2.12.2019

Juttuseuraa/Kavereita/Ystäviä ?

Nainen, 23 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Heippa,
Päätin nyt sitten itekkin jonkin sortin ilmotuksen vaihteeksi kirjottaan, kun siitä on jo jonkin aikaa kun viimeks pistin. (Tarkemmin muutama vuos🤣)

Anyway.. Oon 23- vuotias Helsinkiläinen. Oon alkuun jos miettii kasvotusten tapaamista joskus niin hiukkasen ujohko, mutta se katoo pikkuhiljaa jutellessa & jos on tekemistä niin se kans saa mut helpommin rennommaks.

En tällä hetkellä opiskele mitään tai käy töissä, joten mulla tosiaan on aikaa vaikka muille jakaa eli ei yleensä mitään ongelmia suunnitella hetkiä jolloin jutella, nähdä tai muuta.. Oon hyvin luova persoona. Pidän kirjoittamisesta & osittain oon semmonen lievä dreamer (unelmoija), sekä arvostan erilaisuutta & muita ihmisiä hyvin paljon, minkä vuoksi ehkä myös tykkäänkin tutustua kaikenlaisiin ihmisiin. Tuun oikeestaan toimeen miltei jokaisen kanssa, ainakin tähän asti 🙈 Mua on hankala hermostuttaa/suututtaa oon hyvin kärsivällinen persoona. Mulla on itellä ongelmia, mutten niistä puhu ystäville, mikäli ei sitten olla niin vahvalla ystävyys tasolla että kumpikin on toistensa tukena aivan joka asiassa, hyvässä kuin pahassa jollon oon ehkä enimmilteen täysin oma itseni. Mun on silti pienessä seurassa monesti helppo olla, sekä kun juttelen niin positiivisempana oma itseni on enemmän esillä kuin nää negatiiviset puolet mitä ei musta välttämättä huomaa edes tuntematta täysin. 🙈 Kirjoitan yleensä 2 eri muotoa.. Oon sanottaja (eli voin myös todeta että musiikki on lähellä sydäntäni & hyvin suuri osa elääni), sen lisäks kirjoitan lähes joka päivä jonkun ihmisen kanssa, juttelen syvällisempiä eli olen tottunut kirjoittamaan sekä lyhyttä, että pitkää tekstiä 😅 .. Tykkään auttaa ihmisiä, kun on paljon omaa kokemusta näinkin nuorena jo tullut elämästä, niin ns. Vertaistuen antaminen toisille on mulle myös iso asia, jos toinen tahtoo puhua asioista, purkaa, avautua niin oon näitä ihmisiä, jotka pysyy rinnalla, kuuntelee & yrittää tosissaan ymmärtää toista. Se on ehkä tullut tavaksi sen jälkeen, kun ite huomas että oli niin yksin kuin voi vaan olla niin päätti ettei halunnut sitä samaa muille & jotenkin alko ehkä arvostamaan muita ihmisiä vain entistä enemmän & oppi asioita, oppi tuntemaan omia fiiliksiä & tietää mitä haluaa.

Oon vähän outo ehkä, nimittäin kaiken tän syvällisen tekstin myötä mussa piilee silti sellane sarkastinen, musta & kaksmielinen huumorintaju, mikä on täysin sitten omaa luokkaansa & jota käytän sopivissa tilanteissa, en siis missään vakavissa keskusteluissa vaan pääosin tiedän milloin puhun mistäkin, vaikkakin saatan välillä puhua lievästi sanottuna ”vähän” liikaa 🤦🏻‍♀️ Mun on hankala alottaa toisinaan keskusteluja, mut kun oon huomannut että se on molemminpuolista & kumpikin tahtoo puhua niin se tulee multa automaattisesti.

Ainiin haluun vielä mainita et tykkään leffoja & sarjoi katella + oon hulluna pelailee eri korttipelejä & muutamia lautapelejä, käydä kävelemässä, sekä pelata sulkapalloa tai potkia fudista esimerkiksi 😁 Mutta pakko mun on myöntää, että korttipelit on ihan mun heiniä, vaikkei nykyään kovin moni pelaakkaan. Oon silti avoin kaikelle. Paikkakunnalla ei ole väliä, mä tykkään matkustella, joten mun ei ole tutustumisen jälkeen ongelma liikkua vaikka toiselle puolen Suomea 🤣 Samoin oon avoin tekemisille PAITSI rajat on mullakin, korkeita paikkoja pelkään aivan liikaa, keikoilla en voi käydä johtuen valoherkästä epilepsiasta (kohtauksia oo kuitenkaan 8 vuoteen näkyny, silti oon altis vilkkuville valoille). Muuten siis ihan kahvilassa tykkään kaakaota hörppiä, baareihin mut saa cokista juomaan & laulamaan toki karaokea (tämä ei oo ongelma🙈) Mitäköhän muuta.. Tennistä ois joskus kiva kokeilla, koriskin menee, sanotaan että kaikki pallopelit on musta jees paitsi sähly & jäkis, niistä en pidä muuten mä voin oikeastaan tehdä vaikka mitä. Leffa, tai hyvällä tsägällä HP tai Disney maratoneja pitää! (Mikäli toista siis kiinnostaa) 🙄 Samaten mielelläni matkustelen, eli musta saa seuraa laivalle, pitkän matkan ajo/bussi matkoille/mökkireissailuille jne 😁

Mä en kauheesti sähköpostia käytä, mutta luen silti jos sinne joku jotakin pistää. Parhaiten saa kiinni wa, sc & dc kautta.

Snapchat: tursumajori
Instagram: Katean6
Numeron annan vain yv; llä, eli ota yhteyttä sähköpostitse tai sc/ig samoin discordin annan ainoastaan yv; n kautta.

Ota yhteyttä jos kiinnostaa (: Pelkkä juttuseurakin on mulle ihan fine. Ainoa mitä en kaipaa on ihmiset, jotka tahtoo vaihdella ”kuvia” yms.. Eli muuten ihan juttuseura, kaveriseura, ystävät, parhaat ystävät & noh miksei kumppanikin niin menee, mut en itse etsi varsinaisesti kumppania mistään enempikin uskon sellasen tapahtuvan jos on tapahtuakseen kaveripohjalta lähtösin, etenkin kun oon aika hankala tapaus viekoteltavaks 🤣 Sekä oon pan- seksuaali, eli en piittaa sukupuolesta vähääkään minkään suhteiden osalta. Mutta älä pliis tuu yrittää iskemään ”tuuks panee” koska sit meidän ystävyys jää siihen. 😁

En pure, ihan vapaasti voi viestiä pistään 😇

Katso myös

So lonelyyyy I have nobooodyy foor my ooown OOOOOO (Nainen, 21 vuotta, Porvoo)

Heippa 🤩 ETSIN VAIN NAISPUOLEISIA KAVEREITA!🚺 Oon 20v tyttö/nainen joka kaipaisi sitä kuuluisaa …

Uusia tuttavia ja kavereita! (Nainen, 20 vuotta, Helsinki)

Olen 20-vuotias (syksyllä 21) nainen Helsingistä, ja etsiskelen tätä kautta uutta jutteluseuraa ja uusia …

Alakkonää mua? (Nainen, 28 vuotta, Helsinki)

On vakityö, parisuhde, museokortti ja paljon huonekasveja, mutta vuosien Helsingissä asumisen jälkeen …