Ilmoitukset alueelta Etelä-Karjala (57 kpl)

 - 
 
eilen

ystävää etsien

Mies, 40 vuotta, Lappeenranta, Etelä-Karjala

heips tääl ois vapaa mies vailla ystävää tai ajatusten vaihto seuraa tai kahville kävelylle ym en tupakoi.htajua löytyy kyllä.ei ole elämää jos ei ole huumoria,tai ystävää yms.jos kolahti ni kirjoittele.jos kolahti ni kirjoittele yksinäisiin iltoihin piristystä kaipaisin.vietejä odottelen

2 päivää sitten

Sielunsisko täälläkö olet? :D

Nainen, 30 vuotta, Lappeenranta, Etelä-Karjala

Hei! Täällä 30v naimisissa oleva nainen etsii kaveria kaikenlaiseen kivaan hengailuun. Oon helsingistä pari kuukautta sitten lappeenrantaan muuttanut, ja nyt huomaan päivien kuluvan vain töiden ja kodin parissa, Lappeenrannasta kun en tunne ketään. Vaikeaa ehkä hyviä kavereita näin yhtäkkiä löytää uudesta paikasta tässä iässä, ja ”kun on tää korona”, mut kokeillaan ;D Sydäntä lähellä on läheiset keskustelut, extemporeet, yhessä nauraminen/ja muu pelleily, ja kaikki kivat naisten-jutut. Itseäni kuvailisin ainakin aidoksi ja avoimeksi. Löytyiskö täältä mulle sielunsiskoo? :)

23.1.2021

Kavereita haeskelen

Mies, 28 vuotta, Lappeenranta, Etelä-Karjala

Terve ja heipä hei, olen 28-vuotias mies. Olen kotoisin Lappeenrannasta, mutta asunut muutaman vuoden välillä muualla ja muualla asutun ajan aikana vanhojen kavereiden kanssa hieman etääntynyt. Kaverien sukupuolella ei ole väliä, olen naimisissa.

Olen luonteelta selvästi enemmän introvertti kuin ekstrovertti, joten aluksi sähköpostinvaihto/whatsapp tms. sopii hyvin. Livenä olen myös aluksi ujo mutta tutummassa porukassa puheliaampi. Kaipaan sposti/kik/whatsapp/signal/discord juttelun lisäksi fyysistä sosialisointia, esim. lauta- tai korttipelien peluuta, elokuvissa käyntiä/kotona leffojen katselua yms. Juon alkoholia joten voidaan käydä kaljallakin, mutta se ei ole mitenkään pakollista. Olen semi nörtihtävä, vapaa-ajalla pelaan, katselen (kauhu)leffoja, kuuntelen musiikkia yms. Olen eläinrakas ja meillä onkin kissoja. Tykkään lisäksi ulkoilusta ja kesällä telttailusta.

Kaipaan kaikenlaista kaveruutta, mutta itse olen luonteeltani enemmän sellainen että haluan todella tutustua ihmiseen ja oikeasti ystävystyä jonkun kanssa ja jutella aikanaan muustakin kuin säästä. Osaan olla monimutkainen luonne mutta kaipaan sielujen sympatiaa.

14.1.2021

Moikka!

Nainen, 30 vuotta, Lappeenranta, Etelä-Karjala

Löysin sivulle sattumalta ja ajattelin kokeilla, mitä tämä voisikaan tuoda tullessaan. Asun Lappeenrannassa mieheni ja koiran kanssa, iältäni olen 30-vuotias. Ystäviä kyllä on, mutta kaikki asuvat muualla. Olisi mukava, kun täälläkin olisi kaveri/kavereita, joiden kanssa voisi käydä kahvilla, lasillisella tai lenkillä silloin tällöin.

8.1.2021

Hei

Nainen, 63 vuotta, Etelä-Karjala

Täällä pian eläkkeelle jäävä nuorekas nainen Etelä-Karjalasta.
Olisi kiva vielä löytää joku jonka kanssa jakaa niin ilot kuin surutkin.
Pidän lenkkeilystä, nopea tempoisesta musiikista, hyvästä ruoasta, pikkupihan laitosta ym. tässä muutamia mieltymyksiä.
En tupakoi ja alkoa kohtuudella. Toivoisin sinulta samaa.
Koiran kanssa kaksin nyt menty muutamia vuosia joten nyt olisi jo korkea aika mahduttaa elämään joku samanhenkinen kiva mies ystäväksi.
Mitä tuumailet, laita viestiä niin tutustutaan. Aluksi viestein ja myöhemmin voidaan tavata jos niin päätämme.

24.12.2020

Hellouu kaikille :)

Mies, 21 vuotta, Lappeenranta, Etelä-Karjala

Olen juuri muuttamassa Lappeenrantaan opiskelemaan ja olen kotoisin toiselta puolelta Suomeen joten olis kiva saada tutustua henkilöihin jotka asuvat jo Lappeenrannassa niii voisin ottaa pienen turistikierroksen vaikka :). Olis kiva saada frendei joiden kaa käydä yksillä tai kiertämässä keskustaa tai mennä vaikka salille tai lenkille :P.

28.11.2020

Heippa vaan 😊

Nainen, 20 vuotta, Lappeenranta, Etelä-Karjala

Oon 20/00 nainen Lappeenrannasta. Opiskelen tällä hetkellä avoimessa kuvataidetta. Tykkään eläimistä, mulla on ollut koiria, marsuja ja kissoja. Musta on kiva katsella animea (violet evergarden, studio ghibli, full moon wo sagashite, naruto jne) ja pelata erilaisia pelejä (ac, lol, final fantasy, just dance). Olen myös harrastanut balettia ja taitoluistelua, ja olisi kiva aloittaa jompikumpi niistä uudelleen keväällä olosuhteiden salliessa.
Luonteeltani oon luotettava, uskollinen, hauska ja tasapainoinen. En käytä mitään päihteitä, ja toivon että et sinäkään, kohtuullinen alkoholinkäyttö on ok ja baareissa on mukavaa välillä hillua. Olisi mukavaa jos oot suurinpiirtein samanikäinen, sukupuolella ei ole niin väliä.

22.11.2020

Kavereita vailla

Nainen, 31 vuotta, Lappeenranta, Etelä-Karjala

Hei,
Olen muuttanut Lappeenrantaan töiden perässä 3 vuotta sitten. Kaipailen elämääni kaveria jonka kanssa voisi silloin tällöin nähdä lenkin, kahvittelun jne. normaalien kaverusten tekemisten parissa. Parisuhteessa olen ja neliöt yhdessä jaetaan. Mutta kaveri/ystävä ikävä on suuri. Läheiset ystävät asuvat kaukana ja heitä satunnaisesti näen, olisi kuitenkin kiva löytää täältäkin jokunen kaveri jonka kanssa voisi extemporekin nähdä.

22.11.2020

Piristystä

Nainen, 47 vuotta, Etelä-Karjala

Olen etsimässä kivaa seuraa: yömyöhä-keskusteluihin, revontulimetsästykseen, kävelylle tai ihan vaan kirjoitteluun.

Välillä tuntuu yksinäiseltä, vaikka viihdyn itsekseni varsinkin kirjoja lukien.
Olisi myös mukavaa jutustella kirjoista, jos lukumaku osuu samoihin sfääreihin. Ja toki aina parempi, jos saat mut kiinnostumaan uudenlaisista.

Laittele viestiä, jos tuntuu, että voisimne piristää toisiamme :)

Mukavaa joulun odotusta!

18.11.2020

Moikka, just sie siellä :))

Nainen, 39 vuotta, Imatra, Etelä-Karjala

Muutin vuosi sitte Pohjois-Karjalasta rakkauven perässä Etelä-Karjallaan. -Rakkaus kukkoisttaa kyllä edelleen, eli en oo mittään pikkutuhmoo vipinnää tiältä etsimässä! Oisi kuitennii tosi mukavvoo jos löytysi kavereita tai ihan ystäviähi.

Rehellisenä ihmisenä avvoimesti myönnän että kaippoon kovasti takasi Pohjois-Karjallaan. Yritän nyt vielä tätä kautta, että jos löytysi kavereita/ ystäviä, niin tiiä vaikka Etelä-Karjala alakasi tunttuu kotosammalta...

Mie oon sosiaalinen ja puhelias nainen. Huumorintajjuu löyttyy -se o tietysti jokkaisen piäteltävissä jotta onko se sitten hyvä tahi huono... Tuun toimmeen erillaisten immeisten kanssa ja lemmikkilöistähi tykkeen, vaikkei itelläni nyt semmoista ookkaan.

Mie asun Imatralla, mutta ei miulle oo vällii asutko tiälläpäin tahi vaikka Pohjois-Karjalassa. Miun lapset on jo nuoria aikkuisia, mutta ei miulle oo vällii josko siun elämmään kuulluu pienet lapset. Siun iälläsikkään ei oo miulle vällii.

Miulle on vällii sillä, että sie oot rehellinen ja oikkeesti aito immeinen -ihan niinkuin miehi oon. Se on tärkkeintä.

Ottanet yhteyttä.

17.10.2020

Uusia kavereita

Nainen, 25 vuotta, Lappeenranta, Etelä-Karjala

Moi!
Olen 25vuotias nainen Lappeenrannasta. Olen muuttanut tänne pari vuotta sitten ja tuntuu että uusia kavereita täällä on hankala saada työpaikan ulkopuolelta. Tykkään käydä salilla, lenkkeillä ja kahvitella. Olen ystävällinen ja sosiaalinen. Olisi kiva löytää ystäviä, joiden kanssa käydä yhdessä jumpalla, viettää iltaa tai vaihtaa kuulumisia.
Etsin vain naispuolisia ystäviä sillä olen itse parisuhteessa.

14.10.2020

Uusia ystäviä

Nainen, 21 vuotta, Lappeenranta, Etelä-Karjala

Moikka, Mie oon 21-vuotias tyttö. Muutin Lappeenrantaan reilu vuosi sitten opiskelun perässä. Nyt toivoisin löytäväni lisää ystäviä täältä päin, koska niitä ei paljon ole. Tykkään muun muassa käydä ulkoilemassa, kuunnella musiikkia, katsoa netflixiä ja maalailla. Jos kiinnostaa tutustua niin ota vaan rohkeasti yhteyttä niin tutustutaan lisää vaikka snäpin kautta ja käydään kahvilla! :)

6.10.2020

Moikka

Nainen, 19 vuotta, Lappeenranta, Etelä-Karjala

Oon 19-vuotias Lappeenrantalainen tyttö. Kaipaisin uusia kavereita, kun oon ollut nyt pitkään aika yksinäinen. Haluisin kavereita joitten kaa voisi hengailla, puhua kaikesta ja tehdä ylipäätään edes jotain :D Oon introvertti, mutta aika avoin tosi nopeesti. Luonteelta oon hyvä kuuntelija, rauhallinen ainakin aluksi ja todella herkkä.

Harrastuksia ei tällä hetkellä ole, mutta tykkään kaikesta luovasta :)

Otaha yhteyttä jos kiinnostuit :)

27.9.2020

Hei

Nainen, 30 vuotta, Lappeenranta, Etelä-Karjala

Hei. Olen 30v nuori nainen Lappeenrannasta. Etsin itselleni kaiken ikäisiä naispuoleisia ystäviä. Suurin osa omista kavereista on muuttanut pois Lappeenrannasta joten tunnen itseni aika yksinäiseksi ajoittain. Olen luonteeltani huumorintajuinen, iloinen ja puhelias. 😊 Minulta löytyy koira jonka kanssa ulkoilen. Tykkään kierrellä kirppiksillä ja laittaa ruokaa, katsella leffoja ja sarjoja sekä pelailla pleikkarilla. Etsin ystäviä joiden kanssa voi jakaa niin ilot kuin surutkin. Otathan rohkeasti yhteyttä.

22.9.2020

Heipa!

Mies, 74 vuotta, Imatra, Etelä-Karjala

Etsin toista sukupuolta seurakseni? Olen 74 vuotias leskimies Etelä-Karjslasta olisin mukavaa seuraa vailla jos olet suunnileen saman ikäinen mieluimin leski? Ota yhteyttä puh. 0505207502 viestittele! Kalervo.

18.9.2020

Hei

Nainen, 18 vuotta, Lappeenranta, Etelä-Karjala

Olen 18v nainen Lpr.
Etsin uusia kavereita keiden kanssa voisi hengata ja jutella yms. Tykkään jutella paljon jos sille päälle satun, käydä yhillä, shoppailla. Lähinnä haluaisin vain 18-23v ikäisiä. En tähän nyt sen kummemmin osaa mitään kirjoittaa mutta jos siuta kiinnostaa tutustuu niin ota ihmeessä yhteyttä ja voidaan jutella esim snäpissä😊

Sivu
Takaisin ylös