Ilmoitukset alueelta Etelä-Karjala (128 kpl)

 - 
 
2.6.2023

Uusia kavereita

Muu sukupuoli, 26 vuotta, Imatra, Etelä-Karjala

Moi. Oon 26- vuotias nainen, ja asun Imatralla. Etsin uusia kavereita, sukupuolella ei väliä ja ikähaarukka 18-36 vuotiaat. Harrastan kuntosalia, uintia, vesijumppaa, lenkkeilyä ja karaokea. Kesäisin tulee käytyä myös retkeilemässä ja pelaamassa frisbeegolfii. Oon siis aika menevä tyyppi. Luonteeltaani olen ujo ja rauhallinen aluksi mutta kun minuun tutustuu niin jutusta ei tuu loppua. Toivoisin että voisimme tavata jossain vaiheessa vaikka kahvittelun merkeissä.

2.6.2023

Moikka

Nainen, 21 vuotta, Lappeenranta, Etelä-Karjala

Oon 21-vuotias Lappeenrantalainen tyttö. Kaipaisin uusia kavereita, kun oon ollut nyt pitkään aika yksinäinen. Haluisin kavereita joitten kaa voisi hengailla, puhua kaikesta ja tehdä ylipäätään edes jotain :D Oon introvertti, mutta aika avoin tosi nopeesti. Luonteelta oon hyvä kuuntelija, rauhallinen ainakin aluksi ja todella herkkä.

Harrastuksia ei tällä hetkellä ole, mutta tykkään kaikesta luovasta :)
Tosiaan olen parisuhteessa joten haen vain kavereita!

Otaha yhteyttä jos kiinnostuit :)

28.5.2023

Mooi🙃

Mies, 31 vuotta, Etelä-Karjala

Tääl ois mukavaa juttuseuraa tarjolla🙂 Rohkeasti vaan laittamaan viestiä🙂 Ei ole väliä mistäpäin oot (:
Kesäl tykkään paljon liikkua ympäri suomea moottoripyörällä🙂 joten saa myös ehdottaa hienoi paikkoi ja hyvii leirintä alueita🤩

24.5.2023

Kirjeenvaihtokaveri etsinnässä

Nainen, 72 vuotta, Lappeenranta, Etelä-Karjala

Olen pyörätuolissa oleva nainen, 72-vuotias ja asun palvelutalossa. Tunnen erittäin syvää yksinäisyyttä. Tykkään musiikista, teatterista ja luonto on lähellä sydäntä. En etsi ketään fysioterapeuttia, vaan etsin todellista ystävää. Pystyn ainoastaan yhdellä kädellä kirjoittamaan. Ajatukseni ovat kyllä kirkkaita, mutta silti en pysty kirjoittamaan ja ajattelemaan samanaikaisesti. Onni on, että avustaja käy luonani, SATAKIELESSÄ ON AVUSTAJA PALVELU sen ansiosta saatiin ilmoitus laitettua. Haluaisin keskustella puhelimessa luottamuksellisesti niin ettei puhelinnumeroni joudu vääriin käsiin. Kirjoittaminen on minulle miltei mahdotonta, mutta olen hyvä puhumaan, mystiikka on lähellä sydäntäni. Etsin ystäväkseni samankaltaista ihmistä. MUTTA ,JOS LÖYTYY NAISIAKIN, JOTKA ON PYÖRÄ TUOLISSA ,OLISI KIVA VAIHTAA KOKEMUKSIA . KOROSTAN TÄYSIN LUOTTA MUKSELLA. T,PYÖRÄTUOLI MARJUT

20.5.2023

Kavereita IRL

Nainen, 31 vuotta, Lappeenranta, Etelä-Karjala

Moi!
Oon 31-v, parisuhteessa oleva, elämäniloinen, huumorintajuinen ja menevä nainen, joka etsii (naisoletettua)kaveria, jota voisi nähdä silloin tällöin Lappeenrannassa. Vanha kaveripiirini on jakautunut ympäri Suomea, joten hakusessa kaveri livenäkemiseen, ei pelkkään viestittelyyn.

Tässä miun harrastukset/kiinnostuksen kohteet:
- matkailu (ulkomaat ja Suomi)
- retkeily, luonnossa liikkuminen
- mökkeily
- lenkkeily oman koiran kanssa (koira etsii myös uusia kamuja)
- kaikenlainen liikunta, suppailu, sähly, hölkkä
- kirppistely ja shoppailu
- kuvataiteet/käsityöt/tuunailu
- leffat
- aasialaiset jutut, elokuvat, sarjat, ruoat
- musiikki, stand up ym. kulttuurijutut
- baareilu/tanssi (joskus)

Toivoisin, että meil ois jotain yhteistä/oltais samalla aaltopituudella.

Pervot ja takertujat älkää vaivautuko, kiitos!

18.5.2023

Mailikaveri hakusessa :)

Nainen, 29 vuotta, Lappeenranta, Etelä-Karjala

Hei, täällä kirjoittelee 29-vuotias tyttölapsi, joka etsii maili- tai kirjekaveria, jonka kanssa kirjoitella, kun on tarvetta saada jotain mukavaa ajateltavaa ja tekemistä, jos negatiivisuus ja alakuloisuus yrittävät puskea pintaan.

Ystävän kanssa olisi mukava jutella mistä vain. Olen tosi kiinnostunut elokuvista ja hyvät kirjat ovat lähellä sydäntä. Teen taidetta ja kirjoitan proosaa ja se onkin tärkeä selviytymiskeino minulle.

(Lempparikirjoja ja -leffoja: Taru sormusten herrasta, Dyyni, Ruohometsän kansa, Metro 2033)

Luonto on kaunis ja antaa minulle voimaa ja näen Jumalan kädenjäljen kaikkialla.

Tykkään reissata Suomessa avomieheni kanssa. Hän ja perheeni ovat minulle tärkeitä. <3

P.S. Tahtoisimme hankkia kissan mieheni kanssa. =D

17.4.2023

Kavereita vailla

Nainen, 22 vuotta, Lappeenranta, Etelä-Karjala

Heips, oon 23v mimmi Lappeenrannan alueelta. Etsin uusia kavereita/ystäviä, joiden kanssa viettää aikaa ja jutella asioista maan ja taivaan välillä. Aito ystävä olisi myös kiva, jonka kans puhuu kaikkee ja tehä kaikkee. Etsin kavereita/ystäviä irl Lappeenranta - Imatra alueelta. Nettikamut eri puolilta Suomea. Tykkään ajella paljon autolla ja istua iltaa. Olen ilta/yöpainotteinen ihminen Tykkään myös extempore ideoista. Kaveriporukka olisi kiva. Tule tutustuu vain :) miulle voi laittaa viestiä täällä tai snäpis rossuuwww00.

5.4.2023

Kavereita

Mies, 39 vuotta, Imatra, Etelä-Karjala

Moikka. Löytyiskö täältä kavereita 39-vuotiaalle heteromiehelle? Kahville, lenkille, mökkeilemään, reissaamaan, melkein mihin vaan, vaikka vaan juttelemaan. Lapsuuden aikaiset kaverit ovat muuttaneet toisille paikkakunnille ja vanhempana on tullut huomattua että uusien kaverisuhteiden luominen on haastavaa.Hyvälle kaverille siis olisi paikka avoinna. Itse olen todella rehellinen ja luotettava, rento ja huumorintajuinen. Olen työssäkäyvä ja päihteetön. Alkuun ehkä hieman varauksellinen mutta sekin muuttuu kunhan luottamus toiseen ihmiseen syntyy. Ei haittaa vaikka asuisitkin kauempana, kulkuväline löytyy.

24.3.2023

Ystävää vailla.

Nainen, 59 vuotta, Lappeenranta, Etelä-Karjala

Hei, olen pian 60 vuotta täyttävä nuorekas naisihminen.
Olen asunut Lappeenrannassa kohta kaksi vuotta. Olisi mukavaa jakaa ajatuksia kanssasi, sinä nuorekas ja sosiaalinen mies. Näin aluksi vaikka kirjoitellen.
Kaipaisin seuraa itselleni kaiken mukavan merkeissä. Esim. ulkoilu, kahvittelu, elokuvissa käynti ym.
Oletko se juuri sinä.

21.3.2023

Kavereita etsinnässä🌞

Nainen, 24 vuotta, Lappeenranta, Etelä-Karjala

Etsinnässä olisi uusia juttelu kavereita😊
Elämän aikana kavereita ei ole muutenkaan ollut paljoa ja nyt olisi uusille tuttavuuksille aikaa.

Eläimet ovat minulle tärkeitä mutta samalla harrastus ja niitä löytyy tällä hetkellä vaan sulallisia sortteja eli kanoja/kukkoja ja ankkoja, mutta joskus tulevaisuudessa niitä tulee muitakin (jos oma isäntäni sen sallii🤭). Eli olen parisuhteessa, mutta vain kaverit puuttuu.

Olen siis oman elämän maalainen, joka rakastaa luontoa, eläimiä, valokuvausta ja paljon kaikkea muutakin mistä vain ikinä keksiikään tykätä.
Olen ujo, kiltti ja avoin ihminen, sekä minulta löytyy huumorintajua.
Rohkeasti ottamaan yhteyttä jos vaan yhtään kiinnostaa tutustua uusiin ihmisiin 🤗
snäppi 👻: emmiisok

Tervetuloa tutustumaan minuun😊

18.3.2023

Hei!

Nainen, 23 vuotta, Lappeenranta, Etelä-Karjala

Oon tälläin 23v tyttö Lappeenrannast, joka kaipaa uusia kavereita.
Tykkään liikkuu luonnossa ja kierrellä kaupungilla sekä leipominen on lähellä sydäntä ( vaikka en oo kovin hyvä siinä xd).
Oon aluks hieman ujo mut sekii hävii ku tutustuu paremmin. Sarjojen katteluu kuluu paljon aikaa, joten ois kiva tehä kaikkee muuta.
Jos kiinnostaa tutustua nii lähtää vaikka kahville tai keksitää jotain muuta.

18.3.2023

Liikuntakaveria

Nainen, 43 vuotta, Lappeenranta, Etelä-Karjala

Tervehdys,
Oletko innostunut vesijumpasta uimahallin ruudun ääressä tai vesijuoksusta ja/tai lenkkeilystä kävellen?Olen +40 -vuotias nainen ja etsin liikkumiseen naispuolista kaveria. Liikuntaa ehdin harrastaa iltaisin töiden jälkeen ja viikonloppuisin. Lenkeillä mukana kaksi koiraa, jotka eivät tule toimeen muiden karvakuonojen kanssa.

Sivu
Takaisin ylös