Ilmoitukset alueelta Lappi (106 kpl)

 - 
 
eilen

Hellou!

Mies, 31 vuotta, Rovaniemi, Lappi

Kaipaan arkeen uusia ystäviä erilaisiin tekemisiin ja harrastuksiin! On myös mukava jutella asioita pahki vaikka kahvikupin tai leffan äärellä. Kolme vuotta Rovaniemellä asunut kolmekymppinen kaipailee ystäviä ja kavereita arkiseen elämään. Lähde mukaan salille, ulkoilemaan tai vaikka kahvikupin äärelle. Olen töiden perässä muuttanut paikkakunnalle eikä kavereita ole oikein löytynyt näin aikuisiällä. Olen parisuhteessa, mutta kavereita ei ole koskaan liikaa!

Laita viestiä niin kerron mielelläni itsestäni enemmän!

2 päivää sitten

Rovaniemen yöelämään

Nainen, 29 vuotta, Rovaniemi, Lappi

Hei, löytyiskö ketään naispuolista henkilöä Rollosta, kenellä kiinnostais lähteä baariin joku pe. tai la. ilta?

Ei oo pitkään aikaan tullut käytyä ja ois kivaa vaihtelua arkeen. Itseäni kiinnostaa esim. Oliver's Corner, joka on vielä näkemättä ja kokematta. Omat kaverit asuu suurimmaksi osaksi Etelä-Suomessa, joten siks päädyin kyseleen täältä.

3 päivää sitten

Moi!

Nainen, 22 vuotta, Inari, Lappi

Olen 22-vuotias Saariselällä asusteleva nainen. Etsin retkeilyseuraa ja juttukavereita. Pluspisteitä saat jos asut tässä lähistöllä (~200 km säteellä), niin voitaisiin nähdäkin. Vapaa-aikani käytän luonnossa haahuillen, kutoen ja Netflixiä katsoen. Tykkään keskustelemisesta, niin syvällisesti kuin vähemmän syvällisestikin. Olen aluksi vähän ujo, mutta jos ollaan samalla aaltopituudella, ei jutusta meinaa tulla loppua. Olisi kiva jos olisit suunnilleen saman ikäinen kuin meikä.

Jos kiinnostaa ruveta kaveriksi, ota rohkeasti yhteyttä :D

6.5.2021

Ystävyys, D5/T5?

Nainen, 55 vuotta, Rovaniemi, Lappi

Olen parisuhteessa, mutta kotoa puuttuu yhteisyyden ja läheisyyden tunne. Kaipaan sielunkumppania, naista tai miestä, hyväksi ystäväksi. Ihannetapauksessa löydämme toisistamme elinikäiset ystävät ja voimme joskus ehkä tavata ja halata. Myös kirjeystävyys voi riittää. En siis etsi treffejä, seksiä tai salasuhdetta.

Lähesty minua, jos ymmärrät huumoria, heittäytymistä ja hassuttelua, mutta fiksu puolesi hoitaa asiansa järkevästi. Itse pidän rauhallisesta
kotielämästä, hiljaisuudesta ja pohdiskelusta mutta toisaalta asioista, joissa ei ole mitään järkeä. Harrastan geokätköilyä ja itselleni nauramista silloin, kun en kirjoita ja ajattele liikaa.

6.5.2021

Kirjeystävät haussa :)

Nainen, 32 vuotta, Lappi

Kirjeenvaihdossa minua kiehtoo ajatus siitä, että tuntisin jonkun ihmisen pelkästään kirjeiden pohjalta, tietämättä heistä yhtään mitään muuta kuin mitä voin paperilla olevista sanoista päätellä. Nuorempana minulla oli useita kirjeystäviä, mutta yhteydenpidon muuttuessa yhä helpommaksi ja nopeammaksi ne kaikki pikku hiljaa loppuivat.

Olen haaveillut lukupiireihin menosta, mutta ehkä tällä hetkellä kaipaisin eniten kahden ihmisen välistä vuorovaikutusta, ajatusten vaihtoon.

Erityisesti tämän kevään aikana olen oppinut nauttimaan lukemisesta jälleen. Tuntui, että olin kadottanut minulle aikaisemmin niin tutun innon oppia uusia asioita. Ehkäpä korona-aika on opettanut minua jälleen rauhoittumaan, pysähtymään tähän hetkeen.

Minua kiinnostavat monet aiheet. Taiteellisena ihmisenä olen luonnollisesti kiinnostunut taiteen tekemisestä, taiteilijana olosta. Helene Schjerfbeckin ajatukset ovat erityisesti iskeneet. Luen ja kirjoitan välillä runoutta, mutta en ole vielä erityisesti löytänyt minua miellyttäviä runoilijoita. Etsintä kuitenkin jatkuu.

Olen myös alkanut jälleen lukemaan filosofiaa , ihan perusteista alkaen, koska edellisistä opinnoista on vierähtänyt aikaa :) Sosiologinen tapa nähdä yhteiskunta on myös toinen aihe, josta olen ollut kiinnostunut. Tässä muutamia mainintoja kiinnostuksistani, niitä on vielä paljon lisää.

Minulla ei hirveästi ole kriteerejä kirjekaverin suhteen, kunhan nauttisit asioiden syvällisistä pohdinnoista, pintapuolista jutustelua kun on niin helppo löytää. Eettisyys ja tasa-arvo ovat minulle tärkeitä asioita, kyky nähdä empaattisesti erilaisia ihmisiä ja elämäntilanteita.

Jos yhtään heräsi kiinnostus, niin ota yhteyttä! Katsotaan löydämmekö yhteistä säveltä pidempään kirjeenvaihtoon. Haluan erityisesti käsin kirjoitettua kirjeitä, toisaalta jos haluat käyttää esim. vanhanaikaista kirjoituskonetta tai tulostaa koneella kirjoitettua tekstiä, niin sekin on ok.

1.5.2021

Hei

Mies, 35 vuotta, Lappi

Ainakin aluksi sähköpostiviestittelyyn kykenevää henkilöä jonka kanssa pystyisi keskustelemaan lähes aiheesta kuin aiheesta. Iällä tai sukupuolella ei väliä. Itse olen 35-vuotias mies pohjois-suomesta. Harrastan huonoa huumoria ja vapaa-aika menee pääsääntöisesti lasten kanssa touhutessa.

30.4.2021

Kaveria Rovaniemeltä?

Nainen, 18 vuotta, Rovaniemi, Lappi

Hei vaan! :) Täällä kirjoittelee 19 vuotta syksyllä täyttävä naisenalku, joka etsisi kipeästi uusia naispuolisia kavereita Rovaniemen alueelta. Asun vielä toistaiseksi Joensuussa, mutta vietän täällä Rollossa suhteellisen usein aikaa ja olenkin hakenut kevään yhteishaussa tänne opiskelemaan.

Luonteeltani olen erittäin rentomielinen eikä seurassani tarvitse miettiä mitä suustaan päästää :) Olisi mukavaa löytää kavereita, jotka tykkäsivät myös liikkua luonnossa, urheilla, silloin tällöin huvitella ja mitä nyt ikinä keksiikään. Mitä kierompi huumorintaju, sitä suurempi plussa! ;) Tällä hetkellä päivät meinaavat käydä turhankin pitkiksi, koska koulu loppui ja töitäkään ei vielä toistaiseksi ole löytynyt. Aikaa siis löytyy, mikäli juuri sinä haluaisit vaikka nähdä ja tutustua!

24.4.2021

Hei

Nainen, 28 vuotta, Tornio, Lappi

Hei. Etsin kaveria torniosta tai lähialueilta.
Tuun hyvien kaikkien kaa juttuun, mutta kaveriksi haluan samaa ikäluokkaa kuin itsekkin olen, eli 26-30 vuotiasta.

Olen itse 28v nainen, aika vasta Tornioon muuttanut. Kiinnostaisi ihan vain esim. lenkkeily / kahvittelu kaveri jne :)
Jos kiinnosti niin laita viestiä ja voisit hieman kertoa itsestäsi, kiitos! :)

18.4.2021

Kaveria Kittilästä

Mies, 33 vuotta, Kittilä, Lappi

Moikka! Täällä 33 vuotias mies, joka on nyt vuoden verran asunut Kittilässä. Tykkään mm. saunoa, liikkua luonnossa, istua tulilla ja kalastaa, näiden harrastusten pariin kaveri olisi tervetullut! Tykkään myös remontoida ja rakennella sisällä ja ulkona ja mielelläni olen apuna noissa hommissa.

17.4.2021

Heipparalla!

Nainen, 25 vuotta, Rovaniemi, Lappi

Täälläpä yksinäinen rovaniemeläinen ystävä omistan yhden kissan! Kaipaan uusia ystäviä rinnalleni! :) Olen tosi yksinäinen ihminen tarvitsen ystäviä rinnalleni joiden kanssa vietää aikaa yhdessä!💕

12.4.2021

Hei!

Nainen, 64 vuotta, Rovaniemi, Lappi

Olen 64-vuotias rovaniemeläinen nainen. Elämäntapaani kuuluu liikunta: kävely, juoksu, hiihto. Marjoja tykkään poimia kotitarpeisiin, mutta en kylläkään ole mikään varsinainen poimuri😄 Harrastan myös kotoilua. En tupakoi, eikä alkoholikaan minua vie. Huhuilen samanhenkistä kaveria. Otathan yhteyttä jos kiinnostuit!

29.3.2021

Moi!

Nainen, 21 vuotta, Rovaniemi, Lappi

Olen 20 vuotias nainen Rovaniemeltä. Muutin tänne viime syksynä opiskelemaan ja etsin täältä uusia kavereita, joiden kanssa viettää aikaa (toki korona huomioon ottaen).

Olen alkuun melko rauhallinen mutta, kun alkuun on päästy, ei juttu yleensä lopu kesken. Olen helposti yllytettävissä mukaan kokeilemaan uusia juttuja. Tällä hetkellä nautin paljon hiihtämisestä mutta, kun lumet sulavat vaihtuu se lenkkeilyyn ja pyöräilyyn. Näiden lisäksi pidän piirtämisestä, maalaamisesta ja sarjojen katselemisesta. Nämä ovat nyt kyllä jääneet vähemmälle koulun takia. Tykkään laittaa hyvää ruokaa ja viettää rauhallisia koti-iltoja.

Toivoisin että olisit suunnilleen saman ikäinen kuin minä. Sukupuolellasi ei ole minulle väliä.

Jos kiinnostuit, ota rohkeasti yhteyttä! Ei haittaa vaikkei meillä näin alkuun tuntuisi olevan mitään yhteistäkään. Tutustutaan :)

15.3.2021

Kavereita hakusessa

Nainen, 37 vuotta, Kemi, Lappi

Olen 37-vuotias Kemissä asuva kolmen lapsen äiti. Lapset ovat 5, 7 ja 12-vuotiaat. Olisi kiva saada uusia kavereita ajatusten vaihtoon ja vaikka kahville. Lapset ovat joka toinen viikko isällään ja silloin on enemmän omaa aikaa ja välillä meinaa iskeä tylsyys. Jos kaipaat ystävää ja kuuntelijaa, niin kirjoittele 😊

14.3.2021

Moi

Nainen, 25 vuotta, Rovaniemi, Lappi

Tälläpä rovaniemeläinen nainen 25vuotias! Omistan yhden kissan:) olen tosi yksinäinen kun minulla ei ole paljon ystäviä:)
Olisin tosi iloinen jos löytäisin ystäviä rinnalleni:)
Ettei tarvitse yksin olla kokoajan:(
Olisi tosi kiva vietää aikaa ystävien kanssa:)

14.3.2021

Juttuseuraa

Mies, 20 vuotta, Lappi

Moii! Oon tämmöne just 20v täyttäny nuori mies pohjoisesta, etin juttuseuraa. Mut ei mikää estä etteikö siit vois tulla vakavampaa jos kemiat kohtaa😊. Luonteeltaa sellane rauhallinen, luotettava, auttavainen, rehellinen.
Tarkotuksena ois jossai vaihees lähtee kiertää suomee autolla ja tavata kavereita siin samal, eli eipä tuo matka oo mulle ainakaa ongelma.
Vapaa ajal tulee pelailtua cod warzonee😄.

11.3.2021

Morjens vaan!

Mies, 29 vuotta, Rovaniemi, Lappi

Olen 29 vuotias mies Rovaniemeltä. Uusia kavereita ja juttuseuraa olis mukava saada kenen jakaa asioita,heittää läppää, parantaa maailmaa ja filosofioida vaikka siitä kristallipallosta :D. Suurin osa edellisistä kaveripiireistä on hajonnut ja kaverit muuttanu muille paikkakunnille eri juttujen perässä niin ei niitä enää kummosesti täällä ole. Olen ite aika introvertti varsinki aluksi uusien ihmisten parissa mutta välillä avoinkin tilanteesta riippuen. Muuten sitten mm. tosi syvällinen,rento ja persoonallisella huumorilla varustettu tyyppi. Aloitin opiskelut joku aika sitten uudella alalla uusissa kuvioissa aikuiskoulutuspuolella täällä. Nykyisen puoliso asuu myös täällä ja meillä löytyy myös yli-innokas koiranpentu. Vapaa-ajalla tulee mm. katottua leffoja,lueskeltua foorumeita,kuunneltua rikosdokkareita ja tapauksia ja ulkoiltua. Lisäksi pelailtua enimäkseen ps4 puolella joten noihin peliseura tietty kelpaa aina. Pistähän savumerkkiä tulille rohkeesti 😁???

Sivu
Takaisin ylös