Ilmoitukset alueelta Lahti (240 kpl)

 - 
 
eilen

Liikunnallista seuraa Lahdesta

Nainen, 43 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Moikka! Olen 43-vuotias nainen, rauhallinen elämäniloinen optimisti. :) Olen alunperin Lahdesta lähtöisin, mutta asuin vuosia muualla, muutin äskettäin takaisin Lahteen, onhan tämä niin rakas kotikaupunki ja täällä on sukulaiset. Kiva kun näkee heitäkin nyt useammin. :)

Kaverit täältä on muuttanut suurin osa kuka minnekkin niin olisi kiva saada uusia kavereita täältä liikunnan pariin ja toki myös muuhun tekemiseen vaikka kirppareita kiertelemään, pelailemaan kortti/lautapelejä...

Viihdyn liikunnan parissa, lenkkeilen, joogaan, meditoin, pyöräilen, käyn salilla... liikunnan lisäksi luen paljon kirjoja, kuuntelen musiikkia, katselen leffoja/sarjoja, askartelen, värittelen aikuisten värityskirjoja, leivon, teen ruokaa, vietän aikaa ystävien ja läheisten kanssa, sisustan asuntoa, teen vapaaehtoistöitä... mitä milloinkin.

Mulla on terveelliset elämäntavat, tykkään syödä terveellisesti, mutta myös herkutella silloin tällöin hyvällä omallatunnolla, liikun paljon, en tupakoi, en käy baareissa enkä käytä alkoholia. Elämässä on asiat hyvin ja elän ihan onnellista elämää. :) Samankaltaista seuraa kaipailen.

Tykkäilen monista asioista kuten liikunnasta, kauhuleffoista, Netflixistä, vuodenajoista, valokuvaamisesta, eläimistä, sisustamisesta, kynttilänvalosta, tuoksukynttilöistä, kotiruuasta, ruuanlaitosta, leipomisesta, askartelusta, kirjallisuudesta, euroviisuista, lätkästä, tatskoista, läväreistä, kirppareista, shoppailusta, kryptoista, ristikoista, nettipeleistä...

Olisi kiva tutustua suunnilleen samaa ikäluokkaa oleviin liikunnallisiin ihmisiin joilla on keskustelutaitoa erilaisista asioista, positiivinen elämänasenne ja aikaa kaveruudelle ilman, että näkemisiä tarvitsee suunnitella kalenterin kanssa. En etsi kirjekavereita vaan ihan livekavereita.

Muutamat meilit voidaan vaihtaa, mutta mielummin tutustun aika nopeasti paremmin face to face. Toivonkin, että olisit samalta paikkakunnalta niin näkeminen olisi helpompaa.

Jos kiinnostaa tutustua niin laita …

27.11.2023

Lost in Lahti

Mies, 52 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Etsin kavereita en suhteita . Itse oon 52 - vuotta vanha , todellakin vanha . Ei oikeastaan väliä mitä harrastat tai teet . Itse olen paljon kotona kun olen poissa työelämästä , ikävä kyllä . Olen kuitenkin suunnilleen terve ja nautin elämästä , tuntuu vaan että olisi vähän turvallisempaa ja viihtyisempää jos olisi joku jonka kanssa mennä ulos silloin tällöin ja ihan vakituisesti . Kävelylle , kahville tai melkein mihin vaan .

Voin jutskailla monesta asiasta eikä aina tarvitse puhuakaan paljoa . Vaikka saatan olla joskus vakavan oloinen niin huumorintajukin löytyy ainakin omasta mielesta . Ja aikaa on todellakin jakaa muille , laita viestiä niin katsotaan jatkoa...

25.11.2023

Uusia ystäviä

Nainen, 21 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Moikka! Täällä 21-vuotias nainen vailla uusia ystäviä. Opiskelen ja valmistun keväällä lastenohjaajaksi. Oon kaupassa töissä. Oon muuttanut Lahteen 2.5 vuotta sitten poikaystävän perässä. Oisi mahtavaa löytää loppuelämän ystäviä/ystäväporukka keiden kanssa jakaa elämää, puhua kaikesta, käydä elokuvis, shoppailee, pitää viini iltoja tai muuta, sushilla tai tms kahvilla. Mulla tulis varmaa 1000 juttuuu viel mielee🤭 Jos vaikutan sun mielestä samankaltaselta kun sä nii laita ihmeessä viestiä!😍

En hae parisuhdetta enkä ryyppyseuraa (en tykkää käydä baareis tms)

24.11.2023

Ystäviä? 💕

Nainen, 23 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Moikka!

Oon 23v nainen, muuttanut kesän lopulla Lahteen. Vuosien saatossa oma lähipiiri on huomattavasti pienentynyt ja vanhat kaverit lähteneet eri suuntiin, joten olisi kiva tutusta uusiin ihmisiin ja löytää mahdollisesti loppuelämän ystäviä. :) Plussaa jos asut myös Lahden suunnilla, mutta ei kuitenkaan haittaa jos asut muualla. Toivoisin myös mielellään suht. samanikäistä seuraa!

Tykkään liikkua luonnossa, käydä kirppareilla, tehdä käsitöitä sun muita omia projekteja ja pelata. En käytä päihteitä tai pyöri baareissa yms.

Ota rohkeasti yhteyttä, jos ilmoitus nappasi! :)

23.11.2023

Moi noidat ;)

Nainen, 39 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Piirsin eilen suuren pentagrammin lattiaan, ja mietin että olisi kiva jakaa kokemuksta jonkun kanssa, jota myös vähän kiinnostaisi.

39-vuotias nainen etsii mielellään naispuolisia kavereita täysin amatöörimäiseen noituuteen tai mystiikkaan tai muuhun hämärään hommaan.

Vihreä tee, kissat ja yrtit ovat lähellä sydäntä. Myös robotit kiehtovat, ja epäolennaisen pikkuasian viilaaminen voi kiinnostaa. Ja musiikin tekeminen tai vaikka ambient-punk-bändin perustaminen. Tai kvanttifysiikasta keskusteleminen. Käytännön tasolla en ole kovin aikaansaava tosin.

Ota yhteyttä, mieluiten uuden kuun aikaan. Ilmoitus vanhenee 2.2.2025 klo 14.00.

22.11.2023

Kavereita haussa :)

Mies, 23 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Moikka :)

(trans)mies etsii kavereita ☀️ 🏳️‍🌈 oon suorapuheinen, eläinrakas ja aika omalaatunen 😅

Olis kiva saada seuraa vapaa-ajalle etten homehtuisi vaan kotona vaikka joskus kyläilytkin toki paikallaan 🙂 Hieman introvertti oon.

Haluna tutustua uusiin kaikenlaisiin ihmisiin😊 tehdään jotain, lähetään jonnekki tai mitä nyt ikinä 😄☺️

2x 🐈 (😈) löytyy kotoa

en etsi parisuhdetta tai seksiä. Tykkään biliksestä ja lenkkikaverikaa ei olis pahitteeksi. Voin lähtee kahvillekki tai istuu iltaa tms, tosin itse olen täysin päihteetön.

Liveseuraa pääasiassa. Työskentelen yrittäjänä.

Ilmoitus ei vanhene 😊

22.11.2023

Uusia kavereita hakusessa

Mies, 24 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Moro!

Oon 24v mies Lahesta. Luonteeltani oon mm. sosiaalinen, rento ja huumorintajuinen :D
Harrastuksiin lukeutuu täl hetkellä kuntosali, autot, pelaaminen ja musiikki. Toivon, että meillä olis joku yhteinen mielenkiinnon aihe, mutta kaikki uudet tuttavuudet kelpaa!
Oon parisuhteessa, joten etsin pelkästään uusii kaverei kenenkaa käyä salilla, hengailla, pelata yms!
Sukupuolellasi ei oo väliä, toivon kuitenkin suht samanikäistä seuraa.

Jos kiinnostuit nii laita ihmeessä viestii niin tutustutaan! Ilmoitus ei vanhene

19.11.2023

Moikka ihanat!

Nainen, 19 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Moikka! Olen 19 vuotias nuori olis ihanaa saada uusia kavereita ja tutustua uusiin ihmisiin lahdesta kun ite en tunne täältä kauheesti ketään vaikka olenkin jo asunut täällä kohta 6 vuotta. Olis ihanaa saada kavereita joiden kanssa viettää ihania iltoja, käydä shoppailee ja esim kahviloissa ihan perus arjen keskellä sekä myös viikonloppusin. Mut saa parhaiten kiinni oikeestaan snäpissä joten kannattaa mielummin tulla addaa mut sieltä heti @anni_eloranta . Ois ihanaa jos tutustuu mahollisimman moneen tyyppiin täällä sillä tuun kaikkienkaa toimeen ja oon super ihana ihminen ainakin omasta mielestä :D

16.11.2023

Heipsan! Kirjekaveria etsimässä!

Nainen, 20 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Tosiaan oon 20v nuori nainen, Lahesta. Vapaa - ajalla tulee tehtyä villasukkia, oon poikaystävän kans, luen kirjoja, käyn lenkillä ja semmosta perus arkee.

Olisi kiva kokeilla kirjeiden kirjoittamista vihkoon mutta kyllä perus paperillekkin kirjoittaminen käy. Toivottavasti laitat viestiä!

Ja huom otan vain kirjekavereita!✨

16.11.2023

ystävää etsimässä☺️

Mies, 34 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Moikka Lahden seutu. Täällä 34v. Sinkku mies etsin harrastus kaveria ja seuraa (nais puolisista)
Olen empaattinen, huumorintajuinen ja toiset huomioon ottava kaveri.
Pidän liikkumisesta ulkona esim. Frisbeetä on kesän aikana tullut pelattua ja kaiken laisia pallopelejä, ja ihan vaan olemista ja mietiskelyä.
Sekä pitäisit/ haluaisit kokea läheisyyttä ja hyvän energian saamista toisesta🙏😊

13.11.2023

Ystäviä etsin

Mies, 29 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Hei! Etsimässä täältä uusia ystäviä
Tykkään videopeleistä, ulkoilusta, sarjoista kuten animesta ja olen myös kiinnostunut kokeilemaan kaikkea uutta.
Luonteeltani olen rauhallinen, ystävällinen ja rento mutta hieman ujo uusien ihmisten kanssa.

Minulla on 2 ihanaa kissaa joten eläimet ovat minulle hyvin tärkeitä.
Olisi kiva löytää täältä ystäviä joiden kanssa esim keskustella päivistämme, pelailla tai seuraa johonkin kivaan vapaa-ajan tekemiseen.

Lähetä viestiä ja tutustutaan paremmin.
Mielellään toivoisin myös sinulta pientä esittelyä että kuka sinä olet viestissäsi. Kiitos 🤗

4.11.2023

Heii :33

Muu sukupuoli, 18 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Haluisin kavereita joittenkaa jakaa samoja mielenkiinnon kohteita ja peli seuraa! pelaan akviivisesti genhsin impactia ja hatsune miku project diva ja hatsune miku colorful stage!
Mieluiten 18-20 vuotiaita oon ite 17 mutta muutaman kuukauden päästä 18.
Sukupuolella ei oo väliä!!
Mun mielenkiinnon kohteisii kuuluu genshin, vocaloid, anime, piirtäminen ja titatic ja musiikki!!
tykkään kans jutella ihmisten kanssa ku mulla on energiaa!!
tykkään myös tosi paljon koirista!!
Ota ihmeessä yhteyttä se ois mahtavaa!!

4.11.2023

Haku,Ystävä

Mies, 25 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Heippa lahdesta

Olen rauhallinen rehellinen ja sekä sosiaalinen luotettava ,ihminen tuntuu että ystävä puuttua olisi hyvää juttu tutustua uusia ihmisiä
Käyn työhön arkipäivänä muut aika kotona
Minua kiinnosta saada ystävä vaikka kävely kahvilla
Tai mitä muita tahansa
Laita viestiä tutustumme paremmin

19.10.2023

Moikka

Mies, 42 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

41 Vuotias sinkku mies Päijät-Hämeestä hakee 18-40 vuotiaista naisista juttu tai ehkäpä ihan liveseuraa. Sillä ei oikeestaan väliä mistä päin olet :)

Ulkonäköni 177 78, tummat hiukset ja siniset silmät. Pukeudun rennosti :D
Lapsia minulta löytyy ja he asuvat vuoroviikoin luonani.
Käyn töissä ja opiskelen samaan aikaan.

Harrastuksiini kuuluu luonnossa liikkuminen, retkeily, musiikin kuuntelu ja kesällä myös tulee harrastettua riippumatossa roikkumista metsän keskellä.
Luonteeltani olen hauska, luotettava, muut huomioon ottava ja erittäin hyvä kuuntelija.

En tiedä vielä mitä olen oikein täältä etsimässä mutta katsellaan 🙃 Laita ihmeessä viestiä niin tavataan

16.10.2023

Etsin uusia kavereita joille jutella ja tavata

Nainen, 21 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

21v Lahdesta. Asun poikaystäväni kanssa mutta mulla ei ole sen kummemmin kavereita täällä päin kun vasta 4v sitten muutin Lahteen. Tällä hetkellä sairaslomalla, mutta töissä kaupanalalla ja tykkään käydä kävelyillä koirani kanssa ja kuunnella musiikkia. Harrastan maahockeytä maalivahtina. Alkuun saatan olla ujo, mutta sit kun tutustuu niin juttua riittää.
Sc: jonneeeww

15.10.2023

Ystävää mä etsin !

Nainen, 38 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

38 vuotta on ikää eikä ystävän ystävää...alkaisitko sinä juuri minulle ystäväksi, sellaiseksi jonka kanssa voi soitella ,nähdä, kyläillä puolin sekä toisin.
voisin kertoa itsestäni hieman. Olen naimisissa oleva perheen äiti. Lapsia on siunaantunut kolme. Harrastuksiini kuuluu luonnossa liikkuminen, käsityöt sekä askartelu. Arkipäivät käyn töissä, mutta vapaalla kaipaan ystävää, sellaista tosi ystävää.
Etsin vain pitkäaikaista ystävää.

15.10.2023

Heips!

Nainen, 26 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Heips! Täällä 26-vuotias nainen, joka etsii ystäviä. Olen asunut muutaman vuoden Lahdessa. Olen kotoisin Kaakkois-Suomesta. Kaipaisin ystäviä kenen kanssa jutella, hengailla, käydä kahvilla tai vaikkapa kaljalla. Puoliso minulla on, jonka kanssa olen nyt tiiviisti ollut. Tämän vuoksi kaipaisinkin ystävää, kenen kanssa lähtä vaikka ulos.

Jos haluat tietää minkälaisesta naisesta on kyse, jatka lukemista:

Osaan olla kömpelö small talkissa, mutta se ei tarkoita, ettenkö haluaisi keskustella tai etteikö minua kiinnostaisi. Tykkään syvällisistä keskusteluista, ja toisinaan tykkään olla myös hiljaa.

Tykkään liikkua luonnossa, toisinaan taas maata sohvannurkassa. Etenkin kylminä iltoina sohvannurkkaan käpertyminen kuuman teen kera on parasta. Mutta myös kävely metsän rauhassa varhaisena aurinkoisena aamuna on voimaannuttavaa.

Olen empaattinen ihminen, jokseekin ujo. Tai ehkä ujous on enempi epäluottamusta. Mutta kunhan pääsen yli tuosta tunteesta, et tule pääsemään minusta eroon. Ellet toki ystävällisesti pyydä niin. Tulen toimeen kaikkien kanssa. Olen ymmärtäväinen ihminen.

Alkoholi on minulle seurajuomaa. Esimerkiksi yksillä käyminen ystävän kanssa tai jopa kunnolla viihteelle lähteminen on minusta mukavaa. Yksin en kuitenkaan ole tottunut juomaan.

Puolison lisäksi nurkissamme pyörii koira. Koirani on minulle tärkeä ja hän on enempi perheenjäsen kuin lemmikki.

Muissa ihmisissä arvostan heidän aitouttaan sekä ystävällisyyttään. Etsin rentoa seuraa. Seuraa jossa voi olla hiljaa, jos ei ole sanottavaa, seuraa jossa voi nauraa, iloita, sekä jakaa suruja. Etsin seuraa jolta kysyä neuvoa, oli neuvot sitten hyviä tai huonoja. Etsin seuraa, kenenkä kanssa voi luoda uusia hauskoja muistoja.

Tästä tekstistä tuli kovin pitkä, vaikka en kaikkea itsestäni kertonutkaan. Jos kuitenkin koet, että haluaisit minuun tutustua, otahan yhteyttä.

4.10.2023

Nuori kundi ettii uusia kavereita

Mies, 31 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Moro!

Täällä 31v, kohta pari vuotta Lahdessa asunut nuorimies. Mä oon homo. Halusin tuoda sen ilmi heti, ettei tartte siitä sitten myöhemmin ”säikähtää”, vaikkei siinä kyl mitää säikkymistä pitäis ollakaan. Mut joillekin tälläset asiat on valitettavasti issueita ja olkoon niin. En kuitenkaan ole mikään stereotyyppinen homo enkä mitenkään neitimäinen, vaan ihan tavallinen nuori kundi. En heiluttele sateenkaarilippua kaduilla. :)

Kovasti kiinnostaisi löytää uusi ystävä tai uusia ystäviä tästä mun uudesta kotikaupungista. Mä osaan olla tosi sosiaalinen ja sit toisaalta tartten paljon aikaa myös ihan vaan ittelleni ja viihdyn myös omissa oloissani. Välillä sitä kuitenkin on aika yksinäinen ja kaipais juttukaveria.

Oon liikunnallinen ja tykkään heittää pitkää lenkkiä, joten lenkillekin kävis juttukaveri oikein hyvin. Ja toki muutenkin, voidaan juoda bissee, kattoa leffoja, pelata korttia tai mitä nyt mieleen tuleekaan.

Jos kiinnostais tälläne minunlainen uusi kaveri, ni laita ihmeessä viestiä. Oon tosi kiva, puhelias, asiallinen, luotettava ja voisin väittää että hyvää seuraa.

Laita viestiä ja kerro jotain myös itsestäsi.

Sivu
Takaisin ylös