Ilmoitukset alueelta Jyväskylä (443 kpl)

 - 
 
eilen

Hei 🌷

Nainen, 33 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Täällä ystävänhaku ilmoitusta kirjoittelee Jyväskylään paluumuuttanut 33-vuotias nainen. Ystäväni asustavat eripuolilla Suomea ja olisi huippua saada omalta paikkakunnalta uusia ystävyyssuhteita naisista 🧡 Olen työelämässä ja opiskelen töiden ohessa.
Vapaa-ajalla tykkään reissailla,ulkoilla, käydä kahvittelemassa,retkeillä ja kokeilla uusia harrastuksia.Tykkään pitkistä keskusteluista viinilasin tai kahvin äärellä ja näitä kaipaisinkin elämääni lisää. Lähden mielelläni mukaan erilaisiin aktiiviteetteihin ja tapahtumiin, drinkeille yms. Arvostan muissa ihmisissä avoimuutta ja luotettavuutta mihin myös ystävyys pohjautuu.
Mikäli ilmoitukseni kolahti niin rohkeasti viestiä laittamaan 😊

2 päivää sitten

Uusia kavereita

Nainen, 28 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Moikka!

Oon 28v nainen ja etsin uusia kavereita elämääni. Oon päättänyt opintoni viime keväänä ja sen jälkeen elämä on tuntunu aika tyhjältä ja yksinäiseltä kun ei oo enää opiskeluelämän tuomia kontakteja elämässä. Vapaa-ajalla tykkään esim. käydä kahvilla/syömässä, kattoa leffoja, käydä kirppiksellä ja baarissa jonne ois myös kiva saada seuraa 😊 Musiikki ja tanssiminen on mulle myös tärkeitä asioita elämässä ja niitä on tullu harrastettua pienestä pitäen. Jos yhtään kolahti niin tuu laittaan viestiä :) Paikkakunnalla ja iällä ei oo niin väliä mutta etsin vain naispuolisia kavereita!

3 päivää sitten

Hejsan🤗

Mies, 26 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Moi!

Oon 26 vuotias jyväskyläläinen, en alunperin, mutta asunut täällä nyt viitisen vuotta. Varsinainen kotialueeni on Pohjanmaa c:

Luonteeltani olen aika rauhallinen ja low-key. Hieman omanlaatune lumihiutale kans varmaa oon(tosin eikös me kaikki :'D). Jos nyt jotain kaiketi positiivista pitää keksiä, niin vuosien varrella oon kuullut välillä melko tuntemattomiltakin et "ihan kuin olisivat tunteneet kauan", ja oon tosi otettu ku joku kokenu turvalliseksi puhua syvistäkin asioista ja avautua.
Ystävyydessä kaikki menee aina arkisesta smalltalkista aina syvällisiin ja tunneladattuihinkin keskusteluihin, kaikella sillä on paikkansa~
En oikeen pidä isoista porukoista/tapahtumista, ja on tullu huomattua, et itelle tutut pienet kokoontumiset on mukavempia ja parhaiten itelle toimii jos son kahen kesken ja siinä sit jutella kaikest arkipäiväsest tai syvällisest.

Luottamus, empatia ja avoimuus best~ Kynnystä ei oo, oot just semmone ku oot, son mitä eniten voi toivoa.
Mut tosiaan, loppujen lopuksi se on hieman vaikea itseä rueta kuvailemaan vaikka tykkäänki aatella et oon itsetutkiskeleva ja suht hyvin itseni tunnen, parhaitenha tutustumal nää selviää :')

Harrastuksia mul ei varsinaisesti ole kuin piirtäminen— ja sitäkin nykyään tulee vähän tehtyä.
Kiinnostuksia kylläkin riittää. Historia, uskonnot, metafysiikka, mytologiat, antropologia, kartat, kielet/etymologia ja pelit. Amerikan politiikka kans vähä semmone guilty pleasure silloin tällöin. Uskonnoissa oon tavannut keskittyä Rabbiiniseen juutalaisuuteen, juutalaiseen mystiikkaan, traditionalistisen koulukunnan ajatteluun, kristinuskon historiaan, Indo-Eurooppalaisiin mytologioihin ja yleiseen komparatiiviseen teologiaan. Viime aikoina olen pikku hiljaa alkanut kanssa buddhalaisuuteen tutustua ja varsinkin Shintoon, mikä on varsinainen aarreaitta itselle ja haluaisin kaiken siitä oppia.

Historian kiinnostukseni keskittyy paljolti keskiaikaan ja perinteisesti Eurooppaan ja Lähi-itään. Tapaan usein kans …

18.5.2024

Boheemi kissanainen sateenkaaren alta huhuilee tovereita :3

Nainen, 29 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Heipsun!
Täällä huhuilee 29-vuotias Lapista karannut otus.
Perheeseeni kuuluu puoliso ja kaksi hölmöläistä kissaa.
Ystävät on ympäri Suomen, eli paikallisia kivoja ihmisiä olisi kiva löytää!

Persoonana minuu kiinnostaa laajasti erilaiset asiat, kuten taide, psykologia, lempeät fantasiamaailmat, monipuolisesti melko kaikenlainen musiikki, runous, metsiin eksyminen, lapsenkaltainen ihmettely ja vastaavat hommelit. En lähde baariin, tanssimaan, röökille tmv.
Sen sijaan mennään hiljaiseen kahvilaan, teatteriin, taidenäyttelyyn, joogatunnille, kirpparille, luontopolulle...! Jutellaan syvällisiä tai vähemmän syvällisiä, ihmetellään olemista. Jaetaan käsityö- ja kaavavinkkejä?

Knoppitietoja minusta; pyrin ekologiseen elämäntapaan ja ostan asioita paljon käytettynä. Paasaan paljasjalkakengistä ja jalkaterveydestä, eksyn joka paikassa laittoman helposti, innostun aina yhtä paljon söpöistä kissoista, kuulun sateenkaaren alle ja rakastan peikkoja. :3 Tällä hetkellä uusi kiinnostusalue on käsityöt ja ompelu, aloitin tekstiilialan opinnot tässä hetki sitten. :'D Tykkään näpertää kaikenlaista askarteluhömppää, joskin kömpelöllä käsialalla, mutta tekeminen on tärkeintä! Kissat ja pörröeläimet best, lapset nounou.

Heitä viestillä niin katsotaan synkkaako! :) Kerro vaikka missä ja milloin olet kokenut eniten yhteyttä luontoon? Tai mikä sua viehättää esteettisesti? Mitä biisiä kuunnellessa menee kylmät väreet?

Hölinöitäsi odotellen, H :3

18.5.2024

Uusia ystäviä Jyväskylästä

Nainen, 28 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Hei! Olen 28-vuotias nainen ja etsin Jyväskylän seudulta uusia ystäviä, joiden kanssa tavata ihan kasvotusten. Mielenkiinnon kohteet on minulla niitä perinteisiä: kulttuuri, musiikki, luonto, hyvät keskustelut ja uudet kokemukset. Ihmisenä olen aika lailla tasainen ja tavallinen, sinä voit olla samanlainen tai sitten jotain ihan muuta. Laittele viestiä, jos sinulla on tilaa uudelle tuttavuudelle :)
Ps. En etsi parisuhdetta.

7.5.2024

Pelikavereita etsimässä!

Mies, 30 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Hellurei!

Tultiin täältä sitten katsomaan jos löytyisi peliseuraa PC:lle tai vaikka ihan juttuseurakin kelpaa myös! Vuosien saatossa kaverit jotka pelaa niin vähentynyt ja onhan se nyt aina mukavempaa seurassa! Hieman ehkä introvertti oon, mutta nopsaan kyllä aina lämpee :)

Aikalailla kaikkee tulee pelattua ihan Fortista, Silent Hilliin asti, mutta ehkä näin yleisimpinä on survival/fps ja kauhupelit! Kauhupelejä tulee aina striimailtua ja olis mahtavaa jos löytys kaveria kenen kanssa mennä pelkäämään yhdessä! Pelit otan aina rennosti, ei haittaa vaikka kuolee tai häviää, hauskaa pitää olla!

Pelailun lisäksi opiskelen koodausta ja vapaa-ajalla tulee harrastettua pelidevi hommia ja pientä jumppaamista. Tietenkin kanssa aivoja tulee mädätettyä suurella määrällä meemejä myös, että niitä varmaan kyllä myös saa!

Laita vaan rohkeesti viestiä niin jutellaan lisää vaikka Discordin puolella! Sen saa kysymällä :)

6.5.2024

Moi!

Nainen, 20 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Etsin kavereita Jyväskylän alueelta, mutta nettikaveritkin olisi myös ihania🫶🏻

Opiskelen tällä hetkellä psykologiaa avoimessa yliopistossa ja siitä olenkin tosi kiinnostunut! Vapaa-ajalla tykkään puuhata kaikenlaista kavereiden kanssa, mm. käydä kahviloissa ja syömässä, shoppailla, käydä vain kävelyllä ja ihan vain hengata toisen luona katsellen elokuvaa tai sarjoja! Viikonloppuisin on myös kiva sillontällöin käydä juhlimassa😁 Seurustelen, joten en etsi minkäänlaista parisuhdetta täältä.

Alkuun saatan olla hieman ujo, mutta tutustuttani toiseen olen todella iloinen, innostunut, tykkään puhua kaikenlaisista asioista ja rakastan ystäviäni yli kaiken ja tekisin mitä vain heidän puolesta!

Laitathan viestiä, jos koet, että voitaisiin tulla hyvin juttuun🫶🏻

5.5.2024

Lähétään seikkailee ja kattoo mitä tapahtuu!

Nainen, 27 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Hei Oon koht 28v täyttävä sinkku, lesbo. liiankin yksinäinen ihminen oon ja kaipaisin seuraa ihan kaikenlaiseen tekemiseen (kuhan on alkoholitonta tekemistä ku sitä en halua juoda). Ihan siis oon valmis lähtee lähestulkoon mitä vaan tekee. Alotetaan vaik yhessä joku molemmille ihan uus harrastus ja sitä kautta aletaan tutustuu. On nyt yksinäisyyden takia ollu vaikee edes kotoa pois lähteä😁 . Eikä tätä yhtään auta se et oon vie kaikenlisäksi työtön ni edes sen vertaa en saa sosiaalisoitumista 🤣. Asun Jyväskylässä tällä hetkellä, mutta kova on halu päästä Tampereelle muuttamaan ja sen teenkin kunhan sopivan asunnon löydän ja saan. Eli tässä nyt siis noista molemmista paikkakunnista huhuilen porukkaa ku en sielt Tampereeltakaan oikee ketää tunne ni ois kiva jo etukäteen tutustua. Rohkeesti vaan laita yv:tä jos yhtään kiinnostaa lähtee jotain yhdessä tekemään ja katsomaan voisko meistä vaikka ystäviä tulla ja miksei muutakin jos sellainen ihminen kohdalle sattuu. Toisen iällä ei mulle sillai mitään väliä ainakaa kaverimieles mut suhde mieles yli 18v mut alle 40v. Ois ihana esim jos löytyis joku joka haluis vaik eräilemään lähteä ku nää säätkin täst alkaa lämpenemään. Loppuun Suosittelen lämpimästi edes kokeilemaan muhun tutustumista. Oon mielestäni oikeen oivaa, mukavaa, huumorintajuista ja puheliasta seuraa.

3.5.2024

oikeen hyvää huomenta kohti kesää

Mies, 36 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Heippa!
Mies 36 vuotta

Etsin mukavaa kirjekaveria naisesta .Ikä saisi olla 31- 40 vuotta ja mielellään parisuhdetta ystävää Olen työttömänä ja aikaa on päivisin mukavasti harrastuksiini. Olisi mukavaa vaihtaa kuulumisia ja parantaa vaikka maailmaa.Tykkään liikkua luonnossa ja marjastus sekä sienestyskaveri olisi mukava löytää. Asun kerrostalossa ja melkoisen yksitoikkoista ovat päiväni ja välillä sitä kaipaa juttukaveria. Kahvin kupposella niin saan mukavasti päiväni kulumaan. Eikun arastelematta saa ottaa yhteyttä mikäli kiinnostus heräsi.

29.4.2024

Rentoja uusia ystävyyksiä hakusessa🌻

Nainen, 38 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Löytyisikö tätä kautta ihmisiä jotka uskaltavat tarttua hetkeen ja katsoa maailmaa pieni pilke silmäkulmassa?
Olen itse reilu kolmikymppinen nainen ja omassa elämässäni arvostan rehellisyyttä, aitoutta, huumorintajua ja rohkeutta heittäytyä välillä myös uusille poluille🐾
Sinun sukupuolellasi ei ole väliä, vain kemioilla sekä samakaltaisella ajatusmaailmalla🔥

24.4.2024

Moi!

Mies, 37 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Täällä vähän vanhempi mies ettii peliseuraa forttiin. Olis kiva joskus puhuakin jonkun kanssa. Ikää on siis pian 40 ja refleksit tietty jo vähän hidastunut mutta ei mua kokoajan tartte kantaa. Että jos kiinnostaa niin ota yhteyttä. Mulle ei oo muuta väliä ku se että et oo mykkänä pelissä.

23.4.2024

Ystäväpariskunta

Nainen, 58 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Olemme vajaa 60v rento pariskunta. Olemme Jyvässeudun länsi puolelta.
Etsimme pariskunnasta seuraa vaikka illanistujaisiin.

Tykkäämme laulaa karaokea, eri näköisiä soittovehkeitä löytyy ja vaikka vain jutella.
Mökkeilemme kesäisin.
Euroopassa tykätään käydä viikonloppu lomilla.

Heräsikö yhtään mielenkiinto, jos niin jutellaan yksityisviesteillä lisää 👍

Sivu
Takaisin ylös