Ilmoitukset alueelta Kymenlaakso (85 kpl)

 - 
 
eilen

Moippa!

Nainen, 20 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

OIen 20-vuotias introvertti nainen Kouvolasta. Etsin itselleni edes yhtä parasta ystävää, jonka kanssa voitaisiin tehdä kaikkea kivaa yhdessä. Esimerkiksi käydä kahvilla, käydä istumassa iltaa jossain, matkustaa tai mitä vaan ikinä keksitäänkään. Mä lähden helposti kaikkeen mukaan. :')

Mun on tosi vaikea luoda uusia ihmissuhteita, koska olen ujo ja hiljainen uusien ihmisten kanssa. Asun miun miehen ja koiran kanssa, mutta tunnen oloni silti kovin yksinäiseksi.

Luonteeltani olen rauhallinen, empaattinen, ystävällinen ja välittävä. Oon tosi hyvä kuuntelija ja huonon tilanteen tullen pyrin auttamaan sua aina. :')

Mun harrastuksiin kuuluu pelaaminen lähinnä tietokoneella ja switchillä, viherkasvien hengissä pitäminen, koiran rapsuttaminen ja komediasarjojen katsominen.

Mulle ei oikeastaan ole mitään väliä kuinka vanha olet, kunhan vaan kemiat kohtaa. Toivoisin kuitenkin, että asuisit edes suhteellisen lähellä Kouvolaa.

Laita viestiä, jos haluut tutustua! :')

8.8.2020

Moikka!

Nainen, 29 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

Hellurei!
Oon 29-vuotias nainen Kouvolasta. Asun avopuolison ja kahden hönön (kissan) kanssa. Ajattelin josko tätä kautta saisi uusia peli- tai juttukavereita. :)

Harrastuksiin kuuluu piirtäminen, käsityöt, askartelu, lautapelit, anime/manga... Tykkään käydä salilla, lenkillä, kahvilla ja tykkään myös vaan oleilla ja jutella.

Pelailen paljon switchillä, ps3 ja ihan tietokoneella. Samoin pelaan joitakin puhelin pelejä. Iteltä löytyy steam ja discord, enemmän käytän steamiä. :D
Laita ihmeessä viestiä :)

7.8.2020

Mooi :)

Mies, 26 vuotta, Kymenlaakso

Elikkä tääl ois 26v mies seuraa vailla. Luonteeltani oon rauhallinen, huumorintajuinen, luotettava ja rehellinen. Harrastan lumilautailua ja välil lenkkeilen :) oon täl hetkel kuntouttavas työssä, tarkotus ois palata ihan kokopäivätyöhön.

Sukupuolel ei oo sillee välii, ehkä ennemmin naisia ku välil olis kiva saada sieltäki puolelta mielipiteitä yms. :D

Mut joo jos vähäki kiinnostus heräsi nii laita vaa viestii tulemaa (:

6.8.2020

moro kaikille

Mies, 28 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

28v mies Etelä-Suomesta - Kouvolasta, mutta liikun paljon mm. Lahti-pk-seudulla... Jne
Aika introvertti olen eikä montaa kaveria ole .
-MT ongelmia luonnollisesti jonkin verran,, lähinnä ahdistuneisuushäiriön muodossa ja sosiaaliset tilanteet ja ihmismeret usein aiheuttaakin ahdistusta. Aika puhelias kuitenkin saatan olla, jos löytyy samanhenkistä seuraa.

-Mistä olen kiinnostunut no yhteiskunnasta, politiikasta ja psykologiasta, luovista asioista ja uusien paikkojen tutkimisesta.
-Olen erittäin luova ihminen ja aina vähän omissa ajatuksissani.
-Netflix ja chill pyörii joka päivä, siellä tulee katsottua mm. stranger thingsiä, spartacusta, under the domea, z-nationia, south parkkia ja muita sarjoja. Hbo nordicin hommasin myös, siellä 12 apinaa ja viikinkit on laatusarjoja.
-Välillä tulee myös urheiltua, lähinnä uimahallissa käyntiä – tykkään uida ja saunoa. Nyrkkeilysäkki löytyy pihalta ja sählyssä tulee käytyä ja sulkapalloa ym.
Aavejahdissa, ja urbaania tutkimuksia tulee tehtyä.
Kaikissa tapahtumissa tulee myös käytyä.
-Huumorintajuni lienee aika sarkastista, absurdia ja ironista, en jaksa ottaa mitään kovin tosissani, vaan vitsejä pitää pystyä kertomaan mistä vaan. Itsesensuurini on olematon 😛
infp
hsp
Jousimies
Vuohi..

Oon aika vaikea luonne mutt ihan mukava silti xd Come and try me.

Sähköpostiosoitteeni: [email protected]

Juttuseuraa korona lockdowniin xd..

1.8.2020

Kavereita haussa!

Mies, 23 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

Moi! Olen 23-vuotias mies joka on muuttanut muutama kuukausi sitten Kouvolaan. Kaikki kaverit jäi toiselle paikkakunnalle joten nyt olisi kivaa tavata uusia ihmisiä täältä! :) Olen luonteeltani positiivinen ja rento.
Vapaa-ajalla käyn usein salilla tai lenkillä. Kitaransoitto ja musiikki ovat myös lähellä sydäntäni. Muut kiinnostuksen kohteet ovat kalastus, ulkona liikkuminen, tietokoneella pelaaminen, frisbeegolf, maastopyöräily ja muu liikunta.

Iällä ja sukupuolella ei oo mitään väliä, tutustun mielelläni! Laittelehan viestiä niin lähetään vaikka kahville tai terassille. Lähden myös miellelläni kokeilemaan uusia harrastuksia/juttuja! :)

31.7.2020

Moikka

Mies, 49 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

Olen perheellinen 49v mies Kouvolasta ja pitkän avioliittovuosien ja lasten aikana ovat omat kaverit jääneet vähemmälle. Välillä tuntuu, että olisi mukava päästä täältä kotoa hetkeksi omien kavereiden pariin. Luonteeltani olen empaattinen introvertti, mutta hyvässä seurassa lämpenen kyllä tuttavalliseen jutusteluun. Haluaisin frendiä about 35-50v naisesta läheltä Kouvola-Lahti akselia tai miksei useammastakin kaverista ja sähköpostilla kauempaakin kaikenlaiseen jutusteluun. Kouvolan läheisyydestä toivon löytäväni seuraa myös kahvitteluun, leffaan, valokuvaukseen ym. Haluan tutustua juuri sinuun!

28.7.2020

Kavereita Kouvolasta / lähialueet

Nainen, 29 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

Moi ! Olen 29-vuotias nainen, muuttanut vastikään Kouvolaan. Haluaisin tutustua uusiin ihmisiin ja löytää uusia kavereita/ystäviä illanviettoihin, lenkkipolulle, ulkona käymiseen, ihan vaan hengailuun ja kuulumisten vaihtoon. Olen seurallinen ja helposti lähestyttävä tyyppi, kiinnostuksen kohteina mm. terdeily, luonnossa liikkuminen, hömppäsarjat, keikoilla- ja leffoissa käynti yms. Iällä ja sukupuolella ei ole niinkään väliä kunhan tullaan juttuun, mutta etsin kavereita/ystäviä, en parisuhdetta :)

Laittele viestiä, tutustun mielelläni ja lähden mukaan kokeilemaan vaikka uusia harrastuksia !

26.7.2020

ystäviä?🥰

Nainen, 18 vuotta, Kymenlaakso

moi!
olis kiva löytää pitkäaikaisia ja aitoja kavereita/ystäviä jostakin päin suomea, tietty plussaa on että oisit etelä suomesta. asun ite kymenlaaksossa, täytän tänä vuonna 19.
omien kavereiden kanssa ollaa vähän kasvettu erillee ja opiskelujen loputtua ne on jääny enemmän pois mun arjesta :/ teen pääosin töitä täl hetkel, oon vanhusten parissa lähihoitajana.
sun iällä tai sukupuolella ei oo väliä, pääasia et kemiat kohtaa!
asun poikaystävän kanssa, joten turha yrittää mitään sen enempää.
tykkään esimerkiks käydä kahvilla, kirppiksillä, tehä jotain ekstemporea, matkustella, jutella, käydä terassilla tai vaikka ostamassa meille jotain hyvää ja sit vaan ihan olla.
en oikein osaa tähän kirjottaa mitään musta, joten laita mulle viestiä niin tutustutaan <3

23.7.2020

Hei sinä nainen, joka tykkäät biljardista, klubitikasta, pubeista

Nainen, 50 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

Haen kaveria naisesta vähintään noin yli 40 v, joka tykkää pelata ainakin biljardia , kasipalloa ja ysipalloa ja mahdollisesti heittää klubitikkaa. En ole mikään taitava pelaaja kummasakaan, mutta jotakin osaan ja samaa toivon siltä, joka seuraksi lähtee. Muuten voit olla kuka tai mitä vaan. Minä siis olen vain biljardikaveria vailla, jonka kanssa saisi helposti tasasia pelejä. Pelailua Kouvolan alueella pääsääntöisesti, joskus ehkä jossain naapurikunnassa vois piipahtaa. Biljardi-illan yhteydessä tietty voi käydä syömässä jossain tai ottaa muutaman oluen yms. Itse olen 50 v

22.7.2020

Juttelua kirjoista

Mies, 36 vuotta, Kymenlaakso

Etsin juttuseuraksi kirjojen ystävää kirjakeskusteluihin. Olisi mukavaa jutella kirjallisuudesta jonkun kanssa, mutta en ole vielä onnistunut löytämään uudelta asuinpaikkakunnaltani pidempiaikaista juttukumppania jakamaan lukukokemuksia.

Itse saan lukemisesta enemmän irti, kun pohdin kertomuksia yhdessä jonkun kanssa. Tarinoissa kiinnostavat erityisesti niiden herättämät tunteet, yhteydet omaan elämään, mielenkiintoiset henkilöt ja mahdollisuus oppia lukemalla itsestä, erilaisista ihmisistä ja maailmasta.

Omaa lukumakuani on hieman vaikeaa kuvata. En lue erityisen ahkerasti jotain tiettyä genreä tai muutenkaan tietyntyylisiä kirjoja. Lukemista tulee nappailtua kirjaston hyllystä suht laveasti aina mielialan mukaan. Kun muistelen viime aikoina lukemaani, ehkä tarinoita yhdistävät vahvat erilaisissa olosuhteissa elävien ihmisten kuvaukset ja henkilökohtaisuus.

En kuitenkaan ole tosiaan rajannut lukemistani tietynlaisiin kirjoihin, eikä kirjamaullasi ole minulle väliä. Se on oikeastaan vain plussaa, jos toinen lukee erilaisia teoksia kuin itse. Itsellle yksi syy lukea yhdessä muiden kanssa on juuri se, että tulee luettua erilaisia tarinoita ja mentyä omien tottumusten ulkopuolelle.

Voidaan rupatella kirjoista sähköpostilla, videopuheluilla tai miksei myöhemmin livenäkin, jos satut olemaan samoilta suunnilta. Mikä vain tuntuu luontevammilta.

Kirjallisuuskeskusteluiden ohessa juttelen mieluusti myös kaikesta muusta mieleen tulevasta. Itsellä vapaa-aika kuluu lukemisen lisäksi fillaroiden, meren rannalla käppäillen, valokuvaillen (liian harvoin viime aikoina), podcasteja kuunnellen, liveurheilutapahtumissa, vapaaehtoistyössä ja muuten vain elämää ja maailmaa tarkkaillen.

Jos vain olet kiinnostunut kirjoista, iälläsi/sukupuolellasi/asuinpaikallasi ei ole mitään väliä.

17.7.2020

Seuraa

Nainen, 19 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

Olen Kouvolassa asuva herkkä ja rakastava nainen. Elämäni tarkoitus on omalta osaltani tehdä mahdollisimman paljon tilaa jokaiselle ihmiselle, jotta he voivat vapautua näyttämään omia uniikkeja piirteitään ja rakkauttaan muita kohtaan, ja jakaa työkaluja, joilla sen voi mahdollistaa. Olen melko yksityinen ihminen, mutta jos valitsen sitoutua ystävyyssuhteeseen, olen siinä täysin mukana. Annan kaikille tilan olla oma itsensä, ja vastapainoksi valikoin lähipiirini tarkkaan. Arvostan itsenäistä ajattelua, luovuutta, rajoja ja kommunikaatiotaitoja. Siitä huolimatta en valitettavasti arvosta syvällisiä keskusteluja, niiden todellinen tarkoitus on harvoin mikään muu kuin yksimielisyyden tavoittelu, mikä on varsin vahingollista ottaen huomioon että jokaisen ihmisen tulisi pyrkiä pitämään oma totuutensa kokonaisena ja ehjänä.
Siinäpä olemiseni ydin, noin sitten muutoin tykkään erityisen paljon lapsista ja koirista, (ekologisesta) matkustelusta, intuitiivisesta liikkumisesta, psykologiasta... ja ihan tavallisesta höpöttelystä.
Ikätoive 20+, asuinpaikalla ei ole väliä. Sekä miehet että naiset käy.
ps. jos sinulla sattuu olemaan vanhoillislestadiolainen tausta (eronnut), toivon erityisesti että otat yhteyttä.

16.7.2020

Uusia ystäviä etsimässä

Nainen, 40 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

Moikka! Haen uusia tuttavuuksia ystäviksi. Olen kokopäivä työssä oleva ja parisuhteessa, mutta asun kumppanistani erillään. Asun maaseudulla kahden kouluikäisen lapsen kanssa. Monien muuttojen myötä ystävyyssuhteet ovat valitettavasti jääneet. LIikunta on lähellä sydäntä, juokseminen on lempiharrastus. Liikunnan ohella matkailu on intohimoni😀 Olisi mukava löytää henkilö kenen kanssa voisi mm. jutella asioista ja muutenkin puuhastella milloin mitäkin.

10.7.2020

Kavereita Kouvola-Iitti alueelta?

Nainen, 28 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

Täällä kirjoittelee 28-vuotias pienen vauvan äiti. Asun mieheni, vauvan ja kolmen kissan kanssa Iitissä, mutta piirit on täällä pienet ja mielelläni "laajennan" kavereiden etsintää naapurikuntiin.

Lähimmät ystäväni asuu eri puolilla Suomea. Iittiin muutettiin pari vuotta sitten enkä ole täältä löytänyt sellaista hyvää ystävää jonka kanssa jakaa ilot ja surut, käydä kahvilla, lenkkeillä tai tanssia.

Tykkään urheilla ja varsinkin juokseminen on lähellä sydäntä, sekä tehdä käsitöitä ja leipoa kakkuja. Juoksu on raskauden myötä jäänyt ja innolla odotan että pääsen taas lenkkipoluille. Luonteeltani olen positiivinen ja ehkä hieman hitaasti lämpiävä, mutta musta saa kyllä elinikäisen ystävän jos kemiat kohtaa.

Jos etsit juttuseuraa tulevasta äiti-ihmisestä kirjoita ihmeessä :) sulla ei tarvi olla lapsia, mutta olisi tietysti kiva päästä jakamaan kokemuksia siitäkin osasta elämää.

5.7.2020

Moi

Nainen, 20 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

Etsin uusia kavereita +18 ja itse olen 20vuotias asun yksin kuusankoskella.
kaipaan kavereita/kaveria joka jaksaa piristää mun elämää kuuntelemalla ja ei tuomitse myös kuuntelee . tyhmää sanoa noin mutta sellainen ystävä on aina tervetullut, minut on myös helppo hakea ulos kun kaipaan sellaista meininkiä kaiken stressin ja ahdistuksen keskellä❤️
nakkaa viestiä jos kiinnostaa lähteä vaik kahville heti ensviikolla tai leffaan kaikki käy!

5.7.2020

Whatsup kaveri seuraa

Nainen, 32 vuotta, Kymenlaakso

Heippa!
Olen 32-vuotias todella ujo nainen joka etsii näin aluksi kaveri seuraa ihmisistä jotka haluaisi tutustua whatsupin tai sähköpostin välityksellä. Treffi seuraa en kaipaa. Iälläsi ei ole väliä mutta mieluiten kaipaisin seuraa naispuolisista. Tykkään eläimistä, lukemisesta ja kirjoittamisesta. Olen ehkä luonteeltani vähän erakko joten toivottavasti se ei haittaa.
Jos kiinnostuit tutustumaan niin laita viestiä.

5.7.2020

Hellurei

Muu sukupuoli, 27 vuotta, Kotka, Kymenlaakso

Eli asun kotkas ja etin kavereita joiden kans jutella.. henggaila tai kattoo esim animea..
oon aikas ujo... mutta ku tutustuu nii aika puhelias.(aluksi hiljainen)
pelailen.. katon aika paljon animea.. piirän ja olen aika taiteellinen..
Olen myös introvertti ;>
Tykkään syvistä keskusteluista ja rennosta tunnelmasta.
🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈

2.7.2020

Hei!

Nainen, 67 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

Etsin ystäviä Kymenlaaksosta, jostakin lähiseudulta (Lahti, Lappeenranta, Mikkeli tms.), - tai muualta Suomesta. Olen 67- vuotias, henkisesti vireä nainen, "pitkään eläneenä jo ilmeisesti ehkä hiukkasen rupsahtanutkin" mumma. En etsi ns. seurustelusuhdetta, vaan seuraa vaikkapa kaupungille, konsertteihin, erilaisiin tapahtumiin tai pienille matkoille ja tietysti myös ihan vaan kirjoittelukaveriakin. Ajatusten vaihtoa. Harrastan lähinnä musiikkia, yhdistystoimintaa ja jonkin verran kevyttä liikuntaa, erityisesti altaalla, mutten ole varsinaisesti liikunnallinen liikuntarajoitteitteni vuoksi. Puutarhassa puurran, mökillä nautin maisemista ja poluilla koiraani kuljettelen. Toivoisin, että olisit positiivisesti, uteliaasti ja avarakatseisesti elämään suuntautuva, empaattista ihmiskäsitystä arvostava henkilö, kuten luullakseni minäkin olen... Kirjoittelehan.

30.6.2020

No mutta hei!

Nainen, 23 vuotta, Kymenlaakso

Olen todella huono kertomaan itsestäni joten listaan lyhyesti. ^^'

Mitä teen päivisin:
Makoilen sohvalla kissani kanssa
Pelaan
Selaan naistenhuonetta facebookissa

Mitä pelaan:
Ampuma peleissä olen huono
Esim. World of warcraft, dota ja league of legends pärjään niissä paremmin

Harrastuksiini kuuluu kesäisin rullaluistelu, kalastelu, mökkeily sekä kaljottelu. Talvella olen peiton alla.

Luonteeltani olen outo, lapsellinen, hauska, luotettava ja tosi ujo siihen asti kunnes tutustutaan paremmin.

Haen pitkiä ystävyyssuhteita koska omat kaverisuhteet ovat kuolleet syistä että vanhat kaverit muuttaneet muualle eikä olla pidetty oikein yhteyttä monista syistä.

Jos tälläinen yksinäinen sielu kelpaa elämääsi laita viestiä mieluiten

EDIT: KIK MESSENGER EI TOIMI MUN PUHELIMESSA :D

27.6.2020

Savumerkkejä iltanuotiolta.

Nainen, 37 vuotta, Iitti, Kymenlaakso

Olen useimmiten näkymätön muille ihmisille, sillä olen ylipainoinen. Löytyykö vielä ihmisiä, joille toisen ulkomuoto ja ikä ovat yhdentekeviä, kunhan ajatukset kohtaavat?
Toivoisin voivani löytää seurakseni ihmisen, jonka kanssa voisi jutella kaikesta avoimesti. Ettei suhtauduta elämään liian ahdasmielisesti, kulmat kurtussa ja tiukkapipoisella asenteella.
Pidän luonnosta, rauhallisuudesta, aidoista ihmisistä, mökkeilystä, pohdiskelusta ja ruuanlaitosta. En omista sometilejä tai televisiota. Kissa minulla on ja villasukat.
Olen oman elämäni stand up-koomikko ja yritän olla positiivinen, mutta kukapa ei toisinaan kyntäisi syvissä vesissä tai kääriytyisi mattoon? Elämässä sitä nyt vaan kompastellaan eteenpäin ja toisinaan löydetään jotain ihanaa.
Ilmoitathan siis olemassaolostasi pikimmiten, niin päästään vaikka uimaan taikka jäätelölle. Toki pelkkä kirjoitteluseurakin kelpaa, jos olet kauempaa.

Sivu
Takaisin ylös