Ilmoitukset alueelta Nivala (16 kpl)

 - 
 
11.11.2023

Pelikaveri/juttukaveri

Mies, 28 vuotta, Nivala, Pohjois-Pohjanmaa

Moro! Täällä kirjottaa 28mies. Opiskelen tällä hetkellä lähihoitajaksi🙂. Harrastan esim koneella pelaamista ja uintia. Kiinnostavia asioita on autot ja eläimet ja esim kavereiden kanssa oleminen. :) En käytä mitään päihteitä ja olen melko rauhallinen. Minun kanssa voi jutella melkein mistä vain. Seurustelen tällä hetkellä, mutta asun yksin. 🙂💪
Laita viestiä jos haluut jutella tai pelata jotain PC:llä tai vaikka nähdäkkin.

8.7.2023

Heips

Mies, 46 vuotta, Nivala, Pohjois-Pohjanmaa

Olen kiltti luotettava alkoton mieshenkilö , joka rakastaa lukemista , pyöräilyä , leipomista , ruuanlaittoa , pelailua , autoilua , ulkoilua , sometusta , ja paljuilua.
Minulla on 2 veljeä 1 sisko. Äiti vielä elossa, isä kuoli 2017. Isoveli 53 , isosisko 48 , pikkuveli melkein 40 ja minä 46.
Asun nyt kerrostalossa , mutta ei se ole sama kun Ok talossa asuminen oli.
Se oli koti , tämä ei ole koti vasn kämppä.
Pidän kissoista , koirista , hevosista , kaneista , lampaista . Minulla on monta lempiruokaa , joista pidän.
Jos kiinnostaa tutustua , laita viesti minulle snäppiin arizonaarska .

27.6.2023

Uusia ystäviä hakusessa!

Nainen, 37 vuotta, Nivala, Pohjois-Pohjanmaa

Hei!

Olen 37-vuotias, naimisissa oleva, nainen Nivalasta.

Etsin uusia tuttavuuksia, kenties loppu elämän mittaista ystävyyssuhdetta! Sellaista jossa molemmat voisi jakaa arjen ilot ja surut, ja voitaisiin viettää aina silloin tällöin aikaa yhdessä, vaikka lähteä kahville/tai teelle, elokuviin tai kirppiskierrokselle!

Tässä hieman minusta..

Pidän eläimistä, erityisesti kissoista, joita minulla on kaksi, käsitöistä (neulonta, virkkaus pääsääntöisesti, mutta ompelen myös välillä ja olen vasta innostunut purkkivärjäämään lankoja, ja haaveilen myös pääseväni jossain vaiheessa mattoja kutomaan) ruuanlaitosta ja leipomisesta (varsinkin ku pääsee leivinuunilla tai puuhellalla tekemään), huonekasveista ja puutarhan hoidosta (enempi kokeileva hortonomi), sisustamisesta, väreistä, hieman jopa retroilusta, valokuvauksesta, mökkeilystä, kotoilusta, haaveilusta, elokuvien ja sarjojen seurailusta, musiikin kuuntelu ja pelailusta niin pc:llä, kuin ihan lautapelejäkin yms..

Pidän itseäni luovana omantiensä kulkijana. Tykkään tarkkailla asioita ja luotan aika paljon omaan intuitioon asioissa. Olen myös joissain määrin introvertti ja voin olla välillä taipuvainen melankoliaan. Mutta olen yrittänyt tässä viime vuosina hissukseen opetella positiivisempaa elämän asennetta, ja voimasanani tällä hetkellä on ilo.

Uusien ihmisten seurassa voin aluksi olla varautunut, mutta kun yhteistä jutunjuurta alkaa löytymään, niin kyllä herkästi avaudun. Tykkään erityisesti keskustella syvällisistä asioista avoimin mielin, ja hölmöistä asioista pilke silmä kulmassa.

Olisiko sinusta minulle kenties ystävää? Toki myös ajatuksenvaihto myös sähköisesti tai vaikka jopa etanapostin kautta myös kiinnostaa! (pääsispähän iän vanhoja kirjepapereita ja kuoria tuhlailemaan xD )

Iällä ja sukupuolella ei ole väliä ja voit olla rohkeasti oma itsesi. Sinulla ei tarvitse olla samoja mielenkiinnon kohteita. Pidetäänhän erilaisuutta molemmin puolin kuitenkin rikkautena!

p.s. Kerrothan itsestäsi …

16.6.2023

Hei

Muu sukupuoli, 46 vuotta, Nivala, Pohjois-Pohjanmaa

Hei. Etsin kaveria mieleltään tervettä sekä sellaista jonka kanssa voisi puhua puhelimessa ja nähdäkin kaverina.
Joka olisi samaa usk kuin minäkin.
Fiksukäytöksinen kaikinpuolin.
Itse olen fiksukäytöksinen mieshenkilö
joka odottaa myös toiselta samaa.
Jos siis sinua kiinnostaa tutustua kaverina, otathan yhteyttä . Kv t älkööt vaivautuko.

12.6.2023

moikka

Mies, 29 vuotta, Nivala, Pohjois-Pohjanmaa

Olen 29 vuottias mies ois kiva tuttustua naispuolisin olen todella puhelias ja olen todella kiva lisäätkä mut snäppissä niin juttelan ja tuttustutan paremmin denelindberg320

22.8.2022

Uusia ystäviä uudelta paikkakunnalta!

Nainen, 29 vuotta, Nivala, Pohjois-Pohjanmaa

Olen 29-vuotias nainen, kotoisin Turusta. Elämä on vienyt viimeaikoina uusiin seikkailuihin ja muutan täältä Varsinais-Suomesta Pohjois-Pohjanmaalle rakkauden "perässä". Ystävät ja kaverit jäävät siis Turkuun ja aloitan kaiken niin sanotusti puhtaalta pöydältä. Toki ystävät Turussa eivät katoa mihinkään elämästäni, mutta kaipaisin uusia kavereita myös Pohjois-Pohjanmaalta. Ystävät ja sosiaalinen elämä on minulle todella tärkeää ja toivon saavani ystäviä uuteen elämänvaiheeseeni.

Olen sosiaalinen, saatan isommassa vieraammassa porukassa vaikuttaa ensin ujolta, mutta tutustuttuani olen todella ulospäinsuuntautunut. Minulla on koira, joten koiratreffeille lähden myös mielelläni. Rakastan musiikkia, kesää, ystävien kanssa puuhailua, spontaaneita viikonloppureissuja ja ihan vaan kahvittelua, keskustelua ja olemista ihmisten kanssa :)

Minulla ei ole omia lapsia, mutta tulevaan perheeseeni kuuluu myös kolme lasta. Sinun elämäntilanteellasi ei ole väliä, pääasia että juttu luistaa. Laitahan viestiä 🤗 Ei tarvitse olla samalta paikkakunnalta, minulla on auto ja se tarvittaessa liikkuu kyllä viereisiinkin paikkakuntiin.

18.1.2022

Moi!

Nainen, 27 vuotta, Nivala, Pohjois-Pohjanmaa

Hei! Olen 27-vuotias nainen Nivalasta .
Perheeseen kuuluu aviomies ja 2 poikaa (syntyneet 2015 ja 2019)
Töissä käyn arkisin.
Salilla tykkään käydä 3-4x viikossa.
Etsin uusia tuttavuuksia :)
Harvoin tulee alkoholia nautiskella ja harvoin viihteelle tulee lähdettyä.
Omaa autoa ei ole että mahdollisuutta ei ole käydä muilla paikkakunnilla
Tykkään jääkiekkoa ja pesäpalloa seurata.

8.3.2020

Heissan

Mies, 42 vuotta, Nivala, Pohjois-Pohjanmaa

Tääl 42 vuotias iloinen ja reipas mies , kaipailee iloista ja reipasta naista ystäväkseen . Toivoisin sinun olevan tästä lähialueelta eli Oulaisista Haapajärveltä Ylivieskasta Nivalasta Sievistä tai Haapavedeltä. Kerron lisää itsestäni jos kiinnostuit vaikkapa Whatsapp tai Facebookin kautta myös Kik sekä Snapchat löytyy. Toivoisin sinun olevan samaa uskontoa edustava kuin minäkin. Toivottavasti ilmoitat pian itsestäsi .:)

28.7.2019

Moikka

Mies, 42 vuotta, Nivala, Pohjois-Pohjanmaa

Kiva mukava huumoria ymmärtävä autoileva tumma komea mies etsii ystävää naisesta. Samoja ominaisuuksia jos on niin tervetuloa ystäväkseni. Tehdään yhdessä kaikkea mukavaa :)
Olisi mukava jos sinullakin olisi auto käytettävissä .
Siitä + jos sinulla olisi samanalaiset arvot kuin minullakin. Omistaisit pyörän niin voisimme pyöräilläkkin. Ystävän yhteydenottoa odottaen Tumma mies ei tummaihoinen. :)

Takaisin ylös