Ilmoitukset alueelta Jyväskylä (232 kpl)

 - 
 
eilen

Uusia kavereita hakusessa

Nainen, 25 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Moikka!

Oon 25v nainen Jyväskylästä ja monet kaverit on muuttanu täältäpäin toisille paikkakunnille, joten olisi kiva löytää tätä kautta uusia ihmisiä elämään. Vapaa-ajalla liikun paljon luonnossa, käyn salilla ja kattelen sarjoja. Tykkään myös käydä joskus baareissa tai sitten ihan vaan istua kotona iltaa. Jos yhtään kolahti niin tuu laittaa vaan viestiä!

eilen

Ystäviä Jyväskylästä 😊

Nainen, 30 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Täällä kirjoittelee 30-vuotias Jyväskyläläinen nainen uusien ystävyys suhteiden perään. Koen,että hyviä ystäviä ei ole ikinä liikaa niin kirjotampas itsekkin tänne. Vuosien mittaan monet kaverit ovat muuttaneet muualle.
Vapaa-ajalla tykkään liikkua luonnossa, lenkkeillä, treenailla, matkustella, viettää aikaa kavereiden seurassa, shoppailu ja kaikki tyttöjen hömppäjutut on myös lähellä sydäntä. Arvostan muissa ihmisissä luottamusta sekä positiivista elämän asennetta. Olisi kiva, että yhteydenpito olisi molemmin puoleista. Kuullaan lisää 😊 ilmoitus vain naispuoleisille. Paikkakunnallasi ei oo väliä missä asut.

6.5.2021

Heippa hei

Mies, 34 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Hei, olen 33v työssä käyvä mies Jyväskylästä vailla uusia tuttavuuksia ja kavereita. Kiinnostuksen kohteina on ulkoilu ja luonnossa liikkumien on lähellä sydäntä. Kaikki tekniikka kiinnostaa ja myös PC-pelaaminen. Mukavaa peliseuraankin käy. Intohimonani on valokuvaus, varsinkin tähän olisi mukava löytää harrastuskaveri, oli se sitten kameran eteen tai taakse kuhan aihe kiinnostaa niin tiedän, että jutun aihetta löytyy.

Luonteeltani olen rehellinen, avoin, suoraapuheinen ja empaattinen. Olen hyvin avomielinen, uusien asioiden ja henkilöinen tapaaminen on minulle mielekästä. Kerro omasta harrastuksestasi.

Myös fiksu keskusteluseura kiinnostaa ja esim. aluksi netistä ja sitten naamatusten. Sukupuolellasi tai iälläsi ei ole väliä.

6.5.2021

Sielunsiskoa etsimässä 😊

Nainen, 37 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Etsin parasta ystävääni! Huomaan kaipaavani yhä enemmän ja enemmän elämääni ystävää, jotain johon luottaa ja jonka kanssa jutella asiasta kuin asiasta ja jonka kanssa voisin ja uskaltaisin olla oma itseni, myös silloin kun elämä näyttää "harmaalta".
Voisitko se olla sinä?🧡 omat lapsuudenystävät ovat jakautuneet ympäri Suomea ja haluaisin löytää ihanan ihmisen jolle saattaisin myös olla se puuttuva palanen. Olen naimisissa ja perheellinen, toivon että sinä olisit myös 😊, on helpompi rakentaa ystävyyttä kun olemme suurinpiirtein samassa elämänvaiheessa, tämä ei kuitenkaan ole kiveenhakattua 😉 ja näkemisten kannalta helpompaa mikäli asuisit Jyväskylässä tai lähellä Jyväskylää.
Kiinnostuksen kohteina minulla on lenkkeily, luonto, lukeminen ja muutenkin omasta kunnosta huolta pitäminen.
Baariseuraa minusta ei saa, lenkkiseuraa kylläkin, myös tyttöjen kotoiluillat, shoppailureissut ja kahvi/teehetket tms., ovat ihania. Yhdessä kyllä varmasti keksitään omat juttumme 😉 iältäsi saisit olla 37-40 vuotias, voitaisiin ensin kirjoitella ja tutustua toisiimme ja katsoa mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Toivottavasti löydän sinut tätä kautta 🥰

4.5.2021

Moi!

Nainen, 25 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Etsin samanhenkisiä ystäviä elämääni, koska monet kaverit ovat opiskelujen jälkeen muuttaneet muualle ja ajoittain kaipaan ajatusten jakamista ja yhteistä tekemistä. Aikuisiällä ystävien löytäminen on haastavampaa, joten kokeillaan siis tätä, vaikka välillä olen huono viestittelemään.

Olen luonteeltani empaattinen, iloinen, rauhallinen ja pohdiskeleva, ja tykkäänkin jutella pitkiäkin aikoja vaikka kahvittelun merkeissä. Liikunta ja ulkoilu on mulle tärkeää ja tykkään monista lajeista. Kavereitten kanssa tykkään myös esimerkiksi lenkkeillä, kokkailla ja istua iltaa tai kokeilla uusia juttuja. Viihdyn hyvin itsekseni ja tarvitsen melko paljon omaa aikaa, mutta kaipaan myös luotettavia ihmisiä elämääni, joiden kanssa jakaa iloja ja suruja ja tehdä arkisiakin asioita aina välillä.

Jos koet olevasi samanhenkinen/samassa tilanteessa, laita viestiä! :)

4.5.2021

Moikka!

Nainen, 22 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Olen 22-vuotias nainen Jyväskylästä. Olisi ihana löytää samanhenkisiä ystäviä joiden kanssa viettää aikaa ja keksiä kaikkea hauskaa tekemistä 🥰
Itse tykkään esimerkiksi kahvitella, käydä syömässä tai tehdä kaverin kanssa ruokaa, jutella, katsoa leffoja, käydä joskus kaupoilla ja urheilla ja ulkoilla. Kesällä olisi ihana myös mennä vain ulos hengailemaan. Minut saa myös kaveriksi vaikka viinille!
Tykkään myös paljon reissata Suomessa ja ulkomaillakin heti kun se on taas turvallista :)

Harrastan ratsastusta ja treenailua kotona. Tykkään käydä myös lenkillä/kävelyillä etenkin iltaisin ja olisikin kiva saada seuraa myös siis sinne.
Olen eläinrakas, iloinen ja luotettava. Lähden yleensä myös kaikkiin ideoihin mukaan :D Aluksi saatan olla hieman ujo.

Jos koet olevasi samanhenkinen, ota yhteyttä niin tutustutaan! Etsin ensisijaisesti naispuolisia kavereita.

4.5.2021

Uusia ystäviä hakusessa

Mies, 37 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Olen tässä ajan saatossa huomannut että vanhat ystävät ovat enemmän tai vähemmän kadonneet ja muutto uudelle paikkakunnalle ei ole tietenkään asiaa auttanut. Tarkoitukseni olisi siis etsiä uusia ystäviä elämääni joiden kanssa voisin jakaa niin ilot kuin surut ja mahdollisuuksien mukaan kenties jopa harrastukset. Olen todella rento ja tulen hyvin kaikkien kanssa juttuun, huumorintajua löytyy ja tykkään yrittää löytää asiasta kuin asiasta aina ne parhaat puolet. Harrastuksiini kuuluu tällä hetkellä valokuvaus, musiikki , lukeminen ja pelaaminen. Hylättyjen paikkojen tutkiminen ja niiden valokuvaus on intohimoni mutta se on jäänyt ikävä kyllä nyt taka-alalle kun ei ole oikein seuraa löytynyt reissuille. Ehkä sekin asia muuttuu tulevaisuudessa. Sinulta toivoisin huumorin tajua ja rentoa asennetta elämää kohtaan , iälläsi tai sukupuolellasi ei ole väliä. Voit asua lähellä tai kaukaa, viestit kyllä löytää aina perille. Asun tyttöystävän kanssa eli olen siis suhteessa joten pelkästään uusia kavereita tosiaan etsin :)

2.5.2021

Mies etsii kavereita/ystäviä.

Mies, 30 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Tuntuu hieman oudolta hakea täältä kavereita, mutta kokeillaan. Ikää löytyy 30. Ajattelevainen ja elämää kokenut mies. Olen huumorintajuinen, ymmärtäväinen ja urheilullinen. Pidän valokuvaamisesta, koiran kanssa luonnossa liikkumisesta, videopeleistä ja kokkailusta/leipomisesta. Saatat törmätä minuun myös esimerkiksi kirppareilla, mutta en usko että baarista. Olisi mukava löytää täältä samanhenkistä seuraa ajoittain tylsään vapaa-aikaan.
Peli -tai lenkkiseuraa esimerkiksi?
Lähdetkö minun ja koirani kanssa iltakävelylle, vai istutaanko alas monopolyn,tai ps4 äärelle?
Laita viestiä jos löysit tekstistä itseäsi, niin tutustutaan ja suunnitellaan jotain.

1.5.2021

Ystäviä hakusessa

Nainen, 28 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Moikka!

Oon 28v nainen Jyväskylästä. Etsin kavereita, keiden kanssa viettää yhdessä aikaa. Opiskelujen päätyttyä ja muutettuani takaisin Jyväskylään, on vanhat kaverit muuttaneet eri puolelle Suomea ja yhteydenotto jäänyt. Nyt olisikin mukava tavata täällä uusia ihmisiä, tutustua ja saada uusia kavereita sekä ystäviä.

Oon iloinen, hassu, urheilullinen ja tasapainoinen tyyppi. Vapaa-ajalla liikun lähes päivittäin, kuuntelen äänikirjoja, katson leffoi/sarjoi ja tapaan perhettä/kavereita. Käyn arkisin päivätöissä. Oon helposti innostuva tyyppi.

Asun poikaystäväni kanssa, joten en etsi suhdetta. :) Toivottavasti olisit samanikäinen kanssani +/- 5v.

Jos yhtään kolahti ja haluat ystävystyä kanssani, pistä viestiä niin palataan. :)

1.5.2021

Oddly specific...

Mies, 20 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Hei! Etsiskelen kaunista vaaleaverikköä, joka istui tänään bussissa eteeni n. klo. 17, päällään magentaa hieman vaalempi neule ja (ehkä) kukka kuvion koristeltu hiuspompula :D
KiK: Hiljanee

1.5.2021

Ystäviä kaivataan

Nainen, 32 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Hei olen 32v yh äiti 6v tytölle etsinkin siis kaveria myös tytölleni tyttäreni on todella reipas ja sosiaalinen ehkä hieman ujo alkuun kuin äitinsä mutta juttuun kun päästään niin hölötystä riittää olemme eläinrakkaitta kotoamme löytyy 3 koirulia tykkäämme kalastaa,lenkkeillä olisi kiva löytyy seuraa koska asumme paikassa jossa ei ole yhtään lapsiperheitä ja päivät tulevat todella pitkiksi en ole kovin hyvä kirjoittamaan mutta jos etsit luotettavaa kaveria joka aina valmiina niin otahan yhteyttä

30.4.2021

Ystävä hakusessa

Nainen, 26 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Tervehdys!
Täällä kirjoittaa 26-vuotias nainen, joka etsii ystävää/ystäviä arkea jakamaan.
Olen alunperin kotoisin muualta, enkä ole saanut solmittua juurikaan uusia ystävyyssuhteita täällä Jyväskylässä.

Olen mm.
- empaattinen
- hassuttelija
- pohdiskeleva
- utelias
- spontaani (tosin riippuu myös asiasta, suhteellisen silti)
- vegaani
- hyvä kuuntelija
- hajamielinen
- erityisherkkä
- rento
- oikeudenmukainen
- introvertti (tarvitsen aikaa latautua sosiaalisista kontakteista, melusta jne)
- avarakatseinen


Minua kiinnostaa mm.
- vintage vaatteet sekä sisustus
- eläimet
- liikunta (erityisesti tanssi, retkeily, pyöräily, melonta)
- dokkarit ja elokuvat (elokuvissa erityisesti pukudraamat, scifi, draama)
- vinyylit (parasta on pötkötellä ja kuunnella hyvää musiikkia. kasari, jazz, rokki, suomipoppi, räppi, indie....)
- taide ja taiteilu (maalaus, piirtäminen, savityöt, ja ihan lemppari on valokuvaus)
- lautapelit ja pleikka
- kirjat ja kaikenlaiset nippelitiedot
- käsillä näpertely
- psykologia ja filosofia
- mytologia
- arkkitehtuuri
- luonto
- maakuntamatkailu

En pidä väkivallasta, valehtelusta, kieroilusta, pinnallisuudesta tai ylenpalttisesta bilettämisestä.

Kaipaan ystävää kenen kanssa pitää yhteyttä ja nähdä suhteellisen säännöllisesti. Kenen kanssa höpötellä, jakaa murheita, kummastusta ja iloja, vaikka small talkia en yhtään osaakkaan. Kenen kanssa tehdä yhdessä spontaanistikin asioita tai vastavuoroisesti hengailla tekemättä sen suuremmin mitään. Kenelle olisin tärkeä ja hän olisi minulle.
Lähtisitkö vaikkapa kirpparille, luontopolulle samoilemaan ja rauhoittumaan, etsimään siistejä rakennuksia/paikkoja, piknikille syömään hyviä herkkuja ja pelaamaan pihapelejä, keikoille joitten artistia et tunne tai rakastat ylikaiken, luontoon kameran eteen tai taakse, hauskan kuuloiselle kurssille, museoihin, mun olkkariin joraamaan, pohdiskelemaan syvällisiä, kattomaan sarjoja? Oltaisiinko toisillemme ne, ketä ilahdutettais …

30.4.2021

Monikulttuurinen kaveritoiminta

Mies, 20 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Paremmin Yhdessä ry:n DOMINO-hanke järjestää monikulttuurista kaveritoimintaa, johon etsimme kantasuomalaisia 18-29-vuotiaita miehiä Jyväskylän alueelta. Kaveritoiminnassa pääsee tutustumaan muutaman kuukauden ajan toisesta kulttuurista tulevaan ihmiseen kivan tekemisen parissa.

Kuntoilukaveri: Etsitkö kaveria lenkille, pyöräilemään, ulkokuntosalille tai muuhun liikuntaharrastukseen? Kävele kaverin kanssa vaikka Jyväsjärven ympäri!

Retkikaveri: Lähde kaverin kanssa lähimaastoon retkelle tai suunnitelkaa reissu läheiseen kansallispuistoon. Pakkaa mukaan kuppi kuumaa ja eväsleipä.

Kalakaveri: Kevät tekee tuloaan ja järvet kutsuvat. Käykää yhdessä tutustumassa lähivesistöihin ja nappaa vaikka hauki pannulle.

Toiminnassa järjestetään ensin yhteinen tapaaminen hanketyöntekijän kanssa, minkä jälkeen kaveripari tapaa keskenään tapaamisista sopien. Tämän jälkeen tavataan vielä yhdessä ja jutellaan siitä, miltä toiminnassa mukana oleminen on tuntunut, ja haluttaisiinko kaveruutta vielä jatkaa.

Rohkeasti mukaan vaan! :)

Lisätietoja toiminnasta: Kaisa Rautiainen, 050 544 0043 / [email protected]

22.4.2021

Paikallista ystävyyttä

Mies, 24 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Olen 24-vuotias Jyväskyläläinen mies ilman aikomusta muuttaa pois, mutta vanhat ystävät ovat lähteneet, joten toivon löytäväni ja kasvattavani uudet paikalliset ystävyydet. Tykkään viettää vapaa-aikaa seurassa ja olen myös hyvä sekä kiinnostunut kuuntelija. Erityisesti rakastan kävelyille menoa toisen kanssa vaikkapa kauppamatkalle tai muuten vaan samalla keskustellen. Olen avoin ihminen ja jos sinulla vaikkapa on harrastus johon haluat ystävää mukaan niin olen helposti kiinnostunut! Tykkään myös pelata lautapelejä jos sellainen kiinnostaa, mutta myös pelkästään sisällä hengaaminen teen ääressä on mieleeni. Itsekseni olen viettänyt ajan pääasiassa aasialaisia tarinoita lukien (niin sarjakuvia kuin extra pitkiä kirjoja) ja youtubea katsoen. Jos pätkääkään kiinnostaa niin laita viestiä ja tutustutaan!

20.4.2021

Juttuseuraa keskisuomesta

Nainen, 19 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Hei. Olen 19 vuotias Jyväskylästä ja etsisin kavereita, joita voisi nähdä ja lähteä vaikka kahville tai lenkkeilemään. Olen itse alkuun hiukan ujon puoleinen, mutta tutustuttua vähemmän. Minä pidän paljon lenkkeilystä luontopoluilla ja olen suuri eläinystävä, etenkin hevosten kanssa tulee touhuiltua paljon.

19.4.2021

parisuhdetta kaikella kunnioituksella

Mies, 48 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Hei kaikille. Jotain itsestäni. Olen 49 vuotias eronnut mies Jyväskylästä. Minulla on kaksi ihanaa poikaa ja asun omakotitalossa Vaajakoskella.

Olen hyvällä tavallla utelias, avoin ja herkkä mutta en lapanen.

Tunteikas ja määrätietoinen.
Puhelias, keskustelutaitoinen ja rehellinen.

Osaan kuunnella. Olen sosiaalinen ja luotettava. Minulle on tärkeää että kanssani sinulla on hyvä olo.
Olla oma itsensä, en esitä mitään muuta kuin olen.

Takana on pitkä liitto ja reilun puolentoista vuoden aikana olen asiaa pureskellut. Eroa miksi se tuli ja mitä uusia ovia se avaa. Osaan olla yksin. En etsi pakonomaisesti ketään. Totuus kumminkin on se, että ihminen kaipaa vierelleen toista. Nyt on sen aika.

Olen valmis tutustumaan Sinuun ja hurmaamaan sinut. Lapsen viat ja pahimmat särmät ovat vuosien aikana hiotuneet pois joten kantavuutta hyvälle suhteelle löytyy. Näin ainakin vakaasti uskon.

Itseeni olen tyytyväinen tälläisenä jota olen.

Riippakiveä minusta et saa. Olen varma että sinä olet jossain siellä ja kevät auringon kanssa kilpaa loistat. Loistatko minulle otetaan selvää.

Tänne vois runoilla vaikka mitä mutta tykkään mielummin vaihtaa ajatuksia vaikka lenkkipolulla ... Livenä näkee kokonaisuuden, luistaako juttu ja onko sitä kuuluisaa kemiaa...
Ja vetovoimaa.. se se onkin voimista se mystisin ilman sitä parisuhde ei toimi. Katsotaanko löytyykö meiltä sitä ..

Olen vapaa, olen valmis sinua varten.
Kirjoita, siitä se lähtee.

T.kimmo

19.4.2021

Voiko tälläi löytää sielunystävän?

Nainen, 31 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Tuntuu vähän hassulta kun tavallisesti tämmöistä tulee kirjoitettua deitti-ilmoituksissa, mutta menkööt.

Kaipaan sellaista jolle höpöttää välillä päivän kuulumisia, laittaa viestii kun tapahtuu jotain hassua, odottamatonta tai ihan vaan huolia. Tai sitten toisinpäin, että hän laittais miulle. Hengata jopa välillä. Soittaa puheluita luurilla tai discordissa/whatsappissa. Kirjeitäkin tykkään rustailla!

Olen ihmisenä keskeneräinen, mutta kukapa ei olisi. Olen empaattinen, mustan huumorin kyllästämä ambivertti. Toki, olen ehkä naisena vähän "outolintu" tai koen etten osaa puhua ns. perinteistä naista. En pelkää hämähäkkei tai "ällöttäviä" asioita. En tiedä parhaimpia meikkimerkkei tai mitä on Henkkamaukalla valikoimassa atm.

Sen sijaan tiedän paljon psykologiasta, tunnekäsittelystä, ihmisen kasvusta elämän aikana, eri askartelutekniikoista, kirjoista mitkä saavat ajattelemaan, sarjakuvista mitä voi lukea monta kertaa, leffoista joitten kuvaus, ohjaus sekä näyttelytaidot inspiroivat sisäistä luovaa hulluani, tai odotin niitten ilmestymistä, tv-sarjoista joihin jäin koukkuun heti, sekä valikoiduista pc-peleistä, joitten parissa pystyy viettämään monta tuntia jonka jälkeen tuntuu kuin olisi lukenut hyvän kirjan. Hyvät kirpparipaikat myös tiedän.

Mutta siusta en tiiä mitään ainakaan vielä. En tiedä mikä on suosikkituoksusi, milloinka viimeksi olet kiivennyt puuhun tai mikä saa siut nauramaan? (Jos yhä luet tässä kohi tätä nettisivun etusivulla, klikkaa otsikosta niin näet loput tästä romaanista. Etusivulla näkyy tekstistä vain rajallinen määrä :'< )

Olen myös viherpeukalo ja eläinrakas. Kettukuvilla minnuu voi piristää, sekä eläinaiheisilla giffeillä tykkään reakoida viestien välissä. En jaksa enää kauhean usein lähteä baareilemaan, sillä vapaapäivät vuoroduunissa ovat ripoteltu epäsäännöllisesti. Mutta kotisohvalla voin nautiskella punkkua tai vinkkua höpöttäen niitä näitä, syvällistä sielunelämää tai pinnallista höttöä. Tai olla vain hiljaa. Sellainen seura …

19.4.2021

28 yksinäinen mies ettii peliseuraa.

Mies, 28 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Moi, oon alotellu tänä keväänä pelaamaan PC:llä pelejä CS:GO, Valheim ja Life is Feudal, sekä PS4:llä Minecraftia. NHL:ää ja kiekko.tk:ta olen pelannut hieman kauemmin. Etsisin lähinnä näihin peleihin useita muita alottelevia pelaajia. Alottelevia siksi että kaikkien mielenkiinto säilyisi. Myös uusiin peleihin saatat saada minut innostumaan.

Unelma ois tehä Valheimiin tai LiF:iin ajan kanssa yhdessä iso valtakunta, jossa linnoja ja kaikkee. Minecraftiin jotain saman suuntaista. CS:ässä voisi pelata välissä porukkapelejä.

Tein Discordiin palvelimen johon kerään porukkaa. Voidaan miettiä siellä mitä pelataan, tai jollain muulla viestintävälineellä.

18.4.2021

Moikka!

Nainen, 20 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Olen 20-vuotias nainen, ja pian vuoden asunut Jyväskylässä. Etäopiskellessa en ole kuitenkaan liikaa päässyt tutustumaan ihmisiin, ja olisikin ihana, kun kaupungista löytyisi niitä kenen kanssa viettää iltaa spontaanisti tai käydä vaikka kävelyllä.

Vapaa-ajalla tykkään lenkkeillä, käydä salilla, katsoa sarjoja, laittaa ruokaa, ja etenkin kesällä käydä terasseilla, syömässä, tai vaikka jätskillä.

Ois kiva jos oisit suunnilleen saman ikäinen (18-24), mielellään nainen, ja asuisit joko Jyväskylässä tai jossain tässä lähellä. Laita viestiä jos kiinnostuit, ois kiva tutustuu :)

Sivu
Takaisin ylös