Ilmoitukset alueelta Kymenlaakso (33 kpl)

 - 
 
2 päivää sitten

Uusia ystäviä :)

Mies, 25 vuotta, Kymenlaakso

Moi!

Eli oon kohta 25v mies kymenlaaksosta. Luonteeltani oon aika rauhallinen, huumorintajuinen ja ystävällinen. Aluksi saatan olla vähän ujo, mut kyl se siitä kun tutustuu :)

Harrastan lumilautailua, salia ja välil lenkkeilyä :) Tykkään myös katella netflixii, pelaa ps4 ja käyä kalastaas :)

Sellasii kavereita olis kiva saada kenenkaa vois puhuu kaikest ja olla oma ittensä. Ei oo välii missäpäin asut :)

Siin on vähän tietoi aluks, laittele vaa viestii jos vähäki kiinnostuit nii tutustutaa sit paremmin :)

16.4.2019

Heippa

Nainen, 25 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

Oon 25-vuotias nainen Kouvolasta, opiskelen amk:ssa. Luonteeltani olen rauhallinen, ystävällinen ja huumorintajuinen. Harrastuksiin kuuluu tällä hetkellä laulu, lukeminen ja lenkkeily. Tykkään myös katsella iltaisin sarjoja ja leffoja , sekä tykkään hyvästä ruoasta.

Etsin uusia ystäviä Kouvolasta, joiden kanssa viettää aikaa yhdessä ja käydä vaikka leffassa tai festareilla.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin tutustutaan lisää.

15.4.2019

Uusia ystäviä hakusessa !

Nainen, 20 vuotta, Kotka, Kymenlaakso

Heei! Oon parikymppinen nainen ja etsin uusia ystäviä Kymenlaakson ja Lappeenrannan seudulta! Tykkään tehä aikalailla kaikenlaista ja oon aika menevä tyyppi :D Erityisesti pdän syvällisistä keskusteluista, shoppailusta, hyvästä ruuasta ja matkustamisesta. Olis kiva löytää uusia tuttavuuksia joiden kans hengata kun omat kaverit asuu aikalailla muualla opiskelukamujen lisäksi. Erityisesti nyt kesällä tuun työskentelemään mun kotikaupungissa Kotkassa, josta kaikki kamut lähteneet jo muualle.
Laita ihmeessä viestiä tulemaan, vaikka olisitkin vain juttuseuran tarpeessa :)!

12.4.2019

Moikka!

Nainen, 22 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

Hmm.... Täällä kirjoittaa yksinäinen -96 nainen joka eron myötä menetti vähäisetkin tuttavat ympäriltään.

Olen asunut nyt 2v. Kouvolassa ja kaikkiin kavereihin olin miehen kautta tutustunut ja eron myötä menetin kaikki. Aloitin pintakäsittelijän perustutkinnon opinnot helmikuussa.

Olisi kiva löytää uusia tuttavia täältä kouvolasta joiden kanssa voisi viettää vapaa aikaa ja ettei viikonloppuja tarvitsisi viettää aina yksin neljän seinän sisällä. Itse asun lehtomäessä. Harrastuksia ei ole mutta tykkään käydä esim. kirppareilla, ajelulla ja silloin tällöin innostusta riittää ottamaan muutamat naposteltavan ääressä koton tai lähtee baareissa käymään. :D

Tulen aika hyvin kaikkien kanssa toimeen, luonteeltani olen hieman arka ennen kuin tutustun kunnolla, huumorintajuinen ja avoin uudelle. :)

9.4.2019

moro kaikille

Mies, 27 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

27v mies Etelä-Suomesta
Aika introvertti olen eikä montaa kaveria ole.
-MT ongelmia luonnollisesti jonkin verran,, lähinnä ahdistuneisuushäiriön muodossa ja sosiaaliset tilanteet ja ihmismeret usein aiheuttaakin ahdistusta. Aika puhelias kuitenkin saatan olla, jos löytyy samanhenkistä seuraa.
-Käyn lähinnä päivittäin kuntouttavassa työtoiminnassa tai muissa kuntouttavissa pajoissa tai työkokeiluissa. Kohta tarkoitus aloittaa myös henk koht avustajana jne.

-Mistä olen kiinnostunut no yhteiskunnasta, politiikasta ja psykologiasta, luovista asioista ja sen sellaisesta.
-Olen erittäin luova ihminen ja aina vähän omissa ajatuksissani.
-Netflix ja chill pyörii joka päivä, siellä tulee katsottua mm. stranger thingsiä, spartacusta, under the domea, z-nationia, south parkkia ja muita sarjoja. Hbo nordicin hommasin myös, siellä 12 apinaa ja viikinkit on laatusarjoja.
-Välillä tulee myös urheiltua, lähinnä uimahallissa käyntiä – tykkään uida ja saunoa. Nyrkkeilysäkki löytyy pihalta ja sählyssä tulee käytyä ja sulkapalloa ym.
Aavejahdissa, ja urbaania tutkimuksia tulee tehtyä.
Kaikissa tapahtumissa tulee myös käytyä.
-Huumorintajuni lienee aika sarkastista, absurdia ja ironista, en jaksa ottaa mitään kovin tosissani, vaan vitsejä pitää pystyä kertomaan mistä vaan. Itsesensuurini on olematon 😛
infp
hsp
Jousimies
Vuohi.

Oon aika vaikea luonne mutt ihan mukava silti xd

Sähköpostiosoitteeni: [email protected]

Ota yhteyttä jos kiinnostaa hengailu tai muuten vaan juttelu.

5.4.2019

Ystävää etsimässä

Mies, 23 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

Ujohko töissä käyvä 23v mies etsisi samanhenkistä kaveria jonka kanssa voisi tehdä mitä mieleen tulee. Tunnen jääneeni hieman ulkopuoliseksi ja kaipaan ihmistä jonka kanssa voi olla oma itsensä.

Koen olevani positiivinen ja tulen hyvin juttuun kunhan tutustun ihmisiin. Tutustuminen on se vaikea osuus.

Tykkään juosta/lenkkeillä ja muukin urheilu kiinnostaa. Katson jotain sarjoja ja saatan pelata jotain koneella. Nykyään tosin harvemmin. Luonnossa liikkuminen on mieleistä myös. Olen alkoholiton enkä polta.

Omistan auton joten välimatka ei ole minulle este ystävyyteen.

Ota yhteyttä niin tutustutaan ja lähdetään vaikka lenkille :D

Laita mieluiten suoraan viestiä sähköpostiini
[email protected]

22.3.2019

moikkaa

Nainen, 13 vuotta, Pyhtää, Kymenlaakso

Moi oon 12v Tyttö asun kahdessa paikassa Pyhtäällä ja Espoossa. Tykkään eläimistä ja mulla niitä myös on (:
Etin jotain 07-05 sukupuolella ei ole väliä. Mulla ei oo varsinaisesti mitää harrastuksia tällä hetkellä. Oon tosi luotettava ja mulle voi kertoo ja puhuu kaikesta. Jos haluut puhuu munkaa sun pitää kestää mun sekoilut xd Kerron enemmän jos haluut tutustua.

Snp:mof666_6

25.2.2019

Heissan :D

Nainen, 21 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

Oon 21-vuotias nainen Kouvolasta. Asun yksin ja opiskelen ensimmäistä vuotta. Suurin osa kavereista on muuttanut pois täältä, ja olis kiva löytää uusia tuttavuuksia Kymenlaakson alueelta, ja miksei toki muualtakin. Oon ainakin omasta mielestäni ihan kivaa seuraa, ja olis kiva löytää seuraa mm. kahville, leffaan, baariin jne… Viihdyn aika paljon yksin mutta harvoin kieltäydyn, jos joku pyytää ulos. En nyt tähän enempää höpöttele itestäni.

14.2.2019

Moikk!

Mies, 23 vuotta, Kotka, Kymenlaakso

Olisiko joku kiinnostunut seurustelemaan 23 v. pojan kanssa. Olen ammattikorkeakoulun opiskelija. Yksinäinen, ei ole tyttöystävää, ei ole kavereita.Etsin kavereita kenen kanssa vaihtaa kuulumisia ja viettää aikaa. Oon kaikkien kanssa toimeentuleva, luonteeltani olen rauhallinen, iloinen, positiivinen, luotettava ihminen. Pähteitä en käytä.

9.2.2019

Kavereita Kymenlaaksosta

Nainen, 18 vuotta, Kotka, Kymenlaakso

Oon 18 vuotias tyttö Kotkasta. Tykkään lukea, kattoo Netflixiä ja pelata Simssiä:).
Etin kaveria jonka kaa vois käyä vaikka kahvilla (sillo ku on rahaaXD) tai muuten vaa viettää aikaa ja jutella.

20.1.2019

Uusia ystäviä vailla

Nainen, 19 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

Moi!
Oon 19.v tyttö Kouvolasta.
Etsiskelen uusia kavereita. Paikkakunnalla tai sukupuolella ei ole väliä.
Oon aluks ehkä vähän ujo mutta tutustuessa tosi puhelias.
Tykkään tehä oikeestaa kaikkee mitä päähän vaan juolahtaa. Mielenkiinnon kohteeta on eläimet, kauneus jutut sekä leipominen.
Tykkään käydä usein kahvilla ja kiertelee kaupunkia mutta myös ihan vaa olla ja kattoo sarjoja.
Ois mahtavaa löytää uusia kavereita!

18.1.2019

Kavereita / lenkkiseuraa / peliseuraa

Mies, 23 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

23 vuotias mies kouvolasta. Mielenkiintoihin lukeutuu mm. elokuvat / sarjat, pc-pelit, lenkkeily / sali, musiikki, valokuvaus ja matkustelu kiinostaa kanssa. Arki menee töissä. Sijainnillasi ei niin merkitystä. Mielummin omaa muutaman mielenkiintoisen ystävän kuin valtavan lauman jossa keneenkään ei pysty samaistumaan. Melkoisen rauha ja rento tyyppi. Välillä ehkä liian rentokin kun pitäisi ottaa tietyt asiat tosissaan. Mielenkiintoisen huumorintajun omaava. Saatan joskus nauraa 5 minuuttia omalle huonolle läpälleni. Baarit, juominen yms ei kiinosta. Toki hyvässä seurassa jotain pientä voi aina nautiskella. Sukupuolellasi ei merkitystä ja mieluusti olet täysi ikäinen. Ei muuta kuin tutustumaan

30.12.2018

Kaikenlaista seuraa

Nainen, 25 vuotta, Kotka, Kymenlaakso

Hei, olen 25-vuotias nainen Kotkasta, ja olisi ihana saada lisää kavereita ja ystäviä, joiden kanssa viettää aikaa.
Tykkään jutella, meikata, käydä kahvilla, liikkua, sekä olla vaan ja höpistä. Lähden myös baariin mukaan, mutta tykkään tehdä muutakin. Tykkään ihan tavallisista asioista. Olen kiltti, ehkä vähän herkkä ja tosi ystävällinen.
Lemmikkejä tai lapsia ei ole. Olisi kiva tutustua kaikenlaisiin ihmisiin ja nähdä :)

18.12.2018

Seuraa arki-iltoihin

Nainen, 25 vuotta, Kotka, Kymenlaakso

Etsinnässä Kotkasta jonkinlaista seuraa erityisesti arki-iltoihin. Omistan koiran, jonka kanssa lenkkiseuraa olisi mahtava saada: polkuja, hiekkateitä, asvalttiteitä, mitä vaan. Mukaan voi liittyä koiran kanssa tai ilman, pitkälle tai lyhyelle lenkille. Lisäksi paljon aikaa kuluu iltalenkin jälkeen myös netflixin parissa - tarkemmin sanottuna käytännössä kaikki arki-illat koiralenkin jälkeen. Kokkailu/leipominen voisi kiinnostaa myös jos olisi kaksi suuta syömässä. Muina itseäni kiinnostavina aktiviteetteina voisin mainita sulkapallon, lautapelit ja Kotkan ravintolamaailmaan tutustumisen, toki muuhunkin kivaan voisi olla intoa lähteä mukaan. Baarit/klubit eivät tosin kiinnosta.

16.12.2018

Moikka!

Nainen, 29 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

Täällä 29 v. etsii ystäviä itselleni!

Sellasia kenen kanssa voisi viettää vapaa-aikaa, käydä kahvilla, kirppiksellä tai vaikkapa erilaisissa harrastuksissa. Tykkään tehdä asioita laidasta laitaan, ja myös uusien asioiden kokeiluun lähden innoissani mukaan. Myös ihan vaan juttutuokiotkin on jees.

Tykkään vapaa-ajalla tehdä esimerkiksi erilaisia käsitöitä, joogailla ja rapsutella meijän karvasia otuksia. Kotoa siis löytynee kolme kissaa, koira ja asutaan avopuolison kanssa maalla omakotitalossa.

Luonteeltani olen iloinen, lojaali ja rehellinen.

Jos yhtään alko kiinnostamaan, laittelehan viestiä niin tutustutaan lisää 😊

13.11.2018

Kavereita?

Nainen, 25 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

elikkäs.. etsinnässä uusia kavereita/tuttavuksia.
Asun avopuolisoni ja kissojen kanssa, eli turha alkaa vikittelemään. Kissat läheillä sydäntä vaikka roikkuvat verhoissa ja uivat vessanpytyssä.
Tietokoneella lojuminen kivaa vaikka mitään en tietokoneista tiedäkkään, oma kovalevy tullut täyteen niin turha yrittää sinne uutta tietoa tunkea.
Kauhuelokuvat ja disney leffat on kivoja, mutta kauhupelejä en uskalla pelata (lol).

hätäisille
kik: friikkigimma

Sivusto on tarkoitettu vain uusien ystävien etsimiseen. Ei seuranhakuilmoituksia.

11.11.2018

AsdShdjdshjsufdjgsyur

Mies, 26 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

26v mies Etelä-Suomesta
Aika introvertti olen eikä juuri kavereita ole.
-MT ongelmia luonnollisesti jonkin verran, lähinnä ahdistuneisuushäiriön muodossa ja sosiaaliset tilanteet ja ihmismeret usein aiheuttaakin ahdistusta. Aika puhelias kuitenkin saatan olla, jos löytyy samanhenkistä seuraa.
-Käyn lähinnä päivittäin kuntouttavassa työtoiminnassa tai muissa kuntouttavissa pajoissa tai vastaavissa.

-Mistä olen kiinnostunut no yhteiskunnasta, politiikasta ja psykologiasta, luovista asioista ja sen sellaisesta.
-Olen erittäin luova ihminen ja aina vähän omissa ajatuksissani.
-Uusien paikkojen tutkailu ja randomi haahuilu esim. autio taloihin on hauskaa ja yleensäkin kaikki absurdi tekeminen ja toiminta ym.
Sarjoista: tulee katsottua mm. stranger thingsiä, spartacusta, under the domea, z-nationia, south parkkia ja muita sarjoja.
-Välillä tulee myös urheiltua, lähinnä uimahallissa käyntiä – tykkään uida ja saunoa. Nyrkkeilysäkki löytyy pihalta ja sitä tulee hakattu kuntomielessä välillä.
-Huumorintajuni lienee aika sarkastista, absurdia ja ironista, en jaksa ottaa mitään kovin tosissani, vaan vitsejä pitää pystyä kertomaan mistä vaan.
Luonnetyyppi:
infp
hsp

Sähköpostiosoitteeni: [email protected]

20.10.2018

Heippa😎

Nainen, 17 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

Oon 17v tyttö Kouvolasta, tykkään kattoo netflixii, telkkarii ja pelata sims 4. Oon omasta mielestä aika huumorintajuinen ja suht. rento tyyppi. Haluaisin esim. Kahviseuraa ja shoppailuseuraa sillonku rahaa on😂. Ja muutenkin vapaa-ajalla ois kiva vaikka katella leffoja tai vaikka vaa jutella.

3.10.2018

Kaverit kiikarissa

Nainen, 21 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

Hei!

Kaipaan kovasti kavereita ja ystäviä Kouvolan seudulta. Oon pian 22-vuotta täyttävä avoliitossa asuva nainen, mutta kaipaan kumppanin lisäksi vapaa-ajalle myös kaveriseuraa. Luonteeltani oon alkuun vähän ujo, mutta kuitenkin sosiaalinen, eläinrakas, ystävällinen ja aika aktiivinen sillä tavalla, että kaipaan tekemistä (en tarkoita sitä että olisin himoliikkuja). Tykkään kuitenkin myös katsoa sarjoja ja rentoutua. Mun kanssa lähtee yleensä juttu hyvin luistamaan ja oon kiinnostunut lähtemään vaikka kahvilaan, seuraksi lenkille tai muuten tutustumaan. Alkoholia käytän järkevästi enkä tupakoi. Tän hetkinen elämäntilanne on se, että oon opiskelija.

Laita ihmeessä viestiä ja kerro itsestäsi, jos yhtään natsasi :-) Mieluiten ikähaarukka 20 - 26v. Toivon, että löytäisin täältä jopa syvää ystävyyttä, sillä tarkoitus olisi jäädä asumaan tänne Kouvolaan.

Sivu
Takaisin ylös