Ilmoitukset alueelta Etelä-Pohjanmaa (127 kpl)

 - 
 
eilen

Moi 😊

Nainen, 32 vuotta, Alajärvi, Etelä-Pohjanmaa

Olen 32-vuotias nainen. Etsin uusia ystäviä lähialueelta. Luonteeltani olen sosiaalinen, iloinen, huumorintajuinen, rehellinen ja luotettava. Pidän kaikenlaisesta musiikista sekä eläimistä. Harrastan lukemista, käsitöitä, liikuntaa sekä kuorolaulua. Olisi mukava löytää ystävä kenen kanssa voisi jutella ja vaihtaa kuulumisia sekä käydä joskus vaikka kahvilla tai shoppailemassa. 😊 Jos tuntuu, että haluaisit tutustua paremmin, laita rohkeasti viestiä. 🤗

19.7.2021

Morjens!

Nainen, 25 vuotta, Etelä-Pohjanmaa

Ihmisiä on kerennyt hävitä ajan kanssa ympäriltä, kukin minnekin, ja olisikin siistiä tutustua uusiin, kenties samanlaisista asioista kiinnostuneisiin ihmisiin. Iällä, sukupuolella tai paikkakunnallasi ei ole väliä. Someissa en ole tällä hetkellä kovin aktiivisesti, mutta esim. Discord löytyy ja sieltä tavoittaakin parhaiten. Mieluusti myös tapaisin kasvotustenkin jos juttu luistaa =D
Pelailen pc:llä, en omista lemmikkejä mutta olen kissaihminen, introvertti.
Musiikkimaku painottuu paljolti industrial metalliin, technoon ja hardstyleen, vähän fiiliksen mukaan.
Tykkään myös spontaaneista jutuista ja minusta voisikin saada seuraa monenlaiseen, kuten geokätköilemään, pussi"kaljalle", ajelulle, yöuinnille, kahvilaan, leffailemaan, pelailemaan, nuotiolle tai joskus johonkin keikalle...
Mutta mainittakoon, että jos olet hyvin ulkonäkökeskeinen ja sulle kelpaa vain "virheettömät" kaverit, niin silloin tuskin tullaan juttuun.
Jos ny yhtään vaikutti siltä että haluisit tutustuu, niin laita viestiä! ^^

19.7.2021

Syksyä jo odotelles

Mies, 27 vuotta, Ilmajoki, Etelä-Pohjanmaa

Hellöy,

Minnuu kovasti kinostaa arkkitehtuuri ja sisustaminen. Vapaa-ajalla kuuntelen musiikkia tai äänikirjaa. Kirjastos, teatteris ja kahvilois pitäs käydä enemmän. Jos lähtisit kaveriksi?

Oon sitte muuten raivostuttavan tuttavallinen monelle tuntemattomallekin. Siihe saapi varautua.

Toiveena, jos sellasia nyt saa ees esittää, että suurinpiirtein omanikäisiä ihmisiä.

19.7.2021

Moro!

Mies, 28 vuotta, Seinäjoki, Etelä-Pohjanmaa

Olen 28-vuotias perheellinen mies Seinäjoelta. Harrastuksena elektroniikka, autot, kuntosali, jalkapallo ja kaikenlainen korjaaminen. Tällä hetkellä urheiluharrastukset tauolla. Tykkään myös luonnossa liikkumisesta. Etsin kavereita, jotka haluaisi tavata säännöllisesti tai käydä harrastuksissa, ikähaarukka noin 20-35 vuotta. Myös perhekavereita. Kotoisin olen alun perin ulkomailta, mutta nyt olen suomalaistunut.

Facebook
Instagram
WhatsApp

13.7.2021

Hei 😄

Nainen, 27 vuotta, Seinäjoki, Etelä-Pohjanmaa

Olen 27 vuotias Etelä-Pohjanmaalta.

Pidän eläimistä, elokuvista, sarjoista, luonnosta, uimisesta, kirjoittamisesta, pelaamisesta ja autoista.

Luonteeltani olen ujo, mukava ja ehkä hauska, vaikka vitsejä olen huono kertomaan. 😄
Minulle voi puhua ihan mistä vain. Mielenterveysongelmien kanssa olen kamppaillut koko ikäni.

Olisi mukava löytää joku juttukaveri, jonka kanssa olisi jotain edes yhteistä. 🙂

Sukupuolella ei ole merkitystä.
Iältäsi voisit olla 20-32 vuotias.
Jos satut asumaan 80 kilometrin säteellä, niin voitaisiin tavata ja tehdä yhdessä kaikenlaista esim, käydä kävelyllä, elokuvissa tai kahvilla. 🙂

Minulla on whatsapp, instagram ja discord.
Lisää discordissa tan_zu#3387 😄
Ja pahottelut jo etukäteen, jos en heti vastaa viestiisi takaisin. 🙂

9.7.2021

Kavereita

Mies, 21 vuotta, Seinäjoki, Etelä-Pohjanmaa

Moro! Oon 21v jätkä Seinäjoelta ja etin uusia kavereita täältäpäin. Muutaman kuukauden täällä jo asustanut ja olis kiva löytää vaikka viikonloppusin ryyppyseuraa tai ajokavereita sillä ilta/yöcruisailut on parasta näi kesäsi. Oon aluks vähä ujo (ihmispelko22) mut kyl mult rupee juttu lentää ku hetke aikaa on juteltu.

6.7.2021

No moikka!

Mies, 30 vuotta, Etelä-Pohjanmaa

Olen 30-vuotias mieshenkilö Etelä-Pohjanmaalta. Haussa olisi uusia kavereita lähiseudulta. Löytyy myös kaksi alakouluikäistä lastakin, heille olisi kiva löytää leikkiseuraa myöskin. Tällä hetkellä asun yksin ja harrastan kaikenlaista liikuntaa aina lenkkeilystä saliin ja erimuotoisiin eräilyihin. Luonto on todella lähellä sydäntä, kuin myös eläimet.

Laita viestiä jos kiinnostaa, aina on kiva löytää uusia tuttavuuksia.

3.7.2021

Heippa!

Nainen, 29 vuotta, Seinäjoki, Etelä-Pohjanmaa

Heippa!

Olen 29-vuotias Seinäjoella muutaman vuoden asunut nainen. Aviomieheni lisäksi perheeseemme kuuluu 3 vuotias lapsi sekä puoli vuotias vauva.

Olen iloinen, huumorintajuinen, empaattinen ja muutenkin ”jalat maassa” oleva tyyppi. Etsin ystävää, jolla mahdollisesti olisi samanikäinen/ikäisiä lapsia ja joka haluaisi ulkoilla ja viettää aikaa rennosti yhdessä. :)

Välillä järjestyy myös mahdollisuus päästä ilman lapsia liikkeelle, jolloin pidän esimerkiksi kirpputoreilla kiertelystä, ulkoilusta, kahvilla ja elokuvissa käymisestä.

Laita rohkeasti viestiä! :)

28.6.2021

Moikka! :)

Nainen, 26 vuotta, Kurikka, Etelä-Pohjanmaa

Moi!
Täällä kirjoittelee pian 26-vuotias nainen Jalasjärveltä, joka olisi vailla kavereita. Olen naimisissa oleva. Omistan koiran ja 2 kissaa. Olisi kiva, jos saisin seuraa jutteluun, koiran kanssa puistoon tai vaikka shoppailemaan. Harrastan lenkkeilyä ja pyöräilyä, joten niistä saisi minusta myös seuralaisen.

Ota yhteyttä rohkeasti ja kysy lisää! ☺️

25.6.2021

Ystäviä?

Nainen, 18 vuotta, Seinäjoki, Etelä-Pohjanmaa

Hei! Ole 18-vuotias nuori nainen ja etsin uusia tuttavuuksia seinäjoelta, tai tästä läheltä, (toki kauemmatkin paikkakunnat käy hyvin).

Tykkään kierrellä kaupoissa/kirppareilla, valokuvata, käydä kahvilla tai lenkillä tai ihan vain jutella :)! Lisäksi vapaa-ajan harrastuksiin kuuluu piirtäminen, animen katsominen ja välillä cosplayaaminenkin.

Luonteeltani olen todella lähestyttävä ja positiivinen, joten on sinäänsä helppo tutustua!

Jos kiinnostuit ja kaipaat myös uusia ystäviä, niin laitahan toki viestiä!😊

22.6.2021

Heippa!

Nainen, 24 vuotta, Alajärvi, Etelä-Pohjanmaa

Hei!
Olen kiva ja iloinen 24-v nainen, joka etsii elämäänsä uusia ihmisiä hiljattaisen muuton myötä. Minulla on hakusessa kivat tyypit Alajärven lähialueilta! Jos tykkäät urheilusta se on plussaa, mutta mitään sen kummempia kriteereitä uusille tuttavuuksille ei ole. Olisi kivaa myös saada leikkiseuraa taaperoikäiselle tytöllemme!

Ota rohkeasti yhteyttä niin tutustutaan!

22.6.2021

Moigga! 🤩🤩🙈🙈

Nainen, 32 vuotta, Etelä-Pohjanmaa

Pitkän pohdinnan jälkeen päädyin laittamaan tänne ilmoitusta ja kokeilemaan onneani. Ehkä tärppää tai ehkä ei, siitä huolimatta olen avoin uusille kokemuksille. ☺️☺️

Kesän tullessa, auringon paistaessa ja loman hiipiessä lähemmäksi on herännyt mieleeni ajatus, että olisi kiva saada seuraa lenkkipoluille ja uusien liikuntaharrastusten pariin uusista tuttavuuksista. Mietinkin, olisiko täällä innokkaita ihmisiä, jotka tahtoisivat lähteä ulos lenkille tai muuten vain tutustumaan erilaisten liikuntalajien merkeissä? Jos oikein natsaa, voisi kahvitkin olla paikallaan. 🤩 Hakusassa tällä hetkellä lähestulkoon samanikäinen naispuolinen kaveri, jonka kanssa voisin ehkä tulevaisuudessa jakaa avoimesti ja rehellisesti omaa mielenmaisemaani. ☺️☺️

Lyhyt esittely itsestäni:

Olen 32-vuotias naimisissa oleva nainen, joka opiskelee ja käy töissä. Minulla on kotona 15-vuotias poika ja aikani onkin osittain "kortilla" arkisten asioiden vuoksi. Koen kuitenkin, että aina on aikaa uusille hienoille tuttavuuksille ja ystäville. Harrastan salilla käyntiä, lenkkeilyä, tatuointeja ja kirjoja. Sydäntäni lähellä ovat em. asioiden lisäksi kaikenmoinen liikunta, ystävät, viini-illat, kahvittelu, syvälliset keskustelut, tyttöjenillat ja Sinkkuelämää-sarja. 😊😬🙈 Olen mielestäni introvertti (vaikka ystävät ja tuttavat näkevät minut seurassaan ulospäin suuntautuneena ja puheliaana), pohdiskeleva ja ihmisistä kiinnostunut. Omaan myös omaperäisen huumorintajun. 😏😬 Ihmisenä näkisin itseni olevan rehellinen, aito, luotettava ja monisävyinen. Arvostan luotettavuutta ja rehellisyyttä. ♥️

Jos koit innostusta asialleni ja näit, että meillä voisi jutut käydä yhteen, niin laitahan rohkeasti viestiä. Olisi siistiä hakea erinäisiä kokemuksia uusien tuttavuuksien kera, ehkä ihan superystävyydenkin tasolla. 😊

21.6.2021

Heippa

Nainen, 24 vuotta, Seinäjoki, Etelä-Pohjanmaa

Olen 24 vuotias nuori nainen joka opiskelee merkonomiksi. Asun yksin lemmikkini kanssa ja olisi täältä haussa ystäviä joiden kanssa voisi kahvilla,kirpputorilla jne käydä :)

Olen täällä asunut 1,5 vuotta mutta en ole kavereita löytänyt vielä. Sen takia ajattelin tänne julkaista ilmoituksen.

Nyt etenkin loman aikana itsellä ei oo muuta ohjelmaa kun olla kotona yksin jonka takia seura olisi tervetullutta.

Luonteeltani olen hyvin positiivinen,herkkä,ujo ja hyvin ystävällinen ihminen mutta muhun ei oo uskallettu tutustua koska olen plus kokoinen ja hyvällä tavalla erilainen kuin muut. Harrastuksia minulla ei ole mutta tykkään pyöräillä,leipoa ja meikata ja koen olevani niissä hyvä :)

Joten jos haluat tutustua niin ota yhteyttä!

18.6.2021

Ystäviä?

Nainen, 21 vuotta, Seinäjoki, Etelä-Pohjanmaa

Heippa, täällä pian 22- vuotias nainen Seinäjoelta.

Etsisin suunnilleen saman ikäisiä pidempiaikaisia ystäviä joiden kanssa viettää aikaa/jutella. Vanhat kaverit ovat vuosien varrella pikkuhiljaa hävinneet, ja vaikean elämäntilanteeni takia uusiin ihmisiin ei ole tullut tutustuttua. Olen tällä hetkellä aika hukassa elämäni suhteen, joten olis mukava jos löytyisi ihmisiä, jotka ehkä käyvät läpi samaa.

Jos mahdollisesti asut lähettyvillä, niin olisi kiva käydä yhdessä vaikka elokuvissa, kahvilla, kirppiksillä, piknikillä, junalla lähikaupungeissa, museoissa, tai mitä milloinkin. Eikä aina tarvitse edes olla ihmeempiä suunnitelmia :) Yritän myös pudottaa painoa, joten kävely/pyöräilyseura voisi motivoida liikkumaan.

Luonteeltani olen ehkä aluksi hieman ujo/varautunut/epävarma uusien ihmisten seurassa, mutta yleensä kun pääsen omalle mukavuusalueelle niin minusta kuoriutuu ihan rento, huumorintajuinen ja kiltti persoona.

Tykkään itse eläimmistä, leipomisesta, automatkoista, musiikista, elokuvista, pelaamisesta, kaikenlaisesta luovasta tekemisestä ja käsitöistä.

Arvostan jos uskallat olla oma itsesi, et ole pinnallinen, ja haluat aidosti pitää yhteyttä, jos meillä synkkaa :) En omista instagramia, mutta whatsapin ja snapchatin kyllä.

Otathan yhteyttä!

17.6.2021

Moikka kaipaisi uusia kavereita elämääni

Nainen, 28 vuotta, Etelä-Pohjanmaa

Hei täällä ruurun toisessa päässä on 28vuotias nainen Etelä-Pohjanmaalta asun,pienessä yksiössä,kova halu ois muuttaa takasin omakotitaloon.Luonteelta olen rauhallinen,rento,luotettava,rehellinen,eläim/lapsi raskas.
Harrastuksiin kuuluu lenkkeily,pyöräily,kirppikset,luonto,eräjormaillu,leipomominen
Asiat josta pidän hyvä musa,hyvä ruoka/juoma,hyvä seura,kaverit,ystävät,perhe,tatuonit,lävärit,luonto,metsä,tähtitaivas,rauha,asialliset ihmiset.Ei oo väliä oletko nainen tai mies tai minkä ikäinen olet ja mistä toki plussa ois jos asusti lähellä Etelä-Pohjanmaalla jos hyvin juttuun tulee livenä nähä vaikkapa lenkkiseuraa,kahvittellu,uudet kaverit aina tervetulleita.Mutta mailaa jos nappaas.

12.6.2021

Uusia ystäviä etsimässä

Nainen, 26 vuotta, Alavus, Etelä-Pohjanmaa

Moikka moii
Kokeillaan nyt tätäkin kautta, jos sattuisi löytymään uusia tuttavuuksia.
Olen 26-vuotias nainen ja asun Etelä-Pohjanmaalla. Lyhyt ja leveä. Perheeseeni kuuluu rakas aviomieheni.
Tykkään kovasti eläimistä, vaikka meillä ei niitä enää ole. Harrastuksia minulla ei niinkään ole. Mutta rakastan pallopelejä. Kaverin kanssa voisi tulla tehtyäkin jotakin. Voidaan jutella ihan mistä vaan, tykkään höpistä. Etsin erityisesti naispuolisia kavereita, sekä miksei pariskuntiakin joiden kanssa voisi istua teekupposelle ja höpistä. Ikähaarukaksi asettaisin 25-31 toki ei ole täysin kiveen hakattu.
Minulla on aika-ajoin auto käytössä, mutta junat ja linja-autot kulkevat. Odotan innolla uusia tuttavuuksia.

Sivu
Takaisin ylös