Ilmoitukset alueelta Kymenlaakso (219 kpl)

 - 
 
3 päivää sitten

Miespuolinen ystävä

Nainen, 45 vuotta, Kotka, Kymenlaakso

Täällä kirjoittelee avoin ja elämänmyönteinen 45 vuotias sinkkunainen Kotkasta. Kaipailisin elämääni uutta ystävää, mielellään miespuolista jonka kanssa jakaa ajatuksia ja mennä patikoimaan metsäpolkuja, ajaa vuoristorataa Linnanmäellä tai mennä hevi/rock keikalle. Musiikki ja luonto perheen ja ystävien lisäksi on elämässä läsnä vahvasti ja molemmista aiheista tai mistä tahansa maan ja taivaan välillä olisi ihana vaihtaa ajatuksia. Heitä viestillä, niin ajetaan rokit autossa soiden meren rantaan katsomaan auringonlaskua 😊

5.6.2023

Ystävää vailla

Nainen, 38 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

Moikka!

Kaipaisin elämääni ystävää, jonka kanssa olla vaikka päivittäin yhteydessä ja jakaa arjen tapahtumia, mutta joka myös ymmärtäisi ruuhkavuosien ja lapsiperhearjen haasteet.

Minulla on 2 lasta, uhma-ja teini-ikäinen sekä avopuoliso. Olen arkisin töissä 8-16. Vapaa-ajalla (millä vapaa-ajalla 😂) tykkään esimerkiksi tehdä pihatöitä, harrastaa liikuntaa, kokeilla uusia juttuja, kirppistellä, kuunnella podcasteja, leipoa ja lukea. Olen kiinnostunut yliluonnollisista ja paranormaaleista ilmiöistä, ihmismielestä, hyvinvoinnista..

Laita viestiä jos kuulosti yhtään siltä että haluaisit tutustua 😊

31.5.2023

Uusia ystäviä!

Nainen, 34 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

Täällä kirjottelee 34v. nainen Kouvolasta, joka kaipaisi uusia ystäviä elämään!

Luonteeltani olen utelias, joka lähivuosina pohdiskellut paljonkin elämää ja sen mysteereitä. Henkimaailman asiat kiinnostanu kovastikin. Liian vakava pohdiskelija en kuitenkaan ole, vaan löytyy myös se iloisuus ja seikkailumielisyys, nyt kesän alla varsinkin tullut fiilis, että olis kiva lähteä kiertelemään Suomea! Kotoa löytyy kaksi koiraa, eli ne lähtisi tottakai mukaan.

Mitä harrastuksiin tulee, niin aina jonkun näkönen innostus johonkin harrastukseen, ja varsinkin käsillä tekeminen innostaa. Tällä hetkellä tykänny tehdä savitöitä ja maalaillut. Liikuntaa tulee harrastettua jonkin verran, päivittäin leikkeilyä koirien kanssa ja jooga ollut sellanen harrastus, johon en ole kyllästynyt 10v.

Olis myös ihana toteuttaa tänä kesänä yksi haaveista eli luonnossa telttailu ja olis mukavaa, jos täältä löytyisi seuraa metsässä samoiluun.

27.5.2023

Kaikenlaista seuraa

Nainen, 25 vuotta, Kotka, Kymenlaakso

Hei, olen 30-vuotias nainen Kotkasta, ja olisi ihana saada lisää kavereita ja ystäviä, joiden kanssa viettää aikaa.
Tykkään jutella, meikata, käydä kahvilla, liikkua, sekä olla vaan ja höpistä. Lähden myös baariin mukaan, mutta tykkään tehdä muutakin. Tykkään ihan tavallisista asioista. Olen kiltti, ehkä vähän herkkä ja ystävällinen.
Lemmikkejä tai lapsia ei ole. Olisi kiva tutustua kaikenlaisiin ihmisiin ja nähdä :)

27.5.2023

Helou :)

Nainen, 25 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

25-vuotias nainen Kouvolasta. Merkonomin tutkinto suoritettu. Tykkään matkustelusta, eläimistä, musiikista, erilaisista lauta- ja korttipeleistä sekä biljardista.
Teen jonkin verran myös vapaaehtoistöitä, ulkomaillakin. Seikkailija luonne siis 🧳✈️

Sun sukupuolella ei oo mulle väliä ja ikähaarukka vois olla 20-35v. Eikä haittaa vaikka asuisit kauempanakin.
Mies jo löytyy joten etsin vain kavereita.

25.5.2023

Uusia kavereit/ystävii

Nainen, 25 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

Hei!
Oon 25-vuotias nainen
Asun Kouvolassa 3-vuotiaan lapseni kanssa kahde.
Olisi mahtava saada uusia kavereita/ystäviä/tuttavia.
Sillä en tunne täältä ketään.

Aluksi saatan olla hieman ujo, mut sit ku oppii tuntee ni sit oon aik puhelias.

Oon rehellinen, luotettava, empaattinen, kiltti, näsäviisas ja huumorintajunen.
Tykkään piirtämisestä, yksinään laulamisesta.

Mul ei oo välii millanen sä oot kunha klikkaa kaverimieles. :)

Olis kiva jos asuisit kouvola/lähialueilla ni voitas tehä vaik mitä kivaa mennä esim: kahville, teelle yms mitä keksitäänkään.

Parhaiten vastaan snapchatiss
Sc: lovejensku98

Heitä ihmees viestill ni jutellaa lisää. :)

24.5.2023

Kavereita hakusessa

Mies, 29 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

Moikka oon 29 vuotias, asun kouvolassa perheeni kanssa. Päiväni ovat melkeinpä videopelien pelaamista. Harrastukset olisi kiva juttu mutta en oikein osaa sanoa mitä sitä harrastaisi. Perheestä löytyy sellainen taapero joka rakastaa koiria ja maailmaa muutenkin ihmettelee tällä hetkellä. Vaimo sanonut että käy nyt tekemässä jotain että pääsee vähän lomailemaan minusta. Eli haussa seuraa niin video pelaamiseen tai ulkona johonkin järkevään tekemiseen.

Discord: RullaPilli#1757
snapchat: relibious

22.5.2023

Heisulivei

Mies, 37 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

Hei kaikki ihanat ihmiset, niin naiset kuin miehetkin 👋

Päiväni noudattavat aikalailla samaa kaavaa päivästä toiseen. Tosissani toivoisin saavani jotain piristystä elämääni uusien tuttavuuksien kautta.

Olen alkuun ehkä ujohko, mutta kun tutustuu paremmin niin hiljaisuudessa mun kanssa ei tarvii olla. Toisinaan myös riimityksellinen runosuoni ottaa vallan, ja sitte saattaa naurukin olla herkässä 😃

Teen työkseni lastensuojelu työtä, joten nuorisoa osaan paimentaa 😆😆

En oo himoliikkuja, liikun kyllä joka päivä silti. Tykkään käydä mahdollisuuksien mukaan heittämässä frisbeetä, käyn punttisalilla, lenkkeilen päivittäin, touhuan sitä sun tätä.
Viihdyn myös hyvien leffojen parissa, mieluummin dippaan kurkkua ja paprikaa kuin sipsiä 😁😁

Toisinaan tykkään myös hieman revitellä ja hullutella, mennä laivalle tanssimaan ja syömään hyvin. Menen myös täysin yksinäni laivalle jos ei ketää kivaa ihmistä saa mukaan.

Toivon mukaan SINÄ olisit iältäsi about 25-40 välimaastosta, paitsi että ikä on vaan numero. Kunhan kemiat kohtaa, se yleensä riittää.

Mut löytää KIK nimellä foliopelle

Toivottavasti otat pian yhteyttä, kaipaan jo seuraa..

-Lonely rider 😑

18.5.2023

Ystävää ja keskusteluseuraa

Mies, 52 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

Haluaisin löytää juttukaveria/ystävää ja ehkä peliseuraa (esim. sulkapallo, padel) lähialueelta, Kotka Lahti akselilla ja ehkä myös kauempaakin ainakin mailikaveria. Etäisyys ei ole ongelma, sähköposti, whatsapp tai muu vastaava toimii myös. Olen parisuhteessa enkä etsi sikäli romantiikkaa vaan pikemminkin hyvää ystävää naisesta ikähaarukassa noin 37-52v.

Tykkään puuhata luonnossa, metsätöistä, nikkaroinnista, valokuvauksesta, kävelystä metsässä, pyöräilystä, kahvittelusta, musiikista, lukemisesta, sulkapallosta ja tietenkin sarjoista Netflixissä, hiljaisuudesta mökillä, kalastuksesta ym. Juttelen mielelläni myös syvällisempienkin keskusteluaiheiden ympäriltä. Jos kiinnostaa tutustua niin kirjoitathan viestiä. Jos asut lähistöllä, voidaan joskus vaikka kahvitella.

15.5.2023

Kavereita haussa!

Mies, 25 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

Moi! Olen 25-vuotias, luonteeltani positiivinen ja rento Olisi kivaa tavata uusia ihmisiä täältä! :)
Vapaa-ajalla harrastan liikuntaa, soitan kitaraa tai ulkoilutan koiria. Musiikkimaku on laaja mutta enintään kuuntelen rock/metallia. Tykkään myös käydä keikoilla.

Laittelehan viestiä niin voidaan tutustua paremmin. Lähetään vaikka terassille nauttimaan kylmiä virvokkeita tai kahville. Lähden myös miellelläni kokeilemaan uusia harrastuksia/juttuja!

15.5.2023

Pelikavereita haussa PClle!

Nainen, 29 vuotta, Kotka, Kymenlaakso

Heii!

Mulla pelikaverit vähän hukassa/vähissä toisinaan.
Haussa ois suht samanhenkistä porukkaa jolla ois mielenkiintoa samankaltaisiin peleihin.

Räiskintä/battle royal pelit ei oo mun juttu. Pve on enemmän se ominaisempi mulle mut pieni pvp ei oo toisinaan pahitteeksi.
Pelejä mitä tulee tahkottua mistä oon tykännyt on terraria, forest, valheim, vrising, ark.. vois sanoa et Survival iskee aika hyvin. Oon kyl aika kaikkiruokanen noin muutenkin :)
Kovasti odotan myös dark and darkeria, siihenkin ois kiva löytää peliseuraa. Diablo IV sieltä kans tulossa mitä pitäis kai vähän pelailla.
Mikään yökukkuja en kovin usein oo, aina arvostanu hyviä yöunia.

Ihmisenä noin muuten oon aika rento ja tosi ymmärtäväinen. Uppoo vähän ronskimpikin läppä enkä turhan tosikko. Kova höpöttämään toisinaan. Politiikka ja historia ei oo mun juttu mut muuten kyllä puheenaihe kun puheenaihe kelpaa.
Oon 29v ja 3pienen lapsen äiti. Lapset välillä peliharrastusta häiriköi mut se on elämää ja onneks pelit voi aina tallentaa. :)
Tietokoneelle tosiaan ja keskusteluun käytän Discordia.

Laitellaan viestiä niin katotaan löytyiskö kivoja pelihetkiä !

15.5.2023

Moikka!

Nainen, 18 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

Tein jo kerran tänne hakemuksen mut en jostain syystä päässy lukemaa niit viestei mitä mulle tuli, joten uusiks 😅

Oon 18 vuotias nuori Kouvolasta.
Opiskelen amiksessa ekaa vuotta ja oon just muuttanu yksin asumaa.
Oon aluks aika ujo mut ku muhun oikeesti tutustuu nii oon tosi sosiaalinen ja puhelias.

Rakastan kaikkii taidejuttui (esim. maalaaminen, piirtäminen)! Ja tykkään tehä kaikkii asioita extemporee 🤩

Kaipailisin lisää kavereita/ihmisiä kenen kaa viettää aikaa vapaa-ajalla.

Toivoisin et olisit oikeesti kiinnostunu juttelemaa ja tutustumaa. Ja olis kiva jos asuisit Kouvolassa/lähialueella.
Laita mulle sähköpostin kautta viesti nii nään sen! En nää siis noita yksityisviestejä. Voidaa sit vaikka vaihtaa snäpit/numerot.

13.5.2023

Heips!

Nainen, 25 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

Oon kohta 25-vuotias ja oon pari vuotta sitten muuttanut Kouvolaan. Mulla on kotona 1-vuotias lapsi ja olen naimisissa, joten pelkkiä kavereita olisi hakusessa. :)
Vapaa-ajalla tykkään käydä kahvilla, kirppistellä ja pelailla videopelejä. Muun aika menee opiskeluun. Olisi kiva löytää just seuraa vaikka sinne kahville tai kirpputoreille! Mut saa lisätä myös Discordissa, jos haluaa pelailla yhdessä jotain! Ei siis haittaa, jos oot kauempaa! Saa myös laittaa viestiä vaikka suoraan Snapchatissa!
En tunne täältä alueelta oikein ketää, joten etsinnässä hyviä kavereita tositarkoituksella! :D Luonteeltani oon nauravainen, ystävällinen, empaattinen, räväkkä ja suorasanainen, mutta en kuitenkaan mitenkään törkeä muita kohtaan.

Snapchat: TineeexDD
Discord: TineeexDD#9947

10.5.2023

Morjesta.

Mies, 25 vuotta, Kotka, Kymenlaakso

haluaisin löytää uusia ystäviä ja tehdä kaikenlaista kivaa tekemistä. Asun Kotkassa.
Harrasta urheilua, veneilyä,off road, pc pelaamista,talvisin talvi urheilua ja moottorikelkailua.
Kiinostun tieteestä ja avaruudesta.
Olen aika monipuolinen,pystyn tekemään aika paljon kaikenlaista.
Arki pyörii paljon töissä jäänmurtajalla ja kotona tyttöystävän kanssa kotitöistä.

8.5.2023

Moi!

Nainen, 18 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

Oon 18 vuotias nuori Kouvolasta.
Opiskelen amiksessa ekaa vuotta ja oon just muuttanu yksin asumaa.
Oon aluks aika ujo mut ku muhun oikeesti tutustuu nii oon tosi sosiaalinen ja puhelias.

Rakastan kaikkii taidejuttui (esim. maalaaminen, piirtäminen)! Ja tykkään tehä kaikkii asioita extemporee 🤩


Toivoisin et olisit oikeesti kiinnostunu juttelemaa ja tutustumaa. Ja olis kiva jos asuisit Kouvolassa/lähialueella.

5.5.2023

Uusia tuttavuuksia :)

Mies, 29 vuotta, Hamina, Kymenlaakso

Tääl olis 29v haminalainen mies uusia tuttavuuksia vailla :) oon aika rauhallinen, huumorintajuinen ja ystävällinen tyyppi. Talvel tykkään lasketella, lisää kerron toki jos on kiinnostust :)

4.5.2023

Hei kaunotar

Mies, 36 vuotta, Kymenlaakso

Tuntuuko sinustakin joskus, että olet syntynyt väärään aikaan? Kaipaatko eväsretkiä hienosti pukeutuneena ja itse tehtyine leivonnaisineen?

Olen käynyt kokkikoulun, klassisen hieronnan peruskurssin ja tehnyt jossakin määrin töitä niin sisällä kuin ulkona.

Olen avoimin mielin liikkeellä, että ihan jo nettikirjoittelukin käy, vaikka kaipaankin enemmän. Toivon, ettet tupakoi ja olet minua nuorempi.

Perinteinen kirjepostikin käy, kunhan ensin tutustutaan sähköpostitse.

Haaveena on saada oma perhe. Tajuan tietysti, että vielä on tehtävä töitä sen eteen, että se voisi olla mahdollista. Noin parikymmentä kiloa olen toki laihduttanut ja muutenkin laittanut elämääni kuntoon.

Itsenäinen ajattelu on erittäin toivottavaa. Osaan olla hyvin vakava ja kanssani voi puhua ihan mistä tahansa. Ajattelen asioita eri näkökulmista.

Toisaalta taas osaan olla hyvin leikkimielinen, jopa hassu. Voin yllättää vaikka vetämällä jollakin monista puheäänistäni jotakin hupsua juttua.  

Jalkani päältä on kävellyt kilpikonna, olen silittänyt siiliä (niin omaa tukkaa kuin eläintäkin), olen pitänyt kädessäni käärmettä. Kaikki eri kerroilla.

Hurjiin huvipuistolaitteisiin minua ei saa, mutta tietysti voisin lähteä kohtuullisiin laitteisiin.

Tavoitteena on päästä juoksukuntoon, vaikka toki mieluummin tanssin tai kävelen luonnossa.

Minulla ei ole lemmikkejä, mutta ei myöskään tietääkseni allergioita. Olen minä koiraa joskus kävelyttänytkin ja tietysti silittänyt.    

Suhtaudun elämään opettavaisena seikkailuna. Viime kuukausina pisimmät päiväkävelyni ovat olleet siinä kahdenkymmenen kilometrin tuntumassa, tietysti kantamuksia on ollut mukana.  Pisimmillään olen kävellyt päivän aikana noin 39 kilometriä. Kunto toki silloin useampi vuosi takaperin oli parempi.

Luonteeltani olen sovitteleva. Annan kyllä palautetta ja arvostan hyvää kohtelua. Voin kyllä puhua paljonkin, mutta todennäköisemmin mietin runsaasti.  

Harrastan keräilyä, valokuvaamista, kauneuden ihailua, …

21.4.2023

Yleistä seuraa ja kesäistä vaeltajaa

Mies, 27 vuotta, Kymenlaakso

Hei!

Etsinnässä kaikkea nettikavereiden ja elämänkumppanin väliltä :) Tutustutaan mielummin keskustelemalla kun lukemalla toistemmi ilmoituksia, ja vaikka ei keskustelu sen pidemmälle menisi, niin ainakaan tilaisuus tutustua huikeaan ihmiseen ei jäänyt välistä.

Toki oli ihana löytää joku jonka kanssa kesällä lähteä vaeltelemaan :)

Sivu
Takaisin ylös