Ilmoitukset alueelta Keski-Pohjanmaa (35 kpl)

 - 
 
2 päivää sitten

Heippa!👋🏼

Nainen, 26 vuotta, Kokkola, Keski-Pohjanmaa

Olen muuttanut Kokkolaan vajaa kymmenen vuotta sitten, mutta kaveripiiri on edelleen todella pieni. Koen siis usein yksinäisyyttä.

Luonteeltani olen kiltti, empaattinen, toimelias, rehellinen, luotettava... Rakastan kaikkia ja kaikkea.😅
Minulla on ADHD, mikä vaikuttaa elämässä moniin asioihin niin negatiivisesti ko positiivisestikin.

Harrastan heppailua, lenkkeilyä ja kuntosalia. Tykkään videopeleistä, eläimistä ja dokkareista. Rakastan liikuntaa ja ulkoilua! Haluaisin käydä patikoimassa, telttailemassa ja kalastamassa, mutta kaveri puuttuu.

Lähden mukaan kahville/kaljalle/viinille, urheilemaan/ulkoilemaan, patikoimaan, kalaan, ajelulle, leffaan, syömään, ex tempore hömpötyksiin.. Ihan minne vaan!🤪

Sun iällä tai sukupuolella ei ole merkitystä.
Laita rohkeasti viestiä jos tuntuu, että voisi jotakin yhteistä löytyä!😊

22.7.2021

Hei! 👋🏻

Mies, 34 vuotta, Kokkola, Keski-Pohjanmaa

On viimeiset 4-5 vuotta tullut vain suoritettua elämää ja koittanut pyörittää arkea. Nyt havahtunut siihen, että kaverisuhteet on tässä myllytyksessä joutuneet maksumiehiksi. 🤔 Ja ei ole viimeaikoina paljon tullut pyörittyä sosiaalisissa tapahtumissa missä olisi uusiin ihmisiin tutustunut, niin yritetään tätä kautta. 😅

Vapaa-ajalla tulee katsottua leffoja/sarjoja, luettua kirjoja, pelattua tietokoneella ja liikuttua säännöllisen epäsäännöllisesti.

Iällä tai sukupuolella ei niinkään ole merkitystä jos jutun juurta ja yhteisiä keskustelunaiheita löytyy. ☺️

21.7.2021

Heippa ☺️

Nainen, 30 vuotta, Keski-Pohjanmaa

Mistä tai missä ikinä oletkin....

Täällä päässä menevä toiminnan tyyppi, joka osaa ottaa rauhassa vain kun on ihan pakko. Aluksi olen varmasti ujo ja jännitän mutta kyllä se siitä varmasti kaikkoaa😊
Haluaisin löytää tyypin, jonka kanssa rikkoa rajoja, mennä täysiä ja välillä vähän liiankin lujaa..mutta kuitenkin sellaisen joka osaa myös skipata vaikka kokonaisen päivän.
Olen kuitenkin työssä käyvä ja liikunnallinen, sillä pitäähän päänupista ja kropasta huolta jotenkin pitää😊
Tykkään reissata pieniä reissuja, sekä vähän pidemmäksi voi joskus lähteä jos matka seuraa löytyy😊
Sukupuolellasi tai iälläsi ei ole väliä!
Ja jos yhtään siltä tuntuu, niin laitahan viestiä...

7.7.2021

Hejjoo!

Nainen, 24 vuotta, Kokkola, Keski-Pohjanmaa

Moikka! Oon 24v tyde Kokkolasta (aik paljo tulee pyörittyy tuol etelä-pohjanmaan suunnil) juttelukavereit/peliseuraa vailla et ei oo välii mist päin oot😊 *Eikä sukupuolel oo välii!

Jos ny jottai pittää kertoo nii:
- oon tosi sosiaaline(lue höpisen ehk liikaaki) tyhmien juttujen mestari😂
- PC:n hakkaaja🖱️
- luontopolut/retkeily 🌿
- ilta ajelut (mäkkärin luukun kautta)🍟
- valokuvaus📷
- disney best🌺
- somet löytyyy😇

28.6.2021

Ystäviä ja pelikaverita vailla🥺

Mies, 18 vuotta, Keski-Pohjanmaa

Moi oon 18v ja keski-pohjanmaalta suunnilleen saman ikäisiä ystäviä vailla tykkään pelata melkein mitä pelejä vaan oon sitten ujo ja hiljainen aluksi ainakin ja en juurikaan tee mitään muutakuin istu koneella pelaamaasa tai kottomassa jotain paskaa. Tekisin mielelläni jotain muutakin kuin pelaisin mutta ei mulla niitä ystäviä oo niin en oikein oo halunnu ja ois kiva joskus nähä livenäkin tuu jutteleen snäppiin pls!..

Snp: juhoyrttikoski

18.6.2021

Moikka

Mies, 24 vuotta, Keski-Pohjanmaa

Etsin uusia ystäviä joiden kanssa vaihtaa kuulumisia maailman menosta ja kaikkesta ihan juttelemalla vaikka snäpissä :) eikä ole väliä mistäpäin olet

21.3.2021

Hellurei! :)

Nainen, 22 vuotta, Kokkola, Keski-Pohjanmaa

Heips, täälläpäin on 22v nainen suoraan Kokkolan ytimestä.
Etsiskelen hyvii tyyppejä joiden kans jakaa elämän iloja ja suruja, paikkakunnalla ja sukupuolella ei oo väliä mutta olis kiva jos oot suunnilleen samaa ikäryhmää :)

Olen luonteeltani iloinen, luotettava, energinen ja tyhmän huumoritajun omaava persoona. Vapaa-aika menee aika pitkälti vaan kotona ja jonkin verran urheilessa.
Mielenkiinnonkohteita on urheilun lisäks luonnossa liikkuminen, extempore seikkailut ja rakastan pitkiä keskusteluita.

Laita ihmeessä viestiä jos kiinnostuit/ sulla on samanlaisia mielenkiinnonkohteita ja haluut tutustua :)

22.1.2021

Nörtti etsii nörttiä

Nainen, 26 vuotta, Kokkola, Keski-Pohjanmaa

Elämään on siunaantunut avomies ja sen mukana ihan mukava määrä yhteisiä kavereita, mutta täysin omat kaverit (varsinki nörttihenkiset semmoset) on hyvin vähissä. Kaipailisin peliseuraa (PC) ja tyyppiä jolle jakaa kaikki parhaat nörtti-meemit, joille muut ei osaa mun kanssa nauraa. Ois myös kiva jakaa ihan vaan arjen kuulumisia ja kuvia päivän puuhailuista jonku kans :)

Pelailun lisäksi aika kuluu pääasiassa piirrellen, virkaten, leffojen/sarjojen kattelun, musiikin kuuntelun ja kaiken maailman tuunailuprojektien parissa. Mettässä on myös kiva käppäillä ja leikkiä omaksi iloksi luontokuvaajaa. Fantasia ja sci-fi on kaikissa muodoissa lähellä sydäntä, musiikkimaku painottuu aika vahvasti raskaampaan suuntaan. Huumorintaju on välillä hyvinki musta ja kiero, puujalkoja viljelen myös lähes kohtuuttoman ahkerasti. Mieltäni en helposta pahota ja se ois suotavaa myös toiselta osapuolelta, joskus vitsit voi olla nimittäin myös hitusen kyseenalasia.

Pelien maailmassa oon jämähtäny hyvin pitkälti yksin hakattaviin rooli- ja seikkailupeleihin. Skyrim, Witcher, Mirror's Edge, Risen ja Hobo: Tough Life näin muutamia mieleen painuneita mainitakseni. Suurimpana rakkautena on ja tulee aina olemaan Dragon Age <3 Satunnaisesti käyn hakkaamassa kasuaalia/deathmatchia/arms racea CeeÄssän puolella, mutta taidot ei siinä ole kovin hääppöset :'D Joskus kokeillu myös muutamia MMORPGeja, mutta eihän nekään yksin oikein erityisen hauskoja ole. Mielelläni kokeilen lähes mitä tahansa peliä sopivan seuran kanssa, kauhuun ei aivot kuitenkaan taivu ^^'

Jos ajatukset natsaa, niin keksitään joku kätevämpi paikka tutustua, esim Discord :) WhatsAppeja ja henk.koht. Instoja voi vaihella sitte myöhemmin, jos juttu alkaa luistaa.

P.s. Mun tussailuja voi halutessaan käyvä stalkkaamassa Instassa nimeltä MustelmaArt (törkeää mainostusta, eikö teillä ole mitään moraalista häpyä, ei)

17.1.2021

Heippa!!

Mies, 28 vuotta, Kokkola, Keski-Pohjanmaa

Oon 28-vuotias mies, muutin hiljattain Kokkolaan opiskelujen takia, (opiskelen kokiksi) että jos Kokkolastakin löytyys uusia ihmisiä joihin tutustua niin ois aika törkeen kiva :> Olen alunperin Etelä-Pohjanmaalta Seinäjoelta.
Elikkäs olisi mukavaa löytää suht samanhenkistä seuraa,
Harrastuksiini kuuluu: pelaaminen sekä niitten striimaaminen. Pelit on ollu aina lähellä mun sydäntä ja varsinkin tarinalliset pelit. Musiikki eli soitan trumpettia sekä soittelen Seinäjoen sinfonia orkesterissa ja semmonen satunnainen liikunta (pyrin ainakin sen 3 kertaa viikos lenkkeillä) johon kuuluu Pokemon Go:n pelaaminen, tottakai sitä pitää lenkeillä hyödyntää :)
Katson animea, katson paljon leffoja ja sarjoja (netflix ja disney+), kuuntelen musiikkia laidasta laitaan, mutta kaikkein lähellä sydäntäni on power metal :3

Jos yhtään nappas niin pistähän koodia ja tutustutaan ^_^

Snäppi: slaveppi92

16.12.2020

Hei kaikki :)

Nainen, 22 vuotta, Kokkola, Keski-Pohjanmaa

Moikka! :)
Jos kaipaat elämääs ystävää, joka jaksaa kuunnella, rakastaa syvällisiä keskusteluja, mutta osaa myös heittäytyä ja vitsailla niin täältä löytyy ettimäsi ihminen. Oon 22v nuori nainen keski-pohjanmaalta. Ois kiva, jos oisit suunnilleen saman ikänen (+/- muutama vuos ei haittaa) eikä oo väliä mistä päin oot, rakastan matkustelua ja tykkään myös puhuu puhelimessa, mutta on kiva myös nähä kasvokkain. Mut saa mukaan leffaan, kahville, shoppailemaan, viettämään rentoa iltaa kotona netflixin parissa ja myös kaikkeen uuteen ja extempore tekemiseen. :)

8.12.2020

Moi!

Mies, 30 vuotta, Kokkola, Keski-Pohjanmaa

Etsin kaveria vapaa-ajan liikuntaan! 😀 Lenkille, pyöräilemään, ym.🙂 Nakkaa viestiä jos liikunta kiinnostaa tai vaikka olisit vasta miettimässä säännöllisen liikunnan aloittamista! 🚴‍♂️🏄‍♂️⛷🧗‍♂️🏋️‍♂️

10.11.2020

Moikka!

Nainen, 20 vuotta, Kokkola, Keski-Pohjanmaa

Etsinnässä juttukaveri tai ystävä, jonka kanssa viettää aikaa.

Olen 20-vuotias nuori nainen, joka rakastaa liikuntaa ja luonnossa oleskelua. Olen nyt syksyllä Kokkolaan muuttanut ja en tunne täältä juuri ketään.

Tykkään spontaanisti lähteä kaikkeen mukaan ja inhoan yksin olemista. Olen myös kova pohtimaan maailman menoja, joten juttua kyllä riittää!

Laitahan mulle täällä koodia iästä, sijainnista ja sukupuolesta riippumatta, mikäli haluat tutustua! ☺️

Sivu
Takaisin ylös