Ilmoitukset alueelta Kouvola (88 kpl)

 - 
 
8.9.2021

Heisulivei

Mies, 35 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

Hei kaikki ihanat ihmiset, niin naiset kuin miehetkin 👋

Päiväni noudattavat aikalailla samaa kaavaa päivästä toiseen. Tosissani toivoisin saavani jotain piristystä elämääni uusien tuttavuuksien kautta.

Olen alkuun ehkä ujohko, mutta kun tutustuu paremmin niin hiljaisuudessa mun kanssa ei tarvii olla. Toisinaan myös riimityksellinen runosuoni ottaa vallan, ja sitte saattaa naurukin olla herkässä 😃

Teen työkseni lastensuojelu työtä, joten nuorisoa osaan paimentaa 😆😆

En oo himoliikkuja, liikun kyllä joka päivä silti. Tykkään käydä mahdollisuuksien mukaan heittämässä frisbeetä, käyn punttisalilla, lenkkeilen päivittäin, touhuan sitä sun tätä.
Viihdyn myös hyvien leffojen parissa, mieluummin dippaan kurkkua ja paprikaa kuin sipsiä 😁😁

Toisinaan tykkään myös hieman revitellä ja hullutella, mennä laivalle tanssimaan ja syömään hyvin. Menen myös täysin yksinäni laivalle jos ei ketää kivaa ihmistä saa mukaan.

Toivon mukaan SINÄ olisit iältäsi about 25-40 välimaastosta, paitsi että ikä on vaan numero. Kunhan kemiat kohtaa, se yleensä riittää.

Mut löytää KIK nimellä foliopelle

Toivottavasti otat pian yhteyttä, kaipaan jo seuraa..

-Lonely rider 😑

3.9.2021

Löytyisikö täältä uusia ystäviä? 😊

Nainen, 40 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

Havahduin hetki sitten siihen, että ystäväpiiri on kaventunut viime vuosina todella paljon. Asun kaksin kouluikäisen lapseni kanssa ja kaipaan aikuista juttuseuraa sekä kaveria kävelylle, kahville, teatteriin, leffaan, museoon tai mitä nyt ikinä keksitään. 😊

Sydäntä lähellä ovat kirjat, käsityöt, musiikki ja hyvät keskustelut. Baariseuraa musta ei saa, mutta hyvän bändin keikalle lähden mielelläni.

Voit asua hieman kauempanakin, mutta toki joskus olisi kiva tavata. 😊

30.8.2021

Kavereita :)

Nainen, 21 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

Olen Kouvolassa Tornionmäessä asuva nainen. Opiskelen, elän tasapainoista arkea ja arvostan yksinkertaisia asioita. Syvälliset keskustelut onnistuu erittäin hyvin. Tykkään elämässä erityisen paljon koirista ja muista eläimistä, lapsista, leipomisesta, (ekologisesta) matkustelusta ja ihan tavallisesta höpöttelystä.
Ikätoive 20->, asuinpaikalla ei ole väliä, mutta olisi kiva saada sellaisiakin kavereita, joita nähdä livenä. Toivon joka tapauksessa asennoitumista pidempiaikaiseen ystävyyteen. Sekä miehet että naiset käy. Ilmoitus luultavasti ei vanhene.

Mulla on haussa myös kumppani, eli siinäkin mielessä saa ottaa yhteyttä. :)

28.8.2021

moro kaikille

Mies, 29 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

29v mies Etelä-Suomesta - Kouvolasta, mutta liikun paljon mm. Lahti-pk-seudulla... Jne
Aika introvertti olen eikä montaa kaveria ole .
-MT ongelmia luonnollisesti jonkin verran,, lähinnä ahdistuneisuushäiriön muodossa ja sosiaaliset tilanteet ja ihmismeret usein aiheuttaakin ahdistusta. Aika puhelias kuitenkin saatan olla, jos löytyy samanhenkistä seuraa.

-Mistä olen kiinnostunut no yhteiskunnasta, politiikasta ja psykologiasta, luovista asioista ja uusien paikkojen tutkimisesta.
-Olen erittäin luova ihminen ja aina vähän omissa ajatuksissani.
-Netflix ja chill pyörii joka päivä, siellä tulee katsottua mm. stranger thingsiä, spartacusta, under the domea, z-nationia, south parkkia ja muita sarjoja. Hbo nordicin hommasin myös, siellä 12 apinaa ja viikinkit on laatusarjoja.
-Välillä tulee myös urheiltua, lähinnä uimahallissa käyntiä – tykkään uida ja saunoa. Nyrkkeilysäkki löytyy pihalta ja sählyssä tulee käytyä ja sulkapalloa ym.
Aavejahdissa, ja urbaania tutkimuksia tulee tehtyä.
Kaikissa tapahtumissa tulee myös käytyä.
-Huumorintajuni lienee aika sarkastista, absurdia ja ironista, en jaksa ottaa mitään kovin tosissani, vaan vitsejä pitää pystyä kertomaan mistä vaan. Itsesensuurini on olematon 😛
infp
hsp
Jousimies
Vuohi..

Oon aika vaikea luonne mutt ihan mukava silti xd Come and try me..

Sähköpostiosoitteeni: [email protected]

Pistäkää viestit mieluusti sähköpostiin, en kirjaudu tänne juuri...

26.8.2021

Pöps!

Mies, 21 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

Pöps!

Olen muuttanut opintojen takia Kouvolaan ja vanhat kaverit ovat lähteneet muille paikkakunnille. Olisi kiva saada juttelu, peli, hengailu kaveria Kouvolasta tai jopa kauempaa.

Harrastuksiini kuuluu mm. jousiammunta, piirtäminen ja lenkkeily. Vapaa-ajalla jos on aikaa niin myös pelailen. Muita mielenkiinnon kohteita on mm. filosofia, historia, taide ja syvemmistä asioista keskusteleminen.

Jos yhtään kiinnostaa niin ole yhteydessä!

26.8.2021

moikka!

Nainen, 19 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

mie oon 19v nuoren naisen alku kouvolasta ja tarvisin kipeesti uusia kavereita! mie oon rauhallinen ja ystävällinen ja mie oon kans aika heittäytyvä ja musta löytyy myös se ei niin rauhallinen puoli😁
sukupuolella ei väliä kunhan edes yhden uuden kaverin saisin ni oon kyllä todella iloinen😊

24.8.2021

Kavereita

Mies, 22 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

Löytyisköhän täält uusii kavereita. Oon asunu aina kouvolassa eli jos tarviit jonkuu joka näyttelee paikkoja niin laita viestii. Kaiken ikänen seura kelpaa😊

23.8.2021

Moippa!

Nainen, 21 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

OIen 21-vuotias introvertti nainen Kouvolasta. Etsin itselleni ystävää esimerkiks kahvitteluun, hengailuun, pelailuun ja ihan mihin vaan mitä ikinä keksitään. :o Musta saa hyvän ystävän joka kuuntelee ja lähtee mukaan melkeen kaikkeen. ^^ Mulle kelpaa kyllä nettikaveritkin, esimerkiks discordiin juttukaveriksi! :3

Miun tosi vaikea luoda uusia ihmissuhteita, koska olen ujo ja hiljainen uusien ihmisten kanssa. Mulla ei oikeastaan koskaan ole ollut kavereita muualla kun netissä, joten oon vähän hukassa miten ihmisten kanssa pitäis toimia. :D

Mun harrastuksiin kuuluu pelaaminen tietokoneella, viherkasvien hengissä pitäminen ja koiran rapsuttaminen. ^^

Iälläsi ei ole niinkään merkitystä, kunhan vaan kemiat kohtaa. :3
En etsi parisuhdetta tai mitään muuta, miulla on jo mies.
Toivon syvästi sitä ettet lopeta juttelemista heti :<
Laita viestiä, jos haluut tutustua ja tulla vaikka rapsuttamaan mun koiraa! :')

23.8.2021

Moikka

Mies, 50 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

Olen luotettava ja katseenkestävä 50v mies Kouvolasta. Avioliittovuosien ja lasten aikana ovat omat kaverit jääneet vähemmälle, välillä tuntuu, että olisi mukava päästä täältä kotoa hetkeksi omien kavereiden pariin, edes sähköpostitse tai whatsappikin toimii. Luonteeltani olen empaattinen introvertti, mutta hyvässä seurassa lämpenen kyllä tuttavalliseen jutusteluun. Harrastuksina voisin mainita pyöräily, metsähoito, kahvittelu, musiikki, elokuvat ja dekkari kirjallisuus.

Haluaisin ystävää noin 35-50v naisesta läheltä Kouvola-Lahti akselia tai miksei useammastakin kaverista ja sähköpostilla ehkä kauempaakin ajatusten vaihtoon.

17.8.2021

Heijj

Mies, 22 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

Etsiskelisin uusia kavereita ja juttuseuraa rupee yksinolo kyllästyttää,asustelen Kymenlaaksossa plussaa olis jos olisit täältä päin nii vois joskus käydä drinkil tai jtn😎 mut pidempääkin saa ottaa yhteyttä 💪 oon 22v nuorukainen tällä hetkellä vielä koulussa opiskelen levyseppähitsaajaksi ja valmistun lokakuussa,vapaa aika menee välil kavereidenkaa ja yleensä himas vaa kattellen leffoi tai pelaten,oon aika rento tyyppi ja uskon et saadaan kyllä keskustelua aikaiseksi snäppi löytyy kans jos haluu siellä ottaa yhteyttä :) mc_tompsu

6.8.2021

Tutustutaanko?

Mies, 29 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

Hei!

Etsin kiinnostavaa ja samanhenkistä ihmistä, johon tutustua. Olen avarakatseinen, joten voit olla iältäsi ja sukupuoleltasi muutakin kuin mitä itse olen.

Elän vakiintuneessa parisuhteessa. Muutimme jokin aika sitten Kouvolaan. Teen luovaa työtä ihmisten parissa. Olen korkeakoulutettu.

Kiinnostuksenkohteitani laajasti ovat ihmisyys, kulttuuri ja henkisyys. Elämä on minusta ihmeellistä. Pohdiskelen sitä mielelläni itsekseni ja sopivan keskustelukumppanin kanssa. Ihmettelen ja etsin lumoutumisen kokemuksia.

Kieli ja kielet innostavat minua. Kirjoittaminen on minulle tärkeä itseilmaisun muoto. Lisäksi luen paljon - pääasiassa psykologiaan, henkisyyteen ja ihmisen kasvuun liittyvistä aiheista. Vaikka tekniikka ja kovat tieteet eivät minua innosta, olen analyyttinen ajattelija ja yleisesti tiedekiinnostunut.

Arvostan kauneutta ja koen sitä mielelläni vaikkapa luonnossa. Minussa on luova puoli, joka pääsee joskus pintaan kuvataiteen muodossa - tälle tahtoisin antaa enemmän aikaani ja huomiotani.

En ole kovin tekeväinen ihminen. Olen introvertti, joskin sosiaalinen. Iloitsen kun puuhakkaammat ystäväni rohkaisevat minua kokeilemaan ja tekemään erilaisia asioita seurassaan. Olen kokeilunhaluinen, mutta koen helpommaksi tehdä uusia asioita tutun ihmisen opastamana.

Pidän kovasti eläimistä. Olen leikkisä luonne sekä (synkän) huumorin ystävä - vaikkei tästä tekstistä ehkä heti uskoisi.

Samastun jossain määrin erityisherkkä-termiin. Persoonallisuustyyppini on lähinnä INFJ, tähtimerkkini rapu.

Tulen toimeen miltei kaikkien kanssa, mutta vain harvojen kanssa koen todellista yhteyttä. Jos tuumit, että voisimme viihtyä toistemme seurassa, ota rohkeasti yhteyttä. Jutellaan vaikka whatsappissa tai nähdään tuolla ulkomaailmassa ihan oikeasti. Kiitos kun luit esittelyni.

31.7.2021

Moi!

Nainen, 56 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

Etsin juttelu-, kahvittelu-, pizza-, lenkki-, uinti-, pyöräily-, sup-, sali-, kirppis-, leffa-, sienestys-, marjastus-, vaellus-, reissu- yms. kaveria jakamaan silloin tällöin arkea. Olen 55-v, perheetön, työssäkäyvä hyväkuntoinen nainen. En käytä alkoholia enkä tupakoi. Reissutyövuosien myötä kotipaikkakunnan ihmissuhteet ovat vähentyneet. Tilanteen muututtua kaipaan ystäviä, joiden kanssa voisin harrastaa ja jutella ihan tavallisista jokapäiväisistä tapahtumista.

24.7.2021

Hei yksinäinen nainen 37v. Etsii kaveri seuraa.

Nainen, 37 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

Etsin itselleni kaveri seuraa... Olen itse asunut Kouvolassa 2 vuotta ja enkä tunne ketään täältä ja olis kiva saada vaikka kävely tai/vaikka juttu seuraa. Itse yh äiti lapset 9.- 17 vuotta. Ja itse opiskelen tällä hetkellä. Olis joskus kiva nähdä muitakin kun omaa perhettä ... Ja jutella ja kuunnella muutakin kun omia paljon puhuvia lapsia. Itse usein olen se joka tykkää kuunnella enemmän....

19.7.2021

Luottoystäviä 😊

Nainen, 28 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

Moikka,

En tiiä mitä tähän kirjottelis, mutta koitetaan! 😄

Oon muuttanut Kouvolaan noin vuosi sitten ja en ole vielä kunnolla tutustunut/löytänyt ystäviä, joiden kanssa tehdä mitä vaan.
Oon 28v ja asustelen avopuolison ja koiran kanssa joen varrella. Teen toimistotyötä arkena ja viikonloput on vapaana.

Alkuun saatan olla tosi ujon/varautuneen oloinen, mutta se helpottaa, jos löytyy rentoja kavereita! Olen luotettava ja helposti innostuva ja mukaan lähtevä. Tykkään reissata ja suunnitella niitä. Etsin ympärilleni aitoja ihmisiä ja semmosta fiilistä, että voi olla ihan oma ittensä vaan. 😊 Kaipaan luottokavereita, joille voi höpötellä ihan mitä vaan avoimesti ja joihin voi luottaa 110-prossasesti.

Tykkäisin sponttaanista meiningistä ja siitä, että voisi rennosti pyytää milloin vaan tekemään jotain tai sitte ihan vaan olla möllöttämään. Teen mielellään kaikenlaista mm. Ulkoilu, jumppailu, pelailu esim sulkkis, tennis, joogailu, kahvilla, syömässä tai leffassa käynti, kaupoilla kiertely, viini-illat yms. ja olisi kiva löytää ystäviä joiden kanssa touhuta kaikenlaista. 🙂

Kaipailen kamuja Kouvolasta. Nakkaa viestiä. 🤗

15.7.2021

ystävyys

Mies, 50 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

Etsin sähköpostiystäväksi 45-60 vuotiasta naista, herkkää ja luovaa ihmistä. Saat olla toisenlainenkin. Sinua, joka tykkäät myös kirjoittaa, muutenkin, kuin vain kerran viikossa. Päivittäiset viestisi piristäisivät elämääni. Olen herkkä, musikaalinen. Teen iskelmämusiikkia, laulan ja soitan vähän kitaraa ja sähköurkuja.
Muut harrastukset: voimailu, pyöräily, luonto, joskus otan kuviakin siitä. Ja koiraakin pitää ulkoiluttaa. Kirjoitan myös runoja välillä ja novellejakin on syntynyt muutama. Haaveena on saada edes yksi romaani valmiiksi.

foreign scammers, stay away from me!!!!

7.7.2021

Moro

Mies, 19 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

Oon 19-vuotias mies Kuusankoskelta. Oon aika ujo joten en osaa aloittaa keskusteluja hyvin :D, mulle voi tulla juttelemaan mistä vaan. Kiinnostuksen kohteita ovat videopelit ja kuntoilu. Huumorintajuni on mitä on mutta olen silti todella mukava ihminen, olen aika avoin siis kommenttieni suhteen :D

7.7.2021

Etin kaveria/seuraa ^^

Mies, 19 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

Etin uutta kaveria/seuraa yms yms :>

Oon ensisilmäyksellä todella ujo. Eli en oikein hyvin osaa alottaa keskusteluja, mutta mitä pidempää mut tuntee niin avaudun enemmän ^^
Kiinnostuksen kohteita ovat: Autot, videopelit, anime (netflix ja sarjat yleisesti ottaen)

Osaan tuoda iloa elämää! :> Mulle voi jutella herkistäkin aiheista, kuuntelen toki. Mun kanssa voi keskustella mistä vaan =)
Jos nyt jotain myös kiinnostaa astrologia niin olen oinas (joten te jotka tiiäätte niin tiiätte :D)

Harrastuksiin kuuluu autot ja laskettelu
sc: Iboeelo1337
instagram: Ibowo_
Discord: Ibowo#0001

Nähdää :)!

6.7.2021

Hei!

Nainen, 24 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

Olen 24-vuotias pienen lapsen äiti. Kaipaisin uusia ystäviä elämääni, mieluiten täältä lähialueelta mutta ei pidempi välimatkakaan ole ongelma. Kiinnostuksen kohteita ovat mm. liikunta, piirtäminen, elokuvat ja musiikki. Ota ihmeessä yhteyttä, jos kiinnostaa.

Sivu
Takaisin ylös