Ilmoitukset alueelta Jämsä (5 kpl)

 - 
 
8.12.2019

Kaveri-ilmoitus #755678

Mies, 24 vuotta, Jämsä, Keski-Suomi

Löytyykö täältä kaveri-ihmisiä? Olen 24-vuotias leikkityöläinen Keski-Suomesta, ja etsin uusia tuttavuuksia joko IRL tai ihan nettipohjalta. Asuinpaikalla ei siis välttämättä väliä :) Eikä muillakaan ominaisuuksilla, mutta samanikäistä juttuseuraa etsin.

Mielenkiintoa minussa herättää musiikki, videopelit (PC, kasvoin Nintendon parissa) ja tietokonehommelit. Viimeisimpänä mainitusta kävin suorittamassa parikin perustutkintoa mutta lopputulevaisuus jäi auki kun sairastuin psyykkisesti. Tulevaisuus kuitenkin näyttää valoisalta ja jaksan pyörittää kumppanini kanssa kotia, huolehtia pehmoeläimistämme ja hakea lähes vakaata toimeentuloa joka kuukausi Kelalta. Innostun myös muutaman kuukauden kausissa milloin mistäkin asiasta unohtaakseni sen myöhemmin.

Sen voin mainita, että mikään gamer gurl en nykyisellään ole, mutta välillä tulee pelattua yksin tai kaksin Stardew Valleyta, Simssejä, SA-MP:tä ja THUG Prota. Mainitakseni vanhempia suosikkeja, RollerCoaster Tycoon 2, ensimmäinen The Sims ja Portal 2 ovat varmaan pysyvä top 3 sattumanvaraisessa järjestyksessä. Ja totta kai Mega Man -pelit sitten Nessillä.

Jos koit jotain samaistuttavaa tai muuten kiinnostavaa, ota toki yhteyttä niin jutustellaan. Kuuntelen mielelläni miten sulla menee. Discordia ja Steamia löytyy ja ne saa tarvittaessa :) Näkyillään tai kirjoitellaan!

28.9.2019

Röhröh

Nainen, 19 vuotta, Jämsä, Keski-Suomi

Oon -00/ 19v tyttö. Kavereita etin ihan vaikka jutusteluseuraks, tai mahollisesti seuraks vaikka kahville/baariin/ jne. Ei oo väliä sukupuolella eikä asuinpaikkakunnalla.

30.4.2018

Ystävää

Nainen, 25 vuotta, Jämsä, Keski-Suomi

Moi. Täällä 25v nainen Jämsästä etsii naispuolisia ystäviä. Olen luonteeltani empaattinen, tunteellinen, herkkä ja ujo varsinkin porukassa mutta tykkään jutella. Harrastan lenkkeilyä ja uintia. Tykkään jutella syvällisiäkin. Olisi kiva löytää sellainen ystävä jonka kanssa voi jutella kaikesta, myös syvällisiä. Ja tehdä asioita yhdessä. Ei haittaa vaikka asuisit kauempana mutta olisi kiva jos olisit Keski-Suomesta tai Pirkanmaalta. :)

29.3.2018

Uusia ystäviä

Mies, 23 vuotta, Jämsä, Keski-Suomi

Moikka,

Olen kesällä 24 vuotta täyttävä nuorimies Jyväskylän läheltä, ja päätin kerrankin tehdä ilmoituksen nettiin uusien ystävien löytämiseksi. :) Olen asunut koko elämäni täällä samoissa maisemissa, mutta matkustelen säännöllisesti etenkin Jyväskylässä, Tampereella, Mikkelissä, Lahdessa ja Helsingissä. Työskentelen urheilun parissa, ja urheilu on ollut jo pienestä saakka minulle henkireikä. Sen ohella matkustelu, musiikki, hyväntekeväisyys ja eläimet ovat minulle tärkeitä. Olen hyvin eläinrakas.

Perheeni ja läheiset ovat olleet ja tulevat aina olemaan elämäni tärkeimpiä asioita, mutta uusille ystäville olisi ehdottomasti tilaa. Kotikaupungissani on vähän ystäviäni, sillä moni heistä on muuttanut muualle. Matkustelen monesti tapaamaan heitä eri paikkakunnille. Hyvien ihmissuhteiden ylläpitäminen on minulle vuodesta toiseen ollut tärkeää.

Pidän itseäni helposti lähestyttävänä, ja olen näin nuoreksi nähnyt elämää jo melko paljon. Minun kanssani on helppoa tutustua, ja varsinkin huumorista pitävien ihmisten kanssa tulen varmasti hyvin juttuun. :) Olen kiinnostunut melkeinpä aiheista kuin aiheista, mutta mitä tulee päihteiden käyttämiseen, tupakkaa ja nuuskaa en ole koskaan kokeillut. Toivottavasti kumpaakaan niistä en kokeile jatkossakaan. Alkoholia juon satunnaisesti.

Alla olevasta sähköpostiosoitteesta (tomppa_94_@hotmail.com) minut saa hyvin kiinni päivittäin, mikäli juuri sinä koet, että meillä voisi olla mahdollisuus tutustua lisää. :)

Takaisin ylös