Ilmoitukset alueelta Kainuu (22 kpl)

 - 
 
3.10.2019

Korpikuusen kannon alla...

Nainen, 20 vuotta, Kajaani, Kainuu

Oon koittanu viime aikoina etsiä ihelleni uusia kavereita ja ystäviä, mutta hieman huonolla menestyksellä, joten koitetaan nyt sitten tätä! Minä oon tämmöinen hieman ujohko, introvertti, melankolinen ja outo peikko-otus Kajaanista. Intohimoihin kuuluu musiikki, kirjat, pelit ja vaihtelevasti kaikenlainen luova näpertäminen. Viihdyn luonnossa, huumori mustana, inspiroidun mytologioista ja tykkään käydä (varsinkin metalli)keikoilla.
Etsin kavereita joiden kanssa viettää aikaa, tai vaihtoehtoisesti vain höpistä netin välityksellä, ihmistä kelle voisi laittaa viestiä kaikista pienistä turhistakin jutuista silloin kun kaipaa juttuseuraa(: Mitään vaatimuksia ei sulle oo, mutta toki olisi mukava jos oisit abouttiarallaa samaa ikäluokkaa mun kanssa! Pistähän viestiä, niin tutustutaan ^^

3.10.2019

Hello! / Hei!

Nainen, 25 vuotta, Kajaani, Kainuu

Olen englantilainen ja opiskelen suomea (haluan kovasti oppia suomea!!). On vaikeaa olla ulkomaalainen, ja etsin ystäviä. Olen 25-vuotias nainen ja tosi ystävällinen. :)

12.9.2019

Kajaanista ystäviä

Nainen, 38 vuotta, Kajaani, Kainuu

Moikka! Täällä uusia ystäviä etsiskelee 38-vuotias nainen suunnilleen samaa ikäluokkaa olevista mukavista,sosiaalisista lapsettomista ihmisistä. Olen: sosiaalinen,rauhallinen,ihmisten kanssa toimeen tuleva,puhelias,elämänmyönteinen,mukava ihminen. Harrastan: lenkkeilyä,pyöräilyä,uintia,valokuvausta,lukemista,matkustelua,leffoja,netissä surffailua,kuvataidetta,helmitöitä,kryptoja/ristikoita,musiikkia,kuntosalia... paljon siis kaikenlaista ja mitä milloinkin vapaa-ajalla ehtii.

Matkailu on lähellä sydäntä ja opiskelenkin matkailualaa. :) Liikunta,terveelliset elämäntavat ja hyvinvointi on myös lähellä sydäntä. Baareissa en käy ja alkoholia en juurikaan käytä,korkeintaan joskus harvoin muutama juhlatilaisuuksissa,mutta siinäpä se. Bilettämiseen musta ei siis saa seuraa ja toivonkin löytäväni uusia ystäviä sellaisista ihmisistä jotka ei ole bilettäjiä.

Olisi kiva löytää kunnollisia luotettavia tosiystäviä,niitä kun ei koskaan ole liikaa. Koska liikunta on itsellä lähellä sydäntä niin toivoisinkin löytäväni liikunnallisia ihmisiä joista saada seuraa lenkille,salille... olisi myös kiva jos olisit kiinnostunut matkustelusta ja susta sais siihen seuraa. Musta saa myös seuraa shoppailuun,kirppareita kiertelemään,elokuviin,ulos syömään...

Asioita mistä tykkäilen: eläimet (koirat varsinkin) matkustelu,musiikki,leffat,korttipelit,kirjallisuus,kirjastot,shoppailu,kirpparit,meilien kirjottelu,ruuanlaitto,leipominen,kotiruoka,kiinalainen ruoka,vaaleanpunainen väri,tatskat,lävärit,netissä surffailu,nettipelit,sosiaalinen media,valokuvaus,musiikki,reality ohjelmat,sisustaminen,liikunta,kauneus ja terveys,hyvinvointi,sauna,kesä,syksy,joulu,mökkeily,kaupunki,maaseutu...

Olisi kiva tutustua alkuun rauhassa meilien välityksellä ja sitten nähdäkkin jossain vaiheessa. Jos kiinnostaa tutustua niin laitahan meiliä tulemaan ja kerro minkälainen ihminen siellä päässä on. :)

paratiisipupu@gmail.com

8.9.2019

Kavereita hakusessa

Mies, 20 vuotta, Kainuu

Etsin l√§hinn√§ Kainuun ja Oulun seudulta kavereita, joiden kanssa k√§yd√§ esimerkiksi kahvittelemassa, elokuvissa ja miksei joskus kaljottelemassakin. Toki muualla asuvienkin kanssa juttuseura kelpaa ūüĎĆūüŹľ

Käyn Kainuun prikaatissa tällä hetkellä vuoden varusmiespalvelusta (tj 102), niin sotilaskotiinki saa tulla syömään halpaa munkkia :D

Harrastuksiin kuuluu lenkkeily (itsekseen tai koirien kanssa), pelaaminen tietokoneel, metallikonserteissa käyminen jne.
Rohkeesti vaa yhteyttä!

6.9.2019

Kavereita etsimässä

Mies, 29 vuotta, Kainuu

Moi! Olen 29-vuotias luovan alan kulkija, Kainuun korpien korvilta. Olen etsimässä kummia tuttavuuksia, syvällisiä keskusteluita ja uusia kokemuksia. Haluaisin jonkun, jonka kanssa jutella kaikesta maan ja taivaan välillä, politiikasta viihdemaailman huonoihin elokuviin. Vaikken nyt itseäni hirveän syvällisenä henkilönä pidä, onhan se toki mielenkiintoista kuunnella asioita eri kanteilta. Mutta kuitenkin joku sellainen jonka kanssa jakaa asioita.

Sydäntäni lähellä on piirtäminen, sarjakuvat (ja keräily) tarkennettuna, joita koitan rustailla ammatikseni kuin harrastuksenakin. Tykkään myös japanilaisesta kulttuurista, lähinnä animesta ja enemmän mangasta. Kaiken maailman mytologiat on myös aina mielenkiintoisia. Jos olet myös taiteilijasielu, niin olisi kiva piirtää jotain vaikkapa yhdessä, tai muuten vaan tsempata toisiamme tai vaihtaa palautetta. Pelailen myös jonkin verran pelejä, että ei jokin peliseura olisi pahitteeksi. Kaikenlainen nörtteily menee muutenkin.

Olen luonteeltani aika ujo aluksi, mutta sitten kun ajatukset natsaa niin avaudun paljon paremmin. Kainuu on tosiaan maakuntana, että sen sisäpuolella liikkuminen ei välttämättä ole ongelma jos vaikka haluaa tavata. En ehkä ihan kaikenlaisten ihmisten kanssa tule niin toimeen, mutta jos tunsin samankaltaisuutta tekstistäni niin kirjoita vain jos vähänkin alkoi kiinnostamaan!

15.8.2019

ystäviä, kenties?

Nainen, 20 vuotta, Kajaani, Kainuu

Moi! Oon 20v nainen joka kaipailis uusia yst√§vi√§ el√§m√§√§ns√§.ūüėä Toivoisin l√∂yt√§v√§ni samanhenkist√§ porukkaa ja olis ihana l√∂yt√§√§ yst√§v√§, jonka kanssa voisi viett√§√§ usein aikaa yhdess√§ (joko irl tai sit netin kautta :>) Olen hieman ujo ja introvertti, mutta kun muhun tutustuu niin tuun omasta kuplastani pois.

Olen herkkä, rauhallinen, luotettava, tulen toimeen kaikkien kanssa ja tykkään olla ihmisten tukena. Harrastuksiini kuuluu: piirtämistä (digitaalinen), koneella pelailua, lenkkeilyä, kokkaamista ja sarjojen katsomista.

Jos yht√§√§n kiinnostaa niin pist√§ viesti√§ ja jutellaan!ūüėä

ps. tämä ilmoitus ei vanhene.

13.8.2019

Heips

Mies, 43 vuotta, Sotkamo, Kainuu

Täällä olis 43v miehen tekele vailla uusia tuttavuuksia. Oon töissä golfkentällä ja hmun harrastuksiin kuuluu pyöräilyn ja valokuvauksen lisäksi myös Napiksen tanssilavatalkoot.

5.7.2019

Samanhenkisiä ihmisiä?

Nainen, 21 vuotta, Kajaani, Kainuu

T√§√§ll√§ olisi 21 vuotias bi-nainen, joka etsii enemm√§n ja v√§hemm√§n samanhenkist√§ juttuseuraa. ūüėä Mieluiten haluaisin l√∂yt√§√§ muita naisia kaveriksi l√§hemp√§√§ ja mik√§ jottei kauempaakin. Olen intohimoinen pelaaja, animen yst√§v√§ sek√§ kovin el√§inrakas (itselt√§ l√∂ytyy kaksi kissaa). Kasvokkain saatan olla alkuun ujo ja hiljainen, mutta l√§mpenen kyll√§ suht nopeasti. Kirjoitellessa olen kuitenkin puhelias, jos juttu vain luontevasti etenee. ūüėĄ Tulkaa ihmeess√§ jutulle, peliseuraa, kahviseuraa tai mik√§ jottei iha vaa jonnin joutavia puhumaan. ūüėä Kysell√§ saa rohkeasti jos jotain haluaa tiet√§√§!

Kik: pandanen1

10.6.2019

Hei 😊

Nainen, 56 vuotta, Kainuu

Olen 56-vuotias, naimisissa oleva ja t√∂iss√§ k√§yv√§ nainen, jolla vuosien saatossa vanhat yst√§v√§t ovat jostain syyst√§ v√§hentyneet. Ja uusien yst√§vien l√∂yt√§minen on aika vaikeaa! Mutta kaikkia keinoja kannattaa kokeilla ūüėä
Etsin siis naispuolisia ystäviä, joiden kanssa aluksi vaihdella viestejä, tutustua pikkuhiljaa ja tavata jos siltä rupeaa tuntumaan.
Olen kiinnostunut mm. luonnosta, mökkeilystä, kalastuksesta, retkeilystä, käsitöistä (neulominen), kirjoista ja elokuvista/sarjoista.
Ota yhteytt√§ jos v√§h√§nkin tuntuu samanlaiselta. Onhan uuden yst√§v√§n saaminen melkein kuin lottovoitto paitsi pysyv√§mp√§√§ ūüėä
Jos meit√§ samanhenkisi√§ l√∂ytyy useampia perustetaan yst√§v√§porukka ūü§ó

30.5.2019

Kavereita

Nainen, 50 vuotta, Hyrynsalmi, Kainuu

Olen 50 vuotias naimisissa oleva kahden aikuisen lapsen äiti maalta. Pidän kaikenlaisista eläimistä. Haen uusia nais kavereita juttuseuraksi ja miksei joskus voitaisi myös tavata. Tulen kaikenlaisien ihmisten kanssa toimeen. Jos olet Kainuussa asuva ota vain reippaasti yhteyttä.

25.3.2019

Kaveria yksinäiselle

Nainen, 23 vuotta, Kajaani, Kainuu

Hei. Olen 23-vuotias opiskelija Kajaanista. Olen muuttanut Espoosta Kajaaniin elokuussa 2017, joten minulla on Pääkaupunkiseudulta juuret kotoisin.

Olen hakemassa ihan juttu seuraa ja jos hyvin sattuu käymään niin Kajaanista, joku jonka kanssa viettää aikaa. Pääkaupunkiseudun alueelta myös voi tulla minulle ottamaan yhteyttä. Iällä tai sukupuolella ei ole merkitystä, mutta olisi hyvä, jos henkilö olisi täysi-ikäinen.

Opiskelen tradenomiksi toista vuotta ja pääaineeni on taloushallinto.
Luonteeltani olen huumorintajuinen, kuunteleva, ystävällinen ja auttavainen. Tulen hyvin ihmisten kanssa toimeen, mutta aluksi saatan olla ujo.
Musiikki makuni on laaja. Harrastan vapaa-ajalla ratsastusta ja neulomista.

Ota yhteyttä, jos koet itsesi yksinäiseksi.

16.3.2019

Moi!

Nainen, 31 vuotta, Kajaani, Kainuu

Heips.
Olen Kajaanilainen kohta 32 vuotias nainen. Etsin itselleni uusia tuttavuuksia, ystävää, jne.. seuraa ylipäätään.
Harrastan koneella naputtelua, kävelyä, kodin siistinä pitämistä (olen siivoushullu) ...
Olisi tosiaankin kiva saada kavereita, koska niitä ei koskaan ole liikaa :)
Ei väliä missä asut... Ota rohkeasti yhteyttä :)

4.2.2019

moikka

Mies, 31 vuotta, Kajaani, Kainuu

Heippa!
Mies 31vuotta, Kajaani kainuu
Ois kiva löytää täältä suurinpiirtein samanikästä seuraa, vaikka baariseuraks tai muuten vaan nähdä ja keksiä jotain kivaa tekemistä :) ota yhteyttä nii tutustutaan paremmin!

29.1.2019

Hei!

Nainen, 47 vuotta, Puolanka, Kainuu

Löytyisikö ystävää 45-55 v naisista ja miksei miehetkin ajatuksien vaihtoon. Luotettava ja uskollinen ystävä jolle voi kertoo luottamuksella ilot ja surut sekä olla tukena.
Olen 47 v nainen Kainuusta. Olen luonteeltani rauhallinen, luotettava. Harrastuksiin kuuluu ulkoilu kävelen ja kesällä pyöräillen, käsityöt neuloen ja virkkaan.

2.11.2018

Hei vaan

Nainen, 20 vuotta, Kainuu

Täällä kirjoittelee kypsään ikään päässyt kotimainen, hyvärakenteinen ja laatusäkkeihin pukeutuva perunainen. Etsin muita monen lajikkeisia juttukavereita. Iälläsi, värilläsi tai muullakaan ei ole väliä. Pääasia on, että juttua löytyy, oli minkälaista tahansa. Oon kasvattanut itselleni vahvan kuoren, joten kestän kuulla ja tuntea melkein mitä tahansa - tarpeen vaatiessa jonkin verran hiillostamistakin.

Sen lisäksi paljastan, että saatan olla tietyissä asioissa hieman kevytmielinen (en kuitenkaan ole myrkyllinen!), vaikka osaankin suhteellisen monipuolisesti asioita ja pidän muiden yksilöiden kanssa kommunikoinnista. Mukuloita mulla ei myöskään tällä hetkellä ole. Siinäpä nyt alkuun jotain.

Jos kiinnosti ja uskallat, niin paa mailii tulemaan!

23.10.2018

Uusia ystäviä?

Nainen, 30 vuotta, Kajaani, Kainuu

Uusia ystäviä kaipailee tämä 30-vuotias nainen Kajaanista. Ei ole väliä minkä ikäinen olet ja missä päin asut. Harrastuksiini kuuluvat mm. retkeily, vaellukset, lenkkeily, geokätköily, lautapelit, elokuvat ja lukeminen. Luonteeltani olen aito, empaattinen ja huumorintajuinen. Olisi mukavaa saada ystäviä niin live-elämään, etanapostitteluun kuin somemaailmaankin. Ottakaahan yhteyttä kaikki mukavat ihmiset :)

25.9.2018

WhatsApp ryhmä

Mies, 31 vuotta, Kainuu

Morjensta. Elikkäs olisiko halukkaita liittymään WhatsApp ryhmään missä voisi jutella ja tutustua uusiin ihmisiin ja saada sitä kautta uusia ystäviä :) sukupuolella/iällä ei ole merkitystä eikä myöskään sillä missä asut. Ottakaa rohkeasti niin saadaan asiallinen ryhmä pystyyn :)!

Sivu
Takaisin ylös