Ilmoitukset alueelta Etelä-Pohjanmaa (23 kpl)

 - 
 
10.2.2019

Uusia ystäviä

Nainen, 20 vuotta, Seinäjoki, Etelä-Pohjanmaa

Moikka! Oon 20v naikkonen Seinäjoelta. 2 koiraa löytyy ja aviomies.
Mä tykkään valokuvaamisesta, lukemisesta, kahvista, teestä, ruuan laitosta, leipomisesta ka totta kai pelata pleikkaa.

Oon alussa tosi hiljanen mutta sitte kun tutustuu paremmin niin juttua piisaa. Joskus mulla on aika karu huumori, mutta muutenki huumoria löytyy ja oon tosi empaattinen (hölmökin välillä).
Etsin ystäviä mistä vaan ympäri Suomea koska välimatka ei mun omasta mielestä oo mikkään ongelma.
Viimeseks sanon tän että, musta saa seuraa millon vaan :).
Kik löytyy jos haluaa siä alkaa juttelee eka: jekatriina
Snapchat myös löytyy jj_ekaah ja ig on jekaluoma

6.2.2019

Uusia ystäviä etsimässä

Nainen, 23 vuotta, Alavus, Etelä-Pohjanmaa

Moikka moii
Kokeillaan nyt tätäkin kautta, jos sattuisi löytymään uusia tuttavuuksia.
Olen 23-vuotias nainen ja asun Etelä-Pohjanmaalla. Lyhyt ja leveä. Perheeseeni kuuluu mieheni ja meidän karvavauva(kultainennoutaja) Lumi.
Tykkään kovasti eläimistä. Harrastuksia minulla ei niinkään ole. Mutta rakastan pallopelejä. Kaverin kanssa voisi tulla tehtyäkin jotakin. Voidaan jutella ihan mistä vaan, tykkään höpistä. Toivoisin että olisit suurinpiirtein samanikäistä juttukaveria. Sukupuolella ei ole mitään merkitystä. Toivottavasti voidaan joskus tavatakin vaikka kahvikupposen ääressä. Minulla on aika-ajoin auto käytössä, mutta junat kulkevat. Odotan innolla uusia tuttavuuksia.

31.1.2019

Moi! :D

Nainen, 19 vuotta, Etelä-Pohjanmaa

Moi kaikki!

Olis kiva tutustua uusiin ihmisiin ja saada uusia kavereita/ystäviä ku vanhat alkaa olla vähissä. Mä oon 19-vuotias tyttö Etelä-pohjanmaalta ja mun vapaa-aika kuluu lähinnä seiniä tuijotellessa. Vaikka vapaa-aikani kuluukin seiniä tuijotellessa nii on mul joitain kiinnostuksenkohteitakin, kuten taide, kirjallisuus, historia, elokuvat, ruuanlaitto ja leipominen. Tykkään myös eläimistä ja kasvien hoidosta. Oon tosi ymmärtäväinen ja osaan nähdä asiat eri näkökulmista. Vaikka mä en yleensä mitään teekkään, niin osaan olla tosi spontaani, kun sille päälle pääsen :D Olis myös kivaa jos olis joku jonka kaa jakaa tylsän elämän kaikki pienet yksityiskohdat. Oon aluks ujo (niinku ilmeisesti kaikki tääl?) Mut ujoutta ei tosin viestiteltäessä huomaa, mut tarkotus olisikin saada kaveri/ystävä, jonka kaa vois joskus nähäkki :) Tuun parhaiten toimeen 17-21-vuotiaiden kaa, mut ei haittaa jos et tohon ikähaarukkaan mahdu. Saat olla tyttö tai poika tai jotain siltä väliltä, ei sillä niin väliä. Ei myöskään haittaa jos meil ei oo mitään yhteistä kunhan oot kiva ja sun kaa on kiva puhua 😊

Ota vaan rohkeasti yhteyttä!
(Tää ilmotus ei vanhene!)

28.1.2019

Uusia tuttavuuksia!

Nainen, 15 vuotta, Etelä-Pohjanmaa

Heii! Täällä olis tämmönen piakkoin 16-vuotta täyttävä tyttö etelä-pohojanmaalta seinäjoen lähettyviltä. Oon tämmönen sosiaalinen, energinen, muut huomioon ottava ja sopeutuvainen ja sarkastinen persoona :D Sydäntä vahvasti lähellä on koirat ja iteltä löytyy tommonen 1v 7kk vanha karvakamu, jonka kanssa ollaan muuttamassa kesällä tampereelle joten sieltä suunnalta olis kiva löytää uusia tuttavuuksia, mutta tottakai tutustun ihmisiin muualtakin päin Suomea 😎✌🏼 Osaan tulla kaikenlaisten ihmisten kanssa toimeen, että ihan sama ootko tyttö vai poika tai minkä ikänen 🤷🏻‍♀️

14.1.2019

Kavereita vapaa-ajalle

Nainen, 18 vuotta, Ilmajoki, Etelä-Pohjanmaa

Hei!
Olen 18-vuotias iloinen, positiivinen ja nauravainen nuori nainen Etelä-Pohjanmaalta. Opiskelen tällä hetkellä lähiksessä. Vapaa-ajalla liikun säännöllisesti kotona tehden kehonpainotreenejä, joogaa ja muuta. Musiikki kuuluu vahvasti mun elämään, joten oikeastaan melkein pävittäin tulee kuunneltua. Juttuseura ja sit jonkinlainen hillumiseura ois kiva jos löytyis. Poikaystävä löytyy, mutta kaveripiirin laajennus ois iha kiva juttu. Jos yhtään tuntuu, että voisit jutella mun kans nii ota yhteyttä. <3
PS: haliseura kelpaa aina :DD mun elinehtoja :"D

26.12.2018

Moikkaaa!! :)

Nainen, 14 vuotta, Seinäjoki, Etelä-Pohjanmaa

Täytän 15 vuotta 1.1.2019 ja etsin kavereita ja ehkäpä jopa poikaystävää jos onni käy :) haluaisin myös tutustua johonkuhun jolla on vaikeus tulla kaapista ulos😳 koska haluan olla tueksi😊 mut kyl kaikki käy! Juttelemaan vaan! Olis myös kiva jos olisit täältä päin nii pystyy tutustua paremmin.. oon luonteeltani ujo mutta jos kunnolla tutustuu nii olen aika äänekäs xd tykkään kauhu- ja komediaelokuvista. Jos joku oikeesti tykästyy muhun ja haluu olla poikaystävä nii pyydän tältä huomiota ja ymmärrystä että olen aluksi todella ujo joten en tykkää jos vaikkakin vain huumorilla kertoo jostain mun virheestä aluksi.. mut ku tutustuu paremmin niin vaikka mitä läppää voin heittää itestäni xd haluan myös että ymmärrät antaa minulle välillä omaa aikaa mutta silti viettää sitä välillä minun kanssa.. ja osa näistä pätee myös jos haluut olla ystäväni :) oon todella vaikea henkilö ymmärtää😣 nii ja älä pahastu jos en välttämättä tykkää susta poikaystävänä😶

25.12.2018

Moro:)

Nainen, 15 vuotta, Alavus, Etelä-Pohjanmaa

Hei kaikki, oon 15 vuotias nuori pirkanmaalta. Oon tosi yksinäinen eikä mulla oo sitä "bestistä" jonka kaa käydä leffois, kahvilla, shoppaillemassa taikka vaa hengailla kylillä:/ tulkaa tutustuu vaikka snäpis? Igees?
Ig: jenskuzz
Sc:jjensku20
Koska en käytä gmailia

10.12.2018

Uusia ystäviä!

Nainen, 19 vuotta, Seinäjoki, Etelä-Pohjanmaa

Heippa! Oon 19vuotta vanha nuori nainen. Etsin itselleni ystäviä täältä Seinäjoen alueealta tai lähikaupungeista.
Mä tykkään paljon liikkua ulkona koirani kanssa. Ois todella kiva jos saataisiin koirani kanssa välillä vaikka lenkki seuraa! :) Jos ei niin se ulkoilu sua kiinnosta niin voitas vaikka käydä kahvilla jossain tai mennä vaan kaupungille pyörii! Mä oon tosi avoin ja luotettava ystävä. Oon muuttanu toiselta paikkakunnalta tänne Seinäjoelle opiskelemaan, eikä niitä ystäviä oo oikee tarttunu matkaan mukaan.. :(
Ota yhteyttä ja tavataan! :)

18.11.2018

Saisko kamui?

Nainen, 13 vuotta, Ähtäri, Etelä-Pohjanmaa

Moi, oon 13w tyttö ähtäristä ja oon jo pitkään halunnu sellasen kamun joka ei hylkää ja juttelee päivittäin ja ois muuteni semmone ihana ja luotettava <3 mulla on todettu lievä masennus ja paniikkihäiriö mutta oon silti tosi energinen ja nauran tosi paljon xd mun huumori on välillä aika outoo tai no aika useinki xd sun seksuaalisuudellas ei oo välii mutta ikää pitäis olla 12-14w :) ja laitan nyt viel outoi faktoi musta:

-oon lyhyt (153cm)
-mulla tulee tosi usein kirjotusvirheitä
-oon pan/panseksuaali
-rakastan bts:sää
-mulla on ruskeen punertavat lyhyet hiukset
-mulla on semi huono itsetunto
-rakastan käyttää huppareita
-tykkään haleista
-harrastan tanssia ja voimistelua
-olen sinkku kinkku :(
-kiroilen paljon

Lisää tietoo musta voi sit kysyy :)
Jos joku haluu tutustuu nii ottakaa yheyttä näis:

Ig: oonanoukkala
Sc: oonaaww05

3.11.2018

Kavereita?

Nainen, 19 vuotta, Ilmajoki, Etelä-Pohjanmaa

Moikka! Oon 19-vuotias tyttö Etelä-Pohjanmaalta. Etsin kaveria, koska elämä tällä hetkellä on vähän yksinäistä. Mulla on poikaystävä Tampereelta, ja sieltäkin olis kiva saada kaveria jota voisi tavata :)

Mun harrastuksiin kuuluu runojen ja tarinoiden kirjoittaminen, laulaminen, eläinten kanssa oleskelu, videopelit, satunnainen ulkoilu ja piirtäminen. Tykkään elokuvista ja sarjoista, mutta niitä tulee harvemmin katsottua.

Oon tällä hetkellä kokkikoulun kolmosella, eli valmistun kun kesälomat alkaa muilla. Koulu stressaa melko paljon, joten senkin takia ois kiva saada kaveri jonka kanssa viettää aikaa ja jutella niitä näitä ja pyöriä vaikka ostoskeskuksissa tai kirpputoreilla.

Oon luonteeltani rauhallinen, hassu ja puhelias, vähän ujo ensin.

Mun IG on scary_lands ja sinne saa laittaa viestiä jos kiinnostuit. Ikähaarukka on 18-26. Nähdään! :)

27.10.2018

Heippa!!

Mies, 26 vuotta, Seinäjoki, Etelä-Pohjanmaa

Oon 26 vuotias mies Etelä-Pohjanmaalta Seinäjoelta.
Mahtia et on tällanen sivu missä voi kenties löytää kavereita/uusia tuttavuuksia.
Elikkäs olisi mukavaa löytää samanhenkistä seuraa,
pelaaminen on mulle tärkiää, katson animea, katson paljon leffoja (esim leffoja ois kiva käyrä zekkaas), kuuntelen musiikkia laidasta laitaan.
Oon tällanen mieslapsi (ja ylpeä siitä) kun suunnilleen päivittäin liikun ja käyn lenkeillä niin pelaan samalla Pokemon Go sovelluksella, samalla myös hyvää hyöty liikuntaa.
Elikkäs mun harrastuksiin kuuluu:
1. Musiikki (soitan trumpettia ja soitan orkesterissa) <--- jos olisit kans musikaalinen niin ois kivaa musisoida yhdessä.
2. Videokuvaus ja editointi <--- eli sometus lähellä sydäntä ja esim vaikkapa jos on uskallusta niin tekis yhdessä musavideoita.
3. Liikunta (talvisin salilla ja kesäisin pyöräilen) <---- eli vaikkapa seuraa salille ja pyörälenkeille :>
4. Live streaming (Twitch)

Otahan yhteyttä jos kiinnostaa kaveerata tällasen erikoisen tyypin kanssa :>

14.10.2018

Moikka!

Mies, 37 vuotta, Lapua, Etelä-Pohjanmaa

Naiset jutteleen ja kaveriks :)
Olis kiva jos oot etelä-pohjanmaalta. Itsekin täältä. Olis mukava saada uusia tuttuja. En juo enkä polta.
Kik on kivamiehesi81

25.9.2018

Kavereita hakusessa

Nainen, 27 vuotta, Alajärvi, Etelä-Pohjanmaa

Täällä kirjoittaa 27 v. Nainen joka olisi vailla kavereita.
Muutama ennestään jo löytyy mutta olisi mukava saada uusia.
Olen huumorintajuinen, luotettava ja aluksi hieman ujon puoleinen.
Tykkään katsoa sarjoja, kuunnella musiikkia, matkustaa jonkun verran.
Pistä viestiä jos sinäkin olet ystäviä vailla.

14.6.2018

Uuusia tuttavuuksia vailla!

Nainen, 23 vuotta, Seinäjoki, Etelä-Pohjanmaa

Heissa!
Oon sellanen 23 v tyllerö. Justiinsa muuttanu tänne Seinäjoelle ainakin kesän ajaksi, enkä juurikaan tunne ihmisiä.

Oon osaksi vähä mörkö, sillä tykkään tummasta ja raskaasta musiikista. Luonteessa löytyy kuitenki elämää, osaan olla aika hölmö ja hölösuu. Välillä on vhä karu huumori, että varoitan etukätee. Rakastan matkustelua ja aina mielessä seuraavat reissut.

Laittakee viestiä, jos kiinnostaa puuhailla jotaki joskus!

Sivu
Takaisin ylös