Ilmoitukset alueelta Kymenlaakso (61 kpl)

 - 
 
2 päivää sitten

Hellurei

Muu sukupuoli, 27 vuotta, Kotka, Kymenlaakso

Eli asun kotkas ja etin kavereita joiden kans jutella.. henggaila tai kattoo esim animea..
oon aikas ujo... mutta ku tutustuu nii aika puhelias.(aluksi hiljainen)
pelailen.. katon aika paljon animea.. piirän ja olen aika taiteellinen..
Olen myös introvertti ;>
Tykkään syvistä keskusteluista ja rennosta tunnelmasta.
Aloin harjoittelemaan kitaran soittoa joten ehkä olen vähän musikaalinenkin.
(outo, klisee muunsukupuolinen femme)

2 päivää sitten

Tervehdys kaikille!

Mies, 38 vuotta, Kymenlaakso

Uusia tuttavuuksia etsimässä! Niin pitkä tarina tulisi tästä kaverinhaku ilmosta, et helpompi vaan suoraan laittaa viestiä puolin ja toisin! Mutta olet mies tai nainen, iältäsi noin 30+ tai 50+ ei sillä ole merkitystä! Asutpa lähellä tai kaukaa.. Autot, puhelimet ja kaikki maailman härpäkkeet on keksitty yhteyden pitoon /näkemiseen!

3 päivää sitten

Kavereita etsimässä! :)

Nainen, 21 vuotta, Kymenlaakso

Hei!😊

Täällä kirjoittelee 21-vuotias nainen kymenlaaksosta! Ajattelin jos tätä kautta sais juttuseuraa
,hengailuseuraa tai ihan ystävyyssuhteitakin!😊 Etin pääsääntösesti naisystäviä,kun niitä ei pahemmin ole. Ois kiva jos ikäs ois siin 19-24 väliltä ja ei oo väliä mistäpäin oot !:)

Olen luonteeltani aluksi vähän ujo, mutta nopeasti sekin häviää kun juttelee.Oon myös luonteeltani iloinen,kiltti,empaattinen ja semmonen kaikkien kaveri😇

Omistan myös koiran joka on rodultaan saksanpaimenkoira & labradorinnoutaja mix.

Tykkään musiikista ja rakastan käydä keikoilla! Tykkään valokuvaamisesta,eläimistä (varsinkin koirat on lähellä mun sydäntä), viihteellä käymisestä, matkustelusta ja monista muista asioista😊!

Jos kiinnostuit niin ota rohkeasti yhteyttä!😇

3 päivää sitten

No mutta hei!

Nainen, 23 vuotta, Kymenlaakso

Olen todella huono kertomaan itsestäni joten listaan lyhyesti. ^^'

Mitä teen päivisin:
Makoilen sohvalla kissani kanssa
Pelaan
Selaan naistenhuonetta facebookissa

Mitä pelaan:
Ampuma peleissä olen huono
Esim. World of warcraft, dota ja league of legends pärjään niissä paremmin

Harrastuksiini kuuluu kesäisin rullaluistelu, kalastelu, mökkeily sekä kaljottelu. Talvella olen peiton alla.

Luonteeltani olen outo, lapsellinen, hauska, luotettava ja tosi ujo siihen asti kunnes tutustutaan paremmin.

Haen pitkiä ystävyyssuhteita koska omat kaverisuhteet ovat kuolleet syistä että vanhat kaverit muuttaneet muualle eikä olla pidetty oikein yhteyttä monista syistä.

Jos tälläinen yksinäinen sielu kelpaa elämääsi laita viestiä mieluiten Kik Messengerissä koska sähköpostia harvoin katson.
Kik > Wabuu

17.2.2020

More friends.

Mies, 25 vuotta, Kymenlaakso

Helloouu!
Hakusessa olisi uusia kavereita/tuttavuuksia.😊
Omat kaverini/ystäväni ovat muuttaneet pois paikkakunnalta ja yksinäisyys alkaa jo hiemän iskeä.
Vapaa-aika meneekin nykyään PC-pelien ja leffojen ääressä.
Olisi kiva löytää henkilöitä joiden kanssa lähteä lenkille, kahville, leffaan ymsyms.
Oon 25-vuotias. Saatan aluksi vaikuttaa hieman hiljaiselta ja ujolta, mutta todellisuus on jotain ihan muuta. Muhun on todella helppo tutustua.
Oon ihan hiton eläinrakas ja leffahullu.
Jos olet suht läheltä kotoisin niin kahvi/lenkkeilyseura aina kelpaa!
Kysymällä musta saa kaiken tiedon irti : )

17.2.2020

Tervehdys.

Nainen, 47 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

Esin uusia kavereita / ystäviä Kouvolasta + lähiympäristöstä. Olen muuttanut perheen kanssa Kouvolaan 2 vuotta sitten. Olen 47 vuotias. Perheeseen kuuluu aviomies ja 2 kouluikäistä lasta . Vanhimmat lapset ovat jo lentäneet pesästä. Harrastan käsitöitä , lukemista, musiikin kuuntelua , ruuan laittoa ja leipomista.yms. Kaipaan ystäviä/kavereita. Joiden kans voi kahvitella, käydä lenkillä , jutella...

16.2.2020

Moikkelis moi!

Mies, 34 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

Täytyy kokeilla myös tätä kautta josko löytäis uusia kivoja tuttavuuksia. Olen huomannut että olen kyllä melko yksinäinen oikeasti, vaikkakin olen todella sosiaalinen ja hyvällä huumorilla varustettu 😉 Ystäviä joiden kanssa mahdollisesti käydä leffois, kaupois, kahvil, kaupungil tai ihan vaa jutella niistä näistä. Asun Kouvolassa, ja kavereita on pieni määrä joiden kanssa toisinaan tekemisissä. Välillä kaipaan jotain uutta ja mielenkiintoista. Laita ihmeessä viestiä jos sulla on myös tylsää ja että mielenkiintosi havahtui ja heräsi 😂

14.2.2020

Moikka

Nainen, 28 vuotta, Kotka, Kymenlaakso

Etsin saman henkistä sinkku kaveria maailman menoihin, kuten matkusteluun, festareille, keikoille. Esimerkiksi Alan Walkerin keikalta puuttuu kamu. Olen ambivertti, eli sosiaalinen ja samalla välillä epäsosiaalinen :D Minulla on koira, jonka kanssa olisi kiva saada myös lenkkiseuraa. Käyn kuntosalilla ja jumpissa vapaa-ajalla. Töissä käyn ma-pe.

11.2.2020

Peliseuraa lähinnä.

Mies, 25 vuotta, Kymenlaakso

Eli siis peliseuraa hakusessa. Pc'llä tulee pelailtua mutta tällä hetkellä ei ole suoranaisesti mitään sellaista ykköspeliä. Tullu pelattua kaikkia näitä mainstream pelejä jonkun verran. Jos sulla on joku peli jota tykkäät pelata mutta usein huomaat että mälsää pelata yksin niin ota rohkeasti yhteyttä. Kanssa jos on joku peli jota et ole koskaan pelannut ja pelikaveri puuttuu niin ehkä meistä sellaiset tulisi. Olen ihan perus jantteri, tulen melkolailla kaikkien kanssa toimeen. En pahemmin mieleäni pahoita mistään ja ihmiset sanoo että mun kanssa on helppo puhua. Miinukseksi vois laittaa että joskus jutut on ihan sairaan lapsellisia ja saatan nauraa omille paskoille läpille useamman minuutin. Jotku tykkää ja jotku ei. Henkisesti ja fyysisesti hyvässä kunnossa. Anyways, nää esittelyt koskaan tuo sitä ihmisen personaa oikeasti esille niin rohkeasti vaan tutustumaan.

10.2.2020

Ystävää 36v naiselle

Nainen, 36 vuotta, Kotka, Kymenlaakso

Eli olen siis 36 vuotias parisuhteessa oleva nainen Kymenlaaksosta.
Olen tällänen gootti/pakana/metallisti/omituinen otus, joka olis vailla whatsappiin juttuseuraa.
Ehkä jos löytäisin sen tosiystävän.

Olen eläinrakas,omistan koiran ja viljakäärmeen.
Harrastan lukemista(erityisesti kauhu ja fantasia kirjallisuus), koiran kanssa ulkoilua, musiikin kuuntelua(metallia lähinnä), sarjojen ja elokuvien katselua, toisinaan yritän neuloa(huonolla menestyksellä) jne.
Olen sairaseläkkeellä( diagnoosilla: siktsofrenia)
wiccalaisuus on lähellä sydäntä.

7.2.2020

Heips :P

Mies, 19 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

Heips. Etsiskelen peliseuraa, ystävää, halikaveria. Jos haluut pelata ja/tai kattoo leffoi tai sarjoi sohvalla tai muuten vaa chillailla niin saa ottaa yhteyttä. Itteäni kiinnostaa aika paljon Japani. Kulttuuri yms, musiikki on aikalailla joka suuntaan, mutta tällähetkelle se menee Punk- rockiin sekä Lo-Fi Hip hoppiin :D
Discord: Weedy#2400
Steam: https://steamcommunity.com/id/weedy-san/

28.1.2020

Uusia kavereita äiti -ihmiselle 🙂

Nainen, 33 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

Oon 33 -vuotias, naimisissa oleva, Kahden pienen tytön äiti Kouvolasta, joka kaipaili seuraa vaikkapa elokuviin,lenkille, kahville, kirppikselle tai miksei viihteellekin joskus. Jos sulla on lapsia niin niidenkin kanssa hengailu sopii. 🙂 omat lapset 2- ja 5 -vuotias prinsessat. En oo maailman sosiaalisin tai puheliain alkuun mutta, kyllä se juttu alkaa luistaa kun tutustutaan. Heppailu, elokuvat, lukeminen ja leipominen lähellä sydäntä. Pistä viestiä niin tutustutaan!

22.1.2020

Moi :)

Nainen, 19 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

Haluaisin tutustua suunnilleen omanikäsiin ihmisiin, olisi kiva saada hyvä kaveri tai ystävä. Oon aika ujo ja sen takia vähän yksinäinen. En käytä päihteitä tai alkoholia. Oon vähän kotihiiri luonteeltani. Tykkään lenkkeillä, laittaa ruokaa, leipoa ja katella kaikkii sarjoja. Rakastan kissoja ja koiria, mul on itellä yks kissa kenen kaa asun nyt.

14.1.2020

Moikka!

Nainen, 26 vuotta, Kotka, Kymenlaakso

Heitetääs tähän alkuun vähän tietoja:
Oon 26v nainen Kotkasta, mulla on 4v poika, mies, koira ja 3 kesyrottaa. Tykkään lukea, neuloa, katella elokuvia/sarjoja.. Tommosta perusmeininkiä :D
Oon jo pitkään ollu yksinäinen ja aattelin testata löytyiskö tätä kautta seuraa vaik kahville/lenkille/leffaan tai sit ihan vaan juttuseuraa whatsappiin :)

14.1.2020

Kaljotteluseuraa ym.

Mies, 19 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

Laitetaanpa ihan piruuttaan tänne tämmönen. Olis ihan hauska käydä välillä juomassa olutta jonkun toisen ihmisen kanssa, mutta nykyiset kaverit ei kerkeä ikinä tai ei harrasta tällaista. Eikä myöskään ole ihan liikaa black metallin ym. rankemman musiikin ystäviä kavereissa. Steelfesteille olis ihan jees saada jotain seuraa.

ps. tykitellään

8.1.2020

Heippa!

Nainen, 22 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

Täällä kirjoittelee 22 vuotias nainen Kouvolasta. Olen pirtsakka, sosiaalinen ja huumorintajuinen sekä urheilullinen ja eläinrakas. Tykkään mm. matkustella, sisustaa kotia, shoppailla, leipoa.

Kaipailen elämääni uusia, samanhenkisiä ystäviä (naispuoleisia), niin kuntosalille kuin vaikka viinilasilliselle tai kahville :) Vaikka et Kouvolassa asuisi, välimatka ei oo este. Mikäli jaat samoja mielenkiinnonkohteita niin laita ihmeessä viestiä niin jutellaan lisää!

7.1.2020

Tutustutaanko? (:

Nainen, 19 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

Olen 19-vuotias nainen ja etsin mielellään naispuoleista ystävää jonka kanssa voisi viettää aikaa, käydä vaikka kahvilla, istumassa iltaa ja jakaa ilot sekä surut. Mun harrastuksiin kuuluu pelailu tietokoneella. Oon luonteeltani rauhallinen ja ystävällinen. Saatan vaikuttaa aluks tosi hiljaselta ja hiljaiselta :'D
Oon muuttanut Kouvolaan 3-vuotta sitten. En tunne täältä oikeastaan vieläkään ketään muita mun miehen lisäksi.

Iälläsi ei niinkään ole väliä, kunhan vaan kemiat kohtaa.
Laita rohkeasti viestiä, jos haluat tutustua! (:

3.1.2020

Uusia ystäviä :)

Mies, 26 vuotta, Kymenlaakso

Moi!

Eli oon 26v mies kymenlaaksosta. Luonteeltani oon aika rauhallinen, huumorintajuinen ja ystävällinen. Aluksi saatan olla vähän ujo, mut kyl se siitä kun tutustuu :)

Harrastan lumilautailua, salia ja välil lenkkeilyä :) Tykkään myös katella netflixii, pelaa ps4 ja käyä kalastaas :)

Sellasii kavereita olis kiva saada kenenkaa vois puhuu kaikest ja olla oma ittensä. Ei oo välii missäpäin asut :)

Siin on vähän tietoi aluks, laittele vaa viestii jos vähäki kiinnostuit nii tutustutaa sit paremmin :)

2.1.2020

moro kaikille

Mies, 28 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

28v mies Etelä-Suomesta - Kouvolasta, mutta liikun paljon mm. Lahti-pk-seudulla... Jne
Aika introvertti olen eikä montaa kaveria ole .
-MT ongelmia luonnollisesti jonkin verran,, lähinnä ahdistuneisuushäiriön muodossa ja sosiaaliset tilanteet ja ihmismeret usein aiheuttaakin ahdistusta. Aika puhelias kuitenkin saatan olla, jos löytyy samanhenkistä seuraa.
-Mainoksia jaan osa-aikatöissä.

-Mistä olen kiinnostunut no yhteiskunnasta, politiikasta ja psykologiasta, luovista asioista ja sen sellaisesta.
-Olen erittäin luova ihminen ja aina vähän omissa ajatuksissani.
-Netflix ja chill pyörii joka päivä, siellä tulee katsottua mm. stranger thingsiä, spartacusta, under the domea, z-nationia, south parkkia ja muita sarjoja. Hbo nordicin hommasin myös, siellä 12 apinaa ja viikinkit on laatusarjoja.
-Välillä tulee myös urheiltua, lähinnä uimahallissa käyntiä – tykkään uida ja saunoa. Nyrkkeilysäkki löytyy pihalta ja sählyssä tulee käytyä ja sulkapalloa ym.
Aavejahdissa, ja urbaania tutkimuksia tulee tehtyä.
Kaikissa tapahtumissa tulee myös käytyä.
-Huumorintajuni lienee aika sarkastista, absurdia ja ironista, en jaksa ottaa mitään kovin tosissani, vaan vitsejä pitää pystyä kertomaan mistä vaan. Itsesensuurini on olematon 😛
infp
hsp
Jousimies
Vuohi..

Oon aika vaikea luonne mutt ihan mukava silti xd Come and try me.

Sähköpostiosoitteeni: [email protected]

Ota yhteyttä jos kiinnostaa hengailu tai muuten vaan juttelu. Mieluiten viestiä sähköpostiin, täällä en käy usein.....

Sivu
Takaisin ylös