Ilmoitukset alueelta Kouvola (49 kpl)

 - 
 
eilen

Ystäviä!

Nainen, 20 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

Olen Kuusankoskella asuva nainen. Arvostan rentoutta, rajoja ja kommunikaatiotaitoja. Syvälliset keskustelut onnistuu erittäin hyvin. Tykkään erityisen paljon lapsista ja koirista, (ekologisesta) matkustelusta ja ihan tavallisesta höpöttelystä.
Ikätoive 20+, asuinpaikalla ei ole väliä, mutta olisi kiva saada sellaisiakin kavereita joita nähdä livenä. Sekä miehet että naiset käy.

2 päivää sitten

Moippa!

Nainen, 20 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

OIen 20-vuotias introvertti nainen Kouvolasta. Etsin itselleni edes yhtä parasta ystävää, jonka kanssa voitaisiin tehdä kaikkea kivaa yhdessä. Esimerkiksi käydä kahvilla, käydä istumassa iltaa jossain, matkustaa tai mitä vaan ikinä keksitäänkään. Mä lähden helposti kaikkeen mukaan. :')

Mun on tosi vaikea luoda uusia ihmissuhteita, koska olen ujo ja hiljainen uusien ihmisten kanssa. Asun miun miehen ja koiran kanssa, mutta tunnen oloni silti kovin yksinäiseksi.

Luonteeltani olen rauhallinen, empaattinen, ystävällinen ja välittävä. Oon tosi hyvä kuuntelija ja huonon tilanteen tullen pyrin auttamaan sua aina. :')

Mun harrastuksiin kuuluu pelaaminen lähinnä tietokoneella ja switchillä, viherkasvien hengissä pitäminen, koiran rapsuttaminen ja komediasarjojen katsominen.

Mulle ei oikeastaan ole mitään väliä kuinka vanha olet, kunhan vaan kemiat kohtaa. Toivoisin kuitenkin, että asuisit edes suhteellisen lähellä Kouvolaa.

Laita viestiä, jos haluut tutustua! :')

8.8.2020

Moikka!

Nainen, 29 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

Hellurei!
Oon 29-vuotias nainen Kouvolasta. Asun avopuolison ja kahden hönön (kissan) kanssa. Ajattelin josko tätä kautta saisi uusia peli- tai juttukavereita. :)

Harrastuksiin kuuluu piirtäminen, käsityöt, askartelu, lautapelit, anime/manga... Tykkään käydä salilla, lenkillä, kahvilla ja tykkään myös vaan oleilla ja jutella.

Pelailen paljon switchillä, ps3 ja ihan tietokoneella. Samoin pelaan joitakin puhelin pelejä. Iteltä löytyy steam ja discord, enemmän käytän steamiä. :D
Laita ihmeessä viestiä :)

6.8.2020

moro kaikille

Mies, 28 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

28v mies Etelä-Suomesta - Kouvolasta, mutta liikun paljon mm. Lahti-pk-seudulla... Jne
Aika introvertti olen eikä montaa kaveria ole .
-MT ongelmia luonnollisesti jonkin verran,, lähinnä ahdistuneisuushäiriön muodossa ja sosiaaliset tilanteet ja ihmismeret usein aiheuttaakin ahdistusta. Aika puhelias kuitenkin saatan olla, jos löytyy samanhenkistä seuraa.

-Mistä olen kiinnostunut no yhteiskunnasta, politiikasta ja psykologiasta, luovista asioista ja uusien paikkojen tutkimisesta.
-Olen erittäin luova ihminen ja aina vähän omissa ajatuksissani.
-Netflix ja chill pyörii joka päivä, siellä tulee katsottua mm. stranger thingsiä, spartacusta, under the domea, z-nationia, south parkkia ja muita sarjoja. Hbo nordicin hommasin myös, siellä 12 apinaa ja viikinkit on laatusarjoja.
-Välillä tulee myös urheiltua, lähinnä uimahallissa käyntiä – tykkään uida ja saunoa. Nyrkkeilysäkki löytyy pihalta ja sählyssä tulee käytyä ja sulkapalloa ym.
Aavejahdissa, ja urbaania tutkimuksia tulee tehtyä.
Kaikissa tapahtumissa tulee myös käytyä.
-Huumorintajuni lienee aika sarkastista, absurdia ja ironista, en jaksa ottaa mitään kovin tosissani, vaan vitsejä pitää pystyä kertomaan mistä vaan. Itsesensuurini on olematon 😛
infp
hsp
Jousimies
Vuohi..

Oon aika vaikea luonne mutt ihan mukava silti xd Come and try me.

Sähköpostiosoitteeni: [email protected]

Juttuseuraa korona lockdowniin xd..

1.8.2020

Kavereita haussa!

Mies, 23 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

Moi! Olen 23-vuotias mies joka on muuttanut muutama kuukausi sitten Kouvolaan. Kaikki kaverit jäi toiselle paikkakunnalle joten nyt olisi kivaa tavata uusia ihmisiä täältä! :) Olen luonteeltani positiivinen ja rento.
Vapaa-ajalla käyn usein salilla tai lenkillä. Kitaransoitto ja musiikki ovat myös lähellä sydäntäni. Muut kiinnostuksen kohteet ovat kalastus, ulkona liikkuminen, tietokoneella pelaaminen, frisbeegolf, maastopyöräily ja muu liikunta.

Iällä ja sukupuolella ei oo mitään väliä, tutustun mielelläni! Laittelehan viestiä niin lähetään vaikka kahville tai terassille. Lähden myös miellelläni kokeilemaan uusia harrastuksia/juttuja! :)

31.7.2020

Moikka

Mies, 49 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

Olen perheellinen 49v mies Kouvolasta ja pitkän avioliittovuosien ja lasten aikana ovat omat kaverit jääneet vähemmälle. Välillä tuntuu, että olisi mukava päästä täältä kotoa hetkeksi omien kavereiden pariin. Luonteeltani olen empaattinen introvertti, mutta hyvässä seurassa lämpenen kyllä tuttavalliseen jutusteluun. Haluaisin frendiä about 35-50v naisesta läheltä Kouvola-Lahti akselia tai miksei useammastakin kaverista ja sähköpostilla kauempaakin kaikenlaiseen jutusteluun. Kouvolan läheisyydestä toivon löytäväni seuraa myös kahvitteluun, leffaan, valokuvaukseen ym. Haluan tutustua juuri sinuun!

28.7.2020

Kavereita Kouvolasta / lähialueet

Nainen, 29 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

Moi ! Olen 29-vuotias nainen, muuttanut vastikään Kouvolaan. Haluaisin tutustua uusiin ihmisiin ja löytää uusia kavereita/ystäviä illanviettoihin, lenkkipolulle, ulkona käymiseen, ihan vaan hengailuun ja kuulumisten vaihtoon. Olen seurallinen ja helposti lähestyttävä tyyppi, kiinnostuksen kohteina mm. terdeily, luonnossa liikkuminen, hömppäsarjat, keikoilla- ja leffoissa käynti yms. Iällä ja sukupuolella ei ole niinkään väliä kunhan tullaan juttuun, mutta etsin kavereita/ystäviä, en parisuhdetta :)

Laittele viestiä, tutustun mielelläni ja lähden mukaan kokeilemaan vaikka uusia harrastuksia !

23.7.2020

Hei sinä nainen, joka tykkäät biljardista, klubitikasta, pubeista

Nainen, 50 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

Haen kaveria naisesta vähintään noin yli 40 v, joka tykkää pelata ainakin biljardia , kasipalloa ja ysipalloa ja mahdollisesti heittää klubitikkaa. En ole mikään taitava pelaaja kummasakaan, mutta jotakin osaan ja samaa toivon siltä, joka seuraksi lähtee. Muuten voit olla kuka tai mitä vaan. Minä siis olen vain biljardikaveria vailla, jonka kanssa saisi helposti tasasia pelejä. Pelailua Kouvolan alueella pääsääntöisesti, joskus ehkä jossain naapurikunnassa vois piipahtaa. Biljardi-illan yhteydessä tietty voi käydä syömässä jossain tai ottaa muutaman oluen yms. Itse olen 50 v

16.7.2020

Uusia ystäviä etsimässä

Nainen, 40 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

Moikka! Haen uusia tuttavuuksia ystäviksi. Olen kokopäivä työssä oleva ja parisuhteessa, mutta asun kumppanistani erillään. Asun maaseudulla kahden kouluikäisen lapsen kanssa. Monien muuttojen myötä ystävyyssuhteet ovat valitettavasti jääneet. LIikunta on lähellä sydäntä, juokseminen on lempiharrastus. Liikunnan ohella matkailu on intohimoni😀 Olisi mukava löytää henkilö kenen kanssa voisi mm. jutella asioista ja muutenkin puuhastella milloin mitäkin.

10.7.2020

Kavereita Kouvola-Iitti alueelta?

Nainen, 28 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

Täällä kirjoittelee 28-vuotias pienen vauvan äiti. Asun mieheni, vauvan ja kolmen kissan kanssa Iitissä, mutta piirit on täällä pienet ja mielelläni "laajennan" kavereiden etsintää naapurikuntiin.

Lähimmät ystäväni asuu eri puolilla Suomea. Iittiin muutettiin pari vuotta sitten enkä ole täältä löytänyt sellaista hyvää ystävää jonka kanssa jakaa ilot ja surut, käydä kahvilla, lenkkeillä tai tanssia.

Tykkään urheilla ja varsinkin juokseminen on lähellä sydäntä, sekä tehdä käsitöitä ja leipoa kakkuja. Juoksu on raskauden myötä jäänyt ja innolla odotan että pääsen taas lenkkipoluille. Luonteeltani olen positiivinen ja ehkä hieman hitaasti lämpiävä, mutta musta saa kyllä elinikäisen ystävän jos kemiat kohtaa.

Jos etsit juttuseuraa tulevasta äiti-ihmisestä kirjoita ihmeessä :) sulla ei tarvi olla lapsia, mutta olisi tietysti kiva päästä jakamaan kokemuksia siitäkin osasta elämää.

5.7.2020

Moi

Nainen, 20 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

Etsin uusia kavereita +18 ja itse olen 20vuotias asun yksin kuusankoskella.
kaipaan kavereita/kaveria joka jaksaa piristää mun elämää kuuntelemalla ja ei tuomitse myös kuuntelee . tyhmää sanoa noin mutta sellainen ystävä on aina tervetullut, minut on myös helppo hakea ulos kun kaipaan sellaista meininkiä kaiken stressin ja ahdistuksen keskellä❤️
nakkaa viestiä jos kiinnostaa lähteä vaik kahville heti ensviikolla tai leffaan kaikki käy!

2.7.2020

Hei!

Nainen, 67 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

Etsin ystäviä Kymenlaaksosta, jostakin lähiseudulta (Lahti, Lappeenranta, Mikkeli tms.), - tai muualta Suomesta. Olen 67- vuotias, henkisesti vireä nainen, "pitkään eläneenä jo ilmeisesti ehkä hiukkasen rupsahtanutkin" mumma. En etsi ns. seurustelusuhdetta, vaan seuraa vaikkapa kaupungille, konsertteihin, erilaisiin tapahtumiin tai pienille matkoille ja tietysti myös ihan vaan kirjoittelukaveriakin. Ajatusten vaihtoa. Harrastan lähinnä musiikkia, yhdistystoimintaa ja jonkin verran kevyttä liikuntaa, erityisesti altaalla, mutten ole varsinaisesti liikunnallinen liikuntarajoitteitteni vuoksi. Puutarhassa puurran, mökillä nautin maisemista ja poluilla koiraani kuljettelen. Toivoisin, että olisit positiivisesti, uteliaasti ja avarakatseisesti elämään suuntautuva, empaattista ihmiskäsitystä arvostava henkilö, kuten luullakseni minäkin olen... Kirjoittelehan.

5.6.2020

Mukava ystävä

Nainen, 51 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

Etsin ystävää kanssani mökkeilemään,marjaan,kalastamaan ja kirppareilla käymiseen.voitaisiin saunan lauteilla parantaa maailmaa ja mitä mieleen ikinä tuleekaan,neon tehty toteutettavaksi.myös Lappi on vielä käymättä.olethan eläinrakas.

12.5.2020

Moikka!

Nainen, 39 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

Olen 39-vuotias nainen Kouvolasta. Olen huumorintajuinen, empaattinen, kiltti ja toisinaan hyvinkin ujo. Etsin kaveria joka vaihtaisi ajatuksia erinäisistä asioista, mielenkiinnonkohteista tai ihan mistä vaan sähköpostin välityksellä aina silloin tällöin.

28.4.2020

24v kaveri Kouvolasta

Mies, 24 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

Moi!

Tähän pitäisi kai jotain kirjoitella.
Eli Kouvolassa asustelen, jos tarkkoja ollaan niin 6A ;)

Olen omasta mielestä huumorintajuinen, empaattinen ja kuulemma hyvä kuuntelemaan. Eli jos on jotain huolia murheita niin olen se joka pyrkii auttamaan mahdollisimman hyvin.

Vapaa-aika menee lenkillä, salilla, animea katsoessa ja videopelejä pelaillessa. Nyt kesäisin myös tulee myös moottoripyörällä tehtyä päiväretkiä.

Sukupuolella, iällä ja etäisyydellä ei ole merkitystä. Olisi kiva löytää täältä pelikavereita, discord juttuseuraa tai ihan uusia ystäviä kenen kanssa käydä vaikka kahvilla tai biljardii pelailees kun tämä korona case loppuu.

Jos yhtään nappasi niin laita viestiä, lupaan vastata just sulle :)

Sivu
Takaisin ylös