Ilmoitukset alueelta Oulu

 - 
 
eilen

Moi

Mies, 27 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Täällä 27-vuotias mies, joka etsisi uusia kavereita täältä Oulusta. Olisi mukava löytää uusia kavereita kahvitteluun, lenkkeilyyn, salille, baariin jne ja vaihtaa kuulumisia. Oon valmis kyllä kokeilemaan kaikkea uuttakin.
Olen ihan mukava, rento ja rauhallinen.
Vastaa rohkeasti, jos kiinnostais tutustua :) Iällä ja sukupuolella ei niinkään väliä kunhan täysi-ikäinen.

eilen

Kavereita hakusella

Mies, 30 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Täällä olisi Ouluun reilu 5 vuotta sitten muuttanut mies. Kaikki kaverit jäi oikeastaan entiseen kaupunkiin ja täällä Oulussa ei oo oikeen päässyt verkostoitumaan, että löytyisi kavereita.

Mielenkiinnon kohteita on moottoripyöräily, autot, valokuvaus. Urheilua saisii enemmän harrastaa, mutta seuran puuttuessa jäänyt. Salilla käynti, lenkkeily yms touhuaminen sopis kyllä ja tuskin tekis pahaakaan.

Kesällä sit ajeluseuraa moottoripyörän ulkoilutukseen.

Nakkaa viestiä jos innostuit tästä lyhyestä biosta.

10.12.2018

Kavereita hakusessa

Nainen, 19 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Moikka!
Olen 19-vuotias, naimisissa oleva oululainen nainen. Etsin kavereita niin miehistä kuin naisistakin. Iällä ei ole hirveästi merkitystä, pääasia että jutut natsaa yhteen!
En harrasta tällä hetkellä oikeastaan mitään, ensivuoden puolella tarkoituksena aloittaa salilla käynti vähän tavoitteellisemmin. Tykkään kuitenkin ulkoilla, lukea, kokata, valokuvata, katsoa elokuvia, saunoa.. Talosta löytyy myös kultainennoutaja, joten sen kanssa tulee paljon tehtyä!
Olen luonteeltani aika puhelias sekä avoin.
Olisi ihanaa löytää ystäviä, kenen kanssa viettää aikaa. Käydä vaikka elokuvissa, kahvilla, syömässä..? Otahan yhteyttä jos yhtään kuulostan kiinnostavalta😚

7.12.2018

Uusia kavereita

Nainen, 44 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Olen 44-v nainen (hetero) . Haussa uusia kavereita ja menoseuraa Oulun seudulta / Pohjois - Pohjanmaalta. Tykkään harrastaa liikuntaa, käydä kahvittelemassa ja keikoilla yms,,

5.12.2018

Hei!

Mies, 28 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Etsin uusia kavereita/ystäviä Oulusta ja lähiseuduilta. Olen 28v mies ja muuttanut Ouluun 3 vuotta sitten. Kaverit jäänyt matkan varrelle ja nyt kaipaan uusia kavereita, joiden kans kahvitella, vaihtaa kuulumisia, käydä kävelyllä/leffas tai mitä vain. Sukupuolella ei väliä.

Olen rauhallinen, mukava ja rento. Tykkään kuunnella musiikkia ja käydä auto/mp tapahtumissa sekä lenkkeillä. Iltojen pimetessä on mukava käydä ajelelemassa autolla musiikkia kuunnellen.

Pistä viestii jos kolahti :)

26.11.2018

Moikka!

Nainen, 36 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Etsin kuuntelijaa, keskustelijaa, ystävää ja loistavaa valopilkkua tähän harmaaseen ja tylsään arkeen. Tapaamani ihmiset ovat jääneet jostain syystä pinnallisiksi, se tosiystävä puuttuu joka ymmärtäisi kieroutuneen huumorintajuni ja lennokkaat juttuni.
Sukupuolella tai iällä ei ole väliä, ne on muut jutut jotka painaa:)

26.11.2018

Moi 🤗

Nainen, 29 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Hei!
Olen kohta 30-vuotta täyttävä kahden lapsen äiti Pohjois-Pohjanmaalta.
Kaipaisin uusia ystäviä elämääni joiden kanssa viettää aikaa leffassa käyden, kirpparikierroksia tehden tai istua ja vaihtaa kuulumisia kahvikupposen äärellä.
Laita ihmeessä viestiä, jos sinäkin olet vailla uusia ystäviä 😊

25.11.2018

Moi!

Nainen, 27 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Heips! Olen 27-vuotias nainen Oulusta. Olisi kiva löytää uusia ystäviä Oulun seudulta, joiden kanssa voisi jutella ja esim käydä kävelylenkeillä, leffassa tai ulkona iltaa istumassa.

Oon iloinen, huumorintajuinen ja luotettava. Oon avoliitossa ja minulla on kaksi lasta. Rakastan musiikkia, elokuvia, tv-sarjoja, shoppailua, ulkona käymistä, laittautumista, leipomista, mallina töitä harrastuksena...

Jos kolahti nii laita viestiä! :)

23.11.2018

Moi

Mies, 22 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Positiivinen ja ystävällinen poika kaipaa uusia kavereita ystäviä elämäänsä. Iällä ei oo mulle sen suurempaa merkitystä, mutta joku 16 + vois olla sellane ihan passeli. :)

22.11.2018

Moikka!

Nainen, 20 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Hei!
Oon tänne joskus aikaisemminkin kirjoitellut, mutta se ei tuottanut oikein tulosta, joten yritetään uudestaan.
Elikkäs olen siis 20v. nainen Oulusta päin, ja etsin uusia ystäviä :) Myös juttukaverit ovat erittäin tervetulleita, joten sinun ei tarvitse välttämättä asua Oulussa! Sukupuolella ja iälläkään ei ole väliä.

Luonteeltani olen ystävällinen, iloinen ja ymmärtäväinen, sekä tykkään kuunnella muiden ajatuksia ja ylipäätänsä jutella paljon niin arkisista asioista, kuin myös sitten ihan syvällisiäkin.

Mielenkiinnon kohteisiin kuuluu lukeminen, musiikki (etenkin kpop), liikunta, elokuvat ja sarjat, sekä eläimet.
Jään odottelemaan yhteydenottoasi :)

20.11.2018

Ystäviä hakusessa

Mies, 19 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Hei!!
Etsiskelisin uusia kavereita ja ystäviä piristämään arkea.
Olen 19v poika Oulusta ja opiskelen tällä hetkellä yliopistossa. Arki tosiaan tuntuu usein tylsältä ja haluaisin vaihtelua siihen. Olisi siis mahtavaa tutustua uusiin ihmisiin ja vaikka aloittaa jokin uusi harrastus :D

Kiinnostuksen kohteitani ovat, kirjallisuus, musiikki, tiede ja itsensä kehittäminen. Jonkin verran harrastan liikuntaakin, mutta en mitään säännöllistä rytmiä ole siihen saanut kehitettyä. Lisäksi olen soitellut kitaraa muutaman vuoden, mutta oon edelleen siinä kovin huono :/

Luonteeltani olen utelias, rehellinen ja ystävällinen. Oon kuitenkin ujo, jonka takia en ole kova kulkemaan esim baareissa ja bileissä. Tykkään enemmän viettää aikaa pienessä porukassa. Loppuun voisin vielä sanoa että olen ollut, ja edelleen olen, melko pahasti masentunut, mikä on vaikuttanut elämääni paljon. Tosin noin vuoden ajan asiat ovat menneet jo paljon paremmin ja parempaan päin on menossa :)

Laita viestiä jos kiinnostaa tutustua :D

20.11.2018

Oululaiset hoi!

Nainen, 22 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Hei!
Hakusessa ois kaveri Oulusta, jonka kanssa voisi järjestää viini-iltoja, kehitellä päättömiä matkasuunnitelmia ja tietenkin toteuttaa ne, käydä kahvilla ja ihan vain höpötellä.
Oon aluksi hyvin ujo, mietin tosi paljon mitä mun pitäis sanoa vai sanonko mitään ollenkaan, mutta sitten kun opin tuntemaan en voi olla hiljaa. Tykkään maalata ja piirtää ja taide yleisestikin on lähellä mun sydäntä. Tykkään katsella elokuvia ja kuunnella musiikkia. Lähiaikoina oon ollut tosi kiinnostunut Korealaisesta kulttuurista ja rakastan korealaisia draamoja ja kpoppia. :)
Olen myös kiinnostunut aloittamaan hiphop/katutanssin, mutta kaveri puuttuu!
Oon hyvä kuuntelija, ja kaverina uskollinen kuin koira. Mulle voi soittaa keskellä yötä ja voin mää sut sieltä putkastakin tulla hakemaan.
Otahan yhteyttä niin jutskaillaan. :)

18.11.2018

Heippa!

Nainen, 18 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Ois kiva löytää täältä suurinpiirtein samanikästä seuraa, vaikka baariseuraks tai muuten vaan nähdä ja keksiä jotain kivaa tekemistä :) ota yhteyttä nii tutustutaan paremmin!

Sivu
Takaisin ylös