Ilmoitukset alueelta Etelä-Karjala (87 kpl)

 - 
 
13.10.2021

Hellurei!

Nainen, 19 vuotta, Lappeenranta, Etelä-Karjala

Oon nyt asunu pari kuukautta Lappeenrannassa ja kaipailisin itelleni samanhenkistä kamuu puuhailemaa satunnaisesti kaikkee. Mun päivät koostuu täl hetkellä pääasiassa opiskelusta, mut aikaa löytyis myös muulle tekemiselle. Asun mun poikaystävän kans mut välillä sitä kaipais vähä muitaki sosiaalisii kontakteja XD Tykkään paljo esim. laittautumisest, syömisest, musiikist ja eläimist. Ois kiva löytää sellanen tyyppi, kenen kans vois vaik ihan vaa hengata, kelle vois puhuu mist vaa ja kertoo kaikki mehukkaimmat juorut ;) Oon tosi avoin kaikelle tekemiselle, lähetää vaik baarii tai lenkille, kaikki käy! Jos tunnet sielunsiskoutta muhun nii pistäppä viestii <3

13.10.2021

Hellureii

Nainen, 24 vuotta, Lappeenranta, Etelä-Karjala

Moi! Täällä kirjoittelee 24v nainen Lappeenrannasta. Mulla on kohta 3v tyttö, aviopuoliso, mutta ei oikeestaan ystäviä. Munkaa voi jutella melkein mistä vaan, kahviseura, ulkoilu, illanvietto/ juhliminen yms kiinnostais, (eli siis irl seuraa) koska joskus illat on tylsiä, ja haluisin omaa aikaa poissa kotoonta, musta saa seuraa myös siis päivälläkin😅 Miusta löytyy alku ujouden jälkeen varmasti mukavaa, ja empaattista seuraa. En pukeudu mitenkään hienosti, ja multa löytyy paljon tatuointeja😊 Laita vaik s postii nii katotaa missä voitais jutskata! Iällä ei väliä, saat olla vaikka 60 v ☺️
Snäppiki löytyy nimel nodeli

13.10.2021

ystävää etsien

Mies, 41 vuotta, Etelä-Karjala

heips! alkaa syksy ja illat pimenee! yksinäisyys vaivaa tunnetko samoin? kirjottelu seuraa naisesta! etsin voit olla mistäpäin suomea vaan ja ikäkään ei haittaa, olen avoin keskustelulle olen sen verran kokenut ja elämää jo nähnyt olen,rehellinen mukava htajuinen 41v mies savuton lapseton sinkku.harrastan kalastusta,sienestys,pyöräily,olen liikkuvaa sorttia.voidaan kirjotella mistä vaan haluat kysymällä saa tietoa lisää!

9.10.2021

Ystävää

Nainen, 48 vuotta, Etelä-Karjala

Kaipais kuulumisten kyselijää, yhteisiä pohdintoja, väittelyitä (jos on eri mieltä). Kirjoitteluseuraa siis.
Tykkään syksystä ja pimeistä illoista, mutta nyt tuntuu, että haluis tähän pimeyteen jotain piristystä. Tai näihin yksinäisiin iltoihin ja päiviinkin
Kotoilen paljon, mutta käyn myös leffassa, teatterissa, kävelyillä yms.

Laita viestiä, jos ajattelet olevasi etsimäni ystävä. Joka tapauksessa Ihanuutta syksyysi!

6.10.2021

Kaveri/peliseuraa

Nainen, 26 vuotta, Imatra, Etelä-Karjala

Hei !
Olen ihan uusi tällä sivustolla :)
elikkäs olen 26v likka ( tänä vuonna 27v) Imatralta ja kaipaisin pelikavereita ja muutenkin juttuseuraa välillä näkyilisi ihan kasvotustenkin jos ulkomuoto on sinulle tärkeä ohita minut :D en ole mikään kedon kaunein mutta kukaan ei ole täydellinen ;) olen kurvikas.
Mutta joo eniten kaipaan tällä hetkellä kavereita keitä nähdä välillä ja pelaamiseen seuraa :) tällä hetkellä pelailen team Fortress 2,spiral knight,call of duty modern warfare ( MW ,plunder enemmän täl hetkel ja WZ ) halo,raft jne :) on minulla xbox myöskin. olen huono kertomaan oikein itsestäni olen hiukan ujo alkuun, olen ystävällinen,luotettava,ymmärtäväinen :)
Minulta löytyy myös yksi kissa 🐈 ja koirani on välillä minulla hoidossa.
tykkään myös tehokkaista autoista ( vaikken niistä ymmärräkkään mitään ) xD harrastan myös ratsastusta mutta nyt ollut taukoa siitä.
ps. käytän myös vähän sellaista vihreetä ( kukkaa) kun on varaa ostaa :D jos se on este/häiritsevä voit ohittaa minut :D laitelkaa viestiä ihan rohkeasti :)
olen itse surkea kokki en pahemmin kokkaile xD joskus oon tehny jotain ku rahat sellaiseen riittää
mitä toivoisin sinulta? :)
-luotettava
-rehellinen
-ymmärtäväinen
-suvaitsevainen
-huumortintajuinen
-välittävä
jne :)
Miitsku Snäppi jos haluaa siel myös jutel :)
ShadowDragon#8203 Discord
jos haluatte tulla höpöttelee :) ikä mieluusti siinä 21---> :D kuhan käyttäydyt kuin aikuinen :) niin tullaan toimeen varmasti
EI NAISPUOLEISIA

1.10.2021

Verkkoystäviä? ~

Nainen, 29 vuotta, Imatra, Etelä-Karjala

Hellou !
Uusia tyyppejä etsiskelen kirjoittelukaveriksi discordiin/ muualle somen ihmeelliseen maailmaan myös käy. (Facebook tai Instagram, kik myös)

Olen itse 29v nainen jolla on ajatuksena hamassa tulevaisuudessa muutto Lappeenrantaa puolisoni kanssa. Majaani pidän viel toistaiseksi Imatralla.

Harrastuksiin kuuluu Dungeons and Dragonsin pelaaminen, teatteri, valokuvaus, lenkkeily, lukeminen, tekstiroolipelit, PS4 tulee välillä pelattua mutta en voi määritellä itseäni kovin aktiiviseksi pelaajaksi.

Jos olet roolipelinörtti ni hit me up~ ropekaverikin kelpaa!

Luonnehtisin itseäni avoimeksi, positiiviseksi ja empaattiseksi. Olen pohdiskelija ja pidän myös syvällisistä keskusteluista.
Ujo saatan olla ja vaikuttaa aluksi vähä tönköltä mutta se muuttuu ajan myötä kunhan ensin tutustumme.:)

Toivoisin saavani sinusta hyvän ystävän jonka kanssa jakaa iloja/suruja, mieltä mietityttäviä mietteitä /memejä/ mitä vain :)
Jos asut Etelä-Karjalan seudul en näe estettä näkemiselle jos sielujen kemiat vain kohtaa. Muutoin etsin tosiaa vaa verkkoystäviä eli tässä tapauksessa iälläsi, sukupuolellasi, paikkakunnallasi ei ole väliä.

Jos jokin ees kolahti, otahan miuhun yhteyttä ni tutustutaa :3
Discord: WivyereRitrix#3879
Kik: WivyereRitrix

Ilmoitus ei vanhene! ~

30.9.2021

Moikka!

Nainen, 22 vuotta, Imatra, Etelä-Karjala

Etsin imatran alueelta kavereita, joiden kanssa voisi katsoa leffoja/sarjoja, tehdä ruokaa ja leipoa ja ihan vaan vaikka istua ja jutella. Oon ite 22 vuotias eikä miulla oo oikeestaan ikinä ollu hirveesti kavereita, mut nyt jo parin vuoden ajan oon ollut tosi yksinäinen. Oon aluksi tosi ujo. Etin enimmäkseen naispuoleisia kavereita. :)

27.9.2021

Hei!

Nainen, 22 vuotta, Lappeenranta, Etelä-Karjala

Oon tälläin 22.v tyttö Lappeenrannast, joka kaipaa uusia kavereita.
Tykkään liikkuu luonnossa ja kierrellä kaupungilla sekä leipominen on lähellä sydäntä ( vaikka en oo kovin hyvä siinä xd).
Oon aluks hieman ujo mut sekii hävii ku tutustuu paremmin. Sarjojen katteluu kuluu paljon aikaa, joten ois kiva tehä kaikkee muuta.
Jos kiinnostaa tutustua nii lähtää vaikka kahville tai keksitää jotain muuta.

22.9.2021

Kavereita vailla

Nainen, 21 vuotta, Lappeenranta, Etelä-Karjala

Heips, oon 21v mimmi Lappeenrannan alueelta. Etsin uusia kavereita/ystäviä, joiden kanssa viettää aikaa ja jutella asioista maan ja taivaan välillä. Aito ystävä olisi myös kiva, jonka kans puhuu kaikkee ja tehä kaikkee. Etsin kavereita/ystäviä irl Lappeenranta - Imatra alueelta. Nettikamut eri puolilta Suomea. Tykkään ajella paljon autolla ja istua iltaa. Olen ilta/yöpainotteinen ihminen Tykkään myös extempore ideoista. Tule tutustuu vain :) miulle voi laittaa viestiä täällä tai snäpis rossuuwww00.

9.9.2021

kaveria vailla

Nainen, 33 vuotta, Parikkala, Etelä-Karjala

Olen 33v, asun ukon ja 7 koiran kanssa parikkalassa.. Olen omituinen höpöttäjä ja kaipaan kaveria jolle jutella,viestitellä ja vaan höntsäillä ( käydä kahvilla, kaupoilla tai vaan olla).
Olisi mukava löytää kaveri/kavereita tästä jostain lähi tienoolta ja miksi ei sitten jonkun matkan päästäkin, itseltäni toki auto löytyy. Olisi mukavaa viettää jonkun kanssa iltoja ja miksi ei vaikka kokonaisia viikonloppu reissujakin tehdä yhdessä tai vaan tosiaan istua kahvilla ja parantaa mailmaa.
itselläni löytyy joidenkin mukaan vähän ehkä kierokin huumorintaju mutta olen myös ujokin alkuun ennekuin kuin alan puhua pälpättämään kuin papupata. mukavinta olisi jos ei olisi yksipuolista viestittelyä tai vain yhden viestin kirjoittajia. Olen huono kirjottamaan itsestäni mitään mutta kysyä sopii.

7.9.2021

Moidu!

Nainen, 20 vuotta, Lappeenranta, Etelä-Karjala

Oon 20v muidu Pikisaarest ja etin asap kamui et vois lähtee iltaa viettää ja vetää vaikka perseet :D Muutettiin tänne hetki sitte Etelä-Pohjanmaalta poikakaverin opiskelujen peräs ja toisin ku hänellä on koko kaveriporukkansa täälä, nii mul ei ketää.
Päivät ja illat alkaa ottaa jo vähä hermojen päälle ku ite haluis aina olla menos ja poikakaveri larppaa koulus ja opiskelijatapahtumis. Ite etin töitä joten sitä tekemistä ei oo edes päiville.
Kiitollinen jos lähtisit tekee mun kans jotain 🥴

2.9.2021

moi!

Mies, 20 vuotta, Etelä-Karjala

olisi kiva löytää uusia kavereita iällä eikä koolla väliä ! voitas tehdä mitä vaan hengaa tai jutella, pitää kivaa ;p

28.8.2021

H-Hewwo?

Nainen, 23 vuotta, Etelä-Karjala

Noni nyt kun kaikki on pelotettu pois voin esittäytyä. B)
Olen 23v otus Etelä-Karjalasta. Tuppaan kirjoittamaan murteella, mutta nyt selvyyden vuoksi yritän raapustaa tämän perus selkokielellä. Ja viljelen hymiöitä ja ~-vänkyröitä melko usein, etteivät höpinäni kuulosta töykeiltä. TuT

Olen melko ujo/arka etenkin naamatusten jutellessa, joten etsiskelen nettikavereita mieluiten Discordiin juttuseuraksi. Ihmisiä tulee oikeastaan nähtyä kunnolla vain koulussa ja olen melkoinen kotihiiri.

Harrastan vaihtelevasti piirtämistä/maalaamista (digitaaliseen sellaiseen olen tutustunut uudestaan ja vesiväreillä suhraamisesta tykkään), tarinoiden yms kirjoittamista, *pelaamista sekä olen lukupiirissä, joten kai lukeminenkin voidaan laskea harrastukseksi.
Kirjoista suosikini Kiekkomaailma-sarja (niiden kuuden lukemani perusteella) ja Maameren tarinat-trilogia.
Anime-mangamaailmaan tulee välillä palattua, mutta tuppaan katsomaan samoja elokuvia, koska uusien sarjojen katsominen vaatii keskittymistä ja sitä miulla ei ole. B)

* Pelaan enimmäkseen konsolilla (Pleikkarit 2-4). Suosikkipeleiksi voisi sanoa Tales of- sarjan (Vesperia sekä Symphonia <3), ekat Professor Laytonit, Ōkamin, Personat 4 ja 5, Life is Stranget ja etenkin Dark Chroniclen. Viimeisimmän olen pelannut vain kerran, mutta sen alkupuolelle voisi palata vaikka kuinka usein sen tunnelman takia. <3 Tykkään enemmän yksinpeleistä, sillä kilpailulliset ja moninpelattavat stressaavat ja en halua ottaa riskiä, että joku huutaisi ilkeästi. :<

Mitäs vielä... Eläimet o kivoja. <3 Perheeseen kuuluu kaksi kissaa sekä koira, joten lemmikkikuvilta on hankala välttyä miun seurassa. >:D

Tykkään pohdiskella asioita, joten olisi mukava tavata ihmisiä senkin takia, et saisi erityyppistä näkökulmaa asioihin. Psykologiakin on hyvin jees~

Yritän vähän rohkaistua ja uskaltautua kirjoittamaan ihmisille täällä. Sähköpostin ja Discordin välityksellä viestittely onnistunee parhaiten miun näkökulmasta~ Noin 19-28 ikähaarukan ihmisistä …

19.8.2021

Uusia ystäviä hakusessa!

Nainen, 34 vuotta, Lappeenranta, Etelä-Karjala

Olen 34v ja muutan Lappeenrantaan elokuun vaihteessa,ketään en tältä suunnalta tunne joten olisi ihana saada uusia ystäviä Lappeenrannasta/Imatralta 😊
Olen puhelias introvertti! Tykkään yhtä lailla viettää koti-iltaa kuin käydä välillä juhlimassakin. Ilta viinilasin ääressä ajatuksia vaihdellen tai lenkkeily luonnossa,molempi parempi! Uusiin harrastuksiin olis myös mukava saada kaveri matkaan ☺️ Luonteeltani olen avoin ja spontaani, hauskimmat jutut syntyy hetken mielijohteesta!
Vain ystäväseuraa (naisista) hakusessa :)

18.8.2021

Moikka!

Nainen, 22 vuotta, Lappeenranta, Etelä-Karjala

Ois ihanaa löytää tätä kautta uusia ystäviä, joiden kanssa tehdä kaikkea maan ja taivaan välillä. Valmistuin just yliopistosta ja muutin takasin kotikaupunkiin, ja moni tuttu opiskelee vielä muissa kaupungeissa. Tykkään paljon pelaamisesta ja shoppailusta, ja oon avoin oikeestaan kaikelle spontaanille. Musta saa seuraa myös leffaillanviettoon tai ihan vaan kahvitteluun 😊 Voidaan myös höpötellä niitä näitä vaikka asuisitkin eri kaupungissa tai vaikka pelailla jotain yhessä.

Sivu
Takaisin ylös