Ilmoitukset alueelta Jyväskylä (417 kpl)

 - 
 
eilen

Moi 🩵

Nainen, 30 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Haluaisin löytää uusia naispuolisia ystäviä Jyväskylän alueelta. Olisi kiva saada muodostettua pieni porukka jossa viettää aikaa. Voitaisiin yhdessä esim. käydä kahvilla, leipoa, pelata lauta-/videopelejä, neuloa, katsoa leffaa tai olla vaan. Keksitään yhdessä jotain kivaa. Olen rauhallinen, avoin ja luotettava. Vaikea kuvailla itseään tässä, mutta jos kiinnostaa tutustua niin laita viestiä 🩷

2 päivää sitten

Hihhuli kavereita Jyväskylästä

Muu sukupuoli, 21 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Moi!
Etsin kavereita, keitä vois nähä irl ensisijaisesti täältä Jyväskylän seudulta. Sukupuolella ei oo väliä, mut jos oisit mun kanssa suurin piirtein samaa ikäluokkaa.🌸

Vähän musta:
Tykkään kaikenlaisesta musiikista kuten Muse, Litku Klemetti ja Mother Mother. Soitan myös pianoa. Taiteilen ja piirrän melkee joka päivä. Pelaan myös pleikalla pääosin Overwatchia, mut myös Borderlandseja. Oon kissaihminen ja omistankin kissan ja btw oon noita ja tosi queer.✨🌈 INFP on hyvin osuva kuvaus luonteestani.

Kirppari tai muuten vaan shoppailuseura ois kiva tai vaan hengailu ja piirtoseura. Peliseurakin käy!

Pistä sähköpostia ja voijaan siirtyy sit Discordiin tai vaikka wappiin!

3 päivää sitten

Kavereita etsimässä

Nainen, 23 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Olen 23v nainen Keski-Suomesta ja asun avoliitossa. Etsin naispuolisia kavereita joiden kaa viettää vapaa-aikaa Jyväskylän keskutassa esim kahvil tai kaupoilla kierrellen, kirppareillakin voidaan kierrellä. Tykkään vapaa ajallani neuloa, syksysin/talvisin innostus on suurta, tykkään myös kuunnella musiikkia ja kattoo sarjoja ja leffoja. Mul on tosi vähän kavereita jyväskyläs niin olisi kiva saada lisää niitä, ja kun kavereita ei voi koskaan olla liikaa😊

Luonteeltani olen aluksi ujo ja hiljainen mutta kun muhun tutustuu nii alan olemaan sosiaalisempi.


👻Jossuhln

28.11.2023

Uusi ystävyyssuhteita

Nainen, 25 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Heips! Olen 25-vuotias nainen ja etsin uusia ystävyyssuhteita elämääni. Olen alun perin Helsingistä lähtöisin, mutta muuttanut muutamia vuosia sitten yliopisto-opintojen perässä Jyväskylään. Opiskelen kauppatieteitä. Vapaa-aikani käytän mieluummin kirjojen lukemiseen ja liikkumiseen kuin baareissa pyörimiseen. Käyn ihmisten kanssa mielelläni syvällisempiäkin keskusteluja. Ystävänä olen sellainen, että lähden mielelläni yhteisiin tekemisiin mukaan, jos jotain ehdotetaan.

Sinun iälläsi tai sukupuolella ei ole minulle väliä. Olen aina tullut ikäisiäni vanhempien kanssa hyvin toimeen.

Ollaan yhteyksissä :)

28.11.2023

Moi!

Nainen, 35 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Etsiskelen elämääni naispuolista kaveria/ystävää, jonka kanssa voisi tehdä mitä nyt normaalistikin ihmiset ilmeisesti kavereiden/ystävien kanssa tekee: pitää yhteyttä, kertoa ja kuulla toiselta hauskoista ja vähemmän hauskoista arkisista jutuista, mennä ihan arkenakin joskus noin vain jonnekin syömään/kahville/leffaan, jonka kanssa nauraa ja joskus tarvittaessa itkeäkin, tietää että on se joku jolle raportoida kun on raportoitavaa.

Olen 35-vuotias. Teen aika paljon juttuja yksin, ja viihdyn hyvin yksin, mutta kuitenkin huomaan että kaipausta kaverin suuntaankin olisi ja jotkin jutut vaan olisi kiva jakaa jonkun kanssa. En oikein viihdy isoissa porukoissa.

Huumorintajuni on melkoisen kirjava, sarkastinen ja mustanpuhuva. Olen naimisissa ja lapseton (vapaaehtoisesti, pätee molempiin edellä mainittuihin). Käyn päivätyössä. Luen kirjoja, käyn salilla.

28.11.2023

Etsin ystävää! 🌸

Nainen, 51 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Moikkelis!
Etsiskelen ystäviä Jyväskylästä ja sen lähiympäristöstä.
Oon asunu Jyväskylässä 8 vuotta ja kaikki ystävät muilla paikkakunnilla.
Oon melko hiljanen, mut kunhan tutustun niin juttelen kyllä enemmän ja musta saa luotettavan kaverin jonka kanssa voi hassutella ja jutella syvällisemmistäkin aiheista. ☺️
Harrastuksia tai kiinnostuksen kohteita: aaveet/paranormaalit jutut, dekkarit, true crime, musan kuuntelu (rock, synapop, electro-industrial). Joskus tykkään täytellä sanaristikoita tai pelailla Sims 4:sta. 😁
Ois kiva löytää ystävä jonka kanssa kierrellä tapahtumissa, käydä uimassa, leffassa, keikoilla, tai muuten vaan viettää aikaa.
Oon työkyvyttömyyseläkkeellä.

Musta saa myös kirjekaverin (etanaposti), jos se kiinnostaa. Voit kirjottaa mistä päin suomea tahansa. Laita viestiä ja kerro itestäs. ☺️

24.11.2023

Uusia kavereita etsimässä

Mies, 21 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Moikka! Täällä 21-vuotias sosiaalinen introvertti mies kaipaisi uusia suurinpiirtein samanikäisiä kavereita elämään. Tällä hetkellä aika kuluu enimmäkseen töissä sekä harrastuksissa, mutta kavereille olisi vielä hyvin tilaa! Vapaa-aika kuluu enimmäkseen kuntosalilla, lenkillä sekä videopelien parissa. Myös baareissa tulee käytyä silloin tällöin viikonloppuisin. Lähden mielelläni mukaan kaikkeen tekemiseen!

20.11.2023

Ystävä

Mies, 65 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Olen 65v 180/73 mies. Olen eronnut vuosia sitten, asun yksin. Olen sosiaalinen mukava ja oikedenmukainen, luotettava nuorekas mies. Harrastan kesäisin pyöräilyä ja autoilua jne.
Etsin ystävää/kaveria naisesta harrastuksiin..

19.11.2023

Kivaa kaveria Jyvässeudulta

Nainen, 64 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Vuosien jälkeen muutin Jyväskylään ja kaipaan täältä paria uutta n. 50-65 v kaveria liikkumiseen ja ajanviettoon. Sukupuolella ei niin väliä, kunhan olet myönteinen, huumorintajuinen ja luotettava ihminen ja kiinnostunut jakamaan asioita ja kokemuksia, mielellään myös kasvokkain ja ystävystyen.

Työelämä on pitänyt aivot notkeana ja kuulemma olen muutenkin ikävuosia nuoremman oloinen.

17.11.2023

Moi! 🌻🌷😊

Nainen, 30 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Heippa!

Täällä kirjoittaa 30v nainen Jyväskylästä. Kaipaisin uusia ystäviä/kavereita elämääni. Haluaisin seuraa kirpparille, viinille, luontopolulle, avantoon, sulkapalloon, lenkille, elokuviin, leikkipuistoon, teatteriin, keikalle ja vaikka ihan vaan kahvikupin ääreen juttelemaan.

Olen asunut Jyväskylässä jo muutaman vuoden, mutta en ole löytänyt vielä kuin vaan tuttavia ja se harmittaa minua. Parhaimmat ystäväni asuvat kauempana ja koen olevani sen verran sosiaalinen, että olisi ihana saada seuraa! Minulla on 1v lapsi ja puoliso. Olisi ihana saada erityisesti äitikavereita, joilla olisi kans pieniä lapsia. 😊
Oon aika syvällinen ja pohdiskeleva tyyppi, tykkään kuunnella ja auttaa muita ja kaipaisin sellaista ystävää, jonka kanssa voisi jutella kaikesta maan ja taivaan välillä! Tykkään lukea kirjoja, käydä lenkillä, kiertää kirpputoreja, leipoa ja aloitan ehkä kohta avantouinnin.
Jos tekstini yhtään kolahti ja kaipaat myös ystävää itellesi, niin ota yhteyttä!💓

14.11.2023

Heips🙂

Nainen, 49 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

49v nainen etsii ystävää kenen kanssa lenkkeillä, kahvitella ja rupatella niitä näitä.
Arkeeni kuuluu 15v poika ja koira, työ vie myös oman osansa ajasta.
Harrastuksiin kuuluu lenkkeily, sali, pilates ja hevoset. Myös lukeminen ja neulominen viime aikoina tulleet mukaan.
Jos kaipaat rentoa ja mukavaa ystävää kenen kanssa jakaa ajatuksia ja harrastuksia, heitä viestiä.

12.11.2023

friendship

Mies, 23 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

hei , olen 23-vuotias poika ja haluan että minulla on ystäviä, jotka ovat kärsivällisiä ja älykkäitä ja avoimia keskusteluun. Mielestäni elämä on vaikeaa, kun sinulla ei ole hyviä ystäviä, ystävät voivat saada sinut tuntemaan olosi hyväksi ja onnelliseksi. voimme puhua ja käydä kävelyllä joskus! jos haluat sc tai numeroni laita viestiä.

8.11.2023

19-vuotias tyttö etsii kavereita Jyväskylästä!

Nainen, 19 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Moikka!

Täytän joulukuussa 20-vuotta, ja etsin uusia ystäviä (sukupuolesta riippumatta, suunnilleen saman ikäisiä) Jyväskylästä. Tykkään esim. käydä shoppailemassa, kahvilla, syömässä, kävelyllä ja ihan vaan jutella ja olla! Jos kiinnostuit niin ota ihmeessä yhteyttä, multa löytyy mm. snapchat ja sen saa kysymällä :)

7.11.2023

Ystävyys

Nainen, 59 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Hei! Etsin ystävää tähän yksin oloon ja yksin tekemiseen. Kaipaan naiskaveria juttelu hetkiin, kirpparille, pieni muotoisille luontoretkille tai vaikkapa uimahalliin. Ystävät ovat kaikonneet tässä vuosien varrella erinäisistä syistä ja kun parisuhdetta ei tällä hetkellä ole olo on monesti aika yksinäinen. Olen kiinnostunut myös henkisistä asioista jos tunnet samoin, että meillä olisi yhteisiä ajatuksia laita viestiä niin tutustutaan.

1.11.2023

Käsityökaveri, teatterituttava, yleinen ystävä :3

Nainen, 29 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Heipsun!
Täällä huhuilee 29-vuotias Lapista karannut otus.
Perheeseeni kuuluu puoliso ja kaksi hölmöläistä kissaa.

Sosiaalisuus on jäänyt viime aikoina hieman vähälle ja introvertti olen muutenkin, olisitko sinä se kiva tyyppi joka kaivaisi mut täältä kotipölyjen seasta tutkimaan maailmaa? Plussaa jos sulla on saumuri ja jaksat opettaa t-paitojen /mekkojen / lappuhaalarien ym. tekoa! Nyt oon päälle vuoden verran ommellut pehmoleluja - niissä kun ei haittaa jos ei mene justiinsa kokotaulukon mukaan :'D

Persoonana minuu kiinnostaa laajasti erilaiset asiat, kuten taide, psykologia, lempeät fantasiamaailmat, runous, metsiin eksyminen, lapsenkaltainen ihmettely ja vastaavat hommelit, mutta mukavuusalueeni on aika pieni. En lähde baariin, tanssimaan, röökille tmv.
Sen sijaan mennään hiljaiseen kahvilaan, teatteriin, taidenäyttelyyn, joogatunnille, kirpparille...! Jutellaan syvällisiä tai vähemmän syvällisiä, ihmetellään olemista. Jaetaan käsityö- ja kaavavinkkejä?

Knoppitietoja minusta; pyrin ekologiseen elämäntapaan ja ostan asioita paljon käytettynä. Paasaan paljasjalkakengistä ja jalkaterveydestä, eksyn joka paikassa laittoman helposti, innostun aina yhtä paljon söpöistä kissoista, kuulun sateenkaaren alle ja rakastan peikkoja. :3 Tällä hetkellä uusi kiinnostusalue on käsityöt ja ompelu, vielä en kuitenkaan osaa juuri mitään. Kuten sanottua, pidetäänkö saumurilanit? :D Tykkään näpertää kaikenlaista, joskin kömpelöllä käsialalla, mutta tekeminen on tärkeintä!

Heitä viestillä niin katsotaan synkkaako! :) Kerro vaikka missä ja milloin olet kokenut eniten yhteyttä luontoon? Tai mikä sua viehättää esteettisesti? Mitä biisiä kuunnellessa menee kylmät väreet?

Hölinöitäsi odotellen, H :3

PS. Oon neurokirjolla eli neurotyypillinen kommunikaatiotyyli ei oo mulle kovin luontevaa, ethän tee oletuksia sen perusteella :3

1.11.2023

Ystävä hakusessa

Nainen, 50 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Olen 50-vuotias nainen Jyväskylästä. Ystävät jääneet jo vuosien takaisen muuton vuoksi muualle päin Suomea. Olen naimisissa ja minulla on kaksi lasta (yläkouluikäinen ja aikuinen). Erittäin nopeatempoisen ja vaativan työn vastapainoksi rakastan kotona olemista:) Tykkään katsoa leffoja ja ajoittain luen paljon. Ulkoilen koiran kanssa ja toivon jaksavani aloittaa saliharrastuksen uudelleen. Myös uinti harrastuksena kiinnostaisi.

Ystävälle minulla ei ole sen ihmeempiä kriteerejä, koskaan ei tiedä kenen kanssa juttu alkaa luistaa. Minusta saa huumorintajuisen ystävän, joka on taatusti luotettava. Olen puhelias (kunhan tutustun) ja kai aika eloisa tyyppi. Koen olevani erittäin avarakatseinen, elän omalla tavallani ja annan toisten elää niin kuin heistä tuntuu hyvältä. Innostun helposti uusista asioista, joten minut on aika helppo saada kokeilemaan uuttakin harrastusta. Pohdiskelen elämää usein syvällisesti mutta en ole lainkaan uskonnollinen. Jos ystävällä olisi työtaustaa esihenkilötyöstä niin olisi kiva välillä sparrailla vaikka luontopolulla ammatillisesti, mutta tokikaan tämä ei ole edellytys:)

Sivu
Takaisin ylös