Ilmoitukset alueelta Lappi (55 kpl)

 - 
 
21.1.2020

Kaipaan Hyvää Ystävää!

Nainen, 51 vuotta, Rovaniemi, Lappi

Olen nainen, viidenkympin virstanpylvään ylittänyt.
Olen täysillä työelämässä mukana.
Mutta olen vähän hidas ystävystymään.Kun elämä heittelee
välillä, niin tulee varovaiseksi ihmisten kanssa.
Kokeilen nyt tämän kautta!
Etsin kaveria,juttuseuraa,vesijuoksuun, kävelylle, elokuviin, teatteriin,
mökille ihan normaaleihin juttuihin. Voit olla nainen tai mies,
iältäsi ehkä 50-55, ei sillä niin merkitystä, rehellisyydellä sitäkin
enemmän.

13.1.2020

Hei

Mies, 26 vuotta, Rovaniemi, Lappi

Olen Rovaniemeltä 6 vuotta sitten etelään lähtenyt ja nyt comebackin tehnyt. Kuuden vuoden poissa olon aikana on kaverit kaikonnu, niin olisitko sinä semmonen?
Oon ainaki ollu hauska ja hyvä sydämminen, mulle pystyy avautumaan asioista ja yleensä haluan auttaa enemmän muita kuin itteäni. Olis kiva jutella ihan mistä vaan ja mahdollisesti jotain aktiviteettiäki joskus harrastaa.
Mulle Japanin matkailu sen maan autojen harrastamisen ohella on iso osa elämää. Mutta en siitä tuputa jos ei kiinnosta, osaan puhua paljon muustaki.

10.1.2020

Tukholma

Nainen, 61 vuotta, Lappi

Nainen - tänään 61 vuotta.
Etsin vaellusmatkaseuraa n kesäkuussa
Santiago de la Compostela vaellus Ranskasta Espanjaan n 30-40 pv. Googleliltä löytää enemmän tietoa.
Etsin rehellistä avointa juttelu seuraa - tulevaa ystävää naisista ja miehistä. Kasvanut Pohjois- Suomessa maalaistalossa - nykyään asun Tukholmassa. Kiinnostunut monista eri asioista elämässä ja uusia kiinostuksen kohteita löytyy varmaan.

1.1.2020

Moi!

Nainen, 35 vuotta, Lappi

Täällä kirjoittelee 35-vuotias nainen Lounais-Lapista. Perheeseeni kuuluu mies, lapsia ja koira. Kaikki elämässä on aika lailla mallillaan, mutta kaverin paikalla olisi tilaa. Olisi kiva, kun olisi ihmisiä, joille kertoa kuulumisia ja vaihtaa ajatuksia 😊

Pidän eläimistä, musiikista, kesästä, kirjoista, kahvista, huumorista ja ulkoilusta.

Hakusessa siis nainen, joka olisi suunnilleen ikäiseni (+-10v)

17.12.2019

Hei

Nainen, 28 vuotta, Kolari, Lappi

Mun elämästä puuttuu tosi ystävä. mulla ei koskaan sellaista oo ollut, jonkinlaisia kausikavereita kyllä, mutta ei mitään kovin syvää. Oon lämmin ihminen, hyväntahtoinen, hauska, rento, puheliaskin, mutta tykkään erakoitua. Sanoisin olevani aika kiva ihminen, mutta mulla ei synkkaa monenkaan kanssa niin hyvin että se ystävyyssuhde kummallekkaan mitään antaisi. Mä kaipaan jotain erilaista, poikkeavaa, jopa outoa. Mun mielipiteet on valtavirrasta poikkeavia ja saattaisivat kummastuttaa ja järkyttääkin herkempiä. Mietin paljon asioita, ihan liikaakin, olisi kiva jakaa ajatuksia jonkun kanssa ja tulla ymmärretyksi. Mulla on liian paljon aikaa. Olisi kiva kun löytyisi joku saman hmm henkinen ihminen. Oon ateisti, tykkään juoda viinaa, teetä, kahvia, kokkaaminen ja shoppaaminen on kivaa, samoin luonto. En ole maailmanparantaja, en hippi, en saatananpalvoja (mutta se ei minua sinussa haittaisi) Olen nähnyt elämässä paljon pahaa, ja se on opettanut musta pienen misantroopikon kun on tajunnut miten paljon ihmisissä on ns. pahoja ihmisiä. Mä en voi sietää jos ihmisellä on joku merkittävä huono luonteenpiirre, huonoja on: itsekeskeisyys, ylimielisyys, teennäisyys, tekopyhyys, ilkeys, epäluotettavuus, petollisuus, kateellisuus, egoistisuus, epäkohteliaisuus, toisen epäkunnioittaminen, ..tätä ei kannata käsittää väärin, oon edelleenkin kiltti ja lämmin, vilpitön ja avoin ihminen, sellaisia toivoisin myös löytäväni seurakseni. Ja olisi kiva jos ajatuksetkin kohtaisivat. Mä asun ulkomailla, avoliitossa mieheni kanssa, se on päivät töissä ja mulla ei oo viellä töitä, mun päivät kuluu siinä kun ootan koska se tulee kotiin. Tää liika aika on saanut mut miettimään paljon elämää ja sitä mitä siitä puuttuu. Oon aika tyytymätön mun elämään, vaikka samalla oonkin onnellisempi kun koskaan ennen, mun mies on mun kaikkeni. Yksi asia mikä multa puuttuu olisi tosiystävä. Jos sulla ei oo noita turn off luonteenpiirteitä ja oot kiva niin laita viestiä :) oon mukava.

6.12.2019

Kavereita?

Nainen, 18 vuotta, Kemi, Lappi

Moikka! Oon 18/01 naisen alku Kemistä. Olen kotoisin Oulun seudulta, joten siellä suunnilla tulee vierailtua paljon.

Etsin uusia kavereita, joiden kans vois jutella kaikesta ja mahdollisesti hengailla. Sukupuolella ei väliä, mutta ikähaarukka olis 18-24 vuotta.

Muutin elokuun alussa Kemiin opiskelujen takia, joiden jälkeen todennäköisesti muutan takaisin Oulun seudulle. Opiskelen tällä hetkellä toista vuotta eläintenhoitajaksi ja tarkotuksena ois suuntautua pieneläimiin. Lempieläimeni on koira, joita kotona mulla on kolme kappaletta. Mun harrastukset pääasiassa liittyy koirien kans tekemiseen. Muita kiinnostuksen kohteita koirien lisäksi musiikki, elokuvat ja tykkään seurailla erilaisia sarjoja. Luonteeltani oon aluksi tosi ujo/hiljanen, mutta sitte alun jälkeen oon puhelias ja avoin.

Yhteyttä voi ottaa joko täällä viestiä laittamalla tai snäpissä mmmilenawaa

16.11.2019

Uusia ystäviä?

Nainen, 22 vuotta, Rovaniemi, Lappi

Hei!

Täällä kirjoittaa 22v nuori nainen joka etsii itselleen uusia ystäviä ja juttuseuraa, sukupuolen katsomatta. Aina parempi jos mahdollisuus tavata myös 😁 elämä meinaa olla yksinäistä tällä hetkellä töiden vuoksi.

Mun seurassa saa nauttia huonosta huumorista josta ei aina välillä itsekkään tajua mitään. Juttua minulla riittää aina maan ja taivaan väliltä. Aluksi saatan vaikuttaa ujolta mutta kun pääsee tutustumaan niin tämä mielikuva kyllä katoaa aika nopeasti. Kanssani voi puhua ihan mistä asiasta tahansa, kuuntelen aina ja autan tarvittaessa!

Toivon että ystäviin voi aina tukeutua , niin hyvässä kuin pahassa asiassa ja he olisivat luotettavia. Tälläiset ihmiset on harvassa, mutta oletko sinä yksi niistä? Jos olet niin laita ehdottomasti viestiä ☺️

1.11.2019

Ystävä hakusessa

Mies, 27 vuotta, Rovaniemi, Lappi

Moi, olen 27-vuotias mies Rovaniemellä, tänne muuttanut 7 vuotta sitten etelä suomesta. Ja nyt elämän heitellessä on ystävät/kaverit kadonneet ja olo joskus liiankin yksinäinen.
Ois kiva löytää juttu kaveria miestä taikka naista, vaikka ihan vain viestittelyyn, mutta voi sitä joskus nähdäkin.
Luonteeltani olen joskus puhelias ja joskus todella hiljainen ja etäinen 😅 huumoria löytyy kyllä. Kaks jakoset mietteet mitä miettiä tästäkin kun täältä ystäviä haen, en ois ihan heti uskonu😅
Kiitos ja kummarrus🙏

26.10.2019

kavereita!

Nainen, 18 vuotta, Lappi

hei!!

oon 18v nuori nainen lapin suunnalta. mulla on menossa just abivuosi lukiossa, ens syksynä oonki sitten ehkä muualla kuin täällä :)

ois kiva saaha uusia kavereita, vaikka vaan juttukaveriksi tai mahollisesti voitas joskus nähäkki ja viettää aikaa :) oon kyllä melko ujo uusien tyyppien kanssa, mutta sillon ku on tutustuttu niin juttua tulee aika reippaastikki! :D

mulle tärkeää on tehä sitä omaa juttua, ja erotunki aikapaljon massasta (?) esim vaatetyylilläni. en käytä päihteitä, mutta se ei tarkota (niinku jotkut saattaa olettaa) että oisin jotenki tylsä tms. :)

tykkään jutella syvällisiä ja oon muutenki aika pohdiskeleva tyyppi. (myös ihan arkiset jutut on jees, jos on joku, jonka kans ne voi jakaa)

jos vähänki tuntuu siltä, laita viestiä nii tutustutaan!
(suunnilleen samanikäset, sukupuolella ei väliä)

26.10.2019

23-vuotias nainen kavereita ja ystäviä vailla Lapista

Nainen, 23 vuotta, Kemijärvi, Lappi

Moi!

Mä oon 23-vuotias yksinasuva nainen, joka on muuttanut keväällä Etelä-Suomesta Lappiin. Asun tällä hetkellä Kemijärvellä ja hinkua olisi vähän ylemmäskin. :D Olen opiskelija, mutta toistaiseksi opinnot ovat nyt hetken tauolla, tarkoitus on kuitenkin jatkaa niitä myöhemmin. Olen henkeen ja vereen luontoihminen, joka rakastaa liikkua luonnossa niin vaeltaen, marjastaen, sienestäen, hiihtäen kuin ihan vaan kävellen. Kalastaminen myös kiinnostaa kovasti. Pohjoisen luonto olikin yksi isoimpia syitä, mikä sai minut muuttamaan Lappiin. Kaipasin myös elämääni uusia tuulia ja minuun myös vetoaa täällä vallitseva kiireettömyyden ja hiljaisuuden tuntu. Ja tietynlainen rentous ja että asiat ei oo aina niin justiinsa. Oon kiinnostunut yksinkertaisemmasta ja luonnonläheisemmästä elämästä enkä ole hirveästi materian ja rikkauksien perään. Vaikka olenkin tämmöinen eräjormaileva herkkis, niin minussa on myös sosiaalinen ja menevä puoli. Olen ulospäinsuuntautunut, pirteä ja avoin persoona, joka innostuu helposti asioista. Oon kans tosi spontaani ja aika boheemi. Minun kanssani voi jutella ihan mistä vain enkä kavahda mitään aihetta, oli kyse sitten pinnallisista tai syvälllisemmistä keskusteluista. Minun kanssa voi niin lähteä erämökille järven rannalle kuin baariin juhlimaan. Joskus on kiva vaan katsella leffaa vilttiin kääriytyen, joskus taas on kiva mennä vaikka kahville tai lasilliselle.

Kaikki ystäväni ja läheiseni asuvat Etelä-Suomessa enkä ole täällä ehtinyt/jaksanut vielä oikein tutustua uusiin ihmisiin sen kummemmin, mutta nyt on alkanut tulla vähän sellainen olo, että olisi kiva saada täältäkin päin kavereita tai jopa ystäviä. Minulla ei ole niin väliä, missä päin Lappia asut, mutta toki mahdollisia tapaamisia helpottaa, jos asuu vaikka kohtuullisen bussi/junamatkan päässä. Mutta ihan mistä päin saa laittaa viestiä. Iälläkään ei ole niin merkitystä, sillä minulla on kaikenikäisiä kavereita ja ystäviä. Jos kiinnostuit, niin laita ihmeessä viestiä ja jutellaan lisää!

25.10.2019

hei !

Nainen, 21 vuotta, Lappi

Oon parikymppinen nainen Lapista, opiskelen ja teen töitä. Paikkakunta missä asun on melko pieni, eikä kovin paljoa ole noita oman ikäisiä ihmisiä. Sydäntä lähellä on erityisesti luonto ja reissaaminen. Ois kiva saada ihan vaikka vaan jutteluseuraa, ja jos ei ole kovin paljon etäisyyttä niin ihan liveseuraaki vaikka baariin/mökille/vaelluksille tai mihin vaan!

21.10.2019

Uusia ystäviä

Nainen, 21 vuotta, Rovaniemi, Lappi

Heips! :)

Olen 21v Vantaalta mieheni kanssa reilu vuosi sitten Rovaniemelle muuttanut nainen. Kaikki ystäväni jäivät etelään, enkä ole kovasta yrityksestä huolimatta vieläkään löytänyt täältä hyviä ystäviä. Nyt sitten kun löysin tällaisen palvelun, niin pitääpä tätäkin kokeilla, jos vaikka sattuisi löytämään edes yhden ihmisen, jonka kanssa höpötellä ja/tai nähtäillä. Paljon aikaa kuluu ihan vain töissä ja kotona, elämä tuntuu aika tyhjältä, kun ei voi koskaan tehdä mitään kodin ulkopuolella, koska ei ole ystäviä keiden kanssa voisi jonnekin lähteä tai vaikka soitella. Mieluiten lähtisin esimerkiksi luontoretkille, shoppailemaan, leffaan, mökkeilemään...
Itseäni kuvailisin avoimeksi ja hyväsydämiseksi ihmiseksi. Tykkään jutustella syvällisiäkin ja vaikka olisi täysin erilainen ihminen kuin minä, niin se ei säikäytä ja kunnioitan muita, kunhan myös minua kunnioitetaan tällaisena kuin olen. Innostun helposti pienistäkin asioista. Mainittakoon tähän nyt sekin, että olen lapsirakas ja nurkissa pyöriikin jo yksi 1v8kk poitsu. En halunnut tätä liikaa korostaa, etten karkottaisi lapsettomia ihmisiä heti alkuunsa :D
Etsin tällä ilmoituksella ~18-28v ihmisiä, jotka olisivat mahdollisesti kanssani samankaltaisessa tilanteessa ja vailla uusia ystäviä. Ehkä kaipaisivat nimenomaan sydänystäviä? Ei tarvitse välttämättä asua lähellä minua. Laitappa heti viestiä tulemaan jos vähänkään kiinnostuit :)

15.10.2019

Heip!

Nainen, 25 vuotta, Lappi

Täällä outo ja yksinäinen otus etiskelee josko täältä löytys uusia tuttavuuksia, joiden kanssa jauhaa tyhjänpäiväsiä, jutellla kuulumisia tai jopa puhua henkeviä 😊 Iällä, sukupuolella, paikkakunnalla ei ole väliä.

Olen 25 vuotias, asun kahdestaan avopuolisoni kanssa.
Luonteeltani olen aika melankolinen, suht rauhallinen ja ujohko mietiskelijä. Sosiaaliset taidot "hieman" ruosteessa pienimuotoisen erakoitumisen seurauksena ja noh, kunnon ystävystyminen aina ollut haastavaa (lämpenen hitaasti).
Asioita jotka kiinnostaa
-kauhuelokuvat
-sarjat (mm. anime)
-kotona mähöäminen
-huono huumori ja meemit 🤦‍♀️
-kuuntelen melodeathia ja kaikenmoista rämpytystä, konemusiikkia myös silloin tällöin.

Öh päässä lyö tyhjää, enempää infoa en itestäni nyt keksi, kysymällä oppii lisää 😄
Viestiä vain tännepäin tulemaan jos siltä tuntuu 👍

14.10.2019

Uusia kavereita?

Nainen, 18 vuotta, Rovaniemi, Lappi

Moi! Mie oon 2001 syntyny tyttö Rovaniemeltä. Etsin uusia kavereita ja juttuseuraa mieluiten täältä päin mutta välimatkakaan ei oo este! Sukupuolella ei väliä ja ikä mieluiten 15-19 väliltä.

Tällä hetkellä opiskelen ammattikoulussa. Mulle elämässä tärkeimpiä asioita on ystävät ja perhe sekä urheilu<3 Harrastan salilla käymistä ja lenkkeilyä. Vapaa-ajalla muuten tykkään mennä ja viettää aikaa kavereitten kans, joskus käyä ulkona ja juhlimassa, kaupungilla ja kirppiksillä kierteleen tai sitten olla vaan kotona ja kattoa netflixii, kuunnella musaa, kokkailla ja chillailla vaan:)


Aluks mie oon joskus vähän ujo mutta kun oppii tunteen niin oon tosi iloinen ja puhelias mun seurassa voi olla täysin oma itsensä! Oon myös aika rento ja huumorintajuinen eli rakastan nauraa!:D Oon aina tosi luotettava ja välittävä ihminen mun kans voi jutella kaikesta maan ja taivaan välillä sekä tykkään paljon puhua syvällisiä.

Oon yksinäinen välillä vaikka muutama ystävä löytyyki niin ois tosi kiva löytää lisää samanhenkisiä ihmisiä elämään keitten kans vois nähä ja tehä kaikenlaista tai ihan vaan olla ja jutella! Oon monipuolinen ihminen eli mun kans voi tehä ihan mitä vaan tykkään kokeilla uusia juttuja ja tehä extempore asioita!
Ota rohkeesti yhteyttä!:)

10.10.2019

Peli- ja juttu/kaveriseuraa!

Nainen, 19 vuotta, Rovaniemi, Lappi

Ensinnäki oon tosi huono alottaa mitää tälläsii, etenkää ku pitäs kertoo itestää perusasioita, nii se tuntuu muka tosi vaikeelle :D

Mutta siis joo, olen 19v, Rovaniemellä asuva nuori tyttönen. Harrastuksiin kuuluu tietty tuo pelaaminen, minkä takia tääl vähä pyörinki nyt ja sit käyn salil välil pyöriis ja yrittääs tehä jotain. Tykkään kuunnella paljon musiikkii sekä käydä ulkoon muutenvaa kahvittelees, yksillä, kaksilla tai vaik vaa Heses syömäs salaattii (Wait that's illegal)

Tosiaan mie tulin ettii peli, juttu ja kaveriseuraa ja voi toki olla mistäpäin Suomea tahansa, et ei oo välttämättä pakko olla täält porojen keskelt mut plussaa se ainaki ois :D Eikä myöskään tarvi pelata mitää et ihan käy kyl kaikki! :)

Peleistä sen verran jos jotakuta kiinnostaa et PC:llä pelaan pääsääntösesti ja siin sivus sit välil (Lue: Tosi harvoin) boxillaki. Pelejä, joita tulee eniten pelattuu:
>CS (Oon kyl ihan paska mut anyway :D )
>Hearthstone
>OSRS
>Halo (Xbox)
>Call of Duty (Xbox)
>Sims 4
>Skyrim
Tekis mieli ladata kaikkee lisää mut en keksi mitä lataisin ja pelaisin :D

Joten jos koet olevasi tarpeeks pitkähermonen, et jaksat kuunnella miun paskoi juttui ja viel paskempii vitsei ni tuu vaik pistää viestii! (+ Jos oot valmis opettaa miuu pelaamaa kaikkee ni hmu)

Sivu
Takaisin ylös