Ilmoitukset alueelta Kouvola (110 kpl)

 - 
 
tänään

Menneelle vuosikymmenelle jumittunut "vanha sielu". Ystävyyttä tai syvempää.

Nainen, 29 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

Loputtomalla uteliaisuudella, totuuden- ja tiedonjanolla elämään suhtautuva. Elämäni voisi sanoa kuvainnollisesti muistuttavan kirjan lukemista teltassa taskulampun valossa, aina jokaisen sivun vastatessa läpikäynyttä ajanjaksoa.

Majakkana paranormaali-ilmiöt on nähty ja koettu. Salaliittoteorioiden läpi kahlattu henkiselle polulle tutkimaan elämän syvempää merkitystä energioista lähtien. Maailmanmenoa seuranneena mainittakoon yleisesti väitetyn totuuden kyseenalaistamisen - edelleen.

Sivuja käännellessä palaan kuitenkin aina takaisin alkuun, sillä tunnen syntyneeni väärälle vuosikymmenelle. Mielestäni ennen vanhaan kaikki oli paremmin. Tunnen täydellistä sopeutumattomuuden ja ristiriitaisuuden tunnetta menneen vuosikymmenen ja nykypäivän välillä. Onko henkinen kasvu sittenkään rikkautta? Elääkö sisälläni vain myötävirtaan kapinoija kehityssuunnan ollessa omien arvojen vastainen?

Kaipaan hyvin pitkälti aikaa ennen nyky-yhteiskuntaa - aikaa ennen some- ja kertakäyttökulttuuria ja sen tuomaa eriarvoisuutta.

Kaipaan ihmisyyden rippeitä mitä vielä on jäljellä: joulukorttien lähettämistä henkilökohtaisesti Enter-nappulan painamisen sijaan. Haluaisin löytää turvallisen ja jämäkän miehen, joka uskaltaa antaa naiselleen perinteistä piiskaa, siinä missä yhteiskunta kasvattaa miehistä vässyköitä tasa-arvon nimissä. Voihan se tasa-arvo joskus horjua, vai voiko.

Irrottaudutaan kahleistamme, ja herätetään esiin sisäinen lapsenmielisyytemme. Imeydytään pleikan sisään. Lähdetään Istuskelemaan iltaa roihuavan tulen äärelle, ja matkataan Suomen Lappiin luontoa ihastelemaan.

Tennareihin ja huppariin ihmismereen sulautuja, jonka mieleen mahtuu monenmoista maailmaa, maailmojen päästessä välillä vapaiksi värejä käyttäen, kun taas kahvilassa kirjoitellen teekupposta hämmennellen, ja katsellen sateisesta ikkunasta kadulla kulkevia ohikulkijoita, mitä ihmismielen syvyyksiin kätkeytyykään.

Värikkääksi persoonaksi luonnehdittu, jossa esiintyy monia vivahteita. Uusien asioiden …

19.6.2022

Moikka

Mies, 51 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

Etsin ystävää/kaveria/juttuseuraa lähialueelta, Kotka Lahti akselilla tai miksei kauempaakin. Etäisyys ei kuitekaan ole ongelma, sähköposti, whatsapp tai muu vastaava toimii myös. Olen parisuhteessa enkä etsi varsinaista elämänkumppania vaan pikemminkin hyvää ystävää naisesta ikähaarukassa noin 35-50v, olen tullut naisten kanssa jotenkin aina paremmin toimeen.

Tykkään puuhata luonnossa, metsätöistä, nikkaroinnista, valokuvauksesta, eräilystä, pyöräilystä, kahvittelusta, musiikista, lukemisesta ja tietenkin sarjoista Netflixissä, hiljaisuudesta mökillä, kalastuksesta ym. Juttelen mielelläni myös syvällisempienkin keskusteluaiheiden ympäriltä.

Jos kiinnostaa tutustua niin kirjoitathan viestiä.

19.6.2022

Moicca!

Nainen, 50 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

Täällä 50v. nuorekas (muidenkin kuin omasta mielestä) sosiaalinen, huumorintajuinen, luotettava nainen vailla uusia ystäviä. Vanhojakin ystäviä muutama on mutta tätä nykyä meillä on aika eri intressit ja tapaamiset yms. jää hyvin vähälle. Minulla lapset jo niin isoja etteivät paljoa äitiä enää kaipaa, myös mies löytyy. Kaipailisin naispuolista ystävää keskusteluihin/höpöttelyihin, kahville/syömään,lenkille, elokuviin, pikku reissuille,keikoille ja vaikkapa festareillekkin ja mitä sitten ikinä keksittäisiinkään. Minulla on myös koira. Ota reilusti yhteyttä! Ikä tai paikkakunta rajoituksia ei sinänsä ole muttei mitään haittaa vaikka asuisitkin kohtuu lähellä.

16.6.2022

Moikkelismoi 😎

Nainen, 18 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

Täällä kirjoittelee 18-vuotias nuori lonely nainen. Kymenlaaksossa asustelen.

Olen taiteellinen sielu 💅🏻 ja luonteeltani olen rauhallinen, rehellinen, luotettava, huumorintajua löytyy (tosin välillä aikas kaksmielistäkin sellaista 😂), jaa sit oon tälläne tunneihminen. Kuuntelevaa korvaa tarjoan myös tarvittaessa 😌 Riippuu seurasta olenko ujo vai en, mutta kunhan juttuun päästään niin sitten ei hätiä mitiä eiköhän sitä keskusteltavaa aina löydy.

Olen myös eläinrakas 🐶🐶 Dogit on se juttu 🐕
Pidän esim. ruoanlaitosta, lenkkeilystä ja luontoretkistä. Mikään salimarkku en kyllä ole, mutta voi minuu sinnekin yrittää saada 😅 Alkoholia en käytä ollenkaan eli minusta ei juomaseuraa saa ikävä kyllä : D Niin enkä käytä mitään muitakaan päihteitä.

Minut saa houkuteltua monenlaiseen tekemiseen. Mielellään lähden nyt neljän seinän sisältä pihalle 😁 Voidaan mennä, vaikka kahville (vaikka en juo kahvia) : D tai shoppailemaan.. Heittämään frisbeekiekkoa. Taikka uimaan tai mitä vaan ikinä keksitäänkään. Vain taivas on rajana 😂 Eihän kukaan kesää yksin halua viettää, eihän.....

Toivoisin löytäväni sellaisia ihmisiä elämään, jotka on oikeesti aidosti kiinnostuneita tutustumaan, pitämään yhteyttä ja näkemään mahdollisuuksien mukaan myöhemmin, kunhan ollaan ensin jutskailtu. En etsi vain nettikaveria siis. Ja toivon, että juttu ei todella jää vaan muutamaan sähköpostiviestiin 🙄 En mitään ihan tiettyä ikää halua rajata, koska tulen juttuun hyvinkin eri ikäisten ihmisten kanssa. Ei kuitenkaan mieluusti paljoa yli 30.

Niin ja olisi kiva jos kertoisit itsestäsi viestissä jotain. Ei tarvitse ny tälläistä romaania alkaa kirjottelee, mutta jotain. Voidaan jutella ensin, vaikka sähköpostilla.

Jaahas jaksoikohan kukaan lukea tätä mun saarnausta loppuun.. mutta yritys hyvä kymmenen 😂
Rohkeasti vain viestiä tulemaan, jos yhtään nappasi! 😅

9.6.2022

Uusia ystäviä

Nainen, 34 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

Hei! Uudet tuttavuudet/ystävyydet olis todella tervetullutta 😊 Olen 34v tytsy Kouvolan alueelta ja kaipailen seuraa arkeen suurinpiirtein samanikäisistä naisista. Käydään vaikka kävelemässä, leffassa, kahvilassa ym, jutellaan mukavia 😁 Olen itse luotettava, huomioon ottava ja iloinen. Ottakaa rohkeesti yhteyttä ja kertokaa itsestänne lisää 🤗 Olisi enemmän kuin ihanaa jos täältä löytyisi ihan sydänystäväkin 💕

5.6.2022

Moikka

Nainen, 34 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

Olen 34 vuotias kahden lapsen Äiti ja koirarouva vanhuksen nami. Lenkki,kahvittelu seuraa olisi mukava saada 🙂 Asun Myllykoskella 🙂

1.6.2022

Moikka!

Nainen, 46 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

Löytyiskö tätä kautta samanhenkistä kaveria/ystävää reilu nelikymppiselle parisuhteessa elävälle naiselle? Kirpparit, kahvittelu ja höpöttelyhetket, musiikkitapahtumat, lenkkeily, ja joskus myös viihteellä käyminen on piristystä koti-arjelle 🙂 Tutustutaan alkuun vaik viesteillä 🙂

27.5.2022

Hei!

Nainen, 25 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

Etsinnässä uusia tuttavuuksia/ystäviä 25-vuotiaalle naiselle. Sukupuolella ja iällä ei niinkään merkitystä mutta miesystävä löytyy jo. Musta saa seuraa kaikenlaisiin aktiviteetteihin. Ota reilusti yhteyttä!

22.5.2022

Kavereita Kouvolasta⭐

Nainen, 25 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

Heippa!

Oon 26-vuotta täyttävä nainen ja Kouvolaan oon muuttanut viitisen vuotta sitten. Mukaan ei ystäviä tarttunut, ne elelee toisilla paikkakunnilla ja kesän lähestyessä olis kiva sosiaalisoida Kouvolassakin!

Rakastan koiria ja itelläni on vajaa 2v uros koira, käydään paljon koirapuistoissa. Vapaa-ajalla pelaan pleikkarilla ja PC:llä (varsinkin ARAM jos menee lolissa ois hauska saada pelikavereita!), ulkoilen koiran kanssa ja tuijotan liikaa TikTokkia. Tykkään matkustaa Suomessa ja ulkomailla. Tokio, Japani ja sen popkulttuuri on lähellä sydäntä, mutta ei suuri hengenasia, että osaan keskustella myös muusta!

Olis kiva löytää seuraa kahvittelemaan, uimaan, terasseille (alkoholi ei pakollista), lenkeille ja retkille muutenkin. Koirallisten ihmisten kanssa koira-aktiviteetit sopii myös. Sukupuolella ei väliä, mutta treffiseuraa en etsi, kun yksi löytyy jo kotoa.

17.5.2022

Hyvää vuorokaudenaikaa sinulle, kuka tekstiäni päätit alkaa lukemaan!

Mies, 21 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

En etsimällä etsi ketään/mitään, mutta mikäli päätät ottaa yhteyttä, on reaktioni tuleva olemaan äärimmäisen positiivinen. Kavereita ja ystäviäkin minulta löytyy elämän varrelta, mutta Kouvolaan muuton jälkeen, suurin osa heistä jäi kotiseuduilleni Pohjois-Suomeen. Etäisyys on siis suuri, eikä virtuaalinen yhteydenpito+videopelit heidän kanssaan aja samaa asiaa kuin fyysinen läsnäolo ja yhdessä tekeminen. Siksi päätin esittäytyä teille internetin muukalaisille.

Olen siis 21-vuotias manlet, kotoisin siis Pohjois-Suomesta, ja tällä hetkellä asun ja teen töitä Kouvolassa. Muutin yhteen kihlattuni kanssa vuoden 2022 alussa, opiskeltuani 1,5 vuotta Savonlinnassa (opinnot kesken omasta tahdosta). Koen olevani erittäin huumorintajuinen, luotettava ja välittävä ihmisolio. En kuitenkaan lupaa mitään, eikä kaikkien kanssa synkkaa, joten ota selvää mikäli mieltä siihen löytyy.

Intohimoni on e-urheilu ja videopelit ylipäätään. Käyn kuntosalilla säännöllisen epäsäännöllisesti ja rakastan luontoa (vaellus, eräily). Myös tatuoinnit kiinnostaa ja ensimmäinen käsi on saatu puolilleen 🤙🏻

En välitä millainen olet, kunhan et ole rasisti, homofoobikko tai muunlainen syrjijä. Olen avoin uusille ihmisille ja harrastuksille.

Karvaisin terveisin,
J

14.5.2022

Moippa!

Nainen, 22 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

Olen 22-vuotias introvertti nainen Kouvolasta. Etsin itselleni edes yhtä ystävää esimerkiks kahvitteluun, hengailuun, pelailuun ja ihan mihin vaan mitä ikinä keksitään. Musta saa hyvän ystävän joka kuuntelee ja lähtee mukaan melkeen kaikkeen.
Olisi mukavaa jos asuisit Kouvolassa tai sen lähialuiella!

Mun harrastuksiin kuuluu pelaaminen tietokoneella ja koiran kanssa lenkkeileminen. Miun musiikki maku on suhteellisen laaja, mutta eniten tykkään ysärimusiikista. Ois kiva vaikka käydä jossain keikoilla tai festareilla yhdessä! :>

Sun iällä tai sukupuolella ei ole mitään merkitystä, kunhan kemiat vain kohtaavat.
En etsi parisuhdetta tai mitään muuta, miulla on jo mies.
Laita viestiä, jos haluut tutustua! :')

26.4.2022

Ystävän haku meneillään

Nainen, 21 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

Heippa! Ootko kiinnostunut uusien kavereiden löytämisestä? Täällä ois 21v nainen kouvolasta. Asun tällä hetkellä väliaikasesti helsingissä mutta käyn melkein joka viikko kouvolassa ja muutan sinne takaisin viimeistään ensi keväänä. Oon kiinnostunu juoksemisesta, suunnistuksesta, liikunnasta ylipäätään, matkustamisesta, kaverien kanssa hengaamisesta ja tykkään kokeilla kaikkea uutta. Oon myös pääosin vegaani, koska eläimet on tärkeitä mulle mutta joskus tulee otettua jotain kananmunaa tai maitoa sisältävää esim. Mummolassa. Eli en siis oo niin tarkka tuossa ja en tuomitse muita tai ole "paasaava", onhan kaikki muut läheiseni sekasyöjiä.
Ei oo tällä hetkellä kuin 1 kaveri niin olisi kiva löytää joku jonka kanssa klikkaisi ja voisi viettää aikaa, matkustaa, jutella syvällisiä yms.
Laita ihmeessä viestiä jos oot kiinnostunut samoista jutuista!🙂

24.4.2022

moi

Mies, 20 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

OIen 20-vuotias mies Kouvolasta Etsin itselleni ystävää esimerkiks hengailuun, pelailuun kahvitteluun, Miun tosi vaikea luoda uusia ihmissuhteita, koska olen ujo ja uusien ihmisten kanssa. Mulla ei oikeastaan koskaan ole ollut kavereita, joten oon vähän hukassa miten ihmisten kanssa pitäis toimia, mulla on lievä asperger muta tykkään tehdä paljo kaikkea. Laita viestiä, jos haluut tutustua :D

16.4.2022

Moi

Mies, 23 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

Etsisin uusia kavereita tylsiin päiviin juttuseuraksi asustelen Kymenlaakson alueel,arki menee vielä koulussa levyseppähisaajan papereita jahdatessa ja vapaa aika si pelaillen tai kattelen elokuvia. Oon aika rento ja positiivinen kaveri juttua riittää ainaki täältä päästä😎kavereita en hirveesti omaa nii josko täältä si arjen tappoaikaa löytäisi 😄 snäpissä voi ottaa yhteyttä mc_tompsu tai täällä. :)

26.3.2022

Ystäviä ja juttuseuraa

Nainen, 40 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

Olen nelikymppinen kouluikäisen lapsen äiti ja kaipaan samanhenkistä kaveria kävelylle, kahville, teatteriin, leffaan, museoon tai mitä nyt ikinä keksitään. 😊 En etsi parisuhdetta, vaikka sinkkuna elelenkin.

Sydäntä lähellä ovat kirjat, käsityöt, musiikki ja hyvät keskustelut. Haaveilen omasta koirasta, mutten ole vielä päässyt käytännön toteutukseen asti. 😄 Baariseuraa musta ei saa, mutta hyvän bändin keikalle lähden mielelläni.

Voit asua hieman kauempanakin. Liikun sujuvasti junalla ja autolla, enkä vierasta pelkkää viestittelyäkään.

Sivu
Takaisin ylös