Ilmoitukset alueelta Keski-Suomi (248 kpl)

 - 
 
eilen

Ystäviä Jyväskylästä!

Nainen, 31 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Täällä 31-vuotias lapseton nainen hakee kirjoituskaveria ja miksi ei myös ystävää tutustumisen jälkeen. Olen alkamassa toimimaan vapaaehtoistyöntekijänä eri tahoilla. Auttaminen, mitä sitten pystynkään on minusta ainutlaatuista ja "rikasta" työtä vaikka siitä ei palkkaa makseta. Olen huomannut, että ihmiset voivat Jyväskylässä todella huonosti, siksi ryhdyin toimeen. Toinen mitä elämääni kuuluu on eläimet, itseltäni löytyy hamsteri ja kakasi tupsuhätä gerbiiliä. Gerbiilit ovat manioita kavereita kun saa aamuheräämisen jälkeen katsoa miten ne touhottavat menemään. Kolmas on puoliso ja yhteistä taivalta on jo monta vuotta. Ota siis yhteyttä sillä kirjekavereita ei ole koskaan liikaa. :).

3 päivää sitten

Ystävää

Nainen, 28 vuotta, Keski-Suomi

Moi. Olen 28-vuotias nainen Keski-Suomesta. Etsin uutta naispuolista ystävää. Sellaista aitoa ja luotettavaa, jonka kanssa ystävyys voisi kestää loppuelämän. Olen kokenut sen monesti, että syystä tai toisesta ystävyys ei aina kestä. Haluan ystävän, jolle voi puhua mistä vaan.
Olen luonteeltani ystävällinen, empaattinen, herkkä ja huumorintajuinen. Olen hyvä kuuntelija. Aluksi jännitän uusia ihmisiä, mutta tykkään avautua. Harrastan lenkkeilyä. Tykkään luonnosta, kirjoittamisesta, leipomisesta, uimisesta. Käsityöt myös kiinnostaa.
Olisi kiva saada ystävä, jolla olisi samoja luonteenpiirteitä tai kiinnostuksen kohteita.
Haluan vain naispuolista ystävää. Iällä ei muuten väliä kunhan olisit vähintään 20. Paikkakunnalla ei ole väliä. Ota yhteyttä, jos tutustuminen kiinnostaa ☺️

21.10.2020

Seuraa!

Mies, 18 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Olen 18 vuotias vuorotyössä käyvä nuori, joka etsii juttu seuraa, sukupuoleen tai ikään katsomatta. Jääkiekko ja autot ovat lähellä sydäntä. Sc: juuso_01

20.10.2020

Läheisyyttä ystävämielellä etsimässä 👭

Nainen, 35 vuotta, Keski-Suomi

Etsin naispuolista ystävää Keuruun lähettyviltä. Autolla matkaten toivoisin etäisyyttä välillämme olevan maksimissaan noin tunnin. Asun maalla, jonne ystäväni ovat lämpimästi tervetulleita maalaiselosta nauttimaan. Lisäksi lähden myös itse mielelläni ystäviä kaupungin humuun tai muualle moikkaamaan.
Luonteeltani olen helposti innostuva, rehellinen ja suorapuheinen. Samaan pakettiin kuuluu myös luotettavuus ja ystävistä välittäminen. Rakastan syvällisiä aitoja keskusteluja, jotka sopivin hetkin voivat taipua myös mustankinhuumorin puolelle. 😁
Elämässäni menee ihan mukavasti ja perhe (mies+kaksi lasta) sekä ystäviä löytyy. Viestiä päädyin tänne laittamaan, koska kaipaan elämääni lisää spontaania läheisyyttä. Kaipaan niin läheistä ystävää, että on vaivatonta tajota vastavuoroisia hierontoja yms. Itse pidän erityisesti rapsuttelusta. 🙈 Lähtisin kanssasi mielelläni myös tanssimaan tai ulos luontoon reippailemaan esim. melonnan, retkiluistelun tai vaelluksen merkeissä.
Netissäkirjoittelutyyppiä en ole. Myöskin alkuun toivon, että tapaamme mahdollisimman pian, koska minusta tuntuu oudolta rupatella henkilön kanssa, jota en ole vielä tavannut. Jos sitten ystävyys näyttää kehkeytyvän, olisin enemmän kuin onnellinen, mikäli löytäisin sellaisen ihmisen, jonka kanssa jakaa myös arjen kuulumisia esim. handsfree-puheluja rupatellen, silloinkin kuin kädet täyttyvät askareista ja näkeminen tuottaa haasteita.

20.10.2020

Kavereita/ystäviä haussa

Mies, 36 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Hei!

Olen 36v mies Jyväskylästä. Etsin kaveria/ystävää kaikenlaiseen tekemiseen. Sukupuolella tai iällä ei ole väliä. Itse tykkään liikkua luonnossa ja liikunta on muutenkin lähellä sydäntä. Pelaan myös pelejä (fortnite, pokemon go ) Jos kiinnostaa lähtee vaikka kävelylle tai pelata jotain nii ota yhteyttä :)

18.10.2020

Uusia kavereita?

Nainen, 24 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Moikka!

Oon 24v nainen Keski-Suomesta ja etsin uusia kavereita täältäpäin. Vapaa-ajalla tykkään katella sarjoja ja leffoja, liikkua luonossa, käydä kahvilla ja joskus myös tykkään käydä viihteellä. Olisi kiva jos tätä kautta löytäisi uusia kavereita, joiden kanssa viettää aikaa. Jos yhtään kiinnostaa tutustua niin laita viestiä tulemaan :) PS. Etsin vain naispuolisia kavereita

17.10.2020

Heippa!💜

Nainen, 29 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Löysin sattumalta tälläisen ystävä sivuston ja ajattelin kirjoittaa kanssa.
Oon 29-vuotias nainen Jyväskylästä.
Etsin uusia ystäviä vanhojen rinnalle. Mä tykkään liikkua luonnossa, istua viinin ääressä hyvässä seurassa, mökkeillä, touhuta koiran kanssa, nähdä ystäviä, jutella niin hyvistä kuin huonoistakin asioista, nauraa, kokeilla uusia harrastuksia jne. Ilmoitus vain naispuoleisille!
Laita viestiä jos voisin olla sulle ystäväehdokas.

16.10.2020

Moikka!

Mies, 22 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Moi, etsin uusia kavereita/ystäviä Jyväskylän suunnalta, joiden kanssa voisi lähteä vaikka kahville, ulkoilemaan, leffaan, mitä vaan mieleen tulee. Vaikka lasilliselle tai syömään.
Sukupuolella ei väliä ja ikähaarukkaa ei ole.
Itse olen etelästä muuttanut urheileva ja aluksi hieman ujo kaveri, mutta siitä se ujous häviää nopeasti. Tykkään urheilla, istua iltaa, aikalailla kaikki ruokainen tekemisen suhteen.
Laita viestiä, niin tutustutaan ja tavataan! 😊

16.10.2020

Heii!

Nainen, 20 vuotta, Saarijärvi, Keski-Suomi

Juttuseuraa ja kavereita hakusassa, asustellaan tammikuussa täyttävän tytön ja 3kk ikäisen vauvan kanssa saarijärvellä :) snäppää jendiiw & ig _nennnii_

16.10.2020

Ajatuksen vaihtoa elämännälkään

Mies, 48 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Luonnonlapsi, vanha sielu, elämännälkäinen ja viisautta janoava metsien mies täällä etsii naista kirjekaveriksi, ystäväksi, ajatusten jakajaksi. Olen perheellinen, näennäis-onnellinen, hyvin toimeen tuleva, hyvä kuntoinen, ystävällinen, kohtelias, rakastava, persoonallinen, ajatteleva, mielikuvitusrikas, seksuaalinen, syvällinen, kummallinen. Ikää on ihan itsestään kertynyt 48 vuotta, mutta tällä numerolla ei ole niin väliä. Voit olla vapaa tai varattu, voit olla läheltä tai kaukaa, voit olla nuori tai vanha. Ajatuksen vaihto ei katso ikää tai välimatkaa. Jos tunnet olevasi maailmasta hämmästynyt, ota ihmeessä yhteyttä niin ihmetellään yhdessä.

12.10.2020

Moikka! 🤗

Nainen, 20 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Täällä kirjoittelee 20-vuotias nainen Jyväskylästä ja asustelen täällä kissani kanssa 🐈
Luonteeltani olen huumorintajuinen, empaattinen, luotettava ja ihmisten auttaminen sekä kuunteleminen ovat ähellä sydäntäni.
Tällä hetkellä en käy töissä enkä opiskele, mutta lähihoitajaksi olen opiskellut ja aion sen koulun kyllä loppuun käydä. Tarkoituksena olis ehkä mahdollisesti lähteä ensi vuoden alussa Tampereelle jatkamaan opiskeluja eli sieltäkin suunnilta yhteydenotot ovat erittäin tervetulleita :)
Arkeni kuluu aikalailla lenkkeillessä, kavereiden kanssa hengaillessa, änäriä pelaillessa, katsellessa sarjoja/leffoja sekä musiikkia kuunnellessa yms.

Suurin osa kavereistani on muuttanut pois Jyväskylästä, joten olisi mahtavaa saada joku kenen kanssa jakaa niin ilot kuin surutkin ja jolle voisi olla samantien kertomassa kuumimmat juorut 😅
Minusta saa seuraa melkein mihin tahansa, kaikki extempore on mun juttu ja tykkään kokeilla uusiakin juttuja :)
Lähetään vaikka lasilliselle tai kahville juttelemaan ja tutustumaan 😊

Jos yhtään kolahti niin ota rohkeasti yhteyttä! 🌸

Snapchat: sinimoiii14

9.10.2020

Moikka! :)

Nainen, 24 vuotta, Keski-Suomi

Oon 24 vuotias nainen Keski-Suomesta ja etsin uusia kavereita naisista :) Oon aluksi ujo ja hiljainen, mutta kun tutustun paremmin niin höpöttelen enemmän. Oon myös rauhallinen, mukava, huumorintajunen ja rento.
Tykkään eläimistä ja lenkkeilystä ja penkkiurheilusta :) ois kiva löytää uusia kavereita joidenka kanssa viettää vapaa-aikaa asuinpaikkakunnalla ei ole väliä kunhan olisit 20-28 v ☺️

Snapchat s_v6077

5.10.2020

Moikka, 28 vuotias nainen etsii kavereita tai ystäviä.

Nainen, 28 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Olen pieneltä paikkakunnalta lähtöisin. Siellä piirit oli pienet ja juoruilua riitti, sen takia ollut hankala luottaa uusiin tuttavuuksiin. Haluan nyt suunnan muuttaa. 😊
Asun Palokassa, olen kahden lapsen äiti ja olen naimisissa.
Sydäntäni lähellä on musa, käsityöt/tuunaaminen, maalaaminen, luonto, liikkuminen.
Metallimusaa eniten kuuntelen, mutta toki paljon muutakin.
Oon maanläheinen normijuntti, mielestäni hyvällä(mustalla) huumorintajulla varustettu. 😁 vaatekaupoissa en jaksa pyöriä tuntikaupalla,jotenka shoppailuseuraa musta ei saa. 😅 mutta esim kahvittelu on mun mieleen tai miksei vaikka esimerkiksi voisi virkata yhdessä tai muuta semmoista.
Jos kiinnostus yhtään heräs, niin reippaasti mulle viestiä.
Alkuunsa s.posti on jees, mutta myöhemmin mieluummin esim whatsap.

3.10.2020

Ystävät, kaverit ja juttuseura tervetullutta :)

Nainen, 23 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Hei väki,

Oon 23v yhteisöpedagogiksi opiskeleva nainen ja omiin mielenkiintoihin elämänviidakossa kuuluuvat mm. impro, valokuvaus, runot, tanssi, anime sekä tatuoinnit ja elämääni kuuluu pian myös rescue koira. Ehdottomasti tykkään höpötellä niin syvällisemmistä sisimmässä mietityttävistä pohdinnoista kuin siitä, mitä sitä tänään syötäisiin. Jos en tiedä paljoa jostain aiheesta, niin kaikin mokomin kerro ja minä yritän oppia jotain uutta.

Luonteeltani olen empaattinen ja ystäville lojaali persoona. Uteliaisuus uusia asioita kohtaan ja hieman lapsenmielisempikin hassuttelu asuvat samassa kehossa.Olen avoin puhumaan ja kuulemaan niin huonoimmista vaiheista elämässä kuin juhlimaan tapahtuvia tähtihetkiä. Yökyöpeliyspuoli vetää miua mielellään tähtien ihmettelyyn ja keskiyön jälkeiseen filosofisointiin esimerkiksi elämänperuskysymyksistä, ihmissuhteista jne. Yhteinen tekeminen ja passiivisempi ajanvietto vaikka leffoja katsoen, molemmat vaihtoehdot ovat mieleisiä. Miut saa siis helposti innostumaan spontaanista road trip - reissusta kuin tapahtumaanlähtijäksi tai jos sua kiinnostaa vaikka vaan tee ja sympatia.

Ei tarvitse olla paikkakuntalainen, vaikka ensisijaisesti tietysti sehän vain helpottaisi jos loppupeleissä sinultakin löytyy halua tavata naamatusten jossain vaiheessa. Mutta asuminen toisessa kaupungissa ei vedä rajoja kiinni halultani tutustua. Joten eikun nakkaamaan yhteydenottoa, jos vähänkään kiinnostaa aloittaa tutustumista :D. Ps. Semmosena loppuhuipennuksen toiveena olisi, että olet suvaitsevainen ihminen omalta puolestasi myös, sillä vaikka ymmärrän, että mielipiteitä on monenlaisia, niin mielelläni tutustuin ihmisiin, joille suuntautumiseni ei tuota ongelmaa. Muussa tapauksessa tervetuloa tutustumaan.

27.9.2020

Uusia kavereita Jyväskylästä? :)

Mies, 23 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Heipähei,

täällä kirjoittelee 23-vuotias opiskelija, joka kaipailisi elämäänsä uusia kavereita. Sukupuolella tai -puolettomuudella ei ole väliä. Olen jokseenkin introvertti ja viihdyn pitkiäkin aikoja itsekseni, mutta silloin tällöin olisi kiva käydä vaikka kahvilla tai kävelyllä jonkun kanssa ja jutella niitä näitä tai keksiä jotain muuta tekemistä.

Olen luonteeltani melko pohtivainen ja rauhallinen. Lenkkeily, kirjat ja elokuvat täyttävät vapaa-aikani.

Jos kuulostin yhtään sun tyyliseltä ihmiseltä, niin laita viestiä tulemaan ja tutustutaan! :)

Sivu
Takaisin ylös