Ilmoitukset alueelta Heinola (10 kpl)

 - 
 
31.7.2022

MOI

Mies, 70 vuotta, Heinola, Päijät-Häme

Asun Heinolassa omatotitalossa oleneläkeläinen kaipais huumorintajuista juttuseuraa tanssimaan ja muihin harrastuksiin omakotitallossa puuhaariittää olen syntypältäni karjalainen Valtimolta.

21.7.2022

Hola kaikille 👋 !

Mies, 34 vuotta, Heinola, Päijät-Häme

Etsin hyviä ystäviä elämääni, joten tässä ilmoitukseni:
Nimeni on Toni, ja olen eläkkeellä.

Luonteeltani olen veljellinen (kaikki me ollaa ihmisii), hyväntahtoinen, luotettava, reilu, ymmärtäväinen, pikkutarkka, laiska, itsekäs, auttavainen, mukavuudenhaluinen, jne. lista on pitkä ja en ole täydellinen, kuten ei kukaa meistä, mutta se ei tarkoita että olisin kehno kaveri. Uskoisin olevani myös ambivertti.
Horoskooppini: Jänis 🐇 ja Neitsyt ♍ (näiden kuvauksista suurinosa osuu kohdalleni).

Harrastuksiini kuuluvat videopelien pelailu, leffojen/sarjojen/muun ohjelman kattelu (myös piiretyt/anime), musiikin kuuntelu, sarjakuvien ja lehtien lukeminen, sekä eri asioiden suunnittelu.
On myös olemassa paljon harrastuksia mitä en ole elämässäni kokeillu, ja nämä harrastukseni ovat tällä hetkel tauvolla: Lauta-ja korttipelit, sekä legot. Sekä on olemassa monia harrastuksia joita en ole koittanut.

Tykkään myös välillä tehä ruokaa, matkustaa, käydä tapahtumissa/paikoissa, selailla erinlaisia verkkosivuja, tutkia asioita, pelata bilijardii, keilata, jne.

Etsin siispä uusia ystäviä elämääni, joiden kanssa voisi viettää livenä aikaa silloin tällöin, ja puuhata jotai, jutella, tai ihan vaan nauttia seurasta.
Yhteyttä saa ottaa 😌

2.6.2022

Heippa!

Nainen, 26 vuotta, Heinola, Päijät-Häme

Äiti ihminen täällä huutelee. Olis kiva löytää kavereita/ystäviä. Oon 26v, ylisosiaalinen, adhd, tutustun tosi helposti uusiin ihmisiin. Tykkään hoppailla, kierrellä kirppiksiä, käydä ulkona, viettää koti-iltoja. Löytyy siis 3v poika, 2v tyttö ja 9kk tyttö ja lisää lapsia luvassa.🤪 Oon naimisissa, välillä vaan kaipaa sitä naispuolista seuraa, tuo mies ei siihen kykene. Oon tosi räväkkä ihminen, en hirveesti välitä ujoista ihmisistä, tykkään jos heti synkkaa ja on paljon aiheita mistä jutella. Koirat on myös se juttu. Ei oo väliä mistä päin maailmaa kavereita löytyy, auto on keksitty ja sitä voi tarvittaessa käyttää.😉 Paa viestii tulemaan jos kiinnostuit.

1.4.2022

Herkkiä ystäviä

Nainen, 50 vuotta, Heinola, Päijät-Häme

Täällä aikuinen kohta 50v nainen. Kaipaan ystävää joka olisi ehkä herkkä. Kaikenlaista ajatuksia omia kokemuksia. Voisimme olla vertaistukea toisillemme. Minua vaivaa välillä yksinäisyyden kokemus ja siksi etsin sydänystävää. Iloa voi löytää yhdessä ajatuksia vaihtamalla ja hienoa olisi jos pystymme puhumaan esim herkkyydestä ja sen tuomista asioista. Minulla on ollut masennusta riesana. Ystävät antavat toisilleen tukea mahdollisuuksien puitteissa.
Luonto, eläimet kiinnostavat. Liikuntaa harrastan aina välillä. Asun yhdessä avopuolisoni kanssa. Meillä pieni koira.

30.11.2021

Hellou

Mies, 28 vuotta, Heinola, Päijät-Häme

Morjens. Olen 28v juuri eilen täyttänyt uusi paikka kunnalla ja etsiskelen tuttavia ja kavereita jonka kanssa vaikka kävisi bissellä ja muutenkin viettäisi aikaa. Olisi kiva toisaalta oppia kaupunkia koska tosiaan vasta muuttanut.

Luonteeltani olen pikkusen sisään kääntyny ja ehkä joissain tapauksissa jopa vaikea lähestyttävä. Mutta avoimin mielin kyllä uutta seuraa etsin eli rohkeasti vain.

Iällä ja sukupuolella ei juuri ole merkitystä kuha juttu jotenkin edes listaisi.

22.1.2021

Helou!

Nainen, 25 vuotta, Heinola, Päijät-Häme

Tule rohkeesti juttelemaan vaikka snäpissä niin katsotaan miten juttu lähtee luistamaan :) Olis kiva tutustua uusiin ihmisiin! snäpchat on millammar

16.11.2018

Moikka

Nainen, 30 vuotta, Heinola, Päijät-Häme

Ystävää täällä etsii 30-vuotias nainen Heinolasta. Minulla on kaksi koulu ikäistä lasta ja aviopuoliso,sekä kaksi koiraa. Toisin sanoen siis kaikki melkeenpä mitä toivoa voi, mutta ystävää, jonka kanssa jakaa niin arkea, kuin juhlaa ei ole. En ole täältä päin lähtöisin ja ystävät ovat jääneet toiselle/toisille paikkakunnille. Kaipaan aikuista juttuseuraa. Olen iloinen, sosiaalinen ja spontaani persoona. Tykkään touhuta kaikkea maan ja taivaan väliltä. Minusta olisi kiva löytää kaveri, joka jakaisi kanssani ne arkiset kahvihetket ja välillä lähtisi myös baari iltaa viettämään, tai jos sattuu vaikka niin kivasti, että löytyisi saman henkinen pariskunta niin olisi kiva istua yhdessä iltaa rennossa tunnelmassa. Kaikki "lapselliset" ja "lapsettomat" sinkut tai parisuhteessa olijat laitelkaapa viestiä tulemaan. 😊

8.4.2018

Etsin ystäviä

Nainen, 58 vuotta, Heinola, Päijät-Häme

Hei! Olen 58 vuotias nainen Heinolasta. Etsin ystävää itselleni suurinpiirtein saman ikäisistä ihmisistä. Harrastuksena minulla on enimmäkseen kryptojen ratkominen ja pyöräilen lähes joka päivä. Muuten vietän paljon koti-iltoja. Olen ihan mukava henkilö.

Olisi kiva tutustua uusiin ihmisiin, jutella eri asioista ja ehkä joskus tavatakkin. Jos kiinnostaa saada hyvä ystävä, ota yhteyttä. Uudet ystävät ovat aina tervetulleita :)

Takaisin ylös