Ilmoitukset alueelta Heinola (6 kpl)

 - 
 
24.3.2020

Kaveria heppaharrastuksen pariin

Nainen, 25 vuotta, Heinola, Päijät-Häme

Hei! Olisi kiva aloittaa ratsastus uudelleen muutaman vuoden tauon jälkeen. Vielä kivempaa se olisi jos voisi mennä tallille yhdessä jonkun kanssa.
Olen 25v maanläheinen ja eläinrakas nainen Heinolasta.

Jos tämmöinen kiinnostaa, niin laita ihmeessä viestiä, niin höpötellään lisää. Iällä ei ole mulle mitään merkitystä, jos vaan muuten yhtään synkkaa.
Myös jos sulla on omia heppoja ja kaipaat seuraa tai apua tallille niin kerro ihmeessä. Voisin myös vuokrata hevosta jos sulla olis sellainen tarjota.

17.1.2020

Heippa!

Nainen, 34 vuotta, Heinola, Päijät-Häme

Oon 34- vuotias nainen, äiti ja vaimo Heinolasta. Oon huumorintajunen, eläinrakas ja aina valmis kaikkeen hauskaan. Kotoa löytyy neljä kissaa ja koiranpentu.
Musta saat seuraa teelle, drinkeille, lenkille tai vaikka viettämää leffailtaa. :)
Pieni välimatka ei oo mikää este.
Pistä ihmeessä viestiä jos kiinnostuit. :)

23.12.2018

Etsin oikeita ystäviä :)

Nainen, 39 vuotta, Heinola, Päijät-Häme

Oon muualta muuttanut Heinolaan ja olisi kiva saada ystäviä ja kavereita Päijät-Hämeestä. Frendejä on kyllä paljon muttei ketään näillä seuduilla.

Oon 39v nainen ja oon aina tullu kaikkien kanssa hyvin juttuun, hyväksyn ihmiset sellaisenaan. Oon taiteellinen ja eläinrakas ja kuten eräs ystäväni sanoi "kävelevä tietotoimisto". Luen tosi paljon ja haluan oppia uutta joka päivä. Tykkään keskustella, somettaa, nähdä, auttaa toisia, syödä ulkona yms. Alkoholia en käytä lainkaan eli baariin et tuu mua saamaan.

Olitpa minkäikäinen tahansa, minkä maalainen tahansa, mitä sukupuolta vaan, haluan tutustua juuri Sinuun. :)

16.11.2018

Moikka

Nainen, 30 vuotta, Heinola, Päijät-Häme

Ystävää täällä etsii 30-vuotias nainen Heinolasta. Minulla on kaksi koulu ikäistä lasta ja aviopuoliso,sekä kaksi koiraa. Toisin sanoen siis kaikki melkeenpä mitä toivoa voi, mutta ystävää, jonka kanssa jakaa niin arkea, kuin juhlaa ei ole. En ole täältä päin lähtöisin ja ystävät ovat jääneet toiselle/toisille paikkakunnille. Kaipaan aikuista juttuseuraa. Olen iloinen, sosiaalinen ja spontaani persoona. Tykkään touhuta kaikkea maan ja taivaan väliltä. Minusta olisi kiva löytää kaveri, joka jakaisi kanssani ne arkiset kahvihetket ja välillä lähtisi myös baari iltaa viettämään, tai jos sattuu vaikka niin kivasti, että löytyisi saman henkinen pariskunta niin olisi kiva istua yhdessä iltaa rennossa tunnelmassa. Kaikki "lapselliset" ja "lapsettomat" sinkut tai parisuhteessa olijat laitelkaapa viestiä tulemaan. 😊

8.4.2018

Etsin ystäviä

Nainen, 58 vuotta, Heinola, Päijät-Häme

Hei! Olen 58 vuotias nainen Heinolasta. Etsin ystävää itselleni suurinpiirtein saman ikäisistä ihmisistä. Harrastuksena minulla on enimmäkseen kryptojen ratkominen ja pyöräilen lähes joka päivä. Muuten vietän paljon koti-iltoja. Olen ihan mukava henkilö.

Olisi kiva tutustua uusiin ihmisiin, jutella eri asioista ja ehkä joskus tavatakkin. Jos kiinnostaa saada hyvä ystävä, ota yhteyttä. Uudet ystävät ovat aina tervetulleita :)

Takaisin ylös