Ilmoitukset alueelta Jämsä (8 kpl)

 - 
 
eilen

Kiireetöntä kaveruutta

Mies, 25 vuotta, Jämsä, Keski-Suomi

Olen -95 vuoden mies. Mielenkiinnonkohteisiini kuuluu tietokoneiden kanssa touhuaminen, ruuanlaitto, sähkörummut (sori naapurit) sekä musiikin kuluttaminen sekä vinyylinä että digitaalisena. Viihdyn kotona koneella videoiden tykönä, mutta en pistä pahakseni käydä ulkona mikäli seuraa siihen löytyy. Pelaisin pelejä mikäli tarpeeksi kiinnostavia pelejä osuisi kohdalle. Muuten olen jämähtänyt akselille Stardew Valley - Sims - THPS.

Kuten harrastuksistani näkyy, tykkään viettää aikaa kotona ja ideaalia ajanviettoa kaverin kanssa mielestäni onkin esimerkiksi päättömien videoiden katselu sohvalla tai vanhojen pelien pelaaminen NESsillä tai pleikkarilla. Minulle huumori on tapa lähestyä asioita mutta yhdessä nauramisen lisäksi kanssani voi käydä myös syvempiä keskusteluja.

Minua on sanottu käytännönläheiseksi, huolehtivaksi ja vähän lapsenmieliseksi. Paremman kuvan minusta saa tutustuessa. Yhteydenottokanavia löytyy sähköpostin lisäksi Discordia ja muita viestimiä. Toivon että olet 90-luvulla syntynyt mutta muuten iällä tai sukupuolella ei ole merkitystä.

21.3.2021

Seuraa lähialueilta?

Nainen, 36 vuotta, Jämsä, Keski-Suomi

Heippa!

Muutin Jämsään, enkä tunne Keski-Suomen alueelta ketään! Löytyisikö lähialueilta kavereita? Minulle kelpaa kaikenikäinen seura, kunhan et ole seurustelusuhteen perässä tai ihan tuppisuu. Sukuni on osittain Karjalasta ja se näkyy luonteessa :)

Kiinnostun kaikesta ja haluan oppia koko ajan jotain uutta kädentaidoista kieliin ja musisoinnista liikuntalajeihin ja puutarhanhoitoon. Myönnän, minulla on liian monta aloitettua projektia ja puolitiehen opittua taitoa. Syytän tästä raskasta, mutta toisaalta antoisaa työtäni.

Etsin seuraa melomaan, laskettelemaan, retkeilemään, veneilemään, uimaan luonnonvesissä, marjastamaan ja sienestämään. Tai oikeastaan mihin vain aktiviteettiin ulkona. Ei ole tavatonta, että linnottaudun kesällä asumattomaan saareen viikoksi tai jopa pariksi akvarellikamojen, kirjojen ja trangian kanssa ilman puhelinta. Jos osaat kalastaa, niin tämä on taito jonka todellakin haluan oppia! Olen elämäni aikana saanut virvelillä vain yhden meriahvenen.

Toisaalta on minussa myös urbaani puoli. Lähden mielelläni Jyväskylään tai Tampereelle maistelemaan uusia makuja ravintoloihin, kahvittelemaan tai (max. kahdelle) tuopilliselle. Vaateshoppailua en harrasta, mutta en pane pahakseni satunnaista piipahdusta kirppiksillä ja toreilla. Koronan vuoksi puuhastelu kaupungissa on menettänyt merkityksen, kun ei enää ole tapahtumia ja livemusiikkia.

Koitan vältellä ruutuaikaa, eli en välttämättä vastaa heti viesteihin - ethän loukkaannu tästä. Pääasia, että kahdenkeskeisessä tilanteessa olet aidosti läsnä, etkä ole puhelin jatkuvasti kourassa tällöin. Arvostan ihmisessä kultaista keskitietä, rationaalisuutta, herkkyyttä ja kykyä ymmärtää, että harva asia maailmassa on mustavalkoinen. Ei ole keskustelunaihetta, joka olisi minulle liian arka tai vaikea. En ole lainkaan hengellinen ihminen, mutta jos sinä olet niin osaan kunnioittaa sitä. Iso plussa, jos et tykkää kuunnella radion listahittejä. Jos tykkäät, niin älä tee sitä ainakaan minun seurassa :)

28.9.2019

Röhröh

Nainen, 19 vuotta, Jämsä, Keski-Suomi

Oon -00/ 19v tyttö. Kavereita etin ihan vaikka jutusteluseuraks, tai mahollisesti seuraks vaikka kahville/baariin/ jne. Ei oo väliä sukupuolella eikä asuinpaikkakunnalla.

Takaisin ylös