Ilmoitukset alueelta Etelä-Karjala (77 kpl)

 - 
 
eilen

moi ystävää kaveria löytyykö

Mies, 50 vuotta, Lappeenranta, Etelä-Karjala

etsin ystävää kaveria , ihan jos tutustutaan katsotaan rauhassa, mitä kiva keksitään tapailua,kahvittelua, yhdessä oloa siviili säädylläsi ei minulle ole väliä ,olen kiva mies lappeenrannasta päihteetön siisti mies kaikin puolin jos haluat tutustua laita viestiä jutellaan ja tavataan vaikka jos haluat iälläsi ei ole väliä kunhan olet kiva rehellinen ihminen jos siulla ja tarvetta rohkeesti yhteyttä annan sitten vaikka paremman yhteystiedon

eilen

Nörttikavereita ja peliseuraa

Mies, 28 vuotta, Lappeenranta, Etelä-Karjala

Hellurei! Pahoittelen ensimmäisenö kaikkia kirjotus ja ajatusvirheitä tulevassa tekstissä. (Syytän herkullista ADHD+lukihäiriö comboa) :D
(Myöskin jos en vastaa viestiin heti ni en yritä ignoorata, en saata muistaa vastata ja vastailen kyllä ko vaan aivoiltani kerkeän!! 👀💦)

Kaipaan uusia kavereita entisten suhteiden kuihduttua, opiskelun jälkeen yhteisiä mielenkiinnonkohteita ei enää löytynykkään jote nyt toivon että löytäisi saman henkistä nörtihtävää seuraa. Toivon löytäväni oikeita ystäviä eikä vaan hyvän päivän tuttuja. Sillä ei oo väliä mille kohtaa sukupuolen sateenkaarella asetut, kohan löytyy mistä jutella. :)

Oon rauhallinen, hiukan ujo, hauska ja kiltti tyyppi kuka haluaa vaa parantaa maailmaa. En voisi olla kauempana perinteisestä äijästä.
Samaan aikaan rakastan kauhu genreä kaikessa sen ilmenemismuodoissa, tykkään kaikesta oudosta ja kuuntelen mielelläni astetta raskaampaa musiikkia.
Oon vaihtelevasti huono puhumaan tai puhun liikaa ko innostun. 🙊 Yritän parhaani.

Yleisesti innostun ja kiinnostun kaikesta maan ja taivaan välillä. Oon paljon töissä ja vapaa-ajalla tykkään ottaa rennosti ja pelata (tällä hetkellä Guild Wars 2), taiteilla, kirjotella pöytäroolipeli matskua ja katella jotai kivaa youtubesta tai netflixistä.

Näin kun ye olde plague riehuu maailmassa, toivoisin seuraa netin välityksellä, voitaisiin jutustella ja pelailla. Voidaan jutella vaikka discordin välityksellä (awyyea#4454)
Jos joskus tästä selvitään niin livenä on myös kiva nähdä ja käydä vaikka kahvilla.
Laita viestiä jos yhtään kolahti :)

24.7.2021

Uusia ystäviä verkkoon?

Nainen, 29 vuotta, Etelä-Karjala

Helloo! :3 ~
Uusia tyyppejä etsiskelen kirjoittelukaveriksi discordiin/ muualle somen maailmaan myös käy. (FB tai Instagram )

Olen itse 29v nainen Etelä-Karjalassa majaani pidän ja olen kihloissa.
Harrastuksiin kuuluu Dungeons & Dragonsin pelaaminen, teatteri, valokuvaus, tekstiroolipelit, meditointi, ps4 pelailu, lukeminen ja keräily, Keräilyni kohteena on kirjat ja mangapokkarit.

Luonnehtisin itseäni avoimeksi, innostuvaksi keskustelemaan, positiiviseksi ja empaattiseksi. Olen pohdiskelija ja pidän syvällisistä keskusteluista.
Ujo saatan olla myös aluksi mutta se muuttuu ajan myötä kunhan ensin tutustutaan

Toivoisin saavani sinusta hyvän ystävän jonka kanssa jakaa iloja/suruja/ vaikka meemejä etc ja jonka seurassa saa olla oma itsensä.
Iälläsi, sukupuolellasi, paikkakunnallasi ei ole väliä. Kunhan Asiallisena juttu pysyy. ^^

Jos jokin ees kolahti, otahan miuhun yhteyttä :3
Discord: WivyereRitrix#3879

Ilmoitus ei vanhene!

22.7.2021

Moikka

Nainen, 19 vuotta, Lappeenranta, Etelä-Karjala

Etin ihmist kenekaa voi hengaa ja tehä vaik iha perus arki juttui tai lähtee vaik ryyppää jos silt tuntuu.Oon alkuu ujo mut sitku pääsee tutustuu ni sit oonki iha vastakohta 😂 En tähä osaa mitää oikee ittestäni kertoo mut jos oot yksinäine tai muutevaa ni ois kiva jos laittasit viestii!😌

20.7.2021

Runoileva herrasmies etsii ystävää

Mies, 55 vuotta, Lappeenranta, Etelä-Karjala

Olen 55-vuotias lapseton sinkkumies Lappeenrannasta. Välillä yksinäisyyden paha peikko tulee ikäväksi vieraaksi, joten kaipaisin välillä ystävää ja seuraa yksinäisiin hetkiin ja yhteiseen ajanviettoon tai edes kirjoitteluystävää ajatustenvaihtoon. Minun on helpompi avautua kauniimman sukupuolen edustajille, iällä ei ole juurikaan väliä.

Olen täysin raitis ja savuton, rauhallinen luonne, huumorintajuakin löytyy. Pidän luonnossa liikkumisesta, ulkoilusta, musiikin kuuntelusta, urheilun ja elokuvien katselusta ja koti-illoista. Syvällä sydämessäni olen tunteellinen ja herkkäkin, joskus pieniä runonpätkiä raapustelen :)

Jos voit ystävyyden lahjan antaa
Se iloa, onnea tuottaa ja kauas kantaa
Se ihanaa lämpöä sydämeen tuottaa
Kun saa hyvän ystävän johon voi luottaa

8.7.2021

Muutettiin just Lappeenrantaan

Mies, 27 vuotta, Lappeenranta, Etelä-Karjala

Etsin uusia tuttuja ja ystäviä erityisesti Lappeenrannan alueelta. Omat kiinnostuksen kohteeni ovat
- laulaminen
- lauta- ja pöytäroolipelit
- meditaatio, henkisyys, psykologia ja oman mielen tutkiminen
- yhdessä liikkuminen (pyöräily, juokseminen, kävely, jooga, sali, retkeily, ehkä kamppailulajit)
- kirjoittaminen, bloggaaminen ja videoiden tekeminen
- valmentaminen, keskenäinen sparraaminen sekä ajattelun ja tunnetaitojen kehittäminen
Oon kiinnostunut löytään myös musisointi-/teatteri-/improvisaatio-/tanssiporukkaa. Etsin myös paikkaa itsensätuntemisen ja tunnetaitojen valmentajana joko oman yrityksen muodossa tai osana olemassa olevaa yritystä.
Oon luonteeltani pohdiskeleva, helposti sosialisoiva, mutta en ehkä paras pitään yhteyttä (harjottelen tätä). Voit saada minusta harrastuskaverin, yhteistyökumppanin, työntekijän, valmentajan, yhteisönjäsenen tai ystävän.
Saat minuun yhteyden mm. Discordista: Tiwpe#8562

28.6.2021

Hello Fellow People :)

Mies, 40 vuotta, Lappeenranta, Etelä-Karjala

Recently moved with my gf to Lappeenranta and looking for some real friends, gender dont matter. Must say this area here is very beautifull and started not long ago fishing again, whats very relaxing and exciting :). I like to to go for walks now and then and discover the area where i live. Its amazing to see all the new things and stuff in nature. Love to make pics from what i see allover the place nomatter what it is. Would like to go camping and biking as soon as i can...if your an outdoorsie person what would be awesome. Also i like animals although have non of my own, would like to have a dog one day though.
Spend quite some time at home also where i like to game on pc all kinds of games (EVE Online, Star Citizen, NMS) FPS and so on :)) looking forward to New World when it comes out. Chilling with Netflix some movie or serie is nice also...
I am pretty easy goin person and if you have bit similar interests or diffirent ones :P throw me a message and we see from there :) ow yes for rest i am Dutch and speak a bit Finnish but not much...i dont smoke or drink... thats about it.

PS. And if you got good sence of humour that would be great :P

18.6.2021

Moi!

Nainen, 26 vuotta, Lemi, Etelä-Karjala

Olisi kiva löytää Lappeenranta alueelta joku kiva tyyppi, kenen kaa vois käydä syömässä ulkona, käydä kahvilla, käydä muutamilla, ja puhua p*skaa, ja vaikka lähteä ryyppäämään yhdessä.

Mie oon alkuun hieman ujo, mutta sit kun miut oppii tuntemaan, niin oon räväkkä, tosi avoin, huumorintajuinen, rento ja helposti lähestyttävä. Tykkään myös extempore jutuista, ja tulla ja mennä, ja oon myös aika yllytyshullu :D lähellä sydäntä on tatuoinnit, kasarirokki, ja kisut, ja mie tykkään tavata uusia ihmisiä, ja en usko et miun kanssa tylsistyis ihan hirveesti. Oon avoin kaikille uusille ihmisille ja tekemisille :)

11.6.2021

Kavereita vailla

Nainen, 21 vuotta, Lappeenranta, Etelä-Karjala

Heips, oon 21v mimmi Lappeenrannan alueelta. Etsin uusia kavereita/ystäviä, joiden kanssa viettää aikaa ja jutella asioista maan ja taivaan välillä. Tykkään ajella paljon autolla ja istua iltaa. Tykkään myös extempore ideoista. Tule tutustuu vain :)

10.6.2021

Moi kaikille!

Nainen, 42 vuotta, Etelä-Karjala

Haussa olisi viestittelyseuraa, uusia kavereita tai jopa tosi ystävyyttä, jos hyvin käy. Perhe minulla jo on, mutta kaverit on jostain syystä etääntyneet.

Olen tällainen rauhallinen pohdiskelija, tykkään mm. lukemisesta, luonnossa liikkumisesta ja hyvistä keskusteluista erilaisten ihmisten kanssa.

Sie voit olla mistä päin, millainen ja minkäikäinen vaan. Tärkeintä on aito halu tutustua toiseen ihmiseen.

Toivon kuulevani siusta pian!

27.5.2021

Samanhenkisiä kavereita?

Mies, 28 vuotta, Lappeenranta, Etelä-Karjala

Hei! Olen 28 vuotias opiskelija. Muutin Lappeenrantaan viime syksynä naisystäväni kanssa opiskelupaikkani perässä. Vallitsevan tilanteen vuoksi uusien sosiaalisten suhteiden luominen on ollut ongelmallista. Toivoisin löytäväni samanhenkisiä kavereita myös täältäpäin Suomea.

Luonteeltani olen rento, mutta tavoitteellinen, avoin ja ystävällinen, sosiaalinen introvertti. Aika kuluu pääasiassa töiden, opintojen ja harrastusten parissa. Olen liikunnallinen ja pyrin muutenkin elämään terveellisesti. Vastapainoksi liikunnalle tykkään lukea ja olen monipuolisesti kiinnostunut eri aiheista, tämän vuoksi kanssani on helppo keskustella aiheesta kuin aiheesta, myös syvällisistä ja hankalista. Monimutkaiset ja hankalasti ymmärrettävät asiat kiinnostaa erityisesti.
En polta, enkä juo koskaan humalanhakuisesti, yhdellä tai parilla voin silloin tällöin käydä hyvässä seurassa.

Vapaa-aikaa ei liikaa ole, mutta aina sitä hyville tyypeille saa järjestettyä. Toivoisin löytäväni ystäviä, joita voisi nähdä myös kasvotusten.

Mikäli kiinnostuit, niin laita rohkeasti viestiä! :)

23.5.2021

Etsin kavereita

Nainen, 34 vuotta, Lappeenranta, Etelä-Karjala

Hakusessa olisi uusia ystäviä ihan vaikka kahvikupposen äärelle sukupuoleen katsomatta ☺️ Elämä on viskonut suuntaan jos toiseen ja ystävät ovat jääneet, uusia olisi mukava löytää. Olen enemmän introvertti enkä olleskaan suuna päänä kälättämässä enkä ole vieraassa porukassa kovin sosiaalinen, joten uusiin ihmisiin tutustuminen on välillä haastavaa. Pidän eläimistä, lenkkeilystä, luonnosta, tatuoinneista jne. Minulla on 3 lasta.

30.4.2021

Uusia ystäviä vailla

Nainen, 27 vuotta, Lappeenranta, Etelä-Karjala

Moikka!
Oon muuttanut vajaa vuos sitte Lappeenrantaan miesystävän kaa ja kaipailisin täältä uusia ystäviä 😊 Vapaa-aika kuluu nykyään lähinnä lenkkeilyn, Netflixin ja neulomisen parissa. Harrastan myös säbää ja palokuntaa. Oon luonteeltani enemmän introvertti ja asioita pohdiskeleva, mut toisaalta herkästi innostuva ja avoin uusille jutuille 😊
Odotan rentoa vuorovaikutusta, että saa olla oma itsensä ja jakaa asioita keskenään laidasta laitaan. Haaveilen hauskoista illanvietoista, spontaaneista retkistä jonnekin jne 😎 Laita rohkeesti viestiä, jos yhtään tuntuu siltä 😊

30.4.2021

Löytyiskö kavereita?

Nainen, 31 vuotta, Etelä-Karjala

Moikka!

Olen muutama vuosi sitten muuttanut Etelä-Karjalaan muualta päin Suomea ja sitä myöten on jäänyt kaverit ja ystävät. Olisi mukava löytää täältä seuraa esim. lenkille, kahville tai muuhun tekemiseen tai vaikka ihan vaan muuten jutteluseuraa. Innostun helposti monenlaisesta tekemisestä, joten minusta saisi seuraa kokeilemaan vaikka uusia urheilulajeja yhdessä :).
Pidän urheilusta, musiikista, lukemisesta. Yleisesti minun on helppo tulla toimeen muiden ihmisten kanssa, mutta näin vanhemmalla iällä, ei enää kaverisuhteita ole syntynyt. Minulla on mies ja lapsiakin, mutta välillä olisi kiva saada vähän taukoa arkeen ja mikä sen parempaa olisi kuin kaverin kanssa yhdessä tekeminen :)

24.4.2021

Kirjekaveria vailla

Muu sukupuoli, 24 vuotta, Lappeenranta, Etelä-Karjala

Olen Etelä-Karjalassa asuva 24-vuotias muunsukupuolinen. Asun kerrostalossa kahden kissan kanssa, ja luonteeltani olen sosiaalinen ja erityisherkkä. Päivät menee tällä hetkellä kotona ja kolmena päivänä viikossa käyn kuntouttavassa työtoiminnassa.
Mielenkiinnon kohteisiin kuuluu eläimet, ruuanlaitto ja leipominen, urheilu, luonnossa liikkuminen, maalaus, musiikki, kirjat
ja museot. Haaveena olisi jonain päivänä muuttaa maaseudulle ja pyrkiä omavaraisuuteen. Sukupuolellasi tai iälläsi ei ole väliä. Olisi mukavaa jos haluaisit tavata jonain päivänä. Laita viestiä, niin annan osoitteen.

24.4.2021

Hei!

Nainen, 37 vuotta, Lappeenranta, Etelä-Karjala

Olen parisuhteessa elelevä 37- vuotias pienen pojan äiti. Etsin uutta naispuolesta ystävää/kaveria Lappeenrannasta, jonka kanssa vaihdella kuulumisia, ajatuksia, käydä joskus vaikka kävelyllä tms. En juo enkä polta ja olen jalat maassa-tyyppiä. Tykkään mm.tehdä käsitöitä, askarrella, ratkoa ristikoita ja liikkua (mikä on nyt jäänyt valitettavasti vähemmälle). Olen puhelias, huumorintajuinen ja tulen ihmisten kanssa hyvin toimeen, mutta ystävystyn kuitenkin huonosti. Ehkä tällä iällä ei vaan ole enää niin helppoa löytää uusia ystäviä ja vanhat ystävät asuvat turhan kaukana. Siispä eihän tämä yritys ota jos ei annakaan. :)

EN ETSI MIESSEURAA, enkä ylipäänsä kavereita miehistä, sillä olen huomannut, että miehet eivät vaan osaa olla kavereita ja sen vuoksi en enää jaksa energiaani tällaiseen tuhlata.

23.4.2021

Hei sinä!

Nainen, 48 vuotta, Etelä-Karjala

Kaipailen uutta tuttavuutta, kaveruutta, seuraa mukavasta ja huumorintajuisesta miehestä. Olen parin vuoden päästä viiskymppinen elämää nähnyt ja kokenut sinkkunainen.
Tällä hetkellä elelen rauhallisesti ja olis kiva laittaa välillä menomonot jalkaan hyvässä seurassa.
Kirjoittele niin tutustutaan ja katsellaan

Sivu
Takaisin ylös