Ilmoitukset alueelta Etelä-Karjala (148 kpl)

 - 
 
26.11.2023

Kaikenlaista seuraa

Mies, 26 vuotta, Lappeenranta, Etelä-Karjala

Olis aivan mahtava tutustua uusiin ihmisiin! Etsin kavereita, ystäviä yms. (kaikki käy). Itse olen vasta äskettäin muuttanut paikkakunnalle, joten olis plussa jos olisit suht läheltä. Etin ensisijaisesti miehiä (i'm gay) että jos haittaa voit suosiol skipata :DD. Ikähaarukkana olkoon nuoremmat ja omanikäiset, mutta myös hieman vanhemmatkin käy. Olen alussa ujo, mutta se katoaa aika nopeesti. Mennää bailaa, retkeilee, ajelee tai mitä nyt keksitäänkään :)

Parhaiten tavotat snäpis:
jebeli00

21.11.2023

Jutteluseuraa, verkkoystäviä? (Discord)

Nainen, 31 vuotta, Etelä-Karjala

Haya! 👋
Olen 31-vuotias nainen, lapseton (ihan vapaaehtoisesti) mutta parisuhteessa.
Etsiskelen verkkoystäviä ja juttuseuraa discordiin :) muukin kanava käy, mutta ei mielellään sähköposti. 😅

Kiinnostuksen kohteitani ovat muunmuassa:
- Roolipelit (Dungeons and Dragons & tekstiroolipelit)
- Valokuvaus 📸
- Musiikki
- Elokuvat / sarjat
- Kirjat/äänikirjat
- Peleistä koen tietäväni jonkin verran.
Niistäkin voin, ja on kivaa jutella mut itse pelaan niin säännöllisen epäsäännöllisesti että peliseuraa minusta en uskalla luvata.

Ruudun tällä puolella kirjoittelee kotioloissa viihtyvä, mukavuudenhaluinen, Enemmän introverttiyteen taipuva persoona. Kaipaan sosiaalisuutta elämääni, mutta kaipaan aikaa myös latautua omissa oloissa.
Lisäksi olen absolutisti.
Olen vähän ujo alkuun mutta kyllä se siitä ajallaan kunhan tutustuu.

Olen empaattinen, ystävällinen, melko positiivisen elämänasenteen omaava pohdiskelija. Tykkään jutella elämänkokemuksista, kuulumisista, harrastuksista, jakaa onnistumisia, jne.
Piristetään toisiamme vaikka meemeillä
Niitä mulla riittää laidasta laitaan 🤡
En aseta kriteereitä sinulle, muuta kuin täysi-ikäisyyttä.
Paikkakunnallasi eikä sukupuolellasi ei ole väliä.
Jos edes jokin kolahti niin nakkaa vaikka sun discord tunnus viestillä ! :) Kuulemisiin! ~
🫶

18.11.2023

Kavereita Lappeenrannasta

Nainen, 35 vuotta, Lappeenranta, Etelä-Karjala

Olen 35-vuotias nainen Lappeenrannasta. Olisi kiva löytää naispuolisia kavereita täältä esim. kahville tai kirpputoreille. Iälläsi ei ole väliä. Olen luonteeltani rauhallinen, huumorintajuinen ja iloinen. Sairastan lihastautia ja liikun rollaattorin kanssa. Tykkään mm. musiikin kuuntelusta, uimisesta, sarjakuvien lukemisesta, kirpputoreilla kiertelystä, askartelusta, palapeleistä ja lautapeleistä. En juo alkoholia, en käy baareissa enkä polta tupakkaa. Laita rohkeasti viestiä jos kiinnostuit. :)

12.11.2023

Moikka ❄️

Nainen, 27 vuotta, Lappeenranta, Etelä-Karjala

Etsiskelen kavereita /ystäviä ympäri Suomen. Perinteiset kirjeet olisi lähellä sydäntä❤️ mutta ei välttämättömyys.

Olen muuttanut muutama vuosi sitten Lappeenrannan lähettyville mutta miestä lukuunottamatta ei täällä seuraa oikein ole. Olisi kiva löytää myös tästä lähettyviltä joku mukava kenen kanssa voisi viettää aikaa.

Meillä on pieni vauva joten aika menee pitkälti hänen kanssaan (Äitikavereita kaipailen myös mieluusti) mutta olisi mukava tutustua, kirjoitella, tavata ihmisiä.

Kuten mainittu, tykkäisin myös kirjoittaa kirjeitä✉️, vaikka alkuun pääsenee täällä tai sähköpostilla🙂

En välitä kovinkaan sometuksesta(joskus vilkaisen fb) ja siitä että monet ihmiset viettävät paljon aikaa ruutujen lomassa ja tuntuu ettei kanssa ihmisistä enää välitetä vaan uppoudutaan ihan muualle kuin siihen mitä jo on. Itse olen syvälliseen ajatteluun taipuvainen ja kaipaan sellaista aitoutta. Huumorintajuakin toki väittäisin löytyvän 😃

Tykkään monenlaisista asioista.
Musiikki on lähellä sydäntä ja tykkään pimputella pianoa.
Kuuntelen myös paljon musiikkia 50-60-70-80- luvulta erityisesti.
Tyylillisesti nuo ajat myös kiehtovat.
Harvakseltaan pelailen pleikalla.
Viihdyn myös paljon luonnossa, metsissä on mukava tarpoa 😃🌲

Olen avarakatseinen, luotettava, ujohko mutta tutustuttua aika hölpättäjä,kuuntelen kyllä myös mielelläni toista 😊

Sinä voit olla minkäikäinen tai näköinen otus tahansa🌻🌈
Olisi ihan kiva jos olisi jotain samoja kiinnostuksen kohteita mutta toisaalta olisi jännää tutustua vaikka ihan erinlaiseen ihmiseen 🙂
Laita viestiä jos siltä tuntuu 🙂

12.11.2023

Uusia ystäviä, kavereita, reissuseuraa?

Nainen, 29 vuotta, Lappeenranta, Etelä-Karjala

Moi! Oon 29-vuotias nainen Lappeenrannasta. Teen päivätyötä ja arki menee kivasti harrastusten parissa. Kaipaisin kuitenkin uusia tuttavuuksia piristämään tätä vuoden pimeintä aikaa ja ihanaa olisi, jos ihan uusia ystävyyksiäkin pääsisi syntymään. Miut saa mukaan mihin vaan tekemiseen tai sitten vaan ihmettelemään elämää yhdessä teekupposen tai lasillisen ääressä. Toiveena olisi varsinkin löytää sellainen spontaani kaveri, jonka kanssa näkeminen onnistuisi lyhyelläkin varoitusajalla, mutta kaikenlaiset tuttavuudet ovat tervetulleita. Myös reissukaverille olisi paikka auki, sillä haluaisin alkaa suunnitella ensi vuodelle jotain mukavaa reissua ja ainahan se reissaaminen on yhdessä hauskempaa! Jos tunnistit itsesi tai haluaisit muuten vaan tutustua, laita rohkeesti viestiä tulemaan.

10.11.2023

Kavereita vailla

Nainen, 18 vuotta, Etelä-Karjala

Moikka!
Oon tämmönen 18-vuotias lukiota käyvä nuori etelä-karjalasta. Etsisin sellasta samanhenkistä ja suurinpiirtein itseni ikäistä nettikaveria jonka kanssa voisi silleen hiljalleen tutustua ja kattoo että tultaisko toimeen. +olisi myös kiva saada videopeleihin peliseuraa. :)

Tässä vaiheessa täytyy sanoo että oon aika ujo ja hiljainen ja minun on aika vaikeaa tehdä itse mitään aloitetta esim. keskustelussa. Kärsin myös jonkin verran sosiaalisesta ahdistuksesta. Ja eihän mulla kavereita hirveesti ole. Oon kuitenkin ystävällinen, herkkä ja empaattinen ja uskon olevani ihan kiva tyyppi jos mulle vaan antaa mahdollisuuden :)

Mitäs muuta mä voisin itsestäni kertoa... no, tykkään siis tosiaan videopeleistä. Eniten tulee pelattuu tarinavetoisia single playereitä, mutta oon huomannut tykkääväni monista eri genreistä esim selviytymispelit ja strategia vetää puoleensa. Pelaamisen lisäksi rakastan eläimiä (koiria erityisesti), tarinoita, filosofiaa ja piirtämistä ja pidän hurjasti luonnossa liikkumisesta.

Ja lopuksi kertoisin vielä että etsin jotakuta aika samanhenkistä ja -ikäistä, sukupuolella ei ole sitten niin väliä. Jos siis yhtään kuulostin mukavalta ja koet et meissä on jotai samaa niin ihan pienellä kynnyksellä voi ottaa yhteyttä!

10.11.2023

Heippa Hei, mukava nainen:)

Mies, 61 vuotta, Luumäki, Etelä-Karjala

Olen rauhallinen, sosiaalinen ja puhelias sekä huumorintajuinen suomalainen mies 61 v täyttänyt ja etsin mukavaa rehellistä kaveria naisesta ikäharukasta 45-65 kenen kanssa jutella ja tehdä kaikkia mukavia tekemisiä yhdessä niinkun käydä: teatterissa, leffoissa, museoissa, ulkona syömässä, kirpiksissä, tai mitä kiinnostaa hetken hetkessä. Että ota vaan rohkeesti yhteyttä niin tutustutaan!

31.10.2023

Heipsuli

Nainen, 19 vuotta, Lappeenranta, Etelä-Karjala

Tääl ois piakkoin 20 vuotias naisen alku ettimässä uusia mieluiten naispuoleisia kavereita
Asun lappeenrannas tosiaa
Oon todella eläinrakas ja spontaani ihminen ja rakastan mennä ja tehä asioita.
Iällä ei niinkään oo väliä koska tuun tosi helposti kaiken ikäisten ihmisten kans toimeen
Rakastan leffois käyntiä, syvällisiä keskustelui, nauramista ja kotona chillailua.
Ois kiva saada uusia kavereit ku opiskelujen loputtua jääny vähä liikaa kotiin ja yhteydenpito kaikkiin vähäiselle.
Pistäthän tääl tai spostis viestii ni höpötellää lisää :D
Ei välii vaik oot jostain muualtaki ku Etelä-karjalast!

31.10.2023

Fortnite pelikavereita

Mies, 38 vuotta, Imatra, Etelä-Karjala

Lapset opettivat (koukuttivat) minut Fortniten maailmaan ja nyt tajusin, että tämän pelin kautta voisi mahdollisesti tutustua myös uusiin ihmisiin. Haussa siis hauskaa ja rentoa peliseuraa, ei niin vakavaa menoa. Ei tuolla Fortnite-maailmassa uskalla mikrofonia päällä pitää, jos sattuu duo-pelaajaksi joku, joka ottaa pelin turhan vakavasti. :D

Olen digiyrittäjä (koodia), naimisissa ja kolmen lapsen isä. INFP kuvaa persoonallisuuttani aika hyvin.

Ei väliä iälläsi tai sukupuolellasi

26.10.2023

Teknonoita kuuluttaa!

Muu sukupuoli, 27 vuotta, Lappeenranta, Etelä-Karjala

Hei!

Oon 27-vuotias muunsukupuolinen tyyppi. Oon alunperin Keski-Suomesta, mutta viimeiset viisi vuotta Lappeenrantalaistunut kohinalla. Asustelen puolison (+kissan ja koiran) kanssa.

Oon koulutukseltani ja elämäntavaltani taiteilija. Rakastan kaikenlaista luovaa, oli se sitten kuvataidetta, musiikkia tai käsitöitä. Tykkään kauhuleffoista, konemusiikista (Eurodance, hardstyle, phonk, D&B), ja pelailen kavereiden kanssa usein D&D:tä ja lautapelejä :) Välillä on kanssa hauskaa käydä baarissa tai klubilla tanssimassa!
Mulle on LGBTI+ asiat, antirasismi ja antifasismi tärkeitä juttuja, joten se varmaan kertookin jo tarpeeksi mun poliittisesta suuntauksesta. Harjoitan kanssa noituutta, joten kaikki siihen liittyvä näkyy kiinnostuksenkohteissani ja maailmankatsomuksessani. Jos tää kaikki ei vielä säikyttänyt sua tiehensä, jatka lukemista!

Terapiani käyneenä ja paremmin itseäni ymmärtävänä mulle on tullut kova kaipuu sydänystävälle. Sellaiselle kenen kanssa voi jakaa ilot ja surut, lähtee spontaanisti kahville tai metsäseikkailulle, keräillä hienoja kiviä tai vaikka lukea tarot-kortteja toisillemme.
Mulla on paljon kavereita joita rakastan, mutta sellaista todellista ride-or-die persoonaa ei ole tullut kohdalle pitkään aikaan. Paras olisi joku, joka yhtä innokkaasti halua viettää myös mun kanssa aikaa, enkä jää kaverisuhteen ainoaksi hupi- ja retkivastaavaksi. Tai myöskään ainoaksi huolien kuuntelijaksi ja tukihenkilöksi.
Oon luonteeltani avoin ja empaattinen, myöskin tosi kommunikoiva. Mulla on halu ymmärtää ihmisiä, heidän taustoja ja ajatusmalleja. Välillä tykkään heittäytyä psykologiseksi, sillä mehukas keskustelu on mulle ystävyyssuhteiden parasta antia. "Jos saisit valita niin mikä irtokarkki oisit" tai "toi pilvi näyttää ihan pippeliltä" on jotain mitä tuut todennäköisesti kuulemaan mun suusta jossain vaiheessa.

Jos kuulostan ihan sun ihmiseltä, laittele viestiä! Plussaa jos oot sateenkaareva tai noitaisa<3

Terkuin,

Anni

22.10.2023

Ihanaa, aitoa ystävää...

Nainen, 38 vuotta, Etelä-Karjala

Moikka!

Etsin uutta ystävää, persoonallista ja mukavaa, jonka kanssa voi ihmetellä maailmaa ja jakaa elämän iloja ja suruja seikkailuja unohtamatta.

Pinnalliset kaveruudet eivät ole mua varten. Siksi toivon aitoa ystävyyttä, jossa kumpikin voi olla rennosti oma itsensä. Innostun helposti ja olen myös avoin kokeilemaan uutta joten mut on helppo saada mukaan moneen! Kykenen syvälliseenkin keskusteluun lähes asiasta kuin asiasta, mutta olen myös rento vitsailija, joka ei ota elämää eikä itseään liian vakavasti.

Lisää kerron, kun jutellaan lisää joten jos kiinnostuit, laita rohkeasti viestiä niin tutustutaan!

25.9.2023

Heissan!

Nainen, 24 vuotta, Lappeenranta, Etelä-Karjala

Oon 24v nuori nainen Lappeenrannasta.
Asustelen tääl miun avopuolison ja kissan kanssa.
Opiskelen tällä hetkellä ja arkeen mahtuis muutakin ku opiskeluu ja kotona olemista, joten oon avoin kaikille ehdotuksille. En harrasta oikeestaa mitää, välillä jotain käsitöitä kuten neulon. Oon siis uusille harrastuksillekin avoin.
Mie tykkään paljo eläimistä, sarjoista, true crimesta ja lähes kaikesta musiikista mut rock ja metal lemppari.
Miusta saa seuraa iha vaikka kävelylle, kirppis kierroksille, yksille yms you name it!

21.9.2023

Hakusessa: Mukavaa naispuolista ystävää

Mies, 60 vuotta, Luumäki, Etelä-Karjala

Moikka! Olen juuri muuttanut Etelä-Karjalaan, ja olisi kiva löytää uusia ystäviä. Asustelen pikkusen maaseudulla mukavassa mökissä lähellä Lappeenrantaa, Kouvolaa ja Haminaa.
Haen naispuolista ystävää ikäharukassa 50-60v. Voit asua missä tahansa Suomessa, mutta läheisyys olisi plussan puolella.

Olen kiinnostunut kaikenlaisesta kulttuurista, matkustamisesta, luonnosta, kokkailemasta, liikkumisesta.

En polta tupakkaa, käytän alkoholia kohtuullisesti, olen hoikka ja treenattu kehosta, pyöräilen 10 kilometriä päivittäin, syön terveellisesti, mulla on kaksi kissaa seurana ja kasvatan omia vihanneksia kesäkaudella.

Jos etsit ystävää/kaveria ota yhteyttä

Sivu
Takaisin ylös