Ilmoitukset alueelta Lahti

 - 
 
eilen

Musiikkikaveria lahdesta

Mies, 31 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Morjesta vaan!

Olen omasta mielestäni hauska ja huumorintajuinen mutta kavereita en ole saanut haalittua kasaan. Haluan tutustua uusiin samanhenkisiin ihmisiin jos täältä niitä löytyisi. En enää juurikkan käy ulkona dokaamassa tai ryyppäil,e ne ajat ovat jo takana. Ajattelen että nekin rahat menevät järkevämpiin juttuihin kuten harrastuksiin.
Tykkään käydä kattoo musiikkikeikkoja, käydä treenaa salilla, maastopyöräilystä ja sähköbasson rämpättelystä. Etsinkin musiikkikaveria jonka kanssa soitella yhdessä tai bändissä.
Musiikki maku on valikoiva- hyvää musaa mieluiten. Kuten Anssi Kelaa, Daft Punkia, AC/DC jne. Niin ja joskus pelaan Fortnitea.

Pidän blogia 32hammasta.blogspot.com

4.10.2018

Kavereita oikeaan elämään :)

Nainen, 28 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Heippa! Olen 28-vuotias naispuolinen olento Päijät-Hämeestä. Vanhat kaveruussuhteet ovat kuihtuneet vuosien saatossa ja elämäntilanteiden muutoksien myötä pois. Toivoisin löytäväni ei-pinnallisista, luotettavista ihmisistä uusia kavereita/ystäviä/juttuseuraa ajatustenvaihtoon. IRL olisi mukava käydä vaikka tuopposella, ulkoilemassa, kahvittelemassa, tapahtumissa/keikoilla, ostoksilla, kirppareilla jne. Yksinkin näitä toki voi tehdä, mutta se on aika tylsää välillä.

Luonteeltani olen vähän sekametelisoppa. Olen huumorintajuinen, ymmärrän myös sarkasmia ja mustaa huumoria. Välillä olen hiljaisempi, välillä muistutan papupataa (hassu höpöttöjä), tempperamenttiakin löytyy tarvittaessa, mutta lepyn kuitenkin nopeasti :), herkkäkin puoli löytyy ja osaan/uskallan itkeä tirauttaa, jos siltä vain tuntuu. Inhoan kaikenlaista kiusaamista ja selän takana puhumista toisista. Välillä tuntuu että olen liiankin kiltti ja ystävällinen tapaus useinmiten ja jonkinlainen ulkopuolisuuden tunne on seurannut koko elämän.

Tällä hetkellä olen työnhakijana ja en omaa mitään hienoja harrastuksia. Omistan pienen karvapallon (eli koiran), jonka kanssa tulee liikuttua ja käveltyä päivittäin. Tykkään ja olen kiinnostunut musiikkijutuista. Varsinkin kitarapainotteinen musiikki uppoaa (rock, punk jne jne).

Toivoisin että kirjottaisit enemmän kuin yhden tai kaksi viestiä, etkä heittäisi hanskoja heti tiskiin. Kavereita olisi kiva löytää, varsinkin tällaisena vuodenaikana :)

27.9.2018

Hei nainen.

Nainen, 22 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Etsin itselle ystävää mamma arkea piristämään. Kaksi lasta ja kihlattu löytyy. Ikää 22. Sosiaalinen, iloinen, ministi ujo. Asun lahdessa mutta kohta muutto takaisin tampereelle. Ystävä voisi olla sellainen, joka viihtyy kahvikupin ääressä ja lasten seurassa olo ei olisi este. Puistoilua, kahvittelua ja mitä vaa keksitään. Välillä ilimanki lapsia koska sitä juuri tällä hetkellä tarvitsen. OMAA AIKAA :D
Sinulla voi olla lapsia tai sitten ei. Ei mitään väliä. Kuhan olet iloinen ja sosiaalonen. Joka kaipaa juttu seuraa kasvotusten tai viestitellen. Haluan ystävän jolle itkeä ja nauraa. Ja haluan olla sitä myös toiselle, haluan olla tuki :) eiks ystävät sitä ole:))

12.9.2018

Etsitään tosiystävää

Nainen, 27 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Moi :)
Oon 27v nainen, ja kaipaan elämääni kunnon ystävää. Asun poikaystäväni ja kissojen kanssa Lahdessa. Luonteeltani olen ystävällinen, rauhallinen, ujohko ja huumorintajuinen. Tykkään ruoanlaitosta, leipomisesta, pelaamisesta ja eläimistä. Mitään erityisiä harrastuksia mulla ei ole. Haluaisin löytää läheisen ystävän/ystäviä, joiden kanssa voi käydä vaikka leffassa tai kahvilla, tai muuten vaan hengata toisen kanssa ja puhua kaikesta, mitä mieleen tulee.

12.8.2018

Tervehdys

Mies, 46 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Hakusessa naispuolinen "tuleva" ystävä. Iälläsi ei väliä, eikä siviilisäädylläsi. Aluksi näin viestitellen ja jos päätetään niin voidaan nähdäkin. En ole hakemassa seksi- tai seurustelukumppania, vaan aitoa ystävyyttä. Olen 46v työssäkäyvä ja vapaa-ajalla harrastava mies.

7.8.2018

Kavereita haussa

Nainen, 17 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Moikka!
Oon -01 syntynyt tyttö Lahesta ja etin 15-19 vuotiasta läheistä ystävää, sukupuolella ja paikkakunnalla ei oo välii, vaikka onhan toki plussaa jos asut suhteellisen lähellä Lahtea. Oon urheilullinen ja mullon monia liikuntaharrastuksia joista kerron mielelläni lisää myöhemmin. Muun vapaa-ajan käytän lukien kirjoja, piirtäen tai katsoen sarjoja, elokuvia tai youtubea. Pidän myös muodista, meikkauksesta ja luonnossa oleilusta. Oon aika spontaani, energinen ja ulospäinsuuntautunut ja haluaisin jonkun jonka kanssa tehdä kaikkea hauskaa, keskustella ja jakaa kaikki ilot ja surut. Jos vähääkään kiinnostuit, laita viestiä tulemaan!

6.8.2018

Tervehdys

Nainen, 58 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Hei olen kohta 58v huumorin omaava nainen asustelen Lahden lähellä
Tykkään käydä kylpylöissä ,tanssimassa ja matkoilla ulkomailla sekä kotimaissa.
Mutta kaveri puutuu joten etsi semmoista voi olla nainen tai mies mutta huumorin tajuinen

6.8.2018

Tervehdys

Nainen, 58 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Hei olen kohta 58v huumorin omaava nainen asustelen Lahden lähellä
Tykkään käydä kylpylöissä ,tanssimassa ja matkoilla ulkomailla sekä kotimaissa.
Mutta kaveri puutuu voi olla nainen tai mies mutta huumorin tajuinen

18.7.2018

Uusia kavereita haussa!

Nainen, 17 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Moi!
Oon syyskuussa 18 vuotta täyttävä tyttö Lahdesta päin. Luonteeltani oon hieman ujo, varsinkin uusiin ihmisiin tutustuessa. Mutta sitten kun juttu lähtee luistamaan, nii sitä asiaa kyllä löytyy! Oon myös erittäin avarakatseinen, seikkailunhaluinen ja luotettava. Vapaa-ajalla tykkään kattoo leffoja, kuunnella vanhaa rockia ja metallia sekä nauraa meemeille. Harrastuksia mulla on lenkkeily ja kitaran soitto (joka on kyllä jäänyt vähän vahemmälle).

Kaveriksi etin sellasia ihmisiä, joiden kanssa voin puhua kaikesta ja tehdä kivoja asioita! Rakastan käydä festareilla ja muissa vastaavissa tapahtumissa sekä seikkailla uusissa paikoissa, ja sellasille reissuille haluisin seuraa.

17.7.2018

Kavereita tai juttuseuraa

Nainen, 22 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Muutin Lahteen muutama vuosi sitten opiskeluiden perässä. Olen ujohko ja uusiin ihmisiin tutustuminen on minulle haastavaa, kaikkialla muualla paitsi netissä. Jaksan jutella ja pitää yhteyttä.
Kuvailisin itseäni luovaksi ja herkästi innostuvaksi. Vapaa-ajalla piirrän, maalaan ja askartelen. Haluisin puuhailla kaiken näköistä, mutta kaveriseura olisi hakusessa.
Omistan kissan ja perheeseen kuuluu myös pari koiraa, jos tykkäät lemmikeistä tai omistat niitä, on meillä luultavasti paljon puhuttavaa ja lemmikkikuvia lähetettävänä.
Koen perhearvot ja läheiset ihmiset tärkeiksi elämässä, kavereita haluaisin, mutta niitä ei ole. Perhe ja kumppani ovat aina tukena, mutta kavereiden kanssa voi jakaa asioita erilailla.
Jos olet valmis jutustelemaan niitä näitä ja tutustumaan, niin laita viestiä tulemaa :)
Ei ole välttämätöntä asua Lahdessa, olen valmis kaverisuhteeseen jossa toinen osapuoli on kauempanakin.

17.7.2018

Moi!

Nainen, 43 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Hakusessa uusi ystävä,nainen,( iällä ei väliä, itse olen nuorekas) olen nelikymppinen ja parisuhteessa oleva kahden lapsen äiti, on työ ja harrastusta, mutta ystävää ei ole, sellaista jonka kanssa voisi soitella, treffailla, kyläillä, lenkkeillä, baareilla, ihan mitä vaan yhdessä keksisi. Olen iloinen ja sosiaalinen, en ujostele ihan kamalasti.
Riittäisi jo elämä ilman ystävää/ ystäviä, tuntuu että kaikilla on oma kaveriporukkansa ja tällä iällä tuntuu olevan vaikeaa löytää uusia ystäviä tai ylipäänsä päästä mihinkään kaveriporukkaan uutena :( laitappa rohkeasti viestiä tulemaan jos kaipaat uutta ystävää :)

21.6.2018

Moi !

Mies, 43 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Etsin uusia nais kavereita joiden kanssa voisi käydä elokuvissa,kahviloissa,viettää kesällä vapaa aikaan gruisailla autolla ja syömässä pika ruoka paikoissa. Olen: sosiallinen,huumorintajuinen,fiksu,ystävällinen,rento,luotettava,rehellinen en polta.

4.6.2018

Moikka!

Nainen, 26 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Olen 26-vuotias nainen Lahdesta ja etsin uusia ystäviä täältä tai lähistöltä.

Luonteeltani olen ystävällinen, rauhallinen, joskus ujokin, tykkään kuunnella murheita..

Tällä hetkellä en ole töissä tai opiskele, koska terveyden kanssa ei ole aina mennyt kuin Strömsössä. Mutta toivon, että jossain vaiheessa tuokin olisi taas mahdollista.

Koska vapaa-aikaa riittää, niin käytän sitä katselemalla leffoja tai sarjoja, kirjoittamalla, luonnossa oleskelemalla, lukemalla, pelaamalla, eläimien parissa, kuuntelemalla musiikkia..

Iälläsi tai ulkonäölläsi ei ole väliä, kunhan vain haluat tutustua oikeasti. :)

Jään odottamaan viestiäsi. :)

27.5.2018

Hei Sä! :)

Nainen, 40 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Tässä yksi yksinäinen, joka etsii elämäänsä ihmisiä, uusia tuttavuuksia, jotain mitä voisi hyvällä lykyllä myöhemmin (tosi-)ystävyydeksikin kutsua.

Yritän tavoittaa tässä sinua, joka olet lämpimällä sydämellä ja hyvällä tahdolla varustettu empaattinen ja avarakatseinen persoona, johon voi luottaa. Itse olen samankaltainen, joskus huumorintajuiseksi ja perusfiksuksikin kuvattu. Ehkä sinustakin löytyy elämän tuomaa rosoa ja ruhjeita, kokemuksia, jotka ovat kasvattaneet kykyä myötätuntoon.

Koulutuksella, titteleillä, sukupuolella yms. seikoilla ei ole väliä. Ikähaitari voisi olla suunnilleen 30-50v.

Minusta vielä sen verran että olen lapseton, eläinrakas, omissa oloissa paljon viihtyvä, rauhallisesta ja pienimuotoisesta elämästä jossain lähempänä luontoa unelmoiva ujo olento, jonka harrastuksiin ei enää kuulu alkoholi ja baarit. Täysin raivoraittiiksi en silti tunnustaudu, viime vuosina ei vaan ole maistunut..

Elämässäni on tällä hetkellä haasteita, joiden takia elämäntyyliäni ei voi missään nimessä aktiiviseksi sanoa ja "menoseuraa" minusta voi olla mahdoton saada.. esim. ulkomaan matkoille en ole lähdössä. Kotimaassa reissaamisesta haaveilen kyllä, ehkä vielä joskus..

Toivottavasti jaksat tutustua viestitellen. Silloin ei etäisyyskään haittaa. En ole juurikaan tavannut tyyppejä netistä, mutta jos oikein natsaa niin tapaaminen ei minun puoleltani ole poissuljettua. Varsinkaan, jos täältä sattuisi löytymään joku jonka kanssa tuntee jonkinlaista heimosisaruutta/-veljeyttä :)

Jos jaksoit lukea loppuun asti ja tämä kyhäelmäni yhtään kosketti sinua, toivon että laitat viestiä :)

Sivu
Takaisin ylös