Ilmoitukset alueelta Hämeenkyrö (4 kpl)

 - 
 
8.6.2020

Sinustako ystävä?

Nainen, 21 vuotta, Hämeenkyrö, Pirkanmaa

Moikka! 😊 Toiveissani olisi kaveri/ystävä, jonka kanssa voisi vaikka jutella kahvikupposen äärellä, ulkoilla ja tehdä ihan tavallisia asioita. Asumme kihlattuni ja koiramme kanssa Pirkanmaalla. Olen siis etsimässä ystävää, en treffikumppania😁 Arvostan ihmisessä eniten aitoutta, luotettavuutta ja rehillisyyttä. Esimerkiksi sukupuolellasi, seksuaalisella suuntautumisella tai ulkonäölläsi ei ole väliä, vaan SINÄ ihmisenä merkitset🌻

4.5.2020

Parannetaan maailmaa!

Nainen, 44 vuotta, Hämeenkyrö, Pirkanmaa

Iloinen, avoin, aito ja sympaattinen 44 -vuotias nainen etsii ystävää.
Innostun uusista asioista. Tykkään flirttailla ja parantaa maailmaa.
Tykkään luonnosta, inhoan kylmää.

Olen ollut pitkään naimisissa, elämä on satuttanut ja kolhinut, mutta mikä ei tapa, se vahvistaa. En tule menneessä, enkä etsi parisuhdetta, vaan ystävää.

Jään odottamaan postiluukun kolinaa.....

18.5.2019

uusia tuttavuuksia

Nainen, 29 vuotta, Hämeenkyrö, Pirkanmaa

Hei, olen 29-vuotias nainen Hämeenkyröstä. Luonteeltani olen aluksi hiljainen ja ujo. Mutta sitten kun tutustun paremmin uuteen ihmiseen, löytyy minusta räväkkäkin puoli. Asustenlen mieheni ja kissan kanssa, eli en hae uutta parisuhdetta. Harrastuksiini kuuluu ratsastus ja erillaiset liikunta muodot. Työkseni teen vuorotyötä pääiväkodissa.

Miksi sitten haen uusia tuttavuuksi? Olisi kiva tutustua uusiin ihmisiin. Olisi kiva kokeilla uusia juttuja. Ja muutenkin haluaisin uusia ystäviä, ystäviä ei ole liikaa.

Takaisin ylös