Ilmoitukset alueelta Lahti (119 kpl)

 - 
 
eilen

Aktiviteetteihin ystävää☺️

Mies, 32 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Moi. Täällä 32v mies Lahesta.
Etsin rupattelu kaveria ja kahvi seuraa nais puolisista, oon ite sinkku.
Oma elämän tilanne semmoinen oon kuntoutus lomalla ja kaipaisin juttu kaveria, lenkki seuraa ja halua olisi kokeilla uusia juttuja esim. Frisbee golfia. Tykkään myös kalastuksesta niin Kaverin kanssa näitä harrastuksia olisi mukava päästä jakamaan 🎣🤸‍♀️😊. Tykkäisin käydä myös eri paikoissa retkellä minulla on auto 🚙
Laitappa viestiä jos tykkäisit lähteä aktiviteetteihin mukaan ja omaat positiivisuutta✨✌️😌

25.7.2021

Etsin ystäviä

Nainen, 29 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Moikka,

Olen 29-vuotias nainen Lahdesta. Etsin asiallista ystäväseuraa. Olen luonteeltani rauhallinen, fiksu, huumorintajuinen, luotettava. Tykkään kotimaan matkailusta, musiikkia kuuntelen laidasta laitaan ja seurailen suomalaisia tv-sarjoja, tykkään myös laitella ruokaa. Päihteet ei ole mun juttu. Voit olla myös PK-seudulta. Laita viestiä, niin tutustutaan paremmin. :)

25.7.2021

Moi

Mies, 25 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Hei , etsin kaunis nainen , että hän osaa Espanjaa , koska minä tulen Espanjasta ja haluaisin ystävä.
Minä harrastan uimista , jalka paloa ja kävelystä.
Minä pidän kuntosalin käymisestä.
Me voidaan tavata ja mennään kahville juttelemaan ja pidetään hauskaa.

Minä en osaa suomea , haluan opettaa sen.

23.7.2021

Moi kaikki kaipaan ystävää tai myös kaveria mun elämää

Mies, 18 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Moi olen veeti Knuutinen 18 vuotias Lahdesta . minä tykkään tehä käsityötä ja kuunnella musiikkia ,kuten Kaija Koota❤️ ja muitakin artisteja . Olen aika paljon ulkona! teen siellä , kuten vaikka kävelly lenkillä olen , Tai pyöräillen. Tuu rohkeasti ottamaan yhteyttä❤️🤗 😃👍 vaikka olen erityinen 🙄 jaaha niin mitä sillä on merkitystä ❤️👍😅🤗😃

18.7.2021

Henlo

Mies, 28 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Olen 28v pojankloppi lahdesta. Etsin tyyppejä, joiden kanssa voi ihan vaan istua alas ilman mitään agendaa ja keskittyä toisen kanssa olemiseen. Ei ole pakko olla jotain alusta asti suunniteltua tekemistä, jonka varjolla pitäisi tavata. Mutta mikäli tekemistä suunnitellaan, voi se jutustelun lisäksi olla mitä vaan koiran ulkoiluttamisen, puistokaljan, videopelien pelailun tai vaikka seinäkiipeilyn välillä, kaikki käy (toki pakko myöntää, että pikkaisen "nörtähtävät" aktiviteetit ovat aina olleet lähellä sydäntä). Sukupuolella ei ole merkitystä ja olen naimisissa, joten ihan vaan kameruksia etsin. Minulta löytyy yli-innokas koirakaveri sekä kissa kämppiksinä. Lempileffani on Paddington 2 tai La la land, mietin asiaa vielä...

15.7.2021

Heipparallaa!

Nainen, 18 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Olen 18-vuotias nuori nainen Lahdesta. Muutin Lahteen muutama kuukausi sitten eikä kavereita täältä päin kovin montaa ole vielä. Asun avopuolisoni kanssa, mutta kaveriseurakin olisi mukavaa. Tällä hetkellä opiskelen. Tykkään käydä kirppareilla, lenkillä, laittaa ruokaa, lukea/opiskella historiaa jne. Etsin suhkot samanikäisiä uusia ystäviä. Olisi mukavaa jos asut lähellä Lahtea (en omista autoa). Laita viestiä tai vaihdetaan snäppejä, niin tutustutaan ja katsotaan, jos nähtäisiinkin. 😊

13.7.2021

Heips :)

Nainen, 19 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Haluisin löytää hyvän ystävän, jonka kanssa vois jutella kaikenlaisista asioista ja viettää aikaa. Olis mukava jos olisit suunnilleen saman ikäinen ja sukupuolella ei itselleni ole mitään väliä. Ota rohkeesti vaa yhteyttä jos yhtään siltä tuntuu, kerron kyllä itsestäni lisää jos laitat viestiä :)
(Tykkään myös kuunnella ja auttaa jos on vaikeeta)

13.7.2021

Ystävä

Nainen, 58 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Onko sulla joskus ikävä ollut jotai, jota ei ehkä olekkaan?
Onko sulla koskaan ikävä tullut, vaikka et tiedä mitä edes kaipaatkaan?
Minulla on ollut ikävä jo 15- pitkää vuotta, tosin sillä erolla, että tiedän mitä kaipaan. Siis sinua Ihminen olen odottanut, toivonut ja etsinyt ja arvelen, että olen nytkin ihan vika reitillä, mutta kokeilen. Etsinnässä siis Ystävä. Ihminen.
Tämä haku ei Todellakaan ole hakusanoille
- Satunnaista seuraa, silloin kun molemmille sopii ..
- Omillaan toimeentuevalle ..
- Tämä haku ei myöskään ole alko- ym riippuvuuksista nautintoa hakeville, myös tupakoitsijat kuuluvat tähän.
Joten edelliset kriteerit täyttävä, ole hyvä äläkä vastaa.
Olen 58-v nainen , erityinen tapaus.
Olen monenlaista osaava ja monista asioista innostuva, huumorintajuinen, nauravainen nainen. Pidän luonnosta; retkeily, marjastus, sienestys, vesistöt, kalastus, ravustus. Hyvästä ruuasta juomineen ja tanssimisesta.
Näitä " hyveitä" odottaisin myös sinulta.
Harrastan laulamista ja kesäteattertoimintaa ja " kesämökkeilyä" ympärivuoden, jos sellainen mahdollisuus kohdalle osuu.
Olen asioista johtuen " aina" töissä, eli teen arjessa aivan liikaa töitä.
Olen erittäin tyhjässä etäsuhteessa, joka ei tule täyttymystä koskaan näkemään. Nämä asiat välillä väsyttävät ja nyt toistan, etsin siis Ystävää, Ihmistä, jonka kanssa vaihtaa ajatuksia ja kokea yhdessä elämää rikastuttavia asioita. Tähän se on nyt kirjoitettu, mutta onkohan sinua oikeasti olemassakaan?
Ei ole matkaa, jos ei edes avaa ovea.

10.7.2021

Moikka!

Nainen, 29 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Olen 29 v. nainen Lahdesta ja haluaisin löytää uusia tuttavuuksia samasta kaupungista tai lähialueilta.

Mielenkiinnonkohteitani ovat mm. videopelit, true crime, kauhuelokuvat, valokuvaaminen, raskaampi musiikki, kirjoittelu.. Päihteitä ei tule käytettyä.

Luonteeltani olen melko rauhallinen, ystävällinen ja empaattinen.

Laita viestiä, jos jokin ilmoituksessa kolahti ja tutustutaan lisää. :)

5.7.2021

Moi!

Nainen, 20 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Etin semmosta kaveria jonka kaa voin helposti olla oma itteni ja jolle voi lähetellä tyhmiä tiktokkeja

Jos oot lahesta päin ni voiaa tehä jotai hauskaa:) Alkoholia en juo mut aina keksii muutaki tekemistä :D

Lähinnä naispuolista ystävää kaipaan ja ikähaarukalla 17-23 :) Pistä viestiä ni snäppäillää vaikka

5.7.2021

Hei anteeks hei...

Mies, 39 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Haluaisin löytää jonkun fiksun, huumorintajuisen ja persoonallisen tapauksen jonka kanssa pystyisi viettämään aikaa ja käymään syvällisempiäkin keskusteluja. Iälläsi ei ole merkitystä.
Nautin lukemisesta, musiikista, eläimistä ja spontaanista huumorista. Mielestäni olen ihminen kenestä on tosi helppo tykätä. Näet sitten itse.

30.6.2021

Hoi naispuoliset ystävää kaipaavat!

Nainen, 44 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Täällä huhuilee välillä yksinäiseksi itsensä tunteva 44v. työssäkäyvä naisimmeinen. Toiveena on löytää suht samoilla ikäkymmenillä oleva ystävä. Olen perheellinen. Tuttavia ja kavereita on paljonkin, mutta kaipaan välillä syvällisempääkin sukellusta elämän syövereihin ja tietysti myös naisellisia hömpötyksiä. Kaipaan ihmistä, kuka ajan saatossa oppisi tuntemaan minut- ja antaisi minun tuntea hänet päästä varpaisiin.

Oletko empaattinen, avarakatseinen ja luotettava? Osaatko nauraa myös itsellesi? Arvostatko ja viljeletkö huumoria, mutta osaat myös vakavoitua ja rakastat keskustella syvällisiäkin? Mikäli just sä vastasit näihin myöntavästi, me ollaan samankaltaisia, laita siis viestiä tulemaan. Tutustutaan ensin kirjoitellen ja katsotaan löytyykö meiltä sielujen sympatiaa.

26.6.2021

Moikka!

Nainen, 21 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Olen 21-vuotias tyttö vailla suunnilleen oman ikäisiä uusia kavereita Lahden seudulta. Olen eläinrakas, minulla on pieni koira.
Olisi kiva viettää yhdessä aikaa vaikka ulkoillen, mennä vaikka kahvilaan tai shoppailla tai ihan mitä vaan! Autokin löytyy tarvittaessa.

21.6.2021

Uusia kavereita?

Mies, 23 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Moikka ! Olen 23 vuotias Lahtelainen mies , etsin uusia kavereita ja miksei myös pelkkää juttu seuraa. Tykkään käydä ulkona kavereiden kanssa , matkustella , käydä kahvilla ja tehdä erilaisia reissuja autolla, mutta myös rennosti ottaminen ja esimerkiksi Netflixin katsominen on myös mieleen, musiikkia ja podcasteja tulee kuunneltua! Luonteeltani olen välittävä , muut huomioon ottava , huumorintajuinen, avoin ! Pidän myös koirista ja eläimistä , oman koiran hankinta tulevaisuudessa on edessä. Jos kiinnostuit pistä rohkeasti viestiä niin jutellaan lisää😊.

19.6.2021

Hei!

Mies, 50 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Etsin mahdollisesti myös suuren menetyksen kokenutta ihmistä jakamaan ja käsittelemään surua.
Omassa lähipiirissäni on kolme henkilöä menehtynyt, haluaisin keskustella menetyksistämme.
Täytyyhän sitä yrittää mennä eteenpäin, vaikkakin joskus se on hankalaa.
Toivon yhteydenottoasi ja että voisimme yhdessä löytää suunnan ylöspäin.

16.6.2021

Moi!

Nainen, 30 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Etsin kavereita mieluiten 28-60- vuotiaista ihmisistä. Olisi kiva saada välillä seuraa leffailtoihin, lenkille jne. Itselläni ei kovin montaa kaveria tällä hetkellä Lahden suunnalla, kaikki ovat muuttaneet opiskelujen perässä muille paikkakunnille. Olen itse kolmekymppinen ja asun siis Lahdessa. Tykkään eläimistä ja itselläni on kissa. Olen sinkku ja lapseton, mutta sillä ei ole merkitystä mikä oma statuksesi on.

Sivu
Takaisin ylös