Ilmoitukset alueelta Kymenlaakso (267 kpl)

 - 
 
tänään

Ystävää ja juttuseuraa

Mies, 53 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

Etsin omaan ikäluokkaan kuuluvaa tai nuorempaa, elämänkokemusta jo omaavaa naista juttuseuraksi. Olen nuorekas, perheellinen ja luotettava 53-vuotias työssä käyvä mies. Kaipaan syvällisiä keskusteluja kaikesta taivaan ja maan väliltä ja miksi ei joskus kahvittelua tai jotain muuta aktiviteettia esim. sulkis, tennis, kävely, ym 😄

Harrastuksia oman maaseudulla olevan talon ja pihapiirin kunnostuksen lisäksi esim. metsätyöt, sulkis, padel, saleilu, mökkeily, lautapelit, kalastus ja tietysti musiikki, dekkarisarjat ja äänikirjat.

eilen

Hellou :)

Nainen, 48 vuotta, Kymenlaakso

Täällä olisi 48v ikäisekseen "aika hyvin säilynyt" nainen :)
Empaattinen & huum.tajuinen, sopivasti herkkä, rauhallinen maustettuna ripauksella tulisuutta.
Pidän matkustelusta, valokuvauksesta, elokuvista ym taiteista, hyvästä ruuasta, lenkkeilystä ym... Tykkään liikkua, mutta tykkään myös kotoilusta & relaxmeiningistä.
Löytyisikö jostakin päin mukava nainen ystäväksi? Voit olla itseäni nuorempikin, toivoisin ettei mahdollinen välimatka haittaa :) Sähköpostilla ja myöhemmin vaikka Whatsapp :) Voidaan alkuun kirjoitella, mutta haluaisin liveseuraa yhteisiin tekemisiin, jutusteluun, ihan vaan yhdessä aikaa viettämään, ehkä vaikka reissailemaan.. Who knows :)

2 päivää sitten

Uusia ystäviä!

Nainen, 35 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

Heippa!

Kaipailisin uusia ihmisiä elämään. Rakastan henkisiä asioita, ja juttelut mun kanssa meneekin monesti syvään päätyyn! Löytyy kyllä myös sellanen rennompi puoli, eli mikään tosikko en kuitenkaan ole. Parin vuoden aikana enemmän ehkä kiinnostanut universaalit asiat, itsensä kehittäminen, henkimaailma yms, ja nyt koittanukin hakea vähän enemmän konkretiaa ja tasapainoa erilaisten harrastuksien kautta. Piirtäminen, savityöt ja tatuointien tekoa harrastellut. Tällä hetkellä työttömänä ja meinaa varsinkin viikonloput tuntua pitkille, kun Kouvolassa ihan kourallisen verran ihmisiä niin olis mukava, jos löytyisi uusia ystäviä. Luonto ja eläimet lähellä sydäntä ja kotoa löytyy kissoja ja koiria, niiden kanssa tuleeki vietettyä paljon aikaa luonnossa.

Siinä pikkusen minusta, laittelehan viestiä jos siltä tuntuu ja ei haittaa vaikka asuisit vähän kauempanakin. Itseltä löytyy nimittäin auto, eikä road trippi toiselle paikkakunnalle olisi yhtään huono idea, varsikaan nyt kun kesä tulossa. 🌞

Ig minut löytää nimellä @iinakaro

16.5.2024

Tosi ystävä

Nainen, 55 vuotta, Hamina, Kymenlaakso

Hei, olen 55v nainen Haminasta etsin tosi ystävää jonka kanssa jakaa ilot ja surut käydä lenkillä tai leffassa,.
Olen naimisissa ja lapset maailmalla koira lenkkikaverina.
Jos kaipaat myös Tosi ystävää niin laita viestiä tulemaan tutustutaan ja parannetaan maailmaa yhdessä.

16.5.2024

UUSIA KAVEREITA/YSTÄVIÄ

Nainen, 24 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

Helouu! *Dramaattinen dokumenttimusiikki*

-Tykkäätkö jauhaa vaan niitä näitä, mutta myös puhua syvällisiä?
-Omistat paskan jauhannan jalon taidon sekä omistat paskan huumorintajun ja ymmärrät sitä paskaa huumoria myös
-Tykkäät istua iltaa vaikka kahvikupin/teen/alkoholijuoman äärellä
-Olet seikkailunhaluinen, rohkea, spontaani, osaat heittäytyä ja tykkäät extemporejutuista
-Tykkäät käydä ajelees vaik keskellä yötäki jos on tylsää.
-Et kaihda sitä jos tuut miunkaa esim syömää ja huomaat et laitan pizzan päälle ananasta tai otan suolakurkut pois hampparin välistä
-Oot iha valmiina lähtee kokeilee kaikkee uutta esim perustetaa yhessä joku podcast, kuvataa tyhmiä videoita, testataa jotai tiktok haasteita tai käyää 3am laskemassa liukumäkee leikkipuistossa!
-Haluat aidosti tutustua ja saada itsekkin uusia ystäviä, joiden kanssa voi jakaa ilot ja surut sekä tehdä kaikkea tyhmää mitä voi sit muistella nauraen vanhainkodissa (Ja oot sielläki valmis ottamaa rullatuoleilla kisaa kumpi ehtii ensin aamupalalle)

Jos vastasit edes yhteen kohtaan kyllä, laita rohkeasti viestiä niin tutustutaan! Paikkakunnalla ja iällä ei ole väliä, kunhan haluat vain aidosti tutustua ja et lopeta keskustelua päivän jälkeen.
Toivon siis todella, että myös sinulla on kiinnostusta tutustua, koska ystävyys ei rakennu päivässä!

ILMOITUS EI VANHENE!! :)

13.5.2024

Kirjekavereita etsimässä

Nainen, 50 vuotta, Iitti, Kymenlaakso

Elämä on ihan ok ja perhekin löytyy mutta kirjekaverit on vuosien varrella kadonneet yhtä lukuunottamatta.
Kaipaan siis etanaposti kirjekavereita,koska aikaa kirjoittaa löytyy kyllä ja mainoksia/laskuja,jne tulee ihan liikaakin postilaatikkoon.Niitä oikeita ihania kirjeitä tulee liian vähän ja niitä kaipaa postilaatikkoon ja paljon.
Olen siis 50v nainen,jolla iso perhe,parit kissat ja isompi määrä koiruuksia.
En etsi muuta kuin kirjekavereita.Sukupuolella eikä iällä ole mitään väliä.
Ota yhteyttä jos kirjekaveruus kiinnostaa.

10.5.2024

uusia ystäviä?

Nainen, 25 vuotta, Kymenlaakso

Hei, täällä kirjoittelee 25v nainen Kymenlaaksosta. Etsin pääasiassa liveseuraa, mutta uudet nettituttavuudet ovat myös tervetulleita :)

Arkipäivät kuluu pitkälti töissä, vapaa-ajalla tykkään ulkoilla, katsella leffoja/sarjoja, kuunnella musiikkia ja tutustua uusiin paikkoihin. Olisi kiva löytää kavereita, joiden kanssa voisi hengailla rennosti ja viettää aikaa :)

Lähden mielelläni kokeilemaan uusia asioita ja yhteisiä puheenaiheita löydetään varmasti. Luonteltaani oon huumorintajuinen, luotettava ja positiivinen.

Ystävyydessä arvostan rehellisyyttä ja luottamusta ja että asioista voidaan keskustella avoimesti. Sun sukupuolella ei oo väliä, ikähaarukka noin 22-28.

Jos kiinnostuit niin ota rohkeasti yhteyttä ja tutustutaan lisää :)

3.5.2024

Kavereita etsimässä kotkan seudulta

Mies, 20 vuotta, Kotka, Kymenlaakso

Hei, nimeni on Mikko Anttila. Olen 20v Mies joka asuu kotkassa kymenlaakson keskussairaalan lähistöllä.

Olen toisen vuoden opiskelija XAMK:issa jossa opiskelen peliohjelmointia, mutta minulla riittää kiinnostuksia tietokonetoiminnan ulkopuolellakin.
Pääharrastukseni ovat Roolipelit (D&D, Pathfinder, Jne), Askartelu ja Leipominen, mutta pidän myös pyöräilystä, leffa teattereissa käymisestä, sekä monista muista toimista joita ei nyt kirjoittaessa tule mieleen.

Persoonan kannalta olen hieman omituinen siitä että tykkään puhua ja pystyn puhumaan vaikka kuinka pitkään mutta olen surkea aloittamaan keskustelua joten pahoittelen jo etuajassa tästä. Olen yleensä realisti, mutta tykkään katsoa enemmän positiiviseen suuntaan, tai ainakin yritän tähdätä tähän.

Toivottavasti tämä herätti ainakin hieman mielenkiintoa. Jos näin on, olisin todellakin kiinnostunut tutustumaan sinuun!
Voit ottaa minuun yhteyttä täällä, tai discordissa käyttäjälle "itshimagain"

30.4.2024

Tervehdys

Mies, 37 vuotta, Kymenlaakso

Papallani oli vain veljiä, niin kuin minullakin. Serkkuja minulla on yhdeksäntoista ja heistä viisi on naisia.
Olen 37 -vuotias mies ja pitkäaikaisin kirjekaverini on mummoni serkun veljenpojan vaimo, edelleen toisinaan kirjoitellaan.
Olen aikoinaan haastatellut hyvinkin eri-ikäisiä ihmisiä. Tunnetuimmasta päästä esimerkkinä eräs näyttelijä, jonka luoman metsänhahmon nimi rimmaa pöllin kanssa.
Monta vuotta sitten tajusin yhtäkkiä nähdessäni vanhemman lapsensa kanssa, että mitä jos moinen onni ei ikinä kohtaa minua.
Toiveena on ajan myötä löytää nainen, jonka kanssa mennä rakkaudesta naimisiin. Mikäli sitten siihen molemminpuolisesti toinen toistaan tukevaan ja kannustavaan liittoon siunaantuu lapsi tai useampi niin hyvä. En ole vuosiin seurustellut, että tule takaisin lukemaan, jos häippäisit.
Lähinnä nyt taustaksi kerroin sen vuoksi, että mitkään lomaromanssit tai suhdepelailupelleilyt eivät kiinnosta.
Aikoinaan seurustelin itseäni vanhemman naisen kanssa, mutta nyt siis etsinnässä itseä nuorempi nainen kaveriksi, ystäväksi tai enemmäksikin, miltä nyt molemmista ajan myötä tuntuu.
Se miten hauska olen riippuu huumorintajustasi. Lukiossa imitoin yleisön edessä. Sen suurempaa yleisöä ei ole vielä ollut. Tekstieni lukijoita ja/tai valokuvieni katsojia on siis todennäköisesti ollut enemmän. Vähintäänkin satoja. Kumma olisi, jos vähemmän.
Asuinpaikalla ei ole sen kummempaa merkitystä kuin että se on Suomessa. Jos sattuisi pärähtämään käyntiin harvinaisen hyvä ystävyys saati enemmän, niin kyllä sen vuoksi voi junaan astua pitkäksikin aikaa.
Seikkailuhenkisyyttä minussa esiintyy sillä tavalla, että tuli kerran tehtyä sellainen suunnilleen 38 kilometrin taival, vaikkei sitä suunnitelmaa ollut lähtiessä. Vuoden sisällä on useita kertoja 30 kilometriä päivässä ylittynyt. Kävelen mielelläni eri reittejä, käyn eri kaupoissa, muuntelen reseptejä.
Koulutukseltani olen kokki. Leivon ja laitan ruokaa säännöllisesti itse. Osa raaka-aineista on itse kerättyjä. Muokkasin …

24.4.2024

Kaveri Haku

Mies, 18 vuotta, Kotka, Kymenlaakso

Moikka Moi, oon 18 vuotias ja etsin uusia kavereita :) kiinnostuksen kohteita on keikoilla ja festareilla käynti.

Ota rohkeasti yhteyttä iällä eikä sukupuolella ole väliä 🙂.

20.4.2024

Moi.

Mies, 46 vuotta, Kotka, Kymenlaakso

hei.Olen 46. etsin ystäviä, sukupuolella ei väliä, kahvi, kalastus jne.iällä ei ole väliä,Ajan autolla, kaupungilla ei myöskään ole väliä.

16.4.2024

Terve!

Mies, 22 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

Moikka, olis hakusessa järkevää juttuseuraa ja löytää vaikkapa uusia kavereita, jos kiinnostaa tutustua niin laita vaan viestiä

15.4.2024

Ystäviä 40v naiselle

Nainen, 40 vuotta, Hamina, Kymenlaakso

olen 40v parisuhteessa oleva nainen jonka elämä pyörii lukemisen , musiikin ja rakkaitten lemmikkien( koira, matelijoita, torakoita, sirkkoja ja kotiloita) ympärillä.
Etsin oikeeta ystävää! jonka kanss voi jutellla kaikesta?
Asun kymenlaaksossa hamiassa, ja tahtoisin ystävän jonka kanssa voin olla omaitseni .
olen sairaseläkkeellä, mielenterveysongelmien vuoksi.

aluksi vaikka whats upp kaveriksi.


iälläsi tai sukupuolellasi ei ole väliä .

9.4.2024

Moi hei päivää iltaa

Mies, 44 vuotta, Hamina, Kymenlaakso

Hakusesa satunnaiseen kirjoitteluun seuraa naisesta jonka kanssa voisi kirjoitella niitä näitä milloi mikäkin mieltä askarruttaa tai muutoin vai kenties ajankuluksi josko ny ei satu esimerkiksi saamaan unen piästä kiinni

Sivu
Takaisin ylös