Ilmoitukset alueelta Lahti (31 kpl)

 - 
 
eilen

Uusia kavereita

Nainen, 28 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Hei, Olen 28 vuotias 2 lapsen äiti Lahdesta. Muutin tänne noin vuosi sitten toiselta paikkakunnalta enkä ole onnistunut löytämään täällä oloaikana kavereita. Tällä hetkellä olen työtön, mutta tarkoitus olisi aloittaa opiskelu pian. Olen parisuhteessa ja se onkin oikeastaan lasten lisäksi ainut ihmissuhteeni täällä päin. Kaipaisin naispuolista kaveria jonka kanssa voisi jakaa elämän ilot ja surut, käydä kahvilla, shoppailemassa tai vaikka istua iltaa silloin tällöin, oikeastaan mitä vain. Jos sinäkin kaipaat seuraa ja juttukaveria niin laita rohkeasti viestiä 😊

29.1.2019

Kamuja?

Nainen, 28 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Heippa! Omissa kaveruussuhteissa on käynyt katoa vuosien varrella elämän eri kiemuroissa ja etsinkin nyt uusia, ei-pinnallisia tuttavuuksia oikeaan elämään.

Olen huumorintajuinen (sarkasmin ja mustan huumorin ymmärrys löytyy), nauravainen, ystävällinen ihminen. Suorasanaiseksi ja hassuksi olen myös itseäni kuullut luonnehdittavan joskus. En siedä kiusaamista taikka pahan puhumista selän takana (puhun omista kokemuksista), myös tientynlainen ulkopuolisuuden tunne on kulkenut läpi elämän mukana. Taidan myös olla vähän mummoutunut, sillä en pyöri sosiaalisessa mediassa, Naamakirjatilikin tuli lopetettua lopullisesti viime syksynä, eli ei kannata kysyä vaikka IG-tiliä heti ensimmäisessä viestissä. Oma elämä ei pyöri kuvien tai tykkäysten keskellä siis. Ihmisenä olen sellainen, että mun kanssa pystyy juttelemaan sekä keveistä, että vakavistakin asioista, oma elämä kun ei ole/ole ollut aina niin ruusuista välttämättä ihan joka hetkellä.

Tällä hetkellä koitan työllistyä johonkin suuntaan, joten ns. vapaa-aikaa löytyy toistaiseksi. Päiviä rytmittää muun muassa oma koira, jonka kanssa tulee liikuttua päivittäin seinien sisäpuolelta pois. En omaa mitään hienoja harrastuksia, mutta puuhailen mitä milloinkin keksin. Musiikista iskee parhaiten kitarapainotteinen sellainen, viimeaikoina on tullut kuunneltua erilaista rockin ja punkin rämpytystä kokolailla enimmäkseen.

Jos haluat seuraa vaikka kirpparikierrokselle, lenkille, kaffelle, jollekin alkoholipitoiselle annokselle, maailman parantamiseen höpöttämisen voimalla tai johonkin muuhun aktiviteettiin ja olet tästä lähistöltä, laita viestiä tulemaan tälle höppänälle eukolle :)

11.1.2019

Ystäviä etsimässä :)

Nainen, 14 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

🌸Moi! Päätin koittaa onneani ja toivoa että joku ottaisi yhteyttä :)
Oon 14/04 tyttö ja asun Lahdessa. Harrastan tanssia kymmenettä vuotta ja vapaa-ajalla piirrän, joskus soitan kitaraa ja valokuvailen. Musiikkia kuuntelen melkein kokoajan, varmaan sekailaisesti K- ja J poppia ja jotain englantilaisii. Oon semmonen pastelliprinsessa ja erittäin kiinnostunut Japanilaisesta katumuodista.
Tässä jotain random faktoja musta:
1.Mun lempiväri on vaaleanpunainen.
2.Mun inhokkivärit on punainen ja keltainen.
3.Ananas kuuluu pitsaan.
4.Mun lempiaineita koulussa on: musiikki, köksä ja kuvis.
5.Mun lempi kotieläin on koira.
6.Tykkään suklaasta.
7.Oon 8lk.
8.Saatan olla vähän ujo aluksi mutta useinmiten oon kyl aika sosiaalinen.
9.Tykkään ruseteista.
10.Mun lempiruoka on kaikki Aasialainen.
11.Tykkään halailusta.

Olis tosi ihanaa jos sä tulisit juttelee, haluisin löytää ystävän josta olen pitkään haaveillut..
Ikähaarukkaa 13-15 sukupuolel tai seksuaalisuudella ei oo väliä tärkeintä että oot oma itsesi se on todella tärkeää. Mieluiten juttelen jossakin somessa, mutta ota yhteyttä sähköpostissa heti jos kiinnostuit, musta oilisi myös ihana nähdä joskus kunhan ollaan vähän tutustuttu. Tärkeintä on että hyväksyt erilaiset ihmiset ja rakastat etkä vihaa.🌸

7.1.2019

Heipsun!

Nainen, 18 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

18-vuotias tyttö Lahdesta.
Mulla on koira, eli elukoista tykkään kovasti.
Omasta mielestäni koen olevani mulava ja luotettava ihminen.
Mulla tapahtu tossa suuria muutoksia kaveripiirissä ja siitä johtuen etsin uusia.
Tykkään käydä baarissa, tissutella kotona, käydä kaupoilla tai ihan vaan maata ja katsoo netflixiä :D
Etin ihmistä / ihmisiä jotka oikeesti olis läsnä ja olisi valmiita näkemään myös ihan f2f eikä vaan tsättäillä :)
Jos kiinnostaa nii laita toki viestiä <3
ps. muistetaan että ikä on vain numero.

12.12.2018

Haluan ystävä puhelimessa

Nainen, 25 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Moi kaikkelle , Olen ulkomalainen muslim nainen. olen sinkko .asun suomessa noin yhden vuoden . Tarvitaan joku auttaa minua oppimaan suomea , puhutaan yhdessa .Jos nainen mä voin tavata hänet .Mutta jos mies vain puhelimessa .
Toivon että löydän ystävä .

10.12.2018

Etsitään noin 30 vuotiasta kaveria:)

Nainen, 29 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Olen 29 vuotias yhden lapsen äiti ja olen sinkku. Kaverit hävinneet muutaman vuoden sisään, muuttoja toiselle paikkakunnalle kiireinen perhe elämä ym. Lapsi on noin puolet ajastaan kanssani ja silloin kun on isällään olen aikalailla yksin. Olis jees jos löytys joku kenen kanssa käydä kahvilla, shoppailemassa, kirpparilla, vaikka muutamalla joskus ym. Tällähetkellä en ole työelämässä joten aikaa on välillä liikaakin. Olen sosiaalinen ja iloinen.

8.12.2018

Heimoi! Olis kiva saada uusi juttukaveri.

Nainen, 21 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Olisi siis ihana löytää ihminen elämään kenenkanssa vois jutella, vaihtaa kuulumisia, avautua ja jopa nähdä. Vaikka multa joitain ihmisiä löytyy ympäriltä niin tuntuu että jotain puuttuu, ehkä sinä!

Vietän paljon aikaa yksin kotona netflixiä katsellessa ja nettiä selatessa. Olis kiva saada uutta elämään kenenkanssa jakaa kaikki tunteet. Mielestäni oon hyvä kuuntelemaan ja auttamaan muita, vaikka olen kolmessa vuodessa muuttunut hieman introvertiksi niin olen hyvä luotettava ystävä. Haluaisin olla seurallisempi. Piti kokeilla tätä kanavaa, jos sattuis löytymään ihania ihmisiä :)

Tykkään shoppailla, käydä toisinaan lahden yöelämässä, tatuoinneista, eläimistä, hyvästä seurasta ja paljon muustakin, niistä voi keskustella myöhemminkin. Mua kiinnostaa elämäntarinat kaikkine hyvineen ja huonoineen sekä ihmisten kuulumiset. Rakastan jos ihmisen kanssa kemiat kohtaa ja voidaan yhdessä keskustella myös sarkastisesti huumorilla.
Kaiken ikäiset ja näköiset, sillä ei väliä :)

No kuitenkin, saa ottaa yhteyttä jos haluaa :)

6.12.2018

Loneliness is killing me

Nainen, 24 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Moi ihmiset.

Oon 24 vuotias nainen Lahdesta. Oon tosi epätoivonen ja yksinäinen niin kokeilen sitten tätäkin sivustoa. Oon tosi kyyninen, mutta omasta mielestä myös hauska tyyppi. Haluisin vaan juttuseuraa. Joitain ketä haluaa yrittää ymmärtää, että masentaa ja ahdistaa.

Käyn töissä ja koulussa, mutta vapaa aika menee pleikkaria pelaillen, seinää tuijottaen ja nukkuen. Koen, että elämä on todella merkityksetöntä, etenkin kun kavereita ei ole oikeastaan koskaan ollutkaan, niin on jäänyt paljon paitsi. Eikä minulla näin ollen ole edes niitä sosiaalisia taitoija, mitä ns. normaaleilla ihmisillä on.

Etsin siis juttuseuraa esim. skypeen. En halua mitää deitti seuraa, enkä tule sietää minkäänlaista yritystäkään. Semmoiset ihmiset blokkaan heti.

Eikai tässä muuta. Ota yhteyttä tai ole ottamatta.

1.12.2018

Kavereita/Tuttavia/Ystäviä

Nainen, 23 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Heippa, uusia tuttavuuksia hakusessa. Olen 23-vuotias yhden lapsen äiskä, töissäkäyvä,parisuhteessa oleva nainen Lahdesta.


Luonteeltani olen huumorintajuinen &sosiaalinen ja ilman kahvia päiväni ei lähde käyntiin.

Talvisin tykkään käydä lautailemassa, muuten vapaa-ajallani ulkoilen lapsen kanssa tai käydään kirppareilla. Tykkään sisustamisesta, musiikista ja eläimistä.

Lahti/Lähialueet


#uusiakavereita
#Päijät-häme
#Kahviseuraa
#Mammaseuraa
#kavereita

27.11.2018

Moikka

Mies, 20 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Oon 20 vuotias Lahdessa asuva jätkä, mutta olen kotoisin Iisalmesta. Vietän paljon aikaa yksin silloin kun minulla on työttömiä päiviä. Teen osa-aika töitä. Paljon ei kavereita ole joten kaikenlainen seura kelpaa. Tahtoisin saada ystäviä, joiden kanssa viestitellä tai jopa nähdä livenä. Harrastuksiin kuuluu korttitemput ja ulkoilu. Alkoholia käytän silloin tällöin. Ps. Tein sähköpostin ollessani 15 siksi se numero tulee näkymään sähköpostiosoitteessani

26.11.2018

Uusia Ystäviä ?

Mies, 53 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Olen hyvin rento, sydämellinen, pehmeä keskustelija, siisti, huumorintajuinen liikunnallinen kohtelias, hyvätapainen, ja naista huomioiva, mies, haeskelen naisia ystäväksi, ajatusten vaihtoon ympärisuomen !

jos yhtään kiinnostuit niin viestitä !!!!!!

14.11.2018

kavereita/ystäviä

Nainen, 22 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Heipsun :)
Oon koht 22 vuotias naikkoi Lahest. Mul on vähän reilu kuukauden vanha poika, ja seurustelen.

Pyrin olee kaikille ystävällinen ja kuunnella, yritän aina auttaa niin paljon ku pystyn ja ymmärtää toisen tunteita. Oon tosi hyvä hävittämää tavaroit, ja muutenki säheltää ja unohtelee. Yritän ajatella positiivisesti &ottaa asioit huumoril, elämä on paljon mielekkäämpää sillee :)
Oon yleensä uusien ihmisten kans arka, ja tulee aika helposti sellai olo et roikun/ei haluta jutella tai hengailla ni välil on hankala alottaa ite juttelee, etenkää jos on ollu jonku aikaa juttelematta. Mä oon aika surkee esittelee itteeni, mut tutustumallahan selvii lisää :)

Tykkään käyä kävelyil, ja kiertelee kirppareit,kattelen netflixist kaikenlaist,
Käyn jonkuverran kävelyil,kiertelen kirppareit,kattelen netflixii & hengailen pikkumiehen kans, miesystävän,sisarusten ja äidin kans aika paljon.
Tykkään ommella,virkata,kutoo ja leipoo, tosin ne on jääny vähän vähemmälle nyt ku on lapsi tullu..
Sillontällöin ehkä baaris käyminen menee, mut alkoholi ei oo hirveemmin maistunu kahtee vuotee.

Kaipaan vähän ystävii/kavereit, ja aattelin kokeilla tätä ku en oikei harrastakkaa mitää :)
Nii ja iäl,sukupuolel tai tollasil ei oo mitää välii, etin vaa ihmisii kenenkans kirjotella, ehkä soitella ja mahollisest ihan livenäki nähä ja hengailla :)

14.10.2018

Musiikkikaveria lahdesta

Mies, 31 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Morjesta vaan!

Olen omasta mielestäni hauska ja huumorintajuinen mutta kavereita en ole saanut haalittua kasaan. Haluan tutustua uusiin samanhenkisiin ihmisiin jos täältä niitä löytyisi. En enää juurikkan käy ulkona dokaamassa tai ryyppäil,e ne ajat ovat jo takana. Ajattelen että nekin rahat menevät järkevämpiin juttuihin kuten harrastuksiin.
Tykkään käydä kattoo musiikkikeikkoja, käydä treenaa salilla, maastopyöräilystä ja sähköbasson rämpättelystä. Etsinkin musiikkikaveria jonka kanssa soitella yhdessä tai bändissä.
Musiikki maku on valikoiva- hyvää musaa mieluiten. Kuten Anssi Kelaa, Daft Punkia, AC/DC jne. Niin ja joskus pelaan Fortnitea.

Pidän blogia 32hammasta.blogspot.com

27.9.2018

Hei nainen.

Nainen, 22 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Etsin itselle ystävää mamma arkea piristämään. Kaksi lasta ja kihlattu löytyy. Ikää 22. Sosiaalinen, iloinen, ministi ujo. Asun lahdessa mutta kohta muutto takaisin tampereelle. Ystävä voisi olla sellainen, joka viihtyy kahvikupin ääressä ja lasten seurassa olo ei olisi este. Puistoilua, kahvittelua ja mitä vaa keksitään. Välillä ilimanki lapsia koska sitä juuri tällä hetkellä tarvitsen. OMAA AIKAA :D
Sinulla voi olla lapsia tai sitten ei. Ei mitään väliä. Kuhan olet iloinen ja sosiaalonen. Joka kaipaa juttu seuraa kasvotusten tai viestitellen. Haluan ystävän jolle itkeä ja nauraa. Ja haluan olla sitä myös toiselle, haluan olla tuki :) eiks ystävät sitä ole:))

12.9.2018

Etsitään tosiystävää

Nainen, 27 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Moi :)
Oon 27v nainen, ja kaipaan elämääni kunnon ystävää. Asun poikaystäväni ja kissojen kanssa Lahdessa. Luonteeltani olen ystävällinen, rauhallinen, ujohko ja huumorintajuinen. Tykkään ruoanlaitosta, leipomisesta, pelaamisesta ja eläimistä. Mitään erityisiä harrastuksia mulla ei ole. Haluaisin löytää läheisen ystävän/ystäviä, joiden kanssa voi käydä vaikka leffassa tai kahvilla, tai muuten vaan hengata toisen kanssa ja puhua kaikesta, mitä mieleen tulee.

12.8.2018

Tervehdys

Mies, 46 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Hakusessa naispuolinen "tuleva" ystävä. Iälläsi ei väliä, eikä siviilisäädylläsi. Aluksi näin viestitellen ja jos päätetään niin voidaan nähdäkin. En ole hakemassa seksi- tai seurustelukumppania, vaan aitoa ystävyyttä. Olen 46v työssäkäyvä ja vapaa-ajalla harrastava mies.

Sivu
Takaisin ylös