Ilmoitukset alueelta Keski-Suomi (365 kpl)

 - 
 
eilen

Heippa 🥰

Nainen, 30 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Täällä olisi etsinnässä uusia ystäviä Jyväskylän seudulta. Olen 30-vuotias nainen ja asustelen täällä Jyväskylässä. Olen äiti ihminen pienelle vauvalle.
Sosiaalisena ihmisenä tykkään todella paljon tutustua uusiin ihmisiin ja saada elämän mittaisia ystäviä 💙
Oon iloinen, helposti lähestyttävä, luotettava sekä aito persoona. Arvostan toisissa ihmisissä luottamusta, asioiden jakamista,naurua sekä sitä, että molemmat panostaa ystävyyteen.
Vapaa-ajalla tykkään liikkua, matkustella, retkeillä luonnossa, mökkeillä, istua kahviloissa ja tehdä extempore juttuja. Haluaisin löytää myös äiti ihmisiä elämääni.
Laita mulle viestiä jos haluat tutustua paremmin ja lähteä tekemään jotain kivaa😊 Ilmoitus vain naispuoleisille!

14.10.2021

Morjens!

Nainen, 26 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Löytyisikö täältä uusia tuttavuuksia? Asustelen Jyväskylässä avopuolison ja kahden kissan kanssa ja työskentelen IT-alalla.

Vapaa-ajalla mm. pelailen tietokoneella, kiertelen kirpputoreilla, liikun luonnossa ja geokätköilen. Olen myös aina valmis kokeilemaan uusia aktiviteetteja.

Luonteeltani olen huumorintajuinen, helposti innostuva ja alussa ujo introvertti.

Sinun fyysisellä sijainnilla ei ole väliä, pelkkä juttuseurakin kiinnostaa. Ilmoitus ei vanhene :)

14.10.2021

Haetaan ystävää

Mies, 27 vuotta, Keski-Suomi

Hei kaikki!

Olisiko täällä ketään, josta olisi ystäväksi pariskunnalle, tai edes toiselle meistä aluksi. :)

Etsimme hyvää ystävää jonka kanssa viettää aikaa ja jakaa arkea. Olisi kiva jos meillä olisi jotain yhteistä.

Meille yleistä vapaa-ajan viettoa ovat kaikenlaiset pelit laidasta laitaan, elokuvat ja sarjat, leipominen ja kokkaaminen, lenkkeily, maalaus ja piirtäminen, elektroniikka yms. Olemme myös avoimia kokeilemaan kaikkea uutta.

Olemme naimisissa ja vaikka olemmekin avoimesti polyamorisia, etsimme pääosin vain ystävää. Toki jos olet se oikea henkilö niin miksipä ei voisi asia siitä edetäkkin.
Mietin että asia hyvä tässä mainita niin asia etenee sitten sinun aloitteella jos haluat eikä toistepäin.

14.10.2021

Kavereita etsinnässä

Muu sukupuoli, 19 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Moi vaan!

Oon 19-vuotias Jyväskylästä päin. Etsin lähinnä kavereita Jyväskylästä tai lähikunnista, mutta kauempaakin saa tietenkin ottaa yhteyttä!

Olen aika ujo aluksi, mutta lämpenen nopeasti ja olen kuulemma ihan chill seuraa. Olen kiltti, ymmärtäväinen ja hyvä kuuntelemaan. Olen introvertti joten pitkään ihmisten keskellä oleminen kuluttaa minua, mutta pidän silti esim. kahvilla ja kirpputoreilla käymisestä. Kunhan tunnen oloni mukavaksi, voin kyllä viettää pitempäänkin aikaa yhdessä.

Olen kiinnostunut musiikista, runoilusta, ruoanlaitosta, leffojen/sarjojen katselusta ja pelaamisesta (koneella enimmäkseen). Musiikkimaku menee laidasta laitaan ja runoja kirjoitan suomeksi ja englanniksi. Pidän myös kielten opiskelusta ja lenkkeilystä vaikka ne ovat vähän jääneet.

Rakastan eläimiä hyvin paljon ja pidän myös niiden kanssa ajan viettämisestä ja hoitamisesta! Omistan itse kesyrottia, mutta tulen toimeen kaikennäköisten eläimien kanssa.

Olisi kiva jos voitaisiin jutella jopa päivittäin ja ehkä pelailla tai tehdä jotain muuta joskus yhdessä! Asun poikaystäväni kanssa, mutta muuten mulla ei oikeestaan ole kavereita. Sukupuolella ei niin väliä ja ikähaarukka noin 18-23. Tykkään mieluiten puhua discordissa, mutta snäppi ja whatsappkin löytyy!

14.10.2021

Etsin Trans Tyttöjä ystäviksi tai seurustelusuhteeseen KeskiSuomen suunnalta

Mies, 33 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

olen 33v jätkä joka
asustelee Jyväskylässä päin , mitat noin 170cm ja 60kg
tummat hiukset ja vihreät silmät
Minusta olisi kuitenkin kivaa jos olisit hieman nuorempi kuin itse olen : )
tai suunnilleen samaa ikähaarukkaa ainakin

tykkäisin myös anime tai gootti tyylistä : )
Voisimme vaikka käydä kävelyillä ja eri paikoissa ja hengailla vaan
mutta toivoisin löytäväni sen oikean joskus

14.10.2021

Tervehdys

Mies, 23 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Moi! Päätin nyt sit kokeilla pistää tänne ilmoituksen

23 vuotias jyväskyläläinen tosiaan, en alunperin, mutta asunut täällä nyt 4 vuotta.
Päätoiminen opiskelija olen, mutta en viihdy opiskeljiariennoissa, vaikka nyt muutamassa tapahtumassa on tullut käytyä. Ystäviä ei ole tarttunut ellei hyvän päivän tuttavia lasketa.

Luonteelta olen ujo ja aika hiljainen, mutta joskus sitä klikkaa ihmisten kanssa, ja jos nyt jotain kaiketi positiivista pitää keksiä, niin usein oon kuullut, että ihmisistä on tuntunut kuin olisivat tunteneet mut kauan, ja kokevat turvalliseksi puhua syvistäkin asioista tai traumoista.
Arvostan kaiketi siis luottamusta, ystävyys ja kaveruus eivät välttämättä ole niin yksinkertaisia ja helppoja asioita kuin usein ajattelisi, koska, ollakseen hyvä ystävä pitää taistella, vaikka toisella olisi vaikeaa tai hän on vaikea sinulle, mutta ystävä ei luovuta.
Murheista voi aina tulla puhumaan.

Harrastuksia minulla ei varsinaisesti ole kuin piirtäminen(ja sitäkin nykyään tulee vähän tehtyä); Mutta minua kiinnostaa matematiikka, historia, uskonnot, antropologia, kartat, videopelit. Kiinnostukseni ovat usein aika syklisia ja koen, että tuntemukseni ja uutteruuteni niitä kohtaan on valitettavan pientä.

Ja kai nyt vielä selvennyksenä loppuun, että en mitään romanssia etsi tai halua, minulla on tyttöystävä, jota rakastan erittäin paljon. Tuttavuus, ystävyys tai miksei vaikka vaan yksi keskustelu ja sitten omille teille meno, kaikki se käy :)

14.10.2021

Uusia kavereita hakusessa

Nainen, 25 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Moikka!

Oon Jyväskylässä opiskeleva 25v nainen ja monet kaverit on muuttanu täältäpäin toisille paikkakunnille, joten olisi kiva löytää tätä kautta uusia ihmisiä elämään. Vapaa-ajalla liikun paljon luonnossa, käyn salilla ja kattelen sarjoja. Tykkään myös käydä joskus baareissa tai sitten ihan vaan istua kotona iltaa. Jos yhtään kolahti niin tuu laittaa viestiä!

14.10.2021

Uusi ystävä

Mies, 26 vuotta, Keski-Suomi

Kaipaan ihmistä jonka kanssa jakaa ja ihmetellä iloja ja suruja ja miksei hengaillakin maantieteellisen sijainnin sen salliessa. Käytän Discordia ja muita pikaviestimiä ja minusta saa myös puheluseuraa.

Haluan oppia itsestäni ja muista enemmän ja kehittyä valmiimmaksi ihmiseksi. Minua kiinnostaa niin ihmisten kuin asioidenkin toiminta ja unirytmini kärsii toisinaan paljonkin muunmuassa wikien kahlaamisesta. Tietokoneiden kanssa ropeltamisesta minulla on parikin perustutkintoa, mutta valtaosan olen oppinut ihan oman elämänpituisen kiinnostuksen kautta. Kasvoin Mega Manin ja Simsien kanssa ja nykyään rentoudun Stardew Valleyn parissa. Muita mielenkiinnonkohteitani ovat musiikki (etenkin new wave ja muu juustoinen outoilu), kotikokkailu ja pienimuotoinen viherpeukalointi sekä sisällä että partsilla.

Ihmissuhteissa arvostan yhteistä laatuaikaa, oli se sitten aamukolmen oivalluksia Discord-puhelussa, päättömien internet-videoiden katselua viinilasin kanssa kotisohvalla tai hiljaisuutta ilman kiusallisuutta. Kuten tuossa tulikin, käytän toisinaan alkoholia mutta muita päihteitä en diggaile.

Iällä tai sukupuolella ei sinänsä ole väliä, kunhan olet myös samalta vuosikymmeneltä. Olen melko huono matkustamaan joten lähempi etäisyys aina parempi, mutta tutustumisen myötä oveni ovat avoinna.

11.10.2021

Voisitko olla ystäväni?

Nainen, 25 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Hei!
Olen lähihoitajaksi opiskeleva 25-vuotias nainen. Harrastan lenkkeilyä, matkustelua, ruoan laittoa ja aika lailla kaikkea musiikkiin liityvää jonka kautta tykkään tuoda luovuuttani esille. Olen luonteeltani luova individualisti, ja pidän syvällisistä keskusteluista sekä kokemusten jakamisesta. Pidän paljon myös retkeilystä, shoppailusta ja kauneuden hoidosta. Olisi mukavaa jos joitain näitä kiinostuksen kohteita voisi jakaa jonkun toisen kanssa.

Etsin itselleni naispuolista ystävää lähialueelta tai kauempaa. Auto löytyy joten välimatkat eivät haittaa. Käytän myös paljon whastappia ja tykkään pitää sitä kautta yhteyttä ystäviin paljon.

10.10.2021

Ystäviä, kavereita? ❤️

Nainen, 18 vuotta, Keski-Suomi

Moikka!

Täällä ois 18v lukio-opiskelija Jyväskylän läheltä, joka kaipailisi pitkäaikaisempia nettikavereita ja oikean elämän ystäviä. Itsellä on tällä hetkellä yksi hyvä ystävä, mutta koen silti oloni välillä yksinäiseksi. Voit asua lähempänä tai kauempana. Tapaamista voidaan miettiä tulevaisuudessa, jos juttu luistaa.

Luonteeltani oon avoin, ystävällinen, empaattinen ja huumorintajuinen. Introverttinä viihdyn hyvin yksin ja saatan olla aluksi etäinen, mutta kun löydän luotettavan ihmisen, jutustelen mielelläni. Voidaan puhua mistä vaan aiheesta: myös niistä iloista ja suruista. Syvälliset keskustelut ja ihmisten auttaminen piristää mun päivää. ❤️

Koulussa lempiaineet on kielet, psykologia ja filosofia. Mulla on monipuolinen musamaku mut usein omissa kuulokkeissa soi iskelmä, rock, pop, kasari ja ysäri. Katon jonkin verran sarjoja ja leffoja esim. fantasiaa, draamaa ja animaatioita. Harrastan kans uintia, tanssia, piirtämistä ja kirjojen lukemista. Tykkää käydä kirppareilla ja liikun välillä luonnossa. Oon myös eläinrakas ja kotoa löytyy kissoja. 🐈

Iältäsi voisit olla noin 18-25v. Sukupuolella ei ole väliä. Olis mukavaa, jos jaettais joku mielenkiinnon kohde tai harrastus.

Laita rohkeesti viestiä! Ig, whatsapp ja sposti löytyy. 😊❤️

Ilmoitus ei vanhene!

10.10.2021

Moi!

Nainen, 19 vuotta, Keski-Suomi

Olen ihan just 20-vuotias nuori nainen Keski-Suomen ja pohjois-pohjanmaan rajalta. Pidän luonnosta ja siksi asunkin täällä metsän keskellä.
Koska asun pienellä paikkakunnalla, on luonnollisesti kaikki kaverit muuttaneet isommille paikkakunnille opiskelemaan. Itse käyn töissä viikot ja opiskelen monimuoto-opintoina ammattikorkeassa.
Harrastuksina luonnossa liikkuminen, kaikenlainen värkkääminen autojen, kodin ja remppailun parissa. Kaipaisin juttuseuraa, pidän puhelimessa puhumisesta sekä kahvittelusta ja sauna illoista. Kohta meille muuttaa kaksi kissanpentua.
Koen olevani helposti lähestyttävä ja maanläheinen jalat maassa-tyyppi. Olisi kiva löytää samanhenkistä seuraa ja vaikka kahvitella joskus. Mulla on myös oma auto niin pääsen kulkemaan kauemmaksikin. Kaipaisin elämään enemmän ihmiskontakteja ja juttuseuraa, kun aikalailla alkaa olemaan nuo sosiaaliset kontaktit olemaan puoliso ja vanhemmat.

Tuu vaan rohkeesti kysymään vaikka snäppiä tai puhelinnumeroa niin soitellaan. Ois kiva. :)

9.10.2021

Moikka

Nainen, 56 vuotta, Jämsä, Keski-Suomi

Täällä etsii kaveria nuorekas 56 v huumorintajuinen nainen. Olen taiteellinen, rakastan musiikkia hevistä rappiin ja klassiseen, sekä tanssimista. Olen kiinnostunut kulttuurista, kaikista tieteistä ja maailman ilmiöistä. Tykkään pyöräillä, uida, meloa, seikkailla ja hullutella. Olen avoliitossa. Löytyisikö täältä sielunkumppani, todellinen ja rehellinen ystävä?

7.10.2021

Uusia kamuja etsimässä👀

Nainen, 21 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Moikka! Oon 21 vuotias tyär joka opiskelee nyt kolmatta vuotta täällä Jyväskylässä. Oma kaveriporukka on muuttanu pois täältä nii ois tosi mukavaa tutustuu uusiin tyypeihin täältä.

Ite oon kiinnostunu taiteseen, elokuviin, videopeleihin ja vasta alkanu kovien painojen nostelun. Jos noihin harrastuksiin ei mee aikaa niin todennäköisesti mut löytyy kaupungista kirpputorilta tai kahvilasta. Baarissa biljardin peluu/ karaoken laulaminen ja klubilla tanssiminen ois kyllä aina välillä myös mukava tehä

Jos kiinnostaa tutustua nii pistä vaan viestii, jutellaan vaikka whatsappin, snäpin tai discordin kautta eka ja jos synkää nii mennää tekemään jotain!:)

(( Ps multa sit löytyy oma kulta,että sellaista seuraa en eti ))

5.10.2021

Kavereita Jyväskylästä?

Mies, 27 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Moi,

Kavereita olisin etsimässä Jyväskylän alueelta.

Olen 27-vuotias mies ja opiskelen tällä hetkellä. Tässä kaupungissa on tullut jo hetki asuttua, mutta kavereita ei ole oikein löytynyt, mihin on varmaan maailman tämän hetkinen tilanne ja osittain omat kiireet vaikuttanut. Vapaa-ajallani musiikki on vahvasti kuvioissa mukana, mikä näkyy harrastuksissa.

En lähde mitenkään rajaamaan hakuani, joten sukupuolellasi ja iälläsi ei ole niinkään merkitystä.

5.10.2021

Etsinnässä kavereita, tuttuja jne

Mies, 28 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Helouuz vaan kaikille. Silloin tällöin aika käy joskus pitkäksi kouluajan ulkopuolella, joten uudet ihmiset olisivat elämään enemmän tai vähemmän tervetulleita.

Itse olen 28-vuotias, luovista ja esteettisistä asioista kiinnostunut. Kaikenlainen hengailu, pelailu ja urheilu eri muodoissa toimii. Toisaalta saatan olla kovakin perfektionisti joka ei osaa hengähtää asioita tehdessä, joten järjen ääntä saa näytellä halutessaan.
Muilta osin olen sosiaalisesti hyvin tilanteisiin sopeutuva, rauhallinen mutta tarvittaessa temperamenttinen. Ehkä ajoittain hieman pohtiva ja tutkiskeleva luonne.

Tein tätä varten snapchatin, josta löytää nimellä kameli6666. Ota yhteyttä ilman kynnyksiä mikäli kiinnostaa! :-)

2.10.2021

Moi!

Nainen, 26 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Olen 26-vuotias nainen Jyväskylästä. Minulla ei ole ystäviä ja sellaisia haluaisin kovasti löytää. Minulla on aviomies ja kolme pientä lasta. Olisi mahtava löytää joku ihminen, jonka kanssa voisi tutustua rauhassa kirjoittelemalla, mahdollisesti ehkä tavata jossain vaiheessa ja keksiä yhdessä jotain hauskaa tekemistä. Itse olen todella avoin ja toivoisinkin löytäväni ystävän jonka kanssa voisi puhua ihan mistä vaan. Sukupuolella ei ole väliä eikä sinulla tarvitse olla lapsia. Puhtaasti ystäviä vailla joten kaikenlaiset liehittelyt voi jättää muille.

2.10.2021

Hei siellä metsien kaunotar tai kulkuri!

Mies, 55 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Olen raitis ja rehellinen, empaattinen mies.Ikää minulla on 55 ja risat. Olen liikkuvaa sorttia ja valmennan edelleen Salibandyjoukkuetta Tikkakoskella.Minulla on myös Mannerheimin lastensuojelun kautta poika, jonka kanssa harrastan kerran viikossa. Pidän laavuretkistä ja luonnossa vaeltamisesta.Pidän monenlaisista pöytäpeleistä.Virvelöinti metsäjärvillä on hauskaa vaikka kalaa ei tulisikaan. Minulla on auto ja teen mielelläni pikkureissuja, irtiottoja arjesta.Vain seura puuttuu. Tuomitsematta muita itse en käytä tupakkaa tai alkoholia. Asun yksin mukavasti lähellä keskustaa. Toivottavasti innostut ottamaan yhteyttä. Ystävällisin terveisin Arto

Sivu
Takaisin ylös