Ilmoitukset alueelta Keski-Suomi (306 kpl)

 - 
 
eilen

Kiireetöntä kaveruutta

Mies, 25 vuotta, Jämsä, Keski-Suomi

Olen -95 vuoden mies. Mielenkiinnonkohteisiini kuuluu tietokoneiden kanssa touhuaminen, ruuanlaitto, sähkörummut (sori naapurit) sekä musiikin kuluttaminen sekä vinyylinä että digitaalisena. Viihdyn kotona koneella videoiden tykönä, mutta en pistä pahakseni käydä ulkona mikäli seuraa siihen löytyy. Pelaisin pelejä mikäli tarpeeksi kiinnostavia pelejä osuisi kohdalle. Muuten olen jämähtänyt akselille Stardew Valley - Sims - THPS.

Kuten harrastuksistani näkyy, tykkään viettää aikaa kotona ja ideaalia ajanviettoa kaverin kanssa mielestäni onkin esimerkiksi päättömien videoiden katselu sohvalla tai vanhojen pelien pelaaminen NESsillä tai pleikkarilla. Minulle huumori on tapa lähestyä asioita mutta yhdessä nauramisen lisäksi kanssani voi käydä myös syvempiä keskusteluja.

Minua on sanottu käytännönläheiseksi, huolehtivaksi ja vähän lapsenmieliseksi. Paremman kuvan minusta saa tutustuessa. Yhteydenottokanavia löytyy sähköpostin lisäksi Discordia ja muita viestimiä. Toivon että olet 90-luvulla syntynyt mutta muuten iällä tai sukupuolella ei ole merkitystä.

eilen

Moikka!

Nainen, 31 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Oon 31-vuotias nainen Jyväskylästä. Kotoa löytyy aviomies ja kaksi koiraa.
Oon melkoisen introvertti, joten uusien ihmissuhteiden luominen on mulle vaikeaa. Koen oloni kuitenkin välillä yksinäiseksi ja olisi mukava löytää ihminen jonka kanssa jakaa vaikka päivän kuulumiset.
Tykkään elokuvista, ulkoilusta, ruoanlaitosta ja koirat on mulle henkireikä. Alkoholia otan harvoin, mutta kivan tyypin löytyessä tykkäisin käydä myös terdellä ja vaikka piknikillä nauttimassa kesästä.
Musta saa luotettavan kaverin, joka haluaa sulle aina vaan hyvää ja kuuntelee sun hölmöimmätkin jutut.

Ota yhteyttä, en malta oottaa! :)

eilen

Moikka!

Mies, 29 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Moni kaveri on muuttanut pois Jyväskylästä viime aikoina, joten olisi kiva tutustua uusiin ihmisiin täällä.

Töiden vastapainoksi tykkään mm. liikkua luonnossa, urheilla monipuolisesti, soittaa eri instrumentteja ja kirjoittaa. Myös esimerkiksi lautapelit porukalla, hyvät keskustelut kahvin äärellä ja kulttuurimenot ovat omalla suosikkijuttujen listalla melko korkealla.

Luonteeltani olen rauhallinen, mutta myös sosiaalinen ja uusiin juttuihin helposti taipuva. Jos samoja kiinnostuksia löytyy ja olet suunnilleen saman ikäinen, laittelehan viestiä!

3 päivää sitten

Uusia kavereita hakusessa

Nainen, 25 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Moikka!

Oon 25v nainen Jyväskylästä ja monet kaverit on muuttanu täältäpäin toisille paikkakunnille, joten olisi kiva löytää tätä kautta uusia ihmisiä elämään. Vapaa-ajalla liikun paljon luonnossa, käyn salilla ja kattelen sarjoja. Tykkään myös käydä joskus baareissa tai sitten ihan vaan istua kotona iltaa. Jos yhtään kolahti niin tuu laittaa vaan viestiä!

3 päivää sitten

Ystäviä Jyväskylästä 😊

Nainen, 30 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Täällä kirjoittelee 30-vuotias Jyväskyläläinen nainen uusien ystävyys suhteiden perään. Koen,että hyviä ystäviä ei ole ikinä liikaa niin kirjotampas itsekkin tänne. Vuosien mittaan monet kaverit ovat muuttaneet muualle.
Vapaa-ajalla tykkään liikkua luonnossa, lenkkeillä, treenailla, matkustella, viettää aikaa kavereiden seurassa, shoppailu ja kaikki tyttöjen hömppäjutut on myös lähellä sydäntä. Arvostan muissa ihmisissä luottamusta sekä positiivista elämän asennetta. Olisi kiva, että yhteydenpito olisi molemmin puoleista. Kuullaan lisää 😊 ilmoitus vain naispuoleisille. Paikkakunnallasi ei oo väliä missä asut.

9.5.2021

Hei

Mies, 22 vuotta, Äänekoski, Keski-Suomi

Olen 22-vuotias. Asun Keski-Suomessa ja tällä hetkellä valmistumassa piakkoin merkonomiksi. Tavoitteena ois päästä sit jatko-opiskeleen amk:hon tradenomiksi. Oon kasvotusten aluksi ehkä hiljainen jos tustuminen ollu nihkeätä, mutta yleensä mä oon aika sanavalmis kaikkeen. Tosin yirtän aina olla sanomatta kaikkea törkyä mitä kielen päälle tulee :D

Tykkään tehä vähän kaikenlaista mun vapaa-ajalla. Usein vietän aikani, etenkin talvisin koneen ääressä ja kun tämä tilanne maailmalla on mikä on ja tuskin tarvitsee edes sanoa kun kuulee sen sanan kymmeniä kertoja päivässä :D. Tykkään myös liikkua ulkona lämpiminä vuoden aikoina, jolloin eniten tulee harrastettua Frisbeegolffia. Tykkään pelata videopelejä,(vau yllätys) ja tällä hetkellä olen eniten uurastanut Overwatchin, Phasmophobian, Skyrimin ja CSGO:n välillä. En pelaa totisesti suurimman osan ajasta, etenkää kynäriä :D, oon kiinnostunu historiasta ja aina luen joku verran sitä netistä.

Alkoholia tulee juotua aika harvoin (n. 10 kertaa vuodessa), sekin vaan jos on tuttupiiri jossa ollaan.

Oon nyt katsellut vallitsevan tilanteen aikana muutamia sarjoja lävitse ja ehdottomat suosikkini tällä hetkellä ovat Breaking Bad, Viikingit, Sons Of Anrchy, Simpsonit ja Futurama. En ole hirveä elokuvien ystävä, mutta ajoittain niitäkin sattuu katsomaan.

Etsinnässä ois juttuseuraa/kavereita vaikka pelaamaan videopelejä, jos ei muuta keksi. En rupea sukupuolen kautta valihtemaan ketään. Ikähaarukkana pidän sellaista 20-30v. Ja huom. Olen suhteessa, joten senkää ei pitäisi häiritä tai olla ongelma, ei täällä olla rakkautta etsimässä.

Joten kiitos ja anteeksi jos jaksoit lukea tänne asti. Laita viestiä, jos koet että voisimme tulla hyvin toimeen. Tutustumalla tietää lisää :).

6.5.2021

Heippa hei

Mies, 34 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Hei, olen 33v työssä käyvä mies Jyväskylästä vailla uusia tuttavuuksia ja kavereita. Kiinnostuksen kohteina on ulkoilu ja luonnossa liikkumien on lähellä sydäntä. Kaikki tekniikka kiinnostaa ja myös PC-pelaaminen. Mukavaa peliseuraankin käy. Intohimonani on valokuvaus, varsinkin tähän olisi mukava löytää harrastuskaveri, oli se sitten kameran eteen tai taakse kuhan aihe kiinnostaa niin tiedän, että jutun aihetta löytyy.

Luonteeltani olen rehellinen, avoin, suoraapuheinen ja empaattinen. Olen hyvin avomielinen, uusien asioiden ja henkilöinen tapaaminen on minulle mielekästä. Kerro omasta harrastuksestasi.

Myös fiksu keskusteluseura kiinnostaa ja esim. aluksi netistä ja sitten naamatusten. Sukupuolellasi tai iälläsi ei ole väliä.

6.5.2021

Sielunsiskoa etsimässä 😊

Nainen, 37 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Etsin parasta ystävääni! Huomaan kaipaavani yhä enemmän ja enemmän elämääni ystävää, jotain johon luottaa ja jonka kanssa jutella asiasta kuin asiasta ja jonka kanssa voisin ja uskaltaisin olla oma itseni, myös silloin kun elämä näyttää "harmaalta".
Voisitko se olla sinä?🧡 omat lapsuudenystävät ovat jakautuneet ympäri Suomea ja haluaisin löytää ihanan ihmisen jolle saattaisin myös olla se puuttuva palanen. Olen naimisissa ja perheellinen, toivon että sinä olisit myös 😊, on helpompi rakentaa ystävyyttä kun olemme suurinpiirtein samassa elämänvaiheessa, tämä ei kuitenkaan ole kiveenhakattua 😉 ja näkemisten kannalta helpompaa mikäli asuisit Jyväskylässä tai lähellä Jyväskylää.
Kiinnostuksen kohteina minulla on lenkkeily, luonto, lukeminen ja muutenkin omasta kunnosta huolta pitäminen.
Baariseuraa minusta ei saa, lenkkiseuraa kylläkin, myös tyttöjen kotoiluillat, shoppailureissut ja kahvi/teehetket tms., ovat ihania. Yhdessä kyllä varmasti keksitään omat juttumme 😉 iältäsi saisit olla 37-40 vuotias, voitaisiin ensin kirjoitella ja tutustua toisiimme ja katsoa mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Toivottavasti löydän sinut tätä kautta 🥰

5.5.2021

Ystävä pariskunta hei!

Muu sukupuoli, 55 vuotta, Muurame, Keski-Suomi

Olemme 55 ja 56 v. yrittäjä pariskunta Keski-Suomesta.
Etsimme pariskuntaa juttelun ja illan istujais seuraksi(toinen tupakoi).
Olemme olleet yhdessä 32 v ja 24/7 yhdessä ilman lapsia eli yhdessä ollaan kahdestaan aina.
Kaverit ovat kaikonneet vuosien saatossa ja, kun lapsia ei ole niin ei sitä kauttakaan ole uusia tullut.
Emme harrasta juurikaan mitään erikoista, "mökkeilyä" ja jonkun verran käyty kaupunki lomilla, mutta koronan takia ei nyt sitäkään.
Emme vaadi kummoisia, mutta olemme ainakin omasta mielestä nuorekkaita ja hauskoja tyyppejä.
Olette sitten minkä ikäisiä tai kokoisia ja mistä päin kotoisin niin laittakaa viestiä ja jutellaan lisää.

4.5.2021

Moi!

Nainen, 25 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Etsin samanhenkisiä ystäviä elämääni, koska monet kaverit ovat opiskelujen jälkeen muuttaneet muualle ja ajoittain kaipaan ajatusten jakamista ja yhteistä tekemistä. Aikuisiällä ystävien löytäminen on haastavampaa, joten kokeillaan siis tätä, vaikka välillä olen huono viestittelemään.

Olen luonteeltani empaattinen, iloinen, rauhallinen ja pohdiskeleva, ja tykkäänkin jutella pitkiäkin aikoja vaikka kahvittelun merkeissä. Liikunta ja ulkoilu on mulle tärkeää ja tykkään monista lajeista. Kavereitten kanssa tykkään myös esimerkiksi lenkkeillä, kokkailla ja istua iltaa tai kokeilla uusia juttuja. Viihdyn hyvin itsekseni ja tarvitsen melko paljon omaa aikaa, mutta kaipaan myös luotettavia ihmisiä elämääni, joiden kanssa jakaa iloja ja suruja ja tehdä arkisiakin asioita aina välillä.

Jos koet olevasi samanhenkinen/samassa tilanteessa, laita viestiä! :)

4.5.2021

Moikka!

Nainen, 22 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Olen 22-vuotias nainen Jyväskylästä. Olisi ihana löytää samanhenkisiä ystäviä joiden kanssa viettää aikaa ja keksiä kaikkea hauskaa tekemistä 🥰
Itse tykkään esimerkiksi kahvitella, käydä syömässä tai tehdä kaverin kanssa ruokaa, jutella, katsoa leffoja, käydä joskus kaupoilla ja urheilla ja ulkoilla. Kesällä olisi ihana myös mennä vain ulos hengailemaan. Minut saa myös kaveriksi vaikka viinille!
Tykkään myös paljon reissata Suomessa ja ulkomaillakin heti kun se on taas turvallista :)

Harrastan ratsastusta ja treenailua kotona. Tykkään käydä myös lenkillä/kävelyillä etenkin iltaisin ja olisikin kiva saada seuraa myös siis sinne.
Olen eläinrakas, iloinen ja luotettava. Lähden yleensä myös kaikkiin ideoihin mukaan :D Aluksi saatan olla hieman ujo.

Jos koet olevasi samanhenkinen, ota yhteyttä niin tutustutaan! Etsin ensisijaisesti naispuolisia kavereita.

4.5.2021

Uusia ystäviä hakusessa

Mies, 37 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Olen tässä ajan saatossa huomannut että vanhat ystävät ovat enemmän tai vähemmän kadonneet ja muutto uudelle paikkakunnalle ei ole tietenkään asiaa auttanut. Tarkoitukseni olisi siis etsiä uusia ystäviä elämääni joiden kanssa voisin jakaa niin ilot kuin surut ja mahdollisuuksien mukaan kenties jopa harrastukset. Olen todella rento ja tulen hyvin kaikkien kanssa juttuun, huumorintajua löytyy ja tykkään yrittää löytää asiasta kuin asiasta aina ne parhaat puolet. Harrastuksiini kuuluu tällä hetkellä valokuvaus, musiikki , lukeminen ja pelaaminen. Hylättyjen paikkojen tutkiminen ja niiden valokuvaus on intohimoni mutta se on jäänyt ikävä kyllä nyt taka-alalle kun ei ole oikein seuraa löytynyt reissuille. Ehkä sekin asia muuttuu tulevaisuudessa. Sinulta toivoisin huumorin tajua ja rentoa asennetta elämää kohtaan , iälläsi tai sukupuolellasi ei ole väliä. Voit asua lähellä tai kaukaa, viestit kyllä löytää aina perille. Asun tyttöystävän kanssa eli olen siis suhteessa joten pelkästään uusia kavereita tosiaan etsin :)

3.5.2021

Kaveri seuraa?

Mies, 21 vuotta, Keski-Suomi

Hei! Etsisin ihan perus kaveriseuraa discordiin kenen kanssa voi jutella kaikenlaista, mahdollisesti myös peliseuraa joskus.
Lisäile discordissa: suhmika#4131

2.5.2021

Etsitään uusia ystäviä ☺️

Nainen, 29 vuotta, Muurame, Keski-Suomi

Moikka! Täällä kirjottelee 29-vuotias nainen Muuramesta. Opiskeluiden myötä ystävät ovat vähän hajaantuneet ympäriinsä ja kaikilla on omat jutut, joten kaipaisin lisää ystäviä ympärille. 🥰 Olisi kiva löytää ihminen/ihmisiä, joiden kanssa nähdä säännöllisesti, kun tylsyys yllättää. Minusta saa lojaalin ystävän, joka on aina valmis kuuntelemaan ja jakamaan elämän ilot ja surut. Oon aika rauhallinen, mutta kuitenkin osaan myös heittäytyä ja hassutella. Tykkään esimerkiks liikkua luonnossa, kuunnella podcasteja, höpötellä viinilasin äärellä tai pelailla erilaisia pelejä. Mökkeily, festarit ja rannalla makoilu on kesällä parhautta. Kerro jotain itsestäsi ja laita viestiä :) Etsin naispuolisia ystäviä,jotka olisivat suunnilleen samaa ikäluokkaa.

2.5.2021

Mies etsii kavereita/ystäviä.

Mies, 30 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Tuntuu hieman oudolta hakea täältä kavereita, mutta kokeillaan. Ikää löytyy 30. Ajattelevainen ja elämää kokenut mies. Olen huumorintajuinen, ymmärtäväinen ja urheilullinen. Pidän valokuvaamisesta, koiran kanssa luonnossa liikkumisesta, videopeleistä ja kokkailusta/leipomisesta. Saatat törmätä minuun myös esimerkiksi kirppareilla, mutta en usko että baarista. Olisi mukava löytää täältä samanhenkistä seuraa ajoittain tylsään vapaa-aikaan.
Peli -tai lenkkiseuraa esimerkiksi?
Lähdetkö minun ja koirani kanssa iltakävelylle, vai istutaanko alas monopolyn,tai ps4 äärelle?
Laita viestiä jos löysit tekstistä itseäsi, niin tutustutaan ja suunnitellaan jotain.

1.5.2021

Ystäviä hakusessa

Nainen, 28 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Moikka!

Oon 28v nainen Jyväskylästä. Etsin kavereita, keiden kanssa viettää yhdessä aikaa. Opiskelujen päätyttyä ja muutettuani takaisin Jyväskylään, on vanhat kaverit muuttaneet eri puolelle Suomea ja yhteydenotto jäänyt. Nyt olisikin mukava tavata täällä uusia ihmisiä, tutustua ja saada uusia kavereita sekä ystäviä.

Oon iloinen, hassu, urheilullinen ja tasapainoinen tyyppi. Vapaa-ajalla liikun lähes päivittäin, kuuntelen äänikirjoja, katson leffoi/sarjoi ja tapaan perhettä/kavereita. Käyn arkisin päivätöissä. Oon helposti innostuva tyyppi.

Asun poikaystäväni kanssa, joten en etsi suhdetta. :) Toivottavasti olisit samanikäinen kanssani +/- 5v.

Jos yhtään kolahti ja haluat ystävystyä kanssani, pistä viestiä niin palataan. :)

1.5.2021

Oddly specific...

Mies, 20 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Hei! Etsiskelen kaunista vaaleaverikköä, joka istui tänään bussissa eteeni n. klo. 17, päällään magentaa hieman vaalempi neule ja (ehkä) kukka kuvion koristeltu hiuspompula :D
KiK: Hiljanee

1.5.2021

Ystäviä kaivataan

Nainen, 32 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Hei olen 32v yh äiti 6v tytölle etsinkin siis kaveria myös tytölleni tyttäreni on todella reipas ja sosiaalinen ehkä hieman ujo alkuun kuin äitinsä mutta juttuun kun päästään niin hölötystä riittää olemme eläinrakkaitta kotoamme löytyy 3 koirulia tykkäämme kalastaa,lenkkeillä olisi kiva löytyy seuraa koska asumme paikassa jossa ei ole yhtään lapsiperheitä ja päivät tulevat todella pitkiksi en ole kovin hyvä kirjoittamaan mutta jos etsit luotettavaa kaveria joka aina valmiina niin otahan yhteyttä

30.4.2021

Ystävä hakusessa

Nainen, 26 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Tervehdys!
Täällä kirjoittaa 26-vuotias nainen, joka etsii ystävää/ystäviä arkea jakamaan.
Olen alunperin kotoisin muualta, enkä ole saanut solmittua juurikaan uusia ystävyyssuhteita täällä Jyväskylässä.

Olen mm.
- empaattinen
- hassuttelija
- pohdiskeleva
- utelias
- spontaani (tosin riippuu myös asiasta, suhteellisen silti)
- vegaani
- hyvä kuuntelija
- hajamielinen
- erityisherkkä
- rento
- oikeudenmukainen
- introvertti (tarvitsen aikaa latautua sosiaalisista kontakteista, melusta jne)
- avarakatseinen


Minua kiinnostaa mm.
- vintage vaatteet sekä sisustus
- eläimet
- liikunta (erityisesti tanssi, retkeily, pyöräily, melonta)
- dokkarit ja elokuvat (elokuvissa erityisesti pukudraamat, scifi, draama)
- vinyylit (parasta on pötkötellä ja kuunnella hyvää musiikkia. kasari, jazz, rokki, suomipoppi, räppi, indie....)
- taide ja taiteilu (maalaus, piirtäminen, savityöt, ja ihan lemppari on valokuvaus)
- lautapelit ja pleikka
- kirjat ja kaikenlaiset nippelitiedot
- käsillä näpertely
- psykologia ja filosofia
- mytologia
- arkkitehtuuri
- luonto
- maakuntamatkailu

En pidä väkivallasta, valehtelusta, kieroilusta, pinnallisuudesta tai ylenpalttisesta bilettämisestä.

Kaipaan ystävää kenen kanssa pitää yhteyttä ja nähdä suhteellisen säännöllisesti. Kenen kanssa höpötellä, jakaa murheita, kummastusta ja iloja, vaikka small talkia en yhtään osaakkaan. Kenen kanssa tehdä yhdessä spontaanistikin asioita tai vastavuoroisesti hengailla tekemättä sen suuremmin mitään. Kenelle olisin tärkeä ja hän olisi minulle.
Lähtisitkö vaikkapa kirpparille, luontopolulle samoilemaan ja rauhoittumaan, etsimään siistejä rakennuksia/paikkoja, piknikille syömään hyviä herkkuja ja pelaamaan pihapelejä, keikoille joitten artistia et tunne tai rakastat ylikaiken, luontoon kameran eteen tai taakse, hauskan kuuloiselle kurssille, museoihin, mun olkkariin joraamaan, pohdiskelemaan syvällisiä, kattomaan sarjoja? Oltaisiinko toisillemme ne, ketä ilahdutettais …

30.4.2021

Monikulttuurinen kaveritoiminta

Mies, 20 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Paremmin Yhdessä ry:n DOMINO-hanke järjestää monikulttuurista kaveritoimintaa, johon etsimme kantasuomalaisia 18-29-vuotiaita miehiä Jyväskylän alueelta. Kaveritoiminnassa pääsee tutustumaan muutaman kuukauden ajan toisesta kulttuurista tulevaan ihmiseen kivan tekemisen parissa.

Kuntoilukaveri: Etsitkö kaveria lenkille, pyöräilemään, ulkokuntosalille tai muuhun liikuntaharrastukseen? Kävele kaverin kanssa vaikka Jyväsjärven ympäri!

Retkikaveri: Lähde kaverin kanssa lähimaastoon retkelle tai suunnitelkaa reissu läheiseen kansallispuistoon. Pakkaa mukaan kuppi kuumaa ja eväsleipä.

Kalakaveri: Kevät tekee tuloaan ja järvet kutsuvat. Käykää yhdessä tutustumassa lähivesistöihin ja nappaa vaikka hauki pannulle.

Toiminnassa järjestetään ensin yhteinen tapaaminen hanketyöntekijän kanssa, minkä jälkeen kaveripari tapaa keskenään tapaamisista sopien. Tämän jälkeen tavataan vielä yhdessä ja jutellaan siitä, miltä toiminnassa mukana oleminen on tuntunut, ja haluttaisiinko kaveruutta vielä jatkaa.

Rohkeasti mukaan vaan! :)

Lisätietoja toiminnasta: Kaisa Rautiainen, 050 544 0043 / [email protected]

Sivu
Takaisin ylös