Ilmoitukset alueelta Kymenlaakso (173 kpl)

 - 
 
eilen

Hei!

Nainen, 25 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

Etsinnässä uusia tuttavuuksia/ystäviä 25-vuotiaalle naiselle. Sukupuolella ja iällä ei niinkään merkitystä mutta miesystävä löytyy jo. Musta saa seuraa kaikenlaisiin aktiviteetteihin. Ota reilusti yhteyttä!

eilen

Ystäviä 38v naiselle

Nainen, 38 vuotta, Hamina, Kymenlaakso

olen 38v parisuhteessa oleva introvertti nainen haminasta ja etsin uusia, samanhenkisiä ystäviä. joille voi höpöttää mistä vaan. jakaa kaikki ilot ja surut molemmin puolin. aluksi whats uppiin tai discordiin.

olen sairaseläkkeellä, mielenterveysongelmien vuoksi. kotoa löytyy oma ns. terapiakoira,viljakäärme ja kääpiö parta-agama.

alussa olen ujo uusia ihmisiä tavatessa . mutta kun toiseen tutustuu, juttua riittää.

iällä tai sukupuolella ei ole väliä.

eilen

Loputtomalla uteliaisuudella, totuuden- ja tiedonjanolla elämään suhtautuva

Nainen, 29 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

Irrottaudutaan kahleistamme ja herätetään esiin sisäinen lapsenmielisyytemme. Istuskellaan iltaa roihuavan tulen äärellä, lähdetään survivalismia toteuttaa, katsellaan näkyykö ufoja, matkataan Suomen Lappiin luontoa ihastelemaan, kierrellään kivijalkakaupoissa, leikitään väreillä, mutta mennään ens alkuun kahvilaan maistelemaan erilaisia tee-laatuja.

Tennareihin ja huppariin ihmismereen sulautuja, jonka mieleen mahtuu monenmoista maailmaa. Joskus nämä maailmat pääsee vapaiksi värejä käyttäen, toisinaan taas kahvilassa kirjoitellen, teekupposta hämmennellen ja katsellen sateisesta ikkunasta kadulla kulkevia ohikulkijoita, mitä ihmismielen syvyyksiin kätkeytyykään.

Värikkääksi persoonaksi luonnehdittu, jossa esiintyy monia vivahteita: vahvaluonteisuus, avarakatseisuus, pohdiskelevaisuus ja syvällisyys. Tykkään käydä keskusteluja erilaisista näkökannoista ja mielipiteistä. Uusien asioiden oppiminen, tutkiminen ja käytännön kokeilu kiehtoo ja on aikalailla elämäntapa, joten jos sinulla olisi ehdolla joku mieltäni kiehtova tutkimus/kokeilu, niin ei olisi lainkaan yllättävää, että innostuisin siitä ja olisin heti mukana! Useinmiten tykkään vielä yhdistellä eri asioita keskenään näiden käydessä loogisemmaksi, muodostaen laajempia kokonaisuuksia.

Kiinnostus ihmisen anatomiasta ja laaja-alaisesta terveystietoisuudesta henkisen polun kulkijaksi on ollut läsnä viimeiset pari vuotta meditoinnista, energioista, chakroista, kivistä, yrteistä, paranormaali-ilmiöistä, elämän syvemmästä tarkoituksesta lähtien.

Seurailen maailmanmenoa ja mainittakoon yleisesti väitetyn totuuden kyseenalaistamisen. Kannatan perinteisiä arvoja ja kaipaan hyvin pitkälti aikaa ennen nyky-yhteiskuntaa - aikaa ennen some- ja kertakäyttökulttuuria ja sen tuomaa eriarvoisuutta. Ja usein tunnenkin syntyneeni väärälle vuosikymmenelle, sillä mielestäni ennen vanhaan kaikki oli paremmin.

Melankolisuuteen joskus vähän taipuvaisena reissailen mielikuvissani junalla, sadepisaroiden valuessa ikkunaa …

2 päivää sitten

Black metal/punk likka etsii ystäviä

Nainen, 18 vuotta, Kotka, Kymenlaakso

Terspa! Miä oon vasta 18 vuotta täyttänyt rento muija, etsin hyviä ystäviä Kotkan seudulta. Tykkään kuunnella black metallia, punkkia ja death metallia sekä tykkään käydä kahvilla ja ulkona. Jos sitä löytyisi muitakin samanhenkisiä ihmisiä täältä päin..

Oon tosiaan tosi ujo ja epävarma aluksi huonojen kokemuksien takia, mutta oon tosi mukava kun tutustuu enemmän.

Tulkaa rohkeesti juttelee! Vastaan yleensä vain snäppeihin.

Snapchat: essimannojaah

22.5.2022

Kavereita Kouvolasta⭐

Nainen, 25 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

Heippa!

Oon 26-vuotta täyttävä nainen ja Kouvolaan oon muuttanut viitisen vuotta sitten. Mukaan ei ystäviä tarttunut, ne elelee toisilla paikkakunnilla ja kesän lähestyessä olis kiva sosiaalisoida Kouvolassakin!

Rakastan koiria ja itelläni on vajaa 2v uros koira, käydään paljon koirapuistoissa. Vapaa-ajalla pelaan pleikkarilla ja PC:llä (varsinkin ARAM jos menee lolissa ois hauska saada pelikavereita!), ulkoilen koiran kanssa ja tuijotan liikaa TikTokkia. Tykkään matkustaa Suomessa ja ulkomailla. Tokio, Japani ja sen popkulttuuri on lähellä sydäntä, mutta ei suuri hengenasia, että osaan keskustella myös muusta!

Olis kiva löytää seuraa kahvittelemaan, uimaan, terasseille (alkoholi ei pakollista), lenkeille ja retkille muutenkin. Koirallisten ihmisten kanssa koira-aktiviteetit sopii myös. Sukupuolella ei väliä, mutta treffiseuraa en etsi, kun yksi löytyy jo kotoa.

19.5.2022

Kavereita

Nainen, 21 vuotta, Kymenlaakso

Etsitään hyvän kirjoitustaidon omaavaa henkilöä sähköpostien välityksellä kirjekaveriksi. Kaipaan ihmistä, joka on sopivan kaukana mutta sopivan lähellä, avoin oman elämän vaikeiden ja iloisten asioiden jakamiseen pidempien viestien, kertomusten muodossa. Etsin vuosia kestävää ystävyyssuhdetta, viestien väli voi olla joitakin viikkojakin, jotta kerrottavia ja yhteennivottavia asioita ehtii kertyä. Olen hyvin avoin, erityisherkkä nuori aikuinen ja kaipaan elämääni linkkejä ihmisiin, tunteita ja taiteellisuutta, henkisyyttä, ideoita ja ilmiöitä, pohdiskelua ja laajaa perspektiiviä sekä samalla inhimillistä ymmärrystä. Näitä asioita ei ole helposti muualta löytynyt. Iällä tai sukupuolella ei ole väliä, tunnistat varmasti tästä itsesi jos niikseen tulee :) En kuulu mihinkään uskontokuntaan. Upattu 20.5.

17.5.2022

Hyvää vuorokaudenaikaa sinulle, kuka tekstiäni päätit alkaa lukemaan!

Mies, 21 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

En etsimällä etsi ketään/mitään, mutta mikäli päätät ottaa yhteyttä, on reaktioni tuleva olemaan äärimmäisen positiivinen. Kavereita ja ystäviäkin minulta löytyy elämän varrelta, mutta Kouvolaan muuton jälkeen, suurin osa heistä jäi kotiseuduilleni Pohjois-Suomeen. Etäisyys on siis suuri, eikä virtuaalinen yhteydenpito+videopelit heidän kanssaan aja samaa asiaa kuin fyysinen läsnäolo ja yhdessä tekeminen. Siksi päätin esittäytyä teille internetin muukalaisille.

Olen siis 21-vuotias manlet, kotoisin siis Pohjois-Suomesta, ja tällä hetkellä asun ja teen töitä Kouvolassa. Muutin yhteen kihlattuni kanssa vuoden 2022 alussa, opiskeltuani 1,5 vuotta Savonlinnassa (opinnot kesken omasta tahdosta). Koen olevani erittäin huumorintajuinen, luotettava ja välittävä ihmisolio. En kuitenkaan lupaa mitään, eikä kaikkien kanssa synkkaa, joten ota selvää mikäli mieltä siihen löytyy.

Intohimoni on e-urheilu ja videopelit ylipäätään. Käyn kuntosalilla säännöllisen epäsäännöllisesti ja rakastan luontoa (vaellus, eräily). Myös tatuoinnit kiinnostaa ja ensimmäinen käsi on saatu puolilleen 🤙🏻

En välitä millainen olet, kunhan et ole rasisti, homofoobikko tai muunlainen syrjijä. Olen avoin uusille ihmisille ja harrastuksille.

Karvaisin terveisin,
J

14.5.2022

Moippa!

Nainen, 22 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

Olen 22-vuotias introvertti nainen Kouvolasta. Etsin itselleni edes yhtä ystävää esimerkiks kahvitteluun, hengailuun, pelailuun ja ihan mihin vaan mitä ikinä keksitään. Musta saa hyvän ystävän joka kuuntelee ja lähtee mukaan melkeen kaikkeen.
Olisi mukavaa jos asuisit Kouvolassa tai sen lähialuiella!

Mun harrastuksiin kuuluu pelaaminen tietokoneella ja koiran kanssa lenkkeileminen. Miun musiikki maku on suhteellisen laaja, mutta eniten tykkään ysärimusiikista. Ois kiva vaikka käydä jossain keikoilla tai festareilla yhdessä! :>

Sun iällä tai sukupuolella ei ole mitään merkitystä, kunhan kemiat vain kohtaavat.
En etsi parisuhdetta tai mitään muuta, miulla on jo mies.
Laita viestiä, jos haluut tutustua! :')

10.5.2022

Helou :)

Nainen, 24 vuotta, Kymenlaakso

Täällä 24-vuotias nainen kirjotteleepi. Olen koulutukseltani merkonomi mutta työttömänä tällä hetkellä. Harrastan pyöräilyä ja rullaluistelua, saisko susta kenties seuraa jompaan kumpaan? Silloin tällöin käyn myös tutussa höntsäilyryhmässä pelailemassa milloin mitäkin (esim. ultimate, käsipallo, lentopallo etc), sinne ovat uudet ihmiset aina tervetulleita :) Laita viestiä niin kerron lisää!
Tykkään myös pelailla erilaisia lauta- ja korttipelejä sekä biljardia.

Sun sukupuolella ei oo mulle väliä ja ikähaarukka vois olla 20-35v.
Mainittakoon vielä etten etsi parisuhdetta tai vastaavaa.

5.5.2022

Moikkamoi

Nainen, 20 vuotta, Kymenlaakso

No moikka! Olen Parikymppinen neito ja aattelin nyt kerran päivittää tänne ilmoitukseni

Vanhat tutut ovat muuttaneet poies tai alkaneet kaveeraa enemmän uusien kavereiden kanssa ja minä jäänyt niin sanotusti tänne yksinäisyyteen. Osittain se johtuu minun työstäni koska työskentelen pornoalalla ja minulta saa myös €€ vastaan materiaalia

Pelaan tällä hetkellä silloin tällöin minecraft, paljon rdr2 onlinea.

Olen ujo aluksi mutta sitten kun tutustuu paremmin niin tajuat millaiseen ihanaan hömelöön olet tutustunut

Käyn töissä arkisin ja viikonloppusin saattaa bongi porista tai laiskuus iskeä.

Kohtelen muita niin kuin he kohtelevat minua, joten estolistalle pääsee sitten sellaiset henkilöt, ketkä eivät osaa kohdella hyvin.

Melkein jokapäivä olen kik livessä ja siellä minut on mahdollista nähdä tekemässä mun päivittäisiä askareita, tai chillailen kotona.

Kik messengeristä löydyn nimellä:Evestoonia2
Jos sinulla on Reddit:u/evestoonia2

26.4.2022

Ystäviä etsimässä

Nainen, 29 vuotta, Kotka, Kymenlaakso

Olen 29-v. naismikälie Kymenlaaksosta. Haluaisin tutustua uusiin ihmisiin läheltä ja kaukaa.

Mä koen olevani vähän yksinäinen, kun en oikein tunne täältä ketään, vaikka oon pari vuotta jo asustellut. Tykkään retkeillä luonnossa, nörettää tietokoneella ja tavata ihmisiä, joten mun harrastukset liittyy aika paljon näihin. Pelaan siis tietokoneella, töllötän tähtiä ja suunnittelen retkiä läheiseen kansallispuistoon sekä teen vapaaehtoistyötä, jossa pääsee kohtaamaan erilaisia ihmisiä. Kotona viihdyn huonekasveja ja chilejä hoitaen sekä olutta pannen. Koirat ja käärmeet on lähellä sydäntä.

Luonteeltani oon avoin ja mun kanssa on ylipäätään helppo tulla toimeen. Kaikesta pystyn puhumaan, mutta mun heikkous varmaan on liiallinen suorapuheisuus ja töksäytän ehkä joskus vähän asioita, vaikka yritänkin niin olla tekemättä.

Jos mielenterveysjutut triggeraa, niin en oo sun kuppi teetä. En etsi mitään ihmisroskista, mutta haluan voida olla avoin.
Oon naimisissa, joten mua ei ihan oikeesti kiehdo muu kuin ystävyys.

Ensimmäiset yhteydenotot sähköpostitse tai sivuston kautta, mietitään sitten, missä ois helpompaa pitää yhteyttä.

26.4.2022

Ystävän haku meneillään

Nainen, 21 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

Heippa! Ootko kiinnostunut uusien kavereiden löytämisestä? Täällä ois 21v nainen kouvolasta. Asun tällä hetkellä väliaikasesti helsingissä mutta käyn melkein joka viikko kouvolassa ja muutan sinne takaisin viimeistään ensi keväänä. Oon kiinnostunu juoksemisesta, suunnistuksesta, liikunnasta ylipäätään, matkustamisesta, kaverien kanssa hengaamisesta ja tykkään kokeilla kaikkea uutta. Oon myös pääosin vegaani, koska eläimet on tärkeitä mulle mutta joskus tulee otettua jotain kananmunaa tai maitoa sisältävää esim. Mummolassa. Eli en siis oo niin tarkka tuossa ja en tuomitse muita tai ole "paasaava", onhan kaikki muut läheiseni sekasyöjiä.
Ei oo tällä hetkellä kuin 1 kaveri niin olisi kiva löytää joku jonka kanssa klikkaisi ja voisi viettää aikaa, matkustaa, jutella syvällisiä yms.
Laita ihmeessä viestiä jos oot kiinnostunut samoista jutuista!🙂

24.4.2022

moi

Mies, 20 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

OIen 20-vuotias mies Kouvolasta Etsin itselleni ystävää esimerkiks hengailuun, pelailuun kahvitteluun, Miun tosi vaikea luoda uusia ihmissuhteita, koska olen ujo ja uusien ihmisten kanssa. Mulla ei oikeastaan koskaan ole ollut kavereita, joten oon vähän hukassa miten ihmisten kanssa pitäis toimia, mulla on lievä asperger muta tykkään tehdä paljo kaikkea. Laita viestiä, jos haluut tutustua :D

16.4.2022

Moi

Mies, 23 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

Etsisin uusia kavereita tylsiin päiviin juttuseuraksi asustelen Kymenlaakson alueel,arki menee vielä koulussa levyseppähisaajan papereita jahdatessa ja vapaa aika si pelaillen tai kattelen elokuvia. Oon aika rento ja positiivinen kaveri juttua riittää ainaki täältä päästä😎kavereita en hirveesti omaa nii josko täältä si arjen tappoaikaa löytäisi 😄 snäpissä voi ottaa yhteyttä mc_tompsu tai täällä. :)

10.4.2022

Hellou

Mies, 52 vuotta, Kotka, Kymenlaakso

Olen 52.v parisuhteessa oleva mies Kotkasta. Etsin kaveria/ystävää lenkille, salille, kahville, ja voisihan sitä yksillä käydä.
Iällä ei ole merkitystä, jos juttu luistaa.
Laittele viestiä

Sivu
Takaisin ylös