Ilmoitukset alueelta Kanta-Häme (201 kpl)

 - 
 
2 päivää sitten

Moikka!

Nainen, 19 vuotta, Forssa, Kanta-Häme

Oon 19 vuotias juur Forssaan muuttanut ja olis kiva saada täältä kavereita! Voidaan käydä kahvilla, lenkillä tai ihan vaan hengata. Oon aika elämäniloinen ja menevä, uusien ihmisten seurassa aluks vähän ujo ja hiljanen, mutta kavereiden seurassa hyvinkin puhelias. Ei välii minkä ikänen oot, tai onks sulla lapsia. Voidaan niittenkin kans keksiä jotain kivaa! Mullakin pari ihanaa bonusta!

3 päivää sitten

Äitiystäviä tai lapsirakkaita lapsettomia ystäviä

Nainen, 26 vuotta, Forssa, Kanta-Häme

Täällä uusia tuttavuuksia etsii -97 syntynyt nainen ja -20 syntynyt tyttö. Olemme muuttaneet Forssaan kesällä -22. Olen työssäkäyvä, mutta kyllä sitä kavereita ja ystäviä tapaisi mieluusti vaikka viikonloppuisin.

Mieluusti kyläilen ja puistoilen kanssasi. Voidaan myös tehdä lasten kanssa retkiä tai mitä ikinä keksitäänkään! Ihan tavallinen yhdessä olo ja juttelu riittää kuitenkin.

Toivon sinun olevan äiti, isä tai vanhemmaksi tulossa oleva. Voit olla myös lapseton, jos lapsen läsnäolo on sinulle ok, sillä harvemmin on "lapsivapaata".

Iällä tai muulla ei väliä!

3 päivää sitten

Rentoa ystävätärtä

Mies, 56 vuotta, Hämeenlinna, Kanta-Häme

Etsin vapaata,. naisystävää, pelaamaan, ulos, lenkille, saunomaan/vaeltamaan, tai kahville, syömään,saat minusta kaverin remonttiavuksi tms. Olen kiva, rento, puhelias härkä 56,188,104. Töitä teen ympäristöalan yrittäjänä ja suunnittelijana. Ota yhteyttä rohkeasti..... Ps. Saisit olla minua nuorempi ....

27.1.2023

Moikka

Nainen, 33 vuotta, Hämeenlinna, Kanta-Häme

Olen 33 vuotias nainen Hämeenlinnasta rakastan Hello kittya My melodya Sanrio tuotteita gootti vaatteita ja gootti tavaroista ja Lolita tavaroista ja Lolita tavaroista ja rakastan pinkkiä kultaa glitteriä rakastan myös laukkuja kenkiä kosmetiikkaa koruja ja rakastan käydä kirpputoreilla ja rakastan myös leipomisesta ja rakastan kirjoittamista ja värittää värityskuvia ja rakastan käydä kirjastossa

23.1.2023

i am a good girl looking for a good man

Nainen, 30 vuotta, Kanta-Häme

i am a good girl looking for a good mani am a good girl looking for a good mani am a good girl looking for a good mani am a good girl looking for a good mani am a good girl looking for a good mani am a good girl looking for a good mani am a good girl looking for a good mani am a good girl looking for a good mani am a good girl looking for a good man

22.1.2023

Moi! Treeniseuraa vailla? :)

Mies, 30 vuotta, Hämeenlinna, Kanta-Häme

Kiinnostaisiko saada lenkkeily- tai saliseuraa? Ettei tarvisi talven loskaisilla lenkkipoluilla yksin kuntoa yrittää kohottaa?

Itse olen 30 vuoden paikkeilla oleva mies joka etsii mahdollista treeniseuraa. Elämäntilanteet aikaisemmilla kavereilla sen verran muuttuneet arjen myötä että, jos sattuisi uusia tyyppejä löytymään treenikaveriksi.

Olen kyllä muullekkin tekemiselle avoin, ettei saa pelkästeen käsitystä siitä, että olisi vain treenamiselle kriteerit :D

Itseltäni löytyy myös discord, jos siellä haluaa jotain viestitellä tai sopia treenipäivää tms.

15.1.2023

Kaveri

Nainen, 39 vuotta, Forssa, Kanta-Häme

Hei
Olen 39v nainen kanta hämeestå
Olisi kiva saada vaikka uusia kavereita
Ei haittaa mistä olet tai minkä ikäinen olet Oletko mies vai nainen

Luonteeni on rauhallinen ja ystävällinen

Laita ihmeessä viestiä

11.1.2023

Etsin ystäviä

Nainen, 28 vuotta, Janakkala, Kanta-Häme

Hei. Asun Janakkalassa ja oon 28 v. Olen luonteeltani kiltti, huumorintajuinen, luotettava, avoin, ennakkoluuloton, aluksi oon ujo. Käyn arkisin töissä ja minulla on miesystävä.

Tykkään leffoista, lukemisesta, tanssista, eläimistä. Joskus oon harrastanut reggaeton tanssia, nykyään power pilatesta.

Jos tulemme hyvin juttuun, voisimme käydä kirppareilla, shoppailla, kahvittelemassa, keilaamassa tai mitä keksitään.

11.1.2023

moi !

Nainen, 21 vuotta, Hämeenlinna, Kanta-Häme

moikka !
oon 21v hämeenlinnasta.
olis kiva löytää uusii kaverei, keiden kans vois viettää aikaa arkena , ja etenki viikonloppusin ku täl hetkel mul on vaa työt, netflix ja pleikkari 😅 Tykkään käydä ulkona, kahvilla, uimassa, keilaamassa, kirppistelyjä, pelata biljardia, korista, lautapelejä, ajella,,, jaaa tosiaan pelailen pleikkarilla (mw2)
oon aika kaikkiruokanen tekemisen suhteen , toki saattaa olla jotai juttui mihin vaatii yllytystä, mut oon aika yllytyshullu ja varsinkin extempore tyyppiä🙂
en polta eikä alkoholikaa enää maistu, (valkoviinii sillai nautiskellen kyllä😍) mut tykkään olla kuskina 🙂 toki sit kesällä terdellä on kiva käydä ja viihdyn kyllä kaikis tapahtumis vaikken joiskaa 😊
mul on myös audi et liikkumine ei oo mikää ongelma😌
oon huomannu et tutustuminen f2f toimii parhaiten, osaan olla sosiaalinen ja antaa enemmän itestäni ja mun huumorintajun ymmärtää sillon paljon paremmin ku somen kautta☺️

tosiaan asustellaan miehen kanssa saman katon alla eli ihan kavereita etin🥰

9.1.2023

uusia ystäviä ja lenkkeilyseuraa

Mies, 31 vuotta, Hämeenlinna, Kanta-Häme

Moikka olen tälläinen kolmekymppinen mies hämeenlinnasta joka kaipaa naispuolista lenkkiseuraa hämeenlinnasta ja en vastaa laita vaik tulis muutakin. !mutta elä kirjoita jos et ole tosissasi näkemässä niinkun suurin osa täällä tekee!toki myös kahvittelu käy .osaan antaa itsestä livenä paremman kuvan!Pyöräily myös uutena harrastuksena

8.1.2023

Kirjekaveria 21vuotiaalle!

Nainen, 21 vuotta, Hämeenlinna, Kanta-Häme

Hei, etsin pitkäaikaista kirjekaveria, jonka kanssa kirjoitella suht tiiviisti. Tykkään lukea pitkiä kirjeitä. :)

Olen 21vuotias nainen Kanta-Hämeestä. Eli olen syntynyt vuonna 2001. Kirjekaverilta toivon, että on mukava, luotettava, suht saman ikäinen kuin minä. Sukupuolella ei ole väliä.

Kiinnostuksen kohteita mm. musiikki, eläimet, tasa-arvo, mielenterveys ja valokuvaus.

Olen lesbo ja toivon kirjekaveriltani että tämä ei ole ongelma.

4.1.2023

Luonnon helmassa

Mies, 39 vuotta, Hämeenlinna, Kanta-Häme

Olen rauhallinen Suomalainen mies ja muutin jokusia vuosia sitten Hämeenlinnaan. Asustelen mummonmökissä ja tykkään puuhastella luonnossa ja puutarhassa. Jonkin verran kiertelen kauppoja, kirpputoreja, kahviloita, kesätapahtumia. Ajelen autolla. Kuvailen luontoa ja eläimiä.

Olen tutustunut jokusiin ihmisiin täällä Hämeessä, ja onnistunut luomaan tuttavuuksia, mutta suhteet kuitenkin jääneet vaille syvempää yhteyttä. Osa syynä ehkä elämän tilanteiden eroavaisuus. Ehkä myös luonne-erot. En juurikaan käytä alkoholia, joten kaljoittelu seuraa minusta ei taida saada.

Uskoisin olevani hyvä kuuntelemaan ja ymmärtämään erilaisia elämäntilanteita.

31.12.2022

Uusi kaupungissa, tuttuja vailla.

Mies, 26 vuotta, Riihimäki, Kanta-Häme

Moi,

Oon 26v mies, introvertti.
Muutin tänne Riihimäelle n. 1.5vuotta sitten ja en oikein tunne täältä ketään ja haluaisin tutustua ihmisiin ja luoda kaverisuhteita ihan paikallisesti. Kasvotusten se tuntuu olevan tosi hankalaa mennä puhumaan ihmisille.
Käyn töissä täyspäiväsesti ja vapaa-ajalla harrastan enimmäkseen ajankuluksi sim-rallia, fps-pelejä, sovellettua reserviläis-ammuntaa, res-toimintaa, musiikkia kuuntelen myös aika paljon. Käyn myös viikossa pari-kolme kertaa salilla ja joskus uimassa. Tykkäisin myös vaelluksesta/telttailusta jne luonnossa olemisesta kunhan siihen jonku saisi kaveriksi mukaan.
Oon luonteeltani melko rauhallinen, auttavainen, suorapuheinen ja ihan kiva muutenki.. ainaki omassa päässä.
Sukupuolella ei ole väliä mutta mieluusti etsin jotain suht. samanikäistä kaveria.
Viestiä voi laittaa alkuun vaikka täälä.

27.12.2022

Ystävä kadoksissa

Nainen, 24 vuotta, Kanta-Häme

Hei,

Kokeillaanpa hieman päivitettyä versiota, sillä edelleen uudet kaverit olisi oikein tervetulleita. 😊

Aikani kuluu tällä hetkellä lähinnä töiden teossa sekä ratsastusharrastuksen parissa. Kuuntelen myös todella paljon musiikkia. Olisi kuitenkin kiva saada elämään enemmän sisältöä.

Minusta saisi juttelun lisäksi seuraa esimerkiksi uusien harrastusten kokeiluun tai vaikkapa matkusteluun, kun ensin tutustunut paremmin.

Olen luonteeltani rauhallinen pohdiskelija ja välillä jutut menevät tosi syvällisiin. Tykkään kuitenkin myös hassuttelusta ja huumorintajua löytyy.

Tässä nyt lyhyesti jotakin itsestä, mutta millainen sinä oot? Kerro se ja katsotaan tulisiko meistä kavereita. Olen alkuun hieman hidas tutustumaan uusiin ihmisiin, jos ei haittaa niin laita ihmeessä viestiä. Huom! Ei siis haittaa, vaikka olisit kauempaakin.

Toivoisin kuitenkin, että sinullakin olisi motivaatiota tutustua oikeasti eikä kadota parin viestin jälkeen. Toki, jos ei oikeasti vaan tunnukaan hyvältä sen voi myös reilusti sanoa. 😊

23.12.2022

Uusia ystäviä

Nainen, 42 vuotta, Kanta-Häme

Moi!

Viime aikoina on alkanut tuntua siltä, että olisi hauskaa saada vaihtelua sähköpostin tämänhetkiseen sisältöön. Mainosten ja laskujen lisäksi lukisin mielelläni enemmänkin ystävien tai kavereiden viestejä. Vaihtelua arkeen ja uusia näkökulmia asioihin, leppoisaa jutustelua aiheesta kuin aiheesta.

Viihdyn yhtä hyvin itsekseni esimerkiksi kirjojen parissa kuin kavereiden seurassa, jolloin voi puhua mistä tahansa, tai vaan olla hiljaakin. Monia itselle sopivia asioita on tullut vastaan, mutta toisinaan on kiva kokeilla jotain ihan uuttakin.

Parisuhdetta en ole etsimässä, mutta kaveria kyllä, vaikkapa just susta. Mikset laittaisi viestiä tulemaan vaikka samantien?

Sivu
Takaisin ylös