Ilmoitukset alueelta Kanta-Häme (226 kpl)

 - 
 
3 päivää sitten

Hiljainen ja karvainen!

Mies, 61 vuotta, Riihimäki, Kanta-Häme

En ole hiljainen (paitsi ulkopuolella olemisen tunne vieraassa joukossa), sillä keskustelu onnistuu melkein aiheesta kuin aiheesta (maailma on täynnä mielenkiintosia asioita), mutta mieluiten kuuntelen ja omasta mielestä olen myös ns. läsnä - kiinnostunut toisesta ihmisestä. Karvainenkaan en ole, jos vertailukohtana on gorilla. Otsikko löytyi Elina Karjalaisen hurmaavasta kirjasta "Perhe on paras".

Elämä ilman huumoria ja ironiaa olisi todella ankeaa, samoin juuttuminen arjen toistuviin rutiineihin "paremman puutteessa", tai uskallus panna itsensä likoon etsittäessä jotain "parempaa". Elämä, ihmettely, mietiskely ja kyseenalaistaminen ns. boksin ulkopuolelta on avartavaa, haastavaa ja mielenkiintoista.... vaatii uskallusta ja näkemystä? Massan ja "yleisen mielipiteen" mukana kulkeminen on yksilön arvon alentamista ja elämän hukkaamista.

Kulttuuri, ajassa pysyminen, vanhat tavarat, nikkarointi, perinnetalo ja sen korjaaminen, tee Itse jutut.... elämä on vielä(kin) täynnä kiinnostavia asioita. Bibliofiili! Enemmän kuin olisi "hyväksi". Erityisesti anglosaksisista maista tulevat kirjat ovat in, suomalaisissa ei kauhean paljon mielenkiintoista ole ollut. Historiaa, elämänkertoja, tutkimusmatkoja, DIY, huumoria (brittiläistä ja ehdottomasti myös mustaakin), ironiaa ..........

Jos olet sohvalla löhöävä, kaljaa kittaava tempparifani yms. niin meilllä ei ole pahemmin yhteistä, mutta jos olet persoonallinen nainen joka on vielä avoin elämän tarjoamille mahdollisuuksille, niin olet kiinnostava. Olen suhteessa, lapset lentäneet mualimalle, joten hakusessa on YSTÄVÄ. Elämää voi olla vielä? Ehkä mielenkiintoista????

3 päivää sitten

Kaveri hakusessa!

Nainen, 69 vuotta, Kanta-Häme

Etsin kaveria - iällä ei ole väliä- , jonka kanssa voisin käydä teatterissa, leffassa, konserteissa, taidenäyttelyissä, kävelemässä iltaisin ja/tai viikonloppuisin sekä vaihtaa ajatuksia niin päivän polttavista asioista kuin myös kaikesta hömpästä.
Olen ihmisyyttä sen kaikkine kiemuroineen arvostava, perhekeskeinen, eläinrakas luonto-ja luomuihminen.

20.5.2024

Juttuseuraa/äitikavereita?

Nainen, 25 vuotta, Kanta-Häme

Oon tämmönen 25v kahden lapsen äiti Kanta-Hämeestä.
Kaipailisin juttuseuraa tai äitikaveria/äitikavereita tai ihan muuten vaan kavereita 😁 Vaikka päivät menee pitkälti lasten kanssa ihmetellessä niin olis kiva välillä saada ihan aikuistakin seuraa varsinkin nyt kun mun mies palasi taas töihin, niin on joskus hiukan yksinäistä.
Mua kiinnostaa esim. eläimet, musiikki, autot, leipominen ja moni muu asia ja oon kyllä kiinnostunut oppimaan mistä vaan aiheesta lisää 😊😁
Laita viestiä jos kiinnostaa! Joko täällä tai sitten löytyy esim. snapchat ja instagram.

Niin ja sukupuolen/iän/asuinpaikan suhteen ei oo mitään rajoitteita, kuka vaan saa laittaa viestiä jos haluaa 😅

20.5.2024

Nuorelle pojalle seuraa?

Mies, 18 vuotta, Hämeenlinna, Kanta-Häme

Hei olen tälläinen nuori poika joka etsii vähän kaikenlaista seuraa ihmisistä. Olen vähän huono sosiaalisoitumaan oman ikäisteni kanssa joten yleisesti olen parempi puhumaan ja olemaan vanhempien ihmisten kanssa mutta kaikki voi ottaa yhteyttä älä vain suutu jos olen vähän huono puhumaan :D

Pidän eläimistä erityisesti kissoista ja omistan yhden nykyään, Pidän myös elokuvista, videopeleistä, käsitöistä, kävelystä ja monesta muusta.

Minua on kiusattu paljon elämäni aikana joten koitan löytää täältä nyt uusia suhteita ja olen tosiaan valmis tekemään mitä vain kenen kanssa vain eli iällä tai sukupuolella ei ole minulle mitään väliä :) ota siis vain yhteyttä ja keskustellaan:D Jos haluaa voin myös ihan tavatakkin jos tykkäät enemmän sillain puhua tai puhelimitse tai video puhelimitse kaikki käy

18.5.2024

Morjes:)

Mies, 25 vuotta, Hämeenlinna, Kanta-Häme

Morjes!:)
Olen 25-vuotias mies Hämeenlinnasta, joka etsii uusia kavereita salille,lenkille tai ihan vaikka kahvikupposen äärelle jutustelemaan.

Kiinnostuksen kohteisiin kuuluu tällä hetkellä sali,ulkoilu, musiikki ja taide.
Kaverien sukupuolella ei ole väliä:) sijainnilla ei ole niin paljon väliä, voin matkustaa muihin kaupunkeihin:)
🏳️‍🌈

17.5.2024

Kaveria Hämeestä ja ympäri Suomen

Mies, 26 vuotta, Riihimäki, Kanta-Häme

Moi! Etsinnässä uusia kavereita joita kiinnostaisi nähdä ja kenties tehdä jotain. Harrastukset pyörii rumpujen soiton bändi hommien ulkoilun, kuntosalin, uinnin, retkeilyn ja matkailun ympärillä. Luonne on kiva ystävällinen ja muut huomioon ottava. 😊

Tykkään keskustella monipuolisesti asiasta kuin asiasta ja tykkään tehdä ja kokeilla kaikenlaista uutta. Auto löytyy ja julkisella myös onnistuu liikkuminen. Lautapelejä tykkään myös pelailla.

Sähköpostilla tavoittaa
Snapchat löytyy
Whatsapp ja IG

15.5.2024

Kalakaveria yms.

Mies, 35 vuotta, Riihimäki, Kanta-Häme

35v miehen retale Riihimäeltä. Kahden pojan (10&4v) viikonloppu isä. Olen varustettu mustalla& kaksimielisen kierolla huumorilla, mukava, välittävä, aito, suora ja rehti. Oon neljä vuotta ollut sinkkuna ja mulla ei juurikaan ihmisiä oo elämässä joiden kanssa olla tekemisissä. En käytä alkoholia, nikotiinia menee mutta siitäkin yritän päästä eroon.Tällä hetkellä ajelen työkseni sorakasettia ympäri Suomea. Kalastusta, autojen korjaamista, musiikin kuuntelua harrastelen. Kaveria kalalle, kahville, ja mitä keksitäänkään. Sinkku joten vähän pilkettä silmäkulmassa. Sc. Theherrahulttio Kik: herrahulttio

14.5.2024

Samalla aaltopituudella?

Mies, 50 vuotta, Kanta-Häme

Tämä on kuin SETI-signaali sinne jonnekin. Where are you? Où est-tu? Где ты? Kuin Diogenes päivänvalossa lyhtyä kantaen olen etsinyt itselleni sieluntoveria. No, tosiasiassa hyvä kaverikin olisi jo loistojuttu.

Olen keski-ikäinen, yksinäinen, akateeminen agnostikkomies, jolle avarahenkinen ja syvällinen teologinen pohdiskelu, kirjat, musiikki (klassinen ja viihteellisempi) ja elokuvat ovat tärkeitä. Olisi todella hienoa, jos näistä voisi vaihtaa ajatuksia ja kokemuksia jonkun kanssa hyvällä suomen kielellä. Toki kevyemmistäkin aiheista voidaan jutella. Myös vieraita kieliä ja lenkkeilyä harrastan. Pidän myös kirjeistä, postikorteista ja käsin kirjoittamisesta. Olen sinkku.

En nyt aseta ehdottomia rajoituksia iän, sukupuolen tai suuntautumisen suhteen. Itse kuulun sateenkaariväkeen, mutta sinun ei toki tarvitse kuulua. Kirjoita jos tuntuu, että saattaisit olla samalla aaltopituudella.

9.5.2024

40- vuotias nainen etsii sielun siskoja tositarkoituksella!

Nainen, 40 vuotta, Hämeenlinna, Kanta-Häme

Moi!
Täällä Hämeenlinnassa asuva nelikybänen lapseton sinkkunainen etsii ystäviä! Sellaista hersyvää naurua, luottamusta ja ihania kokemuksia sisältävää ystäväpiiriä!
Olen huumorintajuinen, sosiaalinen, ehdottoman luotettava ja kaikkeni lähipiirini eteen tekevä tyyppi!
Minulle on aivan sama oletko sinkku, varattu, lapsellinen vai lapseton!
Minulla on kaksi koiraa joiden kanssa kuljen paljon luonnossa, lenkille olisi kiva saada joskus seuraa! Peli-illat, yksilläkäymiset, reissut.. You name it!
Olisi ihan mahtavaa löytää uusia ystäviä!

27.4.2024

Etsiskelisin uusia kavereita/peliseuraa

Nainen, 20 vuotta, Kanta-Häme

Moi! :3

Oon tällainen 20 - vuotias introvertti likka Kanta-Hämeestä, joka etsii itselleen peliseuraa. Tykkään pelata enimmäkseen rytmi pelejä, kuten osu!, mutta tulee sitä myös välillä pelattua muitakin kuten esim. Forewarned, Phasmophobia, Overcooked 2, Rec Room, VrChat ja Outlast Trials.

Harrastuksena meikäläisellä on musiikin kuuntelut, videopelit ja timanttimaalaus. Ja mitä musiikkiin tulee, niin rakastan kuunnella klassista musiikkia, mutta olen myös kaikki ruokainen, joten kuuntelen myös räpistä heavy metalliin saakka.

Olen ihan älyttömän arka uusien ihmisten kanssa aluksi, joten toivon, että aluksi voitaisiin pelkästään viestitellä, jotta pystyisin tutustumaan paremmin. Mutta ajan kanssa minustakin tulee aikamoinen höpöttelijä joka ei meinaa pysyä hiljaa. 😅

Meikäläisen saa kiinni paremmin Discordissa; Kinshra

26.4.2024

Aitoja ystäviä

Nainen, 19 vuotta, Riihimäki, Kanta-Häme

Moi!
En ees tiiä mitä sanoo :D Kärsin yksinäisyydestä ja kavereita ei ihan hirveesti oo. Haluisin ympärille ihmisiä joihin voin luottaa ja joiden kanssa jakaa päivän tapahtumat. Sukupuolella ei oo väliä. Kunhan oot aito oma ittes! Kamujen kaa tykkään tehä melkee mitä vaan ja saankin yleensä tosi erikoisia ideoita tosi äkkipikasesti. Rakastan musaa, eläimii, luontoo, piirtämist ja maalaamist! Tuu laittaa viestiä nii aletaan juttelee :3

26.4.2024

Seuraa 18v pojalle hämeenlinnasta

Mies, 18 vuotta, Hämeenlinna, Kanta-Häme

Hei
Etsin kaikenikäisiä ja kaikesta kiinnostuneita ihmisiä tosiaan iällä eikä sukupuolella mitään väliä.
Seuraa etsin joko viestittelyyn tai ihan oikeeseen elämään
Olen kiinnostunut eläimistä, historiasta, videopeleistä, lautapeleistä ja vähän kaikesta muusta :)
Kissat lähellä omaa sydäntä.
Itse myös vähän hukassa elämässä niin olisi kiva puhua vähän kaikesta.
Toivottavasti laitat viestiä:)
Ps jos ilmoitus näyttää tutulta olen Laittanut ennenkin ilmoituksen mutta jostain syystä en voi lukea sen tilin viestejä enään niin koita vaan tänne laittaa :)

21.4.2024

Pullopostia kolmenkympin autiosaarelta

Mies, 35 vuotta, Hämeenlinna, Kanta-Häme

Hihi! :3

Täällä olisi kolmenkympin puolelle huomaamattaan eksynyt nuorekas mies hämeenlinnan suunnalta etsimässä arkeen aitoa ystävää. Olen itse HFA-kirjoilla (asperger) ja toivoisin tietenkin kohtaavani samaa ikäluokkaa olevan, ja päihteettömän, kolmikymppisen kohtalotoverin. Sukupuolella ei ole isommin merkitystä kunhan elämäntilanteet ja kiinnostukset yhtenevät jossain määrin. Herkemmän puoleisena ihmisenä ja yksinhuoltajaäidin kasvattina tulen kuitenkin itse luonnostani paremmin juttuun naisten kanssa. Miespuolisista ystävistä minulla ei suoraan sanottuna ole juuri kokemusta sitten nuoruuden. Toki kerta se olisi ensimmäinenkin!

Voin sanoa jo tässä suoraan, etten ole erityisen kiinnostunut sellaisista ihmisistä joilla on elämä jo muutoin mallillaan (perhe, lapsia jne.). Ja jotka etsivät arkeen uutta ystävää ihan vain arjen ajantäytteeksi silkkaa turhamaisuuttaan. Kaipaan, odotan ja tarjoan myös omalta osaltani jotain moista paljon aidompaa ja merkityksellisempää.

Sen sijaan minua kiinnostavat erityisesti ihmiset, jotka saattaisivat olla esimerkiksi...
- sosiaalisesti kömpelöitä (kieltämättä olen itsekin hieman)
- erakkoluonteisia (viihtyvät kyllä omillaankin hyvin, mutta jotain puuttuu?)
- eläinrakkaita (kissat ja koirat <3)
- taiteellisia (harrastan itse musiikkia ja pidän muutoinkin taiteesta)
- yhteisöstä syrjäytyneitä (kokemuksia väärinymmärretyksi tulemisesta?)
- yksinäisiä (vaikka eivät yksinäisyydestä tunteena välttämättä kärsi)
- hyveellisiä ja kunnollisia (kuten kuvailisin itseänikin)
- kilttejä, herkkiä ja hyväksyväisiä (jollaisia maailmassa ei ole koskaan liikaa)
- mielikuvitusmaailmassa viihtyviä haaveilijoita (jollaisesta minutkin löytää usein)
- epävarmoja, kenties jopa huonon itsetunnon omaavia (johon voin kyllä itsekin samaistua)
- enemmän kotihiiriä kuin pakonomaisia matkailijoita (en itsekään liiemmin koe tarvetta matkustella, mutta lähtisin kyllä tosiystävän seuraksi kameran kera)
- yhteisistä harrastuksista kiinnostuneita (kuten …

21.4.2024

Hei!

Nainen, 57 vuotta, Hämeenlinna, Kanta-Häme

Kokeillaan löytyykö täältä uusia kavereita tai aito ystävä, jonka kanssa voi keskustella kaikesta.
Ulkoilen paljon, teatteri ja musiikki samoin live keikat kiinnostaa.

16.4.2024

Moi!

Mies, 30 vuotta, Hämeenlinna, Kanta-Häme

Etsin kavereita ajanviettoon mitä ikinä keksii.. Esim pieniä reissuja olisi kiva tehä yhessä tai katsoa leffaa. Kaikkea saa ehottaa. Auto löytyy ,että pääsee paikasta toiseen toki liikkumaan. Mulla on huonokuulo,että käytän kuulolaitetta, mutta puhun kyllä. Mulle pitää puhua selkellä äänellä ja huulilta luen myös ja käytän viittomakieltä, jota voijn opettaa jos kiinnostaa sellainen käsien huitomista :D

tässä on mun snäppi: lehtinnen

16.4.2024

Uusia tuttavuuksia ☺️

Nainen, 28 vuotta, Hämeenlinna, Kanta-Häme

Hei! 🙂

Olen 28 vuotias nainen jolla oon hymy herkässä ja oon nauravainen. Huumoria löytyy joka tilanteeseen. En pienestä hätkähdä. :D

Haluisin kovasti löytää uusia kavereita. Olisi mukava saada sekä löytää useampi sellainen kaveri jolle voisi puhua kaiken näköstä. :)

Toivoisin löytäväni kavereita/ystäviä jotka olisi pitkä aikaisia ja olisivat valmiita pysymään kaverina/ystävänä eikä katoisi hetken päästä kuin pieru sharaan ensimmäisten viestien ja näkemisen jälkeen :)

Etsin kavereita 25-35 vuoden ikä haarukasta.

Katselen vapaa ajalla Netflixistä elokuvia ja sarjoja. Käyn päivittäin lenkillä ja tulee pelattua Xbox Series S:llä.

Olen sinkku

Multa löytyy Snäppi tipsutinhasssu

13.4.2024

Hei kaunokaiset

Mies, 70 vuotta, Riihimäki, Kanta-Häme

Kaikennäköistä seuraa etsiskelen,varsinkin nuoret kiinnostaa.ikää on jo kertynyt mutta eikai se haittaa numeroita vain.täysin terveena mennään eteienpäin,mutta omilla jaloilla.Autokin liikkuu,kivaa olis myös saunaseura johon vois liittyä ym

Sivu
Takaisin ylös