Ilmoitukset alueelta Keski-Suomi (105 kpl)

 - 
 
2 päivää sitten

Kavereita Jyväskylästä!

Mies, 22 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Olen 22-vuotias nuorimies joka on asunut Jyväskylässä nyt noin 2-vuotta. Käyn päivittäin töissä ja harrastuksia löytyy kaiken näköisestä urheilusta aina autojen että ruoan laittoon. 😁

Luonteeltani olen erittäin huumorintajuinen, ulospäin suuntautunut sekä ymmärtäväinen, joten minulle voi puhua mistä vain. :)

Kaipallisin juttu seuraa ainakin näin aluksi, mutta voisihan sitä sopivan hetken tullen nähdä, koska en tunne Jyväskylästä juuri ketään...

Olen erittäin huono tämmöisissä teksteissä mutta jos yhtään nappaa, niin rohkeasti vaan viestiä tulemaan 👌

PS. Sukupuolella tai iällä ei ole väliä.

13.4.2019

Hei sinä Jyväskylästä!

Nainen, 27 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Hei, olen juuri 27 täyttävä nainen jyväskylästä, ja kaipaan ystäviä läheltä!
Olen huumorintajuinen, puhelias ja iloinen persoona.
Asun mieheni ja 2 kissan kanssa, (eli suhdetta en etsi.)
Haluaisin ystävää jota tavata lähi alueelta, kahvi, tee, viini, shoppailiseuraa. Sitä jonka kanssa jakaa niitä henkilökohtaisiakin juttuja, jolle voi oikeasti olla oma itsensä.
Olen rehellinen ja pidän ystäviä suuressa arvossa.
Sukupuolellasi ei ole väliä, kunhan ikä on jotakuinkin 23-30.
Rakastan kirjojenlukemista, etenkin fantasiaa englanniks <3
Olen niin huono esittelemään itseäni, kerron mielelläni lisää jos olet kiinnostunut :)

11.4.2019

Heissan!

Muu sukupuoli, 23 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Etsiskelisin tuttavuuksia, kavereita ja ehkäpä jopa ystäviä Jyväskylän alueelta. Huvittaisiko seura vaikka lenkille, museoihin, kirppareille taikka keikoille? :-)
Pakko mainita, että en tykkää päihteistä, joten minusta ei saa siihen seuraa. :-D
Kirjoista ja "hyvistä" sarjoista pidän ja niistä voin keskustella. MBTI on INFP jos se jotain suuntaa antaa. Myös mytologiset ja henkiset asiat kiinnostavat. Tykkään lisäksi valokuvailemisesta ja haahuilusta metsäpoluilla. Olen aika hippi, mutta mun sydän on myös aina ollut punk-musiikissa. Vaan kaikki kappaleet joissa on asialliset sanat, kelpaa ja minulle saa aina suositella musiikkia! Siinäpä nyt ainakin jotakin nippelitietoa.

Iältäsi sinä voisit olla n 19-27, sukup. ei väliä mutta en etsi seurustelusuhdetta. Kerro vapaasti itsestäs vaikka pitkälläkin viestillä :-) Kik on greendya.

10.4.2019

moi!

Nainen, 18 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

oon pian 18-vuotias tyttö jyväskylästä. mun on aina ollut vaikeaa löytää samanhenkisiä ihmisiä, koska oon autistinen ja saatan olla muiden mielestä vähän erikoinen ja tuun aika helposti väärinymmärretyksi. mua ei siis haittaa jos oot ujo tai sosiaalisesti vähän kömpelö! arvostan ihmisessä rehellisyyttä, avarakatseisuutta ja uskollisuutta. olis myös mahtavaa jos et olis hirveän ennakkoluuloinen! iällä tai sukupuolella ei juurikaan ole väliä, viihdyn myös mua paljon vanhempien ihmisten kanssa enkä usko, että nuorempienkaan kanssa on ongelmaa. Jos tarvitset kaverin jota ei kiinnosta pinnalliset asiat tai sosiaaliset normit, laita viestiä!

8.4.2019

Moikka 😊

Nainen, 20 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Olen - 99 vuonna syntynyt nainen Jyväskylästä😊 Kaipailen kaveria/kavereita joiden kanssa viettää aikaa, sillä moni kaverini on muuttanut toisille paikkakunnille/tai yhteydenpito on vaan jäänyt vähemmälle. Etsin tosiaan kaveria jyväskylästä tai jyväskylän lähialueilta. Olen rento, huumorintajuinen, luotettava,iloinen, rehellinen ja aluksi ehkä hieman ujokin, mutta se hellittää nopeasti👍 harrastan lenkkeilyä ja kuntosalilla käymistä. Tykkään viettää vapaa-aikaa esimerkiksi kahvittelemalla, shoppailemalla, käymällä yöelämässä, muuten vain viettää aikaa ja jutella yms.. 😊 Olen parisuhteessa joten etsin tosiaan vain kaveri seuraa! Jos kiinnostuit niin otathan rohkeasti yhteyttä!

8.4.2019

7v. Lapselle uusia kavereita

Nainen, 27 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Hei! Ekaluokkalainen poika kaipaisi uusia kavereita. Muuton jälkeen ei kavereita ole löytynyt ja poika kaipaisi ikäistään seuraa leikkeihin, peleihin, ulkoilemaan yms. Mielellään leikkii niin tyttöjen kuin poikienkin kanssa ja ikääkin voi kaverilla olla vähän vähemmän tai enemmän. Asutaan Jyväskylässä. Laitathan viestiä jos teillä on sama tilanne tai muuten aikaa uudelle kaverille :)

6.4.2019

Kaveririnkiä (txt)

Nainen, 27 vuotta, Keski-Suomi

Hei,

Kaipaisin yhteydenpito ystäviä. Voisi päivän aikana vaihdella kuulumisia, ja samalla tietenkin tutustua ja ystävystyä. Lähinnä nyt haen viestittelykavereita. Koen hankalana löytää montaa ihmistä samalta paikkakunnalta. Eli voit olla mistä vaaan. Itse esim viihdyn kotona ja saan paljon päiviini iloa viestittelystä ja ollessa sillain muihin kontaktissa.

Ajattelin että olisi mukava vaikka koota pieni ryhmä. Jossa sitten saisi vaihdella samaan aikaan useamman ihmisen kanssa ajatuksia, jos se pitäisi keskustelun ryhmässä aktiivisempana. ehkä joku 3-5 tyyppiä voisi olla sopiva? Että on sentään mahdollisuus oppia muistamaan ja tutustua myös ryhmän jäseniin.

En sen kummemmin aseta rajoitteita, ketä ryhmään voi hakeutua. Tähän viestiin vastanneista kokoan ryhmän :) Viestissä voisit kertoa vaikka iän, paikkakunnan, ja jotain kiinnostuksen kohteita. Niin on sitten jotain osviittaa minkä perusteella koota ryhmä joka toivottavasti toimisi :)

6.4.2019

Moikka!

Mies, 13 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Mun nimi on Tommi ja oon13 vuotias. Harrastan jalkapalloa. Etsin sähköpostikaveria suunnilleen saman ikäisestä tytöstä. Sun asuinpaikallasi ja harrastuksillasi ei ole väliä. En tunne paljoakaan tyttöjä irl ja toivoisin löytäväni jonkun kenen kanssa puhua sellaisistakin jutuista mistä pojat ei mitään tiedä. Toivon että jaksat kirjoittaa vähän pidempään kun yhden lauseen.
Kirjota vaan rohkeasti!! :)

30.3.2019

Kaveria ettimässä

Mies, 26 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Moi, etsisin Jyväskylästä ja sen lähialueelta kavereita. Oon 26 vuotias mies. Ja suurin osa kavereista asuu muualla paikkakunnalla. Aika paljon tulee katottua sarjoja/elokuvia. Enkä juo nykyisin kovin usein mut voin aina sillon tällöin lähtee käymään parilla oluella tai kahvilla. Tykkään tutustuu uusiin ihmisiin vaikka saatan aluks olla aika ujo. Ois kiva saaha joku kaveri jyväskylästä kuka ei puhu paskaa selän takana ja ku kertoo jonkun asian niin ei puhu eteenpäin :) laita viestiä jos kiinnostuit tästä tekstistä ja etit luotettavaa kaveria kuka ei puhu muitten asioista eteenpäin.

29.3.2019

Löytyiskö mulle ystäviä Jyväskylästä? :)

Nainen, 24 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Heippa!

Täällä kirjoittelee 24v. nainen Jyväskylästä, kaksi vuotta siis täällä asunut ja nyt kaipailisin uusia, aitoja ystäviä täältäpäin :) Voit olla nainen tai mies, suurinpiirtein samaa ikäluokkaa, eli 24v+. Omassa elämässä tapahtuu semmosta että käyn töissä, harrastuksena kuntosali ja muuten vapaa-aika menee koiran kanssa ulkoillessa, jonkin verran leffoja/sarjoja kattoessa, musiikkia kuunnellen tai vaan oleillen. Ite tykkään kahvitella, kattoa leffoja, oleilla tai muutakin mukavaa tekemistä, kun vaan ystäviä löytyy :) Lähen siis vaikka lenkille tai kahville, tai kattomaan vaikka hyvää leffaa!

Kuvailen itteeni iloiseks ja sosiaaliseks ihmiseks, aika puhelias oon myös :D Sitten myös kylläkin rauhallinen ja luotettava, mutta rento :) Tulen toimeen hyvin ihmisten kanssa ja nyt todellakin kaipaisin uusia ystäviä elämääni, kysyä saa tarkemmin sähköpostilla, vaihdan kyllä mielellään whatsappiin sitten, ja toki haluan siis ystäviä oikeeseen elämään, en vaan juttuseuraksi whatsappiin eli tapaamista sovitaan sitten kun päästään jutustelemaan! Tuu tutustumaan jos susta tuntuu et voisit olla mun ystävä! :)

29.3.2019

Ystäviä Jyväskylästä

Nainen, 22 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Moi!

Oon 22-vuotias nainen Jyväskylästä. Oon muuttanut tänne viime syksynä opiskelemaan, mutta ujous on ollut vähän esteeksi uusiin ihmisiin tutustumiseen koulussa, joten yksinäisyys painaa aina välillä siltä osin, vaikka parisuhteessa oonkin.

Tykkään huumorista mutta myös syvällistä keskusteluista. Olis mahtavaa tutustua tyyppeihin, joiden kanssa klikkaa ja ystävyys säilyis koko loppuelämän. :) Mun intohimoja on taidejutut, liikunta ja lenkkeily, keikoilla käyminen ja viime aikoina oon alkanut taas lukemaan kirjoja. Tykkään kokeilla kaikkea uutta, esimerkiks vaikka uusia liikuntalajeja, joten lähden messiin, jos on aktiviteetteja, joita tykkäät tehdä!

28.3.2019

Hello!

Nainen, 28 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

I would like to get to know new people and prep my English at the same time so I would like to get to know for example an exchange student. E-mail me if you'd like to have some hanging out company for example in restaurants, cafes or sports.

23.3.2019

Ystäviä haussa!

Nainen, 31 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Hei! 31-vuotias nainen etsii ystäviä Jyväskylästä ja lähialueilta! Muutin vasta kaupunkiin koirani kanssa ja uudet tuttavuudet ovat enemmän kuin tervetulleita 😊🙏
Olen rento, hauska, ymmärtäväinen, luotettava, innostuva ihminen. Nautin luonnossa retkeilystä ja liikkumisesta, koiran kanssa lenkkeilystä, joogailu jne. Uusia harrastuksia lähden mielellään kokeilemaan! Tykkään kokkailla, lukea, kirppiksiä kiertää, kahvitella jne. Otahan yhteyttä ja lähde vaikka meidän kanssa lenkille niin päästään tutustumaan😊

20.3.2019

ystävä ?

Nainen, 18 vuotta, Keski-Suomi

18 - vuotias etsi kavereitta jyväskylästä/muu suomi.
Etsin melonta seuraa /hyvää ystävää /netti ystävä.
Ikä 17-18 vuotias .

16.3.2019

Uusia ystäviä Jyväskylästä

Nainen, 38 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

38-vuotias mukava ja sosiaalinen nainen etsii uusia ystäviä samaa ikäluokkaa olevista lapsettomista,sosiaalisista,mukavista luotettavista,keskustelutaitoisista ja positiivisen elämäntavan omaavista ihmisistä.

Harrastan lenkkeilyä,pyöräilyä,kuntosalia,uintia,leffoja,lukemista,kirjeenvaihtoa,matkustelua... Liikunta,terveys,hyvinvointi, ja hyvät ihmis-suhteet ovat tärkeitä minulle. Näiden asioiden lisäksi lähellä sydäntä on eläimet,musiikki,muoti,valokuvaus,kirpputorit,tatuoinnit,lävistykset,sukulaiset/ystävät,sosiaalinen media,elokuvat,ruuanlaitto,leipominen,oma aika,kortti/lautapelit,luonto,metsä,maaseutu...

Toivon,että sinäkin olisit liikunnallinen ihminen niin voisimme käydä yhdessä pitkillä kävely/pyöräily lenkeillä,salilla,uimassa,talvella taas laskettelemassa ja luistelemassa...Kiva olisi saada seuraa myös matkusteluun ja ihan normi juttuihin kuten leffaan,ulos syömään,shoppailemaan...

Alkoholia en juurikaan tykkää käyttää ollenkaan,enkä käy baareissa koska sellaiset jutut ei vaan kiinnosta enää,ne ajat on jo eletty nuorempana joten biletys seuraa musta ei saa. Toivon että, sinäkään et olisi mikään bilettäjä tapaus vaan saat iloa muista järkevistä asioista ja osaat nauttia elämästäsi niinkuin minäkin ja osaat nähdä asioissa valoisammankin puolen ilman turhaa negatiivisuutta:)

Jos uskot,että meistä voisi tulla hyviä ystäviä ja olet halukas tutustumaan niin laita meiliä tulemaan. :)

[email protected]

14.3.2019

Etsin uskovaisia ystäviä

Nainen, 28 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Hei, olen etsikko (tai näin ajattelen), etsin uskovia, sydämellisiä ja lämpiä ihmisiä esirukoilijaksi ja ystäväksi. Sen takia etsin uskovia ystäviä, koska ajattelen että joku voisi minua auttaa uskonasioissa ja olisi mukavaa käydä tai pitää raamattutunteja, käydä seurakunnassa, jossa aidosti vaikuttaa pyhä henki jne. Ota yhteyttä jos kiinnostuit, olen 28 vuotias nainen ja ammatiltani siivooja, asun kortepohja/Laajavuoren alueella, Jyväskylässä

12.3.2019

Heii! 😀

Nainen, 13 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Olen Jyväskylässä asuva pian 12 vuotias tyttö. Pidän paljon taiteesta ja runoudesta. Etsisin uusia ystäviä joilla olisi aikaa nähdä vapaa-ajalla. Sellaisia joille voi kertoa kaiken ja jotka eivät unohda.
Ois kiva jos voitaisiin nähdä sillei aika usein.. Ja voitais käydä yhdessä kaupungilla tai tehdä jotain kivaa yhdessä.
Ei haittaa vaikka oot mua vanhempi, jos se vaan ei haittaa sua 😘

Sivu
Takaisin ylös