Ilmoitukset alueelta Kanta-Häme (111 kpl)

 - 
 
2 päivää sitten

Ystäviä etsimässä

Nainen, 23 vuotta, Kanta-Häme

Tervehdys,

Elämän varrella ystävyyssuhteeni kotimaassa ovat kaikonneet kuin usvaan. Yksinäisyys painaa mieltäni ja särkee sydäntäni. Kaipaan seuraa, ihmisiä joiden kanssa voisin tavata kasvotusten mieluisissa merkeissä. Oli se sitten kahvilassa nauttimassa juttutuokiosta tai museoissa ihastelemassa historiaa & kulttuuria.

Olen -97 syntynyt nainen. Asun Kantahämeessä tällä hetkellä. Sieltä juuri toivoisinkin eniten löytäväni ystävyksiä. Siitä huolimatta, kokisin suurinta iloa jos saisin tuttavuuksia muualtakin Suomesta. Myös kirjekaverit toisivat minulle suunnatonta iloa, rakastaisin kirjoittaa kirjeitä ja antaa ihmisille muutakin postia kuin laskut tai paperia haaskaavat mainokset. En etsi suhdetta, vain tovereita.

Ystävien iän tulisi mielellään olla ikähaarukassa 23:n ja 30:n väliltä, mutta mikäli koet että saattaisimme olla sieluiltamme samanlaisia, niin mikä minä olen sinua hylkimään. Olen sielultani vanha. Pidän mennyttä maailmaa paljon kiinnostavampana kuin modernia. Vanhat tavat & tapa elää elämää innoittavat minua. Traditiot ja perinteiden ylläpitäminen on mielestäni äärimmäisen tärkeitä.

Lukuisiin harrastuksiini kuuluvat esimerkiksi kuvataide, käsityöt, luova kirjoittaminen sekä historian & kulttuurien tutkiskelu. Erikoisin harrastuksistani on luiden preservointi ja kallojen metsästys. Ei hätää, toki vain eettisesti hankittuja resursseja hyödyntäen. Minua kiinnostaa kaikki macarbe & epätavallinen. Pelaan myös aktiivisesti tietokoneella erilaisia pelejä.

Nautin musiikista intohimoisesti. Classinen musiikki sekä musikaalit ovat suosikkejani metalli musiikin ohella. Olen kaikkiruokainen, mutta mainitsin tärkeimmät.

Olen pakana, eli kuulun erääseen luonnonuskontojen lahkoon. Toivoisin hartaasti löytäväni muitakin pakanoita, olivat he sitten mihinkin suuntauksiin kuuluvia. Tapaamistani edellyttää se, että arvostat ja kunnioitat uskomuksiani, vaikket niistä ehkä samaa mieltä olisikaan. Mielipiteitä saa olla, mutta ilkeäksi ei tule ryhtyä.

Koko …

11.1.2021

ystäviä

Nainen, 31 vuotta, Hämeenlinna, Kanta-Häme

olen 31 vuotias nainen hämeenlinnasta täytän 32v 21.5
rakastan shoppailua animea mangaa hello kittyä my melodya gootti vaateista ja tavaroista rakastan myö käydä käydä kirpputoreilla kun niiltä löytyvät parhaat löydöt ja rakastan myös laukkuja ja kenkiä ja seuraan aina muotia ja käyn kerhoissa ompelen virkkaan neulon ja askartelen

7.1.2021

mooi !

Nainen, 19 vuotta, Hämeenlinna, Kanta-Häme

Oon 19v muija hämeenlinnasta, ja kaipaisin lisää seuraa arkeen:-) sun sukupuolella ei oo välii mut iästä mieluiten +-3 (laitetaaks se noin haha😄)
Sanotaanko et muhun on tosi helppo tutustuu f2f ja musta saa sillon paljo enemmän irti, oon sillee huono kertoo somessa itestäni oikeestaa mitään🤔..
Asun omillani ja ainoona harrastuksena on salilla käyminen,(en harrasta mut fiilaan tosi paljon biljardista!) muuten häärään vaa kotona tai nään parii kaverii , en siis oo atm missään koulussa mut epätoivosena aktiivisena työnhakijana😂
Mut jotta täst ei tuu liia pitkä tai outo nii jätän tän vaa tähän🤠
snäppi mult löytyy tosta (:
https://www.snapchat.com/add/jennaheiskane

Nii ja oon varattu, en hae mitään kaveruutta enempää☺️

6.1.2021

Kaveri

Nainen, 18 vuotta, Hämeenlinna, Kanta-Häme

Moikka oon 18v asun Hämeenlinnassa. Oon eläin ja lapsi rakas mut voi pyytää kahville tai vaikka ulos sekä autan myös mielelläni lasten ja eläinten pariss

4.1.2021

Etsin kaveria

Nainen, 26 vuotta, Janakkala, Kanta-Häme

Hei. Asustelen Janakkalassa ja olen 26-vuotias nainen. Etsin kavereita mieluummin Kanta-Hämeen alueelta. Ikähaitari olisi 23-35-v.

Minulla olisi aikaa ystäville ja tykkäisin käydä kanssasi kirppareilla, shoppailla, leffateatterissa, kahvilla ☕, yöelämässä🍹 ja tapahtumissa 🎶

Luonne: kiltti, rauhallinen, sympaattinen, huumorintajuinen, kuunteleva.

Olen harrastanut lavatanssi-jumppaa ja nyt reggaeton tanssia. Leffoja tykkään katsella. Suosikkejani on komediat ja draamat. Musiikista tykkään kotimaisesta popista ja poprockista. En tupakoi. Käytän alkoholia harvoin. Käyn arkisin töissä ja omistan auton 🚗. Ja käytään Whatsappia, Facebook kia ja IG tä.

4.1.2021

Nainen joka pidät huumorista, elämästä, ja kirjoista!

Mies, 59 vuotta, Riihimäki, Kanta-Häme

Elämä ilman huumoria olisi todella ankeaa, samoin juuttuminen arjen toistuviin rutiineihin "paremman puutteessa" tai uskallus olla oma itsensä. Elämä, mietiskely ja kyseenalaistaminen ns. boksin ulkopuolelta on avartavaa, haastavaa ja mielenkiintoista.... vaatii uskallusta ja näkemystä = persoonaa? Massan ja "yleisen mielipiteen" mukana kulkeminen on kaikkein viheliäisintä yksilön arvon alentamista.

Kulttuuri, ajassa pysyminen, vanhat tavarat ja käsityötaidot, valokuvaus .... elämä on täynnä kiinnostavia asioita. Pidän myös kirjoista, enemmän kuin olisi "hyväksi". Erityisesti anglosaksisista maista tulevat kirjat ovat in, suomalaisissa ei kauhean paljon mielenkiintoista ole ollut. Historiaa, elämänkertoja, tutkimusmatkoja, Extreme, huumoria (brittiläistä ja ehdottomasti myös mustaakin), ironiaa ..........

Jos olet sohvalla löhöävä, kaljaa kittaava tempparifani yms. niin meilllä ei ole paljoa yhteistä, mutta jos olet nainen joka on vielä avoin elämän tarjoamille mahdollisuuksille, niin olen kiiinnostunut sinusta. Olen aviossa ja lapset lentäneet mualimalle, joten hakusessa on ystävä.

30.12.2020

Hei

Nainen, 25 vuotta, Hämeenlinna, Kanta-Häme

Etsin metal ja rock henkisii kavereita, oon ujo uusissa tilanteissa mutta tykkään olla ihmisten kanssa ja vaikka mulla on sosiaalisesti vaikeuksia esim mulla on kielellinen erityisvaikeus eli välillä mumisen tai en osaa sanoo sanoja oikein tai puhe ei vaan kulje oikein :D ei se oo mua estänyt puhumasta ihmisille. Tykkään eläimistä, tanssista ja musiikista. on ollut pitkään yksinäinen olo, multa löytyy joitakin vanhoi kavereita mutta olis kiva saada niitä saman henkisii tai samasta asioista tykkäävii ihmisii elämään. Kiitos jos otatte yhteyttä.

29.12.2020

Kirppariseuraa

Mies, 41 vuotta, Forssa, Kanta-Häme

Etsin seuraa kirppareille ja huutokauppoihin, kunhan niitä joskus järjestetään taas. Täysin päihteetön nelikymppinen mies siis kyseessä. Itse olen harrastanut kirppareita ja huutokauppoja melkein 10v ja elämäni pyörii vain niiden ympärillä. Olisithan samanhenkinen. Sukupuolella ei väliä. Kavereita ei juuri ole ja yksin kiertäminen ja käyminen on tylsää.

29.12.2020

Hei!

Mies, 23 vuotta, Riihimäki, Kanta-Häme

Kaipaisin elämääni uusia ystäviä/kavereita joiden kanssa voisi viettää aikaa. Olen jäänyt yksinäseksi, kun kaverit ovat syystä tai toisesta kaikonneet elämäntilandeiden vuoksi. Olen hyvin räväkkä persoona ja innostun nopeasti uusista asioista ja en pelkää lähteä kokeilemaan, jotain uutta. Mutta ihan rauhallinen kahvittelu yms. käy ei aina jaksa mennä pää kolmantena jalkana. Tykään myös käydä syvällisempiäkin keskusteluja monenlaisista asioista, eikä oikeastaan ole asioita mistä en voisi keskustella ja puhua. Minulle käy nettikaveritkin täältä, mutta olisi myös kiva joskus nähdäkkin, jos sellainen vaan onnistuu. Ja tosiaan etsin vain kavereita olen parisuhteessa tällä hetkellä eli mikään muu seura kun kaveri/ystävyys ei käy. Ja snäpissä voi addaa jos haluaa: kimpsu97 on käyttäjä. Mieluusti jos otat yhteyttä olethan lähellä ikääni +-3v omasta iästäni olis sopiva.

28.12.2020

ystäviä?😍

Nainen, 21 vuotta, Hämeenlinna, Kanta-Häme

Hellou!🌸
Oon 21-vuotias Hämeenlinnasta ja opiskelen kokiks.
Vapaa-ajalla nään läheisiä/ystäviä, harrastan urheilua ja pelaamista. Oon sosiaalinen, avoin ja suorapuheinen tapaus.
Etsin uusia ihmisiä joiden kanssa jutella mistä vaan ja jopa nähdä! Paikkakunnalla ei ole väliä koska matkustaminen onnistuu!
mulle voi pistää viestiä täällä tai muussa sosiaalisessa mediassa!🐸
snap:virvaa
Ig:virvuli

21.12.2020

Armoton höpöttäjä

Nainen, 45 vuotta, Hämeenlinna, Kanta-Häme

Sinä joka kaipaat kaveria vaikka uuteen harrastukseen (yhdessä on helpompi kokeilla uusia asioita) tai vaikka vain kirjekaveria.

Hyvän päivän tuttavia minulla kyllä piisaa läjäpäin, mutta yhdessä oleminen ja yhteydenpito ontuu pahasti. Uutta miestä elämääni en myöskään tarvitse, eli seurustelu kumppania en täältä ole etsimässä.

Teen paljon erilaisia käsitöitä (mm. villasukat valmistuu elokuvia katsellessa). Kotini on melko sotkuinen ja täynnä eläimiä ja elämää. Minulla on isoja lapsia, joista yksi enää asuu luonani, joten aikaa on myös itselleni. Harrastan tanssimista, kun se vain on mahdollista taas (tai sitten tanssin yksin kotona). Työmatkoilla poikkean kirppareilla ja ruokakaupassa jonka jälkeen aika kuluu pääasiassa kotona tai kavereita auttaessa. En ole sohvaperuna ja voi mennä helposti viikko etten ole kerennyt katsomaan mitään tv.stä.

Haluan oppia koko ajan uutta ja haastaa itseäni, se pitää mielen virkeänä. Aloitinkin opiskelut työn ohella ja se vie aikaani. Arjessa tulee kuitenkin olla niitä hetkiä jolloin vaihdetaan ajatuksia muiden kanssa. Olenkin todella kova puhumaan myös ventovieraiden ihmisten kanssa. Kaipaan aina sitä uutta perspektiiviä miten katsoa tätä elämää ja sinä voit sen tuoda. Ota rohkeasti yhteyttä sillä ilmoitus ei vanhene hetkessä eikä toisessa.

14.12.2020

Kristittyjä ystäviä?

Nainen, 40 vuotta, Hämeenlinna, Kanta-Häme

Olen 40v nainen ja etsin kristittyjä ystäviä,noin 35-55v naisista Kanta-hämeen alueelta,tai saat olla muualtakin päin :) harrastan liikuntaa,lukemista,sarjojen katsomista,vapaaehtoistyötä ym. Laita viestiä,niin tutustutaan :)

11.12.2020

Hei kaikille.

Mies, 21 vuotta, Hämeenlinna, Kanta-Häme

Olen 21/99, Hämeenlinnan lähellä asuva poika, jolla ei ole ollut kavereita sitten peruskoulu ajoilta. Kaipaisin lisää seuraa arkeeni. Nettikaverit/Nettikaverisuus on omalla kohdallani niin ja näin, kun en someja käytä (paitsi WA ja Discord, joista WA:ia en käytä yhtä aktiivisesti). Ikäero olisi se +-2 ja määränä 1-2 kaveria, ei sen suurempaa porukkaa, en pysty sellaisissa olemaan. Olen vähäpuheinen ja harkitsen tarkasti (joskus liiankin tarkasti, jos totta puhutaan) mielessäni, mitä aion toiselle sanoa tai miten vastata toisen kysymykseen. Elämä tällä hetkellä on etupäässä kotona hääräämistä koneen äärellä, joko piirtäen, Yt:sta videoiden katselemista tai musiikin kuuntelua, mutta yritän käydä ulkona päivittäin kävelyllä, mikäli keli on tietenkin sinä hetkenä hyvä.

Ota yhteyttä, mikäli kiinostaa.

24.11.2020

Kristitty ystävä☺️

Nainen, 35 vuotta, Riihimäki, Kanta-Häme

Olen kristitty, uskoa tunnustava 35-vuotias äiti. Tyttäremme on 3-vuotias ja pieni poikamme syntynyt tänä vuonna. Lapset ovat elämämme keskiössä tällä hetkellä ja olisi ihanaa löytää ystäväksi perhe, jossa lapset olisivat kutakuinkin samanikäisiä. Olisipa hauska viestitellä ja tavata😊

24.11.2020

Ystävälle paikka

Nainen, 41 vuotta, Kanta-Häme

Etsitkö ystäviä? Olen nelikymppinen nainen ja vaikka olen perheellinen niin yksinäisyys vaivaa useinkin. Pidän leffoista, sisustamisesta, musiikista ja tanssimaankin lähden mielelläni sitten kun aika on sopiva. En ole liikunnallinen enkä lähde luontoon, mieluummin vaikka shoppailemaan tai mukavaan kahvilaan.

20.11.2020

Kavereita?

Mies, 20 vuotta, Hämeenlinna, Kanta-Häme

Moikka! oon 20v ja Hämeenlinnasta kotoisin. Etsin uusia kavereita tai tuttavuuksia joiden kanssa viettää aikaa vaikkapa pelaillen tai kahvitellen 😎 voit ottaa yhteyttä täällä tai esim. snapchatissa: tombee15

20.11.2020

Ulkoilu- / Retkeilyseuraa

Nainen, 28 vuotta, Forssa, Kanta-Häme

Hei. Minä ja 4-vuotias koirani etsimme seuraa ulkoiluun. Lähinnä toiveissa olisi kierrellä Kanta-Hämeen ja sen lähialueiden luontokohteita, esimerkiksi kansallispuistoja, kansanpuistoja tai muutoin vain kivoja paikkoja, joissa menee kivoja polkuja metsässä, luontopolkuja, on laavuja jne. Eli sellaista metsän siimeksessä kulkemista ensisijaisesti polkuja pitkin vaikka toki umpimetsäänkin tulee lähdettyä ainakin sienien ja marjojen perässä. Retkien pituus voi vaihdella kilometristä kymmeniin kilometreihin jaksamisen mukaan, mutta yön yli yöpymiseen en varusteita omista. Olen töissä ma-pe toimistoajalla, joten lenkkeily onnistuu viikonloppuisin sekä valoisan aikaan (kevät-kesä) myös arki-iltaisin.

Minusta saa satunnaisesti ja halutessaan seuraa myös elokuviin, ravintolaan, teatteriin, pururatoja + asfalttitietä pitkin kävelyyn, sulkapalloon, leffa-, leipomis-, lautapeli- tai kokkausiltoihin. En viihdy baareissa tai tietokone/pleikkapelien äärellä.

Sivu
Takaisin ylös