Ilmoitukset alueelta Lappi (141 kpl)

 - 
 
tänään

Äitiystäviä

Nainen, 28 vuotta, Rovaniemi, Lappi

Moikka!

Löytyiskö täältä muita äitiystäviä kaipaavia?
Olen 29v ja odotan toista lasta, minulla ei ole oikeastaan yhtään äitikaveria ja sellaisen kovasti toivoisin vielä jonain päivänä löytävän.
Tykkään lenkkeillä, mökkeillä, shoppailla, kokeilla kaikkea uutta. Päivät mulla menee töissä. Ois mukava löytää vaikka kahvittelu tai lenkki/pyöräily seuraa muista äideistä, tai mihin vain muuhun mitä vain tulee keksittyä.

eilen

Moikka

Nainen, 26 vuotta, Rovaniemi, Lappi

Moi!
Oon 26v nainen Rovaniemeltä, joka etsii ystäviä elämäänsä. Ystäviä mulla ei oo ollut vuosiin ja se on harmittanut paljon..
Kotoa löytyy kaksi gerbiili😊
mua ei haitta jos sinullakin on lemmikki eläimiä!
Olisi hienoa vaan löytää keskusteluseuraa kivoista ihmisistä.
Tykkään käydä kirppiksillä paljon, olisi hauskaa löytää kirppikselle seuraa. Tai vaikka kahvitteluun tai elokuva seuraa! Laittakaa viestiä tulemaan tänne☺️

2 päivää sitten

Morjens! :D

Mies, 30 vuotta, Rovaniemi, Lappi

Täällä 30 vuotias mies Rovaniemeltä. Uusia kavereita ja juttuseuraa olis mukava löytää kenen jakaa arjen asioita,heittää läppää, parantaa maailmaa ja filosofioida :D. Suurin osa edellisistä kaveripiireistä on hajonnut ja jengi muuttanu muille paikkakunnille niitä piirejä enää täälläpäin juuri ole.
Olen usein introvertti varsinki aluksi mutta välillä avoinkin tilanteesta riippuen ja toisen persoonasta. Olen rento ja persoonallisella huumorilla moniin asioihin suhtautuva jonka kans ei liian tosikot pärjää. Tällä hetkellä päivät koulussa ja välillä töitä. Vapaa-ajalla tulee mm. katottua leffoja,ulkoiltua,lueskeltua foorumeita,kuunneltua rikosdokkareita ja tieteisvideoita ja tapauksia. Lisäksi pelailtua pc ja ps4 puolella joten noihin myös peliseura tietty kelpaa . lisätietoja kysymällä ja tutustumalla 😁???

21.5.2022

Hei! :)

Nainen, 27 vuotta, Rovaniemi, Lappi

Olen 27-vuotias nainen. Asun Oulussa, mutta kuljen Rovaniemellä joka toinen viikonloppu. :)

Olen luonteeltani sosiaalinen, puhelias ja rehellinen. Vapaa-ajalla tykkään nähdä kavereita, katsella leffoja/sarjoja, pelata sulkapalloa, käydä uimassa. Minut saa helposti houkuteltua baariin/kaljalle. Tykkään myös käydä pelaamassa pakohuonepelejä, baareissa biljardia/pöytäfutista ja myös keilaamassa. Tekemistä voi ehottaa siis kaikenlaista, sillä tykkään kokeilla uusia juttuja. Reissaan myös paljon Suomessa, niin matkojakin voi ehotella, kunhan rahatilanne sen sallii. Kesällä paremmin, kun on töissä. Opiskelen siis tällä hetkellä.

Laita viestiä ja vaihdetaan snäpit ja keksitään jotain hommaa. Sukupuolella tai iällä ei ole väliä, kunhan kemiat mätsää. :)

20.5.2022

Heippa!

Nainen, 28 vuotta, Lappi

Löytyykö täältä muita samankaltaisia?
Täällä kirjoittelee 28v naispuolinen henkilö Lapista.
Tunnen toisinaan yksinäisyyttä.
Kaipaan uusia tuttavuuksia, kun vanhat kaverit ovat muuttaneet eripuolille suomea.
Tykkään lenkkeillä, mökkeillä, shoppailla, keilata, kahvitella, kokeilla kaikkea uutta.
Minusta saa seuraa melkeinpä mihin vain.
Kirjoittele jos löytyy samankaltaisuutta tai jos kiinnostaisi tutustua lisää.

18.5.2022

Kavereita etsinässä

Nainen, 19 vuotta, Kemi, Lappi

Olen 19-vuotias tyttö Kemistä, mutta olen muuttamassa lähiaikoina Ouluun joten kaipaisin ystäviä Oulun seudulta, mutta nettikaveritkin kauempaa ovat myös tervetulleita laittamaan viestiä :) Tykkään eläimistä, varsinkin kissoista sekä piirtämisestä. Pelaan myös PC-pelejä sekä Nintendo Switchillä. Minut tavoittaa parhaiten whatsappista tai disordista :)

17.5.2022

Kahviseuraa tai syvempää ystävyyttä

Mies, 20 vuotta, Rovaniemi, Lappi

Hei,

Olen 20-vuotias rovaniemeläinen mies ja kaipaisin jotakuinkin omanikäistäni seuraa. Harrastan taidetta ja kaikenlainen kulttuuritoiminta on lähellä sydäntä, mutta viihdyn myös muunlaisten aktiviteettien parissa. Olen hauska, ennakkoluuloton ja ennen kaikkea luotettava kaveri. Laita viestiä, niin keksitään jotain mieluisaa tekemistä yhdessä ja tutustutaan :)

17.5.2022

Hellou!

Mies, 32 vuotta, Rovaniemi, Lappi

Kaipaan arkeen uusia ystäviä erilaisiin tekemisiin ja harrastuksiin! Lähde mukaan salille, ulkoilemaan tai vaikka kahvikupin äärelle. Olen parisuhteessa, mutta kavereita ei ole koskaan liikaa!

Laita rohkeasti viestiä niin kerron mielelläni itsestäni enemmän!

10.5.2022

Kaveri etsinnässä

Nainen, 28 vuotta, Tornio, Lappi

Moi kaikki!
Muutin hetki sitten Tornioon yksin ja nyt olisin kaveria vailla! Itsellä ei ole täälläpäin tuttuja.

Olen 28-vuotias, luonteeltani olen rauhallinen ja iloinen. Tulen hyvin toimeen kaikkien kanssa.

Kaipaisin juttu / lenkkeily / retkeily seuraa. Itsellä vapaa-aika kuluu pääsääntöisesti urheilessa. Pidän eläimistä ja itselläni on koira, joka on nyt kyllä valitettavasti oman elämäntilanteen takia vanhempieni luona hoidossa.

Etsin kaveria, joka on samaa sukupuolta kun minä, iällä ei ole väliä.

Olen avoin kaikelle tekemiselle! Kahvittelu / shoppailu yms. käyvät myös hyvin. Olisi mukavaa tavata silloin tällöin, en vaadi päivittäistä viestittelyä yms.

Otahan yhteyttä!

9.5.2022

Uusia kavereita Rovaniemeltä.

Nainen, 41 vuotta, Rovaniemi, Lappi

Täällä 41-vuotias nainen kaipailee elämäänsä uusia kavereita suunnilleen samaa ikäluokkaa olevista mukavista, lapsettomista ihmisistä. Luonteeltani olen: rauhallinen, kiltti, optimistinen, ihmisten kanssa toimeen tuleva ihminen. Arvostan toisisssa ihmisissä: keskustelutaitoa, luotettavuutta, rehellisyyttä, kiltteyttä, rauhallisuutta, kuuntelutaitoa, optimistisuutta...

Liikunta kuuluu vahvasti mun elämään: lenkkeily, kuntosali, pyöräily, meditaatio, jooga ja elän terveellistä elämää... Olis kiva saada kavereita muista liikunnallisista ihmisistä ja käydä vaikka yhdessä lenkillä. Liikunnan lisäksi tykkään lukea kirjoja, kuunnella musiikkia, kierrellä kirppareita, katsoa sarjoja ja leffoja, leipoa, kirjoitella...

Asioita mistä myöskin tykkäilen ja on lähellä sydäntä: Kokonaisvaltainen hyvinvointi, terveys, sisustaminen, eläimet, tatskat, lävärit, ystävät, ruuanlaitto, valokuvaus, vuodenajat, kirjoittelu...

Jos koet, että meillä olis jotain yhteistä ja samoja mielenkiinnon kohteita niin laita meiliä tulemaan ja kerro itsestäsi. :)

Meiliä voi laittaa suoraan osoitteeseen: [email protected]

9.5.2022

Henkistä ystävää etsimässä

Nainen, 46 vuotta, Rovaniemi, Lappi

Hei,

Olen Rovaniemellä asuva 46-vuotias nuorekas nainen ja etsin henkisistä asioista, sydämen tiestä ja meditaatiosta kiinnostuneita ihmisiä. Pidän lukemisesta ja kuuntelen herkällä korvalla sisäisiä tuntemuksia. Olen tehnyt jonkin verran energiahoitoja, mutta tällä hetkellä keskityn muihin asioihin elämässä. Tietoisuus ja jälleensyntymisen sekä henkisen polun vihkimykset, enkelit ja luonto inspiroivat minua. Elän ihan tavallista elämää pohdiskelevan luonteeni rinnalla.

Olen sinkku ihminen ja haaveilen kyllä jossain vaiheessa parisuhteestakin, mutta nyt etsin ihmisiä joiden kanssa jakaa kokemuksia. Olisi mahtavaa käydä kävelyllä tai kahvilla/henkisissä tapahtumissa, jakaa iloja ja suruja, sekä keskustella kaikista asioista maan ja tähtitaivaan välillä. Pidän lenkkeilystä, mökkeilystä, kävelyretkistä luonnosssa sekä musiikista. Minussa on myös hassutteleva ja luova puoli, tanssin, laulan ja teen runoja ja maalaan omaksi ilokseni.

Olen tuntenut olevani vähän oman tieni kulkija. Syvimmät ihmissuhteeni ovat olleet parisuhteita ja se paras ystävä (nainen tai mies) vielä puuttuu. Haaveilen siitä, että ystäväni on aito, lämmin, henkisiä kokemuksia omaava, lapsia. Hän pitäisi ulkoilusta/kävelyreissuista, luonnosta, meditaatiosta, ehkäpä eläimistäkin. Ja että ystävänä hän olisi käynyt myös läpi elämässä erilaisia kriisejä, joista hän on oppinut ja vahvistunut, saanut sydämen viisautta ja ymmärrystä, hiljaista hyväksyntää. Näitä aarteita toivoisin saavani jakaa kanssasi.

30.4.2022

Etsin treenikaveria

Nainen, 21 vuotta, Rovaniemi, Lappi

Moikka!

Oon pian 21-vuotias yliopisto-opiskelija ja asustelen nyt Rovaniemellä. 📚 Oon helposti lähestyttävä tyyppi.😜
Tykkään kestävyysurheilusta etenkin juoksusta🏃🏽‍♀️ ja hiihdosta❄️.

Jos sua kiinnostais lähtee yhdessä vaikkapa juokseen niin laita viestiä!😃

19.4.2022

Tuletko Sinä ystäväkseni

Nainen, 55 vuotta, Lappi

Hei,
olen 55-vuotias nainen ja asun Lapissa pienellä paikkakunnalla. Etsin naispuolista ystävää joka lähtisi kaveriksi reissuille ja jonka kanssa voisin jutella kaikista asioista maan ja taivaan välillä. Olen kiinnostunut luonnossa liikkumisesta, kirppiksistä, konserteista, pienistä matkoista ja yleensäkin elämästä.
Lähdetään yhdessä tutustumaan kaikkeen mitä elämä voi antaa. Yksin en uskalla lähteä mutta jos koet, että sinä voisit olla kaverina niin otathan rohkeasti yhteyttä.

4.4.2022

Hei!

Nainen, 37 vuotta, Rovaniemi, Lappi

Täällä olis introvertti erälissu vailla kaveria. Tykkään patikoinnista, lumilautailusta, rock musiikista, tatskoista ja kissoista.

Olisi mukava löytää samanhenkisiä kavereita joiden kanssa voisi käydä elokuvissa, oluella, festareilla, rinteessä tai metsässä samoilemassa.

Sukupuolella ei ole väliä, mutta haen vain ja ainoastaan uusia kavereita:)

29.3.2022

sinustako uusi ystävä?

Mies, 21 vuotta, Lappi

Moroo, täältä kirjoittelee tämmönen 21-vuotias mies. oon luonteeltani rauhallinen, mutta löytyy se extempore puolikin. Olisi kiva löytää uusia ystäviä joita mahdollisesti tavata ja viettää aikaa esim ajellen, leffailtaa, tai sit vaan luonnossa ollen esim tulistellen.
vapaa ajalla tulee pelailtua pc pelejä. Tuu laittaa viestii nii jutellaan paremmin vaikka discordissa tai snapchatin puolella.

19.3.2022

Moikka!

Nainen, 30 vuotta, Rovaniemi, Lappi

Toiveissa olisi löytää uusia kavereita/ ystäviä elämääni. Olis kiva löytää samanhenkistä seuraa, vaihtaa kuulumisia, kahvitella, ulkoilla tai käydä vaikka lasillisella. Rovaniemelle olen muuttanut miehen perässä ja en oikein tunne täältä vielä ketään.

10.3.2022

Helou!

Nainen, 26 vuotta, Kemi, Lappi

Olen viime kesänä Oulusta Kemiin rakkauden ja töiden perässä muuttanut nuori nainen ja kaipailen ystäviä Meri-Lapin alueelta. Perheeseeni kuuluu mies ja 7 kk tiibetinspanieli.

Ystävyyssuhteiltani kaipaan ennen kaikkea syvällisyyttä ja aitoutta - tykkään filosofoida ja keskustella tunteista syväluotaavasti. Arvostan tunneälyä ja itsereflektiokykyä paljon.

Kiinnostuksen kohteitani ovat henkinen kasvu, luonto ja ekohippeys, kulttuuri kaikissa muodoissaan ja eläimet. Yhdessä musisointi on myös aina kivaa!

Laita viestiä, jos klikkasi, ja lähdetään kahville tai kävelylle. :) PS. Etsin lähinnä naispuolisia ystäviä.

6.3.2022

30v urheileva mies etsii kävely/juoksu/leffa/kahviseuraa

Mies, 30 vuotta, Rovaniemi, Lappi

Morot!

Olen laajamittaisen itseni tutkistelun jälkeen todennut, että olen asunut Rovaniemellä 30v ja mulla ei ole täällä ystäviä! Kaikki ovat muuttanhet pois. Joten nyt alkaa operaatio: "Hae ystäviä sekä lenkkiseuraa!"

Olen töissä käyvä, viimeistä vuotta amk:n tvt-linjaa opiskeleva tuleva inssi, jonka intohimoiksi voi lukea kaiken sortin urheilun kävelystä juoksemiseen lähtien. Mielelläni siis toivoisin että sinäkin olisit kiinnostunut samoista asioista, mutta ei hätiä mitiä, voimma met mennä kahvillekki tai muuten vain jutella!

Jos kiinnistuit niin nakkaahaan viestillä, niin sovitaan sotasuunnitelma!

27.2.2022

Hejsan!

Mies, 23 vuotta, Rovaniemi, Lappi

Mie oon 24-vuotias haaveilijasielu ja tykkään tutustua uusiin ihmisiin.
Olis kiva saada uusia ystäviä joiden kanssa vois käydä vaikka leffassa, pelata, käydä syömässä, urheilla tai muuten vaan viettää aikaa yhdessä. Mie innostun myös tosi nopeasti uusista jutuista eli jos haluut jutella tai vaikka lähteä kiertään maailmaa niin laita viestiä!

Sivu
Takaisin ylös