Ilmoitukset alueelta Muhos (6 kpl)

 - 
 
24.3.2024

Moi!

Nainen, 32 vuotta, Muhos, Pohjois-Pohjanmaa

Hei! Olen kohta 33 v nainen. Ei vielä lapsia mutta asun mieheni kanssa Muhoksella . Omien kavereiden kanssa huomaa että elämät ovat ajautuneet hieman erilleen ..sinkkukaverit haluavat vain kulkea baareissa juomassa ja perheelliset tietysti viettävät aikaa perheidensä kanssa joten kaipaisin enemmänkin ystävää sellaiseen tekemiseen mihin ei tarvitse liittyä pääosana ryyppääminen ja biletys.. En ole absolutisti mutta ennemminkin sellainen pari lasia viiniä hyvässä seurassa tyyppi..
Olisi mukava käydä yhdessä vaikka hiihtämässä, retkeillä, pilkillä/kalassa, kävelyllä, ihan vaan kahvitella, tehdä ruokaa joskus yhdessä ja viettää rentoa iltaa, elokuvissa/syömässä sillon tällöin on mukava käydä jne . Olisi kiva käydä myös yhdessä laskettelemassa!
Jos kiinnostuit , laita viestiä niin jutellaan lisää 😊

18.3.2024

Helou kaikille!

Nainen, 23 vuotta, Muhos, Pohjois-Pohjanmaa

Moikka! Oon Elli ja oon 23v ja asun Oulun lähellä ja tykkään kuunnella musaa ja laulaa ja kattoo sarjoja ja leffoja ja tykkään eläimistä Kans kissat ja koirat ja hevoset lähellä sydäntä❤️ mun elämää värittää kans adhd ja mielenterveys ongelmat, toivottavasti ei haittaa 🥺 olen sosiaalinen ja huumorintajuinen ihminen 🙂 ja mun kanssa ei tuu olee tylsää, tykkään jutella elämästä ja sen tarkotuksesta! Tulkaa ottaa rohkeasti yhteyttä, en pure ekalla kerralla ☺️ olen avoin ja rehellinen ihminen mut ikähaarukka pitäisi olla 18-30 ja mielellään Oulun seudulta tai miks ei muualtakin kaikki käy mun muut somet snp on @reiviluolaa ja saa kiinni whatsappista paremmin nro on 0405133376 laittakaa whatsappissa viestiä jos kiinnostuitte! Ihanaa alkavaa kevättä ja ihanaa alkanutta viikkoa kaikille! Ottakaa rohkeasti yhteyttä!
🩷 lla: Elli

11.1.2023

Heippa!

Nainen, 22 vuotta, Muhos, Pohjois-Pohjanmaa

Moikkuuuu! Oon Elli ja oon 22/00v ja asun Oulun lähellä Muhoksella, ja oon sosiaallinen ja huumorintajuinen, tykkään laulaa, kuunnella muusikkia, katella leffoja/sarjoja, leipoa tehdä ruokaa, käydä keikoilla, matkustella (jos oisin joku miljonääri). Oon eläinrakas ja lapsirakas ihminen, jos pitäs kertoo vielä jtn niin oon aika ”pervo” välillä ja mulla on kans AINA, kaksimieliset jutut mielessä, melkein koko ajan, ja oon siis syntynyt Helsingissä mutta asun Muhoksella Oulun lähellä, ja mun suku on Sodankylästä, eli meidän kesken pyssykylästä, ja mun sukulainen sieltä on räppäri Stepa eli Joni Stenberg jos on tuttu, ja mulla on 2 kummilasta ja mulla on molemmat vanhemmat kuolleet, iskä kuoli viime syyskuussa, ja äiti kuoli viime viikon torstaina. Ja mulla on kans mt ongelmia, ja jos jotain kiinnostaa ottaa mun muut somet haltuun niin snp on: ellips00 ja ig on: ellips_00 ja on mulla tt mut teen sinne aika harvoin jtn mut sen nimi on: ellihaloo_00 ja joo mun nimimerkit voi viittaa siihen että oon Haloo Helsinki! Fani! Tuu laittaa viestiä rohkeasti, olet sitten Oulusta tai vaikka Helsingistä niin ei ole väliä. Oon kans bi-seksuaali jos jtn kiinnostaa se tieto :) tykkään kans käydä baareissa laulamassa karaokea ja viettää iltaa. Toivottavasti otat yhteyttä nopeasti :) ja mielellään ekana s-postitse :)

19.1.2022

Moi!

Nainen, 21 vuotta, Muhos, Pohjois-Pohjanmaa

Oon Elli ja oon 00/21v ja asun Muhoksel Oulun lähellä ja haluisin kavereita ja mun omat somet on snp on: elli.aikio ja ig on: ellihaloo_00 ja tt on: ellihaloo_00 ja muhun on helppo tutustua, ja tuun kaikkien kans toimeen, ja mulla on hyvä huumorintaju ja oon sosiaallinen, ja välillä osaan olla äkkipikainen ihminen ja tovottavasti täältä ei tuu, mitää negatiivista palautetta. Ja toivon että voitte hyväksyä mut sellasena kuin oon, ja tovin että voitte pitää tälläisestä aika värikkäästä persoonasta kuin minä :) mut ei mul mitään muuta oo, ottakaa yhteyttä jos vaan kiinnostaa :) ps. Tykkään kattoo Salkkareita ja kuunnella musiikkia ja laulaa vaikka en oo hyvä laulaa mun omasta mielestä, ja mun musamaku on aika laaja :)

5.12.2020

terve

Nainen, 26 vuotta, Muhos, Pohjois-Pohjanmaa

etsin 20-26v tyttöjä ja poikia sähköpostin vaihtoon.
Itse olen 26vuotias nainen muhokselta. tykkään kaikenlaisista elukoista.
harrastan ratsastusta, lenkkeilyä ja musiikin kuuntelua.
opiskelen toimitila huoltajaksi ammatti opisto luovilla.
lempi musaa on nightwish, amispoppi ja räppi.
jos kiinnostuit niin kirjoita sähköpostia minulle!
sähköpostini on : [email protected]

29.6.2018

Moikku!

Mies, 24 vuotta, Muhos, Pohjois-Pohjanmaa

Olen nuorekas 24-vuotias miespuolinen ihminen. Asun mulle rakkaan Hely-koiran kanssa rivitalossa. Ois kiva jos sulle ois myös lemmikit lähellä sydäntä. Lisäksi harrastan pyöräilyä ja jonkun verran käsitöitä. Luonteeltani oon sosiaalinen ja iloinen :)

Sulta odotan että oot luottamuksellinen ja että sun kans vois puhua mistä vain. Olehan yhteydessä :)

Takaisin ylös