Ilmoitukset alueelta Etelä-Karjala (149 kpl)

 - 
 
2 päivää sitten

Kaikenlaista seuraa

Mies, 26 vuotta, Lappeenranta, Etelä-Karjala

Olis aivan mahtava tutustua uusiin ihmisiin! Etsin kavereita, ystäviä yms. (kaikki käy). Itse olen vasta äskettäin muuttanut paikkakunnalle, joten olis plussa jos olisit suht läheltä. Etin ensisijaisesti miehiä (i'm gay) että jos haittaa voit suosiol skipata :DD. Ikähaarukkana olkoon nuoremmat ja omanikäiset, mutta myös hieman vanhemmatkin käy. Olen alussa ujo, mutta se katoaa aika nopeesti. Mennää bailaa, retkeilee, ajelee tai mitä nyt keksitäänkään :)

Parhaiten tavotat snäpis:
jebeli00

3 päivää sitten

Uusia ystäviä?

Nainen, 41 vuotta, Lappeenranta, Etelä-Karjala

41-vuotias nainen Lappeenrannasta etsii uusia ystäviä. Lapset on saatu kasvatettua hieman isommiksi ja lisääntyneen oman ajan myötä olisi kasvanut tarve ystäville :) Toivoisin sinun olevan empaattinen, positiivinen ja mukava juttukaveri, ja olisi myös mukavaa, että asuisit täällä seudulla tai vähintään liikkuisit täällä ahkerasti.

Pidän luonnosta, ulkoilusta, musiikista, koirista ja hyvistä keskusteluista ihmisten kanssa. Ehkäpä saisin juuri sinusta seuraa koiralenkeille, lapsivapaiden rientoihin, teekupposen äärelle, kesäisiin aktiviteetteihin tai vaikka livekeikoille?

Uusien ystävien sukupuolella tai ulkomuodolla ei ole merkitystä. Tervetulleita ovat kaikki sukupuoleen ja seksuaalisuuteen katsomatta, mutta miehistä vain sellaiset, jotka osaavat olla naisten kanssa vain kavereita. En etsi suhdetta enkä minkäänlaista säätöä.

Edit: saamieni viestien perusteella rajaan valitettavasti cis-heteromiehet hakuni ulkopuolelle! Uskokaa pois, en ala kenenkään piristäväksi salasuhteeksi enkä seksiseuraksi. Eli EI MIEHILLE.

10.4.2024

Jutteluseuraa/ystäviä?

Nainen, 31 vuotta, Etelä-Karjala

Moi just sie! ~ :) 👋
Täällä kirjoittelee 31v nainen Etelä-Karjalasta, vapaaehtoisesti lapseton mutta puoliso jo löytyy :)
Etsiskelen ystäviä ja juttuseuraa discordiin :) muukin kanava käy, (FB tai vanha kunnon skypekin, kik) mutta ei mielellään sähköposti!

Kiinnostuksen kohteitani ovat muunmuassa:
- Roolipelit (Dungeons and Dragons 5edikka & tekstiroolipelit)
- Valokuvaus 📸
- Musiikki
- Elokuvat / sarjat
- Kirjat/äänikirjat
- Peleistä koen tietäväni jonkin verran. Niistäkin voin ja on kivaa jutella mut itse pelaan täl hetkellä niin säännöllisen epäsäännöllisesti että peliseuraa minusta en uskalla luvata. ( --> välillä saatan yllättää itsenikin peliaktiivisuudellani :D)
Ruudun tällä puolella kirjoittelee enimmäkseen kotioloissa viihtyvä, mukavuudenhaluinen, ehkä enemmän introverttiyteen taipuvampi persoona. Kaipaan toki myöskin sosiaalisuutta elämääni, mukavia höpinöitä mutta kaipaan välillä aikaa myös latautua omissa oloissa.

Lisäksi olen absolutisti mutta en tietenkään vaadi samaa sinulta. Toki suurta plussaa olla samalla ajatuksen aallonharjalla :D
Olen vähän ujo alkuun mutta kyllä sit juttua riittää alkukankeuden päihitettyä .

Kuvailisin itseäni että olen empaattinen, ystävällinen, melko positiivisen elämänasenteen omaava tyyppi .
Tykkään jutella elämänkokemuksista, kuulumisista, harrastuksista, jakaa onnistumisia, mitä ikinä vaan keksitäänkin höpinän aihetta.
Piristetään toisiamme vaikka meemeillä. Niitä mulla riittää laidasta laitaan! 🤡
En aseta kriteereitä sinulle, muuta kuin täysi-ikäisyyttä! :)
Paikkakunnallasi eikä sukupuolellasi ei ole väliä
Jos edes jokin kolahti edes vähäsen niin nakkaa vaikka sun discord tunnus / joku somekanava viestillä ! Josko meillä vaikka synkkaisi? ^^
Kiitos jos/kun jaksoit lukea loppuun saakka :) Kuulemisiin ! ~

8.4.2024

Moikka Moi

Mies, 62 vuotta, Luumäki, Etelä-Karjala

Hello! I am a Finnish man looking for friends all over the globe, I am, according to others fairly good looking, and I am friendly, nice and talkative, social......I like lots of things to do like travel, explore new things in life, like all good cultures, music, art, books, movies, etc. I live a bit on the countryside, where nature is just behind the door...
If you would like to write to me, don't hesitate:)

28.3.2024

Runoileva herrasmies etsii ystävää

Mies, 57 vuotta, Lappeenranta, Etelä-Karjala

Olen 57-vuotias lapseton sinkkumies Lappeenrannasta. Välillä yksinäisyyden paha peikko tulee ikäväksi vieraaksi, joten kaipaisin välillä ystävää ja seuraa yksinäisiin hetkiin ja yhteiseen ajanviettoon tai edes kirjoitteluystävää ajatustenvaihtoon. Minun on helpompi avautua kauniimman sukupuolen edustajille, iällä ei ole juurikaan väliä.

Olen täysin raitis ja savuton, rauhallinen luonne, huumorintajuakin löytyy. Pidän luonnossa liikkumisesta, ulkoilusta, musiikin kuuntelusta, urheilun ja elokuvien katselusta ja koti-illoista. Syvällä sydämessäni olen aika tunteellinen ja herkkäkin, joskus pieniä runonpätkiäkin raapustelen..

Jos voit ystävyyden lahjan antaa
Se iloa ja onnea tuottaa ja kauas kantaa
Se ihanaa lämpöä sydämeen tuottaa
Kun saa hyvän ystävän johon voi luottaa

19.3.2024

Moikka

Nainen, 21 vuotta, Lappeenranta, Etelä-Karjala

Etin ihmist kenekaa voi hengaa ja tehä vaik iha perus arki juttui tai lähtee vaik ryyppää jos silt tuntuu.Oon alkuu ujo mut sitku pääsee tutustuu ni sit oonki iha vastakohta 😂 En tähä osaa mitää oikee ittestäni kertoo mut jos oot yksinäine tai muutevaa ni ois kiva jos laittasit viestii!😌

7.3.2024

Kavereita Lappeenrannasta

Nainen, 35 vuotta, Lappeenranta, Etelä-Karjala

Olen 35-vuotias nainen Lappeenrannasta. Olisi kiva löytää naispuolisia kavereita täältä esim. kahville tai kirpputoreille. Iälläsi ei ole väliä. Olen luonteeltani rauhallinen, huumorintajuinen ja iloinen. Sairastan lihastautia ja liikun rollaattorin kanssa. Kiinnostuksen kohteitani ovat musiikin kuuntelu, äänikirjat, sarjakuvien lukeminen, kirpputoreilla kiertely, tv:n katselu, penkkiurheilu, askartelu, kynsitaide, vapaaehtoistyö, palapelit, lautapelit, uiminen. En juo alkoholia, en käy baareissa enkä polta tupakkaa. Laita rohkeasti viestiä jos kiinnostuit. :)

16.2.2024

Uusia tuttavuuksia

Nainen, 30 vuotta, Lappeenranta, Etelä-Karjala

Moi! Täällä kirjoittelee 30-vuotias nainen Lappeenrannasta. Teen päivätyötä ja arki menee kivasti harrastusten parissa. Olen iloinen ja aktiivinen. Pidän kaikenlaisesta liikunnasta ja ulkoilusta. Talvella sydäntä lähellä on hiihto ja tykkään myös välillä käydä avannossa. Avantokaveria kaipailisin vielä lopputalveksi!

Miut saa mukaan mihin vaan tekemiseen tai sitten vaan ihmettelemään elämää yhdessä teekupposen tai lasillisen ääressä.

Jos haluaisit tutustua, laita rohkeesti viestiä tulemaan, niin keksitään jotain kivaa!. Parisuhdetta en etsi.

7.2.2024

Kavereita

Mies, 31 vuotta, Etelä-Karjala

Moi täällä kirjottelee tällänen 31-vuotias mies. Olis mukava löytää uusia kavereita. Iällä ja sukupuolella ei ole väliä ja jutteluseura voi olla mistäpäin suomea tahansa.

3.2.2024

Kaveri seuraa

Mies, 31 vuotta, Lappeenranta, Etelä-Karjala

Hei olen tälläinen 31-vuotias aika yksinäinen mies joka etsisi juttelukavereit ja myös sitten ihan kavereita jonka kanssa viettää aikaa. Harrastuksiin kuuluu lenkkeily eli siihenkin olis mukavaa löytää seuraa. Laita ihmeessä viestiä niin tutustutaan.

31.1.2024

Syvällinen ystävyys

Nainen, 28 vuotta, Lappeenranta, Etelä-Karjala

Muutamia kavereita elämän aikana on ollut mutta viime vuodet olen kokenut vahvaa yksinäisyyttä. Sellaista ystävää ei ole vielä löytynyt kenen kanssa voisi oikeasti jutella sielun syvimmistä aatteista. Etsin täältä ystävää, jonka kanssa voisi jutella kaikesta mahdollisesta. Olen introvertti ja MBTI-persoonallisuustestin INFP-tyyppi. Mietin paljon kaikenlaisia asioita ja koen elämän todella vahvasti. Ajoittain tuntuu, ettei muut ympärilläni koe todellisuutta samalla tavalla. Kovasti kaipaisinkin syvempää yhteyttä toiseen ihmiseen, sellaista yhteyttä, jossa voisi olla aidosti oma itsensä ja jakaa myöskin ne elämän raadolliset puolet ilman filttereitä tai maskeja. En jaksaisi enää esittää ihmissuhteissa että kaikki on hyvin, jos oikeasti ei ole. Se, että voisi kertoa toiselle aidosti mitä kuuluu, sitä kaipaan todella kovasti. Ja sitä haluan myös toiselta kuulla, aitoja ajatuksia ja tunteita. Elämäni ei ole ollut kovinkaan helppoa eikä tilanteeni ole tällä hetkellä paras mahdollinen. Olen sosiaalisesti eristäytynyt ja ahdistun herkästi sosiaalisissa tilanteissa. Olen herkkä elämälle, aistit tuntuvat olevan virittyneet äärimmilleen ja kuormitun todella herkästi. Olen erityisherkkä ihminen ja kärsin migreenistä sekä ocd:sta. En koe löytäneenä itselleni vielä sopivaa tapaa elää. Haaveilen elämästä lähellä luontoa, ilman kiirettä ja paniikkia suorittaa. Elämää, jossa voisi edetä rauhassa omaan tahtiin. Sellaista elämää, jossa omalla työllä olisi jokin syvempi merkitys. Ja että elämässä olisi sellaisia ihmissuhteita, joissa oikeasti välitettäisiin toisesta ja oikeasti haluttaisiin kuulla miten menee. Olen todella yksityinen ihminen enkä esimerkiksi sosiaalisessa mediassa jaa elämästäni muille oikeastaan mitään, mutta aidossa ja luottavassa ihmissuhteessa haluaisin olla avoin.
Tykkään lukemisesta, vaikka ajoittain kirjaan tarttuminen tuntuukin työläältä. Tykkään myös kirjoittaa ja ilmaista sisintäni sanojen muodossa. En etsi täältä "täydellistä" ystävää, koska sellaista ei varmasti …

29.1.2024

Moikka

Nainen, 22 vuotta, Lappeenranta, Etelä-Karjala

Oon 22-vuotias Lappeenrantalainen tyttö. Opiskelen tällä hetkellä ja vapaa-aikaakin löytyisi. :)
Haluisin kavereita joitten kaa voisi hengailla, puhua kaikesta ja tehdä ylipäätään edes jotain :D

Ikähaarukka mieluiten 18-30 ja sukupuolella ei ole väliä🌈

Oon introvertti, mutta aika avoin tosi nopeesti. Luonteelta oon hyvä kuuntelija, rauhallinen (ainakin aluksi) ja todella herkkä.

Tykkään pelailla videopelejä, enemmän sellasia casual pelejä (sims 4, dreamlight valley, stardew valley), mutta olen avoin kokeilemaan uusia pelejä.
Tykkään myös höpötellä discordissa vaikka ei löytyisi yhteistä peliä.

Kuuntelen myös paljon musiikkia ja äänikirjojakin jonkin verran samalla kun askartelen tai teen sanahakuja :D

Tosiaan olen parisuhteessa joten haen vain kavereita!

Otaha yhteyttä jos kiinnostuit :)

24.1.2024

Juttuseuraa ja ajanviettoa

Mies, 38 vuotta, Etelä-Karjala

Olis kiva löytää ainakin juttuseuraa ja miks ei ihan livenäkin voisi nähdä jos alkaa siltä tuntumaan. Joka toinen viikko menee pojan kanssa touhutessa ja joka toisen viikon oon itekseni ja töissä käyn ja arki askareita löytyy omakotitalossa mut siihen kaipais vähän välillä juttuseuraa ainakin.

23.1.2024

Uusia ihmisiä elämään etsimässä

Mies, 34 vuotta, Lappeenranta, Etelä-Karjala

Etsin uusia ystäviä tositarkoituksella. Elämä on liian lyhyt tuhlattavaksi ja niin kivaa että se on parasta jakaa muiden kanssa. Omassa elämässä on ihmisiä tullut ja mennyt omien kiireidensä mukaan, kuten pitääkin, mutta se ei estä etsimästä uusia. Etsin uusia ihmisiä elämääni elämäntilanteeseen, ikään tai sukupuoleen katsomatta :) En ole ikärasisti mutta olethan kuitenkin täysi-ikäinen.

Saan siut nauramaan tai ainakin hengittämään hiukan nopeammin nenän kautta hetkellisesti. Miuta on helppo lähestyä ja kunnioitan erilaisia arvoja ja asenteita. Jokainen elämä on tärkeä ja ihmisyyttä sekä lähimmäisiä tulee arvostaa kaikissa tilanteissa.

Minua ei kiinnosta lähettää tai saada epämääräisiä kuvia. Haluan edustaa sitä osaa miehistä jotka on mukavia, asiallisia ja haluun olla semmonen turvallinen miespuolinen kaveri :)

Harrastan eri instrumenttien soittamista ja videotuotantoa. Olen naimisissa ja meillä on kaksi lasta sekä koira. En etsi parisuhdetta vaan täysin puhtaasti liikkeellä ystäviä etsimässä.
Laita viestiä!

Elämän top5

#1 perhe
#2 Työ
#3 Intialainen ruoka
#4 Seikkailut ja matkustelu
#5 Edu Kettusen musa

Sivu
Takaisin ylös