Ilmoitukset alueelta Lappi (19 kpl)

 - 
 
14.1.2019

Uusia ystäviä

Nainen, 23 vuotta, Rovaniemi, Lappi

Hei!

Olen 23-vuotias nainen Rovaniemeltä. Monet parhaista ystävistä on muuttaneet lähiaikoina pois täältä, joten olo on hetkittäin vähän yksinäinen. Olisikin ihanaa tutustua uusiin ihmisiin ja keksiä kaikenlaista kivaa tekemistä yhdessä :) Luonteeltani olen avoin, huumorintajuinen, iloinen, spontaani ja innostun helposti uusista jutuista. Vapaa aikana tykkään liikkua, joogata, kokkailla, käydä erilaisissa tapahtumissa tai vaan maata sohvalla, katsella sarjoja ja höpötellä kaikesta maan ja taivaan välillä! Sukupuolella tai iällä ei ole merkitystä. Laita ihmeessä viestiä! :)

12.1.2019

Uusia tuttavuuksia

Nainen, 27 vuotta, Rovaniemi, Lappi

Helou! Olisipa mukava löytää Rovaniemeltä uusia tuttavuuksia vaikkapa kahvi- tai ulkoiluseuraksi!

Mitäs minusta... Nautin niin syvällisistä keskusteluista kuin läpänheitosta. Keskusteluissa nautin avarakatseisuudesta. Ollaan avoimia erilaisille mielipiteille! Joskus on hauska myös hiukan "haastaa". Olen luonteeltani aika kiltti, mutta toisaalta myös räväkkä.

Musiikkipuolessa olen aika kaikkiruokainen, mutta pääasiassa metalli- ja rock-musiikki ovat lähellä sydäntä. Elokuvien suhteen olen samalla tapaa kaikkiruokainen, mutta kyllä kauhuelokuvissa on sitä jotain! Tykkään myös lukea paljon!

Laitahan viestiä, jos kiinnostaisi käydä vaikka kahvilla ja tutustua! :)

5.1.2019

Hellou!

Nainen, 27 vuotta, Kemi, Lappi

Rock/metallihenkinen, nainen täällä kaipailee uusia kavereita kun niitä ei mulla pahemmin ole. Olisi kiva vaikkapa kahvitella, käydä baarissa, yms.
Harrastuksena piirtäminen. Tykkään myös videopeleistä, elokuvista, Animesta ja shoppailusta.

Otas yhteyttä jos kiinnostuit. :)

4.1.2019

Hei!

Mies, 21 vuotta, Rovaniemi, Lappi

Olen 21-vuotias mies Rovaniemeltä. Kaikki kaverit on lähteny jonnekkin opiskelemaan tai muuten vaan hävinny. Ois kiva tutustua uusiin ihmisiin ja saada uusia kavereita!
Tykkään urheilusta, kahviloista ja elokuvista.
Laita mulle viestiä jos haluut jutella paremmin😊

27.12.2018

Kavereita

Mies, 22 vuotta, Kemi, Lappi

Rock/metallihenkinen, parisuhteessa oleva mies täällä kaipailee uusia kavereita kun niitä ei mulla pahemmin ole. Olisi kiva vaikkapa kahvitella, käydä baarissa, yms.
Aikaani kulutan enimmäkseen pelaten, piirtäen sekä katson leffoja ja Animea.

Otas yhteyttä jos kiinnostuit. :)

13.12.2018

Hei!

Nainen, 21 vuotta, Rovaniemi, Lappi

Olen Iida, jonkisen aikaa asunut rovaniemellä. Ei ole oikein paljoakaan kavereita täältä päin tai ylipäätään joten olisi mukava löytää uusia muutenkin joille jutella ja sitä sun tätä ja kuulumisia ja voida avautua ja se olisi ihanaa vaihtelua löytää uusia tuttavuuksia elämään, iän myötä moni lähtenyt eri suuntiin tai muuten mennyt poikki välejä aikalailla niin kaipaan hyvää ystävää. Tykkään animesta, pelaamisesta ja musiikista yms. Olen aika rento ja oma itseni kunnolla kun tutustuu hyvin. Huumorintajuinen jännä persoona olen😄 Olen hyvä kuuntelija ja välittävä. Siitä vain juttelemaan ottamaan yhteyttä niin jutellaan lisää😊✨

11.12.2018

Hei

Mies, 17 vuotta, Rovaniemi, Lappi

Tarvisin uusia kavereita Rovaniemellä ja jonku jonka kanssa viettää aikaa mulla ei ole täällä kauheasti kavereita.

6.12.2018

Kavereita pohjoisesta

Mies, 17 vuotta, Lappi

Hei! Täällä kirjottelee 17-vuotias lukiota käyvä poika pohjosesta päin. Oon huumorintajunen, luotettava ja kait ihan sosiaalinenki. Iällä tai sukupuolella ei ole mitään väliä. Voit olla myös pohjosesta tai etelästä tai siitä väliltä😁 Mutta pitemmittä puheitta otappa yhteyttä nii saat vaikka snäpin nii tutustutaan.

4.12.2018

Moikka!

Nainen, 26 vuotta, Rovaniemi, Lappi

Olen 26-vuotias opiskelija ja muutin vasta Rovaniemelle. En tunne täältä juuri ketään, joten olisi mukava tutustua uusiin ihmisiin. :)
Olen luonteeltani iloinen ja sosiaalinen, tykkään urheilla ja liikkua luonnossa, mutta myös herkutella ja katsella Netflixiä ajankuluksi. Käyn mielelläni myös välillä pyörähtämässä yöelämässä tai vaan yksillä!
Olisi mukava löytää seuraa vaikka kahville, liikkumaan, baariin, kokkailuseuraksi tai vaikka ihan vaan hengailemaan. :) Laita rohkeasti viestiä niin tutustutaan!

15.11.2018

Nettikaveria jolle voin avautua :)

Nainen, 13 vuotta, Rovaniemi, Lappi

Moi. Oon 13 vuotias tyttö lapista. Etin kaverii kelle voin avautuu ja se voi avautuu mulle. Oon aika nirso kavereitten suhteen lol.
Mulla on tiettyjä kriteerejä joita EI tarvii kaikkia täyttää, mutta isoin osa niistä ois tosi kiva nii juttelu sujuis paremmin. (lisään huutomerkin mulle tärkeiden asioiden perää)

-Ymmärrät lukea kirjotusvirheitä
-kestät sarkastisuutta ja vähän sellasta negatiivista ilmapiiriä❗
-oot aktiivinen❗
-haluisit joskus jutella wapissa
-jaksat jutella mulle öisinki❗
-kestät ku valitan kaikesta turhasta lol❗
-naurat huonoille vitseille lol

Iällä ja sukupuolella ei väliä, mutta mieluiten alle 17v

En harrasta tällä hetkellä missään seurassa, mut vapaa-ajalla pelaan sählyä. Mua ahistaa sosiaaliset tilanteet ja ahistun muutenki aika useesta asiasta. Mulla on vähä syömisen kanssa ongelmii ja joskus saatan avautuu niistä, mut en haluis että huolestuisit siitä, koska se alkaa ahistaan mua enemmän. Laita sähköpostia, jos haluisit jutella :) Voidaan jutella ig, sähköpostis, snäp tai whatsapp :)

6.11.2018

Heippa!

Nainen, 24 vuotta, Lappi

Täällä 24 vuotias, ajoittain sosiaalisesti akwardi introvertti lapista vailla uusia tuttavuuksia/kavereita; samanhenkisiä ihmisiä joiden kanssa vaihella kuulumisia, jutella niitä näitä tai jopa keskustella syvällisiä. Sukupuolella, iällä tai asuinpaikalla ei ole väliä 🙂

Asun avopuolisoni kanssa ja olen aikamoinen kotihiiri.
Pidän animesta, huonoista meemeistä, kauhuelokuvista ja erityisesti musiikin kuuntelusta (musiikkimakuni on aika metallipainoitteista, mutta kuuntelen myös ns. konemusiikkia).

Olen tämmönen rauhallinen ja ujohko mietiskelijätyyppi. Olen yleensä se porukan hiljainen sivusta seuraaja. Kahden kesken ja viestitellessä saatan kyllä olla puheliaskin.

Noh, en nyt tiiä mitä muuta tähän kirjoittais, kysymällä selviää lisää. 😄

14.10.2018

Hola!

Nainen, 24 vuotta, Rovaniemi, Lappi

Sattumalta ajauduin tälle sivustolle ja päätin, että miksipä en kokeilisi tätä itsekin.
Vanhat ystävät ovat muuttaneet vuosien varrella ympäri suomen ja maailman, ja näin aikuisiällä tuntuu ettei uusia löydykään niin helposti.
Olen siis 24 vuotias nainen Rovaniemeltä. Olisi kiva löytää ystäviä kaikenlaiseen yhdessätekemiseen ja menemiseen, välillä vaikka ihan vaan sohvalla istuskeluun ja höpöttelyyn kaikesta maan ja taivaan väliltä.
Asun avoliitossa, ja meiltä löytyy yksi koira, joten lenkkikaveritkin ovat tervetulleita :)
Muualtakin päin suomesta saa ottaa yhteyttä, juttuseura kelpaa puhelimenkin välityksellä.

21.8.2018

Löytyisikö uusia ystäviä tai jopa se sydänystävä

Nainen, 49 vuotta, Rovaniemi, Lappi

Olen vähän aikaa sitten Rovaniemelle muuttanut 49 vuotias iloinen, sosiaalinen ja ihan mukava tavallinen, eronnut ja yksin asuva nainen ja kaipaisin uusia ystäviä lähiseudulta. Iälläsi tai sukupuolella ei ole väliä kunhan päihteet eivät kuulu elämääsi. Olisi kiva kyläillä, höpöttää joutavia, jutella syvällisiä, käydä kahvilla, kaupungilla, syömässä, uimassa tai tehdä jotain ihan muuta mikä nyt mukavalta tuntuu.
Jos syystä tai toisesta kolahti kauempanakin, niin toki voi koko Suomesta ottaa yhteyttä.

16.8.2018

Elämästä nauttiva !

Mies, 64 vuotta, Lappi

Etsin kaveria naisesta tai miehestä on sitten vaalea tai tumma ihoinen.Olen 64 eronnut ajat sitten normi siisti asiallien luotettava kaikin puolin,huumorintajuinen avoin mies 016 alueella länsi asun yksin ok talossa olen työ eläkkeellä !
Jotain puuttuu työelämä ei tuonut todellisia ystäviä edes kavereita,en tiedä kai sen niin piti mennä ! Siksipä etsinkin aitoa rehtiä kaveria näin aluksi,jonka kanssa voi käydä keskustelua kaikesta aiheesta kun aiheesta kaikki käy ! Niin joko esim kahvin viinin oluen ruuan jne seurassa miten milloinkin,maalla kun asun luonto on tärkeä elementti siihen kun liittyi työnikin vahvasti !

10.4.2018

Moikka!

Nainen, 24 vuotta, Lappi

Täällä kirjoittelee tänä vuonna 25 vuotta täyttävä naispuolinen henkilö. Kaipailisin uusia hyviä ystäviä. Olis mukava kun ois se luotettava hyvä ystävä jolle vois kertoa kaikki huolet ja murheet, naureskella yhdessä ja tehdä kaikkea kivaa.
Kuten käydä yhdessä kävelyllä, nähdä kahvikupposen äärellä, lähteä yhdessä mökkireissulle tai jossain muualla käydä reissailemassa.
Jos tunnet samoin, otathan yhteyttä nii suunnitellan yhdessä mitä tehtäisiin seuraavaksi. :)

7.4.2018

Tervehdys

Nainen, 32 vuotta, Lappi

Missä oot paras ystäväni, sinä pieni tai iso, nauravainen paukapää?
Minä oon sinua odottanut nyt viimiset viistoista vuotta.
Olen luotettava, huumorintajuinen ja eläinrakas ihminen, tykkään lukea kummitustarinoita ja haaveilla.
Olisi mukava joskus soittaa ystävälle, saada halaus sanomatta mitään, hörpätä kahvit ja nauraa vedet silmissä, vaihtaa ajatuksia arkisista asioista, tuoda pullapussi mukanani.
Kirjoita, mikäli tunsit piston sydämessäsi, olit sitten 30 tai 80vee. ☺ festarit ei oo mun juttu, se nyt vaan ei poistunut tuosta listasta.

Takaisin ylös