Ilmoitukset alueelta Etelä-Pohjanmaa (39 kpl)

 - 
 
eilen

piktäkestoinen ystävyys haussa

Mies, 27 vuotta, Seinäjoki, Etelä-Pohjanmaa

Hei

Täällä kirjoittelee 27v mies seinäjoelta. Omaan hyvin laajan huumorintajun mutta yleensä se on synkkä ja kieroutunut. Ystävällinen ja tunteet omaava jalat maassa oleva pitkätukka.
Miksi sitten olen täällä? Koska haluaisin löytää ystävän mieluiten loppuelämäksi. Alan olla kyllästynyt olemaan aina yksin ja tekemään kaiken yksin. En kuulu milään tavalla massaan, joten en myöskään täytä kenenkään pinnallisia kriteerejä, että kanssani voisi viettää aikaa.
Elämässä minulle tärkeitä asioita ovat hyvinvointi ja onnellisuus, joita en ole tuntenut pitkään aikaan. Olen kärsinyt masennuksesta ja pikkuhiljaa olen toipumassa siitä, joten tarvitsen ymmärrystä ja hyväksyntää. Kun voin hyvin, olen iloinen ja hyväntuulinen menevä ja tekevä tyyppi.
Pidän musiikista, kahvista, kanaruuasta ja läheisyydestä. Jälkimmäisellä tarkoitan, että ystävää on aina kiva halata kun näkee. Minusta saa seuraa kahville, kaljalle, raflaan tai minne vaan kunhan on kivaa. Osaan puhua ja ymmärrän myös vaikeampia asioita ja minuun voi luottaa, etten puhu eteenpäin.
Minulle ei ole väliä oletko mies vai nainen, kunhan vain tullaan toimeen :)

3 päivää sitten

Uusia tuttavuuksia ja seikkailuja vailla

Nainen, 23 vuotta, Etelä-Pohjanmaa

Hei. Olen 23-vuotias nainen Kauhavan läheisyydestä ja etsin kavereita joiden kanssa voisi keskustella asioista ja käydä esim kahvilla, elokuvissa, juhlimassa, seikkailemassa jne. Iälläsi, sukupuolellasi tai asuinpaikallasi ei ole merkitystä, sillä junilla ja busseilla pääsee kulkemaan. Toivottavasti olet huumorintajuinen, sillä huumorini on mustaakin mustempaa. En etsi parisuhdetta.

3 päivää sitten

Moikka!

Nainen, 19 vuotta, Seinäjoki, Etelä-Pohjanmaa

Oon 19-vuotias nainen Seinäjoelta. 🙋🏽‍♀️

Oon monesti todella yksin, ja tuntuu ettei mulla oo ketään kuka oikeesti haluis viettää mun kanssa aikaa ja välittäis.. 😶

Kaipaisin uusia, aitoja ystäviä mun elämään. 🧡

Itse olen ystävänä välittävä, huolehtiva ja rakastava tyyppi, ja haluan, että kaikilla on hyvä olla! 😘

Tekemisellä ei ole niin väliä, kunhan seura on vaan hyvää! 🙏🏾

Snäppi ja insta löytyy! 👻📸

Jään odottelemaan teidän viestejä! 💬

14.6.2019

etsin ystävää

Nainen, 58 vuotta, Alajärvi, Etelä-Pohjanmaa

olen eronnui ero aheiutti kaaosta ihmis suhteita katkesi myös lähiomaiset kuolivat olen lapseton ei ole sisaruksia olen 58 vuotias asun yksin uusi suhde ei tällä hetkellä kiinosta olen toipiumassa meneestä tartten juttukaveria voi jakaa ikäiä kokemuksia sekö hyviä

3.6.2019

Moi! 👇💁‍♀️

Nainen, 18 vuotta, Etelä-Pohjanmaa

Oon 18-vuotias tyttö Etelä-Pohjanmaalta. Luonteeltani oon sosiaalinen, huumorintajuinen, kuuntelevainen, luotettava ja tuun toimeen erilaisten ihmisten kaa. Harrastuksiini kuuluu lenkkeily, ja oma-aloitteinen voimistelu. Vapaa-ajalla tykkään tehä vähä kaikkee, kuunnella musiikkii, nähä kavereita, kattoo sarjoja, pelata ja vaa chillata, ja mitä ikinä keksiikää :D
Kuuntelen musiikkia laidasta laitaan, eli tosi laaja musiikkimaku! Mut tällä hetkellä eniten ehkä edm ja trap, ja sit kans tää perus pop.
Ikäluokka vois olla joku 16-22, ja sukupuolella ei oo väliä
Ois kiva jos tulisit laittaa viestiä, ja voitas tutustua! :)

25.5.2019

Hei!

Nainen, 23 vuotta, Kurikka, Etelä-Pohjanmaa

Etsin uusia kavereita.

Olen 23-vuotias alunperin Satakunnasta, mutta olen elokuussa 2018 muuttanut Etelä-Pohjanmaalle, sillä mieheni asui täällä. En oikein ole täältä saanut hyviä kavereita. Kaipaisin itselleni kavereita täältä Etelä-Pohjanmaan alueelta.

Harrastan pyöräilyä ja lenkkeilyä. Tykkään käydä elokuvissa ja lähden mieluusti elokuviin. Minusta saa myös seuraa lenkille, kahville, shoppailemaan tai tekemään jotain muuta mukavaa yhdessä. Juon hyvin harvoin, mutta kyllä minä voin seurassa ottaa pari lasia viiniä.

Tule rohkeasti juttelemaan minulle. Olen aluksi vähän ehkä ujo ja vähäsanainen, mutta kun löytyy yhteisiä puheenaiheita, niin olen todella sosiaalinen. Tarvitsen vain vähän aikaa ensin tutustumiseen. :D

21.5.2019

Heippa!

Nainen, 26 vuotta, Seinäjoki, Etelä-Pohjanmaa

Etsin uusia kavereita. 🙋🏼‍♀️

Oon 26-vuotias nainen seinäjoelta.

Harrastuuksiini kuuluu, lenkkeily, salilla käyminen, elokuvien ja sarjojen katselu, hyvän ruuan syöminen ja herkuttelu 😁, niin ja tietty koirien kanssa ulkoilu ja touhuaminen. 🐶

Musta saa seuraa vaikka lenkille, salille, ehkä kokeilemaan jotain uutta harrastusta, autoajelulle muutenvain, leffaan, piknikille tai oikeestaa mihin vain kivaan mitä mieleen juolahtaa ja vaikka yksille tai kaksille tai pullolliselle tai vaikka kahdelle pullolliselle... 😅🍻

(vaikka juon tosiTOSI harvoin nykyään, mulle tulee ihan kamala darra niin oon todennu että selvinpäin on parempi olla. 😅)

Tykkään jutella kaikesta maan ja taivaan välillä, mulle saa puhua mistä vain mitä mieleen juolahtaa, syvälliset keskustelut tai vain jutut joissa ei oo päätä eikä häntää tai järkevämmät jutut tai salaliittoteoriat ja kaikki kummalliset mysteerit on parasta juttelun aihetta välillä, miettiä vaan kaikkee kummallista tietämättä paremmin onko se totta vai ei. 🤓🤓

Oon oikeesti aikamoinen koti ----> 🐭
Tykkään olla kotona mut olis kiva tutustua uusiin ihmisiin ja saada kavereita joiden kanssa tehdä kaikkea kivaa ja jännää ja jotka sais mut poistumaan täältä kotoa vähä useammin, ei yksin tuu oikein lähdettyä mihinkään! 🙈

Luonteeltani oon, huumorintajuinen, hieman ujo, oikeesti vaikutan aluksi rauhalliselta ja hillityltä mut oon oikeesti pienimuotoinen adhd kun muhun tutustuu paremmin.. 🤔

Laita rohkeasti vain viestiä tulemaan jos haluat tutustua! 😊

18.5.2019

Ciao!

Nainen, 25 vuotta, Seinäjoki, Etelä-Pohjanmaa

Oon Seinäjoelta kotoisin oleva 25 -vuotias nainen, joka kaipailisi ystäviä vapaa-ajan viettoon. Tykkään kaikenlaisesta liikunnasta, elokuvista, kahvittelusta, kirppareista ja terdellä/ baareissa käymisestä (joraaminen tanssilattialla on ihan parasta). Mut saa messiin melkein minne vaan!(extemporistikin) Persoonaltani olen tosi sosiaalinen, huumorintajuinen, menevä ja helposti lähestyttävä! :)

Iällä ja sukupuolella ei oo väliä eli ottakaa ihmees yhteyttä! :)

18.5.2019

Ystävät hukassa & hakusessa

Nainen, 20 vuotta, Etelä-Pohjanmaa

Täällä kirjoittelee päihteetön 20-vuotias runoilijatyttö Etelä-Pohjanmaalta. Olen parisuhteessa ja poikaystäväni luo Tampereelle muutankin parin kuukauden sisällä.

Mun kaverit katosivat jonnekkin kivenrakoon kun mulle tuli kevätväsymys, nyt yritän parannella itseäni ja etsin muutamaa hyvää kaveria tai ystävää elämääni.

Luonteeltani oon rauhallinen, hassu, ymmärtäväinen ja hyväksyvä. Tykkään olla oma itseni enkä tykkää valehdella. Rakastan jutella ja olla sosiaalinen tiettyyn rajaan saakka (eli rajan ylittymisen jälkeen lukitsen itseni omaan huoneeseeni :D)

Sanoisin, että oon myös helposti lähestyttävä. Oon uskollinen kaveri eikä mua saa helposti menemään pois. En kovin helposti heittäydy tekemään uusia asioita, mutta tykkään tutustua uusiin ihmisiin. Oon luova ja välillä kuulemma vähän liian abstraksti.

Harrastan videopelejä (PC), hevosten kanssa olemista, laulamista, piirtämistä ja runoilua/kirjoittamista. Lenkkeilen tai käyn salilla välillä. Oon kiinnostunut mielenterveydestä, eläimistä, musiikista, tatuoinneista ja valokuvaamisesta.

Joten lähdetään kahville, syömään, shoppailemaan, leffaan, pelaamaan Pokemon Go:ta, uimaan tai vaikka roadtripille. Voidaan kyllä myös vaan istua kotona, katsoa Harry Potterii tai Marvelin elokuvia ja syödä suklaata.

Laitahan mulle viestiä! En välitä oletko mies vai nainen tai jotain siltä väliltä. Toivoisin että olisit vähintään 18 ja enintään 27-vuotias. Mut ole mitä olet, hyväksyn sut silti <3

Jos sulla on Discord, mun discord on JoJoJo#0519 :)

26.4.2019

Hola!

Nainen, 20 vuotta, Seinäjoki, Etelä-Pohjanmaa

Olen 20-vuotias nainen ja asustelen Seinäjoen lähettyvillä.

Minulla on sellainen tilanne, että monet ystäväni ovat muuttaneet toiselle paikkakunnalle ja kaipaisin kipeästi ystävän seuraa, koska näen heitä niin harvoin.
Vapaa-ajalla harrastan paljon monenlaista liikuntaa, ja rakastan extempore suunnitelmia! Kaipaisin ystävää kanssani tanssilattialle joraamaan, ja ennen kaikkea jakamaan huolia ja murheita sekä positiivisiakin juttuja elämästä.

Olen itse hyvin sosiaalinen ja huumorintajuinen, sekä hyvin toimelias eli en vietä kovin paljon aikaa vain sängyssä makaillen. :D Matkustelu on myös lähellä sydäntä.

Olisi ihanaa löytää elinikäinen ystävä! Ota yhteyttä niin nähdään mahdollisimman pian <3

18.4.2019

Moi!

Nainen, 35 vuotta, Seinäjoki, Etelä-Pohjanmaa

Olen asunut vuoden nyt täällä Seinäjoella, mutta sosiaaliset ympyrät ovat vielä aika pienet. Joten olisikin ihanaa löytää ystävä/ystäviä kenen kanssa käydä kirppiksillä, elokuvissa, kahviloissa, shoppailemassa.
Istua iltaa tai lähteä tanssilattialle.

Pidän luonnon ja veden äärellä oleskelusta joten olisi kiva saada seuraa lenkkipolulle. Tai paistatella päivää tulevana kesänä rannalla 😊

Olen rehellinen, luotettava, spontaani, huumorintajuinen. Höpsökin välistä mutta hyvällä tavalla 🙂

Toivottavasti sinussakin on samoja piirteitä.

Joten laita viestiä jos jokin yllä olevista asioista nappasi!

17.4.2019

Pohjanmaalta kavereita? :)

Nainen, 20 vuotta, Kauhava, Etelä-Pohjanmaa

Moi!
Oon 20v nuori nainen ja tuun asumaan kesätyön takia Pohjanmaalla osan keväästä, kesän ja myös alkusyksystä. En tunne juuri ketään Pohjanmaalta niin ois kiva tutustua uusiin ihmisiin ja saaha kavereita. 😊

Luonteeltani oon sosiaalinen, positiivinen, luotettava, empaattinen. Vapaa-ajalla tykkään lukee, kuunnella musiikkia ja käyä keikoilla, kattoo sarjoja, leipoo ja laittaa ruokaa. Musta saa seuraa kahville, shoppailemaan, elokuviin tai melkeinpä mihin vaan, tykkään tehä extempore asioita, etenkin kesällä se on ihan parasta!

13.4.2019

Moikka :)

Nainen, 25 vuotta, Seinäjoki, Etelä-Pohjanmaa

Oon hiljattain Seinäjoelle muuttanut 25-vuotias nainen, joka kaipailee vapaa-ajalle kavereita :) Tykkään harrastaa liikuntaa monipuolisesti, musta saa seuraa melkein mihin liikuntamuotoon tahansa. Tykkään käydä katsomassa urheilua myös paikanpäällä. Lisäksi tykkään kierrellä kauppoja ja käydä esim kahvilla. Välillä on kiva käydä istumassa iltaa viinilasin äärellä, mutta ikinä ei tiedä jääkö yhteen lasilliseen ja lopulta päädytään baarin tanssilattialle. :D Myös esim kotona kokkailu ja höpöttely kaikesta maan ja taivaan välillä on mulle mieluista ajanvietettä.

Lyhyesti luonteeltani oon positiivinen, avoin ja syvällinen. :)

6.4.2019

Hei!

Nainen, 19 vuotta, Evijärvi, Etelä-Pohjanmaa

Olen 19-vuotias nainen Evijärveltä, mutta asun opiskelujeni takia osittain Seinäjoella. Opiskelen elintarvikealalla ja tarkoitus olisi valmistua elintarvikkeiden valmistajaksi tai leipuri-kondiittoriksi.

Olen tukeva, mutta ajatuksena on aloittaa liikunnan harrastaminen, kun kelit ovat paremmat ja jos siihen saisin ystävän, jonka kanssa voisin sitä harrastaa. Olen luonteeltani ujo, mutta haluaisin silti kaverin tai kavereita, joiden kanssa viettää aikaa ja jutella. Suutun helposti, mutta minut saa hyvin helposti nauramaan. Olen hitusen perfektionisti ja turhaudun helposti, jos asiat eivät mene suunnittelemallani tavalla.

En tunne harrastavani mitään kovin aktiivisesti, mutta kuuntelen hyvin paljon musiikkia, katson videoita ja pelaan pelejä. Luin joskus hyvin aktiivisesti kirjoja, mutta minulla on lievä lukihäiriö ja lukeminen on jäänyt.

Toivoisin löytäväni saman ikäisiä ihmisiä, ketkä eivät ole heti ole tuomitsemassa ulkonäköni perusteella ja voisi ehkä joskus tehdä yhdessä jotakin. Sukupuolella ei ole väliä, mutta toivoisin ystäviä, jotka vastaisisivat minulle, eivätkä lopeta heti yhteydenpitoa yhden viestin jälkeen,kun näitäkin on tullut matkan varrella vastaan. Kerron itsestäni lisää, jos kiinnostaa tulla juttelemaan minulle :)

22.3.2019

Heippa!!

Mies, 27 vuotta, Seinäjoki, Etelä-Pohjanmaa

Oon 27 vuotias mies Etelä-Pohjanmaalta Seinäjoelta.
Mahtia et on tällanen sivu missä voi kenties löytää kavereita/uusia tuttavuuksia.
Elikkäs olisi mukavaa löytää samanhenkistä seuraa,
pelaaminen on mulle tärkiää, katson animea, katson paljon leffoja (esim leffoja ois kiva käyrä zekkaas), kuuntelen musiikkia laidasta laitaan.
Oon tällanen mieslapsi (ja ylpeä siitä) kun suunnilleen päivittäin liikun ja käyn lenkeillä niin pelaan samalla Pokemon Go sovelluksella, samalla myös hyvää hyöty liikuntaa.
Elikkäs mun harrastuksiin kuuluu:
1. Musiikki (soitan trumpettia ja soitan orkesterissa) <--- jos olisit kans musikaalinen niin ois kivaa musisoida yhdessä.
2. Videokuvaus ja editointi <--- eli sometus lähellä sydäntä ja esim vaikkapa jos on uskallusta niin tekis yhdessä musavideoita.
3. Liikunta (talvisin salilla ja kesäisin pyöräilen) <---- eli vaikkapa seuraa salille ja pyörälenkeille :>
4. Live streaming (Twitch)

Otahan yhteyttä jos kiinnostaa kaveerata tällasen erikoisen tyypin kanssa :>

Sivu
Takaisin ylös