Ilmoitukset alueelta Kanta-Häme (182 kpl)

 - 
 
2 päivää sitten

Seuraa kesäksi

Mies, 33 vuotta, Janakkala, Kanta-Häme

Hei, kaipailisin naispuolista 30-36v seuraa kanta-hämeestä kesän viettoon yhdessä. Ulkoiluun, kalaan, mökille, kahville, tietokone pelailuun (plussaa olisi jos pelaat Apexia). Olen 33v sinkku isä. Tällä hetkellä etsin ennemmin hyvää ystävyyttä kuin parisuhdetta mutta antaa ajan näyttää mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Pääasiassa päiväni kuluu lasten sekä työn parissa ja illat koneella, joten ihan hetken mielijohteesta en pysty lähtemään reissun päälle. Tupakoin. En käytä alkoholia. Ota rohkeasti yhteyttä ja jutellaan lisää!

21.5.2022

Uusia kavereita 😊☀️

Mies, 24 vuotta, Riihimäki, Kanta-Häme

Moikka! Uudet tuulet puhaltavat, takaisin Hämeeseen muuttaneena uusia kavereita ois kiva löytää. Olen itse ambivertti joten seuraa minusta ainakin saa. Työtä teen metsässä ja vapaalla sit musiikkia, salia, sulis, keilaus, uinti, retkeily ja ihan mitä muuta keksii. Saa ehdottaa vapaasti mitä haluaisi mun Kaa tehdä. Auto löytyy joten liikkuminen helppoa.

Saa laittaa viestiä tulemaan ja nettikaverit käy myös 🙂

20.5.2022

Äijäkaveri!

Mies, 55 vuotta, Hämeenlinna, Kanta-Häme

Moi! Haussa äijäkaveri!
Itse asun Hämeenlinnassa ja olisi hienoa, jos olisit lähistöltä tai ainakin Hki-Tre motarin tai radan varrelta. Välimatka ei kuitenkaan ole este, jos muutoin synkkaa.
Käyn mielläni lenkillä ja salilla. Haluaisin saada sinusta kaverin vaikkapa uuteen liikuntaharrastukseen. Tämän lisäksi olisi kiva käydä tapahtumissa, matkustella, saunoa, nautiskella juomasta (kohtuudella!) ja ruuasta, parantaa maailmaa, olla rennosti,... siis kaikkea mitä äijäkaverin kanssa voi tehdä!
Olen aktiivisesti kiinni elämässä, suhtaudun asioihin positiivisesti ja olen luotettava. Pidän muutoinkin itsestäni huolta. Varmaan sinäkin. Hienoa, jos olet iältäsi 40-55v.

16.5.2022

moi !

Nainen, 21 vuotta, Hämeenlinna, Kanta-Häme

moikka !
oon 21v hämeenlinnasta.
mulla on ihan hyvin kyl kavereita (tai paremmin sanottuna ehkä "hyvän päivän tuttuja"😄) mut ei sellasia joiden kanssa olisin kummemmin keskenään viettäny aikaa. Eli olis enemmän ku kiva löytää joku, jonka kanssa vois viettää enemmänki aikaa ja tuntis vihdoin ittensä halutuks😅. Mun mies tekee kaksvuorotyötä, eli aina iltavuoroviikoilla oon siis 14-22 yksin kotona ku ei oo mitää mitä tehä tai ketään ketä kysyä.
Mun vapaa- ajalla tykkään tosi paljon käydä ulkona, salilla, kahvilla tai syömässä, keilaamassa, ajella,,, jaaa pelailen pleikkarilla millon mitäki. oon aika kaikkiruokanen tekemisen suhteen 🙂
en polta eikä alkoholikaa oikee enää maistu, tykkään ennemmin olla kuskina 🙂 toki sit kesällä terdellä on kiva käydä ja viihdyn kyllä baareissa / tollasis kaikis tapahtumis vaikken joiskaa 😅😊
mul on myös audi (ja jopo😉) et liikkumine ei oo mikää ongelma😌
oon huomannu et must ei saa oikee mitää irti somessa, et pelkän juttelun perusteella on aika vaikeeta, nii f2f toimii parhaiten🥰
muhun pätee enemmänku hyvin tää sanonta :
I'm not shy, you just have to get to know me first, then you'll have a hard time shutting me up."

16.5.2022

Mooi!

Nainen, 23 vuotta, Hämeenlinna, Kanta-Häme

Heippa! Oon 23-vuotias nuori nainen Hämeenlinnasta. Etsin elämääni uusia kavereita, joiden kanssa lenkkeillä, käydä kahvilla, urheilla, hengailla muuten vaan, pitää illanistujaisia. Voi toki muutakin ehdottaa. Parisuhde löytyy jo.

Luonteeltani olen rento, kiltti, huumorintajunen ja puhelias. Vapaa-ajalla tykkään mm. pelata videopelejä, käydä lenkillä, leipoa, liikkua luonnossa, kierrellä kirpputoreja, kattoo elokuvia ja sarjoja.

Laita ihmeessä viestiä, jos kaipaat kaveria ja mielenkiinnon kohteet vähääkään kohtaa. :)

15.5.2022

Uusia kavereita Hämeenlinnasta/Muu Suomi

Muu sukupuoli, 25 vuotta, Hämeenlinna, Kanta-Häme

Hei!

Olen 25-vuotias nainen (kylläkin muunsukupuolinen) Hämeenlinnasta. Muutin tänne takaisin 2020 ja haluaisin löytää täältä uusii kavereita kaikenlaiseen jutusteluun ja tekemiseen yhdessä.

Sydäntäni lähellä on erityisesti luonto, uiminen, kesäiset seikkailut, spontaanit tekemiset, kahvi, lempeys ja musiikki. :) Olen ihmisenä puhelias, mutta osaan myös olla hiljaa ja nautin siitä, avoin, hassutteleva, ehdottoman rehellinen ja luotettava ja hauskaksikin ovat sanoneet :) Keksin aina uutta tekemistä ja mulla on idearikas päänuppi. :D Soitan rumpuja ja lauleskelen, olisi kiva löytää esim. soitto/laulukaveri myöskin!

Toivon, että oot luotettava, rehellinen ja avoin. :) Sukupuolellasi ei ole väliä, mutta ikä olisi kiva olla noin 18-45v. Mutta sekään ei haittaa jos olet muun ikäinen kun tuo ikähaarukka.

Ilmoitus ei vanhene, ja muutkin kuin hämeenlinnalaiset saavat laittaa mielelläänkin viestiä. Haluaisin erityisesti löytää livekavereita Hämeenlinnan alueelta ja lähiseuduilta. :)

10.5.2022

Heips!

Mies, 27 vuotta, Hausjärvi, Kanta-Häme

moikka!
Olen itse 27v mies ja olen muuttanut melkein 4vuotta sitten puolisoni kanssa hausjärvelle kun ostettiin ensimmäinen oma talo.
Ja suurin osa kavereista on jäänyt sitten pk seudulle joten eipä oikein ole kavereita / seuraa tällä seudulla,

Harrastuksiini kuuluu autojen rassaaminen, (lähinnä vain mersut😎) ja yksin moottoripyörällä värkkääminen ja ajaminen kun ei seuraa ole.

Tietokoneella tulee pelattua paljon!
Vietän suurimman osan päivästäni tai pitäisikö sanoa (elämästäni) tietokoneen äärellä pelaillen, joten pelikavereitakin olisi hakusessa 😁.

Vesiurheilusta pidän myös joten uintikaverikin esim halliin ynms olisi kiva.

Rohkeasti vaan saa ottaa yhteyttä 😁

Kik = hanzki94

5.5.2022

Kaveria vailla.

Nainen, 28 vuotta, Riihimäki, Kanta-Häme

Hei. Olen 28 vuotias nainen Riihimäellä ja kaipaisin kavereita, joita joskus tavata.
En tuomitse ihmisiä ja uskon, että tasapaino löytyy varmasti, riippumatta kuinka sosiaalinen olet. Itse olen melko itsenäinen, mutta annan mielelläni muiden ideoille tilaa ja en koe ongelmana vaikka kaveruus perustuisi enemmän sinun ympärillesi.
Elokuvia, harrasteluja, liikkumista tai vain mustaa huumoria ja politiikasta yms. höpisemistä. Löydetään se meidän juttu.
Ole rohkeasti yhteydessä.

1.5.2022

Uusia ystäviä

Nainen, 41 vuotta, Kanta-Häme

Moi!

Viime aikoina on alkanut tuntua siltä, että olisi hauskaa saada vaihtelua sähköpostin tämänhetkiseen sisältöön. Mainosten ja laskujen lisäksi lukisin mielelläni enemmänkin ystävien tai kavereiden viestejä. Vaihtelua arkeen ja uusia näkökulmia asioihin, leppoisaa jutustelua aiheesta kuin aiheesta.

Viihdyn yhtä hyvin itsekseni esimerkiksi kirjojen parissa kuin kavereiden seurassa, jolloin voi puhua mistä tahansa, tai vaan olla hiljaakin. Monia itselle sopivia asioita on tullut vastaan, mutta toisinaan on kiva kokeilla jotain ihan uuttakin.

Parisuhdetta en ole etsimässä, mutta kaveria kyllä, vaikkapa just susta. Mikset laittaisi viestiä tulemaan vaikka samantien?

30.4.2022

Sydänystävää

Nainen, 58 vuotta, Forssa, Kanta-Häme

Olen 58-vuotias nainen forssasta. Toivoisin löytäväni hyvän ystävän naisesta ajatustenvaihtoon, matkusteluun, kyläilyihin. Olen syvällinen, yhteiskunnalisista asioista kiinnostunut ja työskentelen sosiaalialalla. Olen eloisa, rohkea ja syvällinen.

Olisi hienoa löytää samanhenkinen ystävä jonka kanssa löytyy yhteisiä kiinnostuksia ja voitaisiin jakaa kokemuksia ja ajatuksia ihmissuhteista ja yhteiskunnalisista asioista ja suunnitella ja tehdä matkoja.

30.4.2022

Heips!

Nainen, 41 vuotta, Forssa, Kanta-Häme

Olen 41v hiljattain eronnut nainen. Oon asustellut Forssassa vajaa 8 vuotta, mutta ei oo juurikaan tullut liikuttua missään, jotta olisi ihmisiin tutustunut. Ystäviä on, mutta toisella paikkakunnalla. Nyt etsinnässä olisikin ihmisiä, jotka haluavat viettää aikaa kanssani ilman että tarvitsee kokea paineita mm seurustelusta. Olis kiva saada seuraa kahvitteluun, lenkillä käymiseen, leffaan, ilmat kun lämpenee niin terassille ja vaikka niitten kuuluisten sunnarien vetämiseen. Oon iloinen, sosiaalinen ja taatusti helposti lähestyttävä, tuun toimeen melko monenlaisten ihmisten kanssa, että on aika vaikee jäädä huomiotta. Kesä tulee, ei olis kiva viettää sitä vailla ystäviä omalta paikkakunnalta tai lähistöltä. Ota rohkeesti yhteyttä, en oo paha 😉

26.4.2022

Moikka.

Nainen, 71 vuotta, Hämeenlinna, Kanta-Häme

Löytyisikö nuorekasta, rehellistä, mukavaa miestä 67-75vuotiasta, ystäväksi, nuorekkaalle leskirouvalle 71v. Asun Hämeenlinnan Keinusaaressa yksin Kissan kanssa. Ois kiva löytää juttu kaveri. Yksinäisyys ahdistaa.

23.4.2022

Moi

Mies, 42 vuotta, Forssa, Kanta-Häme

Olen 42-vuotias mies ja muuttanut Forssaan 1,5 vuotta sitten. En tunne täältä juuri ketään ja olisi hienoa saada uusia ystäviä. Arkipäivät menee töissä, mutta varsinkin viikonloppuisin on välillä tylsää. Seuraa leffaan, syömään, mihin vaan. Ensisijaisesti naiset.

18.4.2022

Äitiystäviä tai lapsirakkaita lapsettomia ystäviä

Nainen, 24 vuotta, Forssa, Kanta-Häme

Täällä uusia tuttavuuksia etsii -97 syntynyt nainen ja -20 syntynyt tyttö. Olemme muuttamassa Forssaan lähiaikoina ja minua vähän jännittää, että löytyykö meille uusia kavereita. Olen kotiäiti tällä hetkellä eli päivät kuluvat lapsen kanssa arkea eläen ja järjestö harrastuksen parissa. Olen parisuhteessa.

Mieluusti kyläilen ja puistoilen kanssasi. Voidaan myös tehdä lasten kanssa retkiä tai mitä ikinä keksitäänkään! Ihan tavallinen yhdessä olo ja juttelu riittää kuitenkin.

Toivon sinun olevan äiti, isä tai vanhemmaksi tulossa oleva. Voit olla myös lapseton, jos lapsen läsnäolo on sinulle ok, sillä harvemmin on "lapsivapaata".

Iällä tai muulla ei väliä!

17.4.2022

Uusia ystäviä

Mies, 25 vuotta, Riihimäki, Kanta-Häme

Terve! Olen 97 syntynyt miehentynkä, jolla löytyy vaikka minkälaista elämänkokemusta. Tuli muutettua mieheni kanssa Riihimäelle Peltokylän seudulle. Kuten arvata saattaa olen avoin tyyppi ja pystyn juttelemaan mistä vain aiheesta.

Teen vähän töitä, en harrasta harrasta tällä hetkellä oikeen mitään joten aikaa löytyy hyvin. Tulen äijien kanssa mainiosti juttuun ja uskon että parhain yhteys löytyy pari-kolmekymppisten kanssa. Kaikki yhteydenotot ovat kuitenkin tervetulleita ja voidaan tavata kahvilassa, pubissa tai pizzeriassa kun sen aika on.

-Ville

15.4.2022

Kavereita yksinäisille

Nainen, 26 vuotta, Riihimäki, Kanta-Häme

Hei!

Oon 26-vuotias Riihimäellä asuva nainen. Harrastan videopelejä, lukemista ja uintia. Toivoisin naispuolisia noin 20-35 vuotiaita kavereita läheltä asuinaluettani, mutta ei haittaa vaikka asuisit kauempana! Myös miehet ovat tervetulleita tutustumaan, mutta muistutan, että en ole kiinnostunut muusta kuin kaveriseurasta.
Olisi kiva jos voitaisiin käydä yhdessä vaikka baarissa, kahvilla, kävelyllä tai sitten vain oleskella ja jutella niitä näitä :)


Voit ottaa täällä yhteyttä tai snapchatissä: imdanski

Sivu
Takaisin ylös