Ilmoitukset alueelta Lappi (128 kpl)

 - 
 
10.10.2021

Etsitään ystävää/kaveria

Nainen, 34 vuotta, Rovaniemi, Lappi

Olen 34-vuotias nainen Rovaniemeltä ja etsin kaveria/ystävää jonka kanssa tavata ja tehdä kivoja juttuja, tai sit vain jutella. Aluksi haluan kirjoitella sähköposteja.

Minulla on kolme kissaa ja harrastan kirjeenvaihtoa, lukemista ja leffojen katselua. Kuntosalilla treenaaminen on toistaiseksi ollut tauolla.

Toivoisin sinun olevan suunnilleen samanikäinen ja että olisi samoja kiinnostuksen kohteita kuin mulla, siis jotain yhteistä olis hyvä olla.

10.10.2021

Uusia ystäviä Lapista :)

Nainen, 50 vuotta, Sodankylä, Lappi

Hei!
Olen 50v. avoliitossa elelevä lapseton nainen. Etsin kavereita keikoille (lähinnä suomalainen pop/rock/iskelmä/metalli), festareille, teatteriin, keilailuun, elokuviin, kahville, matkusteluun yms... Luonteeltani olen empaattinen, herkkä, luotettava ja huumorintajuinen. En ole takertuvaa tyyppiä, joten jos meillä ei synkkaa niin annamma olla :D Voit olla mies tai nainen, mutta en hae treffiseuraa. Otappa rohkiasti yhteyttä!

9.10.2021

Vaelluskaveria syksylle 2021!

Mies, 50 vuotta, Kemi, Lappi

Hei, kiinnostaisiko sua lähteä mun kanssa vaeltamaan?

Kebnekaisen seutuville olis kova hinku... Toisaalta muutkaan paikat ei ole poissuljettu?
Itse olen Kebnekaisen huipulla käynyt, eikä tuo huiputus muutoinkaan ole se mun favorite juttu... Vaikka viime vuonna huiputin kyllä jostain syystä Haltinkin...

Kevo on kyllä aika tarkkaan koluttu, ja Hetta-Pallaskaan ei oikein houkuta... Olen avoin ehdotuksille. En muuten tiedä, päästääkö Ruotsi ulkomaalaisia vaeltamaan?

Luonteeltasi sun tulis olla avoin, mukava, sinnikäs, iloinen ja luotettava. Itse olen em. piirteet omaava. Ja jos sua ei kiinnosta lähteä vaellukselle, niin voit vapaasti kertoa tutuillesi, että olis tällaista seuraa tarjolla em. ulkoiluun. Sukupuolella ei ole väliä, joskin naiset on avoimempia juttelemaan :)

Mua kiinnostaa sellainen viikko + vaellus, sellaisella keskiarvon 15km/pv maksimissaan. Olen jonkin verran vaellellut, viimeiset kerrat yksin, joista huikein Kevon pitemmän kaavan (Guivin) lenkki plus extrat, jonka aikana en kohdannut yhtäkään ihmistä. Suunnistustaidot sitä sun tätä, mutta aina olen kotiin selvinnyt, joskin joskus on kyllä pölöttänytkin :)

Mulla ei autoa käytössä, eli jos sullakaan ei ole, niin sit pitäis järjestää tuo siirtyminen jotenkin muuten.

En juo (päihtymistarkoituksessa), polta ja olen suht täysipäinen 😁.

Viisikymmentävuotias, kuulostaa paljolta, mutta olen ikäisiäni paljon nuorekkaampi, ja minua luullaan usein 30-35 vuotiaaksi, joen ikärasismi karahtaa karille kohdallani 😃.


Martin

6.10.2021

Hei!

Nainen, 43 vuotta, Lappi

Etsin naispuolisia kavereita ens alkuun vain viestittelyyn. Mikäli ollaan samalla aaltopituudella niin olis kiva jossain vaiheessa keksiä jotain yhteistä tekemistäkin.

Olen parisuhteessa joten vain naispuolista seuraa ettei vain hellu käy mustasukkaseksi 😁.

En ole tosikko ja välissä tulee suusta mitä sylki tuo joten ethän suutu helposti, pahaa en kuitenkaan tarkoita ☺.

Mielellään Tornio/Kemi alueelta jottei välimatka käy kovin pitkäksi.

Ei ole mulle tämmönen ihan luontaista joten viestillä sitten enemmän.

4.10.2021

Uusia kirjeystäviä hakusessa

Nainen, 33 vuotta, Kolari, Lappi

Hei. Täällä ilmoittelee 33 vuotias nainen Lapista itsestään. Olisi kiva saada uusia kirjeystäviä ja tuttuja joiden kanssa viettää aikaa.Rakastan eläimiä ylikaiken. Minulla on koira, karjalankarhukoiran ja pystykorva sekoitus lulu nimeltään. Kohta täyttää 2vuotta,lemmikki kaniini Oili, on belgianjättimix, kohta 1vuoden ikäinen ja maatiaiskissa iitu, tarkkaa ikää en osaa sanoa, on toisesta kodista tullut. Tykkään liikkua ja lenkkeillä. Olisi kiva saada viestiä.

30.9.2021

Hei Rovaniemi

Nainen, 42 vuotta, Rovaniemi, Lappi

Etsin naispuolista ystävää tapahtumiin, lenkille, shoppailuun ja ihan vain kahvitteluun ja ajatusten vaihtoon. Olen 42-vuotias nainen ja juuri muuttanut Rovaniemelle. Sinun ikäsi voisi olla vaikka 25-55v. Kirjoita niin tutustutaan. Parisuhdetta en etsi.

30.9.2021

Hellou!

Mies, 31 vuotta, Rovaniemi, Lappi

Kaipaan arkeen uusia ystäviä erilaisiin tekemisiin ja harrastuksiin! Lähde mukaan salille, ulkoilemaan tai vaikka kahvikupin äärelle. Olen töiden perässä muuttanut paikkakunnalle eikä kavereita ole oikein löytynyt näin aikuisiällä. Olen parisuhteessa, mutta kavereita ei ole koskaan liikaa!

Laita rohkeasti viestiä niin kerron mielelläni itsestäni enemmän!

20.9.2021

Pelikavereita ja kavereita!

Nainen, 29 vuotta, Kemi, Lappi

Heissuli vei!

Melkein 30v naikkone Kemistä etsis pääosin lisää pelikavereita! PCllä tykkään pelata ja jokune co-op peli löytyy, esimerkiksi League of Legends ja Heroes of the Storm on edelleen asennettuina koneella vaikkei oo vuosii ollu ketää kenen kaa pelata. Lisäksi löytyy Red dead redemption 2 online ja Valheim on kans semmone jota ois kiva päässä pelaa porukalla. Peliseuralla ei ole väliä mistä päin Suomea olet, ois mukava saada lisää kamuja joiden kaa pelata :)

Lisäks ois iha kiva saada irl kamuja keiden kaa viettää kasvotusten aikaa, porissa, käyä kahvilla, shoppailemassa, vaeltamassa tai iha vaa viettää lautapeli-iltoja tms! Koronan vuoksi alkanut kovasti seinät kaatua päälle vaikka työpaikka löytyyki asiakaspalvelusta mut ei se ole kuiteskaa sama asia porissa asiakkaille ku kavereille.

Pelaamisen lisäksi harrastan metsästystä, vaeltamista, löytyy kaksi koiraa keiden kaa tulee lenkkeiltyä aktiivisesti, piirrän, luen kirjoja, kudon ja kaikenlainen nörtteily on kivaa. Luonteeltani oon sosiaalinen introvertti, tykkään kyllä porissa ihmisten kanssa mut kaipaan välistä omaakin aikaa. Huumoritajuni on aika mustahkoa, taipuvaine sarkasmiin ja jos tunnelma on tarpeeksi rento saatan vähän roastata pelaamisen yhteydessä.

Sukupuolella ei ole väliä mitä edustat, iän puolestakaan ei ole suurta väliä toki olisi lähtökohtaisesti mukava saada 25-35v seuraa. :)
Laita viestiä niin porissaan vaikka discordin puolella enemmän!

16.9.2021

Miumau en keksi otsikkoa lol

Nainen, 27 vuotta, Rovaniemi, Lappi

Olisitko meitsin uus paras ystävä??
Oon 27v introvertti elämässään haahuilija. Otin juuri elämässäni hypyn tuntemattomaan ja muutan uudelle paikkakunnalle.
Kaipaan elämääni aitoa ystävää jonka kanssa voisi tehdä erilaisia asioita mitä yksin ei joko kehtaa tai uskalla. Haluaisin mieluiten yhden tai kaksi erityisen hyvää ystävää kuin monta hyvänpäivän tuttua.
Voin lähteä lenkille, kahville, iltateelle, pussikalialle, yöuinnille, poimimaan marjoja, maalaamaan/piirtämään, kirppikselle, keikalle, roadtripille, retkille, pelaamaan, tai vaikka vaan sohvalle koomaamaan sarjoja. Mutta rehellisyyden nimissä: olen aluksi ujo ja varautunut ja tahdon tutustua mieluiten viestien kautta aluksi.

Miellän itseni hyväksi kuuntelijaksi ja tykkään keskustella muustakin kuin säästä. Olen melankoliaan taipuvainen ja herkkä. Sydäntä lähellä on hyvä kasvisruoka, eläimet, luonto ja musiikki. Tykkään kuunnella vähän kaikenlaista musiikkia. Ambientia, teknoa, metallia, psytrancea, suomiräppiä, vanhaa rokkia, progea..
Laita viestiä jos koit samaistumista tai kaipaat elämääsi samankaltaisia asioita. :3

11.9.2021

Moikka :)

Nainen, 29 vuotta, Rovaniemi, Lappi

Täällä kirjoittelee 29-vuotias tuleva paluumuuttaja.
Olen asunut muutaman vuoden muualla ja nyt syksyn aikana olisi tarkoitus muuttaa takaisin Rovaniemelle. Suurin osa tuttavista ja kavereista on ehtinyt muuttaa tänä aikana muualle, joten elämässäni on tällä hetkellä ISO kaverin / ystävän mentävä aukko.

Olen huumorintajuinen, rauhallinen ja rento persoona. Pidän mm. eläimistä, ulkoilusta, liikunnasta, hyvästä ruoasta sekä rennosta oleskelusta. Toivon, että sinussa olisi jotain samaa. Olisi myös kiva jos olisit suunnilleen saman ikäinen.

Ennen kaikkea toivon löytäväni ihmisen, kenen kanssa voisi jutella asiasta kuin asiasta. Ihmisen, kenelle voisi laittaa viestiä kellonajasta riippumatta. Kenen kanssa viettää vapaa-aikaa ja keksiä kivaa yhteistä tekemistä.
Jos olet yhtään samanhenkinen, laita ihmeessä viestiä niin tutustutaan paremmin :)

7.9.2021

Moikka!

Nainen, 25 vuotta, Rovaniemi, Lappi

Oon 25v nainen ja muutin Rovaniemelle viime syksynä opintojen perässä, mutta korona ja etäopiskelu on tehny uuden kaveripiirin muodostamisen hankalaksi. Opiskelen siis yliopistolla ja käyn töissä samalla.
Asun mun miehen kans ja viihdytään paljon kahdestaan, mutta olis kiva saada lisää sosiaalista verkostoa 😊
Oon luonteeltani aluksi vähän ujo, mutta kuitenki puhelias ja huumorintajua löytyy! Olis kiva käydä kahvilla, lenkillä, kattoa leffaa tms jos juttu luistaa 😇
Toivoisin löytäväni suunnilleen samanikäistä juttu/hengailuseuraa, jos nappas nii ota yhteyttä ja tutustutaan lisää 😍

6.9.2021

Minustako uusi ystäväsi?

Nainen, 23 vuotta, Rovaniemi, Lappi

Hei kaverit! Täälä kirjottelis tämmönen 23-vuotias nainen vailla uutta sosiaalista elämää

Mietit varmaan mitä haluaisit minusta tietää edellä mainittujen asioiden lisäksi. Olen tänne Rovaniemelle muuttanut 2018 töiden perässä ja sille tielle jäin. Kuviot töistä muuttui minun pitkäaikaiseksi haaveeksi siirtyä koulunpenkille. Eli siis opiskelen nykyään, siihen paljon tulee aikaa kulutettua. Ja koira, koira vie aikaa hyvin ja onhan siitä nyt seuraakin. Pyrin hyödyntämään kaupungilta löytyviä liikuntamahdollisuuksia myös parhaani mukaan, koska olen köyhä opiskelija.
Luonteeltaan mua vois kuvailla aika rennoksi ja sanavalmiiksi. Nauran paljon. Alkuun tottakai ujoutta on havaittavissa, jotkut erehtyy luulemaan että olen kylmä ihminen mutta sen luulon saavat työntää jonnekki omiin onkaloihinsa takas. Mä oon yleensä lähössä lähes kaikkiin ehdotuksiin mukaan mitä vastaan tuleekaan, asioiden harkitseminen on opettelussa, kuulemma tärkeä taito.
Rakastan syvällisiä ja pohdiskelevia keskusteluita ihmisten kanssa, on kiva saada uusia näkökulmia asioiden ajatteluun.
Minua on kuvailtu äärimmäisen luotettavaksi ihmiseksi, vihaan valehtelua enkä sitä siedä.
Omistan niin paskan huumorintajun että itteeki naurattaa.

Jos tämä minun eriskummallinen esittely pisti kiinnostamaan nii viestii vaa tulemaan ja otetaan selvää voisko just susta tulla mun uus tärkeä ystävä 🤗 Mitään vaatimuksia mulla ei ihmisille ole, toiveena tietenkin että siinä samassa ikäluokasta löytyisi

4.9.2021

Hei

Nainen, 26 vuotta, Rovaniemi, Lappi

Minulla ei ole paljon ystäviä Rovaniemellä!
Kaipaan todellakin uusia ystäviä rinnalleni,
Joitten kanssa voisi käydä ulkona ja jotka rakastaa kissoja, sitten voisi käydä kuntosalilla ja laavulla! Muutakin harrastuksia viettää!:)

18.8.2021

Hei!

Nainen, 20 vuotta, Tornio, Lappi

Olen 20vuotias ja omistan kaksi alle eskari ikäistä lasta tytön ja pojan täältä etsinnässä olisi uusia kavereita kuin jutteluseura ja tapailut myös käyvät asustelen tornion suunnilla mieheni kanssa.
Snäppi löytyy 👻 jenshui

14.8.2021

Etsitään kaveria

Nainen, 30 vuotta, Tornio, Lappi

Heippa, täällä 30-vuotias pojan äiti-ihminen etsii uusia kavereita. Olen jollain tapaa erakkoluonne, viihdyn ihmisten seurassa, mutta tarvin myös aikaa olla yksin. Etsinnässä onkin rennompaa ystävyyttä, kaveruutta, joka ei velvoita pitämään yhteyttä ihan viikottain.
Tykkään katsoa sarjoja ja elokuvia, käydä kävelyllä luonnossa. Koirat on lähellä sydäntäni, vaikkei tällä hetkellä omaa koiraa olekaan. Olen suorasanainen ja aika kärkäskin mielipiteissäni. Mutta kunnioitan erilaisuutta, sekä eriäviä mielipiteitä. Olen tosi oikeudenmukainen, puolustan aina heikompaa, enkä voi sietää ilkeilyä ja kiusaamista. Itse olen kiltti, nauravainen, huumorintajuinen, kotihiiri, hassuttelija ja herkuttelija. Rakastan salmiakkia.

Äitiys on tärkeintä elämässäni. Mutta vastapainoksi kaipaisin aikuista kaveria, vaikka lautapelien ääreen. En ole äiti-ihminen, joka puhuu vain lapsestaan. Vaikka kotiäitinä yhä olenkin. Osaan nauraa itselleni, ja heitänkin välillä aika rajuakin vitsiä. En samaistu yltiö positiivisiin ihmisiin, keiden mielestä kaikki on ihanaa. Elämä ei ole aina ihanaa, tykkään puhua asioista aidosti. Jakaa elämän rosoisuutta ja ikäviäkin asioita. Toivonkin uudelta ystävältä aitoutta. Arvostan asioiden puhumista niin kuin ne on. Varsinkin äitiys on välillä kaikkea muuta kun ihanaa. Huumorilla eteenpäin!

Kivaa syksyn alkua! Ps se on minun lempi vuodenaika.

Sivu
Takaisin ylös