Ilmoitukset alueelta Kanta-Häme (96 kpl)

 - 
 
2.8.2020

Uusia tuttavuuksia ☺️

Nainen, 24 vuotta, Hämeenlinna, Kanta-Häme

Hei! 🙂

Olen 24 vuotias nainen jolla oon hymy herkässä ja oon nauravainen. Huumoria löytyy joka tilanteeseen.

Muutin Tampereelta tosiaan 4 vuoden asumisen jälkeen takaisin Hämeenlinnaan. Asun Leevi kissani kanssa yksiössä Hämeenlinnassa. Tulee koirien kanssa toimeen vaikka on alkuun ihmeissään toisesta karvanaamasta.

Haluisin kovasti löytää uusia kavereita. Olisi mukava saada ja löytää useampi sellainen kaveri jolle voisi puhua kaiken näköstä. Olen huomannut että tulen miesten kanssa juttuun paremmin ja kyl naisetkin saa pistää viestiä.

Katselen vapaa ajalla Netflixistä elokuvia ja sarjoja. Käyn päivittäin lenkillä ja tulee pelattua PS4lla.

Multa löytyy Snäppi tiia.lahtinen95

2.8.2020

Kaverit ja aktiivinen juttuseura haussa !!

Nainen, 19 vuotta, Kanta-Häme

Moi !! Oon 19v (varattu) naisenalku Hämeenlinnasta ja etin kavereita ihan kenenlaisesta ihmisestä vaan. Ihan netin välityksellä käy, mutta ois kiva myös tavata joku jota vois nähä kasvotustenkin. Oon kuitenkin aika introvertti ja ahistunu ihminen joten en välttämättä ihan kahen päivän juttelun jälkeen oo valmis juoksemaan kotiovelles :D
En polta enkä juo joten sellasta seuraa musta ei saa, vaikka en ketään tuomitsekkaan moisesta. Paikkakunnalla ei ole mitään väliä, mutta ikähaarukkana ois jees jos oisit 18-23v.
Aloitan HAMKissa kuun lopulla ja valmistuin keväällä media-assariks amiksesta ^^ Tykkään valokuvauksesta, teestä, kissoista, peleistä joissa ei oo healthbaria ja musiikista (mukaanlukien kpop). En kuitenkaan välttämättä vaadi että olis samoja kiinnostuksenkohteita sillä uskon että tuun juttuun kaikkien kanssa :')
Laita toki viestiä! En oikeen mieleistä sähköpostilla juttelua niin voidaan siellä vaihtaa käyttäjänimet vaikka instaan, discordiin tai muualle.

31.7.2020

Moi vaan

Nainen, 30 vuotta, Kanta-Häme

Hei! Olen juuri 30 täyttänyt nainen. Olen kahden pienen lapsen äiti. Olemme muuttaneet puolisoni synnyinseudulle, missä en tunne ketään. Olen suurimman osan viikosta kotona lasteni kanssa ja olen juuri saanut diagnoosin masennuksesta ja paniikkihäiriöstä.
Etsin ystävää, jonka kanssa viestitellä; ei väliä, missäpäin maailmaa olet, minkä ikäinen olet, oletko nainen, mies, tai jotain muuta. Tärkeintä on, että ymmärrämme toisiamme.
Pidän luonnossa liikkumisesta ja luonnon valokuvaamisesta. Soitan ja kuuntelen paljon musiikkia. Luen kirjoja sekä kirjoitan satunnaisesti itsekin.
Ota yhteyttä, mikäli tuntuu sopivalta.

28.7.2020

Nainen 23v Hattula

Nainen, 23 vuotta, Hattula, Kanta-Häme

Minulla ei ole ketään ystävää. Siksi olisi kiva saada uusia ystäviä. Kenen kanssa voi tehdä mitä vaan haluaa. Kaikki käy. Rakastan lapsia. Minua ei haittaa vaikka uudella ystävälläni olisi lapsia. Voisin hoitaa lapsia yhdessä tai yksin ja lähteä vaikka retkelle huvipuistoon, korkeasaaren yms. Lasten kanssa. Ja luonnossa viihdyn tosi paljon! Voidaan tehdä ihan mitä vaan kaikki käy minulle! Ja nekin kenellä ei lapsia ole niin niittenkin kanssa voin tehdä ihan mitä vaan haluaa. Kaikki käy. Terveisin Elina Ojanen

27.7.2020

Moi! täällä 94-syntynyt nainen huutelee, jos tykkäät animesta ja mangasta +

Nainen, 25 vuotta, Forssa, Kanta-Häme

Hei! Täällä huutelee 94-syntynyt naikkonen k-hämeestä. Etsin uusia kavereita niin livenä hengailuun kuin discordissa pölisemiseen :3.

Oon itse Kidult hyvin vahvasti, rakastan kaikkea söpöä ja värikästä, heikkouksiin kuuluvatkin erilaiset disney-esineet ja halinalle pehmolelut. Itselläni on 2 kania ja olisikin mahtavaa törmätä eläinrakkaisiin tyyppeihin.

Pelailen jonkun verran disney aiheisia pelejä, mutta klassikot sonic ja super mario ovat myös suosikki listallani.

Haen kavereita lähtökohtaisesti alueilta k-häme ja etelä-savo. Koska olen kanta-hämeestä ja tarkoitukseni on muuttaa poikaystäväni luo etelä-savoon toivon mukaan tämän vuoden puolella. Mutta en sano ei, muiltakaan paikkakunnalta kotoisin oleville ihmisille.

Piirtäminen, valokuvaus ja fimomassailu ovat myöskin kiinnostuksen kohteitani, lenkkeilyä ja joogaa unohtamatta.

Koska tulen pieneltä paikkakunnalta on rakkain harrastukseni nukkeilu aiheuttanut joskus hieman hämmenystä. Keräilen siis pullip-perheen nukkeja, mutta omistan myös bjd-nuken. Jos tuntuu siltä, että meillä voisi olla yhteistä ja uskallat ottaa yhteyttä, niin olen enemmän kuin iloinen :3

Kik:n ja Discordin saa kunhan ensin hieman kertoo itsestään. Pistäppähän siis säpöä tulemaan

23.7.2020

ystäviä?😍

Nainen, 21 vuotta, Hämeenlinna, Kanta-Häme

Hellou!🌸
Oon 21-vuotias Hämeenlinnasta ja opiskelen kokiks. Harrastuksiin kuuluu:musiikki,urheilu ja pelaaminen.Etsin uusia ystäviä/tuttavuuksia joiden kanssa vaikka mennä kahville tai yksille!
mulle voi pistää viestiä täällä tai muussa sosiaalisessa mediassa!🐸
snap:virvaa

22.7.2020

Moi!

Nainen, 61 vuotta, Hämeenlinna, Kanta-Häme

Oon 61 vuotias. Viihdyn yksin, mutta olisi tosi mukava saada joskus seuraa, etenkin johonkin menoihin. Ilmeisesti vähä varautunut, mutta jos tapaan yhtään samanhenkisen ihmisen, niin en ole ihan tuppisuu.

16.7.2020

Rentoja kavereita

Mies, 24 vuotta, Riihimäki, Kanta-Häme

Moi. Olen 24-vuotias mies Riihimäeltä. Muutin puolisoni kanssa tänne vuoden vaihteessa, jonka seurauksena vahat kaverit jäivät kotikaupunkiin. Kaipailisin uusia kavereita tältä seudulta rentoon hengailuun ja tietokonepeeliin. Pelaan tietokoneella runescapea, tykkään katsella leffoja/sarjoja ja pidän myös viihteelle/terdelle lähtemisestä. Olen parisuhteessa, joten etsin vain kavereita elämääni. Ikähaarukka 20-35-vuotta mielellään, sukupuolella ei merkitystä. Ota rohkeasti yhteyttä 😄

12.7.2020

Hei kaikki!

Mies, 24 vuotta, Riihimäki, Kanta-Häme

Täällä 24v mies. Hetki sitte muuttanu Riihimäelle.
Mulla on labbis ja ajan bemaria :)
Etin pääosin live seuraa eli hengailua tms :)
Laittakaa ihmees viestiä ja mennää kahveel tai jotai:)
Snap : antsa96
Kaikki on tervetulleita:)
Ps. Kun lisäätte snäpis kertokaahan keitä ootte😌

11.7.2020

Kavereita/ystäviä ujolle Etelä-Suomesta?

Nainen, 21 vuotta, Hämeenlinna, Kanta-Häme

Moi! Täällä kirjoittaa 21-vuotias nainen Hämeenlinnasta. Toiveena olisi löytää sellaisia kavereita tai jopa ystäviä, joita voisi tavata kasvokkainkin jossain vaiheessa. Plussaa siis olisi jos asuisit lähialueilla tai ainakin kohtuullisen välimatkan päässä.
Olen siis melko ujo ja ehkä vähän jopa arka luomaan sosiaalisia kontakteja, joten toivoisin että ehkä itsekin painisit samanlaisten asioiden kanssa, tai ainakin olisit kärsivällinen mahdollisen alun kankeuden kanssa. Mulla on myös jonkinlaisia mielenterveysongelmia, tuli se nyt ainakin tässä vaiheessa kerrottua, jos se sattuu olemaan este.
Ystäviä ei mulla oo oikein moneen vuoteen ollut, joten hartaimmissa toiveissa olisi sellainen ystävä, jonka kanssa voisi olla oma itsensä ja rentoutunut ja olisi se tietynlainen yhteys. Toki olen realistinen asian suhteen, joten kaikenlaiset uudet tuttavuudet ovat enemmän kuin tervetulleita! :----)
Iältäsi voisit olla suurinpiirtein samaa ikäluokkaa, mutta ei silläkään niin väliä ole, jos koet että meillä on jotain yhteistä. Sukupuolella ei väliä.
Kiinnostuksen kohteinani ja harrastuksinani on taide, valokuvaus, käsityöt sekä luonto. Yritän myös liikkua mahdollisimman usein, vaikken ole kovin urheilullinen. Voisimme esim. tavata kahvittelun merkeissä tai mennä vaikka luontoon ulkoilemaan tai mitä tahansa tulee mieleesi, olen avoin ehdotuksille!
Jos yhtään tuntuu siltä, ota ihmeessä yhteyttä ja kerro itsestäsi!
Ilmoitus ei vanhene!

11.7.2020

Olisitko sinä ystäväni?

Nainen, 42 vuotta, Hämeenlinna, Kanta-Häme

Näin nelikymppisenä, kun lapset ovat jo niin isoja etteivät enää tarvitse äitiään samanlailla kuin pienenä ja aikaa olisi tehdä vaikka mitä, niin olen havahtunut siihen, että minulla ei ystäviä kenen kanssa tehdä jotain. Tai on minulla mieheni, mutta olisi ihanaa löytää myös naispuolisia ystäviä. Kateellisena aina katselen muiden kuvia, kun he ovat ystävien kanssa tekemässä sitä ja tätä. Mutta voiko näin aikuisiällä vielä löytää ystäviä? Kokeillaan.
Olen nelikymppinen nainen Hämeenlinnasta. Tykkään kierrellä sisustusliikkeitä ja kirppareita, tutustua uusiin kahviloihin ja (ruoka)ravintoloihin sekä käydä piknikillä. Tykkään käydä teatterissa, elokuvissa, keikoilla, museoissa ja näyttelyissä. Voin myös lähteä yksille, mutta muutoin baarit eivät ole minun juttuni. Myös kävelylenkeille tai johonkin uuteen harrastukseen olisi kiva saada seuraa.
Iälläsi ei ole väliä. Asuinpaikalla on sen verran väliä, että mitä lähempänä asut, niin sitä helpompi on tehdä yhdessä jotain.

3.7.2020

Haussa uusia ihmissuhteita

Mies, 31 vuotta, Hämeenlinna, Kanta-Häme

Moi

31-vuotias mies Hämeenlinnasta etsii tutustumista uusiin ihmisiin.

Iälläsi tai sukupuolellasi ei ole väliä, kunhan vaan kemiat kohtaisivat. Jotenkin toivoisi sitä että toisen kanssa oleminen tuntuisi luonnolliselta ja voisi jutella asioista joita aidosti kokee sisällään.

Olisi mahtava löytää samanhenkisiä kavereita, kaikkien kanssahan ei voi kemiat kohdata, mutta sehän vain selviää sillä että tapaa ihmisiä, ja katsoo miten ajatukset kohtaavat.

Laittakaa viestiä! 😊

28.6.2020

Kavereita/ystäviä

Nainen, 23 vuotta, Riihimäki, Kanta-Häme

Olen kohta 23-vuotias nuori nainen. Vapaa-ajalla harrastan urheilemista, etenkin koiraurheilua sekä retkeilyä. Muutin Riihimäelle työpaikan perässä vuoden vaihteessa. Olisi kiva saada tältä seudulta kavereita, muuton myötä ystäväpiirini pieneni. Minulla on kaksi koiraa. Olen parisuhteessa joten etsin aidosti vain kavereita/ystäviä elämääni.

18.6.2020

Etsin uusia ystäviä Kanta-Hämeen alueelta

Mies, 20 vuotta, Riihimäki, Kanta-Häme

Moikkamoi!!

Minä olen 20-vuotias nuorimies Miika Manninen Riihimäeltä. Etsin uusia ystäviä täältä Kanta-Hämeen alueelta eli itselleni jotain nuorta naista ystäväksi eli naispuolista ystävää/kaveria. Minä harrastan luovaa kirjoittamista eli tykkään aina välillä kirjoittaa omia tarinoita ja tekstejä. Lisäksi tykkään kuunnella musiikkia ja katsella telkkaria sekä käydä kävelylenkillä. Tykkään myös käydä teatterissa, kahviloissa ja ravintoloissa sekä myös muissa kivoissa tapahtumissa ja matkailla Suomessa.

10.6.2020

Pullakahville

Nainen, 24 vuotta, Humppila, Kanta-Häme

Heippa! Kavereita minulla on siellä, täällä ja tuolla, mutta ei juuri täällä! Olen omasta mielestäni ystävällinen, empaattinen, hauska ja satunnaisesti hidas. Miksi haen tätä kautta ystäviä? Noh! En liiku missään mistä voisin saada uusia ystäviä ja haluaisin hirveästi tutustua uusiin ihmisiin!!

Pidän luonnosta, höpöttelystä, kahvihetkistä, kirppareista ja äänikirjoista!! Minua kiinnostaa itsetuntemus/henkinenmaailma ja kaikki siihen liittyvät asiat esimerkiksi jooga 💫

Mukavaa jos omaat samat kiinnostuksenkohteet! Sinulla ei tarvitse kuitenkaan olla samoja mielenkiinnonkohteita, koska silloin voimme saada paljon uutta toisiltamme.

Minulla on kotona koira, kissa ja mies, jos kahvikutsu käy, niin olet tietoinen mitä täällä on vastassa ☕ 🐶 🙀 👨

3.6.2020

Jos mikään tässä listassa kiinnostaa, ota yhteyttä!

Mies, 18 vuotta, Kanta-Häme

Hei, olen 18v juuri lukiosta päässyt mies/poika. Tykkään keskustella, pohtia, käydä pitkillä iltakävelyillä, ja soittaa pianoa ja ukulelea ja sillointällöin kitaraa.

Musiikinmakuni on melko erikoinen, joten innostun varmasti juttelemaan, jos pidät jostain seuraavista bändeistä: foster the people, twenty one pilots, the crash, studio killers. Lisäksi monstercat-levyyhtiön "instinct"-puolen musiikista pidän.

Pelejäkin pelaan, vaikkakin nykyään aika harvoin. Kuitenkin, jos witcher 3 tai the binding of isaac kiinnostaa, meiltä löytyy varmasti jotain juteltavaa.

Netflixistä tykkään katsoa usein rakkausleffoja, ja sillointällöin studio ghiblin leffoja. Jos tykkäät pitää virtuaalisia leffailtoja viestittelyn avulla, tämä voi olla oiva tapa tutustua!

Tietokoneet ovat myös lähellä sydäntäni. Niistäkin voidaan jutella.

Minua kiinnostaa se, mikä sinua kiinnostaa! Kuuntelen mielelläni sinun ajatuksiasi, koska olet jaksanut itsekin lukea näin pitkälle minun listaukseni :)

Jos edellämainituista asioista mikään kiinnostaa, ja olet iältäsi suunnilleen 18-23v, ota ihmeessä yhteyttä!

kik: lnordl

Sähköpostitsekin voit laittaa viestiä :)

Sivu
Takaisin ylös