Ilmoitukset alueelta Etelä-Karjala (111 kpl)

 - 
 
tänään

Hei ystävä hyvä!

Mies, 42 vuotta, Lappeenranta, Etelä-Karjala

hei illat pimenevät! Ystävää etsin olet nainen 20-70.v voit olla mist päin suomea vaan ja olet naimisissa ta et, ikä on vain numeroita.. avointa rehellistä luotettavaa ystävää jolle vois puhua mistä vaan.itse olen 42.v rehelline htajuinen avoin luotettava lapseton savuton yksinäinen mies omat ystävät ovat kadonneet kuka mihinkin ja ikää kun tulee ni vaikeampi löytää löytyisköhän täältä? itse olen tosi herkkä,ihminen ujo ainakin aluksi. .harrastan kalastusta,pyöräilyä luonnossa liikkumista talvella hiihdän jne odotan viestiäsi! Ps ystäviä ei ole koskaan liikaa!

eilen

Kavereita vailla

Nainen, 22 vuotta, Lappeenranta, Etelä-Karjala

Heips, oon 22v mimmi Lappeenrannan alueelta. Etsin uusia kavereita/ystäviä, joiden kanssa viettää aikaa ja jutella asioista maan ja taivaan välillä. Aito ystävä olisi myös kiva, jonka kans puhuu kaikkee ja tehä kaikkee. Etsin kavereita/ystäviä irl Lappeenranta - Imatra alueelta. Nettikamut eri puolilta Suomea. Tykkään ajella paljon autolla ja istua iltaa. Olen ilta/yöpainotteinen ihminen Tykkään myös extempore ideoista. Kaveriporukka olisi kiva. Tule tutustuu vain :) miulle voi laittaa viestiä täällä tai snäpis rossuuwww00.

24.9.2022

Moikka etsin ystävää/sydänystävää naisesta

Mies, 60 vuotta, Etelä-Karjala

Moi!

Etsin sydänystäävää naisesta

Olen nuorekas 60 vuotias mies joka etsii kilttiä mukavaa naispuolista ystävää/sydänystävää.

Olen rauhallinen ja tasapainoinen mies joka on rehellinen, luotettava ja kiltti. Olen eläinystävä ja myös kissaihminen koska mulla on ollut kissoja koko elämäni lapsesta lähtien.

Olen koulutukseltani lukioinsinööri ja opiskellut kieliä yliopistossa.

Olen asunut ulkomailla suuren osan elämästäni ja muutin takaisin Suomeen viisi vuotta sitten.

Asun nytten mun mökillä mun kissojen kanssa, mutta olen kotoisin Lahdesta muuten.

Tykkään stand-up komiikasta ja huumorista etukäteen ja kun sellaista tulee leffaan tai teatteriin niin menen sinne katselemaan ja kuuntelemaan.

Mun musiikkimaku on laidasta laitaan, mutta en pidä jazzista enkä oopperasta.

Mä inhoan kaikenlaista ilkeilyä ja pahhuutta ihmisille ja eläimille. Pahuus tarkoittaa minulle rasismit, kiusaamiset, ja kaikenlaiset eläinrääkkäämiset.

Mulla ei ole paljon ennakkoluuloja oman mielen perusteella.

Olen savuton mutta juon mielellä joskus lasillisen viiniä ruoan kanssa.
Tällaista seuraa etsin
Etsin hyväkuntoista rehellistä ja luotettavaa naispuolista sydänystävää/kaveria kuka on savuton ja tykkää matkustella kotimaassa ja myös pitää kulttuurrista. Jos tykkäät kissoista niin on hyvä.

Etsin sellaista sydänystävää joka pitää luonnosta ja maaseudusta ja on huumorintajuinen ja tykkää naurata stand-up komiikkaa.

Ota rohkeasti yhteyttä niin tutustutaan ja kirjoitellaan.

24.9.2022

Tere.

Nainen, 45 vuotta, Parikkala, Etelä-Karjala

Asun täällä Parikkalan kunnan alueella pienessä Saari pitäjässä, muutavan vuoden asunut. Elämän tietyt asiat tänne toi ja kaikki mennyt miten nyt mennyt. Totaallisen yksinäinen päivästä toiseen kun hankaloittaa täältä ei pääse minnekkään kun ei autoa käytössä. Olen erakoitunut nainen 45v. Luottamus täytyy ansaita eli en helposti luota, mutta ajan kanssa. En katso ihmisen ulkokuorta-sisin tärkeämpi. Päivät kuluu kotona, silloin tällöin kävelyllä. Eläimiä ei ole koska kaikille allerginen, muitakin sairauksia. Mutta olen hitaasti lämpenevä, huumori uppoaa hyvässä maussa. En uskonnollinen mutta se on jokaisen oma valinta, uskookoon vaikka pinkkeihin norsuihin. Mutta joo minua saa lähestyä jos et katso kaveruudessa ulkokuorta vaan hyväksyt ihmisen semmoisena kuin on. En ota elämääni ihmisiä jotka leimaa ulkokuoren takia.

19.9.2022

Introvertin kaverihaku

Mies, 30 vuotta, Lappeenranta, Etelä-Karjala

Ystävää etsimässä 30-vuotias tietokonenörtti mies. Kaveria/ystävää etsimässä mielellään miehistä.

Työskentelen IT-alalla ja olen kiinnostunut tietokoneista ja peleistä. Vapaa-aika menee lähinnä kotona möllötellessä, mutta pidän pelaamisesta, kauhuelokuvista ja ulkona liikkumisesta koiran kanssa.

Kaipaisin läheisempää ystävää, välit parhaaseen ystävään meni yli vuosi sitten ja tuntuu että nyt olisi ehkä henkisesti "valmis" uudelle ystävyydelle/kaveruudelle. Olen ujo ja introvertti, mutta tykkään hengailla mm. pelaten koneella tai lautapelejä, sarjoja katsellen, niitä näitä jutellen tai kaljoitellen. Tykkään yhteyttä netin välityksellä, mutta jos asut lähistöllä olisi kiva nähdä joskus livenäkin.

Hakusessa about oman ikäistä seuraa, asuinpaikalla ei väliä. Kuten sanoin, mieluiten miespuolinen kaveri haussa, mutta ei mikään ehdoton vaatimus. Asun naisystävän kanssa.

Ps. olen transmies, mutta en tuo asiaa julki "oikeassa" elämässä. On kiva juttella syvällisiäkin asioita, eikä meidän tarvi olla kaikesta samaa mieltä jos pystyy kunnioittamaan toisen elämää.

16.9.2022

Samanhenkisiä kavereita

Nainen, 22 vuotta, Etelä-Karjala

Moi!
Oon 22-vuotias opiskelija ja asun yhessä mun puolison kanssa. Tällä hetkellä opiskelen lähinnä etänä, joten aikaa tulee vietettyä paljon kotona.

Etin täältä uusia samanhenkisiä kavereita, joiden kanssa voisi jutella kaikesta ja jakaa omia kokemuksia ja ajatuksia ja mahdollisesti joskus nähdäkin.

Luonteeltani oon aika rauhallinen, mut tykkään jutella kaikesta ja puuhastella millon mitäkin. Oon hauska, mukava ja huomioonottava tyyppi. Lisäks oon super eläinrakas ja haaveilen lähitulevaisuudessa omasta koirasta. Harrastuksina mulla on tällä hetkellä perus sali/ryhmäliikunnat ja ulkoilu. Tykkään myös erilaisista askartelu/väritysjutuista xd.

Mulle ei oo väliä mistä päin oot mutta toivon, että otat yhteyttä vaan jos aidosti kiinnostaa tutustua.

12.9.2022

Mooi:)

Mies, 30 vuotta, Etelä-Karjala

Tääl ois tälläin 30v kiltti ja huomaavainen mies.
Tykkään jutella ihan kaikesta. Liikun paljon luonnossa.🙃🙂
Kesäisin ajelen moottoripyöräl.
Olisin vailla mukavaa juttelu seuraa.🙃🤩

5.9.2022

Moikka! Etsin sydänystävää naisesta

Mies, 59 vuotta, Etelä-Karjala

Moi!

Etsin sydänystäävää naisesta

Olen 59 vuotias mies joka etsimässä kilttiä mukavaa naispuolista ystäsää/sydänystävää. Olen sinkku ja asun Etelä-Karjalassa.

Olen kiltti ja luotettava mies ilman suuria ongelmia eikä harmia muuta kun yksinäisyyden tunteet joskus.

En polta tupakkaa mutta nautin joskus viiniä, ja hyvästä ruoasta, mutta olisi mukava jos olisi kaveri kenen kanssa nauttii elämästä. Tykkään matkustella ympäri Suomea nähdäkseen kaikkia mukavaa ja kauniita maisemia.

Ollen kiinnostunut kulttuurista kuten teatterista, museoista, musiikista, elokuvista, taidesta, kielistä, kirjoista yms. Olen myös eläinrakas ja mulla on kissoista seuraa kotona.

Rakastan kävellä luonnossa marjastamassa, sekä joskus käydä järvellä kalaretkellä.

Olen muuten rauhallinen ja sosiaalinen luonteeltani ja tykkään keskustella kaikista mitä kiinnostaa hetken aikana. Multa löytyy paljon huumoriakin kun sille päälle pääsen hyvässä seurassa. Ujostelen pikkusen alkuvaiheessa kun tavaan uusia ihmisiä mutta ujostus menee ohi kun on tutustunut pikkusen.

En tykkää ollenkaan pahuudesta enkä mistään mikä antaa pahan mielen. Pahuus mulle on rasismit, syrjinnät, kiusaamiset ja eläinraakuukset.

Otta rohkeasti yhteyttä niin tutustutaan, niin toivon että kuullaan ja tavataan jos niin

30.8.2022

Ystäviä ja kavereita Lappeenrannasta?

Nainen, 32 vuotta, Lappeenranta, Etelä-Karjala

Täällä kirjoittelee pian 33-vuotias nainen. Muutin tänne Lappeenrantaan neljä vuotta sitten ja ystävien tekeminen on osoittautunut hankalammaksi kuin ennen. Mieluiten kaipaisin naisia ystäviksi, mutta muutkin sukupuolet käyvät.

Olen sekä feminiininen, että maskuliininen. Seurustelen ja olen lapseton, mutta pidän lapsista myös. Monipuolisuus ja eri asioista kiinnostuneisuus, nokkela huumorintaju, iloisuus ja peruskiltteys on usein semmonen klikkaava juttu. En viihdy seurassa missä pelkästään haukutaan muita. Olen huono puhumaan meikeistä tai brändeistä, mutta pynttäytyminen ja ns. "tyttöjen illat" voivat olla todella kivoja. En ole penkkiurheilija mutta myös erilaiset kisastudiot kiinnostaisi. Euroviisut katson joka vuosi! Olen pohjoisesta kotoisin, joten jokin sielujen sympatia minulla on lappilaisia ja oulunseutulaisia kohtaan.

Olen kuvataiteilija, joten työskentelen yksin, eikä seuraa saa näin työpaikalta. Vietän aikaa kyllä kollegoiden kanssa, mutta keskustelemme yleensä synkistä aiheista ja kaipaisinkin lisää vastapainoa kepeyttä, juhlimista, liikuntaa ja huumoria elämään. Harrastan taloudellisen tilanteen takia tällä hetkellä halpoja asioita 😁 joten lähinnä käyn kävelyillä ja salilla ja kahvittelemassa tai ulkona syömässä tai kaljalla rahatilanteen salliessa. Analysoin paljon ilmiöitä ja asioita ja ihmissuhteita, mutta pyrin siihen ettei se lähtisi turhan laukalle. Olen yleensä puhelias, mutta myös joskus on todella hiljaisia hetkiä. Leffailtailu ja kotona kokkailu kiinnostaisi hyvällä porukalla. Minua kiinnostaisi luonnossa retkeilykin, jos saisi jonkun hyvän porukan kasaan.

Jos uskot et meillä vois klikata nii otaha ihmeessä yhteyttä ja kerro itestäs enemmänkin ☺️

30.8.2022

Pelaaja 2 valmiina?

Mies, 40 vuotta, Lappeenranta, Etelä-Karjala

Hei:

Etsin itselleni naispuolista pelikaveria. Elämänkumppani on, pelikaveri puuttu.

Harrastan omalla tavallani retropelailua, en ole keräilija vaan pelaan satunnaisesti milloin mitäkin.

Videopelien lisäksi pelaan myös lauta ja korttipelejä.

Joskus harrastin myös tanssipelaamista. Senkin voisi aloittaa joskus uudelleen.

Olen myös ollut vetämässä Beyblade-pelipisteitä joissakin animetapahtumissa ja Lapsimessuilla.
Myöhemmin olen ollut pitämässä retropelipisteitä LANeissa ja animetapahtumissa.

Löytyisikö kaveri jonka kanssa jakaa näitä harrastuksia ja
pelata yhdessä jotain, lähi tai etänä.
Toki Assembly-seura kelpaa myös.

Eikä tietenkään haittaa jos on lapsia, niin saadan hekin innostumaan retropelaamisesta. Omani on kulkenut mukana pienestä asti animetapahtumissa sekä LANeissa.

24.8.2022

Kavereita etsimässä.

Mies, 25 vuotta, Parikkala, Etelä-Karjala

Tervehdys! 😊👋

Täällä kirjoittelee 25-vuotias nuori aikuinen, joka toivoisi kovasti löytävän uusia ystäviä. Luonteeltani olen asiallinen, ystävällinen ja rauhallinen persoona. Vapaa-aikani kuluu erilaista liikuntaa harrastamalla, esimerkiksi kuntosalilla treenaamista ja lenkkeilyä. Lisäksi nautin myös leipomisesta, ristikoiden ratkomisesta, piirtämisestä, rullaluistelusta ja joskus tulee vähän pelailtuakin konsoleilla. Tällä hetkellä opiskelen, sekä olen työelämässä opintojen ohella. En tykkää käydä esimerkiksi baareissa, koska olen osittain myös ujompi luonteeltani ankaran kiusaamisen vuoksi. Minulla ei ole paljoa someja, mutta Snapchatin, sekä Discordin käyttäjät löytyvät. Ikähaarukasta toiveena olisivat 20-26-vuotiaat henkilöt, etäkaveruus kelpaa myös hyvin. Toteutan myös välillä vapaaehtoistyötä.

23.8.2022

Runoileva herrasmies etsii ystävää

Mies, 56 vuotta, Lappeenranta, Etelä-Karjala

Olen 56-vuotias lapseton sinkkumies Lappeenrannasta. Välillä yksinäisyyden paha peikko tulee ikäväksi vieraaksi, joten kaipaisin välillä ystävää ja seuraa yksinäisiin hetkiin ja yhteiseen ajanviettoon tai edes kirjoitteluystävää ajatustenvaihtoon. Minun on helpompi avautua kauniimman sukupuolen edustajille, iällä ei ole juurikaan väliä.

Olen täysin raitis ja savuton, rauhallinen luonne, huumorintajuakin löytyy. Pidän luonnossa liikkumisesta, ulkoilusta, musiikin kuuntelusta, urheilun ja elokuvien katselusta ja koti-illoista. Syvällä sydämessäni olen aika tunteellinen ja herkkäkin, joskus pieniä runonpätkiäkin raapustelen.....

Jos voit ystävyyden lahjan antaa
Se iloa ja onnea tuottaa ja kauas kantaa
Se ihanaa lämpöä sydämeen tuottaa
Kun saa hyvän ystävän johon voi luottaa

13.8.2022

Etsin sähköpostiystäviä

Nainen, 34 vuotta, Lappeenranta, Etelä-Karjala

Olen 34-vuotias nainen ja asun Lappeenrannassa aviomieheni kanssa. Etsin 25-45-vuotiaita sähköpostiystäviä NAISISTA. Ei ole väliä missä päin Suomea asut. Olen luonteeltani rauhallinen, huumorintajuinen ja luotettava. Minun kanssani voit keskustella ihan mistä vaan ja saat minusta pitkäaikaisen sähköpostiystävän. Harrastuksiani ovat mm. musiikin kuuntelu, uinti, sarjakuvien lukeminen, kirpputoreilla kiertely, askartelu, penkkiurheilu, lautapelit ja tietokoneella pelaaminen. Olen absolutisti enkä polta tupakkaa. Uudet ystävät kelpaavat minulle juuri sellaisina kuin ovat. Ilmoitus ei vanhene. :)

27.6.2022

Moikka

Nainen, 20 vuotta, Lappeenranta, Etelä-Karjala

Etin ihmist kenekaa voi hengaa ja tehä vaik iha perus arki juttui tai lähtee vaik ryyppää jos silt tuntuu.Oon alkuu ujo mut sitku pääsee tutustuu ni sit oonki iha vastakohta 😂 En tähä osaa mitää oikee ittestäni kertoo mut jos oot yksinäine tai muutevaa ni ois kiva jos laittasit viestii!😌

23.6.2022

Kirjeenvaihtokaveri etsinnässä

Nainen, 71 vuotta, Lappeenranta, Etelä-Karjala

Olen pyörätuolissa oleva nainen, 71-vuotias ja asun palvelutalossa. Tunnen erittäin syvää yksinäisyyttä. Tykkään musiikista, teatterista ja luonto on lähellä sydäntä. En etsi ketään fysioterapeuttia, vaan etsin todellista ystävää. Pystyn ainoastaan yhdellä kädellä kirjoittamaan. Ajatukseni ovat kyllä kirkkaita, mutta silti en pysty kirjoittamaan ja ajattelemaan samanaikaisesti. Onni on että avustaja käy satunnaisesti luonani, ja sen ansiosta saatiin tämä ilmoitus laitettua. Haluaisin keskustella puhelimessa luottamuksellisesti niin ettei puhelinnumeroni joudu vääriin käsiin. Kirjoittaminen on minulle miltei mahdotonta, mutta olen hyvä puhumaan.

Sivu
Takaisin ylös