Ilmoitukset alueelta Kanta-Häme (33 kpl)

 - 
 
10.4.2019

Kaveria haussa

Mies, 20 vuotta, Riihimäki, Kanta-Häme

Hei! Oon melko uusi Riihimäellä, eikä vielä oikein uusia tuttavuuksia ole löytynyt. Olen aika ujo ja hiljanen ensalkuun, mutta kunhan siinä tutustutaan niin olen välillä aika puheliaskin :)

Kiinnostuksen kohteita ovat pelailu, kävely, kalastus ja lukeminen. Oon tosi avoin tyyppi, joten minut saa oikeestaan ihan minne vaan vedettyä kunhan hyvässä seurassa on :D
Iällä ja sukupuolella ei ole väliä, mutta mielellään ihan täysikäsiä olisi haussa.

Jos kiinnosti niin ota vaan yhteyttä! :)

10.4.2019

Moi!

Nainen, 16 vuotta, Hämeenlinna, Kanta-Häme

Moi kaikil!

Oon tälläne 16-vuotias tyttö Porista, joka muuttaa mahollisesti Hämeenlinnaa jääkiekon perässä. Porissa ei oo seuraa missä ois tyttöje joukkut, Hämeenlinnas löytyy.

Haluisin tutustuu teihi hämeenlinnalaisii, koska muutan yksi uutee kaupunkii enkä tunne sielt ketään. Jos kiinnostaa nii addaa mut snäpis: @tinari14

Älkää välittäkö tost sähköpostist :D

10.3.2019

kirjekaverit

Nainen, 29 vuotta, Hämeenlinna, Kanta-Häme

olen 29 vuotias nainen hämeenlinnasta täytän 30v 21.5
rakastan shoppailla animea mangaa hello kittyä my melodya sanrio tuotteita rakastan myös gootti vaatteista ja tavaroista ja myös lolita vaatteita ja tavaroista rakastan käydä kirpputoreilla ja rakastan myös kenkiä ja laukkuja ja myös shoppaillen kosmetiikkaa ja vaatteita ja myös muita kivoja asioita ja rakastan käydä myös elokuvissa ja erilaisissa tapahtumissa ja rakastan myös käydä kahvilla ja syömässä eri paikoissa esim.hesburger,raxi rax buffa ja muut ruokapaikat ja rakastan lapsia mutta minulla ei ole lapsia ja rakastan myös eläimistä mutta minulla ei ole lemmikkejä olisi kiva saada uusia kavereita

2.3.2019

Hei!

Mies, 28 vuotta, Janakkala, Kanta-Häme

Olen 28vuotias mies turengista mihin olen muuttanut viime kesänä avopuolisoni kanssa.
Etsin kaveria jutusteluun, lenkille, yleiseen puuhasteluun, lautapelailuu, kalasteluun tai vaikka pleikkarin peluuseen...
Olen vanha virta liikkuja ennenkuin selkäni alkoi rajoittamaan kaikkea rankkaa urheilua, harrastin jääkiekkoa, kuntosalia, kitaransoittoa/laulamista ja lukkopainia.
Sukupuolella ei ole väliä eikä sillä onko pariskunta vaiko ei.

Vapaaaika tulee käytettyä kalastellen, kuntosalilla, lenkkeillen ja luonnossa vaeltaen, myös netflixiä/pleikkaria tulee käytettyä normaaliin tapaan

Otahan yhteyttä jotta voimme katsoa tulisko meistä uudet ystävykset.

25.2.2019

Moj!

Mies, 40 vuotta, Hämeenlinna, Kanta-Häme

Ujohko nuorekas 40v mies kaipailisi juttelu/kävelyseuraa keskustelutaitoisesta 30-50v naisesta.
Mikäli koet hallitsevasi ajatustenvaihdon taidon, ota yhteyttä välittömästi!

24.2.2019

Ystäviä!

Nainen, 20 vuotta, Hämeenlinna, Kanta-Häme

Hei!
Oon muutamaan yrittänyt ottaa täälä yhteyttä, mutta en ole saanut vastauksia. Siksi teenkin nyt oman ilmoituksen.
Muutin viime kesänä Hämeenlinnaan poikaystäväni luo, enkä hänen lisäkseen ole saanut muuta verkostoa.
Olen erityisen kiinnostunut käsitöistä ja kaipaisin vinkki, keskustelu ja työskentely kaveria/kavereita.
Myös soitto tai laulu kaveri olisi ihana ja jota olen etsinyt.
Ja yleisesti kaipaisin vain ystäviä joille voisi jakaa ja joita voisi kuunnella. Hölöttää ja pölöttää.

22.2.2019

Etsin uusia ystäviä

Mies, 46 vuotta, Hämeenlinna, Kanta-Häme

Etsin uusia ystäviä / kavereita. Asun Hämeenlinnassa. Muutin tänne viime vuoden loppupuolella. Olisi kiva jos asuisit lähialueella.
Tykkään lenkkeillä, pyöräillä, vaeltaa metsässä, sienestää, katsoa elokuvia ja tehdä ruokaa. En polta tupakkaa.
Olisi mukava käydä yhdessä lenkillä ja vaihtaa mielipiteitä.
Olen 46 vuotias sinkku mies. Oma lapseni on jo aikuinen. Olen erittäin mukava ja luotettava.
Laita viestiä ja tutustutaan.

13.2.2019

Kavereita Hämeenlinnasta / lähialueet

Nainen, 26 vuotta, Hämeenlinna, Kanta-Häme

Moi ! Olen 26-vuotias nainen, muuttanut Hämeenlinnaan vajaa vuosi sitten. Haluaisin tutustua uusiin ihmisiin ja löytää uusia kavereita/ystäviä illanviettoihin, ulkona käymiseen, ihan vaan hengailuun ja kuulumisten vaihtoon. Olen seurallinen ja helposti lähestyttävä tyyppi, kiinnostuksen kohteina mm. piirtäminen, hömppäsarjat, keikoilla- ja leffoissa käynti yms. Iällä ja sukupuolella ei ole väliä, kunhan vaan tullaan juttuun :)

Laittele viestiä, tutustun mielelläni ja lähden mukaan kokeilemaan vaikka uusia harrastuksia !

4.2.2019

Uudelta paikkakunnalta kavereita

Mies, 20 vuotta, Hämeenlinna, Kanta-Häme

Moikka vaan kaikille! Olen 20 -vuotias nuori mies Kymenlaaksosta, mutta olen kesällä muuttamassa koulun perässä Hämeenlinnaan. En tunne sieltä päin ketään, enkä myöskään tunne Hämeenlinnan kaupunkia yhtään. Olisi kiva ennen muuttoa tutustua uusiin ihmisiin sieltä päin ja myöskin tutustua tulevaan kotikaupunkiini.

Hieman tietoa itsestäni: Pidän paljon kaikenlaisesta urheilusta, sekä ulkona liikkumisesta. Myös autot ja muut kulkupelit, sekä eläimet ovat lähellä sydäntäni. Tykkään tehdä erilaisia asioita ja kaiken uuden kokeileminen on aina kivaa. Alkoholia on silloin tällöin mukava nauttia, etenkin hyvässä seurassa. Muita päihteitä en käytä. Olen myöskin sinkku, tuli nyt sitten sekin kerrottua.

Olisi tosi hauskaa tutustua mukaviin ja samanoloisiin ihmisiin. Ei ole väliä oletko tyttö vai poika, olisi mukavaa tutustua molempien sukupuolien edustajiin. Iältäsi toivoisin sinun olevan suunnilleen samoissa lukemissa (noin18-22v) kuin itsekin olen, jotta olisimme suunnilleen samalla aaltopituudella. Laita ihmeessä viestiä, jos asut Hämeenlinnassa tai siellä lähellä jossakin, ja olet ystävää vailla. Olisi tosi mukavaa muuttaa sinne, kun tuntisi edes jonkun :)

2.2.2019

Moooi!!

Nainen, 18 vuotta, Hämeenlinna, Kanta-Häme

Täytin tossa 25.1. 18v ja asun yksin, hämeenlinnassa. Mulla ei täällä hirveemmin kavereita oo ku kaikki asuu muualla , mut mun ois kyllä tarkotus muuttaa joko Espooseen tai Lahteen tossa syksyn jälkeen jos onnistaa.
Nyt hakusessa ois kavereita (paras kaveri ois kans jees) joilla olis mahollisuus tulla vaikka tänne viettään iltaa jne. kun mulla ei vielä korttia oo lähteä esim. muualle👍🏼. vois vaikka viikonloppusin käydä baarissa yhillä tai voidaan vaikka olla vaa kotona ja puhuu niitänäitä:) Mun arki rullaa tällä hetkellä oikeestaan kokoaikasesti kotona, (rutiinit teen ruokaa, siivoon tai lähen porukoiden kans kauppaan/menoille ,(huoh)) ja käyn koulua etänä. Harrastuksia mulla ei tällä hetkellä oo, kun mulla on selkävamma jonka takia en oo pystyny mitää harrastaan, mut pienen kynnyksen jälkeen yritän alottaa salilla käymisen (uudestaan).
Olis kiva saada arkeen muutakin kun ruoan laittoa, koulua ja neljän seinän tuijottamista:p.
Toivoisin kaveria joka ois lojaali, heittäytyis tilanteisiin mukaan, tarpeeks sosiaalinen että ei menis koko iltaa hiljasuudessa😅, ymmärtää (myös p**kaa) huumoria ja olis positiivinen.
Tulipas tästä pitkä 😂 mutta tota nii en haluais että meillä ois hirveen suurta ikäeroa mut jos tunnistat ittes tosta niin ota snäpissä (jennaheiskane) rohkeesti yhteyttä:) Sukupuolella ei oo väliä !!😇

26.1.2019

ystäviä

Nainen, 29 vuotta, Hämeenlinna, Kanta-Häme

olen 29 vuotias nainen hämeenlinnasta täytän 30v 21.5
rakastan shoppailua animea mangaa hello kittyä my melodya gootti vaateista ja tavaroista rakastan myö käydä käydä kirpputoreilla kun niiltä löytyvät parhaat löydöt ja rakastan myös laukkuja ja kenkiä ja seuraan aina muotia ja käyn kerhoissa ompelen virkkaan neulon ja askartelen

26.1.2019

Uusia kavereita!

Mies, 21 vuotta, Riihimäki, Kanta-Häme

Hei! Olen 21v varattu jätkä Riihimäeltä. Etsin uusia tuttavuuksia kenen kanssa hengailla ihan ulkonaki, en pelkkää nettikaveria. Ei tarvitse olla samalta paikkakunnalta, sukupuolella ei väliä ja ikähaarukka n.16-28v. Luonteeltani olen tosi rento, sosiaalinen ja huumorintajunen. Netflixin äärellä tulee tosin vietettyy liikaa aikaa, joten ois kiva päästä muutaki tekee, kun vanhojen kavereiden kanssa en ole hirveemmin ollut enään yhteyksissä.
Etsin siis aitoja kavereita, joiden kanssa jakaa kaikki elämän ilot ja murheet sekä saada paljon uusia ja hyviä muistoja!
Eli tuu rohkeesti laittaa viestiä vaikka whatsappis: 0442505082 :)

8.1.2019

Heeipsan :)

Nainen, 22 vuotta, Kanta-Häme

Elikkäs oon 22-vuotias nainen kanta-hämeestä. Asun mun kolme vuotiaan tytön ja meidän ihanan kaninkaa :) Saatan aluks olla vähän ujo mutta sitku tutustuu ni oon aika puhelias :S Ota yhteyttä jos kiinnostuit 😊

30.12.2018

Etsin ystävää

Nainen, 39 vuotta, Hämeenlinna, Kanta-Häme

Hei! Olen pitkä ja vaalea nainen Hämeenlinnan seudulta. Etsin ystävää, joka olisi laillani kiinnostunut naisellisista jutuista. Olen aika äskettäin elämänmuutoksen yhteydessä löytänyt tämän puolen itsestäni, mutta aiemmat ystäväni ovat pitäneet kauneusjuttuihin liittyvää innostustani suorastaan pahana. Olisi ihanaa löytää ystävä, jonka kanssa voisi käydä shoppailemassa, kokeilla uusia juttuja ja jakaa vinkkejä.

En ole kuitenkaan kiinnostunut pelkästä pinnasta, joten kaipaisin mielelläni hyvää juttuseuraa esimerkiksi kokkailuhetkiin, kahviloihin ja ravintoloihin (rakastan hyvää ruokaa), tapahtumiin, konsertteihin, lenkille ja vaikkapa pitemmillekin vaelluksille, miksei myös ulkomaanreissuillekin.

29.12.2018

kavereita tarvitaan

Nainen, 16 vuotta, Hämeenlinna, Kanta-Häme

hei oon 16vee tyttö koko elämän oon ollut ilman ystäviä joiden kaa ois voinut viettää vapaa aikaa. Mulle ois tosi tärkeää ettei mua tuomita millään lailla vaa oltais omia itsejämme. Mulla on jatkuva ahdistus/paniikkikohtausten pelko ihmisten ilmoilla ja tämä ei saa olla este.Samaan ikäluokkaan jos sopisit olis plussaa.Ei väliä millanen oot kunhan oot oma itses.Viestiä vaa tuleen...

27.12.2018

Moikka=)

Nainen, 24 vuotta, Riihimäki, Kanta-Häme

Täällä kirjoittelee 24-vuotias opiskelija Riihimäeltä. Opiskelen siis lähihoitajaksi, lapsiin suuntautuen.
Etsin suunnilleen saman ikäistä, sukupuolella ei ole väliä. Kunhan olis hauskaa ja voitais viettää aikaa yhdessä:)
Mua ei haittaa vaikka välimatkaa olis, olen valmis kulkemaan mikäli toisellakin joskus aikaa tulla tänne päin :)
Olen vähän ujo, mutta kunhan tutustutaan niin juttua tulee enemmän. Olisi mukavaa käydä kahvilla, leffassa tai viettää muuten vaan aikaa. Musta saa myös baariin seuraa tai viinilasille.
Laita viestiä, mikäli siltä tuntuu niin voitais olla vaikka kavereita:)

24.11.2018

Kavereita/ystäviä ujolle Etelä-Suomesta?

Nainen, 20 vuotta, Hämeenlinna, Kanta-Häme

Moi! Täällä kirjoittaa 20-vuotias nainen Hämeenlinnasta. Toiveena olisi löytää sellaisia kavereita tai jopa ystäviä, joita voisi tavata kasvokkainkin jossain vaiheessa. Plussaa siis olisi jos asuisit lähialueilla tai ainakin kohtuullisen välimatkan päässä.
Olen siis melko ujo ja ehkä vähän jopa arka luomaan sosiaalisia kontakteja, joten toivoisin että ehkä itsekin painisit samanlaisten asioiden kanssa, tai ainakin olisit kärsivällinen mahdollisen alun kankeuden kanssa. Mulla on myös jonkinsortin ahdistusta silloin tällöin, tuli se nyt ainakin tässä vaiheessa kerrottua, jos se sattuu olemaan este.
Ystäviä ei mulla oo oikein moneen vuoteen ollut, joten hartaimmissa toiveissa olisi sellainen ystävä, jonka kanssa voisi olla oma itsensä ja rentoutunut ja olisi se tietynlainen yhteys. Toki olen realistinen asian suhteen, joten kaikenlaiset uudet tuttavuudet ovat enemmän kuin tervetulleita! :----)
Iältäsi voisit olla suurinpiirtein samaa ikäluokkaa, mutta ei silläkään niin väliä ole, jos koet että meillä on jotain yhteistä. Sukupuolella ei väliä.
Kiinnostuksen kohteinani ja harrastuksinani on taide, valokuvaus, käsityöt sekä luonto. Yritän myös liikkua mahdollisimman usein, vaikken ole kovin urheilullinen. Voisimme esim. tavata kahvittelun merkeissä tai mennä vaikka luontoon ulkoilemaan tai mitä tahansa tulee mieleesi, olen avoin ehdotuksille!
Jos yhtään tuntuu siltä, ota ihmeessä yhteyttä ja kerro itsestäsi!

29.10.2018

Löytyykö (netti)kavereita?

Nainen, 20 vuotta, Hämeenlinna, Kanta-Häme

Heips!

Yksinäinen -98 syntynyt ihminen olisi kavereiden kaipuussa. Minulla ei ole ollut minkäänlaisia kaverisuhteita moneen vuoteen, ja nyt kun jouduin vielä muuttamaan opiskeluiden perässä Hämeenlinnaan, perhettäkään ei tule tavattua arkisin. En ole myöskään onnistunut löytämään samanhenkisiä ihmisiä koulusta.

Suurinpiirtein samanikäisiä henkilöitä etsiskelen. Sukupuolella ei ole väliä. Olen itse aika ujo ja hiukan hiljainen, mutta jos kiinnostava puheenaihe nousee esille, keskusteluista voi tulla hyvinkin syvällisiä. Sarkasmi ja mustahuumori ovat myös osa minua, vaikkei se saatakkaan heti tulla esille, sillä olen aika hidas avautumaan ja kestää kauan, että osaan olla oma itseni.

Omiin kiinnostuksen kohteisiin kuuluu taide, luonto, elokuvat, tv-sarjat ja Aasialaiset kulttuurit, erityisesti Japanin perinteinen ja pop-kulttuuri. Vapaa-aika kuluu tietokoneen ääressä videoita, animea ja Netflixiä katsellen. Myös kirjoja tulee luettua.

Mikäli yhtään kiinnostuit, lähetä viestiä. Voidaan aluksi jutella netin välityksellä s-postin tai mahdollisesti WhatsApp:in kautta. Ja jos on mahdollista myös ihan kasvotusten joskus tavata, voidaan käydä kävelemässä, elokuvissa tai vaikka shoppailemassa. Vielä voin mainita, että alkoholia en juo (enkä muitakaan päihteitä käytä), joten yöelämään minusta ei oikein seuraa ole.

23.10.2018

Kanta-Häme

Nainen, 33 vuotta, Hattula, Kanta-Häme

Heippa, juuri Hattulaan muuttanut 33-vuotias nainen kaipailee kavereita lenkille koiran/koirien kanssa, illanviettoon, jutteleen mistä milloinkin yms. Laittele viestiä :)

Sivu
Takaisin ylös