Ilmoitukset alueelta Kanta-Häme (204 kpl)

 - 
 
eilen

Kirjeenvaihtokaveri🤍

Nainen, 20 vuotta, Hattula, Kanta-Häme

Moiksu. Oon 20vuotias nainen kanta-hämeen seuduilta. Etsin suht samanikäistä kaveria perinteiseen kirjeenvaihtoon, sukupuolella tai millään muullakaan ei oo väliä. Olisi kiva saada pitkäaikainen ja tälläisestä vanhasta kirjeilystä innostunut kaveri joka jaksaa kirjoittaa pitkiäkin kirjeitä ja jakaa elämänsä menoja kanssani.
Kirjoittelin kirjeitä joskus nuorempana mutta se vaan jotenkin jäi. Tykkään kirjoitella kirjeitä ja koristella kirjepapereita sun muuta. Tuntuu että sellanen vanha kunnon kirjeenvaihtelu on muutenkin jäänyt nykypäivänä, kirjoitteleeko ihmiset vielä kirjeitä, musta se on ihanaa<3. Oon kirjoitellut myös paljon päiväkirjoja. Rakastan kaikkea askartelua ja esimerkiks korttien tekeminen on mun lempijuttu, multa löytyy kotoa iso laatikollinen kaikkea askarteluun liittyvää. Tykkään myös tosi paljon sellasesta "vintage" tyyppisestä askartelusta/koristelusta esimerkiksi kirjeisiin liittyen, multa löytyy jopa mun oman äidin vanhoja kiiltokuvia sun muita tarroja.

En oikein paljoa tässä osaa itsestäni kertoa mutta olen tällä hetkellä intissä ja oon aika sosiaalinen ja menevä persoona. Tykkään tutustua uusiin ihmisiin ja jutella mielenkiinnonkohteista sun muusta mitä mieleen tulee. Rakastan eläimiä ja meikkaamista, tykkään tehdä käsillä kaikkea ja ideoida uusia juttuja mitä voisi tehdä esimerkiksi vaikka sisutukseen liittyen ja muutenkin tuoda omaa luovuutta esille. Tykkään kuunnella musiikkia ja pelailla.
Tutustutaan kirjeissä lisää :)!
Jos kiinnostuit ota yhteyttä.

28.11.2023

Uusi kaveri

Mies, 26 vuotta, Riihimäki, Kanta-Häme

Moi! Löytyykö uusia kavereita joita kiinnostaisi nähdä ja kenties tehdä jotain. Harrastukset pyörii rumpujen soiton bändi hommien ulkoilun, uinnin, retkeilyn ja matkailun ympärillä. Luonne on kiva ystävällinen ja muut huomioon ottava.

Tykkään keskustella monipuolisesti asiasta kuin asiasta ja tykkään tehdä ja kokeilla kaikenlaista uutta. Auto löytyy ja julkisella myös onnistuu liikkuminen. Lautapelejä tykkään myös pelailla. Tuu juttelee nii tutustutaan 😊

27.11.2023

Kavereita ympäri Suomea.👋

Nainen, 19 vuotta, Forssa, Kanta-Häme

Hei sinä :⁠-⁠)
Harrastan valokuvausta, lukemista. Mua kiinnostaa musiikki,kirjat, psykologia,nepsy ja mielenterveys, sukupuolen moninaisuuden asiat.
Tykkään puhua syvällisiä ja mulle voi puhua ihan mistä vaan. 🏳️‍⚧️🏳️‍🌈🇫🇮🏳️‍🌈 rauhaa maailmalle kiitos
Ei oo väliä sukupuolella ja iällä..
Discord Sweet Midnight #7804 tai snp viivuska2004.
Työskelen kehitysvammaisten parissa.

26.11.2023

Morjes:)

Mies, 25 vuotta, Hämeenlinna, Kanta-Häme

Morjes!:)
Olen 25-vuotias mies Hämeenlinnasta, joka etsii uusia kavereita salille,lenkille tai ihan vaikka kahvikupposen äärelle jutustelemaan.

Kiinnostuksen kohteisiin kuuluu tällä hetkellä sali,ulkoilu, musiikki ja taide.
Kaverien sukupuolella ei ole väliä:) sijainnilla ei ole niin paljon väliä, voin matkustaa muihin kaupunkeihin:)
🏳️‍🌈

16.11.2023

Etsiskelisin uusia kavereita/peliseuraa

Nainen, 20 vuotta, Kanta-Häme

Moi! :3

Oon tällainen 20 - vuotias varattu introvertti likka Kanta-Hämeestä, joka etsii itselleen peliseuraa. Tykkään pelata enimmäkseen rytmi pelejä, kuten osu!, mutta tulee sitä myös välillä pelattua, muitakin kuten esim. Forewarned, Phasmophobia, Overcooked 2, Dead by Daylight, VrChat, DayZ ja Euro truck simulator 2.

Harrastuksena meikäläisellä on kuvataide, musiikin kuuntelu, huonekasvit, videopelit ja kielien opiskelu. Ja mitä musiikkiin tulee niin rakastan kuunnella klassista musiikkia, mutta olen myös kaikki ruokainen, joten kuuntelen myös räpistä heavy metalliin saakka musiikkia.

Olen ihan älyttömän arka uusien ihmisten kanssa aluksi, joten toivon, että aluksi voitaisiin pelkästään viestitellä, jotta pystyisin tutustumaan paremmin. :3

Meikäläisen saa kiinni paremmin Discordissa; Kinshra#7789

11.11.2023

Kaipailisin uusia kavereita Uudeltamaalta

Nainen, 27 vuotta, Riihimäki, Kanta-Häme

Heloou!!

Oon 27-vuotias nainen ja juuri muuttanut Riihimäelle. Oon reilu vuosi sit valmistunut rakennusmestariksi ja töitä teen työnjohtajana rakennustyömaalla. En oo mikään kovin naisellinen laittautuja, en esimerkiksi osaa meikata mitenkään erityisemmin. Katon kyllä peiliin ulos lähtiessäni, mutta useimmiten päällä farkut ja huppari. Mua ei haittaa vaikka sä tykkäisit laittautua, ties vaikka saisit mutkin innostumaan!
Mulla on muutama kaveri joiden kanssa näen harvoin, joten tästä syystä ois kiva löytää uusia ystäviä ja se yks tietty puuttuu, jolle voi kertoa kaiken. Kaipaan sitä yhtä tiettyä, jolle voi vaikka soittaa keskellä yötä jos on hätätilanne...Eli se niin sanottu tosi ystävä puuttuu. Kaipailisin siis seuraa kaikkeen mahdolliseen tekemiseen. Esimerkkinä keilaus tai muut pallopelit, kirppistely, nikkarointi, festarit ja keikat, illanistujaiset, piknikit, leffat, afterworkit yms.

Laittele rohkeasti viestiä ja katsotaan tulisko meistä loppuelämän ystävät ♥️

Seurustelen, joten etsi itselleni parisuhdetta tms, vain puhtaasti ystäviä.
-Sara

29.10.2023

Ystävää

Nainen, 44 vuotta, Kanta-Häme

Haussa ystävä joka jaksaa pitää yhteyttä en etsi vain kirjoittelu kaveria.
Tykkään mm shoppailusta, kirpputoreista, leffoista, musiikista, tapahtumista ym. Olen eläinrakas, sosiaalinen luotettava ystävä.
Olen perheellinen 44v Hämeestä, kiva jos asuisit automatkan päässä että näkeminenkin onnistuisi.

Ilmoitus vain naisille

29.10.2023

Moikka :)

Mies, 23 vuotta, Hämeenlinna, Kanta-Häme

Etsin uusia ystäviä. Asun Hämeenlinnassa, mutta voin myös matkustaa toisiin kaupunkeihin. Olisi ihanaa yhdessä vaikka lenkkeillä, pelata biljardia, katsoa elokuvia, kahvitella, tai ihan mitä tahansa. Harrastan itse kirjojen lukemista ja kirjoittelen vähän kaikenlaista. Laita viestiä jos kiinnostuit ja katsotaan mitä keksitään! :)

17.10.2023

Uusia ystäviä

Nainen, 43 vuotta, Kanta-Häme

Moi!

Viime aikoina on alkanut tuntua siltä, että olisi hauskaa saada vaihtelua sähköpostin tämänhetkiseen sisältöön. Mainosten ja laskujen lisäksi lukisin mielelläni enemmänkin ystävien tai kavereiden viestejä. Vaihtelua arkeen ja uusia näkökulmia asioihin, leppoisaa jutustelua aiheesta kuin aiheesta.

Viihdyn yhtä hyvin itsekseni esimerkiksi kirjojen parissa kuin kavereiden seurassa, jolloin voi puhua mistä tahansa, tai vaan olla hiljaakin. Monia itselle sopivia asioita on tullut vastaan, mutta toisinaan on kiva kokeilla jotain ihan uuttakin.

Parisuhdetta en ole etsimässä, mutta kaveria kyllä, vaikkapa just susta. Mikset laittaisi viestiä tulemaan vaikka samantien?

16.10.2023

Ystäviä hakusessa

Nainen, 29 vuotta, Riihimäki, Kanta-Häme

Hei. Muutan marraskuussa Riihimäelle ja olisi kiva löytää ystäviä. Luonteeltani olen kiltti, huumorintajuinen, luotettava, avoin, ennakkoluuloton, aluksi oon ujo. Käyn arkisin töissä ja minulla on miesystävä.

Tykkään leffoista, lukemisesta, tanssista, eläimistä. Joskus oon harrastanut reggaeton tanssia, nykyään power pilatesta.

Jos tulemme hyvin juttuun, voisimme käydä kirppareilla, shoppailla, kahvittelemassa, keilaamassa tai mitä keksitään.

29.9.2023

Kaveri hakusessa!

Nainen, 69 vuotta, Kanta-Häme

Etsin kaveria - iällä ei ole väliä- , jonka kanssa voisin käydä teatterissa, leffassa, konserteissa, taidenäyttelyissä, kävelemässä iltaisin ja/tai viikonloppuisin sekä vaihtaa ajatuksia niin päivän polttavista asioista kuin myös kaikesta hömpästä.
Olen ihmisyyttä sen kaikkine kiemuroineen arvostava, perhekeskeinen, eläinrakas luonto-ja luomuihminen.

25.9.2023

Varttuneemmalle pelinörtille seuraa?

Mies, 48 vuotta, Riihimäki, Kanta-Häme

Moro

48v pelinörtti Riihimäeltä huhuilee kaltaistansa neitoa ystäväksi.

Seuraan sujuvasti eri sarjoja ja urheilua, mutta pelaaminen on se juttu. Tällä hetkellä Ps4 ja ffxiv ja CoD vanguard vievät aikaa. Pelaan kuitenkin erittäin laajalla skaalalla.
Scifi ja fantasia on yhtä lähellä sydäntä.
Olen empaattinen ja helposti lähestyttävä ihminen ja kunnioitan muiden rajoja.
Vastaan kaikille ainakin jotain. En ole ikärasisti

Laita ihmeessä viestiä, jos yhtään siltä tuntuu.

Niin.. 2 tytärtä, joista toinen jo omillaan. 2 kissaa pitää seuraa.

8.9.2023

Hiljainen ja karvainen!

Mies, 61 vuotta, Riihimäki, Kanta-Häme

En ole hiljainen (paitsi ulkopuolella olemisen tunne vieraassa joukossa), sillä keskustelu onnistuu melkein aiheesta kuin aiheesta, mutta mieluiten kuuntelen ja omasta mielestä olen myös ns. läsnä - kiinnostunut toisesta ihmisestä. Karvainenkaan en ole, jos vertailukohtana on gorilla. Otsikko löytyi Elina Karjalaisen hurmaavasta kirjasta "Perhe on paras", jossa kysymys kuului: Kuka Raamatussa on hiljainen ja karvainen????

Elämä ilman huumoria olisi todella ankeaa, samoin juuttuminen arjen toistuviin rutiineihin "paremman puutteessa", tai uskallus panna itsensä likoon etsittäessä jotain "parempaa". Elämä, ihmettely, mietiskely ja kyseenalaistaminen ns. boksin ulkopuolelta on avartavaa, haastavaa ja mielenkiintoista.... vaatii uskallusta ja näkemystä? Massan ja "yleisen mielipiteen" mukana kulkeminen on yksilön arvon alentamista ja elämän hukkaamista..

Kulttuuri, ajassa pysyminen, vanhat tavarat, nikkarointi, perinnetalo ja sen korjaaminen, Tee Itse jutut.... elämä on vielä(kin) täynnä kiinnostavia asioita. Bibliofiili! Enemmän kuin olisi "hyväksi". Erityisesti anglosaksisista maista tulevat kirjat ovat in, suomalaisissa ei kauhean paljon mielenkiintoista ole ollut. Historiaa, elämänkertoja, tutkimusmatkoja, DIY, huumoria (brittiläistä ja ehdottomasti myös mustaakin), ironiaa ..........

Jos olet sohvalla löhöävä, kaljaa kittaava tempparifani yms. niin meilllä ei ole pahemmin yhteistä, mutta jos olet persoonallinen nainen joka on vielä avoin elämän tarjoamille mahdollisuuksille, niin olet kiinnostava. Olen suhteessa, lapset lentäneet mualimalle, joten hakusessa on YSTÄVÄ. Elämä voi olla vielä? mielenkiintoista????

31.8.2023

Kavereita harrastuksiin...

Mies, 43 vuotta, Forssa, Kanta-Häme

Moi.

Olen 43-vuotias selkäydinvammainen mies Forssasta.

Kaverit hiukan katosi ympäriltä selkäydinvamman myötä. Olen vammastani huolimatta todella omatoiminen ja kykenen normaaliin arkeen.

Hakusessa olisi kavereita/ystäviä joko Forssasta tai suhteellisen läheltä. Itse harrastan videoiden suunnittelua/kuvausta/editointia (youtubeen tällä hetkellä), valokuvaus, elokuvien ja tv-sarjojen kerääminen ja musiikki (kuuntelen ja yritän opetella soittamaan kitaraa). Mielenkiinnonkohteisiin lukeutuu harrasteiden ohella kehon huoltaminen & hoitaminen.

Luonteeltani olen vilkas (ajoittain ainakin), sosiaalinen (ajoittain ujo, aluksi ainakin kasvotusten tavatessa ainakin) ja huumorintajuinen.

Sukupuolellasi tai iälläsi ei ole väliä, vaikkakin naisten seurassa tunnen oloni mukavammaksi.

27.8.2023

Hei

Nainen, 31 vuotta, Hämeenlinna, Kanta-Häme

Uusia kavereita kaipailisin!
Tällä hetkellä aika menee lähinnä vaan 3v lapsen kanssa kotona ollessa.
Seuraa kävelylle, kirppiksille, kahville tms?

20.8.2023

moi !

Nainen, 22 vuotta, Hämeenlinna, Kanta-Häme

oon 22v hämeenlinnasta ja uusia kavereita vailla☺️
Tykkään käydä ulkona, kahvilla, keilaamassa, kirppistelyjä, pelata biljardia, korista, lautapelejä, ajella, rakastan kattoo lätkää,,,, oikeestaan melkee mitä vaan.
jaaa tosiaan pelailen pleikkarilla.
en polta eikä alkoholikaa enää sillai maistu, (valkoviinii sillai nautiskellen kyllä🥰) mut tykkään ja oon yleensä just kuskina 🙂 toki sit kesällä terdellä on kiva käydä ja viihdyn kyllä kaikis tapahtumis vaikken joiskaa 😊
mul on auto et liikkuminen ei oo este😌
oon huomannu et tutustuminen f2f toimii parhaiten, osaan olla sosiaalinen ja antaa enemmän itestäni irti ja mun huumorintajun ymmärtää sillon paljon paremmin ku somen kautta☺️
laita ihmees viestii nii heitän sulle mun snäpin!

tosiaan asustellaan miehen kanssa saman katon alla eli ihan vaan kavereita etin🥰

11.8.2023

Hei

Nainen, 36 vuotta, Riihimäki, Kanta-Häme

Oon 36v , kolmen lapsen äiti ja vaimo.
Asun Riksussa, tällä hetkellä olen vanhempainvapaalla vauvan kanssa.

Sun ei ole pakko olla samassa elämän tilanteessa.

Oon rempseä, sosiaalinen ja melko iloinen tapaus. Helposti lähestyttävä ja ymmärtäväinen.


Puistoon, kävelylle, kahville tai vaikka kirppis kierrokselle seuraa kaipaava heitä viestiä.


En etsi mitään parisuhde/sivusuhde/yhen illan juttu hommia joten älä suotta tuhlaa mun saati omaa aikaasi.

30.7.2023

Uusia ystäviä :)

Nainen, 20 vuotta, Hämeenlinna, Kanta-Häme

Moi! Oon 20v nainen, muutin just Hämeenlinnaan tyttöystäväni kanssa ja olisin erittäin innokas tapaamaan uusia ihmisiä, tekemään tuttavuuksia ja erityisen iloinen jos kavereitaki löytyis <3

Oon erittäin sympaattinen, ystävällinen, hieman epävarma itsestäni välillä ja erittäin panostautunut löytämään kavereita! Tykkään pelata (tietokoneella tai kortti- ja lautapelejä), rakastan kaikenlaista musiikkia (aina välillä on tosi mielenkiintosta saada artisti- ja kappale-ehdotuksia muilta) ja oon erittäin innoissani ja jännittynyt nyt opintojen alottamisesta Hamkilla elokuussa.

Olisin erittäin ilonen jos vois jonkun kanssa lähtee kevyelle kävelylle (en oo hirveen hyväkuntone xd) tai vaikka välillä kaffelle. Lautapeliseurakin kelpais mainiosti, jos kukaan ees sietää kaikkee sitä mistä mä tykkään.

Rohkeesti voi ottaa yhteyttä <3

PS: Olen erittäin suvaitsevainen enkä tuomitse ketään ulkonäön, etnisyyden, identiteetin tai minkään ensivaikutelman perusteella!

25.7.2023

Uusia tuttavuuksia ☺️

Nainen, 27 vuotta, Hämeenlinna, Kanta-Häme

Hei! 🙂

Olen 27 vuotias nainen jolla oon hymy herkässä ja oon nauravainen. Huumoria löytyy joka tilanteeseen. En pienestä hätkähdä. :D

Haluisin kovasti löytää uusia kavereita. Olisi mukava saada sekä löytää useampi sellainen kaveri jolle voisi puhua kaiken näköstä. :)

Toivoisin löytäväni kavereita/ystäviä jotka olisi pitkä aikaisia ja olisivat valmiita pysymään kaverina/ystävänä eikä katoisi hetken päästä kuin pieru sharaan ensimmäisten viestien ja näkemisen jälkeen :)

Etsin kavereita 25-35 vuoden ikä haarukasta.

Katselen vapaa ajalla Netflixistä elokuvia ja sarjoja. Käyn päivittäin lenkillä ja tulee pelattua Xbox Series S:llä.

Olen sinkku

Multa löytyy Snäppi tipsutinhassu95

Sivu
Takaisin ylös