Ilmoitukset alueelta Etelä-Pohjanmaa (185 kpl)

 - 
 
3 päivää sitten

Hei oletko sinäkin yksinäinen ja kaipaat uusia kavereita ja juttuseuraa,täältä saat :)

Nainen, 29 vuotta, Etelä-Pohjanmaa

Hei
Täällä ruurun toisessa puolella on 29vuotias naikkoinen Seinäjoen läheltä.
Kaipasin uusia kavereita ja juttuseuraa elämääni.
Olen luonteelta:Rento ,kuuntelija, suorasanainen ,luotettava,rehellinen,
Harrastuksiin kuuluu aina välillä lenkkeily,pyöräily,kirppikset,laavuilla käydä,paljon sarjoja katon.
Jos kaipaat kans uusia kavereita,laita viestiä tulemaan.

28.9.2022

Moikka

Nainen, 27 vuotta, Seinäjoki, Etelä-Pohjanmaa

Olen 27v nainen joka asunu ympäri suomea joten kaverit pikkusen hukassa🤭 muutin juuri etelä pohjanmaalle ja oisin täältä kamuja vailla EN etsi täältä sexiä enkä parisuhdetta!
Tykkään kierrellä kaupois kirppareilla käydä ajelemassa autolla tai sähköpotkulaudalla
Olen sosiaalinen tulen kaikkienkaa toimeen iällä ei ole väliä jos vaan yhteistä tekemistä / puhumista riittää kaverin paikkakunta myöskään ei ole ongelma

27.9.2022

Seuraa yksinäisiin ja tylsiin iltoihin 🙏

Mies, 24 vuotta, Seinäjoki, Etelä-Pohjanmaa

Päivät menee töissä mutta iltaisin on todella yksinäistä ja hiljaista jonka takia olisi kiva tutustua uusiin ihmisiin ja saada uutta juttuseuraa😌
Kavereitahan ei ole koskaan liikaa!

Pidän ihmisten auttamisesta, pelaamisesta, ajeluista, ruuan laitosta, kauhu elokuvista, musiikista ja eläimistä!

Tule ihmeessä juttelemaan tai tutustumaan✌️
Löytyy discord, snäppi sekä whatsapp

27.9.2022

Moi.

Mies, 39 vuotta, Seinäjoki, Etelä-Pohjanmaa

Etsin ystävää/parisuhdetta. Olen 39v Olen usķollinen, rauhallinen ja kyllä huumoriaki löytyy tarvittaessa:) mielelläni lähden laavuille ja kävelylle. Olisi mukava saada vierelle ystävä jota saisi halia ja pitää lähellä. Olen liikenteessä tositarkoituksella. Odotan!

26.9.2022

Moi!

Nainen, 23 vuotta, Seinäjoki, Etelä-Pohjanmaa

Täällä 23-vuotias nainen Seinäjoelta, joka etsii suunnilleen samanikäisiä ystäviä/tuttuja tästä lähistöltä.

Arki pyörii pitkälti töiden ja opiskelujen parissa, joten ois kiva välillä vähän saada muutakin sisältöä arkeen. Vanhat kaverit on lähteneet omille teilleen tässä vuosien varrella niin olis ihana löytää samanhenkisiä ihmisiä, ja jopa loppuelämän mittasia ystäviä.

Oon luonteeltani empaattinen, rauhallinen, ujohko , huomaavainen ja itsetietoinen. Tykkään musiikista, oleilusta, kylmäkahveista, eläimistä ja taiteesta. Viihdyn paljon yksikseni, mutta usein kaipailisin tuttuja elämääni joiden kanssa pitää yhteyttä/nähdä.

Jos kiinnostaa tutustua, niin laita viestiä ja kerro mieluusti itsestäsi jotain :) Multa ei löydy instagramia, mutta esim. snapchat ja whatsapp löytyy. En etsi parisuhdetta.

Ilmoitus ei vanhene.

23.9.2022

Paras kaveri kadoksissa!

Mies, 30 vuotta, Seinäjoki, Etelä-Pohjanmaa

Helou! 30 vuotias mies, 3 lapsen isä seinäjoelta olisi vailla hyvää kaveria. Kavereita ei ole kauheasti ollut koskaan, eikä varsinkaan sitä yhtä hyvää. Naisten kanssa oon aina tullut paremmin juttuun että ehkäpä etsisin ensisijaisesti naista kaveriksi.
En kuitenkaan etsi mitään muuta kuin kaveriseuraa.

Vapaa-ajalla tykkään kulkea luonnossa ja laavuilla. Harrastan luontokuvausta ja varsinkin lintuja on tullut kuvattua aika paljon. Sitten frisbeegolfista oon innostunut tänä kesänä ja sitä on tullut käytyä heittelemässä. Talvisin oon käynyt jonkunverran hiihtämässä ja sit pelaamassa sulkapalloa.

Kaverista ei nyt sinällään mitään vaatimuksia ole. Saa olla ihan oma itsensä jolla olisi aikaa edes vaikka vaan höpötellä jos näkemään ei ehdi. Tietenkin se olisi plussaa jos voitaisiin jotain tehdä aina välillä 👍

Snäppi ja kik ainakin löytyy näin ens alkuun. Nimimerkki tompe_92
Sähköpostia voi myös hyvinkin laittaa.

Laita ihmeessä viestiä jos vähänkään tuntuu siltä että voitais tulla juttuun 😊

19.9.2022

Töttöröö juuri sinä

Nainen, 29 vuotta, Seinäjoki, Etelä-Pohjanmaa

Etsin kaveriseuraa seinäjoen alueelta, olis kiva nähdä esim. kahvitellen tai pelaillen. Tykkään mustasta huumorista ja syvällisistä keskusteluista. Kiinnostuksenkohteita mm. monenlainen musiikki, frisbeegolf, ajankohtaiset asiat, yhteiskunta, luonto, elokuvat, lautapelit, lemmikit.

Etsin kavereita joiden seurassa voi olla oma itsensä ja saada vähän vastapainoa arjen tasaisuuteen. Omat (äijä-)kaverit jäi edelliselle paikkakunnalle niin tarvisin uusia, sukupuolellasi ei sinänsä väliä kunhan kestät vähän roisimpaa huumoria :D mitä omituisempi olet, sitä enemmän meillä todennäköisesti synkkaa ;) iällä ei myöskään väliä!

Löytyy discordia ja whatsappia, mitä näitä nyt on millä pääsee alkuun. Pistähän viestiä ja katsotaan mitä tapahtuu!

8.9.2022

keksin tähän myöhemmin jonkin lyömättömän dynaamisen iskulauseen...

Mies, 42 vuotta, Vimpeli, Etelä-Pohjanmaa

Hirveän vaikeita kysymyksiä tämä paikka ainakin esittää... pitäisi keksiä otsikkoa ja vielä sisältöä ilmoitukseenkin...
Näytänkö minä joltain J.R.R. Tolkienilta tai Mika Valtarilta?
Kyllähän minä toki osaan runon kirjoittaa tai ajatelman ja ehkä jopa elämän viisauden mutta kuka ihme minulta sellaisen haluaisi saada saatikka lukea??
Annan tässä nyt kuitenkin yhden sellaisen ihan ilmaiseksi...
"Ongelma kolmen hiiren omistamisessa on se että jokainen niistä liikuttaa kursoria mutta juusto ei maistu niistä yhdellekään..."
Eli kysynpä vielä uudestaan kuka ihme tuollaisia sitten haluaisi saada saatikka lukea...

7.9.2022

Kavereita

Mies, 22 vuotta, Alavus, Etelä-Pohjanmaa

Moro! Asun väliaikaisesti Alavudella töiden takia mutta viikonloppusin yleensä pyörin Seinäjoella päin. Loppuvuodesta olis tarkotus muuttaa takaisin Seinäjoelle. Oon luonteeltani vähän temperamenttinen ja samalla osittain ujo.

Extempore reissuja ja ilta-ajeluita tulee harrastettua paljon kavereiden kanssa. Uudet tuttavuudet on aina tervetulleita. Salillaki käymisen oon taas alottanu kun kesä alkaa olee jo taputeltu ja ryyppyreissut tehty. Viihteellä tulee käytyä jos on jotaki juhlimisen aihetta.

Tuu rohkeesti laittaa viestii nii jutellaa lisää ja voidaa lähtee vaikka ilta/yö ajelulle.

7.9.2022

Moi

Mies, 32 vuotta, Etelä-Pohjanmaa

Oon 32v mies etelä-pohjanmaalta työssäkäyvä aika rauhallinen haaveilija. Seuraa lähialueelta tai vaikka kauempaakin mihin tahansa liittyen. Elämä on aika seisahtunutta tällä hetkellä joten kaikenlainen piristys toisi mukavaa lisää arkeen ja viikonloppuihin. Löytyy käytännössä kaikenlaiset keskusteluohjelmat ja alustat joten jos kiinostaa johonkin lisäillä niin rohkeasti vaan.

4.9.2022

Kaveriperhe/kaveri pojalle hakusessa

Nainen, 41 vuotta, Alavus, Etelä-Pohjanmaa

Moi,

löytyisikö tätä kautta Seinäjoen/Alavuden/Ähtärin/Kuortaneen alueelta perhettä, jossa olisi 11-13 vuotiaita poikia vailla kaveria? Meillä tilanne se, että poika juuri 12v täyttänyt on yksinäinen eikä kaveria tunnu luontevasti löytyvän. Poika tykkää mm. ajaa crossilla ja pelata pleikkaa. Innostuisi paljon muustakin kun olisi kaveri. Ei olisi meille aikuisillekaan pahasta löytää ihan kaveriperhe.

4.9.2022

Ystäviä etsimässä

Nainen, 35 vuotta, Etelä-Pohjanmaa

35v nainen, onnellisesti aviossa, lapsia, työ ja ystäviäkin. Silti tuntuu, että elämään kaipaisi uusia tuttavuuksia. Minä pidän liikunnasta ja välillä laiskottelusta, matkustelusta ja ihan tavallisesta arjesta...
Minusta saa helposti kaverin lenkille, ostoksille (mm,kirpputorit kiinnostavat), viinilasin ääreen, keikoille jne.

3.9.2022

Hellurei!

Nainen, 22 vuotta, Seinäjoki, Etelä-Pohjanmaa

Etsin uusia tuttavuuksia etelä-pohjanmaan alueelta, vanhojen ystävien kanssa mielenkiinnon kohteet erkaantuneet ja ois kiva nähdä muitakin ihmisiä välillä kun parempaa puoliskoa😂
Oon 22wee ja etsin seuraa kirpparille, leffaan, kahville, lenkille, reissuille, extempore juttuihin ja mahdollisesti salillekkin jos tulis joskus mentyä😬tai ihan vaan syvälliseen keskustelemiseen( oon aika suorapuheinen ja rakastan syvällisiä pitkiä keskusteluita) Mieheni kanssa tykätään reissata erilaisissa autotapahtumissa ja vapaa- aika meneekin autoja ruuvaillessa tai erilaisissa tapahtumissa, näihinkin ois kiva jos olis joku pariskunta jota vois pyytää aina mukaan😊 Laita viestiä jos yhtää sytytti nii voidaan jutella vaikka snäpissä🌸🖤

Sivu
Takaisin ylös