Ilmoitukset alueelta Kymenlaakso (245 kpl)

 - 
 
eilen

Keskusteleva nainen ystäväksi

Mies, 53 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

Etsin omaan ikäluokkaan kuuluvaa tai nuorempaa, elämänkokemusta jo omaavaa naista juttuseuraksi. Olen itse nuorekas, perheellinen, empaattinen ja luotettava 53-vuotias työssä käyvä mies, jolla parisuhde on hivenen haalistunut. Kaipaan syvällisiä keskusteluja kaikesta taivaan ja maan väliltä ja miks ei joskus kahvitteluakin.

Harrastuksia oman maaseudulla olevan talon ja pihapiirin kunnostuksen lisäksi mainittakoon sulkis, padel, saleilu, mökkeily ja tietysti musiikki, dekkarisarjat ja lukeminenkin.

2 päivää sitten

૮₍˶ •. • ⑅₎ა ♡ heippa!

Nainen, 23 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

Unelmana kirjekaveri joka pitäisi vaikkapa askartelusta ja arvostaisi lukea tyylillisesti omalaatuisia ja nähdä vähän outoja kirjeitä!♡
Olen uusi kirjeiden lähettämisessä, mutta olisin erittäin kiitollinen jos löytäisin jonkun jopa pitkäaikaiseen kirjevaihtoon.

Harrastan korujen tekemistä, valokuvaamista, askartelua, kynsiä, maalaamista ja piirtämistä!
Olen myös kova kirppistelijä ja "aarteenmetsästäjä". Kuvailisin itseäni ystävälliseksi, tunteelliseksi, introvertiksi ja huumorintajuiseksi tyypiksi. Minulla on poikaystävä eli ihan ystäviä hakusessa.

Askartelen paljon y2k-tyylisiä kortteja, söpöjä tarroja ja piirrän paljon. Olisi todella siistiä myös edetä pudottamaan kirjeeseen mukaan pieniä koruja tai aarteita! Myös uusien reseptien tai vaikka biisien kokeilu kiinnostaa.

♡ ^ ʚɞ^
ミ > 。o ミ
Koodailethan jos alkoi kiinnostaa♡

3.12.2023

Haluatko hauskaa aikaa ja uuta kaveria?🙃

Mies, 24 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

Hei kaikki. Olen vasta naimisissa. Muutin Kouvolaan muutama kuukausi sitten. Olen iloinen, ulospäinsuuntautunut ja energinen. Pidän kirjojen lukemisesta, kielten opiskelusta, pyöräilystä ja matkustamisesta. Etsin kavereita, joiden kanssa viettää aikaa, käydä hyviä keskusteluja, hengailla välillä ja asua Kouvolassa tai sen lähistöllä. Olen täynnä yllätyksiä, enkä halua kirjoittaa kaikkea tänne. Niiden pitäisi olla salaisia ​​ja mielenkiintoisia🙃 Snäp: ezjasin käytän myös ig ja toiset somet

1.12.2023

Etsin ystävää juttutuokioihin, kaffittelemaan yms.

Nainen, 42 vuotta, Hamina, Kymenlaakso

42vee nainen etsii näin aikuisiällä sitä tosi ystävää jonka kanssa jakaa ilot ja surut, käydä kaffittelemassa, leffassa tai lähteä vaikka ulkoilemaan. Eli mitä milloinkin tulee mieleen ja millainen fiilis silloin onkaan.

Isoja elämänmuutoksia olen käynyt läpi viimeisen parin vuoden aikana ja elämä heitellyt häränpyllyä tuon tuosta. Entiset kaverit ja kuviot kaikonneet, ja nyt olen ollut kovin yksinäinen.
Kärsin mm. tules-vaivoista ja masennuksesta. Olen kuitenkin liikkuvainen ja rakastan lenkkeilyä luonnossa. Mielestäni kanssani on helppo puhua ihan kaikesta ja toivon sitä myös sinulta. Toivon myös että et ole tuomitseva, koska jokaisella on takanaan omat taakkansa ja kärsimyksensä.

Normaalisti olen iloinen ja huumorintajuinen, toisista välittävä tyyppi. Nyt kuitenkin on valonsäteet olleet vähissä ja hymy sitkeässä, koska elämä on.. Mutta aina yritän löytää jotakin positiivista pienistä asioista ja niistä asioista olisi mukavampi nauttia jonkun hyvän ystävän seurassa.

Asun avokkini kanssa ja meillä on yksi koira.
Pidän paljon eläimistä ja niiden kanssa puuhastelusta. Olen joskus aikaisemmin harrastanut mm ratsastusta ja minulla on ollut omiakin hevosia.

"Vapaa-ajalla" katselen tv sarjoja, käyn luontopoluilla ja metsissä kävelemässä, kesäisin fillaroin ja uin paljon.
En käytä alkoholia juuri lainkaan, mutta joskus on ihan kiva käydä vaikka yksillä jossain. Paheena kyllä sauhuttelen..

Oletko sä mun uusi ystävä, kenties se ainoa mutta pysyvä? Jos yhtään kiinnostaa tutustua niin heitäpä viestillä.

21.11.2023

Lähiystävää vailla

Nainen, 53 vuotta, Kotka, Kymenlaakso

Hello! Hetken mielijohteesta hahmottelen pientä pintaraapaisua elämästäni, joka on helpommin sanottu kuin tehty kun vuosirenkaita on jo 50+ ja elämänkokemusta ja kiinnostuksen kohteita riittää. Arki on aika vauhdikasta ja sosiaalistakin, kavereita ja sydänystäviäkin on, mutta kaikki jossakin eri puolella maata ja manteretta. Käyn Kouvolassa töissä ja asun Kotkassa mutta sydämeni on jäänyt maailmalle. Olen syvällinen ja utelias reissunainen, lapseton mutta pitkästä, onnellisesta parisuhteesta äsken leskeksi jäänyt. Vierelläkulkija harrastuksiin, poikkitieteellisiin / hauskoihin keskusteluihin tai ihan vaan viikonloppuisin himmailuun (ehkä jopa bff) Kotkasta olisi huippujuttu.Voitaisiin käydä esim. kirppareilla, kahvilla, joogatunnilla, kävelyllä, retkellä, museossa, elokuvissa, teatterissa, brunssilla, pienillä reissuillakin jos meillä natsaa hyvin. Jos et ole Kotkasta mutta ulkomaanmatkat ovat elämäntapasi, saat minusta luotettavan ja kokeneen matkakaverin. Olen sosiaalinen, huumorintajuinen, empaattinen ja aktiivinen pohdiskelija. Harrastan mm. kirjoja, joogaa, uimista, zumbaa, eksoottista kokkailua, kuntosalia, elokuvia, kirjeiden kirjoittamista, lukemista ja osaan kymmentä eri kieltä. Kokeilen myös innolla uusia aktiviteetteja. En tupakoi enkä käytä ylettömästi alkoholia mutta en myöskään ole uskovainen. Jos tuntuu siltä että meistä voisi tulla harrastuskaverit ja ehkä myöhemmin tosiystävät, laita viesti, niin tutustutaan lisää. Ikähaarukka 40-62 mutta ikä ei ole ratkaiseva asia, tärkeintä on viihdymmekö yhdessä. English-speaking friends are very welcome, too.

3.11.2023

Mitäs keksitään

Mies, 28 vuotta, Kymenlaakso

Hei!

Täällä olisi yksi innokas jutustelija vastapuolta vailla! Minusta saa seuraa melkein mihin vaan, koska vain ja missä tahansa. Tai ainakin melkein :>

1.11.2023

Ystäviä Kouvolasta?!

Nainen, 34 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

Heippa vaan kaikille!

Olen 34-vuotias nainen Kouvolasta ja etsin uusia kavereita/ystäviä.
Minulla ei ole mitään vaatimuksia millainen sinun pitäisi juuri olla. Toivon että olet 30-x ikäinen. Minulla ei ole iälle takarajaa. Sen verran kuitenkin että tykkäät kirjotella ja miksi ei vaihtaa myös numeroita.Olen todella yksinäinen ja toivon, että täältä saisi kavereita/ystäviä.

31.10.2023

Oikeat kaverit kateissa

Mies, 35 vuotta, Kotka, Kymenlaakso

Oon asunut Kotkassa jo yli 10 vuotta, mutta paikallisia tai lähellä asuvia ystävyyksiä minulla ei ole. Muutama ystävä löytyy, mutta asuvat turhan kaukana ja näkee liian harvoin. Normaalisti viihdyn omissa oloissani varsin hyvin, mutta on tosi harmillista kokea yksinäisyyden tunnetta ja se on tässä ajan kanssa alkanut häiritä enemmän ja enemmän.

Alunperin umpisavolainen, nykyään fluidisti etelässä pärjäävä. Liikun Kotka-Espoo välillä (julkisilla). Suhde löytyy (ei sinänsä rajaa mitään pois), mutta tämä lähinnä viikonloppujen ja lomien ilo. Arki-illat usein vapaana kun töistä selviää, joskus muulloinkin. Työaika sinänsä semijoustava. Olen ylemmän korkeakoulututkinnon suorittanut.

Oon erityisesti kiinnostunut japanilaisesta kulttuurista (visual kei + muu japanilainen musiikki, anime, kieli), videopeleistä (couch co-op!), lautapeleistä, miniatyyrisotimisesta (Age of Sigmar / Warhammer 40k). Ajoittain luen paljon, mutta viimeaikoina ollut taas hiljaisempaa sen suhteen. Liikuntaa harrastan ihan liian vähän, ei haittaisi jos siihenkin saisi aktiivisuutta. Matkailen ympäri ämpäri, Japaniin suunnitteilla taas reissua 2024 keväällä. Kielistä englanti, japani sujuu parhaiten, espanjaa, ruotsia, ranskaa jotenkin.

Eniten ja helpoin mun on tutustua ihmisiin aktiviteettien kautta, esim. videopelit, lautapelit, tcg:t, keikat, lenkkeily tms. Oon vähän hitaasti lämpeävä, mutta tosi lojaali ja pitkäaikainen ystävä, jos hommat natsaa. Small talk ei oo mun vahvuus, niin nää aktiviteetit auttaa alkuun.

Ihmiset on mulle ihmisiä, joten tärkeintä on se, että olisi jotain yhteisiä kiinnostuksen kohteita.

WA varmaan helpoin yhteydenpidon väline (käytän eniten), Discord myös mahdollinen ainakin ennen puh.nrojen vaihtoa.

Discord: Ryojin6310

28.10.2023

Juttu tai hengailu kaveria etin

Nainen, 22 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

Moi, oon 22 vuotias vastanainut Kouvolasta. Kiinnostunut japanilaisesta muodista. Otan paljon asukuvia, fashion is my passion. Tykkään kaikesta söpöstä (* ´ ▽ ` *) Tykkään shoppailusta ja sarjojen kattomisesta. Et jos olis vaan juttukaveria tai shoppailu seuraa. Tai baariseuraa. Tykkään myös juoda aina välillä (^○^)
Ig: @_mitsuki_rose
sc: eve_rosexxx

19.10.2023

Ollos tervehditty

Mies, 37 vuotta, Kymenlaakso

Tuntuuko sinustakin joskus, että olet syntynyt väärään aikaan? Kaipaatko eväsretkiä hienosti pukeutuneena ja itse tehtyine leivonnaisineen?

Olen käynyt kokkikoulun, klassisen hieronnan peruskurssin ja tehnyt jossakin määrin töitä niin sisällä kuin ulkona.

Olen avoimin mielin liikkeellä oleva sinkku. Etsin ystävää, enemmänkin, jos se oikea osuu kohdalle. Toivon, ettet tupakoi ja olet minua nuorempi.

Perinteinen kirjepostikin käy, kunhan ensin tutustutaan sähköpostitse.

Haaveena on saada oma perhe. Kumppanina tavoitteeni on ajan myötä kehittyä.

Itsenäinen ajattelu on erittäin toivottavaa. Osaan olla hyvin vakava ja kanssani voi puhua ihan mistä tahansa. Ajattelen asioita eri näkökulmista.

Toisaalta taas osaan olla hyvin leikkimielinen, jopa hassu. Voin yllättää vaikka vetämällä jollakin monista puheäänistäni jotakin hupsua juttua.  

Jalkani päältä on kävellyt kilpikonna, olen silittänyt siiliä (niin omaa tukkaa kuin eläintäkin), olen pitänyt kädessäni käärmettä. Kaikki eri kerroilla. Olen haastatellut satuolentoa. No virallisesti sellaisen esittäjää.

Hurjiin huvipuistolaitteisiin minua ei saa, mutta tietysti voisin lähteä kohtuullisiin laitteisiin.

Tavoitteena on päästä juoksukuntoon, vaikka toki mieluummin tanssin tai kävelen luonnossa. Pisimmät päiväkävelylenkit ovat tänä vuonna olleet päälle kahtakymmentä kilometriä. Pisimmillään olen kävellyt päivän aikana noin 39 kilometriä. Siitä on useampi vuosi.

Minulla ei ole lemmikkejä, mutta ei myöskään tietääkseni allergioita. Olen minä koiraa joskus kävelyttänytkin ja tietysti silittänyt.    

Suhtaudun elämään opettavaisena seikkailuna.  

Luonteeltani olen sovitteleva. Annan kyllä palautetta ja arvostan hyvää kohtelua. Voin kyllä puhua paljonkin, mutta todennäköisemmin mietin runsaasti.  

Harrastan keräilyä, valokuvaamista, kauneuden ihailua, imitointia, kirjoittamista ja muuta. Elokuvia ja sarjoja olen katsonut vaikka mitä. Kaunareista tällaisella romantikolla löytyy hääjaksoja …

12.10.2023

Uusia ystäviä!

Nainen, 34 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

Täällä kirjottelee 34v. nainen Kouvolasta, joka kaipaisi uusia ystäviä elämään!

Luonteeltani olen utelias, joka lähivuosina pohdiskellut paljonkin elämää ja sen mysteereitä. Henkimaailman asiat kiinnostanut paljonkin, varsinkin energia hoitaminen, itsen parantaminen henkisyys yms. Liian vakava pohdiskelija en kuitenkaan ole, vaan löytyy myös se iloisuus ja seikkailumielisyys. Kiva olis saada seuraa vaikka uusien kaupunkien kiertelyyn.

Mitä harrastuksiin tulee, niin aina jonkun näkönen innostus johonkin harrastukseen, ja varsinkin käsityöt kiinnostanut. Tällä hetkellä tykännyt tehdä savitöitä. Liikuntaa tulee harrastettua jonkin verran, päivittäin leikkeilyä koirien kanssa ja jooga ollut sellanen harrastus, johon en ole kyllästynyt 10v.

Ei haittaa vaikka asuisit kauempana, itseltä löytyy auto, niin helposti onnistuu liikkuminen kauemmaskin Suomea!

Sivu
Takaisin ylös