Ilmoitukset alueelta Oulu (218 kpl)

 - 
 
tänään

Ystäviä etsimässä

Mies, 26 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Hei, olen 26-vuotias flegmaattinen/melankolinen ghostaamiseen kyllästynyt mies Oulusta kenellä on jo kaikki muu elämässä paitsi muut ihmiset, varsinkin luotettavat sellaiset.

Luonteeltani olen rauhallinen ja pohtiva ihminen kuka kaipaa toimintaa ja vaihtelua elämässä. Olen myös erittäin vahva uskoja yhteistyön voimaan, 100% taitoa ja 0% onnea, niin sanotusti.
Kiinnostuksen kohteitani ovat mm. animaatio, lukeminen, musiikki(klassinen, metalli ja OST), pelit(ajo-, rooli- ja strategiapelit tietokoneella), piirtäminen(digitaalinen taide), puutarhurointi(chilit) ja ruuanlaitto.

Viestiä saa pistää vapaasti jos kiinnostus tutustua heräsi.

2 päivää sitten

Heips

Nainen, 18 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

18-vuotias tyttönen kaipailis seuraa. Harrastan urheilua, joten olis kiva jos olis jotain yhteistä aktiiviteettiä, ehkäpä frisbee, ulkokuntosali, illanviettoa tai jotain muuta?

Jos kiinnostaa, niin viestiä vain tulemaan :)

2 päivää sitten

Moro!

Mies, 18 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

18-vuotias poika oulun seudulta kaipailis kavereita vapaa-ajan viettoon.

Oon luonteeltani huumorintajuinen, mukava ja rento. Asun tyttöystäväni kanssa. Kiinnostuksen kohteisiini kuuluu autot, pelaaminen ja musiikki. Yleensä kulutan aikaa laittamalla autoa tai ajelemalla sielläsuntäällä. Etsin kavereita ensisijaisesti oulun alueelta mutta voi olla myös jostain vähän kaumpaa. Tulen toimeen monenlaisten ihmisten kanssa.

Otathan yhteyttä niin lähdetään vaikka kaljalle :D

2 päivää sitten

Moro!

Mies, 30 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Hiljattain Ouluun muuttanut rento, huumorintajuinen ja sosiaalinen sälli ois vailla uusia kaveri ympyröitä. Ei toki se seuran määrä vaan se laatu, että ympyrän voi muodostaa vähemmälläkin.

Kaupunki on tuttu, mutta niitä tuttuja ei täällä vielä oikein olekkaan. Perhettäkin löytyy, joten jo tästä syystä semmonen "oma aika" olis enemmän kuin tervetullutta. :D

Pidän avoimista ja spontaaneista ihmisistä. Kauhean ujon tyypin ei ehkä kannata lähestyä, koska en ole itse yhtään sellainen. Enemmänkin olen jämäkkä, rohkea ja määrätietoinen.

Toki en aina ole lentämässä raketilla kuuhun tai hyppimässä benji hyppyjä, mutta jotakin mielekästä täytyy kuitenki koittaa tehä joka päivä, että tuntee elävänsä.

Naispuolisia kavereita vastaan ei ole mitään ja heitäkin löytyy, mutta nyt on haussa ihan samat vehkeet omaava yksilö.

Harrastuksia ei ole vielä täällä tullu aloitettua, mutta sopivan hakeminen on päällä.

Tykkään luonnosta, hyvistä keskusteluista, saunasta, ruoanlaitosta, lenkkeilystä ja tekniikasta. Innostun myös uusien asioiden kokeilemisesta ja oppimisesta. Rajoittunut ei kauheana kuvaa mun luonnetta.

Kaverilta odottaisin ikää vähintään sen 25 vuotta, elämänkokemus ja itsevarmuus plussaa.

Siinäpä oli sen verran settiä, että jos myös siellä päässä seuran kipeyttä ilmenee ja oma elämä / psyyke on päällisin puolin kunnossa, niin laitappa viestiä, niin lähemä ottaan parit stobet. :)

2 päivää sitten

Kavereita Oulusta/Kainuun alueelta

Nainen, 18 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Heippa!

Täällä olisi sosiaalinen ja puhelias, kohtsilleen 19-vuotias abi, joka tutustuisi mielellään uusiin ihmisiin. Heti tän korona-ajan jälkeen mut saa houkuteltua mukaan ihan vain kahville, shoppailemaan tai vaikka golfaamaan - mihin vain seuraa haluaa! Sitä odotellessa viestittelyseurakin olisi enemmän kuin jees :)

3 päivää sitten

Uusia kavereita & juttuseuraa

Nainen, 25 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Moikka!
Oon kohta 25v täyttävä nainen Oulusta.
Kaipaisin ympärilleni uusia kavereita, juttuseuraa ja kenties kavereita myös yhteisten harrastusten ja muun ajanvieton pariin.
Työskentelen miesvaltaisella alalla joten olis mukava saada enempi myös naispuolisia kavereita, mutta sinänsä iällä, sukupuolella tai missä päin asut ei ole väliä sillä koen tulevani monien kanssa juttuun.
Vapaa-ajalla mm. urheilen eri muodoissa, mökkeilen ja vietän aikaa luonnossa, soitan kitaraa ja hengailen ihan vaan kotona. Touhuan vähän mitä milloinkin innostaa ja kiinnostun helposti uusista harrastuksista ja tekemisistä.
Koen pohjimmiltani olevani lämmin, luotettava, rento, nauravainen ja kieronkin huumorintajun omaava persoona, mutta myös ujo, rauhallinen, kuunteleva ja syvällinen ajattelija. Mun kanssa voi jakaa niin ne päivän kuulumiset, kuin ne syvällisemmätkin ajatukset ja asiat.
Nakkaa rohkeesti viestillä jos kiinnostus yhtään heräsi! 🙂 Viestitellä voidaan s-postin, whatsapin, instan ja snäpin välityksellä.

4.4.2020

Moi!

Mies, 22 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Olen 22-vuotias yliopisto-opiskelija Oulusta. Asun omillani koirani kanssa. Asun oikeastaan aika lähellä keskustaa. Laita viestiä jos kiinnostaa. Kavereita joita nähdä ei ole kovin paljon, mutta juttuseura ja nettitutut kelpaa kyllä myös. Olen aika syvällinen. Tulen toimeen hyvin kaikkien kanssa. Sukupuolellasi ei ole väliä. Hain nyt kevään haussa teknilliseen tiedekuntaan. Haaveena on joku päivä saada DI tutkinto. Tekniikka kiinnostaa minua kovasti. Omistan parin vuoden ikäisen corgin, josta puhun paljon. Minut tavoittaa snapchatista nimellä samuliimarol :)

https://chat.whatsapp.com/KU0UOHPyJnZK6DuyTOWxze

Yllä whatsapp ryhmä halukkaille! :)

Meillä on myös snäppiryhmä jos jotakin kiinnostaa :) Voin lisätä jos on halukkaita.

3.4.2020

Rento ja rauhallinen

Mies, 27 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Moikka kaikille

Olen rauhallinen, rento ja joskus hieman ujo uusien ihmisten seurassa. Tykkään käydä silloin tällöin erilaisissa tapahtumissa (paitsi nyt pysyttelen sisällä) ja minua kiinnostaa varsinkin taiteeseen ja musiikkiin liittyvät tapahtumat. Tykkään myös lukea paljon kaiken maailman tieteellisiä artikkeleita ja muuta sellaista vähän nörtihtävää :D Etsin täältä kaveria joka on halukas käymään kanssani erilaisissa kulttuuriin liittyvissä tapahtumissa (sit kun pystyy) tai puhumaan kanssani kaikkea maan ja taivaan väliltä.

Tulen hyvin juttuun ihmisten kanssa, joilla on hauska luonne ja hyvä huumorintaju. Tulen myös hyvin juttuun ihmisten kanssa, jotka tykkäävät ajatella syvemmin asioita sekä haluavat tuoda esiin omia mielipiteitä. Itse vitsailen aika paljon, koska tykkään pitää ihmisiä positiivisina, mutta kaikki ei ymmärrä mun huumoria siksi oiskin kivaa löytää joku, joka ei ota mua liian tosissaan.

Jos tämä ilmoitus herätti mielenkiintosi, niin pistä viestiä tulemaan!

27.3.2020

Terkkuja

Nainen, 25 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Eri elämäntilanteiden, kiinnostusten kohteiden ja työllistymisen jälkeen kaikki vanhat ystäväni ovat lipuneet omille reiteilleen ja yksinäisyys kalvaa ikävästi. Etsin ystävää, tai useampaa, jonka kanssa voisin kahvitella ja käydä vaikka elokuvissa, teatterissa, aloittaa yhdessä vaikka käsityökerhon tai taidemaalauksen. Lähes kaikki käy :) baarissa käymisestä tai urheilusta en hirmuisasti innostu, mutta pidän kävelylenkeistä ja luonnossa liikkumisesta.

Olen luonteeltani ujo ja varautunut, sosiaalinen kanssakäynti ei ole vahvimpia puoliani, mutta rentouduttuani ja tutustuttuani ihmisiin en lakkaa puhumasta ja pystyn olemaan täysin oma itseni. Välillä saatan vetäytyä omiin oloihini, etenkin vielä suhteellisen pimeään aikaan, ja olla hiukan poissaoleva. Asia kuitenkin korjaantuu kesää kohti mennessä. Vietän vapaa-aikaani paljon puolisoni kanssa koneella pelaten ja Netflixiä katsoen kudelma kädessä, joskus kokkaillen hiukan pidemmän kaavan kautta tai innostun leipomaan. Haaveilen viileästä kesästä ja parvekeistutusten hoitamisesta sekä akvarellimaalauksesta Ainolanpuistossa aurinkoisena päivänä.

Laita viestiä tulemaan niin tutustellaan yhdessä karanteenin aikana ja käydään sitten kakkukahvilla kun tilanne on ohi! :)

PS. Muistakaa tsekata roskapostinne! Vastaan kaikille, mutta ilmeisesti postini eivät löydä perille.

25.3.2020

Kaverihaku.jetsulleen

Mies, 43 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Terve! Toisiko nämä tuuliset ilmat tullessaan myös kaverin tai toisenkin. Voit vaikka huutaa kun olet tulossa,niin olen valmiina ottamaan kopin. Valmis olen ottamaan vastaan nuoremman jos vanhemman seuralaisen.
Olen luotettava,kohtelias,huolehtiva,kekseliäs,luova,yllätyksellinen. Luonnossa tykkään olla vaikka sitten mökilläni kaiken rauhan ja ajan kanssa tai sitten muutenkin käyskennellä metsäisillä poluilla ja tämän sanon ihan nykytilanteenkin takia,kun vähemmän käydään yleisissä tiloissa kahvilla,josko kohta on kahviloita aukikaan. Kaupungissakin on paljon kivoja paikkoja missä käydä tutkimassa.
Pikku koiraveijarini kanssa käydään koirapuistoissa ja pyörälenkeillä ja kuntokin aika hyvä fyysisen työn takia.
Elinnii kaverillinen juttuseura hakusessa. Jospa tärppäis! Näihin kuvihin ja tunnelmihin.

23.3.2020

Ystäviä Oulusta

Nainen, 21 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Moi!

Oon 21-vuotias yliopisto-opiskelija. Muutin Ouluun syksyllä, ja ois kiva löytää täältä ystäviä, joiden kanssa vois pitää vaikka leffailtoja, pelata lautapelejä, käydä keilaamassa tai keksiä jotain muuta mukavaa tekemistä. Sukupuolellasi ei ole väliä, mutta toivoisin, että olisit iältäs 19-27 vuotta.

Tässä lyhyt esittely itsestäni:
- oon taiteellinen, ja vapaa-aikaa kulutankin paljon piirtämiseen
- pidän myös paljon leffojen ja sarjojen katsomisesta, erityisesti kauhuleffat on mun suosikkeja
- oon luonteeltani ystävällinen, empaattinen ja hieman ujo: saatan vaikuttaa alkuun hiljaselta, mutta kuhan muhun tutustuu paremmin, nii oon sitten puheliaampi

Jos haluut tutustua nii laittele viestiä! :)

22.3.2020

Moi!

Nainen, 19 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Mä oon 19-vuotias lähihoitaja opiskelija ja oon muuttanut Ouluun viime syksynä. Olisi kivaa tutustua uusiin ihmisiin, koska en vielä mitenkään liikaa tunne oululaisia. Vapaa-ajalla mä tykkään kattoo sarjoja, käyä lenkillä ja kuunnella musiikkia. Tän lisäksi jääkiekon seuraaminen on mulle lähellä sydäntä. Iällä tai sukupuolella ei ole erityisemmin väliä, joten ota rohkeasti yhteyttä!

22.3.2020

Moi

Mies, 28 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Olen 28v mies Oulusta ja etsisin uusia samaa ikäluokkaa tai vanhempia miespuolisia kavereita täältä. Olisi mukava löytää seuraa vaikka kuulumisten ja ajatusten vaihtoon, käydä kahvilla tai baarissa ja harrastaa jotain liikuntaa jne. Etsin myös peliseuraa (Battlefield V, PC)
Oon ihan rento ja luotettava tyyppi.
Vastaa vaan ihan rohkeasti, jos tuntuu siltä.

20.3.2020

Hei!

Nainen, 28 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Olen 28-vuotias nainen Oulusta. Etsin kaveria/kavereita. Ei ole väliä sukupuolella, iällä tai paikkakunnalla kunhan ajatukset edes hieman kohtaisi omieni kanssa ja jos asut kauempana niin kirjekaveruuskaan ei ole poissuljettu vaihtoehto.

Olen vähän luonnonlapsi ja sydäntä lähellä onkin luonnossa liikkuminen ja luonnonsuojelu, eläimet, kirjat ja kirjoittaminen, taide, teatteri, musiikki, henkinen kasvu ja syvälliset keskustelut. Olen luonteeltani maailmaa paljon pohtiva introvertti ja tykkäänkin jutella paljon "tärkeistä asioista", vaikka vaadinkin välillä paljonkin omaa tilaa. Toivoisin, että tätä piirrettä kaverinani ymmärtäisit. Harva on ymmärtänyt ja tästäkin syystä on monet ystävyyssuhteet kuihtuneet, koska en ole aina kaikkien "saatavilla". Vielä haluaisin sanoa kaikella kunnioituksella, että jos mielenkiinnonkohteesi on jutella hiusten/ripsienpidennyksistä ja meikkivideoista ja baareissa jatkuvasti käyminen on ajatus hyvästä ajanvietosta niin luulen ettei meillä ole juuri paljon yhteistä, mutta toivon jokaisen löytävän sopivan kaverin, ehkä ajan myötä myös ystävän.

Jos yhtään kuulostin siltä, että saattaisimme olla samalla aaltopituudella niin älä epäröi ottaa yhteyttä. :)

20.3.2020

Moi!

Mies, 34 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Miltä kuulostaisi ystävä jonka kanssa rokata, kokata ja kulkea vaikkapa luontopolkuja yhdessä? Vaihtoehtoisesti voidaan viettää koti-iltoja mm. pelejä pelaillen tai vain jutella mitä ikinä mielen ja sydämen päällä onkaan. Keikalle ja elokuviin lähden myös mielelläni.

Olen rauhallinen, avarakatseinen ja ystävällinen. Eläinrakas ja musiikin suurkuluttaja. Tykkään pohdiskella syvällisiä, varsinkin vastavuoroisesti hyvässä seurassa. Minulla on traumaperäinen stressihäiriö, mikä tuo ajoittain eteen omia haasteitansa, mutta olen itse sujut sen kanssa. Olen alkoton, joten tissutteluseuraksi minusta ei ole. Talouteen kuuluu kaksi kissaa.

Viestiä vain laittamaan jos yhtään tunnet samanhenkisyyttä :)

15.3.2020

Ystävää

Mies, 36 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Moi.

Oon 36 v mies, ja ois kiva saada uusia ystäviä. Useampia yhteydenottoja tuli viimeksi, mutta sitten ilman selitystä hävisivät. Semmoiset voi painua.... :)

Ikähaarukka voisi olla n. 25-45, koska yleensä juttu luistaa paremmin, kun on suunnilleen sama elämänkokemus ja -tilanteet. Sukupuolella ei väliä, mutta naispuolisista ystävistä on enemmän vajausta. Sijainti Oulua lähellä, nörttijutut on mulla taakse jäänyttä elämää, eli jos et uskalla tai pysty näkemään livenä, niin älä viestitä.

Harrastukset on luontoon, koiriin ja moottoriajoneuvoihin suuntautuneita. Voitais lähteä vaikka kelkkailemaan, kesällä moottoripyöräilemään tai ihan vaan nuotiolle tulistelemaan. Uiminen luonnonvesissä on kans mukavaa.

Minusta ei saa kaveria salille (turhaa), tuskin baariinkaan tai keikalle, vaikka viimeinen ei oo poissuljettua.

14.3.2020

Moikka!

Mies, 18 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Olen Oululainen syrjäänjäänyt nuori jolla ei ole kavereita Oulussa haluaisin kavereita Oulusta joita nähdä ees kerran viikossa. Harrastuksiin kuuluu tietokoneen pelaaminen eikä oikeastaan muuta, kaikki kaverit ovat netissä

14.3.2020

Hei!

Nainen, 24 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Olen 24-vuotias nainen Oulusta. INFJ-T. Luonteeltani olen iloinen, avoin, empaattinen ja luotettava. Aloitin juuri opiskelun ja uusiin ihmisiin (20-30v) tutustuminen olisi paikallaan! Haussa on kavereita joiden kanssa voisi tehdä kaikkea muuta kuin ryypätä aivokemiat sekaisin joka vklp :D Juominen on jo mun osaltani nähty ja nykyään haluan keskittyä muihin asioihin ja saavuttaa tavoitteitani ilman krapulaa hidastamassa menoa. Mulle on tärkeää että muut hyväksyvät sen etten juo alkoholia, kuten mäkin hyväksyn täysin sen jos joku juo. Tykkään lukea, opiskella, kehittää itseäni, pitää hauskaa, juhlia, harrastaa liikuntaa, jutella, matkustella, käydä kahviloissa, kiertää kirppareita, rentoutua ja kokeilla uusia asioita. Oon kiinnostunut terveellisistä elämäntavoista ja hyvinvoinnista. Laita rohkeesti viestiä kertoen itsestäsi ja sun tilanteesta - ehkä saan susta ystävän jonka kanssa lähteä reissuun/salille/joogaan/kävelylle/kahville/tapahtumaan/leffaan/kirjastoon/jotain muuta, mitä? :)

Sivu
Takaisin ylös