Ilmoitukset alueelta Etelä-Karjala (11 kpl)

 - 
 
2 päivää sitten

Ystäviä hakusessa

Mies, 28 vuotta, Lappeenranta, Etelä-Karjala

Morjes! Olen siis 28-vuotias mies ja vuoden verran Lappeenrannassa asunut avopuolison kanssa. Täältä ei vielä oikein ole kavereita löytynyt ja uudet tuttavuudet/ystävät ei olisi pahitteeksi :D harrastan lenkkeilyä koiran kanssa,pelaamista ja lukemista. Anime ja manga kiinnostaa myös. Ei ole väliä oletko hieman kauempaa koska juttuseura kelpaa kyllä ja ainahan esim junat kulkee. Eikun vaan tutustumaan :) kik löytyy myös : Jesuuuh

2 päivää sitten

Moikka!

Nainen, 22 vuotta, Lappeenranta, Etelä-Karjala

Oon 22-vuotias tyttö lappeenrannasta. Vietän nyt jo neljättä välivuotta ja kaverini ovat muuttaneet muille paikkakunnille. Kaipaisin uusia samanhenkisiä ystäviä. Seurustelen tällä hetkellä, mutta poikaystävälläni on tietty omat harrastukset ja ystävät. Oon introvertti, erityisherkkä ja ylianalysoiva ihminen. Mietin tosi paljon syvällisiä asioita ja tykkään puhua niistä. Olisikin kiva jos jonkun kanssa voisi vaihtaa ajatuksia milloin mistäkin. Kärsin ahdistuksesta ja paniikkioireista ja olisi myös kiva löytää niihin vertaistukea.
Laita viestiä, sukupuolella ei ole väliä :)

17.12.2018

Uusi tuttava

Mies, 22 vuotta, Lappeenranta, Etelä-Karjala

Olen nuori joka kipeästi kaipaa lähelleen ihmisiä.
Olen työkyvyttömyyseläkkeellä mielenterveyssyistä. Koulut on jäänyt käymättä eikä vanhoja tuttuja ennestään ole. Aika kuluu sairastellen, joskus myös kuntoillen ja lukien. Viime päivinä olen katsellut elokuvia ja tv-sarjoja. Kiinnostuksenkohteitani ovat myös kissat, animaatiot, progressiivisen rockin kuuntelu, youtube-videot ja muumit. Luonteeltani olen pohdiskeleva, hiljainen ja herkkä.

Ainoa kontaktini ovat vanhempani joiden luota muutin vuoden alussa. Kunhan välillä soitellaan. Syksyllä muutin vähän kauemmaksi lapsuudenkodista omilleni kerrostaloon, jossa oleminen käy todella ahtaaksi.

Olen ponnistellut kovasti luodakseni itselleni laajempaa verkostoa. Olen viestitellyt netissä, mutta se aina katkeaa jossain vaiheessa. Kiertelen kaikissa paikoissa, kahviloissa, baareissa ym., mutta eipä vaan tule mentyä ventovieraalle juttelemaan.

Toivoisin sinun olevan ystävällinen ihminen jota kiinnostaa jokin yhdessä tekeminen tai oleminen. Seuraavassa luettelossa on mainittu eri asioita, joihin toivoisin jotakuta kaveriksi. En missään nimessä oleta, että yhdellä ihmisellä olisi kaikki samat kiinnostukset, vaan että jokin näissä herättää sinussa huomiota. Ensin jokin pieni asia, sitten jos päästään vielä eteenpäin, yhä uusia asioita.

Ystävä, jonka kanssa jakaa kuulumisia, viettää aikaa, pelata korttia, katsella elokuvia, käydä kävelemässä, käydä kuntosalilla, kahvitella jne.

Asuintoveri. Asunnon saaminen haluamaltaan alueelta on vaikeaa, koska tarjolla on vain isompia asuntoja. Kämppis olisi ratkaisu pulmaan ja kumpikin viihtyy paremmin yhdessä jos vielä olisi lemmikkikin...

Ottakaa vain rohkeasti yhteyttä mitä pikemmin sen parempi!

17.12.2018

Etsin ystäviä

Nainen, 26 vuotta, Etelä-Karjala

Moi. Oon 26v nainen lappeenrannasta. Etsin kavereita / ystäviä. Juttukaveria, liveseuraa, leffaan, lenkille, jne. Sukupuolella ei oo välii. Laita viestii ni tutustutaan paremmin.

4.12.2018

Kaveriporukka

Nainen, 19 vuotta, Etelä-Karjala

Moikka!
En tiedä meneekö tämä hiukan säännönvastaiseksi, mutta kokeilen kepillä jäätä.
Moni meistä on yksin tai kaveripiiri muuten vaan suppea. Ehkä olemme arkoja tai hiljaisia. Tai mikä ikinä onkaan syynä taustalla. Mitä jos loisimme vaikka matalan kynnyksen kik ryhmän? Johon jokainen voisi tulla omana itsenään. Jaetaan ajatuksia, mielenkiinnon kohteita, iloja ja suruja, elämää. Tutustutaan toisiimme? Mitä olette mieltä? Lauttakaa kik nimenne viestillä jos kiinnostaa, niin luon meille oman pienen kaveriporukan :) Jokainen on tervetullut omana itsenään ikää, sukupuolta, asuinpaikkaa.. tai mitään muutakaan ominaisuutta katsomatta :)

5.11.2018

kaveria vailla

Nainen, 16 vuotta, Lappeenranta, Etelä-Karjala

Hei! Etsinnässä olis kaveri koska minulla ei sellaista ole oikeestaan enään mutta on kyllä poikaystävä mut hänellä ei aika riitä minuu. Ennen olin isossa kaveriporukassa mut huomasin et se seura eitee miulle hyvää ja he kiusasivat vaan joten päätin lähtee siitä porukasta. Haluaisin kaverin kehen luottaa ja pystyy puhumaa asioista, shoppaila, hengata ja olla vaan 😊ja tottakai käy myös vaikka ei hengaltais jos välimatkaa nii paljo. kaveriksi mieluiten haluasin tyttöpuolisen ja 15-18vuotiaan. Olis kiva tutustua 🤗

3.10.2018

Hellouu!

Nainen, 20 vuotta, Lappeenranta, Etelä-Karjala

Etsin ystäviä. Oon vasta 20 ja tuntuu että oon kokenu tähän ikään mennessä paljon, mikä on kasvattanut minua ihmisenä ja avannut silmiäni. Käydessäni asioita läpi omassa elämässäni, ystävät karisivat tiehensä. Etsin itselleni tasapainoa joka löytyisi minusta itsestäni. Kaipaan vain ihmisiä ympärilleni, joiden kanssa jakaa asioita ja kehittyä ja kasvaa yhdessä. Olen kiinnostunut psykologiasta ja yleensäkkin hyvinvoinnista. Harrastan tanssia. Elämäni koostuu huumorintajusta, olen herkkä ja omasta mielestäni myös jonkin verran suora ja temperamentinen. Täynnä yllätyksiä😜 Uskon että kaikella on tarkoitus. Toivon löytäväni tovereita ja parhaimmassa tapauksessa ystäviä joiden kanssa vaihtaa ajatuksia, pitää hauskaa, juoda teetä, itkeä ja nauraa yhdessä nyt ja ruttuisina mummoina ja pappoina.
Minulla on omat solmuni joita olen availlut muutaman vuoden ja joita availen parhaillaankin. Jos et siis säikähdä elämän ruhjelemaa ja ahdistuksen kanssa painivaa tyyppiä ni ota ihmeessä yhteyttä!

20.8.2018

Moikka!

Nainen, 28 vuotta, Lappeenranta, Etelä-Karjala

Hei!
Olen 28 vuotias nuori nainen lappeenrannasta.
Ystäviä hakusessa, sillä tällähetkellä niitä minulla ei ole, koska kaikki edelliset pettivät luottamukseni pahasti ja puukottivat selkään.. Haluaisin saada uusia ystäviä elämääni.
Olisi mukava hengailla vaan ja käydä ostoksilla, leffassa, kahvilla ym..kaikkea mukavaa.
Sukupuolellasi ei ole väliä!:D
Otathan rohkeasti yhteyttä! Kerron sitten enemmän lisää itsestäni.

5.7.2018

Moi! :)

Nainen, 18 vuotta, Lappeenranta, Etelä-Karjala

Etsin juttuseuraa ja uusia kavereita! Muutin alle vuosi sitten tänne Lappeenrantaan ja olisi mukava tutustua uusiin ihmisiin täällä (juttuseura kelpaa myös kauempaakin, oikeestaan ihan mistä vaan).

Olen tosi eläinrakas (kaikki koirat ja muu pörrönen sulattaa sydämen), tykkään lukea (tällä hetkellä menossa A Game of Thrones-kirjat) ja liikkua sisällä ja ulkona. Tykkään myös pelata (PC, ps, lautapelit, kortit, you name it).
Meillä ei tarvitse siis olla samoja kiinnostuksen kohteita, mutta helpompi varmaan lähteä juttelemaan jos tietää toisesta jotain. :D

Helpoin tapa lähestyä on laittamalla snäppiä: nitajohannaa ,mutta voi minulle s.postiakin laittaa!
Ig löytyy myös samalla nimellä (nitajohannaa).

Takaisin ylös