Ilmoitukset alueelta Lappi (218 kpl)

 - 
 
eilen

Moi!

Mies, 21 vuotta, Ranua, Lappi

Terve olen 21 vuotias mies Ruotsista😁
Siis mä olen suomalainen mutta mä on syntynyt Ruotsissa ja mun suomen kieli ei o 100%
Mutta mä olen etsimässä kavereita Suomessa mikä voi auttaa mua harjoitella mun suomen kieltä ja ehkä myös tavata kesällä kun mä meen mun perheen mökille lomalle
Meidän mökki on Ranualla niin ois hyvä jos sinä asuit lähellä, mulla on auto niin ei haita jos asuit jossain muualla
Minulla on koira, yks Saksanpaimenkoira ja tykkään käydä kävelyllä hän kanssa.
Minä olen yks aito ja rehellinen ihminen mutta vähän introvertti
Toivottavasti joku näkee tätä ja kiinnosta
Minun snapchat on ogge0

3 päivää sitten

Piristä päivääni 🌹 ☕

Nainen, 48 vuotta, Kemi, Lappi

Piristä päivääni
- Kevät tuloo, purot suloo, hieman lunta maassa se on Kesä 2024
- Paukkupakkasten talvi 2024
- Sateinen marraskuu 2023

Etsin KIRJEKAVERI seuraa
50 molemmin puolin ikäisistä
ympäri suomen.
Haluaisin kirjoittaa säästösyistä SÄHKÖPOSTIN välityksellä.

Tässä ilmoituksia selailessani huomasin
et kuin moni on energinen, liikkuvainen, luonnossa jne.
jos kerkeet hetken aikaa pysähtyä ja kirjottaa, voisin vastata.

Olen huono ilmaisemaan itseäni.
Ajatus ei aina oikein juokse
jos, sinulla juoksee niin KIRJOITA.
En etsi parisuhdetta.
juttuseuraa kylläkin

15.5.2024

Muita pariskuntia kaveriporukaksi?

Nainen, 36 vuotta, Rovaniemi, Lappi

Ollaan muualta muuttaneita, joten olisi kiva tutustua muihin suunnilleen ikäisiimme täällä päin asuviin!

Meistä:
-Ollaan molemmat 36v (mies&nainen) ja viihdytään sekä eräilemässä että kaupungissa
-Ollaan arvoiltamme avarakatseisia
-Meillä ei ole lapsia, joten emme hae nyt seuraa leikkipuistoon :)
-Seurassa ollaan reippaita ja rentoja ja samaa luonteen avoimuutta ja helppoutta toivotaan myös teiltä

Olisi mukavaa välillä kokoontua vaikka kahville, istumaan iltaa, retkelle tai vaihtamaan kuulumisia. Tai ehkä innostutaan vaikkapa laavu/pelailu/ruoka/leffa/harrastus/ tai muuksi rennoksi ajanviettokerhoksi?

Kasataan porukkaa ja kokoonnutaan rennosti esim. lähilaavulle jutustelemaan. Laita viestiä ja kerro jotain teistä! :)

14.5.2024

Morjens 😊

Mies, 39 vuotta, Rovaniemi, Lappi

Rovaniemeltä, ikkää 39 olen jonkinlainen introvertti. Tykkään kehittää itseäni ja vaurastuminen ja taloudellinen vapaus on tavoitteeni. Mukava olis löytää juttuseuraa naisista (iällä ei väliä kunhan 18-99 väliltä)

Laita viestiä jos kiinnostaa jutella ja tutustua lissää

Tv: Teemu 😊

14.5.2024

Ystävää etsimässä

Mies, 37 vuotta, Kemi, Lappi

Hei. Olen 37-vuotias ja etsin uusia miespuolisia ystäviä/kavereita yhdessä hengailuun, jutusteluun, peliseuraksi yms. Olen melko introvertti ja ujo, mutta tutustumisen jälkeen melko rentoa ja huumorintajuista seuraa. Olen naimisissa ja meillä on 3 kissaa sekä koira, eli hyvin eläinrakkaita ihmisiä ollaan. Omia isompia kiinnostuksen kohteita on pelaaminen (lautapelit, tietokone- ja konsolipelit) ja elokuvat. Myös kirjojen lukeminen, luonnossa oleminen, valokuvaus, kävely ja pyöräily kiinnostaa vaikka niitä ei tulekaan kovin usein tehtyä. Musiikkimaku on laaja, yleensä genrellä ei ole väliä jos kappale kuulostaa hyvältä. Viime aikoina on tullut kuunneltua paljon elokuvamusiikkia ja Hans Zimmer on yksi suosikkisäveltäjistäni.

Minulle käy sekä kasvoikkain tutustuminen tai sitten etänä sähköpostin/discrodin kautta jutustelukin.

10.5.2024

Kaverihaku

Mies, 37 vuotta, Rovaniemi, Lappi

Hei. Muutimme puolisoni kanssa kolme vuotta sitten Rovaniemelle ja vanhat kaverini jäivät Etelä-Suomeen. Olisi kiva löytää täältä kavereita harrastusten pariin sekä ihan kahvitteluseuraksi. Oma vapaa-aika kuluu suurilta osin ulkoilun ja liikunnan parissa, kuten kuntosalilla ja maastopyöräilemässä. Olen myös innokas retkeilijä, sitä tulee harrastettua päiväretkistä yli viikon vaelluksiin, kaikkina vuodenaikoina. Myös kalastusta tulee ajoittain harrastettua.

10.5.2024

Hei

Nainen, 34 vuotta, Kemi, Lappi

Uusia tuttavuuksia kyselee tällänen herkkä.huum tajunen neitonen...Huum tajusista rennoista tyypeistä..

3.5.2024

HEI !

Nainen, 47 vuotta, Tervola, Lappi

Olen 47 - vuotias nainen, kristitty. Haen ystäviä miehistä sekä naisista avoimin mielin kaikenlaiseen jutteluun sekä mahdollisesti liikuntaharrastuksiin.
Asun Tervolassa, Meri-lapissa. Luonto on tosi lähellä sydäntäni.sekä lavatanssit

1.5.2024

Heipä Hei!

Mies, 27 vuotta, Rovaniemi, Lappi

Olen 27v mies Rovaniemeltä. Lähinnä etsin uusia ihmis kontakteja. Jotka voisivat tapahtua vaikkapa pelien, liikunnan taikka muuten vaan jutustelun seurassa (muutkin ideat käy).

Olen hieman taidoton sosiaalisilta taidoilta :D, joten olethan hieman kärsivällinen kanssani että pääsen mukaan vauhtiin. Muuten minua voisi kuvailla rauhalliseksi jättiläiseksi, jotenkin onnistuin saamaan pituuteni alkamaan numerolla 2.


Minulla on yleensä talvet vapaana lomautusten takia, joten aikaa riittää. Menossa tällä hetkellä sellainen elämän parannus projekti.
Yritän parantaa sosiaalisia taitojani, kuntoani, terveyttäni sekä tärkeimpänä intoa elämään.

Harrastuksiin kuulu Frisbee-golf, pelaaminen, kalastus ja jousiammunta, joka on kylläkin jäänyt vähemmälle viime aikoina.
Musiikki menee aika lailla laidasta laitaan, Nightcoresta Sabatoniin sekä Beethoveniin.

Lisätietoja voin kertoa mielellään, ota ihmeessä yhteyttä matalla kynnyksellä, Mieluusti oman iän lähettyviltä (+-5v)

23.4.2024

Pelikavereita etsimässä

Mies, 39 vuotta, Keminmaa, Lappi

Hoi, Vanhanajan Keminmaalainen poismuuttaja koki tällaisen kotiinmuuton kun yllättäen pitkän etelänreissun jälkeen tarjottiinkin töitä kotopuolesta.

Vanhat kaverit on muuttaneet niin ikään ympäri ämpäri ja olisi kiva pistää pystyyn ihan uusi peliporukka. Lauta-, video-, roolipelejä, tai ihan vaan vanhan kunnon valitusta ja maailmaparannusta!

Sukupuolella ja iällä ei ole väliä, kunhan tullaan toimeen.

Itse en alkoholia käytä, mutta seurassani saa juoda kohtuudella.

19.4.2024

Moi :)

Nainen, 28 vuotta, Sodankylä, Lappi

Luonnon keskelle muuttaneena kaukaa Helsingin kupeesta, jäi ystävät monen sadan kilometrin päähän. Etsinnässä siis uusia, tästä läheltä Sodankylää.

Olen avoin ja sosiaalinen persoona, joka tykkää nauraa ja hassutella. Pidän kovasti luonnosta ja siellä rauhoittumisesta. Hevoset myös lähellä sydäntä, nyt tosin pientä taukoa kun oma poni lähti vihreämmille laitumille pari kuukautta sitten.

Harrastan konsolipelejä ja keräilläänkin niitä paljon avomiehen kanssa. Niitä löytyykin melkein joka lähtöön. Elokuvia tykkään myös katsella ja luen paljon.

Olen tällähetkellä pois työelämästä vammautuneen olkapään vuoksi, se kun ei kestä enää edellistä työtä. Kova pähkäily siis, mikä musta tulisi isona. Käden ongelmat eivät perus arjessa oikeastaan näy.

Kerro rohkeasti itsestäsi ja millaista ystävää etsit, käydään kahvilla tai kävelyllä ja jutellaan kaikkea mahdollista perämoottorista timanttiin!

Mahtavaa kevättä,sieltä se kesä hiljalleen saapuu :)

16.4.2024

Äitikavereita

Nainen, 33 vuotta, Rovaniemi, Lappi

Hei! Äitikavereita vailla Rovaniemeltä. Itsellä tällä hetkellä yli vuoden ikäinen lapsi, päivät menee pääsääntöisesti hänen kanssaan. Etsitään molemmille seuraa leikkipuistoihin, kahviloihin yms. Laitahan rohkeasti viestiä:)

15.4.2024

Moikka!

Mies, 54 vuotta, Rovaniemi, Lappi

Löytyisikkö täältä mukavaa naista piristämään 54-vuotiaan miehen yksinäistä elämää. Tutustutaan ja keksitään yhdessä mukavaa tekemistä.
Sinun iälläsi ei niin väliä.

12.4.2024

Joko se olisi kevät?

Mies, 29 vuotta, Rovaniemi, Lappi

Ensimmäinen päivä tälle vuodelle kun pitää avata työhuoneen ikkuna. Pihalla kuuluu linnun laulua ja veden ääniä. Aika mukavaa etten sanoisi.

Moi! Täällä näppäilee -95 syntynyt jeppe. Minua on luonnehdittu sosiaaliseksi introvertiksi (jos se nyt edes on juttu?) Nautin olla menossa ja ihmisten kanssa mutta yleensä se on jokseenkin kuluttavaa ja vähintään yhtä mukavaa onkin olla ihan vain kotona ja värkätä siellä jotain. Olkoot se mitä vaan. Musiikin kuuntelu, pelaaminen, kirjojen lukeminen jne on itselle mieluista. Ulkona sitten on kiva pyöräillä ja ihailla luontoa, kesällä varsinkin ja silloin lisäksi tulee esim moottoripyöräily ja uiminen. Saunominen ja eläimet ovat kans lähellä sydäntäni. Toki tämäkin kaikki on vain pintaraapaisu.

Minua voisi rehellisesti sanoa oudoksi tai omalaatuiseksi ja se olisi ihan reilua. Olen ehkä saavuttanut pisteen elämässäni jossa en enää välitä muiden mielipiteistä tai ajatuksista itseäni kohtaan joten olen ja menen kuten itselle tuntuu oikealta ja sopivalta siinä määrin kuin käytöstavat muistaa. En ole ollenkaan ujo ja vinoilen herkästi heti ensimmäistä kertaa nähdessä. Uusiin ihmisiin tutustuminen on aika hauskaa ja on mielenkiintoista kuunnella uusien tuttavien mielipiteitä ja ajatuksia maailmasta. Me kaikki näemme ympäristömme eri tavoilla, niin se aina avaa omaakin maailmaa kun voi jakaa ajatuksia toisen kanssa. Asioista saa olla eri mieltä kunhan siitä voi keskustella järkevästi.

Voit olla mies tai nainen tai joku muu, iällä ei erityisesti ole väliä mutta täysi-ikäinen kumminkin. En hae romanttista suhdetta täältä. Voidaan tavata livenä jos se järjestyy mutta myös ihan sähköpostittelu, toisen seuraaminen sosiaalisessa mediassa, whatsapp jne on kaikki mahdollisuuksia. Voit olla hevari, räppäri, hippi tai mitä vain. En karsasta eri ihmistyyppejä, voit ihan vapaasti olla niin outo tai normaali kuin sinusta tuntuu. Kunhan olet oma itsesi. Tai jos vielä haet omaa itseäsi niin olet sellainen kuin olet!

Jos luit koko tämän ajatustulvan …

3.4.2024

Hei

Nainen, 30 vuotta, Pelkosenniemi, Lappi

Olen 30-vuotias nainen, jonka perheeseen kuuluu aviomies ja kaksi koiraa.
Rakastan retkeilyä ja kaikenlaista luonnossa olemista. Lappiin muutettu n. vuosi sitten, joten toivoisin saavani ystäviä hiukan lähempää.

Vapaa-ajalla arkeeni kuuluvat pysähtyminen ,joogailu, koirien kanssa oleilu, hevoset ja luonnossa liikkuminen.

Live keikat on myös tosi jees.

Olen rauhallinen, positiivinen ja elämään luottava ihminen, joka uskoo naurun voimaan.

Jos voisimme mielestäsi olla ystäviä, niin laita viestiä :)

1.4.2024

Kavereita hakusessa

Nainen, 40 vuotta, Kemi, Lappi

Olen 40-vuotias Kemissä asuva neljän lapsen äiti. Lapset ovat 2, 8, 10 ja 15 - vuotiaat. Olisi kiva saada uusia kavereita ajatusten vaihtoon ja vaikka kahville Jos kaipaat ystävää ja kuuntelijaa, niin kirjoittele 😊

31.3.2024

Moi

Mies, 18 vuotta, Rovaniemi, Lappi

Helou, nuorukainen lapista täällä. Etsin samanhenkistä kaveria. Olen aikamoinen kamppailulaji intoilija. Olen 18v, huumorin tajuinen ja rento.
Asustelen itsekseni Rovaniemellä. Tällä hetkellä opiskelen, ja muu vapaa aika menee rakkaan harrastuksen Brasilian jujitsun/Lukkopainin parissa. Sydäntä lähellä myös pelailu pleikkarilla ja koneella. Harrastan myös luovaa kirjoittelua.

Olisi mukava löytää samanhenkinen ihminen.

16.3.2024

Moi!

Nainen, 25 vuotta, Rovaniemi, Lappi

Olisi kiva löytää täältä uusia kavereita, kun niitä ei täällä kovin montaa ole. Myös juttelukaverit kauempaakin ovat tervetulleita.

Arkena käyn täysipäiväisesti töissä. Vapaa-ajalla tykkään seurata urheilua, tehdä käsitöitä, ulkoilla ja katsella välillä Netflixiä.

Luonteeltani olen iloinen, ystävällinen, positiivinen ja huumorintajuinen.

Voisit olla lähes samanikäinen (+-5v), sukupuolella ei ole väliä.

Jos kiinnostuit, niin ota rohkeasti yhteyttä ja tutustutaan lisää😊

Sivu
Takaisin ylös