Ilmoitukset alueelta Lappi (201 kpl)

 - 
 
28.11.2023

Uusia tuttavuuksia?

Mies, 22 vuotta, Lappi

Moroo! täältä kirjoittelee tämmönen 22-vuotias nuori mies. Oon luonteeltani rauhallinen, reilu, kiltti rehti ja mukava. Omaan myös hyvän huumorintajun.

Olisi kiva löytää uusia ystäviä tai vaan juttuseuraa.
vapaa ajalla tulee pelailtua pc pelejä sekä xboxilla.

Tuu laittaa viestii nii jutustellaan paremmin :) . snäppi ja discord löytyy.

24.11.2023

Terve,

Mies, 59 vuotta, Kemijärvi, Lappi

Olen kiinnostunut kaverista,

Keskusteluista, kahvista, elokuvista, politiikasta, taloudesta..kivoista asioista..Kirjoita toki jos sopii.m

21.11.2023

Kohti uusia seikkailuja

Mies, 39 vuotta, Rovaniemi, Lappi

Hei olen 39v nörtti aviomies ja kaipaan lajitoverieni seuraa. On tullut muutettua ympäri suomea ja vanhat kaverit on hukassa. Unelmani olisi saada kasaan taas monimuotoinen ryhmä jotka ainakin kerta viikkoon kokoontuisivat joko livenä tai discordin välityksellä pelaamaan dungeons & dragonsiä tai vastaavaa roolipeliä/lautapeliä. Jos et osaa niin ei haittaa, koska voimme opetella yhdessä. Ikään ja sukupuoleen katsomatta mukaan. Pelaan myös PC-pelejä joten niistä kiinnostuneet myös.

16.11.2023

Löytyiskö ystävää..

Mies, 49 vuotta, Kemi, Lappi

49v savuton bi-mies Kemistä tarviis hyvää ja luotettavaa ystävää, jonka kanssa voisi jutella elämän eri asioista, liikkua yhdessä ja muutenkin viettää yhteistä aikaa. Tykkään kokkailla, kierrellä eri paikoissa, ulkoilla ja olla luonnossa mm nuotiolla makkaran paistossa, mutta myös rauhoittua kotia pyörittään arkea ja katsomaan ihan vaan esim Netfliksiä. En tykkää turhasta, teennäisestä, ns kokoajan jonnekkin suuntaan säntäämisestä.. Se on aivan turhaa. Ethän sinäkään..
Rohkeasti miehet ja naiset yhteyksiä.

12.11.2023

Moro

Mies, 35 vuotta, Tornio, Lappi

Olen 35-vuotias Torniossa asuva mies. Työni meinaa viedä nykyään aika paljon aikaani, mutta olisi mukava joskus hengailla ja viettää aikaa muiden kans silloin ko sitä vapaa-aikaa on. Harrastuksista mainittakoon valokuvaus ja ulkoilu. Ja luonteeltani olen ehkä vähän introvertti, mutta hyvällä tavalla.
Saapuneet ykstyisviestit eivät jostain syystä näy. Tässä on Sc: zeroari

12.11.2023

Denver

Mies, 32 vuotta, Salla, Lappi

Looking for a friend, companion, travel buddy and someone who can teach me more of Finnish Language 🙂

7.11.2023

Piristä päivääni - Sateinen marraskuu 2023

Nainen, 48 vuotta, Kemi, Lappi

Etsin KIRJEKAVERI seuraa
50 molemmin puolin ikäisistä
ympäri suomen.
Haluaisin kirjoittaa säästösyistä SÄHKÖPOSTIN välityksellä.

Tässä ilmoituksia selailessani huomasin
et kuin moni on energinen, liikkuvainen, luonnossa jne.
jos kerkeet hetken aikaa pysähtyä ja kirjottaa, voisin vastata.

Olen huono ilmaisemaan itseäni.
Ajatus ei aina oikein juokse
jos, sinulla juoksee niin KIRJOITA.
En etsi parisuhdetta.
juttuseuraa kylläkin

7.11.2023

Naispuolisia retkikavereita Tunturi-Lapista?

Nainen, 35 vuotta, Lappi

Löytyisiköhän tätä kautta minulle uusia, retkeilystä pitäviä naispuolisia ystäviä? Olen 35-vuotias nainen ja muutan piakkoin Tunturi-Lappiin. Retkeilyn lisäksi pidän kansallispuistoista, kissoista ja erilaisista kulttuuritapahtumista. Arvostan aitoutta, huumorintajua, positiivisuutta ja rehellisyyttä.

Ota yhteyttä, jos kiinnostuit. :)

5.11.2023

Miumau en keksi otsikkoa lol

Nainen, 29 vuotta, Rovaniemi, Lappi

Olisitko meitsin uus paras ystävä?
Olen 29v introvertti elämässään haahuilija. Erakkosieluinen mietiskelijä, joka haaveilee yksinkertaisesta ja luonnonläheisestä elämästä.
Elämästä puuttuu ystävä, jonka kanssa voisi tehdä kaikenlaista mitä ei yksin tule tehtyä. Voisin tykätä myös viestitellä ja jakaa ajatuksia - voit siis sijaita melkein missä vain.
Haluaisin mieluiten yhden tai kaksi erityisen hyvää ystävää, kuin monta hyvänpäivän tuttua. Etsin myös pelikavereita co-op PC-pelailuun. Etenkin syksyn saapuessa löydän itseni pelien äärestä useammin kuin lenkkipoluilta, vaikka toki siitäkin tykkään. Haen vielä balanssia vähän kaikessa.
Olen aluksi ujo ja varautunut, mieluiten tutustun viestien kautta aluksi. Toivon että ajattelet maailmaa boksin ulkopuolelta, kyseenalaistat asioita ja olet kiinnostunut kehittymään ihmisenä.

Miellän itseni hyväksi kuuntelijaksi ja tykkään keskustella muustakin kuin säästä. Sydäntä lähellä on eläimet, luonto ja musiikki. Ylipäätään eri asioiden tutkiminen. Tykkään kuunnella vähän kaikenlaista musiikkia. Ambientia, teknoa, metallia, psytrancea, valikoidusti räppiä.
Last.fm:stä löytyy enempi kun kysyy.
Laita viestiä jos koit samaistumista tai kaipaat elämääsi samankaltaisia asioita.

2.11.2023

Ystävää etsimässä

Nainen, 23 vuotta, Ranua, Lappi

23w nuori joka on vielä vähä eksyksissä eikä tiedä mitä elämältään haluaa. Syömishäiriöstä ja masennuksesta toipuva mielenterveyskuntoutuja. Introversion puolelle kallistuva ambivertti, positiivisesti orientoitunut, elämyshakuinen seikkailija, joka ei kavahda omien rajojensa rikkomista. Nautin spontaaneista tilanteista, mutta toisaalta nautin myös varmoista valinnoista. Kahden nelijalkasen karvalapsen yksinhuoltajaäiti. 💕

Sydäntä lähellä on luonto, eläimet, ekologisuus ja astrologia. Miuta kiehtoo mystiikka ja elämän maagisuus, huomioin ja arvostan elämän pieniä ihania asioita. Oon melko temperamenttinen ja suorapuheinen, mutta en mitenkää vaikee ihminen. Rutiininomanen kaheksasta neljään -työ ei sovi miulle, vihaan pakkoja ja sääntöjä ja ihmisten vapauden rajottamista. Harrastuksia miulla on bujoilu, piirtäminen, valokuvaus, kirjottaminen ja erilaiset käsityöt. Kovasti on ollu mielessä lapsuuden nukkekodin kunnostaminen. Harrastan myös perinteistä kirjeenvaihtoa ja käytän paljo aikaa kirjekuorien koristeluun. Keräilen vihkoja, vanhoja postikortteja ja kiiltokuvia. Rakastan pastellisävyjä ja hulluttelevia väriyhdistelmiä, uutta ja vanhaa ja diy-juttuja. 🦄

Haen ystävää jonka kanssa höpsötellä ja päivitellä tätä hullua maailmaa. Ois kiva (huono sanavalinta) jos siullaki ois kokemusta mt-ongelmista tai ainaki riittäis ymmärrystä niihin. Miun unirytmi on hanurista ja aina en jaksa nousta edes sängystä, mutta ehkä se ei just siuta haittaa.

Suosin alkuun mieluiten sähköpostia tai discordia yhteydenpitovälineenä.

26.10.2023

Tervehdys kaikille

Nainen, 32 vuotta, Lappi

Kaikenlaiset ihmiset ovat tervetulleita - ja toivottuja! - turisemaan niitä näitä tai vaihtelemaan syvempiä ajatuksia ja pohdintoja :)

Toivun tällä hetkellä pidemmästä sairastelu jaksosta. Sairastelin kolmisen vuotta salakavalaa borrelioosia ennen kuin syy omituisiin oireisiin selvisi. Sinä aikana koko elämä ollut tauolla ja itsekin seurannut elämän kulkua vierestä. Isoja muutoksia siis ollut elämän jokaisella osa-alueella, ja opettelen tutustumaan itseeni uudelleen.

Työstän voinnin mukaan pitkään mielessä ollutta kirja ideaa. Maalaan epäsäännöllisen säännöllisesti. Olen aloittanut valokuvaamisen (milloin mitäkin) ja sukkien kutomisen. Hitaasti mutta varmasti teen paluuta kuntosalille ja koiran kanssa käyn päivittäin köpöttelemässä. Nautin luonnosta käyskentelemisestä ja laavulla tulen tuijottelemisesta, maailman ihmettelystä ja hämmästelystä. Luen paljon kaikenlaista (dystopiasta hömppä kirjallisuuteen) ja meditoin aamun illoin.

Kuullaan! :)

Elli

24.10.2023

Naispuoleisia kavereita haussa:)

Nainen, 26 vuotta, Rovaniemi, Lappi

Moi! Oon sosiaalinen, rento ja avoin tyyppi ja hakusessa olis uusia kavereita:)

Mielelläni vietän aikaa mm. shoppailemassa, leffassa tai baareissa, mutta olen alkanut pikku hiljaa mummoutumaan ja aloittanut lukemisen ja käsityöt uutena harrastuksena!

Mielelläni lähtisin kokeilemaan myös muita uusia harrastuksia, kuten lentopalloa tai vaikka pesistä:)

Arki kuluu muuten pitkälti töissä ja poikaystävän kanssa. Olen myös läheinen vanhempieni ja sisarusteni kanssa, sillä kaikki asumme täällä.

Sinusta toivoisin uutta kaveria, jonka kanssa voisimme touhuta yhdessä kaikennäköistä :)

10.10.2023

Ystävyys, D5/T5?

Nainen, 58 vuotta, Kemijärvi, Lappi

Kaipaan syvää, aitoa ja mielellään elinikäistä ystävyyttä naisen kanssa. Olen juuri muuttanut Kemijärvelle ja asun koirani kanssa "metsän keskellä" tuoreessa, hyvässä parisuhteessa. Ystäviä ei oikeastaan ole tai asuvat kaukana.

Lähesty minua, jos ymmärrät huumoria, heittäytymistä ja hassuttelua, mutta fiksu puolesi hoitaa asiansa järkevästi. Itse pidän rauhallisesta
kotielämästä, hiljaisuudesta ja pohdiskelusta mutta toisaalta asioista, joissa ei ole mitään järkeä. Harrastan geokätköilyä, laulamista ja itselleni nauramista silloin, kun en kirjoita ja ajattele liikaa.

10.10.2023

Sydänystävää etsimässä

Nainen, 60 vuotta, Rovaniemi, Lappi

Hei!
Olen nuorekas 60v nainen Rovaniemeltä.
Liikun paljon luonnossa ja vaeltelen tuntureilla niin kesäisin kun talvellaki. Talvella on lumi/liukulumikengät apunani. Olen iloinen ja positiivinen luonteeltani ja uskollinen ystävä. Kiva olisi kahvistella ja käydä ulkona syömässä välillä. Käyn myös välillä istumassa baarissa mutta en niin kovin usein enää.
Olisiko sinusta minun sydänystäväkseni😊
Sekä nainen että mies käy🤗

6.10.2023

Moikkelismoikukkuu

Nainen, 24 vuotta, Rovaniemi, Lappi

Tääl huutelee ja etsiskelee 24-vuotias Rovaniemellä asuva naikkonen. Ois kiva löytää niin miehistä, kuin naisistakin elämän kaveria, jonka kans käydä juomassa baareissa, shoppailemassa, tai vaikka mettässä ihmettelemässä tai kalastelemassa.

Luonteeltani oon kuulemma tosi sosiaalinen (en tarpeeks näköjään höhö) huumorintajuinen, lojaali ja empatiankykyinen. Harrastelen taiteilua ainaki. Vesimies oon.

5.10.2023

Hei

Nainen, 70 vuotta, Pello, Lappi

Etsin kaveria pimeneviin syyspäiviin
Olen iloinen ja pirteä eläkeläinen seurana pieni vaalea koirakamu..
Jos kiinnostuit ota yhteyttä

Sivu
Takaisin ylös