Ilmoitukset alueelta Jyväskylä (202 kpl)

 - 
 
eilen

Uusia ystäviä hakusessa

Mies, 36 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Olen tässä ajan saatossa huomannut että vanhat ystävät ovat enemmän tai vähemmän kadonneet ja muutto uudelle paikkakunnalle ei ole tietenkään asiaa auttanut. Tarkoitukseni olisi siis etsiä uusia ystäviä elämääni joiden kanssa voisin jakaa niin ilot kuin surut ja mahdollisuuksien mukaan kenties jopa harrastukset. Olen todella rento ja tulen hyvin kaikkien kanssa juttuun, huumorintajua löytyy ja tykkään yrittää löytää asiasta kuin asiasta aina ne parhaat puolet. Harrastuksiini kuuluu tällä hetkellä valokuvaus, musiikki , lukeminen ja pelaaminen. Hylättyjen paikkojen tutkiminen ja niiden valokuvaus on intohimoni mutta se on jäänyt ikävä kyllä nyt taka-alalle kun ei ole oikein seuraa löytynyt reissuille. Ehkä sekin asia muuttuu tulevaisuudessa. Sinulta toivoisin huumorin tajua ja rentoa asennetta elämää kohtaan , iälläsi tai sukupuolellasi ei ole väliä. Voit asua lähellä tai kaukaa, viestit kyllä löytää aina perille :)

21.1.2021

Moro!

Mies, 25 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Täällä kirjoittelee uusia kavereita etsivä, Jyväskylässä asuva 25- vuotias mies. Kouluaikaiset kaverit ovat hävinneet ympäriltä. Olisi kiva löytää uusia tuttavuuksia, joista saisi juttu- ja harrasteseuraa. Kaverin iällä taikka sukupuolella ei ole merkitystä.

Mun elämä koostuu tällä hetkellä töiden teosta, kuntosalista, ulkoilusta, leffoista ja videopeleistä.

Tykkään myös luonnosta, kalastamisesta ja valokuvaamisesta.

21.1.2021

moro😊

Mies, 25 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

rohkeasti tutustumaan vaikka 20-35vuotiaat😊 tutustutaan viesteillä ja vaikka kasvotuste 😊 rohkeasti jutulle jos haluat tietää millanen mies tääl on

20.1.2021

Mies etsii kavereita/ystäviä.

Mies, 30 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Tuntuu hieman oudolta hakea täältä kavereita, mutta kokeillaan! Ikää löytyy 30. Huumorintajuinen ja elämää kokenut mies. Elämä ei aina ole ollut ruusuilla tanssimista ja elänyt ikävien ihmisten ympäröimänä. Tästä elämästä päästyäni eroon katosi myös "kaverit ja ystävät". Olen huumorintajuinen, ymmärtäväinen ja urheilullinen. Pidän valokuvaamisesta, koiran kanssa luonnossa liikkumisesta, videopeleistä ja kokkailusta/leipomisesta. Saatat törmätä minuun myös esimerkiksi kirppareilla, mutta baarista et löydä. Olisi mukava löytää täältä samanhenkistä seuraa ajoittain tylsään vapaa-aikaani. Tämä ei ole treffi-ilmoitus. Minulta löytyy ihana avovaimo, mutta samanhenkisiä kavereita/ystäviä elämään mahtuisi. Laita viestiä jos löysit tekstistä jotain yhteistä, niin keksitään jotain yhteistä aktiviteettia!.

18.1.2021

Kirjeitä sulle, kirjeitä mulle

Nainen, 24 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Hellou!

Etsin n. pari-kolmikymppistä lämminhenkistä ystävää jakamaan kanssani elämän pienet ja suuret ilot ja surut ja ennen kaikkea salaisuudet 🤫 vanhanaikaisen paperisen kirjepostin merkeissä. Itse olen 24-vuotias nainen Jyväskylästä. Jos haluat tietää lisää, niin ala minun kirjekamuks! 😌

Toivoisin, että olet valmis pitkäaikaiseen, luottamukselliseen kirjeidenvaihtoon, johon ei ainakaan pitkään aikaan kuulu tapaamista kasvokkain. Ota yhteyttä, jos tahdot avata sydämesi minulle ja vastavuoroisesti ottaa paikkasi minun sydämessäni.
P.S. En etsi parisuhdetta, mutta rakkauskirjeitä otan vastaan mielelläni 😇
P.P.S. Sie lähetät ensimmäisen kirjeen 😙

"I'll be there for you when the rain starts to pour... -- I'll be there for you if you're there for me too."

18.1.2021

Kavereita kaivataan 🥰

Nainen, 20 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Heips 😊👋🏼 !

Täällä kirjoittelee kohta 21 vuotta täyttävä nainen Jyväskylästä ja asustelen täällä 5-vuotiaan kissani kanssa 🐈
Minua on sanottu pienestä asti ilopilleriksi ja sellainen kyllä useimmiten olenkin, oon nähnyt tosi paljon elämää ja kokenut kaikenlaista ikävää, mutta silti tässä vaan porskutetaan aina eteenpäin eli voisin sanoa että olen myös henkisesti erittäin vahva! Luonteeseeni kuuluu myöskin isona osana huumorintaju, välittäminen aidosti läheisistään, kuuntelevaisuus sekä luotettavuus.
Tykkään pelailla erilaisia pelejä (lautapelit, korttipelit, pleikkari) , lenkkeillä, kokkailla, katsella leffoja/sarjoja, välillä myöskin viihteellä, kuunnella musiikkia, lauleskella lähes missä vain ja milloin vain :D Toki tykkään myöskin hengailla kavereiden kanssa joita on jonkun verran täällä suunnalla, mutta silti olisi aivan mahtavaa löytää sellaisia lisää, sillä eihän niitä ikinä voi liikaa olla🤗 Suurin osa kavereistani on miespuolisia, joten kaipaisin naispuolisia ystäviä, joiden kanssa voisi jutella tyttöjen juttuja ja tehdä myöskin kaikkea sitä, mitä miesten kanssa ei välttämättä voi 😊

Mutta joo, kaikenikäiset ja sukupuoliset ovat tervetulleita laittamaan viestiä joko sähköpostilla tai sitten suoraan snäpissä ➡️ sinimoiii14
Nähdään siellä siis ja jutellaan lisää 💛

16.1.2021

Uusia ystäviä

Nainen, 38 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Hei.

Kokeilenpa mielenkiinnosta, jos tätä kautta osuisi vastaan uusia ystäviä. Olen 38v nainen ja mielelläni löytäisin ystäväpiirin uusia ystäviä, joiden kanssa tehdä, harrastaa ja hengata. Jaan elämääni puolison kanssa, joten en hae mitään ystävyyden ulkopuolelta.

Viihdyn harrastusten äärellä ja näihin kuuluu liikunta ja erilainen luova tekeminen, kuten valokuvaaminen. Tykkään pohtia asioita eri näkökulmista ja keskustella laidasta laitaan syvällisemminkin kuitenkaan unohtamatta rentoa ja välillä huonoudessaan huvittavaa juttua. Elämän ei pidä mielestäni olla liian vakavaa. On tärkeä nauttia ja arvostaa arjen pieniä asioita.
Kiinnostuksen kohteissa näkyy myös populaarikulttuuri, kun tykkään lukea, katsoa dokumentteja, sarjoja ja elokuvia. Mielelläni myös pelaan lauta- ja korttipelejä.

Koen, että minusta saa lojaalin ystävän elämän varrelle, kun homma natsaa ja luottamus on syntynyt.

Laita rohkeasti viestiä.

16.1.2021

Moi!

Nainen, 25 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Etsin samanhenkisiä ystäviä elämääni, koska monet kaverit ovat opiskelujen jälkeen muuttaneet muualle ja ajoittain kaipaan ajatusten jakamista ja yhteistä tekemistä. Aikuisiällä ystävien löytäminen on haastavampaa, joten kokeillaan siis tätä, vaikka välillä olen huono viestittelemään.

Olen luonteeltani empaattinen, iloinen, rauhallinen ja pohdiskeleva, ja tykkäänkin jutella pitkiäkin aikoja vaikka kahvittelun merkeissä. Liikunta on mulle tärkeää ja pidän monista lajeista. Kavereitten kanssa tykkään myös esimerkiksi lenkkeillä, kokkailla ja istua iltaa tai kokeilla kaikenlaisia uusia juttuja. Viihdyn hyvin itsekseni ja tarvitsen melko paljon omaa aikaa, mutta kaipaan myös luotettavia ihmisiä elämääni, joiden kanssa jakaa iloja ja suruja ja tehdä arkisiakin juttuja aina välillä.

Jos koet olevasi samanhenkinen/samassa tilanteessa, laita viestiä! :)

9.1.2021

Moi kaveri/ystävä

Mies, 30 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Elikkäs olen 30v nuorimies keski-suomesta ja etsin uusia kavereita/ystäviä elämääni. Elämä on koetellut monin eri tavoin ja olisi mukava jakaa iloja ja suruja. Keskustella ihan arkisista asioista ja viettää aikaa sitten ulkoillen tai katsellen elokuvaa tai tv-sarjaa. Harrastan kävelyä ja pyöräilyä. Autoilu kuuluu myös osana elämään. Ne vähäisetkin kaverit ovat kaikonneet elämästäni kuka minnekin muuttaen ja yhteydenpito on vain jäänyt. Olisi hienoa jos täältä löytyisi ihan vaikka vain juttukaveria viestittelyyn. Olen aina tullut nais-sukupuolen kanssa paremmin tekemisiin joten naiset ottakaa myös rohkeasti yhteyttä. Ulkonäöltäni olen hoikka ja vaaleahiuksinen.

9.1.2021

Hei!

Nainen, 29 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Hei! 💙
Löysin sattumalta tän sivuston ja päätimpä kirjottaa itsekkin oman kaveri ilmoituksen.
Olen 29-vuotias,Jyväskyläläinen nainen.
Etsin uusia ystäviä vanhojen rinnalle. Musta hyviä ystäviä ei voi ikinä olla liikaa.
Rakastan liikkua luonnossa koiran kanssa, matkustella, mökkeillä, viettää aikaa hyvässä seurassa, tehdä extempore reissuja, kokeilla uusia harrastuksia sekä rauhoittua myös koti-iltoihin hyvän leffan pariin.
Arvostan luottamusta, positiivista elämänasennetta sekä kykyä jutella asioista maan ja taivaanväliltä. Aitous ja rehellisyys on myös sellaisia mitä arvostan toisessa. Nappaa mulle viestiä😊
Vain naispuoleisille!

28.12.2020

Hei!

Nainen, 21 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Olen 21-vuotias parisuhteessa oleva nainen, joka on vasta muuttanut Jyväskylään. En siis tunne paikkakunnalta vielä ketään, joten olisi kiva saada uusia ystäviä tätä kautta. Haluaisin tutustua suunnilleen saman ikäluokan ihmisiin ja toivottavasti myös ystävystyä niin, että myös livenä nähtäisiin.

Harrastan paljon urheilua, kuten juoksemista, salia, maastopyöräilyä ja muuta luonnossa liikkumista. Lisäksi pidän lautapeleistä, leipomisesta ja lukemisesta. Olen hyvin eläinrakas ja luonnonläheinen ihminen ja vapaa-aikani menee usein koirani kanssa touhutessa sekä muissa koiraharrastuksissa. Olisi siis plussaa, jos sinäkin pitäisit eläimistä ja luonnosta (ja erityisesti koirista 🙈). Ympäristöasiat ovat myös minulle tärkeitä.

Jos olet ystävän tarpeessa ja sinusta olisi hauska viettää aikaa tämmöisen avoimen, rehellisen ja herkästi innostuvan ihmisen kanssa, niin laita ihmeessä viestiä!
(Haen ensisijaisesti naispuolisia kavereita)

27.12.2020

AmongUssii ois kiva pelaa yhes

Nainen, 18 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Moikka!

Oon 18 vee junnu, kaipaisin peli- ja juttuseuraa. Elän avosuhteessa poikaystävän kanssa ja omistan yhden hyvän ystävän. Harrastan vapaa-ajalla vähän kaikkea :D Opiskelen lukiossa, mutta eipä oo seuraa oman ikäsistä tai omalta paikkakunnalta löytyny, joten saapi pistää viestiä, jos haluut tutustuu paremmi.

Sen verran voin itsestäni kertoa, että musiikki ja taide on mieleistä puuhaa, ja puhun savon murteella. Lisäks rakastan ulkoilua ja urheilua, mutta harvoin jaksan kotoa mihinkään lähteä. Myös autot on lähellä sydäntä, vaikken itse vielä sellaista omista. Oon myös näköjään huono kertomaan itestäni mitään! :D

Puhutaan vaikka discordis.

26.12.2020

Vertaistukea ahdistukseen?

Nainen, 20 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Heissan!

Olen 20v. nuori nainen ja opiskelen Jyväskylässä. Olen jo parisen vuotta kärsinyt ahdistuksesta, ja olisi kiva löytää ihmisiä, joiden kanssa puhua siitä. Itsestäni vielä sen verran, että tykkään soitella pianoa ja kirjoittaa tekstejä. Olisi kiva kiva sekä saada apua omaan ahdistukseen, että auttaa kenties muita :)

25.12.2020

Juttuseuraa ja ystäviä

Mies, 18 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Moi! Olen 18-vuotias mies Jyväskylästä. Haluaisin löytää ystäviä ja juttuseuraa. Sukupuolella ei ole väliä, mutta ikä ois kiva olla sen ~17-20v. 

Opiskelun ohella yleensä mm. pelailen koneella tai toteuttelen omia projekteja. Tylsiä hetkiä tulee välillä paljon, joten olisi mukava löytää joku jonka kanssa viettää aikaa joko netissä jutellen tai tehdä jotakin irl. 

Varmasti unohdin mainita vaikka mitä, niin jos yhtään kuulostin mielenkiintoiselta tyypiltä, laita viestiä tulemaan vaan :D

Tämä ilmoitus ei vanhene!!

14.12.2020

Parisuhdetta / ystävyyttä

Mies, 48 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Hei kaikille
Jotain itsestäni, olen 48v eronnut mies Jyväskylästä. Olen hyvällä tavalla utelias, avoin ja herkkä. Tunteikas ja päättäväinen.
Puhelias ja rehellinen. Keskustelutaitoiseksi ovat haukkuneet :)

Minulla on kaksi poikaa jotka tuovat elämääni iloa ja onnea.

Pidän luonnosta ja siellä akkuja tuleekin ladattua.
Olen töissä päivät, mutta aikaa löytyy myös Sinulle

Etsin sinua hyvä ystävä jos olet rehellinen ja oma elämänhallinta on sinulla hallinnassa.

Läheisyyttä. Lämpöä. Tunne että joku välittää. Tärkeitä elementtejä tulevan talven pimeyteen.

Ystävyys ei hetkessä synny mutta yrittää kannattaa.
Jos juttu eteenee, siihen olen valmis. Jos haluat katsoa ja kokea jotain kivaa niin laita meiliä, lupaan että kannattaa kirjoittaa.

Katsotaan mitä kivaa keksitään yhdessä.
Aika kaikkiruokainen olen joten rohkeasti vaan laittakaa viestiä tulemaan.

En hae yhden illan juttuja, ne eivät kiinnosta minua.

Laita viestiä, vastaan varmasti.

12.12.2020

Uusia kavereita

Nainen, 25 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Moikka!

Oon 25v nainen Keski-Suomesta ja etsin uusia kavereita. Vapaa-ajalla tykkään katella sarjoja ja leffoja, liikkua luonnossa, käydä kahvilla ja joskus myös tykkään käydä viihteellä. Olisi kiva jos tätä kautta löytäisi uusia kavereita, joiden kanssa viettää aikaa. Asuinpaikallas ei oo väliä, mutta olisi hyvä jos olisit suurinpiirtein samanikänen. Jos yhtään kiinnostaa tutustua niin laita vaan viestiä tulemaan :)

Sivu
Takaisin ylös