kulttuuria, luontoa, käsitöitä, musiikkiakin tapailen. Työni vastapainoksi kaipaan monenlaisia harrastuksia, mutta mihinkään sen vakavemmin tai tavoitteellisemmin menemättä. Omaksi iloksi ja rentoutumiseksi vaan.

Olen 47-vuotias mies. Uusille ystäville on elämässäni tilaa, ja myös harrastuskaverille esim. liikunnan pariin (sulkapallo, tennis, rullaluistelu, hiihto, pyöräily, laskettelu, melonta, ...). Liikunta rennolla otteella ja iloisella mielellä.

Olen luonteeltani rauhallinen, puhelias, pohdiskeleva. Seuraan aktiivisesti yhteiskunnan tapahtumia. Lapseni ovat jo aikuisia ja asuvat omillaan.

Sivu
Takaisin ylös