Ilmoitukset alueelta Kainuu

 - 
 
25.9.2018

WhatsApp ryhmä

Mies, 31 vuotta, Kainuu

Morjensta. Elikkäs olisiko halukkaita liittymään WhatsApp ryhmään missä voisi jutella ja tutustua uusiin ihmisiin ja saada sitä kautta uusia ystäviä :) sukupuolella/iällä ei ole merkitystä eikä myöskään sillä missä asut. Ottakaa rohkeasti niin saadaan asiallinen ryhmä pystyyn :)!

13.9.2018

hirmelihoi!!

Muu sukupuoli, 14 vuotta, Kainuu

Hellou! Täältäpä kirjottelloo tämmönen kaenuulaenen luonnon keskellä kasvanu eläinihminen ja koirakin kotoa harrastuskaverina löytyy 😀
Metästän ja kalastan ja liikun luonnossa paljon. Koiraihminen henkeen ja vereen ja tykkään auttaa ihmisiä. Tykkään tutustua uusiin ihmisiin ja ois kiva saaha tätä kautta joku kaveriksikin 😂
Tykkään katella Netflixiä ja lueskella kirjoja, opiskeluun käytän paljon aikaa ja luonnossa liikkuminenhan on ihan extra kivvaa. Soittelen myös kitaraa.
Tykkään syvällisistä keskusteluista ja olen luotettava ja iloinen persoona. Heittäydyn mukaan mitä hulluimpiin juttuihin ja asennetta riittää. En suinkaan ole massaa, en suinkaan. Korpikainuun kasvatti ja huumorilla täydennän elämää. Suapi ottaa yhteyttä mistä päen vaan Suomea ja iälläkkään ei oo niin väliä.
Voijaan jutella vaikka snäpissä jos semmosen omistat. 🙂

15.8.2018

Tere.

Nainen, 41 vuotta, Kainuu

Etsin kaveria/kavereita elämääni. Päivät samanlaisia, yksinäisiä. Kävelyä harrastan :-) etanan vauhdilla, mutta kummiskin. Ikäni 41v. Sinun ikäsi voisi olla 30-50v.

20.5.2018

Lappiin vaeltamaan

Mies, 20 vuotta, Kajaani, Kainuu

Moikka. Etsin eräretkeilystä,Lapin vaelluksista diggaavaa nuorta kundia mukaani Lapin tuntureille. Mulla on mökki Inarin Saariselällä, jonne olen menossa 7-14.7.2018 väliseksi ajaksi. Mökiltä käsin joka aamu tarkoitus tehdä tuntureille päivävaellukset. Mökissä kaikki herkut saunasta lähtien.

.Jos sua kiinnostaa lähteä vaeltamaan ja nauttimaan Lapin yöttömistä öistä ja saamaan eräretkeily kokemusta,niin laita mulle pian sähköpostia Olen aikuinen 50v luotettava ja rehellinen mies Kainuusta. Olen menossa Saariselälle junalla ja bussikyydillä. Voin myös auttaa sun matkabudjettia ,jos niin haluat. Kerro itsestäsi pian.
Tässä mun meiliossa: esa.eramies@gmail.com

Takaisin ylös