Ilmoitukset alueelta Keski-Suomi (235 kpl)

 - 
 
tänään

Sama tilanne?

Mies, 35 vuotta, Keski-Suomi

Olet kenties perheellinen, vaimo, äiti ja onnellinenkin näistä kaikista rakkaista ihmisistä ympärilläsi ja arkikin sujuu suht "ongelmitta", mutta jotain silti kaipaa, ehkä, tai sitten ei? Mietit, olisiko se joku kirjeystävä tai muu hyvä tyyppi, jonka kanssa voisi vaihtaa ajatuksia, niitä näitä silloin tällöin, mutta kuitenkin satunnaisen säännöllisesti. Ei kuitenkaan ketään liian läheistä ja tungettelevaa tyyppiä elämään tai edes sähköpostiin, koska sitä ollaan jo perheellisiä ja vakiintunut kumppanin kanssa, eikä sitä rakasta ja hyvää elämää voi sirpaleiksi laittaa, jos vahingossakaan ihastuu toiseen ihmiseen.

Ei ihastuta, vaikka kuinka ihastuttaisikin, niin ei. Kirjoitellaan vain, niitä näitä, mitä kaikkea nyt elämässä vastaan tuleekaan. Sellaista hyvää ja rentoa kommunikointia ihan mistä tahansa aiheesta elämässä, harrastuksissa, taiteessa, kulttuurissa, politiikassa...

Eli, olen perheellinen aviomies, rakastava sellainen, mutta silti "rikkinäinenkin" sielu, joka kaipaa sanojen vaihtajaa, ystävää -kirjeystävää. Mielummin naisista, koska tulen paremmin juttuun ja helpompi ylipäätään kirjoitella naisten kuin miesten kanssa syvällisempiä. Iältäsi saat olla mitä numeroita tahansa ja paikkakunnalla ei väliä, eikä ole pakko siis olla perheellinenkään ihminen, kaikki saa siis kirjoittaa.

eilen

Moi!

Nainen, 47 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Olen syvällinen keskustelija.Aihe kuin aihe kiinnostaa. Elämä itsessään on seikkailu.
Aluksi ,mutta jos tarve vaatii niin kahvikupin ääreenkin voidaan istahtaa .
Omilleen muuttanut muutaman teinin äiti.
Kirjoittele rohkeasti.

2 päivää sitten

Kaveria vailla

Nainen, 22 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Olen 22 vuotias nainen Jyväskylästä.

Tykkään vapaa ajalla liikkua paljon ulkona, chillata netflixin äärel, kirjoittaa, tehä musaa ja pelailla.

Olen luonteeltani huumorintajuinen, iloinen, reipas, sosiaallinen ja ikäisekseni kypsä.

En käytä alkoholia mutta se ei tarkoita et oisin mitenkään tylsä. Osaan pitää hauskaa selvinpäinkin:).

Ois kiva löytää joku jonka kanssa ois ees jotain samaa kuin mitä tykkään tehä minkä luonteinen olen. Olen Jousimies horoskoopiltani joten sitä kautta voi vähän arvella mitä seuraa olisin.

Sukupuolella ei väliä, arvostaisin tasa arvoisuutta ystävässä. Pistä viestiä jos kolahti🙂

2 päivää sitten

Uusia kamuja☺️

Nainen, 20 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Heippa!

Oon 20-vuotias nainen Jyväskylästä. Kavereita löytyy muutama, joten olis kiva saada uusia kavereita kenen kanssa vois vapaa-ajalla nähdä ja tehdä kaikenlaista☺️

Luonteeltani oon huumorintajuinen, luotettava, välittävä ja aluksi ehkä hieman ujo, mutta kun tutustuu paremmin niin kyllä se siitä sitten lähtee. Vapaa-aika kuluu tällä hetkellä pitkälti netflixin ääressä😁 Mutta musta saa kyllä seuraa kaikenlaisee. Eli jos sinäkin kaipaat kaveria kenen kanssa voisi tavata ja tehdä yhdessä jotakin kivaa, niin pistähän viestiä tulemaan!☺️ Ei oo väliä ootko nainen vai mies, mutta olen parisuhteessa, joten ihan kavereita olen hakemassa.

3 päivää sitten

Ystäviä Jyväskylästä kaivaten! 🌱

Nainen, 35 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Haluaisitko vaihtaa viestein ajatuksia uuden ystävän kanssa? Entä lähtisitkö kanssani katsomaan kotiemme ulkopuolella olevaa maailmaa sekä kotikaupunkimme mahdollisuuksia?

Löytäisin mielelläni Jyväskylästä lisää ystäviä, joiden kanssa viettää aikaa. Vaikka olen asunut kaupungissa jo vuosia, en oikein vielä tunne kaupunkia kodikseni.

Lukeminen ja kirjoittaminen ovat aina olleet minulle rakkaimpia harrastuksia, myös kielen koukerot kiehtovat.

Liikun melko paljon, lähinnä kuntokeskuksessa ryhmäliikuntatunneilla. Valitsen mieluiten kehonhuoltotunnit, mutta pyrin säännöllisesti myös syketunneille. Olisipa kiva motivoida toisiamme liikkumaan!

Minut on helppo houkutella myös elokuviin, teatteriin sekä musiikkikeikoille. Indiehkö musiikki uppoaa parhaiten, ja elokuvissa kiinnostaa tunne toiminnan sijaan.

Kahviloistakin minut löytää usein, ja lähdenkin mielelläni sekä kahvi- että teehetkiä viettämään. Myös viini ja kasvisruoka maistuvat.

Shoppailuseuraa minusta ei helpolla saa, mutta kirppareilta ja kirjakaupoista minutkin saattaa löytää.

Teen kokopäivätöitä sosiaalialalla, mutta olen myös ikuinen opiskelija.

Minulla on kolmivuotias poika, joka asuu kanssani noin puolet viikosta. Jaan mielelläni mietteitä vanhemmuudesta, mutta koen toki olevani paljon muutakin kuin äiti. Siksi uskon meidän löytävän rutkasti yhteistä juteltavaa, vaikka sinä olisitkin lapseton.

Olen onnellisesti avoliitossa, joten etsin ”vain” ystäviä.

Mikäli jaat edes joitakin yllä olevista mielenkiinnon kohteista, muistahan minua viestillä!

3 päivää sitten

Moikkuu!!

Nainen, 18 vuotta, Äänekoski, Keski-Suomi

Juuri muuttanut uudelle paikkakunnalle opiskelujen perässä ja etsin uusia kavereita!
Harrastan lenkkeilyä koirani kanssa ja valokuvausta. Välillä tulee leivottua ja tanssiakin on tullut harrastettua.
Olen iloinen, energine ekstovertti, joka menee ja koheltaa. Löytyy se pähkähullu bilettäjä ja kotihiiri joka makaa peittojen alla ja katsoo netflixsistä romattista itkuleffaa tai kauhua.
Jos haluat kaveriksesi paskan huumorintajun ja kaksimielise hahmotushäiriön omaavan persoonallisen muijan, niin ota yhteyttä!
sc: minttumaria001

3 päivää sitten

Moikka! :)

Nainen, 24 vuotta, Keski-Suomi

Oon 24 vuotias nainen Keski-Suomesta ja etsin uusia kavereita naisista :) Oon aluksi ujo ja hiljainen, mutta kun tutustun paremmin niin höpöttelen enemmän. Oon myös rauhallinen, mukava, huumorintajunen ja rento.
Tykkään eläimistä ja lenkkeilystä ja penkkiurheilusta :) ois kiva löytää uusia kavereita joidenka kanssa viettää vapaa-aikaa asuinpaikkakunnalla ei ole väliä kunhan olisit 20-28 v ☺️

Snapchat s_v6077

8.8.2020

Moi kaikille!

Mies, 22 vuotta, Keski-Suomi

Olen mies Keski-Suomesta ja etsisin pitkäaikaisia ystäviä. Sukupuolellasi tai paikkakunnallasi ei oo väliä, mutta toivoisin ettei meillä olisi kovin suurta ikäeroa.

Tykkään ulkoilusta ja kaikesta luontoon liittyvästä, mutta vietän paljon aikaa myös lukien ja musiikkia kuunnellen. Lisäksi harjoittelen piirtämistä. Urheilu on myös ihan kivaa, joten voin lähteä esim. salille tai lenkille. Viihteelläkin käyn aina välillä ja käytän siis alkoholia kohtuudella.

Jos tuntuu siltä, että meil ois yhteistä, niin ota toki yhteyttä! Voidaan jutella esim. wapissa tai discordissa tai sitten ihan vaan sähköpostilla :D

8.8.2020

Helou!

Nainen, 35 vuotta, Keski-Suomi

Täällä olisi kohta 35-vuotias nainen. Olisi kiva tutustua uusiin ihmisiin, tuntuu että nykyään näin "vanhemmalla" iällä ei enää tule tai osaa solmia kauheasti uusia kaveri tai ystävyys suhteita🤔. Ystävien kanssa oleminen on tärkeä arjen voimavara. Minusta saa kaverin mukaan vaikka jonnekin keikalle musiikkia kuunteleen, voidaan käydä hyvin syömässä ja jutella maailman menosta, myös jääkiekko on lähellä sydäntä joten jos tykkäät käydä kattoo pelejä niin minusta saa uskollisen kaverin siihen mukaan 😁Tai aina ei tarvitse tehdä mitään,voi olla vain ja jutella.. järven äärellä on ihana rauhoittua ja katsella maisemia. Auringonlaskuista ei voi olla koskaan liikaa valokuvia. Kävely ja pyöräily on mukavaa hommaa ja yksi viikon kohokohdista on mikä nollaa työviikon hyvin on tanssi.. Onneksi sekin kohta taas alkaa.Tai toivotaan ainakin koska korona, sehän on nykyään vastaus useaan asiaan 😒.Kotona minulla on mies ja kaksi alakouluikäistä poitsua. Joten arki on melko vauhdikasta kun töissäkin käy.Siksipä onkin ihanaa välillä ottaa aikaa ystävien kanssa, niin jaksaa taas arjen pyörityksiä niin hyvässä kuin haasteliaimmissakin asioissa. Ota rohkeasti yhteyttä🤗

6.8.2020

Hei!

Nainen, 29 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Heippa!
Etsinnässä uusia ystäviä Jyväskylästä
Olen 29-vuotias, omistan koiran eli lenkkeily on super mieluisaa puuhaa.
Vapaa-aikani kuluu ystävien seurassa, ulkoilen, teen retkiä luontoon, kahviloissa istuskelu ja viini-illat näin kesällä kuuluu myös :)
Olen iloinen ja rento nainen, arvostan myös sinussa luotettavuutta. Matkustelu on ihan mahtavaa sekä tyttöjen illat.
Etsin vain naispuoleisia ystäviä!

4.8.2020

Löytyiskö kaveria?

Mies, 27 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Hei! Täältä löytyy tämmönen 27 ikäluokan liikunnallinen, asiallinen ja rehti mies, etsinnässä olisi seuraa esimerkiksi liikuntaharrastuksiin, pelailuun (pc/ps4) ja viihteelle olisi myös kiva eksyä silloin tällöin. Naispuolisia ystäviä löytyy jo joten mieluiten miespuolista kaveria. Viestillä selviää lisää :)

3.8.2020

Moi!

Nainen, 22 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Etsisin uusia kavereita!

Olen siis 22-vuotias tyttö kuka opiskelee eläintenhoitajaksi. Kavereita on muutama mutta niidenkin kanssa harvoin näkee.

Iällä ei ole minulle väliä mutta parhaiten ehkä samanikäisten kanssa tulee juttuun :)

Olen parisuhteessa mutta omaakin aikaa tarvitsee ja kavereita!

Omistan kaksi kissaa ja koiran.

Jos kiinnostaaa jutella mulle enemmän ja tietää musta enemmän niin laita mulle viestiä rohkeasti!! ❤️

3.8.2020

Ystäviä/kavereita hakusessa ❗

Nainen, 20 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Oon 20-vuotias pirteä, iloinen ja huumorintajuinen työssäkäyvä nainen Jyväskylästä ja etsisin uusia tuttavuuksia tai jopa ihan ystäviäkin mieluiten tästä Jkl alueelta mut ei tietenkään haittaa vaikka olisit kauempaakin :)
Lapsuuden/nuoruuden kaverit on joko muuttaneet pois tai sit ollaan vaan muuten erkaannuttu kun on tullut uudet kaveripiirit yms eikä mulla täällä jyväskylässä kovin montaa kaveria oo tällä hetkellä vaikka toki laatu korvaa määrän! ❤
Mun vapaa-aika kuluu lenkkeillessä, ruokaa laitellessa, musiikkia kuunnellessa, meikatessa, leffojen ja sarjojen kattomisessa, sillon tällön viihteellä on kiva käydä ja tietty leikkiessä mun ihanan karvakamun kans 🐈
Haluisin tosi paljon alottaa salilla käymisen ja mennä pelailee bilistä johonki ihan aktiivisesti mut ei noista kumpaakaan huvita yksinään tehdä joten toivottavasti saisin just susta seuraa noihinkin! 😌

Sun sukupuolella tai iällä ei oo mitään merkitystä, kunhan oot oma ittes ja omistat huumorintajun niin se on pääasia! 🤣

Laita rohkeasti viestiä tulemaan jos yhtään kolahti, lähetään vaikkapa parille terassille nyt ku on kesä! 🌼
👻 sinimoiii14

31.7.2020

Moikka, 27 vuotias nainen etsii kavereita tai ystäviä.

Nainen, 27 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Olen pieneltä paikkakunnalta lähtöisin. Siellä piirit oli pienet ja juoruilua riitti, sen takia ollut hankala luottaa uusiin tuttavuuksiin. Haluan nyt suunnan muuttaa. 😊
Asun Palokassa, olen kahden lapsen äiti ja olen kihloissa.
Sydäntäni lähellä on musa, käsityöt/tuunaaminen, maalaaminen, luonto, liikkuminen.
Metallimusaa eniten kuuntelen, mutta toki paljon muutakin.
Oon maanläheinen normijuntti, mielestäni hyvällä(mustalla) huumorintajulla varustettu. 😁 vaatekaupoissa en jaksa pyöriä tuntikaupalla,jotenka shoppailuseuraa musta ei saa. 😅 mut esim kahvittelu on mun mieleen.
Jos kiinnostus yhtään heräs ni reippaasti mulle viestiä.
Alkuunsa s.posti on jees, mutta myöhemmin mieluummin esim whatsap.

28.7.2020

Kaveri hukassa

Mies, 48 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Hei kaikille
Jotain itsestäni, olen 48v mies Jyväskylästä. Olen hyvällä tavalla utelias, avoin ja herkkä. Tunteikas ja päättäväinen.
Puhelias ja rehellinen. Pidän luonnosta ja siellä akkuja tuleekin ladattua.

Etsin sinua hyvä ystävä jos olet rehellinen ja oma elämänhallinta on hallinnassa.

Ystävyys ei hetkessä synny mutta yrittää kannattaa. Jos haluat katsoa ja kokea jotain kivaa niin laita meiliä, lupaan että kannattaa kirjoittaa.

Katsotaan mitä kivaa keksitään yhdessä.
Aika kaikkiruokainen olen joten rohkeasti vaan laittakaa viestiä tulemaan.

25.7.2020

kavereita Jyväskylästä?

Nainen, 19 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Heissan,

pääsin Jyväskylän yliopistoon opiskelemaan ja muutto olis edessä. En tunne oikeastaan ketään siltä suunnalta, joten olisi mukava tätä kautta kenties löytää uusia tuttavia sieltä. Soitan vapaa-ajalla pianoa ja kattelen sarjoja, välillä lenkkeilen. Lenkkikaveriksikin saa ilmoittautua, kunnonkohotus ja paikkoihin tutustuminen ois itellä tarkoituksena :D

24.7.2020

Frisbeegolf ja moottoripyöräily seuraa

Mies, 41 vuotta, Laukaa, Keski-Suomi

Välillä on yksinäinen olo, kun taas toisinaan ei meinaa kiireiltä keritä edes harrastamaan. No sellaista se elämä kaikilla välillä on. Olen 41 vuotias mies, joka kaipaisi ajoseuraa vaikka ihan lähiseutu ajeluun taikka pidemmällekkin seikkailulle. Frisbeegolf on mieleinen laji, mutta enemmänkin kuntoilu mielessä ja sosiaalisena tapahtumana missä pääsee juttelemaan ihan mistä vaan. Pieni kilpailija löytyy sisältäni, mutta ennemminkin kilpailen itseäni vastaan parantaakseni tekniikkaa ja heittoja. Ihan sama miten muille pärjään. Eli uusia tuttavuuksia fribailuun olis kivaa saada, mutta moottoripyöräilyyn etsin kaveria tai kavereita. Ei ole mitään väliä millä ajat, kun vaan se ajaminen kiinnostaa ja on halu käydä muualla kui ABC:llä kahvilla. Metalli ja Rock musiikki on osaa minua, joten olis suotavaa että kestät sitä kuunnella. Vaikka kuuntelen paljon muutakin, niin parempaa ei mielestäni ole olemassa. Olen automekaanikko ja kuljettaja ammatiltani, joten niistä tulee myös paljon puhuttua... Sukupuolella ei ole väliä, kun vaan olis edes hieman samoja asioita kiinostuksena niin olis enemmän yhteistä. Olen avoin ja rauhallinen ukko.

23.7.2020

Hei

Mies, 21 vuotta, Äänekoski, Keski-Suomi

Olen 21-vuotias nuori mies Keski-Suomesta. Etsinnässä olisi juttelu/kaveriseuraa ja ikäluokka olisi 20-25v, mutta voi olla sen yläpuoleltakin. Mieluiten kuitenkin täysi-ikäistä seuraa.

Olen kiinnostunut historiasta, liikkumisesta ja pelaamisesta. Toivoisin että olisi edes samanlaisia kiinnostuksenkohteia, mutta en sulje siltikään pois vaikka niitä ei olisi. Tutustumisen kautta sitten voi ilmetä vaikka mitä. Lajeina tällä hetkellä on ulkoilua, firsbeegolf kesästä syksyyn ja salilla käynti.

En hirveämmin katso sarjoja tai elokuvia. Tämän hetkinen sarja jota olen seurannut aktiivisesti on Viikingit.

Pidän itseäni rauhallisena, rentona, sekä jokseenkin introverttina. Etenkin jos tapaisi ihmisiä tuntematta heitä ensimmäisen kerran f2f-tilanteessa. Saatankin olla aluksi ujo, mutta aika nopeasti kuitenkin keskustelen ihan aktiivisesti.

Mikäli kiinnostuit niin laita viestiä ja katsotaan kuinka tutustuminen käynnistyy!

19.7.2020

Uusia ystäviä JKL-seudulta

Mies, 35 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Moikka
Täältä etsinnässä uusia ystäviä Jyväskylän seudulta. Olen 35-vuotias hieman yksinäisyyttä poteva mies ja etsin uusia kavereita erilaisten aktiviteettien pariin. Olisiko susta kalakaveriksi, pyöräily-/maastopyöräilyseuraa, kesäpiknikille, oluelle tai muuten vain hengailuun tai liikunnan pariin? Entä johonkin muuhun liikunnalliseen harrastukseen? Myös retkeily on lähellä sydäntä.

Sukupuolella ei ole väliä, kunhan olet itsestäsi huolta pitävä rehti ja reilu. Olaan suunnilleen samalla aaltopituudella ikähaarukka about 25-45? Itsellä myös uusi naispuolinen elämänkumppani etsinnässä, jos sinulla on pilkettä silmäkulmassa niin en katso pahaksi. Ikähaarukka tosin silloin hieman kapeampi.

18.7.2020

Ystäväni hoi !

Nainen, 26 vuotta, Keuruu, Keski-Suomi

Hei, Kaipaan että olisi ystäviä joiden kanssa voi oikeasti tehdä ja nähdä ja jutella. Kun on niin ikävä aina pyytää ja pyytä ja toinen ei tule tai pyydä mukaan. Ennen oli hyvät ystävyyssuhteet ja nyt olo yksinäinen sydämmessä vaikka ihmisiä ympärillä. Toivoisin että ystävä oikeasti välittää. Ei haittaa välimatka. Tärkein olisi tahto tutustua ja olla tekemisissä. Toivon oikeita ystäviä. Tällä hetkellä joko naispuoliset tai pariskunnat. Minulla 4,5kk poika ja koira ja mies ja olen uskova ihminen. Jutellaan jo pian ! :)

Tykkään myös järjestää synttäreitä ja polttareita ja olisi ihana että olisi ystävä joka vaikka haluaisi joskus pyytää vaikka lapsen kummiksi (virallinen tai epävirallinen :D.) Tarkoitan että tulisi hyvä ihmissuhde jossa on luottamus ja ilo toisistamme ystävyys jossa iloitaan toisen puolesta ja tahdotaan toiselle hyvää ja seikkaillaan ja jos ei heti voi reissata niin unelmoidaan elämästä. Eletään totta iloiten. Kannetaan ja tuetaan.

Olen lämminhenkinen, huolehtivainen, iloinen ja ammatiltani lähihoitaja. :) Olen käynyt elämässä paljon vaikeita ja raskaita juttuja ja niistä tervehtymään päin eli pystyn ymmärtämään omien kokemusten kautta. Olen myös yrittäjä henkinen enkä luovuta helposti paitsi jos on pätevä syy.

Sivu
Takaisin ylös