Ilmoitukset alueelta Kymenlaakso (131 kpl)

 - 
 
25.7.2021

Moippa!

Nainen, 21 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

OIen 21-vuotias introvertti nainen Kouvolasta. Etsin itselleni ystävää esimerkiks kahvitteluun, hengailuun, pelailuun ja ihan mihin vaan mitä ikinä keksitään. :o Musta saa hyvän ystävän joka kuuntelee ja lähtee mukaan melkeen kaikkeen. ^^ Mulle kelpaa kyllä nettikaveritkin, esimerkiks discordiin juttukaveriksi! :3

Miun tosi vaikea luoda uusia ihmissuhteita, koska olen ujo ja hiljainen uusien ihmisten kanssa. Mulla ei oikeastaan koskaan ole ollut kavereita muualla kun netissä, joten oon vähän hukassa miten ihmisten kanssa pitäis toimia. :D

Mun harrastuksiin kuuluu pelaaminen tietokoneella, viherkasvien hengissä pitäminen ja koiran rapsuttaminen. ^^

Iälläsi ei ole niinkään merkitystä, kunhan vaan kemiat kohtaa. :3
En etsi parisuhdetta tai mitään muuta, miulla on jo mies.
Toivon syvästi sitä ettet lopeta juttelemista heti :<
Laita viestiä, jos haluut tutustua ja tulla vaikka rapsuttamaan mun koiraa! :')

24.7.2021

Hei yksinäinen nainen 37v. Etsii kaveri seuraa.

Nainen, 37 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

Etsin itselleni kaveri seuraa... Olen itse asunut Kouvolassa 2 vuotta ja enkä tunne ketään täältä ja olis kiva saada vaikka kävely tai/vaikka juttu seuraa. Itse yh äiti lapset 9.- 17 vuotta. Ja itse opiskelen tällä hetkellä. Olis joskus kiva nähdä muitakin kun omaa perhettä ... Ja jutella ja kuunnella muutakin kun omia paljon puhuvia lapsia. Itse usein olen se joka tykkää kuunnella enemmän....

23.7.2021

Morjesta!

Nainen, 21 vuotta, Kotka, Kymenlaakso

Olen nuori nainen Kotkasta, joka etsii uusia ystäviä. Olen tällä hetkellä vielä opiskelija, mutta aikaa riittää uusiin tuttavuuksiin.
Tykkään kahvitella, ajella autolla, kuunnella musiikkia, katsoa erilaisia leffoja/sarjoja, piirtää ja pelaa koneella.
Olen asunut kotkassa vasta 5-6kk joten täältä päin ei ole kavereita ollenkaan

En eti seurustelusuhdetta!
Jos et tykkää kissoista tai mun autosta ni voit samantien painuu jonnekki.. xD
Jos omistat discordin lisää minut siellä! yoanna#4044
Niin voidaan vaikka pelata joskus yhdessä!

22.7.2021

Morjens!

Mies, 40 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

Olen 40v sinkku mies ja osa-aikainen yh-isi-mies Kouvolan seudulta.

Kokeiltava tämmöstä kun kerran tämmönen on.

En oikein tiedä mitä hakusessa, tai pitäisi kirjotella, kun ei ole näistä juurikaan kokemuksia...mutta naispuolista seuraa viestittelyyn, juttuseuraksi ja miksei tapaamaankin jonkin yhteisen asian tiimoilla, tai kaffella /olusella tms joskus. Mikäli korona antaa myöden.

Kymenlaakso-Porvoo sektorilla liikuskelen ,muttei sillä niin merkitystä jos viestittely/soittelu asteella mennään. Olis kyllä kiva joskus mahdollisesti tavatakin. Ja koskaan tiedä vaikka viikoksi tai loppuelämäksi löytyisi seuraa toisille. Ikähaarukka karkeasti omaa ikäluokkaa +-10v. Ei kuitenkaan niin tarkkaa sen kanssa.


Harrastelen Kalastusta ja moottoripyöräilyä, jotka jäänyt nyt aika vähille kaikenmaailman kiireiden keskelle.
Musiikkiakin kuuntelen. Vanhassa omakotitalo asumisessa myös omat harrastuksensa.
Baareissa en juurikaan käy, enkä käynyt ennen koronaakaan. Satunnaisesti.
Aikanaan käyty tarpeeksi.

Olen sosiaalinen, ja joskus mukavaksi, hauskaksi ja luotettavaksikin haukuttu.

Kauhean vaikea kertoa itestään... Mutta Kokeile ihmeessä viestitellä jos yhtään kiinnostuit. Kerrotaan sitten lisää

19.7.2021

Luottoystäviä 😊

Nainen, 28 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

Moikka,

En tiiä mitä tähän kirjottelis, mutta koitetaan! 😄

Oon muuttanut Kouvolaan noin vuosi sitten ja en ole vielä kunnolla tutustunut/löytänyt ystäviä, joiden kanssa tehdä mitä vaan.
Oon 28v ja asustelen avopuolison ja koiran kanssa joen varrella. Teen toimistotyötä arkena ja viikonloput on vapaana.

Alkuun saatan olla tosi ujon/varautuneen oloinen, mutta se helpottaa, jos löytyy rentoja kavereita! Olen luotettava ja helposti innostuva ja mukaan lähtevä. Tykkään reissata ja suunnitella niitä. Etsin ympärilleni aitoja ihmisiä ja semmosta fiilistä, että voi olla ihan oma ittensä vaan. 😊 Kaipaan luottokavereita, joille voi höpötellä ihan mitä vaan avoimesti ja joihin voi luottaa 110-prossasesti.

Tykkäisin sponttaanista meiningistä ja siitä, että voisi rennosti pyytää milloin vaan tekemään jotain tai sitte ihan vaan olla möllöttämään. Teen mielellään kaikenlaista mm. Ulkoilu, jumppailu, pelailu esim sulkkis, tennis, joogailu, kahvilla, syömässä tai leffassa käynti, kaupoilla kiertely, viini-illat yms. ja olisi kiva löytää ystäviä joiden kanssa touhuta kaikenlaista. 🙂

Kaipailen kamuja Kouvolasta. Nakkaa viestiä. 🤗

15.7.2021

ystävyys

Mies, 50 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

Etsin sähköpostiystäväksi 45-60 vuotiasta naista, herkkää ja luovaa ihmistä. Saat olla toisenlainenkin. Sinua, joka tykkäät myös kirjoittaa, muutenkin, kuin vain kerran viikossa. Päivittäiset viestisi piristäisivät elämääni. Olen herkkä, musikaalinen. Teen iskelmämusiikkia, laulan ja soitan vähän kitaraa ja sähköurkuja.
Muut harrastukset: voimailu, pyöräily, luonto, joskus otan kuviakin siitä. Ja koiraakin pitää ulkoiluttaa. Kirjoitan myös runoja välillä ja novellejakin on syntynyt muutama. Haaveena on saada edes yksi romaani valmiiksi.

foreign scammers, stay away from me!!!!

11.7.2021

Moro!

Mies, 30 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

Muutin Kouvolaan koronan aikana, enkä juurikaan tunne ketään täältä. Motivoidun kuitenkin parhaiten kun asioita saa tehtyä seurassa. Duunailen etänä koodihommia Helsinkiin, ja tilanne todennäköisesti jatkuu näin ainakin pari vuotta, koska olen sattumoisin myös tulossa kaksoisten isäksi.

Jos ketään kiinnostaa niin mahdollisuuksia olisi mm.

- Salikaveriksi, joka aloittaa melko pohjalta (esim. starting strength, golden six)
- Coworking, vaihtelua kotitoimistolle
- Keskusteluun ja kasvuun isyydessä. Nämä asiat eivät jostain syystä juurikaan kiinnosta lapsettomia kavereita :D

Riittää jos yksikin näistä vaihtoehdoista kuulostaa hyvältä!

10.7.2021

Moikka

Mies, 50 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

Olen luotettava ja katseenkestävä 50v mies Kouvolasta. Avioliittovuosien ja lasten aikana ovat omat kaverit jääneet vähemmälle, välillä tuntuu, että olisi mukava päästä täältä kotoa hetkeksi omien kavereiden pariin, edes sähköpostitse. Luonteeltani olen empaattinen introvertti, mutta hyvässä seurassa lämpenen kyllä tuttavalliseen jutusteluun. Harrastuksina voisin mainita pyöräily, metsähoito, kahvittelu, musiikki ja elokuvat.

Haluaisin ystävää noin 30-50v naisesta läheltä Kouvola-Lahti akselia tai miksei useammastakin kaverista ja sähköpostilla kauempaakin ajatusten vaihtoon.

7.7.2021

Moro

Mies, 19 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

Oon 19-vuotias mies Kuusankoskelta. Oon aika ujo joten en osaa aloittaa keskusteluja hyvin :D, mulle voi tulla juttelemaan mistä vaan. Kiinnostuksen kohteita ovat videopelit ja kuntoilu. Huumorintajuni on mitä on mutta olen silti todella mukava ihminen, olen aika avoin siis kommenttieni suhteen :D

7.7.2021

Etin kaveria/seuraa ^^

Mies, 19 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

Etin uutta kaveria/seuraa yms yms :>

Oon ensisilmäyksellä todella ujo. Eli en oikein hyvin osaa alottaa keskusteluja, mutta mitä pidempää mut tuntee niin avaudun enemmän ^^
Kiinnostuksen kohteita ovat: Autot, videopelit, anime (netflix ja sarjat yleisesti ottaen)

Osaan tuoda iloa elämää! :> Mulle voi jutella herkistäkin aiheista, kuuntelen toki. Mun kanssa voi keskustella mistä vaan =)
Jos nyt jotain myös kiinnostaa astrologia niin olen oinas (joten te jotka tiiäätte niin tiiätte :D)

Harrastuksiin kuuluu autot ja laskettelu
sc: Iboeelo1337
instagram: Ibowo_
Discord: Ibowo#0001

Nähdää :)!

6.7.2021

Hei!

Nainen, 24 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

Olen 24-vuotias pienen lapsen äiti. Kaipaisin uusia ystäviä elämääni, mieluiten täältä lähialueelta mutta ei pidempi välimatkakaan ole ongelma. Kiinnostuksen kohteita ovat mm. liikunta, piirtäminen, elokuvat ja musiikki. Ota ihmeessä yhteyttä, jos kiinnostaa.

4.7.2021

Leppoisasti rupatellen

Nainen, 30 vuotta, Kymenlaakso

Mitäpä sitä tässä kohtaa kaipaan elämääni? En ainakaan mitään totista torven soittoa, vaan leppoisan letkeää jutustelua aiheesta ja välillä aiheen vierestä. Pidän hieman jopa sarkastisesta huumorista. Sinun ei tarvitse olla koomikko, mutta pientä pilkettä olisi hyvä löytyä silmäkulmasta. Mielestäni kaveruus ei katso ikää, sukupuolta tai sijaintia, joten näillä seikoilla ei ole sen suurempaa merkitystä. Tulehan rohkeasti jutulle, en pure.

4.7.2021

Tervehdys

Mies, 37 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

Hei. Asun tällä hetkellä Kouvolassa ja joitakin uusia ihmisiä kaipaan elämääni. Olisi kivaa käydä kävelyllä, näyttelyissä tai vaikka tutkia luontoa. Myös ajatustenvaihto s-postilla on välillä ihan virkistävää.
Harrastuksiani tai ainakin tärkeitä asioita ovat ainakin seuraavat: musiikin kuuntelu, maalaus, läsnäolon tuntu, luonnossa liikkuminen, leivonta, lukeminen, frisbeegolf, kirpputorit, terveet elämäntavat, tanssi, pyöräily, pelit, kissat, tee, teatteri, avarakatseisuus joitakin mainitakseni. Elokuvia ja sarjoja seuraan toisinaan. Joitakin yhteisiä asioita olisi kiva olla sinullakin.
Luonteeltani olen etenkin rauhallinen, lempeä ja ystävällinen. Huumoriani on usein kuvailtu pehmeäksi. Olen introvertti ja harvoin kovin puhelias läheistenikään seurassa.
Kavereita on hyvin vähän tällä hetkellä, joten tilaa ja aikaa voisi hyvinkin löytyä juuri sinulle jos kiinnostaa tutustua uuteen ihmiseen.

30.6.2021

Kaveriseuraa <33

Muu sukupuoli, 18 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

Moikka! Oon 03 ja tuleva abi Kouvolan alueelta ja olisin todella kiinnostunut löytämään oman ikäisiä kavereita! :] Oon avoin tyyppi ja myös todella luotettava, sekä hauska/humoristinen vaikka itse sanonkin. Teen vapaa-ajalla vähän kaikkea: katon ytbee tai netflixiä, teen käsitöitä (koruja ja virkkaan), sekä joskus pyöräilen!! Tykkään piknikeistä tosi paljon ja olis kiva jos joku olis halukas lähtemään johonkin puistoon <33 Aluks saatan olla vähän ujo, mutta tutustuttua olen hyvin puhelias ja mukava!! Lisätietoa saat musta äddäämällä mut snäpissä!! <33

sc: ellumal

27.6.2021

Kavereita/ystäviä hakusessa

Nainen, 30 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

Moi!

Etsin kavereita Kouvolan alueelta. Salille, joogaan, koiralenkille ja ihan vaan hengailuun!
Olen 30-vuotias avoliitossa omakotitalossa asuva nainen ja meillä on kaksi koiraa. Teen välillä liiankin paljon töitä, tasapainoa siihen etsiessä!
Luonteeltani olen erikoinen, hauska ja syvällinen.
Olisi mukavaa löytää uusia ihmisiä elämään ja sen tuomiin seikkailuihin.
Jos koet elämänarvoksesi olla hyvä ihminen, laittele viestiä!

27.6.2021

Kavereita Kouvolasta?

Nainen, 18 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

Moikka

Oon 18-vuotias nuori, joka muuttanut Kouvolaan Marraskuussa. Opinnot vielä toistaiseksi Lahdessa, joten on mahdoton ollut tutustua oikeastaan keneenkään. Toki tunnen mieheni ja hevoseni ratsastajan täältä, mutta siihen se sitten jääkin! 😅 Olis tosi ihanaa saada sellaisia ystäviä, jotka AIDOSTI haluaa tutustua ja tykkää jutella paljon asioista maan ja taivaan välillä! 😂💕 Miulta löytyy pari tatskaa ( lisää tulossa!!! 😍) ja muutama lävistys, eli jos et niitä hyväksy niin skippaa suoraan! 😁 Hevosen omistan, mutta mun elämä ei pyöri pelkästään sen ympärillä että ei hätää, en höpötä hevosista koko aikaa! 😂 Miusta sie saat itelles luottopakin, rehellisen ja aidon ystävän! 💕 Saat miusta seuraa uimaan, terdelle, kahville tai vaik tupakalle!😂💕 Ota yhteyttä jos yhtään nappas, somet alhaalla! 🦋

Snp: Nipsiu
Ig: jessicakaroliinaa

22.6.2021

Mooi :)

Mies, 27 vuotta, Hamina, Kymenlaakso

Tääl ettis 27v mies uusia tuttavuuksia (:

Mun arkeen kuuluu töissä käynti, silloin tällöin lenkkeily ja mitä nyt satun keksimää (: yleisest oon monenlaisest liikunnast kiinnostunu (:

Haminas vaikutan täl hetkellä, en oo juurtunu tänne et oon innokas muuallekin liikkumaa (: oon huumorintajuinen, ystävällinen ja ymmärtäväinen. Luotettava oon kans nii mun kanssa voi puhuu ihan kaikesta mahollisest (:

21.6.2021

Heii

Nainen, 21 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

Olen 21vuotias nainen kuusankoskelta, etsiskelen vain kavereita tositarkoituksella minulla on poikaystävä toisessa kaupungissa. mutta lasilliselle, kahville tai muuten vaa viettää aikaa kelpaisi tälläiselle vähän yksinäiselle
omistan 2 gerbiiliä ja yhden hamsterin. toivottavasti tykkäät eläimistä :)
muutan kouvolasta pois marras-joulukuun aikana joten vielä voidaan keretä tutustua, tuun tottakai aina tulee käymää täällä😽
sc:novoisaatana
ig: _sussu666_
sähköposti ei toimi mulla!

Sivu
Takaisin ylös