Ilmoitukset alueelta Etelä-Karjala (13 kpl)

 - 
 
eilen

Moikka

Nainen, 18 vuotta, Lappeenranta, Etelä-Karjala

Etsisin itselle jonkin laista juttu seuraa tai ylipäänsä jotain kaveria tai seuraa. Kenen kanssa vois käydä ulkona kävelemässä tai pelata esim. Lautapelejä tai korttia.
Oon itse luonteeltani melko rauhallinen ja hiljasempi ja kärsin yksinäisyydestä.

17.4.2019

Kavereita ettimässä

Mies, 28 vuotta, Lappeenranta, Etelä-Karjala

Morjes! Olen 28-vuotias mies ja päälle 1,5 vuotta asunut Lappeenrannassa avopuolison kanssa ja täältä ei vielä oikein ole kavereita löytynyt joten uudet tuttavuudet ei olisi pahitteeksi :) Harrastan lukemista, pelaamista ja koiran kanssa lenkkeilyä. Anime ja manga kiinnostaa myös. Voit olla Etelä-Karjalan alueelta tai kauempaakin. Ihan rohkeesti vaan viestiä laittamaan :D kik löytyy myös : Jesuuuh

15.4.2019

kaveria vailla

Nainen, 16 vuotta, Lappeenranta, Etelä-Karjala

Hei! Oon 2002vuon syntyny tyttö ja etsinnäs olis kaveri koska minulla ei sellaista ole oikeestaan enään. Ennen olin isos kaveriporukas mut huomasin et se seura eitee miulle hyvää ja ne kiusasivat vaan joten päätin lähtee siitä porukasta. Haluisin kaverin kehen luottaa ja pystyy puhumaa asioista, shoppaila, hengata ja olla vaan 😊ja tottakai käy myös vaikka ei hengaltais jos välimatkaa nii paljo. kaveriksi mieluiten haluasin 15-18vuotiaita. Olis kiva tutustua 🤗 Sc: pinjajuliaaa

10.4.2019

Postikortit

Nainen, 58 vuotta, Lappeenranta, Etelä-Karjala

Etsin lähinnä sähköpostitse tapahtuvaa yhteydenpitoa rehellisten luotettavien ihmisten kanssa. Voit asua missä päin Suomea vaan.
Haluaisin löytää ystäviä, joita kiinnostaisi postikorttien lähettely keskenämme. Itse harrastan korttien askartelua, joten täältä päin saisit aina itse tekemiäni kortteja.
Ota yhteyttä ja kirjoittele!

30.3.2019

Heippa!

Nainen, 15 vuotta, Etelä-Karjala

Olen nuori tyttö, joka ettii parasta ystävää jolle vois jakaa kaiken ja vastavuorosesti kuunnella, tukea ja auttaa. Jos kolahti niin pistä vaan viestiä :).

25.3.2019

Heoop

Nainen, 17 vuotta, Imatra, Etelä-Karjala

Koht 17v kohta amiksen ensimmästä lopetteleva naisen alku Imatralta.
Opiskelen Tieto- ja Viestintätekniikkaa.
Oishan sitä vapaa-ajalla juttuseuraa kiva saada :D
Mielellään 15-17 vuotiasta seuraa.
Jos tykkäät
Pelata, piirtää ja vaa jutella mitä mieleen juolahtaa.
Pelailen muunmuassa: GTA V, Gmod, Minecraft ja Ow. Pelailen myös muunkinlaisia mutta nuo ovat niitä mitä yleensä.

Tuu ihmees puhuu ois kiva saada mukavaa juttuseuraa vapaa-ajalle.

Oon semi ujo uusien ihmisten kanssa mut jos tuut rohkeesti vaa puhuu addaa mut vaikka Discordissa: DogeHau #9737.

11.3.2019

Moikka!

Nainen, 22 vuotta, Lappeenranta, Etelä-Karjala

Oon 22-vuotias tyttö lappeenrannasta. Vietän nyt jo neljättä välivuotta ja kaverini ovat muuttaneet muille paikkakunnille. Kaipaisin uusia samanhenkisiä ystäviä. Seurustelen tällä hetkellä, mutta poikaystävälläni on tietty omat harrastukset ja ystävät. Oon introvertti, erityisherkkä ja ylianalysoiva ihminen. Mietin tosi paljon syvällisiä asioita ja tykkään puhua niistä. Olisikin kiva jos jonkun kanssa voisi vaihtaa ajatuksia milloin mistäkin. Kärsin ahdistuksesta ja paniikkioireista ja olisi myös kiva löytää niihin vertaistukea.
Laita viestiä, sukupuolella ei ole väliä :)

17.12.2018

Uusi tuttava

Mies, 22 vuotta, Lappeenranta, Etelä-Karjala

Olen nuori joka kipeästi kaipaa lähelleen ihmisiä.
Olen työkyvyttömyyseläkkeellä mielenterveyssyistä. Koulut on jäänyt käymättä eikä vanhoja tuttuja ennestään ole. Aika kuluu sairastellen, joskus myös kuntoillen ja lukien. Viime päivinä olen katsellut elokuvia ja tv-sarjoja. Kiinnostuksenkohteitani ovat myös kissat, animaatiot, progressiivisen rockin kuuntelu, youtube-videot ja muumit. Luonteeltani olen pohdiskeleva, hiljainen ja herkkä.

Ainoa kontaktini ovat vanhempani joiden luota muutin vuoden alussa. Kunhan välillä soitellaan. Syksyllä muutin vähän kauemmaksi lapsuudenkodista omilleni kerrostaloon, jossa oleminen käy todella ahtaaksi.

Olen ponnistellut kovasti luodakseni itselleni laajempaa verkostoa. Olen viestitellyt netissä, mutta se aina katkeaa jossain vaiheessa. Kiertelen kaikissa paikoissa, kahviloissa, baareissa ym., mutta eipä vaan tule mentyä ventovieraalle juttelemaan.

Toivoisin sinun olevan ystävällinen ihminen jota kiinnostaa jokin yhdessä tekeminen tai oleminen. Seuraavassa luettelossa on mainittu eri asioita, joihin toivoisin jotakuta kaveriksi. En missään nimessä oleta, että yhdellä ihmisellä olisi kaikki samat kiinnostukset, vaan että jokin näissä herättää sinussa huomiota. Ensin jokin pieni asia, sitten jos päästään vielä eteenpäin, yhä uusia asioita.

Ystävä, jonka kanssa jakaa kuulumisia, viettää aikaa, pelata korttia, katsella elokuvia, käydä kävelemässä, käydä kuntosalilla, kahvitella jne.

Asuintoveri. Asunnon saaminen haluamaltaan alueelta on vaikeaa, koska tarjolla on vain isompia asuntoja. Kämppis olisi ratkaisu pulmaan ja kumpikin viihtyy paremmin yhdessä jos vielä olisi lemmikkikin...

Ottakaa vain rohkeasti yhteyttä mitä pikemmin sen parempi!

17.12.2018

Etsin ystäviä

Nainen, 26 vuotta, Etelä-Karjala

Moi. Oon 26v nainen lappeenrannasta. Etsin kavereita / ystäviä. Juttukaveria, liveseuraa, leffaan, lenkille, jne. Sukupuolella ei oo välii. Laita viestii ni tutustutaan paremmin.

3.10.2018

Hellouu!

Nainen, 20 vuotta, Lappeenranta, Etelä-Karjala

Etsin ystäviä. Oon vasta 20 ja tuntuu että oon kokenu tähän ikään mennessä paljon, mikä on kasvattanut minua ihmisenä ja avannut silmiäni. Käydessäni asioita läpi omassa elämässäni, ystävät karisivat tiehensä. Etsin itselleni tasapainoa joka löytyisi minusta itsestäni. Kaipaan vain ihmisiä ympärilleni, joiden kanssa jakaa asioita ja kehittyä ja kasvaa yhdessä. Olen kiinnostunut psykologiasta ja yleensäkkin hyvinvoinnista. Harrastan tanssia. Elämäni koostuu huumorintajusta, olen herkkä ja omasta mielestäni myös jonkin verran suora ja temperamentinen. Täynnä yllätyksiä😜 Uskon että kaikella on tarkoitus. Toivon löytäväni tovereita ja parhaimmassa tapauksessa ystäviä joiden kanssa vaihtaa ajatuksia, pitää hauskaa, juoda teetä, itkeä ja nauraa yhdessä nyt ja ruttuisina mummoina ja pappoina.
Minulla on omat solmuni joita olen availlut muutaman vuoden ja joita availen parhaillaankin. Jos et siis säikähdä elämän ruhjelemaa ja ahdistuksen kanssa painivaa tyyppiä ni ota ihmeessä yhteyttä!

5.7.2018

Moi! :)

Nainen, 18 vuotta, Lappeenranta, Etelä-Karjala

Etsin juttuseuraa ja uusia kavereita! Muutin alle vuosi sitten tänne Lappeenrantaan ja olisi mukava tutustua uusiin ihmisiin täällä (juttuseura kelpaa myös kauempaakin, oikeestaan ihan mistä vaan).

Olen tosi eläinrakas (kaikki koirat ja muu pörrönen sulattaa sydämen), tykkään lukea (tällä hetkellä menossa A Game of Thrones-kirjat) ja liikkua sisällä ja ulkona. Tykkään myös pelata (PC, ps, lautapelit, kortit, you name it).
Meillä ei tarvitse siis olla samoja kiinnostuksen kohteita, mutta helpompi varmaan lähteä juttelemaan jos tietää toisesta jotain. :D

Helpoin tapa lähestyä on laittamalla snäppiä: nitajohannaa ,mutta voi minulle s.postiakin laittaa!
Ig löytyy myös samalla nimellä (nitajohannaa).

Takaisin ylös