Ilmoitukset alueelta Lahti (136 kpl)

 - 
 
eilen

Uusia ystäviä etsitään

Nainen, 54 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Olen ulkomailta takaisin Lahteen muuttanut 54 v nainen.
Etsin uusia ystäviä, jotka helpottaisivat Suomeen takaisin sopeutumista. Etsin tällä hetkellä myös työtä ja ennenkuin löydän jotain, minulla olisi aikaa uusille ystäville vaikka lenkille, kahville, kaupoille ja jutustelulle.

eilen

Heips!

Nainen, 69 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Kaverit ovat vähissä reissuille ja kulttuuriin. Käyn kevättalvisin Lapissa hiihtämässä, samoin Espanjassa usein näin pimeänä aikana. Olisi kiva saada mukava nainen seuraksi. Samoin teatteriseura puuttuu. Asun Lahdessa joten olisi kiva jos olisit Lahdesta.

3 päivää sitten

Ystävää etsimässä

Nainen, 24 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Hei, etsin kaveriksi naisia ja muunsukupuolisia. Etsinnässä olisi ihminen, jonka kanssa voisi puhua ihan arkisista asioita. Vastaan yleensä tosi nopeasti takaisin. Tutustuttuamme olisi kivaa myös viettää aikaa yhdessä esimerkiksi ulkoillen tai vaikka lautapelejä pelaillen taikka elokuvia katsellen.
Oon kiinnostunut käsillä tekemisestä, kuten esimerkiksi neulomisesta ja ruuan kasvattamisesta. Pidän eläimistä ja niitä minulle onkin kertynyt jonkin verran. Asun maalla ja oma pieni maatila olisi tarkoitus perustaa. Minkälaista asioista sä oot kiinnostunut ja minkälaista ystävää sinä etsit?

13.10.2021

Moikka!

Mies, 27 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Olen melko yksinäinen ja kaipaan arkeeni jotain täytettä, olkoon se viestittelyä, juttelua, pelaamista tai jotain ihan konkreettista, kuten museossa tai eläintarhassa käymistä. Kaipaan luotettavaa ystävää kenelle voi kertoa niin hyvätkin kuin huonotki kuulumiset ja ne huonot vitsit. :)

Tällä hetkellä päiväni kuluvat arkisin töissä ja viikonloppuisin oman projektin parissa. Harrastukseni voin sanoa lenkkeilyn ja pelaamisen. Pidän eläimistä, uusien asioiden kokeilemisesta, elokuvista, puukäsitöiden tekemisestä ja kahvista.

Olen avoin ja ymmärtäväinen ja uskon, että minun kanssa voi jutella mistä vain :) Jos uskot, että saisimme jutut rullaamaan laita viestiä niin tutustutaan!

12.10.2021

Helou :)

Nainen, 22 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Täälä 22-vuotias nainen Lahesta päin.
Harrastan lenkkeilyy ja käyn salilla. Oon huumorintajunen, luotettava, empaattinen.. sarkastinen. Heitän aika paljon läppää mut tykkään kauheesti jutella syvällisiäkin juttuja :) Enemmän introvertti oon joten aluks vähän ujostelen mut kun muhun tutustuu niin (omasta mielestä) musta paljastuu ihan hauska ja hyväsydäminen herkkis

Rakastan kissoja, kahvia, lukemista, luontoo, musiikkia, hyvää ruokaa ja sarjoja. Kiinnostaa paljon myös mindfulness ja ois kivaa alottaa vaikka joku harrastus yhessä kaverin kanssa.

Mulla on muutamia läheisiä ystäviä mut ei juurikaan täälä Lahessa. Poikaystävä löytyy joka asustelee Tampereen seudulla joten sieläkin tulee hengailtua aika usein :)

Ite oon välivuodella mut oon hakenu kouluun ja käyn töissä. Ois kiva tutustuu uusiin ees vähän samanhenkisiin ihmisiin, sun iällä ei oikeestaan väliä, kunhan ei kovin paljoo mua nuorempi

Kaipailen siis syvempiä ystävyyssuhteita ja sisältöä arkeen. Jonkun luotettavan jonka kanssa jutella ihan mistä vaan maan ja taivaan väliltä, käydä kävelyillä, kirpparilla, leffassa tai yksillä tms. Musta tosin saa seuraa ihan vaan sarjojen katteluun ja chillailuun, oon sen verran mukavuudenhalunen ja viihdyn ihan vaan kotonakin ilman mitään sen kummempia aktiviteetteja :D

Tuu vaan rohkeesti laittaan viestiä ja katotaan lähteeks juttu luistaan :)

9.10.2021

Moro!

Nainen, 27 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Lahdesta kotoisin ja 27v nainen täällä kirjoittelee 🙋🏼‍♀️
Lyhyesti mun oma arki menee aikalailla siinä, kun tekee vuorotyötä, viettää aikansa kotona puolison ja kissan kanssa. Oon kova selailee naistenhuoneen jokaisen meme-aloituksen, aika tiktokissa menee älyttömän nopeesti (kova katsomaan, mutta ite en videoi) ja ihan perus netflixit ja Viaplayt jatkuvassa käytössä.
On tässä toki lenkkeilty, mutta senkin teen pokemonin parissa 😂

Hirveesti en osaa itsestäni tässä kertoo, mutta hyvin tuun toimee monenlaisten ihmisten kanssa. Alussa toki saatan olla vähän ujo tms, mutta heti ku pääsee samalle linjalle niin kyllä se siitä 😂🙃

En siis varsinaisesti eti mitään tiettyä ”kaverityyppiä”, mutta jos haluaa vaikka aloittaa vaihtamalla memejä, videoita, käydä kahvilla tai leffassa, niin kokeillaa ihmeessä! Jos yhille lähtö kiinnostaa, oon kans mukana 😊
ja ihan kaveripohja, en etsi mitää suhteen ulkopuolelta, säätöö tai sen tyyppistä! ☺️

7.10.2021

Aktiviteetteihin ystävää☺️

Mies, 32 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Moi. Täällä 32v mies Lahesta.
Etsin rupattelu kaveria ja kahvi seuraa nais puolisista,
haluaisitko seuraa kävely lenkille tai eräilemään johonkin😊
Olen positiivinen,rehellinen ja tuun hyvin juttuun muiden kanssa. Olisi mukava löytää ystävä kuka tykkäisi samoista jutuista pääsisi jakamaan kokemuksia 🎣🤸‍♀️😊. 🚙
Laitappa viestiä jos tykkäisit lähteä aktiviteetteihin mukaan ✨✌️😌

7.10.2021

Heips :)

Mies, 28 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Heips toisen kerran!

Päivät on pitkiä ja seuraa vähän. Olisi kiva löytää juttukaveri, jonka kanssa voisi rupatella ihan mistä vaan. Olen luonteeltani kunnon herkkis ja tunteista sekä mielenterveydestä keskusteleminen ovat mielipuuhaani, kuhan se on rakentavaa eikä itsesäälissä vellomista (tosin on sillekin paikka aina välillä).

Kiinnostun ja innostun herkästi uusista jutuista, joten vaikea luokitella itseäni tietyn tyyppiseksi. Tykkään koirista ja kissoista, metallista ja iskelmästä, breaking badista ja rupauls drag racesta, tytöistä ja pojista tai kaikista muuksi tunnistautuvista... (urheilusta en ole tosin koskaan innostunut vaikka monesti sille mahdollisuuden antanut, voit toki muuttaa mieleni!)

Asustelen koirani kanssa keskustan liepeillä ja en etsi romanttista suhdetta vaan ystävää, kenen kanssa voi jakaa hassuja meemejä ja kysellä kuulumisia mihin aikaan päivästä vaan :)

5.10.2021

Uusi tuttavuus hakusessa

Mies, 35 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Moi! Vaikka viihdyn hyvin omissa oloissani ja olen introvertti luonteeltani, niin tasaisin väliajoin sitä kaipais ihan oikeaa seuraa. Olisihan se mukava päästä vaihtaa ajatuksia jonkun kanssa :)

Etsin lähinnä vain ja ainoastaan naispuolista ystävää. Tämä ihan siitä syystä, että koen pystyväni jutella syvällisempiä huomattavasti helpommin naisen kanssa ja sitä nimenomaan kaipaisin

Sinulta toivoisin, että olisit semi aktiivinen, sillä kaipaisin seuraa ihan perus ulkoiluun tai kenties kokeilemaan jotain uutta lajia. Itse tykästyin viime talvena hiihtoon, joten myös esim siihen seura kelpaisi :) Parasta olisi, jos tulevaisuudessa saisin myös reissu kaverin niin kotimaahan kuin myös ulkomaillekin

Ite olen rauhallinen, tosiaan introvertti ja paljon kotona viihtyvä. En käytä paljoa alkoholia ja muutenkaan baareissa en pahemmin viihdy. Itelle tärkeimpiä asioita on oma työ, koti-illat, ulkoilu, tv-sarjat, urheilun seuraaminen, valokuvaus ja toki myös luonnossa oleminen. Omia lemmikkejä en omista, mutta lemmikit on kyllä aina ollut itelle tosi tärkeitä. Lautapelejä olisi kiva päästä pelaamaan

Jos edes jollain tasolla olet samanhenkinen ja tykkäät samoista asioista, niin mielelläni kuulisin susta lisää :)

3.10.2021

Terve 😊

Nainen, 25 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Täällä 25-vuotias nainen kaipailee kavereita elämään, huippua ois löytää joku tosi ystävä kenen kanssa voisi jakaa ilot ja surut.
Olen iloinen ja aika aktiivinen tyyppi, hieman ehkä "hitaasti" lämpeevä uusien ihmisten seurassa mutta kaikkien kanssa tulen juttuun 😊
Arkiviikot on monesti aika työntäyteisiä ja harrastukset vie myös aikaa. Mutta siksi haluaisinkin vastapainoksi mukavaa rentoa helppoa seuraa jossa olla. Oon aika kaikki käy tyyppi! Pistä rohkeesti viestiä ni jutskaillaan!

Ainiin asun metsämaalla avomiehen ja koiran kanssa 😊

30.9.2021

Moi!

Nainen, 20 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Oon 20v tyttö Lahesta ja etin kavereita😁 Oon tosi avoin ja suvaitsevainen. Huumoria löytyy ja toivon että sultaki! Mun kaa voi jutella ihan mistä vaa😛 Ois kiva jos tulisit juttelemaa ku yksinäisyys vaivaa aina ajoittain

30.9.2021

Kaveria etsimässä

Nainen, 36 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Hei olen 36vuotias Nainen ja asun aviomieheni ja kissani kanssa lahdessa. Minulla ei ole ystäviä lahdessa lainkaan moni ystäväni asuu ulkomailla ja helsingissä päin. Etsin ystävää lahdesta kenen kanssa voisi käydä kahvilla shoppailemassa tai käydä vaikka salilla yhdessä. Jos hauat tietää ennemän minusta ota yhteyttä

24.9.2021

Moi!

Nainen, 28 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Olen 28-vuotias nainen ja asun Lahdessa. Olen avoliitossa ja teen päivätöitä.
Vapaa-ajalle olisi kiva löytää seuraa vaikka kävelylle, kahvitteluun tai melkein mihin vaan :)
Laita viestiä jos kaipaat kaveria :)

22.9.2021

Hei!

Nainen, 19 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Olen 19- vuotias nainen Lahdesta ja kaipailisin samanhenkistä ystävää. Kiinnostukseni kohteita ovat mm. kirjallisuus, elokuvat/dokkarit ja historia. Vapaa- ajalla tykkään käydä kirpputoreilla, ulkoilla ja liikkua. Muuten aika menee opiskellessa.

Rohkeasti saa tulla laittamaan viestiä, toivoisin kuitenkin että olisit suunnilleen samaa ikäluokkaa :)

14.9.2021

Ystäviä Lahden seudulta

Nainen, 29 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Heippa!

Täällä olisi liikunnasta, eläimistä ja luonnosta pitävä 29.v parisuhteessa elävä nainen Lahden keskustasta uusia ystäviä vailla. Voitaisiin höpötellä niitä näitä ja käydä yhdessä vaikka reippailemassa, shoppailemassa, kahvilla, leffassa, viettää "tyttöjen iltoja" jne. :D Pistä ihmeessä viestiä, jos olet myös kaveriseuraa vailla! :))

13.9.2021

Seuraa :)

Mies, 29 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Hei, olisi kiva löytää kaveri kenen kanssa käydä lenkillä tai olla vaan ja katsella vaikka elokuvia. Samalla jutella niitä näitä ja parantaa maailmaa:)
Olen 29vuotias mies Lahden läheltä.
Pistä ihmeessä viestiä niin jutellaan lisää ☺️

8.9.2021

Kaipaillaan kaveria perinteiseen kirjeenvaihtoon

Nainen, 34 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Olen 34-vuotias parisuhteessa elävä nainen. Paluumuutin kotikaupunkiini pari vuotta sitten, eikä kavereita ole löytynyt. Teen töitä lähinnä kuvataiteilijana kotona, joten työkavereitakaan ei ole.

Arvostan ja rakastan luontoa ja minulla on uskonnollis-mystinen suhde siihen. Liikun mielelläni metsässä. Piirrän ja maalaan useamman tunnin päivässä, mutta kun en tee sitä, teen käsitöitä laidasta laitaan, askartelen kortteja ja korvakoruja, luen ja kirjoitan, kuuntelen äänikirjoja ja musiikkia. Myös viherkasvit ovat minulle rakkaita. Kotini on niitä täynnä ja annan niille huomiota ja hellyyttä päivittäin. Lemmikkejä ottaisin, jos niitä saisi asunnossani pitää.

Unelmani on oma pieni torppa metsän keskellä ja mahdollisimman omavarainen elämäntyyli.

Kaipaan kirjekaveria nimenomaan perinteiseen kirjeenvaihtoon. Tykkään myös panostaa kirjekuoren ulkoasuun, olisi kiva jos sinäkin tekisit niin, mutta en sitä vaadi.

Jos kuulostin siltä että haluaisit oppia tuntemaan minut, laita viestiä, mikä tahansa mörriäinen sitten oletkaan. Olen varma että myös minä haluan oppia tuntemaan sinut!

2.9.2021

Ystävää etsimässä

Nainen, 36 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Heippa! Olen 36 vuotias nainen ja kaipaan uusia ystäviä elämääni.

Treenaaminen/urheilu ja pääosin terveelliset elämäntavat ovat tärkeitä asioita elämässäni. Harrastelen myös kuvataiteita/käsitöistä, musiikkia fiiliksen mukaan ja pidän luonnossa liikkumisesta sekä eläimistä.

Pidän syvällisistä keskusteluista mutta myös siitä ettei elämää kannata ottaa liian vakavasti.

Arvostan ihmisessä ymmärrystä, että kaikki ihmiset eivät ole samanlaisia kun itse ja jokainen elää omanlaistaan elämää.

Tykkään käydä kirppiksillä, kahvilla, syömässä, taidenäyttelyissä, luonnossa kävelemässä/retkellä, keikoilla, tehdä ruokaa ja leipoa..

Laita viestiä jos haluat tutustua paremmin. 🙂

Sivu
Takaisin ylös