Ilmoitukset alueelta Kymenlaakso (52 kpl)

 - 
 
9.12.2019

Tutustutaanko? (:

Nainen, 19 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

Olen 19-vuotias nainen ja etsin naispuoleista ystävää jonka kanssa voisi viettää aikaa, käydä vaikka kahvilla, istumassa iltaa ja jakaa ilot sekä surut. Oon luonteeltani rauhallinen ja ystävällinen. Saatan vaikuttaa aluks tosi hiljaselta ja ujolta. :'D

Oon muuttanut Kouvolaan 3-vuotta sitten. En tunne täältä oikeastaan vieläkään ketään muita mun miehen lisäksi.

Iälläsi ei niinkään ole väliä, kunhan vaan kemiat kohtaa.
Laita rohkeasti viestiä, jos haluat tutustua! (:

8.12.2019

Moi

Nainen, 18 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

Tässä ens vuoden puolella 18v täyttävä tyttö ettis Kouvolasta tai lähiseudulta hengailu seuraa.
Oon muuttamassa omilleen Kouvolaan tammikuun alussa ja olis mukavaa löytää uusia kavereita sieltä. Mä saatan olla aluks hieman hiljainen, mutta juttu kyllä alkaa lentää kun hieman rentoudun.
Iällä tai sukupuolella ei sinänsä ole merkitystä. Ota ihmeessä yhtyettä nii päästään juttelemaan enemmän! 😊

8.12.2019

Ystävää 35v naiselle

Nainen, 35 vuotta, Kotka, Kymenlaakso

Eli olen siis 35vuotias parisuhteessa oleva nainen Kymenlaaksosta.
Olen tällänen gootti/pakana/metallisti/omituinen otus, joka olis vailla whatsappiin juttuseuraa.
Ehkä jos löytäisin sen tosiystävän.

Olen eläinrakas,omistan koiran ja viljakäärmeen
Harrastan lukemista(erityisesti kauhu ja fantasia kirjallisuus).
Olen sairaseläkkeellä.
Metalli musiikki on lähellä sydäntä.

3.12.2019

Uusia ystäviä :)

Mies, 26 vuotta, Kymenlaakso

Moi!

Eli oon 26v mies kymenlaaksosta. Luonteeltani oon aika rauhallinen, huumorintajuinen ja ystävällinen. Aluksi saatan olla vähän ujo, mut kyl se siitä kun tutustuu :)

Harrastan lumilautailua, salia ja välil lenkkeilyä :) Tykkään myös katella netflixii, pelaa ps4 ja käyä kalastaas :)

Sellasii kavereita olis kiva saada kenenkaa vois puhuu kaikest ja olla oma ittensä. Ei oo välii missäpäin asut :)

Siin on vähän tietoi aluks, laittele vaa viestii jos vähäki kiinnostuit nii tutustutaa sit paremmin :)

26.11.2019

Ystävyys😊

Nainen, 26 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

Hei sinä siellä! 😃 Olen 26v nainen Kouvolasta. Olen aika puhelias, innostuva, pohdiskeleva, taiteellinen ja luonnonläheinen. Olisi mukava löytää naispuolinen kaveri kenen kanssa jutella, viestitellä, käydä teellä/kahvilla, kiinnostavissa tapahtumissa, livemusaa kuuntelemassa, vaikkapa taidenäyttelyssä, kävelyllä, viettää iltaa ja mitä ikinä keksitäänkään😊
Jos kiinnostuit, olet suunnilleen samanikäinen ja sinulla olisi aikaa uudelle ystävälle - laita ihmeessä viestiä niin tutustutaan!

26.11.2019

Etsin ystävää ❤️

Nainen, 18 vuotta, Kotka, Kymenlaakso

Ois ihanaa, että olis joku kenelle soittaa ja jonka kanssa tavata ja hullutella, sekä jakaa ilot ja surut. Rakastan eläimiä, teen paljon käsitöitä ja opiskelen tällä hetkellä lukiossa. Asun yksin ja viihdyn todella hyvin omissa oloissa, mutta tykkään tietysti muiden seurasta. Viihdyn eniten pienessä porukassa/kahdestaan, en kaipaa suurta kaveriporukkaa vaan jonkun luotettavan ja ihanan ihmisen. Tykkään myös kirjoitella, joten myös kirjeitä voisi lähetellä jos asut kauempana. Jos säkin oot yksinäinen ja kaipaisit seuraa niin saa ottaa yhteyttä. :)

22.11.2019

Hellurei

Nainen, 26 vuotta, Kotka, Kymenlaakso

Eli asun kotkas ja etin kavereita joiden kans jutella.. henggaila tai kattoo esim animea..
oon aikas ujo... mutta ku tutustuu nii aika puhelias.
pelailen.. katon aika paljon animea.. piirän ja olen aika taiteellinen..
Tykkään syvistä keskusteluista ja rennlsta tunnelmasta.
Aloin harjoittelemaan kitaran soittoa joten ehkä olen vähän musikaalinenkin.

21.11.2019

Seuraa

Nainen, 19 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

Olen Kouvolassa asuva herkkä ja empaattinen nainen. Etsin kavereita, sellaisia aika jalat maassa -tyyppejä. Sukupuolella tai iällä ei ole väliä vaan sillä tuntuuko toinen itselle sopivalta ihmiseltä. :) Saa laittaa viestiä.

4.11.2019

moro kaikille

Mies, 27 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

27v mies Etelä-Suomesta - Kouvolasta, mutta liikun paljon mm. Lahti-pk-seudulla... Jne
Aika introvertti olen eikä montaa kaveria ole .
-MT ongelmia luonnollisesti jonkin verran,, lähinnä ahdistuneisuushäiriön muodossa ja sosiaaliset tilanteet ja ihmismeret usein aiheuttaakin ahdistusta. Aika puhelias kuitenkin saatan olla, jos löytyy samanhenkistä seuraa.
-Mainoksia jaan osa-aikatöissä.

-Mistä olen kiinnostunut no yhteiskunnasta, politiikasta ja psykologiasta, luovista asioista ja sen sellaisesta.
-Olen erittäin luova ihminen ja aina vähän omissa ajatuksissani.
-Netflix ja chill pyörii joka päivä, siellä tulee katsottua mm. stranger thingsiä, spartacusta, under the domea, z-nationia, south parkkia ja muita sarjoja. Hbo nordicin hommasin myös, siellä 12 apinaa ja viikinkit on laatusarjoja.
-Välillä tulee myös urheiltua, lähinnä uimahallissa käyntiä – tykkään uida ja saunoa. Nyrkkeilysäkki löytyy pihalta ja sählyssä tulee käytyä ja sulkapalloa ym.
Aavejahdissa, ja urbaania tutkimuksia tulee tehtyä.
Kaikissa tapahtumissa tulee myös käytyä.
-Huumorintajuni lienee aika sarkastista, absurdia ja ironista, en jaksa ottaa mitään kovin tosissani, vaan vitsejä pitää pystyä kertomaan mistä vaan. Itsesensuurini on olematon 😛
infp
hsp
Jousimies
Vuohi..

Oon aika vaikea luonne mutt ihan mukava silti xd Come and try me.

Sähköpostiosoitteeni: randomi777@suomi24.fi

Ota yhteyttä jos kiinnostaa hengailu tai muuten vaan juttelu. Mieluiten viestiä sähköpostiin, täällä en käy usein.....

4.11.2019

Kaveria, frendiä, ystävää tms. vapaa-ajanviettoon?

Mies, 26 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

Hoi,

olen 26-vuotias mies Kouvolasta. Etsintäkuulutuksella vapaa-ajanviettoon Kouvolasta tai lähialueilta 'hyvää tyyppiä' -- iällä tai sukupuolella ei mitään väliä. Tykkään matkustella, moottoripyöräillä kesäisin, syvällisistä keskusteluista (ei haittaa maallisemmatkin jutut), luonnosta kaikkineen, mm. luontopoluista ja kansallispuistoista, videopeleistä, eri maiden kulttuureista ym ym.

Olen vähän 'hipihkö' tyyppiä. Luonnonlapsi, 'vapaa sielu'. Viihdyn kaikista parhaiten pienemmässä porukassa; energiansa ja aikansa voi näin kuluttaa paremmin, kun syventyy toiseen tiiviimmin. Tykkään luoda tarkoituksellisia ja syvempiä kontakteja. Ei minua tosin vähän ei-niin syvällisemmät ihmissuhteetkaan haittaa. Etsinkin siis vaikka ihan vaan chillailu tai lenkkeilyseuraa tähän alkutalveen.

Ota vaan yhteyttä jos yhtään resonoi. Kuntosalilla käynnin aloitus kiinnostaisi taas, joten mahdollista salikaveria joko miehestä tai naisesta kiinnostaisi löytää. Miten ois? Matkaseurakin kiinnostaisi, kun yleensä vaan itekseen tulee reissattua. Tai...käydään aluksi vaikka kahvilla ja katsotaan, että jatkuuko tämän jälkeen yhteydenpito? Palaillaan!

31.10.2019

Viidelle ensimmäiselle ilmainen ämpäri!

Nainen, 37 vuotta, Iitti, Kymenlaakso

Olen monta päivää yrittänyt kirjoittaa tätä ilmoitustekstiä ja niin, mikään ei mielestäni ole tarpeeksi hyvä. Pohdin kuulemma aivan liian monimutkaisesti asioita, siksi yksinkertaisesta voi tulla hyvinkin vaikeaa. Mutta sellaista on olla minä, höpsö tanhupallon kaltainen (joskus myös Justiinaa muistuttava) ihminen villasukissa.
Toivoisin löytäväni täältä jonkun, jonka kanssa vaihtaa ajatuksia ja ystävystyä. Jonkun joka tykkää mennä asioissa pintaa syvemmälle ja osaa olla aito oma itsensä.
Olen sarkastisen huumorin, kujeilun ja itseironian vannoutunut harjoittaja. Toivon, ettei elämään suhtauduta liian kulmat kurtussa ja tiukkapipoisella asenteella. Koen nykymaailman hieman liiankin päällekäyvänä, enkä omista televisiota tai sometilejä. Pidän rauhallisuudesta, luonnosta, aidoista ihmisistä, hymyilystä, lautapeleistä, ruuanlaitosta ja kaikenkarvaisista otuksista. En käy baareissa, käytä alkoholia tai polta. Myöskään lapsia minulla ei ole.
Viime vuosina olen kerryttänyt elopainoa varastoon talven varalle ja vasta tajusin, etten olekkaan käymässä talviunille pesäkoloon! Tarvitsen siis myös jonkinlaista lenkkeilyttäjää/tsempparia, jotta tästä noustaan kesäkuntoon (jonakin vuonna) tai jotakin sen suuntaista.
Ilmoitathan olemassaolostasi, jos vähänkään ne ämpärit kiinnostaa tai muuten tuntuu siltä. Ystävyys ei katso ikää tai sukupuolta, ystävyys on ajatusten kohtaamista.

24.9.2019

Moikkeliskoikkelis!

Nainen, 34 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

Muutin Kouvostoliittoon tuossa päälle kuukausi sitten ja uudet ystävät olisi enemmän kuin tervetulleita. Oon Etelä-Karjalasta kotoisin joten oon semmonen aika sosiaalinen, avoin ja rempsee tyyppi. Ikää karttunu jo 34 vuotta mut en oo mitenkään täti-ihminen. Miulla on 5 vuotias poika, joka on säännöllisesti miun luona ja sillä välin kun hää ei oo miun luona ni seuraa pitää 3v Rambo koiruus. ☺️
Etin ystäviä kaikkeen maholliseen tekemiseen. Oon myös heppatyttö mut paikkakunnan vaihdon takia en oo päässy takas lajin pariin.
Ottakee yhteyksiä ja tavataa pian!

19.9.2019

Kaveria Kouvolasta

Nainen, 22 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

Hei! Etsin kouvolasta uutta ystävää uuteen elämänkauteen. Muutin heinäkuussa tänne Kouvolaan miehen perässä. Ystävät jäivät kotikaupunkiin ja heihin pidän yhteyttä, mutta olisi kiva saada täältäkin ystäviä arkeen. Olen työssä käyvä mutta vapaa-ajalle seuraa kun mies töissä. Kahville, leffaan , lenkille tai salille tai syömään... Mitä vain. Olen 22v nainen joka sosiaalinen ja rohkea tutustumaan. Haen luotettavaa ja pitkä aikaisempaa ystävää. Laita sähköpostia, jos kiinnostuit niin kerron mielellään lisää ja olen valmis tutustumaan.

15.9.2019

Hellou

Nainen, 36 vuotta, Kymenlaakso

Olen 36-vuotias nainen Kouvolasta ja minulla on ulkomaalainen mies ja lapsia. Etsin meille perheystäviä tai pariskuntia joiden kanssa viettää aikaa. Lapseni ovat teinejä.

Tykkäämme katsoa leffoja ja kokkailla, ulkoilla ja käydä erilaisissa tapahtumissa. Tykkäämme musiikista ja varsinkin itse tykkään käydä musiikki tapahtumissa. Mieheni urheilee jonkin verran. Puhumme Suomen lisäksi myös englantia.

Etsimme ystäviä joiden kanssa tehdä arkisia juttuja, jutella ja käydä erilaisissa paikoissa viettämässä yhteistä aikaa. Meille ei ole väliä minkä ikäinen tai mitä sukupuolta olet tai mistä päin olet. Toivomme ystäviä sekä perheistä, pariskunnista että yksin elävistä.

Toivottavasti tätä kautta löytyy uusia tuttavuuksia.

15.9.2019

Samantyylistä kaveria

Mies, 21 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

Moi oon 21-vuotias mies ja etsin kaveria. Voisimme yhdessä pelailla, lenkkeillä, ajella ja jutella tai mitä vaan keksitään. Olen ujo, huumorintajuinen ja luotettava kaveri.

En käytä alkoholia juurikaan enkä tupakkatuotteita. Harrastan satunnaista lenkkeilyä ja tykkään pelata tietokoneella.

Nakkaa viestillä niin tutustutaan lisää.

P.S. olen parisuhteessa

12.9.2019

Kavereita etsimässä!

Nainen, 21 vuotta, Kymenlaakso

Hei!😊

Täällä kirjoittelee 21-vuotias nainen kymenlaaksosta! Ajattelin jos tätä kautta sais juttuseuraa tai ihan ystävyyssuhteita😊 oon tosi yksinäinen ja eikä tällä hetkellä ole yhtään juttukaveria/ystävää😕 ois kiva jos ikäs ois siin 19-23 väliltä ja ei oo väliä mistäpäin oot tai minkä sukupuolinen olet😊!

Olen luonteeltani aluksi vähän ujo, mutta nopeasti sekin häviää kun juttelee. Oon myös iloinen, rakastan extempore asioita, tykkään jutella mitä taivaan ja maan välilt löytyy ja paljon muuta!😊

Tykkään musiikista, valokuvaamisesta, eläimistä, tykkään myös käydä viihteellä, matkustelusta ja paljon muuta😊!

Jos kiinnostuit niin ota rohkeasti yhteyttä!😇

9.9.2019

Äitiystäviä

Nainen, 27 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

Moikka,
Näin 27-vuotiaana huomasin, että ollaan kasvettu nuoruuden ystävien kanssa eri suuntiin ja kaipaisin uusia ystäviä. Olen 1,5-vuotiaan tytön kotiäitinä, meillä on myös 2 koiraa. Olen aika ujo, mutta sekin kyllä alun jälkeen helpottaa. Tykkään urheilla, neuloa, joogailla, piirtää, haaveilla. Olen vegaani ja muutenkin terveellinen elämäntapa kiinnostaa.
Kaipaisin sekä ihan juttuseuraa, että seuraa lenkeille ja muuten vain hengailemaan. Taapero kuuluu pakettiin, joten olisi kiva jos hänellekin löytyisi seuraa.

8.9.2019

Hei!

Nainen, 18 vuotta, Kotka, Kymenlaakso

Uusia kavereita etsisin Kotkasta päin. Ei ole väliä oletko tyttö vai poika. Ikä saisi olla 16-19 vuoden väliltä. Erityisesti viikonloppuna olisi mukava hengailla. Olen hyvä kuuntelemaan ja pidän syvällisistä keskusteluista. Vapaa-ajalla lenkkeilen, käyn paljon kirjastossa, pyörin pasaatissa ja joskus tulee käytyy kahvil tai leffas.

Sivu
Takaisin ylös