Ilmoitukset alueelta Etelä-Karjala (126 kpl)

 - 
 
3 päivää sitten

Moikka!

Nainen, 21 vuotta, Lappeenranta, Etelä-Karjala

Oon 21-vuotias tyttö ja lappeenrannassa asustelen puolet ajasta, niin ois kiva tutustua täällä samanhenkisiin ihmisiin :)! Tykkään shoppailla, käydä sillon tällöin viihteellä, kahvilla, yksillä ynnä muuta :) Kuntosali on myös iso osa elämää! Parisuhteessa olen ni asustelen mieheni luona :)

Ota ihmeessä yhteyttä jos kiinnostuit :)

28.1.2023

Hei

Nainen, 29 vuotta, Lappeenranta, Etelä-Karjala

Olen 29- vuotias nainen Lappeenrannasta.
Etsin ystävää, jonka kanssa viettää aikaa, ehkäpä yhdessä urheillen, kuulumisista jutellen ja silloin tällöin vaikka bailatenkin.

Vapaa-aikani kuluu muun muassa koiraharrastuksissa ja lenkkipoluilla. Hiihtoladulla, juoksulenkillä sekä hyvän ruuan ja netflixin kera sohvan nurkassa.

Tärkeimpinä asioina ystävässä pidän luotettavuutta, rehellisyyttä, aitoutta ja sosiaalista vuorovaikutusta.

Innostun helposti kaikesta ja tykkään kokeilla uusia juttuja. Luonteeltani olen hieman varautunut vieraiden kesken, mutta tulen hyvin toimeen kaikkien kanssa.

Laita viestiä jos meistä voisi tulla kaverit. Keksitään jotain kivaa ja tutustutaan.

28.1.2023

Moikka, haen kaveria/ystävää naisesta

Mies, 61 vuotta, Luumäki, Etelä-Karjala

Olen rauhallinen, sosiaalinen ja puhelias mies 61 v täyttänyt ja etsin mukavaa kaveria naisesta. Ikä ja asuinpaikka ei ole tärkeä.

Osaan keskustella toisten ihmisten kanssa, ja kunnioitan heitten elämänkatsomuksia vaikka ovat erinlaisia minun katsomuksista.

Tykkään käydä teatterissa, museoissa, leffoissa, musiikkitapahtumissa, ja matkustaa kotimaassa ja ulkomailla.

Harrastan mökkeilyä, mulla on kesämökki missä oleskelen pienemmän tai kauemman ajan.

Olen erityisesti kissaihminen, mutta tykkään koirista ja kaikenlaisista toisista eläimistä.

Mulla ei ole minkäänlaisia sosiaalisia tai terveysongelmia, mutta yksinäisyys tuntuu joskus raskaalta, ja sitä kaipaa seuraa kenen kanssa jutella ja tehdä kaikkia mukavia tekemisiä yhdessä.

Olen siistin, hyvän ja nuorekkaan näkönen toisten mukaan.

Että ota vaan rohkeesti yhteyttä niin tutustutaan!

27.1.2023

Etäkavereita tai lenkkiseuraa?

Nainen, 22 vuotta, Etelä-Karjala

Moi!
Oon 22-vuotias opiskelija ja asun yhessä mun puolison kanssa. Tällä hetkellä opiskelen lähinnä etänä, joten aikaa tulee vietettyä paljon kotona.

Etin täältä uusia samanhenkisiä kavereita, joiden kanssa voisi jutella kaikesta ja jakaa omia kokemuksia ja ajatuksia ja mahdollisesti joskus nähdäkin.

Tällä hetkellä erityisesti mielenkiinnon kohteisiin kuuluu koirat ja lenkkeily. Meillä on pieni koiranpentu tällä hetkellä, joten arki kuluu myös pentuarkea pyörittäessä. Lenkkeilyn suhteen oon aina tykänny käydä kävelyillä, mut nyt haluisin tosissaan alkaa treenaamaan sitä tai etenki kestävyyttä. Keväällä haluisin osallistua Naisten kymppi -tapahtumaan, vaikka sitten kävellen😆 siihenki tapahtumaan ois kiva saada seuraa tai vaikka treenailla yhessä vaikka sitte etänä😄

Luonteeltani oon aika rauhallinen, mut tykkään jutella kaikesta ja puuhastella millon mitäkin. Oon hauska, mukava ja huomioonottava tyyppi.

Mulle ei oo väliä mistä päin oot, mutta toivon, että otat yhteyttä vaan, jos oot oikeesti kiinnostunu juttelee aktiivisesti.

25.1.2023

Moikka!

Nainen, 23 vuotta, Etelä-Karjala

Olen 23-vuotias. Olen aika yksinäinen ja minulla on ahdistushäiriö sekä masennus. Toivoisin löytäväni tätä kautta vertaistukea samassa tilanteessa olevilta. Tykkään kuunnella aika paljon musiikkia vapaa- ajallani ja se yleensä auttaa pahaan olooni.

17.1.2023

Uusia kavereita

Nainen, 22 vuotta, Etelä-Karjala

Moi!

Olen vailla uusia tuttavuuksia ja mahdollisesti uusia kavereita, sillä niitä ei tällä hetkellä juurikaan ole ja aika ajoin on melko yksinäistä. Omat päiväni täyttyvät etäopiskelusta, ulkoilusta ja muista arkisista askareista. Itse en välitä hirveästi somesta tai baareissa notkumisesta, siksi onkin vaikeaa löytää uusia kavereita tässä iässä.

Muuten olen luonteeltani rauhallinen ja huumorintajuinen ja kanssani voi jutella mistä vaan. Pidän muun muassa eläimistä, luonnosta, kielistä ja kaikenlaisesta musiikista (paitsi nykypäivän "hiteistä"). Tykkään käydä kävelyillä, leipoa ja katsoa urheilua. Muutakin sisältöä olisi mukava saada elämään, joten jos joku kaipaa kaveria omiin harrastuksiinsa tai johonkin tapahtumaan, niin saa ehdottaa!

Etsin mieluiten suunnilleen samanikäisiä ihmisiä, mutta ei iällä ole niin merkitystä, jos koet itsesi muuten samanhenkiseksi. Olisi siis kiva löytää juttuseuraa ja voitaisiin tietysti nähdäkin, mikäli tullaan hyvin toimeen.

14.1.2023

Uusia tuttavuuksia

Nainen, 33 vuotta, Lappeenranta, Etelä-Karjala

Heissan!

Haluaisitko sie lähteä kahvittelemaan, lenkille yhdessä, parantaa maailmaa viinilasillisen ääressä, käydä piknikillä kauniina kesäpäivänä, lähteä retkeilemään, syömään, käymään leffassa tai joskus vaikkapa jossakin tapahtumassa?

Seuraa kaipailee 33-vuotias lappeenrantalainen naisoletettu. Tällä hetkellä olen AMK-opintojen loppusuoralla, käyn töissä opintojen ohella, kirjoitan omaa ruokablogia, teen someen ruokasisältöjä, lenkkeilen, valokuvaan, joogaan ja toisinaan saatan maistella muutaman lasillisen hyvää viiniä tai olutta.

Asun yhdessä puolisoni- ja kahden bengalikissan kanssa ja etsin ihan puhtaasti uusia kavereita, tai miksei vaikka ihan ystäviäkin, jos täältä löytyy joku, jonka kanssa kaveruus syvenee siihen asti! :)

Haluaisitko sie tutustua paremmin? Laita viesti, niin katsotaan, mitä puuhaa keksitään!

Miulla on jo nykyisellään niin paljon ruutuaikaa elämässä ja vuorovaikutustilanteita näppäimistön välityksellä, että etsin lähinnä livekavereita ja irtiottoja näyttöpäätteen kanssa seurustelusta. Tämän takia toivon, että asuisit Lappeenrannassa, tai lähialueella.

Tulen hyvin juttuun eri ikäisten ihmisten kanssa, mutta todennäköisimmin tietty kiinnostuksenkohteet, puheenaiheet ja elämäntilanne natsaa, jos olet 25v - 40v väliltä :)

31.12.2022

Tervehdys!🤩

Nainen, 38 vuotta, Etelä-Karjala

Olisko tääl juttuseuraa 38v yksinäiselle naiselle🙂oon lappeenrannasta.tykkään luonnosta,musiikista ja kissat on ihanii🙂🙃ota rohkeasti yhteyttä niin katsotaan mis mennään😍

28.12.2022

Kavereita

Nainen, 21 vuotta, Imatra, Etelä-Karjala

Heissan☺️!
Olen rauhallinen, sosiaalinen, mukava, luotettava ja huumorintajuinen. Asustelen Imatralla. Harrastuksiini kuuluu lenkkeily, luonnossa liikkuminen, sillon tällöin heppailu ja salilla käyminen. Välillä käyn myös valokuvailemassa. Tykkään reissata ja matkustella. Olisi kiva tutustua uusiin ihmisiin ja saada kavereita. Voitaisiin keksiä yhdessä jotain kivaa tekemistä☺️. Tuu rohkeesti juttelemaan ja tutustumaan! Voit lisätä miut suoraan snäpissä ja tulla tutustuu!
Snäppi: ctyyska

27.12.2022

Nainen etsii kavereita

Nainen, 23 vuotta, Imatra, Etelä-Karjala

Hei! Olen rauhallinen, mukava, luotettava ja huumorintajuinen. Asun Imatralla. Harrastan koiran kanssa agilityä ja rally-tokoa ja kilpailen molemmissa lajeissa. Käyn myös ratsastamassa satunnaisesti, pelailen pleikkaria, lenkkeilen koiran kanssa ja katson leffoja ja sarjoja. Tykkään myös matkustella. Olisi mukavaa löytää kavereita. Lisää miut snäpissä ja tutustutaan. Snäppi: emilia.ida

27.12.2022

Moii

Nainen, 21 vuotta, Lappeenranta, Etelä-Karjala

Olen 21-vuotias tyttö, joka on muuttanut Lappeenrantaan yliopiston perässä. Olisi kiva löytää lisää erityisesti opiskelijakavereita, joiden kanssa vois mennä vaikka opiskelijatapahtumiin :) Mutta tottakai kaikki muutkin kaverit on tervetulleita!
Olen rauhallinen ja introvertti mutta kyllä meneväkin puoli löytyy :D

20.12.2022

Moikka!

Nainen, 25 vuotta, Lappeenranta, Etelä-Karjala

Oon 25-vuotias työssäkäyvä nainen ja miun vapaa-ajan sosiaalinen piiri on vähän vahingossa kuihtunut vuosien saatossa melkeen olemattomaksi. Nyt ois hakusessa lähinnä seuraa liikuntaan, ulkoiluun tai vaikka salille, jos käydään samalla salilla. Sitä kautta sit vaikka muuta yhdessä hengailua tai kahvilla käymistä, jos tullaan juttuun. Itselle liikunta on iso osa elämää, joten siksi mieluiten lähtisin tutustumaan sen ääressä :)
Oon tosi avoin ihminen, joten rohkeasti vaan yhteyttä. Tullaan varmasti hyvin toimeen!

Sivu
Takaisin ylös