Ilmoitukset alueelta Kanta-Häme (81 kpl)

 - 
 
eilen

Etsin kivoja tyyppejä!

Mies, 23 vuotta, Kanta-Häme

Terve!

Etsin arkeen jutteluseuraa, hyvää lenkkeilykaveria ja kenties jos nappaa niin sitä parasta kaveria mihin vaan ^_^

Tässä olisi tarjolla söpö ja mt-ongelmainen tyyppi jota saa tulla nykäisemään hihasta jos suinkin kykenee aloittamaan keskustelua.
Tule kertomaan säästä tai sammakoista!

Yleensä olen todella ujo ja vältän kontaktia uskalluksen ja kokemuksen puutteesta. Tykkään kuitenkin jutella ja olla äänessä jos suinkin unohdan jännitykseni. Minusta sanotaan että olen erikoinen ja usein paljon pohdiskeleva, en anna kuitenkaan ajatusten olla tielläni.

Tykkäisin jos voisin jonkun ihanan ihmisen tukemana saavuttaa tavoitteeni jossa olisin tavallinen, sosiaalinen ja rakastava persoona joka olisi helposti lähestyttävä. Koska tiedän että minusta on siihen. 17 vuotta yksinäistä elämäntyyliä vain hankaloittaa sosiaalisempaa arkea :0

Etsinnässä mies/nainen, toive ikäerolle maks. 5v :)

Geokätköily, meikkaus, tietokonepelit, kahvittelu

4.4.2020

Ystäviä etsimässä🌷😊

Nainen, 25 vuotta, Kanta-Häme

Moi!

Uusia ystäviä täällä kaipailee 25-vuotias nainen Riihimäeltä.

Arkipäivät käyn töissä, mutta töistä jäävälle vapaa-ajalle ja viikonlopuille kaipaisin ystävää kaikkeen mukavaan tekemiseen😌 Sellaisia voisivat olla esimerkiksi ihan vain kahvittelu, luontoreiteillä kulkeminen, ruoanlaitto, kirppareilla kiertely, konsertit&museot, viini-illat, leffaillat ja paljon muuta :) Pidän myös yksinolosta ja tarvitsen sitä ajoittain, mutta ulospäinsuuntautuneena ihmisenä kaipaan ystäviä ympärilleni.

Olen helposti lähestyttävä ja huumorintajuinen (nauran kovaa ja paljon), sekä ystävänä reilu ja luotettava. Tykkään keskustella kaikenlaisista asioista maan ja taivaan välillä😊 Eläimet ja lapset on❤ Minulla itselläni on pian 6-vuotias poika, joka asuu luonani joka toinen viikko. Minulla on myös yksi kissa.

Jos kuulostan yhtään sellaiselta johon kiinnostaisi tutustua, olethan yhteydessä🤩✌

3.4.2020

Olisiko sinusta kaverikseni?

Nainen, 36 vuotta, Hämeenlinna, Kanta-Häme

Nainen joka kaipaa kaveri seuraa. ja tänne hetki sitten . olisi kiva löytää luotettava nais puolinen kaveri jonka kanssa voisi Pitää hauskaa yhdessä, lähteä iltaa viettämään yhdessä. Sitten kun tämä korona aika on ohi.
olisi kiva löytää täältä joku kiva kaveri kenen kanssa vapaa aikaa viettäis. Shoppailemaan, konsertteihin, elokuviin yms..
Jos siis etsit kaveria tositarkoituksella laita viestiä tulemaan.

1.4.2020

Moi!

Nainen, 30 vuotta, Kanta-Häme

Korttikaveri hakusessa! En jaksa kirjoitella kokonaisia kirjeitä, mutta noin kerran kuukaudessa kuulumisten vaihto nätillä postikortilla, olisi se mun juttu.
Olen 30-vuotias, maailman ihanimman miehen tuleva vaimo, vapaaehtoisesti lapseton ja tällä hetkellä hoiva-alan hommista pitkällä saikulla. Meillä on koira, ja harrastan luonnossa liikkumista, kirppiksillä kiertelyä ja matkustamista.

Vain naisia korttikaveriksi :)

1.4.2020

Kavereita Hämeenlinnasta

Nainen, 20 vuotta, Hämeenlinna, Kanta-Häme

Moikka! Täällä iloinen, liikunnallinen ja huumorintajuinen pohjosesta muuttanut 20-vuotias mimmi. Etsin täältä Hämeenlinnasta suht saman ikäisiä naispuolisia kavereita, joiden kanssa viettää aikaa ja tehdä yhdessä kaikkee kivaa! 😇

Harrastan kuntosalia ja lenkkeilyä. Musta saa seuraa mm. lenkille, kahville, viinille, shoppailemaan, leffaan tai ihan vaan sohvan nurkkaan kattoo Netflixiä, oon avoin ehdotuksille.

Jos kiinnostuit, laita rohkeesti viestiä ja kerro vaikka sun snäppi, niin jutellaan lisää! ☺️

29.3.2020

Haussa uusia ihmissuhteita

Mies, 30 vuotta, Hämeenlinna, Kanta-Häme

Moi

30-vuotias mies Hämeenlinnasta etsii tutustumista uusiin ihmisiin.

Iälläsi tai sukupuolellasi ei ole väliä, kunhan vaan kemiat kohtaisivat. Jotenkin toivoisi sitä että toisen kanssa oleminen tuntuisi luonnolliselta ja voisi jutella asioista joita aidosti kokee sisällään.

Olisi mahtava löytää samanhenkisiä kavereita, kaikkien kanssahan ei voi kemiat kohdata, mutta sehän vain selviää sillä että tapaa ihmisiä, ja katsoo miten ajatukset kohtaavat.

Laittakaa viestiä! 😊

28.3.2020

Etsin kavereita kommunikointiin näin Koronan aikaan.

Mies, 63 vuotta, Riihimäki, Kanta-Häme

Moi!
Olisi mukavaa, jos joku vastaisi.

Voitaisiin soitella ja vaikka netti-video-yhteydellä tavata ja jutella.
Olen ihan yksin ja kun kaverit pelkää kovin, niin ei tavata enää.

Ikä sivuseikka. Voit olla nuori tai varttunut, kunhan juttua riittää.
Koitetaan hoitaa tätä eristys-oloa siedettävämmäksi
Voin opastaa esim Skypen käyttöön.
Olen paljon lukenut mies.
Pistäppä viestiä, niin aletaan jutustella yksinäisyyden poistamiseksi.

Nim. Yks Jukka

24.3.2020

Moi!

Nainen, 18 vuotta, Kanta-Häme

Olen 02 nainen ja etsin uusia ihmisiä elämään, ensisijaisesti juttelemaan somessa. Jos tutustutaan paremmin niin en vastusta irl tapaamisiakaan. Täs kohtaa pitäis varmaan kertoo jotain itsestäni; oon aika persoonallinen ja kunnianhimoinen ihminen. Elämäni pyörii pääasiassa urheilun ympärillä (sali, sirkus, tanssi, juoksu&kävely koiran kanssa) niin olis tosi jees jos sulla olis myös jotain liikunnallisia harrastuksia. Muita kiinnostuksen kohteita on kirjat, leffat ja musa. Nyt tän nykyisen karanteenitilanteen takia harrastukset tietty jääny vähemmälle. Voin ihan suoraan sanoa että pelaamisesta en tiedä mitään, joten peliseuraa musta ei saa. Sun sukupuolella ei oo väliä, mutta huom!! En hae seurustelusuhdetta vaan ihan vaan samanhenkistä juttuseuraa! Iältäsi voisit olla enintään 21 vuotias.
Tässä tää nyt sitten tais olla, aika pitkä selostus tuli;) Ota yhteyttä jos kiinnostaa

22.3.2020

Elämästä laiffii, eli lenkkeily/kahvittelu/kirppis/treeni ym. seuraa vailla

Nainen, 34 vuotta, Janakkala, Kanta-Häme

Heippa!
34 -vuotias nainen Tervakoskelta kirjoittelee tänne nyt viimein tajuttuaan, että tämän hetkinen kotiinhautautuminen ei ole mikään poikkeustila, vaan status quo, jolle pitäisi nyt tehdä jotain. Opintojen ja töiden perässä on tullut asuttua ympäri Suomea, ja kavereita kyllä on matkan päässä, mutta kaipaisin omaan arkeen ystävyyttä piristämään elämää :) Minulla on 12- ja 10v. lapset, 2 kissaa ja mies. Kumminkin aikaa kyllä liikenisi kahvitteluun, ajatustenvaihtoon, kirppiskierroksille tai treenikaveriksi.

Olen positiivinen ja reipas touhuilija, innostun helposti uusista asioista, eli helposti voi houkutella mukaan erilaisiin aktiviteetteihin. Ehkä olisi kiva tavata toinenkin innostuja :) Urheilusta joukkuelajit on mieleisimpiä, mutta myös sulkapallo kuuluu lajeihin ja nyt olen innostunut hulavanteesta.
Muuten minua kiinnostaa remontointi ja sisustaminen, kielet ja kirjallisuus, yhteiskunta ja maailmanmeno, museot ja konsertit. Baareilu ei etupäässä kiinnosta, mutta onhan sekin hyvässä seurassa joskus paikallaan. Ystävän iällä ei ole merkitystä, pääasia, että jotain yhteistä juttua löytyisi.
Olen jokseenkin analyyttinen pohdiskelija, mutten kuitenkaan tosikko, vaan tykkään huumorista ja hulluttelusta :) Ehkäpä täältä löytyisi samanhenkisyyttä ja samoin tuntevaa seuraa :)

22.3.2020

Misantroopikko etsii kaltaistaan

Nainen, 23 vuotta, Hämeenlinna, Kanta-Häme

Moi, oon ystävällinen ja älykäs misantroopikko, eli siis halveksin suurimmaksi osaksi ihmisiä ja ihmisyyttä. Lähes jokaiselta löytyy jonkinlainen vastemielinen ja luontaan työntävä luonteen piirre joka on turn off, näitä piirteitä on laidasta laitaan (ylimielisyys, käytöstapojen puute, ennakkoluulojen ja oletusten teko vailla faktaa, älyllinen vammaisuus jne) joten en viitsi luetelella niitä kaikkia jotta tässä ilmoituksessa pysyisi hyvä fiilis ja positiivinen meininki päällä.
Etsin siis samalla lailla ajattelevia joiden kanssa voisi mahdollisesti synkata. Oon vähän rock henkinen ja se näkyy ulkonäöstä (musta tukka, läväreitä, hillitysti tatuoitu) , ei kuitenkaan haittaa millainen sun tyyli on, oon aika avarakatseinen. Mua kiinnostaa syvälliset ja tarkoitukselliset keskustelut ja ihmissuhteet jotka antaa ees jotain, eikä tunnu niinkun työltä. Arvostan viihdyttävää seuraa, älä pliis oo tylsä! ja normaalia itsetuntoa ja sitä että ihmisellä on jotain sanottavaa ja omia mielipiteitä. Kaikesta ei tarvii olla samaa mieltä mutta suurimmista asioista mielellään. Jos laitat viestii niin oisi kiva kuulla sun ajatuksista myös, mistä pidät, mistä et, millaista ihmisistä pidät mistä et jne

Asun Hämeenlinnassa opiskelujen takia, valmistun näillä näkymin ens vuonna ja sit on vielä auki minne päin muutan, ois kiva jos sitä kaipaamaani seuraa löytyis siis täältä päin, tää ei oo mikään este kuitenkaan koska luonne on se mikä ratkaisee.

Harrastuksia mulla on kitara ja rummut, osaan myös korjata autoja, mutta sittemmin vähän innostus hiipunut. Ei siis kauheen tyttömäisiä harrastuksia ja munlaisia poikatyttöjä on ollu aina vaikee löytää.

Musiikkista menee eniten jonkinlainen rock, black metal. Mutta ei haittaa mitkä sun mieltymykset on.

Oon kans kiinnostunut kaikesta erikoisesta ja oudosta, salaliittoteoriat, ufot, uskonnot, noidat jne.

Kesäsin tulee käytyä paljon festareilla ja keikoilla, talvella jotenkin käperryn vaan kuoreeni ja masennun, onneks se kesä sieltä kohta …

18.3.2020

Moi!

Nainen, 42 vuotta, Forssa, Kanta-Häme

Herkkä, nuorekas, iloinen ja mukava, mutta yksinäinen 42-vuotias nainen. Elän avioliitossa joka rakoilee toisella puolella maailmaa olevan puolisoni kanssa. Olen yksinäinen ja hajalla. Kaipaan ystäviä, kavereita, sukupuolella ei ole mitään väliä. Tulisitko kaveriksi, juttelee, chattailee, kahville, lenkille, keksitään jotain. Ystäväksi?

11.3.2020

Moi!

Mies, 64 vuotta, Riihimäki, Kanta-Häme

Olen vapaa poikamies Etelä-Suomesta.
Olisi mukavaa löytää kiva naisystävä kaikenlaisen mukavaan touhuun.
Olen jo 60+, mutta nuorenmielinen, liikunnallinen ja luotettava.

Pidän uimisesta ja saunomisesta sekä autoilusta ja pyöräilystä jne.
Toivottavasti olet kohtuukäyttäjä alkon kanssa. En minäkään juuri maista.
Tupakoin kyllä jonkunverran.

Pistäpä kirjettä tulemaan, jos kiinnostaa.

Nimimerkki : Jukebox

9.3.2020

Hei, ystävä

Nainen, 22 vuotta, Kanta-Häme

Leijonaa mä metsästän.. tai no leijonan metsästys seuraa.. kuusimetsässä pimeässä, rinkat selässä, otsalamput päällä, fiilistellään hetkeä ja vaikka lauletaan just tota.

Oon 22-vuotias mimmi ja kaipaan elämääni ystäviä joille jakaa arkea ja joiden kanssa voi paeta sitä myös.

Mies löytyy joten sellaset ”ystävyydet” jätän puhtaasti pois!

En juo, mutta kuskiksi voin joskus lähteä.
Eläimet, luonto, pelaaminen, urheilu jne on vahvasti osa omaa elämää ja aiheita mitkä kiinnostaa,toki on paljon muutakin.

Laita viestiä niin jutellaan lisää,jos ei muuta niin vaikka päivän kuulumiset!

Palataan, leijona odottaa! 🦁

7.3.2020

Moi Forssan lähitienoilla asuvat!

Nainen, 22 vuotta, Forssa, Kanta-Häme

Heippa vaan kaikille!
Olen vasta muuttanut Forssaan viime vuonna pääkaupunkiseudulta ja kaipailisin tännepäin naispuolista ystävää, jonka kanssa viettää aikaa.
Tällä hetkellä vapaa-aikani kuluu sarjojen/elokuvien katseluun, piirtämiseen, ulkoilemiseen ja vähän kaikkeen mitä ikinä keksinkään.
Asun avomieheni kanssa yhdessä ja kaipaan ystävää, jonka kanssa viettää aikaa myös. En tykkää käydä bileissä enkä notkua baareissa. Mielelläni kävisin ystävän kanssa elokuvissa, urheilemassa, kahvilla tai mitä ikinä uutta keksitäänkään. Uusille ideoille olen avoin. Stressaan uusien ihmisten tapaamisia ja voi olla, että vaikutan ujolta. Rentoudun kyllä kun paremmin tutustutaan.
Iällä ei välitä kunhan jotenkin synkkaa ja olisi jotakin yhteistä.

26.2.2020

Heippa :)

Nainen, 20 vuotta, Hämeenlinna, Kanta-Häme

Oon 20-vuotias nainen Seinäjoelta, mutta etsin kaveria/ystävää Hämeenlinnan suunnalta. Olen paljon Hämeenlinnassa, sillä poikaystäväni asuu siellä ja jossain vaiheessa olisikin muutto sinne suunnalle, eikä minulla ole siellä kavereita.
Olen luonteeltani rauhallinen ja ystävällinen sekä mustan huumorin ystävä. Olen uusia ihmisiä tavatessa melko ujo ja varautunut mutta tutustumisen myötä avaudun ja rentoudun kyllä. Olen eläinrakas ja jonkinlainen hullu kissatäti.
Pidän luonnossa liikkumisesta, taiteesta, piirtämisestä ja syvällisistä keskusteluista, sekä kahvikupin ääressä jutustelusta. Voitaisiin tehdä yhdessä jotain vastaavaa tai viettää vaikka leffailtaa.
Iältäsi voisit olla n. 17-25 mutta ei silläkään ole niin väliä jos uskot, että voitaisiin kaverustua. :)
Ota yhteyttä, niin voidaan tutustua paremmin. ☺

24.2.2020

Hei!

Mies, 22 vuotta, Riihimäki, Kanta-Häme

Kaipaisin elämääni uusia ystäviä/kavereita joiden kanssa voisi viettää aikaa. Olen jäänyt yksinäseksi, kun kaverit ovat syystä tai toisesta kaikonneet elämäntilandeiden vuoksi. Olen hyvin räväkkä persoona ja innostun nopeasti uusista asioista ja en pelkää lähteä kokeilemaan, jotain uutta. Mutta ihan rauhallinen kahvittelu yms. käy ei aina jaksa mennä pää kolmantena jalkana. Tykään myös käydä syvällisempiäkin keskusteluja monenlaisista asioista, eikä oikeastaan ole asioita mistä en voisi keskustella ja puhua. Minulle käy nettikaveritkin täältä, mutta olisi myös kiva joskus nähdäkkin, jos sellainen vaan onnistuu. Ja tosiaan etsin vain kavereita olen parisuhteessa tällä hetkellä eli mikään muu seura kun kaveri/ystävyys ei käy. Ja snäpissä voi addaa jos haluaa: kimpsu97 on käyttäjä. Mieluusti jos otat yhteyttä olethan lähellä ikääni +-3v omasta iästäni.

15.2.2020

Ei elämää ilman ystävää

Mies, 36 vuotta, Hämeenlinna, Kanta-Häme

Moksista,
olen 36-vuotias mies Hämeenlinnasta ja olisin erittäin halukas tapaamaan uusia ihmisiä, ja jos kaikki menee suunnitelmien mukaan, olemme saaneet toisistamme hyvät ystävät!

Elämässäni olisi paljon kaikenlaista jaettavaa ja itse kuuntelen vaikka tuntitolkulla. Eikä kaiken tarvitse aina olla joka minuutti sitä sielujen sympatiaa. Ihan vaan Netflix ja mahat killilleen?! I'm down!

Olen huumorintajuinen ja mukavaksikin kerrottu. Luettu on muutakin, kuin Aku Ankkaa ja treenailen salilla sekä lenkkipolulla tiiviisti.

Ota yhteyttä jos kaipaat tukipilaria ja naurua elämääsi. Itseltäni se tuntuu puuttuvan ja olisin halukas tutustumaan uusiin ihmisiin.

Sivu
Takaisin ylös