Ilmoitukset alueelta Jyväskylä (331 kpl)

 - 
 
eilen

Hejsan🤗

Mies, 24 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Moi! Päätin nyt sit kokeilla pistää tänne ilmoituksen >.<~

24 vuotias jyväskyläläinen tosiaan, en alunperin, mutta asunut täällä nyt 4 vuotta. Varsinainen kotialueeni on Pohjanmaa c:
Päätoiminen opiskelija, pääaineena matematiikka~

Luonteeltani olen aika ujo ja hiljainen irl aluksi, vielä enemmän joskus teini-iässä sen kans oli vaikeaa. Hieman omanlaatune lumihiutale kans varmaa oon(tosin eikös me kaikki :'D). Jos nyt jotain kaiketi positiivista pitää keksiä, niin oon kuullut, että ihmisistä on tuntunut kuin olisivat tunteneet mut kauan, ja oon tosi otettu ku moni on kokenu turvalliseksi puhua syvistäkin asioista tai traumoista avautua mulle.
Ystävyydessä kaikki menee aina arkisesta smalltalkista aina syvällisiin ja tunneladattuihinkin keskusteluihin, kaikella sillä on paikkansa~
En piittaa baareis käymisest tai kans isoista porukoista/tapahtumista, on tullu huomattua, et itelle tutut pienet kokoontumiset on mukavempia ja parhaiten itelle toimii jos son kahen kesken ja siinä sit jutella kaikest arkipäiväsest tai syvällisest.

Arvostan luottamusta ja avoimuutta~ Mitään ehtoja en rupea asettamaan, oot just semmone ku oot, son mitä eniten voi toivoa.

Murheista voi aina tulla puhumaan vaikka kavereita ei oltais, mielenterveysasiast osuvat lähelle sydäntä sekä omal kohal, mutta myös läheisten kohal ja ihmisten joita tunnen tai lyhyen elämäni aikana tuntenu; Niissä en ikinä tuomitse oli kyse miten vaikeasta asiasta vaan ja aina voi tosiaan huonosta olosta tulla puhumaan, jos siltä tuntuu. Vapaaehtoisena päivystäjänä olen ollut aiemmin 4 kuukauden ajan kuuntelemas yliopisto- ja ammattikorkeakouluopiskelijoiden huolia ja auttamas.
Mut tosiaan, loppujen lopuksi se on hieman vaikea itseä rueta kuvailemaan vaikka tykkäänki aatella et oon itsetutkiskeleva ja suht hyvin itseni tunnen, parhaitenha tutustumal nää selviää :')

Harrastuksia mul ei varsinaisesti ole kuin piirtäminen(ja sitäkin nykyään tulee vähän tehtyä); Mut kiinnostuksia on historia, uskonnot, mytologiat, …

eilen

Ystävätön

Nainen, 19 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Hei,

etsin aitoa ja syvää ystävyyttä. Etsin ystävyyttä, jossa voi puhua aivan kaikesta ja jossa voisin saada sekä henkistä että fyysistä läheisyyttä. Koen, että minulla ei ole tällä hetkellä yhtään ystävää.

Olen ymmärtäväinen, ajattelevainen, rauhallinen, ujo, aito, huolehtivainen, sydämellinen, auttavainen, empaattinen, filosofinen, herkkä, huomaavainen, kiltti, luova, luotettava ja hyvä kuuntelija. Aiemmissa ihmissuhteissani minua on sanottu viisaaksi.

Olen taiteilijasielu. Tykkään esimerkiksi kirjoittaa (runoja, mutta paljon muutakin!) ja maalata, mutta tykkään tehdä oikeasti kaikenlaisia taidejuttuja, vaikka askarrella tai tehdä videoita. Lisäksi tykkään lukea, tanssia, kuunnella musiikkia, valokuvata, joskus harvemmin tehdä käsitöitä, laulaa ja soittaa (tässä mainittava, että olen ihan vasta-aloitteleva soittaja).

Välillä tykkään katsoa sarjoja/elokuvia ja tehdä ruokaa / leipoa. Rakastan luontoa, joten pidän myös ulkoilusta.

Mystiikka ja kaikki henkisyyteen liittyvä kiinnostaa minua. Olen miettinyt, että aloittaisin säännöllisen meditoimisen ja joogaamisen. Omistan jonkin verran jalokiviä/kristalleja ja enkelikortit sekä tarot-kortteja. Tarkoitus olisi edetä henkisen tien polulla ja oppia tuntemaan itseä entistä paremmin.

Muita kiinnostuksen aiheita ovat mm. filosofia, psykologia, noituus ja uskonnot. Koen olevani kristitty, hengellinen ihminen ja joskus haluaisin aloittaa aktiivisemman kirkossa käymisen. Olen goottihenkinen ja määrittelen itseni jonkinlaiseksi hipiksi.

Olen tällä hetkellä sairauslomalla, jolla olen ollut jo aika pitkään mielenterveysongelmien vuoksi. Muuten opiskelisin lukiota loppuun, siellä ollaan vielä kirjoilla.

Minun kanssani voi keskustella mistä vaan, olen avoin ihminen.

Olisi kiva, jos yllämainitsemieni mielenkiinnonkohteideni pohjalta löytyisi jotakin mukavaa tekemistä yhdessä. Lähdetäänkö vaikka ulos kävelylle tutkimaan luontoa, pidetäänkö lukupiiriä, tehdäänkö taidetta, harjoitetaanko mystiikkaa, tanssitaanko, …

3 päivää sitten

Hilpeä misantrooppi täällä hei

Nainen, 23 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Rakastan ihmisiä ja elämää niin paljon, että vihastun, jos niitä tuhotaan/vahingoitetaan, ja siten päädyn ajoittain syvästi vihaamaan ihmistä ja ihmiskuntaa. Näen kuitenkin toivon pilkahduksia hyväsydämisissä ihmisissä, jotka kannattavat hyviä arvoja. Etsinkin siis täältä ihmisiä, jotka uskovat samankaltaisiin eettisiin arvoihin kuin minä. Näitä ovat mm.:

- Yleinen tasa-arvo ja yhdenvertaisuus. Ei syrjintää sukupuolen, rodun, etnisyyden, iän, vamman, terveydentilan, seksuaalisen suuntautumisen jne. perusteella (--> feminismi, antirasismi jne.)

- Eläinten ja luonnon kunnioittaminen, ilmastonmuutoksen vastustaminen (--> veganismi, ympäristöystävällisyys jne.)

- Väkivallattomuus (--> pasifismi?, veganismi, väkivallaton käytös jne.)

- Vastuullinen seksuaalikäyttäytyminen (suostumuksen kunnioittaminen, ehkäisystä ja tautien leviämättömyydestä huolehtiminen, ei pettämistä. Erilaisten seksuaalisuuksien hyväksyminen silloin kun ne eivät ole vahingollisia, kuten eri seksuaaliset suuntautumiset, aseksuaalisuus, kinkyys jne.)

- Negatiivinen asenne päihteidenkäyttöä kohtaan (alkoholi, huumeet jne.)


Eli pitkälti kyse on kiltteydestä ja elämän kunnioittamisesta. Arvostan itsenäistä ajattelua valmiiden näkemysten seuraamisen sijaan.
Juttelemisiin, moikka! 🙂

P.S. I speak also in English

22.5.2022

Uusia kavereita hakusessa

Nainen, 25 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Moikka!

Oon 26v nainen Jyväskylästä ja monet kaverit on muuttanu täältäpäin toisille paikkakunnille, joten olisi kiva löytää tätä kautta uusia ihmisiä elämään. Vapaa-ajalla liikun paljon luonnossa, käyn salilla ja kattelen sarjoja. Tykkään myös käydä joskus baareissa tai sitten ihan vaan istua kotona iltaa. Jos yhtään kolahti niin tuu laittaa viestiä!

21.5.2022

Morjensessi!

Mies, 37 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Kiva ois löytää ja vaihtaa pitemmin pysyvämmin uusii ajatuksii ja mietteit 😊
Lisäys : Pelailen myös aiks paljon oculus/meta quest 2 et siihenki peli kaiffaria 👍
Mul on Pallero kisu (oon siis kissa rakas ja eläin rakas kanssa) mut sille juttelu ei paljoo anna enne ko se joko oppii puhuu tai mää ymmärrän kissojen kieltä 😀
Vanha pitkäaikanen kaveri löytyy miehistä mink kaa vaiht. Ajatuksii päivittäi. Sit o FB tutut + tukihenkilöt ja vanhahkot naapurit mut mikään näistä ei anna sitä juttu seuraa mitä kaipaan.

Ois siis kiva jos oisit nainen n. 24~44 keski~Suomesta. But who cares inda end 🤷
Omia piirteitä mit myös haen juttukaverista:
Hauskuus, Ajattelevaisuus, Hengellisyys, Aistillisuus (HAHA)
Arvot maailmassa:
Rentous, rehtiys, raittiuus, rakkaus joista tärkeom on... (4K)
Oon siis masennuksesta kärsivä (LÄÄKKEET!!) gootti henkinen syvällinen taitteellinen humoristi mutten nisti lopetin alkoholin kun Vaimo kuoli siihen mihin Äitikin (en o katkera mut VITUN MYRKKY!!)
Sinisilmänen vaalea tukkainen suomalainen Leijona (Horo)
Paas panee viestii ni päästää hommii.. siis vaihtaa ajatuksis 😜

20.5.2022

helou

Mies, 23 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Täällä naisseuraa kaipaileva 23v mies. Olen mukava ja melko huumorintajuinen (toivottavasti) ja hakisin vain naisista juttelu seuraa :) Snäppi ja discordi toimii.

Discord : suhmika#4131
snapchat : mikakami11

19.5.2022

Kavereita

Mies, 23 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Etsin juttelu/peli kavereita. Olisi kiva jutustella jollekkin elämästä ja päivän menoista. Ei mitään vakavaa vaan ihan kaveripohjalla sillä olen onnellisessa parisuhteessa 😇

19.5.2022

Moi!

Mies, 31 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Mies, 31v Jyväskylästä. Musiikki, pelit, kissat lähellä sydäntä. Chattailuseuraa etsin. Sairauksien takia kuitenkin uusiin ihmisiin tutustuminen vaikeaa. Tavallaan se ois kai mukavaa jos löytyis semmonen/semmosia kavereita, joiden kanssa olis samanlaisia kiinnostuksen kohteita ja joiden kanssa myös kemiat sopis yhteen. En käy sairauden takia töissä, enkä myöskään opiskele tai käy muutenkaan paljon missään. Runsaasti aikaa siis. Päihteitä en käytä. Mulla on kaks kissaa, jotka on mulle tärkeitä. Vois sanoa että mun arki kuluu pitkälti kissojen kanssa hengaillessa, musiikkia kuunnellessa ja silloin tällöin pelejä pelatessa. Jos satut asumaan Keski-Suomessa niin livetapaaminenkin voisi olla mukavaa, jos kemiat sopii yhteen ja kiinnostaisi esim. pelailu, musiikin kuunteleminen yhdessä tai keskustelu ihan mistä tahansa. Kunnioitan kaikenlaisia ihmisiä, eikä mulla ole mitään muita rajoituksia kuin että olet täysi-ikäinen.

19.5.2022

Etsin kavereita

Nainen, 21 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Hei!

Olen 21-vuotias, yksin asuva ja töissä käyvä nuori nainen Jyväskylästä. Etsin pääosin 18-27-vuotiaita kaveriseuraksi ja keski-suomen alueelta, koska en tarvitse kirjekavereita.
Olen ilta-ja yöihminen, tykkään jutella syvällisiä ja jutella kaikesta tyhjänpäiväisestä. Lähdetään vaikka lenkille tai kahville🙈

Minut löytää snäpistä nimellä miucu
Numeron saa kysymällä.

19.5.2022

Uusi paikkakunta, uudet ihmiset

Mies, 37 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Hei!

Olen sosiaali- ja terveysalalle suuntautunut mies, joka tulee toimeen monenlaisten ihmisten kanssa, joskin kaveruudessa tai kumppanuudessa tuen ja hyötymisen kuuluisi olla kaksisuuntaisempaa kuin työssä. : )

Haaveilen täydellisistä keskusteluista sekä syvän yhteyden saamisesta ihmiseen. Tätä tavoitetta olen lähestynyt yrittämällä opiskella ja harrastaa mahdollisimman monipuolisesti (harrastan erityisesti kieliä, tansseja ja kansalaisopiston kursseja sekä avointa yliopistoa) erilaisten oivallusten ja sosiaalisten huippukokemusten perässä. Ystävänä panostan henkiseen tukeen, neuvontaan ja läsnäoloon eri tieteiden ja taiteiden rajoja rikkoen. Tekemisen ei siis kuitenkaan tarvitse olla mitään erityisen 'hienoa' tai juhlallista, vaan huippuhetket voivat syntyä ihan yhdessäolosta kiinnostavien teemojen ympärillä.

Liikun Keski-Suomen ohella myös Kainuussa, Tampereella, Lahdessa, Kuopiossa ja Helsingissä.

18.5.2022

Uusia ystäviä

Mies, 27 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Olen Jyväskylässä asuva 27 vuotias mies. Oon introvertti, mutta tykkään jutella syvällisesti. Arkisin teen ohjelmistokehitys hommia työkseni. Vapaa-ajalla tykkään urheilla, lukea, pelata (PC ja PS4) ja kokeilla kaikkea uutta.

Olis hauska käydä esim. pyöräilemässä, kävelyllä tai pelailla jotain yhdessä. Voidaan myös vain keskustella vaikka Discordissa. Jos kiinnostuit, ota vaan rohkeasti yhteyttä :)

12.5.2022

Heippa 😊

Nainen, 31 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Täällä huhuilee 31-vuotias Jyväskyläläinen nainen uusien ystävyys suhdeiden perään 😊
Työskentelen sosiaalialalla päivätöissä.
Rakastan liikkua luonnossa, matkustella, viettää aikaa perheen sekä ystävien parissa, viettää viini-iltoja hyvässä seurassa, lenkkeillä jne. Arvostan luottamusta sekä positiivisuutta toisissa ihmisissä.
Jutellaan lisää!

11.5.2022

24v nainen Jyväskylästä

Nainen, 24 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Hei,

Etsin naispuolisia kavereita Jyväskylän keskustan lähettyviltä. Olen tänne hetki sitten muuttanut. Itselläni on kohta 6-vuotias tytär. Tykkään urheilla, ulkoilla tai kahvitella höpöttelyn merkeissä. Päivisin olen töissä, mutta illoille olisi kiva löytää seuraa itselleni ja tyttärelleni. Saa laittaa viestiä, niin tutustutaan paremmin 😊 Sinun iälläsi ei ole väliä, vaan miten viihdytään toistemme seurassa.

10.5.2022

Mooi löytyiskö uusia ystäviä / viestittely seuraa

Mies, 24 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Mooi! etsin uusia kavereita jyväskylän suunnalta, oon asunu täällä jo 2015 vuodesta lähtien ja siltikkään ei oo kun ihan vaan muutama hyvä ystävä täällä. olen introvertti ja tykkään pelailla koneella sekä kuunnella musiikkia ja katsoa sarjoja. olisi kiva löytää esim kahvittelu / pyöräily / tai muuten vaan ulkoilu seuraa ja koittaa uusia aktiviteetteja. en nyt tähän osaa kauheammin kertoa itsestäni mutta viestittelen todella aktiivisesti puhelimella päivittäin.
toivoisin että olet yli 18 mutta muuten ei ole väliä millään.

9.5.2022

Moromoro😎

Mies, 21 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Tähän varmaan on tarkotus kirjottaa joku kunnon runo, mutta se ois kyllä tekemätön paikka. Lyhyesti selitettynä, en tunne montaakaan ihmistä Jyväskylästä muuta kuin tyttöystävän kautta (avopuoliso, sikälimikäli sillä jotain merkitystä) ja olis kiva saada ns. Omiakin kavereita 😅
Käyn töissä, tykkään pelata tietokoneella, kiinnostun helposti kaikesta moottorilla toimivasta, etenkin 2 pyöräsistä ja saksalaisista.
Mikään himourheilija en koe olevani, mutta jalkapalloa ja jääkiekkoa yms on ihan mukava käydä huvikseen harrastelemassa. Joku uus harrastus hakusessa, neulonta tai posliinimaalaus ei iske, mutta ehkä kiipeily? Hyvät ehdotukset tervetulleita.
Ei muutakun viestiä tulemaan niin otan yhteyttä jotenkin, mieluiten snäpin tai vastaavan kautta, savumerkit ei onnistu.

9.5.2022

Heips:)

Mies, 24 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Moikka! :) Oon 24-vuotias mies jyväskylästä. Käyn töissä ja tykkään tehä kaikenlaista, kesällä frisbeetä tykkään heitellä. Kavereita tms haen. Saa laittaa viestiä jos haluaa:)

8.5.2022

Ystäviä Jyväskylästä

Nainen, 49 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Tervehdys!

Löytyiskö tätä kautta ystäviä 49v naiselle?
Oon asustellu täällä Jyväskylässä n.7-vuotta, ja kaverit on jääny eripuolille suomea ja mä oon täällä ollu lähes orpona piruna. Joten ois kiva löytää joku ihminen jonka kanssa viettää aikaa, ettei tarvis aina yksin olla ja möllöttää :)

Olen melko ujo ja hiljanen, mutta kun tutustun niin juttua riittää enemmänkin.
Kiinnostuksen kohteina mulla on dekkarit, dokkarit, true crime, paranormaalit asiat, ja Elektroninen musa (EBM, Electro-Industrial, Aggrotec, Synth-Pop) jota kuuntelen suht’ paljon. Tykkään käydä välillä keikoilla, jos sopiva sattuu kohille.
Kesällä tykkään käydä järvessä pulahtamassa ja käveleskellä ympäri kylää ihmettelemässä maaliman menoa. Pidän eläimistä, etenkin kissoista.
Olen työkyvyttömyyseläkkeellä.
En ole parisuhteessa, enkä semmosta vailla. Mielummin naispuoliset ystävät ois tervetulleita. 😊
Vastaukset sähköpostilla. En vastaa yksityisviesteihin.

Sivu
Takaisin ylös