Ilmoitukset alueelta Jyväskylä (112 kpl)

 - 
 
2 päivää sitten

Moi!

Mies, 20 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Olen 20-vuotias mies Jyväskylästä. Etsin ainakin aluksi juttelu-/nettikavereita. Toki myöhemmin myös kasvotusten näkeminen *saattaa* onnistua. Olen kuitenkin aika ujo ja hiljainen :D.

Kiinnostuksen kohteita ovat:
-pelit (tietokoneella, eniten tulee pelattua csgo)
-anime ja manga (yleensä tykkään katsoa ja lukea lyhyempiä tarinapohjaisia sarjoja. Action/battle yms. sarjat eivät juuri kiinnosta. Kiinnostavimmat sarjat ovat yleensä olleet draama/romanssi tai psykologinen/jännitys -sarjoja.)
-urheilun seuraaminen (lähinnä jalkapallon ja NHL:n seuraaminen, joskus toki myös muita lajeja.)

Luonteeltani olen aika tylsä, ujo ja usein hiljainen, mutta myös rauhallinen ja kiltti. Pidän myös muiden auttamisesta tai ainakin sen yrittämisestä. Alkoholia tai muita päihteitä en käytä.

Etsin lähinnä 17-22v~ ikäistä juttuseuraa, sukupuolella ei väliä. Toki jos kiinnostuit tai mielenkiinnonkohteet kohtaa, niin ei haittaa vaikket ihan tuohon ikähaarukkaan osuisikaan. Oon usein vähän hiljainen alkuun varsinkin, jossei luonne tai kiinnostukset kohtaa.

6.10.2019

Uusia ystäviä etsinnässä 👋🏼

Nainen, 25 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Heippa! 🙂

Tässä kirjoittelee 25v. Nainen Jyväskylästä.🙂 Vuodesta 2016 asunut Jyväskylässä, ja sen hetkiset ystävät jääneet, niin nyt kaipaan oikeita ystäviä kenen kanssa lähtee viettämään aikaa mukavan tekemisen parissa. En siis etsi hyvän päivän tuttua tai viestikaveria, vaan oikeita ystäviä elämään 🙂

Liiketaloutta opiskelen aikuispuolella ja merkonomiks tavoite valmistua ens vuoden alusta. Muutoin kulutan aikaa liikunnan parissa, lähinnä salilla ja lenkillä. Tykkään myös rauhallisesta olemisesta ja hyvistä leffoista ja musiikista. 👌🏼 Lisäks pleikkaria tulee pelattua toisinaan. Joskus kiva myös käydä kahvilla tai oluella 🙂

Oon iloinen ja sosiaalinen luonteeltani. Myös rento ja huumorintajuinen. Arvostan rehellisyyttä koska itekkin oon rehellinen ja luotettava.

Jos tuntuu että mä voisin olla tutustumisen arvoinen ystävä, niin kirjottele 🙂

5.10.2019

Hello ! Bonjour ! Moi !

Mies, 31 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Hi 31 years old man , originally from France , living and working here for 6 years , I do speak finnish english french italian ... looking for friends who could be interested about language exchange , sports , movies , cinema , activities ... Winter is coming and it's going to be a bit boring and difficult , I am an entousiastic , positive , smily person .
I've been in many countries for travel and for work , just wanna know some friends here as I live here permanently
feel free to write in finnish or in english ...
Regards

4.10.2019

Kavereita 📢

Nainen, 19 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Heloou!

Oon 19-vuotias nuori naisen alku Jyväskylästä ja haluisin löytää ystäviä/kavereita mieluiten Keski-Suomen alueelta. Mulle sopii erittäin hyvin myös juttelukaveri eli jos asut kauempana niin sekään ei yhtään haittaa ja toki jos juttuun hyvin tulee niin miksei sitä vois nähdäkin sit jos matkustelusta sattuu tykkäämään ja ite kyllä tykkään siitä :)
Mulla on kavereita mutta suurin osa asuu kauempana Jyväskylästä joten en todellakaan niitä usein nää ja sen takia haluaisin kavereita tästä suht läheltä että oikeesti pystyis myös näkemäänkin!
Oon luonteeltani huumorintajuinen, mukava, auttavainen, ystävällinen, hyvä kuuntelija ja muhun voi luottaa etten kerro toisten asioita eteenpäin! Mun kans on myös kuulemma helppo tulla toimeen😊
Mun vapaa-aika kuluu aikalailla leffoja katsellessa, musiikkia kuunneltaessa, kokatessa ja mitä nyt sit keksinkään :) Tykkään myös kokkaamisesta ja myös illanvietot sekä baari-illatkin on mukavia jos vaan seura on hyvää!👍
Aloitin just opiskelee liiketaloudessa eli merkonomin tutkintoa siis, asiakaspalveluun ois tarkotus suuntautua ainakin näillä näkymin :)
Ota ihmeessä yhteyttä joko snäpin kautta tai sit sähköpostilla jos yhtään nappas! Sun iällä tai sukupuolella ei oo mitään merkitystä, mulle on tärkeintä että uskaltaa olla oma ittensä 😊

Snäp: sinimoiii14

4.10.2019

Hei JKL!

Mies, 26 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Muutin Jyväskylään pari kuukautta sitten! Muutama läheisempi tuttava on jotenkin ihmeen kaupalla syntynyt mutta paljon täytyy vielä etsiä. Tärkeimmät luotettavat läheiset puuttuu erityisesti mutta satunnaisemmalle törmäilyllekin on paikkansa :)

Tarvitsen elämääni tunteellisia, low-drama, kilttejä ihmisiä. Lämpimälle ihmiselle olen lämmin, huolehtiva, hyvin avoin ja aito, hiukan ujo 26-vuotias oman tieni mies jahtaamassa unelmiani (yliopisto ja muuta horisontissa).

Onko joku paikka, elämys, kurssi tai muuta mitä haluat nähdä?Boulderpaja, tramppapuisto, harjun portaiden ravaaminen, joku pizzeria tai aasiabuffet, pelihalli tai kirpparikierros? Ruoka, konsertit tai se ihme koripallo kajakeilla soudellen, mitä vaan, mennään! Tavoite olis käydä koko kaupunki läpi vuoden sisällä ja kaikkea uutta koettavaa on paaaljon. Törmätään tekemään jotain ja jos on kivaa törmätään uudestaan!

Olen hyvin avoin lautapeleille ja kaikelle sosiaalisesti rauhalliselle. Juoksulenkeillekin lähden mieluusti. Alkoholia kuluu aika vähäisesti ja esim. Esciin en välttämättä taivu. Mukavat kotihumalat ja Archer on yleensä hyvä idea. Voidaan ihan istua juttelemaan mutta tekeminen on yleensä turvallisempaa. Pitkä viestittely ei ole mun juttu, mennään mieluummin vaikka syömään kakkubuffettiin :D

Moni sanoo että olen rento, iloinen ja lähestyttävä. Muutaman mielestä heittäytyväkin, omapäinen, tuttujen kesken pöljä pelleilijä. Sen verran löytyy omaa elämää että en ole takertuja enkä sitä itsekään kestä, joten saatan olla aluksi vähän etäinen, mutta luottamus kuitenkin kasvaa nopeasti. Joidenkin kanssa tulen niin juttuun että hiljaista hetkeä ei tule mutta joskus käyn kyllä hitaalla ja tarvitsen rauhallista seuraa.

Tykkään puhua paljon ihmisen mielestä ja elämäntyylistä. Siis olen hiukan akateemikko ja tavallaan tunneläheinen. Jääkiekko, autot ja tällainen ei kiinnosta ja on paljon maanläheistä asiaa mistä saat kertoa syvemmin itse. Suhdekiemurat, ihmisten analysointi, naureskelu elämälle, nää …

4.10.2019

Missä olet, sielunsisko?

Nainen, 22 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Hei sinä!

Täällä kirjoittelee 22-vuotias Jyväskylässä asuva, iloinen, avoin, helposti lähestyttävä ja lojaali mimmi. Kaipaan elämääni uutta ystävää/ystäviä. Herkkyys huomata pieniä asioita ja iloita niistä on iso osa mua. Olen helposti innostuva ja visuaalisesti ajatteleva luonne. Nautin uimisen jälkeisestä tunteesta, kauniista lehdistä puissa, söpöistä huonekasveista, syvällisistä keskusteluista ja lämpimästä tuulesta hiuksissa. Olen tuntenut itseni hieman ulkopuoliseksi tässä maailmassa, ja olen kaivannut jotain sellaista, mitä en oikein itsekään tiedä mitä se on. Ehkä jonkinlainen yhteys ihmisiin, jota en ole vielä kunnolla päässyt kokemaan. Haluaisin tutustua ihmisiin, ketkä ovat valmiita kohtaamaan erilaisia ihmisiä ja elämäntilanteita.

Viisaat olennot ja erilaiset tarinat/kokemukset kiehtoo mua.

Tässä mun tekemä runo joka kertoo kaipuusta, jota olen kokenut:

”Minulla olisi sinulle niin paljon kerrottavaa
Olisin niin paljon kanssasi
Mutta sinua ei ole, en näe sinua missään
Ovi aukeaa ja sulkeutuu, silmäni katsovat sinua kummastellen
Korvani kuuntelevat äänetöntä nauruasi
Vatsani murisee kuin sinä olisit ruoka
Ja minä olisin ainoa ruusu pöydälläsi
Olisin sinun ruususi
Mutta sinua ei ole, sinua ei ole missään”

Jos etsit elämääsi iloa, olkapäätä, naurua tai laulua, ota yhteyttä!

S-posti: heimusamimmi@gmail.com

29.9.2019

Kirjekavereita syksyyn kaivaten.

Nainen, 34 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Haluaisitko sähkö- tai kirjepostitella uuden ystävän kanssa? Entä lähtisitkö kanssani katsomaan kotiemme ulkopuolella avautuvaa maailmaa?

Lukeminen ja kirjoittaminen ovat aina olleet minulle rakkaimpia harrastuksia, myös kielen koukerot kiehtovat. Pitäisinkin kanssasi tai pienessä ryhmässä mielelläni esimerkiksi lukupiiriä sukeltaen mielenkiintoisen kirjallisuuden saloihin.

Liikun melko paljon, lähinnä kuntokeskuksessa ryhmäliikuntatunneilla. Valitsen mieluiten kehonhuoltotunnit, mutta pyrin säännöllisesti myös syketunneille. Olisipa kiva motivoida toisiamme liikkumaan!

Minut on helppo houkutella myös elokuviin, teatteriin sekä musiikkikeikoille. Indiehkö musiikki uppoaa parhaiten, ja elokuvissa kiinnostaa tunne toiminnan sijaan.

Kahviloistakin minut löytää usein, ja lähdenkin mielelläni sekä kahvi- että teehetkiä viettämään. Myös viini ja kasvisruoka maistuvat.

Shoppailuseuraa minusta ei helpolla saa, mutta kirppareilta ja kirjakaupoista minutkin saattaa löytää.

Minulla on kolmivuotias poika, joka asuu kanssani noin puolet viikosta. Jaan mielläni mietteitä vanhemmuudesta, mutta koen toki olevani paljon muutakin kuin äiti. Siksi uskon meidän löytävän yhteistä juteltavaa, vaikka olisitkin joko vapaaehtoisesti tai tahtomattasi lapseton.

Teen kokopäivätöitä sosiaalialalla, mutta olen myös ikuinen opiskelija.

Mikäli jaat edes joitakin yllä olevista mielenkiinnon kohteista, muistahan minua viestillä!

22.9.2019

Uusia kavereita

Mies, 27 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Moi, Oon 27 vuotias mies ja etin uusia kavereita kelle pystyy puhuu ja asiat ei liiku eteenpäin. Tykkään katella leffoja/sarjoja. Välillä tulee käytyä yöelämässä muutamalla. Aika paljon vietän aikani himassa. Ois kiva saada seuraa vaikka leffaan tai sit parilla lähtee käymään tai voidaan lähtee pelaa vaikka pokemon go:ta :D

19.9.2019

Etsin siskoa!

Nainen, 44 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Haluaisin ystävystyä ihmiseen, kenet kokisin siskoksi kunhan tutustutaan. Sinun ei tarvitse olla samanlainen kuin minä, eikä elämäntilanteesi tai historiasi tarvitse olla samankaltainen, eikä tarvitse asua lähellä asuinkaupunkiani. Haluaisin kuitenkin, että persoonallisuutesi ja arvosi olisivat lähellä omiani. Oltais sellaisia ihmisiä toisillemme, että voitais luottaa toisen tukeen ja seuraan ilman arvostelua, syyllistämistä tai kateutta. Eli melkein kuin siskokset?

Olen itse ainoa tytär perheessäni, ja ystäväni ja kaveripiirini koostuu pääosin miehistä. En ole oikeastaan koskaan ollut läheinen toisten naisten kanssa, koska koen puhuvani eri kieltä. Minulla on kaipuu siihen, että sais siskon, kenen kanssa jakaa elämän ilot ja surut. Mä koen yksinäiseks itseni tällä saralla. Biologista siskoa en ole saanut, mutta toivottavasti henkisen?

Olen avoin ja suorapuheinen, aika rehvakas ja rakentavalla tavalla optimistinen, siihen ainakin pyrin! Harrastuksiini kuuluu pelinörttäily, tiede, retkeily, kalastus ja pyöräily. Toivottavasti sullakin jotain näistä, että vois tehdä jotain yhdessä! Sinun ikä ei ole mikään hirveän merkittävä asia, itse koen olevani iätön. Olen yksinhuoltaja teinipojalle. Toivoisin, että sinulla olisi jo jotain kolhuja elämässäsi ollut, että pieniä murheita ei tarvitse enää märehtiä! Ja että suosikkipuheenaiheesi ei liittyisi kosmetiikkaan, muotiin yms.

Laita viestiä jos joku kolahtaa tässä, niin tutustutaan!

15.9.2019

Uusia ystäviä

Mies, 25 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Moikka!

Olen 25 vuotta kesällä täyttänyt nuori mieshenkilö Keski-Suomesta läheltä Jyväskylää. Vuosien aikana olen huomannut, että monet ystävyyssuhteet ovat kokeneet vastoinkäymisiä välimatkojen ja erilaisten elämäntilanteiden vuoksi. Asun vielä hetken samoissa maisemissa, jossa olen asunut koko ikäni. Matkustelen kuitenkin varsin paljon ja varsinkin Jyväskylän seudulla, Tampereella ja Mikkelissä tulee oltua varsin ahkerasti. Ulkomailla, lähinnä siis eteläisessä Euroopassa, käyn kerran tai pari vuodessa. :D

Minulle tärkeitä asioita elämässä ovat liikunta ja urheilu, läheiset ja yleisesti ihmisten auttaminen aina kuin mahdollista, musiikki, yllä mainittu matkustelu ja eläimet. Läheiset ovat odotetusti elämäni tärkein juttu. Urheilu on tärkeä asia minulle jo työnkin kautta. Katson melko paljon myös televisiota ja sieltä sekä urheilua että useita tv-sarjoja. Huumori on myös tärkeä ominaisuus. :D Alkoholia juon kyllä satunnaisesti, mutta muita päihteitä en käytä.

Minuun on helppo tutustua ja ottaa yhteyttä. Toivoisin löytäväni uusia aidosti hyviä ystäviä. Niitä kaipaan ehdottomasti lisää. :) En etsi mitään hyvän päivän tuttuja, vaan haluan saada oikeasti hyviä ystäviä ja kunnon ystävyyssuhteita. Olen valmis matkustamaan moniin paikkoihin hyvien ystävien takia. Minun kanssa on myös oikeasti helppo keskustella hyvinkin laajalla skaalalla ja lukuisista eri asioista. Mikäli koet meillä olevan enemmänkin syytä puhua, otathan minuun yhteyttä. Kiitos! :)

9.9.2019

Uusia ystäviä

Nainen, 20 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Heippa😊 Oon 20-vuotias nainen. Muutin poikaystävän kanssa vuosi sitten Jyväskylään, kun aloitin täällä opiskelut. Koulusta on tullut vain muutamia kavereita, joten olis kiva tutustuu uusiin ihmisiin. Vapaa-ajalla tykkään katsella sarjoja ja elokuvia, käydä syömässä/kahvilla, ostoksilla, leffassa.. Musta saa kyllä seuraa vaikka mihin😄

Ite saatan olla aluks vähän ujo, mutta kunhan oppii tutustumaan, niin sitä juttua kyllä sitten alkaa tulemaan 😄 Oon myös huumorintajuinen ja iloinen tyyppi. Iällä ja sukupuolella ei ole väliä, mutta itse tosiaan asun yhdessä poikaystäväni kanssa, joten en siis mitään parisuhdetta ole täältä hakemassa. Mutta joo, jos yhtään kiinnostaa tutustua niin ota ihmeessä yhteyttä!

S-posti: kavereita.r@gmail.com

7.9.2019

Hei vaan

Nainen, 24 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Olen 24 vuotias nainen. Asun mieheni kanssa Jyväskylässä. Ystävät ovat jääneet edellisille paikkakunnille ja monet ystävyssuhteet ovat hiipuneetkin. Jyväskylässä minulla ei ole mieheni lisäksi ketään jonka kanssa aikaa viettää.
Pidän kovasti eläimistä, minulta löytyykin koiria ja hevosia. Muuten tykkään viettää aikaani pelaamisen parissa. Etenkin PC, mutta konsoleita löytyy myös.
Minusta ei ehkä saa seuraa juoksulenkille, mutta tykkään kyllä lenkkeillä kävellen hitaasti tepsuttaen. Pelaamiseen saa seuraa aina, jos vaan pelikirjastosta löytyy yhteistä pelattavaa. Leffoja katson erittäin mielelläni sekä kotisohvalla, että elokuvateatterissa.
Olen alkuun hieman ujo ja vähän huono aloittamaan keskusteluja, mutta juttua lentää varmasti, kun ollaan vähän tutustuttu.
Sinun sukupuolellasi tai iälläsi ei ole väliä. :)

6.9.2019

Hellou! uwu

Muu sukupuoli, 21 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Heiii, oon 21v trans nainen joka asustelee Jyväskylän alueella. Olis kiva saada uusii kavereita, enemmän naisista tosiaan. Olis kiva saada samalla halikamu ja ehkä fwb seuraa. uwu

Mä rakastan piireskellä, kattoo leffoi ja sarjoi, kuunnella musiikkii, laulaa. Mä rakastan Marvel leffoja ja kauhua. Plus seikkailu ja toiminta leffoja. Pelailen paljon mun pleikkareilla ja pc:llä enemmän toimintaa, seikkailua ja kauhuu (en yksin kumminkaa :"3 ) Rakastan myös cossata! (Cosplay)

Voi lisätä Discordiin!
WeAreViolet#4775
Kik on: LewdViolet

Viestiä perään vaa! (Enemmän naisista etin seuraa.)

2.9.2019

Heips!

Nainen, 27 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Täällä kirjoittelee kavereita/ystäviä kaipaava 27- vuotias nainen. Olen maalta kotoisin, mutta olen asustellut Jyväskylässä jo n. 7 vuotta. Aiemmat ystävyyssuhteet on jotenkin päässy hiipumaan ja osa asuu muualla joten ei täällä päin juurikaan kavereita ole. Olisi kiva päästä tutustumaan uusiin ihmisiin ja vielä parempi jos löytyisi joku samanhenkinen tyyppi, jonka kanssa voisi vaikka tutustua syvemmin. Voitais esim. harrastella jotain yhdessä, reissata, jutella ja mitä ikinä keksitäänkään :)

Minulle lähellä sydäntä on liikkuminen, luonto ja matkustaminen. Tykkään käydä juoksemassa, salilla, talvisin hiihdän ja välillä mitä milloinkin. Luonto on tärkeä, nautin luonnossa olemisesta ja liikkumisesta, sekä retkeilyä, vaellusta ja kalastamista tulee jonkin verran harrastettua. Matkusteltua tulee aina kun on aikaa, sekä Suomen sisällä että kauempanakin. Lisäksi vapaa- ajalla tulee katseltua sarjoja, luettua kirjoja ja leivottua mitä mieleen juolahtaa. Joskus tulee eksyttyä myöskin yöelämään mutta jäänyt vähän harvemmalle.

En koe itseäni kauhean sosiaaliseksi, mutta kun pääsen tutustumaan ihmisiin niin juttua kyllä löytyy. Olen perusluonteeltani melko rauhallinen, mutta innostun kyllä herkästi uusista asioista ja olen myöskin aika rento ja rempseä tyyppi. Minulla on myös positiivinen elämänasenne ja halu nauttia elämästä. Olen myöskin avarakatseinen ja muut huomioon ottava ja tulen hyvin erilaisten ihmisten kanssa toimeen.

Saa ottaa rohkeasti yhteyttä, voidaan jutella ensin rauhassa ja jos kiinnostusta löytyy niin nähdä ja tutustua enemmän :)

31.8.2019

Uusia ystäviä

Nainen, 34 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Hei!

Kolmekymppinen nainen Jyväskylästä toivoo elämäänsä uusia ystäviä. Lapsuudenystävät ovat pääosin eri puolella maata ja maailmaa, ja aikuisiällä monella tuntuu olevan oma vakiintunut lähipiirinsä. Olisi mukava tutustua samanhenkisiin ihmisiin, joiden kanssa viettää aikaa ja vaihtaa kuulumisia.

Sanoisin olevani rauhallinen, avoin, syvällinen ja muut huomioon ottava. Vapaa-ajallani pidän urheilusta, luonnossa liikkumisesta, ruoanlaitosta ja leivonnasta ja monista muista hyvin tavallisista asioista. Lähden mielelläni kahvilaan, teatteriin, livekeikalle tai muihin tapahtumiin. Arvostan pieniä positiivisia asioita, jotka tekevät arjesta erityistä.

Olen perheellinen, joten etsin ihan vain ystäviä. Jos kirjoitukseni kuulosti yhtään tutulta, laita ihmeessä viestiä!

30.8.2019

Hei sinä siellä. Kyllä, juuri sinä. Olis yks juttu.

Mies, 39 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Jos etsit elämääsi tunneälykästä miestä, joka tuo huumoria elämääsi. En polta, en ole absolutisti mutta en myöskään juo itseäni känniin. Kiinnostuksen kohteeni ovat urheilu (come on, olen mies), elokuvat (keräilen niitä) Ja valokuvaus, joista muokkaan taidetta. Pystyn keskustelemaan aiheesta kuin aiheesta.

Olen perheellinen. Vaimoni ei ole mustasukkainen jos joku nainen ystäväkseni haluaisi. Sukupuolella, iällä tai ulkonäöllä ei ole niin väliä kunhan kemiat kohtaa.

30.8.2019

Hei!

Nainen, 28 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Täällä kirjoittelee 28-vuotias, Jyväskyläläinen nainen. Mikäli voisin olla sulle just kaveri ehdokas, laita rohkeasti viestiä :)
Haen uusia ystäviä elämääni ja erityisesti Jyväskylän seudulta, mutta muualtakinpäin ovat tervetulleita. Vapaa-ajalla tykkään liikkua erimuodoissa, nähdä ystäviä, matkustella ja mitä nyt mieleen juolahtaa.
Olen luotettava sekä positiivisen asenteen omaava tyyppi. Arvostan rehellisyyttä.

Sivu
Takaisin ylös