Ilmoitukset alueelta Kanta-Häme (195 kpl)

 - 
 
3 päivää sitten

Etsin ystäviä

Nainen, 28 vuotta, Janakkala, Kanta-Häme

Hei. Ajan saatossa kavereideni tiet ovat erkanneet ja tunnen ajoittain yksinäisyyttä. Etsin ystäviä kehen voisi oikeesti tutustua ja tavata. Minusta saa seuraa kirppareille leffaan, musiikkitapahtumiin, shoppailuun tai mitä keksitään. Olen harrastanut reggaeton tanssia. Ja tällä hetkellä harrastan power pilatesta.

Minua kiinnostaa liikkuminen, tanssi, lukeminen, psykologiset asiat, rikokset, elokuvat, suomalainen musiikki.

Luonteeltani olen aluksi ujo, rauhallinen, kiltti, herttainen, huumorintajuinen. Olen 28v ja asun Janakkalassa

30.9.2022

Ois kiva saada uusia kavereita 🙂

Mies, 25 vuotta, Riihimäki, Kanta-Häme

Moi! Täällä ois 25v kiva kaveri joka harrastaa musiikkia salii uintii retkeilyä ja kaikkee mitä voi tehdä ulkona. Autokin löytyy joten liikkuminen ei oo este. Luonteeltani olen iloinen reipas empaattinen. Saa laittaa viestiä 👍
Snäpissä voi myös tulla juttelee eemil7220
Sukupuolella ja sijainnilla ei oo väliä

29.9.2022

Helou

Nainen, 24 vuotta, Kanta-Häme

Oon tämmönen 24v äiti-ihminen Kanta-hämeestä ja ainakin juttuseura kelpais! Voidaan joskus nähdäkkin jos meillä kemiat kohtaa mutta ensisijasesti juttukavereita hakusessa 😊
Oon avoin tutustumaan kaikenlaisiin ihmisiin joten ei oo niin tarkkaa mitä sukupuolta edustat, kuinka vanha oot, missä asut tai millainen elämäntilanne sulla on.
Tykkään esim. musiikista, eläimistä, lapsista, autoista ja kokkaamisesta/leipomisesta.
Sulla ei tarvii olla lapsia, eikä meijen oo pakko puhua munkaan lapsesta jos et halua, osaan siis puhua muustakin 😊
Laita ihmeessä viestiä jos kiinnostaa niin katotaan miten tullaan juttuun!

29.9.2022

moi !

Nainen, 21 vuotta, Hämeenlinna, Kanta-Häme

moikka !
oon 21v hämeenlinnasta.
olis enemmän ku kiva löytää joku, jonka kanssa vois viettää enemmänki aikaa ku täl hetkel arki kuluu töissä tai kotona pelatessa.
Tykkään käydä ulkona, kahvilla (tee tai pepsimax😆), uida, keilaamassa, kirppistelyjä, pelata biljardia, tehä palapelejä / lautapelejä, ajella,,, jaaa tosiaan pelailen pleikkarilla (lähinnä fortnitea tai joku tarinapeli).
oon aika kaikkiruokanen tekemisen suhteen , toki saattaa olla jotai juttui mihin vaatii yllytystä, mut oon aika yllytyshullu ja varsinkin extempore tyyppiä🙂
en polta eikä alkoholikaa oikee enää maistu, mut tykkään olla kuskina 🙂 toki sit kesällä terdellä on kiva käydä ja viihdyn kyllä baareissa / tollasis kaikis tapahtumis vaikken joiskaa 😊
mul on myös audi et liikkumine ei oo mikää ongelma😌
oon huomannu et tutustuminen f2f toimii parhaiten, osaan olla sosiaalinen ja antaa enemmän itestäni ja mun huumorintajun ymmärtää sillon paljon paremmin ku somen kautta☺️

tosiaan asustellaan miehen kanssa saman katon alla eli ihan kavereita etin🥰

26.9.2022

Uutta ystävää

Nainen, 37 vuotta, Kanta-Häme

Moikka!

Etsin uutta ystävää, persoonallista ja mukavaa, jonka kanssa voi ihmetellä maailmaa ja jakaa elämän iloja ja suruja seikkailuja unohtamatta.

Pinnalliset kaveruudet eivät ole mua varten. Siksi toivon aitoa, syvempää ystävyyttä, jossa kumpikin voi olla rennosti oma itsensä. Innostun helposti ja olen myös avoin kokeilemaan uutta joten mut on helppo saada mukaan moneen! Kykenen syvälliseenkin keskusteluun lähes asiasta kuin asiasta, mutta olen myös rento vitsailija, joka ei ota elämää eikä itseään liian vakavasti.

Lisää kerron, kun jutellaan lisää joten jos kiinnostuit, laita rohkeasti viestiä niin tutustutaan!

25.9.2022

Moro vaan kaikile

Mies, 70 vuotta, Riihimäki, Kanta-Häme

Olen tullut talveksi tänne Thaimaahan,olisi kiva tutustua naisiin miehiin,pariskuntiin,jos asustelet tai olet tulossa lomailemaan tänne.vanhempi olen mutta ei se ole este mihinkään.joten odottelen rohkeita ja mielenkiintoisia viestejä sinulta

18.9.2022

Uusia ystäviä

Nainen, 42 vuotta, Kanta-Häme

Moi!

Viime aikoina on alkanut tuntua siltä, että olisi hauskaa saada vaihtelua sähköpostin tämänhetkiseen sisältöön. Mainosten ja laskujen lisäksi lukisin mielelläni enemmänkin ystävien tai kavereiden viestejä. Vaihtelua arkeen ja uusia näkökulmia asioihin, leppoisaa jutustelua aiheesta kuin aiheesta.

Viihdyn yhtä hyvin itsekseni esimerkiksi kirjojen parissa kuin kavereiden seurassa, jolloin voi puhua mistä tahansa, tai vaan olla hiljaakin. Monia itselle sopivia asioita on tullut vastaan, mutta toisinaan on kiva kokeilla jotain ihan uuttakin.

Parisuhdetta en ole etsimässä, mutta kaveria kyllä, vaikkapa just susta. Mikset laittaisi viestiä tulemaan vaikka samantien?

16.9.2022

Urheilullinen naikkonen ystävää etsimässä

Nainen, 54 vuotta, Janakkala, Kanta-Häme

Heipparalla.
Täällä huhuilee sosiaalinen erakko. Etsin ystävää jonka kanssa ei tarvitse olla hyperaktiivinen mutta olisi kiva tavata ja puuhata säännöllisen epäsäännöllisesti. Olen vähän villi ja levoton mutta yhtä aikaa rauhallinen.
Olen iloinen spontaani immeinen.
Kuntoilen, teen töitä, mökkeilen.
Pidän luonnosta, olisi mukavaa saada seuraa luontoretkille, kahville, pikku matkoille, kokeilemaan uusia juttuja. Mitä nyt keksitään.
Haen tyyppiä joka on ihan vaan oma itsensä.
Miesystävää en hae.

8.9.2022

Uusia kamuja☺️

Nainen, 23 vuotta, Janakkala, Kanta-Häme

Heippa!

Etsinnässä semmoinen kaveri, jonka kanssa oikeesti voisi nähdäkin ja tehdä kaikenlaista. Eli jos säkin etit semmosta ystävää kellä tää tutustuminen ei jää vaan muutamaan hassuun viestiin vaan oikeesti on halua tutustuu niin pistä viestii tulemaan!😊 Eli toisin sanoen ois huippuu jos löytyisi semmonen paras kamu kenen kanssa jutella kaikesta ja vois tehä kaikkee kivaa yhessä.

Oon 23-vuotias ja asun Turengissa poikaystävän sekä kahden koiruuden kanssa. Luonteeltani oon huumorintajuinen, luotettava, välittävä ja aluksi ehkä hieman ujo, mutta kun tutustuu paremmin niin mul on vähän semmoset pöljät jutut😂 Voidaan lähtee vaikka syömään, leffaan, keilaamaan tai vaikka koirien kanssa lenkille. Jos yhtään nappas tää mun teksti, niin laitappa sitä viestii tulemaan😎

8.9.2022

Heissan! ☀️

Nainen, 51 vuotta, Riihimäki, Kanta-Häme

Täällä kirjoittelee reilu 5-kymppinen akateeminen liikuntarajoitteinen nainen Riihimäeltä. Olen enimmäkseen elämänmyönteinen ja huumorintajuinen, mutta toki välillä on sairauteen liittyvää uupumusta ja yksinäisyyttä, jotka vetää mieltä matalammalle. Siksi päätin kokeilla onneani tällä foorumilla.

Mua on siunattu ihanalla teinipojalla, joka asuu luonani pääsääntöisin vuoroviikoin. En ole työelämässä, joten aikaa olisi hyvinkin tutustua uuteen ystävään. Ei haittaa oletko mies vai nainen, jos olet suunnilleen omaa ikäluokkaani ja mieluusti Riksusta tai lähikunnista. Omaathan sydämen sivistystä ja uteliaisuutta elämää kohtaan.

Pidän kahviloista ja taiteesta eri muodoissaan. Ehkä olisi mukava mennäkin joihinkin tapahtumiin yhdessä, vaikka taiteiden yöhön tms. Tai luonnon helmaan nauttimaan eväitä ja valokuvaamaan. Joskus ehkä baariinkin. Tykkään tanssia, mutta alkoholia käytän hyvin vähän. Mutta menemiskaveri ei ole mun pääpointti, vaan haluaisin tutustua ihmiseen, jonka kanssa olis kiva keskustella syntyjä syviäkin, ehkä kokata yhdessä tai pelailla lautapelejä. Siis hyvässä tapauksessa vierailla toistemme luona kuin aidot ystävät, mutta toki pitää tutustella ensin tarpeeksi. Ja nämä tekemiset toki ovat joustavia. Toki olisi toivottavaa, että meillä olisi joitakin yhteisiä mielenkiinnonkohteita.

Tästä liikuntarajoitteesta sen verran, että käytän pyörätuolia tilanteissa, jossa on enemmän kävelyä ja/tai seisomista, kävelen kyllä sisällä sujuvasti. Ja jos jossakin menossa tarvitsisin sinun apuasi, niin silloin voisit vaikka toimia avustajanani ja saisit pientä palkkaa. Ihan niinkuin sovitaan.

Jos tällainen ystävyys voisi kiinnostaa sinua, niin ota ihmeessä yhteyttä. Rohkeus usein palkitaan elämässä! Mukavaa päivää! 🌸

29.8.2022

Heps!

Nainen, 28 vuotta, Hausjärvi, Kanta-Häme

Löytyiskö täältä mulle juttukaveria, ystävää, sielunsiskoja, hengenheimolaisia? ❤️
Kaipaan eniten naispuolista ystävää, jonka kanssa jutella "tyttöjen juttuja", jakaa ajatuksia ja kokemuksia, elämän ilot ja surut.

Henkisyys, mystisyys, itsensä kehittäminen, tiedon ja totuuden etsiminen on mun elämäni suola. Mua kiinnostaa tällä hetkellä esimerkiksi kaikki astrologiaan, filosofiaan, teologiaan, psykologiaan, liittyvät jutut. Tykkään ylipäätään tutkia asioita jotka auttaa ymmärtämään maailmaa, itseäni ja muita ihmisiä.

Oon sydämeltäni aika hippi, rakastan luontoa, luonnollisuutta ja kauniita asioita. Tykkään piirtää, valokuvata ja tehdä käsitöitä yms.
luovaa. Innostun helposti ja lähden mielelläni kokeilemaan uusia juttuja ja harrastuksia.
Tai sitten olis kiva vaan viettää aikaa rennosti hengaillen.

Oon aika introvertti, rauhallinen ja empaattinen. Keskustelen mielelläni syvällisiä juttuja, small talk tai ylipäätään liika pinnallisuus ei kiinnosta. Oon hyvä kuuntelija. Mulla on sosiaalisten tilanteiden pelkoa, joten ulosanti saattaa olla välillä vähän kömpelöä.

Kaipaan elämääni samanhenkisiä, aitoja tyyppejä ja kadoksissa olevaa yhteisöllisyyttä!

Seurustelen, joten en etsi parisuhdetta yms. seuralaista.
Jos yhtään resonoi niin laita viestiä! :)

25.8.2022

Rentoa ystävätärtä

Mies, 56 vuotta, Hämeenlinna, Kanta-Häme

Etsin vapaata,. naisystävää, pelaamaan, ulos, lenkille, saunomaan/vaeltamaan, tai kahville, syömään,saat minusta kaverin remonttiavuksi tms. Olen kiva, rento, puhelias härkä 56,188,104. Töitä teen ympäristöalan yrittäjänä ja suunnittelijana. Ota yhteyttä rohkeasti..... Ps. Saisit olla minua nuorempi .....

18.8.2022

Heissan!

Nainen, 21 vuotta, Kanta-Häme

Täällä 21-vuotias nainen, vailla ajanvietto ystäviä. Kiinnostuksenkohteita minulla on monia, pidän esimerkiksi ulkoilusta, elokuvien katsomisesta ja ex tempore- tekemisestä, sekä hyvästä viinistä. Ei ole väliä kumpaa sukupuolta olet, mutta ensisijaisesti naispuolisia ystäviä olen etsimässä😊 olen parisuhteessa, mutta kumppanini muutti toiseen kaupunkiin opiskelemaan, joten olisi mukavaa saada aika kulumaan hyvässä seurassa😄 Kaikki samaistuttavat henkilöt olkaa rohkeasti yhteydessä!

Sivu
Takaisin ylös