Ilmoitukset alueelta Karkkila (4 kpl)

 - 
 
17.7.2019

Hheissan

Nainen, 18 vuotta, Karkkila, Uusimaa

Heipsan! Olen 18 vuotias muikkeli just muuttanu uudelle paikkakunnalle uudenmaan alueelle. Etsin saman ikästä seuraa vaikka vaan ekaks kirjotteluun snäpissä tai jossain ja jos oikeesti on saman henkistä porukkaa ni miks ei vaikka nähtäis. Oon tosi ujo alussa mut sit ku juttu luistaa ni en oo todellakaa ujo enää. Mustan huumorin omavaa tyttö joka tykkää saman henkisestä ihmisestä. Vapaa ajallani tykkään käydä yhellä ja kattoo netflixii. En osaa kertoo ittestäni enempää mutta laita vaikka snäpissä tai täällä viestiä jos kiinnostaa ni kerron enemmä ittestänin.
Snäppi: monnamariaa

21.3.2019

Moi

Nainen, 35 vuotta, Karkkila, Uusimaa

Moi etsin uusia ystäviä olen 35 vuotias Karkkilasta harrastan lenkeillyä kuntosalia musikkin kuuntelua elokuvia katsomistakin olen rauhallinen kilti hauska rehellinen kuuntelen toisten murheet

29.10.2018

Kirjeenvaihto ystävää

Nainen, 35 vuotta, Karkkila, Uusimaa

Olen Jenni 35-vuotias asun karkkilassa luotettava, rauhallinen, herkkä, empaattinen ja huumorintajuinen nainen. Olen aina tykännyt kirjoittaa ja tutustua uusiin ihmisiin. Nyt olisikin mukava löytää toivottavasti pitkäaikainenkin ystävä, jonka kanssa voisi kirjoitella arjesta, haaveista, ajatuksista, harrastuksista, tunteista, maailmanmenosta tai ihan mistä vaan.
Harrastuksikseni voisin varmaan sanoa lukemisen ja liikunnan. Tykkään myös ommella, liikkua luonnossa, kuunnella musiikkia, viettää aikaa kavereiden kanssa ja kierrellä kirpputoreja. Olen sosiaalinen ja tarvitsen muiden ihmisten seurassa, mutta joskus olen vähän ujo. Innostun helposti asioista ja olen joskus vähän kärsimätön. Olen erittäin huono odottamaan, vaikka muuten olenkin melko rauhallinen. :) Pyrin kehittämään itseäni ja haastan itseni mielelläni erilaisissa tilanteissa. Itsetutkiskelu kiinnostaa myös.
Se minusta. Sinulta en vaadi kovin tarkkojen kriteerien täyttämistä. Iällä, sukupuolella, (Parisuhdetta etsin Toivon vain että olisit luotettava ja avoimesti oma itsesi

Takaisin ylös