Ilmoitukset alueelta Jyväskylä (142 kpl)

 - 
 
22.1.2020

Tervehdys!

Mies, 27 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Olen reilun vuoden verran Jyväskylässä asunut opiskelija, joka etsii ystäviä/kavereita kaupungista tai lähialueelta. Minut saa suhteellisen helposti mukaan kaikenlaisiin vapaa-ajan aktiviteetteihin aina liikunnasta videopeleihin. Harrastan itse juoksua, hiihtoa ja sijoittamista.

Luonteeltani olen introvertti ja viihdyn aika hyvin itseksenikin, mutta olisi kivaa viettää aikaa samanhenkisten ihmisten kanssa.

Sukupuolella ei merkitystä.

22.1.2020

Heippa hei

Mies, 32 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Hei, olen 32v työssä käyvä mies Jyväskylästä vailla uusia tuttavuuksia ja kavereita. Kiinnostuksen kohteina on ulkoilu ja luonnossa liikkumien on lähellä sydäntä. Kaikki tekniikka kiinnostaa ja myös PC-pelaaminen. Mukavaa peliseuraankin käy. Intohimonani on valokuvaus, varsinkin tähän olisi mukava löytää harrastuskaveri, oli se sitten kameran eteen tai taakse kuhan aihe kiinnostaa niin tiedän, että jutun aihetta löytyy.

Myös fiksu keskusteluseura kiinnostaa ja esim. kahvilla käyminen olisi kivaa ja juttelu. Sukupuolellasi tai iälläsi ei ole väliä. Laita viestiä ja keksitään jotain kivaa puuhaa. Myös uudet harrastukset kiinnostavat kovasti, esim. Sali. Avoimilla mielillä liikenteessä.

21.1.2020

Tervehdys!

Nainen, 64 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Olen 64v eläkkeellä oleva savuton nainen. Etsin ystävää / kaveria kävelylle, pyöräilemään, joskus tansseihin ja vaikka risteilylle ja juttuseuraksi.
Myös ihan sähköpostitse kirjoittelukaverikin tervetullut kunhan politiikka ja uskonto jää sivuun.
Asun Jyväskylässä lähellä keskustaa.
Kävelylenkkien ja pyöräilyn lisäksi harrastan monenlaisia käsitöitä.
Ulkomaan matkoista en ole kiinnostunut.
Autoa en omista. Julkisilla, kävellen ja pyöräillen kuljen sen mitä on tarpeen.
Toivon että kirjoitat ja kerrot itsestäsi enemmän kuin parin lauseen verran.
Kommunikoin vain suomeksi.

21.1.2020

Moi!

Mies, 21 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Oon 21v mies/poika Jyväskylästä. Etsin ainakin aluksi juttelu-/nettikavereita. Toki myöhemmin myös kasvotusten näkeminen *saattaa* onnistua. Olen kuitenkin tosi ujo ja hiljainen :D.

Kiinnostuksen kohteita ovat:
-pelit (tietokoneella, eniten tulee pelattua csgo)
-anime ja manga (yleensä tykkään katsoa ja lukea lyhyempiä tarinapohjaisia sarjoja. Action/battle yms. sarjat eivät juuri kiinnosta. Kiinnostavimmat sarjat ovat yleensä olleet draama/romanssi tai psykologinen/jännitys -sarjoja.)
-urheilun seuraaminen (lähinnä jalkapallon ja NHL:n seuraaminen, joskus toki myös muita lajeja.)

Luonteeltani olen aika tylsä, ujo ja usein hiljainen, mutta myös rauhallinen ja kiltti. Pidän myös muiden auttamisesta tai ainakin sen yrittämisestä. Alkoholia tai muita päihteitä en käytä.

Etsin lähinnä 18-23v~ ikäistä juttuseuraa, sukupuolella ei väliä. Toki jos kiinnostuit tai mielenkiinnonkohteet kohtaa, niin ei haittaa vaikket ihan tuohon ikähaarukkaan osuisikaan. Oon usein vähän hiljainen alkuun varsinkin, jossei luonne tai kiinnostukset kohtaa.

14.1.2020

Etsitään ystävää tositarkoituksella

Nainen, 28 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Olen yliopisto-opiskelija, jonka nykyiset ystävät ovat kaikonneet eri puolille Suomea ja nyt etsinnässä olisi tositarkoituksella kaikkia mukavia naispuoleisia ihmisiä! Olen empaattinen, rehellinen ja luotettava ihminen, jolle voi jakaa elämän ilot ja surut. Huumorintajuni on sarkastinen ja tummanpuhuva, mutta älä siitä välitä, sillä luonteeltani olen kuitenkin lämmin ja iloinen. Vapaa-ajallani luen, pelaan tietokonepelejä, käyn kirpputoreilla, katselen scifi-leffoja, harrastan cosplayta ja kuuntelen paljon soundtrack-musiikkia. Mulla on avopuoliso, mutta ei lemmikkejä, vaikka eläinrakas olenkin.

Mun haaveena on jo pidempään ollut, että löytäisin naispuolisia ystäviä, joiden kanssa voisi istua rennosti iltaa, pelailla lautapelejä viinilasillisen kera ja höpöttää pyjamat päällä niin kuin jenkkileffoissa. En hae isoa kasaa kaverituttuja, vaan tykkään muodostaa syviä ihmissuhteita muutaman ihmisen kanssa. Olen introverttisieluinen eli mut löytää todennäköisemmin kotoa viltin alta kuin ihmisvilinän keskeltä. En ole kuitenkaan kovin ujo, vaan tykkään puhua julkkisjuoruista ihmisyyden syvimpään olemukseen asti. Musta olisi aivan ihanaa löytää samanhenkisiä ihmisiä, joiden kanssa käydä teellä, kirpputoreilla, pelailla, lähetellä meemejä tai lukea jotain kiinnostavaa kirjaa samaan aikaan!

Kirjoitellaan ja katsotaan josko oltaisiin samansieluisia?

13.1.2020

Vain taivas on rajana!

Nainen, 22 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Heipähei kaikenlaiset ihmiset! Täällä kirjottellee transsukupuolinen nainen Jyväskylästä! Elä anna transsukupuolisuuteni olla este ystävyydellemme. Oon erittäin huono kirjoittamaan asioita ihtestäni. En ossaa pittää mittää myyntipuhetta ihtestäni mutta jokainen ihminen ikkää tai sukupuolta katsomatta tervetullut keskustelemaan. Rakastan yli kaiken puhumista ja ennen kaikkea syvällisistä keskusteluista. Kaipaan elämääni ystäviä jonka kanssa viettää paljon aikaa, jonka kanssa saa nauraa, itkeä ja muutenkin tehhä kaikkea kivvaa. En ossaa kertoa tähän hetkeen enempää, tule tutustumaan takaan että voimme saaha ihanat keskustelut aikaan mikäli ossaat hiukan nähhä myös ihte vaivaa. Kaipaan valtavasti ihmisiä ympärille joitte kaa voi vaan juoruilla kasvotuste, juuva viiniä, shoppailla ja oikiasti höpöttää. Oon tämmöne suhteellisen herkkä mutta myös tosi kovapäine joka ei kaikesta huolimatta taho pahhaa kellekkää. Oon menneisyydessäni kokenu rankan kiusaamistaustan joka edellee vaikuttaa miun joka päiväseen elämään. Odotan sinua ystäväni ja olen täällä sinua varten! Mie takaan ettet tule katumaan!

IG: Lindakristaliljaana

12.1.2020

Uusia kavereita sekä tuttavuuksia/ystäviä Jyväskylästä tai muualta

Mies, 21 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Moikka,

Eli siis kuten otsikossa ja mainitsin uusia tuttavuuksia sekä ystäviä vailla oleva mukava, huumorintajunen, kiltti ja kuuntelevainen mies haluaisi :) Harrastan lenkkeilyä yleensä, musiikki on lähellä sydäntä eli sen verran musiikaalisuutta löytyy kummiskin, että laulelen omaksi iloksi(örinä/puhdasta opetellut) ja joskus aika harvoin soittelen kitaraa, kun ei ole motivaatiota siihen oikein löytynyt viime aikoina. Pelailen myös PC:llä usein ja joskus en niin usein millon mitäkin.

Tulkaa ihmeessä tutustumaan vapaasti paremmin tälläseen ”metalhead” tyyliseen jätkään, jos yhtään kiinnostuit! :)

Yhteyttä saa mm. S-postilla sekä mm. Kik ja Discord löytyy vielä: ”Ssampooh”, ”Fabsulous#3492

10.1.2020

Moikka. Lapsellista seuraa. :)

Nainen, 30 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Hei. Oon kolmen tytön äiti. Etsin kaveria/seuraa ja sivussa vaikka lapsille kavereita. ;) asutaan Nenäinniemessä tyttöjen ja avomiehen kanssa. Tykkään kattoo leffoja ja tehä ruokaa. Ja metsäretkistä, ompelusta ja muuten vaan oleilusta. Olis kiva saada uusia ystäviä tai vaikka joku sydänystävä. ❤️

8.1.2020

Uusia ystäviä

Nainen, 30 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Moikka, Oon 30vuotias nainen Laukaasta ja asun 7 vuotiaan tyttöni kanssa. Arkisin käyn töissä ja tyttö käy ekaa luokkaa koulussa. Etsitään leikkikaveria tytölle ja itelle ystävää vaikka kahvikupin ääreen. Ollaan melko rauhallisia, avoimia ja tykätään käydä erilaisissa tapahtumissa. Meillä on auto, joten päästään hyvin liikkumaan. Jos sulla olis lapsi suht samaa ikäluokkaa ja olisitte ystäviä vailla, ota rohkeesti yhteyttä.

7.1.2020

Hei!

Nainen, 28 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Tänä vuonna takaisin Jyväskylään muuttanut nuori nainen kaipailee uusia ystäviä. Sosiaalisena tyyppinä tykkään tutustua uusiin ihmisiin ja niitä sydänystäviä ei ole ikinä liikaa. Helsingissä tulee myös oltua joten sieltäkin suunnalta saa minulle nakata viestiä.
Salikortti löytyy ja myös lenkkeily kuuluu fiiliksen mukaan perusharrastuksiin. Tykkään matkustella.
Käyn välillä ulkona, mutta varsinkin viini-illat hyvässä seurassa ovat kovin mieluisia joten illanviettoseura on tervetullutta.
Musta saa seuraa myös kahville, syömään, elokuviin, lenkille tai kaupungille ihan vaan kiertelemään. Paikkakuntasi voi olla mikä vaan ja ikä haarukka about 25-30.
Tärkeintä on se että sinäkin oot sosiaalinen höpöttelijä sekä luotettava, aito ja avoin tyyppi, joka oikeasti kaipaa uusia ystäviä :)

4.1.2020

Ystäviä etsimässä

Mies, 20 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Juuri muuttanut opiskelia joka ei tunne yhtään kaupunkia eikä paikkakuntaa etsii seuraa.

Olen Rauhallinen ja yleisesti kaikkeen kokeileva nuori. Baarit ei oo mun juttu ja en oikein tiedä mistä etsiä yleistä seuraa.

Olen hieman hiljainen ja huono ilmaisemaan itseäni

4.1.2020

No moro

Mies, 19 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Moikka!

Oon Jyväskylästä kotoisin oleva 19-vuotias miehenalku. Musta olis kiva löytää uusia kavereita, toivoisin toki että olisit samalta suunnalta, että vois ihan kasvotustenkin joskus nähdä. Toki tykkään ihan vaan snäppäilläkkin ja pelailla konsolilla sekä koneella, että ei sinälleen haittaa jos olet kauempaakin.

Musta saat seuraa ihan kaikenlaiseen normaaliin toimintaan ihan laidasta laitaan. Tykkään seurailla urheilua ja välillä jopa harrastaa sitä. Baareissa en jaksa enää oikeen ravata mutta kyllä mua aina bisselle voi pyytää. Tykkään myös matkustella että jos haluut vaikka spontaanisti ottaa äkkilähdön niin oon kyllä messissä. Ja lupaan tarjota safkat jos raahaat mut salille tai lenkille!

Sukupuolella tai iällä ei oikestaan ole väliä, ja ainiin, mielummin etsin kunnollista ystävää kun useampaa tuttua.

3.1.2020

Moi!

Nainen, 18 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Olen 18-vuotias tyttö Jyväskylästä. Etsin kavereita mielellään tästä läheltä, mutta voidaan myös vaan jutella, jos välimatka on pidempi. Tarkoitus olisi löytää joku, kenelle voisi kertoa mitä vaan ja jutella vähän syvällisemmin. Olen parisuhteessa, eli etsin siis vain kavereita. Olen autismikirjolainen, eli sun pitää sietää "vähän" normista poikkeamista! Saatan joskus kommunikoida eri tavalla kuin muut ja saattaa kestää hetki ennen kuin ymmärretään toisiemme ajatusmaailmaa hyvin. Pidän koirista ja mun suurin mielenkiinnon kohde on lääketiede. Tykkään ylipäätään biologiasta ja tieteistä. Vapaa-ajalla tykkään katsoa sarjoja, lukea, käydä kävelyillä ja joskus musisoida. Iälläsi tai sukupuolellasi ei ole juurikaan väliä. Kerrothan itsestäsi jotain jos laitat viestiä!

1.1.2020

Moi!

Nainen, 27 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Olen 27-vuotias ja käyn päivätöissä. Perheeseen kuuluu 4-vuotias tyttö ja mies. Minua kiinnostavat luonnossa liikkuminen (luontopolut yms), kaupungilla kiertely, kahviloissa höpöttely. Luonteeltani olen alkuun hieman ujo, mutta kun tutustutaan olen todella puhelias, iloinen, positiivinen, huumorintajuinen ja luotettava.

27.12.2019

Moi !

Mies, 55 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Kirjeen vaihtoon etsii 55v kaveri. Säköpostiviestien kera. Olen naimisissa ja kaiken maailman aiheet kiinnostaa. En sinällänsä etsi mitään mutta kaikki uusi on tervetullutta. Mitä se sitten onkaan ? Tule mukaan, ulkonäöllä, iällä,ammatilla jne. ei väliä. Kunhan juttu luistaa eikä sen tarvii aina liustaakaan.

27.12.2019

Peliseuraa PClle

Mies, 31 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Moro,

Kyseessä 31v töissäkäyvä ja tyttöystävänsä kanssa asuva rauhallinen mutta huumorintajuinen introvertti, jolla olisi (mies-)pelikaverin paikka tyhjänä!
Sellaisessa arvostaisin: huumorintajua, rentoutta (pelit on hupia, ei voittoa varten), edes kohtuupuhdasta kieltä (en pahemmin kiroile, joten sitä on uuvuttavaa kuunnella kovalla tykityksellä, sori!) sekä samanlaisia peli-intressejä.
Lähtökohtaisesti nettipelailu mielessä mutta jos olet lähettyvillä ja juttu luistaa niin saatat saada myös lautapeliseuraa, tiedä vaikka yleisystävänkin! Aikataulu olisi iltapäivät/alkuillat vaihtelevasti, mutta yleensä useampi viikossa.

Vaihtelen monesti pelejä, mutta suurimmat mainstreamit ei yleensä pure, jätän mobat/mmo:t/ccg:t/fortnitet/cs:t/sieget väliin.
Sota, rakentelu, fysiikkaleikit, toiminnat toimii, _pääosin cooppeina_. Jos jotain takuusuosikkeja listaisin niin Steel Division 2, Space Engineers, MoW2:AS2, SupCom:FA, GR:Wildlands... Uudempina RDR2 (PC), Far Cry 5 olisi kiva coopata, Sniper Elitet.. Tuli sitä Overwatchiakin pelattua jonkin aikaa (about high plat) mutta yhteisön suolaisuus alkoi itkettää.

Jos joku noista nappaa (varsinkin takuusuosikeissa) niin pistä postia! Olethan mielellään "aikuinen", esim 25-35?

24.12.2019

Vertaistukea ehkäpä?

Nainen, 20 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Ois kivaa jutella jonkun kanssa, joka on elämässä kokenut kovia eikä enää koe tulevaisuuden tuovan mitään odottamisen arvosta. Tuntuu et oon ite ihan umpikujassa, vailla mitään tulevaisuutta. Mietinnässä on ollut elämän päättäminen, ehkä ennen sitä tehä kaikkee hulluu, elää kuin viimeistä päivää. Kaipaan vertaistukea. Oon yrittäny parantaa tilannettani monella tapaa, "harrastanut" ittensä kehittämistä, mut siltikin, koen kompastuneeni elämäni syvimpään kuoppaan, tällä kertaa pääsemättä sieltä ylös. Noin kahdeksan vuoden ajan oon kärsinyt, loppua ei vaan näy.

23.12.2019

Moi olen 24v mies

Mies, 24 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Hei, olis kiva tutustua muihin add/adhd tyyppeihin koska tämä on vaikuttanut elämääni merkittävästi ja olisi kiva tutustua samankaltaisiin ihmisiin.
Tykkään jutella pitkään ja ehkä takertuakkin mielenkiintoisiin aiheisiin laidasta laitaan. Minusta saa siis seuraa lenkille, kahville, baariin tai muuten vain juttelemaan. En osaa kovinkaan hyvää esittelyä tehdä vaikka se kannattaisi mutta toivon että joku rohkea nappaa tästä kiinni ja tutustuu ihan kasvotusten koska se on ainakin itselleni helpompaa.

Sivu
Takaisin ylös