Ilmoitukset alueelta Kerava (63 kpl)

 - 
 
3 päivää sitten

Nainen, 21 vuotta, Kerava, Uusimaa

Etsin parastakaveria/kavereita keiden kanssa vois pelata erilaisia videopelejä, katella elokuvia tai sarjoja, lähetellä meemejä, puhua kaikesta turhanpäiväsestä jne.
Luonteeltani oon semmone outo, huumorintajunen, energinen ja aluks ujo, mut jos juttu luistaa ni oon aika puhelias.

Laita joku kiva cv itestäs ja vaikka discord/snap

15.7.2024

Mies 24-vuotta Kerava

Mies, 24 vuotta, Kerava, Uusimaa

Moi.
Täällä 24-vuotias mies Keravalta. Etsin kaveria/kavereita.
Elämä pyörii tällä hetkellä oikeastaan vaan työn ja kodin välillä.
Olis kiva löytää kavereita ikähaarukalla 20-25 (sukupuolella ei ole väliä), joiden kanssa tehdä jotain esim käydä leffassa kahvilla tai vaikka yksillä. Etsin kavereita Keravan alueelta, mutta ei haittaa, jos asut jollain toisella paikkakunnalla. Saatan olla aluksi hieman ujo, mutta kun tutustun paremmin niin silloin alkaa juttuakin tulemaan.

Vapaa ajalla tykkään lukea kirjoja ja välillä katsoa jotain sarjaa tai leffofja.

snap: Kalle_vaan

12.7.2024

Kavereita hakusessa!

Nainen, 21 vuotta, Kerava, Uusimaa

Heips!

Olen 21-vuotias Keravalla asuva opiskelija. Muutin kaksi vuotta sitten tännepäin ja aloitin opiskelut Helsingin yliopistossa, mutta kavereita en ole saanut hankittua. Haluaisin oikeita ja kestäviä kaverisuhteita. Erityisesti seuraa etsin Uudenmaan alueelta, koska tykkäisin nähdä ihan kasvotustekin, mutta tottakai myös muualta olevien kanssa juttelen mielelläni!

Mua kiinnostaa useat aiheet, etenkin eri tieteet, mutta moni muukin aihe kiinnostaa, mm. politiikka, musiikki, pelit, elokuvat. Todella innokas oppimaan myös monista asioista, joten laita viestiä oikeastaan mistä tahansa.

Snäpissä tai discordissa voi suoraan lisätä, jos haluaa @jenalye / DemonThickFig #7801

Ilmoitus ei vanhene!

9.7.2024

Äitikavereita kävelylenkeille?

Nainen, 39 vuotta, Kerava, Uusimaa

Moikka! Täällä 39-vuotias kahden pienen tytön äiti, joka kaipailee seuraa vaunukävelyille ja leikkipuistotreffeille Keravalle. Vanhempi tyttäreni on 2-vuotias ja nuorempi tämän kesän alussa syntynyt. Olen parhaillaan vanhempainvapaalla enkä ihan hetkeen ole palaamassa töihini asiantuntijana julkishallinnossa, joskin teen parhaillaan opintoja HR-alalle, johon toivon työllistyväni jatkossa. Harrastan sellon soittoa, lentopallon pelaamista, talvisin yritän käydä hiihtämässä ja minulla on aiemmin ollut useampi oma hevonen. Nyt tosin hevoset jääneet, mutta voisin mahdollisesti innostua satunnaisesta ratsastusvaelluksesta tulevaisuudessa uuden kaverin kanssa. Myös esim kävelyretki Sipoonkorpeen voisi olla kiva! Jos olet kiinnostunut jostain tai joistain samoista asioista tai vaikket olisikaan mutta lenkkiseura kelpaisi niin laittele viestiä! :)

8.7.2024

Etsin ystäviä

Mies, 35 vuotta, Kerava, Uusimaa

Moikka, Olen 35 vuotias mies ja kanssani on helppo tulla toimeen. Olen luonteeltani ystävällinen, sosiaalinen, hymyileväinen, avoin ja rehellinen. Ja Minut saa mukaan moneen juttuun ja tykkään käydä kävelyllä metsässä ja kaupungilla kahvilla. Tykkään myös höpötellä kaikenlaisista asioista. Ja pidän myös matkustelusta ja minusta on kiva matkustaa etenkin Euroopassa. Asun rautatieaseman lähellä joten pääsen liikkumaan kätevästi julkisilla kulkuvälineillä. Minulle voi ehdottaa jos haluat käydä jossain mikä sinua kiinnostaa, lähden mielelläni mukaan😊. Ota rohkeasti yhteyttä, mielelläni tapaisin kasvotusten ja minulla on aikaa nähdä. Mulla löytyy whatsapp jossa voidaan myös keskustella ja vaihtaa ajatuksia.

7.7.2024

Helloy

Mies, 53 vuotta, Kerava, Uusimaa

Kavereita on mutta kalenterissa on tila myös uusille. Kirjoitella voi aina ja tutustua, aika näyttää mitä tulee.
Ei elämä pitää ottaa liian vakaavasti Avoimin mielin hakemassa uusia tuttavuuksia vaikka harrastuksiin.
Voisi mennä pelaamaan vaikka biljardia tai dartsia .
Myös moni muu peli on mielenkiintoinen hyvässä seurassa. Sienia tulee taas kohta ja sienimetsään pitää päästää aina kun ehti. . Kalastus on mukavaa huvitus.
Valokuvausta ajan kuluksi ja omaksi huviksi vaikka kamera on jäänyt pölyttymään hetkeksi.
Voidaan keskustella filateliasta tai maailmankaikkeudesta ja monesta muusta siitä välistä.
Treidaus ja sijoittaminen on asiat mitkä kiinostaa mutta en ymmärrä niistä mitään. Niihin asioihin voisi tutustua yhdessä kun kiinostaa.
En seuraa muotia enkä uusimpia trendejä. Elämässä kuljen omia polkuja. Olen 53vuotias mies ja asun Keravalla mutta autolla
pääse ja bussi kulkee.
Toiset tulee elämääni hetkeksi ja toiset vähän pitemmäksi aika ,jotkut pysyy mukana läpi elämäni.
Elämä on täynnä valintoja tai mahdollisuuksia.
Hankittaan uusia kokemuksia.

3.7.2024

Heii!👋🏻

Nainen, 28 vuotta, Kerava, Uusimaa

Jokusen vuoden kahden kissan kanssa Keravalla asustellu 28-vuotias leipuri.

Olis kiva saada ystäviä luontopolulle, kahville, keikoille, viini-iltoihin, kirppiksillä kiertelyyn, hyvissä cocktailbaareissa käymiseen, klubeille tanssimaan tai vaikka ulkomaille!✈️
Minne lähetään?

Jonkun aikaa sitten eronnut pitkästä parisuhteesta niin etenkin sinkkukaverit ois jees! Voitais jakaa yhteisiä fiiliksiä jne.✨️

29.6.2024

Etsitään kavereita

Nainen, 29 vuotta, Kerava, Uusimaa

Hei,
Ollaan -95 syntyneitä nuoria naisoletettuja Keravalta.
Etsitään siis kavereita, ystäviä ja hengailu seuraa.
Arkisin päivät menee töissä mut viikonloppuisin ja lomalla olis kiva et olis seuraa jonka kans vaik heittää tikkaa ja pelailla lautapelejä tai vastaavaa.
Ollaan aika Extemporee tyyppejä jos sille päälle satutaan.
Ollaan siis naispari, meil ei kauheasti oo kavereita saatikka ystäviä ja Ollaan yleensä aina kahdestaan.
Jos haluut "hauskaa" seuraa ja haluut vaan hengailla ilman mitään suurempia suunnitelmia ni pistä viestiä! 🤣
Eläimet lähellä sydäntä, kotoo löytyy kissa sekä kani.
Sukupuolella tai iällä ei väliä, ollaan avoimia kaikille uusille tuttavuuksille.

24.6.2024

Uusia kavereita

Nainen, 30 vuotta, Kerava, Uusimaa

Laita rasti ruutuun, tykkäätkö:
[ ] pelailla tietokoneella (mahdollisesti jopa juuri fps pelejä)
[ ] harrastaa kasuaalisti urheilua (esim. kävelyitä, pyöräilyä, hiihtoa tai uimista. Sulkapalloa olisi kiva kokeilla)
[ ] viettää iltaa lautapelejä pelaillen tai leffaa katsellen
[ ] koota palapelejä
[ ] hifistellä teen parissa
[ ] käydä ulkona keikoilla/baarissa tai kokeilemassa uusia ravintoloita

Jos laitoit ainakin pariin kohtaan rastin, ja olet naispuolinen henkilö ikävälillä n. 25-35v, niin ota yhteyttä! ^^

9.6.2024

Uusia ystäviä

Nainen, 26 vuotta, Kerava, Uusimaa

Moi,
Oon 26-vuotias nainen ja asun miehen kanssa Keravalla. Ois kiva löytää uusia kavereita. Tykkään tehdä vähän kaikenlaista esim. Käydä kirppiksillä, telttailla, käydä viihteel/terdel, pelaa sulkkista ym. Mielelläni kokeilen myös kaikkee uutta. Mun kanssa voi puhua kaikesta maan ja taivaan väliltä. Tykkään suhtautuu elämään rennosti ja heittää välillä ehkä (mustaakin)huumoria, joten mun kanssa ei voi olla kauheen tosikko 😁
Pistä vaa viestii tulemaan ja katotaan josko löytyis jotain yhteistä 👌🏼

9.6.2024

Gym

Mies, 24 vuotta, Kerava, Uusimaa

hei olen 24v mies. asustelen keravan seudulla ja olen etsimässä vaikka sali kavereitä tai olen oppimassa koodausta (pythoni ) ja jos olet siihen kiinostunu nii voitaas vaikka yhtessä otta jonkun projecti käsiin. töiteen jälkeen löytäät mut salilta jos sul on siihen kiinostusta nii voitaan vetää kunnon treenit ja antaa toisileen vähen potku treeneihin. vapalla ajalla nautiin muuten vaan elämästä jollain tavoin. otta yhtetä ja keksiitän jotain.

3.6.2024

Uusia ystäviä

Nainen, 37 vuotta, Kerava, Uusimaa

Hei, tässä kirjoittelee 36 vuotias nainen. Asun perheeni kanssa Keravalla ja olisi kiva löytää uusia tuttavia/ystäviä tästä ihan lähiseudulta, itselleni mutta mahdollisesti samalla myös lapsille (3&7 vuotiaat tytöt).

Vaikea kertoa itsestäni kun elämä pyörii pitkälti lasten ympärillä. Arkipäivinä ei kyl ehdi paljon muuta kun käydä töissä ja hoitaa kotiaskareita. Vapaapäivinä tulee välillä käytyä kahviloissa, leffoissa ja museoissa. Teatteriesitykset ja konsertit kiinnostaa myös (vaikka en olekaan nyt käynyt moneen vuoteen. Mutta ehkä tulevaisuudessa :) Eläimet ovat myös lähellä sydäntä ja voidaan ihan mielellään toimia välillä lasten tai/ja koiravahtina. Lenkkeilyä pitäisi harrastaa enemmänkin. Eli myös ihan kävelylenkit kiinnostaa jos asut lähellä.

2.6.2024

Heippa♡

Nainen, 24 vuotta, Kerava, Uusimaa

Moikka. Olen 24 vuotias nainen Keravalta.
Etsin uusia kavereita shoppailemaan,kahville,kävelylle yms:) käytän välillä alkoholia ja illanistujaiset on kivoja.
Asun yksin.
Tykkään käydä keikoilla ja matkustella.
Teen keikkatöitä(aikaa löytyy myös hyvin näkemiselle.🌸

Tykkään meikeistä, tatuoinnista, lävistyksistä
Olen luotettava ja ystävällinen,sosiaalinen😊
Laittaakaa rohkeasti yv:tä. :)
Ikä-haarukka sais olla (19-27)

25.1.2024

Moikkamoi!

Nainen, 38 vuotta, Kerava, Uusimaa

Olen 37-vuotias bi sinkku nainen, yhden melkein 8v. lapsen yksinhuoltaja (käytännössä), ja etsin uusia ystäviä. Ei väliä mistä itse olet, mutta toive on kuitenkin, että mahdollisimman läheltä Keravaa.
Toivon myöskin sinun olevan aikalailla samaa ikäluokkaa, sillä olen huomannut, että vaikka tulen toimeen monen ikäisten ja monenlaisten ihmisten kanssa, rutkasti itseäni vanhemmat ja nuoremmat ihmiset ovat ymmärrykseni ulottumattomissa ja koen vaikeaksi muodostaa ihmissuhteita heidän kanssaan. SIITÄ HUOLIMATTA otan yleensä ihmiset ihmisinä, enkä torppaa ketään yleensä tutustumatta. Eli mielellään 30-39v saisit olla, mutten tietystikään kiellä ottamasta yhteyttä, vaikket "sujahtaisikaan" tuohon ikähaarukkaan!

Valmistuin vuonna 2020 lastenohjaajaksi, ja olen unelmatyössä päiväkodissa vakituisena, eli olen tällä hetkellä varhaiskasvatuksen ryhmäavustajana.
Sinä voit olla ammatiltasi mitä tahansa! <3

Harrastuksina minulla on kävely, Pokémon Go (silloin tällöin, kunhan kiinnostusta, innostusta, aikaa jne löytyy), askartelu, neulominen, virkkaus, ompeleminen (pikkuhiljaa alkaa taas innostus/inspiraatio nousta pintaan vuosien jälkeen), viedopelit, kirjoittaminen, roolipelaus, keräily, valokuvaus, leipominen, maalaus, piirtäminen, lukeminen, suunnittelu ja listojen tekeminen :D
sekä joskus kesäisin pyöräily. Ja varmaan miljoona muuta. :'D

Harrastuksia, joita mietin et olis kiva kokeilla: nikkarointi tai puutyöt tms, kiipeily, telttailu, roadtripit (ainakin 1 vuodessa)...

Olen vähän introvertti, ja ahdistun väkijoukoista. Ihmiset ahdistaa, ei muu, niissä tilanteissa. Tosin, ahdistusta en tunne, kun olen jonkun läheiseni kanssa. Osaan myös hallita ahdistustani, siis että se ei estä minua menemästä kun on pakko johonkin julkisilla päästä. (Julkisilla liikkuminen on se vaikein osuus. Myös kuulokkeilla musiikin tai kirjan kuuntelu auttaa ahdistukseen yksin kulkiessa. Ja tähän on myös pelastus se, että minulla on nykyään ajokortti ja auto!) Olen aluksi todella ujo ja hiljainen, …

20.12.2023

Moi

Mies, 39 vuotta, Kerava, Uusimaa

Olen 39-vuotias miekkonen ja asun avopuolisoni kanssa Keravalla. Jokunen vuosi sitten muuttanut Etelä-Pohjanmaalta PK-seudulle ja kaverit jäivät pitkälti sinne suuntaan. Etsinnässä olisi siis kaveruuksia pk-seudulta, joiden kanssa voisi käydä kahvilla, syömässä, yhteisissä harrastuksissa tai vaikkapa vaan jutella niitä näitä. Toki kauempaakin käy, ja hyvin voidaan viestitellä / soitella tai vaikka jutella pelien lomassa - vaikka sitten livenä näkeminen olisi harvempaa.

Muutamia harrastuksia:
Musiikki (hardstylesta metalliin). Keikoilla on viime aikoina tullut käytyä lähinnä hardstyle-tapahtumissa.
Pelit (lähinnä PC:llä vaikka PS5 löytyy myös). Valorant ja Overwatch 2 näistä mitä voi yhdessä pelailla.
Lautapelit menee myös
Trap-ammunta kesäisin
Kävely luonnossa
Valokuvaus

Töissä olen IT-alalla, ja käyn Espoossa lähipäivinä.

Syvälliset keskustelut kiinnostavat myös ja mielestäni ymmärrän melko hyvin erilaisia persoonia. Mieluusti pidempiaikaisia kavereita/ystäviä, mikäli tulemme hyvin juttuun. Laitahan rohkeasti yksityisviestiä, mikäli kiinnosti 🙂

19.12.2023

Moikka kaikki!

Nainen, 29 vuotta, Kerava, Uusimaa

Moikkasta! ☺️☺️

Olen eläin rakas ja mulla on ihana hulivili koira. Asustelen mieheni kanssa yhdessä. Olen todella liikunnallinen, luova ja helposti innostuva persoona. Olen lapseton. Vaikka olenkin lapsirakas todennäköisesti tullaan paremmin juttuun jos sullakaan ei ole.☺️☺️

Mielekkäitä harrastuksia olis: lautapelit, leipominen, kirppikset, lenkkeily, metsässä kävely, ompelu, virkkaus, neulonta (ja muutenkin kaikki käsillä tekeminen on in! ❤️), leffojen/sarjojen kattominen, tykkään konsoli peleistä kuten switch pelit ja marjastus.

Mitä nyt sitten keksitäänkään niin voidaan tehdä kaikenlaista tai kokeilla vaikka uutta harrastusta!☺️

Olen itse savuton enkä myöskään juo ja olisi mukaavaa ettet harrastaisi kumpaakaan minun seurassani.🙂

Heitä rohkeasti viestiä niin tutustutaan!☺️

6.12.2023

moi!

Nainen, 29 vuotta, Kerava, Uusimaa

Etsin uusia tuttavuuksia ja ystäviä kaikenlaiseen tekemiseen. Oon rento ja lähden mukaan kaikenlaiseen tekemiseen :) Tällä hetkellä suoritan maisterin tutkintoa yliopistossa (humanistinen ala). Tykkään keskittyä liikunnallisiin aktiviteetteihin (lenkkeily, ryhmäliikunta, uiminen, luistelu), mutta tykkään myös käydä kirppareilla, leffoissa, kahviloissa, pelata lautapelejä jne. Tykkään myös eläimistä tosi paljon ja ajoittain haaveilen omasta koirasta :D Matkailu on myös toki lähellä sydäntä ja suoritin opiskelijavaihtoni Koreassa. Sanoisin, että mulle tärkeitä arvoja elämässä on kokonaisvaltainen hyvinvointi, kestävyys ja tasa-arvo. Myönnän välillä olevani stereotyyppinen elämää pohdiskeleva humanisti, mutta pyrin myös keskittymään positiivisiin asioihin elämässä. Laita viestiä jos haluat tutustua tai jutella :)

17.11.2023

Hakusessa hyviä tyyppejä

Mies, 28 vuotta, Kerava, Uusimaa

Hakusessa aitoja ja hyviä tyyppejä. Oisitko sä mun uusi luottoystävä?

Mä oon hyvä tyyppi, jolla on jalat maassa ja järki päässä. Tykkään syvällisistä keskusteluista ja aidosta läsnäolosta.
Pilkettä löytyy silmäkulmasta, joten mun kanssa ei tuu tylsää.
Luonteeltani olen lämmin ja tahdon muille hyvää. Kavereiden parissa olen luottoystävä.
Vapaa-ajalla vietän aikaa myös vapaaehtoistöissä, joissa voi oppia uusia hyödyllisiä taitoja ja auttaa muita ihmisiä.

Sydäntä lähellä on muun muassa:
-luonnossa liikkuminen ja ulkoilu
-erilainen liikunta, kuntosali ja laskettelu
-mökkeily ja veneily
-kahvilla käynti
-festarit ja keikat

Mielestäni tärkeintä kanssakäymisessä on kuitenkin seura ja yhdessäolemisen hyvä fiilis, ei niinkään ulkoiset puitteet.
Olen hyvin avoin erilaisille jutuille.

Päivät kuluu töissä, mutta illat ja viikonloput on aikaa nähdä ja kokea uusia asioita.
Toivon aitoa sitoutumista uuteen ystävyyteen ja oikeita kohtaamisia kasvostusten.

Sivu
Takaisin ylös