Ilmoitukset alueelta Jämsä (5 kpl)

 - 
 
28.9.2019

Röhröh

Nainen, 19 vuotta, Jämsä, Keski-Suomi

Oon -00/ 19v tyttö. Kavereita etin ihan vaikka jutusteluseuraks, tai mahollisesti seuraks vaikka kahville/baariin/ jne. Ei oo väliä sukupuolella eikä asuinpaikkakunnalla.

29.3.2018

Uusia ystäviä

Mies, 23 vuotta, Jämsä, Keski-Suomi

Moikka,

Olen kesällä 24 vuotta täyttävä nuorimies Jyväskylän läheltä, ja päätin kerrankin tehdä ilmoituksen nettiin uusien ystävien löytämiseksi. :) Olen asunut koko elämäni täällä samoissa maisemissa, mutta matkustelen säännöllisesti etenkin Jyväskylässä, Tampereella, Mikkelissä, Lahdessa ja Helsingissä. Työskentelen urheilun parissa, ja urheilu on ollut jo pienestä saakka minulle henkireikä. Sen ohella matkustelu, musiikki, hyväntekeväisyys ja eläimet ovat minulle tärkeitä. Olen hyvin eläinrakas.

Perheeni ja läheiset ovat olleet ja tulevat aina olemaan elämäni tärkeimpiä asioita, mutta uusille ystäville olisi ehdottomasti tilaa. Kotikaupungissani on vähän ystäviäni, sillä moni heistä on muuttanut muualle. Matkustelen monesti tapaamaan heitä eri paikkakunnille. Hyvien ihmissuhteiden ylläpitäminen on minulle vuodesta toiseen ollut tärkeää.

Pidän itseäni helposti lähestyttävänä, ja olen näin nuoreksi nähnyt elämää jo melko paljon. Minun kanssani on helppoa tutustua, ja varsinkin huumorista pitävien ihmisten kanssa tulen varmasti hyvin juttuun. :) Olen kiinnostunut melkeinpä aiheista kuin aiheista, mutta mitä tulee päihteiden käyttämiseen, tupakkaa ja nuuskaa en ole koskaan kokeillut. Toivottavasti kumpaakaan niistä en kokeile jatkossakaan. Alkoholia juon satunnaisesti.

Alla olevasta sähköpostiosoitteesta ([email protected]) minut saa hyvin kiinni päivittäin, mikäli juuri sinä koet, että meillä voisi olla mahdollisuus tutustua lisää. :)

Takaisin ylös