Ilmoitukset alueelta Orivesi (2 kpl)

 - 
 
3 päivää sitten

Kirjeystävää ja vertaistukea

Nainen, 38 vuotta, Orivesi, Pirkanmaa

Heippa!
Olen 38v lihavuusleikkauseen menevä nainen ja matkani kyseiseen prosessiin on vasta alussa, mutta haluaisin saada samassa tilanteessa olevista kirjeystäviä ja mahdollisesti myös vertaistukea kyseiselle "matkalle".
Joten jos olet menossa tai jo käynyt kyseisessä operaatiossa, niin laita viestiä tulemaan niin jutellaan siellä sitten enempi.

11.7.2020

Pohjois-Pirkanmaa herätys

Nainen, 38 vuotta, Orivesi, Pirkanmaa

Haeskelen kaveria Pohjois-Pirkanmaalta. Minulla on alakouluikäistä lapsia ja pitkä parisuhde. Etsin rentoa ja iloista seuraa vaikka iltaa istumaan tai rannalle. Lenkillekin lähden, mutta himokuntoilijaa minusta ei tule, vaikka se saattaisi olla haaveeni. Viihdyn retkellä, rannalla, museoissa, kotona höpöttelemässä, miksei joskus shoppailemassa. Olen luonteeltani hieman varautunut ekstrovertti, nuorekas nainen mojovalla huumorintajulla. Toivon, ettet ole ujo ja yleensä olet iloinen tai pyrit löytämään positiivisia puolia elämässä. Älykkyys, lapsirakkaus ja elämässä eteenpäinpyrkiminen plussaa. Minä sytyn monenlaisista uusista asioista. Pidän eniten lasteni kanssa puuhailusta. Tällä hetkellä harrastan puutarhanhoitoa, lukemista, kävelyä, uintia, askartelua ja lukemista. Pidän eläimistä, vaikken voi omia ottaa. Etsinnässä ihan vain kaveri tai hyvä ystävä. Laita rohkeasti viestiä, muutaman rivin perusteella on vaikea päätellä kemioista mitään.

Takaisin ylös