Ilmoitukset alueelta Oulu (274 kpl)

 - 
 
tänään

moikka

Mies, 54 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Etsin kavereita/ystäviä haukiputaan lähistöltä ulkoiluun ja rupattelu hetkiin ja muutenkin yhdessä oloon,olisi kyllä tässä tilanteessa tarpeen kun olisi sydän ystävä johon olla yhteydessä.Olen 54- vuotias mies ja mielestäni ihan nuorekasta sorttia.Voit olla nainen tai mies,50 molemmin puolin.Rohkeasti vaan yhteyttä jos siltä tuntuu.Tutustutaan toisiimme.Ja tehdään toistemme elämä mukavaksi elää.

tänään

Sosiaalista seuraa.

Mies, 26 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Hei! Olen yltiösosiaalinen 26-vuotias Mies Oulun seudulta, ja kaipailisin itselleni uusia sosiaalisia kontakteja, sillä olen huomannut, että ammattini ja vapaa-aikani puolesta minun on vaikea luoda aikuis-iän uusia tuttavia.

Olen hyvin avoin ja lämminsydäminen henkilö, joka ennemmin kuuntelee ja auttaa, sekä tarjoaa vaihtoehtoja, kuin syyllistää, kyseenalaistaa ja tuomitsee. En koskaan oppinut sitä taitoa. Minulle on myös kerrottu, että minulle on helppo puhua asioista. Haluatko sinä kokeilla?

Harrastuksiini kuuluu Golf, Frisbee-golf, kalastus, sekä luonnossa muutenkin liikkuminen, ja kaiken kruunaa amatöörivalokuvaus. Tutustuminen ennemmin urheilullisen aktiviteetin parissa, kuin terassilla muutamalla, vaikkakaan sekään ei ole poissuljettu vaihtoehto.

Jos edes yksi asia herätti mielenkiintosi, toivottavasti kynnys ottaa yhteyttä on minimaalinen. :)

eilen

Hei!

Nainen, 25 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Oon 25-vuotias nainen Oulusta ja etsin uusia kavereita! Laita vaa rohkeesti viestiä niin jutellaan ja jos siltä tuntuu, voidaan nähdä joskus :)

eilen

Uusia ystäviä haussa

Nainen, 21 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Olen 21-vuotias yliopistossa opiskeleva iloinen ja spontaani nainen. Olen nyt etäopintojen vuoksi palannut kotipaikkakunnalle, ja olisikin kiva löytää uusia ystäviä sillä vanhat ovat pitkälti muuttaneet muille paikkakunnille. Tykkään kahvittelusta, yksillä käymisistä (tai useammilla), liikkumisesta tai ihan vaan kotisohvalla höpöttelystä.

Olisi kiva löytää uusia ystäviä joiden kanssa jutut kohtaisi ja voisi spontaanisti lähteä tekemään jotakin! Snäppikamutkin kyllä silti tervetulleita. Myös jollakin pienellä porukalla hengaaminen voisi olla mukavaa :)

eilen

ETSINNÄSSÄ UUSIA YSTÄVIÄ

Nainen, 20 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

20v varattu nainen etsii uusia naispuolisia ystäviä. Luonteeltani olen rento, hauska ja sosiaalinen. Keväällä 2019 valmistunut kauppiksesta merkonomiksi. Tykkään kokkailusta ja leipomisesta
Tykkään myös eläimistä ja olen erittäin koirarakas. Rakastan myös matkustamista! Harrastan salilla käymistä, maastopyöräilyä kesäisin ja ratsastusta satunnaisesti. Tule rohkeasti laittamaan viestiä instagram diressä tai lisää minut snapchatissa niin tutustutaan! :-)
Ois kiva saada susta uus ystävä! ❤️

Snapchat: rebekkaaaline
Instagram: rebekkaaaline

2 päivää sitten

Moikka!

Nainen, 19 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Täällä kirjottelee 19-vuotias korkeekouluopiskelija, jota kiinnostas uudet tuttavuudet. :)

Mua on kuvailtu rehelliseksi ihmiseksi, jolle on kuitenki helppo puhua, koska en tuomihe vaikka maailmankatsomus ja mielipiteet poikkeiski omasta. Tykkään eläimistä ja luonnosta. Mielenkiinnonkohteena on erityisesti musiikki. Oon myös sarkastinen ja huumorintajune, joten toivosin sitä myöski sinulta. 😄

Sukupuolellasi ei ole väliä, eikä välttämättä asuinpaikallaskaan. Kunha juttu luistaa ja puhutaan muustaki ku säästä, nii kaikki hyvin.

Ota yhteyttä, jos vähääkään sitä mietit. :)

Ilmoitus ei vanhene

2 päivää sitten

Moro! Uusia kavereita/ystäviä etsimässä

Mies, 30 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Elikkä olen 30v mies Oulusta. Olen naimisissa ja 2lapsen isä. Tällä hetkellä arki menee lähinnä kotona perheen kanssa ja opiskelun parissa.

Olisi mukava löytää uusia ystäviä/kavereita Oulusta, mutta miksipä ei muualtakin suomesta, kun pystyy kuitenkin viestittelemään ja sen takia etsin uusia ystäviä/kavereita, koska vuosien varrella kaverit ovat lähteneet muille teille tai heille on myös tullut perheen lisäystä ja ovat sitä myötä tulleet kiireisiksi ja yhteyden pito jäänyt.
Minusta saat hyvän juttuseuran ja seuraa esim vaikka keikalle.
Olisi muutenkin mukava löytää uusia kavereita/ystäviä elämään vaikka kahvin äärelle juttelemaan, keikoille tai ihan mihin vain mitä keksitään.

Olen itse rauhallinen ja hyvän huumorin omaava ihminen.
Ja musiikkimaku painottuu sitten vain raskaaseen(hevi/metalli) ja rock musiikkiin, mutta joskus menee myös räppikin.

Olisi mukava löytää aikalailla saman ikäistä kaveri seuraa ja etsinnässä siis VAIN uusia kavereita/ystäviä, ei mitään muuta.

Laita rohkeasti viestiä

24.10.2020

Hei!

Nainen, 35 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

35-vuotias nainen kaipailisi uusia ystäviä elämäänsä. Toivoisin löytäväni samanhenkisiä ystäviä/kavereita oulusta. Sopiva ikähaarukka olisi n. 26-38v, mutta ei se oo niin justiinsa. :) Tämänhetkisissä ystävyyssuhteissa minua harmittaa se, että yhteistä aikaa ei tunnu helposti löytyvän. Toivon siis löytäväni uusia ystäviä, joiden kanssa synkkaa ja joiden kanssa yhteydenpito olisi molemminpuolista.

Musta olisi ihana löytää ystävä, jonka kanssa voisi viettää aikaa yhdessä tehden erilaisia juttuja. Olen introvertti, mutta en myöskään halua hukata elämääni istuen vain yksin kotona. Tahdon tehdä / nähdä / kokea! Omia kiinnostuksen kohteita on musiikki (rock-henkinen olen ns. juuriltani vaikka aika kaikkiruokainen olenkin musiikin suhteen nykyään), eläimet (itselläni on kissa), valokuvaus, elokuvat (etenkin kauhu :D), luonto, sisustaminen, taide jne.

Olen luotettava, hyväsydäminen, empaattinen, syvällinen ja huumorintajuinen. Minusta saa halutessaan pitkäaikaisen ystävän. Saatan olla alussa ujo ja mahdollisesti hiljaisempi tapaus, mutta kun alun yli pääsee niin rempseä tyyppi ihan olen. :D

Jos olet avarakatseinen, suvaitsevainen ja luotettava ihminen ja kaipailet kaveria yhteiseen ajanviettoon niin otahan yhteyttä!

24.10.2020

Moi

Mies, 18 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Olen 02/18 poika. harrastan kalastusta. Kärsin masennuksesta paniikista ja ahdistuksesta. Oon luonteeltani rauhallinen välittävä ja sosiaalinen. Luonto ja koirat on lähellä sydäntä. Vapaa-aikani kulúu pelatessa pcllä. En käytä alkoholia tai muita päihteitä ollenkaan. Kavereita mulla ei hirveästi ole ja olen tosi yksinäinen. Iällä tai sukupuolella ei ole mitään väliä. Etsin elämääni kavereita!! Tulkaa tutustuun. snäp keketsu02
llmoitus ei vanhene!

22.10.2020

Moikka!

Nainen, 21 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Olen 21-vuotias vuoden ikäisen tytön äiti Oulusta. Olen muuttanut tänne vasta viime vuonna, eikä minulla ole täällä montaakaan ystävää tai tuttua, joten olisi ihanaa tutustua uusiin ihmisiin. Olisi kiva saada muita äitikavereita, joilla olisi suunnilleen samanikäisiä lapsia. Olisi mukava saada seuraa leikkipuistoihin, vaunuiluun, kahvitteluun, retkille yms sekä lapselle leikkiseuraa. Sekä tietty olla joku jonka kanssa voisi jakaa asioita lapsista ja äitiydestä.

Olen aika iloinen ja positiivinen, ja tulen helposti kaikenlaisten ihmisten kanssa juttuun. Pidän niin lukemisesta, kirjoittamisesta, leipomisesta, elokuvien ja sarjojen katsomisesta, lautapeleistä, lasten kanssa touhuamisesta, shoppailusta, retkistä kuin myös kotonakin oleilusta.

Laita viestiä jos haluaisit tutustua paremmin ja vaikka tavata!

21.10.2020

Heissan :)

Nainen, 29 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Olen 29-vuotias nainen, joka etsii uusia ystäviä elämäänsä. Asun Oulussa avopuolisoni ja kahden kissan kanssa. Opiskelen kolmatta vuotta lastenohjaajaksi. Tarkoitus olisi valmistua ennen joulua. Tykkään lukea, lauleskella, piirtää, katsoa animea, käydä keikoilla ja kirjoittaa tarinoita.Jääkiekkoa tulee myös seurattua. Luonteeltani olen rento, huumorintajuinen, ystävällinen, empaattinen, vähän ujo, varsinkin uusien ihmisten kanssa, mutta tuttujen kanssa olen todella puhelias. Jos kiinnostaa tutustua, niin pistä rohkeasti viestiä tulemaan :) paikkakunnalla tai sukupuolella ei ole väliä. Toivoisin kuitenkin, että iältäsi olisit ainakin 20v.

Minut löytää Instagramista nimimerkillä meewi, sielläkin saa laittaa viestiä :) tai discordissa (meewi#8443)

Ilmoitus ei vanhene :)

Ps. Minusta et saa baariseuraa. Juon välillä alkoholia, mutta en tykkää käydä baareissa.

19.10.2020

Uusia kavereita

Mies, 22 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Helou! Olen kohta 23 vuotta täyttävä oululainen mies. Nyt kun työt ainakin toistaiseksi loppui, niin olisi paljon ylimääräistä aikaa ja kiva löytää uusia kavereita, joiden kanssa voisi vaikka ulkoilla, pelailla, katsoa leffoja tai muuten vaan viettää aikaa.

Luonteeltani olen rauhallinen, huumorintajuinen ja ujo varsinkin aluksi. Vapaa-aika kuluu yleensä netflixin, ulkoilun, jääkiekon seuraamisen ja musiikin kuuntelun parissa. Keikoillakin tulee joskus käytyä.

Jos yhtään kiinnostuit niin laita ihmeessä viestiä :D

16.10.2020

Moi!

Nainen, 26 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Oon 26v nainen Oulusta ja haluaisin tutustua uusiin ihmisiin suunnilleen samanikäisiin, pieni ikäero ei siis haittaa :D Olisi kiva löytää ystäviä joiden kanssa voisi kokeilla uusia juttuja, viettää vapaa-aikaa ja jutella ihan niitä näitä :) Tykkään urheilla, lukea, katsoa leffoja ja viettää aikaa kavereiden kanssa :) Jos kiinnostaa tutustua, niin laita s.postia mulle :)

16.10.2020

Ystäviä etsimässä tämän saman taivaan alta

Mies, 26 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Hei, olen 26-vuotias flegmaattinen/melankolinen mies Oulusta.

Luonteeltani olen rauhallinen ja pohtiva ihminen kuka kaipaa toimintaa ja vaihtelua elämässä. Olen myös erittäin vahva uskoja yhteistyön voimaan, 100% taitoa ja 0% onnea, niin sanotusti.
Kiinnostuksen kohteitani ovat mm. animaatio, lukeminen, musiikki(klassinen, metalli ja OST), pelit(ajo-, rooli- ja strategiapelit tietokoneella), piirtäminen(digitaalinen taide), puutarhurointi(chilit) ja ruuanlaitto.

Heräsikö kiinnostuksesi? Jos näin, niin antaa viestiä tulla.

15.10.2020

Moro! 20 vuotias nainen ettii uusia kavereita

Nainen, 20 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Oon parisuhteessa oleva opiskelija ja kunnon kuntosalihullu🙏 Haluaisin uusia kavereita kun omat kaveripiirit on nyt viimeaikoina pienentyny ja muuttunut. Ois kiva saaha joku samanluonteinen muija kaveriksi☺️ oon tosi huumorintajunen (mustaa huumoria), rauhallinen ja erittäin avomielinen luonne. Tuun toimeen kaikkien kanssa mutta varmasti viihtyisin sun kanssa jos et oo tuomitseva, et liian ujo, tykkäät urheilla ja omaat hyvän huumorintajun. Rakastan yli kaiken käyä kuntosalilla, ja tykkään leffoista, musiikista, koirista, ja oikeestaan kaikesta mikä on kiinnostavaa. jos tuntuu että kiinnostais, ota yhteyttä ni vaihetaan snapit vaikka! Lähetään vaikkapa kahville, baariin tai salille, kaikki käy.

11.10.2020

Moikka!

Nainen, 26 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Olen pian 27-vuotias nainen ja asunut Oulussa poikaystäväni kanssa nyt 3 vuotta. Olisi kiva löytää uusi/uusia samanhenkisiä ihmisiä täältä suunnalta.

Olen kiinnostunut itseni kehittämisestä, pohdiskeluista, pienien ja isojen tavoitteiden asettamisesta ja niitä kohti pyrkimisestä. Tykkään ulkoilla ja tehdä kehonpainotreenejä.

Minua kiinnostaisi myös useammin esimerkiksi käydä kiipeilemässä, lumilautailemassa, voimistelu/tanssitunneilla ja muutenkin kokeilla uusia juttuja.

Luonteeltani olen hyväntahtoinen, optimistinen ja joustava.

Jos huomasit jotain yhteistä, laita viestiä:)

11.10.2020

Ystäviä uudelle oululaiselle

Nainen, 19 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Heippa!

Oon 19-vuotias, vasta Ouluun vakituisesti muuttanut ja yliopistossa aloittanut. Kavereita ei hirveästi ole ja ne harvat ovat etupäässä hyvän päivän tuttuja, joiden kanssa ei tule muuta tehtyä kuin parit snäpit päivässä vaihdettua. Etsiskelenkin täältä ystäviä, joiden kanssa voisi käydä vaikka vaan Prismassa kiertelemässä jos ei parempaakaan tekemistä keksi! Mitään erikoisempia harrastuksia mulla ei ole, mutta kahvittelu, turhanpäiväinen kaupungilla kiertely ja leffaillat kuulostavat jo hyvältä :)

Laita siis viestiä jos kaipailisit seuraa niin ystävystytään <3

10.10.2020

Moi!!

Muu sukupuoli, 26 vuotta, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Ois kiva löytää uusia kavereita, niitä kun ei liikaa löydy. Varsinkin oulusta mutta saa kyllä muualtakin olla, vähintään onnibussilla on joskus varaa kulkea kauemmaksikkin jos hyvä kaveri löytyy. :D
Etsinässä ois ees etäisesti samantyyppistä seuraa. Tykkään kuunnella punkkia, rockia taikka räppiä mutta en juuri sitä radioiden tarjontaa.
On kiva jutella ja parasta on hyväs seurassa nauttia alkoholia samalla, tupakoin myös. Keikoilla ois kiva käydä enemmänki.
Maalaan ja piirrän joskus.

Sivu
Takaisin ylös