Ilmoitukset alueelta Etelä-Pohjanmaa (144 kpl)

 - 
 
2 päivää sitten

Moikka kaipaisi uusia kavereita elämääni

Nainen, 28 vuotta, Etelä-Pohjanmaa

Hei täällä ruurun toisessa päässä on 28vuotias nainen Etelä-Pohjanmaalta asun,pienessä yksiössä,kova halu ois muuttaa takasin omakotitaloon.Luonteelta olen rauhallinen,rento,luotettava,rehellinen,eläim/lapsi raskas.
Harrastuksiin kuuluu lenkkeily,pyöräily,kirppikset,luonto,eräjormaillu,leipomominen
Asiat josta pidän hyvä musa,hyvä ruoka/juoma,hyvä seura,kaverit,ystävät,perhe,tatuonit,lävärit,luonto,metsä,tähtitaivas,rauha,asialliset ihmiset.Ei oo väliä oletko nainen tai mies tai minkä ikäinen olet ja mistä toki plussa ois jos asusti lähellä Etelä-Pohjanmaalla jos hyvin juttuun tulee livenä nähä vaikkapa lenkkiseuraa,kahvittellu,uudet kaverit aina tervetulleita.Mutta mailaa jos nappaas.

17.10.2021

ystävän

Nainen, 73 vuotta, Seinäjoki, Etelä-Pohjanmaa

Etsin ystäviä,olen muuttanut Seinäjoelle 7kk sitten nuoremman poikani perheen toivosta.Olen alkujaan Helsingistä vaikkakin asuin 10v Pietarsaaressa jossa viihdyin hyvin,mutta mieheni kuoleman jälkeen olin valmis vaihtamaan kaupunkia.Käyn kuntosalilla,uimassa ja koiran kanssa kävelyllä olen nuorekas ja hyvä kuntoinen toistaiseksi ja nyt tuntuu,että olis mukavaa löytää ystävä jonka kanssa jakaa ajatuksia jne.

11.10.2021

yksinäinen

Mies, 40 vuotta, Alajärvi, Etelä-Pohjanmaa

"Yksin olet sinä ihminen, kaiken keskellä yksin."
Tällainen tavallinen perheellinen Jörn Donner joka lukee paljon, ajattelee liikaa. On sosiaalisesti kömpelö ja kausiluontoinen...
Elän ihmisten keskellä ja silti olen itseni ja ajatusteni kanssa yksin.
Kaipaisin jota kuta lapsen mielistä maailman ihmettelijää ja uneksijaa juttuseuraksi puhumaan isoista ja pienistä asioista.

10.10.2021

Hei

Nainen, 45 vuotta, Lapua, Etelä-Pohjanmaa

N. viikko sitten tul Lapualle muutettua ja nyt kaipais seuraa kahvittelun/ulkoilun/jutustelun merkeissä.
Nuorin poju on 3 1/2v ja hänelle ois kiva löytää ikäistään seuraa.
Kysymällä saa lisää tietää 😊

8.10.2021

Heippa kaikille kaveria etsiville!

Nainen, 35 vuotta, Etelä-Pohjanmaa

Muutin takaisin Etelä-Pohjanmaalle oleskeltuani ulkomailla useamman vuoden, joten ei oo yllättävää, että kaikki kaverit on kaikonneet jonnekin. Oon sosiaalinen ihminen, joten juttuseura tulis tarpeeseen, ja ois myös hauska kahvitella tai tehdä jotain muuta yhdessä, jos asut E-P:n alueella :) Tykkään juoksemisesta, lukemisesta ja kissastani, ja yleisesti ottaen mulla on vähän kyseenalainen huumorintaju. Äitini mielestä oon järkevä, joten jos järkevät ihmiset kelpaa sulle kaveriksi, kerro jotain itsestäs ja mä sit järkeilen jotain takaisin :)

2.10.2021

Hei

Nainen, 27 vuotta, Seinäjoki, Etelä-Pohjanmaa

Kaipaisin elämääni lähellä omaa ikää olevia naispuolisia ystäviä, joiden kanssa viettää aikaa esimerkiksi luontoreiteillä, salilla, kirppiksillä liikkuen tai ihan vain iltaa viettäen ja jutellen. Olen innostuvaa tyyppiä, joten minut saa mukaan moneen muuhunkin toimintaan. Elämäni on muuten melko hyvää ja tasapainoista, mutta ystävät puuttuvat. Työelämän rinnalle kaipaisin vapaa-ajan sosiaalisia suhteita. Olen rauhallinen, empaattinen ja kaikkien kanssa toimeen tuleva. Sydäntäni lähellä ovat luonto, eläimet, musiikin kuuntelu, läheiset ihmiset ja itsensä luova toteuttaminen kirjoittaen tai runoillen. Olen enemmän intovertti kuin ekstrovertti, joten toivon tutustumiselta aikaa. Tämä on minulle aivan uutta, joten alku tuntuu hieman jännittävältä, mutta laita rohkeasti viestiä jos tekstistäni löytyi samanhenkisyyttä. :)

21.9.2021

Moi! 😄

Mies, 28 vuotta, Etelä-Pohjanmaa

Olen 28-vuotias mies. Asustelen tällä hetkellä Ylihärmässä. (kotoisin pohjois-pohjanmaalta) Toivoisin saavani uusia kavereita täältäpäin koska mulla ei ole yhtään ystävää täällä. Haaveena olisi saada kavereita täältä. Asun vaimon ja kahden kissan ja koiran kanssa. Harrastuksiini kuuluu lenkkeily ja tietokoneella pelaaminen. 😄 Olen iloinen, luotettava, huumorintajuinen mies 😁 whatsapp, facebook, kik, snäppi ja insta löytyy ja myös discord 😄

16.9.2021

Ystäviä hakusessa

Mies, 36 vuotta, Lapua, Etelä-Pohjanmaa

Terve.
Oon rauhallinen 36v mies Lapualta ja kaipailen kaveria jutusteluun, ajan viettoon ja harrastusten pariin.
Harrastelen frisbeegolfia, lenkkeilyä ja jousiammuntaa. Muita mielenkiinnon kohteita on kalastus, pc-pelit, palapelit, scifi- ja fantasialeffat, -kirjat ja -sarjat, henkinen kehitys, luonnossa patikointi ja muu samoilu.
Kaverin iällä ja sukupuolella ei oo niin väliä.

15.9.2021

moikka

Nainen, 28 vuotta, Etelä-Pohjanmaa

Etsin uusia kavereita elämääni,ja juttuseuraa toki.Olen 28v Naikkoinen Seinäjoen läheltä asustellen yksin pienessä yksiössä.
Luonteelta olen rauhallinen rento omalainen huumoritaju,rehellinen luotettava,sanoin kyllä suoraan asiat välillä.
Harrastusiin kuuluu tällä hetkellä pyöräilly,lenkkeily,kirpikset ja välillä eräjormaillu mieheni kanssa.
Olisi kiva jos asuisit Etelä-Pohjanmaalla tai Pohjanmaalla että pystyys näkemään livenä kahvin,leffan merkeissä tai lähtee vaikka lenkille.
Mutta mailakaa jos kaipaatte uutta kaveri tai juttuseuraa.

10.9.2021

Juuri Jalasjärvelle muuttanut

Nainen, 21 vuotta, Kurikka, Etelä-Pohjanmaa

Etsin uusia saman ikäisiä kavereita mielellään täältä Jalasjärveltä, mutta toki muualtakin käy. Minulta löytyy koira jonka kanssa tulee toki lenkkeiltyä, mutta tykkään käydä juoksemassa, joten juoksukaveri olis hakusessa. Harrastan myös ratsastusta ja olen taiteellinen, mutta räväkkä persoona. Oon aina satasella mukana kaikessa ja toivon sulta vähän samaa. Oon todella iloinen ja energinen persoona joka on varustettu maalaisjärjellä. Löytyy snäp, wap ja ig joten jos kiinnostuit nii heitäppä viestiä :).

7.9.2021

Moi

Nainen, 37 vuotta, Seinäjoki, Etelä-Pohjanmaa

Päätin muokata vähän profiilini
Olen etsiny kauan ihmistä/ihmisii jotka pysyisi elämässäni kauemmin kuin vain sen hetken
Olen yksinäinen vaikka olen naimisissa ... ajan myötä tosiaan on hävinny ympäriltä ystäviä
Olen huumorintajuinen,kuunteleva,rento ja auttava hyväsydäminen
ISO plussa juuri olisi että minut hyväksyttäisiin juuri tälläisenä kuin olen! Kaikki saa unohtaa minut jos katsotaan ulkonäköö/kokoa!
EN etsi mitään seurustelusuhdetta!
Ilmoitus ei vanhene :)

Pelaan paljon pleikalla että jos kaipaa seuraa niin oon valmiina! Huumoria riittää minulla :)

3.9.2021

Moi

Mies, 26 vuotta, Seinäjoki, Etelä-Pohjanmaa

Hei, Olen mies, 26 v asun Seinäjoella,minulla ei ole täällä ystäviä haluan tutustua uusia ihmisiä,
Lenkille kahville
Laittakaa rohkeasti viesti mulle vastaan

28.8.2021

Heippahei

Nainen, 32 vuotta, Seinäjoki, Etelä-Pohjanmaa

Hakusessa olisi Etelä-Pohjanmaalta uusia tuttavuuksia naispuoleisista 28-40vuotiaista.
Olisi kiva tutustua ja saada ystäviä kun ei niitä monta ole.
Minusta saa seuraa lenkille, uimaan, kahville/teelle, elokuviin, pyöräileen, kirppareille, keikoille. Voi ehdottaa kyllä tekemistä, innostun helposti, mutta ehkä baariin ei saa ellei sielä ole joku sellanen esiintyjä josta ite tykkään.

Olen rauhallinen, innostuva, luotettava 32-vuotias nainen Seinäjoelta. Aluksi saatan olla hiljanen, mutta kun tutustuu niin olen kyllä puhelias. Minulla on pari koiraa ja kissaa. Harrastan swappailua, kirjeenvaihtoa, sarjojen kattomista, lenkkeilen. Tykkään myös joskus tehdä palapelejä.
Olisi kiva tutustua ensin sähköposteitse hieman ja katsoa sitten tuleeko meistä kaverit. Whatsappi löytyy.

28.8.2021

Kavereit

Mies, 23 vuotta, Etelä-Pohjanmaa

Moi, katotaan tulooko tästä mitään mutta kavereita etsin mut toki jos jotain vakavampaakin haluaa niin käy sekin mutta vaan naisista. Luonteeltani oon kiltti, luotettava ja puhelias. Pääasias harrastan ulkoiluu ja pelaamista. Olis kiva tavata vaikka lenkkeilyn tai kahvittelun merkeissä, en tahdo jaksaa kauaa jutella pelkästään netin kautta. Snäp ja discord löytyy mutta olis kiva täällä tutustua ensin edes vähän ennenkun/jos meinataan jutella jossain muualla.

Sivu
Takaisin ylös