Ilmoitukset alueelta Keski-Pohjanmaa (46 kpl)

 - 
 
18.5.2022

Moro!

Mies, 24 vuotta, Kokkola, Keski-Pohjanmaa

Moro! Oon 24v opiskelija Oulusta ja asustelen täällä Kokkolassa kesän, kun käyn kesätöis. Etin kavereita täältä päin joiden kaa vois viettää aikaa kun en täältä tunne oikeen ketään. Etin mielellään omaikäsiä kavereita.
Tykkään liikkua, pelailla pc:llä tai lautapelejä, kattoo sarjoi ja leffoi sekä tykkään myös kesäl viettää aikaa ulkoilun merkeis käymällä vaikka ajelemas tai heittään kiekkoa 😁. Luonteeltani oon rauhallinen ja huumorintajunen.

Tykkään myös keskustella asioista laidasta laitaan.
Jos tekee mieli jutella niin pistä vaan rohkeesti viestii👍

29.4.2022

Hei sinä pirteä keski-ikäinen mies

Nainen, 52 vuotta, Perho, Keski-Pohjanmaa

Olen keskipohjanmaalta, toiveena löytää ystävä samoilta seuduilta tai keski-Suomesta tai pohjoispohjanmaalta. Olisit vielä työssä käyvä ja luontoihmisiä. Ei haittais, vaikka harrastaisit kuntoliikuntaa. Musikaalisuus plussaa. Tule seuraksi vähän yli viiskymppiselle naiselle. Etsin kv kaveria tai vaikkapa pitempiaikaista seuraa, jos kemiat osuu yksiin.
Olen työkyvyttömyyseläkkeellä, mutta silti töissä. Päivät täyttyy aika mukavasti sillä, toki vapaatakin jää. Harrastan kuntoliikuntaa, uintia, pyöräilyä ja kävelyä. Joskus retkeilen. Ja musiikkia harrastan omaksi iloksi.

27.4.2022

Hei! :)

Nainen, 19 vuotta, Keski-Pohjanmaa

Hei!

Olen 19 vuotias lukio-opiskelija jolle musiikki on lähellä sydäntä. Lukion jälkeen olisi suunnitelmia lähteä opiskelemaan kulttuurituottajaksi mutta tuntuu että suunnitelma vaihtuu viikottain. Soitan bassoa, kitaraa (huonosti) ja laulan. Kuuntelen eniten heviä, punkkia, neo-folkkia ja goottimusiikkia mutta olen avoin kaikenlaiselle musiikille. Keikoilla käyminen on myös yksi asia jota rakastan, keikkaseura aina kelpaa! Seura kelpaa myös kaikenlaiselle kulttuurielämyksille kuten museokäynneille.

Musiikin lisäksi olen myös kiinnostunut psykologiasta, filosofiasta, valokuvauksesta, kauhuelokuvista, vaatteiden tekemisestä ja muokkaamisesta ja taiteesta. Kaikki luova tekeminen on itselle aivan paras tapa kuluttaa aika. Ihmis- ja eläinoikeudet ovat myös asia josta olen hyvin intohimoinen. Uskon kaikkien tasa-arvoon sukupuolesta, rodusta tai seksuaalisuudesta riippumatta.

Luonteeltani olen ystävällinen, energinen ja kavereiden mukaan aggressiivisesti oma itseni. Oon ihminen joka rakastaa syvällisiä keskusteluita ja toisiin ihmisiin tutustumista. Oon aina ollut vähän pohtija tyyppiä ja tykkään kyseenalaistaa kaiken. Olen myös kamppailut elämäni aikana mm. Masennuksesta ja ahdistuksesta ja yhä opettelen elämään niiden kanssa. Mielenterveys asiat kiinnostavat myös oman kokemuksen ulkopuolella. Jos olet kiinnostunut samanlaisista asioista älä pelkää laittaa viestiä! Kaikenlaiset sosiaaliset mediat voi saada kysymällä.

31.3.2022

Moi

Mies, 19 vuotta, Kokkola, Keski-Pohjanmaa

Tämmönen parikymppinen just Kokkolaan muuttanut mies etsii lenkkeilyyn, sulkapalloon tai johonki muuhun urheiluun kaveria😁
Iällä eikä sukupuolella väliä

18.3.2022

Kaveria sähköiseen kirjeenvaihtoon

Nainen, 47 vuotta, Keski-Pohjanmaa

Luettuani muiden ilmoituksia totean, että en ole sisäisesti kaunis, minulla ei ole positiivinen asenne elämään enkä ole muutoinkaan kovin rakentavaa seuraa. Jos sen sijaan olet kiinnostunut testaamaan oman ajattelusi perusteitten kestävyyttä, keskustelemaan pohtimastasi, erittelemään maailmankuvaasi tai jakamaan kokemuksiasi -kenttä on sinun. Suhtaudun nykyaikaan vastentahtoisesti, en seuraa uutisia, enkä innostu uudesta tekniikasta, mutta tuskin se rajoittaa seuranpitoamme. Ennemmin se, että olet kellunut pinnalla karikoitta. Jostakin sisimmästäni löytyy kyllä lämpöä ja ymmärrystäkin elämästä jotakin oppineelle.

Jos olet mies, joka katselee usein maailmaa alta kulmiensa, mutta välillä huvittuneena, kirjoita.

Vapaa - aikana luen, käyn kirjastossa, hiihtelen metsissä ja retkeilen tekosyyllä marjastus tai sienestys.

9.3.2022

Moikka!

Nainen, 21 vuotta, Kokkola, Keski-Pohjanmaa

Etsinnässä juttukaveri tai ystävä, jonka kanssa viettää aikaa tai keskustella muuten vain.

Olen 21-vuotias nuori nainen, joka rakastaa liikuntaa ja luonnossa oleskelua. Olen tänne muuttanut jonkin aikaa sitten opiskelujen perässä enkä tunne täältä siksi juuri ketään. Kaikki kaverini asuvat ympäri Suomea, joten ois kiva tutustua ihmisiin täältäkin.

Tykkään spontaanisti lähteä kaikkeen mukaan ja inhoan yksin olemista. Olen myös kova pohtimaan maailman menoja, joten juttua kyllä riittää eikä tylsää tule olemaan mun seurassa.

Laitahan mulle täällä koodia iästä, sijainnista ja sukupuolesta riippumatta, mikäli haluat tutustua! ☺️

28.2.2022

Hejsan :)

Nainen, 24 vuotta, Kokkola, Keski-Pohjanmaa

Oon 24-vuotias nainen joka etsii kavereita kenenkaa hengata vapaa-ajalla :)
Rakastan elukoita, mulla on koira ja kaks kissaa.
Mun elämä on semmosta että käyn töissä, koiran kans lenkillä, pelaan ja katon sarjoja XD
Kuuntelen kans paljo metallimusiikkia ja siks ostin sähkökitaran mitä aattelin opetella soittamaan. :)
Ois kiva joskus hengata kavereitten kans entäku vaan kattoo sarjoja koko illan nii mulle saa ihan kuka vaan laittaa viestiä jos kiinnostais saada uusi kaveri :’)

15.2.2022

Moro!

Mies, 24 vuotta, Kokkola, Keski-Pohjanmaa

Oon 24-vuotias mies Kokkolasta. Ois kiva tutustua uusiin ihmisiin ja saada lisää kavereita, joitten kans vois viettää aikaa, lähtee vaikka ajelulle tai mitä vaan ikinä keksitään. Luonteeltani oon rento, luotettava ja helposti lähestyttävä :)
Vapaa-ajalla yleensä värkkäilen autoja. Jos kiinnostaa niin pistä viestiä!

26.1.2022

Keksitäänkö jotain yhteistä pelattavaa?

Nainen, 27 vuotta, Keski-Pohjanmaa

Avomiehen kanssa asusteleva nörtti ja taiteilijasielu etsiskelee erityisesti peliseuraa, jonka kans jauhaa samalla päivän kuulumisia ja miksei syvällisempiäki aiheita. PC toimii mulla alustana ja viime aikoina kovimmassa kulutuksessa on ollu Red Dead Online ja Genshin Impact. Yleisesti kaiken sortin RPGt, seikkailupelit ja survivalit on lähimpänä sydäntä. PvP pelit ei mun hitailla aivoilla toimi, eikä oikeestaan mitkään muutkaan erityisen nopeatemposet tapaukset. Aiemmin mainittujen lisäksi muutamia lemppareita vuosien varrelta on mm. Dragon Age, The Witcher, Mirror's Edge, Valheim ja Kingdoms of Amalur.

Pelailun lisäksi kulutan aika paljo sarjoja ja leffoja (kaikkea turhanpäiväsistä realityistä dokumentteihin. Fantasia ja scifi on myös kaikessa aina varma valinta) sekä musiikkia (pääasiassa hieman raskaamman puoleista). Kaiken maailman tuunailu-, sisustus- ja käsityöprojektit vie kanssa vaihtelevasti inspiksen mukaan vapaa-aikaa. Omistan aika synkän, pervon ja puujalkaisen huumorin. En pahota mieltäni kovin herkästi ja se ois ihan positiivinen juttu myös teikäläiseltä.

Yritän pitää tämän ilmoituksen mahollisimman lyhkäsenä eli voipi kysellä viestillä, jos jotain hyvinki olennaista jäi uupumaan! Tai voi kysellä jotain mahollisimman epäolennaistaki. Ihan mitä mieleen sattuu juolahtamaan :D

11.1.2022

Ystävää etsimässä…

Mies, 40 vuotta, Kokkola, Keski-Pohjanmaa

Nelikymppinen miekkonen kaipaa naisseuraa rinnalleen. Arvostan vapaa-aikaa ja elämää sen verran, että baarit ei kiinnosta. Liikun aktiivisesti muutaman kerran viikossa pitääkseni mielen virkeänä. Kokeillaan uhkarohkeasti, voisiko tätä kautta löytää iloa elämään?

1.1.2022

Helou

Nainen, 25 vuotta, Kokkola, Keski-Pohjanmaa

Vasta marraskuusta asti Kokkolan sivukylällä asustellut, vielä eo kavereita täältä ole. Rakastan eläimiä, niihin työtkin perustuu. Kotona kissa ja mies. Töissä saatan olla niin arkena kuin pyhänä ja aamulla ja illalla, mutta viestit ja puhelut kulkevat silloinkin. Olisi vain mukava jos joskus voisi käydä jossain ilman miestä 😅 eli olisi jotain omaa. Ratsastusta harrastanut myös, nyt vain ne hommat vähän tauolla kun hevonen puuttuu.
Urheilua haluaisin muutenkin harrastaa, mutta hyvä en siinä ole ja kropan erilaiset vammat aiheuttavat esteitä joillekin liikunnoille, mutta varmasti monia olisi kiva edes testata.

Eli viesti/puhelu/urheilu/juoruilu/illanvietto-kaveri hakusessa. :)

21.12.2021

Hei!

Mies, 24 vuotta, Kokkola, Keski-Pohjanmaa

Olen 24-vuotias mies Kokkolasta. Mulla ei ole täällä paljoa kavereita, joten olisi mukavaa tehdä tuttavuutta uusien ihmisten kanssa ja löytää kavereita vapaa-ajan viettoon, esimerkiksi ulkoiluun, pelailuun tai ihan vaan juttukaveriksi :)
Olen luonteeltani avoin ja rauhallinen mutta myös energinen ja innokas kokeilemaan uusia juttuja. Vapaa-aika menee yleensä netissä, kirjoja lukiessa ja liikunnan harrastamisessa. Tykkään myös liikkua luonnossa ja pidän pitkistä ja syvällisistä keskusteluista!
Etsin suurin piirtein samaa ikäluokkaa olevia kavereita, sun sukupuolella ja sijainnilla ei ole väliä, koska netissäkin voi keskustella. Laita vaan rohkeasti viestiä jos kiinnostaa tutustua!

13.12.2021

Ystävää etsimässä

Nainen, 44 vuotta, Kokkola, Keski-Pohjanmaa

Hei,

Olen 44-vuotias perheellinen, työssäkäyvä ja vapaa-aikana opiskeleva nainen Keski-Pohjanmaalta. Elämässäni on jokunen ystävä ja kavereita, mutta tilaa olisi sydänystävälle, jonka kanssa voisi jakaa elämän ilot ja surut. Lapset ovat kasvaneet ja osa muuttanut jo pois kotoakin, joten aikaa johonkin omaan alkaa taas olla. En ole himoliikkuja, luontoretkellä voin joskus käydä jos säät sallii ja eväät on kunnossa. Jumpalla pyrin käymään säännöllisen epäsäännöllisesti. Nautin syvällisistä keskusteluista, kahvilassa istuskelusta, kulttuurista, meikkaamisesta ja pienistä reissuista. Luonteeltani olen avoin, syvällinen, suora ja iloinen. Innostun uusista asioista ja kokeiluista, ehkä jokin uusi harrastuskin elämääni mahtuisi. Ehkä voitaisiin etsiä yhteisiä mielenkiinnon kohteita? Iälläsi tai sukupuolella ei ole niin merkitystä, yhteensopivat kemiat on paljon tärkeämpi juttu 😊
Jään odottamaan viestiäsi!

11.12.2021

Ystävä hakusessa!

Mies, 46 vuotta, Kokkola, Keski-Pohjanmaa

Olen 46-vuotias perheellinen mies, jolla on liuta kavereita/tuttavia, mutta ei yhtään oikeaa ystävää. Sellaiselle olisi kuitenkin paikka elämässäni, joten jos koet että meistä voisi tulla sellaiset, ota rohkeasti yhteyttä. Sukupuolellasi ei ole väliä.

Olen mukava ja rauhallinen, hyvä keskustelija ja kuuntelija, luotettava ja tasapainoinen. Tykkään penkkiurheilusta, maastopyöräilystä, retkeilystä/patikoinnista, kirpputoreista ja vanhoista esineistä, remontoinnista yms. En ole kiinnostunut autoista, moottoripyöristä ja niiden tehoista enkä ryyppyseurasta.

Kirjoittelemisiin!

8.12.2021

Seuraa pimeneviin iltoihin

Mies, 31 vuotta, Kokkola, Keski-Pohjanmaa

Moikka kaikille! 😊
Muutto tuli, ja kaverit uupuu!
Olen huomannut että viihdyn paremmin aikuisessa ja kypsässä seurassa, joten nyt olisikin hakusessa urheilu/ päivä-, ilta-, aamukahviseuraa itseä vanhemmista, kauniimman sukupuolen edustajista 😊 keksitään yhteiset vitsit ja harrastukset! Jos haluat keskustella ja saada asioihin erilaista näkökulmaa, olisi kiva vaihdella kuulumiset!
Snap ja kik löytyy kun vaan kysyy 👍🏼

28.11.2021

Heippa ☺️

Nainen, 30 vuotta, Keski-Pohjanmaa

Olen keski-pohjanmaalta, saatan aluksi olla hieman ujo ja jännitän asioita varsinkin uusia vaikkakin en anna niitten kuitenkaan pysäyttää 😊 tykkään jutella melkeinpä kaikenlaisista asioista, mutta hiljaisuudessakaan ei ole mitään vikaa 🤭
Reissaan mielelläni pikkumatkoja ja pidemmälle lähden jos matkaseuraa löytyy😊
Kuuntelen paljon erilaista musiikkia, riippuen päivästä ja sen hetkisestä ajatustavasta, pitkät kävelyt on mukavia ja vaikka auton omistan niin matkat kuljen mieluiten kävellen.
Otan ihmisen sellaisena kuin hän on, en lokeroi tai tuomitse.
Olitpa minkälainen vain, kuka vain... Ota yhteyttä?😊

25.11.2021

Hei sinä! Tässä hymy juuri sinulle -> :)

Nainen, 20 vuotta, Keski-Pohjanmaa

Olen 20-vuotias naisenalku, joka on hieman hukassa itsensä kanssa. Toivon löytäväni ystäviä, joiden seurassa löytäisin todellisen minäni.
Pidän musiikista ja treenaamisesta, mutta jälkimmäiseen olen menettänyt viime aikoina otteeni. Toivon saavani kipinän takaisin.
Olen hiukan pelokas sosiaalisissa tilanteissa ja ujo uusien ihmisten kanssa (oikestaan myös tuttujen), mutta asian muuttaminen on koko ajan työn alla.
Kaipaan ystäviä, joiden kanssa pystyn puhua mistä vain ja tehdä mitä vain. Kaipaan nauramista yhdessä.
Ajatuksena tuntuu mahdottomalta löytää täysin tuntemattomasta ihmisestä netin kautta ystävää, mutta tahdon uskoa siihen joten en heitä kirvestä kaivoon ja kokeilen onneani.
Otahan yhteyttä, jos mahdollisesti kiinnostuit hahmosta kertomuksen takaa.

31.10.2021

Hellurei!

Mies, 25 vuotta, Keski-Pohjanmaa

25v mies etsii valtiatarta. Olen hyvin alistuva ja kokeilunhaluinen. Nautin nöyryytyksestä, sekä siitä että saan miellyttää sinua. Leluja löytyy useampia mm siveysvyö, tappeja, dildoja, stringejä ja lisää varmasti tulee :)

Mikäli haluaisit kokeilla ottaa tämän lutkan hallintaasi laita viestiä

10.10.2021

Aitoa ystävää/ystäviä

Nainen, 63 vuotta, Keski-Pohjanmaa

Olen kiinnostunut monenlaisista asioista: Historiasta, teatterista, konserteista, käsitöistä, kirjallisuudesta, luonnosta, hyvästä ruoasta kenties viinilasillisen kera, "maailmanparannustuokioista"...ja ehkäpä voisin vielä kiinnostua jostakin uudestakin.
Mutta olisi niin paljon hauskempaa kokea asioita toisen siitä nauttivan kanssa.
Olen lähiaikoina eläköitymässä ja omaa itsenäistä aikaa jää sen jälkeen runsaasti. Olisitko kiinnostunut jakamaan sitä välillä kanssani?
Ei haittaa, vaikka olisit kauempaakin. Tärkeintä on, että olemme jollain tavalla samalla aaltopituudella ja että voimme kunnioittaa toistemme arvomaailmaa vaikka se eroaisikin omastamme.
Kirjoittele rohkeasti. Tutustutaan ja katsotaan mitä tapahtuu.

Sivu
Takaisin ylös