Ilmoitukset alueelta Hämeenkyrö (9 kpl)

 - 
 
1.6.2024

Hellou!

Nainen, 30 vuotta, Hämeenkyrö, Pirkanmaa

Etsin kaveria/kavereita jakamaan samoja kiinnostuksen kohteita ja elämän iloja ja suruja. Koen olevani introvertti, mutta osaan olla myös hyvinkin sosiaalinen. Voin olla alkuun vähän varautunut, mutta kun tutustuu paremmin olen todella puhelias ja heitän paljon läppää. Luonnettani kuvailisin hyvin huumorintajuiseksi, olen sarkastinen, avoin, rehellinen, empaattinen, suorasanainen ja läheiset sanoo temperamenttiseksi. Olen rikosohjelmien suurkuluttaja, tykkään kauhusta, tatuoinneista ja musiikista. Olen lapsi- ja eläinrakas ja olenkin 8-vuotiaan pojan äiti ja koirakin löytyy. Perheeni ja poikaystäväni ovat tärkeitä, mutta hyvä ystävä vielä puuttuu. Olisi kiva löytää kaveri, jonka kanssa voisi puhua kaikesta diipistäkin ja käydä vaikka elokuvateatterissa pelkäämässä kauhuleffan parissa. Ota yhteyttä jos samaistut!

24.5.2023

Morjesta, naispuolista kaveriseuraa

Mies, 32 vuotta, Hämeenkyrö, Pirkanmaa

Moro. Olen 32 vuotias mies Hämeenkyröstä

Teen äijäduunia ja miehien kanssa tulee oleskeltua päivät pitkät ja kyseistä sukupuolta edustavia ystäviä löytyy omasta takaa, tarvitsisin siis vastapainoksi vastakkaista sukupuolta olevaa kaveria. Löytyy naispuoleisia kavereitakin, mutta kaikki ovat karanneet paikkakunnalta, sekä lähialueilta ja välimatkat on pitkiä. Olen aika introvertti ja viihdyn omissa oloissani, mutta jaksamista löytyisi juttuseuralle esim. kävelylenkkien, kahvittelun tai vaikka pc pelailun kautta.

Olen melko liberaali arvoiltani ja minun kanssa pystyy keskustelemaan aiheesta kuin aiheesta ja kiinnostuksen kohteita on paljon. Musiikin tekeminen on lähellä sydäntäni, teen kaikennäköistä. Etsisin siis ystävää jolla olisi juttua ja jolla olisi aikaa minulle, mitä en todellakaan liiaksi tarvitse, kunnioitan sinun omaa tilaasi ja en ole tyrkky. Mitään bileseuraa en hae vaan aitoa ihmiskontaktia, jonka kanssa jutella asiaa tai vaikka vain paskaa.

Jos kiinnostaa otahan yhteyttä.

29.3.2023

Olisitko ystävä mulle?

Nainen, 47 vuotta, Hämeenkyrö, Pirkanmaa

Olen 47 vuotias nainen. Perhe löytyy, etsin ystävää. Sukupuolella tai iällä ei ole väliä. Olen hieman introvertti ja arka tutustumaan, mutta minusta saa luotettavan ystävän. Tulen hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Olen iloinen, sosiaalinen, avoin ja huumorintajuinen.
Rakastan kirppareita ja livemusaa, rakastan parantaa maailmaa ja innostun helposti uusista asioista.
Minulla on päivätyö hoitoalalla.
Vähän liian usein ajattelen, mitä muut ajattelee vaikkei pitäisi. Elämässä on ollut paljon vastoinkäymisiä ja mottoni lieneekin, että se mikä ei tapa, se vahvistaa.
Tule elämääni ja tehdään yhdessä tästä elämästä hauskempaa.
Odotan innolla viestiäsi.

15.11.2020

Luotettavia, rehellisiä ystäviä haussa.

Nainen, 27 vuotta, Hämeenkyrö, Pirkanmaa

Hei! Olen juuri muuttanut pian 28 vuotias nainen, täältä Hämeenkyröstä. Kaikki on vielä uutta ja outoa, enkä tunne täältä ketään. Ois kiva saada lenkkeily seuraa, että ei tarviisi tuolla pimeydessä yksin, omien ajatusten kanssa matkata. Pidän eläimistä, varsinkin koirista ja kissoista. Kiva ois muutenkin tavata ja keksiä jotain mielekästä tekemistä. Minulla ei ole väliä oletko mies vaiko nainen, minulla juttu luistaa. Mitään seksin vonkaaja en kuitenkaan halua. Rajat kaikessa.

3.11.2020

Moikku!

Nainen, 19 vuotta, Hämeenkyrö, Pirkanmaa

Muutin poikaystäväni kanssa Espoosta Pirkanmaalle noin kuukausi sitten,
jouduin tämän vuoksi jättämään taakse kaverit ja perheeni.
Etsinnässä olisi ystävä/ystäviä ihan arkiseen ajanviettoon tai vaikka yhteiseen harrastukseen! :)

Luonteeltani olen avoin, huumorintajuinen ja kiltti. Kiinnostuksen kohteitani ovat mm. urheilu, musiikki, elokuvat ja piirtäminen. Lisäksi minulla on kaksi koiraa joiden kanssa tykkään touhuta.

Suoritan tällä hetkellä lukio-opintojani loppuun aikuislukiossa Tampereella. Liikun autolla, eli voit asua pidemmänkin matkan päässä :)

Laittele viestiä niin jutellaan lisää!

4.5.2020

Parannetaan maailmaa!

Nainen, 44 vuotta, Hämeenkyrö, Pirkanmaa

Iloinen, avoin, aito ja sympaattinen 44 -vuotias nainen etsii ystävää.
Innostun uusista asioista. Tykkään flirttailla ja parantaa maailmaa.
Tykkään luonnosta, inhoan kylmää.

Olen ollut pitkään naimisissa, elämä on satuttanut ja kolhinut, mutta mikä ei tapa, se vahvistaa. En tule menneessä, enkä etsi parisuhdetta, vaan ystävää.

Jään odottamaan postiluukun kolinaa.....

18.5.2019

uusia tuttavuuksia

Nainen, 29 vuotta, Hämeenkyrö, Pirkanmaa

Hei, olen 29-vuotias nainen Hämeenkyröstä. Luonteeltani olen aluksi hiljainen ja ujo. Mutta sitten kun tutustun paremmin uuteen ihmiseen, löytyy minusta räväkkäkin puoli. Asustenlen mieheni ja kissan kanssa, eli en hae uutta parisuhdetta. Harrastuksiini kuuluu ratsastus ja erillaiset liikunta muodot. Työkseni teen vuorotyötä pääiväkodissa.

Miksi sitten haen uusia tuttavuuksi? Olisi kiva tutustua uusiin ihmisiin. Olisi kiva kokeilla uusia juttuja. Ja muutenkin haluaisin uusia ystäviä, ystäviä ei ole liikaa.

Takaisin ylös