Ilmoitukset alueelta Kouvola (95 kpl)

 - 
 
2 päivää sitten

Ystäviä ja juttuseuraa

Nainen, 40 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

Havahduin hetki sitten siihen, että ystäväpiiri on kaventunut viime vuosina todella paljon. Asun kaksin kouluikäisen lapseni kanssa ja kaipaan aikuista juttuseuraa sekä kaveria kävelylle, kahville, teatteriin, leffaan, museoon tai mitä nyt ikinä keksitään. 😊

Sydäntä lähellä ovat kirjat, käsityöt, musiikki ja hyvät keskustelut. Haaveilen omasta koirasta, mutten ole vielä päässyt käutännön toteutukseen asti. 😄 Baariseuraa musta ei saa, mutta hyvän bändin keikalle lähden mielelläni.

Voit asua hieman kauempanakin, mutta toki joskus olisi kiva tavatakin. Olisi mukavaa tutustua ihmisiin, joilla on samankaltainen elämäntilanne. 😊 Etsin ensisijaisesti ystäviä naisista. En etsi parisuhdetta.

Viestit aluksi mieluiten tätä kautta. Sähköpostiin lähetettyjen kanssa on ollut ongelmia.

12.1.2022

Moikka

Mies, 51 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

Välillä on mukava päästä kotoa hetkeksi omien kavereiden pariin, myös sähköposti, whatsapp tai muu vastaava toimii myös. Joten etsin juttuseuraa naisesta mieluiten lähialueelta Kotka Lahti akselilla tai miksei kauempaakin. Jos löydyt lähempää niin voidaan joskus vaikka kahvitella kasvotusten. Olen parisuhteessa enkä etsi varsinaista elämänkumppania vaan pikemminkin ystävää naisesta ikähaarukassa 35-50v.

Tykkään puuhata luonnossa, metsätöissä, erilaisten nikkarointien parissa, valokuvauksesta, lintujen bongailuista, pyöräilystä, kahvittelusta, musiikista, lukemisesta ja tietenkin sarjoista Netflixissä, hiljaisuudesta mökillä, kalastuksesta ja aikalailla monesta asiasta.

Jos tunnet mitään vastavetoa mahdolliseen ystävyyteen niin kirjoita viesti.

11.1.2022

Kavereita Kouvolasta

Mies, 20 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

Moi,
Oon 20 v mies ja etsin kavereita Kouvolasta. Oon muuttanu viime vuonna Kouvolaan opiskelujen perässä ja miespuoliset kaverit jääny vähälle. Olis kiva löytää kavereita vaikka jonkii harrastuksen parissa tai muuten vaan.

Musiikkia tulee kuunneltua paljon ja harrastan musiikin tekemistä. Olis etenkin mukava löytää muita musiikista kiinnostuneita tai musiikkia tekeviä. Välillä tulee myös valokuvailtua ja olis kiinnostusta aloittaa joku liikuntaharrastus.

Lähinnä miehiä ikähaarukasta 18-25 ois kiva löytää kaveriks, mut sukupuolella ei oo niin paljo väliä etenkin, jos kiinnostusta musiikkiin löytyy.

10.1.2022

Moippa!

Nainen, 21 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

OIen 21-vuotias introvertti nainen Kouvolasta. Etsin itselleni ystävää esimerkiks kahvitteluun, hengailuun, pelailuun ja ihan mihin vaan mitä ikinä keksitään. :o Musta saa hyvän ystävän joka kuuntelee ja lähtee mukaan melkeen kaikkeen. ^^ Mulle kelpaa kyllä nettikaveritkin, esimerkiks discordiin juttukaveriksi tai sit pelailuun!

Miun tosi vaikea luoda uusia ihmissuhteita, koska olen ujo ja hiljainen uusien ihmisten kanssa. Mulla ei oikeastaan koskaan ole ollut kavereita muualla kun netissä, joten oon vähän hukassa miten ihmisten kanssa pitäis toimia. :D

Mun harrastuksiin kuuluu pelaaminen tietokoneella, viherkasvien hengissä pitäminen ja koiran rapsuttaminen. ^^

Iälläsi ei ole niinkään merkitystä, kunhan vaan kemiat kohtaa.
En etsi parisuhdetta tai mitään muuta, miulla on jo mies.
Toivon sitä ettet lopeta juttelemista heti :<
Laita viestiä, jos haluut tutustua! :')

6.1.2022

Kaveri Kouvolasta

Nainen, 56 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

Hei! Etsin juttelu-, kahvittelu-, pizza-, lenkki-, uinti-, pyöräily-, sup-, sali-, kirppis-, leffa-, sienestys-, marjastus-, vaellus-, reissu- yms. kaveria jakamaan silloin tällöin arkea. Olen 56-v, perheetön, työssäkäyvä hyväkuntoinen nainen. En käytä alkoholia enkä tupakoi. Reissutyövuosien myötä kotipaikkakunnan ihmissuhteet ovat vähentyneet. Tilanteen muututtua kaipaan ystäviä, joiden kanssa voisin harrastaa ja jutella ihan tavallisista jokapäiväisistä tapahtumista.

26.12.2021

Hei sinä, joka tykkäät biljardista, klubitikasta, pubeista, lautapeleistä jne

Nainen, 50 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

Haen kaveria vähintään noin 40 v, joka tykkää pelata ainakin biljardia , kasipalloa ja ysipalloa ja mahdollisesti pelata dartsia. En ole mikään taitava pelaaja kummasakaan, mutta jotakin osaan ja samaa toivon siltä, joka seuraksi lähtee. Muuten voit olla kuka/mitä vaan. Minä siis olen vain biljardikaveria vailla, jonka kanssa saisi helposti tasaisia pelejä. Pelailua Kouvolan alueella pääsääntöisesti. Biljardi-illan yhteydessä voi ottaa muutaman oluen tms. Itse olen n. 50 v

26.12.2021

Ystäviä

Nainen, 27 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

Hei! Olen 27-vuotias nainen Kouvolasta. Muutin tänne puolitoista vuotta sitten enkä ole vielä saanut luotua tänne omaa verkostoani. Olisi ihanaa saada ystäviä, joiden kanssa voi kahvitella, pitää naistenilltoja, whatsappailla, käydä lenkillä, shoppailemassa ja ihan vaan kriiseillä yhdessä elämän asioita.

Olen ainakin alkuun vähän ujohko, vaikka olen sosiaalisessa ammatissa. Minulla menee jonkin aikaa uusiin ihmisiin tutustumiseen 🙈

Olisi mukavaa saada ystäviä noin samanikäisistä (about 25-35-vuotiaista), joilla elämäntilanne olisi edes vähän samanlainen. Itselläni ei ole lapsia, vaikka ne ovatkin tulevaisuuden haaveissa 🤗

18.12.2021

Heippa!

Nainen, 24 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

Täällä kirjoittelee 24 vuotias nainen Kouvolasta. Olen pirtsakka, sosiaalinen ja huumorintajuinen sekä urheilullinen ja eläinrakas. Tykkään mm. matkustella, sisustaa kotia, shoppailla, leipoa.

Kaipailen elämääni uusia, samanhenkisiä ystäviä (naispuoleisia), niin kuntosalille kuin vaikka viinilasilliselle tai kahville :) Vaikka et Kouvolassa asuisi, välimatka ei oo este. Mikäli jaat samoja mielenkiinnonkohteita niin laita ihmeessä viestiä niin jutellaan lisää!

14.12.2021

uusia kavereita/juttuseuraa?

Nainen, 19 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

Moikka! oon 19 vuotias nuorinainen kouvolasta ja etsin uusia tuttavuuksia ja päiviin kaipaisin jotakin tekemistä! oon ystävällinen, mukava, luotettava, rauhallinen ja välillä en niin rauhallinen😁 oon heittäytyjä joten lähen melkein mihin vaa mukaan! Jos kiinnostuit ni tuu ihmeessä tutustumaan muhun enemmän! Sukupuolella ei väliä ja mielellään 18-24v ja etsin tosiaan kouvolan seudulta uusia tuttavuuksia!☺️

12.12.2021

Uusia tuttavuuksia!

Mies, 22 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

Hei.

Uusia tuttavuuksia tosiaan hakusessa. Olen 22-vuotias mies Kouvolasta. Käyn töissä arkisin niin vapaa-ajalle olisi kiva löytää tekemistä.

Tykkään pelailusta, autoista, ulkoilusta, elokuvista yms...

Jokin liikuntalajikin voisi olla mielenkiintoista aloittaa.Discord/steam/battle.net löytyy jos peliseuraa vailla.

8.12.2021

Moikka!

Mies, 34 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

Etsin kaveriseuraa Kouvolasta. Mulla on muutamia ystäviä ja kavereita, mutta tykkään tutustua uusiin ihmisiin.

Olen kunnollinen, rehellinen ja hyväkuntoinen tyyppi.
Harrastuksiin kuuluu vahvasti kuntosali, vanhat autot ja toisinaan hyvät sarjat/leffat.

Jos kiinnostaa tutustua niin paiskaa viestiä!
Iällä tai sukupuolella ei ole niin väliä.
Minut löytää alla olevasta ig-nickistä.

Ig: jesuikk

7.12.2021

Hellouust vaan!

Mies, 18 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

Pelikavereita ois jees täältä löytää. Oon tosi hauska ja helppo ihminen tutustua, joten rohkeasti vaa viestiä laittamaan. Kaikki musiikki käy ja jos samoja pelejä löytyy nii eiku pelaamaan vaa. Ulkoilu ja urheilu on myös lähellä sydäntä sekä myös vain mukavat juttu tuokiot.


Dc: Jahnu#3796

7.12.2021

Heyooooo!

Mies, 27 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

27 levunen jätkä Kouvolasta.

Etsiskelen täältä uusia tuttavuuksia.
Omat ystävyyssuhteet ovat lähes kadonneet ja olisi mukava löytää uusia tuttavuuksia. :)
Luonteeltani olin aika värikäs jos vaan kemiat mätsää. Voisin sanoa itseäni ambivertiksi :'D Tosi sosiaalinen ja avoin persoona kunhan alkujännityksestä pääsee ohi.
Harrastuksiin nyt ainaki kuuluu PC-pelaaminen ja leffojen/sarjojen bingetys (movie nerd)

Eiku viestiä tulemaan ja kerro jotain itsestäs viestin yhteydessä ^^

2.12.2021

Kavereita

Mies, 21 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

Olen 21-vuotias Kouvolasta. Olen muuttanut tänne syksyllä opintojen takia, enkä vielä tunne alueelta juuri ketään. Olisi kiva tutustua uusiin ihmisiin Kouvolasta mutta kyllä nettikaveritkin kelpaa.

Harrastuksiini mm. kuuluu piirtäminen, ulkoilu, jousiammunta, tietokoneella pelaaminen

Iällä ja sukupuolella ei ole niinkään merkitystä.
Minulta löytyy sc, discord, sposti.
Laita viestiä, jos haluat tutustua!

20.11.2021

Kavereita :)

Nainen, 21 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

Kouvolalainen lähihoitajaopiskelija etsii uusia ystäviä ja tuttavia. Toivon ennen kaikkea empatiaa ja keskustelutaitoa sekä molemminpuolista aktiivisuutta. Keskustelu on minulle tärkeämpää kuin aktiviteetit, mutta jos jotain tehdään, tykkään mm. lenkkeilystä, kotimaanmatkailusta, kirppareista, leffoista ja sarjoista ja hyvästä ruuasta. :) Voit olla sinkku tai perheellinen ja etsin ensisijaisesti kouvolalaisia.

4.11.2021

Hei!

Nainen, 35 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

Etsin juttuseuraa kävely/hölkkälenkeille keskustan alueelle. Välillä mukana on koira :) Jos juttu luistaa ja kiinnostuksen kohteet osuu yksiin, miksei voitaisi keksiä myös muita tekemistä. Olen 35-vuotias nainen. Voit olla mies tai nainen, suunnilleen samoja ikiä.

26.9.2021

Kavereita?

Mies, 22 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

Moikka! Oulusta lähtöisin, muutin Kouvolaan töiden perässä. Elän melko tasaista arkea johon useimpina päiväni sisältyy työt, autoharrastus, lenkkeily ja perus kotona löhöily. En tupakoi ja alkoholin kanssa kohtaan harvoin.

Juon mieluummin valkoviiniä kuin kaljaa.
En ole ujo tai epäsosiaalinen, mulla on aina ollut paljon kavereita, mutta ne nyt sattu jäämään toiselle puolelle Suomea. Ja tosiaan en oo mikään "peräkammarinpoika", tykkään pitää omasta ulkoisesti olemuksesta huolta.

Jos herätti yhtään kiinnostusta niin chekkaa ihmeessä mun ig ja sieltä vaikka snäpin kautta juttusille! https://www.instagram.com/juhoviio/?hl=fi

Sivu
Takaisin ylös