Ilmoitukset alueelta Kymenlaakso (141 kpl)

 - 
 
13.10.2021

Uusia kavereit/ystävii

Nainen, 23 vuotta, Iitti, Kymenlaakso

Hei! Oon 23-vuotias nainen ja asun Kausalassa esikoisenikanssa.
Olisi mahtava saada uusia kavereita/ystäviä.

Aluksi saatan olla hieman ujo, mut sit ku oppii tuntee ni sit oon aik puhelias.
Oon rehellinen, luotettava, empaattinen, kiltti, näsäviisas ja huumorintajunen.

Mul ei oo välii millanen sä oot kunha klikkaa kaverimieles. :)

Olis kiva jos asuisit kausalassa/lähialueilla ni voitas tehä vaik mitä kivaa mennä esim: kahville.

Sc: lovejensku98

Heitä ihmees viestill ni jutellaa lisää. :)

26.9.2021

Kavereita?

Mies, 22 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

Moikka! Oulusta lähtöisin, muutin Kouvolaan töiden perässä. Elän melko tasaista arkea johon useimpina päiväni sisältyy työt, autoharrastus, lenkkeily ja perus kotona löhöily. En tupakoi ja alkoholin kanssa kohtaan harvoin.

Juon mieluummin valkoviiniä kuin kaljaa.
En ole ujo tai epäsosiaalinen, mulla on aina ollut paljon kavereita, mutta ne nyt sattu jäämään toiselle puolelle Suomea. Ja tosiaan en oo mikään "peräkammarinpoika", tykkään pitää omasta ulkoisesti olemuksesta huolta.

Jos herätti yhtään kiinnostusta niin chekkaa ihmeessä mun ig ja sieltä vaikka snäpin kautta juttusille! https://www.instagram.com/juhoviio/?hl=fi

20.9.2021

Moikka

Mies, 51 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

Olen luotettava ja katseenkestävä 51v mies Kouvolasta. Avioliittovuosien ja lasten aikana ovat omat kaverit jääneet vähemmälle, välillä tuntuu, että olisi mukava päästä täältä kotoa hetkeksi omien kavereiden pariin, edes sähköpostitse tai whatsappikin toimii. Luonteeltani olen empaattinen introvertti, mutta hyvässä seurassa lämpenen kyllä tuttavalliseen jutusteluun. Harrastuksina voisin mainita pyöräily, metsänhoito, kahvittelu, musiikki, elokuvat ja dekkarit.

Haluaisin ystävää noin 35-50v naisesta läheltä Kouvola-Lahti akselia tai miksei kauempaakin ajatusten vaihtoon.

19.9.2021

Hei

Nainen, 21 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

asun kouvolassa mutta muutan lahteen joulukuussa, löytyiskö jommasta kummasta kavereita joiden kans voi hengailla vapaa-ajalla tai melkein miten vaa
oon huumorintajuinen, toiset otan huomioon ja mukava :) vältän alkoholin juomista mutta aina voi käydä muutamalla ei se haittaa jos juot tai poltat
addaa mut snäpissä suoraan ei saa gmailista kii: novoisaatana

18.9.2021

Juttuseuraa

Nainen, 23 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

Heippa!

Oon 23-vuotias nainen Kouvolasta ja etsin juttuseuraa/kavereita sähköpostin, instagramin, snapchatin tms. välityksellä ainakin näin aluksi. Iälläsi, sukupuolellasi tai sijainnillasi ei ole väliä.

Olen huumorintajuinen, hyvä kuuntelija, luotettava ja avoin. Kuvailisin itseäni introvertiksi, mutta osaan olla tietyissä porukoissa erittäin sosiaalinen.

Varsinaisia harrastuksia ei ole, mutta tykkään lukea kirjoja, pelata pleikkarilla, kuunnella musiikkia, katsoa leffoja/sarjoja sekä neuloa. Suurin osa vapaa-ajasta kuluu kuitenkin töiden ja opiskelun merkeissä.

Ota rohkeasti yhteyttä :) Jos et keksi mitä kirjoittaa, kerro vaikka sun 3 lempiasiaa itessäsi <3

17.9.2021

moro kaikille

Mies, 29 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

29v mies Etelä-Suomesta - Kouvolasta, mutta liikun paljon mm. Lahti-pk-seudulla... Jne
Aika introvertti olen eikä montaa kaveria ole .
-MT ongelmia luonnollisesti jonkin verran,, lähinnä ahdistuneisuushäiriön muodossa ja sosiaaliset tilanteet ja ihmismeret usein aiheuttaakin ahdistusta. Aika puhelias kuitenkin saatan olla, jos löytyy samanhenkistä seuraa.

-Mistä olen kiinnostunut no yhteiskunnasta, politiikasta ja psykologiasta, luovista asioista ja uusien paikkojen tutkimisesta.
-Olen erittäin luova ihminen ja aina vähän omissa ajatuksissani.
-Netflix ja chill pyörii joka päivä, siellä tulee katsottua mm. stranger thingsiä, spartacusta, under the domea, z-nationia, south parkkia ja muita sarjoja. Hbo nordicin hommasin myös, siellä 12 apinaa ja viikinkit on laatusarjoja.
-Välillä tulee myös urheiltua, lähinnä uimahallissa käyntiä – tykkään uida ja saunoa. Nyrkkeilysäkki löytyy pihalta ja sählyssä tulee käytyä ja sulkapalloa ym.
Aavejahdissa, ja urbaania tutkimuksia tulee tehtyä.
Kaikissa tapahtumissa tulee myös käytyä.
-Huumorintajuni lienee aika sarkastista, absurdia ja ironista, en jaksa ottaa mitään kovin tosissani, vaan vitsejä pitää pystyä kertomaan mistä vaan. Itsesensuurini on olematon 😛
infp
hsp
Jousimies.
Vuohi..

Oon aika vaikea luonne mutt ihan mukava silti xd Come and try me..

Sähköpostiosoitteeni: [email protected]

Pistäkää viestit mieluusti sähköpostiin, en kirjaudu tänne juuri...

10.9.2021

Moii

Nainen, 25 vuotta, Kotka, Kymenlaakso

Etsin uusia ystäviä. Olen 25vuotias. Haluaisin löytää naispuolisia ystäviä kenenkaa viettää aikaa. Seurustelen.

8.9.2021

Heisulivei

Mies, 35 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

Hei kaikki ihanat ihmiset, niin naiset kuin miehetkin 👋

Päiväni noudattavat aikalailla samaa kaavaa päivästä toiseen. Tosissani toivoisin saavani jotain piristystä elämääni uusien tuttavuuksien kautta.

Olen alkuun ehkä ujohko, mutta kun tutustuu paremmin niin hiljaisuudessa mun kanssa ei tarvii olla. Toisinaan myös riimityksellinen runosuoni ottaa vallan, ja sitte saattaa naurukin olla herkässä 😃

Teen työkseni lastensuojelu työtä, joten nuorisoa osaan paimentaa 😆😆

En oo himoliikkuja, liikun kyllä joka päivä silti. Tykkään käydä mahdollisuuksien mukaan heittämässä frisbeetä, käyn punttisalilla, lenkkeilen päivittäin, touhuan sitä sun tätä.
Viihdyn myös hyvien leffojen parissa, mieluummin dippaan kurkkua ja paprikaa kuin sipsiä 😁😁

Toisinaan tykkään myös hieman revitellä ja hullutella, mennä laivalle tanssimaan ja syömään hyvin. Menen myös täysin yksinäni laivalle jos ei ketää kivaa ihmistä saa mukaan.

Toivon mukaan SINÄ olisit iältäsi about 25-40 välimaastosta, paitsi että ikä on vaan numero. Kunhan kemiat kohtaa, se yleensä riittää.

Mut löytää KIK nimellä foliopelle

Toivottavasti otat pian yhteyttä, kaipaan jo seuraa..

-Lonely rider 😑

3.9.2021

Löytyisikö täältä uusia ystäviä? 😊

Nainen, 40 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

Havahduin hetki sitten siihen, että ystäväpiiri on kaventunut viime vuosina todella paljon. Asun kaksin kouluikäisen lapseni kanssa ja kaipaan aikuista juttuseuraa sekä kaveria kävelylle, kahville, teatteriin, leffaan, museoon tai mitä nyt ikinä keksitään. 😊

Sydäntä lähellä ovat kirjat, käsityöt, musiikki ja hyvät keskustelut. Baariseuraa musta ei saa, mutta hyvän bändin keikalle lähden mielelläni.

Voit asua hieman kauempanakin, mutta toki joskus olisi kiva tavata. 😊

30.8.2021

Kavereita :)

Nainen, 21 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

Olen Kouvolassa Tornionmäessä asuva nainen. Opiskelen, elän tasapainoista arkea ja arvostan yksinkertaisia asioita. Syvälliset keskustelut onnistuu erittäin hyvin. Tykkään elämässä erityisen paljon koirista ja muista eläimistä, lapsista, leipomisesta, (ekologisesta) matkustelusta ja ihan tavallisesta höpöttelystä.
Ikätoive 20->, asuinpaikalla ei ole väliä, mutta olisi kiva saada sellaisiakin kavereita, joita nähdä livenä. Toivon joka tapauksessa asennoitumista pidempiaikaiseen ystävyyteen. Sekä miehet että naiset käy. Ilmoitus luultavasti ei vanhene.

Mulla on haussa myös kumppani, eli siinäkin mielessä saa ottaa yhteyttä. :)

30.8.2021

Ystävää elämään

Nainen, 60 vuotta, Kymenlaakso

Olen 60-vuotias, omasta mielestäni positiivinen luonteen omaava nainen Kymenlaaksosta. Työelämä vaihtuu lähiaikoina pois ja kaipaisin naispuoleista ystävää sen ulkopuolelta.
Tykkään liikkua luonnossa, ihailla sen kauneutta, matkustaa, keskustella syvällisiä, olla vain hiljaa, pelata pelejä tenniksestä korttipeleihin.
Haen ystävää, en parisuhdetta 😊

27.8.2021

Ystävää 37v naiselle

Nainen, 37 vuotta, Hamina, Kymenlaakso

olen 37v nainen haminasta ja etsin uusia, samanhenkisiä ystäviä. joille voi höpöttää mistä vaan. jakaa kaikki ilot ja surut molemmin puolin. aluksi whats uppiin tai discordiin.

olen sairaseläkkeellä, mielenterveysongelmien vuoksi.
asun kihlattuni kanssa ja meillä on koira ja viljakäärme.
harrastan musiikin kuuntelua[enimmikseen metallia laidasta laitaan],
lukemista, koiran kanssa ulkoilua, elokuvien ja sarjojen katselua , pidän myös animesta.
tykkään myös leipo ja kokata.
pelaan joskus, mutta olen vielä aloittelija siinä.
olen huumorintajuinen,intovertti, eläinrakas ja alussa ujo uusia ihmisiä tavatessa . mutta kun toiseen tutustuu, juttua riittää.

iällä tai sukupuolella ei ole väliä.

26.8.2021

moikka!

Nainen, 19 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

mie oon 19v nuoren naisen alku kouvolasta ja tarvisin kipeesti uusia kavereita! mie oon rauhallinen ja ystävällinen ja mie oon kans aika heittäytyvä ja musta löytyy myös se ei niin rauhallinen puoli😁
sukupuolella ei väliä kunhan edes yhden uuden kaverin saisin ni oon kyllä todella iloinen😊

24.8.2021

Kavereita

Mies, 22 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

Löytyisköhän täält uusii kavereita. Oon asunu aina kouvolassa eli jos tarviit jonkuu joka näyttelee paikkoja niin laita viestii. Kaiken ikänen seura kelpaa😊

23.8.2021

Moippa!

Nainen, 21 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

OIen 21-vuotias introvertti nainen Kouvolasta. Etsin itselleni ystävää esimerkiks kahvitteluun, hengailuun, pelailuun ja ihan mihin vaan mitä ikinä keksitään. :o Musta saa hyvän ystävän joka kuuntelee ja lähtee mukaan melkeen kaikkeen. ^^ Mulle kelpaa kyllä nettikaveritkin, esimerkiks discordiin juttukaveriksi! :3

Miun tosi vaikea luoda uusia ihmissuhteita, koska olen ujo ja hiljainen uusien ihmisten kanssa. Mulla ei oikeastaan koskaan ole ollut kavereita muualla kun netissä, joten oon vähän hukassa miten ihmisten kanssa pitäis toimia. :D

Mun harrastuksiin kuuluu pelaaminen tietokoneella, viherkasvien hengissä pitäminen ja koiran rapsuttaminen. ^^

Iälläsi ei ole niinkään merkitystä, kunhan vaan kemiat kohtaa. :3
En etsi parisuhdetta tai mitään muuta, miulla on jo mies.
Toivon syvästi sitä ettet lopeta juttelemista heti :<
Laita viestiä, jos haluut tutustua ja tulla vaikka rapsuttamaan mun koiraa! :')

17.8.2021

Heijj

Mies, 22 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

Etsiskelisin uusia kavereita ja juttuseuraa rupee yksinolo kyllästyttää,asustelen Kymenlaaksossa plussaa olis jos olisit täältä päin nii vois joskus käydä drinkil tai jtn😎 mut pidempääkin saa ottaa yhteyttä 💪 oon 22v nuorukainen tällä hetkellä vielä koulussa opiskelen levyseppähitsaajaksi ja valmistun lokakuussa,vapaa aika menee välil kavereidenkaa ja yleensä himas vaa kattellen leffoi tai pelaten,oon aika rento tyyppi ja uskon et saadaan kyllä keskustelua aikaiseksi snäppi löytyy kans jos haluu siellä ottaa yhteyttä :) mc_tompsu

Sivu
Takaisin ylös