Ilmoitukset alueelta Oulu (426 kpl)

 - 
 
tänään

Hei

Mies, 20 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Olen 02/20 Mies Oulusta. Harrastan pc pelaamista. Kesäisin tulee myös ulkoiltua. Olen luonteeltani rauhallinen, sosiaalinen ja todella puhelias. Tykkään pelata ja jutella ihmisten kanssa. En käytä mitään päihteitä. Koirat ja luonto on myös todella lähellä sydäntä. Tykkään kattela sarjoja ja leffoja etenkin toimintaa. Jos kiinnostuit laita ehdottomasti viestiä. Sukupuolella ja iällä ei nii väliä. Snäpin saa kysymällä.

tänään

Hei vaan!

Nainen, 41 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Olen noin 40-kymppinen neitokainen Oulusta. Etsin kavereita/uusia ystäviä ihan vaikka ihan vain ajatustenvaihtoon, juttukaveriksi. Jos ajatukset natsaa niin miksi ei myös kahvitteluun, yms. Tykkään liikunnasta. Lenkkeily on lähellä sydäntä. Elokuvat, etenkin scifi ja toiminta menee.

eilen

Heippa!

Nainen, 27 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Etsin uusia, samanhenkisiä ystäviä Oulun alueelta. Oon muuttanut Ouluun Vaasasta ja ois kiva löytää täältä joku mukava ihminen höpöttelykaveriksi, koissulenkkeilykaveriksi, netti-/lautapelailukaveriksi, sulkkiskaveriksi, hiihtelykaveriksi, karaokelaulelukaveriksi, askartelukaveriksi, reissukaveriksi tai vaikka kaupungilla hengailukaveriksi. Ehota jos sul on viel parempii ideoita, mitä voitas hommailla yhessä. Innostun helposti melkeinpä mistä vaan 😊

Luonteeltani olen INF-P, jos joku näitä persoonallisuusluokituksia tykkää tehdä 😁, empaattinen ja hyväntahtoinen, pohdiskelusta ja joutavasta hassuttelusta nauttiva kuuntelutaidon omaava höpöttäjä sekä omantiensä kulkija. Toisaalta nautin myös välillä siitä, että ystävän kanssa voi olla hetken hiljaakin yhdessätekemisen ohessa. Aina ei tartte olla suunapäänä 😁.

Lopuksi, olen myös raskaana, joten samanhenkiset äitikaveritkin on aina tervetulleita!

Terkuin, Jenna 😊

2 päivää sitten

Morjes!

Mies, 31 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Ruuhkavuodet, muutot ja vuorotyö ovat ajan saatossa karistaneet kaverisuhteet vähiin. Välillä tulee mietittyä jos löytyisi kaveria vaikka liikuntaan, muuten vain hengailemaan, porisemaan tai yksillä käymään.

Kun aikaa ja jaksamista arjen askareilta riittää tulee se pääasiassa käytettyä liikuntaan. Harrastelen maasto- ja maantiepyöräilyä, kuntosalia ja nyt talvisin hiihtämistä. Vaihteluksi harvakseltaan myös lenkkeilyä ja uintiakin. Lähden mielellään muihinkin lajeihin mukaan vaikka sulkapallon peluuseen.

Tykkään myös liikkua luonnossa ja tuijotella nuotiota.
Musiikkia tulee kuunneltua monipuolisesti ja keikoillakin voisi joskus käydä.
Luonteeltani olen rauhallisen puoleinen ambivertti.

Jos jokin herätteli ajatuksia, laittele rohkeasti viestiä. Sukupuolella ei ole väliä.

2 päivää sitten

yksinäiset ja ystävää kaipaavat

Mies, 18 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Opiskelen tällä hetkellä ammattikoulussa. Omalla luokalla ei oo oikeen sellaisia tyyppejä joiden kanssa tulis vapaa-aikana vietettyä aikaa, joten aattelin kokeilla onnea josko tätä kautta ois mahdollista ystävän löytää. Ois kiva löytää sellainen tyyppi, jolle voi avautua myös silloin kun ei aurinko paista. Oikeastaan kaveria jonka kanssa olis helppo jutella kaikesta ja tehdä yhdessä mukavia asioita, katsoa leffaa, käydä kahviloissa yms. päihteiden käytöstä en oikein välitä. Oon itse rauhallinen ja ystävällinen, myötätuntoinen, joten varmasti aidosti kiinnostaa tietää mitä sulle kuuluu. Iän suhteen ei oo mitään tiukkaa kriteeriä. Plussaa jos asut semi-lähellä Oulua, tykkään kyllä myös kirjoitelusta, joten se että asut kauempana ei sekään este ole tutustumiselle.

2 päivää sitten

Moi!

Mies, 36 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Ruuhkavuosien sykkeessä kaverit tuntuvat uppoutuneet kukin askareihinsa eikä yhteistä aikaa tahdo aina löytyä. Puoliso löytyy omasta takaa, mutta jospa sitten näin kirjeenvaihdon kautta tapaisi uusia ihmisiä, joiden kanssa keskustella ja viettää aikaa. Hakusessa olisi kirjekaveri haarukassa 30-45 v, sukupuolella ei ole väliä, kunhan juttu luistaa.

Minulle maistuu aika monenlainen tekeminen, liikunta ja luonnossa patikointi. Näin talviaikaan pyöräileminen, uiminen, sulkapallo ja kuntosali ovat mieleisiä talvilajeja, kesäaikaan pyöräilen paljon ja tennistäkin on tullut kokeiltua. Lajien suuren määrä ei tosin tässä yhteydessä anna osviittaa siitä, että harrastaisin niitä kaikkia viikoittain. Tavoitetasoni on pitää hauskaa ja saada syke nousemaan, kilpailullinen en tällä saralla siis ole. Moottoroidut härvelit ovat mieleen ja moottoripyöräkorttikin löytyy.

Kirjojen saralla tulee luettua eniten tietokirjallisuutta ja kirjallisuuden merkkiteoksia. Minusta on mielenkiintoista oppia, mitkä ovat ne oivallukset, jotka ovat johtaneet siihen, että joku teos nähdään kirjallisesti merkittävänä. Tykkään myös kirjoittaa itse yhtä sun toista.

Oulussa ja sen ympäristössä hienoa on se, että ihmiset ovat melko tuttavallisia ja täältä puuttuvat monet suurten kaupunkien lieveilmiöt, mutta toisaalta on kuitenkin jotakin kulttuuritarjontaa ja monta kivaa paikkaa, jossa käydä. Oulussa on myös monia kivoja kahviloita, joissa voi raatailla ja syödä pullaa. Teatterissa on aina välillä hyviä näytöksiä, Itä-Tuirasta löytyy kotoisa Star-elokuvateatteri ja kaupungissa on vuoden ympäri on jos jonkinlaisia tapahtumia, kuten Lumo Light Festival ja Qstock. Iin kauhuelokuvafestari Iik! on syksyn kohokohtia.

Jos tuli sellainen olo, että mehän voitaisiin kirjeenvaihdon ohella käydä vaikkapa Taidemuseossa, Pilpasuolla tai Leskisellä oluella niin pistähän viestiä.

3 päivää sitten

Kaverit

Mies, 24 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Hei olen rehellinen ja mukava täysin päihteetön 24 vuotias mies Oulusta. Olisi kiva löytää uusia ystäviä. Tykkään uida pelata frisbeegolfia ja lautapelejä pyöräillä liikkua ulkona ja luonnossa tykkään myös katsella sarjoja ja elokuvia seuraan myös paljon urheilua. Minulle on todella tärkeää että on rehellinen koska valehtelua en voi hyväksyä. Olen myös sitä mieltä että kaikki ihmiset pitää hyväksyä semmoisena mikä on ja kunnioittaa heitä. Laittakaa viestiä jos kiinnostaa.

3 päivää sitten

Hei!

Nainen, 19 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Oon 19/03 sosiaalinen ja puhelias, aina valmis lähtee tekee ja seikkailee :p

Haluisin kovasti alottaa uuden urheiluharrastuksen ku toi perus sali ja juoksu ei enää natsaa ku ne on nii yksinäistä ja ykstoikkosta hommaa.

Mua kiinnostaa enite kiipeily, potkunyrkkeily, uinti ja luistelu. Jos yhtää kiinnostaa ni lähe munkaa tekee ja näkee sit et luistaako ystävyys :D

Huom ei mtn romanssei ja muita kiinnostuksenkohteita/juttui mitä teen mielellää tyyppien kans on taitelu ja videopelien pelaamine.

27.11.2022

Hei sinä! :)

Mies, 42 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Haetaan filosofian maistereita, insinöörejä sekä ihan tavallisia ihmisiä sukupuolesta välittämättä. Shakki, taide, kirjojen kirjoittaminen - nämä ovat lähellä sydäntäni. Toivottavasti löydämme yhteistä keskustelua ja saamme loputonta sananvaihtoa aikaiseksi.

Kanssani on helppoa löytää yhteinen sävel ja voimme yhdessä sopia kuinka tiivistä yhteydenpitomme tulee olemaan. Huumoria saa olla, mutta keskustelen kanssasi myös vakavista aiheista.

25.11.2022

Uusia kavereita? 😊

Mies, 31 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Moi!

Etin mukavaa ja rentoa seuraa vaikkapa nuotiolle istumaan, lenkille, pelaan sulkapalloa tai mitä vaan mieleen tullee.. Itse olen 31v miehen alaku ja opiskelen tällä hetkellä mielenterveys -ja päihdetyötä. Oon rento ja hyvä kuuntelija ja minun kanssa voi puhua mistä vaan. Oon kotosin kainuun rajalta pieneltä kylältä ja monen mutkan kautta päätynyt (ainakin väliaikasesti) Jääliin. Olisi mukava jos löytyisi seuraa Oulusta tai tästä läheltä niin tulisi nähtyäkin sitten useammin.

En ossaa tiivistää tekstiä ja lähtee heleposti jutut laukalle niin jätän tämän nyt tähän 😄 Saa ottaa rohkeasti yhteyttä jos tuntuu siltä ja mukavaa syksyä kaikille! 😊

24.11.2022

Löytyiskö saamelaisia kavereita?

Mies, 22 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Moikka! Tiedän, että tämä kuulostaa satavarmasti hieman oudolta ja epäilyttävältä, mutta olisin aidosti kiinnostunut saamaan (kirje)kavereita, jotka olisivat saamelaisia... Kuten varmaan kaikille tätä lukeville on selvää, saamelaisista on nyt viime aikoina keskusteltu taas paljon (eikä kovinkaan usein positiivisessa valossa, valitettavasti), ja sitä on havahtunut siihen tosiasiaan, että ei oikeastaan tunne saamelaisia ja heidän kulttuuriaan käytännössä ollenkaan. Haluaisin kuulla heidänkin mielipiteitään ja ajatuksiaan jne. sekä tietysti olla ihan vain kavereita.

Äkkiseltään tämä saattaa kuulostaa "eksotiikan nälältä", mutta ei se sitä ole... En vain oikein tiedä, miten saamelaisiin saisi muuten yhteyttä. Jos olisin kiinnostunut espanjalaisesta kulttuurista, voisin hakea kirjekavereita Espanjasta, mutta alkuperäiskansojen kanssa asia ei ole näin yksinkertainen (ja ihan hyvä niin). Haluan vain verkostoitua mahdollisimman erilaisten ihmisten kanssa, mutta itse huomaan sulkeutuvani helposti jonkinlaiseen "valtaväestön kuplaan" ellen tarkoituksella pyri ulos siitä.

Ja asiaa mutkistaa toki se, että kuulun autismikirjolle eli kasvotusten miun on vaikea tutustua muihin ja muilla on vaikea tutustua minuun... mutta se on jo toinen tarina se.

Mie oon siis 22-vuotias suomalainen arkeologian opiskelija. Tykkään kirjoista (yritän kirjoittaa sellaista itsekin), musiikin kuuntelusta, elokuvien ja tv-sarjojen katselusta ja... ööh, no historiasta ja kulttuureista nyt tietysti. Kieliäkin opettelisin, jos aspergerini sen sallisi. En ole mitenkään hyvä puhuja (kuten lienee käynyt jo ilmi), mutta kuuntelijana olen kai ihan hyvä... ainakin kokemani perusteella miulle on helppo kertoa melkein mitä tahansa, koska luonteeltani olen melko rauhallinen ja luotettava (ja lojaali).

Ja haluan vielä alleviivata, että olen pahoillani jos tämä ilmoitus jollakin tavalla loukkaa lukijoita (olivatpa he saamelaisia tai eivät). En vain tiedä, miten muuten olisin tämän voinut hoitaa... Ele tiervân!

23.11.2022

Kavereita hakusessa

Mies, 25 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Terveppä terve kansalle. 25v. oululainen täällä kirjoitteleepi. Olen jonkin sortin työnarkomaani, nii ollut ajan puolesta hankalampi ylläpitää sosiaalista elämää. Mutta kokeillaan tätä kautta etsiskellä juttuseuraa. Tosiaan Oulussa asustellut tuommoset 6 vuotta, mutta Rovaniemeltä lähtösin. Ihmisenä olen eläinrakas ja välillä tällainen ihan lupsakka tapaus. Itsellä lähellä sydäntä on ehdottomasti musiikki, mutten ole vannoutunut millekkään tietylle genrelle vaan kuuntelen sitä mikä sattuu kuulostamaan hyvältä. Ja mikäli sattuu aikaa löytymään tykkään kierrellä museoissa. Sukupuolella taikka iällä ei merkitystä, nii pistäkkee viestiä jos kiinnostelee.

20.11.2022

Moikka kaikki 😊

Nainen, 42 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Täällä uusia naispuoleisia kavereita etsii nelikymppinen lapseton nainen. Nuoruuden ystävät ovat vuosien varrella muuttaneet ympäri Suomea ja välillä tuntuu siltä että haluaisin elämääni uusia ihmisiä, arki on välillä aika harmaata, tylsää ja yksinäistä. Olispa kivoja uusia kavereita joiden kanssa viettää aikaa 🤗

Haluaisin esim käydä vaikka syömässä, leffassa, kahvitella puolin ja toisin, ehkä käydä vaikka sulkapalloa pelaamassa tai keilaamassa tai ihan vaan höpötellä milloin mistäkin 😊

Tykkään mm. liikunnasta, luonnosta, reissuista lähelle tai kauemmas, hyvästä ruuasta, kesästä 💚 No, talvi tulee eli laskettelureissu johonkin olis kans ihan parasta 😄

19.11.2022

Hei toverit

Nainen, 21 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Etsin kavereita, niin kuin voit sivuston nimestäkin päätellä. Olis mukava löytää semmonen, jonka kanssa hengata vapaa-ajalla.

Itelle sopii parhaiten, jos aluksi jutellaan netin välityksellä ja katotaan ollaanko samanhenkisiä ihmisiä ja sit jos ollaan, nii sovitaan tapaaminen. En nimittäin introverttinä kauheasti ns. turhaan jaksa tuntemattomia ihmisiä tavata, jos ei sit juttu luistakkaan.

Parisuhteessa olen, joten ei yhteydenottoja siinä mielessä.

Ilmoitus ei vanhene. :)

18.11.2022

kevään polun kulkija..

Mies, 36 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Moi. Olen rauhallinen, mietiskelevä taiteellinen sielu Oulun pohjois-puolelta.
Työkuvioden vaihtuminen ja lasten kasvattaminen tuntuu syöneen ystävät poies. Kaipaan kunnon juttutuokioita ystävien kesken. Joille puhua ja kuunnella kaikesta kummallisten elämien sattumusten sarjoista :) Ei ole väliä oletko väliltä 18-65, mies tai nainen. Jostain syystä tulen parhaiten toimeen hieman eri ikäisteni kanssa nuorempien tai vanhempien naisten kanssa.. ehkäpä se johtuu taiteellisesta sielusta, joka piirtää mielellään tunnetiloja ja liikkeitä.
Koulutukseltani raksa inssi joka rakentaa omilla kätösillään. Harva osaa insinööriä yhdistää taiteelliseksi, mutta taidanpa olla hieman erilainen :)
Tykkään luonnosta, mökkeilystä , tähtitaivaista, revontulista, kevät puroista ja valosta.
Kovien polkujen karaistama jolla on aina ollu positiivinen asenne mennä eteenpäin. Jotkut sanovat että pilke silmäkulmassa, mutta tiedä näistä :)
Takaan rentoa luotettavaa seuraa joka arvostaa ihmistä ihmisenä. Olemme kaikki omanlaisia ihania persoonia. Kukkia jotka odottavat puhkeamistaan...
Ok..olikohan liian lällyä? Mutta välillä runosuoni kukkii.. :)
Mielellään kirjoittelen pitkästi ja toivottavasti et nukahda :)

Mitäpä muuta.. kirjoitellaan ja tutustutaan ja lähdetään lenkille , kahville tai tekee jotain hauskaa :)
"Näe sinä minut niin minä näen sinut"

17.11.2022

Hei, etsin juttukavereita naisista

Mies, 55 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Ja nyt seuraa vaatimuslista, sinun pitäisi olla: herkkä, tunteellinen, lämmin, empaattinen, sympaattinen ja mukava. Että sellainen, Mutta ei haittaa vaikka olisit lisäksi sopivasti kyyninen ja kovasti pettynyt tai ehkä surullinen.

Muita vaatimuksia ei olekaan. Voisit olla minkänäköinen, - kokoinen, -ikäinen...aikuinen ihminen vain. Itse olen 55-vuotias mies, joka täyttää aika monta noista vaatimuksista. Olen kiinnostunut monenlaisista asioista ja uskonpa pystyväni niistä monista juttelemaankin.

Olisi mukava löytää tuollaisia ihmisiä, joiden kanssa vaihtaa ajatuksia.

17.11.2022

Mukavaa ja rentoa neitokaista 😊

Mies, 40 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Parhaassa iässä oleva reilut nelikymppinen nuorekas, urheilullinen ja mukava herrasmies kaipailee iloista ja mukavaa urheilullista neitoa kaveriksi vaikkapa varhaiselle aamupulahdukselle Vesijatulin lämpimissä poreissa tai frisbeen heittelyyn Torpanmäen viheriölle Haukiputaalla. Tai heitä sinä ehdotus mitä aktiviteettia haluat puuhailla hyvässä seurassa...🤗

Jaettu kokemus on yhteinen ilo. Mikäli sporttinen seura ylipäätään kiinnostaa, niin heitä ajatuksillasi...koppaan kiinni👋😊

Sivu
Takaisin ylös