Ilmoitukset alueelta Lahti (215 kpl)

 - 
 
2 päivää sitten

Ulkoiluystävä Lahdessa

Mies, 45 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Hei sinä uutta semi-urheilullista miespuolista ystävää etsivä. Oletko säkin väsähtänyt yrittämään ja etsimään, ilman mahdollisuutta olla vain oma itsesi, yhteisesti sopien ystävinä, ilman taka-ajatuksia tai pyrkimyksiä? Minä olen.

Siksi haenkin seuraa pyöräilyyn, kävelyyn, ongelle, metsäreissuun, taidenäyttelyyn ja vaikka klassiseen konserttiin. Platonisena ystävänä, ei sen kummempaa ☺️. Riittäisikö? Kokemuksien ja tunteiden jakaminen, olkapään tarve väsyttävinä hetkinä, halaus. Naurua ja kisailua, piknikkejä sekä sulkapalloilua - uskaltaisinko seinäkiipeilemäänkin kanssasi?

Uskalletaan yhdessä uusiin elämyksiin, ystävinä. Hyväksyn sinut sellaisena kuin olet, ainoa toiveeni on, että jaksat esim. pyöräillä pari tuntia, kiipeillä tai hölkätä kanssani vaihtelevassa maastossa. Tulisi reippailtua muuallakin kuin kuntosalilla.

Ja itsestäni...no fiksu koulutettu ja suojelutyössä virassa, lähes 190 pitkä ja hoikan lihaksikas. Sydän kohdillaan, arkirealismiakin löytyy. Savuton ja holiton, lapsiystävällinen.

Kuvia voidaan vaihdella piankin ja mieluiten tavataankin, en halua luoda erilaista mielikuvaa tekstien perusteella kuin mitä todellisuus on.

Ciao!

3 päivää sitten

Moro!

Mies, 23 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Moro! Oon 23v Lahes vaikuttava mies. Oma kaveripiiri ei oo hirveen laaja, ja mielelläni tutustuisinkin uusiin ihmisiin. Ei haittaa jos asut kauempana, mutta jos meillä yhtään klikkaa niin olis joskus kiva nähdä livenä. Sukupuolella ei ole merkitystä, iälläkään ei suuremmin väliä mut laitetaan haarukaks vaikka 19-30v. Lähtökohtaisesti tuun kuitenkin kaikkien kanssa toimeen.

Oon muuttanut Lahteen vasta viime vuonna, joten kavereita ei ole löytynyt täältä hirveästi. Tällä hetkellä asun täällä tyttöystäväni kanssa. Luonteeltani oon huumorintajuinen, melko sosiaalinen mutta viihdyn myös aika paljon itsekseni. Harrastuksiin kuuluu autoilu ja moottoripyörät (yleensäkkin niiden laittaminen ja korjailu). Lisäksi tulee myös pelattua pc'llä jonkin verran, ja kateltua sarjoja ja leffoja. 😌

Jos tuli fiilis et voitais tulla juttuun, ni laita viestiä täällä, tai sähköpostiin ni ihmetellää lisää! Multa löytyy discord, snäppi yms.

5.6.2023

Kavereita? 🖤

Nainen, 22 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Oon 22-vuotias lahtelainen nainen ja etsin uusia kavereita, ensisijasesti täältä päijät-hämeestä, mutta voit toki olla kauempaakin. Luonteeltani oon rauhallinen, avoin, itsenäinen ja utelias. Oon myös introvertti ja viihdyn hyvin omissa oloissani, mutta rakastan keskustella ja viettää aikaa samanhenkisten ihmisten kanssa.

Aloitan syksyllä it-alan opinnot AMK:ssa. Rock/metalli -musiikki on mulle aika iso osa elämää, ja käynkin vuosittain keikoilla ja festareilla. Kuuntelen jonkun verran myös räppiä ja satunnaisesti muita genrejä. Tällä hetkellä en harrasta mitään, aikeissa kyllä aloittaa kuntosalilla käyminen uudestaan. Yks mun erityinen mielenkiinnonkohde on psykologia, varsinkin kaikki aiheeseen liittyvä kirjallisuus sekä MBTI (itse oon INTJ 5w6, jos jotain aiheeseen perehtynyttä sattuu kiinnostamaan). Tykkään myös ulkoilusta, eläimistä, autoista, tatuoinneista, kirjoista, tv-sarjoista, leffoista, sekä lauta-, kortti- ja pc-peleistä.

Musta saa seuraa oikeastaan mihin tahansa keksitkin pyytää. Tykkään käydä ulkoilemassa, ajelemassa, elokuvissa, syömässä tai muuten vaan viettää iltaa, mutta lähen kyllä usein mielellään kokeilemaan myös kaikkea uutta.
Oon enemmän sellainen syvällinen keskustelija, enkä osaa kunnolla small-talkia. Toivoisin siis maholliselta juttelukaverilta enemmän kun satunnaista snäppäilyä. Jos yhtään kiinnostaisi tutustua, niin pistä viestiä täällä tai sähköpostissa :)

4.6.2023

Hellurei!

Nainen, 22 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Oon 22 vuotias likka vailla kavereita/luotettavaa juttuseuraa. Opiskelen korkeakoulussa sairaanhoitajaksi nyt jo viimeistä vuotta (tai ainakin toivon, että tää olis viimeinen opiskelu vuosi😂). Nyt kesällä teen pääsääntöisesti yövuoroja mut onneks se tarkottaa myös sitä, että mulla on pitkiä vapaita! Mulla on 1vuotias staffi uros ja sen ympärillä arki onkin tässä nyt pyörinyt. Vapaa-aikana tykkään myös olla paljon mökillä, jos säät niin sallii! Tykkään: ulkoilusta/lenkkeilystä (en oo kuitenkaan mikään himo urheilija), yksillä käymisestä vaikka jollain terdellä, koti-illoista/illanvietoista ja välillä myös tykkään olla ihan omissa oloissa. Kaverit on vuosien varrella vähentynyt ja tällä hetkellä niitä ei ole oikeastaan yhtään. Olis kiva jos tätä kautta löytyis samanhenkisiä ja luotettavia ihmisiä joiden kanssa vois jutella ja toivottavasti joskus myös ihan nähdä kasvotustenkin! Iällä tai sukupuolella ei ole väliä. Toivottavasti joku lukija innostuu ja kokee, että ollaan samanhenkisiä ja ottaa muhun rohkeasti yhteyttä🫶🏼

4.6.2023

Moikka!

Nainen, 33 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Haussa olisi uusia kavereita Päijät-Hämeen seudulta.
Olen 33v nainen ja muuttanut Lahteen muutama vuosi sitten, eikä ystäviä ole täältä vielä liikaa kertynyt.
Olen rento, huumorintajuinen ja tulen kaikenlaisten ihmisten kanssa toimeen.
Olisi kiva löytää seuraa kahvitteluun, kyläilyyn, kirppiskierroksille, ulkoiluun, terassille, piknikille tai mitä vaan keksitäänkään.
Laittakaa ihmeessä viestiä tulemaan 😊

3.6.2023

30v. nainen

Nainen, 30 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Moikka!

Mä oon 30v. Nainen, asun Orimattilassa mieheni ja kahden koirani kanssa. Mulla ei oo lapsia mutta puolisolla on kaksi ja he asuvat meillä joka toinen vkl.

Työskentelen sosiaalialalla ja työ on mulle tärkeää. Vapaa-ajalla tykkään lenkkeilystä, lukemisesta, musiikin kuuntelusta, kirppareilla pyörimisestä, pihahommista ym. Rakastan keikoilla käymistä! ❤️ pidän liikunnasta mutta en ole mikään sporttimake 😅

Mun kiinnostuksen kohteita on ainakin musiikki (lempparibändien seuraaminen ja kuuntelu sekä keikoilla käyminen, en valitettavasti osaa soittaa itse), koirat ja toki ajankohtaiset asiat.

Oon sosiaalinen mutta toisaalta myös vähän introvertti. Ajattelen olevani "tavallinen" aikuinen, en kovinkaan luova tai taiteellinen vaan aika hillitty ja rauhallinen. Tuun kaikenlaisten ihmisten kanssa toimeen eikä mun kanssa tarvitse jännittää hiljaisia hetkiä 😊

Olisi mahtavaa löytää kaveri jonka kanssa olisi yhteisiä mielenkiinnon kohteita tai esimerkiksi työskentelisit samalla alalla ym. Voit olla nainen tai mies (olen parisuhteessa joten en etsi suhdetta) ja saat olla juuri sellainen kuin olet 😊

30.5.2023

Peliseuraa /kavereita hakusessa

Nainen, 28 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Morjens

Oon tälläne perus hönö joka etsii samanlaisia tyyppejä kaveriksi.
Omistan kaksi kissaa, parven erilaisia kiljukaula lintuja sekä koiran.

Pelailen aika paljon niin koneella kuin konsoleilla. Pelit vaihtelee todella laidasta laitaan mm. R6s, rdr, gta, pokemon, final fantasyt, cyberpunk, fallout, genshin impact.

Tyksin myös vaan ihan vain pyöriskelystä, höpöttelystä ja ajanvietosta ulkona tai esim sarjojen/leffojen parissa.
Aikoinaan enemmän harrastanut cosplayta, se on vähän jäänyt mutta silloin tällöin saattaa innostua jostain kavereiden kanssa.

Discord löytyy ja saa kysymällä, siellä olen aktiivisin viestien suhteen.

29.5.2023

Ystäviä/Kavereita/Peliseuraa

Nainen, 28 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Moikka!
Täällä 28v transnainen, jos sillä nyt on jollekin merkitystä. Lapsia löytyy ja kumppani myös. Etäopintoja teen täyspäiväisesti tällä hetkellä.

Kiinnostuksen kohteisiin kuuluu mm. sarjojen katselu, podcastit, chilien kasvatus ja tatuoiminen.
Pelailen myös pc:llä aina, kun aikaa löytyy.
Kavereita yllämainittuihin liittyen olis kiva löytää tai johonkin muuhun luovaan toimintaan.
Lasten kanssa puistoon saa helposti musta seuraa tai vaikka metsään kävelylle.
Kierrän mielelläni myös kirppareita.

Olisi mukava saada ystäviä joiden kanssa vaihtaa ajatuksia ja vaikka tehdäkin jotain välillä.
Paljon jää kertomatta, mutta en nyt tähän enempää avaudu itsestäni.
Jos mikään yllä olevasta nappas niin laita rohkeesti viestiä.

26.5.2023

Hellurei! 😊

Nainen, 36 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Olen 36v. lahtelainen ja elämässä olisi tilaa uusille hyville tyypeille! Mielenkiinnonkohteitani ovat:
-Laulaminen
-Musiikin kuuntelu eri genreistä
-Lautapelit
-Konsolipelit
-Karaoke
-Biljardi
-Biisien tekeminen
-Euroviisut
-Leffat ja sarjat, yleensä komediat
-Ystävien treffaaminen
-Tykkään lapsista ja eläimistä

Oon luonteeltani luotettava, suht positiivinen ja nauravainen ja etsinnässä ois tyyppejä joiden kanssa olisi rentoa ja mukavaa, toki syvällisistä aiheista tykkään jutella myös. Joskus onkin parasta kun menee puolitutun kanssa suoraan syvään päätyyn 😆

En ole tällä hetkellä työelämässä selkäkipujen vuoksi missä on ainakin se hyvä puoli että mulle käy tapaamiset melkein milloin vain kun vaan sovitaan. Yleensä tykkään nähdä kaupungilla tai ihan kotosalla jos tullaan hyvin juttuun!
Mulla teini-ikäinen kiltti poika ja asun keskustassa.

Jos kuulostaa siltä että oltaisiin samalla aaltopituudella niin laita viestiä 😊

26.5.2023

Heipparallaa!

Mies, 22 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Täällä on 22-vuotias nuori mies, Lahesta! Luonteeltani olen rauhallinen, ajattelevainen ja optimistinen.
Etsin tuttavuuksia/ystäviä elämään, kun on arki yksinäistä. Sukupuolellasi ei ole merkitystä. Voit olla kauempaakin, kun voimme viestitellä tai soitella ja joskus tavata mahdollisesti! :)
-Aloitan opiskelut syksyllä.
-Harrastan kitaran soittamista, satunnaista pelaamista, kävelyä, kirppareita, äänikirjoja ja kirjojen lukemista!
-Viihdyn parhaiten kotona ja rauhalliset illanvietot ovat ihania. Kesä on täällä ja tahtoisin seuraa kesän ajaksi!

Ota yhteyttä!
Snapchat: jamivaah

24.5.2023

Kavereita Discordiin

Nainen, 32 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Moikka kaikille! 😘

Täällä 32v nainen Lahdesta joka on vasta alkanut käyttää Discordia, opettelee vielä sen käyttöä ja etsii uusia ihmisiä joihin voisi Discordissa tutustua. Mulla on juuri perustettu palvelin, jossa on kategorioitu kaikki kiinnostuksenkohteiden mukaan, joten olisi helppo löytää omanlaisiaan ja samoista asioista kiinnostuneita ihmisiä. Löytyy niin teksti- kuin puhekanaviakin. Tulkaa ihmeessä mukaan niin tutustutaan! Kehitysideoita palvelimelle saa ehdottaa!

Jos kiinnostaa tulla jutskailemaan mun ja muiden ihmisten kanssa, liittykää ihmeessä tälle mun uudelle palvelimelle, ja saa laittaa kaveripyynnön ja kirjotella mun kanssa yksityisestikin. Juttuseuraa etsin siis pääasiassa Discordiin, ja miksei välillä voisi jotain pelaillakkin. 😊 Ja toki jos satut jossain lähistöllä asumaan, miksei voitais tavata joskus livenäkin. Lisätietoja musta saa kysymällä ihan rohkeasti, en pure enkä hauku. 😁

Tässä kutsulinkki palvelimelleni: https://discord.gg/Bm4rjNcc
Ja Discordista löydät mut vielä nickillä: UniCornnn#4020

Lämpimästi tervetuloa kaikki kiinnostuneet! ❤️😁

Ilmoitus ei vanhene!

24.5.2023

Hellouu

Nainen, 23 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

olen 23v nuoren aikuisen alku lahdesta.
haluaisin saada elämääni samanhenkisiä kavereita. 20-30v sukupuolella ei ole väliä. kuitenkaan en hae mitään vakavaa tai suhdettakaa😌
mielenkiinnon kohteita mulla on ruuanlaitto, eläimet, bingoilu, karaoke, ulkoilu jne. jos sulla on tiettyä harrastusta mitä et uskalla yksin mennä nii musta saa aina seuraa mihin muuten vaan 😄
Käyn terdellä/baarissa mutta yökerhot ei paljon nappaa 🥱 mutta voin tulla mukaan jos pakota😂 en polta mutta juon kuitenkin. sen ei pitäisi haittaa.
oon ihmisten mielestä mukava, hauskuuttaja, pidän omat puoleeni ja läheisteni, aktiivinen, kaikki huomioiva persoona.
mutta kaipaan ystäviä/ystävää jonka kanssa voi olla oma itsensä ja viettää kesäöitä kruisaillen ja syödä mäkki safkaa. jos koet olevasi se ystävä nii laita tottakai viestiä mulle ja toivon että oot yhtä sosiaalinen ja haluut pitää kii lupauksista sitä arvostan♥️
PS sähköposti ei toimi.
snap: pumpuli22 / Ig: pumpuli2

18.5.2023

Uusi tuttavuus hakusessa

Mies, 36 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Moi! Tämäkin vuosi alkaa olla pitkällä ja sitä kaipaisi jotain muutosta omaan elämään. Vaikka viihdyn hyvin omissa oloissani, niin tasaisin väliajoin sitä kaipais ihan oikeaa seuraa. Olisihan se mukava päästä vaihtaa ajatuksia jonkun kanssa

Etsin lähinnä vain ja ainoastaan naispuolista ystävää. Tämä ihan siitä syystä, että koen pystyväni jutella syvällisempiä huomattavasti helpommin naisen kanssa ja myös sitä kaipaisin

Sinulta toivoisin, että olisit semi aktiivinen, sillä kaipaisin seuraa ihan vaikka perus ulkoiluun. Viime kesänä aloittelin kevyttä juoksua ja talvisin olen tykästynyt hiihtoon, joten myös esim. niihin seura kelpaisi :) Iältäsi voisit olla noin 25-40 vuotias. Jos tulevaisuudessa tulisi jonkun kanssa hyvin toimeen, niin kiva olisi reissata niin kotimaassa kuin ulkomaillakin

Ite olen rauhallinen, introvertti ja paljon kotona viihtyvä. En käytä paljoa alkoholia ja muutenkaan baareissa en pahemmin viihdy. Itelle tärkeimpiä asioita on oma työ, koti-illat, ulkoilu, tv-sarjat, urheilun seuraaminen, valokuvaus, konemusiikki ja toki myös luonnossa oleminen. Omia lemmikkejä en omista, mutta lemmikit on kyllä aina ollut itelle tosi tärkeitä. Lautapelejä olisi kiva päästä pelaamaan ja muutenkin sellaista rentoa oleilua

Jos edes jollain tasolla olet samanhenkinen ja tykkäät samoista asioista, niin mielelläni kuulisin susta lisää :)

10.5.2023

Uusia ystäviä etsimässä

Mies, 21 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Hei! Olen 21-vuotias miehenalku Lahdesta päin. Viimeisen vuoden ajan olen viettänyt välivuotta ja aloitin nyt syksyllä opinnot korkeakoulussa. Jo lukion päätyttyä kaveripiirini on pienentynyt huomattavasti ja harvat ystäväni ovat usein kiireellisiä. Siksi ajattelin, että jos täältä löytäisin jonkinlaisia juttukavereita esimerkiksi whatsappin tai snapchatin puolelle. Jos oikein hyvin tullaan toimeen, niin olisi kiva myös mahdollisesti tavata joskus ja tehdä jotain yhdessä. Ikähaarukka noin 18-25 vuotta. Sukupuolella ei ole väliä.

Tykkään katsella erilaisia elokuvia ja sarjoja. Parhaat sarjat on kyllä frendit ja moderni perhe. Rakastan myös marvel leffoja. Youtubea ja twitchiäkin tulee kulutettua melko usein. Pidän myös matkustelusta, urheilusta, musiikista ja videopeleistä. Jääkiekko on erityisesti lähellä sydäntä. Baareissa ja terasseillakin tykkään silloin tällöin käydä.

Rakastan syvällisiä keskusteluja, vaikka saatan olla alussa hieman ujo ja varovainen. Kuitenkin mitä enemmän minuun tutustuu, niin sitä puheliaammaksi muutun. Olen aina ollut enemmän introvertti, kuin ekstrovertti. Jos pitäisi muuten itseä jotenkin kuvailla, niin koen olevani hyvä kuuntelija, avulias sekä vähän semmoinen "nice guy" tyyppi. Löytyy myös jonkin verran perfektionistin piirteitä.

Laita ihmeessä viestiä, mikäli tämä herätti edes vähän mielenkiintosi. Ilmoitus ei myöskään koskaan vanhene! :)

7.5.2023

Moi!

Mies, 41 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Olen 41-vuotias mies Lahdesta ja etsin uusia kavereita miehistä ja naisista. Harrastan liikuntaa, lukemista, elokuvia sekä musiikkia. Musiikki on minulle rakkain harrastus. Soitan kitaraa ja koskettimia ja teen itse omia biisejä. Tykkään myös käydä laulamassa karaokea.

Olen luonteeltani luotettava, sosiaalinen, avoin, positiivinen ja huumorintajuinen. Musta olisi hauskaa tutustua uusiin ihmisiin varsinkin tähän vuodenaikaan, koska olisi helppo sopia tapaamisia lenkkipolulle, piknikille rannalle tai vaikka oluelle terassille. Mun kanssa saa jutun juurta melkein mistä vaan, mutta eniten tykkään jutella musiikista ja elokuvista. Etsin tyyppejä jotka ovat rentoja, huumorintajuisia ja luotettavia. Käyn kolmivuorotöissä joten vapaapäiviä on välillä myös arkisin. Ota ihmeessä yhteyttä jos etsit mutkatonta ja rentoa kaveruutta!

29.4.2023

Moikka

Nainen, 53 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Etsinnässä kaveria ulkoiluun, leffaan yms. Lahdessa hetken vasta asuneena, en tunne ketään. Yksin ei aina kivaa tekemistä viitsi aloittaa.

27.4.2023

Moikka

Nainen, 39 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Hei, olen 39v nainen Lahdesta. Olen työtön ja elämä on välillä yksinäistä. Juon alkoholia harvoin ja en tupakoi. Käyn välillä kävelyllä, lapsieni kanssa uimahallissa, tykkään kiertää kirppareita ja katsella elokuvia. Kaipaisin uusia ystäviä elämään, voisit olla iältäsi 40v+, pääset välillä kahvittelemaan, olis kiva löytää seuraa myös uimahalliin/maauimalaan kesällä ja muihin kesän rientoihin. Ja etsitään lapsien kanssa seuraa kesällä linnanmäelle joku päivä, 13-16.6 välisenä aikana, olis kiva että olisi sinne seuraa lapsille, jos sinullakin lapsia tai jos ei ole, niin sekin ok, kun olisi kiva jos kerrankin saisi sinne jonkun ystävän, toisen aikuisen mukaan, jotta voisi itsekin käydä vanhemman kanssa laitteissa, toista kun ei voi jättää vielä yksin odottamaan. Voit olla muualtakin kuin Lahdesta, jos pääset liikkumaan.

14.4.2023

Uusia ystäviä

Nainen, 28 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Heipsan! 😊
Oon 28-vuotias nainen Lahdesta. Arki koostuu opiskeluista ja töistä. Olisi huippua löytää uusia tuttavuuksia/ystäviä. Tykkään liikkua luonnossa ja kaikki retkeilyt metsässä ja laavulla kiinnostaa. Pallopelit, kirpparit, kahvittelut ja uusien asioiden kokeileminen on aina kivaa ja tervetullutta!
Viimeisimpänä haaveena on oman koiran hankkiminen.
Oispa kiva, jos täältä löytyisi samanhenkistä porukkaa 🤗

Sivu
Takaisin ylös