Ilmoitukset alueelta Kanta-Häme (212 kpl)

 - 
 
3 päivää sitten

Uusia ystäviä

Nainen, 43 vuotta, Kanta-Häme

Moi!

Viime aikoina on alkanut tuntua siltä, että olisi hauskaa saada vaihtelua sähköpostin tämänhetkiseen sisältöön. Mainosten ja laskujen lisäksi lukisin mielelläni enemmänkin ystävien tai kavereiden viestejä. Vaihtelua arkeen ja uusia näkökulmia asioihin, leppoisaa jutustelua aiheesta kuin aiheesta.

Viihdyn yhtä hyvin itsekseni esimerkiksi kirjojen parissa kuin kavereiden seurassa, jolloin voi puhua mistä tahansa, tai vaan olla hiljaakin. Monia itselle sopivia asioita on tullut vastaan, mutta toisinaan on kiva kokeilla jotain ihan uuttakin.

Parisuhdetta en ole etsimässä, mutta kaveria kyllä, vaikkapa just susta. Mikset laittaisi viestiä tulemaan vaikka samantien?

5.6.2023

90-luvun outolintu

Mies, 25 vuotta, Kanta-Häme

Terve,

etsinnässä jutteluseuraa/peliseuraa/lenkkeilyä tai jotain yhteistä kirpparietsimistä sun muuta mahdollisesti jotta saadaan pääasiassa sinut ja samalla minut sosiaalistamaan itseämme olit sitten kaukaa tai läheltä. Olen aika omalaatuinen persoona joka luultavasti näkyy pääosin tekstin perusteella ja en pane pahitteeksi jos itsekin olet ns. 90-luvun outolintuja. Vakuutan kuitenkin että olen täysin luonnollinen enkä käytä päihteitä. En ole absolutisti mutta en ole nähnyt tarpeelliseksi toistaiseksi nautiskellakaan. Itselleni on vaikeaa ensialkuun jakaa koko elämääni sillä odotan luottamusta ja olen myös jonkin verran tietotekniikan kanssa yksityisyyden kanssa huomaavainen kuten esim. tulee käytettyä teamspeakia enemmän kuin discordia.
Olen extempore tyyppinen ajoittain ja toisaalta tarvitsen aikaa asettautua samalle aallonpituudelle toisen kanssa. Olen tietynlainen agnostikko mutta en paasaa.

Ilmoitus ei vanhene ja pyrin katsomaan viestejä työkiireiltä.

p.s olen hyvin huono tekemään vitsikkäitä asioita kuten tämä ilmoitus jossa yritän liikaa juu moi

31.5.2023

Kavereita pelailuun ja muuhun aktiviteettiin

Nainen, 23 vuotta, Hämeenlinna, Kanta-Häme

Olen 23-vuotias nainen. Etsin pelikavereita Fortnite zero buildiin tai normi Fortnite käy myös jos ei ihan liian tosissaan pelaa. Myös muut pelit kuten Minecraft tai Fallguys käy. Olen aika kaikkiruokainen pelien suhteen kuhan niitä voi pelata PS4. Ei haittaa jos muutama vuosi ikäeroa, mutta etsin peliseuraa suurinpiirtein samanikäisistä.
Myös ihan kaveri seura Hämeenlinnasta kiinnostaa!

Snäpissä voi lisätä: nepsukka00

21.5.2023

Uusia kavereita 😊👍

Mies, 25 vuotta, Riihimäki, Kanta-Häme

Moi! Täällä 25 vuotias mies Riihimäeltä. Löytyykö uusia kavereita joita kiinnostaisi nähdä ja kenties tehdä jotain. Harrastukset pyörii rumpujen soiton bändi hommien ulkoilun, uinnin, retkeilyn ja matkailun ympärillä. Luonne on kiva ystävällinen jne. Jutellaan lisää viestien tai snäpissä eemil7220

Sukupuolella ei mitään väliä ota rohkeasti yhteyttä 😊

20.5.2023

Etsiskelisin uusia kavereita/peliseuraa

Nainen, 19 vuotta, Kanta-Häme

Moi!

Oon tällainen 19 - vuotias sinkku introvertti likka Kanta-Hämeestä, joka etsii itselleen peliseuraa. Tykkään pelata enimmäkseen rytmi pelejä, kuten osu!, mutta tulee sitä myös välillä pelattua, muitakin kuten esim. Forewarned, Phasmophobia, Raft, Overcooked 2, Dead by Daylight ja VrChat.

Harrastuksena meikäläisellä on kuvataide, musiikin kuuntelu, huonekasvit, videopelit ja kielien opiskelu. Ja mitä musiikkiin tulee niin rakastan kuunnella klassista musiikkia, mutta olen myös kaikki ruokainen, joten kuuntelen myös räpistä heavy metalliin saakka musiikkia.

Olen ihan älyttömän arka uusien ihmisten kanssa aluksi, joten toivon, että aluksi voitaisiin pelkästään viestitellä, jotta pystyisin tutustumaan paremmin. :3

Meikäläisen saa kiinni paremmin Discordissa; Kinshra#7789

19.5.2023

Uusia kamuja

Nainen, 39 vuotta, Forssa, Kanta-Häme

Hei

Olen 39v nainen kanta hämeestå
Olisi kiva saada vaikka uusia kavereita
Ei haittaa mistä olet tai minkä ikäinen olet

Luonteeni on rauhallinen ja ystävällinen

Laita ihmeessä viestiä

17.5.2023

Hiljainen ja karvainen!

Mies, 61 vuotta, Riihimäki, Kanta-Häme

En ole hiljainen (kuin ehkä vieraassa joukossa), sillä keskustelu onnistuu melkein aiheesta kuin aiheesta, mutta mieluiten kuuntelen ja omasta mielestä olen myös ns. läsnä - kiinnostunut toisesta ihmisestä. Karvainenkaan en ole, jos vertailukohtana on gorilla. Otsikko löytyi Elina Karjalaisen hurmaavasta kirjasta Perhe on paras!

Elämä ilman huumoria olisi todella ankeaa, samoin juuttuminen arjen toistuviin rutiineihin "paremman puutteessa" tai uskallus panna itsensä likoon etsittäessä jotain "parempaa". Elämä, mietiskely ja kyseenalaistaminen ns. boksin ulkopuolelta on avartavaa, haastavaa ja mielenkiintoista.... vaatii uskallusta ja näkemystä = persoonaa? Massan ja "yleisen mielipiteen" mukana kulkeminen on viheliäisintä yksilön arvon alentamista ja elämän hukkaamista..

Kulttuuri, ajassa pysyminen, vanhat tavarat, nikkarointi, perinnetalo ja -korjaaminen, DIY .... elämä on vielä(kin) täynnä kiinnostavia asioita. Bibliofiili! Enemmän kuin olisi "hyväksi". Erityisesti anglosaksisista maista tulevat kirjat ovat in, suomalaisissa ei kauhean paljon mielenkiintoista ole ollut. Historiaa, elämänkertoja, tutkimusmatkoja, Extreme, huumoria (brittiläistä ja ehdottomasti myös mustaakin), ironiaa ..........

Jos olet sohvalla löhöävä, kaljaa kittaava tempparifani yms. niin meilllä ei ole pahemmin yhteistä, mutta jos olet persoonallinen nainen joka on vielä avoin elämän tarjoamille mahdollisuuksille, niin olet IN! Olen suhteessa, lapset lentäneet mualimalle, joten hakusessa on YSTÄVÄ. Elämä voi olla vielä? mielenkiintoista????

10.5.2023

Tervehdys vaan kaikille!

Mies, 36 vuotta, Hämeenlinna, Kanta-Häme

Olen 36-vuotias hämeenlinnalainen mies, joka hakee kavereita lähinnä Kanta-Hämeen, PK-seudun ja Pirkanmaan suunnalta. Harrastan kuntosalia, pelailen Overwatchia sekä Apex Legendsia ja käyn livekeikoilla. Oon luonteeltani rauhallinen ja utelias. Musiikkimaku on metallipainotteinen, mutta ei rajoitu pelkästään siihen.
Olisi kiva löytää rupattelu- ja peliseuraa tylsiin iltoihin tai joku jonka kanssa käydä kahvilla tai pelaamassa biljardia.

Laitahan viestiä, jos kiinnostuit.

8.5.2023

Kavereita ympäri Suomea.👋

Nainen, 18 vuotta, Forssa, Kanta-Häme

Hei sinä :⁠-⁠)
Harrastan valokuvausta, lukemista. Mua kiinnostaa musiikki,kirjat, psykologia,nepsy ja mielenterveys, sukupuolen moninaisuuden asiat.
Tykkään puhua syvällisiä ja mulle voi puhua ihan mistä vaan. 🏳️‍⚧️🏳️‍🌈🇫🇮🏳️‍🌈 rauhaa maailmalle kiitos
Ei oo väliä sukupuolella ja iällä..
Discord Sweet Midnight #7804 tai snp viivuska2004
Opiskelen Sote alalla....

1.5.2023

moi !

Nainen, 22 vuotta, Hämeenlinna, Kanta-Häme

oon 22v hämeenlinnasta ja uusia kavereita /pelikavereita vailla☺️
Tykkään käydä ulkona, kahvilla, keilaamassa, kirppistelyjä, pelata biljardia, korista, lautapelejä, ajella, rakastan kattoo lätkää,,,, oikeestaan melkee mitä vaan.
jaaa tosiaan pelailen pleikkarilla.
en polta eikä alkoholikaa enää maistu, (valkoviinii sillai nautiskellen kyllä🥰) mut tykkään olla kuskina 🙂 toki sit kesällä terdellä on kiva käydä ja viihdyn kyllä kaikis tapahtumis vaikken joiskaa 😊 (en ymmärrä miks se on joillekki oikeesti ongelma😄)
mul on myös audi et liikkuminen ei oo este😌
oon huomannu et tutustuminen f2f toimii parhaiten, osaan olla sosiaalinen ja antaa enemmän itestäni irti ja mun huumorintajun ymmärtää sillon paljon paremmin ku somen kautta☺️

tosiaan asustellaan miehen kanssa saman katon alla eli ihan vaan kavereita etin🥰

1.5.2023

Uusia kavereita etsimässä

Mies, 22 vuotta, Tammela, Kanta-Häme

Kavereita löytyy jo ennestään, mutta oon alkanu kaipaamaan elämään uusia tuttavuuksia! Samojen ihmisten kanssa tulee keskusteltua aina samoista asioista, joten uudet näkökulmat ja keskustelunaiheet virkistäisi omaakin ajattelua mukavasti. Sulla ei tarvitse olla samoja mielenkiinnonkohteita kun mulla, kunhan oot avoin, suvaitsevainen ja rehellinen, ja koet olevasi edes jollain tasolla keskustelutaitoinen.

Vähän minusta: Oon autismikirjolla ja lisäksi jonkin sortin sateenkaari-ihminen. Nää asiat ei musta lähtökohtasesti näy päälle päin mutta koen silti olennaiseksi mainita ettei tule sitten myöhemmin yllätyksenä. Luonteeltani oon rauhallinen, huumorintajuinen ja ystävällinen. Tykkään musiikista, pyöräilystä, luonnossa liikkumisesta, tieteestä, lukemisesta, kirjottamisesta, käsitöistä/taiteesta, siinä nyt muutama mitä tuli mieleen. Mulla on myös koira :3 Kavereiden kanssa tykkään käydä vaikkapa lenkillä, kahvilla, luontoretkillä, tapahtumissa, tai sitten ihan vaan chillailla ja jutella niitä näitä. Alkoholia en juo mutta baariinkin musta saa tarvittaessa seuraa. Lähen mukaan aika moneen juttuun jos vaan tarpeeks yllytetään!

Laita vaan rohkeesti viestiä jos oot suurin piirtein 20-50v (ei nyt oo niin justiinsa) ja kaipaat uutta kaveria elämään. Kasvotusten olis kiva nähdä ja päästä tekemään kaikenlaisia juttuja, pääsen kulkemaan kyllä jonkun matkan päähän eli ei haittaa vaikka et olis ihan naapurista :) Nettikaveritkin käy, mutta yhteydenpito voi olla mun osalta varsin hidasta koska en nykyisin ihan hirveesti somea enää käytä

30.4.2023

Hakusessa noin 27-35v pariskunta kaveriksi 😊

Nainen, 30 vuotta, Hämeenlinna, Kanta-Häme

Maalla asuva, rauhaa rakastava pariskunta (nainen 30v ja mies 33v) etsii ystäväpariskuntaa/perhettä yhteisiin hetkiin ja menoihin.
Meillä on yksi poika (7v), lisäksi kotoa löytyy kissa ja koira.
Miehen metsästysharrastuksen vuoksi riistaruoka on lähellä sydäntä ja sitä kautta viinit ovat tulleet myös mukaan.
Olisi kiva jos löytäisimme hyviä uusia ystäviä maukkaan ruuan äärelle siten että vuorotellen tehtäisiin ruokaa toisillemme ja istuttaisiin iltaa yhdessä milloin kummankin parin kotona. Koko loppuelämän mittainen ystävyys olisi kultaakin kalliimpaa 🤩 Elämä on saattanut meidät tilanteeseen ettei ystäviä juuri ole ja elämä pyörii töiden ja kotona olemisen ympärillä.

23.4.2023

Moi

Mies, 24 vuotta, Hämeenlinna, Kanta-Häme

Morjes!:)
Olen 24-vuotias mies Hämeenlinnasta, joka etsii uusia kavereita salille,lenkille tai ihan vaikka kahvikupposen äärelle jutustelemaan.

Kiinnostuksen kohteisiin kuuluu tällä hetkellä sali,ulkoilu, musiikki ja taide. Haavena olis joskus opetella tanssimaan, joten plussaa olis jos tykkäät tanssia :DD

20.4.2023

Kevättä ilmas

Mies, 28 vuotta, Kanta-Häme

Haussa rentoja kolmenkympin molemmin puolin olevia ihmisiä kanta-hämeen suunnilta. Eli toisinsanoen juttelu, chillailu & peliseura tai joku muu aktiviteetti ulkona kelpais hyvin!

Itsellä kiinnostuksen kohteisiin kuuluu videopelit, musiikki, retroilu, japanijutut ja kaikki muu nörttikulttuuri. Juttu luistaa kuitenkin helposti muistakin aiheista!

Jos yhtään nappaa niin laitelkaa viestiä tulemaan.

6.4.2023

Uusia seikkailuja

Mies, 28 vuotta, Riihimäki, Kanta-Häme

Katsotaan kartasta uusia kalapaikkoja ja mennään kokeilemaan(itsellä ei ole venettä)
Mennään kansalaisopiston kurssille, vaikka yrtti tai puukontekoon.
Mennään kokeilemaan jousiammuntaa.
Katsotaan extemporee missä on behmin keikka ja mennään.
Käydään vaikka kahvilla tai kävelyllä höpöttelee.
Hoidetaan yhdessä tekemättömät asiat mitä ei ole tullut vain tehtyä( vaikka kodin järjestelyä).
Pelkästään ajatusten jakamista viestittelyn merkeissä käy myös.

Vain taivas on rajana tekemisen suhteen. Itsellä on halu avartaa omaa elämää. Osaan myös itsekseen touhuta asioita mutta välillä kaipaa uusia naamoja, jonka kanssa sopia tapaamisia ja ainakin tulee tehtyä.
Itsellä on taipumusta jäädä omiin rutiineihin ja vaan haaveilla et olispa enemmän ihmisiä ympärille ketä kysyä mukaan.

Elämäntilanteella,paikkakunnalla, sukupuolella tai iällä ei ole merkitystä. Enkä etsi kumppania täältä.
Rohkeasti vain viestiä tulemaan😊

Sivu
Takaisin ylös