Ilmoitukset alueelta Jyväskylä (365 kpl)

 - 
 
eilen

Moikka!

Nainen, 22 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Oon 22v nainen Jyväskylästä (muutaman päivän päästä 23😁). Muutin noin puolitoista vuotta sitten opintojen perässä ja kaipaisin naispuolisia ystäviä, joiden kanssa voisi käydä vaikka kahvilla, kirppareilla, ostoksilla, leffassa tai oikeastaan tehdä ihan mitä ikinä vaan mieleen juolahtaa. Tykkään myös vaan istua iltaa tai käydä yksillä ja jutella niitä näitä. Mulla on myös pieni kisu😊

2 päivää sitten

Hejsan🤗

Mies, 25 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Moi! Päätin nyt sit kokeilla pistää tänne ilmoituksen >.<~

25 vuotias jyväskyläläinen tosiaan, en alunperin, mutta asunut täällä nyt 4 vuotta. Varsinainen kotialueeni on Pohjanmaa c:
Päätoiminen opiskelija, pääaineena matematiikka~

Luonteeltani olen aika ujo ja hiljainen irl aluksi, vielä enemmän joskus teini-iässä sen kans oli vaikeaa. Hieman omanlaatune lumihiutale kans varmaa oon(tosin eikös me kaikki :'D). Jos nyt jotain kaiketi positiivista pitää keksiä, niin vuosien varrella oon kuullut välillä melko tuntemattomiltakin et "ihan kuin olisivat tunteneet kauan", ja oon tosi otettu ku joku kokenu turvalliseksi puhua syvistäkin asioista ja avautua.
Ystävyydessä kaikki menee aina arkisesta smalltalkista aina syvällisiin ja tunneladattuihinkin keskusteluihin, kaikella sillä on paikkansa~
En piittaa baareis käymisest tai kans isoista porukoista/tapahtumista, on tullu huomattua, et itelle tutut pienet kokoontumiset on mukavempia ja parhaiten itelle toimii jos son kahen kesken ja siinä sit jutella kaikest arkipäiväsest tai syvällisest.

Luottamus, empatia ja avoimuus best~ Kynnystä ei oo, oot just semmone ku oot, son mitä eniten voi toivoa.

Murheista voi aina tulla puhumaan vaikka kavereita ei oltais, mielenterveysasiast osuvat lähelle sydäntä sekä omal kohal, mutta myös läheisten kohal ja ihmisten joita tunnen tai lyhyen elämäni aikana tuntenu; Niissä en ikinä tuomitse oli kyse miten vaikeasta asiasta vaan ja aina voi tosiaan huonosta olosta tulla puhumaan, jos siltä tuntuu. Vapaaehtoisena päivystäjänä olen ollut aiemmin 4 kuukauden ajan kuuntelemas yliopisto- ja ammattikorkeakouluopiskelijoiden huolia ja auttamas.
Mut tosiaan, loppujen lopuksi se on hieman vaikea itseä rueta kuvailemaan vaikka tykkäänki aatella et oon itsetutkiskeleva ja suht hyvin itseni tunnen, parhaitenha tutustumal nää selviää :')

Harrastuksia mul ei varsinaisesti ole kuin piirtäminen(ja sitäkin nykyään tulee vähän tehtyä);
Kiinnostuksia on historia, uskonnot, Amerikan politiikka, …

1.2.2023

Kaveria kahville, ulkoiluun, ehkä myös parisuhde

Nainen, 57 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Asun Jyväskylässä nyt viidettä vuotta. Olen liikunnallinen omaksi terveydeksi, en himourheilija. Olen vartaloltani normaali, ehkä jopa hoikka. Suomalainen.

Itselläni ei nyt ole koiraa mutta koirista pidän tosi paljon. Liikun luonnossa, kävelen paljon. Harrastan neulomista. Oon raitis ja savuton.

Oon aika yksinäinen nyt kun itsekseni asun, lapset ovat jo itsenäisiä. Työssä en ole ollut muutamaan vuoteen enää.

Haussa kaveria tai jos samoja arvoja omaava ihana uros tulee vastaan niin myös tositarkoituksella.

31.1.2023

Uusia ystäviä Keski-Suomesta tai kirjekavereita toisaalta? 💌

Nainen, 37 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Oletko Keski-Suomessa asuva nainen? Olisitko kenties uusi sydänystäväni? Tai asutko toisaalla, mutta tahtoisit vaihtaa ajatuksia kirjein tai kortein?

Lukeminen ja kirjoittaminen ovat aina olleet minulle rakkaimpia harrastuksia, joten hyppäisin ilolla mukaan vaikkapa lukupiiriin tai kirjoituskurssille. Liikun melko paljon, lähinnä kuntokeskuksessa ryhmäliikuntatunneilla. Valitsen mieluiten kehonhuoltotunnit, mutta pyrin säännöllisesti myös syketunneille. Olisipa kiva motivoida toisiamme liikkumaan! Minut on helppo houkutella myös teatteriin, elokuviin sekä musiikkikeikoille. Indiehkö musiikki uppoaa parhaiten, ja elokuvissa kiinnostaa tunne toiminnan sijaan. Kahviloistakin minut löytää, ja lähden mielelläni sekä kahvi- että teehetkiä viettämään. Myös hyvä kasvisruoka maistuu aina. Shoppailuseuraa minusta ei helpolla saa, mutta kirppareilta ja kirjakaupoista minutkin saattaa löytää. Uusimpina mielenkiinnonkohteinani ovat puutarhanhoito sekä neulominen, joihin liittyviä kokemuksia ja ihmetyksiä jakaisin mielelläni kanssasi.

Teen kokopäivätöitä sosiaalialalla, mutta olen myös ikuinen opiskelija. Suoritan tälläkin hetkellä uutta tutkintoa työn ohella ja myös tähän elämäntilanteeseen löytäisin ilolla vertaistukea.

Minulla on mainio kuusivuotias poika, jolla on kaksi kotia. Jaankin mielelläni mietteitä vanhemmuudesta, mutta koen toki olevani paljon muutakin kuin äiti. Siksi uskon meidän löytävän rutkasti yhteistä juteltavaa, vaikka sinä olisitkin lapseton.

Olen onnellisesti avioliitossa, joten etsin ”vain” ystäviä.

Mikäli jaat edes joitakin yllä olevista mielenkiinnon kohteista, muistahan minua viestillä!

29.1.2023

Ankea työtön luuseri etsii rikkaita ja hauskoja ystäviä

Mies, 34 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Tavallaan vierastan tämänkaltaisia palveluita, toisaalta se kiehtoo. Maailma on täynnä ihmisiä ja uskon että jokainen heistä on jollain tavalla hieman sekaisin. Itse olen ujohko erakkoluonne joka ei voi vastustaa vitsin kertomista vaikka tilanne olisi sille hirveä. Etenkään jos tilanne on sille hirveä. Arvostan myös rehellisyyttä enemmän kuin kohteliaisuutta, etenkin kun olen itse vastaanottavana osapuolena.

Enimmäkseen täytän päiväni lukemalla kirjoja, katsomalla laatusarjoja- tai elokuvia ja tupakoimalla parvekkeella kahvikuppi kädessä (se on Lidlin pikacapuccinoa). Viimeaikoina olen vähentänyt tupakointia ja lisännyt lukemista mutta niiden yhdistelmä on yhä melko vastustamaton. Luonnehtisin itseäni myös musiikkinörtiksi. Tuntemattoman ihmisen kotibileissä menen ensimmäisenä tutkimaan levy- ja kirjahyllyä. Mitä löytynee sinun hyllystäsi?

Jos yhä luet ilmoitusta, oletan että jokin sinuakin riivaa. Kerro ihmeessä minkälainen kaheli olet, lupaan etten tuomitse. Todetaan vielä että mikäli otit otsikon täysin tosissasi, on ehkä parempi että ystävystymme toisten ihmisten kanssa. On myös olemassa pieni mahdollisuus että myöhemmin kadun koko typerää ilmoitusta enkä kehtaa vastata kenellekään, älä siis ota hiljaisuutta henkilökohtaisesti.

28.1.2023

Moi!

Nainen, 34 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Etsiskelen elämääni naispuolista kaveria/ystävää, jonka kanssa voisi tehdä mitä nyt normaalistikin ihmiset ilmeisesti kavereiden/ystävien kanssa tekee. Pitää yhteyttä, tietää että on olemassa joku tyyppi joka ajattelee sua, kertoa hauskoista ja vähemmän hauskoista arkisista jutuista, mennä ihan arkenakin noin vain jonnekin syömään/kahville/yksille/leffaan, jonka kanssa nauraa ja joskus itkeäkin.

Olen 34-vuotias. Huumorintajuni on melkoisen kirjava, myös sarkastinen ja mustanpuhuva. Olen naimisissa, vapaaehtoisesti lapseton ja kotona on kaksi kissaa. Olen päivätyössä.

Sinulta toivon, että sinulla olisi aikaa ja kiinnostusta tutustua ja nähdä. Mulla tuppaa menemään liinat kiinni jos kaikki on aina hirveän vaikeasti sovittavissa tai jos aina tulee jotain minkä vuoksi sitten perutaan suunnitellut yhteiset menot.

27.1.2023

Hei kaikille!

Nainen, 67 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Täällä huhuilee sosiaalinen itsensä yksinäiseksikin välillä tunteva 67 v. Nainen ystävien/ kaverien haku mielessä. Lapset ja lapsenlapset ovat rakkaita mutta kaipaan elämääni suunnilleen samanikäistä ja samanhenkistä seuraakin. Muuton myötä vanhat ystävät jääneet kauemmaksi ja tapaamiset harvemmiksi. Ja olen huomannut että uusien ystävyyssuhteiden luominen työelämän jälkeen on vaikeampaa. Joten nyt tämän kautta jos niitä ystäviä/kavereita löytyisi.
Luonto retkeilyineen sekä uusiin paikkoihin tutustuminen, tanssiminen ja yleensäkin liikkuminen on niitä asioita joista pidän. Tunnen olevani mieleltäni nuorekas, festarit, konsertit, teatterit ja musiikki melkeinpä laidasta laitaan humpasta, iskelmään ja rockiin ym. Käy.
Sinä mies tai nainen joka tunnet olevasi samankaltainen ja kaipaat juttu/matka, lenkkiseuraa niin otappa yhteyttä. Uskon että meitä on paljon kaltaisiani. Asun n. 20 km säteellä Jyväskylästä.

25.1.2023

Heippa!

Nainen, 22 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Muutin vähän yli vuosi sitten Jyväskylään, mutta ystäviä tai ystäväporukkaa en oo vielä oikein löytäny. Olis ihan huippua löytää sellasia ihmisiä, joiden kanssa viettää aikaa ja tavata silloin tällöin. Voitais vaikka käydä kahvilla, viettää viini-iltaa, kirppistellä tai tehdä ihan mitä vain mieleen juolahtaa!

Vapaa-ajalla tulee pelailtua tietokoneella, vietettyä aikaa kissojen kanssa ja kateltua erilaisia sarjoja. Tykkään luonnosta ja retkeilystä. Joskus teen myös käsitöitä, piirrän tai luen kirjoja.

24.1.2023

Moro! 👋

Mies, 32 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Olen lähtöisin Pohjois-savosta ja olen töiden perässä tullut Jyväskylään. Luonteeltani olen rauhallinen, huumorintajuinen, muut huomioon ottava ja alkuun hieman ujo. Ujous yleensä häviää melko nopeasti, kun huomaa että kemiat kohtaa ja siitäpä sitä hyvin sosiaaliseksi muuttuu.

Harrastelen kalastusta, metsästystä, uintia, lenkkeilyä, satunnaista pelailua ja yritän opetella pianon soittoa.
Olen melko avoin kokeilemaan kaikkea uutta ja jännää, eihän sitä koskaan tiedä jos siitä tulisi vaikka uusi harrastus.

Toivoisin löytäväni Jyväskylän lähiseuduilta kavereita, joiden kanssa puhua ja viettää aikaa vaikkapa kahvilla käydessä, keilaamassa yms. Sukupuolella ja iällä ei väliä.

24.1.2023

Seuraa arkisiin toimiin

Mies, 65 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Seuraa tavalliseen arkeen kanssani kivasta naisesta jolla jalat maassa ja pää pilvissä...?
Olen monisairas ja viimeisimpänä Alzheimerin tauti todettu, mutta mitäpä näistä, pitää vain jaksaa eteenpäin tässä elämässä. Olisi kiva käydä lenkillä (jaksan lyhyttä matkaa) ja viettää aikaa päivisin luonani. Asustelen palvelukeskuksessa, mutta toimin itsenäisesti ja kokkailen vointini mukaan. Aika vain meinaa tulla pitkäksi, ota yhteyttä sinä kiva ja nuorekas nainen....

23.1.2023

Uusia kavereita

Nainen, 23 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Hei,

Olen Jyväskylään muuttanut 23v nainen ja etsin uusia kavereita Keski-suomesta. Tänne muutin opintojen perässä. Oon itse aika rauhallinen, enkä oikein baareissa viihdy. Ennemmin vaikka jotain liikuntaa, ulkoilua, retkeilyä tai muita tapahtumia. Olen lapseton, sinkku, ei ole väliä niin sukupuolella tai ikänään niin vuoden päälle.
Kirjoittele, jos haluat tutustua.

21.1.2023

Etsin avointa ja lämminhenkistä ihmistä elämääni.

Nainen, 51 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Olen 51v nainen. Olen iloinen, aito, rehellinen, luotettava, rehevä ja mielestäni ihan tutustumisen arvoinen. :) Elämä on opettanut arvostamaan arkea ja elämän pieniä iloja. Pidän musiikista, eläimistä vaikkei minulla omia olekaan, auringonlaskuista ja sisustamisesta. Tykkään keskustella ja osaan myös kuunnella.
En käytä alkoholia lainkaan, en myöskään polta.
Elämästäni puuttuu ihminen jonka kanssa voisi jakaa niin huolia kuin iloisiakin asioita. Nauttia toistemme seurasta, ystävyydestä ja tehdä erilaisia asioita yhdessä.
Toivon, että kovin pitkään emme vain kirjoittelisi vaan voisimme nähdä ihan livenä. Uskon, että niin näkee paremmin onko meillä yhteyttä ja luistaako juttu. Asun Jyväskylän kupeessa, toivottavasti sinäkin jossain lähettyvillä.

20.1.2023

Heippulis hei!

Nainen, 23 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Hei! Etsin uusia kavereita Jyväskylän seudulta ja myös muualtakin tulleet ovat tervetulleita tutustumaan. Juttuseura kelpaa, mutta myös ois kivaa viettää aikaa vapaa-ajallakin kasvotusten nähden.
Oon asunut jo n. puoli vuotta Jyväskylässä, mutten ole vielä saanut täältä päin kavereita.
Luonteeltani olen ainakin räiskyvä persoona, mutta tarvittaessa myös rauhallinenkin. Vapaa-ajalla tykkään mm. harrastaa tanssimista, lenkkeilyä ja lukemista. Oon avoin uusille asioille ja on myös muitakin mielenkiinnon kohteita olemassa.

Jos sua kiinnostaa tutustua muhun, voit ottaa joko yhteyttä tämän kaverihaun kautta, snap: pinkcrystalzzz, kik: pinkcrystalzzz12 tai ig: celindazzz.

Tervetuloa vaan :)

20.1.2023

Whatsapp-ryhmä uusien kavereiden hankkimiseen ja jutustelua varten

Nainen, 23 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Hei! Haluaisin perustaa semmoisen mainion ryhmän, jossa kaikki pääsis tutustumaan toisiinsa ja vois jopa löytää uusia mahdollisia ystäviä/tuttavuuksia ja voidaan muuten vaan jutella kaikenlaista maan ja taivaan väliltä. Ja joskus onnistuu, niin ois kivaa nähä joskus porukan kesken ja tehä jotain kivaa yhessä.
Ryhmään on tervetullut 20-35- vuotiaat kaikenlaiset persoonat ja esim. sukupuolella ja taustalla ei ole mitään väliä. Avoin mieli on tärkeintä kaikessa.

Jos sinua kiinnostaisi tulla ryhmään, voit ottaa muhun yhteyttä joistain seuraavista tai tän kaverihaun viestipalvelun kautta;
- Snap: pinkcrystalzzz
- Kik: pinkcrystalzzz12
- ig: celindazzz

Tervetuloa vaan ottamaan rohkeasti yhteyttä😇

18.1.2023

Moi

Nainen, 57 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Olen 57v. Nainen Jyväskylästä. Harrastan kuntosalitreeniä, metsästystä ja viehekalastusta. Viihdyn metsässä ja voinpa leiriytyäkin sinne. Aiemmalta ammatiltani kokki ja nyk. Hoitotyössä. En nyt ihan susirumakaan mutten meikkaa liiemmin. Pari tatuointia nahkassa tekee minusta persoonallisen. Osaan puhua ja omistan huumorintajua. Nauran hersyvästi ja olen positiivinen kaveri. Huonot puolet on siinä että olen 156cm. Pukeudun rennosti enkä hifistele. En polta enkä nuuskaa. Savolaisperäinen humoristi.
Jos olet/ tunnet olevasi 40-60 v. Mies, laita viestiä.

17.1.2023

Uusia ystäviä etsimässä

Nainen, 27 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Moikka! Oon 27-vuotias nuori nainen ja etsin elämääni ihania uusia ystäviä. Muutin loppuvuodesta pk-seudulta Jyväskylään ja oiskin ihana löytää ystäväpiiri täältä Jyväskylästä.

Oon luonteeltani sosiaalinen aktiivinen ja avulias. Vapaa-ajalla tykkään käydä ryhmäliikuntatunneilla ja myös leipominen on lähellä sydäntä.

Ois ihana löytää ystävä/ystäviä, joiden kanssa voisi esim. käydä lenkillä, leipoa, mennä leffaan, kokkailla, järkätä juusto+viini-iltoja, käydä syömässä, vaihtaa päivän kuulumisia ja viettää rentoa aikaa yhdessä 😊

17.1.2023

Tosiystävii😊👊🏾

Nainen, 24 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Yo wadap?😜😎🤗 Oon reilu parikymppinen muikkeli ja asun Jyväskyläs. Rakastan tutustuu uusiin ihmisiin ja erilaisii tuttavuuksii onkin elämän aikana ollu yks jos toinenkin, mut vieläkään ei oo todella läheistä ja pitkäaikaista kaverisuhetta muodostunut. En välitä pinnallisista suhteista, vaan haluun oikeesti tutustuu suhun kunnolla. ”Miten menee”, ”hyvin entä sulla” -keskustelut ei meikällä irtoo, haluun höpötellä kaikkee mahollista mitä mieleen tulee ja jakaa mun maailmaa sun kaa! Kaipaan tosiystävää, jonka kaa vois tehä kaikkee fantsuu ja nauraa tyhmille läpille. Mulla on ihana mies ja kissa, joiden kanssa asustelen🥰

Oon henkisesti herännyt, joten spirituaalisuus on lähellä sydäntäni, ja opiskelenkin aiheeseen liittyvii juttui paljon. Ajatuksiltani oon siis super hippi🤭 Elämää eikä itteään tarvi ottaa vakavasti. Tykkään hullutella ja hassutella, oon vähän lapsenmielinen. Toisaalta rakastan myös jutella syvällisii, ihan mistä vaan maan ja taivaan väliltä. Saat olla kanssani eri mieltä asioista, ihmisten ei tartte olla klooneja toisistaan🤗 Erilaisuus voi olla inspiroivaa. Hyväksyn kaikki sellasina kuin he ovat. Lähellä sydäntäni on true crime, jooga, pilates, luonto, bilettäminen, kaljottelu, tanssiminen sekä tiktokkaaminen. Musta ois ihanaa tehä jonku kaa tiktokkeja, erilaisii challengeja ja sit iha tanssividejä😍 En haluis pelkkiä kirjekavereita, vaan oikeesti nähä ja hengailla. Multa löytyy auto, joten ei haittaa vaik asuisit muualla kuin Keski-Suomes😜 Jos iskee shoppailufiilis ni kiertelen mielelläni kirppareita. Pelaan myös pleikkaa mut haaveilen pc:stä😎 Kuuntelen paljon suomiräppii ja -träppii, nautin myös klubimusast.

Oon utelias ja avoinmielinen sielu, joka on myös seikkailunjanoinen. Parhaan frendin kaa vois kokeilla kaikkii uusii (hullui) juttui. Haluun iloita elämää ja nähä maailmaa positiivisin silmin. Oon havahtunut elämässäni siihen, mikä on oikeesti tärkeetä ja mikä ei. Haluun kokea tätä maailmaa mahdollisimman paljon ja jakaa iloa ja rakkautta😊 …

Sivu
Takaisin ylös