Ilmoitukset alueelta Kanta-Häme (147 kpl)

 - 
 
2 päivää sitten

Kaveria vailla

Nainen, 47 vuotta, Hämeenlinna, Kanta-Häme

Ihan vain juttuseuraa/ harrastus seuraa kaipailisin Kanta-Hämeessä. Asunut vainn hetken uusi paikka eikä täällä ystäviä.

Olen iältäni 47 mikäli muistin oikein 😂

Heitä pikaisesti viestillä niin nähdään

3 päivää sitten

Sähköposti kirjekaveria ja ystävää! 'Naispuolista'!

Mies, 66 vuotta, Kanta-Häme

Olen parisuhteessa mutta etsin 'otsikon mukaista' ystävää ja elän omakotitalossa kaksin koiran kanssa jotenka osaan myös laittaa ruokaa, en käytä alkoholia enkä tupakoi...

Voit ehdottaa mitä vain. Harrastuksina ovat "kirjoittaminen, maalaaminen, piirtäminen että kitaran" kiusaaminen sekä sähköisen että akustisen yleensä jälkimmäisen. Etsin naispuolista '' sähköposti kirje kaveria, ja ystävää muutenkin. 22 + > vuotiasta.. Juttu ym, kaveriksi jos aiheet kiinnostaa tai voihan se löytyä joku muukin yhteinen aihe".
.
Olen myös harrastanut koko ikäni erilaisia viherkasveja kiinanruusuista orkideoihin. Ulkokasveista olen käsin pölyttänyt eli jalostanut syreeneitä, ruusuja, saanut aikaiseksi muutaman lajikkeenkin.
Edellä maituista asioista minulta voi kysyä myös neuvoa, kerron sen mitä tiedän ja mitä olen matkan varrella oppinut..
Lenkkeilen kaverini saksanpaimenkoira nartun kanssa joka päivä, minulla on pitkät hiukset. Voit kysyä minulta mitä tahansa, tai kirjoittaa omista harrastuksistasi sekä ongelmistasi keskustelusta on aina apua vaikka se tapahtuisi vain kirjoittamalla.
Mikäli olet yksinäinen tai ujo kirjoita silti rohkeasti, ole oma itsesi. Musiikki, melkein kaikki musiikki käy lauletusta oopperasta ja ns, puhemusiikista en niin välitä. Minulta voi kysyä mitä vain ja loppu selviää keskustelemalla, toivon että sopiva 'ystävä löytyy'..

Kuten sanoin voit keskustella kanssani mistä tahansa, sanovat että ikä on vain numeroita. Ystävyys on kaikkein kauneinta sillä se voi johtaa moneen muuhunkin kauniiseen. Sillä oppia ikä kaikki molempiin suuntiin.

Jos jaksoit lukea tänne asti niin kiitos!!.. PS. Ilmoitus ei vanhene...

25.7.2021

Kavereita/ystäviä etsimässä

Nainen, 32 vuotta, Hämeenlinna, Kanta-Häme

Moikka
Muutan koirien ja avopuolison kanssa paikkakunnalle alkusyksystä, tarkoitus asettua aloilleen ja olisi mukava tutustua uusiin ihmisiin laajentaen sosiaalista verkostoa. Musta saa seuraa ulkoilemaan koiran kanssa, pyöräillen, kahville tai oluellekin, peli-iltoihin tai ihan vaan leffailuun. Uudet harrastuksetkaan eivät olisi pahasta.

Näkisin itseni iloisena, huumorintajuisena, ymmärtäväisenä ihmisenä, joka on paikalla kun tarvitaan.

Lähellä sydäntä eläimet, musiikki, elokuvat, matkustelu, luonto (mökkeily), ruuanlaitto, kirppiskierrokset ja pienelektroniikan kasailu alkutekijöissään.

Otahan rohkeasti yhteyttä jos haluat kuulla lisää musta(s-posti ja myös whatsapp onnistuu)

23.7.2021

Moi!

Mies, 21 vuotta, Hämeenlinna, Kanta-Häme

Moi! Olen 21-vuotias mies Hämeenlinnasta ja uudet ystävät olisivat enemmän kuin tervetulleita!

Tykkään itse rennosta oloilusta, peleistä, musiikista, videokuvauksesta, kalastuksesta, elokuvista, autoista ja vaikka mistä.

En oikein osaa enempää itestäni nyt tähän laittaa, laita rohkeesti viestiä!

Ilmoitus ei vanhene

22.7.2021

Moikka!

Nainen, 35 vuotta, Hämeenlinna, Kanta-Häme

Heippa!
Täällä 35vuotias, 3v tytön äiti maalta huutelee.
Perheeseen kuuluu tytön lisäksi mies ja koira ja kissa..
Olo on välillä yksinäinen kun se omanlainen juttu Seura uupuu.. olen avoin ja huumorintajuinen.

Perhe, eläimet ja urheilu lähellä sydäntä..

Ota rohkeasti yhteyttä ja juodaan ainakin kahvit 🙂🙂

19.7.2021

Ystävää vailla

Nainen, 26 vuotta, Janakkala, Kanta-Häme

Hei. Etsin naispuoleisia kavereita mieluummin Kanta-Hämeen alueelta. Ikähaitari olisi 23-35-v. Minulla on miesystävä. Toisinaan tunnen yksinäisyyttä.

Minulla olisi aikaa ystäville ja tykkäisin käydä lenkillä, kirppareilla, shoppailla, leffateatterissa, kahvilla.

Luonteeltani olen kiltti, rauhallinen, sympaattinen, huumorintajuinen, kuunteleva.

Olen harrastanut lavatanssi-jumppaa ja reggaeton tanssia. Leffoja tykkään katsella. Suosikkejani on komediat ja draamat. Musiikista tykkään kotimaisesta popista ja poprockista. En tupakoi. Käytän alkoholia harvoin. Käyn arkisin töissä ja omistan auton 🚗. Ja käytän Whatsappia, Facebook kia ja IG tä.

17.7.2021

Moi

Mies, 26 vuotta, Kanta-Häme

Täällä kirjoittelee yksinäisyyteen kyllästynyt 26v ukkeli. Harrastuksiin kuuluu kaikenlainen yksilöurheilu (lähinnä punttisali), ruoanlaitto(lähinnä syöminen), tietokoneellä näprääminen ja musiikin kuuntelu.

Olen pilannut aiemmat ihmisuhteeni teeskentelemällä muuta kuin mitä olen ja mielistelemällä muita, tähän tulee siis nyt muutos(toivottavasti). Aion siis jatkossa olla mahdollisimman autenttinen versio itsestäni, mutta en ole varma pystynkö siihen. Eli jos siis kiinnostaa tällänen suht höperö ukko joka ei oikeen itsekkään vielä tiedä mikä oikeen on niin laita ihmeessä viestiä! :D

11.7.2021

Ystäviä?

Nainen, 43 vuotta, Hämeenlinna, Kanta-Häme

Olisiko vielä aikuisiällä mahdollista löytää uusia ystäviä?
Olen nelikymppinen nainen Hämeenlinnasta. Minulla on ihana perhe ja muutenkin elämässä kaikki hyvin, mutta ne ystävät puuttuvat.
Tykkään käydä kahviloissa, kierrellä kaupoissa ja kirppareilla. Olisi kiva saada seuraa teatteriin, keikoille, näyttelyihin, elokuviin ja ihan vain vaikka kävelylenkeille. Voisi olla myös mukavaa aloittaa vaikka joku uusi harrastus yhdessä.

9.7.2021

Nettikavereita hakusessa c:

Nainen, 18 vuotta, Kanta-Häme

Hei! Olen tyttö, joka etsii nettikavereita. Kuka tahansa voi laittaa viestiä! :3
Tykkään eri tieteistä, mutta kans taiteesta c: Mulle voi muutenkin mistä vaan jutella ja tykkään kuunnella ja jutustella paljon.
Mut voi lisätä vaikka snapchatissa: lady-nugget
Ilmoitus ei vanhene

7.7.2021

Ystäviä etsimässä

Nainen, 24 vuotta, Kanta-Häme

Tervehdys!

Elämän varrella ystävyyssuhteeni ovat kaikonneet kuin usvaan. Yksinäisyys painaa mieltäni ja särkee sydäntäni. Kaipaan seuraa, ihmisiä joiden kanssa voisin tavata kasvotusten mieluisissa merkeissä tai chättäilä päivän mittaan.

Olen -97 syntynyt nainen. Asun Kantahämeessä tällä hetkellä Hausjärvellä. Sieltä juuri toivoisinkin eniten löytäväni ystävyksiä. Käyn myös usein Satakunnassa.

Siitä huolimatta, kokisin suurinta iloa jos saisin tuttavuuksia muualtakin Suomesta, jos olisi mahdollista tavata. Iällä ja sukupuolella ei ole väliä, mutta vanhempiin miehiin suhtaudun syystäkin varauksella.

Rakastan eläimiä kuten varmaan kaikki muutkin. Rakastan myös kasveja & puutarhoja. Olen erääseen luonnonuskontojen lahkoon kuuluva pakana. Lähtisin siis hyvin mieluusti luontoon retkeilemään yhdessä vaikka marjastuksen tai jopa sienestyksenkin merkeissä. Pidän perinteistä ja historiasta.

Tykkään pelata välillä videopelejä. Kirjoittelu ja roolipelaus on yksi lempiharrastukseni. Historian elävöittämisen harrastaminen on yksi unelmani. Omistan rautakautisen asun. Olen ihminen joka voi kutoa keinutuolissa ja samalla kuunnella death metallia, eli minusta on moneksi.

Mikäli koemme että voisimme kenties tavata niin vain otsonikerros on rajana tekemisen eri mahdollisuuksille. Käyn mielelläni missä vain, kunhan se on tietenkin johonkin asteeseen julkista ja turvallista. Kirpputorit, putiikit, kahvilat, museot, puutarhat, kirjastot.. Nautin niin monesta asiasta etten osaa edes niitä kaikkia tänne mahduttaa. Voisin myös lähteä vaikka metallimusiikin festareille tai keskiaikamarkkinoille.

Luokseni pääsee helposti junalla. Olen myös discordissa sekä watsappissa. En mielelläni jakaisi näitä heti alkuun, sillä tahdon olla varma, että energiamme kohtaavat.

Rakastaisin tehdä yhdessä esimerkiksi käsi- tai puutarhatöitä, mutta se ei ole mikään ehdoton pakko.

Pääasiassa etsin täältä ystäviä mutta en poissulje romantiikan mahdollisuutta jos oikea mies paikalle sattuu. …

2.7.2021

Moikka:)

Nainen, 52 vuotta, Hämeenlinna, Kanta-Häme

Täällä juhuilee ja haluaa rakastua tulisesti mieheen joka on 40-52 ikä haitarilla olisi kiva tutustuu ja elämänkumppaniksi♡ :)😀Olen kanta-hämeestä hyvin puhelias rempsee nainen ja tykkään jalkapallosta.Eläimet rakkaita ja ystävät:) En vaadi kauheammin mitään minulle riittää että olet rehellinen, kiltti läheisyyttä rakastava kumppani ja tykkäät eläimistä.Toivoisin että olisit lähellä. Minulla on ihana koira sekä söpö hiiri:):)♡♡Heitä viestillä jos haluat tutustua minuun käydään vaikka piknikillä ♡☆

30.6.2021

Uusia tuttavuuksia?

Nainen, 38 vuotta, Kanta-Häme

Hei!
Olen muuttamassa Riihimäelle tämän vuoden aikana, kunhan asunnon löytää.
En tunne sieltä ketään, joten kysynpä tätä kautta, että jos löytyisi 38-vuotiaalle naimisissa olevalle ja vuoden ikäisen tytön äidille kavereita? Toki lähistölläkin asustelevat saavat kirjoitella. :)
Rakastan lukemista, myöskin musiikin kuuntelu ja elokuvien/sarjojen katselu lähellä sydäntä. Kirppareilla tai kahvilassa on hauska käydä. Oikeastaan mihin vaan voin lähteä mukaan, jos siihen ei liity hämähäkkejä tai chilin syöntiä. :D
Olisi kiva saada naispuolisia tuttavuuksia, joiden kanssa jutella ja tehdä mitä nyt mieleen sattuu tulemaankaan. Sinulla ei tarvitse olla lapsia, kunhan ei haittaa että minulla on. :) Tyttö tuo omat rajoitteensa eli baareissa ei tule hirveän usein pyörittyä, joten bileseuraa etsivä ei varmastikaan kovin kauaa seurassani viihdy. Mikäli koet, että haluaisit tutustua ja ehkä saada uuden kaverin (ellei peräti ystävän) niin ota ihmeessä yhteyttä!

25.6.2021

Uusia tuttavuuksia ☺️

Nainen, 25 vuotta, Hämeenlinna, Kanta-Häme

Hei! 🙂

Olen 25 vuotias nainen jolla oon hymy herkässä ja oon nauravainen. Huumoria löytyy joka tilanteeseen. En pienestä hätkähdä. :D

Muutin Tampereelta tosiaan 4 vuoden asumisen jälkeen takaisin Hämeenlinnaan. Asun Leevi kissani kanssa yksiössä Hämeenlinnassa. Tulee koirien kanssa toimeen vaikka on alkuun ihmeissään toisesta karvanaamasta.

Haluisin kovasti löytää uusia kavereita. Olisi mukava saada sekä löytää useampi sellainen kaveri jolle voisi puhua kaiken näköstä. :)

Toivoisin löytäväni kavereita/ystäviä jotka olisi pitkä aikaisia ja olisivat valmiita pysymään kaverina/ystävänä eikä katoisi hetken päästä kuin pieru sharaan ensimmäisten viestien ja näkemisen jälkeen :)

Etsin kavereita 21-35 vuoden ikä haarukasta.

Katselen vapaa ajalla Netflixistä elokuvia ja sarjoja. Käyn päivittäin lenkillä ja tulee pelattua PS4lla.

Multa löytyy Snäppi tiia.lahtinen95

23.6.2021

Ystävä hakusessa

Nainen, 27 vuotta, Riihimäki, Kanta-Häme

Moikka! :)

Olen 27 vuotias nainen Riihimäeltä ja etsin täältä ensimmäistä kertaa uusia tuttavuuksia. Tinder ei ollu mun juttu, koska on kuulemma väärä äppi ystävien etsimiseen. 😃

Vahvuuksiini ihmisiin tutustuessa ei välttämättä kuulu kasvokkain tapaamiset, tai ainakin menee hetki ennenkuin rentoudun ja voin olla oma itseni. En välttämättä ole puheliainta sorttia mutta osaan kuunnella, auttaa sen mukaan mihin omat kokemukset riittää ja kirjoittaminen onnistuu lähes aina, joten laita viestiä ja voidaan yhdessä sopia joku nopeampi tapa viestitellä, kuin sähköposti.

Olen myös vapaaehtoisena verkkoystävänä punaisella ristillä. Tästä huolimatta itselläkin on vain pari kaveria, joten uudet ihmiset on tervetulleita, jos vaan muuten ajatusmaailmat kohtaa. :) Opiskelen kosmetologiksi. Tykkään touhuta koiran kanssa, kesäisin mökkeillä, lukea ja katsella elokuvia. Niitäkin olisi kyllä kivempi katsella jonkun kanssa ja viettää iltaa :) Poltan ainakin toistaiseksi, mutta alkoholin jätin yli puolivuotta sitten kokonaan hyvästä syystä. Ryyppykavereita en siis etsi enää, ennemmin ihmistä jonka kanssa voisi keksiä puuhaa ja juteltavaa selvinpäinkin. Laita rohkeasti viestiä jos haluat jutella enemmän. :)

20.6.2021

Kamuleita😍

Nainen, 22 vuotta, Hämeenlinna, Kanta-Häme

Hellou!🌸
Oon 22-vuotias Hämeenlinnasta ja opiskelen kokiks🥐 tykkään vapaa ajalla: urheilla, olla ulkona,käydä shoppailee ja kiertelee kirppiksil, kahvitel, pelaa, tehä ruokaa/leipoo ja myös viettää leffailtoja!
Olis kiva löytää semmosii ihmisii joiden kans voi puhuu mistä vaan ja voitais hengaillakkin jos asuu lähel💜💜
mulle voi pistää viestiä täällä tai muussa sosiaalisessa mediassa!🐸
snap:virvaa
Ig:virvuli

20.6.2021

Ystävää

Nainen, 58 vuotta, Hämeenlinna, Kanta-Häme

.Löytyisikö täältä ystävää/kaveriseuraa naisista vaikkapa konsertteihin, teatteriin, tapahtumiin ja pienelle kotimaan matkalle? Muinaisaika ja historialliset paikat kiinnostaisi. Liikun mielelläni luonnossa kameran kera, ja katselen kameran etsimen läpi ympäristöä muutenkin. Hienoa, jos harrastat myös valokuvausta. En ole huippukuntoinen, mutta toivoisin sinulta kuitenkin kuntoa ja terveyttä kävely- ja pyöräretkille.

Pääasiassa Hämeenlinnasta jotta livetapaaminen onnistuu. Ikäskaala voi olla joustava, kunhan löytyy yhteisiä mielenkiinnon kohteita ja tullaan juttuun keskenämme. Itse olen 58 v.

En etsi parisuhdetta enkä seikkailuseuraa.

Päivitys: vielä olisi tilaa. Korostan paikallisuutta eli liveystävää Hämeestä.

13.6.2021

Moi

Nainen, 19 vuotta, Hämeenlinna, Kanta-Häme

Hämeenlinnas asuva 19v muija🥰Ois kiva tutustuu uusii ihmisii ja saada vapaa-ajalle frendii. Tykkään tehä kaikkee just shoppailla, käyä ulkoo esim. terdel, muuten vaa hengailla tms. Helpoin tapa ehk snäpin kaut eka tutustuu muhun☺️Parisuhde löytyy,joten ainoostaa naispuoleisii kavereit/ uusii tuttavuuksii haen! :)

11.6.2021

Heips tuleva kaveri!

Nainen, 21 vuotta, Riihimäki, Kanta-Häme

Muutin viime syksynä Riihimäkeen kumppanin luo ja siitä lähtien on ollut kaverit hakusessa.

Oon sosiaalinen, joten tulen kaikkien kanssa toimeen. Rakastan eläimiä ja luontoa, mutta vietän vapaa-aikani pitkälti videopelien ja netflixin parissa. Mä rakastan myös taidetta sekä musiikkia, ja kuuntelen lähinnä raskaampia genrejä. Mulle kävisi kaikenlainen seura, peliseura, juttuseura, museoissa kiertely, tapaamiset... Juominen ei ole mun juttu mutta karaokeen ois hauska joskus mennä.

Teen töitä Järvenpäässä ja aloitan syksyllä koulun Tikkurilassa, joten uudellamaalla tulee liikuttua.

Sivu
Takaisin ylös