Ilmoitukset alueelta Kotka (41 kpl)

 - 
 
2.8.2022

Hei !

Nainen, 71 vuotta, Kotka, Kymenlaakso

Etsin kaveria jonka kanssa voisin lekkeillä, kahvitella ja tietenkin jutustella. Rakkain harrastukseni on käsityöt, etenkin neulominen. Pidän myös paljon musiikista ja joskus käyn konserteissakin.
Elän parisuhteessa mieheni kanssa ja mökkeilemme kesäpaikassamme paljon. Olen kuitenkin menettänyt viime vuosina monia ystäviäni ja kaipaan nyt kaveria.

24.7.2022

Moi :)

Nainen, 37 vuotta, Kotka, Kymenlaakso

Etsin uusia ystäviä lenkkeilyyn, kuntosalille, leffaan, melkein mihin vaan. 37 vuotias kihloissa oleva nainen, 3 lapsen äiti.

17.7.2022

Moikku 👋

Mies, 22 vuotta, Kotka, Kymenlaakso

Heiii😇

Muutin alkuvuodesta Kotkaan, eikä näiltä suunnilta ole vielä liikaa tuttavuuksia löytynyt.

Tykkään olla ulkona tekemässä kaikkee kivaa. Kaikenlainen liikunta kiinnostaa sisällä ja ulkona. Pelailen myös kaikenlaisia pelejä sekä tulee myös lautapelejä pelattua ihan irl ja netissä. Tulee myös kotona oltua tekemässä ruokaa, katsomassa urheilua, sarjoja tai leffoja.

Tykkään tututusta uusiin ihmisiin ja jutella kaikenlaisesta. Juttua kyllä löytyy vaikka mistä, joten ei tylsää tule :) Olen aika avoin niin välillä saattaa asiaa olla ihan liikaa 😂

Ikähaarukka 18-25, sukupuolella ole väliä. Sijainnilla ei väliä, mutta olisi kiva myös nähdä irl jos keksitään jotain😁

Snäpissä ja discordissa saa tulla juttelemaan, whatsapin saa kysymällä :)

Snap: themuhnen
Discord: Perunamies23#7786

5.7.2022

ystäviä etsimässä

Mies, 30 vuotta, Kotka, Kymenlaakso

Kotkalainen tyyppi etiskelee 20-30 vuotiaiden joukosta kaveeraus seuraa netin kautta ja miksei sitte ihan hengailu mielessäkin.

tosi sosiaalinen, välittävä, mutta ujohko persoona jota on helppo lähestyä

Kiinnostusta löytyy erilaisiin videopeleihin, tietotekniikkaan ja valokuvaukseen jossakin määrin.

Leffoja tulee kulutettua urakalla vapaa-ajalla, suurimmalta osalta B-kauhua ja muuta roskaa.

Alkuun vaikka yksityisviestien kautta keskustelua.

26.4.2022

Ystäviä etsimässä

Nainen, 29 vuotta, Kotka, Kymenlaakso

Olen 29-v. naismikälie Kymenlaaksosta. Haluaisin tutustua uusiin ihmisiin läheltä ja kaukaa.

Mä koen olevani vähän yksinäinen, kun en oikein tunne täältä ketään, vaikka oon pari vuotta jo asustellut. Tykkään retkeillä luonnossa, nörettää tietokoneella ja tavata ihmisiä, joten mun harrastukset liittyy aika paljon näihin. Pelaan siis tietokoneella, töllötän tähtiä ja suunnittelen retkiä läheiseen kansallispuistoon sekä teen vapaaehtoistyötä, jossa pääsee kohtaamaan erilaisia ihmisiä. Kotona viihdyn huonekasveja ja chilejä hoitaen sekä olutta pannen. Koirat ja käärmeet on lähellä sydäntä.

Luonteeltani oon avoin ja mun kanssa on ylipäätään helppo tulla toimeen. Kaikesta pystyn puhumaan, mutta mun heikkous varmaan on liiallinen suorapuheisuus ja töksäytän ehkä joskus vähän asioita, vaikka yritänkin niin olla tekemättä.

Jos mielenterveysjutut triggeraa, niin en oo sun kuppi teetä. En etsi mitään ihmisroskista, mutta haluan voida olla avoin.
Oon naimisissa, joten mua ei ihan oikeesti kiehdo muu kuin ystävyys.

Ensimmäiset yhteydenotot sähköpostitse tai sivuston kautta, mietitään sitten, missä ois helpompaa pitää yhteyttä.

10.4.2022

Hellou

Mies, 52 vuotta, Kotka, Kymenlaakso

Olen 52.v parisuhteessa oleva mies Kotkasta. Etsin kaveria/ystävää lenkille, salille, kahville, ja voisihan sitä yksillä käydä.
Iällä ei ole merkitystä, jos juttu luistaa.
Laittele viestiä

25.2.2022

Muita (sateenkaarevia) nörttejä Kotkassa?

Mies, 33 vuotta, Kotka, Kymenlaakso

Moi!

Olen kohta 34-vuotta täyttävä transmies Kotkasta, ja haluaisin tutustua muihin nörtteihin ja LGBT-porukkaan Kymenlaaksossa.


Olen ihmisenä iloinen, huumorintajuinen ja sosiaalinen ja tykkään istua pitkää iltaa jauhaen sitä itseään. Lähtisin spontaanisti vaikka reppu selässä kuuhun jos joku sitä kysyisi ja luonteeseeni kuuluu olennaisena osana sitkeys jota tarvitaan kun kuusta ei ole lippua kotiin.

Sairaanhoitajan opinnot ovat suunnitteilla, asun itsekseni vaikka eläinrakas olenkin. Harrastan kaikkea taiteilua mitä voi kotona tehdä, piirrän, kirjoitan, laulan naapureiden suureksi riemuksi ja askartelen mitä vaan mistä innostun. Tykkään muodista ja sisustuksesta, vaikka vain lehdissä ja netissä ja olen innostunut milloin mistäkin historian ajanjaksosta tai kokonaisuudesta.

Pelejä pelaan lähinnä PC:llä, vaikka löytyy kyllä konsoleitakin hyllystä, ja roolipelit ovat aina olleet se kovin sana.

Pöytäroolipelejä haluaisin pelata enemmän, ja omasta hyllystäkin niitä löytyy vaikka lähinnä kirjoittamisen apuna ja inspiraationa ovat tähän mennessä toimineet. On niissä kyllä myös kaunis kuvitus useimmiten.

Luen enimmäkseen fantasiakirjoja, pelaan fantasiaroolipelejä, piirrän fantasiataidetta, saan kaikki itkemään pakkomielteilläni... you get the picture. Kirjoitan tällä hetkellä lähinnä Star Wars -fanficcejä mutta joskus iskee myös pakko avata RPG Maker ja tehdä sillä tarinaa.


Haluaisin tosiaan laajentaa kaveripiiriä samanhenkisiin ihmisiin, ehkä roolipelien tai yhdessä taiteilun ja/tai nyhräämisen merkeissä. Ulkoiluseura kelpaa myös aina, ja kahveille on paha sanoa ei. Star Wars The Old Republicia pelaavat ovat kanssa tervetulleita nauramaan ja itkemään kanssani peliin.

Toivoisin n.25-40 vuotiaita kavereita, toki iällä ei loppupeleissä ole niin väliä jos muuten synkkaa. Sukupuoli ei merkitse mitään ja LGBT ei ole pakko, itse olen tosiaan transmies.

Nettikaverit ovat aina mieluisia, vaikka ensisijaisesti etsin Kotkan suunnalta ihan real life …

22.2.2022

Kaveri seuraa vailla

Mies, 48 vuotta, Kotka, Kymenlaakso

Moikka etsin Naispuolista kaveria .
Lenkki kaveriksi ,kahville ,elokuviin ja syömään hyvää ruokaa .Olen huumorintajuinen ,reipas ,rehellinen sekä hyvä puhumaan sekä hyvä kuuntelee .

27.1.2022

Hei!

Nainen, 38 vuotta, Kotka, Kymenlaakso

Kaipaisin itselleni kaveria/ystävää lenkille, höpöttelyyn, leffaan, tanssimaan, retkelle, pelailemaan, avantouimaan, viinille, festareille, istumaan sohvalle, ihan kaikenlaiseen tekemiseen. Olen 38-vuotias, mulla on mies ja 2 lasta.
Olen mukavaa seuraa kun pääsen alkujännityksestä. Mun sisäinen lapsi ei oo vanhentunut päivääkään, mutta osaan olla myös vakava :)
Harrastan lenkkeilyä, kotijumppaa, moottoripyöräilyä, joskus kaivan kutimet esille ym.
Haluisin tavallisen, hauskan, luotettavan ystävän mun elämääni, jonka kanssa voi jakaa elämän eri asioita. Toivoisin että olisit noin samaa ikäluokkaa ja sulla olis samanlaisia kiinnostuksen kohteita :)

22.1.2022

Kirjeenvaihtokaveri 26-vuotiaalle naiselle!

Nainen, 26 vuotta, Kotka, Kymenlaakso

Hei!
Olen 26-vuotias (täytän maaliskuussa 27), opiskelen tällä hetkellä merkonomiksi. Olen työskennellyt hoitoalalla koko aikuisikäni.
Asun avopuolison kanssa, kavereita minulla ei juurikaan ole.
Harrastan postcrossingia ja maastopyöräilyä.
Kuuntelen musiikkia laidasta laitaan.
Tykkään matkustella Euroopassa.
Kaipaisin kirjeenvaihtoon suht samanikäistä naista, laita minulle viestiä niin vaihdetaan osoitteita! Käsinkirjoittelu on enemmän mieleeni, kuin viestittely.

29.12.2021

Uusia tuttaviako?

Mies, 34 vuotta, Kotka, Kymenlaakso

Hakusessa olisi juttu/peli/kahvittelu kavereita, joiden kanssa samalla voisi laajentaa omaa näkemystä. Siksi siis hakusessa enemmän naispuolisia, iällä ei oikeestaan väliä. Nykyiset tuttavat olleet pääasiassa 20-40v. Toki jos lähellä niin ehkä saisit innostumaan lenkkeilystä enemmän.

Vanhoilla tutuilla alkaa aika olemaan tiukassa ja heillä alkaa jutut olemaan enemmän vauvajuttuja heidän elämäntilanteen mukaan. Heitäkin näkee, mut nykyään harvemmin.

Itse vakityötä tekevä, autoileva sekasyöjä. Kaveri kommentoinut kerran et oon eräjormaileva nörtti, vapaa-ajat menee pelaten/lukien/luonnossa kävely kameran kanssa. Toki talvisin Lappiin mentävä laskettelemaan. Viihdyn enemmän yksikseni, mut jutella voi aina. Mitään suhdetta en ole etsimässä. Puhun asiat yleensä suoraan, kiertely ja kaartelu vaan tekee kaikesta haastavampaa.

Liikun toisinaan kotka-lahti-mikkeli-lpr alueella, et jos tulee juttuun niin kahvillakin/yhillä voi helposti piipahtaa.

16.12.2021

Nettikavereita?

Nainen, 28 vuotta, Kotka, Kymenlaakso

Heio.

Olen 28-vuotias nörttityty ja haluaisin mahdollisesti höpötellä kivojen ja asiallisten ihmisten kanssa. En etsi seurustelua tai mitään vastaavaa, haluan vain pitkäaikaisia ystäviä! Voin myös harkita muitakin yhteydenpitotapoja, jos mikään mainituista ei oo just sun juttus, mut muuten kiinnostas tutustua.

Mun vapaa-aika menee pääasiassa tietokonepeleihin ja koiraan. Joskus koitan jotain luovaa tehdä. Öisin tykkään töllistellä tähtiä, nuorempana olin enemmänkin kiinnostunut ihan harrastusmielessä tähtitieteestä, mutta nykyään tyydyn vaan ihailemaan tuntemiani tähtikuvioita. Luonto on edelleen lähellä sydäntä, vaikka varsinainen retkeily harrastuksena onkin vähemmälle jäänyt -- nyt koittanut löytää sitäkin uudelleen.
Muita mielenkiinnonkohteita mulle on mm. mtg, shakki ja radioamatööreily. Opiskelen elääkseni ja myös aika paljon vapaa-ajallakin. Vapaa-ajalla pääasiassa kieliä (mm. hollantia) ja pelienkehitystä/ohjelmointia, elääkseni opiskelen vuorovaikutusta ja ihmisryhmien ohjaamista. ;)

Luonteeltani olen aika avoin ja helposti lähestyttävä. Ihmiset jostain syystä tykkää usein avautua mulle niiden suruista ja tähän rooliin tottuneena otan helposti kuuntelijan roolin. Tykkään auttaa muita ihmisiä; korjaan sun tietokoneen tai halaan sua niin kauan, että sun rikkinäiset palaset loksahtaa paikoilleen.
Oon tosi huono kuvailemaan itteeni, joten tutustuminen on ainoo varma keino selvittää millanen mä oikeesti olen. Oon ihan kiva jos mua ei liikaa ujostuta ja jutut on tietty aina ihan hulluja.

Musiikillisesti tunnustaudun metallistiksi, mutta kuuntelen kyllä salaa kaikkea muutakin. 5FDP ja Sanktio on pitäneet mut hengissä viime aikoina. :) TV:stä (tai oikeastaan suoratoistopalveluista) tuijotan tällä hetkellä mm. Futuramaa ja Superstorea. YouTubesta tykkään katella urbexia, mysteerijuttuja ja muita outouksia.
Jos mielenterveysjutut ja seksuaalivähemmistöt triggeraa, niin ei kannata olla yhteydessä. :)

Otan riskin ja sanon, että iällä tai naamakertoimella …

10.9.2021

Moii

Nainen, 25 vuotta, Kotka, Kymenlaakso

Etsin uusia ystäviä. Olen 25vuotias. Haluaisin löytää naispuolisia ystäviä kenenkaa viettää aikaa. Seurustelen.

13.8.2021

Äitikavereita vailla

Nainen, 31 vuotta, Kotka, Kymenlaakso

Moi!

Etsin itselleni äitikavereita Kotkasta. Itse sain esikoiseni 05/21 ja olisi kiva saada meille molemmille uusia kavereita, joiden kanssa käydä vaunulenkeillä ja vaikka kahvilla. Asutaan Mussalossa.

Tykkään mm. ulkoilusta, kahvista ja kotona löhöilystä 😁 olisi kiva saada samanhenkistä seuraa niin tulis ehkä poistuttua enemmän kotoa vauvan kanssa. Koronan takia tuntuu, että kaikki vauvakerhot yms. on tauolla tai sit en vaan löydä sellaisia meille sopivia. Kaikki kaverit, joilla on samanikäisiä lapsia asuu Helsingissä (josta muutin tänne 8 vuotta sitten). Olis ihana jutella samassa elämäntilanteessa olevien ihmisten kanssa ja saada pidempiaikaisia kavereita täällä Kotkassakin.

Laita viestiä jos yhtään kiinnostuit 😊

23.7.2021

Morjesta!

Nainen, 21 vuotta, Kotka, Kymenlaakso

Olen nuori nainen Kotkasta, joka etsii uusia ystäviä. Olen tällä hetkellä vielä opiskelija, mutta aikaa riittää uusiin tuttavuuksiin.
Tykkään kahvitella, ajella autolla, kuunnella musiikkia, katsoa erilaisia leffoja/sarjoja, piirtää ja pelaa koneella.
Olen asunut kotkassa vasta 5-6kk joten täältä päin ei ole kavereita ollenkaan

En eti seurustelusuhdetta!
Jos et tykkää kissoista tai mun autosta ni voit samantien painuu jonnekki.. xD
Jos omistat discordin lisää minut siellä! yoanna#4044
Niin voidaan vaikka pelata joskus yhdessä!

Sivu
Takaisin ylös