Ilmoitukset alueelta Etelä-Pohjanmaa (50 kpl)

 - 
 
eilen

Yksin on kylmä yhdessäkin...

Mies, 39 vuotta, Vimpeli, Etelä-Pohjanmaa

Moi,
Ruuhkavuodet ja yksinäisyys pistää ison pojan polvilleen. (ainakin kyykkyyn)
On rankkaa tuntea itsensä näkymättömäksi, ettei kukaan oikeasti näe eikä ketään oikeasti kiinnosta.
Sen enempää tähän valittamatta juttukaveria/ystävää vailla.
En ole niin säälittävä ja negatiivinen kuin tuo avaus antaa ymmärtää (olempas) ja voisin olla ihan hauskaakin seuraa (ehkä).
En aseta ikä/koko/ulkonäkö yms. Rajoituksia itse olen jo ihan riittävän rajoittunut.

19.8.2019

Moi!

Nainen, 28 vuotta, Seinäjoki, Etelä-Pohjanmaa

Olen pian 29 v muutama vuosi sitten Seinäjoelle muuttanut nainen. Olen aloittamassa työt syksyllä ja olisi mukava jakaa kuulumisia kaverin kanssa. Seinäjoki on mukava paikka mutta kavereita en ole täältä vielä löytänyt. Tykkään käydä shoppailemassa ja syömässä tai kahvilla. Avopuoliso löytyy kotoa mutta olisi kiva myös höpöttää välillä naisten juttuja :D Olisi mukava tutustua uusiin ihmisiin ja löytää kaveri kenen kanssa viettää aikaa. Ota yhteyttä niin nähdään!

11.8.2019

Uusia ystäviä

Nainen, 21 vuotta, Seinäjoki, Etelä-Pohjanmaa

Moikka! Oon 21v naikkonen Seinäjoelta. 2 koiraa löytyy ja aviomies.
Mä tykkään valokuvaamisesta, lukemisesta, kahvista, teestä, ruuan laitosta, leipomisesta ka totta kai pelata pleikkaa.

Oon alussa tosi hiljanen mutta sitte kun tutustuu paremmin niin juttua piisaa. Joskus mulla on aika karu huumori, mutta muutenki huumoria löytyy ja oon tosi empaattinen (hölmökin välillä).
Etsin ystäviä mistä vaan ympäri Suomea koska välimatka ei mun omasta mielestä oo mikkään ongelma.
Viimeseks sanon tän että, musta saa seuraa millon vaan :).
Kik löytyy jos haluaa siä alkaa juttelee eka: jekatriina
Snapchat myös löytyy jekatriina_a ja ig on jekaluoma

6.8.2019

Moi

Mies, 25 vuotta, Seinäjoki, Etelä-Pohjanmaa

Olen 25 vuotias mies ja etsin kavereita Seinäjoelta. Oon tämmönen perus tyyppi ja omanlainen luonne mutta tuun kaikkien kanssa juttuun ja olis kiva viettää aikaa jossain. Ottakaa vaan yhteyttä . Whatsappi löytyy ja Instagram.

5.8.2019

Hei!

Mies, 55 vuotta, Seinäjoki, Etelä-Pohjanmaa

Hei!
täälä viikonloppuisin vapaalla ystävää ja juttuseuraa kaipaa,vaikka puutarhatöitä ja muuta puuhaa täälä rannalla aina on.
sellaiset teatterissa käymiset ja lenkkeilyt olisi ok.

Kahden pitkän suhteen jälkeen ei nyt kaipaa yhtdessä asumista,mutta
naisen mielipidettä kyllä.

29.7.2019

Uusia kavereita :)

Nainen, 24 vuotta, Kurikka, Etelä-Pohjanmaa

Hei!

Etsin uusia kavereita Etelä-Pohjanmaalta tai vaikka koko Suomesta.

Olen 24-vuotias alunperin Satakunnasta, mutta olen elokuussa 2018 muuttanut Etelä-Pohjanmaalle. En oikein ole täältä saanut hyviä kavereita. Kaipaisin itselleni kavereita täältä Etelä-Pohjanmaan alueelta. Minua ei haittaa sekään vaikka olisit vähän kauempaakin, jos välimatka ei estä näkemistä ja jutustelua. Voidaan vaikka jutella Snapchatissa tai WhatsAppissa.

Asun siis mieheni kanssa. Meillä on kissa ja koira eli olen eläinrakas. Harrastan pyöräilyä ja lenkkeilyä. Voidaan myös lähteä lenkille koiran kanssa tai jos sinulla on lemmikeitä, niin voimme käydä yhdessä niiden kanssa lenkillä. Tykkään käydä elokuvissa ja lähden mieluusti elokuviin. Minusta saa myös seuraa lenkille, kahville, shoppailemaan tai tekemään jotain muuta mukavaa yhdessä. Juon hyvin harvoin, mutta kyllä minä voin seurassa ottaa pari lasia viiniä.

Tule rohkeasti juttelemaan minulle. Olen aluksi vähän ehkä ujo ja vähäsanainen, mutta kun löytyy yhteisiä puheenaiheita, niin olen todella sosiaalinen. Tarvitsen vain vähän aikaa ensin tutustumiseen. :D

27.7.2019

Hei! Mitä kuuluu?

Nainen, 56 vuotta, Ilmajoki, Etelä-Pohjanmaa

Etsin uusia ystäviä niin miehistä että naisista. Ja tiedoksi olen hetero. Olisi kiva löytää ystävä jonka kanssa harrastaa. Esim. kuntosali, uinti, pyöräily ja kävely. Myös vapaa aikana retkeily, marjastus ja yhdessä tekeminen.
Asun tyttären 16v. kanssa ja meillä on kaksi kissaa.
Haluan myös pudottaa painoani siksi olisi hyvä että pitäisit liikunnasta.
Odotan viestejä hyvää kesän loppua!

20.7.2019

Kaveria/kavereita Seinäjoelta?

Nainen, 22 vuotta, Seinäjoki, Etelä-Pohjanmaa

Heips!

Olen 22-vuotias nainen Itä-Suomesta, mutta muutin Seinäjoelle viime keväänä. Kaipaisin kaveria tai kavereita, jonka kanssa viettää aikaa ja jutella vaikka ihan turhistakin asioista. Tällä hetkellä vietän tosi paljon aikaa yksin tai miehen seurassa, joten uudet sosiaaliset tilanteet on enemmän kuin tervetulleita.

Tykkään urheilla, liikkua luonnossa, penkkiurheilla ja vaan olla. Saatan alkuun olla ujo, mutta oikeesti oon ihan kiva! Voidaan mennä kahville, ulkoilemaan tai vaikka ulkomaille. Musta saa myös kaverin johonkin uuteen harrastukseen tai vaikka kansalaisopiston kurssille.


Laita mulle viestiä niin jutellaan ja tutustutaan lisää!

3.7.2019

Moikka!

Nainen, 19 vuotta, Seinäjoki, Etelä-Pohjanmaa

Oon 19-vuotias nainen Seinäjoelta. 🙋🏽‍♀️

Oon monesti todella yksin, ja tuntuu ettei mulla oo ketään kuka oikeesti haluis viettää mun kanssa aikaa ja välittäis..😶

Kaipaisin uusia, aitoja ystäviä mun elämään. 🧡

Itse olen ystävänä välittävä, huolehtiva ja rakastava tyyppi, ja haluan, että kaikilla on hyvä olla! 😘

Tekemisellä ei ole niin väliä, kunhan seura on vaan hyvää! 🙏🏾

Snäppi ja insta löytyy! 👻📸

Jään odottelemaan teidän viestejä! 💬

27.6.2019

Tenniskaveria

Nainen, 25 vuotta, Seinäjoki, Etelä-Pohjanmaa

Moikka, löytyisikö tätä kautta kaveria pelaileen tennistä säännöllisen epäsäännöllisesti? Oon 25v nainen ja en oo kovin paljon pelaillut, mutta tykkään siitä lajista ja haluaisin oppia lisää. Toki muihinkin urheilulajeihin musta saa seuraa!

18.6.2019

piktäkestoinen ystävyys haussa

Mies, 27 vuotta, Seinäjoki, Etelä-Pohjanmaa

Hei

Täällä kirjoittelee 27v mies seinäjoelta. Omaan hyvin laajan huumorintajun mutta yleensä se on synkkä ja kieroutunut. Ystävällinen ja tunteet omaava jalat maassa oleva pitkätukka.
Miksi sitten olen täällä? Koska haluaisin löytää ystävän mieluiten loppuelämäksi. Alan olla kyllästynyt olemaan aina yksin ja tekemään kaiken yksin. En kuulu milään tavalla massaan, joten en myöskään täytä kenenkään pinnallisia kriteerejä, että kanssani voisi viettää aikaa.
Elämässä minulle tärkeitä asioita ovat hyvinvointi ja onnellisuus, joita en ole tuntenut pitkään aikaan. Olen kärsinyt masennuksesta ja pikkuhiljaa olen toipumassa siitä, joten tarvitsen ymmärrystä ja hyväksyntää. Kun voin hyvin, olen iloinen ja hyväntuulinen menevä ja tekevä tyyppi.
Pidän musiikista, kahvista, kanaruuasta ja läheisyydestä. Jälkimmäisellä tarkoitan, että ystävää on aina kiva halata kun näkee. Minusta saa seuraa kahville, kaljalle, raflaan tai minne vaan kunhan on kivaa. Osaan puhua ja ymmärrän myös vaikeampia asioita ja minuun voi luottaa, etten puhu eteenpäin.
Minulle ei ole väliä oletko mies vai nainen, kunhan vain tullaan toimeen :)

16.6.2019

Uusia tuttavuuksia ja seikkailuja vailla

Nainen, 23 vuotta, Etelä-Pohjanmaa

Hei. Olen 23-vuotias nainen Kauhavan läheisyydestä ja etsin kavereita joiden kanssa voisi keskustella asioista ja käydä esim kahvilla, elokuvissa, juhlimassa, seikkailemassa jne. Iälläsi, sukupuolellasi tai asuinpaikallasi ei ole merkitystä, sillä junilla ja busseilla pääsee kulkemaan. Toivottavasti olet huumorintajuinen, sillä huumorini on mustaakin mustempaa. En etsi parisuhdetta.

14.6.2019

etsin ystävää

Nainen, 58 vuotta, Alajärvi, Etelä-Pohjanmaa

olen eronnui ero aheiutti kaaosta ihmis suhteita katkesi myös lähiomaiset kuolivat olen lapseton ei ole sisaruksia olen 58 vuotias asun yksin uusi suhde ei tällä hetkellä kiinosta olen toipiumassa meneestä tartten juttukaveria voi jakaa ikäiä kokemuksia sekö hyviä

Sivu
Takaisin ylös