Ilmoitukset alueelta Keski-Pohjanmaa (38 kpl)

 - 
 
2 päivää sitten

Moro!

Mies, 24 vuotta, Kokkola, Keski-Pohjanmaa

Oon 24-vuotias kundi Kokkolasta. Ois kiva tutustua uusiin ihmisiin ja saada lisää kavereita, joitten kans vois viettää aikaa, lähtee vaikka ajelulle tai mitä vaan ikinä keksitään. Luonteeltani oon aika rento, luotettava ja helposti lähestyttävä :)
Vapaa-ajalla yleensä värkkäilen autoja. Jos kiinnostaa niin pistä viestiä!

12.10.2021

Mooi!

Nainen, 24 vuotta, Kokkola, Keski-Pohjanmaa

Mooikka! Tääl ois 24v tyde juttu/peliseuraa(pc) ettiis, et ei oo välii mistä päi oot😊 *Eikä sukupuolel oo väliii

~Jos oot yökukkuja saat plussa pisteit😜

12.10.2021

Hei sinä! Tässä hymy juuri sinulle -> :)

Nainen, 20 vuotta, Keski-Pohjanmaa

Olen 20-vuotias naisenalku, joka on hieman hukassa itsensä kanssa. Toivon löytäväni ystäviä, joiden seurassa löytäisin todellisen minäni.
Pidän musiikista ja treenaamisesta, mutta jälkimmäiseen olen menettänyt viime aikoina otteeni. Toivon saavani kipinän takaisin.
Olen hiukan pelokas sosiaalisissa tilanteissa ja ujo uusien ihmisten kanssa (oikestaan myös tuttujen), mutta asian muuttaminen on koko ajan työn alla.
Kaipaan ystäviä, joiden kanssa pystyn puhua mistä vain ja tehdä mitä vain. Kaipaan nauramista yhdessä.
Ajatuksena tuntuu mahdottomalta löytää täysin tutemattomasta ihmisestä netin kautta ystävää, mutta tahdon uskoa siihen joten en heitä kirvestä kaivoon ja kokeilen onneani.
Otahan yhteyttä, jos mahdollisesti kiinnostuit hahmosta kertomuksen takaa.

10.10.2021

Aitoa ystävää/ystäviä

Nainen, 63 vuotta, Keski-Pohjanmaa

Olen kiinnostunut monenlaisista asioista: Historiasta, teatterista, konserteista, käsitöistä, kirjallisuudesta, luonnosta, hyvästä ruoasta kenties viinilasillisen kera, "maailmanparannustuokioista"...ja ehkäpä voisin vielä kiinnostua jostakin uudestakin.
Mutta olisi niin paljon hauskempaa kokea asioita toisen siitä nauttivan kanssa.
Olen lähiaikoina eläköitymässä ja omaa itsenäistä aikaa jää sen jälkeen runsaasti. Olisitko kiinnostunut jakamaan sitä välillä kanssani?
Ei haittaa, vaikka olisit kauempaakin. Tärkeintä on, että olemme jollain tavalla samalla aaltopituudella ja että voimme kunnioittaa toistemme arvomaailmaa vaikka se eroaisikin omastamme.
Kirjoittele rohkeasti. Tutustutaan ja katsotaan mitä tapahtuu.

10.10.2021

Ystäviä etsimässä🤍

Nainen, 26 vuotta, Kokkola, Keski-Pohjanmaa

Hei!
Olen 26-vuotias nainen Keski-pohjanmaalta, lh-opiskelija, kahden (8v & 5v) lapsen äiti ja vasta eronnut. Erilaisten elämäntilanteiden vuoksi vanhat ystävät ovat vuosien saatossa hävinneet. Ja uskon sanontaan ”ei se määrä vaan laatu”, siispä olisi ihanaa löytää uusi pitkäaikainen ystävä/ystäviä. Ei väliä onko sinulla lapsia tai oletko lapseton. Välillä on vain kiva päästä tästä lapsikuplasta pois ja jutella muustakin.

Alkuun saatan olla ujo, mutta kunhan opin tuntemaan niin minusta kuoriutuu huumorintajuinen, rehellinen, menevä ja äänekäs persoona🤭 välillä olen myös aika extempore tyyppiä.
Tykkään liikunnasta, ulkoilusta, shoppailusta, illanvietosta💃🏼🥂 ja ihan vain rennosta olemisesta/löhöilystä.

Pistä ihmeessä viestiä jos yhtään tuntuu siltä että haluaisit tutustua!

27.9.2021

Kaveri Kokkolalaiselle

Mies, 25 vuotta, Kokkola, Keski-Pohjanmaa

Moi!

Oon 25v opiskelija Kokkolasta, mut lähtösin Pohjois-Pohjanmaalta, jossa tulee vielä vapaa-aikaa vietettyä perheen luona. En oo yhtään sopeutunu elämään Kokkolassa, enkä tunne täältä ketään. Ainoat kaverit jotka koulussa tein on jo muuttaneet pois.

Tykkään vapaa-ajalla pelata (Lähinnä PC:llä) ja ajella (Lähinnä Volvolla). Myös kuvataiteet on lähellä sydäntä, vaikka paskat mä mitään piirtää tms. osaa. Tykkään myös eläimistä vaikkei atm niitä löydy.

En oikeen ees tiiä millasta seuraa haen. Voidaan nähdä irl, voidaan pelailla ja jutskata discordissa tai voidaan vaan snäpätäkkin jos haluat.

Ihmisiin tutustuminen on itelle aina ollut hankalaa, joten ehkä tässä iässä olis jo aika ainakin yrittää! Mua ei tosiaan kiinnosta sun sijainti, ikä, sukupuoli tai ulkonäkö. Tai no kiinnostaa mut ne ei oo rajotteita, tiiäkkö?

Heitä viestiä jos kiinnostaa yrittää tutustua. :)

6.9.2021

Hei! :)

Nainen, 18 vuotta, Kokkola, Keski-Pohjanmaa

Hei!

Olen 18 vuotias lukio-opiskelija jolle musiikki on lähellä sydäntä. Muusikon ura on tällähetkellä mielessä lukion jälkeen. Soitan bassoa, kitaraa (huonosti) ja laulan. Kuuntelen eniten heviä, punkkia ja goottimusiikkia mutta olen avoin kaikenlaiselle musiikille. Keikoilla käyminen on myös yksi asia jota rakastan, keikkaseura aina kelpaa! Seura kelpaa myös kaikenlaiselle kulttuurielämyksille kuten museokäynneille.

Musiikin lisäksi olen myös kiinnostunut psykologiasta, filosofiasta, kauhuelokuvista ja taiteesta. Ihmis- ja eläinoikeudet ovat myös asia josta olen hyvin intohimoinen. Uskon kaikkien tasa-arvoon sukupuolesta, rodusta tai seksuaalisuudesta riippumatta. Luonteeltani olen ystävällinen, energinen ja kavereiden mukaan aggressiivisesti oma itseni. Jos olet kiinnostunut samanlaisista asioista älä pelkää laittaa viestiä! Kaikenlaiset sosiaaliset mediat voi saada kysymällä.

27.7.2021

Heippa!👋🏼

Nainen, 26 vuotta, Kokkola, Keski-Pohjanmaa

Olen muuttanut Kokkolaan vajaa kymmenen vuotta sitten, mutta kaveripiiri on edelleen todella pieni. Koen siis usein yksinäisyyttä.

Luonteeltani olen kiltti, empaattinen, toimelias, rehellinen, luotettava... Rakastan kaikkia ja kaikkea.😅
Minulla on ADHD, mikä vaikuttaa elämässä moniin asioihin niin negatiivisesti ko positiivisestikin.

Harrastan heppailua, lenkkeilyä ja kuntosalia. Tykkään videopeleistä, eläimistä ja dokkareista. Rakastan liikuntaa ja ulkoilua! Haluaisin käydä patikoimassa, telttailemassa ja kalastamassa, mutta kaveri puuttuu.

Lähden mukaan kahville/kaljalle/viinille, urheilemaan/ulkoilemaan, patikoimaan, kalaan, ajelulle, leffaan, syömään, ex tempore hömpötyksiin.. Ihan minne vaan!🤪

Sun iällä tai sukupuolella ei ole merkitystä.
Laita rohkeasti viestiä jos tuntuu, että voisi jotakin yhteistä löytyä!😊

22.7.2021

Hei! 👋🏻

Mies, 34 vuotta, Kokkola, Keski-Pohjanmaa

On viimeiset 4-5 vuotta tullut vain suoritettua elämää ja koittanut pyörittää arkea. Nyt havahtunut siihen, että kaverisuhteet on tässä myllytyksessä joutuneet maksumiehiksi. 🤔 Ja ei ole viimeaikoina paljon tullut pyörittyä sosiaalisissa tapahtumissa missä olisi uusiin ihmisiin tutustunut, niin yritetään tätä kautta. 😅

Vapaa-ajalla tulee katsottua leffoja/sarjoja, luettua kirjoja, pelattua tietokoneella ja liikuttua säännöllisen epäsäännöllisesti.

Iällä tai sukupuolella ei niinkään ole merkitystä jos jutun juurta ja yhteisiä keskustelunaiheita löytyy. ☺️

28.6.2021

Ystäviä ja pelikaverita vailla🥺

Mies, 18 vuotta, Keski-Pohjanmaa

Moi oon 18v ja keski-pohjanmaalta suunnilleen saman ikäisiä ystäviä vailla tykkään pelata melkein mitä pelejä vaan oon sitten ujo ja hiljainen aluksi ainakin ja en juurikaan tee mitään muutakuin istu koneella pelaamaasa tai kottomassa jotain paskaa. Tekisin mielelläni jotain muutakin kuin pelaisin mutta ei mulla niitä ystäviä oo niin en oikein oo halunnu ja ois kiva joskus nähä livenäkin tuu jutteleen snäppiin pls!..

Snp: juhoyrttikoski

18.6.2021

Moikka

Mies, 24 vuotta, Keski-Pohjanmaa

Etsin uusia ystäviä joiden kanssa vaihtaa kuulumisia maailman menosta ja kaikkesta ihan juttelemalla vaikka snäpissä :) eikä ole väliä mistäpäin olet

21.3.2021

Hellurei! :)

Nainen, 22 vuotta, Kokkola, Keski-Pohjanmaa

Heips, täälläpäin on 22v nainen suoraan Kokkolan ytimestä.
Etsiskelen hyvii tyyppejä joiden kans jakaa elämän iloja ja suruja, paikkakunnalla ja sukupuolella ei oo väliä mutta olis kiva jos oot suunnilleen samaa ikäryhmää :)

Olen luonteeltani iloinen, luotettava, energinen ja tyhmän huumoritajun omaava persoona. Vapaa-aika menee aika pitkälti vaan kotona ja jonkin verran urheilessa.
Mielenkiinnonkohteita on urheilun lisäks luonnossa liikkuminen, extempore seikkailut ja rakastan pitkiä keskusteluita.

Laita ihmeessä viestiä jos kiinnostuit/ sulla on samanlaisia mielenkiinnonkohteita ja haluut tutustua :)

22.1.2021

Nörtti etsii nörttiä

Nainen, 26 vuotta, Kokkola, Keski-Pohjanmaa

Elämään on siunaantunut avomies ja sen mukana ihan mukava määrä yhteisiä kavereita, mutta täysin omat kaverit (varsinki nörttihenkiset semmoset) on hyvin vähissä. Kaipailisin peliseuraa (PC) ja tyyppiä jolle jakaa kaikki parhaat nörtti-meemit, joille muut ei osaa mun kanssa nauraa. Ois myös kiva jakaa ihan vaan arjen kuulumisia ja kuvia päivän puuhailuista jonku kans :)

Pelailun lisäksi aika kuluu pääasiassa piirrellen, virkaten, leffojen/sarjojen kattelun, musiikin kuuntelun ja kaiken maailman tuunailuprojektien parissa. Mettässä on myös kiva käppäillä ja leikkiä omaksi iloksi luontokuvaajaa. Fantasia ja sci-fi on kaikissa muodoissa lähellä sydäntä, musiikkimaku painottuu aika vahvasti raskaampaan suuntaan. Huumorintaju on välillä hyvinki musta ja kiero, puujalkoja viljelen myös lähes kohtuuttoman ahkerasti. Mieltäni en helposta pahota ja se ois suotavaa myös toiselta osapuolelta, joskus vitsit voi olla nimittäin myös hitusen kyseenalasia.

Pelien maailmassa oon jämähtäny hyvin pitkälti yksin hakattaviin rooli- ja seikkailupeleihin. Skyrim, Witcher, Mirror's Edge, Risen ja Hobo: Tough Life näin muutamia mieleen painuneita mainitakseni. Suurimpana rakkautena on ja tulee aina olemaan Dragon Age <3 Satunnaisesti käyn hakkaamassa kasuaalia/deathmatchia/arms racea CeeÄssän puolella, mutta taidot ei siinä ole kovin hääppöset :'D Joskus kokeillu myös muutamia MMORPGeja, mutta eihän nekään yksin oikein erityisen hauskoja ole. Mielelläni kokeilen lähes mitä tahansa peliä sopivan seuran kanssa, kauhuun ei aivot kuitenkaan taivu ^^'

Jos ajatukset natsaa, niin keksitään joku kätevämpi paikka tutustua, esim Discord :) WhatsAppeja ja henk.koht. Instoja voi vaihella sitte myöhemmin, jos juttu alkaa luistaa.

P.s. Mun tussailuja voi halutessaan käyvä stalkkaamassa Instassa nimeltä MustelmaArt (törkeää mainostusta, eikö teillä ole mitään moraalista häpyä, ei)

17.1.2021

Heippa!!

Mies, 28 vuotta, Kokkola, Keski-Pohjanmaa

Oon 28-vuotias mies, muutin hiljattain Kokkolaan opiskelujen takia, (opiskelen kokiksi) että jos Kokkolastakin löytyys uusia ihmisiä joihin tutustua niin ois aika törkeen kiva :> Olen alunperin Etelä-Pohjanmaalta Seinäjoelta.
Elikkäs olisi mukavaa löytää suht samanhenkistä seuraa,
Harrastuksiini kuuluu: pelaaminen sekä niitten striimaaminen. Pelit on ollu aina lähellä mun sydäntä ja varsinkin tarinalliset pelit. Musiikki eli soitan trumpettia sekä soittelen Seinäjoen sinfonia orkesterissa ja semmonen satunnainen liikunta (pyrin ainakin sen 3 kertaa viikos lenkkeillä) johon kuuluu Pokemon Go:n pelaaminen, tottakai sitä pitää lenkeillä hyödyntää :)
Katson animea, katson paljon leffoja ja sarjoja (netflix ja disney+), kuuntelen musiikkia laidasta laitaan, mutta kaikkein lähellä sydäntäni on power metal :3

Jos yhtään nappas niin pistähän koodia ja tutustutaan ^_^

Snäppi: slaveppi92

16.12.2020

Hei kaikki :)

Nainen, 22 vuotta, Kokkola, Keski-Pohjanmaa

Moikka! :)
Jos kaipaat elämääs ystävää, joka jaksaa kuunnella, rakastaa syvällisiä keskusteluja, mutta osaa myös heittäytyä ja vitsailla niin täältä löytyy ettimäsi ihminen. Oon 22v nuori nainen keski-pohjanmaalta. Ois kiva, jos oisit suunnilleen saman ikänen (+/- muutama vuos ei haittaa) eikä oo väliä mistä päin oot, rakastan matkustelua ja tykkään myös puhuu puhelimessa, mutta on kiva myös nähä kasvokkain. Mut saa mukaan leffaan, kahville, shoppailemaan, viettämään rentoa iltaa kotona netflixin parissa ja myös kaikkeen uuteen ja extempore tekemiseen. :)

Sivu
Takaisin ylös