Ilmoitukset alueelta Keski-Suomi (130 kpl)

 - 
 
eilen

Ystävä/ystäviä hakusessa

Nainen, 19 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Hei! Olen kohta parikymppinen tyttö Jyväskylästä. Olen päättänyt keväällä opintoni ja siirtynyt työelämän ihmeelliseen maailmaan. Olen monesti löytänyt itseni vääränlaisista porukoista ja monesti tuntenut oloni ulkopuoliseksi. Olen päättänyt nyt poistaa itseni sellaisesta seurasta josta en tunnu saavani vastakaikua ja ihmisistä joille tunnun olevan ilmaa. Minua voi sanoa elämänkoululaiseksi, sillä elämän kokemusta on karttunut nuoresta iästäni huolimatta ja tulen parhaiten toimeen minua paljon vanhempien kanssa. Yksi syy siihen miksi tunnen oloni monesti muukalaiseksi on varmaan se ettei elämäni ole ollut oikeastaan koskaan mitään ruusuilla tanssimista, enkä siksi ymmärrä pilvilinnoissa eläviä, katson elämää aika realistisin silmin, eikä se tarkoita etteikö minulta huumoria löytyisi, päin vastoin. Huumorini ei ehkä ole sieltä realistisimmasta päästä😅 Haluan löytää sellaista seuraa jossa voi avoimesti puhua asiasta kuin asiasta asioiden oikeilla nimillä ja että asiat sanotaan suoraan, ilman mitään hirveää draamaa/sanattomia viestejä. Tämän hetkisessä kaveripiirissäni olen huomannut että oikeastaan ainoa yhteinen asia on alkoholi ja jos ryhmässä avaudun jostakin tuntuu ettei se kiinnosta/ei haluta puhua, joten on tullut tunne ettei heitä paljoa kiinnostakkaan oppia mua tuntemaan. Olisi kiva löytää hyvä ystävä, jolle puhuessa ei tarvitsi miettiä 10 kertaa että voinko sanoa jotain, vai mitä se musta sen jälkeen ajattelee, sekä ystävä johoin voisi luottaa. Olen aika monipuolinen ihminen ja kiinnostuksen kohteisiini/harrastuksiini kuuluu piirtäminen, laulaminen, käsityöt, lemmikit, ympäristöasiat, historia ja sukutukimus, matkustaminen, tiede ja dokumenttiohjelmat. Olen kielihullu, opiskelen japaninkieltä kansalaisopistossa sekä myös autot kiinnostaa vaikken niistä paljoa ymmärrä. Kun olin pieni isoveljeni veti mua kuin pässiä narussa mukanaan noihin autoremontteihin ja siitä se kiinnostus on sitten jäänyt ja tavoitteena ois lähteä auto-alaa opiskelee 😅

Elokuvia myös …

eilen

Uusia kavereita ja ystäviä etsimässä

Nainen, 32 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Moi!

Olen 32-vuotias nainen Jyväskylästä ja haikailen elämääni pidempiaikaisia ystäviä ja kavereita ikään ja sukupuoleen katsomatta.

Olen aika introvertti ja vähän sosiaalisesti kömpelö jännittäjä, jonka itsetunto on aina ollut aika huono. Ujouden kanssa yhdessä se on varmistanut, että ystäviä ei ole koskaan ollut helppo hankkia. Olen myös muuttanut elämässäni paljon, joten ne muutamat hyvät ystävät joita on ollut, ovat jääneet muihin kaupunkeihin ja/tai muuttaneet muihin maihin.

Harrastan klassisia ujon ihmisen juttuja, kuten lukemista, tv-sarjoja, musiikkia, käsitöitä, kävelylenkkejä ja kotijoogailua. Toisinaan tykkään myös pelata RPG-pelejä PC:llä ja PS4:llä, mutta myös lautapelit maistuu. Haluaisin myös koittaa uusia harrastuksia ja vähän laajentaa omaa elämänpiiriäni, mutta sosiaalinen jännittäminen tekee siitä vaikeaa yksin.

Olis mukavaa (joskaan ei pakollista), jos olisit kiinnostunut koittamaan uusia juttuja ja lähtemään seuraksi harrastuksiin/tapahtumiin tai saisit vaikka tartutettua minuunkin uuden kiinnostuksen kohteen. Mielelläni toki myös kävisin ihan vaan kahvilla, leffassa, kävelyllä, muuten vaan hengailemassa vaikka TV:n ääressä ja juttelemassa (pidän myös todella paljon syvällisemmistäkin keskusteluista, etenkin sellaisten ihmisten kanssa joita olen oppinut vähän paremmin tuntemaan.)

Huumorintajuni on toisinaan sarkastinen ja kuiva, mutta joskus saatan myös lipsua ns. huonon huumorin puolelle. Ikä, sukupuoli, uskonto, seksuaalinen suuntautuminen tai muu ominaisuus ei paina omassa vaakakupissani ystävien kohdalla (kunhan olet täysi-ikäinen ja tykkäät jutella) joten jos vain koet että tässä ilmoituksessa oli mitään mikä sua puhutteli niin laita ihmeessä viestiä. Mielelläni tutustun myös ihmisiin ensin tekstimuodossa vähän paremmin, ennen kuin uskaltaudun näkemään ihan kasvotusten :)

Jos haluat mieluummin pelkän netti-kaverin, jonka kanssa jutella vaikka sähköpostilla, WhatsAppissa tai esim. Discordissa, niin myös se kuulostaa musta …

3 päivää sitten

Ystäviä etsimässä

Nainen, 23 vuotta, Keuruu, Keski-Suomi

Heippa!
Olen 23vuotias nainen Keski-Suomesta. Etsin naispuoleista ystävää, joka olisi iältään noin 20-30 vuotias. :)
Olen helposti lähestyttävä, sosiaalinen, positiivinen, iloinen, herkkä, tunteellinen. Tykkään keskustella syvällisiä, jaata iloja että suruja toisen kanssa. Mulla on koira ja kissa lemmikkeinä.
Olen päivät pitkät kotona, ja kun kavereita ei niinkään ole, niin yksin tulee yleensä oltua.
Harrastuksiin kuuluu laulaminen, pianon soitto, biisien teko, konemusiikin teko, kirjoittaminen, askartelu, valokuvaaminen..

Laita viestiä rohkeesti! :)

14.8.2019

Ystäviä hakusassa 😊

Nainen, 35 vuotta, Äänekoski, Keski-Suomi

Moikka, etsin ystäviä, kavereita, keiden kaa natsais juttu ja mielenkiinnon kohteet. Itse pidän ulkoilusta, metsässä liikkumisesta, kirjoittamisesta, eläimistä, valokuva hommista,ennakkoluulottomuudesta, suorapuheisuudesta, kirppareista, rakentamisesta,kalastamisesta,..en viihdy baareissa, hälinässä, enkä suurissa kaupungeissa 🤔😁 olen maanläheinen, maalainen..35v iloinen, avoin, rauhallinen ja huumorintajuinen nainen.

14.8.2019

Huihaihei kaikki kivat!

Nainen, 28 vuotta, Keski-Suomi

Etsin kirjekavereita. Ei väliä missä asustelet. Eikä sun harrastuksilla. Tärkeintä olisi vain että juttu luistaa. Itse olen kiinnostunut runoista ja kirjallisuudesta, valokuvauksesta, sisustamisesta ja kirppiksistä.. ja paljon muustakin! Mielenkiinnolla odotan, jospa joku heittäisi omaperäisen mailin tänne päin ja saisi juttukaveria.

Kerro jotain itsestäni ja toivotaan että voitais kirjotella paljonkin ahkerasti tai vähemmän ahkerasti. Sinun iälläsi ei ole väliä, kuhan osaat suht järkevästi jutustella (:

Toivottavasti kuulen just susta!

Kysytään ja tutustutaan tai kerrotaan vain kuulumisia ja niitä näitä!

12.8.2019

Kavereita 🤗

Nainen, 19 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Moikka!
Oon 19v nuori naisen alku Jyväskylästä ja tarkoitus olisi löytää kavereita, joiden kanssa vois jakaa sekä ilot että surut! Kavereita on jonkun verran, mutta suurin osa asuu aika kaukana, joten näkeminen on satunnaista ja juuri sen takia olis ihanaa saada ystäviä Keski-Suomen alueelta ja mieluiten vieläpä Jyväskylästä, jotta vois nähdä vaikkapa joka päivä! :)
Luonteeltani oon huumorintajuinen ja toivon että myös sä oot sillä mun mielestä elämää ei saa ottaa liian vakavasti koska tylsäähän sellanen elämä olis!😅
Luonteeltani näin muuten oon ystävällinen, luotettava ja välittävä ihminen eli muiden hyvinvointi on mulle tosi tärkeetä :) tykkään kuunnella musiikkia, kokata, lenkkeillä, kattoo leffoja sekä shoppailla! Toki myös yöelämä on kiva asia ja varsinkin hyvässä seurassa ni miksipäs ei!😎 Mut oon kyllä monipuolinen ihminen ja tykkään kokeilla kaikkia uusiakin juttuja😊 opiskelen lähihoitajaks joten senkin kautta oon varmaan periny välittävän luonteen.
Saatan aluks olla ehkä hieman ujo mut sit kun mut oppii tuntemaan niin oon kyllä yks hölösuu🤣
Kaipaisin ystävää, jonka kans vois jakaa kaikki suurimmatkin salaisuudet ja puhua asiasta kuin asiasta sekä tehdä kaikkia uusiakin juttuja! :)
Sukupuolellas tai iälläs ei oo mitään merkitystä, kunhan oot vaan oma ittes! 🤗

Snäpissä mut löytää nimellä sinimoiii14 joten sielläkin saa tulla viestiä laittamaan jos se tuntuu helpommalta!😊

Ota ihmeessä yhteyttä, jos haluat tutustua! 👍🏻

12.8.2019

Kaveri/ystävä hakusessa

Nainen, 24 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Moikka!

Oon 24-vuotias Jyväskylään hetki sitten muuttanut nainen. Ei vielä oo hirveesti tuttuja täällä niin olisi mukava löytää lisää kavereita ja ystäviä, joiden kanssa voisi tehdä mitä milloinkin ja höpötellä.
Oon huumorintajuinen, melko rauhallinen, iloinen persoona.
Tykkään harrastaa liikuntaa, käydä kaupungilla, leffoissa, viihteellä välillä, tehdä ruokaa ja mitä nyt milloinkin keksii. Myös musiikki on lähellä sydäntä.
Pidän myös avoimuudesta, siitä että voi puhua asioista kuin asioista ajan saatossa..
Ota yhteyttä niin jutellaan lisää :)

8.8.2019

Wanted: Ystava elavana tai kuolleena

Mies, 29 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Moro!

Olen muualta Jyvaskylaan alun perin opikskelemaan muuttanut 29-vuotias mies, joka alkaa todella kyrpiintya tahan ainaiseen yksin olemiseen ja yksinaisyyteen. En ole taalta pain juurikaan saanut muutamia hyvanpaivantuttuja lukuun ottamatta ajanviettoseuraa enka ainakaan ystavia.

Tykkaan katsella leffoja ja sarjoja, lenkkeilla, paistaa lettuja, kayda syvallisia keskusteluja vahan mista vain, mutta erityisesti yhteiskunnallisista ja psykologisista teemoista, kalastella, nukkua tai ihan vain hengailla tekematta mitaan erityista.

Olen INFP-INTP valimuoto Myers-Briggsin mukaan, ja se/ne tuntuu kuvailevan melkoisen hyvin mua. Eras persoonallisuustesti aikoinaan antoi mulle luonnekuvaukseksi tallaisen: http://www.davidpbrown.co.uk/poetry/oriah-mountain-dreamer.html

Otapa yhteytta jos sulle kelpais tallainen ihan mukava ja fiksu juttu- ja hengailukaveri. En etsi parisuhdetta vaan puhtaasti ystavyytta taalta. :)

7.8.2019

Missä olet, sielunsisko?

Nainen, 22 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Hei sinä!

Täällä kirjoittelee 22-vuotias Jyväskylässä asuva, iloinen, avoin, helposti lähestyttävä ja lojaali mimmi. Kaipaan elämääni uutta ystävää/ystäviä. Herkkyys huomata pieniä asioita ja iloita niistä on iso osa mua. Olen helposti innostuva ja visuaalisesti ajatteleva luonne. Nautin uimisen jälkeisestä tunteesta, kauniista lehdistä puissa, söpöistä huonekasveista, syvällisistä keskusteluista ja lämpimästä tuulesta hiuksissa. Olen tuntenut itseni hieman ulkopuoliseksi tässä maailmassa, ja olen kaivannut jotain sellaista, mitä en oikein itsekään tiedä mitä se on. Ehkä jonkinlainen yhteys ihmisiin, jota en ole vielä kunnolla päässyt kokemaan. Haluaisin tutustua ihmisiin, ketkä ovat valmiita kohtaamaan erilaisia ihmisiä ja elämäntilanteita.

Viisaat olennot ja erilaiset tarinat/kokemukset kiehtoo mua.

Tässä mun tekemä runo joka kertoo kaipuusta, jota olen kokenut:

”Minulla olisi sinulle niin paljon kerrottavaa
Olisin niin paljon kanssasi
Mutta sinua ei ole, en näe sinua missään
Ovi aukeaa ja sulkeutuu, silmäni katsovat sinua kummastellen
Korvani kuuntelevat äänetöntä nauruasi
Vatsani murisee kuin sinä olisit ruoka
Ja minä olisin ainoa ruusu pöydälläsi
Olisin sinun ruususi
Mutta sinua ei ole, sinua ei ole missään”

Jos etsit elämääsi iloa, olkapäätä, naurua tai laulua, ota yhteyttä!

Sposti: inspiroiko@gmail.com

6.8.2019

Ystäviä Jyväskylästä

Nainen, 24 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Hei!

Olen 24-vuotias nainen Jyväskylästä, joka kaipaa ystävää/pientä ystäväporukkaa. Iällä eikä sukupuolella ole niinkään merkitystä. Tärkeämpää on se, että olet samanhenkinen :)

Perus habitukseltani olen rauhallinen introvertti, mutta innostun herkästi ja pelleilen paljon. Olen myös lempeä, optimistinen, utelias ja avarakatseinen. Arvostan rehellisyyttä, huumorintajua, suoraa puhetta ja ennen kaikkea sitä, että jokaista kunnioitetaan ja muistetaan hyvät käytöstavat.
Small talkin sijaan puuhastelen mieluummin, mutta syvälliset keskustelut ovat mieleen ja olen hyvä kuuntelija jos kaipaa olkapäätä.

Voisimme yhdessä mm. liikkua luonnossa, lällyttää eläimiä, pohdiskella, säheltää keittiössä, käydä tapahtumissa/keikoilla, maakuntamatkailla, pelata lautapelejä ja kokeilla uusia harrastuksia. Yhtälailla olisi mukavaa olla yhdessä tekemättä mitään, aina kun ei tarvitse olla sen kummempaa aktiviteettia.

MBTI on INFP, jos jollekkin kertoo jotain :)

"En kulje tuomitsemassa ja etsimässä vikaa toisista,
minä kastelen kaikenlaisten kasvien juuria."

Toivottavasti jutellaan pian!

31.7.2019

Tosi ystäviä hakusassa

Nainen, 20 vuotta, Keski-Suomi

Hei, etsin uusia ystäviä, mieluummin naispuolisia. Olen melko yksinäinen, ei kavereita juuri ollenkaan. Luonteeltani olen melko avoin ja iloinen. Opiskelen oppisopimuksella parturi - kampaajaksi. Etsin ystävää jolle voi jakaa ilot sekä surut ja viettää joskus aikaa yhdessä vaikka kahvittelun/shoppailun merkeissä. Otathan yhteyttä, niin kerron itsestäni enemmän 😊

31.7.2019

Hei sinä...

Mies, 49 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Löytyykö lenkkiseuraa täältä foorumilta Jyväskylän maastoihin. Sauvakävely on minun juttu, reilu tunnin siivu pari kertaa viikossa pitää mielen ja kropan virkeänä. Lähde seuraksi mies tai nainen. Iälläkään ei ole niin merkitystä, kunhan vaan juttu lentää siinä hikoilun sivussa.
Mailia tulemaan, uskon että on mukavampi lenkkeillä kaksin kuin itsekseen juntaten.

28.7.2019

Kavereita etsimässä

Mies, 29 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Moikka!

Kaipaatko luotettavaa ja toivottavasti pitkäaikaista ystävää? Täältä sinulla olisi mahdollisuus löytää sellainen.

Olen 29v. mies Jyväskylästä. Etsin uusia kavereita ja ystäviä elämääni. Luonteeltani olen rauhallinen, ystävällinen, luotettava, avarakatseinen ja ymmärtäväinen. Olen myös vähän ujo ja jännitän sosiaalisia tilanteita, mistä johtuen uusiin ihmisiin tutustuminen ei ole aina ollut ihan helppoa. Viihdyn paremmin kahden kesken tai pienessä porukassa kuin isommassa ihmisjoukossa. Vieraiden ihmisten seurassa olen yleensä aika hiljainen, mutta tuttujen kanssa puheliaampi.

Mielenkiinnon kohteisiin kuuluu liikunta (mm. lenkkeily, pyöräily, pallopelit, frisbeegolf ja keilaus), luovat harrastukset kuten maalaaminen ja piirtäminen, tv/elokuvat, lautapelit, lukeminen/sarjakuvat sekä musiikin kuuntelu. Myös kahvilla/teellä käyminen ja kaupungilla kiertely on mukavaa, mielelläni lähden myös erilaisiin tapahtumiin. Baareissa käymisestä en kuitenkaan ole kiinnostunut, enkä muutenkaan käytä päihteitä.

Sukupuolellasi ei ole väliä, iän puolesta toivon että olisit ainakin suht lähellä omaa ikäluokkaani. Olisi kiva jos asuisit jossain Jyväskylän liepeillä, mutta ehdottomasti voit ottaa yhteyttä vaikka asuisit kauempanakin. Kotimaan matkailukin avartaa ja voisi olla mukava reissata toiselle paikkakunnalle kaveria tapaamaan. Sinun ei tarvitse olla kiinnostunut samoista asioista kuin minä. Tärkeintä on luotettavuus, rehellisyys ja lojaalius. Uskon että erilaiset ihmiset voi oppia toisiltaan ja erilaisten ihmisten ystävyys on hieno asia. Toivon kuitenkin että sinulta löytyisi ainakin jossain määrin ymmärrystä sosiaalista jännittämistä kohtaan, koska se on ollut aika iso osa elämääni jo pitkään.

Mieluiten tykkään aloittaa tutustumisen kirjoittelemalla. Mutta toki haluan tavatakin, kunhan olemme ensin käyneet viestien kautta jo vähän tutummiksi.

Laita rohkeasti viestiä mikäli ilmoitukseni herättää mielenkiintoa!

Tämä ilmoitus ei vanhene!

28.7.2019

Hei kaikki

Nainen, 24 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Mä oon 24v nainen ja etsin vakituista "nettikaveria" 20-30v ihmisistä. :)
Mun luonne on äärimmäisen introvertti, joten otan helposti paineita ihmissuhteista, joissa edellytetään tiheää livenä näkemistä. Löytyy kyllä pari liveystävää, joita tapaan suunnilleen kerran kuukaudessa tai harvemmin, mutta puhumisen tarve on kuitenkin suurempi. Netti on siitä loistava keksintö, että siellä introverteimmätkin luonteet voi sosialisoida kuormittumatta. Olis siistiä, jos olisit suunnilleen aina tavoitettavissa ja tykkäisit viestitellä pitkäänkin ja syvällisemmälläkin tasolla, kun luottamus kasvaisi. Livenä näkemiseen ei kuitenkaan olisi mitään pakkoa ja jutustelun voi tietty lopettaa milloin vaan, jos siltä tuntuu. Parisuhdetta, seksiä tai mitään säätöhommia ei ole etsinnässä, koska seurustelen jo vakavasti. Olkaa siis ihastumatta, heh. :D
Itse olen aika ujo ja introvertti tyyppi. Syvällinen ja pohdiskeleva haahuilija, jolla on kiltti ja empaattinen luonne. Tykkään runojen kirjoittamisesta ja luonnosta. Tuntemattomat ihmiset ja tilanteet ujostuttaa joskus kovasti. Rahan haalinta tai urahommat ei juuri kiinnosta, mutta ammatin aion hankkia. Ymmärrän silti myös heitä, joille ne asiat on tärkeitä.
Olin aiemmin masentunut ja se näkyy ehkä pienenä kyynisyytenä maailmankuvassa, mutta jotain hyvääkin pohjalla käymisestä seurasi. Oon laittanut kaiken "oikeisiin mittasuhteisiin", esim terveys > opiskelu. Tulin myös nöyremmäksi ja viisaammaksi. Oivaltanut myöskin sen, että nuorena ei ole kiire mihinkään. :) Eikä oikeastaan vanhempanakaan, jos multa kysytään.
Pälätin liikaa taas, mutta ottakaa yhteyttä, jos yhtään nappaa. Juttelisin erityisen mielelläni yksinäisille, joilla ei ole jo valmiiksi jotain 10-20 kaveria. Itsellänikin vain 2 ystävää, joskaan en itroverttiyden vuoksi juurikaan yksinäisyyttä tunne.

27.7.2019

Kavereita/ystäviä naisista Keski-Suomi :)

Nainen, 22 vuotta, Saarijärvi, Keski-Suomi

Heippa! Olen vähän päälle parikymppinen nainen Saarijärveltä ja etsin suunnilleen ikäistäni seuraa naisista lähialueiltani.
Vapaa-aikani kuluu lastani hoitaessa, mutta oman aikani käytän mielelläni urheillen, sarjoja katsellen tai mahdollisen kaverin löytyessä lähialueelta niin häntä tavaten! Kahvittelu ja kirppiksien kiertäminen on kivaa kaverin kanssa tai aina ei tarvitsisi edes niin tarkkaan etukäteen miettiä mitä sitä tekisi :) tykkäisin myös käydä ulkona silloin tällöin jos toinen on menevää sorttia, mutta myös sellaiset jotka eivät tykkää käydä ravintoloissa ovat tervetullutta seuraa! :)
Toivoisin oikeastaan vain että mahdollinen kaverini olisi positiivinen ihminen, joka osaa pysähtyä hetkeen ja nauttia siitä!
Ps. Olen parisuhteessa ja etsin vain kaveri/ ystäväseuraa!
Hyvää kesää kaikille! :)

26.7.2019

Heippa hei

Mies, 32 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Hei, olen 32v työssä käyvä mies Jyväskylästä vailla uusia tuttavuuksia ja kavereita. Kiinnostuksen kohteina on ulkoilu ja luonnossa liikkumien on lähellä sydäntä. Kaikki tekniikka kiinnostaa ja myös PC-pelaaminen. Mukavaa peliseuraankin käy. Intohimonani on valokuvaus, varsinkin tähän olisi mukava löytää harrastuskaveri, oli se sitten kameran eteen tai taakse kuhan aihe kiinnostaa niin tiedän, että jutun aihetta löytyy.

Myös fiksu keskusteluseura kiinnostaa ja esim. kahvilla käyminen olisi kivaa ja juttelu. Sukupuolellasi tai iälläsi ei ole väliä. Laita viestiä ja keksitään jotain kivaa puuhaa. Myös uudet harrastukset kiinnostavat kovasti, esim. Sali. Avoimilla mielillä liikenteessä.

26.7.2019

Seuraa vailla

Mies, 26 vuotta, Keski-Suomi

Hei! Täällä kirjoittelee 26-vuotias mies pieneltä paikkakunnalta ja joka etsii jutteluseuraa ainakin alkajaisiksi esim. Sähköpostiin ja toki miksei myös jossain vaiheessa jonnekin muuallekin sosiaalisen median puolelle.
Etsin mieluummin naispuolista seuraa.
Olen mielestäni mukava,ujo,hiljainen,pyrin hyväksymään ihmiset sellaisena kuin ovat,luotettava,huumorintajuakin on ja yms....'
Sitten tykkää harrastaa ( varsinaista harrastusta ei ole ) valokuvaus,pelaaminen,musiikin kuuntelu,sulkapallo,leipominen,tv.n katselu ja jne...
Eli jos kiinnostaa niin ota vain rohkeasti yhteyttä!
Oikein mukavaa loppu vuotta! :)

22.7.2019

Heippa!

Nainen, 28 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Täällä kirjoittelee 28-vuotias Jyväskyläläinen nainen. Etsin nyt uusia ystäviä, vanhojen lisäksi. Minusta on huippua omistaa paljon ystäviä joiden kanssa pystyy jakamaan asioita laidasta laitaan. Olen positiivinen tyyppi ja etsinkin elämääni positiivisia ihmisiä. Vapaa-aikani kuluu tehdessä ihan perusjuttuja, lenkkeilyä,leffoja,tyttöjen iltoja jne.

Sivu
Takaisin ylös