Ilmoitukset alueelta Etelä-Pohjanmaa (37 kpl)

 - 
 
2 päivää sitten

Uusia ystäviä

Nainen, 39 vuotta, Etelä-Pohjanmaa

Olen ihan kohta 40v naimisissa oleva nainen etelä-pohjanmaalta ja etsin uusia ystäviä kaiken ikäisistä ihmisistä, voit olla kumpaa sukupuolta vain ja mistäpäin hyvänsä. olen luotettava ja melko rauhallinen, ja omaan tärähtäneen huumorintajun, olen myös nähnyt ja kokenut vaikka ja mitä

3 päivää sitten

Moi!

Nainen, 35 vuotta, Seinäjoki, Etelä-Pohjanmaa

Olen asunut vuoden nyt täällä Seinäjoella, mutta sosiaaliset ympyrät ovat vielä aika pienet. Joten olisikin ihanaa löytää ystävä/ystäviä kenen kanssa käydä kirppiksillä, elokuvissa, kahviloissa, shoppailemassa.
Istua iltaa tai lähteä tanssilattialle.

Pidän luonnon ja veden äärellä oleskelusta joten olisi kiva saada seuraa lenkkipolulle. Tai paistatella päivää tulevana kesänä rannalla 😊

Olen rehellinen, luotettava, spontaani, huumorintajuinen. Höpsökin välistä mutta hyvällä tavalla 🙂

Toivottavasti sinussakin on samoja piirteitä.

Joten laita viestiä jos jokin yllä olevista asioista nappasi!

3 päivää sitten

Moi! Etsisin ystävää :)

Nainen, 16 vuotta, Ilmajoki, Etelä-Pohjanmaa

Elikkäs oon 16/02 tyttö Seinäjoen lähettyviltä ja etsisin ystäviä tai parasta kaveria :D oon siis aika yksinäinen, on mulla toki kavereita mutta ne ei oikeen kuuntele ja ymmärrä mua :/. Olis kiva saada sellanen ystävä joka ymmärtäis ja näkis mua vapaa-ajalla ja tehtäis kaikkee kivaa yhes esim. Käytääs kaupoolla, leffas tai muuten vain hengailtais :) oon siis luonteeltani iloinen, huumorintajuinen ja ymmärrystäkin löytyy. Tuu vaan tutustuu jos kiinnostaa :) ikä 14-17

17.4.2019

Pohjanmaalta kavereita? :)

Nainen, 20 vuotta, Kauhava, Etelä-Pohjanmaa

Moi!
Oon 20v nuori nainen ja tuun asumaan kesätyön takia Pohjanmaalla osan keväästä, kesän ja myös alkusyksystä. En tunne juuri ketään Pohjanmaalta niin ois kiva tutustua uusiin ihmisiin ja saaha kavereita. 😊

Luonteeltani oon sosiaalinen, positiivinen, luotettava, empaattinen. Vapaa-ajalla tykkään lukee, kuunnella musiikkia ja käyä keikoilla, kattoo sarjoja, leipoo ja laittaa ruokaa. Musta saa seuraa kahville, shoppailemaan, elokuviin tai melkeinpä mihin vaan, tykkään tehä extempore asioita, etenkin kesällä se on ihan parasta!

14.4.2019

Moikka! 😊

Nainen, 25 vuotta, Etelä-Pohjanmaa

Etsin uusia kavereita baareiluun ja muuhun hauskanpitoon! 💃 Vastapainona tykkään pitkistä kävelylenkeistä luontopoluilla sekä syvällisistä keskusteluista.

Olen kiltti ja iloinen tunneihminen, jonka saa helposti innostumaan 😊

Olisi kiva löytää samanhenkistä seuraa ja keksiä yhdessä tekemistä vaikka jo viikonlopulle. 😀

13.4.2019

Morjesta!

Nainen, 16 vuotta, Etelä-Pohjanmaa

Tosiaan täällä olis 16-vuotias tyttö etelä-pohjanmaalta ja tampereelle ois tarkotus muuttaa viimeistään syksyllä ja olis kiva löytää sieltä suunnalta uusia tuttavuuksia! (tuu tutustuman ihmeessä, vaikka asuisit muualla) Itestäni sen verran, että oon aika sosiaalinen, sopeutuvainen, empaattinen, positiivinen. Eläimet on erittäin lähellä sydäntä ja erityisesti koirat ja no jos jotain haluat tietää niin se selviää vaan kysymällä/tutustumalla.


iälläs tai sukupuolellas ei oo väliä, mutta tuun paremmin toimeen iteeni vanhempien kanssa

Laita viestiä niin vaihdetaan somet 😎

13.4.2019

Moikka :)

Nainen, 25 vuotta, Seinäjoki, Etelä-Pohjanmaa

Oon hiljattain Seinäjoelle muuttanut 25-vuotias nainen, joka kaipailee vapaa-ajalle kavereita :) Tykkään harrastaa liikuntaa monipuolisesti, musta saa seuraa melkein mihin liikuntamuotoon tahansa. Tykkään käydä katsomassa urheilua myös paikanpäällä. Lisäksi tykkään kierrellä kauppoja ja käydä esim kahvilla. Välillä on kiva käydä istumassa iltaa viinilasin äärellä, mutta ikinä ei tiedä jääkö yhteen lasilliseen ja lopulta päädytään baarin tanssilattialle. :D Myös esim kotona kokkailu ja höpöttely kaikesta maan ja taivaan välillä on mulle mieluista ajanvietettä.

Lyhyesti luonteeltani oon positiivinen, avoin ja syvällinen. :)

6.4.2019

Hei!

Nainen, 19 vuotta, Evijärvi, Etelä-Pohjanmaa

Olen 19-vuotias nainen Evijärveltä, mutta asun opiskelujeni takia osittain Seinäjoella. Opiskelen elintarvikealalla ja tarkoitus olisi valmistua elintarvikkeiden valmistajaksi tai leipuri-kondiittoriksi.

Olen tukeva, mutta ajatuksena on aloittaa liikunnan harrastaminen, kun kelit ovat paremmat ja jos siihen saisin ystävän, jonka kanssa voisin sitä harrastaa. Olen luonteeltani ujo, mutta haluaisin silti kaverin tai kavereita, joiden kanssa viettää aikaa ja jutella. Suutun helposti, mutta minut saa hyvin helposti nauramaan. Olen hitusen perfektionisti ja turhaudun helposti, jos asiat eivät mene suunnittelemallani tavalla.

En tunne harrastavani mitään kovin aktiivisesti, mutta kuuntelen hyvin paljon musiikkia, katson videoita ja pelaan pelejä. Luin joskus hyvin aktiivisesti kirjoja, mutta minulla on lievä lukihäiriö ja lukeminen on jäänyt.

Toivoisin löytäväni saman ikäisiä ihmisiä, ketkä eivät ole heti ole tuomitsemassa ulkonäköni perusteella ja voisi ehkä joskus tehdä yhdessä jotakin. Sukupuolella ei ole väliä, mutta toivoisin ystäviä, jotka vastaisisivat minulle, eivätkä lopeta heti yhteydenpitoa yhden viestin jälkeen,kun näitäkin on tullut matkan varrella vastaan. Kerron itsestäni lisää, jos kiinnostaa tulla juttelemaan minulle :)

22.3.2019

Morjens!

Nainen, 16 vuotta, Etelä-Pohjanmaa

Heii, oon kohta 16-vuotta täyttävä tyttö Etelä-Pohjanmaalta. Oon muuttamassa kesällä/syksyllä tampereelle joten jos asut siellä suunnalla niin tuu ihmeessä tutustumaan! Voit tottakai tulla vaikka et asuiskaan 💁🏻‍♀️ iälläs tai sukupuolellas ei oo väliä. Laitappa sähköpostii nii vaihetaan siel somet

22.3.2019

Heippa!!

Mies, 27 vuotta, Seinäjoki, Etelä-Pohjanmaa

Oon 27 vuotias mies Etelä-Pohjanmaalta Seinäjoelta.
Mahtia et on tällanen sivu missä voi kenties löytää kavereita/uusia tuttavuuksia.
Elikkäs olisi mukavaa löytää samanhenkistä seuraa,
pelaaminen on mulle tärkiää, katson animea, katson paljon leffoja (esim leffoja ois kiva käyrä zekkaas), kuuntelen musiikkia laidasta laitaan.
Oon tällanen mieslapsi (ja ylpeä siitä) kun suunnilleen päivittäin liikun ja käyn lenkeillä niin pelaan samalla Pokemon Go sovelluksella, samalla myös hyvää hyöty liikuntaa.
Elikkäs mun harrastuksiin kuuluu:
1. Musiikki (soitan trumpettia ja soitan orkesterissa) <--- jos olisit kans musikaalinen niin ois kivaa musisoida yhdessä.
2. Videokuvaus ja editointi <--- eli sometus lähellä sydäntä ja esim vaikkapa jos on uskallusta niin tekis yhdessä musavideoita.
3. Liikunta (talvisin salilla ja kesäisin pyöräilen) <---- eli vaikkapa seuraa salille ja pyörälenkeille :>
4. Live streaming (Twitch)

Otahan yhteyttä jos kiinnostaa kaveerata tällasen erikoisen tyypin kanssa :>

22.3.2019

Hellou

Nainen, 26 vuotta, Seinäjoki, Etelä-Pohjanmaa

Olen 26-vuotias nainen Etelä-Pohjanmaalta. Etsinnässä olisi kavereita pelailemaan. Itse pelailen tällä hetkellä lähinnä pc:llä apexia, johon olisi mahtavaa löytää kaveri pelailemaan.

Toki jos satut olemaan EP:n alueelta niin harrastan myös salilla käymistä ja lenkkeilyä johon olisi mahtavaa löytää kaveri/seuralainen 😊

Lisäksi kiinnostuksen kohteisiini kuuluu valokuvaus ja muu media-ala ❤️

Muutama sana itsestäni, minulla on aviomies (haen siis todella vain kavereita) ja kolme lasta.
Olen kuitenkin hirveän yksinäinen ja aikuisten seura olisi niin tervetullutta tähän omaan perhe arkeen. Kaipaa sellaista ystävän kanssa jutustelua jolle voisi vaikka soittaa kun siltä tuntuu.

Luonteeltaani olen iloinen, hauska ja huumorintajuinen. Ehkä hieman ujo saatan olla alussa, mutta kyllä se vauhtiin lähtee kun tutustuu.

Ota rohkeasti yhteyttä olit sitten mies tai nainen.

20.3.2019

Moi!

Nainen, 25 vuotta, Seinäjoki, Etelä-Pohjanmaa

Olen vasta muuttanut Seinäjoelle, ja etsin uusia kavereita täältä. Tykkään urheilla, joten olisi hienoa jos löytyisi kaveri vaikka lenkille. Toki tykkään myös esim. kierrellä kauppoja, käydä kahviloissa ja viihteellä. Laita viestiä niin tutustutaan :)

12.3.2019

Moi!

Mies, 44 vuotta, Seinäjoki, Etelä-Pohjanmaa

Olen 44 vuotias raskasta musiikkia kuunteleva miehenalku Etelä-Pohjanmaalta. Vanhat kaverit ovat aikojen saatossa hävinneet kuka mihinkin. Mm. Perhesyistä jne. Etsinkin kaveria/kavereita, joilla olisi samat kiinnostuksen kohteet, kuten raskas musiikki ja kaikki siihen liittyvä. Ei ole väliä oletko mies vai nainen, kunhan kiinnostuksen kohteet osuvat yksiin. :)

19.2.2019

Heips!

Nainen, 22 vuotta, Etelä-Pohjanmaa

Heips!
Täällä kirjoittelee 22-vuotias Nainen Etelä-Pohjanmaalta.
Etsin itselleni OPISKELUKAVERIA.
Itse opiskelen juuri tällä hetkellä pikku hiljaa nyt toukokuun pääsykokeisiin osa-aikatyöni ohella ja etsisin seuraa ja vertaistukea opiskeluun. Opiskelen siis lääketieteen ja farmasian pääsykokeisiin, joten luen pääasiassa Fysiikkaa, Kemiaa ja Biologiaa.
Haluan antaa motivaatiota sinulle opiskeluun ja samalla myös toivon sinun motivoivan meitä yhdessä jaksamaan luku-urakan loppuun. Haluaisin myös keskustella hankalista aiheista yhdessä , jakaa tietoa ja opettaa toisiamme eri aihepiireissä.
Minua ei haitta, vaikket suoraan hakisikkaan Lääketieteelliseen tai Farmasialle opiskelemaan. Jos sinua kiinnostaa joko Biologia, Fysiikka tai Kemia niin ota ilman muuta yhteyttä. 😊
EIKÄ paikkakunnallasi ole väliä, sillä kyllähän me whatsappin, skypen tai facebookin kautta saadaan toisiimme kuitenkin yhteys.

[email protected]

10.2.2019

Uusia ystäviä

Nainen, 20 vuotta, Seinäjoki, Etelä-Pohjanmaa

Moikka! Oon 20v naikkonen Seinäjoelta. 2 koiraa löytyy ja aviomies.
Mä tykkään valokuvaamisesta, lukemisesta, kahvista, teestä, ruuan laitosta, leipomisesta ka totta kai pelata pleikkaa.

Oon alussa tosi hiljanen mutta sitte kun tutustuu paremmin niin juttua piisaa. Joskus mulla on aika karu huumori, mutta muutenki huumoria löytyy ja oon tosi empaattinen (hölmökin välillä).
Etsin ystäviä mistä vaan ympäri Suomea koska välimatka ei mun omasta mielestä oo mikkään ongelma.
Viimeseks sanon tän että, musta saa seuraa millon vaan :).
Kik löytyy jos haluaa siä alkaa juttelee eka: jekatriina
Snapchat myös löytyy jj_ekaah ja ig on jekaluoma

6.2.2019

Uusia ystäviä etsimässä

Nainen, 23 vuotta, Alavus, Etelä-Pohjanmaa

Moikka moii
Kokeillaan nyt tätäkin kautta, jos sattuisi löytymään uusia tuttavuuksia.
Olen 23-vuotias nainen ja asun Etelä-Pohjanmaalla. Lyhyt ja leveä. Perheeseeni kuuluu mieheni ja meidän karvavauva(kultainennoutaja) Lumi.
Tykkään kovasti eläimistä. Harrastuksia minulla ei niinkään ole. Mutta rakastan pallopelejä. Kaverin kanssa voisi tulla tehtyäkin jotakin. Voidaan jutella ihan mistä vaan, tykkään höpistä. Toivoisin että olisit suurinpiirtein samanikäistä juttukaveria. Sukupuolella ei ole mitään merkitystä. Toivottavasti voidaan joskus tavatakin vaikka kahvikupposen ääressä. Minulla on aika-ajoin auto käytössä, mutta junat kulkevat. Odotan innolla uusia tuttavuuksia.

31.1.2019

Moi! :D

Nainen, 19 vuotta, Etelä-Pohjanmaa

Moi kaikki!

Olis kiva tutustua uusiin ihmisiin ja saada uusia kavereita/ystäviä ku vanhat alkaa olla vähissä. Mä oon 19-vuotias tyttö Etelä-pohjanmaalta ja mun vapaa-aika kuluu lähinnä seiniä tuijotellessa. Vaikka vapaa-aikani kuluukin seiniä tuijotellessa nii on mul joitain kiinnostuksenkohteitakin, kuten taide, kirjallisuus, historia, elokuvat, ruuanlaitto ja leipominen. Tykkään myös eläimistä ja kasvien hoidosta. Oon tosi ymmärtäväinen ja osaan nähdä asiat eri näkökulmista. Vaikka mä en yleensä mitään teekkään, niin osaan olla tosi spontaani, kun sille päälle pääsen :D Olis myös kivaa jos olis joku jonka kaa jakaa tylsän elämän kaikki pienet yksityiskohdat. Oon aluks ujo (niinku ilmeisesti kaikki tääl?) Mut ujoutta ei tosin viestiteltäessä huomaa, mut tarkotus olisikin saada kaveri/ystävä, jonka kaa vois joskus nähäkki :) Tuun parhaiten toimeen 17-21-vuotiaiden kaa, mut ei haittaa jos et tohon ikähaarukkaan mahdu. Saat olla tyttö tai poika tai jotain siltä väliltä, ei sillä niin väliä. Ei myöskään haittaa jos meil ei oo mitään yhteistä kunhan oot kiva ja sun kaa on kiva puhua 😊

Ota vaan rohkeasti yhteyttä!
(Tää ilmotus ei vanhene!)

28.1.2019

Uusia tuttavuuksia!

Nainen, 15 vuotta, Etelä-Pohjanmaa

Heii! Täällä olis tämmönen piakkoin 16-vuotta täyttävä tyttö etelä-pohojanmaalta seinäjoen lähettyviltä. Oon tämmönen sosiaalinen, energinen, muut huomioon ottava ja sopeutuvainen ja sarkastinen persoona :D Sydäntä vahvasti lähellä on koirat ja iteltä löytyy tommonen 1v 7kk vanha karvakamu, jonka kanssa ollaan muuttamassa kesällä tampereelle joten sieltä suunnalta olis kiva löytää uusia tuttavuuksia, mutta tottakai tutustun ihmisiin muualtakin päin Suomea 😎✌🏼 Osaan tulla kaikenlaisten ihmisten kanssa toimeen, että ihan sama ootko tyttö vai poika tai minkä ikänen 🤷🏻‍♀️

Sivu
Takaisin ylös