Ilmoitukset alueelta Keski-Suomi (167 kpl)

 - 
 
eilen

Hei!

Nainen, 28 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Olen 28-vuotias, tänä vuonna takaisin Jyväskylään muuttanut nuori nainen joka kaipailee uusia ystäviä. Sosiaalisena tyyppinä tykkään tutustua uusiin ihmisiin ja olisi ihan mahtava löytää uusia hyviä ystäviä elämääni.
Lenkkeily kuuluu fiiliksen mukaan perusharrastuksiini ja luonnossa liikkuminen.
Tykkään istuskella hyvän viinin ääressä jossain rauhallisessa kuppilassa tai sitten ihan tyttöjen iltoja vietellen.
Musta saa seuraa myös kahville, syömään, elokuviin, lenkille tai kaupungille ihan vaan kiertelemään. Tärkeintä on se että sinäkin oot sosiaalinen höpöttelijä sekä luotettava, aito ja avoin tyyppi, joka oikeasti kaipaa uusia ihmisiä elämään.

eilen

Moooi!

Nainen, 19 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Heloou!

Oon 19-vuotias nuori naisen alku Jyväskylästä ja haluisin löytää ystäviä/kavereita mieluiten Keski-Suomen alueelta. Mut saatan ens keväänä olla muuttamassa Tampereen suunnille eli sieltäkin päin olisi mukavaa yhteydenottoja saada! 😊
Mulle sopii erittäin hyvin myös juttelukaveri eli jos asut kauempana niin sekään ei yhtään haittaa ja toki jos juttuun hyvin tulee niin miksei sitä vois nähdäkin sit jos matkustelusta sattuu tykkäämään ja ite kyllä tykkään siitä 😌
Mulla on kavereita mutta suurin osa asuu kauempana Jyväskylästä ja on kiireisiä joten en todellakaan niitä usein nää. Just sen takia haluaisin kavereita tästä suht läheltä että oikeesti pystyis myös näkemäänkin mutta kuten sanoin niin matkustelen mielelläni kyllä ja varsinkin ystävän takia! 😊
Oon luonteeltani huumorintajuinen, mukava, auttavainen, ystävällinen, hyvä kuuntelija ja muhun voi luottaa etten kerro toisten asioita eteenpäin! Mun kans on myös kuulemma helppo tulla toimeen😊
Mun vapaa-aika kuluu aikalailla leffoja katsellessa, musiikkia kuunneltaessa, lenkillä, salilla ja mitä nyt sit keksinkään :) Tykkään myös kokkaamisesta ja myös illanvietot vaikkapa parin lasillisen ääressä sekä baari-illatkin on mukavia oikeessa seurassa!👍
Eläimet on myös tosi lähellä sydäntä ja tosiaan kissani kanssa asustelenkin🐱
Aloitin just opiskelee liiketaloudessa eli merkonomin tutkintoa siis, asiakaspalveluun ois tarkotus suuntautua ainakin näillä näkymin :)
Ota ihmeessä yhteyttä joko snäpin kautta, instagramissa tai sit sähköpostilla jos yhtään nappas! Sun iällä tai sukupuolella ei oo mitään merkitystä, mulle on tärkeintä että uskaltaa olla oma ittensä 😊

Snäp: sinimoiii14
IG: Sinituuliaw

2 päivää sitten

Moikka moi!

Nainen, 20 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Täällä urheilullinen opiskelija, joka etsii menevää kaveria, jonka kanssa toteuttaa villejä unelmia kuten lähteä ens kesänä reilaamaan tai muuten reissuun! Sukupuolella ei väliä.

Toivoisin jotain positiivista ja avarakatseista rentsii tyyppiä, jonka kanssa sais nauraa ilman mitään tuomitsemisia jne. 😂

Ittestäni sen verran että palo nähdä maailmaa ja eri kulttuureita on tällä hetkellä ihan äärettömän kova. Jos siellä on joku toinen siinä mielin yhtä onnekkaassa tilanteessa oleva, että ajallisesti ja varallisesti ois mahkuja lähtee, niin pistä viestii :)

Ja etsin kavereita myös muuhun vapaa-aikaan :)

3 päivää sitten

Uusia kavereita etsimässä!

Mies, 33 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Moro!
Hiljattain paikkakunnalle muuttanut ja en tunne täältä entuudestaan ketään. Joten olisi kiva löytää ystävä/kaveri, yksi tai useampi kenen kanssa voisi käydä esimerkiksi tapahtumissa, kahvilla, baarissa muutamalla, harrastamassa yms.. sekä vaihtaa ihan vaan kuulumisia ja ”parantaa maailmaa”.
Sukupuolella ja iällä ei väliä.

9.12.2019

Terve!

Nainen, 27 vuotta, Keski-Suomi

Viesteilyseuraa kaipailisin, suurin piirtein samanikäsistä naisista, muutama vuosi molempiin suuntiinsa. Ite oon 27 v. nainen 😊Musta saa hyvän kuuntelijan, tykkään myös jutella niitä näitä ja syvällisempiäkin. Laita viestiä jos kiinnostuit 🙂

8.12.2019

Kaveri-ilmoitus #755678

Mies, 24 vuotta, Jämsä, Keski-Suomi

Löytyykö täältä kaveri-ihmisiä? Olen 24-vuotias leikkityöläinen Keski-Suomesta, ja etsin uusia tuttavuuksia joko IRL tai ihan nettipohjalta. Asuinpaikalla ei siis välttämättä väliä :) Eikä muillakaan ominaisuuksilla, mutta samanikäistä juttuseuraa etsin.

Mielenkiintoa minussa herättää musiikki, videopelit (PC, kasvoin Nintendon parissa) ja tietokonehommelit. Viimeisimpänä mainitusta kävin suorittamassa parikin perustutkintoa mutta lopputulevaisuus jäi auki kun sairastuin psyykkisesti. Tulevaisuus kuitenkin näyttää valoisalta ja jaksan pyörittää kumppanini kanssa kotia, huolehtia pehmoeläimistämme ja hakea lähes vakaata toimeentuloa joka kuukausi Kelalta. Innostun myös muutaman kuukauden kausissa milloin mistäkin asiasta unohtaakseni sen myöhemmin.

Sen voin mainita, että mikään gamer gurl en nykyisellään ole, mutta välillä tulee pelattua yksin tai kaksin Stardew Valleyta, Simssejä, SA-MP:tä ja THUG Prota. Mainitakseni vanhempia suosikkeja, RollerCoaster Tycoon 2, ensimmäinen The Sims ja Portal 2 ovat varmaan pysyvä top 3 sattumanvaraisessa järjestyksessä. Ja totta kai Mega Man -pelit sitten Nessillä.

Jos koit jotain samaistuttavaa tai muuten kiinnostavaa, ota toki yhteyttä niin jutustellaan. Kuuntelen mielelläni miten sulla menee. Discordia ja Steamia löytyy ja ne saa tarvittaessa :) Näkyillään tai kirjoitellaan!

7.12.2019

Ystävä hukassa :o

Nainen, 24 vuotta, Keuruu, Keski-Suomi

Moikka!

Oon 24 vuotias typykkä Keski-Suomesta. Oon luotettava, rehellinen, suorasanainen (joskus liiankin :'D), huumorintajuinen, avoin, iloinen ja positiivisen ajattelun omaava. Harrastan musan tekoa tietokoneella, laulan, soitan pianoa, kirjoittelen biisejä sekä sävellän. Myös lukeminen, pyöräily ja tankotanssi ovat kivoja vapaa-ajan vietteitä! Rrrrrrakastan syvällisiä keskusteluita, mutta puuttuu vain se ystävä jonka kanssa jutella :D

Laita ihmeessä viestiä :)

6.12.2019

Moi

Nainen, 30 vuotta, Keuruu, Keski-Suomi

Etsin uutta kumppani luotettavaa. Ikää saa olla 43. 45. 30. Löyty elämä kumppani Keski suomesta keuruu jyväskylä. Jämsä Korpilahti petäjävesi. Numeroni on 0445371297 otahtan heti yhteyttä tututustaan seksi ihminen en ole. En juo enkä polta Tv taru

6.12.2019

Kirjekaveria vailla

Nainen, 47 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Hei!

Oisin vailla kirjekamuja. Postiloota kun nykyään tuntuu seisovan tyhjänpanttina pihalla, ois kiva saada sinne jotain täytettä, vaikka kirjeen muodossa.
Ikää mulla on 47, ja oon työkyvyttömyyseläkkeellä. Aikaa ois siis kirjeiden rustaamiselle 😉
Mielenkiinnon kohteita: dekkarit, true crime, aaveet, paranormaali, spiritualismi. Kuuntelen paljon musiikkia, lähinnä electro-Induatrial ja synthpop.
Olen melko ujo, mutta kun tutustun, niin juttua piisaa enemmältikin. Muuten oon huumorintajuinen, empaattinen, herkkä, rehellinen, eläinrakas (kissat etenkin ❤️)

Kirjekamulta toivoisin avarakatseisuutta, pitkämielisyyttä ja rehellisyyttä. Ja tietysti myös hyvää huumorintajua.
Etsin pitkäaikaista kirjekaveria. Voit olla mistäpäin Suomea tahansa.
Plussaa on jos löytyy samoja mielenkiinnon kohteita, mutta se ei ole välttämättömyys.

5.12.2019

Jyväskylä hoi! :)

Nainen, 27 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Rentoja mukavia ihmisiä Jyväskylästä. Ystävämielellä liikenteesssä, Aikaa itseltäni löytyyy ihan mukavasti ja se olisikin parasta, että voisi viettäää aikaa yhdessä vaikka vain kotona rentoillen, tai sitten yhdesssä jossain puuhaillen jotain mukavaa, ilman suurempaa ressiä toisen jatkuvasta viihtyvyydestä tai että pitäisi esitttää jotain muuta ku on. Ikä haarukalla kolmenkympin molemmin puolin, eli ei ole niinkään tarkkaa :)

4.12.2019

Moi!

Mies, 21 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Oon juuri 21v täyttänyt mies/poika Jyväskylästä. Etsin ainakin aluksi juttelu-/nettikavereita. Toki myöhemmin myös kasvotusten näkeminen *saattaa* onnistua. Olen kuitenkin tosi ujo ja hiljainen :D.

Kiinnostuksen kohteita ovat:
-pelit (tietokoneella, eniten tulee pelattua csgo)
-anime ja manga (yleensä tykkään katsoa ja lukea lyhyempiä tarinapohjaisia sarjoja. Action/battle yms. sarjat eivät juuri kiinnosta. Kiinnostavimmat sarjat ovat yleensä olleet draama/romanssi tai psykologinen/jännitys -sarjoja.)
-urheilun seuraaminen (lähinnä jalkapallon ja NHL:n seuraaminen, joskus toki myös muita lajeja.)

Luonteeltani olen aika tylsä, ujo ja usein hiljainen, mutta myös rauhallinen ja kiltti. Pidän myös muiden auttamisesta tai ainakin sen yrittämisestä. Alkoholia tai muita päihteitä en käytä.

Etsin lähinnä 17-23v~ ikäistä juttuseuraa, sukupuolella ei väliä. Toki jos kiinnostuit tai mielenkiinnonkohteet kohtaa, niin ei haittaa vaikket ihan tuohon ikähaarukkaan osuisikaan. Oon usein vähän hiljainen alkuun varsinkin, jossei luonne tai kiinnostukset kohtaa.

3.12.2019

I haven´t killed myself yet, so let´s see how much further we can go! ;)

Mies, 32 vuotta, Keski-Suomi

Sana "Kiitos" on sellainen, mikä on täydestä sydämestä lausuttuna ollut mukana elämäni voimakkaimmissa kohtaamisissa. Olen kuullut sen sokean sotaveteraanin suusta. Olen kuullut sen kehitysvammaiselta nuorelta. Olen kuullut sen sellaisen henkilön suusta, joka ei koskaan puhunut kenellekään. Olen kuullut sen itsemurhan partaalla olevalta, läheisensä juuri menettäneeltä, moniongelmaiselta, yksinäiseltä... ja lista jatkuu....

Miksi he ovat minua kiittäneet? Olenko tehnyt jotain ihmeellistä heille? En. Olen vain ollut vierailulla heidän elämässään. Olen vain ollut....olemassa. Ja se onkin lopulta suurin lahja, minkä toiselle voi koskaan antaa.

Kirjoitteluseuraa ja ajatustenvaihtoseuraa oon hakemassa täältä. Ja miks laittasin sulle jotain vaatimuksia? En laittanu näillekään aiemmin kohtaamilleni ihmisille, eivätkä he mulle ja silti saimme toisiltamme niin paljon. Tule sellaisena kuin olet. Kaikilta voi saada jotain tärkeää ja hyödyllistä, tai olla saamatta. Mut mistään ei tiedä mitään, ellei yritä.

Oon huomannu tulevani paremmin toimeen kovia kokeneiden kanssa, koska olenhan itse myös varsinainen "varjoissa kulkemisen mestari" ja yksinäisyyden kuningas, masennuksen valtias ja henkisten ongelmien herra, välillä myös ristiriitaisuuksien ritari. Mutta mikä ettei myös auringon valossa kylpevät saa ottaa yhteyttä, kunhan muistatte ekaks vaan ryvettyä oikein kunnolla, kuin sikapossut konsanaan ;)

Ilmoitus ei sit vanhene, kuten en minäkään. Ja nyt sit kohti kaikkein suurinta seikkailua, vai mitä? *kellahtaa unilleen* =)

1.12.2019

Sydänlämpöä

Nainen, 31 vuotta, Keski-Suomi

Ihmiset elämän poluilla. Toiveena yhteyden tunnistaminen ja tunteminen, heimolaisten ja toisten samoin ajattelijoiden löytäminen. Elän elämää sydän edellä. Toivon että myös sinulla on yhteys sydämeesi sekä sieltä kajastavaan valoon ja lämpöön.

Tykkään pohdiskella kaikkeuden ihmeellisiä ilmiöitä ja käydä syvällisiä keskusteluita. Henkisyys, oman sisäisen äänen ja johdatuksen tunnistaminen ovat tärkeitä asioita elämässäni. Tykkään hassusta huumorista ja nauran ääneni käheäksi silloin kun on tosi hauskaa. Parhautta on nauraa hyvässä seurassa! Olen kiinnostunut kansanperinteestä, luonnonmuistista, shamanismista ja kuun vaiheiden vaikutuksista eloon. Tykkään oleilla luonnossa ja sulautua metsän syliin. Älyaika ilmiöineen tuntuu vieraalta. Sinulla saa olla erilaiset kiinnostuksen kohteet, mutta toivon että tätä lukiessasi tunnet sykähdyksen tai jonkinlaista yhteenkuuluvuutta jonka johdosta päätät viestisi kirjoittaa. :)

Elämääni kuuluu lapsi ja muutama hupsu kissaotus. Toinen otuksista on pentuajan villityksineen varsinainen villieläin, viattomien kissanomistajien vertaistukikin olisi siis ihan tervetullutta. Olisi kiva käydä metsäretkillä, tulilla, heppailemassa (tai luoda lumiheppa), pulkkamäessä tai kun jäät kantavat niin vaikkapa pilkillä. Porukalla, yksin, yhdessä. Tai vain kirjoitella kirjeitä tietäen että kaikki on kuitenkin aina kohdallaan.

Saatan olla harkitsevainen tapaamisten suhteen, mutta yhteyden tuntuessa vahvalta toivon että se olisi mahdollista ajallaan. Toivon kuitenkin että aloitamme rauhallisen tutustumisen kirjoittelulla. Myös lintuposti ja savumerkit ovat mukavia tapoja pitää yhteyttä.

Mitä sinä tunnet tänään?

30.11.2019

Hei!

Mies, 23 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Elokuvien katsomis, kahvittelu ja liikuntaseuraa vailla. Iälläsi ja sukupuolellasi ei ole väliä, kunhan yhteistä tekemistä ja puhuttavaa riittää. Olen alkuunsa ujo, mutta kun opin tuntemaan ihmisen paremmin niin tulee minusta puhelias. Elän huumorilla, eli toivoisin että sinultakin sellaista löytyy. Jos saat minut liikkumaan asunnostani ulos tekemään mitä vain on se plussaa :) Nykyiset kaverit ovat pääosin muuttaneet ja löytäneet uusia kavereita, joten minulla Jyväskylässä ei ole kavereita kenen kanssa viettää aikaa. Jos yhtään kiinnosti niin laita viestiä!

29.11.2019

Ystävää etsimässä

Nainen, 30 vuotta, Keski-Suomi

Etsin ystävää jonka kanssa voisi jutella mistä vain, ystävää jonka kanssa voisi jakaa niin ilot kuin surutkin. Oikeaa ystävää joka olisi luotettava eikä ota yhteyttä vain silloin kuin itselle sattuu sopimaan tai on vailla toiselta jotakin. Niin monta "ystävää" on ollut jotka ovat käyttäneet ystävyyttä vain omaksi edukseen ja omiin tarpeisiin. Ystävyyden pitäisi olla molemmin puolista.
Olen luotettava ja kärsivällinen, kuulemma hauskaa seuraa, panostan hyviin ystävyyssuhteisiin ja olen hyvä kuuntelija :) olen myös hyvin eläinrakas ja omistankin monenlaisia karvaisia otuksia, tykkään valokuvata ja tehdä kaikkea käsilläni kuten askarrella ja rakennella. Olen sellainen luonnonlapsi :) En välitä meikkaamisesta tai muodista. Olen myös lakto-ovovegetaristi mutta se että syötkö itse lihaa jne on minulle ihan sama, kunhan kumpikaan meistä ei tuputa omia tottumuksiaan väkisin toiselle. En käy usein baareissa mutta ehkä joskus ja harvoin voisi olla kiva sinnekin lähteä hyvässä seurassa. Tykkään urheilla ja pitää itsestäni huolta. Mutta toisaalta tykkään myös löhötä sohvalla hyviä sarjoja katsellen.
Huumorintajua löytyy, välillä kaksimielistä tai mustempaa huumoria. Kuten kirjoitin alussa, ystävän kanssa jaetaan niin ilot kuin surut.. Ehkä joskus keksitään jotain "oudompaa" tekemistä ja nauretaan hullutuksille.
Minulla on kolme lasta ja arki pyöriikin heidän ja eläinten ympärillä. Sinulla ei tarvitse olla lapsia mutta ehkä olisi hyvä ettet niitä ihan täysin vihaakaan :D
Ei ole väliä oletko mies vai nainen, parisuhteessa vai ei tai mistäpäin olet. Etsin ainakin aluksi sähköposti tai WhatsApp viestittely seuraa ja toivottavasti joskus vielä ystävää muuhunkin :)

25.11.2019

Kavereita?

Nainen, 21 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Heips!
Hieman yksinäinen 21-vuotias jyväskyläläinen etsiskelisi omanikäistä kaveriseuraa. Olisin iloinen, jos asustelisit myös tällä suunnalla, haluaisin tutustua myös paremmin kasvotusten!

Olen iloinen, huumorintajuinen, spontaani ja yleensä ihan hauskaa seuraa. Lähden mukaan hulluihinkin juttuihin, mutta baareihin musta ei saa seuraa. Tykkään lenkkeillä, käydä kahviloissa ja ihan vain puuhailla kaikkea mukavaa. Alkuun hieman ujo, mutta tutustuttuani oon puhelias ja juttua riittää.
Pidän luonnosta ja eläimistä, erityisesti koirista joita mulla onkin muutama. Harrastan valokuvausta ja leffaillat kuuluu suosikkipuuhiin.
Juttelen mielelläni ihan mistä vaan! En säikähdä synkemmistäkään jutuista. Mulla on ADHD, joten vertaistuki ja juttuseura sen puolesta on myös enemmän, kuin tervetullutta!

Sukupuolella tai oikeastaan millään ei ole niin kovin väliä jos vaan tullaan juttuun!

24.11.2019

Moikka!

Mies, 27 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Olisi mukavaa löytää uusia ystäviä piristämään pimeitä päiviä ja keksiä vaikka yhdessä jotain tekemistä. Opiskelen Jyväskylässä ja olen täältä päin kotoisin, vaikka välillä asunut muuallakin. Silti ystäviä ei juurikaan ole. Kavereita ja hyvän päivän tuttuja joiden kanssa törmäilee tai tapaa silloin tällöin on jonkin verran, mutta kaipailisin juurikin oikeita ystäviä eli sellaisia joiden kanssa pääsisi hieman pintaa syvemmälle.

Luonteeltani olen aika rauhallinen, spontaani ja positiivinen. Myös huumoria ja sellaista positiivista hulluuttakin kyllä löytyy. Tykkään tehdä ja kokeilla monenlaisia juttuja, varsinkin jos siihen löytyy joku kaveriksi. Eli olen hyvin avoin kaikenlaisille ideoille. Omiin harrastuksiin kuuluu salilla käynti ja pyöräily. Yleisesti kaikki liikunta kiinnostaa. Liikunnan lisäksi tykkään myös katsella elokuvia, pelailla, käydä kahviloissa tai ravintoloissa ja ulkoilla. Matkustelu ja kielet kiinnostaa myös! Alkoholia käytän hyvin harvoin ja vähän, vaikka en nyt ihan absolutisti olekkaan.

Yksin aika vähän tulee koulun ja salin lisäksi lähdettyä mihinkään, joten ei tule hirveästi sitten uusiin ihmisiinkään tutustuttua. Olen omasta mielestäni sellainen tyyppi kenen kanssa voi jutella melkeinpä mistä vaan, oli kyse sitten autoista, tunne-elämästä, psykologiasta tai vaikka politiikasta. Iälläsi tai sukupuolellasi ei ole väliä.

Laita viestiä niin jutellaan lisää :)

23.11.2019

Uusia ystäviä jyväskylästä! :)

Nainen, 41 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Täällä kirjottelee 41v nuorekas ja sosiaalinen nainen. Aika moni ystävistä on muuttanut elämän varrella tai kadonnut elämän tuuliin niin olisikin kiva löytää uusia tuulia. Kahville, yöelämäänkin, harrastusten pariin ja muuten vaan parantamaan maailmaa. Tykkään kesästä, talvella on kiva käydä joskus hiihtämässä. Ja matkustelu on lähellä sydäntä. Mutta jos olet kaveria vailla kirjottele ihmeessä. Iälläsikään ei ole niin väliä. :)

20.11.2019

Hallo hallo

Mies, 30 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Moikka kaikille tasapuolisesti. Täällä kirjoittelee heinäkuussa 30 täyttänyt mies. Tulin lueskelemaan ja katselemaan olisiko täällä miulle ystävää tai ystäviä. Olen puolisen vuotta jo täällä asustellut, mutta en ole saanut vielä hyvää ystävää. Töiden kautta tavannut uusia ihmisiä ja kavereitakin saanut, mutta en Sellaista luotettavaa jolle jutella niitä näitä ja purkaa mitä vain mielellä on. Tietysti seuraa lenkille, kahville tai vaikka elokuviin halajan myös. Tai vaan sohvalle istumaan ja leffaa tai sarjaa tuijottamaan.
Rakastan kaiken uuden kokeilua ja lähden mielelläni mukaan uusiin juttuihin. Eli jos siulla on joku lemppari harrastus mihin tarvitset seuraa niin im your man.

Miulla on koira eli koiraihmiset ovat etenkin tervetulleita.

Olen kihloissa eli ystäviä vain haen täältä. Sukupuolella ei ole väliä. Kunhan olet omaitsesi

Pitää täydennellä tätä myöhemmin kun tämä oli tämmöinen pikakirjoitus sessio.

Sivu
Takaisin ylös