Ilmoitukset alueelta Lappi (178 kpl)

 - 
 
eilen

Heippaheei

Nainen, 22 vuotta, Rovaniemi, Lappi

Muutin Jyväakylästä hiljattain tänne enkö tunne täältä ketään. Ystäviä olisi kiva saada keitten kans lähteä kahville ja shoppailee tms touhuaa jotain. Olen 22 vuotias nainen ja 5 vuotiaan pojan äiti. Muutin tänne mieheni perässä ja muutto olisi kohta Kuusmamoon hänen kanssa saman katon alle. 🤭 Pistähän snäppiä nii tutustutaan ja jutellaan.

sc: satukatriix
ig: satukkelii

2 päivää sitten

Hei

Nainen, 30 vuotta, Pelkosenniemi, Lappi

Olen 30-vuotias nainen, jonka perheeseen kuuluu aviomies ja kaksi koiraa.
Rakastan retkeilyä ja kaikenlaista luonnossa olemista. Lappiin muutettu n. vuosi sitten, joten toivoisin saavani ystäviä hiukan lähempää.

Vapaa-ajalla arkeeni kuuluvat pysähtyminen ,joogailu, koirien kanssa oleilu ja liikunta.

Olen rauhallinen, positiivinen ja elämään luottava ihminen, joka uskoo naurun voimaan.

Jos voisimme mielestäsi olla ystäviä, niin laita viestiä :)

2 päivää sitten

Kaveri hakusessa,,,

Mies, 60 vuotta, Tornio, Lappi

Hei
Elämä kulkee väjäämättömästi omaa rataansa ja ehkäpä Sinullekin on tullut elämänvaihe, jolloin tunnet olevasi täällä yksin? Tämä ei ole asiaton ilmoitus / haku, vaan todellinen ystävähaku - huuto tyhjästä yksiöstä ja yksilöstä. Totta kai minun täytyy kertoa joitakin asettamiani rajauksia: En halua sekaantua mihinkään parisuhdedraamaan korvikkeena tai kostona. Haluan, että saan olla vapaa ja elää omaa olemassaoloani omilla ehdoillani. Toisaalta minulla ei ole mitään tarvetta ohjata tai pakottaa Sinua toimimaan omaa tahtoasi vastaan. Mitä sitten annan Sinulle 50 - 60 vuotias vapaa nainen? Yhteisiä hetkiä ja itseni. Kirjoittele...

2 päivää sitten

Moikka

Nainen, 45 vuotta, Lappi

Täällä huhuilee 45vuotias nainen uusia kirjekavereita. Kavereita kenen kanssa voi jutella asiasta kun asiasta. Olen kolmen kouluikäisen kersan äiti. Minulla on yhteishuoltajuus heistä. Kaipaan arkeen piristystä.

5.6.2023

Juttukavereita hakusessa

Mies, 31 vuotta, Kemi, Lappi

Moi. Olen 31 vuotias kemiläinen, kaupunki-ihminen ja juttukaveria vailla. Olen useinmiten yksinäinen tai koen yksinäisyyttä todella paljon ja asun yksin. Mielenkiinnonkohteeni ovat mediajutut: videoiden teko Tiktokkiin ja youtubeen, tykkään ottaa kuviakin. Mieluummin olisin mallina kuvissa. Olen opiskellut media-alaa. Katson paljon elokuvia. Olisi kiva saada seuraa kahville, kävelylle ja jakaa ideoita, mitä videoita, ym. vois tehä. Olen hyväsydäminen ja vähän ujokin. Musiikkimakuni on omanlaisensa, mutta ei rajoitu tiettyyn tyyliin.

4.6.2023

Hei

Nainen, 30 vuotta, Tervola, Lappi

Olen 30-vuotias nainen.Minulla ei ole lapsia mutta ei haittaa mikäli sinulla niitä on. Teen vuorotyötä ja harrastan mm salia, ulkoilua ja puutarhan hoitoa. Luonteeltani olen todella huumorintajuinen, rohkea, suora, innostun asioista ja saatan olla kärsimätön. Horoskoopiltani olen Oinas, luonnekkin sen mukainen.

Etsinnässä olisi kaveria Meri-Lapin alueelta joka olisi yhtäkiinnostunut rämpimään luonnossa kuin minä. Olen kiinnostunut vaeltamisesta, luontopoluista ja ulkona olemisesta ja reissaamisesta mutta se alkaa yksin olemaan aika tylsää. Minulla on kumppani mutta hän ei ole näistä kiinnostunut. Siksipä olisi ihanaa kun löytäisi jonkun samanhenkisen tekemään näitä. Joka viikonloppuset baareilut ei enää kiinnosta mutta keikat festarit yms reissailusta tykkään. Haaveilen mm ulkomailla vaeltamisesta. Ostin myös Gravel Pyörän jolla aion alkaa polkemaan mikäli se saapuu. Tykkään myös autiotuvista ja kummitustarinoista

Tämä on nimenomaan kaverihaku ei kumppaninhaku. Mikäli nyt yhtään kolahti niin ota yhteyttä, lähemmä keitteleen nokipannukahvit ja paistamaan makkarat/lätyt😊

1.6.2023

Hei

Mies, 51 vuotta, Tornio, Lappi

Olen kohta 52v mies.Käyn kyllä baareissa viihteelä.Etsin nais seuraa esim.Kalastus kaveriksi.Olen huono lähteen yksin tuonne luontoon reissaamaan.Olisi mukava jos lähdet rohkeasti ja tarttuisit hihasta kiinni jotta nyt lähetään...

1.6.2023

Heipsun!

Nainen, 18 vuotta, Rovaniemi, Lappi

Hellurei👋

Oon kohta 18 vuotta täyttävä lukiota käyvä naisenalaku lapista. Etin kaveria/kavereita (17-20.v) joitten kans vois jutella vaikkapa snäpissä tai mahdollisuuksien mukaan kasvokkain. Myöhemmin jos tuntuu niin voi jopa puheluita soitella :)
Eli paikkakunnalla ei ole niin väliä.

Tykkään vapaa-ajalla liikkua paljon luonnossa retkeillen, lenkkeillen ja pelaillen. Kavereita ei juuri ole, joten vapaa ajat mennee sisarusten kanssa touhutessa.

Oon hieman ujo, mutta jos netissä juttelee niin ei ole mikään este. Ja kyllä se ujous katoaa ajan myötä. Mulle voi puhua mistä vaan ja oon kiinnostunu ylleensäkki muitten ihmisten asioista.

(Minun juttuja ei tarvi ottaa vakavissaan :D jos minun huumori ei oikeen osu kohalleen)

Ilmotus ei vanhene, joten ota yhteyttä millon vaan

31.5.2023

Seuraa

Mies, 26 vuotta, Rovaniemi, Lappi

Etsin lapin alueelta ensisijaiseti kaveria, jonka kanssa voisi lähteä kahville taikka leffaa. En sulje pois vakavampaa juttua, mutta en usko löytäni täältä sitä. Kaveripiiri todella pieni ja halu laajentaa. Huumorintajua löytyy, jos kiva saada syy poistua kotoa useammin. Eikä paikkakunnalla väliä :)

Snap: juhkis96
Kik: jupxi96

28.5.2023

Hellou!

Mies, 33 vuotta, Rovaniemi, Lappi

Kaverit hukassa! Aikuisiällä kavereiden löytäminen on ollut iso haaste. Työt ja arki pitävät kiireisenä. Haluaisin silti löytää uusia ystäviä elämääni, ajoittain tuntuu hieman yksinäiseltä vaikka parisuhteessa olenkin. Reilu viisi vuotta sitten etelästä pohjoiseen tulleena on ollut haasteena löytää uusia ystäviä, mutta kokeillaan nyt tätä somen voimaa.

Minut saa matkaan salille, leffaan, vaeltamaan, kalastamaan, oikeastaan mihin vain!
Laitahan viestiä jos yhtään innostuit! Jutellaan lisää :)

21.5.2023

Hei.

Mies, 65 vuotta, Rovaniemi, Lappi

Hei. Etsin naista joka tykkää mökkeillä, kalastella ja muuten luonnosta..
Olen 65v reipas ja vielä töissä käyvä mutta viikonlopuille olisi kiva löytää mukavaa mökistely/kalastelu seuraa.

16.5.2023

Moi vaan :)

Nainen, 18 vuotta, Ylitornio, Lappi

Oon tämmönen yksinäinen kummajainen. Rehellisesti sanottuna olen laiska ja aikaansaamaton tapaus, niin ois kiva jos löytyis samanhenkistä seuraa😅

Ulkonäöltäni oon tämmöinen itämainen tummempi nainen :)

4.5.2023

Oisko susta uus ystävä mulle?

Mies, 22 vuotta, Lappi

Moroo! täältä kirjoittelee tämmönen 22-vuotias mies. Oon luonteeltani rauhallinen, mutta löytyy se extempore puolikin. Olisi kiva löytää uusia ystäviä joita mahdollisesti tavata ja viettää aikaa esim ajellen, leffailtaa, tai sit vaan luonnossa ollen esim tulistellen.
vapaa ajalla tulee pelailtua pc pelejä sekä xboxilla. Tuu laittaa viestii nii jutustellaan paremmin. snäppi löytyy, kysymällä saa

ilmoitus ei vanhene

14.4.2023

Gib kaveri

Mies, 26 vuotta, Kemi, Lappi

Olen 26v mies, peliseuraa ettimässä kun viime vuosina pikkuhiljaa vähentynyt porukka elämässä.

Olen semi hiljainen smooth brain. Huumori on yleisesti ottaen aika pimeää, joten voi sisältää vitsejä (suurimmilta osin huonoja vitsejä) aivan kaikesta mitä maailmasta löytyy. Koneelta löytyy tällä hetkellä asennettuna CS:GO, League of Legends, Valorant (joista mitään ei ole tullut paljon pelailtua viime aikoina), Minecraft, Valheim, Apex Legends ja paljon muuta mitä ei ole asennettuna 24/7.

Olen alkuun hiljainen mutta yleensä kehityn ajan mittaan verrattain äänekkääksi. Katson myös välillä animea / luen mangaa jos sarja on tarpeeksi hyvä.

Aivan sama minä sukupuolena tunnistaudut tai minkä ikäinen olet mutta toivoisin että olisit 18+ vuotias pelkästään ettei tarvitse tuntea itseäni hirveästi vanhemmaksi.

Discord: Minätiini#4943

1.4.2023

Uusia kavereita?

Nainen, 24 vuotta, Rovaniemi, Lappi

Heippa!

Olen 24-vuotias melko uusi Rovaniemeläinen, alunperin Etelästä. Vapaa-ajalla tykkään tehdä käsitöitä, seurata urheilua, kuunnella musiikkia, ulkoilla ja katsella välillä Netflixiä.

Arkena käyn täysipäiväisesti töissä. Välillä vieraanani käyvät hoidossa kaksi kissaa. En tunne täältä juuri ketään työkavereideni lisäksi, olisi mukava saada uusia kavereita myös vapaa-ajalle.

Luonteeltani olen iloinen, ystävällinen, rauhallinen ja positiivinen. Aluksi olen ehkä vähän ujo, mutta kuitenkin puhelias.

Voitaisiin yhdessä mennä kahville, ulkoilemaan, kaupungille tai vaikka keikalle, olen avoin ehdotuksille😊 Voisit olla melko samaa ikähaarukkaa eli noin 20-30-vuotias.
Myös juttelukaverit kauempaakin ovat tervetulleita.

Jos kiinnostuit, niin ota rohkeasti yhteyttä ja tutustutaan lisää😊

30.3.2023

Heips!

Nainen, 22 vuotta, Rovaniemi, Lappi

Etsin kaveria Rovaniemeltä. Muutin juuri tänne ja en tunne täältä ketään. Oon aika aktiivinen ihminen joten musta saa seuraa aika laidasta laitaan. Höntsäsulkkista, treeneihin, keilaamaan, vaeltamaan, lenkkeilyyn, leffaan yms.
Etsinnässä mahdollisesti samaa ikäluokkaa oleva kaveri😊

22.3.2023

Hei, sinä tuleva kaveri tai ystävä?

Mies, 32 vuotta, Rovaniemi, Lappi


Hei!
Olen Rovaniemellä asuva 32-vuotias mies. Perusluonteeltani olen rauhallinen, ajoittain pohdiskeleva ja elämäniloinen. Perheeseeni kuuluu vaimo, pieni lapsi sekä kaksi karvakuonoa.

Olen luonnonläheinen ihminen. Harrastuksiini kuuluu retkeily ja vuodenaikojen mukaan marjastus tai satunnaisesti kalastus. Joskus on mukava vain vaellella uudessa maisemassa kartasta mielenkiintoisia kohteita etsien - ihminen ei tule koskaan retkeltä tyhmempänä takaisin. Harrastukset ovat hetkellisesti jääneet vähemmälle perheemme lapsen syntymän jälkeen, mutta niitä on tarkoitus jossain vaiheessa palautella enemmän vapaa-aikaan. Tykkään lueskella jonkin verran paikallishistoriaa ja elämänkuvauksia täällä aiemmin astelleiden poluista. Näistä olisi kiva myös keskustella.

Minulla on ollut hyviä kavereita opiskeluaikana ja viihdyn toisten ihmisten seurassa jos vain luonteet natsaa. Yhteydenpito aiempiin kavereihin on jäänyt ohuemmaksi hajaannuttuamme työelämässä. Nyt olisi kiva löytää kaveri täältä samasta kaupungista tai Lapin alueelta. Kaverista etsin seuraa satunnaisille päiväretkille, kahvittelemaan tai ihan vain keskustelemaan maailmanmenosta.

Nyt soi: Fuimadane - Hlqkk
Sitaatti: Itsensä voittaminen on voitoista ensimmäinen ja paras. - Filosofi Platon

4.3.2023

👋

Nainen, 24 vuotta, Rovaniemi, Lappi

Moikka!
Etsin kavereita joiden kanssa viettää aikaa, koska mulla ei oikeastaan ole paljoa ystäviä.

Miellän itseni ekstrovertin ja introvertin välimaastoon.
Musta saa seuraa lenkille, kahville, syömään, extemprorejuttuihin, oikeastaan mihin vain.
Harrastan vapaa-ajalla kaikkea luovaa ja pelailen paljon pleikkarilla, mm. Farcry:ita.
Etsin samaa ikäluokkaa olevia tyyppejä elämääni.

Laita viestiä niin tutustutaan 😄

Sivu
Takaisin ylös