Ilmoitukset alueelta Lappi

 - 
 
eilen

Hola!

Nainen, 24 vuotta, Rovaniemi, Lappi

Sattumalta ajauduin tälle sivustolle ja päätin, että miksipä en kokeilisi tätä itsekin.
Vanhat ystävät ovat muuttaneet vuosien varrella ympäri suomen ja maailman, ja näin aikuisiällä tuntuu ettei uusia löydykään niin helposti.
Olen siis 24 vuotias nainen Rovaniemeltä. Olisi kiva löytää ystäviä kaikenlaiseen yhdessätekemiseen ja menemiseen, välillä vaikka ihan vaan sohvalla istuskeluun ja höpöttelyyn kaikesta maan ja taivaan väliltä.
Asun avoliitossa, ja meiltä löytyy yksi koira, joten lenkkikaveritkin ovat tervetulleita :)
Muualtakin päin suomesta saa ottaa yhteyttä, juttuseura kelpaa puhelimenkin välityksellä.

eilen

Heips!

Nainen, 19 vuotta, Lappi

Olen 19-vuotias nainen Rovaniemeltä, joka halaisi tutustua uusiin ihmisiin ja saada uusia ystäviä. Luonteeltani olen tosi iloinen, pirtsakka, avoin, puhelias, rento ja huumorintajuinen. Rakastan uusien asioiden kokeilemista ja mut onkin helppo innostaa mukaan monenlaiseen tekemiseen. Uutena harrastuksena tullut kelkkailu ja siksi etsinki mahdollisesti kelkkakavereita. Mahtavaa olisi lähtiä kelkkailemaan pitempiäkin reissuja. Minusta saa seuraa vaikka liikkumaan, kokkailemaan, keikalle, terassille tai vaikka vaan sohvalle höpöttämään. Laita ihmeessä viestiä! :)

21.8.2018

Löytyisikö uusia ystäviä tai jopa se sydänystävä

Nainen, 49 vuotta, Rovaniemi, Lappi

Olen vähän aikaa sitten Rovaniemelle muuttanut 49 vuotias iloinen, sosiaalinen ja ihan mukava tavallinen, eronnut ja yksin asuva nainen ja kaipaisin uusia ystäviä lähiseudulta. Iälläsi tai sukupuolella ei ole väliä kunhan päihteet eivät kuulu elämääsi. Olisi kiva kyläillä, höpöttää joutavia, jutella syvällisiä, käydä kahvilla, kaupungilla, syömässä, uimassa tai tehdä jotain ihan muuta mikä nyt mukavalta tuntuu.
Jos syystä tai toisesta kolahti kauempanakin, niin toki voi koko Suomesta ottaa yhteyttä.

16.8.2018

Elämästä nauttiva !

Mies, 64 vuotta, Lappi

Etsin kaveria naisesta tai miehestä on sitten vaalea tai tumma ihoinen.Olen 64 eronnut ajat sitten normi siisti asiallien luotettava kaikin puolin,huumorintajuinen avoin mies 016 alueella länsi asun yksin ok talossa olen työ eläkkeellä !
Jotain puuttuu työelämä ei tuonut todellisia ystäviä edes kavereita,en tiedä kai sen niin piti mennä ! Siksipä etsinkin aitoa rehtiä kaveria näin aluksi,jonka kanssa voi käydä keskustelua kaikesta aiheesta kun aiheesta kaikki käy ! Niin joko esim kahvin viinin oluen ruuan jne seurassa miten milloinkin,maalla kun asun luonto on tärkeä elementti siihen kun liittyi työnikin vahvasti !

12.8.2018

Kavereita pohjoisesta

Mies, 17 vuotta, Lappi

Hei! Olen 17-vuotias lukiolaispoika lapista päin. Olen luotettava, huumorintajuinen ja kait ihan mukavakin😀. Etsisin kaveria ensisijaisesti lapista, jonka kanssa käydä esimerkiksi kahvilla, mutta minä lähden kyllä mukaan moneen asiaan. Toki voit olla muualtakin kuin lapista. Sukupuolella tai millään muullakaan ei ole väliä. Rohkeasti vain yhteyttä ottamaan!

28.6.2018

Uusia ystäviä

Nainen, 22 vuotta, Rovaniemi, Lappi

Hei!

Olen 22-vuotias nainen Rovaniemeltä, joka halaisi tutustua uusiin ihmisiin ja saada uusia ystäviä. Luonteeltani olen tosi iloinen, pirtsakka, avoin, rento ja huumorintajuinen. Rakastan uusien asioiden kokeilemista ja mut onkin helppo innostaa mukaan spontaanisti monenlaiseen tekemiseen. Musta saakin seuraa vaikka liikkumaan, kokkailemaan, kirjoittamaan gradua, keikalle, terassille, kreisibailaamaan tai vaikka vaan sohvalle höpöttämään ja parantamaan maailmaa irtokarkkien kanssa! Sukupuolella tai iällä ei ole merkitystä. Laita ihmeessä viestiä! :)

10.4.2018

Moikka!

Nainen, 24 vuotta, Lappi

Täällä kirjoittelee tänä vuonna 25 vuotta täyttävä naispuolinen henkilö. Kaipailisin uusia hyviä ystäviä. Olis mukava kun ois se luotettava hyvä ystävä jolle vois kertoa kaikki huolet ja murheet, naureskella yhdessä ja tehdä kaikkea kivaa.
Kuten käydä yhdessä kävelyllä, nähdä kahvikupposen äärellä, lähteä yhdessä mökkireissulle tai jossain muualla käydä reissailemassa.
Jos tunnet samoin, otathan yhteyttä nii suunnitellan yhdessä mitä tehtäisiin seuraavaksi. :)

7.4.2018

Tervehdys

Nainen, 32 vuotta, Lappi

Missä oot paras ystäväni, sinä pieni tai iso, nauravainen paukapää?
Minä oon sinua odottanut nyt viimiset viistoista vuotta.
Olen luotettava, huumorintajuinen ja eläinrakas ihminen, tykkään lukea kummitustarinoita ja haaveilla.
Olisi mukava joskus soittaa ystävälle, saada halaus sanomatta mitään, hörpätä kahvit ja nauraa vedet silmissä, vaihtaa ajatuksia arkisista asioista, tuoda pullapussi mukanani.
Kirjoita, mikäli tunsit piston sydämessäsi, olit sitten 30 tai 80vee. ☺ festarit ei oo mun juttu, se nyt vaan ei poistunut tuosta listasta.

Takaisin ylös