Ilmoitukset alueelta Jyväskylä (277 kpl)

 - 
 
tänään

Kavereita kaivataan 🌸

Nainen, 21 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Heips 😊👋🏼 !

Täällä kirjoittelee 21-vuotias nainen Jyväskylästä ja asustelen täällä 6-vuotiaan kissani kanssa 🐈
Minua on sanottu pienestä asti ilopilleriksi ja sellainen kyllä useimmiten olenkin, oon nähnyt tosi paljon elämää ja kokenut kaikenlaista ikävää, mutta silti tässä vaan porskutetaan aina eteenpäin eli voisin sanoa että olen myös henkisesti erittäin vahva! Luonteeseeni kuuluu myöskin isona osana huumorintaju, välittäminen aidosti muista, kuuntelevaisuus sekä luotettavuus.
Tykkään pelailla erilaisia pelejä (lautapelit, korttipelit, pleikkari) , lenkkeillä, käydä salilla, kokkailla, katsella leffoja/sarjoja, välillä myöskin viihteellä, kuunnella musiikkia, lauleskella lähes missä vain ja milloin vain 😅
Toki tykkään myöskin hengailla kavereiden kanssa joita on jonkun verran täällä suunnalla, mutta silti olisi aivan mahtavaa löytää sellaisia lisää, sillä eihän niitä ikinä voi liikaa olla🤗

Mutta joo, kaikenikäiset ja sukupuoliset ovat tervetulleita laittamaan viestiä joko sähköpostilla tai sitten suoraan snäpissä ➡️ sinimoiii14
Nähdään siellä siis ja jutellaan lisää 💛

eilen

Etsin Trans Tyttöjä ja tyttömäisiä poikia ystäviksi tai suhteeseen

Mies, 33 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

olen 33v jätkä joka
asustelee Jyväskylässä päin , mitat noin 170cm ja 60kg
tummat hiukset ja vihreät silmät
saat olla suunnilleen saman ikäinen tai jonkun verran nuorempi

tykkäisin myös anime tai gootti tyylistä : ) mutta ei kriteerejä pukeutumisen suhteen

Hengaillaan meillä tai teillä tai jossain ulkona
Toivoisin löytäväni sen oikean joskus

17.10.2021

Heippa 🥰

Nainen, 30 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Täällä olisi etsinnässä uusia ystäviä Jyväskylän seudulta. Olen 30-vuotias nainen ja asustelen täällä Jyväskylässä. Olen äiti ihminen pienelle vauvalle.
Sosiaalisena ihmisenä tykkään todella paljon tutustua uusiin ihmisiin ja saada elämän mittaisia ystäviä 💙
Oon iloinen, helposti lähestyttävä, luotettava sekä aito persoona. Arvostan toisissa ihmisissä luottamusta, asioiden jakamista,naurua sekä sitä, että molemmat panostaa ystävyyteen.
Vapaa-ajalla tykkään liikkua, matkustella, retkeillä luonnossa, mökkeillä, istua kahviloissa ja tehdä extempore juttuja. Haluaisin löytää myös äiti ihmisiä elämääni.
Laita mulle viestiä jos haluat tutustua paremmin ja lähteä tekemään jotain kivaa😊 Ilmoitus vain naispuoleisille!

14.10.2021

Morjens!

Nainen, 26 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Löytyisikö täältä uusia tuttavuuksia? Asustelen Jyväskylässä avopuolison ja kahden kissan kanssa ja työskentelen IT-alalla.

Vapaa-ajalla mm. pelailen tietokoneella, kiertelen kirpputoreilla, liikun luonnossa ja geokätköilen. Olen myös aina valmis kokeilemaan uusia aktiviteetteja.

Luonteeltani olen huumorintajuinen, helposti innostuva ja alussa ujo introvertti.

Sinun fyysisellä sijainnilla ei ole väliä, pelkkä juttuseurakin kiinnostaa. Ilmoitus ei vanhene :)

14.10.2021

Kavereita etsinnässä

Muu sukupuoli, 19 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Moi vaan!

Oon 19-vuotias Jyväskylästä päin. Etsin lähinnä kavereita Jyväskylästä tai lähikunnista, mutta kauempaakin saa tietenkin ottaa yhteyttä!

Olen aika ujo aluksi, mutta lämpenen nopeasti ja olen kuulemma ihan chill seuraa. Olen kiltti, ymmärtäväinen ja hyvä kuuntelemaan. Olen introvertti joten pitkään ihmisten keskellä oleminen kuluttaa minua, mutta pidän silti esim. kahvilla ja kirpputoreilla käymisestä. Kunhan tunnen oloni mukavaksi, voin kyllä viettää pitempäänkin aikaa yhdessä.

Olen kiinnostunut musiikista, runoilusta, ruoanlaitosta, leffojen/sarjojen katselusta ja pelaamisesta (koneella enimmäkseen). Musiikkimaku menee laidasta laitaan ja runoja kirjoitan suomeksi ja englanniksi. Pidän myös kielten opiskelusta ja lenkkeilystä vaikka ne ovat vähän jääneet.

Rakastan eläimiä hyvin paljon ja pidän myös niiden kanssa ajan viettämisestä ja hoitamisesta! Omistan itse kesyrottia, mutta tulen toimeen kaikennäköisten eläimien kanssa.

Olisi kiva jos voitaisiin jutella jopa päivittäin ja ehkä pelailla tai tehdä jotain muuta joskus yhdessä! Asun poikaystäväni kanssa, mutta muuten mulla ei oikeestaan ole kavereita. Sukupuolella ei niin väliä ja ikähaarukka noin 18-23. Tykkään mieluiten puhua discordissa, mutta snäppi ja whatsappkin löytyy!

14.10.2021

Tervehdys

Mies, 23 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Moi! Päätin nyt sit kokeilla pistää tänne ilmoituksen

23 vuotias jyväskyläläinen tosiaan, en alunperin, mutta asunut täällä nyt 4 vuotta.
Päätoiminen opiskelija olen, mutta en viihdy opiskeljiariennoissa, vaikka nyt muutamassa tapahtumassa on tullut käytyä. Ystäviä ei ole tarttunut ellei hyvän päivän tuttavia lasketa.

Luonteelta olen ujo ja aika hiljainen, mutta joskus sitä klikkaa ihmisten kanssa, ja jos nyt jotain kaiketi positiivista pitää keksiä, niin usein oon kuullut, että ihmisistä on tuntunut kuin olisivat tunteneet mut kauan, ja kokevat turvalliseksi puhua syvistäkin asioista tai traumoista.
Arvostan kaiketi siis luottamusta, ystävyys ja kaveruus eivät välttämättä ole niin yksinkertaisia ja helppoja asioita kuin usein ajattelisi, koska, ollakseen hyvä ystävä pitää taistella, vaikka toisella olisi vaikeaa tai hän on vaikea sinulle, mutta ystävä ei luovuta.
Murheista voi aina tulla puhumaan.

Harrastuksia minulla ei varsinaisesti ole kuin piirtäminen(ja sitäkin nykyään tulee vähän tehtyä); Mutta minua kiinnostaa matematiikka, historia, uskonnot, antropologia, kartat, videopelit. Kiinnostukseni ovat usein aika syklisia ja koen, että tuntemukseni ja uutteruuteni niitä kohtaan on valitettavan pientä.

Ja kai nyt vielä selvennyksenä loppuun, että en mitään romanssia etsi tai halua, minulla on tyttöystävä, jota rakastan erittäin paljon. Tuttavuus, ystävyys tai miksei vaikka vaan yksi keskustelu ja sitten omille teille meno, kaikki se käy :)

14.10.2021

Uusia kavereita hakusessa

Nainen, 25 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Moikka!

Oon Jyväskylässä opiskeleva 25v nainen ja monet kaverit on muuttanu täältäpäin toisille paikkakunnille, joten olisi kiva löytää tätä kautta uusia ihmisiä elämään. Vapaa-ajalla liikun paljon luonnossa, käyn salilla ja kattelen sarjoja. Tykkään myös käydä joskus baareissa tai sitten ihan vaan istua kotona iltaa. Jos yhtään kolahti niin tuu laittaa viestiä!

11.10.2021

Voisitko olla ystäväni?

Nainen, 25 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Hei!
Olen lähihoitajaksi opiskeleva 25-vuotias nainen. Harrastan lenkkeilyä, matkustelua, ruoan laittoa ja aika lailla kaikkea musiikkiin liityvää jonka kautta tykkään tuoda luovuuttani esille. Olen luonteeltani luova individualisti, ja pidän syvällisistä keskusteluista sekä kokemusten jakamisesta. Pidän paljon myös retkeilystä, shoppailusta ja kauneuden hoidosta. Olisi mukavaa jos joitain näitä kiinostuksen kohteita voisi jakaa jonkun toisen kanssa.

Etsin itselleni naispuolista ystävää lähialueelta tai kauempaa. Auto löytyy joten välimatkat eivät haittaa. Käytän myös paljon whastappia ja tykkään pitää sitä kautta yhteyttä ystäviin paljon.

7.10.2021

Uusia kamuja etsimässä👀

Nainen, 21 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Moikka! Oon 21 vuotias tyär joka opiskelee nyt kolmatta vuotta täällä Jyväskylässä. Oma kaveriporukka on muuttanu pois täältä nii ois tosi mukavaa tutustuu uusiin tyypeihin täältä.

Ite oon kiinnostunu taiteseen, elokuviin, videopeleihin ja vasta alkanu kovien painojen nostelun. Jos noihin harrastuksiin ei mee aikaa niin todennäköisesti mut löytyy kaupungista kirpputorilta tai kahvilasta. Baarissa biljardin peluu/ karaoken laulaminen ja klubilla tanssiminen ois kyllä aina välillä myös mukava tehä

Jos kiinnostaa tutustua nii pistä vaan viestii, jutellaan vaikka whatsappin, snäpin tai discordin kautta eka ja jos synkää nii mennää tekemään jotain!:)

(( Ps multa sit löytyy oma kulta,että sellaista seuraa en eti ))

5.10.2021

Kavereita Jyväskylästä?

Mies, 27 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Moi,

Kavereita olisin etsimässä Jyväskylän alueelta.

Olen 27-vuotias mies ja opiskelen tällä hetkellä. Tässä kaupungissa on tullut jo hetki asuttua, mutta kavereita ei ole oikein löytynyt, mihin on varmaan maailman tämän hetkinen tilanne ja osittain omat kiireet vaikuttanut. Vapaa-ajallani musiikki on vahvasti kuvioissa mukana, mikä näkyy harrastuksissa.

En lähde mitenkään rajaamaan hakuani, joten sukupuolellasi ja iälläsi ei ole niinkään merkitystä.

5.10.2021

Etsinnässä kavereita, tuttuja jne

Mies, 28 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Helouuz vaan kaikille. Silloin tällöin aika käy joskus pitkäksi kouluajan ulkopuolella, joten uudet ihmiset olisivat elämään enemmän tai vähemmän tervetulleita.

Itse olen 28-vuotias, luovista ja esteettisistä asioista kiinnostunut. Kaikenlainen hengailu, pelailu ja urheilu eri muodoissa toimii. Toisaalta saatan olla kovakin perfektionisti joka ei osaa hengähtää asioita tehdessä, joten järjen ääntä saa näytellä halutessaan.
Muilta osin olen sosiaalisesti hyvin tilanteisiin sopeutuva, rauhallinen mutta tarvittaessa temperamenttinen. Ehkä ajoittain hieman pohtiva ja tutkiskeleva luonne.

Tein tätä varten snapchatin, josta löytää nimellä kameli6666. Ota yhteyttä ilman kynnyksiä mikäli kiinnostaa! :-)

2.10.2021

Moi!

Nainen, 26 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Olen 26-vuotias nainen Jyväskylästä. Minulla ei ole ystäviä ja sellaisia haluaisin kovasti löytää. Minulla on aviomies ja kolme pientä lasta. Olisi mahtava löytää joku ihminen, jonka kanssa voisi tutustua rauhassa kirjoittelemalla, mahdollisesti ehkä tavata jossain vaiheessa ja keksiä yhdessä jotain hauskaa tekemistä. Itse olen todella avoin ja toivoisinkin löytäväni ystävän jonka kanssa voisi puhua ihan mistä vaan. Sukupuolella ei ole väliä eikä sinulla tarvitse olla lapsia. Puhtaasti ystäviä vailla joten kaikenlaiset liehittelyt voi jättää muille.

2.10.2021

Hei siellä metsien kaunotar tai kulkuri!

Mies, 55 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Olen raitis ja rehellinen, empaattinen mies.Ikää minulla on 55 ja risat. Olen liikkuvaa sorttia ja valmennan edelleen Salibandyjoukkuetta Tikkakoskella.Minulla on myös Mannerheimin lastensuojelun kautta poika, jonka kanssa harrastan kerran viikossa. Pidän laavuretkistä ja luonnossa vaeltamisesta.Pidän monenlaisista pöytäpeleistä.Virvelöinti metsäjärvillä on hauskaa vaikka kalaa ei tulisikaan. Minulla on auto ja teen mielelläni pikkureissuja, irtiottoja arjesta.Vain seura puuttuu. Tuomitsematta muita itse en käytä tupakkaa tai alkoholia. Asun yksin mukavasti lähellä keskustaa. Toivottavasti innostut ottamaan yhteyttä. Ystävällisin terveisin Arto

30.9.2021

Moi

Nainen, 24 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Oon 24 vuotias nainen Jyväskylästä. Ammatilta oon meikkaaja,pintakäsittelijä ja tällä hetkellä opiskelen raksa maalariks. Oon havahtunut siihen että moni kaveri on muuttanut eri puolille Suomea ja siks kaipailenkin kaveria viettämään aikaa. Harrastuksina toimii friban heittely ja kuntosali. Ois kiva käydä urheilemassa, reissussa tai vaikka baarissa pyörähtämässä. Mainittakot että paremmin oon tullu aina toimeen miesten kanssa.

30.9.2021

Uusia ystäviä Jyväskylästä ja lähialueilta!? 🍁

Nainen, 36 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Oletko Jyväskylässä (tai lähiseudulla) asuva nainen? Haluaisitko vaihtaa viestein ajatuksia uuden ystävän kanssa? Entä lähtisitkö kanssani ulkosalle tunnelmoimaan värikästä syksyä?

Lukeminen ja kirjoittaminen ovat aina olleet minulle rakkaimpia harrastuksia, myös suomen kielen koukerot kiehtovat. Olisi mainiota sanoittaa ajatuksia kanssasi tai pitää vaikkapa pienimuotoista lukupiiriä.

Tutustuisin mielelläni kanssasi paremmin myös kotikaupunkimme monipuolisiin mahdollisuuksiin. Liikun melko paljon, lähinnä kuntokeskuksessa ryhmäliikuntatunneilla. Valitsen mieluiten kehonhuoltotunnit, mutta pyrin säännöllisesti myös syketunneille. Olisipa kiva motivoida toisiamme liikkumaan! Minut on helppo houkutella myös elokuviin, teatteriin sekä musiikkikeikoille. Indiehkö musiikki uppoaa parhaiten, ja elokuvissa kiinnostaa tunne toiminnan sijaan. Kahviloistakin minut löytää, ja lähdenkin mielelläni sekä kahvi- että teehetkiä viettämään. Myös hyvä kasvisruoka maistuu aina. Shoppailuseuraa minusta ei helpolla saa, mutta kirppareilta ja kirjakaupoista minutkin saattaa löytää.

Teen kokopäivätöitä sosiaalialalla, mutta olen myös ikuinen opiskelija.

Minulla on nelivuotias poika, jolla on kaksi kotia. Jaan mielelläni mietteitä vanhemmuudesta, mutta koen toki olevani paljon muutakin kuin äiti. Siksi uskon meidän löytävän rutkasti yhteistä juteltavaa, vaikka sinä olisitkin lapseton.

Olen onnellisesti avoliitossa, joten etsin ”vain” ystäviä.

Mikäli jaat edes joitakin yllä olevista mielenkiinnon kohteista, muistahan minua viestillä!

29.9.2021

Kavereita hakusessa;

Nainen, 20 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Hei!

Olen pian 21 vuotta täyttävä, yksin asuva ja töissä käyvä nuori nainen Jyväskylästä. Etsin 20-27-vuotiaita kaveriseuraksi, mielellään keski-suomen alueelta.
Olen ilta-ja yöihminen, tykkään jutella syvällisiä ja jutella kaikesta tyhjänpäiväisestä. Lähdetään vaikka lenkille tai kahville🙈

Minut löytää snäpistä nimellä miucu

Sivu
Takaisin ylös