Ilmoitukset alueelta Lahti (88 kpl)

 - 
 
2 päivää sitten

Kirjeystäviä

Nainen, 40 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Heippa!

Olen 40 vuotias kolmen lapsen äiti. Kaksi heistä on jo täysi-ikäisiä ja asuvat omillaan, kuopuskin kolkuttelee jo siinä rajalla. Harrastan käsitöitä ja lenkkeilyä metsäpoluilla.

Pidän kotoilusta, telttailusta/mökkeilystä, kirppareista, kesästä jne. Parin vuoden tauon jälkeen innostuin taas viherkasveista. Tarkemmin sanottuna kaupasta ostettujen hedelmien siemenistä kasvattelen ja ihmettelen minkä näköistä niistä syntyy. Mut saa mukaansa ennemmin perinnetaitokurssille kuin ravintola/leffailtaa viettämään.

Voit olla minkä ikäinen ja mistä päin tahansa. Elämäntilanteellasikaan ei ole väliä. Toivon kuitenkin, että kanssasi pystyy kirjoittelemaan syvällisempiäkin aiheita, kuin tulevan viikon ruokalista ja kevään mittaan kohoavat ulko lämpötilat. Jos kiinnostuit, laita viestä niin kaivetaan kynät ja paperit esiin...niin ja ne postimerkit 🤗

3 päivää sitten

Heiii 😝

Mies, 20 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

outo mutta ihan kiva 🥴
Tykkään mm pelaamisesta, urheilun katsomisesta, ajeluista ilman päämäärää, extempore asioista ja ihan perus koti-illoista 🥰
Jos luonteeltani kuvaan itteäni sanoisin että olen hyvän huumorintajun omaava ihminen, välittävä ja tekevä.
Mennääks vaikka ajelulle ja illan päätteeks mäkin drive in? 🥴
👻 Snapchat xdenv

19.1.2021

Uusi ystävä? :)

Mies, 25 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Oon avarakatseinen, tasapainoinen ja huolettoman sekä rennon elämänasenteen omaava tyyppi. Suhtaudun asioihin lähtökohtaisesti positiivisesti, mutta realistisesti!
Rakastan "huonoa" huumoria ja erityisesti sarkasmia! Tykkään puhua loputtomiin mm. henkisyydestä, psykologiasta, politiikasta ja muista yhteiskunnallisesti tärkeistä asioista. Pidän luonnossa liikkumisesta, tunnelmavalaistuksesta, lautapeleistä, yhdessä pleikkarilla pelaamisesta, ja toisinaan vauhdikkaista baari-illoistakin!

Minua ehkä parhaiten kuvaa se, että olen elämyshakuinen erityisherkkä, joka välillä tarvii omaa tilaa, mutta ei kieltäydy koskaan, jos joku haluaa seuraa johonkin! Toisinaan olen hyvinkin spontaani ja ideoita tulee helposti aivan tyhjästäkin. Mun kanssa tullaankin helposti toimeen ja omaankin ystäviä, mutta tilaa olisi vielä ystävälle ja erityisesti samanhenkiselle sellaiselle.

Olen siis 25-vuotias mies, opiskelen AMK:ssa ja asun Lahdessa. Se minkä ikäinen tai mistä sinä olet, niin sillä ei ole juurikaan väliä, koska tykkään matkustella ympäri suomea. Mieluiten näen ihmisen hetken juttelun jälkeen myös livenä!

Jos nappas, niin rohkeasti vaan viestiä! 😊 Ehkä lähettämästäsi viestistä alkaa meidän jopa elämänmittainen ystävyys...?

17.1.2021

Seuraa :)

Mies, 29 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Hei, olisi kiva löytää kaveri kenen kanssa käydä lenkillä tai olla vaan ja katsella vaikka elokuvia. Samalla jutella niitä näitä ja parantaa maailmaa:)
Olen 29vuotias mies Lahden läheltä
Etsin vain kaveria/ystävää :)
Pistä ihmeessä viestiä niin jutellaan lisää ☺️

17.1.2021

Moikka

Nainen, 18 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Juu elikkäs, kaverit ollu vähän vähissä ja välillä olis kuitenkin kiva jonkunkanssa jutellakkin. Mieluiten lahen alueelta niin pääsis helposti näkemäänkin ja viettää aikaa ihan livenä.

15.1.2021

Etsin naispuolista ystävää lahdesta

Nainen, 35 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Hei olisi kiva löytää naispuolista ystävää lahdesta kenen kanssa voisi käydä kahvila,shopailla ja mennä lenkille ja kenen kanssa voisi jakaa ajatukset/surut ja kuka on aito ihmisen. En halua ketään feikkiä ystävää joka luulee olevansa parempi kuin toiset ihmiset ja ketä juoruilee. Minulla itselläni ei ole ystäviä suomessa koska on vaikea löytää ihmisiä kehen voi luotaa ja kertoo itsestäni pahemmatki puolet. Minulla on muutama kaveri ketä asuu ulkomailla. Aika usein viettään aikaani mieheni kanssa tai yksin. Olen 35vuotias nainen ja onnellisesti naimissia mieheni kanssa ja meillä on kissa nimeltä puppi,minulla on 16vuotias poika kuka asuu biologi isänsä luona Kirkkonummessa. Jos olet kiinnostunut tutustumaan minuun niin laita viesti olisin kiinnostunut tutustua sinuun :)

12.1.2021

Yksinäisestä seuraa..

Nainen, 25 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Moi ihmiset.

Oon 25-vuotias nainen Lahdesta. Oon ihan rento ja omasta mielestä hauska tyyppi. Oon ollut aina yksinäinen, mutta viimevuosina kaivannut seuraa.

Oon amatööri meikkitaitelija, taidemaalari, kokki, puutarhuri ja tuleva insinööri. Tykkään alternative muodista, kissoista, videopeleistä, kirppiksistä ja matkustelusta myös. Ois kiva jos ois edes jotaikin yhteistä.

Etsin mieluusti naispuolista ja omanikäistä seuraa.. Olis kiva tavata oikeessa elämässä, niin olisi kiva jos asuisit jossain etelä-suomessa... Ois kiva jutella syvällisä ja vaan olla jonkun seurassa välilllä. En halua mitää deitti seuraa!

10.1.2021

Uusia kavereita haussa!

Nainen, 31 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Moikka!

Oon 31v. aika tuore lahtelaistunut nainen, joka kaipailisi uusia naispuolisia tuttavuuksia elämään, sillä en montaa ihmistä täältä tunne.

Vapaa-ajalla olisi kiva kun vois käydä jonkun kanssa vaikka kahvilla, muutamalla, shoppailemassa tai lenkillä yms. Ja vaihtaa ihan vaan kuulumisia :)

Oon huumorintajuinen, rauhallinen ja avarakatseinen tyyppi. Ota yhteyttä jos kaipaat ystävää :)

9.1.2021

Aitoa ystävyyttä etsimässä

Muu sukupuoli, 46 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Etsinnässä aitoa Ystävyyttä, joka antaa tilaa ihmisen erilaisuudelle ja luovuudelle. Olen transvestiitti ja kunnioitan naiseutta, naista ja ihmisiä kaikin tavoin muutenkin. Luonteeltani olen empaattinen ja ystävällinen, sekä rauhallinen. Olen parisuhteessa ja etsin siis vain ja ainoastaan ystävyyttää, Sinusta :)

Harrastan vaatteiden ompelua, sekä valo- ja videokuvausta. Ompelen näyttäviä vaatteita ihanista ja upeista materiaaleista, jotka hivelevät silmää. Olen todella luova ja arvostan jokaista ihmistä sellaisena kukin ja olen kiinnostunut ihmisestä. Mitä Sinä harrastat? Olen kiinnostunut Sinusta ja harrastuksistasi. Rakastan menevää musiikkia, jota on ihana tanssia.

Olisi hauskaa viettää iltaa yhdessä ja jutella, nauraakin. Arvostan välittämistä ja kuuntelemista, mutta haluan myös kuunnella Sinua. Ystävyys ei katso ulkonäköä tai mitä on päällä, vaan sitä mitä on sydämessä ja korvien välissä. Tervettä ystävyyttä hakusessa.

7.1.2021

Moi!

Nainen, 29 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Olen 29 v. nainen Lahdesta päin ja haluaisin löytää uusia tuttavuuksia samasta kaupungista tai lähialueilta.

Tykkään mm. valokuvaamisesta, eläimistä, kauhuleffoista, raskaammasta musiikista, videopeleistä..

29.12.2020

Moi!

Mies, 30 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Olen 30v mies Hollolasta. Etsin naispuoleista kaveria, jonka kanssa viettää aikaa. Toivon naiselta positiivistä asennetta huumoria elämään. Jos kiinnostuit, niin laita viestiä tulemaan jutellaan lisää.

10.12.2020

Ystävä haussa

Nainen, 29 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Moi!
Olen 29-vuotias nainen Lahdesta. Etsin uusia ystäviä, ja toiveena olisi löytää paras ystävä. Näin aikuisena on todella vaikeaa löytää ystäviä, saati parasta ystävää. Haluaisin löytää ystävän jonka kanssa voi jakaa kaiken, nauraa hölmöille asioille ja sisäpiiri vitseille. Ihmisen jonka kanssa voi käydä leffassa, kahvilla, tai ihan vaan löhötä kotona ilman kummempaa tekemistä, pienet metsäretketkin on mukavia. Luonteeltani oon rauhallinen, utelias ja luotettava. Alkuun oon vähän ujo, ja tykkään olla enemmän kuuntelijana. Tutustuttua pystyn olemaan rennompi, ja enemmän oma itseni. Harrastuksia mulla ei sinällään ole, ellei viherkasveja ja Xboxilla pelaamista lasketa. En oo mikään himo urheilija, kävelyllä tykkään käydä ja uimassa. Asun mun avomiehen ja neljän kissan kanssa. Toiselta en vaadi muuta kuin avoimuutta ja luotettavuutta. Sukupuolella ei ole väliä, kunhan asuisit Lahdessa tai lähi kunnassa :)

3.12.2020

Elämä on hauskempaa, jos on ystäviä!

Nainen, 38 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Heipsansaa! Olen asunut nyt täällä Lahdessa n. pari kuukautta. Ystäviä ei ole vielä löytynyt vaikka olen niitä kovasti yrittänyt etsiä :/ Elikkä haussa olisi naispuoleiset ihmiset. Iälläsi ei ole mitään väliä. Kaipaan kaveria kahville, kirppareille, syömään, lenkeille, kokkailemaan, pelaamaan lautapelejä, käymään baareissa, kyläilemään...jne...

Olen 38-vuotias nainen ja asun mieheni ja koiran kanssa. Olen tällä hetkellä työtön, joten aikaa on yllinkyllin. Päiväni kuluvat aikalailla siis kotona ollessa. Tykkään katella leffoja ja sarjoja, pelailla X-boxilla, kuunnella musiikkia, lenkkeillä koiran kanssa, leipoa (vaikka sitä tulee tehtyä aika harvoin), tehdä ristikoita jne...

Mieheni tekee 2-vuorotyötä, joten minulla on aina välillä yksinäisiä iltoja. Piristäisi niin paljon, jos olisi joku, jota tavata. Jos yhtään kuullosti siltä, etä voisit olla kaipaani ihminen niin ota ihmeessä yhteyttä!

28.11.2020

Heippa!

Nainen, 22 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Mie oon varattu 22-vuotias nainen joka muutti Lahteen Joensuusta. Etsinnässä olisi tyttöpuolisia kavereita, jotka tykkäisivät samanhenkisistä asioista (anime/manga/pelit/cossaus) :3 Voi olla nettikavereita tai voi nähdä ihan irl, että miten vaan :D Että voit asua missä päin vaan! (Tottakai plussaa olisi että pääsisi välillä tapaamaan) ~

Mie oon introvertti ja sen takia hieman ujo sekä hiljainen ^-^ Tykkään käyttää paljon hymiöitä... oon myös huumorintajuinen :D Harrastuksiin kuuluu pelaaminen, animen katsominen, valokuvaus, nukkuminen....eiku xD Välillä myös cosplay.

Tykkään myös piirtämisestä ja piirtelen digitaalisesti.

Musiikkimaku on aika laaja, mutta eniten dubstep ja edm on mieleen.

Tykkään pelailla Switchillä ja PC:llä, Steam käyttäjä löytyy ^^ Tykkään platformer, open world/mmorpg sekä rytmipeleistä. Lempipeleihin kuuluvat esim. Genshin Impact, Ori and the Blind Forest, Breath of the Wild, Black Desert Online, Osu! ja muita :3

Voidaan keskustella discordissa, instassa, steamissa, whatsapissa...mikä siulle nyt sopiikaan owo
Laita rohkeasti viestiä, jos haluat tutustua!! :3 ~

15.11.2020

Moi!

Nainen, 55 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Olen 55 v, työssäkäyvä nainen Lahdesta ja etsin lenkkeilyseuraa ja muuten vaan jutustelukaveria. Jos olet iloinen, seurallinen, huumoria ja mielipiteitä omaava ja reipashenkinen tyyppi niin mennään kävelemään.

Sivu
Takaisin ylös