Ilmoitukset alueelta Kymenlaakso (48 kpl)

 - 
 
eilen

Moi!

Nainen, 24 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

Asun Kouvolassa, ja mietin että haluaisin samalta paikkakunnalta uuden ystävän, jonka kanssa viestitellä, jakaa asioita tai käydä vaikka leffassa. Oon kunnon kotihiiri enkä kaipaa baarissa käymistä tai juhlia, mutta olis kiva silti käydä joskus jossain, vaikka ihan vaan kävelyllä. Omaa luonnetta on ehkä vähän hankalaa kuvailla, mutta jos muutamalla sanalla pitää kertoa niin ujo, suorapuheinen, hassu, ehkä jonkun mielestä hieman outo, rehellinen ja kiltti.

Kikistä löytää nimimerkillä paperilentokone niin kauan kun tuo sovellus vielä olemassa on. Ota ihmeessä yhteyttä, voidaan viestitellä ja tutustua sitten vähän paremmin. :)

2 päivää sitten

Moi

Mies, 21 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

Etsin uusia kavereita/juttu seuraa, oon juuri muuttanu Kymenlaaksoon, ois kiva jos sais juttu seuraa ympäri suomee.

3 päivää sitten

moro kaikille

Mies, 27 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

27v mies Etelä-Suomesta - Kouvolasta, mutta liikun paljon mm. Lahti-pk-seudulla... Jne
Aika introvertti olen eikä montaa kaveria ole .
-MT ongelmia luonnollisesti jonkin verran,, lähinnä ahdistuneisuushäiriön muodossa ja sosiaaliset tilanteet ja ihmismeret usein aiheuttaakin ahdistusta. Aika puhelias kuitenkin saatan olla, jos löytyy samanhenkistä seuraa.
-Mainoksia jaan osa-aikatöissä.

-Mistä olen kiinnostunut no yhteiskunnasta, politiikasta ja psykologiasta, luovista asioista ja sen sellaisesta.
-Olen erittäin luova ihminen ja aina vähän omissa ajatuksissani.
-Netflix ja chill pyörii joka päivä, siellä tulee katsottua mm. stranger thingsiä, spartacusta, under the domea, z-nationia, south parkkia ja muita sarjoja. Hbo nordicin hommasin myös, siellä 12 apinaa ja viikinkit on laatusarjoja.
-Välillä tulee myös urheiltua, lähinnä uimahallissa käyntiä – tykkään uida ja saunoa. Nyrkkeilysäkki löytyy pihalta ja sählyssä tulee käytyä ja sulkapalloa ym.
Aavejahdissa, ja urbaania tutkimuksia tulee tehtyä.
Kaikissa tapahtumissa tulee myös käytyä.
-Huumorintajuni lienee aika sarkastista, absurdia ja ironista, en jaksa ottaa mitään kovin tosissani, vaan vitsejä pitää pystyä kertomaan mistä vaan. Itsesensuurini on olematon 😛
infp
hsp
Jousimies
Vuohi..
Ja ja ja jajajajajaja

Oon aika vaikea luonne mutt ihan mukava silti xd Come and try me.

Sähköpostiosoitteeni: randomi777@suomi24.fi

Ota yhteyttä jos kiinnostaa hengailu tai muuten vaan juttelu. Mieluiten viestiä sähköpostiin, täällä en käy usein.....

10.10.2019

Etsin ystävää ❤️

Nainen, 18 vuotta, Kotka, Kymenlaakso

Olen 18 vuotias nuori nainen kymenlaaksosta ja haluaisin saada ystävän. Mun elämässä on tapahtunut paljon ja nykyään mun elämässä ei ole yhtään ystäviä. Ois ihanaa, että olis joku kenelle soittaa ja jonka kanssa tavata ja hullutella, sekä jakaa ilot ja surut. Rakastan eläimiä, teen paljon käsitöitä ja opiskelen tällä hetkellä lukiossa. Asun yksin ja viihdyn todella hyvin omissa oloissa, mutta tykkään tietysti muiden seurasta. Viihdyn eniten pienessä porukassa/kahdestaan, en kaipaa suurta kaveriporukkaa vaan jonkun luotettavan ja ihanan ihmisen. Tykkään myös kirjoitella, joten myös kirjeitä voisi lähetellä jos asut kauempana. Jos säkin oot yksinäinen ja kaipaisit seuraa niin saa ottaa yhteyttä. :)

29.9.2019

Uusia ystäviä :)

Mies, 25 vuotta, Kymenlaakso

Moi!

Eli oon kohta 25v mies kymenlaaksosta. Luonteeltani oon aika rauhallinen, huumorintajuinen ja ystävällinen. Aluksi saatan olla vähän ujo, mut kyl se siitä kun tutustuu :)

Harrastan lumilautailua, salia ja välil lenkkeilyä :) Tykkään myös katella netflixii, pelaa ps4 ja käyä kalastaas :)

Sellasii kavereita olis kiva saada kenenkaa vois puhuu kaikest ja olla oma ittensä. Ei oo välii missäpäin asut :)

Siin on vähän tietoi aluks, laittele vaa viestii jos vähäki kiinnostuit nii tutustutaa sit paremmin :)

24.9.2019

Moikkeliskoikkelis!

Nainen, 34 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

Muutin Kouvostoliittoon tuossa päälle kuukausi sitten ja uudet ystävät olisi enemmän kuin tervetulleita. Oon Etelä-Karjalasta kotoisin joten oon semmonen aika sosiaalinen, avoin ja rempsee tyyppi. Ikää karttunu jo 34 vuotta mut en oo mitenkään täti-ihminen. Miulla on 5 vuotias poika, joka on säännöllisesti miun luona ja sillä välin kun hää ei oo miun luona ni seuraa pitää 3v Rambo koiruus. ☺️
Etin ystäviä kaikkeen maholliseen tekemiseen. Oon myös heppatyttö mut paikkakunnan vaihdon takia en oo päässy takas lajin pariin.
Ottakee yhteyksiä ja tavataa pian!

19.9.2019

Kaveria Kouvolasta

Nainen, 22 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

Hei! Etsin kouvolasta uutta ystävää uuteen elämänkauteen. Muutin heinäkuussa tänne Kouvolaan miehen perässä. Ystävät jäivät kotikaupunkiin ja heihin pidän yhteyttä, mutta olisi kiva saada täältäkin ystäviä arkeen. Olen työssä käyvä mutta vapaa-ajalle seuraa kun mies töissä. Kahville, leffaan , lenkille tai salille tai syömään... Mitä vain. Olen 22v nainen joka sosiaalinen ja rohkea tutustumaan. Haen luotettavaa ja pitkä aikaisempaa ystävää. Laita sähköpostia, jos kiinnostuit niin kerron mielellään lisää ja olen valmis tutustumaan.

16.9.2019

Moikka :)

Nainen, 19 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

Olen yksin asuva nainen. En tunne täältä vielä juuri ketään, ja etsin kavereita, jotka olisivat mielellään päihteettömiä ja savuttomia ja kiinnostuneita itsensä kehittämisestä jollain tapaa. Olen sydämellinen ja sosiaalinen tyyppi.

15.9.2019

Hellou

Nainen, 36 vuotta, Kymenlaakso

Olen 36-vuotias nainen Kouvolasta ja minulla on ulkomaalainen mies ja lapsia. Etsin meille perheystäviä tai pariskuntia joiden kanssa viettää aikaa. Lapseni ovat teinejä.

Tykkäämme katsoa leffoja ja kokkailla, ulkoilla ja käydä erilaisissa tapahtumissa. Tykkäämme musiikista ja varsinkin itse tykkään käydä musiikki tapahtumissa. Mieheni urheilee jonkin verran. Puhumme Suomen lisäksi myös englantia.

Etsimme ystäviä joiden kanssa tehdä arkisia juttuja, jutella ja käydä erilaisissa paikoissa viettämässä yhteistä aikaa. Meille ei ole väliä minkä ikäinen tai mitä sukupuolta olet tai mistä päin olet. Toivomme ystäviä sekä perheistä, pariskunnista että yksin elävistä.

Toivottavasti tätä kautta löytyy uusia tuttavuuksia.

15.9.2019

Samantyylistä kaveria

Mies, 21 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

Moi oon 21-vuotias mies ja etsin kaveria. Voisimme yhdessä pelailla, lenkkeillä, ajella ja jutella tai mitä vaan keksitään. Olen ujo, huumorintajuinen ja luotettava kaveri.

En käytä alkoholia juurikaan enkä tupakkatuotteita. Harrastan satunnaista lenkkeilyä ja tykkään pelata tietokoneella.

Nakkaa viestillä niin tutustutaan lisää.

P.S. olen parisuhteessa

12.9.2019

Kavereita etsimässä!

Nainen, 21 vuotta, Kymenlaakso

Hei!😊

Täällä kirjoittelee 21-vuotias nainen kymenlaaksosta! Ajattelin jos tätä kautta sais juttuseuraa tai ihan ystävyyssuhteita😊 oon tosi yksinäinen ja eikä tällä hetkellä ole yhtään juttukaveria/ystävää😕 ois kiva jos ikäs ois siin 19-23 väliltä ja ei oo väliä mistäpäin oot tai minkä sukupuolinen olet😊!

Olen luonteeltani aluksi vähän ujo, mutta nopeasti sekin häviää kun juttelee. Oon myös iloinen, rakastan extempore asioita, tykkään jutella mitä taivaan ja maan välilt löytyy ja paljon muuta!😊

Tykkään musiikista, valokuvaamisesta, eläimistä, tykkään myös käydä viihteellä, matkustelusta ja paljon muuta😊!

Jos kiinnostuit niin ota rohkeasti yhteyttä!😇

9.9.2019

Äitiystäviä

Nainen, 27 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

Moikka,
Näin 27-vuotiaana huomasin, että ollaan kasvettu nuoruuden ystävien kanssa eri suuntiin ja kaipaisin uusia ystäviä. Olen 1,5-vuotiaan tytön kotiäitinä, meillä on myös 2 koiraa. Olen aika ujo, mutta sekin kyllä alun jälkeen helpottaa. Tykkään urheilla, neuloa, joogailla, piirtää, haaveilla. Olen vegaani ja muutenkin terveellinen elämäntapa kiinnostaa.
Kaipaisin sekä ihan juttuseuraa, että seuraa lenkeille ja muuten vain hengailemaan. Taapero kuuluu pakettiin, joten olisi kiva jos hänellekin löytyisi seuraa.

8.9.2019

Hei!

Nainen, 18 vuotta, Kotka, Kymenlaakso

Uusia kavereita etsisin Kotkasta päin. Ei ole väliä oletko tyttö vai poika. Ikä saisi olla 16-19 vuoden väliltä. Erityisesti viikonloppuna olisi mukava hengailla. Olen hyvä kuuntelemaan ja pidän syvällisistä keskusteluista. Vapaa-ajalla lenkkeilen, käyn paljon kirjastossa, pyörin pasaatissa ja joskus tulee käytyy kahvil tai leffas.

9.8.2019

Kaveria reissuun?

Mies, 23 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

23v mies kouvolasta ettis matkaseuraa kesälle ja muutenkin tekemään juttuja. Mulle käy minkälainen reissu tai maailman tutkiminen vaan mutta enimmäkseen kiinnostais suomen roadtrippi tai lähteä eurooppaan vaikka junalla. Myös vaelluksille ois kiva saada seuraa. Voidaan myös treenata maratoonille yhdessä. Itsellä ois koko kesä ja miksei syksykin aikaa.

Oon rento ja positiivinen kaveri. Matkustelusta mulla ei oo paljoo aikasempaa kokemusta joten jos sullakaan ei oo niin se on ihan fine. :) Päihteitä en käytä.

Sillä ei oo mitään väliä mistäpäin suomea oot. Ikä ois hyvä olla jotain samaa luokkaa 18-27. Sukupuolellakaan ei niin väliä.

Mulle kelpaa myös ihan muukin tekeminen tai tekemättä oleminen tottakai. Eli voit laittaa viestiä vaikka ei reissaaminen välttämättä kiinnostaiskaan.

Ota yhteyttä nii katellaan lisää :)
Sposti minavaan96@gmail.com

4.8.2019

Hei.

Mies, 21 vuotta, Kotka, Kymenlaakso

Olen 21-vuotias, äskettäin Kotkaan muuttanut mies. Tykkään liikunnasta, urheilusta, luonnosta ja syvällisistä keskusteluista. Olen introvertti, mutta sosiaalisesti kyvykäs. Jokainen voi tulla juttelemaan, vaikkei mielenkiinnon kohteet varsinaisesti täsmäisikään.

23.7.2019

Moikkelis moi!

Mies, 33 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

Täytyy kokeilla myös tätä kautta josko löytäis uusia kivoja tuttavuuksia. Olen huomannut että olen kyllä melko yksinäinen oikeasti, vaikkakin olen todella sosiaalinen ja hyvällä huumorilla varustettu 😉 Ystäviä joiden kanssa mahdollisesti käydä leffois, kaupois, kahvil, kaupungil tai ihan vaa jutella niistä näistä. Asun Kouvolassa, ja kavereita on pieni määrä joiden kanssa toisinaan tekemisissä. Välillä kaipaan jotain uutta ja mielenkiintoista. Laita ihmeessä viestiä jos sulla on myös tylsää ja että mielenkiintosi havahtui ja heräsi 😂

14.7.2019

Moi

Nainen, 21 vuotta, Kotka, Kymenlaakso

Etsin uusia kavereita joiden kanssa lähtä terassille, reissuun tai minne vaan🙂
Oon 21vuotias nainen ja asustelen kotkassa

Sivu
Takaisin ylös