Ilmoitukset alueelta Etelä-Karjala (32 kpl)

 - 
 
tänään

Naisystävä hakusessa:)

Mies, 28 vuotta, Lappeenranta, Etelä-Karjala

No moikka! Oon 28-vuotias iloinen ja rauhallinen nuori mies ja etsin itselleni naisystävää. Lähdetään ulkoilemaan ja vaikka leffaan:) Olen herrasmies, joka pitää sulle ovea auki ja omaa hyvät käytöstaidot ja on myös hauskaa seuraa. Rakastan eläimiä ja ruoanlaittoa. Olisi kiva kokata yhdessä:) Etsin näin alkuun asiallista juttuseuraa ja katsotaan rauhassa mihin se johtaa. Kaikenlainen asiallinen jutustelu onnistuu mutta ei seksiin liittyvää keskustelua kiitos:) Voidaan rupatella sähköpostin välityksellä tai jos sulla on snapchatti käytössä ni lisäile mut siellä. Nikki jugii91

21.11.2019

Kavereita etsimässä

Mies, 29 vuotta, Lappeenranta, Etelä-Karjala

Morjes! Olen 29-vuotias mies ja päälle pari vuotta asunut Lappeenrannassa avopuolison kanssa ja täältä ei vielä oikein ole kavereita löytynyt joten uudet tuttavuudet ei olisi pahitteeksi :) Harrastan lukemista, pelaamista ja koiran kanssa lenkkeilyä. Anime ja manga kiinnostaa myös. Voit olla Etelä-Karjalan alueelta tai kauempaakin. Ihan rohkeesti vaan viestiä laittamaan :D kik löytyy myös : Jesuuuh

20.11.2019

Ystävyyttä etsimässä

Nainen, 46 vuotta, Etelä-Karjala

Syystä tai toisesta, omasta tahdosta tai toisen on ystävät harhautuneet eri teille. Ja nyt tuntuu, että kaipaan jotain tähän keski-ikäisyyteen.. esim kuulumisten vaihtoa, tsemppausta jne.
Päivät kuluu töissä, iltaisin lapsen kanssa tai omia juttuja touhuten.

Olen huumorintajuinen nainen, välillä onnistun lakoonisilla toteamuksilla naurattamaan muita, välillä kohelluksillani vaikka rauhallinen olenkin. Ujohko olen, joten livenä en uskalla mennä tutustumaan uusiin ihmisiin.

Olisi kiva jutustella kirjoista, koska luen tai ainakin yritän lukea, joskus kirjat vaan on liian hyviä unilääkkeitä.
Tietysti muustakin haluan vaihtaa ajatuksia.

Ihastellaan yhdessä tulevia kimaltelevia lumimaisemia (välillä on niin kaunista, että pakahduttaa), jääkuvioita, joulun tunnelmaa.

Ihanuutta tähän harmauteen joka tapauksessa!

18.11.2019

Etsin uusia tuttavuuksia Lappeenrannasta!

Nainen, 24 vuotta, Lappeenranta, Etelä-Karjala

Moi! Olen 24-vuotias nainen ja olen joku aika sitten muuttanut Lappeenrantaan mieheni kanssa. Nyt etsisinkin uusia kavereita itselleni paikkakunnalta vaikkapa syömään, drinksuille, shoppailemaan ja muuten vaan hengailemaan. Luonteeltani olen aika puhelias ja huumorintajuinen, joten etsisinkin samanhenkistä seuraa kaveriksi.

Laita sähköpostia niin tutustutaan!

18.11.2019

Etsin ystäviä

Nainen, 27 vuotta, Etelä-Karjala

Moi. Oon 27v nainen lappeenrannasta. Etsin kavereita / ystäviä. Juttukaveria, liveseuraa, leffaan, lenkille, jne. Sukupuolella ei oo välii. Laita viestii ni tutustutaan paremmin..

15.11.2019

Ystävyys tarjolla

Nainen, 37 vuotta, Lappeenranta, Etelä-Karjala

Se tunne kun on muuttanut synnyin paikkakunnalta pois, yhteydenotot vähenee kavereilta ja huomaat pian olevan kuviosta ulkona. Olen onnellisesti parisuhteessa mutta ystäviä en ole täältä päin saanut. Perheenlisäyksellä meitä ei ole suotu joten 2 koiraamme on lapsiamme. Nautin lenkkeilystä, rakenteluista ja kaikesta puuhaamisesta muutoinkin. Huumorintajua kyllä löytyy ja varsinkin kaksimielistä.
Jokseenkin ehkä olen vanhollinen kun en juurikaan nykypäivän some-hömpötyksestä välitä. Olisi mukava löytää uusia ihmisiä elämään joiden kanssa jakaa elämän ilot ja surut.

15.11.2019

Hellureii

Nainen, 22 vuotta, Lappeenranta, Etelä-Karjala

Moi! Täällä kirjoittelee 22v mamma. Mulla on kohta 1v tyttö, aviopuoliso, mutta ei oikeestaan ystäviä. Munkaa voi jutella melkein mistä vaan, kahviseura, mammaloma seura tai tämmöi ois kiva ☺️ Tosiystäviä on vaikea löytää mutta aina saa koittaa! Ja siis kaipaan välillä ihan hengähdystä arjesta, että ilman lasta voitais nähdä ❤️ Laita vaik s postii nii katotaa missä voitais jutskata! Iällä ei väliä, saat olla vaikka 60 v ☺️

5.11.2019

Hei!

Nainen, 20 vuotta, Lappeenranta, Etelä-Karjala

Hei! ☺️
Olen 20 vuotias tyttö ja muutin vähän aikaa sitten Joensuusta Lappeenrantaan enkä tunne täältä ketään joten olisi mukava löytää uusia kavereita!
Luonteeltani olen luotettava, huumorintajuinen, ystävällinen.
Pidän musiikista, leipomisesta, eläimistä.
Jos haluut tutustuu lisää niin ota rohkeesti yhteyttä joko snäpissä: tiiawxw tai laita sähköpostii. ☺️

3.11.2019

Heips

Nainen, 22 vuotta, Rautjärvi, Etelä-Karjala

Olen 22vuotias nainen. Muutin jonkuu aikaa sitte avopuolisoni kanssa simpeleelle. Myö toimitaa sijaiskotina kissoille ja meil on täl hetkel kaks kissaa. Oon aika ujo aluks mut sitku minuu tutustuu paremmin ni juttuu kyl riittää. Huumorintajuni on sarkastista kaksimielistä ja välillä vähän mustaa.
Tiedän olevani hyvä kuuntelija ja haluan kuulla toisten huolet. Olisi ihanaa löytää aito ystävä, jota voisi kutsua sielunsiskoksi ja jonka kanssa voisi jakaa kaikki hyvät ja huonot asiat. Minusta saisi ystävän joka kuuntelisi sinua aina eikä jättäisi sinua yksin vaikka maailma vähän sinua kolhisikin 😇 Tuun toimee kaikkien kaa iästä ja sukupuolesta riippumatta eikä välimatkallakaa oo mitää väliä joten ottakaa toki yhteyttä jos yhtää tuntuis siltä et meistä vois tulla vaikka kavereita😊

29.10.2019

Ay yo, what's poppin' :-)

Mies, 20 vuotta, Lappeenranta, Etelä-Karjala

Well I'll be damned. Satuit löytämään minunkin ilmoituksen täältä... a'ight, lemme introduce myself a little bit. 20-vuotias, 'sumuisen' mielen omistava nuori eläkeläinen... jk, ihan hyvässä kuosis oon äijät :-Dd töitä tehnyt nyt 'bout vuoden verran, kun viime vuoden keväällä valmistuin amiksesta ja lukiopuolelta kanssa melkeen, kun on nyt siinä ja siinä, että viimeiset kirjoitukset oli tänä syksynä... ja tuloksia odotellessa. :,) anyways mulle voit laittaa laidasta laitaan mitä vaan. Kaikkea on tullut nähtyä :D. Tai sitten en vielä mitään, hehee. Joo nyttemmin töissä, mutta asun taasen maalla niin vähän hiljaista tämä minun sosiaalinen vaikuttaminen missään enään, kun koulut ja tämmöset loppunut. Vapaa-aikani käytän monesti pelaillessa runea tai sarjoja katsellessa tai lenkkeilemässä... joskus jopa kaikkea kolmea samaa aikaan :D ja ennen kaikkea musiikki on tosi tärkeä elementti minun arjessani... etenkin old school hiphop/rap ja vanhat 70-90s pop musiikki aika kovaa valuuttaa mulle... rokkia ja heviäkin alkanut pitkästä aikaa kuunteleen ja ööh joo laittakeepa vaan rohkeasti viestiä, sama se kuka olet ja minkälaisessa elämän tilanteessa. Osaan arvostaa jokaista. :-) Snäp "mfd00000m" -> that's five zero's in case of ya r wondering. 'N also p.s. olisi ihan kiva ja silleen, jos saisin täältä omalta paikkakunnalta jotain kavereita tai jopa ystäviä! Who knows if ya don't even try, couldn't hurt, man... pss... oon vähän ujo ehkä alkuun, mutta aika paha suupaltti, kun opin tuntemaan vähän paremmin ja jutut on luokkaa maan ja taivaan väliltä, vaikka ei tbh with ya mitään kovin järkevää ikinä :-Dd. A'ight siinä kait sitä. Ihmeessä viestiä, jos kolahteli mitenkään :p

28.10.2019

Olisitko se sinä?

Nainen, 47 vuotta, Etelä-Karjala

Etsin uusia kavereita piristämään viesteillä tai livenä päiviä ja iltoja. Toivottavasti voin piristää sinuakin.

Tykkään penkkiurheilusta, sohvailusta, lukemisesta, käsitöistä. Toki käyn nauttimassa ulkoilmastakin, kuvaamassa nyt esim syysmaisemia (huonolla kännykkäkameralla). Olen innostunut teatterissa käynnistä, leffassakin on mukavaa.

Kirjoittele, jos haluat tutustua huumorintajuiseen ja empaattiseen naiseen. Ehkä vähän sählä mutta pärjään.

20.10.2019

Moi!

Nainen, 23 vuotta, Lappeenranta, Etelä-Karjala

Täällä kirjottelee 23-vuotias tyttö Lappeenrannasta. Oon täs viimeaikoin kokenu itteni tosi yksinäiseksi ja kaipaisin samanhenkisiä ihmisiä elämään. Tykkään käyä salilla ja lenkillä ja ois kiva jonkunkaa lenkil vaihtaa kuulumisia. Oon aika ujo aluks ku muhun tutustuu, mut lopulta oonki ihan vastakohta. Kärsin ahdistuneisuushäiriöstä ja pakko-oireisesta häiriöstä, mitkä aina välillä rajottaa mun elämää, varsinki ku yrittää tutustua uusiin ihmisiin. Saatan välillä pakonomaisesti pohtia ettei kukaan halua tutustua muhun jne.
Laita viestiä jos haluat tutustua lisää:)

16.10.2019

Hei!

Mies, 34 vuotta, Etelä-Karjala

Hei.
Lähdin etsimään kohtalotoveria/tovereita, jotka kenties jakaisivat samankaltaisia kokemuksia kuin itse koen.
Tilanteeni lyhyesti:
Nykyisin minulla on kaikki oikein hyvin. On rakas avopuoliso, yhteisiä lemmikkejä, sekä hyvä ja turvallinen koti. Myöskin pari ystävää löytyy.
Aina näin ei kuitenkaan ole ollut. Mutta niistä kenties tarkemmin joskus toiste.
Kaikesta tästä huolimatta koen usein syvää yksinäisyyden ja ulkipuolisuuden tunnetta. Se on siis "vain" tunne, mutta hyvin raastava sellainen, koska sille ei ole mitään järkevää selitystä.
Olen herkkä ja empaattinen mies. Tämän vuoksi koen monet asiat hyvinkin syvällisesti. Onneksi omaan laajan huumorintajun. Tämä auttaa osaltaan vähän tätä kuoppaista elämäntietä tasoittamaan. Mutta rationaalinen ajattelu kuuluu myöskin luonteeseeni.
En ota kovinkaan helposti riskejä.
Minulla olisi sinulle yksi vaatimus (mutta älä suotta silti säikähdä.):
Olen itse arvoliberaali, eli jos omaat hyvinkin tunkkaisen, ihmisten elämää rajoittavan maailmankuvan, niin meistä ei voisi koskaan tulla ystäviä, joten mieluummin rajaan samantien ulos liian erilaisella arvomaailmalla varustetut ihmiset.

Jos koet, että vaatimukseni ei ole liikaa, ja tämä ilmoitus "kolahti", niin ollaan toivottavasti joskus yhteydessä. Ja kiitos ajastasi, jos luit tänne asti.

15.10.2019

Etsin naispuolista ystävää:)

Mies, 28 vuotta, Lappeenranta, Etelä-Karjala

Hei! Täällä kirjoittelee hauska ja rento 28-vuotias mies Lappeenrannasta. Olisi kiva löytää naispuolinen ystävä, jonka kanssa voisi käydä kahvilla/teellä, katsoa leffaa, jakaa ajatuksia tai lähteä harrastamaan jotain uutta lajia. Liikuntamuotona joogaa ja pilatesta olisi kiva kokeilla:) Muita kiinnostuksen kohteita ovat meditaatio, musiikki ja keikoilla käyminen, lenkkeily ja kehonpainoharjoittelu.

Opiskelen Saimaan ammattiopisto Sampossa kiinteistönhoitajaksi. Olen mukava ja luotettava ystävä. Jos siusta tuntuu, että meillä voisi olla hauskaa yhdessä niin ota rohkeasti yhteyttä! :)

8.10.2019

Hellurei!

Nainen, 20 vuotta, Lappeenranta, Etelä-Karjala

Oon tällänen seikkailunhalunen tyttö etelä-karjalasta.
Kavereita ei oo koskaa liikaa, joten ois mahtavaa, jos tän kautta löytäis vaikkapa ihan ystäviä :)
Tykkään tosissaa siis seikkailla kaikkialla ja löytää uusii paikkoja, varsinkii kaikki autiotalot on parhaita.
Tykkään mä myös viettää aikaa netflixinkii äärellä ja ottaa vaikka parit juomat siin samalla.
Tuun toimee kaikkien kaa iästä ja sukupuolesta riippumatta, eikä välimatkallakaa oo mitää väliä, joten ottakaa toki yhteyttä, jos yhtää tuntuis siltä et meistä vois tulla vaikka kavereita :)

1.10.2019

Juttukaveria vailla

Nainen, 30 vuotta, Lappeenranta, Etelä-Karjala

Olen työssäkäyvä 30-vuotias kolmen lapsen äiti, vailla ystäviä. Vietän vapaa-aikani mieheni ja lastemme kanssa, mutta olisi kiva joskus viettää aikaa oman perheen ulkopuolellakin. Pidän leipomisesta, ruuanlaitosta sekä lukemisesta.

Olisitko sinä se uusi ystäväni, joka haluaisi jakaa kanssani kaikki asiat maan ja taivaan välillä?Lähtisin mielelläni kanssasi kahville, lenkille tai vaikka kirpputorikierrokselle.

14.9.2019

Hei

Nainen, 57 vuotta, Lappeenranta, Etelä-Karjala

Asun lähellä Lappeenrantaa. Harrastuksille ja kavereiden etsimiseen on ollut liian vähän aikaa mm. yrittäjyyden vuoksi. Uuden työn ja muidenkin elämänmuutosten vuoksi etsin nyt mukavia ihmisiä. Haluaisitko pelata sulkista, käydä yhdessä (koira)lenkillä, retkellä luonnossa, uimassa, tai vaikka kuuntelemassa jotain musiikkia. En suhtaudu liikkumiseen tosikkomaisesti, vaan se on minusta vain hauskaa. Tykkään myös vaeltamisesta. Olen avoin myös uusille ideoille, joten saa ideoida ja ehdottaa yhteisiä aktiviteetteja🙂
On ihan sama, oletko mies vai nainen, koska olen joka tapauksessa liikkeellä ihan kaveripohjalta.

30.8.2019

Moi!

Nainen, 32 vuotta, Rautjärvi, Etelä-Karjala

Etsiskelen lenkkeily seuraa Rautjärven aseman seudulla ja ystäviäkin toki. Olen eläin rakas. Minulla mies ja tytär joten en suhdetta hae vaan ihan lenkkeilyseuraa. Iältäni oon 32 vuotias nainen. Toki kahvittelu seurakin on tervetullutta jne. Oon niin laiska lähtemään yksin lenkille ja mies ja raskaan työpäivän jälkeen jaksa lähteä kanssani lenkille. Iälläsi ei ole väliä. Sukupuolellakaan ei väliä kunhan juttu luistaa. Olen alkuun ujo mutta kun minuun tutustuu niin sitä piisaa. Meillä on kissa ja syyskuussa tulee toinen. Jos kiinnostuit niin laita rohkeasti sähköpostia tulemaan.

Sivu
Takaisin ylös