Ilmoitukset alueelta Etelä-Pohjanmaa (171 kpl)

 - 
 
eilen

Moi!

Nainen, 39 vuotta, Etelä-Pohjanmaa

Etsin uusia kavereita ja ystäviä Etelä-Pohjanmaan alueelta.
Voit olla mies että nainen.
Miesten ikä : 35-45v. , Naisten ikä 30-45v.

Jos hyvin sattuu niin miespuolisista voin löytää elämänkumppanin.

Naispuolisista haluan saada ystävän jonka kanssa viettää tyttöjen iltaa, käydä elokuvissa, teattereissa, kahvittelemassa, tanssimassa (mies, jos tanssitaito kunnossa niin ei muutakun tanssilavoille ja jos olet kiinnostunut autourheilusta (rallista) niin aina plussaa), lenkkeillä, käydä jossain keikoilla, höpötellä tyttöjen juttuja vähän niinkuin kumman kaa tyylillä ja myös vakavempia aiheita.

Olen ystävällinen, rento, huumorintajuinen, liikunnallinen, vastuullinen, luotettava naisihminen joka tykkää edellä mainituista asioista.

Ota yhteyttä niin katsotaan onko yhtään sopivuutta.

2 päivää sitten

Helloou!

Nainen, 19 vuotta, Seinäjoki, Etelä-Pohjanmaa

Etsinnässä olisi samanhenkisiä kavereita ja lenkkiseuraa tästä etelä-pohjanmaan alueelta.

Mä olen luonteeltani huumorintajuinen, iloinen ja luova tyyppi. Taidan olla introvertti, koska viihdyn paljon omissa oloissani. Välillä on kuitenkin mukava olla ihmisten ilmoillakin.
Opiskelen iltalukiossa. Vapaa-ajalla tykkään maalailla, lukea kirjoja ja laittaa ruokaa. Videopelejä tulee myös välillä pelailtua. Etenkin mario pelejä nintendolla ja just dancea pleikkarilla. Kesällä on kiva käydä retkeilemässä ja uimassa. Muita mielenkiinnon kohteita on mm. psykologia, filosofia, minimalistisuus ja muoti.

Jos sua kiinnostaa tutustua niin laita viestiä tai sähköpostia mulle. Mieluiten toivon, että olisit iältäsi 18-25 :)

19.5.2022

Uusia ystäviä etsimässä

Nainen, 27 vuotta, Alavus, Etelä-Pohjanmaa

Moikka moii
Kokeillaan nyt tätäkin kautta, jos sattuisi löytymään uusia tuttavuuksia.
Olen 27-vuotias nainen ja asun Etelä-Pohjanmaalla. Lyhyt ja leveä. Perheeseeni kuuluu rakas aviomieheni.
Tykkään kovasti eläimistä, vaikka meillä ei niitä enää ole. Harrastuksia minulla ei niinkään ole. Mutta rakastan pallopelejä. Kaverin kanssa voisi tulla tehtyäkin jotakin. Voidaan jutella ihan mistä vaan, tykkään höpistä. Etsin erityisesti naispuolisia kavereita. Ikähaarukaksi asettaisin 25-35 toki ei ole täysin kiveen hakattu.
Minulla on myös auto käytössä, mutta toki pidemmät matkat taittuu mukavasti junalla ja linja-autolla. Odotan innolla uusia tuttavuuksia.

18.5.2022

Moikka kaipaisi uusia kavereita elämääni

Nainen, 29 vuotta, Etelä-Pohjanmaa

Heissan kaikillel jokka tänne eksyypi :)
Täällä ruurun toisessa päässä on 29v naikkoinen Etelä-Pohjanmaalta läheltä Kurikkaa.Olisi kiva tämän kautta löytää uusia kavereita elämääni ei väliä oletko mies vai nainen,ja semmoista asiallista juttuseuraa,ja kahvittelu,ja vaikka lenkkiseuraa.
Olen luonteelta rento,rauhallinen,kuuntelija,suora sanainen,rehellinen ja luotettava.
Harrastuksiin kuulupi tällä hetkellä kirppiset,laavut,eräjormaillu silloin tällöin,lenkkeily,pyöräilly voiko sanoo että sarjojen suur kuluttaja joskus leffojaki katsellen.
Mutta tulkaa mailaileen jos kaivaatte elämään uutta kaveria ja juttuseuraa,Niin ja en kaipaa niitä jokka vaan pari viestiä laittaa sitte sen jälkeen katoaa niin se ei iske itteeni.

18.5.2022

Etsin uusia ystäviä.

Nainen, 57 vuotta, Seinäjoki, Etelä-Pohjanmaa

Hei !
Olen 57-v. nainen Seinäjoelta. En ole työelämässä. Haluaisin tutustua ja voitaisiin käydä vaikka kahvilla tai kävelyllä.Baareihin en lähde.Kerro itsestäsi ja ajatuksistasi ja elämäntilanteestasi. Voidaan aluksi kirjoitella, niin katsotaan sitten eteenpäin.

15.5.2022

Moikka

Mies, 39 vuotta, Kurikka, Etelä-Pohjanmaa

Hakusessa on etelä-pohjanmaalla asuva nainen ikä 25-45 joko kaveriksi tai enemmän itse olen sinkku, olen marraskuussa muuttanut kurikkaan ja olen hieman yksinäinen....jos kiinnostusta on ota yhteyttä

14.5.2022

Moikkuu

Nainen, 19 vuotta, Alajärvi, Etelä-Pohjanmaa

Etsin uusia ystäviä
Mie oon 19v nuori nainen etelä-pohjanmaalta, luonteeltani luotettava, avoin, rehellinen, suojeleva, terapeuttinen optimistinen introvertti. Ois kiva tutustua uusiin ihmisiin ja vaikka mennä kesällä kahville, huvipuistoon, rannalle, kirppis kierroksille, benjihyppää, tandemhyppää, laskuvarjo hyppää, lenkkeileen, ajeleen, leffaan tai mitä ikinä keksiikään ja sitä kautta ystävystyä. Mun kaa pääsee tekee kaikkee extemporee juttuja. Ikähaarukka 16-25v, sukupuolella tai välimatkalla ei oo väliä (autolla ja julkisilla pääsee liikkuuun), autokortti ja oma-auto siis löytyy ja koira kaveri lemmikkinä. Tykkään puhua syvällisiäki ja kaikkee elämästä, jos hyvin juttuun tulee ei hiljaasta hetkee tuu. Tuu ihmeessä rohkeesti jutteleen jos kiinnostuit. Snäpinki saa kysymällä.

12.5.2022

Hei!

Nainen, 59 vuotta, Ilmajoki, Etelä-Pohjanmaa

Etsin uusia ystäviä Etelä-Pohjanmaan alueelta miehistä sekä naisista.
Olen luonteeltani huumorintajuinen, ystävällinen ja kärsivällinen.
Tykkään keikoilla käymisestä ja kesällä aion mennä Suvi Teräsniskan keikalle. Luonnossa on myös kiva välillä käydä retkeilemässä. Kesällä tulee uitua ja pyöräiltyä. Minulla on yksi tytär, joka asuu jo omillaan. Mutta seuranani on kaksi kissaa :) Laita rohkeasti viestiä niin tutustutaan!

12.5.2022

Moi

Mies, 18 vuotta, Seinäjoki, Etelä-Pohjanmaa

Olen 18 vuotias ja asustelen Seinäjoella ja kaipaisin kaveri/juttuseuraa. olen puhelias,avoin ja rento.
Tykkään vapaa ajalla lenkkeilly koirani kanssa ja tykkään käydä kuntosalilla parikin kertaa viikon aikana.
Opiskelen varastonhoitajaksi ja valmistun opinnoista kesän alussa

Tuuthan jutteleen😃

11.5.2022

Hei 😄

Nainen, 28 vuotta, Seinäjoki, Etelä-Pohjanmaa

Olen 28 vuotias Etelä-Pohjanmaalta.

Pidän eläimistä, elokuvista, sarjoista, luonnosta, uimisesta, kirjoittamisesta, pelaamisesta ja autoista.

Luonteeltani olen ujo, mukava ja ehkä hauska, vaikka vitsejä olen huono kertomaan. 😄
Minulle voi puhua ihan mistä vain. Mielenterveysongelmien kanssa olen kamppaillut koko ikäni.

Olisi mukava löytää joku juttukaveri, jonka kanssa olisi jotain edes yhteistä. 🙂

Sukupuolella ei ole merkitystä.
Iältäsi voisit olla alle 40-kymppinen.
Jos satut asumaan 80 kilometrin säteellä, niin voitaisiin tavata ja tehdä yhdessä kaikenlaista esim, käydä kävelyllä, elokuvissa tai kahvilla. 🙂

Minulla on whatsapp, instagram ja discord.
Ja pahottelut jo etukäteen, jos en heti vastaa viestiisi takaisin. 🙂

8.5.2022

Varamiespalvelu

Mies, 39 vuotta, Seinäjoki, Etelä-Pohjanmaa

Moi. Täälä olisi 38v mies joka auttaa sinua kotonasi jos sinulla on jotain mitä et itse osaa taikka viitti tehdä. Olen mukava, huumorintajuinen ja kohtelias. Teen myös jalkahierontaa jos haluat rentoutua ja nauttia. Ota ihmees yhteyttä jos jotain on. Istahdan myös kahvipöytään jos tunnet itsesi yksinäiseksi:)

3.5.2022

Tervehdys

Nainen, 63 vuotta, Etelä-Pohjanmaa

Täällä 63v nainen, kohta eläkeläinen, etsii kaveria vaikkapa erilaisiin kesätapahtumiin,jos se kesä nyt sieltä joskus saapuu. Mutta tarvitsen aikaa tutustua, kerro itsestäsi ja ajatuksistasi ja millainen on oma elämäntilanteesi.? Ei tarvitse olla mikään parkettien partaveitsi.
Miel.eteläpohjanmaa, keskipohjanmaa.

27.4.2022

Etsin uusia ystäviä

Nainen, 20 vuotta, Seinäjoki, Etelä-Pohjanmaa

Hei olen 20 vuotias nuori nainen Etelä-Pohjanmaalta

Olen lunteeltani mukava ja rauhalinen ja symppis ihminen ja tykkään kuunella ihmisii jos niillä huolia tai murheita ja pyrin auttamaan parhaan mukaan muita

Ensin oon vähän hiljainen mut kyl sit ääntä piisaa kun pääsee eroon alku jännityksestä

Olis kiva tutustua uusiin ihmisii ja olis kiva nähdä kin kun ei niitä kavereita oo kenen kaa lähtis vaiks kahville tai ulos muuten vaan

Ikä haarukka 18-25 ja olis kiva et joku ees tulis juttelemaan

Ja minulla on kaks koiraa sekarotuisia molemmat

Ja muut somet snäp ja ig saa kysymällä tulkaa rohkeesti laitaa viestii

24.4.2022

Retkeilyseuraa

Nainen, 28 vuotta, Lapua, Etelä-Pohjanmaa

Hei! Olen 28 vuotias nainen joka etsii naispuolista retkeilyseuraa Etelä-Pohjanmaalta. Olen kiltti ja luotettava, aluksi vähän ujo mutta kuitenkin menevä tyyppi. Viihdyn luontopoluilla sekä metsässä ja tykkään paljon eläimistä, varsinkin koirista. Minulla ei tällä hetkellä ole omaa lemmikkiä mutta haaveilen villakoirasta. Meillä on kiva laavupaikka metsätien päässä veden äärellä, ja olisi kiva saada seuraa sinne. Mutta nähdään toki ensin kaupungilla jotta tulemme tutuiksi 😊 Jos olet spontaani, luotettava ja etsit uutta retkeilykamua niin ota yhteyttä 😊

18.4.2022

moi!

Mies, 18 vuotta, Seinäjoki, Etelä-Pohjanmaa

Etsin kaveria ulkoilemaan, retkeilemään, urheilemaan, kuntosalille, tai muuten vain nauttimaan elämästä. Minusta saa kaverin moneen juttuun, mutta tärkeintä on kuitenkin seura, eikä tekeminen. Olen siis avoin monelle jutulle.

Liikunnan suhteen en ole himourheilija. Päivän fiiliksen mukaan se voi olla kävelyä, juoksua tai kuntoportaita.
Olen luonteeltani rauhallinen ja auttavainen. Töissä ja lähipiirissäni olen se kaveri, jolta tullaan kysymään neuvoa erinäköisissä asioissa ja ongelmissa.

Tykkään myös tehdä asioita käsilläni, kuten rakennella juttuja ja vaikka remontoida. Myös erilaiset tekniikkaan liittyvät jutut ovat kiinnostavia.

17.4.2022

Uusia kavereita Seinäjoelta

Nainen, 23 vuotta, Seinäjoki, Etelä-Pohjanmaa

Moikka kaikille (varsinkin etelä-pohjanmaan alueelle)☺️👋 !
Täällä huhuilee 23-vuotias miehen perässä Seinäjoelle muuttanut nainen. Saamme esikoisemme tulevana syksynä täydentämään perhettämme 💗.
Mulla ei ole juurikaan karttunut tuttava/kaveripiiriä täältä E-P:n suunnilta ja kovasti haluisin tutustua ihmisiin. Mukavaa olisi jutella kaikesta maan ja taivaan välillä, käydä kävelylenkeillä ja vaikka kesällä piknikeillä ja muutenkin tehdä kaikkea mukavaa mitä keksitäänkään yhdessä ☺️.
Luonteeltani oon ystävällinen, kiltti, huumorintajuinen ja helposti lähestyttävä.

Laitelkaa ihmeessä rohkeasti viestiä ja toivottavasti päästäis jo pian tutustumaan 🌞!!

12.4.2022

Moi!

Nainen, 40 vuotta, Seinäjoki, Etelä-Pohjanmaa

Etsin kaveria / ystävää jonka kans vois käydä kahvilla, siiderillä, lenkillä, shoppailees jne..
Oon 40 vuotias kihlois oleva nainen. Vakituisesti työs käyn (pitkiä työpäiviä)
Oon huumorintajuinen ja kova puhumaan, aluksi voin olla vähä ujo/hiljainen.
Oon aika yllytys hullu ja tykkään kokeilla uusia juttuja.

7.4.2022

Moi

Nainen, 38 vuotta, Seinäjoki, Etelä-Pohjanmaa

Päätin muokata vähän profiilini
Olen etsiny kauan ihmistä/ihmisii jotka pysyisi elämässäni kauemmin kuin vain sen hetken
Olen yksinäinen vaikka olen naimisissa ... ajan myötä tosiaan on hävinny ympäriltä ystäviä
Olen huumorintajuinen,kuunteleva,rento ja auttava hyväsydäminen
ISO plussa juuri olisi että minut hyväksyttäisiin juuri tälläisenä kuin olen! Kaikki saa unohtaa minut jos katsotaan ulkonäköö/kokoa!
EN etsi mitään seurustelusuhdetta!
Ilmoitus ei vanhene :)

Pelaan paljon pleikalla että jos kaipaa seuraa niin oon valmiina! Huumoria riittää minulla :)

Sivu
Takaisin ylös