Ilmoitukset alueelta Lahti (41 kpl)

 - 
 
10.8.2019

Moi!

Nainen, 28 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Olen 28-vuotias nainen Lahdesta ja asun avopuolisoni kanssa kahden. Olen eläin- ja lapsirakas, mutta vielä tähän elämäntilanteeseen ei ole kumpiakaan mahtunut.

Pidän ulkoilusta, lenkkeilystä, kahvittelusta, ajelusta ja vain yhdessä olemisesta sekä avoin kaikille uusille ideoille. Arkisin olen töissä, mutta illat ja varsinkin viikonloput on vapaata aikaa.

Laita viestiä ja voidaan vaikka aluksi viestitellä sähköpostitse tai whatsappin kautta :)

5.8.2019

Moikka!

Nainen, 27 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Ajattelin kokeilla pitkästä aikaa jättää tänne ilmoituksen. Olen 27 v. parisuhteessa oleva nainen Lahdesta ja etsin uusia tuttavuuksia.

Tällä hetkellä en ole opiskelemassa tai työelämässä, mutta käyn työtoiminnassa väsäilemässä kaikenlaista taidetta yms. Ymmärrän siis hyvin, jos jollain on jotain ongelmia terveyden kanssa ja muutenkaan statuksellasi ei ole mulle merkitystä. :)

Tykkään eläimistä ja multa löytyy kissa. Muita asioita, jotka kiinnostavat mua ovat mm. luonnossa kävely, valokuvaus, raskaampi musiikki, yliluonnollinen, leffat ja sarjat, kirjoittaminen, kokkailu, kirpputorit, konsoleilla pelaaminen, shoppailu..

Jään odottelemaan viestiäsi ja ilmoitus ei vanhene. :)

4.8.2019

Oikean elämän tuttuja?

Nainen, 29 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Hei,

Hakusessa olisi uusia tuttavuuksia erilaiseen ajanviettoon. En etsi satunnaisia Whatsapp- tai kirjekavereita vaan ihan niitä oikean elämän kontakteja, joiden kanssa sitten tulisi ihan oltua tekemisissä oikeasti.

Itse olen nauravainen, maalaisjärjellä varustettu höppänä naisolento, joka ymmärtää myös sarkasmin ja mustan huumorin yms. Mitäpä muuta tylsää kertoisin? Omistan koiran, haen työtä tällä hetkellä, tykkään rokimmasta musasta. En käy hienoissa tai kalliissa harrastuksissa, vaan puuhailen ajankulukseni mitä milloinkin. Ulkoilu esimerkiksi on aika pop jo pelkästään koirankin takia. Ehkäpä just sinä lähdet joskus kävelylle tai vaikkapa kirppareille? Itse olen tällä viikolla käynyt itsekseni kiertelemässä eri paikoissa ja jutuissa, mutta on se ilman seuraa vähän tylsää kieltämättä.

Itseäni ei kiinnosta työstatuksesi, koulutuksesi, ulkonäkösi ynnä muut "luokittelevat" asiat, ne eivät kuitenkaan kerro kaikkea ihmisestä. Kirjoittelemisiin! PS. Etsin kavereita, en treffiseuraa.

28.7.2019

Hei Sinä!

Nainen, 41 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Tässä yksi yksinäinen etsimässä elämäänsä ihmisiä, uusia tuttavuuksia, joita voisi hyvällä lykyllä myöhemmin ystäviksikin kutsua.

Yritän tavoittaa sinua, joka olet lämpimällä sydämellä ja hyvällä tahdolla varustettu empaattinen ja avarakatseinen persoona, johon todella voi luottaa. Leikkimielisyys hyvä, mutta taito vakavoitua myös. Itse olen samankaltainen. Ehkä sinustakin löytyy elämän tuomaa rosoa ja ruhjeita, kokemuksia, jotka ovat kasvattaneet kykyä myötätuntoon? Tai sitten se on sinulla synnynnäistä?

Sukupuolella, koulutuksilla/ammateilla, pankkitilin saldolla yms. seikoilla ei ole väliä. Suuntaa-antava ikähaitari voisi olla n. 35-55v. Ei ole kriteeri tämäkään, mutta jollain tapaa samankaltaisessa elämäntilanteessa olevien kanssa voisi helpommin löytyä yhteistä.

Olen lapseton, eläinrakas, omissa oloissa paljon viihtyvä, rauhallisesta ja pienimuotoisesta elämästä jossain lähempänä luontoa unelmoiva eläkkeellä oleva ujo olento, jonka harrastuksiin ei kohta 10 vuoteen ole kuulunut alkoholi ja baarit. Täysin raivoraittiiksi en silti tunnustaudu.

Elämässäni on tällä hetkellä paljon haasteita, varsinkin terveysongelmiin liittyen, ja elämäntyyliäni ei voi mitenkään aktiiviseksi sanoa. "Menoseuraa" minusta voi olla mahdoton saada.. esim. ulkomaan matkoille en ole lähdössä. Kotimaassa reissaamisesta haaveilen kyllä - ehkä vielä joskus! Entistä positiivisemman elämänasenteen opettelu on koko ajan työn alla. Henkiset asiat, myös "hörhöily ja huuhaa-jutut", kuten jotkut sen ilmaisevat, kiinnostavat. Pelkkä pinnallisuus ei niinkään.

Toivottavasti jaksat tutustua viestitellen. Kärsivällisyyttä tutustuminen minuun vaatii; en aina kykene tiiviseen yhteydenpitoon. Jos jonkun kanssa oikein natsaa niin tapaaminen ei minun puoleltani ole poissuljettua - vaan toivottavaa. Heimosisaren/-veljen löytäminen olisi ihan parasta :)

Jos yhtään onnistuin koskettamaan sinua, laitahan viestiä ja kerro itsestäsi enemmän kuin parilla rivillä :)

28.7.2019

Moi! Viesteilykaveria etsitään

Mies, 57 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Olen 57 v. mies Lahdesta ja haen 45-55 v. naispuolista viesteilykaveria.
Olen sinkku, perheetön ja juuri ulkomaailta palanut takaisin Lahteen monen vuoden jälkeen.
Minun kiinnostukset on mukavat ihmiset, vegetaarinen ruoka, minun kissa, kielet, muusiikkia 80-, 90- ja 2000-luvuilta, kirjoittaminen, piknikki järviluonnossa, kauniita maisemia, kirpputorit, matkailu, käydä hyvissä musiikkitapahtumissa ja kaikkea muuta mikä antaa elämäniloa.
Olen sosiaalinen, rehellinen, luotettava ja ilman suuria ongelmia, mutta puuttuu mukavia ihmisiä elämästäni. Olisi hauska tutustua mukavaan viesteilykaveriin Lahen seudulta , ja jos on halua niin voidaan tavata livenäkin.

26.7.2019

Moi!

Nainen, 26 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Olen 26v lahtelainen nainen, asustelen kahden kisusen kanssa. Käyn töissä arkisin, mutta kaipailisin seuraa vapaa-ajan viettoo. Leffaa, shoppailemaa, syömää, keikalle yms. :)
Saa laittaa viestiä, sukupuolella ja iällä ei väliä 😊

24.7.2019

Moikka!

Nainen, 29 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Olen 29 vuotias nainen Lahdesta, etsin siis Lahden alueelta ystäviä kaikenlaiseen ajanviettoon :) Harrastuksiini kuulu virkkaaminen, välillä kun on inspiraatio piirtäminen, pidän kovasti ulkoilemisesta, tanssimisesta, uimisesta, joogasta, koirista, matkustamisesta kotimaassa, laulamisesta, kokkaamisesta, shoppaamisesta, eli kaikenlaista tykkään puuhailla.
Sinä voit olla millainen tahansa, kunhan oma itsesi, en tuomitse ketään ja arvostan kaikenlaisia ihmisiä. Ps.Vastaan usein sähköpostiin :)

16.7.2019

Hei kaikki!

Nainen, 45 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Hakusessa olisi ihmisiä joilla on lämmin sydän ja aito kiinnostus tutustua toiseen ihmiseen. Ikähaarukka 35-50 ei tosin ihan pakollinen, itse olen 45v nainen. Harrastuksia on ja sinun kanssasi keksitään uusia. En viihdy baareissa kuin oikein hyvässä seurassa, ennemmin lähtisi vaikka laavulle yöksi maailmaa parantamaan. Perhettä on ja kotieläimiä joten allergista saattaa seurani aivastuttaa. Laita viestiä, olisi kiva viestitellä jo tänään :)

18.6.2019

Ystävä

Nainen, 20 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Moi oon 20-vuotias nainen lahdesta. Etsin saman henkisiä kavereita. Tykkään urheilla, olla ulkona, musasta, koirista, pelata lautapelejä <3 kehonhuollosta ja sarjojen katselusta etenki selviytyjät ja gladiaattorit ihan parhaita. Oon absolutisti mut ei haittaa jos juot mut tupakkaa en siedä. Absolutisti lähinnä siks ku toleranssit periny isältä nii sais juoda pullon viinaa et tuntuis jossain nii lähteny vähä maku hommasta joten en ole tosikko ! ;) Haluisin nähdä usein esim joka viikko toki jos asutaa hirvee kaukana nii katotaa sit mitä tehää!
Oon aika rehellinen, suorasanainen, energinen ja tosi puhelias ja vähän utelias. En välitä kauheesti sosiaalisesta mediasta tai tätä ns nykyaikaa tuntuu et välil oon jääny 90-luvulle vaikka oonki 99 :D. Mut tykkään puhuu puhelimessa ! Oon ehkä vähä jääny sukupuoli väliakselii en välitä meikeistä tai asusteista ja tykkään rennoista vaatteista. Kauneusjutut ei siis kauheasti kiinnosta. Sukupuolella ei oo välii! Ikähaarukka vois olla 18-23.

21.5.2019

Moi

Nainen, 19 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Olen 19-vuotias tyttö lahesta. Tykkään kaikenlaisesta musiikista ja netfliksin katselu on kivaa. Haluaisin kavereita, joiden kanssa voi käydä juomassa alkoholia, kahvia tai kaakaota, kaupoilla, diskoissa tai vaan hengata. Itse saat valita, pidän kaikista niistä. Olen vain todella yksinäinen ja pelkään että en sosiaalisesti taitava. Mt-ongelmiakin on. Olen puhelias, ja koska olen epävarma mua pelottaa että nolaan itseni. Olen myös sairaslomalla. Toivon että edes 1 kirjoittaa mulle.

14.5.2019

Kavereita/ystäviä haussa!

Nainen, 33 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Heippa! Olen 33-vuotias Lahtelainen nainen ja vailla kavereita ja ystäviä shoppailemaan, kävelylle, terasseille ja kaikenlaiseen hauskaan mitä keksitään. Tarinani on perinteinen, eli elämäntilanteiden myötä on ystävien kanssa tiet eronneet tai muuttoja on tullut toisille paikkakunnille. Olen huumorintajuinen enkä kovinkaan ujo, joten mielelläni etsin ystäviä joita tavata oikeassa elämässä eikä pelkästään pitää yhteyttä viestein. :)

14.5.2019

Moikka!

Nainen, 19 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Oon kohta 20 täyttävä mimmi lahdesta. Kaipaisin kaveria jonka kanssa vois puhua kaikesta ja vois käydä ulkona sekä vaan hengata vaikka kotona. Tykkään hirveesti eläimistä liikunnasta, peleistä ja netflixin kattelusta :p
Oon alkuu ehkä vähän ujo mut ku tutustuu nii juttuu alkaa lentää :D Mulle ei oo väliä missä päin suomee asuu :)

12.5.2019

Loneliness is killing me

Nainen, 25 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Moi ihmiset.

Oon kohta 25-vuotias nainen Lahdesta. Oon tosi epätoivonen ja yksinäinen niin kokeilen sitten tätäkin sivustoa. Oon tosi kyyninen, mutta omasta mielestä myös hauska tyyppi. Haluisin vaan juttuseuraa. Joitain ketä haluaa yrittää ymmärtää, että masentaa ja ahdistaa.

Käyn töissä, mutta vapaa aika menee pleikkaria pelaillen, seinää tuijottaen ja nukkuen. Koen, että elämä on todella merkityksetöntä, etenkin kun kavereita ei ole oikeastaan koskaan ollutkaan, niin on jäänyt paljon paitsi. Olen persoonallisuushäiriöinen, eikä minulla näin ollen ole edes niitä sosiaalisia taitoija, mitä ns. normaaleilla ihmisillä on. Toki olen vuosia käynyt terapiassa ja edistynytkin. Etsin siis juttuseuraa esim. skypeen. En halua mitää deitti seuraa, enkä tule sietää minkäänlaista yritystäkään. Semmoiset ihmiset blokkaan heti.

Eikai tässä muuta. Ota yhteyttä tai ole ottamatta.

3.5.2019

Moro!

Mies, 29 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

29v mies ettii kavereita Lahden alueelta.

Lapista Lahteen vuos sitten muuttanu ja täällä ei nyt pahemmin tuttuja tai kamuja oo, ni ois kiva tutustua ny uusiin ja ystävystyäkki.

Harrastan eräilyä, kalastusta, metsästystä, ulkoilua, pyöräilyä, hyötyliikuntaa ja paljon muutaki liikuntaa ulkosalla. Ois kiva saada joku kaveriksi liikkumaan.

Oon rento ja mukava tyyppi. Asiallinen, avulias ja kiltti. Ottakeeha rohkeasti yhteyttä ni tutustutaan!👍☺

30.4.2019

Moikka!

Mies, 23 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Havahduin jonkin aikaa sitten ystävien vähyyteen, vaikka muut elämän osa-alueet ovatkin kunnossa. Lahdessa olen asunut avopuolisoni kanssa nyt vuoden, mutta kavereita tai ystäviä täällä ei minulla ole oikeastaan ollenkaan.

Olen 23-vuotias mies ja tulen hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Olisi mahtavaa tutustua uusiin ihmisiin ja ehkä löytää jopa pidempiaikainen ystävä lähiseudulta! Olen kirjoilla yliopistossa (Kauppatieteet), mutta uravalinta on uhkaavasti vaihtumassa digitaaliseen designiin, jota teen tällä hetkellä täysipäiväisesti kotoa käsin.

Soitan kitaraa, bassoa ja vähän pianoa. Osaan myös laulaa kohtalaisesti ja kotoani löytyy edellämainitut instrumentit sekä muitakin musavehkeitä. Musiikki ja kulttuuri (jossain määrin) kiinnostaa siis, ja tykkään toki kokeilla uusiakin asioita.

Luonto ja järvimaisemat ovat myöskin lähellä sydäntäni, vaikken mikään eränkävijä koskaan ole oikein ollutkaan. Kesällä tykkään viettää aikaa grillaillen, ja Lahden satama on aina mukava paikka käväistä.

Arvostan pitkiä ja kiinnostavia keskusteluja, joissa oppii uutta toisesta ihmisestä sekä maailmasta ylipäätänsä. Toki arkipäiväinen höpinä ja läpänheittokin on hauskaa.

Voit olla mies tai nainen, ja iällä ei oikeastaan ole mitään väliä, tulen toimeen kaikenikäisten kanssa. Laita ihmeessä viestiä jos haluat tutustua! :)

Ilmoituksesta saattoi tulla vähän totinen, mutta olen luonteeltani oikeasti hyvinkin huumorintajuinen ja rento!

29.4.2019

Heippa!

Nainen, 30 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Olen 30-vuotias naisen alku, muutin muutama vuosi sitten Lahteen jolloin ystävät jäivät eri puolelle Suomea. Etsin ystävää jonka kanssa voi jakaa ilot, nähdä spontaanisti tai vaikka matkustella.

Tykkään tehdä paljon erilaisia juttuja, kuten käydä kävelyllä, elokuvissa, kahviloissa, viinillä, syömässä ulkona, tehdä kotona ruokaa ja joskus käydä bilettämässä. Matkailu on myös todella lähellä sydäntä. Tykkään höpötellä tyttöjen juttuja, mutta myös syvällisiä ja herkkiä asioita. Osaan myös kuunnella mitä toiselle on sanottavana enkä tuomitse jos ajattelet eri tavalla kuin minä.

Jos yhtään koet olevasi samanhenkinen, laita viestiä niin nähdään vaikka kahvin äärellä.

26.4.2019

Uusia kavereita ja ystäviä

Nainen, 34 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Moi, olen 34 vuotias nainen ja haluaisin tutustua uusiin ihmisiin Lahden seudulla ja lähettyvillä. Olisi kiva jos oikeasti löytyisi ihan kavereita ja vaikka ystäväkin. Vanhat kaverit on vähentyneet vuosi vuodelta ja muuttaneet kauas. Kavereiden iällä ei kovin paljoa ole minulle väliä, ehkä noin 25 - 40 voisi olla joku ikähaarukka, mutta tärkeämpää on että henkilökemiat kohtaa ja on juteltavaa.

Itse pidän luonnosta, eläimistä, taiteesta, käsitöistä, musiikista, puutarhajutuista, ruuanlaitosta, leipomisesta, liiikunnasta (esim. sali, kahvakuula, jooga ym. lenkkeily.)

Tykkään puuhailla paljon omia juttuja mutta kuitenkin tunnen usein, että olisi kiva kun olisi enemmän ystäviä ja varsinkin jotka asuisivan lähempänä. Voisi vaikka käydä lenkillä, kirppiksellä, istua iltaa ja grillailla tai vaikka käydä jossain kahvilla, syömässä, baarissa joskus. Elämässä on hyvä olla ympärillä ihmisiä kenen kanssa voi jutella välillä kevyemmistä aiheista ja välillä purkaa sydäntään.

Mielestäni olen tosi monipuolinen ihminen ja kanssani voi jutella kaikesta. Ota yhteyttä jos haluat jutella ja tutustua paremmin. :)

30.3.2019

Kavereita/Tuttavia/Ystäviä

Nainen, 23 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Heloouu, täälä 95-vuonna syntynyt nainen Lahdesta.
Hakusessa uusia tuttuja Lahden alueelta.

Olen yhden lapsen äiti sekä avopuoliso. Myös parin lemmikin omistaja.

Tykkään:
-kahvista
-suklaasta
-kirppareista
-positiivisista tyypeistä
-huumorintajusta
- huomaavaisuudesta
-oma-aloitteisuudesta
-rehellisyydestä
- musiikistaLahti/Lähialueet


#uusiakavereita
#Päijät-häme
#Kahviseuraa
#Mammaseuraa
#kavereita

9.3.2019

Moikka! :)

Nainen, 29 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Olen 29v. nainen Lahdesta ja etsin uusia ystävyyssuhteita. Harrastan kuntosalia 4-6 krt viikossa. Treenit ja kaikki siihen liittyvä viekin hyvin paljon mun vapaa-aikaa, eikä sosiaalisiin suhteisiin ole juuri tullut panostettua. Oon vähän sellaista suorittajatyyppiä, ja osittain myös sen takia varmaan karsinut elämästä kaiken ”ylimääräisen”. Nyt kuitenkin haluan tähän muutosta ja alkaa sosialisoitua enemmän :D Kiinnostuksen kohteitani ovat fitness, muoti ja kauneus ja kaikki esteettiset jutut mutta oon silti tosi jalat maassa oleva tyyppi, luotettava ja ystävällinen :) Laita viestiä jos kiinnostuit :)

23.2.2019

Moi!

Nainen, 26 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Olen 26 vuotias nainen lahdesta. Kaverit ovat vuosien varrella kadonneet erilaisista syistä. Varsinaisia harrastuksia minulla ei ole joten en oikein tapaa uusia ihmisiä. Haluaisin seuraa lenkille, kahville, leffaan, shoppailemaan tai mitä ikinä mieleen tulee :) jonkun jonka kanssa voisi jutella oikeastaan mistä vain. Töiden ohella vapaa-aika menee kotona telkkaa katsellen. Seuraa minulle pitää vain kissani :D Jos sinäkin kaipaat juttukaveria niin laita ihmeessä viestiä :)

Sivu
Takaisin ylös