12.1.2020

Elämäntapa taiteilijat ja muut hyvät tyypit ottakaa yhteyttä!

Mies, 28 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Heitänpä vähän erilaisempaa ilmoitusta kehiin ja lyön samalla vähän niin kun kaksi kärpäistä yhdellä iskulla. Oon siis tällainen elämäntapa taiteilija musiikin saralla ja haen niin musan teko kavereita kuin myös kavereita ihan muuten. Toivottavaa ois et oltais suht saman ikäisiä, mut ei se oo niin kiveen hakattua, jos koet että voitais muuten tulla juttuun. Niin ja ois kiva, että oisit jostain täältäpäin niin voitais joskus nähdäkin, mut jos oot kauempaa niin siinä tapauksessa ois kiva, että voitais vaihtaa kuulumisia välillä puhelimitse.

Teen tosiaan musaa ja ois kiva löytää saman henkisiä ihmisiä tätä harrastusta jakamaan. Paras tilanne ois se et löytyis tyyppi jolla ois aikaa, kiinnostusta ja intohimoa olla harvasen päivä treeniksellä musisoimassa. 😄 Tätä hommaa on tosiaan tullu tehtyä yli 10 vuotta yhen soittokaverin kanssa, mut silti en oo mikään kummoinen soittaja. Kaveri on paljon parempi. 😄 Joten ei sunkaan tarvitse olla mikään kummoinen soittaja, mut saat toki olla. Musa mitä teen on karkealla jaolla joko räppiä tai kitaravetoista pop/rock musaa. Ajatuksena mulla tässä on että voitais yhdessä ideoida biisejä, mm kirjoitella lyriikoita, säveltää, sovittaa, tuottaa, ylipäätään tehdä kaikkea sitä mitä biisin teko pitää sisällään. Ja sellainenkin mua kiinnostais, että kuunneltais vinyyleitä ja tehtäis sämple pohjaista räppiä, mut millaista musaa sit tehdäänkään, niin mulle tärkeintä on se, että nauttii siitä mitä tekee. Sulta mä odotan sitä, että sä uskallat heitellä ideoita, että sulla on näkemystä siitä millainen lopullinen biisi vois olla. Välttämättä sun ei tarvitse edes osata soittaa mitään, jos sulla on muuten hyviä ideoita ja näkemystä.

Luonteestani sen verran, että olen tällainen avoin, rento puhelias elämänmyönteinen pohdiskelija tyyppi, mut myöskin aika tahditon, sillä puhun uusillekin ihmisille niin kun oltais tunnettu jo vuosia. 😄 Saatan toisinaan pälättää vaikka kuinka kun oikein innostun jostain asiasta, mut useimpia se ei haittaa, koska mun jutut koetaan monesti mielenkiintoisina. Yleensä se menee niin, että mä itse koen puhuneeni liikaa. 😄 Oon myös se tyyppi joka on aidosti kiinnostunut muista ihmisistä ja jolle muiden ihmisten kuunteleminen on tosi antoisaa. Mua on kuvailtu mm luotettavaksi, rehelliseksi ja sellaiseksi jonka kanssa on helppo olla oma itsensä. Ymmärrän kaikenlaisia ihmisiä ja elämän käänteitä, niin hyviä kun huonojakin. Ylipäätään oon aika sanavalmis kaveri jolla on paljon vahvoja näkemyksiä asioista, mut mitenkään tuomitseva en oo. Pohdin myös paljon asioita pintaa syvemmin mm omista peloistani, toiveistani ja tunteistani mun on tosi luontevaa puhua, mut osaan myös heittää aivoit narikkaan ja antaa huumorin kukkia.
Niin ja kaikki spontaanit jutut on myös tosi jees!

Muita mielenkiinnonkohteita mulla on luonnossa liikkuminen, kävely, pyöräily, mökeily, veneily/kalastus. Osaan arvostaa hyvää ruokaa ja juomaa. Tykkään kokkailla ja kokeilla uusia reseptejä. Keikoilla ja festareilla voidaan käydä, jos tykätään saman tyylisestä musasta. 😄 tv-sarjoja ja leffoja on välillä kiva katella. Seurapelit on mukavaa ajankulua. Liikunta on kans jees. Esim sulkkista tai korista ois kiva lähtee pelaa. Enkä myöskään oo peukalo keskellä kämmentä jos jotain ns miestenhommia on tarkoitus tehdä. 😄

Ota yhteyttä jos sulle tuli sellainen fiilis, että voitais hyvinkin tulla juttuun. 🙂


Lähetä viesti

Sähköposti

Viesti toimitetaan käyttäjän sähköpostiin. Ilmoita oma sähköpostiosoitteesi, niin viestin saaja voi vastata sinulle.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Yksityisviesti

Kun olet luonut käyttäjätilin, voit lähettää anonyymin yksityisviestin helposti Kaverihaun kautta. Vastaanottaja saa viestistä sähköposti-ilmoituksen.

Kirjaudu sisään