Ilmoitukset alueelta Lahti (37 kpl)

 - 
 
eilen

Ystävä

Nainen, 20 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Moi oon 20-vuotias nainen lahdesta. Etsin saman henkisiä kavereita. Tykkään urheilla, olla ulkona, musasta, koirista, pelata lautapelejä <3 kehonhuollosta ja sarjojen katselusta etenki selviytyjät ja gladiaattorit ihan parhaita. Oon absolutisti mut ei haittaa jos juot mut tupakkaa en siedä. Absolutisti lähinnä siks ku toleranssit periny isältä nii sais juoda pullon viinaa et tuntuis jossain nii lähteny vähä maku hommasta joten en ole tosikko ! ;) Haluisin nähdä usein esim joka viikko toki jos asutaa hirvee kaukana nii katotaa sit mitä tehää!
Oon aika rehellinen, suorasanainen, energinen ja tosi puhelias ja vähän utelias. En välitä kauheesti sosiaalisesta mediasta tai tätä ns nykyaikaa tuntuu et välil oon jääny 90-luvulle vaikka oonki 99 :D. Mut tykkään puhuu puhelimessa ! Oon ehkä vähä jääny sukupuoli väliakselii en välitä meikeistä tai asusteista ja tykkään rennoista vaatteista. Kauneusjutut ei siis kauheasti kiinnosta. Sukupuolella ei oo välii! Ikähaarukka vois olla 18-23.

15.6.2019

Kesätuulahdus

Nainen, 57 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Iloinen tervehdys sopivan pyöreältä ystävän etsijältä. Tykkään luonnossa liikkumisesta, marjastamisesta ja kalastamisesta, vaikka asunkin kaupungissa. Laulaminen ja ruoanlaitto on myös mukavaa. Olen enemmän vilkas kuin hiljainen, empaattinen. Terve raittius ja savuttomuus ovat osa minua. En omista kotieläintä vaikka pidän eläimistä. Arvostan ystävässä rehellisyyttä, avoimuutta ja empaattisuutta. Kaveriviestejä ympäri Suomen odotellen.t. Elli

21.5.2019

Moi

Nainen, 19 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Olen 19-vuotias tyttö lahesta. Tykkään kaikenlaisesta musiikista ja netfliksin katselu on kivaa. Haluaisin kavereita, joiden kanssa voi käydä juomassa alkoholia, kahvia tai kaakaota, kaupoilla, diskoissa tai vaan hengata. Itse saat valita, pidän kaikista niistä. Olen vain todella yksinäinen ja pelkään että en sosiaalisesti taitava. Mt-ongelmiakin on. Olen puhelias, ja koska olen epävarma mua pelottaa että nolaan itseni. Olen myös sairaslomalla. Toivon että edes 1 kirjoittaa mulle.

15.5.2019

Heippa!

Nainen, 27 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Ajattelin kokeilla pitkästä aikaa jättää tänne ilmoituksen. Olen 27 v. parisuhteessa oleva nainen Lahdesta ja etsin uusia tuttavuuksia.

Tällä hetkellä en ole opiskelemassa tai työelämässä, mutta käyn työtoiminnassa väsäilemässä kaikenlaista. Ymmärrän siis hyvin, jos jollain on jotain ongelmia terveyden kanssa yms. :)

Tykkään eläimistä ja multa löytyy kissa. Muita asioita, jotka kiinnostavat mua ovat mm. luonnossa kävely, valokuvailu, raskaampi musiikki, yliluonnollinen, leffat ja sarjat, kirjoittaminen, kokkailu, kirpputorit, konsoleilla pelaaminen..

Jään odottelemaan viestiäsi ja ilmoitus ei vanhene. :)

14.5.2019

Kavereita/ystäviä haussa!

Nainen, 33 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Heippa! Olen 33-vuotias Lahtelainen nainen ja vailla kavereita ja ystäviä shoppailemaan, kävelylle, terasseille ja kaikenlaiseen hauskaan mitä keksitään. Tarinani on perinteinen, eli elämäntilanteiden myötä on ystävien kanssa tiet eronneet tai muuttoja on tullut toisille paikkakunnille. Olen huumorintajuinen enkä kovinkaan ujo, joten mielelläni etsin ystäviä joita tavata oikeassa elämässä eikä pelkästään pitää yhteyttä viestein. :)

14.5.2019

Moikka!

Nainen, 19 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Oon kohta 20 täyttävä mimmi lahdesta. Kaipaisin kaveria jonka kanssa vois puhua kaikesta ja vois käydä ulkona sekä vaan hengata vaikka kotona. Tykkään hirveesti eläimistä liikunnasta, peleistä ja netflixin kattelusta :p
Oon alkuu ehkä vähän ujo mut ku tutustuu nii juttuu alkaa lentää :D Mulle ei oo väliä missä päin suomee asuu :)

13.5.2019

Moii😌

Nainen, 18 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

18v tyttö Lahesta
Ettisin uusia kavereita, jotka vois käyä mun kans kahvilla, syömässä tai kaupoilla, suostuu vaa chillaa ja kattoo Netflix, viettää öisin aikaa ulkona ja puhuu kaikesta, käyä välil baareissa ja muutenki tehäkaikkee mitä kavereitten kans tehää.
Oon sosiaalinen ja avoin, osaan kuunnella ja pyrin auttaa jos on huolia tms.
ps. jos tykkäät kissoista ni se on aina plussaa😉

12.5.2019

Loneliness is killing me

Nainen, 25 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Moi ihmiset.

Oon kohta 25-vuotias nainen Lahdesta. Oon tosi epätoivonen ja yksinäinen niin kokeilen sitten tätäkin sivustoa. Oon tosi kyyninen, mutta omasta mielestä myös hauska tyyppi. Haluisin vaan juttuseuraa. Joitain ketä haluaa yrittää ymmärtää, että masentaa ja ahdistaa.

Käyn töissä, mutta vapaa aika menee pleikkaria pelaillen, seinää tuijottaen ja nukkuen. Koen, että elämä on todella merkityksetöntä, etenkin kun kavereita ei ole oikeastaan koskaan ollutkaan, niin on jäänyt paljon paitsi. Olen persoonallisuushäiriöinen, eikä minulla näin ollen ole edes niitä sosiaalisia taitoija, mitä ns. normaaleilla ihmisillä on. Toki olen vuosia käynyt terapiassa ja edistynytkin. Etsin siis juttuseuraa esim. skypeen. En halua mitää deitti seuraa, enkä tule sietää minkäänlaista yritystäkään. Semmoiset ihmiset blokkaan heti.

Eikai tässä muuta. Ota yhteyttä tai ole ottamatta.

3.5.2019

Moro!

Mies, 29 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

29v mies ettii kavereita Lahden alueelta.

Lapista Lahteen vuos sitten muuttanu ja täällä ei nyt pahemmin tuttuja tai kamuja oo, ni ois kiva tutustua ny uusiin ja ystävystyäkki.

Harrastan eräilyä, kalastusta, metsästystä, ulkoilua, pyöräilyä, hyötyliikuntaa ja paljon muutaki liikuntaa ulkosalla. Ois kiva saada joku kaveriksi liikkumaan.

Oon rento ja mukava tyyppi. Asiallinen, avulias ja kiltti. Ottakeeha rohkeasti yhteyttä ni tutustutaan!👍☺

30.4.2019

Moikka!

Mies, 23 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Havahduin jonkin aikaa sitten ystävien vähyyteen, vaikka muut elämän osa-alueet ovatkin kunnossa. Lahdessa olen asunut avopuolisoni kanssa nyt vuoden, mutta kavereita tai ystäviä täällä ei minulla ole oikeastaan ollenkaan.

Olen 23-vuotias mies ja tulen hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Olisi mahtavaa tutustua uusiin ihmisiin ja ehkä löytää jopa pidempiaikainen ystävä lähiseudulta! Olen kirjoilla yliopistossa (Kauppatieteet), mutta uravalinta on uhkaavasti vaihtumassa digitaaliseen designiin, jota teen tällä hetkellä täysipäiväisesti kotoa käsin.

Soitan kitaraa, bassoa ja vähän pianoa. Osaan myös laulaa kohtalaisesti ja kotoani löytyy edellämainitut instrumentit sekä muitakin musavehkeitä. Musiikki ja kulttuuri (jossain määrin) kiinnostaa siis, ja tykkään toki kokeilla uusiakin asioita.

Luonto ja järvimaisemat ovat myöskin lähellä sydäntäni, vaikken mikään eränkävijä koskaan ole oikein ollutkaan. Kesällä tykkään viettää aikaa grillaillen, ja Lahden satama on aina mukava paikka käväistä.

Arvostan pitkiä ja kiinnostavia keskusteluja, joissa oppii uutta toisesta ihmisestä sekä maailmasta ylipäätänsä. Toki arkipäiväinen höpinä ja läpänheittokin on hauskaa.

Voit olla mies tai nainen, ja iällä ei oikeastaan ole mitään väliä, tulen toimeen kaikenikäisten kanssa. Laita ihmeessä viestiä jos haluat tutustua! :)

Ilmoituksesta saattoi tulla vähän totinen, mutta olen luonteeltani oikeasti hyvinkin huumorintajuinen ja rento!

29.4.2019

Heippa!

Nainen, 30 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Olen 30-vuotias naisen alku, muutin muutama vuosi sitten Lahteen jolloin ystävät jäivät eri puolelle Suomea. Etsin ystävää jonka kanssa voi jakaa ilot, nähdä spontaanisti tai vaikka matkustella.

Tykkään tehdä paljon erilaisia juttuja, kuten käydä kävelyllä, elokuvissa, kahviloissa, viinillä, syömässä ulkona, tehdä kotona ruokaa ja joskus käydä bilettämässä. Matkailu on myös todella lähellä sydäntä. Tykkään höpötellä tyttöjen juttuja, mutta myös syvällisiä ja herkkiä asioita. Osaan myös kuunnella mitä toiselle on sanottavana enkä tuomitse jos ajattelet eri tavalla kuin minä.

Jos yhtään koet olevasi samanhenkinen, laita viestiä niin nähdään vaikka kahvin äärellä.

27.4.2019

Aitoja ihmisiä, oikeita kavereita?

Nainen, 28 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Heipä hei, hyvää iltaa.

Entiset kaverit ovat kadonneet elämän eri kiemuroihin ja nyt olisikin mukavaa saada seuraa vaikkapa kävelylenkille, kahville, terassille sivistyneesti, puistoon, kirpparikierrokselle, keikoille, jutusteluun, ynnä muihin aktiviteetteihin. Täytän kohtapuoliin 29 vuotta ja koitan tällä hetkellä työllistyä johonkin suuntaan. Päiviäni rytmittää oma koira, jonka kanssa tulee liikuttua säännöllisesti. En omaa mitään hienoja harrastuksia, mutta puuhailen mitä milloinkin keksin. Musiikista tykkään lähinnä kitarapitoisesta sellaisesta, viime aikoina olen kuunnellut enimmäkseen rockin ja punkin rämpytystä. Tunnun olevan aika pihalla myös siitä, mitä radiot soittaa nykyisin, eli olen vähän mummo kai?!

Tientynlainen ulkopuolisuuden tunne on seurannut perässä koko pienen ikäni. Olen ystävällinen (välillä ehkä liiankin kiltti), huumorintajuinen (sarkasmin, ironian ja mustan huumorin ymmärrys löytyy myös), nauravainen, höpsö, välillä hiljaisempi/välillä taas enemmän papupata, herkkä/vahva, luotettava, enkä pidä pahan puhumisesta selän takana tai minkäänlaisesta kiusaamisesta (Kokemusta aiheesta on lapsuudesta aina aikuisikään). Olen myös ihmisenä sellainen, että mun kanssa pystyy puhumaan myös niistä elämän vakavista asioista, oma elämä kun ei ole ollut aina suoraan siitä ruotsinkielisestä askarteluohjelmasta ja ruusuja/tanssitaitoakaan ei ole mulle pahemmin suotu. Maalaisjärki on kanssa ihan hyvä ja arvostettava juttu!

Somesta et saa mua kiinni (en harrasta nääs), mutta tämän kautta saat otettua yhteyttä. Etsin siis sellaisia ihmisiä, joita sitten näkisi ihan oikeastikin jossain vaiheessa, eli en etsi niinsanottuja netti-/WhatsApp-kavereita. Mitään varsinaisia kriteereitä en halua oikeastaan asettaa, mutta varmaan olisi ihan plussaa, jos olisi samoja kiinnostuksen kohteita/jonkinlaista "samanhenkisyyttä" esimerkiksi. Olisi myös ihan mukavaa jos olisit tästä lähiseudulta ja etsisit kanssa ihan oikeasti kavereita (Monet kirjoittaa vain yhden viestin …

26.4.2019

Uusia kavereita ja ystäviä

Nainen, 34 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Moi, olen 34 vuotias nainen ja haluaisin tutustua uusiin ihmisiin Lahden seudulla ja lähettyvillä. Olisi kiva jos oikeasti löytyisi ihan kavereita ja vaikka ystäväkin. Vanhat kaverit on vähentyneet vuosi vuodelta ja muuttaneet kauas. Kavereiden iällä ei kovin paljoa ole minulle väliä, ehkä noin 25 - 40 voisi olla joku ikähaarukka, mutta tärkeämpää on että henkilökemiat kohtaa ja on juteltavaa.

Itse pidän luonnosta, eläimistä, taiteesta, käsitöistä, musiikista, puutarhajutuista, ruuanlaitosta, leipomisesta, liiikunnasta (esim. sali, kahvakuula, jooga ym. lenkkeily.)

Tykkään puuhailla paljon omia juttuja mutta kuitenkin tunnen usein, että olisi kiva kun olisi enemmän ystäviä ja varsinkin jotka asuisivan lähempänä. Voisi vaikka käydä lenkillä, kirppiksellä, istua iltaa ja grillailla tai vaikka käydä jossain kahvilla, syömässä, baarissa joskus. Elämässä on hyvä olla ympärillä ihmisiä kenen kanssa voi jutella välillä kevyemmistä aiheista ja välillä purkaa sydäntään.

Mielestäni olen tosi monipuolinen ihminen ja kanssani voi jutella kaikesta. Ota yhteyttä jos haluat jutella ja tutustua paremmin. :)

30.3.2019

Kavereita/Tuttavia/Ystäviä

Nainen, 23 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Heloouu, täälä 95-vuonna syntynyt nainen Lahdesta.
Hakusessa uusia tuttuja Lahden alueelta.

Olen yhden lapsen äiti sekä avopuoliso. Myös parin lemmikin omistaja.

Tykkään:
-kahvista
-suklaasta
-kirppareista
-positiivisista tyypeistä
-huumorintajusta
- huomaavaisuudesta
-oma-aloitteisuudesta
-rehellisyydestä
- musiikistaLahti/Lähialueet


#uusiakavereita
#Päijät-häme
#Kahviseuraa
#Mammaseuraa
#kavereita

9.3.2019

Moikka! :)

Nainen, 29 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Olen 29v. nainen Lahdesta ja etsin uusia ystävyyssuhteita. Harrastan kuntosalia 4-6 krt viikossa. Treenit ja kaikki siihen liittyvä viekin hyvin paljon mun vapaa-aikaa, eikä sosiaalisiin suhteisiin ole juuri tullut panostettua. Oon vähän sellaista suorittajatyyppiä, ja osittain myös sen takia varmaan karsinut elämästä kaiken ”ylimääräisen”. Nyt kuitenkin haluan tähän muutosta ja alkaa sosialisoitua enemmän :D Kiinnostuksen kohteitani ovat fitness, muoti ja kauneus ja kaikki esteettiset jutut mutta oon silti tosi jalat maassa oleva tyyppi, luotettava ja ystävällinen :) Laita viestiä jos kiinnostuit :)

23.2.2019

Moi!

Nainen, 26 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Olen 26 vuotias nainen lahdesta. Kaverit ovat vuosien varrella kadonneet erilaisista syistä. Varsinaisia harrastuksia minulla ei ole joten en oikein tapaa uusia ihmisiä. Haluaisin seuraa lenkille, kahville, leffaan, shoppailemaan tai mitä ikinä mieleen tulee :) jonkun jonka kanssa voisi jutella oikeastaan mistä vain. Töiden ohella vapaa-aika menee kotona telkkaa katsellen. Seuraa minulle pitää vain kissani :D Jos sinäkin kaipaat juttukaveria niin laita ihmeessä viestiä :)

15.2.2019

Uusia kavereita

Nainen, 28 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Hei, Olen 28 vuotias 2 lapsen äiti Lahdesta. Muutin tänne noin vuosi sitten toiselta paikkakunnalta enkä ole onnistunut löytämään täällä oloaikana kavereita. Tällä hetkellä olen työtön, mutta tarkoitus olisi aloittaa opiskelu pian. Olen parisuhteessa ja se onkin oikeastaan lasten lisäksi ainut ihmissuhteeni täällä päin. Kaipaisin naispuolista kaveria jonka kanssa voisi jakaa elämän ilot ja surut, käydä kahvilla, shoppailemassa tai vaikka istua iltaa silloin tällöin, oikeastaan mitä vain. Jos sinäkin kaipaat seuraa ja juttukaveria niin laita rohkeasti viestiä 😊

7.1.2019

Heipsun!

Nainen, 18 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

18-vuotias tyttö Lahdesta.
Mulla on koira, eli elukoista tykkään kovasti.
Omasta mielestäni koen olevani mulava ja luotettava ihminen.
Mulla tapahtu tossa suuria muutoksia kaveripiirissä ja siitä johtuen etsin uusia.
Tykkään käydä baarissa, tissutella kotona, käydä kaupoilla tai ihan vaan maata ja katsoo netflixiä :D
Etin ihmistä / ihmisiä jotka oikeesti olis läsnä ja olisi valmiita näkemään myös ihan f2f eikä vaan tsättäillä :)
Jos kiinnostaa nii laita toki viestiä <3
ps. muistetaan että ikä on vain numero.

Sivu
Takaisin ylös